View Full Version : [Επίσημο] LG KS20
idwmeneas
25 Φεβ. 2008, 20:46
κάνεις copy το αρχείο .cab στο κινητό σου και το τρέχεις απο εκεί. αν συναντήσεις πρόγραμμα με κατάληξη .exe, η εγκατάσταση γίνεται απο τον υπολογιστή σου αφού έχεις συνδεδεμένο το κινητό σου με το pc και τρέχει η εφαρμογή Activsync (ή mobile device center αν έχεις vista).
STHN KARTA H STO KINHTO TO KANW EGKATASTASH?
cicilianos
25 Φεβ. 2008, 21:15
Opoy se boleyei!
idwmeneas
25 Φεβ. 2008, 21:30
Opoy se boleyei!
DHSTHXWS DEN TO TREXEI
cicilianos
25 Φεβ. 2008, 21:43
Βαλτο στο τηλεφωνο και πανω απ ολα κανε soft reset!
dcim1988
26 Φεβ. 2008, 00:48
re paidia, orea ola afta pou lete , alla tha mas pei kaneis apo pou na katebasoume kai emeis ta Resco Keyboard και το spb mobile shell? opou exw psaksei grafei buy now or try it now!uparxoun kapou dorean?:ninja:
vagelis2007_1
26 Φεβ. 2008, 00:57
Τελικα δουλεψε?Τι ενοεις?:wacko:
εννοώ ότι λειτουργεί μέχρι στιγμής σωστά. μετράει και την μπαταρία και καταγράφει τον χρόνο των κλήσεων.
vagelis2007_1
26 Φεβ. 2008, 00:59
φιλαράκια για.
έχω πρόβλημα με τα pdf αρχεία. εγκατέστησα το pocketXpdf αλλά βγάζει πρόβλημα και δεν ανοίγει τα αρχεία. εσείς ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε, και που το βρίσκουμε;
ευχαριστώ.
nstamoul
26 Φεβ. 2008, 03:57
Acrobat και foxit.
2 λεπτά στο google.
puzzle21
26 Φεβ. 2008, 08:32
re paidia, orea ola afta pou lete , alla tha mas pei kaneis apo pou na katebasoume kai emeis ta Resco Keyboard και το spb mobile shell? opou exw psaksei grafei buy now or try it now!uparxoun kapou dorean?:ninja:
ipmart-forum,
dotsis
Googlareta και θα τα βρεις..το μονο που θελει ειναι register και τιποτα αλλο..
nikolaswimmer
26 Φεβ. 2008, 10:35
Όταν ανοίξει η φωτόγραφία για να πας στην επόμενη κάνε δεξια το joystick. Προφανώς για πίσω κάνε το αριστερά... :happy:
Καλα ελεγα οτι κανω βλακεια εγω. Ειχα αλλαξει τα file associations να ανοιγουν ολα με το TCPMP, στο οποιο δε δουλευει αυτο που λες. Αλλαξα παλι τις εικονες να ανοιγουν με τον media και ολα ΟΚ. Thanx!
DJ_TEO
26 Φεβ. 2008, 10:39
Καθε φορα που ενεργοποιω το ραδιοφωνο ενεργοποιειται το bluetooth.
Αν δεν ειναι bug ειναι τρελλο!
Και κατι αλλο που ισως εχει αναφερθει και ζητω συγνωμη αν επαναλαμβανομαι. Προσπαθησα να στειλω ενα αρχει .mp3 σε ενα κοινο κινητο και στον file explorer δεν υπαρχει επιλογη Αποστολη...
Αντιθετα με τις φωτογραφιες που υπαρχει επιλογη αποστολη στο σχετικο μενου...
Χαιρετώ όλα τα μέλη του forum...
Που λέτε πήρα κι εγώ το συγκεκριμένο τηλέφωνο...
Έχω το κλασσικό πρόβλημα με το μικρόφωνο...
Το δουλεύω βέβαια σε κοσμοτέ λόγω φορητότητας που δεν έχει γίνει ακόμα...λέτε να παίζει ρόλο...??
έχω τη δυνατότητα να το πάω για αλλαγή λόγω μη παρέλευσης των 7 ημερών...να το αλλάξω ή τα ίδια θα έχω...ή μηπως να το πάω για αναβάθμιση;;
σημειώνω ότι έχω την 10b έκδοση κι εγώ...
παρακαλώ για την βοήθειά σας...
πάντως από τα υπόλοιπα είμαι ενθουσιασμένος...
αλλά όχι και να μην μπορούμε να μιλήσουμε...
andapo
26 Φεβ. 2008, 11:39
Χαιρετώ όλα τα μέλη του forum...
Που λέτε πήρα κι εγώ το συγκεκριμένο τηλέφωνο...
Έχω το κλασσικό πρόβλημα με το μικρόφωνο...
Το δουλεύω βέβαια σε κοσμοτέ λόγω φορητότητας που δεν έχει γίνει ακόμα...λέτε να παίζει ρόλο...??
έχω τη δυνατότητα να το πάω για αλλαγή λόγω μη παρέλευσης των 7 ημερών...να το αλλάξω ή τα ίδια θα έχω...ή μηπως να το πάω για αναβάθμιση;;
σημειώνω ότι έχω την 10b έκδοση κι εγώ...
παρακαλώ για την βοήθειά σας...
πάντως από τα υπόλοιπα είμαι ενθουσιασμένος...
αλλά όχι και να μην μπορούμε να μιλήσουμε...
Να πας κατευθείαν για αλλαγή. Μην το σκέφτεσαι. Το οτι είσαι σε Cosmote δεν νομίζω ότι παιζει κάποιο ρόλο. Oi περισσότεροι νομίζω δεν έχουν το πρόβλημα με το μικρόφωνο, αν και πιστεύω ότι έιναι αρκετά μεγάλο πλέον... :confused:
λέω δεν δοκιμάζω να βάλω μία άλλη vodafone που έχω...τη βάζω και όλα μια χαρά...μετά βάζω πάλι την cosmote...πάλι όλα οκ...
θα με τρελάνει...
μήπως το παθαίνει από καμία εγκατάσταση;;;
συγνώμη αν έχουν ξαναγραφτεί κάποια πράγματα αλλά είναι και 100 σελίδες το άτιμο...
έχετε παρατηρήσει όσοι αντιμετωπίζεται το πρόβλημα αν το κάνει πάντα,αν το έκανε μετά από κάτι, αν το κάνει με cosmote με wind με vodafone ktl...όχι γιατί και ο πατέρας μου πήρε ενα Nokia 7500 σε cosmote και του έκανε τα ίδια...λέτε να φταίει ο cosmote?? αλλά σε NOKIA N70 δεν κάνει τίποτα...
και το γέλιο είναι ότι τώρα με την αλλαγή sim που πλέον δεν το κάνει,τι να πάω να τους πω...έέέέ το έκανε αλλάάάά κάτι το έπιασε τωρα καιαιαιαι...
θα το παρακολουθήσω...και μέχρι τη δευτέρα που έχω περιθώριο για αλλαγή θα δω...
Να ρωτήσω και κάτι....από το κατάστημα που το πήρα μου είπαν κάτι π....... να μην μιλήσω λέει πάνω απο 30 λεπτά τις πρώτες 7 μέρες για να μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή...κάτι μυρίζομαι...τι λέτε??
Βοήθεια παιδιά...
andapo
26 Φεβ. 2008, 12:01
λέω δεν δοκιμάζω να βάλω μία άλλη vodafone που έχω...τη βάζω και όλα μια χαρά...μετά βάζω πάλι την cosmote...πάλι όλα οκ...
θα με τρελάνει...
μήπως το παθαίνει από καμία εγκατάσταση;;;
συγνώμη αν έχουν ξαναγραφτεί κάποια πράγματα αλλά είναι και 100 σελίδες το άτιμο...
έχετε παρατηρήσει όσοι αντιμετωπίζεται το πρόβλημα αν το κάνει πάντα,αν το έκανε μετά από κάτι, αν το κάνει με cosmote με wind με vodafone ktl...όχι γιατί και ο πατέρας μου πήρε ενα Nokia 7500 σε cosmote και του έκανε τα ίδια...λέτε να φταίει ο cosmote?? αλλά σε NOKIA N70 δεν κάνει τίποτα...
και το γέλιο είναι ότι τώρα με την αλλαγή sim που πλέον δεν το κάνει,τι να πάω να τους πω...έέέέ το έκανε αλλάάάά κάτι το έπιασε τωρα καιαιαιαι...
θα το παρακολουθήσω...και μέχρι τη δευτέρα που έχω περιθώριο για αλλαγή θα δω...
Να ρωτήσω και κάτι....από το κατάστημα που το πήρα μου είπαν κάτι π....... να μην μιλήσω λέει πάνω απο 30 λεπτά τις πρώτες 7 μέρες για να μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή...κάτι μυρίζομαι...τι λέτε??
Βοήθεια παιδιά...
Αυτο για τα 30 λεπτά απο όσο ξέρω ισχύει. Κάποιοι άλλοι στο forum έχουν πει 10 λεπτά. Και εγώ πάντως για 30 ξέρω. Έχει δωθεί πάντως μέσα στο forum και ένας τρόπος για να μηδενίσεις του μετρητές. Δεν το έχω δοκιμάσει, 'αρα δεν ξέρω και αν ισχύει. Ψάξτω λίγο.
DJ_TEO
26 Φεβ. 2008, 12:02
Βοήθεια παιδιά...
Ισχυει αυτο αλλα για 10 λεπτα ομιλιας απ οσο γνωριζω και γραφτηκε σε αλλη σελιδα του νηματος.
Εγω το πηρα χθες και με οσους εχω μιλησει μου εχουν πει οτι ο ηχος μου ειναι πολυ καθαρος...
nikolaswimmer
26 Φεβ. 2008, 12:12
δοκίμασε το battery status. άλλα προγράματα για την ίδια δουλειά είναι το lc minutes και το phone dashboard που έχω δοκιμάσει εγώ. τελικά έμεινε το battery status σαν πιο πλήρες.
Δοκίμασε και το callusage αν και δε το εχω βαλει ακομα να δω τι λεει.
http://www.freewareppc.com/communication/callusage.shtml
http://www.pdamobiz.com/show_dl.asp?NewsID=31499&PN=1
Σε μένα πάντως το battery status μου έβγαζε πρόβλημα, στην αλλαγή από 3G σε GSM και το αντίθετο κολλούσε το κινητό και φυσικά έχοντας ενεργοποιημένες τις ενδείξεις θερμοκρασία, cpu usage κλπ η μπαταρία πάλευε να βγάλει μια μέρα καθαρή :lol:. Οπότε bye bye...
Δοκιμασα το phone dashboard και μου φανηκε πολυ καλο αλλα δεν μπορουσα να κανω registration. δε με αφηνε να βαλω ονομα αλλα μονο κωδικο... :( Εσενα σου δουλεψε κανονικα;
Θα δοκιμασω και το battery status να δω...
Ισχυει αυτο αλλα για 10 λεπτα ομιλιας απ οσο γνωριζω και γραφτηκε σε αλλη σελιδα του νηματος.
Εγω το πηρα χθες και με οσους εχω μιλησει μου εχουν πει οτι ο ηχος μου ειναι πολυ καθαρος...
ότι και να είναι βρωμάει παρα πολύ...τι είναι αμάξι που αν δεν το στρώσεις καλά μπορεί να βγάλει προόβλημα στο μέλλον;;; Και την είχα για σοβαρή εταιρεία την LG...έφτιαξε πολύ ωραίο πράγμα όμως...
Να σε ρωτήσω κάτι φίλε μου DJ_TEO...η έκδοση που έχεις εσύ είναι η V10b ή η V10p...θα με βοηθούσε πολύ η απάντησή σου για να πάρω τις αποφάσεις μου...
me00016
26 Φεβ. 2008, 13:11
Και κατι αλλο που ισως εχει αναφερθει και ζητω συγνωμη αν επαναλαμβανομαι. Προσπαθησα να στειλω ενα αρχει .mp3 σε ενα κοινο κινητο και στον file explorer δεν υπαρχει επιλογη Αποστολη...
Αν τσεκάρετε το hardware στο service manual (link θα βρείτε στο ίδιο Thread) θα δείτε ότι η υλοποίηση του Radio και του BT γίνεται από τον ίδιο δέκτη. Τίποτα άξιο απορίας, λοιπόν...
me00016
26 Φεβ. 2008, 13:19
@andapo: Το πρόβλημα με το destinator 7 και τα spx εντοπίζεται και σε άλλα wm κινητά (όπως κάποια qtek). Μια λύση που έχουν βρει άλλοι χρήστες είναι η αλλαγή των .spx σε .wav (προσοχή, όχι μετατροπή τω αρχείων, μόνο αλλαγή των extensions!).
andapo
26 Φεβ. 2008, 13:32
@andapo: Το πρόβλημα με το destinator 7 και τα spx εντοπίζεται και σε άλλα wm κινητά (όπως κάποια qtek). Μια λύση που έχουν βρει άλλοι χρήστες είναι η αλλαγή των .spx σε .wav (προσοχή, όχι μετατροπή τω αρχείων, μόνο αλλαγή των extensions!).
Δεν μου διαβάζεις αρκετά το forum μου φαίνετε :D
Αυτό έχω κάνει φίλε μου. Και αυτά τα αρχεία σας έχω δώσει ώστε να παίζουν κάπως καλά οι ήχοι. Η τελευταία προσπάθεια που έκανα ήταν να μετατρέψω τους ήχους σε CD Quality ώστε να παίξουν καλύτερα (πάντα σε wav και αλλαγή extention σε spx μιλάω) αλλά είναι πολύ μνημοβόρα. Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω... :wacko:
me00016
26 Φεβ. 2008, 13:37
Παράκληση: ρε παιδιά, βαρέθηκα να διαβάζω όλο τις ίδιες και τις ίδιες απορίες και προβλήματα! Σας παρακαλώ να ποστάρετε φρέσκα νέα ή απορίες σας, και να χρησιμοποιείτε την αναζήτηση του Thread για να βρίσκετε λύσεις που ήδη έχουν δοθεί. Στα παραπάνω φυσικά δεν περιλαμβάνονται τα άλυτα προβληματα όπως το μικρόφωνο, το ddraw, και το dest7.
Μια συμβουλή για τους νέους χρήστες, ή υποψήφιους αγοραστές:
Επειδή το τηλέφωνο που μας πλάσαρε η VODA είναι φθηνό, προέκυψαν πολλοί νέοι χρήστες, άσχετοι με wm, ή ακόμα και με την έννοια "ανοιχτό λογισμικό". Προς αυτούς, λοιπόν:
ΜΗΝ αρχίζετε να κατεβάζετε στη μνήμη του κινητού-pda ό,τι βρίσκετε μπροστά σας. ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ τι κάνουν τα wm για εσάς! Αφού δουλέψετε μερικές εβδομάδες τα windows ώστε να ξέρετε ένα 70-80% και αν ακόμα δεν καλύπτονται οι ανάγκες σας δοκιμάστε κάποιο πρόγραμμα που ίσως να σας καλύψει. Διαφορετικά θα πελαγοδρομείτε σε κολλήματα, διακοπές ήχου, crashαρίσματα και τα μειονεκτήματα των wm που ούτως ή άλλως υπάρχουν και θα τα κουβαλάμε μέχρι το ουσιαστικό rom update.
Όχι με την πρώτη μέρα λοιπόν ερωτήματα του στυλ: "ποιό πρόγραμμα να βάλω για να στείλω αρχείο με ΒΤ;". ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
me00016
26 Φεβ. 2008, 13:48
Δεν μου διαβάζεις αρκετά το forum μου φαίνετε :D
Αυτό έχω κάνει φίλε μου. Και αυτά τα αρχεία σας έχω δώσει ώστε να παίζουν κάπως καλά οι ήχοι. Η τελευταία προσπάθεια που έκανα ήταν να μετατρέψω τους ήχους σε CD Quality ώστε να παίξουν καλύτερα (πάντα σε wav και αλλαγή extention σε spx μιλάω) αλλά είναι πολύ μνημοβόρα. Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω... :wacko:
Τη διάβασα πριν την λύση σου και μου το θύμησε, για αυτό στο έγραψα το παραπάνω. Δε θυμάμαι να δώσω link, νομίζω όμως ότι τα qtek 9000 και 2020i έκαναν τα κολλήματα, σημειωτέον μόνο με dest7. Αυτά :)
andapo
26 Φεβ. 2008, 13:52
Τη διάβασα πριν την λύση σου και μου το θύμησε, για αυτό στο έγραψα το παραπάνω. Δε θυμάμαι να δώσω link, νομίζω όμως ότι τα qtek 9000 και 2020i έκαναν τα κολλήματα, σημειωτέον μόνο με dest7. Αυτά :)
Να είσαι καλά φίλε μου. Θα το ψάξω μπας και βρούμε τίποτα άλλο. Αν βρεις και εσυ τους ήχους που λές, στείλε κανένα link να δοκιμάσουμε.
puzzle21
26 Φεβ. 2008, 13:57
Aμα κρατησεις το πενακι πατημενο πανω στο αρχειο σου βγαζει καποιες επιλογες..εκει ειναι και η αποστολη του μεσω bluetooth..
Καλο ειναι να διαβαζετε το post απο την αρχη ωστε να σας λυνονται ολα τα θεματα σιγα σιγα..
Τα περισσοτερα εχουν συζητηθει..
Και ναι!!! το ξαναέκανε αυτό με το μικρόφωνο...αύριο έφυγε για αλλαγή ελπίζοντας οτι θα μου τύχει κάποιο χωρίς πρόβλημα...Αλλά το βλέπω σε κανα μήνα να το παίρνω στα χέρια μου...
Τραγικό... :(
DJ_TEO
26 Φεβ. 2008, 17:13
Να σε ρωτήσω κάτι φίλε μου DJ_TEO...η έκδοση που έχεις εσύ είναι η V10b ή η V10p...θα με βοηθούσε πολύ η απάντησή σου για να πάρω τις αποφάσεις μου...
Την v10b εχει το δικο μου τηλεφωνο.
sotosbolos
26 Φεβ. 2008, 18:39
Καλησπέρα σε όλους τους συμπάσχοντες με το θέμα του μικροφώνου και όχι μόνο...Απεφθυνόμενος σε εσάς λοιπόν, μάλλον σε όσους έχουν περασμένη τη νέα έκδοση v10e, θα ήθελα να μάθω αν όλα πλέον βαίνουν καλώς. Απο χθές είμαι και εγώ χρήστης της νέας αυτής έκδοσης. Στην αρχή βέβαια ειδικότερα στο πρώτο τηλεφώνημα κάτι παίχτηκε με το μικρόφωνο, αλλα απο τότε αν και εχω μιλήσει αρκετα ειναι οκ να μην το ματιάσω...
Παρατηρώ όμως μία μικρη καθυστέρηση στο κινητό...και μάλιστα δεν το έχω ακόμη φορτωμένο με τίποτα, ούτε αρχεία ούτε προγράμματα. Έσεις το έχετε αντιληφθεί???
Τέλος μπορείτε να μου επισημάνετε τις διορθώσεις αυτής της έκδοσης, γιατί ειναι αλήθεια πως όσο και αν έψαξα άκρη δεν βρήκα...ευχαριστώ
pbmafia
26 Φεβ. 2008, 19:41
Ap'oti katalavainw to kinito einai mono problimata!Mallon den einai kali agora!Swsta?
DJ_TEO
26 Φεβ. 2008, 20:11
Σχεδον ολα τα προγραμματα και εφαρμογες οταν ανοιγουν βγαινοντας μενουν ενεργοποιημενα και μαζευονται στη λιστα προγραμματων σε εκτελεση...
Υπαρχει τροπος να καθαριζεται μονη της η λιστα αυτη?
dimokritos
26 Φεβ. 2008, 20:39
Σχεδον ολα τα προγραμματα και εφαρμογες οταν ανοιγουν βγαινοντας μενουν ενεργοποιημενα και μαζευονται στη λιστα προγραμματων σε εκτελεση...
μόνη της δε νομίζω αλλά το κάνεις είτε από εξτρα προγραμμα, είτε απο ρυθμισεις->σύστημα->μνήμη->προγράμματα.
μήπως γνωρίζει κανείς αν γίνεται να μεγαλώσουμε τη γραμματοσειρά στις επαφές?
DJ_TEO
26 Φεβ. 2008, 20:44
μόνη της δε νομίζω αλλά το κάνεις είτε από εξτρα προγραμμα, είτε απο ρυθμισεις->σύστημα->μνήμη->προγράμματα.
μήπως γνωρίζει κανείς αν γίνεται να μεγαλώσουμε τη γραμματοσειρά στις επαφές?
Εχεις να μου προτεινεις καποια εφαρμογη?
Εγω δε μπορω να κανω το εξης της επαφες. Θελω να εμφανιζονται μονο οι επαφες της sim ή του outlook, οχι ολες μαζι. Υπαρχει τετοια επιλογη?
dimokritos
26 Φεβ. 2008, 21:10
Εχεις να μου προτεινεις καποια εφαρμογη?
Εγω δε μπορω να κανω το εξης της επαφες. Θελω να εμφανιζονται μονο οι επαφες της sim ή του outlook, οχι ολες μαζι. Υπαρχει τετοια επιλογη?
δοκίμασε το mobile shell ή το battery status
δεν γίνεται μέχρι στιγμής να εμφανίζονται ή τα μεν ή τα δε. εκτός αν έχουμε καμία εξέληξη...
DJ_TEO
26 Φεβ. 2008, 22:48
Ψαχνω πολυ για εφαρμογες τυπου net monitor, cell track και γενικοτερα οτιδηποτε δινει πληροφοριες σηματος δικτυου κλπ.
Υπαρχει κατι σχετικο για windows mobile?
http://www.trancreative.com/mb.aspx
Nομίζω το θέλαμε όλοι...
και είναι και ελεύθερο...
Κλείνει τις εφαρμογές(και δεν τις βάζει απλώς στο περιθώριο)
Επίσης σου δείχνει εύκολα ποιες έχεις ανοιχτες...
Selespeed
27 Φεβ. 2008, 08:07
...μήπως γνωρίζει κανείς αν γίνεται να μεγαλώσουμε τη γραμματοσειρά στις επαφές?
Κάπου το είχα πετύχει, νομίζω στο ipmart.
Χωρίς να θυμάμαι ακριβώς, έπαιρνες τη γραμματοσειρά που ήθελες, τη μετονόμαζες σε αυτήν που έχει default το κινητό (tahomabd.ttf, tahoma.ttf) και την έκανες copy σ' αυτό (μέσα στο directory των windows). Το δοκίμασα αλλά δε μπόρεσα (αφού λειτουργούσε το τηλέφωνο δε μπορούσε να σβήσει την υπάρχουσα), αλλά δεν επέμεινα για να δω τι έκανα λάθος...
puzzle21
27 Φεβ. 2008, 08:55
Περνα το pbar..ειναι πολυ ελαφρυ και απλουστατο προγραμμα..
Απλα οταν πατας το χ θα κλεινει η εφαρμογη κανονικα..αν το κρατας πατημενο το χ θα σου κανει minimize κτλ κτλ κτλ...
nikolaswimmer
27 Φεβ. 2008, 09:47
Δοκιμασα το phone dashboard και μου φανηκε πολυ καλο αλλα δεν μπορουσα να κανω registration. δε με αφηνε να βαλω ονομα αλλα μονο κωδικο...
Το εχει δουλεψει κανεις με επιτυχια;
Roudolfa
27 Φεβ. 2008, 10:32
Καλησπέρα! Πέρασα σήμερα από ένα κατάστημα Vodafone και βρήκα ένα stereo bluetooth με τον κωδικό BB-02 (μάρκα μην με ρωτάτε, δεν είχε.. Bluetooth BB-02 έγραφε μόνο) το οποίο έκανε μόνο 39 euro!! Ωστόσο δίστασα να το αγοράσω καθώς το samsung wep 200 που χρησιμοποιούσα στο παλιό κινητό αν και θεωρητικά συμβατό έχει πραγματικά απαράδεκτη ποιότητα ήχου όταν το συνδέω με το ks20 :cry:.
Μήπως έχει δοκιμάσει κάποιος το bb-02 για να μου πει την γνώμη του?? Αμαρτία να έχω 2 bluetouth και να μην δουλεύει κανένα με το ks20.. :wacko:
Γειά κι από εμένα! Κάτοχος κι εγώ του LG KS20 από το Σάββατο (δηλαδή 5 ημέρες). Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων δεν έχω προλάβει να το ψάξω όσο θέλω, αλλά μελετώ σιγά-σιγά το forum και μαθαίνω. Από Παρασκευή προβλέπεται πιο έντονη ενασχόληση με το θέμα.
Για το θέμα του ΒΒ-02, σίγουρα είναι συμβατό γιατί το έχω κι εγώ και το χρησιμοποιώ. Το βλέπει σαν δύο χωριστές συσκευές, μία ως hands free και μία ως συσκευή αναπαραγωγής ήχου υψηλής ποιότητας (με χρήση του a2dp). Όταν έχω ενεργοποιημένο μόνο το handsfree και με καλούν, ενώ ενεργοποιείται το bt, ο ήχος ακούγεται από το τηλέφωνο, αλλά μπορεί να είναι και κάποια ρύθμιση του τηλεφώνου που δεν έχω βρει. Όταν είναι ενεργοποιημένη και η συσκευή a2dp δουλεύει ρολόι, απλά αναγκαστικά και κάποιοι ήχοι του κινητού πηγαίνουν εκεί (όταν με καλούν όμως χτυπάει και το κινητό).
Γενικά η ποιότητα κατασκευής του δεν είναι συγκλονιστική, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχα προβλήματα. Για την τιμή του προσφέρει πολύ καλές λειτουργίες. Ο ήχος του, τουλάχιστον στις κλήσεις είναι καλός, δεν το έχω δοκιμάσει με μουσική και δεν ξέρω και τις απαιτήσεις σου, μην σε πάρω στον λαιμό μου... Ελπίζω να βοήθησα, δεν ξέρω αν θέλεις να μάθεις κάτι πιο συγκεκριμένο για την λειτουργία του.
Επίσης, αν το αγοράσεις τελικά, ρώτα στην vodafone πόσο χρόνο εγγύηση έχει. Αν δεν κάνω λάθος έχουν όλες 2 χρόνια, αλλά επειδή δεν γράφει κάτι στην συσκευασία, ρώτα καλού-κακού, μιά και δεν είναι γνωστής εταιρείας.
Για το πρόβλημα του μικροφώνου στο KS20, έχω την εντύπωση-ελπίδα ότι το δικό μου δεν το έχει. Έχω μιλήσει περίπου 15 λεπτά μέχρι τώρα, αλλά σε πολλές κλήσεις των λίγων λεπτών. Μου έτυχε 2 φορές να μην με ακούνε μετά από λίγο, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν έφταιγε το κινητό ή έτυχε. Αν δεν είχα την υποψία δεν θα έδινα σημασία δηλαδή. Γενικά, έχει την τάση να το κάνει μετά από αρκετή ώρα συνομιλίας ή αν έχει πρόβλημα το κάνει μέσα στα πρώτα λεπτά της σύνδεσης;
Επίσης, όταν το αγόρασα από την Vodafone μου είπαν να κρατήσω όλα τα μέρη της συσκευασίας για ένα μήνα, ώστε σε περίπτωση που έχω πρόβλημα να είναι δυνατή η αντικατάσταση. Σίγουρα ισχύει αυτός ο περιορισμός των 10 ή των 30 λεπτών; Υπάρχει κάποιος δηλαδή που πράγματι να το πήγε για επιστροφή μέσα σε λίγες ημέρες και να του είπαν ότι εφόσον έχει μιλήσει περισσότερο από το όριο δεν μπορούν να του το αλλάξουν;
nikolaswimmer
27 Φεβ. 2008, 12:13
Παιδια δηστυχως απο σημερα ιεμαι και εγω μελος αυτων που εχουν προβλημα με το μικροφωνο. Εχω το κιν γυρω στις 10 μερες και μεχρι σημερα δεν ειχα κανενα προβλημα. Απο χθες εχω κοψει καμια 10ρια κλησεις λογω σιγης...
Ανακαλυψα οτι συμβαινει αν ειναι ρυθμισμενο το δικτυο στο αυτοματο η στο GSM. Στο 3G δεν εχω προβλημα (ακομα τουλαχιστον). Το θεμα ειναι οτι υπαρχει προβλημα παντως με τις συσκευες και εχω σαλταρει... Αυριο θα παω προς vodafone μερια να δω τι θα μου πουν. Παντως ειναι απαραδεκτο σαν προβλημα μιας και αυτο δεν ειναι απλα 'bug' αλλα προβλημα καθαρα λειτουργικο. Ειπαμε κινητο θελουμε, οχι ενα PDA που σε ιδανικες συνθηκες θα μπορεις να μιλας κιολας!!!!
Λοιπόν λοιπόν...
Για το θέμα του μικροφώνου ο λόγος...
Πρώτη επικοινωνία με LG...αχ ναι είναι πρόβλημα αυτό που μου περιγράφεται...να το πάτε να το αλλάξετε...
Δεύτερη επικοινωνία με LG(το κάνω πάντα...)...Είναι γνωστό πρόβλημα και η εταιρεία προσπαθεί να το λύσει...Μου δώσανε και οδηγίες για να βάλω το τηλέφωνο σταθερά στο GSM αναφέροντας ότι βελτιώνει η συγκεκριμένη επιλογή κάπως την κατάσταση αλλά δεν την λύνει...Αυτά μέσα από την LG...θαυμαστή ειλικρίνια...
Το θέμα πιο είναι...το έχω λιγότερο από βδομάδα...και έχω τη δυνατότητα αλλαγής...μήπως όμως θα χάσω το χρόνο μου;;;
Δηλαδή...υπάρχουν άτομα που δεν τους το έκανε ούτε μία φορα;;;αν ναι τότε αυξάνονται οι πιθανότητες να πέσω σε ένα τέτοιο...
Μίλησα και με το κατάστημα της Voda που το πήρα...
3 μέρες λέει θέλει,να πάει να ελεγχθεί και αν είναι να μου δώσουν καινούργιο...σιγά μη μου δώσουν βέβαια...τον κορεάτη θα κάνουν...
απλά κανά reset θα ρίξουν και θα μου λένε κάναμε αναβάθμιση...
Βοηθήστε με παιδιά...τι να κάνω;;; να τρέξω για αλλαγή ή δεν έχει νόημα;;
andapo
27 Φεβ. 2008, 15:07
Λοιπόν λοιπόν...
Για το θέμα του μικροφώνου ο λόγος...
Πρώτη επικοινωνία με LG...αχ ναι είναι πρόβλημα αυτό που μου περιγράφεται...να το πάτε να το αλλάξετε...
Δεύτερη επικοινωνία με LG(το κάνω πάντα...)...Είναι γνωστό πρόβλημα και η εταιρεία προσπαθεί να το λύσει...Μου δώσανε και οδηγίες για να βάλω το τηλέφωνο σταθερά στο GSM αναφέροντας ότι βελτιώνει η συγκεκριμένη επιλογή κάπως την κατάσταση αλλά δεν την λύνει...Αυτά μέσα από την LG...θαυμαστή ειλικρίνια...
Το θέμα πιο είναι...το έχω λιγότερο από βδομάδα...και έχω τη δυνατότητα αλλαγής...μήπως όμως θα χάσω το χρόνο μου;;;
Δηλαδή...υπάρχουν άτομα που δεν τους το έκανε ούτε μία φορα;;;αν ναι τότε αυξάνονται οι πιθανότητες να πέσω σε ένα τέτοιο...
Μίλησα και με το κατάστημα της Voda που το πήρα...
3 μέρες λέει θέλει,να πάει να ελεγχθεί και αν είναι να μου δώσουν καινούργιο...σιγά μη μου δώσουν βέβαια...τον κορεάτη θα κάνουν...
απλά κανά reset θα ρίξουν και θα μου λένε κάναμε αναβάθμιση...
Βοηθήστε με παιδιά...τι να κάνω;;; να τρέξω για αλλαγή ή δεν έχει νόημα;;
Εγω νομίζω ότι πρέπει να πας για αλλαγή. Όσο καιρό είμαι στο forum μου έχει δωθεί η αίσθηση ότι οι περισσότεροι δεν έχουν το πρόβλημα. Απλά αυτοί που το έχουν το έχουν γράψει. Κάποιος είπε ότι ίσως φταίει και το δίκτυο της Θεσσαλονίκης. Μήπως είσαι απο εκεί. Εμένα πάντως δεν μου το έχει κάνει ποτέ. Μόνο την πρώτη μέρα όπου το γύρισα σταθερά σε GSM και απο εκεί τίποτα. Το έχω απο μέσα Δεκεμβρίου.
scandal_dj
27 Φεβ. 2008, 15:21
χλομο αυτο που λες.μαλλον οι περισσοτεροι εχουμε προβλημα αλλα το εχουμε λυση με τον ενα η τον αλλο τροπο.
Κι εγώ αυτό αισθάνομαι...ότι όλοι το έχουν το πρόβλημα απλά δεν τους παρουσιάζεται συχνά ή και καθόλου κυρίως λόγω της ρύθμισης του 3G και GSM που πλέον την έχουμε κάνει όλοι...
Τώρα ας πούμε σε 2 κλήσεις δεν το έκανε...και η μία ήταν 2 λεπτά...
Εσάς όταν το έκανε το έκανε ας πούμε στο 15λεπτο ή στο 1ο 2ο λεπτό;;;
Δεν μιλάω και πολύ για να μην ξεπεράσω το μισάωρο και δεν μπορώ να το πεθάνω στις δοκιμές...
tkparis
27 Φεβ. 2008, 17:03
Pedia min asholiste me to provlima tou mikrofonou. Den eine provlima diktiou. Eine provlima LG (meno France ke eho afta ta provlimata mia vdomada meta tin agora tou kinitou se antistiho diktio me ti Vodafone (SFR)).
Den asholoume pleon me to thema. Apla agorasa to neo Samsung sgh-i780 ke vrika tin igia mou me to modile windows 6 pro.
To mono pou perimeno eine to neo ROM gia to KS20....
Selespeed
27 Φεβ. 2008, 21:46
Πάντως εγώ δεν είχα το πρόβλημα με το μικρόφωνο.
Ήμουν, μάλλον, από τους πρώτους που το πήραν (μέσα Δεκεμβρίου), από την πρώτη μέρα ρυθμισμένο -εντελώς συμπτωματικά- σε GSM (λόγω του ότι στην πόλη μου δεν έχει 3G), αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι έχει γίνει ποτέ τηλεφώνημα μεγαλύτερο το 3-5 λεπτών...
Αυτά για στατιστικούς λόγους...;)
ronto13
28 Φεβ. 2008, 00:35
Γειά κι από εμένα! Κάτοχος κι εγώ του LG KS20 από το Σάββατο (δηλαδή 5 ημέρες). Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων δεν έχω προλάβει να το ψάξω όσο θέλω, αλλά μελετώ σιγά-σιγά το forum και μαθαίνω. Από Παρασκευή προβλέπεται πιο έντονη ενασχόληση με το θέμα.
Για το θέμα του ΒΒ-02, σίγουρα είναι συμβατό γιατί το έχω κι εγώ και το χρησιμοποιώ. Το βλέπει σαν δύο χωριστές συσκευές, μία ως hands free και μία ως συσκευή αναπαραγωγής ήχου υψηλής ποιότητας (με χρήση του a2dp). Όταν έχω ενεργοποιημένο μόνο το handsfree και με καλούν, ενώ ενεργοποιείται το bt, ο ήχος ακούγεται από το τηλέφωνο, αλλά μπορεί να είναι και κάποια ρύθμιση του τηλεφώνου που δεν έχω βρει. Όταν είναι ενεργοποιημένη και η συσκευή a2dp δουλεύει ρολόι, απλά αναγκαστικά και κάποιοι ήχοι του κινητού πηγαίνουν εκεί (όταν με καλούν όμως χτυπάει και το κινητό).
Γενικά η ποιότητα κατασκευής του δεν είναι συγκλονιστική, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχα προβλήματα. Για την τιμή του προσφέρει πολύ καλές λειτουργίες. Ο ήχος του, τουλάχιστον στις κλήσεις είναι καλός, δεν το έχω δοκιμάσει με μουσική και δεν ξέρω και τις απαιτήσεις σου, μην σε πάρω στον λαιμό μου... Ελπίζω να βοήθησα, δεν ξέρω αν θέλεις να μάθεις κάτι πιο συγκεκριμένο για την λειτουργία του.
Επίσης, αν το αγοράσεις τελικά, ρώτα στην vodafone πόσο χρόνο εγγύηση έχει. Αν δεν κάνω λάθος έχουν όλες 2 χρόνια, αλλά επειδή δεν γράφει κάτι στην συσκευασία, ρώτα καλού-κακού, μιά και δεν είναι γνωστής εταιρείας.
Για το πρόβλημα του μικροφώνου στο KS20, έχω την εντύπωση-ελπίδα ότι το δικό μου δεν το έχει. Έχω μιλήσει περίπου 15 λεπτά μέχρι τώρα, αλλά σε πολλές κλήσεις των λίγων λεπτών. Μου έτυχε 2 φορές να μην με ακούνε μετά από λίγο, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν έφταιγε το κινητό ή έτυχε. Αν δεν είχα την υποψία δεν θα έδινα σημασία δηλαδή. Γενικά, έχει την τάση να το κάνει μετά από αρκετή ώρα συνομιλίας ή αν έχει πρόβλημα το κάνει μέσα στα πρώτα λεπτά της σύνδεσης;
Επίσης, όταν το αγόρασα από την Vodafone μου είπαν να κρατήσω όλα τα μέρη της συσκευασίας για ένα μήνα, ώστε σε περίπτωση που έχω πρόβλημα να είναι δυνατή η αντικατάσταση. Σίγουρα ισχύει αυτός ο περιορισμός των 10 ή των 30 λεπτών; Υπάρχει κάποιος δηλαδή που πράγματι να το πήγε για επιστροφή μέσα σε λίγες ημέρες και να του είπαν ότι εφόσον έχει μιλήσει περισσότερο από το όριο δεν μπορούν να του το αλλάξουν;
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για το Bluetooth. Αν προλάβω θα πάω αύριο να το πάρω και θα ρωτήσω και για την εγγύηση. Όσο για τον περιορισμό που ρωτάς από ότι ξέρω ισχύει (έχω κάνει ήδη αντικατάσταση αλλα για άλλο λόγο..) αλλά δεν θυμάμαι αν είναι 10 ή 30 λεπτά. Επίσης για να στο αντικατάστασουν άμεσα πρέπει να το έχεις αγοράσει το πολύ 7 μέρες πριν.
Αλλίως αν υπάρχει σοβαρό προβλημα και πάλι γίνεται αντικατάσταση αλλά πρέπει πρώτα να το στείλουν στο service για ελεγχο. Τότε υπολόγισε καμιά 10αρια εργάσιμες.. :chair:
Έτσι την πάτησα και εγώ.. Για μια μέρα (το πήγα 8 μέρες μετα την αγορά) περίμενα το κινητό 3 βδομάδες. Ήταν και οι γιορτές βλέπεις.. :dash:
Geotzourmi
28 Φεβ. 2008, 03:26
ρε παιδια να ρωτήσω κάτι?Αν και έψαξα δε κατάλαβα...Πάω να μπω στον messenger και δε μου δίνει πουθενά καμία επιλογή να εισάγω mail και κωδικό...Μπήκα μέσω internet explorer στον messenger και έκανε κανονικά login...Τι συμβαίνει ακριβώς?H voda εχει μπλοκάρει την εφαρμογή του msn από τα windows mobile?
DJ_TEO
28 Φεβ. 2008, 09:39
ρε παιδια να ρωτήσω κάτι?Αν και έψαξα δε κατάλαβα...Πάω να μπω στον messenger και δε μου δίνει πουθενά καμία επιλογή να εισάγω mail και κωδικό...Μπήκα μέσω internet explorer στον messenger και έκανε κανονικά login...Τι συμβαίνει ακριβώς?H voda εχει μπλοκάρει την εφαρμογή του msn από τα windows mobile?
Βαζεις τα στοιχεια σου στην εβαρμογη των windows και δε σε βαζει στο account σου? Εγω συνδεθηκα αμεσως και με wifi και με Vodafone web
Geotzourmi
28 Φεβ. 2008, 10:35
Βαζεις τα στοιχεια σου στην εβαρμογη των windows και δε σε βαζει στο account σου? Εγω συνδεθηκα αμεσως και με wifi και με Vodafone web
Για την ακριβεια με βγάζει στην οθόνη που λεει είσοδος ως αλλά δε μου έχει πουθενά επιλογή να εισάγω τα στοιχεία μου.Το εγχειρίδιο λέει να εισάγω τα στοιχεία μου και να πατήσω σύνδεση...Η μόνη επιλογή που βλέπω είναι αν θέλω να μπω σαν online, offline και τέτοια...Εσένα όταν ανοίγει η εφαρμογή τι σου λέει η οθόνη?Τι επιλογές σου βγάζει?
blogPage
28 Φεβ. 2008, 10:38
Παιδιά, καλημέρα σε όλους!
Δύο ερωτησούλες γιατί είμαι έτοιμος για αγορά κινητού και φοβάμαι πως θα μπλέξω με προβλήματα πάλι!! :X
Καταρχήν υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα με το μικρόφωνο?? Εγώ έχω what's up και μιλάω πάνω από δεκάωρο κάθε μήνα....... :p άμα είναι στο 5λεπτο να κλείνει το μικρόφωνο ή να πνίγεται η φωνή ή δεν ξέρω κι εγώ τι, θα φτιάξει με μια απλή ρύθμιση σταθερού GPRS ή κάτι τέτοιο???
Επίσης, GPS είναι εύκολο να περαστεί & να λειτουργήσει?
Kαι χωρίς το εξωτερικό receiver/δέκτη λειτουργεί?? (ή είπα βλ@κεί@?)
Ευχαριστώ . . .
blogPage
28 Φεβ. 2008, 10:52
Πάντως γενικά ρε γ@μ*τ* ακούω πολλά μικροπροβληματάκια, όπως ότι δεν παίζει καλά τους ήχους ή τα mp3, ή οτι δεν μπορείς να κάνεις κάτι κάπου αλλού σε μια εφαρμογή, ή με τους κωδικούς ψιλοκολλήματα.... και είναι κρίμα τόσο όμορφο κινητάκι να έχει τόσα προβλήματα. :(
Άντε να αποφασίσω να το αγοράσω εγώ μετά...
Selespeed
28 Φεβ. 2008, 14:42
Για ήχους και mp3, δε θα το έλεγα ότι έχω δει πρόβλημα.
GPS χωρίς εξωτερικό δέκτη δε μπορείς να έχεις (αφού δεν έχει εσωτερικό). Με τον εξωτερικό δέκτη, μια χαρά τα παέι, και είναι πάρα πολύ απλή η σύνδεση.
Το μικρόφωνο είναι μια πονεμένη ιστορία, και ελπίζουμε να λυθεί...:(
Όσο για τις εφαρμογές, λίγες είναι που παρουσιάζουν προβλήματα (από αυτές που έχω δει στο δικό μου...)
blogPage
28 Φεβ. 2008, 14:56
[...] Το μικρόφωνο είναι μια πονεμένη ιστορία, και ελπίζουμε να λυθεί...:( [...]
Ορίστε ρε γ@μ*τ*, βλέπεις; Κι εσύ έχεις δυσκολίες μ'αυτό το μικρόφωνο πια.. (πολύ σημαντικό μιας και όπως είπα κ παραπάνω μιλάω τουλάχιστον ενα 10ωράκι το μήνα..)
Όσο για τον (εξωτερικό) δέκτη gps γνωρίζεις μήπως στα πόσα euro κειμένεται?
yannisg
28 Φεβ. 2008, 15:01
Ορίστε ρε γ@μ*τ*, βλέπεις; Κι εσύ έχεις δυσκολίες μ'αυτό το μικρόφωνο πια.. (πολύ σημαντικό μιας και όπως είπα κ παραπάνω μιλάω τουλάχιστον ενα 10ωράκι το μήνα..)
apo 60-120....
andapo
28 Φεβ. 2008, 15:13
Μιας και εγω δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το μικρόφωνο (μάλλον δεν μου το παρουσιασε ποτέ μετά την προεπιλογή στο GSM). Με bluetooth handsfree δεν λύνετε το πρόβλημα. Εννοώ ότι πλέον ο ήχος του μικροφώνου περνάει μέσα απο το bluetooth. Αυτό δεν λύνει το πρόβλημα? Απλά ρωτάω για όποιον το έχει δοκιμάσει. Δεν ξέρω κατι...
visitor
28 Φεβ. 2008, 16:13
Χμμμμμ.......
Είπα να ρίξω μια ματιά να δω τι γίνεται με το super duper phone.
Βλέπω λοιπόν ότι τα προβλήματα του μικροφώνου σας απασχολούν ε?
Οχι andapo, με το hands free δεν λύνεται το πρόβλημα.
Με bluetooth δεν ξέρω.
Σε άλλους δουλεύει καλά σε μόνιμο 3G και σε άλλους σε απλό GSM.
Εγώ πριν το στείλω για φαντάρο δούλευε μόνο 3G (Αθήνα-Voda).
Κάποιος θα αρχίσει να βλέπει εφιάλτες.:cry:
Αλλά του έχω πει: Δεν του το εύχομαι.;)
Ούπςςς το ξέχασα και αυτό.
Δέν υπάρχει σταθερός χρόνος για την εμφάνιση του προβλήματος.
Στο 1 λεπτό την μια φορά, στα 3 την άλλη, στα 30sec την τρίτη και στα 10 λεπτά την τέταρτη.
andapo
28 Φεβ. 2008, 16:21
Χμμμμμ.......
Είπα να ρίξω μια ματιά να δω τι γίνεται με το super duper phone.
Βλέπω λοιπόν ότι τα προβλήματα του μικροφώνου σας απασχολούν ε?
Οχι andapo, με το hands free δεν λύνεται το πρόβλημα.
Με bluetooth δεν ξέρω.
Σε άλλους δουλεύει καλά σε μόνιμο 3G και σε άλλους σε απλό GSM.
Εγώ πριν το στείλω για φαντάρο δούλευε μόνο 3G (Αθήνα-Voda).
Κάποιος θα αρχίσει να βλέπει εφιάλτες.:cry:
Αλλά του έχω πει: Δεν του το εύχομαι.;)
Ούπςςς το ξέχασα και αυτό.
Δέν υπάρχει σταθερός χρόνος για την εμφάνιση του προβλήματος.
Στο 1 λεπτό την μια φορά, στα 3 την άλλη, στα 30sec την τρίτη και στα 10 λεπτά την τέταρτη.
Καλως το παιδί. Όπως βλέπεις ο λόγος που το σούταρες παραμένει όλο αυτό τον καιρό. Βγήκε μια νέα rom αλλά δεν ξέρουμε αν φτιάχνει το πρόβλημα του μικροφώνου. Ίσως ναι, ίσως και όχι...
Χαίρομαι πάντως που πλέον γράφεις με σωστό ύφος σε αυτό το forum μιας και δεν διαφωνούσα με αυτά που έλεγες αλλά με τον τρόπο που τα έλεγες. Πραγματικα χαίρομαι... Αν δεν είχες βάλει και το "super duper phone" μαλλον θα ήταν τελειο το μήνυμα...
visitor
28 Φεβ. 2008, 16:31
Φίλε μου καλέ!
Με εκνευρίζει αφάνταστα η κοροϊδία.
Από όπου και αν προέρχεται. Θέλεις LG, θέλεις Voda, θέλεις .....ότι και να είναι. Δεν είναι το ποσόν που αξίζει το κάθε τι. Είναι η κοροϊδία που σου πουλάνε για να σου αποσπάσουν τα χρήματά σου.:mad:
Κύριε, το δοκίμασες το ......:X πρίν το βγάλεις στην αγορά?
Δεν είδες ότι έχει πρόβλημα? Δεν το είδες. Όταν στο κοινοποιώ, γιατί κάνεις τον ανήξερο?:mad:
Και άλλα πολλά που .......ουπς ώρα για σχόλασμα.
Geotzourmi
28 Φεβ. 2008, 19:06
Με το msn τελικά έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει και δε μου παίζει?Η αρχική οθόνη της εφαρμογής του messenger mobile τι επιλογές έχει?
Selespeed
28 Φεβ. 2008, 20:01
Αν κοίταζες 7-8 μηνυματάκια παραπάνω, θα έβλεπες ότι μόλις είχα πει ότι δε μου εμφάνισε το πρόβλημα με το μικρόφωνο.
Σίγουρα πολλοί που γράφουν στο thread, γράφουν μόνο και μόνο για να αναφέρουν το πρόβλημά τους και να μάθουν αν υπάρχει λύση. Όμως, όλοι οι υπόλοιποι, δεν έχουμε συναντήσει τίποτα, και δεν αναφέρουμε τίποτα (και φαντάζομαι και αρκετοί που απλά διαβάζουν για να βρουν software και διάφορα άλλα που λέγονται εδω μέσα).
Πάντως, (να πουμε και του στραβού το δίκιο) αν δεν το είχα αγοράσει ακόμα, μάλλον θα περίμενα να βρεθεί λύση, μη διακινδυνεύοντας να πάρω ένα ελλαττωματικό και να παραπονιέμαι ασταμάτητα (δεσ visitor :p:D)...
Όσο για το gps, το πήρα μέσω ebay, και μου στοίχισε γύρω στα 45€ (είναι το Holux 1200).
blogPage
28 Φεβ. 2008, 20:33
Αν κοίταζες 7-8 μηνυματάκια παραπάνω, θα έβλεπες ότι μόλις είχα πει ότι δε μου εμφάνισε το πρόβλημα με το μικρόφωνο.
Σίγουρα πολλοί που γράφουν στο thread, γράφουν μόνο και μόνο για να αναφέρουν το πρόβλημά τους και να μάθουν αν υπάρχει λύση. Όμως, όλοι οι υπόλοιποι, δεν έχουμε συναντήσει τίποτα, και δεν αναφέρουμε τίποτα (και φαντάζομαι και αρκετοί που απλά διαβάζουν για να βρουν software και διάφορα άλλα που λέγονται εδω μέσα).
Πάντως, (να πουμε και του στραβού το δίκιο) αν δεν το είχα αγοράσει ακόμα, μάλλον θα περίμενα να βρεθεί λύση, μη διακινδυνεύοντας να πάρω ένα ελλαττωματικό και να παραπονιέμαι ασταμάτητα (δεσ visitor :p:D)...
Όσο για το gps, το πήρα μέσω ebay, και μου στοίχισε γύρω στα 45 (είναι το Holux 1200).
Εντάξει και δεν είναι μόνο αυτό, έχω διαβάσει διάφορα πραματάκια (δυστυχώς, γιατί είναι πανέμορφο.....).
Χαίρομαι όμως που το λες και το παραδέχεσαι ;), κι εγώ αυτό σκέφτομαι απλά απειδή δεν μπορώ να περιμένω και πολύ, στρέφομαι στην άλλη λύση (το P1i) που είναι εξίσου καλό και με ενσωματωμένο gps.
Ελπίζω μόνο να κάνω σωστά . . . . :shifty:
ή έστω να μείνω ευχαριστημένος!
Selespeed
28 Φεβ. 2008, 21:02
Εντάξει και δεν είναι μόνο αυτό, έχω διαβάσει διάφορα πραματάκια (δυστυχώς, γιατί είναι πανέμορφο.....).
Χαίρομαι όμως που το λες και το παραδέχεσαι ;), κι εγώ αυτό σκέφτομαι απλά απειδή δεν μπορώ να περιμένω και πολύ, στρέφομαι στην άλλη λύση (το P1i) που είναι εξίσου καλό και με ενσωματωμένο gps.
Ελπίζω μόνο να κάνω σωστά . . . . :shifty:
ή έστω να μείνω ευχαριστημένος!
Για κοίτα και αυτό http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=161302
Το κακό είναι ότι αργει... (όπως και η λύση για το LG... :D:p)
blogPage
29 Φεβ. 2008, 00:27
Για κοίτα και αυτό http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=161302
Το κακό είναι ότι αργει... (όπως και η λύση για το LG... :D:p)
:shifty: συμπαθητικό . . . . . !
puzzle21
29 Φεβ. 2008, 08:32
Με το msn τελικά έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει και δε μου παίζει?Η αρχική οθόνη της εφαρμογής του messenger mobile τι επιλογές έχει?
Αν διαβασεις απο την αρχη το forum θα δεις οτι εχω μιλησει γι αυτο καμποσες φορες..
Επισης πριν στειλουμε ενα post καλο θα ειναι να το ψαχνουμε καλα πρωτα στο τηλ μας..στο msn εχει μεσα καμποσες επιλογες..ψαξε και θα δεις που μπαινουν οι κωδικοι..
Και για να μην λες οτι ειμαι και κομπλεξικος..(απλα ανεφερα το παραπανω γενικοτερα γιατι ολοι με το παραμικρο ρωτανε πραγματα που εχουν χιλιο ειπωθει)...
Ανοιξε το msn..πατα ακυρο κατω δεξια..πατα menu κατω δεξια..και μετα ειδοσος ως..βαλε τα στοιχεια σου και μπες..
Αν δεν μπαινει τοτε φταιει το msn του τηλ και τα πρεπει να βρεις καποια νεωτερη εκδοση να περασεις..την ειχα αναφερει παλιοτερα αλλα πρεπει να την εχουν κατεβασει..Περνας την νεα εκδοση και μετα τρεχει κανονικα απο τα ηδη εικονιδια του msn που εχει μεσα το τηλ..
athanaso77
29 Φεβ. 2008, 09:04
:shifty: συμπαθητικό . . . . . !
Egw pali tha sou proteina to ETEN Glofiish X600, exei ta panta (enswmatomeno GPS) kai se poly kali timi.
mishka
29 Φεβ. 2008, 09:38
COSMOTE - MMS
καλημέρα σε όλους
μία πιθανή συνεισφορά σχετικά με Cosmote και mms στη συσκευή μας
η cosmote όταν επικοινωνούμε μαζί τους σχετικά με τα mms ακολουθεί τα εξής βήματα:
1. ζητάει να στείλουμε ένα μήνυμα σε κάποιο νούμερο και η απάντηση που λαμβάνουμε αναφέρει την ενεργοποίηση της υπηρεσίας - αυτό απλά δε καταφέρνει τίποτε
2. στέλνει ένα email με οδηγίες - το λινκ έχει αναφερθεί σε προηγούμενο ποστ στο forum - ακολουθώντας τις οδηγίες κατά γράμμα και πάλι δεν πετυχαίνετε τίποτε
Αν προσέξετε οι εικόνες από την Cosmote είναι από ένα Qtek
Η λύση είναι η εξής - ακολουθείτε τις οδηγίες μέχρι και το στάδιο νούμερο 16 (το τελευταίο) - εκεί αντί να βάλετε τον αριθμό 9201 που σας υποδεικνύει εσείς αφήνετε τον προεπιλεγμένο από τη συσκευή 8080
αν κατάλαβα σωστά έχει να κάνει με το WAP - στην εικόνα έχει το 1.2 ενώ το 8080 αντιστοιχεί στο 2.0 που μάλλον είναι του κινητού μας - υπόψιν ότι στη δική μας εικόνα δεν εμφανίζεται καθόλου η επιλογή WAP που βλέπετε στις οδηγίες
Αυτό λύνει το πρόβλημα
Μίλησα ήδη με Cosmote και τους ενημέρωσα
Έχω διαβάσει όλες τις σελιδες και δε νομίζω ότι τα παραπάνω έχουν συζητηθεί - αν πάλι μου διέφυγε ζητώ συγγνώμη
nikolaswimmer
29 Φεβ. 2008, 09:40
Παιδια εγω παντως εχω απογοητευτει οχι με το κινητο αλλα με τη σταση της LG, και σκεφτομαι ακομα να το δωσω μιας και ειναι της κουτας.... Για να μιλαω το πηρα, αν δεν εχω καλυψη 3G εκει που ειμαι τι θα κανω; Π.χ νησια καλοκαιρι. Το εχω λατρεψει παντως το κινητο αυτο.
Μια ερωτηση: Ειναι το μονο κινητο με WM που να εχει οθονη με 260.000 χρωματα. Αν οχι, εχετε καποιο υπ'οψην;
nstamoul
29 Φεβ. 2008, 11:53
Και που έχει τέτοια οθόνη δεν την αξιοποιεί απ' ότι ξέρω.Και αυτό γιατί τα windows μπορεούν να δείξουν "μόνο" μέχρι 65.000 χρώματα.
Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
yannisg
29 Φεβ. 2008, 12:57
Παιδια εγω παντως εχω απογοητευτει οχι με το κινητο αλλα με τη σταση της LG, και σκεφτομαι ακομα να το δωσω μιας και ειναι της κουτας.... Για να μιλαω το πηρα, αν δεν εχω καλυψη 3G εκει που ειμαι τι θα κανω; Π.χ νησια καλοκαιρι. Το εχω λατρεψει παντως το κινητο αυτο.
Μια ερωτηση: Ειναι το μονο κινητο με WM που να εχει οθονη με 260.000 χρωματα. Αν οχι, εχετε καποιο υπ'οψην;
To touch εχει πολυ καλυτερη οθονη με 65.000 χρωματα
Selespeed
29 Φεβ. 2008, 14:20
...Μια ερωτηση: Ειναι το μονο κινητο με WM που να εχει οθονη με 260.000 χρωματα. Αν οχι, εχετε καποιο υπ'οψην;
Που είναι ο athanaso77 να σου προτείνει το Eten;;;!!! :p:p:p:p
(πλάκα κάνω, άσε που δεν ξέρω να σου απαντήσω αυτό που ρωτάς!!!)
n_charis
29 Φεβ. 2008, 14:26
COSMOTE - MMS
καλημέρα σε όλους
μία πιθανή συνεισφορά σχετικά με Cosmote και mms στη συσκευή μας
η cosmote όταν επικοινωνούμε μαζί τους σχετικά με τα mms ακολουθεί τα εξής βήματα:
1. ζητάει να στείλουμε ένα μήνυμα σε κάποιο νούμερο και η απάντηση που λαμβάνουμε αναφέρει την ενεργοποίηση της υπηρεσίας - αυτό απλά δε καταφέρνει τίποτε
2. στέλνει ένα email με οδηγίες - το λινκ έχει αναφερθεί σε προηγούμενο ποστ στο forum - ακολουθώντας τις οδηγίες κατά γράμμα και πάλι δεν πετυχαίνετε τίποτε
Αν προσέξετε οι εικόνες από την Cosmote είναι από ένα Qtek
Η λύση είναι η εξής - ακολουθείτε τις οδηγίες μέχρι και το στάδιο νούμερο 16 (το τελευταίο) - εκεί αντί να βάλετε τον αριθμό 9201 που σας υποδεικνύει εσείς αφήνετε τον προεπιλεγμένο από τη συσκευή 8080
αν κατάλαβα σωστά έχει να κάνει με το WAP - στην εικόνα έχει το 1.2 ενώ το 8080 αντιστοιχεί στο 2.0 που μάλλον είναι του κινητού μας - υπόψιν ότι στη δική μας εικόνα δεν εμφανίζεται καθόλου η επιλογή WAP που βλέπετε στις οδηγίες
Αυτό λύνει το πρόβλημα
Μίλησα ήδη με Cosmote και τους ενημέρωσα
Έχω διαβάσει όλες τις σελιδες και δε νομίζω ότι τα παραπάνω έχουν συζητηθεί - αν πάλι μου διέφυγε ζητώ συγγνώμη
ωραίος δουλεύουν κανονικά επιτέλους.. μπράβο σου!
apostolidisathan
29 Φεβ. 2008, 14:28
Και που έχει τέτοια οθόνη δεν την αξιοποιεί απ' ότι ξέρω.Και αυτό γιατί τα windows μπορεούν να δείξουν "μόνο" μέχρι 65.000 χρώματα.
Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
Έτσι ακριβώς είναι. Συσκευές με WM5 ή WM6 που οι κατασκευαστές προικίζουν με σπουδαίες οθόνες (π.χ. Ο2 atom life κλπ) αδικούντε πάρα πολύ στο θέμα αυτό...
sotosbolos
29 Φεβ. 2008, 15:26
Παιδία γεια σας και πάλι. Έχω περάσει την νέα έκδοση V10e και τα μέχρι τώρα δείγματα για το πασίγνωστο θέμα του μικροφώνου είναι κάπως ενθαρρυντικά, μην λές πολλά όμως...Διαβασα μια λύση για το θέμα που αναφέρει γιατην προεπιλογή του σήματοσ σε gsm, όντως έχει αποτελέσματα? Απο πού μπορώ να την κάνω και εγώ αυτη τη ρύθμιση?
athanaso77
29 Φεβ. 2008, 16:46
Που είναι ο athanaso77 να σου προτείνει το Eten;;;!!! :p:p:p:p
(πλάκα κάνω, άσε που δεν ξέρω να σου απαντήσω αυτό που ρωτάς!!!)
H alitheia einai oti to ETEN den einai i apantisi se afto... alla to Gigabyte g-smart i350 (http://www.pdadb.net/index.php?m=specs&id=779) :p
kostastnt
29 Φεβ. 2008, 17:04
Λοιπόν, πλέον έχω κι εγώ την έκδοση v10e! Η omnitech απλά κορυφαίο service. Το είχαν σε λιγότερο από μία μέρα έτοιμο, δωρεάν λόγω εγγύησης προφανώς και με ειδοποιήσαν με sms όταν ήταν έτοιμο.
Για το κινητό τώρα. 'Εγινε λίγο πιο γρήγορο σε μερικά πράματα που είχε καθυστερήσεις. Αυτό που κολλούσε πολύ σε εμένα ήταν όταν άνοιγα από την "Ασύρματη Διαχείριση" το wifi ή το bluetooth. Τώρα ανοίγουν/κλείνουν άμεσα χωρίς να βλέπω την ηλίθια "κλεψύδρα".
Για το μικρόφωνο τώρα. Δεν έχω μιλήσει ακόμα, αλλά και πριν την αναβάθμιση δεν είχα πρόβλημα. Μία φορά το έκανε κι αυτό έγινε μάλλον λόγω της Wind που έχει μονίμως πρόβλημα και με τα 5-6 κινητά που έχω δοκιμάσει στο δίκτυο της.
Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το κινητό και την v10e εδώ είμαστε.
ΥΓ. Η omnitech στην Θεσσαλονίκη έχει 15,70 Ευρώ την μπαταρία. Ρώτησα σήμερα, γιατί θυμήθηκα ότι κάποιος έψαχνε μπαταρία. Ξέχασα να ρωτήσω για το πενάκι.
Τώρα είδα ότι το συγκρίνεται με το eten x600. Έχουν μεγάλες διαφορές τα δυο τους. Το έχει ο κολλητός μου και έχουμε κάνει πολλές συγκρίσεις. Το eten είναι πολύ θετικό που φοράει ενσωματωμένο gps. Αλλά από άποψη ταχύτητας είναι πολύ χειρότερο του lg. Επίσης στο eten εγκαθιστούνται (<---το δολοφόνησα) πολλές ηλίθιες εφαρμογές που αν δεν τις κόψεις μετά το hard reset κάνουν το κινητό ακόμα πιο αργό.
markgr
29 Φεβ. 2008, 18:17
Σημερα πηρα και εγω αυτο το κινητο, αρκετα ωραιο και οσο για την εκδοση εχω την ν10β, μιλησα και στο τηλ κανενα προβλημα προς το παρον,
Μια απορια μονο πως αλλαζω τον ηχο οταν μ ερχετε σμσ?
Πηγα ηχοι κ ειδοποιησης αλλα μονο για ΜΜΣ ειδα αυτη την επιλογη :(
cicilianos
29 Φεβ. 2008, 18:39
Σημερα πηρα και εγω αυτο το κινητο, αρκετα ωραιο και οσο για την εκδοση εχω την ν10β, μιλησα και στο τηλ κανενα προβλημα προς το παρον,
Μια απορια μονο πως αλλαζω τον ηχο οταν μ ερχετε σμσ?
Πηγα ηχοι κ ειδοποιησης αλλα μονο για ΜΜΣ ειδα αυτη την επιλογη :(
στις πρωτες σελιδες εχει αναφερθει.
Αληθεια αν θελήσω να κανω αναβάθμιση απο το σπιτι πως γινεται?
Λοιπόν, πλέον έχω κι εγώ την έκδοση v10e! Η omnitech απλά κορυφαίο service. Το είχαν σε λιγότερο από μία μέρα έτοιμο, δωρεάν λόγω εγγύησης προφανώς και με ειδοποιήσαν με sms όταν ήταν έτοιμο.
Για το κινητό τώρα. 'Εγινε λίγο πιο γρήγορο σε μερικά πράματα που είχε καθυστερήσεις. Αυτό που κολλούσε πολύ σε εμένα ήταν όταν άνοιγα από την "Ασύρματη Διαχείριση" το wifi ή το bluetooth. Τώρα ανοίγουν/κλείνουν άμεσα χωρίς να βλέπω την ηλίθια "κλεψύδρα".
Για το μικρόφωνο τώρα. Δεν έχω μιλήσει ακόμα, αλλά και πριν την αναβάθμιση δεν είχα πρόβλημα. Μία φορά το έκανε κι αυτό έγινε μάλλον λόγω της Wind που έχει μονίμως πρόβλημα και με τα 5-6 κινητά που έχω δοκιμάσει στο δίκτυο της.
Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το κινητό και την v10e εδώ είμαστε.
ΥΓ. Η omnitech στην Θεσσαλονίκη έχει 15,70 Ευρώ την μπαταρία. Ρώτησα σήμερα, γιατί θυμήθηκα ότι κάποιος έψαχνε μπαταρία. Ξέχασα να ρωτήσω για το πενάκι.
Τώρα είδα ότι το συγκρίνεται με το eten x600. Έχουν μεγάλες διαφορές τα δυο τους. Το έχει ο κολλητός μου και έχουμε κάνει πολλές συγκρίσεις. Το eten είναι πολύ θετικό που φοράει ενσωματωμένο gps. Αλλά από άποψη ταχύτητας είναι πολύ χειρότερο του lg. Επίσης στο eten εγκαθιστούνται (<---το δολοφόνησα) πολλές ηλίθιες εφαρμογές που αν δεν τις κόψεις μετά το hard reset κάνουν το κινητό ακόμα πιο αργό.
φίλε μου στο service δεν σου ανέφεραν τίποτα για το θέμα του μικροφώνου κτλ?? τους ρώτησες?? γιατί αμα είναι διορθώνεται να μην τρέχω για αντικατάσταση αλλά απλά για αναβάθμιση...βλέπεται μου το έκανε πάλι...και μάλιστα στα 40 sec αυτή τη φορά...όσο πάει και πιο λίγο χρόνο θέλει...στο τέλος θα μου βγάζει μήνυμα..."το μικρόφωνο απεγκαταστάθηκε"... :lol:
dimokritos
29 Φεβ. 2008, 18:54
εγώ ψαχνόμουν για την μπαταρία. πολύ φτηνή πάντως. περίμενα να έχει κοντά στο 40αρι επειδή έχει και το καπάκι κολλημένο πίσω (μήπως το glossy καπάκι αποκολλάται και λέω βλακείες..?)
ευχαριστώ πάντως. :)
στο τέλος θα μου βγάζει μήνυμα..."το μικρόφωνο απεγκαταστάθηκε"... :lol:
:lol::lol::lol: πολύ καλό :lol::lol::lol:
kostastnt
29 Φεβ. 2008, 19:16
Το καπάκι αποκολλάται. Το ρώτησα κι εγώ :) Θα ήταν πολύ άσχημο να αλλάζαμε και καπάκι με την μπαταρία. Το κινητό θα είχε φθορά στο χρώμα και το καπάκι θα γυάλιζε από το χιλιόμετρο.
Αναβάθμιση από το σπίτι δεν γίνεται.
Selespeed
29 Φεβ. 2008, 19:32
Μιας και ειπώθηκε πριν για κλεψύδρα σε σημείο που δεν έπρεπε, θυμήθηκα να κάνω μια ερώτηση.
Όταν ξεκινάω την Opera κάνει πάρα πολλή ώρα για να ανοίξει (σε σημείο που σβήνει η οθόνη χωρίς να έχει ανοίξει ακόμα - στο 1 λεπτό το έχω...). Στην αρχή δεν ήταν τόσο αργό, ούτε το ένα τρίτο του χρόνου δεν έκανε.:mad:
Έχει συναντήσει κανείς κάτι τέτοιο;
satizen
29 Φεβ. 2008, 19:49
Φιλοι μου πως μπορω να το κανω να μην εμφανιζει και τις επαφες τις sim αλλα και του outlook?
martiniskiss
29 Φεβ. 2008, 19:59
re paidia exw mia aporia... mpainw sto msn to afinw pente lepta px xwris na patisw tpt mauriZei i othonh. otan to ksananoigw exei diakopei h sundesh... DE thelw na diakoptetai...
Ti na kanw? tha prepei na pataw tin othoni ana taktra xronika diastimata dld? .....
Kai kati allo. de ginete na epanerxetai to kin akoumpontas to xwris na patame to koumpi? einai spastiko sunexia! :/ h an ginete na mi maurizei i othoni pws allazeii o xronos? 5 lepta einai to perrissotero mono??? :/
re paidia pws tha ginei auto??? mpainw msn to afinw 5 lepta xwris na patisw tpt kai meta kleinei!!!!! :mad::mad::mad::mad: :mad:
lavriog13
29 Φεβ. 2008, 21:15
KALISPERA
EXO TO LG KS20 KSEREI KANEIS POS PERNAS TA TILEFONA APO TIN KARTA SIM STO KINITO
EYXARISTO
nstamoul
29 Φεβ. 2008, 21:18
Όσον αφορά την έκδοση 10e.
Πόση ελεύθερη μνήμη έχει μετά από soft reset?Έχει τα κλασσικά 35 ΜΒ ram ή το διόρθωσαν?Τα Vodafone logos και οι εφαρμογές έφυγαν ή παραμένουν?
Υπάρχει κάποιος τολμηρός να δοκιμάσει εφαρμογή που να χρησιμοποιεί directdraw και να μας πει αν διόρθωσαν τους drivers τους?
lavriog13
29 Φεβ. 2008, 21:42
SE PIES PROTES SELIDES EXEI ANAFERTHEI POS MPORO NA TIS BRO GIA PES MOU
potfot
29 Φεβ. 2008, 21:58
Εδώ και δύο ημέρες το πήρα από το σερβις της LG, το είχα παει για δεύτερη φορά για το μικρόφωνο. Μου έβαλαν την version 10e και μέχρι στιγμής δουλεύει αψογα, πριν το update σχεδόν σε κάθε κλήση είχα πρόβλημα.
cicilianos
29 Φεβ. 2008, 22:28
SE PIES PROTES SELIDES EXEI ANAFERTHEI POS MPORO NA TIS BRO GIA PES MOU
Κανε μια αναζητηση και θα σου το βγαλει.Σε ενα απο τα 10 πρωτα ποστ ειναι αν δε κανω λαθος.
Geotzourmi
1 Μάρ. 2008, 11:49
Αν διαβασεις απο την αρχη το forum θα δεις οτι εχω μιλησει γι αυτο καμποσες φορες..
Επισης πριν στειλουμε ενα post καλο θα ειναι να το ψαχνουμε καλα πρωτα στο τηλ μας..στο msn εχει μεσα καμποσες επιλογες..ψαξε και θα δεις που μπαινουν οι κωδικοι..
Και για να μην λες οτι ειμαι και κομπλεξικος..(απλα ανεφερα το παραπανω γενικοτερα γιατι ολοι με το παραμικρο ρωτανε πραγματα που εχουν χιλιο ειπωθει)...
Ανοιξε το msn..πατα ακυρο κατω δεξια..πατα menu κατω δεξια..και μετα ειδοσος ως..βαλε τα στοιχεια σου και μπες..
Αν δεν μπαινει τοτε φταιει το msn του τηλ και τα πρεπει να βρεις καποια νεωτερη εκδοση να περασεις..την ειχα αναφερει παλιοτερα αλλα πρεπει να την εχουν κατεβασει..Περνας την νεα εκδοση και μετα τρεχει κανονικα απο τα ηδη εικονιδια του msn που εχει μεσα το τηλ..
Ειλικρινά επείδη έψαξα και έχασα τη μπάλα γι αυτό ρώτησα...Λοιπόν αυτό που παρατηρώ είναι ότι ούτε το windows live μπορεί να συνδεθεί (η υπηρεσία windows live ID απαιτεί ένα πιστοποιητικό αλλά το δικό σας δε λειτουργεί.-και μετά μου λέει να ρυθμίσω την ώρα και την ημερομηνία αν είναι λάθος, είναι σωστές όμως...). Θα το ψάξω ακόμα πιο αναλυτικά το θέμα στο google...
EDIT: Eγκατέστησα τον msn και πάλι (αφού βρήκα και την τελευταία έκδοση στο internet) και έπαιξε...Υποθέτω ήταν κάποιο bug συγκεκριμένα στη δική μου εγκατάσταση των wm6 στο κινητό μου, γιατι είχα κάνει και 2 hard reset και τπτ...
satizen
2 Μάρ. 2008, 11:24
Kamia lisi gia tis epafes? Giati den mou tis vgazei alfavitika?
Selespeed
2 Μάρ. 2008, 17:15
Φιλοι μου πως μπορω να το κανω να μην εμφανιζει και τις επαφες τις sim αλλα και του outlook?
Για τις επαφές της sim είναι κάτι που έχει ειπωθεί πριν πολύ καιρό. Αν δεν κάνω λάθος λύνεται με μια αλλαγή της registry με την εντολή nosim. Κάνε ένα search με αυτή τη λέξη...;)
Edit : Η σωστή λέξη είναι το Showsim. Και μιας και το βρήκα, κάνεις το εξής: Με το registry editor πας στο HKEY_CURRENT_USER/ControlPanel/Phone και το Showsim το κάνεις 0 !!!
DJ_TEO
2 Μάρ. 2008, 18:18
Δοκίμασε το SIP Change (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=271008)
Το zip περιεχει 4 αρχεια αλλα κανενα απο αυτα δεν τρεχει σαν προγραμμα και γενικοτερα στο τηλεφωνο. Μπορεις να βοηθησεις λιγο περισσοτερο εξηγωντας τι ακριβως κανει το SIP Change
athanaso77
2 Μάρ. 2008, 18:32
Το zip περιεχει 4 αρχεια αλλα κανενα απο αυτα δεν τρεχει σαν προγραμμα και γενικοτερα στο τηλεφωνο. Μπορεις να βοηθησεις λιγο περισσοτερο εξηγωντας τι ακριβως κανει το SIP Change
SipChange (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5487)
potfot
3 Μάρ. 2008, 09:59
Εδώ και δύο ημέρες το πήρα από το σερβις της LG, το είχα παει για δεύτερη φορά για το μικρόφωνο. Μου έβαλαν την version 10e και μέχρι στιγμής δουλεύει αψογα, πριν το update σχεδόν σε κάθε κλήση είχα πρόβλημα.
Βιάστηκα να μιλήσω :mad: Ακόμη και με την 10e εχθές μου το παρουσίασε 2 φορές. Πάλι για LG βλέπω να πηγαίνω :mad:
DJ_TEO
3 Μάρ. 2008, 10:22
Βιάστηκα να μιλήσω :mad: Ακόμη και με την 10e εχθές μου το παρουσίασε 2 φορές. Πάλι για LG βλέπω να πηγαίνω :mad:
Ποιο ειναι συγκεκριμενα το προβλημα? Κανει διακοπες το μικροφωνο κατα την κληση?
Εγω εχω την V10b και δεν ειχα προβλημα σε καμια κληση ως τωρα ( 3 ωρες κλησεων σε μια εβδομαδα ).
Το μονο που ειναι αντηληπτο ειναι μια μικρη καθυστερηση απο τη στιγμη που παταω το πληκτρο απαντησης μεχρι να ακουσω και να με ακουσουν.
Σε περιπτωση αναβαθμισης της ROM, χανονται ολα τα δεδομενα την μνημης τηλεφωνου? Υπαρχει δυνατοτητα ολικου back-up?
Phoenix10
3 Μάρ. 2008, 10:47
καλημερα. μολις τωρα μου εστηλαν απο Γαλλια το ks20 και η γλωσα του ειναι στα γαλλικα. Ειναι το πρωτο το WM και ειμαι τελιος ασχετος επι του θεματος:). Μπορω απο μονος μου ναι το κανω αγγλικα η ελληνικα αν υπαρχει ή πρεπει να το παρω καπου να μου το κανουν;
Παιδιά εγώ το έστειλα για αντικατάσταση λόγω μικροφώνου...Να δω τι θα καταλάβω...
Μου έσκασε μία ιδέα ομως αν και δεν νομίζω να είναι και καινοτόμος...Έχουμε κάποια πρόχειρη στατιστική για αυτούς που τους συμβαίνει το πρόβλημα σε σχέση με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούν;;;
λέω μήπως λόγω πειραγμένης απο vodafone rom έχουν κάνει καμία μ..... βάσει του δικτύου τους...εννοείται δεν τους δικαιολογώ αλλά...
sotosbolos
3 Μάρ. 2008, 11:56
Παιδία τζίφος και η V10e...το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει...είμαι πεπεισμένος πλέον οτι το πρόβλξμα οφείλεται στο δίκτυο. Και να το πάμε πάλι στη LG τίποτα δεν θα κάνουν...
blogPage
3 Μάρ. 2008, 12:41
kala re paidia einai toso diskolo na skeftoume oti ftaiei i siskevi - san hardware ?!
pos einai dinaton na ftaiei to diktio i to logismiko pou den doulevei kala to "mikrofono"?
me00016
3 Μάρ. 2008, 13:18
Για λόγους στατιστικής αναφέρω ότι το δικό μου KS20 δεν εμφάνισε ποτέ πρόβλημα με το μικρόφωνο. Rom vs. 10b
sotosbolos
3 Μάρ. 2008, 14:03
Μπορεί να έχεισ και δίκιο για την συσκευή δεν λέω. Ας μας πεί κάποιος που χρησιμοποιεί τη συσκευή σε άλλο δίκτυο αν του παρουσιάζεται το πρόβλημα, για να συγουρευτούμε γι'αυτό που λές
DJ_TEO
3 Μάρ. 2008, 14:37
Για λόγους στατιστικής αναφέρω ότι το δικό μου KS20 δεν εμφάνισε ποτέ πρόβλημα με το μικρόφωνο. Rom vs. 10b
Και το δικο μου τρεχει την 10b και δεν παρουσιασε προβλημα με τον ηχο καμια φορα. Μονο μια μικη καθηστερηση στην εναρξη της κλησης.
Το δουλευω σε Vodafone με αυτοματη ζωνη ( G, 3G HSDPA )
ειμαι στην cosmote και εχω το ks20 εδω και 3 μηνες περιπου. στην αρχη μου παρουσιασε το προβλημα αλλα το εβαλα μονιμα GSM 900/1800 και δεν ξαναπαρουσιαστηκε.(αττικη)
cicilianos
3 Μάρ. 2008, 15:11
Eimai kai pali Thessaloniki gia douleies kai den exw PALI KANENA problhma!To exw eleuthro se opoio diktuo thelei kanei enallages ma problma den paizei!
andapo
3 Μάρ. 2008, 16:03
Εγώ έχω vodafone σε GSM 900/1800, v10b (ατιική) και δεν έχω πρόβλημα.
makisgeorg
3 Μάρ. 2008, 18:43
Καλησπέρα.Έχω τοποθετήσει μια κάρτα μνήμης 2GB αλλά το τηλέφωνο και ο Η/Υ την διαβάζει 1GB.΄Πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια για να την διαβάσει σαν 2GB?
makisgeorg
3 Μάρ. 2008, 19:02
ωραίος δουλεύουν κανονικά επιτέλους.. μπράβο σου!
Το έκανα και έγω και λειτουργεί.Στο εικονίδιο του δικτύου όμως ενώ έχει στείλει το MMS δεν αποσυνδέεται και δείχνει Cosmote-mms GPRS συνδεδεμένο.Υπάρχει πρόβλημα με αυτό?Με χρεώνει?
kostastnt
3 Μάρ. 2008, 19:15
Καλησπέρα.Έχω τοποθετήσει μια κάρτα μνήμης 2GB αλλά το τηλέφωνο και ο Η/Υ την διαβάζει 1GB.΄Πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια για να την διαβάσει σαν 2GB?
Κάνε την διαμόρφωση από το pc. Αν δεν λυθεί κι έτσι πες μας.
makisgeorg
3 Μάρ. 2008, 19:24
Κάνε την διαμόρφωση από το pc. Αν δεν λυθεί κι έτσι πες μας.
Απο το PC έκανα την διαμόρφωση.
vagelis2007_1
3 Μάρ. 2008, 20:32
Acrobat και foxit.
2 λεπτά στο google.
ο acrobat δεν παίζει. το foxit που λες δεν γράφει ότι κάνει για windows mobile. πως το δουλεύεις εσύ;
mishka
3 Μάρ. 2008, 21:17
Μπορεί να έχεισ και δίκιο για την συσκευή δεν λέω. Ας μας πεί κάποιος που χρησιμοποιεί τη συσκευή σε άλλο δίκτυο αν του παρουσιάζεται το πρόβλημα, για να συγουρευτούμε γι'αυτό που λές
Όπως είχα αναφέρει αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με Cosmote τόσο σε 3G όσο και GSM. Μία προσωρινή βελτίωση με το SPB mobile shell αλλά εδώ και 2 μέρες πάλι πίσω στα ίδια...
Θεσσαλονίκη - v10b
potfot
3 Μάρ. 2008, 21:40
Μήπως κάτι γίνεται με το δίκτυο της Θεσσαλονίκης, γιατί νομίζω όσοι έχουμε πρόβλημα με το μικρόφωνο είμαστε από Θεσσαλονίκη, κάνω λάθος;
vagelis2007_1
3 Μάρ. 2008, 23:09
το τηλέφωνο το έχω από τις 24 Δεκεμβρίου. στην αρχή είχα πρόβλημα μιας και κοβόταν η σύνδεση όταν άλλαζε το δίκτυο, αλλά όταν το έβαλα στο απλό GSM δεν μου το παρουσίασε ξανά. από τότε μέχρι σήμερα έχω μιλήσει 1885 λεπτά και έχω κάνει 809 κλήσεις με αρκετές μεγάλης διάρκειας. έχω vodafone και μένω Αθήνα, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό έχει κάποια σημασία για τα προβλήματα που παρουσιάζονται.
sotosbolos
4 Μάρ. 2008, 00:47
[QUOTE=potfot;2265020]Μήπως κάτι γίνεται με το δίκτυο της Θεσσαλονίκης, γιατί νομίζω όσοι έχουμε πρόβλημα με το μικρόφωνο είμαστε από Θεσσαλονίκη, κάνω λάθος;[/QUOTE
Οι περισσότεροι απο ότι εχω καταλάβει και εγω στη Θεσσαλονικη είμαστε. Όταν πήγα στην πατρίδα μου στην Κέρκυρα το πρόβλημα δεν είχε παρουσιαστεί και με το που γυρισα ξανά τα ίδια...Το είχα πεί και τότε αλλα με κορόιδευαν...Μάλιστα και εκεί εχεί δίκτυο 3G και γινονταν αλλαγές σε GSM. Αυριο που θα πάω Κέρκυρα και θα είμαι για 6 μέρες θαδώ αν θα είναι όλα οκ. Μπάς και επιτέλους βγάλουμε κανένα πόρισμα εμείς εδώ γιατί στην omnitech όσο εξυπηρετικοί και αν ήταν, ο τεχνικός δεν ήξερε τι συνέβαινε...Επίσης προτείνω να πάμε όλοι εμείς που έχουμε το πρόβλημα μια μέρα απο εκεί να μας δούν πολλούς μπας και δώσουν λίγη περισσότερη προσοχή στο πρόβλημα, γιατι το θέμα δεν πάει άλλο...Αν εχετε να προτείνεται κάτι άλλο εσείς???Αυτά...
Το έχω 1 μήνα το τηλ με 10b rom και μου κάνει το πρόβλημα με το μικρόφωνο αν και το έχω σε gsm απο την 1η μέρα καμιά φορά και με τα ακουστικά αλλά ποτέ με το bt headset.(Θεσσαλονίκη/Vodafone).Το φαινόμενο είναι πιο συχνό στις περιοχές Καλαμαριά - Θέρμη.Ειδικά στην Θέρμη είναι αδύνατο να μιλήσω χωρίς ακουστικά ή bt headset.Το 3ημερο θα παω Χαλκιδική και αν το παρουσιάσει και εκεί θα το αναφέρω μπας και βγάλουμε καμία άκρη...
nikolaswimmer
4 Μάρ. 2008, 09:05
Και γω που ειμαι Κρητη ρε παιδια γιατι μου το κανει; Δε νομιζω να ειναι θεμα δικτυου παντως...
me00016
4 Μάρ. 2008, 09:48
Μια λεπτομέρεια που ίσως ενδιαφέρει τα παιδιά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το μικρόφωνο: αρκετές μέρες μέσα σε κτίριο (νοσ/μείο) όπου το σήμα (VODA και COSMO) ήταν ασθενές παρατήρησα ότι το μικρόφωνό του "κοβόταν" αρκετά νωρίτερα από άλλες συσκευές πριν χαθεί η κλήση. Βέβαια, όπως σας είπα και νωρίτερα αυτό δεν το παρατήρησα πoυθενά αλλού.
Αυτό το παθαίνετε πάντα στην ίδια περιοχή π.χ. σπίτι σας; Μήπως μένετε σε περιοχές όπου το σήμα χάνεται (ίσως δεν υπάρχει αλληλοκάλυψη από άλλες κεραίες), ή βρίσκεστε στα όρια μεταξύ 2 κεραιών και η συσκευή εναλλάσσεται μεταξύ τους με συνέπεια τα κολλήματα αυτά;
Θα μου πείτε και αν συμβαίνει αυτό και τί έγινε; Δεν είμαστε τεχνικοί να διορθώσουμε τα πράγματα (αν διορθώνονται).
Πάντως έχω την αίσθηση ότι (από αυτά που ακούω και σε συνδυασμό με το υψηλό SAR) τα ηλεκτρονικά για το telephone κομμάτι της συσκευής είναι η φθηνότερη προσφορά που βρήκε η LG. Λογικό, αφού η τιμή του για αυτά που προσφέρει είναι η μισή από των ανταγωνιστών του.
Το έχω 1 μήνα το τηλ με 10b rom και μου κάνει το πρόβλημα με το μικρόφωνο αν και το έχω σε gsm απο την 1η μέρα καμιά φορά και με τα ακουστικά αλλά ποτέ με το bt headset.(Θεσσαλονίκη/Vodafone).Το φαινόμενο είναι πιο συχνό στις περιοχές Καλαμαριά - Θέρμη.Ειδικά στην Θέρμη είναι αδύνατο να μιλήσω χωρίς ακουστικά ή bt headset.Το 3ημερο θα παω Χαλκιδική και αν το παρουσιάσει και εκεί θα το αναφέρω μπας και βγάλουμε καμία άκρη...
με bluetooth δηλαδή δεν το κάνει;;;
Ρε είδατε ο Κορεάτης...Δεν κάνει να μιλας πάνω απο 1 λεπτό στο κινητό απευθείας απο τη συσκευή(ειδικά με αυτή που έχει και SAR πολύ ψηλό)...έτσι η εταιρεία που νοιάζεται για σένα σου κόβει το μικρόφωνο στο ένα λεπτό...ΣΕ ΣΩΝΕΙ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ LG...
Που λέτε παιδιά εγώ είμαι αθήνα και το δοκίμασα κυρίως σε Cosmote..ακόμα και με ρυθμίσεις σε GSM το παρουσίασε αρκετές.. φορές.
andapo
4 Μάρ. 2008, 16:09
Ρε είδατε ο Κορεάτης...Δεν κάνει να μιλας πάνω απο 1 λεπτό στο κινητό απευθείας απο τη συσκευή(ειδικά με αυτή που έχει και SAR πολύ ψηλό)...έτσι η εταιρεία που νοιάζεται για σένα σου κόβει το μικρόφωνο στο ένα λεπτό...ΣΕ ΣΩΝΕΙ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ LG...
Που λέτε παιδιά εγώ είμαι αθήνα και το δοκίμασα κυρίως σε Cosmote..ακόμα και με ρυθμίσεις σε GSM το παρουσίασε αρκετές.. φορές.
Με bluetooth δεν πρέπει να το κάνει. Δεν έχω το πρόβλημα με το μικροφωνο αλλα σήμερα δοκίμασα και το destinator 7 παιρνόντας την φωνή μεσα απο το bluetooth. Τι γίνετε? Οι φωνητικές οδηγίες δουλεύουν σωστά. Αυτά τα 2 προβλήματα μάλλον συσχετίζοντε μεταξύ τους.
Πρέπει να έχει να κάνει ότι μετά απο κάποια στιγμή μικρόφωνο και ηχείο γίνοντε off απο τον power managment των windows. Δεν είμαι και σίγουρος όμως. Ψάχνω να βρώ τα power states των windows mobile συσκευών και αν μπορούμε να θέσουμε το audio και το μικρόφωνο σε μόνιμα on. Για το ηχείο (ως προς το destinator) τον device είναι το wav1:
Για το μικρόφωνο δεν έχω βρεί ακόμα κατι. Αν μπορεί να ψάξει και κανείς άλλος καλο θα ήταν.
pythagoras_7
4 Μάρ. 2008, 18:07
το σκέφτομαι τρελά να το πάρω.Αν το πάρω θα το πάρω γύρω στα 250ευρώ.Τι λέτε αξίζει?:shifty:
Jonous
4 Μάρ. 2008, 18:25
:D χεχε καλό. Με τ'ακουστικά το κάνει σίγουρα, με bt κι εμένα δεν το έχει παρουσιάσει, αν και έχω πάρει πρόσφατα bt headset και δεν έχω μιλήσει μ'αυτό για πολλή ώρα. Κι εμένα σε GSM το κάνει, όχι σε 3G. Πάντως απ'ότι είπε ο φίλος που ανβάθμισε σε v10e δε το κάνει πλέον ή έχω χάσει κανένα επεισόδιο; Απλά περιμένω να βγει καμιά ανβάθμιση από σπίτι (δεν ξέρω αν γίνετια στα LG όπως στα Nokia) για να μην τρέχω σε LG service και χάσω το κιν. για κάποιες μέρες.
Jonous
4 Μάρ. 2008, 18:29
το σκέφτομαι τρελά να το πάρω.Αν το πάρω θα το πάρω γύρω στα 250ευρώ.Τι λέτε αξίζει?:shifty:
Εγώ δεν το σκέφτηκα τόσο πολύ. Μόλις το είδα και διάβασα specs ήμουν..:w00t::heat::yahoo::clap::dizzy::dash:
Αμέσως είπα :superman: να το πάρουμεεεε!
andapo
4 Μάρ. 2008, 20:36
-1 πρόβλημα στην πλάτη μας. Το destinator 7 πλέον δουλέυει με τις φωνητικές οδηγίες να ακούγοντε καλύτερα απο ποτέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το πρόβλημα τελικά μετά απο 10 ώρες ψάξιμο σήμερα με την registry κτλ είναι στον audio driver!!!!! Ti έκανα; Απλά άλλαξα τον audio driver!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Βάλτε αυτόν:
http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-srs-wow-hd-sound-driver.html
κάντε ένα soft reset και αυτό ήταν!!!! Γενικότερα πάντως αυτός ο driver δίνει καλύτερο ήχο στο κινητό. Οι πιο παλιοί με τα ppc αν έχουν να προτείνουν κάποιον άλλον audio driver που ξέρουν και είναι καλύτερος από αυτόν ας μας τον πουν. Εγώ δεν έχω την απαραίτητη γνώση για αυτό... Το μόνο μειονέκτημα που έχω βρει με αυτόν τον driver είναι ότι ο ήχος κλήσης είναι πιο χαμηλά (αλλά δεν έχω ψάξει ακόμα τις ρυθμίσεις)
Λέτε με αυτό να λύνετε και το πρόβλημα με το μικρόφωνο? Πάντα είχα την αίσθηση ότι αυτά τα δύο πάνε μαζί... Δοκιμάστε και πείτε μας.
cicilianos
4 Μάρ. 2008, 22:46
Τι ρυθμισεις του εχεις κανει?Παιξε λιγακι...τον εχω καιρο αλλα δεν εχω καταλαβει τι ειναι το καλυτερο.
andapo
4 Μάρ. 2008, 22:51
Τι ρυθμισεις του εχεις κανει?Παιξε λιγακι...τον εχω καιρο αλλα δεν εχω καταλαβει τι ειναι το καλυτερο.
To έχεις καιρό άρα μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι δουλεύει ο destinator με αυτόν τον driver.
Στις ρυθμίσεις έχω βάλει enable και WOWVoice. Noμίζω ότι έτσι είναι ιδιαίτερα καλός ο ήχος. Πάντως νομίζω ότι διαφορά θα δεις αν χρησιμοποιήσεις ακουστικά. Απο το speaker τώρα του κινητού δεν νομίζω να δεις κάτι σημαντικό.
cicilianos
4 Μάρ. 2008, 23:07
Βασικα δε του εχω δωσει σημασια ...αλλα ουτε και το χρησιμοποιω το destinator.Δε μου χρειαζετα,στο χωριο μου ξερω και το τελευταιο στενο,χαχαχα!
andapo
4 Μάρ. 2008, 23:10
Βασικα δε του εχω δωσει σημασια ...αλλα ουτε και το χρησιμοποιω το destinator.Δε μου χρειαζετα,στο χωριο μου ξερω και το τελευταιο στενο,χαχαχα!
Αχχχχχχχχχχ!!!!!!!!! Δεν ξέρεις απο τι κόπο θα με είχες γλιτώσει... Εγώ που να ξέρω και το τελευταίο στενό στην Αττική. :( Μήπως να την κάνουμε για επαρχία?
me00016
4 Μάρ. 2008, 23:50
-1 πρόβλημα στην πλάτη μας. Το destinator 7 πλέον δουλέυει με τις φωνητικές οδηγίες να ακούγοντε καλύτερα απο ποτέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το πρόβλημα τελικά μετά απο 10 ώρες ψάξιμο σήμερα με την registry κτλ είναι στον audio driver!!!!! Ti έκανα; Απλά άλλαξα τον audio driver!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Βάλτε αυτόν:
http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-srs-wow-hd-sound-driver.html
κάντε ένα soft reset και αυτό ήταν!!!! Γενικότερα πάντως αυτός ο driver δίνει καλύτερο ήχο στο κινητό. Οι πιο παλιοί με τα ppc αν έχουν να προτείνουν κάποιον άλλον audio driver που ξέρουν και είναι καλύτερος από αυτόν ας μας τον πουν. Εγώ δεν έχω την απαραίτητη γνώση για αυτό... Το μόνο μειονέκτημα που έχω βρει με αυτόν τον driver είναι ότι ο ήχος κλήσης είναι πιο χαμηλά (αλλά δεν έχω ψάξει ακόμα τις ρυθμίσεις)
Λέτε με αυτό να λύνετε και το πρόβλημα με το μικρόφωνο? Πάντα είχα την αίσθηση ότι αυτά τα δύο πάνε μαζί... Δοκιμάστε και πείτε μας.
Είσαι πολύ ΜΕΓΑΛΟΣ. Για αυτό, ένα εξίσου μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
cicilianos
4 Μάρ. 2008, 23:51
Αχχχχχχχχχχ!!!!!!!!! Δεν ξέρεις απο τι κόπο θα με είχες γλιτώσει... Εγώ που να ξέρω και το τελευταίο στενό στην Αττική. :( Μήπως να την κάνουμε για επαρχία?
Βασικα απο τοτε που το ειχα βαλει το wow δεν ειχα παιξει ΠΟΤΕ με το destinator.Αν το ειχα δει θα το ειχα αναφερει αμεσως.SOrry:cry::cry::cry:
notissfak
5 Μάρ. 2008, 09:23
καλημέρα παιδιά.
να επαναλάβω πως το δικό μου ΚS 20 παραμένει στο κουτί του αφού αποφάσισα να το δώσω.αν κάποιος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει pm.
(εννοείται πως αν παραβαίνω κανόνες,μπορει να σβηστεί η απάντηση μου)
LGKS20
5 Μάρ. 2008, 09:54
Καλημέρα. Εχω το GPS NOKIA LD-3W Μπορώ να το χρησιμοποιήσω με το KS20;
cicilianos
5 Μάρ. 2008, 10:24
Καλημέρα. Εχω το GPS NOKIA LD-3W Μπορώ να το χρησιμοποιήσω με το KS20;
Γιατι δε το δοκιμαζεις?:wacko::wacko::wacko:
LGKS20
5 Μάρ. 2008, 12:55
Επειδή χρειάζεται και το πρόγραμμα να πάρω και GPS (και έχω αυτο της ΝΟΚΙΑ) ρώτησα αν το έχει χρησιμοποιήσει κανείς, έτσι ώστε να αγοράσω μόνο το πρόγραμμα (το DESTINATOR).
athanaso77
5 Μάρ. 2008, 13:22
Επειδή χρειάζεται και το πρόγραμμα να πάρω και GPS (και έχω αυτο της ΝΟΚΙΑ) ρώτησα αν το έχει χρησιμοποιήσει κανείς, έτσι ώστε να αγοράσω μόνο το πρόγραμμα (το DESTINATOR).
Synedese to bluetooth GPS dekti sou me ti syskevi sou kai bale to GPS Test (http://classic.pocketgear.com/software_detail.asp?id=24687&associateid=9) pou einai freeware gia na deis ean sou doulevei swsta kai ean briskei doryforous. Ean eisai ok... pare kai to programma ploigisis kai eisai etoimos.
LGKS20
5 Μάρ. 2008, 14:12
Synedese to bluetooth GPS dekti sou me ti syskevi sou kai bale to GPS Test (http://classic.pocketgear.com/software_detail.asp?id=24687&associateid=9) pou einai freeware gia na deis ean sou doulevei swsta kai ean briskei doryforous. Ean eisai ok... pare kai to programma ploigisis kai eisai etoimos.
Από που την κάνετε την σύνδεση με GPS; Απο τις Συνδέσεις;
athanaso77
5 Μάρ. 2008, 14:53
Den kaneis tipota esy... to programma tou GPS blepei mono tou ton dekti kai energopoieitai aftomata.
markgr
5 Μάρ. 2008, 17:39
Μεχρι στιγμης ολα καλα απο μενα και δονηση εβαλα στα σμσ χωρις να προσθεσω αλλο προγραμμα και ηχο αλλαξα οπου ηθελα, απο προβληματα δεν μου εχει εμφανησει τιποτα μονο κατι ψιλοκοληματακια :Ρ
Οταν εχω ανοιχτη ακροαση και σβησει η οθονη νομιζω σταματαει αμεσως το μικροφωνο να δουλευει?
Επισης οταν εχω hands free επανω γινται να ακουγετε το κινητο οταν χτυπαει απο το κανονικο ηχειο του?
Εχω διαβασει σε αυτο το thread μεχρι την 62 σελιδα και δεν βρηκα τιποτα σχετικο, λυπηθεται με :Ρ
stouras
5 Μάρ. 2008, 19:53
Γεια σε ολους,
Ειμαι και εγω ένας κάτοχος του Lg ks20 με το πρόβλημα με το μικρόφωνο(για τους φίλους που ενδιαφέροντε για στατιστικη ανάλυση του θέματος)
Παρολα αυτά θα ήθελα να μάθω κατα πόσο χρειάζεται ένα firewall(μπαίνω internet...) και αν ναι αν θα μπορούσε να μου προτείνει ένα ελαφρύ και κατα προτίμηση free.
με ανησυχουν οι Dialers που δεν ξερω αν παίζουν σε wm αλλά δεν λέει να το δω να παίρνει βραζιλία μόνο του...
ευχαριστώ.:ninja:
mafiasgr
6 Μάρ. 2008, 06:55
ρε παιδια η περιβοητη v10e τι διορθωνει΄΄
LGKS20
6 Μάρ. 2008, 09:51
Έχει ενεργοποιήσει κάποιος τα MMS με COSMOTE; Μου έδωσαν οδηγίες απο την Cosmote αλλα τίποτα δεν λειτουργούν.
athanaso77
6 Μάρ. 2008, 10:04
Έχει ενεργοποιήσει κάποιος τα MMS με COSMOTE; Μου έδωσαν οδηγίες απο την Cosmote αλλα τίποτα δεν λειτουργούν.
http://www.htc.com.gr/9090_cosmote.html
puzzle21
6 Μάρ. 2008, 10:27
Τελικα παρατηρησε κανεις αν με το προγραμμα του ηχου που ανεφερε ο φιλος εχτες του λυθηκε το προβλημα με το μικροφωνο?
andapo
6 Μάρ. 2008, 12:25
Τελικα παρατηρησε κανεις αν με το προγραμμα του ηχου που ανεφερε ο φιλος εχτες του λυθηκε το προβλημα με το μικροφωνο?
Δεν είναι απλά ένα πρόγραμμα ήχου, αλλά άλλοι drivers για το audio των windows mobile. Και μιας και το μικρόφωνο ανήκει στο audio κομμάτι του κινητού λέω μήπως και οι καινούργοι drivers λύνουν το πρόβλημα με το μικρόφωνο.
Και για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, να πω και τα εξείς. Μετά απο κάποιες εκτενής διαδρομές με το destinator 7 διαπίστωσα ότι μετά απο αρκετή ώρα το πρόβλημα ξαναεμφανίζετε (πόλυ χάλια τελικά αυτό το audio hardware του lg). Δηλαδή ενώ οι φωνητικές εντολές δουλεύουν μέχρι κάποιο σημείο σωστά, μετά πάλι τίποτα.
Δοκίμασα και το destinator 6. Μέχρι στιγμής σε αυτό όλα δουλεύουν καλά. Εχώ κάνει αρκετές διαδρομές και όλα ok.
Να θυμίσω ότι γενικότερα το destinator 6 έχει wav αρχεία για τις φωνητικές εντολές, ενώ το destinator 7 έχει spx. Να θυμίσω επίσης ότι για να δουλέψει το destinator 7 στο κινητό μας χρησιμοποιούσαμε τα wav αρχεία κάνοντας τα rename σε spx.
Οπότε για την ώρα η λύση είναι καινούργοι drivers μαζί με το destinator 6. Πάντως γενικότερα το destinator 6 είναι πολύ πιο γρήγορο και κλειδώνει και πολύ καλύτερα στον χάρτη.
Για οτι νεότερο θα σας ξαναπώ.
Thingol
6 Μάρ. 2008, 14:08
γεια σας και απο μενα...ειμαι κατοχος του KS20 εδω και 2 μερες...διαβαζω συνεχεια στο σπιτι οσο μπορω, οπως και στη δουλειά και προσπαθω να δω αν το κινητο που πηρα με βγαλει ασπροπροσωπο, αλλιως να το επιστρεψω. Έχω φτασει να διαβαζω μεχρι τη σελιδα 33 και ταυτοχρονα διαβαζω, μαλλον ψαχνω, στο ipmart. Ειμαι και καινουργιος χρηστης σε WM αρα προσπαθειες κανω ακομα.Με ότι έχω διαβασει μεχρι τωρα αναφερω ότι wi-fi ολα καλα, msn ολα καλα και γενικα με απλη χρηση που του εχω κανει δεν εχω προβλημα...παρα μονο τα κολληματακια που αναφερονται γενικα και βγαζω τη μπαταρια για να ξεκολλησει (2 πρωτες φορες σημερα). Μια ερωτηση για μενα τον αρχαριο γιατι ισως δεν εχω φτασει ακομα μεχρι το τελος αυτου του θεματος:
"Μπορω να μεταφερω της επαφες απο το Ν80 που ειχα στο LG? αν ναι πως?"
Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απαντηση, και επισης ευχαριστώ ολους εσας τους expert και αρχαριους για τις πολυτιμες ερωτησεις και απαντησεις που προβαλλονται στο myphone community...για να μαθαινουμε και εμεις.
Επισης μια ακομα ερωτηση και κλεινω...οι υπολοιπες σε αλλο post...τις διαφορες εφαρμογες που βρισκω να τις κανω εγκατασταση στη συσκευη ή στη καρτα μνήμης?
Thingol
6 Μάρ. 2008, 14:13
να αναφερω μονο ότι τη συσκευη την δουλευω με cosmote sim card...ασχετο...γινεται να συνδεθω με οτ vodafone live μεαυτη την καρτα?αν οχι τι προσπαθουσε να κανει το πρωτο βραδυ που το ειχα (χαζη ερωτηση). απλα να ειμαστε σιγουροι ομως...newbie οπως ειπα.
andapo
6 Μάρ. 2008, 14:28
γεια σας και απο μενα...ειμαι κατοχος του KS20 εδω και 2 μερες...διαβαζω συνεχεια στο σπιτι οσο μπορω, οπως και στη δουλειά και προσπαθω να δω αν το κινητο που πηρα με βγαλει ασπροπροσωπο, αλλιως να το επιστρεψω. Έχω φτασει να διαβαζω μεχρι τη σελιδα 33 και ταυτοχρονα διαβαζω, μαλλον ψαχνω, στο ipmart. Ειμαι και καινουργιος χρηστης σε WM αρα προσπαθειες κανω ακομα.Με ότι έχω διαβασει μεχρι τωρα αναφερω ότι wi-fi ολα καλα, msn ολα καλα και γενικα με απλη χρηση που του εχω κανει δεν εχω προβλημα...παρα μονο τα κολληματακια που αναφερονται γενικα και βγαζω τη μπαταρια για να ξεκολλησει (2 πρωτες φορες σημερα). Μια ερωτηση για μενα τον αρχαριο γιατι ισως δεν εχω φτασει ακομα μεχρι το τελος αυτου του θεματος:
"Μπορω να μεταφερω της επαφες απο το Ν80 που ειχα στο LG? αν ναι πως?"
Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απαντηση, και επισης ευχαριστώ ολους εσας τους expert και αρχαριους για τις πολυτιμες ερωτησεις και απαντησεις που προβαλλονται στο myphone community...για να μαθαινουμε και εμεις.
Επισης μια ακομα ερωτηση και κλεινω...οι υπολοιπες σε αλλο post...τις διαφορες εφαρμογες που βρισκω να τις κανω εγκατασταση στη συσκευη ή στη καρτα μνήμης?
Δεν είχα ποτέ N80 αλλά ίσως μέσω bluetooth μπορείς να τις μεταφέρεις. Δεύτερος τρόπος είναι μεσω του outlook. Μετέφερε τις επαφές του N80 στο outllook και μετά στο LG. Το πιο εύκολο πάντως είναι το bluetooth.
Όσο για τα προγράμματα έγω αποθηκεύω τα πάντα στο κινητό μιας και δεν χρησιμοποιώ πολλά εκτός απο το destinator που είναι μεγάλη η εγκατάσταση. Γενικότερα δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος κανόνας. Ίσως απλά η μνήμη του κινητού να είναι ταχύτερη.
Για την τελευταία ερώτηση με την κάρτα σου. Δεν μπορεις να την χρησιμοποιήσεις για το vodafone live.
Πάντως μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το search πάνω δεξια για να κάνεις μια αναζήτηση μέσα στο topic.
andapo
6 Μάρ. 2008, 18:16
Βγήκε το spb mobile shell 2
http://www.spbsoftwarehouse.com/products/mobileshell/?en
Thingol
6 Μάρ. 2008, 19:48
Σ'ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σου
fotios08
6 Μάρ. 2008, 23:20
καλημέρα παιδιά.
να επαναλάβω πως το δικό μου ΚS 20 παραμένει στο κουτί του αφού αποφάσισα να το δώσω.αν κάποιος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει pm.
(εννοείται πως αν παραβαίνω κανόνες,μπορει να σβηστεί η απάντηση μου)
ποσο το πουλάς φιλε μου.Με cosmote καρτα sim πα'ιζει???
shodan
6 Μάρ. 2008, 23:44
Re paidia gia thn klamera tou mporoume na kanoume kati???
Giati exei toso slow responce kai se fwto kai se video???
Xeni polla frame kai kanei spasimata enw to touch cruise pou eida ligo htan KLASEIS anwtero!!!!!!
Kai exei IDIO hardware!!!! Ksereis kaneis tpt??
mishka
7 Μάρ. 2008, 07:21
σελίδα 104
post #2070
mishka
7 Μάρ. 2008, 07:52
Για τις επαφές της sim είναι κάτι που έχει ειπωθεί πριν πολύ καιρό. Αν δεν κάνω λάθος λύνεται με μια αλλαγή της registry με την εντολή nosim. Κάνε ένα search με αυτή τη λέξη...;)
Edit : Η σωστή λέξη είναι το Showsim. Και μιας και το βρήκα, κάνεις το εξής: Με το registry editor πας στο HKEY_CURRENT_USER/ControlPanel/Phone και το Showsim το κάνεις 0 !!!
φίλε selespeed,
θα μπορούσες σε παρακαλώ να αναφέρεις βημα προς βήμα τη διαδικασία? πώς ανοίγουμε το registry editor κλπ
καινούργιος στα wm μετά από 11 χρόνια palm os
ευχαριστώ
puzzle21
7 Μάρ. 2008, 08:46
φίλε selespeed,
θα μπορούσες σε παρακαλώ να αναφέρεις βημα προς βήμα τη διαδικασία? πώς ανοίγουμε το registry editor κλπ
ευχαριστώ
Περνα το sktools που ουτως η αλλως χρειαζεται για να κανεις clean το τηλ..απο εκει μεσα μπορεις επισης να αλλαξεις διαφορες λειτουργιες..μια απο αυτες ειναι να μην εμφανιζονται και οι επαφες της sim..
athanaso77
7 Μάρ. 2008, 09:36
φίλε selespeed,
ευχαριστώ
PHM Registry Editor (http://www.phm.lu/Products/PocketPC/RegEdit/)
YannisE
7 Μάρ. 2008, 10:00
Δεν είναι απλά ένα πρόγραμμα ήχου, αλλά άλλοι drivers για το audio των windows mobile. Και μιας και το μικρόφωνο ανήκει στο audio κομμάτι του κινητού λέω μήπως και οι καινούργοι drivers λύνουν το πρόβλημα με το μικρόφωνο.
Και για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, να πω και τα εξείς. Μετά απο κάποιες εκτενής διαδρομές με το destinator 7 διαπίστωσα ότι μετά απο αρκετή ώρα το πρόβλημα ξαναεμφανίζετε (πόλυ χάλια τελικά αυτό το audio hardware του lg). Δηλαδή ενώ οι φωνητικές εντολές δουλεύουν μέχρι κάποιο σημείο σωστά, μετά πάλι τίποτα.
Δοκίμασα και το destinator 6. Μέχρι στιγμής σε αυτό όλα δουλεύουν καλά. Εχώ κάνει αρκετές διαδρομές και όλα ok.
Να θυμίσω ότι γενικότερα το destinator 6 έχει wav αρχεία για τις φωνητικές εντολές, ενώ το destinator 7 έχει spx. Να θυμίσω επίσης ότι για να δουλέψει το destinator 7 στο κινητό μας χρησιμοποιούσαμε τα wav αρχεία κάνοντας τα rename σε spx.
Οπότε για την ώρα η λύση είναι καινούργοι drivers μαζί με το destinator 6. Πάντως γενικότερα το destinator 6 είναι πολύ πιο γρήγορο και κλειδώνει και πολύ καλύτερα στον χάρτη. Το μόνο που δεν έχει σε σχέση με το 7 είναι η "και καλά" 3D απεικόνιση.
Για οτι νεότερο θα σας ξαναπώ.
Θα ήθελα να σημειώσω κι εγώ ότι έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τον Destinator 7 μετά την εγκατάσταση του audio-driver (χωρίς αυτόν δεν δουλεύει ο ήχος). Μετά από 2-3 λεπτά λειτουργίας σταματάει να ακούγεται ενώ δεν σβήνει η οθόνη και τα γραφικά δουλεύουν κανονικά. Αγγίζοντας την οθόνη ξαναρχίζει να δουλεύει και λέει μαζεμένα τα ηχητικά μηνύματα! Το περίεργο είναι ότι μερικές φορές δεν κολάει και δουλεύει κανονικά συνεχώς.
Πιστεύω κι εγώ ότι το πρόβλημα αυτό ανάγεται στον hardware audio driver της συσκευής και δεν επιλύεται με software drivers και αναβαθμίσεις (συμπεριλαμβάνεται το γενικότερο πρόβλημα μικροφώνου).
Για όσους παρακολουθούν το forum και θυμούνται, να πώ ότι πήρα πίσω προχτές το τηλέφωνο από την OmniTech μετά από 3 (!!!) επισκέψεις στο service διάρκειας σχεδόν 3 μηνών για την επίλυση του προβήματος μικροφώνου. Στις δύο φορές αναβαθμίσανε (???) το λογισμικό από V10b σε V10b (!!!) και την τρίτη σε V10e. Μέχρι στιγμής δεν παρουσίασε πρόβλημα (εκτός τους Destinator) αλλά είναι νωρίς για συμπεράσματα... :worry:
λέω να πάω μια βόλτα να βάλουν το 10e.
στο κάνουν αμέσως update ή το κρατάνε καμιά μέρα ;
YannisE
7 Μάρ. 2008, 11:59
λέω να πάω μια βόλτα να βάλουν το 10e.
στο κάνουν αμέσως update ή το κρατάνε καμιά μέρα ;
Μέρα!!! Εμένα μου το κράτησαν σχεδόν ένα μήνα κάθε φορά!!! Βλέπεις δεν είμαι στην Αθήνα για να περάσω από το Service... (αυτά και για τον φίλο παραπάνω που εγκωμιάζει την OmniTech).
Το θέμα είναι ότι η αναβάθμιση είναι υπόθεση λεπτών και θα μπορούσε να γίνει φλασάροντας την ROM του κινητού στο σπίτι μας με ένα αρχειάκι που θα κατεβάζαμε από το site της LG! Να αναφέρω για παράδειγμα η τηλεόραση που έχω αγοράσει (Philips 37pfl9732d) κάνει αναβάθμιση το firmware μόνη της βάζοντας το usb στικάκι στην αντίστοιχη υποδοχή αφού έχεις κατεβάσει πρώτα σ'αυτό ένα μικρό αρχείο από το site της Philips.
Στον 21ο αιώνα ζούμε! ή μήπως όχι... :cry:
Thingol
7 Μάρ. 2008, 12:02
Παιδια χαιρετω και ενημερωνω οτι βρηκα μια app που μαλλον απενεργοποιει καποια Vodafone live και τα σχετικα οσον αφορα το gprs ...νομιζω...κατ'αρχας δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα η αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος(sorry αν εχει αναφερθει), συνεχιζω το διαβασμα (σελ 37) και κατα δευτερον δεν θυμαμαι που το βρηκα για να βοηθησω περισσοτερο με καποιο link. Η app ειναι MoDaCo NoData και ελπιζω να κανει δουλεια...αν κανω καποιο λαθος ας με ενημερωσει καποιος ωστε να μην παραπληροφορω. Αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το ανεβασω πειτε το μου.
soory....μολις διαβασα οτι καποιος το εχει ηδη postarei....απλη ενημερωση τοτε :)
nstamoul
7 Μάρ. 2008, 12:35
Παίδες ας μας πει κάποιος με την καινούρια έκδοση αν βελτιώνει καθόλου τα πράγματα στο θέμα των directdraw και GAPI drivers.
mafiasgr
7 Μάρ. 2008, 12:38
ναι ρε παιδια ας μιλισει καποιος για την v10e
athanaso77
7 Μάρ. 2008, 12:39
Η app ειναι MoDaCo NoData και ελπιζω να κανει δουλεια...αν κανω καποιο λαθος ας με ενημερωσει καποιος ωστε να μην παραπληροφορω. Αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το ανεβασω πειτε το μου.
To No Data exei anaferthei polles fores se afto to forum kai einai poly aksiopisto sto na energopoiei/apenergopoiei ta GPRS kai MMS opote emeis theloume. ;)
puzzle21
7 Μάρ. 2008, 13:00
Με τους νεους drivers του ηχου το κινητο οταν βαραει ακουγεται πολυ χαμηλα η ενταση..εχει βρει καποιος καποια ρυθμιση για να ακουγεται πιο δυνατα?
Ειδες κανεις αν λυνεται το προβλημα με το μικροφωνο?
Καπου ειδα μια εφαρμογη με την οποια μπορεις οταν μιλας να παραμενει το τηλ ανοιχτο χωρις να πεφτει σε stand by..λετε να λυνει το προβλημα του μικροφωνου?
andapo
7 Μάρ. 2008, 14:28
Θα ήθελα να σημειώσω κι εγώ ότι έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τον Destinator 7 μετά την εγκατάσταση του audio-driver (χωρίς αυτόν δεν δουλεύει ο ήχος). Μετά από 2-3 λεπτά λειτουργίας σταματάει να ακούγεται ενώ δεν σβήνει η οθόνη και τα γραφικά δουλεύουν κανονικά. Αγγίζοντας την οθόνη ξαναρχίζει να δουλεύει και λέει μαζεμένα τα ηχητικά μηνύματα! Το περίεργο είναι ότι μερικές φορές δεν κολάει και δουλεύει κανονικά συνεχώς.
Πιστεύω κι εγώ ότι το πρόβλημα αυτό ανάγεται στον hardware audio driver της συσκευής και δεν επιλύεται με software drivers και αναβαθμίσεις (συμπεριλαμβάνεται το γενικότερο πρόβλημα μικροφώνου).
Και εγώ το ίδιο πιστευω. Ότι το πρόβλημα είναι στο hardware του audio και όχι στους drivers. Απλά με αυτούς τους drivers γίνετε ΠΟΛΥ καλυτερη η κατάσταση. Γνώμη μου είναι να βάλεις το destinator 6. Δεν έχει και καμμία ουσιαστική διαφορά σαν λογισμικό (τουλάχιστον εγώ αυτό βλέπω) και οι ήχοι παίζουν κανονικά σε αυτό με τους καινούργιους drivers μιας και το κινητό έχει αποδείξει ότι με τα wav αρχεία τα παέι καλυτερα.
andapo
7 Μάρ. 2008, 14:52
Με τους νεους drivers του ηχου το κινητο οταν βαραει ακουγεται πολυ χαμηλα η ενταση..εχει βρει καποιος καποια ρυθμιση για να ακουγεται πιο δυνατα?
Ειδες κανεις αν λυνεται το προβλημα με το μικροφωνο?
Καπου ειδα μια εφαρμογη με την οποια μπορεις οταν μιλας να παραμενει το τηλ ανοιχτο χωρις να πεφτει σε stand by..λετε να λυνει το προβλημα του μικροφωνου?
Για να έιναι δυνατή η ένταση του ήχου πήγαινε στα settings του SRS WOW HD και αντί για Internal Stereo (μιας και δεν έχουμε stereo ήχο στο κινητό) βάλε Headphones.
Χλώμό το βλέπω να βλέπω να λύνει το πρόβλημα του μικροφώνου η εφαρμογή που αναφέρεις. Μέχρι να καταλήξω σε αυτούς τους drivers έπαιζα με το power management του κινητού απο την registry. Έβαλα το audio hardware να παραμένει σε κατάσταση on σε όλα τα power states (ακόμα και όταν κλείνουμε το κινητό). Η συμπεριφορά του όμως δεν άλλαξε καθόλου όπότε νομίζω ότι δεν είναι θέμα του power management. Αν θες βέβαια δοκίμασε. Μπορεί και να κάνω λάθος.
mishka
7 Μάρ. 2008, 16:17
PHM Registry Editor (http://www.phm.lu/Products/PocketPC/RegEdit/)
δυστυχώς δεν μπορώ να το εγκαταστήσω - ίσως φταίει το γεγονός ότι τρέχω Vista και επομένως δε χρησιμοποιώ το ActiveSync αλλά το Windows Mobile Device Center γιά το οποίο δεν υπάρχει επιλογή στο κατέβασμα του προγράμματος
mishka
7 Μάρ. 2008, 16:28
Περνα το sktools που ουτως η αλλως χρειαζεται για να κανεις clean το τηλ..απο εκει μεσα μπορεις επισης να αλλαξεις διαφορες λειτουργιες..μια απο αυτες ειναι να μην εμφανιζονται και οι επαφες της sim..
το κατέβασα και το εγκατέστησα αλλά από εκεί και μετά ... το χάος!
χάθηκα πραγματικά
η όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη και σωτήρια
ευχαριστώ
athanaso77
7 Μάρ. 2008, 16:32
δυστυχώς δεν μπορώ να το εγκαταστήσω - ίσως φταίει το γεγονός ότι τρέχω Vista και επομένως δε χρησιμοποιώ το ActiveSync αλλά το Windows Mobile Device Center γιά το οποίο δεν υπάρχει επιλογή στο κατέβασμα του προγράμματος
Mipws exeis to Resco Explorer? Exei enswmatomeno to Resco Registry.
jonkon
7 Μάρ. 2008, 18:50
Μια παράμετρος που δεν εχει αναφερθεί παιδια πρεπει να ειναι το δικτυο......
Θα σας παρακαλουσα λοιπον ενας ενας να αναφέρεται το δικτυο στο οποιο χρησιμοποιείται το τηλεφωνο ο καθενας.Μηπως τελικα ειναι κανα προβλημα δικτυου της Βοντα?Καποιοι που το λειτουργουν σε Κοτε και Αερα τι γινεται,εχουν προβλημα?
Cosmote. Τον 1ο μήνα όλα πηγαιναν μια χαρα. Τις τελευταιες δυο εβδομαδες εμφανιστηκε το προβλημα του μικροφωνου
mishka
8 Μάρ. 2008, 08:08
Mipws exeis to Resco Explorer? Exei enswmatomeno to Resco Registry.
καλημέρα
ευχαριστώ γιά όλες τις συμβουλές
κατέβασα το Resco Explorer (trial version)- άνοιξα το Resco Registry και έφτασα στο
HKEY_CURRENT_USER/ControlPanel/Phone
δε βλέπω όμως εδώ το showsim πεδίο που αναφέρεται αλλού
ποιό είναι το επόμενο βήμα?
ευχαριστώ
shodan
8 Μάρ. 2008, 10:21
Re paidia gia thn klamera tou mporoume na kanoume kati???
Giati exei toso slow responce kai se fwto kai se video???
Xeni polla frame kai kanei spasimata enw to touch cruise pou eida ligo htan KLASEIS anwtero!!!!!!
Kai exei IDIO hardware!!!! Ksereis kaneis tpt??
kaneis re paidia?
(apanthsh apo to lg mou)
giorgio_p
8 Μάρ. 2008, 13:23
Γειας σας παιδια, οντως καινουριος κατοχος του KS20 εδώ και 3 μέρες. Ενθουσιασμένος ΑΛΛΑ..Σας παρακαλω βοηθηστε με.Εχω προβλημα να κανς install winzip files.Κατεβαζω κανονικα το αρχειο που ειναι ζιπαρισμενο, μετα το κανω unzip se φακελο, μετα με το activesync περναω ολο το φακελο στο κινητο αλλα...δεν υπαρχει κανενα αρχειο cab η exe. Μονο μια λιστα με καποια αρχεια που δεν ειναι καποιας γνωστης μορφης και το κινητο δεν μπορει να τα τρεωει. Που κανω λα8ος. Πχ, προσπαθω να περασω το pcmkeyboard alla υπαρχει αρχειο cab i exe...ΕΛΕΟΣ....Please help!!!
paris13
8 Μάρ. 2008, 13:41
Γειας σας παιδια, οντως καινουριος κατοχος του KS20 εδώ και 3 μέρες. Ενθουσιασμένος ΑΛΛΑ..Σας παρακαλω βοηθηστε με.Εχω προβλημα να κανς install winzip files.Κατεβαζω κανονικα το αρχειο που ειναι ζιπαρισμενο, μετα το κανω unzip se φακελο, μετα με το activesync περναω ολο το φακελο στο κινητο αλλα...δεν υπαρχει κανενα αρχειο cab η exe. Μονο μια λιστα με καποια αρχεια που δεν ειναι καποιας γνωστης μορφης και το κινητο δεν μπορει να τα τρεωει. Που κανω λα8ος. Πχ, προσπαθω να περασω το pcmkeyboard alla υπαρχει αρχειο cab i exe...ΕΛΕΟΣ....Please help!!!
file to arxeio me .cab to petas etsi opws einai mesa sto kinhto kai to trexeis apo ekei!! de prepei na xezipareis to .cab me winzip!!!
paris13
8 Μάρ. 2008, 13:45
epishs plhroforiaka emena to mic v.10b einai ok, me vodafone...
to destinator file andapo me th version pou sou elega exei telika provlima me ta fwnhtika...dioti to provlima opws eipes einai hardware...apla de peiramatistika se ektenh diadromh...tha dokimasw to wow hd se ligo..
pantws o xarths kollaei ligo sto destinator otan gyrnaei eite se live eite se demo 'h einai idea m etsi prepei na pigainei..(mipws exoume to idio provlima me to htc?)
andapo
8 Μάρ. 2008, 14:00
epishs plhroforiaka emena to mic v.10b einai ok, me vodafone...
to destinator file andapo me th version pou sou elega exei telika provlima me ta fwnhtika...dioti to provlima opws eipes einai hardware...apla de peiramatistika se ektenh diadromh...tha dokimasw to wow hd se ligo..
pantws o xarths kollaei ligo sto destinator otan gyrnaei eite se live eite se demo 'h einai idea m etsi prepei na pigainei..(mipws exoume to idio provlima me to htc?)
Αν δοκιμάσεις το wow hd με το destinator 7 αν και στην αρχή θα είναι ok, μετά πάλι οι φωνητικές εντολές θα σταματήσουν. Βάλε το destinator 6 μαζί με το wow hd. Σε αυτό δεν έχω δει το παραμικρό πρόβλημα με τις φωνητικές εντολές και έχω κάνει αρκετές διαδρομές.
Στην περιστροφή του χάρτη νομίζω ότι γενικότερα το destinator 7 έχει ένα προβληματάκι.
Το wow hd δεν διορθώνει το πρόβλημα με το μικρόφωνο. Μετά απο 5:30 λεπτά ομιλίας μου το έκανε. Γενικότερα δεν μιλάω πολύ στο τηλέφωνο οπότε και δεν μου το κάνει...
giorgio_p
8 Μάρ. 2008, 14:12
πρεπει να εχω αποσυμπιεστικο προγραμμα στο κινητο? κατεβασα βεβαια και το pocketrar. σε λιγο που θα παω για σκοπια....θα εχω να ασχοληθω...ναυτακι γαρ.. σ'ευχαριστω παντως για τνν γρηγορη απαντηση σου.
paolon
8 Μάρ. 2008, 14:14
οποιος θελει εχω ενα lg ks20 mono 230 giati agorasa ενα atom
paris13
8 Μάρ. 2008, 15:19
πρεπει να εχω αποσυμπιεστικο προγραμμα στο κινητο? κατεβασα βεβαια και το pocketrar. σε λιγο που θα παω για σκοπια....θα εχω να ασχοληθω...ναυτακι γαρ.. σ'ευχαριστω παντως για τνν γρηγορη απαντηση σου.
giorgio ta .cab arxeia ta metafereis mesw activesync sto kinhto s se ena folder. de xreiazesai programma aposympieshs. mh geliesai pou sto pc ta arxeia me katalixi cab s ta deixnei associated me kapoio programma sympieshs. de ta anoigeis me afta. ;)
filika
Selespeed
8 Μάρ. 2008, 17:45
καλημέρα
ευχαριστώ γιά όλες τις συμβουλές
κατέβασα το Resco Explorer (trial version)- άνοιξα το Resco Registry και έφτασα στο
HKEY_CURRENT_USER/ControlPanel/Phone
δε βλέπω όμως εδώ το showsim πεδίο που αναφέρεται αλλού
ποιό είναι το επόμενο βήμα?
ευχαριστώ
Εκεί που βρίσκεσαι, πατάς το menu, μετά new και DWORDvalue.
Γράφεις ShowSim (στο name), το 0 το αφήνεις, και επιλέγεις το Hex.
Done και είσαι έτοιμος...:)
mishka
8 Μάρ. 2008, 22:37
Εκεί που βρίσκεσαι, πατάς το menu, μετά new και DWORDvalue.
Γράφεις ShowSim (στο name), το 0 το αφήνεις, και επιλέγεις το Hex.
Done και είσαι έτοιμος...:)
Τελικά είναι μεγάλη υπόθεση να σε καθοδηγεί απλά και ξεκάθαρα κάποιος γνώστης του θέματος
Ακολούθησα τις οδηγίες και το ζήτημα - φυσικά - διευθετήθηκε
Χίλια ευχαριστώ φίλε Selespeed καθώς επίσης και τα ευχαριστώ μου σε όλους όσους συνεισφέρουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους εδώ μέσα
Αυτά από έναν 44χρονο που αν και ασχολείται με τα τεκταινόμενα από το 1983 σε καμμιά περίπτωση δεν μπορεί να είναι εφάμιλλος με τα φρέσκα μυαλά
Selespeed
9 Μάρ. 2008, 00:41
Τελικά είναι μεγάλη υπόθεση να σε καθοδηγεί απλά και ξεκάθαρα κάποιος γνώστης του θέματος
Ακολούθησα τις οδηγίες και το ζήτημα - φυσικά - διευθετήθηκε
Χίλια ευχαριστώ φίλε Selespeed καθώς επίσης και τα ευχαριστώ μου σε όλους όσους συνεισφέρουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους εδώ μέσα
Αυτά από έναν 44χρονο που αν και ασχολείται με τα τεκταινόμενα από το 1983 σε καμμιά περίπτωση δεν μπορεί να είναι εφάμιλλος με τα φρέσκα μυαλά
Μη νομίζεις, και εμένα άλλος μου τα είπε πριν λίγο καιρό...:)
Και επειδή ήταν αρκετά "ψαγμένο" μου έκανε και εμένα μεγάλη εντύπωση (δεν είμαι "φρέσκος", από το 85 ασχολούμαι -Dragon 32 αν σου λέει κάτι...;))
Thingol
9 Μάρ. 2008, 01:16
παιδια βοηθεια...αφου δοκιμασα ενα καρο προγραμματα και μετα μετα απο καποια uninstall κολησε τρελα το κινητο...του κανω ένα hard reset, με τα χιλια ζορια και επανηλθα στα κανονικα αρχικα (οπως πηρα τη συσκευη)...Περναω οσες apps θεωρουσα οτι μου κανουν. Συγκεκριμενα:
1.spb mobile sheel
2.FlashVideoBundle
3.Kaspersky.Anti-Virus
4.Opera 865
5.BackupContacts
6.Spb_Pocket_Plus_v4.0.2
Ολα καλα ολα οκ...το κινητο πετουσε χωρις κανενα προβλημα...το ψαχουλευα κιολας μπας και καταφερω να μην φαινεται η μαυρη μπαρα στο κατω μερος της οθονης (αν γνωριζετε τροπο,please), οπου δεν φαινοταν ολοκληρη λόγω του εικονιδιου απο το Kaspersky.Anti-Virus...Και αποφασιζω να κανω uninstall το Kaspersky.Anti-Virus...ε, τοτε κολαει ξανα τρελα και λεω να ξαναπαω για το κλασικο hard reset, αφου δεν επανερχοταν βγαζοντας και την μπαταρια...το αφηνω λιγο στην ακρη μεχρι να κανω το hard reset και τελικα boot-αρε και με εβαλε μεσα...αλλα βλεπω οτι δεν εχω wi-fi...ξερεις κανεις καμια λύση? κανω κατι λαθος στη ολη διαδικασια για την βελτιστη αξιοποιηση του κινητου για τη δικη μου χρηση? οι εφαρμογες που εκανα εγκατασταση ειναι καλές ή υπαρχουν νεοτερες? Μόνο αυτες εβαλα μετα το hard reset... και μια ακομη ερωτηση πιο ειναι καλο archive για το KC20, και που το βρισκω?
andapo
9 Μάρ. 2008, 01:34
παιδια βοηθεια...αφου δοκιμασα ενα καρο προγραμματα και μετα μετα απο καποια uninstall κολησε τρελα το κινητο...του κανω ένα hard reset, με τα χιλια ζορια και επανηλθα στα κανονικα αρχικα (οπως πηρα τη συσκευη)...Περναω οσες apps θεωρουσα οτι μου κανουν. Συγκεκριμενα:
1.spb mobile sheel
2.FlashVideoBundle
3.Kaspersky.Anti-Virus
4.Opera 865
5.BackupContacts
6.Spb_Pocket_Plus_v4.0.2
Ολα καλα ολα οκ...το κινητο πετουσε χωρις κανενα προβλημα...το ψαχουλευα κιολας μπας και καταφερω να μην φαινεται η μαυρη μπαρα στο κατω μερος της οθονης (αν γνωριζετε τροπο,please), οπου δεν φαινοταν ολοκληρη λόγω του εικονιδιου απο το Kaspersky.Anti-Virus...Και αποφασιζω να κανω uninstall το Kaspersky.Anti-Virus...ε, τοτε κολαει ξανα τρελα και λεω να ξαναπαω για το κλασικο hard reset, αφου δεν επανερχοταν βγαζοντας και την μπαταρια...το αφηνω λιγο στην ακρη μεχρι να κανω το hard reset και τελικα boot-αρε και με εβαλε μεσα...αλλα βλεπω οτι δεν εχω wi-fi...ξερεις κανεις καμια λύση? κανω κατι λαθος στη ολη διαδικασια για την βελτιστη αξιοποιηση του κινητου για τη δικη μου χρηση? οι εφαρμογες που εκανα εγκατασταση ειναι καλές ή υπαρχουν νεοτερες? Μόνο αυτες εβαλα μετα το hard reset... και μια ακομη ερωτηση πιο ειναι καλο archive για το KC20, και που το βρισκω?
Στα μόνα που μπορώ να σε βοηθήσω είναι:
Μπορείς να βάλεις την νεότερη έκδοση του spb molile shell και συγκεκριμένα την έκδοση 2.
Για να βγάλεις την μάυρη μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης πήγαινε
Ρυθμίσεις/Προσωπικά/Σήμερα και μετά στα Στοιχεία.
Κάτω κάτω θα βρεις "Γραμμή εργαλείων" Kάνε το untick.
Spartac
9 Μάρ. 2008, 03:46
Καλησπέρα σε όλους!
Εχω ένα λάπτοπ με Vista και δεν μπορω να το συγχρονίσω ούτε με το καλώδιο, ούτε με το bluetooth. Πάω στο Windows Mobile Device Center και μου βγάζει συνέχεια Not Connected. Έχω τσεκαρισμένο το "Allow USB connections" και το "Allow connections to one of the following: Bluetooth".
Τι κάνω λάθος;
mafiasgr
9 Μάρ. 2008, 11:32
http://gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=499173&page=2
mafiasgr
9 Μάρ. 2008, 11:33
για διαβαστε το παραπανω link για reflash
coolaris2002
9 Μάρ. 2008, 14:32
Παιδιά άσχετο, επειδή μόλις το πήρα, γνωρίζει κανείς μέχρι ποιάς χωρητικότητας μνήμη παίρνει το κινητό? Thanks.
Thingol
9 Μάρ. 2008, 15:50
εγω του εχω βαλει 2GB και την βλεπει χωρις προβλημα
εχει κανεις να προτεινει κανενα antivirus...δεν ξερω αν χρειαζεται αλλα γιατι να μην υπαρχει.
Λοιπόν έχω νέα για το πρόβλημα με το mic.Μόλις γύρισα απο Χαλκιδική στη Θεσσαλονίκη και αυτό που έχω να πω είναι ότι 2 μέρες που βρισκόμουν εκεί δεν μου το παρουσίασε καθόλου.
Αρχίζω να υποπτεύομαι ότι το πρόβλημα έχει να κάνει με συγκεκριμένες τοποθεσίες και δίκτυα.
Selespeed
10 Μάρ. 2008, 03:19
Διαβάζω εδώ http://gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=499173&page=4 ότι κυκλοφόρησε στη Γαλλία η v1.0f η οποία λύνει κάποιο video bug και τα games της Spb μπορούν να παίξουν...;)
Spartac
10 Μάρ. 2008, 06:11
Καλησπέρα σε όλους!
Εχω ένα λάπτοπ με Vista και δεν μπορω να το συγχρονίσω ούτε με το καλώδιο, ούτε με το bluetooth. Πάω στο Windows Mobile Device Center και μου βγάζει συνέχεια Not Connected. Έχω τσεκαρισμένο το "Allow USB connections" και το "Allow connections to one of the following: Bluetooth".
Τι κάνω λάθος;
Τελικα το πρόβλημα ήταν στο firewall (nod32).
Μπορει να δείτε τον αναλυτικό οδηγού που με βοήθησε εδώ: hxxp://www.modernnomads.info/wiki/index.php?page=Windows+Mobile+Device+Center+Troubleshooting# Devicedoesnotconnecttothedesktop
kostastnt
10 Μάρ. 2008, 13:35
Απότι φαίνεται άρχισε σιγά σιγά να βελτιώνεται η υποστήριξη για το κινητό από τους "ψαγμένους". Ήδη κάποιοι έκαναν dump την ελληνική ROM. Τώρα μένει να βρεθεί o USB flash driver. Αν έχει κανείς καμιά ιδεά για το πως θα σκαλίσουμε την ελληνική rom για να αφαιρέσουμε τις μ....ίες της voda ας το γράψει εδώ. Σε λίγο θα ανεβάσω link από τη ROM για να μπορείτε όλοι να δοκιμάσετε να αλλάξετε ότι θέλετε.
kostastnt
10 Μάρ. 2008, 13:47
Λοιπόν μόλις ανέβασα το αρχείο με το ελληνικό firmware. Με μια γρήγορη ματιά που έριξα με HEX δεν βγάζω άκρη... Αν κάποιος μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο ας προσπαθήσει.
http://rapidshare.com/files/98415829/ks20.rar
nstamoul
10 Μάρ. 2008, 14:08
Δοκίμασα πριν καμιά 20ρια μέρες να περάσω την rom σε wm6 emulator αλλά δεν μου την φόρτωνε.Το έχει καταφέρει κανείς;Νομίζω είναι σημαντικό βήμα για πειραματισμό.
kostastnt
10 Μάρ. 2008, 14:11
Βρέθηκε και το service manual! Είναι ένα αρχείο που περιέχει ιδιαίτερα εξειδικευμένες οδηγίες/λύσεις κτλ για αυτούς που δουλεύουν μέσα στα service point της LG!
http://rapidshare.com/files/98419930/EN_KS20_SVC_ENG_1123_1.0_.pdf
giorgio_p
10 Μάρ. 2008, 15:04
Pari 13 séyxaristv poly.Ολα καλα, εχω βαλει ηδη πολυ πραγμα. Αλλα ρε παιδια για πειτε μου καποιος(βεβαια μπορει να εχει αναφερθει αλλα...) θελω να κανω hard reset γιατι το windows media player μου παιζει ola ta videakia ektos apo 3gp.Αυτο εγινε αφου εκανα registry clean me to pocket mechanic.Ακομα και τα δικα του βιντεο απο την καμερα δεν τα παιζει που ειναι 3gp.Ολα τα αλλα αλου τυπου οκ. Να κανω hard reset η κυνεται αλλιως? Και το σημαντικοτερο. Το registry cleaner ftaiei???????????????
giorgio_p
10 Μάρ. 2008, 15:08
και κατι ακομα. Me to hard reset τι παιζει με την καρτα μνημης. Τα προγραμματα που ειναι εγκατεστημενα εκει? πρεπει να τα σβησω απο πριν?
Ευχαριστω παιδια και καλη Σαρακοστη!
paolon
10 Μάρ. 2008, 15:35
οταν κανουμε hard reset βγαζουμε καρτα μνημης και sim
andapo
10 Μάρ. 2008, 17:43
Και τα κουλά με το audio συνεχίζουν. Εβαλα το SJphone και το σέταρα με το voipdiscount. Για όποιους δεν ξέρουν με το SJphone σεραρισμένο με το voipdiscount μπορείς να πραγματοποιείς κλήσεις προς Ελλάδα μέσω voip με μηδενικό κόστος. Προφανώς και χρειάζεται και μία wifi σύνδεση με το κινητό. Αφου τα έχω στήσει όλα καλά διαπιστώνω ότι κατα την τηλεφωνική κληση, είτε δεν ακούω τίποτα είτε κολάει το κινητό. Δοκιμάζω να βάλω τον media player να τρέχει στο backround (κλασικές πλέον καγκουριές). Το αποτέλεσμα ήταν ότι η κλήση γινόταν κανονικά!!!!!!!!!! Να σημειώσω ότι τα αποτελέσματα είναι με τους καινούργιους audio drivers.
Μήπως να βάλουμε τον media player να παίζει κανένα τραγούδάκι απο την στιγμή που ανάβουμε το κινητό μέχρι να το κλεισουμε??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μια Καιτούλα έναν Γιαννάκη κάτι ρε παιδί μου!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Πάντως το ίδιο πρέπει να ισχύει και για το μικρόφωνο κατα την διάρκεια της κλήσης. Ποια να είναι όμως άραγε η λύση. Μπορεί κάποιος να βρει τι τιμές τις registry πειράζει ο media player. Ίσως εκέι να είναι η λύση.
lowlevel
10 Μάρ. 2008, 21:33
Συγγνώμη ρε παιδιά τελικά έχει βγάλει κάνεις άκρη με το θέμα της μπαταριάς που δείχνει πάντα 100%. Είχε κανείς την πολυτέλεια να δοκιμάσει αν φταίει η συσκευή ή η μπαταρία ? κανείς που να το πήγε στο service? Είναι πολύ σπαστίκο...
nstamoul
11 Μάρ. 2008, 02:57
Στο θέμα με το firmware,αν κάποιος το πήρε πρόσφατα ή αν το πήγε για αναβάθμιση και έχει 10f firmware ας σφυρίξει κλέφτικα (ή με όποιον τρόπο θέλει :p ) γιατί είμαι σίγουρος ότι θα μπορεί να λύσει πολλές από τις απορίες μας.
LGKS20
11 Μάρ. 2008, 09:42
Προσπάθησα να το συνδέσω αλλα δεν το βλέπει σαν GPS (το βλέπει να σειριακή θύρα). Βρήκα τα παρακάτω χαρακτηριστικά, μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει τρόπος να συνθεθεί ή θα πρέπει να πάρω άλλο.
(Site Nokia: Το ασύρματο Nokia GPS Module μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άλλα συμβατά κινητά τηλέφωνα, PDA και Η/Υ που υποστηρίζουν την προδιαγραφή Bluetooth 1,1, το SPP (Προφίλ σειριακής θύρας) και λογισμικό συμβατό με το NMEA 0183. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές που είναι συμβατές με Bluetooth SPP (Προφίλ σειριακής θύρας) και το πρωτόκολλο NMEA. )
cicilianos
11 Μάρ. 2008, 10:21
Και τα κουλά με το audio συνεχίζουν. Εβαλα το SJphone και το σέταρα με το voipdiscount. Για όποιους δεν ξέρουν με το SJphone σεραρισμένο με το voipdiscount μπορείς να πραγματοποιείς κλήσεις προς Ελλάδα μέσω voip με μηδενικό κόστος. Προφανώς και χρειάζεται και μία wifi σύνδεση με το κινητό. Αφου τα έχω στήσει όλα καλά διαπιστώνω ότι κατα την τηλεφωνική κληση, είτε δεν ακούω τίποτα είτε κολάει το κινητό. Δοκιμάζω να βάλω τον media player να τρέχει στο backround (κλασικές πλέον καγκουριές). Το αποτέλεσμα ήταν ότι η κλήση γινόταν κανονικά!!!!!!!!!! Να σημειώσω ότι τα αποτελέσματα είναι με τους καινούργιους audio drivers.
Μήπως να βάλουμε τον media player να παίζει κανένα τραγούδάκι απο την στιγμή που ανάβουμε το κινητό μέχρι να το κλεισουμε??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μια Καιτούλα έναν Γιαννάκη κάτι ρε παιδί μου!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Πάντως το ίδιο πρέπει να ισχύει και για το μικρόφωνο κατα την διάρκεια της κλήσης. Ποια να είναι όμως άραγε η λύση. Μπορεί κάποιος να βρει τι τιμές τις registry πειράζει ο media player. Ίσως εκέι να είναι η λύση.
Τα ιδια χαλια δηλαδη που μας κανει με το skype...χμμ.Τι το κανει ο μεντια τελος παντων.?Το ξυπνα?:lol:
YannisE
11 Μάρ. 2008, 10:25
Τελικά από το service manual του KS20 προκύπτει ότι το hardware αποτελείται κυρίως από το chipset MSM7200 για τις λειτουργίες του επεξεργαστή και του RTR6275 για τις λειτουργίες του τηλεφώνου. Και τα δύο είναι ολοκληρωμένα της Qualcomm και χρησιμοποιούνται ευρέως στα τελευταία ppc συμπεριλαμβανομένου και του HTC touch cruise (P3650). Παρεπιπτόντος εδώ δεν έχουμε προβλήματα μικροφώνου και ο destinator 7 δουλεύει άψογα!
Οπότε για τα διάφορα bugs δεν τίθεται απαραίτητα θέμα hardware αλλά μάλλον software! Στο service manual έχει την διαδικασία για το φλασάρισμα της ROM μέσω PC (θα χρειαστεί και το προγραμματάκι LGMDP της LG) και ήδη κυκλοφορεί η ελληνική version της ROM. Είναι βέβαια παρακινδυνευμένο... Ίσως να το δοκιμάσουμε όταν κυκλοφορήσει η έκδοση V10f.
Για τον destinator 7 τώρα που δεν παίζει σωστά τις φωνητικές οδηγίες δοκίμασα το scipt-άκι του φίλου στο αντίστοιχο thread και δουλεύει άψογα με όλους του ήχους! Το πρόβλημα ήταν ότι πρέπει να τρέχει ο media player με ένα "κενό" αρχείο ήχου όταν ανοίξεις τον Destinator (Αυτός που το ανακάλυψε πρέπει να ήταν μάγος!) Την ενεργοποίηση (και απενεργοποίηση) του Bluetooth του media player και του destinator τα κάνει αυτό το μικρό αρχείο. Μπράβο και πάλι στο φίλο...
Πάντως χωρίς bugs το ks20 είναι μιά πολύ καλή συσκευή....
Καλή Σαρακοστή σε όλους:D
YannisE
11 Μάρ. 2008, 11:41
Προσπάθησα να το συνδέσω αλλα δεν το βλέπει σαν GPS (το βλέπει να σειριακή θύρα). Βρήκα τα παρακάτω χαρακτηριστικά, μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει τρόπος να συνθεθεί ή θα πρέπει να πάρω άλλο.
(Site Nokia: Το ασύρματο Nokia GPS Module μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άλλα συμβατά κινητά τηλέφωνα, PDA και Η/Υ που υποστηρίζουν την προδιαγραφή Bluetooth 1,1, το SPP (Προφίλ σειριακής θύρας) και λογισμικό συμβατό με το NMEA 0183. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές που είναι συμβατές με Bluetooth SPP (Προφίλ σειριακής θύρας) και το πρωτόκολλο NMEA. )
Τα χαρακτηριστικά φαίνονται o.k. To GPS ούτως ή άλλως θα πάρει μία σειριακή πόρτα COM για την επικοινωνία (άσε τα Windows να το κάνουν αυτόματα). Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, δοκίμασε:
Ανοιξε πρώτα το GPS module και μετά από Έναρξη->Ρυθμίσεις->Συνδέσεις->Bluetooth->Ενεργοπ.
Στη συνέχεια: Χρήση Διαχείριση Bluetooth για ρυθμ. συνδέσεων
Νέο->Εξερεύνηση συσκ. Bluetooth
Εκεί θα βρει και θα αναγνωρίσει την συσκευή. Η επικοινωνία θα πρέπει να γίνει με κάποιο πρόγραμμα (π.χ. GPStest, Destinator).
peri_piperi
11 Μάρ. 2008, 13:53
Γνωρίζει κάποιος αν μπορούν να αλλάξουν τα 4 κουμπιά συντόμευσης στην γραμμή εργαλείων;
visitor
11 Μάρ. 2008, 16:13
Τελικά από το service manual του KS20 προκύπτει ότι το hardware αποτελείται κυρίως από το chipset MSM7200 για τις λειτουργίες του επεξεργαστή και του RTR6275 για τις λειτουργίες του τηλεφώνου. Και τα δύο είναι ολοκληρωμένα της Qualcomm και χρησιμοποιούνται ευρέως στα τελευταία ppc συμπεριλαμβανομένου και του HTC touch cruise (P3650). Παρεπιπτόντος εδώ δεν έχουμε προβλήματα μικροφώνου και ο destinator 7 δουλεύει άψογα!
<-----delete lines----->
του media player και του destinator τα κάνει αυτό το μικρό αρχείο. Μπράβο και πάλι στο φίλο...
Πάντως χωρίς bugs το ks20 είναι μιά πολύ καλή συσκευή....
Καλή Σαρακοστή σε όλους:D
Φίλε μου το Software πιθανόν να έχει να κάνει με το Dest. και τις φων. οδηγίες.
Με το μικρόφωνο όμως παίζουν και άλλοι παράγοντες ρόλο.
Βασικός είναι και ο σχεδιασμός των κυκλωμάτων.
Οι θωράκιση μεταξύ των σταδίων Control unit & RF Unit, η ακόμα οι διάφορες ενδοδιαμορφώσεις που μπορεί να παρουσιάζονται κάτω απο συνθήκες high rf.
Τα διάφορα εξωτερικά εξαρτήματα και η ποιότητα τους σε ανοχές, τα BPass filters and so on.
Για τον λόγο αυτό τα chipset μπορεί να παίζουν σε άλλον σχεδιασμό καλά, και στο συγκεκριμένο όχι.
Το πρόβλημα κατά την ταπεινή μου άποψη πρέπει να οφείλεται στο κύκλωμα του DSP Section.
Κάποια πατατιά με την stereo to monophone έχει γίνει κατά την μεταφορά του audio στο εξωτερικό κύκλωμα (πίστα).
Από τα λεγόμενα κάποιον που παρατήρησαν ότι δεν έχει πρόβλημα μικροφώνου με χρήση bluetooth (τελείως εσωτερική διεργασία μεταφοράς ήχου στο Qualcomm) βγάζω το προαναφερθέν συμπέρασμα. Ίσως να είναι έτσι. Ίσως και όχι.
Τέλος πάντων εμένα δεν με αφορά πλέον, και το αντιμετωπίζω ακαδημαϊκά και μόνο.
Μπράβο στον φίλο που ανακάλυψε το service manual πάντως.
Από τα καλύτερα post ήταν αυτό.
giorgio_p
11 Μάρ. 2008, 16:59
Παιδια καποιος please! Πως διορθωνω το προβλημα με το media player Που δεν μου παιζει 3gp??? Να κανω hard reset>???????
Please καποιος
kostastnt
11 Μάρ. 2008, 18:24
Το hard reset σίγουρα θα το λύσει. Οπότε backup και κάντο. :)
Παιδιά για τα μικρόφωνα και αυτά απλά να αναφέρω ότι σε εμένα και με την v10b αλλά και με την v10e ποτέ δεν μου το έκανε... Αυτά κέντρο Θεσσαλονίκης, με WIND σύνδεση και πάντα σε απλό δίκτυο και όχι 3G, για μικρότερη κατανάλωση.
giorgio_p
11 Μάρ. 2008, 18:47
Thank u!
Égw pantws oute mia bdomada den to exw, exw milisei para polu, 90% xwris bluetooth, k exw tin 10b ekdosi, vodafone, kanena problima mexri stigmis xwris na xreiastei na peiraksw to diktyo.
P.S. Perasa telika ton core player kai mou ta paizei kai den briskw ton logo na mpw se diadikasia gia hard reset.eseis ti lete? aksizei gia na epanaferw to media player??
Kai kati allo.Ola ta programmata ta kanw install stin karta mnimis kai den exw kanena problima.Mipws na ta kanw omws re-install stin syskeui??
kostastnt
11 Μάρ. 2008, 20:25
Εγώ το κάνω hard reset μια φορά την βδομάδα... Περνάω άπειρα προγραμμάτα συνέχεια με αποτέλεσμα να μένουν πολλά αρχεία και registry entries που μου καθυστερούν το κινητό... Όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιώ συχνά, τα έχω περασμένα στην συσκευή... Έτσι κι αλλιώς έχουμε αρκετή ram για 15-20 προγράμματα τουλάχιστον.
ΥΓ. Αν μπορείς γράφε ελληνικά γιατί τα greeklish είναι δυσανάγνωστα...
markgr
11 Μάρ. 2008, 20:35
Την ν10β εχω και εγω και μου το κανει μονο οταν μιλαω με εναν συγκεκριμενο αριθμο :p
Οσο και να μιλαω με οποιονδηποτε αλλον δεν το κανει, τι παραξενια και αυτη:p
Αναμενουμε να δουμε αν οντως η ν10f λυνει οντως το προβλημα, να παμε και εμεις για αναβαθμηση.
giorgio_p
12 Μάρ. 2008, 00:58
Εγώ το κάνω hard reset μια φορά την βδομάδα... Περνάω άπειρα προγραμμάτα συνέχεια με αποτέλεσμα να μένουν πολλά αρχεία και registry entries που μου καθυστερούν το κινητό... Όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιώ συχνά, τα έχω περασμένα στην συσκευή... Έτσι κι αλλιώς έχουμε αρκετή ram για 15-20 προγράμματα τουλάχιστον.
ΥΓ. Αν μπορείς γράφε ελληνικά γιατί τα greeklish είναι δυσανάγνωστα...
No prob! Thanks kostastnt.Βλεπεις η πρωτη επαφη μου με windows mobile και σιγα σιγα μαθαινω τα κολπα,αλλα καταευχαριστημενος γιατι ξεφυγα επιτελους απο symbian.
Αλλη ερωτηση...σε ποιο φακελο πρεπει να μετακινήσω ενα mp3 για να το βαλω για ηχο για το ξυπνητηρι? Γιατι οι δικοι του ηχοι ειναι.... :O
giorgio_p
12 Μάρ. 2008, 01:05
Την ν10β εχω και εγω και μου το κανει μονο οταν μιλαω με εναν συγκεκριμενο αριθμο :p
Οσο και να μιλαω με οποιονδηποτε αλλον δεν το κανει, τι παραξενια και αυτη:p
Αναμενουμε να δουμε αν οντως η ν10f λυνει οντως το προβλημα, να παμε και εμεις για αναβαθμηση.
Ακου εμενα τι μου κανει.(το μαναδικο) Σε ενα νουμερο cosmote καλει και ακουω 2 φορεσ τον ηχο.Δηλαδη σαν αντιλλαλο και οταν το σηκωσει ο αλλος παει να μου σπασει το τυμπανο απο την ενταση.Αλλα μονο σε αυτο το νουμερο. Οσο για τα κλασικα προβληματα της vodafone που καλεις εναν αριθμο και μετα ακους μπουρμπουλιθρες, τις ειχα με το Ν73 και εξακολουθω να τις εχω αλλα σε πιο περιορισμενο ρυθμο. Και το αλλο που παρατηρησα ειναι οτι το KS20 εχει καλυτερο σημα απο το Ν73. ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ και η αυτοματη ενναλαγη του 3g και gsm γινεται πολυ πιο γρηγορα επισης. Αυτα σαν παρατηρησεις απο μενα...και...still in love with my LG!:D:):):D
LGKS20
12 Μάρ. 2008, 09:53
Τα χαρακτηριστικά φαίνονται o.k. To GPS ούτως ή άλλως θα πάρει μία σειριακή πόρτα COM για την επικοινωνία (άσε τα Windows να το κάνουν αυτόματα). Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, δοκίμασε:
Ανοιξε πρώτα το GPS module και μετά από Έναρξη->Ρυθμίσεις->Συνδέσεις->Bluetooth->Ενεργοπ.
Στη συνέχεια: Χρήση Διαχείριση Bluetooth για ρυθμ. συνδέσεων
Νέο->Εξερεύνηση συσκ. Bluetooth
Εκεί θα βρει και θα αναγνωρίσει την συσκευή. Η επικοινωνία θα πρέπει να γίνει με κάποιο πρόγραμμα (π.χ. GPStest, Destinator).
Το έχω κάνει όταν το βρίσκει, στην επιλογή υπηρεσίας το αναφέρει ως Dev B. Το συνδέω, ανοίγω το Destinator 6, και ενω το GPS δείχνει οτι εχουν συνδεθει, το προγραμμα λεει οτι δεν βρέθηκε GPS (και μετα απο λίγο σταματάει η επικοινωνία).
me00016
12 Μάρ. 2008, 14:56
Φίλε μου το Software πιθανόν να έχει να κάνει με το Dest. και τις φων. οδηγίες.
Με το μικρόφωνο όμως παίζουν και άλλοι παράγοντες ρόλο.
Βασικός είναι και ο σχεδιασμός των κυκλωμάτων.
Οι θωράκιση μεταξύ των σταδίων Control unit & RF Unit, η ακόμα οι διάφορες ενδοδιαμορφώσεις που μπορεί να παρουσιάζονται κάτω απο συνθήκες high rf.
Τα διάφορα εξωτερικά εξαρτήματα και η ποιότητα τους σε ανοχές, τα BPass filters and so on.
Για τον λόγο αυτό τα chipset μπορεί να παίζουν σε άλλον σχεδιασμό καλά, και στο συγκεκριμένο όχι.
Το πρόβλημα κατά την ταπεινή μου άποψη πρέπει να οφείλεται στο κύκλωμα του DSP Section.
Κάποια πατατιά με την stereo to monophone έχει γίνει κατά την μεταφορά του audio στο εξωτερικό κύκλωμα (πίστα).
Από τα λεγόμενα κάποιον που παρατήρησαν ότι δεν έχει πρόβλημα μικροφώνου με χρήση bluetooth (τελείως εσωτερική διεργασία μεταφοράς ήχου στο Qualcomm) βγάζω το προαναφερθέν συμπέρασμα. Ίσως να είναι έτσι. Ίσως και όχι.
Τέλος πάντων εμένα δεν με αφορά πλέον, και το αντιμετωπίζω ακαδημαϊκά και μόνο.
Μπράβο στον φίλο που ανακάλυψε το service manual πάντως.
Από τα καλύτερα post ήταν αυτό.
To service manual είχε αναφερθεί ήδη πολύ πιο πίσω στο thread. Σχετικά με το φτωχό audio δεν έχω δει φως. Μπορεί να φταίει ο hardware σχεδιασμός, μπορεί όχι. Όπως δε φταίει με το video. Σχετικά με το video ψάξτε για xda-developers και εκεί θα δείτε τί παίζει γενικότερα με το hardware, την πίκρα των kaizer users με τους video drivers, κ.ά.
Σε γενικές γραμμές, για το video φταίει.. o συνήθης ύποπτος! Όοοοοχι η lg! Όοοοοχι η voda! Αλλά αυτή, αυτή η κακιά, η microsoft. Ειδικότερα, η συσκευή μας είναι wm6. Αυτά υποστηρίζουν ddraw, αμφισβητείται κατά πόσο έχουν hardware επιτάχυνση ή μόνο software. Το ευτύχημα είναι ότι ο επεξεργαστής είναι σφαιράτος, και απολαμβάνουμε ολόκληρες ταινίες σε qvga χωρίς το παραμικρό κόλλημα (και με χωριστούς υπότιτλους, TCPMP is a MUST). ΔΕΝ έχουν όμως στα άμεσα σχέδιά τους την ενσωματωση gapi τεχνολογίας σε αυτά τα windows.
Γενικά, μου δίνεται η αίσθηση ότι η συσκευή έχει τις hardware προδιαγραφές για το μεγάλο βήμα που θέλει να κάνει η microsoft για να χτυπήσει συσκευές τύπου i-phone: Windows Mobile 7! Τα WM6 νομίζω ότι θα συνεχίσουν την ασθμαίνουσα πορεία τους όπως σε άλλες εποχές τα Millenium στα PC...
Kostas650gs
12 Μάρ. 2008, 17:17
Καλησπερα παιδια,
ειμαι και εγω ενας καινουριος κατοχος ενος LG KS20. Τις 2 τελευταιες μερες δε μπορω να ανοιξω το bluetooth. Mου βγαζει ενα μηνυμα στο οποιο λεει "Το bluetooth Radio δεν ενεργοποιηθηκε λογω ανεπαρκους μνημης προγρ. οδηγησης. Εκτελεστε κανονικη επαναφορα πριν να ενεργοποιησετε το bluetooth radio."
Δεν μπορεσα να κανω και reset ετσι οπως γραφει μεσα στο Manual.
Δεν εχω βγαλει ακρη. Εχει κανεις καμια ιδεα;
lowlevel
12 Μάρ. 2008, 17:26
Καλησπερα παιδια,
ειμαι και εγω ενας καινουριος κατοχος ενος LG KS20. Τις 2 τελευταιες μερες δε μπορω να ανοιξω το bluetooth. Mου βγαζει ενα μηνυμα στο οποιο λεει "Το bluetooth Radio δεν ενεργοποιηθηκε λογω ανεπαρκους μνημης προγρ. οδηγησης. Εκτελεστε κανονικη επαναφορα πριν να ενεργοποιησετε το bluetooth radio."
Δεν μπορεσα να κανω και reset ετσι οπως γραφει μεσα στο Manual.
Δεν εχω βγαλει ακρη. Εχει κανεις καμια ιδεα;
Δοκίμασες να κρατήσεις πατημένο το power button ώστε να κάνει soft reset?
jonkon
12 Μάρ. 2008, 17:54
<---deleted message --->
<--- deleted message --->
Καλησπερα σε ολους. Απλα να αναφερω οτι το εκανε και με bluetooth και συγκεκριμενα με το LG HBM-550 το οποιο και αγορασα σημερα το πρωι. Παντως εαν συνεχισει το προβλημα με το μικροφωνο μαλλον θα παει για πουλημα.
Μιλησα και με LG σημερα και γνωριζουν το προβλημα. Με παρεπεμψαν στην Omnitech αλλα εκει δεν ηξεραν τιποτα. Απο τον Αννα στον Καϊαφα.....
YannisE
12 Μάρ. 2008, 18:51
Το έχω κάνει όταν το βρίσκει, στην επιλογή υπηρεσίας το αναφέρει ως Dev B. Το συνδέω, ανοίγω το Destinator 6, και ενω το GPS δείχνει οτι εχουν συνδεθει, το προγραμμα λεει οτι δεν βρέθηκε GPS (και μετα απο λίγο σταματάει η επικοινωνία).
Έχεις τρέξει πριν απ'αυτό το "εξωτερικό GPS" με το εικονίδιο που βρίσκεται στο:
Έναρξη->Ρυθμίσεις->Σύστημα ?
Εκεί λοιπόν βάζεις: Θύρα προγράμματος->(Κανένα)
Θύρα υλικού GPS->(Κανένα)
Ταχύτητα Baud-> 115200
Πρόσβαση->tick στο Αυτόματη διαχείριση GPS
Με αυτό τον τρόπο γίνεται αυτόματη διαχείριση του GPS και ανοίγει από τον destinator (αφου πρώτα αποκαταστήσεις επικοινωνία bluetooth, όπως έλεγα σε προηγούμενο post). Αναβοσβήνει το μπλε φωτάκι στο τηλέφωνο και στην συσκευή GPS?
Kostas650gs
12 Μάρ. 2008, 21:44
Δοκίμασες να κρατήσεις πατημένο το power button ώστε να κάνει soft reset?
Ενω ειναι ανοικτο το κινητο κραταω πατημενο το powew button αλλα δε κανει τιποτα.
:(
lowlevel
13 Μάρ. 2008, 00:40
Ενω ειναι ανοικτο το κινητο κραταω πατημενο το powew button αλλα δε κανει τιποτα.
:(
ο άλλος τρόπος είναι να βγάλεις την μπαταρία...
peri_piperi
13 Μάρ. 2008, 12:09
Γνωρίζει κάποιος αν μπορούν να αλλάξουν τα 4 κουμπιά συντόμευσης στην γραμμή εργαλείων;
Μήπως γνωρίζει κανείς;
Selespeed
13 Μάρ. 2008, 12:11
Μήπως γνωρίζει κανείς;
Απ' ό,τι έχει ειπωθεί, όχι... Ούτε καν κάποιο εικονίδιο μέσα στα μενού.
Πάντως, άλλα κινητά που το έχουν ζηλέψει, το έχουν μεταφέρει αυτούσιο...:)
YannisE
13 Μάρ. 2008, 20:11
Σε γενικές γραμμές, για το video φταίει.. o συνήθης ύποπτος! Όοοοοχι η lg! Όοοοοχι η voda! Αλλά αυτή, αυτή η κακιά, η microsoft. Ειδικότερα, η συσκευή μας είναι wm6. ...
Συμφωνώ, όπως και με το φίλο visitor παραπάνω. Τα θυμάμαι κι εγώ τα Millenium!
Όμως κατά τη γνώμη μου φταίει και η ελλειψη εμπειρίας από την LG σε ppc με windows mobile, αφού είναι το πρώτο που φτειάχνει...
Και πάνω απ'όλα εμείς (κι εγώ προσωπικά) κριτικάρουμε το απαράδεκτο service που έχει η LG και την κοροϊδία και ειρωνία της OmniTech! (Ιδε προηγούμενα posts). Δεν μπορείς να δίνεις το service σε μία εταιρεία που έχει κι άλλες 10 μάρκες και αμφιβάλλω αν έχουν δει ποτέ service-manual από όλα τα μοντέλα που αναλαμβάνουν... Αυτό είναι το πιο σημαντικό για τον πελάτη γιατί και η HTC που έχει παρόμοιο hardware και software είχε κι αυτή μικροπροβλήματα, αλλά τα αντιμετωπίζει διαφορετικά... Έτσι τουλάχιστον κατάλαβα. Μήπως κάνω λάθος? :worry:
paris13
13 Μάρ. 2008, 21:49
exw to ld3w ths nokia kai paizei mia xara me to kinhto kai to destinator 7. alla to destinator 7 einai pou exei kollhma sta hxitika.
Astrovilos
14 Μάρ. 2008, 00:31
Παίδες και κυρίες αξίζει από Kaiser να μεταπηδήσω στο LG; Το GPS δεν με ενδιαφέρει. Και στο Kaiser σπάνια το χρησιμοποιώ.
paolon
14 Μάρ. 2008, 01:11
Παίδες και κυρίες αξίζει από Kaiser να μεταπηδήσω στο LG; Το GPS δεν με ενδιαφέρει. Και στο Kaiser σπάνια το χρησιμοποιώ.
με τιποτα
makdef
14 Μάρ. 2008, 01:11
Νέος κάτοχος και εγώ του LG KS20 μεταφέρω τις εντυπώσεις μου.
Όμορφη συσκευή αν και θέλει συνέχεια γυάλισμα :-).
Τα μόνα θέματα που με έχουν προβληματίσει είναι τα εξής.
-Κάποιες φορές ενώ συνομιλώ με το κινητό ο συνομιλιτής παύει να με ακούει. {θα ψάξω το forum να δω αν και κάποιος άλλος έχει το ίδιο θέμα}
-Σε σχέση με το pda μου η touch οθόνη θέλει λίγο διαφορετική τεχνική. Πιο αργές κινήσεις και πιο πολύ πίεση.
-Στο bluetooth sony ericsson που χρησιμοποιούσα και στο παλιό μου κινητό ο ήχος ακούγεται πολύ πιο χαμηλά.
-Ο επεξεργαστής πρέπει να είναι λίγο πατάτα γιατί πολλές φορές η συσκευή αργεί εκνευριστικά να αποκριθεί μετά το "κλικάρισμα" κάποιας επιλογής.
-Σε μέρη που το σήμα δεν είναι πολύ καλό πιάνει πιο δύσκολα σε σχέση με το SE W900 που ήταν το παλιό μου κινητό.
-Για τέλος αφήνω την μεγάλη πατέντα της LG να μην βάλει το standard mini usb βύσμα οπότε άχρηστος ο φορτιστής αυτοκινήτου που έχω και τα άλλα καλώδια κλπ. Αν το ήξερα μπορεί να έπαιρνα το touch.
Και μια απορία. Σε άλλα κινητά όσον αφορά τα sms μπορείς να δεις και την ώρα αποστολής και την ώρα παράδοσης για τα μηνύματα που έχεις στείλει ή λάβει. Δεν έχω βρεί πως γίνεται αυτό. Αν κάποιος ξέρει θα είμαι υπόχρεος.
Και μια τελευταία ερώτηση. Υπάρχει τρόπος να τα γυρίσω όλα στα αγγλικά ή μόνο αν βάλω αγγλική rom?
nstamoul
14 Μάρ. 2008, 01:50
Ίδιο hardware,πιο ελαφρύ και μικρό,πολύ πιο φθηνό.
Από την άλλη πιστεύω πως δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τα 2 κινητά ποιοτικά.
Στη θέση σου θα περίμενα να δω τι θα γίνει με το 10f firmware το οποίο επιλύει όπως φαίνεται το gapi και directdraw bug,αν τα το κάνουν port στο kaizer από το γνωστό φόρουμ και μετά θα αποφάσιζα.
Αυτά :)
ρε παιδες, μηπως το εχει συνδεσει κανενας με pc (win xp) για ιντερνετ μεσω wind non stop?
αν ναι, λιγη βοηθεια παρακαλω!...
εχω δοκιμασει (σχεδον, υποθετω) τα παντα, αλλα δεν εχω καταφερει τπτ... κ δεν ειμαι κ κανας ασχετος πιστευω ρε γμτ...
PS: κ μεσω usb κ bluetooth. γενικα, μετα την αναγνωριση του σαν modem μαλλον δεν το σεταρω σωστα
athanaso77
14 Μάρ. 2008, 09:06
De tha sou to synistousa... exeis mia apo tis kalyteres syskeves tis agoras.
visitor
14 Μάρ. 2008, 11:19
Νέος κάτοχος και εγώ του LG KS20 μεταφέρω τις εντυπώσεις μου.
Όμορφη συσκευή αν και θέλει συνέχεια γυάλισμα :-).
Τα μόνα θέματα που με έχουν προβληματίσει είναι τα εξής.
-Κάποιες φορές ενώ συνομιλώ με το κινητό ο συνομιλιτής παύει να με ακούει. {θα ψάξω το forum να δω αν και κάποιος άλλος έχει το ίδιο θέμα}
-Σε σχέση με το pda
<---------delete lines------->
νεται αυτό. Αν κάποιος ξέρει θα είμαι υπόχρεος.
Και μια τελευταία ερώτηση. Υπάρχει τρόπος να τα γυρίσω όλα στα αγγλικά ή μόνο αν βάλω αγγλική rom?
Γιατί δεν απαντάτε στον φίλο?
Γιατί δεν του λέτε καλώς ήρθε στο club της μούγκαfone?
LGKS20
14 Μάρ. 2008, 11:37
Έχεις τρέξει πριν απ'αυτό το "εξωτερικό GPS" με το εικονίδιο που βρίσκεται στο:
Έναρξη->Ρυθμίσεις->Σύστημα ?
Εκεί λοιπόν βάζεις: Θύρα προγράμματος->(Κανένα)
Θύρα υλικού GPS->(Κανένα)
Ταχύτητα Baud-> 115200
Πρόσβαση->tick στο Αυτόματη διαχείριση GPS
Με αυτό τον τρόπο γίνεται αυτόματη διαχείριση του GPS και ανοίγει από τον destinator (αφου πρώτα αποκαταστήσεις επικοινωνία bluetooth, όπως έλεγα σε προηγούμενο post). Αναβοσβήνει το μπλε φωτάκι στο τηλέφωνο και στην συσκευή GPS?
Το έκανα, επικοινωνει πρώτα με το bluetooth, και μετά ανοίγω το Destinator αλλα το πρόγραμμα συνεχίζει να λέει ότι δεν βρέθηκε gps. Φοβάμαι μήπως έχει πρόβλημα το κινητό και πάρω άλλο gps τσάμπα.
Pharmex
14 Μάρ. 2008, 12:07
Γιατί δεν απαντάτε στον φίλο?
Γιατί δεν του λέτε καλώς ήρθε στο club της μούγκαfone?
Καλόοο, αλλά νομίζω ότι και ο φίλος δεν έψαξε καθόλου το συγκεκριμένο θέμα. Σε κάθε σελίδα αναφέρεται και μία φορά τουλάχιστον.
Όσον αφορά όμως στη δεύτερη απορία και εγώ προσωπικά θα ήθελα Αγγλικό μενού στη συσκευή (και ας μην είχα ούτε το μενού της Voda, ούτε τη δυνατότητα να γυρνάω όποτε θέλω στα Ελληνικά). Γίνεται;
nstamoul
14 Μάρ. 2008, 14:04
Χθες κυκλοφόρησε η αγγλική έκδοση οπότε περιμένετε 2 πράγματα.Να γίνει dump το firmware και να βρεθεί επιτέλους ο usb driver ώστε να το κάνουμε μόνοι μας upgrade.
Ο usb driver βρέθηκε! Το firmware dump δε νομίζω να αργήσει πολύ και αυτό.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=377127
skorpios75
15 Μάρ. 2008, 10:42
Πουλάω το KS20
Ημερομηνία αγοράς 14-2-2008.Υπάρχει και η απόδειξη αγοράς του...
250 ευρώ
ρε παιδες, μηπως το εχει συνδεσει κανενας με pc (win xp) για ιντερνετ μεσω wind non stop?
αν ναι, λιγη βοηθεια παρακαλω!...
εχω δοκιμασει (σχεδον, υποθετω) τα παντα, αλλα δεν εχω καταφερει τπτ... κ δεν ειμαι κ κανας ασχετος πιστευω ρε γμτ...
PS: κ μεσω usb κ bluetooth. γενικα, μετα την αναγνωριση του σαν modem μαλλον δεν το σεταρω σωστα
μα κανενας??
Geotzourmi
15 Μάρ. 2008, 21:34
παιδιά έχω εγκαταστήσει τον opera 9.5 που υποστηρίζει javascript (εννοείται το έχω ενεργοποιημένο) και προσπαθώ για παράδειγμα να μπω στο speedtest.forthnet.gr και μου λέει your browser is not java enabled...φταίει το ότι είναι beta ακόμη ή με εμένα είναι μόνο το πρόβλημα?
cicilianos
15 Μάρ. 2008, 21:53
Αυτο γιατι νομιζω πως θα πρεπε να το γραψεις στο θεμα του Οπερα ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΔΩ?
nstamoul
15 Μάρ. 2008, 22:26
Ε καλά μην τρελένεστε,δεν έχουμε και τους αυστηρούς κανόνες εδώ.
Στο θέμα νομίζω πως και σε μένα την ίδια συμπεριφορά έχει.Γενικά δεν περιμένω πολλά από το κινητό σε σερφάρισμα,βασικά πραγματάκια.
cicilianos
15 Μάρ. 2008, 22:31
οχι μωρε για τι δεν πρεπει...αλλα για να παρει τη σωστη απαντηση,απο τα ατομα που ξερουν.
παιδιά έχω εγκαταστήσει τον opera 9.5 που υποστηρίζει javascript (εννοείται το έχω ενεργοποιημένο) και προσπαθώ για παράδειγμα να μπω στο speedtest.forthnet.gr και μου λέει your browser is not java enabled...φταίει το ότι είναι beta ακόμη ή με εμένα είναι μόνο το πρόβλημα?
Γιατι αλλο πραγμα ειναι η java κ αλλο η javascript... κ δεν νομιζω να εχει jvm ο opera...
Παιδιά καλησπέρα.Σήμερα αγόρασα και εγώ το LG.Πρώτες εντυπώσεις άριστες αν και δεν έχω καθόλου εμπειρία πάνω σε WM κινητά.Με υπομονή όμως και διάβασμα όλα πιστεύω θα λυθούν.Θέλω να ρωτήσω βασικά για την πλοήγηση στο Internet χωρίς wi-fi και χωρίς λοιπές χρεώσεις από την Vodafone.Δηλαδή θέλω αρχικά να εκμεταλλευτώ την σύνδεση που έχω στο σπίτι.Συνδέοντας λοιπόν το κιν με τον υπολογιστή μέσω usb πως γίνεται να συνδεθώ με την ήδη υπάρχουσα σύνδεση ADSL που έχω στο desktop;Θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε βοήθεια.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
kostastnt
16 Μάρ. 2008, 02:13
Παιδιά καλησπέρα.Σήμερα αγόρασα και εγώ το LG.Πρώτες εντυπώσεις άριστες αν και δεν έχω καθόλου εμπειρία πάνω σε WM κινητά.Με υπομονή όμως και διάβασμα όλα πιστεύω θα λυθούν.Θέλω να ρωτήσω βασικά για την πλοήγηση στο Internet χωρίς wi-fi και χωρίς λοιπές χρεώσεις από την Vodafone.Δηλαδή θέλω αρχικά να εκμεταλλευτώ την σύνδεση που έχω στο σπίτι.Συνδέοντας λοιπόν το κιν με τον υπολογιστή μέσω usb πως γίνεται να συνδεθώ με την ήδη υπάρχουσα σύνδεση ADSL που έχω στο desktop;Θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε βοήθεια.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αυτό σε εμένα γίνεται αυτόματα... Μόλις συνδέσω το κινητό και το πιάσει το activesync μπορώ να σερφάρω στο internet από το κινητό...
Geotzourmi
16 Μάρ. 2008, 02:20
οχι μωρε για τι δεν πρεπει...αλλα για να παρει τη σωστη απαντηση,απο τα ατομα που ξερουν.
έχεις ένα δίκιο δε μπορώ να πω!!Πάντως όσον αφορά το θέμα με την java είναι λίγο κουλό ενώ τα κινητά υποστηρίζουν java εφαρμογές, οι browser να μην είναι java enabled...τέσπα!!
Αυτό σε εμένα γίνεται αυτόματα... Μόλις συνδέσω το κινητό και το πιάσει το activesync μπορώ να σερφάρω στο internet από το κινητό...
Χωρις GPRS κ.τ.λ :(
divinechild
16 Μάρ. 2008, 06:15
Dev ksero eav to exete dei, alla exei bgei FREE UNLOCK gia to KS 20 !!
Deito edo >> http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=513029
To ekana kai doulevei teleia ! :-)
gesamfunai
16 Μάρ. 2008, 07:40
Dev ksero eav to exete dei, alla exei bgei FREE UNLOCK gia to KS 20 !!
Deito edo >> http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=513029
To ekana kai doulevei teleia ! :-)
το λινκ παντως δεν ...υπαρχει:(
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.