Jump to content

iOS 7 : Ορίστε το "Μην ενοχλείτε" πάντα ενεργό στο iPhone σας!


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To "Mην ενοχλείτε" είναι μία εξαιρετική επιλογή και υπηρεσία στη διαθεσή μας στο iOS. Ενεργοποιώντας το, παύουν όλες οι γνωστοποιήσεις καθώς και όλες οι εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα κι εφαρμογές. Είναι πολύ εύκολο να το ενεργοποιήσετε και να το απενεργοποιήσετε χαρίζοντας σας ψηφιακή ηρεμία και γαλήνη. Εάν όμως έχετε τη συσκευή σε χρήση σε ένα ξεκλείδωτο iPhone, iPad, ή iPod touch, τότε το "Μην ενοχλείτε" αν και είναι ανοιχτό, όλε οι ειδοποιήσεις κλήσεις και οι γνωστοποιήσεις συνεχίζουν να ενοχλούν σαν η συσκευή και η επιλογή "Μην ενοχλείτε", να είναι απενεργοποιημένη.

 

Σε αυτο ακριβώς θα αναφερθούμε έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε πως η επιλογή θα δουλεύει σωστά και η συσκευή σας θα είναι πραγματικά σιωπηλή για όσο θα είναι ενεργοποιημένη. Ακόμη κι αν δουλεύετε στη συσκευή, όλες οι εισερχόμενες κλήσειες, μηνύματα κειμένου, και οι ειδοποιήσεις, αυτόματα θα σιωπήσουν (εκτός έαν έχετε επιλέξει να εξαιρεθεί η λίστα Αγαπημένα). Είναι πολύ εύκολο και διαθέσιμο στις τελευταίες εκδόσεις iOS αλλά είναι συχνά παραβλέψιμο.

 

Ας δούμε τι πρέπει να κάνουμε.

 

 

  • Από την οθόνη Αφετηρίας επιλέγουμε "Ρυθμίσεις" στο iPhone ή στο iPad μας.
  • Βρίσκουμε την ενότητα "Μην Ενοχλείτε" και την επιλέγουμε.
  • Κατευθυνόμαστε προς το κάτω μέρος της οθόνη βρίσκοντας την επιλογή "Πάντα" και την ενεργοποιούμε.
  • Επιστρέφουμε στην αρχική οθόνη.

 

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=41688&stc=1&d=1393403874

 

Τώρα όταν ενεργοποιείτε το "Μην ενοχλείτε" με τη επιλογή "Σίγαση Πάντα" η συσκευή σας θα είναι σε σίγαση ανεξάρτητα εάν το iPhone σας είναι ενεργό ή όχι και δεν θα χρειάζεται να απορρίπτετε τις κλήσεις ή τις ειδοποιήσεις χειροκίνητα. Επαναλαμβάνουμε πως από τη λειτουργία αυτή, μπορείτε να εξαιρέσετε συγκεκριμένες επαφές έτσι ώστε να μην χάσετε και σημαντικά για εσάς τηλεφωνήματα. Ο ευκολότερος τρόπος ενεργοποιήσης της επιλογής "Μην ενοχλείτε", είναι να σύρετε την οθόνη κλειδώματος ή Αφετηρίας προς τα επάνω και να θέσετε στο Οff την επιλογή από το Κέντρου Ελέγχου.

 

Χρήστες του iPhone εκμεταλευτείτε αυτή τη δυνατότητα που σας παρέχεται ώστε να αποφύγετε μηνύματα και κλήσεις σε ακατάλληλες για εσάς ώρες. Ισχύει φυσικά και για χρήστες iPad ή iPod touch. Περισσότερες διευκρινίσεις εάν χρειστείτε μπορούμε να σας δώσουμε στα σχόλια!

Edited by DINFUN
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...