View Full Version : [Επίσημο] LG KS20
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
19
20
21
22
23
black_cloud
13 Οκτ. 2008, 15:17
λοιπόν...μετά από λίγους μήνες χρήσης και υπομονής το μονο που έχω να πω σε όσους θέλουν να αγοράσουν αυτό το κινητό να αλλάξουν αμέσως γνώμη!
Είναι ότι χειρότερο έχω αγοράσει!
Δεν είμαι κανένας power user ένα battery status του έχω του κινητού και ένα keyboarb και σέρνεται λες και τρέχει κανένα σχεδιαστικό πρόγραμμα.
Η ποιότητα κατασκευής του είναι χειρότερη και από το χειρότερο κινεζικο προϊόν!
Τρίζουν τα πλαστικά τόσο που φοβάμαι να πατήσω τα κουμπιά μην ξυπνήσω κανέναν μέσα στο σπίτι. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά σήμερα κόλλησε μέσα και το δεξί κουμπί από τα δυο μπροστινά.
το να μην εισαι ευχαριστημενος να πουμε ΟΚ, αλλα επειδη τυχαινει να εχουμε κι εμεις αυτο το κινητο, νομιζω και πολυ ευγενικα θα ελεγα οτι τα παραλες !!! το κινητο ουτε σερνεται ουτε ειναι τοσο ψευτικο οπως λες. τα πλαστικα μπορει να μην ειναι τα καλυτερα ποιοτικα ... αλλα ριξε παλι μια ματια στην τιμη του. Το κινητακι ειναι super και δουλευει αψογα αρκει να εχει μεσα την 10g. απο εκει κ μετα ακομη και το κινητο των 50€ με java κολλαει και μαυριζει οθονες, κι αν κανω λαθος διορθωσε με.
pbmafia
13 Οκτ. 2008, 15:28
stin arxi pisteva oti itan polu kali i timi tou gia auta pou prosferei!Alla telika den prosferei tpt!Otan me 200 euro parapanw perneis diamond kai kanei papades! Pira to kinito enw gnwriza ta problimata tou apla den perimena na einai toso xalia!
Tha dikaiologousa auti tin suberifora tou kinito an to eixa fortwsei me progs-games ktl!Den zitisa kati apo to kinito....oute ta minimata den mou emfanizei oti erxodai!
Isws einai to diko mou elatomatiko...den xerw alla einai etsi opws sta perigrafw.
I poiotita ton plastikon einai aparadexti.arxizoun na ginodai bronze ta asimenia parts kai na xefloudaei monon kai mono pou to akoubas sto trapezi!Den mou exei pesei katw pote!
black_cloud
13 Οκτ. 2008, 15:34
stin arxi pisteva oti itan polu kali i timi tou gia auta pou prosferei!Alla telika den prosferei tpt!Otan me 200 euro parapanw perneis diamond kai kanei papades! Pira to kinito enw gnwriza ta problimata tou apla den perimena na einai toso xalia!
Tha dikaiologousa auti tin suberifora tou kinito an to eixa fortwsei me progs-games ktl!Den zitisa kati apo to kinito....oute ta minimata den mou emfanizei oti erxodai!
Isws einai to diko mou elatomatiko...den xerw alla einai etsi opws sta perigrafw.
I poiotita ton plastikon einai aparadexti.arxizoun na ginodai bronze ta asimenia parts kai na xefloudaei monon kai mono pou to akoubas sto trapezi!Den mou exei pesei katw pote!
ισως οπως λες να ειναι το δικο σου ελατωματικο ... και αν οντως ειναι κοιτα να το αντικαταστησεις η να το επισκευασεις ... αλλα σε γενικες γραμμες δεν παιζουν αυτα που λες. ειναι αρκετα καλο και γρηγορο και με πολλα περισοτερα προγραμματα μεσα!!! πολλοι που το εχουν δει λενε οτι ειναι και αρκετα γρηγορο σε αντιθεση με αυτο που λες εσυ? ποια version εχεις στο κινητο?
pbmafia
13 Οκτ. 2008, 15:40
sou einai eukolo na mou dwseis ta stoixeia tis etairias gia na to paw na dw ti tha kanw?
black_cloud
13 Οκτ. 2008, 16:36
sou einai eukolo na mou dwseis ta stoixeia tis etairias gia na to paw na dw ti tha kanw?
Η εταιρεια που θα απευθυνθεις ειναι η omnitech:
Πλ. κανιγγος (τζωρτζ 26) 210-3304550 09:00 - 17:00
Αγ. Κων/νου 40 (Μαρουσι - Αιθριο) 210-6106816 09:00 - 17:00
stifmeister
13 Οκτ. 2008, 19:49
μετά απο 2 μέρες χρησης έχω να πώ τα εξής:
στα +
-πολυ καλη σχεδίαση και μέεθος
-αρκετά γρήγορο για wm
-εξαιρετική τιμή
στα -
-πολύ κακή ποιότητα ήχου απο το μεγάφωνο και πολυ μέτρια απο τα ακουστικά
-κάμερα 2mp δεν είναι κάμερα
-απουσία 3.5mm υποδοχή για ακουστικά και το καλώδιο φτάνει στα 2 μέτρα...
-μέτρια διάρκεια μπαταρίας
Γενικά είμαι ευχαριστημένος με το συγκεκριμένο κινητό.Και αν σκεφτεί κανείς την τιμή του,είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στα 330ευρώ.Δεν είναι diamond φυσικά αλλα το diamond για 600 δεν αξίζει με τίποτα!!!!Και ας λέει ο καθένας οτι θέλει.Και γενικά ξυπνήστε όσοι δίνετε για κινητό 600+ ευρώ.Είναι κοροιδία και ειδικά αν δουλεύεις με βασικό μισθό.
stifmeister
13 Οκτ. 2008, 19:58
έχω φάει τον κόσμο να βρώ που είναι η κατω παύλα.Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος???
metkosas
13 Οκτ. 2008, 21:51
ίσως μπορέσω σήμερα να βγάλω το vodafone logo.Αν ναι θα την ανεβάσω σήμερα.
η ρομ θα περιλαμβάνει:
8gb fix by default (confirmed)
windiag by default (confirmed)
total commander by default (confirmed)
registry editor by default (confirmed)
NO VODAFONE LOGO :) (testing)
registry tweak για να μην χάνει την κάρτα. (confirmed)
by default to καταμαυρο θέμα. (confirmed)
και θα είναι στα Ελληνικά.!!! (confirmed)
STATHOP
13 Οκτ. 2008, 22:12
Αυτό που αγοράζει κάποιος τώρα έχει την βελτιωμένη ROM ή με το που το πάρει πρέπει να το αναβαθμίσει?
metkosas
13 Οκτ. 2008, 22:13
Αυτό που αγοράζει κάποιος τώρα έχει την βελτιωμένη ROM ή με το που το πάρει πρέπει να το αναβαθμίσει?
to δεύτερο.
stifmeister
13 Οκτ. 2008, 22:22
η κάτω παύλα ρε παιδιά που βρίσκεται????
zalaros
13 Οκτ. 2008, 23:09
η κάτω παύλα ρε παιδιά που βρίσκεται????
Δοκίμασε shift και παύλα. Νομίζω αυτό δίνει την κάτω παύλα.
Jonous
13 Οκτ. 2008, 23:38
ίσως μπορέσω σήμερα να βγάλω το vodafone logo.Αν ναι θα την ανεβάσω σήμερα.
η ρομ θα περιλαμβάνει:
8gb fix by default (confirmed)
windiag by default (confirmed)
total commander by default (confirmed)
registry editor by default (confirmed)
NO VODAFONE LOGO :) (testing)
registry tweak για να μην χάνει την κάρτα. (confirmed)
by default to καταμαυρο θέμα. (confirmed)
και θα είναι στα Ελληνικά.!!! (confirmed)
Αναμένουμε ανυπόμονα! :rolleyes:
ostvarivanje
14 Οκτ. 2008, 01:23
Τελικά αναβάθμιση rom, πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με windows xp και όχι vista;
mafiasgr
14 Οκτ. 2008, 09:26
ρε metkosas φτιαξε μας alla τι τα θελεις τοσα προγραμματα δεν αφηνεις μονο τα patch :lol:
Mπραβο πολυ καλος παντος
sothoms
14 Οκτ. 2008, 09:32
Στο manilla και στα άλλα skin του Phone alarm δεν μου συγχρονίζει με τίποτα ο καιρός.
Για πρόγραμμα καιρού παίζω με spb weather και έχω περάσει του meteo.
Έχει κάποια σχέση;
Δεν χρησιμοποιεί κανείς το phone alarm με κάποιο skin?
Μήπως παίζει τίποτα καλύτερο;
andapo
14 Οκτ. 2008, 10:56
Rom για το ks20 με τους τελευταίους drivers στα Αγγλικα για όσους την θέλουν.
http://rapidshare.com/files/153838432/Egv10d-Grv10g.rar.html
Θα βγάλουμε και σε λιγο με τον metkosas την ίδια αλλά με όλα τα fixes για κάρτα μνήμης, 8 Gb, Ελληνικό πληκτρολόγιο. Οπότε όποιος θελει και τα fixes ας περιμένει λίγο.
metkosas
14 Οκτ. 2008, 11:57
Πρώτα απ'όλα να πω οτι: οτιδήποτε ανεβάζω είτε custom rom eite skins , τα βάζετε/εγκαθιστάτε με δική σας ευθύνη και ουδεμία ευθύνη φέρω για οτι προκύψει.
επίσης να ξέρετε ότι εγκαθιστώντας custom rom h aggliki rom χάνετε την εγγύηση αν το πάτε έτσι στην lg, πρέπει να βάλετε πάλι την μαμά ρομ και μετά να το πάτε.
Άν συμφωνήσατε με τα παραπάνω τότε :
ελληνική 10g vodafone rom με 8gb card fix και tweak για να μην εξαφανίζετε η κάρτα sd.
link:αφερεθηκε γιατι παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με το wifi μόλις το λύσω θα ξανανεβει.
Y.Γ. οταν φλασάρετε μήν αποσυνδέσετε το κινητό πρίν εγκατασταθούν τα προγράμματα της lg και κάνει reset. otan kanei reset βγαλτε το καλοδιο αν θέλετε.
Jonous
14 Οκτ. 2008, 12:17
Μπράβο σας παιδιά ευχαριστούμε :up:
Να ρωτήσω κάτι, αυτή η Rom είναι η 6.1WM? Ισχύει τελικά ελεύθερη ram 40MB?
metkosas
14 Οκτ. 2008, 12:18
Μπράβο σας παιδιά ευχαριστούμε :up:
Να ρωτήσω κάτι, αυτή η Rom είναι η 6.1WM? Ισχύει τελικά ελεύθερη ram 40MB?
i rom αθτη ειναι η μαμά που έχετε τώρα απλά δέχετε by default 8gb kartes.
ΕΡΧΕΤΕ και αγγλικη ρομ με ενσωματομένο πληκτρολογιο και 8gb fix σε λίγο.
stifmeister
14 Οκτ. 2008, 12:30
2 ερωτησούλες!!
1.Γιατί όταν με παίρνουν τηλέφωνο δεν χτυπάει αμέσως αλλα πρέπει να περάσει μισό δευτερόλεπτο για να αρχίσε να χτυπάει??Έτσι οι αναπάντητες δεν ακούγονται καθόλου!
2.Όσες εικόνες έχω βάλει για φόντο μου τις εμφανίζει μισές εξαιτίας του μενού.Πώς γίνεται να καλύπτουν μόνο το μέρος της οθόνης πάνω απο το μενού?
andapo
14 Οκτ. 2008, 12:39
2 ερωτησούλες!!
1.Γιατί όταν με παίρνουν τηλέφωνο δεν χτυπάει αμέσως αλλα πρέπει να περάσει μισό δευτερόλεπτο για να αρχίσε να χτυπάει??Έτσι οι αναπάντητες δεν ακούγονται καθόλου!
2.Όσες εικόνες έχω βάλει για φόντο μου τις εμφανίζει μισές εξαιτίας του μενού.Πώς γίνεται να καλύπτουν μόνο το μέρος της οθόνης πάνω απο το μενού?
1. Γιατί ειναι wm και μεχρι να παρει μπρος το process άστα να πάνε...
1. Δεν γίνετε. Το μόνο που μπορεις να κάνεις ειναι να βγάλεις το lgmenu απο το today για να πιάνει ολο ο χώρο
stifmeister
14 Οκτ. 2008, 12:42
Για το πρώτο είναι πολύ τραγικό αυτό που γίνεται.Το δεύτερο πως το κάνω?
andapo
14 Οκτ. 2008, 13:20
Για το πρώτο είναι πολύ τραγικό αυτό που γίνεται.Το δεύτερο πως το κάνω?
Εναρξη/Ρυθμίσεις/Σήμερα ---> Items και κλείνεις το Menu της lg
Jonous
14 Οκτ. 2008, 16:56
Γιατί το LGMDP μου βγάζει "Error! Security Mode" στο 9.1sec και σταματάει το update?
Έψαξα στο XDA και είδα ότι το είχαν κι άλλοι, αλλά δεν έβγαλα άκρη.
Καμιά βοήθεια;;
mafiasgr
14 Οκτ. 2008, 21:34
μπραβο ρε παιδες!! αυτη στο rapidshare ισχυει τελικα η μπα!!
καμια καινουργια οδηγια για flashing
keep up the good work
mafiasgr
14 Οκτ. 2008, 21:36
αααααααααααα ξεχασα το destinator παιζει
αρε παιδια τι μαγειρευετε;;;
μοσχομυρισε :lol:
metkosas
14 Οκτ. 2008, 22:13
keep up the good work
αυτή που ανέβασα εγώ είχε ένα πρόβλημα (εκανα μια λάθος εγγραφή στην registry) και δέν πέζει το wifi. την έφτιαξα τώρα αλλά θα την ανεβάσω αύριο γιατί μόλις ήρθα απο την δουλειά και δεν μπορώ τώρα.
έχω και έτοιμη αγγλική με ενσωματομένο 8gb fix και fix gia to xasimo tis kartas
αλλα δεν την ανεβάζω ακόμα γιατί προσπαθώ να βάλω το μαμά πληκτρολογιο της ελληνικής στην αγγλική.
πιστεύω μέχρι αύριο το μεσημέρι θα την έχω ανεβάσει και αυτή.
και επειδή υπάρχουν πολλές απορίες θα φτιάξω και οδηγό για το flashing.
Υπομονή λοιπόν.
athanaso77
14 Οκτ. 2008, 23:13
Πολύ καλή δουλειά (και εσύ και ο andapo)... κρατάte το ενδιαφέρον για τη συσκευή "ζωντανό"!!! :rolleyes: ;)
chaotikos12s0
14 Οκτ. 2008, 23:16
Ρε παιδια θελω να ρωτησω , εχω στο κινητο ρομ v10e αξιζει τον κοπο να το παω για αναβαθμιση να περασω την V10g .
Εχει καποιες εμφανεις βελτιωσεις στο ολο κινητο η καμια βελτιωση στους audio και στους video drivers .
Γιατι σε καποιες εφαρμογες voip που ειχα δοκιμασει να τρεξω παλιοτερα κολλαγε ο ηχος η το μικροφωνο.
andapo
14 Οκτ. 2008, 23:31
Ρε παιδια θελω να ρωτησω , εχω στο κινητο ρομ v10e αξιζει τον κοπο να το παω για αναβαθμιση να περασω την V10g .
Εχει καποιες εμφανεις βελτιωσεις στο ολο κινητο η καμια βελτιωση στους audio και στους video drivers .
Γιατι σε καποιες εφαρμογες voip που ειχα δοκιμασει να τρεξω παλιοτερα κολλαγε ο ηχος η το μικροφωνο.
Δεν έχει μεγάλες διαφορές η v10e με την v10g. Ίσως λίγο καλύτερους video drivers. Η μόνη περίπτωση αναβάθμισης που μπορώ να σκεφτώ είναι αν έχεις το bug με το μικρόφωνο. Για το voip δεν έχει βρεθεί ακομα τίποτα. Είναι open bug.
andapo
14 Οκτ. 2008, 23:32
Πολύ καλή δουλειά (και εσύ και ο andapo)... κρατάte το ενδιαφέρον για τη συσκευή "ζωντανό"!!! :rolleyes: ;)
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και απο εμενα για τις πολύτιμες συμβουλές σου στα πρώτα μου βήματα σε wm. Πάντα εδώ και ας μην έχεις lg ks20. :)
andapo
14 Οκτ. 2008, 23:39
keep up the good work
Αυτή που ανέβασα εγώ (την Αγγλική) ναι ισχύει. Είναι τελείος μαμά custom rom χωρίς κάτι επιπλέον μέσα. Αλλά μπορεις να περιμένεις και λίγο ακόμα αν θες για να την πάρεις και με τα fixes της κάρτας μνήμης απο τον metkosas.
andapo
14 Οκτ. 2008, 23:57
αααααααααααα ξεχασα το destinator παιζει
αρε παιδια τι μαγειρευετε;;;
μοσχομυρισε :lol:
Παίζει???? Πως????
chaotikos12s0
15 Οκτ. 2008, 00:57
Δεν έχει μεγάλες διαφορές η v10e με την v10g. Ίσως λίγο καλύτερους video drivers. Η μόνη περίπτωση αναβάθμισης που μπορώ να σκεφτώ είναι αν έχεις το bug με το μικρόφωνο. Για το voip δεν έχει βρεθεί ακομα τίποτα. Είναι open bug.
Τhanks , μου έλυσες την απορία .
ostvarivanje
15 Οκτ. 2008, 04:14
Στον υπολογιστή, πώς μπορώ να δω το φάκελο Windows του κινητού; Τού έβαλα να βλέπει και τα κρυφά αρχεία, αλλά τίποτα.
Jonous
15 Οκτ. 2008, 08:55
Γιατί το LGMDP μου βγάζει "Error! Security Mode" στο 9.1sec και σταματάει το update?
Έψαξα στο XDA και είδα ότι το είχαν κι άλλοι, αλλά δεν έβγαλα άκρη.
Καμιά βοήθεια;;
Πριν απ'αυτό, όταν πατήσω Start, μου βγαίνει αυτό το μήνυμα.
http://img253.imageshack.us/img253/5923/errorsf9.th.jpg (http://img253.imageshack.us/my.php?image=errorsf9.jpg)http://img253.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
Πρέπει να εμφανιστεί κάτι τέτοιο ή υπάρχει πρόβλημα;
Καμιά ιδέα;; :worry:
athanaso77
15 Οκτ. 2008, 08:58
Στον υπολογιστή, πώς μπορώ να δω το φάκελο Windows του κινητού; Τού έβαλα να βλέπει και τα κρυφά αρχεία, αλλά τίποτα.
Ston explorer tou ypologisti sou... balto na blepei kai ta hidden kai ta system files. Meta tha ton blepeis kanonika.
metkosas
15 Οκτ. 2008, 09:18
Πριν απ'αυτό, όταν πατήσω Start, μου βγαίνει αυτό το μήνυμα.
http://img253.imageshack.us/img253/5923/errorsf9.th.jpg (http://img253.imageshack.us/my.php?image=errorsf9.jpg)http://img253.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
Πρέπει να εμφανιστεί κάτι τέτοιο ή υπάρχει πρόβλημα;
Καμιά ιδέα;; :worry:
φυσιολογικό είναι γιατί φλασάρεις με ασυμπίεστα αρχεία και οχι με το dz αρχειο.
πατα yes kai go.!
Y.Γ. αποτι είδα έχεις κατεβασει την ελληνική που είχα ανεβάσει. μήν την φλασαρεις αυτή θα σου εξαφανιστεί το wifi. την έχω διορθώσει,μέχρι το μεσημέρι θα ανεβάσω την καλή.
Άν το φλάσαρες ήδη ξαναπέρνα την μαμά και θα έρθουν όλα στα φυσιολογικά τους.
mafiasgr
15 Οκτ. 2008, 09:24
Παίζει???? Πως????
οχι φιλε andapo ρωτησα αν παιζει;;;; :lol:
Παιδια πολυ καλη δουλεια ειστε αξιολογοι αν ηξερα θα σας βοηθαγα και εγω.Αμα παιξει το destinator με την custom rom ειμαστε κορυφαιοι.
Ασχετο το κινητο μου κανει κατι κολπα με ενα samsung WEP 185 δεν συμπεριφερεται σωστα.Επισης εχω δει και κατα καιρους μυνημα οσον αφορα την λειτουργια του bluetooth εχει ξανααναφερθει στο forum.
Το bluetooth Radio δεν ενεργοποιηθηκε λογω ανεπαρκους μνημης προγρ. οδηγησης. Εκτελεστε κανονικη επαναφορα πριν να ενεργοποιησετε το bluetooth radio."
Any ideas;;;
andapo
15 Οκτ. 2008, 11:38
οχι φιλε andapo ρωτησα αν παιζει;;;; :lol:
Παιδια πολυ καλη δουλεια ειστε αξιολογοι αν ηξερα θα σας βοηθαγα και εγω.Αμα παιξει το destinator με την custom rom ειμαστε κορυφαιοι.
Ασχετο το κινητο μου κανει κατι κολπα με ενα samsung WEP 185 δεν συμπεριφερεται σωστα.Επισης εχω δει και κατα καιρους μυνημα οσον αφορα την λειτουργια του bluetooth εχει ξανααναφερθει στο forum.
Το bluetooth Radio δεν ενεργοποιηθηκε λογω ανεπαρκους μνημης προγρ. οδηγησης. Εκτελεστε κανονικη επαναφορα πριν να ενεργοποιησετε το bluetooth radio."
Any ideas;;;
Δεν παίζει το destinator γιατι ο audio driver παραμένει ο ίδιος. Ναι μεν η τελευταια εκδοση αλλά η lg δεν λέει να το φτιάξει. Αν και περισσότερο ευθύνετε το destinator παρά η lg.
Jonous
15 Οκτ. 2008, 12:17
φυσιολογικό είναι γιατί φλασάρεις με ασυμπίεστα αρχεία και οχι με το dz αρχειο.
πατα yes kai go.!
Y.Γ. αποτι είδα έχεις κατεβασει την ελληνική που είχα ανεβάσει. μήν την φλασαρεις αυτή θα σου εξαφανιστεί το wifi. την έχω διορθώσει,μέχρι το μεσημέρι θα ανεβάσω την καλή.
Άν το φλάσαρες ήδη ξαναπέρνα την μαμά και θα έρθουν όλα στα φυσιολογικά τους.
Ναι αλλά μετά μου σταματάει :lol:
Anyway θα τη βρω την άκρη, ευχαριστώ πάντως και για την προειδοποίηση, αν και την είχα διαβάσει πιο πριν που το έγραψες.
Βασικά καίγομαι να βάλω 6.1 να δω τι λένε, κάποιος στο XDA είχε βγάλει μια ROM WM6.1 και μετά το boot είχε αρκετή αρχική ελεύθερη μνήμη, σε συσκευή με εργοστασιακή λίγο μικρότερη του δικού μας κινητού. Αλλά μάλλον πρώτα πρέπει να κάνω unlock, το οποίο δεν έχω καταφέρει ακόμα και γενικά...χαμός :w00t:
Τι ήθελα και μπήκα στο tripακι, ήθελα να 'ξερα. Μια χαρά ζούσα στην άγνοιά μου :grin:
athanaso77
15 Οκτ. 2008, 13:10
Αν και περισσότερο ευθύνετε το destinator παρά η lg.
Kai gia alla efthynetai to Destinator alla dystyxws den blepw na allazei tipota!
Χαιρετώ!
Έχω ένα Nokia N80 και επειδή χάλασε η οθόνη σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω ένα καινούργιο LG KS20 που έχω εδώ και κάτι μήνες από μιά αναβάθμιση και κάθεται.
Τα πρώτα θέματα που αντιμετωπίζω είναι τα εξής:
α) Κανείς από Vodafone, Wind, Γερμανό, δεν μπορεί να μεταφέρει το phone book από το Nokia στο LG και φυσικά είναι αδύνατο να τα μεταφέρω manualy (μεγάλος αριθμός τηλεφώνων). Ευελπιστώ ότι με μεταφορά μέσω Nokia Suite στο pc και μετά μέσω LG software στο LG να είναι δυνατό, αλλά αυτό θα το δώ το βράδυ στο σπίτι. Αν έχετε κάποιοα συγκεκριμένη πρόταση θα χαρώ να την ακούσω.
β) Το πληκτρολόγιο είναι ΠΟΛΥ μικρό! Για παράδειγμα, είναι αδύνατον να βρείς ένα όνομα στις επαφές για να τον πάρεις τηλέφωνο (και φυσικά δεν το συζητώ κάθε φορά που θέλω να πάρω ένα τηλέφωνο να βγάζω το stick και να σημαδεύω το σωστό γράμμα). Πώς το αντιμετωπίζετε εσείς αυτό το πρόβλημα;
Γενικότερα, βλέπω ότι υπάρχουν διάφορα θέματα που μάλλον το κάνουν πολύ δύσχρηστο και καθώς αυτό το topic έχει σχεδόν 300 σελίδες και θέλει πάρα πολύ χρόνο για να τις μελετήσει κάποιος (που δυστυχώς δεν τον έχω), μήπως υπάρχει κάποιο σύντομο reference με χρήσιμες πληροφορίες;
Ευχαριστώ,
athanaso77
15 Οκτ. 2008, 13:55
Ευελπιστώ ότι με μεταφορά μέσω Nokia Suite στο pc και μετά μέσω LG software στο LG να είναι δυνατό
Afto tha kaneis. Apo to Nokia sou sto Outlook tou Microsoft Office ston ypologisti sou kai apo ekei mesw ActiveSync apo to PC sti syskevi sou.
β) Το πληκτρολόγιο είναι ΠΟΛΥ μικρό!
Pocket CM Keyboard (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5652)
μήπως υπάρχει κάποιο σύντομο reference με χρήσιμες πληροφορίες;
Den to glytwneis to diabasma. :rolleyes:
Dew kai afto to F.A.Q. (http://www.navimania.gr/faq.php)
andapo
15 Οκτ. 2008, 14:13
Ναι αλλά μετά μου σταματάει :lol:
Anyway θα τη βρω την άκρη, ευχαριστώ πάντως και για την προειδοποίηση, αν και την είχα διαβάσει πιο πριν που το έγραψες.
Βασικά καίγομαι να βάλω 6.1 να δω τι λένε, κάποιος στο XDA είχε βγάλει μια ROM WM6.1 και μετά το boot είχε αρκετή αρχική ελεύθερη μνήμη, σε συσκευή με εργοστασιακή λίγο μικρότερη του δικού μας κινητού. Αλλά μάλλον πρώτα πρέπει να κάνω unlock, το οποίο δεν έχω καταφέρει ακόμα και γενικά...χαμός :w00t:
Τι ήθελα και μπήκα στο tripακι, ήθελα να 'ξερα. Μια χαρά ζούσα στην άγνοιά μου :grin:
Για την coocked rom wm6.1 απο xda δεν νομίζω ότι πρέπει να κανεις unlock? Σε εμένα μια χαρά μπήκε χωρίς unlock. Η rom εννοω... :p Γενικά είναι καλή αλλα νομίζω πιο βαριά απο τις default της lg. Tώρα για την τελευταία εκδοση δεν ξέρω.Ισως την έχει κάνει ακόμα καύτερη ο spocky.
antonis_7
15 Οκτ. 2008, 16:19
γεια σας παλικαρια!:) ενδιαφερομαι ν αγορασω τ ks20 κ θελω τν γνωμη σας.αξιζει αυη η αγορα μετα απο τοσο καιρο π εχει κυκλοφορησει?θεωρω την τιμη τ πολυ δελεαστικη(γτ εχς κ μια αναβαθμηση γυρω στα 80€)αλλα δν εχω ξαναχρησιμοποιησει κινητο μ windows k ειμαι λιγο ασχετος πανω στο θεμα.τι προβληματα παρουσιαζει το τηλεφωνο??:O
Jonous
15 Οκτ. 2008, 16:35
Για την coocked rom wm6.1 απο xda δεν νομίζω ότι πρέπει να κανεις unlock? Σε εμένα μια χαρά μπήκε χωρίς unlock. Η rom εννοω... :p Γενικά είναι καλή αλλα νομίζω πιο βαριά απο τις default της lg. Tώρα για την τελευταία εκδοση δεν ξέρω.Ισως την έχει κάνει ακόμα καύτερη ο spocky.
Τελικά η συσκευή ήθελε unlock, τα κατάφερα να την ξεκλειδώσω αλλά και να ξεπεράσω το πρόβλημα του "emergency mode" στο LGMDP με τον τρόπο που υποδεικνύεται εδώ (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=405945&page=15), για όποιον συναντήσει παρόμοιο πρόβλημα.
Τελικά πέρασα την WM6.1 KisS20.4 Rom του spocky12.
Free Ram 33.95MB μετά από reboot.
Jonous
15 Οκτ. 2008, 18:38
Μόλις τσέκαρα ένα HTC Diamond που έρχεται με στάνταρ wm6.1 και Touchflo, μετά το boot έχει 54.40ΜΒ από τα 113 διαθέσιμα.
Εγώ 33.95, φαντάσου να φορτώσω στο LG και το Manilla με πόσα θα μείνω :lol:
athanaso77
15 Οκτ. 2008, 19:05
Είναι άλλο manila αυτό και καταλαμβάνει λιγότερη RAM.
metkosas
15 Οκτ. 2008, 21:16
ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝΝΝΝΝΝ
σε καμια ώρα θα ανέβει ήδη ανεβάζω στο rapidshare
υ.γ. τα 6.1 απο τα 6.0 δέν εχουν καποια ουσιαστική διαφόρά!!
Χαιρετώ και πάλι και ευχαριστώ για τις προηγούμενες απαντήσεις.
Σχετικά με την εγκατάσταση άλλου πληκτρολογίου, πώς γίνεται αυτό;
Κατέβασα και εγκατέστησα για παράδειγμα, το Blimkeys 1.1.0.1 από εδώ http://ks20.blogspot.com/, και έχω το εξής πρόβλημα:
Είμαι στις ρυθμίσεις, στην είσοδο, και στο μέγεθος εισόδου επιλέγω το blimkeys και πατάω οκ. Ε, δυστυχώς δεν το παίρνει. Πάλι το standard πληκτρολόγιο έχει.
Τί κάνω λάθος ρε παιδιά;
athanaso77
15 Οκτ. 2008, 23:03
Σχετικά με την εγκατάσταση άλλου πληκτρολογίου, πώς γίνεται αυτό;
Συνιστώ το Pocket CM Keyboard (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5652).
Συνιστώ το Pocket CM Keyboard (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5652).
ΟΚ, αλλά πώς το εγκαθιστώ;
Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω!
metkosas
15 Οκτ. 2008, 23:37
deleted____
andapo
15 Οκτ. 2008, 23:40
Αντιγράφεις το .cab αρχειο στο lg και το τρέχεις απο εκεί.
andapo
15 Οκτ. 2008, 23:42
Μόλις τσέκαρα ένα HTC Diamond που έρχεται με στάνταρ wm6.1 και Touchflo, μετά το boot έχει 54.40ΜΒ από τα 113 διαθέσιμα.
36 ελεύθερα εχω εγώ με manila 2d πάνω σε custom Αγγλική rom.
οκ, το κατάφερα :-)
pico13
16 Οκτ. 2008, 00:26
36 ελεύθερα εχω εγώ με manila 2d πάνω σε custom Αγγλική rom.
Είμαι Γερμανία και έχασα πολλές εξελίξεις απ΄ οτι φαίνεται...
andapo είναι 36 ελεύθερα με τη custom την αγγλική που ανεβάσατε; σε 6.1 είναι πολύ πιο βαρύ, μόνο 24,5 όπως σας είχα πει. Ανυπομονώ να επιστρεψω και να ανεβάσω...
Το destinator πάντως ακόμα δε μου έκανε διακοπή σε πραγματική χρήση.
keep up the good work
:respect:
andapo
16 Οκτ. 2008, 00:36
Είμαι Γερμανία και έχασα πολλές εξελίξεις απ΄ οτι φαίνεται...
andapo είναι 36 ελεύθερα με τη custom την αγγλική που ανεβάσατε; σε 6.1 είναι πολύ πιο βαρύ, μόνο 24,5 όπως σας είχα πει. Ανυπομονώ να επιστρεψω και να ανεβάσω...
Το destinator πάντως ακόμα δε μου έκανε διακοπή σε πραγματική χρήση.
keep up the good work
:respect:
Είναι η custom rom που έφτιαξα εγώ. Είναι καθαρή έκδοση wm 6 στα Αγγλικά με τους τελευταίους drivers απο lg. Απο εδώ και πέρα την αναλαμβάνει ο metkosas για να περάσει τα fixes για την κάρτα μνήμης και να δεχετε και by default τις κάρτες 8 Gbyte. Οποιος θέλει περιμένει, όποιος θέλει την βάζει. Τα 6.1 είναι πολύ πιο βαριά και ναι έχεις δίκιο. Εγώ θυμάμαι 26 free... Τα 36 που γράφω είναι μετά απο reset. Γενικότερα το βλέπω στα 33 με το manila πάντα ενεργό.
ostvarivanje
16 Οκτ. 2008, 03:37
Έχω ένα προβληματάκι με την εγκατάσταση των cabs. Δε μου αφήνει κανένα πρόβλημα να το εγκαταστήσω στην κάρτα μνήμης, οπότε αναγκαστικά το εγκαθιστώ στη μνήμη της συσκευής. Αλλά αυτό δε μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμα, γιατί θα τελειώσει. Τι μπορώ να κάνω;
mishka
16 Οκτ. 2008, 08:05
... και ξαφνικά μετά από 8 μήνες αρμονικής συμβίωσης (μικρή εξαίρεση το πρόβλημα με το μικρόφωνο που διορθώθηκε με το Spb MobileShell) ο δείκτης της μπαταρίας κόλλησε στο 100%
ένα γρήγορο search δε βοήθησε και πολύ
κάποιος με συμπυκνωμένη εμπειρία και αντίστοιχες συμβουλές παρακαλώ?
ευχαριστώ εκ των προτέρων
ronto13
16 Οκτ. 2008, 11:43
... και ξαφνικά μετά από 8 μήνες αρμονικής συμβίωσης (μικρή εξαίρεση το πρόβλημα με το μικρόφωνο που διορθώθηκε με το Spb MobileShell) ο δείκτης της μπαταρίας κόλλησε στο 100%
ένα γρήγορο search δε βοήθησε και πολύ
κάποιος με συμπυκνωμένη εμπειρία και αντίστοιχες συμβουλές παρακαλώ?
ευχαριστώ εκ των προτέρων
Το στέλνεις στο service για αντικατασταση μπαταρίας. Hard reset κτλ δεν δινουν λυση στο προβλημα σου.. Το μόνο που δεν είχα δοκιμασει ήταν η αναβαθμιση της rom (εχω την εντυπωση οτι καπου ειχα διαβασει οτι ετσι ξεκολλησε αλλα δεν ειμαι σιγουρος).. Αν θες δοκιμασε το πριν το πας στο service.
katagias
16 Οκτ. 2008, 12:23
Το στέλνεις στο service για αντικατασταση μπαταρίας. Hard reset κτλ δεν δινουν λυση στο προβλημα σου.. Το μόνο που δεν είχα δοκιμασει ήταν η αναβαθμιση της rom (εχω την εντυπωση οτι καπου ειχα διαβασει οτι ετσι ξεκολλησε αλλα δεν ειμαι σιγουρος).. Αν θες δοκιμασε το πριν το πας στο service.
Θέλει αναβάθμιση η rom σε 10g.
Το είχε πάθει και το δικό μου και μετά απο μια επίσκεψη στο service και αναβάθμιση,
η μπαταριά δούλευε σωστά ,το μικρόφωνο δεν ξανά έκανε κολπάκια και παίζω οτι παιχνίδι περάσω στην συσκευή.
Κανε αναβάθμιση asap (αν μπορείς την κάνεις και μόνος σου).
ronto13
16 Οκτ. 2008, 18:07
1)Επειδη βλεπω οτι πολλοι χρησιμοποιουν το manila 2d και ειναι ικανοποιημενοι θελω να ξερω αν εχουν λυθει καποια προβληματα προηγουμενων εκδοσεων του. Το ειχα περασει και εγω παλια αλλα ειχε ορισμενα κολληματα (στις foto δεν μπορουσα να δω αυτες που ειχα στην καρτα αποθηκευσης αλλα μονο αυτες που ηταν αποθηκευμενες στη συσκευη, δεν εμφανιζε τα ελληνικα, δεν λειτουργουσε ο καιρος κτλ..) Ποια εκδοση εχετε και εχουν λυθει αυτα τα προβληματα? Εγω νομιζω ειχα περασει το update 16 ή 17...
Υ.Γ.: Στο κινητο εχω την ελληνικη rom 10g (δεν ξερω αν αυτο παιζει καποιο ρολο..)
2)Επισης ειδα οτι εχουν ανεβασει καποια παιδια απο το forum καποια custom rom. Εχει καμια ουσιαστικη διαφορα απο την 10g για να την περασω ή δεν αξιζει τον κοπο?
Νέες ερωτήσεις :-)
α) Τί είναι αυτή η Manila που λέτε συνέχεια;
β) Υπάρχουν πουθενά δωρεάν παιχνίδια για αυτή τη συσκευή;
Ευχαριστώ!
andapo
16 Οκτ. 2008, 23:38
1)Επειδη βλεπω οτι πολλοι χρησιμοποιουν το manila 2d και ειναι ικανοποιημενοι θελω να ξερω αν εχουν λυθει καποια προβληματα προηγουμενων εκδοσεων του. Το ειχα περασει και εγω παλια αλλα ειχε ορισμενα κολληματα (στις foto δεν μπορουσα να δω αυτες που ειχα στην καρτα αποθηκευσης αλλα μονο αυτες που ηταν αποθηκευμενες στη συσκευη, δεν εμφανιζε τα ελληνικα, δεν λειτουργουσε ο καιρος κτλ..) Ποια εκδοση εχετε και εχουν λυθει αυτα τα προβληματα? Εγω νομιζω ειχα περασει το update 16 ή 17...
Υ.Γ.: Στο κινητο εχω την ελληνικη rom 10g (δεν ξερω αν αυτο παιζει καποιο ρολο..)
2)Επισης ειδα οτι εχουν ανεβασει καποια παιδια απο το forum καποια custom rom. Εχει καμια ουσιαστικη διαφορα απο την 10g για να την περασω ή δεν αξιζει τον κοπο?
1)Έχει σημασία η γλωσα της rom. Στην Ελληνική πρέπει να βάλεις και κάτι παραπάνω. Για αυτό δεν σου έδειχνε τίποτα πριν. Το v19 που έχω περάσει εγώ πάνω σε Αγγλική rom δουλευει πάρα πολύ καλα. Μόνο το youtube δεν δουλευει και τα setiings απο τα οποία δεν χρεισιμοποιώ και κάτι.
2)Εξαρτάτε τι ζητάς...
andapo
16 Οκτ. 2008, 23:40
Νέες ερωτήσεις :-)
Ευχαριστώ!
Μπες youtube και κάνε ένα search manila 2d. Με απλά λόγια είναι το menu του htc diamond.
ronto13
17 Οκτ. 2008, 02:20
1)Έχει σημασία η γλωσα της rom. Στην Ελληνική πρέπει να βάλεις και κάτι παραπάνω. Για αυτό δεν σου έδειχνε τίποτα πριν. Το v19 που έχω περάσει εγώ πάνω σε Αγγλική rom δουλευει πάρα πολύ καλα. Μόνο το youtube δεν δουλευει και τα setiings απο τα οποία δεν χρεισιμοποιώ και κάτι.
2)Εξαρτάτε τι ζητάς...
Σορρυ που σε πριζω... :blink:
1) Οταν λες κατι παραπανω? Υπαρχει τροπος να δουλεψει σωστα και στην Ελληνικη? Αν οχι θα εχει προβλημα το τηλ αν το φλασαρω με την Αγγλικη rom? Ο καιρος και οι εικονες (απο την καρτα αποθηκευσης) σου δουλευουν σωστα??
2) Ουσιαστικα το μονο που θελω ειναι μεγαλυτερη ταχυτητα (περισσοτερα mb κατα την εκκινηση). Τα υπολοιπα buggs που με απασχολουσαν εχουν λυθει με την 10g. Το μονο προβλημα της ειναι οτι κατα καιρους χανει την καρτα αποθηκευσης... (Αλλα το μονο που θελει ειναι να την βγαλω και να την ξαναβαλω και ολα ξανα οκ).
mishka
17 Οκτ. 2008, 08:49
ευχαριστώ ronto 13 και katagias
επίσκεψη στο service της LG στη Θεσ/νίκη επομένως (κάπου στην Παπαναστασίου νομίζω)
athanaso77
17 Οκτ. 2008, 09:03
Einai to Touch Flo 3D periballon pou exoun ta HTC Diamond & Touch Pro.
ipmart-forum.com
metkosas
17 Οκτ. 2008, 09:51
Νέα ROM
περιέχει 8gb fix kai memory card fix για να μην εξαφανίζετε η κάρτα.
¨Εγινε UC η ρομ.
Δήλαδή: με το που γίνετε hard reset bootarei μια φορα και εγκαθιστα τα προγραμματα της lg.bootarei και 2η φορά και εγαθηστά οτι προγραμματα θέλετε αυτόματα.!!!
Εχει στο πρώτο boot 40mb διαθέσιμη RAM.
είναι καθαρά cooced rom και όχι υβριδική.
πρίν κανετε flash πρέπει να αντιγραψετε οτι περιεχει ο φάκελος UC packages στο root της κάρτας. Δηλαδή η κάρτα πρέπει να περιέχει στο root της το αρχείο sdconfig και τον φάκελο cabs.
τα λινκ θα προστεθούν σε αυτό το πόστ μόλις ανέβουν η ρόμ και τα uc packages.
(περίπου σε καμιά ώρα).
Rom: http://rapidshare.com/files/154805198/metkosas_KS20_COOkED_ROM_GREEK_VODAFONE_10G_UC_COMPLIANCE.zi p.html
Uc packages: http://rapidshare.com/files/154806219/UC_PACKGES.zip.html
μέχρι αυριο θα ανέβει και η ίδια σε αγγλική.
ήδη την μαγειρεύω.
(Συγνώμη που άργησα να την ανεβάσω αλλά το UC με πέδεψε αρκετά έκανα 26 flash την ROM για να δουλέυει για εσάς τέλεια(μιας και δέν είχα κανέναν beta tester :( )
panagos22
17 Οκτ. 2008, 10:06
Νέα ROM
¨Εγινε UC η ρομ.
Δήλαδή: με το που γίνετε hard reset bootarei μια φορα και εγκαθιστα τα προγραμματα της lg.bootarei και 2η φορά και εγαθηστά οτι προγραμματα θέλετε αυτόματα.!!!
πρίν κανετε flash πρέπει να αντιγραπσετε οτι περιεχει ο φάκελος UC packages στο root της κάρτας. Δηλαδή η κάρτα πρέπει να περιέχει στο root της το αρχείο sdconfig και τον φάκελο cabs.
(περίπου σε καμιά ώρα).
Rom:
Uc packages:
ήδη την μαγειρεύω.
(Συγνώμη που άργησα να την ανεβάσω αλλά το UC με πέδεψε αρκετά έκανα 26 flash την ROM για να δουλέυει για εσάς τέλεια(μιας και δέν είχα κανέναν beta tester :( )
ti einai to uc???:O
metkosas
17 Οκτ. 2008, 10:07
ti einai to uc???:O
Δήλαδή: με το που γίνετε hard reset bootarei μια φορα και εγκαθιστα τα προγραμματα της lg.bootarei και 2η φορά και εγαθηστά οτι προγραμματα του δηλώσετε στο sdconfig αυτόματα.!!!
metkosas
17 Οκτ. 2008, 10:34
Νέα ROM
¨Εγινε UC η ρομ.
πρίν κανετε flash πρέπει να αντιγραψετε οτι περιεχει ο φάκελος UC packages στο root της κάρτας. Δηλαδή η κάρτα πρέπει να περιέχει στο root της το αρχείο sdconfig και τον φάκελο cabs.
(περίπου σε καμιά ώρα).
Rom: http://rapidshare.com/files/154805198/metkosas_KS20_COOkED_ROM_GREEK_VODAFONE_10G_UC_COMPLIANCE.zi p.html
ήδη την μαγειρεύω.
Έτοιμη :lol::D:happy::)
mafiasgr
17 Οκτ. 2008, 10:45
ena tutorial flashing για τους ανιδεους:D
Ελπιζω metkosas να πανε ολα καλα :)
Δεν ειχα δοκιμασει να flasharo το τηλεφωνο μου το ειχα στειλει ομνιτεκ για το προβλημα με το μικροφωνο ειμουν απο τους πρωτους με 10g.Αυτη η rom ειναι Branded un-branded,(wm6.0 h 6.1);;; με το destinator εβγαλες καμια ακρη αν και πιστευω οτι τα προβληματα ειναι του destinator γιατο το igo8 παιζει μια χαρα χωρις διακοπες
mafiasgr
17 Οκτ. 2008, 10:47
Ευχαριστουμε πολυ για το developing και για τον χρονο σου :p
metkosas
17 Οκτ. 2008, 10:47
ena tutorial flashing για τους ανιδεους:D
Ελπιζω metkosas να πανε ολα καλα :)
Δεν ειχα δοκιμασει να flasharo το τηλεφωνο μου το ειχα στειλει ομνιτεκ για το προβλημα με το μικροφωνο ειμουν απο τους πρωτους με 10g.Αυτη η rom ειναι Branded un-branded,(wm6.0 h 6.1);;; με το destinator εβγαλες καμια ακρη αν και πιστευω οτι τα προβληματα ειναι του destinator γιατο το igo8 παιζει μια χαρα χωρις διακοπες
ειναι branded αλλα εχω αφερέσει οσα πιο πολλά μπορεσα απο της vodafone.
είναι wm6.0 καθώς τα 6.1 δέν προσφέρουν κάτι παραπάνω στο lg μας παρα του αφερούν και 10 mb διαθέσιμη ραμ.
αυτή τη φορά δουλεθει 1000% :)
οποιος θέλει unbranded hybrid cooked rom θα ανεβάσω αυριο αλλα θ αείναι αγγλική αλλα με ελληνικό πληκτρολόγιο.
mafiasgr
17 Οκτ. 2008, 10:59
αντε και με εναν ωραιο οδηγο flashing :)
metkosas
17 Οκτ. 2008, 10:59
αντε και με εναν ωραιο οδηγο flashing :)
το βραδάκυ αυτό γιατι σε λίγο θα πάω για δουλειά.
πάντως θα περιέχει και φωτογραφίες.
sothoms
17 Οκτ. 2008, 11:07
Σωστός !!!!!!!!
mafiasgr
17 Οκτ. 2008, 11:12
Πολυ καλος :)
metkosas
17 Οκτ. 2008, 11:41
έφτιαξα έναν στα γρήγορα.
andapo
17 Οκτ. 2008, 12:34
Σορρυ που σε πριζω... :blink:
1) Οταν λες κατι παραπανω? Υπαρχει τροπος να δουλεψει σωστα και στην Ελληνικη? Αν οχι θα εχει προβλημα το τηλ αν το φλασαρω με την Αγγλικη rom? Ο καιρος και οι εικονες (απο την καρτα αποθηκευσης) σου δουλευουν σωστα??
2) Ουσιαστικα το μονο που θελω ειναι μεγαλυτερη ταχυτητα (περισσοτερα mb κατα την εκκινηση). Τα υπολοιπα buggs που με απασχολουσαν εχουν λυθει με την 10g. Το μονο προβλημα της ειναι οτι κατα καιρους χανει την καρτα αποθηκευσης... (Αλλα το μονο που θελει ειναι να την βγαλω και να την ξαναβαλω και ολα ξανα οκ).
1) Μπες στο παρακάτω link και δες πάνω πάνω "Looking for your language for 2d manila look here".
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=398173
Αυτό ειναι το παραπάνω βήμα. Καιρός και εικόνες παίζουν μια χαρά. Εγώ ενημερωτικά το τρέχω στην Αγγλική. Το πρόβλημα με την κάρτα μνήμης το έχει λύσει ο metkosas ο οποίος ήδη ανέβασε μία Ελληνική rom με αυτο το fix μεσα και σε λίγο θα ανεβάσει και μία Αγγλική.
2) Με το manila ουτε περισσότερη ταχύτητα παίρνεις ούτε περισσότερα Mbyte. Απεναντίας... Το θέμα είναι ότι έχεις ένα παρα πολύ όμορφο και ταχυτατο περιβάλον. Στα + ειναι η αίσθηση σαν να πήρες καινούργιο κινητό :p
antonis_7
17 Οκτ. 2008, 12:42
ρε παλικαρια ενδιαφερομαι για αυτο το κινητο λογω της χαμηλης τιμης του.αλλα δν ξερω κατα ποσο αφιζει αυτη η αγορα?επειδη δν εχω ξαναχρησιμοποιησει κινητο μ windows,θα ειναι ευκολο ν τα μαθω κ ν τα χρησιμοποιω η μπα?
andapo
17 Οκτ. 2008, 12:50
ρε παλικαρια ενδιαφερομαι για αυτο το κινητο λογω της χαμηλης τιμης του.αλλα δν ξερω κατα ποσο αφιζει αυτη η αγορα?επειδη δν εχω ξαναχρησιμοποιησει κινητο μ windows,θα ειναι ευκολο ν τα μαθω κ ν τα χρησιμοποιω η μπα?
Εξαρτάτε απο την όρεξη καθενός. Αν στελνεις συνέχεια sms δεν θα σε βολέψει. Γνώμη μου πάντα... Κατα τα άλλα για αυτα που προσφέρει είναι πάρα πολυ καλο.
antonis_7
17 Οκτ. 2008, 12:55
Εξαρτάτε απο την όρεξη καθενός. Αν στελνεις συνέχεια sms δεν θα σε βολέψει. Γνώμη μου πάντα... Κατα τα άλλα για αυτα που προσφέρει είναι πάρα πολυ καλο.
δν με νοιαζει κ ολυ για sms κ τετοια.απλα τ μονο π φοβαμαι ειναι οτ δν θ μπορς ν περασω εφαρμογες κ τετοια επδ δν τ εχς ξανακανει.ειναι ευκολο σαν διαδικασια?μπορω καπου ν βρω λεπτομερειες πανω σ αυτο τ 8εμα?
andapo
17 Οκτ. 2008, 13:45
δν με νοιαζει κ ολυ για sms κ τετοια.απλα τ μονο π φοβαμαι ειναι οτ δν θ μπορς ν περασω εφαρμογες κ τετοια επδ δν τ εχς ξανακανει.ειναι ευκολο σαν διαδικασια?μπορω καπου ν βρω λεπτομερειες πανω σ αυτο τ 8εμα?
Ναι είναι πολύ εύκολο να περάσεις εφαρμογές. Ενα copy κανεις στην συσκευη και μετα εκτελείς ενα αρχείο απο την συσκευη. Τίποτα το ιδιαίτερο...
athanaso77
17 Οκτ. 2008, 13:48
Genikes plirofories tha breis se afto to FAQ (http://www.navimania.gr/faq.php).
(Ean thes grapse pio swsta giati ta dika mou pou (anapofefkta) einai greeklish einai pio evanagnwsta!)
antonis_7
17 Οκτ. 2008, 14:55
sorry για τ γραμματα αλλα εχω συνιθισει να γραφω με αγγλικους χαρακτηρες.ευχαριστω για τις συμβουλες.το κινητο μαλλον θα τ παρω.κ κατι αλλο.τι προβληματα μπορει να μου παρουσιασει??
mafiasgr
17 Οκτ. 2008, 15:32
andapo,
με την αγγλικη και το destinator τι λεει ειδες φως κανα καινουργιο ευρημα:D
andapo
17 Οκτ. 2008, 16:20
sorry για τ γραμματα αλλα εχω συνιθισει να γραφω με αγγλικους χαρακτηρες.ευχαριστω για τις συμβουλες.το κινητο μαλλον θα τ παρω.κ κατι αλλο.τι προβληματα μπορει να μου παρουσιασει??
Μπορεί να θέλει αναβάθμιση λογισμικού γιατί μπορεί να έχει το bug με το μικρόφωνο (δεν σε ακουνε οι αλλοι). H το πας service η την κάνεις μόνος σου.
@ mafias: Τίποτα νεότερο. Η καλύτερη λύση παραμένει destinator 6 + wow audio driver
ronto13
17 Οκτ. 2008, 17:42
1) Μπες στο παρακάτω link και δες πάνω πάνω "Looking for your language for 2d manila look here".
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=398173
Αυτό ειναι το παραπάνω βήμα. Καιρός και εικόνες παίζουν μια χαρά. Εγώ ενημερωτικά το τρέχω στην Αγγλική. Το πρόβλημα με την κάρτα μνήμης το έχει λύσει ο metkosas ο οποίος ήδη ανέβασε μία Ελληνική rom με αυτο το fix μεσα και σε λίγο θα ανεβάσει και μία Αγγλική.
Αυτο το εχω δοκιμασει ηδη απο προχτες αλλα δεν αλλαξε τιποτα... Ουτε ελληνικα ουτε καιρος ουτε εικονες απο καρτα αποθηκευσης! Μαλλον κανω κατι λαθος εγω, δεν ξερω τι αλλο να πω... Ειδικα το προβλημα με τις φωτογραφιες και τα τραγουδια που δεν τα αναγνωριζει απο την καρτα ειναι που με εκανε να το σβησω ξανα.. Ειναι πολλα βλεπεις και δεν χωρανε στην κυρια μνημη ουτε με σφαιρες! Παντως μολις γυρισω σπιτι θα φλασαρω το κινητο με την νεα rom του metkosas (του οποιου του βγαζω το καπελο!!!:happy:) και θα το ξαναδοκιμασω... Αν στο μεταξυ καποιος εχει καμια συμβουλη για το τι κανω λαθος ή μπορει να με βοηθησει για το πως να λυσω τα προβληματα με το manilla 2d θα του ειμαι υποχρεος!! Ισως να περασω και την english rom μηπως δω προκοπη...
Χαζή ερώτηση :-)
Πώς κάνουμε uninstall κάποιο πρόγραμμα (π.χ. ένα παιχνίδι);
Ευχαριστώ!
ronto13
17 Οκτ. 2008, 20:20
Χαζή ερώτηση :-)
Πώς κάνουμε uninstall κάποιο πρόγραμμα (π.χ. ένα παιχνίδι);
Ευχαριστώ!
Ρυθμισεις- Συστημα - καταργηση προγραμματων
panagos22
17 Οκτ. 2008, 20:41
Δήλαδή: με το που γίνετε hard reset bootarei μια φορα και εγκαθιστα τα προγραμματα της lg.bootarei και 2η φορά και εγαθηστά οτι προγραμματα του δηλώσετε στο sdconfig αυτόματα.!!!
sorry xazh erwthsh....ευχαριστουμε για ολα keep up the good work
metkosas
17 Οκτ. 2008, 21:13
Αυτο το εχω δοκιμασει ηδη απο προχτες αλλα δεν αλλαξε τιποτα... Ουτε ελληνικα ουτε καιρος ουτε εικονες απο καρτα αποθηκευσης! Μαλλον κανω κατι λαθος εγω, δεν ξερω τι αλλο να πω... Ειδικα το προβλημα με τις φωτογραφιες και τα τραγουδια που δεν τα αναγνωριζει απο την καρτα ειναι που με εκανε να το σβησω ξανα.. Ειναι πολλα βλεπεις και δεν χωρανε στην κυρια μνημη ουτε με σφαιρες! Παντως μολις γυρισω σπιτι θα φλασαρω το κινητο με την νεα rom του metkosas (του οποιου του βγαζω το καπελο!!!:happy:) και θα το ξαναδοκιμασω... Αν στο μεταξυ καποιος εχει καμια συμβουλη για το τι κανω λαθος ή μπορει να με βοηθησει για το πως να λυσω τα προβληματα με το manilla 2d θα του ειμαι υποχρεος!! Ισως να περασω και την english rom μηπως δω προκοπη...
για να παιξει με ελληνικά το manilla πρεπει να βάλεις πιο παλιά έκδοση του.γιατί το mui ποθ εχουν φτιάξει για τα ελληνικά δέν είναι για τις τελευτές εκδόσεισ του manilla αλλα για τις πρώτες πρώτες.Νεότερο Mui(μετάφραση δηλαδή) δέν έχει κάνει κάποιος.
ίσως αμα μου έρθει να κάνω εγώ την μεταφραση για την καινούργια έκδοση.
andapo
17 Οκτ. 2008, 23:09
Ίσως σκαλώνει στο όνομα "Κάρτα αποθήκευσης" γιατί σε εμένα με Αγγλική rom δεν έχει κανένα πρόβλημα. Όσο για τον καιρό δεν μπορω να καταλάβω τι μπορεί να φταίει.
ronto13
18 Οκτ. 2008, 12:23
για να παιξει με ελληνικά το manilla πρεπει να βάλεις πιο παλιά έκδοση του.γιατί το mui που εχουν φτιάξει για τα ελληνικά δέν είναι για τις τελευτές εκδόσεισ του manilla αλλα για τις πρώτες πρώτες.Νεότερο Mui(μετάφραση δηλαδή) δέν έχει κάνει κάποιος.
ίσως αμα μου έρθει να κάνω εγώ την μεταφραση για την καινούργια έκδοση.
Μηπως ξερεις για ποια εκδοση ειναι το mui που υπαρχει? Δοκιμασα και το update 19 και το 17 αλλα κανενα αποτελεσμα... :cry:
Αν κανεις την μεταφραση στην update 19 θα εισαι θεος!! Ποσο μαλλον αν την κανεις και cab και οχι mui. Καταλαβα μαλλον και γιατι δεν παιζει καιρο, εικονες κ.τ.λ. Οταν περναω το manila χωρις το σωστο mui δεν φαινονται καθολου τα softkeys! Γιατι θα σε γελασω...
Και συγχαρητηρια και για την rom σου!!! Περιμενω πως και πως την αγγλικη εκδοση....
andapo
18 Οκτ. 2008, 12:56
Μηπως ξερεις για ποια εκδοση ειναι το mui που υπαρχει? Δοκιμασα και το update 19 και το 17 αλλα κανενα αποτελεσμα... :cry:
Αν κανεις την μεταφραση στην update 19 θα εισαι θεος!! Ποσο μαλλον αν την κανεις και cab και οχι mui. Καταλαβα μαλλον και γιατι δεν παιζει καιρο, εικονες κ.τ.λ. Οταν περναω το manila χωρις το σωστο mui δεν φαινονται καθολου τα softkeys! Γιατι θα σε γελασω...
Και συγχαρητηρια και για την rom σου!!! Περιμενω πως και πως την αγγλικη εκδοση....
Ένα παιδί απο το forum έχει κάνει κάτι αλλά απο όσο βλέπω είναι το mui
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=219509
Περίμενε την Αγγλική rom με τα fixes για την κάρτα μνήμης απο τον metkosas η αλλιώς βάλε απευθείας την δική μου και θα είσαι ok.
panagos22
18 Οκτ. 2008, 13:01
na rwthsw otan leme
πρίν κανετε flash πρέπει να αντιγραψετε οτι περιεχει ο φάκελος UC packages στο root της κάρτας. Δηλαδή η κάρτα πρέπει να περιέχει στο root της το αρχείο sdconfig και τον φάκελο cabs.8a parw ta periexomena tou cu kai 8a balw mesa ston fakelo ths rom?
ronto13
18 Οκτ. 2008, 13:06
na rwthsw otan leme
πρίν κανετε flash πρέπει να αντιγραψετε οτι περιεχει ο φάκελος UC packages στο root της κάρτας. Δηλαδή η κάρτα πρέπει να περιέχει στο root της το αρχείο sdconfig και τον φάκελο cabs.8a parw ta periexomena tou cu kai 8a balw mesa ston fakelo ths rom?
Θα περασεις στην καρτα το αρχειο sdconfig και θα φτιαξεις και εναν φακελο Cabs οπου μεσα θα βαλεις τα cab.
panagos22
18 Οκτ. 2008, 13:11
Θα περασεις στην καρτα το αρχειο sdconfig και θα φτιαξεις και εναν φακελο Cabs οπου μεσα θα βαλεις τα cab.
a katalaba sth karta mnhmhs 8a mpei auto..ante na doume ti 8a ginei einai to prwto flasarisme pou kanw kalh mou epituxia:)
antonis_7
18 Οκτ. 2008, 13:12
ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ VODAFONE(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ)?ΕΝΝΟΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΠΤ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΕΕ?
andapo
18 Οκτ. 2008, 13:21
ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ VODAFONE(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ)?ΕΝΝΟΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΠΤ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΕΕ?
nop. All clear... :p
panagos22
18 Οκτ. 2008, 13:46
andapo help ekana flash kai exei meinei sto para8uro poy leei trying to communicate with phone
ekleise to kinhto kai den kanei tpt any help?sto kinhto einai anameno to prasino lampaki
toso poli argei h kati ginete?
panagos22
18 Οκτ. 2008, 13:56
any help?????????
andapo
18 Οκτ. 2008, 14:00
any help?????????
Wx den xerw ti egine twra. Den eprepe an argisei toso. Einai se emergency mode twra. Exeis parei nvbackup?
panagos22
18 Οκτ. 2008, 14:01
Wx den xerw ti egine twra. Den eprepe an argisei toso. Einai se emergency mode twra. Exeis parei nvbackup?
nai ekana ola ta bhmata
twra ti kanw?pathysa cancel kai leei error oti den mporouse na anoiksei thn port
metkosas
18 Οκτ. 2008, 14:52
nai ekana ola ta bhmata
twra ti kanw?pathysa cancel kai leei error oti den mporouse na anoiksei thn port
άμα έχεις nvbackup σωστό ξεσύνδεσε το κινητό βάλτο σε emergency mode πατώντας ενώ είναι τελείως κλειστό το πρασινο +ιντερνετ +power κουμπια και φλασαρε το παλι σε emergency mode μολισ τελειωσει ακολουθείς πάλι την διαδικασία για το φλασ (windiag +krifo menu) αλλα εκει ποθ σοθ βγαζει τα πολλα κοθτακια ξετικαρεισ τα παντα και τικαρεις το nvdefault και πατας broswe kai διαλέγεις το αρχείο nvbackup. patas start kai meta tha ine kai pali leitourgiko
Το συνολικό φλασ για να γίνει θέλει πανω κάτω 20 λεπτα
Αν τώρα πάτησες cancel(υπόψιν φλασαρει με σβηστή οθονη μονο και με μονιμος πρασινο λαβακι τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου δυστηχώς. :(
kai opos leo kai ston odigo mou an den deite akribos tis parakato photo MIN PROXORATE!!!
panagos22
18 Οκτ. 2008, 14:59
άμα έχεις nvbackup σωστό ξεσύνδεσε το κινητό βάλτο σε emergency mode πατώντας ενώ είναι τελείως κλειστό το πρασινο +ιντερνετ +power κουμπια και φλασαρε το παλι σε emergency mode μολισ τελειωσει ακολουθείς πάλι την διαδικασία για το φλασ (windiag +krifo menu) αλλα εκει ποθ σοθ βγαζει τα πολλα κοθτακια ξετικαρεισ τα παντα και τικαρεις το nvdefault και πατας broswe kai διαλέγεις το αρχείο nvbackup. patas start kai meta tha ine kai pali leitourgiko
Το συνολικό φλασ για να γίνει θέλει πανω κάτω 20 λεπτα
Αν τώρα πάτησες cancel(υπόψιν φλασαρει με σβηστή οθονη μονο και με μονιμος πρασινο λαβακι τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου δυστηχώς. :(
kai opos leo kai ston odigo mou an den deite akribos tis parakato photo MIN PROXORATE!!!
δλδ 8εσ να μου πεις οτι οταν ηταν κλειστη η οθονη flesare?αλλα στο η/υ δεν εδειχνε τπτ.παντως τελικα δεν εγινε κανενα flasarisma εβγαλα την μπαταρια και το ανοιξα και δουλευει κανονικα θα ξαναπροσπαθησω παντως
metkosas
18 Οκτ. 2008, 15:03
δλδ 8εσ να μου πεις οτι οταν ηταν κλειστη η οθονη flesare?αλλα στο η/υ δεν εδειχνε τπτ.παντως τελικα δεν εγινε κανενα flasarisma εβγαλα την μπαταρια και το ανοιξα και δουλευει κανονικα θα ξαναπροσπαθησω παντως
afto pou thelo na po einai oti den patame cancel pote kai gia tipota se mia diadikasi flash.!!!
afou omos doulepse eisai tixeros (na min po kai k_l_fardos) :)
xanadokimase na flashareis
oloi otan xekinisame den xerame tipota
ego prin 1 mhna akribos (klino 1 mina me to kinito mou simera) den ixera tipota gia WM kai omos mexri kai 3 rom eftiaxa pou alloi prospathoun para poli kairo gia na to petixoun.
kali epitixia sto neo flash kai prosextika tis odigies kai stis photografies tou odigou. :)
Y.G. kata to flashing tha deis polles antistrofes metriseis kai tha to deis na kleinei mexri kai 1 lepto mexri na entopisei to kinito afto ine fisiologiko giati kanei kapia test ekeini tin stigmi. episis kato apo 30% bataria pou na xtipieste kato den flasharei (Tested).
panagos22
18 Οκτ. 2008, 15:08
afto pou thelo na po einai oti den patame cancel pote kai gia tipota se mia diadikasi flash.!!!
afou omos doulepse eisai tixeros (na min po kai k_l_fardos) :)
xanadokimase na flashareis
oloi otan xekinisame den xerame tipota
ego prin 1 mhna akribos (klino 1 mina me to kinito mou simera) den ixera tipota gia WM kai omos mexri kai 3 rom eftiaxa pou alloi prospathoun para poli kairo gia na to petixoun.
kali epitixia sto neo flash kai prosextika tis odigies kai stis photografies tou odigou. :)
αν καταλαβα καλα μου λες οτι τα εκανα ολα σωστα απλα επειδη νομιζα οτι κολησε ενω δεν κολησε δουλευε κανονικα.εισαι θεος αρα θα κανω παλι τα ιδια απλα οταν κλεισει το κινητο και θα λεει στο pc: trying to commynicate with phone θα περιμενω και αλλο ασ μην δειχνει τπτ στο pc οτι φορτωνει.swsta etsi?thanks gia ola
metkosas
18 Οκτ. 2008, 15:10
αν καταλαβα καλα μου λες οτι τα εκανα ολα σωστα απλα επειδη νομιζα οτι κολησε ενω δεν κολησε δουλευε κανονικα.εισαι θεος αρα θα κανω παλι τα ιδια απλα οταν κλεισει το κινητο και θα λεει στο pc: trying to commynicate with phone θα περιμενω και αλλο ασ μην δειχνει τπτ στο pc οτι φορτςνει.swsta etsi?tahnks gia ola
sosta meta apo kana 2lepto afou klisei to kinito tha arxizei na metaferei /grafei tin nea rom.
PROSOXI min aposindeseis to kinito sto telos akoma kai an anixei akoma kai an sou bgalei tin othoni gia na rithmiseis tin grafida eso den patas tipota den bgazeis to kinito apo to kalodio mexri na grapsei download finished.
panagos22
18 Οκτ. 2008, 15:12
sosta meta apo kana 2lepto afou klisei to kinito tha arxizei na metaferei /grafei tin nea rom.
PROSOXI min aposindeseis to kinito sto telos akoma kai an anixei akoma kai an sou bgalei tin othoni gia na rithmiseis tin grafida eso den patas tipota den bgazeis to kinito apo to kalodio mexri na grapsei download finished.
οπα.αφου εκλεισε το κινητο περασαν πανω απο 5 λεπτα μην σου πω 10 και δεν εκανε τπτ. αυτο ηταν το προβλημα μου
metkosas
18 Οκτ. 2008, 15:20
οπα.αφου εκλεισε το κινητο περασαν πανω απο 5 λεπτα μην σου πω 10 και δεν εκανε τπτ. αυτο ηταν το προβλημα μου
εχεισ εγκαταστηση τους lg corona drivers?
πιστευω να τρέχεις xp γιατι σε vista δεν δουλευει το φλασ
dokimase apegatastasi ton drivers kai epanegatastasi
mallon den ekatsan sosta
metkosas
18 Οκτ. 2008, 17:20
Νέα ROM
¨Εγινε UC η ρομ.
(περίπου σε καμιά ώρα).
ήδη την μαγειρεύω.
νέο UC package με πολλά ωραία πραγματάκια.
σβηστε το φακελο cabs kai to sdconfig αρχειο απο την καρτα μνημης και βάλτε τα καινούργια ποθ είναι στο zip. καντε και ενα hard reset και απολαυστε :)
ξεκινάω να ετοιμάζω την αγγλική ρομ τώρα. μέχρι τις 12 το βράδυ θα έχει ανέβει.
http://rapidshare.com/files/155210675/new_GREEK_KS20_UC_PACKAGE_18-10-08__2_.zip.html
ronto13
18 Οκτ. 2008, 17:21
mallon den ekatsan sosta
Εδω εισαι λιγακι λαθος.. Μια χαρα φλασαρει και στα vista! Σημερα το πρωι το φλασαρα σe vista service pack 1 (και περιμενω πως και πως την custom english rom σου για να το ξαναφλασαρω...:))
Και κατι ακομα: το tutorial που εχεις φτιαξει δεν λειτουργει.. Δοκιμασε το και θα δεις οτι εχει προβλημα στο ξεζιπαρισμα. Εχω ξαναφλασαρει οποτε εγω δεν ειχα προβλημα αλλα καλο θα ηταν να υπηρχε για καποιον που το δοκιμαζει για πρωτη φορα.
metkosas
18 Οκτ. 2008, 17:25
Εδω εισαι λιγακι λαθος.. Μια χαρα φλασαρει και στα vista! Σημερα το πρωι το φλασαρα σe vista service pack 1 (και περιμενω πως και πως την custom english rom σου για να το ξαναφλασαρω...:))
Και κατι ακομα: το tutorial που εχεις φτιαξει δεν λειτουργει.. Δοκιμασε το και θα δεις οτι εχει προβλημα στο ξεζιπαρισμα. Εχω ξαναφλασαρει οποτε εγω δεν ειχα προβλημα αλλα καλο θα ηταν να υπηρχε για καποιον που το δοκιμαζει για πρωτη φορα.
για το tutorial το ξανακατεβασα για δοκιμή και δουλεθει μια χαρά και ο andapo που το κατεβασε χτες είπε οτι του δούλευε.
όσο για τα vista δεν έγινα πιο συγκεκριμένος με vista και nvidia chipset δεν κανει τιποτα απλα λέει nophone συνέχεια.(αλλο chipset εκτος apo nvidia den εχω οπωτε υπέθεσα θα είναι γενικό πρόβλημα τον vista.) να φανταστείς το δοκίμασα σε 3 pc me vista.
:lol::p:D
ronto13
18 Οκτ. 2008, 17:38
για το tutorial το ξανακατεβασα για δοκιμή και δουλεθει μια χαρά και ο andapo που το κατεβασε χτες είπε οτι του δούλευε.
όσο για τα vista δεν έγινα πιο συγκεκριμένος με vista και nvidia chipset δεν κανει τιποτα απλα λέει nophone συνέχεια.(αλλο chipset εκτος apo nvidia den εχω οπωτε υπέθεσα θα είναι γενικό πρόβλημα τον vista.) να φανταστείς το δοκίμασα σε 3 pc me vista.
:lol::p:D
Σε εμενα το winrar μου λεει οτι το αρχειο ειναι κατεστραμενο.. Αλλα αφου δουλευει κανονικα λιγο το κακο. Εμενα δεν μου χρειαζεται εξαλλου..:lol:
Οσο για τα vista kai nvidia chipset και εγω αυτα εχω και μου δουλεψε κανονικα. Απλα σημερα ενω εντοπιζε μια lg συσκευη δεν εβρισκε το μοντελο και ελεγε νομιζω no phone (την προηγουμενη φορα δεν ειχα κανενα προβλημα). Αλλα με λιγο ψαξιμο λυθηκε και αυτο! Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν δουλεψε σε εσενα..
Anyway σε αφηνω να ετοιμασεις την rom... :happy:
metkosas
18 Οκτ. 2008, 18:41
έτοιμη και η αγγλική!!!
μόλις φορτίσει το κινητό φλασάρω τεστάρω και ανεβάζω :)
έβαλε κανείς το νέο uc package? πώς του φάνηκε;
panagos22
18 Οκτ. 2008, 19:20
ερωτηση στο browse egw εβαλα τον φακελο με την ρομ οχι το rar που εχει μεσα τον φακελο που εχει μεσα την rom υπαρχει διαφορα?
staurmk2
18 Οκτ. 2008, 20:00
παιδιά ερώτηση ! όταν είναι συνδεδεμένο με το active sync μου τα χαλάει λίγο η οθόνη αφής ! Άλλα πατάω και άλλα πατιούνται ! Επίσης κολάει πού έχουμε καμία λύση ? Thanks
metkosas
18 Οκτ. 2008, 20:03
ερωτηση στο browse egw εβαλα τον φακελο με την ρομ οχι το rar που εχει μεσα τον φακελο που εχει μεσα την rom υπαρχει διαφορα?
δεν καταλαβα και καλα τι έγραψες αλλά θα διαλεξεισ τον φάκελο ποθ έχει μέσα τα 11 αρχεία.
metkosas
18 Οκτ. 2008, 20:04
παιδιά ερώτηση ! όταν είναι συνδεδεμένο με το active sync μου τα χαλάει λίγο η οθόνη αφής ! Άλλα πατάω και άλλα πατιούνται ! Επίσης κολάει πού έχουμε καμία λύση ? Thanks
εχει αναφερθεί ξανά, προσωπικά δέν έχω παρατηρήσει κάτι τετοιο εγώ.
panagos22
18 Οκτ. 2008, 20:05
mallon den ekatsan sosta
to ekana kai auto alla pali tpt 8a ksanaprospa8hsw 8a ala3w 8ura usb:(
csaris
18 Οκτ. 2008, 20:14
Παιδακια επειδη μαλλον θα παω να το παρω απο δευτερα απο βονταφον... Θελω να ρωτησω μπορω να βαλω οποιαδηποτε καρτα σιμ ειτε cosmote ειτε wind??
metkosas
18 Οκτ. 2008, 20:15
Παιδακια επειδη μαλλον θα παω να το παρω απο δευτερα απο βονταφον... Θελω να ρωτησω μπορω να βαλω οποιαδηποτε καρτα σιμ ειτε cosmote ειτε wind??
ναι μια χαρα! είναι ξεκλείδωτο.
metkosas
18 Οκτ. 2008, 20:16
to ekana kai auto alla pali tpt 8a ksanaprospa8hsw 8a ala3w 8ura usb:(
εχεις άλλο pc να δοκιμάσεις μήπως φταίει το pc?
panagos22
18 Οκτ. 2008, 20:30
εχεις άλλο pc να δοκιμάσεις μήπως φταίει το pc?
kapou 8a brw ante na doume ti 8a ginei
Ωραια δουλεια τα συχαριτιρια μου . Μολις εκανα και γω ρε-φλασ την νεα εκδοση αλλα απο βλακεια μου δεν ειχα βαλει τα uc προγραμματα στο κινητο πιο πριν. Τvρα αρκει να τα βαεις και να κανεις ενα hard reset? (Αληθεια πως γιενται?)
Επισις βλεπω ακομα το σημα τησ βοωταφον ειναι φισιολογικο?
metkosas
18 Οκτ. 2008, 21:16
Ωραια δουλεια τα συχαριτιρια μου . Μολις εκανα και γω ρε-φλασ την νεα εκδοση αλλα απο βλακεια μου δεν ειχα βαλει τα uc προγραμματα στο κινητο πιο πριν. Τvρα αρκει να τα βαεις και να κανεις ενα hard reset? (Αληθεια πως γιενται?)
Επισις βλεπω ακομα το σημα τησ βοωταφον ειναι φισιολογικο?
το σήμα ειναι φυσιολογικό γιατι δεν βρήκα τρόπο να τα βγάλω (ακόμα)
απλα βάλε τωρα τα uc στην καρτα μνήμης και κάνε hard reset.
hard reset: efkolos tropos grafoume 2676625720# dialegoume factory settings meta yes.
diskolos tropos: to kinito telios klisto patame tautoxrona to prasino + kato fonis +power koubia gia peripou 20 second
metkosas
18 Οκτ. 2008, 21:18
Νέα ROM Αγγλική χωρίς σήματα vodafone τελείως unbranded πεντακάθαρη.
¨Εγινε UC η ρομ.
είναι καθαρά cooced rom υβριδική.
Για να βλέπετε ελληνικά μόλις φλασάρετε η μετά απο hard reser αλλάξτε τα regional setting apo ENGLISH SE GREEK και κάντε reboot.
ελληνικό πληκτρολόγιο έχω βάλει μέσα στα uc packages.
rom: http://rapidshare.com/files/155268696/metkosas_ENGLISH_HYBRID_BRANDED_KS20_COOKED_ROM_UC_COMPLIANC E.zip.html
english ROM UC PACKAGES : http://rapidshare.com/files/156082914/EN_UC_PACKAGES_FAST_for_KS20_metkosas_cooked_rom.zip.html ΝΕΟ UC PACKAGE με πολλά καλούδια και αυτόματες ρυθμίσεις για MMS.
αντιγράψτε το sdconfig sto root tis kartas kai ton fakelo cabs episis.
.
ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ UC PACKAGES
ελπίζω να σας αρέσει.
Η αγγλικη εκδοση υποστιριζει ελλινικα? sms και να γραφεις?
metkosas
18 Οκτ. 2008, 21:25
Η αγγλικη εκδοση υποστιριζει ελλινικα? sms και να γραφεις?
ναι κανονικά έχω βάλει και ελληνικό πληκτρολόγιο μέσα.
ostvarivanje
18 Οκτ. 2008, 22:48
έφτιαξα έναν στα γρήγορα.
Μια ερώτηση θέλω να κάνω σε σχέση με το tutorial. Από την πρώτη στιγμή που αρχίζουμε τα βήματα, πρέπει να έχουμε συνδεδεμένο το κινητό;
Το tutorial αναφέρεται σε ελληνική rom, έτσι δεν είναι; Μετά όμως ανέβασες και αγγλική. Ποια να προτιμήσω; Ποια είναι καλύτερη;
Δεν την ξεκίνησα τη διαδικασία μέχρι τώρα γιατί θέλω να περάσω τα xp. Δε θέλω να το διακινδυνέψω με τα vista, μη μου μείνει το κινητό στο χέρι :lol:
metkosas
18 Οκτ. 2008, 22:50
Μια ερώτηση θέλω να κάνω σε σχέση με το tutorial. Από την πρώτη στιγμή που αρχίζουμε τα βήματα, πρέπει να έχουμε συνδεδεμένο το κινητό;
Το tutorial αναφέρεται σε ελληνική rom, έτσι δεν είναι; Μετά όμως ανέβασες και αγγλική. Ποια να προτιμήσω; Ποια είναι καλύτερη;
Δεν την ξεκίνησα τη διαδικασία μέχρι τώρα γιατί θέλω να περάσω τα xp. Δε θέλω να το διακινδυνέψω με τα vista, μη μου μείνει το κινητό στο χέρι :lol:
στην αρχή αρχή δεν συνδεεις το κινητό ,το κινητό το συνδέεις αφού εγκαταστήσεις το windiag kai mpis sto krifo menu kaneis tis rithmiseis kai kaneis reset.
το tutorial ειναι universal .
γνώμη μου καλύτερα την αγγλική.
ostvarivanje
19 Οκτ. 2008, 02:23
στην αρχή αρχή δεν συνδεεις το κινητό ,το κινητό το συνδέεις αφού εγκαταστήσεις το windiag kai mpis sto krifo menu kaneis tis rithmiseis kai kaneis reset.
το tutorial ειναι universal .
γνώμη μου καλύτερα την αγγλική.
Και ακόμα μία ερώτηση (και συγγνώμη αν σε ζαλίζω). Προφανώς, αν βάλω άλλη rom χάνεται η εγγύηση, έτσι δεν είναι; Πώς μπορώ να κάνω backup την τρέχουσα ώστε να την επαναφέρω σε περίπτωση που μου δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα και θελήσω να το φτιάξω;
Και κάτι άλλο που ξέχασα. Opera mini έχει βάλει κανείς σας; Προσπάθησα εγώ, αλλά μου ζητάει να συνδεθεί μέσω gprs για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Οκ, την έκανα την εγκατάσταση, αλλά δε λέει να συνδεθεί ούτε ασύρματα ούτε μέσω του activesync. Κάνω κάτι λάθος; Θυμάμαι ότι παλιότερα είχα βάλει μία άλλη έκδοση της Opera mini και λειτουργούσε τέλεια. Άνοιγε και φοβερά γρήγορα τις σελίδες.
Εβαλα την ελληνικη ROM και ολα πηγανε καλα. Τωρα θελω να βαλω την αγγλικη και δεν μπορω. Απο ολα τα LGMDP την πρωτη φορα μου δουλεψε το ΕΥΡΟ τωρα στην διαδικασια τοθ NVBACKUP μου λεει παντα non active ενοειτια πιο πριν εχω μπει και εχω διαλεξει στο κινητο τα port setttings που εχουν αναφερθει. Το πιο περιεργο ειναι αμα προσπαθισω να κανω κατευθειαν αλλαγη της rom αφου εχω το nvbackup απο την προιγουμενη φορα με βαζει να διαλεξω πιο κινητο εχω και μετα μου λεει οτι ειμαι σε security mode. Αν καποιος καταλαβινει τι εχει γινει ας ριξει καμια ιδεα
ronto13
19 Οκτ. 2008, 10:32
Εβαλα την ελληνικη ROM και ολα πηγανε καλα. Τωρα θελω να βαλω την αγγλικη και δεν μπορω. Απο ολα τα LGMDP την πρωτη φορα μου δουλεψε το ΕΥΡΟ τωρα στην διαδικασια τοθ NVBACKUP μου λεει παντα non active ενοειτια πιο πριν εχω μπει και εχω διαλεξει στο κινητο τα port setttings που εχουν αναφερθει. Το πιο περιεργο ειναι αμα προσπαθισω να κανω κατευθειαν αλλαγη της rom αφου εχω το nvbackup απο την προιγουμενη φορα με βαζει να διαλεξω πιο κινητο εχω και μετα μου λεει οτι ειμαι σε security mode. Αν καποιος καταλαβινει τι εχει γινει ας ριξει καμια ιδεα
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=2248729
Κανε το step 3: Install "WinDiag_Open.cab" και μετα soft reset και εισαι ετοιμος.
Καταρχην ευχαριστω για τις αμμεσες απαντησεις αλλη μια τωρα εβαλα την αγγλικη rom σωστα αλλα μαλλον τα προγραμματα δεν εγκατασταθηκαν ισος γιατι δεν τα βαζω στο σωστο directory . Οταν λεμε root ενοουμε αυτο που με βγαζει οταν διαλεγω απτο το mycomputer την συσκευη μου?
metkosas
19 Οκτ. 2008, 12:08
Καταρχην ευχαριστω για τις αμμεσες απαντησεις αλλη μια τωρα εβαλα την αγγλικη rom σωστα αλλα μαλλον τα προγραμματα δεν εγκατασταθηκαν ισος γιατι δεν τα βαζω στο σωστο directory . Οταν λεμε root ενοουμε αυτο που με βγαζει οταν διαλεγω απτο το mycomputer την συσκευη μου?
otan leme root enoume auto
onoma kartas(Storage Card) molis anigei i karta tha prepei na exei mesa tis ena sdconfig arxeio kai ena fakelo Cabs
mesa sto fakelo Cabs bazeis ta cab files kai to arxeio tsk
metkosas
19 Οκτ. 2008, 12:12
εδ'ω 'ενα παράδειγμα
ΕΤΟΙΜΑΖΩ ελληνική ρόμ τελείως unbranded αναμείνατε(ισως λίγακι καθυστερήσει αλλα θα την φτιάξω)
Το πρόβλημα με το desti δεν θα υπάρχει πια (το πότε θα ανέβειθ το fix το κρατάμε για έκπληξη)
panagos22
19 Οκτ. 2008, 13:58
εδ'ω 'ενα παράδειγμα
ΕΤΟΙΜΑΖΩ ελληνική ρόμ τελείως unbranded αναμείνατε(ισως λίγακι καθυστερήσει αλλα θα την φτιάξω)
Το πρόβλημα με το desti δεν θα υπάρχει πια (το πότε θα ανέβειθ το fix το κρατάμε για έκπληξη)
auta einai panta tetoia!!!!!!!!!!!!!!
metkosas
19 Οκτ. 2008, 14:23
κατάφερες τελικά να περάσεις την rom?
ronto13
19 Οκτ. 2008, 14:35
Νέα ROM Αγγλική χωρίς σήματα vodafone τελείως unbranded πεντακάθαρη.
¨Εγινε UC η ρομ.
Για να βλέπετε ελληνικά μόλις φλασάρετε η μετά απο hard reser αλλάξτε τα regional setting apo ENGLISH SE GREEK και κάντε reboot.
ελληνικό πληκτρολόγιο έχω βάλει μέσα στα uc packages.
rom: http://rapidshare.com/files/155268696/metkosas_ENGLISH_HYBRID_BRANDED_KS20_COOKED_ROM_UC_COMPLIANC E.zip.html
english ROM UC PACKAGES : http://rapidshare.com/files/155271040/EN_UC_PACKAGES_FAST.zip.html ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΝΑΝ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Cabs και βάλτε μεσα ολα τα αρχεία εκτός απο το sdconfig.txt το οποίο θα πάει στο root της κάρτας.
Ζητάω συγνώμη που δεν τα είχα έτοιμα τώρα το είδα και ειναι κρίμα να ξανανεβάζω στο rapidshare μονο για ένα φάκελο.
ελπίζω να σας αρέσει.
Φανταστικη η αγγλικη rom που εφτιαξες!! Μονο ενα προβληματακι εχω... Οταν γραφω ενα μνμ με ελληνικους χαρακτηρες με χρεωνει δευτερο μνμ στους 70 και οχι στους 160 χαρακτηρες και δεν μπορω να βρω πουθενα εντολη για unicode χαρακτηρες.. Υπαρχει καποια λυση για αυτο ή να γραφω μονο μηνυματα με greeklish??
metkosas
19 Οκτ. 2008, 14:37
Φανταστικη η αγγλικη rom που εφτιαξες!! Μονο ενα προβληματακι εχω... Οταν γραφω ενα μνμ με ελληνικους χαρακτηρες με χρεωνει δευτερο μνμ στους 70 και οχι στους 160 χαρακτηρες και δεν μπορω να βρω πουθενα εντολη για unicode χαρακτηρες.. Υπαρχει καποια λυση για αυτο ή να γράφω μονο μηνυματα με greeklish??
πιστεύω να γράφεις με το κεφαλαίο ελληνικό πληκτρολόγιο...
λοιπόν ξέχασα να μαγειρέψω αυτό το fix.
στην επόμενη version θα το έχω by default.
για να το φτιάξεις πας messaging menu options text messages xetikareis to use unicode when necessary
sorry pedes άνθρωπος είμαι ξεχνάω χχαχχαχαχαχα
ronto13
19 Οκτ. 2008, 15:04
πιστεύω να γράφεις με το κεφαλαίο ελληνικό πληκτρολόγιο...
λοιπόν ξέχασα να μαγειρέψω αυτό το fix.
στην επόμενη version θα το έχω by default.
για να το φτιάξεις πας messaging menu options text messages xetikareis to use unicode when necessary
sorry pedes άνθρωπος είμαι ξεχνάω χχαχχαχαχαχα
Τωρα που ξετικαρα το use unicode when necessary γραφεις 160 χαρακτηρες ειτε με κεφαλαια ειτε με μικρα.. Thanks για την αμεση απαντηση!!! :D
Ναι τα καταφερα ολα καλα πια!! Ενα μεγαλο ευχαριστω και παλι για την τρομερη δουλεια πο εχες κανει
yarmenitis
19 Οκτ. 2008, 15:49
εδ'ω 'ενα παράδειγμα
Εξαιρετικη δουλεια. Μπραβο. Η διαδικασια flash τρεχει μια χαρα σε Vista!!
Μια ουσιαστικη ερωτηση. Πως γυριζει κανεις στην αρχικη rom, την v10g πχ, αν εχει τους λογους του; Φτανει το nv2 αρχειο ή χρειαζεται και το πακετο της αρχικης rom;
Ευχαριστω!
metkosas
19 Οκτ. 2008, 15:53
Εξαιρετικη δουλεια. Μπραβο. Η διαδικασια flash τρεχει μια χαρα σε Vista!!
Μια ουσιαστικη ερωτηση. Πως γυριζει κανεις στην αρχικη rom, την v10g πχ, αν εχει τους λογους του; Φτανει το nv2 αρχειο ή χρειαζεται και το πακετο της αρχικης rom;
Ευχαριστω!
περνάς αυτή την ρομ http://rapidshare.com/files/125654764/DZ-KS20-00-V10g-202-05-APR-2-2008_0.zip.html
με την διαδικασία του DZ αρχείου που λέω στο tutorial μου. και μετά το πάς στο σέρβις π.χ.
metkosas
19 Οκτ. 2008, 16:09
μέχρι να το μαγειρέψω το fix για το unicode sms characters μεσα σε νέα ρομ πάρτε προσωρινά ένα uc package που κανει το fix.
αντικαθιστατε το 12.cab αρχείο που βρίσκετε μέσα στο φάκελο cabs με αυτό : και κάνετε hard reset η απλά τρέχτε το . αλλά αντικαταστηστε το παλιο 12 με το νέο οποτε σε ενδεχομενο hard reset να το κάνει αυτόματα. :)
yarmenitis
19 Οκτ. 2008, 16:47
περνάς αυτή την ρομ http://rapidshare.com/files/125654764/DZ-KS20-00-V10g-202-05-APR-2-2008_0.zip.html
με την διαδικασία του DZ αρχείου που λέω στο tutorial μου. και μετά το πάς στο σέρβις π.χ.
Ευχαριστω και παλι!
metkosas
19 Οκτ. 2008, 19:21
τροποποίηση uc package και για αυτόματη επιλογή ελληνικής γλώσσας.
τα κάνει όλα αυτόματα τωρα πια δέν χρειάζετε να πάτε πια στα regional settings και να διαλεξετε greek μετα απο κάθε hard reset.
αντικαταστήστε το αρχείο sdconfig με το νέο και βάλτε το 15.cab στο φάκελο cabs.
ostvarivanje
19 Οκτ. 2008, 21:01
Μια ερώτηση στα γρήγορα, μιας και αυτή τη στιγμή (επιτέλους) το φλασάρω για πρώτη φορά. :) Έχω πάρει backup με το spb backup, μπορώ να τα κάνω restore τώρα που αλλάζω rom (ελπίζω να είναι επιτυχημένο το φλασάρισμα); Ή θα πρέπει από την αρχή να εγκαταστήσω τα πάντα;
metkosas
19 Οκτ. 2008, 21:05
Μια ερώτηση στα γρήγορα, μιας και αυτή τη στιγμή (επιτέλους) το φλασάρω για πρώτη φορά. :) Έχω πάρει backup με το spb backup, μπορώ να τα κάνω restore τώρα που αλλάζω rom (ελπίζω να είναι επιτυχημένο το φλασάρισμα); Ή θα πρέπει από την αρχή να εγκαταστήσω τα πάντα;
ΌΧΙ RESTORE με νέα ROM θα πρέπει να ξαναφλασάρεις μετά χαλάει τα πάντα.
ascites
19 Οκτ. 2008, 21:08
ενα συντομο tutorial?
metkosas
19 Οκτ. 2008, 21:09
ενα συντομο tutorial?
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2543408#post2543408
ostvarivanje
19 Οκτ. 2008, 21:20
ΌΧΙ RESTORE με νέα ROM θα πρέπει να ξαναφλασάρεις μετά χαλάει τα πάντα.
Οκ, σε ευχαριστώ πολύ. Τελικά τελείωσε το φλασάρισμα και σχετικά γρήγορα, γύρω στα 13 λεπτά. Τώρα περνάει τα cabs. Πώς βαριέμαι να ρυθμίζω ξανά τη συσκευή... :lol:
Πάντως είμαι πολύ χαρούμενος για το φλασάρισμα. Πίστευα ότι είναι κάτι το πολύ δύσκολο, αλλά ήταν σχετικά απλή η διαδικασία.
Κάτι τελευταίο να ρωτήσω. Τώρα που το φλάσαρα, χρειάζεται να κάνω hard reset ή να το αφήσω ως έχει;
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τις rom που ανεβάζεις και για το χρόνο σου. Επίσης ευχαριστώ για το γενικότερο support.
metkosas
19 Οκτ. 2008, 21:21
Οκ, σε ευχαριστώ πολύ. Τελικά τελείωσε το φλασάρισμα και σχετικά γρήγορα, γύρω στα 13 λεπτά. Τώρα περνάει τα cabs. Πώς βαριέμαι να ρυθμίζω ξανά τη συσκευή... :lol:
Πάντως είμαι πολύ χαρούμενος για το φλασάρισμα. Πίστευα ότι είναι κάτι το πολύ δύσκολο, αλλά ήταν σχετικά απλή η διαδικασία.
Κάτι τελευταίο να ρωτήσω. Τώρα που το φλάσαρα, χρειάζεται να κάνω hard reset ή να το αφήσω ως έχει;
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τις rom που ανεβάζεις και για το χρόνο σου. Επίσης ευχαριστώ για το γενικότερο support.
den xreiazete hard reset tora efoson dialexes erase EFS kanei mono tou meta to flash
panagos22
19 Οκτ. 2008, 21:23
oxi ekana akribws oti les sto tutorial ekana oti lene sto xdapanta kolaei sto shmeio pou kleinei to kinhto kai leei trying to communicate with phone ti na pw kapoia stigmh 8a paw kai se allo pc na dw ti ginete
metkosas
19 Οκτ. 2008, 21:24
oxi ekana akribws oti les sto tutorial ekana oti lene sto xdapanta kolaei sto shmeio pou kleinei to kinhto kai leei trying to communicate with phone ti na pw kapoia stigmh 8a paw kai se allo pc na dw ti ginete
το pc σου είναι ασύμβατο με τους lg corona drivers τοτε.
δοκίμασε σε άλλο pc αλιώς δέν πρόκειτε να κάνεις δουλιά.
panagos22
19 Οκτ. 2008, 21:31
το pc σου είναι ασύμβατο με τους lg corona drivers τοτε.
δοκίμασε σε άλλο pc αλιώς δέν πρόκειτε να κάνεις δουλιά.
pisteueis an kano format sto pc mou 8a exei apotelesma?giati prin mia bdomada eixa problhma me ena mp3 den to eblepe to eblepe san mtv device h kati tetoio alla tou alla3a sto mp3 tis ru8miseis tou usb(pws na sundeete)kai doulepse...lew mhpws kati exei ginei meta windows pou exzw na kanw arketo kairo format
metkosas
19 Οκτ. 2008, 21:33
pisteueis an kano format sto pc mou 8a exei apotelesma?giati prin mia bdomada eixa problhma me ena mp3 den to eblepe to eblepe san mtv device h kati tetoio alla tou alla3a sto mp3 tis ru8miseis tou usb(pws na sundeete)kai doulepse...lew mhpws kati exei ginei meta windows pou exzw na kanw arketo kairo format
ισως ναι ισως οχι αλλα πιστευω οτι με ένα format θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα.
βασικά πρέπει να ειναι κάποια ασυμβατότητα με κάποια συσκευη που έχεις εγκατεστημένη.
martiniskiss
20 Οκτ. 2008, 01:31
πως μπορώ να δω πόσες επαφές έχω??? δλδ να μου γράψει 235 επαφές ξέρω γω
chaotikos12s0
20 Οκτ. 2008, 01:45
Yπαρχει καποιο προγραμμα που να γραφει βιντεο σε μεγαλυτερη αναλυση απο
320 Χ 240 που υποστηριζει το προγραμμα εγγραφης του κινητου.
Μηπως γινεται με καποιον τροπο να γραψει κανεις βιντεο σε πιο μεγαλη αναλυση αφου το κινητο εχει καμερα 2 megapixel .
athanaso77
20 Οκτ. 2008, 09:07
Yπαρχει καποιο προγραμμα που να γραφει βιντεο σε μεγαλυτερη αναλυση απο
320 Χ 240 που υποστηριζει το προγραμμα εγγραφης του κινητου.
Μηπως γινεται με καποιον τροπο να γραψει κανεις βιντεο σε πιο μεγαλη αναλυση αφου το κινητο εχει καμερα 2 megapixel .
Den mporei na kanei kati opoiodipote programma ean i camera san hardware den ypostirizei parapanw. H onomastiki analysi tis cameras anaferetai sti lipsi fwtografias kai oxi sto video.
athanaso77
20 Οκτ. 2008, 09:08
πως μπορώ να δω πόσες επαφές έχω??? δλδ να μου γράψει 235 επαφές ξέρω γω
Me to PIM Backup nomizw oti mporeis na deis poses epafes exeis.
///m power
20 Οκτ. 2008, 10:15
Μια μικρή βοήθεια παρακαλώ!
Μετά την αναβάθμιση με την cooked rom έχασα το IMEI και δε βρίσκει δίκτυο.(Κατά το .nv2 backup κούνησα κατά λάθος το usb και χάθηκε η σύνδεση) Έβαλα την ελληνική μετά την αγγλική και μετά την original v10g, αλλά δεν έχω αποτέλεσμα...
Αχ και βαχ!
Μήπως μπορείτε να μου πείτε πού στο καλό βάζουμε το κέντρο μηνυμάτων, ώστε να μπορώ να δουλεύω SMS;
Ευχαριστώ,
athanaso77
20 Οκτ. 2008, 10:34
Μετά την αναβάθμιση με την cooked rom έχασα το IMEI και δε βρίσκει δίκτυο.(Κατά το .nv2 backup κούνησα κατά λάθος το usb και χάθηκε η σύνδεση) Έβαλα την ελληνική μετά την αγγλική και μετά την original v10g, αλλά δεν έχω αποτέλεσμα...
Otan flashareis kainourgia ROM mpaineis kanonika sto menou?
To IMEI den exei sxesi me to diktyo pantws. Gia na deis to IMEI tis syskevis sou pigaine sto phonepad kai dwse *#06#
andapo
20 Οκτ. 2008, 11:50
Πρέπει να κάνεις nv restore. Λογικά κάπου θα βρεις πληροφορίες σε αυτο το thread
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369481
metkosas
20 Οκτ. 2008, 12:04
ακολούθα ξανά απο την αρχή την διαδικασία του φλασ αλλα στο σημείο που πατας broswe στο πρωτο κουτακι: εκεί ξετικάρεις τα πάντα και πιγενεισ στο κουτάκι nvdefault patas browse και βρισκεισ το αρχείο nv2 πατάς μετά start και ξανακάνει nvrestore.
γιαυτό το λόγο λέω και στο tutorial μου μην κουνάτε βγάζετε το καλώδιο ακόμα και αν ανοίξει το κινητό αν δεν γράψει download completed!!!
Υ.Γ. το nv2 αρχείο θα το βρείς αν δεν το έχεις βρει ήδη σε κάποιο φάκελο μέσα στον φάκελο τοθ lgdmp me onoma nvbackup.
to diko sou nv2 arxeio ine afto pou tha periexei o fakelos kai to arxeio merika noumera apo to IMEI sou. oxi ta NOT active!!!
metkosas
20 Οκτ. 2008, 12:23
Otan flashareis kainourgia ROM mpaineis kanonika sto menou?
To IMEI den exei sxesi me to diktyo pantws. Gia na deis to IMEI tis syskevis sou pigaine sto phonepad kai dwse *#06#
το συγκεκριμένο κινητό είναι περίεργο ως προσ το flash του.
to nv2 arxeio περιεχει τα: IMEI, bluetooth adress,wifi mac adress,xaraktirismos tou kinitou os branded i unbranded kai alla polla. ειναι ένα αρχείο 116kb μόνο. και χωρίς αυτό δουλεύει μόνο ως PDA χωρίς τηλεφωνο wifi bluetooth και σε security mode μονο.
pico13
21 Οκτ. 2008, 09:08
metkosas
πολύ καλή προσπάθεια, μπράβο. θα περάσω σήμερα την δική σου αγγλική cooked rom, η 6.1 αφήνει πολύ λίγη μνήμη :(
Κάποια post πιο πάνω αναφέρθηκε για fix του dest ??? κανένα νέο;
πάντως η 6.1 του spocky@xda περιέχει το SRSWowHD 1.2.10 με αυτό δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στο dest και το έλιωσα μια βδομάδα τώρα στο εξωτερικό
metkosas
21 Οκτ. 2008, 09:36
metkosas
πολύ καλή προσπάθεια, μπράβο. θα περάσω σήμερα την δική σου αγγλική cooked rom, η 6.1 αφήνει πολύ λίγη μνήμη :(
πάντως η 6.1 του spocky@xda περιέχει το SRSWowHD 1.2.10 με αυτό δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στο dest και το έλιωσα μια βδομάδα τώρα στο εξωτερικό
ναι υπάρχει έτοιμη λύση για το destinator.
δεν την ανεβάζω ακόμα καθώς την τεστάρω.
θέλω ότι ανεβάζω να δουλεύει 100% (με το destinator 6 παίζει τέλεια με το 7 θ' αρχίσω να τεστάρω σήμερα.)
metkosas
21 Οκτ. 2008, 09:50
επειδή μου στέλνουν καπιοι pm για το fix του destinator.
πάρτε το fix για τον destinator 6 (δοκιμάστε το και στον 7 μήπως παίζει)
για να δουλέψει αντιγράφετε τα dummy.mp3 dummy.asx kai destinatorfix.MSCR sta My documents tis siskeuis kai oxi tis kartas.
επίσης για να δουλέψει πρέπει πρίν το βάλετε στο κινητό να αλλάξετε το path στο destinatorfix.MSCR (ano;ixteto me to notepad) kai το path που βρίσκετε το destinator στο δικό σας destinator.exe arxeio.
οσοι έχουν την δικία μου ρομ δέν χρειάζετε να κάνουν τπτ αλλο απλα τρέχουν το destinatorfix.
link: http://rapidshare.com/files/156046776/destinator6Fix.zip.html
οσοι δεν έχουν δικιά μου rom πρέπει να εγκαταστήσουν το mortscript και να κάνουν και 1 reset :)
mafiasgr
21 Οκτ. 2008, 09:53
Andapo,metkossa ζωγραφιζετε
Πολυ καλοι
metkosas
21 Οκτ. 2008, 10:05
Επίσης προσπαθώ να φτιάξω ρυθμίσεις για wap kai mms ωστε μετά απο hard reset να μπαίνουν αυτόματα ανάλογα το δίκτυο που εχει το κινητό.
μέσα στην ημέρα θα το ανεβάσω και αυτό το uc package.
mafiasgr
21 Οκτ. 2008, 10:06
metkosas
Μηπως δεν χρειζομαστε πλεον το dummy mp3 και μπορουμε να λυσουμε το προβλημα με το SRSWowHD 1.2.10,το εχει δοκιμασει κανενας αλλος.
Pico εχεις δοκιμασει το SRS και για το destinator 7;;;
metkosas
21 Οκτ. 2008, 10:07
Μηπως δεν χρειζομαστε πλεον το dummy mp3 και μπορουμε να λυσουμε το προβλημα με το SRSWowHD 1.2.10,το εχει δοκιμασει κανενας αλλος.
to srs dimiourgei problimata sto ixeio meta apo poliori xrisi mou mpoukone xeligone to ixeio se simeio pou elega tora tha to kapsei. ase pou se kathe reset xanei tis rithmiseis.
episis me to srs linete to thema tou desti alla oxi monima mporei mia fora na pexei kai alli na pexei mexri misi ora kai meta xanarxizei ta idia
peri_piperi
21 Οκτ. 2008, 11:45
Φίλε metkosas δεν μπορώ να ανοιξω το tutorial με τίποτα.
Ούτε με winzip 12 ούτε με winrar.
Αντίθετα την rom την ανοίγω κανονικά. Σε παρακαλώ αν θέλεις ξαναδημιούργισε το zip και ξανα ανέβασέτε.
metkosas
21 Οκτ. 2008, 11:47
για δοκίμασε αυτό.
andapo
21 Οκτ. 2008, 11:56
Τα έχουμε πει άπειρες φορές, αλλά ας τα πούμε άλλη μία. Αντι του destinator 7 βάλτε το destinator 6. Εϊναι μακράν καλύτερο, ταχύτερο και με πολύ λιγότερα bugs. Σε συνδιασμό με το srs wow η με το script το δικό μου η του metkosas το destinator 6 (ένα απο τα 3 ) ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ ΠΟΤΕ.
metkosas
21 Οκτ. 2008, 11:59
Τα έχουμε πει άπειρες φορές, αλλά ας τα πούμε άλλη μία. Αντί του destinator 7 βάλτε το destinator 6. Εϊναι μακράν καλύτερο, ταχύτερο και με πολύ λιγότερα bugs. Σε συνδυασμό με το srs wow η με το script το δικό μου η του metkosas το destinator 6 (ένα απο τα 3 ) ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ ΠΟΤΕ.
Συμφωνώ δεν αξίζει να παιδευόμαστε για το 7 την στιγμή που το 6 είναι ελαφρύτερο γρηγορότερο στον υπολογισμό διαδρομής και από την στιγμή που το 6 και το 7 έχουν τους ίδιους χάρτες.
πάντως επιμένω καλύτερα μην βάζετε το srs wow μπορεί να κάψει κάνα ηχείο.
peri_piperi
21 Οκτ. 2008, 12:40
για δοκίμασε αυτό.
Όχι ούτε αυτό δουλεύει (winzip ή winrar.)
Δεν ξέρω τι φταίει
metkosas
21 Οκτ. 2008, 12:41
tha to anebaso kai sto rapidshare na doume
peri_piperi
21 Οκτ. 2008, 12:45
tha to anebaso kai sto rapidshare na doume
Ok περιμένω
Ευχαριστώ.
metkosas
21 Οκτ. 2008, 12:46
gia dokimase kai auto
lg ks20 flash tutorial link:
http://rapidshare.com/files/156080301/flash_ks20_tutorial.doc.html
metkosas
21 Οκτ. 2008, 12:58
http://rapidshare.com/files/15608291...d_rom.zip.html (http://rapidshare.com/files/156082914/EN_UC_PACKAGES_FAST_for_KS20_metkosas_cooked_rom.zip.html) ΝΕΟ UC PACKAGE με πολλά καλούδια και αυτόματες ρυθμίσεις για MMS.
.
ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ROM !! ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ EIXA ΜΕ ΤΗΝ Rom ΜΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΟ!
ελπίζω να σας αρέσει.
peri_piperi
21 Οκτ. 2008, 12:58
gia dokimase kai auto
lg ks20 flash tutorial link:
http://rapidshare.com/files/156080301/flash_ks20_tutorial.doc.html
Αυτό είναι ok μόνο μια διευκρίνιση, το doc αρχείο είναι 6 σελίδες αλλά οι 3 είναι κενές.
Το κείμενο τελειώνει στην τρίτη σελίδα λέγοντας
<< ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΤΕ ERASE EFS ΔΕΝ ΘΑ BOOTAREI TO ΚΙΝΗΤΟ.
Και μετά πατάμε START και περιμένουμε να τελειώσει το flash και να γράψει DOWNLOAD COMPLETED. To κινητό μπορεί να ανοίξει αλλα δέν εχει τελειώσει το flash αν δεν γραψει download completed ΑΡΑ ΠΡΟΣΟΧΗ.>>
και ακολουθεί μια φωτογραφία.
Είναι ολοκληρωμένο;
Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου
metkosas
21 Οκτ. 2008, 12:59
Αυτό είναι ok μόνο μια διευκρίνιση, το doc αρχείο είναι 6 σελίδες αλλά οι 3 είναι κενές.
Το κείμενο τελειώνει στην τρίτη σελίδα λέγοντας
<< ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΤΕ ERASE EFS ΔΕΝ ΘΑ BOOTAREI TO ΚΙΝΗΤΟ.
Και μετά πατάμε START και περιμένουμε να τελειώσει το flash και να γράψει DOWNLOAD COMPLETED. To κινητό μπορεί να ανοίξει αλλα δέν εχει τελειώσει το flash αν δεν γραψει download completed ΑΡΑ ΠΡΟΣΟΧΗ.>>
και ακολουθεί μια φωτογραφία.
Είναι ολοκληρωμένο;
Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου
nai 3 selides einai :)
peri_piperi
21 Οκτ. 2008, 13:01
http://rapidshare.com/files/15608291...d_rom.zip.html (http://rapidshare.com/files/156082914/EN_UC_PACKAGES_FAST_for_KS20_metkosas_cooked_rom.zip.html) ΝΕΟ UC PACKAGE με πολλά καλούδια και αυτόματες ρυθμίσεις για MMS.
.
ελπίζω να σας αρέσει.
Το ΝΕΟ UC PACKAGE αφορά την ελληνική ή την αγγλική rom;
metkosas
21 Οκτ. 2008, 13:02
Το ΝΕΟ UC PACKAGE αφορά την ελληνική ή την αγγλική rom;
Αγγλική.:p
///m power
21 Οκτ. 2008, 15:01
ακολούθα ξανά απο την αρχή την διαδικασία του φλασ αλλα στο σημείο που πατας broswe στο πρωτο κουτακι: εκεί ξετικάρεις τα πάντα και πιγενεισ στο κουτάκι nvdefault patas browse και βρισκεισ το αρχείο nv2 πατάς μετά start και ξανακάνει nvrestore.
γιαυτό το λόγο λέω και στο tutorial μου μην κουνάτε βγάζετε το καλώδιο ακόμα και αν ανοίξει το κινητό αν δεν γράψει download completed!!!
Υ.Γ. το nv2 αρχείο θα το βρείς αν δεν το έχεις βρει ήδη σε κάποιο φάκελο μέσα στον φάκελο τοθ lgdmp me onoma nvbackup.
to diko sou nv2 arxeio ine afto pou tha periexei o fakelos kai to arxeio merika noumera apo to IMEI sou. oxi ta NOT active!!!
Ok! Πήρα το .nv2 από το KS20 ενός φίλου και το έβαλα και στο δικό μου. Μου έφτιξαν και ένα .nv2 στο xda developers, μρ το δικό μου imei. Όταν βρώ ευκαιρία θα βάλω αυτό.
Πολύ δυνατή η ελληνική cooked. Ένα μπράβο ίσως δεν αρκεί!:w00t:
Μια ερώτηση μόνο... Το icontacts, πώς εμφανίζει τις κατηγορίες επαφών που έχω;
Ευχαριστώ!
pico13
21 Οκτ. 2008, 15:18
mafias
το SRS το έχω δοκιμάσει μόνο με το dest 7, χωρίς dummy file και χωρίς mortscript. Εκτός από την πρώτη φορά που είχε πρόβλημα με το demo, σε πραγματική χρήση δεν έκανε άλλα προβλήματα (το δοκίμασα και ελλάδα και εξωτερικό με δύο διαφορετικά BT receivers αν αυτό έχει καμιά σημασία). Βέβαια η έκδοση που έχω είναι αγγλική hybrid 6.1 ;)
metkosas
21 Οκτ. 2008, 15:18
Ok! Πήρα το .nv2 από το KS20 ενός φίλου και το έβαλα και στο δικό μου. Μου έφτιξαν και ένα .nv2 στο xda developers, μρ το δικό μου imei. Όταν βρώ ευκαιρία θα βάλω αυτό.
Πολύ δυνατή η ελληνική cooked. Ένα μπράβο ίσως δεν αρκεί!:w00t:
Μια ερώτηση μόνο... Το icontacts, πώς εμφανίζει τις κατηγορίες επαφών που έχω;
Ευχαριστώ!
me to nv2 tou filou sou aftomatos exeis to diko tou IME wifi mac adress and bluetooth adress.
kai tha pezete kai problima me etereies kinitis.
sto exoteriko afto isodinami me filakisi
proteino AMESA na baleis afto me to diko sou IMEI.
andapo
21 Οκτ. 2008, 15:33
me to nv2 tou filou sou aftomatos exeis to diko tou IME wifi mac adress and bluetooth adress.
kai tha pezete kai problima me etereies kinitis.
sto exoteriko afto isodinami me filakisi
proteino AMESA na baleis afto me to diko sou IMEI.
+ 100000
Βάλε γρήγορα το δικό σου. Μπορεί να σας μπλοκάρουν και τους 2.
andapo
21 Οκτ. 2008, 15:37
mafias
το SRS το έχω δοκιμάσει μόνο με το dest 7, χωρίς dummy file και χωρίς mortscript. Εκτός από την πρώτη φορά που είχε πρόβλημα με το demo, σε πραγματική χρήση δεν έκανε άλλα προβλήματα (το δοκίμασα και ελλάδα και εξωτερικό με δύο διαφορετικά BT receivers αν αυτό έχει καμιά σημασία). Βέβαια η έκδοση που έχω είναι αγγλική hybrid 6.1 ;)
Για αυτό σου παίζει pico. Γιατί το τρεχεις με bluetooth receiver. Όταν ο ήχος περνάει μέσα απο bluetooth receiver (πχ bluetooth handfree) δεν χρειάζεσαι ούτε καν το srs wow. Άρα τσάμπα δοκίμαζες τόσο καιρό. Σε εσένα προφανώς και παίζει.
metkosas
21 Οκτ. 2008, 17:04
γεια όποιον έχει την δικιά μου αγγλική ρομ μπορεί αν θέλει να βάλει οτι φωτογραφία θέλει να εμφανίζετε οταν ανοίγει το κινητο το μόνο που πρέπει να κάνει είναι:
να έχει μέγεθος ο κανβάς 320χ320 αλλα η φωτογραφία 320χ240 αλλιώς δέν παίζει
επείσης να την αποθηκευσετε ως welcomehead.96.png και μετά να την τοποθετήσετε στο φάκελο windows του κινητού.
csaris
21 Οκτ. 2008, 17:47
Γεια σας παιδακια και απο μενα! Μολις αγορασα ενα KS20 και θελω να ρωτησω.. Ξερει καποιος τι ρυθμισεις βαζουμε για να δουλεψει το gprs σε cosmote?? εχει αρχισει και μου τι δινει. Κατα τα αλλα το κινητο ειναι απαιχτο!
Διαβασς και ενα λινκ που εδωσε ενας φιλος λιγο πιο πανω αλλα ολο μου λεει οτι απετυχε να συνδεθει στο internet. Τα ΜΜS παντως μου δουλευουν αψογα.
metkosas
21 Οκτ. 2008, 18:37
πάρε τηλέφωνο την cosmote να σου στείλουν ένα mail με τις ρυθμίσεις.
athanaso77
21 Οκτ. 2008, 20:33
Ξερει καποιος τι ρυθμισεις βαζουμε για να δουλεψει το gprs σε cosmote??
http://www.htc.com.gr/9090_cosmote.html
metkosas
21 Οκτ. 2008, 20:34
http://www.htc.com.gr/9090_cosmote.html
mono san port bale 8080 giati exoume wap2 by default
///m power
22 Οκτ. 2008, 09:58
+ 100000
Βάλε γρήγορα το δικό σου. Μπορεί να σας μπλοκάρουν και τους 2.
Ok! Το έβαλα. Ξέρει κανείς τελικά πώς εμφανίζονται οι ομάδες επαφών στο icontacts?
pico13
22 Οκτ. 2008, 10:10
Για αυτό σου παίζει pico. Γιατί το τρεχεις με bluetooth receiver. Όταν ο ήχος περνάει μέσα απο bluetooth receiver (πχ bluetooth handfree) δεν χρειάζεσαι ούτε καν το srs wow. Άρα τσάμπα δοκίμαζες τόσο καιρό. Σε εσένα προφανώς και παίζει.
Το ξέρω ότι με bluetooth handsfree παίζει, παρακολουθώ το thread εδώ και καιρό τώρα. Εγώ μιλάω για BT GPS Receiver - έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε ενσωματωμένο GPS !!! :)
Εκείνο που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι το σύμπτωμα που κάνει το SRS να οδηγήσει σε καταστροφή του ηχείου :confused:
mafiasgr
22 Οκτ. 2008, 11:09
Αρα παιζει με την wm 6.1 pico13 ναι η οχι;;; :)
andapo
22 Οκτ. 2008, 11:31
Το ξέρω ότι με bluetooth handsfree παίζει, παρακολουθώ το thread εδώ και καιρό τώρα. Εγώ μιλάω για BT GPS Receiver - έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε ενσωματωμένο GPS !!! :)
Εκείνο που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι το σύμπτωμα που κάνει το SRS να οδηγήσει σε καταστροφή του ηχείου :confused:
Πάσο τότε. Λάθος κατάλαβα εγώ. Sorry.
Όσο για το SRS έχουν ακουστεί κάποιες ιστορίες περι του θέματος. Εγώ το εχω εδω και 8 μήνες αλλά δεν μου έχει κάνει κάτι. Πες μου σε παρακαλώ ποια έκδοση ακριβώς του srs έχεις. Γιατί νομίζω ότι είναι 2.
mafiasgr
22 Οκτ. 2008, 11:38
file andapo
εχεις βαλει εσυ την 6.1 του spooky να δουμε αν παιζει το dest χωρις bluettoth ακουστικο φυσικα :)
andapo
22 Οκτ. 2008, 11:42
file andapo
εχεις βαλει εσυ την 6.1 του spooky να δουμε αν παιζει το dest χωρις bluettoth ακουστικο φυσικα :)
Είχα βάλει μια προηγούμενη έκδοση αλλά επειδή είναι βαριά την έβγαλα. Σε εκείνη την έκδοση δεν έπαιζε. Μα δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή σας με το destinator 7. Αφου είναι πολύ καλύτερο το destinator 6, με τους ίδιους χάρτες και παίζει και σε εμάς με το srs γιατί κολάτε με το 7???????
csaris
22 Οκτ. 2008, 11:51
Ολα ΟΚ με cosmote....
Κατεβαζα χθες απο το ipmart αρκετα προγραμματα αλλα σχεδον ολα δεν δουλευουν... Μου λεει οτι η εφαρμογη δεν ειναι εγκυρη!! Μηπως ειναι επειδη εχει WM6 ή κανω κατι λαθος? Συγκεκριμενα ψαχνω για καποιο λεξικο στυλ slovoed που ειχα σε ενα παλιο nokia s60. Μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ ή απο που το κατεβασε?
Το μονο που καταφερα να κανω εγκατασταση ειναι αυτο->
LingvoSoft Talking Dictionary 2007 English - Greek v4.0.75
αλλα οταν παω να το τρεξω μου λεει οτι η εφαρμογη δεν ειναι εγκυρη ή οτι λειπει η database.
Συγχωρεστε την ασχετοσυνη μου αλλα ειναι το πρωτο WM κινητο που εχω.
Δοκιμασα RF2009 και δουλευει αψογα.
mafiasgr
22 Οκτ. 2008, 12:32
Είχα βάλει μια προηγούμενη έκδοση αλλά επειδή είναι βαριά την έβγαλα. Σε εκείνη την έκδοση δεν έπαιζε. Μα δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή σας με το destinator 7. Αφου είναι πολύ καλύτερο το destinator 6, με τους ίδιους χάρτες και παίζει και σε εμάς με το srs γιατί κολάτε με το 7???????
φιλε andapo
κολλητου μου το srs toy εκαψε μεγαφωνο το φοβηθηκα απο τοτε προσεξε το παντως kai sto xda δεν εχουν ακουστει και τα καλυτερα!!που λες και εγω το δεστ6 χρησιμοποιω το θεμα ειναι να μην χρειαζοτανε αλλη παρεμβαση,παντως το navngo8 παιζει μια χαρα
metkosas
22 Οκτ. 2008, 12:35
φιλε andapo
κολλητου μου το srs toy εκαψε μεγαφωνο το φοβηθηκα απο τοτε προσεξε το παντως kai sto xda δεν εχουν ακουστει και τα καλυτερα!!που λες και εγω το δεστ6 χρησιμοποιω το θεμα ειναι να μην χρειαζοτανε αλλη παρεμβαση,παντως το navngo8 παιζει μια χαρα
σιγά την παρέμβαση που θέλετε ενα απλό scriptακι που θα παίζει στο background και θα καταναλωνει 20κβ απο την ram σας πέφτει βαρύ;
Αν ναι τότε στείλτε μαζικά mail στην LG να φτιάξει καλύτερους drivers.
και του spoxky η ρομ δεν διαφέρει απο την δικιά μου.ιδιους ακριβώς drivers εχουμε βάλει απο την τελευτέα έκδοση που έχει βγει για το ks20 και συγκεκριμένα του Τουρκικου ks20. me ημερομινια 10/8/08. η 10g η ελληνική χρησιμοποιεί drivers apo 10/01/08.
αυτά τα λέω γιατι κάπιοι λενε οτι η αγγλική είναι πιο παλλιά απο τη ελληνική γιατι γράφει 10d σαν έκδοση. Ε λοιπον βάλτε το καλά στο μυαλό σας αυτό το 10d δέν λέει απολύτως τίποτα, αυτό που μετράει είναι η ημερομηνιά του release της rom kai ton drivers.
andapo
22 Οκτ. 2008, 13:25
φιλε andapo
Μωρε και το igo8 είναι μακραν καλυτερο απο το destinator αλλά για κακή μας τύχη δεν έχει καλούς Ελληνικούς χάρτες. Το destinator καλος η κακος είναι το μόνο με καλούς χάρτες για Ελλάδα αλλά για κακή μας και μόνο είναι χάλια σαν λογισμικό με πολλά bugs. Μήπως να φύγουμε απο την Ελλάδα για εξωτερικό??? :p
xnikos
22 Οκτ. 2008, 13:38
φιλε andapo
να υπενθυμίσω -όπως έχω ξαναγράψει - ότι με το srs wow ΔΕΝ μπορεί να
''παίξει'' στερεοφωνικά το bluetooth,κολλάει.Και δεν αρκεί απενεργοποίηση
του,χρειάζεται απεγκατάσταση για να δουλέψει ξανά το A2DP.
pico13
22 Οκτ. 2008, 13:48
Παιδιά μην μπερδεύεστε!
Dest 7 δουλεύει (για την ώρα) σε wm 6.1 spocky KisS20.3a Rom 5.2.20275 / Build 20275.1.3.3, χωρίς ΒΤ ακουστικό :)
andapo, το SRS που έχω είναι το 1.2.10 (embedded στην παραπάνω ROM).
metkosas, o spocky στην νέα έκδοση KisS20.4 Rom έχει βάλει drivers της ρωσικής 10D (28/08/2008), δεν την έχω βάλει ακόμα, αν τα καταφέρω σήμερα να βρω χρόνο θα περάσω τη δικιά σου που είναι πιο light στη μνήμη.
Οσον αφορά τα προγράμματα πλοήγησης, να πω αν και off topic πως το navngo 8 είναι καλύτερο πρόγραμμα με χειρότερους χάρτες. το Dest 7 το χρησιμοποιώ γιατί απλά δεν έχω το 6.1 :lol:
martiniskiss
22 Οκτ. 2008, 17:07
παιδιά εγω εχω την ελληνικη rom v10b . πόση μνήμη δίνει ελευθερη??? νομίζω 37,79..
1)η τελευταια εκδοση είναι η custom ks20 greek rom + UC που χεισ στην υπογραφή σου metkostas???
2)Γτ αν το κάνω θα βάλω την τελευταία ελληνική. Aυτη πόση μνημη δίνει?
3)Βάζει και τα προγράμματα της LG???
4)Θα κερδίσω ουσιαστικά τίποτα???
5)Φεύγει και το vodafone?
Thanks
metkosas
22 Οκτ. 2008, 20:47
Παιδιά μην μπερδεύεστε!
Dest 7 δουλεύει (για την ώρα) σε wm 6.1 spocky KisS20.3a Rom 5.2.20275 / Build 20275.1.3.3, χωρίς ΒΤ ακουστικό :)
andapo, το SRS που έχω είναι το 1.2.10 (embedded στην παραπάνω ROM).
metkosas, o spocky στην νέα έκδοση KisS20.4 Rom έχει βάλει drivers της ρωσικής 10D (28/08/2008), δεν την έχω βάλει ακόμα, αν τα καταφέρω σήμερα να βρω χρόνο θα περάσω τη δικιά σου που είναι πιο light στη μνήμη.
Οσον αφορά τα προγράμματα πλοήγησης, να πω αν και off topic πως το navngo 8 είναι καλύτερο πρόγραμμα με χειρότερους χάρτες. το Dest 7 το χρησιμοποιώ γιατί απλά δεν έχω το 6.1 :lol:
ακριβώς οι ίδιοι drivers.!! μαζί έκαναν release
ama kaneis dump kai tis 2 rom tha to deis :)
oso gia to desti na sou po oti me to 7 mou kanei 2 lepta parapano gia iplogismo diadromis athina trikorfo fokidas apo oti to 6
petaei to 6 leme!!!!
metkosas
22 Οκτ. 2008, 20:51
παιδιά εγω εχω την ελληνικη rom v10b . πόση μνήμη δίνει ελευθερη??? νομίζω 37,79..
1)η τελευταια εκδοση είναι η custom ks20 greek rom + UC που χεισ στην υπογραφή σου metkostas???
Thanks
με την ελληνική την δικιά μου έχεις 40 mb κατα το πρώτο boot. χωρίς την εγκατάσταση του UC.
με την δικιά μου ελληνική κερδίζεις οτι έχεις ενσωματωμένο το patch για να αναγνωρίζει 8 kai 16 GB sd card επίσης fix για να μην εξαφανίζετε η κάρτα και γίνοντε corupted ta αρχεία.Vodafone logo den ebgene me tipota.
με την αγγλικη δικιά μου έχεις τους τελευτέους drivers που έχουν βγειθ για το κινητό μας.πλήρες παραμετροποιήσημο boot logo πάλι fix gia na min xanei karta kai gia 8 GB kai 16 Gb sdcard. episis έτοιμες ρυθμίσεις mms gia olA ta ellinika diktua.kai pali kai edo 40mb xoris UC sto proto boot.
Και όπως διαβάσατε παραπάνω προσπαθω να μεταφράσω την αγγλική μου σε ελληνική + να την κάνω multilanguage. diladi na iparxei mono mia rom kai na dialegete eseis meta apo hard reset an tha thelete na einai ellinikh i agglikh.
auto pou tha kerdiseis ine px meta apo hard reset den tha xreiazete na kaneis 500 reset gia na epanafereis p.x. ena backup pou ixes parei.
automati egatastasi programmaton me to UC package
h epilogi einai diki sou.
xnikos
23 Οκτ. 2008, 02:33
Ολα ΟΚ με cosmote....
Κατεβαζα χθες απο το ipmart αρκετα προγραμματα αλλα σχεδον ολα δεν δουλευουν... Μου λεει οτι η εφαρμογη δεν ειναι εγκυρη!! Μηπως ειναι επειδη εχει WM6 ή κανω κατι λαθος? Συγκεκριμενα ψαχνω για καποιο λεξικο στυλ slovoed που ειχα σε ενα παλιο nokia s60. Μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ ή απο που το κατεβασε?
Το μονο που καταφερα να κανω εγκατασταση ειναι αυτο->
LingvoSoft Talking Dictionary 2007 English - Greek v4.0.75
αλλα οταν παω να το τρεξω μου λεει οτι η εφαρμογη δεν ειναι εγκυρη ή οτι λειπει η database.
Συγχωρεστε την ασχετοσυνη μου αλλα ειναι το πρωτο WM κινητο που εχω.
Δοκιμασα RF2009 και δουλευει αψογα.
αυτό που θες...
http://rapidshare.com/files/156626683/LG.rar.html
ostvarivanje
24 Οκτ. 2008, 20:45
Thanks
Με αφορμή το ότι γράφεις πως έχεις τη 10b, θα ήθελα να γράψω κάτι. Πριν μια βδομάδα έβαλα την αγγλική rom του metkosas (και τον ευχαριστώ). Πριν (από τότε που το αγόρασα) είχα την 10b. Με τη 10b, funcontacts και igo8 δεν έπαιζαν με τίποτα. Τώρα κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα. Και γενικότερα το κινητό πηγαίνει πολύ καλύτερα. Οπότε, όποιος έχει την 10b, η γνώμη μου είναι να προβεί σε αναβάθμιση.
Μια ερώτηση να κάνω για πρόγραμμα πλοήγησης. Αναφέρθηκε πιο πίσω για dest 6 ή 7. Έβαλα το 6.1 τώρα, να δούμε πώς θα πάει. Αναφέρθηκε και το nav n go. Επειδή φέτος ασχολήθηκα με προγράμματα πλοήγησης, άλλο είναι το nav n go και άλλο το igo ή μιλάμε για το ίδιο πράγμα. Βασικά, σήμερα πρωτοχρησιμοποίησα το igo8 (όχι σε διαδρομή απλά έπαιξα με το μενού και είδα το χάρτη). Έχω διαβάσει ότι το igo έχει χειρότερους χάρτες από το destinator, αλλά εμένα όσο κοίταξα, διαφορετική εντύπωση μου έδωσε. Βέβαια κοίταξα για ένα συγκεκριμένο ορεινό χωριό του Ν. Γρεβενών και ενώ το destinator μου έβγαζε μόνο ένα δρόμο που περνάει από το χωριό, το igo8 μου έβγαλε μέχρι και το μικρότερο παράδρομο. Σίγουρα αυτό δεν είναι μέτρο σύγκρισης, αλλά σίγουρα μέτρο σύγκρισης είναι ότι είναι πολύ πιο ωραίο το igo. Και πιο γρήγορο και πιο ωραίο το interface. Αύριο που θα κατεβώ Αθήνα θα το κοιτάξω εκτενέστερα.
Και κάτι διαφορετικό. Η LG δεν έχει σκοπό να βγάλει άλλο κινητό με wm; Γιατί από ό,τι καταλαβαίνω, το συγκεκριμένο πρέπει να είχε αρκετά μεγάλη επιτυχία.
mafiasgr
24 Οκτ. 2008, 21:33
Metkossa
σΤo 2 UC package μπορεις να βαλεις τα δικα σου προγραμματα;; που ομως τα αποθηκευει στην μνημη του τηλεφωνου η στην memory card;;η το επιλεγεις εσυ;;
andapo
25 Οκτ. 2008, 13:45
Με αφορμή το ότι γράφεις πως έχεις τη 10b, θα ήθελα να γράψω κάτι. Πριν μια βδομάδα έβαλα την αγγλική rom του metkosas (και τον ευχαριστώ). Πριν (από τότε που το αγόρασα) είχα την 10b. Με τη 10b, funcontacts και igo8 δεν έπαιζαν με τίποτα. Τώρα κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα. Και γενικότερα το κινητό πηγαίνει πολύ καλύτερα. Οπότε, όποιος έχει την 10b, η γνώμη μου είναι να προβεί σε αναβάθμιση.
Μια ερώτηση να κάνω για πρόγραμμα πλοήγησης. Αναφέρθηκε πιο πίσω για dest 6 ή 7. Έβαλα το 6.1 τώρα, να δούμε πώς θα πάει. Αναφέρθηκε και το nav n go. Επειδή φέτος ασχολήθηκα με προγράμματα πλοήγησης, άλλο είναι το nav n go και άλλο το igo ή μιλάμε για το ίδιο πράγμα. Βασικά, σήμερα πρωτοχρησιμοποίησα το igo8 (όχι σε διαδρομή απλά έπαιξα με το μενού και είδα το χάρτη). Έχω διαβάσει ότι το igo έχει χειρότερους χάρτες από το destinator, αλλά εμένα όσο κοίταξα, διαφορετική εντύπωση μου έδωσε. Βέβαια κοίταξα για ένα συγκεκριμένο ορεινό χωριό του Ν. Γρεβενών και ενώ το destinator μου έβγαζε μόνο ένα δρόμο που περνάει από το χωριό, το igo8 μου έβγαλε μέχρι και το μικρότερο παράδρομο. Σίγουρα αυτό δεν είναι μέτρο σύγκρισης, αλλά σίγουρα μέτρο σύγκρισης είναι ότι είναι πολύ πιο ωραίο το igo. Και πιο γρήγορο και πιο ωραίο το interface. Αύριο που θα κατεβώ Αθήνα θα το κοιτάξω εκτενέστερα.
Και κάτι διαφορετικό. Η LG δεν έχει σκοπό να βγάλει άλλο κινητό με wm; Γιατί από ό,τι καταλαβαίνω, το συγκεκριμένο πρέπει να είχε αρκετά μεγάλη επιτυχία.
ostvarivanje το igο 8 είναι μακράν καλύτερο απο το destinator σαν λογισμικο. Το βασικό του πρόβλημα είναι ότι οι χάρτες του είναι απαράδεκτοι. Σε πρόσφατη κιόλας έκδοση αυτών έδειχνε την Σαλαμίνα κολημένη στην στεριά. Είχε ακουστεί απο πολλούς χρήστες. Μακάρι να είχαμε τους χάρτες της ngi στο igo 8. Τότε η επιλογή navigation προγραματος θα ήταν μονοδρομος... Για την ώρα όμως destinator 6.
muldergr
26 Οκτ. 2008, 18:53
Ποιο keyboard θα προτείνατε για να γράφω χωρίς γραφίδα;
ostvarivanje
27 Οκτ. 2008, 01:03
ostvarivanje το igο 8 είναι μακράν καλύτερο απο το destinator σαν λογισμικο. Το βασικό του πρόβλημα είναι ότι οι χάρτες του είναι απαράδεκτοι. Σε πρόσφατη κιόλας έκδοση αυτών έδειχνε την Σαλαμίνα κολημένη στην στεριά. Είχε ακουστεί απο πολλούς χρήστες. Μακάρι να είχαμε τους χάρτες της ngi στο igo 8. Τότε η επιλογή navigation προγραματος θα ήταν μονοδρομος... Για την ώρα όμως destinator 6.
Δυστυχώς για τους χάρτες του igo το ανακάλυψα και εγώ. Ήμουν στη λεωφόρο Κηφισίας και ο τερματισμός επίσης ήταν στη λεωφόρο Κηφισίας και από τη μεριά που κινούμουν και σε κάποια φάση μου έβγαλε να στρίψω ενώ πηγαίνοντας ευθεία, σε κανένα χιλιόμερτο έφτανα στον προορισμό μου.
Τέλος πάντων, όπως λες και εσύ... destinator 6. Επειδή το 6 την τελευταία εβδομάδα το πέρασα, με 6 και srs wow λύνεται το ζήτημα με το κλείσιμο του μικροφώνου ή χρειάζεται να βάλουμε και αρχείο κενό mp3 για να μην κλείνει το μικρόφωνο (πάντως όσο το χρησιμοποίησα ακούγονταν όλες οι εντολές κανονικά).
metkosas
27 Οκτ. 2008, 13:19
Metkossa
σΤo 2 UC package μπορεις να βαλεις τα δικα σου προγραμματα;; που ομως τα αποθηκευει στην μνημη του τηλεφωνου η στην memory card;;η το επιλεγεις εσυ;;
boreis na baleis ta dika sou arkei na ta onomaseis arithmitika p.x. 1.cab 2.cab.....
kai na kaneis tis katalliles allages sto sdconfig arxeio.
oso gia to pou apothikeuonte isxieei to exis: an iparxei mesa sto cab idikos proorismos pane se auton alios ston default pou ine i memory tis siskeuis.
staurmk2
27 Οκτ. 2008, 14:20
Δεν μπορώ να μπώ στον νέτ με τίποτα όταν έχω συνδέσει το κινητό με τον υπολογιστή μέσω active sync! Δεν μπορώ να βρώ τι συμβαίνει ! Στην επιλογή usb σε pc έχω ξετικάρει το ενεργοποίηση λειτουργικότητας δικτύου για προχωρημένους αλλα πάλι δεν μπορεί να συνδεθεί ! Μήπως ξέρει κανείς καμία λύση ?
ehelicopter
27 Οκτ. 2008, 14:22
παληκάρια καλημέρα....
έχω το ks20 εδώ και μια εβδομάδα και έχει την 10e. Έχω διαβάσει όλο το ιστορικό για τις νέες rom που φτιάχνει ο metkosas αλλά έχω χαθεί.
Τελικά ποιά είναι η τελευταία 10g rom αγγλική και ελληνική;;; από που πρέπει να τις κατεβάσω;
από τα link που φαίνονται στο τέλος κάθε μηνύματος του metkosas;;;;
ή
από το rapidshare;;;;
andapo
27 Οκτ. 2008, 14:43
Ποιο keyboard θα προτείνατε για να γράφω χωρίς γραφίδα;
pocket cm keyboard με iphone like scin
andapo
27 Οκτ. 2008, 14:47
παληκάρια καλημέρα....
έχω το ks20 εδώ και μια εβδομάδα και έχει την 10e. Έχω διαβάσει όλο το ιστορικό για τις νέες rom που φτιάχνει ο metkosas αλλά έχω χαθεί.
Τελικά ποιά είναι η τελευταία 10g rom αγγλική και ελληνική;;; από που πρέπει να τις κατεβάσω;
από τα link που φαίνονται στο τέλος κάθε μηνύματος του metkosas;;;;
ή
από το rapidshare;;;;
Tα link είναι για official rom. Θα βρεις όλες τις rom εδώ:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=405945
Πως να κάνεις flash εδώ:
Oι rom του metkosas είναι custom με νεότερους driver και διάφορα ticks. H δικιά μου είναι hybrid Αγγλική. Τώρα ότι θες βάζεις...
mafiasgr
27 Οκτ. 2008, 14:47
metkossaaa pou xathikes dimiourge :)
andapo
27 Οκτ. 2008, 14:48
Δυστυχώς για τους χάρτες του igo το ανακάλυψα και εγώ. Ήμουν στη λεωφόρο Κηφισίας και ο τερματισμός επίσης ήταν στη λεωφόρο Κηφισίας και από τη μεριά που κινούμουν και σε κάποια φάση μου έβγαλε να στρίψω ενώ πηγαίνοντας ευθεία, σε κανένα χιλιόμερτο έφτανα στον προορισμό μου.
Τέλος πάντων, όπως λες και εσύ... destinator 6. Επειδή το 6 την τελευταία εβδομάδα το πέρασα, με 6 και srs wow λύνεται το ζήτημα με το κλείσιμο του μικροφώνου ή χρειάζεται να βάλουμε και αρχείο κενό mp3 για να μην κλείνει το μικρόφωνο (πάντως όσο το χρησιμοποίησα ακούγονταν όλες οι εντολές κανονικά).
destinator 6 + srs wow και δεν θες τίποτε άλλο...
ehelicopter
27 Οκτ. 2008, 15:06
Tα link είναι για official rom. Θα βρεις όλες τις rom εδώ:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=405945
Πως να κάνεις flash εδώ:
Oι rom του metkosas είναι custom με νεότερους driver και διάφορα ticks. H δικιά μου είναι hybrid Αγγλική. Τώρα ότι θες βάζεις...
κατέβασα απο το rapidshare ένα αρχείο με όνομα:
"metkosas_KS20_COOkED_ROM_GREEK_VODAFONE_10G_UC_COMPLIANCE.zi p"
Αυτή είναι η τελευταία ελληνική ROM που διορθώνει το πρόβλημα με το ηχείο και τη κάρτα 8/16ΜΒ;;;;
Η hybrid τί σημαίνει; ότι θα μπορώ να επιλέγω αν θέλω αγγλικά ή ελληνικά wm;;
andapo
27 Οκτ. 2008, 15:42
κατέβασα απο το rapidshare ένα αρχείο με όνομα:
"metkosas_KS20_COOkED_ROM_GREEK_VODAFONE_10G_UC_COMPLIANCE.zi p"
Αυτή είναι η τελευταία ελληνική ROM που διορθώνει το πρόβλημα με το ηχείο και τη κάρτα 8/16ΜΒ;;;;
Η hybrid τί σημαίνει; ότι θα μπορώ να επιλέγω αν θέλω αγγλικά ή ελληνικά wm;;
Ναι στην πρώτη ερώτηση
Οχι στην δεύτερη. Hybrid σημαίνει ότι την έφτιαξα χρεισιμοποιόντας αρχεία και απο την Αγγλική και απο την Ελληνική rom.
metkosas
27 Οκτ. 2008, 22:19
metkossaaa pou xathikes dimiourge :)
problimata me to pc.(kameni mitriki pou antikatastathike eutixos) alla paleuo na bro poso reuma eixa balei ston epexergastei gia ta 4ghz apo ta 2.4ghz pou ine mama
STATHOP
28 Οκτ. 2008, 19:12
Eίμαι ένα βήμα πριν την αγορά. Θα εκτιμούσα μια κατα το δυνατόν αντικειμενική γνώμη για την μπαταρία.:thanks:
staurmk2
28 Οκτ. 2008, 20:51
kamia apantisi gia tin erwtisi m ???
andapo
28 Οκτ. 2008, 21:17
Eίμαι ένα βήμα πριν την αγορά. Θα εκτιμούσα μια κατα το δυνατόν αντικειμενική γνώμη για την μπαταρία.:thanks:
4 μερες σε εμένα αλλά με χαλαρή χρήση οπότε δεν είναι και αντικειμενικό.
2 μέρες ο μέσος όρος που έχω ακούσει πολλές φορές εδω μέσα. Βασικά όλα τα wm με touch κάπου εκεί πρέπει να είναι. Και το Omnia ενός φίλου μου δηλαδή στις 2 μέρες είναι.
ostvarivanje
29 Οκτ. 2008, 01:48
destinator 6 + srs wow και δεν θες τίποτε άλλο...Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Και τι παιδευόμουν εγώ με το 7 τον Αύγουστο που πήγα διακοπές στη Ναύπακτο και αναγκαζόμουν να κοιτάω συνέχεια την οθόνη; Εντάξει... σε τοίχο δεν έπεσα πάντως!!! :lol:
ehelicopter
29 Οκτ. 2008, 16:58
επικροτώ, την αξιόλογη δουλειά που γίνεται για το ks20...
οι ειδήμονες μας έχουν γλιτώσει από αρκετά τρεχάματα και χάσιμο χρόνου...
συγχαρητήρια παιδιά....
επειδή είμαι ακόμα νιούφης με τη συσκευή, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε με τα παρακάτω:
η official rom 10g ελληνική, διορθώνει το bug με το ηχείο;;;;;
γνωρίζετε τί άλλα bugs ακόμη διορθώνει η rom 10g σε σχέση με τη 10e;;
ποιές είναι οι διαφορές μεταξύ της official 10g rom και αυτής του metkosas ή του andapo;;;
για κλήσεις μέσω skype, η ποιότητα είναι απαράδεκτη (βασικά είναι τόσο χάλια που δεν καταλαβαίνω τίποτα)... ξέρετε με ποιό τρόπο βελτιώνεται;;; το έχετε ξανασυνατήσει αυτό το πρόβλημα;;
πώς βρίσκω άλλα κινητά που έχουν ενεργοποιημένο το bluetooth;;; στη προηγούμενη μου συσκεύη είχε επιλογή που έψαχνε για άλλα κινήτα.. στο ks20 δεν έχω βρεί κάτι σχετικό...
πώς μπορώ να στείλω ένα αρχείο ή μία επαφή μέσω bluetooth;; αν πάω στο αρχείο και επιλέξω αποστολή με βγάζει στα μηνύματα (SMS, MMS, email) αλλά όχι κάτι σχετικό με bluetooth..
συγνώμη αν ρωτάω πολλά...
σας ευχαριστώ για το χρόνο σας
hawkpilot
30 Οκτ. 2008, 09:19
Καλημέρα σε όλους,
το KS20 που έχω είναι αρκετά αργό. Αρκετές φορές κάνει εως και 2 sec να αντιδράσει σε εντολές είτε με τα πλήκτρα είτε με την οθόνη. Έχω βάλει τη 10g και το τηλέφωνο έχει φορτωμένα λίγα προγράμματα. Έχει αντιμετωπίσει κανεις αυτό το πρόβλημα?
Ευχαριστώ
andapo
30 Οκτ. 2008, 12:02
η official rom 10g ελληνική, διορθώνει το bug με το ηχείο;;;;;
Ναι. Και μία έκδοση της v10e το διόρθωνε.
γνωρίζετε τί άλλα bugs ακόμη διορθώνει η rom 10g σε σχέση με τη 10e;;
Αναβαθμισμένοι drivers κυριώς για το 3d κομμάτι του lg
ποιές είναι οι διαφορές μεταξύ της official 10g rom και αυτής του metkosas ή του andapo;;;
Metkosas = Επιπλέον fixes όπως αυτό για την κάρτα μνήμης + τελευταίοι drivers
andapo = Αγγλική με συμβατότητα για τα Ελληνικά lg με τους τελευταίους Ελληνικούς drivers (v10g)
για κλήσεις μέσω skype, η ποιότητα είναι απαράδεκτη (βασικά είναι τόσο χάλια που δεν καταλαβαίνω τίποτα)... ξέρετε με ποιό τρόπο βελτιώνεται;;; το έχετε ξανασυνατήσει αυτό το πρόβλημα;;
Open bug. Δεν γίνετε κάτι.
πώς βρίσκω άλλα κινητά που έχουν ενεργοποιημένο το bluetooth;;; στη προηγούμενη μου συσκεύη είχε επιλογή που έψαχνε για άλλα κινήτα.. στο ks20 δεν έχω βρεί κάτι σχετικό...
Δεν γνωρίζω
πώς μπορώ να στείλω ένα αρχείο ή μία επαφή μέσω bluetooth;; αν πάω στο αρχείο και επιλέξω αποστολή με βγάζει στα μηνύματα (SMS, MMS, email) αλλά όχι κάτι σχετικό με bluetooth..
Απο file explorer πατάς παρατεταμένα πάνω στο αρχείο και μετά send via bluetooth.
andapo
30 Οκτ. 2008, 12:04
Καλημέρα σε όλους,
το KS20 που έχω είναι αρκετά αργό. Αρκετές φορές κάνει εως και 2 sec να αντιδράσει σε εντολές είτε με τα πλήκτρα είτε με την οθόνη. Έχω βάλει τη 10g και το τηλέφωνο έχει φορτωμένα λίγα προγράμματα. Έχει αντιμετωπίσει κανεις αυτό το πρόβλημα?
Ευχαριστώ
Συμβάινει συνήθως μετά απο πολύ καιρό χρήσης του. Στην αρχή δεν πρέπει να ήταν έτσι. Αν ισχύουν τα παραπάνω ένα hard reset θα το επαναφέρει. Αν όχι μάλλον έχεις βάλει κάτι πολύ βαρή που τρώει πολλούς πορους συστήματος.
staurmk2
30 Οκτ. 2008, 12:50
μπορεί κάποιος να βοηθήσει και εμένα έχω ρωτήσει ήδη δυο φορές και δεν έχει απαντήσει καποιος ! δεν συνδέεται το κινητό με το νέτ όταν το συνδέω μέσω υπολογιστή ! Ξέρει κανείς τι φταίει ?
///m power
30 Οκτ. 2008, 14:57
Μετά από 2 εβδομάδες χρήσης με τη rom του metkosas, μπορώ να πώ ότι το τηλέφωνο φυσάει. Λύθηκε επιτέλους και το εκνευριστικό πρόβλημα με τη μαύρη οθόνη (κλείνει η οθόνη και ενώ η συσκευή λειτουργεί κανονικά, αυτή δε δείχνει τίποτα).:grin:
Να' σαι καλά αγαπητέ!
Υ.Σ.Κανένα link για κάποιο voice και call recorder?
chaotikos12s0
30 Οκτ. 2008, 15:53
Για να βρεις αλλα κινητα που εχουν ανοιχτο το bluetooth κανεις τα παρακατω βήματα:
αφου ενεργοποιησεις το bluetooth απο την ασυρματη διαχειρηση .
πας κατω δεξια , μενου , bluetooth ρυθμίσεις ,στην καρτελα γενικα πατας στην επιλογη που ειναι υπογραμμισμενη με μπλε και λεει διαχειρισης bluetooth ,στο παραθηρο που ανοιγει πατας κατω αριστερα νεο , στο νεο παραθηρο που πεταξε πας εξερευνηση συσκ. bluetooth ,
εκει σου βγαζει τις συσκευες που εχουν ανοιχτο το bluetooth κοντα στο κινητο σου .
athanaso77
30 Οκτ. 2008, 15:57
Vito Audio Notes Touch
(Tha to breis sto ipmart-forum.com)
metkosas
30 Οκτ. 2008, 22:16
Μετά από 2 εβδομάδες χρήσης με τη rom του metkosas, μπορώ να πώ ότι το τηλέφωνο φυσάει. Λύθηκε επιτέλους και το εκνευριστικό πρόβλημα με τη μαύρη οθόνη (κλείνει η οθόνη και ενώ η συσκευή λειτουργεί κανονικά, αυτή δε δείχνει τίποτα).:grin:
Να' σαι καλά αγαπητέ!
miki106
31 Οκτ. 2008, 16:01
Όλα τα ευρώ εγινε το κινητο μου μετα απο αυτη την αναβαθμιση.....σερνόταν.......κολισε η μπαταρια....τωρα απλα πετάει....
χιλια ευχαριστώ... metkosas
κατι δεν εχω κανει μαλλον σωστα γιατί δεν εχω ελληνικο πληκτρολογιο extra εκτος απο αυτό που έχει η συσκευή ???
metkosas
31 Οκτ. 2008, 20:52
Όλα τα ευρώ εγινε το κινητο μου μετα απο αυτη την αναβαθμιση.....σερνόταν.......κολισε η μπαταρια....τωρα απλα πετάει....
χιλια ευχαριστώ... metkosas
κατι δεν εχω κανει μαλλον σωστα γιατί δεν εχω ελληνικο πληκτρολογιο extra εκτος απο αυτό που έχει η συσκευή ???
bale tin agliki rom einai kaliteri kai exei kai tous teleuteous drivers pou exoun bgei
eno i elliniki exei pio palious.
tha kano ena neo Uc package gia tin elliniki pou tha exei oti kai i aggliki.
min dokimasete na balete to uc tis agglikis stin elliniki giati polla programmata den tha trexoun.
An exeis perasei tin aggliki rom kai den exeis extra keyboard xanades an exeis perasei stous sostous fakelous ta arxeio tou uc packages. an eixes kanei kapio lathos kai to anakalipseis , diorthose to kai kane hard reset.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.