PDA

View Full Version : [Επίσημο] LG KS20

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

andapo
13 Φεβ. 2008, 18:16
Δεν ενδιαφέρεται κανένας για Skype εδώ μέσα ρε παιδιά?..
Παίζει σε όλους σας τόσο καλά που δεν ενδιαφέρεστε για τους noobs που ρωτάνε ή δεν ξέρετε τι είναι (http://www.google.gr/search?hl=el&q=skype&meta=)?

Εγω μια φορα που το έβαλα μου έκανε νερά, αλλα δεν μπορώ να πω οτι το δοκίμασα πολύ κιόλας. Τι να σας πω...

dimokritos
13 Φεβ. 2008, 18:36
Δεν ενδιαφέρεται κανένας για Skype εδώ μέσα ρε παιδιά?..
Παίζει σε όλους σας τόσο καλά που δεν ενδιαφέρεστε για τους noobs που ρωτάνε ή δεν ξέρετε τι είναι (http://www.google.gr/search?hl=el&q=skype&meta=)?

οι noobs αν δεν μπορούν να βρούν κάτι, απο το να ρωτάνε συνέχεια το ίδιο πράγμα, επενδούσαν το χρόνο τους ψάχνοντας και κάπου αλλού, θα έβρισκαν ότι ο skype στο lg μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για chatting.

και καλό θα ήταν το google να το χρησιμοποιούνε καλύτερα και όχι μόνο για να ειρωνεύονται τους "experianced" τι στιγμή που παρακαλάνε για λύση.

andapo
13 Φεβ. 2008, 18:48
Παιδιά το touchflow συνδυάζετε με το spb mobile shell? Τι θέλω να πω. Αν στο menu μπορείς να χρησιμοποιήσεις το χέρι για να κινηθείς πάνω κάτω.

Τέλος του μήνα πάντως βγαίνει spb mobile shell version 2. H οποία απο όσο ξέρω παρούσιάζετε τώρα σε μία έκθεση (όχι Ελλάδα προφανώς).

dimokritos
13 Φεβ. 2008, 19:06
Παιδιά το touchflow συνδυάζετε με το spb mobile shell? Τι θέλω να πω. Αν στο menu μπορείς να χρησιμοποιήσεις το χέρι για να κινηθείς πάνω κάτω.

Τέλος του μήνα πάντως βγαίνει spb mobile shell version 2. H οποία απο όσο ξέρω παρούσιάζετε τώρα σε μία έκθεση (όχι Ελλάδα προφανώς).

AN κατάλαβα καλά θές να κινείται το spb menu με το touchflo.. δεν γίνεται αυτό. το scroll με το touchflo είναι μόνο για τα μενού τα εργοστασιακά, επαφές και όπου αλλού έχει scroll.

έχουμε μήπως κανένα screenshot απο το v2?

andapo
13 Φεβ. 2008, 19:09
AN κατάλαβα καλά θές να κινείται το spb menu με το touchflo.. δεν γίνεται αυτό. το scroll με το touchflo είναι μόνο για τα μενού τα εργοστασιακά, επαφές και όπου αλλού έχει scroll.

έχουμε μήπως κανένα screenshot απο το v2?

Καλά το φανταζόμουνα. Κρίμα.
Δεν έχουμε κανένα screenshot. Εψαξα λίγο αλλά τίποτα για την ώρα.

kostastnt
13 Φεβ. 2008, 19:09
Start --> Settings --> System (tab) --> Clear Storage

Δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια επιλογή... Κάτι άλλο?

dimokritos
13 Φεβ. 2008, 19:16
εγώ κάτι βρήκα...

http://www.thegadgetblog.com/2008/02/06/spb-mobile-shell-20-at-gsma-2008/

andapo
13 Φεβ. 2008, 19:45
εγώ κάτι βρήκα...

http://www.thegadgetblog.com/2008/02/06/spb-mobile-shell-20-at-gsma-2008/

Αυτό το είχα βρει και εγώ αλλά δεν δείχνει και πολλά. Πρέπει να το κρατάνε καλά κρυμένο. Και στο google images που εψαξα πάλι τίποτα.

narcotic
13 Φεβ. 2008, 20:13
Παιδιά βρήκα αυτό
http://lg-ks20.handster.com/software.php?id=136&for=LG+KS20

Κάτω κάτω θα βρείτε εφαρμογες συμβατές με το ks20 ανα κατηγορίες. Απλα το αναφέρω για οποιον ενδιαφέρετε.

Ίσως το πιο χρήσιμο post σ'αυτό το τεράστιο thread των 175+ σελίδων..
Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου..

tranaee
13 Φεβ. 2008, 22:00
οι noobs αν δεν μπορούν να βρούν κάτι, απο το να ρωτάνε συνέχεια το ίδιο πράγμα, επενδούσαν το χρόνο τους ψάχνοντας και κάπου αλλού, θα έβρισκαν ότι ο skype στο lg μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για chatting.

και καλό θα ήταν το google να το χρησιμοποιούνε καλύτερα και όχι μόνο για να ειρωνεύονται τους "experianced" τι στιγμή που παρακαλάνε για λύση.

Αν νόμιζα πως το thread σας ήτανε αναμετάδοση gsmarena ή engadget δε θα ρωτούσα ποτέ φίλε μου. Το ήξερα πως το έχουνε ανακοινώσει μόνο για chatting στο skype αλλά ξέρω επίσης πως o Qualcomm μπορεί, κάποιοι άλλοι δεν τον αφήνουνε..;)
Νόμιζα πως θα έχουν παιχτεί καινούργιες roms ή τουλάχιστον patches για τέτοιες σφαγές μηχανημάτων από πλευράς εταιριών, αλλά γενικά ψάχνοντας λίγο για το LG τις τελευταίες μέρες δεν είδα πολύ ενθουσιώδη και δραστήριο το κοινό του..
Κρίμα γιατί είναι πολύ ωραίο μηχάνημα και με τουλάχιστον τις διπλάσιες δυνατότητες απ' ότι έχει σήμερα.. σαν Vodafone Live!..:cry:

narcotic
13 Φεβ. 2008, 22:25
Ρε παιδιά, γιατί τα προγράμματα που εγκαθιστώ στην κάρτα μνήμης δε δουλεύουν ενώ όταν τα απεγκαταστήσω και μετά τα ξαναεγκαταστήσω στη μνήμη του κινητού δουλεύουν; Τι κάνω λάθος;

yannisg
14 Φεβ. 2008, 08:48
Ρε παιδιά, γιατί τα προγράμματα που εγκαθιστώ στην κάρτα μνήμης δε δουλεύουν ενώ όταν τα απεγκαταστήσω και μετά τα ξαναεγκαταστήσω στη μνήμη του κινητού δουλεύουν; Τι κάνω λάθος;

ορισμενα, κυριως αυτα που εμφανιζονται στο today, πρεπει να μπουν στην μνημη

athanaso77
14 Φεβ. 2008, 09:21

Parakseno afto pou les... den tha eprepe na symbainei. Ti ennoeis den doulevoun?

puzzle21
14 Φεβ. 2008, 09:23
Μπορει καποιος να μου πει ενα προγραμμα με το οποιο μπορουμε να βαζουμε κωδικους σε οποια αρχεια θελουμε..?

potfot
14 Φεβ. 2008, 09:38
Πήρα εχθές το τηλέφωνο από το service της LG για το πρόβλημα με το μικρόφωνο. Μου είπαν ότι έκαναν update και νομίζω ότι το πρόβλημα διορθώθηκε γιατί μέχρι σήμερα δεν μου το έχει παρουσιάσει.

puzzle21
14 Φεβ. 2008, 09:53
Πήρα εχθές το τηλέφωνο από το service της LG για το πρόβλημα με το μικρόφωνο. Μου είπαν ότι έκαναν update και νομίζω ότι το πρόβλημα διορθώθηκε γιατί μέχρι σήμερα δεν μου το έχει παρουσιάσει.

Ποτε το ειχες παραδωσει στην lg?
Ρωτησες αν ειναι update λογισμικου?αν ειναι καμια νεωτερη εκδοση?
Για να ξερουμε αν ειναι να το παμε και εμεις για γενικη αναβαθμιση..

dimokritos
14 Φεβ. 2008, 10:42

αν και δεν έχω το πρόβλημα είναι ευχάριστο που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να διορθώνεται. τουλάχιστον ίσως έχουν και νεώτερη έκδοση λογισμικού.

tasoulakos
14 Φεβ. 2008, 11:33
kalispera

tasoulakos
14 Φεβ. 2008, 11:39
ειχα ενα nokia και εχω περασει τις επαφες μου στο outlook express. Ξερει κανεις πως μπορω να τις περασω στο LG KS20.Ευχαριστω!!

dimokritos
14 Φεβ. 2008, 11:48
ειχα ενα nokia και εχω περασει τις επαφες μου στο outlook express. Ξερει κανεις πως μπορω να τις περασω στο LG KS20.Ευχαριστω!!

απο το νοκια με bluetooth δοκίμασες να τις περάσεις? εγώ έτσι τις πήρα απο το Ν70 χωρίς κανένα πρόβλημα.

tasoulakos
14 Φεβ. 2008, 12:04
εχει προβλημα η οθονη του NOKIA και μου εχει δεσει τα χερια

narcotic
14 Φεβ. 2008, 12:18
Parakseno afto pou les... den tha eprepe na symbainei. Ti ennoeis den doulevoun?

Ksekinw thn egkatastash kai se kapoia fash me rwta pou 8elw na egkatasthsw thn efarmogh/paixnidi, dialegw thn karta mnhmhs. Egka8istw thn efarmogh, kanw soft reset kai mpainw sta programmata, vriskw to eikonidio kai kanw tap panw s'afto. De ginetai tpt, APOLYTWS TPT! kai malista den emfanizetai to eikonidio pou 8a eprepe. To svhnw kai to 3anaegka8istwsth mnhmh tou kinhtou afth th fora. Doulevei kanonikotata, kai emfanizetai kai to swsto eikonidio sta "programmata".. Den exw omws 200GB sth mnhmh tou kinhtou gia na ta egka8istw ekei! Ti na kanw?

tasoulakos
14 Φεβ. 2008, 12:18
απο το νοκια με bluetooth δοκίμασες να τις περάσεις? εγώ έτσι τις πήρα απο το Ν70 χωρίς κανένα πρόβλημα.
εκανες μαζικη αποστολη ή ενα ενα

andapo
14 Φεβ. 2008, 12:25
Ksekinw thn egkatastash kai se kapoia fash me rwta pou 8elw na egkatasthsw thn efarmogh/paixnidi, dialegw thn karta mnhmhs. Egka8istw thn efarmogh, kanw soft reset kai mpainw sta programmata, vriskw to eikonidio kai kanw tap panw s'afto. De ginetai tpt, APOLYTWS TPT! kai malista den emfanizetai to eikonidio pou 8a eprepe. To svhnw kai to 3anaegka8istwsth mnhmh tou kinhtou afth th fora. Doulevei kanonikotata, kai emfanizetai kai to swsto eikonidio sta "programmata".. Den exw omws 200GB sth mnhmh tou kinhtou gia na ta egka8istw ekei! Ti na kanw?

Paraxenw mou fenete alla afou to les. To mono pou mporw na skeftw einai na ftiaxeis mia syntomeusi tis efarmoghs pou egkatestises ston fakelo Programs twn Windows (\Windows\Start Menu\ Programmata) mipws kai to dei etsi kanonika.

andapo
14 Φεβ. 2008, 12:43

ActiveSync kai Outlook Express then sunthiazonte? Toulaxiston se emena ActiveSync kai Outlook mia xara douleuoun. Gia paradeigma meta apo hard reset prepei na thesw to ActiveSync na kanei enimerwsei to kinito kai oxi to outlook kai mou pernaei oles tis epafes automata mesa sto kinito.

tasoulakos
14 Φεβ. 2008, 12:56
ActiveSync kai Outlook Express then sunthiazonte? Toulaxiston se emena ActiveSync kai Outlook mia xara douleuoun. Gia paradeigma meta apo hard reset prepei na thesw to ActiveSync na kanei enimerwsei to kinito kai oxi to outlook kai mou pernaei oles tis epafes automata mesa sto kinito.
Πως θα κανω hard reset

dimokritos
14 Φεβ. 2008, 12:59
εκανες μαζικη αποστολη ή ενα ενα

μαζική αποστολή.

όσο για το hard reset, δεν θυμάμαι πως γίνεται αλλά αν ψάξεις λίγο στο thread θα το βρείς.

puzzle21
14 Φεβ. 2008, 13:46

Θα συνδεσεις το lg με το pc και θα κανεις συγχρονισμο..θα περαστουν ολες οι επαφες στο lg κατευθειαν..Μετα οτι αλλαγη θες θα εχεις συνδεδεμενο το lg με το pc και μεσω outlook οτι αλλαζεις θα αλλαζει αυτοματα και στο lg..
Δοκιμασε πριν κανεις hard reset να βγαλεις τη μπαταρια, βαλε την και προσπαθησε να το ανοιξεις..αν δεν κανει τιποτα..πατας το κατω της εντασης της φωνης, ταυτοχρονα το πληκτρο που σηκωνεις το τηλ, και μετα το κουμπι δεξια πανω που ανοιγουμε κ κλεινουνε το lg..κρατα τα λιγο πατημενα..

moderndrummer
14 Φεβ. 2008, 15:54

1. Σε βρίσκω πολύ ερειστικό, δε νομιζω ότι εγω σε προσβαλλα.
2. To thread το διάβασα ΟΛΟΚΛΗΡΟ πριν κάνω post για το skype, το είδα ότι αναφέρει για το chat αλλά δεν φαντάστηκα ότι μπορεί να οφείλεται το πρόβλημα σε "κλείδωμα" και όχι σε hardware. σε κάθε περίπτωση οι αναφορές στο thread είναι κάθε άλλο παρά κατατοπιστικές και ένα app σαν το skype αξίζει ειδική μεταχείριση. Κάποιοι παίρνουν PPC ειδικά γι αυτό.
3. Αντί να ενοχλείσαι από τις ερωτήσεις των "noobs" όπως λες και να γεμίζεις το φόρουμ με αρνητικα σχόλια, μπορεί να βοηθούσε περισσότερο - και εφ όσον ξερεις κάτι παραπάνω - να το χαρίσεις εδω γι αυτούς που δεν ξέρουν. Το φόρουμ δεν υφίσταται μόνο για να γράφουν οι σόφοι αλλά και για να μαθαίνουν οι άπειροι.
και επιμένω, κάνε search σε όλες τις σελίδες και δες αν αυτά που γράφτηκαν απαντούν στην ερώτησή μου και μετά κάνε κριτική. (ή τελοσπάντων μην κάνεις καθόλου καθώς είναι ενάντια στους κανονισμούς, ενώ δεν είναι το να ρωτάς για κάτι που -επιμένω- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ.

Φιλικά πάντα..

cicilianos
14 Φεβ. 2008, 16:17
Παντως και εγω μια απο τα ιδια εχω με το skype και ειναι κριμα...γιατι ειναι πολυ βολικο η μαλλον ΘΑ ΗΤΑΝ!
Οσο για chat λειτουργει τελεια!

potfot
14 Φεβ. 2008, 16:25
Ποτε το ειχες παραδωσει στην lg?
Ρωτησες αν ειναι update λογισμικου?αν ειναι καμια νεωτερη εκδοση?
Για να ξερουμε αν ειναι να το παμε και εμεις για γενικη αναβαθμιση..

Το πήγα Δευτέρα 11/02/08 και το πήρα την επόμενη ημέρα. Μου είπαν ότι έκαναν αναβάθμιση. Δεν γνωρίζω όμως από που μπορώ να ελέγξω την έκδοση. Πάντως όταν το πήρα δεν είχε καθόλου δεδομένα.

andapo
14 Φεβ. 2008, 16:56
Το πήγα Δευτέρα 11/02/08 και το πήρα την επόμενη ημέρα. Μου είπαν ότι έκαναν αναβάθμιση. Δεν γνωρίζω όμως από που μπορώ να ελέγξω την έκδοση. Πάντως όταν το πήρα δεν είχε καθόλου δεδομένα.

Για τσέκαρε απο τις Ρυθμίσεις\Σύστημα\Πληροφορίες Συστήματος\Πληροφορίες έκδοσης την ROM version. Εγω βλέπω v10b. Εσύ τι έχεις μετά το update?

unforgiven
14 Φεβ. 2008, 17:08
Έναρξη->Ρυθμίσεις->Σύστημα->Πληροφορίες συστήματος->Πληροφορίες έκδοσης
Το δικό μου:
ROM: V10b
Πρόγραμμα Φόρτωσης Εκκίνησης: v10b
Υλικολογισμικό μόντεμ: v10b
ROM date: 2007-10-21

potfot
14 Φεβ. 2008, 17:46
:(:(Έναρξη->Ρυθμίσεις->Σύστημα->Πληροφορίες συστήματος->Πληροφορίες έκδοσης
Το δικό μου:
ROM: V10b
Πρόγραμμα Φόρτωσης Εκκίνησης: v10b
Υλικολογισμικό μόντεμ: v10b
ROM date: 2007-10-21
και στο δικό μου τις ίδιες τιμές έχει, δυστυχώς πριν το update δεν
είχα δει τι έγραφε

dimokritos
14 Φεβ. 2008, 17:54
1. Σε βρίσκω πολύ ερειστικό, δε νομιζω ότι εγω σε προσβαλλα.
2. To thread το διάβασα ΟΛΟΚΛΗΡΟ πριν κάνω post για το skype, το είδα ότι αναφέρει για το chat αλλά δεν φαντάστηκα ότι μπορεί να οφείλεται το πρόβλημα σε "κλείδωμα" και όχι σε hardware. σε κάθε περίπτωση οι αναφορές στο thread είναι κάθε άλλο παρά κατατοπιστικές και ένα app σαν το skype αξίζει ειδική μεταχείριση. Κάποιοι παίρνουν PPC ειδικά γι αυτό.
3. Αντί να ενοχλείσαι από τις ερωτήσεις των "noobs" όπως λες και να γεμίζεις το φόρουμ με αρνητικα σχόλια, μπορεί να βοηθούσε περισσότερο - και εφ όσον ξερεις κάτι παραπάνω - να το χαρίσεις εδω γι αυτούς που δεν ξέρουν. Το φόρουμ δεν υφίσταται μόνο για να γράφουν οι σόφοι αλλά και για να μαθαίνουν οι άπειροι.
και επιμένω, κάνε search σε όλες τις σελίδες και δες αν αυτά που γράφτηκαν απαντούν στην ερώτησή μου και μετά κάνε κριτική. (ή τελοσπάντων μην κάνεις καθόλου καθώς είναι ενάντια στους κανονισμούς, ενώ δεν είναι το να ρωτάς για κάτι που -επιμένω- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ.

Φιλικά πάντα..

φίλε μου δεν αναφερόμουν σε εσένα, σε άλλο μέλος πήγαινε το ποστ. δεν ενοχλούμαι απο της ερωτήσεις, απο την ειρωνεία ενοχλούμαι και για το συγκεκριμενο ποστ ένιωσα οτι με πρόσβαλε κιολας.

andapo
14 Φεβ. 2008, 18:24
:(:(
και στο δικό μου τις ίδιες τιμές έχει, δυστυχώς πριν το update δεν
είχα δει τι έγραφε

Mallon then prokeite gia update alla gia hard reset!!!! :lol:
Oloi mas apo oso exw katalavei tin idia version exoume. Akoma kai sto exwteriko pou exw dei kapoia forum.

cicilianos
14 Φεβ. 2008, 18:50
Λετε να φταιει το γεγονος οτι στραβωφορεσαν το λογισμικο?χαχαχαχα!
Ο κολλητος μου ακομα δεν το πηρε στα χερια του για να σας πω....

Dracumel
14 Φεβ. 2008, 20:23
θα μπορούσε να μου πει κάποιος, πως μπορώ να βρω την mac address του wifi?

σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων

nos7nos
14 Φεβ. 2008, 20:45
Για την mac address θα μπεις στο interface του router σου και στις ασυρματες συνδεσεις θα σου εμφανιζει ολες τις συσκευες οι οποιες ειναι συνδεδεμενες. Εκει θα φανει...

Dracumel
14 Φεβ. 2008, 20:56
το πρόβλημα είναι ότι έχω mac filter στο ap.

Δεν γίνεται να κάνω τπτ μέσω της συσκευής?

martiniskiss
15 Φεβ. 2008, 07:34
Paidia tha parw kinito kai eimai anamesa sto LG KS20 kai to LG Viewyer. Ti lete???
Apla to KS20 exei windows mesa gia auto elega na parw auto enw to Viewer einai xwris leitourgiko... Ti lete eseis???

Ta minimata eukola grafontai??
ElpiZw na min exei problimata genika giati kati eida gia mikrofwno pou legate! :/
Genika dwste kamia sumboulh mperdeutika! :(

Basika anoiksa ena stous diaksifimsous opoios thelei as pei ekei :
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2240368#post2240368

An barieste toso poli peite mou edw tin apopsh sas! :P Apla epeidi edw einai oloi osoi to xoun xrhsimopoihsei kai kseroun egrapsa ki edw! THanks!

athanaso77
15 Φεβ. 2008, 09:20
Paidia tha parw kinito kai eimai anamesa sto LG KS20 kai to LG Viewyer. Ti lete???
Apla to KS20 exei windows mesa gia auto elega na parw auto enw to Viewer einai xwris leitourgiko... Ti lete eseis???

Ta minimata eukola grafontai??
ElpiZw na min exei problimata genika giati kati eida gia mikrofwno pou legate! :/
Genika dwste kamia sumboulh mperdeutika! :(

Basika anoiksa ena stous diaksifimsous opoios thelei as pei ekei :
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2240368#post2240368

An barieste toso poli peite mou edw tin apopsh sas! :P Apla epeidi edw einai oloi osoi to xoun xrhsimopoihsei kai kseroun egrapsa ki edw! THanks!

Ean theleis PDA-Phone me skopo na asxoleisai me afto kai na kaneis kai alla pragmata ektos apo to na pairneis tilefwno, pare to KS20. Ean pali theleis ena designato kinito na kaneis ti douleia sou kai mono kai me kali camera... pare to Viewty.

carver
15 Φεβ. 2008, 12:30
Καλησπέρα. Εδώ και λίγες ημέρες προσπαθώ να βρώ λύση στα κοψίματα-κολλήματα που κάνει όταν τραβάω video. Εχει κανείς άλλος το πρόβλημα αυτό? Δεν είδα κάτι σχετικό στο forum. Εάν έχετε κάποια λύση, θα μου φτιάξετε την μέρα.
Μία απάντηση και ΕΔΩ ?

nos7nos
15 Φεβ. 2008, 12:45
το πρόβλημα είναι ότι έχω mac filter στο ap.

Δεν γίνεται να κάνω τπτ μέσω της συσκευής?
και mac filter να εχεις με καποιο τροπο θα μπορει να απενεργοποιηθει. Πως θα μπορουσες να κανεις port forward στο router? οποιο router και να εχεις δεν μπορει να μην σε αφηνει να απενεργοποιησεις το mac filter. ψαξε λιγο τις ρυθμισεις του και θα βρεις λυση. Αν το εχεις βαλει μονος σου κανε reset. αν παλι ειναι απο default και δεν βρισκεις τιποτα, πατα στο google το ονομα του router σου και μετα disable mac filter και δες τι θα σου βγάλει.

mariafouli
15 Φεβ. 2008, 12:57
gia osous paideuontai gia tin apostoli arxeion me bluetooth:exoume ksanapei oti gia na steileis ena arxeio me bluetooth an den to exei stis epiloges to patame paratetamena k anoigoun nees epiloges.:)

kostastnt
15 Φεβ. 2008, 13:33
Επειδή πολλοί ρωτάνε πως γίνεται το hard reset και οι οδηγίες του κινητού είναι ελλιπέστατες το γράφω εδώ.

Q: Πώς γίνεται το hard reset?
A:
i) Κλείνουμε τελείως το κινητό. Για να γίνει αυτό κρατάμε παρατεταμένα το κουμπί στην δεξιά πλευρά του κινητού πάνω-πάνω, μέχρι να μας ρωτήσει "Η συσκευή θα απενεργοποιηθεί και μπορεί να χάσετε δεδομένα". Εμείς πατάμε "OK".
ii) Τώρα που έχει κλείσει τελείως το κινητό κάνουμε τα εξής. Κρατάμε πατημένο το κουμπί ΜΕΙΩΣΗΣ της φωνής στην αριστερή πλευρά, ταυτόχρονα κρατάμε πατημένο το πλήκτρο κλήσης στην πρόσοψη κάτω αριστερά και επίσης κρατάμε πατημένο και το κουμπί λειτουργίας του κινητού (αυτό από το οποίο το κλείσαμε). Τα κρατάμε ΚΑΙ ΤΑ 3 πατημένα μέχρι να ανάψει το κινητό και περισσότερο (συνολικά περίπου 10 δευτερόλεπτα). Θα έχουμε καταλάβει ότι κάναμε hard reset γιατί θα μας λέει να κάνουμε αντιγραφή-επικόλληση ένα άρχειο και θα μας λέει να αρχικοποιήσουμε την οθόνη.

Για οποιαδήποτε απόρία postάρετε εδώ!

GeorgioK
15 Φεβ. 2008, 17:10
Yassas paidia,

Εγώ είμαι πολύ νέος στο φορουμ όπως επίσης και στο KS20.
Ξέρει κάποις εαν ακούγεται ο ήχος κλήσης όταν είναι συνδεδεμένο το handsfree? και εαν ναι πως γίνεται αυτό?
Το ράδιο έχει ανοιχτή ακρόαση?
Μέχρι τώρα είχα NOKIA και μερικά πράγματα τα θεωρούσα δεδομένα.
Που θα πάει, θα το συνηθίσουμε και αυτό!

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Phoenix10
15 Φεβ. 2008, 20:10
καλησπέρα σε όλους

Εσείς πιό πληκτρολόγιο χρησιμοποιείται και ποιο σας φένετε πιο έυκολο για να γράφετε μηνήματα?

dimokritos
15 Φεβ. 2008, 20:24
καλησπέρα σε όλους

Εσείς πιό πληκτρολόγιο χρησιμοποιείται και ποιο σας φένετε πιο έυκολο για να γράφετε μηνήματα?

για γενική χρήση το resco keyboard v5. αλλά για μήνυμα όταν είμαι στο δρόμο η τέλος πάντων όποτε δε μπορώ να βγάλω γραφίδα να γράψω, χρησιμοποιώ το blim keys.

tasoulakos
15 Φεβ. 2008, 23:23
μπορω να σβησω το τηλ καταλαγω ολο μαζι και οχι ενα ενα

Selespeed
15 Φεβ. 2008, 23:50
Yassas paidia,

Ξέρει κάποις εαν ακούγεται ο ήχος κλήσης όταν είναι συνδεδεμένο το handsfree? και εαν ναι πως γίνεται αυτό?
Το ράδιο έχει ανοιχτή ακρόαση?
Μέχρι τώρα είχα NOKIA και μερικά πράγματα τα θεωρούσα δεδομένα.
Που θα πάει, θα το συνηθίσουμε και αυτό!

Ευχαριστώ προκαταβολικά
Δεν το έχω ελέγξει ο ίδιος, αλλά απ' ό,τι έχω διαβάσει εδώ, δε μπορεί να χτυπάει και το κινητό όταν έχει συνδεθεί με bluetooth.

Το ραδιόφωνο δεν έχει ανοιχτή ακρόαση. Ελπίζω κάποτε να το "σπάσουν"...;)

martiniskiss
16 Φεβ. 2008, 06:25
kala eleos pou den exei anoixth akroash... :p
kai kati asxeto: mono vodafone live einai akoma?? Giati tha to parw apo magazi Vodafone exw dunatothta na epileksw h ekei mono Voda live to dinoun?? exei kamia diafora ektos oti tha xei ena menou gia V. live?

mixka
16 Φεβ. 2008, 12:17
Hi paidia,

Eimai neos sto forum.
Thelo na paro to KS20.
Kserei kaneis an ginetai ta WM6 (kai ta menus tou mobile office) tou KS20 na einai sta aglika kai oxi sta ellinika;
Thanks

pOLoS
16 Φεβ. 2008, 12:32
kala eleos pou den exei anoixth akroash... :p
kai kati asxeto: mono vodafone live einai akoma?? Giati tha to parw apo magazi Vodafone exw dunatothta na epileksw h ekei mono Voda live to dinoun?? exei kamia diafora ektos oti tha xei ena menou gia V. live?

το πουλάνε μόνο στη vodafone και υπάρχει μόνο με vodafone live, σε λίγο καιρό νομίζω θα βγει και χωρίς VL

n_charis
16 Φεβ. 2008, 12:37
Παιδες γεια σας.. 2 ερωτησούλες μόνο..
1)Υπάρχει κανένας εδώ που να έχει καταφέρει να κάνει σωστά τις ρυθμίσεις για μμς μέσω της Cosmote και να δουλέψουν???
2) χρησιμοποιώ Bluetooth Jabra bt500v και στο προηγούμενο κινητό που είχα qtek s100 δούλευε μια χαρά σε αυτό ακούω σιγά.. υπάρχει κάπιος τρόπος που να λυθεί αυτό το πρόβλημα??? Αν όχι υπάρχει κάποιο ακουστικό που να ακούγεται κανονικά – δυνατά????

για το 2) βρέθηκε λύση αγόρασα το lg hbm 550 και τώρα ακούω μια χαρά.. για το πρώτο όμως ακόμα τίποτα…

martiniskiss
16 Φεβ. 2008, 16:23
basika to pira molis prin mia wra. apo oti katalaba gia na grapsw ena minima tha kanw miso xrono.... pio arga de paei? ........
kai kati akoma. otan paw na grapsw mes to minima kati me to trisathlio pliktrologio pou bgazei otan pataw ena gramma akribws sto kentro to pataw kai de bgainei auto to apo katw bgainei. eimai ilithios???? h to kinito kanei oti nanai?
opws epishs otan paw na dialeksw tin mpara gia na ti sirw ama kataferw na dialeksw auth tha nai thauma......
mipws kanw kati lathos? ti na pw :/

dimokritos
16 Φεβ. 2008, 16:53
basika to pira molis prin mia wra. apo oti katalaba gia na grapsw ena minima tha kanw miso xrono.... pio arga de paei? ........
kai kati akoma. otan paw na grapsw mes to minima kati me to trisathlio pliktrologio pou bgazei otan pataw ena gramma akribws sto kentro to pataw kai de bgainei auto to apo katw bgainei. eimai ilithios???? h to kinito kanei oti nanai?
opws epishs otan paw na dialeksw tin mpara gia na ti sirw ama kataferw na dialeksw auth tha nai thauma......
mipws kanw kati lathos? ti na pw :/

ίσως να μην έχει γίνει σωστά η στοίχιση της οθόνης. από τις ρυθμίσεις συστήματος, πάνε στην επιλογή οθόνη και τρέξε πάλι την στοίχιση.

martiniskiss
16 Φεβ. 2008, 17:03
wraios to brika :P eutixws auto lithike :P me blepw na sas prizw :P den argei omws h mou fainete?? dld an pas na grapseis min kai balw allo pliktrologio kai grafw me ta daxtila tha patietai grigora? h tha prepei na kathisterw ligo?

andapo
16 Φεβ. 2008, 20:21
Paidia tsekarete auto to video
http://www.youtube.com/watch?v=Ot-6mqfdrWE
Isos oti kalutero exw dei se iphone like gia ppc. Apla teleio.

Ta dusaresta? Then paizei se emas :p

martiniskiss
16 Φεβ. 2008, 22:57
thelw na mou pei kaneis an einai to pliktrologio ontws opws mou fainete kai genika i othoni afis. dld ligo argo?
epishs san noob tou KS20 thelw na mou proteinete merika programmata pou prepei na xw!!!
(Kai epishs pou ta briskoume ktl :D )

A kai kati allo. Eixa to N70 uparxei kanas tropos na balw OLES tis epafes apo to N70 sto KS20???? h polla zitaw? :/ Plz peite mou oti ginete :P
Kai pws. Euxaristw! :)

andapo
16 Φεβ. 2008, 23:15
thelw na mou pei kaneis an einai to pliktrologio ontws opws mou fainete kai genika i othoni afis. dld ligo argo?
epishs san noob tou KS20 thelw na mou proteinete merika programmata pou prepei na xw!!!
(Kai epishs pou ta briskoume ktl :D )

A kai kati allo. Eixa to N70 uparxei kanas tropos na balw OLES tis epafes apo to N70 sto KS20???? h polla zitaw? :/ Plz peite mou oti ginete :P
Kai pws. Euxaristw! :)

Σιγά σιγά γιατί πήρες φόρα. Καταρχήν οι περισσότερες ερωτήσεις σου έχουν απαντηθεί ήδη μέσα στο topic. Καλό είναι να κάνουμε ένα καλό search πριν ρωτήσουμε κάτι γιατί το topic επαναλαμβάνετε συνέχεια.

Για πληκτρολόγιο θα σου έλεγα το Pcm Keyboard
http://www.destinator.gr/forum/viewtopic.php?t=5904&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=e0ef38743472527dfcbe044d74a94d0c
όσο για το αργό δεν παρατήρησα ποτέ κάτι έντονο (ακόμα και με το default keyboard)

Για προγράμματα εγώ θα σου προτείνω τα:

S2V: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=358187
Pocket CM Contact: http://pocketcm.com/contact.php
Total Commader: http://www.ghisler.com/

Ψάξε και λιγάκι το topic και θα βρεις και αρκετα άλλα.

Όσο για τις επαφές σου, αν το N70 μπορεί να συγχρονιστεί με το outlook και περάσεις τις επαφές σου εκεί, μετά μπορείς να τις περάσεις και στο LG μέσω του outlook και του active sync (αν έχεις xp), η Windows Mobile Device Center (αν έχεις Vista). Και για αυτό ψάξε λίγο το topic.

DJ_TEO
17 Φεβ. 2008, 00:12
Σημερα που πηγα σε καταστημα vodafone μου ειπαν οτι υπαρχει ελλειψη της συσκευης. Μιλισα και με τα κεντρικα της Vodafone και μου ειπαν οτι η διαθεσιμη ποσοτητα στην αποθηκη ειναι 6 τεμαχια? Τοσο πολυ πουλησε ??

dimokritos
17 Φεβ. 2008, 01:16
από Ν70 οι επαφές στέλνονται μια χαρά απο bluetooth με μαζική αποστολή. δοκιμασμένο.

martiniskiss
17 Φεβ. 2008, 05:58
aaa wraia etsi einai akoma pio eukolo marese mi psaxnw twra! ti kanw epilegw oles tis epafes kai meta apla apostolh kai dialegw bluetooth e?

dagas
17 Φεβ. 2008, 11:46
Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς πότε θα κυκλοφορήσει χωρίς Vodafone??
Απο διαστάσεις και φορητότητα πως πάει, μεταφέρεται εύκολα στην τσέπη του παντελονιού ??

dimokritos
17 Φεβ. 2008, 12:30
aaa wraia etsi einai akoma pio eukolo marese mi psaxnw twra! ti kanw epilegw oles tis epafes kai meta apla apostolh kai dialegw bluetooth e?

ακριβώς!

Απο διαστάσεις και φορητότητα πως πάει, μεταφέρεται εύκολα στην τσέπη του παντελονιού ??

ίσως και ποτέ (αν και χλωμό)!

φιλε μου μια σταλιά κινητό είναι, δεν είναι πλυντήριο να σκέφτεσαι πως θα το μεταφέρεις..:lol: επειδή η συσκευή μου κάνει για αρκετά ευαίσθητη και δεν ξέρω πόσο θα αντέχει στις στρεβλώσεις, καλό θα ήταν να το αποφεύγεις το παντελόνι, ή τουλάχιστον να το χρησιμοποιείς μαζί με τη θήκη.

martiniskiss
17 Φεβ. 2008, 17:02

Mia xara kai katholou megalo!!! Kathe mera m aresei kai pio poli pantws :D
Re seis i thikh pou xei mesa einai ligo mapa h etsi mou fainete? :P

Mia erwthsh. Gia na fainontai oi epafes sto msn prepei na tis apothikeusw sto kinito??? Giati an einai etsi gmst 300 epafes exw meta ta kinita de tha xwrane :P

prwti fora krataw ti zelatina mia mera kai sinithws tis petaw sto prwto lepto, me ekneurizoun. apla fobamai epeidi einai afis. Mipws to kanw xwris logo? :P

Jonous
17 Φεβ. 2008, 17:36
Yassas paidia,

Εγώ το ρωτάω εδώ και πολύ καιρό, μάλλον δεν υπάρχει λύση. Πρέπει να φοράς πάντα το ακουστικό :wacko:

nrawert
17 Φεβ. 2008, 21:33
Μηπως ξερετε καποιον τροπο να επανενεργοποιειται ο φωτισμος της οθονης πριν κλειδωσει η συσκευη εκτος απο το κουμπι πανω δεξια (πχ με αγγιγμα της οθονης ή των αλλων hard keys). Ειναι πολυ σπαστικο να χρειαζεται καθε τοσο να ξαναπατας το κουμπι ενεργοποιησης γιατι εσβησε ο φωτισμος...

martiniskiss
17 Φεβ. 2008, 21:48
Μηπως ξερετε καποιον τροπο να επανενεργοποιειται ο φωτισμος της οθονης πριν κλειδωσει η συσκευη εκτος απο το κουμπι πανω δεξια (πχ με αγγιγμα της οθονης ή των αλλων hard keys). Ειναι πολυ σπαστικο να χρειαζεται καθε τοσο να ξαναπατας το κουμπι ενεργοποιησης γιατι εσβησε ο φωτισμος...

ontws einai ligo :/ opoios kserei as pei. apenergopoieitai auto mipws? edit: kaneis???
re paidia de ginete kati me to msn??? 300 epafes exw... an tis balw oles sto katalogo kai einai anakatemena gmst.... :(

andapo
18 Φεβ. 2008, 01:32
Έβαλα το freestyl
http://www.freestylwm.com/?page_id=6

Είναι πολύ beta έκδοση αλλά πραγματικά είναι ότι καλύτερο έχω δει σε menu στυλ iphone. Δεν το συνιστώ ανεπιφύλακτα καθώς τρώει ακόμα κάτι κολλήματα σε εμάς (λύνετε συνήθως το πρόβλημα του black screen με τον internet explorer, αλλά όχι πάντα), ομώς πραγματικά είναι εξαιρετικό!!!

Ευκολος configurator, αλλαγή σελίδας κάνοντας slide στην οθόνη και πάρα, μα πάρα πολύ γρήγορο. Δεν καθυστέρησε ποτέ στη απόκριση του. Μόνο για να ξεκινήσει θέλει λιγο χρόνο αλλά μετά πετάει!!! Οποιος ενδιαφέτε μπορεί να το δοκιμάσει. Το κόλπο με τον internet explorer για το black screen θα το βρήτε στο site που σας έδωσα.

o_deuteros
18 Φεβ. 2008, 12:30
θα μπορούσε να μου πει κάποιος, πως μπορώ να βρω την mac address του wifi?

σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
ρυθμισεις>μπλουτουθ>προσβασιμοτητα> εκει βλεπεις την mac address.....να ειναι ενεργο ομως το μπλουτουθ...

o_deuteros
18 Φεβ. 2008, 13:25
καλημερα, καλη εβδομαδα...πιστευεται οτι ειναι δυνατον να δω τα ε μαιλ που φτανουν στο αουτλουκ του υπολογιστη μου απο το KS20?..Kαι αν ναι, τι θα πρεπει να κανω?..φανταζομαι τιποτα proxys αλλα δε κατεχω μεγαλη τεχνογνωσια...εσεις το εχετε καταφερει? (μιλαω για ε μειλς και οχι επαφες)...

cicilianos
18 Φεβ. 2008, 15:56
Γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι ετοιμο?Και οτι εχει ηδη απαντηθει στις πρωτες σελιδες?Ρηξε μια ματια!

ΚΑτι ακουσα παιδια για αναβαθμηση windows απο 6 σε 6.1 αραγε θα μας κανει την χαρη η LG?

o_deuteros
18 Φεβ. 2008, 16:05
Γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι ετοιμο?Και οτι εχει ηδη απαντηθει στις πρωτες σελιδες?Ρηξε μια ματια!

ΚΑτι ακουσα παιδια για αναβαθμηση windows απο 6 σε 6.1 αραγε θα μας κανει την χαρη η LG?
καλημερα, καλη εβδομαδα...πιστευεται οτι ειναι δυνατον να δω τα ε μαιλ που φτανουν στο αουτλουκ του υπολογιστη μου απο το KS20?..Kαι αν ναι, τι θα πρεπει να κανω?..φανταζομαι τιποτα proxys αλλα δε κατεχω μεγαλη τεχνογνωσια...εσεις το εχετε καταφερει? (μιλαω για ε μειλς και οχι επαφες)...

εχω κοιταξει(και εχω χρησιμοποιησει και το σερτσ οπως λεει ο δημοκριτος) αλλα δε βρηκα κατι (ισως να μην το ειδα εγω)...αν καποιος το εχει καταφερει ι ξερει κατι παραπανω θα ηταν ωραιο να το μοιραστει....

vagelis2007_1
18 Φεβ. 2008, 16:11
Για να ειμαι ειλικρινης me spb pocket plus,spb mobile shell και pcm keyboard τη γραφιδα μονο στο ιντερνετ τη χρησιμοποιω πλεον..
Τι να πω απλα εχω παθει λατρεια με το τηλεφωνακι..

με το pcm keyboard γράφεις και ελληνικά;

athanaso77
18 Φεβ. 2008, 16:19

Fysika, des edw... http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5904

kostasthess_
18 Φεβ. 2008, 16:49
Καλησπέρα παιδιά...έχω ένα πρόβλημα με το κινητό...έχω βάλει το Destinator 7 με bluetooth gps... όλα λειτουργούν τέλεια...απλά το μονο πρόβλημα έιναι μόνο όταν λέει τις φωνητικές οδηγίες κολάει...
δηλαδή... λέει στα 500 μέτρα (κολάει εδώ) μετο που πατήσω το κουμπί απο το πλάι για να δυναμώσω ένταση συνεχίζει και λέει στριψτε αριστερά (κολάει εδώ) με το που ξαναπατήσω το κουμπί συνεχίζει και λέει πχ και στη συνέχεια (ξανακολάει εδώ) πατάω το κουμπί και λεέι παραμείνετε δεξιά...
Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

cicilianos
18 Φεβ. 2008, 16:50

εχω κοιταξει(και εχω χρησιμοποιησει και το σερτσ οπως λεει ο δημοκριτος) αλλα δε βρηκα κατι (ισως να μην το ειδα εγω)...αν καποιος το εχει καταφερει ι ξερει κατι παραπανω θα ηταν ωραιο να το μοιραστει....

Μαλλον με παρεξήγησες!Οταν λεω ετοιμο ενοω οτι ειναι ετοιμο για το μειλ!Και εχω μαλιστα την εντυπωση οτι ειναι αυτο της Βοντα.:lol::lol::lol:

Οχι οτι ειναι ετοιμη τροφη και πανε βρες το,οκ?:lol:

Παντως καπου στην αρχη ενα παιδι ειχε δωσει για gmail αν δε κανω λαθος και hotmail.Ειχαν αναφερει και πως δεν λειτουργουν καποια.....παντως με καποια μειλ γινεται να κανεις τη δουλεια σου!
;)

dimokritos
18 Φεβ. 2008, 16:54
εχω κοιταξει(και εχω χρησιμοποιησει και το σερτσ οπως λεει ο δημοκριτος)

σαν να με έχουν πάρει στο ψιλό μου φαίνεται.. :blink:

:lol::lol:

cicilianos
18 Φεβ. 2008, 16:56
Πλακα πλακα!
Βασικα πηγα να το βρω για το παιδι αλλα και εγω δε το βρήκα!

andapo
18 Φεβ. 2008, 17:11
Καλησπέρα παιδιά...έχω ένα πρόβλημα με το κινητό...έχω βάλει το Destinator 7 με bluetooth gps... όλα λειτουργούν τέλεια...απλά το μονο πρόβλημα έιναι μόνο όταν λέει τις φωνητικές οδηγίες κολάει...
δηλαδή... λέει στα 500 μέτρα (κολάει εδώ) μετο που πατήσω το κουμπί απο το πλάι για να δυναμώσω ένταση συνεχίζει και λέει στριψτε αριστερά (κολάει εδώ) με το που ξαναπατήσω το κουμπί συνεχίζει και λέει πχ και στη συνέχεια (ξανακολάει εδώ) πατάω το κουμπί και λεέι παραμείνετε δεξιά...
Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

Σαφώς και ξέρουμε τι φταίει. ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!!!! :lol:
Είναι ένα bug που έχει με τον destinator.
Κάνε ένα search μεσα στο topic. Έχουν αναφερθεί 2 λύσεις. Η μία βάζοντας έναν άλλο φάκελο voice και η άλλη χρησιμοποιώντας τον media player.
H τρίτη λύση είναι να βάλεις το mio map που δουλεύει σωστά, αλλά χάνει σε χάρτες. :blink:

(Και έλεγα καιρό έχουμε να μιλήσουμε για το destinator :lol: )

andapo
18 Φεβ. 2008, 17:14

160 χαρακτήρες μόνο με κεφαλαία. Μην το ξεχνάμε αυτο...

o_deuteros
18 Φεβ. 2008, 17:24
σαν να με έχουν πάρει στο ψιλό μου φαίνεται.. :blink:

:lol::lol:
εξ αντιθετου Δημοκριτε...συμφωνω απολυτως να κανουμε μια βασικη αναζητηση πριν αρχισουμε να ρωταμε....ελα ομως που δεν κατι που να με βοηθησε...Ιδωμεν!!:-)

andapo
18 Φεβ. 2008, 18:25
O φάκελος με τους ήχους του destinator που δουλεύουν κάπως καλά. Τουλάχιστον δεν σταματάνε να δουλεύουν ποτε.

http://rapidshare.com/files/77900930/Voice.rar

Ο φάκελος sapfo έιναι λίγο καλύτερος αλλά για εμένα και σπαστικός.
Ο φάκελος New είναι για τα Ελληνικά. Κάνει κάποιες φορές κάποιες διακοπές αλλα όχι χαλια.

DIMOKRITOS ψάχνουμε καλύτερα το topic άλλη φορα... :lol:

Ελπίζω να σας βοήθησα. Πάντως θα το ξαναπώ ότι όσο μεγαλύτερα σε μέγεθος τα spx αρχεία τόσο καλύερα τα παίζει ο destinator. To γιατί μην με ρωτάτε. Το testing μπορείτε να το κάνετε και με το demo του destinator. Αν φτιάξει κανείς καλύτερα αρχεία απο αυτά ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ. ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!!!

pbmafia
18 Φεβ. 2008, 19:41
Καλησπέρα παιδιά!έχω καιρό να ασχοληθώ με το θέμα των κινητών γίαυτό θα ήθελα την βοήθεια σας γρήγορα και απλά γιατί μέσα στην εβδομάδα θα κάνω αγορά νέου τηλεφώνου.

Να σας πω την αλήθεια είμαι ανάμεσα στο lg και στο sony p1i.Δεν έχω μπερδέψει την βούρτσα με τh τσατσάρα...είναι 2 κινητά εντελώς διαφορετικά αλλα και τα δυο ικανοποιούν τις ανάγκες μου.

Χρειάζομαι το κινητό για email,καλο και εύχρηστο organizer και ημερολόγιο με reminders,συγχρονισμό με το pc,wi-fi...φανταστείτε ένα bussiness εύχρηστο κινητό.

Τα πλεονεκτήματα του WM 6 γνωστά.Kάποια review διάβασα σε διαφορα site...έβγαλα το συμπέρασμα ότι είναι αρκετά καλο.

τώρα θα ήθελα αν έχετε την καλοσύνη να μου πειτε εσείς που το έχετε χρησιμοποιήσει τα πραγματικά αδύναμα σημεία του(ενοώ σοβαρές ελλείψεις,όχι ότι το stylus είναι 5cm αντί για 6 που βολεύει πιο πολύ)!

Τέλος μερικές ερωτήσεις:
Διάβασα κάποια αρνητικά σχολια για τον ήχο.
Το ακουστικό και το ηχείο ακούγονται αρκετά ?σε κάποιο μέρος με σχετική φασαρία θα ακούω να απαντήσω και να συνομιλήσω?
Η δόνηση του είναι αισθητή?
Τέλος κάποιο σχόλιο για την κάμερα σε βραδύνει λήψη?έχει flash έτσι?

Sorry αν σας κούρασα και ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια!

(μην χάσετε χρόνο τον χρόνο σας να γράφετε κείμενο...απλά τα βασικά αρνητικά points)

athanaso77
18 Φεβ. 2008, 19:59
Πάρε το ΕΤΕΝ Χ600 που κυμαίνεται στα ίδια χρήματα και ενσωματώνει το καλύτερο GPS της αγοράς.

pbmafia
18 Φεβ. 2008, 20:16
thanks Θα το ψάξω και για το ΕΤΕΝ Χ600 ...είναι καινούριο μοντέλο δεν έχει κυκλοφορήσει πολύ?δεν βρίσκω πολλά γίαυτό με μια γρηγορη ματια!!

Κάποιος που θέλει να μου απαντήσει για το lg?

athanaso77
18 Φεβ. 2008, 20:34
thanks Θα το ψάξω και για το ΕΤΕΝ Χ600 ...είναι καινούριο μοντέλο δεν έχει κυκλοφορήσει πολύ?δεν βρίσκω πολλά γίαυτό με μια γρηγορη ματια!

Εάν ψάξεις αρκετά... θα βρεις πολλά.

vagelis2007_1
18 Φεβ. 2008, 21:34
Oxi den rwtas tipota dyskolo giati oles oi syskeves me elliniko menou to kanoun afto kai grafoun kanonikotata sms me 160 xaraktires.

Fysika me extra programmatakia exei lythei to problima afto (kairo twra) kai se syskeves me aggliko menou.

φίλε μου έχω και εγώ το ίδιο lg με σένα με ελληνικό μενού, αλλά στα μηνύματα μετά τους 70 χαρακτήρες στέλνει 2 sms. χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο που έχει από την μάνα του. δεν ξέρω αν φταίει αυτό.
δώσε μου τα φώτα σου.

andapo
18 Φεβ. 2008, 21:50
φίλε μου έχω και εγώ το ίδιο lg με σένα με ελληνικό μενού, αλλά στα μηνύματα μετά τους 70 χαρακτήρες στέλνει 2 sms. χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο που έχει από την μάνα του. δεν ξέρω αν φταίει αυτό.
δώσε μου τα φώτα σου.

Βάλε Pcm Keyboard και με κεφαλαία μπορείς να γράψεις μέχρι 160 χαρακτήρες. Νομίζω ότι και με το πληκτρολόγιο που εχει απο μαμά με κεφαλαία πάλι 160 θα στέλνει.

DJ_TEO
18 Φεβ. 2008, 23:12
Χωρις extra πληκτρολογιο δε γινεται η συσκευη να γραψει 160? Μιλαμε παντα για την ελληνικη εκδοση windows

martiniskiss
19 Φεβ. 2008, 08:46
mnimi kserw oti pairnei mexri 2gb kanonika.. eida ena paidi leei oti ebale 8gb allos 4gb..
mexri poso pairnei telika? an parw 4gb tha phgainei kala to kinito?
kai ti thelei gia na doulepsei??? kati gia programma akousa an einai peite kai pio.
episis an kserei kaneis an prepei na proseksw tpt stin karta pou tha parw px an merikes einai pio grigores.

giati lew na parw auth: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69980815&product=1024361
idia einai me auth e? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554744 giati einai 7 eurw ftinoteri eleos!

Jonous
19 Φεβ. 2008, 09:48
giati lew na parw auth: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69980815&product=1024361
idia einai me auth e? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554744 giati einai 7 eurw ftinoteri eleos!

Για τέτοια πραματάκια κοίτα και λίγο παραέξω...
http://stores.ebay.co.uk/FlashMan852_SD-HC_4GB_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ8442143QQftidZ2QQtZkm
Απ'αυτό το μαγαζί έχω ψωνίσει 2 φορές, είναι πολύ αξιόπιστο.
Δεν είναι για το δεκάευρω διαφορά, αλλά καμιά φορά βρίσκεις καλές ευκαιρίες. Πχ εγώ πήρα μια Sandisk 6gb και είχε δώρο έναν reader Sandisk.

Να ρωτήσω κάτι έχει ψάξει κανείς ποιά εγγραφή στη registry λέει στο κινητό να σβήνει τον φωτισμό κατά τη διάρκεια της συνομιλίας; Γιατί και από τις ρυθμίσεις να το απενεργοποιήσεις πάλι σβήνει. Υποθέτω ότι θα έλυνε το πρόβλημα με το mic. Υποθέτω...:confused:...Επίσης υποθέτω ότι το έχουν σκεφτεί και ψάξει και άλλοι πριν από μένα, αλλά λέμε :lol:

DJ_TEO
19 Φεβ. 2008, 11:06
Υπαρχει δυνατοτητα μαζικης μεταφορας του τηλεφωνικου καταλογου απο nokia series 40 στο KS20?

DeadAngeL
19 Φεβ. 2008, 15:49
Καλησπερα.μπορει καποιος να με βοηθησει με τις ρυθμισεις για mms και για internet για την wind.το εχει δοκιμασει κανεις και αν εχει σιγουρα λειτουργησει;

athanaso77
19 Φεβ. 2008, 16:36
Καλησπερα.μπορει καποιος να με βοηθησει με τις ρυθμισεις για mms και για internet για την wind.το εχει δοκιμασει κανεις και αν εχει σιγουρα λειτουργησει;

http://www.htc.com.gr/9090_tim.html

narcotic
19 Φεβ. 2008, 18:44
Mporei kapoios na mou proteinei paixnidia pou dokimase sto lg ks20 kai doulevoun? Ta perissotera pou dokimasa den..

ronto13
19 Φεβ. 2008, 20:08
Μια μικρή απορία.. Εμένα γιατί με όποιο πληκτρολόγιο και αν γράψω (και εχω δοκιμάσει πολλά..) με χρεώνει 2ο μήνυμα στους 160 χαρακτήρες? Ανεξαρτήτως κεφαλαίων ή μικρών!! Όχι ότι με χαλάει βέβαια :p
Τώρα τελευτάια βέβαια γράφω μηνύματα με PSNote.. Ωρες ώρες με φτάνει στα όρια μου :X αλλα που θα μου πάει, θα το μάθω!

sotosbolos
19 Φεβ. 2008, 20:23
paidia kalispera, lisi gia to provlima tou mikrofwnou iparxei? na sas pw kati xazo? to kinito to pira apo thessaloniki kai stis arxes mou parousiase to provlima me to mikrofwno. meta piga stin patrida mou tin kerkyra kai ekei douleue mia xara gia 10 meres! simera pou girisa thessaloniki to parousiase ksana epaneilimena. den kserw alla nomizw pws iparxei kapoia sxesi eseis ti nomizete?

martiniskiss
19 Φεβ. 2008, 21:14
me to mikrofwno ti problem bgazei??? mou akougotan ena bzzzz simera kathe 10 sec giati kai tromaksa dio fores mou to kane... an kai prepei na etixe!

dld na parw 4 gb karta de paizei problima e? de tha kollaei??? ti prepei na kanw gia na paiksei poio programma thelei???

makisgeorg
20 Φεβ. 2008, 11:35
Καλησπέρα.Έχει ρυθμίσει κανείς απο σας τις ρυθμίσεις MMS για Cosmote?
Kάνω τις ρυθμίσεις ακριβώς όπως μου λέει η Cosmote αλλά τζιφος.Κάλεσα την εξυπηρέτηση πελατών της LG και μου απάντησαν ότι το LG KS 20 δεν είναι συμβατό με Cosmote,μόνο με Vodafone:mad:.Με τις ρυθμίσεις Wap δεν βρήκα κάποιο πρόβλημα,λειτουργεί κανονικά και χωρίς προβλήματα.Ευχαριστω εκ των προτέρων.:O

athanaso77
20 Φεβ. 2008, 13:31
Καλησπέρα.Έχει ρυθμίσει κανείς απο σας τις ρυθμίσεις MMS για Cosmote?
Kάνω τις ρυθμίσεις ακριβώς όπως μου λέει η Cosmote αλλά τζιφος.Κάλεσα την εξυπηρέτηση πελατών της LG και μου απάντησαν ότι το LG KS 20 δεν είναι συμβατό με Cosmote,μόνο με Vodafone:mad:.Με τις ρυθμίσεις Wap δεν βρήκα κάποιο πρόβλημα,λειτουργεί κανονικά και χωρίς προβλήματα.Ευχαριστω εκ των προτέρων.:O

http://www.htc.com.gr/9090_cosmote.html

YannisE
20 Φεβ. 2008, 13:54
Επανέρχομαι στο βασικό, κατά τη γνώμη μου, πρόβλημα του KS20 που είναι η σίγαση μικροφώνου σε κλήσεις. Είμαι από τους πρώτους που αγόρασε το KS20 (14 Δεκεμβρίου) και από τους πρώτους που αντιμετώπισε το πρόβλημα μικροφώνου. Το θεωρώ σημαντικό "πρόβλημα" και όχι μία λεπτομέρεια που μπορείς να αγνοήσεις και να ζήσεις με αυτό (ακούστηκε κι αυτό εδώ)!

Το τηλέφωνο πακεταρίστηκε στις 30/12 και στάθηκε στο service της vodafone. Μετά από ένα μήνα (!!!) επέστρεψε αναβαμισμένο αλλά όχι διορθωμένο... Πάλι πακετάρισμα και επιστροφή στην LG (service Θεσσαλονίκης) όπου ο τεχνικός σκίζει τα ρούχα του ότι ουδέποτε παρουσίασε πρόβλημα το συγκεκριμένο μοντέλο με το μικρόφωνο (Που το ακούσατε αυτό???). Για του λόγου του αληθές το δοκιμάζει και είναι o.k. Του τραβάει και μία αναβάθμιση για καλό και για κακό... Πίσω το τηλέφωνο στα χέρια μου αλλά με τα ίδια αρχικά προβλήματα!

Πάλι πακετάρισμα και πίσω στην LG. Αυτή τη φορά το service Αθήνας παρδέχεται ότι το συγκεκριμένο μοντέλο έχει παρουσιάσει πρόβλημα με το μικρόφωνο, η LG το αντιμετώπισε και έβγαλε μία αναβάθμιση (V10p) που το λύνει. Φώς στο τούνελ? Είδομεν...

Πού είναι η τρέλα? Το τηλέφωνο κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο με έκδοση λογισμικού V10b (του Οκτωβρίου). Όλες οι αναβαθμίσεις που έγιναν, έγιναν πάλι με το ίδιο λογισμικό!!! Και τις δύο φορές που το έστειλα στην LG έκαναν "αναβάθμιση" με το λογισμικό V10b, δηλαδή αυτό που είχε αρχικά. Είναι να τρελαθείς!!!

Έχω αγοράσει ένα πανάκριβο τηλέφωνο (ακριβό ως τηλέφωνο λέω, όχι ως συσκευή PPC) εδώ και 2.5 μήνες και δεν έχω τηλέφωνο! Έχω χάσει την ηρεμία μου, έχω κάνει άπειρα τηλεφωνήματα και πάνω απ'ολα να προσπαθήσεις να πείσεις ότι δεν είσαι ελέφαντας! Έχω δοκιμάσει όλες τις λύσεις που προτάθηκαν εδώ και αλλού και δεν δούλεψε τίποτα! Έχω κάνει reset άπειρες φορές με αποτέλεσμα να χάνω τα δεδομένα μου και να τα ξαναβάζω... Πιστέψτε με όλα αυτά δεν πληρώνονται με τίποτα!

Εάν τεράστιες παγκόσμιες εταιρείες όπως η Vodafone και η LG αντιμετωπίζουν το "after sale service" με αυτό τον τρόπο, θα πρέπει να τα κλείσουν τα μαγαζιά! Και διαμαρτυρόμαστε για τον ΟΤΕ... Θα πρέπει να μη μένουμε απαθείς σε τέτοια φαινόμενα κοροϊδίας και να μαθαίνουμε να "ζούμε με το πρόβλημα"... Έχουμε και δικαιώματα!

Τελειώνοντας να πώ ότι δεν έχω πάρει πίσω το τηλέφωνο από την 3η αναβάθμιση, άρα δεν ξέρω αν δουλεύει. Φαίνεται πάντως ότι η Version V10p είναι πολύ νεώτερη της V10b (αν πάει αλφαβητικά...) και ίσως κάτι να κάνει. Είναι γνωστό ότι μία αναβάθμιση δεν λύνει όλα τα προβλήματα, αλλά μόνο αυτά που είναι γνωστά και συμπεριλαμβάνονται στις διορθώσεις (πρέπει να υπάρχει και σχετικό report από την εταιρεία για το τι σφάλματα διορθώνει). Εάν πάτε λοιπόν το τηλέφωνο για αναβάθμιση, ελέγξτε την version του λογισμικού πριν και μετά γιατί υποψιάζομαι ότι στο 90% των περιπτώσεων δεν κάνουν απολύτως τίποτα!!! Απλώς κοροϊδεύουν...

YannisE :O

Paralizer
20 Φεβ. 2008, 14:40
Γνωρίζει κανείς πως ενεργοποιούμε την Javascript στα WM6?

makisgeorg
20 Φεβ. 2008, 14:50
http://www.htc.com.gr/9090_cosmote.html
Αυτές είναι οι ρυθμίσεις που έκανα και εγω και δεν λειτουργούν.Υπάρχει κάποιος που να το έχει κάνει και να λειτουργεί?

andapo
20 Φεβ. 2008, 15:52
Τελειώνοντας να πώ ότι δεν έχω πάρει πίσω το τηλέφωνο από την 3η αναβάθμιση, άρα δεν ξέρω αν δουλεύει. Φαίνεται πάντως ότι η Version V10p είναι πολύ νεώτερη της V10b (αν πάει αλφαβητικά...) και ίσως κάτι να κάνει. Είναι γνωστό ότι μία αναβάθμιση δεν λύνει όλα τα προβλήματα, αλλά μόνο αυτά που είναι γνωστά και συμπεριλαμβάνονται στις διορθώσεις (πρέπει να υπάρχει και σχετικό report από την εταιρεία για το τι σφάλματα διορθώνει). Εάν πάτε λοιπόν το τηλέφωνο για αναβάθμιση, ελέγξτε την version του λογισμικού πριν και μετά γιατί υποψιάζομαι ότι στο 90% των περιπτώσεων δεν κάνουν απολύτως τίποτα!!! Απλώς κοροϊδεύουν...

YannisE :O

Σε καμμια περίπτωση το πρόβλημα του μικροφώνου δεν είναι κατι που απλά μπορείς να ζήσεις με αυτό. Εύχομαι όλα να πανε καλά και να πάρεις το κινητό στα χέρια σου με την νεότερη έκδοση όπου θα λύνει και το πρόβλημα. Εντύπωση πάντως μου κάνει πως αφού όλοι την v10b version έχουμε γιατί σε άλλους το κάνει και σε άλλους όχι (συμπεριλβανομένου και του εαυτού μου). Ελπίζω να μην είναι κανένα hardware failure το οποίο υπήρχε στις πρώτες εκδόσεις και το κρύψανε για τα καλά. Ίδομεν...

YannisE
20 Φεβ. 2008, 17:48
Σε καμμια περίπτωση το πρόβλημα του μικροφώνου δεν είναι κατι που απλά μπορείς να ζήσεις με αυτό. Εύχομαι όλα να πανε καλά και να πάρεις το κινητό στα χέρια σου με την νεότερη έκδοση όπου θα λύνει και το πρόβλημα. Εντύπωση πάντως μου κάνει πως αφού όλοι την v10b version έχουμε γιατί σε άλλους το κάνει και σε άλλους όχι (συμπεριλβανομένου και του εαυτού μου). Ελπίζω να μην είναι κανένα hardware failure το οποίο υπήρχε στις πρώτες εκδόσεις και το κρύψανε για τα καλά. Ίδομεν...
Κατά τη γνώμη μου είναι hardware failure στην πρώτη φουρνιά. Θα δείξει...

cicilianos
20 Φεβ. 2008, 18:46
Αν υποθεσουμε οτι ειναι προβλημα στο hardware τοτε ρε παιδια εγω που πηρα απο τα πολυ πρωτα...γιατι δεν το εχω?
Ο κολλητος μου παντως παιδια δεν το πηρε ακομα.Θα παει αποψε(μαλλον τωρα εκει ειναι)να δει τι στο καλο μου πε!
Τον ενημερωσα βεβαια και του πα να ρωτησει τι και πως....για καθε νεοτερο θα γραψω αμεσως.Οσο για τα 6.1 δεν ξερουμε τιποτα ε?

Υ.Γ Γιατι εχω την αισθηση οτι η LG μας πουλησε ενα τηλεφωνο και μετα μη την ειδαμε?ΚΑτι βρε παιδακι μου σαν να κρυφτηκε!

andapo
20 Φεβ. 2008, 19:59
Αν υποθεσουμε οτι ειναι προβλημα στο hardware τοτε ρε παιδια εγω που πηρα απο τα πολυ πρωτα...γιατι δεν το εχω?
Ο κολλητος μου παντως παιδια δεν το πηρε ακομα.Θα παει αποψε(μαλλον τωρα εκει ειναι)να δει τι στο καλο μου πε!
Τον ενημερωσα βεβαια και του πα να ρωτησει τι και πως....για καθε νεοτερο θα γραψω αμεσως.Οσο για τα 6.1 δεν ξερουμε τιποτα ε?

Υ.Γ Γιατι εχω την αισθηση οτι η LG μας πουλησε ενα τηλεφωνο και μετα μη την ειδαμε?ΚΑτι βρε παιδακι μου σαν να κρυφτηκε!

Φοβάμαι για hardware failure γιατί το μόνο κοινό που ολοι έχουμε είναι η rom (v10b). Aν ήταν πρόβλημα της rom τότε όλοι θα έπρεπε να έχουμε το πρόβλημα. Απο την άλλη αν υπήρχε πρόβλημα με την rom και κάποια απο τα μοντέλα της LG δούλευαν σε αυτά που είχε το πρόβλημα θα άλλαζε απλά το software. Βέβαια όλα αυτά μόνο εικασίες είναι και θα περιμένουμε για την τελική απάντηση.

Y.G. Τώρα εμένα πως αυτό το v10p μου μοιάζει με v10b "ανάποδο"... Και τόσο μεγάλη διαφορά στην version????
Λέτε κανένα παλικάρι να μπέρδεψε το b με το p και να λέει άλλα αντι άλλων... Who knows...
Πάντως όσο και εαν έψαξα στο internet v10p δεν βρήκα. Τους πήρα και τηλέφωνο αλλά ήταν κλειστά. Αύριο πάλι...

DeadAngeL
20 Φεβ. 2008, 22:36
η αρχικη εκδοση ειναι η v10b και μολις αυτην την εβδομαδα βγηκε η εκδοση v10e. σημερα το πηγα για αναβαθμιση και αυριο θα το παραλαβω για να δω αν εγινε καμια διορθωση. το δικο μου βασικο προβλημα ειναι οτι δεν δουλευουν τα mms και το internet με το δικτυο της wind.το εχει δοκιμασει κανεις;(μην μου απαντησετε με link που εχει τις ρυθμισεις,γιατι τις εχω μαθει απ'εξω)

smd0199
21 Φεβ. 2008, 00:05
Γεια σας παιδια!κατοχος κι εγω ενος LGKS20 και ολα τελεια εκτος απο τρια bugs
1)o δεικτης μπαταριας ειναι στο 100%συνεχεια εδω και 5 μερες και δεν εχει πεσει καθολου!!!!επειδη χρησιμοποιω αρκετα συχνα την συνδεση με usb με τον υπολογιστη και φορτιζεται,δεν μου εχει κλεισει απο μπαταρια ακομα και ξερω τι παιζει.ειναι δυνατον με 13 ωρες full χρηση να μηνπεσει ουτε στο 99%?Ελυσα μηπως το ενεργειακο προβλημα?
2)χρησιμοποιω οπερα μινι 4(φοβερος browser) και WIND.Oλα κυλουσαν ιδανικα μεχρι που...παταω να μπω σε μια σελιδα και μου βγαζει failed to connect to the internet 100...Tip--->oταν το κινητο ειναι συνδεδεμενο με usb στο pc,ολα βαινουν ομαλως...
3)δεν ξερω αν παραβαινω τους ορους του φορουμ,αλλα serial για το resco keyboard παιζει πουθενα?εχω ηδη ψαξει στο γνωστο ppcwarez αλλα μπερδευτηκα περισσοτερο.
4)παιδια ελεος δεν μπορω να μπω στο messenger.εσεις ποια εκδοση χρησιμοποιητε?εχω μια beta αλλα δεν μπαινω,με πεταει μετα την επιβεβαιωση των username password.any help?
Ξερω οτι καποια-κι ειδικα το 4-εχουν αναλυθει και πριν στο forum.Exω διαβασει αρκετα,εψαξα και στο google,ελυσα το προβλημα με το destinator,αλλα δεν καταφερα να λυσω αυτα τα θεματα.δυστυχως ειναι γιατρος που να μην ημουνα και δεν εχω ΚΑΘΟΛΟΥ ελευθερο χρονο!οποτε απαντησεις του στυλ "κοιτα πιο πισω στο τοπικ" η "ψαξε λιγο στο ggogle"ειναι μεν κατανοητες,αλλα καθολου χρησιμες...Ευχαριστω εκ των προτερων.
προγραμματα που εχω βαλει-->εορτολογιο,morts mortscript,spb mobile shell,spb weather,apsoft systems apmemo,omega one 1-calc,lingvosoft dictionary

sotosbolos
21 Φεβ. 2008, 00:06
Καλησπέρα παιδιά. Και εγω πονεμένος ειμαι με το θέμα του μικροφώνου. Λοιπόν εγω έχω κάνει2 διαπιστώσεις. Η μια ειναι κάπως γελοία αλλαθα σας την πω.
Το κινητο το πηρα πριν 2 βδομάδες απο κατάστημα της Θεσσαλονίκης. Τις πρωτες 2 μέρες που ήμουν στην πόλη παρουσίαζε αυτήν την σίγηση του μικροφώνου. Μετά πήγα στην πατρίδα μουστην κέρκυρα και εκει δεν παρουσίασε ουτε 1 προβλημα. Μάλιστα μου έκανε εντύπωση που μίλησα 100 λεπτάπερίπου και δεν έγινε το παραμικρό. Χθές επέστρεψα στην Θεσσαλονίκη και ως δια μαγείας επανεμφανίστηκε...λέτε να είναι θέμα δικτύου?! Απολείεται...
Σημερα λοιπόν, απογοητευμένος και ψάχνωνταςνα βρώ τι φταίει διαπίστωσα οτι την ώρα της συνομιλίας και μετα απο κάποια δευτερόλεπτα με "έχανε" ο συνομιλιτής μου. Όταν κοίταξα την οθόνη ηταν μαύρη,όπως ακριβως δηλαδή με την κατάσταση αναμονής.Πατόντας όμως το κουμπί της αναμονής στο πλάι ο συνομιλιτης μου με άκουσε...
Υπάρχει κάποια ρύθμιση για να μην συμβαίνει αυτό? Να μην μαυρίζει ποτέ η οθόνη?
Θα σας παρακαλούσα για την άμμεση απάντηση σας. Σκοπεύω να το πάω αυριο πρωί πρωί στο service και θα ήθελα αν είναι κάτι απλό να το αποφύγω το σφάξιμο...ευχαριστώ

ostvarivanje
21 Φεβ. 2008, 01:18
Πρώτα απ΄ όλα θέλω να ρωτήσω, το τηλέφωνο δεν παίζει αρχεία mp4; Ούτε ο media player, αλλά ούτε και ο tcpmp. Υπάρχει κάποιος τρόπος ή τσάμπα παιδεύομαι;
Επίσης, από τότε που έβαλα αυτά τα προγράμματα για το i-phone, όταν ενεργοποιώ και απενεργοποιώ το wifi ή το bluetooth, τότε συνδέονται αυτόματα μόνα τους. Και αν τα απενεργοποιήσω πάλι, ενώ φαίνονται απενεργοποιημένα το μπλε φωτάκι που ανάβει όταν λειτουργούν αυτά, συνεχίζει να αναβοσβήνει. Όλα επανέρχονται στο κανονικό τους με soft reset.
Έχει παρουσιαστεί σε κάποιον άλλο; Αν ναι, το έλυσε με κάποιο τρόπο;
Και κάτι τελευταίο. Για τον καιρό του spb shell. Εκτός από wifi, το update γίνεται μόνο μέσω active sync; Δε γίνεται είτε όταν το συνδέω ως μαζική αποθήκευση usb ή με bluetooth; Το ρωτάω αυτό γιατί περισσότερο χρησιμοποιώ Linux και το active sync δε λειτουργεί εκεί. Θα το δοκίμαζα μόνος μου, αλλά επειδή λείπω σε ταξίδι και δεν μπορώ να το κάνω για αυτό σας ρωτάω.
Και κάτι για τον καιρό. Όπως προείπα, χρησιμοποιώ το sbp shell για τον καιρό. Αλλά εμένα με ενδιαφέρουν οι πόλεις Γρεβενά και Καστοριά. Όμως η πλησιέστερη πόλη που βρίσκω είναι η Κοζάνη. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό;

martiniskiss
21 Φεβ. 2008, 03:06
[QUOTE=martiniskiss;2247599
dld na parw 4 gb karta de paizei problima e? de tha kollaei??? ti prepei na kanw gia na paiksei poio programma thelei???[/QUOTE]

giati me klanoun oloi emena :P

Jonous
21 Φεβ. 2008, 09:29
Καλησπέρα παιδιά. Και εγω πονεμένος ειμαι με το θέμα του μικροφώνου. Λοιπόν εγω έχω κάνει2 διαπιστώσεις. Η μια ειναι κάπως γελοία αλλαθα σας την πω.
Το κινητο το πηρα πριν 2 βδομάδες απο κατάστημα της Θεσσαλονίκης. Τις πρωτες 2 μέρες που ήμουν στην πόλη παρουσίαζε αυτήν την σίγηση του μικροφώνου. Μετά πήγα στην πατρίδα μουστην κέρκυρα και εκει δεν παρουσίασε ουτε 1 προβλημα. Μάλιστα μου έκανε εντύπωση που μίλησα 100 λεπτάπερίπου και δεν έγινε το παραμικρό. Χθές επέστρεψα στην Θεσσαλονίκη και ως δια μαγείας επανεμφανίστηκε...λέτε να είναι θέμα δικτύου?! Απολείεται...
Σημερα λοιπόν, απογοητευμένος και ψάχνωνταςνα βρώ τι φταίει διαπίστωσα οτι την ώρα της συνομιλίας και μετα απο κάποια δευτερόλεπτα με "έχανε" ο συνομιλιτής μου. Όταν κοίταξα την οθόνη ηταν μαύρη,όπως ακριβως δηλαδή με την κατάσταση αναμονής.Πατόντας όμως το κουμπί της αναμονής στο πλάι ο συνομιλιτης μου με άκουσε...
Υπάρχει κάποια ρύθμιση για να μην συμβαίνει αυτό? Να μην μαυρίζει ποτέ η οθόνη?
Θα σας παρακαλούσα για την άμμεση απάντηση σας. Σκοπεύω να το πάω αυριο πρωί πρωί στο service και θα ήθελα αν είναι κάτι απλό να το αποφύγω το σφάξιμο...ευχαριστώ

Κι εγώ κάτι παρόμοιο ρώτησα
Να ρωτήσω κάτι έχει ψάξει κανείς ποιά εγγραφή στη registry λέει στο κινητό να σβήνει τον φωτισμό κατά τη διάρκεια της συνομιλίας; Γιατί και από τις ρυθμίσεις να το απενεργοποιήσεις πάλι σβήνει. Υποθέτω ότι θα έλυνε το πρόβλημα με το mic. Υποθέτω...:confused:...Επίσης υποθέτω ότι το έχουν σκεφτεί και ψάξει και άλλοι πριν από μένα, αλλά λέμε :lol:

γιατί υπάρχουν υπόνοιες ότι αυτό είναι μέρος του προβλήματος. Σε ένα γαλλικό forum κάποιοι υποστηρίζουν ότι τα δίκτυα έχουν άμεση σχέση (μια ιδιαιτερότητα των 3G δικτύων δε θυμάμαι ακριβώς) και υποθέτω ότι αν είχεις επιλογή στο κινητό σου GSM/3G, επειδή στην Κέρκυρα δεν υπάρχει 3G προφανώς η συσκευή δούλευε σε GSM και δεν είχες πρόβλημα. Κάποιοι λένε ότι λύνεται με αυτή την επιλογή μόνιμη, εμένα πάντως το αντίθετο, δεν παρουσιάζεται το πρόβλημα αν είναι μόνιμα σε 3G, που είναι φυσικά χειρότερο..:blink:

Jonous
21 Φεβ. 2008, 09:37
giati me klanoun oloi emena :P

Γιατί αν απλά πατούσες εδώ http://www.myphone.gr/forum/search.php
και έψαχνες λίγο κάτι θα έβρισκες και μόνος σου :cool:

για οποιον θελει να βαλει sd memory card μεγαλυτερη των 2gb (εγω εβαλα 6gb) για να την διαβαζει κανονικα:
1oν κατεβαστε αυτο
http://rapidshare.com/files/80533592/ISO-8859-1__SDHC_WM6WM5.zip.html
2ον κατεβαστε το total commander free
http://rapidshare.com/files/80534287/cecmd.arm.cab
εγκαταστηστε το και με αυτο θα μπορειτε να κανετε τα sdbus.dll sdmemory.dll στον φακελο των windows toy Lg.
οποτε
κανετε εγκατασταση το SDHC.cab , μετα copy τα αρχεια sdbus.dll sdmemory.dll και τα βαζετε στο windows toy lg και τελος εγκατασταση το Certs.cab ,restart το lg ,βαλτε την καρτουλα σας και εισται ετοιμοι.

sotosbolos
21 Φεβ. 2008, 10:20
Κι εγώ κάτι παρόμοιο ρώτησα

γιατί υπάρχουν υπόνοιες ότι αυτό είναι μέρος του προβλήματος. Σε ένα γαλλικό forum κάποιοι υποστηρίζουν ότι τα δίκτυα έχουν άμεση σχέση (μια ιδιαιτερότητα των 3G δικτύων δε θυμάμαι ακριβώς) και υποθέτω ότι αν είχεις επιλογή στο κινητό σου GSM/3G, επειδή στην Κέρκυρα δεν υπάρχει 3G προφανώς η συσκευή δούλευε σε GSM και δεν είχες πρόβλημα. Κάποιοι λένε ότι λύνεται με αυτή την επιλογή μόνιμη, εμένα πάντως το αντίθετο, δεν παρουσιάζεται το πρόβλημα αν είναι μόνιμα σε 3G, που είναι φυσικά χειρότερο..:blink:

Όχι φίλε μου, και στην Κέρκυρα έχει δίκτυο 3G τι νόμιζες...Πάντως ποιό πολύ κλείνω στο πρόβλημα με το φωτισμό. Δεν ξέρω αν στα άτομα που τους λειτουργεί κανονικά το μικρόφωνο, σβήνει η οθόνη κατα την διάρκεια της κλήσεις. Εσύ γνωρίζεις κάτι???

noker
21 Φεβ. 2008, 11:33
η αρχικη εκδοση ειναι η v10b και μολις αυτην την εβδομαδα βγηκε η εκδοση v10e. σημερα το πηγα για αναβαθμιση και αυριο θα το παραλαβω για να δω αν εγινε καμια διορθωση. το δικο μου βασικο προβλημα ειναι οτι δεν δουλευουν τα mms και το internet με το δικτυο της wind.το εχει δοκιμασει κανεις;(μην μου απαντησετε με link που εχει τις ρυθμισεις,γιατι τις εχω μαθει απ'εξω)

Μου δουλεύουν MMS και Internet σε δίκτυο WIND. Το μόνο πρόβλημα που είχα είναι ότι το MMS δεν έφευγε με την πρώτη αποστολή. Ψάχνοντας διαπίστωσα ότι όταν στα στοιχεία αποστολέα διόρθωνα το τηλέφωνο από +30 ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ σε ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ έφευγε κανονικά. Δεν ξέρω αν οφείλεται στο κενό μεταξύ 30 και αριθμού που το επηρρεάζει (το κενό μπαίνει κατά το συγχρονισμό με το Outlook). Επίσης δεν ξέρω αν η σωστή θύρα είναι η 9401 ή 9201. Στις ρυθμίσεις της WIND αναγράφεται η δεύτερη αλλά κάποιοι έχουν πει ότι είναι λάθος και η σωστή είναι η πρώτη. Εγώ αυτή τη στιγμή το λειτουργώ με την πρώτη.

DAV
21 Φεβ. 2008, 13:09
Πως να μπειτε στο εργοστασιακο μενου:
2676625720#

Jonous
21 Φεβ. 2008, 13:50
2676625720#

Καλόοοοοο :w00t::drool::food::up::yahoo::dance::clap::bow::respect:

noker
21 Φεβ. 2008, 13:55
2676625720#

Αρχισε το κολύμπι στα βαθιά :)
Χρήσιμα πράγματα (roms, service manuals κ.α.) φαίνεται να έχει κι εδώ: http://gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=499173

puzzle21
21 Φεβ. 2008, 13:56
2676625720#

και τι μπορουμε να κανουμε απο εκει μεσα?
εννοω μπορουμε να πειραξουμε κατι που θα μας φανει χρησιμο?

sx1vg18
21 Φεβ. 2008, 14:28
http://www.youtube.com/watch?v=cm1_GLn1rBA

To θελω !

cabj
21 Φεβ. 2008, 14:44
http://www.youtube.com/watch?v=cm1_GLn1rBA

To θελω !

Μάλλον έκανες λάθος post .......... διότι δεν βλέπω τι σχέση έχει με το LG

andapo
21 Φεβ. 2008, 14:50
Συζήτηση με service της LG:

Γεια σας. Εχω το ks 20 και έμαθα ότι βγήκε καινούργια αναβάθμιση
Μαλιστα. βγήκε.
Μπορείτε να μου πείτε την version?
Δεν την γνωρίζω
Μάλιστα. Τι διορθώνει αυτή η έκδοση?
Αααα δεν αλλάζει το menu.
Ναι το ξέρω αυτό, Απλά ρωτάω τι bug διορθώνει.
Δεν γνωρίζω.
Ούτε για την έκδοση μπορείτε να μάθετε?
Όχι

Τα συμπεράσματα δικά σας.....

cabj
21 Φεβ. 2008, 14:56
Συζήτηση με service της LG:

Γεια σας. Εχω το ks 20 και έμαθα ότι βγήκε καινούργια αναβάθμιση
Μαλιστα. βγήκε.
Μπορείτε να μου πείτε την version?
Δεν την γνωρίζω
Μάλιστα. Τι διορθώνει αυτή η έκδοση?
Αααα δεν αλλάζει το menu.
Ναι το ξέρω αυτό, Απλά ρωτάω τι bug διορθώνει.
Δεν γνωρίζω.
Ούτε για την έκδοση μπορείτε να μάθετε?
Όχι

Τα συμπεράσματα δικά σας.....

Αυτό που έχει σημασία είναι η αναβάθμιση μπορεί να γίνει απο την LG? και εαν ναι πόσο κοστίζει? Διότι το κινητό είναι της VF....

andapo
21 Φεβ. 2008, 15:18
Αυτό που έχει σημασία είναι η αναβάθμιση μπορεί να γίνει απο την LG? και εαν ναι πόσο κοστίζει? Διότι το κινητό είναι της VF....

Απο την LG με έστειλαν σε μία άλλη εταιρία. Προφανώς συνεργάζοντε.
Και όχι δεν έχει σημασία μόνο η αναβάθμιση. Σημασία έχει και ο καταναλωτής να γνωρίζει τι παίρνει με τα χρήματα που πληρώνει. Δηλαδή αν βγάλω εγώ αύριο μία αναβάθμιση και την ονομάσω v10w και είναι ίδια με την v10b θα τρέξετε όλοι να την πάρετε;
Σαφώς και έπρεπε να γνωρίζουν το τι διορθώνει η αναβάθμιση. Όχι τα πάντα αλλά τα βασικά τουλάχιστον. Εδώ δεν ηξεραν την version...

cabj
21 Φεβ. 2008, 15:40
Απο την LG με έστειλαν σε μία άλλη εταιρία. Προφανώς συνεργάζοντε.
Και όχι δεν έχει σημασία μόνο η αναβάθμιση. Σημασία έχει και ο καταναλωτής να γνωρίζει τι παίρνει με τα χρήματα που πληρώνει. Δηλαδή αν βγάλω εγώ αύριο μία αναβάθμιση και την ονομάσω v10w και είναι ίδια με την v10b θα τρέξετε όλοι να την πάρετε;
Σαφώς και έπρεπε να γνωρίζουν το τι διορθώνει η αναβάθμιση. Όχι τα πάντα αλλά τα βασικά τουλάχιστον. Εδώ δεν ηξεραν την version...

Η εταιρία που σε έστειλαν μήπως λέγεται V-Services?

andapo
21 Φεβ. 2008, 15:45
Η εταιρία που σε έστειλαν μήπως λέγεται V-Services?

Oxi. Omitec την λένε.

cabj
21 Φεβ. 2008, 15:51
Oxi. Omitec την λένε.

AAAAA...........αυτήν λες........εδώ (http://www.omnitech.gr)

andapo
21 Φεβ. 2008, 15:53
AAAAA...........αυτήν λες........εδώ (http://www.omnitech.gr)

Ναι για αυτή λεω.

staurmk2
21 Φεβ. 2008, 15:59
paidia exw to kinito panw apo mina!! m ekane kai emena ta problimata me to akoustiko alla twra den ta kanei !!to thema einai oti apo xtes i bataria exei kolisei sto 100%!! yparxei kapoia lysi gia auto??

AKISBOY
21 Φεβ. 2008, 16:50
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛV SMS ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΑΔΥΝΑΤΗ.ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ;;;;;PLEASE ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ

dimokritos
21 Φεβ. 2008, 16:54
Αρχισε το κολύμπι στα βαθιά :)
Χρήσιμα πράγματα (roms, service manuals κ.α.) φαίνεται να έχει κι εδώ: http://gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=499173

τι είπες τώρα ρε φίλε και περάστικε στο ντούκου...:wacko:

έχει μέσα και την rom που φοράει το κινητό μας τώρα (αν είναι αυτή δηλαδή). με λίγα λόγια αυτό σημαίνει ότι μπορούμε πλέον να βάλουμε άλλη rom και αν χρειαστεί service περνάμε τη δικία του.

dimokritos
21 Φεβ. 2008, 16:59
η omnitech προσφέρει υπηρεσίες service για κάποιες εταιριες, μέσα σε αυτες και η samsung που είχαμε γίνει φίλοι κάποιο καιρό :p. είναι πολύ αξιόπιστη εταιρεία με γρήγορο και σωστό service.

andapo
21 Φεβ. 2008, 17:28
η omnitech προσφέρει υπηρεσίες service για κάποιες εταιριες, μέσα σε αυτες και η samsung που είχαμε γίνει φίλοι κάποιο καιρό :p. είναι πολύ αξιόπιστη εταιρεία με γρήγορο και σωστό service.

Ρε παιδιά δεν κατηγόρησα την εταιρία. Ούτε ξέρω τη δουλειά κάνει ούτε εαν είναι καλή. Αυτό που είπα είναι ότι είναι παράλογο να μην ξέρει κάποιος το τι διορθώνει η νέα version. Πάλι μέσα απο το forum θα ψάχνουμε μεταξύ μας το τι δουλεύει και τι όχι. Τι στιγμή που σε εμένα δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα, το θεωρώ και λίγο ρίσκο να κάνω την αναβάθμιση αν δεν μου λύνει κάποια προβλήματα όπως αυτό με το destinator. Έχει κάνει κανείς τελικά αναβάθμιση για να μας πει τι γίνετε?

dimokritos
21 Φεβ. 2008, 18:17
Ρε παιδιά δεν κατηγόρησα την εταιρία. Ούτε ξέρω τη δουλειά κάνει ούτε εαν είναι καλή. Αυτό που είπα είναι ότι είναι παράλογο να μην ξέρει κάποιος το τι διορθώνει η νέα version. Πάλι μέσα απο το forum θα ψάχνουμε μεταξύ μας το τι δουλεύει και τι όχι. Τι στιγμή που σε εμένα δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα, το θεωρώ και λίγο ρίσκο να κάνω την αναβάθμιση αν δεν μου λύνει κάποια προβλήματα όπως αυτό με το destinator. Έχει κάνει κανείς τελικά αναβάθμιση για να μας πει τι γίνετε?

ρε andapo γιατί αμύνεσαι? δεν είπα ότι κατηγόρησες τπτ. ούτε αναφερόμουν δηλαδή σε σένα. απλά θεώρησα καλό να πω την εμπειρία μου με την εταιρεία και γενικά ένα καλό λόγο. :)

αυτό που νομιζω ότι έχει μεγάλη σημασία τώρα είναι να μάθουμε για την rom που έχει επάνω και αν μπορούμε να την περάσουμε σε περίπτωση αλλαγής rom.

andapo
21 Φεβ. 2008, 18:50
ρε andapo γιατί αμύνεσαι? δεν είπα ότι κατηγόρησες τπτ. ούτε αναφερόμουν δηλαδή σε σένα. απλά θεώρησα καλό να πω την εμπειρία μου με την εταιρεία και γενικά ένα καλό λόγο. :)

αυτό που νομιζω ότι έχει μεγάλη σημασία τώρα είναι να μάθουμε για την rom που έχει επάνω και αν μπορούμε να την περάσουμε σε περίπτωση αλλαγής rom.

ΟK έτσι και αλλιώς δεν είναι αυτό το θέμα μας.. :)
Πάντως στο link που έδωσε ο noker δείχνουν και αυτοί λίγο μπερδεμένοι. Αν μπορούσαμε να κάνουμε backup την rom που έχουμε και να βάλουμε την καινούργια (αν την βρούμε) θα ήταν μια χαρά. Αλλά απο όσο ξέρω δεν είναι και η πιο εύκολη διαδικασία.

dimokritos
21 Φεβ. 2008, 19:05
Πάντως στο link που έδωσε ο noker δείχνουν και αυτοί λίγο μπερδεμένοι. Αν μπορούσαμε να κάνουμε backup την rom που έχουμε και να βάλουμε την καινούργια (αν την βρούμε) θα ήταν μια χαρά. Αλλά απο όσο ξέρω δεν είναι και η πιο εύκολη διαδικασία.

για backup δεν πρέπει να υπάρχει κάτι μέχρι τώρα. αυτό που σκεφτόμουν δεν έιναι να βάλουμε την ίδια και αναβαθμισμένη έκδοση αλλά κάποια άλλη rom. ίσως βρίσκαμε και drivers για τα υποσυστήματα του κινητού. μετά από όλα αυτά ίσως πάλι να διορθωθούν τα bug και οι ατέλειες που έχει το κινητό και να μην περιμένουμε απο την lg να κάνει το θαύμα της.

andapo
21 Φεβ. 2008, 19:15
για backup δεν πρέπει να υπάρχει κάτι μέχρι τώρα. αυτό που σκεφτόμουν δεν έιναι να βάλουμε την ίδια και αναβαθμισμένη έκδοση αλλά κάποια άλλη rom. ίσως βρίσκαμε και drivers για τα υποσυστήματα του κινητού. μετά από όλα αυτά ίσως πάλι να διορθωθούν τα bug και οι ατέλειες που έχει το κινητό και να μην περιμένουμε απο την lg να κάνει το θαύμα της.

Μια συζήτητση για το πως να κάνεις dump την rom ξεκινάει εδώ:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=342866&page=4
όσο για τους drivers λίγο χλωμό. Εδώ κάπου δάβασα οτι οι χρήστες του htc kaiser αν θυμάμε καλά έχουν βάλει τους drivers για direct draw απο το δικό μας κινητό!!! Αν είχαμε την έκδοση v10e greek στο internet ίσως και να το εψαχνα. Τώρα το θεωρώ πολύ δύσκολο σε κάποια άλλη γλώσσα.

o_deuteros
21 Φεβ. 2008, 20:49
distixos kathoti milame gia polyethniki kai me mia koultoura diaforetiki apo tin ditiki (bl. Korea) den prokeitai na mas poune ti bugs diorthonei i kathe nea version kathoti den einai stin idiosigkrasia tous na paradextoun oti to proion tous exei problimata...i pagkosmiopoihsh exei ta kala ths alla kai ta kaka ths...gi´auto osoi apo esas kanoun anabathmiseis me tis kainourgies version tha prepei na enhmeronoun tous ypoloipous gia tis diafores pou vlepoun...apo ti exo katalabei pantos i ellada itan isos (mazi me tin gallia) i proti xora pou kikloforise to ks20 opote distixos tha fame autou tou eidous ta problimata...emena mia fora mono mou parousiase to problima me to mikrofono (alla oxi kata tin diarkeia ths klisis alla me to pou apanthsa. allaxa apo automato se xeirokinito kai gsm2 kai kanena problima pleon) kai sxetika me to erothma me to maurisma tis othonis sinexizo na akouo kanonikotata kai as einai mauri i othoni...
i erotisi pou thelo na kano einai sxetika me to ipmart forum...den mporo na katalabo pos mporo na katebaso apo ekei diafora programata(se poia katigoria prepei na mpw?)....a kai episis den mou kanei me tipota sygxronismo me to laptop mou...mou leei oti den anagnorizei tin siskeyh, ti na po? o kathenas me ton pono tou!
tous agwnistikous mou xairetismous

nstamoul
21 Φεβ. 2008, 23:43
Μία ερώτηση σχετικά με τη νέα rom.Θα είναι πάλι VL αν το φλασάρω εγώ ή αν το πάω στην LG (όχι στη voda).Ή θα εξαφανιστούν οι @@ιες που έχει η 10b και που καταλαμβάνουν 40 mb από τη ram της συσκευής;Άντε να δούμε ποιός θα είναι ο πρώτος τολμηρός που θα δοκιμάσει να φλασάρει.

smd0199
22 Φεβ. 2008, 00:57
1)o δεικτης μπαταριας ειναι στο 100%συνεχεια εδω και 5 μερες και δεν εχει πεσει καθολου!!!!επειδη χρησιμοποιω αρκετα συχνα την συνδεση με usb με τον υπολογιστη και φορτιζεται,δεν μου εχει κλεισει απο μπαταρια ακομα και ξερω τι παιζει.ειναι δυνατον με 13 ωρες full χρηση να μηνπεσει ουτε στο 99%?Ελυσα μηπως το ενεργειακο προβλημα?
2)χρησιμοποιω οπερα μινι 4(φοβερος browser) και WIND.Oλα κυλουσαν ιδανικα μεχρι που...παταω να μπω σε μια σελιδα και μου βγαζει failed to connect to the internet 100...Tip--->oταν το κινητο ειναι συνδεδεμενο με usb στο pc,ολα βαινουν ομαλως...
3)δεν ξερω αν παραβαινω τους ορους του φορουμ,αλλα serial για το resco keyboard παιζει πουθενα?εχω ηδη ψαξει στο γνωστο ppcwarez αλλα μπερδευτηκα περισσοτερο.
4)παιδια ελεος δεν μπορω να μπω στο messenger.εσεις ποια εκδοση χρησιμοποιητε?εχω μια beta αλλα δεν μπαινω,με πεταει μετα την επιβεβαιωση των username password.any help?
Ξερω οτι καποια-κι ειδικα το 4-εχουν αναλυθει και πριν στο forum.Exω διαβασει αρκετα,εψαξα και στο google,ελυσα το προβλημα με το destinator,αλλα δεν καταφερα να λυσω αυτα τα θεματα.δυστυχως ειναι γιατρος που να μην ημουνα και δεν εχω ΚΑΘΟΛΟΥ ελευθερο χρονο!οποτε απαντησεις του στυλ "κοιτα πιο πισω στο τοπικ" η "ψαξε λιγο στο ggogle"ειναι μεν κατανοητες,αλλα καθολου χρησιμες...Ευχαριστω εκ των προτερων.
προγραμματα που εχω βαλει-->εορτολογιο,morts mortscript,spb mobile shell,spb weather,apsoft systems apmemo,omega one 1-calc,lingvosoft dictionary

hero_of_the_day
22 Φεβ. 2008, 01:27
re paidia..exw to kinito peripou 20 meres..k ekei pou i mpataria kratouse arketa..twra ta exei paiksei entelws!!k to thema einai oti kanw tin idia xrisi
exei parousiastei k se kapoion allon auto??

andapo
22 Φεβ. 2008, 01:33
Για τις rom δείτε και αυτο
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369481

leonstam
22 Φεβ. 2008, 07:33
Για τις rom δείτε και αυτο
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369481
Καλημέρα σας . αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με το lg ks20 και θα ήθελα τη βοήθειά σας .
Στην αρχη μπορούσα τα mp3 που πέρναγα απο τον υπολογιστή στο κινητό να παίξουν με το windows media player . Κάποια στιγμη εγκατέστησα κάποιο άλλο media player . Δεν με ικανοποίησε και τον απεγκατέστησα . Aπο τότε προσπαθω να παίξουν τα mp3 με το windows media player και μου λέει οτι "δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του αρχείου....Δεν ειναι υπογεγραμμένο με αξιόπιστο πιστοποιητικό ή κάποιο απο τα στοιχεία του δε μπορεί να βρεθεί . εάν το πρόβλημα δε λυθεί, δοκιμάστε να επαναλάβετε την εγκατάσταση του αρχείου ή να το επαναφερετε" 'Οταν εγκαταστησω τον αλλο media player τότε παίζουν κανονικά αλλά οχι με τον windows media player. Επίσης δεν μπορω τα mp3 να τα χρησιμοποιήσω ως ήχο κλησης . Μόνο τα αρχεία με κατάληξη .amr παίζουν στο windows media player . Τι μπορεί να φταίει ?

notissfak
22 Φεβ. 2008, 08:39
Καλημέρα παιδιά.Μετά απο ενα μήνα συμβίωσης,δεν μπορώ να πω οτι εχω σοβαρά παράπονα.όμως δεν το βολεύομαι το κινητό δυστυχώς.ίσως είναι too much που λένε και οι "φίλοι" μας για μένα...Δεν αντιμετώπισα προβλήματα με τις κλήσεις γενικώς όλα δουλεύουν άψογα αλλά...Αποφάσισα να το αποχωριστώ.αν βρεθεί κάποιος,μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου.Δεν ξέρω αν παραβιάζω κανόνες,αν ναι ας σβηστεί το post μου.

nikolaswimmer
22 Φεβ. 2008, 12:55
παιδια 2 ερωτησουλες γιατι απο το πρωι εχω διαβασει 20 σελιδες και δεν εβγαλα ακρη ουτε με την αναζητηση:

1) υπαρχει τροπος να βγει απο την αρχικη οθονη το μενου της lg (οι 4 συντομευσεις εννοω στο κατω μερος της οθονης που τρωνε χωρο);

2) γινεται απο ενα bt handsfree που υποστηριζει A2DP να ακουμε μουσικη που παιζει στο κινητο η τον ηχο απο μια ταινια, η μονο κλησεις μπορουμε να κανουμε; Γιατι δοκιμασα και δεν εκανα δουλεια...

Αυτα, ελπιζω δε κουρασα....

andapo
22 Φεβ. 2008, 13:09
παιδια 2 ερωτησουλες γιατι απο το πρωι εχω διαβασει 20 σελιδες και δεν εβγαλα ακρη ουτε με την αναζητηση:

1) υπαρχει τροπος να βγει απο την αρχικη οθονη το μενου της lg (οι 4 συντομευσεις εννοω στο κατω μερος της οθονης που τρωνε χωρο);

2) γινεται απο ενα bt handsfree που υποστηριζει A2DP να ακουμε μουσικη που παιζει στο κινητο η τον ηχο απο μια ταινια, η μονο κλησεις μπορουμε να κανουμε; Γιατι δοκιμασα και δεν εκανα δουλεια...

Όσο και αν διαβάσεις το topic δεν νομίζω να βρεις λύση σε αυτά που ζητάς. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει ποτέ κάτι. Για το 1) τώρα απο όσο ξέρω το lgmenu ξεκινάει by default και δεν νομίζω να μπορείς να το σταματήσεις. Είχα προσπαθήσει κάποια στιγμή να το κάνω rename μέσα στον φάκελο των windows ώστε να μην το βρίσκει αλλά μάταια. Υποθέτω ότι μόνο αν μπορέσεις να περάσεις μία νέα rom και το αλλάξεις απο εκεί θα καταφέρεις κάτι τέτοιο. Αλλά για την ώρα ούτε αυτό γίνετε μιας και δεν έχουμε το usb modem driver. Για το 2) δεν έχω ιδέα.

DAV
22 Φεβ. 2008, 13:28
Ολοι μας φανταζομαι περιμενουμε να πας πει ο φιλος που πειγε να κανει update την συσκευη του τις διαφορες που εχει δει. Μεγαλο ενδιαφερον εχει αμα φτιαξανε το προβλημα στο GAPI.

athanaso77
22 Φεβ. 2008, 13:33

Den exw ti sygkekrimeni syskevi alla afto den doulevei?

"If you don't wish to use the LG Menu, just disable it at System->Personal->Items."

DAV
22 Φεβ. 2008, 13:39
υπαρχει τροπος να βγει απο την αρχικη οθονη το μενου της lg (οι 4 συντομευσεις εννοω στο κατω μερος της οθονης που τρωνε χωρ

Mολις το εκανα στο κινητο πας:
ρυθμισεις --> Σήμερα --> Στοιχεια --> Γραμμη Εργαλείων

και βγαζεις το tick

dimokritos
22 Φεβ. 2008, 13:54

έχω το Plantronics 650. όταν είναι συνδεδεμένο με την συσκευή εμφανίζεται ψηλά το εικονιδιάκι των ακουστικών. μόλις το πατάω και επιλέξω ρυθμίσεις, υπάρχει το check box "Βασικός Ήχος" που στέλνει όλους τους ήχους της συσκευής στο ακουστικό. μόνο το media player δοκίμασα τώρα και η ποιότητα του ήχου είναι απαράδεκτη. καμία σχέση με την ποιότητα κατα τη δειάρκεια της κλήσης.

andapo
22 Φεβ. 2008, 14:03
Mολις το εκανα στο κινητο πας:
ρυθμισεις --> Σήμερα --> Στοιχεια --> Γραμμη Εργαλείων

και βγαζεις το tick

Μερικές φορές κάποια πράγματα είναι τόσο απλά... και εμείς ψάχνουμε άλλα... :mad:

nikolaswimmer
22 Φεβ. 2008, 14:09
Μερικές φορές κάποια πράγματα είναι τόσο απλά... και εμείς ψάχνουμε άλλα... :mad:

Καλα και απο το πρωι ψαχνω προγραμμα να το κανω..... Ηταν μπροστα μας και δε το βλεπαμε, μπραβο ρε φιλε!

nikolaswimmer
22 Φεβ. 2008, 14:14
έχω το Plantronics 650. όταν είναι συνδεδεμένο με την συσκευή εμφανίζεται ψηλά το εικονιδιάκι των ακουστικών. μόλις το πατάω και επιλέξω ρυθμίσεις, υπάρχει το check box "Βασικός Ήχος" που στέλνει όλους τους ήχους της συσκευής στο ακουστικό. μόνο το media player δοκίμασα τώρα και η ποιότητα του ήχου είναι απαράδεκτη. καμία σχέση με την ποιότητα κατα τη δειάρκεια της κλήσης.

Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα σκεφτει να πατησω πανω στο εκονιδιο των ακουστικων( ακομα δεν εχω μαθει τα wm και οτι τα παντα ειναι δυνατο να σεταριστουν), θα το δοκιμασω με τα δικα μου bt που εχω και συνδεω με το λαπτοπ για να μην ενοχλω οταν βλεπω ταινια εκει, και θα σας πω εντυπωσεις απο ποιοτητα ηχου.... thanx για την απαντηση

andapo
22 Φεβ. 2008, 14:17
Μήπως υπάρχει κανένα προγραμματάκι που να επιλέγεις τι θέλεις να ξεκινήσει κατα την εκκίνηση του ppc. Βασικά θέλω να δω αν μπορούμε να κόψουμε την εκκίνηση διάφορων εφαρμογών που τρώνε μνήμη.

Paralizer
22 Φεβ. 2008, 14:31
Λοιπόν εγώ ανακάλυψα νέο problem. Δεν μπορώ να παίξω άλλα games πέραν αυτών που έχει ήδη το τηλέφωνο. Οποιοδήποτε game και να του βάλω μόλις πάω να το τρέξω κολλάει ολοκληρωτικά το κινητό και το μόνο που με σώζει είναι να ΒΓΑΛΩ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ!

Έλεος. Το έχει πάθει κανένας άλλος αυτό; Προτινόμενες λύσεις; Ευχαριστώ

DeadAngeL
22 Φεβ. 2008, 14:42
παρακαλω να σβηστει

DeadAngeL
22 Φεβ. 2008, 14:44
θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.θελουν 5 μερες για να κανουν μια αναβαθμιση λογισμικου.αποφυγετε το συγκεκριμενο service,αν μπορειτε.

yannisg
22 Φεβ. 2008, 14:53
Λοιπόν εγώ ανακάλυψα νέο problem. Δεν μπορώ να παίξω άλλα games πέραν αυτών που έχει ήδη το τηλέφωνο. Οποιοδήποτε game και να του βάλω μόλις πάω να το τρέξω κολλάει ολοκληρωτικά το κινητό και το μόνο που με σώζει είναι να ΒΓΑΛΩ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ!

Έλεος. Το έχει πάθει κανένας άλλος αυτό; Προτινόμενες λύσεις; Ευχαριστώ

το ιδιο και εδω(το εχω σαν 2η συσκευη):mad:...στο touch δουλευουν ομως:wacko:

DAV
22 Φεβ. 2008, 15:09

ανακαλυψες το προβλημα ποu εχει το τηλεφωνο με το GAPI. Οσα παιχνιδια δεν το χρισιμοποιουν παιζουν ολα τα αλλα κολλανε. Ελπιζω να δωθει λυση στην εκδοση v10e. Ενας απο το forum ειπε οτι εδωσε το κινιτο να του την βαλουν περιμενουμε νεα του.

staurmk2
22 Φεβ. 2008, 15:53
paidia kapoioa lysi gia tin bataria p einai kolimeni sto 100%

leonstam
22 Φεβ. 2008, 16:31
Γειά σας παιδιά. αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με το lg ks20 και θα ήθελα τη βοήθειά σας .
Στην αρχη μπορούσα τα mp3 που πέρναγα απο τον υπολογιστή στο κινητό να παίξουν με το windows media player . Κάποια στιγμη εγκατέστησα κάποιο άλλο media player . Δεν με ικανοποίησε και τον απεγκατέστησα . Aπο τότε προσπαθω να παίξουν τα mp3 με το windows media player και μου λέει οτι "δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του αρχείου....Δεν ειναι υπογεγραμμένο με αξιόπιστο πιστοποιητικό ή κάποιο απο τα στοιχεία του δε μπορεί να βρεθεί . εάν το πρόβλημα δε λυθεί, δοκιμάστε να επαναλάβετε την εγκατάσταση του αρχείου ή να το επαναφερετε" 'Οταν εγκαταστησω τον αλλο media player τότε παίζουν κανονικά αλλά οχι με τον windows media player. Επίσης δεν μπορω τα mp3 να τα χρησιμοποιήσω ως ήχο κλησης . Μόνο τα αρχεία με κατάληξη .amr παίζουν στο windows media player . Τι μπορεί να φταίει ?

dimokritos
22 Φεβ. 2008, 16:39
θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.θελουν 5 μερες για να κανουν μια αναβαθμιση λογισμικου.αποφυγετε το συγκεκριμενο service,αν μπορειτε.

και γιατί να μην σου επιτρέψω...? :p

εγώ από το service στο κατάστημα θεσσαλονίκης έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. ίσως υπάρχουν καλοί και κακοί υπάλληλοι που μας δυσκολέυουν τη ζωή...

πάντως αν η lg στέλνει τα κινητά εκεί θα είναι αδύνατον να το αποφύγει κανείς.

andapo
22 Φεβ. 2008, 16:41
Γειά σας παιδιά. αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με το lg ks20 και θα ήθελα τη βοήθειά σας .

Λογικά με την εγκατάσταση του νέου media player σου άλλαξε και τα file association των mp3 αρχεία. Ψάξε λίγο στο internet (νομίζω ότι κάπου είχε αναφερθεί και στο topic) για το πως μπορείς να αλλάξεις τα file associations για τα αρχεία.

dimokritos
22 Φεβ. 2008, 16:41
Μήπως υπάρχει κανένα προγραμματάκι που να επιλέγεις τι θέλεις να ξεκινήσει κατα την εκκίνηση του ppc. Βασικά θέλω να δω αν μπορούμε να κόψουμε την εκκίνηση διάφορων εφαρμογών που τρώνε μνήμη.

προγραμματάκι πρέπει να είχα συναντήσει αλλά δεν το θυμάμαι.. :wacko:

εναλλακτικά δες στο folder Windows -> Εκκίνηση μήπως υπάρχουν εκεί οι συντομεύσεις που θέλεις να σβήσεις.

andapo
22 Φεβ. 2008, 16:48
προγραμματάκι πρέπει να είχα συναντήσει αλλά δεν το θυμάμαι.. :wacko:

εναλλακτικά δες στο folder Windows -> Εκκίνηση μήπως υπάρχουν εκεί οι συντομεύσεις που θέλεις να σβήσεις.

Δεν έψαχνα για εφαρμογές που γενικότερα έχω βάλει εγώ. Το θέμα ήταν αν μπορούμε να σταματήσουμε την εκκίνηση των προγραμμάτων που έχει βάλει η μαμά LG και η vodafone για να ελευθυρώσουμε χώρο απο την μνήμη.

nikolaswimmer
22 Φεβ. 2008, 18:55

Λοιπον οντως εκανα αυτο που ειπες και ολα οκ πλεον. Να παρατηρησω παντως οτι επειδη χρησιμοποιω ενα ericsson stereo BT για να βλεπω ταινιες σιωπηλα και στο λαπτοπ, η ποιοτητα ηχου που πηρα ηταν αριστη. ακομα και ψευτοsurround ειχα. Ειδα στο κινητο το πρωτο επεισοδιο του lost και πραγματικα εντυπωσιαστηκα απο εικονα και ηχο!

ducatileon
22 Φεβ. 2008, 19:05
καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος κατοχος του ks20. το τηλεφωνο ειναι πολυ ομορφο, φτηνο και εχει wi fi γι΄αυτο επελεξα lg. το επεξεργαζομαι εδω και λιγη ωρα και φαινεται πολυ ωραιο. μπορει να γινω κουραστικος αλλα θα ηθελα μια απαντηση σε 1 ερωτηση που μπορει να εχει γινει ηδη αλλα επειδη δεν μπορω να ψαξω ολες τις σελιδες του foroum θα το εκτιμουσα πολυ αν καποιος με βοηθουσε.
οταν συνδεομαι internet μεσω του wi fi σε ενα ασυρματο δυκτιο χρεωνεται μεσω του vodafone live η οχι; και αν οχι με ποιο τροπο μπορω να απενεργοποιησω αυτο το κολοvodafone live τελειως για να μην εχω το φοβο καποιας τρελλης χρεωσης τελος του μηνα; ευχαριστω πολυ.

dimokritos
22 Φεβ. 2008, 19:27
καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος κατοχος του ks20. το τηλεφωνο ειναι πολυ ομορφο, φτηνο και εχει wi fi γι΄αυτο επελεξα lg. το επεξεργαζομαι εδω και λιγη ωρα και φαινεται πολυ ωραιο. μπορει να γινω κουραστικος αλλα θα ηθελα μια απαντηση σε 1 ερωτηση που μπορει να εχει γινει ηδη αλλα επειδη δεν μπορω να ψαξω ολες τις σελιδες του foroum θα το εκτιμουσα πολυ αν καποιος με βοηθουσε.
οταν συνδεομαι internet μεσω του wi fi σε ενα ασυρματο δυκτιο χρεωνεται μεσω του vodafone live η οχι; και αν οχι με ποιο τροπο μπορω να απενεργοποιησω αυτο το κολοvodafone live τελειως για να μην εχω το φοβο καποιας τρελλης χρεωσης τελος του μηνα; ευχαριστω πολυ.

θα ψάξεις στο thread για το πρόγραμμα NoData. αυτο αλλοιώνει τις ρυθμίσεις για νετ της vodafone ώστε να μην μπορεί να συνδεθεί. φυσικά μπορείς πάλι με το ίδιο πρόγραμμα να τις επαναφέρεις.

οταν συνδέεσαι με το wifi δεν χρεώνεσαι για υπηρεσίες vodafone αλλά επειδή μερικά προγράματα είναι πολύ αυθόρμητα μπορεί να δοκιμάσουν να συνδεθούν και να χρεωθείς χωρίς να το καταλάβεις. με το πρόγραμμα αυτα δεν έχεις να φοβάσαι τπτ.

dimokritos
22 Φεβ. 2008, 19:29
Λοιπον οντως εκανα αυτο που ειπες και ολα οκ πλεον. Να παρατηρησω παντως οτι επειδη χρησιμοποιω ενα ericsson stereo BT για να βλεπω ταινιες σιωπηλα και στο λαπτοπ, η ποιοτητα ηχου που πηρα ηταν αριστη. ακομα και ψευτοsurround ειχα. Ειδα στο κινητο το πρωτο επεισοδιο του lost και πραγματικα εντυπωσιαστηκα απο εικονα και ηχο!

u lucky one :lol::lol:

αν μπορείς κανε ενα κόπο να μου πείς ποιο bt έχεις. με ενδιαφέρει ;)

andapo
22 Φεβ. 2008, 20:35
Aφού η ram του κινητού είναι 128 Mbyte γιατί εμείς βλέπουμε σύνολο 80.75 ???????????? :confused:

cabj
22 Φεβ. 2008, 20:37
Aφού η ram του κινητού είναι 128 Mbyte γιατί εμείς βλέπουμε σύνολο 80.75 ???????????? :confused:

Εάν δεν κάνω λάθος έχει σχέση με το ότι η συσκευή είναι Vodafonized .......

dimokritos
23 Φεβ. 2008, 00:08

σε κανα 2 site ξένα που είχε τα χαρακτηριστικά του κινητού, ανέφερε οτι απο τα 128mb ram, μόνο τα 80τοσο είναι προσβάσιμα. και γενικά δεν νομίζω ότι η vodafone καταλαβάνει τόσο χώρο για μερικά bookmarks, 1-2 εικονίδια, μια welcome screen και διάφορες άλλες χαζομαρίτσες. συμπεραίνω ότι είναι κατασκευαστικό το θέμα..

mishka
23 Φεβ. 2008, 01:32

#1 δόθηκε άμεση απάντηση

#2 ναι - το χρησιμοποιώ με τα motorola MOTOROKR S9 χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα

mishka
23 Φεβ. 2008, 02:07
[QUOTE=YannisE;2248383]Επανέρχομαι στο βασικό, κατά τη γνώμη μου, πρόβλημα του KS20 που είναι η σίγαση μικροφώνου σε κλήσεις. Είμαι από τους πρώτους που αγόρασε το KS20 (14 Δεκεμβρίου) και από τους πρώτους που αντιμετώπισε το πρόβλημα μικροφώνου. Το θεωρώ σημαντικό "πρόβλημα" και όχι μία λεπτομέρεια που μπορείς να αγνοήσεις και να ζήσεις με αυτό (ακούστηκε κι αυτό εδώ)!

Καλημέρα σε όλους

Το τηλέφωνο το παρακολουθώ από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ως μέλλουσα κυκλοφορία
Στην πορεία διάβασα και τις 97 σελίδες του φόρουμ με τα σχόλια και τις εποικοδομητικές παρατηρήσεις σας
Φυσικά και διάβασα γιά το πρόβλημα με τη σίγαση του μικροφώνου
Η συσκευή όμως μου άρεσε τόσο πολύ που τελικά την αγόρασα πριν μία εβδομάδα
Δυστυχώς η 'κατάρα' χτύπησε και εμένα
Δοκίμασα την εναλλαγή 3G GSM καθώς επίσης και το φωτισμό οθόνης/joystick χωρίς επιτυχία
Δεν δοκίμασα τα προτεινόμενα προγραμματάκια
Σήμερα σε 12 κλήσεις είχα το πρόβλημα 12 φορές...
Τέσσερεις από τις συνομιλίες που διακόπηκαν ήταν ιδιαίτερα σημαντικές και επείγουσες λόγω της φύσεως του επαγγέλματός μου

Η ερώτησή μου:
Τι μου προτείνετε σε αυτή τη φάση? Αναμονή? Επικοινωνία με LG?

ΥΓ1 κάτοικος Θεσσαλονίκης
ΥΓ2 έκδοση v10b

Ευχαριστώ

efkarjr
23 Φεβ. 2008, 03:01
Τώρα ιδέα μου είναι ή η πλειοψηφία των χρηστών με το πρόβλημα μικροφώνου είναι από Θεσσαλονίκη. Μήπως έχει να κάνει με το σήμα δικτύου;
+1 εγώ
+1 ο κολλητός μου

dimokritos
23 Φεβ. 2008, 04:17
mishka και απο το service της lg όπως θα διάβασες ακόμα δεν έχουμε κάτι σίγουρο και αν πράγματι υπάρχει αναβαθμισμένο λογισμικό απο αυτό που έχουμε. αφού τα τηλέφωνα είναι σημαντικά ίσως θα ήταν καλύτερα να χρησημοποιέις κάποιο άλλο τηλέφωνο μέχρι να έχουμε μια λύση. δε θέλω να πω ότι τα τηλεφωνήματα των υπολοίπων μας είναι σε δεύτερη μοίρα αλλά καταλαβαίνεις. δοκίμασε πάντως και το mobile shell μήπως και διορθωθεί.

efkarjr και εγώ θεσσαλονίκη βρίσκομαι και δεν μου το εμφάνισε ποτέ. τυχαίο πρέπει να είναι.

cicilianos
23 Φεβ. 2008, 10:14
Μια παράμετρος που δεν εχει αναφερθεί παιδια πρεπει να ειναι το δικτυο......

Θα σας παρακαλουσα λοιπον ενας ενας να αναφέρεται το δικτυο στο οποιο χρησιμοποιείται το τηλεφωνο ο καθενας.Μηπως τελικα ειναι κανα προβλημα δικτυου της Βοντα?Καποιοι που το λειτουργουν σε Κοτε και Αερα τι γινεται,εχουν προβλημα?

leonstam
23 Φεβ. 2008, 10:38
Λογικά με την εγκατάσταση του νέου media player σου άλλαξε και τα file association των mp3 αρχεία. Ψάξε λίγο στο internet (νομίζω ότι κάπου είχε αναφερθεί και στο topic) για το πως μπορείς να αλλάξεις τα file associations για τα αρχεία.
Σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που έδειξες. Θα σε παρακαλούσα όμως αν μπορεις να γίνεις πιο συγκεκριμένος. Εννοώ για το file association των mp3 αρχείων.Βοήθησε με λίγο παραπάνω.

yannisg
23 Φεβ. 2008, 11:30

Θα σας παρακαλουσα λοιπον ενας ενας να αναφέρεται το δικτυο στο οποιο χρησιμοποιείται το τηλεφωνο ο καθενας.Μηπως τελικα ειναι κανα προβλημα δικτυου της Βοντα?Καποιοι που το λειτουργουν σε Κοτε και Αερα τι γινεται,εχουν προβλημα?

με cote μου το εκανε 2-3 φορες, μετα το mobile shell καμμια, αλλα αλλαξα και το δικτυο σε απλο

mishka
23 Φεβ. 2008, 12:28

cosmote 3G και GSM

DJ_TEO
23 Φεβ. 2008, 13:02
Υπαρχει καποια καλη εφαρμογη windows mobile αντοιστοιχη του net monitor, cell track που δειχνει αναλυτικες πληροφοριες κυψελης, δικτυου ?

cicilianos
23 Φεβ. 2008, 13:35
Αυτο θα με ενδιεφερε και εμενα...

leonstam
23 Φεβ. 2008, 13:42
Σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που έδειξες. Θα σε παρακαλούσα όμως αν μπορεις να γίνεις πιο συγκεκριμένος. Εννοώ για το file association των mp3 αρχείων.Βοήθησε με λίγο παραπάνω.

ok!!!!!!!!! κάτι βρηκα και το έφτιαξα . σ'ευχαριστώ

pbmafia
23 Φεβ. 2008, 14:15
Epeidi den eida na apadaei kaneis sto post mou pou zitisa ta arnitika tou tilefwnou!
Me mia lexi na to parw i na koitaxw gia allo?

andapo
23 Φεβ. 2008, 14:47
Epeidi den eida na apadaei kaneis sto post mou pou zitisa ta arnitika tou tilefwnou!
Me mia lexi na to parw i na koitaxw gia allo?

Arnitika gia emena einai
1) to provlima me to destinator (den paizoun swsta oi ixoi)
2) Pithano provlima me to microfono
3) Provlima me to direct draw

Alla i alitheia einai oti auta logika me ton xrono (thelw na pisteuw) na luthoune.

staurmk2
23 Φεβ. 2008, 14:54
triti mera kai i bataria kolimeni sto 100% me kanoniki xrisi tilefwnou!!kapoio allos p na exei to idio problima ?kapoia lysi ?

andapo
23 Φεβ. 2008, 14:59
triti mera kai i bataria kolimeni sto 100% me kanoniki xrisi tilefwnou!!kapoio allos p na exei to idio problima ?kapoia lysi ?

Den kaneis ena hard reset na xemperdeueis? Kai kapoios allos nomizw to eixe anaferei alla lusi then upirxe apo puthena. Prosoxi mono na kratiseis backup ta arxeia sou.

smd0199
23 Φεβ. 2008, 15:42

martiniskiss
23 Φεβ. 2008, 15:58
re paidia mou fainete merikes fores otan milaw kanei psilodiakopes kei enan ilithio hxo bzzz les kai paramorfwnete kapws. kathe 5-6 sec kapws etsi. alla nomiZw xwris na mai sigouros oti otan de pianei kala shma tote to kanei....
kserei kaneis ti paizei??? me ekneurizei! :

dimokritos
23 Φεβ. 2008, 16:36
re paidia mou fainete merikes fores otan milaw kanei psilodiakopes kei enan ilithio hxo bzzz les kai paramorfwnete kapws. kathe 5-6 sec kapws etsi. alla nomiZw xwris na mai sigouros oti otan de pianei kala shma tote to kanei....
kserei kaneis ti paizei??? me ekneurizei! :

τις παραμορφώσεις και εγώ μερικές φορές τις παρατηρώ. και κατι άλλο, κάποιες φορές η γραμμή συμπεριφέρεται σαν half duplex. back to the middle ages! :lol::lol:

staurmk2
23 Φεβ. 2008, 16:54
antapo thanks gia tin boitheia !!ekana hard reset alla tpt pali i bataria kolimeni sto 100% mallon den xreiazomao poia fortisti

andapo
23 Φεβ. 2008, 17:28
antapo thanks gia tin boitheia !!ekana hard reset alla tpt pali i bataria kolimeni sto 100% mallon den xreiazomao poia fortisti

Δεν δούλεψε ούτε μετά απο hard reset???? AΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!
Υπάρχει ένα προγραμματάκι που σου βγάζει ένα μήνυμα με πληροφορίες συστήματος μέσα στα οποία είναι και η μπαταρία. Το ανέβασα εδω:
http://rapidshare.com/files/94252367/WisSystem.rar.html

Κάνε unzip και μετά copy στο κινητό και τρέξτω κατευθείαν. Δεν ξέρω αν θα σου δείξει την σωστή τιμή για την μπαταρία αλλά δοκίμασε και με κάποιο άλλο πρόγραμμα.

Υγ. Ελπίζω να έκανες backup και να μην έχασες τίποτα...

andapo
23 Φεβ. 2008, 20:27
Νέα απο το Destinator:

Όποιος έχει ασχοληθεί με το destinator 7 θα έχει βρει μέσα στο forum τον φάκελο που είχα βρει απο το rapidshare (που είχε μέσα ένα φάκελο NEW και ένα φάκελο Sapfo) ο οποίος δούλευε αρκετά καλά με το destinator. Ψάχνοντας λίγο ακόμα διαπίστωσα ότι τα αρχεία στο φάκελο NEW δεν είναι spx αλλα wav!!!!!!!!!!!! :wacko: Απλά κάποιος είχε αλλάξει την κατάληξη wav σε spx και δούλευαν κάπως καλά για το κινητό μας.

Αν θυμάστε επίσης είχα πει ότι όσο μεγαλύτερα τα αρχεια τόσο καλύτερα τα παίζει o destinator. Πήρα τα αρχεία του φάκελου NEW και τα έκανα μετατροπή πάλι σε wav αλλά με CD Quality και μετά άλλαξα την κατάληξη σε spx. Το αποτέλεσμα είναι πλέον ο φάκελος να δουλεύει ακόμα πιο καλά απο πριν αλλά θέλει ακόμα δουλεια μέχρι να φτάσει σε ένα πολύ καλό σημείο. Ίσως και τελικά να δούμε φως με τον destinator αν και ελπίζω ότι η αναβάθμιση να λύσει το πρόβλημα.

staurmk2
23 Φεβ. 2008, 20:28
andapo thanks gia tin boitheia alla pali i bataria einai sto 100% !! ebala kai to battery status alla tpt ! tha perimenw mexri kapoia stigmi na eksantlithei kai na dw ti tha mou bgalei tote

ducatileon
23 Φεβ. 2008, 20:29
θα ψάξεις στο thread για το πρόγραμμα NoData. αυτο αλλοιώνει τις ρυθμίσεις για νετ της vodafone ώστε να μην μπορεί να συνδεθεί. φυσικά μπορείς πάλι με το ίδιο πρόγραμμα να τις επαναφέρεις.

οταν συνδέεσαι με το wifi δεν χρεώνεσαι για υπηρεσίες vodafone αλλά επειδή μερικά προγράματα είναι πολύ αυθόρμητα μπορεί να δοκιμάσουν να συνδεθούν και να χρεωθείς χωρίς να το καταλάβεις. με το πρόγραμμα αυτα δεν έχεις να φοβάσαι τπτ.

φιλε μου επειδη εχω πρωτη φορα κινητο με wm μπορεις να μου πεις που θα βρω το thread για να βρω αυτο το προγραμμα;

andapo
23 Φεβ. 2008, 20:38
φιλε μου επειδη εχω πρωτη φορα κινητο με wm μπορεις να μου πεις που θα βρω το thread για να βρω αυτο το προγραμμα;

Ο Dimοkritos εννοούσε το thread που ήδη είσαι μέσα!!! My phone: LG KS20.
Πάνω δεξιά είναι ένα "κουμπί" αναζήτηση σε αυτό το θέμα. Εκεί σου έλεγε να ψάξεις...

martiniskiss
23 Φεβ. 2008, 21:33
τις παραμορφώσεις και εγώ μερικές φορές τις παρατηρώ. και κατι άλλο, κάποιες φορές η γραμμή συμπεριφέρεται σαν half duplex. back to the middle ages! :lol::lol:

nai alla mou spaei ta neura... alloi to xoun? akouw ton allo kai Bzz bZz. sixtir :P akougetai kala alla einai spastiko....
telika bug kai sto akoustiko exoume? lol

ti tha kanoume gia auto :/

vagelis2007_1
23 Φεβ. 2008, 23:58
#1 δόθηκε άμεση απάντηση

#2 ναι - το χρησιμοποιώ με τα motorola MOTOROKR S9 χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα

με το MOTORORK S9 ακούς ήχο και από βίντεο; γιατί με το sony που έχω εγώ, ακούω ήχο μόνο από μουσική. στα βίντεο ο ήχος ακούγεται από το τηλέφωνο. δεν ξέρω αν θέλει άλλη ρύθμιση.

paogr
24 Φεβ. 2008, 00:56
Hi παιδες. Μηπως ξερουμε ποτε θα κυκλοφορισει το κινητο unbraded?

satizen
24 Φεβ. 2008, 11:10
Καλημερα ειμαι απο την πεμπτη κατοχος του φοβερου και στυλατου αυτου κινητου! Επειδη εχω διαβασει ολες τις σελιδες να σημειωσω οτι εγω δεν εχω συναντησει κανενα προβλημα με MSN! μαπινει κανονικοτατα! Ακομα δεν του χω περασει εφαρμογες εαν κανενας φιλος εχει χρονο ας γραψει τις καλυτερες! Για την μπαταρια δεν ξερω θα σας πω οταν κλεισει για δυτερη φορα!

paris13
24 Φεβ. 2008, 11:18
Kalispera se olous! Re paides pira to kin prin 4meres. Genika ola kala! Me to mic fenetai na eimai ok. exw milhsei polles fores kai arketh wra. mono exthes ekane kati alla me sygekrimeno atomo me syndesh tim pou de m akouge alla mallon aftos eixe telika to provlima dioti, pira kapakia se thl voda meta kai milhsa mia xara.

Tespa afta me to thema tou mic pou einai kai to poio sovaro.

Oso gia to destinator mia xara m pezoun ta fwnhtika emena (den exw kanei vevaia kai kamia ektenh diadromh), alla mipws ftaiei h version telika tou dest? exw to 7.0.0.463 (vevaia de m paizei se katastsh demo, kollaei olo to kin kai de to xrhsimopoiw afto to kommati)

Oso gia to wifi psaxnw pws mporw na dw th mac address tou samsung 2700s. An xereis kapoios as m pei, dioti thelw na krathsw ton periorismo syndeshs wifi kartwn se epipedo mac address gia asfaleia!

Kaloriziko se olous! Efxomai na strwthei me to kairo ki allo!

dfouzas
24 Φεβ. 2008, 11:56
Δοκιμασε Εναρξη>Ρυθμισεις>Σημερα>Στοιχεια>γραμμη εργαλειων και ξετσεκαρισε το τετραγωνακι

dfouzas
24 Φεβ. 2008, 11:59

Δοκιμασε Εναρξη>Ρυθμισεις>Σημερα>Στοιχεια>γραμμη εργαλειων και ξετσεκαρισε το τετραγωνακι

cicilianos
24 Φεβ. 2008, 12:05
Kalispera se olous! Re paides pira to kin prin 4meres. Genika ola kala! Me to mic fenetai na eimai ok. exw milhsei polles fores kai arketh wra. mono exthes ekane kati alla me sygekrimeno atomo me syndesh tim pou de m akouge alla mallon aftos eixe telika to provlima dioti, pira kapakia se thl voda meta kai milhsa mia xara.

Tespa afta me to thema tou mic pou einai kai to poio sovaro.

Oso gia to destinator mia xara m pezoun ta fwnhtika emena (den exw kanei vevaia kai kamia ektenh diadromh), alla mipws ftaiei h version telika tou dest? exw to 7.0.0.463 (vevaia de m paizei se katastsh demo, kollaei olo to kin kai de to xrhsimopoiw afto to kommati)

Oso gia to wifi psaxnw pws mporw na dw th mac address tou samsung 2700s. An xereis kapoios as m pei, dioti thelw na krathsw ton periorismo syndeshs wifi kartwn se epipedo mac address gia asfaleia!

Kaloriziko se olous! Efxomai na strwthei me to kairo ki allo!

2-3 σελιδες ποιο ππισω γραφει ακριβως πως γινεται....;)

@Paogr...αν διαβασες ολο το θεμα,τοτε θα ειχες δει πως αυτο που ζητας εχει δοθει παμπολλες φορες και μαλιστα με Λινκ για να τα κατεβασεις τα προγραμματα αμεσως;):lol::lol:

paogr
24 Φεβ. 2008, 12:49
cicilianos δεν ψαχνω καποιο προγραμμα αφου το κινητο δεν το εχω αγορασει ακομη. Εγω ρωτησα ποτε θα βγει το κινητο unbranded :)

mishka
24 Φεβ. 2008, 13:05
με το MOTORORK S9 ακούς ήχο και από βίντεο; γιατί με το sony που έχω εγώ, ακούω ήχο μόνο από μουσική. στα βίντεο ο ήχος ακούγεται από το τηλέφωνο. δεν ξέρω αν θέλει άλλη ρύθμιση.

όλα οκ με τον ήχο τόσο στο video όσο και στη μουσική - δεν έχω αλλάξει καμμία ρύθμιση
το δοκίμασα τόσο σε βίντεο δικά μου όσο και σε κατεβασμένα από το διαδίκτυο

mishka
24 Φεβ. 2008, 13:14
[QUOTE=dimokritos;2252485]mishka και απο το service της lg όπως θα διάβασες ακόμα δεν έχουμε κάτι σίγουρο και αν πράγματι υπάρχει αναβαθμισμένο λογισμικό απο αυτό που έχουμε. αφού τα τηλέφωνα είναι σημαντικά ίσως θα ήταν καλύτερα να χρησημοποιέις κάποιο άλλο τηλέφωνο μέχρι να έχουμε μια λύση. δε θέλω να πω ότι τα τηλεφωνήματα των υπολοίπων μας είναι σε δεύτερη μοίρα αλλά καταλαβαίνεις. δοκίμασε πάντως και το mobile shell μήπως και διορθωθεί.
QUOTE]

κατέβασα και εγκατέστησα το mobile shell όπως μου πρότεινες

μέχρι στιγμής δεν είχα επανάληψη του επεισοδίου με το μικρόφωνο - μίλησα γιά αρκετή ώρα τόσο σε 3G όσο και σε GPRS - ελπίζω να συνεχίσει έτσι

θα επιμείνω να το χρησιμοποιώ μιά και ήμουν fan από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε - εκείνο το ρημάδι το site της LG το είχα 'χτυπήσει' άπειρες φορές πριν ακόμη το κυκλοφορήσουν το δε forum το διαβάζω ανελλιπώς καθημερινά

άλλωστε μετά από 11 χρόνια με την Palm (1997 - 2008) αυτή είναι η πρώτη προσπάθεια σε WM και δεν θέλω να τα παρατήσω έτσι εύκολα

ευχαριστώ

paris13
24 Φεβ. 2008, 13:35
2-3 σελιδες ποιο ππισω γραφει ακριβως πως γινεται....;)

@Paogr...αν διαβασες ολο το θεμα,τοτε θα ειχες δει πως αυτο που ζητας εχει δοθει παμπολλες φορες και μαλιστα με Λινκ για να τα κατεβασεις τα προγραμματα αμεσως;):lol::lol:

cicilianos ok vrika tropo monos m alla poio pisw leei pws mporoume na vroume thn ip ths kartas. de zhthsa afto. th mac address ithela. tespa xekleidwsa to router syndethika kai to eida mesa apo to router.:)

kostastnt
24 Φεβ. 2008, 14:41
Λοιπόν το πρόγραμμα που είναι απαραίτητο σε όλους μας είναι το NoData. Απλά κόβει τις συνδέσεις τις VOdafone που γίνονται μέσω 3G/GPRS... Βάζω μία εικόνα από τη συσκευή ΜΟΥ, που δείχνει ότι δουλεύει τέλεια και ανεβάζω και το πρόγραμμα για το βάλετε όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη!
http://aycu34.webshots.com/image/45633/2006180983131221531_rs.jpg

kostastnt
24 Φεβ. 2008, 15:20
Λοιπόν επειδή ήδη έχω 2gb κάρτα, αλλά το κινητό θα το κρατήσω λέω να βάλω 8Gb κάρτα. Έχει βάλει κάποιος 4-6-8gb να μου πει αν δουλέυει καλά?

dimokritos
24 Φεβ. 2008, 15:20
Λοιπόν το πρόγραμμα που είναι απαραίτητο σε όλους μας είναι το NoData. Απλά κόβει τις συνδέσεις τις VOdafone που γίνονται μέσω 3G/GPRS... Βάζω μία εικόνα από τη συσκευή ΜΟΥ, που δείχνει ότι δουλεύει τέλεια και ανεβάζω και το πρόγραμμα για το βάλετε όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη!

τις ρυθμίσεις για mms γιατί τις απενεργοποίησες? δε θα μπορείς να στέλνεις και να δέχεσαι mms.

s_christ
24 Φεβ. 2008, 18:11
Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
Έχω πάρει το τηλέφωνο 20 ημέρες και τις μισές τις έχω περάσει στην Omnitech. Αφού τελικά κάποια προβλήματα λύθηκαν με την αναβάθμιση, παραμένει ένα τεράστιο πρόβλημα με την μπαταρία, η οποία εξαντλείται πολύ γρήγορα. Για παράδειγμα σε κατάσταση αναμονής με ενεργοποιημένο τον οπισθοφωτισμό αλλά ενεργοποιημένο το τηλέφωνο, χάνω 1% της μπαταρίας κάθε 10 με 12 λεπτά. Εννοείται δε, πως η χρήση του WiFi, ή άλλων εφαρμογών (βλέπε IGO) κάνουν την κατάσταση απελπιστική. Η LG δεν ξέρει τίποτα. Η Omnitech λέει πως η μπαταρία είναι καλή.
Εσάς πόσο κρατάει η μπαταρία; Πείτε μου γιατί δεν ξέρω τι να κάνω.
Επίσης θέλω να σας ρωτήσω εάν εσείς μπορείτε με το πενάκι να γράψετε χειρόγραφους χαρακτήρες σε ένα SMS ή στο ημερολόγιο για παράδειγμα. Στο manual λέει ότι γίνεται, αλλά εγώ δεν έχω καν τις επιλογές στο εικονίδιο του πληκτρολογίου.

andapo
24 Φεβ. 2008, 18:18
Ρε μάγκες έχω πάρει το τηλέφωνο 20 ημέρες και τις μισές τις έχω περάσει στην Omnitech. Αφού τελικά κάποια προβλήματα λύθηκαν με την αναβάθμιση, παραμένει ένα τεράστιο πρόβλημα με την μπαταρία, η οποία εξαντλείται πολύ γρήγορα. Για παράδειγμα σε κατάσταση αναμονής με ενεργοποιημένο τον οπισθοφωτισμό αλλά ενεργοποιημένο το τηλέφωνο, χάνω 1% της μπαταρίας κάθε 10 με 12 λεπτά. Εννοείται δε, πως η χρήση του WiFi, ή άλλων εφαρμογών (βλέπε IGO) κάνουν την κατάσταση απελπιστική. Η LG δεν ξέρει τίποτα. Η Omnitech λέει πως η μπαταρία είναι καλή.
Εσάς πόσο κρατάει η μπαταρία; Πείτε μου γιατί δεν ξέρω τι να κάνω.

Με ενεργοποιημένο τον οπισθοφωτισμό δεν είναι παράλογο να πέφτει τόσο γρήγορα η μπαταρία... Γιατι το αφήνεις ανοικτό????
Όταν λες αναβάθμιση? Εμεις έχουμε v10b σε εσένα είναι η v10e? Τι σου διόρθωσε η αναβάθμιση? Το destinator το δοκίμασες μετά την αναβάθμιση?

andapo
24 Φεβ. 2008, 18:40
Όπως σας είχα πει έκανα την μετατροπή των αρχείων ήχου του destinator 7 σε CD Quality και δουλεύουν πολύ καλύτερα τώρα. Η μόνη παρατήρηση είναι ότι όταν υπάρχει μια πολύ μεγάλη εντολή όπως για παράδειγμα "Σε 500 μέτρα στριψε αριστερά και στη συνέχεια στρίψε δεξια" ψιλοκολάει λίγο. Γενικότερα πάντως είναι πολλοι καλοι. Προυπόθεση για να τους βάλετε είναι να έχετε τον φάκελο που είχα βρεί απο το rapidshare που είχε μέσα τους φακέλους NEW και Sapfo. Κάντε τα παρακάτω βήματα:

1) Κάντε ένα copy τον φάκελο NEW σε ένα άλλο σημείο του ppc ώστε καλού κακού για να μη τον χάσετε
2) Κατεβάστε αυτο
http://rapidshare.com/files/94561990/CD_Quality.rar.html
και αποσυμπιεστε το στον υπολογιστή σας
3) Κάντε copy όλα τα αρχεία απο τον φάκελο CD Quality στον φάκελο NEW. Θα σας ρωτήσει εαν θέλετε να γίνει overwrite των αρχείων. Απαντήστε ναι.

Αν όλα έχουν παέι καλά το destinator θα δουλεύει πολύ καλύτερα με τους καινούργιους ήχους. Ένα ακόμα μειονέκτημα είναι ότι οι ήχοι πλέον καταλαμβάνουν αρκετά μεγάλο χώρο στο κινητό μιας και είναι σε CD Quality.

Θα παρακαλούσα όποιος τους δοκιμάσει να μας λέει την γνώμη του και κάποια πιθανή διόρθωση για να δούμε μήπως και μπορούμε να κάνουμε και τίποτα καλύτερο.

TIP: Ο φάκελος που θα πρέπει να έχετε με τους υποφακέλους NEW και Sapfo
http://rapidshare.com/files/77900930/Voice.rar

vagelis2007_1
24 Φεβ. 2008, 19:43
φιλαράκια για.
πέρασα χθες το battery status και το έβαλα να μετράει και τις κλήσεις. δεν μου δείχνει όμως τίποτα στον counter της οθόνης today. τι ρύθμιση πρέπει να κάνω;
περιμένω τα φώτα σας.
ευχαριστώ.

satizen
24 Φεβ. 2008, 20:26
Filoi mia aporia....Ean xasoume to penaki mas ti ginete?

dimokritos
24 Φεβ. 2008, 20:33
Filoi mia aporia....Ean xasoume to penaki mas ti ginete?

φίλε μου αν χάσεις το πενάκι έρχεται σχεδόν η καταστροφή.. έχω ψάξει όπου μπορούσα και δεν το βρίσκω. ούτε καν στο ebay.

αν το έχεις χάσει, μέχρι επιτέλους να βρεθούν πενάκια στην αγορά, πάρε από ebay κανένα άλλο από διαφορετικό ppc να κάνεις τη δουλειά σου. οι τιμές είναι χαζές. σχεδόν τζάμπα τα πουλάνε.

vagelis2007_1
24 Φεβ. 2008, 20:40
ποια version του battery status χρησιμοποιείτε;

athanaso77
24 Φεβ. 2008, 20:45
ποια version του battery status χρησιμοποιείτε;

Πάντα την τελευταία έκδοση του BatteryStatus Extended.

vagelis2007_1
24 Φεβ. 2008, 21:02
Πάντα την τελευταία έκδοση του BatteryStatus Extended.

ποια ακριβώς εννοείς; έχω φορτώσει την 0.05.101 build 0275.

athanaso77
24 Φεβ. 2008, 21:10
ποια ακριβώς εννοείς; έχω φορτώσει την 0.05.101 build 0275.

Ver. 1.05.101 beta5 Build 0275

http://www.chi-tai.info/index.php?docid=download/cd_z104200&docid1=iM_cs

cicilianos
24 Φεβ. 2008, 21:22
Καλα που την εδωσες....ειχα την 1.05...ειναι μεγαλη η δοαφορα τους?Η μαλλον ποια ειναι?

vagelis2007_1
24 Φεβ. 2008, 21:25
Ver. 1.05.101 beta5 Build 0275

http://www.chi-tai.info/index.php?docid=download/cd_z104200&docid1=iM_cs

τελικά δούλεψε. ευχαριστώ.

εμένα όμως μου βγάζει Ver. 1.05.001 beta5 Build 0275

πάντως ευχαριστώ και πάλι.

λάθος την ίδια version λέμε.

cicilianos
24 Φεβ. 2008, 21:26
τελικά δούλεψε. ευχαριστώ.

εμένα όμως μου βγάζει Ver. 1.05.001 beta5 Build 0275

πάντως ευχαριστώ και πάλι.
Τελικα δουλεψε?Τι ενοεις?:wacko:

DJ_TEO
24 Φεβ. 2008, 22:46
Το πενακι ειναι 1 και μοναδικο? δεν υπαρχει ανταλλακτικο?

shodan
24 Φεβ. 2008, 22:48
Ρε παιδια μηπως ξερει κανεις γιατι οταν τρεχς την πρωτη φορα το google maps τρεχει κανονικα ενω ταν παω να το ξανατρεξω κολλαει???
ΓΙα να τρεξει πρεπι να το κανω unistall και να το ξαναπερασω οπου παλι θα τρεξει ΜΟΝΟ την [ρωτη φοτα!!!!!
Πολυ κουλο δεν ειναι??Το εχει αντιμετωπισει αλλος??/

pulsar
24 Φεβ. 2008, 22:53
cicilianos δεν ψαχνω καποιο προγραμμα αφου το κινητο δεν το εχω αγορασει ακομη. Εγω ρωτησα ποτε θα βγει το κινητο unbranded :)εδω http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=158603 θα το βρειτε unbranded μονο που ειναι πιο ακριβο:mad:

kostastnt
24 Φεβ. 2008, 23:00
τις ρυθμίσεις για mms γιατί τις απενεργοποίησες? δε θα μπορείς να στέλνεις και να δέχεσαι mms.

Δεν έχω vodafone :D

Έχω wind, αλλά και πάλι δεν στέλνω mms. Τώρα θα περάσω όμως τις ρυθμίσεις της wind, γιατι με τσίγκλισες :lol:

dimokritos
24 Φεβ. 2008, 23:11
εδω http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=158603,θα το βρειτε unbranded μονο που ειναι πιο ακριβο:mad:

αυτό είναι είδηση. γιατί όμως το έχουν με τέτοια διαφορά? συμφωνία με τη vodafone μήπως?? τουλάχιστον τώρα ίσως κυκλοφορήσει λίγο περισσότερο το κινητό.

ΥΓ. βάλε ένα κενό μετά το link.

Το πενακι ειναι 1 και μοναδικο? δεν υπαρχει ανταλλακτικο?

και εκτός απο πενάκι, δε βρίσκω και μπαταρία. αν έχει βρεί κανείς άλλος, ας κάνει ένα κόπο να μας πει από που

Δεν έχω vodafone :D

Έχω wind, αλλά και πάλι δεν στέλνω mms. Τώρα θα περάσω όμως τις ρυθμίσεις της wind, γιατι με τσίγκλισες :lol:

α οκ, επαρασύρθην :lol:

μα και να μην στέλνεις σχεδόν ποτέ, όπως εγώ, καλό είναι να υπάρχει η δυνατότητα. πάντως με wind δεν πρέπει να χρειάζεται το πρόγραμμα. έτσι κι αλλιώς με αυτές τις ρυθμίσεις μόνο από vodafone μπορείς να μπεις.

nikolaswimmer
25 Φεβ. 2008, 09:48
u lucky one :lol::lol:

αν μπορείς κανε ενα κόπο να μου πείς ποιο bt έχεις. με ενδιαφέρει ;)

sorry που αργησα αλλα δεν εχω νετ στο σπιτι ακομα λογω μετακομισης :O http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=966827 , εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος παντως απο αυτο αν και δεν εχω δοκιμασει και πολλα για να συγκρινω, θεωρω ομως οτι αξιζει τα λεφτα του

nikolaswimmer
25 Φεβ. 2008, 10:00
Να ρωτησω παλι κατι εγω...

Υπαρχει προγραμμα να μας δειχνει εκτος απο συνολικο χρονο κλησεων, που ειναι η επιλογη στο κινητο, ξεχωριστα χρονο εισερχομενων η εξερχομενων και απο καθε νουμερο χωριστα;

εχω συμβολαιο 90 λεπτα σε ολους και απεριοριστα σε 2 νουμερα αλλα δε μπορω να υπολογισω τον χρονο ξεχωριστα για τα 2 νουμερα απο τον συνολικο χρονο.

Τα φωτα του κανεις;

P.S επειδη βλεπω οτι ολοι σχεδον αναφερονται στο προβλημα με το μικ. να πω οτι ακομα δεν το εχω αντιμετωπισει εγω τουλαχιστον. Το εχω μια εβδομαδα και εχω εκδοση 10b. Τωρα γιατι συμβαινει σε πολους δε ξερω παντως το εχω δοκιμασει και σε 3G και σε GSM

s_christ
25 Φεβ. 2008, 10:20
Με ενεργοποιημένο τον οπισθοφωτισμό δεν είναι παράλογο να πέφτει τόσο γρήγορα η μπαταρία... Γιατι το αφήνεις ανοικτό????
Όταν λες αναβάθμιση? Εμεις έχουμε v10b σε εσένα είναι η v10e? Τι σου διόρθωσε η αναβάθμιση? Το destinator το δοκίμασες μετά την αναβάθμιση?

Η έκδοση που έχω είναι η 10e. Θεωρητικά η αναβάθμιση θα διόρθωνε το θέμα με το πενάκι (να γράφει δηλαδή χειρόγραφους χαρακτήρες στα SMS, ημερολόγιο κλπ). Φυσικά και δεν διορθώθηκε. Όσο για το destinator 7, το δοκίμασα μετά την αναβάθμιση, αλλά τα προβλήματα του ήχου παραμένουν.

staurmk2
25 Φεβ. 2008, 11:28
paidia kai egw simera to piga sto service eksaitias tis batarias kyriws p itan kolimeni sto 100% alla kai allwn kolimatwn !!paliotera m eixe parousiasei kai to problima t mikrofwnou !!as elpisoume na lythoun ta problimata! m eipan se mia dyo ergasimes tha t parw pisw!!
p.s m ragise to kapaki p anoigei otan theloume na fortisoume t kinito enw t prosexa para poly kai den bgainei stin eggyisi giati thewroun oti to espasa egw !!prosekste to idiaitera !!

nikolaswimmer
25 Φεβ. 2008, 13:46
παιδια αλλα μια ερωτηση εχω, επλιζω να βοηθαω κι αλλους τουλαχιστον...

Οταν παω να δω μια φωτογραφια σε ενα φακελο, πως μπορω να παω στην επομενη χωρις να βγω παλι στον explorer και να διαλεξω μια αλλη;

Δεν υπαρχει επιλογη next η δε το βρισκω εγω;

andapo
25 Φεβ. 2008, 13:54
παιδια αλλα μια ερωτηση εχω, επλιζω να βοηθαω κι αλλους τουλαχιστον...

Οταν παω να δω μια φωτογραφια σε ενα φακελο, πως μπορω να παω στην επομενη χωρις να βγω παλι στον explorer και να διαλεξω μια αλλη;

Δεν υπαρχει επιλογη next η δε το βρισκω εγω;

Όταν ανοίξει η φωτόγραφία για να πας στην επόμενη κάνε δεξια το joystick. Προφανώς για πίσω κάνε το αριστερά... :happy:

dimokritos
25 Φεβ. 2008, 14:32

Υπαρχει προγραμμα να μας δειχνει εκτος απο συνολικο χρονο κλησεων, που ειναι η επιλογη στο κινητο, ξεχωριστα χρονο εισερχομενων η εξερχομενων και απο καθε νουμερο χωριστα;

εχω συμβολαιο 90 λεπτα σε ολους και απεριοριστα σε 2 νουμερα αλλα δε μπορω να υπολογισω τον χρονο ξεχωριστα για τα 2 νουμερα απο τον συνολικο χρονο.

Τα φωτα του κανεις;

P.S επειδη βλεπω οτι ολοι σχεδον αναφερονται στο προβλημα με το μικ. να πω οτι ακομα δεν το εχω αντιμετωπισει εγω τουλαχιστον. Το εχω μια εβδομαδα και εχω εκδοση 10b. Τωρα γιατι συμβαινει σε πολους δε ξερω παντως το εχω δοκιμασει και σε 3G και σε GSM

δοκίμασε το battery status. άλλα προγράματα για την ίδια δουλειά είναι το lc minutes και το phone dashboard που έχω δοκιμάσει εγώ. τελικά έμεινε το battery status σαν πιο πλήρες.

DJ_TEO
25 Φεβ. 2008, 15:42
Παιδευομαι τοση ωρα να βρω πως γραφει κατω παυλα (_)
Δεν υπαρχει αυτος ο χαρακτηρας?

martiniskiss
25 Φεβ. 2008, 16:19
re paidia exw mia aporia... mpainw sto msn to afinw pente lepta px xwris na patisw tpt mauriZei i othonh. otan to ksananoigw exei diakopei h sundesh... DE thelw na diakoptetai...
Ti na kanw? tha prepei na pataw tin othoni ana taktra xronika diastimata dld? .....

Kai kati allo. de ginete na epanerxetai to kin akoumpontas to xwris na patame to koumpi? einai spastiko sunexia! :/ h an ginete na mi maurizei i othoni pws allazeii o xronos? 5 lepta einai to perrissotero mono??? :/

ronto13
25 Φεβ. 2008, 16:48
Καλησπέρα! Πέρασα σήμερα από ένα κατάστημα Vodafone και βρήκα ένα stereo bluetooth με τον κωδικό BB-02 (μάρκα μην με ρωτάτε, δεν είχε.. Bluetooth BB-02 έγραφε μόνο) το οποίο έκανε μόνο 39 euro!! Ωστόσο δίστασα να το αγοράσω καθώς το samsung wep 200 που χρησιμοποιούσα στο παλιό κινητό αν και θεωρητικά συμβατό έχει πραγματικά απαράδεκτη ποιότητα ήχου όταν το συνδέω με το ks20 :cry:.
Μήπως έχει δοκιμάσει κάποιος το bb-02 για να μου πει την γνώμη του?? Αμαρτία να έχω 2 bluetouth και να μην δουλεύει κανένα με το ks20.. :wacko:

Jonous
25 Φεβ. 2008, 17:04

Τα φωτα του κανεις;

δοκίμασε το battery status. άλλα προγράματα για την ίδια δουλειά είναι το lc minutes και το phone dashboard που έχω δοκιμάσει εγώ. τελικά έμεινε το battery status σαν πιο πλήρες.

Δοκίμασε και το callusage αν και δε το εχω βαλει ακομα να δω τι λεει.
http://www.freewareppc.com/communication/callusage.shtml

http://www.pdamobiz.com/show_dl.asp?NewsID=31499&PN=1

Σε μένα πάντως το battery status μου έβγαζε πρόβλημα, στην αλλαγή από 3G σε GSM και το αντίθετο κολλούσε το κινητό και φυσικά έχοντας ενεργοποιημένες τις ενδείξεις θερμοκρασία, cpu usage κλπ η μπαταρία πάλευε να βγάλει μια μέρα καθαρή :lol:. Οπότε bye bye...

paris13
25 Φεβ. 2008, 17:56
ta ekatosthse to topic :D

athanaso77
25 Φεβ. 2008, 18:07
Παιδευομαι τοση ωρα να βρω πως γραφει κατω παυλα (_)
Δεν υπαρχει αυτος ο χαρακτηρας?

Ki omws apousiazei. Prepei na baleis allo pliktrologio kai kata ti gnwmi mou... Pocket CM Keyboard.

dimokritos
25 Φεβ. 2008, 19:32
Ki omws apousiazei. Prepei na baleis allo pliktrologio kai kata ti gnwmi mou... Pocket CM Keyboard.

ρε παιδιά σε μένα δεν απουσιάζει το underscore. πατώντας au και μετα shift, εμφανίζεται δίπλα απο το enter.

cabj
25 Φεβ. 2008, 19:47
Εγώ έχω βάλει το Resco Keyboard και έχω βρει την υγειά μου και με το spb mobile shell και spb weather είμαι μια χαρά. Μάλιστα στο spb mobile shell έχω ένδειξη μπαταρίας και speed dial για πέντε αριθμους αυτά που έχουν ξεχωρίσει σε εμένα. Το μόνο πρόβλημα είναι με το spb weather για να κάνει update τί proxy και password βάζουμε ξέρει κανείς?

idwmeneas
25 Φεβ. 2008, 20:15
http://aycu34.webshots.com/image/45633/2006180983131221531_rs.jpg
kalhspera pws to kanoume egkatastash?

dimokritos
25 Φεβ. 2008, 20:26
kalhspera pws to kanoume egkatastash?

κάνεις copy το αρχείο .cab στο κινητό σου και το τρέχεις απο εκεί. αν συναντήσεις πρόγραμμα με κατάληξη .exe, η εγκατάσταση γίνεται απο τον υπολογιστή σου αφού έχεις συνδεδεμένο το κινητό σου με το pc και τρέχει η εφαρμογή Activsync (ή mobile device center αν έχεις vista).

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα