Jump to content

iOS 7 : Γρήγορος έλεγχος των VIP μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου!


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένα ευπρόσδεκτο νέο χαρακτηριστικό στο ανασχεδιασμένο Mail App της Apple, είναι ο τρόπος που μπορεί να εντοπίσει κάποιος τα σημαντικά μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ο τρόπος αυτός είναι παρόμοιος με το OS X mail app όπου ο καθορισμός των επαφών ως VIP, συντελεί στη δημιουργία φακέλου VIP στο γραμματοκιβώτιο, όπου συγκεντρώνονται τα σημαντικά μηνύματα.

 

Ας δούμε λοιπόν πως μπορείτε να δημιουργήσετε μία τέτοια λίστα όπου θα προσθέσετε σημαντικούς αποστολείς μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε τα μηνύματά τους να εμφανίζνται στο VIP γραματοκίβωτιο για εύκολη ανάκτηση.

 

Όταν είστε παραλήπτης ηλεκτρονικού μηνύματος το οποίο θέλετε να προσθέσετε τον αποστολέα στη λίστα των VIP πιέστε το όνομα του αποστολέα στο πεδίο "Από" και στη συνέχεια επιλεξτε Προσθήκη σε VIP. Από τη στιγμή που θα ορίσετε τον αποστολέα ως VIP τα μηνύματά του θα επισημαίνονται με ένα αστέρι όπως βλέπετε στις Photos.

 

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42188&stc=1&d=1394443807

 

Για να εμφανίσετε το VIP γραμματοκιβώτιο, θα πρέπει πρώτα να το ορίσετε από το mail panel. Στην οθόνη των mailbox (γραμματοκιβωτίων) επιλέξτε "Αλλαγές" και στη συνέχεια τικάρετε την προβολή "VIP" πιέζοντάς την. Μπορείτε στην ίδια σελίδα, να αλλάξετε και τη σειρά των γραμματοκιβωτίων σύροντας από τις γραμμές δεξιά και προς τα πάνω στη σειρά που επιθυμείτε να εμφανίζεται. Μέσα στις δυνατότητες σας είναι και η επεξεργασία της λίστας των VIP προσώπων πατώντας το "i" εικονίδιο στη δεξιά πλευρά.

 

Πατώντας "Ειδοποιήσεις VIP" θα μεταφερθείτε στη σελίδα Γνωστοποιήσεων όπου μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο που θέλετε να ειδοποιήστε για μηνύματα από σημαντικές επαφές σας. Γνωρίζετε πως το Κέντρο ειδοποιήσης σας επιτρέπει να γνωρίζετε πότε λαμβάνετε ένα μήνυμα, συμπεριλαμβάνομένων και των VIP επαφών. Φυσικά μπορείτε να κάνετε τη ρύθμιση και manually ακολουθώντας τη διαδρομή Ρυθμίσεις -> Κέντρο γνωστοποιήσεων -> Mail.

 

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42189&stc=1&d=1394443873

 

Επισημασμένα Μηνύματα

 

Μία άλλη δυνατότητα που μας δίνει η ανασχεδιασμένη εφαρμογή email είναι η σήμανση, ώστε εύκολα να μπορείτε να βρείτε και να αναθεωρήσετε σε μεταγενέστερο χρόνο ένα μήνυμα. Ενώ έχετε ανοίξει και αναγνώσει ένα email, πιέστε το εικονίδιο με το σημαιάκι στην κάτω γραμμή εργαλείων. Το μήνυμά σας θα επισημανθεί με μία πορτοκαλί κουκίδα από προεπιλογή. Μπορείτε να το αλλάξετε αυτό το εικονίδιο (κουκίδα) πηγαίνοντας Ρυθμίσεις -> Mail, Επαφές, Ημερολόγια -> Στιλ Σημαίας.

 

Αναζητώντας VIP και μηνύματα με επισήμανση

 

Οι δυνατότητες αναζήτησης στην Mail εφαρμογή θα σας επιτρέψει να βρείτε εύκολα και γρήγορα όλα τα επισημασμένα μηνύματα και τα μηνύματα VIP. Αποκαλύψτε το πεδίο Αναζήτησης σύροντας την οθόνη με το δάχτυλό σας προς τα κάτω, η Αναζήτηση ψάχνει για διεύθυνση, τίτλο, οι λέξεις από το σώμα του μηνύματος. Για να αναζητήσετε σε πολλαπλούς λογαριασμούς ταυτόχρονα επιλέξτε τα έξυπνα γραμματοκιβώτια όπως τα "Απεστελμένα". Για παραδείγμα εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση χρησιμοποιώντας την κατάσταση του μηνύματος όπως μηνύματα "VIP" όπου είναι επισημασμένα ως αδιάβαστα, πληκτρολογίστε "VIP επισημασμένα ως αδιάβαστα"

 

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε και πάλι πως πολλά χαρακτηριστικά στο iOS7 είναι ελαφρώς κρυμμένα. Με την τροποποιήση και κάνοντας μικροαλλαγές στο iOS7 και στο OS X Mail μπορούμε να διατηρήσουμε σε συγχρονισμό μέσω του iCloud το email και είναι βέβαιο πως θα βελτιώσει εντυπωσιακά την αποτελεσματικότητα των εργασιακών διαδικασιών!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...