Jump to content

Κερδίστε ένα ThL 4400 από το Experts-mobiles.gr


myphone.bot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα myphonerzz! Δυναμικά ξεκινάμε τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού με το THL 4400 Ultra thin, ένα super thin Android smartphone, δώρο από το ελληνικό κατάστημα Experts-mobiles.gr που πολύ ευγενικά μας προσέφερε την συσκευή για έναν από εσάς!

 

Σήμερα λοιπόν, έφτασε ο καιρός ένας από εσάς να το κάνει δικό του, μετά από μία πολύ ευγενική προσφορά του Experts-mobiles.gr, προς τα μέλη του myPhone.gr, σε έναν ακόμα διαγωνισμό (ναι από αυτούς που έγιναν πλέον θεσμός στις σελίδες μας, έτσι για να σας κακομαθαίνουμε). Διαβάστε λοιπόν- αν δεν το έχετε ήδη κάνει- το επίσημο θέμα της συσκευής στην κοινότητά μας και στη συνέχεια λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας.

 

Γνωρίστε το Experts-Mobiles.gr

 

Στο κατάστημά μας θα βρείτε κυρίως Dual Sim (δίκαρτα) Android κινητά τηλέφωνα, Tablet PCs κι άλλα ηλεκτρονικά και μη προϊόντα, πάντα από αξιόπιστους κατασκευαστές της Κίνας και με την καλύτερη τεχνική υποστήριξη και εγγύηση από εμάς.

 

Γιατί να μας προτιμήσετε;

Επιλέγουμε κινητά τηλέφωνα - smartphones και tablets, προσεκτικά και με εμπειρία, με βάση την αξιοπιστία, την ποιότητα, το value for money (αξία προς κόστος). Η εμπειρία μας σε κινέζικα smartphones και tablets αλλά και στο Android, μας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόζουμε το λογισμικό κατάλληλα για την ευρωπαϊκή - ελληνική αγορά, με διορθώσεις και βελτιώσεις, για σωστή λειτουργία, καλύτερη εμπειρία χρήσης και καλύτερη απόδοση.

 

Σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, τόσο πριν την αγορά σας, όσο και μετά την αγορά σας, σε οτιδήποτε χρειαστείτε σε σχέση με το προϊόν που αγοράσατε. Μπορείτε να διατυπώσετε οποιαδήποτε απορία έχετε για κάποιο προϊόν, ή να μας πείτε τι χρειάζεστε, ώστε να σας προτείνουμε την πιο κατάλληλη συσκευή. Επίσης μπορείτε να απευθυνθείτε σε μας για συμβουλές που αφορούν τη χρήση της συσκευής που αγοράσατε, ή για προβλήματα που έχετε με το λογισμικό.

 

Παρέχουμε υπηρεσίες βελτίωσης-επιδιόρθωσης και για συσκευές που δεν αγοράστηκαν από εμάς, όπως unbrick «νεκρών» συσκευών, flashάρισμα firmware/recovery, root, αναβάθμιση, ρύθμιση GPS κ.ά.

 

Πιστεύουμε πως ό,τι κάνουμε, πρέπει να το κάνουμε σωστά, και με σεβασμό στον πελάτη. Προσφέρουμε για κάθε προϊόν σύντομη περιγραφή στην ελληνική γλώσσα, βίντεο παρουσίαση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά ελεγμένα και γραμμένα από εμάς.

 

http://experts-mobiles.gr/cart/img/logo.jpg

 

Όπως πάντα, για να συμμετάσχετε στην κλήρωση η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κατά σειρά:

 

 

  • Like στο Fanpage του Myphone.gr (κλικ εδώ) (προαιρετικά) ή εναλλακτικά Follow us στο Twitter (προαιρετικά)
  • Ένα σχόλιο συμμετοχής ανά χρήστη, σε αυτό το θέμα που διαβάζετε. H κλήρωση θα γίνει με βάση τις συμμετοχές σας σε αυτό το θέμα και αποκλειστικά σε αυτές.

 

 

Οι συμμετοχές είναι ανοικτές από σήμερα και θα κλείσουν την Κυριακή 6 Ιουλίου 2014, στις 23.59.

 

Όπως πάντα, ο μεγάλος νικητής θα ανακοινωθεί στην κεντρική μας σελίδα, ενώ θα ενημερωθεί μέσω PM και email.

 

 

 

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του myphone.gr
  • Επιτρέπεται μόνο ΕΝΑ μήνυμα ανά χρήστη.
  • Αν παρατηρηθούν διπλά μηνύματα ή περισσότερα, από ένα μέλος τότε όλα τα μηνύματά του θα διαγράφονται - χωρίς προειδοποίηση, δεν θα συμμετέχει στο διαγωνισμό και ο χρήστης θα απομακρύνεται από την κοινότητα του myphone.gr (ban).
  • Για τεχνικούς λόγους, ο «μετρητής» που εμφανίζεται δίπλα από κάθε μήνυμα (post counter) θα αλλάξει στην περίπτωση που μηνύματα τα οποία είχαν προηγηθεί αφαιρεθούν επειδή δεν ήταν σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού.
  • Greeklish μηνύματα απαγορεύονται στο φόρουμ εδώ και χρόνια, έτσι δεν θα λαμβάνονται υπόψην στην κλήρωση. Αν κληρωθεί κάποιο greeklish μήνυμα, η κλήρωση θα επαναλαμβάνεται.
  • Η συμμετοχή επιτρέπεται και στα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης του myphone.gr.
  • Σχόλια και ερωτήσεις για τον διαγωνισμό, μπορείτε να κάνετε μέσω PM εδώ

myphone.bot

don't send any PMs, 'cause I am a bot.

don't add me to your friends list, 'cause I am always online.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλή μας τύχη!
Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy:
Link to comment
Share on other sites

Δροσερός διαγωνισμός με... καυτό δωράκι, τέλεια! :D

 

Καλή μας επιτυχία!!! ;)

::LiNK RaMoNe

------------------

Hey, Ho!

Let's Go!

-------------------

:Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...