Jump to content

iOS 7 : Συγχωνεύστε διπλοεγγεγραμμένες επαφές στην iOS συσκευή σας


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πραγματικά δεν υπάρχει χρήστης iOS που να μην έχει κάποιες πληροφορίες διπλοεγγεγραμμένες στις επαφές χρησιμοποιώντας μία οι περισσότερες συσκευές, είτε κατά λάθος, είτε λόγω τυπογραφικού σφάλματος είτε μέσω συγχρονισμού από vcard κ.α. Ένα από τα βασικά λάθη διπλοεγγραφής είναι από αλλαγή διευθύνσεων στην οποία έχετε περιθώριο μόνο για 2 διευθύνσεις να καταχωρήσετε.

 

Για πολύ καιρό δεν υπήρχε απλός τρόπος για να χειριστείτε τέτοια φαινόμενα (διπλές - τριπλές καταχωρήσεις) απευθείας μέσα από τη συσκευή σας. Με την έλευση του iOS 7 ύπαρχει ένας εύκολος τρόπος για να συγχωνεύσετε τις επαφές μέσα από τη συσκευή σας.

 

Η όλη διαδικάσια γίνεται εξολοκλήρου μέσα από την iOS συσκευή σας όποτε δεν υπάρχει καμία ανάγκη συγχρονισμού στο iCloud, iTunes ή σε έναν υπολογιστή για να τεθούν σε ισχύ οι αλλαγές. Μόλις κάνετε την αλλαγή, χάρη στο iCloud θα μεταβιβαστούν αυτόματα σε όλες τις iOS, OS X συσκευές που χρησιμοποιούν το ίδιο Apple ID.

 

Συγχώνευση Διπλοεγγραφών στις επαφές

 

Το χαρακτηριστικό αυτό ονομάζεται "Σύνδεση επαφών" δεν έχει αναφερθεί ευρέως και γι αυτό συχνά παραβλέπεται. Ας δούμε τη χρήση του!

 

  • Από την εφαρμογή του τηλεφώνου ή την εφαρμογή των επαφών, ανοίξτε την επαφή που θέλετε να συγχωνεύσετε με άλλες διπλογραμμένες επάφές.
  • Στη συνέχεια επιλέξτε "Αλλaγές"
  • Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να βρείτε την επιλογή "Σύνδεση Επαφών" και στη συνέχεια πατήστε το πράσινο εικονίδιο "+" για να συνδέσετε - συγχωνεύσετε αυτή την επαφή με κάποια άλλη.
  • Εντοπίστε την επαφή για συγχώνευση (που έχετε περάσει 2 φορές ή που έχει αλλάξει διεύθυνση) και πατήστε στο όνομα και στη συνέχεια πατήστε "Σύνδεση"
  • Επαναλάβετε τη διαδικασία για περισσότερες από δύο αντίτυπα ή αλλιώς πατήστε "Τέλος" για να οποκληρωθεί η συγχώνευση.
  • Merge contacts

 

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=41928&stc=1&d=1393925940

 

Οι ενέργειες αυτές θα συγχωνεύσουν αυτόματα όλα τα στοιχεία από τα αντίτυπα επαφών (δύο ή τρία) σε μία εγγραφή επαφής. Σημειώστε πως δεν θα αντικατασταθεί ο αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση, e-mail ή άλλες πληροφορίες, αυτό που θα κάνει είναι να τα συγχωνεύσει όλα σε μία εννιαία κάρτα επαφής.

 

Όσο εύκολα μπορείτε να συνδέσετε τις διπλές επαφές σας, το ίδιο εύκολα μπορείτε να τις αποσυνδέσετε. Για να το επιτύχετε πηγαίνετε απλά πίσω στην επαφή, επιλέξτε αλλαγές και στη συνέχεια πατήστε στο κόκκινο εικονίδιο "-" για να τις αποσυνδέσετε. Πειραματηστείτε λίγο είναι πολύ εύκολη διαδικασία, κι άν έχετε απορίες μπορείτε να τις εκφράσετε στα σχόλια. Εμείς είμαστε διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε!

Edited by Superuser
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...