Jump to content

Arxitas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    97
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Arxitas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Arxitas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δοκίμασε αυτό. Δεν είμαι σίγουρος αλλά δες και αυτό. Ένα τρίκ αν θυμάμαι καλά ήταν να γυρίσεις την ημερομηνία 2 χρόνια πίσω (2008) να κάνεις εγκατάσταση και μετά να επαναφέρεις την ημερομηνία. Άλλος είχε πετύχει την εγκατάσταση χρησιμοποιώντας κάρτα SIM Whats Up.... Γενικά για το WeTravel εδώ.
  2. Όπως θές εσύ.Εάν τον βάλεις στο Maps θα έχεις και τους 2 χάρτες και θα επιλέγεις απο το μενού εναλλαγή χαρτών.Εάν όμως το περάσεις στον φάκελο Map τότε να σβήσεις ότι υπάρχει και μετά να περάσεις τα αρχεία.Δεν είμαι σίγουρος αλλα μάλλον θα χρειαστεί και επανεγκατάσταση κάτι τέτοιο.
  3. Κατέβασε το πρόγραμμα απο εδώ. Μόλις το κατεβάζεις κάνε εξαγωγή του αρχείου. Έπειτα σύνδεσε το κινητό στον υπολογιστή και απο το κινητό επέλεξε Μαζική αποθήκευση. Αντέγραψε τον φάκελο WeTravel μέσα στην κάρτα μνήμης. Αποσύνδεσε το κινητό. Απο το κινητό: Πήγαινε στον φάκελο WeTravel. Βρες και εκτέλεσε το αρχείο WeTravel.JAD Θα γίνει η εγκατάσταση. Μόλις τελειώση η εγκατάσταση κάνε τα βήματα για ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ (περιέχονται μέσα στον έγγραφο ΟΔΗΓΙΕΣ) Έπειτα ξεκίνησε την εφαρμογή. Θα σου ζητήσει Search Root - Πάτα YES Θα πρέπει να σου βγάλει αποτέλεσμα Use as rooτ: Card/WeTravel Πατάς YES και είναι έτοιμο. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:Φρόντισε να μην υπάρχουν μέσα στην κάρτα άλλα αρχεία ή φάκελοι του WeTravel πέραν του φακέλου που μόλις αντέγραψες. Υ.Γ. : Μπορείς να φτιάξεις έναν φάκελο μέσα στην κάρτα μνήμης και τον ονομάσει π.χ. GPS και εκει μέσα να αντιγράψεις των φάκελο που έκανες εξαγωγή. Σε αυτή την περίπτωση στο Search Root το αποτέλεσμα που θα σου βγάλει θα είναι USE AS ROOT : Card/GPS/WeTravel Υ.Γ. 2 : Αν παρόλα αυτά σου βγάλει αρκετές επιλογές στο αποτέλεσμα του Search Root τότε προσπάθησε να επιλέξεις τον φάκελο που περιέχει τα αρχεία του WeTravel.Έχω την εντύπωση πως μπορείς να επιλέξεις έναν φάκελο as root αν σου βγάλει περισσότερα του ενός αποτελέσματα.
  4. Κοστίζουν χρόνο :).... κατα τα άλλα είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα πλοήγησης.
  5. As Root πρέπει να επιλέξεις τον φάκελο που περιέχει τα αρχεία του WeTravel πχ Card\WeTravel. Φρόντισε τα αρχεία να βρίσκονται μέσα σε έναν φάκελο. Μπορεί να φταίνε τα ακουστικά.Ένας χρήστης εδώ στο φόρουμ είχε αναφέρει παρόμοιο πρόβλημα και ζήτησε αλλαγή των ακουστικών,τα αλλάξανε και όλα ήτανε εντάξει μετά.
  6. Σε αυτό φταίει ο χάρτης ο οποίος δεν περιέχει πλήρη χαρτογράφηση της ελλάδος. Δοκίμασε τον χάρτη που δίνει ο Jimden στο site του η αυτόν που θα βρείς στο forum του wetravel. Ο αρχικός που δίδεται απο τα downloads του WeTravel δεν είναι καλά ενημερωμένος.
  7. Το πενάκι είναι στην πανω δεξιά γωνία του κινητού.Εχει μια εγκοπη όπου και το τραβάς προς τα έξω.Τώρα για τα μηνύματα που λές προφανώς δεν είναι "καινούριο" αλλά "μεταχειρισμένο" καθώς δεν θα είναι τυχαίο που περιέχει μηνύματα και μάλιστα απο την αλβανία... αν ήταν απο την κορεά θα σου λεγα πως μπορεί να τα πέρασε αυτός που το έφτιαξε.... Το κουτί έχει μια ταινία ασφαλείας ( αυτοκόλλητο ) που σημαίνει πως έχει ή δεν έχει ανοιχτεί,το είχες προσέξει σε τι κατάσταση ήταν ?
  8. ο κωδικος ασφαλείας του κινητου... διαβασε τις οδηγίες και θα τον βρείς....δεν θυμαμαι ποιος ειναι,,, 0 0 0 0 η 1 2 3 4 ...θα σε γελασω.στις οδηγίες τον βρήκα και τον άλλαξα.
  9. Πήγαινε στον φάκελο config και βγάλε απο μέσα τις υπόλοιπες γλώσσες και άφησε μέσα το LANG_GR και το LANG_UK (που είναι το αρχικό).Πάντως αφού η λευκή γραμμή εμφανίζεται δεξιά σημαίνει πως υπάρχουν περισσότερες γλώσσες αλλα επειδή η γραμμή είναι λεπτή θέλει να την πιασεις προσεχτικά (έπειτα απο αρκετές προσπάθειες) με το μολυβακι και να την συρεις κατω να εμφανιστούν και οι υπόλοιπες. Δορυφόρο πιάνεις?Σου βγάζει στον χάρτη που βρίσκεσαι ? ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ αφού πήγαν όλα καλά με την γλώσσα. Για τον χάρτη αυτός που έχει μέσα είναι ο Ελληνικός χάρτης που δίνει το site του WeTravel για την Ελλάδα και είναι αρκετά ελλιπής.Δοκίμασε τον χάρτη:Ελληνικοί χάρτες για We-travel (Powered by Garmin, Exported by NIKOLASIRA, v1.85) που υπάρχει στο site του Jimdem LG ARENA TOOLS στα Download.Ο χάρτης έχει μέγεθος 600 ΜΒ.Θα τον βάλεις στον φάκελο MAPS και έπειτα θα πάς στο WeTravel\Ρυθμίσεις\Προχωρημένες\Επιλογή Χάρτη
  10. Να σου πώ. Μόλις πατάς επιλογή γλώσσας κατεβαίνει ένα μενού με τις τρείς αυτές επιλογές που προανέφερες.Δεξιά τους υπάρχει μια λευκη κάθετη γραμμή (αρκετά λεπτή) με γκρί πάνω.Η γραμμή αυτή είναι συρόμενη και με το μολυβάκι την σέρνεις κάτω και βρίσκεις και τις υπόλοιπες γλώσσες. Για τον χάρτη σου βγάζει στην μπεζ οθόνη NO MAP DATA ?
  11. Απο όσο ξέρω αυτό το bug έχει εμφανιστεί στα Vista.Κοίταξε το αρχείο hosts και εσύ στα XP για να δεις εάν είναι δηλωμένο το 127.0.0.1 locahost. Αν όχι κάνε το ίδιο.Αν ναί τότε κάτι άλλο παίζει (ή firewall ή o browser - -και σε αυτά σφάλματα εμφανίζονται.)
  12. Κοίταζα τώρα στο site της LG και ενώ λέει αναβάθμιση λογισμικού στο GT505 δεν παρέχεται το Firmware για το GT505.Κατέβασα και το PC SYNC που δίνει για την αναβάθμιση και εκεί όμως δεν παρέχεται αναβάθμιση για την συσκευή. Μήπως το Firmaware του GT505 σχετίζεται με κάποια άλλη συσκευή και μπορούμε να κάνουμε την αναβάθμιση; (αν και το αποκλείω ωστόσο δεν μπορείς να ξέρεις).
  13. Για να δουλέψει το localhost στα vista πρέπει να κάνεις το εξής. 1. Ανοιξε το Notepad ως Administrator (διαχειριστής). 2. Πήγαινε c:\windows\system32\drivers\etc\ και άνοιξε το αρχείο hosts με το notepad που είσαι διαχειριστης (δηλαδή μέσα απο το notepad θα βρείς το αρχείο αυτό). 3.Πρόσθεσε στο τέλος αυτή την γραμμή: 127.0.0.1 locahost 4. Αποθήκευση Επίσης δες εδώ και για επαναφορά (εάν κάτι πάει πολύ στραβα πχ τα σβήσεις όλα) δες εδώ.
  14. Η συσκευή έχει αρκετά καλές δυνατότητες και να το πάρεις μόνο για facebook το μειώνεις αρκετά. Το WIFI λειτουργεί άψογα και μπαίνει και σε ξεκλειδώτα.Επίσης εχει την δυνατότητα αυτόματης σύνδεσης στα αποθηκευμένα δίκτυα. Και το Facebook φυσικά και παίζει καθώς το Facebook είναι ένα site και αυτό όπως τα άλλα.Το Facebook αναγνωρίζει την συσκευή και έχεις δυνατότητες να προβάλεις την σελίδα σαν mobile site και σαν κανονική εμφάνιση (όπως στα PC). Δές εάν μπορείς να δείς βίντεο στο Youtube απο κάποιο άλλο router (εάν βρείς κάνενά ανοιχτό πχ σε κάνα καφέ δοκίμασε). Απο metacafe μπορείς να δείς βίντεο ; Έκανες την εγκατάσταση με το .JAD (αυτό συνήθως συμβαίνει όταν η εγκατάσταση γίνεται με το .JAR); Μέσα στο WeTravel υπάρχει ο φάκελος Config.Δεν εάν περιέχει μέσα ένα αρχείο LANG_GR.Αν όχι τότε κατέβασε μία έκδοση που να έχει ελληνικό μενού (Εξάγετε τον φάκελο Config και τοποθετήστε τον μέσα στον φάκελο του We Travel στην συσκευή σας.Ανοίξτε το πρόγραμμα και πηγαίνετε Settings\Advanced\Screen Details Στην επιλογή Language επιλέξτε το Lang_GR και το Ελληνικό μενού είναι έτοιμο) Για να βρείς την Αθήνα γράψε πχ Αθ ή ATH και όχι Athina ή Athens (μόνο τα πρώτα γράμματα). Εάν η έκδοση που έχεις είναι ή 0.9.0.8 τότε έχει "διορθωθεί" απο την WeTravel και δεν λέει 64 klm πλέον αλλά 0.
  15. Το θέμα απο ότι έχω καταλάβει είναι να μπούμε όλοι μαζί στο openstreetmap και να προσθέσουμε όλοι το λιθαράκι μας ώστε να αναβαθμιστεί ο χάρτης και να τον έχουμε.Καλά θα ήταν ο Map Generator του WeTravel να δεχότανε τον Auto Drive Hellas 1.90 gr.Ισως μια επικοινωνία με τον admin του WeTravel βοηθήσει (αν και εγώ που του έστειλα τις ελληνικές φωνητικές εντολές μου είπε πως θα τις βάλει στο site για download αλλά ... ).
×
×
  • Create New...