Jump to content

teo1234

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About teo1234

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

teo1234's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Πάντως επειδή αναφέρθηκε νωρίτερα ότι η cosmote υστερεί σε πιοότητα ομιλίας εγώ έχω να πώ ότι με το hd voice σε 2G & 3G μιλάω εκπληκτικά με το 5s που το υποστηρίζει! Επίσης σε internet & 4G έχει φύγει πολύ μπροστά.
  2. Μάλλον το έχει βάλει πιλοτικά σε κάποια περιοχή και μόνο 3G. Η cosmote το έχει εδώ και ενάμιση χρόνο στο 3g και τώρα το βλέπω και στο 2g. Ωράια υπηρεσία ακούγεται πολύ καθαρά η ομιλία.
  3. Η Cosmote που χρησιμοποιώ έχει HD voice στο 3G εδώ και πολύ καιρό και το τελευταίο διάστημα το παρατηρώ και στο 2G με iphone 5s. Η Vodafone που δοκιμάζω δεν έχει πουθενά,ενώ η Wind δεν γνωρίζω αλλά επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγάλει κάπου.
  4. έχει την custom όπως έρχεται από το εργοστάσιο,όχι δεν είναι λόγω σήματος.Παραμένει Mute μέχρι να του κάνεις restart:( Τόσο γκαντέμης είμαι ****το:(
  5. Καλησπέρα,έχει παρατηρήσει κανείς πρόβλημα με το ακουστικό?συγκεκριμένα ακόμα κια μέσα στην κλήση σταματάς να ακούς είτε με handsfree είτε με ακουστικό και στρώνει μόνο με restart του τηλεφώνου,είναι πολύ σπαστικό.
  6. Καλημέρα!αν έχεις ένα διαθέσιμο θα το εκτιμούσα!
  7. Thanks το παρήγγειλα και εγώ!4-6 εβδομάδες!
  8. Μήπως έχει κάποιος invitation το οποίο να μην χρειάζεται?
×
×
  • Create New...