View Full Version : [Επίσημο] LG KS20
kflabouris
3 Ιαν. 2008, 03:00
Shmera to doulepsa prwth fora se HSDPA kai 3G kai paei mia xara!Thessaloniki eimai!Epishs brhka ti paizei me to wi fi!Sundeetai amesa me 3 bhmata apla ASTEIA eukolo!
Paideia eimai trelamenos me to neo mou thlefwno apla fobero!Oti ithela!
Twra mou menei na balw GPS!Epishs oso hmoun me wi fi otan paw na bgw kolla sunexeia kai prospathei na mpei me gprs!Auto mou thn edwse ligaki alla exw allaksei ta settings kai den exw fobo na xrewthw!
Ti paizei me to msn?Giati to messenger den sundeetai?
gia dwse mas ta fwta sou
kflabouris
3 Ιαν. 2008, 03:02
ta themata pu ta vrikate?piga na ta balw kateythian alla mu leei pws den ginete egkatastash opws kai to program gia to plhktrologio!
kati allo .sis arxeia de pernei e?gt dokimasa na perasw alla mpa!
kapoios na mu apanthsh!!!
Diktio
3 Ιαν. 2008, 03:39
Παιδιά όταν ξεκινώ να γράψω κάτι στα Αγγλικά ενώ το πληκτρολόγιο εχει την Αγγλικη σημαιούλα και το πρώτο γράμμα που γράφω είναι αγγλικό μόλις πάω να γράψω το δεύτερο γράμμα γυρνάει μόνο του στα Ελληνικά...Το κάνει και σε σας;
Εχετε βρεί λύση;
Έχω πολλους φίλους που σπουδάζαμε Αγγλία και μου τη σπάει που για κάθε γράμμα που γράφω θα πρέπει να πατάω να αλλάζω τη γλώσσα...
odytsak
3 Ιαν. 2008, 07:06
Παιδιά όταν ξεκινώ να γράψω κάτι στα Αγγλικά ενώ το πληκτρολόγιο εχει την Αγγλικη σημαιούλα και το πρώτο γράμμα που γράφω είναι αγγλικό μόλις πάω να γράψω το δεύτερο γράμμα γυρνάει μόνο του στα Ελληνικά...Το κάνει και σε σας;
Εχετε βρεί λύση;
Έχω πολλους φίλους που σπουδάζαμε Αγγλία και μου τη σπάει που για κάθε γράμμα που γράφω θα πρέπει να πατάω να αλλάζω τη γλώσσα...
Πάτα το δύο φορές για να κλειδώσει στους Αγγλικούς χαρακτήρες.;)
ablaz3r
3 Ιαν. 2008, 10:49
Καλημέρα!
Παιδιά έχει βάλει κανείς το Blimkeys στο κινητό? Το εγκατέστησα χτες αλλά όταν επιλέγω να γράψω με αυτό δεν κάνει τίποτα και παραμένει το κλασικό πληκτρολόγιο...
SAXOVTS
3 Ιαν. 2008, 11:22
Καλημέρα!
Παιδιά έχει βάλει κανείς το Blimkeys στο κινητό? Το εγκατέστησα χτες αλλά όταν επιλέγω να γράψω με αυτό δεν κάνει τίποτα και παραμένει το κλασικό πληκτρολόγιο...
βγαλτο και βάλε το πάλι,κανε ρεσταρτ και εισαι έτοιμος.
kapoios na mu apanthsh!!!
sis αρχεια περνουν μονο τα νοκια με symbian λειτουργικο
puzzle21
3 Ιαν. 2008, 12:48
Το blimkeys υποστηριζει και ελληνικα?
SAXOVTS
3 Ιαν. 2008, 12:51
Το blimkeys υποστηριζει και ελληνικα?
φυσικά,εγκατέστησε το και μετά βάλε αυτό
http://www.habakis.gr/myphone/blimkeys_GR_katerini.zip
στον φάκελο windows.
λεπτομέρειες εδώ
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1759612#post1759612
ablaz3r
3 Ιαν. 2008, 17:09
βγαλτο και βάλε το πάλι,κανε ρεσταρτ και εισαι έτοιμος.
Ευχαριστώ :D
trynksssj2
3 Ιαν. 2008, 17:21
Πώς βάζω για ήχο κλήσεις ένα mp3??
SAXOVTS
3 Ιαν. 2008, 17:35
Πώς βάζω για ήχο κλήσεις ένα mp3??
πήγαινε με τον file manager βρες το mp3 που θες ,πάτα επάνω του συνέχεια και θα σου βγει η επιλογή να το κάνεις ήχο κλήσεις.
ostvarivanje
3 Ιαν. 2008, 18:31
πήγαινε με τον file manager βρες το mp3 που θες ,πάτα επάνω του συνέχεια και θα σου βγει η επιλογή να το κάνεις ήχο κλήσεις.
Για sms ή για ήχο ξυπνητηριού γίνεται;
Επίσης, αν θέλω να περάσω στο κινητό μία εικόνα για φόντο από τον υπολογιστή σε τη ανάλυση πρέπει να την φτιάξω; Η οθόνη του κινητού είναι 240Χ320, αλλά πάνω και κάτω έχει τις μπάρες των μενού. Το δοκίμασε κανένας; Μήπως 240Χ240;
ANGEL_KALM
3 Ιαν. 2008, 19:08
paidia me ta paixnidia ti ginetai?
perasa to spb brain evolution kai to spb sodoku kai den mporouse a ta anoiksei. kolouse to sistima les kai itan varies efarmoges.
Ti na kanw? exei na proteinei kaneis kati?
trynksssj2
3 Ιαν. 2008, 20:57
Ευχαριστώ πολύ :) Βρήκα έτσι και πώς να στέλνω αρχεία με Bluetooth επειδή στην Αποστολή... δεν το έχει. Βασικά μάλλον αυτά τα λέει στο βιβλίο οδηγιών, αλλά το πρωί το πήρα και δεν το διάβασα ακόμη :O
EDIT: Ορισμένες ακόμη απορίες:
1) Όταν χρησιμοποιώ τα μεγάλα κουμπιά στο πληκτρολόγιο, τα τονισμένα γράμματα πώς τα βρίσκω;;
2) Όταν είναι απενεργοποιημένη η οθόνη, μόνο με το power button ενεργοποιείται;;
mariaf
4 Ιαν. 2008, 11:18
Hi,
απέκτησα κι εγω πρόσφατα αυτο κινητό...σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενη αν και ακόμα ψάχνω τα διάφορα settings και ανακαλυπτω καινουρια functionalities..
η μπαταρια πόσο χρονικό διάστημα σας κρατάει?
στην δικιά μου περίπτωση χρειαζεται φόρτιση καθημερινα ακόμα και με μέτρια χρήση... :(
επισις τι ρυθμίσεις χρειάζεται να κάνω έτσι ώστε να μην μου συνδέεται αυτοματα σε GPRS (web vodafone,vodafone live)
Thanks,
me00016
4 Ιαν. 2008, 20:59
Γειά χαρά παιδιά, το πήρα κι εγώ το εργαλείο, αφού πάλεψα ειλικρινά να κρατήσω το τρομερό μου Ν70 (ας όψεται το ξεπερασμένο του λειτουργικό, αν είχε S60 3rd θα το κράταγα κι άλλο). Έγινε λοιπόν το mobile leap στην αυτοκρατορία του Bill και μέχρι στιγμής (15 μέρες το έχω) ΔΕΝ το έχω μετανιώσει. Για τη συσκευή (LG) το design μου αρέσει, αλλά για τα πλαστικά ο χρόνος θα δείξει. Να κάνουμε υπομονή πάντως για τα bugs, ελπίζω να βγουν updates σύντομα και θα καθαρίσει το φανερά ανώριμο λογισμικό.
Να ρωτήσω λοιπόν αν είναι bug η απουσία άλλων μεθόδων εισαγωγής κειμένου (οδ.χειρισμ. σελ 49) πέρα από το πληκτρολόγιο οθόνης και το blimkeys (ευχαριστώ SAXOVTS!). Ή μήπως πρέπει να κάνω κάτι εγώ που είμαι αρχάριος στα wm; :blink:
SAXOVTS
4 Ιαν. 2008, 21:02
Γειά χαρά παιδιά, το πήρα κι εγώ το εργαλείο, αφού πάλεψα ειλικρινά να κρατήσω το τρομερό μου Ν70 (ας όψεται το ξεπερασμένο του λειτουργικό, αν είχε S60 3rd θα το κράταγα κι άλλο). Έγινε λοιπόν το mobile leap στην αυτοκρατορία του Bill και μέχρι στιγμής (15 μέρες το έχω) ΔΕΝ το έχω μετανιώσει. Για τη συσκευή (LG) το design μου αρέσει, αλλά για τα πλαστικά ο χρόνος θα δείξει. Να κάνουμε υπομονή πάντως για τα bugs, ελπίζω να βγουν updates σύντομα και θα καθαρίσει το φανερά ανώριμο λογισμικό.
Να ρωτήσω λοιπόν αν είναι bug η απουσία άλλων μεθόδων εισαγωγής κειμένου (οδ.χειρισμ. σελ 49) πέρα από το πληκτρολόγιο οθόνης και το blimkeys (ευχαριστώ SAXOVTS!). Ή μήπως πρέπει να κάνω κάτι εγώ που είμαι αρχάριος στα wm; :blink:
όχι δεν είναι bug,αυτή και μόνο αυτή είναι η μέθοδος εισαγωγείς κειμένου.
τι άλλη μέθοδο θέλεις?
SAXOVTS
4 Ιαν. 2008, 21:09
Hi,
απέκτησα κι εγω πρόσφατα αυτο κινητό...σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενη αν και ακόμα ψάχνω τα διάφορα settings και ανακαλυπτω καινουρια functionalities..
η μπαταρια πόσο χρονικό διάστημα σας κρατάει?
στην δικιά μου περίπτωση χρειαζεται φόρτιση καθημερινα ακόμα και με μέτρια χρήση... :(
επισις τι ρυθμίσεις χρειάζεται να κάνω έτσι ώστε να μην μου συνδέεται αυτοματα σε GPRS (web vodafone,vodafone live)
Thanks,
θα πρέπει να μην ξεχνάτε να αφήνετε ανοιχτές εφαρμογές,αυτό σας ρουφάει την μπαταρία,μετά από τις οποίες εργασίες κάνετε πηγαίνετε ρυθμίσεις>σύστημα>μνήμη>προγράμματα και κάντε διακοπή όλων.
για να μην μπαίνεις σε vod live κτλπ κατεβασε το προγραμμα που ανεβασα (http://rapidshare.com/files/81258906/NOGPRS.cab),εγκατέστησε το και μετά από τα προγράμματα θα το δεις,είναι το ΝοData,άνοιξε το και θα δεις enable τα vf live,vf live prepay,vf mms,vodafone web,επέλεξε τα ένα ένα και πάτα toggle και είσαι έτοιμη.
Strategos
4 Ιαν. 2008, 23:01
ναι και για να δουλευει το internet μετα με το καλωδιο και με το wifi πρεπει να πας στις συνδεσεις και να βαλεις εκει που λεει vodafone live και vodafone live την επιλογη work κατι.
Strategos
4 Ιαν. 2008, 23:02
όχι δεν είναι bug,αυτή και μόνο αυτή είναι η μέθοδος εισαγωγείς κειμένου.
τι άλλη μέθοδο θέλεις?
μηπως εννοει οτι δεν βλεπει το handwriting?
SAXOVTS
4 Ιαν. 2008, 23:13
ναι και για να δουλευει το internet μετα με το καλωδιο και με το wifi πρεπει να πας στις συνδεσεις και να βαλεις εκει που λεει vodafone live και vodafone live την επιλογη work κατι.
αυτό που λες δεν ισχύει γιατί από την ώρα που θα συνδεθεις ασύρματα η μέσω καλωδίου υπολογιστή δεν χρειαζόμαστε το gprs
SAXOVTS
4 Ιαν. 2008, 23:14
μηπως εννοει οτι δεν βλεπει το handwriting?
δεν το βλέπει και ούτε θα το δει γιατί δεν υπάρχει εκτός αν πάει σε 3η εφαρμογή όπως το CalliGrapher.
xrusaa
5 Ιαν. 2008, 01:12
TO peira korfeo kinito LG KS 20 kata me :) :me windows mobile 6 logismikoo.1 giga mnimi megali othoni afeis ... kai lew oraia me auto to kinitaro tha sarfaro sto wap oso thelw me wind me 3.4..toso euroulakia..h xara mou megali :D:D pernw tin wind...to kinito sas den einai simbato na labi tis rithmiseis. GIA GPRS aftomata :confused: :X ..oraia tis kanw stiltis mou sto email mou...meta apo 3 meres akomi tis perimenoo..paw se katastima wind mia asxeti...mou milaei gia ogkoxreosh...ouuuuuu makria apoo mena :mad::mad: neuriazww paw se ena allo brikame ena sxetiko kai mou edose rithmisis gia windows mobile ...to rithmisa allla tipota:cry::cry::cry: helppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
texnologia sou leei o allos
yannisg
5 Ιαν. 2008, 01:20
TO peira korfeo kinito LG KS 20 kata me :) :me windows mobile 6 logismikoo.1 giga mnimi megali othoni afeis ... kai lew oraia me auto to kinitaro tha sarfaro sto wap oso thelw me wind me 3.4..toso euroulakia..h xara mou megali :D:D pernw tin wind...to kinito sas den einai simbato na labi tis rithmiseis. GIA GPRS aftomata :confused: :X ..oraia tis kanw stiltis mou sto email mou...meta apo 3 meres akomi tis perimenoo..paw se katastima wind mia asxeti...mou milaei gia ogkoxreosh...ouuuuuu makria apoo mena :mad::mad: neuriazww paw se ena allo brikame ena sxetiko kai mou edose rithmisis gia windows mobile ...to rithmisa allla tipota:cry::cry::cry: helppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
texnologia sou leei o allos
δες εδω
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=168287
και εδω
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=181820
Strategos
5 Ιαν. 2008, 01:52
και ομως αν αφησω το vodafone web και το live μου βγαζει προβλημα και ας ειμαι με wifi και ετσι βαζω το αλλο με την εργασια.
Strategos
5 Ιαν. 2008, 01:53
δεν το βλέπει και ούτε θα το δει γιατί δεν υπάρχει εκτός αν πάει σε 3η εφαρμογή όπως το CalliGrapher.
εκτος και αν αλλαξουμε rom και βαλουμε σαν αυτη που θα επρεπε να εχει αφου στο promo το δειχνει και το λεει και στις οδηγιες το handwriting recognition kai to block recognition στα sms.
g_angelo01
5 Ιαν. 2008, 03:06
φιλε μ strategos μηπως μπορεις να εισαι πιο αναλυτικος στα μηνυματα σ???
g_angelo01
5 Ιαν. 2008, 03:49
οσοι θελουν αν κανουν το lg ks20 τους iphone like, ιδου:
http://www.youtube.com/watch?v=lQEsjzHgnpA
φαινεται καλο παντως
mobolphonis
5 Ιαν. 2008, 06:30
paidia HELP!!:ninja::cry::wacko:
ti mou proteinete na parw to ks20 to opoio ekswterika einai teleio
i to se p1i ???????????:blink:
san leitourgiko ontas gnwstis k twn 2(symbian uiq kai windows mobile)
mou aresei polu perissotero to windows mobile kai maresei na vazw efarmoges opou sto sugkekrimeno simeio uperterei kata polu!!!
aptin alli to p1i exei 3,2mp k exei k hardaware pliktrologio
auta ta 2 simeia einai pou me xalane sto ks20....aksizoun...?
k ante tou keyboard to prospernaw....tis kameras......
analusi video ti exei?
ti me sumvouleuete na kanw peran tis diaforas sti timi??:worry:
mobolphonis
5 Ιαν. 2008, 06:33
*sorry ennoousa hardware k oxi hardaware
sorry gia to flood
SAXOVTS
5 Ιαν. 2008, 11:05
paidia HELP!!:ninja::cry::wacko:
ti mou proteinete na parw to ks20 to opoio ekswterika einai teleio
i to se p1i ???????????:blink:
san leitourgiko ontas gnwstis k twn 2(symbian uiq kai windows mobile)
mou aresei polu perissotero to windows mobile kai maresei na vazw efarmoges opou sto sugkekrimeno simeio uperterei kata polu!!!
aptin alli to p1i exei 3,2mp k exei k hardaware pliktrologio
auta ta 2 simeia einai pou me xalane sto ks20....aksizoun...?
k ante tou keyboard to prospernaw....tis kameras......
analusi video ti exei?
ti me sumvouleuete na kanw peran tis diaforas sti timi??:worry:
σε συμβουλεύω να πάρεις το ποστ από εδώ και να το πας στους διαξιφισμούς,εκεί 8α βρεις απάντηση στο ερώτημα σου.
:)
xrusaa
5 Ιαν. 2008, 11:39
δες εδω
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=168287
και εδω
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=181820
KATEBASA TO ARXEIO Tim_settings ALLA ME TIN PROGRAMA NA TO TREXO?
SAXOVTS
5 Ιαν. 2008, 11:48
KATEBASA TO ARXEIO Tim_settings ALLA ME TIN PROGRAMA NA TO TREXO?
τα αρχεία που είναι .cab τα βάζουμε στην κάρτα μνήμης του τηλεφώνου,μετά με τον file explorer θα πας να το βρεις αυτό το cab και θα κάνεις διπλό κλικ πάνω του για να τρέξει,είναι κάτι σαν το exe που τρέχουμε στα windows των pc μας.
*εννοείτε οτι θα αποσυμπιέσεις το timsettings.zip που κατέβασες!!!!!
:cool:
pand1982
5 Ιαν. 2008, 14:21
φαινεται καλο παντως
Καλό το βίντεο.....
Λέει εκεί κάποιες εφαρμογές αλλά δεν πολυ ξεκαθαρίζει το θέμα με το keyboard...
Λες να έχει όπως του iphone???
chrisimone
5 Ιαν. 2008, 16:54
χρονια πολλα .... καλη χρονια σε ολους....
απο χθες ευτυχης κατοχος και γω αυτου του καταπληκτικου pda...
αλλα σημερα ανακαλυψα κατι που με ξενερωσε ...
Δεν μπαινει το μεσσεντζερ μεσω wifi .....
μετα απο λιγο ψαξιμο και googlaρισμα διαβασα οτι κ αλλοι εχουν το προβλημα και αν βαλω αλλη καρτα σιμ αλλου παροχου δουλευει ...
Και ναι ετσι ειναι me cosmote μπηκε κανονικοτατα με την πρωτη ....
Αρα κατι παιζει με voda και ειναι κλειδωμενο ... Τι μπορουμε να κανουμε???
scandal_dj
5 Ιαν. 2008, 18:40
να το πεταξουμε στα σκουπιδια αυτο μπορουμε να κανουμε.:mad:
οκ εχει πολλα καλα οπως wifi.;)
εχει ομως τοσα bug που θα θελει τριαντα αναβαθμησεις για να στρωσει καινουργιο κινητο(pda) και κανει τετοια προβληματα.:(
εμενα το τελευταιο που επαθα ειναι να μην με ακουνε ποτε μετα απο ενα λεπτο ποτε μετα απο 20 δευτερολεπτα.:ninja:
θα το παω πισω και θα ζητησω αλλη συσκευη.:!:
ΤΕΛΟΣ:lol:
g_angelo01
5 Ιαν. 2008, 19:01
scandal_dj αν διαβασεις τα προηγουμενα ποστ,προτεινουν καποιες λυσεις για το μικροφωνο...
scandal_dj
5 Ιαν. 2008, 19:09
μαλλον πλακα μου κανεις.:lol:
θεωρεις λυση σε ενα ολοκαινουργιο κινητο το να απαινεργοποιησω το 3g.:wacko:
Η στο destinator να βαζω να παιζει κατι το mp3 για να μην κοβεται.:blink:
Η μηπως θεωρεις σωστο το να αλλαξουμε καρτα οπως λεει ενας φιλος για να παιξει το msn.:mad:
το κινητο ειναι απλα τραγικο και θα τα εκανα ολα αυτα αν μου το ειχαν κανει δωρο οχι να το πληρωσω και να μην δουλευει και σωστα.:cry:
SAXOVTS
5 Ιαν. 2008, 19:13
μαλλον πλακα μου κανεις.:lol:
θεωρεις λυση σε ενα ολοκαινουργιο κινητο το να απαινεργοποιησω το 3g.:wacko:
Η στο destinator να βαζω να παιζει κατι το mp3 για να μην κοβεται.:blink:
Η μηπως θεωρεις σωστο το να αλλαξουμε καρτα οπως λεει ενας φιλος για να παιξει το msn.:mad:
το κινητο ειναι απλα τραγικο και θα τα εκανα ολα αυτα αν μου το ειχαν κανει δωρο οχι να το πληρωσω και να μην δουλευει και σωστα.:cry:
κανε υπομονή μέχρι να βγάλει η εταιρεία update ,δεν θα μας αφήσει έτσι θέλω να πιστεύω.
μην ξεχνάς είναι η πρώτη της συσκευή σε windows mobile,όλα αυτά βέβαια δεν αποτελούν δικαιολογίες αλλά ας τους δώσουμε λίγο χρόνο.
g_angelo01
5 Ιαν. 2008, 19:14
.δεν εχεις αδικο σε αυτα που λες ,αλλα δυστυχως οπως καθε καινουργια συσκευη,με καινουργιο λογισμικο(αν δεν κανω λαθος πρωτη φορα μπαινει wm6 σε κινητο lg)παρουσιαζει τις παιδικες ασθαινειες.κανε λιγο υπομονη να βγουν τα updates...
με προλαβε ο saxovts
scandal_dj
5 Ιαν. 2008, 19:17
δεν μπορω να δωσω χρονο σε κατι που εχει πολλες ατελειες το κινητο θα ηταν κορυφαιο αν δουλευε σωστα.
να περιμενω και αν μετα μας ξεχασουν ποιος μου δινει εμενα εγγυηση οτι δεν θα κρατησω ενα ελλατωματικο οπως φαινετε κινητο.
η πλακα ειναι οτι δεν εχει ενα bug καθε μερα μου βγαζει και αλλο.
χτες μου κολλησε τελειος,σημερα οτι ακουμπαγα το μαρκαρε και οκ με ενα restart εφτιαξε αλλα τι αυτη την δουλεια θα κανω να ασχολουμε συνεχεια με το αν δουλευει σωστα το κινητο.
SAXOVTS
5 Ιαν. 2008, 19:19
δεν μπορω να δωσω χρονο σε κατι που εχει πολλες ατελειες το κινητο θα ηταν κορυφαιο αν δουλευε σωστα.
να περιμενω και αν μετα μας ξεχασουν ποιος μου δινει εμενα εγγυηση οτι δεν θα κρατησω ενα ελλατωματικο οπως φαινετε κινητο.
η πλακα ειναι οτι δεν εχει ενα bug καθε μερα μου βγαζει και αλλο.
χτες μου κολλησε τελειος,σημερα οτι ακουμπαγα το μαρκαρε και οκ με ενα restart εφτιαξε αλλα τι αυτη την δουλεια θα κανω να ασχολουμε συνεχεια με το αν δουλευει σωστα το κινητο.
είναι το πρώτο windows mobile που έχεις?
scandal_dj
5 Ιαν. 2008, 19:25
οχι ειχα και ενα hp και ηταν τελειο σε οτι εκανε οχι βεβαια με wm6 αλλα αυτο δεν λεει κατι δεν θα γινουμε εμεις οι δοκιμαστες του κινητου.πριν το βγαλουν στην αγορα ας το τσεκαραν.
ετσι οπως βλεπω το κινητο μαλλον ουτε καν το ανοιξαν.
α πειρα στην εξυπηρετηση πελατων της lg.
ρωτησα γιατι δεν παιζει το msn και μου ειπαν οτι φταιει το msn Οχι η συσκευη.του λεω που το ξερουν αυτο και μου λεει οτι κοιταξε σε forum επειδη το κινητο ειναι καινουργιο δεν ξερουν και πολλα αυτοι.
Strategos
5 Ιαν. 2008, 20:34
εγω παιδεια ενα πραγμα καταλαβα οτι για το msn φταιει η vodafone, και γενικα για οτι bug λετε εκτος αυτο που λετε οτι δεν σας ακουνε που εμενα και μυτιληνη ουτε αθηνα δεν μου το εκανε νομιζω φταιει η πειραγμενη ελληνικη rom της vodafone.
Για το destinator και το igo πιστευω οτι στην νεα version θα ειναι συμβατα.
scandal_dj
5 Ιαν. 2008, 20:53
και το εχει πειραξει λιγο η voda που να εβαζε και ποιο βαθια το χερακι της.
anyway εγω απο δευτερα το στελνω πισω το κινητο και θα παρω αλλο παρομοιο.
χειροτερο δεν θα ειναι.
me00016
5 Ιαν. 2008, 21:41
εκτος και αν αλλαξουμε rom και βαλουμε σαν αυτη που θα επρεπε να εχει αφου στο promo το δειχνει και το λεει και στις οδηγιες το handwriting recognition kai to block recognition στα sms.
Για πες, για πες, με ενδιαφέρει το ζήτημα, αφού το δουλεύω ούτως ή άλλως με Cosmote.
Πάντως ρε παιδιά, στο κόκκινο βιβλιαράκι (που έχει και το ρημάδι το σημάδι της Voda) αναφέρει επί λέξη: "...υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για την εισαγωγή όπως το πρόγραμμα αναγνώρισης μπλοκ, το πληκτρολόγιο, το προγρ. αναγνώρισης γραμμάτων και το προγρ. μεταγραφής...". Λέτε, τόση ανακρίβεια, τόση προχειρότητα για συσκευή 400 ευρώ;
v@gelis
5 Ιαν. 2008, 21:44
Για πες, για πες, με ενδιαφέρει το ζήτημα, αφού το δουλεύω ούτως ή άλλως με Cosmote.
Πάντως ρε παιδιά, στο κόκκινο βιβλιαράκι (που έχει και το ρημάδι το σημάδι της Voda) αναφέρει επί λέξη: "...υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για την εισαγωγή όπως το πρόγραμμα αναγνώρισης μπλοκ, το πληκτρολόγιο, το προγρ. αναγνώρισης γραμμάτων και το προγρ. μεταγραφής...". Λέτε, τόση ανακρίβεια, τόση προχειρότητα για συσκευή 400 ευρώ;
Προφανως προκειται για πιστη μεταφραση του αγγλικου εγχειριδιου, ενω οι αντιστοιχες εφαρμογες που περιγραφονται δεν υφιστανται για την ελληνικη γλωσσα (αναγνωριση γραφης κ.λ.π) και θεωρησαν καλο (?) να τις αφαιρεσουν...
me00016
5 Ιαν. 2008, 22:10
Προφανως προκειται για πιστη μεταφραση του αγγλικου εγχειριδιου, ενω οι αντιστοιχες εφαρμογες που περιγραφονται δεν υφιστανται για την ελληνικη γλωσσα (αναγνωριση γραφης κ.λ.π) και θεωρησαν καλο (?) να τις αφαιρεσουν...
Δηλαδή λες αν του βάλουμε τα αγγλικά wm6 να είχε επιπλέον μεθόδους; Πάντως το PSNote (που είναι εγκατεστημένο) είναι εντυπωσιακό στην αναγνώριση κειμένου. Όμως σαν ανεξάρτητη εφαρμογή, όχι σαν ενσωματωμένη μέθοδος εισαγωγής κειμένου στο τηλ.
visitor
5 Ιαν. 2008, 22:11
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί το PSNote δεν σας κάνει να γράφετε τα κείμενα σας?
Με λίγη εκπαίδευση :hypno: και μετά είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ !!! :w00t:
PS προφανώς γράφαμε ταυτόχρονα με τον άνω φίλο. Βρε κάτι συμπτώσεις!!!!
v@gelis
5 Ιαν. 2008, 22:32
Δηλαδή λες αν του βάλουμε τα αγγλικά wm6 να είχε επιπλέον μεθόδους; Πάντως το PSNote (που είναι εγκατεστημένο) είναι εντυπωσιακό στην αναγνώριση κειμένου. Όμως σαν ανεξάρτητη εφαρμογή, όχι σαν ενσωματωμένη μέθοδος εισαγωγής κειμένου στο τηλ.
Ναι. Αλλα δεν αξιζει τον κοπο να ψαξεις την αγγλικη ROM για την αναγνωριση κειμενου. Πρακτικα ο,τι θες, μπορεις να το εγκαταστησεις μονος σου.
Strategos
5 Ιαν. 2008, 22:58
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί το PSNote δεν σας κάνει να γράφετε τα κείμενα σας?
Με λίγη εκπαίδευση :hypno: και μετά είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ !!! :w00t:
PS προφανώς γράφαμε ταυτόχρονα με τον άνω φίλο. Βρε κάτι συμπτώσεις!!!!
γιατι πες οτι μου στελνεις μηνυμα εσυ και παταω απαντηση δεν μπορω να γραψω με handwriting και για να γραψω πρεπει να παω απο το psnote να το κανω εξαγωγη σε sms και να γραψω τον αριθμος σου. Τεσπα το μονο που με απασχολη ειναι το msn και νομιζω η μονη λυση στα προβληματα μας ειναι να μας πει κανεις που θα βρουμε και πως θα φλασαρουμε την αγγλικη γνησια rom
akis_kat
5 Ιαν. 2008, 23:33
Παίδες, αν σας απασχολεί το MSN, εγκαταστείστε το fring..
Εκτελεί και χρέη SIP client.. Πραγματι χρήσιμο..
Μέσω αυτού μιλώ μια χαρά με το ΜSN..
www.fring.com
:):)
yannisg
6 Ιαν. 2008, 00:26
οχι ειχα και ενα hp και ηταν τελειο σε οτι εκανε οχι βεβαια με wm6 αλλα αυτο δεν λεει κατι δεν θα γινουμε εμεις οι δοκιμαστες του κινητου.πριν το βγαλουν στην αγορα ας το τσεκαραν.
ετσι οπως βλεπω το κινητο μαλλον ουτε καν το ανοιξαν.
α πειρα στην εξυπηρετηση πελατων της lg.
ρωτησα γιατι δεν παιζει το msn και μου ειπαν οτι φταιει το msn Οχι η συσκευη.του λεω που το ξερουν αυτο και μου λεει οτι κοιταξε σε forum επειδη το κινητο ειναι καινουργιο δεν ξερουν και πολλα αυτοι.
παιζει κανονικα με cosmote:(:wacko:
αναφερεσε στο live? παιζει και βγαζει και το live search στο today
yannisg
6 Ιαν. 2008, 00:33
παιδια μιλαμε για windows mobile8, καμμια σχεση η lg , εγω εβαλα το flow toutch και δουλευει οπως το iphone...
πολλες εφαρμογες δεν ειναι συμβατες με τα WM 6
mobolphonis
6 Ιαν. 2008, 04:14
file SAXOVTS sugxaritiria isoun katatopistikotatos stin apantisi tis proigoumenis selidas!!!
to post to evala edw dioti eprepe na mou apantisei kapoios pou exei apokleistiki empeiria
me to kinito(ks20)
tespa to kinito to pira(3wres meta tin eisagwgi tou post mou!!!)kai einai teleio!!
kakws zitisa sumvouli kalo einai ektos twn allwn na empistevomaste to enstikto mas(opws p.x. gia tin agora enos kinitou)an perimeneis tous allous argeis k apogoiteuesai!!
trynksssj2
6 Ιαν. 2008, 10:40
Παιδιά έχω μερικές ερωτήσεις περί Internet κτλ...
1) Πώς μπαίνεις στο Vodafone Live;
2) Αν μπω μέσω Internet Explorer στο Internet πόσο πληρώνω;
3) Αν μπω στο Vodafone Live πόσο πληρώνω;
4) Το Vodafone Live Unlimited τι ακριβώς σου προσφέρει; Αξίζει;
5) Το Internet Plus τι ακριβώς σου προσφέρει; Αξίζει;
6) Γενικά αξίζει να μπαίνω στο Internet χωρίς Wi-Fi ή θα πληρώσω μια περιουσία στην Vodafone?? :worry:
Αν ναι, με ποιο πρότυπο θα συνδέεται στο Internet; Με HSDPA; Όταν γράφει ότι συνδέθηκε στο GPRS εννοεί στο Internet, ε;
Αν όχι, ευτυχώς έχω Wi-Fi στο σπίτι, οπότε θα μπαίνω με αυτό. Κατέβασα και το NoData και το εγκατέστησα για να απενεργοποιήσω το GPRS σε περίπτωση που δε συμφέρει... Σε αυτό να κάνω Disable μόνο το Vodafone Web ή και τα Vodafone Live;
7) Για τον Windows Live Messenger έχει βρεθεί καμιά λύση;;
Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας :rolleyes:
frodo33
6 Ιαν. 2008, 10:47
ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ.ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚS20 ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΝΟΥ ΣΑΝ ΤΟ I PHONE ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ
SAXOVTS
6 Ιαν. 2008, 11:04
file SAXOVTS sugxaritiria isoun katatopistikotatos stin apantisi tis proigoumenis selidas!!!
to post to evala edw dioti eprepe na mou apantisei kapoios pou exei apokleistiki empeiria
me to kinito(ks20)
tespa to kinito to pira(3wres meta tin eisagwgi tou post mou!!!)kai einai teleio!!
kakws zitisa sumvouli kalo einai ektos twn allwn na empistevomaste to enstikto mas(opws p.x. gia tin agora enos kinitou)an perimeneis tous allous argeis k apogoiteuesai!!
δηλαδή μετά από 51 ερωτήσεις κατάλαβες ότι δεν αξίζει να ρωτάς γιατί αργείς και απογοήτευσε? από εδώ και πέρα θα πάψεις να σαι μέλος σε φορουμς?
το ποστ σου έπρεπε να το βάλεις στους διαξιφισμούς διότι από στιγμή σε στιγμή θα σου ερχόταν το p1 και την ιδία στιγμή αλλάζεις γνώμη και γλυκό κοίταζεις το lg,οπότε ήμουν κατατοπιστικότατος στην ερώτησή σου διότι έπρεπε να βρεις κάποιον που είχε το p1 και το lg για να πάρεις τις απαντήσεις σου.
visitor
6 Ιαν. 2008, 12:05
Λόγο του ότι είμαι λίγο στόκος σε κάποια θέματα, θα χρειαζόμουν την βοήθεια σας παρακαλώ.
1) Τι στο :devil: κάνει αυτό το MSN τέλος πάντων, και σε τι εξυπηρετεί, εκτός του να τα παίρνει η εκάστοτε εταιρία κιν. τηλεφωνίας μέσω των WAP-GPRS-3G-Live-Turbo Injection και 48valvs ανά κύλινδρο.
2) To τηλέφωνο αυτό είναι πρωτίστως τηλέφωνο με υπολογιστή, η υπολογιστής με τηλέφωνο? Δεν μπορεί. Κάτι πρέπει να κυριαρχεί πρώτο.
Για να δούμε σε ποιο εκ των δύο θα αποδώσουμε την κακή λειτουργία.
3) Στα τηλέφωνα που σταματάει να δουλεύει το μικρόφωνο κατά την διάρκεια μιας συνομιλίας, είχαν κάποιο πρόσθετο λογισμικό περασμένο από τον χρήστη, η όχι.
Διότι πώς γίνεται το δικό μου να δουλεύει χωρίς τέτοιο πρόβλημα? Η θα το αποκτήσω?
Δηλαδή κάποιο ηλεκτρονικό εξάρτημα χαλάει στην πορεία, η φταίει το λειτουργικό (software) σας κάποιο dll, ας πούμε, να εξαφανίζετε?
4) Το 3G εκτός την εικονοκλήση, στην απλή τηλεφωνία, που και σε τι, είναι χρήσιμο? Έχει καλύτερη απόκριση το sub στα μπάσα?
5) Τι εννοείτε ότι η Voda έχει βάλει χέρι στο software? Κάποιο παράδειγμα υπάρχει? Κάτι ας πούμε που κάνει κάποιο άλλο PPC με WM6 και ετούτο εδώ δεν το κάνει, λόγο software πάντα ε?
6) Και τέλος. Αν πράγματι ισχύει το άνω, τότε να ανοίξει κάποιος κάνα νέο thred με εφαρμογές που τρέχουν η δεν τρέχουν στο LG KS20 μιας και δεν ανήκει στα κλασσικά WM6.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις.
Με εκτίμηση ο
Στόκος
Και πσσσσστ ακόμα άγιος Βασίλης είναι τα :D
SAXOVTS
6 Ιαν. 2008, 12:56
Λόγο του ότι είμαι λίγο στόκος σε κάποια θέματα, θα χρειαζόμουν την βοήθεια σας παρακαλώ.
1) Τι στο :devil: κάνει αυτό το MSN τέλος πάντων, και σε τι εξυπηρετεί, εκτός του να τα παίρνει η εκάστοτε εταιρία κιν. τηλεφωνίας μέσω των WAP-GPRS-3G-Live-Turbo Injection και 48valvs ανά κύλινδρο.
2) To τηλέφωνο αυτό είναι πρωτίστως τηλέφωνο με υπολογιστή, η υπολογιστής με τηλέφωνο? Δεν μπορεί. Κάτι πρέπει να κυριαρχεί πρώτο.
3) Στα τηλέφωνα που σταματάει να δουλεύει το μικρόφωνο κατά την διάρκεια μιας συνομιλίας, είχαν κάποιο πρόσθετο λογισμικό περασμένο από τον χρήστη, η όχι.
Διότι πώς γίνεται το δικό μου να δουλεύει χωρίς τέτοιο πρόβλημα? Η θα το αποκτήσω?
Δηλαδή κάποιο ηλεκτρονικό εξάρτημα χαλάει στην πορεία, η φταίει το λειτουργικό (software) σας κάποιο dll, ας πούμε, να εξαφανίζετε?
4) Το 3G εκτός την εικονοκλήση, στην απλή τηλεφωνία, που και σε τι, είναι χρήσιμο? Έχει καλύτερη απόκριση το sub στα μπάσα?
5) Τι εννοείτε ότι η Voda έχει βάλει χέρι στο software? Κάποιο παράδειγμα υπάρχει? Κάτι ας πούμε που κάνει κάποιο άλλο PPC με WM6 και ετούτο εδώ δεν το κάνει, λόγο software πάντα ε?
6) Και τέλος. Αν πράγματι ισχύει το άνω, τότε να ανοίξει κάποιος κάνα νέο thred με εφαρμογές που τρέχουν η δεν τρέχουν στο LG KS20 μιας και δεν ανήκει στα κλασσικά WM6.
Με εκτίμηση ο
Στόκος
1)το msn που αναφέρουμε είναι το αντιστοιχo live messenger τον windows του pc μας και ο μόνος τρόπος να γλυτώσεις χρεώσεις είναι μέσω wind plus non stop.
2)όλες οι συσκευές με windows mobile από όλες τις συσκευές που είχα έχω καταλήξει ότι πρώτα από όλα είναι υπολογιστής παλάμης και απλώς σου προσφέρουν και την υπηρεσία να είναι και κινητό.
3)δεν είχαν κάποιο πρόσθετο λογισμικό από χρήστη,το πρόβλημα παρατηρείτε στην εναλλαγή 3g σε απλό gprs και καταλήξαμε στο ότι πρέπει να απενεργοποιησουμε το 3g.
4)το 3g εκτός από τις εικονοκλησεις προσφέρει και γρηγορότερη ταχύτητα στο σερφαρισμα.
5)ένα απλό παράδειγμα ότι η βοντα έχει σκαλίσει την ρομ του lg είναι όταν ανοίγεις το lg βλέπεις το λογότυπο της βοντα,άλλο παράδειγμα είναι στο μενού στην αρχική οθονη το σήμα της βοντα κάτω δεξιά που σε οδηγεί στο vontafon live.
6)δεν έχει καμία σχέση το ότι η βοντα έχει πειράξει την ρομ,το λειτουργικό παραμένει ανοιχτό και μπορείς να βάλεις ΟΛΕΣ τις εφαρμογές που υπάρχουν για windows mobile 5-6
ελπίζω να σε κάλυψα.
xfader
6 Ιαν. 2008, 13:15
Όταν αγοράζεις μια συσκευή "απαιτείς" να δουλεύουν όλες οι λειτουργίες που διαφημίζει.
Από την άλλη βέβαια, θεωρώ κι εγώ υπερβολή να μη θέλουμε μια συσκευή επειδή έχει πρόβλημα ο messenger, αλλά δε μ' ενδιαφέρει ο messenger ούτε στο PC...
Το ωραίο είναι ότι στο δικό μου KS20, όσες φορές κι αν πειραματίστηκα, μετά από τα παράπονα που διάβασα, το MSN δουλεύει κανονικότατα... αλλά μου είναι άχρηστο...
Το δικό μου "παράπονο" είναι το πρόβλημα των φωνητικών εντολών του Destinator. Και δε μου αρέσουν οι ημι-λύσεις που έχουν αναφερθεί με χρήση media player και αρχείων ήχου.
Pharmex
6 Ιαν. 2008, 15:07
Το πρόβλημα με το μικρόφωνο, υπάρχει ακόμη και αν χρησιμοποιούμε bluetooth (ακουστικό ή car kit);
Strategos
6 Ιαν. 2008, 15:23
εμενα στο ks20 δεν μου το εκανε ποτε ισως γιατι στην αρχη το ειχα κλειδωμενο σε 3g και τωρα σε gsm(για εξοικονομιση ενεργειας) και δεν το εβαλα ποτε αυτοματο.
απο οτι λενε τα παιδια το προβλημα το κανει οταν αλλαζει απο 3g σε gsm κατα την διαρκεια της κλησεις.
chrisimone
6 Ιαν. 2008, 16:14
εγω ενας απο τους λογους που αγορασα την συσκευη ειναι να ανοιγω wifi μιας και εχω κ στο σπιτι και στη δουλεια και να ανοιγω το μεσσεντζερ....
αυριο θα τσεκαρω κ απο βονταφον να δω τι παιζει ....
ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ θεμα της βονταφον .... θα βρεθει σιγουρα λυση και θα το υταβηξω οσο παει ...
Selespeed
6 Ιαν. 2008, 16:32
Με εκτίμηση ο
Στόκος
Κατα τη γνώμη μου, το μήνυμα είναι ελαφρώς ειρωνικό (με την καλή έννοια), και το βρίσκω συμπαθητικότατο αφού πανω κάτω συμφωνώ με τις "απορίες" σου...
1. Τόσο το msn, όσο και το gprs, τα οποία σε αυτό το forum έχουν -σε σχετικά μεγάλο ποσοστό- βγάλει το κινητό άχρηστο, δε με ενδιαφέρουν...
2. Εγώ το πήρα για τηλέφωνο, με μερικά "παιχνιδάκια" όπως Destinator, wifi, excel και άλλα προγράμματα που έχω περάσει. Οπότε ο καθένας μας του δίνει το ρόλο που θέλει...
3. Το αν το πρόβλημα στο mic είναι θέμα LG ή κάποιου software που περνάς εσύ, δεν έχει ξεκαθαριστεί (νομίζω) ακόμα. Το πιο πιθανό είναι να φταίει η LG οπότε ελπίζουμε σε σύντομο update (αν και εγώ δεν το έχω αντιμετωπίσει αφού στην περιοχή μου δεν έχει 3G και είμαι μόνιμα σε GSM).
4. Το sub δε μπορεί να βγάλει καλύτερα μπάσα!!!!! :p:p:p
5. Δεν έχω την εμπειρία από άλλο wm6 ppc για να σου απαντήσω.
Πάντως φαίνεται ότι κάτι έχει κάνει με το msn...
6. Πανω κάτω, windows είναι όλα, αλλά η κάθε εταιρία βάζει κάποια δικά της στοιχεία, οπότε είναι λογικό (κατά τη γνώμη μου πάντα) να υπάρχουν κάποιες ασυμβατότητες.
Αυτά και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ για το ύφος, αλλά με το LG είμαι πολύ ικανοποιημένος μέχρι τώρα και με βάση τις απαιτήσεις μου (σε σχέση κιόλας με το Qtek 8020 που είχα, το οποίο μετά τις πρώτες 9-10 πολύ προσεκτικές μέρες στα χέρια μου, μετακόμισε στα πολύ "υποστιρικτικά" :ρ -όπως διαβάζω αλλού- χέρια της ACE για 3-4 εβδομάδες για service...).
andreas1000
6 Ιαν. 2008, 17:15
παιδια μιλαμε για windows mobile8, καμμια σχεση η lg , εγω εβαλα το flow toutch και δουλευει οπως το iphone...
πολλες εφαρμογες δεν ειναι συμβατες με τα WM 6
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ flow toutch?
ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ?
ΕΙΝΑΙ ΤΟ touch flow ΤΟΥ HTC Η ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ?
visitor
6 Ιαν. 2008, 17:17
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.:)
Κατα τη γνώμη μου, το μήνυμα είναι ελαφρώς ειρωνικό (με την καλή έννοια), και το βρίσκω συμπαθητικότατο αφού πανω κάτω συμφωνώ με τις "απορίες" σου...
Έσβησα μερικές σειρές για οικονομία χώρου :D
Και ανταπαντώ.
Έπεσες διάνα. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ. Ξανά :D
Τώρα βέβαια ο καθένας το αντιλαμβάνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις του, το τι ζητά τελικά από την τεχνολογία που προσπαθεί να μικρύνει τα μεγέθη, να περιορίσει το κόστος, να ενσωματώσει πολλές λειτουργίες, να εισπράξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος, να παραγκωνίσει τον ανταγωνισμό, να να να.
Είμαστε κατ' αρχήν φίλοι εδώ, και δεν πρέπει να παρεξηγούμαστε ο ένας με την άποψη του άλλου. Συμφωνούμε? Φαντάζομαι πως ναι.
Ε λοιπόν και εγώ έχω γράψει στα πρώτα post μου για αυτήν την συσκευή ότι δεν είναι από τα καλύτερα τηλέφωνα. Plastic painted nickel.
Αλλά βρε παιδιά μην το αδικούμε περισσότερο από ότι του αναλογεί με κάτι που εκ' των πραγμάτων γνωρίζουμε.
Ποιος δεν ξέρει τι εστί Windows?
Με τα συν και τα πλην τους. Έκανε μια κίνηση λοιπόν η LG. Είπε:
Δώσε ένα τηλέφωνο στο λαό να παίζει. Αυτό το μεταφράζετε όπως θέλετε.:)
Αν δεν είχαμε την δυνατότητα του να παίζουμε (τώρα το μεταφράζω εγώ όπως θέλω) με βάλε skin βγάλε χάρτες, δώσε μου το link με το monkey πληκτρολόγιο, δες τι βρήκα στο underground site, αλλά ας πούμε ότι έπαιζε το MSN, θα ήταν όλα εντάξει?
Μακάρι να κάνω λάθος.
Δεν βαριέσαι. Εγώ το έχω σε απλό GSM, παίζει καλά, περνώ την ώρα μου με κάνα βάλε βγάλε program (underground που λέγαμε) και για καλό τηλέφωνο έχω ένα communicator με symbian OS και κάνω την δουλειά μου.
Άλλωστε κάποιος το έχει ξαναγράψει.
Με 300 γιούρο τι θα παίρναμε? κινητό τηλέφωνο, laptop, η και τα δύο σε συσκευασία compact player? :D
SAXOVTS
6 Ιαν. 2008, 17:29
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.:)
Έσβησα μερικές σειρές για οικονομία χώρου :D
Και ανταπαντώ.
Έπεσες διάνα. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ. Ξανά :D
Τώρα βέβαια ο καθένας το αντιλαμβάνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις του, το τι ζητά τελικά από την τεχνολογία που προσπαθεί να μικρύνει τα μεγέθη, να περιορίσει το κόστος, να ενσωματώσει πολλές λειτουργίες, να εισπράξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος, να παραγκωνίσει τον ανταγωνισμό, να να να.
Είμαστε κατ' αρχήν φίλοι εδώ, και δεν πρέπει να παρεξηγούμαστε ο ένας με την άποψη του άλλου. Συμφωνούμε? Φαντάζομαι πως ναι.
Ε λοιπόν και εγώ έχω γράψει στα πρώτα post μου για αυτήν την συσκευή ότι δεν είναι από τα καλύτερα τηλέφωνα. Plastic painted nickel.
Αλλά βρε παιδιά μην το αδικούμε περισσότερο από ότι του αναλογεί με κάτι που εκ' των πραγμάτων γνωρίζουμε.
Ποιος δεν ξέρει τι εστί Windows?
Με τα συν και τα πλην τους. Έκανε μια κίνηση λοιπόν η LG. Είπε:
Δώσε ένα τηλέφωνο στο λαό να παίζει. Αυτό το μεταφράζετε όπως θέλετε.:)
Αν δεν είχαμε την δυνατότητα του να παίζουμε (τώρα το μεταφράζω εγώ όπως θέλω) με βάλε skin βγάλε χάρτες, δώσε μου το link με το monkey πληκτρολόγιο, δες τι βρήκα στο underground site, αλλά ας πούμε ότι έπαιζε το MSN, θα ήταν όλα εντάξει?
Μακάρι να κάνω λάθος.
Δεν βαριέσαι. Εγώ το έχω σε απλό GSM, παίζει καλά, περνώ την ώρα μου με κάνα βάλε βγάλε program (underground που λέγαμε) και για καλό τηλέφωνο έχω ένα communicator με symbian OS και κάνω την δουλειά μου.
Άλλωστε κάποιος το έχει ξαναγράψει.
Με 300 γιούρο τι θα παίρναμε? κινητό τηλέφωνο, laptop, η και τα δύο σε συσκευασία compact player? :D
χαχαχαχαχα,έλα ρε και εγώ καθόμουν να σου απαντήσω!!!!!
:D
visitor
6 Ιαν. 2008, 17:36
χαχαχαχαχα,έλα ρε και εγώ καθόμουν να σου απαντήσω!!!!!
Θα σου χρωστάω έναν καφέ η κάνα WM6 utility για να πατσίσουμε. :D
ANGEL_KALM
6 Ιαν. 2008, 19:15
PAIDIA AS IREMISOUME LIGO!
TO KINITO TRAVAEI ORISMENA KOLIMATA POU KAI POU ALLA PREPEI NA PARADEXTOUME OTI META APO MERIKES MERES XRISIS TOU TO SINITHIZEI KANEIS KAI ARESEI SE OLOUS.
KAI NA DEITE SAS TO LEW TWRA, OTI SE 2 XRONIA OLA TA KINITA, TOULAXISTON TA PERISSOTERA,THA EINAI PAROMOIA ME TO lg ks20( touchscreen, wifi, leptes diastaseis). IDI ARKETES ETAIRIES ARXIZOUN TIN PARAGWGI TOUCHSCREEN KINITWN.(TERMA TO PLIKTROLOGIO).
KATHETI NEA TEXNOLOGIA EXEI TO MIKROPROVLIMATA TIS, ALLA ME TON KAIRO OLA DIORTHWNONTAI.
trynksssj2
6 Ιαν. 2008, 19:27
6) Γενικά αξίζει να μπαίνω στο Internet χωρίς Wi-Fi ή θα πληρώσω μια περιουσία στην Vodafone?? :worry:
Αν ναι, με ποιο πρότυπο θα συνδέεται στο Internet; Με HSDPA; Όταν γράφει ότι συνδέθηκε στο GPRS εννοεί στο Internet, ε;
Αν όχι, ευτυχώς έχω Wi-Fi στο σπίτι, οπότε θα μπαίνω με αυτό. Κατέβασα και το NoData και το εγκατέστησα για να απενεργοποιήσω το GPRS σε περίπτωση που δε συμφέρει... Σε αυτό να κάνω Disable μόνο το Vodafone Web ή και τα Vodafone Live;
Bump :(
visitor
6 Ιαν. 2008, 20:17
Φίλε μου καλέ μην στεναχωριέσαι που δεν πήρες απάντηση.
Απλά οι ερωτήσεις σου από την 1 μέχρι και την 6 θα μπορούσαν να απαντηθούν με τον καλύτερο τρόπο κάνοντας μια επίσκεψη στο official site της Vodafone και κοιτάξεις στα προγράμματα.
Για το αν συμφέρει το Internet μέσω κινητής τηλεφωνίας, χονδρικά θα πούμε ΟΧΙ και με ΤΙΠΟΤΑ.
Χρήση θα μπορούσε να γίνει περιορισμένα.
Για το MSN νομίζω έχει αναφερθεί στα τελευταία posts άρα πρέπει να πήρες τις απαντήσεις σου.
me00016
6 Ιαν. 2008, 22:10
Καλά όλα τα παραπάνω, εγώ θα επικεντρωθώ σε παραθέσεις που θα μας κάνουν πιο παραγωγικούς με το μηχανάκι. Δεν είδα να γράφει πουθενά πώς να επιλέγουμε ταυτόχρονα αρχεία στο file explorer. Το ξέρατε ότι αυτό γίνεται αν κρατάς πατημένο το joystick και επιλέγεις με τη γραφίδα. Δυστυχώς αυτή η λειτουργία δεν δουλεύει με τις επαφές ...
Να κάνω και μια ερώτηση: γιατί τα midi αρχεία δεν παίζουν ως κουδούνισμα; Αν δεν υποστηρίζονται, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να συμπληρώνει την έλλειψη αυτή;
athanaso77
7 Ιαν. 2008, 00:47
Να κάνω και μια ερώτηση: γιατί τα midi αρχεία δεν παίζουν ως κουδούνισμα; Αν δεν υποστηρίζονται, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να συμπληρώνει την έλλειψη αυτή;
Υπάρχει ένα προγραμματάκι... το Ringo.
mobolphonis
7 Ιαν. 2008, 05:06
εμενα στο ks20 δεν μου το εκανε ποτε ισως γιατι στην αρχη το ειχα κλειδωμενο σε 3g και τωρα σε gsm(για εξοικονομιση ενεργειας) και δεν το εβαλα ποτε αυτοματο.
απο οτι λενε τα παιδια το προβλημα το κανει οταν αλλαζει απο 3g σε gsm κατα την διαρκεια της κλησεις.
den isxuei auto gt mou to ekane 4 fores simera kai enw to eixa kleidwmeno se gsm
sti teleutaia klisi mono den mou to ekane........:blink:
ti mporei na ginei me auto to provlima?
mobolphonis
7 Ιαν. 2008, 05:19
δηλαδή μετά από 51 ερωτήσεις κατάλαβες ότι δεν αξίζει να ρωτάς γιατί αργείς και απογοήτευσε? από εδώ και πέρα θα πάψεις να σαι μέλος σε φορουμς?
το ποστ σου έπρεπε να το βάλεις στους διαξιφισμούς διότι από στιγμή σε στιγμή θα σου ερχόταν το p1 και την ιδία στιγμή αλλάζεις γνώμη και γλυκό κοίταζεις το lg,οπότε ήμουν κατατοπιστικότατος στην ερώτησή σου διότι έπρεπε να βρεις κάποιον που είχε το p1 και το lg για να πάρεις τις απαντήσεις σου.
ouf...variemai kai na apantisw.....
apla na sou upen8imisw oti to sugkekrimeno 8ema(ks20) vrisketai sto topic ''windows mobile pocket PCs'' k oxi stous diaksifismous
sto lew gt sumperiferese san na vriskomaste ekei(mallon tous exeis adunamia)!!
chrisimone
7 Ιαν. 2008, 09:50
χρονια πολλα .... καλη χρονια σε ολους....
απο χθες ευτυχης κατοχος και γω αυτου του καταπληκτικου pda...
αλλα σημερα ανακαλυψα κατι που με ξενερωσε ...
Δεν μπαινει το μεσσεντζερ μεσω wifi .....
μετα απο λιγο ψαξιμο και googlaρισμα διαβασα οτι κ αλλοι εχουν το προβλημα και αν βαλω αλλη καρτα σιμ αλλου παροχου δουλευει ...
Και ναι ετσι ειναι me cosmote μπηκε κανονικοτατα με την πρωτη ....
Αρα κατι παιζει με voda και ειναι κλειδωμενο ... Τι μπορουμε να κανουμε???
Καλημερα σε ολους ...
Επανερχομαι με το θεμα του μεσσεντζερ ...
πηρα σημερα την υποστηριξη (πρωι πρωι )
σαν πρωτη κουβεντα αρνηθηκαν οτι εχει να κανει η βονταφον (κατι που το μπλοκαρει)
ομως επεμενα και μου ειπαν οτι θα με παρουν αυτοι αφου το ψαξουν
ελπιζω εντος της ημερα να γινει κατι .... θα ενημερωσω σχετικα !!!
mariaf
7 Ιαν. 2008, 10:45
Καλημέρα,
πως αντιγράφω τις επαφές μου από τη SIM στο τηλέφωνο (batch copy)?:confused:
επίσης εφόσον κλείνω καθε εφαρμογή γιατι αυτές παραμένουν ενεργες και πρέπει κάθε φορα να κάνω "διακοπή όλων" από τις ρυθμίσεις προκειμένου να μην μου τρώει όλη την μπαταρία???
Thanks,
\m
puzzle21
7 Ιαν. 2008, 11:31
Καλημέρα,
πως αντιγράφω τις επαφές μου από τη SIM στο τηλέφωνο (batch copy)?:confused:
επίσης εφόσον κλείνω καθε εφαρμογή γιατι αυτές παραμένουν ενεργες και πρέπει κάθε φορα να κάνω "διακοπή όλων" από τις ρυθμίσεις προκειμένου να μην μου τρώει όλη την μπαταρία???
Thanks,
\m
Προγανως ειναι το πρωτο wm τηλ σου..
Τις επαφες καλο ειναι να τις φτιαξεις με το outlook..
Χρειαζεται προγραμματακι για να κλεινουν τελειως τα προγραμματα οταν πατας το x ωστε να μην μενουν ενεργα και σου καταναλωνουν μνημη..Πολυ καλο ειναι το pbar οπου διαλεγεις αν θες να το κανεις minimize η να το κλεισεις τελειως..
Σε περιπτωση που περασεις το spb pocket plus εχει απο μονο του τη λειτουργια αυτη..
puzzle21
7 Ιαν. 2008, 11:33
Να ρωτησω κατι αλλο εγω..
Μηπως εχει μιλησει κανεις με την αντιπροσωπεια της lg για τα προβληματα που εχουμε αντιμετωπισει?
Μηπως εχουν πει κατι για καμια αναμενομενη αναβαθμιση?
Τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση..
re paidia phra kai egw to sygkekrimeno smartphone.
Ola kala gia arxh...(thn prwth mera)
thn deyterh antimetopisa to ekseis problhma.
to eixa balei na forthsei to brady kai otan ksypnhsa kai to anoiksa anakalypsa oti h epilogh wifi sthn asymarth diaxeirhsh eixe eksafanistei!!!!!!!!!!! kai enw eixa mpei mesw wifi thn prohgoumenh mera se ena diktyo twra den blepw tipota.......(to idio problhma noomizw oti antimetwpise kai enas allos filos se prohgoumena posts)
Exei kanenas kamia idea gia to ti na kanw...(to na to steilw gia service to exw san teleutaia lysh (twra to phra to g-mpip-eno))
P.S: Toso wraio smartphone...alla tosa polla problhmata...:(:(
mariaf
7 Ιαν. 2008, 12:38
Χρειαζεται προγραμματακι για να κλεινουν τελειως τα προγραμματα οταν πατας το x ωστε να μην μενουν ενεργα και σου καταναλωνουν μνημη..Πολυ καλο ειναι το pbar οπου διαλεγεις αν θες να το κανεις minimize η να το κλεισεις τελειως..
Σε περιπτωση που περασεις το spb pocket plus εχει απο μονο του τη λειτουργια αυτη..
ontws einai to proto moy wm ...eksou kai oi paidariwdeis erwthseis..
exeis xrhsimopoihsei to spb pocket plus?einai protimotero na to eggatasthsw apo oti mono to pbar?:blink:
Strategos
7 Ιαν. 2008, 13:03
re paidia phra kai egw to sygkekrimeno smartphone.
Ola kala gia arxh...(thn prwth mera)
thn deyterh antimetopisa to ekseis problhma.
to eixa balei na forthsei to brady kai otan ksypnhsa kai to anoiksa anakalypsa oti h epilogh wifi sthn asymarth diaxeirhsh eixe eksafanistei!!!!!!!!!!! kai enw eixa mpei mesw wifi thn prohgoumenh mera se ena diktyo twra den blepw tipota.......(to idio problhma noomizw oti antimetwpise kai enas allos filos se prohgoumena posts)
Exei kanenas kamia idea gia to ti na kanw...(to na to steilw gia service to exw san teleutaia lysh (twra to phra to g-mpip-eno))
P.S: Toso wraio smartphone...alla tosa polla problhmata...:(:(
το ειχες στον υπολογιστη? γιατι αν ναι αν στο activesync δεν εχεις βαλει να επιτρεπετε ασυρματη συνδεση τοτε οταν το εχεις στο pc περνει internet απο το pc και δεν σε αφηνει να ανοιξεις wifi και το εξαφανιζει.
Pharmex
7 Ιαν. 2008, 13:15
...και αν το PC δεν έχει σύνδεση internet, ή αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το modem του LG για να μπεις στο internet από το laptop σου, τι γίνεται;
puzzle21
7 Ιαν. 2008, 13:41
ontws einai to proto moy wm ...eksou kai oi paidariwdeis erwthseis..
exeis xrhsimopoihsei to spb pocket plus?einai protimotero na to eggatasthsw apo oti mono to pbar?:blink:
to pocket plus σου βαζει στην επιφανεια πιο μεγαλα εικονιδια για συντομευσεις κτλ..βαλε στο google spb pocket plus και δες το..
αν σου αρεσει περασε το..ειναι πολυ καλο και ευχρηστο προγραμματακι..για να δουλευεις το τηλ πιο ευκολα με τα δαχτυλα.
το ειχες στον υπολογιστη? γιατι αν ναι αν στο activesync δεν εχεις βαλει να επιτρεπετε ασυρματη συνδεση τοτε οταν το εχεις στο pc περνει internet απο το pc και δεν σε αφηνει να ανοιξεις wifi και το εξαφανιζει.
Nai to eixa balei nwritera ston ypologisth alla den mou emfanise ekeinh thn wra kanena problhma (ennoontas oti otan to ebgala meta apo ton ypologisth yphrxe akoma to eikonidio gia to wifi) kai twra apo to ruthmiseis->syndeseis-> den mou emfanizei wifi alla ena pou leei kartes diktuou(yphrxe auto nwritera h einai neo apokthma;;;;)
me00016
7 Ιαν. 2008, 21:53
ε όχι και προγραμματάκι και για το κλείσιμο των προγραμμάτων! Έλεος, αυτό είναι κακός σχεδιασμός software, η λειτουργία είναι στοιχειώδης και έπρεπε να βρίσκεται ενσωματωμένη στα windows, αν δε βρίσκεται ήδη. Ίσως υπάρχει ρύθμιση όπου το (x) δεν κάνει ελαχιστοποίηση (γιατί αυτό κάνει τώρα) αλλά ΚΛΕΙΝΕΙ κανονικά! Αυτοαναιρείται το ίδιο το πρόγραμμα, αφού ο σκοπός είναι να ελευθερώσουμε μνήμη, και αν προσθέτουμε το ένα πρόγραμμα για να κάνει το ένα και το άλλο το άλλο, αλλαλαλαλα, η μνήμη πάλι θα είναι φορτωμένη!!!
Και τώρα που το λέω, δε μπορώ να καταλάβω τί σκατά τόσα MB καταναλώνει το λειτουργικό και από τα 128 μας μένουν μόνο 30-40! Αυτά της Vodafone άραγε θα μπορέσουμε να τα ξεφορτώσουμε ποτέ;
ΥΓ - Γιατί έχω και την υποψία ότι αν έβγαινε το Live! από τη μέση τα πράγματα θα ήταν πιο καθαρά σε σχέση με το λογισμικό;
kflabouris
7 Ιαν. 2008, 23:20
ΥΓ - Γιατί έχω και την υποψία ότι αν έβγαινε το Live! από τη μέση τα πράγματα θα ήταν πιο καθαρά σε σχέση με το λογισμικό;
+1 megalh M@laKi@ ths voda ti thelei kai assxoleitai(panta skata ta kanei)?
se mena gt otan paw na apothikeusw ena onoma sthn sim den mu pernei panw apo 5 gramata k mu vgazei sfalma?
giati na ta perasw sto outlook,otan ta pername sto outlook pane kai sth sim?:D
athanaso77
8 Ιαν. 2008, 09:32
se mena gt otan paw na apothikeusw ena onoma sthn sim den mu pernei panw apo 5 gramata k mu vgazei sfalma?
Giati etsi einai i sim. Den endeiknitai na apothikeveis tis epafes sou sti sim.
giati na ta perasw sto outlook,
To outlook sou dinei plithwra dynatotitwn kai pliroforiwn gia tin kathe epafi.
otan ta pername sto outlook pane kai sth sim?
Oxi bebaia.
Selespeed
8 Ιαν. 2008, 10:21
Παιδιά, έχει παίξει κανείς με τη registry των windows;
Χτες κάθησα και κοίταζα και βρήκα -τουλάχιστον από αυτά που μπορούσα να καταλάβω μιας και δεν είμαι ειδικός, απλά λίγες εμπειρικές γνώσεις- κάτι που ίσως ενδιαφέρει κάποιους.
Μέσω του Resco Registry μπήκα στο φάκελο HKEY_LOCAL_MACHINE\Telephony\LgeSIMsetting και είδα ότι μπορείς (;;; ) να αλλάξεις τις ρυθμίσεις για τον αριθμό των προσπαθειών στα PIN και PUK.
Αν κάποιος ξέρει, ας κοιτάξει αν ισχύει αυτό που λέω και να προτείνει και τίποτα άλλο...
Και κάτι σχετικό με τη SIM και τις επαφές.
Υπάρχει τρόπος να μη μου δείχνει τις επαφές που είναι αποθηκευμένες στη SIM παρά μόνο αυτές του τηλεφώνου;
Strategos
8 Ιαν. 2008, 10:30
Και κάτι σχετικό με τη SIM και τις επαφές.
Υπάρχει τρόπος να μη μου δείχνει τις επαφές που είναι αποθηκευμένες στη SIM παρά μόνο αυτές του τηλεφώνου;
ναι συμφωνα με ενα παλικαρι απο το nig πηγα με το totalcommander στον φακελο //registry/hkcu/controlpanel/phone και εκει εκανα μια dword ShowSim και εδωσα value 0.
Selespeed
8 Ιαν. 2008, 10:43
ναι συμφωνα με ενα παλικαρι απο το nig πηγα με το totalcommander στον φακελο //registry/hkcu/controlpanel/phone και εκει εκανα μια dword ShowSim και εδωσα value 0.
Άξιος, άξιος!!!!!!!!!:D:D
ablaz3r
8 Ιαν. 2008, 10:59
Μέσω του Resco Registry μπήκα στο φάκελο HKEY_LOCAL_MACHINE\Telephony\LgeSIMsetting και είδα ότι μπορείς (;;; ) να αλλάξεις τις ρυθμίσεις για τον αριθμό των προσπαθειών στα PIN και PUK.
Αν κάποιος ξέρει, ας κοιτάξει αν ισχύει αυτό που λέω και να προτείνει και τίποτα άλλο...
Δεν είναι δυνατόν να αλλάξεις τον αριθμό των προσπαθειών PIN για την SIM. Δεν είναι θέμα κινητού. Από την στιγμή που ή sim θα πάρει 3 λανθασμένα pin στην σειρά, θα κλειδώσει μόνη της.
Το ίδιο ισχύει κ για το PUK.
Σε παλαιότερες sim υπήρχε τρόπος να κάνεις brute-force το PIN, κόβοντας την τροφοδοσία στην κάρτα μετά από κάθε απόπειρα με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει η SIM να αυξήσει τον μετρητή των αποτυχημένων προσπαθειών, αλλά δεν παίζει πλέον...
chrisimone
8 Ιαν. 2008, 11:17
καλημερα σε ολους ..
Μετα απο συζητηση με καποιον υπευθυνο της vodafone λυση δεν υπαρχει, κ ουτε θα υπαρξει.
Η vodafone μποκαρει το msn Messenger ωστε να μην μπορει να συνδεθει μεσω wifi ...
ο λογος; οικονομικος μιας και η ιδια το προωθει με την αντιστοιχη χρεωση (εχει συναψει συμφωνια me tin microsoft)
Κριμα παντως γιατι τοσα χρονια με την voda δεν ειχα κανενα προβλημα και μονο καλα λογια ειχα να πω....
Strategos
8 Ιαν. 2008, 12:00
καλημερα σε ολους ..
Μετα απο συζητηση με καποιον υπευθυνο της vodafone λυση δεν υπαρχει, κ ουτε θα υπαρξει.
Η vodafone μποκαρει το msn Messenger ωστε να μην μπορει να συνδεθει μεσω wifi ...
ο λογος; οικονομικος μιας και η ιδια το προωθει με την αντιστοιχη χρεωση (εχει συναψει συμφωνια me tin microsoft)
Κριμα παντως γιατι τοσα χρονια με την voda δεν ειχα κανενα προβλημα και μονο καλα λογια ειχα να πω....
απο την στιγμη που το εχουμε τοσα ατομα το κινητο καποιος μαστορας θα βρει το κολπο να τα παρακάμψει ολα αυτα και να δουλευει το msn μια χαρα. το θεμα ειναι το msn δεν δουλευει με vodafone καρτα λογο branded συσκευης? ή σε οποιο wm6 κινητο βαλουμε vodafone καρτα δεν θα δουλευει το msn αρα ειναι κλειδωμα της sim? Παντος και χωρις καθολου sim στο τηλεφωνο το msn δουλευει αρα καποια κομπινα θα υπαρχει(παρανομη παντα αλλα και αυτο το κολπο της vodafone παρανομο πρεπει να ειναι)
as_poume_nos
8 Ιαν. 2008, 13:41
paidia zerei kaneis an 8a to ferei allh etairia sthn ellada...tim cosmote isws???
Strategos
8 Ιαν. 2008, 13:51
paidia zerei kaneis an 8a to ferei allh etairia sthn ellada...tim cosmote isws???
ειπαμε ειναι μονο vodafone
harisma23
8 Ιαν. 2008, 13:55
Κι εγώ το παρέλαβα σήμερα. Έχοντας ήδη ένα Mio P350 (PPC και όχι smartphone με WM6) έχω μια μικρή εμπειρία σε Windows Mobile, οπότε πιστεύω ότι δε θα δυσκολευτώ πάρα πολύ να το φέρω στα μέτρα μου.
Πάντως δεν κατάφερα να το συνδέσω με ένα bluetooth ακουστικό Ericsson HBH-PV702. Έχει πετύχει κανείς άλλος αυτό το συνδυασμό και συνεπώς κάνω κάτι λάθος ή έπεσα στα προβλήματα συνδέσεων bluetooth που έχω διαβάσει παραπάνω;
EDIT : όλα καλά τελικά με το bluetooth. Τα κατάφερα και συνδέθηκα με το Ericsson.
Selespeed
8 Ιαν. 2008, 14:16
Δεν είναι δυνατόν να αλλάξεις τον αριθμό των προσπαθειών PIN για την SIM. Δεν είναι θέμα κινητού. Από την στιγμή που ή sim θα πάρει 3 λανθασμένα pin στην σειρά, θα κλειδώσει μόνη της.
Το ίδιο ισχύει κ για το PUK.
Σε παλαιότερες sim υπήρχε τρόπος να κάνεις brute-force το PIN, κόβοντας την τροφοδοσία στην κάρτα μετά από κάθε απόπειρα με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει η SIM να αυξήσει τον μετρητή των αποτυχημένων προσπαθειών, αλλά δεν παίζει πλέον...
Καλώς!! Νόμιζα ότι κατα κάποιο τρόπο ελέγχεται από τη συσκευή. Όχι ότι με ενδιαφέρει το κλείδωμα, απλά το είπα για το "σκάλισμα" του κινητού...;)
d3ckart
8 Ιαν. 2008, 16:36
[QUOTE=athanaso77;2183786]Giati etsi einai i sim. Den endeiknitai na apothikeveis tis epafes sou sti sim.
Δεν είναι θέμα της sim , είναι θέμα του πληκτρολογίου , αν πας να την αποθηκεύσεις με αγγλικους χαρακτήρες θα δείς οτι πέρνει 14 γραμματα , αν δεν κανω λάθος.
Βάλε το hikeyboard με το sms.lang και δεν θα σε περιοριζει ... αλλα θα είναι αναγκαστηκα κεφαλαία
athanaso77
8 Ιαν. 2008, 16:48
Βάλε το hikeyboard με το sms.lang και δεν θα σε περιοριζει ... αλλα θα είναι αναγκαστηκα κεφαλαία
Protimw pleon to Pocket CM Keyboard (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5904) ;)
Paidia mporei kapoios stis Ρυφμίσεις->Συνδέσεις->Κάρτες δικτύου->Samsung 2700S WiFi Adapter->Διακομιστές ονομάτων na mou pei kapoios ti exei proepilegmeno sto DNS Εναλ.DNS WINS kai Εναλ. WINS;;;;;;;
cicilianos
8 Ιαν. 2008, 17:43
Polu me ksenerwse to thema me to msn!Krima.....arage an eimaste se flight mode na leitourgei?
geokostas
8 Ιαν. 2008, 17:47
Παιδια επειδη ενδιαφερομαι για αγορα που θα το βρω..
cicilianos
8 Ιαν. 2008, 19:01
Στη βοντα θα το βρεις.
Διαβαζε λιγακι ποιο πανω ομως και εσυ!Μη το ξεφτηλιζουμε εντελως το θεμα!
Pharmex
8 Ιαν. 2008, 20:34
Polu me ksenerwse to thema me to msn!Krima.....arage an eimaste se flight mode na leitourgei?
Σε flight mode απενεργοποιούνται όλοι οι πομποδέκτες της συσκευής (τόσο Wi-Fi, όσο και bluetooth και GSM). Μήπως αν απενεργοποιούσαμε το phone μόνο (ώστε να μη βρίσκεται σε δίκτυο Voda και ίσως να μην αναγνωρίζει ότι πρέπει να το κλειδώσει);
cicilianos
8 Ιαν. 2008, 20:37
Ακριβως αυτο ηθελα να πω!χαχαχα!Αφου με προλλαβες!
chrisimone
8 Ιαν. 2008, 21:17
λοιπον ελπιζω και γω να βρεθει καμια πατεντα ωστε να παρακαμπτει το προβλημα με το msn
η συσκευη ειναι πολυ καλη ... σημερα δοκιμαστηκε με εξωτερικο δεκτη gps και δουλεψε αψογα ειδικα καποια στιγμη ειχα ανοιχτο destinator και wifi .. να μην ειχε το προβλημα με το msn!!!!
παντως και με απενεργοποιηση της καρτας (τηλεφωνου) παλι δεν μπορει να συνδεθει .... μονο με κλεισιμο αλλαγη sim (σε εμενα cosmote) και δουλευει κομπλε
εβαλα και μια καρτουλα micro sd 2 γιγα και ειναι πολυ μαχιμο ...
αραγε ποσο ευκολο ειναι να βρεθει φορτιστης αυτοκινητου ..???εκτος βονταφον ισως!!!
μηπως γνωριζει κανεις κανα καλυτερο προγραμμα για τα ασυρματα δικτυα (να κανει δουλεια με κλειδωμενα)
ostvarivanje
8 Ιαν. 2008, 21:32
Προσπάθησα να συνδέσω το τηλέφωνο με τον υπολογιστή μέσω του καλωδίου usb και το μόνο που κάνει είναι να φορτίζει το τηλέφωνο. Μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο για αυτό; Επίσης, επειδή έκανα ήδη πολλές απόπειρες, στην τελευταία ενώ είχα αποσυνδέσει το καλώδιο στην today screen, μου είχε αφαιρέσει το wifi το οποίο εμφανίστηκε μετά από soft reset.
Και κάτι που ξέχασα. Όταν με το καλό βγει κάποια αναβάθμιση από την LG, πώς την κάνουμε;
kostast1
8 Ιαν. 2008, 21:34
@ chrisimone
Φιλε ποιον εξωτερικο δεκτη gps εχεις και με ποιο προγραμμα εισαι ?
Σου δουλευουν ολα σωστα????
(φωνητικες οδηγιες κτλ....????)
kostakhs
8 Ιαν. 2008, 21:50
αραγε ποσο ευκολο ειναι να βρεθει φορτιστης αυτοκινητου ..???εκτος βονταφον ισως!!!
Εχει στο Γερμανο αγορασα σημερα 19€
Strategos
8 Ιαν. 2008, 21:51
και χωρις καθολου καρτα δουλευει το msn, αλλα ποιος καθετε τωρα να βγαλει sim για τις βλακειες της vodafone. εγω πιστευω οτι αν κατσει καποιος που ξερει θα βρει τροπο να το σπασει και να δουλευει.
kostast1
8 Ιαν. 2008, 21:54
Επειδη ενδιαφερομαι για αμεση αγορα του LG το destinator
ειναι τωρα οκ σχετικα με το προβλημα με τις φωνητικες οδηγιες
παιδια ??????????
Ευχαριστω.
xfader
8 Ιαν. 2008, 23:11
Εμένα που το msn δουλεύει έχω "ιδιαίτερη" συσκευή;;; :wacko:
Είχα δοκιμάσει όταν πριν 2 βδομάδες πρωτοδιάβασα για τα προβλήματα σύνδεσης και δούλευε.
Βλέποντας ότι οι αναφορές πλήθαιναν ξαναδοκίμασα σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι μου, μέσω WiFi και USB καλωδίου και σε FLOCAFE.
Είδα το email μου και έκανα chat πάνω από μισή ώρα τη φορά.
Το μόνο πρόβλημα που εντόπισα ήταν ότι μέσω του WiFi ήταν πιο αργή η απόκριση.
Τι να πω...
puzzle21
8 Ιαν. 2008, 23:52
Παιδες για browser κατεβαστε τον opera...εμεινα εκλπηκτος ποσο πιο γρηγορος ειναι..και πολυ πιο ευχρηστος..
scandal_dj
8 Ιαν. 2008, 23:55
τι sim εχεις,το προβλημα παρουσιαζεται με τις sim vodafone.
chrisimone
9 Ιαν. 2008, 00:46
Είχα δοκιμάσει όταν πριν 2 βδομάδες πρωτοδιάβασα για τα προβλήματα σύνδεσης και δούλευε.
Βλέποντας ότι οι αναφορές πλήθαιναν ξαναδοκίμασα σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι μου, μέσω WiFi και USB καλωδίου και σε FLOCAFE.
Τι να πω...
εχεις συνδεση VODAFONE ...
παντως αν GOOGLAρετε (http://www.google.gr/search?hl=el&q=lg+ks20+messenger+problem&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&meta=)
θα δειτε οτι ειναι προβλημα που αντιμετωπιζουν αρκετοι με vodafone και λυση δεν υπαρχει
cicilianos
9 Ιαν. 2008, 01:02
Παιδες για browser κατεβαστε τον opera...εμεινα εκλπηκτος ποσο πιο γρηγορος ειναι..και πολυ πιο ευχρηστος..
Γιατι δεν μας δινεις το μερος απ οπου και το κατεβασες?Παιδεια καλα ειναι να βαζεται και κανα λινκ απο ραπιντ σερ να τρα παιρνουμε μπαμ μπαμ!Δε νομιζετε?;)
puzzle21
9 Ιαν. 2008, 01:06
Γιατι δεν μας δινεις το μερος απ οπου και το κατεβασες?Παιδεια καλα ειναι να βαζεται και κανα λινκ απο ραπιντ σερ να τρα παιρνουμε μπαμ μπαμ!Δε νομιζετε?;)
googlare dotsis..
απο τα καλυτερα site με programmes..μονο μια εγγραφη θελει..
αλλιως απο το ipmart-forum..
Ειναι πολυ ευκολο να το βρεις.
puzzle21
9 Ιαν. 2008, 01:07
Protimw pleon to Pocket CM Keyboard (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5904) ;)
Παρα πολυ καλοοοο...!!!!
Το περασα και οντως πολυ ευχρηστο..
xfader
9 Ιαν. 2008, 01:11
τι sim εχεις,το προβλημα παρουσιαζεται με τις sim vodafone.
Έχω sim της Vodafone. Έκανα φορητότητα του αριθμού μου από την Wind σε νέα σύνδεση στη Vodafone λίγο πριν τις γιορτές.
chrisimone
9 Ιαν. 2008, 09:08
@ chrisimone
Φιλε ποιον εξωτερικο δεκτη gps εχεις και με ποιο προγραμμα εισαι ?
Σου δουλευουν ολα σωστα????
(φωνητικες οδηγιες κτλ....????)
σορρυ φιλε που αργησα να απαντησω ..
ο δεκτης Gps ειναι δανεικος απο φιλο .qstarz
δουλεψε κανονικοτατα...
puzzle21
9 Ιαν. 2008, 12:35
σορρυ φιλε που αργησα να απαντησω ..
ο δεκτης Gps ειναι δανεικος απο φιλο .qstarz
δουλεψε κανονικοτατα...
me destinator 6 i 7?
Αληθεια οσοι εχουν τα προβληματα που λενε πιο destinator εχουνε?
ablaz3r
9 Ιαν. 2008, 13:13
Καλησπέρα!
Σας δουλεύει το sipchange κανονικά με το κινητό? Το ρυθμίζω να έχει default to PCM keyboard, κάνω reset και πάλι έχει ως default την βλακεία των windows... Δοκίμασα να αλλάξω τα δευτερόλεπτα από 10 σε 20 και 30 αλλά πάλι τίποτα!
Επίσης παρατήρησα ότι ενώ κάνω τις αλλαγές στο sipchange και πατάω select, αν το ξαναανοίξω στα καπάκια πάλι έχει προεπιλεγμένο το default των windows:mad:
puzzle21
9 Ιαν. 2008, 13:27
Καλησπέρα!
Σας δουλεύει το sipchange κανονικά με το κινητό? Το ρυθμίζω να έχει default to PCM keyboard, κάνω reset και πάλι έχει ως default την βλακεία των windows... Δοκίμασα να αλλάξω τα δευτερόλεπτα από 10 σε 20 και 30 αλλά πάλι τίποτα!
Επίσης παρατήρησα ότι ενώ κάνω τις αλλαγές στο sipchange και πατάω select, αν το ξαναανοίξω στα καπάκια πάλι έχει προεπιλεγμένο το default των windows:mad:
Μου δουλευει κανονικοτατα..
Καλησπέρα σε όλους! :)
Ως καινούργιος κάτοχος του κινητού αυτού, είμαι αρκετά ικανοποιημένος (πριν από αυτό είχα ήδη WM κινητό, συγκεκριμένα το S200 και μάλιστα στο τέλος με WM6). Η συσκευή φαίνεται ταχύτατη, με απίστευτο hardware (εκτός gps που νομίζω ότι λόγω chipset πρέπει να υπάρχει και να είναι "κλειδωμένο" σαν το 3600 - αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο μη βαράτε) και σε πολύ καλή τιμή. Όσοι έχουν ασχοληθει με wm ξέρουν ότι για τέτοια συσκευή σε άλλες μάρκες, πρέπει να δώσει κάποιος πολλά παραπάνω...
Επίσης, πολλές συσκευές στο παρελθόν είχαν παρουσιάσει πολλά (!) περισσότερα προβλήματα από αυτήν (τσεκάρετε τα topics των e-ten και θα καταλάβετε - no offence e-ten users)...
Και αν είναι ακόμη νωρίς και έχει 1-2 bugάκια, ας μην τη σταυρώνουμε και ας περιμένουμε κανά firmware update ώστε να στρώσουν.. :rolleyes:
Προσωπικά πάντως, μέχρι τώρα δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα! Ελπίζω και να παραμείνει έτσι! ;)
Μοναδικά μειον που βλέπω προσωπικά στη συσκευή είναι so far:
- Όντως μέτρια ποιότητα και κατασκευή
- Η θήκη του θα προτιμούσα να είχε belt clip
- Πρόβλημα με το φορτιστή αυτοκινήτου (στο S200 είχα από Motorola με το mini-usb + του ότι πάντα έβρισκα κάπου ένα φορτιστή Motorola να το γεμίσω)
Αυτά... όσο θα το χρησιμοποιώ θα γράφω καινούργια σχόλια και θα βοηθάω όσο μπορώ τους υπόλοιπους χρήστες!! :)
as_poume_nos
9 Ιαν. 2008, 13:37
polu kalo thlefwnw alla einai vodafone...ti exete na proteinete???kati peripou me tis idies dunatothtes kai ta idia xrhmata...einai sigouro oti de 8a er8ei kai apo alles etairies???
Pharmex
9 Ιαν. 2008, 13:59
polu kalo thlefwnw alla einai vodafone...ti exete na proteinete???kati peripou me tis idies dunatothtes kai ta idia xrhmata...einai sigouro oti de 8a er8ei kai apo alles etairies???
Κάποια στιγμή θα βγει και unbranded. Το Expansys το έχει στα αναμενόμενα...
puzzle21
9 Ιαν. 2008, 14:39
Και τι σε πειραζει που ειναι vodafone?ουτως η αλλως τα παιδια εδω εχουν δωσει τις ρυθμισεις και για τις αλλες εταιρειες..
Δε νομιζω οτι θα βρεις κατι αντιστοιχο στα ιδια λεφτα..
εκτος αν πας σε παλαιοτερες συσκευες με 200αρηδες επεξεργαστες..που απο προσωπικη αποψη θα σου ελεγα οχι..
εκτος αν πας σε παλαιοτερες συσκευες με 200αρηδες επεξεργαστες..που απο προσωπικη αποψη θα σου ελεγα οχι..
Με 200άρη?? Σίγουρα όχι.... επίσης από προσωπική άποψη!! :rolleyes: ;)
andapo
9 Ιαν. 2008, 15:18
me destinator 6 i 7?
Αληθεια οσοι εχουν τα προβληματα που λενε πιο destinator εχουνε?
Όπα ρε παιδιά. Πως δουλεψε σωστά ο destinator χωρίς την βοήθεια του media player? Εγω δουλεύω το 7 χωρις προβλήματα με την βοήθεια όμως πάντα του media player. Αν υπάρχη λύση πέιτε κατι. Έχω ανοίξει και ένα αντίστοιχο threat για το κινητό αυτό και το destinator οπότε αν θέλετε μεταφέρουμε την συζήτηση και εκεί.
cicilianos
9 Ιαν. 2008, 15:29
Poio einai auto to thread?Dwsto na paroume mia idea kai emeis oi asxetoi!
mafiasgr
9 Ιαν. 2008, 16:45
Exo anoiksei threads kai sto xda-developers mbas kai ftikasoun kamia rom gia montelo mas,alla den to blepo pieste kai eseis re eseis mbas kai doume kai kamia rom xoris problimatakia;;;:ninja:
andapo
9 Ιαν. 2008, 17:04
Poio einai auto to thread?Dwsto na paroume mia idea kai emeis oi asxetoi!
Des edw
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193952
vagelis2007_1
9 Ιαν. 2008, 17:05
Όταν αγοράζεις μια συσκευή "απαιτείς" να δουλεύουν όλες οι λειτουργίες που διαφημίζει.
Από την άλλη βέβαια, θεωρώ κι εγώ υπερβολή να μη θέλουμε μια συσκευή επειδή έχει πρόβλημα ο messenger, αλλά δε μ' ενδιαφέρει ο messenger ούτε στο PC...
Το ωραίο είναι ότι στο δικό μου KS20, όσες φορές κι αν πειραματίστηκα, μετά από τα παράπονα που διάβασα, το MSN δουλεύει κανονικότατα... αλλά μου είναι άχρηστο...
Το δικό μου "παράπονο" είναι το πρόβλημα των φωνητικών εντολών του Destinator. Και δε μου αρέσουν οι ημι-λύσεις που έχουν αναφερθεί με χρήση media player και αρχείων ήχου.
πριν είχα το Sony P990i σε vodafone live έκδοση. σε πληροφορώ ότι όχι απλά λίγες λειτουργίες είχε από το κανονικό μοντέλο, αλλά πάρα πολλά προβλήματα παρουσίαζε στις λειτουργίες του. αναγκάστηκε η vodafone μετά από φωνές και μου το έκανε generic. μόνο τότε δούλεψε σωστά, αλλά όχι σε ορισμένες λειτουργίες της vodafone.
andapo
9 Ιαν. 2008, 17:06
Exo anoiksei threads kai sto xda-developers mbas kai ftikasoun kamia rom gia montelo mas,alla den to blepo pieste kai eseis re eseis mbas kai doume kai kamia rom xoris problimatakia;;;:ninja:
To eida mafia alla prokopi gia kati kalutero then vlepw. To dokimases me to kolpaki tou media player?
vagelis2007_1
9 Ιαν. 2008, 17:21
έστειλα τώρα στις γιορτές μηνύματα, και είδα ότι δέχεται μόνο 74 χαρακτήρες σε ένα μήνυμα. μόλις περάσεις τον αριθμό των 74 χαρακτήρων, μου γράφει 2 μηνύματα. το έχει προσέξει κάποιος άλλος και αν ναι υπάρχει λύση για μήνυμα 160 χαρακτήρων;
as_poume_nos
9 Ιαν. 2008, 18:07
kai mono pou grafei vodafone mou th spaei ektos olwn twn allwn problhmatwn...
dimokritos
9 Ιαν. 2008, 18:56
χτές πήρα και εγο το ks20. πρώτη φορά με wm κινητό. είναι αρκετά ικανοποιημένος με το τηλεφωνο παρά τα λίγα του bug. ελπίζω να μπορέσουμε να τα διορθώσουμε. αρκετά ενοχλητικό το θέμα με τον messenger πράγματι. όλο και κάποια άλλο τύπου-msn θα υπάρχει. αλλά ούτε με μεσω vodafone live κατάφερα να μπώ. καμία ιδέα κανείς??
λίγο το ηχείο αν ήταν πιο καθαρό στην μέγιστη ένταση θα είμουν πιο ευχαριστημένος.
αν μπορεί κανείς να πεί που αν μπορούμε να αλλάξουμε τον ήχο στο μήνυμα, και στο ξυπνητήρι που πρέπει να αποθηκεύσουμε τον ήχο για να τον δεί?
unforgiven
9 Ιαν. 2008, 19:53
Με το iGO έχετε κανένα πρόβλημα;
Σε εμένα βγαίνει μαύρο το πάνω μέρος που θα κάλυπτε η taskbar αν υπήρχε, και κρύβονται μενού και κουμπιά που βρίσκονται εκεί. Έχω το Wisbar advance 3 και υποπτεύομαι ότι κάτι παίζει με αυτό. Αλλά και αν το απενεργοποιήσω, πάλι δεν βλέπω διαφορά...
ti provlima yparxei me to msn sto kinito???
i mpataria se metria xrisi poso sas krata???
ektos apo tin vodafone yparxei periptosi na to doume poly sydoma kai sto plaisio i ston kotsovolo.... yparxei pithanotita???
o ixos kalos? dinatos? otan se kaloun akougetai dinata??
mpainodas sto internet kai sto msn meso wifi kai sygekrimena me to sygekrimeno kinito einai dorean i xreonese kapou??? milame gia kartokinito xoris symvolaio
euxaristo:)
me00016
9 Ιαν. 2008, 20:23
Τι να πω...
Κι εγώ μπαίνω κανονικότατα στο msn μέσω wifi... Λογικά κάποια ρύθμιση θα είναι.
me00016
9 Ιαν. 2008, 20:29
Σε εμένα βγαίνει μαύρο το πάνω μέρος που θα κάλυπτε η taskbar αν υπήρχε, και κρύβονται μενού και κουμπιά που βρίσκονται εκεί. Έχω το Wisbar advance 3 και υποπτεύομαι ότι κάτι παίζει με αυτό. Αλλά και αν το απενεργοποιήσω, πάλι δεν βλέπω διαφορά...
Οι φωνητικές εντολές σού παίζουν μόνες τους, ή κάνεις το κόλπο με το media player; Αν όχι, τί το θες το igo και δε δοκιμάζεις το destinator που και κανονικά φαίνεται , και οι χάρτες του είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα;
andapo
9 Ιαν. 2008, 20:46
Όπως προανέφερα στο παρακάτω thread θα βρείτε κάποιες πληροφορίες για destinator και i-go.
Ένας χρήστης αναφέρει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με εσένα. Ο ίδιος αναφέρει ότι οι φωνητικές οδηγίες ακούγοντε σωστά. Προσωπική πάντα άποψη να δοκιμάσεις destinator ακόμα και με το κόλπο του media player μιας και είναι καλύτερο απο το I-GO και έχει και καλύτερους χάρτες. Όπως ξαναείπα αυτό είναι προσωπική μου άποψη.
lost00
9 Ιαν. 2008, 21:50
για να γράψεις μηνύματα πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσεις το stylus ή απλά μπορείς και με touch?
γενικά το stylus μπορείς να μην το χρησιμοποιήσεις και καθόλου στη χρήση του κινητού(μονο για handwritting)?
dimokritos
9 Ιαν. 2008, 22:05
για να γράψεις μηνύματα πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσεις το stylus ή απλά μπορείς και με touch?
γενικά το stylus μπορείς να μην το χρησιμοποιήσεις και καθόλου στη χρήση του κινητού(μονο για handwritting)?
το πληκτρολόγιο της μάνας του έχει πολύ ψιλά γραμματάκια, γιαυτό και χρειάζεται γραφίδα. αν βάλεις όμως κάποιο άλλο πληκτρολόγιο με πολύ μεγάλα πλήκτρα δεν θα έχεις πρόβλημα και με το χέρι. εγώ έβαλα το Spb full screen keyboard.
τις βασικές λειτουργίες μπορείς να τις κάνεις και με το χέρι. αλλά αν θες να τεντώσεις να νεύρα σου ή να κάνει 0-100 η συσκευή σου σε 5 δεύτερα, μήν χρησιμοποιήεις καθόλου γραφίδα :p
visitor
9 Ιαν. 2008, 23:06
ti provlima yparxei me to msn sto kinito???
Στο δικό μου μέσω WiFi κανένα! Μέσω Voda Live δεν ξέρω διότι δεν με ενδιαφέρει.
i mpataria se metria xrisi poso sas krata???
1 και μισή ημέρα με κανονική χρήση.
ektos apo tin vodafone yparxei periptosi na to doume poly sydoma kai sto plaisio i ston kotsovolo.... yparxei pithanotita???
Για αυτήν την ερώτηση ποιόν ρωτάς? Δεν νομίζω να έχουμε κάποιον εισαγωγέα κινητών εδώ. Η έχουμε ?
o ixos kalos? dinatos? otan se kaloun akougetai dinata??
Δυνατός ο ήχος κλήσης, ψιλοχάλια ο ήχος ομιλίας.
mpainodas sto internet kai sto msn meso wifi kai sygekrimena me to sygekrimeno kinito einai dorean i xreonese kapou??? milame gia kartokinito xoris symvolaio
euxaristo:)
Το WiFi χρειάζεται ένα σημείο πρόσβασης για να συνδεθεί. Αν είναι το δικό σου (από το ρούτερ σου) πληρώνεις ήδη το πάροχο σου. Αν μπεις από του γείτονα, πληρώνει εκείνος. Η καρτοκινητή σου θα χρεωθεί αν μπεις μέσω αυτής στον Παγκόσμιο Ιστό με κάνα Live η όπως το ονομάζει η κάθε εταιρία.
Καλά ε? Δεν νομίζω να μην κατάλαβες?
euxaristo para poly file mou. diladi me to diko mou router mpaino anenoxlitos xoris na xreonomai parapano. me tin kartokiniti mporo na mpo sto msn kai na xreothei i karta diladi???
loipon gia na exo ksekathri gnomi sto mualo mou. pairno to kinito to anoigo kai automata mporo na mpo sto internet meso wifi kai na mpo msn xreonodas tin karta mou. xriazodai kai ales rythmiseis???
ibiza6
10 Ιαν. 2008, 00:53
Μετά απο 20 ημέρες λογικής χρήσης άρχισε να "κολάει".
Χθές με δύο βάλε - βγάλε την μπαταρια έστρωσε.
Σήμερα μετά τον τερματισμό μιας κλήσης κόλησε και δεν άνοιγε με τίποτα.:mad:
Έμενε στην πράσινη οθόνη των windows.
Μετά απο το τέταρτο βάλε-βγάλε μου έγραψε ότι δεν έχει το PC-Start(?):confused:
και δεν μπορεί να ανοίξει.
Το κλείνω και ετοιμάζω το κουτί για επιστροφή στη voda.
Μετά απο δύο ώρες και πριν φύγω ,έκανα μια τελευταία προσπάθεια και
ώ του θαύματος όλα πήγαν ρολόι !. :happy:
Με έχει ανησυχίσει.
kflabouris
10 Ιαν. 2008, 01:02
Με έχει ανησυχίσει.
to tromakses giauto kai leiturgise!:D
cicilianos
10 Ιαν. 2008, 01:22
Οτι που περασα το δεστινειτορ και παει μια χαρα(χειροκινητα)Θα αγορασω συντομα και δεκτη
για να σας πω τη γνωμη μου παιδια!
Απο εφαρμογες δεν εχω κατι καλο αν εχετε καμια ιδεα πειτε μου!
ostvarivanje
10 Ιαν. 2008, 04:40
Το εγκατέστησα και εγώ, αλλά όταν προσπαθούσα μέσω του Opera να μπω στο mail μου, μου έβγαζε συνέχεια ότι έκανα λάθος ή το username ή το password. Το ίδιο συνέβαινε και όταν, για παράδειγμα ήθελα να κάνω register στο myphone, όταν έγραφα το username, άφηνε σε κάθε γράμμα ένα κενό. Γιατί το έκανε αυτό. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό το πρόβλημα;
puzzle21
10 Ιαν. 2008, 07:51
Χθές με δύο βάλε - βγάλε την μπαταρια έστρωσε.
Σήμερα μετά τον τερματισμό μιας κλήσης κόλησε και δεν άνοιγε με τίποτα.:mad:
Έμενε στην πράσινη οθόνη των windows.
Μετά απο το τέταρτο βάλε-βγάλε μου έγραψε ότι δεν έχει το PC-Start(?):confused:
και δεν μπορεί να ανοίξει.
Με έχει ανησυχίσει.
Μηπως περασες κανενα προγραμμα και σε συνδυασμο με καποιο αλλο δημιουργει ασυμβατοτητα?
puzzle21
10 Ιαν. 2008, 08:10
Καλο ειναι να αρχισουμε να γραφουμε ποια προγραμματα χρησιμοποιουμε:
Photo Contacts pro: Δειχνει φωτο των καλουντων σε πληρη οθονη..
Tcpmp: player που αναπαραγει το 90% των video..
Pocket Mechanic: Γνωστο προγραμμα καθαρισεις μνημης, registry κτλ..
Spb Mobile Shell: Δημιουργει ωραιο interface ωστε να χρησιμοποιεις το ppc χωρις τη γραφιδα..με screensaver που δειχνει ωρα και ποσα μηνυματα η αναπαντητες εχουμε..
Spb pocket plus: Συντομευσεις στη today για ευχρηστια..
Spb Time:Πολυ καλο ξυπνητηρι με snooze οποτε θελουμε και να χτυπαει οση ωρα θελουμε..
Spb Weather:Προγραμμα καιρου για οσες πολεις θελουμε..
PocketCm keyboard: Ισως το καλυτερο για πληκτρολογιο..
Opera:Απλα ο πιο γρηγορος browser..
Macromedia Flash Player:: Ανοιγμα Flash εφαρμογων στο νετ..
Destinator 7: Προγραμμα πλοηγησης(δεν το εχω δουλεψει ακομα..
Google Maps: Γνωστο προγραμμα ευρεσης δρομων κτλ..
Εχω περασει και καποια παιχνιδια..
Με ολα αυτα εχω ελευθερη μνημη γυρω στο 31, τρεχει αψογα και γρηγορα..Που και που κανω κανα soft reset απο μονος μου..
Πηγες: ipmart, dotsis, και το μουλαρι..αυτα κατα κυριο λογο!
ANGEL_KALM
10 Ιαν. 2008, 09:39
paidia peite kana kalo paixnidi gia na perasw sto kinito kai na paizei kanonika?
unforgiven
10 Ιαν. 2008, 10:34
Όπως προανέφερα στο παρακάτω thread θα βρείτε κάποιες πληροφορίες για destinator και i-go.
Ένας χρήστης αναφέρει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με εσένα. Ο ίδιος αναφέρει ότι οι φωνητικές οδηγίες ακούγοντε σωστά. Προσωπική πάντα άποψη να δοκιμάσεις destinator ακόμα και με το κόλπο του media player μιας και είναι καλύτερο απο το I-GO και έχει και καλύτερους χάρτες. Όπως ξαναείπα αυτό είναι προσωπική μου άποψη.
To Destinator το έχω αγοράσει ήδη για το άλλο μου PDA, και θα το περάσω στην πρώτη ευκαιρία. Απλά είπα να δοκιμάσω και το iGO.
Το ίδιο πρόβλημα με το iGo έχει και το Miomap. Κάτι πρέπει να παίζει με αυτό καθ' αυτό το πρόγραμμα, μιας Mio και iGo είναι αδελφάκια.
Φωνητικές εντολές δεν δοκίμασα με το iGO.
Όσο αφορά το Destinator, θα αναζητήσω λύση και μέσω NGI.
Προγράμματα τα οποία χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή και είναι εύχρηστα, γρήγορα και αξιόπιστα είναι:
-Wisbar Advance 3: Το γνωστό.
-Phone Alarm: Profiles, Πληροφορίες στην οθόνη και skin σαν του HTC Home.
-Memmaid: Για καθαρισμό της RAM και διαχείριση/συντήρηση των Windows
-Sunnysoft Contacts: Για επαφές και εύρεσή τους με κλασικό πληκτρολόγιο κινητού.
-Pocket CM: Όπως το πιο πάνω.
-PCM Keyboard
Στην Today έχω κρατήσει μόνο το Phonealarm, με skin σαν του HTC Home, όπως προείπα, το ημερολόγιο, για να βλέπω τις γιορτές, τη μπάρα της LG και στο δεξί soft key έχω αντιστοιχίσει το Sunnysoft Contacts.
Επειδή βαρέθηκα να ψάχνω skins και πληκτρολόγια για τις επαφές, τις έκανα όλες greeklish και ησύχασα.:p
Το κριτήριο στην επιλογή των προγραμμάτων ήταν: Η ταχύτητα, η αξιοπιστία και ο χειρισμός χωρίς το Stylus, σε στυλ που να θυμίζει απλό κινητό.
Το παράπονό μου (για το οποίο δεν φταίει η LG, αλλά ή Microsoft) είναι ότι το BT handsfree μου, iTech Clip D που έχει οθόνη αναγνώρισης κλήσης, δεν δείχνει το όνομα (αν και γραμμένο με λατινικούς χαρακτήρες) αλλά μόνο το τηλέφωνο.
Α, και με εκνευρίζουν αφάνταστα τα πλαστικά καπάκια στα βύσματα (τρώω και τα νύχια μου). Αλλά μάλλον θα σπάσουν σύντομα, οπότε δεν θα είναι πρόβλημα. :mad:
puzzle21
10 Ιαν. 2008, 11:17
Κανα unzip προγραμματακι για wm 6 εχετε κατα νου..?
athanaso77
10 Ιαν. 2008, 11:32
Κανα unzip προγραμματακι για wm 6 εχετε κατα νου..?
Pocket RAR v3.71 (http://www.freewareppc.com/utilities/pocketrar.shtml)
ezyUnZIP (http://www.pdatopsoft.com/PocketPC/ezyUnZIP---FREE-UNZIP-for-Pocket-PC)
puzzle21
10 Ιαν. 2008, 12:26
Pocket RAR v3.71 (http://www.freewareppc.com/utilities/pocketrar.shtml)
ezyUnZIP (http://www.pdatopsoft.com/PocketPC/ezyUnZIP---FREE-UNZIP-for-Pocket-PC)
περασα το pocket rar..παρα πολυ καλο και κανει και για rar και για zip αρχεια..
thanks!
Selespeed
10 Ιαν. 2008, 14:27
Δοκίμασα να εγκαταστήσω το Navimate και τώρα θέλω να το απεγκαταστήσω.
Δε φαίνεται στην κατάργηση προγραμμάτων, δεν έχει unistall.
Πώς φεύγει;;; οεο;;; :p
Άσε που έχει βγάλει και μια μεγάλη μπάρα στην today screen...
puzzle21
10 Ιαν. 2008, 15:14
Δοκίμασα να εγκαταστήσω το Navimate και τώρα θέλω να το απεγκαταστήσω.
Δε φαίνεται στην κατάργηση προγραμμάτων, δεν έχει unistall.
Πώς φεύγει;;; οεο;;; :p
Άσε που έχει βγάλει και μια μεγάλη μπάρα στην today screen...
Με ενδιαφερει και εμενα αυτο..εχω περασει ενα προγραμμα αλλα δεν εμφανιζεται στα uninstall..οποιος ξερει θα ηταν πολυτιμη η βοηθεια..
Μη ψαχνουμε τωρα ολο το ppc για να σβησουμε το προγραμμα και τους φακελους του..
akis_kat
10 Ιαν. 2008, 15:17
Για όσους έχουν πρόβλημα με το MSN, ας δοκιμάσουν την παρούσα έκδοση.. Σε μένα διέρθωσε το πρόβλημα (αντικαταστείστε χχ με tt)
hxxp://rs284l3.rapidshare.com/files/78504378/754347/WindowsLive_Messenger_PPC.rar
puzzle21
10 Ιαν. 2008, 15:22
Παντως μια γενικη αποψη..ειναι οταν αρχικα αποκταμε ενα ppc να παιζουμε με διαφορα προγραμματα..και οταν καταληξουμε σε αυτα που θελουμε, κανουμε ενα hard reset περναμε αυτα που εχουμε καταληξει και ετσι δεν μενουν καθε φορα απομηναρια απο install uninstall..
puzzle21
10 Ιαν. 2008, 15:24
Για όσους έχουν πρόβλημα με το MSN, ας δοκιμάσουν την παρούσα έκδοση.. Σε μένα διέρθωσε το πρόβλημα (αντικαταστείστε χχ με tt)
hxxp://rs284l3.rapidshare.com/files/78504378/754347/WindowsLive_Messenger_PPC.rar
file not found λεει..
Ποια εκδοση περασες? βρηκα και εγω καποιο αλλα στις οδηγιες λεει να κανω uninstall τι προηγουμενη..κατι που μαλλον ειναι αδυνατον..
lost00
10 Ιαν. 2008, 16:07
θέλω να πάρω το κινητό αλλά διαβάζω ότι σε αρκετούς έχει κάποια προβλήματα..φυσικά όλα τα κινητά έχουν τα προβληματα τους,είτε λίγα είτε πολλά.
είμαι σε δίλημμα..
puzzle21
10 Ιαν. 2008, 16:22
θέλω να πάρω το κινητό αλλά διαβάζω ότι σε αρκετούς έχει κάποια προβλήματα..φυσικά όλα τα κινητά έχουν τα προβληματα τους,είτε λίγα είτε πολλά.
είμαι σε δίλημμα..
ουσιαστικα ενα προβλημα υπαρχει και αυτο ειναι του msn που οπως εγραψε ενας φιλος παραπανω το ελυσε..
εκτος και αν τοσο σε νοιαζει το 3g...
Κατα αλλα εγω δεν εχω αντιμετωπισει κανενα αλλο προβλημα..
Και επειδη ειχα kai htc και εκει ειχα πολλα προβληματα..πολλα περισσοτερα apo to lg και το ειχα χρυσοπληρωσει..
lost00
10 Ιαν. 2008, 16:39
τί προβλημα έχει το 3G του??
διάβασα καπου ότι δεν αξίζει και τόσο να το αγοράσει κανείς αφού τα WΜ7 θα βγούνε σύντομα.. (?)
athanaso77
10 Ιαν. 2008, 16:59
διάβασα καπου ότι δεν αξίζει και τόσο να το αγοράσει κανείς αφού τα WΜ7 θα βγούνε σύντομα.. (?)
Pou to akouses afto? Mi trelathoume re paidia me ta WM7 apo twra!!!
lost00
10 Ιαν. 2008, 17:04
δεν θυμάμαι,σε κάποιο site που γράφανε comments
puzzle21
10 Ιαν. 2008, 17:11
Τερμα το προβλημα με το msn..
hxxp://rapidshare.com/files/24544682/WindowsLive_Messenger_PPC.cab
καντε τα χχ tt περαστε το cab sto ppc..καντε το install..
Οταν τελειωσει η διαδικασια εμφανιζει στα προγραμματα αλλο ενα msn..Με οποιο και απο τα 2 μπειτε μπαινει πλεον κανονικα..
Τη βοηθεια για το ψαξιμο την εδωσε ενας φιλος παραπανω αλλα το link του δε δουλευε..
Τερμα και αυτο το προβλημα!!!
:lol:
Οταν το περασετε..ανοιξτε το file explorer..πηγαιντε windows-start menu-προγραμματα- και σβηστε το ενα απο τα 2 εικονιδια τοu live msn και το 1 απο τα 2 αρχεια που λεει windows live..
mariaf
10 Ιαν. 2008, 18:04
eksaitias tou kenou metaksi P & PC ebgaze pali file not found..sbiste to keno charaktira metaksi autwn ;)
Thanks!!!!
visitor
10 Ιαν. 2008, 18:43
euxaristo para poly file mou. diladi me to diko mou router mpaino anenoxlitos xoris na xreonomai parapano. me tin kartokiniti mporo na mpo sto msn kai na xreothei i karta diladi???
loipon gia na exo ksekathri gnomi sto mualo mou. pairno to kinito to anoigo kai automata mporo na mpo sto internet meso wifi kai na mpo msn xreonodas tin karta mou. xriazodai kai ales rythmiseis???
Περίπου έτσι. Αν υποθέσουμε ότι έχεις Vodafone σύνδεση.
1) Λοιπόν, με το που το ανοίγεις και ξεκινάς όποια εφαρμογή έχει να κάνει με Internet όπως, e-mail, msn, Internet Explorer, google earth, κλπ. προσπαθεί να κάνει σύνδεση μέσω της Vodafone και το Vodafone Live.
Για να μην συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να ψιλοχαλάσεις τις ρυθμίσεις που έχει προεγκατεστημένες (και επαναεγκαθιστά αυτόματα μετά από hard reset) εκτός και δεν έχεις συνδρομή στο Vodafon Live οπότε το αφήνεις ως έχει.
2) Ενεργοποιείς το WiFi το οποίο αρχίζει να ψάχνει τα ασύρματα δίκτυα που υπάρχουν τριγύρω.
Όσα βρει θα στα προβάλει για να κάνεις επιλογή εσύ με ποιο θα συνδεθεί.
Αν το ρούτερ σου έχει WiFi και το έχεις ενεργοποιήσει θα το βρει. Αν βρει του γείτονα που είναι ξεκλείδωτο ακόμα καλύτερα γιατί δεν θα σου τρώει bandwith από το δικό σου.
Όταν λοιπόν κάνεις σύνδεση στο δίκτυο που επέλεξες (θα πρέπει να είναι ξεκλείδωτα δίκτυα, γιατί αλλιώς τρέχα να βρεις κωδικούς) τότε ότι έχει να κάνει με Internet μεταφέρεται μέσω WiFi. Τσάμπα για την κάρτα σου.
3) Αν δεν υπάρχουν δίκτυα στα πέριξ, αλλά εσύ θέλεις ντε και καλά να πάρεις τα messages σου, η να surfάρεις στο Internet, τότε μέσω Vodafone Live και ΑΝ ΔΕΝ έχεις χαλάσει τις ρυθμίσεις που σου προανέφερα, συνδέεσαι με το δίκτυο τις Vodafone και πληρώνοντας πλέον την σύνδεση (ασύμφορο βέβαια) κάνεις την δουλειά σου, η την πλάκα σου.
Αν ξέχασα κάτι συγχώρα με γιατί έχω και Alzheimer!
Εεεεεεεε τι λέγαμε ?
visitor eisai kai o protos!! ola ok. thelo na rotiso kati allo gia na dieukriniso kati akoma. stin apadisi ''3'' eipes pos an den yparxoun dyktia mporo na mpo meso vodafone live sto msn kai ta loipa...
xreonomai mono tin episkepsi mou sto vodafone live????
i xreosi einai peripou 0,42 an den kano lathos se kathe episkepsi.
ektos apo vodafone yparxei periptosi na vro to kinito apo allo katastima?? an nai poso sydoma???
visitor
10 Ιαν. 2008, 21:17
visitor eisai kai o protos!! ola ok. thelo na rotiso kati allo gia na dieukriniso kati akoma. stin apadisi ''3'' eipes pos an den yparxoun dyktia mporo na mpo meso vodafone live sto msn kai ta loipa...
xreonomai mono tin episkepsi mou sto vodafone live????
i xreosi einai peripou 0,42 an den kano lathos se kathe episkepsi.
ektos apo vodafone yparxei periptosi na vro to kinito apo allo katastima?? an nai poso sydoma???
ΟXI όχι όχι.
Και πρόσεξε γιατί είναι παγίδα.
Η χρεώσεις είναι για συμβόλαια:
Στο σκέτο Live 0,41 Ευρώ αν ψάχνεις ωροσκόπια και λοιπές αηδίες στον Server της Vodafone. Αν μπεις στο Internet η πλοήγηση έχει χρέωση 0,0119 €/ΚΒ
που 1000ΚΒ η 1ΜB = 11,9 ΕΥΡΩ
συν την σύνδεση που είναι Internet 0,0060 €/ΚΒ
1000KB η 1ΜΒ = 6ΕΥΡΩ
Σύνολον για 1ΜΒ = 17 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ !!!!!!!!
Στο Live Plus οι χρεώσεις είναι ίδιες με άλλο περιτύλιγμα.
Τώρα στην καρτοκινητή είσαι τυχερός γιατί και εκεί ........
είναι ξανά μια από τα ίδια :D
Αν το φέρει άλλος το KS20? Δεν γνωρίζω, δεν απαντώ.:)
ara meso wifi opos protines pio pano. euxaristo poly kai pali visitor. psinomai gia to kinito auto kai fovamai min synadiso dyskolies.....
perissotero to thelo aloste gia to internet,to msn,tin teleia othoni afis tou kai meta gia ola ta alla... mousiki fotos... alloste ti ta exoume ta mp3 kai tis psifiakes!!!!
edit: eimai ligo eos poly asxetos gia afto den gnorizo pos na ''xalaso'' tis rythmiseis i na kano hard reset, kamia voithia.... etsi na katatopisto kai ego ligo na do ti mou ginete!!!
scandal_dj
10 Ιαν. 2008, 22:13
το αρχειο που λετε οτι διορθωνει το msn δεν λειτουργει βγαζει μυνημ.:mad:
"η εγκατασταση δεν εγινε με επιτυχια.δεν ειναι δυνατη η εγκατασταση του προγραμματος ή της ρυθμισης,γιατι δεν διαθετει επαρκη δικαιωματα συστηματος":ninja::ninja:
δηλαδη απο msn σε αυτο να μην περιμενουμε τιποτα???????
αν βρει καποιος τι συμβαινει πραγματικα ας ενημερωσει και εμας τους υποψηφιους αγοραστες...:(
Strategos
10 Ιαν. 2008, 23:03
το νεο msn ειναι η εγκαταστασει του παλιου στα αγγλικα αν δεις δεν το βαζει σαν προγραμμα μετα απλα πας στο φακελο προγραμματα σβηνεις τις νεες συντομευσεις και λειτουργει κανονικα το msn ακομα και απο το menu της lg.
kflabouris
10 Ιαν. 2008, 23:07
φαινεται καλο παντως
Loipon magkes exw trela nea!
Milhsa me to palikari pou exei ftiaksei to video,einai apo thn galia to palikari kai ton rwthsa an exei kanena tutorial!
thelete apanthsh?:D:D:D:D:D:D
parte thn!kai thelw kapoion na ftiaksei to sugkekrimeno tutorial h na mas peis tis odhgies!:D
Hy,
I made a tutorial here :
http://forum.hardware.fr/hfr/gsmgpspda/GSM/nouveau-unique-topic-sujet_16273_16.htm
But it's in french so it will be difficult to understand.
There is an other forum her :
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=350842&page=4
where it's explained in english.
You have first to subscribe but its free and without ads.
Have a good day! ;)
apo thn xara mu de ta exw dei akoma ta link!:)
nstamoul
10 Ιαν. 2008, 23:33
Έχω πειράξει τις ρυθμίσεις για το internet για να μην μπαίνει με gprs.Ενεργοποίησα το vodafone live internet plus.Απ' ότι καταλαβαίνω μου δίνει απεριόριστη πρόσβαση στο VL και 30 ΜΒ internet που μάλλον μου είναι αρκετά για το μήνα.
Πως θα επαναφέρω τις ρυθμίσεις;Αν γίνεται κιόλλας να κοιτάει πρώτα αν έχει πρόσβαση μέσω wifi και αν όχι να το γυρνάει σε gprs θα ήταν super.
andapo
10 Ιαν. 2008, 23:35
Loipon magkes exw trela nea!
Milhsa me to palikari pou exei ftiaksei to video,einai apo thn galia to palikari kai ton rwthsa an exei kanena tutorial!
thelete apanthsh?:D:D:D:D:D:D
parte thn!kai thelw kapoion na ftiaksei to sugkekrimeno tutorial h na mas peis tis odhgies!:D
Hy,
I made a tutorial here :
http://forum.hardware.fr/hfr/gsmgpspda/GSM/nouveau-unique-topic-sujet_16273_16.htm
But it's in french so it will be difficult to understand.
There is an other forum her :
where it's explained in english.
You have first to subscribe but its free and without ads.
Have a good day! ;)
apo thn xara mu de ta exw dei akoma ta link!:)
Για όσους δεν ξέρουν Γαλλικά δίνω την μετάφραση μέσω foxlingo στα αγγλικά. Δεν είναι η καλυτερη αλλά βγάζεισ νόημα.
Here is my quick tutorial without checking the spelling or the layout.
For questions, I would not be here until tomorrow, but I will gladly answer!
Following my video available here (http://www.youtube.com/watch?v=lQEsjzHgnpA), here's a short tutorial is done!
For my part, I put all programs. Cab or. Exe on my memory card.
In addition, I aies ALL installed on the memory of Telephone, not on the map (or select when it opens. Cab or. Exe, default is the phone memory).
So already the little program that blocks the phone to the iphone: S2U pro.
It is here:
(Post # 32)
He paused time and dévérouille as iphone.
Dragging his finger on the hour, it would give the SMS received, missed calls.
Just the last call which does not appear, but it should be resolved in future versions.
For the parameters of the programme, should drag the 'slide to unlock' upward and there will be writing 'slide to setup'.
Iphone Passont software, which is located here:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=349162
(Post # 1)
Download iPhone-1.zip and Utils.zip
Fetching 2 files and place them in my camera -> Program Files -> iPhone
Here are all the files:
Icons (where there are icons, and where you place the ones you find)
IPhone (the executable to be run to open the program)
Config1 (I will come back but this is where things are going to happen and be configured)
Now make a 'copy' on the executable iPhone.
Go to My camera -> Windows -> Startup and then 'Menu' Edition 'Paste Shortcut'
Thus, the programme will start in each ignition on the phone.
Tip: once started, to return to the classic display, tap the icon of the baterie.
From there, not to be discouraged and follow in detail.
Open from your PC file Config1
I say this because if it opens from KS20, but can be modified during registration, it would do so in word and not. Txt
So change on the PC once, put it back in my camera -> Program Files -> iPhone to replace the old file.
An example of Config1.txt my file:
\ ExtraIcons \ CONTACTS.bmp
\Icons\01-sms.bmp \ Icons \ 01-sms.bmp
\Icons\03-photos.bmp \ Icons \ 03-photos.bmp
\Icons\04-camera.bmp \ Icons \ 04-camera.bmp
\ICONES\Search.bmp \ ICONS \ Search.bmp
\ICONES\Battery.bmp \ ICONS \ Battery.bmp
\ExtraIcons\DEEPFISH.bmp \ ExtraIcons \ DEEPFISH.bmp
\ICONES\volume.bmp \ ICONS \ volume.bmp
\ICONES\Reset.bmp \ ICONS \ Reset.bmp
\Icons\10-clock.bmp \ Icons \ 10-clock.bmp
\ExtraIcons\IE.bmp \ ExtraIcons \ IE.bmp
\ExtraIcons\next.bmp \ ExtraIcons \ next.bmp
\Icons\13-phone.bmp \ Icons \ 13-phone.bmp
\Icons\14-sms.bmp \ Icons \ 14-sms.bmp
\Icons\15-mail.bmp \ Icons \ 15-mail.bmp
\Icons\16-ipod.bmp \ Icons \ 16-ipod.bmp
Contacts
New Sms New Sms
Photos
Camera
Explore
Battery
Verrou Lock
Sound
AltTab
Clock
IE
Next
Phone
Sms
Email
I-Pod
\Program Files\PocketCM\PocketCM.exe \ Program Files \ PocketCM \ PocketCM.exe
\Program Files\iPhone\Shortcuts\newsms.lnk \ Program Files \ iPhone \ Shortcuts \ newsms.lnk
\Program Files\XnView Pocket\xnpocket.exe \ Program Files \ XnView Pocket \ xnpocket.exe
\Windows\camera.exe \ Windows \ camera.exe
\Windows\fexplore.exe \ Windows \ fexplore.exe
\Program Files\iPhone\Utils\WisSystem.exe \ Program Files \ iPhone \ Utils \ WisSystem.exe
\Program Files\Slide2Unlock Pro\Slide2Unlock Pro.exe \ Program Files \ Slide2Unlock Pro \ Slide2Unlock Pro.exe
\Program Files\iPhone\Utils\Vibra (Switch).exe \ Program Files \ iPhone \ Utils \ Vibra (Switch). Exe
\Program Files\iPhone\Utils\AltTab.exe \ Program Files \ iPhone \ Utils \ AltTab.exe
\Windows\clock.exe \ Windows \ clock.exe
\Windows\iexplore.exe \ Windows \ iexplore.exe
Page2
\Windows\vtkey.exe \ Windows \ vtkey.exe
\Windows\tmail.exe \ Windows \ tmail.exe
\Windows\tmail.exe \ Windows \ tmail.exe
\Windows\wmplayer.exe \ Windows \ wmplayer.exe
There are 16 icons on the screen
Config1 The file is divided into 3 lines 16 times
16 lines for icons
16 lines for the name that will appear on the screen
16 lines for the programs themselves, with the address of where they are
Take 1st line:
\ ExtraIcons \ CONTACTS.bmp
This is the location of the icon in the phone
We should not put my camera \ Program Files \ iPhone \ ExtraIcons \ CONTACTS.bmp
For all the icons must be on file iPhone
Now the 17 th row (which corresponds to the 1st if you have any follow-up):
Contacts
It is simply the name that will appear.
Avoid therefore a name too long.
Finally, the 33 th row:
\ Program Files \ PocketCM \ PocketCM.exe
Here lies in the emplecement. Exe of the program used.
I PocketCM, which I installed on the phone and default in the Program Files, commes all programs.
ATTENTION: Config1 in the file, not to put spaces, break lines, and put the location EXACT icons and programs, otherwise it will not work at all!
It is certainly hard to change on the computer and then save the file on the memory card, then replace. Txt telephone, ... but it's worth it.
For Config2.txt file, it corresponds to the 2nd page, it works the same way but I do not yet used. Je pense plus tard mettre tous les jeux en page 2 par exemple. I think later put all games on page 2, for example.
To file Utils.zip
Unzip and save the file in the folder Utils of ks20 iPhone.
Inside are a variety of small programs. Ceux que j'utilise sont AltTab et Vibra (Switch). Those that are using AltTab and Vibra (Switch).
The software that I use for contacts can be found here: PocketCM
Http://www.pocketcm.com/contact.php
It has existed for some time and had some bugs at first.
Now it is very stable and I have not yet encountered any problems.
Attention to install it on the phone! ;)
The software to see my pictures are here: XnView
http://www.phonemag.ch/index.php?ind=reviews&op=entry_view&iden=1158
To install on the phone also
Thanks to these excellent sites for links, programs, and others:
http://www.forummobiles.com/
http://forum.hardware.fr/hfr/gsmgpspda/GSM/liste_sujet-1.htm
http://forum.xda-developers.com/index.php
scandal_dj
10 Ιαν. 2008, 23:43
το νεο msn ειναι η εγκαταστασει του παλιου στα αγγλικα αν δεις δεν το βαζει σαν προγραμμα μετα απλα πας στο φακελο προγραμματα σβηνεις τις νεες συντομευσεις και λειτουργει κανονικα το msn ακομα και απο το menu της lg.
οκ το θεμα ειναι ομως οτι δεν τελειωνει το install αν κανω κατι λαθος πειτε μου
kflabouris
10 Ιαν. 2008, 23:43
kalh h apanthsh andapo!
de ta exw koitaksei akoma..kai apo oti fenete pros to paron de tha peiraksw tpt giati to kinhto den einai diko mou!:p...Se liges meres pou tha to parw omws...:p:p
pantws an kapoios katsei kai mporesei na vgalei akrh,kalo tha htan na ta grapsei sta ellhnika se ena txt!
paizei na to dokimasei kaneis ??:D
puzzle21
11 Ιαν. 2008, 00:04
οκ το θεμα ειναι ομως οτι δεν τελειωνει το install αν κανω κατι λαθος πειτε μου
κατεβασε το cab απο εκει που σου ειπα..
περνα το στη καρτα μνημης και τρεξε το απο εκει..
Ισως αργει λιγακι αλλα αστο..
Επιτελους δουλευει το msn 100%..Σβησε οπως προανεφερα τις συντομευσεις για να μην τις εχεις διπλες και εισαι κομπλε..
και ασε μετα τη vodafone να λεει για κλειδωμενο msn και λαλακιες..
Πλεον δε βρισκω κανενα αλλο προβλημα στο κατα εμε πιο ομορφο και φτηνο wm κινητο..
Strategos
11 Ιαν. 2008, 00:08
κατεβασε το cab απο εκει που σου ειπα..
περνα το στη καρτα μνημης και τρεξε το απο εκει..
Ισως αργει λιγακι αλλα αστο..
Επιτελους δουλευει το msn 100%..Σβησε οπως προανεφερα τις συντομευσεις για να μην τις εχεις διπλες και εισαι κομπλε..
και ασε μετα τη vodafone να λεει για κλειδωμενο msn και λαλακιες..
Πλεον δε βρισκω κανενα αλλο προβλημα στο κατα εμε πιο ομορφο και φτηνο wm κινητο..
υπαρχουν αλλα 2:
1)οι φωνητικες εντολες του destinator
2)δεν παιζουν τα παιχνιδια της spb
andapo
11 Ιαν. 2008, 00:12
υπαρχουν αλλα 2:
Για τις φωνητικές οδηγίες του destinator κάνε το κόλπο με τον media player. Σε διάφορες απαντήσεις πάνως της lg λένε οτι θα λύσουν το πρόβλημα σε κάποια νέα εκδοση.
Για τα παιχνίδια δεν ξέρω.
puzzle21
11 Ιαν. 2008, 00:31
υπαρχουν αλλα 2:
1) Ας το δεχτω αν και δεν εχω ασχοληθει μαζι του..το μονο που εχω κανει ειναι περασω το destinator 7 στη καρτα και το χρησιμοποιω μονο για να βρω καμια διευθυνση..
2)Προσωπικα δεν με απασχολει καθολου..Μακαρι να μπορουσα να σου βρω λυση αλλα δεν ασχολουμε..
Θεωρω οτι το τηλ ειναι super και τα ξεπερασαμε τα περισσοτερα..Τωρα μακατι να γινει καποιο update..
nstamoul
11 Ιαν. 2008, 00:55
Εμένα γιατί δεν γίνεται εγκατάσταση του messenger?Μου πετάει μήνυμα λάθους :(
Bump και για τις ρυθμήσεις στο VL
cicilianos
11 Ιαν. 2008, 01:09
Emena pali mou to perase mia xaroula!
Paw na kanw oti eipan ta paidia kai ta leme se ligaki!
cicilianos
11 Ιαν. 2008, 01:29
Doulepse apo thn prwth stigmh!Teleio!
Ena kai monadiko kousouri kai auto efuge me th mia!
Paidia exw problhma me ton Opera omws.Ton exw free spasmeno kai to programmataki pou erxetai mazi tou gia na ton exw gia panta kai oxi gia 30 meres den kserw pou na to balw kai pws na kanw ti!
As boithisei kapoios pou kserei parakalw!
Thanks!
Kai Bravo s auton pou ekane to kolpo me to msn!Teleia!
puzzle21
11 Ιαν. 2008, 08:04
Paidia exw problhma me ton Opera omws.Ton exw free spasmeno kai to programmataki pou erxetai mazi tou gia na ton exw gia panta kai oxi gia 30 meres den kserw pou na to balw kai pws na kanw ti!
Thanks!
Σε ευχαριστουμε μαζι με τον Aki που ξεκινησε τη διαδικασια με το msn..
puzzle21
11 Ιαν. 2008, 09:58
Thanks!
Θα τρεξεις το προγραμμα στο pc σου..θα μπεις στο τηλ θα τρεξεις τον οπερα και θα πατησεις menu-tools-register...εκει θα σου βγαλει τον αριθμο της συσκευης σου..θα τον βαλεις στο προγραμμα που τρεχει στο pc και αυτο θα σου δωσει τον κωδικο..τον κωδικο που θα σου δωσει θα τον γραψεις στο τηλ εκει στο register και τελος...
unforgiven
11 Ιαν. 2008, 12:00
Ποιές προδιαγραφές πρέπει να έχει ένα BT handsfree ώστε να ακούγονται όλοι οι ήχοι του κινητού από το ακουστικό; Πχ, να ακούμε από το hansfree ποιός μας καλεί με το Voice2Go; Το ακούω από τη συσκευή, αλλά όχι από το BT που έχω τώρα (iTech Clip D). Το παράξενο είναι ότι μερικές φορές ακούω από το ακουστικό τους ήχους της συσκευής, αλλά όταν καλεί κάποιος από το ακουστικό "μούγκα". :(
Και όταν πατήσω το κουμπί της φωνητικής κλήσης από το κινητό, ξαναακούγονται οι ήχοι από το ακουστικό.
Κάθε βοήθεια, ευπρόσδεκτη.
athanaso77
11 Ιαν. 2008, 12:13
Ποιές προδιαγραφές πρέπει να έχει ένα BT handsfree ώστε να ακούγονται όλοι οι ήχοι του κινητού από το ακουστικό; Πχ, να ακούμε από το hansfree ποιός μας καλεί με το Voice2Go; Το ακούω από τη συσκευή, αλλά όχι από το BT που έχω τώρα (iTech Clip D). Το παράξενο είναι ότι μερικές φορές ακούω από το ακουστικό τους ήχους της συσκευής, αλλά όταν καλεί κάποιος από το ακουστικό "μούγκα". :(
Και όταν πατήσω το κουμπί της φωνητικής κλήσης από το κινητό, ξαναακούγονται οι ήχοι από το ακουστικό.
Bale to BTAudioToggle (http://pdaphonehome.com/forums/samsung-i730-i830-i830w/54951-utility-redirect-all-audio-bluetooth-headset.html?perpage=20&pagenumber=1) pou doulevei me ola ta bluetooth akoustika. ;)
puzzle21
11 Ιαν. 2008, 12:15
Πες μου οτι το voice2go που εγραψες ειναι προγραμματακι που οταν σε καλει ο αλλος λεει το ονομα του?οπως πχ ειναι σε μερικα nokia..Πες μου οτι διαβαζει ελληνικους χαρακτηρες?
cicilianos
11 Ιαν. 2008, 12:29
Θα τρεξεις το προγραμμα στο pc σου..θα μπεις στο τηλ θα τρεξεις τον οπερα και θα πατησεις menu-tools-register...εκει θα σου βγαλει τον αριθμο της συσκευης σου..θα τον βαλεις στο προγραμμα που τρεχει στο pc και αυτο θα σου δωσει τον κωδικο..τον κωδικο που θα σου δωσει θα τον γραψεις στο τηλ εκει στο register και τελος...
χιλια ευχαριστω αδερφέ!Ηταν τοσο ευκολο,αλλα η αγνοια μου ειναι πολυθ μεγαλη στα wm!:lol::lol::lol:
Τον περασα και ειναι πραγματικα πολυ καλος!
Το sbp fullscreen keebord δεν εχω καταφερει ακομα αλλα που θα μου παει?:D
unforgiven
11 Ιαν. 2008, 12:32
Πες μου οτι το voice2go που εγραψες ειναι προγραμματακι που οταν σε καλει ο αλλος λεει το ονομα του?οπως πχ ειναι σε μερικα nokia..Πες μου οτι διαβαζει ελληνικους χαρακτηρες?
Δεν σου λέω τίποτα. :p
Δουλεύει με voice tags και όχι αυτόματα. Δηλαδή σε όσους έχεις φωνητική κλήση, απλά λέει και τη φωνητική εντολή που έδωσες. Καλύτερα είναι έτσι, νομίζω. Φαντάσου να προσπαθεί να διαβάσει το Θρασύβουλος Χατζηπαπαδόπουλος! :lol:
unforgiven
11 Ιαν. 2008, 12:39
Bale to BTAudioToggle (http://pdaphonehome.com/forums/samsung-i730-i830-i830w/54951-utility-redirect-all-audio-bluetooth-headset.html?perpage=20&pagenumber=1) pou doulevei me ola ta bluetooth akoustika. ;)
"Failed to open Bluetooth Audio Gateway" :(
athanaso77
11 Ιαν. 2008, 12:54
"Failed to open Bluetooth Audio Gateway" :(
Trexei kateftheian apo ti syskevi sou... to exeis perasei mesa?
unforgiven
11 Ιαν. 2008, 12:55
Trexei kateftheian apo ti syskevi sou... to exeis perasei mesa?
Ναι, το έχω αντιγράψει στην κάρτα μνήμης, αλλά όποτε πάω να το τρέξω μου βγάζει το πιο πάνω μήνυμα. :(
dimokritos
11 Ιαν. 2008, 13:02
όλα ok και με το msn. δουλεύει μια χαρά. σιγά μην περνούσαν οι αλχημείες της vodafone :whistle:
ευχαριστώ πολύ για το upload. :D
τελικά, πέραν του gps, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια άλλη εκρεμμότητα για να μην λατρέψει κανείς το τηλέφωνο...
ίσως η μπαταρία του αν κρατούσε λίιιιιγο παραπάνω...
nstamoul
11 Ιαν. 2008, 13:08
Μου την έχει δώσει στα νεύρα.Πέρασα το msn και κολλάει στο authentication.Δεν προχωράει με τίποτα και για να ξεκολήσει θέλει reset!Απ' ότι κατάλαβα είμαι για hard reset να στρώσει μια και καλή.
puzzle21
11 Ιαν. 2008, 13:12
χιλια ευχαριστω αδερφέ!Ηταν τοσο ευκολο,αλλα η αγνοια μου ειναι πολυθ μεγαλη στα wm!:lol::lol::lol:
Τον περασα και ειναι πραγματικα πολυ καλος!
Το sbp fullscreen keebord δεν εχω καταφερει ακομα αλλα που θα μου παει?:D
Περνα το παραπανω keyboard..ειναι απιστευτο..Διαβασε και το thread εκει για να βρεις και το sipchange..to sipchange ειναι ενα προγραμμα οπου μπορεις να βαλεις οποιο πληκτρολογιο θες να ειναι default..
puzzle21
11 Ιαν. 2008, 13:17
όλα ok και με το msn. δουλεύει μια χαρά. σιγά μην περνούσαν οι αλχημείες της vodafone :whistle:
ευχαριστώ πολύ για το upload. :D
τελικά, πέραν του gps, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια άλλη εκρεμμότητα για να μην λατρέψει κανείς το τηλέφωνο...
ίσως η μπαταρία του αν κρατούσε λίιιιιγο παραπάνω...
Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δικα μας..:D
Μου την έχει δώσει στα νεύρα.Πέρασα το msn και κολλάει στο authentication.Δεν προχωράει με τίποτα και για να ξεκολήσει θέλει reset!Απ' ότι κατάλαβα είμαι για hard reset να στρώσει μια και καλή.
Φιλε το msn δουλευει 100%..αρα καπου εχει μπλοκαρει το ppc σου προφανως απο diafora install uninstall..
Δες ποια προγραμματα ειναι αυτα που χρειαζεσαι..τραβα ενα hardreset και εχε το κεφαλι σου ησυχο και το ppc σου με περισσοτερη ελευθερη μνημη...
Ενα πραγμα μου τη σπαει στο msn..που περναει ολες τις επαφες του msn στις επαφες του τηλ..ξερει κανεις πως να μην εμφανιζονται?
Γιατι οταν τις διαγραφουμε, οταν μπαινεις στο msn δεν υπαρχει κανεις στις επαφες..
chrisimone
11 Ιαν. 2008, 13:54
να μαι και γω....
Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια για τη λυση του μεσσεντζερ (δεν το εχω δοκιμασει ακομη αλλα σε λιγο που θα παω σπιτι θα ειναι το πρωτο πραγμα που θα κανω...)
2 θεμα...Destinator 7 και ελληνικα χθες που το εβαλα να με οδηγησει καπου, δουλεψε κανονικοτατα .... βεβαια εχω καταβασει καταλληλο αρχειο με χαρτες ελληνικους κομπλε και με μπλοκα ...
Νομιζω οτι πια δεν του λειπει τιποτα ...
χθες ειχα destinator να δουλευει ... και το wifi ανοιχτο (ξεχασμενο )
ε!!! σε μια στιγμη τσουπ μηνυμα οτι βρεθηκε δικτυο και καπακι κληση ..
μιλαμε δεν μασησε καθολου ... χεχεχε
update ...
ναι δουλευει το μεσσεντζερ
δεν αντεξα να περιμενω να παω σπιτι και εστειλα με μαιλ το λινκ ...
στο lg...
μπηκα ραπιντσαρ και το κατεβασα εγκατεστησα στο καπακι ...
ειναι μια χαρα
paidia an exete kamia pliroforia gia to an tha to ferei alo katastima ektos vodafone enimeroste.
euxaristo poly.
puzzle21
11 Ιαν. 2008, 14:13
paidia an exete kamia pliroforia gia to an tha to ferei alo katastima ektos vodafone enimeroste.
euxaristo poly.
Μπορεις να το παρεις απο vodafone και να βαλεις wind cosmote οτι θες..Σε προηγουμενα ποστ εχουν αναφερθει και οι καταλληλες ρυθμισεις..
puzzle21
11 Ιαν. 2008, 14:15
να μαι και γω....
Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια για τη λυση του μεσσεντζερ (δεν το εχω δοκιμασει ακομη αλλα σε λιγο που θα παω σπιτι θα ειναι το πρωτο πραγμα που θα κανω...)
2 θεμα...Destinator 7 και ελληνικα χθες που το εβαλα να με οδηγησει καπου, δουλεψε κανονικοτατα .... βεβαια εχω καταβασει καταλληλο αρχειο με χαρτες ελληνικους κομπλε και με μπλοκα ...
Νομιζω οτι πια δεν του λειπει τιποτα ...
χθες ειχα destinator να δουλευει ... και το wifi ανοιχτο (ξεχασμενο )
ε!!! σε μια στιγμη τσουπ μηνυμα οτι βρεθηκε δικτυο και καπακι κληση ..
μιλαμε δεν μασησε καθολου ... χεχεχε
update ...
ναι δουλευει το μεσσεντζερ
δεν αντεξα να περιμενω να παω σπιτι και εστειλα με μαιλ το λινκ ...
στο lg...
μπηκα ραπιντσαρ και το κατεβασα εγκατεστησα στο καπακι ...
ειναι μια χαρα
To destinator σου δουλεψε χωρις τα διαφορα κολπακια που εχουν αναφερθει?
Εχω περασει και εγω το 7 αλλα δεν εχω gps reciever να το δοκιμασω..
chrisimone
11 Ιαν. 2008, 14:22
εχω παρατηρησει και κατι ακομη .. να ζεσταινεται το πισω μερος της συσκευης αν χρησιμοποιοω wifi λιγη ωριτσα... αυτο δεν αποτελει προβλημα βεβεια(πιστευω)
δεν εχω κανει καμια αλλη πατεντα και κολπακι ...
εχω μονο βρει μια ’’ετοιμη’’ εκδοση destinator .... βεβαια δεν το δοκιμασα για αρκετη ωρα..
g_angelo01
11 Ιαν. 2008, 14:47
παιδες για κοιταξτε κατι ενδιαφερον
http://upileit.forumice.net/pocket-pc-f3/hot-lg-today-plugin-t98.htm
puzzle21
11 Ιαν. 2008, 15:25
μα αυτο δε το εχουμε ουτως η αλλως προεγκατεστημενο?
Selespeed
11 Ιαν. 2008, 15:42
Ναι, είναι πλέον γεγονός...
Οι κάτοχοι HTC έχουν αρχίσει να μας ζηλεύουν και να μας αντιγράφουν!!!!! :D:p:p:happy:
g_angelo01
11 Ιαν. 2008, 15:56
μα αυτο δε το εχουμε ουτως η αλλως προεγκατεστημενο?
εννοειται οτι το εχουμε!μακαρι να μπορουσα να ξεφορτωθω τη συντομευση της vodafone:mad:
puzzle21
11 Ιαν. 2008, 16:18
Να σας πω κατι που ανακαλυψα και που ειμαι σιγουρος οτι καποιοι δε το εχουν παρει πρεφα και ψαχνουν προγραμματα γι αυτο το λογο...
Αν πατησετε το αριστερο πληκτρο βγαινει το αριθμητικο πληκτρολογιο για να καλουμε ενα νουμερο..
Ομως αυτο δουλευει και ως αναζητηση καποιας επαφης..
Αν πχ ψαχνετε το ονομα νικος...αν πατησετε το 6 το 4 το 5 θα δειτε οτι απο πανω βγαζει τις επαφες που αρχιζουν με νικ..και ετσι μπορειτε να βρειτε πολυ ευκολα και γρηγορα μια επαφη..και αναγνωριζει κανονικα τα ελληνικα γραμματα..
ειδα καποιους που εψαχναν προγραμμα ενω υπαρχει ηδη στο super τηλ μας..
Αληθεια το ειχατε παρατηρησει?
scandal_dj
11 Ιαν. 2008, 16:19
Παιδια καμια ιδεα γιατι το αρχειο cab που φτιαχνει το Messenger δεν λειτουργει.απο οτι ειδα και ποιο πισω υπαρχει και αλλος που εχει το ιδιο προβλημα
g_angelo01
11 Ιαν. 2008, 16:30
Να σας πω κατι που ανακαλυψα και που ειμαι σιγουρος οτι καποιοι δε το εχουν παρει πρεφα και ψαχνουν προγραμματα γι αυτο το λογο...
Αν πατησετε το αριστερο πληκτρο βγαινει το αριθμητικο πληκτρολογιο για να καλουμε ενα νουμερο..
Αν πχ ψαχνετε το ονομα νικος...αν πατησετε το 6 το 4 το 5 θα δειτε οτι απο πανω βγαζει τις επαφες που αρχιζουν με νικ..και ετσι μπορειτε να βρειτε πολυ ευκολα και γρηγορα μια επαφη..και αναγνωριζει κανονικα τα ελληνικα γραμματα..
γιατι εμενα μ αναγνωριζει τοτε μονο τα αγγλικα??
δεν μπορουμε να ταξινομησουμε καπως τις επαφες μας ΧΩΡΙΣ τις επαφες τ outlook????
θελω καπως να περασω απο την καρτα σιμ τα τηλεφωνα μ στο κινητο,αλλα πελαγωνω που με πεταει στις επαφες τ outlook.
waverunner
11 Ιαν. 2008, 16:40
Καλησπέρα σε όλους! Έχω στραβώσει απίστευτα που δεν μπορώ να μπώ στο ΝΕΤ μέσω WIFI, ενώ βρίσκει δίκτυα και με ενημερώνει όταν κάνω στην σύνδεση μου βγάζει ¨δεν είναι δυνατή η σύνδεση¨κλπ.
Αν ξέρει κάποιος ας μου πεί τί ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στις συνδέσεις.
puzzle21
11 Ιαν. 2008, 16:46
Καλησπέρα σε όλους! Έχω στραβώσει απίστευτα που δεν μπορώ να μπώ στο ΝΕΤ μέσω WIFI, ενώ βρίσκει δίκτυα και με ενημερώνει όταν κάνω στην σύνδεση μου βγάζει ¨δεν είναι δυνατή η σύνδεση¨κλπ.
Αν ξέρει κάποιος ας μου πεί τί ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στις συνδέσεις.
οταν βρισκεις ενα δικτυο ελευθερο για να μπεις οταν το διαλεγεις σου βγαζει καποιες ρυθμισεις..εκει καποιες φορες πρεπει να πατησεις οταν συνδεεται work και οχι ιντερνετ..τωρα σε αλλες περιπτωσεις πχ οταν συνδεω το δικο μου στο σπιτι που ενα speedtouch ασυρματο royter που εχω, πρεπει να του δωσω εγω ip κτλ για να μπει..
waverunner
11 Ιαν. 2008, 17:16
οταν βρισκεις ενα δικτυο ελευθερο για να μπεις οταν το διαλεγεις σου βγαζει καποιες ρυθμισεις..εκει καποιες φορες πρεπει να πατησεις οταν συνδεεται work και οχι ιντερνετ..τωρα σε αλλες περιπτωσεις πχ οταν συνδεω το δικο μου στο σπιτι που ενα speedtouch ασυρματο royter που εχω, πρεπει να του δωσω εγω ip κτλ για να μπει..
Tέλειο!!! Πού να το φανταστώ η δύστυχη.... Σε ευχαριστώ
dimokritos
11 Ιαν. 2008, 17:22
παράξενο όμως γιατί εγώ δεν πείραξα τπτ παρά μόνο έβαλα το wep key και μπήκε κατευθείαν. την ip την παίρνει μόνο του απο το router χωρίς να του εισάγω εγώ τπτ...
Selespeed
11 Ιαν. 2008, 17:48
Ναι, είναι όπως το παλιό μου 8020.
Για να πω την αλήθεια, είναι το πρώτο πράγμα που έκανα όταν ανοιξα το LG...:happy::happy:
Από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες ενός κινητού!!!!
Το μόνο κακό είναι ότι δεν ακολουθεί τις αντιστοιχίες των πλήκτρων όπως ξέρουμε (πχ. όπως στα windows), αλλά τα βάζει στη σειρα (ΑΒΓ, ΔΕΖ, ΗΘΙ κτλ), αλλά συνηθίζεται εύκολα...
Για τους μη γνωρίζοντες, να εξηγήσω πως δουλεύει. Πατάς είτε το επώνυμο που θέλεις, είτε το όνομα που θέλεις είτε στα Ελληνικά είτε στα Αγγλικά, είτε το νούμερο που θέλεις να πάρεις, και αυτό απορρίπτει τις επαφές που δεν ταιριάζουν, μέχρι να σου δείξει αυτό που ψάχνεις!!! Και αυτό είναι πολύ χρήσιμο για να βρίσκεις ποιός γιορτάζει, ποιό είναι το νούμερο που σε είχε πάρει σε κάποια άλλη συσκευή ή ό,τι άλλο...;)
andapo
11 Ιαν. 2008, 19:04
Τι, που και πως δουλεψε ο destinator chrisimone. Φίλε μου κάνε σε παρακαλώ τον κόπο να ανεβάσεις κάπου τον φάκελο voice του destinator να δούμε μήπως και δουλέψει και σε εμάς. Το λέω γιατί με κάποια άλλα voice που είχα δοκιμάσει παλιά ψιλοδούλευε. Για δώσε μας σε παρακαλώ και τα δικό σου φάκελο. :blink:
yannisg
11 Ιαν. 2008, 19:32
παράξενο όμως γιατί εγώ δεν πείραξα τπτ παρά μόνο έβαλα το wep key και μπήκε κατευθείαν. την ip την παίρνει μόνο του απο το router χωρίς να του εισάγω εγώ τπτ...
το ιδιο...:cool:
yannisg
11 Ιαν. 2008, 19:39
......Spb Mobile Shell: Δημιουργει ωραιο interface ωστε να χρησιμοποιεις το ppc χωρις τη γραφιδα..με screensaver που δειχνει ωρα και ποσα μηνυματα η αναπαντητες εχουμε..
Spb Time:Πολυ καλο ξυπνητηρι με snooze οποτε θελουμε και να χτυπαει οση ωρα θελουμε..
Pocket CM contacts:
Opera:Απλα ο πιο γρηγορος browser..............
τα καλυτερα μεχρι τωρα:cool:
α και απο τοτε που εβαλα το Spb Mobile Shell, δεν εχω το προβλημα , στο να μην με ακουει ο συνομιλητης μου , μετα απο ενα χρονικο διαστημα:wacko:...λετε????
Pharmex
11 Ιαν. 2008, 20:43
Μη με δείρετε, αλλά πώς στο καλό κάνουμε soft reset; Εγώ έβαλα συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας μέσα από το Wisbar, αλλά λέω δε μπορεί να μην έχει hardware button! Που είναι και δεν το βλέπω ο τυφλός;
Strategos
11 Ιαν. 2008, 20:57
μπορουμε στην μπαρα της lg να προσθεσουμε και συντομευσεις απο αλλα προγραμματα?
me00016
11 Ιαν. 2008, 21:34
Τι, που και πως δουλεψε ο destinator chrisimone. Φίλε μου κάνε σε παρακαλώ τον κόπο να ανεβάσεις κάπου τον φάκελο voice του destinator να δούμε μήπως και δουλέψει και σε εμάς. Το λέω γιατί με κάποια άλλα voice που είχα δοκιμάσει παλιά ψιλοδούλευε. Για δώσε μας σε παρακαλώ και τα δικό σου φάκελο. :blink:
Και ποια έκδοση του destinator αν μπορείς να μας πεις chrisimome. Από πού το κατέβασες, πώς λεγόταν το αρχείο κλπ κλπ; Σκέφτομαι να το αγοράσω, αλλά μέχρι στιγμής οι δοκιμές δεν με έχουν πείσει. Έχουμε καμιά ενημέρωση από την εταιρία; Έχω βαρεθεί να ανοίγοκλείνω το media player...
vagelis2007_1
11 Ιαν. 2008, 22:56
φιλαράκια βρήκε κανείς τι γίνετε με τα μηνύματα; τελικά πόσους χαρακτήρες δέχεται;
dimokritos
11 Ιαν. 2008, 23:59
Μη με δείρετε, αλλά πώς στο καλό κάνουμε soft reset; Εγώ έβαλα συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας μέσα από το Wisbar, αλλά λέω δε μπορεί να μην έχει hardware button! Που είναι και δεν το βλέπω ο τυφλός;
το κουμπί που ενεργοποιεί το τηλέφωνο κάνει και το soft reset. κράτα το λίγο πατημένο σαν όλα τα άλλα κανονικά τηλέφωνα. ;)
και όσον αφορά τα μηνύματα, δεν είχα ποτέ θέμα. είτε αγγλικά έγραφα, είτε ελληνικά. όλα 160 χαρακτήρες
puzzle21
12 Ιαν. 2008, 00:06
μπορουμε στην μπαρα της lg να προσθεσουμε και συντομευσεις απο αλλα προγραμματα?
απο οτι ειδα σε κατι ξενα reviews δε γινεται..
οποτε και εγω την εχω βγαλει να μη μου πιανει και χωρο απο την οθονη και δουλευω spb pocket plus, kai spb mobile shell..
puzzle21
12 Ιαν. 2008, 00:10
φιλαράκια βρήκε κανείς τι γίνετε με τα μηνύματα; τελικά πόσους χαρακτήρες δέχεται;
160 κανονικα..κανενα προβλημα..
......Spb Mobile Shell: Δημιουργει ωραιο interface ωστε να χρησιμοποιεις το ppc χωρις τη γραφιδα..με screensaver που δειχνει ωρα και ποσα μηνυματα η αναπαντητες εχουμε..
Pocket CM contacts:
Opera:Απλα ο πιο γρηγορος browser..............
τα καλυτερα μεχρι τωρα:cool:
α και απο τοτε που εβαλα το Spb Mobile Shell, δεν εχω το προβλημα , στο να μην με ακουει ο συνομιλητης μου , μετα απο ενα χρονικο διαστημα:wacko:...λετε????
μαλλον ειναι πολυ σωστη η παρατηρηση φιλε μου..και εγω απο τοτε που εβαλα to spb mobile shell δεν εχω παρατηρησει καμια διακοπη..
:up:
puzzle21
12 Ιαν. 2008, 00:15
το ιδιο...:cool:
Σχεδον σε ολα τα ρουτερ ετσι ειναι οπως τα λετε..ομως με τα speedtouch δεν ξερω για πιο λογο διαφοροποιειται η κατασταση..Θελει χειροκινητα ip, dns , κτλ..
Και το λεω επειδη δεν συμβαινει μονο με το lg αλλα το ιδιο γινοταν και με ενα htc 3300 που ειχα παρει και το οποιο το ειχα διωξει σε 2 μηνες,(Πολυ δυσχρηστο και αρκετα κολληματα..+ το ειχα χρυσοπληρωσει..)..
LG for ever!!!:p
cicilianos
12 Ιαν. 2008, 00:34
Παιδια γιατι οταν το συννχρονιζω με το πι σι μου χανω οτι νεα επαφη εχω βαλει?
Το destinator δουλευει και σε μενα μια χαρα!Ας δωσει κανεις κανα λινκ για φθηνο εξωτερικο gps για να αγορασω!
Το τηλεφωνο τα σπαει!Ειναι κορυφη και πιστευω πως ειναι πραγματικα η τοπ επιλογη αυτο τον καιρο στα λεφτα του!
kflabouris
12 Ιαν. 2008, 02:57
Το destinator δουλευει και σε μενα μια χαρα!Ας δωσει κανεις κανα λινκ για φθηνο εξωτερικο gps για να αγορασω!
apo oti eida to poio fthno pou paizei einai auto
http://www.public.gr/products/internet_communication/productDtls_960_1.html
twra an mporeis na psoniseis kai apo ebay exw kapoia link
dimokritos
12 Ιαν. 2008, 03:56
Πιο πάνω αναφέρθηκε η αναζήτηση επαφής κατα την κλήση απο το αριθμητικό πληκτρολόγιο. αυτό ίσως είναι λίγο δύσχρηστο γιατί αφήνει μικρό χώρο για την εμφάνιση των επαφών που ταιριάζουν και αναζητεί κατα 3 γράμματα στο κάθε πλήκτρο. Να προσθέσω ότι μπορείτε να αποκρύψετε το αριθμιτικό πληκτρολόγιο και να χρησιμοποιήσετε το κλάσσικο full πληκτρολόγιο τον win mobile. έτσι έχουμε πιο εξειδικευμένη αναζήτηση επαφών και μεγαλύτερο χώρο εμφάνισής τους. :)
Selespeed
12 Ιαν. 2008, 08:00
Πρόσεξε λίγο τις ρυθμίσεις στο activesync. Αυτή τη στιγμή το έχεις στη ρύθμιση να να συγχρονίζεται το τηλέφωνο από το pc σου, οπότε και παίρνει ό,τι έχεις στο pc και πετάει τα υπόλοιπα.
Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να το γυρίσεις στο αντίθετο...
Την αλλαγή πρέπει να το κάνεις (μάλλον) στο κινητό σου αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρος, καλύτερα να πειραματιστείς λίγο...
puzzle21
12 Ιαν. 2008, 12:48
Πιο πάνω αναφέρθηκε η αναζήτηση επαφής κατα την κλήση απο το αριθμητικό πληκτρολόγιο. αυτό ίσως είναι λίγο δύσχρηστο γιατί αφήνει μικρό χώρο για την εμφάνιση των επαφών που ταιριάζουν και αναζητεί κατα 3 γράμματα στο κάθε πλήκτρο. Να προσθέσω ότι μπορείτε να αποκρύψετε το αριθμιτικό πληκτρολόγιο και να χρησιμοποιήσετε το κλάσσικο full πληκτρολόγιο τον win mobile. έτσι έχουμε πιο εξειδικευμένη αναζήτηση επαφών και μεγαλύτερο χώρο εμφάνισής τους. :)
Εγω το θεωρω πολυ ευχρηστο και εξυπνο..γιατι πατωντας απο ενα νουμερο και συνεχιζοντας σου βγαζει ακριβως την επαφη που θες..δε χρειαζεται να πατησεις 3 φορες το ενα για να βγει το γαμα ας πουμε.,.
andapo
12 Ιαν. 2008, 13:39
Το τηλεφωνο τα σπαει!Ειναι κορυφη και πιστευω πως ειναι πραγματικα η τοπ επιλογη αυτο τον καιρο στα λεφτα του!
Για τον συχρονισμό πρέπει να αλλάξεις την επιλογή απο το active sync στο pc σου ώστε να αλλάζει τα περιεχόμενα του pc και όχι του κινητού. Προφανώς υπάρχουν και οι δύο επιλογές γι'αυτό προσοχή.
Ποια έκδοση του destinator. Αν έχεις την 7 δώσε και σε μας τα άπορα τον φάκελο voice μετά την εγκατάσταση μήπως και αυτό αλλάξει την κατάσταση.
me00016
12 Ιαν. 2008, 13:40
Παιδιά, για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Το destinator δουλεύει μια χαρά, ΑΛΛΑ! όταν κάνουμε κανονική πλοήγηση με κεραία gps υπάρχει bug για τις φωνητικές εντολές... Τότε μόνο θα καταλάβετε το bug. Εγώ το έχω συνδέσει με qstarz 818 και πάει σφαίρα μα πρέπει να παίζει το wmp από κάτω για να ακούω ολόκληρες τις φων.εντολές.
andapo
12 Ιαν. 2008, 13:51
Παιδιά, για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Το destinator δουλεύει μια χαρά, ΑΛΛΑ! όταν κάνουμε κανονική πλοήγηση με κεραία gps υπάρχει bug για τις φωνητικές εντολές... Τότε μόνο θα καταλάβετε το bug. Εγώ το έχω συνδέσει με qstarz 818 και πάει σφαίρα μα πρέπει να παίζει το wmp από κάτω για να ακούω ολόκληρες τις φων.εντολές.
Θα συμφωνήσω απόλυτα με την εξής παρατήρηση. Ακόμα και να μην έχουμε εξωτερική κεραία και θέλουμε απλά να το δοκιμάσουμε, μπορούμε να τρέξουμε το demo του destinator (είναι μέσα στις επιλογές) όπου θα εκτελέσει μία τυχαία πλοήγηση και το bug αν είναι θα εμφανιστεί.
me00016 επειδή το ανέφερες και παραπάνω το πόσο κουραστικό είναι να εκτελείς κάθε φορά τον media player, διάβασε το script που δίνω που τα κάνει όλα μόνο του. Ούτε media player χρειάζετε μετά να ενεγοποιείσεις ούτε bluetooth. Όλα θα γίνου μέσω του script file. Και το ακόμα καλύτερο κάνε αντιστοίχηση του script στο δεξί πληκτρο πάνω απο το κουμπί της φωτογραφικής (παραδοσιακά ανήκει στον internet explorer) και με το που το πατάς θα είναι όλα έτοιμα. Δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα φαντάζομαι...
dimokritos
12 Ιαν. 2008, 14:11
Εγω το θεωρω πολυ ευχρηστο και εξυπνο..γιατι πατωντας απο ενα νουμερο και συνεχιζοντας σου βγαζει ακριβως την επαφη που θες..δε χρειαζεται να πατησεις 3 φορες το ενα για να βγει το γαμα ας πουμε.,.
καλά σίγουρα, περι ορέξεως...
απλά το σημειώνω και αυτό για κάποιον που δεν τον βολεύει η άλλη περίπτωση. :)
Strategos
12 Ιαν. 2008, 14:46
αν και δεν ταιριαζει στο θεμα απο τους 4 ποιος gps receiver λεει ποιο πολυ? αυτο με το solar ακουγεται καλο:
1)http://e-acorn.com/view_product.php?productid=10708&idcat=14&idsubcat=259&idsubsubcat=-1&key=483caa547c43ecf0f6e67565944ddafb&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f
2)http://e-acorn.com/view_product.php?productid=10707&idcat=14&idsubcat=259&idsubsubcat=-1&key=3be6ffd338a7d22e7957e5d85383641b&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f
3)http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=3750
4)http://e-acorn.com/view_product.php?productid=9050&idcat=14&idsubcat=259&idsubsubcat=-1&key=a482d270880a90838aa6aa968b4ef730&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f
cicilianos
12 Ιαν. 2008, 16:18
Δωστε τα φωτα σας παιδια ειμαι ετοιμος να αγορασω και εγω και δεν Ξερω ΠΩΣ??!!!
trynksssj2
12 Ιαν. 2008, 16:21
Βρήκα και αυτόν: http://syncom.gr/pegasus/bin/pegweb3.dll?method=../h012/faq0011&code=1262
Παιδιά, με ενδιαφέρει και εμένα μάλλον το GPS. Έχω, όμως, μια απορία: Αν αγοράσω δέκτη μετά θα πληρώνω κάτι και σε κάποια εταιρία ή δεν θα ξαναπληρώσω τίποτα;;
cicilianos
12 Ιαν. 2008, 16:28
Οχι ρε συ.Τιποτα πουθενα!
Το θεμα ομως δεν ειναι να βρουμε κατι απλα φθηνο!Αλλα και κατι καλο!Πχ πρεπει απ οτι ακουσα να ειναι sirf III αλλιώς δεν ειναι και τοσο δυνατο το σημα.Πρεπει να κλειδωνει σε πολους δορυφορους και αλλα που δεν γνωριζω!
andapo
12 Ιαν. 2008, 16:46
Το θεμα ομως δεν ειναι να βρουμε κατι απλα φθηνο!Αλλα και κατι καλο!Πχ πρεπει απ οτι ακουσα να ειναι sirf III αλλιώς δεν ειναι και τοσο δυνατο το σημα.Πρεπει να κλειδωνει σε πολους δορυφορους και αλλα που δεν γνωριζω!
Ούτε εγώ γνωρίζω πολλά για δέκτες gps. Έχω αγοράσει αυτόν:
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977981&product=893226
και δουλεύει πολύ καλα. Κλειδώνει σε 9-11 δορυφόρους κάθε φορά και είναι sirf III
cicilianos
12 Ιαν. 2008, 16:55
Τι να σου πω....μακαρι και να ηξερα τι γινεται αν κλειδωσει καποιον παραπανω η παρακατω!
Δεν εχω ιδεα!Παρόλα αυτα αν καποιος ξερει κατι ας μας ανοιξει τα ματια!
Αυτο που εχεις φενεται κορυφη αλλα ειναι λιγακι τσιμπημενο!
trynksssj2
12 Ιαν. 2008, 16:55
Α, οκ. Απλά έλεγα μήπως πλήρωνες σε καμιά εταιρία για να σου παρέχει κάποιον δορυφόρο. Νομίζω πως διάβασα, όταν κοίταζα για το P1i, ότι σου παρέχει ένα χρόνο δωρεάν GPS και μετά πρέπει να πληρώνεις, γι' αυτό μου δημιουργήθηκε αυτή η αντίληψη...
andapo
12 Ιαν. 2008, 17:01
Α, οκ. Απλά έλεγα μήπως πλήρωνες σε καμιά εταιρία για να σου παρέχει κάποιον δορυφόρο. Νομίζω πως διάβασα, όταν κοίταζα για το P1i, ότι σου παρέχει ένα χρόνο δωρεάν GPS και μετά πρέπει να πληρώνεις, γι' αυτό μου δημιουργήθηκε αυτή η αντίληψη...
Όπως τα λέει ο cicilianos ειναι. Αυτό που λες για το P1i είναι για το λογισμικό που χρησιμοποιεί τον δορυφόρο. Την άδεια χρήσης του λογισμικού κάνεις update, όχι τον δορυφόρο.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.