PDA

View Full Version : LG KP500

Σελίδες : [1] 2 3 4 5 6

Spidergr
1 Οκτ. 2008, 09:44
Νέο κινητό από την LG με touch screen και entry lvl χαρακτηριστικά και χαμηλό κόστος!
Τεχνικά χαρακτηριστικά

General 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
Announced 2008, September
Status Coming soon. Exp. release 2008, October
Size Dimensions 106.5 x 55.4 x 11.9 mm
Weight 89 g
Display Type TFT touchscreen, 256K colors
Size 240 x 400 pixels, 3.0 inches
- Flash UI
- Accelerometer sensor for auto-rotate
- Handwriting recognition

Ringtones Type Polyphonic (64 channels), MP3
Customization Composer, Download
Vibration Yes
Memory Phonebook 1000 entries, Photocall
Call records 40 dialed, 40 received, 40 missed calls
Card slot microSD (TransFlash), up to 8GB
- 48 MB internal memory

Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD No
EDGE Class 10, 236.8 kbps
3G No
WLAN No
Bluetooth Yes, v2.1 with A2DP
Infrared port No
USB Yes, v2.0
Features Messaging SMS, EMS, MMS, Email
Browser WAP 2.0/xHTML, HTML
Games 4 + downloadable
Colors Black, Vandyke brown, Anodizing silver, Elegant gold

Camera 3.15 MP, 2048x1536 pixels, video (12fps)
- FM radio with RDS
- Java MIDP 2.0
- MP3/WMA/AAC player
- MPEG4/3gp video player
- Organiser
- Document viewer (DOC, XLS, PDF)
- Voice memo
- Built-in handsfree
- T9
Battery Standard battery, Li-Ion 900 mAh
Stand-by Up to 350 h
Talk time Up to 3 h 30 min

http://img.gsmarena.com/vv/pics/lg/lg-kp500-0.jpg

source www.gsmarena.com

Spidergr
1 Οκτ. 2008, 09:47
παρατηρω 2 ελειψεις το ενα ειναι το 3g και το αλλο ειναι flash στην καμερα αυτα. Παρολα αυτα η LG φαινεται οτι εχει μπει με πολυ αγριες διαθεσεις στο χωρο τον κινητων, βγαζουν και δεν σταματαν! για να δουμε που μπορουνε να φτασουνε...

JoeBar
1 Οκτ. 2008, 15:30
Αν η τιμούλα του είναι λογική, θα πάει καλά...

chris7_
1 Οκτ. 2008, 16:01
Ομορφο!
Λογικα θα ειναι χαμηλη η τιμη του,εξ ου και οι ελειψεις...

Δειτε και εδω...

http://www.mobilewhack.com/lg-kp500-yet-another-touchscreen-cellphone/

akis_k
2 Οκτ. 2008, 23:28
Enter LG KP500 - pitched as the most affordable touch phone

http://www.GSMarena.com/ (http://www.gsmarena.com/enter_lg_kp500__pitched_as_the_most_affordable_touch_phone-news-611.php)

http://img225.imageshack.us/img225/3390/picio0.jpg

ταξιδιωτης22
12 Οκτ. 2008, 01:45
πολυ ομορφο φαινεται.

andreas_ku990
12 Οκτ. 2008, 01:46
Ναι και σε εμένα αρέσει αλλά δεν ξαναπαίρνω lg

georgehh
19 Οκτ. 2008, 14:12
ωραίο είναι μάλλον το επόμενο μου να δούμε και τιμή

Nagata
19 Οκτ. 2008, 14:16
Με μια 5αρα καμερα και xenon flash θα ηταν πολυ καλη επιλογη.

ταξιδιωτης22
19 Οκτ. 2008, 19:14
Ναι και σε εμένα αρέσει αλλά δεν ξαναπαίρνω lg
καλα κι εμενα δεν ξερω πως θα μου φαινοταν να χω lg στο χερι,εχω συνηθισει με αλλα κινητα το ψωνιο:lol:

JoeBar
19 Οκτ. 2008, 23:03
καλα κι εμενα δεν ξερω πως θα μου φαινοταν να χω lg στο χερι,εχω συνηθισει με αλλα κινητα το ψωνιο:lol:
Μια χαρά είναι το LG... Από κάτι άλλες σαβούρες που υπάρχουν δεξιά και αριστερά, τις οποίες πολλές φορές χρυσοπληρώνουμε, είναι πολύ καλύτερο... ;)

chris7_
20 Οκτ. 2008, 17:23
Δειτε και εδω..

http://www.mobilewhack.com/lg-kp500-yet-another-touchscreen-cellphone/

margo77
28 Νοέ. 2008, 21:55
Στα μέσα Δεκεμβρίου θα το έχει το Πλαίσιο. Τιμή σε ελληνικό on-line κατάστημα 266 ευρώ. Πολύ ακριβό! Εντός Ευρώπης πουλιέται 150-200 ευρώ.

Nagata
29 Νοέ. 2008, 12:10
Eιναι καπως τσιμπιμενη η τιμη,αλλα πρεπει να τα αξιζει η συσκευη.

margo77
7 Δεκ. 2008, 18:19
Το πήρα! 222 ευρώ. Πολύ καλό! Η οθόνη αφής μερικές φορές διευκολύνει, αλλές φορές κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα. Η γραφίδα είναι άχρηστη, είναι καθαρά για χρήση με αντίχειρα. Πολύ δυνατός ήχος, λεπτό, ελαφρύ, όλες οι λειτουργίες είναι γρήγορα προσβάσιμες με τις συντομεύσεις, καλό t9, πραγματικό multi-tasking phone με όλα τα προγράμματα να τρέχουν στο background. Java παιχνίδια με κλασική 320Χ240 ανάλυση προσαρμόζονται αυτόματα στην δική του ανάλυση και σε οθόνη αφής (σχεδόν, σε μερικά πρέπει να πατάς βελάκια). Σίγουρα δεν θα βρω θέματα, έχει το δικό του ξεχωριστό λειτουργικό. Στο 100% η οθόνη είναι φοβερά ζωντανή, αλλά θόλωσαν τα μάτια μου, πρωτή φορά μετά από 15 κινητά που έχω αλλάξει.

blamis
10 Δεκ. 2008, 15:03
Παιδιά ξέρετε αν έχει βγεί και στην vodafone και πόσο κάνει?
:)

Nagata
10 Δεκ. 2008, 20:58
Noμιζω πως δεν ηρθε ακομη στην vodafone.
Παντως για τετοια συσκευη,η τιμη ειναι πολυ καλη!

JoeBar
10 Δεκ. 2008, 22:44
Το έφερε και το πλαίσιο στα 223€. Καλή η τιμή για το κινητό, αλλά όσο υπάρχει ακόμα το viewty δεν βλέπω να πουλάει πολύ.

tron
11 Δεκ. 2008, 20:45
η έξοδος των ακουστικών είναι με 3.5 αρι καρφί?

skatzivas
11 Δεκ. 2008, 21:50
epeidi thelw na to parw.giati lete oti to viewty einai kalytero?osoi to exoun exoun vrei kana provlima?

serfistas1
13 Δεκ. 2008, 10:45
Ηθελα να το παρω για την καμερα και τα χαρακτηριστικα του αλλα τουλαχιστον να ειχει ασύρματο δικτυο...

k_onstantinos
15 Δεκ. 2008, 01:39
Όποιος το έχει ήδη στα χέρια του μπορεί να μου λύσει κάποιες απορίες??

1)Ποιό είναι το sar του.
2)Eαν έχει 3,5άρα υποδοχή ακουστικών (νομίζω σε κάποιο βίντεο είδα ότι έχει περιέργη υποδοχή).
3)Εαν παίζει αρχεία .avi

Εαν μπορείτε να μας πείτε και συν/πλην θα βοηθούσε πολύ.

Ευχαριστώ

hangmandi
15 Δεκ. 2008, 21:00
Όποιος το έχει ήδη στα χέρια του μπορεί να μου λύσει κάποιες απορίες??

1)Ποιό είναι το sar του.
2)Eαν έχει 3,5άρα υποδοχή ακουστικών (νομίζω σε κάποιο βίντεο είδα ότι έχει περιέργη υποδοχή).
3)Εαν παίζει αρχεία .avi

Εαν μπορείτε να μας πείτε και συν/πλην θα βοηθούσε πολύ.

Ευχαριστώ

+1! Κάποιος να δώσει όποια επιπλέον εντύπωση-πληροφορία!!! Η τιμή του πάντως είναι επικινδυνα κοντά σε αυτή του καλύτερου Viewty... :wacko:

k_onstantinos
16 Δεκ. 2008, 02:17
+1! Κάποιος να δώσει όποια επιπλέον εντύπωση-πληροφορία!!! Η τιμή του πάντως είναι επικινδυνα κοντά σε αυτή του καλύτερου Viewty... :wacko:

Για πείτε ρε παιδιά εντυπώσεις όσοι το έχετε γιατί σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω λόγω της τιμής του κυρίως, γιατί βαρέθηκα να περιμένω το 5800xp της Νόκια. Τα δάχτυλα μου ζητάνε touch κινητό άμεσα.. :p

Ναι αυτό με το viewty με προβληματίζει και εμένα και σκοπεύω να ανοίξω θέμα στους διαξιφισμούς - cookie vs viewty - . Tο κακό του είναι ότι είναι πολύ ογκώδες.

iliu_n
16 Δεκ. 2008, 11:50
Ακριβως το ιδιο εκανα και εγω βαρεθηκα να περιμενω το 5800 και το αγορασα.Τελειο για τα χρηματα που δινεις εβαλα και μια microsd 8 gb απλα το καλυτερο σε σχεση με την τιμη του.Δυνατοι ηχοι κλησης αμεση αποκριση στο αγγιγμα πολλα εφεδακια(επαφες με εικονα στην οθονη ζωγραφικη με πενακι ζωγραφιεσ στις φωτο κ.α)οποιος ενδιαφερεται για κινητο αφης ειναι αριστο

k_onstantinos
16 Δεκ. 2008, 14:17
Ακριβως το ιδιο εκανα και εγω βαρεθηκα να περιμενω το 5800 και το αγορασα.Τελειο για τα χρηματα που δινεις εβαλα και μια microsd 8 gb απλα το καλυτερο σε σχεση με την τιμη του.Δυνατοι ηχοι κλησης αμεση αποκριση στο αγγιγμα πολλα εφεδακια(επαφες με εικονα στην οθονη ζωγραφικη με πενακι ζωγραφιεσ στις φωτο κ.α)οποιος ενδιαφερεται για κινητο αφης ειναι αριστο

Καλορίζικο φίλε μου.
Εαν σου είναι εύκολο μπορείς να απαντήσεις στις ερωτήσεις που έγραψα πιο πάνω και να μας πεις κάποια συν και πλην που έχεις βρεί μέχρι τώρα?? Ειδικά για το sar όσο και αν έψαξα δεν μπόρεσα να το βρώ πουθενά.

Και αν σου είναι εύκολο και 2 ερωτήσεις ακόμα.
Συχρονίζει εύκολα με outlook?
Και το ημερολόγιο του είναι εύχρηστο με πολλές επιμέρους επιλογές??

Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις απλά είναι πολύ φρέσκο το κινητάκι και δεν ξέρουμε πολλά πράγματα ακόμα.

iliu_n
17 Δεκ. 2008, 12:51
3.5 Υποδοχη δεν εχει παιζει 3gp mp4 (δεν δοκιμασα αλλα αρχεια)με το οutlook περιφημα(win xp)ημερολογιο κανονικοτατο με ειδοποιησης εορτων(απο outlook)για εμενα που εχω περασει και απο win mobile 5-6-6.1 αλλα και symbian s40 s60 πιστευω οτι ειναι πολυ καλο σαν κινητο να βλεπεις τις φωτογραφιες σου τα βιντεακια σου.Το συστηνω πρωτα απ ολα λογω τιμης αλλα και λογω touch screen.Φυσικα ειναι κλειστο λειτουργικο αλλα πολυ ομορφο και λεπτο.

akis_k
17 Δεκ. 2008, 14:53
http://www.mobile-review.com/review/lg-kp500.shtml

(στα Ρώσικα)

http://img179.imageshack.us/img179/5077/pic04hd6.jpg

kflabouris
18 Δεκ. 2008, 01:32
+1 δες αν παιζει avi,κανενα dvd βλεπεις η θα παμε οφθαλμιατρο?
ανεβασε καμια φωτο να δουμε τι λεει απο φωτογραφια!

k_onstantinos
18 Δεκ. 2008, 21:37
3.5 Υποδοχη δεν εχει παιζει 3gp mp4 (δεν δοκιμασα αλλα αρχεια)με το οutlook περιφημα(win xp)ημερολογιο κανονικοτατο με ειδοποιησης εορτων(απο outlook)για εμενα που εχω περασει και απο win mobile 5-6-6.1 αλλα και symbian s40 s60 πιστευω οτι ειναι πολυ καλο σαν κινητο να βλεπεις τις φωτογραφιες σου τα βιντεακια σου.Το συστηνω πρωτα απ ολα λογω τιμης αλλα και λογω touch screen.Φυσικα ειναι κλειστο λειτουργικο αλλα πολυ ομορφο και λεπτο.

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
Αν σου είναι εύκολο πες μας και το SAR της συσκευής.
Όπως και το αν μπορείς να παρακολουθήσεις ταινίες άνετα που ρωτάει και ο kflabouris. Με ενδιαφέρει πολύ η συγκεκριμένη δυνατότητα.

iliu_n
19 Δεκ. 2008, 11:28
Για το sar θα το ψαξω οσο για ταινιες εχω βαλει ελληνικο κινηματογραφο και ειναι τελειες(3 ιn οθονη ειναι αυτη)

tasosmtm
19 Δεκ. 2008, 15:25
το κινητο σε ποιο μαγαζι υπαρχει ,γιατι media markt και saturn που πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι δεν υπαρχει

skatzivas
19 Δεκ. 2008, 17:46
re paidia ekei stin othoni anamonis mou vgazei panw stin mesi telitsa kai ena sima san na trexoun efarmoges k otan pataw ekei me vgazei stin katastasi.ti einai afta?
episis mou deixnei k to gprs stin katastasi,exw dialeksei otan apaitite mono alla den trexei k den xrevnomai eee?ws twra einai kataplaktiko tilefwno trelo value for money!!!!
afti i teleia k to simataki katw apo to ksypnitiri ti einai re paidiaaaa???

triviz
21 Δεκ. 2008, 03:17
παντως αν καποιος το πάρει και δεν του αρέσει ..... ενδιαφέρομαι να το αγοράσω....

hangmandi
24 Δεκ. 2008, 16:35
Το παρήγγειλα και λογικά Δευτέρα θα το έχω οπότε θα γράψω εντυπώσεις. Πάντως μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή για καινούριο κινητό και αρκετά όμορφο. Είδωμεν...

tasosmtm
26 Δεκ. 2008, 01:26
παιδια το κινητακι τι λεει?το εχει κανενας??

margo77
27 Δεκ. 2008, 01:03
Παιδιά, κάπου διάβασα ότι μπορείς να κατεβάσεις widgets από το ίντερνετ. Βρήκε κανείς τίποτα?
Η τελείτσα είναι κάτω από την κάρτα μνήμης, και ίσως σημαίνει ότι αυτή είναι το προεπιλεγμένο μέρος αποθήκευσης. Δεν ξέρω το ΣΑΡ.
Εντυπώσεις:
1. Η κύρια οθόνη με τα widgets έχει:
ράδιο (με RDS. Ο ήχος του είναι αρκετά καλός. Δεν πιάνει σε υπόγεια μέρη-μετρό κλπ),
mp3 player (με 5 προρυθμισμένα equalizer, αλλά όλα έχουν κακή ποιότητα ήχου),
ρολόι, gallery,
ημερολόγιο (μπορείς να του βάλεις το ραντεβού να επαναλαμβάνεται κάθε x ημέρες-εβδομάδες-μήνες-χρόνια!),
και μία σημείωση.
Ολα χρήσιμα!
2. Μία δεύτερη οθόνη έχει 9 speedials με φωτό, και τις επιλογές: μήνυμα, επεξεργασία, διαγραφή και τηλεφώνημα. Ολα πολύ καλά, εκτός από τις φωτό που είναι πάντα παραμορφωμένες. Επίσης, όταν και οι 9 επαφές έχουν φωτό, το κινητό αργεί να μπει σε αυτήν την οθονη.
3. Το μεσαίο hardware πλήκτρο είναι για τις 9 αγαπημένες σου εφαρμογές, και για να χειρίζεσαι τις ανοιχτες εφαρμογές. Με ολα αυτά, δεν χρειάζεται να μπαίνεις στο κυρίως μενού, το οποίο είναι χωρισμένο σε τέσσερεις κατηγορίες.
4. Μηνύματα: στο portrait λειτουργεί το keypad, και αν το γυρίσεις landscape πάει μόνο του σε QWERTY!! Το T9 είναι πολύ καλό. Εχει και handwriting recognition στα ελληνικά! Δεν είναι ιδιαίτερη σωστή, αλλά πρώτη φορά το βλέπω σε touchscreen κινητό. Είναι πάντα δύσκολο να σκρολάρεις σε μακριές λίστες, συχνά επιλέγω κατά λάθος κάτι που δεν θέλω. Η γλώσσα γραφής είναι η ίδια είτε είσαι στα μηνύματα, είτε σε σημειώσεις, ημερολόγιο κλπ. Που σημαίνει ότι συνέχεια πρέπει να αλλάζω γλώσσα γραφής (τα αγγλικά είναι πάνω-πάνω, αλλά τα ελληνικά..).
5. Gallery: όλα καλά, έχει και slide show με 1 έως 5 δευτερόλεπτα καθυστέρηση, για να μην κουράζεσαι να γυρνάς με το δάχτυλο. Αν έχεις πολλές φωτογραφίες, καθυστερεί να τις δείξει.
6. Φωτό: πολύ καλή μόνο σε ιδανικές συνθήκες (ήλιος). Εγγραφή βίντεο: χάλια. MP4-3gp player: Καλή εικόνα, χάλια ήχος, τραβάει και μία μικρούλα φωτογραφία αν θες από την ταινία που παίζει.
7. ΒΤ: το συνέδεσα με ακουστικά νόκια, αλλά ο ήχος του mp3 player δεν καλυτέρεψε καθόλου.
8. Κάνει συχνά reboot μόνο του όταν πάω να ανοίξω πολλές εφαρμογές, αλλά και χωρίς λόγο. Μπαταρία διαρκεί 3 ημέρες με μέτρια χρήση. Πολύ δυνατός ήχος. Πολύ δυνατό σήμα (πιάνει σε όλα τα δύσκολα σημεία που το δοκίμασα, αλλά δεν πιάνει σε ασανσέρ). Δεν δοκίμασα το ε-μαιλ, το ιντερνετ και το muvee studio. Παιχνίδια μόνο java φυσικά. Το autorotate δουλεύει όπου υπάρχουν φωτό, βίντεο, και εισαγωγή κειμένου.
Γενικά το γουστάρω. 'Ομως, όποιος θέλει καταπληκτικό ήχο μουσικής, ας πάρει SE (το Κ660 είναι σαν hi-fi). Οποιος θέλει να βάλει δεκάδες προγράμματα και να του αλλάξει τα φώτα, ας πάρει S60.

hangmandi
28 Δεκ. 2008, 01:50
Φίλε margo77 όταν λες κακή ποιότητα ήχου εννοείς από το ηχείο του ή από τα ακουστικά? Και αν μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος λέγοντας κακή, εννοείς απαράδεκτη για κινητό ή χειρότερη από τα συνήθως πολύ καλά SE? :(

kakofonixx
28 Δεκ. 2008, 16:37
θα μπορουσε καποιος απο εσας που εχετε το τηλεφωνο να μας πειτε ποσο sar εχει?
συνηθως αναγραφεται στιε τελευταιες σελιδες του manual... :)
επισης μηπως γνωριζουμε ποσα μηνυματα (sms) χωραει στη μνημη του?

blue_moon_
29 Δεκ. 2008, 00:59
Παιδιά, κάπου διάβασα ότι μπορείς να κατεβάσεις widgets από το ίντερνετ. Βρήκε κανείς τίποτα?
Η τελείτσα είναι κάτω από την κάρτα μνήμης, και ίσως σημαίνει ότι αυτή είναι το προεπιλεγμένο μέρος αποθήκευσης. Δεν ξέρω το ΣΑΡ.
Εντυπώσεις:
1. Η κύρια οθόνη με τα widgets έχει:
ράδιο (με RDS. Ο ήχος του είναι αρκετά καλός. Δεν πιάνει σε υπόγεια μέρη-μετρό κλπ),
mp3 player (με 5 προρυθμισμένα equalizer, αλλά όλα έχουν κακή ποιότητα ήχου),
ρολόι, gallery,
ημερολόγιο (μπορείς να του βάλεις το ραντεβού να επαναλαμβάνεται κάθε x ημέρες-εβδομάδες-μήνες-χρόνια!),
και μία σημείωση.
Ολα χρήσιμα!
2. Μία δεύτερη οθόνη έχει 9 speedials με φωτό, και τις επιλογές: μήνυμα, επεξεργασία, διαγραφή και τηλεφώνημα. Ολα πολύ καλά, εκτός από τις φωτό που είναι πάντα παραμορφωμένες. Επίσης, όταν και οι 9 επαφές έχουν φωτό, το κινητό αργεί να μπει σε αυτήν την οθονη.
3. Το μεσαίο hardware πλήκτρο είναι για τις 9 αγαπημένες σου εφαρμογές, και για να χειρίζεσαι τις ανοιχτες εφαρμογές. Με ολα αυτά, δεν χρειάζεται να μπαίνεις στο κυρίως μενού, το οποίο είναι χωρισμένο σε τέσσερεις κατηγορίες.
4. Μηνύματα: στο portrait λειτουργεί το keypad, και αν το γυρίσεις landscape πάει μόνο του σε QWERTY!! Το T9 είναι πολύ καλό. Εχει και handwriting recognition στα ελληνικά! Δεν είναι ιδιαίτερη σωστή, αλλά πρώτη φορά το βλέπω σε touchscreen κινητό. Είναι πάντα δύσκολο να σκρολάρεις σε μακριές λίστες, συχνά επιλέγω κατά λάθος κάτι που δεν θέλω. Η γλώσσα γραφής είναι η ίδια είτε είσαι στα μηνύματα, είτε σε σημειώσεις, ημερολόγιο κλπ. Που σημαίνει ότι συνέχεια πρέπει να αλλάζω γλώσσα γραφής (τα αγγλικά είναι πάνω-πάνω, αλλά τα ελληνικά..).
5. Gallery: όλα καλά, έχει και slide show με 1 έως 5 δευτερόλεπτα καθυστέρηση, για να μην κουράζεσαι να γυρνάς με το δάχτυλο. Αν έχεις πολλές φωτογραφίες, καθυστερεί να τις δείξει.
6. Φωτό: πολύ καλή μόνο σε ιδανικές συνθήκες (ήλιος). Εγγραφή βίντεο: χάλια. MP4-3gp player: Καλή εικόνα, χάλια ήχος, τραβάει και μία μικρούλα φωτογραφία αν θες από την ταινία που παίζει.
7. ΒΤ: το συνέδεσα με ακουστικά νόκια, αλλά ο ήχος του mp3 player δεν καλυτέρεψε καθόλου.
8. Κάνει συχνά reboot μόνο του όταν πάω να ανοίξω πολλές εφαρμογές, αλλά και χωρίς λόγο. Μπαταρία διαρκεί 3 ημέρες με μέτρια χρήση. Πολύ δυνατός ήχος. Πολύ δυνατό σήμα (πιάνει σε όλα τα δύσκολα σημεία που το δοκίμασα, αλλά δεν πιάνει σε ασανσέρ). Δεν δοκίμασα το ε-μαιλ, το ιντερνετ και το muvee studio. Παιχνίδια μόνο java φυσικά. Το autorotate δουλεύει όπου υπάρχουν φωτό, βίντεο, και εισαγωγή κειμένου.
Γενικά το γουστάρω. 'Ομως, όποιος θέλει καταπληκτικό ήχο μουσικής, ας πάρει SE (το Κ660 είναι σαν hi-fi). Οποιος θέλει να βάλει δεκάδες προγράμματα και να του αλλάξει τα φώτα, ας πάρει S60.

χρονια πολλά καταρχήν. πολύ καλό το review σου αναλυτικότατο και σαφέστατο.:)
ενδιαφέρομαι κιεγώ να το αγοράσω (θαναι το πρώτο μου touch screen κινητό) και ώς εκ τουτου έχω κάποιες ερωτησούλες..

1. επειδή όπως ανέφερα δεν είχα ποτέ μου τετοιου τυπου κινητά, είναι user friendly που λεμε? ή θα "μου βγάλει τη πίστη"?:lol:

2. υπάρχει καλη απόκριση στα "πλήκτρα" της οθόνης ή υπάρχει καθύστερηση κολλήματα κτλ..

3. ανέφερες κάτι για τον ήχο μουσικής.. δεν είναι "καθαρός"? δεν είναι δυνατός?

4. κατά τη κλήση ακούς καθαρά και δυνατά τον συνομιλήτή σου ή υπάρχει και εδώ κάποιο πρόβλημα πέρα απο το "ηχείο"?

5. (το πιο σοβαρό νομίζω) ανέφερες οτι κάνει reboot.. δηλάδη σου έχει κάνει πολλές φορές και χωρίς λόγο?

6. γενικά είσαι ευχαριστημένος/η από την αγορά του ή το έχεις μετανιώσει..?

7. (λίγο άσχετο) απο πού το αγόρασες? γιατι με μια μικρη έρευνα που έκανα στο ιντερνετ δεν υπάρχει πουθενα :(και μόνο στο πλαίσιο αναμένεται.. άρα ούτε και εκέι υπάρχει.. (εκτός και αν δεν έχουν ενημερώσει τη σελίδα τους):mad:

αυτό με τα reboot με προβλημάτισε πιο πολύ, γιατί εχω μια έλλειψη υπομονής και αντοχής σε αυτό το θέμα)..:worry:

ευχαριστώ εκ των προτέρων..

kakofonixx
30 Δεκ. 2008, 00:40
το ειδα σημερα απο κοντα στο Πλαισιο στο Συνταγμα!
Η οθονη του ειναι αρκετα εντυπωσιακη :lol:
οι φωτος φαινονται αρκετα καλα στην οθονη (3" ειναι αυτες!!)
καθυστερησεις στην πλοηγηση στα μενου απλα δεν υπαρχουν ;)
προσπαθησα να ακουσω μουσικη απο το ηχειο του, αλλα λογω οτι ειχε φασαρια στο μαγαζι δεν μπορω να εκφερω αποψη για την ποιοτητα

κατα 99% (αν εχει και μικρο sar) θα ειναι το επομενο κινητο μου
απλα θα περιμενω 1-2 μηνες να πεσει η τιμη του ;)

blue_moon_
30 Δεκ. 2008, 00:57
το αγορασα κιεγω τελικα..

ειναι απλα υπεροχο. καμερα δεν εχω κοιταξει ακομα οποτε δεν ξερω. το πενακι πολι χρησιμο ειδικα για να γραψεις στο qwerty.. αλλα γενικα εμενα μου φαινεται καλυτερο να το χρησιμοποιεις. δυνατος ηχος. αποκρισεις αψογες μεχρι στιγμης. καθυστερησεις δεν υπαρχουν.
εχει πλακα το οτι ζωγραφιζεις πανω στις φωτο, η σχεδιαζεις κτλ..

το μονο που δεν καταφερα να βρω ακομα ειναι γιατι οταν γραφω ενα μηνυμα με ελληνικους χαρακτηρες στα 60 γραμματα μου το γυρναει διπλο ενω με αγγλικους οχι. δεν μπορω να βρω τι ρυθμιση πρεπει να κανω.
μηπως ξερει καποιος?

sar στο αυτι 0,407 w/kg
στο σώμα 0,940 w/kg

kakofonixx
30 Δεκ. 2008, 10:59
η ρυθμιση για τα μηνυματα εχει να κανει με την κωδικοποιηση τους.
καπου στις ρυθμισεις των sms (δε γνωριζω το μενου) πρεπει να βρεις και να ενεργοποιησεις: κωδικοποιηση --> unicode
ετσι θα σου παει στο 2ο sms στους 160 χαρακτηρες :)

το sar μια χαρα μου ακουγεται! σουπερ!! :lol:

blue_moon_
30 Δεκ. 2008, 19:12
αυτο με το unicode νομιζα κιεγω αλλα δεν υπαρχει τετοια ρυθμιση στο κινητο. η μονη που υπαρχει ειναι character encoding, auto ή default alphabet. οποιο κιαν διαλεξεις απο αυτα δεν αλλαζει κατι και τα μηνυματα με 60 ελληνικους χαρακτηρες στελνονται διπλα

JoeBar
30 Δεκ. 2008, 22:32
Περίεργο... Στο viewty υπάρχει και επιλογή για unicode. Εγώ πάντως το έχω στο default alphabet και μου τα στέλνει κανονικά πάνω από 60 χαρακτήρες (στο viewty πάντα). Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το Τ9.

blue_moon_
30 Δεκ. 2008, 23:43
εχω απενεργοποιημενο το Τ9..

Να ρωτησω και κατι ακομα? η γραφιδα ειναι ευπαθης? χαλαει ευκολα? αν χαλαει μπορεις να την αντικαταστησεις με μια οποιαδηπουε ή θελει συγκεκριμενα για lg κινητα γιατι αποτι ειδα δεν βρισκεις ευκολα και εμενα μου φαινεται ιδιιατερως ευχρηστη..

margo77
1 Ιαν. 2009, 06:45
Καλή χρονιά σε όλους!!
@ hangmandi: ο ήχος του mp3-player είναι ελαφρώς χειρότερος από τα υπόλοιπα κινητά. Δεν έχει καθόλου μπάσα. Για μένα είναι απαράδεκτος. Αλλά το κινητό αποζημιώνει με όλα τα άλλα θετικά που έχει.
@ blue_moon_: στο πλαίσιο είναι πολύ εξυπηρετικοί και μια και το πουλάνε, θα σου πουν τι συμβαίνει. Μου είχαν πει πως ΟΛΑ τα κινητά που πουλάνε έχουν 160 χαρακτήρες ελληνικά. Οπότε αν το πήρες από εκεί είναι υποχρεωμένοι να το φτιάξουν. Ισως και η LG μπορεί να βοηθήσει? 80011200300, 80111200900.
@ kakofonixx: sms 500, contacts 1000, calendar entries 500 (τα επαναλαμβανόμενα ραντεβού θεωρούνται 1), to do 500, memo 100, alarm 5, call history 120, bookmarks 50, others ? 130.

blue_moon_
1 Ιαν. 2009, 18:33
Καλή χρονιά σε όλους!!
@ hangmandi: ο ήχος του mp3-player είναι ελαφρώς χειρότερος από τα υπόλοιπα κινητά. Δεν έχει καθόλου μπάσα. Για μένα είναι απαράδεκτος. Αλλά το κινητό αποζημιώνει με όλα τα άλλα θετικά που έχει.
@ blue_moon_: στο πλαίσιο είναι πολύ εξυπηρετικοί και μια και το πουλάνε, θα σου πουν τι συμβαίνει. Μου είχαν πει πως ΟΛΑ τα κινητά που πουλάνε έχουν 160 χαρακτήρες ελληνικά. Οπότε αν το πήρες από εκεί είναι υποχρεωμένοι να το φτιάξουν. Ισως και η LG μπορεί να βοηθήσει? 80011200300, 80111200900.
@ kakofonixx: sms 500, contacts 1000, calendar entries 500 (τα επαναλαμβανόμενα ραντεβού θεωρούνται 1), to do 500, memo 100, alarm 5, call history 120, bookmarks 50, others ? 130.

για κάποιο λογο χωρις να κανω καμιαιδιαιτερη ρυθμιση το προβλημα με τους χαρακτηρες λυθηκε απο μονο του..:confused: δεν μπορω να το εξηγησω αλλα δεν με χαλαει κιολας..

κατι το περιεργο που μου συνεβη χτες ειναι οτι ενω η μπαταρια μου ειχε παει στα 2 κουτακια ξαφνικα μου πηγε παλι στα 3:wacko: απο μονη της..
δεν ξερω σε τι κομματι εχω πεσει και απο μονο του λαμβανει πρωτοβουλιες..:happy:

3 μερες που το εχω μεχει εντυπωσιασει, επιβεβαιωνω και εγω με τη σειρα μου οτι ειναι πολυ καλο.. το μονο που με χαλασε λιγο ειναι οτι οταν επεσε στο ενα κουτακι η μπαταρια αμεσως σχεδον εκλεισε - πραγμα που σου δημιουργει ενα αγχος γιατι απο τη στιγμη που θα πεσει στο ενα κουτακι μαλλον το κινητο θελει φορτιση, αν και επειδη του εχω κανει μονο 2 φορτισεις και ακομα δεν εχει στρωσει η μπαταρια ισως διορθωθει.. το αλλο ειναι οτι το να γραψεις στα γρηγορα ενα μηνυμα χωρις λαθη.. ειναι απλα αδυνατο, αν δεν εχεις συνηθισει τουλαχιστον σε πληκτρολογια αφης κτλ.. κατα ταλλα οι αποκρισεις των πληκτρων, του μενου κτλ ειναι παρα πολυ καλες,δεν τις περιμενα τοσο καλες και οι φορες που μου "κολλανε" οι αποκρισεις ελαχιστες - μεχρι στιγμης..

hangmandi
1 Ιαν. 2009, 20:50
Λοιπόν κάποιες λίγες εντυπώσεις και από μένα:

Από εμφάνιση και διαστάσεις σκίζει! Πολύ πλαστικό αλλά αρκετά στιβαρό, ΠΑΝΑΛΑΦΡΟ και πολύ καλαίσθητος ο συνδυασμός καφέ, μαύρου, κόκκινου στο Vandyke Brown που αγόρασα.

Η οθόνη είναι απίστευτη, μεγάλη και εκτυφλωτική! :p Η απόκριση της αφής σχεδόν άψογη! Το interface πραγματικά αξιόλογο και λειτουργικό - έχεις ό,τι σημαντικό χρειάζεσαι με το πολύ 3 αγγίγματα! Π.χ. η ενεργοποιήση του Bluetooth θέλει 2 touches! Οι μεταβάσεις στις φωτογραφίες και στα μενού γίνονται σχεδόν τέλεια. Η εισαγωγή κειμένου πολύ πρακτική ειδικά σε landscape mode με τη γραφίδα... Ο ήχος από το εξωτερικό ηχείο είναι δυνατός και πολύ καλός. Το ράδιο καλό σε λειτουργία και σήμα και με RDS!

Στα αρνητικά τώρα: Ο ήχος από τα ακουστικά είναι στο μέσο όρο και λίγο κάτω. Ενώ από ένταση είναι OK υστερεί σε ποιότητα και μπάσα και ο ισοσταθμιστής του είναι άχρηστος. Πάντως στο e-bay υπάρχει πάμφτηνος μετατροπέας από το βύσμα εισόδου σε 3,5'' και με ενα καλό ζευγάρι ακουστικών θα ικανοποιήσει πιστεύω... Η κάμερα μέτρια, τραβά καλά μόνο σε πολύ καλό φωτισμό και απλά αποδεκτά αλλού.

All in all, μιλάμε για ένα όμορφο, μαζεμένο κινητό με καλό value for money. Μέτρια κάμερα, μέτριο Mp3 player αλλά τι να τα κάνεις αν έχεις μία μαγική οθόνη και ένα τόσο καλό interface με 200 ευρώ! :D

blue_moon_
2 Ιαν. 2009, 00:50
Λοιπόν κάποιες λίγες εντυπώσεις και από μένα:

Από εμφάνιση και διαστάσεις σκίζει! Πολύ πλαστικό αλλά αρκετά στιβαρό, ΠΑΝΑΛΑΦΡΟ και πολύ καλαίσθητος ο συνδυασμός καφέ, μαύρου, κόκκινου στο Vandyke Brown που αγόρασα.

Η οθόνη είναι απίστευτη, μεγάλη και εκτυφλωτική! :p Η απόκριση της αφής σχεδόν άψογη! Το interface πραγματικά αξιόλογο και λειτουργικό - έχεις ό,τι σημαντικό χρειάζεσαι με το πολύ 3 αγγίγματα! Π.χ. η ενεργοποιήση του Bluetooth θέλει 2 touches! Οι μεταβάσεις στις φωτογραφίες και στα μενού γίνονται σχεδόν τέλεια. Η εισαγωγή κειμένου πολύ πρακτική ειδικά σε landscape mode με τη γραφίδα... Ο ήχος από το εξωτερικό ηχείο είναι δυνατός και πολύ καλός. Το ράδιο καλό σε λειτουργία και σήμα και με RDS!

Στα αρνητικά τώρα: Ο ήχος από τα ακουστικά είναι στο μέσο όρο και λίγο κάτω. Ενώ από ένταση είναι OK υστερεί σε ποιότητα και μπάσα και ο ισοσταθμιστής του είναι άχρηστος. Πάντως στο e-bay υπάρχει πάμφτηνος μετατροπέας από το βύσμα εισόδου σε 3,5'' και με ενα καλό ζευγάρι ακουστικών θα ικανοποιήσει πιστεύω... Η κάμερα μέτρια, τραβά καλά μόνο σε πολύ καλό φωτισμό και απλά αποδεκτά αλλού.

All in all, μιλάμε για ένα όμορφο, μαζεμένο κινητό με καλό value for money. Μέτρια κάμερα, μέτριο Mp3 player αλλά τι να τα κάνεις αν έχεις μία μαγική οθόνη και ένα τόσο καλό interface με 200 ευρώ! :D

συμφωνω.. αν και το θεμα με τη ποιοτητα του ηχου στο ακουστικο ειναι ενα αρνητικο, βεβαια οχι τραγικα πραγματα.. ενα φεγγαρι ειχα το samsung 880 duos εκει να δειτε ασχημη ποιοτητα να μη καταλαβαινεις σχεδον λεξη αποτι λεει ο αλλος

margo77
3 Ιαν. 2009, 01:10
Σχετικά με την μπαταρία, το έχω 1 μήνα και μου κρατά 3 μέρες. Το πρωί της τρίτης μέρας έχει 2 μπάρες, το μεσημέρι 0. Δίνει μία-δύο προειδοποιήσεις για φόρτωση, και μετά από 5 λεπτά σβύνει. Οπότε παίρνω τον φορτιστή μαζί μου την τρίτη μέρα για να μην ξεμείνω.
Σχετικά με τον ήχο από τα ακουστικά, και για να μην δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις, άσχημος είναι ο ήχος μουσικής. Ο ήχος ομιλίας στις κλήσεις, είναι πολύ καλός. Ελπίζω αυτό να ισχύει και για την bue_moon_.
Αν τυχόν βρείτε πουθενά widgets στο ίντερνετ για αυτό το κινητό, βγάλτε μια φωνή.

kakofonixx
5 Ιαν. 2009, 14:02
μια ερωτησουλα, ισως λιγο κουτη :O
ο κατασκευαστης λεει οτι το κινητο υποστηριζει εως 8GB καρτα μνημης
υποστηριζει και απλες microSD και microSD HC (HIGH CAPACITY)?
γενικα υπαρχει καποια διαφορα αναμεσα στους δυο τυπους?

pythagoras_7
5 Ιαν. 2009, 23:28
μια ερωτησουλα, ισως λιγο κουτη :O
ο κατασκευαστης λεει οτι το κινητο υποστηριζει εως 8GB καρτα μνημης
υποστηριζει και απλες microSD και microSD HC (HIGH CAPACITY)?
γενικα υπαρχει καποια διαφορα αναμεσα στους δυο τυπους?δε νομίζω φίλε να υπάρχει κάποια διαφορά!;)

electronic396
8 Ιαν. 2009, 16:26
kakofonixx ναι υπάρχει διαφορά και το πιο πιθανό είναι στο συγκεκριμένο κινητό κατα 90% να μην παίζουν οι microSD HC καθώς ο κατασκευαστής τονίζει ότι παίρνει micro sd την transflash.δηλαδή την απλή.

και κάποιες ερωτήσεις για το κινητό απο αυτούς που το έχουν πάρει...καθώς τώρα περιμένω να το φέρει η cosmote για να το παρω και εγώ...
το sar του είναι όντως οσο προαναφέρθηκε?
έχει δοκιμάσει να βάλει κανείς widget απο άλλα μοντέλα της lg να δεί αν λειτουργούνε?
επίσης έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει 8gb κάρτα να δεί αν κολάει?
και κάτι τελευταίο αλλα σημαντικό για μένα.....έχει δοκιμάσει να ανοιξει κανείς αρχεία pdf και office να δεί αν όντως ανοίγουν και κατα πόσο εύκολη είναι η αναγνωση τους....?

kakofonixx
9 Ιαν. 2009, 11:13
ευχαριστω φιλε electronic396!
απλα εχω την αισθηση οτι δε βγαινουν απλες transflash στα 8GB, παρα μονο SDHC... :worry:

electronic396
10 Ιαν. 2009, 04:46
κοίταξε το e-shop απο ότι βλέπω εδώ έχει microsd στα 1,2 και 8gb. την 8gb την έχει 25 ευρώ.....τώρα είδα οτι το έφερε η cosmote xθες(η τουλάχιστον χθες το έβαλε το site της..)
οπότε θα το πάρω και θα του βάλω μια 8gb....ελπίζω να μην κολάει...

hangmandi
11 Ιαν. 2009, 00:42
Σχετικά με την μπαταρία, αυτό που αναφέρθηκε συμβαίνει και σε μένα και είναι αρκετά εκνευριστικό. Κρατάει 2,5 ημέρες με σχετική χρήση Mp3, ραδιοφώνου και bluetooth, από τις οποίες τις 2 πρώτες δεν πέφτει ούτε γραμμούλα! Την τρίτη ημέρα με το που πέσει μία γραμμή έχεις 2-3 ώρες μέχρι να σβήσει το κινητό! Απελπιστικό... αλλά οκ αντιμετωπίσιμο... με 2-3 φορτιστές ταξιδίου και αυτοκινήτου...:lol:

Σχετικά με τον ήχο του Mp3, δοκίμασα bluetooth stereo handsfree και ο ήχος βελτιώνεται εντυπωσιακά. Έχει και ένταση και μπάσο απλά δεν έχει τρομερή καθαρότητα λόγω ασύρματης επικοινωνίας... πάντως καλύτερα τα πράματα! :happy:

Συνολικά από τις σχεδόν 2 εβδομάδες συμβίωσης: εκπληκτικό κινητό! Και κανείς δεν πιστεύει ότι κοστίζει μόλις 200 ευρώ... :P

electronic396
12 Ιαν. 2009, 03:42
τελικά παρατήρησα οτι το e-shop έχει κάνει βλακεία με την κατηγοριοποίηση των καρτών....άρα δεν υπάρχει 8gb καρτα απο όσο ξέρω...και απο όσο έλεγε και ο συμφορουμιτης kakofonix.. ;-)
......
και τίθεται το παρακάτω πρόβλημα...
...στο επίσημο site λέει το εξής της....
"External Memory (MB) O (Micro SD up to 8GB)"
και σε ένα ανεπίσημο
"Your LG KP500 Cookie accepts Micro SDHC cards.The largest Micro SDHC card you can use in your LG KP500 Cookie is 8GB"
....
έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει micro sdhc κάρτα να δούμε αν όντως δουλεύει?

cottonhornet
12 Ιαν. 2009, 18:35
Το πηρα κι εγω αφου σιχαθηκα τα pda και τα smartfones me windows kai symbian που μονο τηλεφωνα δεν ηταν.Πολυ καλο και αρκετα οικονομικο.Μονο λιγο κακοφωνο το μεγαφωνο.Μαλλον θα πρεπει να εχουμε λιγο χαμηλα το κουδουνισμα γιατι παραμορφωνει τον ηχο και ισως καει.Αν καποιος συνκατοχος βρει τιποτα θεματα-παιχνιδια-εφαρμογες-, ας κανει ενα post.Ευχαριστω

kakofonixx
13 Ιαν. 2009, 13:02
ας μας ενημερωσει καποιος κατοχος του αν δουλευει με καρτα μνημης 8GB SDHC :)

sarosi
14 Ιαν. 2009, 15:00
το πηρα και εγω εχθεσ.πολυ καλο μου φαινεται για τα223ε που πληρωσα

blue_moon_
16 Ιαν. 2009, 04:16
έχοντας περάσει περιπου 18 μερες μαζι του, ειμαι ευχαριστημενη αν και δεν εχω προσαρμοστει πληρως.. ειδικα στα μηνυματα μου σπαει τα νευρα..
αλλα λεω, μηπως και το συνηθίσω.. κατα ταλλα δεν κολλαει το μενου και η αποκρισητων πληκτρων ειναι γενικα καλη, ρεσταρτ μου εχει κανει 3 - 4 σε 18 μερες αν και γενικα δεν ειμαι ανθρωπος που το αφηνει σε ησυχια..

το μονο που δεν εχω καταλαβει ειναι, αν γινεται να αλλαξεις τον ηχο στην ειδοποιηση του ημερολογιου.. το ξυπνητηρι κτλ μπορεις να το αλλαξεις.. το ημερολογιο?

σε γενικες γραμμες με χαλαει μονο το θεμα με τα μηνυματα και οτι αν βιαζεσαι να παρεις πχ ενα τηλ δεν ειναι κ παρα πολυ ευχρηστο, ειδικα αν τυχει εκεινη τη στιγμη να κολλησει λιγακι το μενου....

αλλα απτην αλλη δεν ξερω, ισως ειμαι λιγακι υπερβολικη, δεδομενου οτι δεν ειχα ποτε μου κινητο με οθονη - πληκτρα αφης, ουτε καν lg κινητο..:(

margo77
17 Ιαν. 2009, 18:45
Για γρηγορότερα μυνήματα/κλήσεις, έχω κάνει διάφορες ομάδες με 20 επαφές στην καθεμία, και έβαλα τις ομάδες σαν συντόμευση στις αγαπημένες εφαρμογές. Ήταν από τα πρώτα πράγματα που έκανα. Μπορείς να προσθέσεις τις δικές σου ομάδες και να μετονομάσεις τις υπάρχουσες. (Κάθε επαφή μπορεί να είναι σε τρεις ομάδες).

Σχετικά με τον ήχο του ημερολογίου, βλέπω ότι χρησιμοποιεί το Alarm.mp3 που βρίσκεται στο My Sounds\Default sounds\Other tones. Ξέρει κανείς ένα πρόγραμμα που να "βλέπει" τα αρχεία του τηλεφώνου στο pc, μια και είναι κρυφά? Με ένα overwrite του Alarm.mp3 θα λυνόταν το θέμα.

Στον Windows explorer φαίνεται ότι υπάρχει φάκελος Flash contents και στο τηλέφωνο και στην κάρτα μνήμης, τα οποία είναι κενά. Τι σόι flash μπορεί κανείς να βάλει εκεί μέσα? Τα swf πάντως δεν τα βλέπει, και φυσικά ούτε τα flv.....

dagas
18 Ιαν. 2009, 20:11
Εαν θέλει κάποιος ας μου πει εαν το τηλ παίζει avi και εαν ανοίγει pdf αρχεία ?

cottonhornet
19 Ιαν. 2009, 18:43
Εαν θέλει κάποιος ας μου πει εαν το τηλ παίζει avi και εαν ανοίγει pdf αρχεία ?

Για pdf δεν ξερω αλλα αvi kai flv δεν παιζει.Εγω βλεπω ταινιες και βιντεο σε μορφη mobile -blackberry mp4 mpeg4 με μετατροπη με το γνωστο Xilisoft Video converter.Προσοχη ομως να επιλεξετε μετατροπη για mobile kai meta Blackberry mp4.Μια ταινια 880κβ την κανει 230 με πολυ καλη ποιοτητα.Για 3gp δεν το συζηταω χαλια εικονα.....http://rapidshare.com/files/160497392/XV.Converter.Ultimate_5.1.17.1027.rar εαν το θελει καποιος

electronic396
22 Ιαν. 2009, 06:14
cottonhornet τι κάρτα του εχεις βάλει micro sdhc η micro sd?

sakaros_f
22 Ιαν. 2009, 15:13
Θα ήθελα να ρωτήσω αν η συσκευή υποστιρίζει video ringtone.Μου φαινεται πως δεν γίνεται!!!

cottonhornet
23 Ιαν. 2009, 18:08
cottonhornet τι κάρτα του εχεις βάλει micro sdhc η micro sd?

micro sd 2G. Για μερικα ringtones,wallpapers και κανα 2 ταινιες + βιντεακια μου ειναι αρκετη[και κανει μονο 5ευρω]

Θα ήθελα να ρωτήσω αν η συσκευή υποστιρίζει video ringtone.Μου φαινεται πως δεν γίνεται!!!

δυστυχως δεν σου δινει αυτην την επιλογη ακομα και αν μεταφερεις το βιντεο μεσα στους ηχους.Για δωρεαν ταπετσαριες και ηχους http://www.zedge.net/ Θεματα για αυτο το τηλ δεν βρηκα ακομη

bomber21
24 Ιαν. 2009, 19:07
Τα widgets από την αρχική οθόνη πώς βγαίνουν;;;

cottonhornet
24 Ιαν. 2009, 21:35
Τα widgets από την αρχική οθόνη πώς βγαίνουν;;;

Αν ενοεις το ρολοι το ημερολογιο κλπ,οταν ειναι στο πλαισιο κατω πατας αυτο που θελεις και αυτο εμφανιζεται στην μεγαλη οθονη.Αν θελεις να το ξαναβαλεις μεσα ανοιγεις το πλαισιο κατω και το σερνεις εκει με το δαχτυλο.Στην αριστερη πλευρα τοθ πλαισιου υπαρχει μια κλειδαρια.Πρεπει να ειναι ξεκλειδωτη. Αν ενοεις να αλλαξεις τα εικονιδια με δικες σου επιλογες μαλλον δεν γινεται.Τουλαχιστον εγω προσπαθησα και δεν μπορεσα.Αυτο ομως γινεται στο συντομο μενου που εχει το μεσαιο πληκτρο.Αν βοηθησα.....

chris7_
29 Ιαν. 2009, 15:11
Pink LG Cookie

http://www.mobilewhack.com/wp-content/images/2009/01/lg-cookie-kp501.jpg

http://www.mobilewhack.com/pink-lg-cookie-available-in-the-uk/

bomber21
30 Ιαν. 2009, 11:52
φιλε δεν βοηθησες !!!! :( γιατι δεν υπαρχει κλειδαρια πουθενα πάνω στα widgets.

cottonhornet
30 Ιαν. 2009, 20:41
φιλε δεν βοηθησες !!!! :( γιατι δεν υπαρχει κλειδαρια πουθενα πάνω στα widgets.

Πες μου τι ενοεις οταν λες οτι τα widgets δεν βγαινουν.Δεν μπορεις να τα βγαλεις απο το μικρο πλαισιο στην μεγαλη οθονη? 'η θελεις να τα διαγραψεις ?[δηλ να τα βγαλεις εντελως]

joss54
8 Φεβ. 2009, 14:52
Καλημέρα, έχω κάποιες ερωτήσεις μιας και λέω να το πάρω από εβδομάδα με επιδότηση

1. ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Μπαταρία πώς πάει; 2 μέρες εννοόντας πως με αρκετή χρήση σε 1 μέρα κλείνει; Αν είναι ανοιχτό συνέχεια το BT Handsfree πόσο;
2. Πρόβλημα με φακέλους φωτογραφιών της εξωτερικής μνήμης όπως το Viewty που δεν τους βγάζει;
3. Διάβασα ότι αργεί να διαβάσει όλες τις επαφές. Αληθεύει;
4. Διαφορετικό mp3 ringtone σε επαφές, ομάδες επαφών;
5. Η χρήση με 1 χέρι είναι εύκολη; Μπορείς να βρεις επαφή ή να γράψεις μήνυμα ενώ οδηγάς;
6. Από themes + widgets τίποτα νεότερο;

Ευχαριστώ

cottonhornet
8 Φεβ. 2009, 16:39
Καλημέρα, έχω κάποιες ερωτήσεις μιας και λέω να το πάρω από εβδομάδα με επιδότηση

1. ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Μπαταρία πώς πάει; 2 μέρες εννοόντας πως με αρκετή χρήση σε 1 μέρα κλείνει; Αν είναι ανοιχτό συνέχεια το BT Handsfree πόσο;
2. Πρόβλημα με φακέλους φωτογραφιών της εξωτερικής μνήμης όπως το Viewty που δεν τους βγάζει;
3. Διάβασα ότι αργεί να διαβάσει όλες τις επαφές. Αληθεύει;
4. Διαφορετικό mp3 ringtone σε επαφές, ομάδες επαφών;
5. Η χρήση με 1 χέρι είναι εύκολη; Μπορείς να βρεις επαφή ή να γράψεις μήνυμα ενώ οδηγάς;
6. Από themes + widgets τίποτα νεότερο;

Ευχαριστώ
1] Καλη .Σαν τηλεφωνο 3-4 μερες . Με ραδιο 1-2μερες. 2] Οχι 3]Οχι 4] Ναι 5] Ναι-μην κανετε μ..κιες οταν οδηγατε. 6] Ψαχνω συνεχεια για θεματα αλλα τιποτα ακομα ,μονο ταπετσαριες που ευτυχως μπορεις να εχεις 2 σε χρηση

electronic396
10 Φεβ. 2009, 15:17
η τιμή του έχει πέσει στα 170 κάτι ευρώπουλά....πραγματικό value for money...

sarosi
13 Φεβ. 2009, 20:54
Μολις ειδα οτι στο πλαισιο εχει 179ε.δηλαδη 44 ε λιγοτερα.και ολα αυτα μεσα σε ενα μηνα.ηθικο διδαγμα/μην τρεχουμε να το παρουμε πρωτοι.αν εχεις τυχη τοση παιξε κανα τζοκερ μπας και σου κατσει.γ_μω την ατυχια μου.44ε δεν τα βρισκουμε στον δρομο.

valsam
14 Φεβ. 2009, 00:17
Ρε παιδια σκεφτομαι να το παρω για την μανα μου και θα'θελα να μου πειτε αν ειναι ευκολο να το διαχειρηστει?
Ειχε ενα nokia 6270 και το δουλευε κανονικα,αφου χαλασε τις εδωσα ενα smartphone 3230 και η γυναικα τα'παιξε και ψαχνω για ενα καλο αλλα σχετικα ευκολο τηλ.

mantsag1
15 Φεβ. 2009, 12:15
Ρε παιδια σκεφτομαι να το παρω για την μανα μου και θα'θελα να μου πειτε αν ειναι ευκολο να το διαχειρηστει?
Ειχε ενα nokia 6270 και το δουλευε κανονικα,αφου χαλασε τις εδωσα ενα smartphone 3230 και η γυναικα τα'παιξε και ψαχνω για ενα καλο αλλα σχετικα ευκολο τηλ.

Μήπως θα την κουράσει η χρήση του κινητού με την οθόνη αφής?

Για ρίξε μια ματιά στο ΝΟΚΙΑ 5000...!!! (μιας και με το ΝΟΚΙΑ είπες ότι ήταν άνετη...)

bomber21
15 Φεβ. 2009, 17:53
Πάρε της κάποιο με πληκτρολόγιο,αυτό δε θα τη βολέψει.Το είχε συγγενής μου και δεν το άντεξε,δεν το λέω στην τύχη.

TSIT
15 Φεβ. 2009, 18:34
Παιδια επειδη θελω να το αγορασω αμεσα αλλα το βασικοτερο για μενα ειναι η αποστολη/ληψη email (λογω δουλειας) μπορει καποιος απο εσας να μου πει μεχρι ποσους χαρακτηρες υποστηριzει η συσκευη? Για παραδειγμα με το samsung f700 στελνω μεχρι 2000 χαρακτηρες. Ευχαριστω οποιον βοηθησει.

AfterForever
17 Φεβ. 2009, 21:22
Μάγκες επειδή θα μου στρίψει. Για να το συνδέσω με τον υπολογιστή, το καλώδιο το βάζω εκεί που φορτίζει, που μπαίνουν τα ακουστικά κτλ έτσι δεν είναι; Τι στο διάολο, αφού στην άκρη του το καλώδιο usb είναι μικρότερο, δε μπαίνει με τίποτα!!! Πείτε μου τι κάνω λάθος. Ευχαριστώ.

TSIT
17 Φεβ. 2009, 21:28
Παιδια επειδη θελω να το αγορασω αμεσα αλλα το βασικοτερο για μενα ειναι η αποστολη/ληψη email (λογω δουλειας) μπορει καποιος απο εσας να μου πει μεχρι ποσους χαρακτηρες υποστηριzει η συσκευη? Για παραδειγμα με το samsung f700 στελνω μεχρι 2000 χαρακτηρες. Ευχαριστω οποιον βοηθησει.

Απο οτι καταλαβαινω κανεις δεν χρησιμοποιει το τηλεφωνο του για να στελνει email. Ε?

AfterForever
17 Φεβ. 2009, 23:30
Σόρυ που γίνομαι κουραστικός, αλλά δε μπορώ να το βάλω με τίποτα. Το καλώδιο usb το βάζετε εκεί που μπαίνουν τα ακουστικά και ο φορτιστής, έτσι δεν είναι;

zipperant
18 Φεβ. 2009, 00:58
Σόρυ που γίνομαι κουραστικός, αλλά δε μπορώ να το βάλω με τίποτα. Το καλώδιο usb το βάζετε εκεί που μπαίνουν τα ακουστικά και ο φορτιστής, έτσι δεν είναι;

στο renoir τουλάχστον έτσι είναιι...

RAZR2
18 Φεβ. 2009, 09:07

Κατά τη γνώμη μου όποιος ενδιαφέρεται για email μέσω κινητού καλύτερα να πάρει ένα κινητό τουλάχιστον με 3G. Το Cookie δεν έχει 3G ούτε hsdpa οπότε η αποστολή και λήψη email θα είναι ίσως αρκετά πιο αργή και άρα κουραστική. Low end κινητά όπως το Cookie δεν είναι τα πλέον κατάλληλα για τέτοια χρήση. Μπορείς να βρεις κινητά γύρω στα 200/250 Ευρώ που έχουν και 3G. Βέβαια περί ορέξεως....

BalDwin
18 Φεβ. 2009, 14:09
Χθες το απέκτησα κι εγώ,οπότε εντυπώσεις σύντομα.Πήρα και μια microSD HC 8GB,η οποία αναγνωρίζεται χωρίς κανένα πρόβλημα και θα την φορτώσω!Εξαιρετική πρώτη εντύπωση πάντως.

Μια γρήγορη ερώτηση:στην πίσω πλευρά έχει στο πάνω μισό ένα αυτοκόλλητο που την καλύπτει σχεδόν όλη πλην της κάμερας,αυτό υποτίθεται ότι βγαίνει ή μένει πάνω?

Επίσης αν είναι εύκολο για κάποιον να ανεβάσει ένα image του μικρού cd εγκατάστασης που έρχεται με το κινητό γιατί δεν το παίρνει το DVD-ROM μου,θα ήμουν υπόχρεος...

cottonhornet
18 Φεβ. 2009, 17:48
Χθες το απέκτησα κι εγώ,οπότε εντυπώσεις σύντομα.Πήρα και μια microSD HC 8GB,η οποία αναγνωρίζεται χωρίς κανένα πρόβλημα και θα την φορτώσω!Εξαιρετική πρώτη εντύπωση πάντως.

Μια γρήγορη ερώτηση:στην πίσω πλευρά έχει στο πάνω μισό ένα αυτοκόλλητο που την καλύπτει σχεδόν όλη πλην της κάμερας,αυτό υποτίθεται ότι βγαίνει ή μένει πάνω?

Επίσης αν είναι εύκολο για κάποιον να ανεβάσει ένα image του μικρού cd εγκατάστασης που έρχεται με το κινητό γιατί δεν το παίρνει το DVD-ROM μου,θα ήμουν υπόχρεος...

Για το αυτοκολητο κανε οτι θες οσο για το προγραμμα εγκαταστασης δεν ειναι και ιδιεταιρα χρησιμο.Αν εχεις Χp sp2 h 3 μολις το συνδεσεις θα σου εμφανισει 2 μνημες [αν εχεις παρει και καρτα μνημης] και μπορεις να αντιγραφεις αρχεια πιο γρηγορα.Αν παλι σου ειναι απαραιτητο για συνχρονισμο κατεβασε το απο την LG http://uk.lgmobile.com/web/web.product.manualSoftwareRF.laf

TSIT
18 Φεβ. 2009, 19:59
Κατά τη γνώμη μου όποιος ενδιαφέρεται για email μέσω κινητού καλύτερα να πάρει ένα κινητό τουλάχιστον με 3G. Το Cookie δεν έχει 3G ούτε hsdpa οπότε η αποστολή και λήψη email θα είναι ίσως αρκετά πιο αργή και άρα κουραστική. Low end κινητά όπως το Cookie δεν είναι τα πλέον κατάλληλα για τέτοια χρήση. Μπορείς να βρεις κινητά γύρω στα 200/250 Ευρώ που έχουν και 3G. Βέβαια περί ορέξεως....

Σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου. Δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ η ταχυτητα οσο αυτο που ρωταω δηλαδη ποσους χαρακτηρες μπορω να στελνω. Α;ν μπορεις σε παρακαλω τσεκαρε το και πες μου. Εχω ακουσει οτι στο viewty ειναι 5000 χαρακτηρες (οπως και σε καποια νοκια) οποτε αν ειναι τοσα και στο cookie φευγω σφαιρα να το παρω!

botb
20 Φεβ. 2009, 01:51
πήρα και εγώ το τηλεφωνο επιτέλους μετά απο 1/5 μήνα αναμονής απο oteshop....
το τηλέφωνο απλά τα σπάει.......(για τα λεφτά του πάντα)
και επειδή τόσο καιρό ψαχνόμασταν.....όντως έχει:
χαμηλό sar....καλή οθόνη αφής...διαβάζει κανονικά pdf αρχεία αλλά και office k.t.l....
έχει πάρα πολυ καλό μετατροπέα μεγεθών(βάρη νομίσματα...αποστάσεις κ.τ.λ)
και για όσους πάνε και πανεπιστήμιο.....θα τους φανεί χρήσιμο και το επιστημονικό combuteraki που έχει....(ειδικά για κάτι εργαστήρια....θα είναι μάνα εξ'ουρανού πιστεύω...)
έχει ωραίο video playback(320*240 24fps mp4)....τουλάχιστον αυτά που μετέτρεψα μέσω anyvideoconverter(είναι free πρόγραμμα) ήταν πολύ καλά ποιοτικά.
του έβαλα μια 4gb κάρτα kingston SDHC οπότε σίγουρα δέχεται κανονικά SDHC κάρτες....
ποιότητα κάμερας μέτρια....αλλα κάνει την δουλειά της....προσωπικά δεν με πολυενδιαφέρει η ποιότητα της.
για το ίντερνετ θα το ψάξω το σαββατοκύριακο...δεν με νοιάζει η ταχύτητα....απλα το θέλω για την περίπτωση που ξεμένω σε κανα ξερονήσι το summer κάπου στο αιγαίο...να μπορώ να βλέπω κανα e-mail....έτσι και αλλιώς το συνεχές internet browsing μέσω κινητού.....απλά σε ξεπαραδιάζει....

έχω cosmote....αν έχει δοκιμάσει κανείς να μπεί net μέσω αυτού του κινητού...τα φώτα του....για το τι ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν.

ps...=αν και πάρα πολλά χρόνια τώρα παραδοσιακός ericssonakias....πιστεύω ότι το lg ήταν η καλυτερη αγορά που έχω κάνει ως τώρα σε κινητό για τα λεφτά που διέθεσα......βέβαια ο καιρός θα δείξει......πάντως οι ευρωπαικές εταιρείες(nokia ericsson) έχουν μείνει πολύ πίσω τα τελευταία 2 χρόνια....βασικά έχουν μείνει στην pro-iphone εποχή....

jbakats
20 Φεβ. 2009, 14:01
Εχω το τηλέφωνο μια εβδομάδα και ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια μνήμη 8g. Φοβάμαι όμως για θέματα ασυμβατότητας. Εχει να προτείνει κανείς καποια μνήμη που την έχει δοκιμάσει και δουλεύει:
Ευχαριστώ.

mantsag1
20 Φεβ. 2009, 14:36
Σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου. Δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ η ταχυτητα οσο αυτο που ρωταω δηλαδη ποσους χαρακτηρες μπορω να στελνω. Α;ν μπορεις σε παρακαλω τσεκαρε το και πες μου. Εχω ακουσει οτι στο viewty ειναι 5000 χαρακτηρες (οπως και σε καποια νοκια) οποτε αν ειναι τοσα και στο cookie φευγω σφαιρα να το παρω!

Δεν χρησιμοποιώ το cookie για email για να ξέρω σίγουρα.. το σίγουρο που μπορώ να σου πω είναι ότι στην δημιουργία νέου email δεν βγάζει αριθμό χαρακτήρων αλλά μέγεθος email... δηλαδή εμφανίζει 1024kb...

γράφοντας λοιπόν ένα email με 30 χαρακτήρες μου λέει ότι το μέγεθος είναι 1kb...
Αν βάλεις και εικόνες ή ήχους ή κτλ κτλ τότε λογικά μειώνεται ο αριθμός των χαρακτήρων...

Ελπίζω να βοήθησα λίγο...

και μια δική μου ερώτηση, η μπαταρία δεν μου έχει κάνει ιδιαίτερη ενύπωση για τη διάρκεια της... βέβαια ακόμα "στρώνει" μιας και το κινητό το έχω 1 εβδομάδα, αλλά φοβάμαι ότι δεν θα κρατάει και ιδιαίτερα...

Η μπαταρία σε εσάς κρατάει 2-3 μέρες τουλάχιστον?
(λέμε με ελαφριά χρήση-20 λεπτά ομιλία + 10 SMS + 10 φωτογραφίες + 2-3 βίντεο + Bluetooth ακουστικό 3 ώρες συνδεμένο + ραδιόφωνο κανα μισάωρο)...

Εχω το τηλέφωνο μια εβδομάδα και ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια μνήμη 8g. Φοβάμαι όμως για θέματα ασυμβατότητας. Εχει να προτείνει κανείς καποια μνήμη που την έχει δοκιμάσει και δουλεύει:
Ευχαριστώ.

Η απάντηση για αυτό που ρωτάς....

TSIT
20 Φεβ. 2009, 23:25
Δεν χρησιμοποιώ το cookie για email για να ξέρω σίγουρα.. το σίγουρο που μπορώ να σου πω είναι ότι στην δημιουργία νέου email δεν βγάζει αριθμό χαρακτήρων αλλά μέγεθος email... δηλαδή εμφανίζει 1024kb...

γράφοντας λοιπόν ένα email με 30 χαρακτήρες μου λέει ότι το μέγεθος είναι 1kb...
Αν βάλεις και εικόνες ή ήχους ή κτλ κτλ τότε λογικά μειώνεται ο αριθμός των χαρακτήρων...

Ελπίζω να βοήθησα λίγο...

Βοηθησες παρα πολυ! Σε ευχαριστω. Αν 30 χαρακτηρες ειναι 1kb ειναι οτι μου χρειαzεται.

mantsag1
21 Φεβ. 2009, 01:31
βασικά αν χρησιμοποιείς πάρα πολύ email μήπως να σκεφτείς καμιά blackberry συσκευή? Το cookie δεν είναι επαγγελματική λύση...

TSIT
21 Φεβ. 2009, 16:37
Εχω σκεφθει σχεδον ολες τις εναλλακτικες λυσεις αλλα επειδη μου αρεσει παρα πολυ το cookie θελω να το παρω. Δεν το χρειαzομαι για επαγγελματικη χρηση απλα καποιες φορες θελω να στελνω emails με καπως μεγαλο κοιμενο (χωρις φωτο η αλλα attachements). Δεν ειχα ποτε μου αγορασει lg τηλεφωνο και ελπιzω να μην το μετανοιωσω!

jimlost
22 Φεβ. 2009, 07:21
καλημερα και απο μενα.
μια ερωτηση θα ηθελα να κανω.παραγγειλα και εγω το kp500 και θα ηθελα απο τους κατοχους του να μου πουνε εντυπωσεις.εγω προσωπικα θα το χρησημοποιω σαν δευτερη συσκευη,αφου εχω ενα htc diamond αν πρωτη.
αξιζει σαν τηλεφωνο η οχι?

ευχαριστω

hangmandi
22 Φεβ. 2009, 13:57
καλημερα και απο μενα.
μια ερωτηση θα ηθελα να κανω.παραγγειλα και εγω το kp500 και θα ηθελα απο τους κατοχους του να μου πουνε εντυπωσεις.εγω προσωπικα θα το χρησημοποιω σαν δευτερη συσκευη,αφου εχω ενα htc diamond αν πρωτη.
αξιζει σαν τηλεφωνο η οχι?

ευχαριστω

Σαν δεύτερη συσκευή σίγουρα μετράει. Είναι πανάλαφρο κ εύκολο στη χρήση. Το περιβάλλον δανείζεται αρκετά στοιχεία από HTC και είναι εύχρηστο.

Από προβληματάκια κάποια reboot ξεκάρφωτα με πρόδωσαν γιατί ΔΕΝ χτύπησε το ξυπνητήρι (έλεος!)... Επίσης η μπαταρία έχει αναξιόπιστη ένδειξη στην οθόνη, ενώ κρατάει αρκετά άμα πέσει μία γραμμή, σε 5-6 ώρες εξαντλείται. :(

Δες και σε προηγούμενες σελίδες που έχω πιο αναλυτικές εντυπώσεις. ;)

jimlost
22 Φεβ. 2009, 20:06
Σαν δεύτερη συσκευή σίγουρα μετράει. Είναι πανάλαφρο κ εύκολο στη χρήση. Το περιβάλλον δανείζεται αρκετά στοιχεία από HTC και είναι εύχρηστο.

Από προβληματάκια κάποια reboot ξεκάρφωτα με πρόδωσαν γιατί ΔΕΝ χτύπησε το ξυπνητήρι (έλεος!)... Επίσης η μπαταρία έχει αναξιόπιστη ένδειξη στην οθόνη, ενώ κρατάει αρκετά άμα πέσει μία γραμμή, σε 5-6 ώρες εξαντλείται. :(

Δες και σε προηγούμενες σελίδες που έχω πιο αναλυτικές εντυπώσεις. ;)

σε ευχαριστω για την απαντηση σου.
εριξα μια ματια και απο οτι διαβασα μου φενετε μια τιμια συσκευη,παντα για αυτα που προσφερει.

alidali
24 Φεβ. 2009, 12:36
Γνωριζει κανεις τις ρυθμισεις για mms και wap τις cosmote για το συγκεκριμενο κινητο. Στο site της cosmote δεν εχει τις ρυθμισεις για το kp500:mad:.

mantsag1
24 Φεβ. 2009, 21:47
Γνωριζει κανεις τις ρυθμισεις για mms και wap τις cosmote για το συγκεκριμενο κινητο. Στο site της cosmote δεν εχει τις ρυθμισεις για το kp500:mad:.

Το καλυτερο που μπορείς να κάνεις είναι να στείλεις μύνημα στο 1333 για τα mms και το wap..
Αν σου έρθει μήνυμα ότι δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν τότε πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών...

Αυτό έκανα και εγώ...

alidali
25 Φεβ. 2009, 12:23
Το καλυτερο που μπορείς να κάνεις είναι να στείλεις μύνημα στο 1333 για τα mms και το wap..
Αν σου έρθει μήνυμα ότι δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν τότε πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών...

Αυτό έκανα και εγώ...

ευχαριστω. Τελικα χρειαστηκε να επικοινωνησω με την εξυπηρετηση πελατων!!

mantsag1
26 Φεβ. 2009, 20:23
Παιδιά χρησιμοποιείτε τη δόνηση στο κάθε άγγιγμα στο τηλέφωνο ή την έχετε απενεργοποιήσει?

Σας κρατάει περισσότερο η μπαταρία του κινητού έτσι?

isidorosr20595
27 Φεβ. 2009, 12:23
Παιδιά χρησιμοποιείτε τη δόνηση στο κάθε άγγιγμα στο τηλέφωνο ή την έχετε απενεργοποιήσει?

Σας κρατάει περισσότερο η μπαταρία του κινητού έτσι?
Eγω το εχω αγορασει ακριβως μια εβδομαδα και η μπαταρια με μετρια χρηση προς πολυ μου κραταει 1-2 μερες.Η δονηση μπορει να απενεργοποιηθει.

Ξερει κανεις που θα βρω παιχνιδια και εφαρμογες που χρειαζονται οθονη αφης;Ξαχνω αλλα βρισκω συνεχεια για κανονικα κινητα!:cry:

cottonhornet
27 Φεβ. 2009, 19:26
Ξερει κανεις που θα βρω παιχνιδια και εφαρμογες που χρειαζονται οθονη αφης;Ξαχνω αλλα βρισκω συνεχεια για κανονικα κινητα!:cry:

Ψαξε στις προηγουμενες σελιδες

dnek
4 Μάρ. 2009, 10:56
Απέκτησα και εγώ πρόσφατα το γλυκό μπισκοτάκι μου!!!!
Γνωρίζει κανένας πως μπορώ να απενεργοποιήσω τους ήχους από τα πλήκτρα;;;;
:ninja:

mantsag1
4 Μάρ. 2009, 16:34
Απέκτησα και εγώ πρόσφατα το γλυκό μπισκοτάκι μου!!!!
Γνωρίζει κανένας πως μπορώ να απενεργοποιήσω τους ήχους από τα πλήκτρα;;;;
:ninja:

Ρυθμίσεις>Ρυθμίσεις Αφής> Εφέ Οθόνης Αφής...

Εγώ για οικονομία της μπαταρίας + δεν μου αρέσει και πολύ η δόνηση σε κάθε άγγιγμα, έχω απενεργοποιήσει και τη δόνηση πάντως...:confused:

jimlost
4 Μάρ. 2009, 22:44
εγω θα το παρω την Δευτερα.
τελικα αξιζει σαν συσκευη??

isidorosr20595
4 Μάρ. 2009, 23:46
εγω θα το παρω την Δευτερα.
τελικα αξιζει σαν συσκευη??
Εγω το εχω 3 βδοαδες και μου ειναι Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο:D.Καθολου δεν μου κολαει και η οθονη αφης ειναι παρα πολυ καλη.Το μονο μειον του ειναι πως πρεπει να το φορτιζεις καθε 2 μερες με μετρια χρηση και οταν στελνεις ή παιρνεις αρχεια δεν μπορεις να αναπαραγεις:OΓια τα λεφτα του ειναι το καλυτερο!:DΟσοι το ειδαν τους αρεσε παρα πολυ και ο φιλος μου θα το παρει και αυτος το Πασχα!Ενα ακομα μειον του ειναι οτι βρησκεις δυσκολα παιχνιδια και εφαρμογες java:cry:Πρεπει να ψαξεις πολυ:cry:Τα παιχνιδια που εχει εγκατεστημενα ομως για μενα ειναι φοβερα!ΠΑΡΤΟ!!!Θα ποροθεις απο το πρωτο λεπτο!

jimlost
5 Μάρ. 2009, 01:44
Εγω το εχω 3 βδοαδες και μου ειναι Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο:D.Καθολου δεν μου κολαει και η οθονη αφης ειναι παρα πολυ καλη.Το μονο μειον του ειναι πως πρεπει να το φορτιζεις καθε 2 μερες με μετρια χρηση και οταν στελνεις ή παιρνεις αρχεια δεν μπορεις να αναπαραγεις:OΓια τα λεφτα του ειναι το καλυτερο!:DΟσοι το ειδαν τους αρεσε παρα πολυ και ο φιλος μου θα το παρει και αυτος το Πασχα!Ενα ακομα μειον του ειναι οτι βρησκεις δυσκολα παιχνιδια και εφαρμογες java:cry:Πρεπει να ψαξεις πολυ:cry:Τα παιχνιδια που εχει εγκατεστημενα ομως για μενα ειναι φοβερα!ΠΑΡΤΟ!!!Θα ποροθεις απο το πρωτο λεπτο!

σε ευχαριστω πολυ φιλε για την απαντηση σου.
απλα εγω ρωτησα για εναν απλα λογο.το θελω σαν δευτερη συσκευη μια και σαν πρωτη εχω το diamond.
οσο αφορα την μπαταρια του μια χαρα ειναι οι δυο μερες που λες. το diamond καθε μερα το φορτηζω:lol:
τι εννοεις οτι δεν μπορεις να αναπαραγεις αρχεια??μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος??γιατι πιστευω οτι καποια λυση θα υπαρχει.
τωρα οσο αφορα την πορωση σιγουρα οταν το πρεωτοειδα μου εκανε κατι για να το παρω....αλλα δεν προκειτε να αφησω το diamond.
η χρηση του lg k500 ειναι καθαρα για δευτερη συσκευη(διακοπες,παραλια,ξεσπασ α οταν εχω τα νευρα μου:lol:μπορει δωρο μετα απο κανα μηνα στην "μικρη μου")
σιγουρα στην τιμη του,και ποσο μαλλον στην τιμη που εγω το περνω δωρεαν ειναι μια καλη πιστευω συσκευη.
οσο αφορα το ψαξιμο,πιστεψε με σε σχεση με το diamond,το 9000 και το 3600 που εχω δεν νομιζω οτι θα με ταλαιπωρησει τοσο πολυ

οταν το παρω και το λειτουργησω,και πειραματειστω λιγο μαζι του θα γραψω μια αναλυτικη παρουσιαση.
αλλα και παλι σε ευχαριστω για την απαντηση σου.

dnek
5 Μάρ. 2009, 09:18
Ρυθμίσεις>Ρυθμίσεις Αφής> Εφέ Οθόνης Αφής...

Εγώ για οικονομία της μπαταρίας + δεν μου αρέσει και πολύ η δόνηση σε κάθε άγγιγμα, έχω απενεργοποιήσει και τη δόνηση πάντως...:confused:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ mantsag1 είχε αρχίσει να με εκνευρίζει ο ήχος.
Από τη μεριά μου να πω κι εγώ ότι το κινητό ειναι πολύ καλό για τα λεφτά του!
Και για να κάνω ένα παράπονο, βάλε ρε lg flash στην κάμερα να εισαι super!!!!!

isidorosr20595
5 Μάρ. 2009, 20:49
σε ευχαριστω πολυ φιλε για την απαντηση σου.
απλα εγω ρωτησα για εναν απλα λογο.το θελω σαν δευτερη συσκευη μια και σαν πρωτη εχω το diamond.
οσο αφορα την μπαταρια του μια χαρα ειναι οι δυο μερες που λες. το diamond καθε μερα το φορτηζω:lol:
τι εννοεις οτι δεν μπορεις να αναπαραγεις αρχεια??μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος??γιατι πιστευω οτι καποια λυση θα υπαρχει.
τωρα οσο αφορα την πορωση σιγουρα οταν το πρεωτοειδα μου εκανε κατι για να το παρω....αλλα δεν προκειτε να αφησω το diamond.
η χρηση του lg k500 ειναι καθαρα για δευτερη συσκευη(διακοπες,παραλια,ξεσπασ α οταν εχω τα νευρα μου:lol:μπορει δωρο μετα απο κανα μηνα στην "μικρη μου")
σιγουρα στην τιμη του,και ποσο μαλλον στην τιμη που εγω το περνω δωρεαν ειναι μια καλη πιστευω συσκευη.
οσο αφορα το ψαξιμο,πιστεψε με σε σχεση με το diamond,το 9000 και το 3600 που εχω δεν νομιζω οτι θα με ταλαιπωρησει τοσο πολυ

οταν το παρω και το λειτουργησω,και πειραματειστω λιγο μαζι του θα γραψω μια αναλυτικη παρουσιαση.
αλλα και παλι σε ευχαριστω για την απαντηση σου.
Παραακαλω.Εννοω πως οταν λαμβανεις ενα αρχειο και πας να πατησεις αναπαραγωγη σε ενα mp3 θα σου λεει δεν εινα ειναι δυνατη η αναπαραγωγη σε αποστολη.. κατι τετοιο.Μεσο bluetooth βεβαια:)Για 2ο κινητο ειναι το καλυτερο:Dαλλα αν στελνεισ πολλα μυνηματα απορριξετο με την μια!:XΣτελνεις παναργα:cry:

myst
5 Μάρ. 2009, 21:13
Εγω ημουν έτοιμος να παρω το viewty αλλα ο υπάλληλος στην WIND που πήγα ήταν κατηγορηματικός στο να επιλέξω αυτην, αν και με χαμηλοτερα χαρακτηριστικά, μόνο λόγω τω οτι είναι νεωτερη.
Δεν ξερω τι να κανω

jimlost
5 Μάρ. 2009, 21:36
Παραακαλω.Εννοω πως οταν λαμβανεις ενα αρχειο και πας να πατησεις αναπαραγωγη σε ενα mp3 θα σου λεει δεν εινα ειναι δυνατη η αναπαραγωγη σε αποστολη.. κατι τετοιο.Μεσο bluetooth βεβαια:)Για 2ο κινητο ειναι το καλυτερο:Dαλλα αν στελνεισ πολλα μυνηματα απορριξετο με την μια!:XΣτελνεις παναργα:cry:

ευχαριστω φιλε και παλι...
αλλα κατι δεν καταλαβα καλα.
τι εννοεις στελνεις αργα μηνυματα??δηλ??
τι ειδους πληκτρολογιο εχει??
απ'οτι νομιζω πρεπει να εχει αφης,και να γραφεις με το πενακι.
σωστα??

isidorosr20595
5 Μάρ. 2009, 22:09
ευχαριστω φιλε και παλι...
αλλα κατι δεν καταλαβα καλα.
τι εννοεις στελνεις αργα μηνυματα??δηλ??
τι ειδους πληκτρολογιο εχει??
απ'οτι νομιζω πρεπει να εχει αφης,και να γραφεις με το πενακι.
σωστα??
Μπορεις να γραξεις με το χερι αλλα δεν ειναι καθολου καλο(δηλ. γραφεις δ με το,χερι με τη πενα,και στο εμφανιζει εκει),με πληκτρολογιο κινητου και αν το γυρισεις στα πλαγια εμφανιζει qwerty!Aλλα κανενας τροπος δεν ειναι βολικος!:cry:Ο πιο βολικος ειναι με το qwerty!Και ετσι δεν γραφεις οσο γρηγορα γραφεις με κανονικο πληκτρολογιο κινητου.Πολυ πιο αργα:cry:

jimlost
5 Μάρ. 2009, 23:07
Μπορεις να γραξεις με το χερι αλλα δεν ειναι καθολου καλο(δηλ. γραφεις δ με το,χερι με τη πενα,και στο εμφανιζει εκει),με πληκτρολογιο κινητου και αν το γυρισεις στα πλαγια εμφανιζει qwerty!Aλλα κανενας τροπος δεν ειναι βολικος!:cry:Ο πιο βολικος ειναι με το qwerty!Και ετσι δεν γραφεις οσο γρηγορα γραφεις με κανονικο πληκτρολογιο κινητου.Πολυ πιο αργα:cry:

εγω εχω συνηθησει να γραφω με πληκτρολογιο τυπου qwerty λογω και του diamond...και πιστεψε με απλα θελει λιγο εξικοιωση...ευκολο ειναι...
ολα ειναι θεμα συνηθειας
αλλα οταν το παρω θα πω και εγω την αποψη μου γι'αυτο
παντος σε ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις.

isidorosr20595
5 Μάρ. 2009, 23:22
Καλυτερα τοτε για σενα!Αν θελεις να με ρωτησεις και κατι αλλο ειμαι διαθεσιμος!H καμερα του ειναι ιδια με του diamond(αναλυση).

jimlost
5 Μάρ. 2009, 23:41
Καλυτερα τοτε για σενα!Αν θελεις να με ρωτησεις και κατι αλλο ειμαι διαθεσιμος!H καμερα του ειναι ιδια με του diamond(αναλυση).

ωχ καταλαβα....απλα προτειμησα το cookie απο το viewty λογο οτι ειναι πιο καινουργιο.....ελπιζω μονο να μην το μετανοιωσω...
παντος δεν ακουω και πολλα αρνητικα σχολια για το τηλεφωνακι:)

isidorosr20595
5 Μάρ. 2009, 23:55
ωχ καταλαβα....απλα προτειμησα το cookie απο το viewty λογο οτι ειναι πιο καινουργιο.....ελπιζω μονο να μην το μετανοιωσω...
παντος δεν ακουω και πολλα αρνητικα σχολεια για το τηλεφωνακι:)
Εγω δεν εχω εντοπισει κανενα συμαντικο μειον του εκτος την καμερα!:DΕνταξει τωρα τι σε πειραζει αφου θα ειναι δευτερο;Για την καμερα το λεω.

jimlost
6 Μάρ. 2009, 00:09
Εγω δεν εχω εντοπισει κανενα συμαντικο μειον του εκτος την καμερα!:DΕνταξει τωρα τι σε πειραζει αφου θα ειναι δευτερο;Για την καμερα το λεω.

δεν με πειραζει καθολου...ετσι και αλλιως φωτο απο το κινητο βγαζω σπανια.
απλα στο forum του viewty διαβαζω διαφορα για το cookie...
αλλα δεν με καιει και ιδιαιτερα.
δευτερη συσκευη παντα μιλαμε και την θεωρησα πολυ καλη γιαυτο και την παραγγειλα...

isidorosr20595
6 Μάρ. 2009, 21:16
Ξερει κανεις καποια σελιδα να κατεβασω εφαρμογες και παιχνιδια ,touch βεβαια, γιατι δεν βρισκω;:cry::wacko:

jimlost
6 Μάρ. 2009, 21:24
για ριξε μια ματια εδω http://www.mobilerated.com/lg-kp500-home.html
και πες μας....

αυτο φενετε καλυτερο http://www.mylgcookie.com/

isidorosr20595
6 Μάρ. 2009, 21:33
Τhnx.Στην πρωτη σελιδα που μου εστειλες δεν βρικα τιποτα:cry:Την 2η την ξερω.Πρεπει να γραφτεις και το εχω κανει!Δεν εχω βρει και πολλα:cry:

jimlost
6 Μάρ. 2009, 21:37
Τhnx.Στην πρωτη σελιδα που μου εστειλες δεν βρικα τιποτα:cry:Την 2η την ξερω.Πρεπει να γραφτεις και το εχω κανει!Δεν εχω βρει και πολλα:cry:

λοιπον απο την Δευτερα που θα το εχω και εγω θα ριξω μια ματια για παιχνιδια και εφαρμογες..

φοβαμαι οτι ακομα δεν εχουνε βγαλει πολλα παιχνιδια και εφαρμογες για αυτη την συσκευη.
εχεις προσπαθησει να βαλεις παιχνιδια για αλλη συσκευη??
π.χ του viewty?λογικα πρεπει να δουλευουν.αλλα πριν κανεις οτιδηποτε και πριν περασεις κατι καινουργιο στην συσκευη ριξε μια ματια αν ειναι συμβατο...μην παθεις καμια ζημια...
δεν αξιζει....

Anastasia2006
6 Μάρ. 2009, 23:37
Καλησπέρα κι από μένα. Ξέρει κανείς πώς μπορώ στην οθόνη αναμονής να βάλω τις ταχείες κλήσεις? Δε θέλω να μπαίνω σε τόσα μενού για να πάρω ένα τηλέφωνο.

Το προηγούμενο κινητο μου ήταν sony ericsson. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρω τις επαφές μου από το myphone explorer στο LG?

Ευχαριστώ!!

botb
8 Μάρ. 2009, 14:24
anastasia αποθήκευσε όλες τις επαφές σου στην μνήμη του sony-ericsson και μετά πολλαπλή αποστολή μέσω bluetooth στο lg. εγώ έτσι το έκανα και σε 1 λεπτό ήμουν όκ...μέσω pc πιστεύω οτι είναι ταλαιπορία.
όσο για ταχεία κλήση έχει μια δεύτερη οθόνη αναμονής αν έχεις δει οπου εκεί τοποθετείς την ταχείες κλήσεις..... ή μπορείς να κάνεισ το κλασσικό να πατάς παρατεταμένα ένα αριθμό και να κάνεις κλήσεις σε μια επαφή που έχεις επιλέξει εσύ.

astronaytis
9 Μάρ. 2009, 12:03
Παιδια καλημερα . εχω το εν λογω κινητο και απο σημερα το πρωι που το εβγαλα απο την πριζα ανοιγει και σταματαει στην οθονη με το λογοτυπο της LG. να σημειωθει οτι δοκιμασα να το βαλω στην πριζα ξανα αφαιρεσα την μπαταρια καρτα σιμ καρτα μνημης ,υπεθεσα οτι ισως να το κολλαει κατι απο ολα αλλα δεν γινεται τιποτα. οταν το ανοιγω ανοιγει και παραμενει στην οθονη που ανεφερα. καθε πιθανη βοηθεια δεκτη.ευχαριστώ

Psycho13
9 Μάρ. 2009, 12:18
Παρε τηλ στο σερβις και αναφερε το προβλημα σου...Εαν εχεις εγγυηση θα στειλουν αυτοι κουριερ να το παραλαβει απο τον χωρο σου, δωρεαν φυσικα!

astronaytis
9 Μάρ. 2009, 12:39
Φιλε μου ειμαι απο επαρχια. ειναι αγορασμενο απο γερμανο.στην περιοχη μου εχει γερμανο . αν τους το παω εκει; ειναι αγορασμενο τον φεβρουαρίο οποτε ισχυει η εγγύηση .

Psycho13
9 Μάρ. 2009, 13:07
Καλυτερα εαν δεν βιαζεσαι να επικοινωνησεις με την επισημη αντιπροσωπεια οπου εξειδικευεται κιολας στα κινητα της (ο γερμανος κτλ ή εχουν βασικες γνωσεις ή τα στελνουν αυτοι στις αντιπροσωπειες..)Οπως ειπα επικοινωνησε και αυτοι θα αναλαβουν να παραλαβουν τη συσκευη απο το χωρο σου

zipperant
9 Μάρ. 2009, 13:08
απευθείας μίλα με lg ... αν βάλεις γερμανό στην μέση θα στο αργήσουνε... μια αναβάθμιση θα θέλει λογικά...

Spidey
9 Μάρ. 2009, 13:38
Παιδια καλημερα . εχω το εν λογω κινητο και απο σημερα το πρωι που το εβγαλα απο την πριζα ανοιγει και σταματαει στην οθονη με το λογοτυπο της LG. να σημειωθει οτι δοκιμασα να το βαλω στην πριζα ξανα αφαιρεσα την μπαταρια καρτα σιμ καρτα μνημης ,υπεθεσα οτι ισως να το κολλαει κατι απο ολα αλλα δεν γινεται τιποτα. οταν το ανοιγω ανοιγει και παραμενει στην οθονη που ανεφερα. καθε πιθανη βοηθεια δεκτη.ευχαριστώ

Κατευθείαν στην επισημη αντιπροσωπεια.Ο γερμανός κάνει 10-12 εργάσιμες.

jimlost
9 Μάρ. 2009, 18:12
καλησπερα....μολις το πηρα και εγω....

ενω το εβαλα να φορτηζει ειδα οτι η μπαταρια ειναι στο μισο.σε ενα αλλο φορουμ διαβασα οτι την πρωτη φορα το ανοιγεις κανονικα,και περιμενεις να αδειασει η μπαταρια πληρος και μετα του κανεις ην πρωτη φορτιση.ετσι ειναι η να το βαλω να φορτισει κανονικα με το που ανοιγω την συσκευασια δηλ για πρωτη φορα.
και κατι αλλο.
αν του κανω συνχρονησμο με τον υπολογηστη υπαρχει ποεριπτωση να παρει τις επαφες που εχω στο outlook??γιατι ειναι λιγο ζορικο να τις περασω μια μια απο το diamond.
ευχαριστω

mantsag1
9 Μάρ. 2009, 20:35
καλησπερα....μολις το πηρα και εγω....
αν του κανω συνχρονησμο με τον υπολογηστη υπαρχει ποεριπτωση να παρει τις επαφες που εχω στο outlook??γιατι ειναι λιγο ζορικο να τις περασω μια μια απο το diamond.
ευχαριστω

ναι μπορείς να το κάνεις αυτό με το outlook, πλώς θα πρέπει να εγκαταστήσεις το LG Suite και προσοχή στις ρυθμίσεις μην σου αντικαταστήσει τις επαφές του outlook με αυτές που έχεις στο κινητό (δηλαδή 0 - ναι την έχω πατήσει με το ΕΤΕΝ Μ600+ που μου έσβησε τις επαφές στο outlook!!!!)... Βάλε σε πρώτη φάση να ενημερώνεται μόνο το κινητό και όχι το outlook...

jimlost
9 Μάρ. 2009, 20:46
ναι μπορείς να το κάνεις αυτό με το outlook, πλώς θα πρέπει να εγκαταστήσεις το LG Suite και προσοχή στις ρυθμίσεις μην σου αντικαταστήσει τις επαφές του outlook με αυτές που έχεις στο κινητό (δηλαδή 0 - ναι την έχω πατήσει με το ΕΤΕΝ Μ600+ που μου έσβησε τις επαφές στο outlook!!!!)... Βάλε σε πρώτη φάση να ενημερώνεται μόνο το κινητό και όχι το outlook...

ok σε ευχαριστω...

καλησπερα....χθες πηρα το kp500 το cookie...
το θεμα ομως ειναι οτι ενας φιλος εχει το kf700.ειδε το cookie και με ζαλησε σημερα να το αλλαξουμε.
τι λετε ??αξιζει??απλα ρωταω γιατι δεν ασχολουμε πολυ με αυτες τις συσκευες??
ενταξει το kf700 ειναι 3g κατι που το cooikie δεν ειναι αλλα εχει μικροτερη οθονη απο το cookie.
θα ηθελα την αποψη σας...
εγω παντος ειμαι ετοιμος να το αλλαξω....καλα θα κανω???
αααααααα και χωρις χρηματικο ανταλαγμα.μονο αλλαγη συσκευων.

ευχαριστω

mantsag1
11 Μάρ. 2009, 17:11
καλησπερα....χθες πηρα το kp500 το cookie...
θα ηθελα την αποψη σας...

http://www.gsmarena.com/lg_kf700-review-275.php για full review...

Εγώ προσωπικά δεν θα το άλλαζα..

α)το cookie είναι σαν συσκευή καινούρια ενώ το kf700 περσινό..
β)auto-rotate και full πληκτρολόγιο στην οθόνη αν στέλνεις πολλά μηνύματα

Αν δεν μπαίνεις ιντερνετ μέσω κινητού τακτικά τότε ΔΕΝ το χρειάζεσαι το 3G..
Η μπαταρία πάντως "σταθερή αξία!!!" (χάλια και στα δύο!!!-κάτσε ρε LG 900άρα μπαταρία για συσκευή με 3 ιντσών οθόνη!!!!)...

jimlost
11 Μάρ. 2009, 17:20
http://www.gsmarena.com/lg_kf700-review-275.php για full review...

Εγώ προσωπικά δεν θα το άλλαζα..

α)το cookie είναι σαν συσκευή καινούρια ενώ το kf700 περσινό..
β)auto-rotate και full πληκτρολόγιο στην οθόνη αν στέλνεις πολλά μηνύματα

Αν δεν μπαίνεις ιντερνετ μέσω κινητού τακτικά τότε ΔΕΝ το χρειάζεσαι το 3G..
Η μπαταρία πάντως "σταθερή αξία!!!" (χάλια και στα δύο!!!-κάτσε ρε LG 900άρα μπαταρία για συσκευή με 3 ιντσών οθόνη!!!!)...

και εγω μονο και μονο επειδη ειναι πιο καινουργια συσκευη,το σκεφτωμαι.ετσι και αλλιως δευτερη συσκευη το εχω...αλλα το γουσταρω και εμφανησιακα το cookie.
οσο αφορα την μπαταρια σιγουρα η 900αρα δεν λεει τιποτα.

αλλα σκεψου οτι 900αρα εχω και στο htc touch diamond??εκει να δεις...δεν βγαζω μερα με κανονικη χρηση.

anonym
11 Μάρ. 2009, 20:07
Μιας και το θελεις για "2ο" λογικα το "1ο" σου θα σε καλυπτει σε οτι θελεις και χρειαζεσαι.
Οποτε, αν δεν σ'ενδιαφερει η πλοηγηση στο διαδυκτιο (κατα συνεπεια το 3G), κι αν δεν γραφεις συχνα μηνυματα, τοτε θα σου προτεινα να κρατησεις το ολοκαινουργιο Cookie σου, που εχει και νεοτερο λογισμικο.

mantsag1
11 Μάρ. 2009, 20:08
μην συγκρίνεις windows mobile συσκευή με LG... πιστεύω τα Windows mobile έχουν καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και λέω μέχρι 2,8" οθόνη, τώρα σε 3,8" οθόνη δεν ξέρω...

Εγώ έχω ξενερώσει λίγο με τη μπαταρία του cookie επειδή περίμενα με υπερβολικά λίγη χρήση + ανοικτό το bluetooth να μου κρατάει τουλάχιστον 2 full μέρες, αλλά....

Αν δεν σ'ενδιαφερει η πλοηγηση στο διαδυκτιο (κατα συνεπεια το 3G), κι αν δεν γραφεις συχνα μηνυματα, τοτε θα σου προτεινα να κρατησεις το ολοκαινουργιο Cookie σου, που εχει και νεοτερο λογισμικο.

ο browser πρέπει να είναι ο ίδιος αλλά βάζεις και τον opera mini άμα θέλεις...

όσο για τα μυνήματα διαφωνώ φίλε anonym μόνο και μόνο επειδή μπορείς να έχεις αναγνώριση γραφής στα Ελληνικά αλλά και qwerty on screen πληκτρολόγιο που βολεύει (μετά απο μερικές ώρες βρυσίματος μέχρι να συνηθήσεις το μέγεθος των εικονικών κουμπιών)....

Πάντως και εγώ υποστηρίζω να το κρατήσεις το cookie..μπορείς να το δαγκώσεις και λίγο άμα πεινάς!!!!:p

anonym
11 Μάρ. 2009, 20:20
Δεν διαφωνω οτι δεν συνηθιζεται (σε γενικες περιπτωσεις) το εικονικο αλφαρηθμητικο ή qwerty πληκτρολογιο, αλλα προσωπικα δεν συγκρινω κανενα εικονικο πληκτρολογιο με τα hardware πληκτρολογια που γραφω μηνυματα χωρις καν να κοιταω το κινητο.

jimlost
11 Μάρ. 2009, 20:57
Μιας και το θελεις για "2ο" λογικα το "1ο" σου θα σε καλυπτει σε οτι θελεις και χρειαζεσαι.
Οποτε, αν δεν σ'ενδιαφερει η πλοηγηση στο διαδυκτιο (κατα συνεπεια το 3G), κι αν δεν γραφεις συχνα μηνυματα, τοτε θα σου προτεινα να κρατησεις το ολοκαινουργιο Cookie σου, που εχει και νεοτερο λογισμικο.

φυσικα και σαν πρωτο εχω το diamond που οχι μονο με καλυπτει....θα ελεγα

οσο για τα μηνυματα που λες εχω συνηθησει εδω και χρονια να γραφω με εικονικα qwerty λογω wm συσκευων ωστε ουτε εδω εχω προβλημα.

dimri
11 Μάρ. 2009, 20:57
να ρωτησω οποιος γνωριζει..
η οθονη αφης ειναι ιδια με αυτην του renoir??

jimlost
11 Μάρ. 2009, 20:59
σας ευχαριστω παντος για τις αμεσες απαντησεις και τον matsag1 και τον anomym....

θα κρατησω το cookie...δεν βλεπω βασικα κανενα λογω εκτος του 3g που σε αυτη την συσκευη δεν την χρειαζομαι

ναι απ'οτι απ'οτι διαβαζω η ιδια ειναι...

αναλυση 240x400 διασταση 3'' ιντσες ..

δεν νομιζω οτι εχουν διαφορες

dimri
11 Μάρ. 2009, 21:17
ναι απ'οτι απ'οτι διαβαζω η ιδια ειναι...

αναλυση 240x400 διασταση 3'' ιντσες ..

δεν νομιζω οτι εχουν διαφορες
ok thanks!!:)

RAZR2
12 Μάρ. 2009, 15:21

Από πλευράς προδιαγραφών ναι αλλά η ανταπόκριση της οθόνης στα πατήματα είναι λίγο αμεσότερη στο Cookie και επίσης η οθόνη του Cookie έχει καλύτερη φωτεινότητα και πιο ζωντανά χρώματα από το Renoir. Αν τα βάλεις το ένα δίπλα στο άλλο η διαφορά στην ποιότητα της οθόνης υπέρ του Cookie είναι φανερή πιστέυω.;)

mantsag1
13 Μάρ. 2009, 16:18
Πρόβλημα: κάποιες φορές όταν καποιος μου τηλ για λίγα δευτερόλεπτα μαυρίζει τελείως η όθόνη και αφού πατήσω το "yes" πλήκτρο μου εμφανίζει ποιος με καλεί..

Το κάνει και σε κανέναν άλλο αυτό?

TERRORZONE
13 Μάρ. 2009, 23:02
Ρε παιδια υπαρχει σελιδα ΛΓ που να δινει αναβαθμιση λογισμικου?

astronaytis
14 Μάρ. 2009, 13:32
λοιπον το πηραν απο την πολη μου τεταρτη μεσημερι το εστειλαν θεσσαλονικη και σημερα πριν δυο ωρες το πηρα πισω.το συνοδευτικο εντυπο ελεγε αναβαθμιση και ξεκλειδωμα .ολα καλα μεχρι εδω.το θεμα ειναι πως τωρα δεν δουλευει η οθονη αφης δεν δεχεται καμμια εντολη.τους πηρα ξανα και ειπαν θα το ξαναπαρουν πισω να το ελεγξουν.ημαρτον δηλαδη.καλη η ταχυτητα και η εξυπηρετηση αλλα οχι να φτιαχνουμε ενα και να χαλαει αλλο

sgp
15 Μάρ. 2009, 10:54
"Φίλοι μου σκέφτομαι να αγοράσω το viewty. Προβληματίζομαι όμως, επειδή από ότι έχω δεί στις παρουσιάσεις, η ακίδα δεν είναι ενσωματωμένη στο τηλέφωνο και θα πρέπει να την μεταφέρεις ξεχωριστά. Είναι τόσο εύχρηστο χωρίς ακίδα στην γραφή κειμένων και στους υπόλοιπους χειρισμούς του; Μήπως θα ήταν καλύτερα να επιλέξει κάποιος το cookie, που έχει ενσωματωμένη γραφίδα (λαμβάνοντας βέβαια υπ' όψιν μου τα μειονεκτήματά του σε κάμερα κλπ); Παρακαλώ εσάς, που έχετε χρησιμοποιήσει το viewty, να με καθοδηγήσετε. Ευχαριστώ εκ των προταίρων."
Την πάραπάνω ερώτηση την έκανα στους κατόχους του viewty. Θα ήθελα να μάθω και την γνώμη των κατόχων του cookie γιά να αποφασίσω. Ευχαριστώ παιδιά.

Anastasia2006
15 Μάρ. 2009, 15:30
Καλησπέρα! Προσπαθώ να μεταφέρω παιχνίδια που κατέβασα από το site mylgcookie.com (τύπου jar) ανεπιτυχώς! Γίνεται με τη χρήση του lg suite? Σε όποιο φάκελο προσπάθησα να τα καταφέρω μου έβγαζε σφάλμα τύπου αρχείου.. Τι κάνω λάθος?
Ευχαριστώ!!

isidorosr20595
15 Μάρ. 2009, 15:31
Καλησπέρα! Πώς μπορώ να μεταφέρτα παιχνίδια στο τηλέφωνο? Έ
Tα στελνεις απο το pc σου ή με bluetooth αυτο αποθηκευεται στο φακελο Αλλα και μετα πατας επιλογη επανω του για να το εγκαταστησει.

cottonhornet
15 Μάρ. 2009, 17:51
Καλησπέρα! Προσπαθώ να μεταφέρω παιχνίδια που κατέβασα από το site mylgcookie.com (τύπου jar) ανεπιτυχώς! Γίνεται με τη χρήση του lg suite? Σε όποιο φάκελο προσπάθησα να τα καταφέρω μου έβγαζε σφάλμα τύπου αρχείου.. Τι κάνω λάθος?
Ευχαριστώ!!
εχω βρει κι εγω μερικα παιχνιδια και γραφω πως.Δες εδω σελιδα 6 post 81

mantsag1
15 Μάρ. 2009, 21:21
"Φίλοι μου σκέφτομαι να αγοράσω το viewty. Προβληματίζομαι όμως, επειδή από ότι έχω δεί στις παρουσιάσεις, η ακίδα δεν είναι ενσωματωμένη στο τηλέφωνο και θα πρέπει να την μεταφέρεις ξεχωριστά. Είναι τόσο εύχρηστο χωρίς ακίδα στην γραφή κειμένων και στους υπόλοιπους χειρισμούς του; Μήπως θα ήταν καλύτερα να επιλέξει κάποιος το cookie, που έχει ενσωματωμένη γραφίδα (λαμβάνοντας βέβαια υπ' όψιν μου τα μειονεκτήματά του σε κάμερα κλπ); Παρακαλώ εσάς, που έχετε χρησιμοποιήσει το viewty, να με καθοδηγήσετε. Ευχαριστώ εκ των προταίρων."
Την πάραπάνω ερώτηση την έκανα στους κατόχους του viewty. Θα ήθελα να μάθω και την γνώμη των κατόχων του cookie γιά να αποφασίσω. Ευχαριστώ παιδιά.

καταρχήν αν το θέλεις ΜΟΝΟ για να βγάζεις φωτογραφίες πάρε ένα κινητό των 40 ευρώ και με τα υπόλοιπα καλύτερα να αγοράσεις μια φωτογραφική 8 megapixel ώστε οι φωτογραφίες να είναι καλές...
αν θελεις απλές φωτογραφίες για κανα email ή mms τότε το viewty ή το cookie θα σε καλύψει μια χαρά...

δεύτερον, τη γραφίδα εδώ και ένα μήνα που το έχω την έχω χρησιμοποιήσει απειροελάχιστες φορές.. μόνο σε 2-3 περιπτώσεις που στα μηνύματα άλλαξα τη γλώσσα απο ελληνικά σε αγγλικά και στο συγκεκριμένο μενού το να επαναφέρεις τα ελληνικά χωρίς γραφίδα είναι δύσκολο (μικρό το πλαίσιο του μενου)..
Θα τη χρειαστείς στάνταρ αν θέλεις να ζωγραφίσεις κάτι...

Πάντως δεν είναι σαν windows που ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θέλεις τη γραφίδα όχι μόνο για τις ρυθμίσεις αλλά και για τα μενού... είναι καλύτερα που υπάρχει ενσωματωμένη στο τηλέφωνο επειδή χάνεται πολύ εύκολα ακόμα και άντε να αγοράσεις άλλη...!!!

Το cookie είναι πιο νέα συσκευή αλλά της λείπει το 3g, αν το θέλεις για να μπαίνεις στο ιντερνετ τακτικά θα σε ξενερώσει λίγο... αν το θέλεις όπως εγώ για να βλέπεις κανα email στο gmail που έχω εγκαταστήσει το gmail.jar (java εφαρμογή για να βλέπεις τα email σου) τότε θα σε καλύψει μια χαρά..

Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα με το cookie είναι η μπαταρία του (δεν ξέρω για το viewty αλλά και αυτό μάλλον μια απο τα ίδια είναι, ψάξε για τη μπαταρία του στο forum του viewty)... με μέτρια χρήση (30 λεπτά ομιλίας, 10 sms, 5 φωτογραφίες, 10 mp3 και κανά 15λεπτο στο internet) δεν κρατάει ούτε 2 μέρες!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ!!

Θα σου πω τι κάνω εγώ...
βάλε τα αρχεία με κατάληξη .jar στο φάκελο "άλλα" και μετά μέσω του μενού πηγαίνοντας στο φάκελο "άλλα" επιλέγεις το κάθε παιχνίδι/εφαρμογή και το εγκαθιστά το τηλέφωνο μόνο του...

sgp
16 Μάρ. 2009, 11:16
@mantsag1
ευχαριστώ γιά την ενημέρωση. Σήμερα του έριξα μιά ματιά στο "πλαίσιο".
Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Πήγα να κάνω εισαγωγή κειμένου και το εικονικό πληκτρολόγιο ήταν στα αγγλικά αλλά έγραφε στα ελληνικά. Δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο; Και τέλος είδα στις προδιαγραφές του ότι έχει gprs. Δέχεται δηλαδή κάποια εφαρμογή πλοήγησης;

baltziak
16 Μάρ. 2009, 16:46
Γεια σας. Σε σας ρε παιδια όταν βάζετε στο ραδιο -rds on- σας βγάζει rds? ή μόνο το δικό μου τηλ. δεν βγάζει RDS?

mantsag1
16 Μάρ. 2009, 19:07
. Πήγα να κάνω εισαγωγή κειμένου και το εικονικό πληκτρολόγιο ήταν στα αγγλικά αλλά έγραφε στα ελληνικά. Δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο; Και τέλος είδα στις προδιαγραφές του ότι έχει gprs. Δέχεται δηλαδή κάποια εφαρμογή πλοήγησης;

1) μου κάνει και εμένα εντύπωση που σε κανονική μορφή το πληκτρολόγιο είναι στα αγγλικα ενώ όταν το γυρνάς στη QWERTY μορφή του τότε είναι στα ελληνικά..
το κακό είναι ότι ενώ είναι βολικό το qwerty, δεν σου εμφανίζει πόσους χαρακτήρες έχεις γράψει (π.χ. 149/160 για ένα sms) και όταν πατάς το "ς" (στο qwerty λέμε πάντα) δεν το βλέπει σαν κανονικό χαρακτήρα αλλά σαν σύμβολο και σου μειώνει τους χαρακτήρες απο 160 στους 70..!!! τι να πω, ελπίζω να διορθωθεί με κανα firmware στο μέλλον...
2) το GPRS είναι για δεδομένα και όχι GPS.. χάρτες μόνο μέσω του google maps που είναι δικτυακό και java άρα τρέχει στο τηλέφωνο.. απλώς πρέπει να έχεις κανα wind plus non stop για να μη σε χρεώσει υπερβολικά...!!!
Αν θέλεις να έχεις gps τότε δες κάποιο SYMBIAN ή Windows κινητό...

Ελπίζω να βοήθησα...:)

Γεια σας. Σε σας ρε παιδια όταν βάζετε στο ραδιο -rds on- σας βγάζει rds? ή μόνο το δικό μου τηλ. δεν βγάζει RDS?

με την επιλογή "RDS on" λειτουργεί μια χαρά το "μπισκότο" μου...

1)για σβήσε τη συσκευή σου και ξανάνοιξέ την...
2)Σίγουρα ο σταθμός που θέλεις να ακούσεις έχει RDS? (ξέρω ψιλοχαζή ερώτηση, αλλά για δες...)

TERRORZONE
16 Μάρ. 2009, 22:57
με το update βγαλαμε καμια ακρη ρε παιδια?

TERRORZONE
17 Μάρ. 2009, 13:56
Παιδια εδω βγηκε σημερα update και GR malista
http://gr.lgmobile.com/web/web.product.manualSoftwareRF.laf
"ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ"

mantsag1
17 Μάρ. 2009, 22:04

ακολούθησα τις οδηγίες ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και όμως δεν μου το αναβαθμίζει...

έχω την έκδοση (απο τις πληροφορίες του κινητού) KP500AT_V10b ενώ απο το ιστορικό αναβάθμισης μου λέει ότι έχω την V10c...

Για να δούμε τι θα γίνει....

Edit: λοιπόν το προσπάθησα 10 φορές και μου λέει ότι το τηλέφωνο μου δεν υποστηρίζεται... άρα 2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν..
α) το kp500 που έχω είναι απο τον Γερμανό - Cosmote και η λίστα με τα υποστηριζόμενα μοντέλα λέει KP500 (Greece) και όχι KP500 (Cosmote)
β)Η LG μας δουλεύει, μη πω κάτι πιο βαρύ...

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

jimlost
17 Μάρ. 2009, 22:29

έχω την έκδοση (απο τις πληροφορίες του κινητού) KP500AT_V10b ενώ απο το ιστορικό αναβάθμισης μου λέει ότι έχω την V10c...

Edit: λοιπόν το προσπάθησα 10 φορές και μου λέει ότι το τηλέφωνο μου δεν υποστηρίζεται... άρα 2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν..
α) το kp500 που έχω είναι απο τον Γερμανό - Cosmote και η λίστα με τα υποστηριζόμενα μοντέλα λέει KP500 (Greece) και όχι KP500 (Cosmote)

εγω απο της πληροφορειες τηλεφωνου εχω την εκδοση λογισμικου ΚP500AT_V10c

μια απο τα ιδια και σε μενα...ενω ακολουθησα κανονικα τις οδηγιες δεν μπορεσα να κανω αναβαθμηση.
ενω μου εβγαζε οτι γινοταν η διαδικασια...αυτη κολαγε.
ξερω γω??τι να πω??
δοκιμασε κανεις αλλος να βαλει την αναβαθμηση?
και να μας πει τον τροπο πως τα καταφερε.ευχαριστω
στην λιστα εμενα μου βγαζει kp500(cosmote) αλλα πιστευω οτι πρεπει να βαλουμε την εκδοση (greece),
το οτι το εχεις απο την cosmote δεν λεει τιποτα γιατι δεν ειναι branded συσκευη

isidorosr20595
17 Μάρ. 2009, 22:29

Mπορει να εγινε η αναβαθμιση αλλα να μην εγινε καποια τεραστια αλλαγη που να μην την προσεξες.Οπως ειπες το λογισμικο σου ειναι το KP500AT_V10b(οπως και η δικια μου:)) και η νεα εκδοση ειναι ΚΡ500ΑΤ_V10c.Πηγαινε και δες απο το μενου σου εκει που λεει για την εκδοση του.Ετσι θα δεις αν εγινε!:)Θα δοκιμασω και εγω καποια στιγμη να δω!

jimlost
17 Μάρ. 2009, 22:42
Mπορει να εγινε η αναβαθμιση αλλα να μην εγινε καποια τεραστια αλλαγη που να μην την προσεξες.Οπως ειπες το λογισμικο σου ειναι το KP500AT_V10b(οπως και η δικια μου:)) και η νεα εκδοση ειναι ΚΡ500ΑΤ_V10c.Πηγαινε και δες απο το μενου σου εκει που λεει για την εκδοση του.Ετσι θα δεις αν εγινε!:)Θα δοκιμασω και εγω καποια στιγμη να δω!

ποτε πηρατε την συσσκευη??

παντος κατι παιζει με την αναβαθμηση....

εγω ακομα που εχω την εκδοση 10c προσπαθησα να την περασω και κολησε το συμπαν...τι να πω??

στο qtek9000,στο htc3600 εχω περασει πανω απο 35 rom συνολικα,και τετοιο πραγμα δεν μου εχουν βγαλει ποτε.
τι να πω??
μπορει να εχει καποιο προβλημα η σελιδα της lg αποψε
θα το δοκιμασω αυριο να το περασω και ας το εχω,γιατι με νευριασε που δεν τα καταφερα.

mantsag1
17 Μάρ. 2009, 22:49

όχι δεν έγινε.... η έκδοση που έχω είναι η 10b...

Τη συσκευή την αγόρασα μέσα Φεβρουαρίου...

παντος κατι παιζει με την αναβαθμηση....
θα το δοκιμασω αυριο να το περασω και ας το εχω,γιατι με νευριασε που δεν τα καταφερα.

μια απο τα ίδια.. θα δοκιμάσω πιο μετα και ο θεός βοηθός...!!!!

jimlost
17 Μάρ. 2009, 22:52
όχι δεν έγινε.... η έκδοση που έχω είναι η 10b...

Τη συσκευή την αγόρασα μέσα Φεβρουαρίου...

εγω την πηρα στις 9-3.
με την καινουργια εκδοση λογισμικου οπως εγραψα.

εγω οπως ειπα και πριν εχω την εκδοση 10c
αλλα για το ****το και μονο θα την περασω.
μου κολαει στο παραθυρο που γινετε ο ελενχος για να δει αν ειναι συνδεμενο με το pc suite II lg.
και μιλαμε την αφησα πανω αρκετη ωρα.

απλα το νου σου...να διαβασεις τις οδηγιες προσεκτικα...

εχω δει συσκευες να καιγονται για πλακα.
και αν αρχισει η αναβαθμηση οταν βγαλει την μπαρα,μην την διακοψεις για τιποτα.
οσο και να κρατησει,

mantsag1
17 Μάρ. 2009, 23:08
τη ξαναδοκιμάζω τώρα τη διαδικασία αλλά δεν νομίζω να κάνει τίποτα... με βλέπω να μένω με την v10b για λίγο ακόμα....

Βασικά ο λόγος που θέλω την αναβάθμιση είναι μήπως και γίνει καλύτερη η διάρκεια της μπαταρίας του κινητού... έστω να κραταει μισή μέρα ακόμα!!!

EDIT: τίποτα και πάλι...τη μια βγαζει ότι η αναβάθμιση για το κινητό μου δεν υπάρχει και την άλλη ότι υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας με το τηλέφωνο τη στιγμή που το κινητό είναι συνδεμένο μια χαρά!!! (το βλέπω στο Suite οτι είναι συνδεμένο...)!!!!

jimlost
17 Μάρ. 2009, 23:14
τη ξαναδοκιμάζω τώρα τη διαδικασία αλλά δεν νομίζω να κάνει τίποτα... με βλέπω να μένω με την v10b για λίγο ακόμα....

Βασικά ο λόγος που θέλω την αναβάθμιση είναι μήπως και γίνει καλύτερη η διάρκεια της μπαταρίας του κινητού... έστω να κραταει μισή μέρα ακόμα!!!

ποσο σου κραταει??και φυσικα τι χρηση του κανεις.
εγω δεν ακουω ουτε μουσικη,ουτε παιζω παιχνιδια,απλα το εχω για να μιλαω.
και με βγαζει γυρω στις 2.5 με 3 μερες
αλλα σχεδον καθε μερα το φορτηζω

TERRORZONE
18 Μάρ. 2009, 03:00
Ρε φιλαρακι παιζει να μου το εφηγησεις πως σου κραταει 2.5 μερες με 3 μερες ενω καθε μερα το φορτιζεις?δεν υφισταθομεθα.πω πω και ειναι 3 η ορα

mantsag1
18 Μάρ. 2009, 08:08

του κάνω πάρα πολύ μέτρια χρήση συνήθως... δηλαδή: θα μιλήσω το πολύ 30 λεπτά, θα ακούσω το πολύ καμιά δεκαριά mp3 και θα στείλω το πολύ 10 sms.. Το βράδυ δεν το σβήνω οπότε δουλεύει όλο το 24ωρο... Επίσης όταν είμαι εκτός γραφείου και σπιτιού βλέπω κανα email μέσω gmail java application (δηλαδή 15 λεπτά χρήση GPRS).. Και στους χώρους που κινούμαι και ζω έχω καλό σήμα...
Με αυτή τη χρήση δεν κρατάει 48 ώρες...Δεν ζητάω να μου κρατάει μια εβδομάδα αλλά τουλάχιστον να μου κρατάει 3 full μέρες...!!!!

Εννοείς ότι το βάζεις στο ρεύμα για καμιά ωρίτσα κάθε μέρα?

Jiml
18 Μάρ. 2009, 16:30
Παιδια εχει κανεις το προβλημα με την ενταση του ηχου για το εισερχομενο μηνυμα?Εμενα ειναι υπερβολικα χαμυλη η ενταση...περασα και το 1.0C_00 σημερα αλλα παλι τα ιδια...Καμμια ιδεα?

tazio
18 Μάρ. 2009, 17:14
Αν κάποιος δε θέλει η δε μπορεί να περάσει μόνος του την αναβάθμιση, υπάρχει κάποιο service center π.χ. ώστε να πάει τη συσκευή και να του τη κάνουν εκεί;

cottonhornet
18 Μάρ. 2009, 17:40
εγω εχω την KP500AT-V10a και αφου δεν εχω κανενα προβλημα δε την αλλαζω με τιποτα.Η μπαταρια 2-3 μερες το πολυ.Οσο καιρο το εχω μου εχει κανει μονο μια επανεκινηση και η μπαταρια αδειαζει σταδιακα ως που αναβοσβηνει κενη.Επηδη πριν απτο μπισκοτο ειχα PDA εχω κανει 50 αλλαγες ρομ και σιχαθηκα γιαυτο και το πεταξα.

mantsag1
18 Μάρ. 2009, 18:44
Αν κάποιος δε θέλει η δε μπορεί να περάσει μόνος του την αναβάθμιση, υπάρχει κάποιο service center π.χ. ώστε να πάει τη συσκευή και να του τη κάνουν εκεί;

Μια άποψη λέει: γιατί να πληρώσεις για κάτι το οποίο "και καλά" μπορεί να γίνει εύκολα?
Δεν περίμενα ότι δεν θα μπορούσα να κάνω την αναβάθμιση και μάλλον στο τέλος αυτό θα κάνω...:confused:

@cottonhornet και εμένα αυτό μου κάνει αλλά δε μου αρέσει που απο τη μια γραμμή ΠΟΛΥ σύντομα πάει στο μηδέν!!!
Έκανες αλλαγές στις ROM επειδή γούσταρες να πειραματιστείς με τη συσκευή σου, όχι ότι σου ήτανε full απαραίτητες...!!! μια απο τα ίδια και εγώ όταν είχα PDA...

alidali
18 Μάρ. 2009, 21:21

το δοκιμασε κανεις;;;;;;

jimlost
18 Μάρ. 2009, 21:23
Ρε φιλαρακι παιζει να μου το εφηγησεις πως σου κραταει 2.5 μερες με 3 μερες ενω καθε μερα το φορτιζεις?δεν υφισταθομεθα.πω πω και ειναι 3 η ορα

καλησπερα,μαλλον δεν το διατυπωσα καλα αυτο που ηθελα να γραψω.
λοιπον φιλε terrorzone αυτο που δεν ειπα ηταν οτι οταν πρωτοπηρα το cookie για την πρωτη βδομαδα μετα την πρωτη φορτιση ελενχα την μπαταρια του,και με εβγαζε τουλαχιστον 2.5 με 3 μερες.
εδω και μερικες μερες λογω του diamond εχω συνηθιησει να το βαζω το βραδυ για κανα μησαωρο στο ρευμα(χωρις να υπαρχει λογος πολλες φορες)
παντος
αυτη την στιγμη το εχω με τελευταια φορτιση την δευτερα και εχω ακομα μια γραμμη.χωρις να βγαλει καμια ειδοποιηση ακομα για φορτηση.
ελπιζω να σου ελυσα την απορεια σχετικα με τις 2.5 -3 μερες.
παντος πραγματικα με κανονικη χρηση βγαζει τις μερες που αναφερω.

θεματακια για το cookie εχετε βρει πουθενα???

ευχαριστω

mantsag1
19 Μάρ. 2009, 07:52
το δοκιμασε κανεις;;;;;;
Σε κάποιους δούλεψε και σε κάποιους όπως εμένα δεν πέρασε στο κινητό...:confused:

Εμένα πάντως π.χ. το φόρτισα τη Τρίτη το Βράδυ και σήμερα πέμπτη πρωϊ έχει 2 γραμμές η μπαταρία (δεν μίλησα πάνω απο 30 λεπτά αυτό το 2μερο)...
EDIT:Αν είναι δυνατόν, αυτή τη στιγμή μου έσβησε!!! απο τις 2 γραμμές πήγε στις 0 σε 35 λεπτά!!!!
Μάλλον θα το αποχαιρετήσω σύντομα το κινητό....κινητό που κρατάει με ελάχιστη χρήση 36 ώρες δεν θα με βολέψει...

θεματακια για το cookie εχετε βρει πουθενα???
Δεν έχω βρει τίποτα και έχω ψάξει αρκετά... κανείς καμιά ιδέα?

TERRORZONE
19 Μάρ. 2009, 12:03
καλησπερα,μαλλον δεν το διατυπωσα καλα αυτο που ηθελα να γραψω.
λοιπον φιλε terrorzone αυτο που δεν ειπα ηταν οτι οταν πρωτοπηρα το cookie για την πρωτη βδομαδα μετα την πρωτη φορτιση ελενχα την μπαταρια του,και με εβγαζε τουλαχιστον 2.5 με 3 μερες.
εδω και μερικες μερες λογω του diamond εχω συνηθιησει να το βαζω το βραδυ για κανα μησαωρο στο ρευμα(χωρις να υπαρχει λογος πολλες φορες)
παντος
αυτη την στιγμη το εχω με τελευταια φορτιση την δευτερα και εχω ακομα μια γραμμη.χωρις να βγαλει καμια ειδοποιηση ακομα για φορτηση.
ελπιζω να σου ελυσα την απορεια σχετικα με τις 2.5 -3 μερες.
Ε Ναι Ρε τρελε τωρα εισαι ωραιος.μιλαμε με κουφανες.αλλα το update δε μπορω και γω να το κανω με τιποτα.μηπως επειδη ειναι κοσμοτε?παντως η μπαταρια ειναι απαρεδεκτη η το firmwire 10.b?

mantsag1
19 Μάρ. 2009, 12:10
παντως η μπαταρια ειναι απαρεδεκτη

ΕΝΤΕΛΩΣ απαράδεκτη!!!!:cry:

jimlost
19 Μάρ. 2009, 19:10
Ε Ναι Ρε τρελε τωρα εισαι ωραιος.μιλαμε με κουφανες.αλλα το update δε μπορω και γω να το κανω με τιποτα.μηπως επειδη ειναι κοσμοτε?παντως η μπαταρια ειναι απαρεδεκτη η το firmwire 10.b?

σορρυ γοα την αναστατωση:lol:
συμφωνω για την μπαταρια αλλα εμενα πρωσοπικα δεν με ενδιαφερει,οι 2.5 μερες ειναι μια χαρα.
τωρα που το καναμε θεμα θα την ελενψω πιοι συχνα...
οσ0ο για την αναβαθμηση κατι παει στραβα.
οσο για το αν φταιει που ειναι κοσμοτε δεν νομιζω να παιζει λογο αυτο.δεν ειναι branded συσκευη...αρα δεν τρεχει τιποτα

cottonhornet
19 Μάρ. 2009, 19:10
Για θεματα ψαχνω κι εγω συνεχεια σε ξενα site.Παρολο που ειπωθηκε οτι δεν μπορεις να αλλαξεις το θεμα ποτε....στην Αγγλια ειναι πιο αισιοδοξοι και αναμενουν το hack.Εχουν ηδη βγει για το vwienty[νομιζω καπως ετσι γραφετε, συγχωρηστε με]....αρα υπομονη.Παντως υπαρχει κατι σε ενα αραβικο site αλλα δε βγαζεις λεξη ουτε με μεταφραση του google

jimlost
19 Μάρ. 2009, 19:16
ΕΝΤΕΛΩΣ απαράδεκτη!!!!:cry:

μην ξεχνας οτι ειναι 900αρα η μπαταρια.και παλι καλα που βγαζει τοσες μερες.
παντος περα απο την πλακα δεν νομιζω οτι αυτος ειναι ενας λογος να δωσεις το κινητο σου.
μην ξεχνας οτι εχεις και 3'οθονη...που σημαινει οτι εχει απαιτησεις.
ετσι και αλλιως τα περισσοτερα ποια τηλεφωνα με αυτα τα χαρτακτηριστηκα τετοια διαρκεια εχουν απο φορτηση σε φορτηση.
τι 2.5 μερες τι 3-4

αυτα που γνωριζαμε πιο παλια οτι δηλαδη μια φορτιση μας εβγαζε 5 μερες ειναι ποια αρχαια ιστορια.
που να ειχες και το diamond...η το 9000 αυτα που εχω εγω.
εκει να δεις γελια.wm συσκευη με 900αρα μπαταρια(diamond)
τι θα εκανες??θα το πουλαγες??

mantsag1
19 Μάρ. 2009, 21:07
@Jimlost
το ξέρω ρε φίλε ότι το κινητό είναι καλό και μάλιστα πολύ βολικό αλλά δεν γίνετε με ελάχιστη χρήση μόνο 1,5 μέρα!!!!
Και ξέρεις γιατί έχω νευριάσει πιο πολύ? Επειδή σε στιγμές που το χρειάστηκα π.χ. για να συννενοηθώ με μάστορες που κάνουν εργασίες στο σπίτι με κρέμασε κανονικότατα το κινητό!!! και δεν εννοώ ότι είχε βγάλει ειδοποιήση ότι θα σβήσει, λέμε να έχει 2 full γραμμές και να σβήνει αναπάντεχα!!!!:cry:

Εννοείται ότι δε περιμένω πλέον απο κανένα κινητό να μου κρατάει 5-6 μέρες με κανονική χρήση... πάντως ενα Windows Mobile την 900άρα μπαταρία πρέπει να τη "ρουφάει" σε δευτερόλεπτα...!!!!:confused:

jimlost
19 Μάρ. 2009, 22:05
@Jimlost
το ξέρω ρε φίλε ότι το κινητό είναι καλό και μάλιστα πολύ βολικό αλλά δεν γίνετε με ελάχιστη χρήση μόνο 1,5 μέρα!!!!
Και ξέρεις γιατί έχω νευριάσει πιο πολύ? Επειδή σε στιγμές που το χρειάστηκα π.χ. για να συννενοηθώ με μάστορες που κάνουν εργασίες στο σπίτι με κρέμασε κανονικότατα το κινητό!!! και δεν εννοώ ότι είχε βγάλει ειδοποιήση ότι θα σβήσει, λέμε να έχει 2 full γραμμές και να σβήνει αναπάντεχα!!!!:cry:

Εννοείται ότι δε περιμένω πλέον απο κανένα κινητό να μου κρατάει 5-6 μέρες με κανονική χρήση... πάντως ενα Windows Mobile την 900άρα μπαταρία πρέπει να τη "ρουφάει" σε δευτερόλεπτα...!!!!:confused:

καλησπερα
εμενα μου φενετε πολυ περιεργο να σου δειχνει 2 γραμμες η μπαταρια και να σβηνει αποτομα.τοτε εχει καποιο αλλο προβλημα,το κινητο.
μηπως δεν φταιει η μπαταρια γι'αυτο??γιατι δεν πας σε ενα μαγαζι να σου μετρησουν την μπαταρια??μην καθησυχαζεσε που ειναι καινουργια η συσκευη...αστοχιες υλικων υπαρχουν.σπανια βεβαια αλλα μπορει να επεσες σε ελατωματικη μπαταρια.δεν εχεις να χασεις τιποτα.
εμενα παντος μια χαρα κραταειθ και τωρα ειναι πεμπτη...και το εχω απο την δευτερα με τελευταια φορτηση,και τωρα εφτασε στην τελευταια γραμμη.
ισως εχει να κανει και με το οτι εμενα εχει την τελευταια εκδοση λειτουργικου.τινα σου πω??
οσο αφορα το σχολιο που εκανες για την 900αρα σε windows mobile...εκει να δεις φρικη.
αν ανοιξω gps και κανω οχι πολλα μια διαδρομη...εκει να δεις πως πεφτει η μπαταρια.
απο το 100% φτανει αμεσως στο 55%.και αν βαλω wi-fi τοτε δεν χρειαζετε πανω απο 2-3 ωρες(και πολλες λεω)για να φτασει η ειδοποιηση για φορτηση.

mantsag1
20 Μάρ. 2009, 08:23
ναι, απο τις δυο γραμμές μέσα σε 35 λεπτά χωρίς χρήση έσβησε!!!! και το χρειάστηκα ειδικά εχθές!!!

Λες να τα έχει παίξει η μπαταρία? Θα ξαναπροσπαθήσω να βάλω το καινουριο firmware και βλέπουμε...

Καλά δεν το συζητώ καθόλου το πόσο ενέργεια της μπαταρίας "τρώει" το GPS και ειδικά σε συσκευές όπως το diamond με οθόνη περίπου 3 ιντσών...

TERRORZONE
20 Μάρ. 2009, 16:05
Re παιδια το τηλ ειναι branded?στο εικονιδιο του browser εχει εικονιδιο και ονομα του myview.επισης εχει και καποιες προεγκατηστημενες εικονες κοσμοτε.εννοω οτι το αγορασα απο κοσμοτε.δηλαδη ειδα οτι βγαζει 2 update h LG και greece kai kosmote.ti ginete re gamoto?

mantsag1
20 Μάρ. 2009, 18:52
αν το πήρες απο γερμανό έχει περασμένες μέσα τις ρυθμίσεις για cosmote myview + wallpaper myview...

vigo
20 Μάρ. 2009, 19:35
Εμένα η μπαταρία μια χαρά στέκεται με εξοικονομηση ενέργειας και δόνηση off. 3 μέρες άνετα τις βγάζει.
Τα LG το χουν αυτό το κουλό με την ένδειξη της μπαταρίας. Αργούν να πάνε από τις γραμμές στις 2 αλλά μετά χάνει απότομα. Όταν βλέπετε 2 φορτίστε καλού κακού.

Όσο για την αναβάθμιση νομίζω ότι είναι bug αυτού του firmware που έχουμε. Θα το διορθώσει κι αυτό η LG οπως έκανε στο παρελθόν.

Πάντως μπράβο στην LG που προσφέρει μακράν τις πιο value for money συσκευές. Το δε Kp500 έχει τιμή σκάνδαλο για τις δυνατότητές του. (Τα εικονίδια της ταχείας κλήσης είναι ο μεγάλος μου έρωτας σ' αυτό το κινητο).

isidorosr20595
20 Μάρ. 2009, 20:54
Ποια ειναι η εξοικονομηση ενεργειας που λετε ολοι;:O

mantsag1
20 Μάρ. 2009, 23:39
Ποια ειναι η εξοικονομηση ενεργειας που λετε ολοι;:O

αν δεις στο μενού το έχει σαν επιλογή στις ρυθμίσεις οθόνης... ουσιαστικά σβήνει πιο γρήγορα η οθόνη για να μη σου καταναλώνει άσκοπα μπαταρία...

Σε εμένα oυτε αυτό έχει αποτέλεσμα!!!

vigo
21 Μάρ. 2009, 16:40
ισως να μείωνες στην διάρκεια φωτισμού στα 10 δευτερόλεπτα.
Δεν ξέρω γιατί σου συμβαίνει. Η μπαταρία του είναι πολύ καλύτερη απ' ότι περίμενα.

TERRORZONE
21 Μάρ. 2009, 17:19
αν το πήρες απο γερμανό έχει περασμένες μέσα τις ρυθμίσεις για cosmote myview + wallpaper myview...
οχι απο κοσμοτε το πηρα

mantsag1
21 Μάρ. 2009, 20:41
οχι απο κοσμοτε το πηρα

είναι branded

astronaytis
23 Μάρ. 2009, 12:18
καλημερα . εχει δοκιμασει κανεις να βγαλει την ηδη υπαρχον μεμβρανη της οθονης; χαραζεται ευκολα η οθονη; ρωταω γιατι η μεμβρανη που ηδη εχει τοποθετηθει στην οθονη απο την εταιρία χαραζεται πολυ ευκολα και ειδικα ημερα και στον ηλιο φαινεται πολυ χαλια η οθονη. ευχαριστώ εκ των προτερων

mantsag1
23 Μάρ. 2009, 13:10
ναι, εγώ την έχω βάλει και ενώ όντως είναι χάλια στον ήλιο,δεν ρισκάρω να γρατζουνίσω την οθόνη...
καλύτερα όμως να την βάλεις την μεμβράνη...!!!

tazio
23 Μάρ. 2009, 17:40
Την έχω εδώ και λίγες ημέρες τη συσκευή αυτή. Πολύ καλή ειδικά για το κόστος της.
Για τη μπαταρία περιμένω να δω πόσο θα κρατήσει μια και μέχρι τώρα, μια με τις ρυθμίσεις, μια μέχρι να το μάθω, δεν έχω καταφέρει να το δουλέψω σε κανονικές συνθήκες.

Για την οθόνη πιθανόν μια καλύτερης ποιότητας προστατευτική μεμβράνη να είναι καλύτερη από αυτή τη συσκευασίας. Με λίγο ψάξιμο ίσως βρεθεί.

Γνωρίζει κάποιος να υπάρχουν θήκες γι αυτή τη συσκευή. Δεν είναι ανάγκη να είναι της LG ας είναι και άλλης εταιρείας.
Καθώς και που μπορώ να πάω για να κάνω αναβάθμιση (η έκδοση που έχω είναι η KP5500AT_V10B) μια και για να καθίσω να τη κάνω μόνος μου δε το βλέπω. :O

Ευχαριστώ.

BalDwin
23 Μάρ. 2009, 22:22
Την έχω εδώ και λίγες ημέρες τη συσκευή αυτή. Πολύ καλή ειδικά για το κόστος της.
Για τη μπαταρία περιμένω να δω πόσο θα κρατήσει μια και μέχρι τώρα, μια με τις ρυθμίσεις, μια μέχρι να το μάθω, δεν έχω καταφέρει να το δουλέψω σε κανονικές συνθήκες.

Για την οθόνη πιθανόν μια καλύτερης ποιότητας προστατευτική μεμβράνη να είναι καλύτερη από αυτή τη συσκευασίας. Με λίγο ψάξιμο ίσως βρεθεί.

Γνωρίζει κάποιος να υπάρχουν θήκες γι αυτή τη συσκευή. Δεν είναι ανάγκη να είναι της LG ας είναι και άλλης εταιρείας.
Καθώς και που μπορώ να πάω για να κάνω αναβάθμιση (η έκδοση που έχω είναι η KP5500AT_V10B) μια και για να καθίσω να τη κάνω μόνος μου δε το βλέπω. :O

Ευχαριστώ.

Πήρα από ebay (κυκλοφορούν πολλά προϊόντα για το cookie) θήκη λευκή σιλικόνης και προστατευτικά φιλμ οθόνης (χαμηλές τιμές και είμαι ικανοποιημένος).

mantsag1
23 Μάρ. 2009, 22:36

Όντως ειναι καλή για τα λεφτα της, ΑΛΛΑ η μπαταρια ειναι χαλια και το τονιζω το χαλια επειδη με μεση χρηση δεν κραταει ούτε δυο μερες...!!!Απογοητευτικα πάρα πολυ!!!:cry:

jimlost
24 Μάρ. 2009, 19:47
είναι branded

καλα δεν ειναι branded η συσκευη.δεν παει να πει οτι επειδη την πηρες απο την cosmote ειναι και branded.τετοιου ιδους συσκευες ειναι αυτες που εχουν πανω το ονομα του παροχου.και αν η δικια σου δεν γραφει πανω π.χ cosmote,wind,vodafone δεν ειναι branded.
Όντως ειναι καλή για τα λεφτα της, ΑΛΛΑ η μπαταρια ειναι χαλια και το τονιζω το χαλια επειδη με μεση χρηση δεν κραταει ούτε δυο μερες...!!!Απογοητευτικα πάρα πολυ!!!:cry:

εμενα παλι μου κραταει με κανονικη χρηση 3 μερες.και μιλαμε για ομιλια καθε μερα πανω απο 50 λεπτα +τα μηνυματα.

mantsag1
25 Μάρ. 2009, 00:04
καλα δεν ειναι branded η συσκευη.δεν παει να πει οτι επειδη την πηρες απο την cosmote ειναι και branded.τετοιου ιδους συσκευες ειναι αυτες που εχουν πανω το ονομα του παροχου.και αν η δικια σου δεν γραφει πανω π.χ cosmote,wind,vodafone δεν ειναι branded.
κάτσε ρε 'συ, απο τη στιγμή που έχει μέσα τις ρυθμίσεις του myview, το εικονίδιο του browser είναι το εικονίδιο του Myview και έχει και wallpaper το σήμα του Cosmote, τότε τι είναι?:confused:

εμενα παλι μου κραταει με κανονικη χρηση 3 μερες.και μιλαμε για ομιλια καθε μερα πανω απο 50 λεπτα +τα μηνυματα.

Εμένα όπως ακριβώς το περιγράφω ρε φίλε...μαύρα χάλια και απογοήτευση...:cry:και δεν κάνω τόση χρήση όπως εσύ ΑΛΛΑ δεν το κλείνω το βράδυ.. εσύ το σβήνεις?:!:

jimlost
25 Μάρ. 2009, 11:59
κάτσε ρε 'συ, απο τη στιγμή που έχει μέσα τις ρυθμίσεις του myview, το εικονίδιο του browser είναι το εικονίδιο του Myview και έχει και wallpaper το σήμα του Cosmote, τότε τι είναι?:confused:

Εμένα όπως ακριβώς το περιγράφω ρε φίλε...μαύρα χάλια και απογοήτευση...:cry:και δεν κάνω τόση χρήση όπως εσύ ΑΛΛΑ δεν το κλείνω το βράδυ.. εσύ το σβήνεις?:!:

εμενα δεν εχει τιποτα απο αυτα που περιγραφεις...και το εχω αγορασει απο oteshop.τι να σου πω??εμενα δεν εχει τις ρυθμησεις μεσα τις cosmote και ενω κανονικα επρεπε με το που βαζω την sim να τις αποθηκευει αυτοματα,δεν συμβαινει σε μενα αυτο.

ουτε εγω κλεινω την συσκευη το βραδυ.ποτε δεν εχω κλεισει συσκευη.

Anastasia2006
25 Μάρ. 2009, 14:52
Μου θυμίζετε πως βλέπω ποια έκδοση λογισμικού εχω?
Ευχαριστώ :rolleyes:

tazio
25 Μάρ. 2009, 20:50
Μενού - ρυθμίσεις - ρυθμίσεις τηλεφώνου - πληροφορίες.

pavlos77
25 Μάρ. 2009, 21:23
Λοιπον παιδια θελω να ρωτησω καποιες αποριες γιατι σκεφτομαι να το αγορασω... 1.Τι καταληξεις βιντεο και μουσικης παιζει? 2.Παιχδια και εφαρμογες java δεχεται? 3.File Browser δεν εχει? 4.Η μπαταρια διαρκει πολλες ωρες? 5.Ελληνικο μενου εχει?

mantsag1
26 Μάρ. 2009, 20:16
Λοιπον παιδια θελω να ρωτησω καποιες αποριες γιατι σκεφτομαι να το αγορασω... 1.Τι καταληξεις βιντεο και μουσικης παιζει? 2.Παιχδια και εφαρμογες java δεχεται? 3.File Browser δεν εχει? 4.Η μπαταρια διαρκει πολλες ωρες? 5.Ελληνικο μενου εχει?

1. mp4,3gp και απο μουσική Mp3
2.NAI και παίζουν ωραία λόγω οθόνης touch
3.Έχει και είναι καλός κατά τη γνώμη μου
4.Εμένα με απογοήτευσε πάντως, 36 ώρες με χαμηλή χρήση και με το που πάει στις 2 απο τις 3 γραμμές η μπαταρία ετοιμάσου για φόρτιση πολύ σύντομα:cry:
5.Αν το πάρεις απο Ελλάδα:!:

Γενικά, το κινητό αξίζει, είναι για fun χρήση και πολύ γρήγορο στην σύνταξη μυνημάτων λόγω (εικονικού) qwerty πληκτρολογίου..
Δεν είναι 3G, έχει πολύ καλό δικό του browser και διαβάζει και αρχεία pdf, word, excel...
Με τη τιμη που έχει είναι απο τα πιο φτηνά touch κινητά της αγοράς..:cool:

red_rock
29 Μάρ. 2009, 20:48
Γεια σας και απο εμενα.
Εχω παρει και εγω το kp500 και ας πουμε οτι ειναι το πρωτο μου κινητο που συνδεεται στο κομπιουτερ και απο οτι καταλαβαινεται θελω τα φωτα σας.

Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι με τις φωτογραφιες και τα βιντεο που εχω μεσα. Οποτε παω να το συνδεσω με το κομπιουτερ μου βγαζει οτι δεν ειναι δυνατο λογο παρεμβολης με την συλλογη.
Ξεκινω να σβηνω απο την συλλογη για να αδειασει λιγο αλλα μου σβηνει και τα ιδια αρχεια απο την καρτα μνημης (αλλο ενα προβλημα) και μετα ο.κ. Ετσι αναγκαστηκα να βγαλω την καρτα για να τα εχω.

Αν μπορειτε να μου δωσετε και μια διευθυνση για να μετατρεπω τα διαφορα αρχεια ωστε να μπορει να τα παιξει το κινητο μου.
Ευχαριστω.:)

mantsag1
30 Μάρ. 2009, 15:52
Γεια σας και απο εμενα.
Εχω παρει και εγω το kp500 και ας πουμε οτι ειναι το πρωτο μου κινητο που συνδεεται στο κομπιουτερ και απο οτι καταλαβαινεται θελω τα φωτα σας.

Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι με τις φωτογραφιες και τα βιντεο που εχω μεσα. Οποτε παω να το συνδεσω με το κομπιουτερ μου βγαζει οτι δεν ειναι δυνατο λογο παρεμβολης με την συλλογη.
Ξεκινω να σβηνω απο την συλλογη για να αδειασει λιγο αλλα μου σβηνει και τα ιδια αρχεια απο την καρτα μνημης (αλλο ενα προβλημα) και μετα ο.κ. Ετσι αναγκαστηκα να βγαλω την καρτα για να τα εχω.

Αν μπορειτε να μου δωσετε και μια διευθυνση για να μετατρεπω τα διαφορα αρχεια ωστε να μπορει να τα παιξει το κινητο μου.

Δε κατάλαβα αυτό που λες ότι παρεμβάλεται η συλλογή...:confused::confused::confused:

Όταν πας απο τη "συλλογή" βλέπεις αρχεία και απο το τηλέφωνο αλλά και απο τη κάρτα μνήμης... όπως στην "έκθεση" στα ΝΟΚΙΑ... Αν πας απο εξερεύνηση αρχείων θα δεις καθαρά τι έχεις στην κάρτα μνήμης και τι στο κινητό...

Επίσης έχεις βάλει απο τις ρυθμίσεις σύνδεσης την επιλογή "μαζική αποθήκευση" ώστε να λειτουργεί το κινητό σαν "φλασάκι"? εγώ έτσι περνάω αρχεία στην κάρτα μνήμης...
Το LG PC Suite το έχω μόνο για συγχρονισμό με το Outlook...

ψάξε στο ιντερνετ για converter απο βίντεο σε 3gp... Τα mp3 τα παίζει κανονικά...

red_rock
30 Μάρ. 2009, 20:16
To μηνυμα που μου βγαζει ειναι αλληλοεπιδραση με την συλλογη και οχι παρεμβολης που εγραψα.
Σημερα πηγα να βγαλω φωτογραφια με το κινητο και μου εβγαζε συνεχεια το ιδιο παραπανω μηνυμα. Μολις το εκλεισα και το ανοιξα παλι ολα ο.κ.
Για την συνδεση που γραφεις με το lg pc suite συνδεoμαι στο κομπιουτερ τωρα για το μαζικη αποθηκευση θα το κοιταξω.

cottonhornet
1 Απρ. 2009, 18:27

δες εδω στη σελιδα 5 και καπου στην 7-8 εχει και παιχνιδια

mantsag1
2 Απρ. 2009, 21:29
δες εδω στη σελιδα 5 και καπου στην 7-8 εχει και παιχνιδια

βασικά παίζουν όλα τα java παιχνίδια που μπορείς να βρεις στο ιντερνετ...!!!:google:

aporw
8 Απρ. 2009, 02:02
το κινητο αυτο το φερνει η βονταφον? :worry:

isidorosr20595
8 Απρ. 2009, 22:23
το κινητο αυτο το φερνει η βονταφον? :worry:
Ναι..ολα τα μαγαζια το εχουν...το ποιο φθηνο ειναι του Multirama...5ευρω φθηνοτερα:rolleyes:

mixaliskam
13 Απρ. 2009, 19:49
παιδια γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αυτους που το εχουν αγορασει τι περιεχει μεσα το πακετο, γιατι ειδα σε ορισμενα site και στο youtube τα βιντεακια που εχουν ζελατινα προστασιας για την οθονη ισχυει αυτο;ακομα αν αναφερει στον οδηγο χρησης το sar γιατι βρηκα 2 ενα 0.415 και ενα 1.12.ευχαριστω για τον χρονο σας.

isidorosr20595
13 Απρ. 2009, 22:17
παιδια γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αυτους που το εχουν αγορασει τι περιεχει μεσα το πακετο, γιατι ειδα σε ορισμενα site και στο youtube τα βιντεακια που εχουν ζελατινα προστασιας για την οθονη ισχυει αυτο;ακομα αν αναφερει στον οδηγο χρησης το sar γιατι βρηκα 2 ενα 0.415 και ενα 1.12.ευχαριστω για τον χρονο σας.
To kouti perilamvanei zelatina prostasias,fortisti,handsfree,cd,usb kai mpataria.Sorry gia ta greeklish giati exei problima o upologistis mou:mad::cry:

To kouti perilamvanei zelatina prostasias,fortisti,handsfree,cd kai usb.Sorry gia ta greeklish giati exei problima o upologistis mou:mad::cry:

mixaliskam
13 Απρ. 2009, 23:08
σε ευχαριστω φιλαρακι να σαι καλα.

isidorosr20595
15 Απρ. 2009, 18:23
Εχω και εγω δυο ερωτησεις:):
α)γιατι στην προηγουμενη σελιδα εμφανισε δυο φορες το μυνημα μου και
β)τι ειναι η "Βαθμολογηση Πληκτρολογιου Αφης;
(Παλι καλα μου εφτιαξε ο υπολογιστης μου!:)...το ειχα γραξει στην προηγουμενη σελιδα...ειχε προσωρινο προβλημα...)

red_rock
15 Απρ. 2009, 20:45

Πρεπει να εχει σχεση μετην αφη του χεριου.

tazio
17 Απρ. 2009, 12:56
...
...

Μάλλον εννοείς "βαθμονόμηση".

Η βαθμονόμηση ( "καλιμπράρισμα" στα Ελληνικά :lol: ) είναι η διαδικασία κατά την οποία με τη χρήση της γραφίδας της συσκευής και ακουμπώντας την σε σημεία (5 σημεία ένα στο κέντρο και στις τέσσερις γωνίες επί δυο φορές) που μας δείχνει η συσκευή ρυθμίζουμε την οθόνη. Οι περισσότερες συσκευές με οθόνη αφής (ειδικά οι συσκευές πλοήγησης) έχουν αυτή τη διαδικασία. :)

Η δική μου συσκευή παρουσιάζει ένα πρόβλημα στο ημερολόγιο.
Βάζω κανονικά τις συναντήσεις (ημερήσιες ή επαναλαμβανόμενες) και η ένδειξη στη κορυφή της οθόνης εμφανίζεται κανονικά, δηλαδή όταν έρθει η προ ρυθμισμένη ώρα κτυπά η ειδοποίηση.
Αν βάλω μια ειδοποίηση όμως για την άλλη ημέρα π.χ. και το βράδι κλείσω τη συσκευή, όταν ενεργοποιήσω πάλι τη συσκευή η ένδειξη στην οθόνη δεν εμφανίζεται καθόλου με αποτέλεσμα οι ειδοποιήσεις να μην γίνονται.
Πρέπει δηλαδή αφού ενεργοποιήσω τη συσκευή να μπω στο ημερολόγιο να ανοίξω μια οποιαδήποτε συνάντηση να πάω στην επεξεργασία της και να την αποθηκεύσω, έστω και χωρίς καμία αλλαγή, για να λειτουργήσει το ημερολόγιο σωστά.
Πριν μέρες η ένδειξη εμφανιζόταν έστω και αρκετή ώρα μετά την ενεργοποίηση της συσκευής, τώρα δε το κάνει ούτε και αυτό.

Έκανα επαναφορά της συσκευής αλλά πάλι τα ίδια.

Μήπως κάνω κάτι λάθος στις ρυθμίσεις ή υπάρχει κάποια άλλη παράμετρος στο ημερολόγιο που δε τη ξέρω;

BLUESWIRE
21 Απρ. 2009, 16:03
Πολυ καλο τηλέφωνο, το έχω μία εβδομάδα τώρα. Μου άρέσει πολύ το ότι δεν χρειάζεται να έχει σήμα για να ακούς ραδιόρφωνο, μπορεί να είναι και σε flight mode. Πάντως δεν λαμβάνω rds παρά μόνο στον στα΄θμό της ερτ. μου φαίνεται ότι πρέπει να έχει τέλεια λήψη για να λαμβάνω rds εκτός αν υπάρχει άλλο πρόβλημα. Ψάχνω για extended battery αν και με χαλαρή χρήση μου κρατάει 2,5-3 μέρες. Ξέρει κανείς αν ύπάρχει τέτοια μπαταρία?

sarpijk
22 Απρ. 2009, 21:15
παιδια θελω να το παρω απο vodafone αλλα στο site λεει μη διαθεσιμο αποθεμα. λετε να μη το βρω σε καταστημα? θεσσαλονικη ειμαι το εχετε δει που8ενα?

pakitis
22 Απρ. 2009, 21:33
Προς τα κάτω παίζει πάντως μαν..

mantsag1
23 Απρ. 2009, 13:50
Πολυ καλο τηλέφωνο, το έχω μία εβδομάδα τώρα. Μου άρέσει πολύ το ότι δεν χρειάζεται να έχει σήμα για να ακούς ραδιόρφωνο, μπορεί να είναι και σε flight mode. Πάντως δεν λαμβάνω rds παρά μόνο στον στα΄θμό της ερτ. μου φαίνεται ότι πρέπει να έχει τέλεια λήψη για να λαμβάνω rds εκτός αν υπάρχει άλλο πρόβλημα. Ψάχνω για extended battery αν και με χαλαρή χρήση μου κρατάει 2,5-3 μέρες. Ξέρει κανείς αν ύπάρχει τέτοια μπαταρία?

φίλε και εγώ το έψαξα για τη μπαταρία αλλά δεν βρήκα τίποτα... (δυστηχώς :cry: η μπαταρία είναι και ο λόγος που το έδωσα το κινητό - μου κρατούσε ουσιαστικά 1,5 μέρα με ΕΝΤΕΛΩΣ χαλαρή χρήση και καλό σήμα...!!!!)

isidorosr20595
24 Απρ. 2009, 23:27
Εχω δυο ερωτησεις:
α)τι ειναι η "Βαθμολογιση Πληκτρολογιου Αφης" και
β)τι ειναι η "Διαμορφωση Μνημης"

tazio
25 Απρ. 2009, 19:09
Εχω δυο ερωτησεις:
α)τι ειναι η "Βαθμολογιση Πληκτρολογιου Αφης" και
β)τι ειναι η "Διαμορφωση Μνημης"

Για το "α" διάβασε λίγο πιο πάνω στην ίδια σελίδα. Σου έχω απαντήσει. :rtfm:
Το "β" είναι αυτό που στα Ελληνικά λέμε "format". "Καθαρίζεις" τη κάρτα μνήμης από όλα όσα έχει μέσα.

isidorosr20595
25 Απρ. 2009, 19:15
Για το "α" διάβασε λίγο πιο πάνω στην ίδια σελίδα. Σου έχω απαντήσει. :rtfm:
Το "β" είναι αυτό που στα Ελληνικά λέμε "format". "Καθαρίζεις" τη κάρτα μνήμης από όλα όσα έχει μέσα.
:oops::O:whistle:Δεν το ειδα καθολου...Eυχαριστω...Και με αυτο τι μπορει να γινει;Βελτιωνεται η οθονη;Την διαμορφωση μνημης,τωρα που το ξανασκεφτομε, λεω να μην το ξανακουμπησω...

tazio
25 Απρ. 2009, 19:32
:oops::O:whistle:Δεν το ειδα καθολου...Eυχαριστω...Και με αυτο τι μπορει να γινει;Βελτιωνεται η οθονη;...

Ρυθμίζεις τα όρια της οθόνης δίνοντας της σημεία αναφοράς. Μη το φοβάσαι, θέλει μόνο λίγο σταθερό χέρι, ειδικά στη δεύτερη φάση της επιβεβαίωσης. Αλλά και λάθος να γίνει το πολύ πολύ να μη σώσεις τις ρυθμίσεις και να ξαναπροσπαθήσεις. ;)

oug
26 Απρ. 2009, 20:56
Το βίντεο που τραβάει φαίνεται ικανοποιητικά στη συσκευή? Για το pc δε με ενδιαφερει

Anastasia2006
26 Απρ. 2009, 21:31
Καλησπέρα. Έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει αρχεία mp4? Μου έστειλαν ένα βίντεο και δεν παίζει. Συγκεκριμένα μου βγάζει το μήνυμα "Δεν υποστηρίζεται".
:worry:

filipsyros
27 Απρ. 2009, 11:43
Δυο ερωτησεις προς τους κατοχους του τηλεφωνου αυτου..

1) Μπορεις να το χειριζεσαι ευκολα με τον αντιχειρα??..γτ εχω ενα wm pda και δυτυχως μονο με γραφιδα μπορεις να το χειριζεσαι και χωρις αυτη ειναι δυσκολο
2) Η συσκευασια περιεχει τπτ προστατευτηκη θηκη ή ζελατινα για την οθονη.??..γτ ειναι κριμα να χαραχθει ή να λερωθει με δαχτυλιες..

Αυτα..ευχαριστω!!:)

oug
27 Απρ. 2009, 14:12
Απο όσο ξέρω έχει μέσα screen protector,θα το έχω και εγώ αύριο

isidorosr20595
27 Απρ. 2009, 15:02
Δυο ερωτησεις προς τους κατοχους του τηλεφωνου αυτου..

1) Μπορεις να το χειριζεσαι ευκολα με τον αντιχειρα??..γτ εχω ενα wm pda και δυτυχως μονο με γραφιδα μπορεις να το χειριζεσαι και χωρις αυτη ειναι δυσκολο
2) Η συσκευασια περιεχει τπτ προστατευτηκη θηκη ή ζελατινα για την οθονη.??..γτ ειναι κριμα να χαραχθει ή να λερωθει με δαχτυλιες..

Αυτα..ευχαριστω!!:)
1)ειναι πανευκολο να το χειριζεσαι.Η πενα ειναι σχεδον αχρηστη
2)Περιεχει ζελατινα
Στην τελευταια προταση συμφωνω απολυτως!:lol:

filipsyros
27 Απρ. 2009, 18:26
Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις..:)
σκεφτομαι κι εγω να το αγορασω..ειναι οτι πρεπει σε αυτη την τιμη..βεβαια αυτο που με προβληματιζει λιγο ειναι η διαρκεια της μπαταριας..:worry:

isidorosr20595
27 Απρ. 2009, 22:09
Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις..:)
σκεφτομαι κι εγω να το αγορασω..ειναι οτι πρεπει σε αυτη την τιμη..βεβαια αυτο που με προβληματιζει λιγο ειναι η διαρκεια της μπαταριας..:worry:
Eγω με μετρια χρηση που του κανω διακρει 3-4 μερες...Για μενα μια χαρα ειναι.Το Κ850 το φορτηζω καθε 7 μερες το φορτιζω.Η Sony Ericsson εχει την μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας!Αν εχει αυτο το κινητο που δειχνει το anatar σου τοτε πατρο!

filipsyros
27 Απρ. 2009, 22:47
Eγω με μετρια χρηση που του κανω διακρει 3-4 μερες...Για μενα μια χαρα ειναι.Το Κ850 το φορτηζω καθε 7 μερες το φορτιζω.Η Sony Ericsson εχει την μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας!Αν εχει αυτο το κινητο που δειχνει το anatar σου τοτε πατρο!

Αν κραταει 3-4 μερες με μετρια χρηση τοτε αυτο ειναι καλο..περιμενα κατι χειροτερο για 900αρα μπαταρια..και μαλιστα σε 3'' οθονη..αλλα και το wm pda που εχω (αυτο στο avatar μ..) με ανοιχτο το wifi ρουφαει ολη την μπαταρια μεσα 3-4 ωρες οποτε το εχω συνηθισει..:p..

sarpijk
30 Απρ. 2009, 11:18
themes οπως αυτα που υπαρχουν για τα ακριβοτερα LG παιρνει?

oug
30 Απρ. 2009, 13:15
Το πήρα και εγώ σήμερα,πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και μενού,το εκανα και μία αναβάθμιση στην 10D και θα ασχοληθώ περισσότερο το βράδυ

filipsyros
30 Απρ. 2009, 13:55
Το πήρα και εγώ σήμερα,πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και μενού,το εκανα και μία αναβάθμιση στην 10D και θα ασχοληθώ περισσότερο το βράδυ

Kαλοριζικο φιλε oug!!..:)
Περιμενουμε εντυπωσεις..μιας κι εγω σκεφτομαι να το αγορασω θα ηθελα να ακουσω κι απο ενα αλλο ατομο αρνητικα/θετικα..

oug
30 Απρ. 2009, 14:02
H κάμερά του ίσως ξενίζει αρκετούς αλλα εμλενα δε με ενδιαφέρει και ποτέ δε τη χρησιμοποίησα σε κινητό ακόμα και όταν είχα το ν82,απο όσο είδα πάντως για κάμερα χωρίς autofocus είναι καλή(σε ημέρα με ήλιο)

isidorosr20595
30 Απρ. 2009, 14:47
H κάμερά του ίσως ξενίζει αρκετούς αλλα εμλενα δε με ενδιαφέρει και ποτέ δε τη χρησιμοποίησα σε κινητό ακόμα και όταν είχα το ν82,απο όσο είδα πάντως για κάμερα χωρίς autofocus είναι καλή(σε ημέρα με ήλιο)
Συμφωνω απολυτως!Και εγω που ειχα το Κ850 4φωτογραφιες ειχα βγαλει και2 βιντεο!Σε ενα χρονο

jimlost
1 Μάι. 2009, 18:01
Καλησπερα.
εχω εκδοση λογισμηκου την 10c και προσπαθησα να κανω αναβαθμηση στην 10D εβαλα serial number και IMEI αλλα μου εβγαλε οτι η αναβαθμηση δεν υποστηριζει το συγκεκριμενο τηλεφωνο.
αντιμετωπησε κανεις το ιδιο προβλημα???

τελικα μετα απο δυο προσπαθειες καταφερα και εκανα την αναβαθμηση.
απλα οταν δεν την δεχτει την πρωτη φορα κανετε ξανα την διαδικασια απο την αρχη.
το περιεργο ειναι οτι ενω στην αρχη δεν δεχοταν το serial number ουτε το IMEI μετα δεν το ζητησε και εκανε κανονικα την αναβαθμηση.
φυσικα αυτη κραταει γυρω στα 30 λεπτα,και οπως καταλαβενετε μαζι με τις δυο αποτυχημενες ενεργειες μου κρατησε πανω απο μια ωρα αφου με την τριτη εγινε η αναβαθμηση.
ακομα δεν εχω δει διαφορες απο την 10c αλλα δεν το εχω ψαξει και πολυ.
και το καλυτερο ειναι οτι δεν διαγραφει τιποτα,ουτε τηλεφωνα,ουτε μηνυματα τιποτα.

filipsyros
1 Μάι. 2009, 20:26
Bλεποντας διαφορα βιντεο στο youtube διαπιστωσα οτι κρυβει πολλα πραγματα αυτο το κινητο πραγμα που δν περιμενα και συγκεκριμενα απ'την lg..γι'αυτο της αξιζει ενα μπραβο..:)..
Αν ηταν και 3g εχοντας δευτερη καμερα για βιντεοκλησεις τοτε θα ηταν τουλαχιστον για μενα το απολυτο τηλεφωνο..υπαρχει ομως και η επιλογη του viewty αλλα παμε στα 40-45€ πιο πανω..και για μενα μετραει η διαφορα αυτη..:confused:..
βεβαια εγω εχω κανει περιπου 2-3 βιντεοκλησεις μεχρι τωρα..δν κανω και καθε μερα..πραγμα που με κανει ακομη να σκεφτομαι να το αγορασω..:)

isidorosr20595
1 Μάι. 2009, 20:28
Bλεποντας διαφορα βιντεο στο youtube διαπιστωσα οτι κρυβει πολλα πραγματα αυτο το κινητο πραγμα που δν περιμενα και συγκεκριμενα απ'την lg..γι'αυτο της αξιζει ενα μπραβο..:)..
Αν ηταν και 3g εχοντας δευτερη καμερα για βιντεοκλησεις τοτε θα ηταν τουλαχιστον για μενα το απολυτο τηλεφωνο..υπαρχει ομως και η επιλογη του viewty αλλα παμε στα 40-45€ πιο πανω..και για μενα μετραει η διαφορα αυτη..:confused:..
βεβαια εγω εχω κανει περιπου 2-3 βιντεοκλησεις μεχρι τωρα..δν κανω και καθε μερα..πραγμα που με κανει ακομη να σκεφτομαι να το αγορασω..:)
Συμφωνω απολυτως...ποιο θελεις να παρεις;

filipsyros
1 Μάι. 2009, 20:58
Συμφωνω απολυτως...ποιο θελεις να παρεις;

Eμ βσκ εμενα μου αρεσει περισσοτερο το cookie σε σχεση με το viewty..(δν μπορω να διαθεσω και ανω των 200€ γτ εχω να παω και διακοπες το καλοκαιρακι και θα ηθελα να μου περισσευε και τπτ..:p..και το cookie ειναι οτι πρεπει σε αυτη την τιμη..)
Αλλα αυτο που με προβληματιζει οπως ανεφερα και στο παραπανω ποστ μ ειναι η ελλειψη του 3g-δευτερης καμερας για βιντεοκλησεις και της μπαταριας το οποιο ενταξει μου ελυσες..:)..
Ειναι απλα να κανεις την κινηση..ετσι και την κανεις δν σε σταματαει τπτ..:lol:

jimlost
1 Μάι. 2009, 21:10
παντος εχω να πω οτι το kp500 ειναι μια χαρα συσκευη,που αξιζει τα λεφτα της.

isidorosr20595
1 Μάι. 2009, 22:42
Που μπορω να βρω LCD Protector και μια 2η μπαταρια(οταν μια θελω να φυγω απο το σπιτι και μου εχει τελειωσει...μου εχει τυχει πολλες φορες)

filipsyros
1 Μάι. 2009, 23:18
Που μπορω να βρω LCD Protector και μια 2η μπαταρια(οταν μια θελω να φυγω απο το σπιτι και μου εχει τελειωσει...μου εχει τυχει πολλες φορες)

Για μπαταρια δες εδω (http://www.batteries.gr/)...Εχει μια τεραστια γκαμα απο μπαταριες..;)

Lysias
5 Μάι. 2009, 00:34
βρε παιδια θελω να παρω το KP500 αλλα δυσταζω....ειναι καλο απο αποψη ποιοτητας η 8α το παρω και θα μου χαλασει σε 6 μηνες? ...βλεπετε δεν εχω ακουσει καλα λογια για τα κινητα της LG και μεχρι τωρα ημουν φανατικος εριξονας αλλα εχω τρελαθει με το συγκεκριμενο μοντελο...ακουω λοιπον τα σχολια σας ....να το παρω η να μην το παρω?????? :)σας ευχαριστω εκ των προτερων :)

filipsyros
5 Μάι. 2009, 11:41
βρε παιδια θελω να παρω το KP500 αλλα δυσταζω....ειναι καλο απο αποψη ποιοτητας η 8α το παρω και θα μου χαλασει σε 6 μηνες? ...βλεπετε δεν εχω ακουσει καλα λογια για τα κινητα της LG και μεχρι τωρα ημουν φανατικος εριξονας αλλα εχω τρελαθει με το συγκεκριμενο μοντελο...ακουω λοιπον τα σχολια σας ....να το παρω η να μην το παρω?????? :)σας ευχαριστω εκ των προτερων :)

Kι εγω φιλε lysias στην ιδια φαση βρισκομαι..:)..βεβαια εγω για αλλους λογους..
Οσον αφορα τα κινητα lg οσο περναει ο καιρος εξελισονται αρκετα..ειδικα τα τελευταια μοντελα που εχει βγαλει ειναι φοβερα..:D
αυτην την απορια με την ποιοτητα με ενδιαφερει κι εμενα..ας απαντησει καποιος που το εχει..

oug
5 Μάι. 2009, 14:11
Τα Lg είναι τα μόνα κινητά που έχω δουλέψει και δεν τρίζουν καθόλου,και έχω δουλέψει αρκετά

isidorosr20595
5 Μάι. 2009, 15:11
Τα Lg είναι τα μόνα κινητά που έχω δουλέψει και δεν τρίζουν καθόλου,και έχω δουλέψει αρκετά
Αυτο δεν το ηξερα.Δυστυχως πολλοι ανθρωποι δεν το ξερουν και δεν τα αγοραζουν.Νομιζουν οτι ειναι αχρηστα...

sarpijk
5 Μάι. 2009, 17:44
παντως σημερα πηγα να το παραγγειλω και μου λενε στη
vodafone οτι δεν υπαρχει αποθεμα και περιμενουν παραγγελια.

isidorosr20595
5 Μάι. 2009, 20:53
παντως σημερα πηγα να το παραγγειλω και μου λενε στη
vodafone οτι δεν υπαρχει αποθεμα και περιμενουν παραγγελια.
Ο Γερμανος δεν το εχει;Σου προτεινω να το παρεις απο τον Γερμανο,Multirama ή Πλαισιο γιατι αλλες οι αλλες "πειραζουν"το λογισμικο των κινητων.

Lysias
5 Μάι. 2009, 23:06
Kι εγω φιλε lysias στην ιδια φαση βρισκομαι..:)..βεβαια εγω για αλλους λογους..
Οσον αφορα τα κινητα lg οσο περναει ο καιρος εξελισονται αρκετα..ειδικα τα τελευταια μοντελα που εχει βγαλει ειναι φοβερα..:D
αυτην την απορια με την ποιοτητα με ενδιαφερει κι εμενα..ας απαντησει καποιος που το εχει..

τελικα βρε φιλε filipsyros τι να κανω ?...λες να το παρω η να προτιμησω καποιο sony ericsson??? βλεπεις η ποιοτητα κατασκευης με ενδειαφερει πολυ:hypno::lost: ειμαι πολυ μπερδεμενος...

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα