View Full Version : [Επίσημο] LG KS20
kostakhs
31 Αύγ. 2007, 22:19
http://cache.gizmodo.com/assets/resources/2007/08/lg-phone-short.jpg
http://www.phonearena.com/htmls/LG-KS20-phone-p_1999.html
Μαλλον αρχες Οκτωβριου.
Ναι, VF Live μόνο χωρίς να σημαίνει κάτι βέβαια αυτό αφού μόνο το λογότυπο και κάποια μενού θα είναι αλλαγμένα :)
zavarakatranemia
24 Σεπ. 2007, 15:53
εχουμε κανενα νεο για το κινητο; αναμενομενη τιμη ισως;
ειναι φοβερο κινητο....
τι του λειπει...ψαχνω να βρω...
gesamfunai
3 Οκτ. 2007, 01:11
ειναι φοβερο κινητο....
Ελλαντα-Ουγκαντα θα ερθει γιατι ως γνωστο
Samsung και LG Windows και Symbian κινητα τους εδω στο ψαροχωρι
δεν βλεπουμε :( καθοτι οι Κορεατες μας το παιζουν πολλοι αφ υψηλου
και οι Ελληνικες αντιπροσωπειες ...τον υπνο του δικαιου
kostakhs
3 Οκτ. 2007, 18:49
Πριν απο τα χριστουγεννα 8α ερ8ει. Οσο για τιμη δεν γνωριζω κατι
akis_k
10 Οκτ. 2007, 23:46
Live Photos: iDNES.cz (http://mobil.idnes.cz/exkluzivne-krasa-pro-manazery-vyzkouseli-jsme-nastupce-lg-prada-s-windows-mobile-gjf-/mob-lg.asp?c=A071008_175038_mob-lg_lhc)
http://img413.imageshack.us/img413/5070/70472693ma5.jpg
Πριν απο τα χριστουγεννα 8α ερ8ει. Οσο για τιμη δεν γνωριζω κατι
Κωστακη βλεπω ενημερωμενος εισαι....
Λoιπον στη Vodafone ερχεται μεχρι τισ 15 Νοεμβρη.
τιμη.......!!!!!Αναμενεται:):):)
TheGuru
6 Νοέ. 2007, 02:49
ειναι φοβερο κινητο....
Να βοηθήσω, GPS του λείπει!
mplip^
9 Νοέ. 2007, 21:37
wifi εχει ?
αν ναι , ελεγα για 730 αλλα ΑΥΤΟ θα ειναι δικο μου@
ΤΟ πρωτο που θα αγγιξει τα πατρια εδαφη.......
αχχχχχχχχ
ερωτευτηκα κινητο , πραγμα που ειχα εδω και χρονια να παθω
Στη Βονταφον 23/11 σκαει μυτη οποτε μεχρι τελη του μηνα θα το εχουμε
ioanis kalos
25 Νοέ. 2007, 19:58
σιγουρα ειναι καταπληκτικο.Διαβασα ομως οτι το sar ειναι 1.04.
Κριμα
pand1982
29 Νοέ. 2007, 08:48
σιγουρα ειναι καταπληκτικο.Διαβασα ομως οτι το sar ειναι 1.04.
Κριμα
Τελικά είναι σίγουρο αυτό? Εγώ σε site έχω βρει το SAR του απο 1,30 έως και 0,06!!!! Και βέβαια και πολλές ενδιάμεσες τιμές (0,64...1,08...)!!!
Μάλλον θα οριστικοποιηθεί η τιμή του δείκτη μόλις δούμε το manual τις επόμενες ημέρες...
Πάντως όντως, με τέτοιο δείκτη αναμενόμενη είναι και η χαμηλή του τιμή για τις δυνατότητές του... :O
spacie
30 Νοέ. 2007, 12:35
tha to ferei i vodafone me 399 euro i siskevi
Μόνο η Vodafone θα το έχει;
kostakhs
1 Δεκ. 2007, 11:35
Μόνο η Vodafone θα το έχει;
Δυστυχως
bierhoff
1 Δεκ. 2007, 12:04
δλδ,η cosmote δν θα το φερει?
ioanis kalos
3 Δεκ. 2007, 18:41
σημερα ενημερωθηκα οτι η vodafone θα παραλαβει στα μεσα της επομενης εβδομαδας.
opios to parei protos as mas pei ediposeis. idika to menou tou kai to ixeio tou me endiaferoun polyy..
akis_k
3 Δεκ. 2007, 20:39
σημερα ενημερωθηκα οτι η vodafone θα παραλαβει στα μεσα της επομενης εβδομαδας.
Ισχύει η τιμή τον 399 ευρώ :worry: ??
TheGuru
3 Δεκ. 2007, 21:22
Λοιπόν το κινητό πρέπει να τα σπάει αν εξαιρέσουμε το GPS κατά τα άλλα δε φαίνεται να του λείπει κάτι.
Και όσο LG κι αν είναι φοράει windows οπότε μικρή διαφορά κάνει. Το μόνο που θέλει είναι να λειτουργεί καλά η touchscreen.
STATHOP
3 Δεκ. 2007, 23:09
Λογικά θα είναι άπαιχτο.
keltonas
4 Δεκ. 2007, 15:29
Τιμή: 382.05 €
http://e-acorn.com/view_product.php?productid=11229&idcat=11&idsubcat=35&idsubsubcat=189&key=f86bcdcf53db180b828e6831b14aaae6&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f
Αν δεν κάνω λάθος, πριν λίγο έπαιζε διαφήμιση στην tv απ' τον Γερμανό... :D
Άρα μήπως υπάρχει και μη voda-live έκδοση?...
cicilianos
4 Δεκ. 2007, 23:13
Μηπως ηταν το ΒΙΟΥΙΤΙ?
Αυτο ειναι αποκλειστικοτητα της Βοντα αν δε κανω λαθος!Ειναι το φθηνοτερο WM6 η κανω λαθος?Παιδεια επεξεργαστη Ρομ ραμ και τα λοιπα ξερει κανεις?Το γεγονος οτι φοραει στη Ρομ του gps αλλα ειναι κλειδωμενο τι σας λεει?Αληθεια?Θα το ξεκλειδωσουμε μετα?
keltonas
4 Δεκ. 2007, 23:17
http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=825
400 MHz Qualcomm MSM7200 (Chipset)
TheGuru
4 Δεκ. 2007, 23:20
96MB RAM δεν πέφτει λίγη;
cicilianos
4 Δεκ. 2007, 23:21
Malista....oso kai ta super tleeutaia modella ths HTC.....hmmmm kai apo rom pws pame?
cicilianos
4 Δεκ. 2007, 23:22
96 exei?Malista....128 exoun ta upoloipa,den exei bebaia GPS.Apo autonomia?
Akoma den to exei kanenas opote duskolo na milame....
keltonas
4 Δεκ. 2007, 23:32
ROM capacity: 128 MB AYTONOMIA 400 HOURS
cicilianos
5 Δεκ. 2007, 10:36
Τελεια!
Βασικα αν ειχε και το gps ενεργοποιημένο θα ηταν killer phone!Παω στη βοντα εδω στη Θασο να ρωτησω ποτε θα το φερει και αν ειναι θα το παραγγειλω απο σημερα!
nstamoul
6 Δεκ. 2007, 17:00
Σε υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης μου είπαν ότι στις 7 φτάνει στις αποθήκες τους οπότε γύρω στις 10 θα είναι προς πώληση.
cicilianos
6 Δεκ. 2007, 18:23
Αν ειχε ρε ****το και GPS θα ηταν τελειο!Ειναι πανεμορφο και φθηνο!Απο σπεκς ειναι κορυφαιο...γιατι δε του βαλαν GPS?Αραγε με ενα εξωτερικο δεκτη θα κανουμε δουλεια?Φανταζομαι πως ναι μιας και ειναι WM6!Αν ειναι ετσι μικρο το κακο!
Το να εχουμε τετοιο μηχανημα στα χερια μας που περνει ντεστινειτορ και να μη το χρησημοποιουμε ειναι κριμα......
nikolakis1904
7 Δεκ. 2007, 05:08
vgike kai to prwto review ap to unwired
http://www.theunwired.net/?item=review-vodafone-lg-ks20-windows-mobile-smartphone
cicilianos
7 Δεκ. 2007, 11:01
vgike kai to prwto review ap to unwired
http://www.theunwired.net/?item=review-vodafone-lg-ks20-windows-mobile-smartphone
Teleia!Arxizw na to thelw olo kai poio polu!
mplip^
7 Δεκ. 2007, 13:06
δεν ηρθε τελικα ουτε και σημερα στις αποθηκες της Βοντα
απο βδομαδα και βλεπουμε
cicilianos
7 Δεκ. 2007, 15:59
Εκει δουλευεις?
VangosT
10 Δεκ. 2007, 03:03
Το mini site tou ks20 http://ks20.lgmobile.com/pop_up.html
Για να δούμε πότε θα έρθει ελπίζω πριν το 2008 να το εχουμε και αν γινεται και unbranded, με το φανταστικό μαύρο menu παντού.
mplip^
10 Δεκ. 2007, 12:27
και branded που θα ερθει , το φανταστικο μαυρο μενου θα εχει
ξεκολληστε
:p
v@gelis
10 Δεκ. 2007, 17:45
Αυριο θα υπαρχει στα καταστηματα Vodafone...
akis_k
10 Δεκ. 2007, 18:27
Αυριο θα υπαρχει στα καταστηματα Vodafone...
Τιμή ξέρουμε?
v@gelis
10 Δεκ. 2007, 18:47
Τιμή ξέρουμε?
Έχει αναφερθεί και από άλλα παιδιά παραπάνω.
399 ευρώ με Φ.Π.Α σαν σκέτη συσκευή.
ioanis kalos
10 Δεκ. 2007, 19:09
σημερα παρελαβαν στην αποθηκη της voda
akis_k
10 Δεκ. 2007, 19:24
:).. Και μερικά Βίντεο: YouTube.com (http://www.youtube.com/results?search_query=LG+KS20)
http://img135.imageshack.us/img135/748/23399093xl6.jpg (http://www.youtube.com/watch?v=9H8Zcj2Y_sc)
cicilianos
10 Δεκ. 2007, 22:12
To exw agaphsei kai BEBAIA PARAGGEILEI H D H!
ΑΡΕ ΑΤΙΜΗ LG ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ GPS ΝΑ ΓΙΝΕΙ BEST SELLER !!!
Το περιεργο ειναι οτι ο επεξεργαστης αυτος δεν ειναι ο ιδιος που βαζει η htc ??? δεν εχει αυτο το A-gps ??? ΤΟ ΕΧΕΙ ΨΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ??
giannhsmp
11 Δεκ. 2007, 15:08
που είναι δεν το έχουν παραλάβει ακόμα ; Ξέρει κανείς ποτέ θα πάει στα μαγαζιά ;:cry:
maik85
11 Δεκ. 2007, 15:55
Μια γεύση από το πληκτρολόγιο:
www.pocketcm.com/keyboard2.php
giannhsmp
11 Δεκ. 2007, 16:23
TA WM ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ; ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ;
Georgema
11 Δεκ. 2007, 18:15
Δεν υπάρχει πουθενά. Μου είπαν από βδομάδα και βλέπουμε
maik85
11 Δεκ. 2007, 19:19
Σήμερα πήγα σε μαγαζί της vodafone στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης και μου είπαν πως 8α το φέρουν στο τέλος της εβδομάδας-Παρασκευή-. Για τιμή μου είπαν τελική 399 ευρώ, μαζί με τους φόρους.
Σε δύο Γερμανούς που πήγα, δεν είχαν ιδέα για το κινητό.
Σήμερα πήγα σε μαγαζί της vodafone στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης και μου είπαν πως 8α το φέρουν στο τέλος της εβδομάδας-Παρασκευή-. Για τιμή μου είπαν τελική 399 ευρώ, μαζί με τους φόρους.
Σε δύο Γερμανούς που πήγα, δεν είχαν ιδέα για το κινητό.
einai apoklistiko kinito tis vodafone. mallon gia auto den ikseran ston germano.
giannhsmp
11 Δεκ. 2007, 19:50
puzzle21
12 Δεκ. 2007, 11:39
Μολις πηρα voda..220 με την επιδοτηση..Καλα δεν ειναι για τετοιο τηλ?
Ειχα καποτε το htc 3300 αλλα μου ειχε σπασει τα νευρα και το εδωσα..Ασε που κοστιζε αρκετα με destinator..
Σε αυτο μπορω να περασω το destinator και να το δουλευω με εξωτερικο bluetooth η οχι?
Αν μπορει καποιος να απαντησει γιατι ειναι πανεμορφο και ψηνομαι για την αγορα του!
giannhsmp
12 Δεκ. 2007, 12:12
λογικά θα μπορείς να βάλεις εξωτερικό GPS, το θέμα εάν έχει ελληνικό μενού .
puzzle21
12 Δεκ. 2007, 12:21
εχω destinator απο το htc..
Τι εννοεις αν εχει ελληνικο μενου?
giannhsmp
12 Δεκ. 2007, 12:26
εχω destinator απο το htc..
Τι εννοεις αν εχει ελληνικο μενου?
εαν τα WM είναι σε ελληνικά !
puzzle21
12 Δεκ. 2007, 12:32
εαν τα WM είναι σε ελληνικά !
Α sorry..θα παω τωρα voda να πληρωσω το τηλ και θα ρωτησω..!
Για να το βγαζει στην ελλαδα λογικα ελληνικο θα ειναι θελω να πιστευω!
giannhsmp
12 Δεκ. 2007, 12:34
Α sorry..θα παω τωρα voda να πληρωσω το τηλ και θα ρωτησω..!
Για να το βγαζει στην ελλαδα λογικα ελληνικο θα ειναι θελω να πιστευω!
εγώ σήμερα θα το πάρω. πιθανών να είναι σε αγγλικά και το mio701 σε αγγλικά ήταν πρωτοβγήκε !:X
Georgema
12 Δεκ. 2007, 13:29
Που το βρήκες? Εχω σπάσει τα τηλέφωνα από χτες αλλά δεν υπάρχει πουθενά. Αλλοι δε το ξέρουν άλλοι λένε από βδομάδα.
maik85
12 Δεκ. 2007, 13:32
εγώ σήμερα θα το πάρω. πιθανών να είναι σε αγγλικά και το mio701 σε αγγλικά ήταν πρωτοβγήκε !:X
To βρήκες κιόλας από μαγαζί vodafone?? Περιμενω εντυπώσεις.
Να ρωτήσω κάτι άλλο. Επειδή δεν θέλω να βάλω κάρτα vodafone, θα πρέπει να ξεκλειδώσω το κινητό ή μπορώ να βάλω άλλη κάρτα αμέσως?
an mporeseis pes mas kai gia to ixeio:)
giannhsmp
12 Δεκ. 2007, 13:55
To βρήκες κιόλας από μαγαζί vodafone?? Περιμενω εντυπώσεις.
Να ρωτήσω κάτι άλλο. Επειδή δεν θέλω να βάλω κάρτα vodafone, θα πρέπει να ξεκλειδώσω το κινητό ή μπορώ να βάλω άλλη κάρτα αμέσως?
Σήμερα το φέρνουν! (αν εισαι και καλός πελάτης στο δίνουν σε σένα!)
λογικά θα πέρνει και άλλες κάρτες εκτός από VODAFONE αλλά ε θα έχεις το VLIVE . :X
puzzle21
12 Δεκ. 2007, 14:26
Γυρισα απο voda..Λεει υπαρχει στις αποθηκες οποτε αν το παραγγειλω θα το εχω αμμεσα..Ομως χωρις να εχω δει κατι οσο και να μου αρεσει ψιλοδισταζω..
Τι ρωτησα για το wm6 και εχει υποστηριξει σε πολλες γλωσσες συνεπως και στα ελληνικα..Το ειδαμε απο το pc της κοπελα που μ'εξυπηρετουσε.
Ουτως η αλλως δεν με ενδιαφερει αν ειναι στα αγγλικα αρκει να εχει ελληνικους χαρακτηρες..
Ομως κολλαω σε μικρολεπτομερειες γιατι δεν εχω δουλεψει το wm6..
Πχ..εχει δονηση?αναφορα?δειχνει φωτο καλουντος?ειναι ευκολη η αναζητηση επαφης μεσω καταλογου? κτλ..
Οποτε οποιος το παρει πρωτος η ξερεις ας μας βοηθησει..
Α και κατι αλλο..καθως εψαχνα τα νεα τηλ ειδα οτι και η htc φοραει τον ιδιο επεξεργαστη με το LG.
giannhsmp
12 Δεκ. 2007, 14:30
Γυρισα απο voda..Λεει υπαρχει στις αποθηκες οποτε αν το παραγγειλω θα το εχω αμμεσα..Ομως χωρις να εχω δει κατι οσο και να μου αρεσει ψιλοδισταζω..
Τι ρωτησα για το wm6 και εχει υποστηριξει σε πολλες γλωσσες συνεπως και στα ελληνικα..Το ειδαμε απο το pc της κοπελα που μ'εξυπηρετουσε.
Ουτως η αλλως δεν με ενδιαφερει αν ειναι στα αγγλικα αρκει να εχει ελληνικους χαρακτηρες..
Ομως κολλαω σε μικρολεπτομερειες γιατι δεν εχω δουλεψει το wm6..
Πχ..εχει δονηση?αναφορα?δειχνει φωτο καλουντος?ειναι ευκολη η αναζητηση επαφης μεσω καταλογου? κτλ..
Οποτε οποιος το παρει πρωτος η ξερεις ας μας βοηθησει..
Α και κατι αλλο..καθως εψαχνα τα νεα τηλ ειδα οτι και η htc φοραει τον ιδιο επεξεργαστη με το LG.
αν είχες και άλλο pda/phone θα είχε όλα που αναφέρεις ! γιατί να μην τα έχει και αυτό; να είμαστε και λίγο απαιτητικοί στην ελληνική γλώσσα ! μας έχουν παρατημένους! βλέπεις τούρκικα-σλοβένικα-οτι γλώσσα θες εκτός απο ελληνικά!
puzzle21
12 Δεκ. 2007, 14:33
αν είχες και άλλο pda/phone θα είχε όλα που αναφέρεις ! γιατί να μην τα έχει και αυτό; να είμαστε και λίγο απαιτητικοί στην ελληνική γλώσσα ! μας έχουν παρατημένους! βλέπεις τούρκικα-σλοβένικα-οτι γλώσσα θες εκτός απο ελληνικά!
ειχα οπως ανεφερα το htc 3300..μικρος επεξεργαστης και με ορισμενα προγραμματα κολλαγε..το εδωσα συντομα..
και οπως ανεφερες επειδη περασε λιγο απο τα χερια μου..για να εβλεπες photo καλουντος ας πουμε χρειαζοταν προγραμμα..
Γι αυτο και ρωταω γιατι δεν εχω καμια επαφη με wm6..
yurisco
12 Δεκ. 2007, 15:07
Μόλις το πήρα στα χέρια μου και το συγχρονίζω....
Το πήρα απο vodaphon Σταδιου 399€ με την επιδότηση που ειχα μου ήρθε 145 € ΜΙΑ ΧΑΡΑΑΑΑΑ
νεότερα σε λιγο οταν το πασπατέψω χεχεχεχεχεαν είχες και άλλο pda/phone θα είχε όλα που αναφέρεις ! γιατί να μην τα έχει και αυτό; να είμαστε και λίγο απαιτητικοί στην ελληνική γλώσσα ! μας έχουν παρατημένους! βλέπεις τούρκικα-σλοβένικα-οτι γλώσσα θες εκτός απο ελληνικά!
giannhsmp
12 Δεκ. 2007, 15:13
Μόλις το πήρα στα χέρια μου και το συγχρωνίζω....
Το πήρα απο vodaphon Σταδιου 399€ με την επιδότηση που ειχα μου ήρθε 145 € ΜΙΑ ΧΑΡΑΑΑΑΑ
νεότερα σε λιγο οταν το πασπατέψω χεχεχεχεχε
καλορίζικο! περιμένουμε εντυπώσεις !
Μόλις το πήρα στα χέρια μου και το συγχρωνίζω....
endiaferomai pra poly gia to ixeio an einai kalo kai dinato. please write soon:O:O
mafiasgr
12 Δεκ. 2007, 15:29
φιλε πολυ σημαντικο!!!
Σε παρακαλω βαλε μια σιμ αλλης εταιριας να δεις αν παιζει!! επισης σε θερμοπαρακαλω ποσταρε καμια φωτο της καμερας;;να δω αν αξιζει ειμαι μεταξυ του LG και ενος HTC Touch Cruise,θελω να το παρω και εγω
Περιμενουμε νεα σου
maik85
12 Δεκ. 2007, 16:13
Τζάμπα το πήρες!!;) Μεγιά σου φίλε!:D Περιμένουμε εντυπώσεις.
Όπως ανέφεραν και παραπάνω, αν μπορείς δοκίμασέ το και με μια κάρτα από wind/cosmote, να μας πεις αν παιζει κανονικά. Θα μας βγάλεις από μεγάλη απορία!!!:):)
nick08alex
12 Δεκ. 2007, 19:09
Μηπως θα μπορουσες να μας πεις την τιμη SAR που γραφει στο manual?
giannhsmp
12 Δεκ. 2007, 19:23
Μηπως θα μπορουσες να μας πεις την τιμη SAR που γραφει στο manual?
sar : 1.04-1.24 W/kg
cicilianos
12 Δεκ. 2007, 19:25
To exw paraggeilei kai egw alla akoma de me phran thlefwno re gamwto!
Akoume tis antupwseis sou!
giannhsmp
12 Δεκ. 2007, 19:36
To exw paraggeilei kai egw alla akoma de me phran thlefwno re gamwto!
Akoume tis antupwseis sou!
αρκετά καλό . αυτό βλέπω τώρα!
nick08alex
12 Δεκ. 2007, 19:42
sar : 1.04-1.24 W/kg
θενκς...πολυ ψηλο, κριμα..
efkarjr
12 Δεκ. 2007, 20:25
yurisco και όποιος άλλος το πήρε, πείτε μας εντυπώσεις. Ό,τι λεπτομέρεια μπορείτε να σκεφτείτε ή παρατηρήσετε!!!
Εδώ Θεσσαλονίκη που ρώτησα σε μαγαζιά της Βόνταφον δεν το είχαν. Γνωρίζει κανείς για σαλόνικα;
Georgema
12 Δεκ. 2007, 21:15
Πήρα το τελευταίο από Σταδίου και γω.
Λοιπόν. Τα WM είναι ελληνικά. Φοβάμαι ότι το wifi είναιμκλειδωμένο και δε μπορείς να μπεις internet με αυτό παρά μόνο μέσω wap-3G. Αν κάποιος άλλος κατάλαβε διαφορετικά ας μου πει γιατί μου τη δίνει αυτό το νταβατζιλίκι.
Οτι άλλο θέλετε σιγά σιγά θα απαντάω σε αυτά που ξέρω.
Γενικές εντυπώσεις. Εκπληκτική συσκευή. δε τη πιάνει το μάτι σου. Και κατάμαυρη. Πολύ μούρη.
cicilianos
12 Δεκ. 2007, 21:18
Basika opou kai an diabasa sto net den milousan gia kleidwmeno wi fi!Mhpws den to exeis setarei kala?
Ean tuxon einai etsi kanw amesws pisw!De to suzhtw me tipota!Autos einai o logos pou to thelw!
akis_k
12 Δεκ. 2007, 21:20
Φοβάμαι ότι το wifi είναι κλειδωμένο και δε μπορείς να μπεις internet με αυτό παρά μόνο μέσω wap-3G.
Καλορίζικο :)..
Αυτό με χάλασε πολύ (πιστεύω να μην είναι έτσι) :mad: ..Για αυτό φοβάμαι τα αποκλειστικά vodafone :( :mad:.
mafiasgr
12 Δεκ. 2007, 21:23
ρε φιλε βγαζει φοτογραφιες καλες για τα 2 mp εγω ειδα κατι αθλιες για ανεβασε καμια!!!
Ρε λετε το wifi να ειναι κλειδωμενο!!!
εξωτερικο bluettoth του εβαλες να μας αν κλειδωνει για να παικσεις με κανα destinator
καποιοι λενε για σοβαρο bug που μπανει το ηχειο σε mute οταν μιλανε αληθευει
cicilianos
12 Δεκ. 2007, 21:27
Ti sto kalo.......tetoia den exw akousei akoma.....
Lete na exei kanei tetoia mpinia h Voda?399 eurw kai na mhn uparksei ekplhksh edw pou ta leme einai elafrws APITHANO!
An den uparksoun problhmata bebaia tha to parw AMESWS!
ibiza6
12 Δεκ. 2007, 21:27
Σημερα το παρηγγειλα και εγω και μου ειπαν για Παρασκευη.
Για να δουμε εσεις που το πηρατε θα μας κανετε να περιμενουμε με αγωνια η να το μετανιωσουμε.?
cicilianos
12 Δεκ. 2007, 21:28
Elpizw to prwto!
Ante na doume!
Georgema
12 Δεκ. 2007, 21:33
Φωτογραφίες μιά χαρά που δοκίμασα. Με flash γαλαζωπές. Χωρίς φλας και με εσωτερικό φωτισμό μιά χαρά. Δε ξέρω βέβαια τι απαιτήσεις έχει ο καθένας. Εγώ ικανοποιημένος είμαι.
Το wifi το σετάρισα και όταν πάω μεσω internet explorer να μπω σε κάποιο site μου βγάζει κάτι γιά VF. Θα το ψάξω κι άλλο και θα σας πω.
Πρώτο wm γιά μένα οπότε υπομονή.
Θα δοκιμάσω και εξωτερικό GPS bluetooth μόλις πάρω κάρτα μνήμης και βάλω navigator :-)
cicilianos
12 Δεκ. 2007, 21:44
aha...lete na mas bgazei sto VL?Tha trelathw an exei kanei tetoia ******* h VODA!
Φωτογραφίες μιά χαρά που δοκίμασα. Με flash γαλαζωπές. Χωρίς φλας και με εσωτερικό φωτισμό μιά χαρά. Δε ξέρω βέβαια τι απαιτήσεις έχει ο καθένας. Εγώ ικανοποιημένος είμαι.
Το wifi το σετάρισα και όταν πάω μεσω internet explorer να μπω σε κάποιο site μου βγάζει κάτι γιά VF. Θα το ψάξω κι άλλο και θα σας πω.
Πρώτο wm γιά μένα οπότε υπομονή.
Θα δοκιμάσω και εξωτερικό GPS bluetooth μόλις πάρω κάρτα μνήμης και βάλω navigator :-)
to ixeio??
Georgema
12 Δεκ. 2007, 22:13
Μιά χαρά και το ηχείο. Πάντα μιλάω γιά τα δικά μου γούστα. Δε το τσίτωσα αλλά ακουγόταν ωραία και καθαρά.
cicilianos
12 Δεκ. 2007, 22:15
Opote exoume kai leme:
Hxio ok.
kamera mia xaroula.
Mas menoun to wi fi kai to gps....kai kseroume ti paizei panw katw.
Apo taxuthta paideia pws ta paei?
johner
12 Δεκ. 2007, 22:17
Με το wifi κάτι δεν κάνετε σωστά ή προσπαθεί να μπει σε κλειδωμένο AP.
cicilianos
12 Δεκ. 2007, 22:21
kai egw se kati tetoio elpizw!
Basika den exei logikh uparskhs an einai kleidwmeno!
Ti tha pei kleidwmeno re paideia?
efkarjr
12 Δεκ. 2007, 22:22
Αυτό για το wifi πολύ περίεργο μου ακούγεται. Εύχομαι να μην είναι έτσι.
Δε διάβασα κάτι παρόμοιο σε κανένα από τα ξένα φορουμ που έψαξα. Αλλά ακόμα και να είναι έτσι ίσως και να σπάει.
Αλλά επειδή μιλάμε για βόνταφον και κλειδώματα, μπορεί να μας πει κάποιος από τους τυχερούς κατοχους σε ποια σημεία φαίνεται ότι το κινητό είναι βόνταφον-ικό και πόσο σπαστικό είναι αυτό;
Georgema
12 Δεκ. 2007, 22:29
Στη πρόσοψη μόνο αλλά δε μπορώ να πω ότι είναι σπαστικό. Είναι στα χρώματα του λογότυπου κάτω από την οθόνη και δεν είναι πολύ γυφτέ.
Οσο γιά το wifi. Δε μπαίνω σε κλειδωμένο AP. Ανοιχτό μιά χαρά είναι αλλά δεν...Και γω ελπίζω σε γρήγορο σπάσιμο και debranding (όπου έχουν επέμβει) και αν έχω δίκιο. Υπάρχει περίπτωση να κάνω καμμιά χοντρη πατάτα αν και δε το νομίζω γιατί τό έδωσα σε γνώστη WM να μου το σετάρει. Πάντως θα διαβάσω και το manual μήπως και κάποιο λάθος κάνω. Πριν είχα P990 και είχα συνδεθεί μιά χαρά.
cicilianos
12 Δεκ. 2007, 22:37
Opou diabasa elegan pws h bonta den exei epembei para polu sto sugekrimeno thlefwno.
Paikse me to wi fi oso mporeis na doume tis to kalo ginetai.
efkarjr
12 Δεκ. 2007, 22:41
Από άρθρο του the unwired στις 29/8 πριν κυκλοφορήσει το τηλέφωνο:
"Other features Bluetooth 2.0 and WiFi (which isn't mentioned yet but the screenshot above indicates WiFi). Nevertheless, Vodafone, which is expected to launch it later this year in Europe, is expected to exclude WiFi from its version of the LG KS20."
mafiasgr
12 Δεκ. 2007, 22:42
re file sta exo priksei alla ektos apo to wifi pou einai iperbasiko anebase re kai kamoia foto apo thn kamera !!!
programma gia gps tha sou doso ego mhn anisixeis
keeep us updated
sta priksa;;;:)
cicilianos
12 Δεκ. 2007, 22:46
Από άρθρο του the unwired στις 29/8 πριν κυκλοφορήσει το τηλέφωνο:
"Other features Bluetooth 2.0 and WiFi (which isn't mentioned yet but the screenshot above indicates WiFi). Nevertheless, Vodafone, which is expected to launch it later this year in Europe, is expected to exclude WiFi from its version of the LG KS20."
An tuxon tote akurwnw pragmatika thn agoar tou kai perimenw gia to Cruise kai na pane na Apo auto pou kserete!:lol::lol::lol::p
Ti karagiozilikia einai auta more?Pagmatika paideia an exoun kanei tetoia patata tote einai oi apisteutoi blakes!
Georgema
12 Δεκ. 2007, 22:49
Ελπίζω μόνο να βγει γρήγορα το σχετικό σπάσιμο.
Φίλε δε μου τα πρήζεις αλλά είναι αργά. Πρόγραμμα βρίσκω και γω. Αν έχεις υπομονή μέχρι αύριο.
mplip^
12 Δεκ. 2007, 23:05
λοιπον
εχουμε και λεμε και απο εναν ακομα κατοχο....
1)εμφανιση. ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ
Οποιος το αγγιζει μαγευεται. Ενα prada με μεγαλυτερη οθονη και πρακτικη θηκη μεταφορας, για να μη χαλαει κιολας
2)Λειτουργικο σχεδον ΚΑΘΟΛΟΥ πειραγμενο απο τη Βοντα.
Το μονο που εχει , ειναι ενα κουμπι που σε βαζει απευθειας στο λαιβ! και ρυθμισεις ηδη περασμενες για λαιβ! και ιντερνετ...
3)Οθονη καταπληκτικη. Αποκρινεται στην αφη Α Ρ Ι Σ Τ Α !
Ακομα και για μενα που ειμαι απιστευτα νευρικος....
4)Πακετακι πληρες αν και θα ηθελα λιγο κατι παραπανω... λιγη γκλαμουρια περισσοτερη
εχει ακουστικα βιβλιο θηκη καλωδιο σιντι
5)Wm6 ελληνικα
6)Αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι ακομα δεν εχω βρει πως να βαλω ηχο ειδοποιησης για τα email... νομιζω πως δεν εχει και αυτο θα με εκνευρισει αρκετα...
7)wifi: δε το ειδα κλειδωμενο πουθενα... βρισκει αμεσα τα δικτυα απλα δεν εχω συνδεθει γιατι στη δουλεια ειναι ολα κλειδωμενα... Αλλα δε νομιζω να εχει καποιο προβλημα σε αυτο. Περιμενω να βρω καποιο free hotspot και να συνδεθω.
Μεχρι στιγμης ειμαι απιστευτα ικανοποιημενος.
Το ηθελα , ειναι οπως το ηθελα και δε με εχει απογοητεψει.
Λειτουργει με ολα τα δικτυα, ειναι φοβερο , ειναι φθηνο, ειναι σεξυ....
θα πουλησει πολυ.
;)
Georgema
12 Δεκ. 2007, 23:10
ΘΡΙΑΜΒΟΣ!!! Τελικά τα κατάφερα. Κάποια ****** έπαιζε. Συνδέθηκα μιά χαρά. Και το πιό ωραίο είναι ότι αν δεν έχεις ανοιχτό wifi σε ρωτάει αν θες να μπεις με GPRS!!! Cool???
johner
12 Δεκ. 2007, 23:11
6)Αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι ακομα δεν εχω βρει πως να βαλω ηχο ειδοποιησης για τα email... νομιζω πως δεν εχει και αυτο θα με εκνευρισει αρκετα...
Δοκίμασε το πρόγραμμα phonealarm.
efkarjr
12 Δεκ. 2007, 23:11
7)wifi: δε το ειδα κλειδωμενο πουθενα... βρισκει αμεσα τα δικτυα απλα δεν εχω συνδεθει γιατι στη δουλεια ειναι ολα κλειδωμενα... Αλλα δε νομιζω να εχει καποιο προβλημα σε αυτο. Περιμενω να βρω καποιο free hotspot και να συνδεθω.
;)
Γρήγορα λοιπόν σε κανένα αεροδρόμιο ή σε κανένα starbucks! Ή ακόμα και στη γειτονιά σου, όλο και κάποιος γείτονας θα έχει αφήσει ξεκλείδωτο το ρουτερ του!
Πλάκα κάνω, ευχαριστούμε για τις εντυπώσεις και αναμένουμε την απάντηση για το ασύρματο δίκτυο.
ΕΔΙΤ: Georgema μόλις διάβασα το ποστ σου, αύριο πάω να το ψαξω ξανά και να το πάρω!!! Άντε κάνε κανένα ποστ στο φόρουμ από το κινητό!!!
mplip^
12 Δεκ. 2007, 23:34
Δοκίμασε το πρόγραμμα phonealarm.
θα δοκιμασω
αληθεια αγαπη...ξερεις γιατι τα πληκτρολογια που εβαλα δε λειτουργουνε?
johner
12 Δεκ. 2007, 23:39
θα δοκιμασω
αληθεια αγαπη...ξερεις γιατι τα πληκτρολογια που εβαλα δε λειτουργουνε?
Ποια πληκτρολόγια δοκίμασες;
Να τα βάζεις στην κύρια μνήμη, όχι στην κάρτα.
Μη με λες αγάπη, θα μας καταλάβουν!:grin:
mplip^
13 Δεκ. 2007, 00:01
στην κυρια τα εβαλα αλλα τιποτα
αμα σε λεω μωρακι θα ειναι πιο ευκολο λες να κρυφτουμε?:lol:
maik85
13 Δεκ. 2007, 00:01
Έχω ψηθεί τρελά για το κινητό!!:D:D:D Αφού δουλεύει και το wifi και δέχεται κάρτες από άλλες εταιρείες, θα αρχίσω να το ψάχνω από αύριο να το κλείσω!
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που το πήραν και δώσαν τα φώτα τους;)
johner
13 Δεκ. 2007, 00:06
στην κυρια τα εβαλα αλλα τιποτα
αμα σε λεω μωρακι θα ειναι πιο ευκολο λες να κρυφτουμε?:lol:
Πες και ποια έβαλες καρδιά μου :p.
mplip^
13 Δεκ. 2007, 00:19
Πες και ποια έβαλες καρδιά μου :p.
touchpal keyboard kai toucj keyboard
τα βλεπει περασμενα αλλα οταν βαζω αυτο ως defaul, μου βγαζει ξανα το original
giannhsmp
13 Δεκ. 2007, 00:27
touchpal keyboard kai toucj keyboard
τα βλεπει περασμενα αλλα οταν βαζω αυτο ως defaul, μου βγαζει ξανα το original
έχει κανείς τα java mobile games; A Π Ι Θ Α Ν Ο .....
nikolakis1904
13 Δεκ. 2007, 00:40
paidia epeidi skeftomai kai gw na to tsimpisw to kinito kai eimai kai sxetika kainourgios sta WM6 mipws tha mporousate na mou proteinete kapoia sites me efarmoges kai paixnidia?
Thanks ek twn proterwn kai sorry gia ta greeklish!
giannhsmp
13 Δεκ. 2007, 00:44
Από site εχει αρκετά ! ψάξε λίγο !
yurisco
13 Δεκ. 2007, 01:28
Γρήγορα λοιπόν σε κανένα αεροδρόμιο ή σε κανένα starbucks! Ή ακόμα και στη γειτονιά σου, όλο και κάποιος γείτονας θα έχει αφήσει ξεκλείδωτο το ρουτερ του!
Πλάκα κάνω, ευχαριστούμε για τις εντυπώσεις και αναμένουμε την απάντηση για το ασύρματο δίκτυο.
ΕΔΙΤ: Georgema μόλις διάβασα το ποστ σου, αύριο πάω να το ψαξω ξανά και να το πάρω!!! Άντε κάνε κανένα ποστ στο φόρουμ από το κινητό!!!
Λοιπόν μια χαρα φαίνεται το κινητό...
Οκ και το wifi συνδέεται στο ασυρματο δίκτυο στο σπίτι .
Αν το συγκρίνεις βέβαια με το iphone που έχω ειναι πιο μικρή η οθόνη του ο ήχος του ηχείου νομίζω λίγο καλύτερος απο το iphone βέβαια του iphone τα ηχεία ειναι δύο,αλλα στα ακουστικά ο ήχος μέτριος αρκετά χαμηλός, καμιά σχέση με του iphone.
yurisco
13 Δεκ. 2007, 01:53
Λοιπόν μια χαρα φαίνεται το κινητό...
Οκ και το wifi συνδέεται στο ασυρματο δίκτυο στο σπίτι .
Αν το συγκρίνεις βέβαια με το iphone που έχω ειναι πιο μικρή η οθόνη του ο ήχος του ηχείου νομίζω λίγο καλύτερος απο το iphone βέβαια του iphone τα ηχεία ειναι δύο,αλλα στα ακουστικά ο ήχος μέτριος αρκετά χαμηλός, καμιά σχέση με του iphone.Να λοιπόν και pοst από το τηλέφωνο μια χαρα ειναι παιδιά ,ακόμη βεβαια το πασπατέυω
puzzle21
13 Δεκ. 2007, 07:47
Καλοριζικααα!!!
Η οθονη του λειτουργει ευκολα με τα δαχτυλα η χρειαζεται η αγκιδα?
Καπου πηρε το ματι μου οτι μπορεις σχετικα ευκολα να στειλεις μνμ γραφοντας με τα δαχτυλα, ισχυει?
mafiasgr
13 Δεκ. 2007, 09:01
μπραβο ρε παιδια
Περιμενουμε νεα σας
Georgema
13 Δεκ. 2007, 09:04
Μιά χαρά λειτουργεί και η οθόνη. Εγώ δεν έχω βγάλει το προστατευτικό ακόμα και παίζει μιά χαρά. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την επιλογή μου.
Τώρα μιά και εγώ είμαι νέος στα WM δε δίνετε και σε μας τους ασχετους καμμιά διεύθυνση γιά εφαρμογές?
Επίσης που βρίσκουμε και πως βάζουμε θέματα? (Το ξέρω...RTFM αλλά λέω μήπως είναι πιό εύκολο)
puzzle21
13 Δεκ. 2007, 09:27
Μιά χαρά λειτουργεί και η οθόνη. Εγώ δεν έχω βγάλει το προστατευτικό ακόμα και παίζει μιά χαρά. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την επιλογή μου.
Τώρα μιά και εγώ είμαι νέος στα WM δε δίνετε και σε μας τους ασχετους καμμιά διεύθυνση γιά εφαρμογές?
Επίσης που βρίσκουμε και πως βάζουμε θέματα? (Το ξέρω...RTFM αλλά λέω μήπως είναι πιό εύκολο)
Αν θυμαμαι καλα τα θεματα ειναι της μορφης .tsk και καπου μπαινουν στα programme files..
Βαλε στο google ipmarts forum και θα σου βγαλει ενα site με διαφορα τετοια..
Αλλιως ψαξε εδωμεσα στα forum της htc..θα βρεις παρα πολλα προγραμμα!
Πες μου ομως γιατι με ενδιαφερει πολυ..
Γραφεις ψιλοανετα μυνημα με τα δαχτυλα?
Διαβασα οτι εχει καταλογο photocall η κατι τετοιο..Εχεις δει αν εχει λειτουργια να βγαινει photo οταν σε καλει καποιος?
Σορρυ που σε ζαλιζουμε!
spacie
13 Δεκ. 2007, 09:28
το πήρα κι εγώ χτες
δεν έχω παίξει πολύ ακόμη μαζί του
καλές εντυπώσεις μου αφησε
το μόνο που με εσπασε τρελά ειναι τα ελληνικά windows και το πληκτρολόγιο στα ελληνικά που δεν μένει ποτέ στα αγγλικά αλλά με κάθε γράμμα επιστρέφει στα ελληνικά
υπάρχει τρόπος να αλλάξω γλώσσα στα windows να βάλω αγγλικά;
δεν βρήκα κάτι στις ρυθμίσεις
και για το πληκτρολόγιο μέχρι να περάσω κανένα άλλο να κάνω σαν default γλώσσα τα αγγλικά;
Georgema
13 Δεκ. 2007, 09:30
No problem πίδες. Ευχαρίστως να βοηθήσω όπου μπορώ.
Μύνημα με δάχτυλα δε δοκίμασα. Πάντως το πληκτρολόγιο είναι πολύ μικρό γιά να γράφεις με δάχτυλα. Το ψιλοαποκλείω. Βέβαια υπάρχουν εναλλακτικά πληκτρολόγια.
Γιά το photocall δε ξέρω. Πρέπει να το δοκιμάσω.
puzzle21
13 Δεκ. 2007, 09:45
Μύνημα με δάχτυλα δε δοκίμασα. Πάντως το πληκτρολόγιο είναι πολύ μικρό γιά να γράφεις με δάχτυλα. Το ψιλοαποκλείω. Βέβαια υπάρχουν εναλλακτικά πληκτρολόγια.
Φιλε σε ευχαριστουμε..
Θα το εκτιμουσα να το δοκιμαζες..(ενα μνματακι δεν ειναι τιποτα,χαχα)..καπου ειδα οτι τα παει πολυ καλα στα μηνυματα με τα δαχτυλα..(λεει οτι και λαθος γραμμα να πατησεις, απλα το σερνεις στο σωστο και το διορθωνει)..
Οσο για τις photo υπαρχουν κ προγραμματα που το κανουν απλα ειμαι περιεργος να δω αν εχει απο μονο του..
Georgema
13 Δεκ. 2007, 09:58
το πήρα κι εγώ χτες
δεν έχω παίξει πολύ ακόμη μαζί του
καλές εντυπώσεις μου αφησε
το μόνο που με εσπασε τρελά ειναι τα ελληνικά windows και το πληκτρολόγιο στα ελληνικά που δεν μένει ποτέ στα αγγλικά αλλά με κάθε γράμμα επιστρέφει στα ελληνικά
υπάρχει τρόπος να αλλάξω γλώσσα στα windows να βάλω αγγλικά;
δεν βρήκα κάτι στις ρυθμίσεις
και για το πληκτρολόγιο μέχρι να περάσω κανένα άλλο να κάνω σαν default γλώσσα τα αγγλικά;
Αν κάνεις double click στο σκουλήκι που σε γυρνάει σε Αγγλικό πληκτρολόγιο μένει εκεί μέχρι να τελειώσεις ότι γράφεις.
Georgema
13 Δεκ. 2007, 10:00
Φιλε σε ευχαριστουμε..
Θα το εκτιμουσα να το δοκιμαζες..(ενα μνματακι δεν ειναι τιποτα,χαχα)..καπου ειδα οτι τα παει πολυ καλα στα μηνυματα με τα δαχτυλα..(λεει οτι και λαθος γραμμα να πατησεις, απλα το σερνεις στο σωστο και το διορθωνει)..
Οσο για τις photo υπαρχουν κ προγραμματα που το κανουν απλα ειμαι περιεργος να δω αν εχει απο μονο του..
Οχι δε γίνεται φίλε μου. Είναι πολύ μικρά τα γράμματα γιά να γράψεις με το δάχτυλο.
η καμερα στα 2 mp προσεγκιζει καθολου το Κ750 ????? η ειναι σαν τα αλλα ppc
puzzle21
13 Δεκ. 2007, 10:21
[QUOTE=Georgema;2147417]Οχι δε γίνεται φίλε μου. Είναι πολύ μικρά τα γράμματα γιά να γράψεις με το δάχτυλο.[/QUOT
σε ευχαριστω πολυ φιλε μου..
το εκανα κρατηση να παω το απογευμα να το παρω..
Οποτε απο αυριο θα πω κι εγω τις αποψεις μου..
Παντως μεχρι στιγμης τα 400 που εχει τα θεωρω αριστη τιμη για ενα τηλ..
Με την επιδοτηση μου ειπαν 200..super!!!!
efkarjr
13 Δεκ. 2007, 10:25
Το έκανα παραγγελία και εγώ στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα τους έρχεται. Με την επιδότηση θα μου βγει τζαμπα 50 ευρώ γιατί έχω οικογενειακό. Ακόμα και η πλαστική απομίμηση που είχαν στον "πάγκο" ήταν πολύ στυλάτη.
Το μόνο πρόβλημα, επειδή λέει κάνω φορητότητα αριθμού θα αργήσουν 2-3 μέρες να πάρουν να μου δώσουν τη συσκευή μέχρι να πάρουν έγκριση από την προηγούμενη εταιρεία...
Και άλλες ερωτήσεις:
-η μπαταρία -για όσους το έχουν παιδέψει πολύ- τι λέει;
-πληζ ρε παιδιά μπορείτε να ανεβάσετε καμιά φωτό;
pand1982
13 Δεκ. 2007, 10:28
Αυτό το πληκτρολόγιο που είδα παραπάνω σε κάποιο post του συγκεκριμένου θέματος, έχει δοκιμάσει κάποιος να το εγκαταστήσει να δούμε αν δουλεύει? Υποθέτω ότι δεν είναι το original πληκτρολόγιο του έτσι??? Κάποιος είχε αναφέρει παραπάνω ότι δεν μπορούσε να εγκαταστήσει άλλο πληκτρολόγιο.... Τι έγινε τελικά με αυτό το θέμα?
Επίσης, το SAR 1,04 προέκυψε απο το manual?
mplip^
13 Δεκ. 2007, 10:36
1,04 απο το manual , ναι
Οτι και αν κανω δε δεχεται αλλο πληκτρολογιο
μονο το αυθεντικο
φταιει που ειναι το μενου στα ελληνικα?
Εχει κανεις καμια ιδεα πως μπορουμε να το παρακαμψουμε αυτο?
Georgema
13 Δεκ. 2007, 10:50
To ipmart τόξερα αλλά τόχα ξεχάσει. ΘΗΣΑΥΡΟΣ!!!
puzzle21
13 Δεκ. 2007, 11:12
To ipmart τόξερα αλλά τόχα ξεχάσει. ΘΗΣΑΥΡΟΣ!!!
:up::up::up:
pand1982
13 Δεκ. 2007, 11:13
Γενικά, κάποιος έμπειρος στα WM ξέρει αν υπάρχει για παράδειγμα τρόπος να έχουμε πληκτρολόγιο όπως τα κλασικά ΝΟΚΙΑ σε WM δηλαδή με νούμερα και λεξικό για τα SMS?
Λογικά κάπως δεν πρέπει να γίνεται αυτό? Θα ήταν αρκετά χρήσιμο για αυτούς που αποφασίζουν την μετάβαση στα WM...
mplip^
13 Δεκ. 2007, 11:17
εβαλε κανεις κανα πληκτρολογιο τελικα?
οποιο και αν περναω δε γινεται τιποτα
εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορουμε να κανουμε?
εχει καταντησει αηδια
puzzle21
13 Δεκ. 2007, 11:18
Γενικά, κάποιος έμπειρος στα WM ξέρει αν υπάρχει για παράδειγμα τρόπος να έχουμε πληκτρολόγιο όπως τα κλασικά ΝΟΚΙΑ σε WM δηλαδή με νούμερα και λεξικό για τα SMS?
Λογικά κάπως δεν πρέπει να γίνεται αυτό? Θα ήταν αρκετά χρήσιμο για αυτούς που αποφασίζουν την μετάβαση στα WM...
Ψαχτειτε στα forum της htc σιγουρα θα βρειτε ολες τις απαντησεις για wm..
PARALLAX
13 Δεκ. 2007, 12:07
Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ τρομερά για το συγκεκριμένο - κατα τα φαινόμενα - καταπληκτικό κινητό θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση: Τα windows mobile office -τα οποία δέν έχω δουλέψει ποτέ - εδώ και χρόνια ειχα μόνο symbian - κατα πόσο είναι συμβατά με τα κανονικά office? Δηλαλή μια εφαρμογή π.χ. τιμολόγησης φτιαγμένη στο excel θα λειτουργεί κανονικά στα mobile office?
Ευχαριστώ
TheGuru
13 Δεκ. 2007, 12:28
Μήπως ρε παιδιά είναι λιγο gay το κινητό; Πολύ illustration το κόβω και γυναικείο...
basil9
13 Δεκ. 2007, 12:35
Πάντως είναι πολύ βασικό να ξεκαθαριστεί από κάποιον ευτυχή κάτοχο αν μπορεί να τρέξει το Destinator με εξωτερικό bluetooth GPS.
Αν και δε βρίσκω λόγο γιατί να μη γίνεται!
yurisco
13 Δεκ. 2007, 12:35
Μήπως ρε παιδιά είναι λιγο gay το κινητό; Πολύ illustration το κόβω και γυναικείο...
Καλά δεν το συζητάμε, ασε που εγώ εχω παρατηρήσει οτι σπάει και λίγο τη μέση του και κουνιέται περίεργα :lol::lol::lol::lol::lol:
ioanis kalos
13 Δεκ. 2007, 12:44
για πληκτρολογιο πηγαινε στο www.resco.net
tasos_wrc
13 Δεκ. 2007, 12:52
Ρε παιδες πιος ο λογος να παρει καποιος τοτε το touch κ οχι το LG? Μα τι απιστευτη τιμη ειναι αυτή;;;
Απο αυτους που το εχουν στα χερια τους περιμενουμε rievews με τα θετικα αλλα κ με τα αρνητικα.
Υπαρχει περιπτωση να το φερει κανας αλλος για να αποφυγουμε το Logo της VF? (εστω κ σε κανα μηνα)
maik85
13 Δεκ. 2007, 12:58
Υπαρχει περιπτωση να το φερει κανας αλλος για να αποφυγουμε το Logo της VF? (εστω κ σε κανα μηνα)
Πράγματι αυτό με χαλάει και μένα, όχι μόνο της voda, αλλά γενικά τα logo των εταιρειών κινητής πάνω σε συσκευές. Θα το αγοράσω σκέτη συσκευή μάλλον και προτιμώ να μην γράφει κάτι πάνω.
Πάντως σε Γερμανό που ρώτησα σε 2 κατασήματα, δεν γνώριζαν τίποτα, ούτε καν για viewty.
Μελλοντικά φοβάμαι μην τυχόν ανεβεί η τιμή του, γιατί το κινητό είναι super για τα λεφτά του!! Πιστεύω η καλύτερη σχέση τιμής-πραγματικής αξίας για κινητό αυτή τη στιγμή.
efkarjr
13 Δεκ. 2007, 12:59
Μόλις υπέγραψα στη το νέο συμβόλαιο στη Βόντα για το κινητό! Είδα τη συσκευη, πολύ όμορφη, δεν μου την έδωσε όμως την έκανε κράτηση γιατί πρέπει να λάβει λέει την έγκριση για φορητότητα αριθμού σε 15 μέρες!!!
Ρε παιδιά τόσο πολύ αργεί η φορητότητα; Είναι δυνατόν;
gkandir
13 Δεκ. 2007, 13:06
...
Πάντως σε Γερμανό που ρώτησα σε 2 κατασήματα, δεν γνώριζαν τίποτα, ούτε καν για viewty.
...
Εγώ ρώτησα στο Γερμανό στο Γαλάτσι προχθές και το Viewty το είχαν στα 495€. Για να είμαι ειλικρινής, για το KS20 δε ρώτησα. Το Viewty πάντως το είχαν.
nstamoul
13 Δεκ. 2007, 14:18
Θα ήταν πολύ χρήσιμο να μαθαίναμε αν παίρνει καρτούλες μεγαλύτερες από 2 GB.Αν κάποιος έχει ας δοκιμάσει και ας μας πει.
Εγώ το κινητό το παρήγγειλα και θα το έχουν στο μαγαζί σήμερα ή την Τρίτη αλά θα το πάρω στα χέρια μου μάλλον την άλλη παρασκευή όταν επιστρέψ στην ιδιαίτερη πατρίδα μου για διακοπές.
puzzle21
13 Δεκ. 2007, 14:40
Για να καταλαβω κατι..το lg εχει το windows mobile 6 στο οποιο οπως και στο prada εχει δικες της συντομευσεις για ευκολια? ετσι δεν ειναι η κανω λαθος?
Και στο wb6 μπορεις να φτιαξεις εσυ το menu αλλα θελει προγραμματα..
maik85
13 Δεκ. 2007, 15:16
Δεν έχω δουλέψει κανένα από τα 2 κινητά, όμως το KS20 είναι wm, ενώ το PRADA όχι. Οπότε δεν πιστευώ να έχουν πολλές ομοιότητες.
puzzle21
13 Δεκ. 2007, 15:19
Δεν έχω δουλέψει κανένα από τα 2 κινητά, όμως το KS20 είναι wm, ενώ το PRADA όχι. Οπότε δεν πιστευώ να έχουν πολλές ομοιότητες.
οχι δεν εχουν καμια σχεση σα λειτουργικο..ομως απ οτι φαινεται στο wm εχουν προσαρμοσει καποια κουμπια σαν διευκολυνση που ειχε και το prada νομιζω..
mafiasgr
13 Δεκ. 2007, 15:22
re paidia
perimenoume me anipomonisia to review sas!!!
Kamera fotos sto pc
wifi
kai destinator me eksoteriko bluetooth
Mhn mas agite tha skasoume:ninja:
odytsak
13 Δεκ. 2007, 17:22
Απλά μια παρατήρηση να κάνω...:O
Το thread (εφόσον έχει windows mobile λειτουργικό) έπρεπε ν' ανοιχτεί στο Windows Mobile Pocket PCs (http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=23)
και όχι εδώ ώστε εμείς που ασχολούμαστε με wm να μπορούμε να παρακολουθούμε το θέμα άμεσα και γιατί όχι με τις γνώσεις μας να βοηθάμε τα καινούρια παιδιά.;)
mplip^
13 Δεκ. 2007, 18:16
εχω εκνευριστει απιστευτα με το πληκτρολογιο
το μονο που δουλειε ειναι το hikeyboard, το οποιο ομως οταν γραφω και μετα στελνω....
ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΕΝΑ!\ο παραληπτης δε βλεπει κανεναν χαρακτηρα!
Τι να κανω? Να του περασω αλλη ρομ? Την αυθεντικη της htc ας πουμε για το touch? Τι να κανω? Τι να κανωωωωωωωωωωωωωω... εχω εκνευριστει
και οχι τιποτα αλλο , αλλα το φτιαξα μια χαρα στο today screen.... να κανω hard reset ?
πειτε μου καμια ιδεα ρε παιδια , θα τα παρω
christou
13 Δεκ. 2007, 18:27
Τι να κανω? Να του περασω αλλη ρομ? Την αυθεντικη της htc ας πουμε?
:blink::X:confused::shock::heat::dizzy:
φιλε για ποια συσκευη μιλας?
αν μιλας για το lg πως θα του περασεις ρομ της htc?
δεν ειναι δυναμον!
cicilianos
13 Δεκ. 2007, 18:38
Pwpw tha trelathw!
To exw paraggeilei edw kai meres kai de mou to fernoun!AXRHSTOI!
Teleia ta nea!Olo to bradu sto stratopedo to skeftomoun kai elega pws an tuxon einai kleidwmeno tha parw allo......eutuxws.
mplip^
13 Δεκ. 2007, 18:51
:blink::X:confused::shock::heat::dizzy:
φιλε για ποια συσκευη μιλας?
αν μιλας για το lg πως θα του περασεις ρομ της htc?
δεν ειναι δυναμον!
1o) einai wm6 pro, αρα εν εχει διαφορα με ολα τα υπολοιπα... Νομιζω ?
2ο) ολοι εσεις που ειστε τοσο αστερακια στα wm6 ,δε μας βοηθατε και εμας λιγο στα διαφορα θεματακια που εχουμε χωρις διαφορα επιπλεον που εμεις δε καταλαβαινουμε?
πχ εδω μιλαμε για ενα υπαρκτο προβλημα της συσκευης με τα πληκτρολογια. ξερει καποιος πως λυνεται ?
Κατι ακομα που δε μου αρεσει ειναι οτι δε κραταει τις ρυθμισεις του ηχου. Πχ εχω βαλει δονηση και η χο μαζι για εισερχομενες αλλα συνεχως χτυπαει μονο ο ηχος και καθε 3 και λιγο πρεπει να το ρυθμιζω και παλι
αυτο ξερει κανεις πως φτιαχνεται ? δε μιλαμε για τη συσκευη αυτη και μονο, μιλαμε προφνως για ολες τις wm6 συσκευες ...
μωρο Τζωνερ βοηθαααααααααααααα
christou
13 Δεκ. 2007, 19:03
1o) einai wm6 pro, αρα εν εχει διαφορα με ολα τα υπολοιπα... Νομιζω ?
2ο) ολοι εσεις που ειστε τοσο αστερακια στα wm6 ,δε μας βοηθατε και εμας λιγο στα διαφορα θεματακια που εχουμε χωρις διαφορα επιπλεον που εμεις δε καταλαβαινουμε?
πχ εδω μιλαμε για ενα υπαρκτο προβλημα της συσκευης με τα πληκτρολογια. ξερει καποιος πως λυνεται ?
Κατι ακομα που δε μου αρεσει ειναι οτι δε κραταει τις ρυθμισεις του ηχου. Πχ εχω βαλει δονηση και η χο μαζι για εισερχομενες αλλα συνεχως χτυπαει μονο ο ηχος και καθε 3 και λιγο πρεπει να το ρυθμιζω και παλι
αυτο ξερει κανεις πως φτιαχνεται ? δε μιλαμε για τη συσκευη αυτη και μονο, μιλαμε προφνως για ολες τις wm6 συσκευες ...
μωρο Τζωνερ βοηθαααααααααααααα
εγω δεν ειμαι αστερακι στα wm αλλα θα σε συμβουλευα να μην βαλεις αλλη rom.ουτε για αστειο.
το οτι ειναι wm6 δεν σημαινει οτι του βαζεις οτι rom βρεις.
τωρα για το θεμα του ηχου πρεπει λιγο να παιξεις με τις ρυθμισεις.
επειδη δεν εχω την συσκευη δεν μπορω να σε βοηθησω πολυ.
αλλα οσοι γνωριζουν καλυτερα δεν τριγυριζουν στο section αυτο.
πηγαινε στο θεμα που εχει ανοιχτει στα wm devices για την συσκευη σου και ρωτα ,ολο και καποιος γνωστης θα βρεθει.
puzzle21
13 Δεκ. 2007, 21:17
To απεκτησα και γω απο voda στο mall..με την επιδοτηση 175 ευρα..κανονικα εβγαινε 220..αλλα διαβαστε κολπακι..
θα τους πειτε οταν πατε για αναβαθμιση να σας ενεργοποιησουν και την υπηρεσια που διαβαζεις τα email..καπως ετσι λεγεται..κανονικα εχει χρεωση 3-4 ευρω το μηνα αν μπεις στα email σου απο gprs..αν μπεις απο wifi δεν εχεις καμια χρεωση..Δηλαδη..αν δε χρησιμοποιησεις την υπηρεσια αυτη δεν εχεις καμια χρεωση στο παγιο και μετα απο 2 μηνες κανεις διακοπη της υπηρεσιας..Ετσι γλιτωσα αλλα 50 ευρα..
Τωρα περισσοτερα για τη συσηευη αυριο γιατι ακομα δεν το εχω ανοιξει..
Sorry an σας μπερδεψα αλλα βιαζομαι..τυχον διευκρινησεις αργοτερα.
patraboy
13 Δεκ. 2007, 23:05
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Ή ΟΧΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ WM6 ΓΙΑ ΚΛΗΣΕΙΣ VOIP(INTERNET CALLS).ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ Internet Calling today item ΜΕ TA VOIP & VOIPOS ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ AN YPARXOYN ΣΤΟ \Windows directory τα αρχεια:
* ipdialplan.xml
* dnsapi.dll
* voipphonecanvas.dll
* rtcdll.dll
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
VangosT
13 Δεκ. 2007, 23:56
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Ή ΟΧΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ WM6 ΓΙΑ ΚΛΗΣΕΙΣ VOIP(INTERNET CALLS).ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ Internet Calling today item ΜΕ TA VOIP & VOIPOS ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ AN YPARXOYN ΣΤΟ \Windows directory τα αρχεια:
* ipdialplan.xml
* dnsapi.dll
* voipphonecanvas.dll
* rtcdll.dll
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Οχι στο directory \Windows δεν υπάρχουν, φαντάζομαι ομως κάποιος τροπος θα υπαρχει :worry: (οχι οτι με καίει προς το παρόν)
ibiza6
14 Δεκ. 2007, 00:19
To απεκτησα και γω απο voda στο mall..με την επιδοτηση 175 ευρα..κανονικα εβγαινε 220..αλλα διαβαστε κολπακι..
θα τους πειτε οταν πατε για αναβαθμιση να σας ενεργοποιησουν και την υπηρεσια που διαβαζεις τα email..καπως ετσι λεγεται..κανονικα εχει χρεωση 3-4 ευρω το μηνα αν μπεις στα email σου απο gprs..αν μπεις απο wifi δεν εχεις καμια χρεωση..Δηλαδη..αν δε χρησιμοποιησεις την υπηρεσια αυτη δεν εχεις καμια χρεωση στο παγιο και μετα απο 2 μηνες κανεις διακοπη της υπηρεσιας..Ετσι γλιτωσα αλλα 50 ευρα..
Τωρα περισσοτερα για τη συσηευη αυριο γιατι ακομα δεν το εχω ανοιξει..
Sorry an σας μπερδεψα αλλα βιαζομαι..τυχον διευκρινησεις αργοτερα.
Αν μπορεις να μας πεις το ονομα της υπηρεσιας οπως την γραφει το συμβολαιο (για να γλυτωσω και εγω 50ευρω).:wink:
efkarjr
14 Δεκ. 2007, 00:36
Ζητάς το Vodafone Live Unlimited για 5 ευρω το μήνα και σου δίνει επιδότηση 25 ευρώ και το Internet Plus για 3,5 ευρώ το μήνα (υποχρεωτικά όμως για 2 μήνες άρα σύνολο 7 ευρώ) και σου δίνει αλλα 25 επιδότηση.
Άρα δίνει 5+3,5+3,5=12 και γλιτώνεις 50. Καθαρό κέρδος 38 ευρώ. Δεν είναι και άσχημα.
VangosT
14 Δεκ. 2007, 00:37
Αν μπορεις να μας πεις το ονομα της υπηρεσιας οπως την γραφει το συμβολαιο (για να γλυτωσω και εγω 50ευρω).:wink:
Λογικά ο φιλος παραπάνω εννοεί τις υπηρεσίες που μου εβαλαν και εμενα και είναι χωρίς πάγιο: Video Telephony και Vodafone Mobile Email (Pay As You Go) :wink:
efkarjr
14 Δεκ. 2007, 00:43
Ακόμα καλύτερα, τσέκαρε και αυτές που γράφω και εγώ παραπάνω μήπως μπορείς να πάρεις ακόμα περισσότερα!!!
ibiza6
14 Δεκ. 2007, 00:52
Ωραια .Τα συμειωνω και αυριο πρωι στο vodashop να δω αν θα βγαλει ακρη ο υπαλληλος!
Να τα ειχανε και καπου στο side της voda καλα θα ηταν.
mafiasgr
14 Δεκ. 2007, 02:05
Ara sinopsizoume
Video Telephony και Vodafone Mobile Email ektosi 25 eyro kai pay as you go xoris epibarinsi an den ta xrisimopoieis
Vodafone Live Unlimited για 5 ευρω den prepei na to plironeis kathe mina,auto den mou akougetai poli simferon;;
Ti lete;;
Ante re paidia kana review gia destinator kai balte kai kana attachement apo thn fotografiki na doume kai ti foto bgazei makari na einai san tou k750i
Ante re paidia!!! Perimenoume
puzzle21
14 Δεκ. 2007, 07:26
Ζητάς το Vodafone Live Unlimited για 5 ευρω το μήνα και σου δίνει επιδότηση 25 ευρώ και το Internet Plus για 3,5 ευρώ το μήνα (υποχρεωτικά όμως για 2 μήνες άρα σύνολο 7 ευρώ) και σου δίνει αλλα 25 επιδότηση.
Άρα δίνει 5+3,5+3,5=12 και γλιτώνεις 50. Καθαρό κέρδος 38 ευρώ. Δεν είναι και άσχημα.
Τα 12 ευρω το μηνα δε τα πληρωνεις παρα μονο αν πας πχ να μπεις στα email σου απο το gprs..
Και μετα απο 2 μηνες μπορεις να το ζητησεις ακυρωση..Αρα γλυτωνεις 50 και δε πληρωνεις τιποτα..
Εγω παντως μπηκα στις ρυθμισεις και αλλαξα λιγο τη διευθυνση που βρισκει το gprs ωστε να μην μπαινει μονο του οταν δεν βρισκει lan..
Ara sinopsizoume
Video Telephony και Vodafone Mobile Email ektosi 25 eyro kai pay as you go xoris epibarinsi an den ta xrisimopoieis
Vodafone Live Unlimited για 5 ευρω den prepei na to plironeis kathe mina,auto den mou akougetai poli simferon;;
Ti lete;;
Ante re paidia kana review gia destinator kai balte kai kana attachement apo thn fotografiki na doume kai ti foto bgazei makari na einai san tou k750i
Ante re paidia!!! Perimenoume
Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...χαρα στο κουραγιο σου...ακομη ελπιζεις εκεινη η "τρυπα" να βγαζει φωτο σαν του Κ750!!!
Το περιεργαστηκα χθες το τηλεφωνο κλειστο. Απογοητευτηκα τοσο απο τα υλικα του που δεν τους ζητησα καν να το λειτουργησω. Φτιαγμενο απο φτηνης υφης πλαστικο και με ολα τα πλαινα βαμενο με εκεινο το χρωμιο του Ν76 που ξεφλουδιζει και χαρασσεται την πρωτη ωρα. Ηταν και τοσο ελαφρυ για το μεγεθος του που μου δημιουργησε μια αισθηση φτηνιας και ξενερωσα. Η κατασκευη του Μοτο Q9 που περιεργαστηκα πριν λιγες μερες ηταν ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ καλυτερη! Δεν ξερω...θα το ξανασκεφτω και ισως ξαναπαω να το αντιμετωπισω πιο θετικα! :O
maik85
14 Δεκ. 2007, 10:06
Εγω παντως μπηκα στις ρυθμισεις και αλλαξα λιγο τη διευθυνση που βρισκει το gprs ωστε να μην μπαινει μονο του οταν δεν βρισκει lan..
Εννοείς πως μπαίνει πάντα μόνο του όταν δεν βρίσκει lan? Είναι default αυτό? Λογικά θα αλλάζει από κάπου.
Ένας φίλος παραπάνω, είχε πει πως σε ρωτάει πριν μπει στο gprs..
puzzle21
14 Δεκ. 2007, 10:20
Εννοείς πως μπαίνει πάντα μόνο του όταν δεν βρίσκει lan? Είναι default αυτό? Λογικά θα αλλάζει από κάπου.
Ένας φίλος παραπάνω, είχε πει πως σε ρωτάει πριν μπει στο gprs..
Ρωταει αλλα παραλληλα παει να κανει συνδεση..
Αυτο που μπορεις να κανεις ωστε να εισαι σιγουρος οτι δεν θα συνδεθει ειναι πας συνδεσεις-vodafone web-διαχειριση υφισταμενων συνδεσεων-ανοιγει το vodafone web-επεξεργασια-επομενο-και εκει που λεει internet.vodafone.gr να το αλλαξεις λιγο..πχ να βαλεις internet.vodafone.gr1 ωστε να το θυμασαι αν θες να το ξαναλλαξεις.
Ετσι δε θα τα καταφερει να μπει απο μονο του..
Αυτο το θυμαμαι και apo to htc που ειχα..
Επισης για οσους ρωτανε αν συνδεεται με εξωτερικο gps φυσικα και γινεται αφου στις ρυθμισεις εχει για συνδεση με εξωτερικο gps..
Τραβαει καλες photo για τη μηχανη που εχει..μη φανταστειτε κ800 αλλα ικανοποιητικες και καλο σχετικα flas..
Ειναι γρηγορος ο επεξεργαστης του χωρις κολληματα..
Σε xp με το usb συνδεεται αμεσως στο νετ..
Σε vista πρεπει να το ψαξω οταν παω σπιτι..
Βοηθανε πολυ οι συντομευσεις που η lg ωστε να μπαινεις πιο γρηγορα σε βασικα menu..
Καλος ηχος οταν χτυπαει οχι τοσο δυνατος οσο μερικων nokia..
Αυτα προς το παρων..
Αν εχω ξεχασει ρωτηστε με!
ANGEL_KALM
14 Δεκ. 2007, 10:25
paidia na rwtisw kati?
sinodeuetai me eguisi to kinito apo tin vodafone i tin lg kai poso xrono?
puzzle21
14 Δεκ. 2007, 10:38
paidia na rwtisw kati?
sinodeuetai me eguisi to kinito apo tin vodafone i tin lg kai poso xrono?
απο τη voda οπως ολα πλεον τα κινητα 2 χρονια εγγυηση..τωρα μεσω lg δεν ξερω..
mplip^
14 Δεκ. 2007, 10:54
2 ετη απο βοντα και lg
λυθηκε το προβλημα με το πληκτρολογιο . καταφερα να περασω καποιο τελικα
εξακολουθει το προβλημα με τον ηχο κλησης που δε κραταει τος ρυθμισεις που του βαζω , εχει χαμηλη ενταση στον ηχο κλησης αλλα πραγματικα ειναι εξαιρετικο... η θηκουλα το το προστατευει αρκετα παντως.
Ειναι ενα πολυ ωραιο τηλεφωνακι που οποιος το βλεπει το λιμπιζεται παντως
αλλα δεν ειναι για ολους. Πρεπει να ξερει καποιος γιατι θα το παρει
maik85
14 Δεκ. 2007, 10:56
@puzzle21 thnx για την άμεση απάντηση!;)
Κάτι ακόμα που μπορεί να γράφτηκε παραπάνω, αλλά δεν το είδα κάπου. Με κάρτες από άλλες εταιρείες δουλεύει ή το έχουν κλειδωμένο? Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει για Wind.
Επίσης, έχει προστατευτική θήκη μέσα στη συσκευασία?
TheGuru
14 Δεκ. 2007, 11:00
Οχι στο directory \Windows δεν υπάρχουν, φαντάζομαι ομως κάποιος τροπος θα υπαρχει :worry: (οχι οτι με καίει προς το παρόν)
To voip γιατί το "ματσακόνεψε" η voda (αν το έκανε)? Παίρνεις windows phone και να μην έχεις voip; Στερεί δηλαδή σημαντική ιδιότητα του τηλεφώνου για να μη χάσει λεφτά, μιλάμε για θυματοποίηση του καταναλωτή (θα μου τα σκας θέλοντας και μη) αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο ...
efkarjr
14 Δεκ. 2007, 11:06
2 ετη απο βοντα και lg
λυθηκε το προβλημα με το πληκτρολογιο . καταφερα να περασω καποιο τελικα
... η θηκουλα το το προστατευει αρκετα παντως.
Ποιο πληκτρολόγιο δούλεψε τελικά;
Το κουτί του κινητού είχε μέσα προστατευτική θήκη;
puzzle21
14 Δεκ. 2007, 11:23
@puzzle21 thnx για την άμεση απάντηση!;)
Κάτι ακόμα που μπορεί να γράφτηκε παραπάνω, αλλά δεν το είδα κάπου. Με κάρτες από άλλες εταιρείες δουλεύει ή το έχουν κλειδωμένο? Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει για Wind.
Επίσης, έχει προστατευτική θήκη μέσα στη συσκευασία?
εχω την εντυπωση οτι παιζει με ολες τισ εταιρεις..ισως το δοκιμασω later..
εχει μια δερματινι θηκουλα πολυ καλη..
Selespeed
14 Δεκ. 2007, 12:07
To voip γιατί το "ματσακόνεψε" η voda (αν το έκανε)? Παίρνεις windows phone και να μην έχεις voip; Στερεί δηλαδή σημαντική ιδιότητα του τηλεφώνου για να μη χάσει λεφτά, μιλάμε για θυματοποίηση του καταναλωτή (θα μου τα σκας θέλοντας και μη) αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο ...
Φαντάζομαι πλάκα κάνεις!!! Είσαι και Guru!!!!:p
Νομίζω ότι η Vodafone είναι η κατ'εξοχήν εταιρία με τέτοιες τακτικές. Έχει συζητηθεί αρκετές φορές εδώ πέρα...
ANGEL_KALM
14 Δεκ. 2007, 12:29
kai kati akoma.
den pisteuw na iparxei provlima me ta sms?
o paraliptis ta viavazei kanonika?
giati kati viavasa parapanw me to pliktrologio afis.
mafiasgr
14 Δεκ. 2007, 12:47
giati to voip exei problima ama baleis skype;;;;;sto tilefono
mplip^
14 Δεκ. 2007, 13:31
kai kati akoma.
den pisteuw na iparxei provlima me ta sms?
o paraliptis ta viavazei kanonika?
giati kati viavasa parapanw me to pliktrologio afis.
Το κανονικο πληκτρολογιο δεν εχει προβλημα. τα virtual ειχαν προβλημα αλλα θα δοκιμασω περισσοτερα οταν παω σπιτι και θα σας πω
koskala
14 Δεκ. 2007, 13:32
Γεια σας κι απο μενα. Παρακολουθω το topic και ειμαι πλεον κι εγω ενας ευτυχης κατοχος της συσκευης.
Tο κουτι εχει τα ακολουθα:
την συσκευη
μπαταρια
δερματινη θηκη πολυ καλη!!!
adaptor για ακουστικα
3,5 jack akoustika
εγχειριδια
γραφιδα
cd με τα προγραμματακια για windows.
Ειμαι ενθουσιασμενος με το κινητο, παναλαφρο και πανεμορφο!
Ακομα σε μενα το wi-fi δουλεψε κανονικατατα και γρηγορα με το οικιακο μου wi-fi router
το πηρα κι εγω με επιδοτηση και μαζι με το promo για 2 μηνες vodafone internet δωρεαν (το οποιο μετα θα κοπει φυσικα) 212 ευρω.
odytsak
14 Δεκ. 2007, 14:02
Φορτιστή δεν έχει?:lol:
mafiasgr
14 Δεκ. 2007, 14:31
paidia me to destinator egine tipota paizei kanonika me eksoteriko bluetooth;;
puzzle21
14 Δεκ. 2007, 14:46
3.5 jack δεν παιρνει οτι ακουστικα εμεις θελουμε?
η κανω λαθος? τοσο δεν ειναι ολα τα ακουστικα ?
koskala
14 Δεκ. 2007, 15:06
Φορτιστή δεν έχει?:lol:
Παραλειψη μου , φυσικα εχει και φορτιστη συν οτι δεν
εχει καρτα μνημης
koskala
14 Δεκ. 2007, 15:11
3.5 jack δεν παιρνει οτι ακουστικα εμεις θελουμε?
η κανω λαθος? τοσο δεν ειναι ολα τα ακουστικα ?
Ναι αυτο ξερω κι εγω. Βαζεις στον ανταπτορα που μπαινει στο κινητο οποια ακουστικα της αγορας θες .Το βραδακι θα ποσταρω και μια φωτο της συσκευασιας με ολα τα καλουδια του
puzzle21
14 Δεκ. 2007, 15:12
Παραλειψη μου , φυσικα εχει και φορτιστη συν οτι δεν
εχει καρτα μνημης
καρτα απο plaisio 2gb 23 ευρω trancend
Γεια σας κι απο μενα. Παρακολουθω το topic και ειμαι πλεον κι εγω ενας ευτυχης κατοχος της συσκευης.
Tο κουτι εχει τα ακολουθα:
την συσκευη
μπαταρια
δερματινη θηκη πολυ καλη!!!
adaptor για ακουστικα
3,5 jack akoustika
εγχειριδια
γραφιδα
cd με τα προγραμματακια για windows.
Ειμαι ενθουσιασμενος με το κινητο, παναλαφρο και πανεμορφο!
Ακομα σε μενα το wi-fi δουλεψε κανονικατατα και γρηγορα με το οικιακο μου wi-fi router
το πηρα κι εγω με επιδοτηση και μαζι με το promo για 2 μηνες vodafone internet δωρεαν (το οποιο μετα θα κοπει φυσικα) 212 ευρω.
Γειά και Χρόνια Πολλά.
Από την ένταση του ήχου (αναπαραγωγή ringtone κατά τη λήψη κλήσης), είσαι ικανοποιημένος;
spacie
14 Δεκ. 2007, 16:51
εμένα μου δούλεψε μια χαρά το VITO ZoomBoard keyboard
STATHOP
14 Δεκ. 2007, 17:37
Κανονική τιμή.
Μέγεθος σε σχέση με άλλα pocket pc - κινητά.
odytsak
14 Δεκ. 2007, 21:05
Κανονική τιμή.
Μέγεθος σε σχέση με άλλα pocket pc - κινητά.
399 ευρώ, προς το παρόν μόνο από vodafone με το λογότυπό της φυσικά επάνω στη συσκευή.:mad:
maik85
14 Δεκ. 2007, 22:42
Το πήρα κι εγώ σήμερα!!!:D:D
Επειδή είμαι νέος στα wm το επεξεργάζομαι τώρα και 8α σας πω εντυπώσεις αργότερα! Πάντως τα wm μου φαίνονται εύκολα για αρχή.
Καλή ποιότητα κατασκευής αν και αρχικά δεν μου γέμιζε το μάτι.
Το κουτί περιείχε: Φορτιστή, καλώδιο σύνδεσης με pc, αντάπτορα για ακουστικά με ρυθμιστή για τον ήχο, ακουστικά, εγχειρίδια-cd, και δερμάτινη θήκη με άνοιγμα για το φακό και το φλας, που δεν προστατεύει όμως την οθόνη.
Απ όσο το είδα θα είναι πολύ ευαίσθητο σε δαχτυλιές και μάλλον θα πάρω διάφανη θήκη για αν το βάζω.
Περισσότερα πιο μετά!!!
edit: δέχεται και κάρτες από άλλες εταιρείες!!!;)
puzzle21
15 Δεκ. 2007, 02:04
Ρε παιδες το μηχανηματακι και το εστρωσα και ειναι super(ειδικα για τα λεφτα του)..
2 προβληματα αντιμετωπιζω ομως..
Δεν λεει να μπει με τιποτα στο messanger παρολου που μπαινω παντου..μπαινω messanger μεσω hotmail..αλλα με τιποτα απο το προγραμμα στο τηλ..βγαζει προβλημα διακομιστη λεει..
και δευτερον οτι video βαζω δε παιζει με τιποτα..
Ξερετε τιποτα γι αυτο?μηπως θελει καποιο αλλο προγραμμα?Ομως καποια θα επρεπε να παιζουν..
STATHOP
15 Δεκ. 2007, 10:03
Μου φαίνεται οτι ο απεξεργαστής του είναι λίγο περίεργος.
Κάπου είδα οτι είναι ίδιος με του Ν95.
efkarjr
15 Δεκ. 2007, 10:05
Qualcomm 400 Mhz, καθόλου περίεργος...
koskala
15 Δεκ. 2007, 12:19
Γειά και Χρόνια Πολλά.
Από την ένταση του ήχου (αναπαραγωγή ringtone κατά τη λήψη κλήσης), είσαι ικανοποιημένος;
ειμαι ικανοποιημενος απο την ενταση του ηχου, βεβαια μην φανταστεις οτι ειναι τελεια, το 6110 Navigator που εχω εχει μεγαλυτερη και πιο καθαρη ενταση ηχου.
Η ποιοτητα ηχου κατα την διαρκεια ομιλιας ειναι πολυ καλη!
Αρχιζει να ειναι ενοχλητικο το θεμα με το πληκτρολογιο , αλλα θα βρουμε λυση απο 3rd party σιγουρα.
Εχω αρχισει να περναω και εφαρμογες πανω και δουλευουν μια χαρα (ewallet , gprs monitor etc )
Σαν νεος παντως σε windows mobile και σε κινητο με wi-fi , μπορω να σας πω οτι αξιζει τα λεφτα του το lg.
Και κατι ακομα που εχει την σημασια του.
Το αγορασα την Πεμπτη και με με την πρωτη φορτιση η μπαταρια ειναι στο 63% ακομα, σημερα Σαββατο πρωι (μετρια χρηση).
Αυτο με εντυπωσιασε , θα δουμε πως θα παει.
Επισυναπτω και την φωτο με το κουτι του
mafiasgr
15 Δεκ. 2007, 17:17
re paidia den mboro na kano hard reset ,mou deixnei to flash anameno
edit: δέχεται και κάρτες από άλλες εταιρείες!!!;)
Μην είσαι και τόσο σίγουρος!!.....
Θεωρητικά,μπορεί να δέχεται και κάρτες άλλων δικτύων πλην vodafone,αλλά το κατά πόσο θα δουλεύουν ικανοποιητικά,είναι άλλο θέμα.....
Παλιότερα,έχοντας αγοράσει ενα Sharp Vlive,είχα πρόβλημα να το λειτουργήσω με κάρτα Q,ενώ δε μπορούσα με τίποτα να αποθηκεύσω ρυθμίσεις MMS και WAP της Wind....
Αλλάζοντάς το με άλλη μάρκα,μα επίσης Vlive,είχα το ίδιο πρόβλημα.
Ρωτώντας σχετικά σήμερα στη vodafone της Στουρνάρη,μου είπαν πως εν γένει να μη λειτουργεί το μενού Wind Plus,αν μπει κάρτα WIND. Και επειδή έχω αποφασίσει να το πάρω,κολλάω στο ενδεχόμενο να υπάρχει πρόβλημα του εν λόγω μενού καθώς και της αποθήκευσης ρυθμίσεων MMS άλλων δικτύων πλην vodafone.
Ωστόσο,κατά πόσο η συσκευή έχει κλειδωμένες ρυθμίσεις δικτύου,μπορούν να μας το πουν οι ήδη κατέχοντες της συσκευή,τους οποίους και προτρέπω να δοκιμάσουν να περάσουν/ αποθηκεύσουν (είτε χειροκίνητα είτε μη) ρυθμίσεις δικτύου (MMS / WAP) απο WIND , COSMOTE και να δούν εαν στέλνουν και δέχονται MMS,καθώς και εαν λειτουργούν και σε ποιό βαθμό τα αντίστοιχα του vodafone live μενού υπηρεσιών (WindPlus κλπ) και εν συνεχεία να ενημερώσουν.
Θεωρητικά,μπορεί να δέχεται και κάρτες άλλων δικτύων πλην vodafone,αλλά το κατά πόσο θα δουλεύουν ικανοποιητικά,είναι άλλο θέμα.....
Ρωτώντας σχετικά σήμερα στη vodafone της Στουρνάρη,μου είπαν πως εν γένει να μη λειτουργεί το μενού Wind Plus,αν μπει κάρτα WIND. .
Kαλά τώρα στη vodafone τι θα λέγανε;; πάρτε κάρτα wind, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αλλα σίγουρα στη voda δε θα ξέρουνε αν υπάρχει αλλά επειδη το κινητό δεν έχει μενού vodafone και λοιπές βλακείες όπως τα sharp μάλλον θα δουλεύει και το wind plus αν και ενα πείραμα απο κάποιο φίλο θα μας πείσει
TheGuru
15 Δεκ. 2007, 19:39
Απ το λίγο διάβασμα που έκανα για να ενσωματώσεις τέτοια capabilities πρέπει να φτιάξεις νέο ROM. Κοινώς επειδή έχουν ματσακονευτεί πρέπει να φτιάξεις ένα νέο ROM που ενσωματώνει τις default (γιατί κανονικά έπρεπε να υπήρχαν) λειτουργείες.
Τελικώς, windows mobile χωρίς VoIP :mad:
Παρακάτω ένα link με αποτυχημένη προσπάθεια:
http://www.freephonie.org/topic3111.html
maik85
15 Δεκ. 2007, 19:42
Παλιότερα,έχοντας αγοράσει ενα Sharp Vlive,είχα πρόβλημα να το λειτουργήσω με κάρτα Q,ενώ δε μπορούσα με τίποτα να αποθηκεύσω ρυθμίσεις MMS και WAP της Wind....
Αλλάζοντάς το με άλλη μάρκα,μα επίσης Vlive,είχα το ίδιο πρόβλημα.
Ρωτώντας σχετικά σήμερα στη vodafone της Στουρνάρη,μου είπαν πως εν γένει να μη λειτουργεί το μενού Wind Plus,αν μπει κάρτα WIND. Και επειδή έχω αποφασίσει να το πάρω,κολλάω στο ενδεχόμενο να υπάρχει πρόβλημα του εν λόγω μενού καθώς και της αποθήκευσης ρυθμίσεων MMS άλλων δικτύων πλην vodafone.
Ωστόσο,κατά πόσο η συσκευή έχει κλειδωμένες ρυθμίσεις δικτύου,μπορούν να μας το πουν οι ήδη κατέχοντες της συσκευή,τους οποίους και προτρέπω να δοκιμάσουν να περάσουν/ αποθηκεύσουν (είτε χειροκίνητα είτε μη) ρυθμίσεις δικτύου (MMS / WAP) απο WIND , COSMOTE και να δούν εαν στέλνουν και δέχονται MMS,καθώς και εαν λειτουργούν και σε ποιό βαθμό τα αντίστοιχα του vodafone live μενού υπηρεσιών (WindPlus κλπ) και εν συνεχεία να ενημερώσουν.
Σ΄ αυτό έχεις δίκιο. Δεν δοκίμασα να δω αν αποθηκεύει ρυθμίσεις ή αν μπαίνει στο wind plus. Πάντως από ό,τι μου είπαν στο μαγαζί της voda, η κάρτα της wind θα δουλεύει κανονικά, αλλά δεν θα μπαίνει στο wind plus.
Θα το δω και θα σας πω σίγουρα τί ισχύει.
mafiasgr
15 Δεκ. 2007, 19:43
exete dokimasei na kanete hard reset gia plaka na deit ama pianei;;;;
mplip^
15 Δεκ. 2007, 22:36
αν πιανει τι εννοεισ?
φυσικα και πιανει αν του κανεις
Ολα ειναι σουπερ με το τηλεφωνο. Το μοναδικο προβλημα ειναι οτι δεν υποστηριζει keyboard , βλεπει μονο το δικο του οταν εχεις περασει και αλλα προγραμματα στην today screen και στη συσκευη. αν μετα απο ρεζετ, βαλεις μονο keyboard το βλεπει μια χαρα.
αν λυθει και αυτο μιλαμε για 100 % δεικτη ικανοποιησης
manan69t
16 Δεκ. 2007, 02:04
αν πιανει τι εννοεισ?
φυσικα και πιανει αν του κανεις
Ολα ειναι σουπερ με το τηλεφωνο. Το μοναδικο προβλημα ειναι οτι δεν υποστηριζει keyboard , βλεπει μονο το δικο του οταν εχεις περασει και αλλα προγραμματα στην today screen και στη συσκευη. αν μετα απο ρεζετ, βαλεις μονο keyboard το βλεπει μια χαρα.
αν λυθει και αυτο μιλαμε για 100 % δεικτη ικανοποιησης
Ρε παιδια μια ερωτηση και απο μενα σε οσους το εχουν.Επειδη γινετε πολυ λογος για το πληκτρολογιο της συσκευης,θελω να ρωτησω αν ειναι σα του Viewty που εχω δει απο κοντα και εναι υπεροχο,η ειναι το κλασικο μικρο των windows mobiles οπως π.χ. του htc Touch που εχω?
kanelj
16 Δεκ. 2007, 07:31
To πηρα και εγω και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος!
Μια-δυο ερωτησουλες θελω μονο να κανω...
Η μπαταρια ποσο σας κραταει?!
Η αληθεια ειναι οτι απο το Σαββατο το πρωι ολο το σκλαλιζω και ετσι μεχρι το σαββατοβραδο ειχε φτασει στο 50%....:blink:
Επειδη το χρησιμοποιουσα συνεχεια εγινε αυτο ή κραταει καμια μερα μονο η μπαταρια?
Επισης,επειδη ειναι το πρωτο κινητο με touchscreen που προσεχω τοσο πολυ την οθονη (!!),προστατευτικη ζελατινα κανει να βαλω μπροστα ή οχι?Γιατι κατι εχω ακουσει για pixel κτλ...:worry:
kanelj
16 Δεκ. 2007, 08:00
Sorry για το διπλο ποστ...:O
Αλλα εχω δει σε μερικα site οτι το κινητο εχει TV-out?!
Εχει πραγματι και δεν το ξερω?!?!:blink::blink:
akis_kat
16 Δεκ. 2007, 09:11
Παίδες καλημέρα!!!
Σχετικά με το πληκτρολόγιο, δοκίμασε κανείς το Resco Keyboard?
Λογικα πρέπει να λειτουργεί.. Αν μπορείς κάποιος ας κάνει την αγκαρεία.. Υπάρχει trial εκδοση στο site the Resco
cicilianos
16 Δεκ. 2007, 14:23
Autoi pou exoun brei programmatakia kalo tha htan na dinoun kai kana link paidia!
Den exw idea apo wm kai poso apo wm6!Opote as mas anoigetai ligaki ta matia!
Akoma to perimenw kai DEN mou to fernoun!Tha paw na to paraggeilw pao thasso kai tha to plhrwsw kai 6% katw etsi gia na mathoun.
teo_ipsi
16 Δεκ. 2007, 16:40
Καλησπερα! Παιδια απο που το πηρατε? Εχω παει σε 3 Vodafone και μου λενε οτι δεν εχει ερθει ακομα!!
xfader
16 Δεκ. 2007, 20:57
Καλησπερα! Παιδια απο που το πηρατε? Εχω παει σε 3 Vodafone και μου λενε οτι δεν εχει ερθει ακομα!!
Έχουν έρθει λίγα κομμάτια και όχι σε όλα τα καταστήματα.
Εγώ αγόρασα το τελευταίο διαθέσιμο από τη Vοdafone στο Mall.
Georgema
16 Δεκ. 2007, 22:04
Autoi pou exoun brei programmatakia kalo tha htan na dinoun kai kana link paidia!
Den exw idea apo wm kai poso apo wm6!Opote as mas anoigetai ligaki ta matia!
Akoma to perimenw kai DEN mou to fernoun!Tha paw na to paraggeilw pao thasso kai tha to plhrwsw kai 6% katw etsi gia na mathoun.
Γράφω και παραπάνω. Googlάρισε το ipmart forum και θα τα δεις όλα. Δε χρειάζεσαι άλλο ;):X
maik85
16 Δεκ. 2007, 22:46
Εγώ πήγα σε 3 μαγαζιά της vodafone στη Θεσσαλονίκη. Στα 2 το είχαν, στο 1 όχι.
Στο ένα μαγαζί που το είχαν και ήταν μάλιστα κεντρικό, στην Τσιμισκή, μου είπαν πως φέραν ένα κομμάτι τώρα και τα άλλα θα ξαναρθούν από 15 Ιανουαρίου..:confused:
Στο άλλο μαγαζί στους Αμπελόκηπους που μένω είχαν έρθει 2 κομμάτια:D:D και δε μου είπαν πότε περιμένουν πάλι.
Οπότε μάλλον είναι σχετικό με τα μαγαζιά πότε θα το φέρουν και σε πόσα κομμάτια.
maik85
17 Δεκ. 2007, 00:21
Έχω μερικά προβληματάκια:
1) Όταν βγάζω φώτο, στην ανάλυση 1024*768 κ 1600*1200, δε μου εμφανίζει την επιλογή για να κάνω ζουμ στην οθόνη.
2)Δε μπορώ να συνδέσω με τίποτα ακουστικό bluetooth. Δεν μου το αναγνωρίζει καν.
Στις ρυθμίσεις bluetooth-> Καρτέλα υπηρεσίες->Φωνητική πύλη->Περισσότερα, εκεί που θα ΄πρεπε να έχει 2 επιλογές για "βασικό ήχο" και "τηλεφωνικές κλήσεις", έχει μόνο την μία επιλογή για "βασικό ήχο", που είναι δεν για το ακουστικό bluetooth.
Γνωρίζει κάποιος τί μπορεί να φταίει?:confused: ειδικά για το 2.
manan69t
17 Δεκ. 2007, 00:21
Ρε παιδια μια ερωτηση και απο μενα σε οσους το εχουν.Επειδη γινετε πολυ λογος για το πληκτρολογιο της συσκευης,θελω να ρωτησω αν ειναι σα του Viewty που εχω δει απο κοντα και εναι υπεροχο,η ειναι το κλασικο μικρο των windows mobiles οπως π.χ. του htc Touch που εχω?
Κανα νεο;Καποιος που να το χει και αν θελει να απαντηση....
mplip^
17 Δεκ. 2007, 00:30
Κανα νεο;Καποιος που να το χει και αν θελει να απαντηση....
εννεοιται το μικρο των wm6...
που πιο απαισιο δεν υπαρχει
επειδη το εψαξα τρελλα 3 μερες τωρα, το προβλημα εστιαζεται στις εφαρμογες της today screen. μετα απο hard reset και σε καθαρο περιβαλλον, αναγνωριζει ολα τα πληκτρολγια. Με το που περαστει και καποια αλλη εφαρμογη , δε βλεπει κανενα. Η μαλλον τα βλεπει ολα αλλα οτι και αν επιλεξεις αυτο εμφανιζει το κλασικο.
Βρηκα βεβαια κανα 2 που λειτουργουν αλλα προσπαθω να βρω λυση και ποιο προγραμμα ειναι αυτο που μπερδευει τοσο πολυ την registry
manan69t
17 Δεκ. 2007, 00:57
εννεοιται το μικρο των wm6...
που πιο απαισιο δεν υπαρχει
επειδη το εψαξα τρελλα 3 μερες τωρα, το προβλημα εστιαζεται στις εφαρμογες της today screen. μετα απο hard reset και σε καθαρο περιβαλλον, αναγνωριζει ολα τα πληκτρολγια. Με το που περαστει και καποια αλλη εφαρμογη , δε βλεπει κανενα. Η μαλλον τα βλεπει ολα αλλα οτι και αν επιλεξεις αυτο εμφανιζει το κλασικο.
Βρηκα βεβαια κανα 2 που λειτουργουν αλλα προσπαθω να βρω λυση και ποιο προγραμμα ειναι αυτο που μπερδευει τοσο πολυ την registry
Ευχαριστω πολυ,και ηθελα να αλλαξω το Touch μου,αλλα βλεπω οτι και αυτο εχει παιδικες ασθενειες.Κριμα παντως να μην εχει το πληκτρολογιο του Viewty.Τουλαχιστον εχει την απτικη αναδραση του οταν πληκτρολογεις;
kanelj
17 Δεκ. 2007, 01:32
To πηρα και εγω και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος!
Μια-δυο ερωτησουλες θελω μονο να κανω...
Η μπαταρια ποσο σας κραταει?!
Η αληθεια ειναι οτι απο το Σαββατο το πρωι ολο το σκλαλιζω και ετσι μεχρι το σαββατοβραδο ειχε φτασει στο 50%....:blink:
Επειδη το χρησιμοποιουσα συνεχεια εγινε αυτο ή κραταει καμια μερα μονο η μπαταρια?
Επισης,επειδη ειναι το πρωτο κινητο με touchscreen που προσεχω τοσο πολυ την οθονη (!!),προστατευτικη ζελατινα κανει να βαλω μπροστα ή οχι?Γιατι κατι εχω ακουσει για pixel κτλ...:worry:
... εχω δει και σε μερικα site οτι το κινητο εχει TV-out?!
Εχει πραγματι και δεν το ξερω?!?!
μηπςω καποιος......:worry:
puzzle21
17 Δεκ. 2007, 08:41
Παιδες Καλημερα..
Το εψαξα λιγο το σκ και παραθετω πια προγραμματα χρειαζεται το LG για να ειναι super..(κριμα που δεν μπορω να σας δειξω την οθονη γιατι δεν ειμαι σπιτι)..
Pbar: εφαρμογη που οταν παταμε το χ κλεινουν πραγματικα τα προγραμματα και αν το κρατησουμε πατημενο το κανει minimize..(για οσους δεν εχουν γνωσεις wm,οταν πατατε το χ τα προγραμματα δε κλεινουν και μενουν ανοιχτη στη memory,στα προγραμματα..ετσι μπορει να καθεστερει το lg σας.)
Pocket Mechanic:καθαριζει registry, ram, uninstall programmes ktl
Spb time:Φοβερο ρολοι, ξυπνητηρι με snooz οποτε θες εσυ κ χτυπαει οσες φορες και για οσα λεπτα θελετε..επισης εχει world clock..
Spb Weather:Αφορα το καιρο, μπαινει στο today και σας δειχνει τι καιρο εχει τωρα, τις επομενες μερες καθως και στοιχεια υγρασιας κτλ..
Spb pocket plus:Απ τα καλυτερα προγραμματα που στην οθονη βαζει συντομευσεις μεγαλες για τα μενυ του ppc..
Εγω τα ειχα μαθει λογω ενος htc που ειχα..
Θελει υπομονη και αρκετο διαβασμα για οσους χρησιμοποιουν για πρωτη φορα wm..
Ολα τα προγραμματα θα τα βρειτε ipmart-forum η μεσω emule..Προσοχη αυτα που θα κατεβασετε να ειναι συμβατα με wm 6.
Οποιος μπορεσει ας μου πει πως μπορω να βαλω Photo τις today screen μου..
puzzle21
17 Δεκ. 2007, 08:45
Θελω και εγω μια βοηθεια απο τους γνωστες..
Με το lg μπαινω κανονικα στο νετ..αλλα δε λεει να μου ανοιξει με τιποτα το προγραμμα msn που εχει το κινητο..
Ενω μεσω hotmail.com μπαινω κανονικα και στα email μου και μπορω απο εκει να μπω και στο msn..
Εχω ψαξει ολες τις ρυθμισεις αλλα τιποτα..
Οποιος ξερει κατι θα ημουν υποχρεος..
koskala
17 Δεκ. 2007, 10:51
μηπςω καποιος......:worry:
Καλημερα, TV-out δεν εχω δει στο κινητο ...
οσο για την μπαταρια , εμενα πρωτη φορτιση 3 μερες full και 2η φορτιση 2 μερες και εχει ακομα 60%.
Επισης εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με αλλους φιλους στο forum με το msn ...
mplip^
17 Δεκ. 2007, 11:03
εμενα μπαταρια καθε μερα
το σκαλιζω βεβαια συνεχως
puzzle21
17 Δεκ. 2007, 11:34
Επισης εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με αλλους φιλους στο forum με το msn ...[/QUOTE]
Υπαρχουν κι αλλα προγραμματα που δουλευουν σαν το msn παντως..
Και λογικα θα πρεπει να δουλευουν αυτα..ισως το δοκιμασω αν βρω καποιο και θα σας πω!
kanelj
17 Δεκ. 2007, 12:54
OK παιδια!
Ευχαριστω πολυ!
Το Msn τι πρόβλημα σας βγάζει? με τι προσπαθείτε να συνδεθείτε ? Γενικά το msn στα wm λειτουργεί αψεγάδιαστα. Μήπως χρησιμοποιείτε κάποιο proxy ?
Σχετικα με τα windows mobile . Το λειτουργικό των windows mobile έχει πολλές παραπάνω λειτουργίες. Η συσκευή δεν είναι ένα απλό τηλέφωνο αλλά Pda. Γενικά θα ήταν καλύτερα το Thread να πάει στο τμήμα με τα windows mobile.
Δυστυχώς θέλει λίγο εξοικίωση με τα wm αλλά θα σύντομα θα διαπιστώσετε τις αρετές τους.
maik85
17 Δεκ. 2007, 14:49
Επειδή δεν μπορώ να βγάλω άκρη, κατάφερε κανείς να συνδέσει bluetooth ακουστικό?
Ελπίζω να φταίει το ακουστικό μου και να μην είναι bug της συσκευής!:confused:
kanelj
17 Δεκ. 2007, 15:06
Sorry για το διπλο ποστ...:O
Αλλα εχω δει σε μερικα site οτι το κινητο εχει TV-out?!
Εχει πραγματι και δεν το ξερω?!?!:blink::blink:
Ρωταω γιατι ακομα και στο πρωτο ποστ του θεματος εχει ενα λινκ με τις λειτυργειες και το γραφει ακομα και εκει......:worry:
(στην καρτελα "advanced" συγκεκριμενα,στο "connectivity")
http://www.phonearena.com/htmls/LG-KS20-phone-pa_1999.html
efkarjr
17 Δεκ. 2007, 16:06
Παιδιά δούλεψε κανείς με ακουστικό Bluetooth ή ακόμα καλύτερα με στερεοφωνικό Bluetooth αφού υποτίθεται ότι το κινητό το υποστηρίζει;
koskala
17 Δεκ. 2007, 16:19
Παιδιά δούλεψε κανείς με ακουστικό Bluetooth ή ακόμα καλύτερα με στερεοφωνικό Bluetooth αφού υποτίθεται ότι το κινητό το υποστηρίζει;
Ναι εχω συνδεσει το ακουστικο bluetooth κανονικα(το pair δουλεψε ) και δουλευει.Το προβλημα ειναι οτι καθε φορα που παω να συνδεσω το ακουστικο ,πρεπει να περασω τον οδηγο συνδεσης παλι(δεν συνδεεται αυτοματα). Βεβαια ειμαι πολυ νεος στο wm οποτε θα βρω καποια λυση υποθετω.
mafiasgr
17 Δεκ. 2007, 16:25
paidia to exete sindesi me eksoteriko bluetooth;;;;gia na perasete kana programma mallon den kanei pair to bluetooth emena pantos den mou pezei kamia lisi;;;
nstamoul
17 Δεκ. 2007, 16:52
Όταν λέμε ότι το voip είναι κλειδωμένο τι ακριβώς εννοούμε;Μας εμποδίζει κανείς να εγκαταστήσουμε το skype ή απλά ο ενσωματωμένος client είναι ματσακωνεμένος;
maik85
17 Δεκ. 2007, 17:03
Ούτε και εμένα μου συνδεόταν,αλλά τελικά βρήκα λύση εδώ (http://forums.hardwarezone.com.sg/archive/index.php/t-1481732.html), για το δικό μου ακουστικό τουλάχιστον!! Έχω το wep 185.
Όταν ψάχνει για συσκευές bluetooth, είχα το ακουστικό κλειστό και πάτησα το κουμπί που το ενεργοποιεί για 10 δευτερόλεπτα και μετά το βρήκε κανονικά.:D:D
Μου έφυγε ένα αγχος.:p
Terminator
17 Δεκ. 2007, 17:19
Καλησπέρα.
Εαν κάποιος καλός άνθρωπος θέλει και μπορεί να μας γράψει ποιές ειναι οι ρυθμίσεις για Wap-Mms με Wind.
Σε αφήνει να αλλάξεις τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις (Vodafone) αλλά κάπου κατι κάνω λάθος και δεν βρίσκω άκρη.
Ευχαριστώ
paides tha erthei kai se mi vodafone ekdosi?;)
reptile
18 Δεκ. 2007, 08:01
Το εχει δοκιμασει κανεις με WIND PLUS NON STOP και OPERA MINI?
matrix
18 Δεκ. 2007, 11:23
Καλησπέρα.
Εαν κάποιος καλός άνθρωπος θέλει και μπορεί να μας γράψει ποιές ειναι οι ρυθμίσεις για Wap-Mms με Wind.
Σε αφήνει να αλλάξεις τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις (Vodafone) αλλά κάπου κατι κάνω λάθος και δεν βρίσκω άκρη.
Ευχαριστώ
Ρυθμισεις TIM (MMS και GPRS)
ΓΙΑ GPRS
Πατήστε Start
Επιλέξτε Settings
Επιλέξτε Connections tab
Επιλέξτε Connections
Επιλέξτε Advanced tab
Επιλέξτε Select Networks
Επιλέξτε New (εκει που λεει "Programs that automatically connect to the Internet should connect using:")
Εισάγετε τα ακόλουθα:
Enter a new name for these settings: TIM WAP GPRS
Πατηστε το Proxy Settings tab
Καντε "τικ" στο: This network uses a proxy server to connect to the Internet
Proxy server: 192.168.200.10
Πατήστε Advanced
HTTP: 192.168.200.10 Port 9201
WAP: 192.168.200.10 Port 9201
Secure WAP: 192.168.200.10 Port 9201
Socks: 192.168.200.10 Port 1080
Πατηστε ok...
Μετα πατηστε το Modem tab και μετα New
Enter a name for the connection: TIM WAP GPRS
Select a Modem: Cellular Line (GPRS) (OXI Cellular Line)
Πατήστε Next
Access point name: gwap.b-online.gr
Πατήστε Next
User name: wap
password: wap
Domain:* (Κενο)
Πατήστε Finish
(Για πρόσβαση στο TIM Wapportal ο χρήστης πρέπει να χρησιμοποιήσει το ακόλουθο link: Wsp://wapportal.tim.com.gr/ )
ΓΙΑ MMS
Πατήστε Start
Επιλέξτε Settings
Επιλέξτε Connections tab
Επιλέξτε Connections
Επιλέξτε Advanced tab
Επιλέξτε Select Networks
Επιλέξτε New (εκει που λεει "Programs that automatically connect to the Internet should connect using:")
Εισάγετε τα ακόλουθα:
Enter a new name for these settings: TIM MMS
Μετα πατηστε το Modem tab και μετα New
Enter a name for the connection: TIM MMS
Select a Modem: Cellular Line (GPRS) (OXI Cellular Line)
Πατήστε Next
Access point name: mnet.b-online.gr
Πατήστε Next
User name: mms
password: mms
Domain:* (Κενο)
Πατήστε Finish
Το επόμενο βήμα είναι να συμπληρώσουμε τις MMS ρυθμίσεις.
Πατήστε Start
Επιλέξτε Programs
Επιλέξτε Messaging
Επιλέξτε Menu
Επιλέξτε Switch Accounts και MMS
Μετα επιλέξτε New (νεο μηνυμα)
Επιλέξτε Menu
Επιλέξτε Options
Επιλέξτε MMS Settings
Επιλέξτε Change
Επιλέξτε New
Profile Name: TIM MMS
MMSC: http://192.168.200.95/servlets/mms
Data Connection: TIM MMS
Gateway: WAP 1.0 Gateway
IP Address: 192.168.200.11
Port: 9201
Επιλέξτε Done
kiriakoulis
18 Δεκ. 2007, 12:16
paides me gps ti paizei ma8ate mporei na mpei ???
matrix
18 Δεκ. 2007, 12:24
παρε ενα εξωτερικο GPS BT συνδεσε το στο LG, βαλε και το destinator και εισαι ετοιμος! Γιατι να μην μπορει να παιξει?
puzzle21
18 Δεκ. 2007, 12:30
paides me gps ti paizei ma8ate mporei na mpei ???
αφου στις ρυθμισεις εχει ρυθμιση για εξωτερικο gps δε γινεται να μην συνδεεται..
Τουλαχιστον αυτο πιστευω εγω!
Παντως το τηλ ειναι super..
Μηπως βρηκε κανεις τη λυση με το msn?
Έχει τελικά κανείς δοκιμάσει να περάσει / αποθηκεύσει ρυθμίσεις MMS της WIND ή COSMOTE και να δει εάν στέλνει / δέχεται MMS?
Το μενού WIND PLUS δουλεύει???
matrix
18 Δεκ. 2007, 12:47
καλα δεν διαβαζεις παραπανω τι γραφουμε? Αυτες ειναι οι ρυθμισεις για wind mms!:-)
Σαφώς και τις διάβασα!
Μπορεί οι ρυθμίσεις να μπορούν να περαστούν. Ωστόσο μπορεί η αποστολή MMS να είναι προβληματική ή και αδύνατη. Αυτό είναι το φλέγον!
Μπορεί κάποιος κάτοχος να ενημερώσει εάν και η οθόνη του LG KS20 έχει επίσης την απτική ανάδραση που έχει και το αδελφάκι του,το KU990 (viewty)?
puzzle21
18 Δεκ. 2007, 13:01
Σαφώς και τις διάβασα!
Μπορεί οι ρυθμίσεις να μπορούν να περαστούν. Ωστόσο μπορεί η αποστολή MMS να είναι προβληματική ή και αδύνατη. Αυτό είναι το φλέγον!
Μπορεί κάποιος κάτοχος να ενημερώσει εάν και η οθόνη του LG KS20 έχει επίσης την απτική ανάδραση που έχει και το αδελφάκι του,το KU990 (viewty)?
δε νομιζω οτι ουτε καν πλησιαζει για αδερφακι..
καμια σχεση νομιζω το ενα με το αλλο..
ks 20=mindows mobile...:p
maik85
18 Δεκ. 2007, 13:13
Φίλε matrix ευχαριστώ για τις ρυθμίσεις. ;)
Μπορείς να πεις από που τις βρήκες? Γιατί στο site της wind δεν έχει ρυθμίσεις για wm.
yannisg
18 Δεκ. 2007, 13:21
δε νομιζω οτι ουτε καν πλησιαζει για αδερφακι..
καμια σχεση νομιζω το ενα με το αλλο..
ks 20=mindows mobile...:p
Και τι σχεση εχει η οθονη αφης με τα WM??????:X
Αδερφάκι είναι με την έννοια οτι έχουν το ίδιο σουλούπι,οθόνη αφής 262.000 χρωμάτων και λίγο πολύ ίδιο εσωτερικό μενού εικονιδίων.
Οχι με την έννοια της κατηγορίας (οτι το KS20 έχει λειτουργικό WM ενώ το viewty οχι).
Στο viewty όταν πατάς με το δάχτυλο ένα εικονίδιο του μενού,έχεις μια επιστροφή υπο μορφή μικρής ανεπαίσθητης δόνησης.Ρώτησα εάν και το KS20 έχει κάτι τέτοιο.
puzzle21
18 Δεκ. 2007, 14:06
Αδερφάκι είναι με την έννοια οτι έχουν το ίδιο σουλούπι,οθόνη αφής 262.000 χρωμάτων και λίγο πολύ ίδιο εσωτερικό μενού εικονιδίων.
Οχι με την έννοια της κατηγορίας (οτι το KS20 έχει λειτουργικό WM ενώ το viewty οχι).
Στο viewty όταν πατάς με το δάχτυλο ένα εικονίδιο του μενού,έχεις μια επιστροφή υπο μορφή μικρής ανεπαίσθητης δόνησης.Ρώτησα εάν και το KS20 έχει κάτι τέτοιο.
sorryyy...αν και πλακα εκανα..αλλα με εφαγαν..χεχε..
οχι δεν εχει αυτη τη δονηση που λες..
Selespeed
18 Δεκ. 2007, 14:26
Παιδιά, SDHC (>4GB) λειτουργούν στο τηλέφωνο;
Σε τεχνικές λεπτομέριες που κοίταξα λέει ότι δέχεται μέχρι 2 GB, αλλά δεν έχω βρει κάποιο πραγματικά ενημερωμένο site...
puzzle21
18 Δεκ. 2007, 14:56
Παιδια διαβασα σε ενα site ελληνικο στο οποια δοκιμασαν το destinator με εξωτερικο bluetooth και δουλευει μια χαρα απ οτι λενε..
Οποτε ολα :up:
Strategos
18 Δεκ. 2007, 15:08
το κινητο εχει υποδοχη για ακουστικα κανονικα? ή περνει μονο mono ακουστικα και δεν μπορεις να εχεις στερεο.
maik85
18 Δεκ. 2007, 16:54
το κινητο εχει υποδοχη για ακουστικα κανονικα? ή περνει μονο mono ακουστικα και δεν μπορεις να εχεις στερεο.
Δέχεται και τέτοια. Έχει αντάπτορα μέσα που έχει υποδοχή και κάτι ακουστικά ξεχωριστά.
Γνωρίζει κανείς εάν τελικά το τηλέφωνο δονείται και στα sms?
Κάτοχος μου είπε πως παρ'όλο που έχει βάλει δόνηση ΚΑΙ ήχο στις εισερχόμενες κλήσεις,για τα sms ειδοποιείται ΜΟΝΟ με τον αντίστοιχο ήχο που έχει βάλει. Δόνηση γιοκ!
Ισχύει??
maik85
19 Δεκ. 2007, 10:26
Χωρίς να το έχω ψάξει πολύ, οι ειδοποιήσεις αφορούν μόνο τον ήχο κλήσης, δλδ δεν είδα να έχει επιλογή για ήχο μηνύματος. Δόνηση δεν ξέρω αν έχει στο μήνυμα, αλλά ο ήχος που κάνει είναι πολύ διακριτικός και δεν ακούγεται δυνατά.
puzzle21
19 Δεκ. 2007, 11:27
Περασα κανονικα το resco keyboard αλλα δε βρισκω λογο να το κρατησω..
Αφου και σε αυτο που εχει αν βαλω μεγαλα τα γραμματα ειναι το ιδιο με το resco..
Αν εχει βρεις κανεις κανα καλο αλλο να μας το πει..
Μηπως βρεθηκε λυση με το msn?
maik85
19 Δεκ. 2007, 11:30
Μηπως βρεθηκε λυση με το msn?
Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το msn. Το wifi δουλεύει κανονικά, αλλά το msn δεν συνδέεται.
Pharmex
19 Δεκ. 2007, 11:55
Μείον της συσκευής πιστεύω ότι είναι και η ΜΗ ύπαρξη υποδοχής miniUSB. Απορώ γιατί όταν όλοι οι κατασκευαστές πάνε προς αυτή την κατεύθυνση (ακόμη και η Nokia), η LG να επιμένει σε δικό της adaptor. Αλήθεια, υπάρχει φορτιστής αυτοκινήτου για αυτή την υποδοχή;
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.