View Full Version : [Επίσημο] LG KS20
athanaso77
30 Ιαν. 2008, 09:05
Ωραιο review στο gsmarena ! Επεσε μεσα σε πολλα
Και συμφωνω γι αυτα που λεει για την καμερα. 2 ταπεινα Mpxl αλλα πολυ καλη δουλεια κανουν ! Και υποτιθεται το πηρα αδιαφοροντας για την καμερα του...
LG blepeis!
Πάνω που πήρα απόφαση να αγοράσω το κινητό...δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ! Ούτε σε καταστήματα Vodafone το βρίσκω, ούτε ΠΛΑΙΣΙΟ, ούτε πουθενά. Έχω πάρει πόσα τηλέφνω και τπτ....Καμιά βοήθεια; Έχετε τπτ υπόψιν σας; Για Αθήνα μιλάω. :)
file mou mporeis na mpeis sto site ths vodafone kai na to paragkileis apo ekei mesa..auth h paragelia pigenh sths kentrikes apothikes ths vodafone.etsi ekana kai egw kai to kinhto mou hr8e sto spiti mesa se duo meres.
pand1982
30 Ιαν. 2008, 11:21
ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΧΡΕΙ 2GB ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ PATCH ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ 8GB SANDISK ME 75€ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΦΑΙΡΑ!
http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_210&products_id=4415
Ωραία! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΕΡΕΛΟ!!!! lol...
puzzle21
30 Ιαν. 2008, 12:01
Ωραιο review στο gsmarena ! Επεσε μεσα σε πολλα
Και συμφωνω γι αυτα που λεει για την καμερα. 2 ταπεινα Mpxl αλλα πολυ καλη δουλεια κανουν ! Και υποτιθεται το πηρα αδιαφοροντας για την καμερα του...
Τωρα ειδα το review..Ρε τι camera μας..Βραβο μας..χαχαχα...
Παντως και εγω οσο την εχω δοκιμασει..ειδικα σε φωτισμο καλο..εμεινα πολυ ευχαριστημενος!
sx1vg18
30 Ιαν. 2008, 14:07
Πάνω που πήρα απόφαση να αγοράσω το κινητό...δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ! Ούτε σε καταστήματα Vodafone το βρίσκω, ούτε ΠΛΑΙΣΙΟ, ούτε πουθενά. Έχω πάρει πόσα τηλέφνω και τπτ....Καμιά βοήθεια; Έχετε τπτ υπόψιν σας; Για Αθήνα μιλάω. :)
Koita sto online toy Plaisioy,an einai diathesimo kai to paraggeleis me antikatavolh,thn epomenh kiolas mera tha to xeis !
Paralizer
30 Ιαν. 2008, 14:43
Koita sto online toy Plaisioy,an einai diathesimo kai to paraggeleis me antikatavolh,thn epomenh kiolas mera tha to xeis !
les ayto na mhn htan to proto pou ekana? xexexe :lol:
les ayto na mhn htan to proto pou ekana? xexexe :lol:
eides me to online ths vodafone..http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=mobilePhoneDetails&pid=prod2890015&tid=
ionanin
30 Ιαν. 2008, 15:25
Παιδια καλησπερα,
ξερετε αν γινεται με κανενα προγραμματακι να βλεπουμε τηλεοραση απο το κινητο μας αλλα να ειναι δωρεαν οπωσ το pocketv η κατι παρομοιο?
Επειδη εχω δει πωσ υπαρχει κατι με τηλεοραση στο κινητο αλλα ειναι καινουργιο και δεν ξερω τι γινεται..
Αν ξερει καποιοσ και μοθ απαντησει θα με διευκολυνε πολυ...
Ευχαριστω εκ των προτερων..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
athanaso77
30 Ιαν. 2008, 15:33
Παιδια καλησπερα,
ξερετε αν γινεται με κανενα προγραμματακι να βλεπουμε τηλεοραση απο το κινητο μας αλλα να ειναι δωρεαν οπωσ το pocketv η κατι παρομοιο?
Επειδη εχω δει πωσ υπαρχει κατι με τηλεοραση στο κινητο αλλα ειναι καινουργιο και δεν ξερω τι γινεται..
Αν ξερει καποιοσ και μοθ απαντησει θα με διευκολυνε πολυ...
Ευχαριστω εκ των προτερων..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Dwrean den mporeis na deis tileorasi apo ti syskevi sou giati den exei dekti tileoptikou simatos. Mono mesw internet mporeis alla kostizei.
Amanadia
30 Ιαν. 2008, 15:55
Kalispera, eimai kainourgia sto myphone kai prepei na doso sixaritiria se olous gia tis apandisis se ola ta themata.
Exo kapoies apories an tha borousate na me voithisete. Exo to KS20 edo kai mia evdomada kai exo fisika ksetrelathi, ine katapliktiko, apla ine oi protoi fora pou exo windows mobile kai diskolevome ligo. Exo diavasi toulaxiston 3 ores to forum ala exo akomi kapies apories.
Mipos kseri kanis an boroume na metaferoume apo tin SIM karta mas sta contacts tou outlook i prepi ena ena na to kanoume?
Mipos kseri kanis otan doulevi to seagate firewall pos boroume na doulevoume kai to activesync xoris na kolai? (bika stin microsoft kai ekana afta pou elege na kanoume gia na to diorthosoume ala den diorthothike).
I teleftaia erotisi tis imeras ine giati den boro na valo to pcm keyboard sto kinito. Katevasa to arxeio, to evala to setup file sto c://Program files kai patisa to setup. ekana soft reset ala den emfanizete pouthena, oute kato sto velaki tou keyboard oute sta programata. Malon kano kati lathos ala den boro na fadasto ti kano lathos. Exo kani setup episis to default_IM_WM5.
Euxaristo ek ton proteron gia tin voithia....
Strategos
30 Ιαν. 2008, 16:15
εγω εχω ενα αλλο προβλημα δεν ξερω αν εχετε δοκιμασει να ακουσεται μεγαλα κοματια στον windows media player αλλα εμενα καθε 5 λεπτα που περνανε μου κανει ενα ψιλοκολιματακι οπως κανει το cd αν πεσεις σε λακουβα? δεν ξερω γιατι το κανει αν εχει κανεις καμια ιδεα ας την πει.
andapo
30 Ιαν. 2008, 18:38
Xereis kaneis kanena registry editor? Dwrean kata protimisi.
athanaso77
30 Ιαν. 2008, 18:53
Xereis kaneis kanena registry editor? Dwrean kata protimisi.
http://www.phm.lu/Products/PocketPC/RegEdit/
andapo
30 Ιαν. 2008, 19:13
http://www.phm.lu/Products/PocketPC/RegEdit/
Se euxaristw file mou. Vrika kai auton edw gia opoion endiaferete:
http://www.ghisler.com/pocketpc.htm
athanaso77
30 Ιαν. 2008, 19:40
Se euxaristw file mou. Vrika kai auton edw gia opoion endiaferete:
http://www.ghisler.com/pocketpc.htm
Αυτό δεν είναι Registry Editor αλλά... File Manager (free και πολύ καλός).
andapo
30 Ιαν. 2008, 19:42
Αυτό δεν είναι Registry Editor αλλά... File Manager (free και πολύ καλός).
Ma leei kai registry editor??? :confused:
Ερώτηση: Οταν καλείται το κινητό, υπάρχει η δυνατότητα να κάνουμε σίγαση του ήχου κλήσης?
g_angelo01
30 Ιαν. 2008, 20:41
Ερώτηση: Οταν καλείται το κινητό, υπάρχει η δυνατότητα να κάνουμε σίγαση του ήχου κλήσης?
με το πλαινο κουμπι μειωσης της εντασης...
δεν θυμαμαι αν το spb phone suite παρειχε δυνατοτητα πληρους σιγασης με ενα πατημα...
electec
30 Ιαν. 2008, 20:49
I teleftaia erotisi tis imeras ine giati den boro na valo to pcm keyboard sto kinito. Katevasa to arxeio, to evala to setup file sto c://Program files kai patisa to setup. ekana soft reset ala den emfanizete pouthena, oute kato sto velaki tou keyboard oute sta programata. Malon kano kati lathos ala den boro na fadasto ti kano lathos. Exo kani setup episis to default_IM_WM5.
Euxaristo ek ton proteron gia tin voithia....
sip change =Ειναι το πρόγραμμα για να αλλάζεις τα keybord που έχεις περάσει.
ncrawler
30 Ιαν. 2008, 22:36
Παιδια ξερει κανεις πως αλλαζουμε τον ηχο για SMS ?
Δεν εχω καταφερει να το βρω
cicilianos
31 Ιαν. 2008, 00:11
Εχει αναφερθει ποιο πανω.
Ρε παιδια που θα βρουμε κατι καλο απο παιχνιδια?Και τι προτεινεται?Εχω το Bsword...οποιος το θελει ΠΜ και ξερει...
kflabouris
31 Ιαν. 2008, 01:49
epitelous parelaba shmera tis thikes!
polu kales kai efarmozoun teleia sto kinhto!tis sunhstw anepifilakta an kai den einai gia pesimo alla gia na glitosete gratzunies apo vale vgale tsephs klp einai komple!
tha valw kai kamia photo aurio an einai:D
puzzle21
31 Ιαν. 2008, 08:17
Εχει αναφερθει ποιο πανω.
Ρε παιδια που θα βρουμε κατι καλο απο παιχνιδια?Και τι προτεινεται?Εχω το Bsword...οποιος το θελει ΠΜ και ξερει...
www.dotsis.com...
Απλα θελει εγγραφη και τιποτα αλλο...
KostasKiss
31 Ιαν. 2008, 09:53
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ..ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ....(ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ) ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ MSN ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΥ....ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ????
puzzle21
31 Ιαν. 2008, 11:32
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ..ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ....(ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ) ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ MSN ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΥ....ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ????
Εχει αναφερθει και πιο πισω..μηπως τις εσβησες εσυ απο τη λιστα επαφων σου?(πρεπει να τις εχεις εκει οπωσδηποτε)...
Απο το pc οταν μπαινεις εμφανιζονται κανονικα?
Αν ναι πηγαινε ανοιξε το msn απο το τηλ, πατα ακυρο, πατα menu, πηγαινε κατω που λεει windows live, πατα menu, επιλογες λογαριασμου, εναλλαγη windows live id...ξαναπερνα τα στοιχεια σου και οι επαφες τοy msn θα αποθηκευτουν στις επαφες του τηλ(και εκει πρεπει να τις εχεις..)..και εισαι κομπλε..
Strategos
31 Ιαν. 2008, 11:38
εγω εχω ενα αλλο προβλημα δεν ξερω αν εχετε δοκιμασει να ακουσεται μεγαλα κοματια στον windows media player αλλα εμενα καθε 5 λεπτα που περνανε μου κανει ενα ψιλοκολιματακι οπως κανει το cd αν πεσεις σε λακουβα? δεν ξερω γιατι το κανει αν εχει κανεις καμια ιδεα ας την πει.
καλα κανεις δεν ακουει mp3 στο τηλεφωνο?
Selespeed
31 Ιαν. 2008, 12:06
:) Μάλλον δεν ασχολούμαστε και πολύ με τα mp3 φαίνεται...
Νομίζω ότι κάτι τέτοιο έκανε και το windows smartphone που είχα πριν, και πρέπει να είχε σχέση με το σβήσιμο της οθόνης.
Για κοίταξέ το λιγάκι...
Strategos
31 Ιαν. 2008, 12:15
το κοιταξα και αυτο απενεργοποιησα να κλεινει το τηλεφωνο αλλα και παλι το κανει
nstamoul
31 Ιαν. 2008, 12:20
Καλά γιατί παίζεις μουσική με το wmp?Gsplayer ή pocketmusic και άσε το wmp για κανά 3gp ;)
g_angelo01
31 Ιαν. 2008, 12:23
το κοιταξα και αυτο απενεργοποιησα να κλεινει το τηλεφωνο αλλα και παλι το κανει
απενεργοποιησες το σβησιμο της οθονης.??
μηπως χρειαζεται να απενεργοποιησεις&τον φωτισμο τ background??
mariaf
31 Ιαν. 2008, 12:30
Hi,
exw eggatasthsei to PCM keyboard...ti settings prepei na balw (theme,layout, etc) wste patwntas paratetamena na emfanizetai gramma+tonos?
Thanks,
athanaso77
31 Ιαν. 2008, 12:38
Des edw: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5904
mariaf
31 Ιαν. 2008, 12:54
Akrivws auta pou mou proteines exw eggatasthsei kai epileksei sta settings (Greek.layout, Greek (small)SMS.dict, το iPhone Black.skin και την 0.13 έκδοση του προγράμματος )....
alla me paratetamenh piesh den emfanizontai oi tonoi :( :(
mariaf
31 Ιαν. 2008, 13:00
Me ena soft reset doulepse...
Thanks ;)
athanaso77
31 Ιαν. 2008, 13:02
Me ena soft reset doulepse...
Thanks ;)
To anefere mesa kai to idio to post eksallou! :cool:
Strategos
31 Ιαν. 2008, 13:03
μονο το κλεισιμο τηλεφωνου το φωτισμου δεν ειναι γιατι ο φωτιμος κλεινει καθε 15sec ενω εμενα το κανει καθε 5 λεπτα, δεν νομιζω οτι ειναι θεμα προγραμματος αλλα θεμα καποιων ρυθμισεων σαν να κανει καποια εργασια καθε 5 λεπτα μου φαινεται και κολαει δεν ξερω.
kontras
31 Ιαν. 2008, 13:06
καλησπέρα σε όλους. έχω κι εγώ ένα κουφό πρόβλημα...
Όταν το κινητό είναι συνδεδεμένο μέσω καλωδίου με τον υπολογιστή, η οθόνη "χάνει". Δηλαδή αλλού πατάς κι άλλα σου βγάζει. Πχ πατάω το έναρξη και μου βγάζει ρυθμίσεις συνδεσιμότητας... Αυτό λύνεται μόλις βγάλω το καλώδιο από το κινητό και επανέλθει στη λειτουργία με μπαταρία... :cry:
yannisg
31 Ιαν. 2008, 13:25
Όταν το κινητό είναι συνδεδεμένο μέσω καλωδίου με τον υπολογιστή, η οθόνη "χάνει". Δηλαδή αλλού πατάς κι άλλα σου βγάζει. Πχ πατάω το έναρξη και μου βγάζει ρυθμίσεις συνδεσιμότητας... Αυτό λύνεται μόλις βγάλω το καλώδιο από το κινητό και επανέλθει στη λειτουργία με μπαταρία... :cry:
Aυτο το κανει και το δικο μου:wacko:
andapo
31 Ιαν. 2008, 13:58
Emena apo tin alli then to exei kanei pote. Malista fortizw to kinito polu suxna me usb "kai kala" gia makrozoia tis mpatarias!!!!
unforgiven
31 Ιαν. 2008, 14:10
Emena apo tin alli then to exei kanei pote. Malista fortizw to kinito polu suxna me usb "kai kala" gia makrozoia tis mpatarias!!!!
Από την άλλη, εμένα το έκανε πρώτη φορά χθες! :blink:
andapo
31 Ιαν. 2008, 14:31
Από την άλλη, εμένα το έκανε πρώτη φορά χθες! :blink:
Les na ftaiei i imera? :) :) :)
unforgiven
31 Ιαν. 2008, 14:34
Les na ftaiei i imera? :) :) :)
Θα δοκιμάσω σήμερα και θα σου πω! :p
chrisimone
31 Ιαν. 2008, 14:47
προβλημα με το Lg Μου
εχω προβλημα οταν μιλαω οπου για μερικα δευτερολεπτα δεν με ακουνε .... ενω τους ακουω κανονικα αυτοι οχι ...
yannisg
31 Ιαν. 2008, 15:04
προβλημα με το Lg Μου
εχω προβλημα οταν μιλαω οπου για μερικα δευτερολεπτα δεν με ακουνε .... ενω τους ακουω κανονικα αυτοι οχι ...
To εκανε σε πολλους:wacko:, μετα την εγκατασταση του spbshell, δεν το εκανε μεχρι τωρα:wacko:..α..αλλαξα και τις ρυθμισεις στην εξοικονομηση ισχυος..το εβαλα στα 5 λεπτα...
kontras
31 Ιαν. 2008, 15:46
Aυτο το κανει και το δικο μου:wacko:
έλα να μαζευόμαστε... πάντως ό,τι και να χω προσπαθήσει δεν έχει δουλέψει, συνεχίζει αυτό το χαζό του κόλλημα. και το χειρότερο είναι ότι δεν μπορείς να το βαζωβγάζεις γιατί θα σου μείνει η μπαταρία στο χέρι:lol:
waverunner
31 Ιαν. 2008, 15:47
Καλησπέρα σε όλους!
Σήμερα αντιμετώπισα ένα νέο πρόβλημα με το λατρεμένο μου...
Πήγα να ανοίξω το PSNote αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι ...
¨λείπει ένα ή περισσότερα αρχεία, εγκαταστήστε πάλι την εφαρμογή¨
I need some help, πού θα το βρώ για να το επανεγκαταστήσω???
cicilianos
31 Ιαν. 2008, 15:51
Παντως κολλα και σε μενα οταν το εχω στον υπολογιστη!
Δεν το εκανε στις αρχες....μαλλον καποιο προβλημα με καποιο απο τα προγραμματα που εβαλα...
andapo
31 Ιαν. 2008, 16:16
Gia opion prospathei na ftiaxei to iphone style, uparxei enas tropos na douleuete grafika mesa apo to ppc ta config arxeia.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=1258500
Akoulouthiste to instalation kai ola tha pane kala. To mono pou xreiazete otan peirazete ta config arxeia einai na allazete to onoma "config1" se "config" gia na doulepsei swsta.
Emena then kolaei oute me to iphone oute me to kanoniko... :)
Paizei na ftaei to spbshell???
To exete oloi?
kontras
31 Ιαν. 2008, 16:17
Λοιπόν παίδες, ένα review.
πέρα από το γνωστό πρόβλημα που με απασχολεί ιδιαίτερα (αυτό που λέμε ότι δεν παίζει όταν είναι συνδεδεμένο με τον υπολογιστή), έβαλα το iphone menu, που πρότεινε ο φίλος andapo.
1. Συγχαρητήρια στον andapo, γιατί αν και είναι η πρώτη μου φορά που έχω κινητό με windows, νιούφης δηλαδή, με τις οδηγίες που έβαλε στο ποστ του, τα κατάφερα, εύκολα (σχετικά, λόγω άγνοιας), και γρήγορα.
2. Ακόμα δεν έχω μπει στη διαδικασία να αλλάξω τα εικονίδια των συνδέσεων και της κάμερας, γιατί δεν έχω μπαταρία και φυσικά δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω συνδεδεμένο με τον υπολογιστή (λέγε λέγε) :knife:
3. θα προτιμούσα κάτω στο μενού που λέει sms να σε πήγαινε στη δημιουργία νέου sms και όχι στο γενικότερο μενού
4. Αυτό το βλαμμένο slide to unlock δε γίνεται να μη βγαίνει κάθε φορά που ανοιγοκλείνω το κινητό ή όταν το ανοίγω, αφού κλείνει η οθόνη του;
5. Δε θέλω να σπείρω τον χαμό, αλλά μήπως το πρόβλημα που έχω με τη συνδεσιμότητα με τον υπολογιστή οφείλεται σε κανένα από αυτά τα προγραμματάκια που έβαλα; Τα χει βάλει άλλος;
6. Andapo και πάλι μπράβο man.
sagonias
31 Ιαν. 2008, 16:33
Τελικά το τηλέφωνο είναι μόνο στη Vodafone?
andapo
31 Ιαν. 2008, 16:35
Λοιπόν παίδες, ένα review.
πέρα από το γνωστό πρόβλημα που με απασχολεί ιδιαίτερα (αυτό που λέμε ότι δεν παίζει όταν είναι συνδεδεμένο με τον υπολογιστή), έβαλα το iphone menu, που πρότεινε ο φίλος andapo.
1. Συγχαρητήρια στον andapo, γιατί αν και είναι η πρώτη μου φορά που έχω κινητό με windows, νιούφης δηλαδή, με τις οδηγίες που έβαλε στο ποστ του, τα κατάφερα, εύκολα (σχετικά, λόγω άγνοιας), και γρήγορα.
2. Ακόμα δεν έχω μπει στη διαδικασία να αλλάξω τα εικονίδια των συνδέσεων και της κάμερας, γιατί δεν έχω μπαταρία και φυσικά δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω συνδεδεμένο με τον υπολογιστή (λέγε λέγε) :knife:
3. θα προτιμούσα κάτω στο μενού που λέει sms να σε πήγαινε στη δημιουργία νέου sms και όχι στο γενικότερο μενού
4. Αυτό το βλαμμένο slide to unlock δε γίνεται να μη βγαίνει κάθε φορά που ανοιγοκλείνω το κινητό ή όταν το ανοίγω, αφού κλείνει η οθόνη του;
5. Δε θέλω να σπείρω τον χαμό, αλλά μήπως το πρόβλημα που έχω με τη συνδεσιμότητα με τον υπολογιστή οφείλεται σε κανένα από αυτά τα προγραμματάκια που έβαλα; Τα χει βάλει άλλος;
6. Andapo και πάλι μπράβο man.
Καταρχάς (και όχι καταρχήν) σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια
2. Mιας και εβαλες το iphone σου κάνει το ιδιο πρόβλημα όταν το έχεις στον υπολογιστή;
3. Αλλαξε την αντιστοιχη γραμμή σε
\Program Files\iPhone\Shortcuts\newsms.lnk
4. Βαλε το S2U Pro
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=350842&page=4
post 32
Δεν ανοιγει κάθε φορά που κάνεις power up αλλά δεν θα συνεργάζεται με το S2V για να θέσεις backround (μικρό το κακό). Γενικά το Pro ειναι πολύ πιο όμορφο.
5. Για τα προγράμματα μιλάς για αυτά για το iphone? Αν ναι σε εμένα πάντως δεν κάνουν κάτι.
Για περισσότερα link σε προγράμματα μπορείς να δεις (και να κατεβάσεις) την original εκδοση του iphone (οχι για το κινητό μας) απο εδω:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=349162
Αν διαβάσεις και το topic θα δεις ότι δίνουν και πολλά άλλα εικονίδια πέρα απο αυτά που έδωσα εγώ.
kontras
31 Ιαν. 2008, 17:05
2. Mιας και εβαλες το iphone σου κάνει το ιδιο πρόβλημα όταν το έχεις στον υπολογιστή;
ναι! να φαναστείς ότι δεν μπορώ ΚΑΝ να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο (εκεί που λέει slide to unlock) γιατί απλά ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ :cry:
φαίνεται ότι με κάποιο πανούργο και σκοτεινό τρόπο, όταν είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή, αλλάζουν οι θέσεις, δεν ξέρω τί να πω... Στο ρεύμα πάντως όταν είναι απλά με τον φορτιστή, δουλεύει μια χαρά
Και μια που είσαι γνώστης μήπως γίνεται ένα από αυτά τα κουμπιά στο iphone να τα κάνουμε bluetooth on/off ;
Και επίσης: όταν μιλάω στο τηλέφωνο, πολλές φορές μου βγάζει 3G πάνω πάνω (άσχετα αν έχω καλέσει ή με έχουν καλέσει). Παίζει κάτι ύποπτο;
Amanadia
31 Ιαν. 2008, 17:39
Kalispera kai pali,
To 3G kai emena to vgazi otan milao merikes fores...den ksero an paizi kati ipopto...
merikes erotisis kai pali...an bori kapoios na voithisi...
otan milame giati svini i othoni kai ginete mavri? afto boroume na to alaksoume?
exei kanis to provlima otan milai na ksafnika o alos stin ali grami na mi mas akoui?
an kseri kanis kai pos alazoume apo to sim karta ta contacts na ta valoume sto tilefono...
teleftai ertosi, mias kai katalava pos vazoume to pcmkeyboard, oi tonoi giati den emfanizode se ola ta gramata p.x. to alpha??
Amanadia
31 Ιαν. 2008, 17:46
Kai gia osous exoune to provlima me to na kolai to pc otan to sindeis me ton ipologisti, bori na ine apo to firewall. exo ego to provlima to seagate firewall...kai akomi den to exo lisi. pros to paron apla to kleino prota kai meta sindeo to kinito ...
an kseri kanis gia to pos linete afto to provlima...
sorry gia ta gringlish ala den ksero eliniki orthografia (eimai apo eksoteriko)...sinxoreste me
dimokritos
31 Ιαν. 2008, 18:11
Kalispera kai pali,
To 3G kai emena to vgazi otan milao merikes fores...den ksero an paizi kati ipopto...
merikes erotisis kai pali...an bori kapoios na voithisi...
otan milame giati svini i othoni kai ginete mavri? afto boroume na to alaksoume?
exei kanis to provlima otan milai na ksafnika o alos stin ali grami na mi mas akoui?
an kseri kanis kai pos alazoume apo to sim karta ta contacts na ta valoume sto tilefono...
teleftai ertosi, mias kai katalava pos vazoume to pcmkeyboard, oi tonoi giati den emfanizode se ola ta gramata p.x. to alpha??
δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το 3G. κάποιοι είπαν ότι μετά απο αυτό δεν ξαναεμφανίστηκε το πρόβλημα με το mute του μικροφώνου. αν δεν πιάσει, εγκατέστησε το spb mobile shell
scandal_dj
31 Ιαν. 2008, 19:27
να κανω μια ερωτηση μηπως και γνωριζει κανεις.
θελω να στειλω πολλα video μαζι πως μπορω να το κανω.
προσπαθησα να συνδεθω μεσω bluetooth με ενα mio με wm5 αλλα δεν τα καταφερα.
υπαρχει καποιο προγραμμα?
kflabouris
31 Ιαν. 2008, 23:56
Έφτιαξα ένα tutorial για το πως να κάνετε το lg να μοιάζει με το iphone. Να ενημερώσω πριν ξεκινήσω ότι όλα δουλεύουν σωστά αλλά επειδή τα περισσότερα που θα χρησιμοποιήσουμε είναι beta εκδόσεις μπορεί ανα φάσεις να έχετε κολήματα. Όλα τα προγραμματα που θα χρησιμοποιήσουμε ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν εγκατάσταση στην συσκευή.
Ένα βίντεο για το πως θα γίνει μπορείτε να βρείτε εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=lQEsjzHgnpA
Ξεκινώντας κατεβάστε το S2U 0.99 απο εδώ:
http://handheld.softpedia.com/get/System-Utilities/Enhancements/S2U2-52386.shtml
και κάντε το εγκατάσταση. Αυτό το πρόγραμμα κλειδώνει τη συσκευή και την ξεκλειδώνουμε σέρνοντας το δάκτυλο μας πάνω στην αντίστοιχη ένδειξη στην συσκευή.
Στην συνέχεια κατεβάστε αυτό:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=311299
και κάντε το εγκατάσταση στην συσκευή. Αυτό είναι το pad του iphone (η κάτι που μοιάζει τέλος πάντων)
Ακολούθως κατεβάστε το pocketcm contacts απο εδώ:
http://www.pocketcm.com/contact.php
και κάντε το εγκατάσταση. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα για τις επαφές του κινητού και μπορεί να χειριστεί μόνο με τα δάκτυλα. Δείτε το στο video απο το youtube. Για να υποστηρίζει ελληνικά κατεβάστε αυτό:
http://rapidshare.com/files/87640949/greek.lang.rar.html
και κάντε copy το αρχείο Ελληνικά.lang μέσα στον φάκελο εγκατάστασης του pocketcm contacts. Απο τα settings (για να τα εμφανίσετε κρατήστε πατημένο αφου ανοίξετε το πρόγραμμα το call) και αλλάξτε την γλώσσα.
Συνέχεια έχει το S2V
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=358187
Είναι ένα πρόγραμμα που εμφανίζει και δουλεύεις της φωτογραφίες σαν το iphone (πολύ καλό). Εγκαταστήστε και αυτό στην συσκευή.
Τέλος κατεβάστε το iphone που έφτιαξα για τη συσκευή μας
http://rapidshare.com/files/87643397/iPhone.rar.html
Για να δουλεύει σωστά θα πρέπει να έχετε κάνει όλα τα παραπάνω. Κάντε το copy στον φάκελο Program Files της συσκευής και δημιουργήστε ένα link στα προγράμματα εκκίνησης ώστε να ξεκινάει με το κινητό.
Στην πρώτη σελίδα του iphone θα δείτε διάφορα προγράμματα της συσκευής. Στην πρώτη γραμμή θα παρατηρήσετε ότι τα προγράμματα Network και Camera επαναλαμβάνοντε. Ο λόγος είναι διότι εγώ τα χρησιμοποιούσα για κάποια άλλα προγράμματα που δεν έχουν σχέση με το tutorial. Σκοπός επίσης του tutotial είναι να μάθει σε κάποιον και πως να το τροποποιήσει σύμφωνα με τα δικά του θέλω. Ας τα δούμε όλα όμως αναλυτικά.
Κάθε αρχείο configx αντιστοιχεί και σε μία σελίδα του iphone. Τα config αρχεια τα επεξεργαζόμαστε στον υπολογιστή και μετά τα μεταφέρουμε στο κινητό. Αν υπάρχει λάθος στο config αρχείο το iphone δεν θα ανοίξει. Για να αλλάξετε τα δύο αυτά εικονίδα κάντε το εξής. Ανοίξτε το config1 απο τον υπολογιστή σας.
\Icons\Windows_Live_WiFi_Center_logo.bmp
\Icons\04-camera.bmp
\Icons\04-camera.bmp
\Icons\03-photos.bmp
\Icons\06-graph.bmp
\Icons\IE.bmp
\Icons\fxlpore.bmp
\Icons\10-clock.bmp
\Icons\09-notes.bmp
\Icons\memory.bmp
\Icons\next.bmp
\Icons\13-phone.bmp
\Icons\14-sms.bmp
\Icons\Contacts.bmp
\Icons\settings.bmp
Network
Camera
Network
Camera
Photos
Battery
IExlporer
FExlporer
Clock
Notes
Memory
Next
Phone
Sms
Contacts
Settings
\Windows\wrlsmgr.exe
\Windows\LGCamera.exe
\Windows\wrlsmgr.exe
\Windows\LGCamera.exe
\Program Files\S2V\s2v.exe
\Windows\power.exe
\Windows\iexplore.exe
\Windows\fexplore.exe
\Windows\clock.exe
\Windows\Notes.exe
\Program Files\iphone\Shortcuts\memory.lnk
Page2
\Windows\cprog.exe
\Windows\tmail.exe
\Program Files\PocketCM\PocketCM.exe
\Program Files\iphone\utils\Control.exe
Οι 16 πρώτες γραμμές αντιστοιχούν στη εικόνα που χρεισιμοποιεί το κάθε πρόγραμμα. Οι επόμενες 16 αντιπροσωπεύουν το όνομα και οι επόμενες 16 το link του προγράμματος. Για να αλλάξετε τα 2 αυτά προγράμματα που είπαμε (Network και Camera) αλλάξτε της γραμμές που είναι bold σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα που εσείς θέλετε. Τα εικονιδια που μπορείτε να χρησιμοποιείσετε είναι στον φάκελο Icons του iphone. To όνομα προσέξτε να μην είναι πολύ μεγάλο και τέλος το link θα πρέπει να είναι σωστό αλλιώς δεν θα δουλέυει το πρόγραμμα.
H δεύτερη σελίδα λογικά θα είναι ok. Στο τέλος έχω βάλει ένα εικονίδιο programs το οποίο οδηγεί στη 3 σελίδα την οποία δεν έχω φτιάξει και ο κάθε χρήστης μπορεί να βάλει ότι θέλει.
Γνωστά προβλήματα
1. Αρχεία mortscript δεν έχω καταφέρει να τρέξω ακόμα μέσω του iphone
2. Για να αναγνωρίσει προγράμματα που έχετε στη κάρτα μνήμης πρέπει πρώτα να αλλάξετε το όνομα "Κάρτα αποθήκευσης" σε ένα όνομα με αγγλικούς χαρακτήρες (π.χ. Storage). Αυτό γίνετε αλλάζοντας ένα registry key της συσκευής. Το έχω αναφέρει μέσα στο forum αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς πιο registry key. Ψαξτε λίγο.
Καλή επιτυχία
Gia opion prospathei na ftiaxei to iphone style, uparxei enas tropos na douleuete grafika mesa apo to ppc ta config arxeia.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=1258500
Akoulouthiste to instalation kai ola tha pane kala. To mono pou xreiazete otan peirazete ta config arxeia einai na allazete to onoma "config1" se "config" gia na doulepsei swsta.
Emena then kolaei oute me to iphone oute me to kanoniko... :)
Paizei na ftaei to spbshell???
To exete oloi?
andapo auta einai ta idia?
cicilianos
1 Φεβ. 2008, 00:07
Εχω που προσπαθω να κανω κατι με το s2u2 εδω και ποσο καιρο!Εβαλα λοιπον πριν απο λιγο
την εκδοση 0.99 και παλι εχω τα ιδια.Η μαλλον ειναι μια χαρα..δουλευει αλλα.....για να φενεται στην οθονη το κλειδωμα που ζητα να το σύρω...πρεπει να εχω πρωτα κλειδωσει το τηλεφωνο με τον κλασικο τροπο.Μηπως ξερει να μου πει καποιος ρε παιδια πως να το κοψω αυτο?'
Οταν το αφησω να κλειδωσει συμφωνα με το χρονο που του εχω βαλει εγω τοτε με το που πατησω το κουμπι ον οφ με βγαζει αμεσως στην αρχικη σαν να μη το εχω κλειδωσει ΠΟΤΕ!
Καλημερα σε ολους παιδια..
Και συχαρητηρια σε ολους σας που καθεστε και λυνεται τις αποριες των 'ασχετων'.
Εγω λοιπον ανοικω στην 2η κατηγορια :p
Εχω εγκαταστησει οσα προγραμματακια μου φαινοντε χρησιμα..
Αλλα η απορια ειναι η εξης...Μπορουμε να βρουμε το spb mobile shell σε full version απο καπου?
andapo
1 Φεβ. 2008, 10:48
andapo auta einai ta idia?
Το δεύτερο είναι ένας configurator για να φτιάχνεις τα config αρχεια μέσα απο το pda. Στην ουσία το δεύτερο είναι συνέχεια του πρώτου και αν θες το χρησιμοποιείς. Εμένα δεν με πολυβόλεψε τελικά.
andapo
1 Φεβ. 2008, 10:53
Εχω που προσπαθω να κανω κατι με το s2u2 εδω και ποσο καιρο!Εβαλα λοιπον πριν απο λιγο
την εκδοση 0.99 και παλι εχω τα ιδια.Η μαλλον ειναι μια χαρα..δουλευει αλλα.....για να φενεται στην οθονη το κλειδωμα που ζητα να το σύρω...πρεπει να εχω πρωτα κλειδωσει το τηλεφωνο με τον κλασικο τροπο.Μηπως ξερει να μου πει καποιος ρε παιδια πως να το κοψω αυτο?'
Οταν το αφησω να κλειδωσει συμφωνα με το χρονο που του εχω βαλει εγω τοτε με το που πατησω το κουμπι ον οφ με βγαζει αμεσως στην αρχικη σαν να μη το εχω κλειδωσει ΠΟΤΕ!
"Σε χάνω και δεν ξέρω τι να κάνω..." που λέει και ο τραγουδιστής.
Βασικά δεν κατάλαβα τι θες να κάνεις; Μπορείς σε παρακάλω να ξανακάνεις την ερώτηση καπως διαφορετικά μήπως και καταλάβω?
andapo
1 Φεβ. 2008, 10:55
Και μια που είσαι γνώστης μήπως γίνεται ένα από αυτά τα κουμπιά στο iphone να τα κάνουμε bluetooth on/off ;
Χλωμό... Αν και υπάρχουν κάποια προγραμματάκια για αυτό το σκοπό, επειδή το έψαχνα και παλιά δεν βρήκα κάτι που να δουλεύει σωστά.
dimokritos
1 Φεβ. 2008, 11:42
...Αλλα η απορια ειναι η εξης...Μπορουμε να βρουμε το spb mobile shell σε full version απο καπου?
από το ipmart δεν το βρήκες σε πλήρη έκδοση?
cicilianos
1 Φεβ. 2008, 13:45
"Σε χάνω και δεν ξέρω τι να κάνω..." που λέει και ο τραγουδιστής.
Βασικά δεν κατάλαβα τι θες να κάνεις; Μπορείς σε παρακάλω να ξανακάνεις την ερώτηση καπως διαφορετικά μήπως και καταλάβω?
Ας το παρω παλι απο τη αρχη λοιπον...:p
Αν δε κλειδωσω το τηλεφωνο με τον τροπο που εχει η Λ ΤΖΙ δεν μου λειτουργει το s2u2.Τοσο απλο.Δηλαδη....πρεπει να κλειδωσω οπως κλειδωνω το τηλ με τον κλασικο τροπο και μετα οταν σκοτεινιάσει η οθονη τοτε οταν παω να την ξανανοιξω ΤΟΤΕ και ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ μου βγαινει το slide to unlock:wacko:
Πως λοιπον να το κανω να δουλεψει?Αν το αφησω να σβησει η οθονη με το s2u2 οταν πατησω το ον οφ δε μου βγαζει το σλαιντ.
andapo
1 Φεβ. 2008, 13:51
Ας το παρω παλι απο τη αρχη λοιπον...:p
Αν δε κλειδωσω το τηλεφωνο με τον τροπο που εχει η Λ ΤΖΙ δεν μου λειτουργει το s2u2.Τοσο απλο.Δηλαδη....πρεπει να κλειδωσω οπως κλειδωνω το τηλ με τον κλασικο τροπο και μετα οταν σκοτεινιάσει η οθονη τοτε οταν παω να την ξανανοιξω ΤΟΤΕ και ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ μου βγαινει το slide to unlock:wacko:
Πως λοιπον να το κανω να δουλεψει?Αν το αφησω να σβησει η οθονη με το s2u2 οταν πατησω το ον οφ δε μου βγαζει το σλαιντ.
Αν θυμάμαι καλά (γιατί τώρα έχω βάλει το s2u pro) υπάρχει μία ρύθμιση που λέει "Ενεργοποίηση όταν το backlight ειναι off" σε λειτουργία μπαταρίας πάντα. Είναι στα settings απο τις πρώτες ρυθμίσεις. Σε εμένα δούλευε. Τσέκαρε επίσης και σε πόση ώρα το backlight γίνετε off. Ίσως να είναι αυτό το πρόβλημα και όχι το s2u2. Κάτι πρέπει να είναι με τις ρυθμίσεις του backlight. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
Thnx dimokritos...
Δεν το γνωριζα το site και τα κατεβασα απο την εταιρια :O
cicilianos
1 Φεβ. 2008, 15:30
Αν θυμάμαι καλά (γιατί τώρα έχω βάλει το s2u pro) υπάρχει μία ρύθμιση που λέει "Ενεργοποίηση όταν το backlight ειναι off" σε λειτουργία μπαταρίας πάντα. Είναι στα settings απο τις πρώτες ρυθμίσεις. Σε εμένα δούλευε. Τσέκαρε επίσης και σε πόση ώρα το backlight γίνετε off. Ίσως να είναι αυτό το πρόβλημα και όχι το s2u2. Κάτι πρέπει να είναι με τις ρυθμίσεις του backlight. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
Πολυ πιθανο!Παω να το κανω και επιστρεφω!:)
Θα μπορουσες να μου δωσεις το Προ και σε μενα σε παρακαλω να το δοκιμασω?
andapo
1 Φεβ. 2008, 15:41
Πολυ πιθανο!Παω να το κανω και επιστρεφω!:)
Θα μπορουσες να μου δωσεις το Προ και σε μενα σε παρακαλω να το δοκιμασω?
To pro είναι μια άλλη εφαρμογή για το slide 2 unlock. Μοιάζει με το άλλο αλλά δεν ενεργοποιείτε κάθε φορά που πατάς το on/off κουμπί. Σε άλλους αρέσει αυτό σε άλλους όχι. Γενικότερα είναι πιο εντυπωσιακό (ειδικά όταν κάνεις slide το ρολόι). Περι ορέξεος... Όλο δικό σου:
cicilianos
1 Φεβ. 2008, 15:47
To pro είναι μια άλλη εφαρμογή για το slide 2 unlock. Μοιάζει με το άλλο αλλά δεν ενεργοποιείτε κάθε φορά που πατάς το on/off κουμπί. Σε άλλους αρέσει αυτό σε άλλους όχι. Γενικότερα είναι πιο εντυπωσιακό (ειδικά όταν κάνεις slide το ρολόι). Περι ορέξεος... Όλο δικό σου:
χμμμ δεν ειμαι γραμμενος.Αν το εχεις σε λινκ rapidshare.....:cry:
Αλλιως οταν γυρισω το βραδακι.Ευχαριστω παντως!
andapo
1 Φεβ. 2008, 16:03
Δεν είναι rapidshare. Είναι στο site xda-developers οπότε και πρέπει να κάνεις εγγραφή. Δεν ξέρω αν μπορείς να το βρεις απο κάπου αλλού.
athanaso77
1 Φεβ. 2008, 16:10
DBH Slide2Unlock Pro V1.04.1227.beta.zip (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=63278&d=1198772392)
nstamoul
1 Φεβ. 2008, 17:05
Πάντως το bug του directdraw είναι πολύ ενοχλητικό για κάποιον που θέλει να κάνει 5 πράγματα παραπάνω με τη συσκευή του.Πήγα να βάλω το PointUI,το οποίο θεωρείται sos εφαρμογή και φυσικά δεν λειτούργησε.
Δεν ξέρω τι θα μπορούσαμε να κάνουμε εμείς.Στο xda πάντως δεν φαίνεται να τους συγκινεί και πολύ η συσκευή για να κάτσουν να φκιάξουν rom ή να βοηθήσουν στην επίλυση κάποιων bug.
cicilianos
1 Φεβ. 2008, 17:37
Εκανα εγγραφή και το πηρα.....μου κανει οτι και το αλλο!Πρεπει βασικα να πατω απο το μενου το s2unlock για να κλειδωνει ετσι.
Πανεμορφο δε λεω αλλα το ηθελα και περιμενα να ειναι διαφορετικο.
andapo
1 Φεβ. 2008, 17:46
Εκανα εγγραφή και το πηρα.....μου κανει οτι και το αλλο!Πρεπει βασικα να πατω απο το μενου το s2unlock για να κλειδωνει ετσι.
Πανεμορφο δε λεω αλλα το ηθελα και περιμενα να ειναι διαφορετικο.
Οχι βέβαια. Ανοιξε τι slide 2 unlock και εκεί που κάνεις το slide κίνησε το δάκτυλο σου απο επάνω προς τα κάτω (κάθετα δηλαδή απο το slide 2 unlock). Θα εμφανιστεί το slide 2 setup. Πήγαινε στο power και θέσε το turn off screen και το turn off backlight σε ότι χρόνο θές. Κάνε save απο το menu και αυτό ήταν.
andapo
1 Φεβ. 2008, 17:49
Πάντως το bug του directdraw είναι πολύ ενοχλητικό για κάποιον που θέλει να κάνει 5 πράγματα παραπάνω με τη συσκευή του.Πήγα να βάλω το PointUI,το οποίο θεωρείται sos εφαρμογή και φυσικά δεν λειτούργησε.
Δεν ξέρω τι θα μπορούσαμε να κάνουμε εμείς.Στο xda πάντως δεν φαίνεται να τους συγκινεί και πολύ η συσκευή για να κάτσουν να φκιάξουν rom ή να βοηθήσουν στην επίλυση κάποιων bug.
Τι bug έχουμε με το directdraw? Τουλάχιστον το s2u που δουλεύει με το directdraw δεν έχει πρόβλημα. Δεν ξέρω, απλά ρωτάω.
nstamoul
1 Φεβ. 2008, 18:09
Απ' ότι διαβάζω δεν έχει σωστούς drivers και γενικά η υλοποίηση του είναι ...
Δείγμα ότι δεν μπορεί να τρέξει σχεδόν καμία (με εξαίρεση το S2U2) εφαρμογή που χρειάζεται directdraw.Όσοι δοκίμασαν να βάλουν το καταπληκτικό PointUI θα κατάλαβαν τι εννοώ.
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=1860019&postcount=462
sx1vg18
1 Φεβ. 2008, 18:49
Έφτιαξα ένα tutorial για το πως να κάνετε το lg να μοιάζει με το iphone. Να ενημερώσω πριν ξεκινήσω ότι όλα δουλεύουν σωστά αλλά επειδή τα περισσότερα που θα χρησιμοποιήσουμε είναι beta εκδόσεις μπορεί ανα φάσεις να έχετε κολήματα. Όλα τα προγραμματα που θα χρησιμοποιήσουμε ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν εγκατάσταση στην συσκευή.
Ένα βίντεο για το πως θα γίνει μπορείτε να βρείτε εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=lQEsjzHgnpA
Ξεκινώντας κατεβάστε το S2U 0.99 απο εδώ:
http://handheld.softpedia.com/get/System-Utilities/Enhancements/S2U2-52386.shtml
και κάντε το εγκατάσταση. Αυτό το πρόγραμμα κλειδώνει τη συσκευή και την ξεκλειδώνουμε σέρνοντας το δάκτυλο μας πάνω στην αντίστοιχη ένδειξη στην συσκευή.
Στην συνέχεια κατεβάστε αυτό:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=311299
και κάντε το εγκατάσταση στην συσκευή. Αυτό είναι το pad του iphone (η κάτι που μοιάζει τέλος πάντων)
Ακολούθως κατεβάστε το pocketcm contacts απο εδώ:
http://www.pocketcm.com/contact.php
και κάντε το εγκατάσταση. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα για τις επαφές του κινητού και μπορεί να χειριστεί μόνο με τα δάκτυλα. Δείτε το στο video απο το youtube. Για να υποστηρίζει ελληνικά κατεβάστε αυτό:
http://rapidshare.com/files/87640949/greek.lang.rar.html
και κάντε copy το αρχείο Ελληνικά.lang μέσα στον φάκελο εγκατάστασης του pocketcm contacts. Απο τα settings (για να τα εμφανίσετε κρατήστε πατημένο αφου ανοίξετε το πρόγραμμα το call) και αλλάξτε την γλώσσα.
Συνέχεια έχει το S2V
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=358187
Είναι ένα πρόγραμμα που εμφανίζει και δουλεύεις της φωτογραφίες σαν το iphone (πολύ καλό). Εγκαταστήστε και αυτό στην συσκευή.
Τέλος κατεβάστε το iphone που έφτιαξα για τη συσκευή μας
http://rapidshare.com/files/87643397/iPhone.rar.html
Για να δουλεύει σωστά θα πρέπει να έχετε κάνει όλα τα παραπάνω. Κάντε το copy στον φάκελο Program Files της συσκευής και δημιουργήστε ένα link στα προγράμματα εκκίνησης ώστε να ξεκινάει με το κινητό.
Στην πρώτη σελίδα του iphone θα δείτε διάφορα προγράμματα της συσκευής. Στην πρώτη γραμμή θα παρατηρήσετε ότι τα προγράμματα Network και Camera επαναλαμβάνοντε. Ο λόγος είναι διότι εγώ τα χρησιμοποιούσα για κάποια άλλα προγράμματα που δεν έχουν σχέση με το tutorial. Σκοπός επίσης του tutotial είναι να μάθει σε κάποιον και πως να το τροποποιήσει σύμφωνα με τα δικά του θέλω. Ας τα δούμε όλα όμως αναλυτικά.
Κάθε αρχείο configx αντιστοιχεί και σε μία σελίδα του iphone. Τα config αρχεια τα επεξεργαζόμαστε στον υπολογιστή και μετά τα μεταφέρουμε στο κινητό. Αν υπάρχει λάθος στο config αρχείο το iphone δεν θα ανοίξει. Για να αλλάξετε τα δύο αυτά εικονίδα κάντε το εξής. Ανοίξτε το config1 απο τον υπολογιστή σας.
\Icons\04-camera.bmp
\Icons\04-camera.bmp
\Icons\03-photos.bmp
\Icons\06-graph.bmp
\Icons\IE.bmp
\Icons\fxlpore.bmp
\Icons\10-clock.bmp
\Icons\09-notes.bmp
\Icons\memory.bmp
\Icons\next.bmp
\Icons\13-phone.bmp
\Icons\14-sms.bmp
\Icons\Contacts.bmp
\Icons\settings.bmp
Network
Camera
Network
Camera
Photos
Battery
IExlporer
FExlporer
Clock
Notes
Memory
Next
Phone
Sms
Contacts
Settings
\Windows\wrlsmgr.exe
\Windows\LGCamera.exe
\Windows\wrlsmgr.exe
\Windows\LGCamera.exe
\Program Files\S2V\s2v.exe
\Windows\power.exe
\Windows\iexplore.exe
\Windows\fexplore.exe
\Windows\clock.exe
\Windows\Notes.exe
\Program Files\iphone\Shortcuts\memory.lnk
Page2
\Windows\cprog.exe
\Windows\tmail.exe
\Program Files\PocketCM\PocketCM.exe
\Program Files\iphone\utils\Control.exe
Οι 16 πρώτες γραμμές αντιστοιχούν στη εικόνα που χρεισιμοποιεί το κάθε πρόγραμμα. Οι επόμενες 16 αντιπροσωπεύουν το όνομα και οι επόμενες 16 το link του προγράμματος. Για να αλλάξετε τα 2 αυτά προγράμματα που είπαμε (Network και Camera) αλλάξτε της γραμμές που είναι bold σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα που εσείς θέλετε. Τα εικονιδια που μπορείτε να χρησιμοποιείσετε είναι στον φάκελο Icons του iphone. To όνομα προσέξτε να μην είναι πολύ μεγάλο και τέλος το link θα πρέπει να είναι σωστό αλλιώς δεν θα δουλέυει το πρόγραμμα.
H δεύτερη σελίδα λογικά θα είναι ok. Στο τέλος έχω βάλει ένα εικονίδιο programs το οποίο οδηγεί στη 3 σελίδα την οποία δεν έχω φτιάξει και ο κάθε χρήστης μπορεί να βάλει ότι θέλει.
Γνωστά προβλήματα
1. Αρχεία mortscript δεν έχω καταφέρει να τρέξω ακόμα μέσω του iphone
2. Για να αναγνωρίσει προγράμματα που έχετε στη κάρτα μνήμης πρέπει πρώτα να αλλάξετε το όνομα "Κάρτα αποθήκευσης" σε ένα όνομα με αγγλικούς χαρακτήρες (π.χ. Storage). Αυτό γίνετε αλλάζοντας ένα registry key της συσκευής. Το έχω αναφέρει μέσα στο forum αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς πιο registry key. Ψαξτε λίγο.
Καλή επιτυχία
Πριν αρχισω να τα κανω ολα αυτα,ρωτω σε οποιον το χει δοκιμασει η σε σενα andapo που εγραψες τις οδηγιες
1. αυτα με τις αλλαγες στο config τα χω καταλαβει,το μονο που δε καταλαβα ειναι πως θα γραψουμε τα links για τα exe. Που θα βρουμε τα σωστα ; μπορει καποιοσ να μασ δωσει ενα παραδειγμα πως το κανε ο ιδιος ;
2. αυτο με τα προγραμματα και την καρτα μνημης το διορθωσατε ; αν ναι,πως ακριβως ;
συγνωμη κιολας αλλα ειμαι ασχετος κι εγω,οποτε ρωτωντας πας στην πολη(ή στο iphone για την ακριβεια) :p
tranaee
1 Φεβ. 2008, 19:04
Help το ξέρω είμαι αγενής, μία απλή ερώτηση μόνο.
Αύριο μου λείγει η "διπλή" επιδότηση από Vodafone και θέλω να το πάρω στη γυναίκα μου γιατί φεύγει συχνά Βρυξέλλες και θέλει να παίρνει τα email της και να παρακολουθεί μερικά site.
Στο Βέλγιο υπάρχει 100% κάλυψη wifi σε συνεδριακά, ξενοδοχεία κλπ.
Ερώτηση λοιπόν:
Πόσο εύκολα το τηλ. κλειδώνει σε κάποιο free hotspot κι αν δεν είναι free αν μπορεί να θυμάται το password την επόμενη φορά?
Το wifi απενεργοποείται όταν κλείνει η οθόνη? (φαντάζομαι πως ναι όπως σε όλα τα ppc)
Από Java emulator πως τα πάμε καλά? Opera mini τρέχει μια χαρά?
Είναι για τη γυναίκα μου καταλαβαίνετε κι αν δεν δουλεύουν μερικά πράγματα αυτόματα θα πληρώνουμε μισό μισθό σε roaming κλήσεις για να πάρει κάποιο email καταλαβαίνετε.
Σορυ που δε σας μελέτησα παιδιά..
Εύχομαι να πάρω θετικές απαντήσεις για να έχω πολύ μελέτη από αύριο..:)
nstamoul
1 Φεβ. 2008, 19:27
Από δική μου εμπειρία θα έλεγα οτι κλειδώνει σχετικά εύκολα,σίγουρα αν είναι στο ίδιο δωμάτιο το hot spot και δοκιμασμένο και σε 2όροφη μονοκατοικία από υπόγειο στον 1ο.Άρα γενικά θα έλεγα σχετικά καλά.
Το wifi κλείνει όταν σβήνει η οθόνη.
Τις ρυθμήσεις τις θυμάται (δοκιμασμένο).
O opera (8.65 έχω) τρέχει μια χαρά,κανένα παράπονο εδώ.Java δεν έχω βάλει,θα σου απαντήσει κάποιος άλλος γιαυτό.
Γενικά θα έλεγα πολύ τίμιο κινητό για τα λεφτά του.
tranaee
1 Φεβ. 2008, 19:39
thanx nstamoul, έχω φυλλομετρήσει ήδη το μισό thread και καλύφτηκα already..:)
Το τηλ. είναι super και έφυγα να το πάρω..
Φίλε tsoump όλα τα έχει, απλά όλα είναι τιμολογιακή πολιτική των εταιριών.
Π.Χ. η Νόκια και η HTC nowdays την έχουνε δει αρχηγοί και βαράνε όσο θέλουν. Στην ουσία αυτό που τους κάνει αρχηγούς είναι η κοινότητα χρηστών που τους περιβάλλει. Όσο μεγαλύτερη αυτή τόσο ασφάλεια αισθάνεται ο άσχετος να πάρει κάτι ψηφιακό που το φοβάται, τόσο αυξάνεται και η τιμή του.
Γιαυτό μερικές εταιρίες κατεβάζουνε και τις τιμές. Για να αυξήσουνε το user base άρα μελλοντικά και την τιμή του..;)
andapo
1 Φεβ. 2008, 19:41
Πριν αρχισω να τα κανω ολα αυτα,ρωτω σε οποιον το χει δοκιμασει η σε σενα andapo που εγραψες τις οδηγιες
1. αυτα με τις αλλαγες στο config τα χω καταλαβει,το μονο που δε καταλαβα ειναι πως θα γραψουμε τα links για τα exe. Που θα βρουμε τα σωστα ; μπορει καποιοσ να μασ δωσει ενα παραδειγμα πως το κανε ο ιδιος ;
2. αυτο με τα προγραμματα και την καρτα μνημης το διορθωσατε ; αν ναι,πως ακριβως ;
συγνωμη κιολας αλλα ειμαι ασχετος κι εγω,οποτε ρωτωντας πας στην πολη(ή στο iphone για την ακριβεια) :p
1. Τα links πρέπει να τα βρεις μόνος σου. Η έκδοση που έχω ανεβάσει είναι για το κινητό μας οπότε τα links είναι σωστά. Τα links για τα προγράμματα σου ξερείς εσυ που είναι αφου εχεις κάνει την εγκατάσταση. Παραπάνω links μπορείς να βρεις:
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2210601
post 1190
καθώς και στο original thread του iphone:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=349162
Θέλει λίγο ψαξιμο αλλά με αυτό που σας έδωσα γίνετε λίγο μικρότερο.
2. Για να αλλάξετε το όνομα "Κάρτα αποθήκευσης" χρησιμοποιήστε έναν registry editor (total commander για παράδειγμα) και πηγαίνετε στο
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\StorageManager\Profiles\SDΜemory]
και αλλάξτε το sting
"Folder"="Κάρτα αποθήκευσης"
σε
"Folder"="Storage Card"
andapo
1 Φεβ. 2008, 19:47
thanx nstamoul, έχω φυλλομετρήσει ήδη το μισό thread και καλύφτηκα already..:)
Το τηλ. είναι super και έφυγα να το πάρω..
Φίλε tsoump όλα τα έχει, απλά όλα είναι τιμολογιακή πολιτική των εταιριών.
Π.Χ. η Νόκια και η HTC nowdays την έχουνε δει αρχηγοί και βαράνε όσο θέλουν. Στην ουσία αυτό που τους κάνει αρχηγούς είναι η κοινότητα χρηστών που τους περιβάλλει. Όσο μεγαλύτερη αυτή τόσο ασφάλεια αισθάνεται ο άσχετος να πάρει κάτι ψηφιακό που το φοβάται, τόσο αυξάνεται και η τιμή του.
Γιαυτό μερικές εταιρίες κατεβάζουνε και τις τιμές. Για να αυξήσουνε το user base άρα μελλοντικά και την τιμή του..;)
Θα συμφωνήσω ότι το κινητό είναι super αλλά... Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα htc touch. Όπως και να το κάνουμε ότι και να λέμε απο άποψη οθόνης και ποιότητας κατασκευής το htc είναι μακράν καλύτερο. Και μην ξεχνάμε ότι είναι και η πρώτη αποπειρα της lg σε windows mobile κινητά με αποτέλεσμα αρκετά bug που ακόμα δεν έχουν διορθωθεί, να μας ταλαιπωρουν. Πάντως σίγουρα πιστευω ότι αξίζει τα λεφτά του. Η ποιότητα, η οθόνη και τα windows απο lg μειώνουν την τιμή απο μόνα τους.
yannisg
1 Φεβ. 2008, 19:56
Θα συμφωνήσω ότι το κινητό είναι super αλλά... Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα htc touch. Όπως και να το κάνουμε ότι και να λέμε απο άποψη οθόνης και ποιότητας κατασκευής το htc είναι μακράν καλύτερο. Και μην ξεχνάμε ότι είναι και η πρώτη αποπειρα της lg σε windows mobile κινητά με αποτέλεσμα αρκετά bug που ακόμα δεν έχουν διορθωθεί, να μας ταλαιπωρουν. Πάντως σίγουρα πιστευω ότι αξίζει τα λεφτά του. Η ποιότητα, η οθόνη και τα windows απο lg μειώνουν την τιμή απο μόνα τους.
μπορεις να μας πεις τα + και -, καθε συσκευης?
tranaee
1 Φεβ. 2008, 20:03
Συμφωνώ αλλά το touch δεν έχει καν wifi..:blink: Έλεος.. Πολύ απλά σε σπρώχνουνε να δώσεις περισσότερα σε πιο αναβαθμισμένη συσκευή..
andapo
1 Φεβ. 2008, 20:05
μπορεις να μας πεις τα + και -, καθε συσκευης?
Θα ήταν παράλογο να πω τα + και τα - κάθε συσκευής γιατί το lg το έχω κάθε μέρα στα χέρια μου, ενώ το άλλο έπεσε στα χέρια μου μόλις για ένα βράδυ. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι το lg ήταν αρκετά πιο γρήγορο (με το destinator που το είδαμε), ενώ το htc είχε πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής και πολύ καλύτερη οθόνη (φωτεινότητα και αφή). Αυτά πάντα σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια.
nstamoul
1 Φεβ. 2008, 20:07
Από εμένα:
Pros:
Φθηνό (συγκριτικά πάντα γιατί με απόλυτους αριθμούς είναι μισός μισθός).
Μικρό
Όμορφο (υποκειμενικό)
Από hardware top notch.
Από την άλλη:
Τρίζει (μέτρια ποιότητα κατασκευής)
Bugs,όχι τόσο φανερά σε λειτουργίες τηλεφώνου αλλά αρκετά ενοχλητικά αν θέλεις το κάτι παραπάνω (κυρίως το τεράστιο memory "leak" της τάξης των 45ΜΒ και η υπόθεση με το directdraw).
nstamoul
1 Φεβ. 2008, 20:09
Θα ήταν παράλογο να πω τα + και τα - κάθε συσκευής γιατί το lg το έχω κάθε μέρα στα χέρια μου, ενώ το άλλο έπεσε στα χέρια μου μόλις για ένα βράδυ. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι το lg ήταν αρκετά πιο γρήγορο (με το destinator που το είδαμε), ενώ το htc είχε πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής και πολύ καλύτερη οθόνη (φωτεινότητα και αφή). Αυτά πάντα σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια.
Όσον αφορά την οθόνη,αν αναφέρεσαι στο scrollarisma (ή και σε αυτό) το ξανα-ματα-λέω.Touchflow από XDA και αποκτάς παντού αυτή τη δυνατότητα.
Ίσως από τις καλύτερες προσθήκες στο κινητό.
andapo
1 Φεβ. 2008, 20:10
Συμφωνώ αλλά το touch δεν έχει καν wifi..:blink: Έλεος.. Πολύ απλά σε σπρώχνουνε να δώσεις περισσότερα σε πιο αναβαθμισμένη συσκευή..
Παιδιά μην μπαίνουμε στο τρυπάκι να συγκρίνουμε τις 2 συσκευές. Ούτε σκοπός του topic είναι και δεν νομίζω ότι έχουμε και τις απαραίτητες γνώσεις να το κάνουμε αυτό. Απλά αυτό που είπα είναι ότι τα παραπάνω λεφτά που δίνεις για το htc δικαιολογούντε λόγο κάποιον χαρακτηριστικών αλλά και ονόματος. Αυτοί είναι οι νόμοι της αγοράς καλός η κακός. Ο καθένας απο εκεί και πέρα είναι υπεύθυνος για το τι θα αγοράσει σύμφωνα με τις ανάγκες του.
yannisg
1 Φεβ. 2008, 20:12
δεν εχει wifi???:wacko:
cicilianos
1 Φεβ. 2008, 20:18
Όσον αφορά την οθόνη,αν αναφέρεσαι στο scrollarisma (ή και σε αυτό) το ξανα-ματα-λέω.Touchflow από XDA και αποκτάς παντού αυτή τη δυνατότητα.
Ναι αλλα αυτα δε τα πεταμε ετσι...για δωσε λεπτομεριες:p:lol::lol:
Ακουγεται πολυ ενδιαφερον!
andapo
1 Φεβ. 2008, 20:21
Tώρα μιλάμε. Σωστός ο cicilianos.
nstamoul αν και δεν αναφερόμουν σε αυτό για πες μας τι είναι γιατί λίγο που το εψαξα δε κατάλαβα κατι.
dimokritos
1 Φεβ. 2008, 20:25
ε μα, εδώ το είχα.
ξάφνου γέμισε tabs ο firefox και ψάχνει γι αυτό :lol::lol:
yannisg
1 Φεβ. 2008, 20:26
περιμενω να απαντηση καποιος σε αυτο:rolleyes:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=364636
andapo
1 Φεβ. 2008, 20:30
περιμενω να απαντηση καποιος σε αυτο:rolleyes:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=364636
Ωραίος!!!!!!!!!!!!!
Αλλά φοβάμαι ότι δεν θα γίνει κατι. Κάποιος έχει ανεβάσει ήδη μία rom στους xda-developers και απ'οτι λέγανε δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για το directdraw. Μακάρι βέβαια...
Υπομονή...
sx1vg18
1 Φεβ. 2008, 20:35
Ειχα το kaiser πριν απο το lg,δεν παρατηρησα καποια διοφορα της ταξης διαφορα 400 ευρω. Αρα νομιζω ειναι μια χαρα το κινητο
Σχετικα με το iphone-style,επειδη δεν ειχα συλλαβει την ολη φιλοσοφια του...
Δοκιμασα τωρα να τα εγκαταστησω οπως ελεγε ο andapo και βλεπω πως οτι αφορα το iphone,πλην του s2u2,θελει απλη αντιγραφη στο κινητο και ανοιγει σαν προγραμματακι,δεν γινεται δηλαδη interface στο κινητο. Κανω λαθος ως πανασχετος μηπως ;γιατι αν ειναι ετσι πολυ κακο για το τιποτα μου κανει...
andapo
1 Φεβ. 2008, 20:37
Ειχα το kaiser πριν απο το lg,δεν παρατηρησα καποια διοφορα της ταξης διαφορα 400 ευρω. Αρα νομιζω ειναι μια χαρα το κινητο
Δοκιμασα τωρα να τα εγκαταστησω οπως ελεγε ο andapo και βλεπω πως οτι αφορα το iphone,πλην του s2u2,θελει απλη αντιγραφη στο κινητο και ανοιγει σαν προγραμματακι,δεν γινεται δηλαδη interface στο κινητο. Κανω λαθος ως πανασχετος μηπως ;γιατι αν ειναι ετσι πολυ κακο για το τιποτα μου κανει...
Όπως τα λες είναι, μια απλή αντιγραφή θέλει. Αλλά γιατί σε χαλάει αυτό?
yannisg
1 Φεβ. 2008, 20:39
το εβαλα χθες, thanks andapo, αλλα το εβγαλα...γουστα ειναι αυτα..προς το παρων με καλυπτει το spbschell,...το touchfloo το εβαλα..καλο ειναι...
το cube τι ειναι?:wacko:
http://www.youtube.com/watch?v=OH1dBtcJUBc
andapo
1 Φεβ. 2008, 20:48
το εβαλα χθες, thanks andapo, αλλα το εβγαλα...γουστα ειναι αυτα..προς το παρων με καλυπτει το spbschell,...το touchfloo το εβαλα..καλο ειναι...
το cube τι ειναι?:wacko:
http://www.youtube.com/watch?v=OH1dBtcJUBc
Δεν το λέω με κακό τρόπο, απλά με ενδιαφέρει η γνώμη όλων. Άλλωστε εγώ πρώτος είπα ότι έχει αρκετά προβλήματα. Μην παρεξηγούμαστε. :)
Το cube αν δεν κάνω λάθος είναι απο τα htc (τουλάχιστον εγώ εκεί το είδα πρώτη φορά) και είναι αρκετά καλό. Κύριο μειόνέκτημά του είναι ότι θέλει πολύ μνήμη. Προσωπικά δεν θα το έβαζα.
sx1vg18
1 Φεβ. 2008, 21:00
Τελικα το κανα format και τελος...! Δεν μου πολυαρεσε η ολη διαδικασια ανοιξε αυτο-κλεισε το αλλο,δεν δουλευαν και σωστα τα links ενω δε πειραξα τιποτα και ειμαι αρκετα ασχετος για να βρω τι φταιει...
Θα αρκεστω σε συγκεκριμενα προγραμματακια !
Ευχαριστω οπως και να χει για την βοηθεια
Strategos
1 Φεβ. 2008, 21:05
τελικα οντος ηταν καποιο προβλημα του wmp με το pocketmusic ολα δουλεβουν ρολοι μονο αν εχεις βαλει την επιλογη pause οταν σε καλουν και να συνεχισει μετα το συνεχιζει απο την αρχη γιατι δεν το κανει pause αλλα stop, δεν βρηκα λυση ετσι εβγαλα την επιλογη ωστα οταν με καλουν να συνεχιζει να παιζει το κομματι αλλα πολυ σιγα.
sx1vg18
1 Φεβ. 2008, 21:07
Α ! αυτο που θα θελα πολυ ειναι ενα keyboard σαν αυτο του iphone για τα sms. Καπου το πηρε το ματι μου αλλα δε ξερω πως να το βρω
Το touchfloo τι ακριβως κανει ;
(σας εχω πρηξει σημερα)
andapo
1 Φεβ. 2008, 21:09
Τελικα το κανα format και τελος...! Δεν μου πολυαρεσε η ολη διαδικασια ανοιξε αυτο-κλεισε το αλλο,δεν δουλευαν και σωστα τα links ενω δε πειραξα τιποτα και ειμαι αρκετα ασχετος για να βρω τι φταιει...
Θα αρκεστω σε συγκεκριμενα προγραμματακια !
Ευχαριστω οπως και να χει για την βοηθεια
To ειπαμε απο την αρχή. Είναι λίγο κάπως :p. Δεν πειράζει, σημασία έχει η προσπάθεια. :rolleyes:
cicilianos
1 Φεβ. 2008, 21:10
Υπαρχει ποιο πανω και το λινκ αυτου που ψαχνεις!Και ολες οι οδηγιες!Καταπληκτικο ευχρηστο γρηγορο και χωρις ποια λαθη!Ανεβα ποιο πανω....
sx1vg18
1 Φεβ. 2008, 21:57
Θα λαλησω... Δεν βρισκω επαναφορα αρχικων ρυθμισεων ! Που ειναι ρε παιδια και δε το βρισκω ;
nstamoul
1 Φεβ. 2008, 23:36
Ας τα πάρουμε ένα ένα.
Όσον αφορά το topic στους xda-developers το άνοιξα εγώ αλλά δεν περιμένω και πολύ προκοπή.Φαίνεται να είναι βαθύτερο το πρόβλημα.Σχετίζεται με το τσιπάκι του επεξεργαστή προφανώς και το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και το TyTN II που έχει τον ίδιο επεξεργαστή.Οι χρήστες του μάλιστα έστειλαν και επιστολή διαμαρτυρίας με κοντά 10000 υπογραφές.Δείτε σχετικά εδώ:
http://www.petitiononline.com/tytn2vid/petition.html
Όσον αφορά το touchflo είναι μια εφαρμογούλα,πολυ ελαφριά η οποία σου επιτρέπει να σκρολάρεις με το δάχτυλο όπως γίνεται στο htc touch.
Περισσότερα εδώ:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=338143&highlight=touchflo
Για τον κύβο που έχουν τα HTC υπάρχουν 2 εκδόσεις.Μία που είναι flash και θέλει 4 mb στη ram και έφυγε όπως μπήκε στο δικό μου.Και μία (ίδια) που είναι γραμμένη σε C++ και είναι πολύ πιο γρήγορη.Δυστυχώς δεν τρέχει στο δικό μας λόγω του περιβόητου bug.
Αυτά προς το παρών
visitor
1 Φεβ. 2008, 23:59
Bug? Ε όχι και bug η LGάρα. Κάποιο μικρό - μικρό λαθάκι κατασκευαστικό θα έχει.
Ίσως φταίει η θήκη που γδέρνει την οθόνη.
Η μάλλον θα φταίνε όλοι οι άλλοι που βγάζουν utilities που δεν τα τρέχει η Maserati των κινητών.
:lol:
sx1vg18
2 Φεβ. 2008, 00:03
Could you please shut the f... up mr visitor ? σαν πολλα μας τα χεις πει. Αντε πουλα το γιατι θα ρθω να στο διαλυσω στο κενο κεφαλακι σου !
Φιλικα παντα
Παιδες επαναφορα μονο με τα πληκτρα γινεται τελικα ; και πληκτρολογιο σαν του iphone υπαρχει ;
yannisg
2 Φεβ. 2008, 02:10
Bug? Ε όχι και bug η LGάρα. Κάποιο μικρό - μικρό λαθάκι κατασκευαστικό θα έχει.
Ίσως φταίει η θήκη που γδέρνει την οθόνη.
Η μάλλον θα φταίνε όλοι οι άλλοι που βγάζουν utilities που δεν τα τρέχει η Maserati των κινητών.
:lol:
DEN IMASTE KALA:(
yannisg
2 Φεβ. 2008, 02:12
μολις εβαλα το destinator 7..με την φωνη της Σαπφω Νοταρα...δουλευει τελεια(κανονικα αγορασμενο)
yannisg
2 Φεβ. 2008, 02:14
Could you please shut the f... up mr visitor ? σαν πολλα μας τα χεις πει. Αντε πουλα το γιατι θα ρθω να στο διαλυσω στο κενο κεφαλακι σου !
Φιλικα παντα
Παιδες επαναφορα μονο με τα πληκτρα γινεται τελικα ; και πληκτρολογιο σαν του iphone υπαρχει ;
γιατι το εχει?..ενας μακακας ειναι..που λεει και ο Λαζοπουλος:lol:
nstamoul
2 Φεβ. 2008, 03:16
Αφήστε το παιδί να κράξει.400 ζεστά έσκασε.Έχει και αυτός το δικαίωμα :lol:
hero_of_the_day
2 Φεβ. 2008, 03:21
paidia..geia sas!:)
einai to prwto m post k thelw na kanw merikes erwtiseis
1on gt den douleuei to msn?
2on an uparxei kapoio programma pou mporw na mpw sto msn m
k 3on pws ginetai na exw to pliktrologio monima sta agglika
(fantazomai exoun ginei apeires fores autes oi erwtiseis..alla oi selides einai polles :p )
sas EUXARISTW prokatavolika
yannisg
2 Φεβ. 2008, 03:25
(fantazomai exoun ginei apeires fores autes oi erwtiseis..alla oi selides einai polles :p )
1-δουλευει κανονικα
2-ακυρο εφοσον δουλευει
3-????δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα 2-3 κινησεις:O
andapo
2 Φεβ. 2008, 03:52
μολις εβαλα το destinator 7..με την φωνη της Σαπφω Νοταρα...δουλευει τελεια(κανονικα αγορασμενο)
Κάτσε γιατί είναι πολύ πρωί και η δεν διαβάζω καλά η μιλάμε για θαύμα!!!! Επειδή έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν θέλει να δουλέψει σωστά (μόνο κάτι ήχους έχω βρει που ψιλοδουλεύουν) μπορείς σε παρακαλώ να ανεβάσεις τον φάκελο voice στο rapidshare μπας και δούμε και εμείς άσπρη μέρα!!! Δεν σου ζητάω το λογισμικό για να μην έχουμε παρεξηγήσεις αλλά μόνο τον φάλεκο με τις φωνητικές οδηγίες (φάκελος voice) και αυτό δεν είναι παράνομο.
PLEASEEEEEE!!!!!!
andapo
2 Φεβ. 2008, 03:59
1on Πρεπει να κάνεις install ξανά το msn. Ένα παλικάρι είχε δώσει ένα link για να το κατεβάσουμε και αυτό αναγκαστικά πρέπει να το ψάξεις μέσα στο forum.
2on Αφου θα δουλέψει το msn δεν χρειάζεται.
3on Βάλε το PCM Keyboard έτσι και αλλιώς είναι καλύτερο και μήν βάλεις ελληνικά σε αυτό. Η default έκδοση είναι στα αγγλικά και καθάρισες.
andapo
2 Φεβ. 2008, 04:08
Αντε πουλα το γιατι θα ρθω να στο διαλυσω στο κενο κεφαλακι σου !
Φιλικα παντα
Και εκεί να δεις τι bug θα βγάλει!!! Τέτοιο κεφάλι!!!
Το φιλικά πάντα τα έσπασε!!! :)
Selespeed
2 Φεβ. 2008, 08:14
Σχετικά με το visitor: Ψυχραιμία παιδιά. Ο ανθρωπος είχε παράπονα από την πρώτη στιγμή που το αγόρασε και μάλλον το πούλησε (αφού δεν είναι εδώ συνέχεια:p). Τώρα, αν έρχεται που και που να κοιτάξει και μια φορά είπε τη γνώμη του δεν πρέπει να φωνάζουμε (και μάλιστα αρκετά ασχημα μερικοί από εμάς..:X.).
Αν δε σας αρέσει αφήστε τον. Δεν το είπε για να προκαλέσει αλλά για να ξεσπάσει για τα 400€ που δεν τον ικανοποίησαν (πόσοι από εμάς δεν το έχουμε κάνει αυτό;;) ). Αν σε οποιον μας ενοχλεί δεν του απαντήσουμε, και αυτά που είπε θα ξεχαστούν και εμείς θα είμαστε ήρεμοι...
Σχετικά με το πληκτρολόγιο που ζήτησε ο φίλος παραπάνω να παραμένει στα αγγλικά, έχει ειπωθεί αρκετές φορές ότι πρέπει να πατήσεις δύο φορές συνεχόμενες το κουμπάκι που εναλλάσει τις γλώσσες...
yannisg
2 Φεβ. 2008, 11:06
Κάτσε γιατί είναι πολύ πρωί και η δεν διαβάζω καλά η μιλάμε για θαύμα!!!! Επειδή έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν θέλει να δουλέψει σωστά (μόνο κάτι ήχους έχω βρει που ψιλοδουλεύουν) μπορείς σε παρακαλώ να ανεβάσεις τον φάκελο voice στο rapidshare μπας και δούμε και εμείς άσπρη μέρα!!! Δεν σου ζητάω το λογισμικό για να μην έχουμε παρεξηγήσεις αλλά μόνο τον φάλεκο με τις φωνητικές οδηγίες (φάκελος voice) και αυτό δεν είναι παράνομο.
PLEASEEEEEE!!!!!!
πανε εδω και θα το βρεις, παντως χθες βραδυ σε μια μικρη διαδρομη που εκανα , περιπου 5χλμ., δουλεψε κανονικα..το γελιο ειναι η Νοταρα, που στην αρχη που εκανα λαθος στην com, μου λεει ...δεν δουλευει ρε αυτο το μαντζαφλαρι:lol:
http://www.ngi.gr/forum/viewforum.php?f=78
visitor
2 Φεβ. 2008, 11:35
γιατι το εχει?..ενας μακακας ειναι..που λεει και ο Λαζοπουλος:lol:
Η δημοκρατία δεν έχει καμιά σχέση με την επιβολή του όχλου.
Η δημοκρατία δε σημαίνει ότι οι πολλοί μπορούν να μαμάνε τους λίγους.
Εννοείται ότι εφαρμόζονται οι αποφάσεις της πλειοψηφίας στη δημοκρατία, έστω κι αν είναι οι μεγαλύτερες ********.
Με μια διαφορά. Ο σύγχρονος πολιτικός πολιτισμός, μας υπαγορεύει να μην καταπιέζουν οι αποφάσεις της πλειοψηφίας βασικά ανθρώπινα δικαιώματα της μειοψηφίας.
Ακόμα κι αν στην ουσία δεν εφαρμόζεται, είναι ιδανικό του πολιτισμού μας, κι έχει κατακτηθεί ως δικαίωμα με αγώνες και θανάτους ανθρώπων.
Σε μια δημοκρατική κοινότητα το πρώτο που θα πρέπει να μαθαίνει κανείς είναι να εξοικειώνεται γρήγορα με το διαφορετικό, να αποβλαχοποιηθεί, δηλαδή, και να μάθει να κάνει διάλογο.
Όταν μεγαλώσεις θα τα μάθεις αυτά. :)
Σχετικά με το visitor: Ψυχραιμία παιδιά. Ο ανθρωπος είχε παράπονα από την πρώτη στιγμή που το αγόρασε και μάλλον το πούλησε (αφού δεν είναι εδώ συνέχεια:p). Τώρα, αν έρχεται που και που να κοιτάξει και μια φορά είπε τη γνώμη του δεν πρέπει να φωνάζουμε (και μάλιστα αρκετά ασχημα μερικοί από εμάς..:X.).
Αν δε σας αρέσει αφήστε τον. Δεν το είπε για να προκαλέσει αλλά για να ξεσπάσει για τα 400€ που δεν τον ικανοποίησαν (πόσοι από εμάς δεν το έχουμε κάνει αυτό;;) ). Αν σε οποιον μας ενοχλεί δεν του απαντήσουμε, και αυτά που είπε θα ξεχαστούν και εμείς θα είμαστε ήρεμοι...
Έτσι ακριβώς είναι. :bow:
yannisg
2 Φεβ. 2008, 11:54
Εννοείται ότι εφαρμόζονται οι αποφάσεις της πλειοψηφίας στη δημοκρατία, έστω κι αν είναι οι μεγαλύτερες ********.
Με μια διαφορά. Ο σύγχρονος πολιτικός πολιτισμός, μας υπαγορεύει να μην καταπιέζουν οι αποφάσεις της πλειοψηφίας βασικά ανθρώπινα δικαιώματα της μειοψηφίας.
Ακόμα κι αν στην ουσία δεν εφαρμόζεται, είναι ιδανικό του πολιτισμού μας, κι έχει κατακτηθεί ως δικαίωμα με αγώνες και θανάτους ανθρώπων.
Σε μια δημοκρατική κοινότητα το πρώτο που θα πρέπει να μαθαίνει κανείς είναι να εξοικειώνεται γρήγορα με το διαφορετικό, να αποβλαχοποιηθεί, δηλαδή, και να μάθει να κάνει διάλογο.
Όταν μεγαλώσεις θα τα μάθεις αυτά. :)
Έτσι ακριβώς είναι. :bow:
ευχαριστω για το μαθημα κ. καθηγητα:X,να εισαι καλα και εσυ σαν μεγαλος, δεν βλεπω και την ηλικια σου, επρεπε να ξερεις, οτι αν σε καποιον δεν αρεσει κατι, δεν σημαινει ντε και καλα, να μην αρεσει και στον οχλο:X εκτος αν με τα γραφομενα σου , θελεις να το επιβαλεις, οποτε παμε σε μια αλλη μορφη δημοκρατιας.......:cry:
απο εμενα stop, εδω
nstamoul
2 Φεβ. 2008, 13:46
Συνέχεια στο θέμα των drivers για την κάρτα.Μετά την υπογραφή της διαμαρτυρίας των χρηστών της HTC που (χρησημοποιεί το ίδιο chip με το δικό μας) η εταιρία ανακοίνωσε ότι δεν προτίθεται να δώσει drivers αλλά ότι σε επόμενα προϊόντα πιθανώς να υπάρξουν οι drivers.
Στο xda έχει βγει bounty για όποιον καταφέρει να γράψει τους drivers (from scratch) αλλά φαντάζομαι δεν είναι και ότι πιο εύκολο.
andapo
2 Φεβ. 2008, 14:22
πανε εδω και θα το βρεις, παντως χθες βραδυ σε μια μικρη διαδρομη που εκανα , περιπου 5χλμ., δουλεψε κανονικα..το γελιο ειναι η Νοταρα, που στην αρχη που εκανα λαθος στην com, μου λεει ...δεν δουλευει ρε αυτο το μαντζαφλαρι:lol:
http://www.ngi.gr/forum/viewforum.php?f=78
Για κακή μου τύχη δεν δούλεψε. Σε ευχαριστώ πάντως. Μου κάνει εντύπωση όμως που ενώ όλοι είχαμε πρόβλημα με το destinator εσύ δεν είχεις και δεύτερον ότι όλοι είχαμε πρόβλημα με το msn και εσύ δεν είχες!!! Τσέκαρε σε παρακαλώ απο τις Ρυθμίσεις/Πληροφορίες συστήματος/Πληροφορίες έκδοσης την έκδοση της rom που έχεις. Σε εμένα είναι version=v10b.
Λες να έχεις καμμία νεότερη version και να μας κουφάνεις όλους!!! :wacko:
andapo
2 Φεβ. 2008, 14:57
Σχετικά με το πληκτρολόγιο που ζήτησε ο φίλος παραπάνω να παραμένει στα αγγλικά, έχει ειπωθεί αρκετές φορές ότι πρέπει να πατήσεις δύο φορές συνεχόμενες το κουμπάκι που εναλλάσει τις γλώσσες...
Έχω την αίσθηση ότι ήθελε να είχε μόνιμα αγγλικά και όχι κάθε φορά που ανοίγει το πληκτρολόγιο να πατάει διπλό click. Anyway ελπίζω να βρήκε αυτό που ήθελε μέσα απο την δικιά μου η την δικιά σου απάντηση.
me00016
2 Φεβ. 2008, 15:06
Για κακή μου τύχη δεν δούλεψε. Σε ευχαριστώ πάντως. Μου κάνει εντύπωση όμως που ενώ όλοι είχαμε πρόβλημα με το destinator εσύ δεν είχεις και δεύτερον ότι όλοι είχαμε πρόβλημα με το msn και εσύ δεν είχες!!! Τσέκαρε σε παρακαλώ απο τις Ρυθμίσεις/Πληροφορίες συστήματος/Πληροφορίες έκδοσης την έκδοση της rom που έχεις. Σε εμένα είναι version=v10b.
Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι με το φάκελο sapfo που βρήκα παραπάνω (νομίζω από δικό σου συνημμένο andapo) το Destinator 7 δουλεύει "ουσιαστικά" άψογα. Τα εισαγωγικά είναι γιατί μου έφαγε 2-3 φορές τα "μέτρα" η συγχωρεμένη! Δοκιμή μία ώρα σε δρόμο με ΠΟΛΛΑ στενά. Απολαυστικό και... "το νου σας ρεμάλια!".
@andapo: Και σε εμένα είναι version=v10b
andapo
2 Φεβ. 2008, 15:13
Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι με το φάκελο sapfo που βρήκα παραπάνω (νομίζω από δικό σου συνημμένο andapo) το Destinator 7 δουλεύει "ουσιαστικά" άψογα. Τα εισαγωγικά είναι γιατί μου έφαγε 2-3 φορές τα "μέτρα" η συγχωρεμένη! Δοκιμή μία ώρα σε δρόμο με ΠΟΛΛΑ στενά. Απολαυστικό και... "το νου σας ρεμάλια!".
@andapo: Και σε εμένα είναι version=v10b
Να πάω να φουντάρω η όχι!!! Θα με τρελάνετε. ΖΗΛΕΥΩ!!!!
Mα δεν υπήρχε συνημμένο!!! Που το βρήκες?
Μιλάμε για αυτό ok;
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5654
sx1vg18
2 Φεβ. 2008, 15:40
Αγαπητε..επειδη δε βλεπω και σε ποια πολη εισαι
Θεσσαλονικη: ΨΝΘ,στη Σταυρουπολη ειναι,πας με λεωφορειο 27
Αθηνα: Δρομοκαϊτειο,δε γνωριζω συγκοινωνια
Ειναι τα καλυτερα της χωρας,σιγουρα θα καλυψουν τις..αναγκες σου.Παρε και το lg μαζι,να το δειχνεις στους υπολοιπους τροφιμους
Στο θεμα μας.Θα ρωτησω για τριτη φορα ελπιζω να σταθω τυχερος !
1)Υπαρχει ξεχωριστα keyboard σαν του iphone ; εχει τα μεγαλυτερα πληκτρα απ οτι ειδα και θα το θελα πολυ αν υπηρχε
2)Επαναφορα ρυθμισεων μονο με τα κουμπια γινεται ;το δοκιμασα με αυτα και δεν καταφερα τιποτα. Μεσα απο τη συγκευη δε γινεται ; τουλαχιστον στο καϊζερ γινοταν,εδω δε παρατηρησα κατι
3)Μπορω να βαλω το destinator απλα για τους χαρτες ; εγω δεν χρεαζομαι τισ φωνες κτλ..εκτος κι αν δε δουλευει σωστα
Θα το εκτιμουσα ΠΑΡΑ πολυ αν με βοηθουσατε ειδικα στις πρωτες 2
Καλο μεσημερι visitor ;)
Strategos
2 Φεβ. 2008, 15:55
1) το resco keyboard λες v5 με το νεο iskin που μιαζει λιγο με του iphone και ειναι καλο τουλαχιστον αυτο χρησιμοποιω τωρα.
2)με κλειστο το τηλεφωνο πατας αυτο που κατεβαζει την φωνη+το πρασινο που απαντας+αυτο που ανοιγεις το τηλεφωνο μεχρι να σου αρχισει να γραφει κατι μηνυματα.
3)νομιζω ναι αν και δεν το εχω δοκιμασει.
andreastc
2 Φεβ. 2008, 16:41
καλησπερα
εχει καποιος τις ρυθμισεις που απαιτουνται για να μπορεσω να συνδεθω με profile vodafone internet plus ?
cicilianos
2 Φεβ. 2008, 16:49
Basika nomizw pws einai autes pou exei mesa to thlefwno....kai to internet plus to energopoieis sth Voda......
sx1vg18
2 Φεβ. 2008, 16:59
το καταφερα τελικα με την επαναφορα. το ρεσκο το δοκιμασα αλλα δε κανει αλλαγη απο ελληνικα σε αγγλικα.. εχει διορθωθει μηπως ;
dimokritos
2 Φεβ. 2008, 17:13
το καταφερα τελικα με την επαναφορα. το ρεσκο το δοκιμασα αλλα δε κανει αλλαγη απο ελληνικα σε αγγλικα.. εχει διορθωθει μηπως ;
έχει συζητηθεί το θέμα με το resco. αν έκανες ένα search στο forum θα το έβρισκες χώρις να ρωτάς 10 φορές το ίδιο πράγμα. με 123 + space γίνεται η αλλαγή γλώσσας. γενικά έχει πολλά προβληματάκια. και το pcm keyboard κανει γιαυτό που θές.
το destinator λειτουργεί μια χαρά και χωρίς δέκτη gps.
sx1vg18
2 Φεβ. 2008, 17:19
σορρυ ρε δημοκριτος αν βαριεσαι να απαντας,απλα μη το κανεις,τι μου μετρας τις φορες ;
καθενας εδω μεσα...
anyway ευχαριστω για την απαντηση,το αλλο το εχω δοκιμασει ηδη
nstamoul
2 Φεβ. 2008, 17:21
Συμφωνώ ότι σε ένα thread 70 σελίδων το να παραπέμπουμε σε αναζήτηση είναι λίγο άστοχο.Αν εμένα μου πάρει 2 λεπτά να απαντήσω στον άλλο θα πάρει μισή ώρα να το ψάξει!
dimokritos
2 Φεβ. 2008, 17:52
ε όχι ρε παιδιά, δεν είναι ακριβώς έτσι. δεν ξέρω αν έχεις παρατηρίσει αλλά αν ξέρω κάτι απαντώ όσο εύκολο και αν είναι να το κάνει ή να το βρεί κάποιος. και δεν είναι τόσο δύσκολη η αναζήτηση. απλά δεν έχουν μάθει οι περισσότεροι να την χρησιμοποιούν. γιαυτο έχει γεμίσει το thread 70 σελίδες και επειδή κάθεστε και απαντάτε στου καθενός το πόνο που πήρε το κινητό και δε του άρεσε και παραλέιπετε τα ουσιαστικά post.
yannisg
2 Φεβ. 2008, 17:53
v10b , εχω:wacko:
o destinator ειναι κανονικα αγορασμενος και οχι με σπαστηρι, το msn δουλεψε απο την πρωτη μερα...τι να ...πω:wacko:,
εγω εχω το αλλο προβλημα , που οταν ειναι συνδεδημενο με το usb , στο pc, δεν μπορω να ανοιξω ουτε ενα προγραμμα στο τηλεφωνο.:wacko::cry:
cicilianos
2 Φεβ. 2008, 18:01
Αυτο οπως εχω πει και ποιο πανω,το δημιουργεί μαλλον καποιο απο τα προγραμματακια που εχουμε περασει.....πριν βαλω πραμα στο κινητο δεν μου το κανε.Τωρα κανει ακριβως τα ιδια και σε μενα!Πολυ σπαστικό!
andapo
2 Φεβ. 2008, 18:12
Αυτο οπως εχω πει και ποιο πανω,το δημιουργεί μαλλον καποιο απο τα προγραμματακια που εχουμε περασει.....πριν βαλω πραμα στο κινητο δεν μου το κανε.Τωρα κανει ακριβως τα ιδια και σε μενα!Πολυ σπαστικό!
Γιατί δεν γράφετε ρε παιδιά τι προγράμματα έχετε βάλει ο καθένας. Μιας και σε εμένα δεν το κάνει κάνω εγώ την αρχή για να αποκλείσουμε κάποια. Να το κάνουμε λίγο πιο advance και να γράφουμε τι είναι το καθένα ώστε να μάθουμε τα προγράμματα.
1. Total Commander (File explorer, registry editor)
2. Slide2Unlock Pro (Κλειδώνει το κινητό σαν το iphone)
3. Pocket CM Contacts (Διαχείρηση επαφών με το δάκτυλο)
4. In Close mobile (Κλείνει τις εφαρμογές με το x ώστε να μην τρώμε μνήμη)
5. Slide2View (Βλέπουμε τις φωτογραφίες όπως στο iphone
6. Pocket CM keyboard (Πολυ καλό πληκτρολόγιο)
7. Mort's mortscript (Για να εκτελούμε script αρχεία)
8. iPhone (Για να έχουμε το menu του iphone)
dimokritos
2 Φεβ. 2008, 18:47
πολύ σωστή σκέψη. ούτε σε μένα εμφανίζεται το πρόβλημα.
1. Pocket Mechanic
2. TouchFlo
3. Destinator 7
4. Blimkeys
5. Opera
6. Hellinic Calendar
7. Msn Messenger
8. TCPMP
9. Resco Photo Viewer
10. Resco Today
11. Resco Explorer
12. Spb Time
13. Spb Mobile Shell
14. Resco Keyboard v5
15. Sprite Backup
kontras
2 Φεβ. 2008, 19:10
v10b , εχω:wacko:
o destinator ειναι κανονικα αγορασμενος και οχι με σπαστηρι, το msn δουλεψε απο την πρωτη μερα...τι να ...πω:wacko:,
εγω εχω το αλλο προβλημα , που οταν ειναι συνδεδημενο με το usb , στο pc, δεν μπορω να ανοιξω ουτε ενα προγραμμα στο τηλεφωνο.:wacko::cry:
Δυστυχώς αυτό το πρόβλημα με τη σύνδεση στον υπολογιστή, το έχουμε αρκετοί, Προσωπικά δεν έχω βρει ακόμα τη λύση όπου κι αν έχω ρωτήσει. Αν το βρει κανείς ας μας διαφωτίσει :)
Kαι ρε παιδιά, μια ερώτηση και μή με κράξετε πολύ, διάβασα τα προηγούμενα ποστ αλλά γίνεται ένα μπέρδεμα. Μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορούμε να περάσουμε destinator στο lg, χωρίς τη χρήση εξωτερικού gps και να δουλέψει σαν gps; Όχι έτσι;
yannisg
2 Φεβ. 2008, 19:29
Destinator 7
orneta chess mobile
dinarsoft handy switcher
spb shell
sbsh pocketbreeze και pocketweather
pcm contacts και keyboard
pocket rar
eortologio
dinasoft memaid
resco kayboard pro
opera
resco explorer
google maps
αυτα και εχω το προβλημα:cry:
yannisg
2 Φεβ. 2008, 19:30
Δυστυχώς αυτό το πρόβλημα με τη σύνδεση στον υπολογιστή, το έχουμε αρκετοί, Προσωπικά δεν έχω βρει ακόμα τη λύση όπου κι αν έχω ρωτήσει. Αν το βρει κανείς ας μας διαφωτίσει :)
Kαι ρε παιδιά, μια ερώτηση και μή με κράξετε πολύ, διάβασα τα προηγούμενα ποστ αλλά γίνεται ένα μπέρδεμα. Μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορούμε να περάσουμε destinator στο lg, χωρίς τη χρήση εξωτερικού gps και να δουλέψει σαν gps; Όχι έτσι;
χωρις εξωτερικο οχι
εγω εχω το fortuna slim bluetooth gps
g_angelo01
2 Φεβ. 2008, 20:11
σορρυ ρε δημοκριτος αν βαριεσαι να απαντας,απλα μη το κανεις,τι μου μετρας τις φορες ;
καθενας εδω μεσα...
anyway ευχαριστω για την απαντηση,το αλλο το εχω δοκιμασει ηδη
μωπως θα επρεπε να σ ζητησουμε&συγνωμη,&να μας την λες απο επανω?
σ απαντησε πολυ ευγενικα οτι μπορεις να κανεις search.
μαλλον εσυ εχεις παρεξηγησει καποια πραγματα εδω μεσα:confused::confused:
cicilianos
2 Φεβ. 2008, 20:21
Slide2View αυτο δεν το εχω και θα το ηθελα παρακαλω.....
Οσο για τα προγραμματα εχω οτι και εσεις παιδια.Μα τι να πω.......Σιγουρα παντως δεν μου εκανε τρελα πριν αρχισω να το γεμιζω.
Με το touch flo τι γινεται ρε παιδια?Το εχω κατεβασει αλλα δε το περασα....ας μας πει καποιος που το εχει τι κανει παρακαλω.
efkarjr
2 Φεβ. 2008, 20:23
Σας παρακαλώ, μπορεί κάποιος που αντιμετώπιζε το πρόβλημα με το Mute του μικροφώνου να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ότι μετά την εγκατάσταση του spb mobile shell το πρόβλημα λύθηκε;
Τι ρυθμίσεις χρειάζονται;
ΥΓ αν μπορούν και παραπάνω του ενός χρήστες ας απαντήσουν
thanx
cicilianos
2 Φεβ. 2008, 20:29
Σας παρακαλώ, μπορεί κάποιος που αντιμετώπιζε το πρόβλημα με το Mute του μικροφώνου να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ότι μετά την εγκατάσταση του spb mobile shell το πρόβλημα λύθηκε;
thanx
Λυνεται ΣΙΓΟΥΡΑ!Εχει αναφερθει πολλες φορες εδω περα:)
Οσο για το Slide2View το εβαλα και παω να το τσεκαρω!;)
dimokritos
2 Φεβ. 2008, 20:31
... Με το touch flo τι γινεται ρε παιδια?Το εχω κατεβασει αλλα δε το περασα....ας μας πει καποιος που το εχει τι κανει παρακαλω.
απλά μπορείς να κανεις scroll με το δαχτυλο πάνω στο περιεχόμενο και όχι μόνο με την μπάρα. σαν το iphone δηλαδή. και είναι αρκετά smooth το scroll. ωραίο είναι, έχει τη πλάκα του.
andapo
2 Φεβ. 2008, 20:32
thanx
Δεν το έχω βάλει αλλά το πρόβλημα λύθηκε βγάζοντας το 3G και αφήνοντας μονο το GSM. Στους περισσοτερους πάντως με το spb mobile shell λύθηκε.
hero_of_the_day
2 Φεβ. 2008, 20:32
re paidia ekei pou milaw..ksafnika den me akoun oi alloi..paizei na patietai katalathos to mute??
trynksssj2
2 Φεβ. 2008, 20:33
Παιδιά, τελευταία το μπλε φωτάκι αναβοσβήνει συνέχεια. Ξέρω ότι αναβοσβήνει όταν έχεις ανοιχτό το Bluetooth ή το Wi-Fi, αλλά εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω τίποτα από τα δύο... Σε ποιες άλλες περιπτώσεις αναβοσβήνει;;
andapo
2 Φεβ. 2008, 20:37
re paidia ekei pou milaw..ksafnika den me akoun oi alloi..paizei na patietai katalathos to mute??
Καλό θα ήταν να διαβάζετε και να ψάχνετε πριν κάνετε μια ερώτηση το forum για να μην γεμίζουμε συνέχεια με ίδια post. Είναι bug το οποίοι πολλοί έλυσαν βάζοντας το spb mobile shell.
hero_of_the_day
2 Φεβ. 2008, 20:43
eida oti exoun ginei paromoies erwtiseis..k oti exei anaferthei ws lusi to kleisimo to 3g..alla egw to exw kleisto k pali uparxei to provlima
to programa einai freeware?
cicilianos
2 Φεβ. 2008, 20:45
Παντως παιδια...οσο δεν ειχα dsl πριν λιγες μερες εβαλα....οταν συνδεόμουν δεν ειχα προβλημα με κολλήματα...λετε να ειναι η ταχυτητα μεταδοσης δεδομενων που το κολλά?
andapo
2 Φεβ. 2008, 20:48
eida oti exoun ginei paromoies erwtiseis..k oti exei anaferthei ws lusi to kleisimo to 3g..alla egw to exw kleisto k pali uparxei to provlima
to programa einai freeware?
http://www.spbsoftwarehouse.com/products/mobileshell/?en
hero_of_the_day
2 Φεβ. 2008, 20:53
Nai einai freeware
http://www.spbsoftwarehouse.com/products/mobileshell/?en
na sai kala file m..to katevasa alla einai trial :( gia 15 meres
cicilianos
2 Φεβ. 2008, 20:55
Εβαλα το s2V αλλα οταν το ανοιγω μου λεει no picture here.Τι κανω λαθος?Μηπως φταιει που εχω βγαλει το s2u2΄?
cicilianos
2 Φεβ. 2008, 20:56
na sai kala file m..to katevasa alla einai trial :( gia 15 meres
Ε περνα μια βολτα απο το www.ipmart-forum.com:D
andapo
2 Φεβ. 2008, 21:07
Εβαλα το s2V αλλα οταν το ανοιγω μου λεει no picture here.Τι κανω λαθος?Μηπως φταιει που εχω βγαλει το s2u2΄?
Οχι δεν φταίει το s2u2. Οταν πας σε ένα φακελο προσεξε ότι δίπλα έχει ένα βελάκι. πάτα σε αυτό για να πας σε πιο μέσα φάκελο. Όταν φτάσεις στον φάκελο που θες πάτα επάνω του.
Μερικά tips:
Όταν κινείς το χέρι σου απο την μέση της φωτο και κάτω κάνει περιστροφή 90 μοίρες.
Απο την κορυφή της οθόνης και κάτω περιστροφή 180 μοιρες.
Επόμενη φωτο κάνε την κίνηση απο δεξια προς αριστερά
Προηγούμε φωτο απο αριστερα προς τα δεξια.
Για το μενου πατα στο κατω μέρος
hero_of_the_day
2 Φεβ. 2008, 21:09
k ama vrw akri..sfura m :p
sx1vg18
2 Φεβ. 2008, 21:15
μωπως θα επρεπε να σ ζητησουμε&συγνωμη,&να μας την λες απο επανω?
σ απαντησε πολυ ευγενικα οτι μπορεις να κανεις search.
μαλλον εσυ εχεις παρεξηγησει καποια πραγματα εδω μεσα:confused::confused:
dimokritos και angelo εσεις απλα μην μου απαντησετε ποτε ξανα γιατι δεν μπαινω με διαθεση για ξεκατινιασμα. Οπως εχω ξαναγραψει, ρωτωντας πας στην πολη,και για να μπορω να απαντω εγω μια μερα αναγκαζομαι να ρωτω 10,20,30 φορες (ρωτα τον δημοκριτο ποσες).Τουλαχιστον δε γραφω μαμακιες τυπου visitor
Μια παρατηρηση. Οταν απεγκατεστησα το spb shell στο lg οπως και στο kaiser ,και τα 2 αρχισαν κατι τρελα,δηλαδη η λειτουργια τους δεν ηταν φυσιολογικη. Συν του οτι το κινητο πηγαινει αισθητα πιο γρηγορα
Οταν τρεχει το ποση μνημη πιανει ;
p.s Ειμαι ερωτευμενος με το κινητο μου,γι αυτο το ψαχνω τοσο !
cicilianos
2 Φεβ. 2008, 21:16
Οχι δεν φταίει το s2u2. Οταν πας σε ένα φακελο προσεξε ότι δίπλα έχει ένα βελάκι. πάτα σε αυτό για να πας σε πιο μέσα φάκελο. Όταν φτάσεις στον φάκελο που θες πάτα επάνω του.
Μερικά tips:
Όταν κινείς το χέρι σου απο την μέση της φωτο και κάτω κάνει περιστροφή 90 μοίρες.
Απο την κορυφή της οθόνης και κάτω περιστροφή 180 μοιρες.
Επόμενη φωτο κάνε την κίνηση απο δεξια προς αριστερά
Προηγούμε φωτο απο αριστερα προς τα δεξια.
Για το μενου πατα στο κατω μέρος
Καλα εισαι ΘΕΟΣ!Ευχαριστω παρα πολυ!Τετοια εξυπηρετηση ουτε στοΓ....χαχαχααχαχ!
ΝΑ σαι καλα!
andapo
2 Φεβ. 2008, 21:18
Αν σου πω οτι δε βρισκω το βελακι?:wacko::wacko::wacko:
Plaka kaneis!!!! Einai akrivos dipla apo to onoma tou folder :lol:
Me prolaves!!! na eisai kala :lol:
dimokritos
2 Φεβ. 2008, 21:22
...(ρωτα τον δημοκριτο ποσες)...
καλό :lol:
cicilianos
2 Φεβ. 2008, 21:25
Plaka kaneis!!!! Einai akrivos dipla apo to onoma tou folder :lol:
Me prolaves!!! na eisai kala :lol:
Ε ναι το αλλαξα γιατι το βρηκα!Βασικα με πεταει αμα το ζορισω λιγακι και με βγαζει στα μυνηματα....:wacko::wacko::wacko:
andapo
2 Φεβ. 2008, 21:28
Ε ναι το αλλαξα γιατι το βρηκα!Βασικα με πεταει αμα το ζορισω λιγακι και με βγαζει στα μυνηματα....:wacko::wacko::wacko:
Trwei arketi mnimi gia auto des prwta an exeis kleisei ta panta apo tin mnimi. Deuteron exartate apo to poses fwto exeis sto folder. kali lusi gia na min menoun programmata anoixta einai to in close mobile
cicilianos
2 Φεβ. 2008, 21:33
Βασικα εχω το Battery status και κανει μια χαρα τη δουλεια του!Ασε που εχω και τα data να βλεπω τι χρεωσεις κανω!
Βασικα ειμαι μαγεμενος με το τηλεφωνο!Εχει τα παντα!Κανει τα παντα!Αξιοπρεπεστατο!Και τιμη?Εγω προσωπικα ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΔΡΑΧΜΗ!Ασε μου χρωστα και 10 ευρω η βοντα,ειχα ποιο μεγαλη επιδοτηση!
Μετα απο 1 χρονο με το UIQ3 εχω παθει πλακα σου λεω!Δεν ειχα βεβαια ποτε πριν wm και εν αεχω να πω....SUPER!
Selespeed
2 Φεβ. 2008, 21:35
Destinator 7
orneta chess mobile
dinarsoft handy switcher
spb shell
sbsh pocketbreeze και pocketweather
pocket rar
eortologio
dinasoft memaid
resco kayboard pro
opera
resco explorer
google maps
αυτα και εχω το προβλημα:cry:
Δεν έχω πρόβλημα και έχω (από αυτά που έχεις εσυ) τα εξής:
Destinator 7
Spb Weather
Opera
Resco Explorer
Google maps
Επιπλέον έχω:
TCPMP
Core player
Destinator 6
Gps tuner
Gps Utilities
Acrobat 1.0
Battery Status
AutoMobile
Phone Alarm
Spb Wallet
Photo Viewer
Και κάτι παιχνιδακια...
cicilianos
2 Φεβ. 2008, 21:38
Μα ρε παιδακι μου αυτο το Spb Weather να μη μπορω να το ΣΠ....ΣΩ!Με τιποτα με τον τροπο που δινουν στο ipmart.......οποιος καταλαβε...ας ανοιξει τα ματια του καημενου!
andapo
2 Φεβ. 2008, 21:46
Δεν έχω πρόβλημα και έχω (από αυτά που έχεις εσυ) τα εξής:
Destinator 7
Spb Weather
Opera
Resco Explorer
Google maps
Opote menoun auta. Kaneis allo me to provlima me to usb sto pc?
orneta chess mobile
dinarsoft handy switcher
spb shell
sbsh pocketbreeze
pocket rar
eortologio
dinasoft memaid
resco kayboard pro
Selespeed
2 Φεβ. 2008, 21:57
Opote menoun auta. Kaneis allo me to provlima me to usb sto pc?
orneta chess mobile
dinarsoft handy switcher
spb shell
sbsh pocketbreeze
pocket rar
eortologio
dinasoft memaid
resco kayboard pro
Μήπως να τα μοιράσουμε και να βάλει ο καθένας από ένα και όποιος είναι ο τυχερός; :p:D
sx1vg18
2 Φεβ. 2008, 22:50
http://i.gsmarena.com/vv/reviewsimg/lg-ks20/sshots/thumb/gsmarena_s139.jpg
Αυτο το keyboard θελω !!!
me00016
2 Φεβ. 2008, 22:55
Να πάω να φουντάρω η όχι!!! Θα με τρελάνετε. ΖΗΛΕΥΩ!!!!
Mα δεν υπήρχε συνημμένο!!! Που το βρήκες?
Μιλάμε για αυτό ok;
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5654
Όχι ρε συ, να εδώ το βρήκα!
Ότι καλύτερο έχω βρεί μέχρι τώρα για το destinator.
Κατεβάστε τον φάκελο voice απο εδώ
http://rapidshare.com/files/77900930/Voice.rar
Κάντε copy...
andapo
2 Φεβ. 2008, 23:15
Όχι ρε συ, να εδώ το βρήκα!
Να σου πω ότι απο αυτό τον φάκελο δεν είχα δoκιμάσει ποτέ την sapfo!!! Για τον φάκελο NEW σας έλεγα τότε που δουλεύει αρκετά καλά και αυτός. Επιτέλους το destinator δουλεύει!!!!!!! Το είχα μέσα στα πόδια μου όλο αυτό τον καιρό και δεν το είχα δει. Πάντως απο ότι καταλαβαίνω έχει να κάνει με τα spx αρχεία του destinator. Όσο πιο μεγάλα σε μέγεθος τα spx αρχεία τόσο καλύτερα ακούγοντε οι φωνητικές οδηγίες στο destinator. Μάλλον (κάνω μια υπόθεση χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι όταν είναι μεγάλο το spx αρχείο και ξεκινάει η αναπαραγωγή του αρχείου, επειδή ειναι μεγάλο δεν προλαβαίνει να κλείσει το speaker. Αν μπορούσε κάποιος να φτιάξει και τους κανονικούς ήχους σε μεγάλο μέγεθος (φαντάζομαι αυξάνοντας την ποιότητα) θα είμασταν άψογα. To μόνο πρόβλημα με όλα αυτά είναι ότι το destinator πλέον θα τρώει γύρω στα 10Mbyte μνήμη.
me00016
2 Φεβ. 2008, 23:39
Η δικιά μου εμπειρία από προγράμματα:
Πληκτρολόγια: Pocket CM, Resco Pro 5, Blimkeys, Touchpal, SPB full keyboard (τρώει πολύ μνήμη). Κράτησα τα 2 πρώτα, είναι πρακτικά αλλά δεν έχουν ακόμα την αίσθηση της πλήρους ενσωμάτωσης στο λειτουργικό. Περιμένω καλύτερα στο μέλλον.
Εμφάνιση (Today, κλειδώματα, κ.ά.):
SPB plus, shell, S2Upro, iphone, cube, touchflo. Κράτησα το touchflo, είναι το μόνο που προσφέρει για μένα κάτι παραπάνω στα WM. Τα άλλα μου φαίνονται είτε φθηνές απομιμήσεις (βλ. iphone), είτε "βαριά" για αυτά που προσφέρουν (ενεργοβόρα και Ramοβόρα).
Battery status expanded: χρήσιμο σαν μετρητής κλήσεων και data, προσωπικά το έβγαλα αφού το today plugin του μου φάνηκε δύσχρηστο. Σιγά που θα αγόραζα αυτό το πρόγραμμα!
S2U2 και pro: όμορφα, απλά και άχρηστα. Σε αυτά ζορίζει λίγο και η χαμηλή ευαισθησία της οθόνης αφής. Πέρα από τα 2 επίπεδα που σου προσφέρουν τα wm, κυκλοφορεί και ένα registry tweak για επιπλέον αύξηση της ευαισθησίας, αλλά φαίνεται μεγάλο ρίσκο και δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.
Το spb weather επίσης δεν αξίζει τον κόπο, ο server τους είναι ανακριβής στην πρόβλεψη του καιρού και δεν υποστηρίζει πολλές ελληνικές πόλεις.
Προγράμματα για close αντί για minimization: μου φαίνεται περισσότερο ψυχολογικό παρά ουσιαστικό το θέμα, είχα το pbar, αλλά η φιλοσοφία πίσω από το smart-minimize μού άλλαξε τη γνώμη και εμπιστεύομαι πια τη διαχείριση μνήμης στα windows . Και ξέρετε κάτι; Ούτε κολλήματα, και η μπαταρία γερά.
Φυσικά Adobe reader και flashlite.
Φυσικά Destinator με φωνή Σαπφούς.
Και επειδή η μουσική δεν είναι μόνο να ακούς αλλά και να δημιουργείς, αυτό τον καιρό τεστάρω τα:
Griff
Midnote
Pocketsynth
Παιχνίδια (κανένα καλό sudoku; ) :
Mobile Thinker (πρόσβαση και παιχνίδι online στον μεγαλύτερο δωρεάν server σκακιού στο Ιντερνετ)! Πάντα με wifi!
Age of Empires. Περιμένει, ακόμα δεν έχω βρει τον (ατελείωτο χρόνο) που απαιτείται.
Gems2
Arvale
Αυτάααααα!
Α! και σχετικά με φορτιστή αυτοκινήτου, έχει κανείς αυτοκίνητο με USB υποδοχή; Θα φορτίσει, ή θα του τινάξει τα πέταλα; Για αυτούς που έχουν φορτιστή αυτοκινήτου με υποδοχή microUSB λέτε να κάνει αντάπτορας microUSB-USB για σύνδεσή του με το καλώδιο δεδομένων;
zalaros
2 Φεβ. 2008, 23:55
Το spb weather επίσης δεν αξίζει τον κόπο, ο server τους είναι ανακριβής στην πρόβλεψη του καιρού και δεν υποστηρίζει πολλές ελληνικές πόλεις.
Μάλλον δεν έχεις δει αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=166459 ;) Πρόβλεψη από το meteo.gr για όλη την Ελλάδα :D
me00016
3 Φεβ. 2008, 00:10
Μάλλον δεν έχεις δει αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=166459 ;) Πρόβλεψη από το meteo.gr για όλη την Ελλάδα :D
Ευχαριστώ Zala!
Ήμουν τυφλός και ανέβλεψα!
dimokritos
3 Φεβ. 2008, 00:13
και ποιός είπε ότι το meteo είναι ακριβές στις προβλέψεις του..? μόνο για την ίδια ημέρα είναι, άντε και κάπως στην επόμενη. μετά ότι νά ναι.
yannisg
3 Φεβ. 2008, 00:20
ase to meteo.gr.....ειναι πολυ πισω στις προβλεψεις:lol:
zalaros
3 Φεβ. 2008, 00:35
ase to meteo.gr.....ειναι πολυ πισω στις προβλεψεις:lol:
Εντάξει δεν είναι και ο Αρναούτογλου στην Ερτ3 αλλά μια ιδέα της επόμενης μέρας την έχεις ;) Προσωπικά χρησιμοποιώ το weather panel που παίρνει δεδομένα από το weather.com και το spb weather που παίρνει από το meteo. Στο θέμα συννεφιά-βροχή πάντα διαφωνούν αλλά πάντα το ένα από τα 2 πέφτει πάντα μέσα :lol:
tranaee
3 Φεβ. 2008, 01:31
Παιδιά το πήρα πρωί το τηλ. πάρα πολύ καλό. Θα επανέρθω με αναλυτικότερες εντυπώσεις.
Όσο αναφορά τη χαμηλή μνήμη που παρουσιάζει η συσκευή,
έχω την αίσθηση ότι καβαντζάρει μνήμη και τη χρησιμοποιεί στις ανοιχτές εφαρμογές αόρατα. Δεν είναι δυνατόν να έχω 35 ελεύθερα μετά από softreset και τρέχοντας youtube και βλέποντας βίντεο με WMPlayer να έχει 31? To κάιζερ μπορεί να έχει 70 μετά από softreset αλλά με το που τα κάνεις αυτά κατεβαίνει στα 55.
Προσέξτε το αυτό. Ότι και να έχω τρέξει μέχρι τώρα δεν έχει πέσει κάτω από 30. (λίγα πράγματα 1 ώρα το έχω πιάσει στα χέρια μου αλλά μου έκανε εντύπωση και το postάρω);)
Πάντως μη στεναχωριέστε με τα bugs που λέτε. Δείτε πρώτα κάιζερ 300 ευρω +, προεπισκόπηση κάμερας 2fps και θα σας φανεί το lg turbo...:lol:
edit: τη θήκη τη χρησιμοποιώ ή χαράζει την οθόνη?
hero_of_the_day
3 Φεβ. 2008, 02:43
Μπορεί κάποιος που το έχει ψάξει καλά το κινητό να μου δώσει το msn του ωστέ να μου στέιλει κάποια προγράμματα από εκεί??
Ρε παιδία δεν την παλέυω άλλο..εχω λιώσει στο forum :(
Βασικά θέλω msn messenger (ένα link από rapid δεν λειτουργεί)
και το Spb Mobile Shell με *****
Όποιος έχει το κουράγιο θα γίνει πραγματικά ΘΕΟΣ μου:p
Selespeed
3 Φεβ. 2008, 03:06
...
Η θήκη "θολώνει" κάπως το σημείο που είναι η φίρμα της Vodafone.
Σε εμένα (δεν έχω βγάλει τη ζελατίνα της οθόνης ακόμα) την έχει ψιλοφθείρει σε εκείνο το σημείο αλλά δε φαίνεται σχεδόν καθόλου, ενώ δεν ξέρω αν το έκανε πανω στη ζελατίνα και δε θα το έκανε στο κανονικό πλαστικό...
Selespeed
3 Φεβ. 2008, 03:12
Εντάξει δεν είναι και ο Αρναούτογλου στην Ερτ3 αλλά μια ιδέα της επόμενης μέρας την έχεις ;) Προσωπικά χρησιμοποιώ το weather panel που παίρνει δεδομένα από το weather.com και το spb weather που παίρνει από το meteo. Στο θέμα συννεφιά-βροχή πάντα διαφωνούν αλλά πάντα το ένα από τα 2 πέφτει πάντα μέσα :lol:
Παιδιά, αστεία αστεία, το Gismeteo που έχει από μόνο του μέσα, μια χαρά είναι! Τόσον καιρό δε μου άρεσε (ενώ έβγαζε αξιοπρεπέστατες προγνώσεις) και έψαχνα το meteo και τώρα δε μπαίνω στον κόπο να το κοιτάξω για δε θα βοηθήσει και πολύ...
andapo
3 Φεβ. 2008, 03:28
Η θήκη "θολώνει" κάπως το σημείο που είναι η φίρμα της Vodafone.
Σε εμένα (δεν έχω βγάλει τη ζελατίνα της οθόνης ακόμα) την έχει ψιλοφθείρει σε εκείνο το σημείο αλλά δε φαίνεται σχεδόν καθόλου, ενώ δεν ξέρω αν το έκανε πανω στη ζελατίνα και δε θα το έκανε στο κανονικό πλαστικό...
Πολύ σωστός που δεν έβγαλες την ζελατίνα. Εγώ την έβγαλα και απέκτησα την πρώτη γρατζουνιά. Μάλλον πρέπει να πάω να πάρω καμμία. Το Πλαίσιο έχει; Ξέρετε;
Για την θήκη τώρα μπορεί να κάνει σημάδι στο πίσω μέρος του κινητού αν δεν το βάζεις προς την σωστή κατεύθυνση (δες το βελάκι). Για την γρατζουνιά στο εμπρός μέρος λύγισε λίγο το επάνω μέρος της θήκης ώστε να μην έρχετε καν σε επαφή με το κινητό και δεν θα κάνει τίποτα.
andapo
3 Φεβ. 2008, 03:52
Για φορτιστή αυτοκινήτου τσεκάρετε αυτό
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978022&product=1045075
Selespeed
3 Φεβ. 2008, 04:01
Κάνει, κάνει...
Αλλά αρκετά ακριβό...
Στο ebay μαζί με την αποστολή, νομίζω ότι το είδα κάτω από 10$, δηλαδή στα μισά λεφτά (σιγά το όφελος θα μου πεις, και θα έχεις και δίκιο!!!!!:D)
Συνεπώς, καλό είναι και σε λογική (νομίζω στα ελληνικά λέγεται fair...) τιμή...:D:D
andapo
3 Φεβ. 2008, 04:08
Μια ερωτησούλα ακόμα. Έχω τον φορτιστή αυτοκινήτου απο το bluetooth gps στο οποίο επάνω μπορώ να συνδέσω το usb καλώδιο που έχουμε για μεταφορά δεδομένων απο τον υπολογιστή (βλέπετε το καλώδιο του φορτιστή ειναι και αυτό usb!!!). Αν το συνδέσω με το lg τι θα γίνει οεεεοοοοο????
Selespeed
3 Φεβ. 2008, 04:19
Λογικά θα δουλέψει χωρίς πρόβλημα. Αλλωστε αυτό είχα σκοπό να προτείνω στο προηγούμενο post. (αν κατάλαβα καλά μιλάς για είσοδο κανονικού usb, ε; )
Αλλά αν είναι να φορτίζει τόσο αργά όπως από το pc, νομίζω ότι θα προτεινόταν μόνο για διαδρομές ανω των 600Km...:p
dimokritos
3 Φεβ. 2008, 09:57
Πολύ σωστός που δεν έβγαλες την ζελατίνα. Εγώ την έβγαλα και απέκτησα την πρώτη γρατζουνιά. Μάλλον πρέπει να πάω να πάρω καμμία. Το Πλαίσιο έχει; Ξέρετε;
ζελατίνες βρήκα στο αγγλικό ebay, σετάκι των 5 στα 6,5 ευρώ περίπου. και κομένες ακριβώς όπως αυτή της μάνας του.
andapo
3 Φεβ. 2008, 12:50
Λογικά θα δουλέψει χωρίς πρόβλημα. Αλλωστε αυτό είχα σκοπό να προτείνω στο προηγούμενο post. (αν κατάλαβα καλά μιλάς για είσοδο κανονικού usb, ε; )
Αλλά αν είναι να φορτίζει τόσο αργά όπως από το pc, νομίζω ότι θα προτεινόταν μόνο για διαδρομές ανω των 600Km...:p
Ναι για κανονικό usb μιλάω στον φορτιστη αυτικινήτου του gps. Αυτό που με προβληματίζει είναι η έξοδος με volt και watt του φορτιστή. Ο φορτιστής αυτικινήτου του gps έχει μικρότερα νούμερα σε σχέση με τον φορτιστή πρίζας που έχουμε για το lg.
Selespeed
3 Φεβ. 2008, 13:29
Το usb είναι usb. Το καλώδιο που βάζεις στην πρίζα θα πάρει την τάση που θέλει. Δεν ξέρω αν είναι πάντα η ίδια (στο μυαλό μου έχει κολλήσει η ιδέα τον 5V αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό) ή εξαρτάται από τις επαφές του καλωδίου, αλλά δε χρειάζεται να το φοβάσαι...(κατά τη γνώμη μου πάντα).
Όσο για τα watt του μετατροπέα σου, ούτε να το σκέφτεσαι!!! Το κινητό τραβάει mW οπότε όσο και να προσπαθήσει δε μπορεί να κάψει καμία επαφή...
Paralizer
3 Φεβ. 2008, 13:47
Απέκτησα κι εγώ επιτέλους το κινητάκι και έχω ξετρελαθεί. Έχω όμως κάποιες ίσως χαζές ερωτήσεις για εσάς.
1) Πως μπαίνει τόνος στο Ελληνικό πληκτρολόγιο, δεν έχω καταφέρει να το βρω και επίσης δεν έχω καταλάβει τι μπορώ να κάνω με πατημένο το Ctrl!
2) Όσες φορές έχω προσπάθήσει να μπω στο VF Live δεν τα έχω καταφέρει παρόλο που σε άλλους προορισμούς μπορώ να μπω κανονικά.
3) Μέσα βλέπω ότι υάρχει το Google Maps χωρίς να έχω καταφέρει να βρω που είναι ακριβώς για να το τρέξω (??)
4) Το μεγάλο θέμα Ξυπνητήρι. Μπορώ να βάλω δικούς μου ήχους για ξυπνητήρι; Αν ναι ποιος έιναι ο φάκελος που περιέχει αυτούς τους ήχους. Επίσης δεν είναι λίγο χαζό με αυτούς τους στιγμιαίους ήχους που έχει; Χλωμό το κόβω να μπορέσω να ξθπνήσω με αυτούς τους ήχους.
5) και τελευταίο και σημαντικότερο. (θα προσπαθήσω να το περιγράψω όσο πιο καλά μπορώ) Κατάφερα και μπήκα στο msn όμως έχει προκύψει το εξής θέμα. Αφού μπήκα από κει και πέρα όταν ανοίγω το ευρετήριο εκτός από τις επαφές τις δικές μου που έχω αποθηκεύσει μου βγάζει και τα emails όοοολων όσον έχω στο msn. Υπάρχει τρόπος όταν πατάω το ευρετήριο να μου εμφανίζει ΜΟΝΟ τις επαφές που έχω καταχωρήσει εγώ και όχι τα πάντα;;
α και κάτι τελευταίο...έχω ένα video mp4, το οποίο όταν το ανοίγω δεν ακούω ούτε βλέπω τπτ. Χρειάζομαι κάποιους codecs? Υπάρχουν codecs για windows mobile και αν ναι που μπορώ να τους βρω;
Ευχαριστώ και sorry αν κούρασα :)
Selespeed
3 Φεβ. 2008, 14:04
Απέκτησα κι εγώ επιτέλους το κινητάκι και έχω ξετρελαθεί. Έχω όμως κάποιες ίσως χαζές ερωτήσεις για εσάς.
1) Πως μπαίνει τόνος στο Ελληνικό πληκτρολόγιο, δεν έχω καταφέρει να το βρω και επίσης δεν έχω καταλάβει τι μπορώ να κάνω με πατημένο το Ctrl!
2) Όσες φορές έχω προσπάθήσει να μπω στο VF Live δεν τα έχω καταφέρει παρόλο που σε άλλους προορισμούς μπορώ να μπω κανονικά.
3) Μέσα βλέπω ότι υάρχει το Google Maps χωρίς να έχω καταφέρει να βρω που είναι ακριβώς για να το τρέξω (??)
4) Το μεγάλο θέμα Ξυπνητήρι. Μπορώ να βάλω δικούς μου ήχους για ξυπνητήρι; Αν ναι ποιος έιναι ο φάκελος που περιέχει αυτούς τους ήχους. Επίσης δεν είναι λίγο χαζό με αυτούς τους στιγμιαίους ήχους που έχει; Χλωμό το κόβω να μπορέσω να ξθπνήσω με αυτούς τους ήχους.
5) και τελευταίο και σημαντικότερο. (θα προσπαθήσω να το περιγράψω όσο πιο καλά μπορώ) Κατάφερα και μπήκα στο msn όμως έχει προκύψει το εξής θέμα. Αφού μπήκα από κει και πέρα όταν ανοίγω το ευρετήριο εκτός από τις επαφές τις δικές μου που έχω αποθηκεύσει μου βγάζει και τα emails όοοολων όσον έχω στο msn. Υπάρχει τρόπος όταν πατάω το ευρετήριο να μου εμφανίζει ΜΟΝΟ τις επαφές που έχω καταχωρήσει εγώ και όχι τα πάντα;;
α και κάτι τελευταίο...έχω ένα video mp4, το οποίο όταν το ανοίγω δεν ακούω ούτε βλέπω τπτ. Χρειάζομαι κάποιους codecs? Υπάρχουν codecs για windows mobile και αν ναι που μπορώ να τους βρω;
Ευχαριστώ και sorry αν κούρασα :)
1. Ο τόνος μπαίνει το από πληκτρολόγιο με τα μικρά γράμματα ή από πρόσθετο που θα βρεις να αναφέρεται σε όποια σελίδα του forum και να κοιτάξεις...:D
3. Το ίδιο συνέβη με όλους μας και πρέπει να το απεγκαταστήσεις και να το κατεβάσεις και να το ξαναβάλεις.
4. Χωρίς να το έχω ψάξει, απ' ό,τι έχω ακούσει, δε γίνεται. Βάζεις ένα άλλο πρόγραμμα και βάζεις και mp3.
5. Τουλάχιστον προς το παρόν δεν υπάρχει λύση. Ούτε και αυτό το έχω συναντήσει αφού δε χρησημοποιώ msn αλλά έχω διαβάσει εδω...;)
andapo
3 Φεβ. 2008, 14:12
Το usb είναι usb. Το καλώδιο που βάζεις στην πρίζα θα πάρει την τάση που θέλει. Δεν ξέρω αν είναι πάντα η ίδια (στο μυαλό μου έχει κολλήσει η ιδέα τον 5V αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό) ή εξαρτάται από τις επαφές του καλωδίου, αλλά δε χρειάζεται να το φοβάσαι...(κατά τη γνώμη μου πάντα).
Όσο για τα watt του μετατροπέα σου, ούτε να το σκέφτεσαι!!! Το κινητό τραβάει mW οπότε όσο και να προσπαθήσει δε μπορεί να κάψει καμία επαφή...
Το έψαξα λίγο παραπάνω και έχουμε και λέμε.
Ο φορτιστής πρίζας του lg:
Output: 4.8V, 0.9A
Φορτιστής αυτοκινήτου lg:
Φορτιστής gps:
Output: 5V, 650mA (max)
Oπότε απο ότι καταλαβαίνω εγω, μια χαρά θα το φορτίζει αλλά σίγουρα πιο αργά απο τον αυθεντικό φορτιστή αυτοκινήτου του lg. Τα 4.8V σε σχέση με τα 5V δεν νομίζω ότι θα του κάνουν κάτι, έτσι?
Selespeed
3 Φεβ. 2008, 14:26
Το έψαξα λίγο παραπάνω και έχουμε και λέμε.
Ο φορτιστής πρίζας του lg:
Φορτιστής αυτοκινήτου lg:
Φορτιστής gps:
Output: 5V, 650mA (max)
Oπότε απο ότι καταλαβαίνω εγω, μια χαρά θα το φορτίζει αλλά σίγουρα πιο αργά απο τον αυθεντικό φορτιστή αυτοκινήτου του lg. Τα 4.8V σε σχέση με τα 5V δεν νομίζω ότι θα του κάνουν κάτι, έτσι?
Κοίτα, τα 5V σημαίνουν ότι θα φορτίζει ελαφρώς γρηγορότερα, αλλά αυτό που πρέπει να σε προβληματίσει είναι τα 650mA που σημαίνουν ότι μπορεί και να τον κάψει (αφού ο φορτιστής του κινητού δείχνει ότι είναι πολύ μεγαλύτερος). Πάντως, όπως σου είπα, το κινητό δεν τραβάει παραπάνω από 500mA οπότε δεν κινδυνεύεις.
Αν παρόλα αυτά σου κάψει το φορτιστή, έλα να σου δώσω του δικού μου gps που έχει μείνει στη σακουλίτσα του αφού έχω άλλον από άλλο κινητό (όμως δεν έχει είσοδο usb)...:D:D
andapo
3 Φεβ. 2008, 14:30
Κοίτα, τα 5V σημαίνουν ότι θα φορτίζει ελαφρώς γρηγορότερα, αλλά αυτό που πρέπει να σε προβληματίσει είναι τα 650mA που σημαίνουν ότι μπορεί και να τον κάψει (αφού ο φορτιστής του κινητού δείχνει ότι είναι πολύ μεγαλύτερος). Πάντως, όπως σου είπα, το κινητό δεν τραβάει παραπάνω από 500mA οπότε δεν κινδυνεύεις.
Αν παρόλα αυτά σου κάψει το φορτιστή, έλα να σου δώσω του δικού μου gps που έχει μείνει στη σακουλίτσα του αφού έχω άλλον από άλλο κινητό (όμως δεν έχει είσοδο usb)...:D:D
Που να ερθω???? Στο νησάκι???? Μου πέφτει λίγο μακριά!!! Άτιμη Αθήνα :lol: Ωραίος φίλε μου. Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου.
Paralizer
3 Φεβ. 2008, 16:25
1. Ο τόνος μπαίνει το από πληκτρολόγιο με τα μικρά γράμματα ή από πρόσθετο που θα βρεις να αναφέρεται σε όποια σελίδα του forum και να κοιτάξεις...:D
3. Το ίδιο συνέβη με όλους μας και πρέπει να το απεγκαταστήσεις και να το κατεβάσεις και να το ξαναβάλεις.
4. Χωρίς να το έχω ψάξει, απ' ό,τι έχω ακούσει, δε γίνεται. Βάζεις ένα άλλο πρόγραμμα και βάζεις και mp3.
5. Τουλάχιστον προς το παρόν δεν υπάρχει λύση. Ούτε και αυτό το έχω συναντήσει αφού δε χρησημοποιώ msn αλλά έχω διαβάσει εδω...;)
Φαντάζομαι ότι μπαίνει από τα μικρά ο τόνος αλλά δεν έχω καταλάβει. Πρέπει να πατήσω κάποιο συνδιασμό πλήκτρων για να μπει;
Επίσης κάτι που μου ήρθε μόλις. Η ειδοποίηση αναφοράς μηνύματος δεν υπάρχει τρόπος να είναι μόνιμα ενεργοποιημένη; Πολύ σπάσιμο που πρέπει κάθε φορά να την ενεργοποιώ εγώ!
Selespeed
3 Φεβ. 2008, 16:27
Που να ερθω???? Στο νησάκι???? Μου πέφτει λίγο μακριά!!! Άτιμη Αθήνα :lol: Ωραίος φίλε μου. Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου.
Στο νησάκι δουλεύω. Μένω λίγο πιο έξω από Αθήνα.;) Προς Κορινθο πλευρά...
dimokritos
3 Φεβ. 2008, 16:50
...Επίσης κάτι που μου ήρθε μόλις. Η ειδοποίηση αναφοράς μηνύματος δεν υπάρχει τρόπος να είναι μόνιμα ενεργοποιημένη; Πολύ σπάσιμο που πρέπει κάθε φορά να την ενεργοποιώ εγώ!
πήγενε στο inbox των μηνυμάτων σου, μενού, εργαλεία, επιλογές, κλίκ στο SMS και κάνε check στην επιλογή ειδοποιήσεων παράδοσης.
Paralizer
3 Φεβ. 2008, 17:04
πήγενε στο inbox των μηνυμάτων σου, μενού, εργαλεία, επιλογές, κλίκ στο SMS και κάνε check στην επιλογή ειδοποιήσεων παράδοσης.
Σωστόοος Ευχαριστώ πολύ
hero_of_the_day
3 Φεβ. 2008, 17:10
mporei kapoios na m vrei serial gia to spb mobile shell??
pleaseeeee
nstamoul
3 Φεβ. 2008, 17:38
mporei kapoios na m vrei serial gia to spb mobile shell??
pleaseeeee
Δε νομιζω να βρεις άμεση απάντηση σε τέτοια θέματα εδώ.
Στα όρια της νομιμότητας σύμφωνα με τους κανόνες του forum σε παραπέμπω στα www.ipmart-forum.com και το ακόμα καλύτερο www.ppcwarez.org.
5 λεπτα υπόθεση ;)
Paralizer
3 Φεβ. 2008, 22:14
Για το θέμα με τους codecs Που προανέφερα γνωρίζει κάποιος κάτι, γιατί όσο και αν συμβουλεύτηκα Google, άκρη δεν έβγαλα!
kflabouris
4 Φεβ. 2008, 02:32
apo to ebay pou efera tis thikes exei kai ena screen protector mesa se kathe thikh!perimenw kai alla 3 screen protector pou exw parageilh!oi thikes opws eixa pei kai prin meres einai para polu kales ala mu fenete pws piezun ligaki to kinhto(elaxista)!sorry ala den exw prolavei na vgalw fotos na sas tis deixw!:)
Amanadia
4 Φεβ. 2008, 11:44
mia xazi erotisoula...
otan vazoume kati gia weather kai kani update plironoume???
dimokritos
4 Φεβ. 2008, 11:50
mia xazi erotisoula...
otan vazoume kati gia weather kai kani update plironoume???
όχι φυσικά, αν συνδέεσαι απο wifi πχ. αν κάνεις όμως το update μέσω vodafone gprs τότε οι χρεώσεις είναι απίστευτα μεγάλες.
athanaso77
4 Φεβ. 2008, 12:03
όχι φυσικά, αν συνδέεσαι απο wifi πχ. αν κάνεις όμως το update μέσω vodafone gprs τότε οι χρεώσεις είναι απίστευτα μεγάλες.
...opws episis ean to exeis syndedemeno me ton ypologisti mesw ActiveSync kai kaneis update me to internet tou ypologisti sou... pali den xrewnesai.
YannisE
4 Φεβ. 2008, 12:12
Γεια χαρά σε όλους.
Επανέρχομαι στα προβλήματα που αντιμετώπισα εγώ με το KS20 (και πολλοί άλλοι αρχικά) αλλά δεν τα έχω λύσει ακόμη παρά την παραμονή του τηλεφώνου για ένα σχεδόν μήνα στην Vodafone. Δεν έχω καταλάβει εάν είμαι ο μόνος!
Το σοβαρότερο είναι η "σίγαση του μικροφώνου" σε συνομιλίες κινητού (είτε κλήσεις είτε απαντήσεις) που το καθιστούν πρακτικά ΑΧΡΗΣΤΟ! Δεν ξέρω αν εσείς μπορείτε να ζήτε με αυτό το πρόβλημα, αλλά εγώ το θεωρώ απαράδεκτο...
Οι λύσεις που έχουν προταθεί εδώ (κι αλλού) δεν δουλεύουν. Έχω δοκιμάσει ρυθμίσεις "μόνο GSM", "μόνο 3G" αντί για AUTO (αν και αυτό το θεωρώ απράδεκτο, τα θέλεις και τα δύο!) και πάλι δεν δουλεύει. Επίσης δεν διορθώνει το πρόβλημα το "spb mobile shell". Ωραίο περιβάλλον αλλά το πρόβλημα παραμένει. Δοκίμασα και πείραγμα της registry μήπως πέφτει σε κατάσταση sleep κατά την διάρκεια συνομιλίας, αλλά ούτε αυτό συμβαίνει.
Η Vodafone φαίνεται ότι κάνει μόνο μία "αναβάθμιση" του λογισμικού της χωρίς να έχει διαπιστώσει το πρόβλημα και χωρίς να είναι σίγουρη ότι το διορθώνει. Φαίνεται ότι το μικρόφωνο δεν δουλεύει κάτω από ειδικές συνθήκες (π.χ. χαμηλό σήμα 3G, χαμηλό σήμα GSM, μεταπίδηση από 3G σε GSM και αντίστροφα ή κάτι άλλο...) άρα δύσκολο να το διαπιστώσεις στο Service της Vodafone με πιθανόν υψηλό σήμα.
Κατά την γνώμη μου είναι πρόβλημα στο FirmWare της LG και όχι στο λογισμικό της Vodafone Hellas (αφού παρουσιάστηκε και σε άλλες χώρες). Αλλά η LG σφυρίζει αδιάφορα... Μήπως έχει βρεί κανείς αναβάθμιση στο Internet?
Τελειώνοντας να αναφέρω ότι δεν έχω επιβαρύνει τη συσκευή με πολλά προγράμματα που ίσως δημιουργούν το πρόβλημα. Μόνο το GoogleMaps και το Remote Desktop που το βρίσκω απαραίτητο.
Θα παρακαλούσα οι χρήστες που συνεχίζουν να έχουν πρόβλημα να το αναφέρουν ώστε να βρούμε λύση...
YannisE
Pharmex
4 Φεβ. 2008, 12:52
Να δηλώσω και εγώ την εμπειρία μου από το Destinator 6.1 (σπ...νο). Παίζει κανονικά τους ήχους (δυναμωμένους στα 101db, όπως τους πρόσφερε σε άλλο forum ο χρήστης Panosha). To μόνο πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές κόβει τη λέξη "μέτρα" (όχι πάντα όμως)!
peri_piperi
4 Φεβ. 2008, 13:06
Παιδιά καλησπέρα σε όλους.
Αγόρασα πριν μια βδομάδα το τηλέφωνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Παρόλο που έχω μεγάλη εμπειρία σε Η/Υ γιατί αυτή είναι η δουλειά μου, στο θέμα PPC είμαι τελείως άσχετος μια και είναι η πρώτη φορά που αγοράζω κάτι τέτοιο.
Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι αν μπορώ να δω τα περιεχόμενα ενός Η/Υ του δικτύου μου (μέσω WiFi) όπως επείσης αν μπορώ να εκτυπώσω κάτι (πχ. ένα word κείμενο που έχω στο ppc) σε κάποιο εκτυπωτή που είναι συνδεδεμένος σε ένα Η/Υ του δικτύου.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
YannisE
4 Φεβ. 2008, 14:07
Παιδιά καλησπέρα σε όλους.
Αγόρασα πριν μια βδομάδα το τηλέφωνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Παρόλο που έχω μεγάλη εμπειρία σε Η/Υ γιατί αυτή είναι η δουλειά μου, στο θέμα PPC είμαι τελείως άσχετος μια και είναι η πρώτη φορά που αγοράζω κάτι τέτοιο.
Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι αν μπορώ να δω τα περιεχόμενα ενός Η/Υ του δικτύου μου (μέσω WiFi) όπως επείσης αν μπορώ να εκτυπώσω κάτι (πχ. ένα word κείμενο που έχω στο ppc) σε κάποιο εκτυπωτή που είναι συνδεδεμένος σε ένα Η/Υ του δικτύου.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Αγαπητέ φίλε peri_piperi,
Για το πρώτο που ρωτάς πρέπει να εγκαταστήσεις το Remote Desktop for Mobiles (RDM) για wm6. Εγώ έχω βρει ένα ( το Finster869 σε .cab file) που δουλεύει κανονικά. Για το δεύτερο, δεν γνωρίζω...
YannisE
ekato100
4 Φεβ. 2008, 15:40
Πράγματι φίλοι, το πρόβλημα με τη σίγαση του μικροφώνου απασχολεί πάρα πολύ κόσμο απ'ότι βλέπω από την 1η σελίδα του forum. Το ίδιο συμβαίνει κ με μένα. Περιμένω μήπως κάποιος από όλους μας, πειραματιζόμενος ή αλλιώς, καταφέρει να διαπιστώσει το πρόβλημα και να κοινοποιήσει τη λύση του, μήπως τυχόν και αποφύγουμε το service που, απ'ότι φοβάμαι, απλά θα μας στερήσει το τηλεφωνάκι για κάποιες μέρες, χωρίς αποτέλεσμα. Πάντως, η πρόσκαιρη λύση με τη χρήση του mobile shell είναι μάλλον συμπτωματική, αν κρίνω από την περίπτωσή μου... Bist dann... :cool:
yannisg
4 Φεβ. 2008, 15:59
Πράγματι φίλοι, το πρόβλημα με τη σίγαση του μικροφώνου απασχολεί πάρα πολύ κόσμο απ'ότι βλέπω από την 1η σελίδα του forum. Το ίδιο συμβαίνει κ με μένα. Περιμένω μήπως κάποιος από όλους μας, πειραματιζόμενος ή αλλιώς, καταφέρει να διαπιστώσει το πρόβλημα και να κοινοποιήσει τη λύση του, μήπως τυχόν και αποφύγουμε το service που, απ'ότι φοβάμαι, απλά θα μας στερήσει το τηλεφωνάκι για κάποιες μέρες, χωρίς αποτέλεσμα. Πάντως, η πρόσκαιρη λύση με τη χρήση του mobile shell είναι μάλλον συμπτωματική, αν κρίνω από την περίπτωσή μου... Bist dann... :cool:
Εδω και 20 μερες δεν εχω προβλημα:wacko:(απο τοτε που εβαλα το mobile shell)...
peri_piperi
4 Φεβ. 2008, 16:40
Για το πρώτο που ρωτάς πρέπει να εγκαταστήσεις το Remote Desktop for Mobiles (RDM) για wm6. Εγώ έχω βρει ένα ( το Finster869 σε .cab file) που δουλεύει κανονικά. Για το δεύτερο, δεν γνωρίζω...
YannisE
Δεν με ενδιαφέρει το Remote Desktop αλλά η κανονική πρόσβαση στον σκληρό δίσκο του Η/Υ.
Επίσης με ενδιαφέρει να μπορώ να εκτυπώνω από το ppc στον εκτυπωτή που υπάρχει συνδεδεμένος στον Η/Υ
Spartac
4 Φεβ. 2008, 16:42
Έβαλα όλα τα προγραμματάκια που σύστησε ο andapo για να γίνει το iphone-like το τηλεφωνάκι μας, και (πέρα του ότι ψιλοκόλλαγε επειδή φαντάζομαι ότι πρεπει να του κάνουμε πρώτα format, μετά να μετονομάσουμε την κάρτα σε Storage Card και μετά να εγκαταστήσουμε οποιοδήποτε πρόγραμμα) είχα ένα βασικό πρόβλημα:
Εκεί που μίλαγα στο τηλέφωνο, κατα λάθος πίεζότανε κάποιο από τα εικονίδια που εμφανίζονται, και ξαφνικά αρχίζει να δουλεύει το μεγάφωνο στο τέρμα!
Από περιέργεια είδα ότι αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει στο iPhone όπως μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.apple.com/iphone/features/index.html#sensor
peri_piperi
4 Φεβ. 2008, 16:43
YannisE
Δεν με ενδιαφέρει το Remote Desktop αλλά η κανονική πρόσβαση στον σκληρό δίσκο του Η/Υ.
Επίσης με ενδιαφέρει να μπορώ να εκτυπώνω απο το ppc στον εκτυπωτή που υπάρχει συνδεδεμένος στον Η/Υ
Spartac
4 Φεβ. 2008, 16:58
Εγώ μπορώ να εκτυπώσω στον εκτυπωτή μου γιατί είναι δικτυακός (hp LaserJet 2420) και πηγαίνω με τον explorer στο web interface που έχει και του δίνω ένα ps, pdf, txt για εκτύπωση. Γενικά όμως το wm6 δεν υποστηρίζει εκτυπωτές (φαντάζεσαι να κάνει το spooling το κινητο;;;)
Για file-sharing έχω στήσει τον iis και έχω ενεργοποιήσει το file-sharing
ως εξής:
Ενεργοποιεις το simple file sharing (My Computer --> Tools --> Folder Options --> View --> Use simple file sharing)
Δεξί κλικ σε έναν φάκελο (πχ. MySharedFolder) --> Web Sharing --> Share this folder --> Επιλέγεις read και directory browsing --> OK --> ΟΚ.
Και μετά ανοίγω τον explorer στο ks20 και πάω στην http://192.168.1.10/MySharedFolder, αφού η έχω την static ip 192.168.1.10 στο σερβεράκι μου, και το ks20 μπαίνει στο internet απο το wireless routerακι μου.
Paralizer
4 Φεβ. 2008, 17:09
Ρε παιδιά εγώ ακόμα δεν έχω καταφέρει να βρω πως μπορώ να βάλω τόνους από το πληκτρολόγιο. Δεν βλέπω κάν γράμματα έτοιμα με τόνους, ούτε όταν κρατάω πατημένο ένα γράμμα. Υπάρχει τρόπος; Έχω δοκιμάσει και τον συνδιασμό γραμμάτων και πάλι τίποτα!!! :(
andapo
4 Φεβ. 2008, 17:35
Έβαλα όλα τα προγραμματάκια που σύστησε ο andapo για να γίνει το iphone-like το τηλεφωνάκι μας, και (πέρα του ότι ψιλοκόλλαγε επειδή φαντάζομαι ότι πρεπει να του κάνουμε πρώτα format, μετά να μετονομάσουμε την κάρτα σε Storage Card και μετά να εγκαταστήσουμε οποιοδήποτε πρόγραμμα) είχα ένα βασικό πρόβλημα:
Εκεί που μίλαγα στο τηλέφωνο, κατα λάθος πίεζότανε κάποιο από τα εικονίδια που εμφανίζονται, και ξαφνικά αρχίζει να δουλεύει το μεγάφωνο στο τέρμα!
Από περιέργεια είδα ότι αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει στο iPhone όπως μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.apple.com/iphone/features/index.html#sensor
Opa Opa Opa. Then eipame oti to kinito tha ginei iphone. Apla tha moiazei to menu tou me iphone kai tha exeis kapoia xaraktiristika opws ta contacts kai oi fwtografies. Se kammia periptwsi then eipame na kaneis format to kinito!!!!!!!! Kai se kammia periptwsi then eipame oti tha ginei akrivws iphone!!!!! Opos kai na exei an sou dimiourgei to provlima pou les apegkatestise to iphone pad kai logika tha luthei to provlima.
dimokritos
4 Φεβ. 2008, 17:38
Ρε παιδιά εγώ ακόμα δεν έχω καταφέρει να βρω πως μπορώ να βάλω τόνους από το πληκτρολόγιο. Δεν βλέπω κάν γράμματα έτοιμα με τόνους, ούτε όταν κρατάω πατημένο ένα γράμμα. Υπάρχει τρόπος; Έχω δοκιμάσει και τον συνδιασμό γραμμάτων και πάλι τίποτα!!! :(
αν μιλάς για το πληκρολόγιο που είναι προεγκατεστημένο, παράτα το και βάλε κάποιο άλλο. το resco 5 θα σου πρότεινα. πάντως και σ'αυτό της μάνας του, τα τονισμένα γράμματα είναι είναι στην πρώτη γραμμή.
παίδες όσοι έχετε πάρει εξωτερικό gps για πείτε καμιά ιδέα για δοκιμασμένο και καλό. έχω βρεί το M1200 της HOLUX. το έχει κανείς??
andapo
4 Φεβ. 2008, 17:47
αν μιλάς για το πληκρολόγιο που είναι προεγκατεστημένο, παράτα το και βάλε κάποιο άλλο. το resco 5 θα σου πρότεινα. πάντως και σ'αυτό της μάνας του, τα τονισμένα γράμματα είναι είναι στην πρώτη γραμμή.
παίδες όσοι έχετε πάρει εξωτερικό gps για πείτε καμιά ιδέα για δοκιμασμένο και καλό. έχω βρεί το M1200 της HOLUX. το έχει κανείς??
Egw exw auto
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977981&product=893226
Einai polu kalo alla tsimpimeni ligo i timi.
andapo
4 Φεβ. 2008, 17:54
Να δηλώσω και εγώ την εμπειρία μου από το Destinator 6.1 (σπ...νο). Παίζει κανονικά τους ήχους (δυναμωμένους στα 101db, όπως τους πρόσφερε σε άλλο forum ο χρήστης Panosha). To μόνο πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές κόβει τη λέξη "μέτρα" (όχι πάντα όμως)!
Kati ginete sigoura me ta spx arxeia tou destinator. Sto 6 an thimane kala einai wav ta arxeia. Isos an enwsoume tous ixous kai sunepws tis entoles na luthei to provlima. Auto pou thelw na pw einai oti kathe ekfrasi "se 500 metra stripste aristera" apoteleite apo 4 spx arxeia ixou. An auti i ekfrasi ginei me 1 arxeio isos apofugoume to provlima. Xereis kaneis kanena programmataki pou na enwnei spx arxeia?
dimokritos
4 Φεβ. 2008, 18:07
Egw exw auto
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977981&product=893226
Einai polu kalo alla tsimpimeni ligo i timi.
παραείναι ακριβό και μεγάλο σε μέγεθος. το holux το βρήκα στα 45ε περίπου απο ebay.
Selespeed
4 Φεβ. 2008, 19:17
Αυτό έχω.
Μαζί με τα έξοδα αποστολής μου ήρθε στα 52€ από το ebay (υποχρεωτικά έπρεπε να έρθει με express και πήγαινε 8-9€ παραπάνω απ΄ό,τι είχα υπολογίσει).
Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία, αλλά το βρίσκω καλό. Βρίσκει 8-9 δορυφόρους συνήθως, αλλά έχω δει και 11 κάποια στιγμή που ήμουν στην Αθήνα (andapo, είπαμε μένω εκτός Αθήνας, κοντά σε ένα νησάκι...:D).
Δεν έχω συναντήσει πρόβλημα να χάνει το σήμα από το δορυφόρο.
Το bluetooth το βρήκε αμέσως και το βλέπει χωρίς πρόβλημα...
koni206
4 Φεβ. 2008, 19:31
Paides kalispera!!
Na rwtisw, to ks20 vgainei mono se vodafone live??
An nai, gnwrizei kaneis pou allou mporw na to vrw?
Selespeed
4 Φεβ. 2008, 19:35
Μόνο σε Vodafone.
Kαι φυσικα θα το βρεις όπου πουλάνε vodafone...:p;)
Πάντως μη σε ανησυχεί. Δεν έχει σχεδόν καθόλου επιρροές από Vodafone
dimokritos
4 Φεβ. 2008, 19:35
Αυτό έχω.
Μαζί με τα έξοδα αποστολής μου ήρθε στα 52€ από το ebay (υποχρεωτικά έπρεπε να έρθει με express και πήγαινε 8-9€ παραπάνω απ΄ό,τι είχα υπολογίσει).
Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία, αλλά το βρίσκω καλό. Βρίσκει 8-9 δορυφόρους συνήθως, αλλά έχω δει και 11 κάποια στιγμή που ήμουν στην Αθήνα (andapo, είπαμε μένω εκτός Αθήνας, κοντά σε ένα νησάκι...:D).
ωραία. ευχαριστώ Selespeed. :up: :thanks:
πάω γιαυτό λοιπόν. :superman:
koni206
4 Φεβ. 2008, 19:54
Δηλαδη εγω που δεν εχω vodafone, το μονο που μπορω να κανω ειναι να παρω αλλο κινητο ή να αποκτησω συνδεση vodafone??? παλι καλα που βγηκε το viewty.....
Anyway, thanks selespeed......
andapo
4 Φεβ. 2008, 20:13
Αυτό έχω.
Selespeed ευτυχώς που δούλεψε ο φορτιστής του gps γιατί αλλιώς με έβλεπα στο νησάκι!!! :lol:
athanaso77
4 Φεβ. 2008, 20:13
Δηλαδη εγω που δεν εχω vodafone, το μονο που μπορω να κανω ειναι να παρω αλλο κινητο ή να αποκτησω συνδεση vodafone??? παλι καλα που βγηκε το viewty.....
Το viewty δεν έχει καμία σχέση με το KS20. Πέρα από την εταιρία κατασκευής και την εμφάνιση δεν έχουν τίποτα άλλο κοινό μιας και το KS20 είναι Windows Mobile PPC Phone.
Selespeed
4 Φεβ. 2008, 20:14
Οχι!!!!!
Μπορείς να πάρεις μόνο τη συσκευή!!!
Έχει βέβαια 400€ αλλά δεν είναι και τόσο ακριβή αν τη συγκρίνεις με άλλα windows mobile 6 κινητά...
Άλλωστε γι' αυτό σου είπα ότι δεν έχει πολλές επιρροές από τη vodafone, οπότε και μπορεί να λειτουργήσει σε οποιαδήποτε εταιρία κινητής.
andapo
4 Φεβ. 2008, 20:15
Οχι. Μπορείς να το αγοράσεις και να βάλεις τις ρυθμίσεις για την εταιρία που έχεις. Τα παιδιά έχουν δώσει τις ρυθμίσεις σε αρκετά παλιά post.
Selespeed
4 Φεβ. 2008, 20:24
Selespeed ευτυχώς που δούλεψε ο φορτιστής του gps γιατί αλλιώς με έβλεπα στο νησάκι!!! :lol:
1. To αν θα αντέξει ο φορτιστής την παραπάνω ισχύ δε θα το δεις αμέσως, αλλά θα φθαρεί σιγά σιγά. Φαντάσου ένα καλώδιο που του βάζεις μια μεγάλη κατανάλωση (π.χ. μια παλιάς τεχνολογίας ηλεκτροκόλληση ή ένα φούρνο) το οπόιο ζεσταίνεται και μετά απο (λίγο ή πολύ) καιρό λείωνει ή κόβεται ή παίρνει φωτιά. Αυτό γίνεται επειδή περνάει περισσότερο ρεύμα (ένταση το λέγαμε στο σχολείο;)) από όσο μπορεί να αντέξει.
2. Είπαμε, στο νησάκι δουλέυω, οπότε μόνο 7:30-15:30. Και θα με περιμένεις στην πύλη, στην ξηρά... (ακυρη η βαρκάδα που ήλπιζες...:p)
yannisg
4 Φεβ. 2008, 20:30
ενα προβληματακι ακομη:mad:
I bought LG KS20 (Orange) week ago. There is one SERIOUS PROBLEM with the phone. It does not support GAPI, so many, many games does not work. For ex. Another World, Exit Nights, Creepy Pinball, etc. etc. Some other games, like Nine Hole Golf has option to turn GAPI off an it is possible to play them. Games that doesn't use GAPI like Tennis Addict works just fine.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=361781
andapo
4 Φεβ. 2008, 20:54
1. To αν θα αντέξει ο φορτιστής την παραπάνω ισχύ δε θα το δεις αμέσως, αλλά θα φθαρεί σιγά σιγά. Φαντάσου ένα καλώδιο που του βάζεις μια μεγάλη κατανάλωση (π.χ. μια παλιάς τεχνολογίας ηλεκτροκόλληση ή ένα φούρνο) το οπόιο ζεσταίνεται και μετά απο (λίγο ή πολύ) καιρό λείωνει ή κόβεται ή παίρνει φωτιά. Αυτό γίνεται επειδή περνάει περισσότερο ρεύμα (ένταση το λέγαμε στο σχολείο;)) από όσο μπορεί να αντέξει.
2. Είπαμε, στο νησάκι δουλέυω, οπότε μόνο 7:30-15:30. Και θα με περιμένεις στην πύλη, στην ξηρά... (ακυρη η βαρκάδα που ήλπιζες...:p)
Μετά απο μία συζήτηση με έναν μηχανικό θα σου πω τα εξείς. Ο μετασχηματιστής θα δώσει το ρεύμα που οι προδιαγραφές του λένε να δώσει. Σε ένα μετασχηματιστή το μόνο που μένει πάντα σταθερό είναι η ισχύς P=VI Αυτό σημαίνει ότι αν το κινητό ζητούσε παραπάνω ρεύμα απο ότι μπορεί να δώσει ο μετασχηματιστής η τάση θα έπεφτε ώστε η ισχύς να παρέμενε σταθερή και το κινητό λογικά δεν θα φόρτιζε. Τώρα αφού ο φορτιστής είναι φτιαγμένος ώστε να δίνει 0.650mA (max) στην έξοδο και το κινητό συνεχίζει και φορτίζει καλά είμαστε. Τωρα θα δείξει. Έτσι και αλλιώς δεν έχω σκοπό να το χρησιμοποιώ συνεχώς. Και άλλωστε έχω και εναλλακτική!!!! Μια βόλτα στο νησάκι χωρίς βαρκάδα :lol:
koni206
4 Φεβ. 2008, 20:54
Οχι. Μπορείς να το αγοράσεις και να βάλεις τις ρυθμίσεις για την εταιρία που έχεις. Τα παιδιά έχουν δώσει τις ρυθμίσεις σε αρκετά παλιά post.
Παιδια, σε καποια site (πχ http://www.hlagora.gr/product_info.php?cPath=24_143_256&products_id=68) το βρηκα το ks20 χωρις να κανουν λογο για vodafone live!! θα ειναι κομπλε η συσκευη?? γιατι δεν τρελλαινομαι να το παρω απο την vodafone και μετα να ψαχνω για ρυθμισεις........
nstamoul
4 Φεβ. 2008, 21:00
Αν κάνεις τον κόπο να πας 3-4 σελίδες πίσω θα δεις ότι η ιστορία έχει πολύ περισσότερο βάθος απ' ότι νομίζεις.
Εν συντομία θα σου πω πως καμία συσκευή με qualcomm 7xxx επεξεργαστή δεν έχει σωστούς diret3d drivers (το δικό μας έχει κάτι στοιχιώδεις),ούτε καν η πολυδιαφημισμένη ναυαρχίδα της HTC,το Kaiser.Και φυσικά το συγκεκριμένο θέμα αγγίζει το κινητό σε όλους τους τομείς που απαιτούν τέτοιου είδους hardware,είτε είναι απλή ανανέωση της εικόνας,σχεδίαση μενού,video playback και φυσικά games.
dimokritos
4 Φεβ. 2008, 21:11
και σκέτη συσκευή πουλάει η vodafone. δεν είναι απαραίτητη η σύνδεση. όπως και το πλαίσιο. θα το ξέρεις αλλά καλύτερα να διασαφηνιστεί.
πάντως καμία σχέση το viewty με το ks20 ε. μόνο στο χρώμα είναι ίδια και στο ότι έχουν και 2 touchscreen.
edit. αυτά παθαίνεις αν ξεχνάς να κάνεις refresh :D
Paralizer
4 Φεβ. 2008, 21:49
Φίλε μου Δημόκριτε :) λες αν ήταν στην πρώτη σειρά να μην το είχα δει; Της μάνας του το πληκτρολόγιο έχω αλλά τονισμένα γράμματα δεν έχει όχι στην πρώτη αλλά σε καμία σειρά! Μήπως υπάρχει πουθενά καμιά ρύθμιση που δεν έχω ανακαλύψει;
andapo
4 Φεβ. 2008, 21:58
Φίλε μου Δημόκριτε :) λες αν ήταν στην πρώτη σειρά να μην το είχα δει; Της μάνας του το πληκτρολόγιο έχω αλλά τονισμένα γράμματα δεν έχει όχι στην πρώτη αλλά σε καμία σειρά! Μήπως υπάρχει πουθενά καμιά ρύθμιση που δεν έχω ανακαλύψει;
Γιατί βασανίζεσαι τόσο. Βάλε ένα άλλο keyboard. Και καλύτερο θα είναι και τόνους θα έχεις. Μόνο μην ξεχάσεις να βάλεις και το SIP Change ώστε να το θέσεις σαν προεπιλογή. PCM Keyboard απο εμένα. Είναι πολύ καλο.
dimokritos
4 Φεβ. 2008, 22:06
Paralizer ξέρεις καμιά φορά είναι μπροστά μας και δε φαίνεται :p
Γιατί βασανίζεσαι τόσο. Βάλε ένα άλλο keyboard. Και καλύτερο θα είναι και τόνους θα έχεις. Μόνο μην ξεχάσεις να βάλεις και το SIP Change ώστε να το θέσεις σαν προεπιλογή. PCM Keyboard απο εμένα. Είναι πολύ καλο.
αυτό πάλι το SIP change, δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς κάνει. εχω βάλει το resco και το blimkeys. σαν default έχω το resco, και ποτέ δεν μου το άλλαξε απο μόνο. ούτε μετά απο soft reset ούτε μετά απο οτιδήποτε.
andapo
4 Φεβ. 2008, 22:07
Νέα έκδοση Pocket CM keyboard
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5904
Δείχνει ανανεομένη και όμορφη!!!
andapo
4 Φεβ. 2008, 22:08
αυτό πάλι το SIP change, δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς κάνει. εχω βάλει το resco και το blimkeys. σαν default έχω το resco, και ποτέ δεν μου το άλλαξε απο μόνο. ούτε μετά απο soft reset ούτε μετά απο οτιδήποτε.
Εμένα απο την άλλη με το Pocket CM keyboard μια χαρά δούλεψε. :)
Paralizer
4 Φεβ. 2008, 22:16
Xexexe το ξέρω ότι είμαι γκαβός, αλλά τόσο;;; 5 μέρες που το έχω να μην έχω δει τίποτα?? Τι να πω...θα δοκιμάσω να βάλω άλλο, αλλά ήθελα να το αποφύγω.
andapo
4 Φεβ. 2008, 22:19
Xexexe το ξέρω ότι είμαι γκαβός, αλλά τόσο;;; 5 μέρες που το έχω να μην έχω δει τίποτα?? Τι να πω...θα δοκιμάσω να βάλω άλλο, αλλά ήθελα να το αποφύγω.
Προσοχή μόνο με όλα αυτά τα πληκτρολόγια. 160 χαρακτήρες το μήνυμα γράφουν μόνο με κεφαλαία
Selespeed
4 Φεβ. 2008, 22:39
Μάλλον έχεις το "μεγάλο" πληκτρολόγιο.
Στην κάτω μπάρα, στο κέντρο έχει ένα πληκτρολογιάκι και ένα βελάκι. Πατάς το βελάκι και επιλέγεις το μικρό πληκτρολόγιο.
Αυτό έχει τους τόνους...;)
nstamoul
4 Φεβ. 2008, 22:41
Πόσο σίγουρο είναι αυτό.Εμένα μου γράφει 160 με όλα (σε ορισμένα χρειάζεται να πειράξεις το configuration τους),εκτός και αν απλά αφαιρούν τον περιορισμό τωω 70 χαρακτήρων και με χρεώνουν 2 μηνύματα.
andapo
4 Φεβ. 2008, 22:45
Πόσο σίγουρο είναι αυτό.Εμένα μου γράφει 160 με όλα (σε ορισμένα χρειάζεται να πειράξεις το configuration τους),εκτός και αν απλά αφαιρούν τον περιορισμό τωω 70 χαρακτήρων και με χρεώνουν 2 μηνύματα.
Δείτε στο link που σας έδωσα. Το λέει ο panosha (που δεν κάνει συχνά λάθος) προς το τέλος της πρώτης σελίδας.
narcotic
4 Φεβ. 2008, 23:55
Αν κάνεις τον κόπο να πας 3-4 σελίδες πίσω θα δεις ότι η ιστορία έχει πολύ περισσότερο βάθος απ' ότι νομίζεις.
Εν συντομία θα σου πω πως καμία συσκευή με qualcomm 7xxx επεξεργαστή δεν έχει σωστούς diret3d drivers (το δικό μας έχει κάτι στοιχιώδεις),ούτε καν η πολυδιαφημισμένη ναυαρχίδα της HTC,το Kaiser.Και φυσικά το συγκεκριμένο θέμα αγγίζει το κινητό σε όλους τους τομείς που απαιτούν τέτοιου είδους hardware,είτε είναι απλή ανανέωση της εικόνας,σχεδίαση μενού,video playback και φυσικά games.
Φιλε μου επειδη ειμαι ψιλοασχετος σε θεματα ppc, θα μπορουσες να μου εξηγησεις λιγο καλυτερα τι σημαινει αυτο; Δλδ εχει προβλημα και στα παιχνιδια και στο video playback κτλ κτλ; Επίσης, ξέρεις που μπορώ να βρω ωραία παιχνίδια και χρήσιμες εφαρμογες (explorer αρχείων και internet, mp3 και movie players, καποιο καλο task manager) που δουλεύουν στο KS20;
nstamoul
5 Φεβ. 2008, 01:54
Όπως είπα και πριν www.ppcwarez.org.Ας μην το αναφέρουμε και πολύ βέβαια μην πέσει κανά ban.
Όσο για το θέμα με τον επεξεργαστή του δες εδώ: http://www.petitiononline.com/tytn2vid/
Αν δεν πιάσεις τι γίνεται κάνε τον κόπο να γυρίσεις 4-5 σελίδες πιο πίσω,κάπου έχω πει λίγο πιο αναλυτικά.
narcotic
5 Φεβ. 2008, 10:13
Οκ, νομίζω πως κατάλαβα ποιο ειναι το πρόβλημα. Αυτό όμως τι ακριβώς επηρεάζει και τι προβλήματα δημιουργεί στο κινητο; Δλδ αμα θέλω πχ να φορτώσω μια ταινία για να την δω θα υπάρχει πρόβλημα, δε θα την παίζει;
Και κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω, πως θα καταλάβω αν κάποιο παιχνίδι δουλεύει ή όχι στο LG χωρίς να χρειαστεί να το εγκαταστήσω; Το ότι είναι wm6 σημαίνει πως δεν μπορεί να τρέξει παιχνίδια και εφαρμογές για wm5 kai w2k3; Είναι εύκολο να μου στείλετε στο email μου παιχνίδια και εφαρμογές που είναι ωραία και χρήσιμα και αξίζει να εγκαταστήσω;
narcotic81@yahoo.com
Και κάτι άλλο, το ότι έχει αυτόν τον επεξεργάστή 400 MHz Qualcomm MSM7200 (Chipset) θα δημιουργεί προβλήματα στα games? Επειδή τα περισσότερα παιχνίδια που βρήκα στη σελιδα που μου ΄δωσατε www.ppcwa*ez.com χρειάζονται intel xscale ή arm επεξεργάστή για να τρέξουν. Δοκιμασε κανείς το jazz jackrabbit?
Συγγνώμη αν σας τα επρηξα αλλά είναι πρώτη φορά που θα ασχολήθώ με windows mobile κινητό και δεν έχω ιδέα τι παίζει..
PS: Προσπάθησα να διαβάσω το thread χθες βράδυ μήπως και καταλάβω τπτ παραπάνω αλλά είναι τεράστιο, θα μου πάρει τουλάχιστον μισή μέρα και έχω κ τις κ..οεξετάσεις και δνε έχω χρόνο.Γι'αυτό αν σας είναι εύκολο βοηθήστε λίγο και μόλις μπορέσω να ασχολήθώ παραπάνω θα καθίσω να το διαβάσω. Ευχαριστώ για την κατανόηση
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.