View Full Version : [Επίσημο] LG KS20
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
[
21]
22
23
Παιδιά επιδεί το topic είναι τεράστιο μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως μπορεί το κινητάκι να δεί καρτούλα 4 GB. Ευχαριστώ
carver
3 Φεβ. 2009, 13:54
Παιδιά επιδεί το topic είναι τεράστιο μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως μπορεί το κινητάκι να δεί καρτούλα 4 GB. Ευχαριστώ
http://ks20.blogspot.com/
staurmk2
3 Φεβ. 2009, 13:58
αστα να πάνε αναγκάστηκα να τους πληρώσω ........... είναι πολυ εκνευριστικό ! μέτρια ποιότητα κατασκευής και κακή ποιότητα υλικών και οπως πάντα να την πληρώνει ο πελάτης ! Σε ένα άλλο παλικάρι απο δω έλεγαν οτι έχει υγρασία και για αυτό ξεκολλάει , σε μένα είπαν οτι την ξεκόλλησα εγω την οθόνη μόνος . Μας κοροιδεύουν αλλα τι να κάνουμε ......................
http://ks20.blogspot.com/
Thanks carver
Mipws prepei na to baleis stin kyria mnimi? :confused:
Ok είχες δίκιο :):)Thanx!!
Παιδιά καλησπέρα... πείτε κανα καλό task manager για το κινητάκι...έχω το wktask αλλα τρώει αρκετά κολλήματα..
Ρε παιδιά σε εσάς που έχει ξεκολλήσει η οθόνη γιατι δεν παραπεμπετε τους τεχνικούς να κοιτάξουν το forum να δουν πόσοι έχουν το ίδιο πρόβλημα...
gusmin
4 Φεβ. 2009, 00:32
παιδιά ξέρει κανείς που παίζει Πορτογαλική Rom , καθώς είναι ανάγκη να δώσω το τηλέφωνο? Αν όχι ξέρεται που μπορώ να βρω free rom translator για να μεταφράσω την αγγλική που χρησιμοποιώ σε Πορτογαλική? ευχαριστώ
andapo
4 Φεβ. 2009, 01:21
παιδιά ξέρει κανείς που παίζει Πορτογαλική Rom , καθώς είναι ανάγκη να δώσω το τηλέφωνο? Αν όχι ξέρεται που μπορώ να βρω free rom translator για να μεταφράσω την αγγλική που χρησιμοποιώ σε Πορτογαλική? ευχαριστώ
Όλες οι διαθέσιμες rom είναι στο παρακάτω link (αλλά δεν είδα καμία Προτογαλική):
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=405945
Άλλο ένα θέμα που θα πρέπει να σε απασχολεί είναι αν η rom είναι branded η unbranded. Όμοιως και το κινητό σου, που λογικά θα είναι branded.
kostastnt
4 Φεβ. 2009, 02:49
@andapo Υπάρχει τρόπος να έχεις στην διάθεση σου δυο nv2 αρχεία για το ίδιο κινητό! Ένα branded και ένα unbranded... Εγώ είχα προφανώς το branded και ένα παλικάρι στο xda μου έκανε και unbranded :) Οπότε βάζεις ότι θέλεις χωρίς μαγειρέματα κτλ...
Αν σε ενδιαφέρει πες!
gusmin
4 Φεβ. 2009, 10:41
Όλες οι διαθέσιμες rom είναι στο παρακάτω link (αλλά δεν είδα καμία Προτογαλική):
Άλλο ένα θέμα που θα πρέπει να σε απασχολεί είναι αν η rom είναι branded η unbranded. Όμοιως και το κινητό σου, που λογικά θα είναι branded.
Αυτό είδα κι εγώ ότι δεν υάρχει εκεί Πορτογαλική Rom. Μήπως ξέρει κανείς κανένα free tool για μετάφραση των menu. Το Smartkey Translator είναι πανάκριβο , για μία φορά που το θέλω εγώ.
andapo
4 Φεβ. 2009, 11:50
@andapo Υπάρχει τρόπος να έχεις στην διάθεση σου δυο nv2 αρχεία για το ίδιο κινητό! Ένα branded και ένα unbranded... Εγώ είχα προφανώς το branded και ένα παλικάρι στο xda μου έκανε και unbranded :) Οπότε βάζεις ότι θέλεις χωρίς μαγειρέματα κτλ...
Αν σε ενδιαφέρει πες!
Ναι το γνωρίζω. Σε ευχαριστώ πάντως.
metkosas, αναβάθμισα το κινητό με την Αγγλική ROM σου, όλα καλά, το μόνο που δεν μπορώ να κάνω είναι το "πείραγμα" στο NetFramework. Συγκεκριμένα, όταν μπαίνω με το PHM RegEdit στο HKLM->Software->Microsoft->.NETCompactFramework, βλέπω μόνο μία εγγραφή με το όνομα 2.0.7045 με τιμή 1 και τίποτα άλλο που να παραπέμπει σε version 3. Κάνω κάτι λάθος?
Υπάρχει κάποιος άλλος φίλος που έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα? Ευχαριστώ.
staurmk2
4 Φεβ. 2009, 12:20
μόλις μου έφεραν το κινητό ! δεν μου βρίσκει την κάρτα αποθήκευσης και είναι 2gb μόνο ! heeelp! επίσης μπορεί να μου στήλει κανείς Link για το spb με skin diamond και to no data ?
athanaso77
4 Φεβ. 2009, 12:25
Krata ena backup tou periexomenou tis kai kane tis ena format se FAT32.
staurmk2
4 Φεβ. 2009, 12:47
Krata ena backup tou periexomenou tis kai kane tis ena format se FAT32.
συγνώμη αλλα δεν ξέρω πως γίνεται ! επίσης έβαλλα την κάρτα και σε άλλο κινητό και πάλι δεν την βρίσκει ! είναι δυνατόν να φταίει η κάρτα πριν μια εβδομάδα δούλευε κανονικά ...................
andapo
4 Φεβ. 2009, 12:53
συγνώμη αλλα δεν ξέρω πως γίνεται ! επίσης έβαλλα την κάρτα και σε άλλο κινητό και πάλι δεν την βρίσκει ! είναι δυνατόν να φταίει η κάρτα πριν μια εβδομάδα δούλευε κανονικά ...................
Ναι μπορεί να χάλασε η κάρτα. Για αρχή δες αν την βλέπει ο υπολογιστής και αν ναι κράτα ένα backup τα δεδομένα σου και κάνε ένα format σε fat 32 (όπως λέει ο athanaso77) απο τον υπολογιστή.
staurmk2
4 Φεβ. 2009, 12:56
Ναι μπορεί να χάλασε η κάρτα. Για αρχή δες αν την βλέπει ο υπολογιστής και αν ναι κράτα ένα backup τα δεδομένα σου και κάνε ένα format σε fat 32 (όπως λέει ο athanaso77) απο τον υπολογιστή.
δεν ξέρω πως γίνεται το format ! βρήκα και την απόδειξη αγοράς θα με καλύπτει λέτε ? νομίζω οτι η v10g είναι αρκετά πιο γρήγορη απο την προηγούμενη !
metcostas θέλω να πάρω να screenprotector που έχεις και εσυ ! μπορείς να μου πείς το Link ? thanks
andapo
4 Φεβ. 2009, 13:09
δεν ξέρω πως γίνεται το format ! βρήκα και την απόδειξη αγοράς θα με καλύπτει λέτε ? νομίζω οτι η v10g είναι αρκετά πιο γρήγορη απο την προηγούμενη !
Ακόμα δεν μας είπες αν την βλέπει ο υπολογιστής.
Δεν ξέρεις πως να κάνεις format απο τον υπολογιστή??????? :blink:
Κάνε δεξί click πάνω στην κάρτα και πάτα format. Απλά πρόσεχε να το κάνει σε fat 32.
staurmk2
4 Φεβ. 2009, 13:20
Ακόμα δεν μας είπες αν την βλέπει ο υπολογιστής.
Δεν ξέρεις πως να κάνεις format απο τον υπολογιστή??????? :blink:
Κάνε δεξί click πάνω στην κάρτα και πάτα format. Απλά πρόσεχε να το κάνει σε fat 32.
ωραια ! αλλη μια χαζή ερώτηση ! πως θα την βάλλω στον υπολογιστή ? με active sync εννοείς απο το κινητό ?
andapo
4 Φεβ. 2009, 13:27
ωραια ! αλλη μια χαζή ερώτηση ! πως θα την βάλλω στον υπολογιστή ? με active sync εννοείς απο το κινητό ?
Άμα συνδέσεις το κινητό με το pc λογικά θα την δει. Αλλά το θέμα είναι ότι αφού δεν την βλέπει το κινητό με αυτό τον τρόπο δεν θα την δει λογικά και το pc. Με card reader εννοουσαμε να την συνδέσεις. Αν δεν έχει card reader τώρα δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις.
staurmk2
4 Φεβ. 2009, 14:01
Άμα συνδέσεις το κινητό με το pc λογικά θα την δει. Αλλά το θέμα είναι ότι αφού δεν την βλέπει το κινητό με αυτό τον τρόπο δεν θα την δει λογικά και το pc. Με card reader εννοουσαμε να την συνδέσεις. Αν δεν έχει card reader τώρα δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις.
ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια ! τήν έβαλα σε card reader και ήταν νεκρή ! πήγα στο γερμανό και το έκαναν και εκεί ! πήρα μια καινούρια με 7 ευρώ και είμαι μια χαρά ! και πάλι thanks
velekatsioula
4 Φεβ. 2009, 14:08
Θελω να ενημερωσω τους φιλους του ks οτι εβαλα το miomap 2008 και ως εκ θαυματος, δεν ειχε προβλημα στο ηχο.Δεν χρειαστηκε καμια πατεντα τυπου dest.
Οποιος εχει διαθεση ας κανει δοκιμη.
παιδια καλημερα και συγχαρητηρια σε ολους εσας που μας βοηθατε να αξιοποιησουμε το κινητο οσο περισσοτερο γινεται.carver εβαλα το miomap αλλα το προβλημα ειναι οτι ενω το ανοιγει (λιγο καθυστερημενα περιπου μισο λεπτο)και δειχνει τα γραφικα και τους δρομους δεν εχει καθολου γραμματα.μονο αδεια τετραγωνα και κουμπια με σχεδια.κανω κατι λαθος;εχω την 10g.ευχαριστω εκ των πρωτερον
carver
4 Φεβ. 2009, 14:32
παιδια καλημερα και συγχαρητηρια σε ολους εσας που μας βοηθατε να αξιοποιησουμε το κινητο οσο περισσοτερο γινεται.carver εβαλα το miomap αλλα το προβλημα ειναι οτι ενω το ανοιγει (λιγο καθυστερημενα περιπου μισο λεπτο)και δειχνει τα γραφικα και τους δρομους δεν εχει καθολου γραμματα.μονο αδεια τετραγωνα και κουμπια με σχεδια.κανω κατι λαθος;εχω την 10g.ευχαριστω εκ των πρωτερον
Κάνε μια επανεκίνηση στο κινητο και δοκιμασε.
Το είχε κάνει και σε εμένα.
andapo
4 Φεβ. 2009, 14:36
Ομοίως... :ninja:
carver έφτιαξα το miomap.ini να βρίσκει απευθείας το gps. Απλά το ανοίγεις με ένα notepad και βάζεις θύρα gps την 7.
andapo
4 Φεβ. 2009, 14:38
ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια ! τήν έβαλα σε card reader και ήταν νεκρή ! πήγα στο γερμανό και το έκαναν και εκεί ! πήρα μια καινούρια με 7 ευρώ και είμαι μια χαρά ! και πάλι thanks
Αφού είναι καινούργια απο όσο κατάλαβα γιατί δεν την έβαλες στην εγγυηση?
carver
4 Φεβ. 2009, 15:02
Ομοίως... :ninja:
carver έφτιαξα το miomap.ini να βρίσκει απευθείας το gps. Απλά το ανοίγεις με ένα notepad και βάζεις θύρα gps την 7.
Φίλε andapo καλησπέρα.
Με την αλλαγή στο .ini είδες διαφορά σε κάτι?
Εγώ δεν του έχω αλλάξει τίποτα και βρίσκει θύρα κανονικά.
Εάν είδες διαφορά να το κάνω και εγώ.Δύο λεπτά δουλειά είναι:D
velekatsioula
4 Φεβ. 2009, 15:14
εχω κανει περιπου τρεις φορες επανεκινηση και κανα δυο φορες επανατοποθετηση αλλα τιποτα.ισως εχει προβλημα το προγραμμα.θα το κατεβασω απο αλλου.ευχαριστω παντως παρα πολυ για την αμεση απαντηση
carver
4 Φεβ. 2009, 15:17
εχω κανει περιπου τρεις φορες επανεκινηση και κανα δυο φορες επανατοποθετηση αλλα τιποτα.ισως εχει προβλημα το προγραμμα.θα το κατεβασω απο αλλου.ευχαριστω παντως παρα πολυ για την αμεση απαντηση
κοίτα στο μαγαζί.Νομιζω ότι από εκεί το πήρα.
Εαν ήμουν σπίτι θα μπορούσα να σου πω σίγουρα.
andapo
4 Φεβ. 2009, 15:41
Φίλε andapo καλησπέρα.
Με την αλλαγή στο .ini είδες διαφορά σε κάτι?
Εγώ δεν του έχω αλλάξει τίποτα και βρίσκει θύρα κανονικά.
Εάν είδες διαφορά να το κάνω και εγώ.Δύο λεπτά δουλειά είναι:D
Είναι σαφώς πιο γρήγορο στον εντοπισμό του gps (εννοώ την σύνδεση του bluetooth gps με το miomap). Σκέψου ότι πριν ξεκινάει από την θύρα 2 και κάνει αναζήτηση μέχρι να βρει το gps. Με την αλλαγή της θύρας το βρίσκει απευθείας. Προφανώς, όπως και σε κάθε περίπτωση, αν το gps δεν έχει βρει δορυφόρους τότε σήμα πλοήγησης δεν θα έχεις, αλλά αυτό ανήκει στην γενική περίπτωση των συστημάτων πλοήγησης. Σε αντίθετη όμως περίπτωση όπου το gps έχει κλειδώσει σε κάποιους δορυφόρους (μιας και εμείς έχουμε την δυνατότητα να ανάβουμε το bluetooth gps πριν την έναρξη του λογισμικού πλοήγησης) η πλοήγηση ξεκινάει απευθείας.
andapo
4 Φεβ. 2009, 15:42
Κάνε search στο google "miomap 2008 + ngi"
Διάλεξε την πρώτη επιλογή...
carver
4 Φεβ. 2009, 16:13
Είναι σαφώς πιο γρήγορο στον εντοπισμό του gps (εννοώ την σύνδεση του bluetooth gps με το miomap). Σκέψου ότι πριν ξεκινάει από την θύρα 2 και κάνει αναζήτηση μέχρι να βρει το gps. Με την αλλαγή της θύρας το βρίσκει απευθείας. Προφανώς, όπως και σε κάθε περίπτωση, αν το gps δεν έχει βρει δορυφόρους τότε σήμα πλοήγησης δεν θα έχεις, αλλά αυτό ανήκει στην γενική περίπτωση των συστημάτων πλοήγησης. Σε αντίθετη όμως περίπτωση όπου το gps έχει κλειδώσει σε κάποιους δορυφόρους (μιας και εμείς έχουμε την δυνατότητα να ανάβουμε το bluetooth gps πριν την έναρξη του λογισμικού πλοήγησης) η πλοήγηση ξεκινάει απευθείας.
Σωστά!!!! Θα το κάνω να δω την διαφορά.
Οσο κέρδος χρόνου και να δίνει, καλό είναι.:)
andapo
4 Φεβ. 2009, 16:17
Σωστά!!!! Θα το κάνω να δω την διαφορά.
Οσο κέρδος χρόνου και να δίνει, καλό είναι.:)
Όπως το πες. Μην περιμένεις θαύματα, αλλά μια μικρή επιτάχυνση. :p
velekatsioula
4 Φεβ. 2009, 16:52
andapo,carver σας ευχαριστω αλλα δυστηχως και τα τρια που κατεβασα το ιδιο πραγμα.δουλευουν αλλα χωρις γραμματα.ακομα και το πληκτρολογιο μεσα στο miomap δεν εχει γραμματα.εκανα και format αλλα τιποτα.το περιεργο ειναι οτι μιλαμε για τα ιδια κινητα ολοι και το δικο μου εχει μουλαρωσει λες και δεν παει το συγκεκριμενο προγραμμα ενω garmin ,route και dest τα δουλευει τελεια.τελος παντων σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας.
andapo
4 Φεβ. 2009, 18:01
andapo,carver σας ευχαριστω αλλα δυστηχως και τα τρια που κατεβασα το ιδιο πραγμα.δουλευουν αλλα χωρις γραμματα.ακομα και το πληκτρολογιο μεσα στο miomap δεν εχει γραμματα.εκανα και format αλλα τιποτα.το περιεργο ειναι οτι μιλαμε για τα ιδια κινητα ολοι και το δικο μου εχει μουλαρωσει λες και δεν παει το συγκεκριμενο προγραμμα ενω garmin ,route και dest τα δουλευει τελεια.τελος παντων σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας.
Βρε μπας και έχει να κάνει με την rom?? Αν και κουλό μου ακούγετε.
Εσύ είπες ότι έχεις την v10g Ελληνική, εγώ έχω την δικιά μου Αγγλική, carver τι έχεις????
Terrys
5 Φεβ. 2009, 09:51
andapo,carver σας ευχαριστω αλλα δυστηχως και τα τρια που κατεβασα το ιδιο πραγμα.δουλευουν αλλα χωρις γραμματα.ακομα και το πληκτρολογιο μεσα στο miomap δεν εχει γραμματα.εκανα και format αλλα τιποτα
1. Το ίδιο και σε εμένα αν και την δευτερη φορά που το εγκατέστησα το πληκτρολόγιο φάνηκε! Χαρτες βλέπω αλλά δορυφόροι, σήμα gps, να με εντοπίζει ή οτιδήποτε άλλο...γιοκ!!
2. Πέρασα το manilla2D (μιας και το spb mobileshell τελείωσε το trial) αλλά το μόνο που εμφανίζει είναι στην οθόνη "αγγίξτε για να τρέξει το TouchFlo" , αγγίζω εγώ αλλά τίποτα! Πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Αν μπορεί κάποιος ας δώσει και κανένα άλλο λινκ να κατεβάσω.
3. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον - το virtual earth mobile - αλλά το μόνο που βλέπω είναι μια άσπρη οθόνη! το έχει κανείς να μου πει τι να κάνω?
4. Έχω τον coreplayer και το TCPMP για ταινείες. Στον πρώτο βλέπω μόνο μαύρη οθόνη ενώ ο ήχος ακούγεται κανονικά και τον δεύτερο δεν βλέπω υπότιτλους. Μήπως είναι τίποτα ρυθμίσεις που δεν έχω κάνει? Καμιά ιδέα?
carver
5 Φεβ. 2009, 10:04
Βρε μπας και έχει να κάνει με την rom?? Αν και κουλό μου ακούγετε.
Εσύ είπες ότι έχεις την v10g Ελληνική, εγώ έχω την δικιά μου Αγγλική, carver τι έχεις????
Και εγώ την αγγλική έχω.
Αλλο και αυτό.:X
gusmin
5 Φεβ. 2009, 10:08
anyone?????? help i need the portugal rom
andapo
5 Φεβ. 2009, 11:13
1. Το ίδιο και σε εμένα αν και την δευτερη φορά που το εγκατέστησα το πληκτρολόγιο φάνηκε! Χαρτες βλέπω αλλά δορυφόροι, σήμα gps, να με εντοπίζει ή οτιδήποτε άλλο...γιοκ!!
Θέλει κάποιο χρόνο μερικές φορές. Άλλαξε το miomap.ini στα gps settings στην θύρα 7 που είναι το bluetooth gps μας και λογικά θα είναι ok.
2. Πέρασα το manilla2D (μιας και το spb mobileshell τελείωσε το trial) αλλά το μόνο που εμφανίζει είναι στην οθόνη "αγγίξτε για να τρέξει το TouchFlo" , αγγίζω εγώ αλλά τίποτα! Πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Αν μπορεί κάποιος ας δώσει και κανένα άλλο λινκ να κατεβάσω.
Το link είναι MONO για Αγγλικές rom
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=398173
και εγκαθιστάς το [10.12.08-UPDATE 19]ALL DEVICES INCLUDED NOW
3. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον - το virtual earth mobile - αλλά το μόνο που βλέπω είναι μια άσπρη οθόνη! το έχει κανείς να μου πει τι να κάνω?
Δεν γνωρίζω
4. Έχω τον coreplayer και το TCPMP για ταινείες. Στον πρώτο βλέπω μόνο μαύρη οθόνη ενώ ο ήχος ακούγεται κανονικά και τον δεύτερο δεν βλέπω υπότιτλους. Μήπως είναι τίποτα ρυθμίσεις που δεν έχω κάνει? Καμιά ιδέα?
Σε αυτό που βλέπεις κανονικά αλλά δεν βλέπεις υπότλιτλους πρέπεις να βάλεις το plugin για τους υπότιτλους. Επίσης οι υπότιτλοι πρέπει να είναι σε ένα και μόνο συγκεκριμένο format. smi νομίζω αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
Terrys
5 Φεβ. 2009, 11:53
Το link είναι MONO για Αγγλικές rom
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=398173
και εγκαθιστάς το [10.12.08-UPDATE 19]ALL DEVICES INCLUDED NOW
Σε αυτό που βλέπεις κανονικά αλλά δεν βλέπεις υπότλιτλους πρέπεις να βάλεις το plugin για τους υπότιτλους. Επίσης οι υπότιτλοι πρέπει να είναι σε ένα και μόνο συγκεκριμένο format. smi νομίζω αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
Δεν το ήξερα! Έχω την ελληνική ρομ. Να φανταστώ οτι για να μην με παραπέμπεις σε λινκ για την ελληνική ρομ πως δεν υπάρχει manilla2D για ελληνική ρομ? Αν όχι τι με συμβουλεύεις να κάνω για μενού? Ποιο να βάλω? Spb πάλι είναι η λύση?
Για το TCPMP έχω κατεβάσει και το subtitle edition και από εκεί παίζω τις ταινείες με μορφή υποτίτλων .smi . Τα έχω κ ταινεία και subs στην microsd και παίζω την ταινεία αλλά δεν φορτώνονται οι υπότιτλοι... Δεν ξέρω γιατί... Anyway. σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου.
andapo
5 Φεβ. 2009, 13:06
Δεν το ήξερα! Έχω την ελληνική ρομ. Να φανταστώ οτι για να μην με παραπέμπεις σε λινκ για την ελληνική ρομ πως δεν υπάρχει manilla2D για ελληνική ρομ? Αν όχι τι με συμβουλεύεις να κάνω για μενού? Ποιο να βάλω? Spb πάλι είναι η λύση?
Για το TCPMP έχω κατεβάσει και το subtitle edition και από εκεί παίζω τις ταινείες με μορφή υποτίτλων .smi . Τα έχω κ ταινεία και subs στην microsd και παίζω την ταινεία αλλά δεν φορτώνονται οι υπότιτλοι... Δεν ξέρω γιατί... Anyway. σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου.
Δεν παραπέμπω σε Ελληνικό manila γιατί δεν το έχω δοκιμάσει. Κάτι αρχεία απο όσο ξέρω πρέπει να αλλάξεις αλλά δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα. Κάτι mui αρχεια πρέπει να αλλάξεις. Για αρχή δες εδώ
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=219509
Για τσέκαρε αν μέσα στον φάκελο του TCPMP υπάρχει το αρχείο Subtitle.plg.
Αυτό ειναι το plugin που σου έλεγα.
Terrys
5 Φεβ. 2009, 13:35
Για τσέκαρε αν μέσα στον φάκελο του TCPMP υπάρχει το αρχείο Subtitle.plg.
Αυτό ειναι το plugin που σου έλεγα.
Δεν το έχει το αρχείο που λες αλλά το έψαξα λίγο και βρήκα λύση. Απλά change the video settings: Options --> Video --> mark "GDI" και τους παίζει κανονικά τώρα. Προσπαθώ να βρω λύση και με το manilla2D. Σε ευχαριστώ και πάλι andapo.
andapo
5 Φεβ. 2009, 15:26
Δεν το έχει το αρχείο που λες αλλά το έψαξα λίγο και βρήκα λύση. Απλά change the video settings: Options --> Video --> mark "GDI" και τους παίζει κανονικά τώρα. Προσπαθώ να βρω λύση και με το manilla2D. Σε ευχαριστώ και πάλι andapo.
Σωστός!!!! Αυτό το είχα ξεχάσει τελείως...
Πάντως μία λύση για το manila είναι να περάσεις την Αγγλική rom (απο εμένα η απο τον metkosas) μιας και γενικότερα είναι πιο σταθερή και να το βάλεις απευθείας.
Εξαρτάται βέβαια τι προτιμάς.
aoratos
5 Φεβ. 2009, 15:47
καλησπερα απο σημερα εχω στη κατοχη μου το ks20 και θα ηθελα να μαθω που μπορω να βρω το cd rom της συσκευης που εχει στο κουτι να το κατεβασω απο το νετ διοτι ο προηγουμενος κατοχος δεν μου το εστειλε,οπως επισης που θα βρω ακουστικα hands free να αγορασω.
chaotikos12s0
6 Φεβ. 2009, 03:10
καλησπερα απο σημερα εχω στη κατοχη μου το ks20 και θα ηθελα να μαθω που μπορω να βρω το cd rom της συσκευης που εχει στο κουτι να το κατεβασω απο το νετ διοτι ο προηγουμενος κατοχος δεν μου το εστειλε,οπως επισης που θα βρω ακουστικα hands free να αγορασω.
Ακουστικα μπορεις να αγοράσεις και απο τον γερμανό , αλλα θα τα πληρωσεις πιο ακριβα , αν κανεις αγορες μεσω internet μπορεις και να παραγειλεις απο το ebay οχι τα αυθεντικα αλλα που ταιριαζουν και να σου ερθει πιο φτηνα . Το cd rom νομιζω οτι ειναι το ιδιο σε ολους , στην ουσία το activesync εχει μεσα και μια δοκιμαστικη εκδοση του outlook για τον υπολογιστή .
Κατεβασε το τελευταιό activesync apo thn microsoft και θα συγχρονίζει με τον υπολογιστη , νομίζω το 4.5 ειναι .
staurmk2
6 Φεβ. 2009, 17:28
να μην το ματιάσω αλλά η v10g νομίζω είναι πολύ καλύτερη απο τη e ! δεν μου κολλάει καθόλου το κινητό τώρα
andapo
6 Φεβ. 2009, 18:31
να μην το ματιάσω αλλά η v10g νομίζω είναι πολύ καλύτερη απο τη e ! δεν μου κολλάει καθόλου το κινητό τώρα
Και που να βάλεις και την Αγγλική... Έχω ξεχάσει τι θα πει hard reset εδώ και παρα πολύ καιρό... :p
aoratos
6 Φεβ. 2009, 21:44
προτεινεται μου σας παρακαλω απο που θα βρω ακουστικα handsfree για το κινητο και φτηνα γιατι οσο εψαξα στο ιντερνετ δεν βρηκα καποιο ελληνικο καταστημα.
ευχαριστω...
Τελικά παιδια αυτό το τοπικ με έχει βοηθήσει απιστευτα :) Ακομα και με μηδαμινές γνώσεις σε wm έχω αρχίσει να του παίρνω το κολάι :) :)
Πριν λίγο έβαλα και για πρώτη φορά την sim της vodafone μέσα.Τόσες μέρες το δούλευα με f2go γιατί δεν ήμουν εξικειομένος και φοβούμουν μην κάνω καμιά πατάτα με το gprs.Τώρα έχω και το nodata και όλα οκ(αλήθεια πως καταλαβαίνεις ότι έχει συνδεθεί μέσω gprs?Σου δείχνει κάποια ένδειξη?
Εκτός απο μερικά κολληματάκια δεν έχω κανένα πρόβλημα και την θεωρώ μια απο της καλύτερες αγορές που έχω κάνει τελευταία.Στα τελευταία ποστ είδα ότι παίζουν κάτι καινουριες ρομς αλλά επειδή θέλω πρώτα να τελειώσω το τοπικ δεν το έχω ψάξει αρκετά ακόμα.Σε λίγες μέρες το τελειώνω.Οπότε θα αρχίσω να εμβαθύνω:lol::lol:Αυτό που μαρέσει είναι οτι τα wm είναι πλήρως παραμετροποίησημα και κάνεις ότ θες!!
andapo
6 Φεβ. 2009, 23:43
Τελικά παιδια αυτό το τοπικ με έχει βοηθήσει απιστευτα :) Ακομα και με μηδαμινές γνώσεις σε wm έχω αρχίσει να του παίρνω το κολάι :) :)
Πριν λίγο έβαλα και για πρώτη φορά την sim της vodafone μέσα.Τόσες μέρες το δούλευα με f2go γιατί δεν ήμουν εξικειομένος και φοβούμουν μην κάνω καμιά πατάτα με το gprs.Τώρα έχω και το nodata και όλα οκ(αλήθεια πως καταλαβαίνεις ότι έχει συνδεθεί μέσω gprs?Σου δείχνει κάποια ένδειξη?
Εκτός απο μερικά κολληματάκια δεν έχω κανένα πρόβλημα και την θεωρώ μια απο της καλύτερες αγορές που έχω κάνει τελευταία.Στα τελευταία ποστ είδα ότι παίζουν κάτι καινουριες ρομς αλλά επειδή θέλω πρώτα να τελειώσω το τοπικ δεν το έχω ψάξει αρκετά ακόμα.Σε λίγες μέρες το τελειώνω.Οπότε θα αρχίσω να εμβαθύνω:lol::lol:Αυτό που μαρέσει είναι οτι τα wm είναι πλήρως παραμετροποίησημα και κάνεις ότ θες!!
Τσέκαρε την έκδοση της rom που έχεις μιας και μπορεί να σου εμφανίσει το πρόβλημα με τι μικρόφωνο. Αν έχεις v10e η v10g τότε κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα είσαι ok. Αν παρόλα αυτά (μιας και κάποιες v10e είχαν το πρόβλημα με το μικρόφωνο) αντιμετωπίσεις πρόβλημα, τότε επιβάλεται να πας σε αναβάθμιση λογισμικού είτε μέσω αντιπροσωπίας είτε μόνος σου.
Το τσέκαρα πριν λίγο καιρό και έχω την v10e.Πάντως μέχρι τώρα με το f2go δεν είχα κανένα πρόβλημα.Με της vodafone μονο 2-3 κλήσεις έκανα μέχρι τώρα αλλά μεγάλες και όλα οκ.Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι δουλέυει λίγο πιο αργά με την κάρτα της vodafone.Ελπίζω να μην είμαι σε κάνενα gprs και να ζορίζεται:lol::lol:Γιαυτό αγχώθηκα που δεν ξέρω πως να το τσεκάρω αν είμαι μέσα ή όχι
andapo
7 Φεβ. 2009, 00:12
Το τσέκαρα πριν λίγο καιρό και έχω την v10e.Πάντως μέχρι τώρα με το f2go δεν είχα κανένα πρόβλημα.Με της vodafone μονο 2-3 κλήσεις έκανα μέχρι τώρα αλλά μεγάλες και όλα οκ.Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι δουλέυει λίγο πιο αργά με την κάρτα της vodafone.Ελπίζω να μην είμαι σε κάνενα gprs και να ζορίζεται:lol::lol:Γιαυτό αγχώθηκα που δεν ξέρω πως να το τσεκάρω αν είμαι μέσα ή όχι
Σου βγάζει ένα σήμα στην κορυφή που σου λέει ότι είναι ενεργοποιημένο. Ο πιο απλός τρόπος να το τσεκάρεις είναι να ανοίξεις έναν internet explorer και να δεις αν συνδέεται. Κανονικά θα έπρεπε να ανοίξει το gprs για να συνδεθεί. Αλλά αν το έχεις βγάλει με το nodata δεν θα μπορεί να φορτώσει την σελίδα.
Αρα να μην το ματιασω:lol:μια χαρα ειναι:)
chaotikos12s0
7 Φεβ. 2009, 03:05
προτεινεται μου σας παρακαλω απο που θα βρω ακουστικα handsfree για το κινητο και φτηνα γιατι οσο εψαξα στο ιντερνετ δεν βρηκα καποιο ελληνικο καταστημα.
ευχαριστω...
Νομιζω παιρνει το ιδιο handsfree με το viewty , μπορεις να ρωτησεις στο γερμανο .
Να ενα παρομοιο στο ebay 2,5 ευρω με τα μεταφορικα και του συνδεεις εσυ πανω ακουστικα.
http://global.ebay.com/35mm_Headphone_Adaptor_for_LG_KS20_KE970_KU970_Shine/130284593739/item
kostastnt
7 Φεβ. 2009, 07:20
Το ίδιο με το viewty παίρνει...
ibanezman192
7 Φεβ. 2009, 23:24
Παιδια λιγη βοηθεια!Προσπαθω να βαλω το rom του metkosas αλλα δεν μπαινει...κανω ακριβως οτι λεει το tutorial αλλα οταν παταω start αρχιζει nv backup και μου βγαζει time out.Οταν φορτωσει η μπαρα υστερα απο 2-3 λεπτα μου λεει trying to communicate with phone και σβηνει η οθονη του κινητου.Μετα βγαζω την μπαταρια απο το κινητο καθως ειναι ο μονος τροπος να ξεκολισσει.Παταω cancel στο παραθυρο και μου λεει error!can't open serial port(reboot and connect). Τη διαδικασια αυτην την εχω κανει πανω απο 10 φορες σε 2 pc με vista kai xp(32bit)...Τα φωτα σας παρακαλω!
yarmenitis
8 Φεβ. 2009, 15:48
Παιδια λιγη βοηθεια!Προσπαθω να βαλω το rom του metkosas αλλα δεν μπαινει...κανω ακριβως οτι λεει το tutorial αλλα οταν παταω start αρχιζει nv backup και μου βγαζει time out.Οταν φορτωσει η μπαρα υστερα απο 2-3 λεπτα μου λεει trying to communicate with phone και σβηνει η οθονη του κινητου.Μετα βγαζω την μπαταρια απο το κινητο καθως ειναι ο μονος τροπος να ξεκολισσει.Παταω cancel στο παραθυρο και μου λεει error!can't open serial port(reboot and connect). Τη διαδικασια αυτην την εχω κανει πανω απο 10 φορες σε 2 pc με vista kai xp(32bit)...Τα φωτα σας παρακαλω!
Διαβασε προσεκτικα τις οδηγίες του metkosas και διαφορες επεξηγησεις που εχει δοσει σε αναλογα ερωτηματα. Η οθονη του τηλεφωνου αναμενεται να μενει για αρκετα λεπτα, καμια 10ρια περιπου, σβηστη. Αν θυμαμαι καλα ομως το μικρο λαμπακι του τηλεφωνου, μπροστα επανω δεξια, εναλλασεται μεταξυ πρασινου και κοκκινου και θα πρεπει να καταγραφεται δραστηριοτητα στην εφαρμογη που τρεχει στο PC. Σε αυτη μετα 15-17 λεπτα περιπου περιμενεις να εμφανισει μηνυμα με κοκκινα γραμματα Download Complete. Τοτε μονο εχουν ολα ολοκληρωθει και αποσυνδεεις το τηλεφωνο που τρεχρει πια την νεα ROM. Εχω κανει τη διαδικασια τουλαχιστον 10 φορες εγκαθιστωντας διαφορες ROM και επαναφορες της μητρικης με laptop Toshiba U300 και λειτουργικο Win Vista χωρις το παραμικρο προβλημα, ασυμβατοτητες κλπ. Εννοειται πως οταν αποσυνδεσεις το τηλεφωνο κανεις επανεκκινηση για να εγκαταστησει με διαφορα αυτοματα reboot τα πακετα των εφαρμογων απο την καρτα αποθηκευσης.
Αυτα!
andapo
8 Φεβ. 2009, 17:31
Μετά το nvbackup το κηνιτό μπαίνει σε emergency mode. Για αυτό σου βγάζει το μύνημα trying to communicate with phone. Μετά απο λίγο συνεχίζει η διαδικασία. Αν δεν συνεχίζει τότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα που εμφανίζεται συνήθως με της καρτες γραφικών ATI.
ibanezman192
8 Φεβ. 2009, 19:19
Παιδια μια μιση ωρα το εχω και εκει στο trying to communicate with phone ειναι...δεν εχω ati καρτα γραφικων... :(
andapo
8 Φεβ. 2009, 19:24
Παιδια μια μιση ωρα το εχω και εκει στο trying to communicate with phone ειναι...δεν εχω ati καρτα γραφικων... :(
Μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ τότε πλεον. Ακολούθησε αυτόν τον οδηγό σε normal mode μπας και το δει έτσι:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=2248729
Στην ουσία αυτό που αλλάζει είναι το installation ενός cab αρχείου για την αναγνώριση του lg.
Αν και αυτό δεν πιάσει τότε κάποια ασυμβατότητα παίζει. Έχουν αντιμετωπίσει και άλλοι το ίδιο προβλημα.
ibanezman192
8 Φεβ. 2009, 21:34
Και παλι τπτ...οταν μπαινει σε emergency mode,δεν βρισκει την συσκευη με τπτ..αν βγαλω την μπαταρια,την ξαναβαλω και ανοιξω το τηλ, το βρισκει και μου λεει error! security mode. :(
yarmenitis
8 Φεβ. 2009, 22:25
Και παλι τπτ...οταν μπαινει σε emergency mode,δεν βρισκει την συσκευη με τπτ..αν βγαλω την μπαταρια,την ξαναβαλω και ανοιξω το τηλ, το βρισκει και μου λεει error! security mode. :(
Για να ξεκαθαρισουμε την κατασταση πες μας αν εκανες παλι τα παρακατω αρχικα βηματα του tutorial:
".....μετά εγκαθιστουμε στο κινητό μας το windiag.cab απο εδώ http://rapidshare.com/files/103864408/WinDiag_Open.cab.html
επειτα ανοιγουμε το τηλεφωνο και γραφουμε 2676625720#
παμε στο Port Setting → 1. Diag Setting → 1. USB Set for Diag → “OK” → “Back”.
Και Port Setting → 1. Diag Setting →) 2. USB Switching → “LG Composite -DUN, DIAG”.
Κάνουμε ρεσετ το κινητό.
Συνδέουμε το κινητό με το pc ανοιγουμε το lgdmp EURO ανοιγουμε το lgdmp .exe....."
kostastnt
9 Φεβ. 2009, 04:30
Λοιπόν... Το κινητό αποφάσισε ότι το Internet του κάνει κακό... Έτσι αποφάσισε να ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ από οπουδήποτε ότι έχει σχέση με το WiFI (Connection Manager, Ρυθμίσεις->Συνδέσεις, κτλ)...
Έκανα hard reset, soft reset αλλά τελικά δεν επανέρχεται... Αύριο πάω στην LG... Πολύ γελοία πράματα συμβαίνουν στο κινητό...
ΥΓ. Με 10g μανίσια απείραχτη το έκανε αυτό...
ibanezman192
9 Φεβ. 2009, 09:21
Για να ξεκαθαρισουμε την κατασταση πες μας αν εκανες παλι τα παρακατω αρχικα βηματα του tutorial:
".....μετά εγκαθιστουμε στο κινητό μας το windiag.cab απο εδώ http://rapidshare.com/files/103864408/WinDiag_Open.cab.html
επειτα ανοιγουμε το τηλεφωνο και γραφουμε 2676625720#
παμε στο Port Setting → 1. Diag Setting → 1. USB Set for Diag → “OK” → “Back”.
Και Port Setting → 1. Diag Setting →) 2. USB Switching → “LG Composite -DUN, DIAG”.
Κάνουμε ρεσετ το κινητό.
Συνδέουμε το κινητό με το pc ανοιγουμε το lgdmp EURO ανοιγουμε το lgdmp .exe....."
Κανω ακριβως οτι λεει το tutorial:κανω backup to nv,εγκαθιστω στο κινητο το windiag.cab, παταω 2676625720# (και με το phm regedit μπαινω registry και βλεπω οτι εχουν μπει οι ρυθμισεις του windiag.cab)
μπαινω
στο Port Setting → 1. Diag Setting → 1. USB Set for Diag →παταω “OK” ,μου βγαζει ενα tick,το παταω → “Back”.
Και Port Setting → 1. Diag Setting →) 2. USB Switching → επιλεγω “LG Composite - DUN, DIAG”.
Κανω restart,συνδεω το κινητο ανοιχτο,ανοιγω το προγραμμα,παταω select port,το βρισκει,παταω connect,αρχιζει το nv backup,μετα απο 7-10 δευτερολεπτα μου βγαζει timed out,οταν φορτωσει η μπαρα υστερα απο 2-3 λεπτα,σβηνει η οθονη του κινητου,το λαμπακι γινεται πρασινα και λογικα μπαινει σε emergency mode,μου λεει συνεχεια trying to connect,αλλα δεν γινεται τπτ αλλο
ibanezman192
9 Φεβ. 2009, 09:31
Λοιπόν... Το κινητό αποφάσισε ότι το Internet του κάνει κακό... Έτσι αποφάσισε να ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ από οπουδήποτε ότι έχει σχέση με το WiFI (Connection Manager, Ρυθμίσεις->Συνδέσεις, κτλ)...
Έκανα hard reset, soft reset αλλά τελικά δεν επανέρχεται... Αύριο πάω στην LG... Πολύ γελοία πράματα συμβαίνουν στο κινητό...
ΥΓ. Με 10g μανίσια απείραχτη το έκανε αυτό...
Εμενα παλι μου επαναφερει συνδεσεις που εχω σβησει...αλλα ειναι τι να κανεις...
ΥΓ.Πολυ ωραιο και χρησιμο blog εχεις!
kostastnt
9 Φεβ. 2009, 10:38
Σε ευχαριστώ!
Το πήγα μόλις στην LG και πρώτη φορά μου κράτησαν κινητό... Υποψιάζομαι καινούρια μ@λ@κί@ της LG... Έχω βρει άλλους 5-6 με το ίδιο πρόβλημα... Μόλις έχω νέα θα το γράψω...
Harris
9 Φεβ. 2009, 13:22
Καλησπέρα,
Ίσως ρωτάω σε λάθος POST αλλά δεν βρίσκω κάτι ανάλογο.
Έχει κάνει χρήση κανείς τηλεφωνίας με το Skype από το LG KS20;
Είδα στο site www.skype.com οτι μπορούμε να κατεβάσουμε το αρχιάκι για Windows Mobile!
Μετά από την εγκατάσταση του στο κινητό μου (1 φορά εγκατάσταση στην κάρτα & 1 στην μνήμη της συσκευής) παρατήρησα το εξής:
Στη κάρτα δεν μπορεί να κάνει την εγκατάσταση.
Στην μνήμη της συσκευής, ολοκληρώνει την εγκατάσταση και τρέχει κανονικά το πρόγραμμα και κάνοντας μια κλήση Skype το Skype, μπλοκάρει και νεκρώνει η συσκευή μέχρι που κλείνει εντελώς την χρήση Wi-Fi και απενεργοποιεί και το Skype.
Αν ξέρει κανείς ας με βοηθήσει.
* Έχω παρατηρήσει και σε προηγούμενο ερώτημα μου για χρήση γραφής γλωσσών με μεγαλύτερη γραμματοσειρά μου έδωσα από το Forum ένα Link και ένα πρόγραμμα το οποίο και δεν μπορεί να το λειτουργήσει - τρέξει. Μήπως είναι γενικό το πρόβλημα στην συσκευή μου;
Πως μπορώ να δω, ποια Version έχω και αν πρέπει να έχω κάποια νεώτερη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Χάρης.
andapo
9 Φεβ. 2009, 15:05
Καλησπέρα,
Είδα στο site www.skype.com οτι μπορούμε να κατεβάσουμε το αρχιάκι για Windows Mobile!
Μετά από την εγκατάσταση του στο κινητό μου (1 φορά εγκατάσταση στην κάρτα & 1 στην μνήμη της συσκευής) παρατήρησα το εξής:
Στην μνήμη της συσκευής, ολοκληρώνει την εγκατάσταση και τρέχει κανονικά το πρόγραμμα και κάνοντας μια κλήση Skype το Skype, μπλοκάρει και νεκρώνει η συσκευή μέχρι που κλείνει εντελώς την χρήση Wi-Fi και απενεργοποιεί και το Skype.
* Έχω παρατηρήσει και σε προηγούμενο ερώτημα μου για χρήση γραφής γλωσσών με μεγαλύτερη γραμματοσειρά μου έδωσα από το Forum ένα Link και ένα πρόγραμμα το οποίο και δεν μπορεί να το λειτουργήσει - τρέξει. Μήπως είναι γενικό το πρόβλημα στην συσκευή μου;
Χάρης.
Για το skype δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μιας και είναι bug του lg (το παρουσιάζουν και όλες οι άλλες συσκευές wm που εχουν το ίδιο επεξεργαστή). Τώρα βέβαια δεν κάνει τόσα κουλά αλλά δεν έχω δοκιμάσει και την τελευταία έκδοση για να σου πω. Στην ουσία και να το εγκαταστήσεις δεν θα μπορείς να μιλήσεις γιατι δεν θα ακούς τίποτα. Κάποιο παιδί είχε πει για ένα πρόγραμμα voip που δουλευε καλά στο lg αλλά δεν θυμάμαι καν πιο είναι και δεν το έχω δοκιμασει για να σου πω με σιγουριά.
Όσων αφορά το δεύτερο ερώτημα σου μάλλον αναφέρεσε στο pcm keyboard. Μπορείς να το κατεβάσεις απο εδώ
http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5652
και να βάλεις και το sipchange για να το έχεις σαν προεπιλεγμενο. Μάλλον αυτό εννοείς ότι δεν σου δουλεύει...
xnikos
10 Φεβ. 2009, 12:51
και σε μενα το ίδιο - με ελληνική v10g.
κανείς που να τα κατάφερε τελικά?
Εγώ γιατί δεν έχω v10g?Ούτε ένα μήνα δεν το έχω....Το μόνο που έρχισει να μου την σπάει είναι ότι απο τότε που έβαλα sim της vodafone ζορίζεται πολύ το κινητό
andapo
11 Φεβ. 2009, 17:38
Εγώ γιατί δεν έχω v10g?Ούτε ένα μήνα δεν το έχω....Το μόνο που έρχισει να μου την σπάει είναι ότι απο τότε που έβαλα sim της vodafone ζορίζεται πολύ το κινητό
Κανείς δεν το αγόρασε με v10g. Μόνοι μας την βάλαμε. Τώρα αυτό με την sim της Vodafone δεν μου κολάει αλλά εσυ που το βλέπεις ξέρεις καλύτερα. Γενικότερα πάντως αν βάλεις την v10g η την Αγγλική θα δεις διαφορά σε ταχύτητα.
kostastnt
11 Φεβ. 2009, 18:15
Buth πως μπορεί η sim να επηρεάζει το κινητό? Μήπως είναι τίγκα στα sms και τις επαφές και απλά αργεί να κάνει loading τις επαφές και τα μηνύματα?
Δεν μπορεί μία sim να κολλάει το κινητό...
Για την ιστορία: Πήρα το κινητό από την Lg χθές και δούλευε το wifi... Σήμερα πάλι χάθηκε... Άιντε πάλι αύριο εκεί...
Δεν ξέρω ρε παιδιά...ούτε πολλά μυνήματα ούτε πολλές επαφές.. και προγράμματα πολύ λίγα.Δεν επειρεάζει καθόλου το κινητό, απλά μοπυ φάνηκε πολύ περιέργο που έγινε μόλις άλλαξα κάρτα.Αυριο τελειώνω και εξεταστική οπότε θα διαβάσω διεξοδικά τι παίζει με το φλασαρισμα μιας και απο ότι πήε το μάτι μου παίζει μια αγγλική ρομ ελαφριά.Σκευτομαι και την αναβάθμιση σε 6.1 windows.Δεν ρωτάω τι παίζει με τις ρομ μιας και σίγουρα θα αναφέρεται κάπου αργότερα απο εκεί που έχω φτάσει:lol::lol::lol:
karkinious
11 Φεβ. 2009, 20:09
Κανω ακριβως οτι λεει το tutorial:κανω backup to nv,εγκαθιστω στο κινητο το windiag.cab, παταω 2676625720# (και με το phm regedit μπαινω registry και βλεπω οτι εχουν μπει οι ρυθμισεις του windiag.cab)
μπαινω
στο Port Setting → 1. Diag Setting → 1. USB Set for Diag →παταω “OK” ,μου βγαζει ενα tick,το παταω → “Back”.
Και Port Setting → 1. Diag Setting →) 2. USB Switching → επιλεγω “LG Composite - DUN, DIAG”.
Κανω restart,συνδεω το κινητο ανοιχτο,ανοιγω το προγραμμα,παταω select port,το βρισκει,παταω connect,αρχιζει το nv backup,μετα απο 7-10 δευτερολεπτα μου βγαζει timed out,οταν φορτωσει η μπαρα υστερα απο 2-3 λεπτα,σβηνει η οθονη του κινητου,το λαμπακι γινεται πρασινα και λογικα μπαινει σε emergency mode,μου λεει συνεχεια trying to connect,αλλα δεν γινεται τπτ αλλο
exeis pesei se asymbatotita emena mou sinevei to idio kai katafera na to kanw se laptop fujitsou siemens gia thn istoria epesa se triplh asimvatotita epeidh douleuw texnikos to dokimase se 3 pc kai mou ekane ta idia mporei na einai tixaio alla kai ta tria eixan asus mhtrikh
to laptop etrexe vista
karkinious
11 Φεβ. 2009, 20:34
Καλησπέρα,
Χάρης.
gia na mporeseis na doulepseis to skype kai ayto me psilo kolimata(tipota to idiaitero) prepei na valeis thn ekdosh skype 2.0.0.51 kai prin to anoikseis na trexeis ena keno arxeio hxou opws kanoume kai me to destinator elpizw na se vohthisa (mono auti h ekdosh douleyei stis alles kanei tosa pola kena hxou pou mono parasita akous se ayth thn ekdosh se akoune kanonika alla esy den akous tipota gia ayto trexeis kai to keno arxeio mp3 wste na energopoihseis to hxeio kai na mporeis na akous kai esy)
andapo
11 Φεβ. 2009, 20:49
Δεν ξέρω ρε παιδιά...ούτε πολλά μυνήματα ούτε πολλές επαφές.. και προγράμματα πολύ λίγα.Δεν επειρεάζει καθόλου το κινητό, απλά μοπυ φάνηκε πολύ περιέργο που έγινε μόλις άλλαξα κάρτα.Αυριο τελειώνω και εξεταστική οπότε θα διαβάσω διεξοδικά τι παίζει με το φλασαρισμα μιας και απο ότι πήε το μάτι μου παίζει μια αγγλική ρομ ελαφριά.Σκευτομαι και την αναβάθμιση σε 6.1 windows.Δεν ρωτάω τι παίζει με τις ρομ μιας και σίγουρα θα αναφέρεται κάπου αργότερα απο εκεί που έχω φτάσει:lol::lol::lol:
Γνώμη μου μακρύα απο τα wm6.1. Πολύ βαριά για το lg.
Για τις rom να ρωτήσεις όταν έρθει η ώρα για να σου πούμε ποιες είναι οι νέες εκδόσεις.
Γνώμη μου μακρύα απο τα wm6.1. Πολύ βαριά για το lg.
Για τις rom να ρωτήσεις όταν έρθει η ώρα για να σου πούμε ποιες είναι οι νέες εκδόσεις.
:):):):):):)
Γεια σας και πάλι!!
Λοιπόν, έχω να καταθέσω ότι μετά την αναβάθμισή μου με την αγγλική rom δεν έχω κανένα πρόβλημα!!Εκτός από το εξής που το παρατήρησα μόλις σήμερα...
Δεν έχω ρυθμίσεις GPS. Υποθέτω ότι αυτό συμβαίνει επειδή τώρα το κινητό είναι unbranded?Και αν τις χρειαστώ τι κάνω;
ibanezman192
11 Φεβ. 2009, 22:57
exeis pesei se asymbatotita emena mou sinevei to idio kai katafera na to kanw se laptop fujitsou siemens gia thn istoria epesa se triplh asimvatotita epeidh douleuw texnikos to dokimase se 3 pc kai mou ekane ta idia mporei na einai tixaio alla kai ta tria eixan asus mhtrikh
to laptop etrexe vista
Ok!Tha stilw to kinito na m allaksoun tin mpataria gt apo tin arxi itan ligaki xalasmeni kai meta apo 1-2 mines pou tha to parw tha dokimasw kai se alla pc!
andapo
11 Φεβ. 2009, 23:47
Γεια σας και πάλι!!
Λοιπόν, έχω να καταθέσω ότι μετά την αναβάθμισή μου με την αγγλική rom δεν έχω κανένα πρόβλημα!!Εκτός από το εξής που το παρατήρησα μόλις σήμερα...
Δεν έχω ρυθμίσεις GPS. Υποθέτω ότι αυτό συμβαίνει επειδή τώρα το κινητό είναι unbranded?Και αν τις χρειαστώ τι κάνω;
Ποια Αγγλική ROM έβαλες? Και τι εννοείς ότι δεν έχεις ρυθμίσεις gps? Πότε τις είχαμε και τι τις κάναμε? Εκτός αν μιλάς για τις ρυθμίσεις external gps η οποίες είναι και άχρηστες. Αλλά πρώτα απο όλα ποια rom έβαλες και για ποιες ρυθμίσεις gps.
carver
12 Φεβ. 2009, 09:53
και σε μενα το ίδιο - με ελληνική v10g.
κανείς που να τα κατάφερε τελικά?
"MioMap 2008"
Καλημέρα.Νομίζω ότι βρήκα μία λύση που δουλεύει.
Αφαιρέστε από μέσα την Αγγλική γλώσσα και θα δείτε ότι μετά βγάζει κανονικά τους Ελληνικούς χαρακτήρες.
Ergaleios
12 Φεβ. 2009, 12:59
Γεια σας και πάλι!!
μηπως εννοεις gpRs? κι αν ναι....αν εβαλες την αγγλικη του metkosas λογικα πρεπει να σου ζητησε ποιας θελεις να εγκατασταθει και μετα πρεπει να εγκατασταθηκαν μονες τους οι ρυθμισεις. εκτος αν εκανες κανα cancel η δεν ξερω τι και να να μην εγινε αυτο (η εκτος αν δεν εχεις βαλει την αγγλικη του metkosas με αυτο το σχετικο πακετο εφαρμογων).
εε...ναι :) Αυτο εννοώ...την αγγλική του metkostas εβαλα με το manilla....Αλλά οι μόνες ρυθμίσεις που εγκαταστάθηκαν αυτόματα ήταν για τα mms...Κάποια βλακεία έκανα πάλι δηλ...?!(Δεν το αντέχω αυτό) Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω ΧΩΡΙΣ να κάνω πάλι εγκατάσταση της rom?
Καλησπέρα,
μήπως μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει γιατί θέλω να περάσω τις επαφές μου στο Outlook 2007 με το Windows Mobile Device Center και δεν τα καταφέρνω...
Ενώ το τηλέφωνο φαίνεται συνδεδεμένο, εν τούτοις το WMDC μου λέει ότι "Outlook is not configured" και έτσι δεν μπορώ να τικάρω το κουτάκι των επαφών...
Καμιά ιδέα κανείς?
athanaso77
12 Φεβ. 2009, 16:15
Μετά την εγκατάσταση του Outlook, το έχεις ανοίξει έστω και μία φορά; Γιατί την πρώτη φορά πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα για να θεωρείται configured.
athanaso77 ευχαριστώ για την ανταπόκριση..
Φυσικά και το έχω ανοίξει...
Τη βρήκα όμως τη λύση σε αυτό. Έπρεπε να έχω εγκαταστήσει το Outlook πριν κάνω partnership το κινητό. Χρειαζόταν δηλαδή να καταργήσω και να ξαναρυθμίσω τη σύνδεση...
Μου δημιουργήθηκε ένα άλλο πρόβλημα όμως...
Μήπως μπορώ να κρατήσω τα SMS μου με κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή;
athanaso77
12 Φεβ. 2009, 16:35
Μήπως μπορώ να κρατήσω τα SMS μου με κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή;
http://www.jeyo.com/extender.asp
Ευχαριστώ πάρα πολύ!
Μήπως ξέρεις το Windows Mobile SMS Sync?
athanaso77
12 Φεβ. 2009, 16:44
Δεν το έχω δοκιμάσει. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να το δεις, πρόσεξε μόνο να κατεβάσεις την έκδοση για PPC και όχι για Smartphone. Ενημέρωσε μας εάν θέλεις για τα αποτελέσματα.
andapo
13 Φεβ. 2009, 12:07
εε...ναι :) Αυτο εννοώ...την αγγλική του metkostas εβαλα με το manilla....Αλλά οι μόνες ρυθμίσεις που εγκαταστάθηκαν αυτόματα ήταν για τα mms...Κάποια βλακεία έκανα πάλι δηλ...?!(Δεν το αντέχω αυτό) Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω ΧΩΡΙΣ να κάνω πάλι εγκατάσταση της rom?
Πρέπει να κάνει εγκατάσταση κάποιο συγκεκριμένο cab απο το uc package. Ψάχτο λιγάκι μέσα στο uc package και θα το βρεις.
Πρέπει να κάνει εγκατάσταση κάποιο συγκεκριμένο cab απο το uc package. Ψάχτο λιγάκι μέσα στο uc package και θα το βρεις.
Eyxaristw!8a to koita3w k an dn ta kataferw pali edw 8a maste!:P
xnikos
13 Φεβ. 2009, 18:31
"MioMap 2008"
Καλημέρα.Νομίζω ότι βρήκα μία λύση που δουλεύει.
Αφαιρέστε από μέσα την Αγγλική γλώσσα και θα δείτε ότι μετά βγάζει κανονικά τους Ελληνικούς χαρακτήρες.
αφαίρεσα,αλλά τίποτα...έχω δοκιμάσει ένα σωρό εκδόσεις καθώς και το black edition
[cardinale] αλλά τίποτα.Διαβάζοντας στα forum είδα οτι έχουν αρκετοί ακόμα το ίδιο
πρόβλημα,είναι κρίμα γιατί το πρόγραμμα φαίνεται να πετάει σε σχέση με το dest.
Αν έχεις καμμιά ιδέα...
p.s δηλ σε εσένα δούλεψε με ελληνική v10g?
carver
14 Φεβ. 2009, 12:16
αφαίρεσα,αλλά τίποτα...έχω δοκιμάσει ένα σωρό εκδόσεις καθώς και το black edition
[cardinale] αλλά τίποτα.Διαβάζοντας στα forum είδα οτι έχουν αρκετοί ακόμα το ίδιο
Αν έχεις καμμιά ιδέα...
Εγώ έχω την αγγλική rom.
Το δοκίμασα σε φίλου που επίσεις είχε αγγλική rom αλλά είχε πρόβλημα.
Μετά από την κίνηση αυτή δεν του παρουσιάστηκε ξανά.
xnikos
14 Φεβ. 2009, 12:28
Εγώ έχω την αγγλική rom.
Το δοκίμασα σε φίλου που επίσεις είχε αγγλική rom αλλά είχε πρόβλημα.
Μετά από την κίνηση αυτή δεν του παρουσιάστηκε ξανά.
και δουλεύει τελικά άψογα έτσι?Γιατί σκεφτόμουν να αλλάξω ROM κάποια
στιγμή.
andapo
14 Φεβ. 2009, 15:21
στιγμή.
Εγώ όσο το έχω δοκιμάσει (με Αγγλική rom) δουλευει μια χαρά.
Έχω δοκιμάσει τον εξής συνδυασμό. Κατέβασα αυτό
http://thegreekz.com/forum/showthread.php?t=399347
και αντικατέστησα το miomap.exe με αυτο
http://thegreekz.com/forum/showthread.php?t=379473&page=14
post #328
Όλα αυτά σε Αγγλική rom. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στην Ελληνική. Ακόμα και στην Αγγλική πάντως θέλει ένα restart για να εμφανίσει τα γράμματα.
Παιδιά να "ξανα"ρωτήσω κάτι:lol::lol::lol:?Τα mp3 που βάζω για ήχο κλήσης μπουκώνουν.Μπορώ κάπως να το διορθώσω αυτό?
carver
16 Φεβ. 2009, 12:09
στιγμή.
Δουλεύει σωστά ο ήχος.Εχει όμορφα και ξεκούραστα στο μάτι γραφικά, αλλά όταν το ζορίσεις με επαναπροσδιορισμούς πορείας, κρασάρει και αυτό!
Στα δύσκολα dest και garmin.
Λόγο ήχου όμως και γραφικών το χρησιμοποιώ αρκετά.
Παιδιά...ξέρω ότι είναι κουφό αλλά δε μπορώ να βρω εκείνη τη ρύθμιση για να μη φαίνεται το sms όταν το λαμβάνεις...ψάχνω ψάχνω αλλά τίποτα...έχει κανείς υπόψην του;
carver
16 Φεβ. 2009, 13:53
Παιδιά...ξέρω ότι είναι κουφό αλλά δε μπορώ να βρω εκείνη τη ρύθμιση για να μη φαίνεται το sms όταν το λαμβάνεις...ψάχνω ψάχνω αλλά τίποτα...έχει κανείς υπόψην του;
πονηριά....!!!! γκουχ γκουχ...
Τι ακριβώς θέλεις.Να μην ακούγετε ήχος όταν τα λαμβάνεις?
ή και να μην φαίνονται καθόλου?
πονηριά....!!!! γκουχ γκουχ...
Τι ακριβώς θέλεις.Να μην ακούγετε ήχος όταν τα λαμβάνεις?
ή και να μην φαίνονται καθόλου?
Τώρα όποτε μου έρχεται μνμ το εμφανίζει κατευθείαν στο κάτω μέρος, μπορεί δηλ ο οποιοσδήποτε πιάσει το κινητό να το διαβάσει. Αυτο θέλω να σταματήσω....θυμάμαι ότι πριν κάνω την αναβάθμιση κάπου υπήρχει ρύθμιση αλλά δεν μπορώ να τη βρω πια...:wacko:
carver
16 Φεβ. 2009, 14:27
Τώρα όποτε μου έρχεται μνμ το εμφανίζει κατευθείαν στο κάτω μέρος, μπορεί δηλ ο οποιοσδήποτε πιάσει το κινητό να το διαβάσει. Αυτο θέλω να σταματήσω....θυμάμαι ότι πριν κάνω την αναβάθμιση κάπου υπήρχει ρύθμιση αλλά δεν μπορώ να τη βρω πια...:wacko:
Για τον ήχο το θυμάμαι.Γι αυτό που θέλεις θα το κοιτάξω και θα σου πω.:D
carver
16 Φεβ. 2009, 14:36
start->settings->sound& notifications->καρτέλα notifications->ανοίγεις τα event->
μαρκάρεις τo new instant message->και αφαιρείς την επιλογή display message on screen.
Το αντίστοιχο ισχύει και για ελληνική rom.:p
Όλα τα μενού άνω κάτω έκανα εκεί δεν πήγα....Ευχαριστώ πολύ!!!
jzaxplat
16 Φεβ. 2009, 18:34
Ξέρει κάποιος αν το Pointui Home 2 τρέχει στο κινητό μας, γιατι είναι ένα απίστευτο user interface για μένα καλύτετο από το touch flo 3d αλλά μάλλον πρέπει να είναι βαρύ για το κινητό μας. Όποιος θέλει να το δοκιμάσει το βρίσκει εδώ: http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-pointui-home-2.html
Σημειωτέον είναι Today plug in μην το ψάχνεται στα προγράμματα και χρειάζεται να εγκατασταθεί στην εσωτερική μνήμη, εγώ το εγκατέστησα αλλά το κινητό κολάει.
Το έχει δοκιμάσει κάποιος ?
pbmafia
16 Φεβ. 2009, 19:58
hi guys!ξέρει κανεις αν το κινητό υποστηρίζει rsap(remote sim access protocol)?
το έχει σύνδεση κανεις σε bluetooth αυτοκινητου και του εμφανίζει τις επαφές στην οθόνη του αυτοκινητου?
Ρε παιδιά το κινητό μου κολλάει στο ακυρο και κάνει restart μονο του μετα απο κανα 3λεπτο...και εκτος απο αυτο εκεί που μιλάω με κάποιον ξαφνικά ο άλλος δεν με ακούει...το είχαρίξει στο χαμηλό σήμα που έχω στην περιοχή αλλά δεν φταιει αυτο αφου και αλλού το ίδιο συμβαίνει...ROM έχω την v10e... Να το πάω στο service ή να μπορώ να κάνω κάτι άλλο?? έχει κανενας άλλος παρόμοιο πρόβλημα??
xnikos
17 Φεβ. 2009, 13:35
Ρε παιδιά το κινητό μου κολλάει στο ακυρο και κάνει restart μονο του μετα απο κανα 3λεπτο...και εκτος απο αυτο εκεί που μιλάω με κάποιον ξαφνικά ο άλλος δεν με ακούει...το είχαρίξει στο χαμηλό σήμα που έχω στην περιοχή αλλά δεν φταιει αυτο αφου και αλλού το ίδιο συμβαίνει...ROM έχω την v10e... Να το πάω στο service ή να μπορώ να κάνω κάτι άλλο?? έχει κανενας άλλος παρόμοιο πρόβλημα??
Πάνε LG service και κάνε αναβάθμιση σε version 10g
andapo
17 Φεβ. 2009, 13:52
Η αλλιώς κάνε μόνος σου την αναβάθμιση με δικιά σου ευθύνη βέβαια.
Terrys
17 Φεβ. 2009, 14:35
Πάνε LG service και κάνε αναβάθμιση σε version 10g
Και εγώ την v10g έχω αλλά τρώει αρκετά κολλήματα. Κυρίως έχω παρατηρήσει όταν έχω ανοιχτό wifi. Εκεί χάνει το φως του, εντελώς όμως! Γενικότερα όμως μου κάνει restart από μόνο του, ένα την ημέρα ή το διήμερο δεν το ξεχνάει! Μια περίοδο που είχα απεγκαταστήσει το spb menu πήγαινε αισθητά γρηγορότερα και λειτουργούσε ταχύτερα. Ίσως να είναι και αυτό ένας λόγος. Αλλά είναι αρκετά βολικό και έκανα κάποιες υποχωρήσεις.
aoratos
17 Φεβ. 2009, 16:38
σημερα το δικο μου δεν στελνει μηνυματα ουτε δέχεται ενω στους αλλους ερχετε η αναφορα κανονικα πως μου ηρθε το μνμ,εγω οταν παω να στειλω το παει στα εξερχομενα κατευθειαν το μνμ.
ξερετε τι συμβαινει μηπως?
xnikos
17 Φεβ. 2009, 17:25
Και εγώ την v10g έχω αλλά τρώει αρκετά κολλήματα. Κυρίως έχω παρατηρήσει όταν έχω ανοιχτό wifi. Εκεί χάνει το φως του, εντελώς όμως! Γενικότερα όμως μου κάνει restart από μόνο του, ένα την ημέρα ή το διήμερο δεν το ξεχνάει! Μια περίοδο που είχα απεγκαταστήσει το spb menu πήγαινε αισθητά γρηγορότερα και λειτουργούσε ταχύτερα. Ίσως να είναι και αυτό ένας λόγος. Αλλά είναι αρκετά βολικό και έκανα κάποιες υποχωρήσεις.
φοβάμαι ότι τα ξαφνικά και τελείως σπαστικά κολλήματα δεν έχουν γιατριά στο
LG KS-20 .Πολλά(όχι όλα) οφείλονται σε διάφορα προγράμματα,οπότε με προσοχή
και αρκετό ψάξιμο μπορούν απλώς να περιοριστούν.
Αν με το -spb menu- εννοείς το shell,νομίζω ότι είναι βαρύ και εμένα τουλάχιστον
με βολεύει καλύτερα το spb pocket plus.Οσο για το wifi δουλεύει άψογα σ'εμένα.
Αλήθεια,τον τελευταίο καιρό μου παραπονιούνται (κάποιες φορές),ότι ακούγεται κάτι σαν βόμβος κατά την συνομιλία στην άλλη άκρη,δυο-τρεις φορές τον άκουγα
εγώ.Έχει κανείς σας το ίδιο πρόβλημα?Εννοείται έχω version 10g(gr)
aoratos
17 Φεβ. 2009, 22:07
τη προγραμμα χρειαζεται για να συγχρονισωτο κινητο με τον υπολογιστη μεσω usb ?
εχω δοκιμασει με το activesync και δεν το συχρονιζει,δεν το βρισκει..
τη χρειαζεται να κανω?υπαρχει περιπτωση να φτεει το καλωδιο?
Παιδια... να επαναλάβω ένα ερώτημα που είχα κ παλιότερα αλλά λύση δε βρήκα...Μετά την αναβάμθμιση στην αγγλική rom with manilla δεν έχω ρυθμίσεις GPRS...Μου είπατε να ψάξω στα uc αλλά δε βρήκα κάτι...Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω χωρίς να ξανακάνω αναβάθμιση...(γτ βαριέμαι όχι τπτ άλλο...)
panagos22
17 Φεβ. 2009, 22:38
μου παραπονιουνται οι συνομηλητες οτι εκουνε παρασιτα ωχ λεω το τεσταρα και εγω και ακουγετε ενα συνεχομενο ζζζζζζζζζζζζζζζ το μικροφωνο λογικα δεν ειναι το εχει αλλαξει κανεις?ξερουμε τιμες?πρεπει να το στειλω στην α8ηνα?μενω πατρα
velekatsioula
18 Φεβ. 2009, 08:05
Αν έχεις καμμιά ιδέα...
παιδια βρηκα λυση.βαλτε το μνημη τηλ μεσα στο progfilesμετα επανεκινηση και δουλευει αψογα 10g gr
Terrys
18 Φεβ. 2009, 09:11
Αν με το -spb menu- εννοείς το shell,νομίζω ότι είναι βαρύ και εμένα τουλάχιστον με βολεύει καλύτερα το spb pocket plus.Οσο για το wifi δουλεύει άψογα σ'εμένα.
Αλήθεια,τον τελευταίο καιρό μου παραπονιούνται (κάποιες φορές),ότι ακούγεται κάτι σαν βόμβος κατά την συνομιλία στην άλλη άκρη,δυο-τρεις φορές τον άκουγα
εγώ.Έχει κανείς σας το ίδιο πρόβλημα?Εννοείται έχω version 10g(gr)
Ναι το spb mobile shell έχω συγκεκριμένα. Αλλά από ομιλία που αναφέρεις από την πρώτη μέρα που το έχω το κινητό δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα (v10g - gr). Γενικότερα καλά δουλεύει αν εξαιρέσουμε τα κολλήματα που αναφέρουν όλοι κατά καιρούς αλλά αφού θέλαμε windows και στο κινητό ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο.
andapo
18 Φεβ. 2009, 13:14
παιδια βρηκα λυση.βαλτε το μνημη τηλ μεσα στο progfilesμετα επανεκινηση και δουλευει αψογα 10g gr
Πω πω φίλε μου με δυσκόλεψες πολύ μέχρι να καταλάβω τι ήθελες να πεις αλλά μπράβο σου. Οπότε και το miomap 2008 ΟΚ ε? Δηλαδή απο Storage Card δεν επαιζε ενώ απο την μνήμη του κινητού ήταν εντάξει ε? Και όλα αυτά σε Ελληνική rom...
Παιδιά θέλω απλά να πω metkosas και andapo you rule!!Και μόνο για τον χρόνο που αφιερώσατε!!Ακόμα δεν έχω ξεκινήσει να κάνω κάτi στο κινητό αλλά έχω πάθει πλάκα με αυτά που έχετε κάνει!!!:):):)
velekatsioula
18 Φεβ. 2009, 21:43
Πω πω φίλε μου με δυσκόλεψες πολύ μέχρι να καταλάβω τι ήθελες να πεις αλλά μπράβο σου. Οπότε και το miomap 2008 ΟΚ ε? Δηλαδή απο Storage Card δεν επαιζε ενώ απο την μνήμη του κινητού ήταν εντάξει ε? Και όλα αυτά σε Ελληνική rom...
ναι δουλευει αψογα στην 10g gr αρκει να μπει στο program files στην μνημη του τηλεφωνου.
andapo
18 Φεβ. 2009, 22:58
Παιδιά θέλω απλά να πω metkosas και andapo you rule!!Και μόνο για τον χρόνο που αφιερώσατε!!Ακόμα δεν έχω ξεκινήσει να κάνω κάτi στο κινητό αλλά έχω πάθει πλάκα με αυτά που έχετε κάνει!!!:):):)
Thanks man... :):):):p
Και ναι λοιπόν τέλειωσα και τις 342 σελίδες:lol::lol::lol:Λοιπόν το ΣΚ είμαι έτοιμος για φλασαρισμα.Το μόνο που θέλω είναι να μου πείτε αν κατάλαβα καλά δυο τρία πραγματάκια και μια ερωτησούλα
Αν δεν κάνω λάθος η αγγλική που θα περάσω δεν έχει ρυθμίσεις gprs έτσι?Δηλαδή δεν χρειάζεται το nodata?
Είναι δυνατόν να κλείνω το manila (στην αγγλική του metkosas πάντα) και να έχω περισσότερη μνήμη?
Τα παράθυρα θα κλείνουν με το χ ή θα κάνουν minimize και θα χρεαστώ προγραμματάκι?
Θα αναγνωρίζει αυτόματα καρτες και 4g ή πάνω απο 8?
Και τέλος αν χρεαστεί να πάω για service μπορώ να το ξαναφλασάρω με nvbackup ή βρίσκω rom απο xda(θα είναι ίδιο το ΙΜΕΙ όμως)?
Αυτα τα ολίγα:):):)
andapo
19 Φεβ. 2009, 15:45
Απαντώ στις ερωτήσεις σου με κάθε επιφύλαξη αν και αρμόδιος να το κάνει είναι ο metkosas η κάποιος που έχει βάλει την rom του metkosas
Αν δεν κάνω λάθος η αγγλική που θα περάσω δεν έχει ρυθμίσεις gprs έτσι?Δηλαδή δεν χρειάζεται το nodata?
Έχεις επιλογή αν θα τις βάλεις η όχι. Για εμένα καλό είναι να τις βάλεις και να τις κόψεις με το nodata. Δεν ξέρεις που μπορεί να σε βοηθήσει κάποια στιγμή.
Είναι δυνατόν να κλείνω το manila (στην αγγλική του metkosas πάντα) και να έχω περισσότερη μνήμη?
Το manila ανήκει στις επιλογές του today οπότε μπορείς να το ανοίξεις και να το κλείσεις αν πάσα στιγμή. Αν και δεν τρώει πολύ μνήμη.
Τα παράθυρα θα κλείνουν με το χ ή θα κάνουν minimize και θα χρεαστώ προγραμματάκι?
Νομίζω παρέχεται με την rom που σου δίνει επιλογή είτε για το ένα είτε για το άλλο. Πάντως σε κάθε περίπτωση (είτε παρέχεται είτε όχι) γίνετε με την χρήση προγράμματος
Θα αναγνωρίζει αυτόματα καρτες και 4g ή πάνω απο 8?
Ναι θα αναγνωρίζει και κάρτες των 4G η πάνω απο 8G.
Και τέλος αν χρεαστεί να πάω για service μπορώ να το ξαναφλασάρω με nvbackup ή βρίσκω rom απο xda(θα είναι ίδιο το ΙΜΕΙ όμως)?
Αν χρειαστεί να πας service υπάρχει η αντίστοιχη v10e Greek απο τους xda την οποία μπορείς να κάνεις flash ξανά στο κινητό. To IMEI είναι μοναδικό για κάθε κινητό και το έχεις απο το nvbackup που πήρες (Μήν το χάσεις). Αν πας λοιπόν σε v10e Greek θα κάνει έτσι και αλλιώς nv restore οπότε θα πάρεις πίσω το IMEI σου.
xnikos
19 Φεβ. 2009, 18:13
Λοιπόν,το miomap 2008 και το Genious driver(cardinale),δουλεύουν φανταστικά
εφόσον τοποθετηθεί ο φάκελος στην κύρια μνήμη/program files.
Μάλιστα οι χάρτες μπορούν να τοποθετηθούν κάπου στην SD ,και το miomap
τους βρίσκει αυτόματα(στο genious πρέπει να δώσετε την διαδρομή στο .ini)
Και τα δυο τρέχουν τέλεια και μόλις σύνδεσα το GPS το βρήκαν αμέσως και
δώσαν στίγμα.Έχω εντυπωσιαστεί απ'την ταχύτητά τους και το interface.
Καμμιά σχέση με dest 7 !!!
Προσωπικά προτιμώ κατά πολύ το genious,που εκμεταλλεύεται καλύτερα την
οθόνη.
http://rapidshare.com/files/200014306/Cardinale.rar.html
Απαντώ στις ερωτήσεις σου με κάθε επιφύλαξη αν και αρμόδιος να το κάνει είναι ο metkosas η κάποιος που έχει βάλει την rom του metkosas
Έχεις επιλογή αν θα τις βάλεις η όχι. Για εμένα καλό είναι να τις βάλεις και να τις κόψεις με το nodata. Δεν ξέρεις που μπορεί να σε βοηθήσει κάποια στιγμή.
Το manila ανήκει στις επιλογές του today οπότε μπορείς να το ανοίξεις και να το κλείσεις αν πάσα στιγμή. Αν και δεν τρώει πολύ μνήμη.
Νομίζω παρέχεται με την rom που σου δίνει επιλογή είτε για το ένα είτε για το άλλο. Πάντως σε κάθε περίπτωση (είτε παρέχεται είτε όχι) γίνετε με την χρήση προγράμματος
Ναι θα αναγνωρίζει και κάρτες των 4G η πάνω απο 8G.
Αν χρειαστεί να πας service υπάρχει η αντίστοιχη v10e Greek απο τους xda την οποία μπορείς να κάνεις flash ξανά στο κινητό. To IMEI είναι μοναδικό για κάθε κινητό και το έχεις απο το nvbackup που πήρες (Μήν το χάσεις). Αν πας λοιπόν σε v10e Greek θα κάνει έτσι και αλλιώς nv restore οπότε θα πάρεις πίσω το IMEI σου.
Andapo δεν είναι ίδια αυτή που έχεις στην υπογραφή σου με του metkosas?
andapo
19 Φεβ. 2009, 19:36
Andapo δεν είναι ίδια αυτή που έχεις στην υπογραφή σου με του metkosas?
Αυτή που έχω στην υπογραφή μου είναι αυτή που βασίστηκε ο metkosas για να φτιάξει την custom. Η δικιά μου είναι "καθαρή" έκδοση με τελευταίους drivers και Αγγλικό Interface. Του metkosas έχει επιπλέον προγράμματα ενσωματωμένα στην rom και επιλογές εγκατάστασης διάφορων άλλως κατά το πρώτο reboot (uc package). Αν πας στα αντίστοιχα post (απο τις υπογραφές μας) θα καταλάβεις τις διαφορές τους.
Αρα έχω δουλεία να κάνω μέχρι να καταλήξω :lol::lol::lol::lol::lol:
Παιδια συγνώμη που το επαναφέρω αλλά τελικά δεν πήρα μια καθαρή απάντηση...Τώρα δηλαδή που μετά το φλασάρισμα δεν εγκαταστάθηκαν οι ρυθμίσεις στου GPRS τι μπορώ να κάνω;Ξανά φλασάρισμα;Ξέρει κανείς ποιό cab από το ucpackage ήταν να το εγκαταστήσω ξέχωρα;
metkosas
20 Φεβ. 2009, 14:24
γεια και παλι σε ολους.
είμουνα εκτός για λίγες μέρες (εξεταστική:( )
vinie απο ρυθμίσεις gprs έχω βάλει μέσα μόνο για τα mms για wap κτλ πρέπει να τις βάλεις χειροκίνητα.
karkinious
20 Φεβ. 2009, 14:41
[QUOTE=metkosas;2702132]γεια και παλι σε ολους.
kalos ton asta kai egw ta idia me afisane se ena mathima tha eixa parei ptyxio aisxos twra pame iounio
andapo
20 Φεβ. 2009, 15:15
γεια και παλι σε ολους.
vinie απο ρυθμίσεις gprs έχω βάλει μέσα μόνο για τα mms για wap κτλ πρέπει να τις βάλεις χειροκίνητα.
Άντε πάλι εσύ εδώ... :p Δεν σου είπα να πετάξεις το HTC??? Άντε παλι κοντά μας... :p
diamantis_
20 Φεβ. 2009, 22:13
Γειά σε όλους! Πρώτο μου μήνυμα εδώ... πριν δύο μέρες έγινα κι εγώ κάτοχος του ks20 (μεταχειρισμένο 140€, έχει τις φθορές του εμφανισιακά...11 μήνες εγγύηση και όλα τα παρελκόμενα μαζί - καλά το πήρα??). Rom 10b ακόμα, αλλά όλα φαίνεται να λειτουργούν άψογα. Έλεγα να βάλω τη rom του metkosas κι έχω μια απορία: επειδή -μιας και είναι 3g η συσκεύη- σκεφτόμουν να χρησιμοποιώ την υπηρεσία live tv της vodafone όταν..σκοτώνομαι στη δουλειά στο γραφείο, ήθελα να ρωτήσω αν παιρνόντας τη rom θα πρέπει να ζητήσω από τη vodafone να μου στείλει πάλι τις ρυθμίσεις ή αν θα μπαίνω στο vodafone live όπως και πριν ή γενικά αν θα έχω κάποιο πρόβλημα να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία με τη νέα rom..
Καλορίζικο φίλος!!Χμ...αν το πήρες καλα...εγώ το πήρα πριν κανα δυο βδομάδες με την ποσφορά απο το site της vodafone στο 300 λεπτά 140 ευρώ.Είχα κοιτάξει και για μεταχείρισμενο αλλα μου φάνηκε καλή επιλογή στην τιμή που μου βγήκε
Πάντως παιδια η χειρότερη μου εξεταστική των τελευταίων χρόνων ήταν αυτή:lol::lol::lol:καθόλου όρεξη για διάβασμα, θέλω και πτυχίο τον Σεπτέμβριο τρομάρα μου:lol::lol:
metkosas
21 Φεβ. 2009, 08:14
Γειά σε όλους! Πρώτο μου μήνυμα εδώ... πριν δύο μέρες έγινα κι εγώ κάτοχος του ks20 (μεταχειρισμένο 140€, έχει τις φθορές του εμφανισιακά...11 μήνες εγγύηση και όλα τα παρελκόμενα μαζί - καλά το πήρα??). Rom 10b ακόμα, αλλά όλα φαίνεται να λειτουργούν άψογα. Έλεγα να βάλω τη rom του metkosas κι έχω μια απορία: επειδή -μιας και είναι 3g η συσκεύη- σκεφτόμουν να χρησιμοποιώ την υπηρεσία live tv της vodafone όταν..σκοτώνομαι στη δουλειά στο γραφείο, ήθελα να ρωτήσω αν παιρνόντας τη rom θα πρέπει να ζητήσω από τη vodafone να μου στείλει πάλι τις ρυθμίσεις ή αν θα μπαίνω στο vodafone live όπως και πριν ή γενικά αν θα έχω κάποιο πρόβλημα να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία με τη νέα rom..
ακριβώς όπως τα λες είναι . Άν βάλεις την ρομ μου θα πρέπει να πείς στην vodafone να σου στείλει τις ρυθμίσεις να τις περάσεις χειροκίνητα.(μέσα στην ρομ έχω βάλει μόνο για τα mms)
metkosas
21 Φεβ. 2009, 08:18
Καλορίζικο φίλος!!Χμ...αν το πήρες καλα...εγώ το πήρα πριν κανα δυο βδομάδες με την ποσφορά απο το site της vodafone στο 300 λεπτά 140 ευρώ.Είχα κοιτάξει και για μεταχείρισμενο αλλα μου φάνηκε καλή επιλογή στην τιμή που μου βγήκε
Πάντως παιδια η χειρότερη μου εξεταστική των τελευταίων χρόνων ήταν αυτή:lol::lol::lol:καθόλου όρεξη για διάβασμα, θέλω και πτυχίο τον Σεπτέμβριο τρομάρα μου:lol::lol:
και εμένα η χειρότερη εξεταστική που είχα ποτέ.
Να φανταστείς την Δευτέρα αρχίζει η δεύτερη εξεταστική και δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα της πρώτης ,άρα πρέπει να ξαναδιαβάζω όλα τα μαθήματα ,να τα ξαναδώσω όλα και ας τα έχω περάσει.
Το χάος είναι αυτή η εξεταστική.
diamantis_
21 Φεβ. 2009, 10:36
Ευχαριστώ! Πάντως αυτή η θήκη που δίνουν -καλή αλλά- μάλλον φθήρει το πίσω μέρος... ενώ στην πρόσοψη το κινητό είναι σαν καινούριο, στην πίσω όψη έχει ξεθωριάσει αρκετά το χρώμα του περιμετρικά και υποθέτω πως είναι από το "βάλε-βγάλε" στη θήκη. Ξέρετε κανένα φυσικό κατάστημα στην Αθήνα που να έχει αυτοκόλλητα για την πρόσοψη, θήκες, κλπ?
Επιχείρησα να βάλω τη rom και είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον panagos22 (όλα καλά μέχρι τη στιγμή που σβήνει και αποσυνδέεται και πάει να ξανασυνδεθεί, όπου περίμενα κανά 20λεπτο και δεν έβρισκε το κινητό)...τι σύμπτωση, κι εγώ μητρική asus εχω...το μεσημέρι θα δοκιμάσω σε άλλο pc.
Καλή επιτυχία να έχετε στην εξεταστική!
karkinious
21 Φεβ. 2009, 19:01
και εμένα η χειρότερη εξεταστική που είχα ποτέ.
Να φανταστείς την Δευτέρα αρχίζει η δεύτερη εξεταστική και δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα της πρώτης ,άρα πρέπει να ξαναδιαβάζω όλα τα μαθήματα ,να τα ξαναδώσω όλα και ας τα έχω περάσει.
Το χάος είναι αυτή η εξεταστική.
emena me kopsane se ena mathima tha eperna ptyxio kai to mithiko o mprostinos den hksere tipota egw tou edosa tis apantiseis ekeinos perase me 5 egw kopika me 2 kati de ginete swsta
diamantis_
21 Φεβ. 2009, 21:35
Τζίφος... δοκίμασα σε 3 υπολογιστές με διαφορετικό hardware ο καθένας...και στους 3 φτάνει στο σημείο όπου λέει "trying to communicate with phone" και όση ώρα κι αν περιμένω δεν γίνεται τίποτα, οπότε πατάω cancel... Σαν το ζητιάνο πάω από φίλο σε φίλο για να βρω υπολογιστή που να μην παρουσιάζει ασυμβατότητες με τους corona drivers...
karkinious
21 Φεβ. 2009, 23:27
Τζίφος... δοκίμασα σε 3 υπολογιστές με διαφορετικό hardware ο καθένας...και στους 3 φτάνει στο σημείο όπου λέει "trying to communicate with phone" και όση ώρα κι αν περιμένω δεν γίνεται τίποτα, οπότε πατάω cancel... Σαν το ζητιάνο πάω από φίλο σε φίλο για να βρω υπολογιστή που να μην παρουσιάζει ασυμβατότητες με τους corona drivers...
mexri na kataferw na valo thn (teleia) rom tou metkosas eixa dokimaseise 3 pc kai ta tria eixan asus mhtrikh telika ta katafera se laptop fujitsou siemens amilo pi2530 kai me vista akrivos to idio me esena mou ekane
theognr21
22 Φεβ. 2009, 00:15
Παιδες!!!!! εχω 1 sonyericsson P1i (Αριστη κατάσταση) το ανταλλαζει κανεις με το ks20??????? στειλτε personal massage αν ειναι....thanks!!! α! ειμαι απο Ροδο,ε?οποτε για να το δείτε....μονο απο pics.. παντως είναι άριστη η κατάσταση,δεν κάνω πλάκα.....ΣΟΡΡΥ για το off topic αλλα....δεν ξερω που να απευθυνθω.... :)
Εγώ έχω έναν acer 6530 αλλά δεν ξέρω μητρική και έχω και βιστα....λέτε να μου κάτσε στραβή???
karkinious
22 Φεβ. 2009, 04:32
Εγώ έχω έναν acer 6530 αλλά δεν ξέρω μητρική και έχω και βιστα....λέτε να μου κάτσε στραβή???
egw proteinw na dokimaseis opws proanefera se vista ekana thn anavathmisi perimenoume apotelesmata
diamantis_
22 Φεβ. 2009, 13:09
Πάντως δεν είδα κάποιον που επιχείρησε να κάνει την αναβάθμιση με laptop να αναφέρει προβλήματα...μάλλον οι περισσότερες ασυμβατότητες έχουν να κάνουν με σταθερούς υπολογιστές... Έως τώρα έχω δοκιμάσει σε 3 σταθερούς, οι δύο με μητρική asus και ο ένας με elite...σήμερα θα δοκιμάσω και σε έναν με asrock (αν και απ' ό,τι λέγεται asus είναι κι αυτές). Δυστυχώς όλοι οι φίλοι μου έχουν σταθερό υπολογιστή και δεν μπορώ να δοκιμάσω σε laptop :(...ελπίζω να τα καταφέρω σήμερα :worry:
Τελικά, κανένα μαγαζί στην Αθήνα με θήκες, φιλμς για την οθόνη και λοιπά αξεσουάρ ξέρει κάποιος? Πάντως στο ίντερνετ που έψαξα λιγάκι, μόνο σε ebay βρήκα αξεσουάρ..
UPDATE! Τα κατάφερα στο τέταρτο pc με την asrock!!! :)
Αντε να δούμε, ακόμα προσπαθώ να κάνω back up τις επαφές στο outlook γιατί είναι η πρώτη φορά που το χρησημοποιώ :lol::lol::lol:
athanaso77
25 Φεβ. 2009, 16:38
Αντε να δούμε, ακόμα προσπαθώ να κάνω back up τις επαφές στο outlook γιατί είναι η πρώτη φορά που το χρησημοποιώ :lol::lol::lol:
Και που προβληματίζεσαι γενικώς;
Μολις έκανα τον συγχρονισμό.Newbis εντελώς:lol::lol:Δεν μπορώ να βρω πως θα κάνω τα μαιλ οταν τα σβήνω απο το outlook να μην σβήνονται και απο το yahoo, και πως το outlook να μένει ανοιχτό για να με ειδοποιεί σε περίπττωση που έχω mail!!:lol::lol: Κατα τα κατέβασα και όλα τα αρχεία με ρομ και tutorial για να ετοιμαστώ :) Σήριαλ το έχω κάνει:lol:
Ενταξει λοιπόν!Όλα οκ!Τελυταίες ερωτήσεις πριν φλασάρω:
1) Το lgdmp πρέπει απαραίτητα να εγκατασταθεί σε xp η σε λαπτοπ δεν υπάρχει πρόβλημα με τα vista?
2) Tους USB DRIVERS τους εγκαθιστώ στο κινητό?Εϊναι cab δηλαδή?
3)Με το "Κάνουμε ρεσετ το κινητό" εννοούμε ότι κάνουμε hard reset με αυτόν τον τρόπο?
4)Την ρομ την αποθηκεύουμε στο κινητό(κάρα μνήμης) απο πριν ή απο τον υπολογιστή και την επιλέγουμε στο path?
5) Και το τελευταίο κομμάτι του metkosas αναφέρεται στο τι γίνεται όταν χρειαστεί να βάλουμε την κανονική ρομ που είχε το κινητό απο την μάνα του?Δηλαδή δεν μας χρειαζεται για την ώρα?
προς metkosas
Για να βλέπετε ελληνικά μόλις φλασάρετε η μετά απο hard reser αλλάξτε τα regional setting apo ENGLISH SE GREEK και κάντε reboot.
ελληνικό πληκτρολόγιο έχω βάλει μέσα στα uc packag[U[/U]es.
πρίν κανετε flash πρέπει να αντιγραψετε οτι περιεχει ο φάκελος UC packages στο root της κάρτας. Δηλαδή η κάρτα πρέπει να περιέχει στο root της το αρχείο sdconfig και τον φάκελο cabs.
μια ερώτηση (συγνώμη αλλα δεν ειμαι εξικιωμένος ακόμα) όταν λες root της καρτας τι εννοείς ?
επισης οταν λες φλασάρω?
θέλω να εγκαταστήσω την ρομ σου και γι αυτό ρωτάω
επίσης αν γνωρίζεις μου λες... μετά από hard reset δεν μου εγκαθιστά προγράμματα που είναι
.exe
σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανοησή σου
Υ.Γ συγχαρητήρια για την δουλειά που έχεις κάνει πάνω στο LG KS 20
andapo
28 Φεβ. 2009, 12:26
Ενταξει λοιπόν!Όλα οκ!Τελυταίες ερωτήσεις πριν φλασάρω:
1) Το lgdmp πρέπει απαραίτητα να εγκατασταθεί σε xp η σε λαπτοπ δεν υπάρχει πρόβλημα με τα vista?
2) Tους USB DRIVERS τους εγκαθιστώ στο κινητό?Εϊναι cab δηλαδή?
3)Με το "Κάνουμε ρεσετ το κινητό" εννοούμε ότι κάνουμε hard reset με αυτόν τον τρόπο?
4)Την ρομ την αποθηκεύουμε στο κινητό(κάρα μνήμης) απο πριν ή απο τον υπολογιστή και την επιλέγουμε στο path?
5) Και το τελευταίο κομμάτι του metkosas αναφέρεται στο τι γίνεται όταν χρειαστεί να βάλουμε την κανονική ρομ που είχε το κινητό απο την μάνα του?Δηλαδή δεν μας χρειαζεται για την ώρα?
1) Δεν έχει σημασία. Μπορεί να παρουσιάσει ασυμβατότες και στα δύο η και πουθενα.
2) στο pc
3) όχι. σκέτο reset όπως κάθε φορά που κλέινει το κινητό σου.
4) στο pc
5) δεν σου χρειάζεται για την ώρα.
andapo
28 Φεβ. 2009, 12:29
προς metkosas
Για να βλέπετε ελληνικά μόλις φλασάρετε η μετά απο hard reser αλλάξτε τα regional setting apo ENGLISH SE GREEK και κάντε reboot.
ελληνικό πληκτρολόγιο έχω βάλει μέσα στα uc packag[U[/U]es.
πρίν κανετε flash πρέπει να αντιγραψετε οτι περιεχει ο φάκελος UC packages στο root της κάρτας. Δηλαδή η κάρτα πρέπει να περιέχει στο root της το αρχείο sdconfig και τον φάκελο cabs.
μια ερώτηση (συγνώμη αλλα δεν ειμαι εξικιωμένος ακόμα) όταν λες root της καρτας τι εννοείς ?
επισης οταν λες φλασάρω?
θέλω να εγκαταστήσω την ρομ σου και γι αυτό ρωτάω
επίσης αν γνωρίζεις μου λες... μετά από hard reset δεν μου εγκαθιστά προγράμματα που είναι
.exe
σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανοησή σου
Υ.Γ συγχαρητήρια για την δουλειά που έχεις κάνει πάνω στο LG KS 20
Το root είναι το πρώτο πρώτο path στην κάρτα μνήμης Δηλαδή το /κάρτα αποθήκευσης
φλασάρω είναι κάνω εγγραφή της rom στο κινητό
τα exe γίνοντε εγκατάσταση απο το pc. Αλλιώς μπορεί να είναι εκτελέσημα για το κινητό. Είναι λίγο αόριστη η ερώτηση.
kourtembeu_7
28 Φεβ. 2009, 16:28
Καλησπερα μου εχει κολλησει η ενδειξη της μπαταριας στο 100% τι κανω?
σας ευχαριστω εκ των προτερων....
Και μια δευτερη ερωτηση πως βαζω κανενα θεματακι της προκοπης ρε παιδια? κανενα λινκ?
andapo
28 Φεβ. 2009, 18:39
Και μια δευτερη ερωτηση πως βαζω κανενα θεματακι της προκοπης ρε παιδια? κανενα λινκ?
Πας για service. Κάποιος είχε πει ότι με αναβάθμιση της rom του έστρωσε αλλά δεν το λέω με σιγουριά.
kourtembeu_7
28 Φεβ. 2009, 18:44
εχω την v10b.. Λες να κανω? δεν χανω τιποτα.... Ποια προτεινεται για ΡΟΜ για ενα απλο χρηστη με εξτρα καλουδια?
παιζει κανενας να μου στειλει το msn του να με βοηθησει με το φλασαρισμα και τα σχετικα live να μην ρωταω συνεχεια πραγματα?
andapo
1 Μάρ. 2009, 14:24
εχω την v10b.. Λες να κανω? δεν χανω τιποτα.... Ποια προτεινεται για ΡΟΜ για ενα απλο χρηστη με εξτρα καλουδια?
παιζει κανενας να μου στειλει το msn του να με βοηθησει με το φλασαρισμα και τα σχετικα live να μην ρωταω συνεχεια πραγματα?
Πως να φλασάρεις το lg και που θα βρεις τις rom είναι στο δευτερο link της υπογραφής μου. Οι rom είναι σε ένα link που σε παραπέμπει αυτό το site. Βάλε όσο πιο νέα μπορείς.
Η καλύτερη επιλογή είναι η rom του metkosas. Μπορείς να την βρεις στην υπογραφή του καθώς και οδηγίες για το πως να την βάλεις.
velekatsioula
3 Μάρ. 2009, 17:55
Πως να φλασάρεις το lg και που θα βρεις τις rom είναι στο δευτερο link της υπογραφής μου. Οι rom είναι σε ένα link που σε παραπέμπει αυτό το site. Βάλε όσο πιο νέα μπορείς.
Η καλύτερη επιλογή είναι η rom του metkosas. Μπορείς να την βρεις στην υπογραφή του καθώς και οδηγίες για το πως να την βάλεις.
καλησπερα.επιτελους σημερα πηρα αποφαση να το φλασαρω.το προβλημα ειναι οτι το windiag.cab δεν υπαρχει πλεον στο rabidshare και απο οτι καταλαβα ειναι ακρως απαραιτητο.μηπως κανεις ξερει που αλλου μπορει να βρεθει;ευχαριστω εκ των πρωτερον
velekatsioula
3 Μάρ. 2009, 18:23
καλησπερα.επιτελους σημερα πηρα αποφαση να το φλασαρω.το προβλημα ειναι οτι το windiag.cab δεν υπαρχει πλεον στο rabidshare και απο οτι καταλαβα ειναι ακρως απαραιτητο.μηπως κανεις ξερει που αλλου μπορει να βρεθει;ευχαριστω εκ των πρωτερον
και αλλη μια ερωτηση.αν το φλασαρω αλλα δεν βαλω τα UC packages ,θα εχω καποιο προβλημα;
Yep και γω το παρατηρησα και δεν μπόρεσα να συνεχίσω!!!
staurmk2
4 Μάρ. 2009, 17:11
και μένα μου είχε κολλήσει η ένδειξη και μάλιστα δυο φορές ! σε μένα έκαναν αναβάθμιση και μου έδωσαν και άλλη μπαταρία ! Πάρε τhλέφωνο την lg και κανόνισε ραντεβού να έρθουν να στο πάρουν !
Καλησπέρα παιδιά...μπήκα στο menu του κινητου με την εντολή 2676625720# και πάτησα τεστ backlight on/off και απο τοτε η οθόνη παραμένει σβηστη.... μπορω καπως να το επαναφέρω??????
και ήθελα να κανω αναβάθμιση....
Καλησπέρα παιδιά...μπήκα στο menu του κινητου με την εντολή 2676625720# και πάτησα τεστ backlight on/off και απο τοτε η οθόνη παραμένει σβηστη.... μπορω καπως να το επαναφέρω??????
και ήθελα να κανω αναβάθμιση....
Δεν μπορει να με βοηθήσει κανείς???
Δεν μπορει να με βοηθήσει κανείς???
Τελικά όλα καλά... κατάφερα να κάνω hard reset....
Προσπαθώ να το flashαρω αλλά κολλάω στην σύνδεση με το pc αφού όταν το κάνω σύνδεση δεν το βρίσκει το pc μου παρόλο που πέρασα τους drivers που κατέβασα... μήπως φταίνε τα 64bit windows xp που έχω??
andapo
5 Μάρ. 2009, 22:24
Τελικά όλα καλά... κατάφερα να κάνω hard reset....
Προσπαθώ να το flashαρω αλλά κολλάω στην σύνδεση με το pc αφού όταν το κάνω σύνδεση δεν το βρίσκει το pc μου παρόλο που πέρασα τους drivers που κατέβασα... μήπως φταίνε τα 64bit windows xp που έχω??
Αν είναι η πρώτη φορά που κάνεις flash μάλλον φταει το pc σου. Έχει παρουσιάσει σε πολλούς το ίδιο πρόβλημα. Αν έχεις ξανακάνει flash πολύ πιθανό να χρειάζεσαι το windig.
Όσο για το windiag μιας και το ζήτησαν και άλλοι μπορείτε να το βρείτε εδώ
http://www.filefactory.com/file/af361bf/n/WinDiag_Open_1_
Αν μπορεί ας το ανεβάσει κάποιος και στο rapidshare
lucky-x
18 Μάρ. 2009, 16:40
Καλησπέρα σε όλους σας,
ειμαι κάτοχος ενός KS20 και λόγω μή χρησιμοποίησης λέω να το σπρώξω. Ξέρει κανείς πόσο θα πάει?
athanaso77
18 Μάρ. 2009, 21:11
Δεν υπάρχει στάνταρ τιμή... ο καθένας το δίνει όσο χρειαστεί για να το σπρώξει.
chaotikos12s0
19 Μάρ. 2009, 22:28
Πιστευεται οτι αξιζει πλεον να εγκαταστησουμε , στο κινητο wm 6.1. η τα wm 6.0 ειναι συμβατα ακομα με τις περισσοτερες εφαρμογες .
Γιατι βλεπω ολο και περισσοτερο τον τελευταιο καιρο ολο και περισσοτερα προγραμματα που χροισιμοποιουν γραφικα και flash , να μην υποστηριζονται απο το κινητο .
Υπαρχει καμια βελτιωμενη εκδοση των windows mobile 6.1 για το κινητο μας που να αξιζει να την φορτοσουμε , παλιοτερα ειχα διαβασει οτι τα windows mobile 6.1 αφηνουν πολυ λιγη μνημη ελευθερη , αλλα ομως αυτη η μνημη που μενει αρκει για να δουλεψει ικανοποιητικα η συσκευη η χρειαζεται πιο πολυ .
Ρωταω γιατι ξερω οτι υπαρχουν κινητα windows mobile που δουλευουν με 64 mb μνημη , και οχι 92 που εχει το δικο μας .
andapo
20 Μάρ. 2009, 00:50
Πιστευεται οτι αξιζει πλεον να εγκαταστησουμε , στο κινητο wm 6.1. η τα wm 6.0 ειναι συμβατα ακομα με τις περισσοτερες εφαρμογες .
Γιατι βλεπω ολο και περισσοτερο τον τελευταιο καιρο ολο και περισσοτερα προγραμματα που χροισιμοποιουν γραφικα και flash , να μην υποστηριζονται απο το κινητο .
Υπαρχει καμια βελτιωμενη εκδοση των windows mobile 6.1 για το κινητο μας που να αξιζει να την φορτοσουμε , παλιοτερα ειχα διαβασει οτι τα windows mobile 6.1 αφηνουν πολυ λιγη μνημη ελευθερη , αλλα ομως αυτη η μνημη που μενει αρκει για να δουλεψει ικανοποιητικα η συσκευη η χρειαζεται πιο πολυ .
Ρωταω γιατι ξερω οτι υπαρχουν κινητα windows mobile που δουλευουν με 64 mb μνημη , και οχι 92 που εχει το δικο μας .
Η rom για τα wm 6.1 είναι στο ακόλουθο link
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=408323
Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε γιατί ήταν αρκετά βαριά για το κινητό. Δεν το σκότωνε, αλλα το έκανε πιο αργό. Ξεκινάει με ελέυθερη μνήμη περίπου 26Μbyte. Η επιλογή είναι δική σου.
dapost11
20 Μάρ. 2009, 12:53
Έχω δοκιμάσει το PocketCM kai blimkeys, είναι OK αλλά δεν κάνουν χρήση του πολύ καλού ελληνικού λεξικού που χρησιμοποείται από τα default πληκτρολόγιο για auto-complete, auto-correct, κλπ. Κάνω κάτι λάθος;
sothoms
22 Μάρ. 2009, 13:00
Υπάρχει το windows 6.1 στα ελληνικά για το κινητό;
Οι rom του metkosas είναι unbranded;
Αν όχι παίζει καμία ελληνική unbranded;
kserei kaneis pote kai pws mporoume na fortwsoume ta nea windows mobile 6.5 sto ks20??? den kserw an ksanexei ypothei einai polu megalo to forum kai den mporw na to parakolouthsw.???
athanaso77
22 Μάρ. 2009, 20:37
Καταρχήν εάν μπορείς να γράφεις ελληνικά για να σε καταλαβαίνουμε.
Δεύτερον WM6.5 δεν έχουν βγει επίσημα για καμία συσκευή και κατά συνέπεια ούτε και για το KS20 για το οποίο θα έλεγα να μην τα περιμένεις άδικα μιας και η συσκευή είναι αρκετά παλιά πλέον και δε νομίζω η εταιρία να έχει στα πλάνα της τέτοιου είδους αναβάθμιση.
bagarg
25 Μάρ. 2009, 23:37
παιδια μηπως μπορειτε να μου πειτε γιατι οταν παιζω βιντεο με αναλυση 320χ240 η και μεγαλυτερη το κινητο δεν το παιζει ομαλα αλλα κολλαει σε μερικα σημεια ενω οταν το μετατρεπω σε χαμηλη αναλυση 220χ176 το παιζει κανονικα ομως με αυτην την αναλυση δεν μπορω να δω καλα σε πληρη οθονη.Φταιει η μνημη του κινητου η ο media player σας παρακαλω ας με βοηθησει καποιος.Ευχαριστώ.
athanaso77
26 Μάρ. 2009, 01:18
Δεν φταίει ούτε η μνήμη αλλά ούτε το συγκεκριμένος player. Απλά οι δυνατότητες του επεξεργαστή για multimedia εφαρμογές είναι περιορισμένες και αυτό είναι γενικότερο θέμα των συσκευών με WM.
Τον πιο σημαντικό ρόλο όμως τον παίζει η ποιότητα του κάθε αρχείου. Για παράδειγμα μπορεί η ανάλυση να παραμένει η ίδια και άλλα βίντεο στην ίδια ανάλυση να τα παίζει πολύ καλά. Έχει δηλαδή να κάνει με την κωδικοποίηση που έχει χρησιμοποιηθεί για την συμπίεση του εκάστοτε βίντεο.
Γεια σε όλους!!Είχα καιρό να γράψω αλλά μου προέκυψε και άλλο "κουλό" θεματάκι...
Έχει να κάνει με την εμφάνιση ρολογιού στην γραμμή Έναρξης (ας την πω έτσι) όταν έχω κάποιο πρόγραμμα. Μέχρι κάποια στιγμή ήταν ψηφιακό...τώρα εντελώς από μόνο του μου το γύρισε στο αναλογικό...όχι τίποτα άλλο...αλλά δεν ξέρω να διαβάζω την ώρα από αναλογικό ρολόι και μου τη σπάει...ψάχνω ψάχνω και ρύθμιση δεν βρίσκω...καμμιά ιδέα;
Γεια σε όλους!!Είχα καιρό να γράψω αλλά μου προέκυψε και άλλο "κουλό" θεματάκι...
Έχει να κάνει με την εμφάνιση ρολογιού στην γραμμή Έναρξης (ας την πω έτσι) όταν έχω κάποιο πρόγραμμα. Μέχρι κάποια στιγμή ήταν ψηφιακό...τώρα εντελώς από μόνο του μου το γύρισε στο αναλογικό...όχι τίποτα άλλο...αλλά δεν ξέρω να διαβάζω την ώρα από αναλογικό ρολόι και μου τη σπάει...ψάχνω ψάχνω και ρύθμιση δεν βρίσκω...καμμιά ιδέα;
Αν θυμάμαι καλά με παρατεταμένο πάτημα της γραφίδας στο ρολόι σου βγάζει επιλογή για αναλογικό ή ψηφιακό.
athanaso77
26 Μάρ. 2009, 14:34
Μια χαρά θυμάσαι! ;)
Αν θυμάμαι καλά με παρατεταμένο πάτημα της γραφίδας στο ρολόι σου βγάζει επιλογή για αναλογικό ή ψηφιακό.
Κι όμως ήταν τόσο απλό!!ευχαριστώ!!
kistos
30 Μάρ. 2009, 14:46
Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς κάποιο καλό πρόγραμμα για ξυπνητήρι για το lg ks20 που να μπορώ να βάλω δικό μου .mp3. Ευχαριστώ πολύ!
athanaso77
30 Μάρ. 2009, 14:49
pTravelAlarm
carver
31 Μάρ. 2009, 09:43
Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς κάποιο καλό πρόγραμμα για ξυπνητήρι για το lg ks20 που να μπορώ να βάλω δικό μου .mp3. Ευχαριστώ πολύ!
Το ξυπνητηρι του lg παιζει mp3 αρκει να ειναι μονοφωνικα.
Μπορεις να βαλεις οτι θελεις.
staurmk2
1 Απρ. 2009, 02:43
Αυτό το κινητό έχει γίνει πραγματικά ανυπόφορο ! Ανέβηκα πριν δύο μέρες Θεσσαλονίκη και Λάρισα και δεν είχα πουθενά σήμα ! Εκεί που είχε 4 γραμμές ξαφνικά έπεφτε εκτός δικτύου ! Τι να πώ ! Την συσκευή μου την έχουν αντικαταστήσει μια φορά και πάλι δεν πήρα ένα τηλέφωνο που να λειτουργεί στο 100% ! Πήγα να το πουλήσω όταν μου το έφεραν μετά την αντικατάσταση καινούριο στο κουτί κλειστό και μου είπαν σε τρία μαγαζία οτι το παίρνουν σε εξεφτελιστική τιμή γιατί είναι γεμάτο bugs! Είναι η αιτία που πραγματικά δεν πρόκειται να ξαναπάρω lg.
athanaso77
1 Απρ. 2009, 08:59
Θα έλεγα ότι η LG δεν υποστήριξε και τόσο πολύ τη συγκεκριμένη συσκευή, ίσως γιατί κατέλαβε ένα μικρό ποσοστό πωλήσεων σε σχέση με τις υπόλοιπες της συσκευές. Ελπίζω στις μελλοντικές WM συσκευές να δώσει περισσότερο προσοχή. Ό,τι καλό αποτέλεσμα έχουμε δει οφείλεται σε κάποια από τα παιδιά εδώ.
staurmk2
1 Απρ. 2009, 13:10
Θα έλεγα ότι η LG δεν υποστήριξε και τόσο πολύ τη συγκεκριμένη συσκευή, ίσως γιατί κατέλαβε ένα μικρό ποσοστό πωλήσεων σε σχέση με τις υπόλοιπες της συσκευές. Ελπίζω στις μελλοντικές WM συσκευές να δώσει περισσότερο προσοχή. Ό,τι καλό αποτέλεσμα έχουμε δει οφείλεται σε κάποια από τα παιδιά εδώ.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως μια τόσο μεγάλη εταιρεία δεν μπορεί να βγάλει επιτέλους μια σψστή αναβάθμιση και να λύνει όλα τα προλήματα ! Δεν είναι δυνατόν να μην έχει πουθενά σήμα ένα κινητό 3g τελέυταίας γενιάς και δίπλα ακριβώς τηλέφωνο με σύνδεση της ίδιας εταιρείας να έχει τέλειο σήμα και ποιότητα πολύ καλύτερη στον ήχο ! Και όταν λέω τηλέφωνο αναφέρομαι σε ένα nokia πολύ παλιό ! Ελεος !!!!
andapo
1 Απρ. 2009, 14:58
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως μια τόσο μεγάλη εταιρεία δεν μπορεί να βγάλει επιτέλους μια σψστή αναβάθμιση και να λύνει όλα τα προλήματα ! Δεν είναι δυνατόν να μην έχει πουθενά σήμα ένα κινητό 3g τελέυταίας γενιάς και δίπλα ακριβώς τηλέφωνο με σύνδεση της ίδιας εταιρείας να έχει τέλειο σήμα και ποιότητα πολύ καλύτερη στον ήχο ! Και όταν λέω τηλέφωνο αναφέρομαι σε ένα nokia πολύ παλιό ! Ελεος !!!!
Δεν νομίζω ότι είναι έτσι τα πράγματα. Τουλάχιστον με την τελευταία αναβάθμιση της lg αλλά και με τις rom του metkosas και την δικιά μου. Σίγουρα όλα αυτά είναι αλήθεια με την πρώτη rom της lg που πραγματικά ήταν ανηπόφορη. Πλέον όμως όχι...
ghostera14
2 Απρ. 2009, 15:57
file metkostas kalhspera.eimai katoxos enos lg ks20 to opoio crashare.thelo thn boitheia sou mpas k glytoso ta 200 euro pou edosa. loipon arxika to logismiko ths mpatarias kolhse k elege monima 50% asxeta me to poso diarkouse.to thl esvhne se asxetes stigmes,eite meta apo 5 lepta eite meta apo 2 ores.opote syndeo usb h fortisth mou bgazei mynhma to opoio leei bale pano thn mpataria.(enoeite oti h mpataria einai hdh epano)katopin prospathisa na to flasharo me emergensy mode.me kapoio logismiko (euro k hk-hong kong )doulepse ala otan zitouse na rithmiso date k time kolage teleios.prospathisa na flasaro pali k apotelesma na kolhsei tora monima sto emergensy mode. ....ayta..... please mias k ap oti vlepo eisai psagmenos me to antikeimeno,ean exeis kapoia symboulh(ektos apo to na to petakso...lol)se parakalo odigeise me bhma bhma mpas k bro kamia akrh.opos k na xei sou eyxomai mia yperoxh mera k s eyxaristo prokatabolika gia to xrono sou .dimitris.
andapo
2 Απρ. 2009, 16:38
file metkostas kalhspera.eimai katoxos enos lg ks20 to opoio crashare.thelo thn boitheia sou mpas k glytoso ta 200 euro pou edosa. loipon arxika to logismiko ths mpatarias kolhse k elege monima 50% asxeta me to poso diarkouse.to thl esvhne se asxetes stigmes,eite meta apo 5 lepta eite meta apo 2 ores.opote syndeo usb h fortisth mou bgazei mynhma to opoio leei bale pano thn mpataria.(enoeite oti h mpataria einai hdh epano)katopin prospathisa na to flasharo me emergensy mode.me kapoio logismiko (euro k hk-hong kong )doulepse ala otan zitouse na rithmiso date k time kolage teleios.prospathisa na flasaro pali k apotelesma na kolhsei tora monima sto emergensy mode. ....ayta..... please mias k ap oti vlepo eisai psagmenos me to antikeimeno,ean exeis kapoia symboulh(ektos apo to na to petakso...lol)se parakalo odigeise me bhma bhma mpas k bro kamia akrh.opos k na xei sou eyxomai mia yperoxh mera k s eyxaristo prokatabolika gia to xrono sou .dimitris.
Όταν λες κόλησε σε emergency mode?? Σκάλωσε στο try to communicate with the phone?? Δεν το είδε ποτέ το πρόγραμμα? Γίνε λίγακι πιο συγκεκριμένος. Λογικά δεν έχει προλάβει να κάνει κάτι οπότε και είσαι ΟΚ. Αλλά το έχουμε πει 1000000 φορες. Ποτε flash σε emergency mode. Δοκίμασε να την κάνεις κανονικά και πες μας τι γίνετε. Οδηγίες για το flash μπορείς να βρεις στην υπογραφή μου.
ghostera14
2 Απρ. 2009, 16:53
katafera k ekana to flash se emergensy giati alios den anagnorize ola kala alla parousiazei to arxiko provlhma(o idios logos pou den mporousa na kano kanonika flash). loipon sygekrimena h endiksh ths mpatarias einai monimos sto 50% (me apotelesma otan anoigo to kinhto ayto svhnei opote thelei eite meta 5 min eite mia ora meta) syndeo fortisth k leei syndeste thn mpataria,syndeo usb k leei pali akrivos to idio.apotelesma...den anagnorizei to usb oste na flasaro opote k idou o logos gia to oti ekana flash me emergensy mode. pos tha lyso to problhma ths mpatarias????(exo agprasei hdh dyo extra k se olles exo to idio problhma opote den einai thema mpatarias alla(pistevo)logismikou.
an exeis kapoia idea gia ayto to problhma pes mou giati exo frikarei.yp opsin to kinhto einai agorasmeno apo usa.kati exo akousei oti pezei kapoio rolo...
an k to rom ths vodafon deixnei na leitourgei kanonika ektos apo to thema ths mpatarias
andapo
2 Απρ. 2009, 17:28
katafera k ekana to flash se emergensy giati alios den anagnorize ola kala alla parousiazei to arxiko provlhma(o idios logos pou den mporousa na kano kanonika flash). loipon sygekrimena h endiksh ths mpatarias einai monimos sto 50% (me apotelesma otan anoigo to kinhto ayto svhnei opote thelei eite meta 5 min eite mia ora meta) syndeo fortisth k leei syndeste thn mpataria,syndeo usb k leei pali akrivos to idio.apotelesma...den anagnorizei to usb oste na flasaro opote k idou o logos gia to oti ekana flash me emergensy mode. pos tha lyso to problhma ths mpatarias????(exo agprasei hdh dyo extra k se olles exo to idio problhma opote den einai thema mpatarias alla(pistevo)logismikou.
an exeis kapoia idea gia ayto to problhma pes mou giati exo frikarei.yp opsin to kinhto einai agorasmeno apo usa.kati exo akousei oti pezei kapoio rolo...
an k to rom ths vodafon deixnei na leitourgei kanonika ektos apo to thema ths mpatarias
Δεν το αναγνώριζε γιατί έπρεπε να τρέξεις ένα cab πριν το flash. Μην κάνεις flash σε emergency mode γιατι μπορεί να χάσεις την συσκευή μια και καλή λόγω του imei. Όσο για την μπαταρία δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Όσοι είχαν το πρόβλημα με την μπαταρία (κολημένη σε κάποια ένδειξη) το έφτιαξαν είτε αλλάζοντας λογισμικό (οι λιγότεροι), είτε αλλάζοντας μπαταρία απο την lg (οι περισσότεροι). Τώρα αν στην lg έκαναν και κατι άλλο δεν μπορώ να το ξέρω.
ghostera14
2 Απρ. 2009, 17:41
otan dhladh flasharoume den enooume oti allazoume logismiko??k an einai etsi pos k pou mporo na bro k na to eggatastiso,giati apo lg pou milisa o typos mou eipe ksekathara oti flashare treis tesseris syskeyes k orismenes apo aytes apla den anapsan pote ksana.opote den nomizo oti einai option gia mena ayto...(an einai na thn kapsei kapoios as thn kapso ego -toulaxiston na matho k kati)oso gia thn battaris opos sou pa exo hdh agorasei alles dyo kai eixa ta idia problhmata,synepos einai fault ths syskeyhs.pisteyo opos eipes oti teleytaia k oristikh mou lysh einai allagh logismikou.an exeis kapoia boithia na mou prosfereis s ayto pls steile mou odigeies(kath oti eimai A S X E T O S) opos k episeis to "cab" pou proaneferes mpas k isos anagnorisei to usb san usb k oxi san fortisth k kseperasoume to problhma.
opos k na xei s eyxaristo therma gia ton xrono,thn oipomonh k thn boitheia sou.
dimitris.
andapo
2 Απρ. 2009, 18:21
otan dhladh flasharoume den enooume oti allazoume logismiko??k an einai etsi pos k pou mporo na bro k na to eggatastiso,giati apo lg pou milisa o typos mou eipe ksekathara oti flashare treis tesseris syskeyes k orismenes apo aytes apla den anapsan pote ksana.opote den nomizo oti einai option gia mena ayto...(an einai na thn kapsei kapoios as thn kapso ego -toulaxiston na matho k kati)oso gia thn battaris opos sou pa exo hdh agorasei alles dyo kai eixa ta idia problhmata,synepos einai fault ths syskeyhs.pisteyo opos eipes oti teleytaia k oristikh mou lysh einai allagh logismikou.an exeis kapoia boithia na mou prosfereis s ayto pls steile mou odigeies(kath oti eimai A S X E T O S) opos k episeis to "cab" pou proaneferes mpas k isos anagnorisei to usb san usb k oxi san fortisth k kseperasoume to problhma.
dimitris.
Μάλλον σε μπέρδεψα μη ηθελημένα. Σωστά λες ότι flash σημαίνει αντικατάσταση του λογισμικού. Αυτό που σου είπα με το cab έχει να κανει μόνο με το ότι το πρόγραμμα του flash δεν βλέπει την συσκευή σε normal mode. Όπως σου ξαναείπα ο οδηγός μαζί με το link για το cab ([Fix] LGMDP shows "no phone" when connecting to KS20) είναι στην υπογραφή μου, αλλιώς πήγενε στο link:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369481
αν και δεν μπορώ να πιστέψω ότι η αναβάθμιση θα σου λύσει το πρόβλημα της μπαταρίας. Τώρα βεβαια... Σου εύχομαι το καλύτερο. (Αλήθεια ποια rom βάζεις???)
xnikos
2 Απρ. 2009, 19:55
dimitris.
νομίζω ότι το πρόβλημα της μπαταρίας λύνεται με την version 10g.
(έτσι ανέφεραν οι περισσότεροι εδώ) μήπως βάζεις παλαιότερη?
athanaso77
2 Απρ. 2009, 22:47
@ghostera14:
Να γράφεις ελληνικά όπως όλοι μας. Πολλοί δεν μπαίνουν καν στον κόπο να αποκρυπτογραφήσουν τα greeklish.
staurmk2
3 Απρ. 2009, 02:06
Δεν νομίζω ότι είναι έτσι τα πράγματα. Τουλάχιστον με την τελευταία αναβάθμιση της lg αλλά και με τις rom του metkosas και την δικιά μου. Σίγουρα όλα αυτά είναι αλήθεια με την πρώτη rom της lg που πραγματικά ήταν ανηπόφορη. Πλέον όμως όχι...
φίλε andapo την τελευταία αναβάθμιση της lg έχω την v10g και σήμα πουθενά ! Είναι απαράδεκτοι ...........
andapo
3 Απρ. 2009, 02:08
φίλε andapo την τελευταία αναβάθμιση της lg έχω την v10g και σήμα πουθενά ! Είναι απαράδεκτοι ...........
Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με την δικιά μου. Για να το λες όμως δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω. Αν ισχύει είναι όντως απαράδεκτο.
ghostera14
4 Απρ. 2009, 13:39
καλημερα,συγνωμη εαν μπερδεψα καποιον με τα greeglish......
λοιπον η v10 ειναι επανω κ εαν δεν κανω λαθος (μιας κ εχω κανει πανω απο καμια δεκαρια φλασ!!!)ειναι αυτη που βρηκα μεσα στο λινκ σου.
αυτη τη στιγμη εχω της vodafon που βρηκα αλλα δεν μπορω να πιασω κανενα σημα ενω η συσκευη κατα τ αλλα δειχνει να λειτουργει κανονικα.(αν κ η ενδειξη της μπαταριας ειναι ακομα κολημενη η συσκευη δεν εχει σβησει).απο κατι που μου πανε στην lg το σημα εχει να κανει οτι η usa συσκευη λειτουργει λεει στα 1900 αντι για την greek που λειτουργει στα 800-900 κ αλλα δεν μου εξηγησε τι ακριβως ενοουσε μ αυτο.στην ερωτηση μου"ασχετα με το οτι η συσκευη ειναι 3band k πιανει ελληνικο σημα?"μου ειπαι "ναι δεν παιζει ρολο,ειναι τεχνικο θεμα". οποτε πιστεωο οτι μονη λυση ειναι να το φλασαρω παλι αλλα με καπποια version απο usa.
...το θεμα ειναι,που θα την βρω αυτη.....
αν εχεις καποιο σχετικο λινκ η καποια ιδεα για το ποθ να ψαξω,ενημερωσε με.
κ παλι σ ευχαριστω για την ολη βοηθεια κ ζητω συγνωμη γενικως απ ολους αν σας τα κανα τσουρεκια με το θεμα μου.
η αμαρτια ειναι οτι το κινητο μου παρουσιασε το προβλημα στην 9 μερα ακριβως απο την αγορα του!!!οποτε καταλαβενεις την φρικη μου,ε?(χαχαχαχα)
κ παλι ευχαριστω.καλημερα.
andapo
4 Απρ. 2009, 14:47
καλημερα,συγνωμη εαν μπερδεψα καποιον με τα greeglish......
λοιπον η v10 ειναι επανω κ εαν δεν κανω λαθος (μιας κ εχω κανει πανω απο καμια δεκαρια φλασ!!!)ειναι αυτη που βρηκα μεσα στο λινκ σου.
αυτη τη στιγμη εχω της vodafon που βρηκα αλλα δεν μπορω να πιασω κανενα σημα ενω η συσκευη κατα τ αλλα δειχνει να λειτουργει κανονικα.(αν κ η ενδειξη της μπαταριας ειναι ακομα κολημενη η συσκευη δεν εχει σβησει).απο κατι που μου πανε στην lg το σημα εχει να κανει οτι η usa συσκευη λειτουργει λεει στα 1900 αντι για την greek που λειτουργει στα 800-900 κ αλλα δεν μου εξηγησε τι ακριβως ενοουσε μ αυτο.στην ερωτηση μου"ασχετα με το οτι η συσκευη ειναι 3band k πιανει ελληνικο σημα?"μου ειπαι "ναι δεν παιζει ρολο,ειναι τεχνικο θεμα". οποτε πιστεωο οτι μονη λυση ειναι να το φλασαρω παλι αλλα με καπποια version απο usa.
...το θεμα ειναι,που θα την βρω αυτη.....
αν εχεις καποιο σχετικο λινκ η καποια ιδεα για το ποθ να ψαξω,ενημερωσε με.
κ παλι σ ευχαριστω για την ολη βοηθεια κ ζητω συγνωμη γενικως απ ολους αν σας τα κανα τσουρεκια με το θεμα μου.
η αμαρτια ειναι οτι το κινητο μου παρουσιασε το προβλημα στην 9 μερα ακριβως απο την αγορα του!!!οποτε καταλαβενεις την φρικη μου,ε?(χαχαχαχα)
κ παλι ευχαριστω.καλημερα.
v10 τι??? Υπάρχει v10c, v10b, v10e,v10g. ποια? To κινητό είναι branded? unbranded? τι? Τεσπα. Τα παιδιά λένε ότι θες την v10g. Όλες τις διαθέσιμες rom μπορείς να τις βρεις εδώ:
Και για να μην ξεχνας. Flash ΟΧΙ σε emergency mode. Αν είναι branded βάλε την Greece Vodafone 10g.
sothoms
6 Απρ. 2009, 10:06
Εγώ πάντως στα Link που έχεται δώσει, έχω βάλει τα αγγλικά 6.1 και αφαίρεσα και το vodafon.
Όλα καλά χωρίς κανένα πρόβλημα.
Παιδιά δεν μπορώ να εγκαταστίσω το windiag που κατέβασα απο το filefactory.Καμιά βοήθεια?
edit: εγκατέστησα απο το xda το windiag new 2 που μάλλον είναι αυτό που χρειάζεται, αλλά παρόλα αυτά στο lgdmp μου λέει no phone και δεν ανοίγει θύρα. Ψάχνω προς τα πίσω αλλά δεν μπορω να βρώ, αυτό είναι το πρόβλημα που εμφανίζεται λόγω vista (σε laptop το κάνω) ή κάτι άλλο κάνω λάθος?
Μετά απο τόσο καιρό είπα και εγώ να αφιερώσω λίγο χρόνο να φλασάρω και δεν μου κάθεται!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
andapo
9 Απρ. 2009, 17:47
Παιδιά δεν μπορώ να εγκαταστίσω το windiag που κατέβασα απο το filefactory.Καμιά βοήθεια?
edit: εγκατέστησα απο το xda το windiag new 2 που μάλλον είναι αυτό που χρειάζεται, αλλά παρόλα αυτά στο lgdmp μου λέει no phone και δεν ανοίγει θύρα. Ψάχνω προς τα πίσω αλλά δεν μπορω να βρώ, αυτό είναι το πρόβλημα που εμφανίζεται λόγω vista (σε laptop το κάνω) ή κάτι άλλο κάνω λάθος?
Μετά απο τόσο καιρό είπα και εγώ να αφιερώσω λίγο χρόνο να φλασάρω και δεν μου κάθεται!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν δεν σου το βλέπει και έτσι τότε πρέπει να κάνει flash σε άλλον υπολογιστή. Δεν έχει να κάνει με τα vista. Εγώ vista έχω. Δεν γνωρίζουμε τον λόγω αλλά σε κάποιους υπολογιστές δεν μπορεί να γίνει το flash.
Υγ. Να υποθέσω ότι έχεις θέσει το κινητό σε κατάσταση αναγνώρισης έτσι? Εννοώ τα πρώτα βήματα που κάνουμε πριν το flash απο το engeneering menu της lg.
At device:
-enter this code to dialpad: 2676625720#
-engeneering menu will show.
-press:
Port Setting → 1. Diag Setting → 1. USB Set for Diag → “OK” → “Back”.
(Port Setting → 1. Diag Setting →) 2. USB Switching → “LG Composite -DUN, DIAG”.
-press Done and reset your device.
this sets your usb port as a composite usb port.
Ναι κανονικά, αφού πατήσω το τελευταίο done στα port, κάνω και soft reser και πάωνα κάνω τη διαδικασία
andapo
9 Απρ. 2009, 18:41
Ναι κανονικά, αφού πατήσω το τελευταίο done στα port, κάνω και soft reser και πάωνα κάνω τη διαδικασία
Τότε μάλλον πας σε άλλων υπολογιστή. Σε emergency mode το αναγνωρίζει (απλά απο περιέργεια)? nv backup έχεις πάρει? Το diag το έκανες εγκατάσταση στο lg έτσι? (υπάρχει και χειροκίνητος τρόπος για αυτό)
Απο την αρχή δεν το αναγνωρίζει οπότε δεν μπορώ να πάρω nvbackup και δεν συνέχισα.Σε emergency mode δεν ξέω αν το αναγνωρίζει.Αυριο θα το δοκιμάσω και σε άλλον υπολογιστή με xp.Το lg corona usb drivers πριν εγκατασταθεί έβγαλε τρεις τεσσερις φορές παραθυράκι ότι δεν εμπιστευται τον εκδοτη (ή κάπως έτσι) υπάρχει περίπτωση να μην τους εγκατέστησε σωστά?
andapo
9 Απρ. 2009, 18:59
Απο την αρχή δεν το αναγνωρίζει οπότε δεν μπορώ να πάρω nvbackup και δεν συνέχισα.Σε emergency mode δεν ξέω αν το αναγνωρίζει.Αυριο θα το δοκιμάσω και σε άλλον υπολογιστή με xp.Το lg corona usb drivers πριν εγκατασταθεί έβγαλε τρεις τεσσερις φορές παραθυράκι ότι δεν εμπιστευται τον εκδοτη (ή κάπως έτσι) υπάρχει περίπτωση να μην τους εγκατέστησε σωστά?
Μπορεί. Αν και εμένα μου τα είχε βγάλει και αυτά. Άστο για την ώρα και δοκίμασε σε άλλον pc. Όχι emergency mode γιατί μπορεί να χάσεις το κινητό για πάντα.
Μήπως τελικά δεν μου είναι γραφτό να το φλασάρω?:lol::lol:
sothoms
10 Απρ. 2009, 09:39
πρέπει οπωσδήποτε να εγκαταστήσεις το windiag. Επειδή δεν παίζει πουθενά ως .exe, πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα πρόγραμμα για να κάνεις install το συγκεκριμένο αρχείο, δεν θυμάμαι το όνομα, ή με κάποιον registry editor να περάσεις την εντολή στο registry. Μόλις το έκανα μου το αναγνώριζε κανονικά.
Το βρήκα στο xda σε cab (μπορώ να δω αν όντως το έχω εγκαταστήσει στο κινητό?) Επίσης μήπως μπορεί να ανεβάσει κάποιος την πρώτη φωτογραφία που φαίνεται στο tutorial του metkosas να τσεκάρω κάτι?
Eπίσης πως θα καταλάβω αν έχω πάρει σωστό nvbackup για να ξέρω ότι είμαι οκ και να συνεχίσω?
andapo
10 Απρ. 2009, 14:38
Το βρήκα στο xda σε cab (μπορώ να δω αν όντως το έχω εγκαταστήσει στο κινητό?) Επίσης μήπως μπορεί να ανεβάσει κάποιος την πρώτη φωτογραφία που φαίνεται στο tutorial του metkosas να τσεκάρω κάτι?
Eπίσης πως θα καταλάβω αν έχω πάρει σωστό nvbackup για να ξέρω ότι είμαι οκ και να συνεχίσω?
Για να δεις αν εγκαταστήθηκε σωστά πρέπει να ελέγξεις τις manual τιμές στην registry με κάποιον registry editor. To nv backup δημιουργεί έναν φάκελο μέσα στο directory του προγραμματος της lg. Μόνο αυτό μπορείς να δεις για να διαπιστώσεις αν έχει γίνει το nv backup. Για να ξέρεις αν είναι σωστό δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι.
fanispan
10 Απρ. 2009, 16:52
paidia kalispera.. mia erotish exo to ks20vodafone se alo diktio to kinito paizei.....
:O:O:O
athanaso77
10 Απρ. 2009, 17:30
Παίζει... γράψε ελληνικά όμως αν μπορείς.
fanispan
10 Απρ. 2009, 17:50
Συγγνώμη έχεις δίκιο λοιπών, κάνω την ερώτηση γιατί το έχω δόση και έβαλλε μια κάρτα εκτός Vodafone και μου είπε ότι δεν παίζει….
:):):)
chaotikos12s0
10 Απρ. 2009, 19:10
Τελικα αποφασισα και εγω μετα απο πολυ καιρο να εγκαταστησω μια απο τις ρομ του metcosas.
Εγκατεστησα την αγγλικη με το manilla, τα καταφερα με την δευτερη φορα , στον πρωτο υπολογιστη κολαγε στο trying to communicate μετα το nv back_up , τελικα το εγκαταστησα απο εναν φορητο .
Πολυ ωραιο user , interface , ενα μεγαλο ευχαριστω και απο εμενα στον metcosas για τη δουλεια που εχει ριξει για το κινιτακι . :)
Θελω να ρωτησω τα εξης ,
1 . εκει που γραφει system information , γραφει version rom v10d , δεν ειναι η τελευταια δηλαδη η 10g ?
2. o kanonikos file explorer των windows εχει αφαιρεθει τελειως ?
3. μετα απο hardreset αναγνωριζει κανονικα καρτες των 8gb ?
4. αν δεν εγκατασταθουν κατα το hard reset της συσκευης τα uc packages μπορουν να εγκατασταθουν και αργοτερα μετα απο ενα soft reset ?
5 .το αρχειο του nvbackup το αποθηκεουμε η καθε φορα κανει αλλο ?
andapo
10 Απρ. 2009, 19:50
Συγγνώμη έχεις δίκιο λοιπών, κάνω την ερώτηση γιατί το έχω δόση και έβαλλε μια κάρτα εκτός Vodafone και μου είπε ότι δεν παίζει….
:):):)
Μπα μια χαρά πρέπει να παίζει. Πολλοι το δουλεύουν με διάφορες εταιρίες τηλεφωνίας. Σχεδόν τα πάντα έχουμε δοκιμάσει.
andapo
10 Απρ. 2009, 19:55
1 . εκει που γραφει system information , γραφει version rom v10d , δεν ειναι η τελευταια δηλαδη η 10g ?
Στην Ελληνική έχει φτάσει την v10g. Στην Αγγλική έχει φτάσει στην v10d και αν το ψάξεις λίγο περισσότερο θα βρεις ότι η Αγγλική v10d είναι νεότερη απο την Ελληνική v10g.
2. o kanonikos file explorer των windows εχει αφαιρεθει τελειως ?
Δεν γνωρίζω
3. μετα απο hardreset αναγνωριζει κανονικα καρτες των 8gb ?
Απο ότι θυμάμαι το fix είναι embedded μέσα στην rom οπότε και θα την αναγνωρίζει κανονικά.
4. αν δεν εγκατασταθουν κατα το hard reset της συσκευης τα uc packages
μπορουν να εγκατασταθουν και αργοτερα μετα απο ενα soft reset ?
Ναι αλλά πρέπει να βρεις μόνος σου τα αντίστοιχα cab αρχεία.
5 .το αρχειο του nvbackup το αποθηκεουμε η καθε φορα κανει αλλο ?
Κάθε φορά κάνει άλλο αλλά καλού κακού αποθήκευσέ το κάπου.
chaotikos12s0
10 Απρ. 2009, 20:05
andapo καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις . :)
Για την ρομ και εγω αυτο θυμομουνα οτι στο εξωτερικο εχει φτασει v10d απλα ηθελα να το επιβαιβεωσω.
Ενα αρχειο του nvbackup θα κρατησω για καλο και για κακο .
Ξερεις μηπως πως να βγαζει σωστα τα ελληνικα στον htc brouser (δηλαδη οπερα), γιατι στο google μου βγαζει καποια ερωτηματικα σε καποια γραμματα στις λεξεις , παροτι αλλαξα τα regional settings σε ελληνικα , υπαρχει καποια αλλη ρυθμιση ?
Το προγραμμα contacts των windows πως εμφανιζεται , γιατι ειχα οργανωσει τις επαφες μου ανα κατηγορια και το icontacts τις βγαζει ολες μαζι.
andapo
10 Απρ. 2009, 21:17
andapo καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις . :)
Για την ρομ και εγω αυτο θυμομουνα οτι στο εξωτερικο εχει φτασει v10d απλα ηθελα να το επιβαιβεωσω.
Ενα αρχειο του nvbackup θα κρατησω για καλο και για κακο .
Ξερεις μηπως πως να βγαζει σωστα τα ελληνικα στον htc brouser (δηλαδη οπερα), γιατι στο google μου βγαζει καποια ερωτηματικα σε καποια γραμματα στις λεξεις , παροτι αλλαξα τα regional settings σε ελληνικα , υπαρχει καποια αλλη ρυθμιση ?
Το προγραμμα contacts των windows πως εμφανιζεται , γιατι ειχα οργανωσει τις επαφες μου ανα κατηγορια και το icontacts τις βγαζει ολες μαζι.
Δεν χρησιμοποιώ τίποτα απο τα δύο οπότε και δεν ξέρω. Sorry.
sothoms
12 Απρ. 2009, 16:09
Ξαφνικά ενώ επιλέγω το PCM keyboard δεν μου το εμφανίζει. Είτε πηγαίνω στο input το windows και το δηλώνω, είτε το επιλέγω από το SIP Change, δεν γίνεται τίποτα.
Έχω περάσει τα 6.1 του kiss και έχει εγκατεστημένα από default κάποια πληκτρολόγια. Block Recognizer, το γνωστό keyboard, Letter Recognizer, Transcriber και το PCm Keyboard που του έβαλα εγώ.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα ανενεργοποιήσω; Μέσα από την registry μήπως;
Τελικά μόνο εμένα δεν μου κάθεται?Τρεις υπολογιστές δοκίμασα μέχρι τώρα και παντού μου γράφει no phone!Τα corona lg μπήκαν κανονικά!Τι άλλο να κάνω???????????????
chaotikos12s0
14 Απρ. 2009, 13:54
Τελικά μόνο εμένα δεν μου κάθεται?Τρεις υπολογιστές δοκίμασα μέχρι τώρα και παντού μου γράφει no phone!Τα corona lg μπήκαν κανονικά!Τι άλλο να κάνω???????????????
Το windiag το εγκατεστησες , κατι ρυθμισεις που ηθελε στο εργοστασιακο μενου του κινητου τις εκανες .
Μηπως σου βγαζει κατω στο ρολοι οταν συνδεεις το κινητο , αναγνωριστικε νεο υλικο για να γινει εγκατασταση , εγω πατησα οχι την επιλογη ( επιτεπεται να συνδεθουν τα windows) , την αλλη επιλογη , και μετα αυτοματη εγκατασταση και μου βρηκε το κινητο ( αυτο το εκανα αφου ειχα εγκαταστησει τους lg corona drivers ) .
Μετα απο το lg euro οπως τα λεει ο metcosas στο flash tutorial , σιγα σιγα για να μην γινει κανενα λαθος .
Τα κανα όλα :( :( :( Ένας τελευταίος υπολογιστής έμεινε σπίτι θα δοκιμάσω και εκεί...
Μπορει κάποιος να μου στειλει το windiag μήπως φταει αυτό ρε παιδια?
lpanosl
14 Απρ. 2009, 16:43
εδω κ 3-4 μερες η μπαταρια του lg ks20 εχει κολλησει στο 95%...εχω κανει hard reset 2 φορες αλλα τπτ...Ξερει καποιος τι μπορει να συμβενει???
Τα παιδια που το πάθανε νομίζω ότι το διορθώσανε με αλλαγή μπαταρίας φίλε μου
andapo
14 Απρ. 2009, 17:25
εδω κ 3-4 μερες η μπαταρια του lg ks20 εχει κολλησει στο 95%...εχω κανει hard reset 2 φορες αλλα τπτ...Ξερει καποιος τι μπορει να συμβενει???
Πρέπει να πας στο service. Δεν φτιάχνετε με hard reset. Στους περισσότερους που έγινε αυτό πήγαν service. Κάποιος βέβαια έχει πει ότι φτιάχνετε με αναβάθμιση λογισμικού που έκανε αλλά εγώ δεν το ξέρω αυτό.
sothoms
14 Απρ. 2009, 21:11
Τα κανα όλα :( :( :( Ένας τελευταίος υπολογιστής έμεινε σπίτι θα δοκιμάσω και εκεί...
Στείλε μου ένα email να στο στείλω.
3 πράγματα χρησιμοποίησα.
Το LGMDP v1.1.5 build 12.14
LG Corona USB Drivers
και το WinDiag.reg το οποίο το εγκατέστησα με ένα registry editor (SKTools)
chaotikos12s0
14 Απρ. 2009, 21:44
Μηπως θελει hard reset prin περασεις τις ρυθμισεις και το φλασαρεις , μηπως το κολαει κανενα προγραμμα , καντου ενα hard reset και δοκιμασε παλι .
Δες και αν το καλωδιο που το συνδεεις με το pc δουλευει καλα , εμενα ειχε χαλασει το καλωδιο και οταν μετακινιοταν λιγο το εχανε το activesync , αμα ειναι αυτο το προβλημα παρε καινουριο καλωδιο πριν κανεις οτιδηποτε για να μην γινει καμια στραβη κατα το φλασαρισμα.
Δοκιμασε και σε κανεναν φορητο υπολογιστη , διαβασα σε προηγουμενα ποστ οτι εχουν προβλημα οι υπολογιστες που εχουν μητρικη asus , και καρτες γραφικων ati , αν και εμενα που εχω asus αρχικα το αναγνωριζε μετα δεν μπορουσε να κανει εγκατασταση (τουλαχιστων επρεπε να σου το αναγνωριζει ) , ετσι αναγκαστηκα να κανω φλασαρισμα σε εναν φορητο.
Εμενα παλι σημερα μου κολαει το ραδιοφονο και το bluetooth , λέει (the bluetooth radio failed to turn on due to insufficient driver memmory available , you must perform a normal reset before you turn on bluetooth radio. )
Του εκανα δυο τρια σοφτ ρεσετ και τιποτα , αν ξερει κανεις τι μπορει να φταιει ας γραψει .
andapo
15 Απρ. 2009, 02:21
Εμενα παλι σημερα μου κολαει το ραδιοφονο και το bluetooth , λέει (the bluetooth radio failed to turn on due to insufficient driver memmory available , you must perform a normal reset before you turn on bluetooth radio. )
Του εκανα δυο τρια σοφτ ρεσετ και τιποτα , αν ξερει κανεις τι μπορει να φταιει ας γραψει .
Μήπως έχεις τα wm 6.1 που τρώνε πολύ απο την διαθέσιμη μνήμη, ή κάποιο πρόγραμμα που εκτελείτε που επίσης τρώει πολύ μνήμη κα στο κάνει αυτό? Πόση ελεύθερη μνήμη έχεις μετά απο reset?
chaotikos12s0
15 Απρ. 2009, 03:50
Μήπως έχεις τα wm 6.1 που τρώνε πολύ απο την διαθέσιμη μνήμη, ή κάποιο πρόγραμμα που εκτελείτε που επίσης τρώει πολύ μνήμη κα στο κάνει αυτό? Πόση ελεύθερη μνήμη έχεις μετά απο reset?
Οχι εχω φορτωσει την αγγλικη ρομ του metcosa με το manilla , μετα τη πρωτη εκκινηση εχω 30,37 mb ελευθερα .παντως στην αρχη δουλευε , σημερα αρχισε να μην δουλεευει , εχω την εντυπωση οτι φταιει η ο destinator8 η το miomap που δοκιμασα να βαλω , γιατι και με την οφισιαλ ρομ της vodafone που το ειχα τρεξει παλιοτερα παλι ειχα το ιδιο προβλημα μετα απο δοκιμη των προηγουμενων προγραμματων. Θα δοκιμασω να του κανω ενα hardreset , μπας και ερθει στα ισα του.
40, κάτι δεν αφήνει η ρομ του μετκοσας στο πρώτο boot?
chaotikos12s0
15 Απρ. 2009, 13:09
40, κάτι δεν αφήνει η ρομ του μετκοσας στο πρώτο boot?
δεν ειναι η σκετη αγγλικη εγκατεστησα και το μανιλλα απο τα uc packages , το μανιλλα
ειναι που το βαραινει , αλλα και με 30 mb δεν δικαιολογεται να μην ανοιγει το bluetooth .
Παντως το μανιλλα 2d δουλευει πολυ καλα σαν να εχεις κινητο htc , θα του κανω ενα hardreset και θα βαλω το αλλο uc packages ομως γιατι ειναι λιγο βαρυ .
To αλλο uc είναι απλα χωρίς μανιλα?(πληροφοριακά ταυτόχρονα δοκιμάζω και στον τελευταιο υπολογιστή του σπιτού να φλασάρω....):)
jlolyd
16 Απρ. 2009, 11:56
καλημέρα ,
αγόρασα χθες ένα lg ks20, αυτο που με ενδιαφερει είναι όταν θα μπαινω στο internet να μην με χρεώνει η vodafone. Θα μου πει κάποιος με ποιο τρόπο μπορώ να το κάνω?
andreas_ku990
16 Απρ. 2009, 12:44
Η λύση σου είναι το No Data το οποίο απενεργοποιεί τις συνδέσεις στο Internet μέσω GPRS κτλ. έτσι δεν θα χρεώνεσε ποτέ. Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ (http://www.navimania.gr/attachment.php?attachmentid=438&d=1213793443)
bagarg
16 Απρ. 2009, 16:37
:( παιδια μηπως μπορειτε να μου πειτε γιατι δεν μου παιζει κανενα video το κινητο με τον coreplayer μολις των ανοιξω ακουγεται μονο ο ηχος απο το video και τιποτε αλλο.Σας παρακαλω βοηθηστε με.
andapo
16 Απρ. 2009, 16:55
:( παιδια μηπως μπορειτε να μου πειτε γιατι δεν μου παιζει κανενα video το κινητο με τον coreplayer μολις των ανοιξω ακουγεται μονο ο ηχος απο το video και τιποτε αλλο.Σας παρακαλω βοηθηστε με.
Για δοκίμασε και σε full screen mode γιατί το έχω δει να το κάνει και αυτό. Να δείχνει εικόνα μονο σε full screen.
chaotikos12s0
16 Απρ. 2009, 17:35
To αλλο uc είναι απλα χωρίς μανιλα?(πληροφοριακά ταυτόχρονα δοκιμάζω και στον τελευταιο υπολογιστή του σπιτού να φλασάρω....):)
Ναι , ειναι πιο ελφρυ απο το μανιλλα αμα θες δεν το βαζεις και καθολου αλλα εχει καποια προγραμματα που κανει αυτοματη εγκατασταση και ενα απλο user interface , τελικα μαλλον το destinator 2008 εφταιγε για το bluetooth. To εκανα ενα hardreset και εφτιαξε .
bagarg
16 Απρ. 2009, 19:16
Για δοκίμασε και σε full screen mode γιατί το έχω δει να το κάνει και αυτό. Να δείχνει εικόνα μονο σε full screen.
το δοκιμασα και παλι δεν παιζει video τι αλλο μπορει να φταιει.Help!!!
jlolyd
17 Απρ. 2009, 00:22
file andrea an tha mporouses na me voithiseis ligo parapanw... mpainw sto site ..katevazw ayto pou leei , alla to katevazw sto pc.. meta syndew to kinito me to pc kai vazw to programma pou ? ? sorry alla eimai asxeti kai den katalavenw
Και ναι λοιπόν ladies and gentlemen!!!!Κατάφερα να φλασάρω!!!Έβαλα την uc με το μανιλα, free memory στην αρχή 32,60.Ομολογώ ότι είναι πανέμορφο!!!
Thanx to
Μetcosas
Andapo και
chaotikos12s0!!!:lol:
Τώρα είμαι σε αναγνώριση να δω τι παίζει!
Δεν ξέρω αν γίνεται αλλά με το μανιλα μπορώ να βάλω το εορτολόγιο που είχα?
athanaso77
18 Απρ. 2009, 02:11
Δεν ξέρω αν γίνεται αλλά με το μανιλα μπορώ να βάλω το εορτολόγιο που είχα?
Και τα δύο μαζί δεν μπορείς να τα έχεις ταυτόχρονα. Μπορείς όμως να βάλεις ένα πρόγραμμα σαν το Second Today (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=401907) ή το Today Detacher (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=480475) για να έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις και τα δύο today screens.
maevious4
19 Απρ. 2009, 20:41
Χρονια Πολλα σε όλους! Γι'αυτο που δεν ξέρω αν θα είναι τα χρόνια πολλά ειναι το δικό μου KS!:worry::worry: Λίγο πριν τελειώσει ο χρόνος της εγγύησης το έβγαλα απο την τσέπη μου (μαζι με την προστατευτική θήκη) και βλέπω το πάνω μέρος της οθόνης μαυρισμένο!! Προφανώς κάπως έσπασε χωρις να το καταλάβω. Δεν μου μένει πλεον τιποτα άλλο απο το να το παω στο service ths LG στην Θεσσαλονίκη.Αυτο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχει καμμιά περίπτωση να το δεχθούν σαν σφάλμα συσκευής και να παει με την εγγύηση και αν όχι πόσο θα μου βγεί το κουστούμι! Πάντως το touch λειτουργεί ακόμα και στο σημείο που η οθόνη είναι μαυρισμένη. Αν έχει κανείς αντίστοιχη περίπτωση ας ενημερωσει.
ascites
19 Απρ. 2009, 22:15
το δοκιμασα και παλι δεν παιζει video τι αλλο μπορει να φταιει.Help!!!
Δεν εχει τους κατάλληλους codecs .Καλύτερα να δοκιμάσεις το TCPMP
κατέβασε το απο εδώ:
http://tcpmp.en.softonic.com/pocketpc
Χρονια Πολλά σε όλους
athanaso77
20 Απρ. 2009, 17:12
Χρονια Πολλα σε όλους! Γι'αυτο που δεν ξέρω αν θα είναι τα χρόνια πολλά ειναι το δικό μου KS!:worry::worry: Λίγο πριν τελειώσει ο χρόνος της εγγύησης το έβγαλα απο την τσέπη μου (μαζι με την προστατευτική θήκη) και βλέπω το πάνω μέρος της οθόνης μαυρισμένο!! Προφανώς κάπως έσπασε χωρις να το καταλάβω. Δεν μου μένει πλεον τιποτα άλλο απο το να το παω στο service ths LG στην Θεσσαλονίκη.Αυτο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχει καμμιά περίπτωση να το δεχθούν σαν σφάλμα συσκευής και να παει με την εγγύηση και αν όχι πόσο θα μου βγεί το κουστούμι! Πάντως το touch λειτουργεί ακόμα και στο σημείο που η οθόνη είναι μαυρισμένη. Αν έχει κανείς αντίστοιχη περίπτωση ας ενημερωσει.
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-LCD-Screen-Display-For-LG-KS20-KS-20_W0QQitemZ350189671319QQcmdZViewItemQQptZUK_Mobiles_Access ories_RL?hash=item350189671319&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1683|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318
http://cgi.ebay.co.uk/Original-LCD-Display-Screen-Tools-for-LG-KS20-KS-20_W0QQitemZ290310529067QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_M obilePhoneAccessories_MobilePhoneBatteries?hash=item29031052 9067&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1683|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318
maevious4
20 Απρ. 2009, 22:52
thanks athanaso, με την εγκατασταση όμως της οθόνης τι γίνεται??:blink: Δεν απαιτει εξειδικευμένο τεχνικο?
guliver21
21 Απρ. 2009, 12:44
το κινητο διατιθεται ακομα? το site της vodafone δεν το εχει.
athanaso77
21 Απρ. 2009, 16:37
thanks athanaso, με την εγκατασταση όμως της οθόνης τι γίνεται??:blink: Δεν απαιτει εξειδικευμένο τεχνικο?
Σίγουρα... δες στο 9volto.gr
scandal_dj
21 Απρ. 2009, 18:32
σιγουρα θελει τεχνικο αν δεν θες να προκαλεσεις διαφορες αλλεσ φθορες.
να ρωτησω και εγω κατι.
εμενα χαθηκε ο φορτιστης(αν εχει κανεις κανα δευτερο :D:O)
επισης παω να το φορτισω απο το usb αλλα δεν θελει σαν να μην κανει επαφη μια αναβη μια σβηνει και το κοκκινο led φορτισεις αναβοσβηνει κοκκινο
εχουν σπασει τα νευρα μου γιατι δεν εχω τις επαφες μου.
hheelpppp:cry::cry::cry:
panagos22
21 Απρ. 2009, 20:16
εχω μια ερωτηση παλια οταν ειχα το κινητο συωδεδεμενο με το Η/Υ ειχα ιντερνετ στο κινητο τςρα δεν εχω καμια ιδεα?
athanaso77
21 Απρ. 2009, 20:19
Πολλά μπορεί να το επηρεάζουν αυτό. Τι αλλαγές έχεις κάνει στη συσκευή σου έκτοτε;
panagos22
21 Απρ. 2009, 20:32
Πολλά μπορεί να το επηρεάζουν αυτό. Τι αλλαγές έχεις κάνει στη συσκευή σου έκτοτε;
τπτ απλα τωρα το παρατηρησα που εβαλα το sbp shell
foten21
21 Απρ. 2009, 22:58
επειδη βαριεμε να κατσω να διαβασω ολα τα ποστ μπορει καποιο καλο παιδακι να μου δωσει λινκ για το flash του ks20??
thanks
athanaso77
21 Απρ. 2009, 23:05
Ποιο flash ακριβώς εννοείς; Υποστήριξη flash από τη συσκευή σου ή θέλεις να flashάρεις άλλη ROM;
Πάντως εάν βαριέσαι να διαβάσεις... μη πεις καν στη διαδικασία να κάνεις το δεύτερο.
foten21
22 Απρ. 2009, 00:10
Ποιο flash ακριβώς εννοείς; Υποστήριξη flash από τη συσκευή σου ή θέλεις να flashάρεις άλλη ROM;
Πάντως εάν βαριέσαι να διαβάσεις... μη πεις καν στη διαδικασία να κάνεις το δεύτερο.
να φλασαρω αλλη ρομ θελω..να διαβασω ολα τα ποστ για να βρω τις οδηγιες βαριεμε οχι να κατσω να ασχοληθω να το φτιαξω...
athanaso77
22 Απρ. 2009, 09:24
Aυτά πάνε μαζί.
Θα έλεγα πάντως να ξεκινήσεις προς τα πίσω και θα βρεις πολύ πιο γρήγορα από ότι νομίζεις αυτό που ζητάς. Δεν χρειάζεται να διαβάσεις όλο το forum.
scandal_dj
22 Απρ. 2009, 10:10
στο 5242 μυνημα δεν απαντησε κανεις μηπως ειναι αορατο να το ξαναστειλω αν ειναι:p:!::blink:
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.