myphone.gr my devices my files my library my gallery my links my forum

Απάντηση

Επιλογές Θέματος

[INF] Ελληνική Έκδοση Expansys

kstefanos
Παλαιό 23 Σεπ. 2008, 16:48
#481 Κορυφή
Mobile Newbie

Φύλο: άνδρας
Καλησπέρα σε όλους,

ο λόγος που εγγράφηκα στο φόρουμ είναι για να ενημερώσω μελλοντικούς πελάτες του ελληνικού expansys, ώστε να αποφύγουν καταστάσεις το αν είναι ευχάριστες ή δυσάρεστες ας το συμπεράνουν μονοί τους.

Έψαχνα από καιρό για ένα φορητό δίσκο "LaCie 1TB 3.5" και επειδή είχα ήδη 4 δίσκους από τον ίδιο κατασκευαστή και είχα μείνει απολυτά ικανοποιημένος αποφάσισα να πάρω πάλι από εκείνους.
Έπειτα από εκτενές ψάξιμο ήταν φανερό ότι δεν υπήρχε διαθέσιμος άμεσα, παράλυτα παρακολουθούσα σε καθημερινή βάση όλα τα μαγαζιά που θα τον έφερναν για να έχω μια εικόνα του πως κινούνται οι τιμές, λίγο πολύ όλοι το έδιναν στα 165€ μαζί με τα έξοδα αποστολής.

Στις 16 του μηνός είδα ότι το ελληνικό expansys είχε μειώσει την τιμή του σε τέτοιο βαθμό που ακόμα και με τα έξοδα αποστολής είχε την καλύτερη τιμή παράλληλα έδινε 3 μέρες για την παράδοση του προϊόντος. Μου έκανε εντύπωση τόσο η τιμή όσο και το μικρό χρονικό διάστημα για την παράδοση που έκανα τον κόπο να τηλεφωνήσω και να βεβαιωθώ ότι αυτά που διάβαζα δεν ήταν αποτέλεσμα λάθους. Δεν ήταν, μου είπε η ευγενέστατη κοπέλα στο τηλέφωνο, όπως έξαλλου ανέφερε και εκείνη την ιδία ιστοσελίδα θα κοίταζε.
Έχοντας όλα αυτά υποψιν μαζί με την άριστη εμπειρία μου από το αγγλικό κατάστημα συμπλήρωσα την φόρμα παραγγελίας.

Για τον άλφα ή βήτα λόγο επέλεξα να καταθέσω τα χρήματα στο λογάριασμο τους και να μην χρησιμοποιήσω το online σύστημα.

Παραθέτω κείμενο από την ιστοσελίδα του expansys:

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο στον προμηθευτή μας – 3 Ημέρες
Εάν παραγγείλετε αυτό το προϊόν πριν από τις 16.00 σήμερα, GR η παραγγελία σας θα σας αποσταλεί σε 3 εργάσιμες ημέρες.

Όποτε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα παραλάβω το προϊόν σε 3 μέρες από την πληρωμή.
Προβαίνω στην κατάθεση στις 17 του μηνός και ταυτόχρονα κοιτάζω το λινκ για τον εντοπισμό της παραγγελίας. Βλέπω ότι από 3 μέρες άλλαξε σε 7 . Δεν μου άρεσε και άρχισα να υποπτεύομαι ότι δεν θα εξελίχθη καλά αυτή η συναλλαγή όποτε στέλνω το εξής email :

Καλημέρα,
Σήμερα το πρωί κατέθεσα τα χρήματα στον εταιρικό λογαριασμό σας στην Εμπορική Τράπεζα.
Αφορά την συναλλαγή xxxx-xxxx-xxxx στο όνομα xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Απλά ήθελα να ρωτήσω ποτέ θα γίνει η παραλαβή του προϊόντος γιατί στο πρώτο email που
έλαβα είχε διαθεσιμότητα τριών ημερών

163735 LaCie 1TB 3.5" Hard Disk, Design by Neil 1 107.85 107.85
Poulton
Est. 3 Days

σήμερα στον εντοπισμό της παραγγελίας βλέπω επτά ημέρες.
Περιμένω να ανταποκριθείτε στην υποχρεώσεις σας, όπως απαιτείτε και εσείς από έμενα.

Και να η απάντηση που έλαβα:

Καλησπέρα σας,
Σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
Η κατάθεση που κάνατε θα περάσει στο σύστημά μας σε δύο εργάσιμες εάν έχει γίνει σε κατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας και σε 4-5 μέσω διαδικτύου ή μεταφοράς. Ωστόσο, η παραλαβή που περιμέναμε από τον προμηθευτή μας έχει καθυστερήσει και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια νέα ενδεικτική ημερομηνία νέας παραλαβής.

Μπορούμε να ζητήσουμε κάποια ενημέρωση από τον υπεύθυνο πωλήσεων όταν θα περάσει η κατάθεσή σας.

Παρακαλούμε ενημερώστε μας.

Και ρωτώ,
Α) γιατί δεν με ενημέρωσε κάνεις ότι άλλαξε η ημερομηνία της παραλαβής? Έπρεπε να επικοινωνήσω εγώ?
Β) είναι δυνατόν shop να θέλει 2-5 μέρες για να δουν τις καταθέσεις? Που ακριβώς αυτό το αναφέρουν στο site ώστε να το γνωρίζει ο πελάτης?
Γ) ακόμα και να μην είχε διαθεσιμότητα 3 μερών, αλήθεια πιστεύετε ότι 20€ δεν καλύπτει το κόστος για να έρθει ένα δέμα 2 κιλών από την Γάλλια άμεσα? Με τέτοια έξοδα αποστολής έχω παραλάβει προϊόντα από την Ιαπωνία Δευτέρα πρωί για παραγγελία που έγινε την Παρασκευή απόγευμα, από ιδιώτη του eBay.
Δ) Είναι επίσημη γραμμή της εταιρίας ότι ακόμα και οι 7 μέρες διαθεσιμότητα που δηλώνονται στα προϊόντα είναι πλασματική? Ή είναι λόγια μόνο της δεσποινίδας που απαντά στο 211 1768202 ότι μπορεί να είναι 7, 10 ή ακόμα και δυο εβδομάδες?
Τέλος μιας και ελπίζω ότι κάποιος θα μπει στον κόπο να απαντήσει, είχατε πει στις 7 Μάιου 2005

Θα ήθελα να ενημερώσω ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κατάστημα
ή αποθήκη στην Ελλάδα. Όλα μας τα προϊόντα αποστέλλονται
από την αποθήκη μας στην Αγγλία απευθείας στους πελάτες μας.

Βεβαίως στα σχέδια της εταιρίας μας είναι μελλοντικά το γραφείο
στην Αθήνα να λειτουργήσει και ως χώρος παράδοσης των
παραγγελιών, καθώς και ως χώρος επιστροφής των προϊόντων.

Τι έγινε τελικά, δεν φτανουν 3 χρονια? Γιατί αρνείστε αυτήν την δυνατότητα στους πελάτες σας την στιγμή που αλλά expansys την προσφέρουν?

Συμπεράσματα.

Αν θέλετε προϊόντα από το expansys μπορείτε να εξυπηρετηθείτε και από το αγγλικό του οποίου την ποιότητα το ελληνικό δεν μπορεί να την ονειρευτεί καν, καταχωρώντας της παραγγελία στο ελληνικό expansys ρισκάρεις μπορεί να είσαι τυχερός μπορεί και όχι, διαβάζοντας το thread είναι εύκολο να καταλάβει κάνεις αν βελτιώθηκαν οι υπηρεσίες τους.

Τον λόγο πια τον έχουν οι αναγνώστες και το ΙΝΚΑ.

Σχόλια,, ερωτήσεις και ότι άλλο, ευπρόσδεκτα.
ο/η kstefanos είναι offline
απάντηση με παράθεση...

mitsikal
Παλαιό 23 Σεπ. 2008, 17:38
#482 Κορυφή
Telecoms Industry

Αρχικό μήνυμα από kstefanos Εμφάνιση Μηνύματος
Καλησπέρα σε όλους,

ο λόγος που εγγράφηκα στο φόρουμ είναι για να ενημερώσω μελλοντικούς πελάτες του ελληνικού expansys, ώστε να αποφύγουν καταστάσεις το αν είναι ευχάριστες ή δυσάρεστες ας το συμπεράνουν μονοί τους.

Έψαχνα από καιρό για ένα φορητό δίσκο "LaCie 1TB 3.5" και επειδή είχα ήδη 4 δίσκους από τον ίδιο κατασκευαστή και είχα μείνει απολυτά ικανοποιημένος αποφάσισα να πάρω πάλι από εκείνους.
Έπειτα από εκτενές ψάξιμο ήταν φανερό ότι δεν υπήρχε διαθέσιμος άμεσα, παράλυτα παρακολουθούσα σε καθημερινή βάση όλα τα μαγαζιά που θα τον έφερναν για να έχω μια εικόνα του πως κινούνται οι τιμές, λίγο πολύ όλοι το έδιναν στα 165 μαζί με τα έξοδα αποστολής.

Στις 16 του μηνός είδα ότι το ελληνικό expansys είχε μειώσει την τιμή του σε τέτοιο βαθμό που ακόμα και με τα έξοδα αποστολής είχε την καλύτερη τιμή παράλληλα έδινε 3 μέρες για την παράδοση του προϊόντος. Μου έκανε εντύπωση τόσο η τιμή όσο και το μικρό χρονικό διάστημα για την παράδοση που έκανα τον κόπο να τηλεφωνήσω και να βεβαιωθώ ότι αυτά που διάβαζα δεν ήταν αποτέλεσμα λάθους. Δεν ήταν, μου είπε η ευγενέστατη κοπέλα στο τηλέφωνο, όπως έξαλλου ανέφερε και εκείνη την ιδία ιστοσελίδα θα κοίταζε.
Έχοντας όλα αυτά υποψιν μαζί με την άριστη εμπειρία μου από το αγγλικό κατάστημα συμπλήρωσα την φόρμα παραγγελίας.

Για τον άλφα ή βήτα λόγο επέλεξα να καταθέσω τα χρήματα στο λογάριασμο τους και να μην χρησιμοποιήσω το online σύστημα.

Παραθέτω κείμενο από την ιστοσελίδα του expansys:

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο στον προμηθευτή μας – 3 Ημέρες
Εάν παραγγείλετε αυτό το προϊόν πριν από τις 16.00 σήμερα, GR η παραγγελία σας θα σας αποσταλεί σε 3 εργάσιμες ημέρες.

Όποτε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα παραλάβω το προϊόν σε 3 μέρες από την πληρωμή.
Προβαίνω στην κατάθεση στις 17 του μηνός και ταυτόχρονα κοιτάζω το λινκ για τον εντοπισμό της παραγγελίας. Βλέπω ότι από 3 μέρες άλλαξε σε 7 . Δεν μου άρεσε και άρχισα να υποπτεύομαι ότι δεν θα εξελίχθη καλά αυτή η συναλλαγή όποτε στέλνω το εξής email :

Καλημέρα,
Σήμερα το πρωί κατέθεσα τα χρήματα στον εταιρικό λογαριασμό σας στην Εμπορική Τράπεζα.
Αφορά την συναλλαγή xxxx-xxxx-xxxx στο όνομα xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Απλά ήθελα να ρωτήσω ποτέ θα γίνει η παραλαβή του προϊόντος γιατί στο πρώτο email που
έλαβα είχε διαθεσιμότητα τριών ημερών

163735 LaCie 1TB 3.5" Hard Disk, Design by Neil 1 107.85 107.85
Poulton
Est. 3 Days

σήμερα στον εντοπισμό της παραγγελίας βλέπω επτά ημέρες.
Περιμένω να ανταποκριθείτε στην υποχρεώσεις σας, όπως απαιτείτε και εσείς από έμενα.

Και να η απάντηση που έλαβα:

Καλησπέρα σας,
Σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
Η κατάθεση που κάνατε θα περάσει στο σύστημά μας σε δύο εργάσιμες εάν έχει γίνει σε κατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας και σε 4-5 μέσω διαδικτύου ή μεταφοράς. Ωστόσο, η παραλαβή που περιμέναμε από τον προμηθευτή μας έχει καθυστερήσει και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια νέα ενδεικτική ημερομηνία νέας παραλαβής.

Μπορούμε να ζητήσουμε κάποια ενημέρωση από τον υπεύθυνο πωλήσεων όταν θα περάσει η κατάθεσή σας.

Παρακαλούμε ενημερώστε μας.

Και ρωτώ,
Α) γιατί δεν με ενημέρωσε κάνεις ότι άλλαξε η ημερομηνία της παραλαβής? Έπρεπε να επικοινωνήσω εγώ?
Β) είναι δυνατόν shop να θέλει 2-5 μέρες για να δουν τις καταθέσεις? Που ακριβώς αυτό το αναφέρουν στο site ώστε να το γνωρίζει ο πελάτης?
Γ) ακόμα και να μην είχε διαθεσιμότητα 3 μερών, αλήθεια πιστεύετε ότι 20 δεν καλύπτει το κόστος για να έρθει ένα δέμα 2 κιλών από την Γάλλια άμεσα? Με τέτοια έξοδα αποστολής έχω παραλάβει προϊόντα από την Ιαπωνία Δευτέρα πρωί για παραγγελία που έγινε την Παρασκευή απόγευμα, από ιδιώτη του eBay.
Δ) Είναι επίσημη γραμμή της εταιρίας ότι ακόμα και οι 7 μέρες διαθεσιμότητα που δηλώνονται στα προϊόντα είναι πλασματική? Ή είναι λόγια μόνο της δεσποινίδας που απαντά στο 211 1768202 ότι μπορεί να είναι 7, 10 ή ακόμα και δυο εβδομάδες?
Τέλος μιας και ελπίζω ότι κάποιος θα μπει στον κόπο να απαντήσει, είχατε πει στις 7 Μάιου 2005

Θα ήθελα να ενημερώσω ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κατάστημα
ή αποθήκη στην Ελλάδα. Όλα μας τα προϊόντα αποστέλλονται
από την αποθήκη μας στην Αγγλία απευθείας στους πελάτες μας.

Βεβαίως στα σχέδια της εταιρίας μας είναι μελλοντικά το γραφείο
στην Αθήνα να λειτουργήσει και ως χώρος παράδοσης των
παραγγελιών, καθώς και ως χώρος επιστροφής των προϊόντων.

Τι έγινε τελικά, δεν φτανουν 3 χρονια? Γιατί αρνείστε αυτήν την δυνατότητα στους πελάτες σας την στιγμή που αλλά expansys την προσφέρουν?

Συμπεράσματα.

Αν θέλετε προϊόντα από το expansys μπορείτε να εξυπηρετηθείτε και από το αγγλικό του οποίου την ποιότητα το ελληνικό δεν μπορεί να την ονειρευτεί καν, καταχωρώντας της παραγγελία στο ελληνικό expansys ρισκάρεις μπορεί να είσαι τυχερός μπορεί και όχι, διαβάζοντας το thread είναι εύκολο να καταλάβει κάνεις αν βελτιώθηκαν οι υπηρεσίες τους.

Τον λόγο πια τον έχουν οι αναγνώστες και το ΙΝΚΑ.

Σχόλια,, ερωτήσεις και ότι άλλο, ευπρόσδεκτα.
Αγαπητέ κύριε Στέφανε,

Ζητούμε συγγνώμη για το πρόβλημα που έχει προκύψει με την παραγγελία σας.

Θα ήθελα να αναφέρω τα εξής:

- Ήδη διορθώσαμε τη φράση "Εάν παραγγείλετε αυτό το προϊόν πριν από τις 16.00 σήμερα, GR η παραγγελία σας θα σας αποσταλεί σε x εργάσιμες ημέρες."
σε "Εάν παραγγείλετε αυτό το προϊόν πριν από τις 16.00 σήμερα, GR η παραγγελία σας κανονικά θα πρέπει να σας αποσταλεί σε x εργάσιμες ημέρες."

Όλες οι ημερομηνίες στη σελίδα μας βασίζονται στις πληροφορίες που έχουμε από τον προμηθευτή μας (κατασκευάστρια εταιρία ή άλλον) και δυστυχώς
συχνά σημειώνονται καθυστερήσεις. Αυτό ελπίζω να σας αναφέρθηκε και από τη συνάδελφο στο τηλεφωνικό κέντρο. Αν όχι, ζητούμε συγγνώμη
για την παράληψη.

- Βεβαίως έχετε δίκιο, θα έπρεπε να είχατε ενημερωθεί για την καθυστέρηση χωρίς να επικοινωνήσετε ο ίδιος. Ζητούμε συγγνώμη για την παράληψη
από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

- Το γεγονός ότι υπάρχει καθυστέρηση στο να δούμε τις καταθέσεις αναφέρεται ξεκάθαρα στο email επιβεβαίωσης που αποστέλλεται αυτόματα
για κάθε παραγγελία που τοποθετείται μέσω κατάθεσης

"Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι λόγω του συστήματος που χρησιμοποιούμε το λογιστήριο μας βλέπει τις καταθέσεις με δύο μέρες καθυστέρηση.
Για αποφυγή καθυστερήσεων θα σας προτείναμε να κάνετε την κατάθεσή σας σε κάποιο υποκατάστημα της τράπεζας και όχι μέσω Internet Banking."

- Η καθυστέρηση της παραγγελίας σας δεν έχει σχέση με την αποστολή μέσω DHL αλλά με την καθυστέρηση της παράδοσης που περιμέναμε την περασμένη βδομάδα
από τη Lacie. Από τη στιγμή που το προϊόν γίνει διαθέσιμο στην αποθήκη μας στη Γαλλία, η αποστολή για τους πελάτες μας στην Ελλάδα είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες.

- Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επιβεβαίωση από τη Lacie για το πότε θα πραγματοποιηθεί η παράδοση που έχει καθυστερήσει. Ήδη έχω ζητήσει
από τον υπεύθυνο του τμήματος αγορών να μας ενημερώσει σχετικά.

- Δυστυχώς η διεύθυνση της εταιρίας κρίνει ότι δεν πληρούνται ακόμα οι προυποθέσεις για το άνοιγμα καταστήματος στην Ελλάδα.
Παρακαλώ λάβετε υπόψη σας ότι προς το παρόν στην Ευρώπη η δυνατότητα απευθείας αγοράς από την αποθήκη μας παρέχεται
μόνο στους πελάτες μας στην Αγγλία και τη Γαλλία. Εκτός της Ελλάδος συνεπώς δεν εξυπηρετούνται με αυτό τον τρόπο και άλλες χώρες
με μεγαλύτερο πληθυσμό από τη χώρα μας (όπως Γερμανία, Ιταλία, κτλ).

Προσπαθούμε ώστόσο συνεχώς να παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας στην Ελλάδα. Βήματα προς αυτή την κατεύθυνση
από τότε που έγινε διαθέσιμη η ελληνική ιστοσελίδα, περιλαμβάνουν το άνοιγμα του ελληνικού λογαριασμού, τη μείωση των εξόδων αποστολής
(παλαιότερα η ελάχιστη χρέωση ήταν περίπου 21 ευρώ), τη δυνατότητα αντικαταβολής, κτλ.

Παραμένω στη διάθεσή σας.

Φιλικά,
Δήμητρα

Τελευταία τροποποίηση από mitsikal: 23 Σεπ. 2008, 17:42. Αιτιολογία: Line breaks
ο/η mitsikal είναι offline
απάντηση με παράθεση...

kstefanos
Παλαιό 24 Σεπ. 2008, 12:00
#483 Κορυφή
Mobile Newbie

βλεπω εχετε την αισθηση οτι αυτοι που σας διαβαζουν ειναι πεντάχρονοι και ετσι αντιμετωπίζετε και εμενα.

Σας ρωτησα "Που ακριβώς αυτό το αναφέρουν στο site ώστε να το γνωρίζει ο πελάτης?" και μου απαντησατε

Αρχικό μήνυμα από mitsikal Εμφάνιση Μηνύματος
- Το γεγονός ότι υπάρχει καθυστέρηση στο να δούμε τις καταθέσεις αναφέρεται ξεκάθαρα στο email επιβεβαίωσης που αποστέλλεται αυτόματα
για κάθε παραγγελία που τοποθετείται μέσω κατάθεσης
θα πρεπει να γινει η παραγγελιά και μετα θα μαθω οτι θελετε δυο επιπλεον μερες για να ολοκρηρωσετε την συναλλαγη μας.
Μήπως θα επρεπε να εχει την δυνατότητα ο πελάτης να το γνωριζει αυτο ΠΡΙΝ παραγγείλει? αντιλαμβάνεστε οτι η ημερομηνια παράδοσης (οταν και εαν την τηρείτε) ειναι πλασματική καθως δεν φαίνονται αυτες οι 2-5 ημερες πουθενα?

Έπειτα λετε

Αρχικό μήνυμα από mitsikal Εμφάνιση Μηνύματος
Αγαπητέ κύριε Στέφανε,
Η καθυστέρηση της παραγγελίας σας δεν έχει σχέση με την αποστολή μέσω DHL αλλά με την καθυστέρηση της παράδοσης που περιμέναμε την περασμένη βδομάδα
από τη Lacie. Από τη στιγμή που το προϊόν γίνει διαθέσιμο στην αποθήκη μας στη Γαλλία, η αποστολή για τους πελάτες μας στην Ελλάδα είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες.
Αρα δεν ηταν αμεσα διαθέσιμο στον προμηθευτή σας την ήμερα της παραγγελιάς οποτε μεχρι και τωρα ασύστολα ψεύδεστε καθως στον εντοπισμο της παραγγελιας μου βλεπω "Άμεσα διαθέσιμο στον προμηθευτή μας – 13 Ημέρες"
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν χρειαζεται να συνεχισουμε αυτην την συζητηση αλλο γιατι φοβαμαι οτι ολη αυτη η ενεργεια που θα καταναλωστε για να εχετε εκτεθείτε περισσότερο στην προσπαθεια σας να απαντησετε στα αναπάντητα ερωτήματα θα καθυστερήσει τις παραγγελίες και αλλων πελατων. Σας συμβουλεύω να κρατήσετε δυνάμεις για το Ινκα και το Υπ.Εμπορίου.

Οποιος μπορει να διαβασει καταλαβαίνει.

υγ. εχθές στην καρτελα του προϊόντος δινατε παράδοση σε 6 μέρες, την ιδια στιγμη που στον εντοπισμό της δικιας μου παραγγελιάς είχατε 7 και σήμερα ευτυχώς δίνετε δημοκρατικά παντού 13 μερες.
απάντηση με παράθεση...

mitsikal
Παλαιό 24 Σεπ. 2008, 13:59
#484 Κορυφή
Telecoms Industry

βλεπω εχετε την αισθηση οτι αυτοι που σας διαβαζουν ειναι πεντάχρονοι και ετσι αντιμετωπίζετε και εμενα.

Σας ρωτησα "Που ακριβώς αυτό το αναφέρουν στο site ώστε να το γνωρίζει ο πελάτης?" και μου απαντησατε

θα πρεπει να γινει η παραγγελιά και μετα θα μαθω οτι θελετε δυο επιπλεον μερες για να ολοκρηρωσετε την συναλλαγη μας.
Μήπως θα επρεπε να εχει την δυνατότητα ο πελάτης να το γνωριζει αυτο ΠΡΙΝ παραγγείλει? αντιλαμβάνεστε οτι η ημερομηνια παράδοσης (οταν και εαν την τηρείτε) ειναι πλασματική καθως δεν φαίνονται αυτες οι 2-5 ημερες πουθενα?

Έπειτα λετε

Αρα δεν ηταν αμεσα διαθέσιμο στον προμηθευτή σας την ήμερα της παραγγελιάς οποτε μεχρι και τωρα ασύστολα ψεύδεστε καθως στον εντοπισμο της παραγγελιας μου βλεπω "Άμεσα διαθέσιμο στον προμηθευτή μας – 13 Ημέρες"
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν χρειαζεται να συνεχισουμε αυτην την συζητηση αλλο γιατι φοβαμαι οτι ολη αυτη η ενεργεια που θα καταναλωστε για να εχετε εκτεθείτε περισσότερο στην προσπαθεια σας να απαντησετε στα αναπάντητα ερωτήματα θα καθυστερήσει τις παραγγελίες και αλλων πελατων. Σας συμβουλεύω να κρατήσετε δυνάμεις για το Ινκα και το Υπ.Εμπορίου.

Οποιος μπορει να διαβασει καταλαβαίνει.

υγ. εχθές στην καρτελα του προϊόντος δινατε παράδοση σε 6 μέρες, την ιδια στιγμη που στον εντοπισμό της δικιας μου παραγγελιάς είχατε 7 και σήμερα ευτυχώς δίνετε δημοκρατικά παντού 13 μερες.
Aγαπητέ κύριε Στέφανε,

Δεν γνωρίζω αν η φράση σας "βλεπω εχετε την αισθηση οτι αυτοι που σας διαβαζουν ειναι πεντάχρονοι και ετσι αντιμετωπίζετε και εμενα" αναφέρεται
(και) στην απάντησή μου, θα ήθελα ωστόσο να σας βεβαιώσω
ότι βεβαίως δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση και ζητώ συγγνώμη
αν σας προκάλεσα τέτοια εντύπωση.

Όπως έχω αναφέρει, στην expansys εργάζομαι εδώ και καιρό
μόνο ως μεταφράστρια , προσπαθώ ωστόσο όσο το δυνατόν καλύτερα
να απαντώ στα ερωτήματα που τίθενται εδώ για να βοηθώ όσους συμμετέχουν
ή διαβάζουν το φόρουμ.

Σχετικά με το ό,τι η καθυστέρηση με τις καταθέσεις δεν φαίνεται
στην ιστοσελίδα, έχετε δίκιο και ήδη έχω ζητήσει έγκριση
ώστε να γίνει η σχετική προσθήκη στους όρους μας.
Παρακαλώ ωστόσο λάβετε υπόψη σας ότι αν το γεγονός
της καθυστέρησης δεν ικανοποιεί τον πελάτη, μπορεί κάποιος
με το που λάβει το email επιβεβαίωσης να ακυρώσει την παραγγελία του
(όπως γίνεται ενίοτε για διάφορους λόγους).

Θα σας πρότεινα να απευθύνετε τα παράπονά σας στο τμήμα
εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας.

Παραμένω στη διάθεσή σας.

Φιλικά,
Δήμητρα
απάντηση με παράθεση...

kstefanos
Παλαιό 4 Οκτ. 2008, 22:03
#485 Κορυφή
Mobile Newbie

καλησπερίζω για αλλη μια φορα τα μελη του φορουμ για να τους πληροφορήσω πως αντιλαμβάνεται η Expanys τον ορο 'εξυπηρέτηση πελατων'.

Ενω εχουν προηγηθει ολα οσα εχω αναφερει παραπανω, και παρακολουθω συστηματικα την μερα αφιξης του προιοντος βλεπω το εξης, ενω χθες ειχα παραδοση σε 4 μερες σημερα ειδα οτι χρειάζομαι 7 καθως πρεπει να ωριμάσει και να μεστώσει ο σκληρος δισκος, κατι που εγω ενας πληβείος εν το γνωριζα αλλα τωρα το εμαθα. Φυσικα κανεις δεν με ενημερωσε.

υγ. αγαπητη Δημητρα οπως εσυ εκανες το κοπο να γραφτεις στο φορουμ το ιδιο θα μπορουσε να κανει και καποιος απο το τμημα παραπονων και να απαντα εγγραφως εδω σε οποιο προβλημα προέκυπτε αλλα βλεπεις το τι λεμε στο τηλεφωνο μενει μεταξυ των συνομιλητών, ενω εδω εχουμε και αναγνώστες. Καταλαβαίνω την δυσκολη θέση που ερχονται οι εργοδοτες σου αλλα θα πρεπει να την συνηθίσουν γιατι απλα δεν εχουν αλλη επιλογη.

Τελευταία τροποποίηση από kstefanos: 7 Οκτ. 2008, 13:17.
απάντηση με παράθεση...

redcell2
Παλαιό 5 Οκτ. 2008, 21:11
#486 Κορυφή
GSM Phase 1 Member

Περιοχή: Αθηνα
καλησπερίζω για αλλη μια φορα τα μελη του φορουμ για να τους πληροφορήσω πως αντιλαμβάνεται η Expanys τον ορο 'εξυπηρέτηση πελατων'.

Ενω εχουν προηγηθει ολα οσα εχω αναφερει παραπανω, και παρακολουθω συστηματικα την μερα αφιξης του προιοντος βλεπω το εξης, ενω χθες ειχα παραδοση σε 4 μερες σημερα ειδα οτι χρειάζομαι 7 καθως πρεπει να ωριμασει και να μεστώσει ο σκληρος δισκος, κατι που εγω ενας πληβιος εν το γνωριζα αλλα τωρα το εμαθα. Φυσικα κανεις δεν με ενημερωσε.

υγ. αγαπητη Δημητρα οπως εσυ εκανες το κοπο να γραφτεις στο φορουμ το ιδιο θα μπορουσε να κανει και καποιος απο το τμημα παραπονων και να απαντα εγγραφως εδω σε οποιο προβλημα προεκυπτε αλλα βλεπεις το τι λεμε στο τηλεφωνο μενει μεταξυ των συνομμηλιτων, ενω εδω εχουμε και αναγνώστες. Καταλαβαίνω την δυσκολη θέση που ερχονται οι εργοδοτες σου αλλα θα πρεπει να την συνηθίσουν γιατι απλα δεν εχουν αλλη επιλογη.
Αν η expansys, και η οποία εταιρία θελει να εχει κυρος και δεν θέλει αν ακούγονται 'η/και να γράφονται αρνητικά για αυτήν σχόλια σε φόρουμ, μπορεί να κάνει ένα απλό πράγμα : να είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ (και ξεκαθαρη στις πληροφοριες που δινει) στους πελάτες της..... όπως οι πελάτες ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ και είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους (προπληρωμές, δόσεις, χρονοδιαγράμματα, κλπ)... το αυτονόητο δηλαδή....τη δουλειά της!!!!

Δεν νομίζω ότι κάποιος σοβαρός άνθρωπος, με παιδεία, θα 'έμπαινε στον κόπο' να γράψει στο myphone, απλά για να δυσφημίσει μια τόσο μεγάλη εταιρία όπως η expansys.
Τα 'συγνώμη' δεν έχουν κανένα νόημα όταν δεν συνοδεύονται από αντίστοιχη τροποποίηση στην τακτικής λειτουργίας και συμπεριφοράς απέναντι στους πελάτες της... άπλα τηρήστε αυτά που γράφετε στις σελίδες σας. Τίποτα παραπάνω!!!! Η ελλαδιτικη νοοτροπία του 'συγνώμη' μαζί με 10 δικαιολογίες από πίσω, 'θα τα βολεψουμε' κλπ προσβάλει τη νοημοσύνη ολων αυτων...οι πελατες δεν θελουν δικαιολογιες, λυσεις θελουν, ξεκαθαρες!!!

Αυτό τα γράφω διότι, με μεγάλη λύπη, δαιπιστωσα ότι και άλλοι (οχι πολλοι ευτυχως)..εκτος myphone, είχαν την ιδία εμπειρία με τη δική μου....
ο/η redcell2 είναι offline
απάντηση με παράθεση...

mitsikal
Παλαιό 7 Οκτ. 2008, 16:15
#487 Κορυφή
Telecoms Industry

Ενω εχουν προηγηθει ολα οσα εχω αναφερει παραπανω, και παρακολουθω συστηματικα την μερα αφιξης του προιοντος βλεπω το εξης, ενω χθες ειχα παραδοση σε 4 μερες σημερα ειδα οτι χρειάζομαι 7 καθως πρεπει να ωριμάσει και να μεστώσει ο σκληρος δισκος, κατι που εγω ενας πληβείος εν το γνωριζα αλλα τωρα το εμαθα. Φυσικα κανεις δεν με ενημερωσε.

υγ. αγαπητη Δημητρα οπως εσυ εκανες το κοπο να γραφτεις στο φορουμ το ιδιο θα μπορουσε να κανει και καποιος απο το τμημα παραπονων και να απαντα εγγραφως εδω σε οποιο προβλημα προέκυπτε αλλα βλεπεις το τι λεμε στο τηλεφωνο μενει μεταξυ των συνομιλητών, ενω εδω εχουμε και αναγνώστες. Καταλαβαίνω την δυσκολη θέση που ερχονται οι εργοδοτες σου αλλα θα πρεπει να την συνηθίσουν γιατι απλα δεν εχουν αλλη επιλογη.
Αγαπητέ κύριε Στέφανε,

Στο φόρουμ και εγώ προσωπικά μπαίνω για να βοηθάω όσο μπορώ τους αναγνώστες κυρίως με απορίες. Για παράπονα και προβλήματα που εκφράζονται σχετικά με συγκεριμένες παραγγελίες (και βεβαίως καλώς εκφράζονται εδώ), οι πελάτες θα πρέπει να επικοινωνούν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στα στοιχεία επικοινωνίας που αναγράφονται στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

Προσωπικά προτιμώ την αποστολή email αφού ο,τιδήποτε λεχθεί μπορεί και να κοινοποιηθεί σε άλλους και να εξακριβωθεί εκ των υστέρων (σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει με μια τηλεφωνική επικοινωνία).

Δυστυχώς το μόνο που μπορώ να σας ενημερώσω είναι ότι σύμφωνα με την απάντηση που έλαβα μόλις από το τμήμα αγορών μας δεν έχουμε ακόμα ημερομηνία από τη Lacie για το πότε θα πραγματοποιηθεί η καθυστερημένη παράδοση.

Λυπάμαι πολύ για την καθυστέρηση.

Φιλικά,
Δήμητρα
απάντηση με παράθεση...

kstefanos
Παλαιό 9 Οκτ. 2008, 19:15
#488 Κορυφή
Mobile Newbie

Διχως πολλες εισαγωγες

Καλημερα,
Παλι αλλαξε η ημερομηνία παραδοσης του προιοντος απο 7 σε 13 μερες, Ξανα χωρις ουτε μια ειδοποιηση.
Θελετε να μου εξηγησετε τι γινετε? εχετε την αισθηση οτι καθε λιγο και λιγακι θα επικοινωνω μαζι σας για να ζητω εξηγησεις? ποσο καιρο θελετε τελος παντων για να φερετε ενα σκληρο δισκο απο την Γαλλια? Δεν εχετε καθολου τσιπα πανω σας?

Απαιτω να δεσμευτείτε εγγραφως σε μια οριστικη ημερομηνια παραδοσης. Σας προειδοποιω οτι θα παρατησω τα παντα και θα ασχοληθω αποκλειστικα με αυτο το ζητημα για ενα μηνα ωστε να σας εκθεσω σε οσο περισσοτερα εντυπα μπορω, αν θελετε να συνεχισουμε την αλληλογραφια μας μεσα απο περιοδικα,εφημεριδες, φορουμ και εξωδικα, ηδου η Ροδος....

και η απαντηση

Αγαπητέ κύριε,
Λυπάμαι πολύ για τον τόνο του μηνύματός σας και το λεξιλόγιο με το οποίο επιλέξατε να μου γράψετε.
Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να ενημερώνουμε κάθε πελάτη για τις τυχόν καθυστερήσεις. Είμαστε δυο υπάλληλοι στο ελληνικό τμήμα. Να ξέρετε όμως, ότι αν μας στείλετε μήνυμα, σας απαντάμε αν όχι την ίδια μέρα, την επομένη.
Το συγκεκριμένο προϊόν έχει καθυστερήσει από αρχές Σεπτέμβρη και δεν μπορούμε να σας δώσουμε ακριβή ημερομηνία παραλαβής αυτήν τη στιγμή.
Ενημερώστε μας σας παρακαλώ αν επιθυμείτε να περιμένετε, να επιλέξετε κάποιο άλλο εναλλακτικό ή αν προτιμάτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας.
Με εκτίμηση,

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

και η δικια μου απαντηση, σημερα

Αγαπητη Κυρια χχχχχχχχχχχχχχχχ,
εγω δεν λυπαμαι καθολου, αυτο συνέβη πριν απο δυο εβδομαδες τωρα το συναίσθημα που με εκφράζει ειναι οργη. Επιπλεον το λεξιλογιο που μεταχειρίστηκα κρίνεται ως αριστο για την περισταση καθως απευθυνομαι σε ψευτες και απατεωνες, εκφρασεις που ξεστομίζω τεκμηριωμένα πλεον γιατι οταν σας πληρωσα ειχατε δεσμευτει για τρεις μερες, ενω γνωριζατε οτι δεν μπορειτε να τιμήσετε την συμφωνια μας.

Τελικα ο μονος αξιοπιστος συνομιλητης στην εταιριας σας ηταν η δεσποινιδα στο τηλεφωνο που ειπε ξεκαθαρα, οτι οι ημερομηνιες παραδοσης ειναι ενδεικτικές.

Οσο για το προϊόν, καντε οτι νομιζετε, λες και η γνωμη του πελατη εχει αξια για εσας.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Για οσους αναρωτιέστε γιατι δεν απλα ακυρωνω την παραγγελια, θα σας εξηγησω. Η επιστροφη των χρηματων φοβαμαι οτι θα ειναι παλι μια εμπειρια ψυχοφθόρα καθως εχουν αποδείξει οτι καθυστερουν και τις επιστροφες χρηματων οποτε τι διαφορά θα εχει να περιμενω τα χρηματα, τι το προιον.

Οφειλω να ομολογήσω οτι δεν υπηρξε κανενα πρόβλημα ουτε χρεωση οταν ζητησα να αποσταλεί το προϊόν στην Αγγλία, μην ξεχναμε οτι ειναι αποτελεσμα την ανικανότητας τους, αλλα ετσι οπως το παμε θα το παραλάβω στην Ελλαδα στα Χριστουγεννα.
Ακομα και τωρα δινουν ημερομηνία παραλλαβης, ενω παραδέχονται οτι δεν ξερουν.

Τελευταία τροποποίηση από kstefanos: 9 Οκτ. 2008, 22:12.
απάντηση με παράθεση...

ivassilis
Παλαιό 10 Οκτ. 2008, 00:08
#489 Κορυφή
News Editor

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
@kstef Διάβασα το θέμα σου και ομολογώ ότι ως τακτικός e-customer σε νιώθω. Βέβαια, όπως βλέπω και στο αγγλικό Expansys η πλειοψηφία των προθεσμιών αποστολής κινείται μεταξύ Est. και Normally less than... συνεπώς φαίνεται ότι το μόνο σίγουρο (ή "σίγουρο" αν προτιμάς) είναι αυτό που λέει In Stock- Now, που όμως αφορά ένα πολύ μικρότερο αριθμό προιόντων. Φαίνεται ότι το κόστος της μεγάλης ποικιλίας του Expansys είναι η αναμονή. Και βεβαίως καλά θα κάνει η εταρεία να το παραδεχτεί αλλά και οι πελάτες της να το αποδεχτούν.

Κοντολογίς, βρίσκω ψιλοάδικη την επίθεση εναντίον του ελληνικού τμήματος- η δε Δήμητρα αν και δεν την χρειάστηκα ποτέ, βλέπω εδώ μέσα ότι σκίζεται να εξυπηρετήσει τον κόσμο. Στη δική σου δε περίπτωση, όλες οι επιλογές ήταν ανοιχτές. Αν είχες βαρεθεί να περιμένεις, μπορούσες να ακυρώσεις την παραγγελλία. Εξάλλου, όπως είδα μόλις τώρα, ο δίσκος σου έχει στο Αγγλικό Expansys αναμονή 8 ημερών περίπου. Το "περίπου" σημαίνει ότι μπορεί και κάποιος άλλος (βλ. LaCie) να τους παραμυθιάζει για τη διαθεσιμότητα, άρα δεν μπορούν προφανώς να κάνουν κάτι καλύτερο...
Kiva - Loans that change lives // a Peter Norvig fan

Τελευταία τροποποίηση από ivassilis: 10 Οκτ. 2008, 00:12.
ο/η ivassilis είναι offline
απάντηση με παράθεση...

kstefanos
Παλαιό 10 Οκτ. 2008, 15:38
#490 Κορυφή
Mobile Newbie

Αρχικό μήνυμα από ivassilis Εμφάνιση Μηνύματος
@kstef Διάβασα το θέμα σου και ομολογώ ότι ως τακτικός e-customer σε νιώθω. Βέβαια, όπως βλέπω και στο αγγλικό Expansys η πλειοψηφία των προθεσμιών αποστολής κινείται μεταξύ Est. και Normally less than... συνεπώς φαίνεται ότι το μόνο σίγουρο (ή "σίγουρο" αν προτιμάς) είναι αυτό που λέει In Stock- Now, που όμως αφορά ένα πολύ μικρότερο αριθμό προιόντων.
Οντας τακτικος πελατης του αγγλικου καταστηματος, ποτε δεν ειχα καθυστέρηση στην αποστολη πανω απο τρεις μερες απο αυτο που δηλωνε στην σελιδα τους, χωρια που ειχα παντα ενημερωση τηλεφωνικα ή μεσω αλληλογραφιας, οποτε ας τους αφησουμε απεξω γιατι εγω πραγματοποίησα την συναλλαγη μου με το Ελληνικο τμημα. Το "παραλλαβη σε περιπου τρεις μερες" του email σε καμια περιπτωση δεν μπορει να υπονοεί τις 30 σιγουρες που αντιμετωπίζω αν οχι 45 που υπολογίζω.

Αρχικό μήνυμα από ivassilis Εμφάνιση Μηνύματος
Κοντολογίς, βρίσκω ψιλοάδικη την επίθεση εναντίον του ελληνικού τμήματος- η δε Δήμητρα αν και δεν την χρειάστηκα ποτέ, βλέπω εδώ μέσα ότι σκίζεται να εξυπηρετήσει τον κόσμο. Στη δική σου δε περίπτωση, όλες οι επιλογές ήταν ανοιχτές. Αν είχες βαρεθεί να περιμένεις, μπορούσες να ακυρώσεις την παραγγελία. Εξάλλου, όπως είδα μόλις τώρα, ο δίσκος σου έχει στο Αγγλικό Expansys αναμονή 8 ημερών περίπου. Το "περίπου" σημαίνει ότι μπορεί και κάποιος άλλος (βλ. LaCie) να τους παραμυθιάζει για τη διαθεσιμότητα, άρα δεν μπορούν προφανώς να κάνουν κάτι καλύτερο...
Οσο για την αδικη επιθεση.... δεν μίλησα σε προσωπικο τονο μαζι τους ενω θα ειχα καθε ανεση, θεωρω οτι μιλησα πολυ ήπια για τον τροπο που μου συμπεριφέρονται.
Ειπα και πιο πανω οτι ακομα και στις επιστροφές τον χρηματων τους δεν ειναι καθολου φερέγγυοι κατι που εχει αποδειχθεί στο παρελθον, χωρια το γεγονος οτι εγω δεν εχω καμια διαθεση να μου επιστρέψουν τα χρηματα, θελω να τιμήσουν την συμφωνία μας οπως τοσο ανετα απαιτούν απο τον πελάτη τους.

Επιμένω και επαναλαμβάνω, ειναι ψεύτες και απατεώνες, άμα γουστάρουν να στείλουν εξώδικο....
απάντηση με παράθεση...

nickob
Παλαιό 12 Ιαν. 2009, 12:24
#491 Κορυφή
Mobile Newbie

Θέμα: Απαράδεκτοι!!!
Έχω κάνει μια παραγγελία εδω και μια εβδομάδα από το κατάστημα του expansys hellas και τα διαθέσιμα τεμάχια ήταν 10 με την σημειώσει ότι θα σταλούν τις επόμενες 3 μέρες.
Αμέσως μετά αφού έκανα την παραγγελία στη σελίδα «Εντοπισμός παραγγελίας» έλεγε ότι θα είναι διαθέσιμα σε 8 μέρες… και μέχρι σήμερα αυτό δεν έχει αλλάξει…..!!!!
Αν θεωρήσουμε ότι ο προμηθευτής δεν τους έχει δώσει μια ακριβείς ημερομηνία παραδώσεις τότε η expansys hellas για ποιο λόγο γράφει στη σελίδα διαθέσιμα σε 3 μέρες και όχι σε 30 η 20 ?
Η απάντηση είναι απλή … «ας παραγγείλει ο κακόμοιρος πελάτης με την ψευδαίσθηση ότι θα το έχει σε λίγες μέρες και μετά βλέπουμε τι κάνουμε .. άλλωστε θα αναγκαστεί να περιμένει!!!»
ο/η nickob είναι offline
απάντηση με παράθεση...

sparky
Παλαιό 12 Ιαν. 2009, 14:44
#492 Κορυφή
GSM Phase 2 Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Αρχικό μήνυμα από nickob Εμφάνιση Μηνύματος
Έχω κάνει μια παραγγελία εδω και μια εβδομάδα από το κατάστημα του expansys hellas και τα διαθέσιμα τεμάχια ήταν 10 με την σημειώσει ότι θα σταλούν τις επόμενες 3 μέρες.
Αμέσως μετά αφού έκανα την παραγγελία στη σελίδα «Εντοπισμός παραγγελίας» έλεγε ότι θα είναι διαθέσιμα σε 8 μέρες… και μέχρι σήμερα αυτό δεν έχει αλλάξει…..!!!!
Αν θεωρήσουμε ότι ο προμηθευτής δεν τους έχει δώσει μια ακριβείς ημερομηνία παραδώσεις τότε η expansys hellas για ποιο λόγο γράφει στη σελίδα διαθέσιμα σε 3 μέρες και όχι σε 30 η 20 ?
Η απάντηση είναι απλή … «ας παραγγείλει ο κακόμοιρος πελάτης με την ψευδαίσθηση ότι θα το έχει σε λίγες μέρες και μετά βλέπουμε τι κάνουμε .. άλλωστε θα αναγκαστεί να περιμένει!!!»
Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια!!

Από τότε που έφυγε η Δήμητρα από την εξυπηρέτηση πελατών, η ποιότητα υπηρεσιών της Expansys έχει πέσει δραματικά...
ο/η sparky είναι offline
απάντηση με παράθεση...

redcell2
Παλαιό 12 Ιαν. 2009, 16:39
#493 Κορυφή
GSM Phase 1 Member

Περιοχή: Αθηνα
Αρχικό μήνυμα από nickob Εμφάνιση Μηνύματος
τι ειχες γιαννη, τι ειχα παντα... λενε στο χωριο μου. Κριμα.
ο/η redcell2 είναι offline
απάντηση με παράθεση...

xpan
Παλαιό 12 Ιαν. 2009, 18:12
#494 Κορυφή
Moderator

Περιοχή: Kerovnia
Το θέμα βγαίνει απο επισημασμένο γιατί δε χρειάζεται πλέον να είναι.

Όποιος θέλει να λέει τα παράπονά του ή τα θετικά σχόλια είναι more than welcome άλλα η επισήμανση του θέματος δίχνει περισσότερο για support παρά για θέμα προς συζήτηση. Εμείς εδώ άλλο κάνουμε.

Άσχετο: Πότε έφυγε η Δήμητρα; Εγώ πριν τα χριστούγεννα που έκανα αγορά ήταν εκεί, αν θυμάμαι καλά...
ο/η xpan είναι offline
απάντηση με παράθεση...

venividivici
Παλαιό 12 Ιαν. 2009, 22:42
#495 Κορυφή
Avatar: Vertu Constellation Steel
HSCSD Member

Περιοχή: lernarooms.com
Παιδια καλησπέρα εχω να πω κι εγω τα χειροτερα εκανα την βλακεια και πληρωσα εξ αρχης για προιον το οποιο εγραφε μαλιστα οτι υπαρχει σε στοκ διαθεσιμο.κοιταω μετα την αγορα ελεγε διαθεσιμο σε 12 μερες λεω κι εγω οκ λαθος θα καναν την επομενη μερα ελεγε διαθεσιμο σε 3 πηρα λοιπον τηλεφωνο και μου ειπαν οτι την προηγουμενη βδομαδα μπορει να εχουν το προιον ουτε οι ειδιοι δεν ξερουν ποτε θα το εχουν δηλαδη...τωρα η παραγγελια γραφει σε 16 μερες δεν ηξερα οτι ειχαν κι αλλοι προβλημα με αυτο το μαγαζι.Τωρα που επαθα κι εγω το εμαθα.θα περιμενω 16 μερες αν και πιστευω οτι καΙ Παλι δεν θα ερθει...Και ολα αυτα χωρις καμια ειδοποιηση απο μερους τους.Τα σχολια δικα σας.
ο/η venividivici είναι offline
απάντηση με παράθεση...

Απάντηση
Επιλογές Θέματος

Κανόνες Σύνταξης
Δημιουργία θεμάτων: Όχι
Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
Σύναψη αρχείων: Όχι
Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
BBCode: Ναι
Smilies: Ναι
Κώδικας [IMG]: Ναι