Jump to content

harkal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About harkal

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

harkal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Thank!! :) Το όλο custom crafts σύστημα είναι το θέμα του original FlyCraft το οποίο θα βγει σύντομα. Γενικά όποιος ενδιαφέρεται για την πρόοδο του παιχνιδιού και πότε θα βγει, προτείνω να επισκέπτεστε την προσωπική μου σελίδα εδώ: http://kalogirou.net/ και αν θέλετε να γραφτείτε και στο newsletter όπου σίγουρα θα υπάρχει ενημέρωση. Ευχαριστώ και πάλι!
  2. Το να κάνεις μια εφαρμογή πολυγλωσσική είναι μεγάλη ιστορία, ειδικά όταν προσπαθείς να υποστηρίξεις 3-4 πλατφόρμες. Οπότε λόγο περιορισμένων πόρων έπρεπε να διαλέξω μια... Γενικά δεν νομίζω πως είναι πρόβλημα καθώς ούτως ή άλλος σε ένα παιχνίδι προσπαθείς να μην χρειάζεται να διαβάσει πράγματα κάποιος για να παίξει. Όλες οι περιγραφές κλπ στα στορ πάντως είναι και στα Ελληνικά...
  3. Ευχαριστώ! Όσο παίζεις τόσο πιο εύκολο γίνεται... ;) Το κομμάτι της ανάπτυξης της μηχανής είναι από τα πολύ ενδιαφέροντα και προκλητικά για το πάρω έτοιμο!
  4. Είναι αλήθεια πως είναι κάπως δύσκολο... μου αρέσουν τα παιχνίδια που είναι πρόκληση και απαιτούν κάποια εξάσκηση.
  5. Ναι είχε βγει αποκλειστικά για BlackBerry (και βασικά το full game ακόμα είναι μόνο εκεί)... coming soon και στις υπόλοιπες πλατφόρμες.. απλά έχω αργήσει λίγο :D
  6. Ευχαριστώ πολύ για το review και φυσικά για τα καλά λόγια όλων! Ελπίζω να σας αρέσει το παιχνίδι και να πείτε και σε φίλους σας να το κατεβάσουν! :) @stewe Σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Βασικά είναι το πρώτο που λες καθώς η εφαρμογή είναι native στο ΒΒ και δεν είναι Android port. Το πρόβλημα είναι πως η Microsoft έχει πάντα ένα πρόβλημα με το να υποστηρίζει ανοικτά πρότυπα. Συγκεκριμένα το μεγαλύτερο εμπόδιο και ανασταλτικός παράγοντας στο να μην υποστηρίζω Windows Phone είναι πως για κάποιο λόγο δεν υποστηρίζεται OpenGL! Το παιχνίδι βασίζεται σε game engine που έχω φτιάξει από την αρχή και όχι σε κάποιο έτοιμο και στηρίζεται σε OpenGL για τα γραφικά το οποίο είναι standard και υπάρχει σε όλες τις άλλες πλατφόρμες. Αν θέλω να τρέξει σε Windows θα πρέπει να ξαναγράψω ένα μεγάλο κομμάτι του σε DirectX. :( Αυτό είναι αρκετή δουλειά και απαιτεί χρόνο, και πιστεύοντας ότι μάλλον η Microsoft πρέπει να υιοθετεί open standards, ποτέ δεν μπαίνω στην διαδικασία. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- yeap ;) BlackBerry Z30
  7. Καλησπέρα σε όλους, σήμερα κυκλοφόρησα το νέο μου παιχνίδι "FlyCraft Herbie: Crazy Machines". Δείτε το τρέιλερ για να πάρετε μία ιδέα εδώ: Το παιχνίδι παίζει σε Android 2.3 και πάνω και μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ: http://applk.co/fh Περιμένω τις εντυπώσεις σας! Ευχαριστώ!
  8. Θα σας πρότεινα να δοκιμάσετε και το δικό μου παιχνίδι FlyCraft Herbie: Crazy Machines Τρέιλερ: Download link: http://applk.co/fh (To link είναι universal και ανοίγοντας στην αντίστοιχη συσκευή σου ανοίγει το αντίστοιχο store!)
  9. Καλησπέρα σε όλους! σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσω το δεύτερο παιχνίδι βασισμένο πάνω στο FlyCraft (που δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα για Android). Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο teaser: Η κυκλοφορία του αναμένεται να γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, και για πρώτη φορά από την εποχή του Pop Corny, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για Android, ios και BlackBerry από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας. Το παιχνίδι θα διατίθεται δωρεάν. Ελπίζω να σας κινήσει το ενδιαφέρον το trailer και να το μοιραστείτε με τους φίλους σας, πράγμα που αποτελεί βοήθεια ανεκτίμητη!
  10. Για την εξαιρετική δουλειά στον ήχο του παιχνιδιού είναι υπεύθυνος ο Θανάσης Lightbridge. Εδώ μπορείτε να δείτε και το σχετικό ποστ του για το θέμα! :D Επίσης όσοι έχετε Galaxy S μπορείτε πλέον να το κατεβάσετε!!! ;)
  11. Καλησπέρα σε όλους! Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Το Galaxy S δεν υποστηρίζεται γιατί στις συσκευές κάποιων χρηστών δεν έτρεχε... το κοιτάζω πάντως το θέμα!
  12. Φίλοι από σήμερα η έκδοση του Pop Corny για Android είναι διαθέσιμη στο Google Play!!! Κατεβάστε το δωρεάν εδώ: http://bit.ly/popcornyandroid Ελπίζω να σας αρέσει!!! :)
  13. http://kalogirou.net/wp-content/536326_10150909522624250_641434249_9635674_71215856_n-150x150.jpg Καλημέρα σε όλους! Μετά από πολύ καιρό, προσπάθεια και κόπο, με χαρά σας αναγγέλλω πως το Pop Corny έρχεται και στο Android στις 15 Ιουλίου! Το Pop Corny είχε κυκλοφορήσει για κινητά iPhone και ταμπλέτες iPad τον περασμένο Φεβρουάριο με σημαντική επιτυχία, και έλαβε πολύ θετικά σχόλια στην Ελλάδα (σαν Ελληνικό προϊόν!) αλλά και διεθνώς. Μπορείτε να δείτε το αρχικό τρέιλερ εδώ: Καθώς και το teaser για τον ερχομό στο Android εδώ: Το παιχνίδι θα διατίθεται δωρεάν μέσω του Google Play και θα απαιτεί έκδοση Android 2.3 και πάνω. Το παιχνίδι θα τρέχει όλα τα ARM based κινητά και ταμπλέτες. Ταμπλέτες με x86 επεξεργαστές για την ώρα δεν υποστηρίζονται καθώς δεν ήταν δυνατή η δοκιμή του παιχνιδιού. Σε περίπτωση που έχετε λοιπόν κάποια τέτοια συσκευή και θα σας ενδιέφερε να βοηθήσετε στην υποστήριξη, παρακαλώ γραφτείτε beta tester στην παρακάτω φόρμα και ίσως καταφέρω να υποστηρίξω και x86 από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας! http://bit.ly/popcornyandroidbetaform Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...