View Full Version : Hair Styling - Περιποίηση μαλλιών
Bayern7
9 Απρ. 2007, 22:51
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=4256
steisi
9 Απρ. 2007, 23:07
ποσο καιρο εχεις παρατηρησει την ελλειψη ογκου?σταματησες να χρησιμοποιεις την τοστιερα μετα απο αυτο?
γενικα ξερω πως δεν κανει καλο να χρησιμοποιεις συνεχεια τοστιερες,ισιωτικα κλπ.χρησιμοποιεις αλλους τροπους για να κανεις πιο σπαστα τα μαλλια σου εκτος απο αυτο?ρωταω για να βρω πιθανες αιτιες κ λυσεις.:p
αλλα μην αγχωνεσαι μαλλον δεν ειναι μονιμο το προβλημα.λυνεται.:)
Έχω σταματήσει να τη χρησιμοποιώ εδώ και 5 μέρες και το μαλλί μου είναι "πίτα":worry: .
Γενικά πάντως δεν χρησιμοποιώ κανένα άλλο προιόν όπως λάκ, ζελέ ή αφρό, ούτε όταν τα έκανα με τη τοστιέρα αλλα ούτε και πιο πριν.
sofi-k
9 Απρ. 2007, 23:12
Συνηθως με την τοστιερα φριζαρουν περισσοτερο τα μαλλια...Περιεργο...:worry:
Βασικα ασε την τοστιερα για ενα διαστημα και παρε σαμπουαν για ογκο κ.τ.λ. και αστα γενικα να ησυχασουν λιγο. Θα επανελθουν.
Έχω σταματήσει να τη χρησιμοποιώ εδώ και 5 μέρες και το μαλλί μου είναι "πίτα":worry: .
Γενικά πάντως δεν χρησιμοποιώ κανένα άλλο προιόν όπως λάκ, ζελέ ή αφρό, ούτε όταν τα έκανα με τη τοστιέρα αλλα ούτε και πιο πριν.
5 μερες ειναι λιγο διαστημα,γι'αυτο.σταματα να χρησιμοποιεις για λιγο να δουμε πως θα παει.λογικα θα επανελθουν.;)
χρονια πολλα κιολας!!:)
bomber21
10 Απρ. 2007, 01:16
To Κυριότερο πρόβλημα εμένα ήταν η ξηροδερμία και δευτερευόντως η λιπαρότητα.
όχι,από το hondos center τα πήρα ! :D
elekas
10 Απρ. 2007, 09:25
Πρεπει να τα αφησεις "ησυχα" τουλαχιστον 2-3 εβδομαδες για να δεις.Η τοστιερα τα ταλαιπωρει τα μαλλια.Καλο θα ηταν να πας και σε ενα κομμωτηριο να σου καθαρισουν λιγακι τις ακριες που ειναι πιο ευπαθης
FREAK_OF_NATURE
10 Απρ. 2007, 13:11
Βασικα ασε την τοστιερα για ενα διαστημα και παρε σαμπουαν για ογκο κ.τ.λ. και αστα γενικα να ησυχασουν λιγο. Θα επανελθουν.+1
ασε τα μαλλια σου να ηρεμησουν λιγο.
μπορει να φταιει και η τοστιερα που εχεις.
εγω ειχα αγορασει επαγγελματικη με κεραμικες πλακες κτλ κτλ
για να τα κανω ομως τοστιερα(σγουρομαλλα γαρ)πρεπει πρωτα να τα ισιωσω και μετα να τα κανω με τη τοστιερα..δε φανταζεσαι τι ταλαιπωρια ειναι αυτη για το μαλλι
steisi
10 Απρ. 2007, 16:34
Τελικά πήγα στο κομμωτήριο και μου είπαν ότι γενικά το μαλλί μου δεν έχει καεί και είναι σε σχετικά καλή κατάσταση.:happy:
Όμως παρόλα αυτά έχει ταλαιπωρηθεί και έχει πολλές σπασμένες τρίχες (και όχι στις άκρες πράγμα που σημαίνει οτι είναι λόγω της τοστιέρας). Μου δώσανε ένα σαμπουαν για όγκο Schwartzkopf Light Volume και μία μάσκα Schwartzkopf Repair Rescue και είπε οτι δεν χρειάζεται να κάνω εκει κάποια θεραπεία.
Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω και πάλι γιατί δεν έχουν τον όγκο που είχαν πριν αφού όπως λέει ο κομμωτής τα μαλλιά μου είναι σε καλή κατάσταση και η ρίζα δεν έχει παθει τίποτα.
Κατα πάσα πιθανότητα μου είπε οτι θα επανέλθουν σε κανένα τρίμηνο!!!!:cry:
Μα καλά...τοοοοοοσο πολύ????
Τελικά πήγα στο κομμωτήριο και μου είπαν ότι γενικά το μαλλί μου δεν έχει καεί και είναι σε σχετικά καλή κατάσταση.:happy:
Όμως παρόλα αυτά έχει ταλαιπωρηθεί και έχει πολλές σπασμένες τρίχες (και όχι στις άκρες πράγμα που σημαίνει οτι είναι λόγω της τοστιέρας). Μου δώσανε ένα σαμπουαν για όγκο Schwartzkopf Light Volume και μία μάσκα Schwartzkopf Repair Rescue και είπε οτι δεν χρειάζεται να κάνω εκει κάποια θεραπεία.
Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω και πάλι γιατί δεν έχουν τον όγκο που είχαν πριν αφού όπως λέει ο κομμωτής τα μαλλιά μου είναι σε καλή κατάσταση και η ρίζα δεν έχει παθει τίποτα.
Κατα πάσα πιθανότητα μου είπε οτι θα επανέλθουν σε κανένα τρίμηνο!!!!:cry:
Μα καλά...τοοοοοοσο πολύ????
Αφου εδωσες που εδωσες λεφτα και πηρες προιοντα γιατι δεν πηρες KERASTASE που ειναι κλασεις ανωτερα απο ολα τα αλλα που κυκλοφορουν στην αγορα? Πηγαινε και πες να σου δωσει για ογκο το σαμπουαν Bain Volumactive 16,60 ευρω και την μασκα Masque Volumactive 32,00 ευρω και τα δυο για ογκο και πιστεψε με ναι μεν ειναι ακριβοτερα απο τα αλλα αλλα η ποιοτητα τους ειναι κλασεις ανωτερη απο ολα οσα κυκλοφορουν
libido
10 Απρ. 2007, 17:52
τα μαλλάκια σου θέλουνε ενυδάτωση, μην χρησιμοποιείς ούτε πιστολάκι για μερικό διάστημα, να πίνεις νεράκι, φτιάξε την διατροφή σου, άφθονο σίδηρο, και φάε και αρκετά καρότα.
από μάσκα χρησιμοποίησε μία ανά λούσιμο. να έχει κάτι από βιταμίνες φρουτων και όχι πολλά χημικά.
θα ήτανε καλό να βράσεις χαμομήλι και να τα βρέξεις και να τα αφήσεις μέχρι να κρυώσουνε.
γενικά σταμάτησε οτιδήποτε μηχάνημα που βάζεις στα μαλλιά σου και να χρησιμοποιείς βαμβακερή πετσέτα, αφράτη, και μετά να στεγνώνουνε μόνα τους. θα επανέλθουνε.
Bayern7
10 Απρ. 2007, 20:38
Αφου εδωσες που εδωσες λεφτα και πηρες προιοντα γιατι δεν πηρες KERASTASE που ειναι κλασεις ανωτερα απο ολα τα αλλα που κυκλοφορουν στην αγορα? Πηγαινε και πες να σου δωσει για ογκο το σαμπουαν Bain Volumactive 16,60 ευρω και την μασκα Masque Volumactive 32,00 ευρω και τα δυο για ογκο και πιστεψε με ναι μεν ειναι ακριβοτερα απο τα αλλα αλλα η ποιοτητα τους ειναι κλασεις ανωτερη απο ολα οσα κυκλοφορουν
Αυτά πουλούσε ο κομμωτής, αυτά της έδωσε. Χρήμα ήθελε να βγάλει. Που να ξέρει η κοπέλα για αυτά τα προιόντα που λες;
Τα προιόντα του ήθελε να πουλήσει κάτα κύριο λόγο ο άνθρωπος. :p
c00kiE
12 Απρ. 2007, 18:34
Τα Kerastase είναι τα καλύτερα..εγώ χρησιμοποιώ εδώ και 4 καλοκαίρια την κρέμα για τον ήλιο ή κάπως έτσι...
FREAK_OF_NATURE
13 Απρ. 2007, 18:19
μια χαρα ειναι και τα Schwartzkopf
την δουλιτσα τους θα την κανουν στο μαλλι της φιλης.
maria24
14 Απρ. 2007, 12:18
λακ για ογκο φανατικα!
FREAK_OF_NATURE
14 Απρ. 2007, 13:05
με την λακ ρε παιδια δε σας πιανει φαγουρα?
για το δικο μου μαλλι ενα μπουκαλι δε φτανει,και μετα εχω τρομερη φαγουρα-ανεξαρτητως μαρκας
η μονη που δε μου εφερνε συμπτωματα κνισμου ειναι της avon αλλα εκεινη μυριζε φρουτιλα..
c00kiE
14 Απρ. 2007, 13:12
για το δικο μου μαλλι ενα μπουκαλι δε φτανει,και μετα εχω τρομερη φαγουρα-ανεξαρτητως μαρκας
η μονη που δε μου εφερνε συμπτωματα κνισμου ειναι της avon αλλα εκεινη μυριζε φρουτιλα..
Και μένα με πιάνει φαγούρα και για αυτό δεν βάζω ποτέ..αλλά αυτήν της avon δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου..κάτσε να την τσεκάρω..τώρα το άρωμα φρουτίλα κάτι μου κάνει αλλά οκ..
FREAK_OF_NATURE
14 Απρ. 2007, 13:15
δεν ειναι ακριβως φρουτιλα αλλα εκει με παραπεμπει..
ευτυχως το μαλλι μου δε χρειαζεται λακ..
kostakiss
14 Απρ. 2007, 14:06
οποιος θελει και ματ λουκ ας δοκιμασει το Manga Head της Garnier (fructis style)
sofi-k
14 Απρ. 2007, 14:07
Η λακ ειναι must για μενα...Ειναι που ειναι σγουρα κι ατιθασα...αμα δεν βαλω και λακ...:cry:
FREAK_OF_NATURE
14 Απρ. 2007, 14:16
μα κι εγω σγουρα μαλλια εχω..
ενα σταδιο πριν την νταλια ειμαι :p
αλλα λακ στο μαλλι μου δε βαζω..προτιμησε τον αφρο.
sofi-k
14 Απρ. 2007, 14:18
μα κι εγω σγουρα μαλλια εχω..
ενα σταδιο πριν την νταλια ειμαι :p
αλλα λακ στο μαλλι μου δε βαζω..προτιμησε τον αφρο.
Μα βαζω αφρο...Αλλα καμια φορα χρειαζονται και λιγη λακ στο τελειωμα για να στρωσουν...:(
FREAK_OF_NATURE
14 Απρ. 2007, 14:21
μη τα φορτωνεις τα μαλλακια σου..
και αφρο και λακ?
τα ταλαιπωρεις αφανταστα μου φαινεται!
speed_fire08
14 Απρ. 2007, 14:27
οποιος θελει και ματ λουκ ας δοκιμασει το Manga Head της Garnier (fructis style)
αυτος δν ειναι πηλος? παρομοιος με το new wave massive clay&play?
προσοπικα χρησιμοποιω μονο new wave. το massive styling steel gel για τα καρφακια κ τον παραπανω πηλο για τη χαιτη (επειδη ειναι λιγακι σγουρη κ γυριζει πολυ με το ζελε). για λιγο ειχα γυρισει σε loreal αλλα αφηνε πολλα ασπρα υπολοιματα στο μαλλι
sofi-k
14 Απρ. 2007, 14:38
μη τα φορτωνεις τα μαλλακια σου..
και αφρο και λακ?
τα ταλαιπωρεις αφανταστα μου φαινεται!
Λες ε; :worry: :worry: :worry:
libido
14 Απρ. 2007, 16:11
Λες ε; :worry: :worry: :worry:
ναι βρε!
έχε υπόψη μάλιστα οτι η λακ μετά το πιστολάκι καίει τα μαλλιά.
βέβαια όταν βάζεις πρώτα αφρό και μετά λακ εκεί να δεις πως σκάνε. δεν αναπνεόυνε καθόλου!
να βάζεις και μάσκα ενυδατική θρεπτική. κάνε εναλλαγές. ανα λουσιμο!
Ρε παιδιά τα μαλλιά μου μπροστά είναι πολύ σγουρά,και πίσω ίσια και δε φαίνεται ωραίο αυτό,επίσης είναι αρκετά μακριά για αγοριού.Τι θα προτείνατε ως προιόν για το ίσιωμα?Ίσως κάτι μετά το λούσιμο για να ισιώνουν?
alex_1992
14 Απρ. 2007, 16:23
Ρε παιδιά τα μαλλιά μου μπροστά είναι πολύ σγουρά,και πίσω ίσια και δε φαίνεται ωραίο αυτό,επίσης είναι αρκετά μακριά για αγοριού.Τι θα προτείνατε ως προιόν για το ίσιωμα?Ίσως κάτι μετά το λούσιμο για να ισιώνουν?
garnier fructis long & strong(μη περιμενεις θεαματικα αποτελεσματα):) :)
sofi-k
14 Απρ. 2007, 16:27
ναι βρε!
έχε υπόψη μάλιστα οτι η λακ μετά το πιστολάκι καίει τα μαλλιά.
βέβαια όταν βάζεις πρώτα αφρό και μετά λακ εκεί να δεις πως σκάνε. δεν αναπνεόυνε καθόλου!
να βάζεις και μάσκα ενυδατική θρεπτική. κάνε εναλλαγές. ανα λουσιμο!
Ε; Ισχυει αυτο; Ολα τα κομμωτηρια αυτο κανουν...:blink:
Τα ταλαιπωρω τι να κανω αλλα με ταλαιπωρουν κι αυτα...:mad:
speed_fire08
14 Απρ. 2007, 16:32
αν η τριχα ειναι κατω απο 10 εκατοστα δοκιμασε λιγο πηλο για να ισιωσουν τα μπροστινα. ετσι ισιωνω κ εγω τα πισω που ειναι σε τετοιο μηκος.
αν ειναι πολυ μακρυα κ δν χρησιμοποιεις ζελεδες κ πηλους πες σε καποιον να στα ισιωσει με πιστολακι+βουρτσα μετα το λουσιμο.
Claimant
14 Απρ. 2007, 18:38
Να και το δικό μου πρόβλημα.Ενώ τα μαλλιά μου δεν είναι πολύ μακριά δε μπορώ να τα ελέγξω με τίποτα.Θέλω τα μπροστινά να ειναι σηκωμένα και τα πλάι και τα πίσω κάτω αλλά λίγο ανακετεμένα.Το πρόβλημα μάλλον είναι ότι είναι αρκετά "βαριά" κι έτσι τα μπροστινά δε κάθονται πάνω με τίποτα και πέφτουν,με αποτέλεσμα απο μπροστά να φαίνονται μεν ωραία αλλά απο το πλάι όχι.Ουσιαστικά προσπαθώ να κάνω ένα look σα τον Beckham αλλά με μαύρο μαλλί.:p Έχω δοκιμάσει κάμποσα ζελέ αλλα αποτέλεσμα είδα μόνο όταν τα μαλλιά ήταν αρκετά κοντά.Οποιαδήποτε πρόταση/βοήθεια δεκτή.
steisi
30 Απρ. 2007, 00:35
λακ για ογκο φανατικα!
Βρε Μαράκι...εγώ όποτε έχω δοκιμάσει να τους δώσω όγκο με λακ, εκείνη την ώρα είναι μια χαρά και μετά απο λίγο πέφτουν και είναι τα χάλια τους! Πατικόνονται κιόλας και είναι αστα να πάνε...
Δεν ξέρω τι φταίει...μήπως είναι βαρύ το μαλλί μου ή κάτι δεν κάνω καλά??
sofi-k
30 Απρ. 2007, 01:01
Βρε Μαράκι...εγώ όποτε έχω δοκιμάσει να τους δώσω όγκο με λακ, εκείνη την ώρα είναι μια χαρά και μετά απο λίγο πέφτουν και είναι τα χάλια τους! Πατικόνονται κιόλας και είναι αστα να πάνε...
Δεν ξέρω τι φταίει...μήπως είναι βαρύ το μαλλί μου ή κάτι δεν κάνω καλά??Πριν την λακ λιγο αφρο και καλο στεγνωμα με το πιστολακι με το κεφαλι αναποδα...Και μετα λακ...;)
c00kiE
30 Απρ. 2007, 13:51
Εγώ πάλι το μόνο που βάζω στα μαλλιά μου είναι αφρός για μπούκλες..Το μαλλί μου είναι σπαστό άρα ανάλογα με το πως το θέλω ή βάζω αφρό για να τα κάνω μπούκλες ή τα ισιώνω με το πιστολάκι...
Έχω δοκιμάσει τους περισσότερους αφρούς για μπούκλες και δεν μπορώ να πω ότι έχω μείνει και ιδιαίτερα ευχαριστημένη από μερικούς..
Έχετε να προτείνετε κανέναν εσείς?
maria24
30 Απρ. 2007, 14:06
φαγουρα?
τσου..
εξαρταται βεβαια και τι ποσοτητα βαζεις, η αν εισαι αλλεργικη σε καποιο συστατικο. εγω βαζω παντα μετα το ισιωμα και ειμαι οκ, μου κρατανε και 4 μερες ;-)
αν βαλω στο φυσικο μου μαλλι χωρις να το ισιωσω γινεται πολυ 80's (με την κακη εννοια)
Δεν ξέρω τι φταίει...μήπως είναι βαρύ το μαλλί μου ή κάτι δεν κάνω καλά??
και μενα ειναι βαρυ το μαλλι και πεφτει κατευθειαν. γι αυτο παντα στεγνωμα και λακ με το κεφαλι κατω (η κομμωτρια μου το ειπε)
α, ξεχασα να το πω και κρεπαρισμα φανατικα (αλλα οχι τοσο που να μοιαζω ξεμαλλιασμενη)
sofi-k
30 Απρ. 2007, 14:19
Εγώ πάλι το μόνο που βάζω στα μαλλιά μου είναι αφρός για μπούκλες..Το μαλλί μου είναι σπαστό άρα ανάλογα με το πως το θέλω ή βάζω αφρό για να τα κάνω μπούκλες ή τα ισιώνω με το πιστολάκι...
Έχω δοκιμάσει τους περισσότερους αφρούς για μπούκλες και δεν μπορώ να πω ότι έχω μείνει και ιδιαίτερα ευχαριστημένη από μερικούς..
Έχετε να προτείνετε κανέναν εσείς?
Organics δοκιμασε...
Εγω παντως εχω δοκιμασει οτι αφρο υπαρχει(:p ) και εχω κατασταλαξει και χρησιμοποιω Wellaflex τον τελευταιο ενα χρονο.
c00kiE
30 Απρ. 2007, 15:48
Organics δοκιμασε...
Εγω παντως εχω δοκιμασει οτι αφρο υπαρχει(:p ) και εχω κατασταλαξει και χρησιμοποιω Wellaflex τον τελευταιο ενα χρονο.
Χμμ..κάτσε να τον δοκιμάσω και αυτόν γιατί δεν θυμάμαι αν τον έχω δοκιμάσει ή όχι..Ευχαριστώ sofaki...
zafos90
26 Ιούν. 2007, 12:35
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι:Ξέρει κανείς κανένα καλό κομμωτήριο στη Θεσσαλονίκη για περιποίηση σε αυτούς που μακραίνουν τα μαλλιά τους και θέλουν να τα μακρύνουν με ένα συγκεκριμένο τρόπο?Εδώ κοντά σε μένα δεν υπάρχει κανένα καλό:( Ξέρει κανείς?
FREAK_OF_NATURE
26 Ιούν. 2007, 14:07
δεν καταλαβα τι 8ελεις να πεις....
τι συγκεκριμενο τροπο?
τοσα κομμωτηρια -επωνυμα και μη- εχει η πολη μας...
σε ποια περιοχη ψαχνεις?
zafos90
26 Ιούν. 2007, 14:09
δεν καταλαβα τι 8ελεις να πεις....
τι συγκεκριμενο τροπο?
τοσα κομμωτηρια -επωνυμα και μη- εχει η πολη μας...
σε ποια περιοχη ψαχνεις?
Τούμπα,κέντρο.Κάποιο καλό επώνυμο ή μη ψάχνω που να καταλάβει πως ακριβώς θέλω να τα μακρύνω.
FREAK_OF_NATURE
26 Ιούν. 2007, 14:11
γειτονακι μου εισαι...
εσυ ξερεις πως 8ες να τα μακρυνεις?:P
τι να σου πω...πανε νικολας,στην χαριλαου εχει μια καλη κοπελιτσα(την γεματουλα) ο αδερφος μου αυτην προτιμαει
zafos90
26 Ιούν. 2007, 14:21
γειτονακι μου εισαι...
εσυ ξερεις πως 8ες να τα μακρυνεις?:P
τι να σου πω...πανε νικολας,στην χαριλαου εχει μια καλη κοπελιτσα(την γεματουλα) ο αδερφος μου αυτην προτιμαει
Γειτονάκι έ,σε ποια περιοχή είσαι;Ε καλά άμα δεν ήξερα και πώς θέλω να τα μακρύνω θα ψαχνόμουν ακόμη:rolleyes: Είναι καλή αυτή η κοπελίτσα?Τη ξέρει τη δουλειά;
Ψήνομαι τον τελευταίο καιρό για ισιωτική ρε παιδιά.
Αν τελικά κάνω θα πρέπει να βάζω στα μαλλιά μου μετά μάσκες και διάφορα άλλα ενυδατικά κ.τ.λ.? (Αν φυσικά μου έχει μείνει καμιά τρίχα μετά:X )
Λέτε να πάω στου νίκολας που είναι και μεγάλη αλυσίδα?
sofi-k
27 Ιούν. 2007, 18:33
Και ισιωτικη να κανεις θα πρεπει μετα απο καθε μπανιο να τα ισιωνεις παλι. Απλα ισιωνουν πολυ πιο ευκολα. Δεν θα στο προτεινα. Και μενα με ειχε πιασει τρελα να κανω παλιοτερα(που δεν ειχα συμβιβαστει με την αφανα μου ακομα) αλλα 2 στα 3 κομμωτηρια που πηγα να ρωτησω τιμες κ.τ.λ. μου ειπαν οτι δεν μου το κανουν γιατι εχω πολυ ωραιο μαλλι. Κατι πρεπει να μας πει αυτο ε.:lol: :p :X :ninja:
Οσο για τα Νικολας οχι. Και παλι οχι. Μοστρα, ευγενεια και σου ερχεται ενα 50αρι χωρις να προλαβεις να καταλαβεις απο που.
zafos90
27 Ιούν. 2007, 18:34
Τι είδους μαλλί έχεις?
Είναι σπαστό και όχι πολύ μακρύ μπορώ να πω. Δλδ λίγο πάνω απ' τους ώμους.
zafos90
27 Ιούν. 2007, 18:44
Είναι σπαστό και όχι πολύ μακρύ μπορώ να πω. Δλδ λίγο πάνω απ' τους ώμους.
Κάνε μια δοκιμή και άμα σ'αρέσουν καλώς
;)
Αν δεν μου γίνουν extra crispy θα μ' αρέσουν σίγουρα γιατί είναι πολύ ταλαιπωρία το πιστολάκι τώρα με τις ζέστες (είμαι και ψιλοκουλάδι) καταλαβαίνεις...
zafos90
27 Ιούν. 2007, 18:57
Κατάλαβα;) Εγώ πάλι θέλω να τα μακρύνω με φράτζα μπροστά-εμένα ευτηχώς είναι ίσια από φυσικού:D
PeCoMAY
28 Ιούν. 2007, 02:27
Εχω να κουρευτώ 2 μήνες γιατί αποφάσισα να το μακρύνω;
Να το αφήσω έτσι ή πρέπει να κάνω κάποια προετοιμασία;
keftes
28 Ιούν. 2007, 02:55
ηθελα γιατι τα ισια μαλλια θεωρουνται τοσο ωραια:confused::rolleyes: :) εμενα το μαλλι μου ειναι κυματιστο και ειναι πολυ ομορφο!:) :)
sofi-k
28 Ιούν. 2007, 03:03
Τα σπαστα ειναι τα καλυτερα, τα κανεις ευκολα και ισια και σγουρα.;)
zafos90
28 Ιούν. 2007, 11:11
Ανάλογα το μαλλί.Τις περισσότερες φορές απαιτείται επίσκεψη στο κομμωτήριο γιατί αλλιώς γίνονται χάλια.
savvvas
30 Ιούν. 2007, 17:24
Γειά σας!
Έχω κοντά σγουροσπαστά(!) μαλλιά, και δυσκολεύομαι πολύ για να τα φτιάξω καθημερινά. Υπάρχει κανείς τρόπος για να καταφέρω να τα ισιώσω???
Όταν ήμουν πιο μικρος είχα πολύ ίσια μαλλιά, αλλα με τον καιρό, άρχισαν να σγουραίνουν, και έχω φτάσει σε ένα σημείο που θέλω πάρα πολύ ώρα για να τα φτιάξω (και πάλι δεν είναι πολύ ωραία)
Θέλω να μου πείτε με ποιον τρόπο θα καταφέρω να ισιώσο το μαλλι μου.
Ευχαριστώ!!!
harispug
30 Ιούν. 2007, 23:40
Κουρεψέτε γουλί η πάρε τοστιέρα για ίσιωμα η κάνε φόρμα στο κομμωτήριο...
keftes
30 Ιούν. 2007, 23:56
Γειά σας!
Έχω κοντά σγουροσπαστά(!) μαλλιά, και δυσκολεύομαι πολύ για να τα φτιάξω καθημερινά. Υπάρχει κανείς τρόπος για να καταφέρω να τα ισιώσω???
Όταν ήμουν πιο μικρος είχα πολύ ίσια μαλλιά, αλλα με τον καιρό, άρχισαν να σγουραίνουν, και έχω φτάσει σε ένα σημείο που θέλω πάρα πολύ ώρα για να τα φτιάξω (και πάλι δεν είναι πολύ ωραία)
Θέλω να μου πείτε με ποιον τρόπο θα καταφέρω να ισιώσο το μαλλι μου.
Ευχαριστώ!!!
το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις ενα ψαλιδι ισιωματος δεν υπαρχει καμμια αλλη λυση!:!: :)
c00kiE
9 Ιούλ. 2007, 17:25
Επειδή παρατήρησα ότι τα μαλλιά μου δε δείχνουν ωραία ίσια όταν τα κάνω εγώ στο σπίτι με το πιστολάκι αλλά όταν μου τα κάνουν στο κομμωτήριο είναι μούρλια σκεφτόμουν να αγοράσω ένα ψαλίδι ισιώματος αλλά εχω 2-3 απορίες..
1) για να τα ισιώσω θα πρέπει το μαλλί μου να είναι τελείως στεγνά σωστά?
2)υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη δλδ η πλάκα έχει διάφορα μεγέθη?
3)ποια μάρκα είναι η καλύτερη κατά την γνώμη σας?!?Και αν ξέρει κανείς και τιμές ας τις πει.
gzisis69
13 Ιούλ. 2007, 20:29
ωχ ναι ! δεν το ειχα προσεξει ! την βαζω εδω απο κατω !
http://jpg.gr/images12/img_27084.jpeg
ελπιζω να μην εκανα παλι πατατα !
IRONMAIDEN
13 Ιούλ. 2007, 21:03
Επειδή παρατήρησα ότι τα μαλλιά μου δε δείχνουν ωραία ίσια όταν τα κάνω εγώ στο σπίτι με το πιστολάκι αλλά όταν μου τα κάνουν στο κομμωτήριο είναι μούρλια σκεφτόμουν να αγοράσω ένα ψαλίδι ισιώματος αλλά εχω 2-3 απορίες..
1) για να τα ισιώσω θα πρέπει το μαλλί μου να είναι τελείως στεγνά σωστά?
2)υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη δλδ η πλάκα έχει διάφορα μεγέθη?
3)ποια μάρκα είναι η καλύτερη κατά την γνώμη σας?!?Και αν ξέρει κανείς και τιμές ας τις πει.
1)πρεπει να ειναι στεγνα γιατι καιγοντε
2)απο οτι ξερω ειναι αναλογα το μεγεθος της τοστιερας.εχει διαφορετικα μεγεθη.παντως δεν μπορεις να παρεις μια μικρη κ να της βαλεις μεγαλο ανταλλακτικο μετα.
3)εγω που πηρα μια απο γνωστο καταστημα ηταν μουφα...καλυτερα να πας σε καποιο κωμμοτηριο αν εχεις καποιον γνωστο για να σου παραγγειλει επαγγελματικη.δεν ειναι ακριβα.μπορεις να βρεις κ με 30 μπορεις κ με 80 σιγουρα.ψαξτο λιγο μαυτο που σου ειπα αν θελεις.προσεχε μν σε δουλεψουν στο κωμμοτηριο.
kostakiss
17 Ιούλ. 2007, 19:44
υστερα απο δοκιμες καποιων πηλων..επεστρεψα παλι στον αρχικο..
wella high hair punk chic..
ακριβο αλλα πολυ καλο !;)
fitsou
7 Αύγ. 2007, 15:01
Kalispera
grafo kai ego gia na po gia to problima tis zois mou!
diladi ta mallia mou.
Einai xalia!
poli pikna kai sklira (axira! :) )
Xoris na gino kakoproeretos einai san ta mallia ton perisoteron mauron anthropon.
Telos panton elpizo na edosa mia idea se autous pou kseroun 2-3 pragmata apo trixes! :rolleyes:
Anagkastika loipon eixa panta ena kourema, Kontokouremena me tin prospathia na ginoun karfakia! (logo poli tis piknotitas mataio!)
tespa Edo kai tris mines mou tin exei dosei kai den exo koureutei, eipa na ksanaprospathiso na afiso makri malli. (teleutaia fora itan 20 xronia prin stin pempti dimotikou, apotelesma ena mali afana me oli tin simasia tis lekseos) :(
Alla epidi den exo asxolithei pote me auton ton tomea tha ithela tin boithia sas kai tis simboules sas se kapoious tomeis.
Gia arxi
xriazetai kapoia sigkekrimeni forma (p.x konta sta plaina makria apo pano?) diladi tha prepei na episkeuto kommotirio kai na tou po na ta formaroun kapos?
ti proionta mporo na xrisimopoio? iparxei kanena kalo malaktiko pou na ta isionei?
Exo akousei gia isiotiki pote mporei na ginei? (ean trabikso ta mprostina mallia sto prosopo ftanoun mprosta apo ta matia. mporei na ginei isiotiki se auto to mikos?)
Meta tin isiotiki ti? diladi ti energeies prepei na kano ego monos mou kai kathe pote tha prepei na pigeno se kommotirio na mou tin ananeonoun?
iparxei kai kamia methodos gia na aerosoun ta mallia mou? opos eipa einai para poli pikna!
kai telos exo paratirisei kati pou me anisixei.
kathe bradi pou ksepleno ta mallia mou apo to zele pou bazo bgazo kai ena megalo arithmo trixon!( giro stis 20 ana mera!)
exo spaxtei eksonixistika kai den exo dei kapoio simeio sto kefali mou pou na exei kanei karafla!
Panta eixa mia trixoptosi alla milame gia poli mikro pososto (1-2 maximum)
Alla edo kai ena 3mino pou exo na koureuto exei auksithei ragdaia
ti mporei na ftaiei?
ksero oti to angxos paizei rolo kai genika stin douleia mou iparxei arketo!
ftaiei to gel pou bazo? (anagkastika tora vazo poli giati allios den kathontai!)
i moipos einai normal dedomenou oti exoun makrinei?
Auta elpizo na min kourasa!
Kalo Apogeuma
Spy_812_tm
9 Αύγ. 2007, 15:30
Kalispera
diladi ta mallia mou.
Einai xalia!
Xoris na gino kakoproeretos einai san ta mallia ton perisoteron mauron anthropon.
Telos panton elpizo na edosa mia idea se autous pou kseroun 2-3 pragmata apo trixes! :rolleyes:
Anagkastika loipon eixa panta ena kourema, Kontokouremena me tin prospathia na ginoun karfakia! (logo poli tis piknotitas mataio!)
tespa Edo kai tris mines mou tin exei dosei kai den exo koureutei, eipa na ksanaprospathiso na afiso makri malli. (teleutaia fora itan 20 xronia prin stin pempti dimotikou, apotelesma ena mali afana me oli tin simasia tis lekseos) :(
Alla epidi den exo asxolithei pote me auton ton tomea tha ithela tin boithia sas kai tis simboules sas se kapoious tomeis.
Gia arxi
xriazetai kapoia sigkekrimeni forma (p.x konta sta plaina makria apo pano?) diladi tha prepei na episkeuto kommotirio kai na tou po na ta formaroun kapos?
ti proionta mporo na xrisimopoio? iparxei kanena kalo malaktiko pou na ta isionei?
Exo akousei gia isiotiki pote mporei na ginei? (ean trabikso ta mprostina mallia sto prosopo ftanoun mprosta apo ta matia. mporei na ginei isiotiki se auto to mikos?)
Meta tin isiotiki ti? diladi ti energeies prepei na kano ego monos mou kai kathe pote tha prepei na pigeno se kommotirio na mou tin ananeonoun?
iparxei kai kamia methodos gia na aerosoun ta mallia mou? opos eipa einai para poli pikna!
kathe bradi pou ksepleno ta mallia mou apo to zele pou bazo bgazo kai ena megalo arithmo trixon!( giro stis 20 ana mera!)
exo spaxtei eksonixistika kai den exo dei kapoio simeio sto kefali mou pou na exei kanei karafla!
ti mporei na ftaiei?
ftaiei to gel pou bazo? (anagkastika tora vazo poli giati allios den kathontai!)
Kalo Apogeuma
Plz απαντήστε στον fitsou γιατί βρίσκομαι και εγώ στην ίδια κατάσταση (βέβαια εγω δν έχω τριχόπτωση!) !!!!
FREAK_OF_NATURE
9 Αύγ. 2007, 16:56
για τις 20 τριχες που λεει πως χανει την ημερα να μην ανησυχει...
καθημερινα χανουμε πολυ περισσοτερες απο 20(λιγες μου ακουγονται) και ομως κανενας δεν εμεινε καραφλος(αλλωστε αν ηταν κατι παθολογικο θα εχανε πολυ περισσοτερες)
ηρεμα λοιπον
οσο για την ισιωτικη δε θα σου το προτεινα...περα απο το μικρο χρονικα αποτελεσμα,κανει κακο στην τριχα.
fitsou
9 Αύγ. 2007, 17:01
Oraia kai pia lisi mou protineis?
FREAK_OF_NATURE
9 Αύγ. 2007, 17:08
πανε σε ενα κομμωτηριο και πες τους πως θα ηθελες να τα μακρυνεις αλλα δεν μπορεις λογω της πυκνοτητος..
αυτοι 3 λυσεις θα σου πουνε
1.ισιωτικη(που δεν την συνιστω)
2.υπομονη
3.κουρεμα
ενδεχομενως να σου προτεινουν και κατι αλλο,το οποιο δεν ξερω εγω.
απο εκει και περα θα σε ενημερωσουν αυτοι για το τι προιοντα ειναι καλο να βαζεις για να περιποιησαι τα μαλλακια σου
parafron4
9 Αύγ. 2007, 17:55
εγω το ξυρισα ολλο κ ησυχασα
ηταν βαρετο καθε πρωι να σηκωνομαι
απο της 6 να φτιαξω μαλλι για να παω στην δουλεια
kalimeraellada
10 Αύγ. 2007, 00:05
Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις προϊόντα κομμωτηρίου (επαγγελματικά π.χ kerastase sampoo και μισή αμπούλα της ίδιας εταιρείας μετά το λούσιμο ) καθώς επίσης μαλακτικό για να μην είναι άγρια τα μαλλιά σου. Προσοχή όμως η υπερβολική ποσότητα μπορεί να προκαλέσει λιπαρότητα στα μαλλιά.
fitsou
10 Αύγ. 2007, 09:46
Kalimera!
Sas euxaristo gia tis simboules sas!
Demis_CY
10 Αύγ. 2007, 11:20
εγω το ξυρισα ολλο κ ησυχασα
ηταν βαρετο καθε πρωι να σηκωνομαι
απο της 6 να φτιαξω μαλλι για να παω στην δουλεια
καλό αυτό.. φυσικά αν στην δουλειά σου δεν σου έκαναν πρόβλημα. :p
Spy_812_tm
10 Αύγ. 2007, 14:19
Να ρωτησω έχω το ίδιο μαλλί με τον fitsou αυτο το κουρεμα θα γινεται στο μαλλί μου ?
http://adorocinema.cidadeinternet.com.br/personalidades/atores/ashton-kutcher/ashton-kutcher02.jpg
sofi-k
10 Αύγ. 2007, 14:29
Να ρωτησω έχω το ίδιο μαλλί με τον fitsou αυτο το κουρεμα θα γινεται στο μαλλί μου ?
http://adorocinema.cidadeinternet.com.br/personalidades/atores/ashton-kutcher/ashton-kutcher02.jpg
Α τι μας τον βαζεις φωτο καλε αυτον πρωι πρωι...:love::p
Λοιπον σχετικα με αραιωση που ειπε το παιδι πιο πανω, γινεται να πεις στην κομμωτρια να στο κανει, μια φιλη μου ειχε κανει μετρια αραιωση επειδη ειχε πολυ αφανα μαλλι και οντως εδειχναν λιγοτερο πυκνα, δεν ειναι τιποτα απλα ενα ειδικος τροπος κουρεματος μαλλον για να δειχνουν λιγοτερα.:) Μπορεις να ρωτησεις και στο κομμωτηριο για περισσοτερα γιατι δεν ξερω να σου πω.:p
Κοψε το ζελε, βαζε καλυτερα κανα γαλακτωμα για να καθονται που απαιτει λιγοτερη ποσοτητα, το ζελε ειναι οτι χειροτερο.:X
20 τριχες ανα μερα δεν ειναι πολλες, εγω σε καθε λουσιμο(ανα 2-3 μερες δηλαδη) βγαζω μια τουφα μαλλια.:p 80-100 τριχες φυσιολογικα χανουμε καθημερινα να ξερεις.:)
Spy_812_tm
10 Αύγ. 2007, 16:17
Α τι μας τον βαζεις φωτο καλε αυτον πρωι πρωι...:love::p
Λοιπον σχετικα με αραιωση που ειπε το παιδι πιο πανω, γινεται να πεις στην κομμωτρια να στο κανει, μια φιλη μου ειχε κανει μετρια αραιωση επειδη ειχε πολυ αφανα μαλλι και οντως εδειχναν λιγοτερο πυκνα, δεν ειναι τιποτα απλα ενα ειδικος τροπος κουρεματος μαλλον για να δειχνουν λιγοτερα.:) Μπορεις να ρωτησεις και στο κομμωτηριο για περισσοτερα γιατι δεν ξερω να σου πω.:p
Κοψε το ζελε, βαζε καλυτερα κανα γαλακτωμα για να καθονται που απαιτει λιγοτερη ποσοτητα, το ζελε ειναι οτι χειροτερο.:X
20 τριχες ανα μερα δεν ειναι πολλες, εγω σε καθε λουσιμο(ανα 2-3 μερες δηλαδη) βγαζω μια τουφα μαλλια.:p 80-100 τριχες φυσιολογικα χανουμε καθημερινα να ξερεις.:)
I see that . . . . u didn't understand ! ! ! Δεν είμαι ο fitsou αλλά έχω το ίδιο μαλλί με τον fitsou και ρώτησα αν γίνεται αυτό το κούρεμα στο δικό μου μαλλί ! ! !
FREAK_OF_NATURE
10 Αύγ. 2007, 16:33
αν το ισιωσεις γινεται....ολα γινονται με υπομονη και τα καταλληλα μεσα.
sofi-k
11 Αύγ. 2007, 00:00
I see that . . . . u didn't understand ! ! ! Δεν είμαι ο fitsou αλλά έχω το ίδιο μαλλί με τον fitsou και ρώτησα αν γίνεται αυτό το κούρεμα στο δικό μου μαλλί ! ! !
Μα δεν ειπα εγω οτι εισαι ο φιτσου.:wacko::p
Spy_812_tm
11 Αύγ. 2007, 00:13
Ok sorry .......λαθος δικό μου ! ! !
:lol::lol::lol:
nucleogenesis
13 Αύγ. 2007, 18:40
Παιδιά να κάνω κι εγώ μια ερώτηση, είμαι καστανόξανθος και τώρα τελευταία με έχει πρήξει η φίλη μου να βάλω οξυζενέ στα μαλλιά μου για να ξανθύνουν.
Εγώ ήξερα πως το χαμομήλι κάνει δουλειά, αλλά το οξυζενέ σαν ιδέα με τρομάζει λίγο..
Ειναι ok η μέθοδος αυτή ? Να το προσπαθήσω ?
FREAK_OF_NATURE
13 Αύγ. 2007, 18:50
το χαμομηλι οπως και το λεμονι κανουν δουλεια μετα απο χρονια εφαρμογης...
το οξυζενε κανει,αλλα προσεχε μην το παρακανεις..καλυτερα να πας σε ενα κομμωτηριο να σου τα κανουν οπως πρεπει..
τωρα αν ρωτας για το αν ειναι καλο για την υγεια του τριχωτου της κεφαλης ειναι αλλο κεφαλαιο..
nucleogenesis
13 Αύγ. 2007, 19:43
το χαμομηλι οπως και το λεμονι κανουν δουλεια μετα απο χρονια εφαρμογης...
το οξυζενε κανει,αλλα προσεχε μην το παρακανεις..καλυτερα να πας σε ενα κομμωτηριο να σου τα κανουν οπως πρεπει..
τωρα αν ρωτας για το αν ειναι καλο για την υγεια του τριχωτου της κεφαλης ειναι αλλο κεφαλαιο..
Ναι βασικά με ενδιαφέρει και αυτό... Δεν έχω πρόβλημα με τα μαλλιά μου, δόξα το Θεό.. δυνατά είναι, χωρίς τριχόπτωση κτλ.. Απλά μη δημιουργήσω πρόβλημα απο εκεί που δεν υπάρχει :)
Xourxoulitsos
17 Αύγ. 2007, 15:27
Ανάλογα το μαλλί.Τις περισσότερες φορές απαιτείται επίσκεψη στο κομμωτήριο γιατί αλλιώς γίνονται χάλια.
Κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι να κάνω, ήδη είμαι στον 1.5 μήνα αλλά φοβάμαι ότι αν πάω στην κομμώτρια θα της πω να τα πάρει με τη μηχανή πάλι να τελειώνουμε :p
Κι άντε και πάω για να...προετοιμάσει το τοπίο, εγώ που δεν έχω αποφασίσει ακόμη πως θέλω να τα κάνω? :cry:
Όχι τίποτα άλλο, μετά από 8 χρόνια που έχω να τα δω λίγο πιο μεγάλα δε θυμάμαι καν πως γίνονται...ευτυχώς είναι ίσια
Να της πάω μια φωτογραφία του Ζακ Έφρον να τελειώνουμε?:p
zafos90
19 Αύγ. 2007, 11:03
Κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι να κάνω, ήδη είμαι στον 1.5 μήνα αλλά φοβάμαι ότι αν πάω στην κομμώτρια θα της πω να τα πάρει με τη μηχανή πάλι να τελειώνουμε :p
Κι άντε και πάω για να...προετοιμάσει το τοπίο, εγώ που δεν έχω αποφασίσει ακόμη πως θέλω να τα κάνω? :cry:
Όχι τίποτα άλλο, μετά από 8 χρόνια που έχω να τα δω λίγο πιο μεγάλα δε θυμάμαι καν πως γίνονται...ευτυχώς είναι ίσια
Να της πάω μια φωτογραφία του Ζακ Έφρον να τελειώνουμε?:p
Δεν υπάρχουν και πολλών ειδών τρόποι να μακρύνεις τα μαλλιά σου.4-5 είναι οι βασικοί τρόποι αν δε κάνω λάθος.Διαλέγεις και παίρνεις.Τώρα για τη φωτογραφία..δεν είναι κακή ιδέα.Θα τους διευκολύνεις κιόλας.:D
FREAK_OF_NATURE
20 Αύγ. 2007, 16:14
οταν λες 4-5 τροποι να μακρυνεις τα μαλλια σου τι ακριβως εννοεις;
Bill_Slayer
20 Αύγ. 2007, 17:23
Οποτε φτιαχνω τα μαλλια μου χρησιμοποιω μονο gel.;)
zafos90
20 Αύγ. 2007, 21:53
οταν λες 4-5 τροποι να μακρυνεις τα μαλλια σου τι ακριβως εννοεις;
Εννοώ 4-5 κουρέμματα μακριών μαλλιών.Εντάξει ίσως να είναι και περισσότεροι:rolleyes:
PeCoMAY
30 Αύγ. 2007, 03:02
Ρε παιδιά στέκες για τα μαλλία που πουλάνε;
Ξερετε καναν αφρο που να ισωνει τα μαλλια ?Μου εχει σπασει τα νευρα το μαλλι μου απο την μια μερια ειναι σχεδον ολισιο και απο την αλλη κανει κατι περιεργα!!Και ειμαι εσχος και χρειαζομαι κατι για να το ισιωσω!!
Ρε παιδιά στέκες για τα μαλλία που πουλάνε;
Sta hondos.
Ξερετε καναν αφρο που να ισωνει τα μαλλια ?Μου εχει σπασει τα νευρα το μαλλι μου απο την μια μερια ειναι σχεδον ολισιο και απο την αλλη κανει κατι περιεργα!!Και ειμαι εσχος και χρειαζομαι κατι για να το ισιωσω!!
και εγώ χρειάζομαι γιατί και τα δικά μου είναι κάπως παρόμοια κατασκεαυσμένα.;)
trenakias
2 Σεπ. 2007, 00:56
και εγώ χρειάζομαι γιατί και τα δικά μου είναι κάπως παρόμοια κατασκεαυσμένα.;)
o isiotikos afros den kanei tipota. se katastimata kallyntikon tha vreite isiotiki krema mallion,
kanoun teleia ti douleia
Fernando_Sucre
2 Σεπ. 2007, 02:24
εμενα τα μαλλια μου ειναι ισια μπροστα και πολυ σπαστα πισω!:blink::blink::blink::wacko::wacko::wacko:
xagiaka
2 Σεπ. 2007, 17:29
ti prepei na bazeis prin h meta to isiwma gia na mhn frizaroyn ta mallia kai na paramenoyn leia ektos apo keri??
c00kiE
2 Σεπ. 2007, 21:04
ti prepei na bazeis prin h meta to isiwma gia na mhn frizaroyn ta mallia kai na paramenoyn leia ektos apo keri??
Ξέρω τι μπορείς να βάζεις πριν το ίσιωμα..Σιλικόνη στις άκρες..Έτσι δεν φριζάρουν ή δεν ανοίγουν..Για μετά μόνο το κερί ξέρω σε στερεή ή και σε υγρή μορφή..
xagiaka
2 Σεπ. 2007, 21:48
Ξέρω τι μπορείς να βάζεις πριν το ίσιωμα..Σιλικόνη στις άκρες..Έτσι δεν φριζάρουν ή δεν ανοίγουν..Για μετά μόνο το κερί ξέρω σε στερεή ή και σε υγρή μορφή..
an balw silikonh ,meta mporw na ta isiwsw me sidero h mono me pistolaki?
Cavaradossi
3 Σεπ. 2007, 11:48
Μια φίλη έβαψε τα μαλλιά της χθές μελί και αντι να βγει το χρώμα που ήθελε της βγήκαν κόκκινα!! τώρα έχει φρικάρει και θέλει να τα βάψει πάλι σήμερα καστανά σκούρα. Κάνει να τα βάψει τόσο γρήγορα? Η κομμώτρια χθές χρησιμοποίησε ένα ξέβγαλμα χρώματος όχι ντεκαπάζ και η βαφή που θέλει να βάλει σήμερα η φίλη μου είναι φυτική απο φαρμακεία.
παρακαλώ απαντήστε γιατί ουρλιάζει !!
kalimeraellada
3 Σεπ. 2007, 16:23
Μια φίλη έβαψε τα μαλλιά της χθές μελί και αντι να βγει το χρώμα που ήθελε της βγήκαν κόκκινα!! τώρα έχει φρικάρει και θέλει να τα βάψει πάλι σήμερα καστανά σκούρα. Κάνει να τα βάψει τόσο γρήγορα? Η κομμώτρια χθές χρησιμοποίησε ένα ξέβγαλμα χρώματος όχι ντεκαπάζ και η βαφή που θέλει να βάλει σήμερα η φίλη μου είναι φυτική απο φαρμακεία.
παρακαλώ απαντήστε γιατί ουρλιάζει !!
κάνει να τα βάψει διότι είναι πιο σκούρο χρώμα αυτό που θέλει να κάνει + φυτική βαφή. αλλά να ξέρει ότι έτσι και αλλιώς το κόκκινο θα φαίνεται ακόμη εσωτερικά στα μαλλιά της. δεν θα φύγει με την πρώτη
zafos90
12 Σεπ. 2007, 18:37
Που πουλάνε αντρικές κορδέλες για τα μαλλιά?
FREAK_OF_NATURE
13 Σεπ. 2007, 12:52
σε μικρομαγαζα με κοκαλακια,στα χοντος σεντερ,μεχρι και σε λαικες εχω δει..
exosceleton
14 Σεπ. 2007, 00:04
Σας αρέσουν?Πια η γνώμη σας?Πιστεύετε πως πραγματικά αποθεί τις γυναίκες? (και οχι απο θεμα "απλησιας ή βρώμας, υπάρχουν και τρόποι να διατηρηθούν καθαρές οι τζίβες)
Που υπάρχει κομμωτίριο στην Αθηνα που κανουνε τζίβες ή Rasta?
evangelia
14 Σεπ. 2007, 00:19
Σας αρέσουν?Πια η γνώμη σας?Πιστεύετε πως πραγματικά αποθεί τις γυναίκες? (και οχι απο θεμα "απλησιας ή βρώμας, υπάρχουν και τρόποι να διατηρηθούν καθαρές οι τζίβες)
Που υπάρχει κομμωτίριο στην Αθηνα που κανουνε τζίβες ή Rasta?
yparxoun polla kommwthria sthn perioxh ths kypselis.douleyoun afrikanoi kai eidikeuontai sta rasta kai genikotera sta extentions kai sta kotsidakia.oi times einai poly prosites:D
xaxanoula
14 Σεπ. 2007, 01:17
Εμένα προσωπικά μου αρέσουν κ γι' αυτό έχω κάνει rasta 3 φορές εως τώρα.. Κ έχω σκοπό να ξανακάνω κάποια στιγμή.. Από άποψη καθαριότητας δεν έχει διαφορά με το κανονικό μαλλί. Εγώ λουζόμουν με την ίδια συχνότητα που το κάνω κ τώρα που είμαι άνευ rasta :p Όλες τις φορές πήγα στην Κυψέλη που προαναφέρθηκε αλλά οδό δεν πολυθυμάμαι.. Κάτι με νησιά ήταν πάντως..:wacko::wacko: Έχω την εντύπωση πως ήταν κοντά στο Ιταλικό ινστιτούτο αλλά δεν παίρνω κ όρκο..:O Να έχεις πάντως υπόψιν ότι η διαδικασία είναι χρονοβόρα. Εγώ είχα χτυπήσει 6ωράκια αλλά εξαρτάται από το μήκος κ την πυκνότητα που θα επιλέξεις.. Αυτά από μένα!! Προτείνω να το δοκιμάσεις κ να μας στείλεις κ φωτογραφία...;)
poso peripou kostologite mia tziva?
xrisimopoio to got2be to kitrino.
lowbap96
30 Σεπ. 2007, 21:49
Σίγουρα το σίδερο δεν καίει τα μαλλιά; Μου είπε η μάνα μου ότι μια φορά που είχε προσπαθήσει τα έκαψε:p
Σίγουρα το σίδερο δεν καίει τα μαλλιά; Μου είπε η μάνα μου ότι μια φορά που είχε προσπαθήσει τα έκαψε:p
Αν προσπάθησε με του σιδερώματος, λογικό είναι.. xP
sofi-k
30 Σεπ. 2007, 23:16
Αμα το αφησε καπως παραπανω λογικο ειναι.:p
FREAK_OF_NATURE
1 Οκτ. 2007, 11:27
η συχνη χρηση κουραζει το μαλλι.δημιουργει ψαλιδα και ατροφια στην τριχα
lowbap96
1 Οκτ. 2007, 14:14
Μπα δεν θα κάνω πολύ συχνή χρήση, μια φορά τη βδομάδα καλά είναι. Μια χαζή ερώτηση: Πως θα ξεχωρίσω όμως αν τα έκαψα;:p
FREAK_OF_NATURE
1 Οκτ. 2007, 14:16
θα αρχισουν "να ξεφτιζουν" οι ακρες..
Cavaradossi
20 Οκτ. 2007, 18:28
παιδιά να μου απαντήσει όποιος γνωρίζει.
έχω μαύρα μαλλιά και θέλω να βάλω εξτένσιονς, θα πρέπει να μου τα λούσουν πρώτα ή πας και στο επιτόπου στα βάζουν? αυτα δίνουν όγκο έτσι? βάζεις οσο θέλεις ή είναι στάνταρ? πέρνει αρκετό χρόνο η διαδικασία όλη και απο λεφτά τι λέει? είναι πολλά?
EVI4KRITI
20 Οκτ. 2007, 18:43
παιδιά να μου απαντήσει όποιος γνωρίζει.
έχω μαύρα μαλλιά και θέλω να βάλω εξτένσιονς, θα πρέπει να μου τα λούσουν πρώτα ή πας και στο επιτόπου στα βάζουν? αυτα δίνουν όγκο έτσι? βάζεις οσο θέλεις ή είναι στάνταρ? πέρνει αρκετό χρόνο η διαδικασία όλη και απο λεφτά τι λέει? είναι πολλά?
απο οσο ξερω δεν χρειαζετε να λουστεις πριν πας.βαζεις οσα θες εσυ αν κα ι θα σου προτεινουν στο κομμωτηριο και μετα αποφασιζεις εσυ. Υπαρχει η τρεσα που ειναι μια λουριδα και απλα τα μεγαλωνει το μακρος τους και η τουφα τουφα που δινει ογκο. Η τρεσα ειναι πιο οικονομικη η τουφα λιγο τσουχτερη.κανε μια ερευνα παντως για τις τιμες μην πας καρφι σε ενα. Η τρεσα θα σου παρει περιπου 30-1 ωρα η τουφα αρκετη...
Cavaradossi
20 Οκτ. 2007, 18:47
όγκο θέλω οπότε πάμε για τουφα, αλλά δεν γίνεται να κάνω έναν συνδιασμο απο τούφα και τρέσα μαζί? λίγο απο το καθένα..όταν λες τσουχτερή τιμή τι εννοείς? πόσο πάει δηλαδή?
pinkrose
21 Οκτ. 2007, 13:13
όγκο θέλω οπότε πάμε για τουφα, αλλά δεν γίνεται να κάνω έναν συνδιασμο απο τούφα και τρέσα μαζί? λίγο απο το καθένα..όταν λες τσουχτερή τιμή τι εννοείς? πόσο πάει δηλαδή?
Η τρέσα εχει περίπου 100 και τα εξτενσιον ειναι περιπου 3 ευρώ η τούφα αν βάλεις εσύ 100 για παράδειγμα αντε να σου κοψουν κατι υπολογισε 200 τα εξτενσιον και 100 μια φθηνη τρεσα το λιγοτερο 300 θα σου βγει:X!!Εχει και κατι αλλο αλλα μονο για οταν πιάνεις τα μαλλια σου ειναι ουρα που δίνει όγκο...
Η ξεδέρφη μου είχε παρει και δεν της βγηκε πολυ 80ευρω αλλα αν το θες για μονημο μάλλον δεν σου κάνει!!
Και κατι αλλο αν πάρεις τρέσα δεν σου χρειάζονται εξτένσιον...Δίνει όγκο...
kabamarou
21 Οκτ. 2007, 13:23
re paidia se kapos makria mallia ti einai kalitero na bazeis gia na ta stroneis pilo; me gel kai keri ginonte xalia
Cavaradossi
21 Οκτ. 2007, 13:40
!!Εχει και κατι αλλο αλλα μονο για οταν πιάνεις τα μαλλια σου ειναι ουρα που δίνει όγκο...
αυτό θέλω !!:D π'οσο έχει ξέρεις?!?! :)
pinkrose
21 Οκτ. 2007, 13:46
αυτό θέλω !!:D π'οσο έχει ξέρεις?!?! :)
Λέγεται ουρα και εχει γυρω στα 80 αν την βρεις σε προσφορα αλλα παραπάνω απο 100 δεν νομίζω να κανει!!Μιλάμε για φυσική τρίχα έτσι?
re paidia se kapos makria mallia ti einai kalitero na bazeis gia na ta stroneis pilo; me gel kai keri ginonte xalia
Οταν λες να τα στρώνεις τι εννοείς?Ποσο μακρυα είναι περίπου?
Ίσια ή σγουρα?
speed_fire08
21 Οκτ. 2007, 13:51
αν εχω καταλκαβει σωστα τι εννοεις να σου πω πως εγω βαζω ζελε σε ολα τα μαλλια αλλα επειδη εχω σπαστα μαλλια και η ουρα που εχω πισω σγουραινει βαζω μονο εκει πηλο.
kabamarou
21 Οκτ. 2007, 14:02
einai isia sxedon alla sto telos kanei ena tsaf kai einai enoxlitiko.ayto les me pilo isionei;episeis skeftomai na kano araioma gia otan louzomai fountonoun kai eimai san ton loudoviko:lol:
pinkrose
21 Οκτ. 2007, 14:10
einai isia sxedon alla sto telos kanei ena tsaf kai einai enoxlitiko.ayto les me pilo isionei;episeis skeftomai na kano araioma gia otan louzomai fountonoun kai eimai san ton loudoviko:lol:
Πιστεύω πως με πιστολάκι και μετα με λιγο λακ θα ειναι μια χαρα...
Αν δεν μπορεις με πιστολάκι τοτε μαλλον με πηλο..
speed_fire08
21 Οκτ. 2007, 14:34
ανετα ισιωνει με πηλο! βαλε λιγο στο χερι σου κ πιασε την ουρα κ τραβα τη!
εμενα ειναι σχεδον ολη σγουρη κ γι αυτο βαζω τη μανα μου να τα ισιωνει με το πιστολακι κ μετα βαζω πηλο για να ισιωσω το ΄τσαφ΄ !
lowbap96
23 Οκτ. 2007, 18:05
οι τρίχες μου είναι κάπου 8 εκ. σίγουρα ισιώνουν με το σίδερο;
pinkrose
23 Οκτ. 2007, 22:44
οι τρίχες μου είναι κάπου 8 εκ. σίγουρα ισιώνουν με το σίδερο;
Καλυτερα μην το κανει με σιδερο...
Γιατι δεν χρησιμοποιεις πιστολακι ή κατι αλλο με το σιδερο και θα καψεις τα μαλλια σου και δεν θα καθονται ωραια:wink:
lowbap96
24 Οκτ. 2007, 14:40
Καλυτερα μην το κανει με σιδερο...
Γιατι δεν χρησιμοποιεις πιστολακι ή κατι αλλο με το σιδερο και θα καψεις τα μαλλια σου και δεν θα καθονται ωραια:wink:
μη νομίζεις ότι δεν έχω προσπαθήσει... Το αποτέλεσμα ήταν να είμαι σαν το Νεύτονα:lol:... Προσπάθησε κ η μάνα μου... http://classic.motown.com/images/local/umgartists/8394c9d0-f118-4d5d-87b4-b30afca20ce5.jpg :(
μόνο με την κομότρια ήταν ίσο σαν πράσο για 2μισι εβδομάδες:)
pythagoras_7
24 Οκτ. 2007, 14:44
gel κομμωτηρίου ότι καλύτερο και 3 μέρες έχει κρατήσει ε μετά δε λέει λούσιμο και μετά ξανά gel;)
lowbap96
24 Οκτ. 2007, 17:04
gel κομμωτηρίου ότι καλύτερο και 3 μέρες έχει κρατήσει ε μετά δε λέει λούσιμο και μετά ξανά gel;)
για μένα πήγαινε; Αν ναι τέτε θα σ πς ότι έχω φράτζα κ δν πολυλέει να βάζω ζελέ...
pinkrose
24 Οκτ. 2007, 19:42
μη νομίζεις ότι δεν έχω προσπαθήσει... Το αποτέλεσμα ήταν να είμαι σαν το Νεύτονα:lol:... Προσπάθησε κ η μάνα μου... http://classic.motown.com/images/local/umgartists/8394c9d0-f118-4d5d-87b4-b30afca20ce5.jpg :(
μόνο με την κομότρια ήταν ίσο σαν πράσο για 2μισι εβδομάδες:)
:lol::lol::lol:...
Εχεις καμια γνωστη που να εχει μασια??
Ξερεις τι ειναι??Αν οχι ισιωναει τα μαλλια σαν σιδερο αλλα ειναι καλυτερο και θα σου τα κρατησει πιο πολυ απο οτι το πιστολακι...
lowbap96
24 Οκτ. 2007, 22:10
:lol::lol::lol:...
Εχεις καμια γνωστη που να εχει μασια??
Ξερεις τι ειναι??Αν οχι ισιωναει τα μαλλια σαν σιδερο αλλα ειναι καλυτερο και θα σου τα κρατησει πιο πολυ απο οτι το πιστολακι...
μασιά; τι είναι αυτό, πρώτη φορά το ακούω.
pinkrose
24 Οκτ. 2007, 23:08
μασιά; τι είναι αυτό, πρώτη φορά το ακούω.
Μασια ειναι μια συσκευη που χρησιμοποιηται για να ισιωνει τα μαλλια..
http://www.vasilikos.com.gr/index.php?MODULE=bce/application/node&NodeBranch=N_N0000000001_N0000000135_N1000000022_N1000000038
Μπες εδω για να δεις...Ειναι καταστημα που τα πουλαει...
Εγω εχω και ισιωνει πολυ ευκολα τα μαλλια...!!
lowbap96
25 Οκτ. 2007, 10:12
Μασια ειναι μια συσκευη που χρησιμοποιηται για να ισιωνει τα μαλλια..
http://www.vasilikos.com.gr/index.php?MODULE=bce/application/node&NodeBranch=N_N0000000001_N0000000135_N1000000022_N1000000038
Μπες εδω για να δεις...Ειναι καταστημα που τα πουλαει...
Εγω εχω και ισιωνει πολυ ευκολα τα μαλλια...!!
μετά αν αυτό είναι καλύτερο γιατί υπάρχουν σίδερα κ μασιές;;;;:worry:
pinkrose
25 Οκτ. 2007, 16:19
μετά αν αυτό είναι καλύτερο γιατί υπάρχουν σίδερα κ μασιές;;;;:worry:
Τι εννοεις σιδερα και μασιες???
Το σιδερο κανει αλλη δουλεια ειναι για τα ρουχα(εκτος και αν εννοεις καμια συσκευη κομμωτικης και την λες ετσι) απλα καποιοι το χρησιμοποιουν στα μαλλια τους..Δεν ειναι καλο γιατι σου καιει τα μαλλια και η μασια δεν ειναι τοσο καλη στο θεμα αυτο δηλαδη δεν θα την χρησιμοποιεις καθε μερα αυτο εννοω αλλα αναμεσα στο σιδερο και την μασια προτεινω μασια...!!
lowbap96
25 Οκτ. 2007, 22:43
δεν καταλαβα τι εννοεις;)...
πινκ μου λέγοντας σίδερο ενννοώ την τοστιέρα:p
Τελικά πήρα μια μασιά τηα Βαβύλης 230 pro (βαριέμαι να κοιτάξω τώρα)
pinkrose
25 Οκτ. 2007, 22:50
πινκ μου λέγοντας σίδερο ενννοώ την τοστιέρα:p
Τελικά πήρα μια μασιά τηα Βαβύλης 230 pro (βαριέμαι να κοιτάξω τώρα)
Ποσο την πηρες??
Για πες πως σου φανηκε??
Οσο για την τοστιερα δεν πιανει ουτε τη μιση δουλεια απο την τοστιερα γιατι η τοστιερα δεν ζεστενεται τοσο πολυ οσο η μασια ασε που περιμενεις και μια ωρα..Η δικια μου παντως μεσα σε 5 λεπτα ειναι ετοιμη παρα πολυ ζεστη και αυτο ειναι και το θετικο που σου κραταει τα μαλλια ισια!!
lowbap96
25 Οκτ. 2007, 22:55
Ποσο την πηρες??
Για πες πως σου φανηκε??
Οσο για την τοστιερα δεν πιανει ουτε τη μιση δουλεια απο την τοστιερα γιατι η τοστιερα δεν ζεστενεται τοσο πολυ οσο η μασια ασε που περιμενεις και μια ωρα..Η δικια μου παντως μεσα σε 5 λεπτα ειναι ετοιμη παρα πολυ ζεστη και αυτο ειναι και το θετικο που σου κραταει τα μαλλια ισια!!
την πήρα 60 γιούργια, αν κ δεν την δοκίμασα ακόμα, δεν έχω ζεστό νερο. Βρε σ λές να δουλεύει στα μαλλιά μου; 10 cm η φράτζα, 8 cm τα υπόλοιπα
pinkrose
25 Οκτ. 2007, 23:06
την πήρα 60 γιούργια, αν κ δεν την δοκίμασα ακόμα, δεν έχω ζεστό νερο. Βρε σ λές να δουλεύει στα μαλλιά μου; 10 cm η φράτζα, 8 cm τα υπόλοιπα
Αν και την πηρες λιγο ακριβα πιστευω πως θα κανει καλη δουλεια!!
Σημερα πηγα σε ενα μαγαζι που ειχε πιστολακια,μασιες,extension και πολλα αλλα για κομμωτιρια..Εγω πηγα για να παρω extension αλλα επειδη μου αρεσε πολυ η κομμωτικη κοιταξα ολο το μαγαζι!!Ειχε κατι τιμες απιστευτες...Μασια 30ευρω(θυμηθηκα εσενα που ηθελες) πιστολακια πολυ φθηνα τρεσα που εχει 150 ευρω σε κομμωτηρια ειχε 30 και τα extension μου θα εβγαιναν γυρω στα 24 ευρω τα 8 αν τα επαιρνα απο κομμωτηριο εκει τα πληρωσα 10,40 ευρω!!
lowbap96
26 Οκτ. 2007, 00:00
ρε c είναι gayκο για έναν να ισιώνει τα μαλλιά του?:(
Fernando_Sucre
26 Οκτ. 2007, 00:33
ρε c είναι gayκο για έναν να ισιώνει τα μαλλιά του?:(
οχι βεβαια!!!:wacko:και εγω περιποιουμε πολυ τα μαλλια μου γιατι ειναι αρκετα μακρια...:)
απο που και ως που γκεικο?:rolleyes::)
lowbap96
26 Οκτ. 2007, 14:14
μάλλον επειδή οι γυναίκες κάθονται να φτιάξουν το μαλλί τους μπροστά από τον καθρέφτη (εννοείτε ότι δεν είμαι γκευ;))
Btw το δοκίμασα σήμερα που λούστηκα, φοβερή δουλειά κάνει, το μαλλί είναι πρόκα:)
pinkrose
26 Οκτ. 2007, 15:58
μάλλον επειδή οι γυναίκες κάθονται να φτιάξουν το μαλλί τους μπροστά από τον καθρέφτη (εννοείτε ότι δεν είμαι γκευ;))
Btw το δοκίμασα σήμερα που λούστηκα, φοβερή δουλειά κάνει, το μαλλί είναι πρόκα:)
Στο ειχα πει!!Ειναι πολυ καλη!!Ελπιζω να σου αρεσει πολυ!!Και τι ειναι αυτα που λες για γκεικο και τετοια...
Ολοι περιποιουμαστε(αντρες-γυναικιες)!!
n_wildgirl
26 Οκτ. 2007, 17:49
Στο ειχα πει!!Ειναι πολυ καλη!!Ελπιζω να σου αρεσει πολυ!!Και τι ειναι αυτα που λες για γκεικο και τετοια...
Ολοι περιποιουμαστε(αντρες-γυναικιες)!!
Αρκει να μη σου συμβει το εξης: να πας με καποιον φιλο σου (με φρατζα) σε δημοσιες τουαλετες και να βγαλει απο την τσαντα χτενακι για να ξανει το μαλλι και λακ για να φτιαξει τη φρατζα :blink: (ναι, το ακουσα κι αυτο...ευτυχως δεν το ειδα γιατι στο εξης ο τυπας θα κυκλοφορουσε με τη λακ σε λιγο περιεργο σημειο)
pinkrose
26 Οκτ. 2007, 18:03
Αρκει να μη σου συμβει το εξης: να πας με καποιον φιλο σου (με φρατζα) σε δημοσιες τουαλετες και να βγαλει απο την τσαντα χτενακι για να ξανει το μαλλι και λακ για να φτιαξει τη φρατζα :blink: (ναι, το ακουσα κι αυτο...ευτυχως δεν το ειδα γιατι στο εξης ο τυπας θα κυκλοφορουσε με τη λακ σε λιγο περιεργο σημειο)
Eνταξει δεν ειπε το παιδι οτι θα φτασει σε τετοιο σημειο!!Ειναι λιγο υπερβολικο!!
n_wildgirl
26 Οκτ. 2007, 20:05
Eνταξει δεν ειπε το παιδι οτι θα φτασει σε τετοιο σημειο!!Ειναι λιγο υπερβολικο!!
lowbap96
26 Οκτ. 2007, 22:09
xexe... Αλήθεια περίεργο...
για απόψεις τώρα: Οι γινείς λένε χάλια, η κοπέλα που με είδε έτσι μου έδωσε φιλί στο στόμα:D
pinkrose
26 Οκτ. 2007, 23:25
xexe... Αλήθεια περίεργο...
Ε ναι ειναι λιγο!!Δεν νομιζω πως με ρωτησε για μασια για να την περνεις και εξω μαζι σου:)!!
για απόψεις τώρα: Οι γινείς λένε χάλια, η κοπέλα που με είδε έτσι μου έδωσε φιλί στο στόμα:D
Δεν καταλαβα τι εννοεις:O..
lowbap96
27 Οκτ. 2007, 00:05
Ε ναι ειναι λιγο!!Δεν νομιζω πως με ρωτησε για μασια για να την περνεις και εξω μαζι σου:)!!
Δεν καταλαβα τι εννοεις:O..
να οι γονείς μου λένε ότι τα μαλλιά μου είναι χάλια, κοπέλα μου μου είπε ότι είναι πολύ ωραία (την γνώρισα στο νετ, σήμερα με είδε πρώτη φορά) κ στο τέλος με φίλισε στο στόμα:O
pinkrose
27 Οκτ. 2007, 00:26
να οι γονείς μου λένε ότι τα μαλλιά μου είναι χάλια, κοπέλα μου μου είπε ότι είναι πολύ ωραία (την γνώρισα στο νετ, σήμερα με είδε πρώτη φορά) κ στο τέλος με φίλισε στο στόμα:O
Ειδες τι κανει μια μασια:p?Πλακα κανω!!Και εγω σημερα εβαψα τα μαλλια μου και εβαλα εξτενσιον ενα παραξενο χρωμα προς το κοκκινο και μου λεει ο μπαμπας μου δεν ειναι ωραια ενο οι υπολοιποι ειπαν πολυ ωραια και εμενα μου αρεσαν επισης πολυ!!
vampyre
28 Οκτ. 2007, 09:21
Το μόνο που δεν έχω δει ακόμα είναι να πλακωθείτε για τις τρίχες.... :blink:
pinkrose
28 Οκτ. 2007, 15:21
Το μόνο που δεν έχω δει ακόμα είναι να πλακωθείτε για τις τρίχες.... :blink:
:lol::lol::lol:!!ξεφυγαμε λιγο!!!
sorry!!
zafos90
9 Νοέ. 2007, 22:36
Γεια!Χρειάζομαι ένα προϊόν για την περιποίηση των μαλλιών μου μετά το μπάνιο.Το πρόβλημά μου είναι ότι μετά το μπάνιο τα μαλλιά μου πέφτουν μπροστά και δε μπορώ να τα χτενίσω.Προσπάθησα με χτένα αλλά δε τα κατάφερα με τίποτα.Υπάρχει κάποιο προϊόν να βάζω στα μαλλιά μου μετά το μπάνιο για να γίνονται πιο μαλακά και να μπορώ να τα χτενίσω?Τα μακραίνω κιόλας και γίνονται πολύ χάλια μετά μπάνιου.Μετά από κανά δυο-τρεις μέρες στρώνουν:D
b744pilot
9 Νοέ. 2007, 23:27
Γεια!Χρειάζομαι ένα προϊόν για την περιποίηση των μαλλιών μου μετά το μπάνιο.Το πρόβλημά μου είναι ότι μετά το μπάνιο τα μαλλιά μου πέφτουν μπροστά και δε μπορώ να τα χτενίσω.Προσπάθησα με χτένα αλλά δε τα κατάφερα με τίποτα.Υπάρχει κάποιο προϊόν να βάζω στα μαλλιά μου μετά το μπάνιο για να γίνονται πιο μαλακά και να μπορώ να τα χτενίσω?Τα μακραίνω κιόλας και γίνονται πολύ χάλια μετά μπάνιου.Μετά από κανά δυο-τρεις μέρες στρώνουν:D
Γεία σου συνάδελφε:p!
Δλδ τα χτενίζεις ενώ είναι βρεγμένα και δεν στρώνουν?
Καλά στο σπίτι τί σε νοιάζει?Όταν είναι να βγεις βάζε τα ζελε!:)
Έχω δοκιμάσει όλα τα ζελέ της αγοράς.Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ είναι το fructis της garnier(super extra δυνατό).Δεν λιγδιάζει τα μαλλιά,αντίθετα τα κάνει wet και σταθερά και κρατάν την επόμενη!
pinkrose
9 Νοέ. 2007, 23:31
Eγώ πιο μικρή ειχα αυτο το πρόβλημα κ εβαζα ενα παιδικο το jonsohn ειναι υγρο κ το βαζεις στα μαλλι μετα το μπανιο κ ειναι καλο κανει δουλεια κ σε μεγαλους δεν εχει σχεση που ειναι παιδικο!!
speed_fire08
9 Νοέ. 2007, 23:33
γινεται να κανω ΑΝΤΙπερμαναντ στην ουρα μου? γιατι ειναι εκνευριστικα σγουρη...
pinkrose
10 Νοέ. 2007, 10:51
Να σου πω την αληθεια δεν ξερω αλλα δεν νομιζω να γινεται!!Σε πιο παλλια ποστ ηταν ενα αγορι που ειχε το ιδιο προβλημα με την φρατζα του του ειπα να παρει μασια!!πηρε κ μετα ηταν ολα τελεια!!
lowbap96
10 Νοέ. 2007, 13:23
+1 για τη μασιά, κάνει καλή δουλεια κ διαρκεί κ πολλές μέρες (μεχρι να πέσει νερό πάνω, καλή επίσης ιδέα αν θες να είναι κάπως λαδωμένα να βάζεις μετάξι) αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα, είχα σγουρή ουρά μέχρι την ομοπλάτη και βάλε κ ο λαμάκας την έκοψα πριν μάθω για τη μασιά
speed_fire08
10 Νοέ. 2007, 13:55
δυστυχως λουζομαι σχεδον καθε μερα. οποτε δεν θα εχει αποτελεσμα. το ιδιο κανω κ με το πιστολακι...
zafos90
10 Νοέ. 2007, 22:24
Eγώ πιο μικρή ειχα αυτο το πρόβλημα κ εβαζα ενα παιδικο το jonsohn ειναι υγρο κ το βαζεις στα μαλλι μετα το μπανιο κ ειναι καλο κανει δουλεια κ σε μεγαλους δεν εχει σχεση που ειναι παιδικο!!
Το περίεργο είναι ότι στρώνουν μετά από 2-3 μέρες όταν λαδώνουν κάπως.Γι'αυτό θέλω ένα προϊόν που να "λαδώνει" τα μαλλιά γιατί τώρα που τα μακραίνω δε μπορώ να βγώ από το σπίτι μετά το μπάνιο:cry:
Και το ζελέ δε κάνει δουλειά πλέον γιατί τα μαλλιά μου μεγάλωσαν.Θα ψάξω στο σούπερ μάρκετ για αυτό το jonsohn.
pinkrose
10 Νοέ. 2007, 23:31
δυστυχως λουζομαι σχεδον καθε μερα. οποτε δεν θα εχει αποτελεσμα. το ιδιο κανω κ με το πιστολακι...
Μασια και παλι μασια θα δεις διαφορα:wink:!!
Το περίεργο είναι ότι στρώνουν μετά από 2-3 μέρες όταν λαδώνουν κάπως.Γι'αυτό θέλω ένα προϊόν που να "λαδώνει" τα μαλλιά γιατί τώρα που τα μακραίνω δε μπορώ να βγώ από το σπίτι μετά το μπάνιο:cry:
Και το ζελέ δε κάνει δουλειά πλέον γιατί τα μαλλιά μου μεγάλωσαν.Θα ψάξω στο σούπερ μάρκετ για αυτό το jonsohn.
Περιμενε λιγο γιατι δεν καταλαβα δεν ηθελες κατι γιατι δεν ηταν μαλακα??Αυτο που σου λεω ειναι για να τα κανει πιο μαλακα με την εννοια να τα ξεμπερδευει,αν θελεις δοκιμασε το φθηνο ειναι ειναι για παιδια και εχει κιτρινο μπουκαλακι!!
lowbap96
11 Νοέ. 2007, 00:04
πινκ να ρωτήσω με τι ασχολείσαι? :p
pinkrose
11 Νοέ. 2007, 11:50
πινκ να ρωτήσω με τι ασχολείσαι? :p
Ναι..!!Μαρεσει παρα πολυ η κομμωτική αν ρωτας για τις πληροφοριες που γνωρίζω..
FREAK_OF_NATURE
12 Νοέ. 2007, 13:24
Μασια και παλι μασια θα δεις διαφορα:wink:!!
μονο που η υπερβολικη-συχνη χρηση της μασιας τα καιει:O
lowbap96
12 Νοέ. 2007, 14:20
μαλλί καλό μόνο καυτό:p
FREAK_OF_NATURE
12 Νοέ. 2007, 14:22
ουτε καν καυτο....με ψαλιδα :p
Cavaradossi
12 Νοέ. 2007, 15:09
να κάνω μια ερώτηση? με αυτά και αυτά που διάβασα εδώ μέσα έχω μια απορία..
τα αγοράκια κάθε πότε λούζεστε? μιά φορά τον μήνα ?!?!
pinkrose
12 Νοέ. 2007, 15:35
ουτε καν καυτο....με ψαλιδα :p
Koιτα οπως ειχα πει και σε πιο παλια ποστ σαυτο το θεμα δεν κανει να την χρησιμοποιουμε και καθε μερα για τους λογους που αναφερεις!!
pinkrose
13 Νοέ. 2007, 15:24
Ξεφυγαμε λιγο...Γιατι ομως εγινε αυτη η ερωτηση??Τι σχεση εχει το ποτε κανουν μπανιο τα μαλλια τους??
Cavaradossi
13 Δεκ. 2007, 23:17
να κάνω μια ερώτηση που βασικά δεν ξέρω που αλλόυ να την έκανα.
Τελευταία παρατήρησα πως βγάζω άσπρες τρίχες στα φρύδια, την περασμένη εβδομάδα είχα μια την έβγαλα τώρα έχω 3 κάτασπρες ..ξέρει κανείς τον λόγο που μπορεί να συμβαινει αυτό?
λέτε να ασπρίσει όλο το φρύδι? είμαι μόλις 26 χρόνων, λέτε να είναι απο στρες/άνχος?
lowbap96
13 Δεκ. 2007, 23:20
να κάνω μια ερώτηση που βασικά δεν ξέρω που αλλόυ να την έκανα.
Τελευταία παρατήρησα πως βγάζω άσπρες τρίχες στα φρύδια, την περασμένη εβδομάδα είχα μια την έβγαλα τώρα έχω 3 κάτασπρες ..ξέρει κανείς τον λόγο που μπορεί να συμβαινει αυτό?
λέτε να ασπρίσει όλο το φρύδι? είμαι μόλις 26 χρόνων, λέτε να είναι απο στρες/άνχος?
σκέψου να ασπρίσει μόνο το ένα φρύδι:lol:
Εγω παιδια αφηνω το μαλλι να μεγαλωσει και εχει περασει λιγο το αυτι,το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω πυκνο μαλλι και φοβαμαι οτι στο τελος θα μεινω χωρις μαλλι ,ξερετε κανα σαμπουαν/αφρο ή κατι αλλο που να τα δυναμωνει ή να τα πυκνωνει ??:cry:
FREAK_OF_NATURE
14 Δεκ. 2007, 11:55
εχει δοκιμασει κανεισ κρεμα μαλλιων σε σπρευ που δεν θελει ξεβγαλμα μετα;;
πηρα ενα μπουκαλακι(150Ml)..σημερα το εβαλα πρωτη μερα,και το μονο που μπορω να πω ως τωρα πως μυριζει υπεροχα αλλα δεν κραταει και πολυ :(
lowbap96
15 Δεκ. 2007, 22:29
χελπ!! Εδώ κ 2-3 μέρες έχω παρατηρήσει κάτι στα μαλλιά μου. 3-4 τρίχες με ψαλίδα και μερικές άλλες (τις πιο μακριές κάπως χοντρές). Πρέπει αν ανησυχώ; Τι μπορώ να κάνω; Χρησιμοποιώ μασιά για τα μαλλιά (1 ή 2 φορές την εβδομάδα)
naf1213
16 Δεκ. 2007, 21:39
εχει δοκιμασει κανεισ κρεμα μαλλιων σε σπρευ που δεν θελει ξεβγαλμα μετα;;
πηρα ενα μπουκαλακι(150Ml)..σημερα το εβαλα πρωτη μερα,και το μονο που μπορω να πω ως τωρα πως μυριζει υπεροχα αλλα δεν κραταει και πολυ :(
Σε σπρει? Εχω δοκιμασει κρεμα χωρις ξεβγαλμα αλλα σε μπουκαλακι... Βαραινε τα μαλλια λιγο..Αυτες παντως χωρις ξεβγαλμα δεν κανουν τιποτα στην τριχα, οπως και τα conditioner, μασκα 2 φορες τη βδομαδα ειναι το καλυτερο.
χελπ!! Εδώ κ 2-3 μέρες έχω παρατηρήσει κάτι στα μαλλιά μου. 3-4 τρίχες με ψαλίδα και μερικές άλλες (τις πιο μακριές κάπως χοντρές). Πρέπει αν ανησυχώ; Τι μπορώ να κάνω; Χρησιμοποιώ μασιά για τα μαλλιά (1 ή 2 φορές την εβδομάδα)
Να ανησυχεις οχι. Πηγαινε κοψε τις ακρες.Η μασια το εκανε αυτο. Θα τα καψεις ομως, μονο 2 φορες το μηνα να το χρησιμοποιεις αλλιως θα καταστρεψεις την τριχα.
sxetikos_asxetos
16 Δεκ. 2007, 22:11
Να ανησυχεις οχι. Πηγαινε κοψε τις ακρες.Η μασια το εκανε αυτο. Θα τα καψεις ομως, μονο 2 φορες το μηνα να το χρησιμοποιεις αλλιως θα καταστρεψεις την τριχα.
Και με τι θα ισιώνει η φράτζα;:confused:
naf1213
16 Δεκ. 2007, 22:18
Και με τι θα ισιώνει η φράτζα;:confused:
Επειδη ειναι αγορι, φανταστηκα οτι δεν θα ειχε φρατζα να ισιωσει.:confused:
Με βουρτσα και πιστολακι αν δεν θελει να τα καψει.
sxetikos_asxetos
16 Δεκ. 2007, 22:52
Τι είναι;:confused:
lowbap96
16 Δεκ. 2007, 23:32
Δν κάνει τόσο καλό ίσιωμα όσο η μασιά..:( Πες ότι καίγονται πολλές τρίχες. Πως θα φαίνεται αν τα ισιώνω τότε κάθε μέρα;
Τι είναι;:confused:
δν απαντώ σε υποκείμενα.... πάλι τσακομό θες εσύ...:)
sxetikos_asxetos
17 Δεκ. 2007, 00:16
hahaha
FREAK_OF_NATURE
17 Δεκ. 2007, 09:27
Σε σπρει? Εχω δοκιμασει κρεμα χωρις ξεβγαλμα αλλα σε μπουκαλακι... Βαραινε τα μαλλια λιγο..Αυτες παντως χωρις ξεβγαλμα δεν κανουν τιποτα στην τριχα, οπως και τα conditioner, μασκα 2 φορες τη βδομαδα ειναι το καλυτερο.ναι!!σε σπρευ.σε μπουκαλακι ειχα, αλλα οντως βαραινει τα μαλλια.
μετα απο μερες χρησης να πω πως ειναι πολυ καλυτερο απο το "μπουκαλακι" καθως δεν βαραινει τα μαλλια καθολου,δεν λιπαινει το μαλλι και μυριζει και ωραια(αλλα οπως ηδη ειπα,για λιγο:()
:)
zafos90
21 Δεκ. 2007, 13:05
Ξέρει κανείς Nicolas στη χαριλάου πού ακριβώς είναι?(διεύθυνση ,τηλέφωνο).Έψαξα χρυσό οδηγό και δε το βρήκα:(
FREAK_OF_NATURE
21 Δεκ. 2007, 15:40
παπαναστασιου.αριθμο δεν θυμαμαι,αλλα ειναι μετα το γυραδικο 157(συνεπως μετα απο παπαναστασιου 157).αν ερθεις με λεωφορειο θα κατεβεις στο χαριλαου και θα περασεις απεναντι.δεν χρειαζεται να περπατησεις καν:)
ααα!και δεν χρειαζεται ραντεβου
zafos90
21 Δεκ. 2007, 17:36
παπαναστασιου.αριθμο δεν θυμαμαι,αλλα ειναι μετα το γυραδικο 157(συνεπως μετα απο παπαναστασιου 157).αν ερθεις με λεωφορειο θα κατεβεις στο χαριλαου και θα περασεις απεναντι.δεν χρειαζεται να περπατησεις καν:)
ααα!και δεν χρειαζεται ραντεβου
Ευχαριστώ:D
Βασικά θέλω να ρωτήσω κάτι.Αποφάσισα να μακρύνω το μαλλί μου(το πολύ μέχρι τους ώμους) αλλά θέλω ένα προσεγμένο μαλλί όχι ότι να'ναι.Γι'αυτό είπα να πάω στου Νικολας που είναι και καλό απ'ότι ξέρω.Στους πόσους μήνες από τη τελευταία φορά που κουρεύτηκα πρέπει να πάω πρώτη φορά επίσκεψη για περιποίηση?
Παιδια μακραινω το μαλλι μου και εχει φτασει σχεδον μεχρι τους ωμους.Τωρα τελευταια αρχισα να βλεπω πολλες τρεχες να χανονται και αρχισα να ανησυχω:cry:
Ξερετε κανα καλο σαμπουαν που να δυναμωνει τα μαλλια ή κατι για την τριχοπτωση απο φαρμακειο ???
lowbap96
25 Δεκ. 2007, 00:38
Παιδιά ισιώνω το μαλλί μου κ δν έχω παράπονο. Αλλά θα το ήθελα κ αρκετά λαδωμένο να σα τα παιδιά στο βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=Jy2LcOU-n14
Υαπάρχει κάποιο πράγμα που να τους βάζω πριν ή μετά το ίσιωμα για να τα έχω έτσι κ ίσια; Σας ευχαριστώ πολύ
Καλές γιορτές:)
Fernando_Sucre
25 Δεκ. 2007, 00:45
Παιδιά ισιώνω το μαλλί μου κ δν έχω παράπονο. Αλλά θα το ήθελα κ αρκετά λαδωμένο να σα τα παιδιά στο βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=Jy2LcOU-n14
Υαπάρχει κάποιο πράγμα που να τους βάζω πριν ή μετά το ίσιωμα για να τα έχω έτσι κ ίσια; Σας ευχαριστώ πολύ
Καλές γιορτές:)
να μην τα λουζεις συχνα...
lowbap96
25 Δεκ. 2007, 00:54
να μην τα λουζεις συχνα...
το κάνω αυτό... είδα λαδωμένα εντάξη, αλλά τελείως όμως...
PeCoMAY
25 Δεκ. 2007, 01:19
Toυς παρεξήγησες.Δεν είναι λαδωμένο αλλά βρεγμένο.
Λαδωμένο μαλλί ίσον μπίχλα και βρώμα....:X
lowbap96
24 Ιαν. 2008, 19:16
Χεεελπ! Έχω το μαλλί μου κάπου μέχρο το στόμα κ χρησιμοποιώ σίδερο ισιώματος εδώ 3 μήνες... Σήμερα λοιπόν παρατήρησα ότι εάν πιάσω μια τρίχα το ένα χέρι μου από τη μέσ της ας πούμε και την τραβήξω με το άλλο τότε κόβεται στα δύο:( Δν έχω παρατηρήσει καθόλου ψαλίδα... Είναι φυσιολογικό; Αν όχι, τι θα γίνει αν συνεχίσω να τα ισιώνω;
tsikitoula
24 Ιαν. 2008, 20:56
re pedia ego panta ixa ena aionio provlima ti kopsimo malion mou pai ti xroma k.l.p.
xeri kanenas kanena kalo komotirio pou mpori na mas voi8isi sto ti mas pai k.l.p!!!!!!!!!!!!!!!!!:
darklordvader77
24 Ιαν. 2008, 22:17
Συμβουλή προς τους μικρότερους:
Μη σας νοιάζει τοσο πολυ πως θα βγείτε έξω, κάντε ένα νορμάλ κούρεμα (είτε πολύ κοντό είτε πολύ μακρύ) που να μην απαιτει/απαιτει λίγο αυτα τα σκατολοίδια που βάζετε στα μαλλιά σας. Τέλος όταν γυρνάτε σπίτι το ξημέρωμα, μη βαριέστε, εαν εχετε βάλει ζελεδες, κτλ, ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ! (κανει καλό!!)
Κ να θυμάστε:
1) Αν εχετε κληρονομικότητα, θα συμβεί αργα ή γρήγορα απλά θα επιβραδυνθεί αρκετα αν σταματησετε απο τωρα, έως κ σε 3,5-4 χρονια μετα.
2)Ζελέδες= ξηραίνουν εύκολα το δέρμα-φευγουν ευκολα ομως!
Κεριά= Λαδώνουν εύκολα-φευγει με τρίψιμο κ λούσιμο (ΚΑΚΙΣΤΟ για τον θήλακα της τρίχας)
Όλα αυτα σας τα λέει κάποιος που είχε παραβεί όλους αυτους του κανόνες, κ τωρα..τρέχει για θεραπείες εδω κ 1,5 χρόνο χωρις κανενα ιδιαιτερο αποτελεσμα.. πράξτε όπως θεωρειτε ΕΣΕΙΣ κ όχι οι ΑΛΛΟΙ σωστο.
Ευχαριστώ!
Xourxoulitsos
24 Ιαν. 2008, 22:43
Εγώ βάζω πηλό :b
lowbap96
24 Ιαν. 2008, 22:47
πλ κλ π κανένας στην οικογένειά μου δν έχει φαλάκρα... από προπαππούδες μιλάμε τώρα... Βσκ έχω τόσο πυκνό μαλλί που μέσα χάντονται χτένες κτλπ (μεταφορικά βέβαια:lol:)
darklordvader77
25 Ιαν. 2008, 00:58
@Xourxoulitsos: ναι, κ ο πηλος τι νομιζεις πως ειναι?? Αλλο ενα διαφημιστικο τρικ.. στην ουσια ειναι κερι, αλλα λιγο πιο ελφρυ, αλλα κ παλι κερι θεωρειται..
XronisR
27 Ιαν. 2008, 23:10
pedia thelo na mou peite ena kouremataki na kano avrio se styl konto...
fantomas_ktm
28 Ιαν. 2008, 18:16
εγω χρησιμοποιω gel, una λεγεται, το νουμερο 5 σε ενα τεραστιο κεσε!! Πολύ καλό!
Xourxoulitsos
28 Ιαν. 2008, 18:19
εγω χρησιμοποιω gel, una λεγεται, το νουμερο 5 σε ενα τεραστιο κεσε!! Πολύ καλό!
Με το κιλό το παίρνεις;:p
lydi13
28 Ιαν. 2008, 18:36
απο που το παίρνεις???:confused:
naf1213
28 Ιαν. 2008, 18:59
@Xourxoulitsos: ναι, κ ο πηλος τι νομιζεις πως ειναι?? Αλλο ενα διαφημιστικο τρικ.. στην ουσια ειναι κερι, αλλα λιγο πιο ελφρυ, αλλα κ παλι κερι θεωρειται..
Απλα δινει και σχημα, ενω το κερι δεν δινει.
navi55
24 Φεβ. 2008, 20:24
Εγώ χρησιμοποιώ κρέμα new wave εδώ και 3 χρόνια σχεδόν και είναι ότι καλύτερο για μένα, και ένα βαζάκι μου κρατάει μέχρι 3-4 μήνες και δύσκολα με πιστεύουν οι φίλοι μου γιατί νομίζουν οτι βάζω μεγάλες δώσεις ενώ κάνω ακριβώς το αντίθετο. Μετά το λούσιμο στεγνώνω τα μαλλιά με μια πετσέτα (ποτέ πιστολάκι γιατί τα καταστρέφει) και τα φτιάχνω όπως θέλω χρησιμοποιώντας μικρές δόσεις.
trancer13
24 Φεβ. 2008, 20:56
Zελεδακι flipper for ever..
speed_fire08
24 Φεβ. 2008, 21:06
δεν ξερω το γιατι, αλλα πλεον το τζελ δεν κρατα με τιποτα ορθια τα μαλλια μου. τωρα χρησιμοποιω αποκλειστικα πηλο(της new wave)
chris7_
24 Φεβ. 2008, 22:16
εγω χρησιμοποιω NEW WAVE της WELLA! σπανια βεβαια αλλα οταν πρεπει βαζω(το πρωι π.χ που δεν στρωνουν...:p)
hermoso
26 Φεβ. 2008, 03:26
Εγώ χρησιμοποιώ της GOLDWELL το LAGOOM JAM GEL και το MELLOGOO! Πολύ καλά και τα δύο...
pet120991
26 Φεβ. 2008, 21:32
Εγώ αν και πάντα χρήσιμοποιόυσα ζελέ,εδώ και δύο μήνεs χρησιμόποιώ αφρό τηs wella.Τα μαλλιά μου στρώνουν πολύ καλύτερα και δεν τα νιώθω να κολλάνε όπωs με το ζελέ...
Γεια σας
Θελω να ξανθυνω τα μαλλια μου και διαβασα στο ιντερνετ πως το χαμομηλι ειναι ιδανικο και επισης κανει πολυ καλο στα μαλλια.Αληθευει αυτο ?Ξερετε τι μπορω να κανω για να το εφαρμοσω?Δηλαδη βρασιμο και μετα τι.... ?:confused:
Γεια σας
Θελω να ξανθυνω τα μαλλια μου και διαβασα στο ιντερνετ πως το χαμομηλι ειναι ιδανικο και επισης κανει πολυ καλο στα μαλλια.Αληθευει αυτο ?Ξερετε τι μπορω να κανω για να το εφαρμοσω?Δηλαδη βρασιμο και μετα τι.... ?:confused:
Δεν ξέρω κατά πόσο αποτελεσματικό είναι το χαμομήλι.
Επειδή έχω καστανόξανθα μαλλιά που το καλοκαίρι γίνονται λίγο πιο ξανθα είχα δοκιμάσει ένα τέτοιο σαμπουάν με χαμομήλι (πρέπει να κυκλοφορεί ακόμα) αλλά αποτέλεσμα δεν είχα δει.
Πιστευω οτι στα σαμπουαν με χαμομηλι βαζουν μονο αρωμα μεσα και γιαυτο θελω να το κανω αυτο....
FREAK_OF_NATURE
29 Φεβ. 2008, 16:21
Γεια σας
ειναι το ιδιο με το λεμονι..πρεπει να βαζεις 2 φορες την μερα στα μαλλια σου για χρονια,για να αποκτησουν την ιδεα ενος πιο ανοιχτου τονου απο το φυσικο χρωμμα μαλλιων σου..κοινως,φεξε μου γτ γλιστραω...
Μικρος ημουν τελειως ξανθος.Τωρα ειναι καστανοξανθα και θα ηθελα να γινουν ξανθα.Μονο ο ηλιος σε συνδιασμο με το χαμομηλι μπορει να βοηθησει γιατι το καλοκαιρι σαν να ξανθυναν λιγο...
lowbap96
2 Μάρ. 2008, 17:46
Προς τις κυρές του φόρουμ::O
Ξέρει καμιά σας τπτ για τα extension? Μπορώ να τα βάλω μόνος μ;
marathos
25 Μάρ. 2008, 20:03
Παιδια να ρωτησω κατι? Εχω ψυχωση με το μαλι μου και δεν θελω με τιποτα να του βαζω λαλακιες και να πεσει. Αφου να φανταστειτε οτι αν αρχισω να το χανω θα παω στανταρ για εφυτευση εξου και βαζω και διαφορα σαμπουαν για να ειναι δυνατη η τριχα και θεραπειες κατα καιρους. Τεσπα το ρωτημα μου ειναι το εξης. Μου τελειωνει το ζελ και θελω να το κοψω. Ο κομμωτης μου, μου ειπε να παρω αργυλο. Το εχει δοκιμασει κανεις? Κανει κακο στο μαλι? Σιγουρα χειροτερο απο το ζελ αποκλειται να ειναι, ομως θελω να του βαζω το λιγοτερο επιβλαβες προιον.....
stalitsa87
31 Μάρ. 2008, 03:25
Προς τις κυρές του φόρουμ::O
Ξέρει καμιά σας τπτ για τα extension? Μπορώ να τα βάλω μόνος μ;
Τί ακριβώς θέλεις να κένεις?? Κανα-δυο τούφες ή όλο το κεφάλι?? Θες το μόνιμο ή με κλιπ που να το βάζειθς και να το βγάζεις ότι ώρα θες??
Εγώ είχ βάλει κανα-δυο τούφες σε κομμωτήριο...στην άκρη έχουνε κερί(η κάθε τούφα). το λιώνουνε με μια ιδική συσκευή και το κολλάνε στο μαλλί...μπορείς να το κάνεις και μόνος σου αλλά με αναπτήρα. Βέβαια θα πρέπει να προσέχεις ή καλύτερα βάλε κάποιον άλλον να στο κάνει που θα βλέπει καλύτερα στο κεφάλι σου.(εσύ από τον καθρέφτη μπορεί να δυσκολεφτείς. Εγώ πάντος δεν το ρίσκαρα να κάψω κανένα μαλλί!!!;)
Ρώτα καλύτερα σε κομμωτήριο. Ξέρω πάντος ότι για το περμα΄ναντ σου βάζουν ένα φάρμακο το οποίο σπάει εντελώς τους δεσμούς της τρίχας και με τη βοήθεις των ρόλεϊ και άλλον υλικών δίνεις σχήμα εκ νέου στην τρίχα(δημιουργόντας νέους δεμούς στο σχήμα που θες)...το σχήμα που θες...οπότε λογικό μου ακούγετε με τον ίδιο τρόπο να ισιώνεις τελείως το μαλλί, βάζοντας το ίδιο προϊόν και χωρίς τη χρήση μετά των ρόλεϊ...άντε και την ώρα που έχει ισώσει να σου βάλουν αυτό που βάζουν μετά(δεν θυμάμαι όνομα τώρα), για να δημιουργηθούν οι νεοι δεσμοί της τρίχας στην ίσια μορφή...
Ψάχτο λίγο...αλλά να πας σε καλό κομμωτήριο, μη σου κάψουνε κανένα μαλλί...εγώ τα προσέχω πολύ αυτά!!
Γεια!Χρειάζομαι ένα προϊόν για την περιποίηση των μαλλιών μου μετά το μπάνιο.Το πρόβλημά μου είναι ότι μετά το μπάνιο τα μαλλιά μου πέφτουν μπροστά και δε μπορώ να τα χτενίσω.Προσπάθησα με χτένα αλλά δε τα κατάφερα με τίποτα.Υπάρχει κάποιο προϊόν να βάζω στα μαλλιά μου μετά το μπάνιο για να γίνονται πιο μαλακά και να μπορώ να τα χτενίσω?Τα μακραίνω κιόλας και γίνονται πολύ χάλια μετά μπάνιου.Μετά από κανά δυο-τρεις μέρες στρώνουν
Το πρόβλημά σου είναι ότι δεν χτενίζονται(δηλ. δεν ξεμπερδέυονται) ή δεν στέκονται επειδή είναι πολύ μαλακά και σου πέφτουν στο πρόσωπο??
Αν δεν ξεμπερδεύονται, βάλε contitioner. Αν είναι πολύ μαλακά και δεν στέκονται, contitioner,μάσκες , κρέμες και τέτοια ξέχασέ τα. Δοκίμασε κάποιον αφρό.
Και εγώ το ίδιο ακριβώς παθαίνω αλλά μώλις αρχλιζουν και στρωνουν μόνα τους όπως λες και εσύ, σε 2-3 μέρες και είναι πολύ ωραία, λόγο του ότι στέκονται επειδή λαδώνουν όπως αναφέρεις και εσύ τα λούζω...οπότε...δεν επωφελούμε καθόλου από το λάδωμα και έχω τα μόνιμα πολύ μαλακά...και λόγο του ότι είναι πολύ μακρυα, αναγκάζομαι και βάζω και contitioner ή μάσκα για να αποφύγω την ψαλίδα...Πάντος αν σκέφτεσαι σοβαρά να τα μακρύνεις να ξέρεις ότι είναι ζόρι...
Kalispera
diladi ta mallia mou.
Einai xalia!
Gia arxi
ti mporei na ftaiei?
Kalo Apogeuma
Ακρίβώς όπως τα λες...είναι επειδή έχουν μακρύνει...και αν έχεις σκοπό να τα μακρύνεις κι άλλο να ξέρεις ότι θα σου πέφτουν περισσότερες...να μην σε ανησυχε'ι αυτό...είναι φυσιολογικό...να φανταστείς για μένα που έχου πολύ μακρύ μαλλί, οι 20 τρίχες/μέρα φαντάζουν όαση(που τέτοια τύχη!!!)
αν κάνει ισιοτική η ρίζα σου πιθανότατα θα βγαίνει κατσαρή από μέσα οπότε θα έχεις πρόβλημα!
Έχω ακούσει ότι η αραίωση ενώ έχει αποτελέσματα, ΄λόγο του ότι κόβουνε τουφίτσες ανάμεσα στο μαλλί, όταν μεγαλώσουν οι ρίζες μετά απο καμιά 15αριά μέρες φίνεται χειρότερο από πριν!!!πιο αφάνα. Δεν ξέρω από τότε που έγραψες το ποστ(πάει και κερός, εγώ πάντος το είδα τώρα), αν έκανες κάτι...και εσύ και όπιος άλλος είχε αυτό το πρόβλημα, και αν ναι τι αποτελέσματα είχε???
lowbap96
31 Μάρ. 2008, 23:29
Με κλιπ δλδ τα extensions μπορώ να τα βγάζω και να τα βάζω όποτε θέλω (σα μικρά μανταλάκια είναι δλδ?)?
Βσκ πλέον μου έχουν μακρύνει αρκετά (η φράντζα πιο κάτω από το πρόσωπο και οι φαβορίτες πέρασαν για λίγα εκατοστά το πρόσωπο... οπότε δν νομίζω να χρειαστεί να βάλω extensions, λέω να τα αφήσω να μακρύνουν κανονικά... Αυτό που θέλω να κάνω είναι να αφήσω φαβορίτες μέχρι το στήθος και αφέλειες μπροστά!
Φιλέ όσον αφορά εσένα με το πολύ σγουρό μαλλί... σε νιώθω πλ κλ!! Κ εγώ έχω αρκετά σγουρό μαλλί (ένα σκαλοπάτι πλιγότερο από μαλλί μαύρου!)... Πριν 5-6 μήνες πήρα ένα καλό σίδερο μαλλιών και έχω βρει την υγειά μου, τα κάνει φοβερά. Βέβαια το συνδιάζω με μετάξι για να λαδώνουν και σε 2 μέρες είναι φοβερά! (όλα αυτά χωρίς ίχνος από ζελέ ή λακ).
Stalitsa αλήθεια αυτή η τριχόπτοση π παρατηρει ο φίλτατος πιο πάνω δεν είναι τπτ τ ανησυχητικό; Γτ και εμένα βλέπω να μου πέφτουν κάπου 50 τρίχες την ημέρα, χωρίς να παρατηρώ όμως καμία αραίωση, γιατί έχω τελείως πυκνό μαλλί κ δεν έχω από καμιά πλευρά κληρονομηκότητα φαλάκρας... (Για εφηβεία μιλάμε)
stalitsa87
1 Απρ. 2008, 00:59
Με κλιπ δλδ τα extensions μπορώ να τα βγάζω και να τα βάζω όποτε θέλω (σα μικρά μανταλάκια είναι δλδ?)?
Βσκ πλέον μου έχουν μακρύνει αρκετά (η φράντζα πιο κάτω από το πρόσωπο και οι φαβορίτες πέρασαν για λίγα εκατοστά το πρόσωπο... οπότε δν νομίζω να χρειαστεί να βάλω extensions, λέω να τα αφήσω να μακρύνουν κανονικά... Αυτό που θέλω να κάνω είναι να αφήσω φαβορίτες μέχρι το στήθος και αφέλειες μπροστά!
Φιλέ όσον αφορά εσένα με το πολύ σγουρό μαλλί... σε νιώθω πλ κλ!! Κ εγώ έχω αρκετά σγουρό μαλλί (ένα σκαλοπάτι πλιγότερο από μαλλί μαύρου!)... Πριν 5-6 μήνες πήρα ένα καλό σίδερο μαλλιών και έχω βρει την υγειά μου, τα κάνει φοβερά. Βέβαια το συνδιάζω με μετάξι για να λαδώνουν και σε 2 μέρες είναι φοβερά! (όλα αυτά χωρίς ίχνος από ζελέ ή λακ).
Stalitsa αλήθεια αυτή η τριχόπτοση π παρατηρει ο φίλτατος πιο πάνω δεν είναι τπτ τ ανησυχητικό; Γτ και εμένα βλέπω να μου πέφτουν κάπου 50 τρίχες την ημέρα, χωρίς να παρατηρώ όμως καμία αραίωση, γιατί έχω τελείως πυκνό μαλλί κ δεν έχω από καμιά πλευρά κληρονομηκότητα φαλάκρας... (Για εφηβεία μιλάμε)
Ναι, ακριβώς...σαν μανταλάκια(στην ουσία με πολύ μικράκοκαλάκια...τις ψίρες...)...σε όλο το κεφάλι ήθελες να βάλεις??δεν ξέρω αν είναι πρακτικό για όλο το κεφάλι...αμφιβάλω...άσε που τα πάνω πάνω θα φαίνονται...και θα είναι και κουραστικό συνέχεια βάλε βγάλε ένα σωρό τούφες...αυτά είναι για απο μέσα κάποιες τούφες.
Πάντος εμένα μου είχε φύγει μία που είχα βάλει μαζί με τη δική μου!!!:lol:
Καλά μέσα σε ένα μήνα πρόλαβες και τα μάκρινες?? Μπράβο...
Τα πίσω τι σκέφτεσαι να τα κάνεις? Τα κόβεις?
Αυτό δεν μπορώ να το χονέψω με τίποτα!!!:blink:
Όλοι πέρνεται σίδερα και μασιές προκειμένου να τα ισιώσετε...και εγώ παίρνω ηλεκτρικά ψαλίδια προκειμένου να τα κατσαρώσω...και μάλιστα δεν πιάνει και εύκολα γιατί έχω ίσιο μαλλί σε βαθμό αηδίας. Τώρα έχω βρει ένα πολύ καλό επαγγελματικό ψαλίδι για μπούκλες που ευτυχώς κάνει δουλεία!!! Εν το μεταξύ όλοι μέσα σε αυτό το τόπικ πως θα τα ισώσετε λέτε..........ένας που να θέλει να τα κατσαρώσει....δεν υπάρχει...ή είμαι το μοναδικό άτομο με τόσο ίσιο μαλλί ή το μοναδικό παράξενο άτομο που έχει ίσιο και δεν το θέλει!!!
Και το άλλο ωραίο που βλέπω...όλοι βάζετε διάφορα πράγματα στα μαλλιά σας για να τα λαδώσετε...εμένα που λαδώνει αμέσως από μόνο του θα έπρεπε να είμαι ευτιχισμένη?? Όλο κάτω από τη βρύση βρίσκομαι και με ένα σαμπουάν στο χέρι...............
Λες να είμαι τόσο τυχερή και να μην το εκτιμώ??
Όχι. Καθόλου ανησυχητικό. Αν και δεν το αποδίδω στην εφηβεία όπως λες....από ότι κατάλαβα παλιά δεν έχανες μαλλί. Είχες όμως ποτέ μακρύ?? Ή πάντα κοντό?
Εγώ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα έχανα πολύ μαλλί!! Ο αριθμός που λέτε εσείς είναι για μένα "τρίχες" σόρρυ και για την έκφραση, αλλά για να σου δόσω να καταλάβεις. Βέβαια ποτέ δεν είχα "το πυκνό μαλλί". Λεπτή τρίχα-τελείως ίσιο-και πυκνό δεν συνδιάζονται!!!(βέβαια μπορεί να υπάρχει κάποια εξέρεση-εγώ πάντος δεν το γνωρίζω και δεν μου φαίνεται και πολύ πιθανό να συμβαίνει)
Συνήθως όσο πιο μακρύ μαλλί, τόσο πιο εύκολα σπάνε οι τρίχες. Λογικό. Η βούρτσα μου γεμίζει συνέχεια...αλλά έλλειψη μαλλιού (πρόβλημα...αρέωση και τέτοια) δόξα το θεό δεν έχω.
Ελπίζω να σου έδωσα θάρρος και σε εσένα και σε όσους χάνουν "λιγες" τρίχες και έχουν αρχίσει να ανησυχούν...δεν συντρέχει λόγος...ηρεμίστε!!!
Πάντος αν κάποια στιγμή αρχίσεις να ανησυχείς περισσότερο, λόγο του ότι είτα συνεχίζετε το φαινόμενο, είτε χάνεις περισσότερο...είτε έτσι φοβάσαι τέλος πάντον...υπάρχουν τροποι να τα δυναμώσεις!!! Ως άτομο με πολύ λεπτή τρίχα και με αδυναμία στο πολύ μακρύ μαλλί, το έχω ψάξει αρκετά!!!
stalitsa87
1 Απρ. 2008, 01:32
Γεια σας
Πιστευω οτι στα σαμπουαν με χαμομηλι βαζουν μονο αρωμα μεσα και γιαυτο θελω να το κανω αυτο....
Μικρος ημουν τελειως ξανθος.Τωρα ειναι καστανοξανθα και θα ηθελα να γινουν ξανθα.Μονο ο ηλιος σε συνδιασμο με το χαμομηλι μπορει να βοηθησει γιατι το καλοκαιρι σαν να ξανθυναν λιγο...
Αλήθεια είναι. Και μάλιστα έχω διαβάσει και για την μπίρα. Και ήμουν έτοιμη να το εφαρμόσω...αλλά μιας και θα πάω κομμωτήριο το άφησα. Μην μπλέξουν τα χημικά του κομμωτηρίου με το αλκοόλ και καεί κανα μαλλί. Δεν έχω κάνει ποτέ τη διαδικασία με χαμομήλι. Δεν βρήκες οδηγίες στο ίντερνετ?
Ξέρω άτομο που μικρός έβαζε και τώρα έχει κάπως αρεωμένο μαλλί!!! Μπορεί βέβαια να μην οφείλεται σε αυτό.Δεν ξέρω.Αλλά είναι ξανθούλης.
¨οντος...τα σαμπουάν με χαμομήλι δεν ξανθένουν το μαλλί...άσχετα με το τι γράφουν...αλλά διατηρούν το χρώμα...δηλ. σε βοηθούν να μην σκουρίνει κι άλλο!!!Όσο μεγαλώνουμε σκουραίνει.
Και εγώ το ίδιο χρώμα με εσένα είχα και κατέληξαν στο ίδιο χρώμα. Έβαζα χρόνια σαμππουάν με χαμομήλι αλλά τίποτα. Είδα και απόειδα, και τα έκανα ανταύγιες, το ξανθό το γλυκό, ψιλή, όλο το κεφάλι...με βάση το φυσικό μου. Τα έχω κάνει εδώ και ένα χρόνο. Τώρα μάλιστα θα τα ξανακάνω(μόνο ρίζα) γιατί όλοι το περνάνε για τελείως φυσικό!!! Έχω μάλιστα κρατήσει μία αλογοουρά μου πριν από χρόνια και είναι ίδιο. Οι φυσικές ανταύειες που είχα, τα παιχνιδίσματα με το φως που είχα μικρή τα έχω και τώρα(με μια μικρή ενίσχυση τώρα βέβαια).
Αλλά ήταν ο μόνος τρόπος που βρήκα να επαναφέρω το χρώμα που είχα μικρη και μάλιστα να φαίνεται τελείως φυσικό(σε σημείο που δεν με πιστεύουν ότι τα΄΄εκανα αντύειες...λένε ότι είναι το φυσικό μου). Και μάλιστα τα ξεκίνησα από μέσα...όχι από τις εξωτερικές τούφες...απατεωνιά!!!οπότε μακραίνοντας η ρίζα δεν φαίνεται...φαίνεται σαν να ξεπηδούν από μέσα...γι αυτό και δεν με πιστεύουν όταν λέω ότι είναι βαμμένα. Μάλιστα τώρα θέλω να τα κάνω με περισσότερες, αλλά δεν θέλω να χαθεί και το δυσικό αποτέλεσμα που δείχνει.
Μάλιστα όταν λέω ότι θα τα βάψω, με κοιτάνε περίεργα και μου λένε μην κάνω καμιά βλακεία και χαλάσω το χρώμα μου που είναι τόσο ωραίο...και λέω μόνο ρίζα θα κάνω...και μου απαν΄τανε τι ρίζα??γιατί βαμμένα είναι??και με κοιτάνε σαν να τους ήρθε ο ουρανός σφοντήλι...αλλά το είχα ψάξει πολύ πριν τα κάνω...για το πως θα τα κάνω!!!
Τώρα στη δική σου περίπτωση..............τι να πω...πολλοί είναι κατά σε τέτοιου είδους τεχνάσματα και άλλοι υπέρ. Ε...και για αγόρι δεν είν αι και τοσο συνηθισμένο...
Συν το ότι αυτό(προσωπικά), δεν το βρίσκω λύση για αγόρι...απλά λέω τι έκανα εγώ που ήμουν στη θέση σου...
lowbap96
1 Απρ. 2008, 14:20
Μόνο στις φαβορίτες θα τα έβαλα αλλά εντάξει, λέω να τις αφήσω να μακρύνουν κανονικά τώρα που μεγάλωσαν... Έως τον Αύγουστο, τι δεν θ μου χουν φτάσει μέχρι το στήθος?:p Μακρύ μαλλί όχι δεν είχα...
stalitsa87
1 Απρ. 2008, 14:53
Μόνο στις φαβορίτες θα τα έβαλα αλλά εντάξει, λέω να τις αφήσω να μακρύνουν κανονικά τώρα που μεγάλωσαν... Έως τον Αύγουστο, τι δεν θ μου χουν φτάσει μέχρι το στήθος?:p Μακρύ μαλλί όχι δεν είχα...
Τα μαλλιά μακραίνουν με συχνότητα 0.3-1,5 εκατοστά το μήνα είδα στο ίντερνετ...και σε φυλλάδια δερματολόγου παλιά είχα δει συχνότητα 1,3-2,6(πάνω κάτω-δεν θυμάμαι και ακρίβεια μετά από τόσα χρόνια) . και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες...το καλό με εσένα είναι ότι εφόσσον είχες πάντα κοντό μαλλί πάει να πει ότι τα έκοβες συνέχεια...οπότε είναι πολύ δυναμωμένα.
Εμένα οι αφέλειες μέσα σε ένα χρόνο από τη μύτη φτάσανε σχεδόν στον ώμο.
Λογικό είναι τότε που ανυσηχείς...εφόσον είχες πάντα κοντο, τι τρίχες να χάσεις??? Οπότε στην αρχή σου φαίνεται κάπως παράξενο...:wacko: θα το συνηθίσεις...(αν και δεν χονέβετε με τίποτα-σου μιλάω εκ πείρας!!!).:cry: Πάντος σου ξαναλέω πως δεν είναι τίποτα το ανυσηχητικό!!!
Αν εσύ ανυσηχείς, εγώ θα έπρεπε να έχω πάει ήδη για περούκα!!!:O:O:O:!::lol::lol::lol:
stalitsa87
12 Απρ. 2008, 22:43
Υπάρχει κανείς με μακρυά μαλλιά που να βάζει ζελέ, κερί ή πηλό??? (σε μακρυά βάζω αφρό και τζελ σπρέι) και δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα και τα άλλα που ανέφερα παραπάνω ή είναι μόνο για κοντά μαλλιά.
lowbap96
12 Απρ. 2008, 23:21
Υπάρχει κανείς με μακρυά μαλλιά που να βάζει ζελέ, κερί ή πηλό??? (σε μακρυά βάζω αφρό και τζελ σπρέι) και δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα και τα άλλα που ανέφερα παραπάνω ή είναι μόνο για κοντά μαλλιά.
Πηλό βάζει ένας φίλος μου που τα σηκώνει καρφάκια πίσω... σε συνδυασμό με λακ γίνονται τέλεια... Αλλα μιλάμε για καρφάκια 30 εκατοστών!!! Κοπέλα έχω δεί να βάζει ζελέ στα μαλλιά (μπούκλες) κ τ αποτέλεσμα στο λέω, δν είναι καθόλου ωραίο...
FREAK_OF_NATURE
13 Απρ. 2008, 10:38
εγω εχω μακρυ και σγουρο μαλλι(αν και τα αλλαζω διαρκως)
σπανιως βαζω τετοιου ειδους προιοντα αλλα οταν βαζω προτιμω αφρο..η λακ μου κανει τα μαλλια να κολλανε και το τζελ ειναι αποτρεπτικο για μακρυ μαλλι
stalitsa87
13 Απρ. 2008, 17:24
Καλά, αφρό βάζω και εγώ για να δόσω όγκο. Διστυχώς η ευτυχώς εγώ δεν έχω σγουρό μαλλί αλλά τελείως ίσιο. Και δεν έχω σκοπό να τα σηκώσω πάνω...τώρα με μαλλί που πλησιάζει τη μέση.......και να τα σηκώσω πάνω...αδύνατον και φρικτό. Απλά μήπως θα μπορούσα δοκιμάζοντας άλλα προϊόντα να πετύχα άλλα λουκ...ποιο πολύ όγκο...ή επιμελώς αχτένιστο...ή βρεγμένο λουκ...ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων
Κοπέλα με σγουρό μαλλί και έβαλε ζελέ??Τί ήθελε να επιτύχει??Μπορείς να μα ς περιγράψεις το αποτέλεσμα μέσα από τα δικά σου μάτια??
Το τζελ γιατί είναι αποτρεπτικό για μακρύ μαλλί??
FREAK_OF_NATURE
13 Απρ. 2008, 18:37
το βαραινει..
κι εγω εχω πετυχει κοπελα με σγουρο μαλλι που εβαζε τζελ
το αποτελεσμα ειναι πολυ "βαρυ"..ασε που φαινονταν ασχημα η μπουκλα καθως παγιδευονταν τζελ μεσα στο σπασιμο της μπουκλας.
οταν λες να τα σηκωσεις επανω,εννοεις αλογοουρα?
γιατι σημερα εγω τα εχω ισια και τα εχω πιασει σε μια ψηλη αλογοουρα και το αποτελεσμα ειναι πολυ ωραιο.
stalitsa87
13 Απρ. 2008, 18:58
Λέω ακριβώς το αντίθετο. Δεν τα σηκώνω πάνω...Θεωρώ ότι δεν μου πηγαίνουνε πάνω. Αλλά είναι τελείως ίσια.......Μάλλον ούτε στα ίσια θα πηγαίνει ο ζελές, σωστά?
Μάσκα που βάζεις? Εγώ, από τη μέση και κάτω, αλλά πάνω στις συσκευασίες γράφει από τη ρίζα....σε όλο το μαλλί και τέτοια...
FREAK_OF_NATURE
13 Απρ. 2008, 19:06
ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ σωνει και καλα να βαλεις τζελ??
μασκα βαζω σε ολο το μηκος των μαλλιων,εκτος απο τις ριζες.μου το βαραινει υπερβολικα πολυ.μια φορα το μηνα βεβαια βαζω σε ολοοοο το μαλλι.
stalitsa87
13 Απρ. 2008, 19:42
Όχι σονυ και καλα...απλά ρωτάω αν υπάρχουν άτομα που βάζουνε και πως το κάνουνε το μαλλί...Δεν τα ξέρουμε και όλα...μπορεί να βάζουνε κάτι άλλο ακτός απο αφρό που βάζω εγώ και το αοτέλεσμα να είναι καλό...εξάλλου μ αρέσει να πειραματίζομαι......Επιμελώς αχτένιστο λουκ για παράδειγμα πως μπορώ να επιτύχω??
Μάκσα ή κρέμα έβαζα σε όλο το μαλλί(ρίζες εως άκρες), αλλά μου είπανε ότι δεν πρέπει να το κάνω και το 'εχω σταματήσει...αλλά πιστεύω ότι χρειάζεται περιποίηση παντού...δεν ξέρω..
Στο βαρένει υπερβολικά?? Δηλ. πως είναι τα μαλλιά σου όταν β'αζεις και στις ρίζες??Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί έχεις σγουρό...Σε μένα για παράδειγμα χάνεται ο όγκος που είναι τελείως ίσιο(όχι ότι έχω ιδιαίτερο όγκο δηλ.) αλλά εσύ από έλλειψη όγκου δεν νομίζω πως κινδυνεύεις ότι και να βάλεις...Δεν ξέρω κιώλασ βέβαια...
lowbap96
13 Απρ. 2008, 23:41
Χμ... για να τα σηκώσεις γιατί δεν κάνεις κρέπισμα (κάπως έτσι λέγετε η τεχνική που τα χκύνεις με μια μικρή χτένα) και μετά να βάλεις λακ ή λίγο πηλό...
ΥΓ για την κοπελιά π είχα δεί με ζγουρό μαλλί και ζελέ... το αποτέλεσμα όπως σ είπα ήταν φριχτό... Ήταν που ήταν βαριά η μπούκλα της, ήταν σα λαδοπόντικας:lol:
Παιδια να ρωτησω κατι? Εχω ψυχωση με το μαλι μου και δεν θελω με τιποτα να του βαζω λαλακιες και να πεσει. Αφου να φανταστειτε οτι αν αρχισω να το χανω θα παω στανταρ για εφυτευση εξου και βαζω και διαφορα σαμπουαν για να ειναι δυνατη η τριχα και θεραπειες κατα καιρους. Τεσπα το ρωτημα μου ειναι το εξης. Μου τελειωνει το ζελ και θελω να το κοψω. Ο κομμωτης μου, μου ειπε να παρω αργυλο. Το εχει δοκιμασει κανεις? Κανει κακο στο μαλι? Σιγουρα χειροτερο απο το ζελ αποκλειται να ειναι, ομως θελω να του βαζω το λιγοτερο επιβλαβες προιον.....
file mou auta pou les einai ligo oksimwra..
ksekinas,anaferontas poso agapas to malli sou kai "και δεν θελω με τιποτα να του βαζω λαλακιες και να πεσει.",enw pio katw grafeis oti sou teleiwnei to gel!!:blink:
Tespa,gia na eisai sigouros kopse ta ola!!fusiko probatomallo ftw!!ase tous argilous..ti eisai?kammia mpampogria pou tha kanei maska gia to proswpo??:lol:
naf1213
7 Μάι. 2008, 19:36
θελω να τζελ που να μην παγωνει τα μαλλια, να δινει σχημα, αλλα να εχει μεγαλυτερη διαρκεια απο αφρο. εχει βρει κανεις κατι τετοιο?
tedinio
7 Μάι. 2008, 22:11
kalispera gnorizei kaneis gia liparotita apisteyti ti kanoume??ta louzo k meta apo 2 meres einai mes sto ladi.exo aganaktisi
lowbap96
8 Μάι. 2008, 00:18
kalispera gnorizei kaneis gia liparotita apisteyti ti kanoume??ta louzo k meta apo 2 meres einai mes sto ladi.exo aganaktisi
Τι κάνουμε...
Πιο συχνό λούσιμο!! Αν και δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα (
δεν έχω λιπαρά μαλλιά) Για μια σίγουρα σωστή συμβουλή καλύτερα να ρωτήσεις το φαρμακοποιό ή το κωμμωτή σου:)...
JustMe!
8 Μάι. 2008, 01:31
Μπάνιο κάθε μέρα έχεις σκεφτεί? :p
Ειδικά οι άντρες δεν μπορώ να φανταστώ να κάνουμε μπάνιο κάθε 2 μέρες, έλεος :lol::X
Fernando_Sucre
8 Μάι. 2008, 15:55
Ειδικά οι άντρες δεν μπορώ να φανταστώ να κάνουμε μπάνιο κάθε 2 μέρες, έλεος :lol::X
ουτε να λουζεται καθε μερα ειναι καλο...
s_evelin
8 Μάι. 2008, 21:36
νομίζω πως η καλύτερη λύση είναι να πας στο φαρμακείο και να πάρεις απο κει ένα ειδικό σαμπουάν για την λιπαρότητα...
όσο για το καθημερινό λούσιμο και εγώ έχω ακούσει ότι αποδυναμώνει την τρίχα.:(
Allo mpanio allo lousimo imo. Ap oti 3erw egw dn prepei na louzomaste me zesto nero (osoi exoun makrua mallia).
Switcha
8 Μάι. 2008, 23:32
Paidia kserete kanena komotirio pou na ftiaxnei dreadlocks (tzives), rasta etc?
^^PNeuMA^^
21 Μάι. 2008, 13:50
παιδια ξερετε κανενα προγραμματακι για pc που να βαζεις photo κ να αλλαζεις κουρεμα κτλ? σαν αυτα που εχουν μερικα κομμωτηρια
ευχαριστω!!!
FREAK_OF_NATURE
21 Μάι. 2008, 13:52
www.myself.gr
katsifis
2 Ιούν. 2008, 22:28
Παιδια καμια καλλη κρεμα για ισιωμα ξερετε να μου πειτε...τις κρεμες π εχουν στα κομωτηρια τα βρισκω στο εμποριο?
stalitsa87
8 Ιούν. 2008, 14:13
τις κρεμες π εχουν στα κομωτηρια τα βρισκω στο εμποριο?
Ναι. Γενικά προϊόντα Styling κομμωτηρίου εγώ βρίσκω στο εμπόριο...Υπάρχουν ειδικά καταστήματα με επαγγελματικά προϊόντα που προμηθεύουν και κομμωτήρια και λιανική. Επίσης βρίσκω και στο χόντος.
Θέλω να ρωτήσω και εγώ κάτι...Επειδή εγώ έχω τελείως ίσιο μαλλί και δεν με έχει απασχολήσει η τεχνική του ισιώματος, αλλά κάπιος θέλει να του ισιώσω την φράτζα, γίνεται με πιστολάκι και βούρτσα?
Rooster_9
11 Ιούν. 2008, 03:23
Παιδια καλημερα.Μηπως μπορειτε να μου προτεινετε καποιο καλο μαγαζι για τζιβες?Καθως επισης και να μου δωσετε καποιες πληροφοριες οπως πχ τιμη,περιποιηση που χρειαζεται κλπ
Συγγνωμη αν εχει απαντηθει,αλλα ειναι μεγαλο το topic για να το διαβασω ολο..:)
Ευχαριστω.
Xourxoulitsos
11 Ιούν. 2008, 09:27
Τι είναι οι τζίβες;
FREAK_OF_NATURE
11 Ιούν. 2008, 09:30
χουρχου σε πιανω αδιαβαστο..
http://www.miltcentral.com/images/pictures/miltonhat.jpg
κατι σαν αυτο ειναι αλλα με μαλλια:p
Xourxoulitsos
11 Ιούν. 2008, 09:33
Α, lol!
Δεν ήξερα ότι το λέμε έτσι εδώ :p
Παιδια καλημερα.Μηπως μπορειτε να μου προτεινετε καποιο καλο μαγαζι για τζιβες?Καθως επισης και να μου δωσετε καποιες πληροφοριες οπως πχ τιμη,περιποιηση που χρειαζεται κλπ
Συγγνωμη αν εχει απαντηθει,αλλα ειναι μεγαλο το topic για να το διαβασω ολο..:)
Ευχαριστω.
Bale thn gkomena/mana/aderfh oti exeis na stis ple3ei auth.
A epishs tzibes einai otan einai liges h mikres akoma.Meta legontai dreadlocks(dreads) h rasta.
EEEEEEEe autos rasta 4 eye !!!!!!!!!!
Rooster_9
11 Ιούν. 2008, 22:06
Bale thn gkomena/mana/aderfh oti exeis na stis ple3ei auth.
A epishs tzibes einai otan einai liges h mikres akoma.Meta legontai dreadlocks(dreads) h rasta.
EEEEEEEe autos rasta 4 eye !!!!!!!!!!
Ομολογω πως αυτην την διακριση δεν την ηξερα.
Ξερεις ομως κανα καλο μαγαζι γιατι δεν παιζει να κατσει κανεις να μου κανει,δεν ξερουν αλλωστε.:cry:
Ομολογω πως αυτην την διακριση δεν την ηξερα.
Ξερεις ομως κανα καλο μαγαζι γιατι δεν παιζει να κατσει κανεις να μου κανει,δεν ξερουν αλλωστε.:cry:
Siga to prama re man eukolo einai na ple3eis.anwz uparxei kai h legomenh texnikh "neglect" pou ta afhneis na ginoun mona tous .Se poia perioxh eisai??
Ap oti 3erw Kipseli lene oti oi maures plekoun arketa kala.Epishs prepei na 3ereis oti se magazi 8a sou kanei to malli tigka xhmika ,eidika an einai yiloisio :P
Rooster_9
12 Ιούν. 2008, 02:27
Siga to prama re man eukolo einai na ple3eis.anwz uparxei kai h legomenh texnikh "neglect" pou ta afhneis na ginoun mona tous .Se poia perioxh eisai??
Ap oti 3erw Kipseli lene oti oi maures plekoun arketa kala.Epishs prepei na 3ereis oti se magazi 8a sou kanei to malli tigka xhmika ,eidika an einai yiloisio :P
Την τεχνικη "neglect" την ειχα εφαρμοσει περσυ και εγινε μια τεραστια τζιβα πισω χωμενη κατω απο τα υπολοιπα μαλλια:lol:.Εγω ομως θελω να τα κανω ολα.
Μενω σχετικα βορεια(μαρουσι)αλλα αν παιζει συγκοινωνια δεν εχω κανενα προβλημα.
Το μαλλι μου ειναι το ακριβως αντιθετο του ισιου,οποτε δεν θελει και πολυ προσπαθεια.:cool:
Τελος αυτο με τα χημικα με ξενερωνει λιγο.Ενας φιλος μου παντως που τα εχει ετσι δεν μου εχει αναφερει κατι σχετικο.
Tonny
16 Ιούν. 2008, 14:05
an kapios exei provlima me ta sgoura-spasta mallia tou (den andapokrinonde sto style p 8elei na kanei) k 8elei na ta isiosei gia na petixei kapio styling .. , pion tropo eseis protinete?
FREAK_OF_NATURE
16 Ιούν. 2008, 17:23
εγω προσωπικα που εχω σγουρα μαλλια,για να τα ισιωσω χρησιμοποιω καταλληλο σαμπουαν,κρεμμα μαλλιων και εν συνεχεια το ειδικο σιδερο για το ισιωμα
δεν το κανω ομως πολυ συχνα(το πολυ μια φορα τον μηνα)
c00kiE
16 Ιούν. 2008, 18:13
an kapios exei provlima me ta sgoura-spasta mallia tou (den andapokrinonde sto style p 8elei na kanei) k 8elei na ta isiosei gia na petixei kapio styling .. , pion tropo eseis protinete?
εγω προσωπικα που εχω σγουρα μαλλια,για να τα ισιωσω χρησιμοποιω καταλληλο σαμπουαν,κρεμμα μαλλιων και εν συνεχεια το ειδικο σιδερο για το ισιωμα
δεν το κανω ομως πολυ συχνα(το πολυ μια φορα τον μηνα)
Και εγώ το ίδιο κάνω αλλά το κάνω πιο συχνά...Τα μαλλιά μου είναι σπαστά και ακόμα και 1 φορά να χρησιμοποιήσω πάνω στην τούφα το ειδικό σίδερο έχω αυτό που θέλω..
obillias
16 Ιούν. 2008, 19:23
gel gel
Την τεχνικη "neglect" την ειχα εφαρμοσει περσυ και εγινε μια τεραστια τζιβα πισω χωμενη κατω απο τα υπολοιπα μαλλια:lol:.Εγω ομως θελω να τα κανω ολα.
Μενω σχετικα βορεια(μαρουσι)αλλα αν παιζει συγκοινωνια δεν εχω κανενα προβλημα.
Το μαλλι μου ειναι το ακριβως αντιθετο του ισιου,οποτε δεν θελει και πολυ προσπαθεια.:cool:
Τελος αυτο με τα χημικα με ξενερωνει λιγο.Ενας φιλος μου παντως που τα εχει ετσι δεν μου εχει αναφερει κατι σχετικο.
Pare hlektriko kateba biktwria kai meta apo pannelhnio 2,4,9 (trolley) kai 022(lewforeio) kai kateba plateia. Ekei gurw exei arketa kommwthria mpes se kapoio kai rwta. Otan lew xhmika px sou banei :P wax ama einai na sta kanei backcomb.Egw epimenw na ta kaneis monos sou, gt ap thn mia einai arketa akriba na sta kanei epaggelmatias kai ap thn allh exeis ti na kaneis ton eleu8ero xrono sou :P :lol: :lol:
Rooster_9
19 Ιούν. 2008, 13:33
Οκ φιλε μου.Ευχαριστω πολυ!;)
nikaki24
19 Ιούν. 2008, 16:48
Geia sas paidia!
Exw polu sgouro malli, adunamo 8a elega kai edw kai xronia prospa8w na to makrunw...
Gia arketo kairo den ta koureua mhpws kai dw fws, alla mallon xeirotera eginan. Tous teleutaious mhnes exw arxisei kai ta koureuw suxna, ana 40 meres peripou, alla de fainetai kamia diafora... exei kaneis kamia idea gia to pws prepei na ta peripoioumai mhpws kai ta dw na ftanoun stous wmous? Parempiptontws, otan ta louzw kai ta xtenizw akouboun stous wmous, alla meta mazeuoun kai fainontai san kare.
Y.G. Epishs, pws grafoume mhnumata edw? Proswpika, pathsa ena eikonidio "apanthsh", alla mallon ekana la8os. Anyway, euxaristwwww!
s_evelin
19 Ιούν. 2008, 19:22
^ρώτησα κομμώτρια και μου είπε ότι για να μεγαλώσουν πιο γρήγορα καλό θα ήταν να τα κουρεύεις κάθε μήνα περίπου ελάχιστα στις άκρες, ίσα ίσα για να καθαρίσουν και να δυναμώσουν...
μην περιμένεις να δεις τρελά αποτελέσματα μέσα σε λίγο καιρό...
π.χ. από το ύψος του στήθους μέχρι την μέση (στο περίπου 10-15cm) θέλει κανα 2 χρόνια...
πιστέυω πως καλό θα ήταν να τα κάνεις μια μάσκα που και που ή να βάζεις μαλακτική όταν κάνεις μπάνιο...
nikaki24
20 Ιούν. 2008, 10:03
S' euxaristw polu, Evelin!!
Tha akolou8hsw tis sumvoules sou, na 'sai kala!