Jump to content

Euro 2008 - Προκριματική Φάση


DENIOR
 Κοινοποίηση

Πιστεύετε πως θα προκριθεί η Εθνική στα τελικά του Euro 2008?  

239 members have voted

  1. 1. Πιστεύετε πως θα προκριθεί η Εθνική στα τελικά του Euro 2008?

    • Nαι
      139
    • Όχι
      90
    • ΔΞ/ΔΑ
      10


Recommended Posts

Πρεπει δηλαδή να πάρεις μεταγραφή στον Ολυμπιακό για να παιξεις στην Εθνική??ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

 

Συνηθως αυτός ειναι ανασταλτικός παράγοντας. Εξαιρείται ο Τόρο.

 

Γενικό σχόλιο για τον αγώνα:

ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...

 

Ένα μπράβο στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο. Δείξαμε ακόμα μια φορά τη κουλτούρα και το επίπεδο μας ως λαός. Το δείχνουμε καθημερινά στο δρόμο που οδηγούμε, το δείχνουμε στη δουλειά μας (δημόσιες υπηρεσίες και όχι μονο. αρπαχτή και ρεμούλα). Το δείξαμε και στο γήπεδο.:)

 

Α και για να κλείσω, για όλα φταίει ο Αντώνης. Το επανέλαβαν αρκετές φορές οι αντικειμενικοί σχολιαστές του αγώνα. Ε ρε πρόβατα και μυρωδιές.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 759
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

 

Υ.Γ.

Οι αλλαγές του Ρεχάγκελ σήμερα ήταν τραγικές το λιγότερο. Δέχομαι πως δεν υπάρχει αριστερός αμυντικός, αλλά το σημερινό ματς δεν ήταν για πειραματισμούς. Ο Τοροσίδης δεν είχε παίξει ποτέ αριστερά και τον έβαλε σήμερα; Ο Γκέκας ήταν η μόνη λογική αλλαγή, αλλά δεν προσέφερε. Ο Αμανατίδης γιατί μπήκε; Γιατί όχι ο Σαλπιγγίδης λ.χ.;

 

Ο Φύσσας ήταν εκτός τόπου και χρόνου.Έπρεπε να γίνει αλλαγή.Στον πάγκο δεν υπήρχε αριστερό μπακ.Γι'αυτό κι ο Ρεχάγκελ έβαλε τον δεξιό του οπισθοφύλακα,τον Τοροσίδη.

Ανάμεσα στον Σαλπιγγίδη και στον Αμανατίδη,προτιμήθηκε ο δεύτερος.Όποιος κι αν περνούσε στον αγωνιστικό χώρο,λογική θα θεωρούσα την αλλαγή.

 

Πάντως,υπάρχουν δύο αξιόπιστοι Έλληνες αριστεροί αμυντικοί,ο Δάρλας κι ο Σπυρόπουλος.Είναι δέκα χρόνια νεώτεροι από τον Φύσσα και με καλύτερη τεχνική κατάρτιση από αυτόν.

Link to comment
Share on other sites

'Οντως ο Αντωνάκης εχτές ήταν από τους χειρότερους παίχτες του αγώνα αλά δεν ήταν ο μόνος γενικότερα η ομάδα δεν έδειχωε το πραγματικό της πρόσωπο όλη η δεξια μεριά έμπάζε στην επίθεση ο Γιαννακόπουλος και ο Χαριστέας δεν ήξεραν που τους πήγαιναν τα τέσσερα παίχτες όπως ο Τοροσσίδης έπρεπε να βρίσκονται απ'την αρχή μέσα και πολλά άλλα λάθη...

Με 2 λέξεις ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΩΣ...

Α και ευχαριστώ τον φίλο Bayern 7 για την ενημέρωση...

Είρον εστί το ήμισυ των χοίρων

 

Ψυχοτικός είναι αυτός που χτίζει κάστρα στον αέρα.

Τρελός είναι αυτός που ζει μέσα τους.

Ψυχίατρος είναι αυτός που πέρνει το νοίκι.

Link to comment
Share on other sites

Έπρεπε τελικά να το δουν και να το πουν με το ονομα του. Πάιζουμε με την Τουρκία και θα τους πατήσουμε! Αλλα τετοιους σκατόφλωρους που έχουμε γεμίσει..

 

Φαντάσου ποσο μεγαλύτερη θα ήταν η ξεφτίλα αν λέγαμε έτσι πριν τον αγώνα!!!

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικα πιστευω οτι φταιει λιγο και ο Ρεχαγκελ που δεν παιρνει μαζι του παιχτες που εχουν παιχνιδια,και στα τελευταια παιχνιδια φαινεται να μην εχει πολυ φαντασια στην επιλογη παιχτων..Πολυ απλα θα μπορουσε η ΕΠΟ να καλεσει και τους π.χ. Καστιγιο&Νινη... Και μη μου πειτε οτι ειναι μικροι,γιατι στην Ελλαδα αμα εισαι 18 δεν παιζεις γιατι εισαι μικρος,ξεκινας στα 24,και στα 33 σου λενε οτι εισαι μεγαλος.... Επισης για την ηττα φταινε ολοι οσοι το παιζουν ''ελληναραδες'',δλδ ο αλλος που πεταξε το καπνογονο ή το μπουκαλι στον τουρκο ειναι πιο ελληνας απο μενα???Και αμα το παμε ετσι ο διαιτητης ηταν γερμανος,γιατι δεν του ειπαν τπτ...?Αν δεν υπαρχει ποδοσφαιρικη παιδεια,δεν βγαινουν και παιχτες ρεεεεε!Ζητω η Αγγλια και η Πρεμιερσιπ!
Link to comment
Share on other sites

ΛΕΞΙΚΟ :

 

Ευθιξία (η) (ουσ.) (από το επίθετο εύθικτος) = το να θίγεται κάποιος εύκολα, το να είναι κάποιος εύθικτος.

 

Μία καινούργια λεξούλα για τους παίκτες της Εθνικής μας, ομάδας ποδοσφαίρου.

 

Αν είχαν λίγο από αυτό, θα έβγαζαν την φανέλα, και θα αποχωρούσαν από μόνοι τους.

 

Αλλά για να μην είμαι και άδικος, αυτό το κάνουν λίγοι Έλληνες!

 

Όσοι δεν είμαστε καλοί στις δουλειές μας, περιμένουμε να μας διώξουν, έτσι δεν είναι;

 

Πόσοι είναι αρκετά άντρες και να παραδεχθούν ότι δεν μπορούν πιά;

:mad:

Link to comment
Share on other sites

Περαστικά μας.

 

Σε ό,τι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι (δεν στέκομαι καθόλου στα όσα έγιναν στην εξέδρα) είδαμε μία ομάδα δίχως αρχή και τέλος.

 

Νικοπολίδης, Φύσσας, Δέλλας, Χαριστέας, απορώ γιατί παίζουν ακόμα και τι πρέπει ακόμα να γίνει για να φύγουν από την Εθνική. Τουλάχιστον ο Ζαγοράκης είχε την αξιοπρέπεια να σταματήσει από μόνος του μιας και αν δεν το είχε κάνει, ο Ρεχάγκελ ήταν ικανός να τον βάζει ακόμα βασικό.

 

Τα πράγματα είναι δύσκολα πλέον. Λογικά οι παίχτες έχουν μηδενική ψυχολογία και από εδώ και πέρα θα πληρώνουμε την μη-ανανέωση που δεν κάναμε η οποία και έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό. Γιατί μπορεί να πήραμε το Euro παίζοντας άμυνα μέχρι θανάτου, αλλά αποδείξαμε ότι εάν χρειαστεί να παίξουμε δημιουργικά, επιθετικά και όχι αντιποδόσφαιρο, είμαστε για κλάματα.

 

Ουσιαστικά χρειαζόμαστε μία νέα Εθνική και, το κυριότερο, χρειαζόμαστε αλλαγή στον τρόπο που παίζουμε. Οι παίχτες αυτοί έχουν μάθει να ταμπουρώνονται και να ελπίζουν ότι θα βγάλουν κάποιο γκολ σε αντεπίθεση. Δεν μπορούν να παίξουν επιθετικά, να δημιουργήσουν παιχνίδι και αυτός είναι ο λόγος που απέτυχαν να περάσουν στο Mundial, αυτός είναι και ο λόγος που όποτε βρίσκουν μία σοβαρή ομάδα απέναντί τους δεν μπορούν να σταυρώσουν νίκη.

 

Ο κ. Ρεχάγκελ πληρώνει τις εμμονές και την ξεροκεφαλιά του. Και είναι κρίμα να τελειώσει την καριέρα του στην Εθνική άδοξα.

Link to comment
Share on other sites

Ο κ. Ρεχάγκελ πληρώνει τις εμμονές και την ξεροκεφαλιά του. Και είναι κρίμα να τελειώσει την καριέρα του στην Εθνική άδοξα.

 

Είχε την ευκαιρία και την έχασε.

 

άλλο τα εθνικά θέματα,άλλο η μπαλίτσα.Καμία σχέση.

 

Η ομάδα ήταν τραγική και έχασε.Τίποτα παραπάνω.

 

Συμφωνώ απόλυτα...

 

Ανεξάρτητος;

 

LOL

Link to comment
Share on other sites

άλλο τα εθνικά θέματα,άλλο η μπαλίτσα.Καμία σχέση.

 

Η ομάδα ήταν τραγική και έχασε.Τίποτα παραπάνω.

 

Κι' εγώ συμφωνό σε αυτό.

 

Δηλαδή αν στην θέση της Τουρκίας ήταν η Δανία, ή κάποια άλλη χώρα θα μας πείραζε λιγότερο η ήττα;

 

Όχι, βέβαια!

Link to comment
Share on other sites

άλλο τα εθνικά θέματα,άλλο η μπαλίτσα.Καμία σχέση.

 

Η ομάδα ήταν τραγική και έχασε.Τίποτα παραπάνω.

 

Αυτό πές το στους "πολιτισμένους φιλάθλους" που πέταγαν ξύλα μπουκάλια στους Τούρκους παίκτες. Έτσι θα τους αποδείξουμε το πόσο ανώτεροί τους είμαστε;; Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σε κάνουν οι "δικοί" σου να ντρέπεσαι. Τόσα χρόνια περάσανε αλλά εμείς τίποτα. Δεν ξέρω πλέον τι να πω.

 

Όσο για την παρουσία της ομάδας (καθαρά)....απλά απογοητευτική.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Link to comment
Share on other sites

Τι λέτε βρε παιδιά; Το ίδιο είναι;

Προφανώς μιλάτε ατομικά. Να το διευκρινίζεται. Για όσους νοιώθουν εθνική συνείδηση, η ήττα απο τους Τούρκους βαραίνει πολύ περισσότερο απο την ήττα απο οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Link to comment
Share on other sites

Κρίμα και πάλι κρίμα... Ένα καλό ξεκίνημα και μετά "Ανοίξαμε και σας περιμένουμε"...

 

Μόλις έδειξε στην τηλεόραση τα σχόλια των Τούρκων δημοσιογράφων, οι οποίοι ευχαριστούν θερμά το Νικοπολίδη... Εντάξει, έκανε λάθη ο άνθρωπος, αλλά η ευθύνη είναι απόλυτα και εξ ίσου μοιρασμένη σε όλους τους παίκτες. Ξεχώρισαν Σαμαράς, Κυργιάκος, Καραγκούνης... Τα άκρα δεν απέδωσαν... Αν οι Τούρκοι είχαν αποτελεσματικότερη επίθεση, ίσως να είχαμε δεχτεί και άλλα τέρματα...

 

Εν πάση περιπτώσει, έχουμε μπροστά μας τους αγώνες με Μάλτα και Ουγγαρία. Μακάρι να πετύχουμε, αλλά δεν αρκούν μόνο οι ευχές.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Θα έρθω να συμφωνήσω με τις απόψεις των ΤΝ97, bomber21 και DesertSMisSRaiN.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι.... τίποτα. Ένα κενό που μεγαλώνει. :(

 

Στο θέμα της "χαμένης τιμής", όταν πρόκειται για τέσσερα γκολάκια στο σπίτι σου, προσωπικά η ντροπή και η ξεφτίλα μου φαίνεται η ίδια είτε χάσουμε από την Τουρκία, την Αργεντινή ή το Σαν Μαρίνο... Τα τέσσερα είναι τέσσερα και πονάνε ούτως ή άλλως.

 

ΥΓ. Εδώ πάντως είδαμε τον αγώνα σε ένα δωμάτιο, 6 'Ελληνες κι 1 Τούρκος φίλος μας. Πέρα από τα πανηγύρια, τίποτε άλλο. That's the spirit!

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Link to comment
Share on other sites

" 23/04/1948 Greece-Turkey 1-3

28/11/1948 Turkey-Greece 2-1

16/05/1949 Greece-Turkey 1-2

21/09/1988 Turkey-Greece 3-1

29/03/1989 Greece-Turkey 0-1

08/09/2004 Greece-Turkey 0-0

04/06/2005 Turkey-Greece 0-0

24/03/2007 Greece-Turkey 1-4

 

WE ARE YOUR REAL DADS

 

 

sperma tu turku

 

400 years hellenes under ottoman rules"

 

 

auta einai ta sxolia apo enan tourko xristi tou youtube sto en logw videaki ...

kante klik na deite...

EURO 2008 Greece 1:4 Turkey !GAYREEKS CAN'T PLAY FOOTBALL :]

IPHONE 4 The Ultimate
Link to comment
Share on other sites

Οι Ελληνες παιχτες ειναι αμπαλοι και θα ειναι για πολλα χρονια οσο υπαρχει η νοοτροπια της επαναυπασης,εχουνε παρει ο καθενας τους τρελα λεφτα και εχουν εξασφαλισει το μελλον τους,ειναι κορεσμενοι και εχουν φτασει στο υστατο σημειο της καριερας τους,ολοι αντι να ζητησουν συγνωμη και να παραδεχτουν τα λαθη τους βγαινανε και μιλουσανε για ατυχιες κτλπ,ο Γιαννακοπουλος τα βαλε με τον εαυτο του επειδη εχασε το γκολ αντι να παραδεχτει οτι δεν εκανε καλο παιχνιδι,δεν ειναι ο παλιος Γιαννακοπουλος,οπως και ο Μπασινας εκοβε γυρνουσε πισω,μεχρι και λυμπερο τον ειδαμε επειδη ο Δελλας πηγαινε σαν χελωνα

 

Η σταση του Σειταριδη απαραδεκτη να βρησει το κοινο και επισης απαραδεκτη αυτη που τον αποδοκιμαζαν (και αυτος εχει ψωνιστει) Ενα απο τα καλυτερα δεξι μπακ της ευρωπης χθες δε βλεποταν

 

Χρειαζεται νεο αιμα η εθνικη και καμια 5-6 παιχτες να αποχωρησουν,μαζι με αυτους ο Χαριστεας

 

Πρεπει να καταλαβουν κι οι ιδιοι τους οτι απο τη στιγμη που δε μπορουν να παιξουν θα πρεπει να παραιτηθουν απο την εθνικη και να μην την επιβαρυνουν με τετοιες τραγικες εμφανισεις και αρνητικα αποτελεσματα,π.χ Δελλας,Μπασινας,Γιαννακοπουλος,Φυσσας

 

Εγω πιστευω οτι τα ΜΜΕ χαλασαν την εθνικη επειδη υπερεκτιμηθηκαν οι παιχτες και γινανε παιχταραδες,να βλεπεις ολους τους παιχτες με σκουλαρικια και να κυκλοφορουν με τη φεραρι,να μην ιδρωνουν για τη φανελα και αυτη η υπερμετρη αισιοδοξια σε καθε αγωνα να φερνει τετοια αποτελεσματα

 

Ουτε οι ιδιοι Τουρκοι δεν περιμεναν να νικησουν με ενα τετοιο ευρυ σκορ

 

Ειμαστε ενα αισχος και πρεπει να αλλαξουν πολλα

 

Το παιχνιδι με τη Μαλτα ειναι ακομη πιο δυσκολο και σε περιπτωση νικης δε σημαινει οτι ολα διορθωνονται

 

Νομιζω οτι Ο Σαλπιγγιδης εχει θεση στην εθνικη οπως και ο Γκεκας

 

Τελος παντων περαστικα μας

Link to comment
Share on other sites

Τι λέτε βρε παιδιά; Το ίδιο είναι;

Προφανώς μιλάτε ατομικά. Να το διευκρινίζεται. Για όσους νοιώθουν εθνική συνείδηση, η ήττα απο τους Τούρκους βαραίνει πολύ περισσότερο απο την ήττα απο οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

 

Σιγά ρε παιδιά!!

Μπάλα παίζανε, δεν κάνανε πόλεμο.

Ο αθλητισμός είναι για να ενώνει, όχι για να διχάζει.

Μην το βλέπετε πατριωτικά το θέμα γιατί δεν είναι πατριωτικό, είναι απλά αθλητικό.

Σιγά μην νιώθω εγώ υπερήφανος(και μάλιστα εθνικά υπερήφανος:blink:) ή ντροπιασμένος επειδή μια ντουζίνα παλτά δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους:mad:. Μυρωδιές όλοι τους, πλην Καραγκούνη που προσπαθησε πολύ.

Και ο Νικοπολίδης αποφάσισε να το παίξει τροχονόμος αντί για τερματοφύλακας:p(παρακαλώ, περάστε)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

Φατίχ Τερίμ: "Δύσκολα περιμένεις ένα τόσο μεγάλο σκορ. Δυσκολευτήκαμε αρκετά μετά το 1-0, αλλά τελικά το σκορ ήρθε από μόνο του. Πήραμε ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα από τον καλύτερο αντίπαλο μας και τώρα πρέπει να κερδίσουμε τη Νορβηγία. Αλλά και πάλι υπάρχουν ακόμα επτά παιχνίδια. Είπα στους παίκτες μου να μην φοβούνται ακόμα και αν χάσουμε. Θα σας υποδεχθούμε πολύ ωραία. Αυτό θα το δουν όλοι. Σας δίνω το λόγο μου. Καλή επιτυχία στην Ελλάδα. Έτσι είναι η μπάλα. Σήμερα χάνεις, αύριο κερδίζεις".

...

Γεράσιμος Γιακουμάτος (υφυπουργός απασχόλησης): "Πληρώνουμε τσάμπα ένα Γερμανό που δεν κάνει ανανέωση και παίζουμε με τα ΚΑΠΗ".

 

Γεράσιμε,δεν ήξερες πριν τον αγώνα την ηλικία τον παιχτών;Ξαφνικά μεγάλωσαν;

Προφανώς σκέφτηκες:"Αφού τους κράζουν όλοι δεν τους κράξω κι εγώ...".

Μαγκιά υπουργέ μου θα ήταν αν έκανες το αντίθετο.

Κάτσε καλά Γεράσιμε...

 

Ανεξάρτητος;

 

LOL

Link to comment
Share on other sites

...

 

 

Γεράσιμε,δεν ήξερες πριν τον αγώνα την ηλικία τον παιχτών;Ξαφνικά μεγάλωσαν;

Προφανώς σκέφτηκες:"Αφού τους κράζουν όλοι δεν τους κράξω κι εγώ...".

Μαγκιά υπουργέ μου θα ήταν αν έκανες το αντίθετο.

Κάτσε καλά Γεράσιμε...

 

Όποιος κι αν μιλήσει κατά της Εθνικής πριν από έναν αγώνα κατακεραυνώνεται από όλους.

Πολύ καλά έπραξε ο Γ.Γιακουμάτος που δήλωσε αυτά που πίστευε.Δεν υπάρχουν πλέον ελαφρυντικά για την ομάδα,οι κριτικές πρέπει να πάψουν να είναι τόσο προκλητικά επιεικείς.

Link to comment
Share on other sites

Ο Γιακουμάτος δεν μίλησε για τον ΑΓΩΝΑ,μίλησε γενικά για την Εθνική.

Ας έλεγε:"δεν είχαν ψυχή,πάθος κτλ",ας μιλούσε δηλαδή για τον συγκεκριμένο αγώνα.Όλα όσα είπε δείχνουν πως είχε αυτή την άποψη για την Εθνική από πριν.

Αλήθεια εάν κέρδιζε η Εθνική τι θα έλεγε ο Γεράσιμος;

 

Ανεξάρτητος;

 

LOL

Link to comment
Share on other sites

1)ξερει κανεις τι βρισιδια ειπωθηκαν στο πλαγιο με Σειταριδη?

2)στην θυρα 21 πισω απο τερμα γιατι πλακωνοντουσαν?

 

να υπενθυμησω οτι ισοβαθμουσαμε με τουρκια...οποτε δεν ειναι ομαδα γτπ.

κ οτι ειχαμε χασει κ απο την αλβανια...

http://www.sport24.gr/ast/cov/el/ellas2_b.jpg η μεγαλυτερη ελληνικη σημαια απο Κυπρο.

http://www.contra.gr/Soccer/Europe/Euro/Euro2008/Greece_Turkey/147448.html

http://www.sport24.gr/html/ent/508/ent.170508.asp τουρκικος τυπος

για τα επεισοδια ας δουμε κ παρομοια http://www.sport24.gr/html/ent/514/ent.170514.asp

Link to comment
Share on other sites

Ο Γιακουμάτος δεν μίλησε για τον ΑΓΩΝΑ,μίλησε γενικά για την Εθνική.

Ας έλεγε:"δεν είχαν ψυχή,πάθος κτλ",ας μιλούσε δηλαδή για τον συγκεκριμένο αγώνα.Όλα όσα είπε δείχνουν πως είχε αυτή την άποψη για την Εθνική από πριν.

Αλήθεια εάν κέρδιζε η Εθνική τι θα έλεγε ο Γεράσιμος;

 

Δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίσει η Εθνική ομάδα με αυτούς τους παίκτες,με αυτή την ψυχολογία,με αυτήν την τακτική.

Ούτως ή άλλως,οι υποθέσεις δεν προσφέρουν τίποτα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίσει η Εθνική ομάδα με αυτούς τους παίκτες,με αυτή την ψυχολογία,με αυτήν την τακτική.

Ούτως ή άλλως,οι υποθέσεις δεν προσφέρουν τίποτα σε τέτοιες περιπτώσεις.

 

Αφού δεν υπήρχε περίπτωση,ας έβγαινε ο Γεράσιμος και ας έκανε αυτή την δήλωση πριν τον αγώνα (μετά τον αγώνα θα γινόταν μάγκας)

Τα πράγματα,στην συγκεκριμένη περίπτωση,είναι απλά.Πήγε ο υπουργός να δει την Ελλάδα να κερδίζει τον "αιώνιο εχθρό" της και μετά τον αγώνα να κάνει λόγω για θρίαμβο κτλ.

Δυστυχώς γι΄αυτόν τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περίμενε....

Βλέποντας όμως τον πανικό μέσα στο γήπεδο και τις αποδοκιμασίες άλλαξε τα σχέδια του.

 

Ανεξάρτητος;

 

LOL

Link to comment
Share on other sites

Αφού δεν υπήρχε περίπτωση,ας έβγαινε ο Γεράσιμος και ας έκανε αυτή την δήλωση πριν τον αγώνα (μετά τον αγώνα θα γινόταν μάγκας)

Τα πράγματα,στην συγκεκριμένη περίπτωση,είναι απλά.Πήγε ο υπουργός να δει την Ελλάδα να κερδίζει τον "αιώνιο εχθρό" της και μετά τον αγώνα να κάνει λόγω για θρίαμβο κτλ.

Δυστυχώς γι΄αυτόν τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περίμενε....

Βλέποντας όμως τον πανικό μέσα στο γήπεδο και τις αποδοκιμασίες άλλαξε τα σχέδια του.

 

Δεν ωφελεί σε τίποτα να σχολιάσω τις παραπάνω υποθέσεις.

Έχοντας δει την απογοητευτική εικόνα της ομάδας,εξέφρασε την άποψή του,την οποία και ενστερνίζομαι.

Link to comment
Share on other sites

Εγω ξερω οτι απο το 10' και μετα το γηπεδο ηταν εκκλησια,δεν υπηρχε κανενας παλμος.Κι ολα αυτα γιατι θελουν και καταφεραν στο τελος να μας κανουν πλυση εγκεφαλου ,να νομιζουμε οτι παιζουμε με τη Ζανζιβαρη!

Αμα ητανε παλληκαρια εχτες οι ''φιλαθλοι'' επρεπε να μπαινανε μεσα να κυνηγησουν τα παλτα που παιζουνε,και μας ξεφτιλισανε,οχι να πετανε πλαστικα κονταρακια στα τουρκακια!

Μα να μη φωναζει κανενας! Απολυτη νέκρα!Μετα τι να τις κανω τις γιουχες!

 

Παρεμβαση και κατι αλλα παλληκαρακια,μη μας τι σπατε και σ'αυτο το τοπικ,αφηστε μας να ξεθυμανουμε οπως γουσταρουμε ,δε θελουμε αλλες προδοτικες μπουρδες,γ@μ* τα κουναλακια δηλαδη!

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...