Jump to content

SniFiSniF

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    329
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About SniFiSniF

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

SniFiSniF's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ok , είμαι πίσω μαζί σας για περισσότερα νέα. Κατ' αρχάς να τονίσω ότι ξανα-flash-αρα την 2.1 λόγω διαφόρων bugs που είχαν εμφανιστεί... Η 2η φορά , αναμενόμενα , ήταν και η τυχερή! *Πολύ καλύτερη ταχύτητα αν και στην αρχή θα σας δώσει την εντύπωση ότι αργεί. Αυτό συμβαίνει γιατί τρέχουν διάφοροι συγχρονισμοί στο background και αφού τελειώσει η όλη διαδικασία το κινητό πάει σφαίρα ... και όταν λέμε σφαίρα δεν εννοούμε R2BA024 -> R2BA026: Σφαίρα ........ μην αφοδεύσω ... εννοούμε ΣΦΑΙΡΑ. *Αισθητά βελτιώθηκε η ένταση του ακουστικού κατά την διάρκεια της κλήσης. Όχι πλέον δεν είναι εντύπωση μας ούτε οφείλεται στην όξυνση της ακοής μας. Είναι γεγονός η ένταση έχει αυξηθεί. *Φοβερή αυτονομία μπαταρίας. Από χθες που πέρασα την 2.1 στις 4 το βράδυ μέχρι τώρα στις 11.30 το επόμενο πρωί το κινητό το έχω πεθάνει. Αποτέλεσμα κατανάλωσης...? 9% :blink: *Επίσης προβλήματα που ανέφερα με το κλείδωμα της οθόνης , δεν υφίστανται , προφανώς είχε φάει κάποιο κόλημα η συσκευή. Το market δουλεύει επίσης άψογα , κατεβάζει γρήγορα , χωρίς αποτυχημένες προσπάθειες και η εγκατάσταση των εφαρμογών γίνεται αστραπιαία. *Την ρύθμιση της αυτόματης φωτεινότητας μέσω του σένσορα όντως την αφαιρέσανε. Η φωτεινότητα είναι πάγια πλέον (κατά την αρεσκεία του χρήστη) και μπορεί να ρυθμιστεί εξωτερικά μέσω του Widget σε 3 διαφορετικές σκάλες (ασθενής - μέτρια - δυνατή). *Η διαδικασία root για την 2.1 έχει επιτευχθεί. Αν αυτό σας εμπόδιζε απ' το να την κάνετε τότε προχωρήστε άφοβα. Λειτουργεί 100% και είμαι rooted με περασμένο Titanium Backup όλα λειτουργούν ok. *Ανέφερα ένα πρόβλημα κολήματος κατά την επαναφορά επαφών από την default εφαρμογή backup της Sony Ericsson. Αυτό δεν ξέρω κατά πόσο "έστρωσε" με το re-flash που έκανα ή εάν είναι όντως bug. Δεν ήθελα να ρισκάρω να μου ξαναπεράσει μισές και κατακρεουργημένες επαφές και sms. *Αντιμετωπίζω μια δυσκολία με το Wi-Fi. Συγκεκριμένα αν το ανοίξω από το widget όσο και να περιμένω δεν συνδέεται. Αν πάω στις Ρυθμίσεις και προβάλω την λίστα με τα διαθέσιμα δίκτυα Wi-Fi τότε συνδέεται κατευθείαν στο κοντινότερο που μπορεί να μπει (εφόσον έχει τον κωδικό). Περίεργο ... :shifty: *Timescape/Mediascape πολύ πιο γρήγορα λόγω λειτουργικού πλέον , και θα καλυτερέψουν περισσότερο και ως αυτόνομες εφαρμογές με την 2.1.x που θα κυκλοφορήσει σε λίγο που θα αφορά αυτά αποκλειστικά και μόνο. *Καιρός να δοκιμάσουμε αυτόν τον φοβερό και τρομερό Launcher Pro , τον τεράστιο ανταγωνιστή του ADW Launcher για εκδόσεις 2.1 και άνω! Και φυσικά το μεγάλο μας παράπονο , η παιχνιδάρα Angry Birds Official (όχι η Beta) , τρέχει άψογα! Αυτά από μένα προς το παρόν, θα επιστρέψω σύνοτμα με νεότερα! :) Edit (έτσι γιατί δεν άντεξα): Θέλεις να χειροδικήσω? Όχι πες μου , θέλεις? Προσπαθείς να με κάνεις να ζηλέψω? Έχω βάλει ήδη στο μάτι το Desire HD!!!!
  2. Μόλις έκανα την αναβάθμιση: Θετικά: *Πολύ πιο γρήγορο. *Όλα τα updates που είχε υποσχεθεί η Sony Ericsson. ...to be continued. Αρνητικά (Προσωπικά Bugs και μη - οπότε σε όλα τα παρακάτω προσθέστε ένα μεγάλο ΜΑΛΛΟΝ): *Δεν υπάρχει πλέον αυτόματη φωτεινότητα. *Δεν μου κλειδώνει με το power button. *Ακόμα και με επαναπροσδιορισμό των φωτογραφιών των επαφών , αυτές εμφανίζονται pixelated κατά την διάρκεια της κλήσης (εισερχόμενη ή εξερχόμενη). *Δεν μου επαναφέρει τα πάντα η επίσημη εφαρμογή για backup της SE. Κολλάει και τερματίζει με μήνυμα σφάλματος στην επαναφορά επαφών και μηνυμάτων SMS (έχω αρκετά αλλά αυτός δεν είναι σοβαρός λόγος). Αυτά επί του παρόντος , θα επιστρέψω με περισσότερα νέα μόλις το σκαλίξω περισσότερο.
  3. Μιλάς για την 2.1 γενικά ή για την Nordic συγγεκριμένα?
  4. Τι ξέρουμε για Generic - Global?
  5. Καλύτερα να ξεκινήσεις με κάτι απλοϊκό όπως το 3GS , το XPERIA ήδη ζορίζει άτομα με βασικές γνώσεις περί smartphones και χωρίς όρεξη/χρόνο για ενασχόληση το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το πουλήσεις την μεθεπόμενη της αγοράς του (όπως πολλοί εδώ μέσα :shifty: ) .
  6. Από εδώ κατέβασα το SDK. Υπάρχει περίπτωση να μην είναι το πιο πρόσφατο? :worry:
  7. Παίδες καλησπέρα , δεν ξέρω αυτό που ποστάρω κατά πόσο έχει σχέση με Android Development , αν οι mods θεωρούν ότι δεν ταιριάζει εδώ ας το μεταφέρουν σε ξεχωριστό thread. Διάβασα ένα αρχείο που βρήκα ψάχνοντας στο Google και λεγόταν , Complete Guide to ADW.Launcher , μπορείτε να το βρείτε εδώ. Το τελευταίο του κεφάλαιο αναφέρεται στο πως να δημιουργήσεις δικά σου θέματα για τον ADW.Launcher , το γνωστό replacement application. Ακολούθησα τις οδηγίες κατά γράμμα αλλά πριν ακόμα ξεκινήσω , κολλάω σε ένα σημείο. Εκεί που λέει: *To Load the template into eclipse: On eclipse, select new android project On the new project screen, select "Project from existing source" and select the theme template dir. Click finish. Ενώ κάνω τα πάντα ολόσωστα μου εμφανίζεται το παρακάτω (βλ. screenshot) και όντας αρχάριος στο γενικότερο developing , δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει... Κάποιος που να μπορεί να δώσει τα φώτα του? :O [ATTACH]17443[/ATTACH]
  8. Δοκίμασε με κάποιο task manager να σκοτώσεις την εφαρμογή market και ακολούθως ξανανοιξέ το. Καμιά φορά δεν δέχεται τις αλλαγές αμέσως.
  9. Λοιπόν kooky επειδή υπάρχει μια σχετική σύγχυση θα σου απαντήσω αναλυτικά στις ερωτήσεις σου με κάποια επιφύλαξη όμως , δηλαδή σε κάθε απάντηση υπάρχει και η πιθανότητα 1% να κάνω λάθος. :O 1. Οι εφαρμογές εγκαθιστούνται στην εσωτερική μνήμη του κινητού. Όταν κάνεις την αναβάθμιση σε 2.1 (που κανείς μας δεν ξέρει ακριβώς ποιες θα είναι οι επιπτώσεις της πάνω στην συσκευή) πιθανό είναι ότι για να γίνει μια τέτοια μεγάλη αναβάθμιση μάλλον θα χαθούν και όλα όσα είναι αποθηκευμένα στην εσωτερική μνήμη του τηλφώνου , δηλαδή , Επαφές , SMS , MMS , Εγκατεστημένες Εφαρμογές , Ρυθμίσεις Κινητού (ρυθμίσεις συγχρονισμού , κωδικοί wi-fi δικτύων κλπ.). Ωστόσο , έχω την εντύπωση ότι όταν κατεβάζεις μια επί πληρωμή εφαρμογή αυτή καταχωρείται σαν πληροφορία στο Gmail σου έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα πας να την ξανακατεβάσεις να σου λέει απλά "Εγκατάσταση" και όχι "Αγορά". Αλλά και πάλι δεν είμαι απόλυτα σίγουρος. 2. Στο βήμα -3- του οδηγού , αφού κατεβάσεις την εφαρμογή Market Enabler που προτείνει το παιδί πρέπει να συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή και να μεταφέρεις το αρχείο Market_Enabler.apk (ή τέλος πάντων όπως θα λέγεται) μέσα στην κάρτα μνήμης του τηλεφώνου , έτσι ώστε μετά να χρησιμοποιήσεις τον Astro (που σου είπε να κατεβάσεις πιο πάνω) για να βρείς την εφαρμογή εκεί που την μετέφερες και να την εγκαταστήσεις. 3. Μέχρι το βήμα -4- του οδηγού είσαι καλυμμένη για τις επί πληρωμή εφαρμογές και θα μπορείς να τις βλέπεις κανονικά στο Market σου , δες όμως τι γίνεται... Χωρίς το βήμα -5- η λίστα του market σου θα δείχνει κάπως έτσι: [ATTACH]17438[/ATTACH] Θα είναι όλες μαζί free & paid εφαρμογές. Με το βήμα -5- θα μπορείς να έχεις πάνω εκεί που λέει "Εφαρμογές - Παιχνίδια - Λήψεις" και ένα ακόμα κουμπί το οποίο θα λέει "Επί Πληρωμή Εφαρμογές" και όταν θα το πατάς θα σου βγάζει μόνο εφαρμογές που μπορείς να τις αγοράσεις και καμία από τις δωρεάν. Είναι περισσότερο για πρακτικούς λόγους παρά οτιδήποτε άλλο... Αν γνωρίζεις ποιες εφαρμογές θέλεις τότε και μέχρι το -4- είσαι OK και μετά μπορείς να τις κάνεις Αναζήτηση από το κουμπί με τον Μεγενθυντικό Φακό - πάνω δεξιά. Πατατιά δεν γίνεται να κάνεις , με αυτά τα τηλέφωνα η ομορφιά προέρχεται από το πείραγμα και το ψάξιμο! Μην ανησυχείς για τίποτα , οτιδήποτε ποστάρουμε (εγώ ή άλλα παιδιά που ασχολούμαστε) εδώ μέσα είναι απολύτως ασφαλές και δοκιμασμένο αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες κατά γράμμα. Ελπίζω να βοήθησα! :) Επίσης αν και σου απάντησα παραπάνω σχετικά με την αγορά εφαρμογών , να ενημερώσω ότι η εγκατάσταση -το τονίζω- εφαρμογών στην κάρτα μνήμης (SDCARD) της συσκευής είναι εφικτή με Android 2.2 Froyo κι έπειτα. Φυσικά υπάρχει και ένας ημιτελής τρόπος για την 2.1 (και ίσως με την 1.6?? :confused: ) με την εφαρμογή Apps2SD και με μπόλικο "πείραγμα" αλλά αν φοβάσαι ακόμα το root , τότε δε σου συστήνω ούτε καν να το προσπαθήσεις!!! :p :p :p
  10. Εσύ επίσης χρησιμοποιείς και το sweeterhome? Για βοήθησε με με ένα pm και ένα link! ;)
  11. Αυτή η αναβάθμιση που έχει εκεί στις 22 Οκτωβρίου , αν κρίνω από το όνομα της περισσότερο για αναβάθμιση mini/mini pro μου κάνει παρά για x10i... Άμα αναβαθμιστούν τα μικρά πριν το μεγάλο θα φάω το π...... μου! :X
  12. Επιτέλους!!! Η πολυπόθητη αναβάθμιση!!! Μου ήρθε ανακοίνωση στο κινητό πριν λίγο και αναβαθμίζω OTA αυτή τη στιγμή σε 2.1!!! ................... Το πιστέψατε? :lol: Είπα κι εγώ... όχι καμία σχέση παίδες χαλαρώστε! Απλά ήθελα να παρουσιάσω ένα καινούριο application που υπέπεσε στην αντίληψη μου. Είναι εναλλακτικός Launcher (όχι καλύτερος από τον ADW) αλλά και εξαιρετικός Task Manager/Switcher. Ρίξτε μια ματιά , λίγο που τον δοκίμασα δεν μου πολυάρεσε αλλά σε άλλον μπορεί να φανεί χρήσιμο! Itching Thumb Και ένα βίντεο - επίδειξη [/b].
  13. Τι εννοείς ως υπομενού?
  14. Το OPEN GL ES 2.00 ίσως... Δεν ξέρω βγάζεις άκρη με την SE σάμπως? Sent from my X10i using Tapatalk
×
×
  • Create New...