Jump to content

[iPhone FAQ] Απορίες "αρχάριων" χρηστών


pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το θέμα αυτό είναι αφιερωμένο στις απορίες "αρχάριων" χρηστών.

 

Σκέφτεστε να αγοράσετε το iPhone; Μόλις αγοράσατε το iPhone;

Δεν γνωρίζετε πως να το αξιοποιήσετε; Δεν μπορείτε να βρείτε κάτι;

Αυτό το θέμα απευθύνεται σε εσάς, τους αρχάριους χρήστες του iPhone.

Σε αυτό (και μόνο) μπορείτε να υποβάλετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με το iPhone,

χωρίς να δημιουργήσετε ένα νέο θέμα συζήτησης - κάτι το οποίο επιτρέπεται μόνο όταν είναι

απολύτως απαραίτητο και η απορία σας δεν έχει απαντηθεί ήδη σε κάποιο από τα άλλα θέματα

 

(χρησιμοποιήστε την http://www.myphone.gr/mp1/sm_search.gifαναζήτηση).

 

Στην πρώτη σελίδα του θέματος αυτού υπάρχουν συγκεντρωμένες οι συχνότερες ερωτήσεις hardware, κατανεμημένες σε 3 posts με θέματα: Bootloader - Baseband, Τροποποιήσεις - Επισκευές, Λοιπά. Στις 3 αυτές κατηγορίες θα συγκεντρώνονται (με μορφή ερωταποκρίσεων) οι σημαντικότερες από τις απορίες οι οποίες θα υποβάλλονται στα υπόλοιπα posts ώστε να μπορούν όλοι να έχουν άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες.

 

Μεταφορά photo/video iPhone <-> PC

Edited by sakiss
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 531
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

  • Τι είναι bootloader/baseband και πως μπορώ να μάθω περισσότερες πληροφορίες για το hardware της συσκευής μου;

 

Μπορείς να βρεις κάποιες πρώτες χρήσιμες πληροφορίες
.

 

  • Τι θα συμβεί σε τηλέφωνο πρώτης γενιάς αν κάνω τις συνεχείς αναβαθμίσεις του baseband; Θα μου κλειδώσει η SIM; Θα μπορέσω να το ξεκλειδώσω; Και στην περίπτωση iPhone 3G τι συμβαίνει; Ποιά έκδοση φοράνε αυτά τα τηλέφωνα από το firmware 2.0 και μετά; Εκεί, αν δεν αγοράσαμε την συσκευή «ξεκλείδωτη» από τη Vodafone, έχουμε πρόβλημα;

 

Το baseband στις συσκευές 2G θα είναι ξεκλειδωμένο για όλες τις αναβαθμίσεις και για τις δύο εκδόσεις bootloader, για πάντα. Το pwn της συσκευής δεν μπορεί να ανατραπεί παρά μόνο με αλλαγή του hardware. Το bootneuter θα μπορεί πάντοτε να αφαιρεί τους ελέγχους της Apple στο baseband. Δεν υπάρχει λόγος να μην αναβαθμίζεις το baseband σου, απολύτως κανένας. Αντίθετα, οι αναβαθμίσεις baseband εξυπηρετούν σε βελτίωση των ασύρματων λειτουργίων. Στην 2.0+ η έκδοση baseband παραμένει προς το παρόν σταθερή. Ωστόσο, μέχρι την έκδοση 2.0+, το baseband έχει ήδη δοκιμαστεί κατά το παρελθόν και έχει υποστεί βελτίωση από την κυκλοφορία της συσκευής.

 

Στις συσκευές 3G, το pwn θα πρέπει να θεωρείται επίσης δεδομένο και δεν πρόκειται να κινδυνέψει σε καμία μελλοντική αναβάθμιση, εξαρτάται επίσης από το υφιστάμενο hardware. Ο λόγος που η dev team προτρέπει την μη αναβάθμιση του baseband (στις ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ 3G συσκευές και μόνο) είναι γιατί δεν έχουν επιτύχει ακόμη να βρουν το παραθυράκι εκείνο το οποίο θα τους επιτρέψει να ξεκλειδώσουν τη συσκευή με τρόπο παρόμοιο όπως με το 2G. Προς το παρόν, software unlock για τις συσκευές 3G κυκλοφορεί μόνο για την έκδοση baseband 2.28.00 (αντίστοιχη της έκδοσης firmware 2.2).

 

Οι συσκευές 3G στην Ελλάδα πωλούνται ξεκλειδωμένες. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας, απολύτως κανένας, λόγος κάποιος να μην έχει την τελευταία έκδοση στη συσκευή του. Αντίθετα, με τις τελευταίες εκδόσεις η Apple προσπαθεί να επιλύσει τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν μέχρι τώρα στις ασύρματες λειτουργίες των 3G συσκευών.

 

  • Όταν έκανα την αναβάθμιση σε 2.0.1 από 1.1.4, είχα τσεκάρει το Enable Baseband Update στο PwnageTool (Mac). Ήδη, είχα ευνουχήσει τον BootLoader και μέσω BootNeuter 1.0 είχα κάνει Unlock Baseband. Δυστυχώς, είχα επιλέξει και partition wipe-out. Έκδοση modem firmware 04.04.05_G.

Κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης, όμως, ενώ όλα πέρασαν όμορφα κι ωραία, στην επανεκκίνηση τρέχει αυτόματα το BootNeuter και αρχίζει το flash-άρισμα. Κολλάει το BootNeuter και μετά από μια ώρα, περίπου, ενώ λέει "this will take a few minutes" κλείνω την συσκευή.

 

Περιττό να σου πω ότι στην επανεκκίνησή της δεν είχα σύνδεση με κινητή τηλεφωνία (ίσως και χωρίς WiFi, δεν θυμάμαι) και δεινοπάθησα να περάσω πίσω το 1.1.4 και να φορτώσω το BootNeuter μέσω Installer.app που -απ'όσο φαίνεται- κάνει flash το baseband. Απέκτησα πάλι την έκδοση modem firmware 04.04.05_G.

 

Έτσι, προκειμένου να μην καρδιοχτυπήσω επί ένα ΠΣΚ, ρωτάω τον κόσμο να δώσει πληροφορίες, εφόσον διάβασε κάτι σχετικό ή ξέρει. Τι έχεις να προτείνεις; Εσύ τι έκανες, θυμάσαι; Είχες βάλει BootNeuter 1.0;

 

Το bootneuter, εφ' όσον έχεις επιλέξει να διατηρήσεις την έκδοση του baseband bootloader σου, δεν το πειράζει. Το bootneuter με την λειτουργία neuter απαλείφει τους ελέγχους και μας επιτρέπει να γράψουμε μια τροποποιημένη έκδοση baseband στη συσκευή, χωρίς ο bootloader να μπορεί να το εμποδίσει, τόσο κατά την εγγραφή όσο και κατά τη λειτουργία της συσκευής.

 

Λες για 2.0.1 σε 1.1.4. Αυτό σημαίνει ότι στη συσκευή είχες την έκδοση baseband 4.05.04. Το bootneuter 1.0 δεν μπορούσε να ξεκλειδώσει την συγκεκριμένη έκδοση και γι' αυτό κόλλησε. Για την 4.05.04 κυκλοφόρησε το bootneuter 2.0.

 

Έχουμε αναφέρει επανειλημμένως ότι
το iΤunes δεν επανεγγράφει το baseband όταν βρίσκεται σε έκδοση ίδια με εκείνη που προσπαθούμε να γράψουμε και σε καμία περίπτωση δεν το υποβαθμίζει
. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να κατέβεις έκδοση firmware όχι όμως και έκδοση baseband μέσω iTunes.

 

Τέλος, να ξεκαθαρίσω κάτι ακόμη. Το pwn είναι μια διαδικασία η οποία επεμβαίνει στο firmware bootloader και το τροποποιεί ώστε να μπορούμε να γράψουμε στη συσκευή μετά πρακτικά ότι θέλουμε (ξεκίνησε ως προσπάθεια port linux). Με αυτόν τον τρόπο γράφουμε τις custom ipsws οι οποίες είναι pre-jailbroken και μπορεί να έχουν και επιπλέον εφαρμογές.

 

Το bootneuter είναι μια από αυτές τις εφαρμογές. Παρέχει τη δυνατότητα flash του bootloader, αλλαγής του baseband και neuter., κατευθείαν από τη συσκευή. Γι' αυτό και στο 3G μπορεί να υπάρξει pwn αλλά δεν κυκλοφορεί bootneuter. Η εφαρμογή yellowsn0w χειρίζεται το unlock του 3G με διαφορετικό τρόπο απ' ότι το bootneuter στο 2G.

 

  • Ποια η διαφορά στην έκδοση bootloader 3.9 από την έκδοση 4.6 (iPhone 2G)

 

Η έκδοση 4.6 απαιτεί secpack νεώτερης έκδοσης baseband ώστε να μπορεί να τροποποιηθεί το υφιστάμενο baseband (δεδομένου ότι δεν προηγήθηκε κάποια άλλη επέμβαση στη συσκευή). Η έκδοση 3.9 απαιτεί την ίδια έκδοση baseband ή νεώτερη.

 

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αλλάζετε το bootloader μέσω bootneuter στη συσκευή σας. Διατηρήστε την εργοστασιακή έκδοση.

 

  • Τι ακριβώς κάνουμε όταν μετατρέπουμε το Βootloader σε FakeBlank; (iPhone 2G)

 

Απαλείφουμε κάποιους ελέγχους οι οποίοι μας απαγορεύουν να επέμβουμε στα αρχεία του Bootloader.

 

Δεν χρειάζεται να αλλάζετε το bootloader σε fakeblank μέσω bootneuter στη συσκευή σας.

 

  • Πως μπορώ να επαναφέρω τη συσκευή μου σε εργοστασιακή κατάσταση;

 

Για το iPhone 3G αρκεί απλά restore σε εργοστασιακή έκδοση ipsw μέσω iTunes. Εάν έχετε εγκαταστήσει το yellowsn0w για να ξεκλειδώσετε τη συσκευή, με απλή απεγκατάσταση του πακέτου μέσω Cydia/Installer μπορείτε να επαναφέρετε το εργοστασιακό κλείδωμα.

 

Για iPhone 2G, ενημερώσου σχετικά

 

  • Τι ισχύει με τον εντοπισμό θέσης στο iPhone 3G/3GS και τι στο iPhone 2G;

 

Στο iPhone 3G/3GS, υπάρχει ενσωματωμένος δείκτης GPS. Το σήμα του GPS υποβοηθείται από τις πληροφορίες που παίρνει η συσκευή από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και τα παραπλήσια δίκτυα WiFi (assisted GPS ή a-GPS).

 

Στο iPhone 2G, ο εντοπισμός θέσεως επιτυγχάνεται αποκλειστικά μέσω τριγωνισμού των κεραιών κινητής τηλεφωνίας και παραπλήσιων δικτύων WiFi. Σε μεγάλες πόλεις διαθέτει εξαιρετική ακρίβεια!

 

  • Τι συμβαίνει σε περίπτωση που είμαι σε περιοχή χωρίς σήμα 3G;

 

Το iPhone χρησιμοποιεί το GPRS για τη λήψη/αποστολή δεδομένων.

Link to comment
Share on other sites

  • Πως μπορώ να μάθω πως να επιδιορθώνω τη συσκευή μόνος μου;

 

Θα βρεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες στην σελίδα

Link to comment
Share on other sites

  • Δεν ακούω ήχο από το δεξί ακουστικό στο iPhone. Να το πάω για service;

 

'Oχι. 'Οπως κοιτάτε το τηλέφωνο από την μποστινή μεριά, στα αριστερά σας βρίσκεται το ηχείο και στα δεξιά το μικρόφωνο.

 

  • Δεν λειτουργεί το GPS

 

Αν δεν λειτουργεί το GPS feature του iPhone δοκιμάστε να κάνετε τα παρακάτω:

 

1. Κάντε reboot το iPhone

2. Aν δεν δουλέψει το πρώτο τότε κάντε off τo location services. Κάντε reboot και μετά κάντε το on

3. Aν ούτε αυτο δουλέψει, κάντε Reset All Settings

 

  • Η μπαταρία του iPhone κρατάει πολύ λίγο. Είναι φυσιολογικό;

 

Εξαρτάται τη χρήση που κάνετε. Δείτε κάποια tips:

1. Κλείσιμο του 3G: Settings -> General -> Network -> 3G OFF

2. Κλείσιμο του Wi-Fi: Settings -> Wi-Fi -> Wi-Fi OFF

3. Κλείσιμο του Location Services: Settings -> General -> Location Services OFF

4. Κλείσιμο του Push Mail: Settings -> Fetch New Data -> Push OFF

5. Κλείσιμο του Bluetooth: Settings -> General -> Bluetooth -> Bluetooth OFF

6. Κλείσιμο του EQ: Settings -> iPod -> EQ -> OFF

7. Χαμήλωση του Brightness Level (Φωτεινότητα): Settings -> Brightness

8. Άνοιγμα του Airplane Mode σε περιοχές μη-κάλυψης δικτύου: Settings -> Airplane Mode ON

9. Χρησιμοποίηση του Auto-Lock (Αυτόματο Κλείδωμα): Settings -> General -> Auto-Lock

10. Μην φορτίζετε το iPhone χωρίς λόγο. Αφήστε το να κατέβει στο 10-20% και τότε φορτίστε το.

11. Μην φορτίζετε το iPhone περισσότερο από όσο χρειάζεται. Μόλις η μπαταρία φτάσει στο 100% διακόψτε την φόρτιση.

12. Αφήστε το iPhone να ξεφορτίσει τελείως και κάντε μία πλήρη φόρτιση τουλάχιστον μία φορά τον μήνα (Charge Cycle).

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Καλησπέρα

 

Έχω το iPhone 2G, jailbreaked, 8GB storage στην 2.1. Αυτο που έχω παρατηρήσει τώρα τελευταία είναι οτι η ακριβής χωρητικότητα του κινητού, οπως τη δείχνει στο iTunes, είναι 7.01 GB. Δε θυμάμαι αν παλιότερα μου έλεγε παραπάνω χώρο, πάντως μου φαίνετε ιδιαίτερα πολύ το να τρώει 1 ολόκληρο GB.

 

Θα θελα να μάθω την δική σας ακριβή χωρητικότητα, ανάλογα τη μνήμη που διαθέτετε τυπικά.

Ναι μεν είναι λογικό να μην είναι 100% 8GB το storage του, αλλα και το 7GB παρα είναι κομμένο. Μήπως έχει γινει κάποια ζημιά στο λειτουργικό του? Το μόνο που ειχα κανει παλιότερα στην 1.1.4 έκδοση ηταν η χρήση του Boss Tool, απ οπου μεγάλωσα το partition για τις εφαρμογές, παιζει μετά απο restore να γινε κάποιο μπέρδεμα και να μου έφαγε χώρο;

 

Ακόμη κι αν αλλάξεις τον διαθέσιμο χώρο του root partition σε βάρος του media partition, δεν επηρεάζεις τον χώρο που κρατάει το σύστημα μετά το format και την εγκατάσταση του λειτουργικού.

 

Ενδεχομένως στην 1.1.4 να είχες λίγα περισσότερα MBs διαθέσιμα γιατί το λειτουργικό ήτανε μικρότερο σε μέγεθος από την 2.1. Ωστόσο, τα ~7GB είναι απόλυτα φυσιολογικά.

Link to comment
Share on other sites

Ακόμη κι αν αλλάξεις τον διαθέσιμο χώρο του root partition σε βάρος του media partition, δεν επηρεάζεις τον χώρο που κρατάει το σύστημα μετά το format και την εγκατάσταση του λειτουργικού.

 

Ενδεχομένως στην 1.1.4 να είχες λίγα περισσότερα MBs διαθέσιμα γιατί το λειτουργικό ήτανε μικρότερο σε μέγεθος από την 2.1. Ωστόσο, τα ~7GB είναι απόλυτα φυσιολογικά.

 

Νομίζω οτι 7 είναι χωρίς το λειτουργικο. Αν ηταν με το λειτουργικο,λογικα θα ελεγε συνολο 8 gb, και δεσμευμενο το 1. Εσας τι σας λεει ακριβη χωρητικότητα?

Link to comment
Share on other sites

1.22 gb apps? πρέπει να έχεις περάσει όλο το appstore μαζί με το cydia!!!!!! :)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά θα ήθελα να με βοηθήσετε λίγο. Αγόρασα χθες το iphone και διαπίστωσα οτι έχει 3 καμμένα pixels. Τι μπορώ να κάνω στην περίπτωση αυτή; Μπορώ να απαιτήσω αντικατάσταση; Αν όχι μπορώ να διορθώσω με κάποιο τρόπο το πρόβλημα; Ευχαριστώ πολύ!!
Link to comment
Share on other sites

1.22 gb apps? πρέπει να έχεις περάσει όλο το appstore μαζί με το cydia!!!!!! :)

 

:)

 

Όχι, απλά είναι 2-3 εφαρμογές που είναι πολύ μεγάλες (νομίζω η μεγαλύτερη είναι στα ~300MBs)

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά θα ήθελα να με βοηθήσετε λίγο. Αγόρασα χθες το iphone και διαπίστωσα οτι έχει 3 καμμένα pixels. Τι μπορώ να κάνω στην περίπτωση αυτή; Μπορώ να απαιτήσω αντικατάσταση; Αν όχι μπορώ να διορθώσω με κάποιο τρόπο το πρόβλημα; Ευχαριστώ πολύ!!

 

Και βέβαια μπορείς να απαιτήσεις.

 

Επιστρέφεις το κινητό σε κατάστημα Vodafone. Υποτίθεται πως θα το στείλουν στο service τους για έλεγχο και αντικατάσταση.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Γεια σε ολους.... Θελω να κανω μερικες ερωτησεις και σορρυ αν εχουν απαντηθει αλλου, αλλα δεν βρηκα κατι...

1 Ισχυει οτι το iphone 3g 8gb στις ΗΠΑ κοστιζει 199$(περιπου 140€)?

2 Επειδη υπαρχει μια δυνατοτητα να παει ενας φιλος εκει 8α μπορεσει να το αγορασει η 8α εχει προβληματα(π.χ συμβολαια και τετοια)

3 Ειναι συμβατο με ελληνικες sim και συγκεκριμενα με της cosmote?

4 Αν παθει κατι, ισχυει η εγγυηση στο ελληνικο apple store η τουλαχιστον γινεται να επισκευαστει εδω?

5 Ειναι ευκολο να το κανω unlock o ιδιος η θα πρεπει να το βρω ξεκλειδωτο?

6 Θα μπορεσει να το περασει ο φιλος στο τελωνειο η 8α πληρωσω εκει ολη την διαφορα της τιμης του απο το ελληνικο (500€)...

 

Αυτα τα ολιγα:happy:

οποιος γνωριζει παρακαλω να απαντησει...

Link to comment
Share on other sites

Γεια .

 

Δεν χρειαζεται νεο θεμα .

 

Ερωτησεις τετοιου ειδους καλο ειναι να γινονται εδω

 

iPhone FAQ - απορίες "αρχάριων" χρηστών

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=222440

Επιπλεον ,διαβασε και αυτο :

http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=94&a=84

 

Τελος, πληροφοριακα το αμερικανικο 3g, δεν εχει γινει unlocked ακομα,

και προς το παρον δεν υπαρχει software τροπος

να το ξεκλειδωσεις

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα.

 

Έχω το iphone πρώτης γενιάς και κατόπιν πτώσης έσπασε το τζάμι που καλύπτει την οθόνη σε ένα σημείο.

Μπορώ να αντικαταστήσω μονο το τζάμι μιας και η οθόνη λειτουργεί κανονικα η δεν υπάρχει λογος να μπαινω στη διαδικασια?

Samsung Galaxy Sιιι
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα.

 

Έχω το iphone πρώτης γενιάς και κατόπιν πτώσης έσπασε το τζάμι που καλύπτει την οθόνη σε ένα σημείο.

Μπορώ να αντικαταστήσω μονο το τζάμι μιας και η οθόνη λειτουργεί κανονικα η δεν υπάρχει λογος να μπαινω στη διαδικασια?

 

Δε μπορεις να αντικαταστήσεις μονο το τζαμι γιατι ειναι κολημένο πανω στο τouchscreen που ειναι κολημένο πανω στο digitizer, αν βεβαιώς καταφέρεις να αποκολήσεις το γυαλι χωρις να καταστρεψεις τιποτα αλλο τοτε ναι αγοράζεις ενα καινουργιο γυαλι (η απο πλαστικο για πιο ανθεκτικο) και με σιλικόνη θα το κολήσεις γυρω γυρω πανω στο digi/touch δηλαδη αναμεσα στο γυαλι + touch δε θα βαλεις κανενος ιδους κολα οπως ητανε αρχικα. Ολα αυτα αν πιανουν τα χερια σου και αν εχεις υπομονη αλλα αν εχει σκοπο να το κανεις σαν πρωτη εμπειρια θα καταστρέψεις το τηλεφωνο απο τη στιγμη που θα προσπαθήσεις να το ξεβιδώσεις

http://www.take2.gr/blackjack.jpg

Magas einai autos pou milaei me tis pra3eis !!!

Link to comment
Share on other sites

Παιδια την βοηθεια σας σας παρακαλω...πηρα πριν 10 μερες ενα iPhone 1st gen απο φιλο και ξαφνικα δεν λειτουργεί το Touch Screen απο τη μέση και κάτω...Τι παιζει?Μπορω να κανω κατι?Εγγυηση δεν εχω ειναι απο αμερικη...HELPPPP
Link to comment
Share on other sites

Δε μπορεις να αντικαταστήσεις μονο το τζαμι γιατι ειναι κολημένο πανω στο τouchscreen που ειναι κολημένο πανω στο digitizer, αν βεβαιώς καταφέρεις να αποκολήσεις το γυαλι χωρις να καταστρεψεις τιποτα αλλο τοτε ναι αγοράζεις ενα καινουργιο γυαλι (η απο πλαστικο για πιο ανθεκτικο) και με σιλικόνη θα το κολήσεις γυρω γυρω πανω στο digi/touch δηλαδη αναμεσα στο γυαλι + touch δε θα βαλεις κανενος ιδους κολα οπως ητανε αρχικα. Ολα αυτα αν πιανουν τα χερια σου και αν εχεις υπομονη αλλα αν εχει σκοπο να το κανεις σαν πρωτη εμπειρια θα καταστρέψεις το τηλεφωνο απο τη στιγμη που θα προσπαθήσεις να το ξεβιδώσεις

 

Ύστερα απο έρευνα στο google διαπίστωσα οτι ειναι πολύ δύσκολο να αποκολήσεις το γυαλί αν και μερικοί το εχουν καταφέρει.Απο την αλλη η αγορα γυαλιου σε συνδιασμο με digiter κοστιζει καπου 120 ευρω.Νομιζω τελικα οτι το πιο συνετό ειναι να αφήσω το κινητο ως έχει μιας και η ρωγμή δεν ειναι μεγάλη και υπάρχει κινδυνος αν τελικα αποφασισω να το κάνω μονος μου να το καταστρεψω !!!

Samsung Galaxy Sιιι
Link to comment
Share on other sites

Παιδια την βοηθεια σας σας παρακαλω...πηρα πριν 10 μερες ενα iPhone 1st gen απο φιλο και ξαφνικα δεν λειτουργεί το Touch Screen απο τη μέση και κάτω...Τι παιζει?Μπορω να κανω κατι?Εγγυηση δεν εχω ειναι απο αμερικη...HELPPPP

 

Ναι φιλε μου μπορεις να κανεις κατι να αγοράσεις ενα καινουργιο ιφον λυπάμε που στο λεω αλλα αυτη ειναι η καλύτερη λυση εκτος και θες να κανεις το εξης αγόρασε απο εβαυ καινουργια οθονη γυρω στα 150ευρω πηγαινέτο σε ενα κατάστημα να στην αλλάξουνε (εκτος και μπορεις να κανεις την επεμβαση μονος σου)

Δε πιστεύω να σου παρουνε και λιγα για να στην αλλάξουνε οποτε κοιτα αμα σου βγει 250ευρω στο συνολο παρε μεταχειρισμενο απο εβαυ με τα ιδια λεφτα αντε +50 παραπανω, πουλα αυτο που εχεις και ξεμπερδευε υπαρχουνε κοροϊδα που θα σου δωσουνε και 200+ ευρω για το ιφον σου, λολ ακομα και στις αγγελιες του myphone να το βαλεις θα σου δωσουνε 250... οποτε με αλλα 50 καθαρίζεις ;)

http://www.take2.gr/blackjack.jpg

Magas einai autos pou milaei me tis pra3eis !!!

Link to comment
Share on other sites

Ύστερα απο έρευνα στο google διαπίστωσα οτι ειναι πολύ δύσκολο να αποκολήσεις το γυαλί αν και μερικοί το εχουν καταφέρει.Απο την αλλη η αγορα γυαλιου σε συνδιασμο με digiter κοστιζει καπου 120 ευρω.Νομιζω τελικα οτι το πιο συνετό ειναι να αφήσω το κινητο ως έχει μιας και η ρωγμή δεν ειναι μεγάλη και υπάρχει κινδυνος αν τελικα αποφασισω να το κάνω μονος μου να το καταστρεψω !!!

 

Πληροφοριακά αναφέρω

Υπαρχη μια περίπτωση που το γυαλι απο τη οθονη μπορει να βγει ευκολα αυτο γινεται μονο σε οσους εχουνε παρει οθονη απο εβαυ και αυτο για το λογο οτι δεν εχουνε κολα αναμεσα στο ντιτζι και στο γυαλι παρα μονο σιλικόνη γυρω γυρω εγω εχω ενα touchscreen ανεπαφο (ναι touchscreen οχι digitizer oχι γυαλι οποιος το θελει μπορει να μου κανει πμ)

http://www.take2.gr/blackjack.jpg

Magas einai autos pou milaei me tis pra3eis !!!

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το site.

 

Μου συνέβει το εξής, έχω εγκαταστήσει το Categories εδώ και 3 μήνες και χρησιμοποιώ ένα theme, αλλάζοντας πριν μια βδομάδα το theme και βάζοντας ένα άλλο, δεν μου ανοίγουν οι εφαρμογές που είχα βάλει μέσα στους φακέλους που είχα δημιουργήσει με το Categories. (μπαίνω μέσα στον φάκελο και μόλις πατάω μια εφαρμογή, πχ: Cydia, με γυρνάει στην αρχική οθόνη)

 

Σημ: έκανα το λάθος και έβαλα τον cydia, το gategories, τον Installer, το Winterboard, και το Terminal και πολλά άλλα σε εναν από αυτούς τους φακέλους.

 

Ευχαριστώ.:)

 

Πιστευώ πως εδώ έπρεπε να γράψω το post, εάν έκανα λάθος συγνώμη.

Link to comment
Share on other sites

Βασικά το πρόβλημα σου είναι software, είσαι στο σωστό θέμα αλλά σε λάθος ενότητα :)

 

Μπορείς να δοκιμάσεις να απεγκαταστήσεις/επανεγκαταστήσεις το Cydia μέσω Terminal από τον υπολογιστή αφού δεν έχεις πρόσβαση σε αυτό από τη συσκευή. Θα βρεις τις εντολές εδώ.

 

Αφού αποκτήσεις πρόσβαση στο Cydia θα προσπαθήσεις να αναιρέσεις τις αλλαγές ή να εγκαταστήσεις εκ νέου το categories.

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

ababapanos υπάρχουν σχετικά θέματα στα οποία μπορείς να υποβάλεις τις απορίες σου, σε παρακαλώ χρησιμοποίησε αυτά.

 

Επίσης, πριν ανοίξεις ξανά κάποιο καινούριο θέμα σε παρακαλώ διάβασε τους κανόνες δημιουργίας θεμάτων - υποβολής ερωτήσεων.

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was unpinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...