Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με ενημερωση στις ρυθμισεις παροχου.Απο 10.3.2 και μετα κανει ενημερωση και η εκδοση ειναι vf GR 28.2,εγω ειμαι 10.3.1 και ειμαι 28.0

Στη Cosmote ηταν 28.0 και εγινε με τις τελευταιες ρυθμισεις 28.3.

Αυτο ισχυει για iPhone,σε Android με branded firmware.Αν βαλω την stock rom η οποια ειναι branded,δηλαδη να ειναι τροποποιημενη απο παροχο και οχι να ειναι καθαρη(unbranded).

μισοδουλειές,branded και χαζομάρες

άχρηστο στην ουσία για την πλειοψηφία του κόσμου έτσι όπως το υλοποιεί το καρτελ

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορω στην εφαρμογή my cu να περάσω και να διαχειρίζομαι περισσότερους του ενός αριθμούς η θα πρεπει καθε δορά να αποσυνδέομαι και να ξασυνδεομαι στον καθένα χωριστά ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

κάθε φορά

Edited by akalos

• Απαντήσεις 49,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1644

• Vasileios

1556

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1841

Με ενημερωση στις ρυθμισεις παροχου.Απο 10.3.2 και μετα κανει ενημερωση και η εκδοση ειναι vf GR 28.2,εγω ειμαι 10.3.1 και ειμαι 28.0

Στη Cosmote ηταν 28.0 και εγινε με τις τελευταιες ρυθμισεις 28.3.

Αυτο ισχυει για iPhone,σε Android με branded firmware.Αν βαλω την stock rom η οποια ειναι branded,δηλαδη να ειναι τροποποιημενη απο παροχο και οχι να ειναι καθαρη(unbranded).

Ναι αλλα πως γινεται ενεργοποίηση ;;

Εκτός της εφαρμογής cu, τι στέλνω και που για να μάθω αν ένας αριθμός είναι cu;

Η εφαρμογή δεν είναι και τόσο αξιόπιστη γιατί μου έβγαλε μόνο δύο αριθμούς του καταλόγου μου ως cu, ενώ είναι παραπάνω (λέτε να το έκανε επειδή αυτοί είχαν το πρόθεμα μπροστά 30;; )

Επίσης το 1252 λέει πως άλλαξε και η αγορά πακέτων γίνεται αλλού...μόνο που ξέχασαν να μας πουν.

Τροποποίηση

Εντάξει το βρήκα, στέλνω το κινητο στο 1292.

Edited by Inevar

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

στο 1253 και τον αριθμό

SUPER! ME TON 694....... MΠOPEIΣ NA TPΩΣ TA CU ΛEΠTA ΣOY XΩPIΣ AΓXOΣ! KAI AN ΛETE ΠOΛΛA, KAΛEΣE 1252 KAI ΠAPE TO ΠAKETO ΠOY ΣOY TAIPIAZEI ΓIA NA MH ΣKAΣ!

Edited by akalos

στο 1253 και τον αριθμό

SUPER! ME TON 694....... MΠOPEIΣ NA TPΩΣ TA CU ΛEΠTA ΣOY XΩPIΣ AΓXOΣ! KAI AN ΛETE ΠOΛΛA, KAΛEΣE 1252 KAI ΠAPE TO ΠAKETO ΠOY ΣOY TAIPIAZEI ΓIA NA MH ΣKAΣ!

Εχεις δικιο, μου λεει

ΛYΠAMAI! O 69466***** ΔEN ANHKEI ΣTH CU ΠAPEA KAI EXEI XAΣEI THN EYKAIPIA NA MIΛAEI KAI NA ΓPAΦEI MAZI ΣOY TZAMΠA! KANTON CU ΓIA NA KEPΔIZETE KAI OI 2!

Δηλαδη το 1253 εξεταζει αν ειναι cu, ενω το 1292 απαντα σε πιο δικτυο ανηκει ο εκαστοτε αριθμος. Το δευτερο ειναι πιο χρησιμο για αυτους που εχουν βονταφον νουμερα , περικλειοντας ετσι τα cu. Επισης απο την παραπανω απαντηση που μου εδωσε το 1253, διηκρινα επεκτατικες βλεψεις της cu χαχα

Και ενώ εμείς τους παρακαλάμε για κάποιο σοβαρό πακέτο data. Πέφτω σε είδηση από Vodafone Ινδίας με € 3,24 (Rs 244) 1gb κάθε μέρα για 70 μέρες. https://in.finance.yahoo.com/news/vodafone-offers-70gb-4g-data-091338459.html

Μεγάλη ευκαιρία για όποιον θέλει να μετακομίσει εκεί...

Μεγάλη ευκαιρία για όποιον θέλει να μετακομίσει εκεί...

Χαχαχαχα

.................

In the down down of the writing we became robes...

στέλνουμε onstage στο 1252 για 1GB δώρο την Τετάρτη.CU
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Θενκς,θα το τιμησω.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited

Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24

Αν κάνω ανανέωση από την εφαρμογή με χρεωστική κάρτα θα πάρω το μπόνους που μου δίνει από το κατάστημα?

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν κάνω ανανέωση από την εφαρμογή με χρεωστική κάρτα θα πάρω το μπόνους που μου δίνει από το κατάστημα?

Ναι,κανονικα.Και με Paypal αν την συνδεσεις την καρτα παλι θα το παρεις.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro

Ναι,κανονικα.Και με Paypal αν την συνδεσεις την καρτα παλι θα το παρεις.
Σε ευχαριστω

Να είσαι καλά φίλε!

Καλό θα ήταν να γνωρίζουμε τους τρόπους ενεργοποίησης με sms των pass πακέτων της Vodafone:

Screenshot_2017_08_01_15_44_28.png

Με sms των λεκτικών στο 1252:

2486

2485

2484

και 2483.

Στο πακέτο γκίγκα νύχτες υπάρχει περιορισμός στην κατανάλωση ή καταναλώνεις όσα θες κάθε μέρα ;

:w00t:

Στειλ'τε onstage στο 1252 για 1gb εντελως δωρεαν που αφορα την αυριανη ημερα.

Στο πακέτο γκίγκα νύχτες υπάρχει περιορισμός στην κατανάλωση ή καταναλώνεις όσα θες κάθε μέρα ;

Δεν είμαι σιγουρος γι αυτό αλλα παιζει να υπαρχει ημερησιο οριο των 3GB αν θυμαμαι καλα

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

...Άκυρο...

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

Λοιπόν με Υ στο 1252 σου εμφανίζει πλέον και τα υπόλοιπα απο ΓΚΙΓΚΑ ΝΥΧΤΕΣ ...
εξ αρχής το έκανε
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Σήμερα πήγε ο πατέρας μου σε ένα κατάστημα βονταφον και του είπαν ότι έρχονται αλλαγές στα καρτοκινητα με ελάχιστη ανανέωση 10 ευρώ και κατάργηση αρκετών πακέτων. Του είπαν ότι θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες. Έχει ακούσει κανείς τίποτα για αυτές τις αλλαγές?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Σήμερα πήγε ο πατέρας μου σε ένα κατάστημα βονταφον και του είπαν ότι έρχονται αλλαγές στα καρτοκινητα με ελάχιστη ανανέωση 10 ευρώ και κατάργηση αρκετών πακέτων. Του είπαν ότι θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες. Έχει ακούσει κανείς τίποτα για αυτές τις αλλαγές?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Πολύ πιθανόν...Είχε βγάλει ανακοίνωση η Voda πέρσι 2016 περί τα τέλη του έτους για min "κάρτα" 6€, την οποία δεν εφάρμοσε ποτέ ως τώρα και έμεινε ανενεργή ως ανακοίνωση στο συγκεκριμένο σημείο της min "κάρτας"..

Γιατί όχι και 10€ min;

Άποψή μου ότι αυτή η "βία" των εταιριών , ΔΕ θα τους βγει σε "καλό" (έτσι συντονισμένα όπως την εφαρμόζουν)...

Άλλος μπορεί να έχει άλλη άποψη: Ότι δε γίνεται αλλιώς προκειμένου να επιβιώσουν οι εταιρίες, και να παραθέτει τα αντίστοιχα αναλογιστικά στοιχεία.

Την είπα την άποψή μου...Και θα δούμε. ΟΚ: Δεκτόν.

Πολύ πιθανόν...Είχε βγάλει ανακοίνωση η Voda πέρσι 2016 περί τα τέλη του έτους για min "κάρτα" 6€, την οποία δεν εφάρμοσε ποτέ ως τώρα και έμεινε ανενεργή ως ανακοίνωση στο συγκεκριμένο σημείο της min "κάρτας"..

Γιατί όχι και 10€ min;

Άποψή μου ότι αυτή η "βία" των εταιριών , ΔΕ θα τους βγει σε "καλό" (έτσι συντονισμένα όπως την εφαρμόζουν)...

Άλλος μπορεί να έχει άλλη άποψη: Ότι δε γίνεται αλλιώς προκειμένου να επιβιώσουν οι εταιρίες, και να παραθέτει τα αντίστοιχα αναλογιστικά στοιχεία.

Την είπα την άποψή μου...Και θα δούμε. ΟΚ: Δεκτόν.

Αν καταργησουν τα πακετα με 6€,θα βαλω τη Whats Up που εχω στο iPhone.

Edited by Nikolas14

Αν καταργησουν τα πακετα με 6€,θα βαλω τη Whats Up που εχω στο iPhone.

ΟΚ...Κι αν δεν έχεις εναλλακτική (δλδ όλες >7€ πχ);

Δεν το βλέπεις που "πάει";

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked