PDA

View Full Version : [Επίσημο] LG KS20

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23

macnick
12 Δεκ. 2008, 01:25
τα registry tweaks πως τα περναω;

athanaso77
12 Δεκ. 2008, 01:45
τα registry tweaks πως τα περναω;

Με ένα Registry editor όπως ο ενσωματωμένος του Resco Explorer ή ο free... PHM Registry (http://www.phm.lu/Products/PocketPC/RegEdit/).

metkosas
12 Δεκ. 2008, 09:40
Εγώ τα έκανα όλα αυτά, αλλά δεν είχα επιτυχία. Διάλεξα το κουμπί του Internet Exlporer πατώντας το δύο φορές να χρησιμοποιεί το δεύτερό σου σκριπτ (το πρώτο δε μου κάνει γιατί - όπως γράφεις - μεγιστοποιεί και ελαχιστοποιεί τη φωτεινότητα) και με το που πάτησα δύο φορές το κουμπί μου έβγαλε:
The file 'backlight_by_metkosas_mesi_megisto' cannot be opened. Either it is not signed with a trusted certificate, or one of its components cannot be found. If the problem persists, try reinstalling or restoring this file.
αυτο στο κάνει γιατί έβαλες να ανοίγει το script και οχι το .lnk του script. (μονο με συντομευση τρέχει scriptakia και μόνο σαν εικονικά πλήκτρα)

ostvarivanje
12 Δεκ. 2008, 13:37
αυτο στο κάνει γιατί έβαλες να ανοίγει το script και οχι το .lnk του script. (μονο με συντομευση τρέχει scriptakia και μόνο σαν εικονικά πλήκτρα)
Μα από τη στιγμή που τα σκριπτάκια τα έκανα lnk στο /Windows/Start Menu/Programs με το resco exlporer, λογικά δε χρησιμοποιώ τα .link στο buttos των ρυθμίσεων; Γιατί απ΄ ό,τι κατάλαβα στα buttons, εμφανίζει ότι υπάρχει στα programs που είναι τα link (δηλαδή οι συντομεύσεις) και όχι αυτούσιο το πρόγραμμα.
Βασικά μπερδεύτηκα λίγο τώρα. Είναι κάτι που ξεχνάω;

Akisb
12 Δεκ. 2008, 15:54
Καλησπέρα σε όλο το forum. Είμαι πρόσφατος κάτοχος ενός KS20 και σκέφτομαι να βάλω τη rom του metkosas γιατί όπως λέτε όλοι δουλεύει τέλεια. Το μόνο πρόβλημά μου είναι με την εγγύηση. Αν χρειαστεί να του ξαναπεράσω τη "μαμά" για πάει στο service κάποτε που θα τη βρώ; Μπορώ να την πάρω backup με κάποιο τρόπο; Ρωτάω τώρα για να είμαι προετοιμασμένος για τα πάντα. Και κάτι άλλο..... Metkosas πιο πάνω έγραφες ότι σε κάποια φάση θα μεταφράσεις την αγγλική που είναι καλύτερη σε Ελληνικά. Προβλέπεις κάτι σύντομα; Αν είναι να περιμένω. Ευχαριστώ πολύ για όλα. Τέλεια δουλειά.

metkosas
12 Δεκ. 2008, 16:34
Μα από τη στιγμή που τα σκριπτάκια τα έκανα lnk στο /Windows/Start Menu/Programs με το resco exlporer, λογικά δε χρησιμοποιώ τα .link στο buttos των ρυθμίσεων; Γιατί απ΄ ό,τι κατάλαβα στα buttons, εμφανίζει ότι υπάρχει στα programs που είναι τα link (δηλαδή οι συντομεύσεις) και όχι αυτούσιο το πρόγραμμα.
Βασικά μπερδεύτηκα λίγο τώρα. Είναι κάτι που ξεχνάω;
apla to aebutton den einai simbato me scipts akoma kai an trexeis to lnk tous.
mono me to kolpaki san eikoniko koubi pezei.

deppie
12 Δεκ. 2008, 17:11
Μetkosas καλησπέρα και πάλι, μπορείς να μου πείς λίγο τα βήματα να περάσω την αγγλική ρομ στο lg μου; πρέπει πρώτα να κάνω το flash (παντα με τις οδηγίες που έχω βρει σε προηγούμενο ποστ) και μετά να βάλω τη ρομ;είναι καλύτερα να βάλω το uc package με μανιλα η όχι΄; οταν κανω αντιγραφή τα αρχεία για τη ρομ πως γινονται εγκατάσταση;
Τα ρωτάω όλα αυτά, για να μην μείνω στη μέση της διαδικασίας και δεν μπορω να συνεχίσω...Και κάτι τελευταίο αν σε περίπτωση χρειαστεί σερβις το κινητό η ελληνική που υπάρχει στην υπογραφή σου ειναι της μαμάς;

Σόρυ, που σε πρήζω αλλα δεν θέλω να κανω καμμια πατατιά και να το αχρηστέψω το κινητό. Α και κάτι άλλο αν γίνει οποιοδήποτε λάθος που δεν το εύχομαι κανω ενα hard reset και επανέρχονται όλα;

metkosas
12 Δεκ. 2008, 17:39
Μetkosas καλησπέρα και πάλι, μπορείς να μου πείς λίγο τα βήματα να περάσω την αγγλική ρομ στο lg μου; πρέπει πρώτα να κάνω το flash (παντα με τις οδηγίες που έχω βρει σε προηγούμενο ποστ) και μετά να βάλω τη ρομ;είναι καλύτερα να βάλω το uc package με μανιλα η όχι΄; οταν κανω αντιγραφή τα αρχεία για τη ρομ πως γινονται εγκατάσταση;
Τα ρωτάω όλα αυτά, για να μην μείνω στη μέση της διαδικασίας και δεν μπορω να συνεχίσω...Και κάτι τελευταίο αν σε περίπτωση χρειαστεί σερβις το κινητό η ελληνική που υπάρχει στην υπογραφή σου ειναι της μαμάς;

Σόρυ, που σε πρήζω αλλα δεν θέλω να κανω καμμια πατατιά και να το αχρηστέψω το κινητό. Α και κάτι άλλο αν γίνει οποιοδήποτε λάθος που δεν το εύχομαι κανω ενα hard reset και επανέρχονται όλα;

an baleis tin dikia mou aggliki rom prepei na baleis kai ta uc packages.

bimata.

1 pernas sthn sd card ta uc packages

2 akoloutheis to flash odigo moy

3 apolambaneis to neo sou kinito :)

i elliniki rom iparxei stous xda developers exei dothei link se palaiotera post an den to breis pes mou na to psaxo na sto doso.

an kaneis sosto nvbackup opos leo ston odigo mou tote kai na min perastei i rom den pathenei tipota (arkei na exeis to nvbackup arxeio)

na fantasteis oso ekana peiramata gia na ftiaxo tis 2 autes rom 2/3 fores to kinito emene sto lg logo to arxiko den ekane tipota.

telika to kinito mou einai iroas :P exei faei 62 flashing mexri tora kai sinexizei.
(to project mou tora einai 6.1 rom apo diamon elliniki kai lite) to epexergazome kai idi kano dokimes :P )

deppie
12 Δεκ. 2008, 17:53

bimata.

i elliniki rom iparxei stous xda developers exei dothei link se palaiotera post an den to breis pes mou na to psaxo na sto doso.

an kaneis sosto nvbackup opos leo ston odigo mou tote kai na min perastei i rom den pathenei tipota (arkei na exeis to nvbackup arxeio)

na fantasteis oso ekana peiramata gia na ftiaxo tis 2 autes rom 2/3 fores to kinito emene sto lg logo to arxiko den ekane tipota.

telika to kinito mou einai iroas :P exei faei 62 flashing mexri tora kai sinexizei.
(to project mou tora einai 6.1 rom apo diamon elliniki kai lite) to epexergazome kai idi kano dokimes :P )

ok σε ευχαριστώ πάρα πολυ!!!!...θα κανω και εγω τις δικές μου δοκιμές το βραδάκι....ελπίζω να μην χρειαστώ καμμια άλλη βοήθεια απο σένα (και σε πρήζω κι άλλο ) και να πάνε ολα καλα!!!

ostvarivanje
12 Δεκ. 2008, 22:07
apla to aebutton den einai simbato me scipts akoma kai an trexeis to lnk tous.
mono me to kolpaki san eikoniko koubi pezei.
Σε ζαλίζω λίγο τώρα, αλλά και εγώ με εικονικό κουμπί το έκανα. Συγκεκριμένα έβαλα το 5, το οποίο αναφέρεις και στο παράδειγμα σου.

deppie
12 Δεκ. 2008, 23:25

bimata.

Δυστυχώς. εδώ είμαι και πάλι (πω πω τι τραβας και εσυ με εμάς ). αφου βάλω τους usb drivers ο υπολογιστής δεν βλέπει καν το κινητό μου....τι κανω λάθος ; (έχω κάνει uninstall αυτά που είχε το cd που συνόδευε το κινητό. και δεν βλέπει τίποτα...αν σε περίπτωση δεί τελικά το κινητό πως εγκαθιστάμε το windiag.cab ?

metkosas
13 Δεκ. 2008, 09:42
Δυστυχώς. εδώ είμαι και πάλι (πω πω τι τραβας και εσυ με εμάς ). αφου βάλω τους usb drivers ο υπολογιστής δεν βλέπει καν το κινητό μου....τι κανω λάθος ; (έχω κάνει uninstall αυτά που είχε το cd που συνόδευε το κινητό. και δεν βλέπει τίποτα...αν σε περίπτωση δεί τελικά το κινητό πως εγκαθιστάμε το windiag.cab ?
an den boreis na kaneis afto egatastash pragmatika kai entelos filika to leo MIN PROXORISEIS parapera giati sigoura tha to dialiseis.!

ostvarivanje (http://www.myphone.gr/forum/member.php?u=35781) ti ekdosi tou aebuttonplus exeis? an exeis tin free den pezei an exeis agorastei full version 2.6.7 tote pezei. kai pisteuo na patas save and exit sto aebuttonplus bgenontas

ostvarivanje
13 Δεκ. 2008, 12:11
ostvarivanje (http://www.myphone.gr/forum/member.php?u=35781) ti ekdosi tou aebuttonplus exeis? an exeis tin free den pezei an exeis agorastei full version 2.6.7 tote pezei. kai pisteuo na patas save and exit sto aebuttonplus bgenontas
Την pro πρέπει να έχω γιατί είχε ***** :)
Αλλά δεν έχω την 2.6.7 αλλά την 2.6.1. Ίσως αυτό να είναι το πρόβλημα. Θα δοκιμάσω και την 2.6.7 και να δω τι θα γίνει, μόνο που επειδή τώρα βιάζομαι, δεν μπορώ. Θα ενημερώσω αργότερα για ό,τι γίνει.

kostasaig
13 Δεκ. 2008, 13:24
Χαίρεται...Ποιο Destinator έχετε δοκιμάσει για αυτό το κινητό ? Είναι εύκολο στην εγκατάσταση? Ευχαριστώ...

Akisb
13 Δεκ. 2008, 13:51
Καλησπέρα και πάλι..... Με την αγγλική rom του metkosas που πέρασα όλα δουλεύουν τέλεια, μόνο που πρέπει να το ξαναμάθω!!!! Για το destinator 7 θέλει το script για τις φωνητικές ή δουλεύει κανονικά;
Ευχαριστώ.

jsab114
13 Δεκ. 2008, 13:54
Γεια σας παιδιά, πήρα και εγώ το LG KS20 πριν από λίγες ημέρες και βρέθηκα εδώ στο forum για περαιτέρω πληροφορίες. Είναι όμως πλέον 300+ σελίδες και είναι δύσκολο να το διαβάσει κανείς όλο.
Μήπως θα ήταν μια καλή ιδέα να φτιάξει ο mod το πρώτο θέμα, με πληροφορίες για όλα τα βασικά ερωτήματα που απασχολούν τους κατόχους συγκεντρωμένα με τα Links τους:
Πχ: Τι δυνατότητες έχουμε για το interface του κινητού μας (Manilla, SPB κτλ) , τι δυνατότητες προστασίας για την οθόνη

Προσωπικά έβαλα την ENG έκδοση του metkosas. Μπράβο metkosas Πολύ καλή δουλειά!

Θέλω να ρωτήσω ποια είναι η καλύτερη επιλογή για την προστασία της οθόνης ή και του κινητού συνολικά. Πείτε μου παρακαλώ τι έχετε χρησιμοποιήσει τελικά και πόσο ευχαριστημένοι είστε; Επίσης από του την έχετε αγοράσει.

Ευχαριστώ!

Akisb
13 Δεκ. 2008, 13:55
Χαίρεται...Ποιο Destinator έχετε δοκιμάσει για αυτό το κινητό ? Είναι εύκολο στην εγκατάσταση? Ευχαριστώ...

Έχω δοκιμάσει το 7 με το script πριν βάλω την αγγλική rom και δούλευε μια χαρά. Τώρα θα το δοκιμάσω και με την καινούργια. Όσο για την εγκατάσταση, αν ακολουθήσεις τις οδηγίες είναι πανεύκολο.

kostasaig
13 Δεκ. 2008, 14:35
Εγώ έχω τη rom από την εταιρία δεν την έχω αλλάξει... Δεν προλαβαίνω... Αξίζει να αφιερώσω χρόνο? link για destinator?

metkosas
13 Δεκ. 2008, 15:33
Γεια σας παιδιά, πήρα και εγώ το LG KS20 πριν από λίγες ημέρες και βρέθηκα εδώ στο forum για περαιτέρω πληροφορίες. Είναι όμως πλέον 300+ σελίδες και είναι δύσκολο να το διαβάσει κανείς όλο.
Μήπως θα ήταν μια καλή ιδέα να φτιάξει ο mod το πρώτο θέμα, με πληροφορίες για όλα τα βασικά ερωτήματα που απασχολούν τους κατόχους συγκεντρωμένα με τα Links τους:
Πχ: Τι δυνατότητες έχουμε για το interface του κινητού μας (Manilla, SPB κτλ) , τι δυνατότητες προστασίας για την οθόνη

Προσωπικά έβαλα την ENG έκδοση του metkosas. Μπράβο metkosas Πολύ καλή δουλειά!

Θέλω να ρωτήσω ποια είναι η καλύτερη επιλογή για την προστασία της οθόνης ή και του κινητού συνολικά. Πείτε μου παρακαλώ τι έχετε χρησιμοποιήσει τελικά και πόσο ευχαριστημένοι είστε; Επίσης από του την έχετε αγοράσει.

Ευχαριστώ!
koita prosopika stin arxi to prosexa to filaga to ebaza se kaltsaki se thiki se crystal clear thiki....

alla siniditopoiisa oti kai prosthetoun ogko kai den mou aresan kai optika.

opote tou ebala ena olokliro screenprotector ena kommati brosta kai 2 komatia piso kai to exo afisei etsi.
pantos to kinito mou iroas leme
xtes pou epiase broxi imoun sto dromo kai egina papi kiriolektika ftano spiti kai siniditopoio oti eixa to kinito stin exo tsepi tou mpoufan to bgazo kai arxize kai estaze nera i othoni eixe ginei san na eixe piasei pago. bgazo bataria afino 10 lepta na stegnosei kai bazo bataria kai etimo :P
to 1o adiabroxo kinito :P

deppie
13 Δεκ. 2008, 23:39
Καλησπέρα!!!...ειμαι σε στην τελευταία φάση για το φλασάρισμα και οταν παώ να επιλέξω erase efs μου βγάζει "you cannot erase efs without the partition table"...μπορεί να μου πει καποιος τι γινεται ;

metkosas
14 Δεκ. 2008, 10:38
Καλησπέρα!!!...ειμαι σε στην τελευταία φάση για το φλασάρισμα και οταν παώ να επιλέξω erase efs μου βγάζει "you cannot erase efs without the partition table"...μπορεί να μου πει καποιος τι γινεται ;
δεν έχεις διαλέξει απο επανω τον σωστό φάκελο με την ρόμ μου. (το πρωτο πρώτο κουτάκι.)

metkosas
14 Δεκ. 2008, 11:45
koita prosopika stin arxi to prosexa to filaga to ebaza se kaltsaki se thiki se crystal clear thiki....

alla siniditopoiisa oti kai prosthetoun ogko kai den mou aresan kai optika.

opote tou ebala ena olokliro screenprotector ena kommati brosta kai 2 komatia piso kai to exo afisei etsi.
pantos to kinito mou iroas leme
xtes pou epiase broxi imoun sto dromo kai egina papi kiriolektika ftano spiti kai siniditopoio oti eixa to kinito stin exo tsepi tou mpoufan to bgazo kai arxize kai estaze nera i othoni eixe ginei san na eixe piasei pago. bgazo bataria afino 10 lepta na stegnosei kai bazo bataria kai etimo :P
to 1o adiabroxo kinito :P
auto edo to screen protector exo http://cgi.ebay.co.uk/2Set-Brand-New-Full-Body-Screen-Protector-For-LG-KS20_W0QQitemZ180309561485QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones _MobilePhoneAccessories_MobilePhoneBatteries?hash=item180309 561485&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1301|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

nstamoul
14 Δεκ. 2008, 18:02
Επειδή έχω πάααααααααααααρα πολύ καιρό να παρακολουθήσω το νήμα (αν και στην αρχή δεν έχανα ποστ) θέλω ένα σύντομο update.

Διάβασα πολύ καλά λόγια για την rom του metkosas και ψήθηκα.Είναι wm6 ή 6.1;Αγγλική ή ελληνική;Αν είναι αγγλική έχεις τον περιορισμό στα 70 γράμματα στα sms ή είναι κανονικά στα 160;

Και κάτι άλλο άσχετο με τη rom.Πήρα κάτι logitech bluetooth headsets τα οποία αδυνατώ να κάνω pair με το κινητό.Τα βρίσκει,ζητάει pin και μόλις πάει να κάνει το pair μου λέει ότι απέτυχε η σύνδεση.Κάπου διάβασα για ένα registry tweak αλλά δεν είχε παραπάνω λεπτομέρειες.Έχει συνδέσει κανείς με επιτυχία τέτοιου είδους ακουστικά με wm6.

Thank you in advance :)

Ergaleios
14 Δεκ. 2008, 18:09
προς metkosas, το tutorial ειναι καπου 2.5 σελιδες ή 6 που δειχνει το word να ειναι το συνολο των σελιδων; ρωταω γιατι περα απο τις 2.5 σελιδες μου τις δειχνεις κενες τις υπολοιπες.

επισης μια γενικη ερωτηση..σε περιπτωση που θελω να ξαναβαλω την original rom που ειχε...μπορω να την κανω καπου/καπως backup; η αλλιως..που μπορω να βρω την original rom ωστε να μπορω να την ξαναπερασω σε περιπτωση που χρειαστω την εγγυηση;

metkosas
14 Δεκ. 2008, 20:04
προς metkosas, το tutorial ειναι καπου 2.5 σελιδες ή 6 που δειχνει το word να ειναι το συνολο των σελιδων; ρωταω γιατι περα απο τις 2.5 σελιδες μου τις δειχνεις κενες τις υπολοιπες.

επισης μια γενικη ερωτηση..σε περιπτωση που θελω να ξαναβαλω την original rom που ειχε...μπορω να την κανω καπου/καπως backup; η αλλιως..που μπορω να βρω την original rom ωστε να μπορω να την ξαναπερασω σε περιπτωση που χρειαστω την εγγυηση;
2.5 selides einai

original mama official rom edo : http://rapidshare.com/files/125654764/DZ-KS20-00-V10g-202-05-APR-2-2008_0.zip.html to link einai apo edo http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=405945

xnikos
15 Δεκ. 2008, 02:35
Και κάτι άλλο άσχετο με τη rom.Πήρα κάτι logitech bluetooth headsets τα οποία αδυνατώ να κάνω pair με το κινητό.Τα βρίσκει,ζητάει pin και μόλις πάει να κάνει το pair μου λέει ότι απέτυχε η σύνδεση.Κάπου διάβασα για ένα registry tweak αλλά δεν είχε παραπάνω λεπτομέρειες.Έχει συνδέσει κανείς με επιτυχία τέτοιου είδους ακουστικά με wm6.

μηπως εχεις βαλει το srs wow? Αν ναι,αυτο ειναι το προβλημα...

nstamoul
15 Δεκ. 2008, 02:52
Yep.Αλλά και αφού το απενεργοποίηση πάλι τα ίδια μου κάνει.Αν το ξηλώσω θα παίξει;

metkosas
15 Δεκ. 2008, 09:26
Yep.Αλλά και αφού το απενεργοποίηση πάλι τα ίδια μου κάνει.Αν το ξηλώσω θα παίξει;
to srs apla den xilonete mono me hard reset erxete sta isia tou.!!!

xnikos
15 Δεκ. 2008, 14:34
ΝΑΙ,αν το απεγκαταστησεις (οχι hard reset φυσικά),θα παίξει κανονικά.

metkosas
15 Δεκ. 2008, 14:41
ΝΑΙ,αν το απεγκαταστησεις (οχι hard reset φυσικά),θα παίξει κανονικά.
me apegatastasi tou apla den tha akous tipota meta mono me hard reset diorthonete.

andapo
15 Δεκ. 2008, 14:57
me apegatastasi tou apla den tha akous tipota meta mono me hard reset diorthonete.

Όχι πάντα metkosas. Όπως του κάτσει είναι. Μια μπορεί μετά απο απεγκατάσταση να δουλέψει σωστά, μία μπορεί να φαει φλασιά και να μην φορτώνει ούτε τον default dirver. Αναλογα οπως του έρθει...

xnikos
15 Δεκ. 2008, 14:59

ειχα το ιδιο ακριβώς προβλημα,και μετά την απεγκατάστασή του διορθώθηκε
εντελώς.(δεν έχω κανει ποτέ hard reset)
και εν πασει περιπτώσει,πρώτα δοκιμάζουμε το εύκολο και μετά το δύσκολο,
δεν νομίζεις?

nstamoul
15 Δεκ. 2008, 15:41
Ευχαριστώ παιδιά.Θα δοκιμάσω πρώτα να το απεγκαταστήσω.

Για τη rom μια απάντηση;

mathaiosside
15 Δεκ. 2008, 21:52
Παιδία αν και είχε γίνει σχετική ερώτηση απο άλλους χρήστες κάμποσες σελίδες πριν δεν είδα να απάντησε κανείς γι αυτό ξαναρωτώ:
Όταν βάζουμε τα ακουστικά(hands-free), αυτόματα σταματαεί ο ήχος να ακούγεται μέσω της συσκευής και να πηγαίνει στα ακουστικά. Έτσι όταν σε καλούν και δεν φοράς τα hands free δεν ακούγεται ο ηχός και μένει μόνο η δόνηση...
Ξέρει κανείς καμία λύση;

xnikos
15 Δεκ. 2008, 22:36
Παιδία αν και είχε γίνει σχετική ερώτηση απο άλλους χρήστες κάμποσες σελίδες πριν δεν είδα να απάντησε κανείς γι αυτό ξαναρωτώ:
Όταν βάζουμε τα ακουστικά(hands-free), αυτόματα σταματαεί ο ήχος να ακούγεται μέσω της συσκευής και να πηγαίνει στα ακουστικά. Έτσι όταν σε καλούν και δεν φοράς τα hands free δεν ακούγεται ο ηχός και μένει μόνο η δόνηση...
Ξέρει κανείς καμία λύση;

πατάς πάνω στο εικονιδιάκι των ακουστικών και επιλέγεις...

mathaiosside
15 Δεκ. 2008, 23:24
Μα δεν μου εμφανίζεται κανένα εικονιδιάκι όταν τα συνδέω, ούτε στο "σήμερα", ούτε στις ρυθμίσεις...(μιλάω για τα ενσύρματα ακουστικά που περιέχονται στην συσκευασία)

xnikos
16 Δεκ. 2008, 04:53
Μα δεν μου εμφανίζεται κανένα εικονιδιάκι όταν τα συνδέω, ούτε στο "σήμερα", ούτε στις ρυθμίσεις...(μιλάω για τα ενσύρματα ακουστικά που περιέχονται στην συσκευασία)

sorry,νόμιζα για τa bluetooth.
το'ψαξα λίγο και εγώ και δεν έβγαλα άκρη...

metkosas
16 Δεκ. 2008, 08:57
sta ensirmata akoustika den boreis na kaneis tropopoihsh mono sta bluetooth.

mathaiosside
16 Δεκ. 2008, 12:24
Αρα δηλαδή απ 'ότι φαίνεται δεν πρέπει να γίνεται...Σπαστικό ρε ****το!!!!
Σας ευχαριστώ πολύ πάντως παιδία...

chaotikos12s0
16 Δεκ. 2008, 17:41
Παιδιά εχει παρατηρήσει κανείς οταν εχεις τον οπερα σε landscape mode και σερφαρεις στο internet μετα απο λίγη ωρα να σβηνει και να κανει μονο του σοφτ ρεσετ το κινητο . Ειναι γενικοτερο προβλημα της συσκευης , η οφείλεται στον οπερα ;

Ergaleios
16 Δεκ. 2008, 21:51
παιδια..τους κανονικους drivers του KS20 που τους βρισκω; εβαλα τους corona για να το flasharo και τωρα δεν μου το βλεπει το activesync!

ακυρο...απλα επρεπε να κανω usb switching παλι

deppie
16 Δεκ. 2008, 22:48
Καλησπέρα...καταφερα να περάσω την αγγλική ρομ του metkosas και τα uc packages me manilla και έχω κάποιες ερωτήσεις :

1. το κινητό γενικότερα τρώει κάποια κολληματάκια ακόμα ....αν και έχω αλλάξει τις ρυθμίσεις που απαιτούνται στον registry editor. υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κανω;

2. έχει το μενου touchflo . πως μπορώ να κλειδώνω το κινητό χωρίς να βάλω το lock που έχει απο μόνο του και απαιτείται κωδικός κάθε φορά για να ξεκλειδώσει;

3. Μπορώ να βάλω κάποιο άλλο μενού αν θελήσω κάποια στιγμή, πχ σαν του i-phone παράλληλα ή πρέπει να απεγκατστήσω αυτο και μετά να το βάλω;

4 και τελευταια (και σορυ αν κούρασα) υπάρχει κάποιο καλό προγραμματάκι για ξυπνητήρι ;

Αυτά, προς το παρόν :p

και σε ευχαριστώ πολύ metkosas για την μέχρι τώρα βοηθειά σου!!!:)

xnikos
17 Δεκ. 2008, 01:29
Παιδιά εχει παρατηρήσει κανείς οταν εχεις τον οπερα σε landscape mode και σερφαρεις στο internet μετα απο λίγη ωρα να σβηνει και να κανει μονο του σοφτ ρεσετ το κινητο . Ειναι γενικοτερο προβλημα της συσκευης , η οφείλεται στον οπερα ;

το ίδιο και σε μένα,είναι bag μάλλον της beta έκδοσης.

metkosas
17 Δεκ. 2008, 09:49
opera bug! eno stin arxi troei 14kb mnimi anoigontas selides trelenete kai katanalonei kapoia MB me apotelesma soft reset.!

metkosas
17 Δεκ. 2008, 09:53
Καλησπέρα...καταφερα να περάσω την αγγλική ρομ του metkosas και τα uc packages me manilla και έχω κάποιες ερωτήσεις :

1. το κινητό γενικότερα τρώει κάποια κολληματάκια ακόμα ....αν και έχω αλλάξει τις ρυθμίσεις που απαιτούνται στον registry editor. υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κανω;

2. έχει το μενου touchflo . πως μπορώ να κλειδώνω το κινητό χωρίς να βάλω το lock που έχει απο μόνο του και απαιτείται κωδικός κάθε φορά για να ξεκλειδώσει;

3. Μπορώ να βάλω κάποιο άλλο μενού αν θελήσω κάποια στιγμή, πχ σαν του i-phone παράλληλα ή πρέπει να απεγκατστήσω αυτο και μετά να το βάλω;

4 και τελευταια (και σορυ αν κούρασα) υπάρχει κάποιο καλό προγραμματάκι για ξυπνητήρι ;

Αυτά, προς το παρόν :p

και σε ευχαριστώ πολύ metkosas για την μέχρι τώρα βοηθειά σου!!!:)
na apantiso poli genika : to kinito tha eprepe na exei 128mb ram alla exei 96mb alla ousiastika oute afta exei alla exei mono 80mb.
ta 55mb katanalonte apo to windows.
menoun 25-30 eleuthera.
to manila gia na doulepsei sosta thelei 15mb
ara
25-15 =10mb
ama anixeis kai opera ante geia :P
sta 9 mb kanei aftomato klisimo ton anoixton programaton by default ta windows.

opote i xexnate to manila(afou einai kai beta akoma) i bazete rltoday kai kapoio apo ta themata mou h to poulate , spate , petate kai pernete omnia i hd :lol:

alli lisi den iparxei.

oti mporousa na afereso apo tin rom gia na alafrinei aferesa. den iparxei kati allo gia na bgei kai na alafrosei , distixos :mad:

to touch flo apenergopoihte poli apla pigenontas start-setting-today 2h kartela kai xetikarete to touchflo.

Epishs osoi theleoun mia pentakathari rom xoris mesa egatestimeno tipota alla me ola ta tweaks mou apla kante hard reset kai min balete mesa tin SD card mexri na kanei 4 reboot to kinito.

metkosas
17 Δεκ. 2008, 10:04
εδώ ένα θεματάκι που έφτιαξα χθές το βράδυ.
το ονομασα colorfull manila inspiration

ostvarivanje
17 Δεκ. 2008, 10:55
Θα το ανεβάσεις να το... χαρούμε και εμείς; :)

fanouli
17 Δεκ. 2008, 13:01
Παιδιά ξέρω ότι έχει χιλιοειπωθεί το θέμα, αλλά θέλω κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με την αναβάθμιση. Έχω την rom v10b και παρότι στην αρχή δεν είχα κανένα πρόβλημα, τώρα πια πολύ συχνά ακούω με διακοπές ή δεν με ακούνε καθόλου. Το θέμα είναι ότι μια φίλη μου που έχει το ίδιο κινητό με την v10e αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα. Άρα δεν ξέρω κατά πόσο είναι η αναβάθμιση η σίγουρη λύση. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά, ας με ενημερώσει.
Και κάτι ακόμη. Με την αναβάθμιση θα χάσω τα πάντα; Τηλέφωνα, αρχεία κλπ; Η omnitech πού είναι στη Θεσσαλονίκη;

metkosas
17 Δεκ. 2008, 14:51
egatastiste to cab stin siskeui kai afou kanete restart pate start settings today 2h kartela xetikarete ta panta kai epilegete to rltoday patate options kai dialegete to metkosas skin (to default einai to 1o mou skin).

se ligo tha anebaso kai to background an to thelete

deppie
17 Δεκ. 2008, 15:32
na apantiso poli genika : to kinito tha eprepe na exei 128mb ram alla exei 96mb alla ousiastika oute afta exei alla exei mono 80mb.
ta 55mb katanalonte apo to windows.
menoun 25-30 eleuthera.
to manila gia na doulepsei sosta thelei 15mb
ara
25-15 =10mb
ama anixeis kai opera ante geia :P
sta 9 mb kanei aftomato klisimo ton anoixton programaton by default ta windows.

opote i xexnate to manila(afou einai kai beta akoma) i bazete rltoday kai kapoio apo ta themata mou h to poulate , spate , petate kai pernete omnia i hd :lol:

alli lisi den iparxei.

oti mporousa na afereso apo tin rom gia na alafrinei aferesa. den iparxei kati allo gia na bgei kai na alafrosei , distixos :mad:

to touch flo apenergopoihte poli apla pigenontas start-setting-today 2h kartela kai xetikarete to touchflo.

Epishs osoi theleoun mia pentakathari rom xoris mesa egatestimeno tipota alla me ola ta tweaks mou apla kante hard reset kai min balete mesa tin SD card mexri na kanei 4 reboot to kinito.

Το touchflo μου αρέσει αρκετα δεν θελω να το απενεργοποιησω (εκτός αν παιζει και αυτό ρόλο στα κολληματα), απλά ρώτησα άμα με κάποιο κόλπο η κατι που δεν έχω βρει ακόμα κλειδώνει το κινητό.
Εσυ δηλαδή τι μου προτείνεις να κάνω απεγκατάσταση το manila για να έρθει στα ίσια του? αν και που το χα δεν το χω χρησιμοποιησει

σου χω πει οτι είμαι άσχετη με το κινητό (και θα το χεις καταλάβει βέβαια ):lol:
manilla = touch flo menu???

πολυ τα μπερδεύω αυτα !!!:p

metkosas
17 Δεκ. 2008, 15:55
Το touchflo μου αρέσει αρκετα δεν θελω να το απενεργοποιησω (εκτός αν παιζει και αυτό ρόλο στα κολληματα), απλά ρώτησα άμα με κάποιο κόλπο η κατι που δεν έχω βρει ακόμα κλειδώνει το κινητό.
Εσυ δηλαδή τι μου προτείνεις να κάνω απεγκατάσταση το manila για να έρθει στα ίσια του? αν και που το χα δεν το χω χρησιμοποιησει

σου χω πει οτι είμαι άσχετη με το κινητό (και θα το χεις καταλάβει βέβαια ):lol:
manilla = touch flo menu???

πολυ τα μπερδεύω αυτα !!!:p
ναι manilla = touch flo menu

γιατί ψάχνεις κάτι να κλειδώνεις το κινητό; αφού αμα πατήσεις το κουμπί power αυτόματα κλειδώνουν ολα τα πλήκτρα.

και πες οτι θες να ακούσεις μουσική π.χ. με τα tweak που έχω κάνει απλά πατάς το power κουμπί και πάλι πάει σε stanby αλλα η μουσική συνεχίζει να παίζει.

οποτε το κλείδωμα μόνο πρόβλημα θα σου προκαλέσει.

metkosas
17 Δεκ. 2008, 15:56
μια μικρούλα τροποποιήση :lol:

andapo
17 Δεκ. 2008, 16:40
Παιδιά ξέρω ότι έχει χιλιοειπωθεί το θέμα, αλλά θέλω κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με την αναβάθμιση. Έχω την rom v10b και παρότι στην αρχή δεν είχα κανένα πρόβλημα, τώρα πια πολύ συχνά ακούω με διακοπές ή δεν με ακούνε καθόλου. Το θέμα είναι ότι μια φίλη μου που έχει το ίδιο κινητό με την v10e αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα. Άρα δεν ξέρω κατά πόσο είναι η αναβάθμιση η σίγουρη λύση. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά, ας με ενημερώσει.
Και κάτι ακόμη. Με την αναβάθμιση θα χάσω τα πάντα; Τηλέφωνα, αρχεία κλπ; Η omnitech πού είναι στη Θεσσαλονίκη;

Στην έκδοση v10e υπάρχουν 2 εκδόσεις όπου η μία έχει το πρόβλημα ενώ η άλλη όχι. Η αναβάθμιση θα λύσει και στις 2 σας το πρόβλημα όπως την έλυσε και σε όλους μας. Αναβαθμίστε σε εκδοση μετά την v10e. v10g είναι η εκδοση που πρέπει να βάλετε, ;)

chaotikos12s0
17 Δεκ. 2008, 20:55
opera bug! eno stin arxi troei 14kb mnimi anoigontas selides trelenete kai katanalonei kapoia MB me apotelesma soft reset.!

Γιατι μου το εκανε και παλιότερα που δεν ειχα φορτωσει αλλα προγραματα μετα απο hardreset , για αυτο μου φανηκε παραξενο .
Αρα περιμενουμε να διορθωσει η οπερα το προβλημα .
Κανένα προγραμμα σε στυλ oπερα που να δουλευει σε landscape mode ξέρει κανεις .

xnikos
18 Δεκ. 2008, 00:39

Τέλος η omnitech για θεσ/νικη,πας στην LG Νεα Εγνατια και Α.Παπαναστασιου γωνια
(διπλα στου Γκαλη),και σου βαζουν επιτόπου την v.10g,που σου λυνει τα
προβληματα.Ναι χανεις τα παντα, αλλα μπορεις να παρεις back up π.χ με spb back up
τα PIM data ,documents,emails κτλ αλλα ΟΧΙ το system,και να τα επαναφερεις μετα.

STATHOP
18 Δεκ. 2008, 02:30
Μπορώ να βάλω κάρτα sim που δεν είνει 3G ή δεν υποστηρίζει ?

athanaso77
18 Δεκ. 2008, 09:03
Μπορώ να βάλω κάρτα sim που δεν είνει 3G ή δεν υποστηρίζει ?

Logika prepei na doulevei... giati den dokimazeis?

chaotikos12s0
18 Δεκ. 2008, 15:06
Ξερει κανεις αν γινεται με καποιο τροπο να κλωνοποιησω την καρτα sim του κινητου σε μια αλλη καρτα sim απο καρτοκινητο ωστε να εχω το ιδιο νουμερο σε δυο κινητα , ενοειται οτι οταν θα χρησιμοποιω το ενα το αλλο θα ειναι κλειστο, για να μην μπερδευτουν .

my_number_one
20 Δεκ. 2008, 02:07
Ξερει κανεις αν γινεται με καποιο τροπο να κλωνοποιησω την καρτα sim του κινητου σε μια αλλη καρτα sim απο καρτοκινητο ωστε να εχω το ιδιο νουμερο σε δυο κινητα , ενοειται οτι οταν θα χρησιμοποιω το ενα το αλλο θα ειναι κλειστο, για να μην μπερδευτουν .

Η VODAFONE ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ VODAFONE DOUBLE. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΘΡΓΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.
ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΚΤΥΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ

Akisb
20 Δεκ. 2008, 08:33
Η Vodafone το έχει με ένα μικρό πάγιο. Μπορείς να έχεις και τα δύο τηλέφωνα ανοιχτά αλλά να χρησιμοποιήσεις μόνο το ένα. Δηλαδή την ώρα που μιλάς από το ένα δεν μπορείς να πάρεις από το άλλο. Επίσεις όταν σε παίρνουν χτυπάει αυτό που του έχεις βάλει την πρώτη sim που έχει η συσκευασία. Αυτό τουλάχιστον κάνει σε μένα.

chaotikos12s0
20 Δεκ. 2008, 12:37
Η Vodafone το έχει με ένα μικρό πάγιο. Μπορείς να έχεις και τα δύο τηλέφωνα ανοιχτά αλλά να χρησιμοποιήσεις μόνο το ένα. Δηλαδή την ώρα που μιλάς από το ένα δεν μπορείς να πάρεις από το άλλο. Επίσεις όταν σε παίρνουν χτυπάει αυτό που του έχεις βάλει την πρώτη sim που έχει η συσκευασία. Αυτό τουλάχιστον κάνει σε μένα.

Εγω το ξερω αυτο το πρόγραμμα της vodafone απλα ελεγα μηπως γινεται να αντιγραψουμε την καρτα sim μονοι μας χωρις να πληρωνουμε εξτρα παγιο στην vodafone

panosaoua
20 Δεκ. 2008, 14:21
οπως εχω ξαναπει πολλές φορές περιμένεις ετσι δεν πειραζεισ κινητό pc και καλώδιο

Καλησπέρα παιδιά, είμαι στην διαδικασία φλασαρίσματος του κινητού με την custom ελληνική ρομ.

Είμαι στο σημείο trying to communicate with phone

και είναι στο checking εδώ και 2500 δευτ. (40 λεπτά!)

Το κινητό έχει σβήσει οθόνη και έχει αναμμένο το πράσινο λαμπάκι.

Είναι φυσιολογικό να κάνει τόση ώρα;

[EDIT]Εχει περάσει 1 ώρα και και ακόμη τίποτε, Μπορεί να έχω το ίδιο πρόβλημα με τον πανάγος22. Θα κάνω τον σταυρό μου :) και θα πατήσω cancel.

nv2 backup έχω κρατήσει πάντως.

[EDIT2] Το σταμάτησα, αφαίρεσα μπαταρία και ξεκίνησε κανονικά. Τελικά μάλλον και εγώ έχω πρόβλημα και δεν κάνει την αναβάθμιση. Μικρό πάντως το κακό!

metkosas
20 Δεκ. 2008, 16:35
Καλησπέρα παιδιά, είμαι στην διαδικασία φλασαρίσματος του κινητού με την custom ελληνική ρομ.

Είμαι στο σημείο trying to communicate with phone

και είναι στο checking εδώ και 2500 δευτ. (40 λεπτά!)

Το κινητό έχει σβήσει οθόνη και έχει αναμμένο το πράσινο λαμπάκι.

Είναι φυσιολογικό να κάνει τόση ώρα;

[EDIT]Εχει περάσει 1 ώρα και και ακόμη τίποτε, Μπορεί να έχω το ίδιο πρόβλημα με τον πανάγος22. Θα κάνω τον σταυρό μου :) και θα πατήσω cancel.

nv2 backup έχω κρατήσει πάντως.

[EDIT2] Το σταμάτησα, αφαίρεσα μπαταρία και ξεκίνησε κανονικά. Τελικά μάλλον και εγώ έχω πρόβλημα και δεν κάνει την αναβάθμιση. Μικρό πάντως το κακό!
καταραμένη ασυμβατότητα. δοκίμασε σε άλλο pc κατα προτίμηση laptop.

Να ξέρετε οτι απο εδώ και πέρα δεν θα πολυμπένω στο εδώ θέμα καθώς αγόρασα το HTC TOUCH HD αλλά το lgακι το κρατάω και θα βγάζω νέες ρομ όποτε μπορώ.
ήδη ετοιμάζω μία με ενσωματωμένο το manilla (πράγμα που θα το κάνει να τρέχει ακόμα πιο γρήγορα αφού θα είναι στην ρομ).

panosaoua
21 Δεκ. 2008, 02:07
καταραμένη ασυμβατότητα. δοκίμασε σε άλλο pc κατα προτίμηση laptop.

Να ξέρετε οτι απο εδώ και πέρα δεν θα πολυμπένω στο εδώ θέμα καθώς αγόρασα το HTC TOUCH HD αλλά το lgακι το κρατάω και θα βγάζω νέες ρομ όποτε μπορώ.
ήδη ετοιμάζω μία με ενσωματωμένο το manilla (πράγμα που θα το κάνει να τρέχει ακόμα πιο γρήγορα αφού θα είναι στην ρομ).

Μεγεια το καινούριο σου γκατζετάκι.

Θα δοκιμάσω και αλλού, θα το παλέψω.

Μια ερώτηση μονάχα για να δώ αν θα είμαι στον σωστό δρόμο.

Ολη την διάρκεια της αναβάθμισης γράφει μονάχα αυτό;

" trying to communicate with phone

checking (πχ) 2500 seconds"

Ή αλλάζει σε κάτι άλλο και συνεχίζει;

Ευχαριστώ και πάλι

metkosas
21 Δεκ. 2008, 09:10
αλλάζει συνέχεια π.χ. writting winiso image , writing bootloader k.a.

metkosas
21 Δεκ. 2008, 09:36
για όποιον δεν θέλει να σβήνει η οθόνη κατα την δειάρκεια της κλήσης...

(δέν φέρω ευθύνη για ότι γίνει από το τρέξιμο του script)

εγκαταστηστε το mortscript apo edo: http://www.sto-helit.de/index.php?mo...n=view&menu=29

βαλτε το noffatcallbyme.mscr στο \windows\startup\

κάντε reboot το κινητό.

Άν παρουσιαστεί πρόβλημα τρέξτε το stopnooffatcallbyme.mscr και διαγραψτε το προηγουμενο script απο το windows\starup και reboot.

απο μνήμη τρώει 1 kb

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=13046&d=1229804668

chaotikos12s0
24 Δεκ. 2008, 23:15
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

ilias_
29 Δεκ. 2008, 00:49
Καλησπερα παιδια και χρονια πολΛα!!!θελω να μπω στο msn μεσο της cosmote απο το κινητο...Δεν ξερω αν το εχετε ακουσει,εχει βγαλει μια προσφορα με 2,50 e τον μηνα απεριοριστα...Πρεπει ομως να "χαλασω" τις προεγκαταστημενες ρυθμισεις της vodafone ή να βαλω αυτες της cosmote...:blink:
Αν μπορει καποιος ας με βοηθησει...!!!Ευχαριστω!!!:):):):)

psiloshack
30 Δεκ. 2008, 11:33
Παιδια μονο στην vodafone μπορώ να αγοράσω το συγκεκριμενο κινητό?

athanaso77
30 Δεκ. 2008, 11:37
Παιδια μονο στην vodafone μπορώ να αγοράσω το συγκεκριμενο κινητό?

Νομίζω ότι πλέον δε θα το βρεις πουθενά.

STATHOP
30 Δεκ. 2008, 13:01
Υπάρχει κανονικότατα στη VODAFONE, το πήρα το Σάββατο.
Υπερευχαριστημένος απο το βάρος του κινητού. Έχει προσέξει κανείς αν τρίζει λίγο στην πίεση πάνω αριστερά.

staurmk2
30 Δεκ. 2008, 18:29
εμένα μου τρίζει λίγο κάτω δεξιά ! είναι θέμα κατασκευής ! δεν θα σου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα !

///m power
1 Ιαν. 2009, 22:03
Βάλτου λίγο λάδι πίσω απ' την μπαταρία και δε τρίξει ποτέ ξανά!!!

staurmk2
4 Ιαν. 2009, 04:04
xaxaxaxaxa

metkosas
4 Ιαν. 2009, 09:14
χαχα μόνο πρόσεχε το αυτοκολητο που δείχνει αν εχει παρει υγρασία η όχι το κινητό.

αμα το καλύψεις και αυτό αλλάζει σταδιακά χρώμα και βγένεις εκτός εγγύησης.

vretman
5 Ιαν. 2009, 13:17
Καλη χρονια και υγεια σε ολους.
Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση που απευθυνεται σε οσους εχουν φλασαρει το ks20 τους...
Μετα το φλασαρισμα, τα δεδομενα που εχω στην εξωτερικη καρτα δεν ειναι προσπελασιμα.Σε ολα εχει προστεθει η καταληξη ".41beceac.menc"
Προ φλασαρισματος ειχα τσεκαρει την επιλογη για κρυπτογραφηση των δεδομενων της καρτας αποθηκευσης...Λογικα αυτο φταιει.
Ερωτηση: Αν επενεφερα το κινητο στην προηγουμενη ROM να εβγαζα ακρη?

Πλιζ χελπ :O

metkosas
5 Ιαν. 2009, 13:43
Καλη χρονια και υγεια σε ολους.
Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση που απευθυνεται σε οσους εχουν φλασαρει το ks20 τους...
Μετα το φλασαρισμα, τα δεδομενα που εχω στην εξωτερικη καρτα δεν ειναι προσπελασιμα.Σε ολα εχει προστεθει η καταληξη ".41beceac.menc"
Προ φλασαρισματος ειχα τσεκαρει την επιλογη για κρυπτογραφηση των δεδομενων της καρτας αποθηκευσης...Λογικα αυτο φταιει.
Ερωτηση: Αν επενεφερα το κινητο στην προηγουμενη ROM να εβγαζα ακρη?

Πλιζ χελπ :O
δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα τώρα πια. έπρεπε να είχες βγάλει το encryption.

βασικά είναι τόσο bugy που δημιουργεί προβλήματα με corupted αρχεία ακόμα και χωρίς να φλασάρεις.

το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συγχρονίσεις το κινητό με pc που το είχες συγχρονίσει τελευταία και να δηλώσεις ίδιο ακριβώς όνομα χρήστη και όνομα συσκευής.
έτσι ίσως κάτι γίνει.(προσοχή στα κεφαλαία και πεζά)

vinie
8 Ιαν. 2009, 14:17
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!Μόλις μια μέρα το έχω άλλα έχω ενθουσιαστεί...το μόνο προβληματάκι που αντιμετωπίζω είναι με τη σύνδεση με wifi. Ενώ βρίσκω δίκτυο και δείχνει να συνδέεται κανονικά, όταν πάω στον explorer και γράφω μια διεύθυνση μου λέει ότι δεν είναι δυνατόν να ανοίξει τη σελίδα...έχει κανείς καμμιά ιδέα;;

Ergaleios
8 Ιαν. 2009, 20:50
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!Μόλις μια μέρα το έχω άλλα έχω ενθουσιαστεί...το μόνο προβληματάκι που αντιμετωπίζω είναι με τη σύνδεση με wifi. Ενώ βρίσκω δίκτυο και δείχνει να συνδέεται κανονικά, όταν πάω στον explorer και γράφω μια διεύθυνση μου λέει ότι δεν είναι δυνατόν να ανοίξει τη σελίδα...έχει κανείς καμμιά ιδέα;;

μηπως υπαρχουν διαφορα κλειδωματα στο ασυρματο δικτυο που δεν εχεις λαβει υποψη σου; εμενα μου δουλευει μια χαρα τοσο στο σπιτι οσο και σε flocafe πχ :happy:

vinie
8 Ιαν. 2009, 22:57
Πρόσεξα να είναι διαθέσιμα δίκτυα...η μόνη επιφύλαξή μου είναι μήπως αυτό που μου εμφανίζει για δίκτυο τελικά δεν είναι!(δεν ξέρω πως γίνεται κάτι τέτοιο αλλά προφανώς είναι δυνατό). θα προσπαθήσω να βρω κάποιο hotspot και να προσπαθήσω ξανά!Ευχαριστώ για την απάντηση!

vinie
9 Ιαν. 2009, 16:17
τώρα...ξέρω ότι θα ακουστεί πολύ χαζή ερώτηση αλλά θα την κάνω γιατί δεν θέλω να του βγάλω τα μάτια του κακόμοιρου του κινητού ακόμα δν το πήρα...Θεωρείται ppc? μπορώ δηλαδή να του εγκαταστήσω κάποιο από τα προγράμματα που προτείνονται στο forum?

kostastnt
9 Ιαν. 2009, 17:52
Πολλές φορές δείχνει ότι έχει συνδεθεί σε κάποιο δίκτυο αλλά στην πραγματικότητα δεν συνδέθηκε... Συναντάται όπου υπάρχει το mac filtering σαν εξτρα μέθοδο πιστοποιήσης....

Και ναί! Το LG είναι PPC και δέχεται τα πάντα... Java, cab...

vinie
9 Ιαν. 2009, 19:43
Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση!

gusmin
9 Ιαν. 2009, 23:36
Είμαι νέος στο τηλέφωνο , το πήρα μεταχειρισμένο και αφού το έκανα unbranded ενώ όλα λειτοργούν οκ και δέχομαι μυνήματα , δεν μπορώ να στείλω sms , και εννοείται mms αφού πρέπει να στείλω sms στην Cosmote για τις ρυθμίσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον καλό χριστιανό που θα απαντήσει

kostastnt
9 Ιαν. 2009, 23:51
Ελεγξε κέντρο μηνυμάτων για τα sms... Για τα mms κάπου το γράφει εδώ στο φόρουμ...

gusmin
10 Ιαν. 2009, 00:10
Ελεγξε κέντρο μηνυμάτων για τα sms... Για τα mms κάπου το γράφει εδώ στο φόρουμ...

Πως το κάνω αυτο?

vinie
10 Ιαν. 2009, 10:10
Κι άλλη απορία...θα με βαρεθείτε...
Έβαλα κάποια παιχνιδάκια κ προγραμματάκια τα οποία όμως δυσκολεύομαι πάρα πολύ να χειριστώ μιας και δεν χρησιμοποιούν την οθόνη αφής και πρέπει να χρησιμοποιώ μόνο το κεντρικό joystick! Κάνω κάτι λάθος;(το πιο πιθανό) ή δεν έχω βάλει σωστά προγράμματα;(αν και το site που τα κατέβασα έλεγε ότι είναι για το συγκεκριμένο κινητό)
Ευχαριστώ για την υπομονή σας!

vinie
10 Ιαν. 2009, 10:13

Σχετικά με το πληκτρολόγιο που προτείνεις...αν το εγκαταστήσω θα μπορώ κάποιες φορές να χρησιμοποιώ το αρχικό της συσκευής;

peds
10 Ιαν. 2009, 17:51
Καλησπέρα..Έχω και εγώ το προβλημα που οταν μιλάω ο συνομιλητής με ακούει με παράσιτα!
Έχει κανεις ιδεα αν ειναι πρόβλημα της συσκευης ή της rom???
Να διευκρυνήσω πως το πρόβλημα με την σίγαση του μικροφώνου μου έχει παρουσιαστεί ελάχιστες φορες.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

gusmin
10 Ιαν. 2009, 23:42

Όταν πάω στις ρυθμίσεις voice mail και text messaging , και κάνω get settings όταν εμφανίζει το κέντρο μηνυμάτων είναι το σωστό (Cosmote έχω) άλλες φορές πάλι αργεί πολυ για να βγάλει την πληροφορία. Είμαι έτοιμος να το πουλήσω αν δεν βρω σύντομα λύση.

fibo
11 Ιαν. 2009, 02:47
Καλησπέρα σε όλους κυρίες και κύριοι. Είμαι καινούργιος σε όλα...έχω το ks20 εδώ και 25-30 μέρες, είμαι στο forum γραμμένος το ίδιο διάστημα και στα wm το ίδιο διάστημα (1o κιν. με wm). Το τηλέφωνο δεν το πολυχρησιμοποιώ ως τηλέφωνο (έχω δεν έχω κάνει 10 κλήσεις ως τώρα) αλλά κυρίως ως organizer and wi-fi phone.
Έχω διαβάσει ευλαβικά εδώ και μία εβδομάδα από τη σελίδα 1 εώς και τη σελίδα 216 του topic και μπορώ να πω ότι μαζί με το ψάξιμο της συσκευής αρχίζω και προσαρμόζομαι. Αλλά αν συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό βλέπω το γιο μου να μη μαθαίνει προπαίδεια γι' αυτό μια βοήθεια ρε παιδιά...
Από όσα έχω διαβάσει ως τώρα έχω μπορέσει να εγκαταστήσω τα:
-spb mobile shell 2.1
-spb pocket plus 4.0.2
-phone contacts pro 5
-tcpmp
όλα στα αγγλικά και τα έχω διαμορφώσει αρκετά.

α) επειδή ως τώρα βλέπω ότι όλοι μιλάτε για το 400 MHz Qualcomm MSM7200 (Chipset) το δικό μου κιν έχει τον arm1136ejs msm7200 kai rom v10e me ROM date:21-01-2008 και ξεκινάει με 35mb περίπου free memory. Όλα αυτά είναι φυσιολογικά;
β) τελικά το πρόβλημα του μικροφώνου λύθηκε από τις 11-5-2008 και μετά;(που είναι το τελευταίο post που διάβασα) και αν ναι τοδικό μου κιν. με το software που έχει μπορεί να είναι στις "καλές" συσκευές ή πάει για σέρβις (όταν αρχίσω να το χρησιμοποιώ για τα καλά, μιας και το SE K800 που έχω αρχίζει και τα παίζει);
γ) επειδή τα spb mobile shell 2.1 και phone contacts pro 5 είναι στα αγγλικά και δεν μπορώ να κάνω search στις επαφές, τα link που έδωσε ο φίλος tracera trackera
13 Μάι. 2008, 21:22 #3198
GSM Phase 2 Member

Περιοχή: Αθήνα

Αρχικό μήνυμα από fritz2
ελληνικα για αυτο υπαρχουν??
http://www.myphone.gr/forum/showthre...13#post2328813

Αρχικό μήνυμα από fritz2
touch flow μπ[ορειται να μου πειται απο ποθ να το κατεθασς???
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=206974

θα βοηθήσει;(όλες μου οι επαφές είναι στα ελληνικά και δεν καθομαι να μετατρέψω 976 επαφές στο outlook)
γ) τελικά ποιο είναι το πιο αξιόπιστο ελληνικό fullscreen keyboard (με ενδιαφέρει κυρίως για καταχώριση επαφών και όχι τόσο για μηνύματα)
δ) τελικά μπορώ να κάνω scrolling κάπως κουνώντας το δάκτυλο πάνω κάτω στην οθόνη;
ε) μπορώ να δω subs με το tcpmp χωρίς να τους κάνω hardcoded embended στο βίντεο;
στ) απλά πληροφορικά, το πρόβλημα με το destinator λύθηκε; (εγώ πάντως, δεν αλλάζω το program "ρωτάω_στο_περίπτερο" me τίποτα).
Αν οι απαντήσεις για τα παραπάνω έχουν δοθεί στις σελίδες 216-τέλος πέστε το.Απλά αρχίζω πλέον να βαριέμαι το ψάξιμο ρε παιδιά.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας και επιτρέψτε μου να επανέλθω με ερωτήσεις από τη μετέπειτα χρήση

kostastnt
11 Ιαν. 2009, 06:23
Πολλές ερωτήσεις...

Συνοπτικά: α) όλοι αυτόν τον επεξεργαστή έχουμε...
β) Στο blog της υπογραφής μου υπάρχει link για το firmware που λύνει το πρόβλημα...
γ)βάλε icontact... με ελληνική αναζήτηση και πολύ πιο γρήγορο από αυτά τα τρίσβαρα και αργά προγράμματα
γ2)blimkeys... δες το blog...
δ) με το spb mobile νομιζω
ε)ναι... υπομονή μέχρι αύριο να κάνω μια μικρή ενημέρωση το blog...
στ)το destinator δουλέυει άψογα... δες το blog για οδηγίες...

Ότι θες ρώτα, απλά τώρα γύρισα απέξω και δυσκολεύομαι να γράψω... Αν δεν έλεγες για τον υιό θα έγραφα άυριο :) Συνεχίζω αύριο νηφάλιος...

tragopapas
11 Ιαν. 2009, 13:39
γεια σας παιδες οπως βλεπω η σελιδα σας ειναι κορυφη αλλα δεν μπορω να την ανεβω... :wacko: εχω κολληση βασικα με το upgrade της rom του κινητου για να βαλω μεγαλητερη καρτουλα μνημης... 2gb ειναι λιγο... αρα τι πρεπει να κανω; στις προηγουμενες σελιδες παρατιθενται πολλοι τροποι μα ποιον να ακολουθησω...
ευχαριστω εκ των πρωτερων!!!

fibo
11 Ιαν. 2009, 14:47
Καλά ρε απίστευτε καθόσουν 6:30 η ώρα το πρωΐ και μου έγραφες; Αν είναι δυνατόν!! Ευχαριστώ πολύ συντοπίτη.
Δε μου λες, το icontact εμφανίζει τη φωτογραφία του καλούντος σε full screen ή είναι μόνο για αναζήτηση στον κατάλογο τον επαφών με scroll?

gusmin
11 Ιαν. 2009, 14:54
Μήπως υπάρχει κανείς να μου απαντήσει αν υπάρχει τρόπος να στείλω SMS από το συγκεκριμένο κινητό με σύνδεση Cosmote?

tragopapas
11 Ιαν. 2009, 15:11
Μήπως υπάρχει κανείς να μου απαντήσει αν υπάρχει τρόπος να στείλω SMS από το συγκεκριμένο κινητό με σύνδεση Cosmote?

λοιπον θα καλεσεις την εξυπηρετηση πελατων της cosmote και θα τους ζητησεις να σου στειλουν καποιες παραμετρους ρυθμισης. θα σου σταλουν με μυνημα το ιδιο ισχυει και για τα mms.
καλη τυχη...

jzaxplat
11 Ιαν. 2009, 17:59
Γεια σας, έχω άνα πρόσφατα αναβαθμισμένο σε v10g από v10b ks20 . Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν η ποιότητα συνομιλίας είναι καλή στις συσκευές σας ;), στην πλειοψηφία των περιπτώσεων στην δικιά μου συσκευή δεν μπορείς να μιλήσεις :( γιατί ανεξέρτητα από την ποιότητα του σήματος :confused: η συνομιλία χάνεται :!: μετά το πέρας 30 δευτερολέπτων κατα μέσω όρο (συμμειωτέον όχι πάντα) . Έχω απελπιστεί πια και σκεύτομαι να το αλλάξω σύντομα γιατί έχω ένα κινητό όπου κάνει τα πάντα εκτός από κλήσεις :blink: . Υπάρχουν ανάλογες περιπτώσεις ?

kostastnt
11 Ιαν. 2009, 22:05
Ανανέωσα το blog μου... 2 εκδόσεις iContact για ευρετήριο επαφών!

Και πρόγραμμα με οδηγίες για να βλέπετε ταινίες με ξεχωριστούς υπότιτλους!!!

tranaee
12 Ιαν. 2009, 11:14
Παιδιά από που μπορώ να το πάρω εκτός από Vodafone?
Ευχαριστώ..

panagos22
12 Ιαν. 2009, 11:56
Ανανέωσα το blog μου... 2 εκδόσεις iContact για ευρετήριο επαφών!

Και πρόγραμμα με οδηγίες για να βλέπετε ταινίες με ξεχωριστούς υπότιτλους!!!

εβαλα το απλο icontact αλλα δεν εχει μεσα ολεσ τισ επαφεσ μου γιατι?

athanaso77
12 Ιαν. 2009, 12:00
Παιδιά από που μπορώ να το πάρω εκτός από Vodafone?
Ευχαριστώ..

http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=lg+ks20

tranaee
12 Ιαν. 2009, 12:39
http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=lg+ks20

Ευχαριστώ Γιάννη.. :)

Terrys
12 Ιαν. 2009, 13:53
Κάτοχος και εγώ από προχθές του LG αλλά έχω πολλά ακόμα να δω καθώς είναι το πρώτο μου WM τηλέφωνο. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν η v10g έκδοση που έχω είναι η τελευταία ή αν υπάρχει κάποια άλλη πιο πρόσφατη αλλα και πώς προτείνετε να γίνεται η αναβάθμιση? Στο επίσημο σέρβις ή να το κάνουμε μόνοι μας από το ίντερνετ? Και κάτι επιπλέον, υπάρχει καποιο πρόγραμμα - τρόπος να βλέπουμε ξεχωριστά τον χρόνο εξερχομένων κλήσεων από τον συνολικό?

athanaso77
12 Ιαν. 2009, 14:13
Ksekina apo tin ypografi tou kostastnt kai gia oti theleis edw eimaste... http://ks20.blogspot.com/

vinie
12 Ιαν. 2009, 14:32
Εγώ να ξαναρωτήσω αυτό που με απασχολεί γτ απάντηση δν πήρα...
1.Έβαλα κάτι παιχνίδια κ εφαρμογές που δεν εκμεταλλεύονται την οθόνη αφής και με
δυσκολεύουν στη χρήση πολύ!Υπάρχει κάποιο site με εφαρμογές/παιχνίδια που μπορώ να χρησιμοποιώ και την οθόνη αφής;
2. Αν εγκαταστήσω το πληκτρολόγιο από το http://ks20.blogspot.com/ θα "χαθεί" το πληκτρολόγιο που έχει η συσκευή από τη μάνα της;
3. Πόσο ασφαλές είναι να περάσω τις αναβαθμίσεις μόνη μ δεδομένου ότι δν το έχω ξανακάνει;

Αυτά και ευχαριστω!!:rolleyes:

kostastnt
12 Ιαν. 2009, 14:33
v10g είναι το τελευταίο... Έχει και κάτι υβριδικές/μαγειρεμένες ROM αλλά μόνο αγγλικές με αρκετά bug... Καλά είναι για δοκιμή και χαβαλέ αν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο...

Το iContact 6.4.5 έχει επιλογή να δείχνει και τις επαφές της SIM... Κάπου στο config του βρες την επιλογή και ενεργοποιήσε την... To Supware δεν ξέρω αν έχει τέτοια επιλογή...

kostastnt
12 Ιαν. 2009, 14:37
Vinie--->1) Παιχνίδια touch δύσκολο να βρεις και αν βρεις πολύ δύσκολο να παίξουν... Action παιχνίδια πολύ δύσκολο να παίξεις... Ψάξε παιχνίδια με κάρτες στυλ πασιέντζα, Uno, κτλ...
2)Το μαμά πληκτρολόγιο δεν χάνεται σε καμία περίπτωση...
3) Αναβαθμίσεις αν δεν έχεις κάποια τυπική ιδέα από επικοινωνία κινητού-pc, drivers (rollback drivers), συστήματα αρχείων κτλ καλύτερα μην το επιχειρήσεις... Εννοείται πως πρέπει να έχεις τέλεια γνώση αγγλικών για να ψάξεις σε ξένα φόρουμ... Αν έχεις την v10g δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κάποια αναβάθμιση... Αν έχεις άλλη έκδοση απλά πήγαινε στην LG και θα σου βάλουν την πιο καινούρια ROM...

vinie
12 Ιαν. 2009, 14:38
Αν έχεις την v10g δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κάποια αναβάθμιση... Αν έχεις άλλη έκδοση απλά πήγαινε στην LG και θα σου βάλουν την πιο καινούρια ROM...

Αυτό πως μπορώ να το διαπιστώσω;

kostastnt
12 Ιαν. 2009, 14:57
Πήγαινε έναρξη, ρυθμίσεις, σύστημα, πληροφορίες συστήματος, πληροφορίες έκδοσης... Εκεί που λέει ROM γράφει την έκδοση...

panagos22
12 Ιαν. 2009, 14:58
Το iContact 6.4.5 έχει επιλογή να δείχνει και τις επαφές της SIM... Κάπου στο config του βρες την επιλογή και ενεργοποιήσε την... To Supware δεν ξέρω αν έχει τέτοια επιλογή...

thanks!!!!!!!!!!!!!!

chaotikos12s0
12 Ιαν. 2009, 16:10
Εχει ακουσει κανεις αν θα βγει καμια πιο καινουργια ρομ , που να εχει καλυτερους audio drivers και να λυνει τα προβληματα του voip , και αλλων προγραμματων που χρησιμοποιουν ηχο , η θα μας αφησει ετσι η LG .

metkosas
12 Ιαν. 2009, 17:08
v10g είναι το τελευταίο... Έχει και κάτι υβριδικές/μαγειρεμένες ROM αλλά μόνο αγγλικές με αρκετά bug... Καλά είναι για δοκιμή και χαβαλέ αν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο...

θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω αυτά τα bugs......... (που μάλιστα όπως λες είναι και αρκετά....)

μην λέμε και ότι θέλουμε ............

metkosas
12 Ιαν. 2009, 17:16
Εχει ακουσει κανεις αν θα βγει καμια πιο καινουργια ρομ , που να εχει καλυτερους audio drivers και να λυνει τα προβληματα του voip , και αλλων προγραμματων που χρησιμοποιουν ηχο , η θα μας αφησει ετσι η LG .
το lg πιστεύω έκλεισε το κύκλο του απ'οτι έχετε καταλάβει όλοι.
ήδη η lg έχει βγάλει άλλο wm κινητό.

chaotikos12s0
12 Ιαν. 2009, 17:48
το lg πιστεύω έκλεισε το κύκλο του απ'οτι έχετε καταλάβει όλοι.
ήδη η lg έχει βγάλει άλλο wm κινητό.

Και επειδη εκλεισε τον κυκλο του , αυτο δεν σημαινει οτι μπορει να μας δινει ενα κινιτο η lg που να μην εχει βασικους drivers ηχου για να κανουμε την δουλια μας ,
η htc πως εχει τοσο καλή υποστηριξη στις συσκευες της ,

Στο κατω κατω ειναι το πρωτο wm κινητο της και θα ηταν διαφήμιση για την ιδια την lg να εχει καλη υποστηριξη και να ειναι λειτουργικο το πρωτο wm κινιτο της .

Τοσο δυσκολο πια ειναι να φτιαξουνε εναν καλυτερο audio driver .

athanaso77
12 Ιαν. 2009, 18:34
Και επειδη εκλεισε τον κυκλο του , αυτο δεν σημαινει οτι μπορει να μας δινει ενα κινιτο η lg που να μην εχει βασικους drivers ηχου για να κανουμε την δουλια μας ,
η htc πως εχει τοσο καλή υποστηριξη στις συσκευες της ,

Μην ανησυχείς... τα ίδια και μεγαλύτερα παράπονα για video (όμως) drivers είχαν και εξακολουθούν να έχουν οι κάτοχοι του Kaiser και του Cruise! Και μάλιστα... είχαν (είχαμε) αγοράσει τις συσκευές πολύ πιο ακριβά από ότι εσύ το LG σου.

chaotikos12s0
13 Ιαν. 2009, 12:10
Μην ανησυχείς... τα ίδια και μεγαλύτερα παράπονα για video (όμως) drivers είχαν και εξακολουθούν να έχουν οι κάτοχοι του Kaiser και του Cruise! Και μάλιστα... είχαν (είχαμε) αγοράσει τις συσκευές πολύ πιο ακριβά από ότι εσύ το LG σου.

Και εγω που νομιζα οτι η htc εχει καλη υποστηριξη ,
καταλαβα αρα μπορει και να μην γινει τιποτα με το lg . :(

athanaso77
13 Ιαν. 2009, 12:21
Koita kai stin ypografi tou metkosas. Exei ftiaksei aksiologes ROM!

metkosas
13 Ιαν. 2009, 15:06
οπως έχω πει και σε παλίοτερα μηνυματά μου, το όλο θέμα εντοπίζετε σε ένα και μόνο dll αυτό του audio/bluetooth driver. στην 10ε ήταν με άλλη ονομασία το dll στην 10 g το άλλαξαν για να εξαλείψουν το πρόβλημα με το μικρόφωνο.

Για μένα πιστεύω δέν θα ξανασχοληθεί h lg με αυτό το θέμα.Άντε να βγαλει καμια 2 ρομ με κάποιες μικροδιορθωσούλες.

Όσο για την HTC μπορώ να πω ότι άν δεν ήταν η ACE hellas να παρέχει ένα τοσο άριστο service και τεχνική υποστήριξη, σιγά μην αγοράζανε όλοι όσοι εχουν αγορασει HTC τώρα.

Ένα παράδειγμα μόνο να σου αναφέρω: με 2 hot fixes επίσημα που έβγαλε η htc πριν 5 μέρες χρειάστηκε να κάνουν hard reset οσοι τα έβαλαν γιατι δυέλυαν το λειτουργικό.
π.χ. δέν δουλευε βιντεοκλήση,λέξειις τυπομένες πάνω σε κουμπιά άσχετα μεταξύ τους κ.α.

Επίσης athanaso77 my name is: metkosas... metkosas metkosas :P:lol::p:D:lol:

athanaso77
13 Ιαν. 2009, 15:24
Όσο για την HTC μπορώ να πω ότι άν δεν ήταν η ACE hellas να παρέχει ένα τοσο άριστο service και τεχνική υποστήριξη, σιγά μην αγοράζανε όλοι όσοι εχουν αγορασει HTC τώρα.

H dynami tis HTC den einai i ACE Hellas.... alla to xda-developers.com. Ean den ypirxe afto... ta pragmata tha itan poly diaforetika gia ti sygkekrimeni etairia.

Επίσης athanaso77 my name is: metkosas... metkosas metkosas :P:lol::p:D:lol:

Kai emena oi perissoteroi me grafoun me dyo sigma (athanasso) alla mi se anisixei... synitheia einai! :p

karkinious
13 Ιαν. 2009, 17:21
θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω αυτά τα bugs......... (που μάλιστα όπως λες είναι και αρκετά....)

μην λέμε και ότι θέλουμε ............

san xristis tou sigekrimenou kinitou den exo para na pw oti den paratirisa oute ena bug peran tou audio driver gia to opoio oloi kseroume oti h lg euthinete oso afora tis rom evala thn aglikh rom tou metkosas. Pragmatika as mas peis poia einai ta bug gia ti prosvaleis kai to palikari pou ta eftiakse kai emas pou ta xrisimopoioume

nevermind metkosas emena einai teleio me tin rom sou. Mou eixe vgalei ton karkino etoimos na to spasw hmoun olo kolimata eleos kai meta egeneto h anavathmisi thanks kai pali thanks

metkosas
13 Ιαν. 2009, 17:38
H dynami tis HTC den einai i ACE Hellas.... alla to xda-developers.com. Ean den ypirxe afto... ta pragmata tha itan poly diaforetika gia ti sygkekrimeni etairia.

Kai emena oi perissoteroi me grafoun me dyo sigma (athanasso) alla mi se anisixei... synitheia einai! :p
συμφωνώ για τους xda developers μεγάλη μου παράληψη :)

metkosas
13 Ιαν. 2009, 17:43
san xristis tou sigekrimenou kinitou den exo para na pw oti den paratirisa oute ena bug peran tou audio driver gia to opoio oloi kseroume oti h lg euthinete oso afora tis rom evala thn aglikh rom tou metkosas. Pragmatika as mas peis poia einai ta bug gia ti prosvaleis kai to palikari pou ta eftiakse kai emas pou ta xrisimopoioume

nevermind metkosas emena einai teleio me tin rom sou. Mou eixe vgalei ton karkino etoimos na to spasw hmoun olo kolimata eleos kai meta egeneto h anavathmisi thanks kai pali thanks
σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.:)

οσον αφορά για τα bugs θα ήθελα να τα μάθω πιο πολύ για να τα διορθώσω.
πάντως στις ρομ δέν έχω βρει bugs στα προγραμματα που έχω βάλει στα uc(εκτός των tweaks Μου) ίσως υπάρχουν,αλλά δεν ευθύνομε εγώ γιαυτό αλλά οι δημιουργοί τους.εγώ το μόνο που με απασχολεί είναι να δουλευει η ρομ τέλεια οπως και το UC(η αυτοματη εγκατασταση προγραμάτων μετά απο hard reset)

chaotikos12s0
13 Ιαν. 2009, 20:11

Eγω δεν προσεβαλα κανεναν , ισα ισα που ο metkosas κανει πολυ καλη δουλια και βοηθαει στο φορουμ , και μπραβο για αυτο (χωρις καποιο κερδος).

Ουτε ειπα οτι εχει πολλα προβληματα το κινητο , απλα ειπα οτι εχει προβλημα ο audio driver και δεν δουλευουν καλα καποια voip προγράμματα και καποια αλλα προγραμματα ηχου , οπως το vito audio recorder που κολλαει καποιες φορες , η η ηχογραφηση κλησης στις σημειώσεις.

Εγω δεν κατηγορησα τον metkosa η καποιον αλλον στο forum , την lg κατηγορησα που επρεπε να το ειχε φτιαξει αυτο με τον ηχο .
Μηπως κανενας απο αυτους που δουλευουν εκει διαβαζει το φορουμ και καταλαβουν οτι υπαρχει το συγκεκριμενο προβλημα και το φτιαξουν .

metkosas
13 Ιαν. 2009, 20:29
Eγω δεν προσεβαλα κανεναν , ισα ισα που ο metkosas κανει πολυ καλη δουλια και βοηθαει στο φορουμ , και μπραβο για αυτο (χωρις καποιο κερδος).

Ουτε ειπα οτι εχει πολλα προβληματα το κινητο , απλα ειπα οτι εχει προβλημα ο audio driver και δεν δουλευουν καλα καποια voip προγράμματα και καποια αλλα προγραμματα ηχου , οπως το vito audio recorder που κολλαει καποιες φορες , η η ηχογραφηση κλησης στις σημειώσεις.

Εγω δεν κατηγορησα τον metkosa αλλον στο forum , την lg κατηγορησα που επρεπε να το ειχε φτιαξει αυτο με τον ηχο .
Μηπως κανενας απο αυτους που δουλευουν εκει διαβαζει το φορουμ και καταλαβουν οτι υπαρχει το συγκεκριμενο προβλημα και το φτιαξουν .
μην αγχώνεσε chaotike :p δέν ειπαμε για σένα τίποτα.:)

andapo
13 Ιαν. 2009, 22:55
μην αγχώνεσε chaotike :p δέν ειπαμε για σένα τίποτα.:)

Δουλειές σαν του metkosas πρέπει να επιβραβεύονται και όχι να αφήνονται υπονούμενα για bug και άλλα. :mad: Και στην τελική αν υπάρχουν bug καλό είναι να αναφέρονται ώστε να διορθώνονται, αν καταφέρουν να μας πουν ποια ειναι τα bug αυτά. Και όσο για το θέμα του ότι είναι καλά για δοκιμή εαν έχεις ελευθερο χρόνο, η αναβάθμιση δεν παίρνει παραπάνω απο 15 λεπτά και σε γλιτώνει απο πολύ χαμένο χρόνο με απανωτά hard reset λαμβάνοντας ένα πολύ πιο αξιόπιστο κινητό. Τεσπα, είχα καιρό να μιλήσω στο forum αλλά όταν βλέπω τέτοια φαινόμενα εκνευρίζομαι.

gusmin
15 Ιαν. 2009, 10:47
Μήπως έχει καταφέρει κανείς να δουλέψει η υπηρεσία blackberry στο συγκεκριμένο κινητό? Εγώ έχω cosmote και το έχω flasharismeno με την Αγγλική rom του φίλου μας στο forum. Κι ενώ λειτουργούν όλα άψογα , η υπηρεσία blackberry connect βγάζει συνεχώς pin : pending. προηγουμένως είχα ένα HTC 3600 και δούλευε κανονικά.

metkosas
15 Ιαν. 2009, 10:54
δέν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τέτοια υπηρεσεία,αλλά αμα έπεζε στο 3600 θα πεζει σίγουρα και στο lg.ψάξτο με τις ρυθμίσεις λιγάκι και αν δεν βρεις κάτι στείλε μου με pm τις ρυθμίσεις να προσπαθήσω μηπως βρω κάποια άκρη.

gusmin
15 Ιαν. 2009, 11:06
Ουσιαστικά δεν κάνεις τίποτα , απλά περνάς το blackberry connect και ενεργοποιείς το gprs της comsote. μπένοντας τότε στο blackberry connect θα πρέπει να σου δείχνει δύο στοιχεία , το PIN που στο μεταδήδει κατευθείαν το δίκτυο και το IMEI που υπάρχει έτσι κι αλλιώς. Αυτά λοιπόν τα στοιχεία πας και τα βάζεις σε ένα web page της Cosmote και αυτόματα σου στέλνονται οι υπηρεσίες. Όμως βγάζει συνέχεια PIN PENDING οπότε κολάει εκεί η διαδηκασία. Αν μπορεις γράψε μου τα GPRS settings της Cosmote να τα τσεκάρω μήπως έχει γίνει κάτι λάθος. Όμως όταν βάλω σύνδεση με GPRS συνδέεται το κινητό στο δίκτυο , άσχετα ότι δεν κατεβάζει τίποτα γιατί προφανώς δεν έχω αγοράσει τέτοια υπηρεσία.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

kostastnt
16 Ιαν. 2009, 04:00
Παιδιά παρανόηση... Δεν είπα ότι οι ROMs του metkosas έχουν bugs... Δοκίμασα μόνο την ελληνική του και μου άρεσε πολύ και δεν είχε bug :) Απλά την έβγαλα για να κάνω unbrand και τα λοιπά...

Όσο για τα bug... Κάτι μαγειρεμένες που παίζουν στο xda στην μία μετά από καμιά βδομάδα έχανα το wireless και η άλλη μου έκανε 1000000 restart την ημέρα...

Ο metkosas έχει κάνει απίστευτη δουλειά (με την ελληνική που δοκίμασα, αγγλική δεν έχω ιδέα)! Και συγχαρητήρια γιατί πήγε το "καταραμένο πρώτο windows mobile της LG" πιο μπροστά!

vinie
16 Ιαν. 2009, 12:59
Λοιπόν...εδώ και 2-3 μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα...
Όλοι ξέρετε φαντάζομαι ότι το κιν πέφτει σε κατάσταση αναμονής - ας το πούμε - και για να ενεργοποιηθεί πατάμε το πλήκτρο on/off από το πλάι. Όταν το κάνεις αυτό ανάβουν τα πλήκτρα κλήσης και μετά η οθόνη. Πότε πότε μου συμβαίνει το εξής:
πατάω το πλήκτρο on/off για να ενεργοποιηθεί η οθόνη, ανάβουν τα δυο πληκτρα χαμηλά, αλλά η οθόνη παραμένει πεισματικά σβηστή...και βέβαια δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα γιατί η συσκευή ειναι κλειδωμένη...είμαι στα χαμένα!
Έχει συναντήσει άλλος αυτό το πρόβλημα; Τι κάνατε; Έτσι όπως έψαχνα είδα ότι η συσκευή μου έχει εγκατεστημένη την 10e. Αν αναβαθμίσω θα κερδίσω τίποτα;

staurmk2
16 Ιαν. 2009, 13:55
είναι πρόβλημα της rom vinie! και μένα μου το κάνει ! αν αναβαθμίσεις μάλλον θα λυθεί και εγώ την e εχω και μου το κάνει ! Αναγκάζομαι να βγάζω την μπαταρία και να το ανοίγω πάλι!! ελπίζω μόλις καταφέρω να βάλλω μια απο αυτές του metcostas να λυθεί

Ergaleios
16 Ιαν. 2009, 14:00
εγω εχω βαλει την αγγλικη του metkosas και δεν εχω καποιο απο τα προβληματα που λετε...αν ειναι δοκιμαστε την :)

andapo
16 Ιαν. 2009, 14:20
είναι πρόβλημα της rom vinie! και μένα μου το κάνει ! αν αναβαθμίσεις μάλλον θα λυθεί και εγώ την e εχω και μου το κάνει ! Αναγκάζομαι να βγάζω την μπαταρία και να το ανοίγω πάλι!! ελπίζω μόλις καταφέρω να βάλλω μια απο αυτές του metcostas να λυθεί

Βάλτε την Αγγλική του metkosas (με όλα τα καλούδια μέσα) η την δικιά μου (χωρίς τα καλούδια) για να έχετε και το πλεονέκτημα να βάλετε και manila 2d μετά αν θελήσετε. Στην Ελληνική είναι αρκετά πιο δύκολο να βάλεις το manila οπότε και δεν την συμβουλεύω.

andapo
16 Ιαν. 2009, 14:23
Παιδιά παρανόηση... Δεν είπα ότι οι ROMs του metkosas έχουν bugs... Δοκίμασα μόνο την ελληνική του και μου άρεσε πολύ και δεν είχε bug :) Απλά την έβγαλα για να κάνω unbrand και τα λοιπά...

Όσο για τα bug... Κάτι μαγειρεμένες που παίζουν στο xda στην μία μετά από καμιά βδομάδα έχανα το wireless και η άλλη μου έκανε 1000000 restart την ημέρα...

Ο metkosas έχει κάνει απίστευτη δουλειά (με την ελληνική που δοκίμασα, αγγλική δεν έχω ιδέα)! Και συγχαρητήρια γιατί πήγε το "καταραμένο πρώτο windows mobile της LG" πιο μπροστά!

Πάσο τότε. Απλά όπως και η δικιά σου δουλειά με το blog όπως και του metkosas έχει η κάθεμια την αξία της και είναι κρίμα να ακούγονται άσχημα πράγματα για αυτές. Τέλος παρεξήγησης.

kostastnt
17 Ιαν. 2009, 02:57
Με ψήσατε να βάλω του metkosas... Αυτό που γούσταρα στην Rom του ήταν οτι η κάρτα δεν χάθηκε ούτε μία φορά... Με την μανίσια + το patch χάνεται πολύ συχνά και είναι σπαστικό όταν έχω ανοιχτό το iGO να κολλάει...

Να δω τι θα γράψω στην εξεταστική :P

vinie
17 Ιαν. 2009, 17:58
και η άσχετη(εγώ) συνεχίζει τις ερωτήσεις...ωραία όλα αυτά που λέτε αλλά δεν κόβω να βάζω τίποτα μόνη μου γιατί μου ακούγεται δύσκολο, κανά tutorial μάλλον δεν παίζει,οπότε λέω να μην του βγάλω τα μάτια του κινητού ακόμα δεν το πήρα...Την ίδια δουλειά δεν την κάνει κ η αντιπροσωπεία;μόνο που θα είναι της εταιρείας η rom, δηλαδή δεν θα έχει αυτά τα καλούδια που είδα (τα οποία ποιά είναι παρεπιπτόντως;)?

staurmk2
17 Ιαν. 2009, 19:04
tutorial υπάρχει στην υπογραφή του metcostas ! κάτω απο κάθε μήνυμα του θα βρείς οδηγό πως να το κάνεις! Δέν είναι πολύ δύσκολο ! Βέβαια δεν πρέπει να πέσεις σε μια καταραμένη ασυμβατότητα που υπάρχει! Εγώ αντιμετωπίζω αυτο το πρόβλημα και δεν μπορώ να περάσω απο τον υπολογιστή μ την ρομ τ metcostas ! H αντιπροσωπεία θα σου κάνει αναβάθμιση περνώντας μάλλον την v10g !

Harris
18 Ιαν. 2009, 14:37
Γεια χαρά!

Μπορώ να γράφω SMS με σχετικά μεγαλύτερη γραμματοσειρά; και χωρίς την πένα;
Επίσης με ενδιαφέρει να αλλάζω και την γλώσσα τηλεφώνου αντί Ελληνικά σε Αγγλικά, Γερμανικά ή Σουηδικά, μπορώ; Διότι στην δημιουργία SMS σου δίνει μόνο την Ελληνική και Αγγλική γλώσσα.

vinie
18 Ιαν. 2009, 14:40
Thx για την απάντηση staurmk2! Στο μεταξύ τώρα μου εμφανίστηκε το εξής πολύ πολύ πολύ περίεργο....
Γράφω μνμ και επιλέγω από τις επαφές μου τον παραλήπτη. Πατάω αποστολή. Μέχρι εδώ καλά. Όταν πατάω αποστολή μου βγαίνει το εξής μνμ: "δεν είναι δυνατή η αναγνώριση ενός ή περισσότερων παραληπτών ή δεν είναι σωστή η διεύθυνση. Είστε βέβαιοι ότι θέλετε να στείλετε το μνμ;"
Δεν δίνω σημασία, πατάω ναι, το μνμ στέλνεται και λαμβάνεται κανονικά....Είναι περίεργο ή εμένα μου φαίνεται;
Διευκρινήσεις: Δεν έκανα καμμιά αλλαγή - επίτηδες τουλάχιστον - στις ρυθμίσεις sms και έχω ελέγξει ότι στέλνω sms και τπτ άλλο.

athanaso77
18 Ιαν. 2009, 16:10
Μπορώ να γράφω SMS με σχετικά μεγαλύτερη γραμματοσειρά; και χωρίς την πένα;
Επίσης με ενδιαφέρει να αλλάζω και την γλώσσα τηλεφώνου αντί Ελληνικά σε Αγγλικά, Γερμανικά ή Σουηδικά, μπορώ; Διότι στην δημιουργία SMS σου δίνει μόνο την Ελληνική και Αγγλική γλώσσα.

Pocket CM Keyboard (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5652)

kostastnt
19 Ιαν. 2009, 09:14
Ρίξτε μια ματιά στο blog μου...

Έκανα μερικές προσθήκες!

dimokritos
20 Ιαν. 2009, 20:36
καλησπέρα παιδιά. εχω ένα πρόβλημα λίγο περίεργο και όσο και αν έψαξα στο thread δε βρήκα κάτι παρόμοιο.

ξαφνικά κατα την εισερχόμενη κλήση έπαψε να ακούγεται ο ήχος. (ούτε το αρχείο χάθηκε, ούτε αντικαταστάθηκε). επίσης ο media player εκτός του ότι δεν ανοίγει, δεν παίζει ουτε μουσική ούτε video.

δεν έχω κάνει ποτέ αναβάθμιση και έχω την πρώτη μάλλον εκδοση λογισμικού. το πήρα μόλις βγήκε.

δεν δοκίμασα ακόμα hard reset μήπως και αποφύγω τις εγκαταστάσεις των προγραμμάτων απο την αρχή.

andapo
20 Ιαν. 2009, 21:05
καλησπέρα παιδιά. εχω ένα πρόβλημα λίγο περίεργο και όσο και αν έψαξα στο thread δε βρήκα κάτι παρόμοιο.

ξαφνικά κατα την εισερχόμενη κλήση έπαψε να ακούγεται ο ήχος. (ούτε το αρχείο χάθηκε, ούτε αντικαταστάθηκε). επίσης ο media player εκτός του ότι δεν ανοίγει, δεν παίζει ουτε μουσική ούτε video.

δεν έχω κάνει ποτέ αναβάθμιση και έχω την πρώτη μάλλον εκδοση λογισμικού. το πήρα μόλις βγήκε.

δεν δοκίμασα ακόμα hard reset μήπως και αποφύγω τις εγκαταστάσεις των προγραμμάτων απο την αρχή.

Έχει σκάσει ο audio driver. Κάνε hard reset για να το επαναφέρεις. Ένας καλός τρόπος αν θες να κρατήσεις backup τα δεδομένα σου (επαφές, μυνήματα κτλ) είναι το pim backup πριν απο το hard reset προφανώς.

Thingol
22 Ιαν. 2009, 14:26
χαιρετω μετα απο πολυ καιρο....ειχα αναφερει οτι ειχα καποιο προβλημα με την οθονη...λοιπον το ανοιξα και τελικά βρηκα ότι δεν έχει σπασει η οθονη αλλα έχει κάνει πολύ μικρές ρωγμούλες η πρόσοψη και γι'αυτό δεν μπορούσα να παίζω καθόλου με το πενακι ούτe με το joystic. ξερει κανενας που μπορώ να βρώ μια προσοψη?

athanaso77
22 Ιαν. 2009, 14:50
ξερει κανενας που μπορώ να βρώ μια προσοψη?

Kati tetoio ennoeis? http://cgi.ebay.co.uk/New-hull-front-cover-tool-for-LG-KS20-KS-20_W0QQitemZ260348884266QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_M obilePhoneAccessories_MobilePhoneBatteries?hash=item26034888 4266&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1301%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

Thingol
22 Ιαν. 2009, 15:07
oh yes... great...τωρα 20 λιρες δεν ξερω αν αξιζει, αλλα για την πλακα θα την παραγγείλω

athanaso77
22 Ιαν. 2009, 15:25
To thema den einai ta xrimata pistevw, alla to oti einai dysevreti.

dimokritos
22 Ιαν. 2009, 23:18
Kati tetoio ennoeis? http://cgi.ebay.co.uk/New-hull-front-cover-tool-for-LG-KS20-KS-20_W0QQitemZ260348884266QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_M obilePhoneAccessories_MobilePhoneBatteries?hash=item26034888 4266&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1301%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

η οποία να σημειώσουμε δεν είναι αυθεντική με ότι αυτό συνεπάγεται..

athanaso77
22 Ιαν. 2009, 23:29
η οποία να σημειώσουμε δεν είναι αυθεντική με ότι αυτό συνεπάγεται..

Σωστή παρατήρηση! ;)

kostastnt
23 Ιαν. 2009, 03:42
Προσωπική μου άποψη δεν αξίζει η πρόσοψη... Το κινητό είναι που είναι ψιλοχάλι στο δέσιμο από την μάνα του, που να μπει και μαϊμού πρόσοψη...

Αν θέλεις τόσο πολύ να αλλάξεις πρόσοψη γιατί δεν ρωτάς στην LG πόσο έχει το ανταλλακτικό?

staurmk2
23 Ιαν. 2009, 19:06
πριν λίγες μέρες πήρα για ένα φίλο μια πρόσοψη για ενα lg kg800 ! ήταν απο Κίνα και ποιοτικά δεν ήταν καλή ! οπότε δεν στο προτείνω ρώτα πόσο κάνουν οι γνήσιες αν και φοβάμαι οτι θα είναι υψηλό το κόστος !

chaotikos12s0
23 Ιαν. 2009, 20:12
Εγω δεν πιστευω οτι θα ειναι πολυ υψηλο το κοστος , απο οτι διαβασα στο φορουμ σε παλιοτερα post to lg εχει φτηνα ανταλακτικα , ρωτα σε ενα service της lg μηπως βρεις το γνησιο.
Αν και πιστευω οτι υπαρχει ισως η περιπτωση να ειναι καλυτερη η μαιμου απο την αυθεντικη .

chaotikos12s0
24 Ιαν. 2009, 12:40
Ειχα δοκιμασει παλιοτερα με ενα ανταπτορακι που εκανε την αρσενικη εξοδο usb του καλωδιου του κινητου , θηληκη να συνδεσω πανω εκει ενα usb stick , αλλα δεν δουλεψε , μαλλον επειδη δεν του εδινε ρευμα το κινητο .

Και σκεφτηκα αν δωσουμε εμεις ρευμα 5V στο usb stick και στο κινητο ταυτοχρονα και εχουμε ενωσει τα αλλα δυο ποδαρακια του usb που μεταφερουν τα δεδομενα μηπως διαβασει το στικακι .Μηπως το προβλημα που δεν διαβαζει ενα στικακι ειναι επειδη δεν του δινει ταση τροφοδοσιας.
Εχει πειραματιστει κανεις με κατι τετειο.

luzu
25 Ιαν. 2009, 04:00
Γειά σας παιδιά...

Να σας ρωτήσω...
Κυκλοφορεί στους xda μια rom με windows mobile 6.1 η οποία λένε ότι έχει λύσει
τα περισσότερα προβλήματά της...
Την έχει δοκιμάσει κανένας;;;

Ξέρουμε καμία άλλη rom με 6.1???
Είμαι ένα βήμα πριν αλλάξω συσκευή...
Αλλά αν πάρει τα 6.1 το ks20 μου,ίσως πάρει μια παράταση ζωής...για επιβράβευση γιατί μια χαρα βγήκε(το τρίτο...2 αλλαγές έκανα μέχρι να πάρω συσκευή χωρίς προβλήματα)...

Λέτε να βγάλει καμία επίσημη ανανέωση η LG??

:D

athanaso77
25 Ιαν. 2009, 04:11
Έχεις δοκιμάσει τις cooked ROM του metkosas; Εάν όχι, αξίζει να ρίξεις μια ματιά. Θα τις βρεις στην υπογραφή του εδώ.

metkosas
25 Ιαν. 2009, 09:47
Γειά σας παιδιά...

Να σας ρωτήσω...
Κυκλοφορεί στους xda μια rom με windows mobile 6.1 η οποία λένε ότι έχει λύσει
τα περισσότερα προβλήματά της...
Την έχει δοκιμάσει κανένας;;;

Ξέρουμε καμία άλλη rom με 6.1???
Είμαι ένα βήμα πριν αλλάξω συσκευή...
Αλλά αν πάρει τα 6.1 το ks20 μου,ίσως πάρει μια παράταση ζωής...για επιβράβευση γιατί μια χαρα βγήκε(το τρίτο...2 αλλαγές έκανα μέχρι να πάρω συσκευή χωρίς προβλήματα)...

Λέτε να βγάλει καμία επίσημη ανανέωση η LG??

:D
τα 6.1 είναι πολύ καλά αλλά παράλληλα είναι πολύ βαριά για το lg μας.

με τα 6.0 έχει 40mb διαθέσιμα ενώ με τα 6.1 έχει 25mb διαθέσιμα.

οπως καταλαβένεις δέν αξίζει να βάλεις 6.1 στο ks20 καθώς θα κολλάει απίστευτα.

βάλε κάποια cooked rom απο τις δικές μου που είναι 6.0 και έχουν και πολλά tweaks ενσωματωμένα.

Πληροφορίες θα βρείς στην υπογραφή μου.

luzu
25 Ιαν. 2009, 11:48
τα 6.1 είναι πολύ καλά αλλά παράλληλα είναι πολύ βαριά για το lg μας.

με τα 6.0 έχει 40mb διαθέσιμα ενώ με τα 6.1 έχει 25mb διαθέσιμα.

οπως καταλαβένεις δέν αξίζει να βάλεις 6.1 στο ks20 καθώς θα κολλάει απίστευτα.

βάλε κάποια cooked rom απο τις δικές μου που είναι 6.0 και έχουν και πολλά tweaks ενσωματωμένα.

Πληροφορίες θα βρείς στην υπογραφή μου.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου...
Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που μου λες...
Και σε κάθε περίπτωση σου αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για τις πολύ καλές rom(εξ'όσον διαβάζω) που μας έχεις δωρίσει...

Ωστόσο...έχεις δοκιμάσει την συγκεκριμένη rom που έχουν ανεβάσει στο xda ;;;
Είναι ασφαλής η όλη φάση(έχω κάνει αναβάθμιση μόνος μου) ή θα κλαίω...

Δεν ξέρω,κάτι τέτοια εγχειρήματα(δηλαδή να δοκιμάζεις έναν οποιοδήποτε υπολογιστή σε πράγματα πέρα των προδιαγραφών του) με γαργαλούν πολύ, και θα ήθελα να το δοκιμάσω και αν τα βρω σκούρα να επιστρέψω στην original ή να βάλω κάποια cooked rom....

Παρόλα αυτά,τι έχουν πια τα 6.1 για να θέλουν 15mb παραπάνω;;;

σε ευχαριστώ και πάλι metkosas...

metkosas
25 Ιαν. 2009, 12:24
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου...
Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που μου λες...
Και σε κάθε περίπτωση σου αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για τις πολύ καλές rom(εξ'όσον διαβάζω) που μας έχεις δωρίσει...

Ωστόσο...έχεις δοκιμάσει την συγκεκριμένη rom που έχουν ανεβάσει στο xda ;;;
Είναι ασφαλής η όλη φάση(έχω κάνει αναβάθμιση μόνος μου) ή θα κλαίω...

Δεν ξέρω,κάτι τέτοια εγχειρήματα(δηλαδή να δοκιμάζεις έναν οποιοδήποτε υπολογιστή σε πράγματα πέρα των προδιαγραφών του) με γαργαλούν πολύ, και θα ήθελα να το δοκιμάσω και αν τα βρω σκούρα να επιστρέψω στην original ή να βάλω κάποια cooked rom....

Παρόλα αυτά,τι έχουν πια τα 6.1 για να θέλουν 15mb παραπάνω;;;

σε ευχαριστώ και πάλι metkosas...
αν ακολουθήσεις το tutorial δέν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.
Πάνω απολα να ξέρεις οτι οτι κάνεις το κάνεις με δική σου και μόνο με δική σου ευθύνη.

για τα 15mb παραπάνω ρώτα την microsoft η καλύτερα ρώτα τον εαυτό σου γιατί με 1gb τα xp πετάνε και με 1gb τα vista σέρνοντε.

και οπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα μυνήματά μου, η ρομ του spocky ήταν η αφορμή για να κάνω δικιές μου ρομ.

luzu
25 Ιαν. 2009, 15:13
αν ακολουθήσεις το tutorial δέν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.
Πάνω απολα να ξέρεις οτι οτι κάνεις το κάνεις με δική σου και μόνο με δική σου ευθύνη.

για τα 15mb παραπάνω ρώτα την microsoft η καλύτερα ρώτα τον εαυτό σου γιατί με 1gb τα xp πετάνε και με 1gb τα vista σέρνοντε.

και οπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα μυνήματά μου, η ρομ του spocky ήταν η αφορμή για να κάνω δικιές μου ρομ.

Το ξέρω για την δικιά μου ευθύνη...μη σε αγχώνει...

Την ερώτησή μου την εντώπιζα στο τι παραπάνω προσφέρουν που να δικαιολογούν τέτοια αύξηση...δηλαδή αν έχουν πάρει το μάθημά τους σε κάποια πράγματα και δεν χρειάζεται να έχω άλλες 580 εφαρμογές μέσα για να μπορώ να δουλέψω...χαλάλι...
Αλλά αν είναι μόνο μούφες και χρωματάκια...

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο metkosas για την rom του spocky;;
Αν είναι θα του περάσω την wwe έκδοση έτσι;;;
Με ελληνικά στη εισαγωγή κειμένου τι θα παίξει...έχω βέβαια διάφορα πληκτρολόγια αλλά...

σε ευχαριστώ πολύ και πάλι...

chaotikos12s0
25 Ιαν. 2009, 19:57
Ειχα δοκιμασει παλιοτερα με ενα ανταπτορακι που εκανε την αρσενικη εξοδο usb του καλωδιου του κινητου , θηληκη να συνδεσω πανω εκει ενα usb stick , αλλα δεν δουλεψε , μαλλον επειδη δεν του εδινε ρευμα το κινητο .

Και σκεφτηκα αν δωσουμε εμεις ρευμα 5V στο usb stick και στο κινητο ταυτοχρονα και εχουμε ενωσει τα αλλα δυο ποδαρακια του usb που μεταφερουν τα δεδομενα μηπως διαβασει το στικακι .Μηπως το προβλημα που δεν διαβαζει ενα στικακι ειναι επειδη δεν του δινει ταση τροφοδοσιας.
Εχει πειραματιστει κανεις με κατι τετειο.

Εκανα το πειραμα και δοκιμασα τα παραπάνω , αλλα με κανενα αποτελεσμα , αρα εκτος απο θεμα τροφοδοσιας πρεπει να ειναι και θεμα driver που δεν κανει usb host σε αλλες συσκευες usb. :(

panagos22
26 Ιαν. 2009, 10:23
παιδια εχω το κινητο λιγοτερο απο χρονο εξωτερικα δεν εχει χτυπηματα μονο κατι γρατζουνιεσ στο πισω μερος ποσο λετε να πιανει ?ευχαριστω

staurmk2
26 Ιαν. 2009, 13:35
Σήμερα πήρα το service να έρθουν να το πάρουν με courier ! πρώτο πρόβλημα είναι οτι έχει ξεκολήσει η οθόνη στις άκρες και όσο καιρο το αφήνω το πρόβλημα μεγαλώνει ! Δεύτερο πρόβλημα οτι μερικές φορές βγάζει μαύρη οθόνη και για να νιώσει ξανά πρέπει να βγάλω μπαταρία ! Και κάτι πολύ ευχάριστο....... ΤΕΛΟΣ η omnitech ! τώρα το νέο service είναι πίσω απο τον πύργο των Αθηνών και το τηλέφωνο είναι 210-7777076 ! Επίσης μου είπαν ότι αν πας εκεί επιτόπου και διορθώνεται το πρόβλημα σε μια ώρα το έχεις πάρει το τηλέφωνο επισκευασμένο ......για να δούμε άλλαξε πολιτική η lg ? ......................

vinie
26 Ιαν. 2009, 16:16
Σήμερα πήρα το service να έρθουν να το πάρουν με courier ! πρώτο πρόβλημα είναι οτι έχει ξεκολήσει η οθόνη στις άκρες και όσο καιρο το αφήνω το πρόβλημα μεγαλώνει ! Δεύτερο πρόβλημα οτι μερικές φορές βγάζει μαύρη οθόνη και για να νιώσει ξανά πρέπει να βγάλω μπαταρία ! Και κάτι πολύ ευχάριστο....... ΤΕΛΟΣ η omnitech ! τώρα το νέο service είναι πίσω απο τον πύργο των Αθηνών και το τηλέφωνο είναι 210-7777076 ! Επίσης μου είπαν ότι αν πας εκεί επιτόπου και διορθώνεται το πρόβλημα σε μια ώρα το έχεις πάρει το τηλέφωνο επισκευασμένο ......για να δούμε άλλαξε πολιτική η lg ? ......................

Το πρόβλημα με την οθόνη το έχω και γω όταν τελειώσεις με όλη την ιστορία αυτή πες μου αν στο διόρθωσαν...Όσο για το νεό service...Τους είχα χρησιμοποιήσει πρόσφατα(πριν την πρωτοχρονια συγκεκριμένα) για το προηγούμενο LG που είχα. Πράγματι είναι πολύ εξυπηρετικοί - για χρόνους δεν ξέρω γιατί εγώ έπεσα σε περίεργες μέρες με πολλές αργίες - αλλά το πήραν και το επέστρεψαν με courier δωρεάν, παρόλο που τελικά δεν έκανα την επιδιόρθωση που μου πρότειναν και γενικά ήταν πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί - παρόλο που τους είχα πρήξει στα τηλέφωνα!Καλή επιτυχία!

staurmk2
27 Ιαν. 2009, 14:14
ελπίζω την άλλη εβδομάδα να έχω νεότερα ! και το κυριότερο ας ευχηθούμε όλοι οτι δεν θα λειτουργούν και δεν θα αντιμετωπίζουν τους πελάτες όπως αυτοί στην omnitech.........................

nstamoul
27 Ιαν. 2009, 14:40
Ερώτηση.Με την cooked rom την αγγλική το destinator έχει πρόβλημα πάλι;

kflabouris
27 Ιαν. 2009, 15:12
Καλησπερα...
Eπειδη εχω πολυ καιρο να παρακολουθησω το topic,τελικα το θεμα με το τηλεφωνημα που δε σε ακουγαν μετα απο λιγα λεπτα το λυσατε>?????Αν ναι πως!:P?

xnikos
27 Ιαν. 2009, 15:30
Καλησπερα...
Eπειδη εχω πολυ καιρο να παρακολουθησω το topic,τελικα το θεμα με το τηλεφωνημα που δε σε ακουγαν μετα απο λιγα λεπτα το λυσατε>?????Αν ναι πως!:P?

πας στην LG και το αναβαθμίζεις σε version 10g

kflabouris
27 Ιαν. 2009, 15:55
και θα ειναι ολα οκ???δηλαδη τα βug που ειχε παλια εχουν λυθει ολα??/
ευχαριστω προκαταβολικα
Ποσα χρηματα θα μου παρουν στην lg?

Ergaleios
27 Ιαν. 2009, 16:08
Ερώτηση.Με την cooked rom την αγγλική το destinator έχει πρόβλημα πάλι;

εμενα μου κανει κατι κολληματα παντως...τρωει λεξεις απο τις οδηγιες κατα την πλοηγηση αλλα ενταξει δεν ειναι κατι τραγικο (ετσι κι αλλιως το εχω σαν backup gps του qtek μου κι οχι σαν κυριο).

athanaso77
27 Ιαν. 2009, 16:16
Ποσα χρηματα θα μου παρουν στην lg?

Ean eisai mesa stin eggyisi einai dwrean.

zombo75
27 Ιαν. 2009, 16:29
Καλησπέρα σε όλους. λέω αύριο να πάω να αγοράσω το τηλ αυτό. αξίζει ή να κοιτάξω για κάτι άλλο. ευχαριστώ για τη βοήθεια Γιώργος

athanaso77
27 Ιαν. 2009, 17:22
Καλησπέρα σε όλους. λέω αύριο να πάω να αγοράσω το τηλ αυτό. αξίζει ή να κοιτάξω για κάτι άλλο. ευχαριστώ για τη βοήθεια Γιώργος

Tha elega oti yparxoun kai pio sygxrones epiloges! Giati de rixneis mia matia pros HTC meria mias kai psaxneis gia syskevi Windows Mobile?

pythagoras_7
27 Ιαν. 2009, 22:14
είδα τη τιμή και είναι κάπου 310-320€...για αυτή τη τιμή wm συσκευή και ειδικά η συγκεκρημένη είναι τέλεια!!!!;):)

andapo
27 Ιαν. 2009, 23:27

Αν σε ενδιαφέρει και το gps πήγαινε σε κάποιο άλλο με τα ίδια σχεδόν λεφτά και ενσωματωμένο gps. Αν δεν σε ενδιαφέρει το gps μια χαρά είναι.

athanaso77
27 Ιαν. 2009, 23:44
Εγώ πάλι τη βρίσκω υψηλή τιμή για τα δεδομένα της κατηγορίας.

andapo
28 Ιαν. 2009, 00:03
Εγώ πάλι τη βρίσκω υψηλή τιμή για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Κοίτα ως προς την cpu είναι πολύ καλό και φτηνό. Αλλά αν μιλάμε για ολοκληρωμένη πρόταση μπορεί να πάρει κάποιος πλεόν είτε το Glofiish X610 είτε το HTC P3470 που έχουν και gps. Απλά κανένα απο τα 2 αυτά δεν έχει τόσο δυνατή cpu. Για αυτό έγραψα και παραπάνω αν τον ενδιαφέρει το gps. Προσωπικά εγώ δεν θα το έπαιρνα σε αυτή την φάση. Για πριν 1+ χρόνο ήταν τέλειο. Τώρα όμως υπάρχουν καλύτερες επιλογές.

athanaso77
28 Ιαν. 2009, 00:20
Προσωπικά εγώ δεν θα το έπαιρνα σε αυτή την φάση. Για πριν 1+ χρόνο ήταν τέλειο. Τώρα όμως υπάρχουν καλύτερες επιλογές.

Αυτή ακριβώς είναι και η δική μου τοποθέτηση. :rolleyes:

kostastnt
28 Ιαν. 2009, 01:15
Για καινούριο δεν αξίζει... Σε καμία περίπτωση...

Σήμερα με μανίσια απείραχτη ROM μου έχασε το WiFi... Και με τις πειραγμένες τα έκανε... Όχι και με την μανίσια όμως...

staurmk2
28 Ιαν. 2009, 02:32
εγώ πιστεύω οτι δεν αξίζει να δώσει κανείς χρήματα τώρα για το κινητάκι μας! υπάρχουν καλύτερες επιλογές!

aXe
28 Ιαν. 2009, 09:56
Να πω και εγώ την πρόσφατη εμπειρία μου από το σέρβις που παρέχεται σε αυτό..

Η συσκευή πριν από λίγο καιρό, εμφάνισε ένα ξεκόλλημα στην αριστερή πλευρά της οθόνης (ξεκόλλησε η μεμβράνη που την καλύπτει, αυτή στην οποία πατάμε για να δώσουμε εντολές). Επικοινώνησα με την LG Hellas για να κανονίσω την επισκευή, όπου ο ευγενικότατος κύριος με ενημέρωσε: "δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα θα κανονίσω courier, να το πάρει από το σπίτι/εργασία σας"! Ενθουσιάστηκα! Μπράβο εξυπηρέτηση και σεβασμό στον πελάτη! Αισθάνθηκα ότι τα χρήματά μου, μόνο χαμένα δεν έχουν πάει και με αντιμετωπιζουν άψογα. Ο courier ήρθε και την πήρε και μετά από 1-2 μέρες με παίρνουν τηλέφωνο από το σέρβις. Δεν με βρίσκουν, οπότε μου στέλνουν μήνυμα "καλέστε μας για να προχωρήσουμε την επισκευή"... Κάτι μυρίστηκα.. Παίρνω λοιπόν και μου λένε: "το ανταλλακτικό με την επισκευή είναι 67 ευρώ"! Λέω, "...μα είναι στην εγγύηση"! -"Ναι, αλλά το τηλέφωνο έχει πάρει υγρασία και η υγρασία δεν είναι στους όρους της εγγύησης!" -"Ναι, αλλά η οθόνη που άνοιξε στα αριστερά και παίρνει αέρα, υγρασία και ότι άλλο, δεν είναι δική μου υπαιτιότητα και θα έπρεπε να καλύπτεται από την εγγύηση!!" Ναι, λυπάμαι, ξέρετε αλλά.., και τέτοια.. Μου λέει λοιπόν ο κύριος (πολύ εξυπηρετικός η αλήθεια είναι) , να σας κόψω τα έξοδα της εργασίας (25 ευρώ) και να μου δώσετε 42 ευρώ. Δέχτηκα.. Ήθελα και το τηλ, τι να έκανα..

Το κινητό λοιπόν, το πήρα πίσω σε άψογη λειτουργική κατάσταση (δεν κάνανε επίσης αναβάθμιση firmware που είχα ζητήσει) και ρωτάω τώρα εγώ.. Αν ξαναχαλάσει και πάρει υγρασία; Θα δώσω άλλα 42 ευρώ; Και πόσα 42άρια θα πρέπει να πληρώσω κατά την κατοχή του; Και η εγγύηση, αν είναι να πληρώνω, τι νόημα έχει τότε; :wacko::blink:

Κατά τα άλλα η συσκευή ήταν μέχρι τώρα άψογη, απλά η κατάσταση αυτή με έκανε να ξενερώσω και έτσι τώρα το κινητό πάει για πώληση.. Αν με ρωτούσατε κάποιο καιρό πριν, θα το πρότεινα, αλλά δυστυχώς τώρα, δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο.. :mad: :X

Είναι επίσης κρίμα να χάνουν έτσι πελάτες, γιατί κατά τα άλλα ήταν ωραίο ppc (και σε καλή τιμή) και σκεφτόμουν να πάρω το incite, όταν έβγαινε..

Τώρα τι συσκευή θα παίρνατε, όσοι συστήσατε πιο πριν να μην το πάρει;

athanaso77
28 Ιαν. 2009, 10:54
Τώρα τι συσκευή θα παίρνατε, όσοι συστήσατε πιο πριν να μην το πάρει;

Tha koitousa pros HTC, ETEN meria.

Terrys
28 Ιαν. 2009, 12:57
Θέλω να περάσω μια micro sd 4GB. έκανα μια αναζήτηση αλλά δεν βρήκα πουθενά το patch που χρειάζεται για να αναγνωρίζει κάρτες μεγαλύτερες των 2 GB. Αν μπορεί κάποιος ας το δώσει ή να με παραπέμψει στο αντίστοιχο post. Και επίσης να ρωτήσω, χρειάζεται να εγκαταστήσω νέους drivers για μια τέτοια κάρτα?

staurmk2
28 Ιαν. 2009, 13:11
Μην μου λές τέτοια φίλε για το ξεκόλλημα σήμερα πήραν και το δικό μου! ¨Εχει ξεκολλήσει η αριστερή πλευρά και επίσης επειδή τουσ ζήτησα αναβάθμιση επειδή μου έβγαζε συχνά μαύρες οθόνες!

aXe
28 Ιαν. 2009, 13:38
Μην μου λές τέτοια φίλε για το ξεκόλλημα σήμερα πήραν και το δικό μου! ¨Εχει ξεκολλήσει η αριστερή πλευρά και επίσης επειδή τουσ ζήτησα αναβάθμιση επειδή μου έβγαζε συχνά μαύρες οθόνες!

Τι να σου πω φίλε, μακάρι να τη βγάλεις καθαρή τσάμπα, εγώ παράθεσα τις εμπειρίες μου πιο πάνω... :O
Ούτε update δεν μου έκαναν για να πεις, ότι θα μπορούσα να δικαιολογήσω κάτι...

boza
28 Ιαν. 2009, 13:53
Δικαιούμε αναβάθμιση 285 ευρώ οπότε λέω να δώσω και άλλα 40 ευρώ και να το πάρω... έχω καταλάβει οτι αξίζει σαν συσκευή...το μόνο που με χαλάει είναι αυτό με το ξεκόλλημα της οθόνης που έχει παρουσιαστεί σε πολλούς..σκεφτείται οτι απο την τελευταία αναβάθμιση που δικαιώμουν πριν 2 χρόνια έχω το sony ericsson w900i.
Αν θελήσω gps δεν μπορώ να πάρω έναν δέκτη και να τον συνδέσω μέσω bluetooth?? Γενικότερα σαν συσκεύη τηλεφώνου είναι ευχρηστη??

athanaso77
28 Ιαν. 2009, 14:33
Rikse mia matia pio pisw gia na pareis perissoteres apopsei. Bluetooth GPS pairnei kanonika pantws.

zombo75
28 Ιαν. 2009, 15:37
παιδιά ευχαριστώ. τελικά επειδή δεν το είχε πήρα το nokia 5800 πολύ καλό τηλ από πρώτη εντύπωση

andapo
28 Ιαν. 2009, 15:56
Δικαιούμε αναβάθμιση 285 ευρώ οπότε λέω να δώσω και άλλα 40 ευρώ και να το πάρω... έχω καταλάβει οτι αξίζει σαν συσκευή...το μόνο που με χαλάει είναι αυτό με το ξεκόλλημα της οθόνης που έχει παρουσιαστεί σε πολλούς..σκεφτείται οτι απο την τελευταία αναβάθμιση που δικαιώμουν πριν 2 χρόνια έχω το sony ericsson w900i.
Αν θελήσω gps δεν μπορώ να πάρω έναν δέκτη και να τον συνδέσω μέσω bluetooth?? Γενικότερα σαν συσκεύη τηλεφώνου είναι ευχρηστη??

Ναι μπορείς να βάλεις bluetooth gps. Αλλά επειδή έχουμε κάποια προβλήματα με τα προγράμματα πλοήγησης θα σε συμβούλευα να πας σε κάποιο άλλον με ενσωματωμένο gps και με τα ίδια λεφτά.

athanaso77
28 Ιαν. 2009, 16:01
παιδιά ευχαριστώ. τελικά επειδή δεν το είχε πήρα το nokia 5800 πολύ καλό τηλ από πρώτη εντύπωση

Epi tis ousias entelws diaforetiki syskevi.

boza
28 Ιαν. 2009, 17:34
Τελικά το πήρα.. χα! δεν δυσκολεύτηκα και πολύ...
Χρειάζεται 8 ώρες η πρώτη φόρτιση??
Υ.Γ.: Έχω gps απλά ρώτησα σε περίπτωση που ήθελα αν γίνεται να το συνδέσω...
Έψαχνα ένα κινητό με wifi σε αυτην την τιμή και μου φάνηκε η καλύτερη λύση...

kekropas
28 Ιαν. 2009, 18:01
Παιδιά το sar για λειτουργία σε 2G είναι γνωστό?
Σε 3G το 1.κάτι είναι πολύ ρε γμτ, είναι το μόνο πράγμα που δεν μου άρεσε σε αυτό το κινητό και δεν βρίσκω κάτι παρόμοιο

staurmk2
28 Ιαν. 2009, 18:35
nai αφησε το 8 ωρες

andreas_ku990
28 Ιαν. 2009, 19:05
Ποιος είπε ότι θέλουν 8 ώρες??? Μην μασάτε ρε παιδιά, ακούτε τον κάθε ένα στο Γερμανό, πλαίσο, wind κ.α. ??? Φόρτισε το μέχρι να δείξει ότι είναι πλήρες φορτισμένο

Buth
29 Ιαν. 2009, 16:51
Καλησπέρα παιδιά!Πήρα και εγώ χθες το κινητό.Διαβάζω όλο το ποστ, δυστηχώς λόγο εξεταστικής είμαι ακόμα στην 72 σελίδα:):):) Να ρωτήσω λίγο το εξής : Οι επαφές που αποθηκευονται?Στο τηλέφωνο ή στην εξωτερική κάρτα μνήμης?Μπορείς να τις αποθηκευσεις στην κάρτα?Και επίσης τα προγράμμα τα έχεις στην κάρτα ή στο κινητό?Πχ θέλω να βάλω το nodata. Θα με ρωτήσει αν θέλω να το εγκαταστήσω στην κάρτα ή στο κινητο?Είμαι σίγουρος ότι κάπου αργότερα θα το βρω αλλά η εξεταστική δεν μας αφεινει χρόνο ούτε να φάμε :lol::lol::lol:

boza
29 Ιαν. 2009, 20:21
Καλησπέρα παιδιά... όλα καλά με το pda απλα θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κανα πρόγραμμα για να μου ανοίγει μόνο το φλας έτσι ώστε να το χρησημοποιώ σαν φακό.. χωρίς να ανοίγω την camera...

athanaso77
29 Ιαν. 2009, 20:29
Καλησπέρα παιδιά!Πήρα και εγώ χθες το κινητό.Διαβάζω όλο το ποστ, δυστηχώς λόγο εξεταστικής είμαι ακόμα στην 72 σελίδα:):):) Να ρωτήσω λίγο το εξής : Οι επαφές που αποθηκευονται?Στο τηλέφωνο ή στην εξωτερική κάρτα μνήμης?Μπορείς να τις αποθηκευσεις στην κάρτα?Και επίσης τα προγράμμα τα έχεις στην κάρτα ή στο κινητό?Πχ θέλω να βάλω το nodata. Θα με ρωτήσει αν θέλω να το εγκαταστήσω στην κάρτα ή στο κινητο?Είμαι σίγουρος ότι κάπου αργότερα θα το βρω αλλά η εξεταστική δεν μας αφεινει χρόνο ούτε να φάμε :lol::lol::lol:

Οι επαφές βρίσκονται στην κύρια μνήμη και αυτό δεν αλλάζει.

Τα προγράμματα σου μπορείς να τα εγκαθιστάς άνετα στην κάρτα μνήμης. Στην κύρια μνήμη βάζουμε συνήθως προγράμματα συστήματος ή αυτά που τρέχουν στο background για λόγους ταχύτητας (πχ. έναν Task Manager).

vinie
29 Ιαν. 2009, 20:30

Καλησπέρα και καλορίζικο!Λοιπόν, απ'όσο έχω παρατηρήσει οι επαφές αποθηκεύονται στο τηλέφωνο, ωστόσο δεν ξέρω αν μπορείς να τις επεξεργαστείς και να αλλάξεις τη θέση τους όπως κάναμε με παλιότερα κινητά μεταξύ μνήμης και sim. Πάντως μαντεύω ότι θες να τις έχεις και στις επαφές του κινητού (υποθέτω για να βάζεις περισσότερες πληροφορίες σε κάθε επαφή)αλλά να είναι και κάπου ασφαλείς ώστε αν πάθει κάτι η συσκευή (χτυπάω ξύλο) να μην τις χάσεις. Αν αυτό θες να κάνεις σου προτείνω το εξής: τις αντιγραφεις στις επαφές, ενώ ταυτόχρονα τις κρατάς και στη sim. Για να μην έχεις όμως διπλά ονόματα μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα πρόγραμμα όπως το sim show-hide που κρύβει/εμφανίζει τις επαφές της sim κατά τη δική σου βούληση.(δεν ξέρω αν μπορώ να γράψω το site που το κατέβασα, αν δεν το βρεις στείλε μου pm να σου το δώσω).
Όσο για τα προγράμματα, θα σε ρωτήσει αν θες να τα βάλεις στην κάρτα ή στη μνήμη. Η επιλογή δική σου.

staurmk2
29 Ιαν. 2009, 20:40
Καλησπέρα παιδιά... όλα καλά με το pda απλα θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κανα πρόγραμμα για να μου ανοίγει μόνο το φλας έτσι ώστε να το χρησημοποιώ σαν φακό.. χωρίς να ανοίγω την camera...
ναι γίνεται .απλά θα πατήσεις το πλήκτρο στην αριστερή πλευρά που μειώνει την ένταση! αρκεί βέβαια το κινητό να είναι stand by( μαύρη οθόνη )!

athanaso77
29 Ιαν. 2009, 20:41
@vinie:
Αν μου επιτρέπεις επέτρεψέ μου να διαφωνήσω με τη συγκεκριμένη μέθοδο για τους εξής λόγους:
1. Είναι χρονοβόρα.
2. Οι δυνατότητες της SIM είναι πολύ μα πολύ περιορισμένες σε σχέση με αυτές του προγράμματος των WM.
3. Δεν είναι ασφαλής.

Για το λόγο αυτό, ο καλύτερος τρόπος για να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε ασφαλισμένες τις επαφές μας (και όχι μόνο) είναι να κάνουμε χρήση του PIM Backup (http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-pim-backup-v2-8.html).

kostastnt
29 Ιαν. 2009, 20:50
Πάρα πολλές ερωτήσεις... Πάμε σιγά σιγά...

Σε πόσους τελικά έχει ξεκολλήσει η οθόνη? Σε εμένα δεν φαίνεται καν να ετοιμάζεται να ξεκολλήσει... Έχει κανείς φώτο?

@Terrys Στη σελίδα της υπογραφής μου υπάρχει το patch και πολλές άλλες εφαρμογές...

@boza
Κι εγώ με εξωτερικό gps το δουλεύω και δουλεύει άψογα... Παρατάω τον δέκτη στο αμάξι και όποτε το χρειάζομαι απλά τον ανοίγω και συνδέομαι... Σίγουρα είναι πιο βολικό κτλ να είναι ενσωματωμένο στο κινητό για να το έχεις πάντα διαθέσιμο... Αλλά κερδίζουμε στο ότι δεν τελειώνει η μπαταρία τόσο γρήγορα όσο στα ppc με ενσωματωμένο...

Δεν χρειάζεται 8 ώρες και μια μέρα που λένε στα μαγαζιά... Μόλις φορτίσει πλήρως είναι έτοιμο... (Ο φορτιστής/κινητό έχουν κύκλωμα που καταλαβαίνει πότε φόρτισε και ακόμη κι αν το έχεις πάνω στην πρίζα δεν θα το φορτίζει...)

Αν το κινητό είναι σε αναμονή (σβηστή οθόνη), πάτα το πλήκτρο στην αριστερή μεριά που είναι για να χαμηλώνεις την φωνή... Θα ανάψει το φλας!

@buth
Οι επαφές είναι το αρχείο pim.vol στη διαδρομή "Η συσκευή μου"... Δεν μπορείς να επεξεργαστείς το αρχείο, αλλά μπορείς να το κάνεις backup στην κάρτα μνήμης...

Κάθε πρόγραμμα που εγκαθιστάς σε ρωτάει που να μπει... Εγώ τα έχω βάλει όλα στο κινητό (εκτός από destinator, igo8)... Μερικά προγραμμάτα πρέπει απαραίτητα να εγκαθίστανται στην μνήμη συσκευής...

Για τις επαφές... Μην κάνεις πολλές αλχημείες με το pim.vol... Είναι αρχείο συστήματος και δεν μπορείς να το μετακινείς εύκολα... Στη σελίδα της υπογραφής μου υπάρχει το PimBackup που είναι το best of για backup επαφών, μηνυμάτων...

Καμιά άλλη ερώτηση? :P

kostastnt
29 Ιαν. 2009, 21:48
Επειδή βαριέμαι να ψάχνω ξέρει κανείς κάποιον registry editor που δουλεύει από το κινητό?

Όχι μέσω pc... Εκτός από τον resco explorer + registry plugin...

andapo
29 Ιαν. 2009, 23:59
Επειδή βαριέμαι να ψάχνω ξέρει κανείς κάποιον registry editor που δουλεύει από το κινητό?

Total Commander
http://www.ghisler.com/

athanaso77
30 Ιαν. 2009, 00:18

PHM Registry Editor (http://www.phm.lu/Products/PocketPC/RegEdit/)

Κακό πράγμα η βαρεμάρα! :rolleyes:

vinie
30 Ιαν. 2009, 14:06
Λοιπόν παιδιά ...πήρα τη μεγάλη απόφαση και ξεκίνησα...αλλά μου εμφανίστηκε ένα μικρό (ελπίζω) προβληματάκι...
ακολουθώ το tutorial και όλα είναι καλά μέχρι τη στιγμή που πατάω το browse για να επιλέξω το φάκελο που έχω τη rom...με το που τη διαλέγω και πατάω ΟΚ, οπότε επιστρέφω στο "παράθυρο με τα πολλά κουτάκια" αρχίζει να μου πετάει μνμ λάθους που λένε ότι δεν μπορώ να κάνω διάφορα πράγματα χωρίς το partition table ("you cannot program...... without the partition table" και επίσης "you cannot erase the EFS without the partition table"). Τι κάνω τώρα;
Νομίζω ότι ακολούθησα πολύ πιστά τις οδηγίες...δεν έκανα τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο....

kostastnt
30 Ιαν. 2009, 16:11
PHM Registry Editor (http://www.phm.lu/Products/PocketPC/RegEdit/)

Κακό πράγμα η βαρεμάρα! :rolleyes:

Όντως... Αλλά έφαγα αρκετή ώρα να κατεβάζω, εγκαθιστώ, καταργώ 6-7 editors που βρήκα και σπάστικα... Γιατί πιστεύω είναι κάτι απλό... Δοκιμάζω τώρα αυτά που είπατε...

staurmk2
30 Ιαν. 2009, 18:02
Τελικά και το νέο service δεν έχει μεγάλη διαφορά απο το παλιό ! Με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν οτι έκαναν αναβάθμιση αλλα το ξεκόλλημα της οθόνης δεν το έφτιαξαν γιατί μου είπαν οτι το έχω κάνει εγώ και μου ζήτησαν 67 ευρώ! Αμέσως κάλεσα την lg και περιμένω να με πάρουν πάλι για να δούμε πως θα διευθετηθεί το θέμα μου ! Δεν είμαι διατεθημένος να τους πληρώσω πάλι ! Έβγαλαν ένα κινητό που η ποιότητα κατασκευής του είναι 0 και τώρα μας λένε οτι και η αστοχία τΩν υλικών που χρησιμοποιούν πρέπει να βαρύνει εμάς !! έλεος ............................

vinie
30 Ιαν. 2009, 19:00
Λοιπόν παιδιά ...πήρα τη μεγάλη απόφαση και ξεκίνησα...αλλά μου εμφανίστηκε ένα μικρό (ελπίζω) προβληματάκι...
ακολουθώ το tutorial και όλα είναι καλά μέχρι τη στιγμή που πατάω το browse για να επιλέξω το φάκελο που έχω τη rom...με το που τη διαλέγω και πατάω ΟΚ, οπότε επιστρέφω στο "παράθυρο με τα πολλά κουτάκια" αρχίζει να μου πετάει μνμ λάθους που λένε ότι δεν μπορώ να κάνω διάφορα πράγματα χωρίς το partition table ("you cannot program...... without the partition table" και επίσης "you cannot erase the EFS without the partition table"). Τι κάνω τώρα;
Νομίζω ότι ακολούθησα πολύ πιστά τις οδηγίες...δεν έκανα τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο....

Παιδιά συγνώμη που σας το χαλάω αλλά επειδή με "καίει" κανένας που να έχει ιδέα τι να κάνω;

metkosas
30 Ιαν. 2009, 19:47
Παιδιά συγνώμη που σας το χαλάω αλλά επειδή με "καίει" κανένας που να έχει ιδέα τι να κάνω;
αν προσπαθείς να βάλεις κάποια απο τις ρομ μου, τότε έχεις επιλέξει λάθος το path της ρομ.
Αν προσπαθείς να βάλεις ρομ του spocky τότε ξαναδιάβασε το πως flasharete η ρομ του,γιατι δίνει κάποια αρχεία που είναι κοινά και για κλειδωμένα και για ξεκλείδωτα κινητα.(branded/unbranded)

vinie
30 Ιαν. 2009, 20:19
αν προσπαθείς να βάλεις κάποια απο τις ρομ μου, τότε έχεις επιλέξει λάθος το path της ρομ.
Αν προσπαθείς να βάλεις ρομ του spocky τότε ξαναδιάβασε το πως flasharete η ρομ του,γιατι δίνει κάποια αρχεία που είναι κοινά και για κλειδωμένα και για ξεκλείδωτα κινητα.(branded/unbranded)

Προσπαθώ να βάλω μια από τις δικές σου with manilla, το έχω κάνει 3-4 φορές, και δεν νομίζω ότι είναι λάθος η διαδρομή. Θα το ξανακοιτάξω, αλλά αμφιβάλλω...:O
Μήπως να το αφήσω τελικά;

Buth
30 Ιαν. 2009, 20:23
Ok παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Μόλις τελειώσω με την εξεταστική θα ασχοληθώ αρκετά για να μάθω πως εγκαθιστάς προγράμματα κτλ.

Αυτό που εννούσα πριν ήταν να μην τις αποθηκευω στη συσκευή για να μην την επιβαρήνω αλλά και να μπορώ να έχω όσα δεδμένα μου δίνει και το τηλ

Και κάτι ακόμα, αν δεν κάνω λάθος γίνεται αναβάθμιση σε windows 6.1, αν το κάνω χάνω εγγύηση?

metkosas
30 Ιαν. 2009, 20:31
Προσπαθώ να βάλω μια από τις δικές σου with manilla, το έχω κάνει 3-4 φορές, και δεν νομίζω ότι είναι λάθος η διαδρομή. Θα το ξανακοιτάξω, αλλά αμφιβάλλω...:O
Μήπως να το αφήσω τελικά;
h agglikh mou rom apoteleite apo 2 arxeia

to 1 pou leei UC PACKAGES to bazeis stin SD card

kai to allo to xezipareis kai mesa tha breis 11 arxeia
sto lgdmp bazeis to path autou pou exei ta 11 arxeia mesa

vinie
30 Ιαν. 2009, 20:34
εκεί μυρίζομαι ότι έχω κάνει το λάθος...στην αγγλική δίνεις δυο διευθύνσεις, μια megaupload και μια rapidshare. Κατεβάζω και από τις δυο και το ένα το βάζω στο κινητό;ή αρκεί να κατεβάσω από τη μια;

vinie
30 Ιαν. 2009, 20:45
h agglikh mou rom apoteleite apo 2 arxeia

to 1 pou leei UC PACKAGES to bazeis stin SD card

kai to allo to xezipareis kai mesa tha breis 11 arxeia
sto lgdmp bazeis to path autou pou exei ta 11 arxeia mesa

Μου πήρε λίγη ώρα αλλά κατάλαβα τι εννοείς....χαζομάρα μου...δε διάβασα σωστά το post...Ελπίζω να κυλήσει καλά από εδώ και πέρα!
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!:D

boza
30 Ιαν. 2009, 21:11
Παιδιά λογικά θα έχει γραφτεί..δεν το βρίσκω πουθενά! πως αλλάζεις ήχους στα sms, κλήσης και ξυπνητηριου??? Τόσο δύσκολο είναι??

vinie
30 Ιαν. 2009, 21:23
Παιδιά λογικά θα έχει γραφτεί..δεν το βρίσκω πουθενά! πως αλλάζεις ήχους στα sms, κλήσης και ξυπνητηριου??? Τόσο δύσκολο είναι??

Στο μενού "ήχοι και ειδοποιήσεις" (από τις ρυθμίσεις) πας στην καρτέλα "ειδοποιήσεις" και στο μενού "συμβάντα" διαλέγεις:
1.τηλέφωνο:εισερχόμενη κλήση (για το προφανές)
2.SMS: δημιουργία SMS (για τον ήχο μηνύματος)

τον ήχο του ξυπνητηριού : στο "ρολόι&ξυπνητήρια" επιλέγεις το ξυπνητήρι που θες και πατάς πάνω στο κουδουνάκι που έχει πάνω από την ώρα αφύπνισης.
Ελπίζω να βοήθησα....:O

boza
30 Ιαν. 2009, 21:31
Στο μενού "ήχοι και ειδοποιήσεις" (από τις ρυθμίσεις) πας στην καρτέλα "ειδοποιήσεις" και στο μενού "συμβάντα" διαλέγεις:
1.τηλέφωνο:εισερχόμενη κλήση (για το προφανές)
2.SMS: δημιουργία SMS (για τον ήχο μηνύματος)

τον ήχο του ξυπνητηριού : στο "ρολόι&ξυπνητήρια" επιλέγεις το ξυπνητήρι που θες και πατάς πάνω στο κουδουνάκι που έχει πάνω από την ώρα αφύπνισης.
Ελπίζω να βοήθησα....:O
Αυτά τα ξέρω αλλά πώς βάζω δικούς μου ήχους(mp3 όπου τα έχω στην micro sd) είναι το problem...Sorry που δεν το διευκρίνησα...:p

vinie
30 Ιαν. 2009, 21:36
[QUOTE=boza;2668466]Αυτά τα ξέρω αλλά πώς βάζω δικούς μου ήχους(mp3 όπου τα έχω στην micro sd) είναι το problem...Sorry που δεν το διευκρίνησα...:p[/QUOT

Το φαντάστηκα ότι αυτό θα ήταν το πρόβλημα...Δυστυχώς δεν ξέρω τον "επαγγελματικό" τρόπο...Εγώ πάντως το μόνο που χρειάστηκε να κάνω είναι να μεταφέρω τους ήχους μου στον φάκελο που είναι μέσα στο "My documents". Απλό αλλά αποτελεσματικό. Για δοκίμασέ το...

vinie
31 Ιαν. 2009, 00:09
και αφού έκανα δύο φορές flash(για εμπέδωση!)κατέληξα στην ελληνική έκδοση γιατί στην αγγλική δεν μπορούσε με τίποτα να πάρει τους ελληνικούς χαρακτήρες στις επαφές που ηδη είχα ή στα μνμ :mad:
Μου άρεσε όμως το touch flo! δεν μπορώ να το βάλω??:confused:

*Το βρήκα τελικά!;P

andapo
31 Ιαν. 2009, 01:59
και αφού έκανα δύο φορές flash(για εμπέδωση!)κατέληξα στην ελληνική έκδοση γιατί στην αγγλική δεν μπορούσε με τίποτα να πάρει τους ελληνικούς χαρακτήρες στις επαφές που ηδη είχα ή στα μνμ :mad:
Μου άρεσε όμως το touch flo! δεν μπορώ να το βάλω??:confused:

*Το βρήκα τελικά!;P

Στην Αγγλική πρέπει να αλλάξεις τα religional settings για να γράψεις Ελληνικά. Καλό θα ήταν να βάλεις και το pcm keyboard με το theme του iphone και απο γράψιμο θα είσαι comple. Μπορείς να τα βρεις όλα εδώ:
http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5652

To touch flow μπαίνει πολύ εύκολα στην Αγγλική rom. Για την Ελλήνική rom πρέπει να μπλέξεις με διάφορα περίεργα αρχεία που ποτέ δεν κατάλαβα πως δουλεύουν και για αυτό δεν ασχολήθηκα κιόλας, αλλά μάλλον μπέρδεμα είναι. Αν το έχεις βάλει όπως λες λογικά θα σου δουλεύει αλλά δεν θα σου εμφανίζοντε τα γράμματα στα menu του touch flow. Για αυτό καλύτερα η Αγγλική rom.

xnikos
31 Ιαν. 2009, 05:02
Τελικά και το νέο service δεν έχει μεγάλη διαφορά απο το παλιό ! Με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν οτι έκαναν αναβάθμιση αλλα το ξεκόλλημα της οθόνης δεν το έφτιαξαν γιατί μου είπαν οτι το έχω κάνει εγώ και μου ζήτησαν 67 ευρώ! Αμέσως κάλεσα την lg και περιμένω να με πάρουν πάλι για να δούμε πως θα διευθετηθεί το θέμα μου ! Δεν είμαι διατεθημένος να τους πληρώσω πάλι ! Έβγαλαν ένα κινητό που η ποιότητα κατασκευής του είναι 0 και τώρα μας λένε οτι και η αστοχία τΩν υλικών που χρησιμοποιούν πρέπει να βαρύνει εμάς !! έλεος ............................

πραγματικά μου κάνουν εντύπωση μερικά που ακούω εδώ.
το LG το'χω 1 χρόνο+ και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με την ποιότητα
κατασκευής του,αντίθετα και παρόλο που το'χω συνήθως χωρίς την θήκη του,
δεν παρουσιάζει καμία φθορά στα πλαστικά και η οθόνη του έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα ανθεκτική.Όταν έκανα αναβάθμιση στην LG, τους ανέφερα απλώς οτι
η μπαταρία άρχισε να "κρατάει" πολύ λιγότερο,και προς μεγάλη μου έκπληξη μου
δώσαν καινούργια(ούτε απόδειξη δεν είχα μαζί),η οποία δουλεύει τέλεια.
Βασικά θέλει να αφιερώσει αρκετό χρόνο κάποιος μαζί του,και λύνονται σιγά σιγά
τα προβλήματά(αν δεν χωρίσει στο ενδιάμεσο).Πάντως ξαφνικά και αδικαιολόγητα
κολλήματα "παίζουν" όπως και να 'χει,και αυτό νομίζω εγώ πως είναι το μόνο
σοβαρό μειονέκτημα του τηλ.
βέβαια το'χω φορτωμένο όσο δεν πάει...

xnikos
31 Ιαν. 2009, 05:12
Αυτά τα ξέρω αλλά πώς βάζω δικούς μου ήχους(mp3 όπου τα έχω στην micro sd) είναι το problem...Sorry που δεν το διευκρίνησα...:p

για ήχους κλήσης αντέγραψε τα mp3 που θέλεις στο φάκελο κουδουνίσματα,
για sms και ξυπνητήρι βάλε τα αρχεία που θέλεις χύμα στον φάκελο των windows.

vinie
31 Ιαν. 2009, 09:18
Στην Αγγλική πρέπει να αλλάξεις τα religional settings για να γράψεις Ελληνικά. Καλό θα ήταν να βάλεις και το pcm keyboard με το theme του iphone και απο γράψιμο θα είσαι comple. Μπορείς να τα βρεις όλα εδώ:
http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5652

To touch flow μπαίνει πολύ εύκολα στην Αγγλική rom. Για την Ελλήνική rom πρέπει να μπλέξεις με διάφορα περίεργα αρχεία που ποτέ δεν κατάλαβα πως δουλεύουν και για αυτό δεν ασχολήθηκα κιόλας, αλλά μάλλον μπέρδεμα είναι. Αν το έχεις βάλει όπως λες λογικά θα σου δουλεύει αλλά δεν θα σου εμφανίζοντε τα γράμματα στα menu του touch flow. Για αυτό καλύτερα η Αγγλική rom.
Δεν το έγραψα καλά...Άλλαξα τα regional settings αλλά αυτό που παρατήρησα ήταν ότι π.χ.στα μνμ στο όνομα αποστολέα αντί να γράφει "Αναστασία" ας πούμε έγραφε "??α???α??α" κάπως έτσι...ότι αλλαγές και αν έκανα. Αν έχει κάποιος ιδέα πως να το διορθώσω ας την πει, γιατί τελικά μου άρεσε πιο πολύ η αγγλική rom....:shifty: (γυναίκες...τι να πεις...αλλάζουν με το παραμικρό γνώμη!!:D)

andapo
31 Ιαν. 2009, 12:01
Δεν το έγραψα καλά...Άλλαξα τα regional settings αλλά αυτό που παρατήρησα ήταν ότι π.χ.στα μνμ στο όνομα αποστολέα αντί να γράφει "Αναστασία" ας πούμε έγραφε "??α???α??α" κάπως έτσι...ότι αλλαγές και αν έκανα. Αν έχει κάποιος ιδέα πως να το διορθώσω ας την πει, γιατί τελικά μου άρεσε πιο πολύ η αγγλική rom....:shifty: (γυναίκες...τι να πεις...αλλάζουν με το παραμικρό γνώμη!!:D)

Μοιάζει να είναι πρόβλημα γραμματοσειράς.Μια πιθανή λύση είναι να παρεις τις επαφές με το outlook, να τις ξαναγράψεις στο υπολογιστή σου και μετά να τις ξαναβάλεις στο lg μήπως και τις αναγνωρίσει. Τις επαφές πως τις έχεις περάσει στο lg? Στον τηλεφωνικό κατάλογο φαίνοντε κανονικά?

vinie
31 Ιαν. 2009, 12:43
Μοιάζει να είναι πρόβλημα γραμματοσειράς.Μια πιθανή λύση είναι να παρεις τις επαφές με το outlook, να τις ξαναγράψεις στο υπολογιστή σου και μετά να τις ξαναβάλεις στο lg μήπως και τις αναγνωρίσει. Τις επαφές πως τις έχεις περάσει στο lg? Στον τηλεφωνικό κατάλογο φαίνοντε κανονικά?

Είναι αποθηκευμένες στη sim...Να σου πω την αλήθεια δεν είδα πως φαίνονταν στις επαφές, γιατί μπερδεύτηκα με το icontact που ήταν περασμένο.....

staurmk2
31 Ιαν. 2009, 15:45
πραγματικά μου κάνουν εντύπωση μερικά που ακούω εδώ.
το LG το'χω 1 χρόνο+ και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με την ποιότητα
κατασκευής του,αντίθετα και παρόλο που το'χω συνήθως χωρίς την θήκη του,
δεν παρουσιάζει καμία φθορά στα πλαστικά και η οθόνη του έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα ανθεκτική.Όταν έκανα αναβάθμιση στην LG, τους ανέφερα απλώς οτι
η μπαταρία άρχισε να "κρατάει" πολύ λιγότερο,και προς μεγάλη μου έκπληξη μου
δώσαν καινούργια(ούτε απόδειξη δεν είχα μαζί),η οποία δουλεύει τέλεια.
Βασικά θέλει να αφιερώσει αρκετό χρόνο κάποιος μαζί του,και λύνονται σιγά σιγά
τα προβλήματά(αν δεν χωρίσει στο ενδιάμεσο).Πάντως ξαφνικά και αδικαιολόγητα
κολλήματα "παίζουν" όπως και να 'χει,και αυτό νομίζω εγώ πως είναι το μόνο
σοβαρό μειονέκτημα του τηλ.
βέβαια το'χω φορτωμένο όσο δεν πάει...
μάλλον είσαι πολύ τυχερός ! την πρώτη συσκευή την πήγα πάνω απο 10 φορές στο σερβις και αφου έκαναν συνέχεια αναβάθμιση και μου άλλαξαν και μπαταρία , αντλήφθηκαν ότι το κιινητό είναι προβληματικό και μου έδωσαν άλλο ! τώρα μετά απο μερικούς μήνες καλής λειτουργίας άρχισε να ξεκολλάει η οθόνη ! Φαντάσου οτι το κινητό το είχα μέσα στην θήκη!

andapo
31 Ιαν. 2009, 15:45
Είναι αποθηκευμένες στη sim...Να σου πω την αλήθεια δεν είδα πως φαίνονταν στις επαφές, γιατί μπερδεύτηκα με το icontact που ήταν περασμένο.....

Για αυτό τότε. Προφανώς τις έχεις περάσει απο το προηγούμενο κινητό σου και για αυτό στο κάνει αυτό. Μόνο αν τις ξαναπεράσεις με το outlook θα δεις άσπρη μέρα.

boza
31 Ιαν. 2009, 16:18
για ήχους κλήσης αντέγραψε τα mp3 που θέλεις στο φάκελο κουδουνίσματα,
για sms και ξυπνητήρι βάλε τα αρχεία που θέλεις χύμα στον φάκελο των windows.

Για sms και ήχο κλήσεων ισχύει αυτό που λές αλλά για ξυπνητήρι δεν βρίσκω τους ήχους πού έχω περάσει στον φάκελο των windows..(πάω στο menu του ξυπνητηριού)

kostastnt
31 Ιαν. 2009, 17:34
Η ποιότητα κατασκευής δεν είναι ούτε χάλια, ούτε καλή... Είναι απλά μέτρια... Είναι δυνατόν το κινητό να κάνει τριξίματα τις πρώτες μέρες που το έχεις βγάλει από το κουτί??? Αυτό με την ζελατίνα επίσης είναι κάπως επίσης... Σε 2-3 χάλασε, μπορεί και στα υπόλοιπα να αρχίσει σιγά σιγά...

Πάντως σε σχέση με άλλα lg είναι άσχημο ποιοτικά... Ένα Kf600 που έχω είναι κλάσεις ανώτερο σε υλικά... Σκληρά πλαστικά και ωραίο δέσιμο σε ένα κινητό που έχει 150€ και όχι 400€...

karkinious
31 Ιαν. 2009, 18:20
Για sms και ήχο κλήσεων ισχύει αυτό που λές αλλά για ξυπνητήρι δεν βρίσκω τους ήχους πού έχω περάσει στον φάκελο των windows..(πάω στο menu του ξυπνητηριού)

loipon prepei na metatrepseis to arxeio se wav kai na to valeis sto fakelo windows kalo tha htan na to swseis se xamilh poiothta aliws tha einai 50 mb egw to ekopsa egine peripou 40 deuterolepta 8000 kHz kai monofwniko kai epiase 386 kb elpizw na se voithisa

noker
31 Ιαν. 2009, 20:06
metkosas, αναβάθμισα το κινητό με την Αγγλική ROM σου, όλα καλά, το μόνο που δεν μπορώ να κάνω είναι το "πείραγμα" στο NetFramework. Συγκεκριμένα, όταν μπαίνω με το PHM RegEdit στο HKLM->Software->Microsoft->.NETCompactFramework, βλέπω μόνο μία εγγραφή με το όνομα 2.0.7045 με τιμή 1 και τίποτα άλλο που να παραπέμπει σε version 3. Κάνω κάτι λάθος?

staurmk2
31 Ιαν. 2009, 22:15
Η ποιότητα κατασκευής δεν είναι ούτε χάλια, ούτε καλή... Είναι απλά μέτρια... Είναι δυνατόν το κινητό να κάνει τριξίματα τις πρώτες μέρες που το έχεις βγάλει από το κουτί??? Αυτό με την ζελατίνα επίσης είναι κάπως επίσης... Σε 2-3 χάλασε, μπορεί και στα υπόλοιπα να αρχίσει σιγά σιγά...

Πάντως σε σχέση με άλλα lg είναι άσχημο ποιοτικά... Ένα Kf600 που έχω είναι κλάσεις ανώτερο σε υλικά... Σκληρά πλαστικά και ωραίο δέσιμο σε ένα κινητό που έχει 150€ και όχι 400€...
Τα τριξίματα τα είχα ξεχάσει .........................

kostastnt
2 Φεβ. 2009, 08:49
Καλημέρα!

Πρόσθεσα ένα προγραμματάκι για την registry στο blog μου... Ευχαριστώ τον athanaso77 που μου το υπέδειξε!

carver
2 Φεβ. 2009, 11:26
loipon prepei na metatrepseis to arxeio se wav kai na to valeis sto fakelo windows kalo tha htan na to swseis se xamilh poiothta aliws tha einai 50 mb egw to ekopsa egine peripou 40 deuterolepta 8000 kHz kai monofwniko kai epiase 386 kb elpizw na se voithisa

Να συμπληρωσω οτι δεν χρειαζεται να το κοψεις.Αρκει να ειναι wav και μονοφωνικο.Θα το παιζει σωστα και δυνατα.

carver
2 Φεβ. 2009, 11:30
Θελω να ενημερωσω τους φιλους του ks οτι εβαλα το miomap 2008 και ως εκ θαυματος, δεν ειχε προβλημα στο ηχο.Δεν χρειαστηκε καμια πατεντα τυπου dest.
Οποιος εχει διαθεση ας κανει δοκιμη.

andapo
2 Φεβ. 2009, 12:22
Θελω να ενημερωσω τους φιλους του ks οτι εβαλα το miomap 2008 και ως εκ θαυματος, δεν ειχε προβλημα στο ηχο.Δεν χρειαστηκε καμια πατεντα τυπου dest.
Οποιος εχει διαθεση ας κανει δοκιμη.

Μπραβο ρε μάγκα με πρόλαβες. Το σημαντικότερο όμως δεν είπες. Το miomap 2008 έχει χάρτες πλέον απο την ngi (σαν το destinator δηλαδή) και είναι και καλύτερο απο το destinator. Όποτε κ απο πρόγραμμα και απο χάρτες κομλπέ. Μια ερώτηση όμως. Το gps πως το έβαλες??? Έκανες edit ένα αρχείο που λένε???

carver
2 Φεβ. 2009, 12:29
Μπραβο ρε μάγκα με πρόλαβες. Το σημαντικότερο όμως δεν είπες. Το miomap 2008 έχει χάρτες πλέον απο την ngi (σαν το destinator δηλαδή) και είναι και καλύτερο απο το destinator. Όποτε κ απο πρόγραμμα και απο χάρτες κομλπέ. Μια ερώτηση όμως. Το gps πως το έβαλες??? Έκανες edit ένα αρχείο που λένε???

Δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα αλλο εκτος απο την αντιγραφη του απαραιτητου φακελου στην memory card.
Για το θεμα των χαρτων εχεις δικιο και εχει και ωραια γραφικα.
Δεν εχει ομως την προεπισκοπηση της διαδρομης που εχει το dest 7.
Επισεις θα φανει διαφορετικο στους χρηστες dest & garmin.
Απο την αλλη ειναι γνωστο οτι το καθε προγραμμα θελει και την δικη μας προσαρμογη σε αυτο.
Καλη συνεχεια.
Εαν δεν καταφερεις κατι ειμαι στην διαθεση σου.

andapo
2 Φεβ. 2009, 14:03
Δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα αλλο εκτος απο την αντιγραφη του απαραιτητου φακελου στην memory card.
Για το θεμα των χαρτων εχεις δικιο και εχει και ωραια γραφικα.
Δεν εχει ομως την προεπισκοπηση της διαδρομης που εχει το dest 7.
Επισεις θα φανει διαφορετικο στους χρηστες dest & garmin.
Απο την αλλη ειναι γνωστο οτι το καθε προγραμμα θελει και την δικη μας προσαρμογη σε αυτο.
Καλη συνεχεια.
Εαν δεν καταφερεις κατι ειμαι στην διαθεση σου.

Ναι αλλά το gps πως το βρήκες. Δεν βρίσκω καμία επιλογή για ανζήτηση gps... :wacko:

carver
2 Φεβ. 2009, 14:19
Ναι αλλά το gps πως το βρήκες. Δεν βρίσκω καμία επιλογή για ανζήτηση gps... :wacko:

Δεν χρειαστηκε να κανω κατι.Βρηκε μονο του θυρα.
το εγκατεστησες και δεν βρισκει σημα δορυφορων?
Εχω build 2.2.4587713 με τον τελευταιο χαρτη της gi

andapo
2 Φεβ. 2009, 14:34
Δεν χρειαστηκε να κανω κατι.Βρηκε μονο του θυρα.
το εγκατεστησες και δεν βρισκει σημα δορυφορων?
Εχω build 2.2.4587713 με τον τελευταιο χαρτη της gi

ΟΚ και εμένα, το βρήκε.

carver
2 Φεβ. 2009, 14:47
ΟΚ και εμένα, το βρήκε.
Ωραια!!!!
Δουλεψε το και γραψε την γνωμη σου.
Παντα δοκιμαζω επανυπολογισμους πορειας 4-5 φορες,για να δω εαν κολησει και πορεια με αυξομειωσεις ταχυτητας.
Δυο ημερες που το δουλεψα το μονο που παρατηρησα ηταν οτι με ειχε λιγο πιο πισω απο εκει που ημουνα.
Καλες βολτες φιλε Andapo

karkinious
2 Φεβ. 2009, 16:18
para poly kalo einai kai to garmin exei vgei gia win mobile epishs to ginius driver exei gartes tis gi einai apisteyta elafri kai grhgoroalla kapio provlima mou vgazei xanonte ta gramata apo plhktrologio kai genikotera

Buth
2 Φεβ. 2009, 16:25
Οκ παιδιά έφτασα αισίως στην 150 σελίδα:lol::lol::lol:Να κάνω λίγο μια ερώτηση, εγκατέστησα το nodata, έκανα toggle τις συνδέσεις αλλά δεν ξέρω το εξής: Αν πάω στις ρυθμίσεις και κάνω διακοπή όλων των προγραμμάτων, και το nodata μαζί, θα σταματήσει να απαγορευει στο gprs να συνδεθεί?Πρέπει να τρέχει σευνέχεια?Επίσης για να απεγκαταστήσουμε ένα πρόγραμμα γίνεται μόνο με harreset?

panosaoua
2 Φεβ. 2009, 16:52
Όχι το βάζεις και το ξεχνάς. Μόνο αν θες να συνδεθείς τα ενεργοποιείς και μπαίνεις.

athanaso77
2 Φεβ. 2009, 17:16
Πρέπει να τρέχει σευνέχεια?

Den trexei synexeia. Apenantias, kanei ti douleia tou kai kleinei.

Επίσης για να απεγκαταστήσουμε ένα πρόγραμμα γίνεται μόνο με harreset?

Yparxei i epilogi tis apegkatastasis programmatwn stis rythmiseis tis syskevis.

Buth
2 Φεβ. 2009, 22:52
Ναι σωστά :)Το βρήκα, θα κάνω και την τελεταία ερώτηση μέχρι να τελειώσω όλο το thread γιατι θα με δείρετε στο τέλος:lol::lol::lol:Εγκατέστησα το touchflow απο το xda στην καρτα αλλά δεν δουλέυει.Η έκδση 1.4.1 Κάνω κάτι λάθος?

kostastnt
3 Φεβ. 2009, 00:55
Θα το δοκιμάσω το mio... Τόσο καλό είναι?

Εγώ κολλημένος με dest6,7 ήμουν για 1-2 χρόνια αλλά εδώ και λίγο καιρό πήγα στο iGO8 και ξανακόλλησα... Το igo απλά απίστευτο...

athanaso77
3 Φεβ. 2009, 09:12
Εγκατέστησα το touchflow απο το xda στην καρτα αλλά δεν δουλέυει.Η έκδση 1.4.1 Κάνω κάτι λάθος?

Mipws prepei na to baleis stin kyria mnimi? :confused:

carver
3 Φεβ. 2009, 10:10
Θα το δοκιμάσω το mio... Τόσο καλό είναι?

Εγώ κολλημένος με dest6,7 ήμουν για 1-2 χρόνια αλλά εδώ και λίγο καιρό πήγα στο iGO8 και ξανακόλλησα... Το igo απλά απίστευτο...

Εγω μεχρι τωρα ειχα dest για τις ασφαλτινες διαδρομες(ειναι το πιο σταθερο και γρηγορο απο ολα) και το garmin για χρηση σε χωρια, χωματοδρομους και μονοπατια(παιρνω τα βουνα!!!).
Το garmin ειναι "εργαλειο" αρκει να μαθεις να το δουλευεις.
Χωρις παρεξηγηση λιγοι εχουν αξιοποιησει ολες τις δυνατοτητες του.
Με το igo δυστυχως δεν τα πηγα καλα.Μονο γραφικα εχει καλα.
Οσο για το mio εχει αρκετα ωραια γραφικα, αλλα το κυριωτερο ειναι οτι δουλευουν οι φωνητικες οδηγιες χωρις προβλημα και χωρις πατεντες.
Δοκιμασε και εαν δεν σου αρεσει ...delete.

staurmk2
3 Φεβ. 2009, 12:09
lg το μεγαλείο σου , με πήραν πριν λίγο και μου είπαν οτι εγώ ξεκόλλησα την οθόνη άρα πρέπει και να πληρώσω 67 ευρώ ! Δεν ξαναπαίρνω lg ούτε και τσάμπα να μου το δώσουν.......................................

athanaso77
3 Φεβ. 2009, 12:40
Den to kanoun mono stin LG afto, pistepse me!

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα