Jump to content

Darksoul

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Darksoul

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Darksoul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας παλι! ευχαριστω για το ενδιαφέρον, η ώρα πάει μπροστά ακόμη και αν την ρυθμίσω και μείνει αναμένο την βλέπω παει μπροστά! αν τον κλείσω και μετα απο πααααρα πολύ κόπο τον ανοίξω πάλι αλλάζει η ημερομηνία και η ώρα! το λαμπάκι για την λειτουργία ανάβει ακόμα και αν τον είχα ανοιχτό, τον κλείσω και προσπαθήσω καπάκι να τον ανοίξω πάλι, αν τον αφήσω για αρκετή ώρα ανάβουν και τα άλλα λαμπάκια (bluetooth και wlan) λειτουργεί και ο ανεμιστήρας! αλλά δεν εμφανίζει τίποτα στην οθόνη σαυτήν την περίπτωση του βγάζω την μπαταρία τον βγάζω και από την πρίζα και μένει όλη μερα ετσι το βράδυ ανοίγει!
  2. πρεπει να τον έχω εκτος πρίζας και η μπαταρία βγαλμένη να μείνει έτσι αρκετή ώρα μετα ανοίγει! αν τον κρατήσω αρκετή ωρα ετσι, ανοιγει και με "σκετη"μπαταρια και με πριζα! αν ήταν τα drivers ή είχε κατι σοβαρό δεν θα άνοιγε καθόλου πιστεύω, επίσης πρόσεξα ότι η ώρα στον υπολογιστή μου δεν είναι η σωστή! και την έχω ρυθμίσει αρκετές φορές ακόμα και ανοιχτό να τον έχω μένει πίσω ή παει μπροστά!!! (απο τότε που μου προκάλεσε το πρόβλημα αρχισε να συμβαινει αυτο). οταν προκλήθηκε το προβλημα το δούλευα με μπαταρία και τον είχα εκτός πρίζας.
  3. Έχω το sony vaio vgn fz21z. Μια μέρα λοιπόν τόκλεισα κατευθείαν (απο το κουμπί, συνήθιζα να το κανω) και βγήκα, όταν γύρισα πρόσεξα οτι ο υπολογιστής δεν είχε κλείσει αλλά μόνο η οθόνη του, όλα ταλλα δούλευαν κανονικά (και ο ανεμιστήρας) προσπάθησα να τον κλείσω κρατώντας πατημένο το κουμπί, δεν έκλεινε τον έβγαλα από την πρίζα έβγαλα και την μπαταρία,προσπάθησα να τον ξανανοίξω αλλα τίποτα! τον άφησα πολύ ώρα με την μπαταρία αφαιρεμένη και τελικά άνοιξε (μετά απο πολύ ωρα προσπάθειας) και τώρα ανοίγει όποτε του "κατέβει"! και πάντα πρεπει να τον έχω για αρκετη ωρα με την μπαταρια αφερεμένη και εννοείται όχι στην πρίζα, τι μπορεί να συμβαίνει; δεν θέλω να τον στείλω Βέλγιο καθώς δεν ξέρω πόσο θα μου κοστίσει, πόσο θα τον κρατήσουν και τον χρειάζομαι καμιά βοήθεια ρε παιδια; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας θα πρεπει να σας κούρασα.:p
  4. Ντροπή μας! ντροπή σαυτους που αυτοαποκαλουνται ανθρωποι ποιος τα κανει αυτα? δειτε το http://www.furisdead.com/feat/ChineseFurFarms/ Πείτε γνώμες πως θα μπορουσαμε να βοηθησουμε? που ειναι η φιλοζωικες οργανωσεις? υπαρχει καποιος να τους τημωρισει? διαδωστε το βίντεο παντου! τα ζωάκια υποφέρουν, και αυτα εχουν ψυχη, πείτε ΟΧΙ στης ΓΟΥΝΕΣ βοηθήστε πειτε ιδέες να τιμωριθουν αυτοι που τα κανουν αυτα! ας ενεργήσουμε! ΚΤΗΝΟΙ σαν δεν ντρέπονται. Διαδώστε το βιντεάκι Όπου μπορείτε (hi5 msn icq σε διάφορα forum) πραγματικά ταχω χάσει! μωλις τωρα το είδα!
  5. Paidia th paizei mauto to magazi? enas filos mou exei paei kai exei parei kaparntina apo 200eurw 50!!! ti akrivws paizei? mhpws den einai ta authentika? toso fthina se markes? to savvato tha paw na dw ti akrivws einai
  6. geia sas, exw sundesh on telecoms kai sundeomai me wireless giati xrishmopoiw to laptop mou exw dokimasei na kanw paixnidi sto Dota kai kaneis den mpainei profanws den mporw na kanw paixnidi ti mporei na ftaiei? Euxaristw ek twn proterwn.
  7. to xerw eixa kanei ena "thema" giauto alla osa eixa grapsei ta meteferan edw an einai na kanoume ena allo giauto to thema(modeling)
  8. oxi ennow osoi pisteuoun oti exoun ta prosonta as postaroun photo tous kai na leme th gnwmh mas ti lete?
  9. Τι χρειάζεται για να γίνει κανεις μοντέλο; ποστάρετε φωτογραφίες όσοι ενδιαφέρεστε.
×
×
  • Create New...