PDA

View Full Version : [Επίσημο] LG KS20

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

nstamoul
21 Ιαν. 2008, 20:47
Αν το εχεις γιατι δε μας το δινεις να το δοκιμασουμε λοιπον?;)

Στο επίσημο site είναι με ελληνικά από τη μάνα του.Δεν χρειάζεται μασημένη τροφή ;)

yannisg
21 Ιαν. 2008, 20:50
Πειτε μου με γεια ! (Ψωνιζετε απο internet,γρηγορα και αμεσα,συμβουλη.Ευχαριστω τον φιλο που με βοηθησε)

Πρωτες εντυπωσεις:
Ποιοτητα κατασκευης την βρισκω αρκετα καλη,εχω πιασει κι αλλα κινητα στα χερια,για το μεγεθος και το βαρος ειναι αρκετα καλα. Η οθονη δεν εχει την αισθηση του Kaiser που ειχα,το sliding νομιζω ειναι πιο δυσκολο. Καθαριζεται πιο ευκολα ομως κι εχει καλη αποκριση. Η γραφιδα βγαινει αρκετα δυσκολα.
Απο πργραμματα κτλ το βρισκοτερο ελαφρως φτωχοτερο απο kaiser,εχω βασικα την αισθηση οτι τινει περισσοτερο προς κινητο παρα προς pda,κατι που προσωπικα δε με χαλαει καθολου.
Μερικες αποριες. στο kaiser μ ενα βελακι πανω δεξια εβλεπες ποιες εφαρμογες εχεις ανοιχτες. Εψαξα αλλα δε βρηκα να το ενεργοποιω απο καπου.. Μηπως δεν εψαξα καλα ;
Καταληξατε τελικα ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για πληκτρολογιο ; :p

Απο προγραμματα παρα πολλα...ψαξε λιγο..για τις ανοιχτες εφαρμογες βαλε εναν task manager, η καλυτερα βαλε το Battery Status(δες πισω σελιδα)...εχει και task manager.
Πληκτρολογιο εχω το ρεσκο τωρα δοκιμαστικα, καλο ειναι;)

shodan
21 Ιαν. 2008, 22:26
Ρε παιδια ειμαι και εγω κατοχος του LG εδω και κανα 2 βδομαδες...
Ειμαι ικανοποιημενος απλα κολλαει συχνα, μαλλον γιατι το εχω φορτωσει και με καμποσα προγραμματα....
Η απορια που εχω ειναι τελικα τι γινεται με την RAM...
Εχει 128 ή 96???
Λεει 128 αλλα με ελευθερα γυρω στα 35 κλεινει πιο πολυ στα 96...
Μηπως μας δουλευει η LG???
Αν ειχε 128 δεν θα επρεπε να εχει πιο πολλα ελευθερα??Ποσα τρωει πια?? 90 mb???? (για να μεινουν 35 ελευθερα)

notissfak
21 Ιαν. 2008, 22:32
υπάρχει τρόπος να μην φορτίζεις το κινητό όταν το συνδέεις με το usb?

dimokritos
21 Ιαν. 2008, 22:32
na rotiso kati allo: mporoume na allaxoume glossa kai na einai ola sta agglika i giok?

ένας φίλος με άλλο κινητό αλλά wm5, μου είπε πως μετά απο hard reset σε ρωτάει για τη γλώσσα. φυσικά δεν το έχω κάνει εγώ για να είμαι σίγουρος.

g_angelo01
21 Ιαν. 2008, 23:45

δεν νομιζω να γινεται...γιατι σε ενοχλει...ισα ισα:confused:

dimokritos
22 Ιαν. 2008, 00:08
δεν νομιζω να γινεται...γιατι σε ενοχλει...ισα ισα:confused:

ίσως για να γίνονται πλήρεις φορτίσεις για το καλό της μπαταρίας. και εγώ μετα απο 2 εβδομάδες κατοχής του, ακόμα με bluetooth το συνδέω το κινητό στο pc.

notissfak
22 Ιαν. 2008, 00:23
ακριβώς για αυτό...είμαι πριν την πρώτη φόρτιση και το συνέδεσα για λίγο και αυτό απλώς για να μεταφέρω τις επαφές και φόρτισε για λιγα λεπτά...το bluetooth δεν το είχα σκεφτεί φίλε μου.μου έδωσες ιδέα...

sxizwdogwlo
22 Ιαν. 2008, 05:07
Να ρωτήσω και γω κάτι γιατί ψήνομαι να το χτυπήσω...

Yπάρχει εφαρμογή στη συσκευή, όπως στα ΗΤC, που να μετατρέπει στα μηνύματα τα ελληνικά Unicode σε κεφαλαία, από τα εικονικά πληκτρολόγια, για να γράφουμε 160 χαρακτήρες έναντι των 70 unicode;
Το τηλεφωνο απο μονο του γραφει 70?
Αυτό ρωτάω και γω!
Άμα έχει εφαρμογή να μετατρέπει τα Unicode 70 σε 160... :O
Εγω ρωταω αλλο πραγμα. Το τηλεφωνο αρχικα χωρις εφαρμογη πως εισαι σιγουρος οτι γραφει 70? Το γνωριζεις?

Όλα τα εικονικά πληκτρολόγια για PPC, που υποστηρίζουν ελληνικούς χαρακτήρες, κάνουν χρήση της κωδικοποίησης Unicode (δηλαδή μικρά γράμματα και τόνους) με αποτέλεσμα τους 70 χαρακτήρες ανά SMS.

Έτσι λοιπόν ξαναρωτάω...
Υπάρχει εφαρμογή στη συσκευή που μετατρέπει τα Unicode σε κεφαλαία στα sms με αποτέλεσμα να χρεώνει 1 SMS στους 160 χαρακτήρες;
Ελάτε ρε παίδες, δε ρώτησα τίποτα δύσκολο... :O

Pzapad
22 Ιαν. 2008, 08:13
Όλα τα εικονικά πληκτρολόγια για PPC, που υποστηρίζουν ελληνικούς χαρακτήρες, κάνουν χρήση της κωδικοποίησης Unicode (δηλαδή μικρά γράμματα και τόνους) με αποτέλεσμα τους 70 χαρακτήρες ανά SMS.

Έτσι λοιπόν ξαναρωτάω...
Υπάρχει εφαρμογή στη συσκευή που μετατρέπει τα Unicode σε κεφαλαία στα sms με αποτέλεσμα να χρεώνει 1 SMS στους 160 χαρακτήρες;

Στη συσκευη δεν ξερω , δοκιμασε το resco keyboard pro, αλλα θα γραφεις μονος σου τα κεφαλαια , δεν το κανει αυτοματα. και μπορεις να στελνεις μυνηματα με 160 χαρακτηρες.

Pzapad
22 Ιαν. 2008, 08:17

Ναι γινεται, ψαξε λιγο στο google, με επεμβαση στη registry

puzzle21
22 Ιαν. 2008, 08:30
Oxi... afto pou les den isxyei. Diabazei kanonika san ixous kliseis (oxi sms) mp3 arxeia pou exoume apothikefsei stin Storage Card/My Documents.

Apenantias... to Ringo (stis teleftaies tous ekdoseis mono) copiare tous ixous klisis stin kentriki mnimi giafto kai den endeiknytai i xrisi tou.

εγω παντως που εχω φτιαξει φακελο στη storage/my documents/mp3 και το διαλεγω για ηχο κλησης μου το αντιγραφει και στη κυρια μνημη για να παιζει..
Μηπως πρεπει να το κανο storage/my documents/κουδουνισματα?παιζει καπιο ρολο?

puzzle21
22 Ιαν. 2008, 08:34
Πειτε μου με γεια ! (Ψωνιζετε απο internet,γρηγορα και αμεσα,συμβουλη.Ευχαριστω τον φιλο που με βοηθησε)

Πρωτες εντυπωσεις:
Ποιοτητα κατασκευης την βρισκω αρκετα καλη,εχω πιασει κι αλλα κινητα στα χερια,για το μεγεθος και το βαρος ειναι αρκετα καλα. Η οθονη δεν εχει την αισθηση του Kaiser που ειχα,το sliding νομιζω ειναι πιο δυσκολο. Καθαριζεται πιο ευκολα ομως κι εχει καλη αποκριση. Η γραφιδα βγαινει αρκετα δυσκολα.
Απο πργραμματα κτλ το βρισκοτερο ελαφρως φτωχοτερο απο kaiser,εχω βασικα την αισθηση οτι τινει περισσοτερο προς κινητο παρα προς pda,κατι που προσωπικα δε με χαλαει καθολου.
Μερικες αποριες. στο kaiser μ ενα βελακι πανω δεξια εβλεπες ποιες εφαρμογες εχεις ανοιχτες. Εψαξα αλλα δε βρηκα να το ενεργοποιω απο καπου.. Μηπως δεν εψαξα καλα ;
Καταληξατε τελικα ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για πληκτρολογιο ; :p

Για να βλεπεις τα προγραμματα η να κλεινουν με το χ κανονικα ενα πολυ καλο ειναι το το pbar,επισης με αυτο κρατωντας πατημενο πανω στο χ το κανει minimize και σου βγαζει διαφορες επιλογες...Αλλιως αν σκοπευεις να περασεις to spb mobile shell εχει απο μονο του τετοια λειτουργια..επισης με το spb shell μπορεις να εξαιρεσεις οποιο προγραμμα θες ωστε να μην κλεινει με το χ..

athanaso77
22 Ιαν. 2008, 09:04
Έτσι λοιπόν ξαναρωτάω...

Oxi den rwtas tipota dyskolo giati oles oi syskeves me elliniko menou to kanoun afto kai grafoun kanonikotata sms me 160 xaraktires.

Fysika me extra programmatakia exei lythei to problima afto (kairo twra) kai se syskeves me aggliko menou.

athanaso77
22 Ιαν. 2008, 09:09
εγω παντως που εχω φτιαξει φακελο στη storage/my documents/mp3 και το διαλεγω για ηχο κλησης μου το αντιγραφει και στη κυρια μνημη για να παιζει..
Μηπως πρεπει να το κανο storage/my documents/κουδουνισματα?παιζει καπιο ρολο?

Dokimase na ta petakseis xyma ston fakelo /Storage Card/My Documents gia na deis ean ta blepei. O fakelos frontise na legetai akribws etsi oson afora ta kefalaia kai ta mikra.

beren79
22 Ιαν. 2008, 11:53
Pedia tin voi8ia sas. Pira to ks20 prin apo ligo kero alla exw to e3is provlima exe karta wind stin opia exw energopiisi oles tis ipiresies internet, mms ke video call. Perasa tis ri8misis opws grafete mesa sto thread alla den mporw na sinde8w sto internet me tpt. Milisa me tin wind mpas ke ipirxe provlima alla ola ine ok apo tin plevra tous opotw zitisa ke mou estilan sto email mou tis ri8misis na tis perasw monos mou. Pali tpt.

An iparxi kapios o opios mpori n avi8isi 8a to ektimousa idietera.

PS Exw ke karta voda (2G) me tin opia ola doulevoun kanonika ke ikarta tis wind ine kenourgia (32K).

ANGEL_KALM
22 Ιαν. 2008, 12:03
paidia kserei kaneis orismena games gia to Ks20 pou exei perasei kai leitourgoun kanonika.
Please peite mou orismena

as32
22 Ιαν. 2008, 12:48
kalhmera paidia..

edw kai meres prospa8w na xeperasw to problhma pou exoume me to destinator...dwkimasa to pn to 6 kai thn ekdwsh 7..me palious xartes kai kainourgious...dwkimasa na kanw allages sta fwnitika apo ekdwsh se ekdosh ,giati o 6 epaiza alla ekane diakopes ,o 7 den ekane diakopes alla kapies fores xexnouse na milhsh kai tetia..
thn lush thn brhka vazontas to mio map v3.3 me ekdosh xartes 2008.01..den kanei diakopes sthn omilia den kolaei ,exei kalhterous xartes kai einai pio grigoro kai to menu tou kai sthn leitourgia tou..kai ola auta xwris na vazw tragoudia sto media player h na trexw kapio bacth arxeio gia na kanw douleia...

to sunhstw anephfilakta ...

Y.Γ.
to mono kako pou exei einai oti prepei na ginei egatastash sto thlefonw kai oxi sth karta .

waverunner
22 Ιαν. 2008, 13:03
Nai... xanontai ta panta meta apo hard reset.

Gia backup genikotera SPB backup h' Sprite Backup kai gia tis epafes, sms ktl PIM Backup.

Ευχαριστώ για την πληροφορία αλλά μήπως ξέρεις και πού θα τα βρώ??
Επίσης για back-up των επαφών και του ημερολογίου έχω το outlook θα έχω πρόβλημα σε hard reset?

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων

athanaso77
22 Ιαν. 2008, 13:17
Ευχαριστώ για την πληροφορία αλλά μήπως ξέρεις και πού θα τα βρώ??
Επίσης για back-up των επαφών και του ημερολογίου έχω το outlook θα έχω πρόβλημα σε hard reset?

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ola yparxoun sto ipmart-forum.com.

Ean exeis tis epafes sou sto Outlook tou ypologisti sou... einai asfaleis ekei. Meta apo hard reset kane sygxronismo alla me tin epilogi na antigrafoun oi epafes apo to PC sti syskevi sou kai oxi to antitheto.

waverunner
22 Ιαν. 2008, 13:22
Thanks a lot!

teonikolakis
22 Ιαν. 2008, 13:29
Εδώ και 4 ημέρες πήρα και εγώ το KS20. Έχω και άλλο ένα pda και το KS20 Μπορώ να πω ότι είναι σχετικά καλό και γρήγορο. Έχω μία απορία. Όταν το συνδέω στο PC για συγχρονισμό με το outlook με την θύρα usb και χρησιμοποιώ την γραφίδα 1ον αλλού πατάω και αλλού βρίσκεται. 2ον καθυστερεί πολύ να αποκριθεί η γραφίδα (4 και 5 πατήματα) και καθυστερεί επίσης να αποκριθεί και το πρόγραμμα. Δεν ξέρω τη φταίει και αν θα πρέπει να το επιστρέψω για επισκευή ή αν το έχετε και εσείς αυτό πρόβλημα. Το χειρότερο είναι το ότι δεν ανταποκρίνεται η γραφίδα. Στο pda που έχω με επεξεργαστή πολύ χαμηλότερο δεν παρατηρούνται τέτοια κολλήματα και η απόκριση της γραφίδας είναι άμεση. Πίτε μου την γνώμη σας.

athanaso77
22 Ιαν. 2008, 13:31
Εδώ και 4 ημέρες πήρα και εγώ το KS20. Έχω και άλλο ένα pda και το KS20 Μπορώ να πω ότι είναι σχετικά καλό και γρήγορο. Έχω μία απορία. Όταν το συνδέω στο PC για συγχρονισμό με το outlook με την θύρα usb και χρησιμοποιώ την γραφίδα 1ον αλλού πατάω και αλλού βρίσκεται. 2ον καθυστερεί πολύ να αποκριθεί η γραφίδα (4 και 5 πατήματα) και καθυστερεί επίσης να αποκριθεί και το πρόγραμμα. Δεν ξέρω τη φταίει και αν θα πρέπει να το επιστρέψω για επισκευή ή αν το έχετε και εσείς αυτό πρόβλημα. Το χειρότερο είναι το ότι δεν ανταποκρίνεται η γραφίδα. Στο pda που έχω με επεξεργαστή πολύ χαμηλότερο δεν παρατηρούνται τέτοια κολλήματα και η απόκριση της γραφίδας είναι άμεση. Πίτε μου την γνώμη σας.

Sto kanei afto monima otan to exeis syndedemeno me ton ypologisti i mono tin wra pou kanei to sygxronismo?

teonikolakis
22 Ιαν. 2008, 13:35
ΜΌΝΗΜΑ....

g_angelo01
22 Ιαν. 2008, 13:37
Ola yparxoun sto ipmart-forum.com.

Ean exeis tis epafes sou sto Outlook tou ypologisti sou... einai asfaleis ekei. Meta apo hard reset kane sygxronismo alla me tin epilogi na antigrafoun oi epafes apo to PC sti syskevi sou kai oxi to antitheto.

που μπορω να την βρω αυτη την επιλογη??

Selespeed
22 Ιαν. 2008, 13:37
paidia kserei kaneis orismena games gia to Ks20 pou exei perasei kai leitourgoun kanonika.
Please peite mou orismena

Της SPB δε μου δούλεψε κανένα. Αντίθετα μου κολλάνε τη συσκευή.
Χτες δοκίμασα τα monopoly, trivial pursuit (αμερικάνικη έκδοση - μάλλον θα το σβήσω...), και το MC Poker και φαίνονται καλά...
Στο www.freewarepocketpc.net μπορείς να βρεις αρκετά (απλά κυρίως) παιχνιδάκια π.χ. Sudoku...

teonikolakis
22 Ιαν. 2008, 13:39
Αργεί πάντως να συγχρονίσει με το pc.

waverunner
22 Ιαν. 2008, 13:46

Τί windows έχεις???

athanaso77
22 Ιαν. 2008, 14:31

Otan tha ftaseis sto simeio na kaneis sygxronismo... tha se rwtisei apo mono tou.

athanaso77
22 Ιαν. 2008, 14:32
ΜΌΝΗΜΑ....

Exeis egkatestimeno to teleftaio ActiveSync 4.5 ston ypologisti sou?

puzzle21
22 Ιαν. 2008, 14:37

μου το εκανε και εμενα στις αρχες κυριως οταν εμπαινα απο τον explorer στο ινερνετ μεσω usb..και εμπαινα στην οθονη και την χαναστοιχιζα..ομως απο τοτε που περασα τον opera,και το spb mobile shell τερμα..δεν μου το ξαναεκανε ποτε..

kostasthess_
22 Ιαν. 2008, 14:42
Κώστα καλώς ήρθες.

εδώ (http://www.adobe.com/products/acrobat/readerforppc.html) είναι ο official της adobe.

Kαλημέρα παιδιά... ΤΟ κατατέβασα το συγγεκριμένο αρχείο ααλλά δεν μου το περνάει στο κινητό μου λεέι ότι δνε είναι συμβατό με το ppc... γιατί??? ξέρει κανείς?

vanirov
22 Ιαν. 2008, 14:57
παιδιά μια πληροφορία, όταν χρησιμοποιώ τα ακουστικά και δέχομαι μια κλίση δεν κουδουνίζει το κινητό παρα μονο koudounizoun τα ακουστικά. Υπάρχει τρόπος να κουδουνίζει μονο η συσκευή? για να ακούω όταν με περνούν τηλέφωνο... μην έχω συνεχεια τα ακουστικά στο αυτι!!!

Selespeed
22 Ιαν. 2008, 15:16
Kαλημέρα παιδιά... ΤΟ κατατέβασα το συγγεκριμένο αρχείο ααλλά δεν μου το περνάει στο κινητό μου λεέι ότι δνε είναι συμβατό με το ppc... γιατί??? ξέρει κανείς?
Αν δεν τρέχει στο ppc θα τρέχει στο pc!!!! ;)
Κάνε συγχρονισμό και τρέξε το στο PC σου... Θα περαστεί αυτόματα στο κινητό

teonikolakis
22 Ιαν. 2008, 15:36
Exeis egkatestimeno to teleftaio ActiveSync 4.5 ston ypologisti sou?

έχω VISTA με το windows mobile. Πολές εφαρμογές πρέπει να τις διαχειρίζομε με την γραφίδα για update π.χ. SPB.Mobile.Shell και weather. Η γραφίδα πάντος κολάει συνέχεια όταν το pda είναι συνδεδεμένο με την usb στο pc. Θα το πάω πίσο μάλον για να το τσεκάρουν. Αλήθεια σε πόσους έχει παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα????

nrawert
22 Ιαν. 2008, 15:37
Μήπως ξέρετε αν λειτουργεί και αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για φωνητική κλήση μέσω bluetooth (πατώντας το κουμπάκι στο ακουστικό να ενεργοποιείται η αναγνώρηση φωνητικής εντολής). Εχω δοκιμασει το MS Voice Commander 1.6 αλλα δεν εχώ βρει ανάλογη επιλογή. Έχω το SE handsfree HBH608.

nstamoul
22 Ιαν. 2008, 15:42
Απ' ότι έχω διαβάσει στο net παίζει ασυμβατότητα με τα περισσότερα BT headsets γιατί δειγματοληπτούν στα 8KHz ενώ το voice command θέλει 16KHz.

http://blogs.msdn.com/windowsmobile/archive/2006/02/03/whither-voice-command-over-bth.aspx

athanaso77
22 Ιαν. 2008, 15:48
Μήπως ξέρετε αν λειτουργεί και αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για φωνητική κλήση μέσω bluetooth (πατώντας το κουμπάκι στο ακουστικό να ενεργοποιείται η αναγνώρηση φωνητικής εντολής). Εχω δοκιμασει το MS Voice Commander 1.6 αλλα δεν εχώ βρει ανάλογη επιλογή. Έχω το SE handsfree HBH608.

Cyberon Voice Speed Dial (http://www.cinetsystems.com/xda/Kaiser%20Cab%20Collections/OEM_Cyberon_Voice_Dialer_1.2.b070717.0.CAB)

yannisg
22 Ιαν. 2008, 16:01
έχω VISTA με το windows mobile. Πολές εφαρμογές πρέπει να τις διαχειρίζομε με την γραφίδα για update π.χ. SPB.Mobile.Shell και weather. Η γραφίδα πάντος κολάει συνέχεια όταν το pda είναι συνδεδεμένο με την usb στο pc. Θα το πάω πίσο μάλον για να το τσεκάρουν. Αλήθεια σε πόσους έχει παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα????

το ιδιο και εδω:mad:..επισης για να ολοκληρωθει μια εγκατασταση, πρεπει να το βγαλω απο το usb:mad:...εχω XP...στα προηγουμενα που ειχα πριν 2 χρονια,(qteq), νομιζω δεν το εκανε:wacko:

teonikolakis
22 Ιαν. 2008, 16:13
το ιδιο και εδω:mad:..επισης για να ολοκληρωθει μια εγκατασταση, πρεπει να το βγαλω απο το usb:mad:...εχω XP...στα προηγουμενα που ειχα πριν 2 χρονια,(qteq), νομιζω δεν το εκανε:wacko:

έχω ένα acer n30 3 χρόνια φορτομένο με Destinator 6, 7, Igo άλλα 4 προγράμματα SPB, WEATHER, κ.λ.π. και μέσα από τον υπολογιστεί δουλέυει άψογα η γραφίδα για update. Στο KS20 η γραφίδα δεν δουλεύει καθόλου και για να κάνω update κάνω μέσω wifi από το router. Μάλον το πρόβλημα το έχουν όλλα τα KS20 και να το πάω πίσω δεν θα διορθωθεί.

notissfak
22 Ιαν. 2008, 16:51
Αρα δηλαδή ποια bluetooth ακουστικά έχετε δοκιμάσει και δουλεύουν σωστά με το κινητό μας???

Jonous
22 Ιαν. 2008, 17:21
παιδιά μια πληροφορία, όταν χρησιμοποιώ τα ακουστικά και δέχομαι μια κλίση δεν κουδουνίζει το κινητό παρα μονο koudounizoun τα ακουστικά. Υπάρχει τρόπος να κουδουνίζει μονο η συσκευή? για να ακούω όταν με περνούν τηλέφωνο... μην έχω συνεχεια τα ακουστικά στο αυτι!!!

Χεχε κι εγώ μπήκα στο forum να ρωτήσω αυτό ακριβώς. Έχω φάει τον κόσμο αλλά τίποτα!

Ξέρει κανείς τί γίνεται ;; :worry:

puzzle21
22 Ιαν. 2008, 18:22
Χεχε κι εγώ μπήκα στο forum να ρωτήσω αυτό ακριβώς. Έχω φάει τον κόσμο αλλά τίποτα!

Ξέρει κανείς τί γίνεται ;; :worry:

Εχω ενα samsung και παιζει αψογα..το μονο οτι ειναι λιγο πιο σιγανο στην ομιλια απο οταν το ειχα συνδεδεμενο στο νοκια..
Για τα παιδια που ανεφεραν το προβλημα με τη γραφιδα..
το ειχα κι εγω ειδικα στον explorer..το ειπα και σε προηγουμενο..απ'τη στιγμη που περασα τον opera και spb mobile shell den παρουσιαστηκε ποτε ξανα..

as32
22 Ιαν. 2008, 18:47
kalhspera..

prospathw edw kai duo meres na paixei to mms ths cosmote kai den paizei me tipota...

exw balei oles ths ip kai proxy pou leei to site ths cosmote kai den paizei..

mhpws gnorizei kaneis kati,gia na to kanw na paixei.....

teonikolakis
22 Ιαν. 2008, 20:18
Εχω ενα samsung και παιζει αψογα..το μονο οτι ειναι λιγο πιο σιγανο στην ομιλια απο οταν το ειχα συνδεδεμενο στο νοκια..
Για τα παιδια που ανεφεραν το προβλημα με τη γραφιδα..
το ειχα κι εγω ειδικα στον explorer..το ειπα και σε προηγουμενο..απ'τη στιγμη που περασα τον opera και spb mobile shell den παρουσιαστηκε ποτε ξανα..

που εχεις το όπερα στο κιν. ή στο pc.???
τι σχέσει έχει το όπερα με το βασικό μενού του κινητου????
για το βασικό μενού με ενδιαφέρει όχι για το explorer αφου δεν μπορώ να μπω πουθενά........:mad:

athanaso77
22 Ιαν. 2008, 21:09
kalhspera..

prospathw edw kai duo meres na paixei to mms ths cosmote kai den paizei me tipota...

exw balei oles ths ip kai proxy pou leei to site ths cosmote kai den paizei..

mhpws gnorizei kaneis kati,gia na to kanw na paixei.....

Ακολούθησε τις οδηγίες ρύθμισης από εδώ (http://www.htc.com.gr/9090_cosmote.html) και δεν θα έχεις πρόβλημα! ;)

kostast1
22 Ιαν. 2008, 22:14
kalhmera paidia..

edw kai meres prospa8w na xeperasw to problhma pou exoume me to destinator...dwkimasa to pn to 6 kai thn ekdwsh 7..me palious xartes kai kainourgious...dwkimasa na kanw allages sta fwnitika apo ekdwsh se ekdosh ,giati o 6 epaiza alla ekane diakopes ,o 7 den ekane diakopes alla kapies fores xexnouse na milhsh kai tetia..
thn lush thn brhka vazontas to mio map v3.3 me ekdosh xartes 2008.01..den kanei diakopes sthn omilia den kolaei ,exei kalhterous xartes kai einai pio grigoro kai to menu tou kai sthn leitourgia tou..kai ola auta xwris na vazw tragoudia sto media player h na trexw kapio bacth arxeio gia na kanw douleia...

Y.Γ.
to mono kako pou exei einai oti prepei na ginei egatastash sto thlefonw kai oxi sth karta .

Θα το βπουμε και εμεις καπου φιλε μου........????????
Αν θες με pm.
Ευχαριστω.

dimokritos
22 Ιαν. 2008, 22:43
μήπως βρήκε κανείς από που μπορούμε να αγοράσουμε μπαταρία και το κόστος της, και γραφίδες για το κινητό? έψαξα στα γνωστά και μη eshop, τζίφος. ούτε το ebay δεν έχει τίποτα. στη αρχή έλεγα πως φταίει ότι το κινητό είναι καινούριο αλλά τώρα κυκλοφορεί εδώ και 2 μήνες...

andapo
22 Ιαν. 2008, 23:03
kalhmera paidia..

Y.Γ.

Katarxin mpravo gia to post. To script mporeis na xrisimopoiseis gia na kaneis pio eukoli tin zwi sou kai oxi gia ton media player. Kanei polla parapanw pragmata ektos apo auto kai pisteuw oti tha sou fanei xrisimo (eidika i teleutaia ekdosi)

Twra gia to miomap eisai sigouros gia auta pou les giati polloi xristes lene oti to destinator exei kaluterous xartes. Arketoi malista se PNA vgazoun to Mio Map kai vazoun destinator kai as einai duskoli diadikasia. Then lew oti kaneis lathos apla psaxnw na dw pia einai i veltisti lusi.

sx1vg18
22 Ιαν. 2008, 23:14
Peite sas parakalw pali(h dwste mou link) gia to pou mporw na vrw to pocket cm.. Kserw pws exei anaferthei alla einai arketa pisw kai thelei poli psaksimo...
(oxi de variemai,apla den exw poli time...! :p )

puzzle21
22 Ιαν. 2008, 23:33
που εχεις το όπερα στο κιν. ή στο pc.???
τι σχέσει έχει το όπερα με το βασικό μενού του κινητου????
για το βασικό μενού με ενδιαφέρει όχι για το explorer αφου δεν μπορώ να μπω πουθενά........:mad:

τον οπερα στο κινητο..ασχετο αλλα ειναι 20 φορες ποιο γρηγορος απο τον κλασικο explorer...
Μου το εκανε και εμενα στο menou οταν το συνδεα με usb αλλα οπως ειπα απο τοτε που περασα και το spb mobile shell δεν το ξαναεκανε..οπως και δεν με ξαναεκοψε ποτε στη μεση μιας ομιλιας οπως γινοταν στην αρχη..
Δε χανεις τιποτα να το δοκιμασεις..ουτως η αλλως ειναι απο τα καλυτερα προγραμμα που υπαρχουν για ppc...

puzzle21
22 Ιαν. 2008, 23:36
Peite sas parakalw pali(h dwste mou link) gia to pou mporw na vrw to pocket cm.. Kserw pws exei anaferthei alla einai arketa pisw kai thelei poli psaksimo...
(oxi de variemai,apla den exw poli time...! :p )

σελ 41..

lepsa
22 Ιαν. 2008, 23:37
παιδια ετοιμαζομαι να το παρω και γω. (απο qtek s100). 2 ερωτησεις: α) εχω διαβασει και αλλου οτι υπαρχει προβλημα με τις voip εφαρμογες (msn,skype) δεν ακουγεται καλα ο ηχος. δεν ξερω βεβαια τι κανει μεσω fring! β) τις επαφές πώς να τις μεταφέρω (εκτός από outlook-pc); γιατι στο s100 εχω το xbackup ενω στο wm6 παιζουν τα spbbackup,spritebackup. επίσης άκουσα ότι δε μπορει να παιζει το ραδιο από το ενσωματωμενο ηχειο παρόλο που έχεις συνδεδεμενα τα ακουστικα (για να κανει κεραια) παρα μόνο απο τα ακουστικα. πειτε κατι και για αυτο. κατα τ' άλλα το μονο που με ενοχλει ειναι η ελλειψη mini-usb και ίσως τα ψιλοψευτικα πλαστικα καλυμματακια. στα + η τιμη του σε σχεση με htc που εχουν εκτοξευτει.
ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.

sx1vg18
22 Ιαν. 2008, 23:57
α) δεν γνωριζω ακομα
β)επισης
γ)ναι ισχυει,δεν βρηκα κι εγω καπου λειτουργια ανοιχτης ακροασης

Θα το αναφερω και παλι. Ειναι wm σε 95 μολις γραμμαρια και περιορισμενες διαστασεις. Υψηλοτατης ποιοτητας κατασκευη οδηγει....στο kaiser !

ionanin
23 Ιαν. 2008, 01:35
geia sas paidia,
shmera phra to kinhto kai eimai arketa entypsiasmenos apo th mexri twra leitourgeia kai ayta pou prosferei, poso mallon meta apo ayta pou diabasa sto forum.
wstoso eimai teleiws asxetos apo tetiou eidous kinhta kai tha kanw merikes isws xazes erwthseis...
1. katebasa kapoia programmatakia pou diabasa sto forum opws to SbpTime2.Wstoso den kserw pou na to apothikeysw giti ota to (SbpTime2_setup.exe)ebala sto program files px mou ebgale "den einai egkyrh efarmogh tou pocket pc".Tha mporouse kapoios na mou ti knw lathos?
2.katebasa kai ta ekshs:RKeyboard_p,BatteryStatus,SpbMobileShell kai mou bgazei ta idia panw katw.
An eixe thn kalosynh kapoios na mou ekshghsei pws mporw nata kanw na leitourghsoun tha me dieukolune polu ...
Eyxaristw ek twn proterwn

notissfak
23 Ιαν. 2008, 01:56
εγω εχω τρελαθεί ρε παιδιά.κατεβάζω τα προγράμματα.τα περνάω στο lg.πάω να τα ανοιξω και ανοίγει μια σελίδα αφού ειναι xml τα αρχεία.σε αυτούς τους φακέλους δεν υπάρχει κάποιο αρχείο cab να ξεχωρίζει.ουτε φυσικά exe.τι να κάνω ρε παιδιά?τι κάνω λάθος???

dimokritos
23 Ιαν. 2008, 02:00
geia sas paidia,
shmera phra to kinhto kai eimai arketa entypsiasmenos apo th mexri twra leitourgeia kai ayta pou prosferei, poso mallon meta apo ayta pou diabasa sto forum.
wstoso eimai teleiws asxetos apo tetiou eidous kinhta kai tha kanw merikes isws xazes erwthseis...
1. katebasa kapoia programmatakia pou diabasa sto forum opws to SbpTime2.Wstoso den kserw pou na to apothikeysw giti ota to (SbpTime2_setup.exe)ebala sto program files px mou ebgale "den einai egkyrh efarmogh tou pocket pc".Tha mporouse kapoios na mou ti knw lathos?
2.katebasa kai ta ekshs:RKeyboard_p,BatteryStatus,SpbMobileShell kai mou bgazei ta idia panw katw.
An eixe thn kalosynh kapoios na mou ekshghsei pws mporw nata kanw na leitourghsoun tha me dieukolune polu ...
Eyxaristw ek twn proterwn

καταρχήν θα εγκαταστίσεις το activesync ή το windows mobile device center (νομίζω αποκλειστικά για τα vista είναι το τελευταίο) και θα το συνδέσεις με το pc σου. μόλις συνδεθεί θα το καταλάβεις απο το mobile device center. αν δοκιμάσεις με bluetooth, επειδή είναι διαδικασία πες να σου εξηγήσω

τα αρχεία με κατάληξη .cab θα τα περάσεις στο κινητό σου με όποιον τρόπο θέλεις (usb, bluetooth, ελτα :p) και απο εκεί θα τα τρέξεις.

τα αρχεία με κατάληξη .exe θα τα τρεξεις απο το pc σου. και κατα την διάρκεια του installation, θα περαστεί η εφαρμογή στο κινητό σου αφού σε ρωτήσει στο κινητό για επιβεβαίωση.

g_angelo01
23 Ιαν. 2008, 02:05
εγω εχω τρελαθεί ρε παιδιά.κατεβάζω τα προγράμματα.τα περνάω στο lg.πάω να τα ανοιξω και ανοίγει μια σελίδα αφού ειναι xml τα αρχεία.σε αυτούς τους φακέλους δεν υπάρχει κάποιο αρχείο cab να ξεχωρίζει.ουτε φυσικά exe.τι να κάνω ρε παιδιά?τι κάνω λάθος???

δοκιμασε να τα ανοιξεις απο το pc.
επισης αν τα τρεξεις απο το lg,&ειναι ζιπαρισμενα ΜΗΝ τα αποσυμπιεσεις

notissfak
23 Ιαν. 2008, 08:33
g_angelo01 είμαι στη δουλειά...αλλά μάλον είπες την μαγική λέξη...σευχαριστώ...

Επίσης...πώς είπαμε εκείνο το προγραμματάκι που του καθορίζεις ποια ώρα να κάνει restart το κινητό?συγγνώμη ρε παιδιά αλλά εχω διαβάσει ΟΛΟ το νήμα 3 φορές (πριν πάρω το κινητό 2 φορές και μια αφου το πήρα) και δεν μπορώ άλλο...

as32
23 Ιαν. 2008, 10:03
Katarxin mpravo gia to post. To script mporeis na xrisimopoiseis gia na kaneis pio eukoli tin zwi sou kai oxi gia ton media player. Kanei polla parapanw pragmata ektos apo auto kai pisteuw oti tha sou fanei xrisimo (eidika i teleutaia ekdosi)

Twra gia to miomap eisai sigouros gia auta pou les giati polloi xristes lene oti to destinator exei kaluterous xartes. Arketoi malista se PNA vgazoun to Mio Map kai vazoun destinator kai as einai duskoli diadikasia. Then lew oti kaneis lathos apla psaxnw na dw pia einai i veltisti lusi.

koita epexa kai ex8es to brady kai me ta duo,dhladh...

ex8es ekana mia diadromh me ena filo ,pou exei to mio701 kai ton destinator 6 kai egw eixa to mio map v3...

valame ton idio prorismo kai ta dyo anoixta dipla dipla..me ry8mhseis sto 3D...eidame oti to mio map exei polu kalhterous xartes,exei polles leptomeries pou den exei to destinator,kai se metra kai se taxutita tou autokinhtou,se kapies fores ekane kalhtero epaupologismo ths diadromis otan to eixame sto syntomotero...

akoma exei para ma para polla setting gia to pws tha blepeis ths plhrofories,ta xromata tou xarti kai gia nyxta kai gia mera...

auta apo thn dikh mou empiria twra o ka8e xrhsteis mporei na exei diaforetikh apopsh oles sevastes...

athanaso77
23 Ιαν. 2008, 10:23

ex8es ekana mia diadromh me ena filo ,pou exei to mio701 kai ton destinator 6 kai egw eixa to mio map v3...

valame ton idio prorismo kai ta dyo anoixta dipla dipla..me ry8mhseis sto 3D...eidame oti to mio map exei polu kalhterous xartes,exei polles leptomeries pou den exei to destinator,kai se metra kai se taxutita tou autokinhtou,se kapies fores ekane kalhtero epaupologismo ths diadromis otan to eixame sto syntomotero...

akoma exei para ma para polla setting gia to pws tha blepeis ths plhrofories,ta xromata tou xarti kai gia nyxta kai gia mera...

auta apo thn dikh mou empiria twra o ka8e xrhsteis mporei na exei diaforetikh apopsh oles sevastes...

Se eparxiako dromo to exeis dokimasei? Gnwrizeis ti kalypsi odikou diktyou exei paneladika?

as32
23 Ιαν. 2008, 10:45
Se eparxiako dromo to exeis dokimasei? Gnwrizeis ti kalypsi odikou diktyou exei paneladika?

se eparxiako dromo den to exw dokimasei akoma alla koitaxa se kapies perioxes pou gnorizw kai den exei tosous xomatodromous opws to destinator....alla eida kai thn naxo pou piga to kalokairi kai thn xerw genika kala....to mio map exei perisoterous dromous apo to destinator...kapou einai kalhtero kai kapou oxi...

egw exw kai ta duo fortomena otan einai na bgw ektos a8hnas kai exw problhma me to mio map 8a valw to destinator kai as xanw ligo thn omilia..

as32
23 Ιαν. 2008, 10:53
Ακολούθησε τις οδηγίες ρύθμισης από εδώ (http://www.htc.com.gr/9090_cosmote.html) και δεν θα έχεις πρόβλημα! ;)

se euxaristw gia ths odigies...alla eimai polu xazos h auto edw den 8elei na paixh me tipota...

se esena douleuei kanonika?

athanaso77
23 Ιαν. 2008, 11:00
se euxaristw gia ths odigies...alla eimai polu xazos h auto edw den 8elei na paixh me tipota...

se esena douleuei kanonika?

Den exw ti sygkerkimeni syskevi alla oi rythmiseis einai idies oi idies gia oles. Sigourepsou oti ta exeis kanei AKRIBWS opws ta leei i selida pou sou esteila.

as32
23 Ιαν. 2008, 11:17
Den exw ti sygkerkimeni syskevi alla oi rythmiseis einai idies oi idies gia oles. Sigourepsou oti ta exeis kanei AKRIBWS opws ta leei i selida pou sou esteila.

ta ekana ola opws ta leei auto pou mou esteiles..kai exw kanei kai oti leei h cosmote...alla den 8elei na paixei me tipota...

se euxaristw pantws gia thn boh8eia....

unforgiven
23 Ιαν. 2008, 11:25
Σας παίζει κανονικά το Mio Map/iGo; Σε εμένα ένα μέρος της οθόνης (αυτό που καταλαμβάνει η επάνω μπάρα στο today) εμφανίζεται μαύρο.

KostaKosta
23 Ιαν. 2008, 11:36
Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι;

Θέλω να το πάρω αλλά έχω Cosmote.

Aν το πάρω με ένα πολύ χαμηλό πάγιο vodafone και βάλω σε αχρηστία τη σύνδεση για ένα χρόνο θα μπορώ να το χρησιμοποιώ με την κάρτα Cosmote που έχω ή όχι επειδή είναι VFLive?

Θέλει δηλαδή ξεκλείδωμα ή όχι και αν ναι πώς; Το έχει κάνει κάποιος;

Τα φώτα σας παρακαλώ

kostasthess_
23 Ιαν. 2008, 11:39
Παιδιά καλήμέρα και για ακόμη μια φορά...Και ακόμη 2 ερωτήσεις... Όταν πάω να στείλω ένα sms με το που πατάω αποστολή μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει "δεν είναι δυνατή η ανφναγώριση ενός ή περισσοτέρων παραληπτών ή δεν είναι έγκυρη η διέυθυνση.είστε βέβαιοι ότι θέλετε να στείλετε το μήνυμα?" τί μπορεί να είναι αυτό ρε παιδιά? Και κάτι ακόμα... πώς μπρώ σε μια επαφή να αντοιστιχίσω 2 αριθμούς κινητού τηλεφώνου??γιατί όταν το 2ο κινητό μιας επαφής το βάλω πχ. σαν τηλ. οικίας στα sms δεν μου το εμφανίζει... Βλέπετε πλέον οι περισσότεροι έχουν παραπάνω απο 2 κινητά τηλέφωνα...

Ευχαριστώ για ακόμη μιά φορά που ΣΙΓΟΥΡΑ θα μου λύσετε τις απορίες και θα με βγάλετε απο το αδιέξοδο...

Φιλικά Κώστας,

athanaso77
23 Ιαν. 2008, 11:53

Aν το πάρω με ένα πολύ χαμηλό πάγιο vodafone και βάλω σε αχρηστία τη σύνδεση για ένα χρόνο θα μπορώ να το χρησιμοποιώ με την κάρτα Cosmote που έχω ή όχι επειδή είναι VFLive?

Τα φώτα σας παρακαλώ

Logika den yparxei problima opoia karta kai na baleis, alla afto einai kati pou mporoun efkona na sou to epibebaiwsoun kai oi pwlites sti Vodafone.

as32
23 Ιαν. 2008, 12:03
Σας παίζει κανονικά το Mio Map/iGo; Σε εμένα ένα μέρος της οθόνης (αυτό που καταλαμβάνει η επάνω μπάρα στο today) εμφανίζεται μαύρο.

emena mou paizei kanonika...

to exeis balei sto thlefvno h sthn karta to programa...

sth karta mou ekane kai emena kati problhmata...

as32
23 Ιαν. 2008, 12:07

Τα φώτα σας παρακαλώ

koita kai egw cosmote exw..kai douleuei kanonika alla exw problhma sta mms..mporei na mhn exw ru8mish kati kala egw(alla den nomizw)..ola ta alla paizoun kanonika.

dimokritos
23 Ιαν. 2008, 13:09
...Και κάτι ακόμα... πώς μπρώ σε μια επαφή να αντοιστιχίσω 2 αριθμούς κινητού τηλεφώνου??γιατί όταν το 2ο κινητό μιας επαφής το βάλω πχ. σαν τηλ. οικίας στα sms δεν μου το εμφανίζει... Βλέπετε πλέον οι περισσότεροι έχουν παραπάνω απο 2 κινητά τηλέφωνα...

Ευχαριστώ για ακόμη μιά φορά που ΣΙΓΟΥΡΑ θα μου λύσετε τις απορίες και θα με βγάλετε απο το αδιέξοδο...

Φιλικά Κώστας,

αυτό πράγματι είναι πρόβλημα. δεν το είχα σκεφτει.. :blink:

KostaKosta
23 Ιαν. 2008, 13:35
Logika den yparxei problima opoia karta kai na baleis, alla afto einai kati pou mporoun efkona na sou to epibebaiwsoun kai oi pwlites sti Vodafone.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.:happy:

Τρεις ερωτήσεις ακόμα:

1) Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην χρήση bluetooth ακουστικών με το κινητό, είτε για ομιλία ή για μουσική;

2) Η οθόνη του είναι αρκετά φωτεινη για ημέρα και ανταποκρίνεται σωστά στα taps?

3) Η μνήμη είναι αρκετή για τη λειτουργία του τηλεφώνου ή κολλάει εύκολα (μιας και δεν έχει task manager);

Ευχαριστώ παιδιά! :p

dimokritos
23 Ιαν. 2008, 13:49
2) μια χαρά καμπάνα δείχνει η οθόνη του αν και προσωπικά την έχω χαμηλωμένη για εξοικονόμηση της μπαταρίας

3) και η μνήμη του, αν και δεν είχα ποτέ άλλο ppc, μου φαίνεται επαρκής. αν εννοείς να μπορείς να κλείσεις εφαργογές που τρέχουν στο παρασκήνιο, ναι μπορείς. και από τα μενού του τηλεφώνου, και πιο γρήγορα με κάποιες εφαρμογές που ενσωματώνουν task manager.

και μια ερώτηση και απο μένα. ξέρει κανείς την ρύθμιση για να μην εμφανίζεται το σώμα του μηνύματος μόλις έρχεται? είναι πολύ επικύνδυνο αυτό... :p

g_angelo01
23 Ιαν. 2008, 13:56
και μια ερώτηση και απο μένα. ξέρει κανείς την ρύθμιση για να μην εμφανίζεται το σώμα του μηνύματος μόλις έρχεται? είναι πολύ επικύνδυνο αυτό... :p

εμενα μ εμφανιζεται μονο ο αποστολεας,οχι ολο το σωμα τ μηνυματος...
μηπως εννοεις κατι αλλο??:confused:

dimokritos
23 Ιαν. 2008, 14:11
εμενα μ εμφανιζεται μονο ο αποστολεας,οχι ολο το σωμα τ μηνυματος...
μηπως εννοεις κατι αλλο??:confused:

όχι εντάξει, το ίδιο λέμε. κάπου πρέπει να υπάρχει η ρύθμιση αλλά δε τη βρίσκω..:blink:

athanaso77
23 Ιαν. 2008, 14:12
1) Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην χρήση bluetooth ακουστικών με το κινητό, είτε για ομιλία ή για μουσική;

Oxi.

2) Η οθόνη του είναι αρκετά φωτεινη για ημέρα και ανταποκρίνεται σωστά στα taps?

Nai.

3) Η μνήμη είναι αρκετή για τη λειτουργία του τηλεφώνου ή κολλάει εύκολα (μιας και δεν έχει task manager);

H mnimi pou exei einai i megalyteri pou kykloforei afti ti stigmi (128MB RAM) me apotelesma na krinetai eparkestati. Oson afora ton task manager, tou bazeis esy opoion theleis.

dimokritos
23 Ιαν. 2008, 14:17
double post

Phoenix10
23 Ιαν. 2008, 14:20
re paidia mporei na mou pei kapoios an oi diastaseis tou einai oi idies me autes tou prada; dil exei to idio platos i einai pio xontro;

as32
23 Ιαν. 2008, 14:25
re paidia mporei na mou pei kapoios an oi diastaseis tou einai oi idies me autes tou prada; dil exei to idio platos i einai pio xontro;

mporeis na deis sto www.gsmarena.com..ola ta xarakthristika tou kai tou prada...

dimokritos
23 Ιαν. 2008, 14:25

διαφέρει μόνο στο πλάτος του που είναι κατα 4 χιλιοστά μεγαλύτερο. ύψος και πάχος είναι ίδια. μου άρεσε η θήκη του prada αλλά δεν κάνει, είναι μικρή.

andapo
23 Ιαν. 2008, 15:04

Apo POI pws paei se sxesi me panta me to destinator?

as32
23 Ιαν. 2008, 16:19
Apo POI pws paei se sxesi me panta me to destinator?

dwkimasa ta estiatoria kai ths kafeteries ana perioxei pou ekana stasei...hlioupolh,argiroupolh,glufada,elliniko,barkiza...ka i eixe ena 90 %

mporw na pw sxedwn ola...

unforgiven
23 Ιαν. 2008, 16:56
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορούσες να μοιράσεις το GPS ενός PPC μέσω Bluetooth με ένα άλλο το PPC. Το θέλω για να δώσω στο LG το GPS ενός LOOX που έχω, μέχρι να αγοράσω αυτόνομη συσκευή BT GPS... Το ξέρει κανείς;

unforgiven
23 Ιαν. 2008, 16:59
emena mou paizei kanonika...

to exeis balei sto thlefvno h sthn karta to programa...

sth karta mou ekane kai emena kati problhmata...
Τζίφος... οϋτε από το τηλέφωνο παίζει... Τι προγράμματα έχεις φορτώσει;
Μήπως φταίει κανένα από τα δικά μου...

as32
23 Ιαν. 2008, 17:09

ta programata pou exw balei einai destinator,mio map v3,sbp mobile shell,resco keyboard...tipota allo.

mou paizei kanonika kai ka8eta kai orizontia xwris kena kai mauriles...

andapo
23 Ιαν. 2008, 17:32
ta programata pou exw balei einai destinator,mio map v3,sbp mobile shell,resco keyboard...tipota allo.

mou paizei kanonika kai ka8eta kai orizontia xwris kena kai mauriles...

To eixe anaferei kai allos gia tin mauri grammi sto igo.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193952

post 6

Kai epeidi psiloxathika miomap kai i-go einai ta idia??????? Oxi etsi?

andapo
23 Ιαν. 2008, 19:27
Ξέρει κανείς κάνενα πρόγραμμα για power management?

sx1vg18
23 Ιαν. 2008, 20:01
αυτό πράγματι είναι πρόβλημα. δεν το είχα σκεφτει.. :blink:

Κι εγω το παρατηρησα χτες αυτο με τις επαφες,δεν μπαινει δευτερο κινητο. Συμφωνω κι εγω οτι ειναι προβλημα(οχι και πολυ σοβαρο)... ας ελπισουμε σε διορθωσεις !

KostaKosta
23 Ιαν. 2008, 20:19
Παιδιά το έχω ερωτευτεί το κινητό!

Είναι πανέμορφο...

Μέχρι και χθες ήμουν έτοιμος να πάρω το Sony Ericsson W960i αλλά μόλις το είδα έπαθα!

Μόνο 2 ενστάσεις:

1) Η κάμερά του πρέπει να είναι πολύ μέτρια, έτσι δεν είναι;

2) Ως κινητό τηλέφωνο (γιατί τα Windows τα έχω στο πολύ απ' έξω δοκιμάσει) τι λέει; Είναι εύχρηστο;

Για πείτε βρε παιδιά!

g_angelo01
23 Ιαν. 2008, 21:05

Είναι πανέμορφο...

Μέχρι και χθες ήμουν έτοιμος να πάρω το Sony Ericsson W960i αλλά μόλις το είδα έπαθα!

Μόνο 2 ενστάσεις:

2) Ως κινητό τηλέφωνο (γιατί τα Windows τα έχω στο πολύ απ' έξω δοκιμάσει) τι λέει; Είναι εύχρηστο;

Για πείτε βρε παιδιά!

η καμερα ειναι αρκετα καλη.(ενταξει δεν ειναι& κορυφαια...)
οσο αφορα τα windows, παραγματικα σ δινουν παμπολες δυνατοτητες, το θεμα ειναι ποσες υποχωρησεις εισαι διαθετημενος να κανεις..
κατα την αποψη μ ειναι ενα pda-κινητο & οχι το αντιστροφο...
ελπιζω να με επιασες...

as32
23 Ιαν. 2008, 21:12
To eixe anaferei kai allos gia tin mauri grammi sto igo.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193952

post 6

Kai epeidi psiloxathika miomap kai i-go einai ta idia??????? Oxi etsi?

to igo kai mio map exoun alo programma alla xrisimopioun tous idious xarets...

KostaKosta
23 Ιαν. 2008, 21:17
Μιας και ο φέρνει μόνο η voda στην Ελλάδα έρχεται branded?

Φαίνεται δηλ το logo της Voda?...

Γιατί αν είναι έτσι και δεν μπορεί να βγει είναι ξενέρα...

puzzle21
23 Ιαν. 2008, 21:39
Μιας και ο φέρνει μόνο η voda στην Ελλάδα έρχεται branded?

Φαίνεται δηλ το logo της Voda?...

Γιατί αν είναι έτσι και δεν μπορεί να βγει είναι ξενέρα...

Φαινεται αλλα το logo ειναι με αημενια χρωματα οπως και το LG που αναγραφει το τηλ..δεν ειναι ασχημο..
δεν ειναι ας πουμε ασημι το lg και κοκκινο το logo της vodafone..
Ειναι πολυ ομορφο σαν τηλ..

sx1vg18
23 Ιαν. 2008, 21:41

Είναι πανέμορφο...

Μόνο 2 ενστάσεις:

Για πείτε βρε παιδιά!

κι εγω για w960 πηγαινα αλλα κατεληξα εδω. ευτυχως...

η καμερα ειναι ανταξια του kaiser που ειχα,αν κι εκεινο ειχε 3mp.
ναι ειναι γιατι θυμιζει αρκετα τα windows και ειναι ενδιαφερον με τα προγραμματα που υπαρχουν

sx1vg18
23 Ιαν. 2008, 21:44
χτες προσπαθησα να εγκαταστησω το pcm keyboard αλλα ισχυε το συγκεκριμενο για το 2007 οποτε ακυρο
οποιο καλο παιδι το εχει εγκασταστησει κανονικα,ας μου δωσει ενα link να το κατεβασω κι εγω επιτελους
ευχαριστω προκαταβολικα !

Jonous
23 Ιαν. 2008, 21:58

Παιδιά κανένας που να ξέρει;; :worry:

athanaso77
23 Ιαν. 2008, 22:06
χτες προσπαθησα να εγκαταστησω το pcm keyboard αλλα ισχυε το συγκεκριμενο για το 2007 οποτε ακυρο
οποιο καλο παιδι το εχει εγκασταστησει κανονικα,ας μου δωσει ενα link να το κατεβασω κι εγω επιτελους

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5904

g_angelo01
23 Ιαν. 2008, 22:14

τι εννοεις??:confused:

athanaso77
23 Ιαν. 2008, 22:22
τι εννοεις??:confused:

Ότι όλες οι προηγούμενες εκτός της τελευταίας έκδοσης, έχουν γίνει expired και δεν εγκαθιστώνται στη συσκευή.

sx1vg18
23 Ιαν. 2008, 22:45
απαντησε για μενα ο αγαπητος angelo
το ειδα το λινκ που μου εδωσες. οταν αποσυμπιεζω το αρχειο τι τα κανω ολα αυτα τα σκορπια που μου βγαζει ;απλη αντιγραφη στο τηλεφωνο ;

g_angelo01
23 Ιαν. 2008, 22:56
παρε ολο τον φακελο χωρις να τον αποσυμπιεσεις, βαλε τον στη μνημη τ κινητου σ. &μετα τρεξε τον.

athanaso77
23 Ιαν. 2008, 22:57
απαντησε για μενα ο αγαπητος angelo
το ειδα το λινκ που μου εδωσες. οταν αποσυμπιεζω το αρχειο τι τα κανω ολα αυτα τα σκορπια που μου βγαζει ;απλη αντιγραφη στο τηλεφωνο ;

Το .cab το τρέχεις από τη συσκευή σου και to .zip έχει οδηγίες για το πως να βάλεις τα ελληνικά.

kostas_lion
23 Ιαν. 2008, 23:07
Παιδιά έχω και εγώ το lg ks20 το αγόρασα τα Χριστούγεννα αλλά επειδή θελω να πάρω PDA PHONE μαζί με GPS αποφάσισα να το δώσω...εάν ενδιαφέρεται κάνεις ας στείλει PM

Στο κουτί του με αποδείξει αγοράς χωρις κανενα προβλημα.

sx1vg18
23 Ιαν. 2008, 23:07
δεν ειναι ενα αρχειο αλλα πολλα μαζι. χτες που εβαζα αλλα cab γινοταν κανονικα.τωρα που ειναι ετσι ολα μαζι τι κανω ;τα περναω οπως ειναι ολα μεσα ;
για τα ελληνικα καταλαβα τι κανω

sx1vg18
23 Ιαν. 2008, 23:32
ακυρο,λαλακιες του pc και με μπερδεψε
ευχαριστω παιδια

Jonous
23 Ιαν. 2008, 23:45
κατα την αποψη μ ειναι ενα pda-κινητο & οχι το αντιστροφο...
ελπιζω να με επιασες...

Μεγάλη αλήθεια...:!:

sx1vg18
24 Ιαν. 2008, 00:40
εγκατεστησα κανονικα το pcm αλλα δε το ανοιγει. ενω το εμφανιζει κανονικα ως πληκτρολογιο,δεν λειτουργει... τα εκανα ολα με τη σειρα..τι φταιει αραγε,οεο ;

ibiza6
24 Ιαν. 2008, 00:51
εγκατεστησα κανονικα το pcm αλλα δε το ανοιγει. ενω το εμφανιζει κανονικα ως πληκτρολογιο,δεν λειτουργει... τα εκανα ολα με τη σειρα..τι φταιει αραγε,οεο ;

restart(επανεκκίνηση) έκανες;

cicilianos
24 Ιαν. 2008, 00:51
μολις το εβαλα εγω και ειναι ΤΕΛΕΙΟ!
Παιδια δε μπορω με τιποτα να βαλω το weather.Οποιος εχει αναλυτικες οδηγιες για το κολπο στο ipmart ας δωσει τα φωτα του με ενα πμ!

sx1vg18
24 Ιαν. 2008, 00:52
την πρωτη φορα οχι,το ξεχασα. το απεγκατεστησα,το ξαναβαλα εκανα επανεκκινηση και παλι τα ιδια...

cicilianos
24 Ιαν. 2008, 01:10
Το s2U2 το εχει βαλει κανεις παιδεια?Πως να δουλεψει ρε ****το ειναι φοβερο αλλα η οθονη σε εμας κλεινει.Δε γινεται αραγε?

ionanin
24 Ιαν. 2008, 01:43
καταρχήν θα εγκαταστίσεις το activesync ή το windows mobile device center (νομίζω αποκλειστικά για τα vista είναι το τελευταίο) και θα το συνδέσεις με το pc σου. μόλις συνδεθεί θα το καταλάβεις απο το mobile device center. αν δοκιμάσεις με bluetooth, επειδή είναι διαδικασία πες να σου εξηγήσω
τα αρχεία με κατάληξη .cab θα τα περάσεις στο κινητό σου με όποιον τρόπο θέλεις (usb, bluetooth, ελτα :p) και απο εκεί θα τα τρέξεις.

τα αρχεία με κατάληξη .exe θα τα τρεξεις απο το pc σου. και κατα την διάρκεια του installation, θα περαστεί η εφαρμογή στο κινητό σου αφού σε ρωτήσει στο κινητό για επιβεβαίωση.

eyxaristw dhmokritos gia thn boitheia ta egkatesthsa ki douleyoun ola mia xara ...
2 akoma erwthseis bebaia an kapoios kserei....
ebala to spb mobile shell kai mou dhmiourgei kapoia problhmatakia(p.x ekei pou htan to koumpi katw deksia gia tis epafes molis to pataga me ebgaze sto menu tou spb ).
epishs otan kanei download gia ton kairo xrewnomaste kapou?
kai telos pws mporw na steilw ena tragoudi px me bluetooth se allo kinhto ?sto apostolh mou exei mono mesw sms mms kai enos mail acount???
an kserei kaneis kai den barietai na apanthsei tha ektimousa thn boitheia tou.Sorry gia ta greekglish.....
eyxaristw

dimokritos
24 Ιαν. 2008, 06:38
eyxaristw dhmokritos gia thn boitheia ta egkatesthsa ki douleyoun ola mia xara ...
2 akoma erwthseis bebaia an kapoios kserei....
ebala to spb mobile shell kai mou dhmiourgei kapoia problhmatakia(p.x ekei pou htan to koumpi katw deksia gia tis epafes molis to pataga me ebgaze sto menu tou spb ).
epishs otan kanei download gia ton kairo xrewnomaste kapou?
kai telos pws mporw na steilw ena tragoudi px me bluetooth se allo kinhto ?sto apostolh mou exei mono mesw sms mms kai enos mail acount???
an kserei kaneis kai den barietai na apanthsei tha ektimousa thn boitheia tou.Sorry gia ta greekglish.....
eyxaristw

δεν είναι προβληματάκια, μην ανησυχείς.

πάτησε με την γραφίδα παρατεταμένα στο μενού του mobile shell στο today screen και οταν σου εμφανιστούν οι επιλογές πάτα στο options. πήγενε στην καρτέλα(tab) Today και εκεί έχει 2 pull down menu. όρισε ό,τι θες να εμφανίζεται.

όσον αφορά αυτό με τον καιρό, δε πρέπει να χρεώνεσαι. σχεδόν σίγουρος είμαι δηλαδη. αυτό που δεν κατάφερα να κάνω είναι να ανανεώσω την ένδειξη και να φύγει αυτό το unknown.

όταν βλέπεις τα τραγούδια απο τον File Explorer, δεν έχεις επιλογή Αποστολή με Bluetooth, εκτός απο την επιλογή Αποστολή...? παράξενο μου φαίνεται. η τελευταία επιλογή είναι

athanaso77
24 Ιαν. 2008, 08:55
otan kanei download gia ton kairo xrewnomaste kapou?

Ean exeis mpei sto Internet mesw tou PC sou h' mesw Wifi den xrewnesai. Ean mpaineis me GPRS, xrewnesai analoga me ton ogko pou katebazeis apo ton provider sou.

pws mporw na steilw ena tragoudi px me bluetooth se allo kinhto ?sto apostolh mou exei mono mesw sms mms kai enos mail acount???
eyxaristw

Bale to Resco Explorer giati einai poly anwtero apo ton default file explorer tis syskevis, pio efxristos kai me poly perissoteres dynatotites (kai kanei fysika kai afto pou zitas).

as32
24 Ιαν. 2008, 10:09
kalhmera

exei dwkimasei kaneis na kanei unlock thn rom,kai na balei ka8ara wm6?

puzzle21
24 Ιαν. 2008, 12:30

Χρειαζεσαι το sip change..με αυτο το προγραμμα διαλεγεις πιο πληκτρολογιο θες να εχεις default..

as32
24 Ιαν. 2008, 12:30
gai dhte kai auto...

ebgale h lg to kinhto mas xwris vodafone me allh onomasia sthn amerikh...

http://www.intomobile.com/2007/12/17/lg-ks20-to-hit-the-usa-as-lg-ms25.html

puzzle21
24 Ιαν. 2008, 12:32
Το s2U2 το εχει βαλει κανεις παιδεια?Πως να δουλεψει ρε ****το ειναι φοβερο αλλα η οθονη σε εμας κλεινει.Δε γινεται αραγε?

το ειχα βαλει και δουλευε κανονικα..απλα οταν ανοιγεις τη οθονη εμφανιζεται αυτο και κανεις slide για unlock..ωραιο ηταν αλλα μετα περασα spb mobile shell και εκανα μπερδεματα το τηλ..

puzzle21
24 Ιαν. 2008, 12:34
ξερει κανεις κανα προγραμματακι που να κανει μονο του μετα απο ενα χρονικο οριο που εχουμε θεσει lock τα πληκτρα..?
Για να μην χρειαζεται να το παταμε καθε φορα μονοι μας...

dimokritos
24 Ιαν. 2008, 12:40
ξερει κανεις κανα προγραμματακι που να κανει μονο του μετα απο ενα χρονικο οριο που εχουμε θεσει lock τα πληκτρα..?

πολύ χρήσιμο πράγματι. και εγώ ψάχνω κάτι τέτοιο

mariafouli
24 Ιαν. 2008, 12:40
posa to dineis?

g_angelo01
24 Ιαν. 2008, 12:43
posa to dineis?

290:):):),ενδιαφερεσαι??

mariafouli
24 Ιαν. 2008, 12:44
Παιδιά έχω και εγώ το lg ks20 το αγόρασα τα Χριστούγεννα αλλά επειδή θελω να πάρω PDA PHONE μαζί με GPS αποφάσισα να το δώσω...εάν ενδιαφέρεται κάνεις ας στείλει PM

Στο κουτί του με αποδείξει αγοράς χωρις κανενα προβλημα.

posa to dineis?

mariafouli
24 Ιαν. 2008, 12:44
soz ston kosta_lion pigaine

g_angelo01
24 Ιαν. 2008, 12:46

μπορειται να κανετε lock το κινητο,μετα απο οση ωρα θελετε εσεις,αλλα θα ορισετε ενα κωδικο για να ξεκλειδωνει.σαν πιν για το κινητο ενα πραγμα...
το αναφερω σε περιπτωση που καποιοι δεν το ξεραν

TheGuru
24 Ιαν. 2008, 13:02
Γιατί δεν κόβεται ένα screen protector στα μέτρα του να ησυχάσετε;

Καλά άμα διαβάζεις κύριε TheGuru το topic του nokia E51 και απαντάς στου LG αυτά παθαίνεις, άκυρο.:X

sx1vg18
24 Ιαν. 2008, 13:52
λειτουργει κανονικα τελικα puzzle,απλα χρειαζεται να το επιλεγω καθε φορα. θα δοκιμασω και το προγραμμα που μου λες
εβαλα slovoed,ειναι καλυτερο κι απ αυτο που εχς στο pc ! πολυ χρησιμο...
κανενα καλο παιχνιδακι εχετε να προτεινετε ;
υπαρχει τροπος να ανοιγει ο φωτισμος περα απ το πληκτρο on/off ; στο kaiser υπηρχε,εδω δε βρηκα κατι...

puzzle21
24 Ιαν. 2008, 14:10
λειτουργει κανονικα τελικα puzzle,απλα χρειαζεται να το επιλεγω καθε φορα. θα δοκιμασω και το προγραμμα που μου λες
εβαλα slovoed,ειναι καλυτερο κι απ αυτο που εχς στο pc ! πολυ χρησιμο...
κανενα καλο παιχνιδακι εχετε να προτεινετε ;
υπαρχει τροπος να ανοιγει ο φωτισμος περα απ το πληκτρο on/off ; στο kaiser υπηρχε,εδω δε βρηκα κατι...

αν περασεις το sipcange το βαζεις σαν default και ξεμπερδευεις..στο λεω γιατι καμια φορα μπορει να μην στο δεχεται σαν πληκτρολογιο..
Οσο για το φιλο νωριτερα περι ξεκλειδωματος..το ξερω οτι μπορεις με κατι σαν pin,αλλα δεν θελω κατι τετοιο..
Θελω για το lock σκετο αν και επειδη το κλεινω απο το κουμπι δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα..

nstamoul
24 Ιαν. 2008, 14:27
Βάλε το S2U2 και όρισε το να ενεργοποιείται όταν χαμηλώνει το backlight.

cicilianos
24 Ιαν. 2008, 14:58
Το εβαλα χτες το s2u2 και μου εκανε τρελα!Μου εβγαζε τη δικη μου οθονη το wall μαζι με το
θεμα που εχουν βαλει εκει τα παιδια και αλλα τρελα!Δε δουλευει πιστευω σωστα γιατι το τηλεφωνο κλεινει!
Τι να κανουμε για να μη κλεινει η οθονη παιδια και να μη χρειαζεται λοιπον να παταμε το πληκτρο on off?

nstamoul
24 Ιαν. 2008, 17:11
Περίεργο.Εμένα μου δούλεψε άψογα.

sx1vg18
24 Ιαν. 2008, 17:48
σορρυ για την απορια(ως ασχετος ρωτω)..το s2u2 ειναι αυτο που σου κανει το wm σαν το iphone ; φανταζομαι δε χρησιμοποιειται μαζι με spb shell πχ...

nstamoul
24 Ιαν. 2008, 18:25
Ναι το S2U2 θα σου αντικαταστήσει την οθόνη του mobile shell όταν το ανοίγεις.Για μένα καλύτερο το S2U2.

kostast1
24 Ιαν. 2008, 19:31
Λοιπον παιδια περασα το miomap v3.3 και εγω σημερα και δουλευει
τελεια.

andapo
24 Ιαν. 2008, 20:56

Για να δουλέψει σωστα η οθόνη στο mio map v3.3 προσθέστε τα παρακάτω στο sys.txt:

[interface]
gxoff=0

[gx]
gx_format=160
gx_xpitch=2
gx_fullscreen=1

dimokritos
24 Ιαν. 2008, 21:47
Ναι το S2U2 θα σου αντικαταστήσει την οθόνη του mobile shell όταν το ανοίγεις.Για μένα καλύτερο το S2U2.

μου έβγαλε προβήματα το s2u2. μαύριζε την οθόνη, δεν ανταποκρίνονταν στα options και τετοια. αν το slider είχε και animation ίσωσ το παίδευα λίγο παραπάνω. για την ώρα είναι περελθόν :p

cicilianos
24 Ιαν. 2008, 22:11
Μια απο τα ιδια σε εμενα!
Αυτο λεμε.....πως στους αλλους δουλεψε καλα δεν ξερω....

puzzle21
24 Ιαν. 2008, 22:18

Δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα συγκρισης..
Το s2u2 μονο ως screensaver λειτουργει και απλα σου κλειδωνει τα πληκτρα..δε λεω πολυ ομορφο interface...
Ομως το spb mobile shell σου δημιουργει ολοκληρο μενου στο τηλ οπου πλεον σταματας τη χρηση της γραφιδας..Συν τα options στη today οπου μπορεις να βαλεις αμεσες επαφες με φοτος να καλεις η να δεις το καιρο η να βαλεις ξυπνητηρι κτλ..
Οσοι δοκιμαζετε να βαζετε το s2u2 pro..
Οχι εχοντας ομως το spb mobile shell γιατι δημιουργει προβλημα..

cicilianos
24 Ιαν. 2008, 22:48
Αν εχεις το pro και θες να το δωσεις στειλε μου ενα ΠΜ αν δε σου ειναι κοπος σε παρακαλω!
Επισης θα θελα να μαθω αν κανεις παιδια εχει το skype και αν του δουλευει?Προσπαθησα να το βαλω(δε θυμαμαι πια εκδοση)και δεν εμπενε.
Τι να κανω?Δωστε μου τα φωτα σας παρακαλω,αυριο φευγω και το θελω!

shodan
24 Ιαν. 2008, 23:15
παιδιά μηπως βγαλατε ακρη με την ram? ενω εχει υποτιθεμενα 128 mb εχει ελεύθερα μονο 34! Που πηγαν τα αλλα 30? το htc touch cruise εχει ελευθερα 75!!!!ξερετε κατι για αυτο

cicilianos
24 Ιαν. 2008, 23:24
Einai gnwsto file mou!
Ta exei piasei h Voda kai h LG;)

dipapadi
24 Ιαν. 2008, 23:34
Ρε παιδιά ποια η πιθανότητα αυτός (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802521) ο φοριστής να κάνει για το KS20;
Ορίστε και το site (http://www.trust.com/products/product_detail.aspx?item=15305) του κατασκευαστή.

nstamoul
25 Ιαν. 2008, 02:39
Δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα συγκρισης..
Το s2u2 μονο ως screensaver λειτουργει και απλα σου κλειδωνει τα πληκτρα..δε λεω πολυ ομορφο interface...
Ομως το spb mobile shell σου δημιουργει ολοκληρο μενου στο τηλ οπου πλεον σταματας τη χρηση της γραφιδας..Συν τα options στη today οπου μπορεις να βαλεις αμεσες επαφες με φοτος να καλεις η να δεις το καιρο η να βαλεις ξυπνητηρι κτλ..
Οσοι δοκιμαζετε να βαζετε το s2u2 pro..
Οχι εχοντας ομως το spb mobile shell γιατι δημιουργει προβλημα..

Φυσικά δεν υποκαθιστά ολόκληρο το mobile shell.Απλά έχω απενεργοποιήσει την οθόνη που βγάζει το mobile shell όταν βγαίνει από το sleep με αυτή του S2U2.

tkparis
25 Ιαν. 2008, 02:44
Kalimera/kalispera.... mporei kapoios filos na mou pei pos ginete egatastasi miomap sto KS20? (Diladi pos ke se pia arheia vazoume ta diafora meri pou apoteloun to miomap se mia karta SD). Efharisto

dimokritos
25 Ιαν. 2008, 05:29
Ρε παιδιά ποια η πιθανότητα αυτός (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802521) ο φοριστής να κάνει για το KS20;
Ορίστε και το site (http://www.trust.com/products/product_detail.aspx?item=15305) του κατασκευαστή.

έτσι όπως τα βλέπω τα βύσματα, δε φαίνεται να ταιρίαζει κανένα...:what:

puzzle21
25 Ιαν. 2008, 08:24
Φυσικά δεν υποκαθιστά ολόκληρο το mobile shell.Απλά έχω απενεργοποιήσει την οθόνη που βγάζει το mobile shell όταν βγαίνει από το sleep με αυτή του S2U2.

Ποια εκδοση S2U2 εχεις περασει?
Γιατι εμενα παρολου που απενεργοποιουσα το screensaver του spb mobile shell..to s2u2 δεν ξεκιναμε μετα απο κλεισιμο και ανοιγμα της οθονης..
Ciciliane περιμενε να δουμε ποια εχει περασει ο φιλος και αν ειναι θα σου στειλω σε pm..

dipapadi
25 Ιαν. 2008, 08:35
έτσι όπως τα βλέπω τα βύσματα, δε φαίνεται να ταιρίαζει κανένα...:what:

Ξέχασα να αναφέρω ότι στις φωτογραφίες δείχνει 7 βύσματα αλλά λέει ότι έχει 9. Και εδώ λέει ότι υποστηρίζει και LG (http://www.trust.com/products/product_detail.aspx?item=15305). Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο τα LG έχουν κοινούς φορτιστές.

puzzle21
25 Ιαν. 2008, 09:42
Εψαξα λιγο για το s2u2 και για οσους βγαζει μαυρη οθονη βρηκα το παρακατω:
hard coded some devices not to use DirectDraw. If your device's screen goes black after DirectDraw is enabled, follow these steps:
1. pretend there is a slider on the screen; try to slide to unlock
2. stop iLock2
3. there is a iLock2.log file created under the S2U2 installed path (e.g. \Program Files\S2U2\); post it to the xda forum, I'll black list this device not to use DirectDraw in the next release
4. edit the registry; go to \HKEY_CURRENT_USER\Software\A_C\S2U2; set DirectDraw to 0
5. run iLock2 & S2U2

Δεν το δοκιμασα αλλα το ειδα σε πολλα forums..οποιος θελει ας του ριξει μια ματια..

as32
25 Ιαν. 2008, 09:56
Kalimera/kalispera.... mporei kapoios filos na mou pei pos ginete egatastasi miomap sto KS20? (Diladi pos ke se pia arheia vazoume ta diafora meri pou apoteloun to miomap se mia karta SD). Efharisto

file mou den xerw th ekdwsei exeis katevasei...alla thn ekdwsei pou exw egw(v3.3) thn vazeis opws einai mesa sto fakelaki \program files\mio map mesa sto thlefwno kai oxi sthn karta,emena sthn karta den epeze...
afou bebaia prota exeis aferesei olous tous xenous xartes giati den xwraei (einai 2GB) kai afhneis mono thn ellada.

nstamoul
25 Ιαν. 2008, 10:03
Ποια εκδοση S2U2 εχεις περασει?
Γιατι εμενα παρολου που απενεργοποιουσα το screensaver του spb mobile shell..to s2u2 δεν ξεκιναμε μετα απο κλεισιμο και ανοιγμα της οθονης..
Ciciliane περιμενε να δουμε ποια εχει περασει ο φιλος και αν ειναι θα σου στειλω σε pm..

S2U2 0.98,direct draw ενεργοποιημένο.Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις.

puzzle21
25 Ιαν. 2008, 10:26
S2U2 0.98,direct draw ενεργοποιημένο.Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις.

Με τις ρυθμισεις δε μπορω να παιξω γιατι βγαζει κατευθειαν μαυρη οθονη..αληθεια οταν εχεις βγει το screensaver οταν συρεις με το δαχτυλο για ξεκλειδωμα το βελος κινειται η οχι?
Στο προ που ειχα δοκιμασει κουνιοταν κανονικα το βελος..σε αυτη σα τη δικη σου τιποτα,απλα και καλα το ξεκλειδωνε και εμπαινε στο μενου..
αλλα στα settings ktl δεν μπαινει με τιποτα..

cicilianos
25 Ιαν. 2008, 11:38
Μια απο τα ιδια για μενα!
Οσο για το skype τελικα το εβαλα απο το σαιτ τους και ειναι τελειο!Μου αρεσει πολυ που εχει επιλογη για ΜΟΝΟ wi fi η wi fi και 3g!
PUzzle21 περιμενω το πμ σου,ευχαριστω!

nstamoul
25 Ιαν. 2008, 12:07
Με τις ρυθμισεις δε μπορω να παιξω γιατι βγαζει κατευθειαν μαυρη οθονη..αληθεια οταν εχεις βγει το screensaver οταν συρεις με το δαχτυλο για ξεκλειδωμα το βελος κινειται η οχι?
Στο προ που ειχα δοκιμασει κουνιοταν κανονικα το βελος..σε αυτη σα τη δικη σου τιποτα,απλα και καλα το ξεκλειδωνε και εμπαινε στο μενου..
αλλα στα settings ktl δεν μπαινει με τιποτα..

Στις ρυθμίσεις θα μπεις φυσικά από το Εναρξη->Προγράμματα->S2U2 έτσι;
Και σύρεται και βγάζει στην οθόνη μεγάλα πλήκτρα απάντησης όταν σε παίρνουν και και και ;)

puzzle21
25 Ιαν. 2008, 12:08
Μια απο τα ιδια για μενα!
Οσο για το skype τελικα το εβαλα απο το σαιτ τους και ειναι τελειο!Μου αρεσει πολυ που εχει επιλογη για ΜΟΝΟ wi fi η wi fi και 3g!
PUzzle21 περιμενω το πμ σου,ευχαριστω!

Αυτο που μου επαιζα σωστα το εχω σπιτι..θα στο στειλω οταν γυρισω..

unforgiven
25 Ιαν. 2008, 12:17
Για να δουλέψει σωστα η οθόνη στο mio map v3.3 προσθέστε τα παρακάτω στο sys.txt:

[interface]
gxoff=0

[gx]
gx_format=160
gx_xpitch=2
gx_fullscreen=1
:w00t::respect::respect:
Δούλεψε! Χίλα ευχαριστώ!

Η ερώτηση που προκύπτει είναι γιατί στους άλλους δεν χρειάστηκε κάτι τέτοιο;

puzzle21
25 Ιαν. 2008, 12:42
googlarete:
su2u 0.98

κατεβαστε αυτο που θα βγει στη πρωτη σελιδα..ειναι απο την softpedia..παιζει κανονικα..

puzzle21
25 Ιαν. 2008, 13:25
Παιδια μπορει καποιος να μου στειλει τον κινουμενο ανεμομυλο για το S2U2..το εικονιδιο μονο..γιατι αυτο που περασα εχει το λουλουδι και ειναι καπως..

andapo
25 Ιαν. 2008, 14:10
Δούλεψε! Χίλα ευχαριστώ!

Giati mallon to eixan dei apo tin arxi oti se vga othones thelei kai autes tis grammes kai tha to ekanan apo tin arxi. Poios xerei!

unforgiven
25 Ιαν. 2008, 15:54
Πολύ χρήσιμα προγράμματα που μου έλειπαν:
Automatic Keylock (http://maniac.fschreiner.de/component/option,com_docman/task,cat_view/gid,13/Itemid,3/) (κλειδώνει αυτόματα τη συσκευή)
Screen Lock (http://www.palmarysoft.com/products/wm/psl/overview/) (Για να μην ανοίγουμε δέκα προγράμματα με το μάγουλο την ώρα που μιλάμε)
Δεν τα δοκίμασα ακόμα...

cicilianos
25 Ιαν. 2008, 16:21
googlarete:
su2u 0.98

κατεβαστε αυτο που θα βγει στη πρωτη σελιδα..ειναι απο την softpedia..παιζει κανονικα..
Γιατι σεμενα βγαζει αλλα?:wacko:Μηπως θα μπορουσες να δωσεις το λινκ?

DCH
25 Ιαν. 2008, 16:30
Μήπως κάποιος μπορεί να περιγράψει πώς κάνουμε hard reset?
Προσπαθώ από αυτά που λένε οι οδηγίες αλλά δεν τα κατάφερα.:(
Ισως να μην μπορώ να καταλάβω τι εννοοεί.

Ευχαριστώ:)

athanaso77
25 Ιαν. 2008, 16:40
Γιατι σεμενα βγαζει αλλα?:wacko:Μηπως θα μπορουσες να δωσεις το λινκ?

Profanws o filos ennoouse "s2u2 0.98"

kai to apotelesma: http://handheld.softpedia.com/get/System-Utilities/Enhancements/S2U2-52386.shtml

puzzle21
25 Ιαν. 2008, 16:54
Profanws o filos ennoouse "s2u2 0.98"

kai to apotelesma: http://handheld.softpedia.com/get/System-Utilities/Enhancements/S2U2-52386.shtml

:up: akrivws

Georgema
25 Ιαν. 2008, 20:59
Δούλεψε! Χίλα ευχαριστώ!

Εγώ έχω το i-go. Δουλεύει και σε αυτό? Το sys.txt που είναι?

unforgiven
25 Ιαν. 2008, 21:23
Εγώ έχω το i-go. Δουλεύει και σε αυτό? Το sys.txt που είναι?

Μάλλον ναι, αφού τα MioMaps και iGO είναι αδελφάκια. Το sys.txt πρέπει να βρίσκεται στον φάκελο του iGO.

filippos_
25 Ιαν. 2008, 23:26
Μετά από δάιβασμα 60 σελίδων έχω τα εξής..
Παιδιά..κάποιες ερωτησούλες γιατί πρέπει αύριο να αγοράσω κινητό.
1. Έχω Wind F2Go, Θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το Non Stop Internet με τα 3,5 ευρώ?
2. Voip και συγκεκριμένα Skype παίζει?
3. Το πρόβλημα με τον ήχο στις κλήσεις μεγάλης διάρκειας εξακολουθεί να υπάρχει?
4. Το κινητό θα το πάρω με επιδότηση υπάρχουσας σύνδεσης, τα 50 ευρώ από την επιδότηση του Vodafone mail μπορώ να τα χρησιμοποίησω?

Σας Ευχαριστώ!

tolisfar
25 Ιαν. 2008, 23:38
τα 2 πρωτα ηθελα να τα ρωτησω και εγω.καθως καιαν μπορεις να δεις τηλεοραση.ευχαριστω προκαταβολικα

dimokritos
26 Ιαν. 2008, 01:22
φυσικά και μπορείς να χρησιμοποιησεις το non stop, με την δεύτερη κάρτα που έχω λειτουργεί κανονικά.

για τους ήχους δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς αλλά παίζουν μια χαρά. μέχρι 50" που το δοκίμασα είναι οκ.

puzzle21
26 Ιαν. 2008, 01:47
Εχει δοκιμασει κανεις το iphone με το wisbar?
Αν οχι μηπως εχει κανεις ορεξη να το ψαξουμε ολοι μαζι μηπως κανουμε τιποτα?

g_angelo01
26 Ιαν. 2008, 03:51
οριστε& ενα review για την συσκευη

http://www.phonearena.com/htmls/LG-KS20-Review-review-r_1890.html

dimokritos
26 Ιαν. 2008, 04:59
οριστε& ενα review για την συσκευη

http://www.phonearena.com/htmls/LG-KS20-Review-review-r_1890.html

και χωρίς το logo της vodafone ετσι..? ;)

ncrawler
26 Ιαν. 2008, 08:36
Εγω το μονο που δεν μπορω να καταφερω ειναι να βαλω ενα δικο μου ηχο sms..
Μονο απο τα default μπορεις να επιλεξεις?
Δεν γινετε να βαλουμε δικο μας?

filippos_
26 Ιαν. 2008, 08:45
1. Έχω Wind F2Go, Θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το Non Stop Internet με τα 3,5 ευρώ?
3. Το πρόβλημα με τον ήχο στις κλήσεις μεγάλης διάρκειας εξακολουθεί να υπάρχει?
4. Το κινητό θα το πάρω με επιδότηση υπάρχουσας σύνδεσης, τα 50 ευρώ από την επιδότηση του Vodafone mail μπορώ να τα χρησιμοποίησω?

Σας Ευχαριστώ!

electec
26 Ιαν. 2008, 09:07
Εχει δοκιμασει κανεις το iphone με το wisbar?
Αν οχι μηπως εχει κανεις ορεξη να το ψαξουμε ολοι μαζι μηπως κανουμε τιποτα?

Εχω δοκιμασει το iphone .
αλλα δεν υποστηριζει ελληνικους χαρακτηρες και δεν βλεπει την καρτα αποθηκευσης οταν δινω εντολη να τρεξει απο εκει καπιο προγραμμα.
Αν γινοτανε να μετονομαστη η καρτα αποθηκευσης σε storage θα ηταν πολυ καλο.
Επισης δεν τρεχει και script (*.mscr).
Το wisbar δεν το ξερω ,δωσε ενα link

Selespeed
26 Ιαν. 2008, 10:41
και χωρίς το logo της vodafone ετσι..? ;)

Δεν προσέχεις μου φαίνεται!!! ;)
Σβησμένο το έχουν. Αν κοιτάξεις στα εικονίδια της LG, θα δεις το μαυρο σήμα της Vodafone...

nstamoul
26 Ιαν. 2008, 10:50
αλλα δεν υποστηριζει ελληνικους χαρακτηρες και δεν βλεπει την καρτα αποθηκευσης οταν δινω εντολη να τρεξει απο εκει καπιο προγραμμα.

Για να τρέξει το script θέλει προγραμματάκι.Το λέει στο xda όπου είναι και το original post για το iphone.

andapo
26 Ιαν. 2008, 13:47

To έχω δοκιμάσει και εγώ το iphone. Καταπληκτικό το menu αλλά... θα συμφωνήσω ότι δεν τρέχει τίποτα απο την εξωτερική κάρτα γιατί η ονομασία είναι "Κάρτα αποθήκευσης" και το iphone δεν καταλαβαίνει ελληνικά. Για τα mortscript δεν το έχω δοκιμάσει αφού αρχικά με χάλασε με την κάρτα αποθήκευσης. Αν θέλετε να το ψάξουμε λίγο, πολύ ευχαρίστως.

Τι πραγραμματάκι χρειάζεται για να δουλέψουν τα mortscrip αρχεία?
Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξεις το όνομα Κάρτα αποθήκευσης?

andapo
26 Ιαν. 2008, 17:00
To έχω δοκιμάσει και εγώ το iphone. Καταπληκτικό το menu αλλά... θα συμφωνήσω ότι δεν τρέχει τίποτα απο την εξωτερική κάρτα γιατί η ονομασία είναι "Κάρτα αποθήκευσης" και το iphone δεν καταλαβαίνει ελληνικά. Για τα mortscript δεν το έχω δοκιμάσει αφού αρχικά με χάλασε με την κάρτα αποθήκευσης. Αν θέλετε να το ψάξουμε λίγο, πολύ ευχαρίστως.

Για να αλλάξετε το όνομα "Κάρτα αποθήκευσης" χρησιμοποιήστε έναν registry editor (resco

[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\StorageManager\Profiles\SD]

και αλλάξτε το sting
"Folder"="Κάρτα αποθήκευσης"
σε
"Folder"="Storage Card"

Απο εδώ και πέρα όποτε βάζετε μία κάρτα μνήμης θα αποκτα το όνομα Storage Card και το iphone δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.

dimokritos
26 Ιαν. 2008, 17:21
Δεν προσέχεις μου φαίνεται!!! ;)
Σβησμένο το έχουν. Αν κοιτάξεις στα εικονίδια της LG, θα δεις το μαυρο σήμα της Vodafone...

ναι το είδα στα μενού το εικονίδιο. αλλά κάθησαν και το έσβησαν στη συσκευή απο κάθε φωτογραφία και βίντεο?

electec
26 Ιαν. 2008, 22:06

mortscript
http://www.sto-helit.de/index.php?mo...=view&entry=65
Με αυτό το πρόγραμμα τρέχουν τα script .
απλός το βάζεις στο ppc και μετά τρέχειs τα script.
Αλλα με το iphone δε μου έτρεξαν.
Το κόλπο με το rename της κάρτας αποθήκευσης έπιασε . και τωρα δουλεύει το iphone.
thanks για τη λύση .

nstamoul
26 Ιαν. 2008, 22:25
Για να αλλάξετε το όνομα "Κάρτα αποθήκευσης" χρησιμοποιήστε έναν registry editor (resco

[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\StorageManager\Profiles\SD]

και αλλάξτε το sting
"Folder"="Κάρτα αποθήκευσης"
σε
"Folder"="Storage Card"

Απο εδώ και πέρα όποτε βάζετε μία κάρτα μνήμης θα αποκτα το όνομα Storage Card και το iphone δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.

Ποιο ακριβώς κάνετε rename?Εμένα μου έχει 2 φακέλους.Sdmmc και sdmemory.Η μετονομασία σε κανέναν από τους 2 δεν αλλάζει το όνομα στον explorer.Εκτός και αν χρειάζεται επανεκκίνηση για να περάσει η αλλαγή.

andreas1000
26 Ιαν. 2008, 22:54
Ποιο ακριβώς κάνετε rename?Εμένα μου έχει 2 φακέλους.Sdmmc και sdmemory.Η μετονομασία σε κανέναν από τους 2 δεν αλλάζει το όνομα στον explorer.Εκτός και αν χρειάζεται επανεκκίνηση για να περάσει η αλλαγή.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ REGISTRY ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΣΤΟ ROOT ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΝΗΜΗΣ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟ PHOTOS.
(Π.Χ. ΚΑΡΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ\PHOTOS\)

electec
26 Ιαν. 2008, 23:46

Eγώ εκανα σε 3 φακέλους που βρήκα και φυσικά μετά soft restart.

moysias_gr
27 Ιαν. 2008, 00:08
re paidia kserei kaneis pou tha vrw programatakia h themata na katevasw?

dimokritos
27 Ιαν. 2008, 00:28
re paidia kserei kaneis pou tha vrw programatakia h themata na katevasw?

γιατί δεν χρησιμοποιείς το search πάνω δεξιά? ούτε ένα λεπτό δεν θα σου πάρει. μέσα στις 60 σελίδες έχει αναφερθεί δεκάδες φορές.

ncrawler
27 Ιαν. 2008, 09:53
Μηπως ξερει κανεις πως αλλαζεις τον ηχο στο sms?

noker
27 Ιαν. 2008, 13:36
Δεν ξέρω αν είναι γνωστό, εγώ το ανακάλυψα τυχαία και το παραθέτω: Σε stand by mode (οθόνη σβηστή), πατώντας ταυτόχρονα και παρατεταμένα το εμπρός αριστερό πλήκτρο (κλήση) και το πλήκτρο μείωσης της έντασης, ενεργοποιείται το φλας και μπορείς να έχεις φακό. Πατώντας κατόπιν οποιοδήποτε πλήκτρο, το φλας σβήνει.

noker
27 Ιαν. 2008, 13:46
Μήπως κάποιος μπορεί να περιγράψει πώς κάνουμε hard reset?
Προσπαθώ από αυτά που λένε οι οδηγίες αλλά δεν τα κατάφερα.:(
Ισως να μην μπορώ να καταλάβω τι εννοοεί.

Οντως οι οδηγίες μπερδεύουν. Σ΄εμένα δούλεψε ως εξής:
1) Η συσκευή πρέπει να είναι απενεργοποιημένη. Αν δεν είναι πατάμε παρατεταμένα το πλήκτο on/off για να κλείσει.
2) Πατάμε ταυτόχρονα τα πλήκτρα κλήσης (εμπρός αριστερά) και μείωσης της έντασης.
3) Κρατώντας πατημένα τα δύο πλήκτρα, πατάμε στιγμιαία το πλήκτρο on/off
4) Εξακολουθούμε και κρατάμε πατημένα για λίγα δευτερόλεπτα τα δύο πλήκτρα

andapo
27 Ιαν. 2008, 13:48
Συνεχίζοντας την προσπάθεια για το iphone σας δίνω τα link για διάφορα χρήσιμα προγράμματα ώστε να μην τα ψάχνετε:

Network
\Windows\wrlsmgr.exe

Camera
\Windows\LGCamera.exe

Photos
\Windows\pimg.exe

Battery
\Windows\power.exe

Internet Exlporer
\Windows\iexplore.exe

File Exlporer
\Windows\fexplore.exe

Clock
\Windows\clock.exe

Notes
\Windows\Notes.exe

Call Phone
\Windows\cprog.exe

Sms
\Windows\tmail.exe

Mplayer
\Windows\wmplayer.exe

Calendar
\Windows\calendar.exe

Ψάχνω να βρω τα αντίστοιχα link για τα Προγράμματα (Έναρξη/Προγράμματα) και τις Ρυθμίσεις (Έναρξη/Ρυθμίσεις). Τέλος ψάχνω το link για την μνήμη. Αν μπορεί ας βοηθήσει κάποιος.

andapo
27 Ιαν. 2008, 14:29
Για όποιον θέλει ας βάλεο το Slide to Unlock Pro απο το xda developers?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=350842&page=4
post 32

είναι η τελευταία εκδοση.

DCH
27 Ιαν. 2008, 16:04
Ποιός καλός άνθρωπος θα με βοηθήσει με λεπτομερή περιγραφή πως κάνουμε hard reset, γιατί από τις οδηγίες δεν τα κατάφερα.:X:lol:

g_angelo01
27 Ιαν. 2008, 16:32
Ποιός καλός άνθρωπος θα με βοηθήσει με λεπτομερή περιγραφή πως κάνουμε hard reset, γιατί από τις οδηγίες δεν τα κατάφερα.:X:lol:

τι αλλο να πουμε.οτι ειπε&οφιλος απο επανω

andapo
27 Ιαν. 2008, 16:37
mortscript
http://www.sto-helit.de/index.php?mo...=view&entry=65
Με αυτό το πρόγραμμα τρέχουν τα script .
απλός το βάζεις στο ppc και μετά τρέχειs τα script.
Αλλα με το iphone δε μου έτρεξαν.
Το κόλπο με το rename της κάρτας αποθήκευσης έπιασε . και τωρα δουλεύει το iphone.
thanks για τη λύση .

To πρόγραμμα αυτό το έχω και εγώ και δεν τρέχουν τα mortscript. Για κάτι άλλο πρέπει να έλεγε ο φίλος nstamoul για να τρέξουν τα mortscript στο iphone. Ξέρει κανείς πως μπορούμε να τα εκτελέσουμε στο iphone?

nstamoul
27 Ιαν. 2008, 17:15
Μπα και εγώ αυτό εννοούσα :worry:

Το Slide to unlock pro καλό,συνιστάται.Έστω και για αλλαγή από το S2U2.

nstamoul
27 Ιαν. 2008, 18:00
Βγήκε S2U2 0.99 και S2V 0.30.

Μικρές αλλαγές το S2U2,αρκετά καλύτερο το S2V.

electec
27 Ιαν. 2008, 19:33
Ψάχνω να βρω τα αντίστοιχα link για τα Προγράμματα (Έναρξη/Προγράμματα) και τις Ρυθμίσεις (Έναρξη/Ρυθμίσεις). Τέλος ψάχνω το link για την μνήμη. Αν μπορεί ας βοηθήσει κάποιος.

Μνήμη = 8#"ctlpnl"cplmain.cpl,4,0?shellres.dll,-13900
το γράφεις στο σημειωματάριο σώζεις σαν memory.lnk και το βάζεις μέσα στο iphone/shortcuts .
τώρα εάν θες να σου ανοίγει κατευθείαν στα προγράμματα κάνεις το
0 - 2 .
δηλαδή
8#"ctlpnl"cplmain.cpl,4,2?shellres.dll,-13900

0 = είναι η πρώτη καρτέλα
1 = ειναι η δευτερη
2 = ειναι η τριτη
Για της ρυθμίσεις χρησιμοποίησε το control.exe που είναι μέσα στο φακελο utils.

andapo
27 Ιαν. 2008, 23:11
Μνήμη = 8#"ctlpnl"cplmain.cpl,4,0?shellres.dll,-13900
το γράφεις στο σημειωματάριο σώζεις σαν memory.lnk και το βάζεις μέσα στο iphone/shortcuts .
τώρα εάν θες να σου ανοίγει κατευθείαν στα προγράμματα κάνεις το
0 - 2 .
δηλαδή
8#"ctlpnl"cplmain.cpl,4,2?shellres.dll,-13900

0 = είναι η πρώτη καρτέλα
1 = ειναι η δευτερη
2 = ειναι η τριτη
Για της ρυθμίσεις χρησιμοποίησε το control.exe που είναι μέσα στο φακελο utils.

Τέλειο!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ. Το μόνο που μένει έιναι το link για τα προγράμματα και συγκεκριμένα το Έναρξη/Προγράμματα

andapo
27 Ιαν. 2008, 23:13
Μπα και εγώ αυτό εννοούσα :worry:

Το Slide to unlock pro καλό,συνιστάται.Έστω και για αλλαγή από το S2U2.

Έχω ένα πρόβλημα με το Slide to unlock pro. Όταν σβήνει η οθόνη και πατάω το κουμπί του power on/off δεν με ξαναπάει στο slide to unlock. Ξέρουμε κάτι για αυτό;

filippos_
27 Ιαν. 2008, 23:29

Σας Ευχαριστώ!
Κανείς?

g_angelo01
27 Ιαν. 2008, 23:50
Κανείς?

τα 1,3,4 εχουν απαντηθει μεσα στο topic.ψαξε λιγο...:)

notissfak
28 Ιαν. 2008, 01:20
Μήπως παιδιά χρησιμοποιείται κάποιο πρόγραμμα που να προγραμματίζετε το κινητό να κάνει απο μόνο του ενα soft reset για να απελευθερώνουμε πόρους του συστηματος?Υπάρχουν κάποια αλλά δεν ξέρω τις ονομασίες και ετσι δεν μπορώ να τα βρω.

dimokritos
28 Ιαν. 2008, 01:40
Δεν ξέρω αν είναι γνωστό, εγώ το ανακάλυψα τυχαία και το παραθέτω: Σε stand by mode (οθόνη σβηστή), πατώντας ταυτόχρονα και παρατεταμένα το εμπρός αριστερό πλήκτρο (κλήση) και το πλήκτρο μείωσης της έντασης, ενεργοποιείται το φλας και μπορείς να έχεις φακό. Πατώντας κατόπιν οποιοδήποτε πλήκτρο, το φλας σβήνει.

πολύ χρήσιμο. ευχαριστώ πολύ :D

g_angelo01
28 Ιαν. 2008, 02:27

χρειαζετε μονο να πατησεις το πληκτρο μειωσης της εντασης παρατεταμενα.τιποτα αλλο;)

athanaso77
28 Ιαν. 2008, 03:33
Μήπως παιδιά χρησιμοποιείται κάποιο πρόγραμμα που να προγραμματίζετε το κινητό να κάνει απο μόνο του ενα soft reset για να απελευθερώνουμε πόρους του συστηματος?Υπάρχουν κάποια αλλά δεν ξέρω τις ονομασίες και ετσι δεν μπορώ να τα βρω.

Auto Softreset (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=4157)

notissfak
28 Ιαν. 2008, 08:39
athanaso77 σε ευχαριστώ πολύ.το χρησιμοποιείς εσύ?παρουσιάζει καμία επιπλοκή?θα μου πεις γιατί δεν το δοκιμάζεις?απο ενα γρήγορο ψάξιμο είδα οτι εχει κάποια προβληματάκια...

Επίσης να πω οτι το κινητο μας συνεργάζεται πολύ καλά (ηχητικά) με το Sony Ericsson HCB-120 Bluetooth Car Speakerphone με μοναδικό μειονέκτημα το οτι ΔΕΝ εμαφανίζεται το ονομα αυτού που σε καλεί...

athanaso77
28 Ιαν. 2008, 08:52
athanaso77 σε ευχαριστώ πολύ.το χρησιμοποιείς εσύ?παρουσιάζει καμία επιπλοκή?θα μου πεις γιατί δεν το δοκιμάζεις?απο ενα γρήγορο ψάξιμο είδα οτι εχει κάποια προβληματάκια...

Egw den to xrisimopoiw, pistevw oti afto einai xrisimo gia syskeves me 64MB RAM pou mpoukwnoun pio efkola.

dimokritos
28 Ιαν. 2008, 10:27
ε εντάξει, τωρα εδώ που τα λέμε δεν είναι και κόπος να κάνεις ένα soft reset μια στο τόσο. ας μην καταναλώνουμε πόρους για λιγότερο χρήσιμα προγράμματα :)

noker
28 Ιαν. 2008, 10:41
χρειαζετε μονο να πατησεις το πληκτρο μειωσης της εντασης παρατεταμενα.τιποτα αλλο;)

+1 ;)

Paralizer
28 Ιαν. 2008, 11:25
Καλημέρα σε όλους,

ενδιαφέρομαι να αγοράσω το παραπάνω κινητό, αλλά με κολλάει κάτι. Το ότι έρχεται μόνο με Vodafone, το οποίο συνεπάγεται (φαντάζομαι) Vodafone Live = πολλά προβλήματα. Όποτε είχα Vodafone Live συσκευή τα νεύρα μου γινόντουσαν κουρέλια από τα κολλήματα και τα bugs.

Γνωρίζει κανείς αν πρόκειται το συγκεκριμένο κινητό να έρθει σαν σκέτη συσκευή ανεξαρτήτου εταιρίας και πότε;

Ευχαριστώ

P.S: Ρωτάω για το vodafone live γιατί έχω επιδότηση από cosmote οπότε θέλω να το πάρω από κει. Δεν νομίζω σε Cosmote να μου δώσουν vodafone live συσκευή :)

Jonous
28 Ιαν. 2008, 11:33
Καλημέρα σε όλους,

ενδιαφέρομαι να αγοράσω το παραπάνω κινητό, αλλά με κολλάει κάτι. Το ότι έρχεται μόνο με Vodafone, το οποίο συνεπάγεται (φαντάζομαι) Vodafone Live = πολλά προβλήματα. Όποτε είχα Vodafone Live συσκευή τα νεύρα μου γινόντουσαν κουρέλια από τα κολλήματα και τα bugs.

Γνωρίζει κανείς αν πρόκειται το συγκεκριμένο κινητό να έρθει σαν σκέτη συσκευή ανεξαρτήτου εταιρίας και πότε;

Ευχαριστώ

P.S: Ρωτάω για το vodafone live γιατί έχω επιδότηση από cosmote οπότε θέλω να το πάρω από κει. Δεν νομίζω σε Cosmote να μου δώσουν vodafone live συσκευή :)

Τη συσκευή θα την βρεις μόνο στη Vodafone ή σε καταστήματα ανεξάρτητα από εταιρίες κιν. τηλεφωνίας. Όσο για κολλήματα, μόνο αν πειραματίζεσαι με προγράμματα παλαιών εκδόσεων (πχ wm 2003, 5 κλπ) ή κακός συνδιασμός εγκατεστημένων προγραμμάτων που δε συνεργάζονται σωστά. Γενικά αν "παίζεις" πολύ με το κινητό. Αλλά και έτσι ακόμα, αν δε του αρέσει κάποιο πρόγραμμα, απλά το βγάζεις και είσαι ok. Από μόνο του να σου κολλήσει λόγω Live, με τίποτα :cool:.

puzzle21
28 Ιαν. 2008, 13:26
Καλημέρα σε όλους,

Ευχαριστώ

To οτι ειχαμε καποια προβληματα στην αρχη ειναι γνωστο..δεν ξερω αν οφειλοταν στο vodafone live η στη συσκευη..ομως αυτα επιλυθηκαν..
Αν αποφασισεις να το παρεις εδω ειμαστε για ολες τις απορειες..

al6spap
28 Ιαν. 2008, 13:54
Καλησπερα,
Εχω το κινητο 2 μερες και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.
Ενα προβλημα εχω μονο με το πληκτρολογιο. Οταν το γυριζω στα λατινικα, παταω το γραμμα που θελω και μου το γυριζει στα ελληνικα παλι. Πως μπορω να εχω μονιμα λατινικα? Πχ οταν θελω να βαλω μια διευθυνση στον browser.

al6spap
28 Ιαν. 2008, 14:01
Ακυρο
Δεν ειχα ψαξει καλα στο φορουμ...
:blink:

roi
28 Ιαν. 2008, 16:30
Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να αλλάξω τη θέση αποθήκευσης προσωρινών δεδομένων απο το τηλέφωνο στην κάρτα?

Όταν το τηλέφωνο λαμβάνει κάτι - οτιδήποτε - με Bluetooth,τα αποθηκεύει στάνταρ στο τηλέφωνο στο MyDocuments.
Πως μπορεί να γίνει default να αποθηκεύονται τα πάντα σε κάποιο φάκελο στην κάρτα μνήμης?

Όταν η μνήμη του τηλεφώνου μικραίνει όλο και περισσότερο απο τις εφαρμογές που εγκαθίστανται,καθίσταται προβληματική η αποστολή΄μεγάλων αρχείων,αφού πρέπει να υπάρχει πάντα ικανός χώρος στη μνήμη του τηλεφώνου για να μπορέσουν να περαστούν.

g_angelo01
28 Ιαν. 2008, 16:56
Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να αλλάξω τη θέση αποθήκευσης προσωρινών δεδομένων απο το τηλέφωνο στην κάρτα?

Όταν το τηλέφωνο λαμβάνει κάτι - οτιδήποτε - με Bluetooth,τα αποθηκεύει στάνταρ στο τηλέφωνο στο MyDocuments.
Πως μπορεί να γίνει default να αποθηκεύονται τα πάντα σε κάποιο φάκελο στην κάρτα μνήμης?

Όταν η μνήμη του τηλεφώνου μικραίνει όλο και περισσότερο απο τις εφαρμογές που εγκαθίστανται,καθίσταται προβληματική η αποστολή΄μεγάλων αρχείων,αφού πρέπει να υπάρχει πάντα ικανός χώρος στη μνήμη του τηλεφώνου για να μπορέσουν να περαστούν.

δοκιμασε να φτιαξεις εναν φακελο με το ιδιο ονομα στην καρτα αποθηκευσης,δηλ καρτα αποθηκευσης/MyDocuments ;)

athanaso77
28 Ιαν. 2008, 16:59

http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-dr-yar-bluetooth-v1-6-1.html

ostvarivanje
28 Ιαν. 2008, 23:15
Έχω ένα πρόβλημα με το wifi. Μέχρι πριν καμιά βδομάδα, έμπαινα κανοκά όπου έβρισκα ελεύθερο δίκτυο. Τώρα, ενώ δείχνει ότι συνδέεται με το router, δεν μπορώ να μπω σε καμιά σελίδα. Υπάρχει τρόπος να επαναφέρω τις αρχικές ρυθμίσεις;
Επίσης, στις επιλογές wifi, ποιον προσαρμογέα πρέπει να έχω ρυθμισμένο;

dimokritos
29 Ιαν. 2008, 02:40
Έχω ένα πρόβλημα με το wifi. Μέχρι πριν καμιά βδομάδα, έμπαινα κανοκά όπου έβρισκα ελεύθερο δίκτυο. Τώρα, ενώ δείχνει ότι συνδέεται με το router, δεν μπορώ να μπω σε καμιά σελίδα. Υπάρχει τρόπος να επαναφέρω τις αρχικές ρυθμίσεις;
Επίσης, στις επιλογές wifi, ποιον προσαρμογέα πρέπει να έχω ρυθμισμένο;

δοκίμασε να σβήσεις όποια δίκτυα έχεις περασμένα μέσα και να τα βρείς απο την αρχή και να βάλεις τους όποιους κωδικούς χρειάζεται.

δεν χρειάζεται να επιλέξεις κάποιο απο τη λίστα. όλα ισχύουν απλά είναι εκεί για να επεξεργάζεσαι τις επιλογές τους

nstamoul
29 Ιαν. 2008, 03:40
Μήπως θα έπρεπε με κάποιον τρόπο να ψάξουμε να βρούμε που πάει η ram στη συσκευή;Είναι αδιανόητο σε WM με 128 ram να σου δίνει 30 free.

isolove
29 Ιαν. 2008, 04:30
δοκιμασε να φτιαξεις εναν φακελο με το ιδιο ονομα στην καρτα αποθηκευσης,δηλ καρτα αποθηκευσης/MyDocuments ;)

Aν πουλας ακομα το κινητο,στειλε ενα pm με τηλεφωνο σου!

andapo
29 Ιαν. 2008, 12:19
Μήπως θα έπρεπε με κάποιον τρόπο να ψάξουμε να βρούμε που πάει η ram στη συσκευή;Είναι αδιανόητο σε WM με 128 ram να σου δίνει 30 free.

Windows ειναι αυτά, τι να κάνουμε. Πάντως σκέφτομαι πολύ σοβαρα να κανω dump την rom και να περάσω απο την αρχή τα windows mobile (δεν το έχω ξανακάνει βεβαια..... :blink: ). Σίγουρα πάντως με αυτόν τον τρόπο θα απαλαγούμε απο την vodafone κτλ. Και σίγουρα περισσότερη ελεύθευρη μνήμη. Κανείς γνώστης του θέματος που να ενδιαφέρετε και αυτός για κάτι τέτοιο η να περιμένουμε λέτε τους xda-developers?

g_angelo01
29 Ιαν. 2008, 12:28
Windows ειναι αυτά, τι να κάνουμε. Πάντως σκέφτομαι πολύ σοβαρα να κανω dump την rom και να περάσω απο την αρχή τα windows mobile (δεν το έχω ξανακάνει βεβαια..... :blink: ). Σίγουρα πάντως με αυτόν τον τρόπο θα απαλαγούμε απο την vodafone κτλ. Και σίγουρα περισσότερη ελεύθευρη μνήμη. Κανείς γνώστης του θέματος που να ενδιαφέρετε και αυτός για κάτι τέτοιο η να περιμένουμε λέτε τους xda-developers?

γιατι φιλε μ να χασεις ομως την εγγυηση σε τοσο καινουργια συσκευη... δεν νομιζω να αξιζει τον κοπο...
παρε μια ακριβη&γρηγορη καρτα αποθηκευσης&αποθυκευε εκει τα πριγραμματα σ....
που να δεις οι χρηστες απο τα παλια htc ποση μνημη ειχαν διαθεσιμη...

andapo
29 Ιαν. 2008, 12:46
γιατι φιλε μ να χασεις ομως την εγγυηση σε τοσο καινουργια συσκευη... δεν νομιζω να αξιζει τον κοπο...
παρε μια ακριβη&γρηγορη καρτα αποθηκευσης&αποθυκευε εκει τα πριγραμματα σ....
που να δεις οι χρηστες απο τα παλια htc ποση μνημη ειχαν διαθεσιμη...

Εδώ έχεις ένα δικιο αλλά... Αν πάθει κάτι και χρειαστεί να το παω για service δεν μπορώ να βάλω την πάλια rom και όλα να έιναι κομπλέ? Έτσι το είχα φανταστεί τουλάχιστον. Δεν ξέρω. :O

nstamoul
29 Ιαν. 2008, 12:46

XDA :P.Αλλά δεν δείχνουν να συγκινούνται.Κολλημένοι με τα HTC .

filippos_
29 Ιαν. 2008, 12:57
Μέχρι τι χωρητικότητα κάρτα μνήμης παίρνει?
Πάνω από 2GB δεν παίρνει?

andapo
29 Ιαν. 2008, 13:01

Μέχρι 2Gbyte αλλά με προγραμματάκι μέχρι 4Gbyte.

andapo
29 Ιαν. 2008, 13:38
Ότι καλύτερο έχω βρεί μέχρι τώρα για το destinator.

Κατεβάστε τον φάκελο voice απο εδώ
http://rapidshare.com/files/77900930/Voice.rar

Κάντε copy τον φάκελο NEW στον φάκελο voice του destinator. Ξεκινήστε το destinator και ορίστε σαν φωνητικές οδηγίες το NEW. Πλέον οι φωνητικές οδηγίες δεν θα σταματούν (χωρίς την χρήση του media player) αλλά θα κάνουν κάποιες ψιλοδιακοπές. Η διαφορά αυτών των voice σε σχέση με τα προηγούμενα έιναι ότι έιναι σε καλύτερη ποιότητα (μεγαλύτερο μέγεθος αρχείων σε κάθε περίπτωση).

Θα ήθελα τη βοήθεια σας σε δύο πιθανές λύσεις.

1)Να μετατραπούν όλα τα αρχεία (απο την default εκδοση) σε wav
2)Να μειώσουμε η να αυξήσουμε την ποιότητα των αρχείων που σας έδωσα.

Θα έκανα και τις 2 ενέργειες αυτές εγώ αλλά δυστυχώς οι γνώσεις μου σταματούν εδώ.
Επίσης αν κάποιος έχει να πει κάποια άλλη λύση βάση των προαναφερθέντων καλό θα ήταν να ακουστεί.

athanaso77
29 Ιαν. 2008, 14:06
Ότι καλύτερο έχω βρεί μέχρι τώρα για το destinator.

Κατεβάστε τον φάκελο voice απο εδώ

Κάντε copy τον φάκελο NEW στον φάκελο voice του destinator. Ξεκινήστε το destinator και ορίστε σαν φωνητικές οδηγίες το NEW. Πλέον οι φωνητικές οδηγίες δεν θα σταματούν (χωρίς την χρήση του media player) αλλά θα κάνουν κάποιες ψιλοδιακοπές. Η διαφορά αυτών των voice σε σχέση με τα προηγούμενα έιναι ότι έιναι σε καλύτερη ποιότητα (μεγαλύτερο μέγεθος αρχείων σε κάθε περίπτωση).

Θα ήθελα τη βοήθεια σας σε δύο πιθανές λύσεις.

1)Να μετατραπούν όλα τα αρχεία (απο την default εκδοση) σε wav
2)Να μειώσουμε η να αυξήσουμε την ποιότητα των αρχείων που σας έδωσα.

Θα έκανα και τις 2 ενέργειες αυτές εγώ αλλά δυστυχώς οι γνώσεις μου σταματούν εδώ.
Επίσης αν κάποιος έχει να πει κάποια άλλη λύση βάση των προαναφερθέντων καλό θα ήταν να ακουστεί.

Yparxoun idi etoima arxeia me tis fwnes gia to Destinator apo kapoious xristes pou exoun asxolithei idiaitera, me megalyteri entasi kai kalyteri poiotita. Anatrekse sto antistoixo thread kai tha ta breis.

andapo
29 Ιαν. 2008, 14:16
Yparxoun idi etoima arxeia me tis fwnes gia to Destinator apo kapoious xristes pou exoun asxolithei idiaitera, me megalyteri entasi kai kalyteri poiotita. Anatrekse sto antistoixo thread kai tha ta breis.

An mporouses na voithiseis ligo. Mesa sto forum? Mporeis na dwseis kapoio link?

roi
29 Ιαν. 2008, 14:45
http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-dr-yar-bluetooth-v1-6-1.html

Δεν παίζει,δυστυχώς!.....

roi
29 Ιαν. 2008, 14:48

Ούτε αυτό παίζει δυστυχώς.

Κάτι άλλο,άλλος????

andapo
29 Ιαν. 2008, 14:50
Ούτε αυτό παίζει δυστυχώς.

Κάτι άλλο,άλλος????

Kάπου είχα βρεί στο internet ότι μπορεί να γίνει αλλάζοντας ένα registry key. Ψάξε λίγο και φαντάζομαι ότι θα βρεις λύση.

nstamoul
29 Ιαν. 2008, 15:02
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=338143

Touchflo aka scrolling με τα δαχτυλα,πολύ καλύτερο από αυτό του spb plus.Συν ότι δίνει δυνατότητα για συντόμευση τεσσάρων εφαρμογών με gestures.Συνιστάται ανεπιφύλακτα.

athanaso77
29 Ιαν. 2008, 15:26
An mporouses na voithiseis ligo. Mesa sto forum? Mporeis na dwseis kapoio link?

Des edw (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=187889) tin ypografi tou filou odytsak. ;)

andapo
29 Ιαν. 2008, 15:32
Des edw (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=187889) tin ypografi tou filou odytsak. ;)

Dustixos then kanoun.

Se euxaristw pantws.

athanaso77
29 Ιαν. 2008, 15:40
Dustixos then kanoun.

Se euxaristw pantws.

Ti ennoeis den kanoun? Einai gia opoiadipote syskevi pou trexei to Destinator. :worry:

andreas1000
29 Ιαν. 2008, 15:46
Πάνω από 2GB δεν παίρνει?

ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΧΡΕΙ 2GB ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ PATCH ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ 8GB SANDISK ME 75€ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΦΑΙΡΑ!

http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_210&products_id=4415

DCH
29 Ιαν. 2008, 16:10
Οντως οι οδηγίες μπερδεύουν. Σ΄εμένα δούλεψε ως εξής:
1) Η συσκευή πρέπει να είναι απενεργοποιημένη. Αν δεν είναι πατάμε παρατεταμένα το πλήκτο on/off για να κλείσει.
2) Πατάμε ταυτόχρονα τα πλήκτρα κλήσης (εμπρός αριστερά) και μείωσης της έντασης.
3) Κρατώντας πατημένα τα δύο πλήκτρα, πατάμε στιγμιαία το πλήκτρο on/off
4) Εξακολουθούμε και κρατάμε πατημένα για λίγα δευτερόλεπτα τα δύο πλήκτρα

Τελικά τα κατάφερα.:up:
Δουλεύει όπως το ανέφερες.;)
Είχα βαρεθεί να προσπαθώ όπως έγραφαν οι οδηγίες.:(

Σε ευχαριστώ πολύ:)

odytsak
29 Ιαν. 2008, 16:19

Γιάννη από την υπογραφή μου λείπουν οι ήχοι 'Sapfo'.:O
Για όποιον δεν τους έχει.:)

http://rapidshare.com/files/69535611/Sapfo_Dest7_odytsak.RAR

andapo
29 Ιαν. 2008, 17:19
Ti ennoeis den kanoun? Einai gia opoiadipote syskevi pou trexei to Destinator. :worry:

Mallon to ethesa lathos. Then lunoun to bug tou lg ks20 me to destinator. Oi odigies kai pali stamatoun na paizoun. Mono me tis fwnitikes pou edwsa then stamatoun alla opos eipa to destinator ana faseis kovei kapoies lexeis.

andapo
29 Ιαν. 2008, 17:22
Γιάννη από την υπογραφή μου λείπουν οι ήχοι 'Sapfo'.:O
Για όποιον δεν τους έχει.:)

http://rapidshare.com/files/69535611/Sapfo_Dest7_odytsak.RAR

Mias kai exeis asxolithei polu perissotero apo emas me tis fwnitikes odigies mipws mporeis na voithiseis gia to pws mporoume na lusoume to bug?

Me auto to voice απο εδώ

Kai sugkekrimena ton fakelo NEW oi fwnitikes odigies then stamatoun pote alla kapoies fores to destinator xanei kapoies lexeis. Me opoionthipote allo fakelo voice pou exw dokimasei oi fwnitikes odigies stamatane na piazoun. Mono an exeis ton media player anoixto na paizei kapoio mp3 arxeio oi fwnitikes odigies akougonte swsta. Ti to idiaitero exei o fakelos NEW pou then stamatoun oi odigies?

Paralizer
29 Ιαν. 2008, 17:37
Πάνω που πήρα απόφαση να αγοράσω το κινητό...δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ! Ούτε σε καταστήματα Vodafone το βρίσκω, ούτε ΠΛΑΙΣΙΟ, ούτε πουθενά. Έχω πάρει πόσα τηλέφνω και τπτ....Καμιά βοήθεια; Έχετε τπτ υπόψιν σας; Για Αθήνα μιλάω. :)

g_angelo01
29 Ιαν. 2008, 17:54
paralizer εχεις pm

frodo33
29 Ιαν. 2008, 21:59
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=338143

Touchflo aka scrolling με τα δαχτυλα,πολύ καλύτερο από αυτό του spb plus.Συν ότι δίνει δυνατότητα για συντόμευση τεσσάρων εφαρμογών με gestures.Συνιστάται ανεπιφύλακτα.
μπορει να πει κανεισ πως βαζουμε το ρημαδιασμενο θεμα iphone αναλυτικα.please

g_angelo01
29 Ιαν. 2008, 22:06

δεν ειναιι&τοσο απλο ...
αν ψαξεις καλυτερα το thread θα βριες& αλλα post για αυτο το θεμα...:)

andapo
29 Ιαν. 2008, 22:13

Opws proanafertike then einai toso aplo. Yparxoun analutikes odigies sta agglika stin selida 35 post 682. Se liges meres kai an vrw xrono tha etoimasw mia ekdosi gia to kinito mas kai mia pou to plisiazei pio polu sto iphone.

Opws kai na exei kai ta duo theloun logika kapoia paremvasi apo ton ekastote xristi. Na enimerwsw pantws oti genika trwei kapoia psilokolimata. Ypomoni gia to tutorial.

nikolis2000
29 Ιαν. 2008, 22:57
r c guys apoti diabazw stis selides aytou tou 8ematos to ks20 den moiazei na einai kai toso "sklyropyshniko" ppc.8elw na pw oti exei polla problhmata pou se alla ppc moiazoun xaza kai exw bgalei to symp oti einai ena omorfo ppc me windows pou den einai gia polla polla.rwtaw giati exw ena qtek 9000 kai 8elw na to dwsw logou ogkou kai na parw ayto alla me ola ayta pou akouw exw tous endoiasmous mou

andapo
29 Ιαν. 2008, 23:04
Έφτιαξα ένα tutorial για το πως να κάνετε το lg να μοιάζει με το iphone. Να ενημερώσω πριν ξεκινήσω ότι όλα δουλεύουν σωστά αλλά επειδή τα περισσότερα που θα χρησιμοποιήσουμε είναι beta εκδόσεις μπορεί ανα φάσεις να έχετε κολήματα. Όλα τα προγραμματα που θα χρησιμοποιήσουμε ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν εγκατάσταση στην συσκευή.

Ένα βίντεο για το πως θα γίνει μπορείτε να βρείτε εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=lQEsjzHgnpA

Ξεκινώντας κατεβάστε το S2U 0.99 απο εδώ:
http://handheld.softpedia.com/get/System-Utilities/Enhancements/S2U2-52386.shtml
και κάντε το εγκατάσταση. Αυτό το πρόγραμμα κλειδώνει τη συσκευή και την ξεκλειδώνουμε σέρνοντας το δάκτυλο μας πάνω στην αντίστοιχη ένδειξη στην συσκευή.

Στην συνέχεια κατεβάστε αυτό:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=311299
και κάντε το εγκατάσταση στην συσκευή. Αυτό είναι το pad του iphone (η κάτι που μοιάζει τέλος πάντων)

Ακολούθως κατεβάστε το pocketcm contacts απο εδώ:
http://www.pocketcm.com/contact.php
και κάντε το εγκατάσταση. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα για τις επαφές του κινητού και μπορεί να χειριστεί μόνο με τα δάκτυλα. Δείτε το στο video απο το youtube. Για να υποστηρίζει ελληνικά κατεβάστε αυτό:
http://rapidshare.com/files/87640949/greek.lang.rar.html
και κάντε copy το αρχείο Ελληνικά.lang μέσα στον φάκελο εγκατάστασης του pocketcm contacts. Απο τα settings (για να τα εμφανίσετε κρατήστε πατημένο αφου ανοίξετε το πρόγραμμα το call) και αλλάξτε την γλώσσα.

Συνέχεια έχει το S2V
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=358187
Είναι ένα πρόγραμμα που εμφανίζει και δουλεύεις της φωτογραφίες σαν το iphone (πολύ καλό). Εγκαταστήστε και αυτό στην συσκευή.

Τέλος κατεβάστε το iphone που έφτιαξα για τη συσκευή μας
http://rapidshare.com/files/87643397/iPhone.rar.html
Για να δουλεύει σωστά θα πρέπει να έχετε κάνει όλα τα παραπάνω. Κάντε το copy στον φάκελο Program Files της συσκευής και δημιουργήστε ένα link στα προγράμματα εκκίνησης ώστε να ξεκινάει με το κινητό.

Στην πρώτη σελίδα του iphone θα δείτε διάφορα προγράμματα της συσκευής. Στην πρώτη γραμμή θα παρατηρήσετε ότι τα προγράμματα Network και Camera επαναλαμβάνοντε. Ο λόγος είναι διότι εγώ τα χρησιμοποιούσα για κάποια άλλα προγράμματα που δεν έχουν σχέση με το tutorial. Σκοπός επίσης του tutotial είναι να μάθει σε κάποιον και πως να το τροποποιήσει σύμφωνα με τα δικά του θέλω. Ας τα δούμε όλα όμως αναλυτικά.

Κάθε αρχείο configx αντιστοιχεί και σε μία σελίδα του iphone. Τα config αρχεια τα επεξεργαζόμαστε στον υπολογιστή και μετά τα μεταφέρουμε στο κινητό. Αν υπάρχει λάθος στο config αρχείο το iphone δεν θα ανοίξει. Για να αλλάξετε τα δύο αυτά εικονίδα κάντε το εξής. Ανοίξτε το config1 απο τον υπολογιστή σας.

\Icons\Windows_Live_WiFi_Center_logo.bmp
\Icons\04-camera.bmp
\Icons\Windows_Live_WiFi_Center_logo.bmp
\Icons\04-camera.bmp
\Icons\03-photos.bmp
\Icons\06-graph.bmp
\Icons\IE.bmp
\Icons\fxlpore.bmp
\Icons\10-clock.bmp
\Icons\09-notes.bmp
\Icons\memory.bmp
\Icons\next.bmp
\Icons\13-phone.bmp
\Icons\14-sms.bmp
\Icons\Contacts.bmp
\Icons\settings.bmp
Network
Camera
Network
Camera
Photos
Battery
IExlporer
FExlporer
Clock
Notes
Memory
Next
Phone
Sms
Contacts
Settings
\Windows\wrlsmgr.exe
\Windows\LGCamera.exe
\Windows\wrlsmgr.exe
\Windows\LGCamera.exe
\Program Files\S2V\s2v.exe
\Windows\power.exe
\Windows\iexplore.exe
\Windows\fexplore.exe
\Windows\clock.exe
\Windows\Notes.exe
\Program Files\iphone\Shortcuts\memory.lnk
Page2
\Windows\cprog.exe
\Windows\tmail.exe
\Program Files\PocketCM\PocketCM.exe
\Program Files\iphone\utils\Control.exe

Οι 16 πρώτες γραμμές αντιστοιχούν στη εικόνα που χρεισιμοποιεί το κάθε πρόγραμμα. Οι επόμενες 16 αντιπροσωπεύουν το όνομα και οι επόμενες 16 το link του προγράμματος. Για να αλλάξετε τα 2 αυτά προγράμματα που είπαμε (Network και Camera) αλλάξτε της γραμμές που είναι bold σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα που εσείς θέλετε. Τα εικονιδια που μπορείτε να χρησιμοποιείσετε είναι στον φάκελο Icons του iphone. To όνομα προσέξτε να μην είναι πολύ μεγάλο και τέλος το link θα πρέπει να είναι σωστό αλλιώς δεν θα δουλέυει το πρόγραμμα.

H δεύτερη σελίδα λογικά θα είναι ok. Στο τέλος έχω βάλει ένα εικονίδιο programs το οποίο οδηγεί στη 3 σελίδα την οποία δεν έχω φτιάξει και ο κάθε χρήστης μπορεί να βάλει ότι θέλει.

Γνωστά προβλήματα
1. Αρχεία mortscript δεν έχω καταφέρει να τρέξω ακόμα μέσω του iphone
2. Για να αναγνωρίσει προγράμματα που έχετε στη κάρτα μνήμης πρέπει πρώτα να αλλάξετε το όνομα "Κάρτα αποθήκευσης" σε ένα όνομα με αγγλικούς χαρακτήρες (π.χ. Storage). Αυτό γίνετε αλλάζοντας ένα registry key της συσκευής. Το έχω αναφέρει μέσα στο forum αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς πιο registry key. Ψαξτε λίγο.

Καλή επιτυχία

sx1vg18
30 Ιαν. 2008, 02:46
Ωραιο review στο gsmarena ! Επεσε μεσα σε πολλα
Και συμφωνω γι αυτα που λεει για την καμερα. 2 ταπεινα Mpxl αλλα πολυ καλη δουλεια κανουν ! Και υποτιθεται το πηρα αδιαφοροντας για την καμερα του...

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα