Jump to content

geoponer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.242
  • Εγγραφή

  • Days Won

    4
  • Αξιολογήσεις

    0%

About geoponer

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 18

Συσκευή

  • Συσκευή
    moto g9 plus

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

geoponer's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

71

Φήμη

  1. geoponer

    CU Liquid

    Αδερφέ σε ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια με αυτό: Μόλις σήμερα ενεργοποιήθηκε ο δωρεάν μήνας του Liquid με τα €30, από το Φλεβάρη που ήρθα στο CU (αφού στο μεταξύ μετακινούσα την μπάρα)! Έτσι εκμεταλλεύομαι τον δωρεάν μήνα, θα αφήσω να γίνει και μια κανονική ανανέωση αρχές Ιουνίου, και μετά με την κατάργηση του Liquid, βλέπουμε τί θα κάνουμε. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους - και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι βοηθάνε με τις απαντήσεις τους στο forum!
  2. ΓΙα τη 2η sim που μου είχε έρθει με τη φορητότητα και δεν την έχω ενεργοποιήσει ακόμη, μου ήρθε προσφορά με SMS στο κύριο νούμερο ενώ σε κάποια φάση με πήραν και τηλέφωνο για να με ενημερώσουν για την προσφορά! Επειδή όμως την κρατάω για ενεργοποίηση μετά το καλοκαίρι, που θα τη δώσω στον μικρό όταν ξεκινήσουν τα σχολεία (Γυμνάσιο γαρ), δεν ασχολήθηκα περισσότερο - δεν μπορώ να ταϊζω και δεύτερο νούμερο αυτό το διάστημα, ό,τι προσφορά και να μου δώσουν.
  3. Το μόνο δωρεάν της προσφοράς της Nova είναι το "δωρεάν SMS στο 1285" για να την ενεργοποιήσεις! 😁 https://techmaniacs.gr/aperiorista-dedomena-se-oloys-toys-parochoys/
  4. Τώρα που το λέτε, και χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση σε κάποια εταιρεία: Τόσα χρόνια F2G, δεν θυμάμαι να είχε δώσει ποτέ απεριόριστα δεδομένα, εκτός από την τρύπα του 12410 λίγο πριν αποχωρήσω. Με το CU μέσα σε 2-3 μήνες έχω χάσει τη μπάλα με τα απεριόριστα που παίρνω κάθε λίγο (μια με δωρεάν συμμετοχή σε διαγωνισμό, μια για το Πάσχα κλπ.). Αυτό μου έκατσε μια χαρά όταν για δύο ημέρες η Nova με άφησε χωρίς ίντερνετ στο σπίτι ενώ ήμουν τηλεργασία, και όταν πέρασα δύο μέρες επαγγελματικό ταξίδι που χρειαζόμουν μεγάλο όγκο δεδομένων και με κρέμασε το wifi του συνεδρίου (όπως και όλους τους συμμετέχοντες). Αυτά κάποτε τα πληρώναμε πανάκριβα, τώρα έρχονται δωρεάν (αν είσαι τυχερός και το κυνηγάς) και απλά κάνεις router το κινητό, τόσο απλά.
  5. Για καρτοκινητό είναι πολλά τα €13/μήνα, γιατί όσοι είμαστε μεγαλύτεροι έχουμε δει πολύ φθηνότερες περιόδους, με ανανεώσεις μια φορά το χρόνο κλπ. Το κακό είναι ότι οι παροχές αυξάνονται συνεχώς, ως δικαιολογία για την αύξηση των τιμών των πακέτων (και της ελάχιστης ανανέωσης), με αποτέλεσμα όσοι από εμάς κάνουμε μικρή έως μέτρια χρήση του καρτοκινητού να μην έχουμε φθηνές εναλλακτικές.
  6. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε την αντιπαράθεση, γιατί βγαίνουμε εκτός θέματος. Δεν είμαι υποχρεωμένος να αντικαταστήσω την ταυτότητα μου πριν από το καλοκαίρι του 2025, και δεν θα με αναγκάσει κανένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα του εξωτερικού να το κάνω. Συμφωνώ απόλυτα ότι η ταυτότητες που έχουμε είναι ντροπή παγκοσμίως, για διάφορους λόγους, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα
  7. Την ταυτότητα φυσικά και θα την αντικαταστήσω, αλλά θα το κάνω όταν είμαι υποχρεωμένος και φυσικά όταν βρω ραντεβού (σε όσα αστυνομικά τμήματα κι αν έχω ψάξει μέσω της πλατφόρμας δεν έχω βρει ούτε ένα ραντεβού διαθέσιμο για το επόμενο τρίμηνο). Μέχρι τότε ισχύει κανονικά η ταυτότητα που έχω, και αφού τη δέχεται το ελληνικό κράτος δεν καταλαβαίνω γιατί δεν την δέχεται και η revolut. Στην τελική ας μου κλείσουν και το λογαριασμό στη revolut, και όταν με το καλό βγάλω την καινούργια ταυτότητα θα ανοίξω καινούργιο λογαριασμό.
  8. Προφανώς αναφέρεται στις παλιές ταυτότητες που δεν έχουμε ημερομηνία λήξης. Με αυτές έχει προκύψει το πρόβλημα στη revolut, που προσπαθούμε να βρούμε τρόπο να λύσουμε όσοι έχουμε ακούμε παλιές ταυτότητες και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τις αντικαταστήσουμε μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι.
  9. Η payzy αξίζει για το 1% που δίνει σε κάθε συναλλαγή (και κάποιες επιπλέον προσφορές που δίνει μια στο τόσο). Δεν έχω βρει άλλη κάρτα να το κάνει αυτό, και μάλιστα χωρίς συνδρομή. Από εκεί και πέρα αν έχεις καρτοκινητό Cosmote επωφελείσαι και από το bonus σε κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο σκέφτεσαι να την καταργήσεις.
  10. Η payzy λειτουργεί κανονικά ανεξάρτητα από το δίκτυο που έχεις, δεν έχει καμία σχέση με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Βέβαια αν έχεις καρτοκινητό στην cosmote κερδίζεις σε κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας που κάνεις. Είναι ένας από τους λόγους που σκέφτομαι να φύγω από το cu και να πάω στο Frog.
  11. Γενικά δεν υποστηρίζονται πληρωμές προς το δημόσιο, ούτε καν με κωδικό RF (τουλάχιστον πριν από καιρό που είχα δοκιμάσει).
  12. Όντως, βλέπω ημερομηνία έκδοσης τέλος του Μάρτη 2009, και μου δίνει περιθώριο ενημέρωσης μέχρι το Σεπτέμβρη του 2024. Ότι και να γίνει δεν χάνω κάτι, γιατί τη χρησιμοποιώ ελάχιστα (μια μόνο αγορά σε λίρες Αγγλίας τα τελευταία 2 χρόνια, κάτι εισερχόμενα ψιλά από ερωτηματολόγια κλπ.).
  13. Το θέμα είναι ότι η Revolut μου ζητάει να ενημερώσω την ταυτότητα - που δεν είμαι ακόμη υποχρεωμένος να ενημερώσω σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία - και ρισκάρει την πρόσβαση μου στο λογαριασμό μου. Θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη με το chat. Όλα τα άλλα είναι φιλοσοφικές κουβέντες.
  14. Για αρχή εδώ και καιρό δε βρίσκω διαθέσιμα ραντεβού στα αστυνομικά τμήματα που βρίσκονται κοντά μου. Επίσης δεν βρίσκω κανέναν άλλο λόγο να αλλάξω από τώρα την ταυτότητα, όταν πλησιάσει ο καιρός θα το κάνω ευχαρίστως (δεν έχω κόλλημα με τα προσωπικά δεδομένα και της θεωρίες συνωμοσίας για τσιπάκια που ακούγονται).
  15. Μου ήρθε μήνυμα ότι πρέπει να ενημερώσω την ταυτότητα έως τις 25/9/24, και που δεν σκοπεύω να κάνω. Μετέφερα δωρεάν στην payzy τα €60 που είχε αφήσει στη Revolut και έχουν μείνει μόνο και ψιλά σε crypto που έχω κερδίσει από μαθήματα μέσα από την εφαρμογή.
×
×
  • Create New...