Jump to content

iPhone 4


avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Bοηθηστε κι εμενα καποιος...χθες κατεβασα το sbs settings. Το ειχα και παλια στο 3g και ειχε διαφορα εξτρα μενου στην οθονη . πχ με καθετο συρσιμο εβγαινε καρτελα που ενεργοποιουσες wifi bluetooth κτλ χωρις να ανοιγεις settings....τωρα μου φενεται ποιο πολυπλοκο. στα settings εχει εμφανιστει πλέον μια επιλογη activator ....ας μου πει καποιος τι και πως. ευχαριστωωω

 

edit: ΤΟ βρηκα μεσω του activator ρυθμιζεις το τι θες να κανουν τα κουμπια σου.

 

και τωρα αν συρεις το δαχτυλο σου στην μπαρα (επανω εκει ποε ειναι η ωρα) οριζοντια 2-3 χιλιοστα θα βγει το ιδιο πανελ:)

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπον, να πω και τις δικες μου εντυπωσεις περι του σηματος και μπαταριας για το iPhone 4. Αν και περισσοτερο το ποστ μου θα ειναι ενα μικρο προσωπικο review σχετικα με τις εντυπωσεις που μου εχει αφησει εως τωρα. Ετσι κι αλλιως σας το ειχα πει οτι θα επανελθω με τις εντυπωσεις μου μετα απο καποιο χρονο συμβιωσης με τη συσκευη.

 

Το θεμα του σηματος εχει αναφερθει και ειναι γνωστο με τα οσα εχουν ειπωθει σε ολο το διαδικτυο. Βασικα, δεν υπαρχει κανενα θεμα ανησυχιας για οσους θελουν να το παρουν, και εχουν τις οποιεσδηποτε αμφιβολιες για το αν θα εχει καλο σημα το κινητο ή οχι. Καταρχην το σημα που εχω με το iPhone 4 ειναι καλυτερο σε ενδειξη ισχυς απ’οτι στο 3GS και 2G που ειχα (και ειναι σε ληθαργο τωρα). Η πτωση των μπαρων την οποια εχω δει σε ολα τα κινητα που ειχα στο παρελθον ειναι μια πραγματικοτητα. Αυτο ισχυει για ολα τα κινητα.

 

Επισης σημαντικο ρολο στην ενδειξη παιζει και το σημα του παροχου σε οποιαδηποτε περιοχη και να ειναι. Δεν θα μπω σε λεπτομερειες πως επηρεαζεται το σημα λογω ατμοσφαιρας κτλ. Αυτα ειναι γνωστα σε ολους πια... θελω να πιστευω. Τωρα, για τη περιπτωση που απλα ακουμπαει καποιος το συγκεκριμενο επιμαχο σημειο και βλεπει να πεφτουν αμεσως οι μπαρες ενδειξης σηματος, στη δικη μου περιπτωση δεν υπαρχει τετοιο θεμα.

 

Επισης για το θεμα του death grip δεν υπαρχει περιπτωση να πεσουν οι μπαρες και να χαθει το σημα. Σε σημα καμπανα που λενε, με full ενδειξη η συσκευη παρεμεινε εκει οσο και να το κραταγα ( για περιπου ενα λεπτο). Αυτος ο χρονος για να κραταει καποιος το κινητο ετσι ειναι γελοιος. Στα πρωτα 10 δευτερολεπτα ειχε πιαστει το χερι μου. Με χαμηλοτερο σημα στη μεση περιπου στα πρωτα 10-15 δευτερολεπτα κατεβηκε μια μπαρα και ξανανεβηκε παλι πανω. Εκανα παλι το ιδιο, με ακομα χαμηλοτερο σημα στις δυο μπαρες και επισης με μια μπαρα. Παλι τα ιδια αλλα ακομα και με μια μπαρα δεν επεσε ποτε στο... μηδεν. Εκανα τις ιδιες δοκιμες σε φιλους (εδω γελαγαμε ολοι μαζι) με κινητα Samsung, HTC, Noκια, SE, καθως και σε μερικα δικα μου παλαιοτερα κινητα μου οπως και Neonode.

 

Λοιπον, ολα τα κινητα συμπεριφερονται με τον ιδιο και παρομοιο τροπο. Πιστευω οτι η ψυχολογικη ιδεα που εχει μπει στο μυαλο μας ειναι ο λογος που νομιζουμε οτι το iPhone 4 εχει θεμα με το σημα. Καμια σχεση. Και επιμενω παντα για το δικο μου iPhone 4 τουλαχιστον, οτι η συσκευη δεν εχει κανενα προβλημα. Δημιουργηθηκε μια μυθοπλασια και ενας ντορος στο διαδικτυο και πιστευει ολος ο κοσμος οτι η συσκευη εχει προβλημα.

 

Σας πληροφορω για να επανελθω και στο θεμα ψιλοσυγκρισης με το 3GS αλλα και με το 2G, το iPhone 4 εχει καλυτερο σημα σε περιοχες που παλια δεν επιανα καθολου ή εστω ειχα μονο μια μπαρα. Μαλιστα καταφερα να πραγματοποιω κληση σε σημεια που με το 3GS δεν μπορουσα. Μια παρενθεση εδω να κανω και να πω οτι επιτελους εχω σημα στο σπιτι των γονιων οπου παντα δεν επιανα καθολου σημα με το 3GS και ουτε με κανενα αλλο κινητο με εξαιρεση το εξαιρετικο SGH-P310. Αυτες ειναι οι εντυπωσεις μου σε αυτο το θεμα λοιπον.

 

Στο θεμα μπαταριας τωρα. Εδω εχουμε να κανουμε με παρα πολλους παραμετρους. Και το τονιζω αυτο επειδη η αντοχη μια μπαταριας εξαρταται απο τη χρηση της και το πως εχει γινει το setup στη συσκευη. Οπως επισης και η συχνοτητα χρησης της συσκευης. Για αρχη ας επιβεβαιωσω οτι το iPhone 4 θα παραμεινει ανοικτο και εν χρηση περισσοτερο απο το 3GS. Δεν χρησιμοποιησα τον ορο μπαταριας επειδη η αντοχη της επηρεαζεται απο τη χρηση της. Σιγουρα ο επεξεργαστης του iPhone 4 ειναι καλυτερος στο θεμα διαχειρισης μπαταριας απ’οτι του επεξεργαστη του 3GS. Αλλα στη πραξη υπαρχουν καποιοι παραμετροι που επηρεαζουν αυτο που γραφουμε συχνα αν δηλαδη «ειναι καλυτερη η μπαταρια ή οχι».

 

Θα πω μονο ενα παραδειγμα που παρατηρησα και ειδα μεγαλη διαφορα στην αντοχη μπαταριας. Στη συσκευη εχω μονιμα το 3G ενεργοποιημενο. Συνεχεια ανοικτο οπως και στο 3GS. Οταν εχω σημα 3G και χρσιμοποιω τη συσκευη κανονικα για ομιλια, ιντερνετ, mail κτλ η ενδειξη μπαταριας πραγματικα δεν πεφτει καθολου ευκολα μεχρι το τελος της μερας (απο 100% το πρωι το βραδυ στο 65%, αλλες φορες 55% ή ακομα και 86% οπως θα διαβασετε παρακατω). Οταν ομως η συσκευη βρισκεται σε περιοχη που δεν εχει σημα 3G και προσπαθω να μπω internet για περιπου 15 λεπτα, τοτε η μπαταρια πραγματικα πεφτει με ταχυτατους ρυθμους επειδη συνεχως ψαχνει να βρει σημα 3G. Να φανταστειτε οτι μεσα σε αυτα τα 15 λεπτα η ενδειξη απο 100% κατεβηκε στο 88%. Αν συνεχιζα θα πηγαινε κατακορυφα κατω, αλλα τη συγκεκριμενη μερα δεν δουλεψα καθολου το κινητο παρα μονο για 4 κλησεις και το βραδυ ειχε καταληξει στο 86%. Ειναι αυτο που ελεγα, και που εχουν πει και αλλοι σε προηγουμενα ποστ οτι οταν η συσκευη ειναι σε σταδιο αναζητησης σηματος τοτε η μπαταρια ξεζουμιζεται στη κυριολεια. Αυτο ηταν μονο ενα παραδειγμα, αλλα σε συγκριση με το 3GS το iPhone 4 ειναι σαφως ανωτερο στο θεμα διαχειρισης μπαταριας και διαρκει περισσοτερο υπο ιδιες συνθηκες.

 

Στα υπολοιπα που πραγματικα με εχουν εντυπωσιασει ειναι η σαφως καλυτερη καμερα για φωτογραφια οπου πραγματικα δινει ρεσιταλ. Εκπληκτικα χρωματα και ποιοτητα σε συνδυασμο με την αψογη και ασυγκριτη αναλυση οθονης. Πριν ελεγα οτι το iPad ειχει πολυ καλη οθονη σε σχεση με το 3GS. Τωρα λεω οτι η οθονη του iPad ειναι χαμηλης αναλυσης σε σχεση με το iPhone 4.

 

Αν δεις την οθονη του iPhone 4... πραγματικα ολα τα αλλα ειναι ενα τιποτα. Πλεον στο web browsing βλεπω και τα πιο μικροσκοπικα font που μπορει να διαβασει κανεις. Ειχα και την ευκαιρια να το συγκρινω διπλα-διπλα με την οθονη του Galaxy S και με επιασαν τα γελια. Ειχα ακουσει να λενε οτι εχει καλη οθονη αλλα καμια σχεση τελικα και την ειδα πρωτη φορα τη συσκευη. Σαφως ανωτερη του iPhone 4 και μαλιστα ο φιλος μου ξενερωσε οταν ειδε τη διαφορα να υπερτερει του iPhone 4. Μαλλον θα παει και αυτος για το 4αρι.

 

Επισης το iPhone 4 ειναι πολυ πιο γρηγορο απ’οτι το 3GS σε ολα του, οπως internet browsing, wifi, loading time ακομα και στο gaming. Επισης το iOS4 ειναι πιο ομαλο απ’οτι στο 3GS λογω επεξεργαστη.

 

Αν και δεν ανεφερα εντυπωσεις ολων των χαρακτηριστικων της συσκευης τα παραπανω ειναι αυτα τα οποια ηθελα να αναφερω σχετικα με συσκευη. Θεωρω οτι πραγματικα αξιζει ολα τα χρηματα του η συσκευη. Οσοι θελουν να τη παρουν και το σκεφτονται να το κανουν ή οχι, συνιστω ανεπιφυλακτα την αγορα της.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον πρωτη απορι μου ...

 

 

Ο πατεραας μου εχει ενα 3GS και ολες οι εφαρμογες προφανως και ειναι στο φορητο του υπαρχει καποιος τροπος καποιες απο τις αγορασμενες του εφαρμογες να τις περασω και εγω στο δικο μου μηλο ?

Φιλικά Σπύρος

 

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση,

 

Έχει κάποιος κόψει κάρτα sim 2in1 της cosmote και να του παίζουν και οι 2 γραμμές στο 4 όπως στο 3GS? Ξέρω πως ακόμα δεν έχουν βγεί κάρτες USIM 2in1 οπότε αν 'παίζει' είναι αρκετά χρήσιμο.:help:

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

energetic ωραιος.

μια παρατηρηση μονο - το θεμα με το σημα υπαρχει.. και εγω ελεγα οτι δεν υπαρχει στο δικο μου αλλα καταφερα και το εκανα σε μια περιοχη που ειχει 2-3 μπαρες 3G, το ακουμπησα με το δαχτυλο εκει που επρεπε και εχασε το 3G πολυ γρηγορα κει ειδα live τις ταχυτητες download απο 200-300 στο 3 kb/s.

SpringBored...

 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Σκεφτομαι κι εγω να γινω κατοχος ενος 4.

Θελω να ρωτησω αν η apple δινει ακομα δωρεαν αυτη την προστατευτικη θηκη για το προβλημα του σηματος και αν υπαρχει καποιο προβλημα με το τηλεφωνο που να με αποτρεψει απο την αγορα του.:)

energetic με βοηθησε αρκετα το mini review σου.

Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Σκεφτομαι κι εγω να γινω κατοχος ενος 4.

Θελω να ρωτησω αν η apple δινει ακομα δωρεαν αυτη την προστατευτικη θηκη για το προβλημα του σηματος και αν υπαρχει καποιο προβλημα με το τηλεφωνο που να με αποτρεψει απο την αγορα του.:)

energetic με βοηθησε αρκετα το mini review σου.

Ευχαριστω.

Μεχρι 30/9 θα δινονται οι θηκες... Τικ τακ τικ τακ :P :P

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...
Link to comment
Share on other sites

Θελω να ρωτησω αν η apple δινει ακομα δωρεαν αυτη την προστατευτικη θηκη για το προβλημα του σηματος και αν υπαρχει καποιο προβλημα με το τηλεφωνο που να με αποτρεψει απο την αγορα του.:)

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου αν κάνεις αίτηση θα σου σταλεί δωρεάν θήκη (4-5 εβδομάδες παράδοση). Από εκεί και μετά τέρμα το τζάμπα, αλλά έτσι και αλλιώς με τις τιμές των θηκών να αρχίζουν από μισό ευρώ (και κάποιες καλύτερες από αυτές που προσφέρει η Apple), λίγο νομίζω πως θα πρέπει να σε απασχολεί το θέμα αυτό.

 

Όσο για προβλήματα του τηλεφώνου, υπάρχουν ιδιαιτερότητες που κάποιοι τις αντιμετωπίζουν ως προβλήματα ενώ άλλοι ως πλεονεκτήματα (π.χ. απουσία Adobe flash). Αν δεν είχες ποτέ iPhone, καλά θα κάνεις να διαβάσεις επιμελώς διάφορα σχετικά topics του forum, ή ακόμα και τα user guides της συσκευής που διατίθενται υπό την μορφή PDF στο site της Apple. Και ακόμα καλύτερο θα ήταν να δεις και να χρησιμοποιήσεις ο ίδιος τη συσκευή ίσως κάποιου φίλου σου, πριν αποφασίσεις. Και αυτό γιατί όπως μπορούν να σου πουν και οι άλλοι συνάδελφοι εδώ στο forum, το iPhone δεν είναι "μία από τα ίδια" συσκευή αλλά κάτι εντελώς διαφορετικής χρηστικής νοοτροπίας την οποία είτε θα λατρέψεις είτε θα μισήσεις. :)

Edited by foxx
Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!
Link to comment
Share on other sites

Όταν γράφω Εδώ η μήνυμα μερικές λέξεις τις βγάζει με κεφάλαια. ( όπως το "Εδώ") Γιατί; Χωρίς να βάλω τελεία πριν ...

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

 

Εικάζω πως είναι ενεργοποιημένη η αυτόματη διόρθωση στις ρυθμίσεις της συσκευής σου και για αυτό τον λόγο πολλές φορές μπαίνει το πρώτο γράμμα κεφαλαίο από μόνο του. Δοκίμασε να την απενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις της συσκευής. ;)

 

 

Λοιπον πρωτη απορι μου ...

 

 

Ο πατεραας μου εχει ενα 3GS και ολες οι εφαρμογες προφανως και ειναι στο φορητο του υπαρχει καποιος τροπος καποιες απο τις αγορασμενες του εφαρμογες να τις περασω και εγω στο δικο μου μηλο ?

 

Ναι φυσικά και μπορείς, αρκεί στον υπολογιστή που συγχρονίζεις την συσκευή σου με το iTunes να τον κάνεις authenticate με το λογαριασμό του πατέρα σου. Στην συνέχεια όποια εφαρμογή έχει αγορασμένη μπορείς να την κατεβάσεις και εσύ ξανά δωρεάν και να την αποθηκεύσεις τοπικά στον υπολογιστή σου.

Edited by DjArte

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Link to comment
Share on other sites

Διαβασα καπου οτι ο opera mini μπορει να μπει στο κινητο. Αυτο σημαινει οτι θα καταναλωνει μικροτερα δεδομενα το κινητο;
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...
Link to comment
Share on other sites

Διαβασα καπου οτι ο opera mini μπορει να μπει στο κινητο. Αυτο σημαινει οτι θα καταναλωνει μικροτερα δεδομενα το κινητο;

 

Σύμφωνα με τις θεωρίες της Opera ναι, στην πράξη όμως όχι. Μπορεί το Opera να υποστηρίζει proxied compression αλλά το Safari υποστηρίζει εγγενές HTTP1.1 decompression και μάλιστα στη συσκευή χωρίς να χρειάζεται να στέλνει τα queries σε κάποιου το site.

Επιπλέον η τρέχουσα έκδοση του Opera Mini είναι λίαν επιεικώς για τα σκουπίδια. Όχι απλά δεν είναι πουθενά ταχύτερος από το Safari, αλλά έχει τεράστια προβλήματα scrolling, rendering, zooming και συμβατότητας με τα mobile - HTML5 sites, και memory leaks.

Edited by foxx
Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!
Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα με τις θεωρίες της Opera ναι, στην πράξη όμως όχι. Μπορεί το Opera να υποστηρίζει proxied compression αλλά το Safari υποστηρίζει εγγενές HTTP1.1 decompression και μάλιστα στη συσκευή χωρίς να χρειάζεται να στέλνει τα queries σε κάποιου το site.

Επιπλέον η τρέχουσα έκδοση του Opera Mini είναι λίαν επιεικώς για τα σκουπίδια. Όχι απλά δεν είναι πουθενά ταχύτερος από το Safari, αλλά έχει τεράστια προβλήματα scrolling, rendering, zooming και συμβατότητας με τα mobile - HTML5 sites, και memory leaks.

Δεν ξερω για τα δεδομενα, αλλα απο την ελαχιστη χρηση που εκανα ζαλιστηκα... Χαλια φαινονται ολα.... Safari και παλι safari...

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...
Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω για τα δεδομενα, αλλα απο την ελαχιστη χρηση που εκανα ζαλιστηκα... Χαλια φαινονται ολα.... Safari και παλι safari...

Σε καταλαβαίνω! :lol:

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!
Link to comment
Share on other sites

Παιδια ξερετε αν και ποτε θα βγει καποια καινουρια παρτιδα με ανασχεδιασμενα ως προς την κεραια(που να μην εχουν καθολου προβλημα με το σημα) iPhones?
Αν ξερει καποιος ας μου απαντησει γιατι καιγομαι να αγορασω και δεν ξερω τι να κανω..να περιμενω τον Οκτωβριο ή οχι?
Link to comment
Share on other sites

Αν ξερει καποιος ας μου απαντησει γιατι καιγομαι να αγορασω και δεν ξερω τι να κανω..να περιμενω τον Οκτωβριο ή οχι?

 

Μέχρι τώρα κάποιοι περίμεναν τον Σεπτέμβριο, τώρα ακούω για Οκτώβριο, αργότερα θα μιλάμε για Δεκέμβριο και μετά καλό Πάσχα. :lol:

 

Παρτίδες φίλε μου βγαίνουν και θα συνεχίσουν να βγαίνουν συνέχεια μια και η ζήτηση σε όλο τον κόσμο ξεπερνά κατά πολύ την παραγωγή. Αυτό όμως που εννοείς ως "διορθωμένη παρτίδα" μην το περιμένεις, και προσπάθησε να δίνεις λιγότερη σημασία στις ανοησίες που γράφονται στο web από διάφορους γραφικούς τύπους. Αν λοιπόν η όρεξή σου τραβά iPhone 4 τρέχα και πάρτο να το ευχαριστηθείς γιατί αλλιώς σε βλέπω να περιμένεις, και να περιμένεις....

Edited by foxx
Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!
Link to comment
Share on other sites

αν παω στην 4.1 μπορω να γυρισω παλι στην 4.0.1;

 

Μπορείς με την απαραίτητη προυπόθεση να έχεις σωσμένα τα SHSH blobs της 4.0.1 είτε τοπικά στον υπολογιστή σου είτε στον server του Cydia. ;)

 

Εάν δεν γνωρίζεις τι σημαίνουν αυτοί οι ορισμοί, θα σε συμβούλευα φιλικά να μην αναβαθμίσεις εάν θέλεις να διατηρήσεις το JB της συσκευής σου. ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Link to comment
Share on other sites

Στη συσκευη ενος φιλου, στις ρυθμισεις δικτου, δεν εμφανιζεται καθολου η επιλογη "κοινη χρηση δικτυου". Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιος τροπος να εμφανιστει;
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...
Link to comment
Share on other sites

Εικάζω πως είναι ενεργοποιημένη η αυτόματη διόρθωση στις ρυθμίσεις της συσκευής σου και για αυτό τον λόγο πολλές φορές μπαίνει το πρώτο γράμμα κεφαλαίο από μόνο του. Δοκίμασε να την απενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις της συσκευής. ;)

 

 

 

 

Ναι φυσικά και μπορείς, αρκεί στον υπολογιστή που συγχρονίζεις την συσκευή σου με το iTunes να τον κάνεις authenticate με το λογαριασμό του πατέρα σου. Στην συνέχεια όποια εφαρμογή έχει αγορασμένη μπορείς να την κατεβάσεις και εσύ ξανά δωρεάν και να την αποθηκεύσεις τοπικά στον υπολογιστή σου.

Φιλε μου αν γινεται να μου πεις την ακριβη διαδικασια ειτε εδω ειτε με πμ μην γινει καμια στραβη και με κυνηγαει μετα ο πατερας μου και με το δικιο του δηλαδη :P

 

Σε ευχαριστω παρα πολυ

Φιλικά Σπύρος

 

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς με την απαραίτητη προυπόθεση να έχεις σωσμένα τα SHSH blobs της 4.0.1 είτε τοπικά στον υπολογιστή σου είτε στον server του Cydia. ;)

 

Εάν δεν γνωρίζεις τι σημαίνουν αυτοί οι ορισμοί, θα σε συμβούλευα φιλικά να μην αναβαθμίσεις εάν θέλεις να διατηρήσεις το JB της συσκευής σου. ;)

 

η cydia εχει για την 4.0.2 με το tinnyumbrella δε μπορω να τα δημιουργησω; απλα διαβαζα για μια αλλη μεθοδο οτι πρεπει να ανοιξω το αρχειο το ipsw και να αντικαυαστησω τα αρχει κατι τετοιο

Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου αν γινεται να μου πεις την ακριβη διαδικασια ειτε εδω ειτε με πμ μην γινει καμια στραβη και με κυνηγαει μετα ο πατερας μου και με το δικιο του δηλαδη :P

 

Σε ευχαριστω παρα πολυ

 

:lol::lol: Θα είμαι προσεκτικός τότε.

 

Εάν το μόνο που θέλεις είναι να περάσεις και στην συσκευή σου τις αγορασμένες εφαρμογές που βρίσκονται στο Laptop του πατέρα σου θα πρέπει να κάνεις το εξής. Καταρχήν απενεργοποιείς τον αυτόματο συγχρονισμό της συσκευής για να αποφύγεις τον συγχρονισμό όταν θα συνδέσεις την δική σου συσκευή στο laptop. Στην συνέχεια και αφού συνδέσεις την συσκευή και την αναγνωρίσει το iTunes πηγαίνεις στην καρτέλα Apps και τικάρεις τις εφαρμογές που θέλεις να περάσεις στην συσκευή σου.

 

Προσοχή

Απενεργοποιείς όλες τις υπόλοιπες καρτέλες (πχ info, photos, music) για να μην περαστεί τίποτα από αυτά στην συσκευή σου και γίνει μπάχαλο.

 

Τέλος πατάς το sync, και περιμένεις να περαστούν οι εφαρμογές στην συσκευή σου. ;)\

 

Ελπίζω να βοήθησα.

 

 

η cydia εχει για την 4.0.2 με το tinnyumbrella δε μπορω να τα δημιουργησω; απλα διαβαζα για μια αλλη μεθοδο οτι πρεπει να ανοιξω το αρχειο το ipsw και να αντικαυαστησω τα αρχει κατι τετοιο

 

Εάν έχεις κρατημένα τα αρχεία μόνο για την 4.0.2 δεν μπορείς να κατέβεις στην 4.0.1 παρά μόνο στην 4.0.2 στην οποία και δεν μπορείς να κάνεις JB. Οπότε εάν αναβαθμίσεις στην 4.1 παραμένεις εκεί μέχρι νεωτεράς για το JB. Η μέθοδος που αναφέρεσαι δεν την γνωρίζω και δεν θα στη συνιστούσα σε καμία περίπτωση.

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Link to comment
Share on other sites

Λογικα ολα αυτα θα το κανω στο δικο του φορητο οχι στο δικο μου σωστα ? .

Φιλικά Σπύρος

 

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Link to comment
Share on other sites

Λογικα ολα αυτα θα το κανω στο δικο του φορητο οχι στο δικο μου σωστα ? .

 

Σωστά καθώς εκεί είναι αποθηκευμένες οι εφαρμογές. Εάν θέλεις να το κάνεις στο δικό σου θα πρέπει εκτός των άλλων να κάνεις authenticate το φορητό σου με τα στοιχεία του πατέρα σου στο iTunes και στην συνέχεια να κατεβάσεις από εκεί όποιες εφαρμογές θέλεις να περάσεις, τοπικά πλέον στο δικό σου φορητό. Αφού θα είναι ήδη πληρωμένες εσύ θα τις κατεβάσεις δωρεάν. ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παιδια, μια ερώτηση, έχω κοινό account στο appstore με ενα φιλαρακι, με τον τροπο αυτο οτι αγοραζαμε το καναμε /2 για ακριβες εφαρμογες μας βολευε, τωρα θελει να πουλησει το κινητο του αλλα ο αλλος που θα το αγορασει μπορει να κρατησεις τις εφαρμογες που εχει το κινητο?

Φυσικα εννοειται οτι δεν θα του δωσουμε το account του παιδιου που θα το αγορασει, μπορει με καποιο τροπο να του εδινα το account να κανει sync στο pc του και μετα να εφτιαχνε δικο του account και να περνουσε μεσω sync τις εφαρμογες στο κινητο?

Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy:
Link to comment
Share on other sites

Λοιπον το συνδεσα στο φορητο μου εκανα authenticate στο φορητο μου αλλα τωρα δεν βλεπω τις εφαρμογες που εχει παρει ο πατερασ μου

 

 

Λοιπον μπηκα στο αππ στορε και εχω βρει το ναβιγκον αλλα μου δινει μονο σαν επιλογη να το αγορασω . Εφοσον το εχω ηδη αγορασμενο με το ακκουντ του πατερα μου δεν πρεπει απλα να το κατεβασει στον υπολογιστη μου ? και οχι να το ξανα αγορασει ?

Edited by Spireto_2158

Φιλικά Σπύρος

 

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to iPhone 4

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...