Jump to content

[S II] Υγρασία στη συσκευή


alexanderth81
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω οταν ειχα καμμενη πλακετα στο κινητο δεν ανοιγε καθολου ηταν νεκρο εντελως και το επαθα πριν κλεισει 10 μερες το τηλεφωνο στα χερια μου το ειχα παρει 7 ιουνιου οποτε πλακετα απλα δεν παιζει αυτο με την υγρασια ειναι γνωστο κολπο για να βγαζουν φραγκα τα service
υπογραφή εκτός ορίων
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 79
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδες καλησπερα καταρχας θα ηθελα να ευχαριστησω ολο τον κοσμο που ανταποκριθηκε στο καλεσμα μου για βοηθεια για αυτο το προβλημα που ειχα με το SGS2 εντελει σημερα μετα απο 12 μερες συνεχους τηλ σε Αθηνα κ Θεσσαλονικη ειδικα Αθηνα γιατι η αντιπροσωπεια εδω Θεσσαλονικη ειχε :X τοσο

Το τηλ λειτουργει κανονικοτατα τωρα που το εχω στα χερια μου οι τυποι δεν παιζονται θα σας αναφερω ακριβως αυτα ποθ μου ειπαν ''το τηλ το εκαναν στην Αθηνα αναπρογραματισμο τους ανεφερε η Θεσσαλονικη οτι ειναι με υγρασια κ η Αθηνα δεν βρηκε κατι τετοιο ή δεν το προσεξαν καθολου''επομενως μου λεει οτι ειμαι πολλη τυχερος η τυπισα κ οτι αν δω κανα προβλημα να το παω ξανα για αλλαγη πλακετας κ αυτην την φορα θα ειναι μεσα στην εγγυση εφοσον δεν το προσεξαν αυτοι κατω

Τωρα θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο φοραω παλι 2.3.3 αξιζει 2.3.4 η να περιμενω 4.0 Ice Cream Sandwich κ αν ειναι να περιμενω 4.0 εχουμε κανα νεο ποτε θα την εχουμε ελλαδα

Αν ξερει καποιοσ κατι ας πει

Link to comment
Share on other sites

τελος καλο .. ολα καλα . Πληρωσες τιποτα ??

Το ice cream αγνωστο ποτε θα βγει , μεχρι τοτε βαλε την Omega , αψογη ... σταθεροτατη .. χωρης κανενα προβλημα . Βαλε και την Blue Black ειναι πανεμορφη !!

Link to comment
Share on other sites

οχι δεν πληρωσα παντελως αγνοια η αντιπροσωπεια της Θεσσαλονικης το τηλ το εκαναν αναπρογραματισμο κ ειμαι 2.3.3 δουλευει αψογα κ μαλλον θα δοκιμασω αυτα που μου λες η αλλιως θα περιμενω ice cream
Link to comment
Share on other sites

Δεν σου έκαναν τίποτα παραπάνω από αυτά που σου λέμε και εμείς στα παραπάνω posts.

Δηλαδή ένα factory reset και, εφόσον ήθελες, επαναφορά στην αρχική rom μέσω odin.

Και θα έκανες τη δουλειά σου και δεν θα έλειπε το κινητό 12 μέρες από τα χέρια σου!

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν..

Προσωπικά έχω φλασάρει την επίσημη Σκανδιναβική 2.3.5 και είναι άψογη.

Custom Rom δεν έχω ακόμα δοκιμάσει αλλά εάν το κάνω θα προτιμήσω Omega του συμφορουμήτη Ioathe.

Τάσος

 

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
Γεια σας,χθες εβαλα το κινητο μου σε μια θηκη αδιαβροχη η οποια απ οτι φανηκε δεν ηταν και τοσο αδιαβροχη.Εμπασε ΛΙΓΟ νερο και μετα απο καποια στιγμη το κινητο εκλεισε και δεν ανοιγε.Το αφησα λιγο στον ηλιο και το βραδυ το εβαλα σε ρυζι για να φυγει η υγρασια.Σημερα το μεσημερι που ξαναδοκιμασα το κινητο ανοιξε αλλα με 0 μπαταρια και οταν το εβαλα να φορτισει μου πεταγε μυνημα οτι θερμοκρασια της μπαταριας ειναι υψηλη και δε φορτιζε.Απ οτι καταλαβα τη γλυτωσα φτηνα και παω μονο για μπαταρια αλλα εχω διαβασει οτι το θαλασσινο νερο λογω του αλατιου μπορει να το διαβρωσει.οποτε η ερωτηση τωρα ειναι να το ξεπλυνω με νερο και να το ξαναστεγνωσω η να το αφησω με τον κινδυνο να καταστραφει?Επισης η θερμοκραισα που ανεβαζει η μπαταρια παιζει να μην ειναι μονο προβλημα της μπαταριας αλλα και του κινητου?
Link to comment
Share on other sites

Το νερό εγώ ξέρω πως όπως και να χει ακόμα και να δουλέψει κάποια στιγμή θα πάψει να δουλεύει.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα παιδια. Εχω ενα προβληματακι απο χθες κ κοντευω να τρελαθω. Ειχα ακουμπησει το κινητο στο τραπεζακι σε ενα κλαμπ κ οταν πηγα να το τσεκαρω ηταν νεκρο. Κ προσεξα νερα στο τραπεζι. Το κιν ηταν με θηκη σιλικονης αλλα περασαν κ μεσα απο το καλυμμα κ το καπακι. Ανοιξα μπαταρια κ ειδα μεσα νερο. Λιγο μεν αλλα αρκετο για να γινει η ζημια απ'οτι φαινεται. :( Να πω οτι δεν χυθηκε νερο πανω στο τηλ η την οθονη, απλα οτι νερο ειχε κρατησει η επιφανεια του τραπεζιου.

Το κινητο δεν αναβει κ δεν δειχνει ενδειξη φορτισης.

Ξερει κανεις τι μπορω να κανω τωρα μπας κ το επαναφερω??

Κ εαν δν μπορεσω, με την εγγυηση τι γινεεται σε αυτη την περιπτωση?

Οποιαδηποτε απαντηση-προταση δεκτη... Τα χω παιξει...

Link to comment
Share on other sites

Βγαλε πισω καπακι,μπαταρια και σκουπησε το οσο πιο καλα μπορεις(αν και αυτο επρεπε να ειχε γινει απο χτες).

Βγαλτο στον ηλιο και αφησε το για καμια μερα.Βεβαια επειδη το αφησες ισως τωρα να ειναι αργα αλλα...

Φυσικα χανεις την εγγυηση αν τον παρουν χαμπαρι.

Αν δεν ανοιξει μεχρι αυριο που ειναι ανοιχτη η αντιπροσωπεια πηγαινε τους το μπας και προλαβεις την σκουρια.

Δυσκολα τα πραματα...

Xiaomi 14 - Samsung Tab S9+

Link to comment
Share on other sites

Καπακια κ σουπισμα εκανα απο χθες με το που το καταλαβα. Εφυγα αμεσως, το σκουπισα οσο μπορουσα κ εβαλα κ λιγο το πιστολακι των μαλιων στο κρυο να το φυσηξω. Κ τωρα το εχω κ λιαζεται.

Κ στην χειροτερη των περιπτωσεων μηγπως ξερεις για τι κοστος ζημιας μιλαμε?

αυτο με το ρυζι που λεει πιο πανω ο φιλος τι ειναι?

Επισης χθες με το που γυρισα σπιτι κ μετα το σκουπισμα το εβαλα στην μπριζα μηπως κ ειχε κλεισει απο μπαταρια κ εδειχνε την φορτιση με κιτρινο θαυμαστικο. Μετα απο κανενα δυο reboot εδειχνε να φορτιζει, μετα ανοιξε κανονικα αλλα δν ειχε αρκετη ισχυ κ εκλεισε ξανα κ απο τοτε τερμα. Ουτε φορτιση ουτε ανοιγει ουτε τπτ... Πιο πιθανο ειναι μπαταρια η καμια καμμενη πλακετα?

Edited by mitsakos23
Link to comment
Share on other sites

Το ρυζι εχει την ικανοτητα να τραβαει την υγρασια.Επρεπε να μπει απο χτες ομως.

Το σκουπιζεις καλα και το αφηνεις 1-2 μερες σε ενα βαθυ πιατο γεματο ρυζι(αβραστο εννοειτε :lol: ).

Αν ειναι πλακετα κανα 200 ευρω υπολογισε,αν ειναι μπαταρια περιπου 20 ευρω(που δεν νομιζω να ειναι μπαταρια).

Σκουπισε καλα και στο βυσμα USB της συσκευης και ριξε με το πιστολακι.

Το οτι ανοιξε ειναι καλο.Αστο κι αλλο στον ηλιο.Βαρα και με το πιστολακι με συνεση ομως κι απο αποσταση μην το καψεις κιολας και ευχομαι να πανε ολα καλα.Δοκιμασε παλι το βραδυ να το ξανανοιξεις.

Xiaomi 14 - Samsung Tab S9+

Link to comment
Share on other sites

Καλο ηταν που ανοιξε τοτε αλλα κακο που δεν ξανανοιξε μετα... Απλα φοβαμαι μηπως οταν το ανοιξα ειχε ηδη νερο μεσα μεσα κ εκανε κανενα βραχυκυκλωμα κ εγινε μεγαλυτερη ζημια... Τι να πω... Σε ευχαριστω φιλε μου για τις συμβουλες κ τον χρονο σου. Ελπιζω να το καταφερω γιατι 200Ε ειναι πολλα... :(
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

καλησπερα παιδια,

θα σας αναφερω αυτο που βιωνω εγω τωρα.

πριν 6 μηνες το κινητο μου επεσε κανονικοτατα μεσα σε νερο γυαλας και εκανα τα εξης βηματα.

1. εβγαλα αμεσως την μπαταρια και το αφησα κλειστο για 2 μερες (1 μερα σε ρυζι και μετα σε πιστολακι σε κρυο αερα και κοντα στο καλοριφερ.

2. ευτυχως μολις το ανοιξα μετα τις 2 μερες το κινητο δουλευε και δεν εδειχνε να εχει καποιο προβλημα. Παρολαυτα σε ακαιρες στιγμες εχανε το σημα για μερικα δευτερολεπτα και επανερχοταν (αυτο δεν ξερω αν ειναι λογω της υγρασιας αλλα μπορει και λογω του λειτουργικου που γενικα οπως εχω καταλαβει ειναι προβληματικο (4.03 ) ).

3. πριν 4 μερες το κινητο ενω το ειχα διπλα μου, το κοιταω και βλεπω χαμενο το σημα του με την απαγορευτικη σημανση και λεγοντας μου προβλημα ΣΙΜ καντε επανεκκινηση. το εκανα ποσες φορες δεν βρικε το σημα του ποτε. Σημειωτεον λειτουργουν τα παντα στο κινητο εκτος απο το να παιρνω τηλ. μεχρι και κλησεις wifi κανω. δηλαδη ειναι κατι σαν ipod τωρα.

4. χτες το πηγα στην αντιπροσωπεια η οποια το ελεγξε και μου ειπε οτι εχει υγρασια στη πλακετα και θελει αλλαγη ( του τεστιν 207 ευρω για αλλαγη).

5. και ρωταω πως γινεται να δουλευουν τα παντα εκτος αυτου .. Απαντηση: η υγρασια δεν εχει προχωρησει ακομα..ενδεχομενως θα πειραξει και αλλα πραγματα.

6. τι κανουμε σε αυτη τη περιπτωση? ειναι καποιος που να εχει αναλογο η να ξερει η να εχει προτεινει κατι?

 

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Στις περιπτώσεις που μπήκε νερό/υγρασία στο USB port, μερικά από τα προβλήματα που παρατηρούνται είναι:

 

Ένδειξη υπερβολικής θερμοκρασίας.

Στη φόρτιση βγάζει τη μπαταρία μαζί με κίτρινο θαυμαστικό.

Δε φορτίζει καθόλου.

Δείχνει ότι φορτίζει χωρίς να το έχουμε συνδέσει στο φορτιστή ή στον Η/Υ.

Δεν αναγνωρίζεται μερικές φορές ή καθόλου από τον Η/Υ.

Δεν ανάβει.

Δεν κλείνει όταν επιλέξουμε κλείσιμο, αλλά κάνει reboot.

Υπερθερμαίνεται.

 

Η πιο συνηθισμένη βλάβη σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να έχει οξειδωθεί το USB port ή να έχει καεί η καλωδιοταινία του USB port.

 

Η πρώτη κίνηση που κάνουμε, είναι με μία μπατονέτα και λίγο οινόπνευμα να καθαρίσουμε το USB port.

Ανάλογα με τη φθορά μπορεί να χρειαστεί και αλλαγή (πρέπει να πάει στο service).

Aν είναι θέμα καλωδιοταινίας, κάποιος που πιάνουν τα χέρια του, μπορεί να δοκιμάσει να αγοράσει την καλωδιοταινία μέσω ebay και να δοκιμάσει να την αλλάξει μόνος του (αν φυσικά είναι εκτός εγγύησης).

Υπάρχουν περιπτώσεις που το service τα έχει καλύψει στην εγγύηση.Οπότε δοκιμάζουμε πρώτα την τύχη μας εκεί, αφού προσπαθούμε να το στεγνώσουμε πρώτα ( καλύπτουμε όσα ίχνη μπορούμε :happy: ).

 

Αν υπάρχουν θέματα με το κινητό μας στο σήμα, στην αναγνώριση της sim και άλλα που δε σχετίζονται με το USB port, δυστυχως εκεί τα πράγματα είναι χειρότερα (πλακέτες κ.λ.π.)

Edited by StratosGR
Link to comment
Share on other sites

Μετα απο λιγο καιρο επιστρεφω ξανα... Μετα απο αρκετη ταλαιπωρια επιτελους καταφερα να βρω καινουρια μπαταρια. Μολις ηρθε κ την εβαλα στο τηλεφωνο αλλα κ παλι παραμενει νεκρο. Ουτε ενδειξη φορτισης ουτε τιποτα. Οποτε υποθετω πως δεν ειναι μπαταρια δυστυχως αλλα κατι πιο σοβαρο... Οποτε τωρα τι κανω? Υπαρχει καπου να το παω να τσεκαρουν τι ειναι? Το κινητο το αγορα μεσω birdphone και πριν το δωσω εκει θα ηθελα να εχω μια υπευθηνη γνωμη του τι φταιει σε περιπτωση που μου που τιποτα φουμαρα. Εχετε καμια ιδεα?

Επισης η νεα μπαταρια ερχεται μισοφορτισμενη οπως το κινητο οταν ειναι καινουριο? Γιατι αν ειναι ετσι, δεν θα επρεπε να ανοιξει εαν το προβλημα ειναι μονο στο usb port?

Link to comment
Share on other sites

Μετα απο λιγο καιρο επιστρεφω ξανα... Μετα απο αρκετη ταλαιπωρια επιτελους καταφερα να βρω καινουρια μπαταρια. Μολις ηρθε κ την εβαλα στο τηλεφωνο αλλα κ παλι παραμενει νεκρο. Ουτε ενδειξη φορτισης ουτε τιποτα. Οποτε υποθετω πως δεν ειναι μπαταρια δυστυχως αλλα κατι πιο σοβαρο... Οποτε τωρα τι κανω? Υπαρχει καπου να το παω να τσεκαρουν τι ειναι? Το κινητο το αγορα μεσω birdphone και πριν το δωσω εκει θα ηθελα να εχω μια υπευθηνη γνωμη του τι φταιει σε περιπτωση που μου που τιποτα φουμαρα. Εχετε καμια ιδεα?

Επισης η νεα μπαταρια ερχεται μισοφορτισμενη οπως το κινητο οταν ειναι καινουριο? Γιατι αν ειναι ετσι, δεν θα επρεπε να ανοιξει εαν το προβλημα ειναι μονο στο usb port?

 

Αναγκαστικά το πας στο service.

Δεν είναι απαραίτητο να ανοίξει, χωρίς να σημαίνει ότι σίγουρα φταίει αυτό (usb port).

Μπορεί και να είναι πολύ σοβαρό όμως.Για σιγουριά πήγαινε το σε εξουσιοδοτημενο της samsung με την απόδειξη αγοράς και πες απλά δε μου ανοίγει.Ούτε τι και πως.Κι αν είσαι τυχερός μπορεί να στο φτιάξουν και δωρεάν.

Όλες οι καινούριες μπαταρίες μπορεί να είναι λίγο φορτισμένες.Μη σου φαίνεται περίεργο.

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη με συμβουλευεις να το παω κατ'ευθειαν στο service της samsung και να μην επικοινωνησω ακομη με το birdphone? Αν και απ'οτι καταλάβα δεν εχει κ πολυ νοημα να επικοινωνησω με αυτους μιας κ δεν προκειται να το καλυψει η εγγυηση. Θα φανει οτι εχει παρει υγρασια... Οχι? Εκεινο το τετραγωνακι που ειναι ο δεικτης υγρασιας στο κινητο μου εχει εμφανισει κατι μαυρα χ... Οποτε αντε να τους πεισω το αντιθετο...

Επισης μηπως ξερεις που ειναι το επισης service της samsung και ποσο θα μου το κρατησουν μεχρι να το ελεγξουν?

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη με συμβουλευεις να το παω κατ'ευθειαν στο service της samsung και να μην επικοινωνησω ακομη με το birdphone? Αν και απ'οτι καταλάβα δεν εχει κ πολυ νοημα να επικοινωνησω με αυτους μιας κ δεν προκειται να το καλυψει η εγγυηση. Θα φανει οτι εχει παρει υγρασια... Οχι? Εκεινο το τετραγωνακι που ειναι ο δεικτης υγρασιας στο κινητο μου εχει εμφανισει κατι μαυρα χ... Οποτε αντε να τους πεισω το αντιθετο...

Επισης μηπως ξερεις που ειναι το επισης service της samsung και ποσο θα μου το κρατησουν μεχρι να το ελεγξουν?

 

Έτσι ακριβώς.Και θα το πάρεις και πολύ γρηγορότερα.

Δε θα τους πείσεις για τίποτα.Κάνεις τον donald duck κι άμα σου πουν για υγρασίες κ.λ.π. κόστος και τέτοια, αποφασίζεις ανάλογα.

Εγώ απλά τους είπα ότι μου κάνει το τάδε κουλό και το τάδε κουλό και μου το επέστρεψαν έτοιμο χωρίς χρέωση, ενώ είχε κάνει μπάνιο :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Μαλιστα... Κ που το πηγαινω φιλε μου? Μηπως ξερεις? Ειδα στο site της samsung κατι που το λεει επισκευαστικα κεντρα. Εκει το παω? Η εχει αλλου κεντρικα για το service της? Επισης μηπως ξερεις τι γινεται με τα δεδομενα της συσκευης? Χανονται? Μπας κ υπαρχει τροπος να τα σωσω?
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα παιδια. Εχω ενα προβλημα υγρασιας με το κινητο κ αυριο θα το παω στη smartec να μου το κοιταξουν. Μου ειπαν οτι μεσα σε μια ωρα θα μου εχουν απαντηση του τι φταιει. Πολυ πιθανον πλακετα οποτε παω για 200αρι. Αλλα μιλησα κ με ενα αλλο παλικαρι που ειναι υπευθυνος σε μαγαζι κινητης τηλεφωνιας κ μου ειπε πως ακομη κ εαν βαλω καινουρια πλακετα στο τηλεφωνο, η εγγυηση μου απο εκει κ περα σταματαει να ισχυει λογω του προβληματος υγρασιας. Ξερετε κατι πανω σε αυτο? Εαν σταματαει η συνεχιζει η εγγυση?

Γιατι αλλο να δωσω 200 κ να εχω 1μιση χρονο ακομη εγγυση κ αλλο να δωσω 200 και να μην εχω τπτ...

Link to comment
Share on other sites

Αυτο με την υγρασία είναι θέμα μόνο στο s2? Τόσο ευαίσθητο είναι|?

 

Λογικό είναι....έχει τις περισσότερες πωλήσεις επομένως και οι πιθανότητες να πέσει μέσα σε νερό είναι μεγαλύτερες.........

Link to comment
Share on other sites

Αυτο με την υγρασία είναι θέμα μόνο στο s2? Τόσο ευαίσθητο είναι|?

 

Όλοι όσοι είχαν πρόβλημα, τους είχε πέσει σε νερό. Λες να φταίει το κινητό για αυτό;

Link to comment
Share on other sites

Όλοι όσοι είχαν πρόβλημα, τους είχε πέσει σε νερό. Λες να φταίει το κινητό για αυτό;

 

Ο φίλος μάλλον διάβασε μόνο τον τίτλο του thread και όχι το περιεχόμενο. Η αλήθεια είναι διαβάζοντας το Υγρασία στο sii, το μυαλό πηγαίνει στο ανεξήγητη υγρασία στα samsung :)

Link to comment
Share on other sites

Διάβασα τις 3 τελευταίες σελίδες. Άν πέσει μέσα στο νερό σαφώς κ θα έχει πρόβλημα αλλά απο λίγο νερό στο τραπεζάκι να πάρει υγρασία και να σκάσεις μια 200άρα μου φαίνεται υπερβολικό.

 

Αλλά εντάξει το περιστατικό μπορεί να είναι μεμονωμένο

 

Δέν έχω σκοπό να αμφισβητήσω το κινητό αλλά επειδή ψάχνομαι για αγορά κοιτάζω κ το συγκεκριμένο

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to [S II] Υγρασία στη συσκευή

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...