Jump to content

iOS 7 : Δημιουργήστε κενή αρχική οθόνη σε non jailbroken συσκευή!


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H αρχική οθόνη του iPhone έχει χώρο για είκοσι εικονίδια εφαρμογών στην πρώτη σελίδα καθώς και 4 εικονίδια στο dock στο κάτω μέρος. Στο iPad μπορείτε να τοποθετήσετε ακόμη περισσότερα. Εάν ανοίγοντας τη συσκευή σας, η οθόνη σας φαίνεται κουραστική, μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω οδηγό. Ο οδηγός θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μία εντελώς κενή σελίδα και να την ορίσετε ως αρχική.

 

Έτσι όταν ανοίγετε τη συσκευή σας θα βλέπετε μία άδεια σελίδα η οποία δεν θα κρύβει το Wallpaper που έχετε επιλέξει αλλά ταυτόχρονα θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές που εμπεριέχονται στο dock. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως μινιμαλιστικό έχοντας την προγενέστερη πρώτη σελίδα ως δεύτερη. Να συμπληρώσουμε πως η μέθοδος αυτή δεν θα έχει καμία επίπτωση στις ρυθμίσεις της συσκευής. Εάν σας πείσαμε και θέλετε να το κάνετε ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα:

 

Δημιουργία κενής οθόνης

 

Καταρχήν θα χρειαστείτε το iTunes σε έναν υπολογιστή ώστε να κάνετε τη διαδικασία. Εμείς το κάναμε σε Mac αλλά δεν πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα εάν το κάνετε και σε Windows.

 

 

  • Ανοίξτε το iTunes και συνδέστε το iPhone/iPad στο υπολογιστή είτε μέ WiFi συγχρονισμό είτε μέ ένα καλώδιο USB Lightning.
  • Επιλέξτε το iPhone στο iTunes και στη συνέχεια επιλέξτε την καρτέλα Apps όπως φαίνεται στις εικόνες
  • Στην υποενότητα "Home Screens" αγγίξτε το "+" πάνω δεξιά για να δημιουργήσετε μία νέα σελίδα η οποία θα εμφανιστεί στο τέλος της λίστας.
  • Σύρετε την οθόνη που δημιουργήσατε στη αρχή της λίστας έτσι ώστε να είναι πρώτη πρώτη η οθόνη και θα μετονομαστεί ως "Home Page 1"
  • Κάντε κλικ στο πλήκτρο "Done" και στη συνέχεια "Apply"

 

http://farm8.staticflickr.com/7346/13184311343_73b2a81051_b.jpg

 

Να σας θυμίσουμε πως με την επιλογή "Apply" θα συγχρονιστούν επίσης οποιεσδήποτε άλλες αλλαγές έχετε κάνει όπως φωτογραφίες, μουσική, ταινίες ή εφαρμογές στην iOS συσκευή σας. Ανοίγοντας τη συσκευή μας μετά την ολοκλήρωση του συγχρονισμού, θα αντικρύσετε ως πρώτη οθόνη μία κενή οθόνη. Ο μινιμαλισμός σε όλο του το μεγαλείο.

 

Η κενή οθόνη θα παραμείνει στη θέση της είτε μέχρι να μετακινήσετε μία εφαρμογή εντός της σελίδας, είτε με την εγκατάσταση μιας νέας από το App Store. Μπορείτε φυσικά να την αφαιρέσετε από τη συσκευή σας με έναν εκ νέου συγχρονισμό μέσω του iTunes σύροντας τη κενή σελίδα στο τέλος της λίστας.

 

Η παραπάνω μέθοδος έχει επιβεβαιωθεί πως μπορεί να γίνει με τις τελευταίες εκδόσεις του iTunes 11 και λειτουργικό iOS 7 και δεν απαιτεί jailbrοken συσκευή και blank icons ή άλλες iOS τροποποιήσεις. Εάν σας άρεσε το πραπάνω, κοινοποιήστε το σε γνωστούς και φίλους χρήστες της Apple μέσω facebook ή twitter!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...