View Full Version : [Επίσημο] LG KS20
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
[
19]
20
21
22
23
ascites
1 Νοέ. 2008, 10:40
Μετά από ενα επιτυχημένο φλας πρέπει να ευχαριστήσω τον metkosas για τον χρονο που διαθετει εδώ μεσα και την εκπληκτική δουλειά που έκανε!!!
Το κινητο το έχω απο τον Φεβρουάριο του 08....στο μηνα πανω κολλησε η ένδειξη της μπαταρίας...το ανεχθηκα βάζοντας το να φορτιζει οπου εβρισκα USB θυρα διαθέσιμη (σπιτι δουλεια)
Το κινητο αυτο το εχω αγαπήσει ...παρ ολα του τα προβληματα.
Να ειστε ολοι καλα!
υ.γ.αληθεια υπάρχει κανενα ρολοι που να αεμφανιζεται μονιμα στην today screen οπως αυτο του HTC Diamond?
ascites
1 Νοέ. 2008, 10:42
Ξεχασα να πω οτι το πρπβλημα με την μπαταρια αποκαταστάθηκε και γενικά το τηλεφωνο φαινεται (ή ειναι ιδέα μου;) να λειτουργεί πιο στρωτά.....στις διαφορες λειτουργιες του...λιγοτερα κολληματα....
Ευχαριστώ πολύ
chaotikos12s0
1 Νοέ. 2008, 11:14
καπου διαβασα , σε ενα φορουμ οτι το voip εχει προβληματα στο δικο μας κινητο γιατι ο επεξεργαστης του κινητου μας ειναι διπλοπυρηνος .
Εχει για παραδειγμα εναν επεξεργαστη στα 200mhz που χρησιμοποιει το τηλεφωνο καθαρα γαι την λειτουργια του , και εναν 400 mhz για τις λειτουργιες του pocket pc.
Με καποιο τροπο ελεγε οτι το voip πιθανον να μπερδευται με τους δυο επεξεργαστες και να τρεχει στον επεξεργαστη του κινητου και ισως γαι αυτο να εχει διακοπες ο ηχος .
Αμα πραγματι ειναι ετσι , μηπως με καποιο registry tweek να φτιαχνοτανε αυτο και να εχουμε και voip.
Γειά σας παιδιά...
Μιας και λοιπόν μου άνοιξαν το αμάξι και μου άρπαξαν το gps μέσα από το ντουλαπάκι,αφού ο κύριος μ........ που σας μιλάει άφηνε τη βάση κολλημένη στο παρμπρίζ, σκέφτομαι αντί να πάρω καινούργιο gps να πάρω ένα bluetooth gps receiver από ebay και να χρησιμοποιήσω τα προγραμματάκια που έχω στο ks20 μου...
τα ερωτήματα είναι τα εξής...
1. το έχει δοκιμάσει κάποιος;;
2.αν ναι δουλεύει αποδοτικά η όλη ιστορία ή θα έχουμε κολλήματα όλη την ώρα;;;
3.βρίσκω στο ebay κάτι καινούργια κόλπα με 54 κανάλια αντι των 20 του sirfstarIII...μούφες ή όντως αξίζουν;;;
4.το πρόβλημα που είχε το destinator,το έχει και το igo 8 το οποίο λατρεύω;;;
και το κυριότερο...
5.Πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερο στην επιλογή του receiver...δηλάδη...πρέπει να καλύπτει κάποια συγκεκριμένη ταχύτητα κτλ;;;
(6.θα μπορώ να έχω αποδοτικά και το gps reveiver και το ακουστικό bluetooth ταυτόχρονα συνδεδεμένα και σε λειτουργία;;;)...
sorry αν κούρασα αλλά καταλαβαίνεται...άλλο 50 άλλο 150+...:):):)
metkosas
1 Νοέ. 2008, 15:25
1 μια χαρά δουλευει
2 αν βαλεις το destinator 6 me to srs wow ι το fix to diko mou i to fix tou andapo δοθλεθει τελεια.
το προβλημα υπάρχει μόνο με το destinator 7.
3 αυτα στο ebay ειναι καλά αν βρεις hollux με 54 καναλια παρτο γρήγορα , είναι απο τα καλύτερα.(με τιμή γύρο στα 30 με 45 Ε)
4 οπως ειπα μονο το destinator 7 εχει προβλημα. το destinator 6 kai to igo τρεχουν τέλεια.
για το 6 δεν ξερω να σου απαντήσω , το μόνο που έχω δοκιμάσει έίναι να στέλνω όλους τους ήχους στο κασετοφωνο του αυτοκινητου με bluetooth οπωτε αν βαραει τιλεφονο ελαχιστοποιητε το προγραμμα πλοηγησης και μολισ τελειωση η κληση ξαναενεργοποιητε.
δέν κούρασες καθόλου:P
metkosas
1 Νοέ. 2008, 15:31
καπου διαβασα , σε ενα φορουμ οτι το voip εχει προβληματα στο δικο μας κινητο γιατι ο επεξεργαστης του κινητου μας ειναι διπλοπυρηνος .
Εχει για παραδειγμα εναν επεξεργαστη στα 200mhz που χρησιμοποιει το τηλεφωνο καθαρα γαι την λειτουργια του , και εναν 400 mhz για τις λειτουργιες του pocket pc.
Με καποιο τροπο ελεγε οτι το voip πιθανον να μπερδευται με τους δυο επεξεργαστες και να τρεχει στον επεξεργαστη του κινητου και ισως γαι αυτο να εχει διακοπες ο ηχος .
Αμα πραγματι ειναι ετσι , μηπως με καποιο registry tweek να φτιαχνοτανε αυτο και να εχουμε και voip.
το κινητο έχει 1 επεξεργαστή .
η όλη ιστορια πέζετε στα prioritys πραγμα που έχω προσαρμώσει κατάλληλα στις rom μου και στον audio driver που ειναι καθαρά θέμα της lg.
(βασικά και τον audio driver μπορουμε να τροποποιησουμε. Αν έχει κάποιος όρεξη να αφιερώσει 4 μήνες απο την ζωή του για να διορθώσει τον driver και να τον ανεβάσει κάπου , και μετά να σου έρθει να τον πάρει καμια εταιρεία να τον βάλει σε νέα rom και να μεινει αυτός με το @@@ στο χέρι.Γιαυτό λεω είναι καθαρά θέμα της τον αν θέλει να διορθώσει τα λάθη της.)
mafiasgr
2 Νοέ. 2008, 10:58
Ρε παιδια αμα παρουμε τον audio driver απο κανενα αλλο HTC αφου το κινητο μας εχει παρομοια χαρακτηριστικα με τα HTC tynt και cruise λετε να γινεται κατι΄!!!
Φίλε μου metkosas σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου...
έψαξα για holux αλλά βρίσκω και αυτο εδώ το οποίο μου μοιάζει πολύ καλό...
http://cgi.ebay.com/54CH-BLUETOOTH-GPS-RECEIVER-TO-PDA-SMART-PHONE-M-GPS38K_W0QQitemZ360101260214QQcmdZViewItem?hash=item36010126 0214&_trkparms=39%3A1|66%3A2|65%3A15|240%3A1308&_trksid=p3286.c0.m14
το πρώτο που βρίσκω στα ++ του είναι το bluetooth 2(νομίζω πως η ποιότητα επικοινωνίας σε αυτό το πρωτόκολλο θα είναι πολύ καλύτερη και απροβλημάτιστη απο το 1.2)
πέρα από εκεί τα holux έχουν chipset MTK ενώ αυτό έχει Skytraq ... το MTK από ότι κατάλαβα είναι αρκετά δυνατό και γνωστό...το Skytraq το ξέρουμε;;;
και πέρα από εκεί μου δίνει 5 χρόνια εγγύηση όπως λέει...το θέμα είναι πως μπορείς να την αξιοποιήσεις;;;;
δηλαδή πες ότι χαλάει...σε ποιον άραγε απευθύνεσαι;;;
αν δεν σου κάνει κόπο φίλε μου ρίξε του μια ματιά γιατί από ότι κατάλαβα το έχεις ψάξει το θέμα...
andapo
2 Νοέ. 2008, 14:34
Ρε παιδια αμα παρουμε τον audio driver απο κανενα αλλο HTC αφου το κινητο μας εχει παρομοια χαρακτηριστικα με τα HTC tynt και cruise λετε να γινεται κατι΄!!!
Έχουμε δοκιμάσει του kaiser αλλά χωρίς αποτέλεσμα...
mafiasgr
2 Νοέ. 2008, 14:50
Έχουμε δοκιμάσει του kaiser αλλά χωρίς αποτέλεσμα...
Του ομνια;; τους drivers
jzaxplat
2 Νοέ. 2008, 15:23
Γεια σας, θα ήθελα την βοήθεια σας, για το upgrade της 10e ROM to ks20 , το έχω από τον 03/08 αλλά μου παρουσιάζει αρκετά προβλήματα σε σημείο να σκέφτομαι να το αλλάξω. 1) Οταν πέφτει σε κατάσταση αναμονής, η επαναφορά του κάνει περίπου 30 δευτερόλεπτα πρωτού μπορέσω να κάνω οτιδήποτε, σκεφτήτε να πρέπει να τηλεφωνίσω άμεσα :worry:. 2) Μετά από κάποια λεπτά κλήσεων διακόπτεται η συνομηλία άσχετα με την ποιότητα του σήματος :mad: 3) Οταν κολλήσει επανέρχεται μόνο αν του βγάλω την μπαταρία και δεν με αφήνει να κάνω hard reset .
Αντιμετοπίζεται τα ίδια προβλήματα , ή είμαι ο μόνος ? Δεν φορτωμενο με προγράμματα καθώς τρέχει μόνο το Spb Mobile Shell
Είχα SE P900 (symbian UIQ) 2 χρόνια και P990 χωρίς να αντιμετοπίσω πρόβλημα. Μήπως να σκεφτώ το iPHONE - XPERIA , η να κάνω αναβάθμιση ?
Δεν μπορώ να το πάω στην lg γιατί το πείρα μεταχειρισμένο χωρίς απόδειξη από γνωστό μαγαζί των Αθηνών και μένω Ηρακλειο, είμαι πολύ απογοητευμένος είναι εύκολο το upgrade ? ή θα τα κάνω χειρότερα ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
metkosas
2 Νοέ. 2008, 15:29
Γεια σας, θα ήθελα την βοήθεια σας, για το upgrade της 10e ROM to ks20 , το έχω από τον 03/08 αλλά μου παρουσιάζει αρκετά προβλήματα σε σημείο να σκέφτομαι να το αλλάξω. 1) Οταν πέφτει σε κατάσταση αναμονής, η επαναφορά του κάνει περίπου 30 δευτερόλεπτα πρωτού μπορέσω να κάνω οτιδήποτε, σκεφτήτε να πρέπει να τηλεφωνίσω άμεσα :worry:. 2) Μετά από κάποια λεπτά κλήσεων διακόπτεται η συνομηλία άσχετα με την ποιότητα του σήματος :mad: 3) Οταν κολλήσει επανέρχεται μόνο αν του βγάλω την μπαταρία και δεν με αφήνει να κάνω hard reset .
Αντιμετοπίζεται τα ίδια προβλήματα , ή είμαι ο μόνος ? Δεν φορτωμενο με προγράμματα καθώς τρέχει μόνο το Spb Mobile Shell
Είχα SE P900 (symbian UIQ) 2 χρόνια και P990 χωρίς να αντιμετοπίσω πρόβλημα. Μήπως να σκεφτώ το iPHONE - XPERIA , η να κάνω αναβάθμιση ?
Δεν μπορώ να το πάω στην lg γιατί το πείρα μεταχειρισμένο χωρίς απόδειξη από γνωστό μαγαζί των Αθηνών και μένω Ηρακλειο, είμαι πολύ απογοητευμένος είναι εύκολο το upgrade ? ή θα τα κάνω χειρότερα ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
κάνε αναβάθμιση στην rom βάλε την 10g η κάποια απο τις δικιές μου.(κατα προτίμηση την αγγλική μου)
Μόνο έτσι λύνετε το πρόβλημα.
όσο για το update είναι πανεύκολο αρκεί να τηρείς τους κανόνες που έχω αναφέρει στο tutorial μου.
ολη η ιστορια της αναβαθμισης είναι 6 κλικ. και 18 λεπτά αναμονή.
metkosas
2 Νοέ. 2008, 15:32
http://cgi.ebay.com/54CH-BLUETOOTH-GPS-RECEIVER-TO-PDA-SMART-PHONE-M-GPS38K_W0QQitemZ360101260214QQcmdZViewItem?hash=item36010126 0214&_trkparms=39%3A1|66%3A2|65%3A15|240%3A1308&_trksid=p3286.c0.m14 (http://cgi.ebay.com/54CH-BLUETOOTH-GPS-RECEIVER-TO-PDA-SMART-PHONE-M-GPS38K_W0QQitemZ360101260214QQcmdZViewItem?hash=item36010126 0214&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A15%7C240%3A1308&_trksid=p3286.c0.m14)
το πρώτο που βρίσκω στα ++ του είναι το bluetooth 2(νομίζω πως η ποιότητα επικοινωνίας σε αυτό το πρωτόκολλο θα είναι πολύ καλύτερη και απροβλημάτιστη απο το 1.2)
πέρα από εκεί τα holux έχουν chipset MTK ενώ αυτό έχει Skytraq ... το MTK από ότι κατάλαβα είναι αρκετά δυνατό και γνωστό...το Skytraq το ξέρουμε;;;
και πέρα από εκεί μου δίνει 5 χρόνια εγγύηση όπως λέει...το θέμα είναι πως μπορείς να την αξιοποιήσεις;;;;
αν δεν σου κάνει κόπο φίλε μου ρίξε του μια ματιά γιατί από ότι κατάλαβα το έχεις ψάξει το θέμα...
πάρε καλύτερα το hollux που είναι δοκιμασμένο απο πολλούς εδω μέσα.
metkosas
2 Νοέ. 2008, 16:07
Του ομνια;; τους drivers
δέν δουλευει κανενός για έναν απλό λόγο.
ο bluetooth audio driver και ο κανονικός audio driver στο κινητό μας είναι ο ίδιος driver,ενώ σε όλα τα άλλα κινητά υπάρχουν 2 ξεχωριστοί.
csaris
3 Νοέ. 2008, 11:59
αυτό που θες...
http://rapidshare.com/files/156626683/LG.rar.html
Ευχαριστώ φίλε μου.. Τωρα δουλευει οκ. Αντι να το ανοιξω απο το pc και να μου το κανει μονο του εγκατασταση το αντεγραφα στην mmc και το τρεχα απο εκει... Φυσικα και δεν δουλευε ετσι!!!! :rolleyes:
chaotikos12s0
3 Νοέ. 2008, 12:27
το κινητο έχει 1 επεξεργαστή .
η όλη ιστορια πέζετε στα prioritys πραγμα που έχω προσαρμώσει κατάλληλα στις rom μου και στον audio driver που ειναι καθαρά θέμα της lg.
(βασικά και τον audio driver μπορουμε να τροποποιησουμε. Αν έχει κάποιος όρεξη να αφιερώσει 4 μήνες απο την ζωή του για να διορθώσει τον driver και να τον ανεβάσει κάπου , και μετά να σου έρθει να τον πάρει καμια εταιρεία να τον βάλει σε νέα rom και να μεινει αυτός με το @@@ στο χέρι.Γιαυτό λεω είναι καθαρά θέμα της τον αν θέλει να διορθώσει τα λάθη της.)
Δηλαδή ενα πρόγραμμα voip τρεχει κανονικα με αξιοπρεπες ηχο με αυτην την αλλαγη στα prioritys που εχεις κανει ;
Το skype τρεχει κανονικα , η καποιο προγραμμα μεσω sip provider ;
Για το θεμα του driver φυσικα ειναι θεμα της lg να τον φτιαξει , δεν μπορει να δινει ενα τηλεφωνο με τους μισους drivers , και δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να πιεσουμε την lg να το φτιαξει .
Απλα λεω αν υπαρχει καποιoς τροπος να δουλεουν voip εφαρμογες στο lg.
andapo
3 Νοέ. 2008, 12:33
δέν δουλευει κανενός για έναν απλό λόγο.
ο bluetooth audio driver και ο κανονικός audio driver στο κινητό μας είναι ο ίδιος driver,ενώ σε όλα τα άλλα κινητά υπάρχουν 2 ξεχωριστοί.
Σε παλαιότερες εκδόσεις είχαν ξεχωριστό driver αλλά και πάλι το πρόβλημα υπήρχε. Κάποιος άλλος είναι ο λόγος
andapo
3 Νοέ. 2008, 12:35
Δηλαδή ενα πρόγραμμα voip τρεχει κανονικα με αξιοπρεπες ηχο με αυτην την αλλαγη στα prioritys που εχεις κανει ;
Το skype τρεχει κανονικα , η καποιο προγραμμα μεσω sip provider ;
Για το θεμα του driver φυσικα ειναι θεμα της lg να τον φτιαξει , δεν μπορει να δινει ενα τηλεφωνο με τους μισους drivers , και δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να πιεσουμε την lg να το φτιαξει .
Απλα λεω αν υπαρχει καποιoς τροπος να δουλεουν voip εφαρμογες στο lg.
Σε παλιότερα post κάποιο παιδί έλεγε ότι μπορούσε να τρέξει προγράμματα sip. Βασικά έλεγε για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Κάνε μια αναζήτηση. Το όνομα του προγράμματος δεν το θυμάμε αλλά το user name του παιδιού ήταν trackera.
Δεν χρειαζεσαι αποδειξη φιλε μου, η lg τα θεωρει εντος εγγυησης μιας κ δεν εχουν περασει 2 χρονια απο την κυκλοφορια τους (το ξερω σιγουρα, μιας κ εγω εδωσα το δικο μου για σερβις -μπαταρια,οθονη- κ μου το ειπαν, ουτε εγω εχω αποδειξη). Μαλιστα, μπορεις να μιλησεις με LG κατευθειαν κ να ζητησεις να ερθει να στο παρει courier με δικη τους χρεωση, καθως κ να στο φερει μετα την επισκευη...
metkosas
3 Νοέ. 2008, 12:39
Δεν χρειαζεσαι αποδειξη φιλε μου, η lg τα θεωρει εντος εγγυησης μιας κ δεν εχουν περασει 2 χρονια απο την κυκλοφορια τους (το ξερω σιγουρα, μιας κ εγω εδωσα το δικο μου για σερβις -μπαταρια,οθονη- κ μου το ειπαν, ουτε εγω εχω αποδειξη). Μαλιστα, μπορεις να μιλησεις με LG κατευθειαν κ να ζητησεις να ερθει να στο παρει courier με δικη τους χρεωση, καθως κ να στο φερει μετα την επισκευη...
το συγκεκριμένο πρόβλημα έιναι πρόβλημα αναβάθμισης,
αμα βάλει την 10g η κάποια απο τις δικές μου θα πετάει το κινητό.
chaotikos12s0
3 Νοέ. 2008, 13:08
Αμα μενεις αθήνα και θελεις να βαλεις την τελευταια rom V10g στην αντιπρωσοπεια το πας στην PROCORDIA , Σινοπης 16 στην περιοχη πυργος αθηνων (το αφηνεις και το παιρνεις σε 1 2 μερες η αμα θες περιμενεις μιση ωρα και σου το ανβαθμισουν επι τοπου ) , αλλιως αμα ξερεις να το φλασαρεις μονος σου περνας μια ρομ του METKOSAS που εχει κανει πολυ καλη δουλεια .
Καταρχήν συγχαρητήρια για το φοβερό thread που κρατάτε ζωντανό. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στους guru των flashing. Στο tutorial το reset που αναφέρει μετά τα Port settings κτλ, εννοεί soft reset ή hard reset ή απλό άνοιγμα κλείσιμο? Επίσης κατά την διαδικασία του flashing το κινητό πρέπει να είναι κλειστό? Σας ευχαριστώ
metkosas
3 Νοέ. 2008, 13:21
Καταρχήν συγχαρητήρια για το φοβερό thread που κρατάτε ζωντανό. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στους guru των flashing. Στο tutorial το reset που αναφέρει μετά τα Port settings κτλ, εννοεί soft reset ή hard reset ή απλό άνοιγμα κλείσιμο? Επίσης κατά την διαδικασία του flashing το κινητό πρέπει να είναι κλειστό? Σας ευχαριστώ
soft reset δηλαδή anoigma kai klisimo tou kinitou
soft reset δηλαδή anoigma kai klisimo tou kinitou
Σε ευχαριστώ πολύ. Και κάτι άλλο αν είναι εύκολο, στην ένδειξη trying to communicate with phone Checking... (x sec), πόση ώρα πρέπει να περιμένω? Πρέπει να ανοίξω το κιν για να ολοκληρωθεί το flash ή περιμένω έτσι?
metkosas
3 Νοέ. 2008, 17:33
Σε ευχαριστώ πολύ. Και κάτι άλλο αν είναι εύκολο, στην ένδειξη trying to communicate with phone Checking... (x sec), πόση ώρα πρέπει να περιμένω? Πρέπει να ανοίξω το κιν για να ολοκληρωθεί το flash ή περιμένω έτσι?
οπως εχω ξαναπει πολλές φορές περιμένεις ετσι δεν πειραζεισ κινητό pc και καλώδιο
chaotikos12s0
3 Νοέ. 2008, 19:24
Σε παλιότερα post κάποιο παιδί έλεγε ότι μπορούσε να τρέξει προγράμματα sip. Βασικά έλεγε για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Κάνε μια αναζήτηση. Το όνομα του προγράμματος δεν το θυμάμε αλλά το user name του παιδιού ήταν trackera.
Τo βρηκα το πρόγραμμα , λεγεται XTEN.X-Pro v.2.2.2 softphone , το δοκιμασα με ενα sip provider συνδέεται και δουλευει κανονικά .
Η ποιοτητα του ηχου βεβαια στο ακουστικο δεν ειναι καλη κανει καποιες διακοπες καποιες στιγμες στον ηχο αλλα ο ηχος ειναι σχεδον συνεχομενος .
Ο ηχος απο το μικροφωνο ακουγεται ελαχιστα και εχει θόρυβο .
Παντως σε γενικες γραμμες δουλευει καλυτερα απο αλλα προγραμματα.
ascites
3 Νοέ. 2008, 23:20
Καλησπέρα
Το κινητό έχει γίνει παλι εξαιρετικό μετά το φλασάσρισμα (ευχαριστώ metkosas)
Εχει κανείς χρησιμοποιησει το S2U2?
Εντυπώσεις-προβληματα;
Το
andapo
4 Νοέ. 2008, 00:09
Τo βρηκα το πρόγραμμα , λεγεται XTEN.X-Pro v.2.2.2 softphone , το δοκιμασα με ενα sip provider συνδέεται και δουλευει κανονικά .
Η ποιοτητα του ηχου βεβαια στο ακουστικο δεν ειναι καλη κανει καποιες διακοπες καποιες στιγμες στον ηχο αλλα ο ηχος ειναι σχεδον συνεχομενος .
Ο ηχος απο το μικροφωνο ακουγεται ελαχιστα και εχει θόρυβο .
Παντως σε γενικες γραμμες δουλευει καλυτερα απο αλλα προγραμματα.
Eπειδή είχα μιλήσει και απο κοντά μαζι του μου είχε πει ότι παίζει καλά με handfree. Sorry ξέχασα να το πω αλλά ένα ένα μου έρχοντε. :p
andapo
4 Νοέ. 2008, 00:25
Καλησπέρα
Το κινητό έχει γίνει παλι εξαιρετικό μετά το φλασάσρισμα (ευχαριστώ metkosas)
Εχει κανείς χρησιμοποιησει το S2U2?
Εντυπώσεις-προβληματα;
Το
Μακρυα απο το s2u2. Μόνο προβληματα έχει.
black_cloud
4 Νοέ. 2008, 14:37
http://cgi.ebay.com/54CH-BLUETOOTH-GPS-RECEIVER-TO-PDA-SMART-PHONE-M-GPS38K_W0QQitemZ360101260214QQcmdZViewItem?hash=item36010126 0214&_trkparms=39%3A1|66%3A2|65%3A15|240%3A1308&_trksid=p3286.c0.m14
Το αγορασα πριν 2-3 βδομαδες αλλα δεν εχω ασχοληθει πολυ μαζι του. Παντως για οσο το εχω δουλεψει στην Αθηνα παιζει μια χαρα. για τα λεφτα του πιστευω οτι ειναι super. και με destinator 6 κανει αυτοματη συνδεση με το που ανοιγεις το προγραμμα και εχεις κατευθειαν το στιγμα σου.
satizen
5 Νοέ. 2008, 13:24
πριν μια βδομαδα μου κλεψανε το lg μου...:-( Εαν παω vodafone ισχυει οτι μπορει να το κλειδωσει;
athanaso77
5 Νοέ. 2008, 13:32
πριν μια βδομαδα μου κλεψανε το lg μου...:-( Εαν παω vodafone ισχυει οτι μπορει να το κλειδωσει;
Kalo einai na anafereis tin klopi me to IMEI h' Serial number tis en logw syskevis etsi wste na brethei se periptwsi pou paei se kapoio eksousiodotimeno service.
Ean bebaia eixes karta SIM mesa, ennoeitai oti tha miliseis me ton provider sou gia na diakopsei ti syndesi kai na sou bgalei kainourgia karta.
metkosas
5 Νοέ. 2008, 14:18
κρίμα φίλε μου :(
δυστηχώς οι ελληνικές εταιρείες δέν κάνουν τίποτα σε αυτό το τομέα.(δέν ειναι οπως στο εξωτερικο που μπένει το ΙΜΕΙ σε μαυρη λίστα και δέν μπορεί να συνδεθεί με κανένα δίκτυο.)
Το μόνο που έχω να πω είναι καλορίζικο το νέο σου κινητό.
atakas
5 Νοέ. 2008, 22:29
Γεια σας και απο μένα, πρίν λίγες μέρες πήρα και εγω το κινητάκι. 2 μέρες τώρα μου παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα με την σιγή του μικροφώνου. Είναι απίστευτα εκνευριστικό.
Η ερωτησή μου είναι αν οι Rom που έχουν φτιαχτεί απο τα παιδία (για τα ελληνικά συγκεκριμένα) λύνουν αυτό το πρόβλημα.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων,
Φιλικά Άκης
metkosas
5 Νοέ. 2008, 22:34
Γεια σας και απο μένα, πρίν λίγες μέρες πήρα και εγω το κινητάκι. 2 μέρες τώρα μου παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα με την σιγή του μικροφώνου. Είναι απίστευτα εκνευριστικό.
Η ερωτησή μου είναι αν οι Rom που έχουν φτιαχτεί απο τα παιδία (για τα ελληνικά συγκεκριμένα) λύνουν αυτό το πρόβλημα.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων,
Φιλικά Άκης
αν διάβαζατε λίγο ,ελάχιστα το forum (5 μηνύματα πιο πάνω μόνο ) θα βλέπατε οτι έχει απαντηθεί παρα πολλές φορές.
ΝΑΙ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ 10G ROM η ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΓΩ!!!
sothoms
6 Νοέ. 2008, 11:36
Στο tutorial για το flash γράφει ότι θέλει xp για να εγκαταστήσεις ένα προγραμμα. Με vista τι κάνουμε;
pico13
6 Νοέ. 2008, 16:06
θα ήθελα τη βοήθειά σας,
έχω ένα πολύ σημαντικό sms που θέλω να περάσω στη SIM. Καμιά ιδέα, έχω κολήσει...
athanaso77
6 Νοέ. 2008, 16:37
θα ήθελα τη βοήθειά σας,
έχω ένα πολύ σημαντικό sms που θέλω να περάσω στη SIM. Καμιά ιδέα, έχω κολήσει...
Otan eisai mesa sto en logw sms, patwntas to deksi soft key "Menu" den sou dinei tin epilogi Copy to SIM?
metkosas
6 Νοέ. 2008, 20:20
Στο tutorial για το flash γράφει ότι θέλει xp για να εγκαταστήσεις ένα προγραμμα. Με vista τι κάνουμε;
δοκιμάζεις και βλέπεις :lol: αν είσαι απο τους τυχερούς που τρέχει στα vista.
kasmpou
6 Νοέ. 2008, 21:39
καλησπέρα
θα κάνω μερικές κλασικές ερωτήσεις και ο λόγος επειδή πρέπει να αποφασίσω γρήγορα για την αγορά του δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλες τις σελίδες.σίγουρα έχουνε απαντηθεί κάπου οι ερωτήσεις μου τεσπα.
1)εφαρμογές και θέματα ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ εύκολα ι χρειάζονται προγράμματα ?
2)αναβάθμιση μπορώ να κάνω ?
3)ο ήχος είναι ικανοποιητικός?
4)από κάμερα πως πάει το κινητό (δεν έχω απαίτηση να είναι ν95 αλλά έστω ποιότητας κ750)
είμαι ανάμεσα απο το lg και το samsung f480.σίγουρα τελείως διαφορετικά κινητά απλά επειδή ειχα παλιά symbian κινητό λέω να μπω στον χώρο το ppc και πιστεύω είναι μια καλή αρχή με το lg.
έχω δει και καπια βίντεο που το έχουνε κάνει να φαίνεται σαν iphone και htc και με έχουνε ανοίξει την όρεξη, γνωρίζεται αν θέλει κάποια διαδικασία η είναι απλά θέματα?
athanaso77
6 Νοέ. 2008, 23:00
1)εφαρμογές και θέματα ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ εύκολα ι χρειάζονται προγράμματα ?
Πιο εύκολα δεν γίνεται.
2)αναβάθμιση μπορώ να κάνω ?
Μπορείς να αλλάξεις ROM και να βάλεις cooked με καλύτερα αποτελέσματα από την official. Κοίτα την υπογραφή του metkosas ακριβώς από πάνω! ;)
3)ο ήχος είναι ικανοποιητικός?
Δεν είναι και ισάξιος ενός SE walkman!
4)από κάμερα πως πάει το κινητό (δεν έχω απαίτηση να είναι ν95 αλλά έστω ποιότητας κ750)
Δύσκολα θα βρεις συσκευή τους είδους που να φτάνει την ποιότητα του Κ750.
έχω δει και καπια βίντεο που το έχουνε κάνει να φαίνεται σαν iphone και htc και με έχουνε ανοίξει την όρεξη, γνωρίζεται αν θέλει κάποια διαδικασία η είναι απλά θέματα?
Θέλει κάποια διαδικασία αλλά το αποτέλεσμα αξίζει.
miki106
6 Νοέ. 2008, 23:08
γεια χαρα σε ολους..
εχω περάσει την εκδοση του metkosas εδω και λιγες μερες ...το κινητό σούπερ μετα απο την αναβάθμιση...
τωρα μου μπηκε να αλλάξω την οθόνη Dialer την οποία έχει το LG με αυτήν του iDialer...το εγκατέστησα οκ......αλλα πάλι βγαίνει το παλιο εκτος και εαν το τρεξω εγω το iDialer...ελπίζω να καταλαβε καποιος τι θελω να κανω...θέλω να έχω μόνιμα την καινούργια οθόνη και όχι να την τρεχω εγω ...γίνετε κατι με την περιπτωσή μου??
όπως περασα και το slider για να κλειδώνει το κινητο...αλλα και εκεί τα ίδια δεν ξέρω πως να το κάνω να γινετε αυτόματα η όλη διαδικασια .....
metkosas
7 Νοέ. 2008, 08:18
γεια χαρα σε ολους..
εχω περάσει την εκδοση του metkosas εδω και λιγες μερες ...το κινητό σούπερ μετα απο την αναβάθμιση...
τωρα μου μπηκε να αλλάξω την οθόνη Dialer την οποία έχει το LG με αυτήν του iDialer...το εγκατέστησα οκ......αλλα πάλι βγαίνει το παλιο εκτος και εαν το τρεξω εγω το iDialer...ελπίζω να καταλαβε καποιος τι θελω να κανω...θέλω να έχω μόνιμα την καινούργια οθόνη και όχι να την τρεχω εγω ...γίνετε κατι με την περιπτωσή μου??
όπως περασα και το slider για να κλειδώνει το κινητο...αλλα και εκεί τα ίδια δεν ξέρω πως να το κάνω να γινετε αυτόματα η όλη διαδικασια .....
βαζωντας αλλο dialer εκτος του μαμά, χάνετε η videoκλήση.
μου έβαλες τώρα ιδέα να τροποποιήσω τον μαμά dialer και να του αλλάξω φόντο και κουμπιά. :)
μια πρόχειρη λύση αν έχεις δικιά μου ρομ είναι να βάλεις το παρακάτω script sto fakelo /windows/εκκινηση η αν έχεις αγγλική ρομ στο windows/startup
tha ftiaxeis ena arxeio me to notepad kai tha to onomaseis opos thes kai tha tou doseis katalixi .MSCR
Run("\edo i diadromi tou executable tou dialer")
p.x. Run("\My Documents\Dummy.asx")
Minimize( edo mesa tha baleis to titlo tou parathirou otan anigeis to idialer,afto pou fenete pano stin mpara otan ine anxto to idialer )
p.x. Minimize( "Windows Media" )
pico13
7 Νοέ. 2008, 09:21
Κάθε φορά που άνοιγα το μήνυμα με έβαζε σε κατάσταση reply όπου η επιλογή ήταν ανενεργή...:O
Ευχαριστώ πολύ athanaso
staurmk2
7 Νοέ. 2008, 13:38
metcostas ψαχνω να βρώ τον οδηγό για flashing που είχες πει και δεν τα τον βρίσκω ! μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς που είναι αν τον έχεις βγάλει βέβαια ? Ευχαριστώ !
pm. εγώ έχω την 10e τώρα τελευταία τρώει κάτι κωλύματα ,λογικά με την δική σου θα πετάει έτσι δεν είναι ?
ευχαριστώ
csaris
7 Νοέ. 2008, 15:25
Εχει καταφερει κανεις να τρεξει το warcraft2 στο κινητο μας? Το δοκιμασα αλλα παει πολυυυ αργα... Δοκιμασα επισης τα duke nukem, aoe, doom και δουευουν αψογα!!!
miki106
7 Νοέ. 2008, 15:45
βαζωντας αλλο dialer εκτος του μαμά, χάνετε η videoκλήση.
μου έβαλες τώρα ιδέα να τροποποιήσω τον μαμά dialer και να του αλλάξω φόντο και κουμπιά. :)
μια πρόχειρη λύση αν έχεις δικιά μου ρομ είναι να βάλεις το παρακάτω script sto fakelo /windows/εκκινηση η αν έχεις αγγλική ρομ στο windows/startup
tha ftiaxeis ena arxeio me to notepad kai tha to onomaseis opos thes kai tha tou doseis katalixi .MSCR
Run("\edo i diadromi tou executable tou dialer")
p.x. Run("\My Documents\Dummy.asx")
Minimize( edo mesa tha baleis to titlo tou parathirou otan anigeis to idialer,afto pou fenete pano stin mpara otan ine anxto to idialer )
p.x. Minimize( "Windows Media" )
metkosas efxaristo gia tin apantisi......to ekana afto pou eipes kai ola ok....einai vevea mia proxiri opos eipes lisi....eimai se anamoni gia tin diki sou monimi lisi....
koita ean pezei na kanoume kati gia na klidonei to kinito like slider....
ehelicopter
7 Νοέ. 2008, 15:57
csaris,
από που μπορώ να κατεβάσω το Age of Empires για Windows Mobile σπασμένα;;;;
athanaso77
7 Νοέ. 2008, 16:43
csaris,
από που μπορώ να κατεβάσω το Age of Empires για Windows Mobile σπασμένα;;;;
Apagorevetai na anaferomaste sto forum dimosia gia paranomo logismiko. Ta panta yparxoun sto ipmart-forum.com
miki106
7 Νοέ. 2008, 17:17
perasa to s2u2 gia to kleidoma tou ks 20...poli kalo ...epitelous kleidonei to kinito kai malista san to iphone....
to vriskete sto http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-s2u2.html
ascites
7 Νοέ. 2008, 23:01
perasa to s2u2 gia to kleidoma tou ks 20...poli kalo ...epitelous kleidonei to kinito kai malista san to iphone....
to vriskete sto http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-s2u2.html
Πράγματι και σε μενα δουλευει μια χαρά....τρώει βέβαια αρκετή μπαταρία......
χωρις προβληματα :)
chaotikos12s0
10 Νοέ. 2008, 00:39
Βρηκα ενα προγραμα για να βλέπεις τις φωτογραφίες σε στυλ i-phone και htc diamond.
Ειναι απίστευτα γρηγορο και εχει 3d slideshow , ειναι touch για χρηση χωρίς γραφίδα , και ειναι δωρεαν .
Το προγραμμα λεγεται PocketCM Imageviewer .
----->>> http://www.pocketcm.com/imageviewer.php
jzaxplat
10 Νοέ. 2008, 17:43
Eyxaristw poly kai egw me thn seira mou ton '' metkosas '' gia ton xrono pou afierwse sthn costum greek rom kai to flash tutorial . Ekana anavathmish apo thn 10b se costum greek 10g kai pragmatika den to pisteyw oti exw to idio thlefwno :D. Eimoun etoimos na to allaksw me iPhone :!:. Osoi exoun endiasmous gia to update ths rom , mporw na pw oti einai paixnidaki an akolouthei to flash tutorial kata gramma . mHN distazetai . Metkosas Eyxaristw poly:p
staurmk2
11 Νοέ. 2008, 01:34
Eyxaristw poly kai egw me thn seira mou ton '' metkosas '' gia ton xrono pou afierwse sthn costum greek rom kai to flash tutorial . Ekana anavathmish apo thn 10b se costum greek 10g kai pragmatika den to pisteyw oti exw to idio thlefwno :D. Eimoun etoimos na to allaksw me iPhone :!:. Osoi exoun endiasmous gia to update ths rom , mporw na pw oti einai paixnidaki an akolouthei to flash tutorial kata gramma . mHN distazetai . Metkosas Eyxaristw poly:p
νομίζω όλοι πρέπει να συγχαρούμε τον metcostas μονο κια μόνο για την προσπάθεια του! Για πες μας εντυπώσεις απο την ρομ , είναι διαφορετική σε περιβάλλον απο την custom? πάει σφαίρα το κινητό ?
athanaso77
11 Νοέ. 2008, 08:48
Για πες μας εντυπώσεις απο την ρομ , είναι διαφορετική σε περιβάλλον απο την custom? πάει σφαίρα το κινητό ?
Nomizw oti afto einai arketo gia na se peisei...
pragmatika den to pisteyw oti exw to idio thlefwno :D.
metkosas
11 Νοέ. 2008, 09:27
καπου διάβασα οτι δέν μπορείτε να βρείτε το flash tutorial
για οσους το ψάχνουν ακόμα είναι το 1ο link της υπογραφής μου.
metkosas
11 Νοέ. 2008, 09:29
φαντάσου να έβαζεσ και την αγγλική μου που έχω κάνει ταααααααααααααα tweaks μέσα της :p:lol::D
Ευχαριστώ
miki106
11 Νοέ. 2008, 09:57
το Ks 20 ειναι γνωστο οτι δεν υποστηριζει φωνητικη κληση.......εχει βρεθει μηπως καποιος τροπος ...προγραμμα να μπορουμε να εχουμε φωνητική κληση??? τσαμπα εβαλα στο αυτοκινητο car kit......
jzaxplat
11 Νοέ. 2008, 12:49
Paidia to gnwsto forum pou oloi kseretai anaferei stis symvates syskeyes gia to Touch flo 3d beta to ks20 . To exei dokimasei kaneis ? . H tha katastrepsei to kinhto kai tha thelw pali rom meta ?
athanaso77
11 Νοέ. 2008, 13:03
Paidia to gnwsto forum pou oloi kseretai anaferei stis symvates syskeyes gia to Touch flo 3d beta to ks20 . To exei dokimasei kaneis ?
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=219509
προφανώς και έχει η απαντηθεί η ερώτηση μου αλλά βαρίεμαι να ψάχνω . Θέλω κάποιο καλο πρόγραμμα για backup των επαφών μας χωρίς χρήση υπολογιστή . ποίο προτείνεται ?
chaotikos12s0
11 Νοέ. 2008, 19:46
προφανώς και έχει η απαντηθεί η ερώτηση μου αλλά βαρίεμαι να ψάχνω . Θέλω κάποιο καλο πρόγραμμα για backup των επαφών μας χωρίς χρήση υπολογιστή . ποίο προτείνεται ?
TO PIMbuckup ειναι πολυ καλο για αυτη την δουλιά και ειναι δωρεάν.
------------>>> http://www.freewareppc.com/database/pimbackup.shtml
athanaso77
11 Νοέ. 2008, 19:49
Συμφωνώ και επαυξάνω... PIM Backup v2.8 (http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-pim-backup-v2-8.html).
staurmk2
11 Νοέ. 2008, 19:51
μολις βρω χρόνο θα βάλλω την νέα ρομ ! με ψήσατε :D
staurmk2
11 Νοέ. 2008, 20:36
μου βγάζει error όταν πρέπει να διαλέξω φάκελο νέας ρομ και μου λέει οτι δεν έχω το partition table!! please help
staurmk2
11 Νοέ. 2008, 20:42
δεν μπορώ να βρω τι κάνω λάθος τι είναι το partition table?
metkosas
11 Νοέ. 2008, 22:21
δεν μπορώ να βρω τι κάνω λάθος τι είναι το partition table?
ανέβασε ενα screenshot απο το μηνυμα που σου βγάζει.
staurmk2
12 Νοέ. 2008, 02:33
λοιπόν εκεί που πρέπει να κάνω browse επιλέγω τον φάκελο που έχω μέσα την νέα rom και μόλις κάνω browse μου λέει : you cannot program the qcsbl header without the partition table και μου δίνει την δυνατότητα να πατήσω οκ, μετα βγαίνουν τα ίδια ερρορ για όλα τα browse :wacko:
staurmk2
12 Νοέ. 2008, 03:00
ενω πέρασα αυτο το στάδιο τελικά πήρε τον φάκελο μετα μου κάνει πάλι nv backup και μόλις αυτο τελειώνει το κινητό κλείνει και δεν έχει γίνει κάτι και μου λέει οτι προσπαθεί να επικοινωνίσει με την συσκευή:wacko:
staurmk2
12 Νοέ. 2008, 03:30
λοιπον διαβασα οτι αφορα τιν νέα ρομ , έχω το ίδιο πρόβλημα με τον panagos, το έχει ξανα αναφέρει , το κινητό έκλεισε και ευτυχώς έβγαλα την μπαταρία και επανήλθε πάλι με την παλιά ρομ ! metcostas έχεις καμία ιδέα ?
λοιπον διαβασα οτι αφορα τιν νέα ρομ , έχω το ίδιο πρόβλημα με τον panagos, το έχει ξανα αναφέρει , το κινητό έκλεισε και ευτυχώς έβγαλα την μπαταρία και επανήλθε πάλι με την παλιά ρομ ! metcostas έχεις καμία ιδέα ?
Κάνε πρώτα εγκατάσταση του WinDiag Open και μετά προσπάθησε πάλι.
metkosas
12 Νοέ. 2008, 09:26
Κάνε πρώτα εγκατάσταση του WinDiag Open και μετά προσπάθησε πάλι.
kai anebase kai ena screenshot giati nomiz den exeis epilexei ola ta koutakia kai to ERASE EFS pou ine simantiko
alios exeis tin katarameni asimbatotita pou exei anaferthei kai sto xda=developers kai den ginete tipota para na dokimaseis se allo pc
tous
lg corona drivers tous exeis balei etsi?
panagos22
12 Νοέ. 2008, 12:05
asta megale drama.mallon einai asumbatothta kati paizei me to pc sou dokimase se allo pc
miki106
12 Νοέ. 2008, 12:44
asta megale drama.mallon einai asumbatothta kati paizei me to pc sou dokimase se allo pc
simfono ....kai se mena eixe paixei asimvatotita.....dokimasa se allo pc kai ta katafera .....
miki106
12 Νοέ. 2008, 12:48
extes vradi perasa tin aggliki rom tou metcosas....exafanistike i vodafone apo to kinito kai epitelous exo kai wind mms xoris na peraso kamia extra rithmisi...
exo diavasei poli kala pragmata gi auti tin rom....tha tin testaro kai se liges meres tha sas po kai ego tin gnomi mou...
staurmk2
12 Νοέ. 2008, 12:56
έχω κάνει όλα τα βήματα σωστά νομίζω , και το windiag έχω βάλλει στο κινητό και την επιλογή efs έχω κάνει ! γενικά ακολουθώ πιστά τις οδηγίες ! Επίσης τα windows μου είναι original με service pack 3 ανοιχτές ενημερώσεις κλπ κλπ ! Ο υπολογιστής τρέχει σφαίρα ! Λέτε να φταίει το pc ? Πάντως απο ότι διάβασα έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τον panagos ! panagos δοκίμασες σε άλλο υπολογιστή και τα πέρασες ?
staurmk2
12 Νοέ. 2008, 12:58
Θα το κάνω και σε άλλο υπολογιστή και βλέπουμε !
athanaso77
12 Νοέ. 2008, 13:13
An thes min grafeis askopws synexomena minimata... antiteithesai stous kanonismous tou forum.
Ean theleis na prostheseis kati... apla kanei tropopiisi tou idi yparxontos.
metkosas
12 Νοέ. 2008, 13:31
Θα το κάνω και σε άλλο υπολογιστή και βλέπουμε !
min to psaxneis alo !!!
eblexes me asimbatotita den eisai o monos!!!!
ama kitaxeis sto xda-developers exei paratirithei polles fores
linete mono me anabathmisi se allo pc
Εχω ένα πρόβλημα με το τηλέφωνο όποτε καλώ ένα αριθμό της Cosmote (εγώ έχω Wind) κάνει διπλό ήχο κλήσης (σαν να καλεί δύο τηλέφωνα ταυτόχρονα), ακόμα και εάν απαντήσει το άλλο τηλέφωνο ο ένας ήχος εξακολουθεί να χτυπάει. Καμία ίδεα για το τι συμβάνει ?
staurmk2
12 Νοέ. 2008, 20:39
An thes min grafeis askopws synexomena minimata... antiteithesai stous kanonismous tou forum.
Ean theleis na prostheseis kati... apla kanei tropopiisi tou idi yparxontos.
εαν διαβασεις τα περισσότερα μηνύματα μου δεν είναι άσκοπα αναφέρομαι σε κάτι συγκεκριμένο τις περισσότερες φορές
metkosas
12 Νοέ. 2008, 21:41
Εχω ένα πρόβλημα με το τηλέφωνο όποτε καλώ ένα αριθμό της Cosmote (εγώ έχω Wind) κάνει διπλό ήχο κλήσης (σαν να καλεί δύο τηλέφωνα ταυτόχρονα), ακόμα και εάν απαντήσει το άλλο τηλέφωνο ο ένας ήχος εξακολουθεί να χτυπάει. Καμία ίδεα για το τι συμβάνει ?
είναι φυσιολογικό μην σε ανησυχεί:)
staurmk2
12 Νοέ. 2008, 21:48
metcostas μπορεις να μου πεις που είναι το αρχείο για srs wow? ευχαριστώ για όλα(τον driver για να δουλέψει)!!
είναι φυσιολογικό μην σε ανησυχεί:)
Είναι φυσιολογικό να μιλάω με κάποιον και να χτυπάει στο βάθος δευτερη γραμμή ???
Δώσε μου τα φώτα σου metkosas.
Λοιπόν παιδιά θα θελα συνολικά τη βοήθεια σας μια και το forum είναι τεράστιο και είναι πολύ δύσκολο να αναζητήσουμε διάφορα μικρά και μεγάλα πράγματα για αυτό το κινητό ….πλέον. θα ήθελα να ρωτήσω(για πολλοστή φορά νομίζω)
Πως μπορώ να κάνω φορματ στο κινητό? Ποια είναι η last version που τρέχει?
Από πού κατεβάζω τα προγράμματα?
Πως μετά μπορώ να βάλω windows mobile 6.1
Και πως μπορώ να βάλω άλλο πληκτρολόγιο?
Ποιος είναι το καλύτερο Bluetooth που μπορώ να βάλω να το κάνω και gps? Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για χάρτες…..
Το κινητό το έχω πλέον σε αχρηστία σε ένα συρτάρι και ξαναγύρισα στο nokia 6500.
Θέλω όμως να το χρησιμοποιήσω εκ νέου… όποιος μπορεί να δώσει συνολικά βοήθεια θα τον ευχαριστουσαααααααααα
pico13
13 Νοέ. 2008, 12:31
Λοιπόν παιδιά θα θελα συνολικά τη βοήθεια σας μια και το forum είναι τεράστιο και είναι πολύ δύσκολο να αναζητήσουμε διάφορα μικρά και μεγάλα πράγματα για αυτό το κινητό ….πλέον. θα ήθελα να ρωτήσω(για πολλοστή φορά νομίζω)
Από πού κατεβάζω τα προγράμματα?
Πως μετά μπορώ να βάλω windows mobile 6.1
Και πως μπορώ να βάλω άλλο πληκτρολόγιο?
Ποιος είναι το καλύτερο Bluetooth που μπορώ να βάλω να το κάνω και gps? Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για χάρτες…..
Το κινητό το έχω πλέον σε αχρηστία σε ένα συρτάρι και ξαναγύρισα στο nokia 6500.
Θέλω όμως να το χρησιμοποιήσω εκ νέου… όποιος μπορεί να δώσει συνολικά βοήθεια θα τον ευχαριστουσαααααααααα
1. Δεν κάνεις format το κινητό, μόνο την καρτούλα αποθήκευσης μπορείς να κάνεις. Η τελευταία επίσημη έκδοση ειναι η 10g, αλλιώς βάζεις τις πειραγμένες των metkosas & andapo (τις βρίσκεις στην υπογραφή τους μαζί και τις οδηγίες). Προτείνω να βάλεις αυτές.
2. Την 6.1 μπορείς να τη βρεις στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=408323 είναι όμως πολύ πιο μνημοβόρα, αλλά και αρκετά όμορφη αν βάλεις το manilla 2D
3. Και οι δύο παραπάνω λύσεις έχουν άλλο πληκτρολόγιο, αλλιώς με sipchange βάζεις ττης δικής σου επιλογής
4. Εγώ έχω ένα της Navman, είμαι ικανοποιημένος, έχουν ακουστεί καλά λόγια και για τα Holux. Καλό πρόγραμμα είναι το iGO8 αλλά καλούς χάρτες έχει το Destinator ;)
Καλά φλασαρίσματα:happy:
athanaso77
13 Νοέ. 2008, 13:55
H ennoia tou format sta PPC exei antikatastathei me to Hard Reset. Kanontas afto epanerxetai i syskevi stin katastasi opws otan tin prwtoanoigeis. Einai asfales kai problepetai apo ton kataskevasti.
metkosas
13 Νοέ. 2008, 21:13
Είναι φυσιολογικό να μιλάω με κάποιον και να χτυπάει στο βάθος δευτερη γραμμή ???
Δώσε μου τα φώτα σου metkosas.
φυσιολογικο για το ks20 :lol::D
αν δεις απο το πρωτο κιολας μύνημα του forum αναφερετε αυτό το "προβλημα".
μη του δίνεις σημασία :lol:
Kostas650gs
14 Νοέ. 2008, 15:02
H ennoia tou format sta PPC exei antikatastathei me to Hard Reset. Kanontas afto epanerxetai i syskevi stin katastasi opws otan tin prwtoanoigeis. Einai asfales kai problepetai apo ton kataskevasti.
To HARD RESET to κανεις βγαζοντας μπαταρια; Ή υπαρχει καποιος συνδιασμος πληκτρων που δεν εχω ανακαλυψει ακομα;
Ευχαριστω
athanaso77
14 Νοέ. 2008, 15:10
To HARD RESET to κανεις βγαζοντας μπαταρια; Ή υπαρχει καποιος συνδιασμος πληκτρων που δεν εχω ανακαλυψει ακομα;
Ευχαριστω
http://freshgear.wordpress.com/2008/03/25/tips-how-to-hard-reset-lg-ks-20/
spitha321
14 Νοέ. 2008, 18:11
αποφασισα να βαλω την αγγλικη rom του metkosas αν και εχω την 10g απο αναβαθμιση γιατι εχω ακομα προβληματακια.....σωστα κανω?????λοιπον κατεβασα το ks20 flash tutorial την rom και την english ROM UC PACKAGES που εχει στην σελιδα 293 τωρα στις πιο κατω σελιδεσ βρηκα νεεσ UC PACKAGE......πια ειναι η τελευταια και πιο καλη να κατεβασω και να σβησω την αρχικη που κατεβασα για να ξεκινησω να φτιαχνω το κινητο,,,,,,???αααα και μια τελευταια απορια εχω κρατησει τα τηλεφωνα μου με ενα προγραμμα που λετε πιο πανω μετα με την νεα ρομ και το UC PACKAGES θα μπορω να τα ξανα περασω????επειδη εχω ελευθερο χρονο τωρα αν μου απαντουσε καποιοσ γρηγορα θα με βοηθουσε πολυ γιατι θα το φτιαχνα αμεσωσ...:p
metkosas
14 Νοέ. 2008, 18:54
αποφασισα να βαλω την αγγλικη rom του metkosas αν και εχω την 10g απο αναβαθμιση γιατι εχω ακομα προβληματακια.....σωστα κανω?????λοιπον κατεβασα το ks20 flash tutorial την rom και την english ROM UC PACKAGES που εχει στην σελιδα 293 τωρα στις πιο κατω σελιδεσ βρηκα νεεσ UC PACKAGE......πια ειναι η τελευταια και πιο καλη να κατεβασω και να σβησω την αρχικη που κατεβασα για να ξεκινησω να φτιαχνω το κινητο,,,,,,???αααα και μια τελευταια απορια εχω κρατησει τα τηλεφωνα μου με ενα προγραμμα που λετε πιο πανω μετα με την νεα ρομ και το UC PACKAGES θα μπορω να τα ξανα περασω????επειδη εχω ελευθερο χρονο τωρα αν μου απαντουσε καποιοσ γρηγορα θα με βοηθουσε πολυ γιατι θα το φτιαχνα αμεσωσ...:p
η τελευταία είναι στην υπογραφή μου , έχω αλλάξει τα post μου και εχω βάλει σε ολα τα τελευταία , οποτε κατεβάζεις μόνο αυτά απο την υπογραφή μου.:)
αν τα κρατησες με το pim backup θα μπορεσεις να τα ξαναβάλεις τις επαφές σου. για τα μυνήματα και τα mms δεν το εχω δοκιμάσει ποτέ , αλλά για τις επαφές δουλευει τέλεια.
spitha321
14 Νοέ. 2008, 20:46
εχω μεινει στην προσπαθεια τοση ωρα αν καταλαβαινεισ εσυ τι κανω λαθος η καποιος να μου πει....αρχικα περασα το cd που χε το κινητο...μετα ακολουθησα κατα γραμμα τις εντολεσ ωσ εδω .......Πατάμε το connect και μετά πρέπει να γραφτούν τα πεδία που φένονται και εδώ αν δεν γραφτούν η φενετε σε όλα not active αποσυνδεουμε το κινητό και χανακάνουμε την διαδικασία απο την αρχή πιο προσεχτικά !!!!και μου βγαζει select port ενα κουτι!!!!!!!τι κανω λαθος....και δεν εχω καταλαβει που χρησιμευει το LGCoronaUSBDriver.....?????
metkosas
14 Νοέ. 2008, 20:55
εχω μεινει στην προσπαθεια τοση ωρα αν καταλαβαινεισ εσυ τι κανω λαθος η καποιος να μου πει....αρχικα περασα το cd που χε το κινητο...μετα ακολουθησα κατα γραμμα τις εντολεσ ωσ εδω .......Πατάμε το connect και μετά πρέπει να γραφτούν τα πεδία που φένονται και εδώ αν δεν γραφτούν η φενετε σε όλα not active αποσυνδεουμε το κινητό και χανακάνουμε την διαδικασία απο την αρχή πιο προσεχτικά !!!!και μου βγαζει select port ενα κουτι!!!!!!!τι κανω λαθος....και δεν εχω καταλαβει που χρησιμευει το LGCoronaUSBDriver.....?????
apo ta legomena sou simpereno oti den diabases katholou ton flash tutorial mou
ta programmata tou cd apegkatestise ta kai katebase tous lg corona drivers apo to link pou dino sto tutorial mou kai akoloutha kata grama oti leei to tutorial.
spitha321
14 Νοέ. 2008, 21:02
sorry που σε πρειζω τουσ διαβασα απλα το περασα για να περασω το windiag γιατι αλλιωσ με το προγραμμα αυτο δεν μου ανοιγε το κινητο,,,,,,ειμαι λιγο ασχετοσ μπορει να λεω κατι που σου φαινεται απλο...εκανα απεγκατασταση τα προγραμματα και ξανα προσπαθωω:p
metkosas
15 Νοέ. 2008, 12:23
sorry που σε πρειζω τουσ διαβασα απλα το περασα για να περασω το windiag γιατι αλλιωσ με το προγραμμα αυτο δεν μου ανοιγε το κινητο,,,,,,ειμαι λιγο ασχετοσ μπορει να λεω κατι που σου φαινεται απλο...εκανα απεγκατασταση τα προγραμματα και ξανα προσπαθωω:p
telika ta kataferes?
an exeis akoma problima stile mou to msn sou na se kano add na se boithiso :)
spitha321
15 Νοέ. 2008, 12:30
φιλε metkosas φοβερη δουλεια τα εφτιαξα ολα και το κινητο πεταει :)!!!!!!!!!!!!!ευχαριστω πολυ!!!!α και μια απορια ακομα....messenger ειναι φτιαγμενο η πρεπει να περασω αυτο που περναγα και παλια για να λειτουργει?παντωσ περασα λιγα προγραμματακια τα περισσοτερα τα χεσ περασει..... θεοσ...εγω εβαλα τα εξησ :corel sipchange bimlinkeys battery status opera pocketrar ringo kai to pocket alarm.....και σκοτωνει...εχεισ να μου προτεινει να προσθαφερεσω καποιο προγραμμα η να βαλω καποιο αλλο????και παλι thanksssssssssss
:D
metkosas
15 Νοέ. 2008, 12:32
φιλε metkosas φοβερη δουλεια τα εφτιαξα ολα και το κινητο πεταει :)!!!!!!!!!!!!!ευχαριστω πολυ!!!!α και μια απορια ακομα....messenger ειναι φτιαγμενο η πρεπει να περασω αυτο που περναγα και παλια για να λειτουργει?παντωσ περασα λιγα προγραμματακια τα περισσοτερα τα χε θεοσ...εγω εβαλα τα εξησ :corel sipchange bimlinkeys battery status pocketrar ringo kai to pocket alarm.....και σκοτωνει...εχεισ να μου προτεινει να προσθαφερεσω καποιο προγραμμα η να βαλω καποιο αλλο????και παλι thanksssssssssss
:D
AN ebales tin agglikh mou to sipchange den xriazotan :p to exo idi mesa stin rom
otan les an douleuei to messenger ti enoeis? me wifi pantos emena douleuei teleia me gprs den to exo dokimasei pote me tis treles xreoseis pou iparxoun stin ellada.
spitha321
15 Νοέ. 2008, 12:45
AN ebales tin agglikh mou to sipchange den xriazotan :p to exo idi mesa stin rom
otan les an douleuei to messenger ti enoeis? me wifi pantos emena douleuei teleia me gprs den to exo dokimasei pote me tis treles xreoseis pou iparxoun stin ellada.
ωραια θα τα κανω π΄ροσθαφαιρσση και τα δυο....ειχα κατεβασει ενα msn γιατι στην αρχη τοθ forum ειχα διαβασει οτι δεν λειτουργει....μαλλον θα χει φτιαχτει η θα ειδα κατι λαθοσ.....το εκανα προσθαφαιρεση αλλα πο τα programs δεν σβηστικε το εικονιδιο....και δεν βρησκω στην προσθαφαιρεση το sip.....τι να κανω.....παντωσ και παλι χιλια thanks...παντωσ επειδη σε βλεπω τρελα ψαγμενο με το κινητο αν θεσ να μου στειλεισ ενα μνμ η να το γραψεισ και δω να το δουν ολλοι καποια προτεινομενα χρησιμα προγραμματα θα μασ εδεινεσ το φωσ σου και σε αυτο τον τομεα......Thanks:p το σημα θα χει προβλημα αν το αφησω 3g η οχι???????
spitha321
15 Νοέ. 2008, 13:09
ωραια θα τα κανω π΄ροσθαφαιρσση και τα δυο....ειχα κατεβασει ενα msn γιατι στην αρχη τοθ forum ειχα διαβασει οτι δεν λειτουργει....μαλλον θα χει φτιαχτει η θα ειδα κατι λαθοσ.....παντωσ και παλι χιλια thanks...παντωσ επειδη σε βλεπω τρελα ψαγμενο με το κινητο αν θεσ να μου στειλεισ ενα μνμ η να το γραψεισ και δω να το δουν ολλοι καποια προτεινομενα χρησιμα προγραμματα θα μασ εδεινεσ το φωσ σου και σε αυτο τον τομεα......Thanks:p υ.γ πωσ λεγεται το προγραμμα που κλεινει τα προγραμματα τα κανει μινιμαιζ θα ταν χρησιμο να το περασεισ στη rom:D
athanaso77
16 Νοέ. 2008, 23:00
πωσ λεγεται το προγραμμα που κλεινει τα προγραμματα τα κανει μινιμαιζ θα ταν χρησιμο να το περασεισ στη rom:D
Για αυτή τη δουλειά... συστήνω ανεπιφύλακτα το WkTask Manager (http://soft.photoracer.net/docs/wktask_en.html).
ascites
17 Νοέ. 2008, 11:44
...πετάχτηκε το S2U2 στα σκουπιδια γιατι διελυε την μπαταρια σε λιγες ώρες!!!!
Παιδια κανένα όμορφο ρολόι σε στυλ νταιμοντ ή κανενα ομορφο αναλογικό για την today screen?
(εκτος απο το spb time.....)
Καλησπέρα,
Κατά τη ROM update πρέπει η κάρτα SIM να είναι στο κινητό ή εκτός?
Ευχαριστώ
athanaso77
17 Νοέ. 2008, 14:56
Den exeis problima an kai kapoioi lene oti kalo einai SIM kai karta mnimis na apousiazoun kata ti diarkeia tou flasharismatos. To afinw stin krisi sou.
metkosas
17 Νοέ. 2008, 21:48
Καλησπέρα,
Ευχαριστώ
η SIM ΠΡΕΠΕΙ να ειναι μέσα , γιατί αλλιώς υπάρχει περίπτωση να μην πάρει σωστό nvbackup.
αν διαβαζες στον οδηγό μου λέω κιόλας οτι πρέπει να έχει και δίκτυο το κινητό για να γίνει σωστά το nvbackup. ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΒΑΛΕΙς ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ROM ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΚΑΤΑ ΤΟ FLASHING .
athanaso77
17 Νοέ. 2008, 23:23
Δεν γνώριζα αυτές τις ιδιαιτερότητες που διέπουν τη συγκεκριμένη συσκευή, καλά έκανες και το ξεκαθάρισες. :rolleyes:
trackera
18 Νοέ. 2008, 00:03
Για αυτή τη δουλειά... συστήνω ανεπιφύλακτα το WkTask Manager (http://soft.photoracer.net/docs/wktask_en.html).
Σε αυτή την συσκευή τα κάνει όλα μπάχαλο.Μην μπεί κανένας στην διαδικασία να το βάλει.Γενικά έχω παρατηρήσει ότι και στα eten δεν έπαιζε και πολύ καλά.Στα HTC είναι απροβλημάτιστο και κάνει την δουλειά του
athanaso77
18 Νοέ. 2008, 09:04
Σε αυτή την συσκευή τα κάνει όλα μπάχαλο.Μην μπεί κανένας στην διαδικασία να το βάλει.
Den eixa pote to LG kai den iksera oti exei tetoies asymbatotites se software pou oi perissoteres syskeves tou eidous den exoun parousiasei pote problimata. :O
metkosas
18 Νοέ. 2008, 09:33
ο καλύτερος task manager για το lg μας.
στην επομενη ρομ θα το έχω ενσωματομένο.
http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-free-task-manager-v2-2.html
spitha321
18 Νοέ. 2008, 16:35
[QUOTE=metkosas;2582754]ο καλύτερος task manager για το lg μας.
http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-free-task-manager-v2-2.html[/QUOTφιλε μου metkostas θελω να μου στειλεισ αν γινεται το προγραμμα αυτο γιατι δεν μπορω να το κατεβασω και αν ξερεις να μου πεισ που πρεπει να εχω στισ ρυθμισεισ για το σημα aytomatic η umts η gsm900/18000 η gsm 1900!!!??.....εχω βαλει τη rom σου....και εχω μια αλλη απορια γιατι μου αργει λιγο το προγραμμα με τα τηλεφωνα ισωσ επειδη εχω 600 πολλα??
metkosas
18 Νοέ. 2008, 17:49
[quote=metkosas;2582754]ο καλύτερος task manager για το lg μας.
http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-free-task-manager-v2-2.html[/QUOTφιλε μου metkostas θελω να μου στειλεισ αν γινεται το προγραμμα αυτο γιατι δεν μπορω να το κατεβασω και αν ξερεις να μου πεισ που πρεπει να εχω στισ ρυθμισεισ για το σημα aytomatic η umts η gsm900/18000 η gsm 1900!!!??.....εχω βαλει τη rom σου....και εχω μια αλλη απορια γιατι μου αργει λιγο το προγραμμα με τα τηλεφωνα ισωσ επειδη εχω 600 πολλα??
to diktio sto auto tha to afiseis, pos sou irthe na to allaxeis?
to programa gia tis epafes to exeis kanei mia fora pliri periigisi se oles tis epafes sou oste na tis cacharei? an oxi fisiologiko ine pou argei ligaki (edo pou ta leme exeis kai para polles epafes )
oso gia to task manager xanaprospathise se ligo na to katebaseis apoto idio site mallon kapia dislitourgeia tou server itan se emena tora katebenei kanonika.
an den katebenei pali dokimase auto to site http://www.dotfred.net/TaskMgr.htm
Thingol
18 Νοέ. 2008, 18:50
Ενα μεγάλο μπράβο στον metkosas την ROM του και για την προσπαθειά και σε όσους βοηθούν εμας τους άσχετους για ...εβαλα την αγγλικη εγω και μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος οσο μπορεσα να την λειτουργησω....βλεπετε εσπασε η οθόνη μου...καπου πιεστηκε
Δεν εχει κανει κανενα ραγισμα απλα φαινεται εσωτερικά σαν να εχει κάνει νερά...νερά μόνο δεξιά και κάτω της οθόνης...Συμπερασματικά δεν μπορώ να κάνω τιποτα στο κινητο παρα μονο να απανταω και με δυσκολία να καλώ άλλους, και αυτό γιατί στο σημείο που κανει τα νερά είναι σαν να πατίεται (πιέζεται) συνεχεια η οθόνη, άρα δεν μπορω να πατησω εγώ τιποτα.
Τελος πάντων, θέλω να ρωτήσω...όντος έσπασε η οθόνη? αν ναι, πόσο θα μου παει για να την αλλαξω...θέλω να πώ αξίζει? η να παω να παρω κατι άλλο ή το ίδιο καινούργιο, αν είναι πολλά τα λεφτά της αλλαγής?και τελευταίο που θα πάω να την αλλάξω?στην ΟΜΝΙΤ...κατι τετοιο?
Thanks προκαταβολικά.
Thingol
18 Νοέ. 2008, 19:02
Η πλακα είναι ότι η εικόνα δεν έχει αλοιωθεί καθόλου...τα νερά φαίνονται μόνο όταν είναι καταμαυρη η οθόνη...
spitha321
18 Νοέ. 2008, 19:05
:p περασα πριν δυο μερεσ την αγγλικη ρομ του metkostas αλλα δεν ειχα τη sim μεσα....και ειδα οτι επρεπε θωροντας οτι θα μου ναι ευκολο τωρα που το χω ξανα κανει προσπαθησα με τη sim τωρα αλλα ενω τα πεδία φένονται κανονικα στο πινακακη μετα μου λεει αντι να αρχιζει να περναει τη ρομ disable και να το κανω επανεκινηση και να προσπαθησω παλι<error can t open serial port (reboot and reconected)....τι βλακεια κανω??:confused: ακυρο το βρηκα sorryyy :)
metkosas
18 Νοέ. 2008, 21:21
:p περασα πριν δυο μερεσ την αγγλικη ρομ του metkostas αλλα δεν ειχα τη sim μεσα....και ειδα οτι επρεπε θωροντας οτι θα μου ναι ευκολο τωρα που το χω ξανα κανει προσπαθησα με τη sim τωρα αλλα ενω τα πεδία φένονται κανονικα στο πινακακη μετα μου λεει αντι να αρχιζει να περναει τη ρομ disable και να το κανω επανεκινηση και να προσπαθησω παλι<error can t open serial port (reboot and reconected)....τι βλακεια κανω??:confused: ακυρο το βρηκα sorryyy :)
to windiag bale alios malon to ebales se service mode
metkosas
18 Νοέ. 2008, 21:26
Ενα μεγάλο μπράβο στον metkosas την ROM του και για την προσπαθειά και σε όσους βοηθούν εμας τους άσχετους για ...εβαλα την αγγλικη εγω και μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος οσο μπορεσα να την λειτουργησω....βλεπετε εσπασε η οθόνη μου...καπου πιεστηκε
Δεν εχει κανει κανενα ραγισμα απλα φαινεται εσωτερικά σαν να εχει κάνει νερά...νερά μόνο δεξιά και κάτω της οθόνης...Συμπερασματικά δεν μπορώ να κάνω τιποτα στο κινητο παρα μονο να απανταω και με δυσκολία να καλώ άλλους, και αυτό γιατί στο σημείο που κανει τα νερά είναι σαν να πατίεται (πιέζεται) συνεχεια η οθόνη, άρα δεν μπορω να πατησω εγώ τιποτα.
Τελος πάντων, θέλω να ρωτήσω...όντος έσπασε η οθόνη? αν ναι, πόσο θα μου παει για να την αλλαξω...θέλω να πώ αξίζει? η να παω να παρω κατι άλλο ή το ίδιο καινούργιο, αν είναι πολλά τα λεφτά της αλλαγής?και τελευταίο που θα πάω να την αλλάξω?στην ΟΜΝΙΤ...κατι τετοιο?
Thanks προκαταβολικά.
malon pas gia othoni
kai fisika simferei na tin allaxeis 80E mazi me ta ftiaxtika nomizo ixe anaferei kapios
sto ebay bebea briskeis kai me 20E kai tin bazeis monos sou an exeis peira se tetiou eidous epembaseis alla etsi xaneis eggiisi.
eno ama to pas antiprosopia kai me 80 ante to poli 100 E exeis kai nea othoni kai eggiisi. kai perneis kai tin palia piso.
prospathise prin to pas antiprosopeia na baleis tin mama rom
xero oti einai diskolo an den boreis na patiseis alla iparxei lisi:
ftiaxneis katalila to sdconfig afou exeis tin dikia mou rom kai prostheteis na egatastisei to windiag.cab
meta kaneis hard reset kai egathista aftomata ta uc packages (to windiag diladi)
epeita to flashareis kanonika me tin mama rom kai eisai etimos
oute gata oute zimia
akoma kai xoris na blepeis tipota stin othoni ginete.
an to pas etsi stin antiprosopia xaneis aftomatos eggiisi.
bebea boris na to flashareis kai se service mode pou kanei aftomata tis rithmiseis alla den xero an tha boresei meta na brei diktio giati den tha exei perasei to nvbackup arxeio.
boris na dokimaseis kai kati allo .
na stileis ena minima apo allo kinito me to kodiko pou thelei to service mode na to epilexeis mesa sto minima kai na tou peis na to kalesei afto tha bei sto krifo menu epeita me to joystick kaneis tis kataliles epiloges. gia dokimase mipos boris etsi na energopoihseis ta krifa menu.
η SIM ΠΡΕΠΕΙ να ειναι μέσα , γιατί αλλιώς υπάρχει περίπτωση να μην πάρει σωστό nvbackup.
αν διαβαζες στον οδηγό μου λέω κιόλας οτι πρέπει να έχει και δίκτυο το κινητό για να γίνει σωστά το nvbackup. ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΒΑΛΕΙς ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ROM ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΚΑΤΑ ΤΟ FLASHING .
Ναι, τη δική σου ROM θέλω να βάλω, σ' ευχαριστώ για τη σημαντική διευκρίνιση.
staurmk2
19 Νοέ. 2008, 19:43
Φίλε metcostas πήγα να κάνω την διαδικασία και σε άλλο υπολογιστή αλλα τα ίδια ! Δέν μπορώ να περάσω άλλη ρομ !
metkosas
20 Νοέ. 2008, 10:21
Φίλε metcostas πήγα να κάνω την διαδικασία και σε άλλο υπολογιστή αλλα τα ίδια ! Δέν μπορώ να περάσω άλλη ρομ !
αν και ο αλλος υπολογιστής έχει και εκείνος παρόμοια υποσυστήματα με τον δικο σου τοτε πεζει και στον αλλον ασυμβατότητα.
Για να λεμε όμος την αλήθεια 2/2 ειναι κάπως.
εκτός και αν κάνεις λάθος την διαδικασία.
ξαναπροσπάθησε και σε τρίτο pc. και πάντα με XP. OXI VISTA!!!!!!
an den ta katafereis kai pali stile mou me pm to msn sou na se kano add na se kathodigo !
staurmk2
20 Νοέ. 2008, 11:10
[QUOTE=metkosas;2585141]αν και ο αλλος υπολογιστής έχει και εκείνος παρόμοια υποσυστήματα με τον δικο σου τοτε πεζει και στον αλλον ασυμβατότητα.
Για να λεμε όμος την αλήθεια 2/2 ειναι κάπως.
εκτός και αν κάνεις λάθος την διαδικασία.
ξαναπροσπάθησε και σε τρίτο pc. και πάντα με XP. OXI VISTA!!!!!!
an den ta katafereis kai pali stile mou me pm to msn sou na se kano add na se kathodigo ![/Q
Σε ευχαριστω πολύ για όλη την σημαντική βοήθεια
Παιδια υπαρχει κανένα καλος dialer για το τηλεφωνο γιατί αυτός των Windows δε με βολεύει ???
YannisE
21 Νοέ. 2008, 00:11
Ακούστε κι αυτό: Βρέθηκα σε τοπικό service της LG όπου με έπεισαν ότι έχουν την v10k rom!!! Το άφησα για αναβάθμιση, αλλά φυσικά μου ξανάβαλαν την v10g που είχα!!! To αποτέλεσμα, πέρα από τα στοιχεία που έπρεπε να ξαναπεράσω, είναι να μη δουλεύει τώρα ο dest7...
Αναγκάστηκα να ξαναβάλω μόνος μου την v10g (ας είναι καλά ο matkosas) αλλά πάλι τα ίδια!
Πριν όλα δούλευαν o.k. αλλά τώρα όταν ανοίγω τον destinator, δείχνει την πρώτη σελίδα και μετά με πετάει έξω και σβύνει και την πάνω μπάρα με το "εναρξη", το o.k. και τα άλλα σήματα. Επανέρχεται το FrontPanel μετά από reset, αλλά όχι και ο dest.
Μήπως έχει κανείς πρόχειρα τα settings για την σύνδεση εξωτερικού bluetooth gps (συμπεριλαμβανομένων και αυτών του "εξωτερικού gps" στο "ρυθμίσεις->σύστημα") ???
:(
zalaros
21 Νοέ. 2008, 02:21
Ακούστε κι αυτό: Βρέθηκα σε τοπικό service της LG όπου με έπεισαν ότι έχουν την v10k rom!!! Το άφησα για αναβάθμιση, αλλά φυσικά μου ξανάβαλαν την v10g που είχα!!! To αποτέλεσμα, πέρα από τα στοιχεία που έπρεπε να ξαναπεράσω, είναι να μη δουλεύει τώρα ο dest7...
Αναγκάστηκα να ξαναβάλω μόνος μου την v10g (ας είναι καλά ο matkosas) αλλά πάλι τα ίδια!
Πριν όλα δούλευαν o.k. αλλά τώρα όταν ανοίγω τον destinator, δείχνει την πρώτη σελίδα και μετά με πετάει έξω και σβύνει και την πάνω μπάρα με το "εναρξη", το o.k. και τα άλλα σήματα. Επανέρχεται το FrontPanel μετά από reset, αλλά όχι και ο dest.
Μήπως έχει κανείς πρόχειρα τα settings για την σύνδεση εξωτερικού bluetooth gps (συμπεριλαμβανομένων και αυτών του "εξωτερικού gps" στο "ρυθμίσεις->σύστημα") ???
Για το Destinator σβήσε απλά τις αναφορές μηνυμάτων (ή και τα mms) και θα λειτουργήσει και πάλι σωστά ;)
YannisE
21 Νοέ. 2008, 11:44
Για το Destinator σβήσε απλά τις αναφορές μηνυμάτων (ή και τα mms) και θα λειτουργήσει και πάλι σωστά ;)
Ευχαριστώ,
μετά το factory reset πέρασα τα στοιχεία μου με το ppcbackup και πέρασε και τα μηνύματα. Τα έσβησα όλα και φαίνεται να δουλεύει!
Τώρα έχω πρόβλημα με το script που τα έκανε όλα αυτόματα, τώρα κολάει μετά το άνοιγμα του bluetooth. θα το ψάξω λίγο...
YannisE
21 Νοέ. 2008, 23:12
Τελικά όλα λύνονται με λίγο ψάξιμο....
Το Bluetooth δεν ήθελε και τίποτα σπουδαίο! Απλά δεν δούλευε το destinator και έτσι δεν έβρισκε το εξωτερικό GPS!
Τώρα το script για την αυτοματοποίηση του destinator ήθελε αλλαγή στο scipt το "Κάρτα Αποθήκευσης" σε "Storage Card" αφού η rom που κυκλοφορεί εδώ (metkosas) τα έχει στα αγγλικα!
Αυτό βέβαια με τον destinator και τα SMS ήταν πραγματικά αδύνατο να το βρώ! Τι σχέση έχουν τα SMS με τον destinator??? Aς είναι καλά ο φίλος zalaros....
Υ.Γ. Πριν πάτε για να αναβάθμιση ελέγξτε πρώτα μόνοι σας την έκδοση που έχει το service! :)
zalaros
22 Νοέ. 2008, 02:32
Τι σχέση έχουν τα SMS με τον destinator???
Για αυτό το πρόβλημα ευθύνεται το SMSModule.dll που βρίσκεται στον φάκελο destinator. Πολλοί το έχουν σβήσει και έτσι το πρόβλημα δεν εμφανίζεται ξανά.
kostastnt
22 Νοέ. 2008, 04:54
Λοιπόν... Πολύ καλή δουλειά ο metkosas!!!
Εγώ προτίμησα βέβαια μία ROM που έχει WM 6.1 pro με αρχεία του diamond... Το κινητό πάει σφάιρα... Δίπλα-δίπλα με lg με μαμά firmware ο φάκελος windows ανοίγει στο μισό χρόνο!
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχει αγγλικά μόνο... Την Rom την έφτιαξε ένα παλικάρι στο xda... Απλά εγώ της αφαίρεσα κάτι ηλίθια προγράμματα που έβαλε ο τύπος... Α, και παίζει στα lg μας (αγορασμένα από vodafone Ελλάδος) τα οποία ενώ είναι ξεκλείδωτα θεωρούνται Branded και δεν παίζουν όλες οι ROM...
Την έκανα upload για όποιον θέλει να πειραματιστεί... Εννοείτε πως δεν φέρω καμία ευθύνη αν πάθει κάτι το κινητό...
http://rapidshare.com/files/166153476/LGKS20WM6.1_VF_GR_by_kostastnt.rar
ΥΓ. Σε όσους κολλάει το destinator με την 10g η λύση είναι απλή:
ΣΒΥΣΤΕ ΤΟ SMSMODULE.DLL δεν επηρρέαζει σε τίποτα την σωστή λειτουργία του destinator...
Καλά πειράματα :P
metkosas
22 Νοέ. 2008, 10:26
Λοιπόν... Πολύ καλή δουλειά ο metkosas!!!
Εγώ προτίμησα βέβαια μία ROM που έχει WM 6.1 pro με αρχεία του diamond... Το κινητό πάει σφάιρα... Δίπλα-δίπλα με lg με μαμά firmware ο φάκελος windows ανοίγει στο μισό χρόνο!
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχει αγγλικά μόνο... Την Rom την έφτιαξε ένα παλικάρι στο xda... Απλά εγώ της αφαίρεσα κάτι ηλίθια προγράμματα που έβαλε ο τύπος... Α, και παίζει στα lg μας (αγορασμένα από vodafone Ελλάδος) τα οποία ενώ είναι ξεκλείδωτα θεωρούνται Branded και δεν παίζουν όλες οι ROM...
Την έκανα upload για όποιον θέλει να πειραματιστεί... Εννοείτε πως δεν φέρω καμία ευθύνη αν πάθει κάτι το κινητό...
http://rapidshare.com/files/166153476/LGKS20WM6.1_VF_GR_by_kostastnt.rar
ΥΓ. Σε όσους κολλάει το destinator με την 10g η λύση είναι απλή:
ΣΒΥΣΤΕ ΤΟ SMSMODULE.DLL δεν επηρρέαζει σε τίποτα την σωστή λειτουργία του destinator...
Καλά πειράματα :P
o spocky ήταν η αφορμή για να φτιάξω δικιά μου ρομ.
καλή ωραία η ρομ του , αλλα πολύ βαριά.καταναλώνει 10μβ παραπάνω απο την 6.0 χωρίς να προσφέρει και τίποτα.και την έχει καταστρέψει κίολας με τις αντικαταστάσεις προγραμμάτων που έχει κάνει.
εγώ προσπάθησα να κάνω μια ρομ να έχει οσο γίνεται περισσότερη μνήμη και να αποδίδει καλύτερα (η αγγλική μου δηλαδή)
απο εκει και πέρα γούστα είναι αυτά:lol:
Υ.Γ. και η αγγλική η δικιά μου unbranded είναι.
chaotikos12s0
24 Νοέ. 2008, 11:55
Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να αυξήσουμε την μνήμη RAM χρησιμοποιόντας μνημη απο την μνημη ρομ η απο την καρτα αποθήκευσης , με καποιο tweek η καποιο πράγραμμα.
csaris
24 Νοέ. 2008, 15:09
υστερα απο πολυ ψαξιμο βρηκα το warcraft2 για το κινητο μας με τη σωστη ταχυτητα.
Οι οδηγιες λενε να το κανεις extract στην sd αλλα εμενα μου δουλευει μονο στην μνημη τηλεφωνου.
http://rapidshare.com/files/166882462/Wargus.rar.html
KAPTEN
24 Νοέ. 2008, 18:42
εμένα παντως μου δοθλεθει καλα
nickoladufunk
25 Νοέ. 2008, 11:59
Καλημέρα σε όλους
υπαρχει κανενας καλός χριστιανός, μωαμεθανός whatever να μας πει τηλέφωνο για το service shop που κάνει αναβάθμιση σε v10g στο μισάωρο στην αθήνα (οχι την omnitech)? Επίσης έχει αντιμετωπίσεις κανείς προβλήματα όπως:
Α) Η συσκευή "παγώνει" δίχως ιδιαίτερο λόγο
Β) Απο activesync δεν φερνει απο το outlook τις επαφές που έχω εκεί αλλά μόλις δημιουργήσω μια επαφή τύπου outlook στην συσκευή απ'ευθείας εμφανίζεται στο PC και αφού την επεξεργαστώ στο outlook τοπικα τότε την ενημερώνει στην συσκευή.
Γ) Επίσης με το wi-fi το έχω δει οτι τραβάει μεγάλα ζόρια όταν φεύγω απο το δίκτυο του σπιτιού και πάω να συνδεθώ στο δίκτυο της δουλείας. Κάτι δεν πάει καλά με το να κάνει register τον καινούργιο DNS server.
D) Στην δουλεία έχουμε asterisk και ευτυχώς κατάφερα όταν και άμα όλα ειναι καλά με το wi-fi να κάνει register σαν sip εσωτερική συσκευή. Το θέμα είναι ότι όταν με πέρνουν τηλέφωνο στο εσωτερικό μου νούμερο το μικρόφωνο ακούγετε σαν να κάνει διακοπές....
FYI η συσκευή έχει την έκδοση v10e....
Any help?
chaotikos12s0
25 Νοέ. 2008, 17:17
Καλημέρα σε όλους
υπαρχει κανενας καλός χριστιανός, μωαμεθανός whatever να μας πει τηλέφωνο για το service shop που κάνει αναβάθμιση σε v10g στο μισάωρο στην αθήνα (οχι την omnitech)?
Any help?
η εταιρεια που εχει αναλάβει το service της lg για την αθήνα είναι η PROCORDIA
Διεύθυνση: Σινωπης 16 , Πύργος αθηνών
Τηλέφωνο : 2107777076
metkosas
25 Νοέ. 2008, 18:47
Σε λίγο θα έχουμε linux στο κινητό μας
http://jp.youtube.com/watch?v=v1etbtava-g
staurmk2
25 Νοέ. 2008, 23:29
πολύ καλή η linux platform
andapo
26 Νοέ. 2008, 00:32
Σε λίγο θα έχουμε linux στο κινητό μας
http://jp.youtube.com/watch?v=v1etbtava-g
Καλο το linux αλλά νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για κηνιτά με linux.
Jonous
26 Νοέ. 2008, 16:12
Και το Android που λειτουργεί το νέο HTC G1 είναι linux-based.
http://www.youtube.com/watch?v=CO7Yxyux1_k&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=d0z9bWiAT44
staurmk2
26 Νοέ. 2008, 21:33
αρχίζει και μ ξεκολάει το πλαστικό που καλύπτει την οθόνη αφής ( όχι η ζαλατίνα που είναι κολλημένη μόλις αγοράζουμε το κινητό )! Πάνω δεξιά αρχίζει να γίνεται ! το έχει πάθει κανείς άλλος?
αρχίζει και μ ξεκολάει το πλαστικό που καλύπτει την οθόνη αφής ( όχι η ζαλατίνα που είναι κολλημένη μόλις αγοράζουμε το κινητό )! Πάνω δεξιά αρχίζει να γίνεται ! το έχει πάθει κανείς άλλος?
Εμένα στην αριστερή πλευρά στη μέση... Έχει μπει αέρας μάλιστα και δεν πατιέται καλά η οθόνη... :mad::mad:
Η ερώτηση παραμένει... Έχει συμβεί σε άλλους?? Τώρα τι γίνεται??
Επιστροφή LG και εντός εγγύησης υποθέτω εεε?? :blink:
metkosas
27 Νοέ. 2008, 11:02
Εμένα στην αριστερή πλευρά στη μέση... Έχει μπει αέρας μάλιστα και δεν πατιέται καλά η οθόνη... :mad::mad:
Η ερώτηση παραμένει... Έχει συμβεί σε άλλους?? Τώρα τι γίνεται??
Επιστροφή LG και εντός εγγύησης υποθέτω εεε?? :blink:
ακριβώς επιστροφή και αντικατάσταση πρόσοψης εντός εγγύησης.
Εμένα το μονο που χαλάει συνέχεια είναι το πορτακι για τον φορτιστή το εχω αλλάξει 3 φορές και πάλι είναι έτοιμο να σπάσει.
1Ε έχει στο ebay αλλά είναι σπαστικό να σπάει συνέχεια. :(
ascites
27 Νοέ. 2008, 14:57
Εμένα το μονο που χαλάει συνέχεια είναι το πορτακι για τον φορτιστή το εχω αλλάξει 3 φορές και πάλι είναι έτοιμο να σπάσει.
..και ποσο τα μεταφορικά :) ;
metkosas
27 Νοέ. 2008, 15:10
..και ποσο τα μεταφορικά :) ;
4E ____________
staurmk2
27 Νοέ. 2008, 20:28
ξέρει κανείς κανένα άλλο σέρβις ? θέλω να αποφύγω την omnitech γιατί οι τύποι είναι απαράδεκτοι εντελώς ! Επίσης αν κάποιος πήγε το τηλέφωνο κάπου αλλού να μας πεί εντυπώσεις ! Παράλληλα με αυτήν την επισκευή θέλω να μου κάνουν και μια αναβάθμιση γιατι εξαιτίας της ασυμβατότητας δεν μπορώ να περάσω την ρομ που έχει φτιάξει ο metcostas! Μίλησε παραπάνω ένας φίλος για την PROCORDIA που κάνει σέρβις αλλα προσπαθώ να τους πάρω τηλέφωνο και συνεχώς μιλάει ! Κάποιος που έχει πάει το τηλέφωνο του εκεί μπορεί να μας δώσει πληροφορίες ( Ταχύτητα επισκευής παράδοση με κούριερ κλπ)! Ευχαριστώ
karkinious
27 Νοέ. 2008, 21:27
den kserw ti na pw sixaritiria gia thn monadikh douleia sas auto to forum me exei vohthisei apisteuta ena megalo euxaristo stous xristes metkosas kai andapo paidia eleos pou tis vrikate toses gnwseis texnikos ypologiston douleuw kai exw pathei thn plaka mou me esas .
tha hthela epishs na pw pws katafera to skype na psilodoulepsei sto ks20 apo dikia sas pateda (thn ekdosh 2.1 mono )evala na paizei ekeino to arxeio hxou pou einai keno.sthn shgekrimenh ekdosh den mporouses na akouseis ton allo alla o allos se akoge teleia to dokimasa kai mporw na pw oti emeina ikanopoihmenos
kai pali thanks
andapo
28 Νοέ. 2008, 10:46
den kserw ti na pw sixaritiria gia thn monadikh douleia sas auto to forum me exei vohthisei apisteuta ena megalo euxaristo stous xristes metkosas kai andapo paidia eleos pou tis vrikate toses gnwseis texnikos ypologiston douleuw kai exw pathei thn plaka mou me esas .
tha hthela epishs na pw pws katafera to skype na psilodoulepsei sto ks20 apo dikia sas pateda (thn ekdosh 2.1 mono )evala na paizei ekeino to arxeio hxou pou einai keno.sthn shgekrimenh ekdosh den mporouses na akouseis ton allo alla o allos se akoge teleia to dokimasa kai mporw na pw oti emeina ikanopoihmenos
kai pali thanks
Exoume kapsei polles wres panw sto lg!!!!! Asto... :p
Wraios o neos. To eixa dokimasei kai egw palia sto skype alla den mou doulepse. Afou douleuei stin guskekrimeni ekdosi mia xara.
karkinious
28 Νοέ. 2008, 14:29
sorry ekdosh skype 2.0.0.51
metkosas
28 Νοέ. 2008, 15:17
entos tou sabatokiriakou tha anebaso neo UC gia tin aggliki rom mazi me tropopoiimeni ekdosi manilla pou pezei teleia sto lg mas kai alla polla kaloudia!!!
karkinious
28 Νοέ. 2008, 15:34
metkosas dhmiourge epsaksa gia to limo alla vlepw oti einai ypo anaptiksh ksereis kati perisotero
metkosas
28 Νοέ. 2008, 15:38
akoma beta testing ginete, kai apo ti katalaba iparxei periptosi na einai kai dualboot
karkinious
28 Νοέ. 2008, 15:46
yposthriksh gia ellinika meta apo kana xrono fantazome
chaotikos12s0
28 Νοέ. 2008, 20:49
akoma beta testing ginete, kai apo ti katalaba iparxei periptosi na einai kai dualboot
Metkosa oταν λες dualboot ενοείς οτι μπορουμε να εχουμε και windows kai limo στο κινητό ?
markgr
30 Νοέ. 2008, 17:02
ξέρει κανείς κανένα άλλο σέρβις ? θέλω να αποφύγω την omnitech γιατί οι τύποι είναι απαράδεκτοι εντελώς ! Επίσης αν κάποιος πήγε το τηλέφωνο κάπου αλλού να μας πεί εντυπώσεις ! Παράλληλα με αυτήν την επισκευή θέλω να μου κάνουν και μια αναβάθμιση γιατι εξαιτίας της ασυμβατότητας δεν μπορώ να περάσω την ρομ που έχει φτιάξει ο metcostas! Μίλησε παραπάνω ένας φίλος για την PROCORDIA που κάνει σέρβις αλλα προσπαθώ να τους πάρω τηλέφωνο και συνεχώς μιλάει ! Κάποιος που έχει πάει το τηλέφωνο του εκεί μπορεί να μας δώσει πληροφορίες ( Ταχύτητα επισκευής παράδοση με κούριερ κλπ)! Ευχαριστώ
Καταρχην παρακολουθω τη συζητηση απο την αρχη σχεδον και θελω να πω ενα μπραβω στα παιδια, για το service τωρα που λες εγω το εδωσα τελη σεπτεμβριου στη vodafone για μια απλη αναβαθμιση της rom αφου ειχα το κλασικο προβλημα με το μικροφωνο και ακομα να μου το επιστρεψουν, δεν θελω να τους χαρακτηρισω και θα κρατησω επιπεδο :p αλλα οι ανθρωποι ειναι...
kostastnt
30 Νοέ. 2008, 19:39
Παιδιά πουλάω το δικό μου με gps και 4gb... 240 για να φεύγει....
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224861
cybervet
2 Δεκ. 2008, 13:58
Εχει καταφερει κανεις να δουλεψει το my location στο google maps mobile?
spirosgate4
2 Δεκ. 2008, 17:02
Παιδιά καλησπέρα.
Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ στoυς metkosa και andapo που μας έχουν προσφέρει τόσα πολλά...Eυχαριστούμε παιδιά τόσο για την εξαιρετική δουλεία που έχετε κάνει όσο και για τη βοήθεια που μας παρέχετε..Ένα ευχαριστώ είναι λίγο πραγματικά...
Σκέφτομαι και εγώ σήμερα να περάσω την αγγλική ρομ...Το κινητό μου παρουσιάζει 2 κλασσίκα προβλήματα...
1.Το πρόβλημα με το μικρόφωνο,που ενώ εγώ ακούω κανονικά οι άλλοι με χάνουν.
κ'
2.Η ένδειξη στάθμης της μπαταρίας που έιναι συνεχώς κολλημένη στο 100%.
Θα ήθελα να με ενημερώσετε λοιπόν αν η αγγλική αυτή ρομ διορθώνει κάποιο από το προβλήματα αυτά.
Το ρωτάω αυτό διότι το κινητό μου σχετικά καλά παει δεν κολλάει κλπ,απλά έχει αυτά τα 2 εκνευριστικά προβλήματα.Θα ήθελα λοιπόν να δω αν υπάρχει περιθωριο αποκατάστασης των προβλημάτων αυτών με την ρομ αυτήν.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας και την απαντησή σας. :)
Υ.Γ.Να σημειώσω οτι η ρομ που έχει το κιν. μου τώρα(δηλ. αυτή που είχε όταν το αγόρασα) είναι η v10e με ημερομηνία 21/01/2008...Αν αυτό λέει κάτι.
karkinious
2 Δεκ. 2008, 17:56
an diavaseis sto forum merikes selides pisw tha deis oti linei kai ta dyo provlimata kai genikotera einai poly pio statheri.
metkosas
2 Δεκ. 2008, 21:37
COMINGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!
staurmk2
3 Δεκ. 2008, 00:01
erxete ?????
chaotikos12s0
3 Δεκ. 2008, 00:06
Τι ερχεται ?
metkosas
3 Δεκ. 2008, 12:37
Ετοιμο νέο UC package για την αγγλική μου ROM.
βαλτε τους φακέλους στην κάρτα μνήμης σβήνοντας τους παλλιούς.
δημιουργήστε και εναν φάκελο στο root της καρτας μνημης με ονομα : Caller Pictures
στον φακελο caller pictures βάζετε τις photo για τις επαφές σας σε ανάλυση 240χ320 και με ονομασία ακριβώς οπως έχετε καταχωρήσei την επαφή σας η το τηλεφωνό τους.
Ετσι εχετε full screen caller (ας είναι καλά το παιδί που το εφταξε το icaller )
το νέο UC περιέχει εκδοση του manilla ειδικα για το κινητό μας.
για την εγκατασταση κανετε hard reset, καλο είναι να το βαλετε στο φορτιστή γιατι θα πάρει κανα μισάωρο λογω manilla να εγκατασταθεί.
Ελπίζω να σας αρέσει!
http://rapidshare.com/files/169790866/UC_ENG_metkosas_ks20_ROM_with_manilla.zip.html
spitha321
3 Δεκ. 2008, 20:56
δημιουργήστε και εναν φάκελο στο root της καρτας μνημης με ονομα : Caller Pictures
στον φακελο caller pictures βάζετε τις photo για τις επαφές σας σε ανάλυση 240χ320 και με ονομασία ακριβώς οπως έχετε καταχωρήσei την επαφή σας η το τηλεφωνό τους.
Ετσι εχετε full screen caller (ας είναι καλά το παιδί που το εφταξε το icaller )
το νέο UC περιέχει εκδοση του manilla ειδικα για το κινητό μας.
για την εγκατασταση κανετε hard reset, καλο είναι να το βαλετε στο φορτιστή γιατι θα πάρει κανα μισάωρο λογω manilla να εγκατασταθεί.
Ελπίζω να σας αρέσει!
http://rapidshare.com/files/169790866/UC_ENG_metkosas_ks20_ROM_with_manilla.zip.html
την εβαλα φιλε μου ομορφο αλλα νομιζω οτι ειναι αρκετα πιο αργο.....!?
metkosas
3 Δεκ. 2008, 21:19
apegatestise to opal comnmanager kai allaxe thema kai tha petaei
spitha321
4 Δεκ. 2008, 00:15
apegatestise to opal comnmanager kai allaxe thema kai tha petaei
θεμα τι εννοεις πως το αλλα ζω αν ακι φανταζομαι θα ναι πολυ απλο.....:wacko:
metkosas
4 Δεκ. 2008, 08:56
θεμα τι εννοεις πως το αλλα ζω αν ακι φανταζομαι θα ναι πολυ απλο.....:wacko:
katebazeis apo edo opio thes http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=451702
kai to anoigeis apo to M2DC pou exei egatestimeno i rom mesa tis.
episis me to M2DC tropopoieiw to manilla bgazeis tab bazeis tab kai alla pollla gia na to kaneis pio grigoro.
epeisis ston task manager bale na klinoun ta programmata me klik sto X gia na min menoun anoixta kai katanalonoun mnimi kai meta tha petaei.
tha anebaso ena videaki gia na deite poso grigora paei to diko mou.(kata to bradaki)
metkosas
4 Δεκ. 2008, 13:51
http://www.youtube.com/watch?v=tY75ICqRpl0
sorry gia tin tholoura alla to trabixa me tin web camera mou kai fenete na xanei kai frames, alla i taxitita tou manilla fenete
opos tha eidate exo 20mb diathesima me anoixto kai ton opera.!!!
karkinious
4 Δεκ. 2008, 15:05
metkosas to opal einai mesa sta uc packages kai an nai me ti onomasia ama einai na to svisoume
metkosas
4 Δεκ. 2008, 15:23
metkosas to opal einai mesa sta uc packages kai an nai me ti onomasia ama einai na to svisoume
ειναι απαραιτητο για να εγκατασταθεί σωστά το manila ωπότε μετά το σβήνετε αμα βρώ τρόπο για απεγκατάσταση θα σας δωσω ενημερομένο sdconfig.txt
antonis_7
4 Δεκ. 2008, 15:24
ρε παιδια ειμαι σε διλημα...αξιζει το τηλεφωνο να το παρω τωρα??δεν ξερω αν αξιζει επειδη εχει ηδη βγει σχεδον 2 χρονια στην αγορα και ολα τα μαγαζια εκτος απο την vodafone τ εχουν αποσυρει(ενω παλιοτερα το ειχε π.χ και το πλαισιο).εχω μια αναβαθμηση μεσα στις γιορτες κ ειμαι αναμεσα σε αυτο και το LG Viewty λογω καμερας κυριωσ και λογω του οτι δεν εχω ξαναδουλεψει με κινητο με windows και τ ψιλοφοβαμαι :worry:... τι με συμβουλευετε να κανω??
metkosas
4 Δεκ. 2008, 15:24
ακόμα το έχει το πλαίσιο προχτές που πέρασα το είχαν.
το αν αξίζει είναι δική σου απόφαση.
αλλά μουρατο windows mobile me 3G me 329E απλά δέν βρίσκειςςςς.!!!!!!
tinkano
4 Δεκ. 2008, 16:00
Παρακαλώ την βοήθειά σας
Το τηλέφωνο το έχω περίπου ένα μήνα χωρίς να το έχω φλασάρει και χωρίς να εγκαταστήσω τίποτα παρά μόνο τις επαφές μου.
Από σήμερα το πρωί η οθόνη αφής είναι ανενεργή δεν μπορεί να κάνει και συγχρονισμό το μόνο που κάνει όταν μπουτάρει είναι να χτυπά το ξυπνητήρι και τίποτα άλλο δεν μπορώ να βάλω pin δεν μπορώ να κάνω τίποτα.
Χωρίς δική μου παρέμβαση (πες το κακή χρήση, νερό στην οθόνη κα) το τηλέφωνο μέχρι χθες το βράδυ λειτουργούσε άψογα τώρα είναι σχεδόν νεκρό.
Γνωρίζει κανείς κάτι; :(
metkosas
4 Δεκ. 2008, 16:21
gia arxi bgale bataria
asto ligaki etsi
kai baltin kai kane hard reset (tha sbistoune ola etsi)
kai pes mas pos tha siberiferthei
tinkano
4 Δεκ. 2008, 16:37
Αν το hard reset σημαίνει επανεκκίνηση το έκανα χωρίς να δω καμία αλλαγή αν πάλι σημαίνει κάτι άλλο που απαιτεί βέβαια να πληκτρολογήσω ή να μπω σε μενού τότε αυτό όπως προείπα είναι αδύνατον.
Απλά μετά από αυτό που είπες το μόνο που είδα είναι ότι κάνει και συγχρονισμό.
Sorry παιδιά αλλά είμαι τελείως άσχετος.
spitha321
4 Δεκ. 2008, 17:21
φιλε metkostas φοβερας το εφτιαξα απο χθεσ με manilla και πεταει....super!!!!μπραβο......
chaotikos12s0
4 Δεκ. 2008, 17:37
Παιδιά κοιταξτε θυκουλα που βγαλανε για το LG , πλαστικη θηκη με επενδυση λαστιχο.
http://global.ebay.com/for_LG_KS20_KS-20_Black_Cover_Rubber_Hard_CaseLCD_Film/300271199066/item
metkosas
4 Δεκ. 2008, 18:01
Αν το hard reset σημαίνει επανεκκίνηση το έκανα χωρίς να δω καμία αλλαγή αν πάλι σημαίνει κάτι άλλο που απαιτεί βέβαια να πληκτρολογήσω ή να μπω σε μενού τότε αυτό όπως προείπα είναι αδύνατον.
Απλά μετά από αυτό που είπες το μόνο που είδα είναι ότι κάνει και συγχρονισμό.
Sorry παιδιά αλλά είμαι τελείως άσχετος.
otan leo hard reset (an eixes diabasei to enxeiridio tha ixeres) enoo otan baleis tin bataria (diladi ine klisto teleios to kinito kai oxi se anamoni) patas kai kratas patimena ta parakato pliktra gia toulaxiston 20 second ( to pliktro klisis +kato pliktro ixou + to koubi pou anigei to kinito) ola afta mazi patimena
.
metkosas
4 Δεκ. 2008, 18:03
Παιδιά κοιταξτε θυκουλα που βγαλανε για το LG , πλαστικη θηκη με επενδυση λαστιχο.
http://global.ebay.com/for_LG_KS20_KS-20_Black_Cover_Rubber_Hard_CaseLCD_Film/300271199066/item
exo 10 teties tis pira eukereia prin kana mina apo to ebay me 6 E oles :)
kai doro 2 klasikes diafanes
einai para poli kales alla exoun ena poli megalo problima
einai gia na tis baleis mia fora kai na min tis xanabgaleis , exoun poli malaka klipsakia kai spane gia plaka!!!!!!
carver
4 Δεκ. 2008, 20:11
Καλησπέρα.
Φίλε metkosas θέλω να ρωτήσω: εαν βαλω την καινούργια ROM,τα προγράμματα που έχω στην συσκευή θα χαθούν?
θα πρέπει να τα εγκαταστήσω παλι?
και...εάν μπορώ να τα κάνω backup και μετά να τα επαναφέρω.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
spitha321
4 Δεκ. 2008, 20:35
Καλησπέρα.
Φίλε metkosas θέλω να ρωτήσω: εαν βαλω την καινούργια ROM,τα προγράμματα που έχω στην συσκευή θα χαθούν?
θα πρέπει να τα εγκαταστήσω παλι?
και...εάν μπορώ να τα κάνω backup και μετά να τα επαναφέρω.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
βαλε το PPCPimBackup για παραδειγμα περνατα πρωτα στην καρτα η στον υπολογιστη σου και αφου περασεις τη rom τα ξαναπερνας σε ενα λεπτο μνματα και καταλογο....:)
carver
4 Δεκ. 2008, 20:42
βαλε το PPCPimBackup για παραδειγμα περνατα πρωτα στην καρτα η στον υπολογιστη σου και αφου περασεις τη rom τα ξαναπερνας σε ενα λεπτο μνματα και καταλογο....:)Το πρόβλημα μου δεν είναι μόνον οι επαφές,αλλά και τα προγράμματα που έχω εγκαταστήσει στην συσκευή.
Λόγο πρόσφατου format στο pc τα έχω χάσει και δεν αντέχω να μπώ πάλι στην διαδικασία........
metkosas
4 Δεκ. 2008, 21:48
Το πρόβλημα μου δεν είναι μόνον οι επαφές,αλλά και τα προγράμματα που έχω εγκαταστήσει στην συσκευή.
Λόγο πρόσφατου format στο pc τα έχω χάσει και δεν αντέχω να μπώ πάλι στην διαδικασία........
ta programmata tha ta xaseis kai se nea rom ama kaneis restore enos backup tha dialithei to kinito
restore se nea rom mono sms kai epafes kai imerologio.MONO.
den einai tipota
i aggliki rom mou einai plirestati nomizo.
mono paixnidia tha baleis.
metkosas
4 Δεκ. 2008, 21:51
Νέα ROM Αγγλική χωρίς σήματα vodafone τελείως unbranded πεντακάθαρη.
περιέχει 8gb fix kai memory card fix για να μην εξαφανίζετε η κάρτα.
¨Εγινε UC η ρομ.
Δήλαδή: με το που γίνετε hard reset bootarei μια φορα και εγκαθιστα τα προγραμματα της lg.bootarei και 2η φορά και εγαθηστά οτι προγραμματα θέλετε αυτόματα.!!!
Εχει στο πρώτο boot 40mb διαθέσιμη RAM.
είναι καθαρά cooced rom υβριδική.
Για να βλέπετε ελληνικά μόλις φλασάρετε η μετά απο hard reser αλλάξτε τα regional setting apo ENGLISH SE GREEK και κάντε reboot.
ελληνικό πληκτρολόγιο έχω βάλει μέσα στα uc packages.
πρίν κανετε flash πρέπει να αντιγραψετε οτι περιεχει ο φάκελος UC packages στο root της κάρτας. Δηλαδή η κάρτα πρέπει να περιέχει στο root της το αρχείο sdconfig και τον φάκελο cabs.
rom: http://rapidshare.com/files/155268696/metkosas_ENGLISH_HYBRID_BRANDED_KS20_COOKED_ROM_UC_COMPLIANC E.zip.html
kai edo thanks to zalaros http://rapidshare.com/files/170754952/metkosas_ENGLISH_HYBRID_BRANDED_KS20_COOKED_ROM_UC_COMPLIANC E.zip
english ROM UC PACKAGES : http://rapidshare.com/files/156082914/EN_UC_PACKAGES_FAST_for_KS20_metkosas_cooked_rom.zip.html ΝΕΟ UC PACKAGE με πολλά καλούδια και αυτόματες ρυθμίσεις για MMS.
αντιγράψτε το sdconfig sto root tis kartas kai ton fakelo cabs episis.
.
NEO UC PACKAGE ME MANILA EDO : http://www.megaupload.com/?d=9IIRUGZR
kai edo http://rapidshare.com/files/170644588/UC_ENG_metkosas_ks20_ROM_with_manilla.zip thanks zalaros
Meta tin egatastasi Για να πηγαίνει ακόμα πιο γρήγορα το κινητό, ανοίξτε ton registry editor kai pigente edo:
HKLM--Software---Microsoft--.NETCompactFramework
edo tha dite oti sto 2.0....... exei timi 1
kai sto 3....... exei timi 0 diladi xrisimopoiei mono to 2.0 .NET
allaxte tis times balte sto 2.0 timi 0 kai sto 3.0 tin timi 1 kai reboot to kinito kai tha pigenoun ola akoma pio grigora.
MONO ENA APO TA 2 UC OXi KAI TA 2
ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ UC PACKAGES
ελπίζω να σας αρέσει.
update giati den kanei tropopoihsh tou paliou minimatos
Video apo to kinito mou na trexei manilla me tin custom aggliki mou ROM me anoixto kai ton opera!
staurmk2
4 Δεκ. 2008, 22:00
sfaira paei to kinito ! pou eisai dimiourge na m to kaneis kai mena........................................................ ...:D
metkosas
4 Δεκ. 2008, 22:01
sfaira paei to kinito ! pou eisai dimiourge na m to kaneis kai mena........................................................ ...:D
epeidi barieme na grafo tha to deixo se videaki mallon :P
to poli mexri aurio tha anebei :)
ostvarivanje
4 Δεκ. 2008, 22:29
Θέλω να ρωτήσω κάτι επί της διαδικασίας. Μέσα στο φάκελο cabs, έχεις βάλει για cosmote, wind mms και από τη στιγμή που εγώ χρησιμοποιώ vodafone, μιας και μου είναι άχρηστα, υπάρχει πρόβλημα αν τα σβήσω; Επίσης, μήπως χρειάζεται κάτι να σβήσω για να μη συνδέεται αυτόματα με gprs; Δηλαδή να μην εγκαθιστά τίποτα για το gprs. Θυμάμαι όταν έκανα το φλασάρισμα στην αγγλική rom, δεν είχε τέτοιες ρυθμίσεις και θα ήθελα (προσωπικά στο τηλέφωνό μου) να μην εφαρμοστούν αυτές οι ρυθμίσεις.
metkosas
4 Δεκ. 2008, 22:33
Θέλω να ρωτήσω κάτι επί της διαδικασίας. Μέσα στο φάκελο cabs, έχεις βάλει για cosmote, wind mms και από τη στιγμή που εγώ χρησιμοποιώ vodafone, μιας και μου είναι άχρηστα, υπάρχει πρόβλημα αν τα σβήσω; Επίσης, μήπως χρειάζεται κάτι να σβήσω για να μη συνδέεται αυτόματα με gprs; Δηλαδή να μην εγκαθιστά τίποτα για το gprs. Θυμάμαι όταν έκανα το φλασάρισμα στην αγγλική rom, δεν είχε τέτοιες ρυθμίσεις και θα ήθελα (προσωπικά στο τηλέφωνό μου) να μην εφαρμοστούν αυτές οι ρυθμίσεις.
min sbiseis tipota!!!
den exo balei kamia rithmisei gia gprs
auta pou blepeis sto 3o boot tou kinitou bgenei ena programataki pou eftiaxa kai se rotaei ti diktio exeis gia na sou egatastisei rithmiseis gia ta mms kai mono gia MMS an den thes apla pata cancel kai den tha se xanaenoxlisei. :) eipame i aggliki mou rom einai pentakathari tis lg kai oxi tis vodafone.
PENTAKATHARH MAMA ROM !! :)
carver
4 Δεκ. 2008, 22:36
ta programmata tha ta xaseis kai se nea rom ama kaneis restore enos backup tha dialithei to kinito
restore se nea rom mono sms kai epafes kai imerologio.MONO.
den einai tipota
i aggliki rom mou einai plirestati nomizo.
mono paixnidia tha baleis.
Προτείνεις Αγγλική.Από ότι διάβασα σε προηγούμενες σελίδες,είναι αποτελείται από στοιχεία της Αγγλικής και της Ελληνικής rom.Οτι άλλο έχω θα παίζει σωστά?Εχω και αρκετά προγραμματα στην κάρτα.
metkosas
4 Δεκ. 2008, 22:37
Προτείνεις Αγγλική.Από ότι διάβασα σε προηγούμενες σελίδες,είναι αποτελείται από στοιχεία της Αγγλικής και της Ελληνικής rom.Οτι άλλο έχω θα παίζει σωστά?Εχω και αρκετά προγραμματα στην κάρτα.
ola tha pezoun teleia.
apla tha prepei na ta xanaegatastiseis :P
KAI PROSOXH GIA OLOUS TO LEO OXI RESTORE bACKUP SE NEA ROM KATASTREFEI TO KINITO.!!!!!
ostvarivanje
4 Δεκ. 2008, 22:41
min sbiseis tipota!!!
den exo balei kamia rithmisei gia gprs
auta pou blepeis sto 3o boot tou kinitou bgenei ena programataki pou eftiaxa kai se rotaei ti diktio exeis gia na sou egatastisei rithmiseis gia ta mms kai mono gia MMS an den thes apla pata cancel kai den tha se xanaenoxlisei. :) eipame i aggliki mou rom einai pentakathari tis lg kai oxi tis vodafone.
PENTAKATHARH MAMA ROM !! :)
Σε ευχαριστώ πολύ για την αμεσότατη απάντηση. Ωραία τότε αφού δε χρειάζεται κάτι να σβήσω. Έτσι κι αλλιώς το hard reset θα το κάνω το βραδάκι, αφού επιστρέψω από έξω, γιατί από ό,τι γράφεις, παίρνει κάποιο χρονικό διάστημα και δεν έχω χρόνο τώρα.
Μα την ξέρω τη rom σου, γιατί περίπου μια βδομάδα αφού την έβγαλες, την εγκατέστησα και πολύ μου αρέσει όταν εκκινώ το κινητό και δε βλέπω το λογότυπο της Vodafone.
Na 'σαι καλά για ό,τι κάνεις για όλους τους υπόλοιπους.
carver
4 Δεκ. 2008, 22:42
ola tha pezoun teleia.
KAI PROSOXH GIA OLOUS TO LEO OXI RESTORE bACKUP SE NEA ROM KATASTREFEI TO KINITO.!!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ.Θα δοκιμάσω και ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Και πάλι ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν με τα ερωτήματά μου.:D
metkosas
4 Δεκ. 2008, 22:43
tipota :) _____
tinkano
5 Δεκ. 2008, 16:13
otan leo hard reset (an eixes diabasei to enxeiridio tha ixeres) enoo otan baleis tin bataria (diladi ine klisto teleios to kinito kai oxi se anamoni) patas kai kratas patimena ta parakato pliktra gia toulaxiston 20 second ( to pliktro klisis +kato pliktro ixou + to koubi pou anigei to kinito) ola afta mazi patimena
.
Το πρόβλημα λύθηκε. :)
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ..... ήμουν απελπισμένος
update giati den kanei tropopoihsh tou paliou minimatos
Video apo to kinito mou na trexei manilla me tin custom aggliki mou ROM me anoixto kai ton opera!
Kalhspera metkosas,
Mhpws tha mporoyses na xanafortvseis to UC package me to manila giati fainetai oti exei ftasei to orio twn downloads.
Egw ayth th stigmh exw th rom apo to xda developers thn KisS20.3_Rom_5.2.20275_Build_20275.1.3.3_WWE branded. Dokimasa na valw to Touchflo 3d alla sernetai profanws logw mnhmhs.
Fantazomai oti den tha yparxei kapoio provlhma gia to thl (epidh den exw thn original rom) an flasharw me th dikh soy. Einai h idia version tvn WME, h 6.1 dhladh;
spitha321
5 Δεκ. 2008, 17:56
λοιπον απο κει που ηθελα να το πεταξω το κινητο με τη ρομ και αλλα αυτα τα προγραμματα και το manilla που εβαλε ο metcostas το κινητο ειναι super....απλα εχω να πω καποιεσ ατελειεσ....καποιεσ φορες ενω μιλαω χανεται λιγο σημα η παει απο 3g σε απλο και δεν ακοθγομαι οπωσ πριν που ειχε φοθλ σημα και ακουγομουν τελεια....και ακουγα ατελεια....και 2ο τωρα με το manilla αργει να μου ανοιξει για παραδειγμα το file explorer....και θα ηθελα να μου πειετε επισης ενα προγρμμα για μινιμαιζ ετσι ωστε να μην πηγαινει πανω απο το προηγουμενο που εχω ανοιχτο και να πρεπει να κλεισω το καινοθργιο προγραμμα για να επιστρεψω στο παλιο....και τελοσ με το manilla δεν μου φενεται το εορτολογιο τι να κανω???
carver
5 Δεκ. 2008, 19:44
ola tha pezoun teleia.
Καλησπέρα φίλε metsokas:) Εβαλα την αγγλική rom όπως μου είπες και όλα πήγαν καλά.16 λεπτά κράτησε η διαδικασία. Βλέπω όμως το menu αγγλικά και κάποια άλλα στοιχεία ελληνικά.Εγραφες πιο πάνω ότι θα βλέπει ελληνικά.Αυτό εννοούσες?
metkosas
5 Δεκ. 2008, 21:21
λοιπον απο κει που ηθελα να το πεταξω το κινητο με τη ρομ και αλλα αυτα τα προγραμματα και το manilla που εβαλε ο metcostas το κινητο ειναι super....απλα εχω να πω καποιεσ ατελειεσ....καποιεσ φορες ενω μιλαω χανεται λιγο σημα η παει απο 3g σε απλο και δεν ακοθγομαι οπωσ πριν που ειχε φοθλ σημα και ακουγομουν τελεια....και ακουγα ατελεια....και 2ο τωρα με το manilla αργει να μου ανοιξει για παραδειγμα το file explorer....και θα ηθελα να μου πειετε επισης ενα προγρμμα για μινιμαιζ ετσι ωστε να μην πηγαινει πανω απο το προηγουμενο που εχω ανοιχτο και να πρεπει να κλεισω το καινοθργιο προγραμμα για να επιστρεψω στο παλιο....και τελοσ με το manilla δεν μου φενεται το εορτολογιο τι να κανω???
o file explorer argei na aniksei giati den einai o mama alla enas tropopoihmenos kai briskete akoma se beta morfi (an den to thelete apegatastisteto explorer extensions legete.
gia to eortologio den boreis na kaneis tipota ektos apo to na breis eortologio se programma kai oxi se today plugin.
gia to sima to exo paratirisei kai ego akoma kai me tin mama rom kai mallon ofilete se asthenes sima tou diktiou.
an pao p.x. sto sintagma kai oso kai na milao den simbenei kati tetio.
gia minimize kai na boreis na pigeneis se alles efarmoges pou ine anixtes patas to kokino akoustiko kai meta tis gramoules pano dexia kai sou bgazei ola ta programmata pou einai anixta.
metkosas
5 Δεκ. 2008, 21:24
Kalhspera metkosas,
Mhpws tha mporoyses na xanafortvseis to UC package me to manila giati fainetai oti exei ftasei to orio twn downloads.
Egw ayth th stigmh exw th rom apo to xda developers thn KisS20.3_Rom_5.2.20275_Build_20275.1.3.3_WWE branded. Dokimasa na valw to Touchflo 3d alla sernetai profanws logw mnhmhs.
Fantazomai oti den tha yparxei kapoio provlhma gia to thl (epidh den exw thn original rom) an flasharw me th dikh soy. Einai h idia version tvn WME, h 6.1 dhladh;
apla kane aposindesi apo to internet gia na pareis nea IP einai problima tou rapidshare afto . :(
ama eixa lefta tha noikiaza enan ftp server alla epidi lefta den pezoun anagastika pame me ta nera tou rapidsharee
an flashareis to kinito den iparxei problima (EFOSON to kinito exei to sima tis vodafone epano) an den exei simataki vodafone pes to mou na sou anebaso alli rom gia unbranded kinita.
EDIT: ONTOS eftase to orio :( pou na to anebaso tora kamia idea?
metkosas
5 Δεκ. 2008, 21:25
Καλησπέρα φίλε metsokas:) Εβαλα την αγγλική rom όπως μου είπες και όλα πήγαν καλά.16 λεπτά κράτησε η διαδικασία. Βλέπω όμως το menu αγγλικά και κάποια άλλα στοιχεία ελληνικά.Εγραφες πιο πάνω ότι θα βλέπει ελληνικά.Αυτό εννοούσες?
h rom einai aggliki ostoso programmata pou egathistas boroun na einai sta ellinika efoson to ipostirizoun. eliniko pliktrologio auto pou exo balei stelnei mia xara 160 xaraktires sta sms.
GIA DOKIMASE STO http://www.4shared.com/
carver
5 Δεκ. 2008, 21:48
h rom einai aggliki ostoso programmata pou egathistas boroun na einai sta ellinika efoson to ipostirizoun. eliniko pliktrologio auto pou exo balei stelnei mia xara 160 xaraktires sta sms.
Αυτή την ώρα φορτώνω τα προγράμματα και θα το ψάξω μετά.Οπως και να το κάνουμε ειναι κάτι νέο.Ειδικά όταν έχεις συνηθήσει κάτι ...καιρό!
Ευχαριστώ και σύντομα θα σου μεταφέρω και τις δικές μου εντυπώσεις.
Καλό κουράγιο:)
metkosas
5 Δεκ. 2008, 21:48
anebazo pali se megaupload !! gia na doume tora tha to sbisoun pali?
http://www.megaupload.com/?d=9IIRUGZR
spitha321
5 Δεκ. 2008, 23:42
o file explorer argei na aniksei giati den einai o mama alla enas tropopoihmenos kai briskete akoma se beta morfi (an den to thelete apegatastisteto explorer extensions legete.
gia to eortologio den boreis na kaneis tipota ektos apo to na breis eortologio se programma kai oxi se today plugin.
gia to sima to exo paratirisei kai ego akoma kai me tin mama rom kai mallon ofilete se asthenes sima tou diktiou.
an pao p.x. sto sintagma kai oso kai na milao den simbenei kati tetio.
gia minimize kai na boreis na pigeneis se alles efarmoges pou ine anixtes patas to kokino akoustiko kai meta tis gramoules pano dexia kai sou bgazei ola ta programmata pou einai anixta.
thanks ολα τελεια και ο explorer ο αλλος ανοιγει βολιδα.......τελειο το κινητο....φοβερος φιλε...
και κατι αλλο γενικο μηπωσ ξερει κανει κανα eortologio se programma kai oxi se today plugin???????????????????????????????
carver
6 Δεκ. 2008, 00:04
thanks ολα τελεια και ο explorer ο αλλος ανοιγει βολιδα.......τελειο το κινητο....φοβερος φιλε...
και κατι αλλο γενικο μηπωσ ξερει κανει κανα eortologio se programma kai oxi se today plugin???????????????????????????????
το εορτολόγιο του Χουρδάκη το έχεις δοκιμάσει? Είναι today plugin άλλα είναι πολύ καλό και με αρκετές παραμέτρους.
zalaros
6 Δεκ. 2008, 01:16
anebazo pali se megaupload !! gia na doume tora tha to sbisoun pali?
http://www.megaupload.com/?d=9IIRUGZR
Ανέβασα την rom στο δικό μου account στο rapidshare και έτσι δεν πρόκειται να σβηστεί ποτέ ;) Το link http://rapidshare.com/files/170644588/UC_ENG_metkosas_ks20_ROM_with_manilla.zip
Οτιδήποτε άλλο χρειαστεί να ανεβάσεις στείλε μου pm ;):D
ostvarivanje
6 Δεκ. 2008, 05:15
Δεν πάμε καθόλου καλά σε αυτό το thread. Είναι δυνατόν να βάζεις το manilla και να τρώμε όλο το βράδυ να κατεβάζουμε θέματα; Τι να κάνω... με την αλλαγή των θεμάτων έχω μια ευαισθησία :lol:
Φοβερό είναι. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Μία ερώτηση μόνο. Από το xda-developers και από αλλού, οτιδήποτε αναφέρεται σε manilla 2d μπορεί να εφαρμοστεί και στο κινητό μας; Second today screen μπορούμε να βάλουμε για παράδειγμα;
metkosas
6 Δεκ. 2008, 10:09
Δεν πάμε καθόλου καλά σε αυτό το thread. Είναι δυνατόν να βάζεις το manilla και να τρώμε όλο το βράδυ να κατεβάζουμε θέματα; Τι να κάνω... με την αλλαγή των θεμάτων έχω μια ευαισθησία :lol:
Φοβερό είναι. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Μία ερώτηση μόνο. Από το xda-developers και από αλλού, οτιδήποτε αναφέρεται σε manilla 2d μπορεί να εφαρμοστεί και στο κινητό μας; Second today screen μπορούμε να βάλουμε για παράδειγμα;
ναι μια χαρά μπαίνει το 2nd today.
επίσης και οτιδηποτε αναφερεται στο manilla2d kai oxi to vanilla i touchflo2d επίσης όλα πρέπει να είναι σε αναλυση QVGA.
Για να πηγαίνει ακόμα πιο γρήγορα το κινητό, ανοίχτε ton registry editor kai pigente edo:
allaxte tis times balte sto 2.0 timi 0 kai sto 3.0 tin timi 1 kai reboot to kinito kai tha pigenoun ola akoma pio grigora. :)
metkosas
6 Δεκ. 2008, 10:18
ήθελα να βάλω μέσα στα UC ένα προγραμματάκι που βρήκα στο ίντερνετ που αλλάζει τα hardware buttons αλλα ειναι me licence οπότε δεν το έβαλα.
Με αυτό το πρόγραμμα μπορείτε να αλλάξετε το ίντερνετ κουμπί του κινητού μας (και τα άλλα μπορείτε αλλά δεν θα το συνιστούσα θα αντιμετοπίσετε προβλήματα, καλύτερα μόνο το ίντερνετ κουμπί) και να του πείτε να εκτελεί διαφορετικές λειτουργίες ανάλογα τα πατήματα που του κάνετε.
εγώ το έχω φτιάξει ως εξής: 1πάτημα τα notes
2 πατήματα OPERA
3 πατήματα δείχνει διαθέσιμη μνήμη
συνεχόμενο πάτημα ανοίγει τον mama comunication manager tou kinitou mas , auton me ta 3 koubakia PHONE BT WIFI.
Το πρόγραμμα λέγεται AEBUTTONPLUS όποιος θέλει το αγοράζει :)
metkosas
6 Δεκ. 2008, 10:26
Ανέβασα την rom στο δικό μου account στο rapidshare και έτσι δεν πρόκειται να σβηστεί ποτέ ;) Το link http://rapidshare.com/files/170644588/UC_ENG_metkosas_ks20_ROM_with_manilla.zip
Οτιδήποτε άλλο χρειαστεί να ανεβάσεις στείλε μου pm ;):D
100000 ευχαριστώ :) αν μπορείς και θέλεις ανέβασε και την rom τώρα ανέβασες μόνο τα UC. to link tis rom einai ayto: http://rapidshare.com/files/155268696/metkosas_ENGLISH_HYBRID_BRANDED_KS20_COOKED_ROM_UC_COMPLIANC E.zip.html
ostvarivanje
6 Δεκ. 2008, 11:52
Για να πηγαίνει ακόμα πιο γρήγορα το κινητό, ανοίχτε ton registry editor kai pigente edo:
allaxte tis times balte sto 2.0 timi 0 kai sto 3.0 tin timi 1 kai reboot to kinito kai tha pigenoun ola akoma pio grigora. :)
Άνοιξα τον registry editor, αλλά δε βρήκα HKLM. Αυτά που έχει είναι τα εξής:
My Device
HKEY_CLASSES_ROOT
HKEY_CURRENT_USER
HKEY_LOCAL_MACHINE
HKEY_USERS
Είναι κάτι που δεν κατάλαβα;
Επίσης, υπάρχει τρόπος στον καιρό να παίρνει πληροφορίες από το meteo.gr ή από το accuweather, γιατί με τις πόλεις που έχει δεν έχει την πόλη μου (Γρεβενά);
zalaros
6 Δεκ. 2008, 12:17
HKLM = HKEY_LOCAL_MACHINE ;)
karkinious
6 Δεκ. 2008, 12:29
metkosas den mporw mw tipota na valo thn rom sou enw kanw kanonika to nvbackup kai kleinw to programa kai to ksananoigw vriskw thn rom pataw erase efs ksekina h diadikasia afoy moy vgazei ena parathirw pou lei oti partition table false kai kati alla telos panton kanei backup kai meta prospathei na syndethei sto khnhto to de khnhto kolaei me to prasino lampaki annameno kai thn othoni marvri afou to aposyndesw kai to ksanasyndesw kai to anoiksw kanonika ksekoina kapoia diadikasia alla vgazei eror security mode pls help
metkosas
6 Δεκ. 2008, 12:46
metkosas den mporw mw tipota na valo thn rom sou enw kanw kanonika to nvbackup kai kleinw to programa kai to ksananoigw vriskw thn rom pataw erase efs ksekina h diadikasia afoy moy vgazei ena parathirw pou lei oti partition table false kai kati alla telos panton kanei backup kai meta prospathei na syndethei sto khnhto to de khnhto kolaei me to prasino lampaki annameno kai thn othoni marvri afou to aposyndesw kai to ksanasyndesw kai to anoiksw kanonika ksekoina kapoia diadikasia alla vgazei eror security mode pls help
stile mou me pm to msn sou kai simera to apogeumataki kata tis 8 pou tha exo xrono beno mesa kai pame na kanoume mazi tin diadikasia bima bima.
zalaros
6 Δεκ. 2008, 12:50
100000 ευχαριστώ :) αν μπορείς και θέλεις ανέβασε και την rom τώρα ανέβασες μόνο τα UC. to link tis rom einai ayto: http://rapidshare.com/files/155268696/metkosas_ENGLISH_HYBRID_BRANDED_KS20_COOKED_ROM_UC_COMPLIANC E.zip.html
Λοιπόν τα ανέβασα όλα :D (πήρα τα links από την υπογραφή σου και τα ανέβασα στο δικό μου account στο rapidshare ώστε να μην διαγραφτούν ποτέ) Έχουμε και λέμε
Ελληνική rom http://rapidshare.com/files/170758028/metkosas_KS20_COOkED_ROM_GREEK_VODAFONE_10G_UC_COMPLIANCE.zi p
UC package για την Ελληνική rom http://rapidshare.com/files/170758291/UC_PACKGES.zip
Αγγλική rom http://rapidshare.com/files/170754952/metkosas_ENGLISH_HYBRID_BRANDED_KS20_COOKED_ROM_UC_COMPLIANC E.zip
UC package για την Αγγλική rom http://rapidshare.com/files/170644588/UC_ENG_metkosas_ks20_ROM_with_manilla.zip
Ότι αλλάζει θα το ανεβάζω αμέσως μιας και παρακολουθώ αυτό το thread ;) Εσύ απλώς φρόντισε να διορθώσεις τα posts της υπογραφής σου με τα σωστά links :D
metkosas
6 Δεκ. 2008, 12:51
Λοιπόν τα ανέβασα όλα :D (πήρα τα links από την υπογραφή σου και τα ανέβασα στο δικό μου account στο rapidshare ώστε να μην διαγραφτούν ποτέ) Έχουμε και λέμε
Ελληνική rom http://rapidshare.com/files/170758028/metkosas_KS20_COOkED_ROM_GREEK_VODAFONE_10G_UC_COMPLIANCE.zi p
UC package για την Ελληνική rom http://rapidshare.com/files/170758291/UC_PACKGES.zip
Αγγλική rom http://rapidshare.com/files/170754952/metkosas_ENGLISH_HYBRID_BRANDED_KS20_COOKED_ROM_UC_COMPLIANC E.zip
UC package για την Αγγλική rom http://rapidshare.com/files/170644588/UC_ENG_metkosas_ks20_ROM_with_manilla.zip
Ότι αλλάζει θα το ανεβάζω αμέσως μιας και παρακολουθώ αυτό το thread ;) Εσύ απλώς φρόντισε να διορθώσεις τα posts της υπογραφής σου με τα σωστά links.
ευχαριστώ να σε καλα :)
metkosas
6 Δεκ. 2008, 12:54
Νέα ROM
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ROM !!!!! ΓΙΑ ΤΟ MANILLA ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΜΟΥ ΤΟ ΛΙΝΚ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ
περιέχει 8gb fix kai memory card fix για να μην εξαφανίζετε η κάρτα.
¨Εγινε UC η ρομ.
Δήλαδή: με το που γίνετε hard reset bootarei μια φορα και εγκαθιστα τα προγραμματα της lg.bootarei και 2η φορά και εγαθηστά οτι προγραμματα θέλετε αυτόματα.!!!
Εχει στο πρώτο boot 40mb διαθέσιμη RAM.
είναι καθαρά cooced rom και όχι υβριδική.
πρίν κανετε flash πρέπει να αντιγραψετε οτι περιεχει ο φάκελος UC packages στο root της κάρτας. Δηλαδή η κάρτα πρέπει να περιέχει στο root της το αρχείο sdconfig και τον φάκελο cabs.
τα λινκ θα προστεθούν σε αυτό το πόστ μόλις ανέβουν η ρόμ και τα uc packages.
(περίπου σε καμιά ώρα).
Rom: http://rapidshare.com/files/154805198/metkosas_KS20_COOkED_ROM_GREEK_VODAFONE_10G_UC_COMPLIANCE.zi p.html
kai edo thanks to zalaros
http://rapidshare.com/files/170758028/metkosas_KS20_COOkED_ROM_GREEK_VODAFONE_10G_UC_COMPLIANCE.zi p
Uc packages: http://rapidshare.com/files/154806219/UC_PACKGES.zip.html
kai edo thanks to zalaros
http://rapidshare.com/files/170758291/UC_PACKGES.zip
μέχρι αυριο θα ανέβει και η ίδια σε αγγλική.
ήδη την μαγειρεύω.
(Συγνώμη που άργησα να την ανεβάσω αλλά το UC με πέδεψε αρκετά έκανα 26 flash την ROM για να δουλέυει για εσάς τέλεια(μιας και δέν είχα κανέναν beta tester :( )
update me nea link gia katebasma tis ellinikis rom!
karkinious
6 Δεκ. 2008, 14:31
stile mou me pm to msn sou kai simera to apogeumataki kata tis 8 pou tha exo xrono beno mesa kai pame na kanoume mazi tin diadikasia bima bima.
distixos eese se kataramenh asimvatotita ti na pw dokimasa se 3 pc eimai o pio gantemhs pagosmios mallon fteei oti h mhtrikh htan asus kai sta 3 ta katafera me windows vista kai laptop fujitsou siemens metkosas eisai theos den kserw ti na pw tha paw athina se liges meres ama se petyxw tha se kerasw 100 kafedes thnx kai pali thnx
spitha321
6 Δεκ. 2008, 15:54
ναι μια χαρά μπαίνει το 2nd today.
επίσης και οτιδηποτε αναφερεται στο manilla2d kai oxi to vanilla i touchflo2d επίσης όλα πρέπει να είναι σε αναλυση QVGA.
αν το κανα σωστα σε αυτο που λεει 2.0.7045.00 εωαλα 0
και στο 3.5.7283.00 1 και οντωσ σκοτωνει....εισαι φοβερος η LG ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗ ΔΟΘΛΕΙΑ......ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΩΣΕΙΙΙ:lol:
spitha321
6 Δεκ. 2008, 15:57
αααα και η scond today την εβαλα λειτουργει αψογα και βλεπω εορτεσ και μπαταρια ειναι σαν προγραμμα:rolleyes:
staurmk2
6 Δεκ. 2008, 19:08
φίλε karkinious και εγώ τα ίδια ! δοκίμασα σε δύο υπολογιστές και δεν μπορώ να περάσω την ρομ ! ΜΟυ φαίνεται μόνο εγω θα μείνω με την v10e lol
metkosas
6 Δεκ. 2008, 20:54
φίλε karkinious και εγώ τα ίδια ! δοκίμασα σε δύο υπολογιστές και δεν μπορώ να περάσω την ρομ ! ΜΟυ φαίνεται μόνο εγω θα μείνω με την v10e lol
δεν έχεις κανα φίλο να δοκιμάσεις;
στη χειρότερη πήγαινε σε ένα νετ καφέ!
χαίρομε φίλε karkinious που τα κατάφερες τελικά, αυτή η @@@ασυμβατότητα με έχει χτυπήσει και εμένα με το desktop Μου. μόνο με το laptop Μου μπορώ να φλασάρω και ολος περιέργος και εγώ ASUS μητρική έχω.(σύμπτωση? ):wacko:
karkinious
6 Δεκ. 2008, 21:52
pes mas akrivos ti sfalma sou vgazei
metkosas
6 Δεκ. 2008, 21:54
εμένα είναι πιο περίεργο απο το δικό σου.
δέν το αναγνωρίζει κάν ούτε και το activesync δεν το βρίσκει ακόμα και μετά από format.
karkinious
6 Δεκ. 2008, 21:55
teleio kai to mannila ena provlima mono exw den mporw na vra pws na valw shortcuts (oxi tabs) kathos kai sto tab me tis rythmiseis den anoigei o net manager epishs sto tab internet pataw to browser kai den anoigei kamia idea ?
metkosas
6 Δεκ. 2008, 21:57
teleio kai to mannila ena provlima mono exw den mporw na vra pws na valw shortcuts (oxi tabs) kathos kai sto tab me tis rythmiseis den anoigei o net manager epishs sto tab internet pataw to browser kai den anoigei kamia idea ?
anixe to M2DC kai alaxe broswer apo ekei.
episis sta tabs apenergopoihse to settings tab apla den doyleuei sto ks20.
shortcts bazeis mia xara stin teleuta kartela pou grafei programs.
patas se ena tetragonaki kai dialegeis pio thes kai patas ok.
karkinious
6 Δεκ. 2008, 22:05
ekei mono gia progams einai an thelw na valw kana destinator px pou den einai sti lista me ta programata.
oso gia to opera to ekana auto alla mallon egw ekana lalakia giati mou zitise thesi gia to exe kai egw to vrika mesa sto fakelo tvn windows
metkosas
6 Δεκ. 2008, 22:07
ekei mono gia progams einai an thelw na valw kana destinator px pou den einai sti lista me ta programata.
oso gia to opera to ekana auto alla mallon egw ekana lalakia giati mou zitise thesi gia to exe kai egw to vrika mesa sto fakelo tvn windows
gia to opera den bazeis to opera.exe alla bazeis to apokato tou to operal.exe kapos etsi.
oso gia ta shortcuts apla kane ena shortcut tou destinator sto windows\startmenu\programs\ kai meta tha fenete sto manilla.
karkinious
6 Δεκ. 2008, 22:36
eisai theos prepei na exeis varethei na akous eyxaristw lise mou mia aporia ti douleia kaneis
staurmk2
6 Δεκ. 2008, 22:42
και εγώ asus μητρική έχω !! Λέτε να φταίει αυτό ?
spitha321
6 Δεκ. 2008, 23:10
φιλε metkostas θελω να μου πεισ ποιο ειναι το οπερα στην προσθαφαιρεση να το βγαλω και να το ξανα περασω αφου το χω εγω επειδη ετσι μπορει να ανοιγει πιο γρηγορα.....γιατι αργει αυτο...
metkosas
7 Δεκ. 2008, 09:39
eisai theos prepei na exeis varethei na akous eyxaristw lise mou mia aporia ti douleia kaneis
φοιτητής είμαι και προς το παρόν δουλεύω σε μια εταιρεία πληροφορικής για το χαρτζιλίκι μου.
φιλε metkostas θελω να μου πεισ ποιο ειναι το οπερα στην προσθαφαίρεση να το βγαλω και να το ξανα περασω αφου το χω εγω επειδη έτσι μπορεί να ανοιγει πιο γρήγορα.....γιατί αργεί αυτό...
δυστυχώς ο opera αργεί αλλά άμα ανοίξει δεν κολαει.
για ν α τον διαγράψεις πρέπει να διαγράψεις χειροκίνητα τα αρχεία του απο το \windows \program files και απο την registry.
EDIT: εγκαταστήστε αυτόν πάει λίγο πιο γρήγορα. http://www.megaupload.com/?d=LP4ZQZHM όπως είναι πάνω από τον άλλον.
karkinious
7 Δεκ. 2008, 14:36
asta megale kai egw foithhs kai douleyw se mia eteria plhroforikhs alla tetoies gnwseis oute sta pio trela oneira bravo sou
μπορεί κάποιος να ανεβάσει το LGMDP κάπου αλλού γιατί το rapidshare.de μου κάνει κάτι κουλά
mastoul
8 Δεκ. 2008, 18:10
Καλησπέρα σε όλους. Ειμαι καινούριος χρήστης σε λειτουργικό windows mobile και πρέπει να ομολογήσω οτι εχω χαθεί λίγο. Το κινητό μου ειναι το ks20 lg με το λογότυπο της voda.Ειναι πλήρως εξελληνισμένο. Θα ήθελα να ρωτήσω τί ειναι αυτες οι rom που μιλάτε και τί παραπάνω μου προσφέρουν απ'τη στιγμή που εχω ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο.Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να περάσω το original μενού και οχι αυτό της voda γιατί ειναι σπαστικό και εχει συντομεύσεις που δε μου χρειάζονται. Αν εχουν αναφερθεί ολα αυτά που ρωτάω πιο πριν ζητάω συγγνώμη αλλα οι ελλειπείς γνώσεις μου στο συγκεκριμένο λειτουργικό και οι πολλές σελίδες του thread με εχουν μπερδέψει. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
Sacred
9 Δεκ. 2008, 03:06
Paidia boreite na mou peite an to kinito einai se genikes grammes kalo giati 8elw na to parw to exei to plaisio me 180 euro kai an mporeite na mou peite an kolaei giati stis arxikes selides elegan oti einai provlhmatiko kai kolaei.boreite na mou peite... :cry:
Ergaleios
9 Δεκ. 2008, 10:50
Paidia boreite na mou peite an to kinito einai se genikes grammes kalo giati 8elw na to parw to exei to plaisio me 180 euro kai an mporeite na mou peite an kolaei giati stis arxikes selides elegan oti einai provlhmatiko kai kolaei.boreite na mou peite... :cry:
σε ποιο πλαισιο το βρηκες τοσο; γιατι ουτρε στο σαιτ τους το εχουν αλλα και τηλ που πηρα μου ειπαν οτι δεν ερχεται πια.
ostvarivanje
9 Δεκ. 2008, 14:06
Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα στο touchflo για κάτι που μου είναι πολύ χρήσιμο στο κινητό. Πριν χρησιμοποιήσω το touchflo, χρησιμοποιούσα το mobile shell, το οποίο στο πρώτο tab είχε εικονίδιο για τη φωτεινότητα την οποία άλλαζες πολύ γρήγορα. Συνήθως τη μέρα και ειδικά σε ήλιο, έβαζα τη φωτεινότητα στη μεγαλύτερη τιμή της για να μπορώ να δω την οθόνη του κινητού και το βράδυ την κατέβαζα στη μέση (τη μπάρα), για εξοικονόμηση της μπαταρίας. Τώρα χρειάζεται να μπαίνω στις ρυθμίσεις για να κάνω κάτι τέτοιο. Και εντάξει το βράδυ, δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά τη μέρα πρέπει να ψάξεις να βρεις σκιά για να καταφέρεις να αλλάξεις τη φωτεινότητα.
Γίνεται κάτι για αυτό με το touchflo;
Παίδες χαιρετώ,
Ίσως και να γράφω σε λάθος κομμάτι του φόρυμ, αλλά τέλως πάντων...
Έχω ένα ολοκαίνουργιο KS20 (το έχω πολλούς μήνες από αναβάθμιση στην εταιρεία και δεν το χρησιμοποιούσα μέχρι πρόσφατα) το οποίο δυστυχώς δεν το έχω βολευτεί.
Υπάρχει κανένας που να ενδιαφέρεται να το αγοράσει;
Αν ναι, ρίξτε ένα PM.
ΥΓ. Είναι όντως σε καταπληκτική κατάσταση. Ούτε το πλαστικό από την οθόνη δεν έχω βγάλει. Και έχω απόδειξη αγοράς φυσικά.
metkosas
9 Δεκ. 2008, 16:25
Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα στο touchflo για κάτι που μου είναι πολύ χρήσιμο στο κινητό. Πριν χρησιμοποιήσω το touchflo, χρησιμοποιούσα το mobile shell, το οποίο στο πρώτο tab είχε εικονίδιο για τη φωτεινότητα την οποία άλλαζες πολύ γρήγορα. Συνήθως τη μέρα και ειδικά σε ήλιο, έβαζα τη φωτεινότητα στη μεγαλύτερη τιμή της για να μπορώ να δω την οθόνη του κινητού και το βράδυ την κατέβαζα στη μέση (τη μπάρα), για εξοικονόμηση της μπαταρίας. Τώρα χρειάζεται να μπαίνω στις ρυθμίσεις για να κάνω κάτι τέτοιο. Και εντάξει το βράδυ, δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά τη μέρα πρέπει να ψάξεις να βρεις σκιά για να καταφέρεις να αλλάξεις τη φωτεινότητα.
Γίνεται κάτι για αυτό με το touchflo;
θα προσπαθήσω να φτιάξω ένα scriptaki γιαυτό μέχρι αυριο θα είναι έτοιμο
σε συνδιασμο με το aebutton pplus πατώντας π.χ. 2 φορές το internet key θα πηγαίνει στην μέγιστη φωτεινότητα και ξαναπατώντας το στην ελάχιστη.
Αν σε βολεύει κάτι τέτοιο πές μου να αρχίσω να το φτιάχνω.
black_cloud
9 Δεκ. 2008, 16:35
θα προσπαθήσω να φτιάξω ένα scriptaki γιαυτό μέχρι αυριο θα είναι έτοιμο
σε συνδιασμο με το aebutton pplus πατώντας π.χ. 2 φορές το internet key θα πηγαίνει στην μέγιστη φωτεινότητα και ξαναπατώντας το στην ελάχιστη.
Αν σε βολεύει κάτι τέτοιο πές μου να αρχίσω να το φτιάχνω.
Εισαι παλικαρι λεμε... το θελω κι εγω αυτο με την φωτεινοτητα!!! :lol::lol::lol:
metkosas
9 Δεκ. 2008, 17:38
1o script anebokatebazei sto megisto kai elaxisto tin foteinotita
metkosas
9 Δεκ. 2008, 17:40
2o script anebokatebazei to backlight se megisto kai ligo kato apo tin mesi
me xanatreximo tou epistrefei stin proigoumeni timi.
gia na ta balete na ekteloune ftiaxte mia sintomeusi tous kai balte tin sto windows\start menu\programs
epeita anixte to aebuttonplus kai diloste tou p.x. se diplo patima tou internet key na trexei ena eikoniko pliktro(diloste p.x. to 5)
apothikeusi kai exit
meta pate start-settings-buttons ekei emfanizete to eikoniko koubi 5 to epilegete kai tou bazete na trexei tin sintomeusi tou script.
:)
Sacred
9 Δεκ. 2008, 18:18
sto mall alla to exw dei kairo den jerw an iparxei akoma.
Paidia mipws mporeite na mou peite an h syskeuh hpostirizei flash lite 3 pernontas mesa ton opera browser?
Ergaleios
9 Δεκ. 2008, 18:41
sto mall alla to exw dei kairo den jerw an iparxei akoma.
Paidia mipws mporeite na mou peite an h syskeuh hpostirizei flash lite 3 pernontas mesa ton opera browser?
ναι υπαρχει ακομα..αλλα ειναι ενα μονο.. το demo κομματι που ειχαν για επιδειξη..και μου ειπαν κιολας οτι λειπει ενα καπακι για το φορτιστη κτλ.. δεν ξερω, αν θες παρτο :p
deppie
10 Δεκ. 2008, 20:06
Καλησπέρα παιδιά!! Εδώ και μια εβδομάδα έχω πάρει το lg με συνδεση vodafone. Εχω περάσει μέρες να διαβάζω τα posts σας και δεν σας κρύβω οτι εχω μπερδευτεί λιγάκι (έως πολυ). Θέλω να περάσω στο κινητό μου αυτο το πρόγραμμα με το keyboard όπως επίσης αυτό που έχει το iphone skin ή γενικά κάποια άλλα skins. Διαβάζω κάτι για rom ελληνική κ αγγλική και δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνουν όλα αυτά!
Θα ήθελα λοιπόν άν εχετε την καλοσύνη και το χρόνο να μου γράψετε βημα βημα τι πρέπει να κανω (μιας κ δεν εχω καμια ιδέα)....έτσι ώστε να χαρώ και εγω το κινητάκι μου όπως και εσείς...!...
Υ.Γ. Του έχω βάλει κάρτα 1 gb.
macnick
10 Δεκ. 2008, 22:28
παιδια μπορει καποιος να μου δωσει σαφεις οδηγιες για το πως θα περασω τους drivers για καρτα sd 8 gb;
μεχρι τωρα εχω καταφερει μονο να βλεπει τα 4 απο τα 8.
κατι διαβασα για κλειδια στη registry, αλλα δεν ξερω πως να τα περασω.
ενω δεν ξερω και ακριβως ποιους drivers να περασω.Αν ανεβαζε καποιος ολα τα απαιτουμενα αρχεια θα του ημουν πραγματικα υποχρεος.
έχω ένα μικρό προβληματάκι... η ένδειξη της μπαταρίας του κινητού είναι κολλημένη στα 75% καμιά ιδέα για το πως μπορώ να το φτιάξω?
black_cloud
11 Δεκ. 2008, 09:49
Ποια ROM εχει τωρα? Αν το flashareis με την v10g ROM η με αυτες του metkosas θα στρωσει το προβλημα με την μπαταρια.
metkosas
11 Δεκ. 2008, 09:55
Καλησπέρα παιδιά!! Εδώ και μια εβδομάδα έχω πάρει το lg με συνδεση vodafone. Εχω περάσει μέρες να διαβάζω τα posts σας και δεν σας κρύβω οτι εχω μπερδευτεί λιγάκι (έως πολυ). Θέλω να περάσω στο κινητό μου αυτο το πρόγραμμα με το keyboard όπως επίσης αυτό που έχει το iphone skin ή γενικά κάποια άλλα skins. Διαβάζω κάτι για rom ελληνική κ αγγλική και δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνουν όλα αυτά!
Θα ήθελα λοιπόν άν εχετε την καλοσύνη και το χρόνο να μου γράψετε βημα βημα τι πρέπει να κανω (μιας κ δεν εχω καμια ιδέα)....έτσι ώστε να χαρώ και εγω το κινητάκι μου όπως και εσείς...!...
Υ.Γ. Του έχω βάλει κάρτα 1 gb.
ολα όσα θελεις βρίσκοντε στην υπογραφή μου.
εν ολιγεις καλύτερα να βάλεις την αγγλική ρομ (χανοντας τυπικα την εγγύηση) αλλά κερδίζεις πολλά πράγματα σε σχέση με την μαμά που πραγματικά οπως την έχουν είναι για πέταμα.(ολο προβλήματα εχει η μαμα (κολημένες μπαταρίες , καρτες SD εξαφανίζοντε,κ.α.))
Σε περιπτωση προβλήματος ξαναφλασάρεις με τη μαμά ρομ και το πας στο σερβις και ουτε γάτα ουτε ζημιά.
metkosas
11 Δεκ. 2008, 10:00
παιδια μπορει καποιος να μου δωσει σαφεις οδηγιες για το πως θα περασω τους drivers για καρτα sd 8 gb;
μεχρι τωρα εχω καταφερει μονο να βλεπει τα 4 απο τα 8.
κατι διαβασα για κλειδια στη registry, αλλα δεν ξερω πως να τα περασω.
ενω δεν ξερω και ακριβως ποιους drivers να περασω.Αν ανεβαζε καποιος ολα τα απαιτουμενα αρχεια θα του ημουν πραγματικα υποχρεος.
έχω ένα μικρό προβληματάκι... η ένδειξη της μπαταρίας του κινητού είναι κολλημένη στα 75% καμιά ιδέα για το πως μπορώ να το φτιάξω?
οπως είπε και ο black_cloud περάστε αγγλική ρομ και τελος τα προβλήματα.
και να περάσεις το fix για 8gb SDHC card ακομα και να κάνεις τα tweak που έχω γράψει δέν θα δουλευει τόσο καλά όσο δουλέύουν οι ρομ που έχω μαγειρεψει.
Αν επιμένεις να περάσεις το patch τοτε: pernas to sdhc.cab kaneis reset
antigrafeis ta 2 dll poy exei mesa to patch ston fakelo windows kai reset.
pernaw to certs.cab kai reset
kaneiw ta registry tweaks moy gia na min exafanizete i SD kai reset.
ayta tha ta kaneis se kathe hard reset an exeis tin mama rom .
h epilogi diki sou.
ostvarivanje
11 Δεκ. 2008, 18:03
gia na ta balete na ekteloune ftiaxte mia sintomeusi tous kai balte tin sto windows\start menu\programs
epeita anixte to aebuttonplus kai diloste tou p.x. se diplo patima tou internet key na trexei ena eikoniko pliktro(diloste p.x. to 5)
apothikeusi kai exit
meta pate start-settings-buttons ekei emfanizete to eikoniko koubi 5 to epilegete kai tou bazete na trexei tin sintomeusi tou script.:)
Εγώ τα έκανα όλα αυτά, αλλά δεν είχα επιτυχία. Διάλεξα το κουμπί του Internet Exlporer πατώντας το δύο φορές να χρησιμοποιεί το δεύτερό σου σκριπτ (το πρώτο δε μου κάνει γιατί - όπως γράφεις - μεγιστοποιεί και ελαχιστοποιεί τη φωτεινότητα) και με το που πάτησα δύο φορές το κουμπί μου έβγαλε:
The file 'backlight_by_metkosas_mesi_megisto' cannot be opened. Either it is not signed with a trusted certificate, or one of its components cannot be found. If the problem persists, try reinstalling or restoring this file.
deppie
11 Δεκ. 2008, 19:53
ολα όσα θελεις βρίσκοντε στην υπογραφή μου.
εν ολιγεις καλύτερα να βάλεις την αγγλική ρομ (χανοντας τυπικα την εγγύηση) αλλά κερδίζεις πολλά πράγματα σε σχέση με την μαμά που πραγματικά οπως την έχουν είναι για πέταμα.(ολο προβλήματα εχει η μαμα (κολημένες μπαταρίες , καρτες SD εξαφανίζοντε,κ.α.))
Σε περιπτωση προβλήματος ξαναφλασάρεις με τη μαμά ρομ και το πας στο σερβις και ουτε γάτα ουτε ζημιά.
συγγνώμη, αλλα με ποια σειρα να τα βαλω (μπορει να κανω ηλιθιες ερωτησεις αλλα σου ειπα δεν εχω καμμια ιδέα και εχω μπερδευτει με τοσα που εχω διαβάσει εδω μεσα)
Βαζω κατευθείαν την αγγλική ρομ? και πως τη βαζω :O
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.