Jump to content

Ειδήσεις


Avior
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

file mou kai na ginei ellada apagoreysi tetiou mege8ous , den 8a isxiei!

 

ksereis ti mou apantane oi ellinares, otan se xorous pou apagoreyete to kapnisma tous zitaw eygenika na to svisoun!?

 

"DEN POREIS NA PAS ALLOU RE FILARAKI!"

 

Patentarismeni elliniki apantisi kapnisti!

Και εγω προσωπικα πιστευω οτι στην αρχη δεν θα εφραμοζεται πληρως και ο λογος θα ειναι η ανεχεια που θα επιδυκνυουν ολοι οι υπολοιποι,αλλα εαν εχεις τον φοβο οτι θα ερθει ο αστυνομος και θα σου "ραψει το κουστουμακι" και αν κανεις και μαγκιες θα περασεις την νυχτα σου στο τμημα,τοτε τα πραγματα τα σκεφτεσαι αλλιως,και ειδικα αν εισαι επαγκελαμτιας και απο αυτο κρινεται η δουλεια(για ιδικτητες καταστηματων ) τοτε ειναι σιγουρο το οτι δεν αδιαφορεις.

 

Mια φορα στην Ιταλια οσοι ειναι να καπνισουν θα τους δεις ή στον δρομο ή στα μπαλκονια.

Μεσα σε κλειστους χωρους "νουκου smoking" και ακομα και κατω απο σταση λεωδορειων, οταν αυτη ειναι "στεγαζμενη", απαγορευεται να καπνισει εκει.

Θα βγει διπλα απο οτν χωρο της "στασης λεωφορειων" και θα το κανει.

Αλλα η μεγαλη διαφορα δεν ειναι οτι εδω υπαρχει κανενας "βουρδουλας".

Απλως εκει που βλεπουν οτι απαγορευεται το καπνισμα, εχουν την στοιχειωδη ευγενεια και παιδεια να μην το κανουν.(φυσικα σε αντιθετη περιπτωση αναλαμβανει ο υπευθυνος και σε περιπτωση που αρνηθει να το σβησει ή να φυγει κατ' επεκταση απο το μαγαζι ερχεται polizia με συνοπτικες διαδικασιες)

Και δυστυχως εκει ειναι η διαφορα με τον Ελληνα.Οτι εμεις τα εχουμε ολα γραμμενα...

Ειπες κατι πολυ συμαντικο mario_fit,τουλαχιστον στην Σκωτια που βλεπω καθημερινος την κατασταση της απαγορευσης,κανενας δεν διανοειται να καπνισει σε δημοσιο χωρο και οχι μονο γιατι θελουν να μην πληρωσουν το προστιμο αλλα γιατι το θεωρουν δικαιο,να μην αναγκαζεται ο αλλος να αναπνεει τον καπνο σου.Και πανω σε αυτο να επισημανω οτι καθημερινως βλεπω ατομα τα οποια δουλευουν,σε δικο τους γραφειο,και χωρις να εχει προσβασει κανενας αλλος εκτος απο αυτους σε αυτον τον χωρο,να βγαινουν εξω απο το κτηριο για να καπνισουν οταν θα μπορουσαν καλιστα να καπνισουν και στο γραφειο τους ,αλλα δεν το κανουν οχι γιατι φοβουντε να μην τους πιασει καποιος αλλα γιατι υπαρχει σεβασμος σε αυτον τον νομο.

 

Οτι δικαιωματα εχει καποιος που δεν καπνιζει τα ιδια εχει και ο καπνιστης και αυτος ειναι ανθρωπος!!!:) :)

 

Και μια διευκρινιση δεν καπνιζω!!!;) :) :!:

Ακριβως τα ιδια δικαιωματα εχει, αλλα δεν εχει κανενα δικαιωμα ομως να μου επιβαλει εμενα να αναπνεω τον καπνο μιας προαιρετικης του συνηθειας, την οποιο εγω εχω αποριψει απο την καθημερινοτητα μου,εαν θελει να καπνισει δεν θα του πει κανενας τιποτα, αλλα το να καπνιζει διπλα μου σε χορο που απαγορευεται,και εγω να αναπνεω τον καπνο απο το τσιγαρο, αυτο ειναι εξαναγκασμος,και την προσωπικη μου ελευθερια εγω τουλαχιστον δεν την θυσιαζω για την προαιρετικη αναγκη ενος καπνιστη

Δώσε στους άλλους αυτό που θέλουν να δούν,και κάντους να πιστέψουν αύτο που βλέπουν.
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω πιστευω πατως πως πρεπει να υπαρχει και ενας μεγαλος σεβασμος στα ατομα που καπνιζουν!! Και αυτα που λετεοτι κανενας καπνιστης δεν σεβεται τους αλλους ειναι καπως λαθος! Η μειωνοτητα ειναι αυτη που θα σου πει "εγω θα καπνισω ειτε επιτρεπεται ειτε οχι και αμα σου αρεσει" αλλα ακομα και αυτων των ατομων αμα το πεις πολιτισμενα και χωρις δοση τσαμπουκα και υφακι θα το σβησουν και θα απομακρινθουν!!! Οτι δικαιωματα εχει καποιος που δεν καπνιζει τα ιδια εχει και ο καπνιστης και αυτος ειναι ανθρωπος!!!:) :)

 

Και μια διευκρινιση δεν καπνιζω!!!;) :) :!:

 

1on . ksereis poses fores enoxloumaste se xorous pou apagoreyete to kapnisma kai den leme tipota, giati mas "fobizei " i blaxofatsa tou , kai den 8eloume na mpleksoume kai anagazomaste na fygoume emeis?!(ir8an ta argria na dioksoun ta imera!

 

2on . dikaiomata DEN exoun oi kapnistes! otan kaneis kati pou enoxlei kai katastrefei tin ygeia tou allou, kai kanei "kalo" mono se sena kai kako se OLOUS gyro sou tote sorry den exeis kanena dikaioma! nomika kanena dikaioma! kanenas nomos den yparxei pou na exei graftei gia na prostateyei ton kapnisti!

 

TO MONO DIKAIOMA POU EXOUN OI KAPNISTES EINAI, NA KATSTREFOUN TOUS EAYTOUS TOUS ! kanena allo! oute nomiko oute i8iko!

So this is how liberty dies, with thunderous applause
Link to comment
Share on other sites

min prosvalete tous vlaxous!

 

astoxos xaraktirismos!

 

katalavainw oti den to lete me kaki dia8esi oute oti uewreite tous vlaxous , toso prosvlitiki fara, kai apla to lete epidh sini8ise o kosmos, alla akougete asximo gia tous vlaxous (den eimai blaxos)

So this is how liberty dies, with thunderous applause
Link to comment
Share on other sites

Μα αν πάρεις το νόμο στα χέρια σου, δεν γίνεσαι κι εσύ ένας από αυτούς;

 

Δεν έχεις άδικο.Ελπίζουμε λοιπόν τα αρμόδια όργανα να κάνουν γρήγορα τη δουλειά τους, πριν κάποιοι καταλήξουν στην υιοθέτηση τέτοιων πρακτικών.

 

http://www.forthnet.gr/templates/newsPosting.aspx?p=188473

 

Άφαντος ο ληστής με το βιτριόλι

31/01/2007, 08:39

 

 

 

 

 

Eξακολουθεί να νοσηλεύεται, για πέμπτη ημέρα, στην πανεπιστημιακή κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, η 27χρονη κοπέλα, που έπεσε θύμα επίθεσης, την Παρασκευή το πρωί από άγνωστο, με καυστικό υγρό.

 

 

 

 

Αισιόδοξοι, εμφανίζονται οι γιατροί που παρακολουθούν την υγεία της νεαρής - η οποία φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο, στα μάτια και στο σώμα - δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διοικητής του ιδρύματος, Γιώργος Χριστόπουλος. Επισήμανε μάλιστα ότι «έχουμε αρκετό χρόνο νοσηλείας μπροστά μας, καθώς τα εγκαύματα απαιτούν μεγάλη διάρκεια αποκατάστασης και πολλές πλαστικές επεμβάσεις». Αναφορικά με την όραση της 27χρονης, ο κ. Χριστόπουλος, σημείωσε ότι «οι οφθαλμίατροι την παρακολουθούν και θα αποφασίσουν στην πορεία τι πρέπει να κάνουν».

 

Από την πλευρά τους, οι Αστυνομικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη, ενώ εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Link to comment
Share on other sites

Πληροφοριακά έχω υπολογίσει οι καπνιστές χάνουν περίπου 1000-1500 ευρώ το χρόνο συνολικά σε τσιγάρα ένας με δύο μισθούς δεν πρόκειται ποτέ να καπνίσω το θεωρώ αηδία και βρωμιά sorry κιόλας

Αυτό είναι το λιγότερο,

μακάρι να μπορούσαμε να υπολογίσουμε και τα χρόνια που χάνουν...

 

μα δεν εχει νοημα να καπνιζεις.

υπαρχουν δεκαδες πραγματα για να ξεπερασεις τα προβληματα που σε οδηγουν στο καπνισμα, πχ περπατημα αν εχεις αγχος κ στρες.

το να ρουφας καρκινο, δεν εχει λογικη.

κ σαφως ουτε οικονομικα συμφερει να καις τα πνευμονια σου για εναν καπνο.

 

Φυσικά,

αν και δε νομίζω οτι κάποιος καπνίζει για ναξεπεράσει τα προβλήματα του.

Το μόνο που καταφέρνει είναι να προσθέσει κι άλλα προβλήματα...

 

Ειπες κατι πολυ συμαντικο mario_fit,τουλαχιστον στην Σκωτια που βλεπω καθημερινος την κατασταση της απαγορευσης,κανενας δεν διανοειται να καπνισει σε δημοσιο χωρο και οχι μονο γιατι θελουν να μην πληρωσουν το προστιμο αλλα γιατι το θεωρουν δικαιο,να μην αναγκαζεται ο αλλος να αναπνεει τον καπνο σου.

 

Κάτι τέτοια διαβάζω και με κάνουν να σκέφτομαι,

γιατί θα πρέπει να είμαι υπερήφανος που είμαι έλληνας;:mad: :mad:

Link to comment
Share on other sites

Σχέδιο απόφασης για χαρακτηρισμό της «συστηματικής και προσχεδιασμένης εξόντωσης 1,5 εκατομμυρίων Αρμενίων από τους Τούρκους ως γενοκτονία» κατέθεσαν προς έγκριση στη Βουλή των Αντιπροσώπων Αμερικανοί βουλευτές. Η κίνηση αυτή έρχεται σε μία χρονική συγκυρία κατά την οποία οι σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας είναι τεταμένες λόγω του Κουρδικού.

 

Επίκειται, δε, επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Αμπντουλάχ Γκιουλ στην Ουάσινγκτον και εν συνεχεία του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων της γείτονος, στρατηγού Γιασάρ Μπουγιούκανιτ, για συναντήσεις με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των ΗΠΑ.

 

Ο Δημοκρατικός εισηγητής του σχεδίου Ανταμ Σκιφ και οι βασικοί υποστηρικτές του (ο Δημοκρατικός Φρανκ Παλόουν και οι Ρεπουμπλικανοί Τζορτζ Ραντάνοβιτς και Τζο Κνόλεμπεργκ) δηλώνουν αισιόδοξοι ότι έπειτα από προσπάθειες πολλών ετών έχουν διαμορφωθεί πλέον οι προϋποθέσεις στο Κογκρέσο για την έγκριση του εν λόγω ψηφίσματος.

 

Αναγνώρισαν, ωστόσο, ότι παρά τις ευνοϊκές συνθήκες, η έγκριση δεν θα επιτευχθεί εύκολα λόγω της «επονείδιστης» αντίθεσης του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, αλλά και της αναμενόμενης κινητοποίησης του φιλοτουρκικού λόμπι.

 

Οι βουλευτές, αφού αναφέρθηκαν στους ιστορικούς και ηθικούς λόγους που επιβάλλουν την αναγνώριση της αρμενικής γενοκτονίας, την συνέδεσαν με την ανάγκη για την αντιμετώπιση της κατάστασης στο Νταρφούρ, αλλά και με την πρόσφατη δολοφονία του Αρμένιου δημοσιογράφου Χράντ Ντινκ, τονίζοντας ότι η Τουρκία οφείλει να αντιμετωπίσει την ιστορία της.

 

Δεδομένης της παρουσίας δυο επιζησάντων της αρμενικής γενοκτονίας στην αίθουσα, οι βουλευτές τόνισαν την υποχρέωση του Κογκρέσου να εγκρίνει άμεσα το σχέδιο απόφασης, το οποίο «ως έντιμη απόφαση θα επιβεβαιώσει τον παγκόσμιο ρόλο των ΗΠΑ, ενώ σε βάθος χρόνου θα βοηθήσει και την ίδια την Τουρκία να προωθήσει αφενός τον εσωτερικό της διάλογο για το θέμα καθώς και την διαδικασία τουρκοαρμενικής προσέγγισης».

 

Προσέθεσαν ακόμη ότι ανάλογες αποφάσεις ευρωπαϊκών χωρών δεν εμπόδισαν την Τουρκία να συνεχίσει την προσπάθειά της για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Οι εισηγητές απήντησαν σε επιχειρήματα Τούρκων παρισταμένων περί σύμπραξης Αρμενίων με τη Ρωσία και εξόντωσής τους σε μάχες με τον τουρκικό στρατό, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι η σφαγή των Αρμενίων φέρει όλα τα χαρακτηριστικά της γενοκτονίας, όπως αυτή ορίζεται από το Διεθνές Δίκαιο.

 

μα γιατι οποτε εχουν προβλημα με μια χωρ παντα κατι βρισκουν?

δεν μπορω να καταλαβω αυτες τις τακτικες ειπαμε δημοκρατια αλλα οχι και ετσι....

Link to comment
Share on other sites

Φοβούνται το... αεροπλάνο

 

Σε ανάλογες προκλήσεις προβαίνουν αυτή την περίοδο και τα Σκόπια αδιαφορώντας για τις προειδοποιήσεις της ελληνικής κυβέρνησης ότι με τη συμπεριφορά της κυβέρνησής τους τίθεται σε σοβαρό κίνδυνο η ενταξιακή τους πορεία στην Ευρώπη. Η ελληνική αποστολή στο Στρασβούργο διαπίστωσε έκπληκτη την περασμένη εβδομάδα ότι οι αίθουσες του Συμβουλίου της Ευρώπης γέμισαν ξαφνικά με πινακίδες στις οποίες η FYROM απεκαλείτο σε όλες «Μακεδονία». Οι πινακίδες αποσύρθηκαν έπειτα από έντονη διαμαρτυρία συνεργατών του Πρωθυπουργού, αλλά η πρόκληση αυτή δεν ήταν η μόνη ούτε η σοβαρότερη των τελευταίων ημερών.

 

Επιστρέφοντας από την περιοδεία στα Βαλκάνια, τα αεροσκάφη που μετέφεραν τον Πρωθυπουργό και τη συνοδεία του το ένα και τους δημοσιογράφους το άλλο ζήτησαν πριν από 10 ημέρες άδεια υπερπτήσης πάνω από το έδαφος των Σκοπίων. Οι αρχές της FYROM αρνήθηκαν για πρώτη φορά να δώσουν την άδεια και στα δύο αεροσκάφη και εκείνα αναγκάστηκαν να επιστρέψουν από το Βελιγράδι στην Αθήνα μέσω Βουλγαρίας επιμηκύνοντας την πτήση κατά μία ώρα!

 

Από τις κινήσεις αυτές είναι σαφές ότι η γειτονική χώρα όχι μόνο δεν σκέπτεται να ακολουθήσει μια στάση συμβιβασμού με την Αθήνα ούτε έχει τρομάξει από τα αυστηρά μηνύματα της Αθήνας. Αντιθέτως, δείχνει να έχει αποφασίσει να εντείνει τις προσπάθειές της για να κατοχυρώσει τη συνταγματική της ονομασία προκαλώντας ακόμη και την ελληνική κυβέρνηση ή ακόμη και τον Πρωθυπουργό, όπως επιχείρησε την περασμένη εβδομάδα στο Στρασβούργο η πρώην υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων κυρία Ιλέγκα Μίτρεβα.

 

 

http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=14976&m=A30&aa=1

So this is how liberty dies, with thunderous applause
Link to comment
Share on other sites

ΜΕΤΑ από ελέγχους σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης της Αθήνας οι επόπτες υγείας του Κεντρικού Τομέα της Νομαρχίας Αθηνών διαπίστωσαν ότι οκτώ από αυτά λειτουργούν χωρίς να έχουν άδεια, ενώ τρία έχουν προχωρήσει σε ουσιώδη τροποποίηση των όρων λειτουργίας τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Νομαρχίας, τα νυχτερινά κέντρα που δε διαθέτουν άδεια λειτουργίας είναι τα: «ΟΠΕΡΑ», «ΝΟΤΕΣ», «ΠΛΑΤΟ», «MUSIC ROOM»,«VOICE», «ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ», «ΕΝ ΑΣΤΡΩΝ», «VOX», «ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ», «ΜΙΚΡΟΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ» και «ΣΦΕΝΤΟΝΑ».

 

Πηγή: ΑΠΕ

Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Νομαρχίας, τα νυχτερινά κέντρα που δε διαθέτουν άδεια λειτουργίας είναι τα: «ΟΠΕΡΑ», «ΝΟΤΕΣ», «ΠΛΑΤΟ», «MUSIC ROOM»,«VOICE», «ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ», «ΕΝ ΑΣΤΡΩΝ», «VOX», «ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ», «ΜΙΚΡΟΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ» και «ΣΦΕΝΤΟΝΑ».

 

ελα ρε.

μιλαμε για μεγαλα μαγαζια που τραγουδιυν σημαντικοι καλλιτεχνες.

(μητροπανος, κανα, μπασης κ.λ.π. ...).

παραξενο.:blink:

Link to comment
Share on other sites

mvagustagm2000

Εγω θα επεκταθώ και θα σου πω γιατί είναι περίεργο? και πολιτικοί το ξέρουν αλλά δεν κάνουν κάτι, αυτοί που τα έχουν είναι φίλοι τους οπως και πολλοί παράνομοι επιχειρηματίες

mobile fan user
Link to comment
Share on other sites

Διαβαστε αυτο:

http://www.enet.gr/online/online_fpage_text/id=13571900

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

 

:shock: :blink:

 

Δεν ξέρω τι να πω...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

 

London is a state of mind

Link to comment
Share on other sites

Οκ.. αν είναι αληθινή η ιστορία και αν η κοπέλα στέκει στα καλά της,δεν έχουμε να πούμε και πολλά πιστεύω.. :confused:

Λεπτομέρεια αλλά το πως τώρα με το ένα πόδι κάνει πιο εύκολα τις δουλειές του σπιτιού παρά με τα δύο, είναι λίγο οξύμωρο..

Link to comment
Share on other sites

Οκ.. αν είναι αληθινή η ιστορία και αν η κοπέλα στέκει στα καλά της,δεν έχουμε να πούμε και πολλά πιστεύω.. :confused:

Λεπτομέρεια αλλά το πως τώρα με το ένα πόδι κάνει πιο εύκολα τις δουλειές του σπιτιού παρά με τα δύο, είναι λίγο οξύμωρο..

 

Πράγματι...

 

Πάντως είναι προφανές πως δεν στέκει στα καλά της (και με την κυριολεκτική έννοια), αφού πάσχει από το σύνδρομο «Διαταραχής Σωματικής Ταυτότητας και Αρτιότητας».

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

 

London is a state of mind

Link to comment
Share on other sites

να δω τι αλλο θα διαβασω.πω πω ρε παιδι μου τι κοσμος υπαρχει και δεν το λεω ειρωνικα ομως τι να πω με αυτο που διαβασα,αν ειναι δυνατον.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

What the F...??:!:

 

Στην αρχη ειπα οτι αποκλειεται να ειναι αληθεια και οτι μαλλον ειναι hoax ή urban legend. Αλλα διεπιστωσα οτι οντως υπαρχει η ασθενεια οποτε ειτε η συγκεκριμενη "ομολογια" ειναι αληθινη ειτε οχι, ειναι το ιδιο συγκολονιστικο.

 

Link 1, link 2

 

Υ.Γ: Προσωπικα το συγκεκριμενο, αλλα και εν γενει οι μονιμες αλλαγες που μπορει να επηρεασουν τη ζωη μου, ειναι απο τους μεγαλυτερους φοβους μου, οποτε μου φαινεται εξαιρετικα παραξενο το ολο "σκηνικο"...:(

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Link to comment
Share on other sites

:blink: :wacko: Ο Χριστος κι η Παναγία, ανατρίχιασα...Νόμιζα ότι δεν μπορώ να σοκαριστώ με τίποτα πια αλλά δυστυχως πάντα κάτι/κάποιος βρίσκεται για να με διαψεύσει :X
It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is...
Link to comment
Share on other sites

Διαβαστε αυτο:

http://www.enet.gr/online/online_fpage_text/id=13571900

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

 

δεν ξερω τι να πω...

ειλικρινα υπαρχει ''αρρωστος κοσμος'' αλλα και παλι αυτο ειναι κατα την δικη μου κριση γιατι κατα την δικη της ητανε φυσιολογικο...

επειδη μετραει η ευτυχια ευχομαι απλα ποτε να μην μετανιωσει και σιγουρα δεν ειμαι εγω αυτη που θα την κρινει

Link to comment
Share on other sites

Έλεος όμως! :X

Είναι απόρροια βέβαια και του τρόπου και ρυθμού ζωής της κάθε χώρας.

Θα έκανε μια κοπέλα στην ηλικία της εδώ στην Ελλάδα κάτι τέτοιο?Και όχι μόνο εδώ,αλλά και σε όλες τις άλλες χώρες του κόσμου που το βιοτικό επίπεδο δεν είναι υψηλό και τα προβλήματα στη καθημερινή ζωή είναι πολλά.

 

Είναι όπως η επιστημονική διαπίστωση ότι κατά τη περίοδο των Χριστουγέννων γίνονται οι περισσότερες αυτοκτονίες..Παίζουν ρόλο οι συνθήκες

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...