Jump to content

Asus Zenfone 2


athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Asus Zenfone 2: Οδηγός Upgrade/Downgrade/Επίλυσης προβλημάτων εκκίνησης/Αλλαγής Region CN, TW σε WW με την μέθοδο ADB Fastboot Tool.

 

Προς διευκόλυνση των ενδιαφερομένων αναλυτικά η διαδικασία.

 

Upgrade: Ας υποθέσουμε ότι η συσκευή έχει εγκατεστημένη την έκδοση λειτουργικού Lollipop Version WW_2.18.40.12 και θέλουμε να κάνουμε Upgrade στην έκδοση Lollipop Version WW_2.20.40.97. Κάνουμε την εγκατάσταση της νέας έκδοσης Firmware με την μέθοδο ADB Fastboot Tool απευθείας όπως περιγράφεται παρακάτω, δηλαδή χωρίς να είναι απαραίτητη η εγκατάσταση των αρχείων .img (recovery, boot, droidboot).

 

Downgrade: Στην περίπτωση που θέλουμε όμως να κάνουμε Downgrade, π.χ. ας υποθέσουμε ότι η συσκευή έχει εγκατεστημένη την έκδοση λειτουργικού Lollipop Version WW_2.20.40.97 και θέλουν να υποβαθμίσουμε στην έκδοση Firmware Lollipop Version WW_2.18.40.12 κάνουμε εγκατάσταση του προγενέστερου Firmware με την μέθοδο ADB Fastboot Tool αλλά με την διαφορά ότι θα πρέπει να εγκαταστήσουμε και τα αρχεία .img (recovery, boot, droidboot).

 

Αλλαγή Region : Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που κάνουμε Αλλαγή Region με επανεγκατάσταση λειτουργικού π.χ. από CN ή TW σε WW. Δηλαδή θα πρέπει επίσης εκτός από το Firmware να κάνουμε εγκατάσταση και των αρχείων .img (recovery, boot, droidboot).

 

Επίλυση προβλημάτων εκκίνησης: Σε αυτήν την περίπτωση κάνουμε επανεγκατάσταση της ίδιας έκδοσης λειτουργικού, αυτής που έχουμε εγκατεστημένη στην συσκευή επαναλαμβάνοντας την διαδικασία εγκατάστασης και των αρχείων .img (recovery, boot, droidboot) με (Wipe cache partition) και (Wipe Data Factory Reset).

 

Προειδοποίηση!

Προχωρήστε στην εγκατάσταση με δική σας ευθύνη δεν φέρω καμία ευθύνη για τυχόν πρόκληση οποιασδήποτε βλάβης στην συσκευής σας!

 

Προληπτικά!

Πάρτε ένα Full Backup πριν συνεχίσετε! Όλων των εγκατεστημένων εφαρμογών, τηλεφωνικού καταλόγου και των σημαντικών αρχείων σας, του αποθηκευτικού χώρου της εσωτερικής sd card.

 

Αρχεία / ενέργειες που απαιτούνται:

Εγκαταστήστε στον υπολογιστή σας τα προγράμματα οδήγησης: Intel USB Driver for Android και AdbDriver

Δημιουργήστε ένα φάκελο στον σκληρό δίσκο C:\ και μετονομάστε το σε adb

Κατεβάστε το εργαλείο ADB Fastboot Tool και αποσυμπιέστε το αρχείο στο φάκελο adb που δημιουργήσατε πριν.

Κατεβάστε το επίσημο Firmware από την Asus Zenfone 2.

Επιλέξτε το μοντέλο του zenfone -> Support -> Driver & Tools -> OS Android -> Firmware, και κάντε λήψη του αρχείου Firmware π.χ. UL-Z00A-WW-2.20.40.97-user.zip και αντιγράψετε το αρχείο .zip μέσα στο φάκελο adb που έχετε αποσυμπίεσε το ADB Fastboot Tool.

 

Τώρα πάμε στην συσκευή.

 

Απενεργοποιήστε την συσκευή. Στην συνεχεία πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Power και αμέσως μετά ταυτόχρονα το Volume up, μετά την δόνηση αφήσετε το πλήκτρο Power εξακολουθώντας να κρατάτε πατημένο το Volume up έως ότου μπείτε σε Fastboot λειτουργία.

 

Image

 

Στην περίπτωση που κάνουμε Downgrade, Αλλαγή Region ή Επίλυση προβλημάτων εκκίνησης με επανεγκατάσταση λειτουργικού, θα πρέπει να γίνει και εγκατάσταση των αρχείων .img (recovery, boot, droidboot). Κατεβάστε τα αρχεία .img της έκδοσης Firmware που θα εγκαταστήσετε, για Z00A / Z008, και αντιγράψτε τα τρία αρχεία .img στον φάκελο adb. Για Upgrade από έκδοση Lollipop (WW) σε μεταγενέστερη έκδοση Lollipop (WW) παραλείψτε το βήμα << >>.

 

<< Συνδέστε το τηλέφωνό σας με τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB, κατά προτίμηση το πρωτότυπο.

Από τον φάκελο adb διπλό κλικ στο αρχείο OPEN.CMD και ανοίγει το παράθυρο γραμμής εντολών.

Για να εξασφαλίσετε ότι ο υπολογιστής αναγνωρίζει τον τύπο της συσκευής στο παράθυρο γραμμής εντολών ADB Fastboot Tool πληκτρολογήστε "fastboot devices" και πατήστε Enter.

 

Image

 

Η συσκευή θα πρέπει να αναφέρεται ως π.χ.: E5AZCY108795 fastboot

Στην συνέχεια για να εγκαταστήσετε το αρχείο recovery.img, πληκτρολογήστε "fastboot flash recovery recovery.img" πατήστε Enter, περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να εμφανιστεί στην οθόνη του υπολογιστή σας η ένδειξη OKAY.

 

Image

 

Παρομοίως για να εγκαταστήσετε το αρχείο boot.img, πληκτρολογήστε "fastboot flash boot boot.img" πατήστε Enter.

 

Image

 

Και τέλος για να εγκαταστήσετε το αρχείο droidboot.img, πληκτρολογήστε "fastboot flash fastboot droidboot.img" πατήστε Enter.>>

 

Image

 

Στην συνέχεια με τα πλήκτρα Volume (+ & -) από την συσκευή μετακινηθείτε προς τα κάτω στο Fastboot μενού.

Το πλήκτρο Power χρησιμοποιείται για να κάνετε τις επιλογές.

Μετακινηθείτε προς τα κάτω για την επιλογή

.

 

Image

 

και πατήστε το πλήκτρο Power. Το τηλέφωνο θα επανεκκινήσει. Το ρομποτάκι του Android εμφανίζεται με το σύμβολο κινδύνου :!:.

 

Image

 

Πατήστε και κρατήστε το πλήκτρο Power αμέσως μετά (χωρίς να αφήσετε το πλήκτρο Power) και στιγμιαία πατήστε και αφήστε το πλήκτρο (Volume +) μπαίνετε σε λειτουργία RECOVERY.

 

Image

 

Συνδέστε το τηλέφωνό σας με τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB, κατά προτίμηση το πρωτότυπο.

 

Προαιρετικό! << >>

<< Από το μενού ανάκτησης (RECOVERY) επιλέξτε (Wipe cache partition) και (Wipe Data Factory Reset). Στην περίπτωση που συνεχίσετε σε (Wipe cache partition) και (Wipe Data Factory Reset) θα γίνει διαγραφή όλων των εγκατεστημένων εφαρμογών, τηλεφωνικού καταλόγου και αποθηκευτικού χώρου εσωτερικής sdcard. Πάρτε ένα Full Backup πριν συνεχίσετε! >>

 

Και στην συνέχεια επιλέξτε (Apply update from ADB).

 

Τώρα επιστρέφουμε στον υπολογιστή.

 

Ανοίξτε τον φάκελο adb που έχετε δημιουργήσει και αποσυμπιέσει το ADB Fastboot Tool. Διπλό κλικ στο αρχείο OPEN.CMD και ανοίγει το παράθυρο γραμμής εντολών.

 

Για να εξασφαλιστεί ότι ο υπολογιστής αναγνωρίζει τον τύπο του τηλεφώνου στο παράθυρο γραμμής εντολών πληκτρολογήστε "adb devices" και πατήστε Enter.

 

Η συσκευή θα πρέπει να αναφέρεται π.χ ως: 0123456789ABCDEF sideload

 

Image

 

Εγκατάσταση Firmware.

Πληκτρολογήστε στο (ADB Fastboot Tool) "adb sideload UL-Z00A-WW-2.20.40.97-user.zip" πατήστε Enter και περιμένετε έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία στο 100%.

 

Image

 

Το τηλέφωνο επανεκκινείται αυτόματα.

 

Τώρα πηγαίνετε να ελέγξετε τον αριθμό έκδοσης λογισμικού.

 

Υ.Σ

Για λογούς διευκόλυνσης και αποφυγής λανθασμένης πληκτρολόγησης. Το αρχείο Firmware UL-Z00A-WW-2.20.40.97-user.zip που έχετε αντιγράψετε μέσα στο φάκελο (adb). Μπορείτε να το μετονομάσετε π.χ. σε asus.zip ή firmware.zip ή ότι άλλο θέλετε. Και αντί για "adb sideload UL-Z00A-WW-2.20.40.97-user.zip" πλέον στο ADB Fastboot Tool πληκτρολογείτε π.χ. "adb sideload asus.zip" ή "adb sideload όπως αλλιώς έχετε ονομάσει το firmware.zip". Επίσης τις εντολές στο ADB Fastboot Tool μπορείτε να τις εισάγετε και με αντιγραφή επικόλληση π.χ. "fastboot devices", "fastboot flash recovery recovery.img", "adb sideload asus.zip" κ.λ.π.

 

Σημείωση!

Στην περίπτωση που ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει την συσκευή, κάντε εγκατάσταση του Asus Android USB Driver από την Asus. Επιλέξτε το μοντέλο του zenfone -> Support -> Driver & Tools -> OS Android -> USB.

.

Edited by athanaso77
Ενημέρωση
Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but even worse to regret!
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το θεμα ειναι, σε ποια rom δεν εχει τοσα bloatware, ειδα βιντεο και επεσα κατω, πολυ σαβουρα software, βγαινει ή το παντρευεσαι?
With great power, comes great responsibility...
Link to comment
Share on other sites

Βγαίνει, για την ακρίβεια απενεργοποιουνται οποιες δεν θες ώστε να μην τρώνε πόρους απο την ram εκτός μετά αν σε ενοχλεί και απο θέμα μνήμης όποτε μετά πας σε root λύσεις.

πραγματικα θελω να το αγορασω, απο κινα βεβαια, αλλα μια οι rom μια η καμερα η οποια λενε ειναι χαλια (τελικα ειναι?) μια το bloatware ολα με κανουν να το αναβαλω συνεχως. Οποιος το εχει και θελει να μου απαντησει ειλικρινα εαν ειναι ετσι.

With great power, comes great responsibility...
Link to comment
Share on other sites

Asus Zenfone 2: Οδηγός Upgrade/Downgrade/Επίλυσης προβλημάτων εκκίνησης/Αλλαγής Region CN, TW σε WW με την μέθοδο ADB Fastboot Tool.

...

Συγχαρητηρια kapoios0 !

 

πραγματικα θελω να το αγορασω, απο κινα βεβαια, αλλα μια οι rom μια η καμερα η οποια λενε ειναι χαλια (τελικα ειναι?) μια το bloatware ολα με κανουν να το αναβαλω συνεχως. Οποιος το εχει και θελει να μου απαντησει ειλικρινα εαν ειναι ετσι.
Για το bloat, σου εχουν ηδη πει πολλοι, οτι δεν υπαρχει προβλημα, η ιδια η asus δινει εργαλειο τι να ξεκινα και τι οχι, οποτε ο χρηστης διαλεγει οτι επιθυμει. Παρεχει επισης εργαλειο που σε ενημερωνει αν καποιο προγραμμα χρησιμοποιει υπερβολικα την cpu/μπαταρια και διαλεγεις τι θα κανεις.

Στην ουσια το bloat ειναι πολλα προαιρετικα software δωρακια μαζι. Εν τελει, ετσι οπως τα δινει, δεν ειναι προβλημα.

Πολυ ευχαριστη εκπληξη σε σχεση με αλλα κινητα που χρειαζοσουν εξτρά προγραμματα ελεγχου.

Για την καμερα, θα χρειαστει να δεις δειγματα, υπαρχουν πολλα στο νετ. Προτιμησε μοναχα να ειναι προσφατα γιατι εχει κανει πολλα update στην εφαρμογη της καμερας, τον τελευταιο μονο μηνα, θυμαμαι 2 τουλαχιστον.

Link to comment
Share on other sites

πιστευω πως με το System app remover (ROOT) μπορεις να πεταξεις οποιες εφαρμογες του κινητου δε χρειαζεσαι... ετσι δεν ειναι? οποτε το εχεις "καθαρο"
Link to comment
Share on other sites

πραγματικα θελω να το αγορασω, απο κινα βεβαια, αλλα μια οι rom μια η καμερα η οποια λενε ειναι χαλια (τελικα ειναι?) μια το bloatware ολα με κανουν να το αναβαλω συνεχως. Οποιος το εχει και θελει να μου απαντησει ειλικρινα εαν ειναι ετσι.

 

Ρε φίλε το κάνεις ένα ροοτ και πετάς από μέσα ότι θες. Σιγά το πράγμα. Για μένα η κάμερα μια χαρά είναι. Αυτό είναι προσωπική άποψη του καθενός. Αυτά που λες δεν είναι στοιχεία για να μην το πάρεις. Εκτός και αν ξέρεις κάνα άλλο κινητό με αυτά τα χαρακτηριστικά και με αυτά τα χρήματα και προπαντως την αξιοπιστία της Asus για να πάρεις.

Link to comment
Share on other sites

ρε παιδια μπορει καποιος να τσεκαρει εδω : http://www.minideal.net/original-asus-zenfone-2-ze550ml-5-5-android-5-0-quad-core-64bit-z3560-1-8ghz-2gb-ram-16gb-rom-zenfone2-4g-lte-dual-sim-smartphone.html τις μπαντες που λεει οτι υποστηριζει σε FDD-LTE, ειναι σωστες? ειναι δυνατον? αμα ειναι να το παρω απο minideal!!
With great power, comes great responsibility...
Link to comment
Share on other sites

ρε παιδια μπορει καποιος να τσεκαρει εδω : http://www.minideal.net/original-asus-zenfone-2-ze550ml-5-5-android-5-0-quad-core-64bit-z3560-1-8ghz-2gb-ram-16gb-rom-zenfone2-4g-lte-dual-sim-smartphone.html τις μπαντες που λεει οτι υποστηριζει σε FDD-LTE, ειναι σωστες? ειναι δυνατον? αμα ειναι να το παρω απο minideal!!

 

Παρτο ρε φίλε!!! Το κινητό πετάει!!! Πολύ το ψάχνεις

Link to comment
Share on other sites

ρε παιδια μπορει καποιος να τσεκαρει εδω : http://www.minideal.net/original-asus-zenfone-2-ze550ml-5-5-android-5-0-quad-core-64bit-z3560-1-8ghz-2gb-ram-16gb-rom-zenfone2-4g-lte-dual-sim-smartphone.html τις μπαντες που λεει οτι υποστηριζει σε FDD-LTE, ειναι σωστες? ειναι δυνατον? αμα ειναι να το παρω απο minideal!!

Ισχυει οτι εχουμε πει στις προηγουμενες σελιδες, ειναι εκδοση cn, δεν εχει την 800αρα, διαβασε πισω για να ξερεις τι σημαινει αυτο και αναλογως την χρηση σου, προχωρας ή όχι.

(ειναι κριμα να γεμισουμε 1000 σελ με copy-paste τα ιδια και τα ιδια).

Link to comment
Share on other sites

ρε παιδια μπορει καποιος να τσεκαρει εδω : http://www.minideal.net/original-asus-zenfone-2-ze550ml-5-5-android-5-0-quad-core-64bit-z3560-1-8ghz-2gb-ram-16gb-rom-zenfone2-4g-lte-dual-sim-smartphone.html τις μπαντες που λεει οτι υποστηριζει σε FDD-LTE, ειναι σωστες? ειναι δυνατον? αμα ειναι να το παρω απο minideal!!

 

Οτι ειπαν οι απο πανω + οτι το συγκεκριμενο που μας δειχνεις ειναι με το 1,8 επεξεργαστη και 2 gb ram αυτο να προσεξεις ... θελεις με 1,8 και 2gb ή 2,3 και 4gb ram?

:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:
Link to comment
Share on other sites

Παρτο ρε φίλε!!! Το κινητό πετάει!!! Πολύ το ψάχνεις

 

κυνηγαω να το παρω φιλε, αλλα μην την φαμε κιολας, εχω περασει αρκετα κινεζικα απο τα χερια μου και την ψαχνω, ναι πεταει οπως λες αλλα μην παρω κατι που ειναι φουλ στο bloatware ή για να το φλασαρεις πρεπει να εχεις περασει απο το ΜΙΤ και φυσικα να δω τις μπαντες στο 4g..... την ψαχνω οπως λες πολυ αλλα τι να κανω δεν εχω εμπειρια ουτε απο asus ουτε απο intel soc.

With great power, comes great responsibility...
Link to comment
Share on other sites

Δεν είχα πρόβλημα με bloatware στην WW.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Link to comment
Share on other sites

κυνηγαω να το παρω φιλε, αλλα μην την φαμε κιολας, εχω περασει αρκετα κινεζικα απο τα χερια μου και την ψαχνω, ναι πεταει οπως λες αλλα μην παρω κατι που ειναι φουλ στο bloatware ή για να το φλασαρεις πρεπει να εχεις περασει απο το ΜΙΤ και φυσικα να δω τις μπαντες στο 4g..... την ψαχνω οπως λες πολυ αλλα τι να κανω δεν εχω εμπειρια ουτε απο asus ουτε απο intel soc.

Asus και Intel Soc είναι Κορυφή μη το σκέφτεσαι εκτός και αν έχεις έξτρα λεφτα για να πάρεις αυτά που διαφημίζουν.Από τον Μάιο το εχω εγώ και είμαι ευχαριστημένος καμία σχέση με άλλα κινέζικα τηλέφωνα.

Αυτή που βλέπεις είναι 2Gb ram προσωπικά θα σου έλεγα να μη το πάρεις τζάμπα 165€ και με 4gb έχει 200€ το 1.8 και 250€ το 2.3 .Αν το πορτοφόλι σου δεν είχε τοσα κρατήσουν και πάρε αυτό με τα 200€ μακράν η καλύτερη αγορά .

Edited by DManolo
Link to comment
Share on other sites

Asus και Intel Soc είναι Κορυφή μη το σκέφτεσαι εκτός και αν έχεις έξτρα λεφτα για να πάρεις αυτά που διαφημίζουν.Από τον Μάιο το εχω εγώ και είμαι ευχαριστημένος καμία σχέση με άλλα κινέζικα τηλέφωνα.

Αυτή που βλέπεις είναι 2Gb ram προσωπικά θα σου έλεγα να μη το πάρεις τζάμπα 165€ και με 4gb έχει 200€ το 1.8 και 250€ το 2.3 .Αν το πορτοφόλι σου δεν είχε τοσα κρατήσουν και πάρε αυτό με τα 200€ μακράν η καλύτερη αγορά .

 

Oσα κινεζομαγαζα ρωταω εχουν ολα την εκδοση CN , ποσο ευκολο ειναι να το γυρισω σε ww και να σας ακολουθω εδω στο νημα χωρις να ειμαι "κινεζος" ..... διαβασα τον οδηγο αλλα ειναι σε μερικα σημεια "περιεργος" ισως εγω δεν το εχω με intel soc γι αυτο. Τα mediatek τα κανω οτι θελω, qualcomm μια φορα που επιασα ομως ειχε διαφορετικη αντιμετωπιση...intel δε εχω δει καθολου.

With great power, comes great responsibility...
Link to comment
Share on other sites

Oσα κινεζομαγαζα ρωταω εχουν ολα την εκδοση CN , ποσο ευκολο ειναι να το γυρισω σε ww και να σας ακολουθω εδω στο νημα χωρις να ειμαι "κινεζος" ..... διαβασα τον οδηγο αλλα ειναι σε μερικα σημεια "περιεργος" ισως εγω δεν το εχω με intel soc γι αυτο. Τα mediatek τα κανω οτι θελω, qualcomm μια φορα που επιασα ομως ειχε διαφορετικη αντιμετωπιση...intel δε εχω δει καθολου.

 

Δεν είναι τιποτα θα τα καταφέρεις!Στα mediatek όντως είναι πιο εύκολο. Εγώ πήρα Taiwan έκδοση και δέχεται αυτόματες αναβαθμίσεις αλλά είναι δύσκολο να τη βρείς σε καλή τιμή.

Link to comment
Share on other sites

Oσα κινεζομαγαζα ρωταω εχουν ολα την εκδοση CN , ποσο ευκολο ειναι να το γυρισω σε ww και να σας ακολουθω εδω στο νημα χωρις να ειμαι "κινεζος" ..... διαβασα τον οδηγο αλλα ειναι σε μερικα σημεια "περιεργος" ισως εγω δεν το εχω με intel soc γι αυτο. Τα mediatek τα κανω οτι θελω, qualcomm μια φορα που επιασα ομως ειχε διαφορετικη αντιμετωπιση...intel δε εχω δει καθολου.

Αφου εχεις εμπειρια και "Τα mediatek τα κανεις οτι θελεις", δεν θα εχεις προβλημα να ακολουθησεις και αυτον τον οδηγο, αλλωστε χρειαζεται να γινει μόνο μια φορα.

Link to comment
Share on other sites

Αφου εχεις εμπειρια και "Τα mediatek τα κανεις οτι θελεις", δεν θα εχεις προβλημα να ακολουθησεις και αυτον τον οδηγο, αλλωστε χρειαζεται να γινει μόνο μια φορα.

 

το πηρα απο minideal, cn version, μολις ερθει θα ζητησω τα "φωτα" οποιου θελει να χασει 15 λεπτα με τις αποριες μου και τις παραξενιες μου. Ευχαριστω παιδια!!!

With great power, comes great responsibility...
Link to comment
Share on other sites

το πηρα απο minideal, cn version, μολις ερθει θα ζητησω τα "φωτα" οποιου θελει να χασει 15 λεπτα με τις αποριες μου και τις παραξενιες μου. Ευχαριστω παιδια!!!

 

Τελικα ποιο πηρες με τον 1,8 επεξεργαστη ή με τον 2,3 ?

:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:
Link to comment
Share on other sites

άσχετο, στο ιταλικο αμαζον δεν το πουλανε πια καινουριο;

μονο μεταχειρισμενο;

ενοοω σαν πωλητης το αμαζον

Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά καλησπέρα.Έιμαι κι εγω κάτοχος του κινητού εδω και δυο μέρες και θέλω να ρωτήσω κάτι που έχει σχέση με την φόρτιση και όποιος ξέρει ας απαντήσει.

Ο φορτιστής που μας δινει η asus έχει output 5volts 2A or 9V 2A .

Πήρα λοιπόν έναν φορτιστή αυτοκινήτου με έξοδο 5volts 2,1A αλλά γρήγορη φόρτιση δεν βλέπω.

Τι μπορεί να φταίει ;;

Link to comment
Share on other sites

Τελικα ποιο πηρες με τον 1,8 επεξεργαστη ή με τον 2,3 ?

 

1,8 πηρα, δεν παιζουν φραγκα, ηρθε το ΕΝΦΙΑ!!!

With great power, comes great responsibility...
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά καλησπέρα.Έιμαι κι εγω κάτοχος του κινητού εδω και δυο μέρες και θέλω να ρωτήσω κάτι που έχει σχέση με την φόρτιση και όποιος ξέρει ας απαντήσει.

Ο φορτιστής που μας δινει η asus έχει output 5volts 2A or 9V 2A .

Πήρα λοιπόν έναν φορτιστή αυτοκινήτου με έξοδο 5volts 2,1A αλλά γρήγορη φόρτιση δεν βλέπω.

Τι μπορεί να φταίει ;;

 

εμενα μου εδωσε η assus enan 5.2v=1.35A . και εγω 3 μέρα το έχω (το 1.8 και 4gb) και 2 φορτίσεις που του έκανα πηραν αρκετη ωρα

Link to comment
Share on other sites

1,8 πηρα, δεν παιζουν φραγκα, ηρθε το ΕΝΦΙΑ!!!

 

Φιλαράκι και γω αυτό έχω και πετάει!! Δεν ξέρω πόση διαφορά έχει από το 2.3 αλλά σε όσα τεστ το έχω κάνει δεν λέει να κολλήσει πουθενά. Όλα ανοίγουν σφαίρα!!

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά καλησπέρα.Έιμαι κι εγω κάτοχος του κινητού εδω και δυο μέρες και θέλω να ρωτήσω κάτι που έχει σχέση με την φόρτιση και όποιος ξέρει ας απαντήσει.

Ο φορτιστής που μας δινει η asus έχει output 5volts 2A or 9V 2A .

Πήρα λοιπόν έναν φορτιστή αυτοκινήτου με έξοδο 5volts 2,1A αλλά γρήγορη φόρτιση δεν βλέπω.

Τι μπορεί να φταίει ;;

 

Ο φορτιστής πρέπει να ένια διπλής τάσης 5 και 9V στα 2Α. Η συσκευή επιλέγει αυτόματα για γρήγορη φόρτιση τα 9V και για απλή τα 5V.

Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but even worse to regret!
Link to comment
Share on other sites

Ο φορτιστής πρέπει να ένια διπλής τάσης 5 και 9V στα 2Α. Η συσκευή επιλέγει αυτόματα για γρήγορη φόρτιση τα 9V και για απλή τα 5V.

 

Σωστά αλλά φορτιστή αυτοκινήτου με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν βρήκα.

Υπάρχει άραγε;

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Asus Zenfone 2

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...