PDA

View Full Version : [Επίσημο] LG KS20

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

akis_kat
19 Δεκ. 2007, 12:55
Παιδια δοκιμαστε λιγο και αυτο..
http://www.pocketcm.com/keyboard.php

gesamfunai
19 Δεκ. 2007, 14:01
Μείον της συσκευής πιστεύω ότι είναι και η ΜΗ ύπαρξη υποδοχής miniUSB. Απορώ γιατί όταν όλοι οι κατασκευαστές πάνε προς αυτή την κατεύθυνση (ακόμη και η Nokia), η LG να επιμένει σε δικό της adaptor. Αλήθεια, υπάρχει φορτιστής αυτοκινήτου για αυτή την υποδοχή;

http://cgi.ebay.com/C015-Car-charger-for-LG-KS20-KU990-U990-Viewty-8550_W0QQitemZ260194897663QQihZ016QQcategoryZ35185QQssPageNa meZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

cicilianos
19 Δεκ. 2007, 21:37
TO phra!
To brhka amesa diathesimo sto magazi sth Thasso kai me to 6% meion foro pou plhrwnw ekei to phra TSAMPA me thn epidothsh tou oikogeneiakou pou exw(mou xrwstane kai ena eyrw,auto de to katalaba)!
Tha to arxisw na to douleuw kai tha sas taraksw mallon stis erwthseis!Paideia exei kanenas to link edw mesa me efarmoges?Pws perniountai?Exei installer apo to logismiko sto cd tou?

roi
19 Δεκ. 2007, 22:08
Τυχερέ!!
Εμείς δε μπορούμε να το βρούμε ουτε καν ζωγραφιστό σχεδόν σε κανένα κατάστημα vodafone στην Αθήνα....

Διαθεσιμότητα καταστημάτων = 0!!

tom12
19 Δεκ. 2007, 22:16
Τυχερέ!!
Εμείς δε μπορούμε να το βρούμε ουτε καν ζωγραφιστό σχεδόν σε κανένα κατάστημα vodafone στην Αθήνα....

giati etsi re paidia?? elegan oti tha einai edo arxes dekemvriou kai dygekrimena 4 tou minos alla tipota....;)

ibiza6
19 Δεκ. 2007, 23:59
Πάντως εγω παιδιά την Δευτέρα το πρωί πού ρώτησα στο κατάστημα της Κηφισιάς ,είχε δύο κομμάτια και φυσικά πήρα το ένα .
Πήρα και 'ολες τις επιδοτήσεις που γράφτηκαν παραπάνω ,και το έχω και το θαυμάζω!!
Είναι το καλύτερο κινητο σε αυτήν την τιμή.
Άντε να το πάρετε.
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι 100% θετίκες.
Όλα δούλεψαν ρολόϊ(bluetooth,wi-fi) ,με msn δεν εχω ασχοληθεί.
Εφαρμογες αργότερα όταν μάθω τα βασικά καθώς ακόμα μαθαίνω το sybian του 6120.

mplip^
20 Δεκ. 2007, 01:05
καλο ειναι
εγω το δινω τελικα

δε μπορω χωρις πληκτρολογιο

Παω σε P1

θα μου λειψουν τοσο ομως τα wm6....

kanelj
20 Δεκ. 2007, 03:32
Τυχερέ!!

Γιατι ρε παιδια?
Εγω πηρα ενα τηλεφωνο στην vodafone που ειναι διπλα στο σπιτι μου και μου ειπε να παω οποτε θελω να το παρω!
Και φιλος που εχει το ιδιο απο την γειτονικη του vodafone το πηρε...

Το msn και μενα δεν λειτουργει τελικα!
Καποιο αλλο προγραμματακι που να ξερει καποιος που να το βρουμε?!
Επισης...ηχο μηνυματος,πως αλλαζω?!?!:worry:

roi
20 Δεκ. 2007, 11:22
Μια και το πηρες,δε μας απαντας κιολας εαν το σκασμενο τελικα δονειται οταν λαμβανεις sms (μαζι με τον αντιστοιχο ηχο που εχει καθοριστει) ή απλα και μόνο ακουγεται μονο ηχος?

Θα ειναι κριμα να μην εχει δονηση στα sms..

mplip^
20 Δεκ. 2007, 11:32
απο τη μανα του δεν εχει
με προγραμματακι εχει κανονικα και δονηση και βαζεις και οποιοβ ηχο κλησης θελεις !

roi
20 Δεκ. 2007, 12:13
ποιο προγραμματακι ειναι αυτο?
Που το βρισκει κανεις?

Τελος:μπορει να απαντηθει τελεσιδικα εαν τελικα στελνει και δεχεται MMS με καρτες αλλες πλην της βοντα (Wind , Cosmote)?
Ρυθμισεις αλλων δικτυων μπορει να αποθηκευει,αλλα η αποστολη / ληψη mms ειναι αλλο πραγμα......

koskala
20 Δεκ. 2007, 12:37
TO phra!
To brhka amesa diathesimo sto magazi sth Thasso kai me to 6% meion foro pou plhrwnw ekei to phra TSAMPA me thn epidothsh tou oikogeneiakou pou exw(mou xrwstane kai ena eyrw,auto de to katalaba)!
Tha to arxisw na to douleuw kai tha sas taraksw mallon stis erwthseis!Paideia exei kanenas to link edw mesa me efarmoges?Pws perniountai?Exei installer apo to logismiko sto cd tou?

Το κινητο μερα με τη μερα, μου αρεσει ολο κ περισσοτερο.
Για να εγκαταστησεις προγραμματα κτλ , γινεται με το Active Sync. (ειναι απο default εγκατεστημενο στα windows vista, νομιζω για XP πρεπει να το κατεβασεις απ το site της microsoft.

Ουτε σ εμενα εχει δονηση στο sms.

εχω περασει ακομα το sbp pocket plus(customisation gia ta windows mobile) kai to spb time(Πολυ καλο ρολοι,ξυπνητηρι timer ktl.) και το καλυτερο απ ολα το ewallet(αποθηκευση προσωπικων πληροφοριων υπο μορφη καρτων.Εχω περασει μεσα απο λογαριασμους τραπεζων και καρτων μεχρι internet passwords κτλ, παρα πολυ καλο προγραμματακι for organising your details,κανονικο ψηφιακο πορτοφολι)

ερωτηση: το ξυπνητηρι δουλευει , οταν το τηλεφωνο ειναι κλειστο?

kanelj
20 Δεκ. 2007, 14:56
Μια και το πηρες,δε μας απαντας κιολας εαν το σκασμενο τελικα δονειται οταν λαμβανεις sms (μαζι με τον αντιστοιχο ηχο που εχει καθοριστει) ή απλα και μόνο ακουγεται μονο ηχος?

Θα ειναι κριμα να μην εχει δονηση στα sms..

Δεν το εχω παρατηρησει να σου πω την αληθεια.....:O
1-2 μηνυματα μου εχουν ερθει μονο και δεν τον ειχα κοντα μου να δω....!
Ε και να μην εχει παντως....προγραμματακι και ολα καλα!
Για το MSN ξερει κανεις κανενα αλλο?!?!

yannisg
20 Δεκ. 2007, 19:37
Το κινητο μερα με τη μερα, μου αρεσει ολο κ περισσοτερο.
Για να εγκαταστησεις προγραμματα κτλ , γινεται με το Active Sync. (ειναι απο default εγκατεστημενο στα windows vista, νομιζω για XP πρεπει να το κατεβασεις απ το site της microsoft.

Ουτε σ εμενα εχει δονηση στο sms.

εχω περασει ακομα το sbp pocket plus(customisation gia ta windows mobile) kai to spb time(Πολυ καλο ρολοι,ξυπνητηρι timer ktl.) και το καλυτερο απ ολα το ewallet(αποθηκευση προσωπικων πληροφοριων υπο μορφη καρτων.Εχω περασει μεσα απο λογαριασμους τραπεζων και καρτων μεχρι internet passwords κτλ, παρα πολυ καλο προγραμματακι for organising your details,κανονικο ψηφιακο πορτοφολι)

ερωτηση: το ξυπνητηρι δουλευει , οταν το τηλεφωνο ειναι κλειστο?

γιατι δεν δοκιμαζεις?:X

ANGEL_KALM
20 Δεκ. 2007, 20:04
paidia mia erwtisi.
epeidi eimai poli neos sta kinita me windows.
akouw gia diafores efarmoges opws sbp pocket plus, sbp time ktl.
autes oi efarmoges einai dwrean oi trial versions?

puzzle21
20 Δεκ. 2007, 23:45

Υπαρχει το agile αλλα ουτε αυτο συνδεεται..δυστυχως..

puzzle21
20 Δεκ. 2007, 23:47
paidia mia erwtisi.
epeidi eimai poli neos sta kinita me windows.
akouw gia diafores efarmoges opws sbp pocket plus, sbp time ktl.
autes oi efarmoges einai dwrean oi trial versions?

Μπορεις να της βρεις σπασμενες στο νετ..γραψε στο google ipmart-forum και μπες εκει..κανε ενα register και θα βρεις οτι χρειαζεσαι..Προσοχη ομως να ειναι οι τελευταιες εκδοσεις ωστε να ειναι συμβατες με wb6..
Θα πρεπει παντως να ριξεις ενα διαβασματακι..και υπαρχουν πολλα θεματα να δεις στις htc τα forum εδω μεσα!

gesamfunai
20 Δεκ. 2007, 23:48
καλο ειναι
εγω το δινω τελικα

δε μπορω χωρις πληκτρολογιο

Παω σε P1

θα μου λειψουν τοσο ομως τα wm6....

και εγω θα το εχω Σαββατο απο το καλο μου φιλο Γιαννη,,,

Θα σας εχω εντυπωσεις.....:)

gesamfunai
20 Δεκ. 2007, 23:50
απο τη μανα του δεν εχει
με προγραμματακι εχει κανονικα και δονηση και βαζεις και οποιοβ ηχο κλησης θελεις !

:D:):rolleyes:

gesamfunai
21 Δεκ. 2007, 00:01
Μπορεις να της βρεις σπασμενες στο νετ..γραψε στο google ipmart-forum και μπες εκει..κανε ενα register και θα βρεις οτι χρειαζεσαι..Προσοχη ομως να ειναι οι τελευταιες εκδοσεις ωστε να ειναι συμβατες με wb6..
Θα πρεπει παντως να ριξεις ενα διαβασματακι..και υπαρχουν πολλα θεματα να δεις στις htc τα forum εδω μεσα!

η εδω

www.ppcwarez.org

θησαυρος :D

kanelj
21 Δεκ. 2007, 02:39

Τελικα το τσεκαρα και εχει δονηση και ηχο στα μηνυματα εμενα!
Για τσεκαρετε το απο Εναρξη->ρυθμισεισ->ειδοποιησεις και μετα στην καρτελα ειδοποησεις...
Εγω εκει ψιλοπειραξα μερικα πραγματακια!Παντως εμενα εχει δονηση!:cool:

roi
21 Δεκ. 2007, 09:24
Τελικα το τσεκαρα και εχει δονηση και ηχο στα μηνυματα εμενα!
Για τσεκαρετε το απο Εναρξη->ρυθμισεισ->ειδοποιησεις και μετα στην καρτελα ειδοποησεις...
Εγω εκει ψιλοπειραξα μερικα πραγματακια!Παντως εμενα εχει δονηση!:cool:

Κάτοχος απο χθές το βράδυ!

Φύλλο και φτερό την έκανα τη συγκεκριμένη καρτέλα,αλλά παραμετροποίηση για sms δε βρήκα. Mόνο για MMS.

Σίγουρα μπορεί να ρυθμιστεί ήχος και δόνηση στα sms???
Γιατι μόνο ένα ανεπαίσθητο διακριτικό ήχο κάνει στη λήψη.Νο δόνηση....

ANGEL_KALM
21 Δεκ. 2007, 10:42
euxaristw
twra arxizw na katalavainw ta smartphone

puzzle21
21 Δεκ. 2007, 10:52
Κάτοχος απο χθές το βράδυ!

Φύλλο και φτερό την έκανα τη συγκεκριμένη καρτέλα,αλλά παραμετροποίηση για sms δε βρήκα. Mόνο για MMS.

Σίγουρα μπορεί να ρυθμιστεί ήχος και δόνηση στα sms???
Γιατι μόνο ένα ανεπαίσθητο διακριτικό ήχο κάνει στη λήψη.Νο δόνηση....

Μπορεις παντως να το ρυθμισεις με το photocontacts pro..φταχνεις απο εκει ενα profile kai βαζεις αν θες στα μηνυματα και δονηση..κτλ..ειναι πολυ καλο προγραμματακι συν εχει και full screen caller..

roi
21 Δεκ. 2007, 11:10
Μπορεις παντως να το ρυθμισεις με το photocontacts pro..φταχνεις απο εκει ενα profile kai βαζεις αν θες στα μηνυματα και δονηση..κτλ..ειναι πολυ καλο προγραμματακι συν εχει και full screen caller..

Απο την αντιστοιχη σελιδα του,καλο φαινεται.

Που το βρισκουμε ομως σπασμενο και οχι δοκιμαστικο?

puzzle21
21 Δεκ. 2007, 11:49
Απο την αντιστοιχη σελιδα του,καλο φαινεται.

Που το βρισκουμε ομως σπασμενο και οχι δοκιμαστικο?

googlare ipmart-forum...μπες εκει κανε ενα απλο register και τα το βρεις εκει που λεει programmes games για windows mobile..

Tna
21 Δεκ. 2007, 14:29
Παιδιά για να πειράξετε το θέμα της δόνησης στο sms πάτε Έναρξη->Ρυθμίσεις->Ήχοι και ειδοποιήσεις,. Εκεί επιλέγετε την καρτέλα Ειδοποιήσεις . Από το drop down menu επιλέγετε Μηνύματα και μετά κάνετε κλικ την επιλογή Δόνηση

Αν είναι στα Αγγλικά το menu σας

Start->Settings->Sounds and Notifications καρτέλα Notifications

και επιλέγετε ως EVENT Messanging : New text Message
Εκει κάνετε κλικ το Vibrate καθώς και επιλέγετε το ήχο που θα κάνει.

Από την ίδια καρτέλα ρυθμίζονται οι ΄΄ηχοι για τα mms και πολλά άλλα

Σχετικά με τα ξυπνητήρια : Τα windows mobile δεν υποστηρίζουν ξυπνητήρια με την συσκευή κλειστή.

tom12
21 Δεκ. 2007, 14:34
simera to eida stin vodafone. to perimena mikrotero alla ok kalo einai, apo kataskeuei skizei.

Stratilatis
21 Δεκ. 2007, 23:05
Σχετικά με τα ξυπνητήρια : Τα windows mobile δεν υποστηρίζουν ξυπνητήρια με την συσκευή κλειστή.

Φαντάζομαι όμως ότι το κινητό μπορεί να μπει τουλάχιστον σε flight mode με το GSM κλειστό και το ξυπνητήρι θα συνεχίσει να δουλεύει, σωστά; :worry:

Selespeed
22 Δεκ. 2007, 00:23
Αρκετά εύκολα, με δύο αγγίγματα...

Πρώτα πατάς τις συνδέσεις (αφορά GSM, WiFi και Bluetooth) και ενεργοποιείς ή απενεργοποιείς ό,τι θέλεις από αυτά...:happy:

ANGEL_KALM
22 Δεκ. 2007, 11:08
paidia prospathw na perasw ena bluetooth handsfree (sony ericsson) alla den to entopizei.
Mipws prepei na einai tis LG?
Dokimase kanenas handsfree bluetooth allis etairias?

andreas1000
22 Δεκ. 2007, 12:10
KΚΑΤΙ ΔΕΝ ΡΥΘΜΙΣΕΣ ΣΩΣΤΑ

tom12
22 Δεκ. 2007, 13:10
paidia tha ithela na sas kano merikes erotiseis gia to kinito. pairnei themata?? exei mesa dika tou themata san to viewty?? to ixeio einai katharo?? dinato??? pou akrivos vriskete??(to ixeio??) ektos apo vodafone pou alou mporo na to vro giati skeftomai gia mia akoma agora mesa stis giortes. an ginete na mou apadisei kapios katoxos tou kinitou.

euxaristo poly.

Tna
22 Δεκ. 2007, 13:19
Θέματα παίρνουν όλα τα wm κινητά.

Σχετικά με το ξυπνητήρι : Ναι σε flight mode παίζει κανονικά.

Γενικά το Lg ks20 είναι ένα WM pda phone και δεν πρέπει να συγχέεται με απλό τηλέφωνο γιατί υπάρχουν πολύ περισσότερα πράγματα που μπορεί κάποιος να κάνει με αυτό

Selespeed
22 Δεκ. 2007, 13:28
paidia tha ithela na sas kano merikes erotiseis gia to kinito. pairnei themata?? exei mesa dika tou themata san to viewty??

Έχει ήδη 7 δικά του αλλά φαντάζομαι μπορεί να πάρει οποιοδήποτε των WM6...

to ixeio einai katharo?? dinato??? pou akrivos vriskete??(to ixeio??)

Δεν το λες δυνατό... Μάλλον το αντίθετο. Όταν το βάζεις τέρμα μπουκώνει (αλλά παίζει σχετικά δυνατά).
Το ηχείο δεν ξέρω που βρίσκεται αλλά ακούγεται από τη σχισμή του ακουστικού.

ektos apo vodafone pou alou mporo na to vro giati skeftomai gia mia akoma agora mesa stis giortes.

Πουθενά. Μόνο Vodafone (και πάλι καλά γιατί διαβάζω σε forum ότι το ψάχνουν στις περισσότερες χώρες...!!!!).

Υ.Γ. Δεν έχεις παράπονο, παρά τα greeklish σου, όχι μόνο τα διάβασα αλλά απάντησα καταπατώντας τις αρχές μου (όπως γράφει και η υπογραφή μου...):p:p:)

tom12
22 Δεκ. 2007, 13:39
Έχει ήδη 7 δικά του αλλά φαντάζομαι μπορεί να πάρει οποιοδήποτε των WM6...

Δεν το λες δυνατό... Μάλλον το αντίθετο. Όταν το βάζεις τέρμα μπουκώνει (αλλά παίζει σχετικά δυνατά).
Το ηχείο δεν ξέρω που βρίσκεται αλλά ακούγεται από τη σχισμή του ακουστικού.

Πουθενά. Μόνο Vodafone (και πάλι καλά γιατί διαβάζω σε forum ότι το ψάχνουν στις περισσότερες χώρες...!!!!).

Υ.Γ. Δεν έχεις παράπονο, παρά τα greeklish σου, όχι μόνο τα διάβασα αλλά απάντησα καταπατώντας τις αρχές μου (όπως γράφει και η υπογραφή μου...):p:p:)

ευχαριστώ πολυ selespeed.:) sorry για τα αγγλο''Ε''λληνικα μου:O

emnezia
22 Δεκ. 2007, 15:11
Να πω κι εγώ την γνώμη μου για το κινητό. Έχω υπάρξει χρήστης pocketpc και smartphone (καθώς και zaurus που δεν πιάνει βέβαια).
Σαν κινητό είναι αρκετά εμφανίσημο για το είδος του. Μικρό και λιτό με αποτέλεσμα να φαίνεται αρκετά glamourous.
Αρχικά να πω πως βλέπει και wind wap plus καθώς και ότι διάβασε την 8gb μνήμη με το patch (ακόμα την γεμίζω αλλά μέχρι στιγμής δεν μου έχει κάνει πρόβλημα).
Προβλήματα που αντιμετωπίζω έχουν να κάνουν με τις συνδέσεις. Μπουκώνει σχετικά εύκολα όταν παίζεις αρκετά με wifi ή gprs. Βέβαια δεν μπορώ να πω πως κάνω normal χρήση διότι ανοίγω αρκετές σελίδες νετ και βάζω να κατεβάζει και κάτι απ'το rapidshare. Τότε αντιμετωπίζω κολληματάκια με το multitasking αλλά και την απόκριση.
Η οθόνη του είναι πολύ καλή. Φωτεινή και με καλή ανάλυση (βέβαια qvga όχι vga).
Ήχο έχει καλό αλλά όχι τέλειο. Σχετικά χαμηλό. Δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασε.
Έχει το πρόβλημα με το gapi (πιθανότατα) σαν wm6 το οποίο σημαίνει ότι αρκετά παιχνίδια δεν παίζουν. (πχ το undercroft που λατρεύω :( ) Ελπίζω τα παιδιά απ'το xda developers να βγάλουν κάποια άκρη.
Σαν pocketpc σηκώνει πολύ πείραγμα. Έτσι δεν μπορείς να παραπονεθείς πχ για το keyboard ή για την today screen αφού μπορείς να φορτώσεις σχεδόν τα πάντα.
Wifi δουλεύει μια χαρά (μάλιστα έχει δυνατότερο σήμα απ'το qtek 8310 μου).

Γενικά είναι ένα αξιόλογο κινητό με πολύ όμορφο design.

efkarjr
22 Δεκ. 2007, 16:44
Παιδιά το έχω εδώ και 3 μέρες. Από χθες, δηλαδή από τη 2η μέρα όταν μιλούσα στο τηλέφωνο ο συνομιλητής μου, έκανε παράπονα ότι δεν με ακούει, ενώ εγώ τους άκουγα κανονικά. Σήμα έδειχνε το κινητό φουλ.
Αυτό συνέβη πολλές φορές, κυρίως όταν οι κλήσεις ήταν μεγάλες, δηλαδή διαρκούσαν πολύ, αλλά και σε μικρότερες κλήσεις. Αναγκαστικά σταματούσαμε τη συνομιλία και καλούσε ξανά ένας από τους δύο. Πρόσεχα μάλιστα να μην ακουμπάω το τηλέφωνο επάνω μου μήπως πατάω κατά λάθος τίποτα στην οθόνη αφής.
Το πήγα πίσω στη Βόνταφον γιατί για αντικατάσταση πρέπει να επιστραφεί μέσα στο 10ήμερο.
Οι υπάλληλοι ήταν ανεδέστατοι και μάλιστα υπονόησαν μήπως το έριξα κάτω ή του έριξα νερό... Το κινητό είχε ακόμα τις ζελατίνες επάνω του και βεβαίως ούτε την παραμικρή γρατσουνιά.
Είμαι εξαιρετικά άτυχος μια και έπεσα και πάνω στις μέρες. Κρίμα. Πολύ κρίμα.

Είμαι πολύ απογοητευμένος προς το παρόν από το κινητό.

ostvarivanje
22 Δεκ. 2007, 18:23
Καλησπέρα. Σε λίγο μάλλον θα πάω να το αγοράσω. Με μια βιαστική ματιά που έριξα στο παρόν thread, δεν μπόρεσα να βρω σε τι ανάλυση τραβάει βίντεο. Μπορεί να μου πει κάποιος;
Είναι το πρώτο μου wm τηλέφωνο και θέλω να δω πώς θα είναι. Η απόκριση του μενού είναι πιο γρήγορη από symbian κινητό;
Ευχαριστώ πολύ.

roi
22 Δεκ. 2007, 19:16
Παιδιά για να πειράξετε το θέμα της δόνησης στο sms πάτε Έναρξη->Ρυθμίσεις->Ήχοι και ειδοποιήσεις,. Εκεί επιλέγετε την καρτέλα Ειδοποιήσεις . Από το drop down menu επιλέγετε Μηνύματα και μετά κάνετε κλικ την επιλογή Δόνηση

Από την ίδια καρτέλα ρυθμίζονται οι ΄΄ηχοι για τα mms και πολλά άλλα

Δυστυχώς φίλε μου,στο δικό μου δεν υπάρχει πουθενά στο dropdown menu η επιλογή Μηνύματα. Μόνο επιλογές όπως
Messaging:New MMS
Messaging: MMS sent
Messaging: New MMS Notification
Messaging: Sending MMS
Messaging: New MMS report
Messaging: error sending MMS
κ.λ.π

Πουθενά δεν υπάρχει ρύθμιση για ήχο των sms - και άρα και για τοποθέτηση δόνησης. Το μόνο που κατάφερα είναι να βάλω ήχο στα mms με τη βοήθεια εξτρά προγράμματος. Η δόνηση στα sms ακόμη μένει χρωστούμενη...

Του πέρασα και audio recording software και έτσι έχει δυνατότητα καταγραφής εξωτερικού ήχου (για παραμετροποίηση ήχων κλήσης) και τηλεφωνικής συνομιλίας. Μέσω του μενού του τηλεφώνου,έχω αντιστοιχίσει στο προγραμματάκι το πλα'ι'νό κουμπί του internet explorer έτσι ώστε πατώντας το να άρχίζω άμεσα την καταγραφή.

Δυστυχώς δεν έχω βρεί ακόμη ένα καλό πληκτρολόγιο αφής να εγκαταστήσω. Προς το παρόν δοκιμάζω διάφορα.

maik85
22 Δεκ. 2007, 19:42
Με μια βιαστική ματιά που έριξα στο παρόν thread, δεν μπόρεσα να βρω σε τι ανάλυση τραβάει βίντεο. Μπορεί να μου πει κάποιος;
Η απόκριση του μενού είναι πιο γρήγορη από symbian κινητό;
Ευχαριστώ πολύ.

Έχει 3 επιλογές για βίντεο. 320x240 177x144 και 128x96.

Η απόκριση είναι πολύ καλή. Καμιά φορά βέβαια τρώει κάποια μικροκολλήματα αλλά ποτέ δεν χρειάστηκε να το κλείσω για να ξεκολλήσει.

Πουθενά δεν υπάρχει ρύθμιση για ήχο των sms - και άρα και για τοποθέτηση δόνησης. Το μόνο που κατάφερα είναι να βάλω ήχο στα mms με τη βοήθεια εξτρά προγράμματος. Η δόνηση στα sms ακόμη μένει χρωστούμενη...

Του πέρασα και audio recording software και έτσι έχει δυνατότητα καταγραφής εξωτερικού ήχου (για παραμετροποίηση ήχων κλήσης) και τηλεφωνικής συνομιλίας. Μέσω του μενού του τηλεφώνου,έχω αντιστοιχίσει στο προγραμματάκι το πλα'ι'νό κουμπί του internet explorer έτσι ώστε πατώντας το να άρχίζω άμεσα την καταγραφή.

Δυστυχώς δεν έχω βρεί ακόμη ένα καλό πληκτρολόγιο αφής να εγκαταστήσω. Προς το παρόν δοκιμάζω διάφορα.

Αν πας σε εκείνο το μενού, παρακάτω λέει:
"Άμεσα μηνύματα: Νέο άμεσο μήνυμα", που είναι και η επιλογή για το sms.
Εκεί έχει και επιλογή για να βάλεις και δόνηση, αλλά οι ήχοι είναι περιορισμένοι.

Πώς λέγονται αυτά τα προγράμματα που έβαλες για την ηχογράφηση? Για να μπορέσουμε να τα δοκιμάσουμε κ οι υπόλοιποι.:)

roi
22 Δεκ. 2007, 19:58
Δηλ. μπορώ να έχω δόνηση στα sms αλλά μόνο σε συνάρτηση με κάτι μαπέ ήχους?
Αν είναι έτσι,μπορώ να ζήσω και χωρίς δόνηση στα sms....αρκεί που με το Photo Contacts Pro μπόρεσα να βάλω ήχο της αρεσκείας μου.

Για την εγγραφή ήχων εγκατέστησα το Resco Audio Recorder v 4.01 (το βρήκα στο ipmart forum). Είναι φοβερά εύχρηστο και μπορείς να εγγράψεις και αποθηκεύσεις αρκετά καθαρούς και δυνατούς ήχους.

Το καλύτερο add on μέχρι στιγμής.

cicilianos
22 Δεκ. 2007, 20:02
Basika apo auto to ipmart prepei na perasw mia bolta amesws.Kanena video trabigmeno na anebasei kapoios pou mporei na to doume kai kamia foto paideia!

pulsar
22 Δεκ. 2007, 20:15
Παιδιά το έχω εδώ και 3 μέρες. Από χθες, δηλαδή από τη 2η μέρα όταν μιλούσα στο τηλέφωνο ο συνομιλητής μου, έκανε παράπονα ότι δεν με ακούει, ενώ εγώ τους άκουγα κανονικά. Σήμα έδειχνε το κινητό φουλ.
Αυτό συνέβη πολλές φορές, κυρίως όταν οι κλήσεις ήταν μεγάλες, δηλαδή διαρκούσαν πολύ, αλλά και σε μικρότερες κλήσεις. Αναγκαστικά σταματούσαμε τη συνομιλία και καλούσε ξανά ένας από τους δύο. Πρόσεχα μάλιστα να μην ακουμπάω το τηλέφωνο επάνω μου μήπως πατάω κατά λάθος τίποτα στην οθόνη αφής.
Το πήγα πίσω στη Βόνταφον γιατί για αντικατάσταση πρέπει να επιστραφεί μέσα στο 10ήμερο.
Οι υπάλληλοι ήταν ανεδέστατοι και μάλιστα υπονόησαν μήπως το έριξα κάτω ή του έριξα νερό... Το κινητό είχε ακόμα τις ζελατίνες επάνω του και βεβαίως ούτε την παραμικρή γρατσουνιά.

Είμαι πολύ απογοητευμένος προς το παρόν από το κινητό.Να το πας πισω,στην αναγκη κανε φασαρια και πεστους οτι θα τους κανεις καταγγελια και μυνηση,μονο ετσι καταλαβαινουν,τι μονο να περνουν τα λεφτα!!!

cicilianos
22 Δεκ. 2007, 20:20
Na mh sou to ftiaksoun alla na sou dwsoun KAI NOU RIO!

Auta sumbainoun opws ksereis....otan perasei h mpora apla tha to ksexaseis kai tha to xairesai!

maik85
22 Δεκ. 2007, 20:59
@ roi thnx για τα προγάμματα;)

Αγόρασε κανείς screen protector για την οθόνη? Πήρα ένα μάπα από τα multirama, που ήταν γενικά για οθόνες από κάμερες κλπ και δεν μου άρεσε.

Ξέρετε που μπορώ να βρω τέτοια ζελατίνα για οθόνη κινητού?:confused:

ostvarivanje
22 Δεκ. 2007, 21:20
Έχει 3 επιλογές για βίντεο. 320x240 177x144 και 128x96.

Η απόκριση είναι πολύ καλή. Καμιά φορά βέβαια τρώει κάποια μικροκολλήματα αλλά ποτέ δεν χρειάστηκε να το κλείσω για να ξεκολλήσει.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Δυστυχώς, βγήκα αργά έξω σήμερα και τα μαγαζιά είχαν κλείσει. Ελπίζω να είναι διαθέσιμο τώρα που πλέον αποφάσια ποιο κινητό θα πάρω

kanelj
22 Δεκ. 2007, 21:24
Χμμμ....βρηκα να ψιλοπροβληματακι που ειναι λιγο σπαστικο...
Οταν μιαλω στο τηλ με καποιον,ο αλλος εχει επιστροφη ηχου,δηλαδη ακουει την φωνη του μετα απο 1-2 δευτερολεπτα που πει κατι...
Το εχει διαπιστωσει και κανενας αλλος αυτο?
Οπως επισης (στην ανοικτη ακροαση ακουγεται και πιο εντονα) οταν καλεις καποιον και περιμενεις να ακουσεις το κλασσικο "μπιιιιπ μπιιιπ" το ακους λες και εχει αντιλλαλο!!!:blink:
Κανενας αλλος που να το εχει παρατηρησει?

Σημεωση:αυτο το εχει και ενας φιλος με ενα glofish 500+!
Δεν το εχω ξανασυναντησει σε αλλο pda-phone!

koskala
22 Δεκ. 2007, 22:24

Είμαι πολύ απογοητευμένος προς το παρόν από το κινητό.

εχω κι εγω ακριβως το ιδιο προβλημα.οταν η συνομιλια ειναι πανω απο 1 λεπτο περι. Αν συνεχισει το γυρναω γι αλλαγη επι τοπου

pulsar
22 Δεκ. 2007, 22:38
Τελεια!
Βασικα αν ειχε και το gps ενεργοποιημένο θα ηταν killer phone!Παω στη βοντα εδω στη Θασο να ρωτησω ποτε θα το φερει και αν ειναι θα το παραγγειλω απο σημερα!Πως ξερεις οτι εχει gps και ειναι κλειδωμενο?γιατι οπου και να εψαξα δεν ειδα πουθενα οτι εχει gps:cry::worry:

vagelis2007_1
23 Δεκ. 2007, 00:14
googlare ipmart-forum...μπες εκει κανε ενα απλο register και τα το βρεις εκει που λεει programmes games για windows mobile..

που ακριβώς εννοείς;

efkarjr
23 Δεκ. 2007, 00:34
εχω κι εγω ακριβως το ιδιο προβλημα.οταν η συνομιλια ειναι πανω απο 1 λεπτο περι. Αν συνεχισει το γυρναω γι αλλαγη επι τοπου

Φίλε μου από που το πήρες;

Επίσης γράψε και εσύ εδώ τι σου είπαν στο μαγαζί που το πήγες.

Εγώ πλέον περιμένω να με ειδοποιήσουν για το τι θα πει το σέρβις τη ελτζι.

UPDATE:
Ύστερα από ένα γρήγορο ψάξιμο, φαίνεται ότι δεν είμαστε οι μόνοι. Τόσο σε αγγλικό όσο και γαλλικό φόρουμ υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ με το ίδιο πρόβλημα:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=1756280
http://www.forummobiles.com/index.php?showtopic=151191&st=0

Μια λύση φαίνεται να είναι η μόνιμη επιλογή δικτύου 3G και καθόλου GSM. Μερικοί λένε ότι έτσι ξεπέρασαν το πρόβλημα. Δεν μπορώ πλέον να το τεστάρω γιατί άφησα το τηλέφωνο στη Βόντα. Αλλά και πάλι σαν λύση είναι απαράδεκτη μιας και δεν είναι δυνατόν να μη λειτουργεί σε GSM αφού όλη η Ελλάδα δεν έχει κάλυψη 3G. Τα μειλ προς την ελτζι στην αρχή τους έκαναν να σφυρίζουν κλέφτικα αλλά τώρα φαίνεται πως αναγνωρίζουν και ελέγχουν το πρόβλημα.
Στέλνω μειλ και εγώ τώρα.

Κρίμα και πάλι κρίμα

UPDATE 2:

Είναι εξοργιστικό! Η ελληνική σελίδα υποστηριξης της ελτζι για να στειλεις μειλ δε λειτουργει!!! Στέλνω μεσω της αντιστοιχης αγγλικής

Dear Sir or Madam,

I bought the LG KS20 Vodafon Live (Greek) edition 3 days ago. I encounter a serious problem. During a phone conversation the microphone turns mute. I can listen to my contact very clearly but he/she cannot. The network signal is always maximum.
This occurs very often and randomly.
It seems that many users have the same problem as I can see from the Internet and you are already familiar with this issue.
I would like to know what LG is doing for this. The mobile phone in this state is NOT usable.

I am looking forward to your prompt reply.
Thank you,

XXXXXXX XXXXXXX
Thessaloniki, GREECE

@ koskala: Με τι κάρτα το χρησιμοποιείς; Σε ποιο δίκτυο (Βόνταφον, Γουιντ, Κοσμοτέ;) και σε τι λειτουργία (GSM, 3G ή αυτόματη επιλογή);

maik85
23 Δεκ. 2007, 03:50
Χμμμ....βρηκα να ψιλοπροβληματακι που ειναι λιγο σπαστικο...
Οταν μιαλω στο τηλ με καποιον,ο αλλος εχει επιστροφη ηχου,δηλαδη ακουει την φωνη του μετα απο 1-2 δευτερολεπτα που πει κατι...
Το εχει διαπιστωσει και κανενας αλλος αυτο?
Οπως επισης (στην ανοικτη ακροαση ακουγεται και πιο εντονα) οταν καλεις καποιον και περιμενεις να ακουσεις το κλασσικο "μπιιιιπ μπιιιπ" το ακους λες και εχει αντιλλαλο!!!:blink:
Κανενας αλλος που να το εχει παρατηρησει?

Σημεωση:αυτο το εχει και ενας φιλος με ενα glofish 500+!
Δεν το εχω ξανασυναντησει σε αλλο pda-phone!

Τα έχω παρατηρήσει και τα 2. Ειδικά όταν καλώ κάποιον,ακούγεται και ένας τόνος στο ενδιάμεσο από τους κανονικούς, σαν αντίλαλος.

Κατά την ομιλία τυχαίνει να ακούω την φωνή μου ξανά σαν αντίλαλο, αλλά όχι πάντα.:confused:

Φοβάμαι μήπως πρέπει να σκεφτόμαστε κ εμείς για επιστροφή?:mad:

Stratilatis
23 Δεκ. 2007, 10:58
Θα ήθελα να ρωτήσω αν στη συσκευασία υπάρχει μαζί με τα ακουστικά και χειριστήριο του media player για αυξομείωση της έντασης του ήχου, play/pause, skip track κλπ. Αν όχι, ξέρετε αν η LG διαθέτει κάτι τέτοιο προς αγορά;

puzzle21
23 Δεκ. 2007, 11:31
Παιδια αντιμετωπισα και εγω το προβλημα οτι δεν με ακουγε ο συνομιλητης μου..
Ομως εχω την εντυπωση οτι εγινε απο τη στιγμη που περασα το photocontacts pro..τωρα το εβγαλα το προγραμμα τελειως και εχω την εντυπωση οτι ειναι μια χαρα..
θα το τσεκαρω και θα σας πω..
Παντως και το htc 3300 που ειχα το photocontacts pro μου εβγαζε προβληματα..
Μου φαινεται οτι δημιουργει προβληματα σε συνεργασια με καποια αλλα προγραμματα!

ANGEL_KALM
23 Δεκ. 2007, 11:47
to keyboard arxizei na mou ti dinei sta neura.
ta gramata einai poli mikra.
iparxei kanena kalitero?estw kai sta agglika.
eseis pio xrisimopioite?
kapou akousa gia iphone keyboard. to dokimase kanenas?

puzzle21
23 Δεκ. 2007, 12:49
eseis pio xrisimopioite?

δοκιμασες να βαλεις στο keyboard που εχει να δειχνει τα γραμματα μεγαλυτερα?

Τελικα παρολου που αφαιρεσα το photocontacts pro το προβλημα να μην με ακουει ο αλλος συνεχιζει..
Παρακαλω αν βρει καποιος καποια λυση να μας την αναφερει..

puzzle21
23 Δεκ. 2007, 13:03
Μια γρηγορη ματια που εριξα στο ξενο forum εχω την εντυπωση οτι οταν μιλαμε και συμβαινει αυτο αν κουνησουμε το joystick ενεργοποιει παλι τη οθονη και μπορεις να συνεχισεις να μιλας..
ΤΟ προβλημα εντωπιζεται οτι κατα τη διαρκεια της κλησης απενεργοποιειται η οθονη για να μην πατησουμε κατι αλλο..
Καπως πρεπει να απενεργοποιησουμε αυτη τη λειτουργια..
Παντως το θεμα θα επρεπε να συνεχιστει στη κατηγορια windows mobile phone ωστε να μας βοηθανε απο εκει τα παιδια..

ANGEL_KALM
23 Δεκ. 2007, 17:15
mporei kapoios na mou eksigisei pws pmorw na perasw ena bluetooth handsfree sto kinito?
Exw kolisei kai den kserw ti na kanw!!!!!:blink:

yannisg
23 Δεκ. 2007, 17:59
eseis pio xrisimopioite?

βαλε το spb ...καποιο απο τα παιδια επισης στο forum με τα wm(myphone) εχει κανει καποιο με Ελληνικα

yannisg
23 Δεκ. 2007, 18:04
eseis pio xrisimopioite?

βαλε το spb ...καποιο απο τα παιδια επισης στο forum με τα wm(myphone) εχει κανει καποιο με Ελληνικα(αθτο εβαλα και βολευει)

koskala
23 Δεκ. 2007, 22:12

@ koskala: Με τι κάρτα το χρησιμοποιείς; Σε ποιο δίκτυο (Βόνταφον, Γουιντ, Κοσμοτέ;) και σε τι λειτουργία (GSM, 3G ή αυτόματη επιλογή);

Το πηρα απο Vodafone Αγιας Παρασκευής (στην Χαλανδρίου). Το χρησιμοποιώ με vodafone καρτα, και το δικτυο το εχω στην αυτοματη λειτουργια.Aυτη τη στιγμη δεν χρησιμοποιω το τηλεφωνο, γιατι απλα δεν μπορω να μιλησω πανω απο λεπτο περιπου με κανέναν. Θα δοκιμάσω αυτο με το joystick που διαβασα. Να το δοκιμασω μονο σε δικτυο 3g δεν μπορω γιατι εδω που βρισκομαι απλα δεν πιανει 3g.

Δυστυχως είμαι εκτός Αθηνων αυτες τις μέρες , απο Τεταρτη όμως μαλλον θα τους το πάω

Φιλε efkarjr οτι νεα εχεις μας ενημερώνεις.

Καλές γιορτές σε όλους.

cicilianos
23 Δεκ. 2007, 22:17
Exw super ksenerwsei kai den to exw piasei akoma sta xeria mou!
An tuxon einai opws lete ta pragmata isa pou to paw pisw kai agorazw kati allo.Siga mh perimenw na mou to ftiaksoun h na tou allaksoun logismiko.
Re gamwto mia fora eipa na parw kati allo apo ta gnwsta kai tha frikarw!

yannisg
23 Δεκ. 2007, 23:15
με cosmote(3gsimcard) κανενα προβλημα μεχρι τωρα...μακρια απο το ptravel-alarm , sbsh weather , παγωνει το κινητο.....

εφαρμογες που δουλευουν τελεια μεχρι τωρα
-spb time
-resco explorer
-spb fullscreen keyboards
-sbb ,weather
-resco keyboard

puzzle21
24 Δεκ. 2007, 00:58
Οσοι εχετε προβλημα με την ομιλια δοκιμαστε να το βαλετε μονο σε λειτουργια gsm..
το δοκιμαζω κι εγω να δω πως θα παει..

ostvarivanje
24 Δεκ. 2007, 04:40
Εγώ πάντως, σήμερα που το αγόρασα, το έβαλα κατευθείαν σε λειτουργία gsm και δέχτηκα μία κλήση (η πρώτη μου ήταν) και μίλησα 9 λεπτά χωρίς κανένα πρόβλημα.
Με ενθουσίασε το κινητό. Είναι πάρα πολύ ωραίο.
Θέλω να ρωτήσω όμως κάτι. Επειδή είναι το πρώτο μου κινητό με windows mobile και επειδή έχω πολλές απορίες πώς εγκαθίστανται προγράμματα, θέματα κλπ., πουθενά υπάρχει κάποιος οδηγός ή κάποιο άρθρο για να διαβάσω και να πληροφορηθώ για το οτιδήποτε;
Στον υπολογιστή μου έχω μόνο Linux, θα χρειαστεί να περάσω windows για το τηλέφωνο;

puzzle21
24 Δεκ. 2007, 10:14
Οποιος εχει το κλασικο προβλημα ομιλιας ας το βαλει μονο σε δικτυο gsm..προσωπικα το 3g δεν με ενδιαφερει και πολυ..
Οσες κλησεις εχω κανει απο χτες που το δοκιμαζω κανενα προβλημα..

DAV
24 Δεκ. 2007, 10:39
Αγορασα και γω το κινιτο και το λειτουργω με καρτα Comsmote οχι 3G. Ολα δουλευουν μια χαρα το μονο που μου εχει τυχει ειναι το αυτι μου να ακουμπισει στην οθονη το κουμπι που βαζει το συνομιλιτη στην αναμονη, το οποιο με λιγη προσοχη το αποφευγω πια. Εχω μια ερωτηση μοναχα πολλοι λενε εβαλα καρτα 4gb με το γνωστο patch πιο patch λετε βρε παιδια πειτε και σε μας

mplip^
24 Δεκ. 2007, 10:48
Για το θεμα που δε σας ακουνε , εχει να κανει μονο με το 3g

η λυση οπως προαναφερθηκε ειναι ΜΟΝΟ GSM

και τερμα. Και ciciliane, σιγα ρε συ, τοσο αγχος χρονιαρες μερες θα αρρωστησεις ... μια χαρα ειναι το κινητο για οποιον δε θελει συμβατικο πληκτρολογιο...
:p

ANGEL_KALM
24 Δεκ. 2007, 12:08
na pw kai egw tin gnwmi mou.

den me dimiourgise kanena provlima stin omilia panw apo ena lepto
( to exw stin automati epilogi G kai H) sto 3G den pianei stin poli mou.
Episis exw valei mesa spb weather, spb time, kai spb Full sreen keyboard me VGA skin Greek( ellinika koumpia).

OLA LEITOURGOUN APSOGA.
Min vazete polles efarmoges giati kathsterei to sistima.

efkarjr
24 Δεκ. 2007, 13:12
@ puzzle21 εγώ το είχα σε GSM Λειτουργία για εκοικονόμηση ρεύματος αλλά το πρόβλημα παρέμενε. Δυστυχώς δεν ήταν λύση το GSM.
Στα ξένα φόρουμ αναφέρουν ως λύση τη μόνιμη λειτουργία σε 3G αλλά δεν μπορώ πλέον να το δοκιμάσω γιατί το κινητό είναι στο σέρβις.

Για τους επίδοξους αγοραστές διαβάστε οπωσδήποτε τα λινκς που έδωσα παραπάνω.

///m power
24 Δεκ. 2007, 14:05
Παιδιά βρήκα κι εγώ ένα κομμάτι στη voda στα Χανιά και το έκλεισα. Περιμένω να εγκριθεί το εταιρικό για να το πάρω.:D

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση με τη σειρά μου...
Γίνεται να βάλεις με κάποιο βύσμα usb flashάκι στη mini-usb θύρα του κινητού;
Με λίγα λόγια υπάρχει καλώδιο που να βγάζει από θυληκό usb σε αρσενικό mini-usb; Και αν υπάρχει, το κινητό θα αναγνωρίζει το flashάκι;

koskala
24 Δεκ. 2007, 15:40
update με προβλημα του ακουστικου.

To δοκιμασα σημερα , με χρηση bluetooth ακουστικου και λειτουργια μονο σε gsm (3g εδω που ειμαι δεν πιανει) και δουλευε κανονικα ο ηχος.

Εκανα πανω απο 9 κλησεις μεγαλης διαρκειας και δεν ειχε κανενα προβλημα.

Για οτιδηποτε νεοτερο θα σας κρατω ενημερους

Και μια ερωτηση σχετικα με e-mail και χρεωσεις gprs
Εχω δημιουργησει e-mail account ωστε να λάμβανω τα μαιλ μου απο το κινητο. Στις ρυθμισεις το χω βαλει να τσεκαρει τα μαιλ καθε μισαωρο. Αφου κανει το πρωτο check συνδεεται με gprs. TO θεμα ειναι οτι αφου τσεκαρει τα μαιλ , δεν αποσυνδεται απο το gprs. Υπαρχει κινδυνος να χρεωνομαι χωρις να το καταλαβαινω?

Υπαρχει τροπος να παρακολουθω με καποιο τροπο το gprs και τον ογκο των δεδομενων ?
Ρωταω ωστε να μην βρεθω προ εκπληξεων οταν θα ερθει ο λογαριασμος μου.

mafiasgr
24 Δεκ. 2007, 16:14
Paidia exo allo problima.

Exo parei eksoteriko bluetotth kai exo balei kai ta 2 destinator epano to 6 kai 7.

To igo kai mio-map exoun problima sto display dokimaste to na deite.

Eno sthn ploigisi den masaei oi ixoi den paizoun sosta.Akougetai gia paradeigma sta 500 metra kai to tilefono mou leei sta 5 kai stamataei;;;

ostvarivanje
24 Δεκ. 2007, 18:47
Το κινητό δε γράφει αναλυτικά τη διάρκεια κλήσεων, εισερχόμενων και εξερχόμενων; Μόνο τη διάρκεια όλων μαζί γράφει;
Για αυτήν την κάρτα τι λέτε. Δε νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, έτσι δεν είναι;
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555075

andreas1000
24 Δεκ. 2007, 19:12
Paidia exo allo problima.

Exo parei eksoteriko bluetotth kai exo balei kai ta 2 destinator epano to 6 kai 7.

To igo kai mio-map exoun problima sto display dokimaste to na deite.

Eno sthn ploigisi den masaei oi ixoi den paizoun sosta.Akougetai gia paradeigma sta 500 metra kai to tilefono mou leei sta 5 kai stamataei;;;

Το κινητό είναι πολύ όμορφο και πολύ βολικό για wm6.Mε κάρτα WIND δουλεύουν άψογα μετά από ρυθμίσεις τα MMS , PLUS και το INTERNET και η κάρτα 2in1.

Αλλά έχω δυο προβλήματα.

1) Στο DESTINATOR και σε μένα μασαει τα λόγια η μετά από μερικά δευτερόλεπτα δεν δίνει φωνητικές οδηγίες αλλά της κρατα στην μνήμη του και αν πατήσεις κάπου στη οθόνη η κάποιο πλήκτρο τότε λέει μια από αυτές αν ξαναπατήσεις λέει την επόμενη. Όλα υπόλοιπα τα του DESTINATOR δουλεύουν άψογα και μάλιστα γρήγορα.

2) Εχω μεγάλο πρόβλημα με την μπαταρία μου δείχνει συνεχεία 84% είτε φορτισμένη είτε αφόρτιστη

andreas1000
24 Δεκ. 2007, 19:17
Το κινητό δε γράφει αναλυτικά τη διάρκεια κλήσεων, εισερχόμενων και εξερχόμενων; Μόνο τη διάρκεια όλων μαζί γράφει;
Για αυτήν την κάρτα τι λέτε. Δε νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, έτσι δεν είναι;

Το κινητό είναι πολύ όμορφο και πολύ βολικό για wm6.
Mε κάρτα WIND δουλεύουν άψογα μετά από ρυθμίσεις τα MMS , PLUS και το INTERNET και η κάρτα 2in1.

Αλλά έχω τρία προβλήματα.

1) Στο DESTINATOR και σε μένα μασαει τα λόγια η μετά από μερικά δευτερόλεπτα δεν δίνει φωνητικές οδηγίες αλλά της κρατα στην μνήμη του και αν πατήσεις κάπου στη οθόνη η κάποιο πλήκτρο τότε λέει μια από αυτές αν ξαναπατήσεις λέει την επόμενη. Όλα τα υπόλοιπα του DESTINATOR δουλεύουν άψογα και μάλιστα γρήγορα.

2) Εχω μεγάλο πρόβλημα με την μπαταρία μου δείχνει συνεχεία 84% είτε φορτισμένη είτε αφόρτιστη.

3) Το κινητό δε γράφει αναλυτικά τη διάρκεια κλήσεων, εισερχόμενων και εξερχόμενων. Μόνο τη διάρκεια όλων μαζί.

Αν ξέρει κάνεις καμιά λύση καλοδεχούμενη!

puzzle21
24 Δεκ. 2007, 19:29
na pw kai egw tin gnwmi mou.

den me dimiourgise kanena provlima stin omilia panw apo ena lepto
( to exw stin automati epilogi G kai H) sto 3G den pianei stin poli mou.
Episis exw valei mesa spb weather, spb time, kai spb Full sreen keyboard me VGA skin Greek( ellinika koumpia).

OLA LEITOURGOUN APSOGA.
Min vazete polles efarmoges giati kathsterei to sistima.

Εχω περασει το spb fullscreen keyboard αλλα ενω εχτες μπορουσα και το εβαζα να γραφω κανονικα σημερα τιποτα..?εννοω οτι μπαινω πχ στα μηνυματα βαζω το spb και δε το παιρνει..καμια ιδεα?

Οσο για ενα φιλο παραπανω..απο εχτες το εχω μονο gsm και μιλαω αψογα και πολυ καλυτερο σημα..ολα αυτα φυσικα χωρις διακοπες!

ANGEL_KALM
24 Δεκ. 2007, 20:31
gia to spb full keyboard, tin prwti fora pou to perasa den leitourgouse.
Tote(me to kinito anoixto) evgala tin mpataria kai otan tin ksanaevala kai to anoiksa leitourgouse poli kala.
Mporei na itan simptwsi alla mexri twra ola kala

mafiasgr
24 Δεκ. 2007, 21:12
paidia prepei na einai geniko problima me navigation diabasa kai sto tomtom to kanei to diabasa sto unwired.net.Episis oute to igo paizei giati prepei na steiloume maziko e-mail sthn LG

ostvarivanje
24 Δεκ. 2007, 22:13
Γιατί στο πληκτρολόγιο, γράφοντας ένα γράμμα στα αγγλικά, επανέρχεται στα ελληνικά; Γίνεται να αποφεύγεται αυτό;

Selespeed
24 Δεκ. 2007, 23:11
Παιδιά βρήκα κι εγώ ένα κομμάτι στη voda στα Χανιά και το έκλεισα. Περιμένω να εγκριθεί το εταιρικό για να το πάρω.:D

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση με τη σειρά μου...
Γίνεται να βάλεις με κάποιο βύσμα usb flashάκι στη mini-usb θύρα του κινητού;
Με λίγα λόγια υπάρχει καλώδιο που να βγάζει από θυληκό usb σε αρσενικό mini-usb; Και αν υπάρχει, το κινητό θα αναγνωρίζει το flashάκι;

Θα αστειεύεσαι...!!!! :p:p:p
Που τη βρήκε τη mini usb για να βάλεις και stick???? :mad::(

v@gelis
24 Δεκ. 2007, 23:26
Γιατί στο πληκτρολόγιο, γράφοντας ένα γράμμα στα αγγλικά, επανέρχεται στα ελληνικά; Γίνεται να αποφεύγεται αυτό;

Πατα δυο φορες το ειδικο πληκτρο για να "κλειδωσει" στα λατινικα.

Selespeed
24 Δεκ. 2007, 23:45
3) Το κινητό δε γράφει αναλυτικά τη διάρκεια κλήσεων, εισερχόμενων και εξερχόμενων. Μόνο τη διάρκεια όλων μαζί.

Αν ξέρει κάνεις καμιά λύση καλοδεχούμενη!

Το Battery Status έχει μία πολύ ωραία απεικόνιση των κλήσεων.
Σε μια μπαρα αναγράφονται οι εξερχόμενς κλήσεις της ημέρας, του μήνα και τα sms του μήνα, αν πατήσεις πάνω σε αυτές γράφει τα αντίστοιχα στα εισερχόμενα, ακόμα ένα πάτημα και γράφει τα σύνολα, ενώ δείχνει και την κίνηση των data. Παράλληλα υπάρχουν και οι υπόλοιπες λειτουργείες (χρήση και θερμοκρασία cpu, κατανάλωση κτλ.)

efkarjr
25 Δεκ. 2007, 00:14
Η απάντηση της LG στο email που τους έστειλα για το πρόβλημα με τις διακοπές κατά τη διάρκεια των κλήσεων, θαυμάστε:

"Dear Sir, Please call LG on 801 11 200 900, Monday-Saturday, 09:00-20:00, in order to bring you in contact with our authorised service center. Best Regards LG Electronics, Customer Information Center"

Δηλαδή χαιρέτα μου τον πλάτανο...

yannisg
25 Δεκ. 2007, 01:46
Η απάντηση της LG στο email που τους έστειλα για το πρόβλημα με τις διακοπές κατά τη διάρκεια των κλήσεων, θαυμάστε:

"Dear Sir, Please call LG on 801 11 200 900, Monday-Saturday, 09:00-20:00, in order to bring you in contact with our authorised service center. Best Regards LG Electronics, Customer Information Center"

Δηλαδή χαιρέτα μου τον πλάτανο...
οκ κανε και εσυ μια κληση να δουμε....

οτι αφορα τις διακοπες, ας αναφερουμε και τον φορεα..εγω με cosmote δεν εχω προβλημα

yannisg
25 Δεκ. 2007, 01:50

υπαρχουν πολλα προγραμματα για να δειχνουν την διαρκεια...ψαξε λιγο...windows εχουμε...

ostvarivanje
25 Δεκ. 2007, 03:24
Φίλε σε ευχαριστώ πολύ. Ήμουν σε καφετέρια σήμερα το απόγευμα, βρίκα ξεκλείδωτο δίκτυο με το wifi και έγραφα τις διευθύνσεις των σελίδων γράμμα γράμμα.
υπαρχουν πολλα προγραμματα για να δειχνουν την διαρκεια...ψαξε λιγο...windows εχουμε...
Άρα πρέπει να μπει πρόγραμμα, από μόνο του δεν το δείχνει. Windows έχουμε, αλλά θέλω να ψαχτώ λίγο γιατί δεν έχω ιδέα και είναι το πρώτο μου κινητό με windows mobile.

ANGEL_KALM
25 Δεκ. 2007, 10:19
paidia ena bluetooth handsfree to anagnwrizei amesws i prepei na paw sti diaxeirisi bluetooth kai na kanw anazitisi akoustikou?

///m power
25 Δεκ. 2007, 10:58
Θα αστειεύεσαι...!!!! :p:p:p
Που τη βρήκε τη mini usb για να βάλεις και stick???? :mad::(

Νόμιζα ότι έχει θύρα mini usb.:(

ANGEL_KALM
25 Δεκ. 2007, 11:09
mipws kserei kaneis pws mporw na eksafanisw ta diafora eikonidia stin othoni tis kameras gia na vlepw ti travaw?

andapo
25 Δεκ. 2007, 17:59
Eutixeis pleon katoxos tou LG KS20 edw kai mia vdomada.

To megalo mou provlima to destinator 7. To egatestisa kai opws eipan polloi pleon sto forum oi fwnitikes odigies meta apo ligo then paizoun.

Oi luseis pou exw vrei kai veltiwnoun aisthita tin katastasi (Then stamatane pote na paizoun oi fwnitikes odigies alla kanoun kapoies fores kapoies diakopes, opws se 500 ... stripste aristera) einai oi exeis:

Katevazete to
http://rs245.rapidshare.com/files/77900930/Voice.rar
kai ton fakelo new ton antifrafete mesa sto destinator kai ton metoonomazetai se Greek gia na einai kai pio wraio stin apeikonisi tou destinator.

Katevazete episeis to
http://rapidshare.com/files/70691246/panosha5.zip.html
kai to antifrafete episis mesa sto fakelo skin tou destinator.
Auto einai ena pio elafru skin gia ton destinator pou fainetai oti voithaei kata kapoio tropo tin katastasi.

Xekinate to destinator kai orizete tin nea glwssa odigiwn kai to neo skin.

Se ena allo forum diavasa oti mallon einai provlima tou power kai to kinito me to pou xekinas to destinator peftei se katastasi hibernate. Then xerw kati gia auto, apla to anaferw.

Elpizw na voithisa. An kapoios vrei kati kalutero wste oi fwnitikes entoles na douleuoun apsoga parakalw na to pei.

ringo7213
26 Δεκ. 2007, 12:38
Χρόνια πολλά

Εστειλε η Vodafone στην εταιρεία που δουλεύω μερικά LGKS20 σαν δώρο.
Εχω 1 κομμάτι χωρίς να το έχω ακουμπήσει μέσα στο κουτί του, όπως ακριβώς μου το παρέδωσε ο courier. Αν υπάρχει κάποιος και το θέλει, το δίνω 300 ευρώ

ringo7213@123mail.org

Γιωργος

mafiasgr
26 Δεκ. 2007, 12:49
Re paidia kialo paidi antimetopizei me tom tom koitakse ti egrapse sto unwired.net

TomTom Navigator 6.010 doesn't work properly on this phone. The announcements are cut off or missing completely! When they're cut off, I can turn the volume up or down, then I'll hear a little bit more. Sometimes I have to change the volume twice to hear the complete announcement. Not good while driving a car.

Episis to IGo giati den fainetai kala kai kobete sthn othoni.
Opoios brei liseis as tis moirastei mazi mas.Kai ego to psaxno to thema.File esi pou testares to destinator 7 testares kai to 6.1 na deis an douleuei sosta me auto to skin kai aytous tous ixous;;;

andapo
26 Δεκ. 2007, 15:18
To destinator 6.1 then exw kataferei na to trexw katholou. Kolaei stous xartes kai then mpainei pote sto programma. Kapoioi exoun pei oti to exoun dokimasei alla antimetwpizoun to idio provlima. Pantws kai exthes pou to dokimasa xana to destinator 7 me tous ixous pou sas eipa (auto einai to kuriws thema gia tin veltiwsi) then einai kai polu asximo. Sunexizei na kovei kapoies entoles alla katalavaineis genika tis fwnitikes odigies.

Pragmatika pantws kalo einai na vrethei mia lusi.

mafiasgr to skin pou anferw einai apo to NGi Forum kai lene oti veltiwnei tin kinisi tou xarti kai einai pio elafru genika. Yparxei mia mikri veltiwsei kai me auto.

mafiasgr
26 Δεκ. 2007, 18:31
Kato diabaza kai se ena germaniko site!!
Milane gia ena framework tis microsoft pou prepei na apenergopoiithei.

Gia na doume andapo ama matheis tipota pes to

andapo
26 Δεκ. 2007, 19:25
Ti diavases se germaniko site kai gia pio framework milas. An einai kapoio tetoio provlima na mas peis ti akrivws leei mipws kai mporesoume na vroume akri. Pes mas esu giati Germanika then xeroume :p

Sigoura to provlima pantws then einai tou bluetooth gps giati akoma kai to demo na trexeis then douleuoun swsta oi fwnitikes odigies (xwris to bluetooth ennow)

Dokimase kaneis tou ixous pou sas eipa na mou peite entupwseis?

mafiasgr
26 Δεκ. 2007, 20:49
http://www.ppc-welt.info/community/showthread.php?p=995349

Paidia to site einai auto

me systram prospatho na to metafraso alla den piano kai polla kanas germanomathis na mas boithisei;;;

andapo
26 Δεκ. 2007, 21:40
mafiagr eisai THEOS!!!!!! Palikaria mou dokimaste to exeis. Xekiniste tin anaparagwgi enos mousikou arxeiou ston media player kai epeita xekiniste to demo tou destinator (prosoxi xwris na kleisete ton media player). Oles oi fwnitikes odigies tha akougontai KANONIKA!!!!

mafiagr gia metafraseis xrisimopoiise to foxlingo (addon tou firefox). To palikari apo Germania apo oti katalava meta tin metefrasi eftiaxe ena programmataki se Microsoft Compact Framework to opoio anaparagei ena arxeio wav kathe 1 theuterolepto!!! To exei ftiaxei etsi wste na min akougete. Prin to destinator xekinaei auto to programataki kai etsi oi fwnitikes odigies akougonte KANONIKA.

Gia emas twra skeftika kati pio praktiko (kata emena panta) kai kuriws xwris na egkatastisete tipota. Xekiniste ton media player na anaparagei ena mousiki arxeio (olo kai kapoio tha exete, then mporei) kai valte to na to epanalamvanei ep' apeiro!!! To dokimasa kai oi fwnitikes odigies douleuoun APSOGA. Prosoxi mono min xexasete na valete ton media player na paizei xamila to kommati gia na min to akoute mazi me tis odigies.

mafiagr se euxaristw kai pali mono kai mono pou vrikes to site auto.

Georgema
26 Δεκ. 2007, 22:15
Εγώ προσπαθώ να το κάνω pair με το bluetooth του αυτοκινήτου αλλά δεν γίνεται. Πρέπει κάθε φορά να το συνδέω και δε με αφήνει να κατεβάσω το κατάλογο στο ραδιόφωνο. Με ένα P990 γινόταν άνετα. Ξέρει κάποιος κάτι?

kflabouris
26 Δεκ. 2007, 23:27
paidia lew na to parw k egw an k exw k kapoies epiloges akoma sto mualo mu,loipon exw kapoies erwthshs na kanw kai sas parakalw na mu tis apanthsete oso k xazes an fanoun

1)exei gps?
2)diavasa pws uparxei provlima me to 3g de mporeis na milhseis panw apo ena lepto?ola ta ala ok?
3)ti allo provlima uparxei sto kinhto apo mpataria ti ginete?
4)exw to k810 tha exei megalh diafora stis fotos k sta video pu tha travaw?

ronto13
27 Δεκ. 2007, 00:04
Προσπαθώ να συνδεθω με ενα ασυρματο δικτυο μεσω wi-fi αλλα δεν μπορω να βρω με τιποτα τις σωστες ρυθμισεις.. Αν οποιοσδηποτε εχει καταφερει να το πετυχει ας μου δωσει τα φωτα του! Εχω απελπιστει τελειως... Επισης μου έχει κανει μεγαλη εντύπωση οτι στο μενου: Ρυθμισεις -> Συνδεσεις ->Ασυρμ. Διαχειρ. εμφανιζει μονο τις επιλογες bluetooth και τηλεφωνο αλλα οχι το wi-fi οπως ειχε στο υποκαταστημα της Vodafone οπου δοκιμασα το κινητο πριν το παραγγειλω. Φταινε οι ρυθμισεις ή κατι αλλο; Please help me... :cry:

mafiasgr
27 Δεκ. 2007, 00:43
A re andapo eimaste kolofardoi ti napo.

Me to igo ekanes tipota,leo na to postaro kai sto XDA-Developers,me thn omilia to bug brikes tipota;;;

roi
27 Δεκ. 2007, 09:08
Το κινητό είναι πολύ όμορφο και πολύ βολικό για wm6.Mε κάρτα WIND δουλεύουν άψογα μετά από ρυθμίσεις τα MMS , PLUS και το INTERNET και η κάρτα 2in1.

Εγω δυστυχως εχω προβλημα με τις ρυθμισεις MMS της Wind
Μήπως μπορεις να παραθεσεις βημα προς βημα τις ρυθμισεις και τις τιμες?
Στο μενου των MMS που πηγαινω,πουθενα δεν εχει επιλογη για εισαγωγη ρυθμισεων MMS. Μόνο ρυθμισεις GPRS εχω καταφερει να εισαγαγω...

puzzle21
27 Δεκ. 2007, 12:47
Προσπαθώ να συνδεθω με ενα ασυρματο δικτυο μεσω wi-fi αλλα δεν μπορω να βρω με τιποτα τις σωστες ρυθμισεις.. Αν οποιοσδηποτε εχει καταφερει να το πετυχει ας μου δωσει τα φωτα του! Εχω απελπιστει τελειως... Επισης μου έχει κανει μεγαλη εντύπωση οτι στο μενου: Ρυθμισεις -> Συνδεσεις ->Ασυρμ. Διαχειρ. εμφανιζει μονο τις επιλογες bluetooth και τηλεφωνο αλλα οχι το wi-fi οπως ειχε στο υποκαταστημα της Vodafone οπου δοκιμασα το κινητο πριν το παραγγειλω. Φταινε οι ρυθμισεις ή κατι αλλο; Please help me... :cry:

αν πας start ρυθμισεις συνδεσεις..θα δεις οτι εχει εκει για το wifi..
αν πας να συνδεθεις με wifi σε δικτυο θα πρεπει να πας σταρτ ρυθμισεις συνδεσεις για προχωρημενους και εκει στην επιλογη δικτυων να βαλεις my work network που λεει..
επισης αν πας στις ρυθμισεις, προσαρμογες, εκει που λεει samsung wifi adapter ισως θα πρεπει να δωσεις εσυ ip για να μπορεσεις να συνδεθεις..
αυτα ειναι για να συνδεθεις με δικτυο και οχι απλα με ena pc που ειναι στο νετ και εχει wifi.

andapo
27 Δεκ. 2007, 14:27
A re andapo eimaste kolofardoi ti napo.

Me to igo ekanes tipota,leo na to postaro kai sto XDA-Developers,me thn omilia to bug brikes tipota;;;

Sigoura postare sto XDA-Developers mipws kai mporesoume na allaxoume tipota mesa sta windows mobile (pou mallon ekei einai to kuriws thema) kai then xreiazetai na trexoume kathe fora ton media player. To igo then to exw dei alla logika me ton idio tropo lunete to provlima giati to palikari apo Germania to exei dokimasei sto Tom Tom.

Gia tin omila pou poloi anaferete egw then exw antimetwpisei to paramikro provlima (mono tin prwti mera pou to pira kai meta tipota). Ola douleuoun mia xara.

andapo
27 Δεκ. 2007, 14:42
paidia lew na to parw k egw an k exw k kapoies epiloges akoma sto mualo mu,loipon exw kapoies erwthshs na kanw kai sas parakalw na mu tis apanthsete oso k xazes an fanoun

1)exei gps?
2)diavasa pws uparxei provlima me to 3g de mporeis na milhseis panw apo ena lepto?ola ta ala ok?
3)ti allo provlima uparxei sto kinhto apo mpataria ti ginete?
4)exw to k810 tha exei megalh diafora stis fotos k sta video pu tha travaw?

1)Then exei gps alla mporeis na valeis exwteriko bluetooth.
2)Polloi anaferoun to idio provlima alla egw then exw antimetwpisei kati.
3)H mpataria krataei 2 meres alla then to afinw se isuxia opote logika upologise me normal xrisi 3-4 meres
4)Kamia sxesi oi fwtografies tou k810 me to lg. Polu kalutero to k810. Egw eixa to k750 kai to lg einai elafros xeirotero, opote katalavaineis.

andreas1000
27 Δεκ. 2007, 15:15
Εγω δυστυχως εχω προβλημα με τις ρυθμισεις MMS της Wind
Μήπως μπορεις να παραθεσεις βημα προς βημα τις ρυθμισεις και τις τιμες?
Στο μενου των MMS που πηγαινω,πουθενα δεν εχει επιλογη για εισαγωγη ρυθμισεων MMS. Μόνο ρυθμισεις GPRS εχω καταφερει να εισαγαγω...

Ρυθμισεις WIND ΓΙΑ MMS

Πατήστε ΕΝΑΡΞΗ
Επιλέξτε ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
Επιλέξτε ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ tab
Επιλέξτε ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
Επιλέξτε ΓΙΑ ΠΡΟΧ. tab
Επιλέξτε ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΤΥΩΝ
Επιλέξτε ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ (εκει που λεει " ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΟ INTERNET ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ:")
Εισάγετε τα ακόλουθα:
ΕΙΣΑΓΕΤΕ ENA ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ: TIM MMS
Μετα πατηστε το Modem tab και μετα: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ: WIND MMS
ΕΠΙΛΕΞΤΕ Modem: Cellular Line (GPRS,3G,HSDPA
Πατήστε ΕΠΟΜΕΝΟ
ΟΝΟΜΑ ΣΗΜΕΙΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ: mnet.b-online.gr
Πατήστε ΕΠΟΜΕΝΟ
ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ: mms
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒ: mms
ΤΟΜΕΑΣ: (Κενο)
Πατήστε ΤΕΛΟΣ

Το επόμενο βήμα είναι να συμπληρώσουμε τις MMS ρυθμίσεις.

Πατήστε ΕΝΑΡΞΗ
Επιλέξτε ΜΥΝΗΜΑΤΑ
Επιλέξτε MMS
Επιλέξτε MENOY
Επιλέξτε ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ MMS
Επιλέξτε NEO
ΤΙΤΛΟΣ: WIND MMS
URL ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ (MMSC): http://192.168.200.95/servlets/mms
MMS PROXY: 192.168.200.11
ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΥΡΑΣ: 9401
ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ: TIM MMS
Επιλέξτε ΑΠΟΘ.

Ρυθμισεις WIND (INTERNET και GPRS)

Πατήστε ΕΝΑΡΞΗ
Επιλέξτε ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
Επιλέξτε ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ tab
Επιλέξτε ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
Επιλέξτε ΓΙΑ ΠΡΟΧ. tab
Επιλέξτε ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΤΥΩΝ
Επιλέξτε ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ (εκει που λεει "ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΟ INTERNET ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ:")
Εισάγετε τα ακόλουθα:
ΕΙΣΑΓΕΤΕ ENA ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ: Wind Internet
Μετα πατηστε το: Modem tab και μετα: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΟΝΟΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ: Wind Internet
ΕΠΙΛΕΞΤΕ Modem: Cellular Line (GPRS,3G,HSDPA)
Πατήστε ΕΠΟΜΕΝΟ
ΟΝΟΜΑ ΣΗΜΕΙΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ: gint.b-online.gr
Πατήστε ΕΠΟΜΕΝΟ
ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ: wap gint.b-online.gr
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒ: wap
ΤΟΜΕΑΣ: (Κενο)
Πατήστε ΤΕΛΟΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ: ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ tab
Καντε "τικ" στο: ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑYΤΟ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΣΤΟ INTERNET
Πατηστε ok...

Για πρόσβαση στο WIND plus χρήστης πρέπει κανει της ιδιες ρυθμισεις με αλλαγη του gint.b-online.gr σε gwap.b-online.gr
και να χρησιμοποιήσει το ακόλουθο link: http://portal.tim.gr/

ronto13
27 Δεκ. 2007, 16:19
αν πας start ρυθμισεις συνδεσεις..θα δεις οτι εχει εκει για το wifi..
αν πας να συνδεθεις με wifi σε δικτυο θα πρεπει να πας σταρτ ρυθμισεις συνδεσεις για προχωρημενους και εκει στην επιλογη δικτυων να βαλεις my work network που λεει..
επισης αν πας στις ρυθμισεις, προσαρμογες, εκει που λεει samsung wifi adapter ισως θα πρεπει να δωσεις εσυ ip για να μπορεσεις να συνδεθεις..
αυτα ειναι για να συνδεθεις με δικτυο και οχι απλα με ena pc που ειναι στο νετ και εχει wifi.

Μα αυτό ακριβώς είναι το προβλημά μου: στο Εναρξη -> Ρυθμίσεις -> Συνδέσεις δεν υπάρχει η επιλογή wi-fi. Έχει μόνο Bluetooth, usb σε pc, ασυρμ.διαχειρ., καρτες δικτυου, συνδέσεις. Επίσης στο υπομενού ασύρμ.διαχειρ. έχει μονο τις επιλογες bluetooth και τηλέφωνο. Υπάρχει περιπτωση να είναι κλειδωμένο επειδή είναι της Vodafone??

Selespeed
27 Δεκ. 2007, 16:29
Όλοι της Vodafone έχουμε και δεν είναι κλειδωμένα.
Μήπως έχει πρόβλημα το δικό σου τηλέφωνο;

Σε βλέπω να το πηγαίνεις στο service ακόμα δεν το πήρες...:worry:

yannisg
27 Δεκ. 2007, 16:33
Μα αυτό ακριβώς είναι το προβλημά μου: στο Εναρξη -> Ρυθμίσεις -> Συνδέσεις δεν υπάρχει η επιλογή wi-fi. Έχει μόνο Bluetooth, usb σε pc, ασυρμ.διαχειρ., καρτες δικτυου, συνδέσεις. Επίσης στο υπομενού ασύρμ.διαχειρ. έχει μονο τις επιλογες bluetooth και τηλέφωνο. Υπάρχει περιπτωση να είναι κλειδωμένο επειδή είναι της Vodafone??

sto today den dixni ton paroxo kai apo kato wifi?:wacko:

ANGEL_KALM
27 Δεκ. 2007, 18:10
paidia. ti lete mipws irthe i wra na milisoume gia games sto Ks20?

kflabouris
27 Δεκ. 2007, 18:22
1)Then exei gps alla mporeis na valeis exwteriko bluetooth.
2)Polloi anaferoun to idio provlima alla egw then exw antimetwpisei kati.
3)H mpataria krataei 2 meres alla then to afinw se isuxia opote logika upologise me normal xrisi 3-4 meres
4)Kamia sxesi oi fwtografies tou k810 me to lg. Polu kalutero to k810. Egw eixa to k750 kai to lg einai elafros xeirotero, opote katalavaineis.

se eyxaristw polu gia thn apanthsh sou,piga shmera sth voda kai to eida.apo kamera emeina eyxaristhmenos(den mporume na ta exume k ola)!!
kepishs apo mnhmh mexri poso mporw na valw 4-8?an yparxoun alla problhmata parakalw anaferete ta mou exw ftiaksei kai thread edw (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2166085&posted=1#post2166085)!

ronto13
27 Δεκ. 2007, 19:19
sto today den dixni ton paroxo kai apo kato wifi?:wacko:

Παιδιά sorry που αργησα να απαντήσω. Δυστυχώς δεν δειχνει τίποτα. Έχει το Vodafone gr και απο κάτω έχει μόνο το σηματάκι των bluetooth. Για αυτό και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το wifi. Τηλεφώνησα και στην LG και αφου το κοίταξαν λίγο μου είπαν οτι μάλλον φταίει το ότι δεν υπάρχει κοντά μου ασύρματο δίκτυο. Αλλά πως θα το εντοπίσω αν δεν ενοργοποιήσω το wifi?? Κατέβασα και τι wifi radar και μου λέει να ενεργοποιήσω το wifi για να εντοπίσει δίκτυα.. Καμιά ιδέα κανείς?? Χρειάζομαι πραγματικά το wifi. Για αυτό και αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό..

ronto13
27 Δεκ. 2007, 19:42
Παιδιά sorry που αργησα να απαντήσω. Δυστυχώς δεν δειχνει τίποτα. Έχει το Vodafone gr και απο κάτω έχει μόνο το σηματάκι των bluetooth. Για αυτό και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το wifi. Τηλεφώνησα και στην LG και αφου το κοίταξαν λίγο μου είπαν οτι μάλλον φταίει το ότι δεν υπάρχει κοντά μου ασύρματο δίκτυο. Αλλά πως θα το εντοπίσω αν δεν ενοργοποιήσω το wifi?? Κατέβασα και τι wifi radar και μου λέει να ενεργοποιήσω το wifi για να εντοπίσει δίκτυα.. Καμιά ιδέα κανείς?? Χρειάζομαι πραγματικά το wifi. Για αυτό και αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό..

Ορίστε και μερικές φώτο για του λόγου το αληθές. Υ.Γ.: Επειδή φοβόμουν μήπως πήραξα εγώ κάποια ρύθμιση σήμερα το μεσημερι έκανα επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων (χανοντας τις επαφες μου... Ευτυχώς είχα backup)

http://www.imageshack.gr/files/xpwrpsckvi61lsf318ep.jpg

http://www.imageshack.gr/files/pcbfa1nw8ricabqc2zyw.jpg

http://www.imageshack.gr/files/grl23d8gee3n1zr8xmdl.jpg

yannisg
27 Δεκ. 2007, 20:44
Ορίστε και μερικές φώτο για του λόγου το αληθές. Υ.Γ.: Επειδή φοβόμουν μήπως πήραξα εγώ κάποια ρύθμιση σήμερα το μεσημερι έκανα επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων (χανοντας τις επαφες μου... Ευτυχώς είχα backup)

ειναι αυτο που λεει καρτες δικτυου, σεμενα με αυτο το σηματακι γραφει wifi

Selespeed
27 Δεκ. 2007, 22:03
Παιδιά έχετε δοκιμάσει μεταφορά πολύ μεγάλων αρχείων;

Έκανα μετατροπή ενός dvd σε avi γύρω στα 300 ΜΒ αλλά κάθε φορά κόλλαγε στα 20-30% και ξανάρχιζε...:(
Για ταχύτητα να μην πω καλύτερα...:worry:

Από εκεί και πέρα (μιας και είπαμε να πούμε για παιχνίδια) δοκίμασα να περάσω το πακέτο της SPB και απ' όσα δοκίμασα κανένα δεν προχωρούσε. Όλα κόλλαγαν. Πάτησα το πλαϊνό κουμπί για να σβήσει η οθόνη όταν ξανανοιγε εμφανιζόταν η οθόνη που θα έπρεπε να είχε πρίν κολλήσει...

Βεβαια, ενδέχεται να έχει ψιλοκομπλάρει από ένα άλλο παιχνίδι που είχα δοκιμάσει νωρίτερα και ήταν μάλλον αρκετά βαρύ (Wizards of Orion νομίζω ή κάπως έτσι...).

puzzle21
27 Δεκ. 2007, 23:48

kai mena etsi itan stin arxi..pata tote apo tin kentriki othoni wifi ekei poy leei wifi..οταν ανοιξει η σελιδα που εχει πανω wifi απο κατω bluetooth..kai απο κατω τηλ..πατα δεξια κατω menu kai meta wifi ρυθμισεις..το ιδιο ειναι απο το να το εβλεπες στις ρυθμισεις!

andapo
28 Δεκ. 2007, 00:51
Neotera apo ton Destinator sto lg ks20

Apo to idio germaniko forum opou prwtoi edwsan mia lusi ena palikari eftiaxe ena mp3 arxeio to opoio then akougete tipota gia 30 lepta kai me megethos molis 1.7 mbyte. Einai praktiko na anaparagete auto to arxeio kata tin leitourgia tou destinator wste na elaxistopoiisete ta provlimata. To arxeio auto tha to vrite sto:

http://72.14.203.104/translate_c?&langpair=de%7Cen&u=http://www.ppc-welt.info/community/showpost.php%3Fp%3D997913%26postcount%3D15

Prospathw tautoxrona na ftiaxw ena script file to opoio tha trexoume kai tha xekinaei prwta ton media player kai meta to destinator wste na min kathomaste kathe fora na kanoume auti tin diadikasia. Auto to script to exw idi ftiaxei apla prospathw na enswmatwsw an einai dunaton na energopoiei parallila kai to bluetooth gia to gps. Opote exw neotera tha sas enimerwsw.

ronto13
28 Δεκ. 2007, 01:42
kai mena etsi itan stin arxi..pata tote apo tin kentriki othoni wifi ekei poy leei wifi..οταν ανοιξει η σελιδα που εχει πανω wifi απο κατω bluetooth..kai απο κατω τηλ..πατα δεξια κατω menu kai meta wifi ρυθμισεις..το ιδιο ειναι απο το να το εβλεπες στις ρυθμισεις!

Φίλε μου puzzle21 αυτό ειναι το προβλημα μου. Αμα δεις στην φωτο δεν υπαρχει αυτή η επιλογή..

Μαλιστα πριν λιγο βρήκα ενα wifi hotspot αλλα παλι τζιφος! Αφού έλειπε η συγκεκριμένη επιλογή δεν μπορούσα να ψαξω για δικτυα. Καμιά ιδέα? Αυριο σκοπευω να πάω στην Vodafone για να αλλάξω συσκευή.:cry:

gesamfunai
28 Δεκ. 2007, 08:23
Φίλε μου puzzle21 αυτό ειναι το προβλημα μου. Αμα δεις στην φωτο δεν υπαρχει αυτή η επιλογή..

Μαλιστα πριν λιγο βρήκα ενα wifi hotspot αλλα παλι τζιφος! Αφού έλειπε η συγκεκριμένη επιλογή δεν μπορούσα να ψαξω για δικτυα. Καμιά ιδέα? Αυριο σκοπευω να πάω στην Vodafone για να αλλάξω συσκευή.:cry:

τι το ψαχνεις ? Αλλαγη αμεσως
Υπαρχει προβλημα hardware με το Wi-Fi...

DAV
28 Δεκ. 2007, 10:29
1. Πιο ειναι το patch για να βαλω καρτα μνημης πανω απο 2GB?
2. Αν εχετε παρατηρισει στη θεση που κουμπωνει το hands free ο φωρτιστης και το usb εχει μια ακομα εισοδο στο μανουαλ δεν αναφερει τι κανει ξερει κανεις?
3. Αν μπορειτε αναφερετε τις εφαρμογες που δουλευουν 100% με την εφαρμογη ισος να φτιαξουμε ενα νεο thread.
4. Η συνδεση του hands free βελτιωνει τι σημα στο WIFI?

Selespeed
28 Δεκ. 2007, 12:35
Σχετικά με τη δεύτερη απορία σου, νομίζω ότι πρόκειται για τη σύνδεση εξωτερικής κεραίας.

yannisg
28 Δεκ. 2007, 13:07

οταν πατησεις στο εικονιδιο..καρτες δικτυου ...τι βγαζει?μαλλον εκει κατι πειραξες

ronto13
28 Δεκ. 2007, 13:20

οταν πατησεις στο εικονιδιο..καρτες δικτυου ...τι βγαζει?μαλλον εκει κατι πειραξες

Ορίστε μια φώτο από το εικονίδιο κάρτες δικτύου:

http://www.imageshack.gr/files/ll5iikegad61b3hmvhlk.jpg

o_deuteros
28 Δεκ. 2007, 13:23
pio einai to eidiko pliktro?..to exo me agglika windows kai de brisko ellinikous xaraktires..xerete an yparxei dynatothta na emfanistoun ellinikoi xaraktires (kai as grafo greekglish tora..jeje)

nstamoul
28 Δεκ. 2007, 14:03
Με το msn βγάλατε καμιά άκρη;Ουτε εμένα συνδέεται :S.

puzzle21
28 Δεκ. 2007, 14:08
Με το msn βγάλατε καμιά άκρη;Ουτε εμένα συνδέεται :S.

το καινουργιο msn απο οτι διαβασα γενικα εχει προβλημα..δε φταιει το τηλ μας δηλαδη..
το μονο που ισως θα μπορουσε καποιος να κανει ειναι να περασει καποια προηγουμενη εκδοση του msn που ομως θα πρεπει να βγαλει αυτη που εχει μεσα..κατι που μαλλον ειναι δυσκολο ομως..

visitor
28 Δεκ. 2007, 14:21
Κύριοι και κυρίες (υπάρχουν φαντάζομαι στο forum) γεια σας και Χρόνια Πολλά.

Κατ' αρχήν καλώς σας βρήκα. Κατά δεύτερον μερικές διαπιστώσεις και προσωπικές απόψεις για το εν λόγο κινητό τηλέφωνο. Δεν αντιπροσωπεύω καμία άλλη εταιρία και ούτε ενδιαφέρομαι να το κάνω. Θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός σε ότι γράψω στην συνέχεια.
Θα είμαι σύντομος μιας και τα μακροσκελή κείμενα κουράζουν.
Κάτοχος εδώ και μερικές ημέρες του εν λόγο τηλεφώνου και οι παρατηρήσεις μου είναι οι εξής:

Θετικά στοιχεία::up:
1) Λειτουργικό WM (αρκετές εφαρμογές)
2) Γρήγορος επεξεργαστής
3) Αρκετά καλή οθόνη (όχι τέλεια) σε απεικόνιση.
4) Πολύ καλή αντίδραση (touch screen)
5) Πολύ καλά Ελληνικά (με εξαίρεση τούς τόνους που δεν έχω βρει ακόμα πως μπαίνουν)
6) Καλή εμφάνιση, design (λίγο gay όπως έχει προαναφερθεί από άλλον συμφορουμίτη αλλά το παραβλέπουμε.)

Αρνητικά στοιχεία::down:
1) Πολύ μα πάρα πολύ φτηνή κατασκευή. Αίσχος δηλ.
2) Χρήση γυαλιών (μυωπίας-πρεσβυωπίας) οπωσδήποτε, σε άτομα μιας κάποιας ηλικίας σαν και εμένα.
3) Κακός ήχος multimedia και συναφών.
4) Κακή διάρκεια μπαταρίας (ειδικά όταν βρίσκεστε εκτός δικτύου απαιτείται η απενεργοποίηση της λειτουργίας τηλέφωνο)
5) Το λογότυπο της voda επάνω στην συσκευή, όπως και το πλήκτρο Vlive.
6) Μικρό μέγεθος πλήκτρων-πληκτρολόγιο
7) 2megapixel εν έτι 2008 είναι πολύ φτώχεια.
8) Κοντά στα 30 μέτρα καλώδια για ένα hands free.
9) Όχι ολική απενεργοποίηση φωτισμού οθόνης (battery save)
10) Προεγκατεστημένες ρυθμίσεις voda για να κάνεις το λάθος να σου τα πάρουμε.
11) 400 euro = 1/4 μισθού για κάποιους η 136.000 δρχ για όσους θυμούνται.
12) Υψηλό SAR

Και τέλος δεν είναι παρά ένα κινητό τηλέφωνο που σε μερικούς μήνες θα είναι αρχαίο σαν τον Λεωνίδα και τους 300.

Ευχαριστώ για την ανοχή σας και Χρόνια Πολλά

PS Να μην ξεχνάμε και τα προβλήματα μουγκαμάρας που έχουν παρουσιαστεί σε κάποιους φίλους εδώ έτσι?

DAV
28 Δεκ. 2007, 14:47
Στα θετικα που λες:
1. Λειτουργικό WM (αρκετές εφαρμογές)
Μονο που φωραει την εκδοση 6 και εχει πολυ μικρη συμβατοτητα με τις παλιες εφαρμογες αλλα φανταζομαι σε βαθος χρονου ο καταναλωτης βγαινει κερδισμενος
5. Οι τονοι μπαινουν ακριβος οπως και στο πληκρτολογιου στο pc σου

Στα αρνητικα που λες:
1. Πολύ μα πάρα πολύ φτηνή κατασκευή. Αίσχος δηλ.
Ομολογω πως δεν σε πιανω... ουτε κρυο ουτε ζεστη κατε με
2. Κακός ήχος multimedia και συναφών
Απο το ηχειο του κινιτου η απο ακουστικα εννοεις?
6. Μικρό μέγεθος πλήκτρων-πληκτρολόγιο
Υπαρχουν custom πληκτρολογια, συγκεκριμενα ενα γινετε σχεδον οσο ολη η οθονη......
9. Γινετε
10. Πολλοι το χουνε οπως και γω σε αλλο δυκτιο αλλα δεν ειναι και δυσκολο να αχριστεψεις τις ρυθμισεις αυτες. Το συγκεκριμενο κινητο ειναι ισος απο τα λιγοτερο Voda customized μονο ενα λινκ μεσα στο μενου εχει....
11. Φιλε η τιμη του ειναι παρα πολυ καλη για αυτα που προσφερει

Για να πω και γω μερικα σχολια
(+) Design, WM6, βαρος
(-) καμερα, αδυναμια να το λειτουργισεις χωρις την πεννα εκτος και αν θες να εκνευριστεις

Δεν ειναι fashion phone ουτε τοσο απλο οσο ενα κανονικο τηλεφωνο τα smartphones προυποθετουν ο χρηστης του να θελει να τα ψαξει....

puzzle21
28 Δεκ. 2007, 14:53
Αρνητικά στοιχεία::down:
2) Χρήση γυαλιών (μυωπίας-πρεσβυωπίας) οπωσδήποτε, σε άτομα μιας κάποιας ηλικίας σαν και εμένα.
3) Κακός ήχος multimedia και συναφών.
4) Κακή διάρκεια μπαταρίας (ειδικά όταν βρίσκεστε εκτός δικτύου απαιτείται η απενεργοποίηση της λειτουργίας τηλέφωνο)
8) Κοντά στα 30 μέτρα καλώδια για ένα hands free.
12) Υψηλό SAR

1)αρκετά καλή κατασκευή(εχει φτιαχτει ετσι για να φαινεται πιο ομορφο)..
2)Πριν το επερνες καλο θα ηταν να το τσεκαρες..ετσι ειναι ολα τα wm τηλ..φαινονται μικρα τα γραμματα κτλ..πραγμα που ομως διορθωνεται με διαφορα προγραμματα οπως το spb plus..
Προφανως δεν εχεις ξαναδουλεψει wm τηλ..
3)Κακος ηχος οντως που ομως αν το εχεις λιγο πιο χαμηλα ειναι σε καλυτερα επιπεδα
4)Αντιθετως καλη διαρκεια..2 μερες παιζοντας με το τηλ..το βρισκω μια χαρα..αφου αλλωστε τοσα τηλ που εχω αλλαξει δεν εχω βρει καποιο με τρελλη διαφορα(πλεον ολα ετσι ειναι λογω των πολλων εφαρμογων)..
5)το λογοτυπο δε με χαλαει..οσο για το πληκτρο(ψαχνω αλλα δε το βρισκω αυτο που λες)..αν εννοεις αυτο στη δεξια πλευρα ειναι για να μπαινεις στο ιντερνετ κατευθειαν..
6)και παλι ετσι ειναι ολα τα wm τηλ..ας επερνες καποιο με πληκτρολογιο κανονικο..
7)ετσι ειναι ολα τα ppc για αλλη μια φορα..δυσκολα να βρεις κατι πολυ καλυτερο..
8)δε με χαλαει που μπορεις να βαλεις οτι ακουστικα θες αφου εχει τον ανταπτορα..
9)με το πανω δεξια κουμπι μπαινεις σε κατασταση αναμονης και δεν εχει ουτε φως ουτε τιποτα(εξεικονομιση ενεργειας)
10)Μπορεις να τις αλλαξεις ωστε να μην μπαινει απο μονο του στο ιντερνετ..παρα πολυ ευκολα..
11)400 ευρω= το πιο φτηνο wb 6 τηλ με αυτα που προσφερει..
12)εχεις δικιο...

Αρα ουσιαστικα σε 2 συμφωνουμε..sar και οχι πολυ καλη ποιοτητα ηχου..
αρα 2 συμπερασματα μπορω να βγαλω..οτι δεν ειχες ποτε wb τηλ..και οτι το πηρες χωρις καν να ξερεις τι παιζει..
Sorry δεν στη λεω απλα ετσι βλεπω τα πραγματα!!!

puzzle21
28 Δεκ. 2007, 15:00
Για να πω και γω μερικα σχολια
(+) Design, WM6, βαρος
(-) καμερα, αδυναμια να το λειτουργισεις χωρις την πεννα εκτος και αν θες να εκνευριστεις

Δεν ειναι fashion phone ουτε τοσο απλο οσο ενα κανονικο τηλεφωνο τα smartphones προυποθετουν ο χρηστης του να θελει να τα ψαξει....[/QUOTE]

(-) καμερα ναι..αλλα δε το παιρνεις γι αυτο.., χωρις τη πεννα το δουλευω ανετα λογω προγραμματων που εχω βαλει..πχ spb pocket plus( ολα τα προγραμματα σε μεγαλες εικονες και ωραια υπομενου)..
μονο για μηνυματα χρησιμοποιω τη πεννα..
Επισης ειναι απιστευτο fashion phone..(πανεμορφο..πανμικρο..παναλαφ ρο)..και εντυπωσιαζεις με wm ..ολα αυτα αν θες να το εχεις ας πουμε για fashion..

as32
28 Δεκ. 2007, 15:04
kalhspera paidia..

me endiaferei edw kai ena mhna na parw to sugekrimeno smartphone.alla me problhmatizei to vodafone.
8elw na kanw mia erwthsh...exei dwkimasei kaneis na perasei alla windows mobile 6 ,opws ginete se alla smartphone(htc)?

euxaristw.

visitor
28 Δεκ. 2007, 15:26
αρα 2 συμπερασματα μπορω να βγαλω..οτι δεν ειχες ποτε wb τηλ..και οτι το πηρες χωρις καν να ξερεις τι παιζει..
Sorry δεν στη λεω απλα ετσι βλεπω τα πραγματα!!!

Όχι όχι φίλε μου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, και ούτε θεωρώ ότι μου την λες. Καθόλου πίστεψέ με. :D
Έχεις δίκιο όσο αφορά το αν είχα προηγούμενη συσκευή με WM. Δεν είχα. Είχα όμως και έχω την σειρά comμunicator της nokia με τελευταίο το 9300ι (symbian os) και τα επίπεδα κατασκευής-ευχρηστίας δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ του ενός και του άλλου. Τώρα όσον αφορά τα περί software εφαρμογών βελτίωσης του LG, ναι αλλά δεν παύουν να είναι option με ότι αυτό συνεπάγεται. Νομίζω οτι καλό θα είναι να αναφερόμαστε στο αυτό καθ΄εαυτό κινητό και ότι συνοδεύει αυτό κατά την αγορά του.
Για τούς τόνους σε Ελληνικό κείμενο δεν πολυκατάλαβα πώς μπαίνουν αλλά θα είμαι εγώ μάλλον κουτός. Στην σειρά των γραμμάτων και των συμβόλων, δεν βλέπω τον τόνο πουθενά.

Για την διάρκεια της μπαταρίας αν το αφήσετε κάνα τρίωρο σε περιοχή χωρίς κάλυψη δικτύου και θα διαπιστώστε την κατανάλωση του σε προσπάθειες σύνδεσης που επιχειρεί.

Και για τον φίλο DAV σχετικά με την κατασκευή που ανέφερα, τι να πω παρά πάνω από του ότι ένα πλαστικό βαμμένο νίκελ τι εντύπωση μπορεί να σου δώσει? Της στιβαρής κατασκευής? Κοίτα μόνο τα καπάκια των θυρών και θα καταλάβεις τι εννοώ.

maik85
28 Δεκ. 2007, 15:41

Πριν πω το οτιδήποτε, να σχολιάσω για την τιμή του. Mάλλον στο 1/2 του μισθού πλησιάζει, αλλά με 400 ευρώ, δεν βρίσκεις τέτοιο τηλέφωνο, οπότε την τιμή θα την κατέτασα στα πολύ θετικά;). Δεν υπάρχει τηλέφωνο που να πλησιάζει τις δυνατότητες του ks20 με λιγότερα από 500-550 ευρώ. Έψαχνα να πάρω κινητό από το καλοκαίρι και σύγκρινα τιμές, γι' αυτό το λέω. Best buy στην κατηγορία του και μακράν το φθηνότερο από τον ανταγωνισμό. Και δεν έχει 1,5 χρόνο που βγήκε, αλλά λιγότερο από 1 μήνα.

2) Γρήγορος επεξεργαστής

Όχι απλά γρήγορος, ο επεξεργαστής είναι κορυφαίος. Τον ίδιο έχει και το Cruise που τιμολογείται κατά πολύ ηψυλότερα από το ks20 και επίσης πολλά ακριβότερα μοντέλα έχουν πιο αργούς επεξεργαστές.

5) Πολύ καλά Ελληνικά (με εξαίρεση τούς τόνους που δεν έχω βρει ακόμα πως μπαίνουν)
Ο τόνος στα ελληνικά ούτε εγώ κατάλαβα πως μπαίνει.:confused:

6) Καλή εμφάνιση, design (λίγο gay όπως έχει προαναφερθεί από άλλον συμφορουμίτη αλλά το παραβλέπουμε.)
Το design δεν παίζεται. Εμφάνιση prada με δυνατότητες pda.:D

To παράπονό μου με την κατασκευή είναι ότι αφήνει πολλές δαχτυλιές.:( Κατά τα άλλα, θα δούμε με τον καιρό πόσο θα αντέξει το πλαστικό και το ασημένιο περίβλημα. Δεν πιστεύω να βγει και κινέζικο!!!:p

Με την μπαταρία είμαι ικανοποιημένος. Έχει πολλά πράγματα, που πειράζοντάς τα κερδίζεις διάρκεια.;)

Συμφωνώ! Ειδικά για το λογότυπο voda..:mad:

Αν είχε παραπάνω mp αυτό θα φαινόταν και στην τιμή όμως.

Αυτό γίνεται πατώντας μια φορά το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης. Και έχει και ρύθμιση σε πόσα λεπτά να κλείνει τελείως η οθόνη(max 5 min.).

Για το gprs εννοείς μάλλον. Μπορεί να απενεργοποιηθεί αυτή η λειτουργία νομίζω και να μην μπαίνει gprs όποτε δεν έχει σήμα.
12) Υψηλό SAR
Πολύ υψηλό δυστυχώς.:(

Κατά τη γνώμη μου, μεγάλη απουσία είναι το πληκτρολόγιο. Τουλάχιστον να βγει ένα skin από την μαμά lg, με πληκτρα σαν του prada ή του viety, που απ' όσο είδα είναι πολύ καλύτερα(μεγάλα και πιο ευκρινή).

DAV
28 Δεκ. 2007, 15:47
Οταν λες αθλια περιμενα να μου πεις πιγα να βαλω το φορτιστη και μου ξεκολισε το καπακι η μου ξεφτισε το χρωμα. Το κινιτο ειναι πλαστικο ολοκληρο γι αυτο και εχει αυτο το βαρος. Αν θες να μιλισουμε για τραγικη η αθλια οπως λες κατασκευη σε κινιτο εχω πολλα παραδειγματα αλλα το συγκεκριμενο δεν ειναι αντικειμενικα.

Οσον αφορα την καταναλωση ειναι γνωστο οτι οταν ενα κινητο προσπαθει συνεχεια να συνδεθει ειδικα σε 3g δυκτιο ενω δεν εχει σημα καταναλωνει ποοοοολυ μπαταρια γνωστη ιστορια απο οταν βγηκαν τα πρωτα 3g....

visitor
28 Δεκ. 2007, 15:52
Οταν λες αθλια περιμενα να μου πεις πιγα να βαλω το φορτιστη και μου ξεκολισε το καπακι η μου ξεφτισε το χρωμα. Το κινιτο ειναι πλαστικο ολοκληρο γι αυτο και εχει αυτο το βαρος. Αν θες να μιλισουμε για τραγικη η αθλια οπως λες κατασκευη σε κινιτο εχω πολλα παραδειγματα αλλα το συγκεκριμενο δεν ειναι αντικειμενικα.

Οσον αφορα την καταναλωση ειναι γνωστο οτι οταν ενα κινητο προσπαθει συνεχεια να συνδεθει ειδικα σε 3g δυκτιο ενω δεν εχει σημα καταναλωνει ποοοοολυ μπαταρια γνωστη ιστορια απο οταν βγηκαν τα πρωτα 3g....

+1 :D

maik85
28 Δεκ. 2007, 15:56
5. Οι τονοι μπαινουν ακριβος οπως και στο πληκρτολογιου στο pc σου

Υπαρχουν custom πληκτρολογια, συγκεκριμενα ενα γινετε σχεδον οσο ολη η οθονη......

Εννοείς μάλλον πατώντας το ";"? Γιατί σε εμένα αυτό δεν γίνεται.:confused: Με ποιό τρόπο βάζω τόνο, γιατί τόσο καιρό δεν το βρήκα ακόμα...
Όσο για το πληκτρολόγιο σε ποιό πρόγραμμα αναφέρεσαι που πιάνει όλη την οθόνη?

10)Μπορεις να τις αλλαξεις ωστε να μην μπαινει απο μονο του στο ιντερνετ..παρα πολυ ευκολα..

Πώς μπορεί να γίνει αυτή η αλλαγή? Θα το εκτιμούσα αν έγραφες τί ρυθμίσεις πρέπει να αλλαχτούν.:)

alivesk
28 Δεκ. 2007, 16:14
guys kalhspera...

sto rimado manual ts suskeuhs otan pas sto radio sou leei... xwris to kalodio to radio den paizei....
kai sto telos tis enothtas oson afora to radio panda sou leei oti mporeis na akouseis radio ama exeis kanei open kanali bluetooth..

bluetooth exw valei kai paizei mia xara...
ala otan paw na anoikso to radio... popup menu kai mou leei na valw ta akoustika.... koinos porta....

Kserei kapoios vasika an ontos boreis na akouseis
Radio me bluetooth kai an nai Pws...

HELP!!

efxaristw....

DAV
28 Δεκ. 2007, 16:25
Όσο για το πληκτρολόγιο σε ποιό πρόγραμμα αναφέρεσαι που πιάνει όλη την οθόνη?

Τσεκαρετε το λινκ για το πληκτρολογιο που ειναι ολοκληρη σχεδον οθονη εχει και ελληνικο skin (δεν το εχω δοκιμασει):

http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=104403&highlight=keyboard

Αμα ψαξετε σε αυτο το μερος θα βρειτε απειρα......για ολα τα γουστα.

Μπορεις να τις αλλαξεις ωστε να μην μπαινει απο μονο του στο ιντερνετ..παρα πολυ ευκολα..

ρυ8μισεις-->συνδεσεις-->συνδεσεις-->για προχ--> αλλα3ε αυτα που δεν 8ες με δικα σου ακυρα

maik85
28 Δεκ. 2007, 16:40
thnx dav!

scandal_dj
28 Δεκ. 2007, 17:09
ρε μαγκες ξεκινοντας να διαβαζω το forum επαθα πλακα ηθελα σαν τρελος το κινητο οσο προχορουσα ομως τα πραγματα αλλαξαν.
το κινητο εχει πολλα προβληματα ακομη δεν το πηρατε στα χερια σας.
αν μπορειτε βοηθηστε και εμενα λιγο.
εχω επιδοτηση κοντα στα 420 € αξιζει να τα δωσω σε αυτο η να παρω καποιο αλλο(samsung f700v ,p1)

cicilianos
28 Δεκ. 2007, 17:29
Εχω που το βαστω στα χερια μου μιαμιση ωρα και εχω ΠΑΘΕΙ!
Αψογο!Φοβερα γρηγορο και πανω απ ολα τρομερο λογισμικο!Ευκολο θα ελεγα αν και δεν εχω πιασει ποτε πριν στα χερια μου wm!

Παιδεια τα δικτυα πως τα διαλεγω?

Και κατι αλλο πως μπορω να περασω προγραμματα?Δεν εχω ιδεα!Επισης καιποιος που θα μπορουσε να μοθ προτεινει μια 2 gb καρτουλα?Ποσο ειναι οι τιμες τους?

Ευχαριστω!Και χρονια πολλα σε ολους!

efkarjr
28 Δεκ. 2007, 17:33
@ scandal_dj , προτού απαντήσω στην ερώτηση σου, έχε στο νου σου ότι εγώ πήρα το κινητό στα χέρια μου και σε 3 μέρες το επέστρεψα για σέρβις λόγω πολλών προβλημάτων κατά την πραγματοποίηση κλήσεων, οπότε είναι λογικό να είμαι πλέον αρνητικά προδιατεθειμένος με το τηλέφωνο.
Έτσι λοιπόν, όσο η επίσημη LG, δε βγάζει μια ανακοίνωση για τη λύση του προβλήματος θα σου πρότεινα αν μπορείς και θέλεις να περιμένεις.

Εγώ χθες έμαθα από φίλο μου, συνάδελφο, ότι και αυτός το επέστρεψε γιατί δεν τον άκουγαν οι συνομιλητές του. Βέβαια, λέει πως πάλι το ίδιο θα πάρει γιατί το λάτρεψε.

Τέλος υπάρχουν και πολλοί εδώ στα φόρα, που μάλλον ποτέ δεν αντιμετώπισαν προβλήματα και τους ζηλεύω που συζητάνει για GPS και άλλα τέτοια ωραία..

Ρίσκο είναι φίλε μου. Ίσως σου τύχει, ίσως όχι.
Διάβασε πάντως και μερικά ξένα φόρου. Ιδίως ένα από Γαλλία που έχω δώσει παραπάνω όπου φαίνεται ότι έχουν και τα περισσότερα "κρούσματα".

visitor
28 Δεκ. 2007, 17:38
εχω επιδοτηση κοντα στα 420 € αξιζει να τα δωσω σε αυτο η να παρω καποιο αλλο(samsung f700v ,p1)

Δύσκολο να σου απαντήσει κανείς με εγκυρότητα.
Αν η απάντηση είναι ναι αξίζει και δεν σου κάτσει τελικά στα γούστα σου?
Η αν σου πούμε όχι δεν αξίζει και τελικά σου αρέσει ?
Κάθε γωνία έχει και Voda. Πας το κοιτάς, το ζυγίζεις στο χέρι σου, και τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους. Είναι σαν τον έρωτα με την πρώτη ματιά αδελφέ αυτά τα πράγματα. Και κυρίως να λες ότι το πήρες διότι σου άρεσε και όχι επειδή στο πρότεινε ο κάποιος-οι σε ένα forum.

:)

scandal_dj
28 Δεκ. 2007, 17:45
καταρχην ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις.
ειχα καταληξη να το παρω και τωρα θα το ειχα στα χερια μου αλλα μολις ρουφηξα ολα τα post αλλαξα τελειως γνωμη και αν δεν βρεθει κατι καλητερο μαλλον θα το παρω.
θελω πολλα απο ενα κινητο οπως(wifi,gps,radio,2+mp,και ομορφο)
πιστευω το lg εχει τα περισσοτερα.

ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ

cicilianos
28 Δεκ. 2007, 19:40
Μετα απο ενα 2ωρο μαζι του λοιπον.....εχω καποιες ερωτησουλες.

Πως να αλλαξω τις ρυθμίσεις παιδεια?Εβαλα .gr και ενα αριθμο απο πισω αλλα ετσι δεν παιρνω ουτε ΜΜΣ τι να κανω?
Αραγε οι ρυθμισεις για μμσ ειναι ετοιμες?

Το συγχρονισα σε 10 δευτερολεπτα....απιστευτα γρηγορο.

Για τελος κρατησα αυτο με τις κλησεις του ενος λεπτου....μαλλον ειμαι ενας απο τους τυχερους!Κανενα προβλημα!Μια χαρουλα και με την οθονη κλειστη!

visitor
28 Δεκ. 2007, 20:49
Και τώρα η μεγάλη ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ
Οι τόνοι και πως μπαίνουν έ?
Λοιπόν την ώρα που γράφουμε ένα κείμενο SMS ας πούμε, πατάμε δίπλα από το μικρό εικονίδιο του πληκτρολογίου (κάτω από τα γράμματα) το βελάκι και από τον πίνακα Επιλογές-Πληκτρολόγιο επιλέγουμε Επιλογές-Μικρά κουμπιά.
Και βουαλά να μια νέα σειρά στην κορυφή των γραμμάτων με τα τονισμένα φωνήεντα.

Cheers

:lol:

Selespeed
29 Δεκ. 2007, 00:00
Και μια και λέμε για ποιότητα, το καπάκι της υποδοχής για φορτιση - ακουστικά, πόσο λέτε να κρατήσει; Πάνω από 5-6 μήνες;;;
Θα γίνει το πιο περιζήτητο ανταλλακτικό!!! :D

Πάντως εγώ το πληκτρολόγιο (με τα μεγαλύτερα κουμπάκια) το βρίσκω μια χαρά για τα δάχτυλά μου..! Το μόνο που με ψιλοπαιδεύει είναι το γεγονός ότι το αριστερό χέρι δεν έχει μάθει να πατάει όλα τα γράμματα και του παίρνει μερικά δευτερόλεπτα να γίνει σχεδόν το ίδιο γρήγορο με την πληκτρολόγηση στον υπολογιστή μου...

Κάτι άσχετο. Βρήκα έναν πολύ καλό player (σε σχέση με τον απογοητευτικό media player:ρ) ο οποίος είναι ο CorePlayer.
Αν έχει να προτείνει κάποιος κάποιον καλύτερο, εδώ είμαστε...;)

puzzle21
29 Δεκ. 2007, 00:27
Ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω ολους αυτους με τα προβληματα που λενε κτλ..
Ασε που μερικοι δεν εχουν αξιωθει καν να ανοιξουν το εγχειριδιο και αλλοι βαριουντε να δουν αλλες ενοτητες με ppc ωστε να παρουν ολες τις απαντησεις που ψαχνουν..
Πραγματικα ας μου πει καποιος ενα προβλημα που ειχε και το επεστρεψε..?
Ενα υπηρχε και αυτο ηταν με το 3g..το βαζεις μοναχα σε gsm και κανενα προβλημα με ομιλιες κτλ..
Εδω και το Nokia e65 που εχω πλεον σαν δευτερη συσκευη και απο τις πρωτες μερες παλι ειχα βγαλει το 3g γιατι μου εριχνε το σημα πολυ και ψιλοκολαγε..
Οταν πρωτοπηρα wm συσκευη που αυτη ηταν htc 3300 εφαγα κανα μηνα και για να μαθω πως λειτουργει και περι προγραμματων..και το εσπρωξα στους 2 μηνες γιατι δε με βολευε..
ενω σε αυτο και με τις συντομευσεις της lg και με 2 προγραμματακια ειναι απλα αψογο..
Αν εχετε πλεον τοσο αναγκη το 3g τι να πω..αλλαξτε τηλ..
Και ο φιλος που το πηγε πισω παλι το ιδιο θα παθει γιατι η χωρα μας δεν ειναι ακομα για 3g οπως και να το κανουμε..απλα βιαστηκε...

visitor
29 Δεκ. 2007, 00:30
Και μια και λέμε για ποιότητα, το καπάκι της υποδοχής για φορτιση - ακουστικά, πόσο λέτε να κρατήσει; Πάνω από 5-6 μήνες;;;
Θα γίνει το πιο περιζήτητο ανταλλακτικό!!! :D

Πολύ αισιόδοξο σε βλέπω :)

Κάτι άσχετο. Βρήκα έναν πολύ καλό player (σε σχέση με τον απογοητευτικό media player:ρ) ο οποίος είναι ο CorePlayer.
Αν έχει να προτείνει κάποιος κάποιον καλύτερο, εδώ είμαστε...;)

Υπάρχει η τελευταία version του WinDvd που παίζει και HDDVD. :spam:
Για το LG δεν γνωρίζω.:D

puzzle21
29 Δεκ. 2007, 00:30
Μετα απο ενα 2ωρο μαζι του λοιπον.....εχω καποιες ερωτησουλες.

Πως να αλλαξω τις ρυθμίσεις παιδεια?Εβαλα .gr και ενα αριθμο απο πισω αλλα ετσι δεν παιρνω ουτε ΜΜΣ τι να κανω?
Αραγε οι ρυθμισεις για μμσ ειναι ετοιμες?

Το συγχρονισα σε 10 δευτερολεπτα....απιστευτα γρηγορο.

Για τελος κρατησα αυτο με τις κλησεις του ενος λεπτου....μαλλον ειμαι ενας απο τους τυχερους!Κανενα προβλημα!Μια χαρουλα και με την οθονη κλειστη!

Δεν επρεπε να αλλαξεις τις ρυθμισεις για mms..δεν μπαινει απο εκει το κινητο στο νετ μονο του..
Αλλαξε μονο το vodafone internet η καπως ετσι οπως το λεει...και του vodafone live..
τα αλλα μη τα πειραξεις δεν χρειαζεται..

puzzle21
29 Δεκ. 2007, 00:37
ρε μαγκες ξεκινοντας να διαβαζω το forum επαθα πλακα ηθελα σαν τρελος το κινητο οσο προχορουσα ομως τα πραγματα αλλαξαν.
το κινητο εχει πολλα προβληματα ακομη δεν το πηρατε στα χερια σας.
αν μπορειτε βοηθηστε και εμενα λιγο.

Αναλογως τι ζητας φιλε μου..
P1 πολυ καλο αλλα δεν ειναι wm τηλ..
f700 ογκοδες ακριβο ναι μεν εχει συρομενο πληκτρολογιο αλλα δεν θυμαμαι αν εχει ενσωματομενο gps..
Αν δεν ειχες προηγουμενη εμπειρια με wm ελπιζω να εισαι διατεθιμενος να ριξεις λιγακι διαβασμα..
Αν θες να εχει απο ολα και να ειναι κανονικο κινητο ωστε να μην ταλαιπωρησε βγηκε ενα super νοκια με 5 foto, gps και wifi..γουστα ειναι αυτα..
Απλα για αλλη μια φορα..το lg ειναι πανεμορφο, μουρατο(οσους τους νοιαζει)..λειτουργικοτατο αν εχεις καποια ιδεα απο wm..αλλα απουσιαζει ενσωματωμενο gps που ομως λυνεται με εναν εξωτερικο δεκτη..

efkarjr
29 Δεκ. 2007, 00:40
Ασε που μερικοι δεν εχουν αξιωθει καν να ανοιξουν το εγχειριδιο και αλλοι βαριουντε να δουν αλλες ενοτητες με ppc ωστε να παρουν ολες τις απαντησεις που ψαχνουν..
Ενα υπηρχε και αυτο ηταν με το 3g..το βαζεις μοναχα σε gsm και κανενα προβλημα με ομιλιες κτλ..
Εδω και το Nokia e65 που εχω πλεον σαν δευτερη συσκευη και απο τις πρωτες μερες παλι ειχα βγαλει το 3g γιατι μου εριχνε το σημα πολυ και ψιλοκολαγε..
Οταν πρωτοπηρα wm συσκευη που αυτη ηταν htc 3300 εφαγα κανα μηνα και για να μαθω πως λειτουργει και περι προγραμματων..και το εσπρωξα στους 2 μηνες γιατι δε με βολευε..
ενω σε αυτο και με τις συντομευσεις της lg και με 2 προγραμματακια ειναι απλα αψογο..
Και ο φιλος που το πηγε πισω παλι το ιδιο θα παθει γιατι η χωρα μας δεν ειναι ακομα για 3g οπως και να το κανουμε..απλα βιαστηκε...

Απλά να σημειώσω ότι εγώ είχα προβλήματα στην ομιλία και σε GSM και σε 3G και σε αυτόματη λειτουργία. Ήταν αδύνατο να πραγματοποιήσω οποιαδήποτε κλήση. Επίσης δεν είμαι ο μόνος. Υπάρχουν και άλλοι χρήστες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τι να πω, σταθήκαμε άτυχοι.

ibiza6
29 Δεκ. 2007, 00:43

+1:happy:.Ετσι είναι ,ανοίγουμε το εγχειρίδιο ,διαβάζουμε και μετά
μαθαίνουμε πώς να το λειτουργούμε.

Ένας λόγος παραπάνω για εμάς που δεν είχαμε εμπειρία απο WM.

puzzle21
29 Δεκ. 2007, 00:46
Απλά να σημειώσω ότι εγώ είχα προβλήματα στην ομιλία και σε GSM και σε 3G και σε αυτόματη λειτουργία. Ήταν αδύνατο να πραγματοποιήσω οποιαδήποτε κλήση. Επίσης δεν είμαι ο μόνος. Υπάρχουν και άλλοι χρήστες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τι να πω, σταθήκαμε άτυχοι.

1)Δεν εχω δει αλλον που να το γυρισε σε gsm και να εχει προβλημα..
2)sto εξωτερικο που κοιτας τα forum μη ξεχνας οτι μιλαμε για χωρες που εχουν πληρη καλυψη 3g και εχουν ξεχασει τη σημαινει οι λεξεις gsm..γι αυτο αν προσεξεις δινουν λυσεις και καλα βαλτε το μονιμα σε 3g Κτλ..
3)Κατα την προσωπικη μου αποψη πριν επιστρεψουμε ενα ppc..πρωτα του κανουμε ενα hard reset..μετα κανουμε αυτα που προτεινουν οι φιλοι..βγαζουμε τυχον προγραμματα που εχουμε περασει γιατι ορισμενα μεταξυ τους εχουν ασυμβατοτητα και δημιουργουν κολληματα κτλ..και μετα αν συνεχιζουν τα προβληματα το παμε..
4) το κακο ειναι οτι αν πας στη vivo και το αφησεις για επισκευη θα εισαι τυχερος αν το παρεις σε 2 μηνακια..προσφατο παραδειγμα του πατερα μου..3 μηνες να του το φτιαξουν..απαραδεχτο!

puzzle21
29 Δεκ. 2007, 00:52
καταρχην ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις.
ειχα καταληξη να το παρω και τωρα θα το ειχα στα χερια μου αλλα μολις ρουφηξα ολα τα post αλλαξα τελειως γνωμη και αν δεν βρεθει κατι καλητερο μαλλον θα το παρω.
θελω πολλα απο ενα κινητο οπως(wifi,gps,radio,2+mp,και ομορφο)
πιστευω το lg εχει τα περισσοτερα.

ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ

Να σου κανω μια ερωτηση..
ειλικρινα ποια ειναι ολα αυτα τα προβληματα που σου αλλαξαν τη γνωμη?
επισης αν ειναι να δωσεις 400 και αλλα 100 για ενα εξωτερικο gps κοιτα και ppc με 500 ευρω και ενσωματωμενο δεκτη μιας και το lg μας εχει τοσα problems οπως λες..

Selespeed
29 Δεκ. 2007, 01:53
Nομίζω ότι η χρήση των windows δεν είναι και τόσο δύσκολη ώστε να θεωρείται κατα κάποιο τρόπο αποτρεπτικός παράγοντας.
Το προηγούμενο κινητό μου είχε win2003 τα οποία δεν έχουν και τόση σχέση με τα wm6, και νομίζω ότι σε 1-2 μέρες είχα συνηθίσει εντελώς το LG.
Αν ασχοληθείς λίγο το μαθαίνεις εύκολα.

ablaz3r
29 Δεκ. 2007, 03:20
Καλησπέρα!

Σήμερα πήρα το κινητό στα χέρια μου... Και αντιμετωπίζω ένα άκυρο πρόβλημα....

Βάζω την usim της cosmote (την οποία είχα στο n73 κ έπαιζε μια χαρά) ανοίγει η συσκευή, και μου ζητάει pin. Βάζω το pin και μετά μου εμφανίζει στο today "Χωρίς SIM" και επίσης πάνω στην μπάρα έχει πάλι το εικονίδιο τις sim με ένα χ!!! Όταν κάνω κλικ πάνω του μου λέει "Η κάρτα sim λείπει"!!!

Δοκίμασα και έβαλα μια usim wind free to go και έπαιξε μια χαρά!

Τι άκυρο είναι αυτό? Το έχει αντιμετωπίσει κανείς?

Κάποια ιδέα?

Ευχαριστώ πολύ,
Νίκος

updated:

Πήγα σήμερα και πήρα καινούρια SIM, και έπαιξε μια χαρά, άρα ήταν πρόβλημα της κάρτας και όχι του κινητού.

mobolphonis
29 Δεκ. 2007, 07:49
hello paidia upo fusiologikes sun8ikes se liges meres 8a eixa to p1 prin ligo arxisa na vlepw to ks20 kai fainetai endiaferon kinito!!
me xalaei ligo vevaia i 2mp camera alla de variesai....

diavasa sta parapanw posts oti uparxei provlima me to 3g...
entelei to kinito pragmatopoiei videokliseis?????
se genikes grammes pws sas fainetai to kinito????

epeiseis exw gnwsi kai twn 2 leitourgikwn(symbian os kai wm6)
aneksartita loipon apo auto ton paragonta ti me sumvouleuetai na
parw??????

euxaristw ek twn prwterwn kai XRONIA POLLA!!!:p:p

dapost2
29 Δεκ. 2007, 10:23
Γειά σας, πήρα από χθές το τηλέφωνο και έχω αρκετές απορίες μια και είμαι νέος στα WM.
1) Μπορείς να κάνεις εισαγωγή κειμένου με αναγνώριση γραφής (όπως λέει το εγχειρίδιο) ή μόνο από το (αρκετά μικρό) πληκτρολόγιο;
2) Ποιό είναι το καλύτερο και μεγαλύτερο πληκτρολόγιο που μπορώ να κατεβάσω και από πού;
3) Δεν έχω εξωτερικό gps, θα ήθελα όμως να βάλω στο κινητό χάρτες Ελλάδας και Ευρώπης. Μπορώ να βάλω Destinator και να χρησιμοποιώ μόνο τους χάρτες του;
Ευχαριστώ!

deadstars6
29 Δεκ. 2007, 15:34
:rolleyes:Χρόνια πολλά

Εστειλε η Vodafone στην εταιρεία που δουλεύω μερικά LGKS20 σαν δώρο.
Εχω 1 κομμάτι χωρίς να το έχω ακουμπήσει μέσα στο κουτί του, όπως ακριβώς μου το παρέδωσε ο courier. Αν υπάρχει κάποιος και το θέλει, το δίνω 300 ευρώ

ringo7213@123mail.org

Γιωργος
:happy: φιλε γιωργο το πουλησες?

ablaz3r
29 Δεκ. 2007, 17:28
Παιδιά δεν του έχει εμφανίσει κανενός παρόμοιο πρόβλημα?? Δεν πιστεύω να πήρα πάλι τα πρωτεία στην γκαντεμιά!!

andapo
29 Δεκ. 2007, 17:53
Για όποιον ενδιαφέρετε έφτιαξα ένα νέο post για να στήσετε τον destinator να δουλεύει σωστά και να ξεκινάτε τα πάντα με ένα script.

kflabouris
29 Δεκ. 2007, 18:08
:rolleyes:
:happy: φιλε γιωργο το πουλησες?

nai!to pira egw sthn kopela mu!:p

kflabouris
29 Δεκ. 2007, 18:10
Καλησπέρα!

Σήμερα πήρα το κινητό στα χέρια μου... Και αντιμετωπίζω ένα άκυρο πρόβλημα....

Βάζω την usim της cosmote (την οποία είχα στο n73 κ έπαιζε μια χαρά) ανοίγει η συσκευή, και μου ζητάει pin. Βάζω το pin και μετά μου εμφανίζει στο today "Χωρίς SIM" και επίσης πάνω στην μπάρα έχει πάλι το εικονίδιο τις sim με ένα χ!!! Όταν κάνω κλικ πάνω του μου λέει "Η κάρτα sim λείπει"!!!

Δοκίμασα και έβαλα μια usim wind free to go και έπαιξε μια χαρά!

Τι άκυρο είναι αυτό? Το έχει αντιμετωπίσει κανείς?

Κάποια ιδέα?

Ευχαριστώ πολύ,
Νίκος

thn exeis valei lathos des kai to manual alla k to autokolhto!
an thimame to kopsimo ths kartas prepei na einai opws vlepeis to pisw meros tu kinhtu katw deksia!:worry:

kflabouris
29 Δεκ. 2007, 18:16
Να σου κανω μια ερωτηση..
ειλικρινα ποια ειναι ολα αυτα τα προβληματα που σου αλλαξαν τη γνωμη?
επισης αν ειναι να δωσεις 400 και αλλα 100 για ενα εξωτερικο gps κοιτα και ppc με 500 ευρω και ενσωματωμενο δεκτη μιας και το lg μας εχει τοσα problems οπως λες..

kai pali de tha ton sumferei:cool:!giati to poio fthno apo oti eixa dei einai to mio a501 opou den exei wifi kai thelei karta,pou mpainei sthn upodoxh ths mnhmhs,opote apo mnhmh tpt!
kalutera na pareis ena dekth gps opou tha ton exeis monima sto amaksi kai oute xalas thn upodoxh ths mnhmhs gia na valeis wifi oute tpt!

sumboulh mu:TO KINHTO TA SPAEI,agoraste to!!!!!

tha epistrepsw argotera gia kapoies erwthshs mias kai den exw ksanaxrhsimopoihsh wm!:blink:

ostvarivanje
29 Δεκ. 2007, 18:48
Έβαλα μία κάρτα 2gb. Αλλά δεν ξέρω πώς βγαίνει. Πώς τη βγάζουμε;
Επίσης format πώς την κάνω; Μέσω του κινητού ή συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή και την κάνω format από εκεί.
Όσο για το windows mobile, κάτι για να διαβάσω μιας και είναι το πρώτο μου τηλέφωνο, υπάρχει;
Τουλάχιστον στο myphone δε βρήκα κάτι. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

visitor
29 Δεκ. 2007, 20:38
Έβαλα μία κάρτα 2gb. Αλλά δεν ξέρω πώς βγαίνει. Πώς τη βγάζουμε;
Επίσης format πώς την κάνω; Μέσω του κινητού ή συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή και την κάνω format από εκεί.
Όσο για το windows mobile, κάτι για να διαβάσω μιας και είναι το πρώτο μου τηλέφωνο, υπάρχει;
Τουλάχιστον στο myphone δε βρήκα κάτι. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Την ξαναπατάς προς τα μέσα και βγαίνει. Λόγο του ότι όμως η κατασκευή είναι λίγο hitec του κινητού, μπορεί να χρειαστεί να την τραβήξεις ελαφρά προς τα έξω με κάτι σαν καρφίτσα στην μικρή εγκοπούλα που έχει κάτω από την κάρτα.

ablaz3r
29 Δεκ. 2007, 21:02
thn exeis valei lathos des kai to manual alla k to autokolhto!
an thimame to kopsimo ths kartas prepei na einai opws vlepeis to pisw meros tu kinhtu katw deksia!:worry:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, δυστυχώς δεν είναι τόσο απλό :(.
Την κάρτα την βάζω σωστά, αν δεν την διάβαζε δεν θα ζήταγε pin στην αρχή... Δοκίμασα άλλες 4 sim τόσο cosmote όσο και wind και vodafone και όλες παίζουν μια χαρά... Μόνο η συγκεκριμένη έχει πρόβλημα:blink:

mafiasgr
29 Δεκ. 2007, 21:08
Paidia ego me to tilefono den to exo testarei akoma an klinei i oxi giati den me exei parei kanies na miliso 9 lepta gia na do an mbainei to mic se mute.eimai kai se adeia blepete:p

Girise kanenos apo episkeui;;;

g_angelo01
29 Δεκ. 2007, 22:12
Τα 12 ευρω το μηνα δε τα πληρωνεις παρα μονο αν πας πχ να μπεις στα email σου απο το gprs..
Και μετα απο 2 μηνες μπορεις να το ζητησεις ακυρωση..Αρα γλυτωνεις 50 και δε πληρωνεις τιποτα..
Εγω παντως μπηκα στις ρυθμισεις και αλλαξα λιγο τη διευθυνση που βρισκει το gprs ωστε να μην μπαινει μονο του οταν δεν βρισκει lan..

τελικα πιανει το κολπο αυτο??δεν μπορω να βγαλω ακρη στην σελιδα της voda.
επισης εδω μεσα διαβασα οτι δικαιουμαστε αλλα 50 ευρα επιδοτηση για αποσυρση παλιας συσκευης.ισχυει μονο για αγορα ορισμενων τηλεφωνων,εκ των οποιων &το ks20. ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ,απλα λεω οτι το διαβασα...:O:O

tom12
29 Δεκ. 2007, 22:30
επισης εδω μεσα διαβασα οτι δικαιουμαστε αλλα 50 ευρα επιδοτηση για αποσυρση παλιας συσκευης.ισχυει μονο για αγορα ορισμενων τηλεφωνων,εκ των οποιων &το ks20. ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ,απλα λεω οτι το διαβασα...:O:O

etsi einai.:)

fysika tin suskeui tin pairneis me syndesi.......;)

scandal_dj
29 Δεκ. 2007, 22:39
παιδια το πηρα τελικα και εγω.ωραιο ειναι αν και τρωει καποια κολληματα που και που,
οταν το πηρα το πρωτο που εκανα ηταν να μπω ιντερνετ μπηκε χωρις προβλημα και μαλιστα μπηκα και στο msn αλλα τωρα που προσπαθω να ξανα μπω τιποτα.
αλλο ενα προβλημα ειναι οτι οταν απενεργοποιησω το wifi προσπαθει να συνδεθει με wap η κατι τετοιο και δεν ξεκολλαει με τιποτα προσπαθει συνεχει μεχρι που κλεινω το κινητο και ξεκολλαει.

αν μπορει να βοηθησει καποιος!!!!!!!1

Selespeed
30 Δεκ. 2007, 01:44

Τα 50€ για απόσυρση είναι για νέες συνδέσεις (όπως έχω δεί στη διαφήμηση).
Σχετικά με τις άλλες επιδοτήσεις, εμένα δέχτηκαν μόνο το live για 25€, ενώ για τις βιντεοκλήσεις και τα data που είχαν ανεφερθεί παραπάνω δε μπορούσαν να γίνουν...
Βεβαια, οι κοπέλες δεν ήξεραν τι τους γινόταν αφού έφαγα γύρω στη μια ώρα για να κάνω την ανανέωση του συμβολαίου ενώ τα 40 περίπου λεπτά η μία κοπέλα ήταν στο τηλέφωνο για να μάθει τι ισχύει για τις επιδοτίσεις. Τελικά βαρέθηκα να περιμένω και έκανα μόνο το live. Ευτυχώς που είναι Vodafone συσκευή και η επιδότηση ανέβηκε κατά 20-30€ ...

as_poume_nos
30 Δεκ. 2007, 11:06
geia sas paidia...skeftomai sobara na agorasw to ks20...mou fainetai arketa plhres kai oikonomiko...h erwthsh einai gia th pshfiakh tou an einai kalh(oso kalh mporei na einai 2 megapixel)kai to video th analush trabaei...akoma an ta video fenontai se plhrh o8onh sto kinhto....

Georgema
30 Δεκ. 2007, 12:05

Φίλε επειδή αντιμετώπισα και γω το ίδιο ξαφνικά και έπαθα πλάκα. Βγάλτο από τη USB. Τότε θα φανεί το WiFi. Αλλιώς όσο είναι συνδεδεμένο με τον υπολογιστή παίρνει internet αυτόματα και διάφανα από εκεί!!!

visitor
30 Δεκ. 2007, 12:46
Φίλε επειδή αντιμετώπισα και γω το ίδιο ξαφνικά και έπαθα πλάκα. Βγάλτο από τη USB. Τότε θα φανεί το WiFi. Αλλιώς όσο είναι συνδεδεμένο με τον υπολογιστή παίρνει internet αυτόματα και διάφανα από εκεί!!!

Είναι δεν είναι συνδεδεμένο με USB (Microsoft ActiveSync) τουλάχιστον το δικό μου, εκτός που βγάζει την ένδειξη Wi-Fi στα ασύρματα δίκτυα, το ενεργοποιείς-απενεργοποιείς επίσης το Wi-Fi. Άρα κάτι άλλο θα σας φταίει φαντάζομαι κύριοι. Μην ξεχνάτε ότι μπορεί να δουλέψει και σαν ρούτερ προς άλλες Wi_Fi συσκευές. Λογικά λοιπόν, δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό.
:happy:

Pharmex
30 Δεκ. 2007, 13:02
Πήγα και το είδα στη voda, με σκοπό να το αγοράσω. Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα πιο ωραίο, με καλύτερα πλαστικά και κυρίως πιο λεπτό. Λέω, μπα, δε μπορεί να αντικαταστήσει το υπέροχο Touch μου και έτσι απορίφθηκε...
Για να μη φύγω όμως και με άδεια χέρια, χτύπησα ένα SE P1i και έφτασα αισίως τα 70!!!
Τώρα περιμένω τα Luna, W960 και Motorola Q9 και βουρ βάζω πλώρη για τα 100.
Μετά, όποιος θέλει με €15.000 παίρνει όλη τη συλλογή (αξίας πάνω από €30.000)!
Πλάκα κάνω, δε πουλάω, δε πουλάω τα παιδιά μου...

visitor
30 Δεκ. 2007, 13:12
Πήγα και το είδα στη voda, με σκοπό να το αγοράσω. Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα πιο ωραίο, με καλύτερα πλαστικά και κυρίως πιο λεπτό. Λέω, μπα, δε μπορεί να αντικαταστήσει το υπέροχο Touch μου και έτσι απορίφθηκε...
Για να μη φύγω όμως και με άδεια χέρια, χτύπησα ένα SE P1i και έφτασα αισίως τα 70!!!
Τώρα περιμένω τα Luna, W960 και Motorola Q9 και βουρ βάζω πλώρη για τα 100.
Μετά, όποιος θέλει με €15.000 παίρνει όλη τη συλλογή (αξίας πάνω από €30.000)!
Πλάκα κάνω, δε πουλάω, δε πουλάω τα παιδιά μου...

Για την φτηνοπλαστικατζούρα του KS20 τα έχουμε πει. Για τα 70 κινητά φίλε μου δεν φαντάζομαι να είσαι από αυτούς που εξεγείρονται για τις κεραίες GSM. Τι ανάγκη να έχεις εσύ από RF και SAR ? Θα τα έχεις δει όλα ε?

Pharmex
30 Δεκ. 2007, 13:29
Για την φτηνοπλαστικατζούρα του KS20 τα έχουμε πει. Για τα 70 κινητά φίλε μου δεν φαντάζομαι να είσαι από αυτούς που εξεγείρονται για τις κεραίες GSM. Τι ανάγκη να έχεις εσύ από RF και SAR ? Θα τα έχεις δει όλα ε?

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς! Τα κινητά είναι κλειστά σε συρτάρια (πρόκειται για συλλογή) και βγαίνουν περιστασιακά για χρήση 1-2 ημερών για να μη φθείρεται η μπαταρία τους. Από εκεί και έπειτα, υπάρχουν κάποια βασικά που τα χρησιμοποιώ συνέχεια (συνήθως τα τελευταίας γενιάς). Αναφορικά με SAR/RF, δε με απασχολούν πρώτον γιατί χρησιμοποιώ πάντα bluetooth ή kit ανοιχτής ακρόασης και δεύτερον γιατί άλλες συσκευές που έχουμε όλοι στο σπίτι μας έχουν περισσότερη ακτινοβολία από ότι αν άνοιγα και τα 70 μαζί (βλ. φούρνος μικροκυμάτων).

Οι κεραίες GSM, τι σχέση έχουν; Εγώ δε "πεθαίνω" να μιλάω στο κινητό (μιλάω περί τις 3 ώρες το μήνα, όταν άλλοι μιλάνε τόσο την ημέρα), ούτε είμαι εξαρτημένος από αυτό. Το βλέπω καθαρά ως gadget προς εξερεύνηση, οπότε δε με νοιάζει και αν πιάνει σήμα συνέχεια και παντού. Συνεπώς, ναι, θα ήμουν ενάντια στη τοποθέτηση κεραίας GSM κοντά στο σπίτι και τα παιδιά μου και ας μην είχα καλό σήμα...

Αυτά και τέλος το off topic.

ambientgr
30 Δεκ. 2007, 14:24
Xronia polla kai apo mena!

Eimai edw kai 2 xronia eytyxis katoxos enos SHARP 703, 3G, 262.000 xrwmata,1,3 Mexapixel camera, MP3 klp. Skeftomai to endexomeno na agorasw ena kainourio kinhto gia allagi, an kai to Sharp eksakolouthei na einai omorfo kai exei apodeixthei skuli!!!
Den exw ksanaasxolithei me windows mobile kinhta, douleyw se trapeza, pernaw kai arketo xrono ektos grafeioy, ara thewrw oti ena smartphone me e-mail, office, gps, wifi tha itan genika xrisimo. Psaxnontas sto net kai se forums diapistwsa oti ta wm kinita einai plirws parametropoihsima, apla thelei poly xrono na asxolitheis. Kai mpainw stin ousia toy thematos:
Aksizei na dwsei kaneis 750eyro gia to HTC Cruise me Gps poy einai korufaio genika (me 1000 pairneis laptop dunato pleon!), aksizei kaneis na dwsei 400 eyro gia to LG KS20 (dikaih timh) otan omws einai suskeyes poy mporoun na kanoun xilia dio pragmata alla sou duskoleuoyn ti zwi sta pio apla; (epikoinvnia xwris provlima, grigori apostoli sms, rithmiseis gia na xtupaei to ksipnitiri me kleisto kinito, i na mpainei donisi sta sms). Thewrw oti kai oi perissoteroi pou asxolountai me wm kinhta einai katoxoi H/Y ara pernane arketes wres mprosta apo kapoio pc xwris na einai telika toso anagkaia i agora enos wm kinhtoy. Aksizei na probei kaneis stin agora enos tetoiou kinhtoy kai kathe ligo na einai pisw apo ena forum psaxnontas apantiseis; Mhpws telika den exei erthei akomi i wra gia ton perissotero kosmo na asxolithei me wm kinita para tis opoies dinatotites toys kai prepei na perimenoume ti stigmi poy oi kataskeyastes tha kanoun tis suskeyes pio ftines kai pio user-friendly;
Oso gia tis super high-tech touch screen othones emeis poy eimaste 1,90 kai exoume megala daxtyla prepei na pethanoume;:)
Kleinontas tha ithela na pw oti to LG KS20 fainetai wraio kai me dikaih timi kinhto kai akomi to skeftomai sobara na to parw, arkei na kserw oti de tha xreiazetai synexeia na psaxnw ti kai pws! Oxi akomi ena agxos sti zwi mas..Poia einai i gnwmi sas;

ambientgr
30 Δεκ. 2007, 14:31
Kai mi moy peite gia penakia:) Sto amaksi otan odigeis poso eukolo einai..; Episis posa prostateutika tha balw sto smartphone (othoni gia gratzounies), thikes klp. Gia kathimerini xrisi pame, oxi ston polemo:)

visitor
30 Δεκ. 2007, 15:02
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς! Τα κινητά είναι κλειστά σε συρτάρια (πρόκειται για συλλογή) και βγαίνουν περιστασιακά για χρήση 1-2 ημερών για να μη φθείρεται η

<--------DELETED LINES----->

δε με νοιάζει και αν πιάνει σήμα συνέχεια και παντού. Συνεπώς, ναι, θα ήμουν ενάντια στη τοποθέτηση κεραίας GSM κοντά στο σπίτι και τα παιδιά μου και ας μην είχα καλό σήμα...

Αυτά και τέλος το off topic.

Μάλλον το χιούμορ μου το καταλαβαίνω μόνο εγώ.
Να είσαι καλά και Χρόνια σου πολλά.

visitor
30 Δεκ. 2007, 15:26
Kai mi moy peite gia penakia:) Sto amaksi otan odigeis poso eukolo einai..; Episis posa prostateutika tha balw sto smartphone (othoni gia gratzounies), thikes klp. Gia kathimerini xrisi pame, oxi ston polemo:)

Η προσωπική μου -πάντα- άποψη.
Αν θέλεις ένα κινητό τηλέφωνο για τηλεφωνήματα και άντε κάποιο SMS, ένα κινητό που δεν θα πρέπει να γραφτείς σε καμιά δεκαριά φόρουμ για προγράμματα και οδηγίες, να πας τα δάκτυλά σου στον τόρνο και το ρεκτιφιέ, να φοράς γάντια μην του κάνεις δαχτυλιές, να είσαι με τα γυαλιά συνέχεια, να φοβάσαι μην του κτυπήσεις λίγο παρά πάνω την οθόνη και τρυπήσει με το ματζαφλάρι, μπας και κολλήσει κάναν ιό, αν ξαφνικά αρχίζεις να ψάχνεις πώς γέμισε η κάρτα μνήμης με τόσα άχρηστα utility και τώρα είναι καιρός για μεγαλύτερη σε χωρητικότητά, να βρίζεις γιατί πριν από λίγο συνδέθηκε με το ActivSync αλλά τώρα τι έπαθε ξαφνικά και άλλα τέτοια, αν δεν θες με λίγα λόγια άλλη περιπέτεια στην ζωή σου και πολλά γιατί αυτό γιατί εκείνο γιατί το άλλο, τότε ΜΗΝ το πάρεις.
Αν όμως θέλεις όλα τα πάρα πάνω, και άλλα τοοοόσα....... καλορίζικο και καλομίλητο !!!

Pharmex
30 Δεκ. 2007, 15:39
Μάλλον το χιούμορ μου το καταλαβαίνω μόνο εγώ.
Να είσαι καλά και Χρόνια σου πολλά.

Προς Θεού, δε σε παρεξήγησα. Απλά θέλησα να διευκρινήσω ότι είμαι ευαισθητοποιημένος σε θέματα περιβάλλοντος και αν θα πρέπει να κατηγορηθώ για κάτι είναι ο υπερκαταναλωτισμός μου σε αυτή την κατηγορία προϊόντων...

Χρόνια Πολλά και σε σένα!

visitor
30 Δεκ. 2007, 15:47
Προς Θεού, δε σε παρεξήγησα. Απλά θέλησα να διευκρινήσω ότι είμαι ευαισθητοποιημένος σε θέματα περιβάλλοντος και αν θα πρέπει να κατηγορηθώ για κάτι είναι ο υπερκαταναλωτισμός μου σε αυτή την κατηγορία προϊόντων...

Χρόνια Πολλά και σε σένα!

Όλοι είμαστε υπερκαταναλώτες δυστυχώς όχι για εμάς αλλά για τα παιδιά μας θα είναι πολύ δύσκολα τα χρόνια που θα έρθουν.
Πραγματικά βγήκα Of Topic και τέλος. Sorry παιδιά.
:D:D

Selespeed
30 Δεκ. 2007, 16:57

Φαντάζομαι ότι όταν λες για sms οδηγώντας, είναι σχήμα λόγου, ε;
Εκτός από παράνομο είναι και πολύ εκίνδυνο. Χτες διάβαζα στο engadget.com ότι ένας οδηγός SUV στις ΗΠΑ (και δυστυχώς έχουμε γεμίσει και εδώ με τέτοιους) σκότωσε τον 13χρονο στο ποδήλατό του όταν έστελνε ένα sms...

ilpanos
30 Δεκ. 2007, 17:20
Σχετικά με το πρόβλημα με τις φωνητικές οδηγίες των προγραμμάτων πλοήγησης, έχει βρεθεί η αιτία? Είναι πχ κάποιο power managment feature που ενδεχομένως εύκολα διορθώνεται ή είναι κάτι πιο σοβαρό? Η μόνη λύση μέχρι στιγμής είναι η αναπαραγωγή κάποιου αρχείου multimedia? Η LG τι λέει για το συγκεκριμένο πρόβλημα?

Georgema
30 Δεκ. 2007, 18:20
Το γράφω κι αλλού. Και γιατί να μη βάλετε το i-go που δουλεύει άψογα, είναι γρηγορότερο από το destinator (δοκίμασα και τα 2) και δε θέλει και ένα σωρό μαϊμουδιές!!

bokas_bokas
30 Δεκ. 2007, 19:15
αχ παιδια εδω και βδομαδες τα διαβαζω τα ξαναδιαβαζω ολα αυτα που λετε εδω περα.τα εχω διαβασει και μια και δυο και τρεις φορες.μην ρωτησετε γιατι,παντος το κινητο ειναι ακριβως οτι θέλω.αλλα..... με ανχώνει μην το πάρω και βγάλει πρόβλημα δεν θα το αντέξω να το στέλνω πίσω για Sevice. θέλω βοήθεια απο όλουσ εδω μέσα για το τι να κάνω....το κινητό μου αρέσει πολύ και για τα λεφτα του αξίζει.η αλλήθεια είναι πραγματικα δεν ξέρω τι να κάνω ρε γαμοτο.

Selespeed
30 Δεκ. 2007, 20:17
Μην κοιτάς που δε μιλάμε, οι περισσότεροι δεν έχουμε προβλήματα.
Τί να πούμε δηλαδή; :) Οτι το πήραμε και δε μας έχει βγάλει προβλήματα;

Όταν έχεις πρόβλημα το λες εδώ για βοήθεια, αν όχι, απλά παρακολουθείς και μαθαίνεις...

kflabouris
30 Δεκ. 2007, 20:45
αχ παιδια εδω και βδομαδες τα διαβαζω τα ξαναδιαβαζω ολα αυτα που λετε εδω περα.τα εχω διαβασει και μια και δυο και τρεις φορες.μην ρωτησετε γιατι,παντος το κινητο ειναι ακριβως οτι θέλω.αλλα..... με ανχώνει μην το πάρω και βγάλει πρόβλημα δεν θα το αντέξω να το στέλνω πίσω για Sevice. θέλω βοήθεια απο όλουσ εδω μέσα για το τι να κάνω....το κινητό μου αρέσει πολύ και για τα λεφτα του αξίζει.η αλλήθεια είναι πραγματικα δεν ξέρω τι να κάνω ρε γαμοτο.

2 meres kai kanena provlima(mporei na einai tis kopelas mu to kinhto alla olh mera spiti mu einai)!
egw su prwteinw pigene des to sth vodafone alla pistevw pws aksizei,twra an su tuxh to provlima,etuxe!:p
egw pantos perimenw na poulisw to k810 mu kai meta paw na to parw!:p

paidia thelw na ksekinhsw kapoies erwthshs pu exw alla tis mazevw siga siga mhpws vrw k lush monos gia na mh sas zalizw!

1) pws menoun monima ta agglika sto plhktrologio,epeidh xreiazete sunexeia na pataw to au(an thimame kala)kai meta apo ena gramma prepei na to ksanapathsw
2)to program me to plhktrologio to katevasa alla de ginete install

scandal_dj
30 Δεκ. 2007, 20:51
1)πατας το au δυο φορες γρηγορα.
οσο για το install δεν ξερω.
εγω προσπαθω να περασω ενα θεμα και δεν ξερω που.

η γνωμη μου για το κινητο καλο αλλα αργο μερικες φορες και με αρκετα bug.

yannisg
30 Δεκ. 2007, 21:24
gia to pliktrologio , ginete kanonika egkatastasi, meta prepei na to kanis epilogi kai softreset amesos, min ksexnas prin apo kathe softreset na to epilegis.
ta themata poy katevasa ta ekana antigrafi stin karta mnimis kai meta pas sto rithmisis---simera kai to kanis epilogi

kflabouris
30 Δεκ. 2007, 23:00
ta themata pu ta vrikate?egw pira apo edw http://www.onsmartphone.com kai piga na ta balw kateythian alla mu leei pws den ginete egkatastash opws kai to program gia to plhktrologio!

molis ksanaerthei to thl sta xeria mu tha to epixeirhsw auto me ta themata,mas kanoun ola ta themata apo ta windows mobile smartphone pu exei kai sthn epilogh tou site pou anefera?kai genika osa mpenoun se smartphone?

kati allo .sis arxeia de pernei e?gt dokimasa na perasw alla mpa!

johneco
31 Δεκ. 2007, 00:40
ta themata pu ta vrikate?egw pira apo edw http://www.onsmartphone.com kai piga na ta balw kateythian alla mu leei pws den ginete egkatastash opws kai to program gia to plhktrologio!

molis ksanaerthei to thl sta xeria mu tha to epixeirhsw auto me ta themata,mas kanoun ola ta themata apo ta windows mobile smartphone pu exei kai sthn epilogh tou site pou anefera?kai genika osa mpenoun se smartphone?

τελικα tv out εχει?

scandal_dj
31 Δεκ. 2007, 01:42

τα θεματα πρεπει να εχουν καταληξη .tsk:)
το side που δινεις δεν εχει τετοια αρχεια απο οτι κοιταξα λιγο.:ninja:

visitor
31 Δεκ. 2007, 01:46
τελικα tv out εχει?

3 HDMI v. 1.3 για upscaler σε 720p και 1080p. Επίσης, υπάρχει η κλασσική οπτική ίνα και coaxial για την ψηφιακή μεταφορά του ήχου, οι δύο αναλογικές (RCA) έξοδοι ήχου, η είσοδος LAN για σύνδεση στο internet για firmware update, οι γνωστές θύρες για εικόνα (component, svideo, composite), καθώς βεβαίως και η μεταφορά τόσο της εικόνας όσο και των High Definition φορμά ήχου σε περίπτωση που διαθέτουμε τον κατάλληλο αποκωδικοποιητή. Προς το παρών υποστηρίζει 1 ηχείο με Dolby Arround, όχι Surround, αλλά το νέο firmware μπορεί να είναι βελτιωμένο. Λέμε και κάνα αστείο να περνάει η ώρα έτσι? :p

Μα καλά ποιος είναι αυτός που έβαλε στα τεχνικά χαρακτηριστικά ότι έχει TV OUT? :mad:

andapo
31 Δεκ. 2007, 02:57
Όσο το έχω εγώ στα χέρια μου (περίπου δύο βδομάδες) δεν εχει κάνει κάτι το ιδιαίτερο. Πολύ λίγα πράγματα, όπως για παράδειγμα όταν άνοιξα πολλά προγράμματα μία φορά μου κόλησε, αλλά windows είναι αυτά άρα και λογικό (ααααα ρε Linux). Εκνευριστηκό πάντως θεωρώ να μην κτυπάει το ξυπνητήρι όταν είναι κλειστό!!! Τέλος σπαστικό επίσης το γεγονός ότι όταν δουλεύει ο destinator και κτυπήσει τηλέφωνο τότε όλα είναι κουκουρούκου. Μέχρι να σου βγάλει επιλογή να απαντήσεις, ο άλλος το έχει κλείσει.

Πάντως για εμένα είναι πανέμορφο και πάρα πολύ αξιόλογο για αυτά που προσφέρει. Το συνιστώ σε όλους.

yannisg
31 Δεκ. 2007, 07:57

σε λαθος site ψαχνεις ....θα ψαξεις για pocket pc

YannisE
31 Δεκ. 2007, 10:19
Χρόνια Πολλά σε όλους.

Μετά από 2 εβδομάδες συμβίωσης με το LG-KS20 θα ήθελα να παραθέσω κι εγώ 5 προβλήματα που αντιμετώπισα με το εν λόγω pocket-PC, κινητό.

Πριν απ΄αυτό να πω ότι με μία σχετικά μικρή έρευνα αγοράς κατέληξα στο KS20 γιατί έχει (σε σχέση με τον ανταγωνισμό) τα πάντα εκτος GPS. Δηλαδή έχει: CPU 400MHz, ROM 256MB, RAM 128MB, 3G+ (HSDPA), WiFi, FM-radio, WM6 σε κομψό και λεπτό περιτύλιγμα. Τα ίδια χαρακτηριστικά με GPS θα τα έχει το νέο HTC touch cruiser, σε τιμή υπολογίζω διπλάσια από το LG.

Tα 5 προβλήματα τώρα:
1) Σε λειτουργία τηλεφώνου, πολλές φορές δεν δουλεύει το μικρόφωνο. Δοκίμασα επιλογή δικτύου μόνο GSM, μειώθηκε η συχνότητα εμφάνισης του προβλήματος αλλά δεν λύθηκε. Το σήμα είναι δυνατό όταν εμφανίζει το πρόβλημα.
2) Οταν ενεργοποιώ τον κωδικό πρόσβασης ασφαλείας (όχι το PIN της κάρτας SIM) το τηλέφωνο "σέρνεται" σε όλες τις εφαρμογές. Αναγκάστηκα να το απενεργοποιήσω.
3) Σε λειτουργία τηλεφώνου σε διάρκεια συνομιλίας σβήνει η οθόνη στα 6sec παρ'όλο που το έχω ρυθμίσει στα 3min! Ίσως είναι εσφαλμένη εργοστασιακή ρύθμιση, αλλά είναι ενοχλητική.
4) Πάλι σε λειτουργία τηλεφώνου πολλές φορές γυρίζει η χρωματιστή μπαλίτσα στη μέση σαν να εκτελεί κάποιο πρόγραμμα. Δεν φαίνεται όμως να έχω τίποτα ανοιχτό...
5) Δεν βρίσκω το GoogleMaps! Παρ'όλο που υπάρχει στο σύστημα, δεν βρίσκω πουθενά το εικονίδιο με την πυξίδα (έπρεπε να είναι μαζί με αυτό της vodafone). Όταν πάω να το εγκαταστήσω από δικό μου cab μου λέει ότι υπάρχει ήδη στο σύστημα και δεν μπορεί να βγάλει το παλαιό για να βάλει το καινούργιο!

Με όλα αυτά το τηλέφωνο πακεταρίστηκε και επεστράφη στην vodafone. Νομίζω ότι βιάστηκαν πολύ να το ρίξουν στην αγορά χωρίς να το τεστάρουν πρώτα εξαντλητικά. Κρίμα ...

YannisE :confused:

trynksssj2
31 Δεκ. 2007, 11:29
Μπορείς να το αγοράσεις και μετά να το επιστρέψεις;; Αν ναι, μετά από πόσες μέρες και με τι προϋποθέσεις το δέχονται;; :rolleyes:

visitor
31 Δεκ. 2007, 13:10
Χρόνια Πολλά σε όλους.

5) Δεν βρίσκω το GoogleMaps! Παρ'όλο που υπάρχει στο σύστημα, δεν βρίσκω πουθενά το εικονίδιο με την πυξίδα (έπρεπε να είναι μαζί με αυτό της vodafone). Όταν πάω να το εγκαταστήσω από δικό μου cab μου λέει ότι υπάρχει ήδη στο σύστημα και δεν μπορεί να βγάλει το παλαιό για να βάλει το καινούργιο!

YannisE :confused:

Εγώ το απεγκατέστησα από την συσκευή πανεύκολα από την πρώτη μέρα, και εγκατέστησα το CAB από το Google.com/gmm και δουλεύει άψογα. Το έκανες μέσω της συσκευής απεγκατάσταση ? η μέσω του ActivSync? Με τον δεύτερο τρόπο δεν το απεγκαθιστούσε ούτε εμένα. Πράγματι το εικονίδιο βγαίνει δίπλα από της Voda.

:rolleyes:

andapo
31 Δεκ. 2007, 13:58
Ομοίως και εγώ για το Google Maps. Το απεγκατέστησα και το επανεγκατέστησα και όλα ok.

maik85
31 Δεκ. 2007, 14:15
geia sas paidia...skeftomai sobara na agorasw to ks20...mou fainetai arketa plhres kai oikonomiko...h erwthsh einai gia th pshfiakh tou an einai kalh(oso kalh mporei na einai 2 megapixel)kai to video th analush trabaei...akoma an ta video fenontai se plhrh o8onh sto kinhto....

Η ψηφιακή του δεν είναι και κορυφαια, αλλά για 2 mp καλή είναι. Τα video φαίνονται και σε πλήρη οθόνη. Όσο για την ανάλυση που τραβάει έχει αναφερθεί σε προηγούμενο ποστ.

ostvarivanje
31 Δεκ. 2007, 17:16
Να ρωτησω κατι. Ηχους σε μηνυματα και κλησεις μπορουμε να βαλουμε εμεις η πρεπει να χρησιμοποιουμε μονο τους προκαθορισμενους;

dapost2
31 Δεκ. 2007, 17:28
Ομοίως και εγώ για το Google Maps. Το απεγκατέστησα και το επανεγκατέστησα και όλα ok.

Υποτίθεται οτι υπάρχει προ-εγκατεστημένο το Google maps? Στο δικό μου δεν το βρίσκω πουθενά.

Strategos
31 Δεκ. 2007, 18:41
λοιπον το πηρα και εχω 3 ερωτησεις

1)οταν γραφω μυνημα και παταω στο πληκτρολογιο πανω απο το πληκτρολογιο δεν εχει το χερακι που μπορεις και απαντας χειρογραφα, ενω στο site δειχνει οτι το εχει. ετσι αναγκαζομε να απανταω μεσο του psnote.
2)οταν εχω επιλεξει μεγαλα γραμματα στο πληκτρολογιο πως βαζω τονους? ειδα οτι εχει ενα κουμπι με τονο αλλα παταω μετα και το γραμμα και δεν μπαινει.
3)το msn θα δουλεψει ποτε αραγε?

αυτα....

YannisE
31 Δεκ. 2007, 18:59
Υποτίθεται οτι υπάρχει προ-εγκατεστημένο το Google maps? Στο δικό μου δεν το βρίσκω πουθενά.
Συμφωνώ,
Το GoogleMaps υποτίθεται είναι προεγκατεστημένο στο KS20, και πράγματι είναι (!) αλλά δεν φαίνεται πουθενά ούτε στα προγράμματα ούτε ψάχνοντας με τον File Explorer. Μπορεί κανείς να κατeβάσει από το Google to αντιστοιχο cab file και να το εγκαταστήσει (το έκανα κι εγώ και δουλεύει), αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός. Αφου είναι προεγκατεστημένο πρέπει να φαίνεται και μάλιστα δίπλα από το εικονίδιο της vodafone. (Εάν κάνεις δική σου εγκατάσταση πάλι εκεί θα εμφανιστεί). Είναι κι αυτό ένα από τα προβλήματα της LG που πρέπει να διορθώσει!

Για τον άλλο φίλο που ρωτάει, μπορεί κανείς να βάλει όσους ήχους θέλει στον directory "κουδουνίσματα" μέσω ActiveSync ή Mobile Control Center και θα τους δεί κανονικά όταμ πάει να αλλάξει ήχους κουδουνίσματος.

cicilianos
31 Δεκ. 2007, 19:21

Θα μπορουσες να μας γραψεις αναλυτικα τον τροπο σε παρακλω για να το βαλουμε και οι λοιποί?
Ευχαριστω.

Κατι αλλο ρε παιδια:Πως μπορουμε να βαλουμε στα σετινγκς τουτηλεφωνου,να συνδεεται μονο με wi fi και να μη μπαινει με gprs?Η τεσπα οταν εχουμε ΚΑΙ τα 2 να μας ρωτα πρωτα?

frodo33
31 Δεκ. 2007, 20:52
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΤΙΣ 19 ΔΕΚ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΙΣΩ ΤΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΠΛΗΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΕΝΔΕΙΞΗ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ 100 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΛΗΡΩΣ ΦΟΡΤΙΣΗ.ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

visitor
31 Δεκ. 2007, 22:09
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΤΙΣ 19 ΔΕΚ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΙΣΩ ΤΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΠΛΗΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΕΝΔΕΙΞΗ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ 100 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΛΗΡΩΣ ΦΟΡΤΙΣΗ.ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

Καλά έκανες γιατί πιθανόν ο πυρηνικός του αντιδραστήρας παραγωγής τάσης, θα είχε κάποια διαρροή.

efkarjr
1 Ιαν. 2008, 01:18
Εντάξει μην αγχώνεσαι, εγώ το έδωσα πριν από εσένα και ακόμα περιμένω!
Καλή χρονιά! Υγεία και ευτυχία.

Άντε φεύγω τώρα πάω για ποτό και γλέντι, να ξεχάσουμε τα φαρμάκια του KS20.

Χρόνια πολλά σε όλους

serexq12345
1 Ιαν. 2008, 09:24
δεν μπορώ να επαναφέρω το τηλέφωνο μου στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος

frodo33
1 Ιαν. 2008, 10:59
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ Viewty

yannisg
1 Ιαν. 2008, 12:08
απο bluetooth συνεργαζετε αψογα με το sony ericson HBH-DS200, και με το nokia H-500

irovoudou
1 Ιαν. 2008, 13:10
Μηπως μπορει κανεις να μας δωσει τα φωτα του για τις ρυθμησεις cosmote για gprs και wirells internet γιατι δεν μπορω να βγαλω ακρη. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Strategos
1 Ιαν. 2008, 13:26
εγω καταφερα να αλλαξω τον ηχο στο sms και στην κληση, αλλα δεν βρισκω πουθενα πως μπορεις να αλλαξεις τον ηχο στο ξυπνητηρι εχει κανεις καμια ιδεα?

scandal_dj
1 Ιαν. 2008, 14:45
μαγκες καλημερα και καλη χρονια σε ολους.
:rotfl:
τι πινει το κινητο και δεν μας δινει.:luck:
μετα απο αρκετη χρηση ολα οκ μονο που μπηκε 15 λεπτα wap χωρις να καταλαβω ποτε και πως εγινε πηγα και εσβησα οτι wap η vodafone προφιλ ειχε.:w00t:

για λιγο ησυχασα αλλα τωρα προσπαθει παλι να μπει χωρις να τα καταφερνει ομως ξερει κανεις πως απενεργοποιητε αυτο:dizzy: γιατι θα το σπασω...:rocket::kill::knife::shoot:

maria812
1 Ιαν. 2008, 16:39
Xronia Polla!!!http://www.myphone.gr/forum/image/icons/icon6.gif

na kanw k gw mia erwthsh : uparxei kapoio site p na mporw na katevasw oloklhra ta arxeia gia to kinhto k oxi mono tis trial ekdoseis?? xreiazomai full screen keyboard , katevasa to spb alla den mporw na to xrhsimopoihsw pia...mporeitai na m proteinetai kapoio allo?? :worry:

EUXARISTW!!!:)

daospi
1 Ιαν. 2008, 18:05
Xronia Polla!!!http://www.myphone.gr/forum/image/icons/icon6.gif

na kanw k gw mia erwthsh : uparxei kapoio site p na mporw na katevasw oloklhra ta arxeia gia to kinhto k oxi mono tis trial ekdoseis?? xreiazomai full screen keyboard , katevasa to spb alla den mporw na to xrhsimopoihsw pia...mporeitai na m proteinetai kapoio allo?? :worry:

EUXARISTW!!!:)

Xρόνια πολλά! click me (http://www.ipmart-forum.com/)

andapo
1 Ιαν. 2008, 18:19
Θα μπορουσες να μας γραψεις αναλυτικα τον τροπο σε παρακλω για να το βαλουμε και οι λοιποί?
Ευχαριστω.

Κατι αλλο ρε παιδια:Πως μπορουμε να βαλουμε στα σετινγκς τουτηλεφωνου,να συνδεεται μονο με wi fi και να μη μπαινει με gprs?Η τεσπα οταν εχουμε ΚΑΙ τα 2 να μας ρωτα πρωτα?

Apo Enarxi / Ruthmiseis vres tin apegkatastasei programmatwn kai soutare to. Psakse sto internet to google maps kai katevase to .cab file nomizw. Kane to arxeio auto copy sto kinito kai apo ton explorer ektelese to arxeio wste na xekinisei i egkatastasei. Afou oloklirwthei, ola tha einai ok kai sto deutero menu tis lg tha vlepeis kai to eikonidio gia to google maps.

Oso gia to wifi vgale tis ruthmiseis tis vodafone gia to wap an then thes na tis xreisimopoieises pote kai tha eisai ok.
Kali xronia.

scandal_dj
1 Ιαν. 2008, 19:50
και να βγαλει τις ρυθμισεις τις vodafone παλι προσπαθει να μπει απλα δεν βρησκει ρυθμισεις.:mad:

Strategos
1 Ιαν. 2008, 20:11
αλλες 2 ερωτησεις
1)Πως κανεις hardreset
2)Δεν βλεπω το κινητο να εχει οταν γραφω sms εκτος απο το απλο keyboard και το αλλο για handwriting, που μπορω να το βρω να το βαλω?

SAXOVTS
1 Ιαν. 2008, 20:44
για οποιον θελει να βαλει sd memory card μεγαλυτερη των 2gb (εγω εβαλα 6gb) για να την διαβαζει κανονικα:
1oν κατεβαστε αυτο
http://rapidshare.com/files/80533592/ISO-8859-1__SDHC_WM6WM5.zip.html
2ον κατεβαστε το total commander free
http://rapidshare.com/files/80534287/cecmd.arm.cab
εγκαταστηστε το και με αυτο θα μπορειτε να κανετε τα sdbus.dll sdmemory.dll στον φακελο των windows toy Lg.
οποτε
κανετε εγκατασταση το SDHC.cab , μετα copy τα αρχεια sdbus.dll sdmemory.dll και τα βαζετε στο windows toy lg και τελος εγκατασταση το Certs.cab ,restart το lg ,βαλτε την καρτουλα σας και εισται ετοιμοι.

Strategos
1 Ιαν. 2008, 21:16
αλλες 2 ερωτησεις
1)Πως κανεις hardreset
2)Δεν βλεπω το κινητο να εχει οταν γραφω sms εκτος απο το απλο keyboard και το αλλο για handwriting, που μπορω να το βρω να το βαλω?

συγνωμη αλλα εσας αν πατε να γραψετε μυνημα και πατησετε πανω στο εικονιδιο του keyboard σας βγαζει και την επιλογη με το χερακι με την πενα? γιατι εμενα οχι

visitor
1 Ιαν. 2008, 21:21
για οποιον θελει να βαλει sd memory card μεγαλυτερη των 2gb (εγω εβαλα 6gb) για να την διαβαζει κανονικα:
<--------DELETE LINES------->
εγκατασταση το Certs.cab ,restart το lg ,βαλτε την καρτουλα σας και εισται ετοιμοι.

Και από ταχύτητα που είναι και το σημαντικό τι λέει με την 6αρα?
Την πάει η το πάει ?:confused:

cicilianos
1 Ιαν. 2008, 21:28
Παιδια βρηκα 2-3 διλτυα ελευθερα και παω να κανω συνδεση....με βαζει να κανω κατι ρυθμισεις εκει περα για να συνδεθω...χμ τι ακριβως πρεπει να επιλεξω για να καταφερω να συνδεθω?Πως καταλαβαινω οτι το δικτυο ειναι κλειδωμενο?

Επισης θελω καποιος να μου πει τι πρεπει να σβησω ακριβως....για να μη μου ρθει κανας λογαριασμος 500 ευρω λογο γουαπ!Και συνάμα να μπορω να δεχομαι και να στελνω ΜΜΣ.Εχω κανει το εξης:εκει που λεει στις web ρυθμισεις εχω βαλει μετα το web.vodafone.gr(17) ετσι τυχαια ενα νουμερο.Μολις τωρα εκανα το ιδιο και στο live. εβαλα sto live.vodafone.gr το 17 απο πισω.Γιατι δε μου στελνει ΜΜΣ?

Παιδεια αν βαριοσαστε η δεν εχετε χρονο δωστε απλα ενα λινκ με προβληματα με το wi fi για να καταφερω να μπω καποια στιγμη,να βρω τον τροπο να μπαινω δηλαδη!

Ευχαριστω και ακλη χρονια!

scandal_dj
1 Ιαν. 2008, 21:39
συγνωμη αλλα εσας αν πατε να γραψετε μυνημα και πατησετε πανω στο εικονιδιο του keyboard σας βγαζει και την επιλογη με το χερακι με την πενα? γιατι εμενα οχι

δεν εμφανιζει κατι τετοιο πρεπει να περασεις εφαρμογη.

οσο για τα δυκτια σου εχει ενα λουκετακι διπλα στα κλειδωμενα,επισης λεει και 'με ασφαλεια'.αντστοιχα στο ανοιχτο λεει 'χωρις ασφαλεια.
ρυθμισεις εμενα δεν μου ζητησε ποτε.το μονο που ζηταει ειναι τρεις επιλογες ιντερνετ σπιτι και δουλεια.οτι και να βαλω μπαινει κανονικα.

SAXOVTS
1 Ιαν. 2008, 21:41
Και από ταχύτητα που είναι και το σημαντικό τι λέει με την 6αρα?
Την πάει η το πάει ?:confused:

πάντως το destinator που έχω στην κάρτα το πάει άνετα.

andapo
1 Ιαν. 2008, 22:13
To destinator pou exeis stin karta kai opws les paei kanonika exei kai fwnitikes entoles kanonika, i kaneis to kolpo me ton media player?

Strategos
1 Ιαν. 2008, 22:19
παιδια το ξαναρωταω οταν γραφετε sms εκτος απο την επιλογη πληκτρολογιο αμα πατησεις το πληκτρολογιο εχετε και το hand writing?

scandal_dj
1 Ιαν. 2008, 23:26
σου απαντησα ειδη.
να προσεχεις λιγο καλυτερα.
δεν εχει handwriting πρεπει να το περασεις εσυ.

yannisg
2 Ιαν. 2008, 00:50
εγω καταφερα να αλλαξω τον ηχο στο sms και στην κληση, αλλα δεν βρισκω πουθενα πως μπορεις να αλλαξεις τον ηχο στο ξυπνητηρι εχει κανεις καμια ιδεα?

δεν αλλαζει βαλε το spbtimer...η κατι αλλο παρομοιο

Strategos
2 Ιαν. 2008, 00:55
α sry και που θα το βρω να το περασω εγω το κανονικο handwriting?

ευχαριστω για τα reply

yannisg
2 Ιαν. 2008, 00:55
Παιδια βρηκα 2-3 διλτυα ελευθερα και παω να κανω συνδεση....με βαζει να κανω κατι ρυθμισεις εκει περα για να συνδεθω...χμ τι ακριβως πρεπει να επιλεξω για να καταφερω να συνδεθω?Πως καταλαβαινω οτι το δικτυο ειναι κλειδωμενο?

Επισης θελω καποιος να μου πει τι πρεπει να σβησω ακριβως....για να μη μου ρθει κανας λογαριασμος 500 ευρω λογο γουαπ!Και συνάμα να μπορω να δεχομαι και να στελνω ΜΜΣ.Εχω κανει το εξης:εκει που λεει στις web ρυθμισεις εχω βαλει μετα το web.vodafone.gr(17) ετσι τυχαια ενα νουμερο.Μολις τωρα εκανα το ιδιο και στο live. εβαλα sto live.vodafone.gr το 17 απο πισω.Γιατι δε μου στελνει ΜΜΣ?

Παιδεια αν βαριοσαστε η δεν εχετε χρονο δωστε απλα ενα λινκ με προβληματα με το wi fi για να καταφερω να μπω καποια στιγμη,να βρω τον τροπο να μπαινω δηλαδη!

Ευχαριστω και ακλη χρονια!

se poio diktio ise...?

Tna
2 Ιαν. 2008, 09:44
Ο ΉΧΟΣ στο ξυπνητήρι αλλάζει στα wm!
επιλέξτε το ξυπνητήρι, και μετά πατήστε το ηχειάκι (κουδουνάκι κίτρινο) δίπλα από την ώρα. Λογικά θα σας βάλει σε ένα μενου για αλλαγή του ήχου

Strategos
2 Ιαν. 2008, 11:12
οντως εχει δικαιο ευχαριστω. ( αλλα και αυτοι που βγαζουν τα βιβλιαρακια δεν σου δινουν και ενα για το wm6 και πρεπει να μυρισεις τα νυχια σου).

οποτε η απορια που μου μενει ειναι πως βαζω το handwriting που εχει το wm6 και δεν εχει το ks20 στα μυνηματα.

αληθεια soft reset πως κανεις στο ks20?

visitor
2 Ιαν. 2008, 11:50
πάντως το destinator που έχω στην κάρτα το πάει άνετα.

Ευχαριστούμε. Καιρός για Ebay.

οντως εχει δικαιο ευχαριστω. ( αλλα και αυτοι που βγαζουν τα βιβλιαρακια δεν σου δινουν και ενα για το wm6 και πρεπει να μυρισεις τα νυχια σου).

οποτε η απορια που μου μενει ειναι πως βαζω το handwriting που εχει το wm6 και δεν εχει το ks20 στα μυνηματα.

To handwriting είναι ανεξάρτητη εφαρμογή που πρέπει να την αναζητήσεις.
To soft reset είναι το κλείσιμο από τον πλαϊνό διακόπτη, και το ξανά άναμά της συσκευής.
;)

Strategos
2 Ιαν. 2008, 12:00
ναι ψαχνω την κανονικη εφαρμογη των wm6, ειδα οτι υπαρχουν penreader κτλπ αλλα ειναι αγοραστα.

maik85
2 Ιαν. 2008, 12:04

Αυτή την απορία την έχω κ εγώ. Στο βιβλίο των οδηγιών νομίζω γράφει μόνο για hard reset.

SAXOVTS
2 Ιαν. 2008, 12:57
Αυτή την απορία την έχω κ εγώ. Στο βιβλίο των οδηγιών νομίζω γράφει μόνο για hard reset.

με αυτό
oldSAP Utilities (http://oldsap.blogspot.com/2006/12/oldsap-utilities-freeware-spppc.html)

http://photos1.blogger.com/x/blogger/1704/1418/320/425633/oldSAP%20Utilities.gif

Strategos
2 Ιαν. 2008, 13:02
δοκιμασα και το penreader ομως ποιο πολυ με βολεβε το psnote, λογικα καποιος θα ξερει πως να απαντησω με handwriting χωρις να ανοιξω το psnote

visitor
2 Ιαν. 2008, 13:55

Κόκκινο βιβλίο "Οδηγίες Χειρισμού" Σελίδα 34. Soft reset = Επαναφορά της συσκευής.
Σελίδα 35. Hard reset = Ολική Επαναφορά της συσκευής.

;)

Strategos
2 Ιαν. 2008, 13:58
και κατι αλλο στο ξυπνητηρι βλεπει τα wav αρχεια που εχω βαλει εγω, αλλα ειτε ειναι mono ειτε stereo οταν τα επιλεγω βαζει default? γιατι δεν τα δεχετε?

andreas1000
2 Ιαν. 2008, 18:46

HARD RESET
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ 10SEC ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΧΑΜΗΛΩΜΑΤΟΣ ΦΩΝΗΣ (ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΙΝΗΤΟΥ) ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΛΗΣΗ (ΠΡΑΣΙΝΟ) ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗ.

vagelis2007_1
2 Ιαν. 2008, 19:54

Εγώ πλέον περιμένω να με ειδοποιήσουν για το τι θα πει το σέρβις τη ελτζι.

UPDATE:
Ύστερα από ένα γρήγορο ψάξιμο, φαίνεται ότι δεν είμαστε οι μόνοι. Τόσο σε αγγλικό όσο και γαλλικό φόρουμ υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ με το ίδιο πρόβλημα:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=1756280
http://www.forummobiles.com/index.php?showtopic=151191&st=0

Μια λύση φαίνεται να είναι η μόνιμη επιλογή δικτύου 3G και καθόλου GSM. Μερικοί λένε ότι έτσι ξεπέρασαν το πρόβλημα. Δεν μπορώ πλέον να το τεστάρω γιατί άφησα το τηλέφωνο στη Βόντα. Αλλά και πάλι σαν λύση είναι απαράδεκτη μιας και δεν είναι δυνατόν να μη λειτουργεί σε GSM αφού όλη η Ελλάδα δεν έχει κάλυψη 3G. Τα μειλ προς την ελτζι στην αρχή τους έκαναν να σφυρίζουν κλέφτικα αλλά τώρα φαίνεται πως αναγνωρίζουν και ελέγχουν το πρόβλημα.
Στέλνω μειλ και εγώ τώρα.

Κρίμα και πάλι κρίμα

UPDATE 2:

Είναι εξοργιστικό! Η ελληνική σελίδα υποστηριξης της ελτζι για να στειλεις μειλ δε λειτουργει!!! Στέλνω μεσω της αντιστοιχης αγγλικής

Dear Sir or Madam,

I bought the LG KS20 Vodafon Live (Greek) edition 3 days ago. I encounter a serious problem. During a phone conversation the microphone turns mute. I can listen to my contact very clearly but he/she cannot. The network signal is always maximum.
This occurs very often and randomly.
It seems that many users have the same problem as I can see from the Internet and you are already familiar with this issue.
I would like to know what LG is doing for this. The mobile phone in this state is NOT usable.

I am looking forward to your prompt reply.
Thank you,

XXXXXXX XXXXXXX
Thessaloniki, GREECE

Φίλοι το αγόρασα και εγώ το κινητό. παρατήρησα το πρόβλημα που λέτε, όταν το σήμα δεν είναι δυνατό και αλλάζει από H σε 3G ή σε GPRS. όταν γίνεται η αλλαγή, εγώ ακούω τους άλλους αλλά αυτοί δεν με ακούνε. δεν νομίζω ότι φταίει το τηλέφωνο, γιατί και με άλλα κινητά 3G που είχα, όταν είχα αυτόματη επιλογή δικτύου, τότε μου έκλεινε η γραμμή. σε αυτό δεν κλείνει η γραμμή, αλλά δεν σε ακούει ο άλλος. τώρα το έβαλα σε σκέτο GSM και μέχρι στιγμής δεν μου το έκανε ξανά.
θα επανέλθω.

cicilianos
3 Ιαν. 2008, 00:06
Shmera to doulepsa prwth fora se HSDPA kai 3G kai paei mia xara!Thessaloniki eimai!Epishs brhka ti paizei me to wi fi!Sundeetai amesa me 3 bhmata apla ASTEIA eukolo!
Paideia eimai trelamenos me to neo mou thlefwno apla fobero!Oti ithela!

Twra mou menei na balw GPS!Epishs oso hmoun me wi fi otan paw na bgw kolla sunexeia kai prospathei na mpei me gprs!Auto mou thn edwse ligaki alla exw allaksei ta settings kai den exw fobo na xrewthw!

Ti paizei me to msn?Giati to messenger den sundeetai?

g_angelo01
3 Ιαν. 2008, 00:33
δεν υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει πληρως η λειτουργια συνδεσης μεσω gprs??
μ εχει σπασει τα νευρα!!!:mad::mad::mad:

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα