View Full Version : [Επίσημο] LG KS20
cicilianos
12 Ιαν. 2008, 17:04
wayfinder αυτο ειναι που πληρωνες σε εκεινη την περιπτωση!
Βασικα το destinator που παιρνει το δικο μας ειναι κορυφη και ειναι και δωρεαν!
daospi
12 Ιαν. 2008, 17:14
wayfinder αυτο ειναι που πληρωνες σε εκεινη την περιπτωση!
Βασικα το destinator που παιρνει το δικο μας ειναι κορυφη και ειναι και δωρεαν!
Δωρεάν δεν είναι,σπ@***νο ναι
cicilianos
12 Ιαν. 2008, 17:19
Ενοω οτι δεν εχει συνδρομη!Οχι οτι δεν το αγοραζεις καν!χαχαχα.
Βεβαια εδω στην Ελλαδα ολα γινονται...
trynksssj2
12 Ιαν. 2008, 17:32
Παιδιά, πέρασα το Windows Live Messenger fix και μου δουλεύει μια χαρά πλέον ;) Όμως, ενώ είχα επιλέξει να μην περάσει τα contacts του WLM στις επαφές μου, αυτό τα πέρασε. Και τώρα στις επαφές μου έχω και όλα τα WLM contacts... Άμα τα σβήσω δεν πιστεύω να σβήσουν και από το WLM, ε; Επίσης, πως επιλέγω πολλές επαφές ταυτόχρονα;; Δοκίμασα να σείρω τη γραφίδα ως συνήθως, αλλά δεν δουλεύει αυτό. Ούτε βρίσκω κάποια επιλογή. Ελπίζω να γίνεται κάπως, διότι βαριέμαι να τις σβήνω όλες μία-μία...
nstamoul
12 Ιαν. 2008, 17:44
Εμένα και με το κολπάκι του live messenger και μετά από hard reset μάλιστα για πάλι δεν συνδέεται.Δηλαδή κολλάει στο βήμα 2,όπου βάζεις username και pass και βγαίνει στο κέντρο της οθόνης ο κέρσορας που γυρνάει.Η αλήθεια είναι ότι ούτε με gprs μπαίνει.
Τι μπορεί να φταίει;
pulsar
12 Ιαν. 2008, 18:01
Τι να σου πω....μακαρι και να ηξερα τι γινεται αν κλειδωσει καποιον παραπανω η παρακατω!
Δεν εχω ιδεα!Παρόλα αυτα αν καποιος ξερει κατι ας μας ανοιξει τα ματια!
Αυτο που εχεις φενεται κορυφη αλλα ειναι λιγακι τσιμπημενο!ο δεκτης να ειναι sirf iii, αποκλειεται να δεις πανω απο 11-12 δορυφορους οποτε ενας δεκτης εως 12 δορυφορους ειναι καλος εγω πηρα απο USA ενα δεκτη 53 δολ σε 5 ημερες τον ειχα στα χερια μου.:rolleyes:;)ο δεκτης ειναι ο navide GB 735
me00016
12 Ιαν. 2008, 18:21
Θα συμφωνήσω απόλυτα με την εξής παρατήρηση. Ακόμα και να μην έχουμε εξωτερική κεραία και θέλουμε απλά να το δοκιμάσουμε, μπορούμε να τρέξουμε το demo του destinator (είναι μέσα στις επιλογές) όπου θα εκτελέσει μία τυχαία πλοήγηση και το bug αν είναι θα εμφανιστεί.
me00016 επειδή το ανέφερες και παραπάνω το πόσο κουραστικό είναι να εκτελείς κάθε φορά τον media player, διάβασε το script που δίνω που τα κάνει όλα μόνο του. Ούτε media player χρειάζετε μετά να ενεγοποιείσεις ούτε bluetooth. Όλα θα γίνου μέσω του script file. Και το ακόμα καλύτερο κάνε αντιστοίχηση του script στο δεξί πληκτρο πάνω απο το κουμπί της φωτογραφικής (παραδοσιακά ανήκει στον internet explorer) και με το που το πατάς θα είναι όλα έτοιμα. Δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα φαντάζομαι...
Ευχαριστώ andapo το έχω υπόψη μου το thread σου σχετικά με τη λύση του script, είναι ακόμα ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για κανονική πλοήγηση με το ks20. Σκέφτομαι να έψαχνα καμιά άλλη έκδοση destinator, προς το παρόν δοκιμάζω το 7 original από ένα φίλο μου αλλα ουδέν. Φοβάμαι ότι έχει να κάνει με τους τύπους αρχείων ήχου του προγράμματος και τους drivers του ks20.
Για gps receivers τσεκάρετε αυτόν που προανέφερα. Το τσιπάκι του είναι γρηγορότερο, πιο ευαίσθητο και καταναλώνει αρκετά λιγότερη ενέργεια από λύσεις τύπου sirf III. Φοβερή κεραία!!!
Strategos
12 Ιαν. 2008, 18:59
ρε παιδια παω με τον opera mobile να μπω στο www.cool4u.gr της otenet κανω login και παω να στειλω web2sms μολις το γραφω και παταω αποστολη με βγαζει ξανα να loggαρω στην σελιδα αντι να το στειλει και ξανα απο την αρχη οτι και να δοκιμασα δεν βρικα ακρη.
me00016
12 Ιαν. 2008, 20:22
ρε παιδια παω με τον opera mobile να μπω στο www.cool4u.gr της otenet κανω login και παω να στειλω web2sms μολις το γραφω και παταω αποστολη με βγαζει ξανα να loggαρω στην σελιδα αντι να το στειλει και ξανα απο την αρχη οτι και να δοκιμασα δεν βρικα ακρη.
Με ΙΕ προσπάθησες να μπεις; Εισάγεις στοιχεία με το default πληκτρολόγιο;
Selespeed
12 Ιαν. 2008, 20:58
Έχω παραγγείλει αυτό http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=150690 μέσω ebay, αλλά ακόμα δεν έχει φτάσει (31/12 έφυγε από ΗΠΑ, αφού πέρασε από Τζαμάικα, στις 2/1 ήταν στο ελληνικό τελωνείο και το επόμενο πρωί είχε βγεί, ενώ για να κάνει άλλα 40 Km θα συμπληρώσει -μεθαύριο Δευτέρα- 10 μέρες!!!!! :mad::cry: ).
Όταν το δοκιμάσω θα σας πω... (και όοοοταν το παραλάβω)
g_angelo01
12 Ιαν. 2008, 21:11
παιδες υπαρχει στην αγορα καμια θηκουλα να το προστατεψουμε?το βλεπω πολυ ευαισθητο&φοβαμαι οτι αν & πεσαει κατω θα γινει μπιλιες...
θα ταιριαζουν οι silicon case θηκες απο prada??
puzzle21
12 Ιαν. 2008, 21:14
Παιδιά, πέρασα το Windows Live Messenger fix και μου δουλεύει μια χαρά πλέον ;) Όμως, ενώ είχα επιλέξει να μην περάσει τα contacts του WLM στις επαφές μου, αυτό τα πέρασε. Και τώρα στις επαφές μου έχω και όλα τα WLM contacts... Άμα τα σβήσω δεν πιστεύω να σβήσουν και από το WLM, ε; Επίσης, πως επιλέγω πολλές επαφές ταυτόχρονα;; Δοκίμασα να σείρω τη γραφίδα ως συνήθως, αλλά δεν δουλεύει αυτό. Ούτε βρίσκω κάποια επιλογή. Ελπίζω να γίνεται κάπως, διότι βαριέμαι να τις σβήνω όλες μία-μία...
Αμα τις σβησεις απο τις επαφες σου θα σβηστουν και απο τις επαφες του messanger στο κινητο..αναγκαστικα πρεπει να τις εχεις εxεις..
Georgema
12 Ιαν. 2008, 22:53
παιδες υπαρχει στην αγορα καμια θηκουλα να το προστατεψουμε?το βλεπω πολυ ευαισθητο&φοβαμαι οτι αν & πεσαει κατω θα γινει μπιλιες...
Αυτή που έχει μέσα δε σου κάνει? Βρήκα ebay μεριά
kflabouris
13 Ιαν. 2008, 00:34
egw exw paragleilei auth kai perimenw na erthei
http://cgi.ebay.com/J237-Crystal-Cover-Protect-Case-for-LG-KS20-WM6-phone_W0QQitemZ260201456897QQihZ016QQcategoryZ35194QQssPageN ameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
oso gia gps receiver apo ebay
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170155790629&ssPageName=MERC_VIC_RSCKC_Pr12_PcY_BIN_Stores_IT&refitem=180204766853&itemcount=12&refwidgetloc=closed_view_item&usedrule1=StoreCatToStoreCat&refwidgettype=cross_promot_widget
http://cgi.ebay.com/QStarz-Q818-51-Channel-Wireless-Bluetooth-GPS-Receiver_W0QQitemZ180204766853QQihZ008QQcategoryZ4668QQssPag eNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
g_angelo01
13 Ιαν. 2008, 00:36
*δεν με βολευει αυτη που εχει μεσα...θα προτιμουσα μια κλειστου τυπου γιατι&παλι αν πεσει κατω δεν προστατευεται σωστα...
**εχω συνδεθει μεσω activesync & τροποποιω τα fileς τ κινητου απο το pc.παρατηρησα οτι καποιες φορες δεν με αφηνε να κανω αποκοπη αρχειων(ενω απο το κινητο γινοταν κανονικα),ενω δεν μπορουσα να δω τις εικονες μ που ηταν σε μορφη jpg στο κινητο απο το pc...
γιατι??
dimokritos
13 Ιαν. 2008, 00:37
Αυτή που έχει μέσα δε σου κάνει? Βρήκα ebay μεριά
η θήκη της συσκευασίας του εμένα προσωπικά δε μ'αρέσει. αλλά τι να κάνω... την χρησιμοποιώ μην τραυματιστεί :p
αν πχ δεν άνοιγε και έμενε εκεί και το κινητό έμπαινε "χωνευτά" μέσα από πάνω θα ήταν ότι καλύτερο. και ebay που έψαξα δε βρήκα κάτι σαν αυτό που ζητάω. άν έχεις κανένα link... καλοδεχούμενο. :)
edit: τι έγινε ρε παιδιά? μέχρι να ποστάρω απαντήσατε κιόλας??? :p
Strategos
13 Ιαν. 2008, 00:43
αν και δεν ταιριαζει στο θεμα απο τους 4 ποιος gps receiver λεει ποιο πολυ? αυτο με το solar ακουγεται καλο:
1)http://e-acorn.com/view_product.php?productid=10708&idcat=14&idsubcat=259&idsubsubcat=-1&key=483caa547c43ecf0f6e67565944ddafb&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f
2)http://e-acorn.com/view_product.php?productid=10707&idcat=14&idsubcat=259&idsubsubcat=-1&key=3be6ffd338a7d22e7957e5d85383641b&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f
3)http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=3750
4)http://e-acorn.com/view_product.php?productid=9050&idcat=14&idsubcat=259&idsubsubcat=-1&key=a482d270880a90838aa6aa968b4ef730&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f
η 4 που δουλεβει και με solar ωστε να μην μενεις δεν λεει ε? δλδ ποιο μοντελο απο τα τεσσερα ειναι καλυτερο ακομα δεν μου ειπατε.
kostast1
13 Ιαν. 2008, 02:11
Φιλε εχω αυτο >>>>>
http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1557
ναι ειναι ακριβο βεβαια αλλα ......................
visitor
13 Ιαν. 2008, 03:35
Έχω παραγγείλει αυτό http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=150690 μέσω ebay, αλλά ακόμα δεν έχει φτάσει (31/12 έφυγε από ΗΠΑ, αφού πέρασε από Τζαμάικα, στις 2/1 ήταν στο ελληνικό τελωνείο και το επόμενο πρωί είχε βγεί, ενώ για να κάνει άλλα 40 Km θα συμπληρώσει -μεθαύριο Δευτέρα- 10 μέρες!!!!! :mad::cry: ).
Όταν το δοκιμάσω θα σας πω... (και όοοοταν το παραλάβω)
Απλά φίλε κορυφαίο! Το έχω λίγο καιρό και είναι καταπληκτικό παρά το μικρό του μέγεθος.
Θα μπορούσες να βρεις στην μισή τιμή από ότι το αγόρασες, αλλά οκ.
Τώρα δυο λόγια για τους GPS δέκτες.
Για τα Chipset της SiRF Star IIΙ GPS η το MediaTek (ΜΤΚ) που φορούν οι δέκτες, δεν έχει πολύ έχει σημασία διότι και οι δύο εταιρίες είναι εξίσου καλές.
Οι ευαισθησία των δεκτών είναι πλέον standard στα -159dBm και όπως επίσης οι χρόνοι επαναπροσδιορισμού θέσης, cold, warm, και hot start.
Οι χρόνοι λειτουργίας με τις ενσωματωμένες μπαταρίες καλύπτουν άνετα πολύ μεγάλες διαδρομές (8-20 ώρες) σε όλα τα μοντέλα πλέον.
Αν ο δέκτης έχει δυνατότητα για 10, 20, 30 κανάλια για δορυφόρους, περιττό είναι διότι δεν θα δείτε πάνω από 8 (αν τους δείτε και αυτούς) κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, αλλά και της νύχτας.
Το bluetooth να είναι class 2. Ξανά τα περισσότερα έτσι είναι, οπότε.....
Άντε και αυτό που θα σας χρειαστεί ΚΥΡΙΩΣ είναι εξωτερική τροφοδοσία για το KS20 διότι με media player, bluetooth, οθόνη συνεχώς bright, και destinator να λέει τα δικά του, δεν ξεπερνά τις 3-4 ώρες λειτουργίας πριν γίνει :frog:.
Αυτά.
Strategos
13 Ιαν. 2008, 11:10
http://www.pocketgpsworld.com/qstarz-btq818-gps-review.php
αυτος ο qstarz 818 φαινετε και ωραιος και μικρος λεω να χτυπισω τελικα αυτον.
cicilianos
13 Ιαν. 2008, 12:57
Ας παρουμε λοιπον οποιο να ναι συμφωνα με τα λεφτα μιας και ολα καταφερνουν να πιασουν 8 δορυφορους και μιας που ειναι πλεον ολα οκ!
Παιδια εμενα το destinator 7 στο demo μου κολλά!Παει μια χαρα η εικονα αλλα η οδηγιες καποιες φορες σταματάνε και πρεπει να πατήσω την εικονα για να τις πει.Τι να κανω λετε?
me00016
13 Ιαν. 2008, 14:06
Α ρε ciciliane, αυτό είναι γνωστό πρόβλημα και θα το διαβάσεις λίγα μηνύματα παραπάνω.
Τώρα, για τη γραμμή εργαλείων της lg, ΠΡΕΠΕΙ να βρεθεί τρόπος να προσθέτουμε νέα shortcuts! Μετά ούτε iphone-shell, ούτε spb-shell θα μας γεμίζουν τη μνήμη και θα μας αδειάζουν τη μπαταρία. Οι xda-developers έκαναν εξαγωγή του κώδικα για να το προσθέσουν στα HTC, ίσως από εκεί να δούμε φως. Ή από την ίδια την lg με κάποιο firmware update. ΕΕΕΕΕΕ! Ακούτε κορεάααατες;;;;;;
cicilianos
13 Ιαν. 2008, 14:23
Το χα δει.Το ηξερα οτι δε παιζει.
Ποτε λες να δουμε καμια αναβαθμιση?
Επισης κατι αλλο που θα ηθελα να σε ρωτησω........(μη γελασεις παλι).Χτες ημουν σε μερος με wi fi ανοιξα λοιπον το msn και μπηκα μολισ το αφησα εκει πανω λιγακι το τηλεφωνο η οθονη εσβησε.Με το σβησιμο ομως μου βγαινει απο το wi fi.Πως να το αντιμετωπισω αυτο?
Y.Γ παιδια το skype για το τηλεφωνο μας το εχετε δοκιμασει?Παω να βαλω αυτο για τα wm5 και δε μου παιζει.Εχει βγει για τα 6?Εσεις τι χρησημοποιειτε?
βρήκα αυτό το review
http://www.theunwired.net/?item=videoview-vodafone-lg-ks20-features-ii
In this video view I want to follow the previous video view, showing you some more high- and lowlights of the Vodafone LG KS20.
First of all the Google Maps implementation which LG has implemented to work perfectly with Vodafone Germany's cellular network. Even if the LG KS20 doesn't features a GPS receiver you can use the inbuilt Google Maps application to localize yourself through the Vodafone 2G and 3G network. That's pretty handy (even if I'm sure it's not working in international roaming on other Vodafone networks) as well as the vanilla KS20 will definitely not support this feature.
αυτό γίνεται και εδώ , υπάρχει χρέωση ?
scandal_dj
13 Ιαν. 2008, 16:12
Επισης κατι αλλο που θα ηθελα να σε ρωτησω........(μη γελασεις παλι).Χτες ημουν σε μερος με wi fi ανοιξα λοιπον το msn και μπηκα μολισ το αφησα εκει πανω λιγακι το τηλεφωνο η οθονη εσβησε.Με το σβησιμο ομως μου βγαινει απο το wi fi.Πως να το αντιμετωπισω αυτο?
αν βγαλεις ακρη πες και σε μενα.:)
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=1677643&postcount=367
Παιδιά έχω το HTC Touch και σκέφτομαι να το πουλήσω για να πάρω το LG τι μου προτείνετε? Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...:)
ncrawler
13 Ιαν. 2008, 17:02
Οταν συνδεομαι μεσω Wi-Fi και μετα πηγαινω στην ασυρματη διαχειρηση, παρατηρω οτι στο τηλεφωνο εχει μπει η ενδειξη Vodafone Web.
Αυτο σημαινει οτι χρεωνομαι Wap?
Γιατι ειδα κατι περιεργα στο λογαριασμο μου απο Wap και πολυ φοβαμαι οτι κατι παιζει που δεν το ξερω.
Εγω νομιζα οτι οταν χρησιμοποιεις Wi-Fi δεν εμπλεκεται καθολου η καρτα Sim
kostast1
13 Ιαν. 2008, 17:21
Να πω και εγω τα δικα μου........οταν θες να γραψεις και βγαινει
το εικονικο πληκτρολογειο ειναι πολυ μικρα τα γραμματα
και εαν εισαι και λιγο στραβος σαν εμενα.......δεν..........
Υπαρχει ρε παιδια καποιο αλλο που να ειναι πιο μεγαλα τα γραμματα???
Ευχαριστω για την οποια βοηθεια.
scandal_dj
13 Ιαν. 2008, 17:45
Οταν συνδεομαι μεσω Wi-Fi και μετα πηγαινω στην ασυρματη διαχειρηση, παρατηρω οτι στο τηλεφωνο εχει μπει η ενδειξη Vodafone Web.
Γιατι ειδα κατι περιεργα στο λογαριασμο μου απο Wap και πολυ φοβαμαι οτι κατι παιζει που δεν το ξερω.
οταν χρησιμοποιεις το wifi και χαθει για λιγο το κινητο αυτοματα μπαινει στο wap για να συνεχησεις το οτιδηποτε κανεις.
τροποι για να μην γινεται αυτο υπαρχουν σε προηγουμενα post.
dimokritos
13 Ιαν. 2008, 19:03
χρεώνεσαι και μάλιστα πολύ. έχεις χρεώσεις GPRS. για να το αποφύγεις αυτό, άλλαξε τις ρυθμίσεις της vodafone ή διμιούργησε 2 νέα "κενά" πρόφιλ.
ncrawler
13 Ιαν. 2008, 20:52
dimokrite
θα σου ηταν ευκολο να μου πεις πως γινεται αυτο?
andapo
13 Ιαν. 2008, 21:00
Να πω και εγω τα δικα μου........οταν θες να γραψεις και βγαινει
το εικονικο πληκτρολογειο ειναι πολυ μικρα τα γραμματα
και εαν εισαι και λιγο στραβος σαν εμενα.......δεν..........
Υπαρχει ρε παιδια καποιο αλλο που να ειναι πιο μεγαλα τα γραμματα???
Ευχαριστω για την οποια βοηθεια.
Βάλε το PCM keyboard η το spb full screen keyboard. Οι περισσότεροι λένε ότι το πρώτο είναι καλύτερο. Διάβασε προηγούμε post που πολλοί αναφέρουν την γνώμη τους και θα βρεις και τα αντίστοιαχ link.
dimokritos
13 Ιαν. 2008, 21:08
dimokrite
θα σου ηταν ευκολο να μου πεις πως γινεται αυτο?
Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> καρτέλα Συνδεσεις -> καρτέλα Για Προχωριμένους -> Επιλογή Δικτύων
εκέι δημιούργησε στο κάθε μενού από ένα προφίλ με ότι όνομα θές και μην αλλάζεις καθόλου τις ρυθμίσεις στα νέα προφίλ. κάθε φορά που θα πηγαίνει να μπεί με gprs, θα σου πετάει μήνυμα ότι οι ρυθμίσεις σου δεν είναι σωστές για τη σύνδεση.
αν θές να επιστρέψεις στα default, επέλεξε το σωστό προφίλ.
cicilianos
14 Ιαν. 2008, 00:14
Η αλλαξε το υπαρχων προφιλ!Κανε το να τελειωνει σε ενα αριθμο και μη το πηραζεις αλλο.
Π.χ www.vodafone.web(17)
Αλλιως βαλε το NODATA.Υπαρχει ποιο πανω.
mobolphonis
14 Ιαν. 2008, 04:45
exw na kata8esw ta eksis provlimata pou mou exoun emfanistei kai zitw ti voitheia sas:
1)otan sundeomai me usb kai to exw ru8mismeno ws mass storage meta apo kapoia stigmi xanetai apo to pc(nomizw exei na kanei me tin apenergopoiisi tis o8onis)...ti mporw na kanw?
2)kapoies fores stin eiserxomeni klisi den akougetai ixos?mou exei sumvei 2-3fores...einai anisixitiko?
3)to word mobile mou den mporei na dimiourgisei apo mono tou ena arxeio se anti8esi me to excel mobile.....einai fusiologiko auto?
4)pws allazei o ixos twn eiserxomenwn minimatwn..i den allazei:(?
5)i allagi tou ixou tou ksupnitiriou ginetai mono me program?
pws ginetai pollapli epilogi stoixeiwn????????
telos uparxoun pou8ena applications gia to kinito pou na min einai trial an nai as m pei kapoios pou mporw na tis vrw:wacko:
gia se olous,kseri kapios na mou pi pos kanoume hard reset se ks 20 vodafone live,ta exi psilopeksi,ke tora meni kolimeno stin arxiki ikona (vodafone) ke den kani tipota...
chrisimone
14 Ιαν. 2008, 11:56
μετα απο 10 μερες χρησης ... θα επισυμανω καποια πραγματα
- Τριζει ... ειδικα οταν παταω το κουμπι τερματισμου κλισης .. τριζει απο πισω στην μπαταρια .. εδω ενα μικρο φαουλ στην lg αλλα δεν θα ελεγα οτι με ενοχλει μιας και δικαιολογειται απο την τιμη του.
- Η θηκη του αρχιζει και μου χαραζει την πισω πλευρα ειδικα πανω και κατω απο την καμερα μαλλον πιεζεται σε αυτα τα σημεια οπως το βαζω καμια φορα στην τζεπη ...
- Με λιγη χρηση wifi ζεσταινεται ....
Γενικα θελω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος και μαλιστα βγηκε πολυ καλυτερο απ οτι υπολογισα ...
Φανταζομαι οσοι χθες ειδατε τον αγωνα , να παρακολουθησατε το σποτακι της vodafone ... που το προωθει
Α! και ενα τελευταιο .. στα Htc πχ με ενα συνδιασμο πληκτρων και πατωντας το ρεστετ κανει η συσκευη hard reset σε δικο μας τι γινετε?
nstamoul
14 Ιαν. 2008, 12:10
Hard reset=Ολική επαναφορά στο ελληνικό manual.
Γινεται με κρατιμένα τα κάτω βελάκι (φωνής) + απάντηση ενεργοποίηση του τηλεφώνου.
puzzle21
14 Ιαν. 2008, 12:53
καλο ειναι που και που να ανοιγουμε το βιβλιαρακι η να διαβαζουμε ενα post απο την αρχη για κατι που μας ενδιαφερει..
Hard reset=κατω βελακι φωνης,πληκτρο απαντησης τηλ, και το κουμπι που κανουμε restart..
puzzle21
14 Ιαν. 2008, 13:00
μετα απο 10 μερες χρησεις ... θα επισυμανω καποια πραγματα
- Τριζει ... ειδικα οταν παταω το κουμπι τερματισμου κλισης .. τριζει απο πισω στην μπαταρια .. εδω ενα μικρο φαουλ στην lg αλλα δεν θα ελεγα οτι με ενοχλει μιας και δικαιολογειται απο την τιμη του.
- Η θηκη του αρχιζει και μου χαραζει την πισω πλευρα ειδικα πανω και κατω απο την καμερα μαλλον πιεζεται σε αυτα τα σημεια οπως το βαζω καμια φορα στην τζεπη ...
- Με λιγη χρηση wifi ζεσταινεται ....
Γενικα θελω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος και μαλιστα βγηκε πολυ καλυτερο απ οτι υπολογισα ...
Φανταζομαι οσοι χθες ειδατε τον αγωνα , να παρακολουθησατε το σποτακι της vodafone ... που το προωθει
Α! και ενα τελευταιο .. στα Htc πχ με ενα συνδιασμο πληκτρων και πατωντας το ρεστετ κανει η συσκευη hard reset σε δικο μας τι γινετε?
Τρίζει? Εγω το εχω ενα μηνα..ιχνος τριγμου..
Τωρα για το χαραγμα..ναι μεν τις δημιουργει η θηκη αλλα δε πολυφαινονται ουτως η αλλως..
Μπορει να ειναι χαμηλη η τιμη του αλλα να εισαι σιγουρος οτι ειναι ανωτερο πολλων της αξιας των 500-600 ευρω..
Ειχα htc με διπλασια αξια, htc p3300 και το εδιωξα σε 2 μηνες..σερνε καραβια στο γυαλλο ηταν..αυτο δεν το αλλαζω με τιποτα..
Αλλα για να ειμαι ειλικρινης το ατελειωτο διαβασμα που εριξα με το htc με εκανε να κινουμε με το lg πλεον ανετα και περι προγραμματων κτλ..
Θα το επισυμανω αλλη μια φορα..Τα wm θελουν διαβασμα και θα δειτε οτι κανουν θαυματα..Και καλα forum για διαβασμα ειναι της htc που υπαρχει λαος..
geia sas...Tha ithela kapoios na me diafwtisei sto pws akrivws ginetai i sindesi sto internet mesw wi-fi..exw prospathisei polles fores na to sindesw alla sinexeia ston explorer leei pws i sindesi einai adinati...An mporei kapoios tha ithela na mou eksigisei tis rithmiseis pou prepei na ginoun gia na leitourgisei.....
euxaristw....
puzzle21
14 Ιαν. 2008, 13:12
geia sas...Tha ithela kapoios na me diafwtisei sto pws akrivws ginetai i sindesi sto internet mesw wi-fi..exw prospathisei polles fores na to sindesw alla sinexeia ston explorer leei pws i sindesi einai adinati...An mporei kapoios tha ithela na mou eksigisei tis rithmiseis pou prepei na ginoun gia na leitourgisei.....
euxaristw....
Αν δεις λιγα post νωριτερα εχει συζητηθει..
Αν προσπαθεις να συνδεθεις με καποιο wifi συνηθως μπαινει οταν το εχεις στην επιλογη work..Δηλαδη βρισκεις ενα δικτυο και πατας επιλογες..Εκει βγαζει συνδεση με ιντερνετ και αν πατησεις επιλογη βγαζει το work..πατα συνδεση με work και δοκιμασε..
Αν τωρα προκειται για royter speedtouch..σε εκεινη τη περιπτωση πρεπει στις επιλογες wifi ρυθμισεις..να πας προσαρμογες..και εκει που λεει samsung wifi adapter να δωσεις μονος σου ip,dns κτλ..
nstamoul
14 Ιαν. 2008, 13:41
Επειδή είχα προβλημα με το pcm keyboard (ασυμβατότητα με το contacts ειναι απ' ότι διάβασα) όποιος το έχει ας μπει λιγο στη registry στο current_user\Software\PocketCM.
Κανονικά εκεί πρέπει να έχει ένα φάκελο keyboard ή κάπως έτσι.Ένα screenshot αυτού του φακέλου θα ήταν διαφωτιστικό :)
puzzle21
14 Ιαν. 2008, 14:09
Επειδή είχα προβλημα με το pcm keyboard (ασυμβατότητα με το contacts ειναι απ' ότι διάβασα) όποιος το έχει ας μπει λιγο στη registry στο current_user\Software\PocketCM.
Κανονικά εκεί πρέπει να έχει ένα φάκελο keyboard ή κάπως έτσι.Ένα screenshot αυτού του φακέλου θα ήταν διαφωτιστικό :)
Ασυμβατοτητα pcm keyboard με photocontacts εννοεις?
Αν ναι εγω τα εχω καμποσο καιρο τωρα και δεν μου παρουσιαζει κανενα προβλημα..
puzzle21
14 Ιαν. 2008, 14:14
Ασυμβατοτητα pcm keyboard με photocontacts εννοεις?
Αν ναι εγω τα εχω καμποσο καιρο τωρα και δεν μου παρουσιαζει κανενα προβλημα..
nstamoul
14 Ιαν. 2008, 14:35
Όχι με το photocontacts,με το PocketCM contacts.Απ' ότι βλέπω στο forum τους το αντιμετωπίζουν αρκετοί αυτό το πρόβλημα.
puzzle21
14 Ιαν. 2008, 14:42
Όχι με το photocontacts,με το PocketCM contacts.Απ' ότι βλέπω στο forum τους το αντιμετωπίζουν αρκετοί αυτό το πρόβλημα.
Δεν βρισκω λογο να εχεις το pocketcm keyboard..
Οπως προανεφερα(εκτος κι αν δεν σε βολευει) πατα το κουμπι που σηκωνουμε το τηλ..με τα νουμερα(εκει που παταμε για να γραψουμε μια επαφη) αν τα πατησεις θα δεις οτι εκτος απο τα νουμερα βγαζει και γραμματα...ετσι αν ας πουμε ψαχνεις το ονομα νικος..πατα 6,4,5 και θα δεις οτι σου εμφανιζει τις επαφες απο νικ..
ψαχτο λογο γιατι δε μπορω να στο εξηγησω καλυτερα..ειναι παρομοιο με το pocketcm ας πουμε..
nstamoul
14 Ιαν. 2008, 14:49
Το ξέρω αυτό,το είχα ανακαλύψει και πριν ειπωθεί εδώ (shame on me που δεν το ανέφερα).
Παρόλα αυτά μου έχει κολλήσει να το κάνω και το άλλο να δουλεύει!
potfot
14 Ιαν. 2008, 16:45
Σχετικά με το πρόβλημα που κάποιες φορές δεν μας ακούν, ενώ το σήμα είναι full, έχουμε καμία λύση, πήγε κανένας τη συσκευή στο service της LG;
dimokritos
14 Ιαν. 2008, 18:46
είχε αναφερθεί ότι απενεργοποιούμε το 3g και εξαφανιζόταν το πρόβλημα. εγώ απο την πρώτη στιγμή το απενεργοποίησα για να μην τρώει την μπαταρία. δεν ξέρω αν οφείλεται σ'αυτο, αλλά δεν έτυχε να μην με ακούνε ποτέ.
puzzle21
14 Ιαν. 2008, 19:41
Σχετικά με το πρόβλημα που κάποιες φορές δεν μας ακούν, ενώ το σήμα είναι full, έχουμε καμία λύση, πήγε κανένας τη συσκευή στο service της LG;
βαλε το να ειναι μονο σε gsm οπως ανεφερε και ο φιλος..
αν και εμενα μοθ το ξαναεκανε πολυ λιγες φορες απο τοτε που περασα το spb mobile shell δεν το εκανε ποτε ξανα..
sx1vg18
15 Ιαν. 2008, 02:47
H syskeyh kykloforei mono apo th vodafone auth th stigmh ? exei "peiraxtei" apo mesa ap th vodafone ? kai ti timh exei akrivws ?eida kapou sta 400 kai mou fanhkan liga...
genika osoi to phrate eiste euxaristhmenoi ?
g_angelo01
15 Ιαν. 2008, 03:07
H syskeyh kykloforei mono apo th vodafone auth th stigmh ? exei "peiraxtei" apo mesa ap th vodafone ? kai ti timh exei akrivws ?eida kapou sta 400 kai mou fanhkan liga...
genika osoi to phrate eiste euxaristhmenoi ?
ναι μονο απο τη voda κυκλοφορει. τιμη στα 400, που οντως ειναι λιγα για αυτα που προσφαιρει. οι αλλες προτασεις που προσφαιρουν τα ιδια χαρακτηριστικα εχουν απο 150-120 ευρω πιο πανω(βλεπε htc)...:cool:
sx1vg18
15 Ιαν. 2008, 03:18
Den vlepw apla HTC,exw kai HTC,kai malista to akrivotero HTC ! :p
Diladi ta 400 pou edwsa parapanw einai gia to gps ?akrivo mou vgike...
Ti noumera RAM,ROM exei to en logw montelo ?
dimokritos
15 Ιαν. 2008, 03:26
φίλε μου δεν θέλει και πολύ ψάξιμο. στην πρώτη σελίδα αν πας θα βρείς ότι χρειάζεσαι.
sx1vg18
15 Ιαν. 2008, 04:31
To xa ksexasei... :p entaksei mou lithikan polles apories,ektos apo mia...
Exei kai rds ?
dimokritos
15 Ιαν. 2008, 05:01
Exei kai rds ?
λέει ότι έχει, βέβαια εγώ ακόμα δεν το έχω δει..
puzzle21
15 Ιαν. 2008, 08:53
Den vlepw apla HTC,exw kai HTC,kai malista to akrivotero HTC ! :p
Diladi ta 400 pou edwsa parapanw einai gia to gps ?akrivo mou vgike...
Μαλλον απ οτι καταλαβες τα 400 ευρω ηταν για το gps..Δεν νομιζω οτι εχει τιποτα παραπανω απο το lgaki..Εχω περασει και εγω απο htc και το εδιωξα πριν το καταλαβω..
Ελεος 700 ευρω=1 μισθος για ενα τηλ που απλα εχει wifi και gps ενσωματωμενο..
Με 400 ναι δε το σκεφτηκα πολυ και το πηρα..(175 με επιδοτηση)
Best value for money σιγουρααα...!!!
athanaso77
15 Ιαν. 2008, 09:01
Ta idia me to diko sou file mou.
me00016
15 Ιαν. 2008, 09:07
Exei kai rds ?
Έχει, έχει...
Σε γενικές γραμμές καλή η συμβίωση μαζί του, το μόνο bug που με ενοχλεί έχει να κάνει με το destinator.
Για γρήγορο και λειτουργικό QWERTY πληκτρολόγιο τί έχετε βρει; Το μόνο λειτουργικό πληκτρολόγιο για να γράφω χωρίς τη γραφίδα είναι το blimkeys, δοκίμασα και το spb full keyboard αλλά ΣΕΡΝΕΤΑΙ!!! Το pocketcm ωραίο φαίνεται, αλλά τίποτα παραπάνω από αυτό. Πιο εύκολα γράφω με τόνους+γράμματα+αριθμούς στο default. Και πρέπει πάλι να χρησιμοποιώ γραφίδα.
puzzle21
15 Ιαν. 2008, 09:33
Έχει, έχει...
Σε γενικές γραμμές καλή η συμβίωση μαζί του, το μόνο bug που με ενοχλεί έχει να κάνει με το destinator.
Για γρήγορο και λειτουργικό QWERTY πληκτρολόγιο τί έχετε βρει; Το μόνο λειτουργικό πληκτρολόγιο για να γράφω χωρίς τη γραφίδα είναι το blimkeys, δοκίμασα και το spb full keyboard αλλά ΣΕΡΝΕΤΑΙ!!! Το pocketcm ωραίο φαίνεται, αλλά τίποτα παραπάνω από αυτό. Πιο εύκολα γράφω με τόνους+γράμματα+αριθμούς στο default. Και πρέπει πάλι να χρησιμοποιώ γραφίδα.
Με το pcm keyboard γραφω ανετοτατα χωρις τη χρηση της γραφιδας..
Προσφατα το περασα και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος..
dimokritos
15 Ιαν. 2008, 12:24
Με το pcm keyboard γραφω ανετοτατα χωρις τη χρηση της γραφιδας..
Προσφατα το περασα και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος..
και εγώ με το pcm πλέον γράφω μήνυμα χωρίς τη γραφίδα.
στο τέλος θα το κάνουμε το κινητό σαν το viewty που χρησιμοποιήται αποκλειστικά με το χέρι και η -πανέμορφη!- γραφίδα που έχει μαζί είναι άχρηστη. :p
puzzle21
15 Ιαν. 2008, 12:37
και εγώ με το pcm πλέον γράφω μήνυμα χωρίς τη γραφίδα.
στο τέλος θα το κάνουμε το κινητό σαν το viewty που χρησιμοποιήται αποκλειστικά με το χέρι και η -πανέμορφη!- γραφίδα που έχει μαζί είναι άχρηστη. :p
Για να ειμαι ειλικρινης me spb pocket plus,spb mobile shell και pcm keyboard τη γραφιδα μονο στο ιντερνετ τη χρησιμοποιω πλεον..
Τι να πω απλα εχω παθει λατρεια με το τηλεφωνακι..
dimokritos
15 Ιαν. 2008, 12:43
Για να ειμαι ειλικρινης me spb pocket plus,spb mobile shell και pcm keyboard τη γραφιδα μονο στο ιντερνετ τη χρησιμοποιω πλεον..
ε μα δεν έμεινε και τπτ άλλο να κάνεις με το πενάκι εκτός του net..
το ΄χει αυτό. είναι αγαπησιάρικο το άτιμο..:lol:
(μήπως θα έπρεπε να προσθεθεί και σαν avatar το κινητάκι μας? ίσως η Αρχή του forum να μπορούσε να κάνει κάτι...)
puzzle21
15 Ιαν. 2008, 12:59
ε μα δεν έμεινε και τπτ άλλο να κάνεις με το πενάκι εκτός του net..
το ΄χει αυτό. είναι αγαπησιάρικο το άτιμο..:lol:
(μήπως θα έπρεπε να προσθεθεί και σαν avatar το κινητάκι μας? ίσως η Αρχή του forum να μπορούσε να κάνει κάτι...)
Αυτο το σκεφτομουν κι εγω..το κοιταζω καθημερινα αλλα avatar πουθενα..
Θελουμε να βγει σε avatar Παρακαλουμεεεε!!!!!
Strategos
15 Ιαν. 2008, 13:15
βασικα αν βαλεις τον opera mobile ουτε στο internet θες την γραφιδα.
g_angelo01
15 Ιαν. 2008, 13:52
μπορει να με βοηθησει καποιος πως μπορω να οργανωσω τις επαφες μ χωρις να μπλεκονται με τις επαφες του msn??
επισης μπορω να δημιουργησω διαφορα προφιλ??(ενταση ηχου κλησης,επιλογη ηχου,κτλ...)
puzzle21
15 Ιαν. 2008, 14:19
βασικα αν βαλεις τον opera mobile ουτε στο internet θες την γραφιδα.
Τον opera εχω αλλα και παλι τη ψιλοχρησιμοποιω..
Αλληθεια να σε ρωτησω κατι..στον opera..οταν ας πουμε θελω να πιασω ενα link..πχ rapishare για να το κανω copy paste σε ενα αλλο παραθυρο και να αρχιζει να κατεβαζει πως το κανω..γιατι με τη γραφιδα σερνοντας πανω του δε πιανεται...
μπορει να με βοηθησει καποιος πως μπορω να οργανωσω τις επαφες μ χωρις να μπλεκονται με τις επαφες του msn??
επισης μπορω να δημιουργησω διαφορα προφιλ??(ενταση ηχου κλησης,επιλογη ηχου,κτλ...)
δυστυχως νομιζω οτι τις επαφες του msn δε μπορεις να τις βγαλεις απο εκει η να τις οργανωσεις καπως..εκτος αν ξερει καποιος αλλος..
Για προφιλ μπορεις με το photocontacts pro..
g_angelo01
15 Ιαν. 2008, 15:10
σε ευχαριστω puzzle21 για την απαντηση σ. πριν λιγο παρατηρησα οτι ο μετρητης συνολικου χρονου που εχει στις επαφες,αναφερεται στο συνολικο χρονο εισερχομενων&εξερχομενων κλησεων...η μηπως κανω λαθος...
καθολου βολικο αυτο...
Ποιό touch έχεις?αυτό με 64ram?
Aν είναι αυτό,τότε μάλλον ναι, να το δώσεις.
Αλλά αν είναι το αναβαθμισμένο με 128ram, τότε η γνώμη μου είναι πώς από αυτά που είδα εδώ μέσα,για το kS20, καλύτερα να μείνεις με αυτό.
Παιδιά έχω το HTC Touch και σκέφτομαι να το πουλήσω για να πάρω το LG τι μου προτείνετε? Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...:)
Ποιό touch έχεις?αυτό με 64ram?
Aν είναι αυτό,τότε μάλλον ναι, να το δώσεις.
Αλλά αν είναι το αναβαθμισμένο με 128ram, τότε η γνώμη μου είναι πώς από αυτά που είδα εδώ μέσα,για το kS20, καλύτερα να μείνεις με αυτό.
tasosvel
15 Ιαν. 2008, 20:09
να κάνω κι εγώ μερικές ερωτήσεις. Από ποιότητα κατασκευής τί λέει ; Επειδή δείχνει πολύ ωραίο αλλά δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου και τέλος από ταχύτητα;
Strategos
15 Ιαν. 2008, 20:35
εγω θελω να ρωτησω γιατι αργει τοσο νε μεταφερει αρχεια απο τον υπολογιστη στην καρτα μνημης? ετσι ειναι οι micro sd? πηγα να μεταφερω 350mb(2cd) απο το windows media player και ηταν σε 5 λεπτα μονο στο 5%.
puzzle21
15 Ιαν. 2008, 21:35
να κάνω κι εγώ μερικές ερωτήσεις. Από ποιότητα κατασκευής τί λέει ; Επειδή δείχνει πολύ ωραίο αλλά δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου και τέλος από ταχύτητα;
Δεν εχει και την καλυτερη ποιοτητα υλικων κατασκευης αλλα σαν αισθηση και εμφανισει εναι κορυφαιο..
Παει σφαιρα...
εγω θελω να ρωτησω γιατι αργει τοσο νε μεταφερει αρχεια απο τον υπολογιστη στην καρτα μνημης? ετσι ειναι οι micro sd? πηγα να μεταφερω 350mb(2cd) απο το windows media player και ηταν σε 5 λεπτα μονο στο 5%.
Γιατι το περνας απο το media player και δεν το περνας κανονικα σαν αρχειο..copy paste..κατα κανονα παντως αργει ειδικα σε τοσο μεγαλα αρχεια..Αν περνας ταινια ελπιζω να την εχεις μετατρεψει σε συμβατο με ppc..γιατι αλλιως θα σερνεται..
tasosvel
15 Ιαν. 2008, 21:43
θα πάω κάποια απ αυτές τις μέρες να το δώ στην βονταφον .
sx1vg18
15 Ιαν. 2008, 22:03
piga na rwtisw sth vodafone kai klassika den exoun...(de mou kane kai entipwsh). mono sta katasthmata ths vodafone iparxei ?
tasosvel
15 Ιαν. 2008, 22:46
piga na rwtisw sth vodafone kai klassika den exoun...(de mou kane kai entipwsh). mono sta katasthmata ths vodafone iparxei ?
λογικά ναί. Και στο skroutz που το έψαξα μόνο σε ένα μαγαζί το είχε και αυτό vf live .
puzzle21
15 Ιαν. 2008, 23:01
Μπες στο site της vodafone και παρε τηλ οσα μαγαζια σε βολευουν..Σιγουρα θα το βρεις σε καποιο..
Strategos
15 Ιαν. 2008, 23:17
Δεν εχει και την καλυτερη ποιοτητα υλικων κατασκευης αλλα σαν αισθηση και εμφανισει εναι κορυφαιο..
Παει σφαιρα...
Γιατι το περνας απο το media player και δεν το περνας κανονικα σαν αρχειο..copy paste..κατα κανονα παντως αργει ειδικα σε τοσο μεγαλα αρχεια..Αν περνας ταινια ελπιζω να την εχεις μετατρεψει σε συμβατο με ppc..γιατι αλλιως θα σερνεται..
εχω βαλει το tcpmp και τα κανω xvid τα βιντεο. τωρα τα περναω με το mediaplayer ωστε να τα βλεπει απο το library.
ostvarivanje
16 Ιαν. 2008, 01:02
Μπορείτε να μου πείτε (αν υπάρχει τρόπος) να βάλω κάποιον άλλο ήχο στο ξυπνητήρι; Ό,τι ήχους έχω βάλει τους βλέπουν όλα τα άλλα "συμβάντα" εκτός από το ξυπνητήρι. Έχω πρόβλημα γιατί δεν τους ακούω και δεν μπορώ να ξυπνήσω με τους ήχους που έχει.
dimokritos
16 Ιαν. 2008, 01:27
Μπορείτε να μου πείτε (αν υπάρχει τρόπος) να βάλω κάποιον άλλο ήχο στο ξυπνητήρι; Ό,τι ήχους έχω βάλει τους βλέπουν όλα τα άλλα "συμβάντα" εκτός από το ξυπνητήρι. Έχω πρόβλημα γιατί δεν τους ακούω και δεν μπορώ να ξυπνήσω με τους ήχους που έχει.
δυστυχώς δε βρήκα τρόπο να βάλω δικό μου ήχο στο ξυπνητήρι των windows και έβαλα το Spb Time. δοκίμασέ το και θα βρείς την ησυχία σου ...ή μάλλον θα την χάνεις αποτελεσματικά :p
ostvarivanje
16 Ιαν. 2008, 02:18
Ok θα το δοκιμάσω όταν μπορέσω γιατί τώρα δε βρίσκομαι στον υπολογιστή μου.
Να τη χάνω την ησυχία μου όταν είναι ελεγχόμενο γιατί διαφορετικά θα χάσω τη... δουλειά μου!!! :lol:
Selespeed
16 Ιαν. 2008, 07:38
Όπως είχα αναφέρει και παλιότερα, δεν τα πάει καλά με τα με τα μεγάλα αρχεία. Ταινία 350ΜΒ περίπου, έχοντας μετατραπεί σε avi για κινητό, σε 20 λεπτά δεν είχε κάνει τίποτα. Έφτανε στο 20-30% και μηδένιζε συνεχώς.
Βέβαια φταίει και το USB1.1 που έχουν όλα τα WM6 που έχω δει (ακομα και το Toshiba G900 που μπορεί να δεχτεί απ' ευθείας usb stick) και κάνει τη μεταφορά αγοητευτική, αλλά έστω και με αργές ταχύτητες έπρεπε να γίνεται η δουλειά σου.
Ευτυχώς που δε χρειάζεται να μεταφέρω συχνά μεγάλα αρχεία ωστε να έχω συνεχώς βάλε-βγάλε την κάρτα (μόνο έτσι κάνεις δουλειά) ...:(
puzzle21
16 Ιαν. 2008, 07:43
Ευχαριστουμε για το Avatar..
athanaso77
16 Ιαν. 2008, 08:54
δυστυχώς δε βρήκα τρόπο να βάλω δικό μου ήχο στο ξυπνητήρι των windows και έβαλα το Spb Time. δοκίμασέ το και θα βρείς την ησυχία σου ...ή μάλλον θα την χάνεις αποτελεσματικά :p
Tha proteina to pTravelAlarm pou kata geniki omologia thewreitai ws to kalytero ksypnitiri gia tis syskeves aytes.
dimokritos
16 Ιαν. 2008, 09:06
:thanks: ευχαριστούμε πολύ παιδιά.. :D
:yahoo: το avatar τα σπάει... :clap:
dimokritos
16 Ιαν. 2008, 09:10
Tha proteina to pTravelAlarm pou kata geniki omologia thewreitai ws to kalytero ksypnitiri gia tis syskeves aytes.
θα το δοκιμάσω σίγουρα με την πρώτη ευκαιρία. απλά το spb time μου το πρότειναν και το έβαλα με κλειστά μάτια, και πράγματα έκανε ακριβώς αυτό που ήθελα, να λειτουργεί σωστά ως ξυπνητήρι. έχει κιάλες δυνατότητες βέβαια το πρόγραμμα αλλά ακόμα δεν μου έχουν φανεί χρήσιμες κάπου.
lost00
16 Ιαν. 2008, 10:26
μπορεί να αλλάξει και themes?
+βγάλτε μερικές photos με το ks20 και βάλτε τις εδώ να τις δούμε.
athanaso77
16 Ιαν. 2008, 10:38
μπορεί να αλλάξει και themes?
Fysika... opws ola ta ypoloipa WM PPCs.
Selespeed
16 Ιαν. 2008, 10:48
Ευχαριστουμε για το Avatar..
Έτσι μπράβο, γιατί αυτό το Nokia που είχες, στο λαιμό μου καθόταν...:p:p:p
υ.γ. Μην κοιτάς που εγώ έχω το Sony, είναι ο πρώτος μεγάλος έρωτας -και παντοτινος που λέει και η διαφήμηση- :whistle::whistle:
andapo
16 Ιαν. 2008, 11:49
Ρε παιδιά μια βοήθεια. Εχω βάλει το PCM Keyboard και οποτε προσπαθώ να την ενεργοποιήσω δεν εμφανίζει τίποτα. Μόνο μετά απο soft reset το ξαναβλέπω. Καμμιά ιδέα?
Strategos
16 Ιαν. 2008, 11:53
:thanks: ευχαριστούμε πολύ παιδιά.. :D
:yahoo: το avatar τα σπάει... :clap:
μαλλον περιμενανε να βγαλει την διαφημιση η vodafone για να παρουν χαμπαρι.:lol:
puzzle21
16 Ιαν. 2008, 12:44
Έτσι μπράβο, γιατί αυτό το Nokia που είχες, στο λαιμό μου καθόταν...:p:p:p
υ.γ. Μην κοιτάς που εγώ έχω το Sony, είναι ο πρώτος μεγάλος έρωτας -και παντοτινος που λέει και η διαφήμηση- :whistle::whistle:
Πω πω με πικρανες πολυ...απιστευτο τηλεφωνακι!!!
Ειναι το e65..και το εχω ακομα..ειναι το τσαμπα με τη γυναικα..χαχαχα...
Αλλα περα τη πλακα το τηλεφωνακι ειναι απο τα καλυτερα που περασαν στα χερια μου..και με wifi...
puzzle21
16 Ιαν. 2008, 12:49
θα το δοκιμάσω σίγουρα με την πρώτη ευκαιρία. απλά το spb time μου το πρότειναν και το έβαλα με κλειστά μάτια, και πράγματα έκανε ακριβώς αυτό που ήθελα, να λειτουργεί σωστά ως ξυπνητήρι. έχει κιάλες δυνατότητες βέβαια το πρόγραμμα αλλά ακόμα δεν μου έχουν φανεί χρήσιμες κάπου.
Το spb time το θεωρω πολυ ανωτερο κατα τη ταπεινη μου προσωπικη αποψη..με μεγαλο συν το screensaver που σου δειχνει ποσα μηνυματα,τηλ,email εχεις...οποτε και μπορεις να τα βγαλεις απο τη today screen..
Ασε που για το ptravel alarm εχω ακουσει για κολληματα..
Τωρα περι ορεξεως...
Selespeed
16 Ιαν. 2008, 13:24
Πω πω με πικρανες πολυ...απιστευτο τηλεφωνακι!!!
Ειναι το e65..και το εχω ακομα..ειναι το τσαμπα με τη γυναικα..χαχαχα...
Αλλα περα τη πλακα το τηλεφωνακι ειναι απο τα καλυτερα που περασαν στα χερια μου..και με wifi...
Δεν το είπα για τη συγκεκριμένη συσκευή, άλλωστε τη βρίσκω συμπαθητική.
Γενικώς Nokia και windows δε μου ταιριάζουν...;)
Όντως το avatar είναι τέλειο!! Thank you! :D
Μετά από περισσότερη χρήση έχω να σχολιάσω και εγώ τα εξής:
Το κινητό είναι σφαίρα!!!! Είναι ότι ακριβώς ήθελα και μου έλειπε από το S200!!! :)
Συγκεκριμένα, το destinator 7 ανοίγει σε χρόνο μηδέν (δεν έχω δοκιμάσει το 6 ακόμη), τόσο που την οθόνη την πρώτη θα μπορούσε να πει κανείς ότι "σχεδόν" δεν τη βλέπεις... :rolleyes: Δεν θέλω να γίνω υπερβολικός, αλλά όποιος έχε δουλέψει WM κινητό με Omap, καταλαβαίνει!! ;)
Επίσης, στο S200, έβλεπα επεισόδια από ελληνικές σειρές που κατέβαζα. Πρώτον, για ευκολία επειδή δεν έχουν υπότιτλους και δεύτερον για χαμηλή κίνηση και framerate. Το S200 με διάφορες δοκιμές (στην καλύτερη ρύθμιση που είχα βρει - με high quality όμως) πάλι έχανε και δεν έπαιζε καλά. Η λύση ήταν να το βάλω στο medium την ποιότητα, όπου εκεί έπαιζε αποδεκτά. Το KS20 παίζει στη full ποιότητα (με GDI ρύθμιση για όσους δοκιμάσουν) και δεν χάνει καθόλου!!!
Έχω εντυπωσιαστεί με το κινητό και την ταχύτητά του!!
Σχετικά με την ποιότητα που αναφέρανε κάποιοι... Ναι, είναι "λίγο" ψεύτικη και πλαστική! Όμως δείχνει πολύ ωραία και πολύ class και θα ψαρώσει αυτόν που δε θα το πιάσει στα χέρια του. Κοινώς, δείχνει αρκετά έως πολύ ακριβή συσκευή (με λίγο υποχώρηση στην ποιότητα), αλλά με 400 ευρώ τι καλύτερο παίρνεις? ;) Επίσης, να πω ότι το αρχικό "ξενέρωμα" της ποιότητας σου φεύγει (το οπτικό ερέθισμα δεν ταιριάζει με αυτό που καταλαβαίνει η αφή) μετά από λίγο καιρό χρήσης και καταλαβαίνεις ότι τελικά δεν είναι και τόσο άσχημο!!
Αυτά... για περισσότερα νέα θα επανέλθω!! :)
chrisimone
16 Ιαν. 2008, 14:40
και γω ευχαριστημενος ειμαι αλλα σχετικα με την ποιοτητα ...
Θα σφυριξω και αλλο φαουλ ...
Προχθες καθως εβαζα την γραφιδα στην υποδοχη παρατηρισα ενα μαυρο σημαδακι εκει διπλα ... οπα λεω λερωθηκε....
Αμ δε !!! ειχε ξεφτησει ....
Τονιζω οτι δεν μου εχει πεσει και ειναι μεσα στη θηκη συνεχεια ...
Να το εχετε στα υπ οψιν σας ...
dimokritos
16 Ιαν. 2008, 14:43
...Σχετικά με την ποιότητα που αναφέρανε κάποιοι... Ναι, είναι "λίγο" ψεύτικη και πλαστική! Όμως δείχνει πολύ ωραία και πολύ class και θα ψαρώσει αυτόν που δε θα το πιάσει στα χέρια του. Κοινώς, δείχνει αρκετά έως πολύ ακριβή συσκευή (με λίγο υποχώρηση στην ποιότητα), αλλά με 400 ευρώ τι καλύτερο παίρνεις? ;) Επίσης, να πω ότι το αρχικό "ξενέρωμα" της ποιότητας σου φεύγει (το οπτικό ερέθισμα δεν ταιριάζει με αυτό που καταλαβαίνει η αφή) μετά από λίγο καιρό χρήσης και καταλαβαίνεις ότι τελικά δεν είναι και τόσο άσχημο!!...
καταρχήν καλορίζικο :)
οταν πήγα στο κατάστημα της vodafone για να το πάρω, μου το έδειξε η τύπησα χωρίς την μπαταρία και με τα αυτοκόλλητα επάνω και η αλήθεια είναι οτι απογοητεύτηκα πολύ αρχικά. μου είχε φανεί μια ψέυτικη και πανάλαφρη πλαστικούρα. επειδή υπήρχε ένα πρόβλημα με την επίδοτηση (f****g employees) θα το έπερνα την άλλη μέρα. επειδή είχα σκοπό να πάρω άλλο κινητό, και το αποφάσισα σε μια μέρα μεσα για το ks20, σκευτόμουν να το παρατήσω και να πάρω το αρχικό που έλεγα. διάβασα όμως μερικά ποστ σαν το δικό σου και ησύχασα. πράγματι η πρώτη εντύπωση για το συγκεκριμένο τηλέφωνο, είναι πέρα ως πέρα λανθασμένη.
έχω την εντύπωση πάντως ότι η διαφήμηση για το ks20 παιζόταν απο την αρχή του χρόνου και τις τελευταίες μέρες ανέβηκε πολύ η συχνότητά της..
puzzle21
16 Ιαν. 2008, 14:55
Μετά από περισσότερη χρήση έχω να σχολιάσω και εγώ τα εξής:
Το κινητό είναι σφαίρα!!!! Είναι ότι ακριβώς ήθελα και μου έλειπε από το S200!!! :)
Συγκεκριμένα, το destinator 7 ανοίγει σε χρόνο μηδέν (δεν έχω δοκιμάσει το 6 ακόμη), τόσο που την οθόνη την πρώτη θα μπορούσε να πει κανείς ότι "σχεδόν" δεν τη βλέπεις... :rolleyes: Δεν θέλω να γίνω υπερβολικός, αλλά όποιος έχε δουλέψει WM κινητό με Omap, καταλαβαίνει!! ;)
Επίσης, στο S200, έβλεπα επεισόδια από ελληνικές σειρές που κατέβαζα. Πρώτον, για ευκολία επειδή δεν έχουν υπότιτλους και δεύτερον για χαμηλή κίνηση και framerate. Το S200 με διάφορες δοκιμές (στην καλύτερη ρύθμιση που είχα βρει - με high quality όμως) πάλι έχανε και δεν έπαιζε καλά. Η λύση ήταν να το βάλω στο medium την ποιότητα, όπου εκεί έπαιζε αποδεκτά. Το KS20 παίζει στη full ποιότητα (με GDI ρύθμιση για όσους δοκιμάσουν) και δεν χάνει καθόλου!!!
Έχω εντυπωσιαστεί με το κινητό και την ταχύτητά του!!
Σχετικά με την ποιότητα που αναφέρανε κάποιοι... Ναι, είναι "λίγο" ψεύτικη και πλαστική! Όμως δείχνει πολύ ωραία και πολύ class και θα ψαρώσει αυτόν που δε θα το πιάσει στα χέρια του. Κοινώς, δείχνει αρκετά έως πολύ ακριβή συσκευή (με λίγο υποχώρηση στην ποιότητα), αλλά με 400 ευρώ τι καλύτερο παίρνεις? ;) Επίσης, να πω ότι το αρχικό "ξενέρωμα" της ποιότητας σου φεύγει (το οπτικό ερέθισμα δεν ταιριάζει με αυτό που καταλαβαίνει η αφή) μετά από λίγο καιρό χρήσης και καταλαβαίνεις ότι τελικά δεν είναι και τόσο άσχημο!!
Αυτά... για περισσότερα νέα θα επανέλθω!! :)
Επειδη δουλεψα omap με το htc 3300 σε καταλαβαινω απολυτα..Το Destinator σχεδον σερνοταν..ασε που αμα με επαιρναν κανα τηλ..παει η κληση, τι χασαμε..
Και τωρα εχω περασει το destinator 7..σφαιρα το μηχανηματακι..
Στα υπολοιπα..τα εχω πει και εγω..αλλα εδωσες ωραια περιγραφη..
Αληθεια με ποιο προγραμμα αλλαζεις τα avi ktl..για να ειναι συμβατα με το τηλ μας?
Ρε παιδιά μια βοήθεια. Εχω βάλει το PCM Keyboard και οποτε προσπαθώ να την ενεργοποιήσω δεν εμφανίζει τίποτα. Μόνο μετά απο soft reset το ξαναβλέπω. Καμμιά ιδέα?
Βρες το programma sip change και περνα το.με αυτο διαλεγεις πιο πληκτρολογιο θες για default..
athanaso77
16 Ιαν. 2008, 15:07
Βρες το programma sip change και περνα το.με αυτο διαλεγεις πιο πληκτρολογιο θες για default..
SIP Change (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5734)
andapo
16 Ιαν. 2008, 15:23
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Δούλεψε απ'οτι δείχνει. Sorry κιόλας γιατί έχει ξανααναφερθεί μέσα στο forum.
Strategos
16 Ιαν. 2008, 15:27
Αληθεια με ποιο προγραμμα αλλαζεις τα avi ktl..για να ειναι συμβατα με το τηλ μας?
spb mobile dvd
nstamoul
16 Ιαν. 2008, 15:30
Σχετικά με την ταχύτητα είμαι λίγο μπερδεμένος.
Φίλος μου έχει ενα HP τετραετίας (dedicated,όχι τηλέφωνο) με άγνωστη cpu (δεν ήξερε ποιά είναι) και 64 ΜΒ ram.Στο Benchmark του Core player είχε όμως 450% σε ένα videaki που δοκιμάσαμε ενώ το δικό μου "τζιμάνι" 170%.Βέβαια το άλλο φορούσε και WM2003 αν δεν κάνω λάθος.
Πώς το εξηγείτε;
kflabouris
16 Ιαν. 2008, 18:40
ti sas exw egw?:p
loipon ekatsa kai eftiaksa ena komati 4wrwn gia na paizei sto media player gia na mhn uparxei to provlima sto destinator,udaniko gia taksidia!
http://rapidshare.com/files/84247203/retosssssss.rar
to arxeio einai se rar kai einai 10kb omws otan to ksezipareis einai 16mb(gi auto de mporesa na kanw kati kalutero:()
Kales diadromes!:)
visitor
16 Ιαν. 2008, 20:21
Λοιπόν, μετά από αρκετή χρήση, και κάτω από διαφορετικές συνθήκες, το αποτέλεσμα που βγήκε για αυτήν την συσκευή είναι το εξής:
α) Για όποιον θέλει ένα καλό κινητό τηλέφωνο, κοιτά κάτι προς Sony Ericsson.
β) Αν θέλετε ένα καλό GPS πάτε προς κάποιο σαν το NUOVO της GARMIN.
γ) Για φωτογραφική μηχανή παίζουν κάτι καλές σαν την Cybershoot.
δ) Για φορητό υπολογιστή κάτι μαγαζιά σαν το πλαίσιο η multirama, mediamarkt (η κάπως έτσι) έχουν και σε καλές τιμές.
ε) Ε και τώρα που το αγοράσαμε τι το κάνουμε?
Απάντηση: Το βάζουμε πάνω σε ένα βαρέλι για στόχο, και το βαράμε με το ψαροντούφεκο.
Άντε γιατί έχουν πολύυυυυυυυυυυυ δρόμο μπροστά τους για να μας πείσουν ότι μια πολυσυσκευή θα δουλεύει όπως μας την πλασάρουν.
dimokritos
16 Ιαν. 2008, 20:52
Λοιπόν, μετά από αρκετή χρήση, και κάτω από διαφορετικές συνθήκες, το αποτέλεσμα που βγήκε για αυτήν την συσκευή είναι το εξής:
α) Για όποιον θέλει ένα καλό κινητό τηλέφωνο, κοιτά κάτι προς Sony Ericsson.
β) Αν θέλετε ένα καλό GPS πάτε προς κάποιο σαν το NUOVO της GARMIN.
γ) Για φωτογραφική μηχανή παίζουν κάτι καλές σαν την Cybershoot.
δ) Για φορητό υπολογιστή κάτι μαγαζιά σαν το πλαίσιο η multirama, mediamarkt (η κάπως έτσι) έχουν και σε καλές τιμές.
ε) Ε και τώρα που το αγοράσαμε τι το κάνουμε?
Απάντηση: Το βάζουμε πάνω σε ένα βαρέλι για στόχο, και το βαράμε με το ψαροντούφεκο.
Άντε γιατί έχουν πολύυυυυυυυυυυυ δρόμο μπροστά τους για να μας πείσουν ότι μια πολυσυσκευή θα δουλεύει όπως μας την πλασάρουν.
κρίνοντας από την αδικαιολόγητη εμπάθειά σου, θα σου απαντήσω αναλόγως. στο σπίτι σου μπορείς να χρησιμοποιέις και καντιλάκι για να βλέπεις το βράδυ, και στο αυτοκίνητό σου να βάλεις ανεμιστήρα για το καλοκαίρι.
visitor
16 Ιαν. 2008, 22:11
κρίνοντας από την αδικαιολόγητη εμπάθειά σου, θα σου απαντήσω αναλόγως. στο σπίτι σου μπορείς να χρησιμοποιέις και καντιλάκι για να βλέπεις το βράδυ, και στο αυτοκίνητό σου να βάλεις ανεμιστήρα για το καλοκαίρι.
Φίλε μου ( και το εννοώ) το πλήρωσα με λεφτά που δούλεψα, δεν μου το χαρίσανε, ούτε δανεικά ζήτησα. Έτσι έχω κάθε δικαίωμα να το κρίνω όπως εγώ θέλω βάση των δικών μου απαιτήσεων που έχω από κάτι που πλήρωσα.
Αυτό επίσης δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να συμφωνήσει κάποιος με την άποψή μου.
Ούτε εμπόριο κάνω, ούτε προσπαθώ να πείσω κάποιον να το αγοράσει η να το αποφύγει.
Αν κάποιος βρίσκει κάτι θετικό σε αυτό το τηλέφωνο το γράφει. Όπως επίσης πρέπει να γράφονται και τα αρνητικά του.
Με έγκυρες όμως αναφορές και όχι αόριστες.
Εάν εσείς είσαστε ικανοποιημένοι από το τηλέφωνο κανένα πρόβλημα.
Εγώ δεν είμαι.
Και για να μην λέω και λόγια του αέρα θα προσθέσω.
Μπορεί κάποιος να πει μετά βεβαιότητος που υπερτερεί σε σχέση με ένα άλλο απλό τηλέφωνο?
Στην καλή ακουστικότητα του? Όχι.
Στην διάρκεια μπαταρίας? Όχι.
Στην ευκολία πληκτρολόγησης κειμένου? Όχι.
Στους ήχους υπενθύμισης? Όχι.
Στην ποιότητα κατασκευής? Μέτρα πόσα πλήκτρα κάνουν κλικ, και πόσα όχι. Ειδικά τα αυξομείωσης έντασης είναι για πολύ γέλιο.
Στο software με δάκτυλο της Voda? Όχι.
Στο...ωχ πάλι κόλλησε, κάνε του ένα hard resetάκι να στρώσει?
Στο windows registry? Με όλη την μνημοφάγο σαβούρα που δεν λέει να ξεκολλήσει?
Στα extra programs που χρειάζεται για να βελτιωθεί η κατάστασή του? Ναι. Όπα εδώ έχουμε ένα ναι, αλλά τι ναι έ?
Στο περιβόητο destinator που θέλει 4 ανοιχτά προγράμματα για να τρέξει?
Στο υπέροχο του SAR που σου τηγανίζει το μυαλό χωρίς να το καταλαβαίνεις?
Στο ότι μιλάνε τρεις ταυτόχρονα? Εγώ ένας. Η φωνή μου που ξανά ακούγεται δύο, και ο συνομιλητής μου τρεις?
Η εκεί που μιλάω ακούω κλάνκ κλόνκ, κλίνκ στο αυτί μου και βλέπω την οθόνη να δείχνει ασυναρτησίες του είδους: Ασύρματα δίκτυα και ρυθμίσεις. Ποιος τα ζήτησε ρε τηλέφωνο? Κανείς. Ε τότε τι μου τα δείχνεις?
Η που κάθε δυο φράσεις πρέπει να προσθέτω την φράση: Έλα με ακούς? γιατί ώρες ώρες άκρα του τάφου σιωπή από το ακουστικό του.
Και πολλά άλλα που αφορούν τις δικές μου απαιτήσεις από ένα τηλέφωνο βέβαια και όχι κανενός άλλου.
Είναι όπως λέμε, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Α και να μην ξεχάσω και το σπουδαιότερο όλων.
Αν έπρεπε να πληρωθούν όλα τα extra (ipmart style) πόσο θα κόστιζε είπαμε?
sx1vg18
16 Ιαν. 2008, 22:31
Thimise mou visitor posa euro edwses ? 400 nomizw ? Mporeis na vreis kati poli kalitero sta 400 ? Giati egw kserw orismenous na dinoun 700 gia n95 px kai na kounietai to kinhto pio poli ki ap ton Kwstetso. Kai alla paradeigmata polla paradeigmata(kai proswpika akoma). As eimaste akriveis kai konta sthn pragmatikothta...
esi eidika visitor dwse alla 400 kai pare to Kaiser,para poli kalo se poiothta kataskeuhs. Exeis ? An oxi,kai to 6500 s auta ta lefta einai kai de kollaei
Bonne nuit
visitor
16 Ιαν. 2008, 23:09
Thimise mou visitor posa euro edwses ? 400 nomizw ? Mporeis na vreis kati poli kalitero sta 400 ? Giati egw kserw orismenous na dinoun 700 gia n95 px kai na kounietai to kinhto pio poli ki ap ton Kwstetso. Kai alla paradeigmata polla paradeigmata(kai proswpika akoma). As eimaste akriveis kai konta sthn pragmatikothta...
esi eidika visitor dwse alla 400 kai pare to Kaiser,para poli kalo se poiothta kataskeuhs. Exeis ? An oxi,kai to 6500 s auta ta lefta einai kai de kollaei
Bonne nuit
Όχι καλέ μου φίλε CQ CQ CQ DX.
Θα δώσω 50 ευρώ το πολύ να πάρω ένα K750i η 850 να παίζει mp3 ράδιο και video, που είναι έτη φωτός μπροστά σαν τηλέφωνο
άλλα 150 για ένα GPS κομπλέ αυτοκινήτου με destinator και χάρτες από το ebay, και πόσα ρέστα από τα 400 είπαμε μένουν?
:rolleyes:
prokopas
16 Ιαν. 2008, 23:12
visitor,
αν έχεις τόσα παράπονα από το τηλέφωνο μάλλον δεν ασχολήθηκες πολύ με τα χαρακτηριστικά του, ούτε πήγες να το δεις πριν προβείς στην αγορά του.
TheGuru
16 Ιαν. 2008, 23:13
Τόσο κακό είναι να πεις ότι ένα κινητό που σου κόστισε 400 ψωροευρώ :P βγήκε μάπα; Δεν καταλαβαίνω γιατί το αποπαίρνεις το παιδί, αν εξαιρέσεις το πρώτο post του που ήταν ισοπεδωτικός στο δεύτερο εξηγεί πολύ καλά και τεκμηριωμένα την στάση του. Στην τελική αν όπως λέει το τηλέφωνο δεν τον ικανοποιεί στην ομιλία, δεν κοιτάς τίποτα άλλο και το κοπανάς με το ψαροντούφεκο.
prokopas
16 Ιαν. 2008, 23:21
Τόσο κακό είναι να πεις ότι ένα κινητό που σου κόστισε 400 ψωροευρώ :P βγήκε μάπα; Δεν καταλαβαίνω γιατί το αποπαίρνεις το παιδί, αν εξαιρέσεις το πρώτο post του που ήταν ισοπεδωτικός στο δεύτερο εξηγεί πολύ καλά και τεκμηριωμένα την στάση του. Στην τελική αν όπως λέει το τηλέφωνο δεν τον ικανοποιεί στην ομιλία, δεν κοιτάς τίποτα άλλο και το κοπανάς με το ψαροντούφεκο.
Κακό δεν είναι. Ίσα - ίσα. Αλλά εκτός της ακουστικότητας, του SAR και της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, τα υπόλοιπα είτε έχουν αναφερθεί στο thread είτε είναι εμφανή από τη συσκευή στα καταστήματα vodafone.
Εφ' όσον όμως δεν τον ικανοποιεί, ας προσπαθήσει να το πουλήσει γιατί είναι κρίμα να σκονίζονται τα 400 του €
sx1vg18
16 Ιαν. 2008, 23:35
Guru τα 400 δεν ειναι ψωροευρω,ειναι σεβαστο ποσο. Απλα μιλαμε σε σχεση με αλλες τιμες-κινητα τηλεφωνα.
Παμε σε σενα παλι visitor. Συζητας τωρα για το τι θα μπορουσες να αγορασεις με αυτα τα λεφτα ; λιγο αργα δεν ειναι ; μηπως βιαστηκες παρα πολυ να δωσεις τα 400 που με τοσο κοπο λες πως εδωσες ;
Τωρα σχετικα με τα τεκμηρια που ειδα,εμενα μου φαινεται παραπανω σαν "γ.... την τυχη μου" παρα σαν τεκμηριωση. Δε μπορει μεχρι τωρα ολοι να λενε πως το κινητο ειναι ικανοποιητικο σε ταχυτητα,μετριο σε ποιοτητα αλλα αριστο σε εμφανιση,πουθενα για διπλες-τριπλες φωνες και αλλα πολλα κοσμητικα και ενα ατομο να βρηκε το συγκεκριμενο μοντελο πως ειναι για πεταμα(ή ψαροντουφεκα).
Ειχα το kaiser και εμαθα πλεον απο wm. Εχουν κι αυτα τα θεματακια τους,αλλα σε καμια περιπτωση ενα σεμνο και ταπεινο(σαν το Ζαχοπουλο) κ750 ή 850 δε μπορει να αντικαταστησει τετοιου ειδους κινητο.
Οποτε ας σταματησει το θεμα εδω με τον μαινομενο φιλο μας κι εσεις οι υπολοιποι που το αγορασατε,πειτε καμια γνωμη !
g_angelo01
16 Ιαν. 2008, 23:56
εγω κατανοω τι θελει να πει ο visitor. μαλλον δεν ειναι αυτο που περιμενε απο το κινητο αυτο,οπως & εγω & εξηγουμαι: εγω ηθελα ενα κινητο, & μετα ολα τα αλλα. δυστυχως (για μενα) ειναι πρωτα παλμ, &μετα κινητο. δεν μπορω να διανοηθω κινητο που ετσι οπως βγαινει στην αγορα (&οχι μετα απο ψαξιμο & προσθηκη καθε λογης προγραμματων) να μην κανει τα βασικα που κανει ενα κινητο. δηλαδη να εχει επιλογη προφιλ, να μπορεις να οργανωσεις τις επαφες σ ευκολα (χωρις να μπαινουν οutlook,msn,ktl), να εχει ενα μετρητη χρονου εξερχομενων, κτλ...
αυτα ολα δεν σημαινουν οτι δεν ειναι μια εξαιρετικη συσκευη για ολους τους υπολοιπους, αλλα εμενα δεν με βολεψε καθολου. μπορει να το συνηθισω (αν &δεν το βλεπω αφου ηδη το πουλαω & το χρησιμοποιω ελαχιστα)
ελπιζω να εγινα κατανοητος & να μξην πεσετε να με φατε οτι λεω πως το κινητο ειναι αχρηστο. ισα ισα! αλλα δεν ειναι αυτο που περιμενα για τις δικες μ αναγκες
andapo
16 Ιαν. 2008, 23:57
Μάλλον κάποιοι δεν έχουν καταλάβει τι είναι ένα windows mobile κινητό. Όλα τα windows mobile κινητά απευθύνοντε σε καταναλωτές που είναι πρόθυμοι να σπαταλήσουν χρόνο πάνω σε αυτά. Δώσε ένα windows mobile κινητό και ένα κανονικό σε έναν μεγάλο σε ηλικία και πες του να διαλέξει. Προφανώς και θα έχεις προβλήματα όσο αφορά το λειτουργικό και αυτό αν δεν το ξέρεις με την αγορά του τότε κακός το πήρες. Το k750 που αναφέρεις έιναι ένα embedded system κάτι που σημαίνει παράλληλα ότι είναι μια συσκευή dedicated να κάνει συγκεκριμένα πράγματα. Για το LG δεν ισχύει αυτό. Μπορείς να κάνεις πολλά διαφορετικά πράγματα σύμφωνα με τις ανάγκες σου αλλά τα windows (ακόμα και σε υπολογιστή) θα σου αλλάξουν τα φώτα. Έτσι είναι τα πράγματα. Αν λοιπόν ήθελες ένα κινητό για να κάνεις την δουλειά σου τότε πολύ λάθος η επιλογή σου. Για εμένα δεν αποτελεί κινητό τηλέφωνο ότι και αν μου λένε. Ειναι pda με δυνατότητες κινητού και το ήξερα πριν το αγοράσω και το λάτρεψα και για αυτό το λόγο.
dimokritos
16 Ιαν. 2008, 23:59
Φίλε μου ( και το εννοώ) το πλήρωσα με λεφτά που δούλεψα, δεν μου το χαρίσανε, ούτε δανεικά ζήτησα. Έτσι έχω κάθε δικαίωμα να το κρίνω όπως εγώ θέλω βάση των δικών μου απαιτήσεων που έχω από κάτι που πλήρωσα.
Αυτό επίσης δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να συμφωνήσει κάποιος με την άποψή μου.
Ούτε εμπόριο κάνω, ούτε προσπαθώ να πείσω κάποιον να το αγοράσει η να το αποφύγει.
Αν κάποιος βρίσκει κάτι θετικό σε αυτό το τηλέφωνο το γράφει. Όπως επίσης πρέπει να γράφονται και τα αρνητικά του.
Με έγκυρες όμως αναφορές και όχι αόριστες.
Εάν εσείς είσαστε ικανοποιημένοι από το τηλέφωνο κανένα πρόβλημα.
Εγώ δεν είμαι.
Και για να μην λέω και λόγια του αέρα θα προσθέσω.
Μπορεί κάποιος να πει μετά βεβαιότητος που υπερτερεί σε σχέση με ένα άλλο απλό τηλέφωνο?
Στην καλή ακουστικότητα του? Όχι.
Στην διάρκεια μπαταρίας? Όχι.
Στην ευκολία πληκτρολόγησης κειμένου? Όχι.
Στους ήχους υπενθύμισης? Όχι.
Στην ποιότητα κατασκευής? Μέτρα πόσα πλήκτρα κάνουν κλικ, και πόσα όχι. Ειδικά τα αυξομείωσης έντασης είναι για πολύ γέλιο.
Στο software με δάκτυλο της Voda? Όχι.
Στο...ωχ πάλι κόλλησε, κάνε του ένα hard resetάκι να στρώσει?
Στο windows registry? Με όλη την μνημοφάγο σαβούρα που δεν λέει να ξεκολλήσει?
Στα extra programs που χρειάζεται για να βελτιωθεί η κατάστασή του? Ναι. Όπα εδώ έχουμε ένα ναι, αλλά τι ναι έ?
Στο περιβόητο destinator που θέλει 4 ανοιχτά προγράμματα για να τρέξει?
Στο υπέροχο του SAR που σου τηγανίζει το μυαλό χωρίς να το καταλαβαίνεις?
Στο ότι μιλάνε τρεις ταυτόχρονα? Εγώ ένας. Η φωνή μου που ξανά ακούγεται δύο, και ο συνομιλητής μου τρεις?
Η εκεί που μιλάω ακούω κλάνκ κλόνκ, κλίνκ στο αυτί μου και βλέπω την οθόνη να δείχνει ασυναρτησίες του είδους: Ασύρματα δίκτυα και ρυθμίσεις. Ποιος τα ζήτησε ρε τηλέφωνο? Κανείς. Ε τότε τι μου τα δείχνεις?
Η που κάθε δυο φράσεις πρέπει να προσθέτω την φράση: Έλα με ακούς? γιατί ώρες ώρες άκρα του τάφου σιωπή από το ακουστικό του.
Και πολλά άλλα που αφορούν τις δικές μου απαιτήσεις από ένα τηλέφωνο βέβαια και όχι κανενός άλλου.
Είναι όπως λέμε, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Α και να μην ξεχάσω και το σπουδαιότερο όλων.
Αν έπρεπε να πληρωθούν όλα τα extra (ipmart style) πόσο θα κόστιζε είπαμε?
Φίλε μου σου απάντησα έτσι στο πρώτο σου ποστ για ένιωσα θιγμένος και προσβεβλημένος από την κριτική σου. υποθέτωντας (προφανώς λανθασμένα) ότι υπονοείς πολύ έμμεσα την άκυρη κρίση μας για τα κινητά τηλέφωνα. (πως το έγραψα εγώ αυτο...:blink:)
Αν έλεγες απο την αρχή όσα είπες στο δεύτερο ποστ σου σίγουρα δεν θα είμουν τόσο επιθετικός. Φυσικά και έχει ο καθένας τη γνώμη του και λέει ό,τι θέλει. Αν δεν είσουν τόσο απόλυτος ότι το κινητό χρισιμεύει μόνο στο να περνάς τον χρόνο σου μέχρι να ωριμάσει το ουίσκυ, θα βγάζαμε πιο γρήγορα άκρη. Βέβαια εσύ, όπως και όλοι, μπορείς να λές ότι θές.
Όσον αφορά τα προβλήματα που έχεις με το κινητό, τα περισσότερα δεν υφίστανται σε μένα. Ούτε πρόβλημα κατα την ομιλία έχω, η μπαταρία του για μένα έχει την ικανοποιητική δειάρκεια τον 2,5-3,5 ημερών. Το gps δε το χρησιμοποιώ, άλλωστε αν ήθελα gps θα έπερνα το mio που πήρε ο dad, και όσον αφορά το SAR προσωπικά το έχω αποδεχτεί ότι κάνει κακό. Απλά αυτό το κινητό είναι πιο επιβλαβές απο κάποια άλλα. και για να έρθουν λίγο τα πράγματα στη θέση τους, 400€ είναι 400€. Για κάποιους είναι ένας μισθός. Και για τα προγράμματα που λές, θα έπρεπε να είσουν ευχαριστημένος που συμπληρώνεις τις δυνατότητες του κινητού σου και τις εμπλουτίζεις με νέες που καλύπτουν περισσότερο τις δικές ανάγκες. Pc έχεις, διαννοείσαι πόσο θα κόστιζε αν όλα τα προγράμματα που είχες τα αγόραζες? Άλλες 2 φορές θα τον πλήρωνες..
φιλικά
kostast1
17 Ιαν. 2008, 00:03
Λοιπον εχουν περασει απο τα χερια μου πολλα τηλεφ...
και ολα ανω τον 400 ευρο το καθε ενα.Οποια δεν μου αρεσαν
τα πουλαγα οσο ηταν καινουργια δεν τα κραταγα .........
Ετσι οποιος δεν ειναι ικανοποιημενος κατα την γνωμη μου ας το
δωσει οσο ειναι καινουργιο
Τωρα αλλαξα το sony P1i με το lg αμα εξαιρεσεις την ποιοτητα-καμερα
το lg ειναι πολυ μπροστα παντου σχεδον.
puzzle21
17 Ιαν. 2008, 00:36
Ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω οσους επικρινουν αυτη τη συσκευη..Αληθεια ειχατε γνωση τι σημαινει wm?Αν οχι, το ψαξατε καθολου?..Αν ναι εισαι διατεθιμενος να περασεις καποιες ωρες να μαθεις?...
Οταν πρωτη φορα σου εφεραν ενα pc στο σπιτι και το ανοιξες..αληθεια τι εκανες?Μαλλον εψαξες να δεις πως δουλευει και πως να το χρησιμοποιησεις..
Αλλα ειπες οτι θες ενα κινητο..Αληθεια ειχες ποτε nokia με λειτουργικο os? Εχεις ιδεα τι μπορει να κανει το λειτουργικο της nokia? Εγω παντως που εχω και ενα e65 το εχω τιγκαρει στα προγραμματα..Προγραμμα για ξυπνητηρι,προγραμμα msn,προγραμμα για avi αρχεια, προγραμμα photoviewer..προγραμμα για full screen caller...
Αλλα ξερεις τι...χαιρομαι πολυ που τα τηλ που εχω εχουν αυτες τις δυνατοτητες..Χαιρομαι που υπαρχουν προγραμματα ωστε να καλυπτουν τις αναγκες τις δικες μου...
Αν εχεις την εντυπωση οτι κατι htc h Νοκια των 700 ευρω κανουν κατι καλυτερο απο το lgaki..εισαι βαθεια γελασμενος..
Α και κατι αλλο...
Ειλικρινα λυπαμαι οσους πηγαν και εδωσαν 400 ευρω και τωρα χτυπιουνται..και ξερετε γιατι..:
1)Εδωσαν 400 ευρω στο κουτουρου χωρις να ξερουν τι αγοραζουν οποτε αυτο για μενα σημαινει οτι σας περισευουν και κανετε διαφορες δοκιμες διχως να σας νοιαζει και ιδιαιτερα..
2)Ειστε πολυ κακοι καταναλωτες..που επηρεαζεστε απο μια διαφημιση η καποιο ακουσμα διχως να πολυψαχνετε η αγορα σας τις σας προσφερει..
Και για να ξεκαθαριζουμε κατι..ολων αυτων των ειδων οι συσκευες ειναι..
α) pda(αν ξερετε και αυτα τα ρημαδια τι κανουν)
β) τηλεφωνο
γ) gps,φωτογραφικη,media player κτλ..
dimokritos
17 Ιαν. 2008, 00:43
Ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω οσους επικρινουν αυτη τη συσκευη..Αληθεια ειχατε γνωση τι σημαινει wm?Αν οχι, το ψαξατε καθολου?..Αν ναι εισαι διατεθιμενος να περασεις καποιες ωρες να μαθεις?...
Οταν πρωτη φορα σου εφεραν ενα pc στο σπιτι και το ανοιξες..αληθεια τι εκανες?Μαλλον εψαξες να δεις πως δουλευει και πως να το χρησιμοποιησεις..
Αλλα ειπες οτι θες ενα κινητο..Αληθεια ειχες ποτε nokia με λειτουργικο os? Εχεις ιδεα τι μπορει να κανει το λειτουργικο της nokia? Εγω παντως που εχω και ενα e65 το εχω τιγκαρει στα προγραμματα..Προγραμμα για ξυπνητηρι,προγραμμα msn,προγραμμα για avi αρχεια, προγραμμα photoviewer..προγραμμα για full screen caller...
Αλλα ξερεις τι...χαιρομαι πολυ που τα τηλ που εχω εχουν αυτες τις δυνατοτητες..Χαιρομαι που υπαρχουν προγραμματα ωστε να καλυπτουν τις αναγκες τις δικες μου...
Αν εχεις την εντυπωση οτι κατι htc h Νοκια των 700 ευρω κανουν κατι καλυτερο απο το lgaki..εισαι βαθεια γελασμενος..
Α και κατι αλλο...
Ειλικρινα λυπαμαι οσους πηγαν και εδωσαν 400 ευρω και τωρα χτυπιουνται..και ξερετε γιατι..:
1)Εδωσαν 400 ευρω στο κουτουρου χωρις να ξερουν τι αγοραζουν οποτε αυτο για μενα σημαινει οτι σας περισευουν και κανετε διαφορες δοκιμες διχως να σας νοιαζει και ιδιαιτερα..
2)Ειστε πολυ κακοι καταναλωτες..που επηρεαζεστε απο μια διαφημιση η καποιο ακουσμα διχως να πολυψαχνετε η αγορα σας τις σας προσφερει..
β) τηλεφωνο
φίλε όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων. άλλος πρώτα θέλει να έχει ενα κινητό τηλέφωνο που να το κρατάει και να μην νομίζει ότι θα του σπάσει. άλλος θέλει να έχει καλή φωτογραφική μηχανή και ας κάνει υποχωρήσεις στα υπόλοιπα και άλλος θέλει να δουλέυει άψογα σαν media player ή gps. εγώ προσωπικά βάζω τα windows πάνω απο όλα τα προηγούμενα.
νομίζω αυτός είναι ο βασικός λόγος αντιπαράθεσης όλων μας εδω, και δεν αξίζει κιόλας στο κάτω κάτω να χαλιόμαστε γιαυτο...
puzzle21
17 Ιαν. 2008, 00:52
εγω κατανοω τι θελει να πει ο visitor. μαλλον δεν ειναι αυτο που περιμενε απο το κινητο αυτο,οπως & εγω & εξηγουμαι: εγω ηθελα ενα κινητο, & μετα ολα τα αλλα. δυστυχως (για μενα) ειναι πρωτα παλμ, &μετα κινητο. δεν μπορω να διανοηθω κινητο που ετσι οπως βγαινει στην αγορα (&οχι μετα απο ψαξιμο & προσθηκη καθε λογης προγραμματων) να μην κανει τα βασικα που κανει ενα κινητο. δηλαδη να εχει επιλογη προφιλ, να μπορεις να οργανωσεις τις επαφες σ ευκολα (χωρις να μπαινουν οutlook,msn,ktl), να εχει ενα μετρητη χρονου εξερχομενων, κτλ...
αυτα ολα δεν σημαινουν οτι δεν ειναι μια εξαιρετικη συσκευη για ολους τους υπολοιπους, αλλα εμενα δεν με βολεψε καθολου. μπορει να το συνηθισω (αν &δεν το βλεπω αφου ηδη το πουλαω & το χρησιμοποιω ελαχιστα)
ελπιζω να εγινα κατανοητος & να μξην πεσετε να με φατε οτι λεω πως το κινητο ειναι αχρηστο. ισα ισα! αλλα δεν ειναι αυτο που περιμενα για τις δικες μ αναγκες
Αν θες να κρατησεις τη συσκευουλα...
Περνα photocontacts pro και δημιουργησε οσα profil θες..εχοντας ταυτοχρονα και ενα fullscreen caller..
Οσο για τις επαφες το εχεις ξαναπει αρκετες φορες εδω..και ρωταω και εγω..περνας που περνας τοσες ωρες πανω στο ριμαδο pc..τοσο δυσκολο ειναι να το συγχρονησεις με το outllook σου δηλαδη..
Ναι, παραδεχομαι οτι στην αρχη αντιμετωπισαμε κατι ψιλοπροβληματακια για τα οποια πλεον ειμαστε ολοι χαρουμενοι που τα επιλυσαμε..
Και αν διακρινεται λιγο επιθετικο το τονο μου ειναι γιατι ειλικαρινα λυπαμαι να δινει ο καθενας οχι 400 αλλα και 50 ευρω για κατι που δε το εχει ψαξει..
Παντως εδω που τα λεμε dangelo δε σε βλεπω να το κρατας..Ετσι ημουν και εγω με το πρωτο wb μου..
Η αληθεια ειναι οτι αν δεν εχεις καποιον να σε βοηθησει ειναι δυσκολα τα ατιμα..Ομως αξιζουν!
Παντα φιλικα..
φίλε όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων. άλλος πρώτα θέλει να έχει ενα κινητό τηλέφωνο που να το κρατάει και να μην νομίζει ότι θα του σπάσει. άλλος θέλει να έχει καλή φωτογραφική μηχανή και ας κάνει υποχωρήσεις στα υπόλοιπα και άλλος θέλει να δουλέυει άψογα σαν media player ή gps. εγώ προσωπικά βάζω τα windows πάνω απο όλα τα προηγούμενα.
νομίζω αυτός είναι ο βασικός λόγος αντιπαράθεσης όλων μας εδω, και δεν αξίζει κιόλας στο κάτω κάτω να χαλιόμαστε γιαυτο...
Δεν διαφωνω καθολου μαζι σου..Βεβαια καθε αντιπαραθεση ειναι και μια ανταλλαγη αποψεων οπου παντοτε εχουν κατι να μας δωσουν..
Αλλα να μην τρελλαθουμε κιολας.
Να δωσω 400 ευρω για μια συσκευη με wm ωστε να το εχω κατι σαν ας πουμε pc και σαν τηλεφωνο το καταλαβαινω..
Αλλα να δωσω ας πουμε 480 ευρω να παρω το αλλο το lg με τα 5mp φωτογραφικη χωρις να μπορει να προσφερει κατι αλλο το θεωρω καταντια..Ασε που τουλαχιστον ακομα ολα αυτα τα φωτογραφικα κινητα δεν μπορουν να συγκριθουν ουτε με τις πιο φτηνες φωτογραφικες μηχανες..
Η να δωσω 410 για να παρω το sony ericsson επειδη παιζει μουσικη(τι προτωτυπο) και να αλλαζω τραγουδια κουνωντας δεξια και αριστερα το τηλ..ε ελεος..
Γουστα ομως ειναι αυτα και λεφτα για πεταμα φαινεται εχουν πολλοι εδω μεσα..
g_angelo01
17 Ιαν. 2008, 01:08
Α και κατι αλλο...
β) τηλεφωνο
να εισαι καλα,αλλα δεν εχουμε αναγκη απο τη λυπηση σ .:happy:
αληθεια εσυ πως το ξερεις οτι μας περισευουν τα 400?:confused:
σε ευχαριστουμε για το κυρηγμα ηθικης & παντογνωσιας που μας εκανες αλλα δεν θα παρουμε:shifty:
Να πω και εγώ τη γνώμη μου επ'αυτού... Οι κάτοχοι της συσκευής είναι 2 ειδών: αυτοί που το πήραν επειδή ξέρουν τι κάνει ή τι μπορεί να κάνει και αυτοί που το πήραν από τη διαφήμιση!!
Η 2η κατηγορία μοιραία υπάρχει λόγω της τιμής της συσκευής! Είδατε κανέναν να αγοράζει Kaizer με 700+ ευρώ και να παραπονιέται ότι δεν κάνει αυτό καλά και εκείνο??
Όχι, γιατί είναι πανάκριβο, ειδικό τηλέφωνο (pda μάλλον) και όσοι το παίρνουν είναι τρελαμένοι και ξέρουν τις δυνατότητές του και τα αδύναμα σημεία του (ή των WM γενικότερα)!
Εδώ, αντιμετωπίζουμε μία συσκευή που ο οποιοσδήποτε την παίρνει ακόμα και αντί για N95 (συσκευή με άπειρες δυνατότητες δε λέω αλλά πολύ πιο απλή για τον καθένα και πιο κοντά στο κινητό τηλέφωνο).
Όταν λοιπόν έρχεται αντιμέτωπος με τα διάφορα (-), όπως θα είναι και το ηχειάκι που δεν παίζει τέλεια και οι φωτός κτλ κτλ. μπαίνει και λέει "ααα το κινητό έτσι, ααα το κινητό αλλιώς"...
Ειλικρινά όμως (και λυπάμαι που γίνομαι αυστηρός), αλλά ποιον νοιάζει γιατί δεν άρεσε στον αρχάριο (γιατί τελικά μετράει το τηλέφωνο και όχι οι pda δυνατότητες πιο πολύ για αυτόν)?? Αν όμως ξέρετε τι παίρνετε και λέτε τα συγκεκριμένα (-) αυτής της συσκευής, τότε ναι μας ενδιαφέρουν...
Εν τέλει ποιος συγκρίνει αυτή τη συσκευή με το Κ750i και γιατί μπαίνει εδώ και μας τα λέει αυτά και δεν το πουλάει αυτό να πάρει 3 από δαύτα και να είναι ήσυχος και αυτός και εμείς?? Ήμαρτον...
Στο δια ταύτα: η μπαταρία είναι ok, όντως το θέμα ακουστικότητα και ηχείο υστερεί λίγο, όπως και το SAR το οποίο το θεωρώ το μεγαλύτερο πρόβλημα... Είναι το μόνο πραγματικό και τρελό μείον που βλέπω... :( Αν και μάλλον με ένα bt handsfree είσαι οκ! :O
Ένα τελευταίο πράγμα όμως που με προβλημάτισε λίγο ήταν 2 τυχαία lockups, όπου έπρεπε να βγάλω τη μπαταρία γιατί δεν έχει τρύπα να βάλεις τη γραφίδα για να κάνει reset όπως το S200... :mad:
Λίγο η σταθερότητα θέλει δουλίτσα, κάτι έβαλα εγώ και το χάλασα... δεν ξέρω, θα δείξει! :rolleyes: Όποιος έχει συναντήσει κάτι παρόμοιο, ας το πει... Να πω εδώ πάντως πως το S200 ήταν "μπετό" σε σταθερότητα μέχρι τώρα... Ακόμα και με WM6... :O
skoros7
17 Ιαν. 2008, 01:59
Νομίζω ότι όσοι πιστεύουν το αντίθετο είναι γελασμένοι. Υπάρχουν συσκευές που κάνουν τα αυτονόητα πολύ καλύτερα εξ' αρχής χωρίς πατέντες και χωρίς παραχωρήσεις, απλα κινητά αλλά και wm.
visitor
17 Ιαν. 2008, 02:06
Είναι λίγο περασμένη η ώρα αλλά δεν μπορώ να μην απαντήσω στους φίλους μου, και το τονίζω φίλους. Άσχετα αν σε κάποια πράγματα δεν συμφωνούμε.
Άλλωστε τις απόψεις μας γράφουμε.
Να ανακεφαλαιώσουμε λοιπόν.
Είναι WM. Μάλιστα. Πρακτικά λοιπόν τι σημαίνει αυτό? Ποιανού κάνει την ζωή ευκολότερη το αυτό τηλέφωνο? Ποιες είναι η καθ' εαυτού ιδιαίτερες ικανότητες του? Τι είναι αυτό τέλος πάντων που το καθιστά must?
Πέστε μου να καταλάβω και θα συμφωνήσω όπου υπάρχει αιτιολογημένη και αποδεδειγμένη υπεροχή έναντι όποιου άλλου τηλεφώνου. Και παρακαλώ μην προσπαθούμε να το κατατάξουμε σε κατηγορία που δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα.
Τηλέφωνο είναι και τίποτα περισσότερο η λιγότερο. Αυτά τα περί PDA και λοιπά ας τα αφήσουμε στην άκρη προς το παρόν διότι δεν ΔΕΝ ξέρουμε τι κάνουν τα PDA και θα θέλαμε να μάθουμε αν έχετε την καλοσύνη.
Αν κάποιος επαγγελματίας χρειάζεται μια συσκευή να κρατά τα ραντεβού του, τις υποχρεώσεις του έναντι των πελατών, τις διατραπεζικές του συναλλαγές, μερικά τεχνικά χαρακτηριστικά (ηλεκτρομηχανικά όπως εγώ λόγου χάριν) μηχανημάτων σε pdf, η παρουσιάσεις σε power point, να παίρνει με ευκολία το e-mail του η και το fax του ακόμα, ε όχι φίλοι μου, το LG δεν κάνει για αυτήν την δουλειά. Δεν έχει σουλούπι και κατασκευή, για αυτήν την δουλειά.
Εμένα δεν μου κάνει για αυτήν την δουλειά. Και ας έχει windows 5000 turbo injection.
Αν κάποιος το θέλει για την καφετέρια δίπλα στην φραπεδιά καλό είναι.
Για να μην επαναλάβω τα του (τηλεφώνου section) κουσούρια τα είπα με προηγούμενο post.
Ίσως συμπληρώσω μερικά. Έχει μετρήσει κανείς πόσες κινήσεις χρειάζονται για να διαγραφούν οι κλήσεις? Εισερχόμενες, εξερχόμενες παρ. χάριν?
Αυτό είναι σημαντικό για εμένα και όχι αν θα τρέξει το καινούργιο skin master που θα βάλει το εικονίδιο κάτω από το ρολόι, για να κάνει ωραία αντίθεση με το μετρητή μπαταρίας.
Άντε παιδιά καληνύχτα και αύριο μέρα είναι να συνεχίσουμε γιατί :yawn:
sx1vg18
17 Ιαν. 2008, 02:53
Είναι λίγο περασμένη η ώρα αλλά δεν μπορώ να μην απαντήσω στους φίλους μου, και το τονίζω φίλους. Άσχετα αν σε κάποια πράγματα δεν συμφωνούμε.
Είναι WM. Μάλιστα. Πρακτικά λοιπόν τι σημαίνει αυτό? Ποιανού κάνει την ζωή ευκολότερη το αυτό τηλέφωνο? Ποιες είναι η καθ' εαυτού ιδιαίτερες ικανότητες του? Τι είναι αυτό τέλος πάντων που το καθιστά must?
Πέστε μου να καταλάβω και θα συμφωνήσω όπου υπάρχει αιτιολογημένη και αποδεδειγμένη υπεροχή έναντι όποιου άλλου τηλεφώνου. Και παρακαλώ μην προσπαθούμε να το κατατάξουμε σε κατηγορία που δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα.
Τηλέφωνο είναι και τίποτα περισσότερο η λιγότερο. Αυτά τα περί PDA και λοιπά ας τα αφήσουμε στην άκρη προς το παρόν διότι δεν ΔΕΝ ξέρουμε τι κάνουν τα PDA και θα θέλαμε να μάθουμε αν έχετε την καλοσύνη.
Αν κάποιος επαγγελματίας χρειάζεται μια συσκευή να κρατά τα ραντεβού του, τις υποχρεώσεις του έναντι των πελατών, τις διατραπεζικές του συναλλαγές, μερικά τεχνικά χαρακτηριστικά (ηλεκτρομηχανικά όπως εγώ λόγου χάριν) μηχανημάτων σε pdf, η παρουσιάσεις σε power point, να παίρνει με ευκολία το e-mail του η και το fax του ακόμα, ε όχι φίλοι μου, το LG δεν κάνει για αυτήν την δουλειά. Δεν έχει σουλούπι και κατασκευή, για αυτήν την δουλειά.
Εμένα δεν μου κάνει για αυτήν την δουλειά. Και ας έχει windows 5000 turbo injection.
Για να μην επαναλάβω τα του (τηλεφώνου section) κουσούρια τα είπα με προηγούμενο post.
Ίσως συμπληρώσω μερικά. Έχει μετρήσει κανείς πόσες κινήσεις χρειάζονται για να διαγραφούν οι κλήσεις? Εισερχόμενες, εξερχόμενες παρ. χάριν?
Αυτό είναι σημαντικό για εμένα και όχι αν θα τρέξει το καινούργιο skin master που θα βάλει το εικονίδιο κάτω από το ρολόι, για να κάνει ωραία αντίθεση με το μετρητή μπαταρίας.
Βασικα..ΟΚ το καταλαβαμε οτι δε το γουσταρεις το κινητο..Μηπως εχεις πει πολλα ηδη ; και μαλιστα σε καποιους που ξερουν πολυ καλυτερα κι απο κινητα και απο wm (δε βαζω τον ευατο μου,ας πουμε ειμαι ασχετος) ; ενταξει ολοι καταλαβαμε πλεον οτι εκανες λαλακια που το αγορασες. Προσωπικα,επειδη με ενδιαφερει το συγκεκριμενο μοντελο και μπαινω για να δω τισ αποψεις του καθενος,κουραστηκα να βλεπω αυτες τις αγριαδες.. Its just a mobile phone !
Οποτε...αρκετα...."φιλε" μου
puzzle21
17 Ιαν. 2008, 07:47
Καλη αιτιολογηση και πειστικη θα ελεγα..
''δεν εχει σουλουπι και κατασκευη για αυτη τη δουλεια''..
Αν ολα τα wm δεν κανουν αυτα που ανεφερες τοτε ποια τα κανουν?..
Τεσπα νομιζω οτι οι αντιπαραθεσεις πρεπει να σταματησουν και να επανελθουμε στο post με θεματα που απασχολουν εμας που το θελουμε το τηλεφωνακι..
Οι υπολοιποι οκ σεβαστες οι αποψεις μπορειτε να συνεχισετε σε post αλλων τηλεφωνων που σας ενδιαφερουν..
Selespeed
17 Ιαν. 2008, 08:08
Μήπως η LG έκανε λάθος και έφτιαξε το KS20 πιο φτηνό από το KU990 και όσοι το ήθελαν για το σχέδιο πήραν το φτηνότερο;:D:p:p
Γιατί τα windows δε φτιάχτηκαν για να μπουν σε μια συσκευή που παίρνει τηλέφωνο, παίζει μουσική και άντε, να τραβά και καλές φωτογραφίες...
Για τον καθένα, οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές. Το visitor (και τον κάθενα που δεν ευχαριστήθηκε το νέο του κινητό) δεν τον βόλεψαν τα wm6 και οι οθόνες αφής (πραγματικός επισκέπτης στα windows:D). Μάλλον θα χρειαστουν 2 ή και παραπάνω συσκευές για να κάνουν πραγματικά τη δουλειά τους (χωρίς να ειρωνεύομαι!!).
Εμένα ήταν ό,τι πραγματικά ήθελα.
1. Είχα και πριν smartphone με wm και τα είχα συνηθίσει
2. Τελευταία, είχα αρχίσει να ψάχνω ένα φτηνα pda για πολύ απλή, και πρόχειρη χρήση
3. Όσο πιο πολύπλοκο, τόσο το καλύτερο (πιο πολύ κολλάω)!!!!!
4. Να μπορώ να έχω πολύ software να αλλάζω συνεχώς τη συσκευή μου.
5. Μουσική και φωτογραφία δε μου χρειάζονται εκτός από σπάνιες περιπτώσεις (άσε που προχτές ξεκίνησα να δω μια ταινία ενώ περίμενα στο μετρό και έχασα δυό τραίνα... :dash: )
Σαφώς τα windows δεν είναι για τον καθένα. Επειδή όσοι γράφουμε στα forum είμαστε ψιλοκομπιουτεράδες, μας αρέσει αυτή η πολυπλοκότητα και εκθειάζουμε τέτοιου τύπου συσκευές.
Εγώ θα συμφωνήσω με κάποιο φίλο παραπάνω που είπε ότι και οι πιο ακριβές HTC δεν κάνουν τίποτα διαφορετικό. Windows φοράνε, ίδια προγράμματα παίρνουν. Είτε το ένα πάρεις είτε το άλλο, τα ίδια θα τραβήξεις από τα wm6 (αντίθετα με απλά κινητά που δουλειά τους είναι να μια ή δύο επιπλέον δουλειές εύκολα και καλά -φωτογραφία ή/και μουσική- εκτός από το τηλέφωνο).
Προσοχή λοιπόν.
Μπορεί η γλυκιά του εμφάνιση να δηλώνει άλλα, αλλά το KS20 δε θα σας φερθεί ευγενικά, και θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να το κατακτήσετε!!! (όρεξη που την έχω πρωί πρωί -άσε που έφαγα και 4 χτες το βράδυ- και γράφω post σα να παρουσιάζω τρεϊλερ για ταινία... :lol::p)
dimokritos
17 Ιαν. 2008, 09:44
για να επανέλθουμε λίγο στα του κινητού...
δοκίμασε κανείς το resco keyboard pro 5.0? έχω κάτι προβληματάκια με τις γλώσσες. (όχι τις κακές :p)
Selespeed
17 Ιαν. 2008, 10:30
Να προτείνω και ένα πολύ ωραιο προγραμματάκι.
Το AutoMobile που καταγράφεις τα έξοδα όλων των οχημάτων σου και σου κάνει στατιστικά για το πόσο σου στοιχίζει το μήνα, πόσο καύσιμο καις, πόσα χλμ κάνεις μέχρι να ξαναγεμίσεις και πολλά άλλα και με τα αντίστοιχα διαγράμματα...
Από εκεί και πέρα, για κάποιο φίλο που είπε να άνεβάσουμε καμιά φωτογραφία έχω μία, που μάλλον μπορεί να θεωρηθεί από τις καλές με μέτριο όμως φωτισμό... Και όπως καταλαβαίνετε, ισχύει αυτό που έχουμε ξαναπεί... Καλύτερα να αγοράσουμε μηχανή...:D
Εδώ δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω 100%! :)
Απλά το θέμα είναι από αυτά που λεμε να βγαίνει και κάτι και να έχουμε κάποιο αποτέλεσμα.
Καταρχάς (φιλικά πάντα εντελώς και το ανέφερα και πριν), να πω ότι είναι πολύ άσχημο να μπαίνεις σε ένα thread για μία συγκεκριμένη συσκευή, που την έχουν πάρει κάποιοι άλλοι που ξέρουν τι θέλουν και τι πήραν και να λες διάφορα σχόλια του στυλ δε μετράει, τι είναι WM, πάρτε laptop, είναι για καφέ, ψαροτούφεκο, κτλ κτλ.
Θα κάνω λοιπόν μία προσέγγιση να σου πω εγώ τι κάνω με αυτό το κινητό και τι μπορείς να κάνεις, με την λογική ότι κρατάω αυτό που είπες ότι θέλεις να μάθεις. Να πω εδώ επίσης, ότι έχω ασχοληθεί όσο έχω ασχοληθεί και ότι στα υπόλοιπα threads υπάρχουν πραγματικοί και τρελοί guru (γνωστά username), οι οποίοι ξέρουν τραγικά περισσότερα πράγματα από εμένα και θα μπορούσαν να σου πουν πιο πολλά.
Στο θέμα μας λοιπόν: Εγώ προσωπικά (όπως και πολλοί άλλοι) το χρησιμοποιώ καθημερινά ως gps. Ναι, υπάρχουν dedicated συσκευές, αλλά προτιμώ να τα έχω όλα σε ένα!
2ον: Σαν ένα μικρό media center. Κατεβάζω επεισόδια από το Internet (ελληνικών σειρών για να μην έχω πρόβλημα με υπότιτλους και κάθομαι να τους περνάω) και τα βλέπω στο κρεβάτι μου πρωτού κοιμηθώ ή σε διακοπές ή όπου αλλού! Ναι, υπάρχουν και dedicated συσκευές αλλά πάλι προτιμώ να τα έχω όλα σε ένα!
3ον: Για ένα διάστημα που μου είχε χαλάσει το pc και δεν είχα αγοράσει το laptop, έμπαινα με wireless και χάζευα στο Internet. Ναί, ξέρω υπάρχουν Internet Cafe, σε υπολογιστή μπορείς να κάνεις πολλά παραπάνω, αλλά το να χαζεύω Internet στο κρεβάτι ήταν πολύ καλό! Για forums εξάλλου και text δεν έχεις τρομερές απαιτήσεις! Πάλι όλα σε ένα!
4ον: Το θέμα των ραντεβού κτλ και του organiser, ναι θα μπορούσες να το έχεις και με άλλη συσκευή, αλλά και εδώ το έχεις και με το παραπάνω!
5ον: Επειδή μάλλον το θέμα στο οποίο αποπροσανατολίζεσαι είναι το θέμα του Office, ναι εδώ θα συμφωνήσουμε ότι για Word, Excel, Powerpoint δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσει ένα laptop (δεν είπε κανείς να μην έχεις ούτε να τον πετάξεις επειδή έχεις WM κινητό). Βέβαια, κάποιοι εδώ μέσα το χρησιμοποιούν και για απλή χρήση Office εδώ μέσα, άσε που στα μηχανάκια με 640x480 ανάλυση τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.
6ον: Έχω βάλει πρόγραμμα και βλέπω τον καιρό (τον οποίο κάνω update με wifi) και ξέρω τι καιρό θα κάνει τις επόμενες μέρες. Ναι, μπορείς να τον δεις από χίλια μέρη αλλά πάλι όλα σε ένα!
7ον: Έχεις ένα μηχανάκι ισχυρό το οποίο έχει ΑΠΕΙΡΕΣ εφαρμογές για τεράστια ενασχόληση και "παιχνίδι" και για να δοκιμάσεις και να δεις τι σε βολεύει. Αν θελήσεις να ασχοληθείς θα δεις τη μαγεία!
Κανείς δεν είπε ότι είναι καλύτερες συσκευές από ένα απλό τηλέφωνο στις τηλεφωνικές λειτουργίες, είναι pda πρωτίστως! Τώρα το τι μπορεί να κάνει ένα pda είναι κάτι που πρσπάθησα να σου εξηγήσω πριν! Η μαγεία του pda είναι το όλα σε ένα. Απλά δεν πρέπει να τα γειώνεις όλα και να λες pda και τι είναι αυτά και μόνο της καφετέριας... :O
Αν δεν ξέρεις τι κάνει ένα pda το δέχομαι, αν ξέρεις προσπαθείς να πείσεις όλους εμάς ότι δεν το χρειαζόμαστε, τότε επέλεξες λάθος forum! :rolleyes: ;)
Φιλικά πάντα και με άπειρη διάθεση! :)
ΥΓ. Είναι το τελευταίο post μου σχετικά με αυτό το θέμα, γιατί είμαστε off topic εδώ και κάμποσες σελίδες... Ακόμα και αν δεν έχουμε πρόβλημα με τους mods, δεν είναι σωστό να γεμίζουμε το thread με άσχετα! :O
Strategos
17 Ιαν. 2008, 11:29
ρε παιδια δεν νομιζω οτι κανεις απο εδω το πηρε επειδη ειδε καμια διαφημιση η διαφημιση 3 μερες παιζει.
puzzle21
17 Ιαν. 2008, 11:53
ρε παιδια δεν νομιζω οτι κανεις απο εδω το πηρε επειδη ειδε καμια διαφημιση η διαφημιση 3 μερες παιζει.
Διαφημιση δεν ειναι μονο της τηλεορασης αν και νομιζω οτι παιζει πολυ παραπανω απλα τωρα παιζει πιο συχνα προφανως γιατι εκανε επιτυχια..
Διαφημιση μπορει να θεωρηθει ακομα και το post αυτο οπου με χαρα προσεγγιζουμε τις αρετες του τηλεφωνου..
Σκεψου απλα..οτι αν καποιος μπηκε εδω μεσα..το ειδε σαν εμφανιση και λεει super..εμας να λεμε ποσο φοβερο ειναι..μπαμ τσιμπαει..παει και το παιρνει..
Απλα για να τελειωνω και εγω εδω με τη σειρα μου..Καλο ειναι οταν κανουμε τετοιου ειδους αγορες να το ψαχνουμε λιγο παραπανω..
Οντως ειμαστε offtopic και καλο ειναι να επανελθουμε..
bierhoff
17 Ιαν. 2008, 12:17
απο σημερα υπαρχει και στο πλαισιο το lg ks20 στα 399 Ε
nrawert
17 Ιαν. 2008, 12:20
Γεια σας!
Είμαι κι εγώ κάτοχος του KS20 για πάνω από μια εβδομάδα τώρα. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. Χρησιμοποιώ το Mio 350 εδώ και ενάμιση χρόνο οπότε είμαι αρκετά εξοικειωμένος με WM με τα καλά του:) και τα κακά του:mad:.
Στα + (συγκριτικά με Μιο) :up::
1. Η οθόνη αν και μικρότερη, έχει πολύ καλύτερα χρώματα και πολύ καλή γωνία θέασης.
2. Η διασύνδεση (Bluetooth / Wifi).
3. Η ταχύτητα.
Στα - :down::
1. Η έλλειψη κουμπιού soft reset (όταν κολάει -που το κάνει συχνά- πρέπει να αφαιρέσεις την μπαταρία οπότε βάλε - βγάλε όλη μέρα από τη θήκη στο τέλος θα χαλάσει...:(
2. Η μη χρησιμοποίηση κοινής υποδοχής miniUsb οπότε για φόρτιση στο αυτοκίνητο πρέπει να αγοράσω άλλο αντάπτορα.
3. Αν είχε κάνα δύο άλλα hard keys, καλά θα ήταν…;)
4. Ζεσταίνεται πολύ από πίσω όταν χρησιμοποιείται για κάμποση ώρα (τηλέφωνο, Wifi, φόρτιση ή multimedia):heat: - είναι νορμάλ αυτό;
5. Η μη υποστήριξη από τη Rom της SDHC μνήμης :(.
Το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό επειδή έχω βάλει όπως πολλοί άλλοι microSDHC (4GB της Kingston) με το γνωστό Sdhc.cab patch που κυκλοφορεί. To κακό είναι ότι αν κάνεις hard reset σβήνονται όλα (ακόμη και το Sdhc.cab) από την κύρια μνήμη, με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζεται μετά η microSDHC, οπότε δεν μπορείς να βάλεις το backup που έχεις κάνει (αν είσαι μακριά από τον υπολογιστή σου ή δεν έχεις άλλη συσκευή με Bluetooth να στείλεις το Sdhc.cab δεν έχεις ούτε ένα τηλέφωνο στον κατάλογο, οπότε γίνεται άχρηστη σαν τηλεφωνική συσκευή :mad:).
:!:Μήπως ξέρει κανείς κάποια λύση, πχ αν υπάρχει τρόπος να βάζαμε το Sdhc.cab στη Rom ώστε να μην σβήνεται όταν κάνουμε hard reset;
nrawert
17 Ιαν. 2008, 12:22
Γεια σας!
Είμαι κι εγώ κάτοχος του KS20 για πάνω από μια εβδομάδα τώρα. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. Χρησιμοποιώ το Mio 350 εδώ και ενάμιση χρόνο οπότε είμαι αρκετά εξοικειωμένος με WM με τα καλά του:) και τα κακά του:mad:.
1. Η οθόνη αν και μικρότερη, έχει πολύ καλύτερα χρώματα και πολύ καλή γωνία θέασης.
3. Η ταχύτητα.
1. Η έλλειψη κουμπιού soft reset (όταν κολάει -που το κάνει συχνά- πρέπει να αφαιρέσεις την μπαταρία οπότε βάλε - βγάλε όλη μέρα από τη θήκη στο τέλος θα χαλάσει...:(
2. Η μη χρησιμοποίηση κοινής υποδοχής miniUsb οπότε για φόρτιση στο αυτοκίνητο πρέπει να αγοράσω άλλο αντάπτορα.
4. Ζεσταίνεται πολύ από πίσω όταν χρησιμοποιείται για κάμποση ώρα (τηλέφωνο, Wifi, φόρτιση ή multimedia):heat: - είναι νορμάλ αυτό;
5. Η μη υποστήριξη από τη Rom της SDHC μνήμης :(.
Το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό επειδή έχω βάλει όπως πολλοί άλλοι microSDHC (4GB της Kingston) με το γνωστό Sdhc.cab patch που κυκλοφορεί. To κακό είναι ότι αν κάνεις hard reset σβήνονται όλα (ακόμη και το Sdhc.cab) από την κύρια μνήμη, με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζεται μετά η microSDHC, οπότε δεν μπορείς να βάλεις το backup που έχεις κάνει (αν είσαι μακριά από τον υπολογιστή σου ή δεν έχεις άλλη συσκευή με Bluetooth να στείλεις το Sdhc.cab δεν έχεις ούτε ένα τηλέφωνο στον κατάλογο, οπότε γίνεται άχρηστη σαν τηλεφωνική συσκευή :mad:).
:!:Μήπως ξέρει κανείς κάποια λύση, πχ αν υπάρχει τρόπος να βάζαμε το Sdhc.cab στη Rom ώστε να μην σβήνεται όταν κάνουμε hard reset;
Strategos
17 Ιαν. 2008, 12:44
nrawert για το 3 που ειπες αν βαλεις το spb pocket plus μπορεις να κανεις τα 2 hard keys αν τα πατας για πολυ ωρα να δουλεβουν σαν αλλα 2 keys
notissfak
17 Ιαν. 2008, 13:02
Καλησπέρα παιδιά και εύχομαι... ειρήνη!
Είμαι ενα βήμα απο το να το πάρω το κινητό.Η προηγούμενη σύντομη εμπειρία μου με wm6 ήταν με το htc touch το οποίο και πούλησα γιατί δεν άκουγα καλά τους συνομιλητές μου.Δεν ήταν καλό το ηχείο κατα την συνομιλία και μου την έσπαγε.Οταν γύρισα στο P990 μου, άκουσα το φως το αληθινό! Εσείς που το έχετε, είστε ικανοποιημένοι απο την ένταση του ακουστικού? Επίσης...
είναι αλήθεια οτι δεν ακουγεται καλά σαν media player οταν τερματίζουμε το volume στο speakerphone?
παιδιά για μένα είναι πολύ βασικά αυτά γιατι κατά τα άλλα θεωρώ οτι ειναι πλήρες το κινητό.αλλά οχι να μην ακούω και τι μου λένε σε ενα θορυβώδες περιβάλλον ας πουμε...
ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση...
Γεια σας!
3. Η ταχύτητα.
4. Ζεσταίνεται πολύ από πίσω όταν χρησιμοποιείται για κάμποση ώρα (τηλέφωνο, Wifi, φόρτιση ή multimedia) - είναι νορμάλ αυτό;
5. Η μη υποστήριξη από τη Rom της SDHC μνήμης.
Το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό επειδή έχω βάλει όπως πολλοί άλλοι microSDHC (4GB της Kingston) με το γνωστό Sdhc.cab patch που κυκλοφορεί. To κακό είναι ότι αν κάνεις hard reset σβήνονται όλα (ακόμη και το Sdhc.cab) από την κύρια μνήμη, με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζεται μετά η microSDHC, οπότε δεν μπορείς να βάλεις το backup που έχεις κάνει (αν είσαι μακριά από τον υπολογιστή σου ή δεν έχεις άλλη συσκευή με Bluetooth να στείλεις το Sdhc.cab δεν έχεις ούτε ένα τηλέφωνο στον κατάλογο, οπότε γίνεται άχρηστη σαν τηλεφωνική συσκευή Μήπως ξέρει κανείς κάποια λύση, πχ αν υπάρχει τρόπος να βάζαμε το Sdhc.cab στη Rom ώστε να μην σβήνεται όταν κάνουμε hard reset;
Καταρχάς, συμφωνώ με όλα και χαίρομαι που τα συνόψισες άριστα!! :D
Για το τελευταίο που ρωτάς έχω νομίζω μία μεσοβέζικη λύση... Αν το backup σου δεν είναι τεράστιο, μπορείς να πάρεις μία δεύτερη κάρτα microsd απλή (+20 ευρώ) και να το έχεις εκεί, να κάνεις restore και μετά να βάζεις την άλλη και να είσαι κύριος!! ;)
Δεν πάω να το παίξω έξυπνος, απλά φαντάζομαι ότι μπρος στην ευκολία μας... :O
Το ενσωμάτωμα του cab στη rom του τηλεφώνου, είναι μάλλον αρκετά δύσκολη δουλειά και ή θα πρέπει να το κάνεις μόνος σου (με πολύυυυυ ψάξιμο) ή αργότερα να φορτώσεις κάποια rom cooked και unofficial με αρκετά εξτρά πραγματάκια και ότι συνεπάγεται αυτό στην εγγύηση του τηλεφώνου! Ελπίζω να βοήθησα! :O
puzzle21
17 Ιαν. 2008, 13:40
εχει περασει κανεις το iphone pocket plus icons?
Αν ναι ας βοηθησει λιγακι...
ronto13
17 Ιαν. 2008, 13:42
Καλησπέρα παιδιά! Τελικά με αντικατάσταση του κινητού όλα πάνε ρολόϊ (Είμαι ο γκαντέμης που δεν του δούλευε το wi-fi...)!!! Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την συσκευή!! Πραγματικό best buy. Μερικές απορίες όμως:
1) Πως μπορείς να βάλεις αναφορά παράδοσης στα μηνήματα??
2) Μόλις περάσω το spb mobile shell δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet μεσω wi-fi (ενώ συνδέετε με το modem μου κανονικοτατα δεν ανοίγει ούτε msn ουτε explorer ούτε google maps..) Καμιά ιδέα??
Και μερικά προγραμματάκια που χρησιμοποιώ: isilo, acrobat reader, airscanner antivirus, fast chm reader, spb pocket plus
nrawert
17 Ιαν. 2008, 13:47
Το σκεφτηκα και εγω αυτο και μαλλον θα το κανω (ειχα δει καπου στο e-shop μια καρτα 512ΜΒ μονο 5ευρω - οτι πρεπει γι αυτη τη δουλεια), αλλα δεν ξερω που να τη βαλω για να την μεταφερω οταν ειμαι μακρυα απο το σπιτι...
Jonous
17 Ιαν. 2008, 14:01
Το παρέλαβα εχθές. Κατενθουσιασμένος. Όταν το πρωτοείδα και διάβασα χαρακτηριστικά (και wi-fi που το θεωρώ βασικό κριτήριο αγοράς για μένα) και τιμη, έπαθα! Και φυσικά δεν έχασα χρόνο. Ευτυχώς έχω βρει και ένα μαγαζί που παίρνει σε καλές τιμές μεταχειρισμένα και έτσι έδωσα το Ν80 μου για 170€ και το LG μου βγήκε 230€. Καθόλου άσχημα :cool: Και άσε την επιδότηση της voda 140€ να περιμένει :lol:
Αξίζει όχι μόνο όλα τα λεφτά του αλλά και αρκετά παραπάνω! Και ναι ξέρω τι πήρα, ποτέ δε με ενδιαφέρε η καλή camera σε κινητό, ήθελα από καιρό να πάω σε WM αλλά φανταζόμουν κάτι σε απλό pda, όχι και κινητό και σίγουρα όχι σε τόσο ξεφτιλέ τιμή.
Κι αυτή η θήκη...μα αυτή η θήκη....πωωωω :wacko:
Αυτά :rolleyes:
dapost2
17 Ιαν. 2008, 14:12
Παρα πολυ καλοοοο...!!!!
Το περασα και οντως πολυ ευχρηστο..
Τόνους πως βάζουμε με το PCM; Κρατώντας πατημένο ένα φωνήεν, δεν μου εμφανίζονται τόνοι...
athanaso77
17 Ιαν. 2008, 14:29
Τόνους πως βάζουμε με το PCM; Κρατώντας πατημένο ένα φωνήεν, δεν μου εμφανίζονται τόνοι...
Kanonika etsi mpainoun oi tonoi. Twra bebaia den exw dokimasei tin teleftaia ekdosi gia na dw ean yparxei kapoio problima.
nstamoul
17 Ιαν. 2008, 14:34
Όποιος έχει την καλοσύνη ας κάνει ένα .reg το HKCU\Software\PocketCM\Keyboard.
Το έσβησα και με reinstall δεν το ξαναγράφει.
maik85
17 Ιαν. 2008, 15:37
απο σημερα υπαρχει και στο πλαισιο το lg ks20 στα 399 Ε
Και είναι και unbranded.
yannisg
17 Ιαν. 2008, 15:46
Και είναι και unbranded.
Στην σελιδα απο το πλαισιο γραφει αυτο ομως
Χαρακτηριστικα
Κατασκευαστής
LG
.
Μοντέλο
KS20 Vodafone Live!
:(
Pharmex
17 Ιαν. 2008, 15:57
Γιατί δεν αγοράζεις μια φθηνή καρτούλα 512ΜΒ όπου θα βάλεις το patch παρέα με μερικά ακόμη cabs που είναι απαραίτητα και να την έχεις μονίμως στο πορτοφόλι σου για ώρα ανάγκης; Μπορείς να τη βάλεις και στο πορτοφόλι για τα ψιλά σου (στη δεύτερη υποδοχή). Λέω εγώ τώρα...
Pharmex
17 Ιαν. 2008, 16:01
Sorry, τώρα είδα ότι υπάρχει παρόμοια απάντηση!
Σχετικά με τα KS20 του Πλαισίου, είναι προφανές στο site τους ότι είναι Vodafone!
el00075
17 Ιαν. 2008, 16:18
ρε παιδια μια ερωτηση μονο:ποσο κραταει ι μπααταρια στην πραξη , και με τι ειδους χρηση. αυτο θελω να μαθω και φευγω για vodafone
scandal_dj
17 Ιαν. 2008, 16:38
εμενα με αρκετη χρηση:)(1 ωρα wifi αλλη μια media player και κανα μισαωρο κλησεις και μυνηματα) κρατησε 3 μερες παρα κατι.:D:D
αλλα του σβηνω συνεχεια την οθονη.:ninja:
el00075
17 Ιαν. 2008, 17:03
εμενα με αρκετη χρηση:)(1 ωρα wifi αλλη μια media player και κανα μισαωρο κλησεις και μυνηματα) κρατησε 3 μερες παρα κατι.:D:D
αλλα του σβηνω συνεχεια την οθονη.:ninja:
thanks man, δηλαδη το 24ωρο το βγαζουμε ανετα ετσι?
dimokritos
17 Ιαν. 2008, 17:34
thanks man, δηλαδη το 24ωρο το βγαζουμε ανετα ετσι?
24ωρο με αρκετή χρήση το βγάζει άνετα. η αρκετή χρήση δν περιλαμβάνει μόνιμα ανοιχτο wifi ε... σε μένα τώρα που δεν το έχω μόνιμα στο χέρι και να το φορτώνω κρατάει 2,5-3,5 μέρες.
ρε παίδες μήπως έβαλε κανείς το resco keyboard 5.00???
Spartac
17 Ιαν. 2008, 17:45
Οποιος δεν έχει εγκαταστήσει το fring χάνει!!!
Διαβάζει όλα τα contacts από MSN, GoogleTalk, Skype και μπορείς να τους μιλήσεις με voip!!!
www.fring.com
Είναι απλά κορυφαίό!!!
sx1vg18
17 Ιαν. 2008, 18:56
Τα πραγματα εχουν ως εξης...Αυτη τη στιγμη το συγκεκριμενο κινητο δεν υπαρχει...πουθενα στη Θεσσαλονικη ! Πουθενα ! Εχω γυρισει ολα τα μαγαζια και ολοι περιμενουν... (Θα φαρμακωθω)
visitor
17 Ιαν. 2008, 18:58
1) Δεν κατάλαβα που βρίσκετε το off topic. Για το LG KS20 γράφω,όπως άλλωστε κάνετε όλοι.
2) Έχω νομίζω το δικαίωμα να γράφω τις απόψεις μου (σαν κάτοχος της συσκευής) όποια και να είναι αυτή. Δεν έκανα review για το Game Boy.
3) Δεν προσέβαλα κανέναν με κάποιο είδος προσωπικής επίθεσης και ούτε έχω πρόθεση να το κάνω στο μέλλον.
4) Η λογική του αν κάποιος εναντιώνεται σε κάτι που έχω και εγώ στην κατοχή μου, άρα με λέει βλάκα που το έχω, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δική μου λογική σε καμία περίπτωση.
5) Όποιος είναι ικανοποιημένος καλά κάνει σε ένα δημόσιο forum και γράφει τα υπέρ της συσκευής, όπως επίσης εγώ σαν ανικανοποίητος γράφω αυτό που θέλω στο ίδιο δημόσιο forum.
Αν υπερβώ κάποιους κανόνες θα δεχθώ την όποια παρατήρηση από αυτόν που είναι υπεύθυνος.
6) Δεν υποχρεώνω κανέναν να μου απαντά.
7) Όποιος νομίζει ότι όλοι πρέπει να συμφωνούν για την υπεροχή της συσκευής αυτής, ειδάλλως οι διαφωνούντες να μετακομίσουν σε άλλο Forum η thread, καλό θα ήταν να φτιάξουν ένα κλειδωμένο δικό τους, που τα μέλη του θα δίνουν όρκο πίστης στο LG KS20 και θα έχει τίτλο: Only for KS20 fun. Οι αντίθετες απόψεις θα διώκονται ποινικά.
8) Και τέλος αν δεν θέλετε διάλογο, που συμπεριλαμβάνει και αντίθετες απόψεις, απλά μην λαμβάνετε μέρος με απαντητικά post σε αυτόν που γράφει, αυτά που γράφει. Αρκεστείτε στους δικούς σας χαρακτηρισμούς για το LG KS20 σαν το τέλειο, ανεπανάληπτο, μοναδικό, υπέροχο, (για εμένα τον διανοητικά καθυστερημένο απλά UFO άχρηστη συσκευή) και όλα θα πάνε καλά.
Απλά πράγματα.
yannisg
17 Ιαν. 2008, 19:40
βγηκε το rescokeyboard pro...touch
καλο ειναι..καλυτερο απο τα υπαρχοντα...:)
Strategos
17 Ιαν. 2008, 21:10
βγηκε το rescokeyboard pro...touch
καλο ειναι..καλυτερο απο τα υπαρχοντα...:)
να παιζανε και τα ελληνικα καλα θα ητανε
1) Δεν κατάλαβα που βρίσκετε το off topic. Για το LG KS20 γράφω,όπως άλλωστε κάνετε όλοι.
2) Έχω νομίζω το δικαίωμα να γράφω τις απόψεις μου (σαν κάτοχος της συσκευής) όποια και να είναι αυτή. Δεν έκανα review για το Game Boy.
3) Δεν προσέβαλα κανέναν με κάποιο είδος προσωπικής επίθεσης και ούτε έχω πρόθεση να το κάνω στο μέλλον.
4) Η λογική του αν κάποιος εναντιώνεται σε κάτι που έχω και εγώ στην κατοχή μου, άρα με λέει βλάκα που το έχω, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δική μου λογική σε καμία περίπτωση.
5) Όποιος είναι ικανοποιημένος καλά κάνει σε ένα δημόσιο forum και γράφει τα υπέρ της συσκευής, όπως επίσης εγώ σαν ανικανοποίητος γράφω αυτό που θέλω στο ίδιο δημόσιο forum.
Αν υπερβώ κάποιους κανόνες θα δεχθώ την όποια παρατήρηση από αυτόν που είναι υπεύθυνος.
6) Δεν υποχρεώνω κανέναν να μου απαντά.
7) Όποιος νομίζει ότι όλοι πρέπει να συμφωνούν για την υπεροχή της συσκευής αυτής, ειδάλλως οι διαφωνούντες να μετακομίσουν σε άλλο Forum η thread, καλό θα ήταν να φτιάξουν ένα κλειδωμένο δικό τους, που τα μέλη του θα δίνουν όρκο πίστης στο LG KS20 και θα έχει τίτλο: Only for KS20 fun. Οι αντίθετες απόψεις θα διώκονται ποινικά.
8) Και τέλος αν δεν θέλετε διάλογο, που συμπεριλαμβάνει και αντίθετες απόψεις, απλά μην λαμβάνετε μέρος με απαντητικά post σε αυτόν που γράφει, αυτά που γράφει. Αρκεστείτε στους δικούς σας χαρακτηρισμούς για το LG KS20 σαν το τέλειο, ανεπανάληπτο, μοναδικό, υπέροχο, (για εμένα τον διανοητικά καθυστερημένο απλά UFO άχρηστη συσκευή) και όλα θα πάνε καλά.
Απλά πράγματα.
To offtopic είναι ότι φτάσαμε να μιλάμε φιλοσοφικά για τα Windows Mobile, τα (+) και τα (-) τους. Όχι αυτό δεν είναι το topic του thread! Το topic δεν είναι να προσπαθούμε να πείσουμε το visitor και κάθε visitor ότι είναι καλή συσκευή και τι μπορούν να κάνουν τα wm! Αν από όλα όσα σου είπαμε κατάλαβες ότι είμαστε τρελοί και άρρωστοι με το κινητό και λες περί όρκων πίστης, κλειδωμένα thread κτλ κτλ... τότε... :rolleyes:
Τότε να μπεις σε κάθε thread των Windows Mobile και να λες για τα αρνητικά αυτών των συσκευών, γιατί είναι ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ!!! Εντέλει μάλλον εμείς είμαστε χαζοί και να τα πετάξουμε... :X
Ήταν το τελευταίο μου post προς εσένα και offtopic γενικότερα.. Παρόλο που είπα ότι το προηγούμενο ήταν το τελευταίο δεν κρατήθηκα... :O
Θα σου δώσω ένα τελευταίο παράδειγμα μήπως και το πιάσεις και το παρατάω το θέμα... Πες ότι εσύ χρειάζεσαι ένα jeep και αγοράζεις Ferrari (απλό παράδειγμα)... Η Ferrari δεν πάει στα βουνά που θες εσύ να πας!! Πρέπει μετά να μπαίνεις στο thread της Ferrari και των άλλων supercars και να λες είναι λαλακία αυτοκίνητο ούτε σε ένα βουνό δεν μπορεί να πάει?? Τι να το κάνετε τι πίστες και λαλακίες και γκάζια... Αφού στο βουνό δεν πάει...
Δεν μπορώ να το κάνω πιο απλό!!! Ελπίζω να έγινα κατανοητός!! ;)
Και τα παιδιά δεν είπαν κάτι περίεργο... Ψάξε είπαν ότι αυτό είναι Ferrari και μην παίρνεις αυτό ή πούλα την, πάρε ένα jeep να κάνεις και εσύ και εμείς τη δουλειά μας! Αλλά πως να το κάνουμε η Ferrari jeep δε γίνεται... Τα WM δεν θα γίνουν ποτέ απλό κινητό... Είναι pda με δυνατότητες κινητού!! Όχι κινητά!!
g_angelo01
17 Ιαν. 2008, 21:40
Τα WM δεν θα γίνουν ποτέ απλό κινητό... Είναι pda με δυνατότητες κινητού!! Όχι κινητά!!
+1000 :up::up::up:
&τωρα επιστροφη στο θεμα μας
!.τι μ προσφαιρει ενα προγραμμα backup πχ της sbp??
2.χρειαζομαι antivirus???
kostakhs
17 Ιαν. 2008, 21:43
Είναι pda με δυνατότητες κινητού!! Όχι κινητά!!
Αυτη η προταση τα λεει ολα. Πανω απ' ολα ειναι pda και μετα οι υπολοιπες λειτουργιες :)
dimokritos
17 Ιαν. 2008, 22:15
όπως τα λέει στο πρόγραμμα
my documents
email
personal data (ekei einai oi epafes kai ta minimata)
system data (system databases, other databases, file system[windows και προγράμματα δηλαδή], και system settings (registry δηλαδή)
περισσότερες πλήροφορίες δεν ξέρω, μόνο τα personal data έκανα backup. Πάντως πήρες μια ιδέα για το πρόγραμμα.
maik85
17 Ιαν. 2008, 22:43
Sorry παιδιά για την παραπληροφόρηση πριν σχετικά με το κινητό στο πλαίσιο:O Είδα την φωτό μόνο και νόμιζα πως είναι unbranded.
Να συμφωνήσω κι εγώ με τον aXe. Αν κάποιος κάνει ελλειπή έρευνα αγοράς, δεν του φταίει το κινητό.
Εγώ έψαχνα συσκευή από πριν το καλοκαίρι, αλλά δεν έβρισκα αυτό που ήθελα. Τελικά κατέληξα σε αυτό το κινητό γιατί είχε όλα όσα ήξερα πως θέλω(wifi, gps, πολύ καλό επεξεργαστή) και σε τιμή 150-200 ευρώ κάτω από τον ανταγωνισμό. Δεν το πήρα μόνο κ μόνο επειδή ήταν "wm με 400 ευρώ".
Να ρωτήσω κ μια απορία σχετικά με wma αρχεία. Υπάρχει κάποιος player που να τα παίζει κανονικά? Έβαλα τον core player, ανοίγει wma αρχεία, αλλά δεν τα παίζει σωστά, τα παίζει πάρα πολύ γρήγορα. Κάποιος player που να τα παίζει σωστά?
puzzle21
17 Ιαν. 2008, 23:06
Με το spb backup η καποιο παρομοιο προγραμμα μπορεις ανα πασα στιγμη να κρατας backup της συσκευης σου στη καρτα μνημης η ακομα και στο pc..οποτε σε περιπτωση που παει κατι στραβα κανεις το backup και επαναφερεις τη συσκευη οπως την ειχες..με τα προγραμματα κτλ..
Ελπιζω οτι δεν κανω καποιο λαθος..
Οσο για antivirus δεν εχω κατι υποψιν μου αν και αν χρησιμοποιεις συχνα το νετ ισως και να χρειαζεται..
Sorry παιδιά για την παραπληροφόρηση πριν σχετικά με το κινητό στο πλαίσιο:O Είδα την φωτό μόνο και νόμιζα πως είναι unbranded.
Να συμφωνήσω κι εγώ με τον aXe. Αν κάποιος κάνει ελλειπή έρευνα αγοράς, δεν του φταίει το κινητό.
Εγώ έψαχνα συσκευή από πριν το καλοκαίρι, αλλά δεν έβρισκα αυτό που ήθελα. Τελικά κατέληξα σε αυτό το κινητό γιατί είχε όλα όσα ήξερα πως θέλω(wifi, gps, πολύ καλό επεξεργαστή) και σε τιμή 150-200 ευρώ κάτω από τον ανταγωνισμό. Δεν το πήρα μόνο κ μόνο επειδή ήταν "wm με 400 ευρώ".
Να ρωτήσω κ μια απορία σχετικά με wma αρχεία. Υπάρχει κάποιος player που να τα παίζει κανονικά? Έβαλα τον core player, ανοίγει wma αρχεία, αλλά δεν τα παίζει σωστά, τα παίζει πάρα πολύ γρήγορα. Κάποιος player που να τα παίζει σωστά?
Οταν περασες το core player περασες και τα διαφορα plugin που εχει?
Ειναι ισως το καλυτερο προγραμμα για προβολη video..
maik85
18 Ιαν. 2008, 00:01
Οταν περασες το core player περασες και τα διαφορα plugin που εχει?
Ειναι ισως το καλυτερο προγραμμα για προβολη video..
Plugins δεν έβαλα. Το πρόγραμμα το πήρα από το γνωστό site, αλλά δεν είχε κάτι για plugins.
Είχε αναφερθεί και ένα άλλο media player παραπάνω, αλλά δε μπορώ να το βρω τώρα..
Strategos
18 Ιαν. 2008, 00:35
Plugins δεν έβαλα. Το πρόγραμμα το πήρα από το γνωστό site, αλλά δεν είχε κάτι για plugins.
Είχε αναφερθεί και ένα άλλο media player παραπάνω, αλλά δε μπορώ να το βρω τώρα..
εγω εχω βαλει το tcpmp παιζει κανονικα xvid,divx κτλπ τωρα δεν δοκιμασα το core να ξερω ποιο ειναι καλυτερο.
εγω εχω βαλει το tcpmp παιζει κανονικα xvid,divx κτλπ τωρα δεν δοκιμασα το core να ξερω ποιο ειναι καλυτερο.
tcpmp +1 κορυφαιος player και δωρεαν
yannisg
18 Ιαν. 2008, 07:58
να παιζανε και τα ελληνικα καλα θα ητανε
κανονικα παιζει με Ελληνικα και με τονους....εχει και μεγαλη αριθμομηχανη,
πρεπει να επιλεξεις πρωτη γλωσσα Ελληνικα.
notissfak
18 Ιαν. 2008, 08:11
κάποιος απάντηση σε αυτό παιδιά???Στηρίζομαι στις απαντήσεις σας...
"Είμαι ενα βήμα απο το να το πάρω το κινητό.Η προηγούμενη σύντομη εμπειρία μου με wm6 ήταν με το htc touch το οποίο και πούλησα γιατί δεν άκουγα καλά τους συνομιλητές μου.Δεν ήταν καλό το ηχείο κατα την συνομιλία και μου την έσπαγε.Οταν γύρισα στο P990 μου, άκουσα το φως το αληθινό! Εσείς που το έχετε, είστε ικανοποιημένοι απο την ένταση του ακουστικού? Επίσης...
είναι αλήθεια οτι δεν ακουγεται καλά σαν media player οταν τερματίζουμε το volume στο speakerphone?
παιδιά για μένα είναι πολύ βασικά αυτά γιατι κατά τα άλλα θεωρώ οτι ειναι πλήρες το κινητό.αλλά οχι να μην ακούω και τι μου λένε σε ενα θορυβώδες περιβάλλον ας πουμε..."
me00016
18 Ιαν. 2008, 09:23
κανονικα παιζει με Ελληνικα και με τονους....εχει και μεγαλη αριθμομηχανη,
πρεπει να επιλεξεις πρωτη γλωσσα Ελληνικα.
Κορυφαίο το resco pro... όμως θέλω μια μικρή βοήθεια στο iSkin! Έβαλα πρώτη γλώσσα ελληνικά και δεύτερη αγγλικά, όμως τα μόνα layouts που εναλλάσονται με το aZ πλήκτρο είναι τα ελληνικά, ελληνικά με τόνους, ελληνικά με διαλυτικά... Δυστυχώς πουθενά λατινικοί χαρακτήρες!
κάποιος απάντηση σε αυτό παιδιά???Στηρίζομαι στις απαντήσεις σας...
"Είμαι ενα βήμα απο το να το πάρω το κινητό.Η προηγούμενη σύντομη εμπειρία μου με wm6 ήταν με το htc touch το οποίο και πούλησα γιατί δεν άκουγα καλά τους συνομιλητές μου.Δεν ήταν καλό το ηχείο κατα την συνομιλία και μου την έσπαγε.Οταν γύρισα στο P990 μου, άκουσα το φως το αληθινό! Εσείς που το έχετε, είστε ικανοποιημένοι απο την ένταση του ακουστικού? Επίσης...
παιδιά για μένα είναι πολύ βασικά αυτά γιατι κατά τα άλλα θεωρώ οτι ειναι πλήρες το κινητό.αλλά οχι να μην ακούω και τι μου λένε σε ενα θορυβώδες περιβάλλον ας πουμε..."
Φίλε sfak, προσωπικά έχω παρατηρήσει:
1. Το ακουστικό του είναι αρκούντως δυνατό στο max. Σε δρόμο με κίνηση δεν αντιμετώπισα πρόβλημα να ακούω και να μιλάω κανονικά. Όμως:
2. Το ηχείο του είναι μέτριας ποιότητας. Δλδ στο max ΚΑΙ η ανοιχτή ακρόαση, αλλά ΚΑΙ το wmp αναπαράγουν τον ήχο με λίγο θόρυβο! Μου φαίνεται ότι έχει να κάνει με κακή σχεδίαση του ηχείου, καθώς υστερεί σε συγκεκριμένες συχνότητες και συγκεκριμένα σε πολύ υψηλές και στα βαθιά μπάσα. Η κατάσταση βελτιώνεται αν μειώσεις την ένταση κάνα 2 κλικ.
Σε κάθε περίπτωση εκφράζω προσωπική γνώμη και δεν θέλω να τα θεωρήσεις απόλυτα αυτά που σου λέω, αλλά προτείνω να το ακούσεις σε κάποιο κατάστημα της Vodafone.
notissfak
18 Ιαν. 2008, 10:06
φίλε me00016...
σευχαριστώ για την απάντηση σου.Για να είμαι ειλικρινής, δεν με απασχολεί τόσο πολύ σαν μουσικό κινητό.οπότε δεν έχω τρομερές απαιτήσεις.Οι απαιτήσεις μου είναι υψηλές σχετικά με το πως με ακούει και πως ακούω τον συνομιλητή μου.Οπου ευτυχώς με κάλυψες και με ικανοποίησες με την απάντηση σου...
nstamoul
18 Ιαν. 2008, 10:57
Για το πληκτρολόγιο,όντως είναι σπαστικό,λες και το κρατάνε κρυφό.
Anyway η εναλλαγή γίνεται με ταπ στο πληκτρο .?123 και μετα στο space.Αν το έλεγε και πουθενά όμως θα ήταν καλύτερα...
kefalonitis71
18 Ιαν. 2008, 11:33
Καλημερα σε ολους, Ειμαι και εγω κατοχος του KS20 απο χτες. Ειμαι εντελως ασχετος με wm αλλα πολυ εμπειρος με H/Y γενικα. Θελω να κανω μια ερώτηση
Πως μπορω να μεταφέρω τις επαφες μου απο NOKIA N70 στο LG? Οι επαφες μου είναι περασμένες και στο outlook του ΠΨ μου
Ευχαριστώ εκ'των προτέρων
yannisg
18 Ιαν. 2008, 11:41
Καλημερα σε ολους, Ειμαι και εγω κατοχος του KS20 απο χτες. Ειμαι εντελως ασχετος με wm αλλα πολυ εμπειρος με H/Y γενικα. Θελω να κανω μια ερώτηση
Πως μπορω να μεταφέρω τις επαφες μου απο NOKIA N70 στο LG? Οι επαφες μου είναι περασμένες και στο outlook του ΠΨ μου
Βαλε το ACTIVE SYNC στο PC, και θα γινει αυτοματα , αφου το συνδεσεις σε usb.
kefalonitis71
18 Ιαν. 2008, 11:43
Ευχαριστώ το δοκιμάζω αμέσως
puzzle21
18 Ιαν. 2008, 11:43
Βαλε το ACTIVE SYNC στο PC, και θα γινει αυτοματα , αφου το συνδεσεις σε usb.
Αν εχεις vista θελει το windows mobile center..
me00016
18 Ιαν. 2008, 12:14
Χε χε, εδώ είμαστε! Έχουμε ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο, αφού και εγώ από Ν70 έφυγα για το ΚS20. Μέσω outlook (activesync) θα το κάνεις, δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και κάτι διαφορετικό. Α, και ευτυχώς που τα έχεις περασμένα στο outlook, γιατί αν μπλέξεις με τα backup αρχεία nfu, nbu και την υπόλοιπη NOKIA μπουρδολογία θα πήξεις. Προσωπικά από PCsuite τις μετέφερα σε outlook και μετά στο LG. Στα συν να βάλω ότι μου μετέφερε και τις φωτογραφίες των επαφών, στα πλην ότι τα custom πεδία που επιπλέον έχεις δημιουργήσει θα εξαφανισθούν από την επαφή. Ευτυχώς όμως δεν χάνονται τα νούμερα αλλά μόνο οι ετικέτες, αφού θα τα βρεις στα υπόλοιπα πεδία του outlook. Λίγο παίδεμα φίλε, αλλά μετά μεταπηδάς σε outlook ΜΟΝΟ KAI ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (microsoft καλώς ή κακώς, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία). Α, και τις διευθύνσεις τις έχασα!
Γενικά σιχάθηκα τη NOKIA με το PCsuite, αφού ο συγχρονισμός της έπασχε και μετά από κάθε αναβάθμιση σε ανάγκαζε να ανακαλύπτεις τον τροχό από την αρχή! Μου αρέσει που τα ΝΟΚΙΑ είναι τηλέφωνα πρώτα και πάνω από όλα. (Ακούς visitor; Εσύ αλήθεια ποιό "εύχρηστο τηλέφωνο" είχες πριν το KS20; )
Strategos
18 Ιαν. 2008, 12:34
τα πραγματα ειναι απλα βαζεις την sim στο n70(ωστε να ανοιξει) το ks20 ανοιγει και χωρις sim μετα πας στο ks20 ανοιγεις το bluetooth και κανεις να φαινεται, μετα πας στις επαφες του n70 επιλογη ολων αποστολη με bluetooth και τελος.
Selespeed
18 Ιαν. 2008, 12:41
Πάντως, σχετικά με τα Nokia, νομίζω έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που αποφασίστηκε συνεργασία με τη Microsoft και το ActiveSync.
Ακόμα δεν έχουν κάνει τίποτα;
Strategos
18 Ιαν. 2008, 13:28
εχω ενα προβλημα οκ το msn δουλεβει με το κολπακι αλλα μονο του βαζει τις επαφες του msn μεσα στις επαφες μου χωρις να το εχω επιλεγμενο και αν τις σβησω δεν τις βλεπω μετα οταν loggαρω στο msn κανα κολπο?
puzzle21
18 Ιαν. 2008, 13:37
εχω ενα προβλημα οκ το msn δουλεβει με το κολπακι αλλα μονο του βαζει τις επαφες του msn μεσα στις επαφες μου χωρις να το εχω επιλεγμενο και αν τις σβησω δεν τις βλεπω μετα οταν loggαρω στο msn κανα κολπο?
Μια σκεψη μιας και τωρα μου ηρθε..Αν περασουμε τις επαφες του msn στη sim..και βαλουμε μετα να μην εμφανιζονται οι επαφες sim..λετε να παιζει κανονικα?
maria812
18 Ιαν. 2008, 13:37
Na rwthsw kai egw kati...katevazw diafora arxeia (opws efarmoges,paixnidia k alla) ta kseziparw k ta vazw sto kin alla den m paizoun... oute otan ta katevazw apo to idio to kinhto... kserei kaneis thn diadikasia gia na paiksoun? Eyxaristw!:D
yannisg
18 Ιαν. 2008, 14:03
Na rwthsw kai egw kati...katevazw diafora arxeia (opws efarmoges,paixnidia k alla) ta kseziparw k ta vazw sto kin alla den m paizoun... oute otan ta katevazw apo to idio to kinhto... kserei kaneis thn diadikasia gia na paiksoun? Eyxaristw!:D
προσεξε να ειναι για wm6..διαφορετικα δεν παιζουν
Strategos
18 Ιαν. 2008, 14:06
εγινε μια βλακεια μεγαλη εσβησα απο το κινητο ολα τα contacts του msn και τωρα και απο το αλλο msn με δειχνει αδειο τωρα σκατα...
yannisg
18 Ιαν. 2008, 14:14
εγινε μια βλακεια μεγαλη εσβησα απο το κινητο ολα τα contacts του msn και τωρα και απο το αλλο msn με δειχνει αδειο τωρα σκατα...
εαν κανεις επαναφορα το pc σε προηγουμενη ημερομηνια..ισως τις επαναφερει:wacko:
unforgiven
18 Ιαν. 2008, 14:18
Πόση RAM πρέπει να έχει το τηλέφωνο για να λειτουργεί σωστά; Γιατί μου φαίνεται ότι το παραφόρτωσα...
g_angelo01
18 Ιαν. 2008, 14:24
Μια σκεψη μιας και τωρα μου ηρθε..Αν περασουμε τις επαφες του msn στη sim..και βαλουμε μετα να μην εμφανιζονται οι επαφες sim..λετε να παιζει κανονικα?
δεν νομιζω να γινεται αυτο.τα ονοματα των επαφων στη σιμ πρεπει να ειναι μονο μεχρι5 χαρακτητρες.επισης δεχονται μονο ενα τηλεφωνο,οχι μαιλ κτλ...
οποτε...
Strategos
18 Ιαν. 2008, 14:45
υπαρχει κολπο τις επαφες του msn που μπαινουν στο τηλεφωνο να τις κανουμε hide ή να τις βαλουμε κατω κατω στην λιστα?
athanaso77
18 Ιαν. 2008, 14:48
Πόση RAM πρέπει να έχει το τηλέφωνο για να λειτουργεί σωστά; Γιατί μου φαίνεται ότι το παραφόρτωσα...
Me posi RAM exeis menei diladi? Dyskolo mou fainetai na parafortwthei 128MB RAM!
unforgiven
18 Ιαν. 2008, 15:03
Me posi RAM exeis menei diladi? Dyskolo mou fainetai na parafortwthei 128MB RAM!
Αυτή τη στιγμή, με 22mb.
'Εχω Minimized το pocketcm contacts (μου τρώει 780kb), το Flash lite (3.5mb, δοκιμάζω το FtouchFlo και το TouchCube (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=354715), εντυπωσιακό αλλά μνημοβόρο)
dimokritos
18 Ιαν. 2008, 16:55
Για το πληκτρολόγιο,όντως είναι σπαστικό,λες και το κρατάνε κρυφό.
Anyway η εναλλαγή γίνεται με ταπ στο πληκτρο .?123 και μετα στο space.Αν το έλεγε και πουθενά όμως θα ήταν καλύτερα...
να σαι καλά ρε φίλε. :D:D
και λέω κάποιο πρόβλημα θα έχει η πέμπτη έκδοση...
υπάρχει κανείς που κατάφερε να γράφει με όλα κεφαλαία?
g_angelo01
18 Ιαν. 2008, 17:34
Αυτή τη στιγμή, με 22mb.
'Εχω Minimized το pocketcm contacts (μου τρώει 780kb), το Flash lite (3.5mb, δοκιμάζω το FtouchFlo και το TouchCube (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=354715), εντυπωσιακό αλλά μνημοβόρο)
128 μβ δεν ειναι τιποτα!
εγω παντως εχω τα περασει ολα στην μνημη της καρτας.βεβαια χρειαζεται να εχεις μια γρηγορη καρτα,για να μην κολαει...αξιζει να δωσετε κατι παραπανω στην αγορα της...
puzzle21
18 Ιαν. 2008, 19:38
Ειναι πολυ ευκολο να τις επαναφερεις..θα ανοιξεις το msn θα πατησεις δεξια που λεει ακυρο..μετα μενου και θα πατησεις το windows live..θα σου ανοιξει ενα αλλο παραθυρο..πατας μενου..επιλογες λογαριασμου..και μετα εναλλαγη windows live id..θα ξαναπερασεις τα στοιχεια σου και θα σου περασει παλι τις επαφες msn στις επαφες σου..
andapo
19 Ιαν. 2008, 00:19
Όταν ανοίγω την μνήμη βλέπω αποθηκευτικό χώρο 150.47 Μbyte και προγράμματα 80.75 Mbyte. Υπάρχει κανένας τρόπος να μειώσω την μνήμη του αποθηκευτικού χώρου προς ώφελος των προγραμμάτων???:worry:
dimokritos
19 Ιαν. 2008, 02:01
μήπως κατάφερε κανείς να βρεί πληκτρολόγιο σαν του viewty? κάτι τέτοιο δηλαδή
http://joeanderson.co.uk/blog/wp-content/uploads/2007/11/dialing.jpg
ωραίο και το καινούριο resco (αν έγραφε και με caps lock..), καλό και το pcm, αλλά σαν το κλασσικό για να γράφεις μηνύματα όταν είσαι στο δρόμο δεν υπάρχει..
visitor
19 Ιαν. 2008, 10:52
Ούπσσσσς. Κάπου πήρε το μάτι μου το όνομα μου. Για να δούμε λοιπόν τι λέει ο φίλος μου ο ........
Χε χε, εδώ είμαστε! Έχουμε ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο, αφού και εγώ από Ν70 έφυγα για το ΚS20. Μέσω outlook (activesync) θα το κάνεις, δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και κάτι διαφορετικό. Α, και ευτυχώς που τα έχεις περασμένα στο outlook, γιατί αν μπλέξεις με τα backup αρχεία nfu, nbu και την υπόλοιπη NOKIA μπουρδολογία θα πήξεις. Προσωπικά από PCsuite τις μετέφερα σε outlook και μετά στο LG. Στα συν να βάλω ότι μου μετέφερε και τις φωτογραφίες των επαφών, στα πλην ότι τα custom πεδία που επιπλέον έχεις δημιουργήσει θα εξαφανισθούν από την επαφή. Ευτυχώς όμως δεν χάνονται τα νούμερα αλλά μόνο οι ετικέτες, αφού θα τα βρεις στα υπόλοιπα πεδία του outlook. Λίγο παίδεμα φίλε, αλλά μετά μεταπηδάς σε outlook ΜΟΝΟ KAI ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (microsoft καλώς ή κακώς, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία). Α, και τις διευθύνσεις τις έχασα!
Θα είμαι σύντομος όπως πάντα άλλωστε, και θα προσπαθήσω να μην βγω πολύ off topic.
Επίσης ότι γράφω είναι από προσωπική επαφή με το τηλέφωνο-τηλέφωνα, μετά από αρκετή χρήση και όχι σαν κάποιους που έχουν άποψη ΧΩΡΙΣ καν να έχουν ακόμα στην κατοχή τους κάποιο τηλέφωνο, αλλά έχουν άποψη που την εκφράζουν δημόσια. Έτσι?
Και πάμε στο ζητούμενο λοιπόν.
Μιλάτε για outlook στο LG αλλά δεν λέτε ότι το πληρώνετε ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ στην Microsoft μιας και δεν το συμπεριλαμβάνει η συσκευή αλλά υπάρχει στο CD σαν demo.
Και μην πάμε στα όποιος ψάχνει βρίσκει, γιατί είναι illegal τέτοιες πρακτικές για εμένα.
Γενικά σιχάθηκα τη NOKIA με το PCsuite, αφού ο συγχρονισμός της έπασχε και μετά από κάθε αναβάθμιση σε ανάγκαζε να ανακαλύπτεις τον τροχό από την αρχή! Μου αρέσει που τα ΝΟΚΙΑ είναι τηλέφωνα πρώτα και πάνω από όλα. (Ακούς visitor; Εσύ αλήθεια ποιό "εύχρηστο τηλέφωνο" είχες πριν το KS20; )
Εγώ φίλε μου σιχάθηκα την εταιρία που υποστηρίζει (χα!) τα Nokia στη Ελλάδα, αλλά για να απαντήσω στην ερώτηση σου θα σου κάνω και εγώ μια ερώτηση. Πρώτα όμως θα σου πω, όπως έχω γράψει και στην αρχή του thread, ότι συνεχίζω να χρησιμοποιώ το 9300i που είναι πολύ πολύ καλύτερο για τις δικές μου ανάγκες και κριτήρια.
Εσύ Νokia Communicator με τελευταίο της σειράς το E90 έχεις δουλέψει ποτέ?
ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
Γιατί ......Άσε θα το ανακαλύψεις μόνος σου.
Υστερόγραφο: Φιλικά σου γράφω ότι γράφω φίλε μου me00016 έτσι για να μην παρεξηγηθούμε :)
TheGuru
19 Ιαν. 2008, 10:59
Και πάμε στο ζητούμενο λοιπόν.
Μιλάτε για outlook στο LG αλλά δεν λέτε ότι το πληρώνετε
Δεν υποστηρίζει αποθήκευση επαφών σε vcf (vCard με πολλαπλά entries); Αν υποστηρίζει γίνεται και δωρεάν.
Strategos
19 Ιαν. 2008, 12:08
Ειναι πολυ ευκολο να τις επαναφερεις..θα ανοιξεις το msn θα πατησεις δεξια που λεει ακυρο..μετα μενου και θα πατησεις το windows live..θα σου ανοιξει ενα αλλο παραθυρο..πατας μενου..επιλογες λογαριασμου..και μετα εναλλαγη windows live id..θα ξαναπερασεις τα στοιχεια σου και θα σου περασει παλι τις επαφες msn στις επαφες σου..
δεν καταλαβες, εκανε συγχρονισμο και της εχασα απο παντου και απο το hotmail και γενικα απο το msn και τωρα περασα καμια 30ρια απο της 1χχ γιατι κραταγα chat log και ειδα με πιους μιλησα και τα email τους και μικρηνα την ζημια
visitor
19 Ιαν. 2008, 12:16
Δεν υποστηρίζει αποθήκευση επαφών σε vcf (vCard με πολλαπλά entries); Αν υποστηρίζει γίνεται και δωρεάν.
Ε. Πες μας και τα υπόλοιπα. Μην το αφήνεις στην μέση.
Outlook, outlook?
Με όλα τα σεα και τα μεα του. Calendar, mail, to do, reminder, note, κλπ, κλπ?
:)
scandal_dj
19 Ιαν. 2008, 12:58
μια ερωτηση και απο μενα γιατι σε λιγο θα το σπασω το κινητο.
πως συνχρωνιζω τις επαφες απο το outlook και τα mail με το κινητο.
το κανω μου γραφει οτι κανει synxronismo αλλα στο κινητο δεν βλεπω καμια διαφορα ενο στο pc εχω mail στο κινητο τιποτα.
dcim1988
19 Ιαν. 2008, 13:19
Ρε παιδια αν θελει καποιος να με βοηθησει και εμενα σχετικα με το συγχρονισμο.... ολα οκ , εκτος απο 1.δεν βρισκω πως να περασω τις επαφες απο το τηλ στο pc να φτιαξω back up και 2 δεν μπορω να φτιαξω λιστες αναπαραγωγης και να τις περασω στο τηλ. :ninja:Ευχαριστώ εκ των προτερων.
Pharmex
19 Ιαν. 2008, 15:17
128 μβ δεν ειναι τιποτα!
εγω παντως εχω τα περασει ολα στην μνημη της καρτας.βεβαια χρειαζεται να εχεις μια γρηγορη καρτα,για να μην κολαει...αξιζει να δωσετε κατι παραπανω στην αγορα της...
Μη μπερδεύετε τη Rom με τη Ram. Τα προγράμματα που αναφέρεις θα τα είχες βάλει στη Rom του τηλεφώνου και όχι στη Ram. Η Ram χρησιμοποιείται για να τρέξει τις εφαρμογές και όχι για την εγκατάσταση/αποθήκευσή τους.
Επίσης, έχετε μπερδέψει την ποσότητα της κάθεμίας στη συσκευή μας. Έχει λοιπόν 96ΜΒ RAM (και όχι 128) και 256ΜΒ ROM (και όχι 128)!
Τα 256ΜΒ ROM δε φαίνονται τόσα, καθώς εκεί έχει εγκατασταθεί η ROM από τον κατασκευαστή, αλλά και η extended rom από τη Voda. Αυτές από μόνες τους φαίνεται να πιάνουν πολύ χώρο, αφήνοντας λιγότερα από τα μισά ΜΒ για το χρήστη. Είναι σίγουρο ότι όταν βγει το unbranded, θα έχει πολύ περισσότερη ROM διαθέσιμη για το χρήστη.
TheGuru
19 Ιαν. 2008, 16:38
Ε. Πες μας και τα υπόλοιπα. Μην το αφήνεις στην μέση.
Outlook, outlook?
Με όλα τα σεα και τα μεα του. Calendar, mail, to do, reminder, note, κλπ, κλπ?
:)
Ρωτάω γιατί αν υποστηρίζει, τότε λογικά γίνεται και μέσω linux. Αν δηλαδή μπορείς να του περάσεις ένα vcf αρχείο με όλες τις επαφές και τις γνωρίζει το κινητό τότε δε θες ούτε windows. (Αν και κάθε εταιρία κινητής που σέβεται τον ευατό της πρέπει να έχει είτε δικό της πρόγραμμα γι αυτή τη δουλειά είτε κάποιο κοινώς αποδεκτό φορμά για τα contacts).
andapo
19 Ιαν. 2008, 17:06
Μη μπερδεύετε τη Rom με τη Ram. Τα προγράμματα που αναφέρεις θα τα είχες βάλει στη Rom του τηλεφώνου και όχι στη Ram. Η Ram χρησιμοποιείται για να τρέξει τις εφαρμογές και όχι για την εγκατάσταση/αποθήκευσή τους.
Επίσης, έχετε μπερδέψει την ποσότητα της κάθεμίας στη συσκευή μας. Έχει λοιπόν 96ΜΒ RAM (και όχι 128) και 256ΜΒ ROM (και όχι 128)!
Τα 256ΜΒ ROM δε φαίνονται τόσα, καθώς εκεί έχει εγκατασταθεί η ROM από τον κατασκευαστή, αλλά και η extended rom από τη Voda. Αυτές από μόνες τους φαίνεται να πιάνουν πολύ χώρο, αφήνοντας λιγότερα από τα μισά ΜΒ για το χρήστη. Είναι σίγουρο ότι όταν βγει το unbranded, θα έχει πολύ περισσότερη ROM διαθέσιμη για το χρήστη.
OK, όλα αυτά τα καταλαβαίνω. Υπαρχει όμως κανένας τρόπος να αυξήσεις έστω και με την κάρτα μνήμης την RAM του συστήματος? Ξεκινάει με 34 Mbyte ελεύθερα και προσωπικά θεωρώ ότι είναι λίγα.
vanirov
19 Ιαν. 2008, 17:54
καλησπέρα παιδιά.. μπορεί κάποιος να μου πει τo όνομα μια καλής εφαρμογής για να έχω μια ιδέα διαρκειας κλήσεων εξερχομενων / εισερχομενων;
Pharmex
19 Ιαν. 2008, 18:31
OK, όλα αυτά τα καταλαβαίνω. Υπαρχει όμως κανένας τρόπος να αυξήσεις έστω και με την κάρτα μνήμης την RAM του συστήματος? Ξεκινάει με 34 Mbyte ελεύθερα και προσωπικά θεωρώ ότι είναι λίγα.
Όχι, δε γίνεται! Τα 34ΜΒ είναι αρκετά για όλες τις εφαρμογές, αρκεί να μην είναι πολλές ανοιχτές ταυτόχρονα. Τί να πουν και κάτι HTC Touch (3450) ή Qtek 9000 που ξεκινούν με 17-20ΜΒ;
g_angelo01
19 Ιαν. 2008, 19:19
παιδες το κινητο αρχισε τα διαφορα κολληματα...μαλλον πρεπει να φταιει το spb full keyboard που εβαλα.ηδη για ενα μηνα ετρεχα το spb poocket plus& ολα καλα...οταν εβαλα το keyboard παρουσιαστηκαν τα κολληματα.εχει παρατηρησει κανεις τιποτα παρομοιο? για να μην σχολιασω την ασυμβατοτητα spb phone suite me to spb fullscreen kayboard.
sxizwdogwlo
19 Ιαν. 2008, 20:00
Να ρωτήσω και γω κάτι γιατί ψήνομαι να το χτυπήσω...
Yπάρχει εφαρμογή στη συσκευή, όπως στα ΗΤC, που να μετατρέπει στα μηνύματα τα ελληνικά Unicode σε κεφαλαία, από τα εικονικά πληκτρολόγια, για να γράφουμε 160 χαρακτήρες έναντι των 70 unicode;
visitor
19 Ιαν. 2008, 20:22
Να κάνω μια αφελή παρέμβαση? Να κάνω.
Ξέρω ότι η ROM (read only memory) δεν είναι προσβάσιμη από τον χρήστη. Άρα ΔΕΝ μπορεί να εγκατασταθεί-απεγκατασταθεί κανενός είδους πρόγραμμα-εφαρμογή.
Εκεί πράγματι είναι εγκατεστημένα το λειτουργικό-λογισμικό. (συμπεριλαμβανομένων τα της Voda) 256Mb.
Μην την λαμβάνετε υπόψιν διότι δεν υπάρχει προσπέλαση προς αυτήν.
Τώρα τι γίνεται μετά.
Την RAM (read access memory) 128Mb μπορεί να την διαχειριστεί ο χρήστης με αποθήκευση εφαρμογών-προγραμμάτων παράλληλα με την χρήση μέρους αυτής που χρειάζεται η συσκευή για την επεξεργασία των εφαρμογών.
Το πόσο θα χειρίζεται ο καθένας, system or user μπορείτε να το αλλάξετε από κάποια εφαρμογή όπως το Pocket Mechanic μέσω του Storage cache.
Με δυο λόγια το τηλέφωνο έχει προς χρήση 128Mb. Μια καλή εξωτερική κάρτα που θα αποθηκεύονται οι εφαρμογές, αφήνοντας την μνήμη του τηλεφώνου ελεύθερη (για επεξεργασία κυρίως) επιβάλλεται.
Εξαιρείται φυσικά κάποιο πρόγραμμα σαν το Resco που έχει την δυνατότητα format καρτών και άλλων utility που βοηθούν την οργάνωση καρτών και συσκευής.
Pharmex
19 Ιαν. 2008, 21:48
Να κάνω μια αφελή παρέμβαση? Να κάνω.
Ξέρω ότι η ROM (read only memory) δεν είναι προσβάσιμη από τον χρήστη. Άρα ΔΕΝ μπορεί να εγκατασταθεί-απεγκατασταθεί κανενός είδους πρόγραμμα-εφαρμογή.
Εκεί πράγματι είναι εγκατεστημένα το λειτουργικό-λογισμικό. (συμπεριλαμβανομένων τα της Voda) 256Mb.
Μην την λαμβάνετε υπόψιν διότι δεν υπάρχει προσπέλαση προς αυτήν.
Τώρα τι γίνεται μετά.
Την RAM (read access memory) 128Mb μπορεί να την διαχειριστεί ο χρήστης με αποθήκευση εφαρμογών-προγραμμάτων παράλληλα με την χρήση μέρους αυτής που χρειάζεται η συσκευή για την επεξεργασία των εφαρμογών.
Το πόσο θα χειρίζεται ο καθένας, system or user μπορείτε να το αλλάξετε από κάποια εφαρμογή όπως το Pocket Mechanic μέσω του Storage cache.
Με δυο λόγια το τηλέφωνο έχει προς χρήση 128Mb. Μια καλή εξωτερική κάρτα που θα αποθηκεύονται οι εφαρμογές, αφήνοντας την μνήμη του τηλεφώνου ελεύθερη (για επεξεργασία κυρίως) επιβάλλεται.
Εξαιρείται φυσικά κάποιο πρόγραμμα σαν το Resco που έχει την δυνατότητα format καρτών και άλλων utility που βοηθούν την οργάνωση καρτών και συσκευής.
Μπερδεύεις τη ROM (firmware) της συσκευής με εκείνη που είναι διαθέσιμη στο χρήστη για εγκατάσταση εφαρμογών (ό,τι περισσεύει από τη ROM του κατασκευαστή και την extended της Voda). Αν υποθέσουμε ότι το σύνολο αυτής είναι 256ΜΒ και τα δύο προαναφερθέντα πιάνουν 128ΜΒ, τότε μένουν άλλα τόσα για εγκατάσταση προγραμμάτων από το χρήστη. Αν βάλεις άλλη cooked ROM που είναι clean (δεν περιέχει δηλαδή τίποτα άλλο παρά μόνο τα WM6), τότε θα σου μένουν πολλά περισσότερα ΜΒ.
Στη RAM δε μπορείς να βάλεις τίποτα. Όπως είπα χρησιμεύει μόνο για το άνοιγμα/τρέξιμο των εφαρμογών. Όσο περισσότερα/βαρύτερα ανοίγεις τόσο αυτή μειώνεται και όταν τελικά τελειώσει, το PPC κολλάει... Γι' αυτό είναι σημαντικό να μην έχουμε ανοιχτές μαζί πολλές και βαριές εφαρμογές. Επίσης, γι' αυτό PPCs με 128ΜΒ RAM έχουν πολύ λιγότερα κολλήματα από εκείνα με 64ΜΒ. Εμάς το LG είναι κάπου στη μέση (και πάλι ικανοποιητικό).
Δες και εδώ (http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=146875) το XDA Atom Life, που διακρίνεται για το 1GB ROM (το πρώτο και μοναδικό με τόση μνήμη), έχοντας όμως μόνο 64ΜΒ RAM. Εδώ δε χρειάζεσαι ουσιαστκά κάρτα μνήμης, καθώς εγκαθιστάς σχεδόν τα πάντα στη ROM. Από την άλλη, θα έχεις πρόβλημα με κολλήματα και αργές εκκινήσεις/τρέξιμο προγραμμάτων λόγω της μικρής RAM.
Εν τω μεταξύ, αν πας στο LG στα settings και στις πληροφορίες συστήματος θα δεις ότι στην μνήμη αναφέρεται ROM:256MB και RAM:128MB (εδώ έκανα λάθος, αλλά ήξερα για 96, κάτι που συμπίπτει με αυτό που βλέπουμε μετά από soft reset, αλλιώς θα έπρεπε να βλέπουμε 60-65ΜΒ, όπως στο Kaiser και όχι 30-35).
visitor
20 Ιαν. 2008, 00:18
Εν τω μεταξύ, αν πας στο LG στα settings και στις πληροφορίες συστήματος θα δεις ότι στην μνήμη αναφέρεται ROM:256MB και RAM:128MB (εδώ έκανα λάθος, αλλά ήξερα για 96, κάτι που συμπίπτει με αυτό που βλέπουμε μετά από soft reset, αλλιώς θα έπρεπε να βλέπουμε 60-65ΜΒ, όπως στο Kaiser και όχι 30-35).
Συμφωνώ απόλυτα.
Εγώ έκανα δύο λάθη και ζητώ συγνώμη.
Το πρώτο ήταν η λάθος παράθεση. Το παραβλέπουμε.
Και το δεύτερο έγραψα για 256mb ROM.
Έπρεπε να γράψω 256-150= 106 περίπου Mb που χρησιμοποιεί το λειτουργικό και η Voda ότι δεν είναι προσπελάσιμο για χρήση.
Για την χρήση της RAM εννοούσα ότι μεταξύ χρήσης, χρήστη η συστήματος, τα εξής για να γίνω πιο σαφής.
Το σύστημα για την λειτουργία του και μόνο σαν σύστημα καταλαμβάνει μέρος αυτής.
Ο χρήστης με τις τρέχουσες ανά περίπτωση εφαρμογές καταναλώνει μέρος του υπολοίπου.
Τα της κάρτας που ανέφερα ήταν για τον λόγο της αποθήκευσης μη απαραιτήτων εφαρμογών, αφήνοντας τον λίγο υπόλοιπο χώρο στην συσκευή, για εφαρμογές ανάγκης.
Μάλλον θέλω μαθήματα έκφρασης. Χμμμ!!
:X
MemMaid-System Tweaks Μειώνεις το Font Cache Size από 32768ΚΒ σε 8192ΚΒ παίζεις λίγο με το File System Cashe και κερδίζεις 3-4 ΜΒ.
Κάνεις και κάνα καλό Optimize πού και που, αλλάζεις τα Cashe του Internet Explorer και γενικά κάτι θα κερδίσεις με λίγο ψάξιμο.
;)
kyrpalas
20 Ιαν. 2008, 02:22
Εάν αγοράσω το LG KS20 με αγγλικά windows, θα έχω την δυνατότητα να χρησιμοποιήσω ελληνικούς χαρακτήρες, τόσο για την χρήση του ως κινητό όσο και για περιβάλλον γενικότερα.
Παιδια γεια σας αν και νεος στο forum θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησης στους κατοχους του κινητου
1)Απ' οτι εχω διαβασει εδω μερικοι χρηστες ειχαν προβλημα με το μεγαφωνο μετα απο αρκετη ωρα ομιλιας αυτο συμβαινει σε πολλους ή ειναι μεμωνομενα περιστατικα επεισης υπαρχει τροπος για να φτιαξει αυτο το προβλημα?
2)Επειδη ειδα οτι το πληκτρολογιο του δεν ειναι τοσο ευκολο για να γραφεις μυνηματα με το χερι υπαρχουν αλλα πληκτρολογια με μεγαλυτερα πληκτρα που να ειναι συμβατα με το κινητο?
3)Οσοι το εχετε το κινητο σε κανονικες συνθηκες( λιγα προγραμματα) ειναι γρηγορο πχ.αν ανοιξεις μια φοτο κανει λιγη ωρα μεχρι να ανοιξει ή ειναι ok οσον αφορα ταχυτητα?
4)Εκτος απο καποια bugs που ειναι συνιθυσμενα σε ολα τα κινητα υπαρχουν bugs που να ενοχλητικα στη χρηση του και αν ναι μπορειτε να τα πειτε? Επισης υπαρχουν τιποτα πληροφοριες αν η lg θα βγαλει καινουργιο firmware?
Thx
g_angelo01
20 Ιαν. 2008, 02:55
οταν μπαινω απο το κινητο στο msn,μ αναφερει με αλλα ονοματα τις επαφες,σε σχεση με οταν μπαινω απο το pc??κανω συγχρονισμο μεσω windows live,μ δειχνει κανονικα υα νεα μαιλ μ,δεν αλλαζει κατι στις επαφες ομως...
ακομα&αν προηγουμενως εχω προσθαισει απο το κινητο μ νεες...
Selespeed
20 Ιαν. 2008, 03:09
καλησπέρα παιδιά.. μπορεί κάποιος να μου πει τo όνομα μια καλής εφαρμογής για να έχω μια ιδέα διαρκειας κλήσεων εξερχομενων / εισερχομενων;
To Battery Status είναι πολύ καλό για αυτή τη δουλειά.
Εγώ το έχω να εμφανίζει στην κεντρική οθόνη σε μία σειρά τις εξερχόμενες και στην κάτω τα μεγέθη της μνήμης, τη χρήση της cpu, τη θερμοκρασία και την κανάλωση...
Το ωραίο είναι ότι στην πρώτη σειρά μπορείς να κάνεις εναλλαγές σε εισερχόμενα, εξερχόμενα, το σύνολο και των δύο και τα data. Σε κάθε ένα από τα τρία πρώτα, σου δείχνει τη μέχρι τότε διάρκεια της μέρας, του μήνα και τον αριθμό των sms. Αυτά μπορείς να του πεις πότε θα μηδενίζουν, πότε να μετράει και πότε όχι κτλ, κτλ...
Επίσης μπορείς να εμφανίσεις και κάποιες συντομεύεις κάτω κάτω (στην αρχική οθόνη) όπως στα windows (τα κανονικά, τα "μεγάλα":p ) και να γλυτώσεις χρόνο, αλλά και μερικές σειρές στην αρχική οθόνη (today), όπως π.χ. shortcuts για ενεργοποίηση wifi, bluetooth και τηλεφώνου που καταλαμβάνουν 2 σειρές στο today.
Έχει κι άλλα, αλλά δεν τα θυμάμαι/ξέρω... (πολλή παραμετροποίηση!!!)
kostas1981
20 Ιαν. 2008, 03:38
Καλησπερα σε ολους.Εχω το lg ks20 εδω και 2 εβδομαδες και προσπαθω να κανω εγκατασταση το cd αλλα μολις παει να τρεξει το setup μου βγαζει μηνυμα λαθους και οτι τα windows πρεπει να κλεισουν την εφαρμογη.Εντωμεταξυ στον αλλο υπολογιστη που εχω η εγκατασταση προχωραει κανονικα αλλα δεν εντοπιζεται το τηλεφωνο μου.Κανεις καμμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?
Ευχαριστω..
andapo
20 Ιαν. 2008, 15:05
Παιδιά μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Βρήκαμε ότι το πρόβλημα με τα προγράμματα πλοήγησης είναι ότι το speaker του κινητού μένει κλειστό και γι'αυτο δεν ακουγοντε οι φωνητικές οδηγίες!!! Βρήκα αυτό το reg key
\HKLM\System\State\Hardware\Speaker
το οποίο θέτει το speaker σε ανοιχτό η κλειστό και το διαχειρίστικα με ένα mortscript file. Το προβλημα είναι ότι και πάλι κάτι δεν πάει καλά και οι φωνητικές εντολές δεν ακούγοντε. Γι'αυτό το λόγο όταν παίζει ο media player οι φωνητικές οδηγίες είναι ok. Όσο παίζει ο media player το speaker παραμένει ανοιχτό και όλα είναι καλά. Κανείς να προτείνει κάτι? :(
Strategos
20 Ιαν. 2008, 16:49
να ρωτησω και εγω κατι παω πχ να μεταφερο οποιαδηποτε αρχειο μεσο του κινητου στην καρτα μνημης πχ ενα avi 300mb και κανει ποσες ωρες, αν βαλω την micro sd σε adaptor και μετα απευθιας στο pc το ιδιο αρχειο το μεταφερι σε 3 λεπτα, γιατι γινετε αυτο? δοκιμασα στην συνδεση κινητου usb ολες της ρυθμισεις δεν βρηκα ακρη, εχει κανεις αλλος καμια ιδεα πως θα γινεται γρηγορη η μεταφορα χωρις να πρεπει να εχω τον adaptor μαζι μου?
andapo
20 Ιαν. 2008, 17:52
να ρωτησω και εγω κατι παω πχ να μεταφερο οποιαδηποτε αρχειο μεσο του κινητου στην καρτα μνημης πχ ενα avi 300mb και κανει ποσες ωρες, αν βαλω την micro sd σε adaptor και μετα απευθιας στο pc το ιδιο αρχειο το μεταφερι σε 3 λεπτα, γιατι γινετε αυτο? δοκιμασα στην συνδεση κινητου usb ολες της ρυθμισεις δεν βρηκα ακρη, εχει κανεις αλλος καμια ιδεα πως θα γινεται γρηγορη η μεταφορα χωρις να πρεπει να εχω τον adaptor μαζι μου?
Επειδή η διασύνδεση με το USB ειναι USB 1 και όχι USB 2 με αποτέλεσμα η μεταφορά να είναι εξαιρετικα αργή.
Jonous
20 Ιαν. 2008, 21:17
Ήθελα να ρωτήσω κάτι, αν και έχω διαβάσει τις περισσότερες σελίδες δε θυμάμαι να το συνάντησα πουθενά, η μαύρη μπάρα στο κάτω μέρος με τις συντομεύσεις μπορεί να φύγει με κάποιον τρόπο, ίσως με κάποιο εναλλακτικό shell?
Ευχαριστώ!
-----------------------------
Το βρήκα, sorry χαζή ερώτηση, ξέρω ξέρω να διαβάζουμε και λίγο το manual...:O
vanirov
20 Ιαν. 2008, 21:23
To Battery Staus είναι πολύ καλό για αυτή τη δουλειά.
Εγώ το έχω να εμφανίζει στην κεντρική οθόνη σε μία σειρά τις εξερχόμενες και στην κάτω τα μεγέθη της μνήμης, τη χρήση της cpu, τη θερμοκρασία και την κανάλωση...
Το ωραίο είναι ότι στην πρώτη σειρά μπορείς να κάνεις εναλλαγές σε εισερχόμενα, εξερχόμενα, το σύνολο και των δύο και τα data. Σε κάθε ένα από τα τρία πρώτα, σου δείχνει τη μέχρι τότε διάρκεια της μέρας, του μήνα και τον αριθμό των sms. Αυτά μπορείς να του πεις πότε θα μηδενίζουν, πότε να μετράει και πότε όχι κτλ, κτλ...
Επίσης μπορείς να εμφανίσεις και κάποιες συντομεύεις κάτω κάτω (στην αρχική οθόνη) όπως στα windows (τα κανονικά, τα "μεγάλα":p ) και να γλυτώσεις χρόνο, αλλά και μερικές σειρές στην αρχική οθόνη (today), όπως π.χ. shortcuts για ενεργοποίηση wifi, bluetooth και τηλεφώνου που καταλαμβάνουν 2 σειρές στο today.
Έχει κι άλλα, αλλά δεν τα θυμάμαι/ξέρω... (πολλή παραμετροποίηση!!!)
ευχαριστώ πολύ φιλε μου!!! τo βρίσκω έτσι όπως τo ήθελα!! thanks
nstamoul
20 Ιαν. 2008, 21:34
Ήθελα να ρωτήσω κάτι, αν και έχω διαβάσει τις περισσότερες σελίδες δε θυμάμαι να το συνάντησα πουθενά, η μαύρη μπάρα στο κάτω μέρος με τις συντομεύσεις μπορεί να φύγει με κάποιον τρόπο, ίσως με κάποιο εναλλακτικό shell?
Ευχαριστώ!
-----------------------------
Το βρήκα, sorry χαζή ερώτηση, ξέρω ξέρω να διαβάζουμε και λίγο το manual...:O
Από τις ρυθμίσεις->Σήμερα έπειτα στην καρτέλα Στοιχεία ξετίκαρε την Γραμμή εργαλείων.
g_angelo01
21 Ιαν. 2008, 03:27
πολυ καλο το battery status.μπραβο στο παιδι πιο πανω που το προτεινε!
αντε να βρουμε &τωρα ενα προγραμμα για προφιλ γιατι με το spb phone τρωει τρελα κολληματα το κινητο...
Pzapad
21 Ιαν. 2008, 10:11
πολυ καλο το battery status.μπραβο στο παιδι πιο πανω που το προτεινε!
αντε να βρουμε &τωρα ενα προγραμμα για προφιλ γιατι με το spb phone τρωει τρελα κολληματα το κινητο...
Δες το Phone Alarm Μηπως σε βολεύει, ειναι μικρο και βολικό, εγω το χρησιμοποιώ σε ΕΤΕΝ Χ800 , εχει και άλες Λειτουργίες.
phoneAlarm Key Features
Provides repeating alarms on new SMS, Email, missed calls, voice messages & reminders
7 Custom Phone profiles with manual and automatic switching.
Automatic profile change based on time, location, Appointment type/category and power/ActiveSync events
Custom Email / SMS alarms based on text, sender or priority
Alarm notification on weak battery and phone signal (WM 5.0 only)
Customise sound, volume and options for each alarm type in each profile
Automatically mute system and phone volume
Skinnable user interface (How to create skins)
Bluetooth and Flight mode control via profiles (also for Widcomm/Broadcomm stack)
1-hand skin navigation and quick-dialer for last 10 numbers
Icons provide direct access to Inbox, call history etc.
Task-switcher pop-up to close running applications
Option to cycle radio (off/on) to change user on dual SIM
English, German, French, Italian, Spanish, Danish, Norwegian, Dutch, Czech, Polish, Hungarian, Russian, Japanese and Chinese user interface
Supports VGA display and square screen devices
Optimised for fast performance and maximum platform support
Simple installation
Additional features ONLY in Full version
Location-based information (change profile dependent on current location!)
Billing calculation - keep track of your phone costs
Detailed GPRS/Data volume tracking
Call and SMS forwarding support in each profile
WLAN control via profiles
Skin rotator element to display actual information
New/Fixed in v1.64 [Build 205] (18th December 2007)
Toshiba G900: Vibrate support, WLAN toggle
LG KS20 support: WLAN ,backlight, timeouts
Kaiser/Tilt: WLAN fix automatically applied
Treo: battery pop-up on call fixed
Add device shutdown setting for "Leave Unchanged"
Band-switching option via "click & hold" on Signal icon or click on Conn_Type icon
Image_Conn_Type now supports Alphablending
Fix "SMS In" count reset
Add data tracking for Artemis / TyTnII
Fix issue with device soemtimes turning off when being used
Issue with active alarm sound/type not being updated after a profile change are now fixed
Issue of automatic profile switching sometimes not working on Treo are fixed
i760 Handsfree/Headset support
Large icons for AppLink fixed and commandline supported for AppLink programs
Improve Atom Life backlight support
Commandline option "-1" for one-click mute
cicilianos
21 Ιαν. 2008, 10:27
το battery status το εχει καποιος παιδια να μου το δωσει?
g_angelo01
21 Ιαν. 2008, 10:48
η τελευταια εκδοση του BatteryStatus εδω
http://rapidshare.com/files/64848828/BatteryStatusExt_1_.1.04.build_0247.CAB.html
Pzapad θα το κοιταξω μολις μπορεσω & θα ποσταρω,ευχαριστω
kalhmera paidia..
mhpws gnorizei kapios pws pername ta 8emata...
den mporw na allaxw 8ema ektos apo auta pou exei mesa...
cicilianos
21 Ιαν. 2008, 11:06
Αυτος εισαι!
Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου;)
Pzapad
21 Ιαν. 2008, 11:19
kalhmera paidia..
mhpws gnorizei kapios pws pername ta 8emata...
den mporw na allaxw 8ema ektos apo auta pou exei mesa...
Αν βάλεις στο φακελλο \My Documents τα αρχεια των θεμάτων που εχουν καταληξη.tsk θα σου τα δειξει στο today.
me00016
21 Ιαν. 2008, 12:35
Αν βάλεις στο φακελλο \My Documents τα αρχεια των θεμάτων που εχουν καταληξη.tsk θα σου τα δειξει στο today.
Επίσης: Αν θέλεις να μην σπαταλάς την ενσωματωμένη μνήμη, και έχεις μεγάλη κάρτα, αποθήκευσέ τα *.tsk στο φάκελο \My Documents που θα φτιάξεις στην κάρτα σου. Τώρα, ανοίγουν και από εκεί, και μπορείς να έχεις δεκάδες θέματα για να αλλάζεις!!! Επίπλέον, αν φτιάξεις και φάκελο "\My Documents\κουδουνίσματα" πάλι στην κάρτα, φαντάζεσαι τί θα συμβεί, ε; Χιλιάδες ringtones έτοιμοι προς επιλογή, χωρίς να καταναλώνεις ενσωματωμένη μνήμη! Καλό, ε;
me00016
21 Ιαν. 2008, 13:18
Η σειρά με την οποία εμφανίζονται τα διάφορα στοιχεία στo Today αλλάζει ΧΩΡΙΣ τη χρήση βοηθητικού προγράμματος; Προσπάθησα και registry tweak (HKLM\Software\Microsoft\Today\Items) χωρίς αποτέλεσμα, άλλωστε δεν το πολυπείραξα, φοβήθηκα μην τα κάνω σαλάτα! :luck:
Και τελευταίο το κλασικό off topic με τον visitor:
Τί να πώ; Σεβαστή η γνώμη σου, αλλά μιλάμε είσαι εμπαθής :chair: με την εν λόγω συσκευή βρε παιδάκι μου, αφού φθάνεις σε σημείο να τη συγκρίνεις με το Ε90 (Symbian 90 βρε θηρίο; ) ! Όχι να συγκρίνουμε και τουβλάκι με τσιμεντόλιθο!
Άκουσέ με προσεκτικά γιατί έχω περάσει από όλες τις φάσεις του gadget-Τα-Κάνω-Όλα και γιατί τα communicators της ΝΟΚΙΑ τα έχω φάει στη μάπα: Δοκίμασε ASUS ΕΕΕPC, ΑΓΟΡΑΣΕ και φόρτωσε τα XP Professional, κότσαρε και μια VODA 3G, ΚΑΙ θα σου βγει 500 ευρώ φθηνότερα! Μόλις το δοκιμάσεις, μετά το Ε90 θα το έχεις μόνο για να το βάζεις κάτω από το πόδι του τραπεζιού σου να μην κουτσαίνει!
blackbird
21 Ιαν. 2008, 13:43
Το KS20 μπορεί να πάρει microsdhc; Δηλαδή καρτούλες με 4gb και πάνω;
puzzle21
21 Ιαν. 2008, 14:08
Το KS20 μπορεί να πάρει microsdhc; Δηλαδή καρτούλες με 4gb και πάνω;
Μπορεις να παρεις αλλα χρειαζεσαι ενα προγραμματακι για να τη βλεπει..Κι αυτο γιατι η συσκευη μας κανονικα δεχεται μεχρι 2..
puzzle21
21 Ιαν. 2008, 14:11
Επίσης: Αν θέλεις να μην σπαταλάς την ενσωματωμένη μνήμη, και έχεις μεγάλη κάρτα, αποθήκευσέ τα *.tsk στο φάκελο \My Documents που θα φτιάξεις στην κάρτα σου. Τώρα, ανοίγουν και από εκεί, και μπορείς να έχεις δεκάδες θέματα για να αλλάζεις!!! Επίπλέον, αν φτιάξεις και φάκελο "\My Documents\κουδουνίσματα" πάλι στην κάρτα, φαντάζεσαι τί θα συμβεί, ε; Χιλιάδες ringtones έτοιμοι προς επιλογή, χωρίς να καταναλώνεις ενσωματωμένη μνήμη! Καλό, ε;
Για να βαλεις ενα mp3 ως ηχο κλησης και στη καρτα να το εχεις θα στο μεταφερει στη κυρια μνημη...εκτος αν εχεις καποιο προγραμμα οπως το pocket ringo..
Τουλαχιστον αυτη την εντυπωση εχω και νομιζω οτι ισχυει..
athanaso77
21 Ιαν. 2008, 14:38
Για να βαλεις ενα mp3 ως ηχο κλησης και στη καρτα να το εχεις θα στο μεταφερει στη κυρια μνημη...εκτος αν εχεις καποιο προγραμμα οπως το pocket ringo..
Τουλαχιστον αυτη την εντυπωση εχω και νομιζω οτι ισχυει..
Oxi... afto pou les den isxyei. Diabazei kanonika san ixous kliseis (oxi sms) mp3 arxeia pou exoume apothikefsei stin Storage Card/My Documents.
Apenantias... to Ringo (stis teleftaies tous ekdoseis mono) copiare tous ixous klisis stin kentriki mnimi giafto kai den endeiknytai i xrisi tou.
el00075
21 Ιαν. 2008, 15:19
na rotiso kati allo: mporoume na allaxoume glossa kai na einai ola sta agglika i giok?
mtsiou
21 Ιαν. 2008, 16:17
Ξέρει κανείς αν θα βγεί το KS20 από την WIND?
waverunner
21 Ιαν. 2008, 16:46
Αγαπητοί φίλοι θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής :
1. Μετά απο hard reset θα χαθούν τα μηνήματα (εισερχ., εξερχ. κλπ);
2. Με ποιό τρόπο μπορώ να πάρω back-up τα μηνύματά μου;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
nstamoul
21 Ιαν. 2008, 16:55
Αν και έχει ξανα-αναφερθεί όποιος δεν χρησιμοποιεί το resco keyboard 5.0 με το iskin απλά χάνει.Με διαφορά το καλύτερο πληκτρολόγιο to date.
athanaso77
21 Ιαν. 2008, 17:06
Αγαπητοί φίλοι θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής :
1. Μετά απο hard reset θα χαθούν τα μηνήματα (εισερχ., εξερχ. κλπ);
2. Με ποιό τρόπο μπορώ να πάρω back-up τα μηνύματά μου;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Nai... xanontai ta panta meta apo hard reset.
Gia backup genikotera SPB backup h' Sprite Backup kai gia tis epafes, sms ktl PIM Backup.
kostasthess_
21 Ιαν. 2008, 17:08
Καλησπέρα παιδιά... Νέο μέλος είμαι του Φόρουμ σας και αυτό γιατί έχω 5 μέρες που πήρα το KS20 και μπορώ να ομολογήσω ότι είμαι πολύυυυυυυυ ευχαριστημένος προς το παρών...
Και τώρα μια ερώτηση που έχω νας κάνω... Acrobat Reader μπορώ να βάλω?αν ναι.. που μπορώ να το βρώ?
Ευχαριστώ πολύ!!!
Κώστας!
prokopas
21 Ιαν. 2008, 17:16
Κώστα καλώς ήρθες.
εδώ (http://www.adobe.com/products/acrobat/readerforppc.html) είναι ο official της adobe.
sxizwdogwlo
21 Ιαν. 2008, 17:22
Να ρωτήσω και γω κάτι γιατί ψήνομαι να το χτυπήσω...
Yπάρχει εφαρμογή στη συσκευή, όπως στα ΗΤC, που να μετατρέπει στα μηνύματα τα ελληνικά Unicode σε κεφαλαία, από τα εικονικά πληκτρολόγια, για να γράφουμε 160 χαρακτήρες έναντι των 70 unicode;
Κανείς ρε παίδες; :worry:
notissfak
21 Ιαν. 2008, 18:02
Ένας ακόμα κάτοχος της συσκευής...
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά?Τα ακουτικά έμπαιναν κανονικά στην υποδοχή τους?γιατί μου φαίνεται σαν στραπατσαρισμένη η υποδοχή και δεν μπορεί να μπει το jack μέσα.Πρέπει να αφαιρέσεις κάτι?
Μόνο με τη χρήση του ας πούμε αντάπτορα γίνεται να ακουσεις ραδιο?
DJ_TEO
21 Ιαν. 2008, 18:28
Κανείς ρε παίδες; :worry:
Το τηλεφωνο απο μονο του γραφει 70?
sxizwdogwlo
21 Ιαν. 2008, 18:39
Το τηλέφωνο από μόνο του γράφει 70?
Αυτό ρωτάω και γω!
Άμα έχει εφαρμογή να μετατρέπει τα Unicode 70 σε 160... :O
DJ_TEO
21 Ιαν. 2008, 19:41
Αυτό ρωτάω και γω!
Άμα έχει εφαρμογή να μετατρέπει τα Unicode 70 σε 160... :O
Εγω ρωταω αλλο πραγμα. Το τηλεφωνο αρχικα χωρις εφαρμογη πως εισαι σιγουρος οτι γραφει 70? Το γνωριζεις?
sx1vg18
21 Ιαν. 2008, 20:19
Πειτε μου με γεια ! (Ψωνιζετε απο internet,γρηγορα και αμεσα,συμβουλη.Ευχαριστω τον φιλο που με βοηθησε)
Πρωτες εντυπωσεις:
Ποιοτητα κατασκευης την βρισκω αρκετα καλη,εχω πιασει κι αλλα κινητα στα χερια,για το μεγεθος και το βαρος ειναι αρκετα καλα. Η οθονη δεν εχει την αισθηση του Kaiser που ειχα,το sliding νομιζω ειναι πιο δυσκολο. Καθαριζεται πιο ευκολα ομως κι εχει καλη αποκριση. Η γραφιδα βγαινει αρκετα δυσκολα.
Απο πργραμματα κτλ το βρισκοτερο ελαφρως φτωχοτερο απο kaiser,εχω βασικα την αισθηση οτι τινει περισσοτερο προς κινητο παρα προς pda,κατι που προσωπικα δε με χαλαει καθολου.
Μερικες αποριες. στο kaiser μ ενα βελακι πανω δεξια εβλεπες ποιες εφαρμογες εχεις ανοιχτες. Εψαξα αλλα δε βρηκα να το ενεργοποιω απο καπου.. Μηπως δεν εψαξα καλα ;
Καταληξατε τελικα ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για πληκτρολογιο ; :p
cicilianos
21 Ιαν. 2008, 20:44
Αν και έχει ξανα-αναφερθεί όποιος δεν χρησιμοποιεί το resco keyboard 5.0 με το iskin απλά χάνει.Με διαφορά το καλύτερο πληκτρολόγιο to date.
Αν το εχεις γιατι δε μας το δινεις να το δοκιμασουμε λοιπον?;)
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.