View Full Version : [Επίσημο] LG KS20
Paralizer
5 Φεβ. 2008, 10:26
Μάλλον έχεις το "μεγάλο" πληκτρολόγιο.
Στην κάτω μπάρα, στο κέντρο έχει ένα πληκτρολογιάκι και ένα βελάκι. Πατάς το βελάκι και επιλέγεις το μικρό πληκτρολόγιο.
Αυτό έχει τους τόνους...;)
Σωστόοος Thanx ρε φιλαράκι να σαι καλά. Αυτό έψαχνα τόσο καιρό!!!
nstamoul
5 Φεβ. 2008, 10:32
Οκ, νομίζω πως κατάλαβα ποιο ειναι το πρόβλημα. Αυτό όμως τι ακριβώς επηρεάζει και τι προβλήματα δημιουργεί στο κινητο; Δλδ αμα θέλω πχ να φορτώσω μια ταινία για να την δω θα υπάρχει πρόβλημα, δε θα την παίζει;
Και κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω, πως θα καταλάβω αν κάποιο παιχνίδι δουλεύει ή όχι στο LG χωρίς να χρειαστεί να το εγκαταστήσω; Το ότι είναι wm6 σημαίνει πως δεν μπορεί να τρέξει παιχνίδια και εφαρμογές για wm5 kai w2k3; Είναι εύκολο να μου στείλετε στο email μου παιχνίδια και εφαρμογές που είναι ωραία και χρήσιμα και αξίζει να εγκαταστήσω;
narcotic81@yahoo.com
Συγγνώμη αν σας τα επρηξα αλλά είναι πρώτη φορά που θα ασχολήθώ με windows mobile κινητό και δεν έχω ιδέα τι παίζει..
PS: Προσπάθησα να διαβάσω το thread χθες βράδυ μήπως και καταλάβω τπτ παραπάνω αλλά είναι τεράστιο, θα μου πάρει τουλάχιστον μισή μέρα και έχω κ τις κ..οεξετάσεις και δνε έχω χρόνο.Γι'αυτό αν σας είναι εύκολο βοηθήστε λίγο και μόλις μπορέσω να ασχολήθώ παραπάνω θα καθίσω να το διαβάσω. Ευχαριστώ για την κατανόηση
Σημαίνει ότι παίρνεις ένα μόνο μέρος των επιδόσεων του hardware του κινητού.Video στην ανάλυση της οθόνης του κινητού δεν έχει προβλημα να παίξει αλλά παραπάνω δύσκολα.Παιχνίδια επίσης με 3d γραφικά γιοκ προς το παρών.
Το ότι είναι WM6 δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν τρέχει και εφαρμογές wm5,2k3 κλπ.
narcotic
5 Φεβ. 2008, 10:40
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση.
Και κάτι άλλο, το ότι έχει αυτόν τον επεξεργάστή 400 MHz Qualcomm MSM7200 (Chipset) θα δημιουργεί προβλήματα στα games? Επειδή τα περισσότερα παιχνίδια που βρήκα στη σελιδα που μου ΄δωσατε hχχp://www.ppcwa*ez.com χρειάζονται intel xscale ή arm επεξεργάστή για να τρέξουν. Δοκιμασε κανείς το jazz jackrabbit? δλδ αυτό εδώ το παιχνίδι hχχp://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=91&t=34959 που είναι 3d αποκλείεται να παίζει;
nstamoul
5 Φεβ. 2008, 11:05
Trial & error ;)
narcotic
5 Φεβ. 2008, 11:07
Trial & error ;)
???Δεν καταλαβα..:(
Αυτό με τον επεξεργαστή ισχύει;
nstamoul
5 Φεβ. 2008, 11:19
Κοίτα.Ο επεξεργαστής αυτός δεν είναι επεξεργαστης με την αυστηρή έννοια που ξέρουμε από τα Pc αλλά πλατφόρμα που έχει και ενσωματωμένη gpu,την ATI Imageon.Η κ'αρτα γραφικών δεν έχει drivers άρα δεν λειτουργεί,ή υπολειτουργεί με τους στοιχειώδεις drivers που έχει.Έτσι αναγκάζεται η cpu να κάνει αυτή τη δουλειά.Είναι σαν να τρέχεις τα παιχνίδια στο pc σου χωρίς directx ή opengl (περίπου).
Τώρα αν θα παίξει...Ικανοποιητικά μάλλον όχι,ίσως και καθόλου.Αλλά δεν χάνεις και τίποτα να το δοκιμάσεις και να μας πεις και εμάς ;)
narcotic
5 Φεβ. 2008, 11:28
Οκ φιλε μου σ'ευχαριστώ πολύ.. Θα δοκιμάσω και θα σας πω. Θα μπορούσες σε παρακαλώ (επειδή μου φαίνεσαι αρκετά ψαγμένος) να μου στείλεις παιχνίδια και εφαρμογές που ξέρεις σίγουρα ότι δουλεύουν στο LG γιατί σήμερα θα το πάρω, μη δοκιμάσω να βάλω καμια μα..κια και το γα..σω απ την πρώτη μερα; Το email μου είναι narcotic81@yahoo.com
PS: Αν δεν μπορείς να μου στείλεις σε παρακαλώ αν σου είναι εύκολο να μου προτείνεις μερικα..
obscured
5 Φεβ. 2008, 13:29
Παιδια δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει στο forum αλλα εχω το εξης πρόβλημα: Οποτε συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη αλλαζει τελειως η στοιχηση της οθονης ωστε να γινετε αδυνατο να χρησιμοποιησεις την οθονη αφης. Ακομα και αν τρεξω την ευθηγραμιση δεν διρθωνει το προβλημα εντελως και μετα την αποσυνδεση η οθονη ξαναθελει ευθυγράμιση. Εχει τυχει σε καποιον αλλον το ιδιο; Υπαρχει περιπτωση να ειναι προβλημα του υπολογιστη μου και οχι του τηλεφωνου;
Thanks in advance.
athanaso77
5 Φεβ. 2008, 13:55
Παιδια δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει στο forum αλλα εχω το εξης πρόβλημα: Οποτε συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη αλλαζει τελειως η στοιχηση της οθονης ωστε να γινετε αδυνατο να χρησιμοποιησεις την οθονη αφης. Ακομα και αν τρεξω την ευθηγραμιση δεν διρθωνει το προβλημα εντελως και μετα την αποσυνδεση η οθονη ξαναθελει ευθυγράμιση. Εχει τυχει σε καποιον αλλον το ιδιο; Υπαρχει περιπτωση να ειναι προβλημα του υπολογιστη μου και οχι του τηλεφωνου;
Thanks in advance.
Exei paratirithei kai se allous afto, synepws den einai problima tou ypologisti sou.
Paralizer
5 Φεβ. 2008, 14:33
Εγώ αντιμετωπίζω το εξής. Όποτε συνδέω το κινητό στο PC με το ActiveSync ανά τακτά χρονικά διαστήματα χωρίς να είναι συγκεκριμένα κάνει συγχρονισμό και χτυπάει συνέχεια η ειδοποίηση συγχρονισμού. Υπάρχει η δυνατότητα να ρυθμίζω εγώ κάθε πόση ώρα θα συγχρονίζει;
Pharmex
5 Φεβ. 2008, 15:27
Kati ginete sigoura me ta spx arxeia tou destinator. Sto 6 an thimane kala einai wav ta arxeia. Isos an enwsoume tous ixous kai sunepws tis entoles na luthei to provlima. Auto pou thelw na pw einai oti kathe ekfrasi "se 500 metra stripste aristera" apoteleite apo 4 spx arxeia ixou. An auti i ekfrasi ginei me 1 arxeio isos apofugoume to provlima. Xereis kaneis kanena programmataki pou na enwnei spx arxeia?
Τα αρχεία ήταν αρχικά spx. Τα διορθωμένα όμως είναι wav. Μήπως, λέω μήπως, έχει πρόβλημα το LG με τα αρχεία spx;
ekato100
5 Φεβ. 2008, 15:51
παραείναι ακριβό και μεγάλο σε μέγεθος. το holux το βρήκα στα 45ε περίπου απο ebay.
Συνολικά με μεταφορικά μου βγήκε περίπου 47ευρώ. Το παράγγειλα από e-bay και το περιμένω.
Ξέρει κανείς ποιο πρόγραμμα destinator είναι καλύτερα συμβατό με αυτού του είδους τις συσκευές σε συνδυασμό με το KS20??
Selespeed
5 Φεβ. 2008, 16:17
Συνολικά με μεταφορικά μου βγήκε περίπου 47ευρώ. Το παράγγειλα από e-bay και το περιμένω.
Ξέρει κανείς ποιο πρόγραμμα destinator είναι καλύτερα συμβατό με αυτού του είδους τις συσκευές σε συνδυασμό με το KS20??
Και το 6 και το 7 δουλεύουν (με τα γνωστά προβλήματα...).
andapo
5 Φεβ. 2008, 16:23
Τα αρχεία ήταν αρχικά spx. Τα διορθωμένα όμως είναι wav. Μήπως, λέω μήπως, έχει πρόβλημα το LG με τα αρχεία spx;
Then xerw an ftaine ta spx arxeia. Otan les omos diorthomena ti ennoeis?
electec
5 Φεβ. 2008, 20:48
Εχω βρει αυτά τα προγράμματα
http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-dr-yar-bluetooth-v1-6-1.html
http://www.gadgetapps.net/software/view/9/Sniper%20for%20Pocket%20PC
http://www.wm-soft.com/products/bluezard
αλλα δεν μου δουλεψε κανενα .
εχει βρει κανει καπιο αναλογο που να δουλευει ?
με ενδιαφέρει η μεταφορά όλων των αρχείων και η αποθήκευση των ληφθέντων στη κάρτα μνημης .
Eπίσης για όπιον ζητούσε ένα πρόγραμμα για να ανοίγει και να κλείνει το bluetooth εδω http://www.freewareppc.com/communication/ciclebt.shtml
jonkon
5 Φεβ. 2008, 22:22
Γειά σε όλους τους ευτυχείς και μη κατόχους αυτού του υπέροχου πραγματικά κινητού. Είμαι κατοχός του από το μεσημέρι και είναι καταπληκτικό.
Εχω ένα προβληματάκι όμως. Δεν ξέρω πως να ενεργοποιήσω την φωνητική κλήση στις επαφές (νομίζω ότι αναφέρεται κάπου στις προϋγούμενες σελίδες αλλα δεν θυμάμαι που).
koni206
5 Φεβ. 2008, 22:24
Καλησπερα παιδες! Ρωτησα στη vodafone για Ελληνικα windows και μου ειπαν πως για την ωρα η συσκευα δεν τα υποστηριζει!! Ξερει κανεις αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα ή αν θα αλλαξει συντομα κατι ωστε να υπαρχει στα Ελληνικα??
andapo
5 Φεβ. 2008, 22:44
Καλησπερα παιδες! Ρωτησα στη vodafone για Ελληνικα windows και μου ειπαν πως για την ωρα η συσκευα δεν τα υποστηριζει!! Ξερει κανεις αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα ή αν θα αλλαξει συντομα κατι ωστε να υπαρχει στα Ελληνικα??
Μα το κινητό είναι με Ελληνικά Windows Mobile 6!!!!
koni206
5 Φεβ. 2008, 22:50
Φιλε μου, μολις με επεισες να μην ξαναπατησω στο καταστημα της vodafone στην Ηλιουπολη!!
karapantzopou1
5 Φεβ. 2008, 22:51
Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα και γω το κινητό πριν 5 μέρες, έχω μείνει ευχαριστήμενος από το πρώτο μου WM αλλά έχω δύο προβληματάκια που όσο και αν έψαξα μέσα στο forum δεν μπόρεσα να βρω λύση.
1ον Δεν μπορώ να βρω πως κλείνε η σύνδεση στο Vf Gprs , το κλείνω και αυτό συνδεέται αυτόματα μετά από λίγο μόνο του.
2ον Δεν μπορώ να το συγχρωνίσω με το laptop μου(έχω Windows Vista) ενώ στο desktop που έχει Xp συνδεέται αμέσως.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
andapo
5 Φεβ. 2008, 22:55
Φιλε μου, μολις με επεισες να μην ξαναπατησω στο καταστημα της vodafone στην Ηλιουπολη!!
Καλα μην σε χαλάει. Λάθοι γίνοντε αλλά είναι αρκετά κουλό αυτό!!!! :lol:
andapo
5 Φεβ. 2008, 23:00
Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα και γω το κινητό πριν 5 μέρες, έχω μείνει ευχαριστήμενος από το πρώτο μου WM αλλά έχω δύο προβληματάκια που όσο και αν έψαξα μέσα στο forum δεν μπόρεσα να βρω λύση.
1ον Δεν μπορώ να βρω πως κλείνε η σύνδεση στο Vf Gprs , το κλείνω και αυτό συνδεέται αυτόματα μετά από λίγο μόνο του.
2ον Δεν μπορώ να το συγχρωνίσω με το laptop μου(έχω Windows Vista) ενώ στο desktop που έχει Xp συνδεέται αμέσως.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
1. Αν θες να το κλείσεις για πάντα και να μην ξαναδουλέψει ποτέ, βγάλε τις ρυθμίσεις (αλλιώς δεν ξέρω)
2. Θέλει το Windows Mobile Device Center και όχι το Active Sync
athanaso77
5 Φεβ. 2008, 23:25
Βάλε το No Data (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2944) για να απενεργοποιείς/ενεργοποιείς το GPRS όποτε εσύ θέλεις. Είναι άκρως αξιόπιστο, ελαφρύ και σίγουρο.
el00075
6 Φεβ. 2008, 01:40
erotisi: to google maps i opoiodipote allo apo destinator ktl pou kikloforoun xoris gps kai me gprs disabled douleuei/oun? ego thelo apla na exo autous tous analitikous xartes kai ante kamia fora na mou sxediazei kamia diadromi ama dino arxi kai telos i na mou vriskei kamia dieuthinsi. koinos den xreiazomai na entopizoun pou eimai i na mou dinoun live odigies kai kateuthinseis.
dimokritos
6 Φεβ. 2008, 11:31
erotisi: to google maps i opoiodipote allo apo destinator ktl pou kikloforoun xoris gps kai me gprs disabled douleuei/oun? ego thelo apla na exo autous tous analitikous xartes kai ante kamia fora na mou sxediazei kamia diadromi ama dino arxi kai telos i na mou vriskei kamia dieuthinsi. koinos den xreiazomai na entopizoun pou eimai i na mou dinoun live odigies kai kateuthinseis.
για το google maps δεν ξέρω, δεν το δοκίμασα. το destinator δουλέυει άψογα και χωρίς gps. και διευθύνσεις σου βρίσκει, και διαδρομές χαράζει και τα πάντα.
el00075
6 Φεβ. 2008, 11:59
thanks a lot. kai apo ta iparxonta programmata poio theoreitai best gia ellada? athina kai eparxia????
mariafouli
6 Φεβ. 2008, 12:29
kalispera k apo mena!exo to lg edo k enamisi mina k den mou exei dimiourgisei kanena problima mxri stigmis (an ekseresoume ti diakopi tou mikrofonou kata ti diarkeia sinomilias mou to opoio omos li8ike).edo k merikes meres i endeiksi tis mpatarias einai sto 97% eite to fortizo eite oxi.mporei na to xrisimopoio oli mera alla i endeiksi den allazei...97%...os apotelesma exo na min mporo na do posi mpataria exo pragmatika k na mou kleinei xoris eidopoihsh:(.sas parakalo an exei kapoios to idio problima i an kserei pos na to liso as mou steilei mnm...euxaristo!
athanaso77
6 Φεβ. 2008, 12:29
thanks a lot. kai apo ta iparxonta programmata poio theoreitai best gia ellada? athina kai eparxia????
Destinator (6 & 7) kai iGo 2006+
Selespeed
6 Φεβ. 2008, 12:43
Απ΄ό,τι ακούγεται, για Αθήνα καλύτερο είναι το destinator. Πάντως για επαρχία δε θα το έλεγα. (Δε μπορώ να είμαι σίγουρος αφού δεν έχω δοκιμάσει άλλα...)
Για παράδειγμα, σταθμός του προαστιακού που λειτουργεί από το 2005 και οδρόμος (που είχε φτιαχτεί λίγο νωρίτερα) δεν υπάρχουν. Επίσης κρατικό αεροδρόμιο (μικρών αεροσκαφών) που λειτουργεί από το 2004 με είσοδο από δρόμο που ασφαλτοστρώθηκε πριν το 2004 δεν υπάρχουν καν. Και οι δύο δρόμοι (και points of interest) δεν είναι κάποια τυχαία ή ακόμα και ακραία παραδείγματα, αλλά οι δρόμοι που χρησημοποιώ καθημερινα!!!
Όσο για τις μονοδρομήσεις: καταστροφή... Πώς τα καταφέρνει και μου προτείνει πάντα να πάω αντίθετα σε μονόδρομο;;; Μέχρι και να μπώ στην εθνική από λάθος ρεύμα μου πρότεινε!!! Μάλλον δεν είναι ενημερωμένο για μονοδρομήσεις και αλλαγές ονομάτων των οδών (αλλαγές που έχουν γίνει εδώ και 6-7 χρόνια) - για να μην πω ότι δίνει τυχαία τους δρόμους...
Και όλα αυτά σε απόσταση 40 Km από την Αθήνα...
athanaso77
6 Φεβ. 2008, 12:47
Απ΄ό,τι ακούγεται, για Αθήνα καλύτερο είναι το destinator. Πάντως για επαρχία δε θα το έλεγα. (Δε μπορώ να είμαι σίγουρος αφού δεν έχω δοκιμάσει άλλα...)
Για παράδειγμα, σταθμός του προαστιακού που λειτουργεί από το 2005 και οδρόμος (που είχε φτιαχτεί λίγο νωρίτερα) δεν υπάρχουν. Επίσης κρατικό αεροδρόμιο (μικρών αεροσκαφών) που λειτουργεί από το 2004 με είσοδο από δρόμο που ασφαλτοστρώθηκε πριν το 2004 δεν υπάρχουν καν. Και οι δύο δρόμοι (και points of interest) δεν είναι κάποια τυχαία ή ακόμα και ακραία παραδείγματα, αλλά οι δρόμοι που χρησημοποιώ καθημερινα!!!
Όσο για τις μονοδρομήσεις: καταστροφή... Πώς τα καταφέρνει και μου προτείνει πάντα να πάω αντίθετα σε μονόδρομο;;; Μέχρι και να μπώ στην εθνική από λάθος ρεύμα μου πρότεινε!!! Μάλλον δεν είναι ενημερωμένο για μονοδρομήσεις και αλλαγές ονομάτων των οδών (αλλαγές που έχουν γίνει εδώ και 6-7 χρόνια) - για να μην πω ότι δίνει τυχαία τους δρόμους...
Και όλα αυτά σε απόσταση 40 Km από την Αθήνα...
Na ypothesw oti exeis tou teleftaious xartes 2007.Q4 swsta? Dokimase kai me tous 2007.Q2 (tous proigoumenous diladi) kai pes mas ean kanei ta idia.
Selespeed
6 Φεβ. 2008, 13:25
Na ypothesw oti exeis tou teleftaious xartes 2007.Q4 swsta? Dokimase kai me tous 2007.Q2 (tous proigoumenous diladi) kai pes mas ean kanei ta idia.
Ωχ, τί ειναι αυτό που μου λες; Δηλαδή το Q4 είναι ένας παλιός χάρτης, ενημερωμένος μόνο για τα τελευταία της Αθήνας;:confused:
Θα ψάξω για τον Q2 και θα σας ξαναπώ...
andapo
6 Φεβ. 2008, 13:25
Ο παραλογισμός με το destinator καλά κρατεί. Τι άλλον μπορώ να πω όταν σταματάνε οι φωνητικές οδηγίες στο άσχετο!!! Ψάξε ψάξε όμως εδώ και 2 μήνες κάτι βρήκαμε. Για να ακριβολογώ το πρόβλημα το δημιουργούν τα αρχεία meters.spx και kmeters.spx. Εδώ και καιρό λέω και ξαναλέω ότι για κάποιο περίεργο λόγο όταν τα spx αρχεία έχουν μεγάλο μέγεθος το destinator ψιλοδουλεύει!!! Αν βάλετε τα κανονικά spx αρχεία του destinator θα δείτε ότι οι φωνητικές οδηγίες σταματάνε όταν προσπαθήσει να πει “μέτρα” η “χιλιόμετρα”!!! Επίσης αν προσέξετε αυτά τα δύο αρχεία έχουν πολύ μικρό μέγεθος. Αν κάνετε rename τα 2 αυτά αρχεία, οι φωνητικές εντολές δεν θα σταματήσουν αλλά στο μέτρα και χιλιόμετρα θα κάνει πάντα “bip” και αργότερα όταν πάει να ενώσει κάτι άλλο πάλι ξανακολλάει. Μία πιθανή λύση είναι να ενσωματωθούν οι φωνητικές οδηγίες σε λιγότερα αρχεία. Δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις να το κάνω και αν και το προσπάθησα δεν τα κατάφερα. Ακόμα βέβαια και αν γίνει αυτό μπορεί να εμφανιστεί το σφάλμα και σε κάποιο άλλο αρχείο το όποιο δεν το έχουμε εντοπίσει ακόμα. Αν μπορεί κάποιος να καταλάβει κάτι από όλα αυτά και να βγάλει μία άκρη θα παρακαλούσα να μας ενημερώσει. Παρακαλώ επίσης τους χρήστες που οι φωνητικές οδηγίες στο destinator δουλεύουν κανονικά να ανεβάσουν τον φάκελο voice στο rapidshare μήπως και βγάλουμε άκρη και από εκεί. Η έκδοση του destinator που αναφέρομαι είναι η 7. Για εμένα η μόνη ουσιαστική """"""λύση""""""" (και καλά) είναι η χρήση του media player στο backround. Τι άλλο να πω...
athanaso77
6 Φεβ. 2008, 13:48
Ωχ, τί ειναι αυτό που μου λες; Δηλαδή το Q4 είναι ένας παλιός χάρτης, ενημερωμένος μόνο για τα τελευταία της Αθήνας;:confused:
Θα ψάξω για τον Q2 και θα σας ξαναπώ...
Oxi oxi... se kamia periptwsi den lew kati tetoio! :X
Apla mia dokimi proteina na kaneis etsi apo periergeia. :ninja:
Selespeed
6 Φεβ. 2008, 15:13
Τελικά το είχα και το Q2 μέσα και δεν έχει τίποτα από αυτά που έλεγα...
koni206
6 Φεβ. 2008, 15:40
Καλησπερα σε ολους! Θα ηθελα τη συμβουλη σου αγαπητο forum για το ποιο απ'τα KS20 ή viwty να προτιμησω! το ξερω πως το ks20 ειναι pda και μπορεις να κανεις παρα πολλα περισσοτερα σε σχεση με το πιο απλο και φιλικοτερο στο ευρυ κοινο (οπου ομολογω πως ανηκω) viewty.. Ποιον ομως δεν τον συναρπαζει η τεχνολογια?? Μπορει καποιος, με επιχειρηματα, να με βοηθησει να βγω απο το διλημμα? Να σημειωσω εδω πως τα εχω λειτουργησει και τα 2, κ ενω μου αρεσε περισσοτερο το menu του viewty, τα windows mobile (τα οποια τα πρωτοσυναντησα) τα βρηκα τουλαχιστον εντυπωσιακα... Θα χαρω να διαβασω πολλες γνωμες!! Ευχαριστω προκαταβολικα...
athanaso77
6 Φεβ. 2008, 15:46
Καλησπερα σε ολους! Θα ηθελα τη συμβουλη σου αγαπητο forum για το ποιο απ'τα KS20 ή viwty να προτιμησω! το ξερω πως το ks20 ειναι pda και μπορεις να κανεις παρα πολλα περισσοτερα σε σχεση με το πιο απλο και φιλικοτερο στο ευρυ κοινο (οπου ομολογω πως ανηκω) viewty.. Ποιον ομως δεν τον συναρπαζει η τεχνολογια?? Μπορει καποιος, με επιχειρηματα, να με βοηθησει να βγω απο το διλημμα? Να σημειωσω εδω πως τα εχω λειτουργησει και τα 2, κ ενω μου αρεσε περισσοτερο το menu του viewty, τα windows mobile (τα οποια τα πρωτοσυναντησα) τα βρηκα τουλαχιστον εντυπωσιακα... Θα χαρω να διαβασω πολλες γνωμες!! Ευχαριστω προκαταβολικα...
Einai aplo... ean theleis tilefwno na kaneis ti douleia sou kai me entypwsiaki kamera pas sto Viewty. Ean thes PDA-tilefwno pas sto KS20.
andapo
6 Φεβ. 2008, 16:14
To vasiko pou prepei na xereis me to ks20 einai oti then einai ena pda prwta kai meta kinito pou to pairneis kai then to afineis stin akri. Thelei tin frontida tou kai na asxoluse arketa mazi tou wste na to kaneis opos tha itheles. Antitheta to viwty einai kati pou opos to pareis etsi tha meinei. Then exeis sigoura tis dunatotites tou ks20 alla genikotera eisai pio sigouros sta panta. An then exeis orexi na asxolutheis me ta windows mobile kai thes apla na kaneis tin douleia sou, pigaine sto viwty.
jonkon
6 Φεβ. 2008, 17:05
Γειά σε όλους τους ευτυχείς και μη κατόχους αυτού του υπέροχου πραγματικά κινητού. Είμαι κατοχός του από το μεσημέρι και είναι καταπληκτικό.
Εχω ένα προβληματάκι όμως. Δεν ξέρω πως να ενεργοποιήσω την φωνητική κλήση στις επαφές (νομίζω ότι αναφέρεται κάπου στις προϋγούμενες σελίδες αλλα δεν θυμάμαι που).
Καποιος που να γνωρίζει? Thanks
karapantzopou1
6 Φεβ. 2008, 17:27
Βάλε το No Data (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2944) για να απενεργοποιείς/ενεργοποιείς το GPRS όποτε εσύ θέλεις. Είναι άκρως αξιόπιστο, ελαφρύ και σίγουρο.
Thanks athanaso77 αλλά δεν μπορώ να το κάνω εγκατάσταση.
waverunner
6 Φεβ. 2008, 18:01
Μήπως γνωρίζει κάποιος πού θα βρώ να επανεγκαταστήσω το msn για να δουλεύει?
dimokritos
6 Φεβ. 2008, 18:10
Thanks athanaso77 αλλά δεν μπορώ να το κάνω εγκατάσταση.
πέρασες το αρχείο .cab στο κινητό σου, το έτρεξες από εκεί και δε δουλεψε? σε μένα λειτουργεί κανονικά.
idwmeneas
6 Φεβ. 2008, 18:12
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΖΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΗΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΛΗΞΗ MP3 H ΚΑΤΙ ΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
karapantzopou1
6 Φεβ. 2008, 18:24
πέρασες το αρχείο .cab στο κινητό σου, το έτρεξες από εκεί και δε δουλεψε? σε μένα λειτουργεί κανονικά.
Χρειάστηκε να το κάνω 3 φορες εγκατάσταση. Thanks
dimokritos
6 Φεβ. 2008, 18:27
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΖΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΗΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΛΗΞΗ MP3 H ΚΑΤΙ ΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
καλωσήρθες στο forum. μην γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις.
όσους ήχους έχω βάλει σε επαφές ήταν mp3, περίπου 40 δευτερόλεπτα και πάντα μικρότερα απο 1mb. δεν έτυχε να δοκιμάσω κάτι μεγαλύτερο. δοκίμασε τα κομμάτια που προσπαθείς να αναθέσεις για ringtones, να τα κόψεις με κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή. είναι χαζός πάντως τέτοιος περιορισμός στο μέγεθος.
idwmeneas
6 Φεβ. 2008, 18:30
καλωσήρθες στο forum. μην γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις.
όσους ήχους έχω βάλει σε επαφές ήταν mp3, περίπου 40 δευτερόλεπτα και πάντα μικρότερα απο 1mb. δεν έτυχε να δοκιμάσω κάτι μεγαλύτερο. δοκίμασε τα κομμάτια που προσπαθείς να αναθέσεις για ringtones, να τα κόψεις με κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή. είναι χαζός πάντως τέτοιος περιορισμός στο μέγεθος.
βαζω ενα κοματι 30δυτερολεπτων και δεν το δεχεται κανω κατι λαθος?
dimokritos
6 Φεβ. 2008, 18:39
βαζω ενα κοματι 30δυτερολεπτων και δεν το δεχεται κανω κατι λαθος?
παράξενο..
σίγουρα έχεις το κομμάτι αποθηκευμένο στο my documents/κουδουνίσματα κάνεις edit την επαφή, ψάχνεις το κομμάτι απο το το βελάκι και δεν στο δέχεται?
idwmeneas
6 Φεβ. 2008, 18:46
παράξενο..
σίγουρα έχεις το κομμάτι αποθηκευμένο στο my documents/κουδουνίσματα κάνεις edit την επαφή, ψάχνεις το κομμάτι απο το το βελάκι και δεν στο δέχεται?
οκ το βρηκα σε ευχαριστω να σε καλα
sotosbolos
7 Φεβ. 2008, 01:23
paides kalispera, proleite na parw avrio to ks20. psaxnondas arketa den vrika alli siskeui se afta ta lefta. Eseis pou idi tin exete lete oti aksizei? apo oti eida nomizw pws nai... alitheia me to msn ti simvainei? exw sindesi vodafone kai wi fi spiti tha bainw kanonika?prepei na kanw stin arxi kapoia apenergopoiisi tou vodafone live gia na min me xrewnei?
dimokritos
7 Φεβ. 2008, 08:19
paides kalispera, proleite na parw avrio to ks20. psaxnondas arketa den vrika alli siskeui se afta ta lefta. Eseis pou idi tin exete lete oti aksizei? apo oti eida nomizw pws nai... alitheia me to msn ti simvainei? exw sindesi vodafone kai wi fi spiti tha bainw kanonika?prepei na kanw stin arxi kapoia apenergopoiisi tou vodafone live gia na min me xrewnei?
τσίμπα το με κλειστά μάτια. αρκέι να είσαι διατεθείμένος να κάνεις κάποιες παραχωρήσεις στην ευχρηστία του σαν τηλέφωνο για την άλλη του φύση, το pda.
με το msn μέσω του οικιακού σου δικτύου θα μπαίνεις κανονικά αφού κατεβάσεις και εγκαταστήσεις μια άλλη έκδοση του messenger και δεν χρησιμοποιείς την προεγκατεστημένη.
για το vodafone live ή θα βάλεις ένα προγραμματάκι που αναφέρθηκε πιο πάνω για να αλλάζει τα προφίλ της vodafone, ή θα το κάνεις με το χέρι. το vodafone live δεν είναι που κοστίζει τόσο όσο το gprs. φωτιά είναι το άτιμο.
puzzle21
7 Φεβ. 2008, 12:09
Δοκιμασα το pocket cm keyboard ομως με συνδυασμο το iphone skin...
Το συνιστω ανεπιφυλακτα..αρκετα ευχρηστο γραψιμο μονο με το χερι..
Δοκιμαστε το...
amarg04
7 Φεβ. 2008, 12:15
Τελικά είναι εφικτές και με ποιό τρόπο?
Το τηλέφωνο από μόνο του δεν τις υποστηρίζει (απαράδεκτο βέβαια) και στις επαφές δεν προβλέπει voice tags.
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που δοκιμασμένα δουλεύει και μέσω bt?
Με την ευκαιρία, τα προγράμματα που τρέχω χωρίς πρόβλημα είναι:
Resco explorer
Resco Audio Recorder
AE Button Plus
Photo Contacts Pro
eortologio gr
Handy Switcher
PCM Keyboard (με SIP Change)
Destinator 7 (με τους γνωστούς περιορισμούς στη φωνή - φάκελος NEW από το forum)
Kάποια προβλήματα ενίοτε με bt GPS (δεν συνδέεται) και bt ακουστικό (έχει ήδη αναφερθεί, με θόρυβο/παύση σε 3G/auto)
mariaf
7 Φεβ. 2008, 12:26
To eortologio apo pou to exete kanei download??
Thanks,
andapo
7 Φεβ. 2008, 12:45
Δοκιμασα το pocket cm keyboard ομως με συνδυασμο το iphone skin...
Το συνιστω ανεπιφυλακτα..αρκετα ευχρηστο γραψιμο μονο με το χερι..
Δοκιμαστε το...
Το iphone skin που το βρήκες? Γράψε και ένα link να ενημερωθούμε.
amarg04
7 Φεβ. 2008, 12:45
To eortologio apo pou to exete kanei download??
Thanks,
http://www.turboirc.com/ppc/eortsetup.cab
yannisg
7 Φεβ. 2008, 12:59
το εχει το pocket cm:wacko:
mariaf
7 Φεβ. 2008, 13:00
http://www.turboirc.com/ppc/eortsetup.cab
andapo
7 Φεβ. 2008, 13:02
Δεν το έχει σε εμένα αλλά φαντάζομαι ότι εβαλες την τελευταία εκδοση. Αν υπάρχει καμμια φωτο η κανένα link στειλε να το δουμε. Σε ευχαριστω.
Paralizer
7 Φεβ. 2008, 13:24
Το τηλέφωνο από μόνο του δεν τις υποστηρίζει (απαράδεκτο βέβαια) και στις επαφές δεν προβλέπει voice tags.
Resco explorer
Resco Audio Recorder
AE Button Plus
Photo Contacts Pro
eortologio gr
Handy Switcher
Destinator 7 (με τους γνωστούς περιορισμούς στη φωνή - φάκελος NEW από το forum)
Kάποια προβλήματα ενίοτε με bt GPS (δεν συνδέεται) και bt ακουστικό (έχει ήδη αναφερθεί, με θόρυβο/παύση σε 3G/auto)
Έλα ντε...είναι εφικτές;;; Κι εγώ το ψάχνω αλλά δεν έχω βρει τίποτα ακόμα...και μάλλον δεν ξέρει και κανείς να απαντήσει, αφού έχει ξαναερωτηθεί το συγκεκριμένο θέμα χωρίς απάντηση όμως!
yannisg
7 Φεβ. 2008, 13:27
Έλα ντε...είναι εφικτές;;; Κι εγώ το ψάχνω αλλά δεν έχω βρει τίποτα ακόμα...και μάλλον δεν ξέρει και κανείς να απαντήσει, αφού έχει ξαναερωτηθεί το συγκεκριμένο θέμα χωρίς απάντηση όμως!
ψαξε για το vito voice recorder...ετσι νομιζω το λενε
odytsak
7 Φεβ. 2008, 13:37
Δεν το έχει σε εμένα αλλά φαντάζομαι ότι εβαλες την τελευταία εκδοση. Αν υπάρχει καμμια φωτο η κανένα link στειλε να το δουμε. Σε ευχαριστω.
Εδώ θα βρεις τα πάντα για το πληκτρολόγιο που ζητάς και φυσικά και το iphone skin.
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5904
waverunner
7 Φεβ. 2008, 13:39
Εάν υπάρχει κάποιος να έχει εγκαταστήσει το παλιο Slide2unlock Pro (τρομάρα του είναι και pro) :wacko: θα ήθελα να μου πεί πώς μπορώ να απαντήσω σε κλήση απο το bluetooth όπως γινότανε και πριν το εγκαταστήσω, γιατί τώρα όταν πατάω το κουμπί του bluetooth για να απαντήσω απορρίπτει την κλήση!!!
Thanks
waverunner
7 Φεβ. 2008, 13:44
....ή τελος πάντων εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα lock/unlock της συσκευής με λιγότερα bug...
pls
yannisg
7 Φεβ. 2008, 13:58
πως βαζω κατι νεο (τωρα εχω ημερολογιο, επαφες) στα soft κουμπια ,δεξια , αριστερα???:confused:
cicilianos
7 Φεβ. 2008, 14:58
http://img175.imageshack.us/img175/2273/31018367tu0.gif
http://img175.imageshack.us/img175/8747/42049816wm8.gif
http://img340.imageshack.us/img340/1508/79257970ix2.gif
Αυτο ειναι παιδια το iphone Skin που θελει ο φιλος Andapo kαι ειναι πραγματικα ΤΕΛΕΙΟ!Το εχω εδω και καιρο ...μιλαμε γραφεις ΑΝΕΤΑ με το χερι!
Συνιστάται ανεπιφύλακτα!
andapo
7 Φεβ. 2008, 15:38
Αυτο ειναι παιδια το iphone Skin που θελει ο φιλος Andapo kαι ειναι πραγματικα ΤΕΛΕΙΟ!Το εχω εδω και καιρο ...μιλαμε γραφεις ΑΝΕΤΑ με το χερι!
Συνιστάται ανεπιφύλακτα!
Telika milate gia tin kainourgia ekdosi. Nai tin exw dei kai einai apisteuti. Thanks guys.
kalhspera..programma ploigiseis piou mou douleuei emena kanonika kai xwris diakopes kai problhmata tou destinator einai to miomap v3.3
andapo
7 Φεβ. 2008, 15:59
kalhspera..programma ploigiseis piou mou douleuei emena kanonika kai xwris diakopes kai problhmata tou destinator einai to miomap v3.3
Auto einai gnwsto, alla apo xatres then mporw na pw oti einai kalo. Toulaxiston emena then me ikanopoiei.
athanaso77
7 Φεβ. 2008, 15:59
πως βαζω κατι νεο (τωρα εχω ημερολογιο, επαφες) στα soft κουμπια ,δεξια , αριστερα???:confused:
Remap Softkeys (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=4500)
Amanadia
7 Φεβ. 2008, 16:06
Exo na kano mia prosfora:
To exo to KS20 2 evdomades ala epidi ine pda kai exei ta windows den me volepse katholou, eno ine telio kinito.
An endiaferete kanis na to agorasi mazi me ena QSTARZ BT818 bluetooth GPS kai mia Kingston microSD karta 2GB (agorasmena prin mia evdomada).
Exo ta panda, ola ta kalodia, ola ta koutia kai ta xartia.
An endiaferete kanis stile mou e-mail sto anna_korina@hotmail.com
Auto einai gnwsto, alla apo xatres then mporw na pw oti einai kalo. Toulaxiston emena then me ikanopoiei.
exw kataevash tous xartes 01/2008 kai mporw exei beltho8h se polla merh...kai mexris stigmeis den exw kanena problhma apo dromous.
frodo33
7 Φεβ. 2008, 16:52
Ρε παιδες εχω βαλει το iphone skin και οποτε του καπνισει ειδικα οταν παιρνω τηλεφωνο σε κοσμοτε η στο ξεκαρφωτο ακουγετε στο backround το ηχειο απο μικροφωνο σαν να καλει και μονο οταν το βαζω προστασια οθονης σταματαει .ξερει κανεναστιποτα γιαυτο η το εχει ξανακοθσει και αν ναι υπαρχει η θελει παλι service.a και το soft reset τι ειναι και τι κανει ρε παιδες,sorry για το πρηξιμο
cicilianos
7 Φεβ. 2008, 16:59
Κατι αλλο που θελω να ρωτησω εδω και καιρο και ολο το ξεχνω......οταν καλω Βοντα και Γουιντ εχω το χαρακτηρηστικο τουτ τουτ......οταν παλι παιρνω Κοτε τοτε εχω ενα διπλο χτυπο αρκετα διαφορετικο.Σιγουρα δεν ειναι η δευτερη γραμμη....τοτε τι ειναι?Γιατι μονο με αυτο το τηλεφωνο και ποτε πριν με αλλο δεν ακουγοταν ετσι?
nikolis2000
7 Φεβ. 2008, 17:12
kai egw exw to idio "problhma" me qtek 9000 alla den tou exw dwsei shmasia.to kanei opote 8elei kai den tou exw dwsei shmasia giati den exei kapoia epiptwsh
cicilianos
7 Φεβ. 2008, 17:20
Ναι.Βασικα δεν το θεωρω προβλημα...ετσι απλα το παρατηρησα.
Ο κολλητος μου το πηγε πισω παιδια και περιμενει να του πουν τι και πως απο το Σερβις.Βασικα δεν αντεχε το προβλημα με την σιγαση του μικροφωνου!Αραγε τι θα του πουν και τι θα κανουν?
andapo
7 Φεβ. 2008, 17:34
Ρε παιδες εχω βαλει το iphone skin και οποτε του καπνισει ειδικα οταν παιρνω τηλεφωνο σε κοσμοτε η στο ξεκαρφωτο ακουγετε στο backround το ηχειο απο μικροφωνο σαν να καλει και μονο οταν το βαζω προστασια οθονης σταματαει .ξερει κανεναστιποτα γιαυτο η το εχει ξανακοθσει και αν ναι υπαρχει η θελει παλι service.a και το soft reset τι ειναι και τι κανει ρε παιδες,sorry για το πρηξιμο
Vgale to iphone pad. Kapoia vlakeia paizei me auto kai to kanei. Apo tote pou to evgala ola kala. Sorry pou then to eixa anaferei pio nwris.
andapo
7 Φεβ. 2008, 17:37
Ο κολλητος μου το πηγε πισω παιδια και περιμενει να του πουν τι και πως απο το Σερβις.Βασικα δεν αντεχε το προβλημα με την σιγαση του μικροφωνου!Αραγε τι θα του πουν και τι θα κανουν?
To exw kai egw auto pou lete me ton diplo ixo alla then dimiourgei kanena provlima. Asxeto epeidi simera to pire kai o kolitos mou. H vodafone dinei 2 xronia egguisi kai i LG 7 imeres gia pliri antikatastasi tou kinitou arkei na exeis milisei panw apo 30 lepta. Apla gia na mathainoun oi neoi. :)
dimokritos
7 Φεβ. 2008, 18:15
To exw kai egw auto pou lete me ton diplo ixo alla then dimiourgei kanena provlima. Asxeto epeidi simera to pire kai o kolitos mou. H vodafone dinei 2 xronia egguisi kai i LG 7 imeres gia pliri antikatastasi tou kinitou arkei na exeis milisei panw apo 30 lepta. Apla gia na mathainoun oi neoi. :)
και ένα μήνα να έδινε, 2 χρόνια θα ήταν η εγγύηση και ας λένε ότι θέλουν.
διόρθωση: να ΜΗΝ έχεις μιλήσει πάνω απο 10 λεπτά, για να γίνει άμεση αντικατάσταση με άλλο.
waverunner
7 Φεβ. 2008, 18:25
Πώς μπορώ να αλλάξω το wallpaper στο S2u2 αφού παίρνει by default το δικό του?
Όποιος το έχει εγκαταστήσει!!..... anyone anyone???
andapo
7 Φεβ. 2008, 18:29
και ένα μήνα να έδινε, 2 χρόνια θα ήταν η εγγύηση και ας λένε ότι θέλουν.
διόρθωση: να ΜΗΝ έχεις μιλήσει πάνω απο 10 λεπτά, για να γίνει άμεση αντικατάσταση με άλλο.
Οχι οχι, δεν ειπα ότι δεν έχεις τα 2 χρόνια. Απλά είπα ότι σου δίνει και 7 μέρες η lg. Και όσο για το χρόνο που να έχεις μιλήσει του είπαν να μην έχει μιλήσει πάνω απο 30 λεπτά και όχι 10. Τώρα τι να σας πω, αυτά του είπαν αυτά σας λέω.
andapo
7 Φεβ. 2008, 18:32
Αν θυμάμαι καλά γιατί το έχω βγάλει πλέον το κάνεις μέσα απο τα settings του s2u2. Κάπου δίνει αυτή την επιλογή και για portrait και για landscape mode. Sorry που δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο. Αν το είχα ακόμα θα σου έλεγα.
waverunner
7 Φεβ. 2008, 18:34
Αν θυμάμαι καλά γιατί το έχω βγάλει πλέον το κάνεις μέσα απο τα settings του s2u2. Κάπου δίνει αυτή την επιλογή και για portrait και για landscape mode. Sorry που δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο. Αν το είχα ακόμα θα σου έλεγα.
Σε ευχαριστώ πολύ αλλά δυστυχώς δεν αλλάζει!!!
waverunner
7 Φεβ. 2008, 18:41
Αλήθεια έχεις κρατήσει το slide2unlock? εγώ το έβγαλα γιατί είχε πολλά bug. Aπ΄ότι είδα στο site που το κατεβασα είναι λίγο ερασιτεχνικό σε θέματα που αφορούν την χρήση του κινητού, όπως
1. όταν σε καλούν δεν βγάζει επιλογή πουθενά για απόρριψη και αφού τα πλήκτρα είναι κλειδωμένα δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις ούτε το NO
2. όταν έχεις συνδέσει συσκευή bluetooth δεν μπορείς να απαντήσεις με το κουμπί του bluetooth γιατί απορρίπτει την κλήση!!!
3. για να δεις αναπάντητες στην οθόνη μετά το ON/OFF που ενεργοποιεί τον φωτισμό πρέπει να κυλίσεις το μενού που είναι η ώρα για να σε πάει στα δεδομένα των κλήσεων/μηνυμάτων, ενώ στο s2u2 με το που ενεργοποιείς τον φωτισμό υπάρχουν άμεσα ορατές οι ενδείξεις...
αυτά τα ολίγα παρατήρησα τις 2 ημέρες που το είχα εγκατεστημένο.
visitor
7 Φεβ. 2008, 19:04
Προς τους υποψηφίους αγοραστές του LG KS20.
Έχω γράψει κατά το παρελθόν κάποια post σε ότι αφορά το συγκεκριμένο τηλέφωνο-PDA-PNA για κάποιους, κατσαρόλα για εμένα.
Οι αγαπητοί κατά τα άλλα φίλοι (sic) του thread (όχι ευτυχώς όλοι) παρεξηγήθηκαν με τα γραφόμενα μου, ο καθένας για δικούς του λόγους.
Δεν θα έδινα συνέχεια, όπως και έκανα άλλωστε μέχρι που πριν από δύο μέρες άρχισε η κατσαρόλα εκτός των άλλων (τα έχω παραθέσει σε προηγούμενα post όπως είπα) να σταματάει να με ακούει ο συνομιλητής μου.
Στην αρχή το απέδιδαν (και δεν μου το ανέφεραν)σε κακή κάλυψη δικτύου. Δεν συνέβαινε όμως αυτό μιας και στην συνέχεια
επιβεβαίωνα ότι η κάλυψη ήταν αρκετά καλή.
Όταν όμως έγινε έντονο και συνεχές το πρόβλημα, συζητήθηκε μαζί μου και .........:angry:
Η συσκευή είναι 2 μηνών περίπου, και μέχρι πρότινος δεν είχε παρουσιάσει το συγκεκριμένο πρόβλημα που ΓΕΝΙΚΩΣ αναφέρεται σε διάφορα forums και posts.
Παραθέτω το ΙΜΕΙ της κατσαρόλας προς επιβεβαίωση των ανωτέρω γνωρίζοντας ότι οι κατέχοντες μπορούν να βρουν σε ποιόν ανήκει.
Εμένα δηλαδή.
ΙΜΕΙ-357323010433923
Το τηλέφωνο αυτό θα επιστραφεί προς ........ας το κάνουν ότι θέλουν.
Ελπίζω να μην ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΕΣΕΝΑ υποψήφιε ΑΓΟΡΑΣΤΗ.
Δεν είχε πρόσθετα προγράμματα και δεν έπεσε σε κουβά με νερό.
Τα λέω γιατί μπορεί να τα ισχυριστεί κάποιος.
Άντε με τους απατεώνες. :rocket:
Όσο για τα δέκα λεπτά της εγγύησης, με ένα hard reset και οι μετρητές πάνε περίπατο.
dimokritos
7 Φεβ. 2008, 19:06
Οχι οχι, δεν ειπα ότι δεν έχεις τα 2 χρόνια. Απλά είπα ότι σου δίνει και 7 μέρες η lg. Και όσο για το χρόνο που να έχεις μιλήσει του είπαν να μην έχει μιλήσει πάνω απο 30 λεπτά και όχι 10. Τώρα τι να σας πω, αυτά του είπαν αυτά σας λέω.
έχω το χαρτί μπροστά μου που λέει για 10 λεπτά. είναι αδιαμφισβήτητο :)
dimokritos
7 Φεβ. 2008, 19:08
Έχω γράψει κατά το παρελθόν κάποια post σε ότι αφορά το συγκεκριμένο τηλέφωνο-PDA-PNA για κάποιους, κατσαρόλα για εμένα.
Οι αγαπητοί κατά τα άλλα φίλοι (sic) του thread (όχι ευτυχώς όλοι) παρεξηγήθηκαν με τα γραφόμενα μου, ο καθένας για δικούς του λόγους.
Δεν θα έδινα συνέχεια, όπως και έκανα άλλωστε μέχρι που πριν από δύο μέρες άρχισε η κατσαρόλα εκτός των άλλων (τα έχω παραθέσει σε προηγούμενα post όπως είπα) να σταματάει να με ακούει ο συνομιλητής μου.
Στην αρχή το απέδιδαν (και δεν μου το ανέφεραν)σε κακή κάλυψη δικτύου. Δεν συνέβαινε όμως αυτό μιας και στην συνέχεια
Όταν όμως έγινε έντονο και συνεχές το πρόβλημα, συζητήθηκε μαζί μου και .........:angry:
Η συσκευή είναι 2 μηνών περίπου, και μέχρι πρότινος δεν είχε παρουσιάσει το συγκεκριμένο πρόβλημα που ΓΕΝΙΚΩΣ αναφέρεται σε διάφορα forums και posts.
Παραθέτω το ΙΜΕΙ της κατσαρόλας προς επιβεβαίωση των ανωτέρω γνωρίζοντας ότι οι κατέχοντες μπορούν να βρουν σε ποιόν ανήκει.
Εμένα δηλαδή.
ΙΜΕΙ-357323010433923
Όσο για τα δέκα λεπτά της εγγύησης, με ένα hard reset και οι μετρητές πάνε περίπατο.
ακόμα δε βαρέθηκες να τρώγεσαι μετα ρούχα σου? έχεις γίνει γραφικός πια.
visitor
7 Φεβ. 2008, 19:10
ακόμα δε βαρέθηκες να τρώγεσαι μετα ρούχα σου? έχεις γίνει γραφικός πια.
Σού εύχομαι να μην αναγκαστείς να γράψεις κάτι ανάλογο.
PS Γιατί αν το κάνεις θα σου πω ποιος είναι ο γραφικός μετά. Όχι τώρα , ΜΕΤΑ.
dimokritos
7 Φεβ. 2008, 19:12
Σού εύχομαι να μην αναγκαστείς να γράψεις κάτι ανάλογο.
αν τύχει κάτι τέτοιο, αυτό το παραλλήρημα παραπόνων για ενα κινητό τηλέφωνο δεν θα το έκανα ποτέ.
αντι-PS τις κατάρες σου αλλού :lol:
visitor
7 Φεβ. 2008, 19:17
αν τύχει κάτι τέτοιο, αυτό το παραλλήρημα παραπόνων για ενα κινητό τηλέφωνο δεν θα το έκανα ποτέ.
Αυτό είναι το αξιοθαύμαστο αγοραστικό κοινό. Υπεράνω όλων, και κυρίως με το κεφάλι ψηλά. Σε θαυμάζω.
Κρίμα που εγώ δεν σου μοιάζω. Κρίμα.
dimokritos
7 Φεβ. 2008, 19:25
Αυτό είναι το αξιοθαύμαστο αγοραστικό κοινό. Υπεράνω όλων, και κυρίως με το κεφάλι ψηλά. Σε θαυμάζω.
Κρίμα που εγώ δεν σου μοιάζω. Κρίμα.
δεν έχω σκοπό να συνεχίσω τη συζήτηση αν και είναι ευχάριστη. αλλά αν συνέχιζα θα σου έλεγα..
έ όχι ρε φίλε, δε θα καθόμουν να μιζεριάζω και να γίνομαι κουραστικός (άλλη λέξη έιχα στο μυαλό μου) σε ένα thread που αφορά ένα κινητό τηλέφωνο τον 399 ευρώ. είπαμε, όλοι με δουλεμένα λεφτά το πήραμε, δε το κλέψαμε αλλα ως εκεί. τεσπα, επειδή πάλι όποτε έχει πανσέληνο θα γεμίζουμε 3 σελίδες αερολογίες και διαμάχες χωρίς λόγο, εγώ παύω να ασχολούμαι.
ελπίζω να καταφέρεις να το διώξεις απο κοντά σου το lg για να ηρεμήσεις και εσύ κυρίως, και εμείς.
andapo
7 Φεβ. 2008, 19:27
Αλήθεια έχεις κρατήσει το slide2unlock? εγώ το έβγαλα γιατί είχε πολλά bug. Aπ΄ότι είδα στο site που το κατεβασα είναι λίγο ερασιτεχνικό σε θέματα που αφορούν την χρήση του κινητού, όπως
1. όταν σε καλούν δεν βγάζει επιλογή πουθενά για απόρριψη και αφού τα πλήκτρα είναι κλειδωμένα δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις ούτε το NO
2. όταν έχεις συνδέσει συσκευή bluetooth δεν μπορείς να απαντήσεις με το κουμπί του bluetooth γιατί απορρίπτει την κλήση!!!
3. για να δεις αναπάντητες στην οθόνη μετά το ON/OFF που ενεργοποιεί τον φωτισμό πρέπει να κυλίσεις το μενού που είναι η ώρα για να σε πάει στα δεδομένα των κλήσεων/μηνυμάτων, ενώ στο s2u2 με το που ενεργοποιείς τον φωτισμό υπάρχουν άμεσα ορατές οι ενδείξεις...
αυτά τα ολίγα παρατήρησα τις 2 ημέρες που το είχα εγκατεστημένο.
Αναφέρεσε στο s2u2 γιατί αν λες αυτό δεν το χρησιμοποιώ πια και εχω βάλει το slide to unlock pro? Απο την άλλη σύμφωνα με αυτά που μου γράφεις λογικά στο pro αναφέρεσε. Αν μιλας για το pro με το που πατήσω το on/off με παέι στο κεντρικό μενου και οχι στο κλείδωμα. Άρα αφενώς τις αναπαντητες και τα μηνύματα τα βλέπω κατευθείαν και αφετέρου σε κλήση μπορώ να την απορρίψω. Για το bluetooth δεν ξέρω γιατί το έχω παρατήσει και δεν το χρησιμοποιώ.
andapo
7 Φεβ. 2008, 19:33
Εμένα δηλαδή.
ΙΜΕΙ-357323010433923
Θα συμφωνήσω σε πολλά απο αυτά που λες γιατί πολύ απλά το κινητό έχει αρκετα bugs αλλα απο την άλλη λόγω του τρόπου που τα εκφράζεις θα χαρώ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!!! Φεύγεις απο την παρέα μας??? Πολύ κριμα. Αντε στο καλό και ελπίζω να βρεις το κινητό που σε ευχαριστεί. Εμείς για την ώρα νιώθουμε ικανοποιημένοι και με τα 400 ευρω που δώσαμε και με το κατσαρολικο που πήραμε. Να είσαι καλά.
dimokritos
7 Φεβ. 2008, 20:07
άντε να ρωτήσω και εγώ κάτι,
το phone dashboard το έβαλε κανείς?? κρατάει log των κλήσεων, του εισάγεις πόσο χρόνο έχεις free και σου βγάζει προειδοποιήσεις κάθε τόσο (όσο του έχεις πει εσύ) και άλλα τέτοια πραγματάκια. μόλις το έβαλα σαν να μου ρούφηξε αρκετή ram και να έχει γίνει το τηλέφωνο αισθητά πιο αργό. έχει παρατηρήσει κανείς κάτι ανάλογο???
nstamoul
7 Φεβ. 2008, 20:31
Εγώ έχω το lc_minutes που είναι ελαφρούτσικο και πολύ παραμετροποιήσημο.Δοκίμασέ το.
efkarjr
7 Φεβ. 2008, 20:57
Δε θέλω να μπλέξω στην αντιπαράθεση αλλά ας πω και εγώ δυο λόγια, άλλωστε το δικαιούμαι νομίζω μιας και ήμουν ο πρώτος αν δεν απατώμαι (ή από τους πρώτους) σε τούτο εδώ το φόρουμ που εανέφερα το πρόβλημα με το ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ.
Το αγόρασα πριν τα Χριστούγεννα με ενθουσιασμό αφού το περίμενα πως και πως να κυκλοφορήσει. Το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή παρά τις ατέλειες του. Το χρησιμοποίησα 3 μέρες, δεν είχα βγάλει ούτε τις ζελατίνες από πάνω του. Άρχισε να μου παρουσιάζει το πρόβλημα με το μικρόφωνο. Δοκίμασα αλλαγή δικτύου, επανεκκινήσεις, πήρα τηλέφωνο στην Ελτζι Ελλαδας, έστειλα μειλ στη μαμά Ελτζι αλλά τίποτα.
Την 4η μέρα το επέστρεψα πίσω στη Βόντα. Περίμενα μια εβδομάδα για να μου πουν ότι δεν το αλλάζουν γιατί είχα μιλήσει πάνω από 30 λεπτά σύνολο. Έγινα πυρ και μανία. Τους ρώτησα αν μπορουν να το φτιάξουν και τα μασούσαν. Από τη μια έλεγαν ότι το πρόβλημα το σεβις δεν το γνωρίζει από την άλλη σε διάφορα φόρα πολλοί ήταν εκείνοι που ανέφεραν ότι είχαν γνωστοποιήσει το πρόβλημα στην ελτζι και πως είχαν λάβει απάντηση πως ήταν ενήμερη. Το συγκεκριμένο μαγαζί της Βόντα -στο οποίο έχω 3 συνδέσεις κινητό, σταθερό και ίντερνετ- μου ζήτησε στοιχεία από το δίκτυο. Τους εκτύπωσα και τους πήγα ένα κιλό...
Δέχτηκαν να μου αλλάξουν τη συσκευή και να πάρω την ίδια ή όποια άλλη θέλω.
Μπήκα σε μεγάλο προβληματισμό καθώς πραγματικά, παρά τις ατέλειες του, το κινητό κάτι μου είχε κάνει.
Ευτυχώς όμως επικράτησε η λογική και όχι το συναίσθημα και έτσι επέλεξα να μην το πάρω.
Βέβαια ακόμα νέα συσκευή δεν έχω -για 1,5 μήνα τώρα- καθώς περιμένω να φέρει η Βόντα το Ν82 που κυκλοφορεί ένα 2μηνο τώρα, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...
Κρίμα πάντως για την ελτζι που δεν έβγαλε μια αναβάθμιση που να λύνει το πρόβλημα. Σε αυτήν την τιμή και με αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούσε να έχει κάνει το απόλυτο χιτ.
Τελικά τι να πω, είναι μη σας τύχει το πρόβλημα. Αλλιώς είναι για μπουνιές...
ΥΓ. Κοίτα να δεις, πως δεν είχα κάνει ένα hard reset πριν το πάω, τζάμπα με ταλαιπώρησε η αντιπροσωπεία.
dimokritos
7 Φεβ. 2008, 21:11
Εγώ έχω το lc_minutes που είναι ελαφρούτσικο και πολύ παραμετροποιήσημο.Δοκίμασέ το.
καλό φαίνεται και αρκετά παραμετροποιήσημο πράγματι. τόσο που κάπου έχασα τη μπάλα :lol: θα δείξει πάντως. ευχαριστώ πολύ :)
frodo33
7 Φεβ. 2008, 21:19
αν το βγαλω υπαρχει αντιστοιχο πληκτρολογιο. μηπως ξερεις αν μπορουμε να βαλουμε το πληκτρολογιο που εχει to viewty.thanks
andapo
7 Φεβ. 2008, 23:51
Δε θέλω να μπλέξω στην αντιπαράθεση αλλά ας πω και εγώ δυο λόγια, άλλωστε το δικαιούμαι νομίζω μιας και ήμουν ο πρώτος αν δεν απατώμαι (ή από τους πρώτους) σε τούτο εδώ το φόρουμ που εανέφερα το πρόβλημα με το ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ.
Το αγόρασα πριν τα Χριστούγεννα με ενθουσιασμό αφού το περίμενα πως και πως να κυκλοφορήσει. Το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή παρά τις ατέλειες του. Το χρησιμοποίησα 3 μέρες, δεν είχα βγάλει ούτε τις ζελατίνες από πάνω του. Άρχισε να μου παρουσιάζει το πρόβλημα με το μικρόφωνο. Δοκίμασα αλλαγή δικτύου, επανεκκινήσεις, πήρα τηλέφωνο στην Ελτζι Ελλαδας, έστειλα μειλ στη μαμά Ελτζι αλλά τίποτα.
Την 4η μέρα το επέστρεψα πίσω στη Βόντα. Περίμενα μια εβδομάδα για να μου πουν ότι δεν το αλλάζουν γιατί είχα μιλήσει πάνω από 30 λεπτά σύνολο. Έγινα πυρ και μανία. Τους ρώτησα αν μπορουν να το φτιάξουν και τα μασούσαν. Από τη μια έλεγαν ότι το πρόβλημα το σεβις δεν το γνωρίζει από την άλλη σε διάφορα φόρα πολλοί ήταν εκείνοι που ανέφεραν ότι είχαν γνωστοποιήσει το πρόβλημα στην ελτζι και πως είχαν λάβει απάντηση πως ήταν ενήμερη. Το συγκεκριμένο μαγαζί της Βόντα -στο οποίο έχω 3 συνδέσεις κινητό, σταθερό και ίντερνετ- μου ζήτησε στοιχεία από το δίκτυο. Τους εκτύπωσα και τους πήγα ένα κιλό...
Δέχτηκαν να μου αλλάξουν τη συσκευή και να πάρω την ίδια ή όποια άλλη θέλω.
Μπήκα σε μεγάλο προβληματισμό καθώς πραγματικά, παρά τις ατέλειες του, το κινητό κάτι μου είχε κάνει.
Ευτυχώς όμως επικράτησε η λογική και όχι το συναίσθημα και έτσι επέλεξα να μην το πάρω.
Βέβαια ακόμα νέα συσκευή δεν έχω -για 1,5 μήνα τώρα- καθώς περιμένω να φέρει η Βόντα το Ν82 που κυκλοφορεί ένα 2μηνο τώρα, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...
Κρίμα πάντως για την ελτζι που δεν έβγαλε μια αναβάθμιση που να λύνει το πρόβλημα. Σε αυτήν την τιμή και με αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούσε να έχει κάνει το απόλυτο χιτ.
Τελικά τι να πω, είναι μη σας τύχει το πρόβλημα. Αλλιώς είναι για μπουνιές...
ΥΓ. Κοίτα να δεις, πως δεν είχα κάνει ένα hard reset πριν το πάω, τζάμπα με ταλαιπώρησε η αντιπροσωπεία.
Δεν θεωρώ οτι υπάρχει αντιπαράθεση. Συμφωνώ όπως είπα με πολλά απο όσα λέει ο visitor απλά διαφωνώ με τον τρόπο που τα μεταφέρει. Όπως επίσης συμφωνώ και μαζί σου. Τέτοια σχόλια για εμένα πάντα είναι δεκτά. Και ακόμα περισσότερο συμφωνώ μαζί σου στο "Η Γνώση Ανοίκει Στον Κόσμο".
Selespeed
7 Φεβ. 2008, 23:53
...ΥΓ. Κοίτα να δεις, πως δεν είχα κάνει ένα hard reset πριν το πάω, τζάμπα με ταλαιπώρησε η αντιπροσωπεία.
Δεν ξέρω, αλλά δε νομίζω ότι με ένα hard reset σβήνουν τα πάντα.
Δε θα υπάρχουν μυστικά μενού που υπάρχουν παντού;
sx1vg18
8 Φεβ. 2008, 01:45
Εμένα δηλαδή.
ΙΜΕΙ-357323010433923
Θα παρακαλουσα οσοι εχετε το κινητο να παραθεσετε την γνωμη σας για το αν εχετε το προβλημα αυτο με την κληση,γιατι ο...(αντε δε θα χαρακτηρισω,σεβομαι το φορουμ) εχει βαλθει να παρουσιασει ενα κατα τ αλλα αξιοπρεπεστατο κινητο ως μια τραγικη αποτυχια.
Αρχιζω πρωτος. Δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα με τις κλησεις,με ακουν και ακουω τους παντες και πολυ καλα μαλιστα.
Αναφερετε κι εσεις σας παρακαλω την κατασταση σας.
Visitor,κοφτο αυτο το αστειο πλεον,εχει ξεφτυλισει την ελευθερια του λογου
puzzle21
8 Φεβ. 2008, 08:46
Θα κανεις copy οποια εικονα θες..θα την ονομασεις Wallpaper..
Θα πας στο τηλ,programme files-S2U2 - στο φακελο gfx..εκει θα βρεις μια αλλη εικονα που λεει wallpaper..μετανομασε αυτη εκει ας πουμε wallpapers..και κανε paste την αλλη..
Μετα πηγαινε στο S2U2 settings, κατεβα προς τα κατω στα wallpaper και στο πρωτο που λεει file/directory(portrait) κανε δεξια αριστερα και αλλαζεις απο εκει το wallpaper...
waverunner
8 Φεβ. 2008, 09:47
Θα πας στο τηλ,programme files-S2U2 - στο φακελο gfx..εκει θα βρεις μια αλλη εικονα που λεει wallpaper..μετανομασε αυτη εκει ας πουμε wallpapers..και κανε paste την αλλη..
Μετα πηγαινε στο S2U2 settings, κατεβα προς τα κατω στα wallpaper και στο πρωτο που λεει file/directory(portrait) κανε δεξια αριστερα και αλλαζεις απο εκει το wallpaper...
Σε ευχαριστώ πολύ αλλά το κούρασα λίγο εχθές και τελικά τα κατάφερα με ακριβώς τον τρόπο που αναφέρεις!!! :)
Παρεπιπτόντως πρόβλημα με τις κλήσεις δεν αντιμετωπίζω! (μέχρι στιγμής) :rolleyes:
Oute egw exw kanena problhma dystixos o filos epese sto kommati
nstamoul
8 Φεβ. 2008, 11:58
Αν βάλεις και το S2V 0.32 μπορείς να ορίσεις και από άλλες θέσεις στη rom αλλά και από την κάρτα!
cicilianos
8 Φεβ. 2008, 12:15
Ειμαι και εγω ενας ευτυχης κατοχος του ks20.Κανενα προβλημα,βεβαια στη Θασο που βρισκομαι αυτον το καιρο δεν εχουμε 3g για να εχω προβληματα...αλλα και στις Σερρες που εχει δεν ειχα ποτε προβλημα(το εχω σε dual mode).Μια φορα θυμαμαι μονο,στη θεσσαλονικη σε ωρα αιχμης....δεν με ακουγε ο αδερφος μου.Αυτα απο μενα.
puzzle21
8 Φεβ. 2008, 12:43
Νομιζω οτι το συγκεκριμενο θεμα εχει συζητηθει απειρες φορες μεσα στο forum, και πλεον κατανταει καπου κουραστικο..
Καιρος ειναι να σταματησει και να συνεχισουμε(οσοι μας ενδιαφερει το συγκεκριμενο τηλ) μιλωντας για θεματα-λυσεις βοηθωντας εμας και οσουν εχουν αποριες...
Pharmex
8 Φεβ. 2008, 13:26
Then xerw an ftaine ta spx arxeia. Otan les omos diorthomena ti ennoeis?
Εννοώ ότι τα μετέτρεψε από spx σε wav, δίνοντας τους και extra boost στη μετατροπή.
athanaso77
8 Φεβ. 2008, 13:39
Ειμαι και εγω ενας ευτυχης κατοχος του ks20.Κανενα προβλημα,βεβαια στη Θασο που βρισκομαι αυτον το καιρο δεν εχουμε 3g για να εχω προβληματα...αλλα και στις Σερρες που εχει δεν ειχα ποτε προβλημα(το εχω σε dual mode).Μια φορα θυμαμαι μονο,στη θεσσαλονικη σε ωρα αιχμης....δεν με ακουγε ο αδερφος μου.Αυτα απο μενα.
Gia kalyteri katanalwsi tis mpatarias... na to exeis monima sto GSM ean den xrisimopoieis to 3G.
cicilianos
8 Φεβ. 2008, 14:24
Σ ευχαριστω το γνωριζω ομως ηδη.Αν και να σου πω την αληθεια μου κρατα μερες γιατι δεν τρελαινομαι απο τα τηλεφωνα οταν ειμαι στο νησι.2-3 μερουλες τις βγαζω ανετα!
Ο φιλος μου πατνως ειχε προβλημα και οταν το ειχε βαλει μονο στο gsm!
tasos9791
8 Φεβ. 2008, 14:49
Γειά σας από ακόμα έναν ευτυχή κάτοχο του ks20
Προσπαθώ εδώ και μέρες να λειτουργήσω το Destinator με εξωτερικό δεκτη GPS και αν και εχω διαβάσει όλα τα σχετικά ποστ δεν μπόρεσα ακομα να το καταφέρω…
Θα ήθελα να παρακαλέσω αν μπορεί καποιος να συγκεντρώσει τις οδηγίες καθώς και τα προγράμματα ή αρχεία που πρέπει να βάλουμε για να δουλέψει το Destinator γιατί μάλλον κάτι μου ξεφεύγει..
Πληροφοριακά να αναφέρω ότι χρησιμοποιώ τον
Destinator v7.0.0.588.11
Ο χάρτης ειναι ο 2007.Q4 V.77
Και το GPS το QSTARZ BT-Q818
Ευχαριστώ για κάθε προσπάθεια!
waverunner
8 Φεβ. 2008, 14:54
Επανέρχομαι με νέα απορία!
Αφού εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα αντιγράφοντας το εκτελέσιμο cab μέσα στο programme files, το cab πρέπει να παραμείνει εκεί ή μπορώ να το κάνω cut->paste στην κάρτα μνήμης ή ακόμα και να το διαγράψω?
andapo
8 Φεβ. 2008, 14:59
Εννοώ ότι τα μετέτρεψε από spx σε wav, δίνοντας τους και extra boost στη μετατροπή.
Άντε και να τα μετατρέψω σε wav και να τους δώσω extra boost (με το easε audio converter νομίζω μπορείς να το κάνεις, αν ξέρεις κάποιο άλλο σε παρακαλώ πες μου) μετά το destinator 7 πως θα καταλάβει τα wav αρχεία την στιγμή που τα configuration files είναι σεταρισμένα για spx? Βασικά είχα κάνει την μετατροπή σε wav και μετά δεν έπαιζε τίποτα. Πρέπει να πειράξω και τα configuration και αν ναι ποια?
andapo
8 Φεβ. 2008, 15:07
Γειά σας από ακόμα έναν ευτυχή κάτοχο του ks20
Προσπαθώ εδώ και μέρες να λειτουργήσω το Destinator με εξωτερικό δεκτη GPS και αν και εχω διαβάσει όλα τα σχετικά ποστ δεν μπόρεσα ακομα να το καταφέρω…
Θα ήθελα να παρακαλέσω αν μπορεί καποιος να συγκεντρώσει τις οδηγίες καθώς και τα προγράμματα ή αρχεία που πρέπει να βάλουμε για να δουλέψει το Destinator γιατί μάλλον κάτι μου ξεφεύγει..
Πληροφοριακά να αναφέρω ότι χρησιμοποιώ τον
Destinator v7.0.0.588.11
Ο χάρτης ειναι ο 2007.Q4 V.77
Και το GPS το QSTARZ BT-Q818
Ευχαριστώ για κάθε προσπάθεια!
Δες εδώ:
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193952
και κυρίως το post 43.
Αν δεν σε ικανοποιεί η λύση μπορείς να κατεβάσεις τον φακελο voice που έχω δώσει σε προηγούμενο post σε αυτό το topic και να βάλεις τον φάκελο NEW η τον φάκελο Sapfo.
dimokritos
8 Φεβ. 2008, 16:56
Επανέρχομαι με νέα απορία!
Αφού εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα αντιγράφοντας το εκτελέσιμο cab μέσα στο programme files, το cab πρέπει να παραμείνει εκεί ή μπορώ να το κάνω cut->paste στην κάρτα μνήμης ή ακόμα και να το διαγράψω?
τα cab προγράμματα μπορείς να τα εγκαταστήσεις από οπουδήποτε και αν βρίσκονται στο τηλέφωνο. μετά το αρχείο μπορείς να το κάνεις ότι θέλεις. να το μεταφέρεις, να το σβήσεις..
andapo
8 Φεβ. 2008, 17:17
Σε όσους θέλουν να πάρουν αυτοκόλητο προστασίας για την οθόνη ΠΡΟΣΟΧΗ μην πάρετε το αυτοκόλητο απο htc. Το έβαλα και δεν κολάει καθόλου καλά με αποτέλεσμα να έχει συνέχεια φουσκάλες (ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ :lol:). Δεν είναι τα 8 ευρώ που έδωσα (αν είναι δυνατόν!!!) αλλά ότι δεν κάνει κιόλας. Εκτός αν δεν το έβαλα εγω καλά οπότε άκυρο (αλλά λογικά καλά το έβαλα).
Υγ. Δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με τις κλήσεις με εξαίρεση τις 2 πρώτες μέρες όπου μετά το έβαλα σε gsm (το έχω 2 μήνες).
dimokritos
8 Φεβ. 2008, 18:01
Σε όσους θέλουν να πάρουν αυτοκόλητο προστασίας για την οθόνη ΠΡΟΣΟΧΗ μην πάρετε το αυτοκόλητο απο htc. Το έβαλα και δεν κολάει καθόλου καλά με αποτέλεσμα να έχει συνέχεια φουσκάλες (ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ :lol:). Δεν είναι τα 8 ευρώ που έδωσα (αν είναι δυνατόν!!!) αλλά ότι δεν κάνει κιόλας. Εκτός αν δεν το έβαλα εγω καλά οπότε άκυρο (αλλά λογικά καλά το έβαλα).
στο ebay βρήκα προστασίες κομμένες ακριβώς για το κινητό μας όπως είναι η δικιά του και σε χαμιλές τιμές. έχει βέβαια και άλλες που είναι πανάκριβες οπότε προσοχή.
ακόμα δεν πήρα καμία για να ξέρω, η μανίσια ακόμα κρατεί..:)
Paralizer
8 Φεβ. 2008, 18:04
στο ebay βρήκα προστασίες κομμένες ακριβώς για το κινητό μας όπως είναι η δικιά του και σε χαμιλές τιμές. έχει βέβαια και άλλες που είναι πανάκριβες οπότε προσοχή.
Πως ακριβώς τις έψαξες τις θήκες; Θέλω να πω τι έγραψες στο search?
dimokritos
8 Φεβ. 2008, 18:15
Πως ακριβώς τις έψαξες τις θήκες; Θέλω να πω τι έγραψες στο search?
screen protector ks20
για αυτές έλεγα πρίν
http://cgi.ebay.co.uk/5-x-ClearTec-screen-protector-for-LG-Electronics-KS20_W0QQitemZ170192148372QQihZ007QQcategoryZ35194QQrdZ1QQss PageNameZWD1VQQtrksidZp1638.m118.l1247QQcmdZViewItem
andapo
8 Φεβ. 2008, 18:21
To έχεις ξαναπεί φίλε μου αλλά ο χαμένος δεν σε άκουσα. :(
mariaf
8 Φεβ. 2008, 18:22
Kserete pou mporw na brw cab gia to adobe reader?
dimokritos
8 Φεβ. 2008, 18:35
To έχεις ξαναπεί φίλε μου αλλά ο χαμένος δεν σε άκουσα. :(
πράγματι.. ούτε που το θυμόμουν :lol:
έλα μωρέ, δε πειράζει. φρόντισε τώρα να κάνεις τη σωστή αγορά :p. ελπίζω αυτές να κολλάνε πάντως.
dimokritos
8 Φεβ. 2008, 18:38
Kserete pou mporw na brw cab gia to adobe reader?
α μπράβο.. και λέω, τι εχω ξεχάσει να βάλω.. τι έχω ξεχάσει να βάλω... (μην απαντήσει κανέις σ' αυτό :p)
είναι free από την adobe http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2_mobile.html#pocketPC
σαν να είναι όμως λιγάκι μεγάλο...:worry: το έχει βάλει κανείς?
andapo
8 Φεβ. 2008, 18:50
α μπράβο.. και λέω, τι εχω ξεχάσει να βάλω.. τι έχω ξεχάσει να βάλω... (μην απαντήσει κανέις σ' αυτό :p)
είναι free από την adobe http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2_mobile.html#pocketPC
Αυτό είναι το exe dimokritos. To cab ήθελε η κοπέλα. Το exe γίνετε εγκατάσταση απο τον υπολογιστή.
Υγ. 8 ευρώ για ένα αυτοκόλητο!!!!! Ντροπή μου!!!! :lol:
nrawert
8 Φεβ. 2008, 19:20
Για .pdf αρχεια, πολύ πιο μικρό και γρήγορο είναι το foxit reader (οπως και η εκδοση desktop) > w*w.foxitsoftware.com.
Δεν εχω βρει οπως καποιο ικανοποιητικο (που να κανει reflow ή rewrap του κειμένου ωστε να μπορεις να διαβαζεις ενα αρχειο που εχει φτιαχτει γαι μεγαλη οθονη ή για εκτυπωση... :(
ronto13
8 Φεβ. 2008, 19:42
Hello everyone!
Φίλε dimokritos τo adobe acrobat reader το έχω στο κινητο μου και δουλεύει μια χαρά! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα..
Και μια ερώτηση: Το KDPowerMeters (υπάρχει μεσα στο site) το έχει δοκιμάσει κανεις?? Είναι ένα πολύ χρήσιμο προγραμματάκι για να έχεις μια ιδέα για το ύψος του λογαριασμού (υπολογίζει κοστος κλήσεων, sms, δωρεαν χρόνο ομιλίας κτλ..) αλλα σε εμένα δεν μετραει καθόλου τις εξερχόμενες κλήσεις.. :(
Αν δεν υπάρχει κάποια λύση ξέρετε κανένα παρόμοιο προγραμματάκι???
jonkon
8 Φεβ. 2008, 20:40
Ποιο κατεβαζεις? Το "English Pocket PC v2.0 13.5MB" ή το "English Pocket PC 2002 8.4MB"? :confused:
jonkon
8 Φεβ. 2008, 21:14
Resco explorer
Resco Audio Recorder
AE Button Plus
Photo Contacts Pro
eortologio gr
Handy Switcher
Νομίζω ότι το βρήκα :) Είναι μία εφαρμογή ονόματι " VITO VoiceDialer 4.05". Την καταβάζω από το μουλάρι και όταν την δοκιμάσω θα επανέλθω με εντυπώσεις.
Παιδιά βρήκα αυτό από το ipmart:
http://rapidshare.com/files/84192802/All_VITO.rar
Είναι όλες οι εφαρμογές της Vito για το 2008
MULTIMEDIA
Remote IR codes base
VITO AudioNotes
VITO AudioPlayer
VITO Metronome
VITO Remote
VITO RingtoneEditor
VITO SketchArtist
VITO SoundEditor
VITO SoundExplorer
COMMUNICATION
FunContact
VITO QuickContact
VITO Voice2Go
VITO VoiceDialer
GPS NAVIGATION
VITO ActiveTrace
VITO AstroNavigator II
VITO FindMe
VITO MapManager (desktop)
VITO Navigator II
VITO SmartMap .
VITO SmartNavigator
UTILITIES
GoodWin
VITO ButtonMapper
VITO MobileDownloader
VITO Oscilloscope
VITO ScreenCapture (desktop)
VITO TaskSwitcher
VITO ThemeEditor (desktop)
ZoomBoard
jonkon
8 Φεβ. 2008, 23:17
Νομίζω ότι το βρήκα :) Είναι μία εφαρμογή ονόματι " VITO VoiceDialer 4.05". Την καταβάζω από το μουλάρι και όταν την δοκιμάσω θα επανέλθω με εντυπώσεις.
Μόλις το εγκατέστησα :D και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλό. Αργεί λίγο να ανοίξει αλλά δεν νομίζω ότι αυτή η καθυστέρηση είναι αισθητή. Σε αυτή την φάση το έχω αντιστοιχήσει με το πλήκτρο του IE και φαίνεται ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ΒΤhandsfree για την φωνητική κλήση. Θα δω πως θα πάει και θα ενημερώσω για ότι νεότερο.
dimokritos
8 Φεβ. 2008, 23:52
Ποιο κατεβαζεις? Το "English Pocket PC v2.0 13.5MB" ή το "English Pocket PC 2002 8.4MB"? :confused:
το v2.0 των 13.5mb. το δοκιμασα και λειτουργεί μια χαρα. thx ronto13 :happy:
DJ_TEO
9 Φεβ. 2008, 08:58
Υπαρχει δυνατοτητα χρησης της καμερας απο το msn των windows για video-κληση?
cicilianos
9 Φεβ. 2008, 11:08
Γιατι,υπαρχει δυνατοτητα βιντεοκλησης?
DJ_TEO
9 Φεβ. 2008, 11:15
Γιατι,υπαρχει δυνατοτητα βιντεοκλησης?
Δεν υποστηριζει γενικως κληση video το τηλεφωνο ουτε μεσω δικτυου 3G?
yannisg
9 Φεβ. 2008, 11:31
Υποστηρίζει
cicilianos
9 Φεβ. 2008, 11:31
Ωπα ωπα......παρτο αλλιως:lol::lol::lol:
Μιλαμε για το MSN!Το τηλεφωνο βεβαιως και υποστηριζει τις βιντεοκλησεις!Αλλα δεν νομιζω να το κανει το ΜΣΝ!
cicilianos
9 Φεβ. 2008, 11:32
ΥΠΑΡΧΕΙ
Τι ενοεις υπαρχει?
Selespeed
9 Φεβ. 2008, 11:33
Γιατί την έχει ρε παιδιά την εσωτερική κάμερα; Για να βλέπουμε τη φατσα μας;
Χωρίς να το έχω δοκιμάσει, θεωρώ αδιανόητο να μην κάνει βιντεοκλήσεις...
Για το msn δεν ξέρω.
narcotic
9 Φεβ. 2008, 11:38
http://www.myphone.gr/devices/preview-310.html
"Το KS20 διαθέτει και μια δεύτερη ψηφιακή κάμερα στην εμπρόσθια επιφάνειά του, η οποία όπως γίνεται αντιληπτό, χρησιμοποιείται για τη διευκόλυνση των βίντεο-κλήσεων."
Epishw, eimai 99% sigouros pws yparxei efarmogh gia windows mobile pou epitrepei na xrhsimopoieis to kinhto gia kamera sto msn. 8a psaksw ligo kai 8a epanel8w..
Edit: To vrhka molis twra
hxxp://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=65&t=24946&hilit=mobiola#
phgainete sto post #9, ekei 8a vreite oti 8a xreiasteite
Edit2: Sta parakatw post lene pws de doulevei, egw den to dokimasa akomh. Opoios 8elei to dokimazei kai mas enhmerwnei..
DJ_TEO
9 Φεβ. 2008, 11:50
http://www.myphone.gr/devices/preview-310.html
"Το KS20 διαθέτει και μια δεύτερη ψηφιακή κάμερα στην εμπρόσθια επιφάνειά του, η οποία όπως γίνεται αντιληπτό, χρησιμοποιείται για τη διευκόλυνση των βίντεο-κλήσεων."
Epishw, eimai 99% sigouros pws yparxei efarmogh gia windows mobile pou epitrepei na xrhsimopoieis to kinhto gia kamera sto msn. 8a psaksw ligo kai 8a epanel8w..
Edit: To vrhka molis twra
hxxp://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=65&t=24946&hilit=mobiola#
phgainete sto post #9, ekei 8a vreite oti 8a xreiasteite
Edit2: Sta parakatw post lene pws de doulevei, egw den to dokimasa akomh. Opoios 8elei to dokimazei kai mas enhmerwnei..
Δεν αναφερομαι σε symbian λειτουργικα αλλα ουτε και στην μετροπη του κινητου σε webcam για χρηση σε αλλο υπολογιστη αλλα στο αν υπαρχει δυνατοτητα το τηλεφωνο αυτονομα μεσω μια συνδεσης wifi να πραγματοποιει με την εφαρμογη MSN των Win Mobile κληση βιντεο.
cicilianos
9 Φεβ. 2008, 11:51
Δεν βγαινει ακρη ρε ****το μου!Καλο θα ηταν να μπορουσαμε να κανουμε βιντεο-κληση μεσω ΜΣΝ!
Αν καποιος ξερει κατι ας το αναφερει!
andapo
9 Φεβ. 2008, 12:29
Ρε παιδιά έχει βάλει κανένας το PointUI. Το ξέρω ότι δεν δουλεύει σε εμάς αλλά τωρα δεν μπορώ να το κάνω unistall. Ξέρει κανείς τίποτα?
cicilianos
9 Φεβ. 2008, 12:31
Εγω δεν ξερω τι ειναι ΚΑΝ!
andapo
9 Φεβ. 2008, 12:43
Εγω δεν ξερω τι ειναι ΚΑΝ!
To είχε πει ο nstamoul κάποια στιγμή. Είναι ένα απίστευτο user Interface το οποίο όμως χρησιμοποιεί direct draw και συνεπώς δεν λειτουργεί σε εμάς. Το θέμα είναι ότι και στο unistall το χρησιμοποιεί και δεν μπορείς να το αφαιρέσεις!!!! ΚΑΛΟ Ε?
jonkon
9 Φεβ. 2008, 13:37
το v2.0 των 13.5mb. το δοκιμασα και λειτουργεί μια χαρα. thx ronto13 :happy:
:thanks: Dimoktitos
sotosbolos
9 Φεβ. 2008, 14:18
Παιδιά καλησμέρα. Προχθές πηρα το κινητό και ειμαι πολυ ικανοποιημένος. Αν και ειμαι άσχετος με τα windows mobile σιγά σιγά τα καταφέρνω...Θα ήθελα να σας κάνω 2 ερωτήσεις.
1 θέλω να μειώσω την κατανάλωση της μπαταρίας και όταν βάζω επιλογή αδράνειας μετα απο 2 λεπτά, το κινητό δεν δέχεται κλήσεις. Ξέρετε κανένα τρόπο καλύτερο ή δεν κάνω κάτι σωστα???
Επίσηςθα ήθελα να μου προτείνετε και ένα καλό keyboard και άλλα προγράμματα, αν μπορείτε γράψτε και το link. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
nstamoul
9 Φεβ. 2008, 14:19
Ρε παιδιά έχει βάλει κανένας το PointUI. Το ξέρω ότι δεν δουλεύει σε εμάς αλλά τωρα δεν μπορώ να το κάνω unistall. Ξέρει κανείς τίποτα?
Εγώ έκανα 4 πράγματα:
Απεγκατάσταση από την προσθαφαίρεση
Διαγραφή τον κατάλογο του από τα program files
Διαγραφή των συντομεύσεων του από το windows/start menu
Διαγραφή των καταλόγων του από τη registry μετά από αναζήτηση
Και τέλος.
andapo
9 Φεβ. 2008, 14:22
Εγώ έκανα 4 πράγματα:
Απεγκατάσταση από την προσθαφαίρεση
Διαγραφή τον κατάλογο του από τα program files
Διαγραφή των συντομεύσεων του από το windows/start menu
Διαγραφή των καταλόγων του από τη registry μετά από αναζήτηση
Και τέλος.
Αυτά είχα και εγώ στο μυαλό μου φίλε μου αλλα έλεγα μήπως υπάρχει τίποτα καλύτερο. Απο ότι είδα είχες κάνει τη ερώτηση και στο forum τους και μέχρι και τώρα κανείς δεν απάντησε. Σε ευχαριστώ πάντως.
Αχετο αλλά το αυτοκόλητο προστασίας για την οθόνη απο το htc σήμερα είναι πολύ καλύτερο. Μάλλον με την χρήση κάνει καλύτερη επαφή με την οθόνη πλέον.
Selespeed
9 Φεβ. 2008, 14:38
Αχετο αλλά το αυτοκόλητο προστασίας για την οθόνη απο το htc σήμερα είναι πολύ καλύτερο. Μάλλον με την χρήση κάνει καλύτερη επαφή με την οθόνη πλέον.
Και δεν έχει την αίσθηση γκαζόζας με τις μπουρμπουλήθρες; :p:D
dimokritos
9 Φεβ. 2008, 14:41
Παιδιά καλησμέρα. Προχθές πηρα το κινητό και ειμαι πολυ ικανοποιημένος. Αν και ειμαι άσχετος με τα windows mobile σιγά σιγά τα καταφέρνω...Θα ήθελα να σας κάνω 2 ερωτήσεις.
1 θέλω να μειώσω την κατανάλωση της μπαταρίας και όταν βάζω επιλογή αδράνειας μετα απο 2 λεπτά, το κινητό δεν δέχεται κλήσεις. Ξέρετε κανένα τρόπο καλύτερο ή δεν κάνω κάτι σωστα???
Επίσηςθα ήθελα να μου προτείνετε και ένα καλό keyboard και άλλα προγράμματα, αν μπορείτε γράψτε και το link. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
μήπως δυστυχώς θα πρέπει να περάσεις απο το service? σε πολλούς έχει το κινητό μας bugs, αλλά σε κανέναν δεν έτυχε να μην δέχεται κλήσεις. φρόντισε το τώρα που είναι αρχή ακόμα. ελπίζω να μην έχεις χάσει την άμεση αντικατάσταση.
για πληκτρολόγιο προτείνω το resco 5. όσο για προγράμματα, αν ανατρέξεις λίγες σελίδες πίσω θα βρείς αρκετά και ότι σου αρέσει βάζεις.
sotosbolos
9 Φεβ. 2008, 14:50
Εσυ δηλαδή για εξοικονόμηση ενέργειας πατάς το κουμπί στο πλάι και αν και σβήνει η οθόνη δέχεσαι κλήσεις?
andapo
9 Φεβ. 2008, 14:58
Εσυ δηλαδή για εξοικονόμηση ενέργειας πατάς το κουμπί στο πλάι και αν και σβήνει η οθόνη δέχεσαι κλήσεις?
Όλοι μας νομιζω!
andapo
9 Φεβ. 2008, 15:02
Και δεν έχει την αίσθηση γκαζόζας με τις μπουρμπουλήθρες; :p:D
Selespeed έγραψες πάλι!!! Το νησάκι με τον καθαρό αέρα σου κάνει καλό μου φαίνετε. :) Όχι δεν την έχει. Κάτι ψίλά αλλά πολύ καλύτερα απο χθες που την έβαλα. Επίσης (δεν είχα τίποτα πριν το αυτοκόλητο) το touch μου φαίνετε καλύτερο. Αν θυμάστε κάποια στιγμή που είχα πει ότι το htc touch είχε καλύτερη οθόνη είχε να κάνει και με το ότι στο touch την οθόνη την ένιωθες σκληρή σε αντίθεση με το δικό μας που το touch του είναι μαλακό. Με το αυτοκόλητο έχει σκληρήνει και αυτό και μου φαίνετε καλύτερο. :):D
sotosbolos
9 Φεβ. 2008, 15:05
Όλοι μας νομιζω!
Ολοι σας ναι εγώ όμως όχι...Όταν το πατάω ναι μεν σβήνει, αλλά οταν με καλούν λέει οτι είναι εκτός δικτύου.Ξέρεις τι μπορεί να συμβαίνει?Μήπως είναι κάποια ρύθμιση στις επιλογές???
dimokritos
9 Φεβ. 2008, 15:08
Ολοι σας ναι εγώ όμως όχι...Όταν το πατάω ναι μεν σβήνει, αλλά οταν με καλούν λέει οτι είναι εκτός δικτύου.Ξέρεις τι μπορεί να συμβαίνει?Μήπως είναι κάποια ρύθμιση στις επιλογές???
ρε μπας και το πατάς λίγη ώρα παραπάνω και σβήνει τελείως?? sorry κιολας αλλα μου φαίνεται αδιαναόητο. γρήγορα στο service.
andapo
9 Φεβ. 2008, 15:13
Κάτσε μισό λεπτό για να μη λέμε και άκυρα. Όταν λες το πατάς εννοείς μία φορά η παρατεταμένα. Αν εννοείς μία φορα κα δεν δέχεσαι κλήσεις τότε μου φαίνετε παράλογο και κάτι γίνετε. Αν απο την άλλη εννοείς παρατεταμένα, τότε λογικά δεν δέχεσαι κλήσεις γιατί το κινητό είναι κλειστό. Αν και χλωμό νομίζω να εννοείς το δεύτερο.
sotosbolos
9 Φεβ. 2008, 15:15
Ασφαλώς και δεν το εννοώ...Δεν το καταλαβαίνω...Προτείνεις κάτι?
andapo
9 Φεβ. 2008, 15:26
Ασφαλώς και δεν το εννοώ...Δεν το καταλαβαίνω...Προτείνεις κάτι?
Τότε πραγματικά δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει και δεν μπορώ να βρω και καμμιά ρύθμιση που να προκαλεί κάτι τέτοιο. Δες και κάτι τελευταίο. Όταν έχεις πατήσει το κουμπί του on/off και είναι σβηστή η οθόνη, όταν το ξαναπατάς και ανοίγει στο today screen (είναι το πρώτο που βλέπεις όταν το ανοίγεις) βλέπεις το vodafone gr? Αν ναι, δεν ξέρω τι μπορεί να είναι και μόνα για bug μου μοιάζει.
cicilianos
9 Φεβ. 2008, 15:32
Τότε πραγματικά δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει και δεν μπορώ να βρω και καμμιά ρύθμιση που να προκαλεί κάτι τέτοιο. Δες και κάτι τελευταίο. Όταν έχεις πατήσει το κουμπί του on/off και είναι σβηστή η οθόνη, όταν το ξαναπατάς και ανοίγει στο today screen (είναι το πρώτο που βλέπεις όταν το ανοίγεις) βλέπεις το vodafone gr? Αν ναι, δεν ξέρω τι μπορεί να είναι και μόνα για bug μου μοιάζει.
Εμενα παλι ειτε πατησω ειτε οχι....πεφτει σε μαυρο σκοταδι!Το ιδιο πραγμα γινεται.......πως θα μπορουσα να το σταματησω?:wacko:
andapo
9 Φεβ. 2008, 15:37
Εμενα παλι ειτε πατησω ειτε οχι....πεφτει σε μαυρο σκοταδι!Το ιδιο πραγμα γινεται.......πως θα μπορουσα να το σταματησω?:wacko:
Nαι. Ρυθμίσεις/Ισχύς/Για προχωρημένους και βγάλε το "Απενεργοποίηση συσκευης εαν δεν έχει χρησιμοποιηθεί για". Γνώμη μου βέβαια είναι να μην το κάνεις γιατί θα σου τρώει πολύ μπαταρία.
sotosbolos
9 Φεβ. 2008, 15:37
Οχι δεν εμφανίζεται το μενού της vidafone απ'ευθείας στο today screen μπαίνει...με βλέπω να τους τα ψάλλω δευτέρα πρωί πρωί...
cicilianos
9 Φεβ. 2008, 15:42
Nαι. Ρυθμίσεις/Ισχύς/Για προχωρημένους και βγάλε το "Απενεργοποίηση συσκευης εαν δεν έχει χρησιμοποιηθεί για". Γνώμη μου βέβαια είναι να μην το κάνεις γιατί θα σου τρώει πολύ μπαταρία.
Αυτος ομως πρεπει να ειναι και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τροπος να μπορεσω να κανω να λειτουργησει σωστα το s2u....ετσι δεν ειναι?
dimokritos
9 Φεβ. 2008, 15:43
Οχι δεν εμφανίζεται το μενού της vidafone απ'ευθείας στο today screen μπαίνει...με βλέπω να τους τα ψάλλω δευτέρα πρωί πρωί...
αν δεν έχεις μιλήσει πάνω απο 10 λεπτά, και έχεις φυσικά όλα τα περιεχόμενα του κουτιού, μπορείς να απαιτήσεις άμεση αντικατάσταση συσκευής με ολοκαίνουριο.
andapo
9 Φεβ. 2008, 15:48
Αυτος ομως πρεπει να ειναι και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τροπος να μπορεσω να κανω να λειτουργησει σωστα το s2u....ετσι δεν ειναι?
Γιατί το λες αυτό???
cicilianos
9 Φεβ. 2008, 15:48
αν δεν έχεις μιλήσει πάνω απο 10 λεπτά, και έχεις φυσικά όλα τα περιεχόμενα του κουτιού, μπορείς να απαιτήσεις άμεση αντικατάσταση συσκευής με ολοκαίνουριο.
Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω...πως στο καλο καταφέρνουν να φτιαχνουν μερικα ΤΕΛΕΙΑ και αλλα με τοσα ΜΑΓΚΣ (ΜΠΑΝΥ):lol::lol::lol:
cicilianos
9 Φεβ. 2008, 15:49
Γιατί το λες αυτό???
Για το προβλημα που σου ειχα πει πριν καμια εβδομαδα......οτι δεν κλειδωνει αν δεν κλεισει η οθονη...κτλπ...:wacko:
andapo
9 Φεβ. 2008, 15:49
Δεν κατάλαβες. Δεν είπα ότι πρέπει να εμφανίζετε το menu της vodafone. Είπα να βλέπεις στο today το vodafone gr η το εμφανίζει πιο μετά...
sx1vg18
9 Φεβ. 2008, 15:51
Εχω μια απορια..γνωριζετε αν υπαρχει προγραμμα που να κανει το ραδιο πιο...fancy ; Μπορειτε επισης να προτεινετε καποιο καλο παιχνιδι που διαθετετε ;
andapo
9 Φεβ. 2008, 16:00
Για το προβλημα που σου ειχα πει πριν καμια εβδομαδα......οτι δεν κλειδωνει αν δεν κλεισει η οθονη...κτλπ...:wacko:
To s2u pro κλειδώνει όταν το backlight κλείσει, όχι η οθόνη. :confused: Noμίζω ότι το ίδιo ισχύει και για το s2s2
Αν θες πες και τίποτα παραπάνω γιατί μια βδομάδα που να θυμάμαι... :wacko:
cicilianos
9 Φεβ. 2008, 16:03
To s2u pro κλειδώνει όταν το backlight κλείσει, όχι η οθόνη. :confused:
Αν θες πες και τίποτα παραπάνω γιατί μια βδομάδα που να θυμάμαι... :wacko:
Παω να κανω αυτο που ειπες και αν ειναι σου το αναφερω παλι:)
Βασικα με κουρασε και το εβγαλα....αν ειναι τωρα το βαζω παλι και βλεπουμε...
jonkon
9 Φεβ. 2008, 19:09
Βρήκα αυτό το προγραμματακι:
"Softkeys Control Panel Applet" (http://www.dotfred.net/SoftkeyAppletEx.htm)
Πολύ βολικό για να αλλάζετε την λειτουργία και για επανεφέρετε τις αρχικές ρυθμίσεις (κάτι που μου χρειάστηκε) των soft keys, χωρις να χειάζεται να μπείτε στην registry και να κάνετε αλλαγές.
sotosbolos
9 Φεβ. 2008, 22:34
paidia kalispera, mipws kserete kanena programmataki pou na sxediazeis sto kinito kai na fainetai kai ston pc? steilte kai to link an to exete. thanks!
dimokritos
10 Φεβ. 2008, 11:16
paidia kalispera, mipws kserete kanena programmataki pou na sxediazeis sto kinito kai na fainetai kai ston pc? steilte kai to link an to exete. thanks!
και μένα θα με ενδιέφερε πολύ κάτι τέτοιο.. :)
ncrawler
10 Φεβ. 2008, 11:16
Υπαρχει ενας περιορισμος με το WiFi η εμενα μου φαινεται?
Στην αρχη ειχα το γνωστο προβλημα με το vodafone web δηλαδη οταν συνδεομουν μεσω wifi το κινητο συνδεοταν και με GPRS με αποτελεσμα να χρεωνομαι
Εβαλα κ εγω το NODATA που προτεινε ενας φιλος εδω και το προβλημα με το GPRS λυθηκε.
Ξαφνικα εδω και τρεις ημερες δεν μπορω με τιποτα να συνδεθω σε WIFI hotspot. Ενω βρισκει κανονικα συνδεεται οταν ανοιγεις τον explorer μου πεταει μηνυμα οτι η συνδεση δεν ειναι δυνατη με τις τρεχουσες ρυθμισεις.
Καμια ιδεα?
scandal_dj
10 Φεβ. 2008, 12:07
παιδια νομιζω οτι βρηκα ενα καινουργιο bug αν ειναι τελικα bug.:ninja::mad::(
χτες μετα απο πολυ καιρο ανοιξα το radio μαζι με αυτο ανοιξε αυτοματα και το bluetooth αν σβησω το bluetooth σβηνει και το radio καμια ιδεα.?
paolon
10 Φεβ. 2008, 15:14
paidia kalhspera ,exoun perasei arketa ppc apo ta xeria moy.prin 5 hmeres meta apo epidotisi apekthsa kai to lg.einai arketa mikro gia ppc,to wifi poy exei einai tromero kamia sxesh me htc.pame sta arnhtika exei problhmata sumbatikothtas sxedon me olla ta programata plohghshs,kai edo to problhma einai ths lg.ena allo einai oti epeksergastis para oti einai sta 400 me wm6 einai arketa pio argos akoma kai apo to htc p3300 otan fora wm 2006.olla ayta mporoun na lythoun me new rom
sotosbolos
10 Φεβ. 2008, 15:20
nos7nos
10 Φεβ. 2008, 17:58
Καλησπέρα!...
Από την Παρασκευή είμαι και εγώ κάτοχος της συσκευής και θέλω να σημειώσω κάποια πράγματα. Όσον αφορά την χρήση WiFi για την πλοήγηση στο internet, η διαδικασία μου φάνηκε σχετικά απλή. Αρχικά όπως είχε αναφέρει και κάποιος άλλος σε προηγούμενο post αλλάζουμε τις συνδέσεις vodafone web και vf live με κάποιες καινούργιες δικές μας, οι οποίες θα είναι κενές. Το θέμα τώρα ειναι το WiFi. Μπορεί να γίνεται κανονικά η σύνδεση με το router αλλά αυτό δεν πάει να πει πως είναι ρυθμισμένο για συνδεση στο internet. Αρχικά θα υπάρχει τοπική σύνδεση, που στην ουσία ειναι μια πίπα και μισή! Πρέπει να σετάρουμε το WiFi οπότε πάμε στις ρυθμίσεις. Η σύνδεση πρέπει να είναι με "internet" σαν επιλογή. Επίσης πάμε στους προσαρμογείς και επιλεγουμε το samsung2700S WiFi Adapter και επιλέγουμε να παίρνει διεύθυνση IP από το διακομιστή. Θα ήταν καλό να βάλουμε και καρφωτές DNS που για ΟΤΕ - ΟΤΕΝΕΤ ειναι:195.170.0.1 και εναλ. 195.170.2.2 (σημείωση για την Αττική, αν δεν τις ξέρετε τις βλέπετε από το interface του router)
Από κει και πέρα πιθανόν κάποιοι να χρειαστούν να κάνουν port forward στο router γιατί μερικά μπορεί να μην δίνουν access στην πόρτα 80 που αφορα την συνδεση www. Δεν χρησιμοποιώ το NODATA και μπαίνω κανονικά και στο προεγκατεστημένο messenger χωρίς κανένα πρόβλημα. Όταν βγάζω το WiFi δεν μπαινει πουθενά, ούτε messenger, ούτε στον internet explorer! Παρακολουθώ από την αρχή το φόρουμ, αλλά ετσί τεράστιο που έγινε αν έκανα κάποια επανάληψη...sorry!! Κατά τ'άλλα θεωρώ το ks20 ένα πολύ καλό ppc (το 1ο μου) για τα 400 ευρώ του...
efkarjr
10 Φεβ. 2008, 18:17
Σημαντικό:
Αν διαβάζω καλά και καταλαβαίνω σωστά, σε γαλλικό φόρουμ που συζητούν σχετικά με το πρόβλημα του μικροφώνου μιλάν για ένα αρχείο btd.dll μέσα στο φάκελο Windows του KS20. Αν το αρχείο αυτό υπάρχει δημιουργούνται τα προβλήματα.
Αν δεν υπάρχει δεν έχεις προβλήματα με το μικρόφωνο.
Μπορείτε να το ελέγξετε όσοι αντιμετωπίζετε αλλά και δεν αντιμετωπίζετε προβλήματα και να επιβεβαιώσετε τα παραπάνω;
Με κάθε επιφύλαξη...
nos7nos
10 Φεβ. 2008, 18:32
Δεν το έχω το αρχείο και το κινητό δουλεύει άψογα πάντως. Μάλιστα στο σπίτι μου το δίκτυο 3G είναι οριακό και πολλές φορές γυρνάει σε gsm. Όσον αφορά πάντως την ομιλία ούτε το παραμικρό πρόβλημα δεν έχει παρουσιάσει!...δεν ξέρω αν το αρχείο αυτό ευθύνεται ή αν έχς πάρει νέα παρτίδα κινητού.
andapo
10 Φεβ. 2008, 19:17
Σημαντικό:
Αν διαβάζω καλά και καταλαβαίνω σωστά, σε γαλλικό φόρουμ που συζητούν σχετικά με το πρόβλημα του μικροφώνου μιλάν για ένα αρχείο btd.dll μέσα στο φάκελο Windows του KS20. Αν το αρχείο αυτό υπάρχει δημιουργούνται τα προβλήματα.
Μπορείτε να το ελέγξετε όσοι αντιμετωπίζετε αλλά και δεν αντιμετωπίζετε προβλήματα και να επιβεβαιώσετε τα παραπάνω;
Με κάθε επιφύλαξη...
Για γράψε link απο το forum για να το δούμε και εμείς. Δεν έχω το πρόβλημα αλλά καλό είναι να μαθαίνουμε. Oύτε εγώ έχω κανένα τέτοιο αρχείο. Παρόμοιο ναι αλλά ίδιο όχι.
potfot
10 Φεβ. 2008, 19:33
Σημαντικό:
Με κάθε επιφύλαξη...
Το πρόβλημα με το μικρόφωνο μου το παρουσιάζει πολύ συχνά, έβαλα spd shell επίσης έβαλα την απενεργοποίηση συσκευής στα 5 λεπτά αλλά καμία βελτίωση. Αρχείο btd.dll δεν υπάρχει στον κατάλογο των windows. Το πήγε κανένας στο service της LG; Την συσκευή την πήρα περίπου 20 Δεκεμβρίου, μήπως ήταν από τις πρώτες παρτίδες και είχαν πρόβλημα;
potfot
10 Φεβ. 2008, 21:01
Το πήρε ο φίλος σου από την LG;
giankyr
10 Φεβ. 2008, 21:49
Ψήνεται κανείς για Bluetooth GPS Reciever? :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2232917
efkarjr
10 Φεβ. 2008, 22:47
Για γράψε link απο το forum για να το δούμε και εμείς. Δεν έχω το πρόβλημα αλλά καλό είναι να μαθαίνουμε. Oύτε εγώ έχω κανένα τέτοιο αρχείο. Παρόμοιο ναι αλλά ίδιο όχι.
http://www.forummobiles.com/index.php?showtopic=151191&st=165
Selespeed
10 Φεβ. 2008, 23:39
Το πρόβλημα με το μικρόφωνο μου το παρουσιάζει πολύ συχνά, έβαλα spd shell επίσης έβαλα την απενεργοποίηση συσκευής στα 5 λεπτά αλλά καμία βελτίωση. Αρχείο btd.dll δεν υπάρχει στον κατάλογο των windows. Το πήγε κανένας στο service της LG; Την συσκευή την πήρα περίπου 20 Δεκεμβρίου, μήπως ήταν από τις πρώτες παρτίδες και είχαν πρόβλημα;
To δικό μου το πήρα λίγο πριν από εσένα και δε μου έχει κάνει πρόβλημα. Βέβαια παίζει από την πρώτη στιγμή σε gsm επειδή στην πόλη μου δεν πιάνει 3G(νομίζω...:)).
Οσο για το αρχείο btd.dll, δεν το έχω (μόνο τα btdialer.dll και btdrt.dll).
andapo
11 Φεβ. 2008, 01:12
H μετάφραση στα αγγλικά (στο περίπου) για τι btd.dll απο το forum που λέει ο φίλος μας. Εμένα δεν μου λέει κάτι σοβαρό. Τώρα αν εσείς βλέπετε κάτι πείτε το. Mάλιστα μας αναφέρουν ότι σαν λύση δύνουμε την χρήση του spb mobile shell :)
Τhe question
No, I think I had a service return, but I did not btd.dll file in the Windows directory (and I do a search, I did not tout court), even with the "Show all files" ...
What does this file btd.dll?
And the response
2 Roma ago V10b, with this file, the other without
You should not have cut more micro normally
Btd.dll used for Bluetooth PAN internet connection sharing
sotosbolos
11 Φεβ. 2008, 01:25
paidia epeigon....den iksera gia to provlima me to mikrofwno... molis girisaspiti kai apo to apogeuma exw afto akriws to provlima. ite me kaloun ite kalw egw kapoia stigmi stin sinomilia den me akoun...ti na kanw?????? to kinito to exw mono 3 meres!!!!
cicilianos
11 Φεβ. 2008, 01:37
Το πήρε ο φίλος σου από την LG;
Oxi akoma...tou eipan to gnwsto(se 10 meres).Alla den to blepw to thl oute se 20 sta xeria tou!:mad:
sotosbolos
11 Φεβ. 2008, 02:11
paidia epeigon....den iksera gia to provlima me to mikrofwno... molis girisaspiti kai apo to apogeuma exw afto akriws to provlima. ite me kaloun ite kalw egw kapoia stigmi stin sinomilia den me akoun...ti na kanw?????? to kinito to exw mono 3 meres!!!!
puzzle21
11 Φεβ. 2008, 08:48
Περνα το spb mobile shell..
Οι περισσοτεροι ετσι λυσαμε το προβλημα..Δυστυχως δεν υπαρχει αλλη λυση μεχρι να δουμε κανα update απο lg..
hasanagas
11 Φεβ. 2008, 09:05
Kalhmera se olous.. Eimai kai egw katoxos enos LG KS20 apo 7 Ianouariou kai mou exei parousiastei kai emena to problhma me to mikrofwno kai malista para polu entona. Yparxoun dhladh fores pou to kanei poly syxna, sxedon se ka8e thlefwnhma. Exw dokimasei ta e3hs:
1. Hard reset
2. Egkatastash toy spb mobile shell
3. Xrhsh bluetooth hands free
4. Monimh allagh se gsm (den pianei 3g edw pou briskomai)
5. Apenergopoihsh ths automaths epiloghs diktuoy
Den exei doulepsei tipota kai to problhma sunexizei na yparxei kai einai poly enoxlhtiko.
Alla problhmata poy exw antimetwpisei me to thl auto einai:
1. H mpataria 3efortizetai polu grhgora merikes fores. Meta apo hard reset kapoies stigmes ftiaxnei alla sto epomeno hard reset mporei na parousiastei 3ana!
2. Otan eixa balei to spb mobile shell merikes fores mou kolouse ta hardware keys apanthshs/aporripshs
3. Genikotera ligo argo, kai arketa kolhmatakia
Proswpikh mou apopsh meta apo sxedon 1 mhna xrhshs einai oti san thlefwno den einai ka8olou ikanopoihtiko (pragmata autonohta gia ena thlefwno apousiazoun), enw kai san pda enw 8a mporouse na einai polu kalo, usterei logw apokrishs kai kollhmatwn..
Nomizw oti ola ta problhmata einai kata bash 8emata software kai mporoyn na dior8w8oun me kapoio firmware update...
En anamonh gia na doume ti mellei genes8ai me to problhma toy mikrofwnou pou 8ewrw to basikotero auth th stigmh...
Filika
andapo
11 Φεβ. 2008, 11:15
Pigaine gia antikatastasi. Exeis dikaiwma mesa se 7 meres na kaneis antikatastasi. Nomizw an then exeis milisei panw apo 10 lepta. An exeis milisei parapanw, kane hard reset kai o theos voithos na min to paroun xampari.
efkarjr
11 Φεβ. 2008, 11:18
H μετάφραση στα αγγλικά (στο περίπου) για τι btd.dll απο το forum που λέει ο φίλος μας. Εμένα δεν μου λέει κάτι σοβαρό. Τώρα αν εσείς βλέπετε κάτι πείτε το. Mάλιστα μας αναφέρουν ότι σαν λύση δύνουμε την χρήση του spb mobile shell :)
Συγγνώμη φίλε μου, η μετάφραση σου είναι... λάθος.
Μάλιστα αν διαβάσεις λίγα ποστ πριν και 1-2 μετά λένε ότι μετ ο spb shell δεν είδαν καμία διαφορά.
Αυτός που τους είπε το spb shell σε εκείνο το φόρυμ, εγώ ήμουν! Το μετέφερα από εδώ.
andapo
11 Φεβ. 2008, 11:22
Συγγνώμη φίλε μου, η μετάφραση σου είναι... λάθος.
Μάλιστα αν διαβάσεις λίγα ποστ πριν και 1-2 μετά λένε ότι μετ ο spb shell δεν είδαν καμία διαφορά.
Αυτός που τους είπε το spb shell σε εκείνο το φόρυμ, εγώ ήμουν! Το μετέφερα από εδώ.
Και πολύ καλα έκανες για το spb. Απο google είναι η μετάφραση. Αν μπορείς, πες μας τι ακριβώς παίζει με αυτό το αρχείο.
athanaso77
11 Φεβ. 2008, 11:25
Pigaine gia antikatastasi. Exeis dikaiwma mesa se 7 meres na kaneis antikatastasi. Nomizw an then exeis milisei panw apo 10 lepta. An exeis milisei parapanw, kane hard reset kai o theos voithos na min to paroun xampari.
Stis WM syskeves meta apo hard reset den midenizetai o xronos omilias.
andapo
11 Φεβ. 2008, 11:26
Stis WM syskeves meta apo hard reset den midenizetai o xronos omilias.
Το ειχε πει ο visitor κάποια στίγμη αλλά δεν ήταν και σίγουρο (γι' αυτό το "και ο Θεός βοηθός")
tasos9791
11 Φεβ. 2008, 11:29
Δες εδώ:
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193952
και κυρίως το post 43.
Αν δεν σε ικανοποιεί η λύση μπορείς να κατεβάσεις τον φακελο voice που έχω δώσει σε προηγούμενο post σε αυτό το topic και να βάλεις τον φάκελο NEW η τον φάκελο Sapfo.
andapo ευχαριστώ για την απάντηση και συνεχίζω με νέο πρόβλημα..
Όταν ξεκινάω το script πάει να ανοίξει το Bluetooth και μου βγάζει μήνυμα με “αράβικη” γραμματοσειρά και με πετάει έξω ...(νομίζω δεν μου αναγνωρίζει τα ελληνικά μηνύματα που έχει μέσα το start_destinator.mscr)
Αν το έχω ενεργοποιημένο το Bluetooth τότε πάει να ξεκινήσει τον media player και μου λέει ότι δεν μπορεί να βρει το συγκεκριμένο path \My Documents…
Μήπως παίζει κάτι με την έκδοση του mortscipt 4.1 ? εσύ ποια έκδοση έχεις και σου δουλεύει? Και κάτι άλλο..από τον φάκελο mortscipt ποιο αρχείο κάνεις εγκατάσταση?(έχει μέσα πολλά αρχεία *.exe και *.cab κτλ.)
Για αρχείο script έχω το start_destinator.mscr που αν θυμάμαι καλά είναι το ποιο ενημερωμένο.. μήπως υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις με το ίδιο όνομα αρχείου??
Και αν ναι θα μπορούσες να μου πεις ποιο είναι το σωστό.
andapo
11 Φεβ. 2008, 11:37
andapo ευχαριστώ για την απάντηση και συνεχίζω με νέο πρόβλημα..
Όταν ξεκινάω το script πάει να ανοίξει το Bluetooth και μου βγάζει μήνυμα με “αράβικη” γραμματοσειρά και με πετάει έξω ...(νομίζω δεν μου αναγνωρίζει τα ελληνικά μηνύματα που έχει μέσα το start_destinator.mscr)
Αν το έχω ενεργοποιημένο το Bluetooth τότε πάει να ξεκινήσει τον media player και μου λέει ότι δεν μπορεί να βρει το συγκεκριμένο path \My Documents…
Μήπως παίζει κάτι με την έκδοση του mortscipt 4.1 ? εσύ ποια έκδοση έχεις και σου δουλεύει? Και κάτι άλλο..από τον φάκελο mortscipt ποιο αρχείο κάνεις εγκατάσταση?(έχει μέσα πολλά αρχεία *.exe και *.cab κτλ.)
Για αρχείο script έχω το start_destinator.mscr που αν θυμάμαι καλά είναι το ποιο ενημερωμένο.. μήπως υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις με το ίδιο όνομα αρχείου??
Και αν ναι θα μπορούσες να μου πεις ποιο είναι το σωστό.
Apo to topic pou sou edwsa gia tis odigies katevase to teleutaio arxeio pou exw anevasei sto rapidshare. Egkatastasi kaneis to cab an to exeis kanei copy sto lg alliws to exe apo ton uplogisti sou. Then sou douleuei kala giati ta path den einai stimena gia to diko sou lg. Anoixe to script me to notepad kai allaxe ta path tou destinator kai tou dummy.mp3 sumfwna me tin topothesia pou esu ta exeis valei. Gia ta aravika twra den xerw ti mporei na einai alla mporeis apla na metafraseis to munima (pali sto notepad) sta agglika kai logika tha eisai ok.
visitor
11 Φεβ. 2008, 12:46
Το ειχε πει ο visitor κάποια στίγμη αλλά δεν ήταν και σίγουρο (γι' αυτό το "και ο Θεός βοηθός")
Πρώτα από όλα εγώ το έστειλα να βρει τους προγόνους του.
Δεύτερον λόγο του ότι μου την βαράει η LG στο κεφάλι με τις δικαιολογίες περί δικτύων 3G και αλλαγές του τηλεφώνου σε αυτό και άλλες παπ...ιές έχουμε και λέμε:
Οι μετρητές μηδενίζουν μετά από hard reset.
Εάν δεν μηδενίσουν, κάνετε πρώτα ένα delete όλων των κλίσεων και ένα reset μετρητών, από Κλήσεις - menu - μηδενισμός μετρητών.
Μετά και αφού δεν σβήνει τις ολικές κλήσεις, με έναν registry editor πάτε:
HKEY_LOCAL_MACHINE - Software - Microsoft - Shell - CumulativeCallTimers - Line_0 και.....
Εκεί μέσα υπάρχουν όλοι οι μετρητές.
Κάνετε 0 (μηδεν) τις τιμές, σε Dec πάντα, των μετρητών που σας ενδιαφέρουν.
Λόγου χάριν :
AllPhoneLifeTime
AllPhoneLifeTimeNumCalls
IncomingVoicePhoneLifeTime
IncomingVoicePhoneLifeTimeNumCalls
Έχω σημειώσει τα σημαντικότερα. Εάν έχετε data και SMS διαγράφετε τα αντίστοιχα.
Ένα soft reset και στείλτε το. Τώρα αυτό μπορεί να το κάνει και όποιος άλλος θέλει να μηδενίσει τους μετρητές του για δικούς του λόγους.
PS Ούτε Poket το φτιάχνει ούτε τίποτα, το πρόβλημα του. Όσο για το btd.dll ήταν ένα αρχείο που χρησιμοποιούσε η Microsoft για το bluetooth το οποίο το έχει αντικαταστήσει εδώ και καιρό. Μην το ψάχνετε άδικα.
athanaso77
11 Φεβ. 2008, 13:05
Πρώτα από όλα εγώ το έστειλα να βρει τους προγόνους του.
Δεύτερον λόγο του ότι μου την βαράει η LG στο κεφάλι με τις δικαιολογίες περί δικτύων 3G και αλλαγές του τηλεφώνου σε αυτό και άλλες παπ...ιές έχουμε και λέμε:
Οι μετρητές μηδενίζουν μετά από hard reset.
Εάν δεν μηδενίσουν, κάνετε πρώτα ένα delete όλων των κλίσεων και ένα reset μετρητών, από Κλήσεις - menu - μηδενισμός μετρητών.
Μετά και αφού δεν σβήνει τις ολικές κλήσεις, με έναν registry editor πάτε:
HKEY_LOCAL_MACHINE - Software - Microsoft - Shell - CumulativeCallTimers - Line_0 και.....
Εκεί μέσα υπάρχουν όλοι οι μετρητές.
Κάνετε 0 (μηδεν) τις τιμές, σε Dec πάντα, των μετρητών που σας ενδιαφέρουν.
Λόγου χάριν :
AllPhoneLifeTime
AllPhoneLifeTimeNumCalls
IncomingVoicePhoneLifeTime
IncomingVoicePhoneLifeTimeNumCalls
Έχω σημειώσει τα σημαντικότερα. Εάν έχετε data και SMS διαγράφετε τα αντίστοιχα.
Ένα soft reset και στείλτε το. Τώρα αυτό μπορεί να το κάνει και όποιος άλλος θέλει να μηδενίσει τους μετρητές του για δικούς του λόγους.
PS Ούτε Poket το φτιάχνει ούτε τίποτα, το πρόβλημα του. Όσο για το btd.dll ήταν ένα αρχείο που χρησιμοποιούσε η Microsoft για το bluetooth το οποίο το έχει αντικαταστήσει εδώ και καιρό. Μην το ψάχνετε άδικα.
Afta midenizoun tous metrites diarkeias klisewn (Incoming & Outgoing) sto Device Information?
visitor
11 Φεβ. 2008, 13:20
Afta midenizoun tous metrites diarkeias klisewn (Incoming & Outgoing) sto Device Information?
Θα με απολύσει το αφεντικό μου αν με δει να γράφω σε φορουμ εν ώρα εργασίας. ΚΑΤΩ τα αφεντικά.
Ναι φίλε μου. Μηδενίζει τους μετρητές από εκεί που βλέπεις τις συνολικές κλήσεις και την διάρκεια τους.
Οι πρόσφατες άλλωστε σβήνουν από την επιλογή (Διαγραφή) που έχει στην εμφάνιση μετρητών.
narcotic
11 Φεβ. 2008, 15:07
Παιδιά εγώ το πήρα μόλις σήμερα και ενώ αλλάζω τη γλώσσα από ελληνικά σε αγγλικά (θέλω να είναι σε αγγλικά, με βολεύει περισσότερο) και το κάνω επανεκκίνηση, δεν αλλάζει, είναι πάλι σε ελληνικά.. Τι να κάνω;
andapo
11 Φεβ. 2008, 15:12
Παιδιά εγώ το πήρα μόλις σήμερα και ενώ αλλάζω τη γλώσσα από ελληνικά σε αγγλικά (θέλω να είναι σε αγγλικά, με βολεύει περισσότερο) και το κάνω επανεκκίνηση, δεν αλλάζει, είναι πάλι σε ελληνικά.. Τι να κάνω;
Den mporeis na tin allaxeis. Makari na ginotan.
narcotic
11 Φεβ. 2008, 15:14
me kanena tropo dld? Apelpisthka..
Toulaxiston mhnymata ginete na grafw sta agglika?
andapo
11 Φεβ. 2008, 15:17
me kanena tropo dld? Apelpisthka..
Apo oso xerw oxi. An vreis kati pes to kai se emas alla then nomizw.
dimokritos
11 Φεβ. 2008, 15:34
δοκίμασε να κάνεις hard reset μήπως και σου ζητήσει εκεί την γλώσσα. πρέπει να γίνεται.
narcotic
11 Φεβ. 2008, 15:35
toulaxiston ama valw allo plhkrtologio 8a mporw na grafw agglika sta mhnymata?
yannisg
11 Φεβ. 2008, 15:38
me ola ta pliktrologia grafis agglika, bale to pocket keyboard
andapo
11 Φεβ. 2008, 15:45
Pocket CM Keyboard
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5904&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=9e52dcd5596ec67822b84ee3506fd0c5
peri_piperi
11 Φεβ. 2008, 15:46
Παιδιά κάποια ******* μάλλον κάνω αλλά έχω κολλήσει.
Θέλω να στείλω ένα αρχείο μέσω Bluetooth σε άλλο κινητό.
Το Bluetooth είνα ενεργοποιημένο.
Διαλέγω το αρχείο με την βοήθεια του File Explorer και πατάω
Μενού->Αποστολή και μου ανοίγει να επιλέξω αποστολή είτε μέσω SMS, ή MMS, ή μέσω λογαριασμού Email που έχω δημιουργήσει ή μέσω του Vodafone Email και τέλος έχω την επιλογή να δημιουργήσω ένα νέο λογαριασμό email.
Πως τελικά θα΄το στείλω το αρχείο.
Και ένα δεύτερο έχω εγκαταστήσει το Destinator 7 χωρις GPS για να το δοκιμάσω. Ενώ του ορίζω που θέλω να είναι η διεύθυνση προορισμού δεν έχω βρεί πως θα του ορίσω την διεύθυνση απο την οποία θέλω να ξεκινήσω για να μου σχεδιάσει την διαδρομή. Πάντα σαν αφετηρία μου δίνει την οδό Λ. Ριανκούρ στην Πανόρμου.
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
Paralizer
11 Φεβ. 2008, 17:24
Ρε παιδιά, δεν ξέρω για εσάς αλλά ήμαρτον πια με αυτο το Destinator. Έχω επαναλάβει την ίδια διαδικασία πόσες και πόσες φορές και πάντα γίνεται το ίδιο.
Έχω περάσει το πρόγραμμα και τον ανάλογο χάρτη. Πατάω στο χάρτη πατάω το ΟΚ και μου λέει ότι πρέπει να γίνει register. Οκ έχω την ανάλογη "βοήθεια" για το θέμα αυτό, του γράφω το License και μου γράφει πάλι ΟΚ και κλείνει. Αφού νομίζω ότι όλα είναι εντάξει ξαναπατάω πάνω στο χάρτη και μου ξαναβγάζει το ίδιο, ότι ο χάρτης δηλαδή πρέπει να γίνει Register.
Πείτε καμιά ιδέα ρε παιδιά μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!
dragonmaster
11 Φεβ. 2008, 18:09
παιδια θα ηθελα να το αγορασω εστω και μεταχειρισμενο,εχω ενα n73 και στο παρελθον ειχα ενα 8310qtek αναλογως ειναι ευχρηστο?με 240 ευρω το βρισκω μεταχειρισμενο?
dimokritos
11 Φεβ. 2008, 18:39
Ρε παιδιά, δεν ξέρω για εσάς αλλά ήμαρτον πια με αυτο το Destinator. Έχω επαναλάβει την ίδια διαδικασία πόσες και πόσες φορές και πάντα γίνεται το ίδιο.
Έχω περάσει το πρόγραμμα και τον ανάλογο χάρτη. Πατάω στο χάρτη πατάω το ΟΚ και μου λέει ότι πρέπει να γίνει register. Οκ έχω την ανάλογη "βοήθεια" για το θέμα αυτό, του γράφω το License και μου γράφει πάλι ΟΚ και κλείνει. Αφού νομίζω ότι όλα είναι εντάξει ξαναπατάω πάνω στο χάρτη και μου ξαναβγάζει το ίδιο, ότι ο χάρτης δηλαδή πρέπει να γίνει Register.
Πείτε καμιά ιδέα ρε παιδιά μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!
υπάρχει και ένα destcore.dll, αυτό το συμπεριλαμβάνεις στη διαδικασία ή όχι?
n_charis
11 Φεβ. 2008, 19:07
Παιδες γεια σας.. 2 ερωτησούλες μόνο..
1)Υπάρχει κανένας εδώ που να έχει καταφέρει να κάνει σωστά τις ρυθμίσεις για μμς μέσω της Cosmote και να δουλέψουν???
2) χρησιμοποιώ Bluetooth Jabra bt500v και στο προηγούμενο κινητό που είχα qtek s100 δούλευε μια χαρά σε αυτό ακούω σιγά.. υπάρχει κάπιος τρόπος που να λυθεί αυτό το πρόβλημα??? Αν όχι υπάρχει κάποιο ακουστικό που να ακούγεται κανονικά – δυνατά????
potfot
11 Φεβ. 2008, 20:35
Σήμερα το πήγα στο service της LG γιατί δεν άντεχα άλλο το πρόβλημα με το μικρόφωνο. Μου είπαν σε δυο ημέρες θα μου στείλουν μήνυμα για να το παραλάβω….πολύ φοβάμαι ότι θα μου πουν ότι δεν βρήκαν κανένα πρόβλημα, θα σας ενημερώσω.
Paralizer
11 Φεβ. 2008, 21:29
υπάρχει και ένα destcore.dll, αυτό το συμπεριλαμβάνεις στη διαδικασία ή όχι?
Ναι, υπάρχει και αυτό στον ίδιο φάκελο του Destinator
puzzle21
12 Φεβ. 2008, 07:50
Και ένα δεύτερο έχω εγκαταστήσει το Destinator 7 χωρις GPS για να το δοκιμάσω. Ενώ του ορίζω που θέλω να είναι η διεύθυνση προορισμού δεν έχω βρεί πως θα του ορίσω την διεύθυνση απο την οποία θέλω να ξεκινήσω για να μου σχεδιάσει την διαδρομή. Πάντα σαν αφετηρία μου δίνει την οδό Λ. Ριανκούρ στην Πανόρμου.
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
Οταν το συνδεσεις στο gps βρισκει μονο του το σημειο που εισαι εκεινη την ωρα..οποτε βαζεις προορισμο και αυτο βγαζει απο μονο του το πλανο που θα ακολουθησει απο εκει που εισαι..γι αυτο και δεν χρειαζεται να του οριζεις αφετηρια..
peri_piperi
12 Φεβ. 2008, 08:43
Παιδιά κάποια κοτσάνα μάλλον κάνω αλλά έχω κολλήσει.
Μενού->Αποστολή και μου ανοίγει να επιλέξω αποστολή είτε μέσω SMS, ή MMS, ή μέσω λογαριασμού Email που έχω δημιουργήσει ή μέσω του Vodafone Email και τέλος έχω την επιλογή να δημιουργήσω ένα νέο λογαριασμό email.
(Ξέρω το ξαναρωτησα πιο πάνω αλλά δεν μου απάντησε κάποιος)
Thanks.
athanaso77
12 Φεβ. 2008, 09:02
Παιδιά κάποια κοτσάνα μάλλον κάνω αλλά έχω κολλήσει.
(Ξέρω το ξαναρωτησα πιο πάνω αλλά δεν μου απάντησε κάποιος)
Thanks.
Dokimase me Resco Explorer...
peri_piperi
12 Φεβ. 2008, 09:06
Dokimase me Resco Explorer...
Είναι δυνατόν να χρειάζαται άλλο πρόγραμμα για να στείλεις μέσω Bluetooth ένα αρχείο; Μου φαίνεται τελείως κουλό.
peri_piperi
12 Φεβ. 2008, 09:38
Είναι δυνατόν να χρειάζαται άλλο πρόγραμμα για να στείλεις μέσω Bluetooth ένα αρχείο; Μου φαίνεται τελείως κουλό.
Εγκατέστησα το Resco Explorer και μπορώ πλέον να στείλω μέσω Bluetooth, αλλά ακόμα μου φαίνεται περίεργο να μην μπορώ να το κάνω με το File Explorer που έχουν από την μάνα τους τα windows.
athanaso77
12 Φεβ. 2008, 10:00
Εγκατέστησα το Resco Explorer και μπορώ πλέον να στείλω μέσω Bluetooth, αλλά ακόμα μου φαίνεται περίεργο να μην μπορώ να το κάνω με το File Explorer που έχουν από την μάνα τους τα windows.
Dystyxws o default file explorer pou exei i syskevi einai... :wacko:
narcotic
12 Φεβ. 2008, 10:31
Me ton resco explorer pws mporw na metaferw ena arxeio apo ena fakello se allo?
me00016
12 Φεβ. 2008, 10:59
Αυτά παθαίνουν όσοι βαριούνται να το ψάξουν καλύτερα στο forum (έχει αναφερθεί νωρίτερα) και μάλιστα όταν μπλέκονται για πρώτη φορά με wm. :(
Ούτε Resco Explorer ούτε άλλες "εύκολες" λύσεις: στο file explorer, πατάμε απλώς παρατεταμένα στο αρχείο που θέλουμε να στείλουμε με bluetooth. Είτε με τη γραφίδα, είτε με joystick...
me00016
12 Φεβ. 2008, 11:07
παιδια νομιζω οτι βρηκα ενα καινουργιο bug αν ειναι τελικα bug.:ninja::mad::(
χτες μετα απο πολυ καιρο ανοιξα το radio μαζι με αυτο ανοιξε αυτοματα και το bluetooth αν σβησω το bluetooth σβηνει και το radio καμια ιδεα.?
Κι εδώ τα ίδια. Φαίνεται ότι ΒΤ και Radio χρησιμοποιούν τον ίδιο δέκτη. Κανείς που να ξέρει καλύτερα;
Θερμή παράκληση: Μη γράφετε με greeklish ρε παιδιά, μας βγαίνουν τα μάτια, δεν τα διαβάζουμε, και ούτε εσείς ούτε εμείς επικοινωνούμε πλήρως! :(
(Εξαιρείται ο athanaso77).
kontras
12 Φεβ. 2008, 11:28
καλημέρα παιδιά.
εμένα η επαφή μου με το lg ks 20 έλειξε. Όχι ότι δεν είναι ωραίο, όχι ότι δεν κάνει 400 πράγματα, αλλά τελικά θα επιστρέψω στο παλιό μου κινητό, για λόγους συνήθειας...
Το lg το πουλάω, μαζι με μια κάρτα μνήμης 2 GB, αν κάποιος ενδιαφέρεται, το δίνω 320 Ευρώ. Το πήρα πριν περίπου 3 βδομάδες. Το mail μου είναι kontras@inbox.com, είμαι στην Αθήνα, όποιος θέλει μπορεί να το δει και να το ελένξει.
Ευχαριστώ επίσης όλα τα παιδιά που με βοήθησαν στις απορίες μου εδώ και με την πρώτη ενασχόλησή μου με wm.
narcotic
12 Φεβ. 2008, 12:12
Me ton resco explorer pws mporw na metaferw ena arxeio apo ena fakello se allo?
Akyro, to vrhka. Ki afto to kaneis me paratetameno click ths grafidas panw sto arxeio pou 8eleis, opote kai sou emfanizei mia lista me epiloges.
PS: Prin liges meres zhthsa an kapoios exei na mou steilei ena plhktrologio pou einai san afto ton kinhtwn thlefwnwn, dld ari8moi me 3 grammata sto ka8e ari8mhtiko plhktro. X8es vrhka ena kai einai teleio, grafw me tyflo systhma! Opoios to 8elei edw: hxxp://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=47&t=7564&hilit=phone+pad
narcotic
12 Φεβ. 2008, 13:23
pws egka8istw codecs gia to coreplayer kai to tcpmpplayer? den paizei tpt...
andapo
12 Φεβ. 2008, 13:30
Prin liges meres zhthsa an kapoios exei na mou steilei ena plhktrologio pou einai san afto ton kinhtwn thlefwnwn, dld ari8moi me 3 grammata sto ka8e ari8mhtiko plhktro. X8es vrhka ena kai einai teleio, grafw me tyflo systhma! Opoios to 8elei edw: hxxp://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=47&t=7564&hilit=phone+pad
Thes na mou peis oti grafeis kai ellinika T9 me auto???? Giati an nai einai apsogo gia ta munimata.
carver
12 Φεβ. 2008, 14:30
Καλησπέρα. Εδώ και λίγες ημέρες προσπαθώ να βρώ λύση στα κοψίματα-κολλήματα που κάνει όταν τραβάω video. Εχει κανείς άλλος το πρόβλημα αυτό? Δεν είδα κάτι σχετικό στο forum. Εάν έχετε κάποια λύση, θα μου φτιάξετε την μέρα.
Kalispera paidia.
Exo to eksis provlima: eno sindeomai me wi-fi to kinito epixeirei na sindethei me gprs kai an patiso akiro tote de sindeetai katholou. Kserei kaneis pos antimetopizetai auto giati exo trelathei?
andapo
12 Φεβ. 2008, 15:03
Kalispera paidia.
Exo to eksis provlima: eno sindeomai me wi-fi to kinito epixeirei na sindethei me gprs kai an patiso akiro tote de sindeetai katholou. Kserei kaneis pos antimetopizetai auto giati exo trelathei?
Se liga post pio prin eixe anferthei ena programma. To No Data. Kane ligo pisw na psaxeis. Isws kai na sou kanei.
staurmk2
12 Φεβ. 2008, 18:52
hi ta programmata paidia prepei anagastika na ta agorasoume thelw px to spb mobile shell kai bore na brw mono to trial kai oxi olo to programma
jonkon
12 Φεβ. 2008, 19:23
Καλησπέρα σε όλους.
Μήπως γνωρίζει κάποιος πως απενεργοποιούμε την φόρτιση του κινητου όταν κάνουμε συγχρονισμό? Η μπαταρία θα τα "φτύσει" :worry: εαν συνεχίζει να φορτίζει κάθε φορά που το συνδέουμε με το PC
nstamoul
12 Φεβ. 2008, 20:47
hi ta programmata paidia prepei anagastika na ta agorasoume thelw px to spb mobile shell kai bore na brw mono to trial kai oxi olo to programma
Δεν πιστεύω να περιμένεις τώρα σοβαρή και τεκμηριωμένη απάντηση.Κάνε εναν κόπο και γύρνα μερικές σελίδες πίσω,έχουν αναφερθεί 2 σελιδούλες για τη δουλειά που θες.
Όσο για το ηθικόν του ζητήματος ... ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω...
moderndrummer
12 Φεβ. 2008, 22:40
Ρε παίδες τα χω παίξει πλέον. Το skype στο LG εχει πολύ κακή ποιότητα. ακούω τις φωνές με παλμούς, ακόμα και στο echo test. Τι μπορεί να φταίει>? δοκίμασα να ενεργοποιήσω και το voice echo cancellation...τζίφος.. απελπίστικα. Σε σας δουλεύει κανονικά?
επίσης παρατήρησα ότι δεν μπορώ να συνδεθω με wifi σε mode b η σε b/g, παρα μόνο σε g.. τι παίζει??
tranaee
12 Φεβ. 2008, 23:46
Ρε παίδες τα χω παίξει πλέον. Το skype στο LG εχει πολύ κακή ποιότητα. ακούω τις φωνές με παλμούς, ακόμα και στο echo test. Τι μπορεί να φταίει>? δοκίμασα να ενεργοποιήσω και το voice echo cancellation...τζίφος.. απελπίστικα. Σε σας δουλεύει κανονικά?
επίσης παρατήρησα ότι δεν μπορώ να συνδεθω με wifi σε mode b η σε b/g, παρα μόνο σε g.. τι παίζει??
Απίστευτο, μόλις μπήκα για να ρωτήσω ακριβώς το ίδιο..
Με κάλυψες πλήρως φίλε μου, ακριβώς η ίδια περιγραφή, διακεκομένη ομιλία, ενώ ακριβώς δίπλα μου το κάιζερ παίζει κανονικά..
Έχει κανείς κάποιο hint ή λύση?
kostastnt
13 Φεβ. 2008, 00:15
Γειά, είμαι κι εγώ πλέον κάτοχος του LG KS20! Ένα απλό πρόβλημα που έχω έιναι ότι δεν μπορώ να το κάνω hard reset... Κάνω ότι λένε οι οδηγίες αλλά μου ανάβει μόνο το flash... Τι πρέπει να κάνω?
Δοκίμασα και ένα utility που λεγόταν OLDSap Utilities αλλά πάλι δεν έκανε hard reset, μιας και δεν έχασα καμία ρύθμιση.
athanaso77
13 Φεβ. 2008, 01:01
Γειά, είμαι κι εγώ πλέον κάτοχος του LG KS20! Ένα απλό πρόβλημα που έχω έιναι ότι δεν μπορώ να το κάνω hard reset... Κάνω ότι λένε οι οδηγίες αλλά μου ανάβει μόνο το flash... Τι πρέπει να κάνω?
Δοκίμασα και ένα utility που λεγόταν OLDSap Utilities αλλά πάλι δεν έκανε hard reset, μιας και δεν έχασα καμία ρύθμιση.
Start --> Settings --> System (tab) --> Clear Storage
Jonous
13 Φεβ. 2008, 09:45
Δε ξέρω αν έχει απαντηθεί, εγώ και ένα άλλο παιδί είχαμε παρατηρήσει το εξής, όταν έχουμε συνδεδεμένα τα handsfree όταν καλέι κάποιος το κινητό χτυπάει και ακούγεται μόνο μέσα στα ακουστικά με αποτέλεσμα να πρέπει να τα φοράς συνέχεια για να μην χάσεις κλήση. Το έχει παρατηρήσει κι άλλος αυτό; Υπάρχεςι λύση; :worry:
yannisg
13 Φεβ. 2008, 10:58
Start --> Settings --> System (tab) --> Clear Storage
den iparxei sto lg afti i epilogi:X
Paralizer
13 Φεβ. 2008, 12:13
Αντιμετωπίζω άλλο ένα πρόβλημα και ακόμα δεν έχω βρει λύση. Κάθε φορά που συνδέω το τηλέφωνο με το PC μέσω ActiveSync ξεριθμίζεται η ώρα του τηλεφώνου. Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα. Υπόψιν ότι η ώρα στο PC μου είναι κανονική και σωστή και έχω απενεργοποιήσει και το Server Time από τα Services των Windows
vatigoal
13 Φεβ. 2008, 13:34
Σκέφτομαι να πάρω το KS20 ως αντικατάσταση του iphone αλλά 2 πολύ γρήγορες ερωτήσεις
1) Το Vodafone Live το ξεφορτωνόμαστε; Επιρεάζει πολύ το μενού
2) Είναι SIM unlocked? Blouetooth και WiFi είναι ξεκλήδωτα για να ανταλάσω mp3 και photos;
Ευχαριστώ.
unforgiven
13 Φεβ. 2008, 13:43
Δοκίμασα το Vito GoodWin v1.21 και δεν τρέχει... Κρίμα γιατί φαίνεται πολύ καλό... Το έχει δοκιμάσει κανένας άλλος;
Jonous
13 Φεβ. 2008, 13:44
Σκέφτομαι να πάρω το KS20 ως αντικατάσταση του iphone αλλά 2 πολύ γρήγορες ερωτήσεις
2) Είναι SIM unlocked? Blouetooth και WiFi είναι ξεκλήδωτα για να ανταλάσω mp3 και photos;
Ευχαριστώ.
1) Δεν επηρεάζει καθόλου.
2) Εγώ το χρησιμοποιώ με Wind. Bluetooth και Wi-Fi ελεύθερα.
mariaf
13 Φεβ. 2008, 14:19
Exw egkatasthsei epituxws to PCM keyboard me themes,etc alla kathe fora pou kanw restart moy to antikathista me to default keyboard.
Ti prepei na kanw gia na to apofugw auto?Na peiraksw kati sth registry?
Episis exw kanei set up to PBar to opoio prepei epishs na ksanatrexw kathe fora poy kanw restart..
unforgiven
13 Φεβ. 2008, 14:24
Exw egkatasthsei epituxws to PCM keyboard me themes,etc alla kathe fora pou kanw restart moy to antikathista me to default keyboard.
Δοκίμασε το SIP Change (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=271008)
andapo
13 Φεβ. 2008, 14:40
Δοκίμασα το Vito GoodWin v1.21 και δεν τρέχει... Κρίμα γιατί φαίνεται πολύ καλό... Το έχει δοκιμάσει κανένας άλλος;
Mipws thelei direct draw gia na paixei. Gia psaxto ligo. Giati an nai xlwmo na paizei sto lg.
andapo
13 Φεβ. 2008, 14:45
Ευχαριστώ.
Kai gia ta 2 sou apantise kapoios. Egw apla na prosthesw oti se arketous exei vgalei ena bug kai then se akouei o allos kata tin diarkeia tis sunolias. Se emena then uparxei alla kalo einai na gnwrizoume osa perissotera mporoume otan pame na agorasoume kati.
waverunner
13 Φεβ. 2008, 17:15
Ti prepei na kanw gia na to apofugw auto?Na peiraksw kati sth registry?
Episis exw kanei set up to PBar to opoio prepei epishs na ksanatrexw kathe fora poy kanw restart..
Για το πληκτρολόγιο πήρες την απάντηση πιό πάνω SIP Change.
Για το pbar πήγαινε στις ρυθμίσεις του και τσέκαρε το "Run on start up" στην καρτέλα "General".
andapo
13 Φεβ. 2008, 17:24
Παιδιά βρήκα αυτό
http://lg-ks20.handster.com/software.php?id=136&for=LG+KS20
Κάτω κάτω θα βρείτε εφαρμογες συμβατές με το ks20 ανα κατηγορίες. Απλα το αναφέρω για οποιον ενδιαφέρετε.
tranaee
13 Φεβ. 2008, 18:05
Δεν ενδιαφέρεται κανένας για Skype εδώ μέσα ρε παιδιά?..
Παίζει σε όλους σας τόσο καλά που δεν ενδιαφέρεστε για τους noobs που ρωτάνε ή δεν ξέρετε τι είναι (http://www.google.gr/search?hl=el&q=skype&meta=)?
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.