Jump to content

Πως να θέσετε τη συσκευή σας σε DFU Mode


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολλές φορές έχουμε δει στα βήματα οδηγών για downgrade από beta εκδόσεις στην κανονική, την οδηγία "Βάλτε τη συσκευή σας σε DFU Mode". To ίδιο αναφέρεται και σε οδηγούς για jailbreak, σε οδηγούς για ανάκτηση διεγραμμένων αρχείων μέσω διαφόρων προγραμμάτων, ακόμη κι όταν έχουμε προβλήματα σε κάποιο update.

 

To τελευταίο το συναντάμε ιδιαίτερα όταν η συσκευή μας είναι jailbroken και θέλουμε να κάνουμε clean restore (να επαναφέρουμε τη συσκευή μας σε εργοστασιακή μορφή). Τι είναι όμως η DFU Mode; και πως μπορούμε να θέσουμε τη συσκευή μας iPhone, iPad, iPod touch; Για να δούμε.

 

Recovery mode will implement iBoot (basically a portion of the bootloader than runs an integrity check) which will not allow you to downgrade your device. DFU mode will still talk to iTunes but it bypasses iBoot which will then allow you to downgrade firmware.

 

Για να θέσουμε τη συσκευή μας σε DFU Mode ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα:

 

 

  • Συνδέστε τη συσκευή σας (iPhone, ipad, iPod touch) σε Mac ή σε Windows PC και βεβαιωθείτε πως το iTunes είναι σε λειτουργία.
  • Κρατήστε πατημένα ταυτόχρονα για 10 δευτερόλεπτα το Power button (στο επάνω μέρος της συσκευής) και το Home button (στο μπροστινό μέρος κάτω από την οθόνη).
  • Αφήστε το Power button συνεχίζοντας να κρατάτε πατημένο το Home button για περίπου 5-6 δευτερόλεπτα. (Αν δείτε το μήλο στην οθόνη ή το εικονίδιο για σύνδεση με το iTunes, επαναλάβετε τη διαδικασία).
  • Εαν η οθόνη σας έχει παραμείνει μαύρη και η συσκευή σας έχει αναγνωριστεί από το iTunes ως iPhone σε Recovery Mode τα έχετε καταφέρει.

 

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=43196&stc=1&d=1396164939

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ujhBn9v3zOo]How To Put iPhone In DFU Mode Tutorial | Step by Step | iOS Devices iPad Mini iPod iTouch - YouTube[/ame]

 

Μπορείτε τώρα να προχωρήσετε τα βήματα που σας ορίζει ο οδηγός ώστε να κάνετε downgrade ή οτιδήποτε άλλο με επιτυχία. Εάν απλά θέλατε να δοκιμάσετε την διαδικασία DFU Mode και θέλετε να επαναφέρετε πάλι τη συσκευή σας, αποσυνδέστε την και κρατήστε πατημένα για δέκα δευτερόλεπτα και πάλι Power+Home button εώς ότου δείτε το μήλο κι αφήστε τη συσκευή σας να κάνει επανεκίνηση.

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was unpinned
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...