myphone.gr my devices my files my library my gallery my links my forum

Απάντηση

Επιλογές Θέματος

Mio C520 (PNA)

kostas2006200
Smile Παλαιό 19 Δεκ. 2007, 18:24
#16 Κορυφή
Mobile Newbie

Φύλο: άνδρας
Θέμα: mio 520
polu kalo to exw twra mia bdomada. wraia grafika, xartes exwterikou, megalh othonh, dinato hxeio, dhnatothta syndeshs me kinhto san car kit me anoixth akroash, alla akribo...
ο/η kostas2006200 είναι offline
απάντηση με παράθεση...

skiace
Παλαιό 8 Ιαν. 2008, 03:44
#17 Κορυφή
GPRS Member

Περιοχή: Παρος
Θέμα: Ολοι οι χαρτες σε νεα sd για το mio c520
Καλημέρα,

Βάζοντας την sd της μάνας του βλεπω 7 σελιδες με χάρτες (Ολους δλδ, συσκευη+κάρτα).
Αντιγραφωντας ομως τους χαρτες της κάρτας σε μια αλλη μεγαλυτερη, βλεπω μονο 4 σελιδες χάρτες(δλδ αυτούς της συσκευής μονο) ????
Ξεπερνιεται αυτο, ουτως ωστε να βλεπω ολους τους χαρτες που ετσι και αλλιως απο την συσκευασία του εχω.
εννοείται πως το c520 ειναι ξεκλειδωτο.
ο/η skiace είναι offline
απάντηση με παράθεση...

panas_66
Παλαιό 25 Φεβ. 2008, 10:26
#18 Κορυφή
Mobile Newbie

Θέμα: C520
Κατ' αρχάς συγχωρέστε με για την άγνοιά μου.

Θέλω να αγοράσω το Mio C520 και ρωτώ αν γίνεται να περάσω μόνο χάρτες, δηλ. το MioMap να δουλεύει με χάρτες NGI.

Δεν σπάνε τα "δίδυμα"?
ο/η panas_66 είναι offline
απάντηση με παράθεση...

Pompodektakias
Παλαιό 26 Φεβ. 2008, 20:51
#19 Κορυφή
HSCSD Member

Περιοχή: θεσσαλονίκη
Αρχικό μήνυμα από panas_66 Εμφάνιση Μηνύματος
Κατ' αρχάς συγχωρέστε με για την άγνοιά μου.

Θέλω να αγοράσω το Mio C520 και ρωτώ αν γίνεται να περάσω μόνο χάρτες, δηλ. το MioMap να δουλεύει με χάρτες NGI.

Δεν σπάνε τα "δίδυμα"?
Δε μπορεί να γίνει αυτό που λες! Η destinator θα έχεις με χάρτες Ngi, η Miomap με τους χάρτες teleatlas...
ο/η Pompodektakias είναι offline
απάντηση με παράθεση...

dimitris1px
Παλαιό 27 Φεβ. 2008, 07:07
#20 Κορυφή
Mobile Newbie

Θέμα: mio maps + unlock mioc520
Γεια σε ολο το φορουμ.

Εχω εδω και λιγο καιρο το ΜΙΟ C520 ... η πιο σωστη λυση ειναι να πιεσουμε τη Μιο στο Βελγιο να εκδωσει ενημερωμενους χαρτες για την Ελλαδα. Δηλαδη να παραπονεθουμε στα καταστηματα Γερμανος , Πλαισιο , Κωτσοβολος και οποιοδηποτε αλλο καταστημα που πουλανε τα ΜΙΟ σαν στραγαλια (μεγαλος αριθμος πωλησεων ) και αυτα με τη σειρα τους να πιεσουν τη ΜΙΟ στο Βελγιο να εκδωσουν ενημερωμενους χαρτες για την Ελλαδα-και να μας χορηγησουν το update δωρεαν - αλλοιως να σταματησουν να τα πουλανε στην Ελλαδα.

Τωρα , σχετικα με το ξεκλειδωμα του Μιο εχω βρει απο site το επομενο λινκ : http://rapidshare.com/files/91857463...JAN08.rar.html

Αφου συνδεσουμε το ΜΙΟ520 με το PC μας ,μπορουμε να μπουμε και να δουμε το ΜΙΟ device .

Παιρνουμε τα αρχεια που κατεβασαμε απο το rapidshare και τα κανουμε PASTE μεσα στο MIO device .
Αυτο ηταν !!!!! Το ΜΙΟ εχει σπαστει.....
Τωρα το επομενο ειναι να κατεβασουμε καλυτερους χαρτες ...
Απο το λινκ ***

βρηκα καλυτερο χαρτη για την ΕΛΛΑΔΑ .
GREECE.fbl = 22.3MB
ενω ο χαρτης που ειχα για Ελλαδα στην καρτα sd ηταν 15 MB.
Αντικαθιστουμε παλι τον παλιο χαρτη των 15 ΜΒ με το νεο χαρτη 22.3 χαρτη κανοντας παλι COPY - PASTE

Ας ελπισουμε στο μελλον να βρουμε απο που μπορουμε να κανουμε download καλυτερα ενημερωμενους χαρτες για την Ελλαδα.

Οποιος βρει απο που ...να το κανει post ωστε και οι υπολοιποι να μπορεσουμε να ενημερωθουμε.

ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...............

Τελευταία τροποποίηση από MsK : 28 Φεβ. 2008 στις 00:25. Αιτιολογία: ...
ο/η dimitris1px είναι offline
απάντηση με παράθεση...

geomark54
Παλαιό 7 Μάρ. 2008, 13:50
#21 Κορυφή
Mobile Newbie

Περιοχή: Χανιά
Θέμα: Θέμα: mio maps + unlock mioc520
Κυρίες και Κύριοι γεια σας,
κατ αρχήν να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους του παρόντος forum που είχαν την ευγένεια και την καλωσύνη να με κάνουν δεκτό ως μέλος σε αυτήν την ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων, γνώσεων, εμπειριών σε θέματα συσκευών gps και όχι μόνο. Ως κάτοχος κι εγώ της συσκευής Μιο C520 θα ήθελα να ρωτήσω τον αγαπητό dimitris1px συντάκτη του θέματος mio maps + unlock mioc520 εάν μετά το ΄΄σπάσιμο΄΄ του mio συνεχίζει να βλέπει ενεργοποιημένο (μπλε χρώμα) το εικονίδιο του bluetooth στην οθόνη γιατί εγώ δεν το βλέπω και το αποδίδω ότι το πρόγραμμα για unlock αναφέρεται σε συσκευή mio c320 που δεν υποστηρίζει bluetooth και όχι σε συσκευή mio c520 που ως γνωστό το υποστηρίζει. Είναι σωστή η άποψή μου ή συμβαίνει κάτι άλλο.
Τέλος, με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθώ την όποια συζήτηση για miomap και destinator στην ίδια συσκευή (mio C520) . Ευχαριστώ πολύ.
ο/η geomark54 είναι offline
απάντηση με παράθεση...

panas_66
Παλαιό 7 Μάρ. 2008, 20:02
#22 Κορυφή
Mobile Newbie

Θέμα: Από χάρτες ...
Χαιρετώ το forum

Αγόρασα το C520 πριν από 2 ημέρες.
¶ψογο για τα γούστα μου το interface (split screen, γραφικά κ.λπ.) αφού αυτό ήταν και το βασικό κριτήριο για την επιλογή μου.
Αλλά ο χάρτης της Ελλάδας... Δεν περίμενα φοβερά πράγματα αλλά μάλλον είναι "πατάτα".

F1: Που βρίσκουμε τον χάρτη των 22.3ΜΒ?
ο/η panas_66 είναι offline
απάντηση με παράθεση...

dimogerontas
Arrow Παλαιό 11 Μάρ. 2008, 21:58
#23 Κορυφή
Mobile Newbie

Θέμα: Mio C520: Ξεκλειδώστε το!
Σίγουρα όσοι είστε κάτοχοι του MIO C520 θα γνωρίζετε το πρόγραμμα Stopword του οποίο ξεκλειδώνει το MIO C520. Σε όσους άρεσε, υπάρχει και η καινούρια έκδοση εδώ : http://rapidshare.com/files/98464001/StopWord_2b5.rar

Το νέο όμως unlock το οποίο (κατ' εμέ) είναι μακράν καλύτερο του Stopword, είναι το Miopocket το οποίο μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: http://rapidshare.com/files/98462760/MioPocket.rar

Για πάρτε και μια γεύση....

Κάντε extract αυτό που θα κατεβάσετε στην sd card και μόλις ανοίξετε το ΜΙΟ θα σας ζητήσει να κάνει εγκατάσταση το Miopocket. Επιλέγεται να γίνει η εγκατάσταση και μετά από το reboot, στην αρχική οθόνη του ΜΙΟ εμφανίζεται στο κάτω μέρος η γνωστή μπάρα (κρυμμένη) την οποία κλικάρουμε και πατάμε το εικονίδιο στα δεξιά (εμφάνιση επιφάνειας εργασίας)

(Όσον αφορά την εγκατάσταση μην αγχώνεστε, δεν είναι παρά ένα απλό copy, όπου στη συνέχεια σας δίνει και δυνατότητα uninstall)

- Όσοι χρησιμοποιούν το ΜΙΟMAP και το Destinator, τροποποίησα κάποιο εικονίδιο το οποίο εκτελούσε ένα πρόγραμμα TomTom (δεν το γνωρίζω) έτσι ώστε να εκτελεί το Destinator7.

Εάν έχετε εγκατεστημένο το Destinator στην SD card κατεβάστε αυτό:
http://rapidshare.com/files/98480134/Storage_Card.rar

Εάν έχετε εγκατεστημένο το Destinator στη Flash Disk του ΜΙΟ κατεβάστε αυτό:
http://rapidshare.com/files/98480133/My_Flash_Disk.rar

Στη συνέχεια κάντε copy - paste τα αρχεία που θα κατεβάσετε στους αντίστοιχους φακέλους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η τροποποίηση που έκανα ισχύει για το Destinator 7 (Βρίσκει δηλαδή τη διαδρομή \storage card\Destinator 7\DestinatroApps\Destinator.exe και \My Flash Disk\Destinator 7\DestinatroApps\Destinator.exe αντίστοιχα).

Εαν δεν ισχύει η διαδρομή αυτή για εσάς, δεν έχετε παρά να τροποποιήσετε τις διαδρομές των αντίστοιχων αρχείων.

Ελπίζω να σας κατατόπισα...

Καλή επιτυχία !!
ο/η dimogerontas είναι offline
απάντηση με παράθεση...

dimogerontas
Παλαιό 11 Μάρ. 2008, 22:57
#24 Κορυφή
Mobile Newbie

Θέμα: MIO C520 MAPs & unlock
Ιδού ο χάρτης των 22ΜΒ... για το ΜΙΟΜΑΡ

Για να μπορέσει να δει το χάρτη θα πρέπει να αντιγράψεις τα αρχεία που θα κάνεις extract από εδώ http://rapidshare.com/files/98799931/MIO_MAP_Unlock.rar , στο φάκελο MIOMAP\MIOMAP\ στην Storage Card του ΜΙΟ. Καλό είναι (όπως πάντα) να κάνουμε κι ένα backup των αρχείων που θα αντικαταστήσουμε.

Καλή πλοήγηση!!

Όσο για τις δυνατότητες του ΜΙΟ C520???
Δες κι εδώ...
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=201710

Τελευταία τροποποίηση από MsK : 12 Μάρ. 2008 στις 22:55. Αιτιολογία: link removed
ο/η dimogerontas είναι offline
απάντηση με παράθεση...

mikes_chr
Παλαιό 19 Μάρ. 2008, 21:07
#25 Κορυφή
Mobile Newbie

Καλησπέρα! Αγόρασα σήμερα το mio c520. Πριν το σπάσω και βάλω Destinator, θα ήθελα να το χρησιμοποιήσω για λίγο καιρό με το miomap. Βλέπω οτι κάποιοι έχετε τους ανανεωμένους χάρτες της Ελλάδας (23Μb), αλλά συνέχεια σβήνετε τα link. Που μπορώ να βρω αυτούς τους χάρτες?
Με το miomap updater tool εμφανίζονται κάποια updates. Χρειάζεται να τα κάνω? Θα συμπεριλαμβάνεται εκεί και ο ανανεωμένος χάρτης της Ελλαδάς?
ο/η mikes_chr είναι offline
απάντηση με παράθεση...

ignet
Παλαιό 21 Μάρ. 2008, 18:07
#26 Κορυφή
Mobile Member

Περιοχή: ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
Αρχικό μήνυμα από dimitris1px Εμφάνιση Μηνύματος
Γεια σε ολο το φορουμ.

Εχω εδω και λιγο καιρο το ΜΙΟ C520 ... η πιο σωστη λυση ειναι να πιεσουμε τη Μιο στο Βελγιο να εκδωσει ενημερωμενους χαρτες για την Ελλαδα. Δηλαδη να παραπονεθουμε στα καταστηματα Γερμανος , Πλαισιο , Κωτσοβολος και οποιοδηποτε αλλο καταστημα που πουλανε τα ΜΙΟ σαν στραγαλια (μεγαλος αριθμος πωλησεων ) και αυτα με τη σειρα τους να πιεσουν τη ΜΙΟ στο Βελγιο να εκδωσουν ενημερωμενους χαρτες για την Ελλαδα-και να μας χορηγησουν το update δωρεαν - αλλοιως να σταματησουν να τα πουλανε στην Ελλαδα.

Τωρα , σχετικα με το ξεκλειδωμα του Μιο εχω βρει απο site το επομενο λινκ : http://rapidshare.com/files/91857463...JAN08.rar.html

Αφου συνδεσουμε το ΜΙΟ520 με το PC μας ,μπορουμε να μπουμε και να δουμε το ΜΙΟ device .

Παιρνουμε τα αρχεια που κατεβασαμε απο το rapidshare και τα κανουμε PASTE μεσα στο MIO device .
Αυτο ηταν !!!!! Το ΜΙΟ εχει σπαστει.....
Τωρα το επομενο ειναι να κατεβασουμε καλυτερους χαρτες ...
Απο το λινκ ***

βρηκα καλυτερο χαρτη για την ΕΛΛΑΔΑ .
GREECE.fbl = 22.3MB
ενω ο χαρτης που ειχα για Ελλαδα στην καρτα sd ηταν 15 MB.
Αντικαθιστουμε παλι τον παλιο χαρτη των 15 ΜΒ με το νεο χαρτη 22.3 χαρτη κανοντας παλι COPY - PASTE

Ας ελπισουμε στο μελλον να βρουμε απο που μπορουμε να κανουμε download καλυτερα ενημερωμενους χαρτες για την Ελλαδα.

Οποιος βρει απο που ...να το κανει post ωστε και οι υπολοιποι να μπορεσουμε να ενημερωθουμε.

ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...............
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ dimitris1px...!
ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ rapidshare ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ (ZIP/RAR)...ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑ (abst320JAN08) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΑ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟ.ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ? ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ MIO device ? 'Η ΜΗΠΩΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΡΧΙΚΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΡΙΑ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΦΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΑΚΕΛΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΑΡΧΕΙΑ ΧΥΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ????
ο/η ignet είναι offline
απάντηση με παράθεση...

dimitris1px
Παλαιό 22 Μάρ. 2008, 09:32
#27 Κορυφή
Mobile Newbie

Φιλε ignet , δεν βαζουμε το φακελλο abst320jan08 μεσα στο Mio device αλλα ΜΟΝΟ τα αρχεια που βρισκονται μεσα σε αυτο , δηλαδη κανουμε copy- paste τα εξης αρχεια: miomap.exe , data.zip,
licence.db, miomap.exe.id

και δεν κανουμε unzip to data.zip,
Ελπιζω να βοηθησα......

Αρχικό μήνυμα από geomark54 Εμφάνιση Μηνύματος
Κυρίες και Κύριοι γεια σας,
κατ αρχήν να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους του παρόντος forum που είχαν την ευγένεια και την καλωσύνη να με κάνουν δεκτό ως μέλος σε αυτήν την ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων, γνώσεων, εμπειριών σε θέματα συσκευών gps και όχι μόνο. Ως κάτοχος κι εγώ της συσκευής Μιο C520 θα ήθελα να ρωτήσω τον αγαπητό dimitris1px συντάκτη του θέματος mio maps + unlock mioc520 εάν μετά το ΄΄σπάσιμο΄΄ του mio συνεχίζει να βλέπει ενεργοποιημένο (μπλε χρώμα) το εικονίδιο του bluetooth στην οθόνη γιατί εγώ δεν το βλέπω και το αποδίδω ότι το πρόγραμμα για unlock αναφέρεται σε συσκευή mio c320 που δεν υποστηρίζει bluetooth και όχι σε συσκευή mio c520 που ως γνωστό το υποστηρίζει. Είναι σωστή η άποψή μου ή συμβαίνει κάτι άλλο.
Τέλος, με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθώ την όποια συζήτηση για miomap και destinator στην ίδια συσκευή (mio C520) . Ευχαριστώ πολύ.
Η συσκευη μου ΜΙΟ C520 δουλευει κανονικα και το bluetooth επισης.
απάντηση με παράθεση...

ignet
Παλαιό 22 Μάρ. 2008, 10:06
#28 Κορυφή
Mobile Member

Περιοχή: ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
Αρχικό μήνυμα από dimitris1px Εμφάνιση Μηνύματος
Φιλε ignet , δεν βαζουμε το φακελλο abst320jan08 μεσα στο Mio device αλλα ΜΟΝΟ τα αρχεια που βρισκονται μεσα σε αυτο , δηλαδη κανουμε copy- paste τα εξης αρχεια: miomap.exe , data.zip,
licence.db, miomap.exe.id

και δεν κανουμε unzip to data.zip,
Ελπιζω να βοηθησα......

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΙΛΕ dimitris1px.
ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ .... >>> ΤΟ C520 ΜΕ ΤΟ C320b ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΞΗΣ --> 1)ΤΟ C520 EXEI Widescreen 480x272 pix 65k ENΩ ΤΟ C320b 320x240 pix 16bit. ΚΑΙ 2)Bluetooth. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 200EYRO.

ΕΡΩΤΗΜΑ -->> ΟΤΙ PROGRAM'S UNLOCK & MAP'S ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ LINK ΓΙΑ ΤΟ C520 ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ C320b???

SORRY ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ...... ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΛΥΣΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ..... ΕΙΜΑΙ ΚΙΝΗΤΑΚΙΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ SERVICE... OΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ..

Υ.Γ. dimitris1px SORRY ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝ ΣΕ ΖΑΛΙΖΩ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ....

ο/η ignet είναι offline
απάντηση με παράθεση...

dimitris1px
Παλαιό 22 Μάρ. 2008, 10:32
#29 Κορυφή
Mobile Newbie

ignet , μακαρι να τα ηξερα ολα,,,, βλεποντας και κανοντας τα κανεις ολα.....φυσικα τα maps κανουν και στα 2, c320 kai c520 .
απάντηση με παράθεση...

MsK
Παλαιό 23 Μάρ. 2008, 02:54
#30 Κορυφή
Site Founder

Περιοχή: Hopscotch
Έχω αναφέρει αρκετές φορές νομίζω ήδη, αυτό που αναφέρουν και οι όροι χρήσης (πλέον γίνεται copy paste αυτό το κείμενο...):

Παράθεση:
Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου από άτομο που δεν έχει δικαίωμα να διαθέσει το συγκεκριμένο περιεχόμενο βάσει νόμου ή βάσει εμπιστευτικής σχέσης. Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση λογισμικού ή περιεχομένου κάθε μορφής (κειμένου, εικόνας, ήχου, video, animation) που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φορέα (συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών μυστικών).
Όπως είχα γράψει και σε άλλο μου μήνυμα, links και requests με/για παράνομο περιεχόμενο αφαιρούνται χωρίς προειδοποίηση, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με ανούσια μηνύματα με περιεχόμενο έχεις PM, στείλε PM, στείλτε μου κάτι στο email τάδε.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε με κάποιον, δεν είναι ανάγκη να αναφέρετε δημόσια ότι του στείλατε προσωπικό μήνυμα (PM). Ο ίδιος το γνωρίζει. Και ο ίδιος πάλι δεν χρειάζεται να σας ευχαριστήσει δημόσια... επειδή έλαβε το PM σας. Μπορεί να το κάνει επίσης με PM προς εσάς και μόνο. Τέλος, ΜΗΝ δίνετε διευθύνσεις email δημόσια. Είναι πολύ εύκολο να συλλεχθούν από online bots και πριν το καταλάβετε να γεμίσει το mailbox σας με εκατοντάδες spam μηνύματα.

Θα σας παρακαλέσω λοιπόν, να σεβαστείτε τους απλούς κανονισμούς του forum.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση.
ο/η MsK είναι offline
απάντηση με παράθεση...

Απάντηση
Επιλογές Θέματος

Κανόνες Σύνταξης
Δημιουργία θεμάτων: Όχι
Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
Σύναψη αρχείων: Όχι
Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
BBCode: Ναι
Smilies: Ναι
Κώδικας [IMG]: Ναι