Jump to content

nobodyAtall

Members
  • Δημοσιεύσεις

    125
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About nobodyAtall

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

nobodyAtall's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

10

Φήμη

  1. Δεν έχω πετύχει κάποιο android device που να συμβαίνει αυτό (θα μου έκανε εντύπωση να υπήρχε κιολας!). Συνήθως τρέχουν είτε με interactive είτε με ondemand governor και με μια λίστα από CPU speeds στους οποίους κάνει scale ο governor.
  2. Μου φαίνεται σχετικά περίεργο αυτό που λες σχετικά με το ότι το κινητό σου παίζει συνεχώς σε 650MHz. Αυτό το έχεις επιβεβαιώσει κάπως; Η συχνότητα του επεξεργαστή δεν έχει καμία σχέση με την ROM που τρέχεις.
  3. Δεδομένου ότι βλέπεις το λογότυπο της SE, σημαίνει είτε ότι δεν έχεις ξεκλειδώσεις τον bootloader σου, είτε ότι δεν έχεις flashαρει την kernel. Διάβασε κατ αρχάς αυτό και βεβαιώσου ότι δεν θα brickareis το τηλέφωνό σου με το unlock http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1481630 Έπειτα προχωράς κανονικά με unlocking, kernel flashing και ROM flashing. -nAa
  4. Προσοχή στην εβδομάδα παραγωγής πριν το ξεκλείδωμα του bootloader. Να μην εχουμε κ αλλα bricks :S
  5. γεια σου nobodyAtall .χρειαζομαι τη βοηθεια σου.εχω βαλει την GingerDX στο χ10 μινι και δεν μπορω να μπω στο market ουτε στο gmail .τι πρεπει να κανω?? βοηθησε με σε παρακαλω!
  6. H MiniCM9-3.0.2 καθώς και ο nAa-ics-03 kernel είναι διαθέσιμοι προς χρήση! Link: http://code.google.com/p/minicm/downloads/list
  7. Για τo ραδιόφωνο, πρέπει το bluetooth να είναι ανοιχτό ΠΡΙΝ ξεκινήσει η εφαρμογή.
  8. Αν υπάρχουν αλλού ρυθμίσεις που δεν είναι στα Ελληνικά, πείτε μου :)
  9. Πρέπει να φλασάρεις και τον nAa-06 kernel ;)
  10. καλησπερα

    συγνωμη για την ενοχληση αλλα ειμαι confused:)

    περασα τη 2.2.1http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296065 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα επειδη με "τρωει" και θελω να προχωρησω σε 2,3,5 πρεπει να γυρισω σε official 2.1 και μετα κανω τα προβλεπομενα?

  11. Η εγκατάσταση πρέπει να γίνεται με τα βήματα που περιγράφονται: - Flash kernel - Wipe - Flash ROM - Flash gapps
  12. Μπράβο DaRk_dOg, πολύ κατατοπιστικός οδηγός. Ακριβώς ότι χρειάζεται κάποιος για να περάσει kernel + ROM ;)
  13. Ναι σετάρεις κανονικά με βάση τις οδηγίες του 1ου πόστ. Θα χρειαστείς factory reset σαν πρωτο βήμα και μετά περνάς τη ROM.
×
×
  • Create New...