Jump to content

Lakism13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    125
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About Lakism13

  • Ημ. Γέννησης 29/03/1989

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Lakism13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μπορείς να στείλεις και πμ. χοτμπιρντ ειμαι ναι. βασικά έλεγε θέλει 3 σειρές στην πρώτη φτίαχνεισ ένα mp4 αρχειό και γράφεις το όνομα του. το mp4 το κάνεισ copy paste και του αλλάζεις όνομα? στη δεύτερη ζητάει κάτι που δεν μπορώ να το βρω και στην τρίτη τον κωδικό του κάθε καναλιού, αυτό το βρήκα στο bouquets του dream.
  2. με το πρόγραμμα που δίνει τα πέρασες? δε μπορεσα να βρώ μόνος το zap url κλπ που λέει...μήπως μπορείς να με βοηθήσεις λίγο? εγώ έτρεξα το πρόγραμμαπάτισα export sto air video αλλά δεν παίζουν τα αρχεία μετά μου λέει invalid.
  3. PERIKLI κατάφερες να κάνεισ stream απότο dream sto air video? εγλω πιστεύω τα έκανα όλα σωστά αλλα μου λέει invalid sto video.:(
  4. Δηλαδή είναι μια κεραία διαμέσου ADSL? άχρηστο για μένα, αφήστε που η κεραία αυτή θα ακτινοβολεί σαν τρελή.
  5. Lakism13

    iPhone 4

    Όμως παιδιά τι θα γίνεται με το itunes? Όταν το βάζεις στο ελληνικό θα κάνει activation? Μπορεί να είναι ξεκλείδωτο αλλα να θέλει activation στη χώρα που το αγοράζεις :(
  6. edge και στην ξάνθη!:)
  7. Για να το καταλάβεις πρέπει να σβήσεις το 3g ή να είσαι σε περιοχή που δεν έχει 3g αλλά μόνο egde.Εμφανίζεται ένα Ε δίπλα απο το σήμα της voda
  8. Με μεγάλη μου χαρά σας ανακεινώνω ότι η vodafone έχει δίκτυο edge στην Καλαμαριά θεσσαλονίκης. Δεν πρόλαβα να το τεστράρω καλά μιας και το πέρασμα μου ήταν σύντομο όμως η λειτουργία του είναι επιτέλους γεγονός!:):):)
  9. Εδώ και 4 μήνες περίπου έχω μια 32αρα lg οΘΌΝΗ. Σήμερα παρατήρησα ότι έχει δυο κολλημένα pixel. Οι τηλεοράσεις έχοθν zero pixel εγγύηση?
  10. Με το update δουλεύει μια χαρά σε 2G:)
  11. Δοκιμασμένο και παίζει άψογα με gprs-wifi :) http://pushfix.info/node/28
  12. δεν δουλεύει σε iphone 2G σε μένα και απότι διαβάζω σε κανένα:(
  13. pperikli πως κάνουμε official activate? βάζω την κάρτα της at&T και μου ζητάει είτε νούμερο είτε στοιχεία. εσύ τι έκανες?
×
×
  • Create New...