Jump to content

iOS 7 : Διαγράψτε γρήγορα ένα μεγάλο κείμενο στις iOS συσκευές σας!


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42868&stc=1&d=1395649691

 

Ας δούμε ένα σενάριο, ας πούμε πως μόλις πληκτρολογήσατε ένα μεγάλο μήνυμα κειμένου στο iPhone, iPad ή iPod touch. Στη συνέχεια το μετανιώνετε και θέλετε να το ξαναγράψετε από την αρχή. Φυσικά μπορείτε να διαγράψετε ό,τι έχετε πληκτρολογήσει πατώντας αμέτρητες φορές ή παρατεταμένα το backspace ή να επιλέξετε όλο το κείμενο με το δάχτυλό σας και να πατήσετε "Αποκοπή".

 

Εμείς θα σας δώσουμε άλλη μία εύκολη επιλογή προκειμένου να διαγράψετε το κειμένου σας. Ανακινήστε γρήγορα τη συσκευή και μετά την επιβεβαίωση, το κειμενό σας θα διαγραφεί πλήρως από την οθόνη. Γίνεται σε όλες τις παραπάνω iOS συσκευές και σε εφαρμογές κειμένου όπως Μηνύματα, Αλληλογραφία, Ημερολόγιο, Σημειώσεις κ.α.

 

Μόλις ανακινήσετε γρήγορα τη συσκευή σας ένα pop up μήνυμα θα εμφανιστεί με τίτλο "Αναίρεση Πληκρολόγηση" και επιλογές "Αναίρεση" ή "Ακύρωση". Εάν αλλάξατε γνώμη για τη διαγραφή του κειμενού σας, με δεύτερη γρήγορη ανακίνηση θα εμφανιστεί νέο pop up μήνυμα αυτή τη φορά με τίτλο "Επαναληψη Πληκτρολόγηση" κι επιλογές "Επανάληψη" ή "Ακύρωση".

 

Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να προσαρμόσετε αυτή τη λειτουργία σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας ή να την απενεργοποιήσετε τελείως. Ας ελπίσουμε πως σε κάποια αναβάθμιση στο μέλλον η Apple να κάνει κάτι και γι αυτό. Πάντως εάν θέλετε να δείτε περισσότερες συμβουλές και να διαβάσετε περισσότερες οδηγούς μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο του How to Guides

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...