myphone.gr my devices my files my library my gallery my links my forum

Απάντηση

Επιλογές Θέματος

PNA αγνώστου ταυτότητας

zombietone
Παλαιό 20 Ιαν. 2009, 19:18
#496 Κορυφή
Mobile Member

Φύλο: άνδρας
Αρχικό μήνυμα από cmour Εμφάνιση Μηνύματος
edit: Δέν γίνεται τίποτα, ε?
εχω ο ίδιος την απάντηση: πλέον ΟΧΙ..!!! μετά από προσπάθεια μου να δώσω λύση, τώρα έχω ενα μηχανάκι που ούτε κάν ανοίγει...πολύ απλά δεν έχει κάν ρομ...ή κατι τέτοιο..
κρίμα...
την επόμενη φορά θα'μαι πιο προσεκτικός...
Ουπς τωρα το ειδα.... Πως τα καταφερες ρε θηριο;
ο/η zombietone είναι offline
απάντηση με παράθεση...

zombietone
Παλαιό 20 Ιαν. 2009, 19:59
#497 Κορυφή
Mobile Member

Λοιπον τελευταια προσπαθεια...
Απευθυνομαι στους γνωστες....

Αν στο root της καρτας βαλω ενα .exe αρχειο και με το Notepad φτιαξω ενα αρχειο autorun.inf, και γραψω μεσα:

[autorun]
open=calibration.exe

τοτε καθε που θα βαζω την καρτα στο gps θα τρεχει το exe αυτο, στην περιπτωση μας το calibration, σωστα;
απάντηση με παράθεση...

cmour
Παλαιό 20 Ιαν. 2009, 20:16
#498 Κορυφή
Mobile Member

Περιοχή: Χαλκίδα
Αρχικό μήνυμα από zombietone Εμφάνιση Μηνύματος
Ουπς τωρα το ειδα.... Πως τα καταφερες ρε θηριο;
δέν τολμώ να πώ..!

(δέν ήταν κ τόσο δύσκολο...έτρεξα μέσω sd κάτι σαν formatflash κ εγκατέστησα μια rom μη συμβατή για το μηχανάκι...αυτό ήταν... απλά παρέδωσε πνεύμα κ γω το πήρα στα χέρια κυριολεκτικά κ μεταφορικά..!!!)

το ένα θέμα είναι ότι πατώντας το off button κ το reset έκανε autorun -για κακή μου τύχη- απο την sd την όλη διαδικασία...κ το άλλο, είναι ποιό αρχείο ήταν αυτό που την εκκίνησε... ? οεο?

εάν βοηθάει, αυτά τα αρχεία είχε η sd στη τελευταία -κ μοιραία- χρήση της...
http://rapidshare.com/files/18669205..._test.rar.html

Λοιπον τελευταια προσπαθεια...
Απευθυνομαι στους γνωστες....
εμένα θα εννοείς,ε???
πάντα φιλικά... καλή τύχη
ο/η cmour είναι offline
απάντηση με παράθεση...

zombietone
Παλαιό 20 Ιαν. 2009, 20:23
#499 Κορυφή
Mobile Member

Αρχικό μήνυμα από cmour Εμφάνιση Μηνύματος

το ένα θέμα είναι ότι πατώντας το off button κ το reset έκανε autorun -για κακή μου τύχη- απο την sd την όλη διαδικασία...
Αυτο ισως βοηθαει εμενα.... Για καντο λιγο πιο λιανα... Ποιο εννοεις off Και ποιο reset;

Εχεις αυτο ετσι;
απάντηση με παράθεση...

cmour
Παλαιό 20 Ιαν. 2009, 20:31
#500 Κορυφή
Mobile Member

μάλλον μπερδευτήκαμε... έχω postαρει ποιο είχα... γιαυτό κ ο φάκελος windows ήταν διαφορετικός..!!!
σορυ για το μπέρδεμα...

αυτό ήταν...http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...%3D4%26ps%3D42
Συνημμένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg 127649350_23406.jpg (70,4 KB, 20 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg 131597528_26781.jpg (53,6 KB, 25 εμφανίσεις)
ο/η cmour είναι offline
απάντηση με παράθεση...

bourasnik
Παλαιό 30 Ιαν. 2009, 08:45
#501 Κορυφή
Mobile Member

Θέμα: Αλλαγή firmware
Γεια χαρά παιδιά. Έχω και γω πάρει καμια 10αρια μηχανάκια σαν αυτό που φαίνεται στην πρώτη σελίδα. Τα 2 τελαυταία όμως ήρθαν με ανανεωμένο firmware οπότε διαφοροποιούνται λίγο ως και πολύ. Συγκεκριμένα δεν έχουν ActiveSync συμβατότητα, όταν τα βλέπεις σαν USB δίσκο βλέπεις 2 δίσκους (ένα η SD κάρτα) και ένα άλλο που δεν έχει σχεδόν τίποτα. Επίσης δεν δουλεύουν αυτά τα υπέροχα που φτιάνεται και τ αέχω με επιτυχία χρησιμοποιήσει στο παρελθόν.
Αυτά για όποιους θέλουν να τα πάρουν (είναι μια χαρά μηχανήματα & αξιόπιστα, αλλά μην υπολογίζεται στις αλλαγές που διαβάζεται).
Αλήθεια υπάρχει περίπτωση να τους βάλουμε το "παλίο" firmware?
ο/η bourasnik είναι offline
απάντηση με παράθεση...

zombietone
Παλαιό 30 Ιαν. 2009, 09:59
#502 Κορυφή
Mobile Member

Αυτα που γραφεις εξηγουν μερικα πραγματα...

Αρχικό μήνυμα από bourasnik Εμφάνιση Μηνύματος
...Επίσης δεν δουλεύουν αυτά τα υπέροχα που φτιάνεται και τ αέχω με επιτυχία χρησιμοποιήσει στο παρελθόν.
Αυτά για όποιους θέλουν να τα πάρουν (είναι μια χαρά μηχανήματα & αξιόπιστα, αλλά μην υπολογίζεται στις αλλαγές που διαβάζεται)...
Οσο για τις αλλαγες που λες εννοεις το μενου;
απάντηση με παράθεση...

bourasnik
Παλαιό 30 Ιαν. 2009, 16:03
#503 Κορυφή
Mobile Member

Αυτα που γραφεις εξηγουν μερικα πραγματα...

Οσο για τις αλλαγες που λες εννοεις το μενου;
Ναι τα μενού εννοώ. Βέβαια και Windows δεν μπορείς να δεις. Τουλάχιστον όχι με τους μέχρι τώρα τρόπους.
απάντηση με παράθεση...

bbbb
Παλαιό 30 Ιαν. 2009, 17:24
#504 Κορυφή
3G Member

Περιοχή: Κοζάνη
Δηλαδή δεν δουλεύει η αλλαγή του εκτέλεσιμου αρχείου του προγράμματος πλοήγησης με το αρχείο των windows;H απλά δεν έχει shell.ini;
ο/η bbbb είναι offline
απάντηση με παράθεση...

xroupista
Παλαιό 31 Ιαν. 2009, 14:38
#505 Κορυφή
GPRS Member

Περιοχή: Xrοupista
Αρχικό μήνυμα από bourasnik Εμφάνιση Μηνύματος
Γεια χαρά παιδιά. Έχω και γω πάρει καμια 10αρια μηχανάκια σαν αυτό που φαίνεται στην πρώτη σελίδα. Τα 2 τελαυταία όμως ήρθαν με ανανεωμένο firmware οπότε διαφοροποιούνται λίγο ως και πολύ. Συγκεκριμένα δεν έχουν ActiveSync συμβατότητα, όταν τα βλέπεις σαν USB δίσκο βλέπεις 2 δίσκους (ένα η SD κάρτα) και ένα άλλο που δεν έχει σχεδόν τίποτα. Επίσης δεν δουλεύουν αυτά τα υπέροχα που φτιάνεται και τ αέχω με επιτυχία χρησιμοποιήσει στο παρελθόν.

Για τους παραδοσιακούς κινεζους (δεύτερης γενιάς )
που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα με την 3.5 οθόνη!!!

κατεβάστε αυτό το μενού

http://rapidshare.com/files/191910289/MioAutoRun.rar
το βάζετε στην κάρτα μνήμης.

κατεβάστε και αυτό
http://rapidshare.com/files/191910294/GPSRUNFILE.rar
αποσυμπίεση και βάζετε το αρχείο (οχι τον φάκελο ολόκληρο) στην κάρτα μνήμης. αντικαθιστώντας αυτό που έχει

κατεβάστε και αυτό
http://rapidshare.com/files/191910298/shell.rar
αποσυμπίεση και βάζετε το αρχείο (οχι τον φάκελο ολόκληρο) στην κάρτα μνήμης. αντικαθιστώντας αυτό που έχει

κατεβάστε και αυτό
http://rapidshare.com/files/192000248/fonts.rar
αποσυμπίεση και κάρτα μνήμης ...τον φακελο ετσι οπως σας τον δινω (ειναι τα tahoma για να βελτιωθει η γραμματοσειρα και στο dest)

μέσα από το μενού μπορείτε να δείτε τα windons πατώντας το taskbar

Tις διαδρομές για τα προγράμματα σας έχω άξιους πως ξέρετε να τα αλλάζετε
(βαρέθηκα ειλικρινά να απαντώ σε μηνύματα γι αυτές τις διαδρομές...οι περισσότεροι δεν κάνουν τον κόπο ούτε να διαβάσουν καμιά σελίδα...)

δοκιμάστε το και πείτε μου
πρέπει να είναι σαν αυτό που μου ήρθε τώρα τελευταία στα χεριά μου και με ήρθε στην αρχη να το σπάσω...(έκατσα όμως και το μόνταρα και τρέχει μια χαρά..)

τέλος να πω
ότι κάνετε το κάνετε με δική σας ευθύνη....

γιατί με αυτούς τους κινεζους δεν βγάζω άκρη...κάθε τόσο και πιο δύσκολοι μας έρχονται....
......PNA......LOVER...
ο/η xroupista είναι offline
απάντηση με παράθεση...

bourasnik
Παλαιό 1 Φεβ. 2009, 11:36
#506 Κορυφή
Mobile Member

Αρχικό μήνυμα από xroupista Εμφάνιση Μηνύματος
Για τους παραδοσιακούς κινεζους (δεύτερης γενιάς )
που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα με την 3.5 οθόνη!!!

κατεβάστε αυτό το μενού

http://rapidshare.com/files/191910289/MioAutoRun.rar
το βάζετε στην κάρτα μνήμης.

κατεβάστε και αυτό
http://rapidshare.com/files/191910294/GPSRUNFILE.rar

κατεβάστε και αυτό
http://rapidshare.com/files/191910298/shell.rar

κατεβάστε και αυτό
http://rapidshare.com/files/192000248/fonts.rar
αποσυμπίεση και κάρτα μνήμης ...τον φακελο ετσι οπως σας τον δινω (ειναι τα tahoma για να βελτιωθει η γραμματοσειρα και στο dest)

μέσα από το μενού μπορείτε να δείτε τα windons πατώντας το taskbar

Tις διαδρομές για τα προγράμματα σας έχω άξιους πως ξέρετε να τα αλλάζετε
(βαρέθηκα ειλικρινά να απαντώ σε μηνύματα γι αυτές τις διαδρομές...οι περισσότεροι δεν κάνουν τον κόπο ούτε να διαβάσουν καμιά σελίδα...)

δοκιμάστε το και πείτε μου
πρέπει να είναι σαν αυτό που μου ήρθε τώρα τελευταία στα χεριά μου και με ήρθε στην αρχη να το σπάσω...(έκατσα όμως και το μόνταρα και τρέχει μια χαρά..)

τέλος να πω
ότι κάνετε το κάνετε με δική σας ευθύνη....

γιατί με αυτούς τους κινεζους δεν βγάζω άκρη...κάθε τόσο και πιο δύσκολοι μας έρχονται....
Σε ευχαριστώ τα 2 τελευταία που παρέλαβα τα έδωσα όπως ήταν (δεν τα πείραξα), οπότε στο επόμενο που περιμένω (2 βδομάδες) θα κάνω τις δοκιμές που είπες. Πάντως επιβεβαιώνω την ύπαρξη shel.ini καθώς και ένα αρχείο .txt το οποίο εξηγούσε σε ποια διαδρομή ήταν το πρόγραμμα. Αρα η SD είχε ένα φάκελο igo ένα φάκελο GPSLOG (ή κάτι τέτοιο) ο οποίος είναι κενός (υπάρχει και στα παλιότερης έκδοσης μηχανήματα) το shel.ini και το .txt που έλεγα. Αφού λοιπόν είδα αυτή τη δομή έβαλα την κάρτα απο το πειραγμένο GPS (με το αρχείο calibration.exe και τα σχετικά) αλλά δεν λειτούργησε, οπότε σου είπα τα έδωσα όπως ήταν και περιμένω το επόμενο να κάνω τις δοκιμές.
απάντηση με παράθεση...

xroupista
Παλαιό 1 Φεβ. 2009, 22:16
#507 Κορυφή
GPRS Member

Περιοχή: Xrοupista
Χαίρετε χαίρετε .....
δεν ανοίγω νέο τοπικ γιατί νομίζω ότι από εσάς ίσως να μάθω (λόγο ότι κάνετε και εσείς αγορές απο ebay)
Στις αρχές Ιαν.. παράγγειλα μέσω ebay ένα ράδιο αυτοκινήτου με 7 οθόνη μέσω ebay με πληρωμή paypal. απο honk kong
Μέχρι σήμερα έχω παραγγείλει πολλά πράγματα από ebay και μου τα στελνουν με τα ΕΛΤΑ
Το συγκεκριμένο προϊόν το πήρα 132 ευρώ και ο τύπος μου το έστειλε με την DHL
Παρακολουθούσα το προϊόν με το αριθμό δέματος και είδα οτι σκάλωσε από την Δεύτερα 26 ιαν 2009 στο τελώνιο θεσνικης
Πηρα τηλ στην dhl και δεν γνωρίζουν τίποτα για την διαδικασία εκτελωνισμού..
Το παράξενο είναι ότι στην σελίδα έχει γίνει ενημέρωση μέχρι την Τρίτη 27 Ιαν και μετά τίποτα

Tuesday, Ιανουάριος 27, 2009
Time

12:18

Thessaloniki - Greece
Καθυστέρηση κατά τον εκτελωνισμό
10:24

Thessaloniki - Greece
Monday, Ιανουάριος 26, 2009

Καθυστέρηση κατά τον εκτελωνισμό
15:25

Thessaloniki - Greece
Τελωνειακές διαδικασίες στη/στο Thessaloniki - Greece
12:58

Thessaloniki - Greece
Η αποστολή έφθασε στις εγκαταστάσεις της DHL στο/στη Thessaloniki - Greece
10:30

Thessaloniki - Greece
Έφθασε στο κέντρο διαμετακόμισης της DHL στο/στη Thessaloniki - Greece
10:28

Thessaloniki - Greece

Οι ερωτήσεις:

1. Έχει παραγγείλει κανείς κάτι από τρίτη χώρα και του το έχουν κρατήσει στο τελωνείο??

2 σε ενημερώνουν απο το τελωνείο για το δέμα και αν ναι... πρέπει να πάω εγώ από Καστοριά Θεσνικη για να το εκτελωνίσω???

3 από ποιο ποσό και πάνω φορολογούν?? και αν γράφει δώρο πάλι το φορολογούν..???

4. Και σημαντικότερο: ξέρει κανείς που σκ***α γίνεται ο εκτελωνισμός τέτοιων δεμάτων (για Θεσνικη) και πως μπορώ να επικοινωνήσω με αυτό το μέρος του τελωνείου ?

Ευχαριστώ και για την ψυχολογική συμπαράσταση ..... και μόνο που τα είπα νιώθω καλύτερα
......PNA......LOVER...

Τελευταία τροποποίηση από xroupista : 1 Φεβ. 2009 στις 22:19.
ο/η xroupista είναι offline
απάντηση με παράθεση...

papajo
Παλαιό 3 Φεβ. 2009, 15:57
#508 Κορυφή
HSCSD Member

Περιοχή: ΓΕΡΑΚΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Φίλε Κοσμά μου φαίνεται ότι η DHL σε δουλεύει. Η ίδια σε κάποιοες διαφημίσεις της μιλάει για διευκόλυνση εκτελωνισμού. Θα έπρεπε λοιπόν εκίνοι να σε ειδοποιήσουν και να σου πουν αν και πόσα πρέπει να πληρώσεις./ Αν περιμένεις απο το τελωνείο, θα σε ειδοποιήσουν του Αγίου Ποτέ ανήμερα.Οσο για το ποσό, σίγουρα μέσα στα 132 ευρώ είναι και τα μεταφορικά. Αρα το κόστος της συσκευής να το υπολογίζεις γύρω στα 100 ευρώ. Αυτό το ποσό θα εκτελωνιστεί. Απο όσα είχα διαβάσει σε τέτοιες περιπτώσεις μάλλον το ΦΠΑ θα μπεί που είναι 19%. Πρήξτους λίγο τα συκώτια και κυρίως: Γράψε email. Αυτά τα διαβάζουν οι πάντες μέσα στην κάθε εταιρεία και δεν υπάρχει περίπτωσεη να το χαντακώσει ο οποιοσδήποτε υπάλληλος.
Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).
Κινέζικη παροιμία
ο/η papajo είναι offline
απάντηση με παράθεση...

cmour
Παλαιό 7 Φεβ. 2009, 11:40
#509 Κορυφή
Mobile Member

για άλλη μια φορά ελπίζω να με βοηθήσετε...
έχω ένα προβληματάκι με το τελευταίο μηχανάκι που πήρα...
ενώ έχει ξεκλειδώσει κανονικά με το calibration.exe δεν λέει με τίποτα να τρέξει το μενου του αγαπητού xroupista...
κ όταν λέω με τίποτα, εννοώ πώς ουτε το χαρακτηριστικό ήχο δεν κάνει στην επιλογή της πλοήγησης απο το μαμα μενου..ετσι ωστε να πω οτι το τρέχει στο backround..δοκιμασα με αλλη καρτα, τίποτα..
δοκίμασα κ το τελευταίο μενού με τα επιπλέον αρχεία αλλα μια απο τα ίδια...
εχει κανεις καμία ιδέα τι να κοιτάξω???
ο/η cmour είναι offline
απάντηση με παράθεση...

elpa02
Παλαιό 8 Φεβ. 2009, 19:23
#510 Κορυφή
GSM Phase 2 Member

Περιοχή: 39.7o N 28.3oE
1. Ευτυχως δεν μου εχει κρατηθεί ποτε δεμα αλλα θα σου πω τι ξερω
2 Σε ενημερωνει η μεταφορική εταιρ'ια το τελωνειο ποτε
3. Το τελωνειο ελεγχει δειγματοληπτικα δεμετα και φορολογει αναλογα. Για το αν θα ελεγχει το δεμα σου υπο κανονικες συνθηκες συνηθως εξαρταται απο:
α. Χωρα προελευσης. Σπανια απο Κινα κλπ συχνα απο ΗΠΑ. Ευρωπη δεν παιζει τελωνειο.
β. Περιγραφη- αξια
γ. Μεγεθος - βαρος σε συνδυασμο με την περιγραφη
δ. Αναλογα με τα κεφια του τελωνειακου

ΤΟ ΠΑΝΕ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΕΞΤΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΑΠΟ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΕ΅ΜΕΧΡΙ ΠΥΡΑΥΛΟ.
Οποτε σε παιρνουν απο την εταιρια σου λενε να στο εκτελωνισουμε θ ηα το κανεις μονος. Η 2η περιπτωση σχεδον ποτε δε συμφερει γιατι:

1. Θα πηρωσεις εξοδα στην εταιρια να σου δωσει πισω τα συνοδευτικα χαρτια- διασαφισεις κλπ παροτι δεν εχουν ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα να τα κρατησουν μιας και αφορουν αποκλειστικα εσενα αλλα το κανουν προκαταβολικα αναμενοντας οτι δεν θα κανεις τον εκτελωνισμο μονος.
2. Θα φας 2-3 ωρες στην καλυτερη να τρεχεις απο γραφειο σε γραφειο και αναμονη στις ουρες.
3. Θα πρεπει να συμπληρωσεις διαφοιρα εντυπα μονος με στοιχεια που δεν ειναι δυνατον να γνωριζεις αν δεν το χεις ξανακεινει τουλαχιστον. Φορολογικες κλιμακες πινακες κλπ
5. Τρεξιμο στην αποθηκη του τελωνειου κλπ
4. Ολα τα παραπανω μπορει να στα κανει ενας εκτελωνιστης αλλα ενας εκτεωνιστης που σεβεται τον ευατο του δεν χρεωνει κατω απο 50-60 ευρω.

Αρα τους λες απο το τηλεφωνο εκτελωνιστε και στειλτε το.

(Τα παραπανω ειναι εμπειριες απο εκτεώνσιμους στην Αθηνα. Δεν ξερω αν και ποσο μπορει να διαφοροποιουνται τα πραματα σε αλλες πολεις)

Sorry για το μακροσκελες off topic.
ο/η elpa02 είναι offline
απάντηση με παράθεση...

Απάντηση
Επιλογές Θέματος

Κανόνες Σύνταξης
Δημιουργία θεμάτων: Όχι
Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
Σύναψη αρχείων: Όχι
Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
BBCode: Ναι
Smilies: Ναι