PDA

View Full Version : [Επίσημο] LG KS20

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23]

ibanezman192
5 Σεπ. 2009, 10:44
Οσοι ενδιαφερεστε, μπορειτε να μου προτεινετε μερικα καλα προγραμματακια που εχουν πεσει στην αντιληψη σας για να τα συμπεριλαβω στη ρομ!

mafiasgr
7 Σεπ. 2009, 10:32
Οσοι ενδιαφερεστε, μπορειτε να μου προτεινετε μερικα καλα προγραμματακια που εχουν πεσει στην αντιληψη σας για να τα συμπεριλαβω στη ρομ!

Φιλε εγω θα προτεινα να την αφηνεις στεγνη την ROM οτι θελουμε να το βαλουμε εμεις επανω ουτως η αλλως βγαινουν ολο καινουργια versions

ibanezman192
7 Σεπ. 2009, 10:45
Φιλε εγω θα προτεινα να την αφηνεις στεγνη την ROM οτι θελουμε να το βαλουμε εμεις επανω ουτως η αλλως βγαινουν ολο καινουργια versions

Βασικα εχεις 100% δικιο!Θα κανω λιγα registry tweaks για να ειναι πιο γρηγορα και touch friendly και θα βγαλω αχρηστα πραγματα και θα βαλω τελευταιες εκδοσεις πχ. office.Θα βαλω ολα τα προτεινομενα προγραμματα απο μενα σε extendir Package οποτε εγκαθηστατε οτι θελετε.Μεχρι την τεταρτη θα την εχω ποσταρει τη ρομ!

ibanezman192
8 Σεπ. 2009, 12:20
Tadam,
Ορίστε η Eagle Rom(Δεν ξέρω πως μου 'ρθε!),με branded WM6.0.Δεν πρόκειται να μετατρέψει το κινητό σας σε ένα καινούργιο Touch HD, αλλα πιστεύω πως θα του δώσει μια μικρή ανάσα!Αν δεν ξερετε πως, ακολουθήσετε τον οδηγό μου για το flashing της ρομ.Σας παραθέτω και το extendir package με χρήσιμα κατά εμένα προγράμματα.

Νέα:
Έρχετε η version 1.2 την επόμενη βδομάδα!

Rom Info:
8/09/2009
Eagle Rom Version 1.0:http://www.mediafire.com/ibanezman192

Αλλαγές:
Αντικαταστάσεις
Internet Explorer - Opera Browser
Mobile Java - Esmertec Jbed (σχεδον,θα το fixarω σε νεα εκδοση)
Calculator - Spb Calculator

Προσθήκες
Υποστηριξη SDHC
Registry tweaks για ταχυτητα και memory
Camera Fix απο Spocky
NetCF3.5
OMNIA 3D Driver
Mobile Office 6.1
Adobe Flash
Pim Backup 2.8
Pocketrar 3.8
PHM Registry Editor
Addicts Clean Ram 1.7
Advanced Configurator Tool 3.3
SRS WOW HD 1_2_1

Αφαιρέσεις
Windows Media Player
Windows Live
Αυτόματες Ενημερώσεις

Σημειώσεις:
1)Με το πρώτο boot είχα περιπου 41mb ελεύθερα.Οπότε υπολογίστε ότι πέφτει γύρω στα 35mb αργότερα.
2)Εφόσον την flashάρετε, ανοίξτε το PHM Regedit και πηγαίνετε στο HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\TOUCH και στο CalibrationData γράψτε ακριβώς τα εξής: 492,504 776,800 776,203 213,199 205,799
Έτσι η οθόνη θα είναι πιο finger friendly και touch responsive.

Extendir:
Κάνετε extract το πακέτο στο root της memory card πριν περάσετε την ρομ.Έτσι,θα τρέξει αυτόματα με το πρώτο boot.Αν δεν τρέξει, πηγαίνετε στο φάκελο Extendir και τρέξτε το PresetInstaller.exe .Έπειτα επιλέξτε στα Presets το Eagle και πατηστε next.Τα μαύρα κουτάκια σημαίνουν ότι είναι επιλεγμένα κανονικά για εγκατάσταση αυτόματη στη μνήμη της συσκευής.Τα κουτάκια που ειναι με γκρι θέλουν προσοχή,καθώς θα σας ζητηθεί που θέλετε να γίνει η εγκατάσταση.Τα έχω επιλέξει έτσι γιατί αυτά τα συγκεκριμένα cabs κολλάνε αν έχουν επιλεχθεί για αυτόματη εγκατάσταση.Εφόσον διαλέξατε αυτά που θέλετε, πατήστε next και αρχίζει η εγκατάσταση η οποιά θα διαρκέσει αρκετά λεπτά.

Υ.Γ:Αν θέλετε να μου κάνετε donate, κάντε donate ένα χαμόγελο σε ένα ξένο :)

sothoms
8 Σεπ. 2009, 13:24
Ωραίος !!!!
Εγώ που έχω κάνει το κινητό unbranded, μπορώ να την περάσω?

ibanezman192
8 Σεπ. 2009, 13:50
Ωραίος !!!!
Εγώ που έχω κάνει το κινητό unbranded, μπορώ να την περάσω?
Ρε φιλε γιατι να λεμε τα ιδια πραγματα 1000φορες?Βεβαιως και μπορεις να την περασεις!Ακολουθα τον οδηγο μου για να κανεις το κινητο σου branded παλλι αν θες να βαλεις τη ρομ μου!

Υ.Γ:Παιδια σας παρακαλω μην κανετε ερωτησεις σχετικα με το flashing καθως τα περιγραφει ολα ο οδηγος μου!

kflabouris
8 Σεπ. 2009, 14:16
παιδια καλησπερα,
θελω μια μικρη βοηθεια..καποιος στην οικογενεια ειχε το συγκεκριμενο κινητο και χαλασε μου το χαρισε και πηγα να το φτιαξω...μου ζητανε 100ευρω απο την lg και πιστευω πως αξιζει να το φτιαξω...

Το θεμα ειναι επειδη ακουσα κατι για allagew flashing kai ρομ..(δεν ξερω αν ειναι ιδια),,απο οτι καταλαβα ειναι σαν τα update των κανονικον κινητων?
Επειδη ειχα διαβαση πως ειχαν καποιοι προβλημα με τις κλησεις και αν αλλαζες κατι (ρομ μου φενετε) διορθωνοταν το προβλημα....Μημπως να του πω να μου κανουν και κατι τετοιο....Πειτε μου αναλυτικα τι να πω και πια εκδοση...

υγ1 παρακαλω οσο πιο γρηγορη απαντηση για να παρω να το κανονισω

υγ2 Σορρυ αλλα ειναι οτι εχει παρει το αυτι μου και δεν τα εχω ψαξει...

ibanezman192
8 Σεπ. 2009, 14:37
παιδια καλησπερα,
θελω μια μικρη βοηθεια..καποιος στην οικογενεια ειχε το συγκεκριμενο κινητο και χαλασε μου το χαρισε και πηγα να το φτιαξω...μου ζητανε 100ευρω απο την lg και πιστευω πως αξιζει να το φτιαξω...

Το θεμα ειναι επειδη ακουσα κατι για allagew flashing kai ρομ..(δεν ξερω αν ειναι ιδια),,απο οτι καταλαβα ειναι σαν τα update των κανονικον κινητων?
Επειδη ειχα διαβαση πως ειχαν καποιοι προβλημα με τις κλησεις και αν αλλαζες κατι (ρομ μου φενετε) διορθωνοταν το προβλημα....Μημπως να του πω να μου κανουν και κατι τετοιο....Πειτε μου αναλυτικα τι να πω και πια εκδοση...

υγ1 παρακαλω οσο πιο γρηγορη απαντηση για να παρω να το κανονισω

υγ2 Σορρυ αλλα ειναι οτι εχει παρει το αυτι μου και δεν τα εχω ψαξει...

Εξηγησε μας τι προβλημα υπαρχει με το κινητο και θα σου πουμε πως να δρασεις.Αμα ειναι μονο θεμα επανεγκαταστασης λογισμικου, ακολουθωντας τον οδηγο μου,το προβλημα λεινετε.

Υ.Γ:Εφτιαξα thread Καινουργιο για τη ρομ μου οποτε οσοι πιστοι προσελθετε : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=252333

kflabouris
8 Σεπ. 2009, 14:45
Εξηγησε μας τι προβλημα υπαρχει με το κινητο και θα σου πουμε πως να δρασεις.Αμα ειναι μονο θεμα επανεγκαταστασης λογισμικου, ακολουθωντας τον οδηγο μου,το προβλημα λεινετε.

Υ.Γ:Εφτιαξα thread Καινουργιο για τη ρομ μου οποτε οσοι πιστοι προσελθετε : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=252333

εχεισ πμ για να μην ξεφυγουμε απο το θεμα...ευχαριστω για το ενδιαφερον

επισης θελω και εγω ενα αξιολογο bluetooth receiver σε οσο πιο χαμηλη τιμη...οποιος μπορει ας μου στειλει και πμ αν δεν επιτρεπετε...ας ειναι και απο ebay δεν εχω προβλημα

DAV
8 Σεπ. 2009, 16:01
Μπραβο για την νεα ROM ^^

sothoms
8 Σεπ. 2009, 16:03
Ρε φιλε γιατι να λεμε τα ιδια πραγματα 1000φορες?Βεβαιως και μπορεις να την περασεις!Ακολουθα τον οδηγο μου για να κανεις το κινητο σου branded παλλι αν θες να βαλεις τη ρομ μου!

Υ.Γ:Παιδια σας παρακαλω μην κανετε ερωτησεις σχετικα με το flashing καθως τα περιγραφει ολα ο οδηγος μου!

Το λέω γιατί δεν θέλω να κάνω branded το κινητό ξανά.
Μου την σπάει να βγάζει το σήμα της Voda.

ibanezman192
8 Σεπ. 2009, 16:50
Μπραβο για την νεα ROM ^^
Ευχαριστω!

Το λέω γιατί δεν θέλω να κάνω branded το κινητό ξανά.
Μου την σπάει να βγάζει το σήμα της Voda.
Οκ,οπως νομιζεις :)

sothoms
9 Σεπ. 2009, 21:28
Αυτή την στιγμή το κινητό δεν έχει καθόλου την nv μέσα και δεν μπορώ να κάνω την αναβάθμιση.
Μπαίνω σε emergency mode αλλά δεν μου δίνει την επιλογή nv default για να δηλώσω την nv και αν πατήσω start μου βγάζει timeout security error.
Πως μπορώ να περάσω το nv αρχείο;

ibanezman192
10 Σεπ. 2009, 08:19
Αυτή την στιγμή το κινητό δεν έχει καθόλου την nv μέσα και δεν μπορώ να κάνω την αναβάθμιση.
Μπαίνω σε emergency mode αλλά δεν μου δίνει την επιλογή nv default για να δηλώσω την nv και αν πατήσω start μου βγάζει timeout security error.
Πως μπορώ να περάσω το nv αρχείο;

Μεσω emergency mode δεν δινει ποτε την επιλογη αυτη.Οταν εχεις ανοιχτο το κινητο σου,κανε το κολπο με το windiag αν δεν το εχεις κανει,πηγαινε select port και θα εχει την επιλογη.Δηλαδη μονο σε normal mode.

sothoms
10 Σεπ. 2009, 14:11
Ανακεφαλαιώνω για να γίνω κατανοητός και να βοηθήσω παράλληλα κι άλλους που έχουν αυτό το πρόβλημα.
Στην αρχή έκανα back up την original rom της voda v10g.
Το αρχείο είχε κατάληξη .DZ
Έκανα back up και το αρχείο NV. Το ονόμασα Branded NV και με το NV Tools έφτιαξα και το Unbranded NV.
Έκανα όλα τα σχετικά με το win diag και ανοίγω το LGMDP.
Όταν κάνω connect, διαλέγω την com 15 στην οποία να σημειώσω ότι εμφανίζονται κανονικά τα πεδία Phone και Model όπως ακριβώς και στον οδηγό που έχεις ποστάρει. (φωτό 1)
Βάζω την 2.04 rom kiss στο image και εκεί που λέει NV Default, βάζω το Unbranded NV. (φωτό 2)

Όταν τελειώνει η διαδικασία (12 λεπτά) διαπιστώνω ότι έχει αλλάξει η rom στο κινητό, αλλά δεν συνδέομαι σε δίκτυο.
Δηλαδή δεν έχει περαστεί το nv αρχείο.
Πλέον όταν πατάω την επιλογή *#06# μου βγάζει ως IMEI τον αριθμό 0000023000000<0

Ξεκινάω λοιπόν να περάσω το αρχείο nv.
Συνδέομαι ξανά με το LGMDP εφόσον έχω κάνει τα γνωστά με το Windiag και τα usb port settings για να μπω σε normal mode.
Κάνω connect, εμφανίζεται η com 15, αλλά πλέον στα πεδία Phone και Model (φωτό 1) δεν εμφανίζεται το κινητό παρά μόνο η λέξη NONE.
Συνδέομαι και μου εμφανίζεται το παρακάτω παράθυρο (φωτό 3) για να εισάγω το μοντέλο του κινητού. Το LGMDP αναφέρει ότι είναι σε emergency mode.
Επιλέγω KS20 και μου εμφανίζει το παράθυρο για να εισάγω την rom. (φωτό 4)
Σε αυτήν την περίπτωση όμως δεν μου δίνεται η επιλογή nv default, οπότε δεν μπορώ να περάσω το nv αρχείο.
Όταν πατάω START τότε μετά από 9” μου βγάζει error security mode (φωτό 5)

Εκεί λοιπόν ήταν η ερώτηση μου. Πως μπορώ να περάσω το nv αρχείο;

Τελικά έκανα το εξής.
Έκλεισα το κινητό, πάτησα τα 3 πλήκτρα και μπήκα σε emergency mode.
Συνδέομαι με το LGMDP, εμφανίζεται η com 15 (οι φωτό είναι από το Internet γι αυτό μπορεί να αναγράφουν διαφορετικές com. Εγώ πάντα έπαιζα με την com 15)
Βλέπω πλέον ότι δεν μου γράφει στο πεδίο Model το κινητό μου και στο Phone αναφέρει LGKS20/ emergency/κλπ.
Κάνω connect και μου δίνεται η δυνατότητα να περάσω κάποια rom (φωτό 4).
Φυσικά επειδή είμαι σε emergency mode δεν έχω πάλι την επιλογή nv default.
Διαλέγω τότε να περάσω την original rom της voda.
Τώρα πλέον όταν πάω να συνδεθώ με την normal διαδικασία, τα πεδία phone και model δεν γράφουν NONE, αλλά κανονικά το όνομα του κινητού.
Με την 2.04 και 2.05a που πέρασα (με τον emergency τρόπο), πάντα μου έβγαζε NONE το μοντέλο και όταν έκανα connect μου έβγαζε την φωτό 3.

Εφόσον ήμουν σε normal mode πλέον, μπορούσα να περάσω το αρχείο nv.
Δοκίμασα τότε να φλασάρω το κινητό με την 2.05a rom και έβαλα στο nv default το unbranded nv που είχα φτιάξει δηλώνοντας reset database & contents.
Το αποτέλεσμα ήταν πάλι να μην έχει περαστεί το nv αρχείο και να μην συνδέομαι σε κανένα δίκτυο.

Έκανα πάλι την διαδικασία από την αρχή βάζοντας την original rom της voda.
Μπαίνω σε normal mode στο LGMDP, αλλά τώρα ξεκλικάρω την επιλογή για να περάσω την rom και δηλώνω μόνο να περαστεί το branded nv αρχείο.

Τώρα το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά, αλλά φυσικά με την original rom.

Γιατί σε όποια άλλη rom και να περάσω, δεν δέχεται το nv αρχείο;

sothoms
10 Σεπ. 2009, 14:12
Και η 5η φωτό.

heisenberg
10 Σεπ. 2009, 15:46
ΠΩΛΕΙΤΑΙ.
Εχω το LG KS20 εδώ και 1+ χρόνο. ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Όμως έχω επιδότηση 300 ευρώ και θα πάρω άλλο (μαλλον το lg renoir) έτσι για να τα δοκιμάζω και τα άλλα (αφου θα το πάρω τσαμπα λόγω επιδότησης).

Όποιος ενδιαφέρετε ή ξέρει κάποιον, ας μου πει.
Είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

kflabouris
10 Σεπ. 2009, 19:24
Καλησπερα...
Εσκασε μυτη και το δικο μου....Μια γρηγορη απαντηση που βλεπω πια αναβαθμηση εχω μιας και τους ειπα να μου κανουν και ενα update?....και πια ειναι η τελευταια που εχει βγει μεχρι στιγμης??

ακυρο την βρηκα εχω την 10g αρα μου κανανε update ετσι??
η τελευταια ειναι ετσι?

sothoms
10 Σεπ. 2009, 20:06
Ναι.
Η 10g είναι η τελευταία, για original rom πάντα.

kflabouris
12 Σεπ. 2009, 00:08
Λοιπον θελω καποια βοηθεια σε μερικα πραγματα που ειχαμε προβλημα παλια και τα ειχαμε λυση
1)ενω εχω ιντερνετ δεν μπαινω με τον internet explorer
2)δεν μου δουλευει το μσν..μαλλον θελει πιο καινουριο??
3)ενω εχω διαγραψη ενα προγραμμα εχει μεινει το εικονιδιο του..πως το σβηνω..?

Μου φενετε πως πρεπει να κανω καποιες ρυθμησεις να πω πως στο κινητο περαστηκε και νεα ρομ αρα ειναι σαν να τα ξεκιναω ολα απο την αρχη...

kflabouris
13 Σεπ. 2009, 14:49
τα βρηκα ολα εκτος απο το 3..καποιος αν μπορει να βοηθήσει...

ibanezman192
14 Σεπ. 2009, 11:49
τα βρηκα ολα εκτος απο το 3..καποιος αν μπορει να βοηθήσει...

Χρησιμοποιησε το total commander και ψαξε το εικονιδιο, ισως ειναι καπου στο φακελο των windows!

Εχω βρει ενα απο τα καλυτερα πληκτρολογια που μοιαζει σαν να ξεπηδησε απο το μελλον!Κανει δωρεαν αυτο που αλλα πληκτρολογια κανουν επι πληρωμης!Λεγεται FingerKeyboard 2.1 και οπως καταλαβαινετε απο την ονομασια ειναι ακρως finger friendly ακομα και στο κινητο μας.Το δοκιμαζω μερες και ειναι καταπληκτικο.Υποστηριζει παρα πολλες γλωσσες οπως ελληνικα.Σιγουρα θα το συμπεριλαβω στη επομενη εκδοση της ρομ μου!
Περισσοτερα:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=501122
http://www.youtube.com/watch?v=ngvGfMDIqII

Edit:Εχεις δικιο zalaros!Δεν το ειδα!Απλως ηθελα να επισημανω πως για το κινητο μας δουλευει τελεια ακομα και με τα δακτυλα, καθως εχει μικρη οθονη.

zalaros
14 Σεπ. 2009, 16:07
Χρησιμοποιησε το total commander και ψαξε το εικονιδιο, ισως ειναι καπου στο φακελο των windows!

Εχω βρει ενα απο τα καλυτερα πληκτρολογια που μοιαζει σαν να ξεπηδησε απο το μελλον!Κανει δωρεαν αυτο που αλλα πληκτρολογια κανουν επι πληρωμης!Λεγεται FingerKeyboard 2.1 και οπως καταλαβαινετε απο την ονομασια ειναι ακρως finger friendly ακομα και στο κινητο μας.Το δοκιμαζω μερες και ειναι καταπληκτικο.Υποστηριζει παρα πολλες γλωσσες οπως ελληνικα.Σιγουρα θα το συμπεριλαβω στη επομενη εκδοση της ρομ μου!
Περισσοτερα:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=501122
http://www.youtube.com/watch?v=ngvGfMDIqII
Το έχουμε και εδώ αυτό (στο myphone εννοώ ;)) Για ρίξε μια ματιά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242312

Thingol
15 Σεπ. 2009, 22:08
Ξέρει κανένας που μπορω να βρώ οθονη και μπροστινό πλαίσιο για το KS20 μου? εννοείται ότι αν πιστεύεται ότι δεν αξιζει να το ψαξω παραπέρα , please ενημερώστε με.
Ευχαριστώ προκαταβολικά

Ergaleios
16 Σεπ. 2009, 10:54
μπορει να πετυχεις στο ebay καμια καλη ευκαιρια και να παρεις ενα για ανταλλακτικα για το δικο σου :)

zouri
23 Σεπ. 2009, 03:18
Μπορει να γίνει αναβάθμιση απο τα windows 6 στα windows 6.5 ??

ibanezman192
23 Σεπ. 2009, 13:30

Δυστυχως οχι.Χρειαζεται το κινητο σου να εχει τα windows 7 και μετα μπορεις να βαλεις τα 6.5.Σε δουλεύω... μπορεις να κατεβασεις τον οδηγο μου ή να κοιταξεις τα προηγουμενα ποστς ή Google is your friend ή τελος http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=503547

Πόσταρα τη νεα εκδοση της ρομ μου(1.3) συν ενα νεο extendir package(σχεδον ιδιο με το παλιο ειναι).Οσοι πιστοι προσελθετε!

athanaso77
23 Σεπ. 2009, 22:38

Επίσημα όχι, ανεπίσημα ακολούθησε τις συμβουλές του ibanezman192.

vinie
25 Σεπ. 2009, 17:15
Το έχουμε και εδώ αυτό (στο myphone εννοώ ;)) Για ρίξε μια ματιά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242312

Ποιά έκδοση πρέπει να κατεβάσουμε για το KS20?

zalaros
25 Σεπ. 2009, 17:22
Ποιά έκδοση πρέπει να κατεβάσουμε για το KS20?
Την qvga δηλαδή αυτήν http://rapidshare.com/files/226241627/FingerKeyb-2.1-QVGA-gr-taxtax-f1.cab ;)

ibanezman192
25 Σεπ. 2009, 21:54
Ενδιαφερεστε για wm6.5 ελληνικα?Αν ναι καντε υπομονη καμια βδομαδα,θα "βγαλω" τη ρομ του farahbolsey στα ελληνικα.

director_stelios
26 Σεπ. 2009, 03:34
Γεια σας.
Όταν ανοίγω το ραδιόφωνο μου ανοίγει και το bluetooth και αν κλείσω το bluetooth κλείνει και το ραδιόφωνο. Ρωτάω μήπως το ραδιόφωνο χρησιμοποιεί την κεραία του bluetooth ή αν είναι πρόβλημα της δικής μου συσκευής αν και το ρώτησε και καποιός άλλος (σελίδα 256 τελευταίο ποστ). Και κάτι πιο σημαντικό. Καθώς έψαχνα στο myphone για αυτό το πρόβλημα που σας είπα, διαβάζω ότι σε κάποιον το ραδιόφωνο αλλάζει ανά 0.2mhz και όχι ανά 0.1 (σελίδα 273 πρώτο ποστ) και μετά από λίγο το έπαθα και 'γω (αν είναι δυνατόν) την ώρα που άλλαζα θέμα στο κινητό ενώ ακουγα ραδιόφωνο. Μήπως τα 'παίξε την ώρα που άλλαζα θέμα αν και καταλάθως πάτησα μεταβίβαση αντί για ok για να εφαρμόσει το θέμα και η μεταβίβαση έκανε αναζήτηση συσκευώνμέσω bluetooth. Το λέω μήπως και παίζει ρόλο το bluetooth με το ραδιόφωνο όπως σας είπα στην αρχη. (Δεν έχω κάνει καμία αναβάθμιση στη ROM)
Ευχαριστώ και ελπίζω να μη σας κούρασα με την ανάλυση μου. :D

DAV
28 Σεπ. 2009, 13:06
Ενδιαφερεστε για wm6.5 ελληνικα?Αν ναι καντε υπομονη καμια βδομαδα,θα "βγαλω" τη ρομ του farahbolsey στα ελληνικα.

την περιμένω πως & πως

ibanezman192
28 Σεπ. 2009, 13:55

την περιμένω πως & πως

Δυστυχως θα σας απογοητευσω, καθως πρεπει αυριο να παω το κινητο για αλλαγη μπαταριας και μικρο-φονου.Δηλαδη θα μου το κρατησουν κανενα μηνα οπως παλιοτερα...

kalaitzos
6 Οκτ. 2009, 13:42
Μηπως εχει βρει κανεις λυση στο εξης προβλημα:

Σε εισερχομενη κληση να μην απανταει το τηλεφωνο μονο του, η να μην απορριπτει την κληση, επειδη κανει επαφη η θηκη στην οθονη του. Αν γινεται δηλαδη, η απαντηση, η απορριψη της κλησης να γινεται μονο απο το αντιστοιχο hard key. Εχω δοκιμασει με το κλειδωμα της συσκευης αλλα δεν γινεται τιποτα γιατι αυτοματα ξεκλειδωνει τα soft keys της απαντησης η απορριψης.

Τελος αν εχει απαντηθει η ερωτηση, μηπως ξερει κανεις το Post?

Paralizer
6 Οκτ. 2009, 16:53
παιδιά καλησπέρα,
έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή και θέλω τα φώτα σας. Ξαφνικά αυτή τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές το κινητό έσβησε...και ΔΕΝ γουστάρει να ανοίξει. Με τίποτα, εβγαλα μπαταρία και κάρτα, τις ξαναέβαλα και τίποτα...νεκρό!
Σκέφτηκα μήπως ξέμεινα από μπαταρία. Το βάζω στο φωρτιστή και ανάβοσβήνει πάνω δεξιά ένα κόκκινο λαμπάκι.

Έχετε ιδέα τι είναι αυτό και τι μπορώ να κάνω;

ibanezman192
6 Οκτ. 2009, 17:15
παιδιά καλησπέρα,
έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή και θέλω τα φώτα σας. Ξαφνικά αυτή τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές το κινητό έσβησε...και ΔΕΝ γουστάρει να ανοίξει. Με τίποτα, εβγαλα μπαταρία και κάρτα, τις ξαναέβαλα και τίποτα...νεκρό!
Σκέφτηκα μήπως ξέμεινα από μπαταρία. Το βάζω στο φωρτιστή και ανάβοσβήνει πάνω δεξιά ένα κόκκινο λαμπάκι.

Έχετε ιδέα τι είναι αυτό και τι μπορώ να κάνω;
Δοκιμασε hard reset(θα σου σβηστουν ολα),αμα παλλι δεν αναβει,βγαλε την μπαταρια και συνδεσε το κινητο με το pc.Αν αναψει μαλλον εχει χαλασει η μπαταρια.Αλλιως ισως πρεπει να πας το κινητο στο service ;)

Paralizer
6 Οκτ. 2009, 17:23
Φίλε μου έχεις δίκιο...μάλλον φταίει η μπαταρία, γιατί μόλις έκανα το δεύτερο που μου είπες άναψε, Βέβαια μου ζητάει να βάλω τη μπαταρία, αλλά τουλάχιστον ανοίγει η οθόνη. Μόλις βάλω τη μπαταρία, σβήνει η οθόνη και κάνει αυτό που είπα και πριν με το λαμπάκι. Ξέρει κανείς που θα μπορούσα να βρω τέτοια μπαταρία; Ο Γερμανός θα έχει άραγε;

ibanezman192
6 Οκτ. 2009, 17:54
Φίλε μου έχεις δίκιο...μάλλον φταίει η μπαταρία, γιατί μόλις έκανα το δεύτερο που μου είπες άναψε, Βέβαια μου ζητάει να βάλω τη μπαταρία, αλλά τουλάχιστον ανοίγει η οθόνη. Μόλις βάλω τη μπαταρία, σβήνει η οθόνη και κάνει αυτό που είπα και πριν με το λαμπάκι. Ξέρει κανείς που θα μπορούσα να βρω τέτοια μπαταρία; Ο Γερμανός θα έχει άραγε;

Μονο καταστηματα της Vodafone ισως εχουνε αν και παλλι χλωμο το βλεπω γιατι οταν ειχα ρωτησει με κοιτουσαν με απορια και λενε δεν γνωριζουμε αν υπαρχει...Ebay σιγουρα θα βρεις πολυ φθηνες λυσεις...

athanaso77
6 Οκτ. 2009, 19:19
http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=36754

cirith
6 Οκτ. 2009, 19:42
Εγώ αγόρασα μία μπαταρία από εδώ (http://cgi.ebay.co.uk/Original-LG-Battery-Pack-of-Pocket-PC-Phone-KS20-KS-20_W0QQitemZ170384153315QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_ 3?hash=item27abafdae3&_trksid=p4634.c0.m14.l1262) πριν ένα μήνα και μου ήρθε σε καμια δεκαριά ημέρες.

Από τότε τη χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα.

kflabouris
10 Οκτ. 2009, 00:41
και λυση (http://cgi.ebay.com/New-3-7V-Battery-for-Cell-Phone-LG-KS-20-KS20-KS-20_W0QQitemZ300355286206QQcmdZViewItemQQptZAU_MobilePhoneAcc essories?hash=item45ee91f4be)των 3ευρω

mozilla69
10 Οκτ. 2009, 23:48
Μου εκανε κατι νερα με την οθονη....αλλου παταγα αλλου πατιοταν....και εκανα κα8ε μερα καμια 15αρια φορες στοιχιση....μεχρι που σημερα δεν δουλευει καθολου.......εκανα hard reset....αλλα παλι τα ιδια....συγκεκριμενα στο κατω μεροσ χανει πολυ....πω θα το σπασω το κινητο παιδια δν παιζει να μεινει τπτ .....πολυ σπαστικο........τι μπορω να κανω πριν το πεταξω ?..να παραγγειλω touch screen και εξωτερικο περιβλημα απο e-bay ?

Ergaleios
20 Οκτ. 2009, 21:42
πιστευετε μπορω να μεταφερω επαφες/sms/mms κτλ με το pim backup απο το LG KS20 στο Ομνια μου; επαφες μπορω να κανω και με το activesync αλλα τα υπολοιπα οχι...οποτε αν γινονται ολα με το pim backup θα ναι το καλυτερο. οποιος εχει καποια σχετικη εμπειρια ας πει την αποψη του. θα υπαρχει προβλημα; καποια ασυμβατοτητα...σε φακελους ισως;

θενξ!

zalaros
20 Οκτ. 2009, 21:45
πιστευετε μπορω να μεταφερω επαφες/sms/mms κτλ με το pim backup απο το LG KS20 στο Ομνια μου; επαφες μπορω να κανω και με το activesync αλλα τα υπολοιπα οχι...οποτε αν γινονται ολα με το pim backup θα ναι το καλυτερο. οποιος εχει καποια σχετικη εμπειρια ας πει την αποψη του. θα υπαρχει προβλημα; καποια ασυμβατοτητα...σε φακελους ισως;

θενξ!
Μπορείς να το κάνεις άφοβα για sms και επαφές ;) Για mms δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά επειδή δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ :cool:

Ergaleios
20 Οκτ. 2009, 22:37
Μπορείς να το κάνεις άφοβα για sms και επαφές ;) Για mms δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά επειδή δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ :cool:

σε ευχαριστω φιλε μου..θα το δοκιμασω :)

NikosInsane
21 Οκτ. 2009, 05:26
t5o katevasa to arxeio alla epeidi eimai ligo asxetos....mipws mporeis na me voithiseis sto install???

Mod Edit: Απαγορεύονται τα greeklish.

Την qvga δηλαδή αυτήν http://rapidshare.com/files/226241627/FingerKeyb-2.1-QVGA-gr-taxtax-f1.cab ;)
Φιλε μου το κατεbασα το αρχείο άλλα επειδή είμαι λίγο άσχετοw...μπορείς να με βοηθήσεις με το install???

Eενταξη τελικά τα κατάφερα...χαχαχα

steph
21 Οκτ. 2009, 14:29
Γεια σας.
Όταν ανοίγω το ραδιόφωνο μου ανοίγει και το bluetooth και αν κλείσω το bluetooth κλείνει και το ραδιόφωνο. Ρωτάω μήπως το ραδιόφωνο χρησιμοποιεί την κεραία του bluetooth ή αν είναι πρόβλημα της δικής μου συσκευής αν και το ρώτησε και καποιός άλλος

Ισχύει αυτό με το ραδιόφωνο και το bluetooth γενικά. Για το άλλο που λες ότι αλλάζει συχνότητα ανά 0.2 δεν ξέρω να σου απαντήσω.

director_stelios
21 Οκτ. 2009, 15:54
Ευχαριστώ για την απάντηση. Λογικά είναι bug του κινητού και με hard reset σίγουρα θα φτιάξει. Αν συγχρονίσω το κινητό με το activesync και κάνω hard reset μετά μπορώ να επαναφέρω τα προγράμματα χωρίς να τα ξανακάνω εγκατάσταση ή μήπως γίνεται με κάποιο πρόγραμμα απ' ότι διάβασα spb back-up? Και κάτι άλλο σε ένα κινητο HTC είχαν ξεχάσει να βάλλουν το πρόγραμμα του ραδιοφώνου και κάποιο παιδί το είχε φτιάξει μόνος του. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να παίζει ράδιο στο κινητό μπας και ακούσουμε ράδιο απ' το μεγάφωνο ή να γράψουμε αυτό που ακούμε.

ibanezman192
28 Οκτ. 2009, 14:16
Καλησπερα,
εστειλα το κινητο μου πριν ενα μηνα για αλλαγη μπαταριας και μικροφωνου.Χτες το παρελαβα αλλα με δουλεψαν κανονικα και δεν μου αλλαξαν τιποτα.Για να καταλαβαιτε, μενω Βολο και αναγκαστικα πηγα το κινητο στη Vodafone και αυτοι το εστειλα στο service Αθηνας.Επειτα απο 4 βδομαδες θυμιθηκαν να μου το στειλουν αλλα δεν εκαναν καμια αλλαγη,μονο ρομ αλλαξαν χωρις λογο.Παλια,οταν ειχα πρωτοπαρει το κινητο το ειχα στειλει για αλλαγη μπαταριας για 3 βδομαδες αλλα και παλλι με δουλεψαν,δεν μου αλλαξαν μπαταρια ενω ειπαν οτι πραγματι ειχε προβλημα και οτι θα την αλλαζαν.Ειχα μαρκαρει τη μπαταρια με το νιχι μου απο τοτε που το αγορασα.Εχε χαρη που δεν μενω Αθηνα αλλιως θα τους ειχα κανει τεραστιο σαματα.Τελος παντων, η ερωτηση μου ειναι:
1)Ειχα ακουσει για καποια ατομα οτι στειλαν το κινητο τους στο LG Service Θεσσαλονικης και εμειναν απολυτως ικανοποιημενοι.Εχει καποιος το τηλ.?Αληθευει οτι στελνουν αυτοι κουριερ σπιτι σου για να παραλαβει το κινητο?
2)Υπαρχει καποιο site που μπορω να αγορασω ενα μικροφωνο και να το περασω εγω?
Ευχαριστω

athanaso77
28 Οκτ. 2009, 15:02
Απαράδεχτοι! Μην το αφήσεις έτσι, να τους κυνηγήσεις! :mad:

Spidey
28 Οκτ. 2009, 21:31
Το πρώτο που θα κάνεις είναι να τηλεφωνήσεις στο 800 11 200 300 / 801 11 200 900(κεντρικά της LG) και να το καταγγείλεις.Μη ντραπείς, έχεις δικαιώματα ως καταναλωτής.Στο τηλέφωνο θα τους πεις ότι θα κάνεις καταγγελία στο ΙΝΚΑ και στην υπηρεσία εμπορίου της νομαρχίας Μαγνησίας(άσχετα αν δεν το κάνεις).Προστατεύεσαι απόλυτα ως καταναλωτής, μην το ξεχνάς ποτέ αυτό.Παράλληλα , θα ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ για την κοροϊδία και ταλαιπωρία σου να έρθουν να στο πάρουν αν είναι δυνατόν.Αυτό με τη Θεσσαλονίκη ισχύει πάντως.

Ergaleios
28 Οκτ. 2009, 22:43
2)Υπαρχει καποιο site που μπορω να αγορασω ενα μικροφωνο και να το περασω εγω?
Ευχαριστω

δες εδω: http://www.techgsm.com/Microphone_LG_KS20_KU990_original_,97147.html

και απο οτι λενε εκει...το ks20 εχει το ιδιο μικροφονο με το ku990 (το viewty)..αρα αν βρεις και απο viewty λογικα εισαι οκ.

ibanezman192
29 Οκτ. 2009, 13:49
Σας ευχαριστω ολους για την υποστηριξη!Αυριο οταν βρω χρονο θα τους παρω ενα τηλεφωνακι :) .Και αν δεν δω φως ισως παραγγειλω ενα τετοιο μικροφωνο.

Edit:Πηγα πριν απο λιγο στη vodafone και τους διηγηθηκα την ιστορια μου.Τους ρωτησα τι παιζει με το service και μου ειπαν πως στελνουν ολα τα κινητα που ειναι για σερβις στο Arvato Service Αθηνων.Οποτε δεν φταιει η LG.Θα παρω λοιπον τηλ. στην LG Θεσσαλονικης να δουμε αν θα το επισκευασουν...

ibanezman192
1 Νοέ. 2009, 21:56
Οριστε η νεα εκδοση της ρομ μου http://www.mediafire.com/ibanezman192 !
Περισσοτερες πληροφοριες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=252333
Προσεχως και νεο extendir package...

mariafouli
5 Νοέ. 2009, 21:41
γεια σας...
εχω ενα lg ks20 εδω και 2 χρονια και επειδη το εχω ψαξει εχω βαλει πολλα προγραμματα για τα παντα...εχω καιρο να διαβασω το συγκεκριμενο topic και ηθελα να ρωτησω αν εχουμε βρει καποιο προγραμματακι που οταν ειμαστε συνδεδεμενοι με messenger και με την προυποθεση οτι και ο συνομιλητης εχει καμερα να μπορουμε να μιλαμε μεσω 3G οπως και στο pc..εννοω καμερες διαθετουμε...

ευχαριστω πολυ.:D

athanaso77
5 Νοέ. 2009, 23:10
Δεν έχω δει κάτι τέτοιο.

GioRgio_
22 Νοέ. 2009, 20:47
Καλησπερα σε ολους!Ειμαι κατοχος ενος KS 20 και προσφατως πηρα το Nokia N97!!Πως θα παρω back up τις πολυτιμες επαφες μου και θα τις περασω στο Nokia??Κατεβασα το PIM Backup αλλα τις επαφες τισ κατεβαζει σε ενα αρχειο με την μορφη .pib!!Και η ερωτηση μου ειναι: Πως μπορω να να μετατρεψω την μορφη αυτη με καποια που η νοκια αναγνωριζει??
Μηπως κανω λαθος εξ'αρχης και πρεπει να παρω διαφορετικα το back up?
Γιατι με το active sync,δεν μπορω να το κανω...Εσβησα κατα λαθος τον server... :(
Και μου ζηταει και κωδικο απο πανω!!!
Σας παρακαλω πολυ,βοηθηστε εναν "αλλοθρησκο" να βρει το φως του!!!
Ευχαριστω πολυ!!!

athanaso77
24 Νοέ. 2009, 10:07
Με το activesync γιατί δεν μπορείς να κάνεις συγχρονισμό; Σβήσε το partnership που έχεις φτιάξει και δημιούργησε καινούργιο από την αρχή. Για να συγχρονίσεις τις επαφές σου χρειάζεται να έχεις εγκατεστημένο στο PC σου το Outlook της σουίτας Microsoft Office. Κατά το συγχρονισμό θα σου ζητήσει να επιλέξεις τι θέλεις να συγχρονιστεί, ανάμεσα σε αυτά θα είναι και οι επαφές σου. Έτσι θα τις περάσεις στο Outlook και μετά με το Nokia PC Suite από το PC στη νέα σου συσκευή.

ibanezman192
25 Νοέ. 2009, 09:44
Καλημέρα,
θα μπορούσε κάποιος να δοκιμάσει την νέα έκδοση της ρομ μου (1.5) και να μου πει εάν εξακολουθεί να υφίσταται το πρόβλημα συχρονισμού με το Οutlook?Το πρόβλημα αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχω αντικαταστήσει το παλιό Office Mobile με μια πιο πρόσφατη έκδοση από Windows Mobile 6.1 .Έκανα κάποιες ρυθμίσεις που ελπίζω να λειτουργούν αλλά εγώ δεν εχώ Outlook στο PC μου οπότε δεν μπορώ να το τεστάρω.
Ευχαριστώ :)

Link: http://www.mediafire.com/ibanezman192

gedi
26 Νοέ. 2009, 16:04
Έβαλα προχθές την Kiss20.5b και γενικά προς το παρόν μου φαίνεται πολύ καλή.

Έχω όμως το παρακάτω θέμα:

Στα SMS δεν έχω την επιλογή "reply" και επίσης όταν στέλνω SMS δεν αποθηκεύονται στα Sent Items (παρόλο που έχω τσεκάρει την αντίστοιχη επιλογή).
Επίσης, δοκίμασα να στείλω ένα στον εαυτό μου για test και είδα ότι όταν μπήκα να το διαβάσω μου έβγαλε ένα παράθυρο "conversation".

Φαντάζομαι ότι όλα τα παραπάνω θέματα αλληλοσχετίζονται.
Υπάρχει κάποια επιλογή κάπου που πρέπει να του πω ότι δεν θέλω conversation κλπ αλλά τον παλιό κλασσικό τρόπο λειτουργίας των SMS?

athanaso77
26 Νοέ. 2009, 16:14
Υπάρχει κάποια επιλογή κάπου που πρέπει να του πω ότι δεν θέλω conversation κλπ αλλά τον παλιό κλασσικό τρόπο λειτουργίας των SMS?

http://www.ziddu.com/download/1462661/DisableSMSThreading.zip.html

gedi
26 Νοέ. 2009, 20:34
http://www.ziddu.com/download/1462661/DisableSMSThreading.zip.html
Thaaaaaaaaaanks!!!

(Παρεπιπτόντως το link δεν μου δούλεψε, αλλά έψαξα το filename στο xda και το βρήκα από εκεί. Σε κάθε περίπτωση :clap: :up: )

athanaso77
27 Νοέ. 2009, 20:22
Όντως κυκλοφορεί παντού αν και σε εμένα δουλεύει ακόμα.

panosaoua
5 Δεκ. 2009, 18:38
Καλημέρα,
θα μπορούσε κάποιος να δοκιμάσει την νέα έκδοση της ρομ μου (1.5) και να μου πει εάν εξακολουθεί να υφίσταται το πρόβλημα συχρονισμού με το Οutlook?Το πρόβλημα αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχω αντικαταστήσει το παλιό Office Mobile με μια πιο πρόσφατη έκδοση από Windows Mobile 6.1 .Έκανα κάποιες ρυθμίσεις που ελπίζω να λειτουργούν αλλά εγώ δεν εχώ Outlook στο PC μου οπότε δεν μπορώ να το τεστάρω.
Ευχαριστώ :)

Link: http://www.mediafire.com/ibanezman192

Δυστυχώς το θέμα συνεχίζει να υπάρχει.

μπορούμε να βρούμε κάπου την αυθεντική έκδοση;

Ευχαριστώ πολύ.

ibanezman192
5 Δεκ. 2009, 21:16
Δυστυχώς το θέμα συνεχίζει να υπάρχει.

μπορούμε να βρούμε κάπου την αυθεντική έκδοση;

Ευχαριστώ πολύ.

Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση!Στην τελευταία έκδοση (1.6) θα επαναφέρω την παλια έκδοση.Όχι δεν μπορείς να την βρεις πουθενά.

smd0199
6 Δεκ. 2009, 19:18
Καλησπερα παιδια!!!εχω ενα χρονο το LG KS20,αλλα λογω στρατου δε το πολυχρησιμοποιουσα!μετα απο μια αναβαθμιση λογισμικου απο Omnitech(version 10e)μου συμβαινει το απιστευτο: ΔΕΝ μπορω να στειλω SMS!!!Απο την αλλη ομως λαμβανω κανονικα!!!δοκιμασα σε αλλο κινητο την sim κι ολα πανε ρολοι!!!αρα μαλλον κατι παιζει με το LG και την αποστολη sms!Εχω ψαξει τα παντα,αλλα δυστυχως τιποτα!τι ξενερωμα!Καμια ιδεα?ευχαριστω!!!:O

athanaso77
6 Δεκ. 2009, 19:41
Hard reset έκανες;

smd0199
6 Δεκ. 2009, 19:46
δυστυχως ναι...:(

athanaso77
6 Δεκ. 2009, 20:01
Γίνε αν θες πιο αναλυτικός στο πρόβλημα.

smd0199
6 Δεκ. 2009, 20:32
Λοιπόν,το θεμα ειναι απλό!δεχομαι κανονικα sms στο κινητο μου,αλλα δεν μπορω να στειλω!καθε φορα που συντασσω ενα μηνυμα και παταω αποστολη,μου βγαζει "αδυνατη η αποστολη του μηνυματος"!εχω κανει hard reset,το κινητο δεν εχει ουτε ενα προγραμμα εγκατεστημενο,μιας και μολις το παρελαβα απο το service,και εχω συμβολαιο vodafone,οποτε δεν παιζει να εχω ξεμεινει απο λεφτα στην καρτα! :-) . Tι μπορει να φταιει? Σημειωνεται οτι ΜΟΝΟ στο LG μου το κανει αυτο,εβαλα την sim σε αλλο κινητο και στενω κανονικα sms!

panosaoua
6 Δεκ. 2009, 21:20
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση!Στην τελευταία έκδοση (1.6) θα επαναφέρω την παλια έκδοση.Όχι δεν μπορείς να την βρεις πουθενά.

Ευχαριστώ και εγώ για την ενασχόλησή σου.

Κατά τα άλλα η ρομ πετάει. δυστυχώς θέλω να περάσω αλλού τις επαφές μου και δεν μπορώ αλλιώς. (Θέλω να τις περάσω σε κινητό χωρίς windows mobile και βλέπω ότι μόνο με το activesync μπορώ. Υπάρχει μήπως κάποιο άλλο πρόγραμμα που να μεταφέρει στο outlook; )

Σε αυτήν την σελίδα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=405945

αναφέρει και την έκδοση Vodafone 10g. Λογικά αυτή πρέπει να δουλεύει αν την βάλω; (Αν ξεκολλήσει και το rapidshare γιατί τώρα τελευταία μόνο premium αφήνει)

ibanezman192
6 Δεκ. 2009, 22:30
Λοιπόν,το θεμα ειναι απλό!...εβαλα την sim σε αλλο κινητο και στελνω κανονικα sms!
Δοκιμασε αν θες καποια αλλη ρομ ή πηγαινετε το πισω :)

Ευχαριστώ και εγώ για την ενασχόλησή σου.

Κατά τα άλλα η ρομ πετάει. δυστυχώς θέλω να περάσω αλλού τις επαφές μου και δεν μπορώ αλλιώς. (Θέλω να τις περάσω σε κινητό χωρίς windows mobile και βλέπω ότι μόνο με το activesync μπορώ. Υπάρχει μήπως κάποιο άλλο πρόγραμμα που να μεταφέρει στο outlook; )

Σε αυτήν την σελίδα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=405945

αναφέρει και την έκδοση Vodafone 10g. Λογικά αυτή πρέπει να δουλεύει αν την βάλω; (Αν ξεκολλήσει και το rapidshare γιατί τώρα τελευταία μόνο premium αφήνει)

Για προγραμματα άλλα δεν ξερω αλλα σιγουρα υπαρχει τροπος να μεταφερεις επαφες σε αλλα κινητα.Δεν καταλαβα τι θες την Vodafone 10G!Ειναι η τελευταια official ελληνικη.Αν βιαζεσαι βαλε καλυτερα του Metkosas.

athanaso77
6 Δεκ. 2009, 22:50
Λοιπόν,το θεμα ειναι απλό!δεχομαι κανονικα sms στο κινητο μου,αλλα δεν μπορω να στειλω!καθε φορα που συντασσω ενα μηνυμα και παταω αποστολη,μου βγαζει "αδυνατη η αποστολη του μηνυματος"!εχω κανει hard reset,το κινητο δεν εχει ουτε ενα προγραμμα εγκατεστημενο,μιας και μολις το παρελαβα απο το service,και εχω συμβολαιο vodafone,οποτε δεν παιζει να εχω ξεμεινει απο λεφτα στην καρτα! :-) . Tι μπορει να φταιει? Σημειωνεται οτι ΜΟΝΟ στο LG μου το κανει αυτο,εβαλα την sim σε αλλο κινητο και στενω κανονικα sms!
Με άλλη SIM δοκίμασες;

smd0199
6 Δεκ. 2009, 23:09
Φιλε athanaso,σ ευχαριστω για το ενδιαφερον σου!!Εχω βαλει κι αλλες sim στο LG, αλλα μονο με την δικια μου παρουσιαζει αυτο το προβλημα!Κουφο???!!!

athanaso77
6 Δεκ. 2009, 23:19
Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να το στείλεις στο service. Η συσκευή δεν έχει πρόβλημα, κάτι με τον συνδυασμό τους δεν πάει καλά.

smd0199
6 Δεκ. 2009, 23:25
ναι οντως,αλλα το θεμα ειναι τι μπορει να φταιει??εχω φαει ενα ολοκληρο Σ/Κ....

ibanezman192
7 Δεκ. 2009, 09:43
ναι οντως,αλλα το θεμα ειναι τι μπορει να φταιει??εχω φαει ενα ολοκληρο Σ/Κ....

Ειπες οτι σου βαλανε την 10e?Πανε καλα?Την 10G επρεπε να σου βαλλουν που ειναι η τελευταια καθως η 10e ειχε μπολικα προβληματα!Μπες εδω και κατεβασε την 10G μηπως(λεμε τωρα) φταιει η ρομ.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=405945

smd0199
7 Δεκ. 2009, 17:10
Η πλακα ειναι οτι τους το ειχα παει για αναβαθμιση λογισμικου(ειχε την 10b) και μου το κρατησαν....29 ημερες!!!!!πριν 2 ημερες το πηρα πισω στα χερια μου!τρεμω στην ιδεα οτι θα χρειαστει να τους το παω πισω για να μου βαλουν την 10g!το κοβω να το χω πισω 10 Ιανουαριου 2010!

Τελικά τζίφος...Φλασαρα την 10g Εagle Rom του ibanezman192(μπραβο φιλε,πολυ καλη δουλεια,περιμενουμε πως και πως τα 6.5) αλλα ακομα δεν στελνει sms...Εψαξα στο google,εβαλα εναν sms sender,ελεγξα απο την αρχη τις ρυθμισεις μηνυματων...Τιποτα,τζίφος..Καμια ιδεα?Κριμα,γιατι με το spb mobile shell 3.5 γινεται πολυ ομορφο κινητο...

cirith
8 Δεκ. 2009, 15:16
Έχεις τσεκάρει αν είναι σωστός ο αριθμός κέντρου SMS στις ρυθμίσεις σου;

smd0199
8 Δεκ. 2009, 15:48
Δυστυχως ναι... vodafone +306942190000...απο τα πρωτα που κοιταξα...

Ακομα τιποτα...Παντως παρατηρησα το εξης:οταν παω να στειλω ενα μηνυμα και παταω Αποστολή,με γυρναει παλι πισω στα Εισερχομενα,μου βγαζει ενα μηνυμα "Δεν ειναι δυνατη η αποστολη του sms",ενω κατω αριστερα στην γκρι μπαρα,ακριβως πανω απο το κουμπι Διαγραφη,μου γραφει "Σφαλμα Συγχρονισμου"!!!!Αυτο το τελευταιο τι μπορει να ειναι???Μηπως ειναι θεμα registry?

chaotikos12s0
23 Δεκ. 2009, 22:32
Υπαρχει προγραμμά για ppc που να αυξομειωνει αυτοματα τον φωτισμο της οθονης μεσω μιας καμερας .
Πως ειναι το ambient light sensor που εχουν τα αλλα κινητα .
για symbian υπαρχει παντως.

athanaso77
23 Δεκ. 2009, 23:14
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό ακριβώς που ζητάς. :confused:

chaotikos12s0
26 Δεκ. 2009, 00:23
τα νεα windows mobile κινητα εχουν αισθητηρα εξωτερικου φωτισμου , και αναλογα με την ενταση του φωτος στον χωρο ,προσαρμοζουν αναλογα το φως της οθονης , για οικονομια ρευματος , και για να βλεπεις καλυτερα την οθονη .
Απλα ελεγα αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να χρησιμοποιει την καμερα για βιντεοκλησεις του lgks20 και μεσω λογισμικου να προσαρμοζει αναλογα το φως της οθονης . για κινητα με symbian υπαρχει αυτο , δεν ξερω αν γινεται στα windows mobile .:)

athanaso77
26 Δεκ. 2009, 00:42
Στη συγκεκριμένη συσκευή δεν νομίζω να υποστηρίζεται κάτι τέτοιο και δεν έχω δει στην αγορά κάποια third-party εφαρμογή που να κάνει αυτό που θες.

chaotikos12s0
29 Δεκ. 2009, 17:43
ειχα στο κινητο εγκατεστημενη την αγγλικη ρομ του metcosa , και πηγα να βαλω την KisS20.5b_Rom_5.2.21109_Build_20755.1.4.0_WWE του spooky που ειναι unbrunded , το θεμα ειναι οτι νομιζα οτι ειχε τελειωσει και δεν προλαβε να κανει nvrestore (παροτι το εκανα με την κανονικη διαδικασια οταν εγγραφε , ελεγε emergency mode ) .
Τωρα το κινητο δουλευει αλλα δεν συνδεεται σε δικτυο κινητης .
Προσπαθησα στον υπολογιστη να κανω nvrestore αλλα δεν μου αναγνωριζε το κινητο , απλα μου εβγαζε το πορτ που ειναι συνδεδεμενο το τηλ ,πατσα στο πορτ και μετα επελεξα απο μια λιστα με τηλ το κσ20 αλλα δεν μου βγαζει στο κατω μερος την επιλογη nv restore .
Δοκιμασα να πατησω στο κουμπακι πανω δεξια που λεει nv restore και παλι τιποτα λεει δεν εχει nv buckup( παροτι ειχα βαλει μεσα το unbrunded nv arxeiaki)

Δοκιμασα επειτα την μεθοδο με το emergency mode με κλειστο το κινητο , μου αναγνωριζε το τηλ με ενα διαφορετικο ονομα απο πριν , αλλα παλι δεν ειχε την επιλογη nv restore.
Οποτε αποφασισα να ακολουθησω την εγκατασταση σε emergency mode toy ibanezman , τα windows εγκατασταθηκαν αλλα και παλι , δεν αναγνωριζει οπως αναγνωριζε το τηλ πρωτα , και δεν μου βγαζει την επιλογη nvrestore κατω .
Τα windows δουλευον κανονικα αλλα δεν μπορω να συνδεθω στο δικτυο κινητης.
Αν μπορει να βοηθησει καποιος ,ας μου απαντησει. :worry:

Τα αρχειακια nv brunded και unbrunded τα εχω κρατησει σε buckup

δοκιμασα και σε αλλο pc και παλι δεν μου αναγνωριζει με την μια το κιντο , πρεπει εγω να βαλω χειροκεινητα τι μοντελο ειναι.

δοκιμασα να δω τι μου βγαζει οταν το συνδεσω σε emegercy mode , το αναγνωρίζει
(state ,enable . phone ,emergency mode (bs/KS20/7D) . Model , ks20 .label , lge corona usb serial port (com7)),

αλλά τίποτα παλι δεν μου εχει εκει που περναω την ρομ στο κατω μερος την επιλογη nv restore .

οταν εκανα εγκατασταση την ρομ ειχα βαλει ερασε efs .

ρε παιδιά αν ξέρει κάποιος ας μου απαντησει , please. :worry:

τουλαχιστον να το επαναφερω και με την κανονικη ρομ . :worry:

cirith
30 Δεκ. 2009, 00:27
Το είχα πάθει κι εγω και είχα φρικάρει. Πρασπάθησα 100 φορές να ξαναφλασάρω, χωρις αποτέλεσμα.

Τελικά συνειδητοποίησα ότι δεν δίνουν όλες οι rom τη δυνατότητα να περάσεις το nv2. Θυμάμαι ότι τελικά βρήκα μία γαλλικη rom που είχε την επιλογή αυτή και την "πέρασα" μόβο και μόνο για να ξαναλειτουργήσει το τηλέφωνο. Μετά "πέρασα " την official ελληνικη 10 g και ησύχασα.

Επομένως άρχισε να κατεβάζεις rom από το xda-developers.com και δοκίμασέ τες ποια σου δινει option να ξαναφλασαρεις το nv2 σου. Μετά, περνας τη rom της επιλογής σου.

Καλη τύχη!

ibanezman192
30 Δεκ. 2009, 09:49
Κανε ενα Hard reset,περνα την Kiss20.4 , περνα το unbraned nv2, και εισαι ετοιμος για την Kiss20.5.Οπως γραφω στον οδηγο μου (νομιζω μονο στην αγγλικη εκδοση) οι ρομς Kiss20.5 και Farah's wm6.5 δεν αναγνωριζουν το κινητο σωστα επειτα απο το φλασαρισμα με συνεπεια να μην μπορεις να επαναφερεις το nv2.Για αυτο περναμε πρωτα την Kiss20.4 και επαναφερουμε το unbranded nv2.

chaotikos12s0
30 Δεκ. 2009, 14:12
Παιδια ευχαριστω για τις απαντήσεις .

Θα το κοιταξω οταν ανεβω αθηνα γιατι εδω εχω dial - up συνδεση και για να κατεβασει μια ρομ θελει μια ωρα .

Αυτο που δεν ξερω ειναι εαν ειναι ασφαλες να κανεις εγκατασταση της ρομ σε emergency mode , μιας και το τηλ μονο ετσι το βρισκει κατευθειαν .

Διαφορετικα με τον κλασσικο τροπο με το windiag και το ρυθμισμα των εργοστασιακων ρυθμισεων , βγαζει μια θυρα , αλλα δεν βγαζει κατευθειαν το κινητο πρεπει να επιλεξω απο μια λιστα συσκευων το συσγκεκριμένο μοντέλο , αλλα και παλι λεει , emergency mode .
Ειναι ασφαλές να κάνω ετσι την εγκατασταση , η να την κανω σε emergency mode που το αναγνωριζει απο μονο του.

Και μια ερωτηση ακομα το unbranded arxeiaki που εχω φτιαξει το βαζω στον φακελο nvbackup και το επιλεγει αυτοματα η πρεπει να το επιλεξω γιατι την πρωτη φορα που φλασαρα και δεν περαστηκε το αρχειο nv το ειχα επιλεξει απο ενα φακελο και ηταν τσεκαρισμενη και η επιλογη nv default .

ευχαριστω προκαταβολικα για τις απντησεις .

Ελπιζω να καταφερω να το φτιάξω. ;)

ibanezman192
30 Δεκ. 2009, 16:56
Παιδια ευχαριστω για τις απαντήσεις ...Ελπιζω να καταφερω να το φτιάξω. ;)

Βεβαιως και ειναι ασφαλες αλλα επισης δεν υπαρχει λογος να το κανεις μεσω Normal τροπου(ετσι και αλλιως δεν γινεται).

chaotikos12s0
31 Δεκ. 2009, 05:02
Βεβαιως και ειναι ασφαλες αλλα επισης δεν υπαρχει λογος να το κανεις μεσω Normal τροπου(ετσι και αλλιως δεν γινεται).

τελικα το καταφερα το εφτιαξα , φορτοσα την kiss 20.4 που μου ειπες και δουλεψε κανονικα , μετα πηγα να φωρτωσω την kiss 20.5b αλλα απο κεκτημενη ταχυτητα δεν το εκανα σε emergency mode οπως ελεγες στον οδηγο σου αλλα σε normal mode και ειχα βαλει reset database @ contenents αντι για non , flasharisthke αλλα μετα παλι δεν μπορουσα να περασω το nv2 αρχειο .

Οποτε περασα την ρομ 6.5 του Farahbolsey σε emergency mode και μετα αποκαταστησα το nv2 αρχειο και τωρα δουλευει κανονικα .

Ευχαριστω πολυ για ολη την βοηθεια .:)

αυτο που δεν καταλαβα ομως ειναι τι ρολο παιζουν οι επιλογες , reset database , erase efs , και none .

ibanezman192
31 Δεκ. 2009, 10:13
... reset database , erase efs , και none .
Reset Database=None=Το NV2 παραμενει στη συσκευη και δεν διαγραφεται επειτα απο το φλασαρισμα.
Erase EFS=Το NV2 διαγραφεται επειτα απο το φλασαρισμα.
Καλη επιτυχια με τα WM6.5!Θελουν γερα νευρα!

chaotikos12s0
3 Ιαν. 2010, 19:51
Καλη επιτυχια με τα WM6.5!Θελουν γερα νευρα!

πραγματι αυτο ειδα και εγω , και εχουν αρκετα bugs , πχ παιρνεις καποιον τηλ και μερικες φορες εκει που καλει το τηλ και μετα αρχιζεις να μιλας αυτο συνεχιζει να σου κανει τον ηχο που καλει , και κλεινεις το τηλ και συνεχιζει να καλει και διαφορα τετεια περιεργα . :D

Θα τα δοκιμασω λιγο και μετα θα γυρισω σε καμια πιο παλια εκδοση windows .

mathaiosside
3 Ιαν. 2010, 20:56
Χαίρεται! Καλή χρονία!

Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά απλό, ξέρει κανείς πως μπορούμε να μεταφέρουμε τα sms απο το συγκεκριμένο κινητό στον υπολογιστή; Το πρόβλημα είναι οτι χρειάζεται να κάνω hard reset για να λύσω κάποια προβλήματα, αλλά δεν θέλω να χάσω τα μηνυματά μου..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

athanaso77
4 Ιαν. 2010, 00:34
Χρησιμοποίησε το PIM Backup (http://www.pocketpcfreeware.com/en/index.php?soft=1806).

nrawert
4 Ιαν. 2010, 01:05
Καλή Χρονιά!
Εχω ενα προβημα με τις κλησεις προς Cosmote (εγω εχω Vodafone): Κατα την κληση αρχιζει να ακουγεται διπλος ηχος κλησης, ο οποιος παραμενει οταν ανοιξει η γραμμη (παρεμβαλει στην ομιλια) κι οταν κλεισει η γραμμη εξακολουθει να ακουγεται απο το μεγαφωνο πια!!! Δεν σταματει μεχρι να κανεις σοφτ ρεσετ, ή να καλεσεις αριθμο μη Cosmote. Το εχω εδω κι αρκετο καιρο (θυμαμαι 3/'08) αλλα δεν μου το εκανε συνεχια. Εχω βαλει v10g εδω και αρκετους μηνες χωρις να αλλαξει κατι. Τους τελευταιους μηνες ομως μου το κανει προς καθε κληση προς Cosmote και ειναι πολυ ενοχλητικο - εχω φτασει στα ορια της αντοχης μου...
Εχει συναντησει καποιος αλλος αυτο το προβλημα και τι λυση βρηκε;

athanaso77
4 Ιαν. 2010, 01:25
Πολύ παράξενο πρόβλημα! Έχεις δοκιμάσει την SIM σε άλλη συσκευή ή άλλη SIM στην ίδια συσκευή;

mathaiosside
4 Ιαν. 2010, 13:23
Χρησιμοποίησε το PIM Backup (http://www.pocketpcfreeware.com/en/index.php?soft=1806).

Σας ευχαριστώ πολύ!

vasilis_t
5 Ιαν. 2010, 01:13
Πολύ παράξενο πρόβλημα! Έχεις δοκιμάσει την SIM σε άλλη συσκευή ή άλλη SIM στην ίδια συσκευή;
Ναι εχω δοκιμασει την ιδια καρτα SIM στο Κ750 προσφατα χωρις κανενα απολυτως προβλημα. Η καρτα που χρησιμοποιω ειναι Vodafone together (συμβολαιο και CU μαζι) - το ιδιο προβλημα μου κανει και με την αλλαγη στη CU).

panosaoua
5 Ιαν. 2010, 12:29
Καλή Χρονιά!
Εχω ενα προβημα με τις κλησεις προς Cosmote (εγω εχω Vodafone): Κατα την κληση αρχιζει να ακουγεται διπλος ηχος κλησης, ο οποιος παραμενει οταν ανοιξει η γραμμη (παρεμβαλει στην ομιλια) κι οταν κλεισει η γραμμη εξακολουθει να ακουγεται απο το μεγαφωνο πια!!! Δεν σταματει μεχρι να κανεις σοφτ ρεσετ, ή να καλεσεις αριθμο μη Cosmote. Το εχω εδω κι αρκετο καιρο (θυμαμαι 3/'08) αλλα δεν μου το εκανε συνεχια. Εχω βαλει v10g εδω και αρκετους μηνες χωρις να αλλαξει κατι. Τους τελευταιους μηνες ομως μου το κανει προς καθε κληση προς Cosmote και ειναι πολυ ενοχλητικο - εχω φτασει στα ορια της αντοχης μου...
Εχει συναντησει καποιος αλλος αυτο το προβλημα και τι λυση βρηκε;

Μοιάζει να είναι το πρόβλημα με το τουτ-τουτ που είχα και εγώ που δεν σταματούσε.

Δοκίμασε αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2947379#post2947379

Λογικά πρέπει να φταίει το dialer.

smd0199
16 Ιαν. 2010, 01:11
Καλησπερα παιδες και χρόνια πολλά!!Καμια καινουρια ρομ απο τους "μαγειρες" του τοπικ???!!!Πειναει το LG μου!!

ibanezman192
21 Ιαν. 2010, 19:17
Καλησπερα παιδες και χρόνια πολλά!!Καμια καινουρια ρομ απο τους "μαγειρες" του τοπικ???!!!Πειναει το LG μου!!

Οταν βρω ελευθερο χρονο,θα τελιωσω την ρομ μου(wm 6.0).Θα την φτιαξω απο την αρχη και θα κανω χρησιμες αλλαγες.Τωρα για τα 6.1 ο spooky θα βγαλει την ρομ του σε αλλες γλωσσες.Για τα 6.5 δεν εχω το κουραγιο να ασχοληθω.Ασχοληθηκα,δεν καταφερα να το φτιαξω και τα παρατησα.Ειναι πολυ κουραστικο.Τελως παντων,ενα παλικαρι εγραψε οδηγο πως να φτιαξετε τη δικια σας ρομ.Οποτε πηγαινετε στο XDA και...καλο κουραγιο.

luzu
21 Ιαν. 2010, 19:25
Γειά σας παιδιά...
έχω καιρό να γράψω εδώ μιας και πρόσφατα άλλαξα κινητό (ACER neoTouch S200)...

To ACER όμως χάλασε(στα καλά του καθουμένου ήχοι τέρμα-και από ακουστικό και από μεγάφωνο)....τι hard reset τι πωχ πωχ τι νταχτιρντι...τίποτα...

Επιστροφή λοιπόν στην πρώην...βλέπε lg ks20...:(:(:):):D:D

Α ξέχασα να σας πώ ότι έχασα και το bluetooth μου...:O:O
Οπότε πήγα και πήρα καινούργιο...
Το οποίο όμως ενώ τα τραγουδάκια τα παίζει μια χαρά δυνατά, στα τηλεφωνήματα βγάζει μόνο ψιθύρους...
Ξέρετε κανένα registry tweak ή κανενα προγραμματάκι που θα μπορούσε να βοηθήσει και να αυξηθεί λίγο η ένταση;;;
Βρήκα κάποια αλλά δεν κάνουν για κινητά με widcomm bluetooth..

Υ.Γ. Κατάφερε κανείς να περάσει την rom με τα 6.5 που κυκλοφορεί στους xda??...
επιχείρησα...αλλά στα μισά βρέθηκα με κλειδωμένο τηλέφωνο(από nv κτλ) και θα ξαναεπιχειρήσω μόνο άμα μάθω ότι ειναι οκ η ROM...

chaotikos12s0
21 Ιαν. 2010, 23:53
Τελικα τα windows 6.5 του farashey δεν τα κρατησα και πολυ , ωραια ηταν αλλα ειχαν πολλα bugs , εκει που με καλουσε καποιος και μιλουσα εκανε τουτ τουτ , ετσι γυρισα στα windows 6.1 που φενονται πιο σταθερα .

ρε παιδια ξερεται πια απο τις 6.1 rom του spooky ειναι πιο stable , εγω εχω βαλει την 6.1 kiss 0,5a δουλευει μια χαρα το κινητο , αλλα καποιες στιγμες κολλαει .

η kiss 0,5b και 0,5χ ξερεται αν ειναι win 6.5 η ειναι αναβθμιση των προηγουμενων .

επισης ειδα οτι στην rom εχει ενα προγραμμα voip , λειτουργει κανονικα , η εχει προβλημα λογο του προβλημταικου audio driver .

teonikolakis
26 Ιαν. 2010, 19:34
Παρακαλώ θα ήθελα να ρωτήσω πόσα χρόνια εγγύηση έχει το τηλέφωνο? Έχω ένα LG KS20 2 χρόνια με ελάχιστη χρήση για ένα τρίμηνο στην αρχή της αγοράς, μετά πακεταρίστηκε αφαιρέθηκε η μπαταρία και αποθηκεύτηκε. Πριν από ένα δίμηνο αποφάσισα να το ξαναχρησιμοποιήσω λόγο βλάβης μιας άλλης συσκευής. Το τηλέφωνο είχε προβλήματα πολλά, έκλινε μόνο του με γεμάτη μπαταρία και άλλα προβλήματα. Το πήγα VODAFON και το έστειλε στην LG για επισκευή. Με πήραν τηλέφωνο από VODAFON και μου είπανε ότι η LG του ενημέρωσε ότι το τηλέφωνο έχει 1 χρόνο εγγύηση και ότι θέλει αλλαγή πλακέτας με κόστος 280,00 €. Πόση εγγύηση έχουν άραγε τα LG ????????

xnikos
26 Ιαν. 2010, 23:19
Παρακαλώ θα ήθελα να ρωτήσω πόσα χρόνια εγγύηση έχει το τηλέφωνο? Έχω ένα LG KS20 2 χρόνια με ελάχιστη χρήση για ένα τρίμηνο στην αρχή της αγοράς, μετά πακεταρίστηκε αφαιρέθηκε η μπαταρία και αποθηκεύτηκε. Πριν από ένα δίμηνο αποφάσισα να το ξαναχρησιμοποιήσω λόγο βλάβης μιας άλλης συσκευής. Το τηλέφωνο είχε προβλήματα πολλά, έκλινε μόνο του με γεμάτη μπαταρία και άλλα προβλήματα. Το πήγα VODAFON και το έστειλε στην LG για επισκευή. Με πήραν τηλέφωνο από VODAFON και μου είπανε ότι η LG του ενημέρωσε ότι το τηλέφωνο έχει 1 χρόνο εγγύηση και ότι θέλει αλλαγή πλακέτας με κόστος 280,00 €. Πόση εγγύηση έχουν άραγε τα LG ????????

έχει 2 χρόνια -κανονικότατα- και από την LG.
Πήγαινε κατευθείαν εκεί.

Razorv360
29 Ιαν. 2010, 23:38
Στο emergency mode ποιος ειναι ο SERIAL KEY???

josephine
30 Ιαν. 2010, 13:46
καλησπέρα σας έχω αγοράσει το LG KS20 έμαθα ότι μπορώ να κάνω το κινητό μου σε iphone. Μήπως γνωρίζετε πως μπορώ να το κάνω ή που μπορώ να πάω να μου το φτιάξουν. Σας παρακαλώ αν μπορείτε απαντήστε μου :D

ibanezman192
30 Ιαν. 2010, 21:13
Στο emergency mode ποιος ειναι ο SERIAL KEY???
Serial Key?

καλησπέρα σας έχω αγοράσει το LG KS20 έμαθα ότι μπορώ να κάνω το κινητό μου σε iphone. Μήπως γνωρίζετε πως μπορώ να το κάνω ή που μπορώ να πάω να μου το φτιάξουν. Σας παρακαλώ αν μπορείτε απαντήστε μου :D
Δες εδω:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=482986
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=436656

zalaros
31 Ιαν. 2010, 01:21
@ ibanezman192 και κάθε ενδιαφερόμενο
Μάλλον έχει βρεθεί λύση στο γνωστό πρόβλημα "τουτ-τουτ"!!! Είναι το πρόβλημα κατά το οποίο όταν έχεις εγκατεστημένο κάποιον άλλο dialer εκτός του original της Lg με την βιντεοκλήση, ακόμα και όταν απαντάει αυτός που παίρνουμε τηλέφωνο, συνεχίζει να ακούγεται ο ήχος της κλήσης (τουτ-τουτ) μέχρι να κάνουμε soft reset. Η λύση βρίσκεται εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5488372&postcount=2505 Στο δικό μου KS20 το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Έτσι έχω το phone skin disabled με αποτέλεσμα να κερδίζω γύρω στα 6-7 mb ram ;) Δοκιμάστε το και πείτε αν δουλεύει και σε σας.

athanaso77
31 Ιαν. 2010, 03:02
Serial Key?

Δες εδω:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=482986
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=436656

Παρόλα αυτά, να διεκρινίσουμε ότι στο μενού γίνεται κάτι που να μοιάζει στο iPhone και σε καμία περίπτωση δεν γίνεται η συσκευή iPhone.

josephine
31 Ιαν. 2010, 07:55
Καλημέρα σας, Τι να πω σας δεν το περίμενα να μου απαντήσετε να είσαστε καλά. Ωραία όλα αυτά αλλά με ψιλό τρομάζει να το κάνω μόνη μου μήπως χαλάσω το κινητό μου, οκ έχω περάσει και linux laptop μου. Αυτο που φοβάμαι και δεν ξερω ειναι πως 8α κάνω φορματ και πως 8α περάσω το νέο λειτουργικό. Αν δεν γνωρίζεται και εσείς θα μπορούσατε να μου πείτε αν υπάρχουν καταστήματα που το κάνουν ??? Και πάλι σας ευχαριστώ :D

zalaros
31 Ιαν. 2010, 13:52
Καλημέρα σας, Τι να πω σας δεν το περίμενα να μου απαντήσετε να είσαστε καλά. Ωραία όλα αυτά αλλά με ψιλό τρομάζει να το κάνω μόνη μου μήπως χαλάσω το κινητό μου, οκ έχω περάσει και linux laptop μου. Αυτο που φοβάμαι και δεν ξερω ειναι πως 8α κάνω φορματ και πως 8α περάσω το νέο λειτουργικό. Αν δεν γνωρίζεται και εσείς θα μπορούσατε να μου πείτε αν υπάρχουν καταστήματα που το κάνουν ??? Και πάλι σας ευχαριστώ :D
:blink: Μα δεν είναι λειτουργικό, ένα πρόγραμμα είναι ;) Μιλάω για το iFonz που σου πρότεινε οι banezman192. Το κάνεις εγκατάσταση στο κινητό και μετά το κάνεις customize ώστε να φαίνεται όπως θέλεις εσύ. Στα λινκ που σου έδωσε ο ibanezman192 θα βρεις ότι χρειάζεσαι.

athanaso77
31 Ιαν. 2010, 17:02
:blink: Μα δεν είναι λειτουργικό, ένα πρόγραμμα είναι ;)

Αυτό ακριβώς προσπάθησα να διευκρινίσω παραπάνω αλλά προφανώς δεν έγινε κατανοητό.

@josephine:
Δεν πρόκειται για καινούργιο ή διαφορετικό λειτουργικό, αλλά για ένα απλό θέμα που κάνει το μενού να μοιάζει κάπως με αυτό του iphone. Τίποτα παραπάνω.

josephine
31 Ιαν. 2010, 18:45
εχετε δίκαιο εντάξει δεν ασχολούμαι με αυτα, με βλέπω να το πηγαίνω σε κάποιο τεχνικό πάντως σας ευχαριστώ :D

athanaso77
31 Ιαν. 2010, 19:42
εχετε δίκαιο εντάξει δεν ασχολούμαι με αυτα, με βλέπω να το πηγαίνω σε κάποιο τεχνικό πάντως σας ευχαριστώ :D

Να το πας σε τεχνικό για ποιο λόγο; Για να σου κάνει το LG... iPhone; :confused:

kracken_74
9 Φεβ. 2010, 03:37
Καλησπέρα σε όλους
Θα ήθελα μια αναλυτική πληροφορία γιατί εχω σπάσει το κεφάλι μου
Θέλω να εγκαταστήσω το Ifonz 2.0 στο LG KS20, αλλά κάθε φορά που το κάνω μου βγάζει τεραστια τις αρχικές εικονες (ρολόι και τα settings) οποτε και δεν μπορω να προχωρήσω.
Το έχει καποιος εγκατεστημένο και αν ναι, θα μπορούσε να μου πει τι να κάνω?

Βλέπω οτι στα settings που εχει (πριν φορτώσει το προγραμμα) εχει επιλογή για Theme
εκει προσπαθώ να βάλω το ExtraQVGA (επειδή το StandartQVGA και το StandartVGA ΔΕΝ δουλεύουν σωστα όπως προανέφερα) αλλά οταν πάει να ξεκινήσει μου λέει οτι του λείπει το αρχείο "BottomBar.png"
Εχει κανεις καμια ιδέα?

Σας ευχαριστώ

Γεια και πάλι

μετα από αλλαγη που εκανα στο λειτουργικο δε μου δουλεύει η οθόνο αφής (Έβαλα το EagleROM) και εγκατέστησα και το IFonz.
2 μερες μετα το touch screen είναι νεκρο.
εκανα hard reset και παλι τίποτα...
καμια ιδέα?

athanaso77
10 Φεβ. 2010, 12:39
Ξαναπέρασε την official ROM και εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται... επίσκεψη στο service.

kracken_74
10 Φεβ. 2010, 16:24
Ξαναπέρασε την official ROM και εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται... επίσκεψη στο service.

1) Και που μπορώ να βρω την official ROM?
2) Περνάει το ίδιο εύκολα όπως και η Eagle?
3) Ευχαριστωωωωωωωωω!!

ibanezman192
10 Φεβ. 2010, 17:09
1) Και που μπορώ να βρω την official ROM?
2) Περνάει το ίδιο εύκολα όπως και η Eagle?
3) Ευχαριστωωωωωωωωω!!

1)http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=405945
2)Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να περασεις την Official Μεσω Emergency mode καθως ειναι πιο γρηγορη μεθοδος απο την κανονικη.
Δυστυχως μαλλον το touchscreen σου τα εφτισε.

kracken_74
10 Φεβ. 2010, 18:35
2)Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να περασεις την Official Μεσω Emergency mode καθως ειναι πιο γρηγορη μεθοδος απο την κανονικη.

και τι κάνω σε αυτή την περίτωση αν τα εφυτσε?
αλλαζω το κινητό η συμφέρει η επικσευή του?

ibanezman192
10 Φεβ. 2010, 19:09
και τι κάνω σε αυτή την περίτωση αν τα εφυτσε?
αλλαζω το κινητό η συμφέρει η επικσευή του?

Αν εισαι εντος εγγυησης τοτε περνας την original Και τους το πας για service.Αν οχι...χμμμ εξαρταται απο σενα!

kracken_74
11 Φεβ. 2010, 19:41

Απορία:
Διάβασα ολο το Post στο link που μου προτείνεις, αλλά δε καταλαβαίνω που μπορω να βρω την Official έκδοση. Θα μπορούσες να μου στείλεις το link του rapidshare?
Να επισημάνω πως το LG KS20 που έχω ειναι Vodafone branded.
Επίσης, χρείαζετε να ξαναπεράσω το .nv2 αρχείο? και αν ναι, ποιο?

και πάλι ευχαριστώ

UPDATE!!!!! Τελικα αποτελέσματα!!
Εβαλα το OFFICIAL και εγκαταστάθηκε μια χαρα...
η εγχείρηση πέτυχε, ο ασθενής όμως....απεβίωσε!! το Touch Screen δε δουλεύει! :(
και δυστηχώς το κινητό ειναι εκτός εγγύησης

Αυτα!

ibanezman192
12 Φεβ. 2010, 12:45
Απορία:
Διάβασα ολο το Post στο link που μου προτείνεις, αλλά δε καταλαβαίνω που μπορω να βρω την Official έκδοση. Θα μπορούσες να μου στείλεις το link του rapidshare?
Να επισημάνω πως το LG KS20 που έχω ειναι Vodafone branded.
Επίσης, χρείαζετε να ξαναπεράσω το .nv2 αρχείο? και αν ναι, ποιο?

και πάλι ευχαριστώ

UPDATE!!!!! Τελικα αποτελέσματα!!
Εβαλα το OFFICIAL και εγκαταστάθηκε μια χαρα...
η εγχείρηση πέτυχε, ο ασθενής όμως....απεβίωσε!! το Touch Screen δε δουλεύει! :(
και δυστηχώς το κινητό ειναι εκτός εγγύησης

Αυτα!

Αιωνία η μνημη του.Συλλυπητηρια :( .Αλλα καλο θα ηταν να πας να ρωτησεις ποσο κοστιζει η επισκευη.

aGka8l
12 Φεβ. 2010, 18:44
εχει αντημετωπήσει κανεις το προβλημα να μην δουλευουν οι καμερες ουτε η εσωτερική αλλα ούτε η εξωτερική?επισσης σε σερβιτε τεστ π του κανα δεν ανάναβει ουτε το φλας

athanaso77
13 Φεβ. 2010, 02:09
Όλα αυτά ακόμα και με hard reset; Φοράει επίσημη rom η συσκευή σου;

aGka8l
13 Φεβ. 2010, 22:39
Όλα αυτά ακόμα και με hard reset; Φοράει επίσημη rom η συσκευή σου;

και μετα απο hard reset και μετα απο επισημη & ανεπήσημη & όλα :X

mariafouli
15 Φεβ. 2010, 22:27
θελω να ρωτησω εαν γνωριζει καποιος πως μπορω να σβησω καποια εικονιδια απο τα προγραμματα που τα εχω 2 και 3 φορες...ευχαριστω...

athanaso77
16 Φεβ. 2010, 03:14
@mariafouli:
Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο buy&sell στο οποίο για να έχεις πρόσβαση πρέπει να έχεις και τουλάχιστον 150 μηνύματα στο φόρουμ.

mariafouli
16 Φεβ. 2010, 09:20
οκ
ευχαριστω...δεν το γνωριζα.

athanaso77
16 Φεβ. 2010, 09:30
θελω να ρωτησω εαν γνωριζει καποιος πως μπορω να σβησω καποια εικονιδια απο τα προγραμματα που τα εχω 2 και 3 φορες...ευχαριστω...

Τα shortcuts των προγραμμάτων βρίσκονται στον φάκελο /Windows/Start Menu/Programs.

mariafouli
17 Φεβ. 2010, 22:49
θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος πως μπορω να σβησω ενα μνμ που μου βγαινει καθε φορα που παω να στειλω καποιο μνμ και λεει οτι η διευθυνση του αποστολεα δεν ειναι εγκυρη και με ρωταει εαν θελω να συνεχισω την αποστολη.οταν παταω ναι στελνει το μνμ.αυτο μου εμφανιοστηκε μετα τη ληψη καποιων ρυθμισεων.μονο με φορματ μπορω να το σβησω?

athanaso77
18 Φεβ. 2010, 11:44
αυτο μου εμφανιοστηκε μετα τη ληψη καποιων ρυθμισεων.

Τι ρυθμίσεων;

mariafouli
19 Φεβ. 2010, 09:44
πηγα ρυθμισεις προσωπικα τηλεφωνο υπηρεσιες και μετα πατησα την επιλογη ληψη ρυθμίσεων.αυτα.

black_cloud
10 Μάρ. 2010, 12:15
καλησπερα παιδες.
Συνδεσα το ks20 πρωτη φορα με windows 7 64bit και δεν μπορουσε να κανει connected με το windows mobile device center.
Γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω?
θελει καποιους συγκεκριμενους drivers απο το original δισκακι αγορας ή ειναι κατι αλλο που χρειαζεται!

Ευχαριστω!!!

athanaso77
10 Μάρ. 2010, 17:42
Σε γενικές γραμμές δεν έχουν πρόβλημα αυτές οι συσκευές στη σύνδεση με υπολογιστής με αυτό το λειτουργικό. Κάνε τις σχετικές επανεκκινήσεις και ξαναδοκίμασε. To WMDC το τρέχεις και δεν κάνει τίποτα όταν συνδέεις τη συσκευή;

mariafouli
10 Μάρ. 2010, 23:24
καλησπερα....

γνωριζει καποιος τις ρυθμισεις για τα mms της cosmote????

ευχαριστω πολυ.

athanaso77
11 Μάρ. 2010, 00:02
καλησπερα....

γνωριζει καποιος τις ρυθμισεις για τα mms της cosmote????

ευχαριστω πολυ.

http://www.htc.com.gr/9090_cosmote.html

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα