View Full Version : [Επίσημο] LG KS20
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
19
20
21
22
23
black_cloud
22 Σεπ. 2008, 16:50
το beta testing δεν είναι τίποτα μπροστα σε αυτά που έκανες εσύ με την αναβάθμιση :lol::happy::D
αρα μιλαμε για γελοια πραγματακια ... εεε??? :p:lol::p
staurmk2
22 Σεπ. 2008, 18:10
καμια βοήθεια κανείς ??ενω ειναι συνδεδεμένο το κινητό με το pc δεν μπορω να μπώ στο νετ απο το κινητό!
ostvarivanje
22 Σεπ. 2008, 20:18
Ίσως να θυμάστε πριν μερικές μέρες που είχα κάνει hard reset και μετά δεν μπορούσα να μπω μέσω wifi. Τώρα θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο. Τις επαφές μου (μετά το hard reset) τις επανέφερα (ουστιαστικά τίποτα εγώ δεν έκανα, απλά συγχρόνισα το κινητό :) ) και ήταν όλες όπως πριν. Όμως σήμερα που κοιτούσα, σε κάποια επαφή είχα μία σημείωση και μου την έβγαζε περίεργα, όπως βλέπουμε κάποια σελίδα στο web browser και έχουμε λάθος κωδικοποίηση. Έτσι ακριβώς μου εμφανίζεται και στο Outlook 2007. Γίνεται με κάποιο τρόπο να διορθωθεί αυτό (ή έστω να διορθωθεί στο Outlook και μετά με συγχρονισμό να το διορθωθεί και στο κινητό);
metkosas
22 Σεπ. 2008, 22:13
έκανα μια σπουδαία ανακάλυψη, δέν ξέρω αν έχει ξαναναφερθεί αλλά με bluetooth handsfree και ρύθμιση να περνάνε όλοι οι ήχοι σε αυτό το destinator πέζει ¶ΨΟΓΑ. Μόλις το γυρίζω στο ηχείο αρχίζει πάλι τα κουλά του και μασάει λέξεις.
Αυτό με οδηγεί σε 2 συμπεράσματα.
α)ή το ηχείο είναι για @#@#$@@#@#@#@#@
β)ή θέλει κάποια ρύθμιση ο driver για τον ηχείο ανάλογη με αυτή του bluettoth.(υπόψειν χρησημοποιούν διαφορετικό driver.)
Το ψάχνω ακόμα.Όποιος έχει καμια ιδέα ας την ρίξει στο τραπέζι.
andapo
22 Σεπ. 2008, 22:42
έκανα μια σπουδαία ανακάλυψη, δέν ξέρω αν έχει ξαναναφερθεί αλλά με bluetooth handsfree και ρύθμιση να περνάνε όλοι οι ήχοι σε αυτό το destinator πέζει ¶ΨΟΓΑ. Μόλις το γυρίζω στο ηχείο αρχίζει πάλι τα κουλά του και μασάει λέξεις.
Αυτό με οδηγεί σε 2 συμπεράσματα.
α)ή το ηχείο είναι για @#@#$@@#@#@#@#@
β)ή θέλει κάποια ρύθμιση ο driver για τον ηχείο ανάλογη με αυτή του bluettoth.(υπόψειν χρησημοποιούν διαφορετικό driver.)
Το ψάχνω ακόμα.Όποιος έχει καμια ιδέα ας την ρίξει στο τραπέζι.
Γνωστό αυτό και απο πιο παλιά. ¶λλο ένα θέμα που παρατηρήσαμε με τον metkosas είναι ότι όταν δουλεύει το destinator 7 κάνει inactive τον audio driver (το path στην registry hklm\drivers\active). Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει και σε αυτό καλό θα ήταν...
black_cloud
23 Σεπ. 2008, 15:43
παιδες υπαρχει καποιο καλο κουμπακι που οταν χτυπαει το κινητο και εσυ θες να το κανεις αθορυβο να το πατας χωρις να ακυρωνεις την κληση???
επισης για να σβησω ολα τα τηλεφωνα μαζι, δοκιμασα στις επαφες με το πληκτρολογιο το ctrl+a αλλα δεν τα επιλεγει οπως στα μυνηματα ολα μαζι για να τα διαγραψω. ξερετε πως γινεται?
Selespeed
24 Σεπ. 2008, 10:16
παιδες υπαρχει καποιο καλο κουμπακι που οταν χτυπαει το κινητο και εσυ θες να το κανεις αθορυβο να το πατας χωρις να ακυρωνεις την κληση???
Όπως και στα περισσότερα κινητά (νομίζω), πατάς μια φορά το κουμπί που χαμηλώνει η φωνή (νομίζω ότι και αυτό που την ανεβάζει το ίδιο κάνει)....;)
black_cloud
24 Σεπ. 2008, 10:57
εχεις δικιο το ειδα σημερα και οντως με αυτο το κουμπι κανει σιγαση, απλα χθες παλευα να κανω το ιδιο στο μυνημα αλλα δεν επιανε. επομενως στο μυνημα παιζει κατι παρομοιο???
καποιος να μου πει για ολικη διαγραφη επαφων καποιον τροπο αν υπαρχει???
Ευχαριστω!!!
athanaso77
24 Σεπ. 2008, 11:48
επισης για να σβησω ολα τα τηλεφωνα μαζι, δοκιμασα στις επαφες με το πληκτρολογιο το ctrl+a αλλα δεν τα επιλεγει οπως στα μυνηματα ολα μαζι για να τα διαγραψω. ξερετε πως γινεται?
Ena kalo ergaleio pou kanei kai afto pou theleis einai to SKTools (v4.3.2.2).
staurmk2
24 Σεπ. 2008, 12:47
paidia προσπαθώ να μπώ στο net ενω το κινητό μου είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή και δεν μπορώ να μπω ! επίσης όταν βρίσκω κάποιο ελεύθερο spot πάλι δεν μ ανεβάζει τις σελίδες ! Ξέρει κάποιος κάποια λύση?
Επίσης κατέβασα απο το ipmart το spb kai to diamond skin αλλα το μόνο πρόβλημα είναι οτι δεν μ κάνει τα updates του καιρού ! Υπάρχει για αυτό μία λύση ??
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
black_cloud
24 Σεπ. 2008, 13:01
paidia προσπαθώ να μπώ στο net ενω το κινητό μου είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή και δεν μπορώ να μπω !
εχεις επιλεξει εκει που λεει να μπαινει στο internet μεσω usb?
staurmk2
24 Σεπ. 2008, 13:11
να βαινει με usb ? που είναι αυτό ?
staurmk2
24 Σεπ. 2008, 13:13
αν εννοείς το usb se pc ειναι ανοιχτό ναι
black_cloud
24 Σεπ. 2008, 14:35
οταν κανεις τον συγρονισμο αν θυμαμαι καλα εχει μια επιλογη που σου λεει να συνδεεται με το internet οταν το συνδεεις με την usb ... αλλιως το ειχα δει στο active sync στις ρυθμισεις καπου. ριξτου μια ματια!!!
kostastnt
24 Σεπ. 2008, 17:36
Όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει το LG KS20 μου ας μου στείλει pm...
Δείτε την αγγελία εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2512188#post2512188
staurmk2
24 Σεπ. 2008, 20:06
παιδιά ευχαριστώ πολυ την βρήκα την λύση! ήταν τικαρισμένο το "ενεργοποίηση λειτουργικότητας δικτύου για προχωρημένους" και αυτός ήταν ο λόγος που δεν μπορούσα να μπώ στο net απο το κινητό όταν ήταν συνδεδεμένο στον υπολογιστή μου ! μόλις το ξετίκαρα μπήκε στο νετ και τελικά κατέβηκαν και οι ενημερώσεις καιρού του spb ! Bέβαια θέλω να το δοκιμάσω και με το wifi γιατι και με αυτό δεν μπορούσα να συνδεθώ ακόμα και αν έβρισκα κάποιο hotspot ! Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις !!
andapo
25 Σεπ. 2008, 02:05
Ευχάριστα νέα για τους κατόχους του Lg ks20. Ένα παλικάρι στους xda-developers έφτιαξε μία coocked rom για το ks20 με τα Windows mobile 6.1!!!!!!
Προφανώς έχει βάλει όλους τους drivers απο τις νεότερες εκδόσεις rom του lg. Η έκδοση υπάρχει σε Γαλλικά και Αγγλικά και μπορείτε να την βρείτε εδώ:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=408323
¶μεσα θα προσθέσει με cab files και το manila2d μιας και η rom είναι απο το htc diamond!!!!!!!!!! Για όποιον δεν γνωρίζει τι είναι το vanila 2d ένα video είναι αρκετό:
http://www.youtube.com/watch?v=TP7z-WJGgJs
Μετά την εγκατάσταση όπου και όλα πήγαν καλά να πω τα εξείς:
Ταχύτητα: Όμοια με πριν
Μνήμη: Ξεκινάει με 31 Mbyte ελεύθερα μιας και έχει προεγκατεστημένα και κάποια προγραμματα
Voip: Ακόμα δεν δουλεύει
Destinator: Τα ίδια γνωστά προβλήματα αλλά ίσως ελαφρος καλύτερη συμπεριφορά.
Interface: Πάνω κάτω το ίδιο αλλά με πιο ωραίες γραμματοσειρές και γενικότερα κάπως πιο όμορφο
Γενικότερα ένα πολύ αισιόδοξο project που δεν περνάει εύκολα απαρατήρητο και αναβαθμίζει σημαντικά το lg... Δεν ήταν λίγοι άλλωστε οι χρήστες που έψαχναν μια τέτοια rom για το lg. To σημαντικότερο είναι ότι θα προσπαθήσει να βάλει και κάποιoυς drivers απο το diamond, όπως και το ότι σε λίγες μέρες και το vanila 2d θα είναι διαθέσιμο στα lg!!!!!
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!
metkosas
25 Σεπ. 2008, 08:26
Ευχάριστα νέα για τους κατόχους του Lg ks20. Ένα παλικάρι στους xda-developers έφτιαξε μία coocked rom για το ks20 με τα Windows mobile 6.1!!!!!!
Προφανώς έχει βάλει όλους τους drivers απο τις νεότερες εκδόσεις rom του lg. Η έκδοση υπάρχει σε Γαλλικά και Αγγλικά και μπορείτε να την βρείτε εδώ:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=408323
¶μεσα θα προσθέσει με cab files και το manila2d μιας και η rom είναι απο το htc diamond!!!!!!!!!! Για όποιον δεν γνωρίζει τι είναι το vanila 2d ένα video είναι αρκετό:
http://www.youtube.com/watch?v=TP7z-WJGgJs
Μετά την εγκατάσταση όπου και όλα πήγαν καλά να πω τα εξείς:
Ταχύτητα: Όμοια με πριν
Μνήμη: Ξεκινάει με 31 Mbyte ελεύθερα μιας και έχει προεγκατεστημένα και κάποια προγραμματα
Voip: Ακόμα δεν δουλεύει
Destinator: Τα ίδια γνωστά προβλήματα αλλά ίσως ελαφρος καλύτερη συμπεριφορά.
Interface: Πάνω κάτω το ίδιο αλλά με πιο ωραίες γραμματοσειρές και γενικότερα κάπως πιο όμορφο
Γενικότερα ένα πολύ αισιόδοξο project που δεν περνάει εύκολα απαρατήρητο και αναβαθμίζει σημαντικά το lg... Δεν ήταν λίγοι άλλωστε οι χρήστες που έψαχναν μια τέτοια rom για το lg. To σημαντικότερο είναι ότι θα προσπαθήσει να βάλει και κάποιoυς drivers απο το diamond, όπως και το ότι σε λίγες μέρες και το vanila 2d θα είναι διαθέσιμο στα lg!!!!!
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!
με πρόλαβες :lol::p
kostasaig
25 Σεπ. 2008, 09:18
Παιδιά to spb με τι σύνδεση κάνει update??? Με wi-fi η μέσω gprs?
athanaso77
25 Σεπ. 2008, 09:40
Παιδιά to spb με τι σύνδεση κάνει update??? Με wi-fi η μέσω gprs?
Me opoio syndetheis prwto.
kostasaig
25 Σεπ. 2008, 10:50
Πως μπορώ να απενεργοποιήσω το gprs??? Γιατί φαντάζομαι πως η χρέωση για την ανανέωση είναι μεγάλη...
athanaso77
25 Σεπ. 2008, 11:18
Πως μπορώ να απενεργοποιήσω το gprs??? Γιατί φαντάζομαι πως η χρέωση για την ανανέωση είναι μεγάλη...
No Data (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=2806) :rolleyes:
black_cloud
25 Σεπ. 2008, 11:37
παιδες εχει χρησιμοποιησει κανεις το SPB Pocket Plus 4.02 ???
αν ναι, ας μας πει καποιος αν δουλευει σωστα?
ειναι βαρυ για το κινητο?
αξιζει να το βαλεις?
επισης για πλοηγηση τι θα προτεινατε?
Το destinator 7 είναι καλό ή προτείνεται κάποιο άλλο?
thanks!!!
staurmk2
25 Σεπ. 2008, 12:39
ωραία είναι η νέα ρομ αλλα για να βγεί στα ελληνικά είναι δύσκολο απο ότι πιστεύω! έχει όμοια συμπεριφορά με την rom του lg ??
metkosas
25 Σεπ. 2008, 12:40
ωραία είναι η νέα ρομ αλλα για να βγεί στα ελληνικά είναι δύσκολο απο ότι πιστεύω! έχει όμοια συμπεριφορά με την rom του lg ??
μετά απο επικοινωνία μου με τον δημιουργό της τον έπεισα στο επόμενο release να βγάλει και ελληνική. :):D
andapo
25 Σεπ. 2008, 13:34
Πολύ καλή η νέα rom αλλά είναι ακόμα σε beta επίπεδο πραγμα που σημαίνει ότι έχει ακόμα κάποια bugs (πχ ένα πρόβλημα με την camera). Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι είναι για πέταμα, αλλά καλό θα ήταν να την αποφύγουν όσοι δεν γνωρίζουν καλά την διαδικασία του flash μιας και είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να ξαναγυρίσουν στην αρχική rom.
athanaso77
25 Σεπ. 2008, 14:02
αξιζει να το βαλεις?
Einai aksiologo today plugin. To an aksizei einai kathara ypokeimeniko kai tha to krineis afou to xrisimopoiiseis. Den einai bary pantws gia ti syskevi sou.
To Destinator exei tous kalyterous xartes gia Ellada kai to iGO8 exei to kalytero interface. Dialegeis kai perneis. Pantws me to prwto kaneis kala ti douleia pou to theleis.
andapo
25 Σεπ. 2008, 14:24
αξιζει να το βαλεις?
thanks!!!
Σίγουρα destinator γιατί είναι το μόνο που έχει καλούς χάρτες για την Ελλάδα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν παίζουν σωστά οι ήχοι. Υπάρχουν βέβαια κάποιες λύσεις που έχουμε βρει. Στο igo8 (αν και πολύ καλύτερο σαν λογισμικό) οι ήχοι παίζουν καλά αλλά οι χάρτες για Ελλάδα είναι απαράδεκτοι.
metkosas
25 Σεπ. 2008, 14:25
ένα ωραία tip :lol:
οποιος δέν θέλει να ακούγετε ο ήχος της κάμερας όταν τραβάει φωτογραφίες,ας αντιγράψει αυτό το αρχείο στο φάκελο windows\camerasounds\ αφού πρώτα το ξεζιπάρει και διαλέξει απο τις επιλογές της κάμερας "ήχος 3"
metkosas
25 Σεπ. 2008, 16:37
ο spocky έφτιαξε και το πρόβλημα με την κάμερα το fix εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=408323
Thingol
25 Σεπ. 2008, 21:59
Χαιρετω ξανα την παρεα μετα απο πολυ καιρο...και μια βασικη ερωτηση...εκανα την αναβαθμιση στη ROM...μαλλον.:lol:..για βοηθηστε με λιγο να βρω καποια τελευταια ROM γιατι απο την v10b που ειχα, εβαλα μια που λεει v10a δλδ πιο παλια, τουλάχιστον ειναι αγγλικα...:p;):lol:...αν ειναι δυνατον....και οχι μονο αυτο...μου γραφει και invalid sim card....:wacko:
και εψαχνα και αγγλικη ROM αλλα την πατησα...παντως επειδη δεν θυμαμαι, στη memory λέει
_storage in use:11.12MB - 150.97ΜΒ
και
_program in use: 42.65ΜΒ - 81.59ΜΒ
please help me, σημερα αν γινεται, να αλλαξω με καποια νεα ROM έστω και ελληνική.
και οχι μονο αυτο αναφερει οτι ειναι και νεοτερη: English HK version 10a 29/Apr/2008 απο xda το κατεβασα
Thingol
25 Σεπ. 2008, 22:33
Αυτη τη ROM την εχει δοκιμασει κανενας σας....????:confused:
KisS20.3 Rom WWE
από xda την βρήκα
Τι λέει?...θα βλέπει τη SIM?
είναι αγγλική?
Thingol
25 Σεπ. 2008, 23:48
NV restore πως κάνουμε...γιατι το εχω backup Και δεν μπορω να το χρησιμοποιησω;):confused:
mafiasgr
26 Σεπ. 2008, 09:33
ΠΑιδια εβαλε κανεις το manilla 2d;;;κανα tutorial;;;ειναι τρομερο επαθα sock:lol:
Οχι στην cooked rom φυσικα σκετο
metkosas
26 Σεπ. 2008, 10:08
η cooked rom είναι φοβερή!!!
πάει ποια και το λογοτιπο της vodafone.
ολα δουλευουν οκ τα δοκιμασα ολα απλά λίγο μου κολάει ο explorer.
mafiasgr
26 Σεπ. 2008, 11:25
αντε metoska καλη αρχη και σε εμας;;; Με το manila 2d;;;
metkosas
26 Σεπ. 2008, 11:27
αντε metoska καλη αρχη και σε εμας;;; Με το manila 2d;;;
manilla δεν πρόλαβε αλλα είπε μεχρι την Δευτέρα θα το βάλει. σε ξεχωριστό cab οπώτε όποιος θέλει το βάζει.
Επειδή είμαι "στραβάδι" μπορεί κάποιος να μου πει με τι ταχύτητες συνδέεται με το WiFi επειδή εμένα μου φαίνεται απελπιστικά αργό. :confused:
metkosas
26 Σεπ. 2008, 11:28
Επειδή είμαι "στραβάδι" μπορεί κάποιος να μου πει με τι ταχύτητες συνδέεται με το WiFi επειδή εμένα μου φαίνεται απελπιστικά αργό. :confused:
το έχω παρατηρήσει και εγώ αλλα δέν ξέρω γιατί ίσως φτέει ο iexplorer τα downloads παντος πάνε σφέρα.
Thingol
26 Σεπ. 2008, 11:50
Δεν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το προβλημά μου, στην προηγούμενη σελίδα? απλα να επαναφέρω στην αρχική κατάσταση το κινητο και να δοκιμάσω κάποια αλλη ROM γιατι αυτή εμφανίζει invalid sim card.
mafiasgr
26 Σεπ. 2008, 11:53
δεν ξερω τι κολημα τρωει η 10g εχει καταφερει κανεις να βαλει καποιο htc home plugin και να του το δειχνει στο home screen;;;ρε παιδια πειτε κατι το manilla 2d:lol: το τρεξε κανεις ενα cab einai μονο του το δειχνει στο today screen;;
metkosas
26 Σεπ. 2008, 11:53
Δεν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το προβλημά μου, στην προηγούμενη σελίδα? απλα να επαναφέρω στην αρχική κατάσταση το κινητο και να δοκιμάσω κάποια αλλη ROM γιατι αυτή εμφανίζει invalid sim card.
πέρνα αυτή την rom και θα έρθει στα ίσα του.
http://rapidshare.com/files/125654764/DZ-KS20-00-V10g-202-05-APR-2-2008_0.zip.html
metkosas
26 Σεπ. 2008, 11:54
δεν ξερω τι κολημα τρωει η 10g εχει καταφερει κανεις να βαλει καποιο htc home plugin και να του το δειχνει στο home screen;;;ρε παιδια πειτε κατι το manilla 2d:lol: το τρεξε κανεις ενα cab einai μονο του το δειχνει στο today screen;;
την Δευτέρα το mannila προς το παρόν το τεστάρει εντατικά. αλλά το σίγουρο είναι οτι το εχει κανει να δουλευει στο κινητό μας.
Καμία βοηθεία κανείς ??????:(
andapo
26 Σεπ. 2008, 12:23
Αυτό το έπαθες γιατί πέρασες unbranded rom σε branded lg. Αν θες να βάλεις Ελληνική rom διάλεξε την v10g απο αυτό το link
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=405945
και flasare την με αυτόν τον τρόπο
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369481
Ποτέ unbraded rom σε brabded εκδόσεις!!!!!
andapo
26 Σεπ. 2008, 12:25
Αυτη τη ROM την εχει δοκιμασει κανενας σας....????:confused:
KisS20.3 Rom WWE
από xda την βρήκα
Τι λέει?...θα βλέπει τη SIM?
είναι αγγλική?
Ναι μόλις βγήκε και είναι και πάρα πολύ καλή. Απλά μπορεί να έχει κάποια bugs μέσα μιας και είναι σε beta επίπεδο. Εγώ αυτήν έχω και όλα καλά αφου έφτιαξε και το πρόβλημα με την camera. Είναι η μόνη με wm6.1!!!!
andapo
26 Σεπ. 2008, 12:28
ΠΑιδια εβαλε κανεις το manilla 2d;;;κανα tutorial;;;ειναι τρομερο επαθα sock:lol:
Οχι στην cooked rom φυσικα σκετο
manilla 2d απο όσο ξέρω δεν εχουν καταφέρει να βάλουν ούτε και στα htc!!!! Ο τύπος που έφτιαξε την coocked rom κατάφερε να την δουλέψει και θα την βάλει άμεσα στο lg!!!! Καλύτερα νέα δεν θα μπορούσαμε να έχουμε :p
mafiasgr
26 Σεπ. 2008, 12:35
αντε να δουμε ποτε θα μας φτιαξει :)
Very good news
Αμα κανανε και το gps να δουλεψει :) αν και εχω εξωτερικο αλλα!!!
metkosas
26 Σεπ. 2008, 12:42
ETOIMO TO MANILLLA OEEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
PAO GIA TEST
mafiasgr
26 Σεπ. 2008, 12:43
και το destinator 6 η 7 επισης να φτιαχναναι Ρε παιδια το igo παιζει κανονικοτατα δεν πρεπει να ειχει hardwariko το προβλημα με την φωνη.φιλε andapo προσοχη με το SRS εχω διαβασει οτι ευθυνεται για καψιμο ηχειων
mafiasgr
26 Σεπ. 2008, 12:44
σε πειρμενουμε με ανυπομονησια μετkosa θα το δοκιμαζα και εγω αλλα ειμαι δουλεια
andapo
26 Σεπ. 2008, 12:44
Eβγαλε manila 2d!!!!!!! Σε λίγο δοκιμάζω!!!!
mafiasgr
26 Σεπ. 2008, 12:45
Αντε ρε παιδια να σας δω
metkosas
26 Σεπ. 2008, 12:46
περναω σιγα σιγα τα cab 14 στο σύνολο
Thingol
26 Σεπ. 2008, 12:55
thanks προκαταβολικα...μολις παω σπιτι και το δοκιμασω ....ελπιζω να πανε ολα καλα...θα ενημερωσω...για την νεα ROM
metkosas
26 Σεπ. 2008, 13:21
ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΕΟ ο andapo και εγώ μείναμε με το στόμα ανοιχτό.
ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!
andapo
26 Σεπ. 2008, 13:22
ENA EXW NA PW!!!!!!! MANILA 2D!!!!!! APSOGO!!!!!!!!
mafiasgr
26 Σεπ. 2008, 13:29
ρε παιδια πειτε procedure plzzzzzzzzzzzzzz
mafiasgr
26 Σεπ. 2008, 13:30
ευτυχως επαιξε η manilla και δεν φαγαμε xinilla
mafiasgr
26 Σεπ. 2008, 13:45
ποσα cab κατεβαζεις;;; μεχρι και το update 14 η το 14 εχει και ολα τα αλλα;;;
andapo
26 Σεπ. 2008, 14:02
ποσα cab κατεβαζεις;;; μεχρι και το update 14 η το 14 εχει και ολα τα αλλα;;;
Όχι. 14 είναι όλα και όλα. Απλά πρέπει να έχεις βάλει την νέα rom. Δεν ξέρω αν παίζει στις default. Απλά υπάρχουν κάποια open bugs στον communication manager όσων αφορά το bluetooth. Αλλά ευτυχώς υπάρχει και τα settings του lg οπότε μπορούμε να το ανοιγοκλείνουμε παο εκεί. Πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολυ καλές...
mafiasgr
26 Σεπ. 2008, 14:06
οχι ρε ****το ειμαι Branded v10g
Thingol
26 Σεπ. 2008, 14:15
Παιδια HELP....
Ερωτηση...ειμαι στη δουλεια και δεν εχω το nv μαζι μου για να κανω restore...και ειπα να κατεωασω μια αλλη ROM branded(αυτη που μου δωσατε)...το θέμα ειναι ότι καθως παει να κανει οτι ειναι να κανει και μετραει ο χρονος στα 2 ή 3 sec εμφανιζει time out και τελικα στα 9.1sec εμφανίζει το θεϊκό μνμ Error!Security Mode
Τι @#$## είναι αυτό? τα ίδια εμφάνιζε και χθες το βράδυ στο σπίτι που πήγα να κανω restore...Καποια ιδέα για την πατατα που έχω κάνει?
το ίδιο μνμ εμφανίζει είτε είναι το αρχείο *.dz είτε είναι πολλά αρχεία από κάποια άλλη ROM...
HELP....:(
andapo
26 Σεπ. 2008, 14:16
οχι ρε ****το ειμαι Branded v10g
Δοκίμασε να μας πεις κιόλας. Μπορεί να δουλέψει. Δεν ξέρω.
Thingol
26 Σεπ. 2008, 14:19
Επίσης κάθε φορά που επιλέγω την port για το κινητο μου στο "LGMDP_EURO" δεν μου εμφανίζει ποιο είναι το κινητο..και πρέπει να το επιλέξω από κάποια λίστα που έχει...το έχει μέσα σαν μοντέλο KS20, αλλά το ίδιο και το αυτό...μέχρι και άλλο μοντέλο δοκίμασα;)
andapo
26 Σεπ. 2008, 14:24
Επίσης κάθε φορά που επιλέγω την port με το κινητο μου στο "LGMDP_EURO" δεν μου εμφανίζει ποιο είναι το κινητο..και πρέπει να το επιλέξω από κάποια λίστα που έχει...το έχει μέσα σαν μοντέλο KS20, αλλά το ίδιο και το αυτό...μέχρι και άλλο μοντέλο δοκίμασα;)
Ρε αγόρι μου δεν τα κάνουν αυτά. Πας να μας τρελάνεις?????
Πήγαινε εδω
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=2248729
και κάνε το step 3 για το windiag.reg. Κατέβασε το cab για να είμαστε σίγουροι. Και μετά ξανακάνε flash αφου κάνεις reset το lg.
andapo
26 Σεπ. 2008, 14:26
Yπαρχει nanila 2d για όλα τα devices
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=398173
metkosas
26 Σεπ. 2008, 15:40
mafiasgr τι εγινε τελικά μπένει και σε 10g?
περιμένουμε απαντησή σου.
metkosas
26 Σεπ. 2008, 19:17
μπένει άνετα και σε αγγλικη ρομ με 6.0 windows λογικά θα μπένει και στην 10g.
panagos22
26 Σεπ. 2008, 20:08
μπορειτε να πειτε και σε μας που δεν ξερουμε τι ειναι το manila 2d?
το βρηκα!καλο φαινεται.εχω την 10g περιμενω απο τον φιλο να μασ πει αν καταφερε και το εβαλε σε 10g καθως επισης και καποιο Link
metkosas
26 Σεπ. 2008, 20:09
μπορειτε να πειτε και σε μας που δεν ξερουμε τι ειναι το manila 2d?
αυτό :lol::p:D
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=425974
Thingol
27 Σεπ. 2008, 09:40
Thanx andapo.... τελικα τα καταφερα με την ROM και εβαλα την 10g.... την ελληνική...δεν ξερω αν υπαρχει αγγλικη...
και δοκιμασα και το m2d και λειτουργει σχεδον αψογα...λιγο κολαει αλλα ακομα beta ειναι...δοκιμαστε το αφοβα
metkosas
27 Σεπ. 2008, 10:31
Thanx andapo.... τελικα τα καταφερα με την ROM και εβαλα την 10g.... την ελληνική...δεν ξερω αν υπαρχει αγγλικη...
και δοκιμασα και το m2d και λειτουργει σχεδον αψογα...λιγο κολαει αλλα ακομα beta ειναι...δοκιμαστε το αφοβα
το μενού του σου φένεται? δηλαδή φένοντε τα γραμματα?
mafiasgr
27 Σεπ. 2008, 11:38
Παιδια ειχα απογοητευτει και δεν μπηκα παλι στο forum metkosa το βλεπω τωρα αν μπορει να μπει στην 10g
mafiasgr
27 Σεπ. 2008, 11:39
Αυτο ακολουθω
Instructions:
1. Install update 14 from first page
(I have verified that this can also be used with update 15, I did have to skip installing HTCAlbum but this is already built into my ROM)
2. After installation when it asks you to reboot choose cancel
3.Install Manilla2D_NonHTC_Patch.CAB
4. Reset, DONE!
Enjoy
Ari
mafiasgr
27 Σεπ. 2008, 12:13
Παιδια παιζει αλλα ειναι λιγο buggy :lol: To ebgala
katagias
27 Σεπ. 2008, 13:07
Παιδια παιζει αλλα ειναι λιγο buggy :lol: To ebgala
Το είχα βάλει και εγώ χτες το πρωί και το έβγαλα.Από ταχύτητα δεν τα πήγαινε άσχημα με την 10g αλλά:
1) Δεν είχε καιρό και βαρέθηκα να βρω και να του βάλω το πρόγραμμα μετά.
2)Κάποιες στιγμές ψιλό κολλούσε.
2)Στις επαφές επίσης κολλούσε και μου εμφάνιζε το μήνυμα (δημιουργήθηκε πρόβλημα στο κέλυφος και η συσκευή θα επανεκκινήσει).
4)Η συντόμευση της μουσικής επίσης δεν δούλευε(ίσως να ήθελε κάτι xtr αλλά δεν το νομίζω).
5)Το wireless manager απο το opal δεν λειτουργούσε σωστά.
6)Γενικα δεν με βόλεψε , ίσως με λιγο ψάξιμο και παραμετροποίηση να γινόταν καλύτερο αλλά δεν είχα καθόλου όρεξη για τόσο διάβασμα (πολλά threads και posts στο forum των xda για το manilla 2D).
Αποτέλεσμα ήταν να κάνω uninstall τα 13 απο 16 προγράμματα που ειχα βάλει για να δουλέψει σωστά(εκτός του opera ,google maps και του flashlite 3.1 που παρεμπίπτοντος το τελευταίο δουλεύει κανονικά και βλέπω video από youtube κανονικότατα)!
Thingol
27 Σεπ. 2008, 13:45
το μενού του σου φένεται? δηλαδή φένοντε τα γραμματα?
λοιπον να αναφέρω ότι τα γραμματα δεν φαινονται καθολου...δλδ οτι δεν γραφει weather ή contacts, κλπ...αλλα λειτουργει κανονικα.
Αλλα δεν λειτουργουν ολα κανονικά...δλδ βρηκα 2 αρχεια που μπορεις να κανεις το m2d setup...το ενα ειναι "UPDATE 14 M2D.rar" και το άλλο "0.09_M2D_FOLDER.zip"...το πρωτο δεν λειτουργει....το δευτερο λειτουργει μεχρι στιγμής...οτι προβλημα διαπιστωσω θα ενημερωσω....έκανα setup μονο τα needed files και έκανα εγκατάσταση το m2d μετα από hard reset για το 2ο αρχειο(*.zip), ενω για το 1ο(*.rar) είχα κάνει εγκατάσταση το spd shell και pocket plus.
Thingol
27 Σεπ. 2008, 13:48
και όντος ειναι 16 και όχι 14 αρχεια, απλα κατάλαβα ότι ορισμένοι έχετε εγκατεστημένα κάποια από τα προγράμματα.
andapo
27 Σεπ. 2008, 13:57
To λεώ για να το ξέρουν όλοι. Το manila 2d δεν παίζει στην v10g. Δεν δουλεύει σωστά για να ακριβολογώ. Για να παίξει θέλει είτε την wm6.1 είτε μια custom rom απο Αγγλικο flash.bin και Ελληνικά mbn files. Αυτό που είδατε δεν είναι το manila 2d αλλά μια κουτσουρεμένη έκδοση η οποία και πολλές φορές κολάει.
@Thingol: Ναι τα γράμματα δεν φαινοντε καθόλου στην v10g. Είναι 16 αρχεία για την έκδοση για όλα τα κινητά και 14 για την εκδοση μόνο για το lg.
metkosas
27 Σεπ. 2008, 15:39
To λεώ για να το ξέρουν όλοι. Το manila 2d δεν παίζει στην v10g. Δεν δουλεύει σωστά για να ακριβολογώ. Για να παίξει θέλει είτε την wm6.1 είτε μια custom rom απο Αγγλικο flash.bin και Ελληνικά mbn files. Αυτό που είδατε δεν είναι το manila 2d αλλά μια κουτσουρεμένη έκδοση η οποία και πολλές φορές κολάει.
@Thingol: Ναι τα γράμματα δεν φαινοντε καθόλου στην v10g. Είναι 16 αρχεία για την έκδοση για όλα τα κινητά και 14 για την εκδοση μόνο για το lg.
+1 μονο σε αγγλική ρομ παίζει όπου και τρέχει πάρα πολύ καλά χωρίς κολύματα.
Σε ελληνική δέν παίζει με την καμία γιατί χρησιμοποιεί άλλα αρχεία συστήματος με άλλες ονομασίες και γίνεται μπάχαλο.
Οσοι το βάλατε σε 10g κάντε hard reset αλλιώς θα σας κολάει το κινητό ακόμα και χώρίς το manilla(tested).
metkosas
27 Σεπ. 2008, 23:42
τώρα μπορούμε να έχουμε τα widget που έχει το omnia.
δείτε εδώ
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=417825
gchrysan
28 Σεπ. 2008, 02:35
Παιδιά καλημέρα.
Συναντώ το εξής πρόβλημα με το LGKS20
Στο ραδιόφωνο μου επιλέγει μόνο τους μονούς σταθμούς.
Π.χ. αν και υπάρχει σταθμός ισχυρός στους 104.0 αυτό επιλέγει είτε 103.9 ή 104.1
Ότι και να κάνω είτε manually είτε auto το κάνει σε όλους τους σταθμούς.
Αν γνωρίζει κανείς τίποτα παρακαλώ ενημερώστε
Ευχαριστώ
ronto13
28 Σεπ. 2008, 03:23
+1 μονο σε αγγλική ρομ παίζει όπου και τρέχει πάρα πολύ καλά χωρίς κολύματα.
Σε ελληνική δέν παίζει με την καμία γιατί χρησιμοποιεί άλλα αρχεία συστήματος με άλλες ονομασίες και γίνεται μπάχαλο.
Οσοι το βάλατε σε 10g κάντε hard reset αλλιώς θα σας κολάει το κινητό ακόμα και χώρίς το manilla(tested).
Συμφωνώ με τον metkosas. Μην το βάλεται στην 10g!!!!!!! Το δοκίμασα και εγώ και την πάτησα :wacko: ... Και όχι μόνο έπρεπε να κάνω hard reset αλλά μετα δεν μπορούσα να το επαναφέρω και με το spb backup γιατι μετά την επαναφορά κόλλαγε όταν φόρτωνε το λογότυπο της Vodafone.. Οπότε έκανα αναγκαστηκα χειροκίνητο σεταρισμα!!! Και ειχα περασμένα και πολλα παναθεμα με... Όλο το απόγευμα μου πηρε! :cry: Παντως ειναι πολυ καλό προγραμματάκι.. Αν βγει καμια συμβατή έκδοση το συνιστώ με κλειστά ματια!
metkosas
28 Σεπ. 2008, 11:02
παιδιά τα omnia widgjets είναι τέλεια
καλύτερα απο το manila και δουλευοθν τέλεια με την 10 g
metkosas
28 Σεπ. 2008, 13:22
θαυμάστε!!!
screenshots απο το lg μου :)
Καταπληκτικό device lock πρόγραμμα που δουλευει νερό με το κινητό μας μαζί με τα omnia widgets. http://www.throttlelauncher.com/portal/downloads/34-public-releases/65-throttlelock01
chaotikos12s0
28 Σεπ. 2008, 23:39
Παιδιά υπάρχει ενα πρόγραμμα για προβολή φωτογραφιών σε στυλ ιphone που μπορεις να αλλαζεις τις φωτογραφιες σερνοντας τες στην οθονη με το χερι , καθώς και να ζουμάρεις με το χέρι , ειναι φτιαγμενο ωστε να το χειριζεσαι με το χερι , πολυ ωραιο προγραμμα και παίζει τέλεια στο κινητό μας .
Το προγραμμα λεγεται VITO EYEPHOTO .
Παραθέτω site για οποιον ενδιαφερεται . http://vitotechnology.com/en/products/mobile-photo-viewer.html
chaotikos12s0
29 Σεπ. 2008, 00:21
Ρε παιδιά κάπου μεσα στο φορουμ νομιζω οτι ελεγε καποιον κωδικο που τον πατας στο κινητο και βγαζει τι εκδοση ρομ ειναι , μηπως τον ξερει κανεις να τον γραψει γιατι εχουν μαζευτει πολλα post και δεν μπορω να το βρω .
Thingol
29 Σεπ. 2008, 00:55
δενκατάφερα να κανω το μενού σαν αυτό που δείχνει το βεντεακι στο youtube με τα omnia widgjets...μαλλον κάτι τέτοιο έπρεπε να καταλήξω να δω...το παραπάνω site δεν με βοηθησε ιδαίτερα...any help?
martiniskiss
29 Σεπ. 2008, 05:07
θαυμάστε!!!
screenshots απο το lg μου :)
Καταπληκτικό device lock πρόγραμμα που δουλευει νερό με το κινητό μας μαζί με τα omnia widgets. http://www.throttlelauncher.com/portal/downloads/34-public-releases/65-throttlelock01
με ποιο προγραμμα φαίνετε έτσι το κινητο σου?? nice :p
αν έχει κανεις μαζεμένα προγράμμα, εφαρμογές, games κτλ οποιοs μπορει PLZZZ ας μου στείλει ενα pm να του πω το mail μου. Aντε κάντε καμιά καλή πράξη :p
andapo
29 Σεπ. 2008, 14:12
Για ναν δουλέψει το manila 2d στη v10g (επειδή δεν φαίνοντε τα γραμματα) πρέπει να κάνετε τα ακόλουθα:
After install TouchFlo it is in your windows directory. Normally this is: "\Windows" but can also have another name.
Close "TouchFLO" in the "Today Settings"
Then go to Windows folder
Change Manila2D.exe.0409.mui to Manila2D.exe.0408.mui
and
Change HTC_HDlg.exe.0409.mui to HTC_HDlg.exe.0408.mui
Η λιστα για τους κωδικούς
http://www.microsoft.com/globaldev/reference/lcid-all.mspx
chaotikos12s0
29 Σεπ. 2008, 17:34
Διαβασα σε ενα προηγουμενο post οτι υπαρχουν windows mobile 6.1 , αλλα δεν δουλευει σωστα η καμερα , σκεφτομαι αν υπηρχε καποιος τροπος με καποιο προγραμμα να εξαγαμε τους drivers της καμερας απο τα windows 6 se arxeio , kai na toys pernagame meta sta windows 6.1.
andapo
29 Σεπ. 2008, 20:04
Διαβασα σε ενα προηγουμενο post οτι υπαρχουν windows mobile 6.1 , αλλα δεν δουλευει σωστα η καμερα , σκεφτομαι αν υπηρχε καποιος τροπος με καποιο προγραμμα να εξαγαμε τους drivers της καμερας απο τα windows 6 se arxeio , kai na toys pernagame meta sta windows 6.1.
Βγήκε patch που το διορθώνει. Απλά τα wm6.1 απαιτούν πολύ μνήμη. Δηλαδή το lg ξεκινά με 30 Mbyte ελεύθερα σε αντίθεση με τα wm6 τα οποία ξεκινάει με 39 Mbyte.
ronto13
30 Σεπ. 2008, 00:29
Παιδια επειδή το S2U2 που ειχα για κλειδωμα τις συσκευης τρωει διαφορα κολληματα θελω να βαλω στο ενα softkey της συσκευης το αρχικο κλειδωμα που ειχε το κινητο. Αλλα οχι μεσα απο το μενου οθονη-> σημερα-> στοιχεια γιατι τοτε το πεταει στην οθονη.. Ελπιζω να εγινα κατανοητος (αν και πολυ αμφιβαλω..). Το προβλημα μου ειναι οτι ενω εχω προγραμμα που αλλαζει τα softkeys, δεν μπορω να βρω ποιο αρχειο ειναι αυτο που αντιστοιχει στο κλειδωμα.. Υποθετω οτι ειναι καπου στον φακελο των windows αλλα δεν μπορω να το βρω με τιποτα!! Μηπως ξερει κανενας να μου πει ποιο αρχειο ειναι αυτο που χρειαζομαι?
fanouli
30 Σεπ. 2008, 08:36
Παιδιά, sorry αν ρωτάω κάτι που έχετε ξαναπεί, αλλά δεν βρήκα κάτι από την έρευνα που έκανα. Υπάρχει δυνατότητα να κάνουμε upgrade τον internet explorer, γιατί μου βγάζει τέτοιο μήνυμα για κάποια site, χωρίς όμως να μου δίνει κάποιο link; Στη microsoft που έψαξα δεν βρήκα κάτι.
athanaso77
30 Σεπ. 2008, 08:46
Παιδιά, sorry αν ρωτάω κάτι που έχετε ξαναπεί, αλλά δεν βρήκα κάτι από την έρευνα που έκανα. Υπάρχει δυνατότητα να κάνουμε upgrade τον internet explorer, γιατί μου βγάζει τέτοιο μήνυμα για κάποια site, χωρίς όμως να μου δίνει κάποιο link; Στη microsoft που έψαξα δεν βρήκα κάτι.
Giati den dokimazeis Opera?
peri_piperi
30 Σεπ. 2008, 11:51
Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το Bluetooth ακουστικό της Samsung WEP300 ?
Δουλεύει καλά με το LG KS20 ?
athanaso77
30 Σεπ. 2008, 12:00
De briskw logo na min doulevei swsta.
black_cloud
30 Σεπ. 2008, 12:39
Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το Bluetooth ακουστικό της Samsung WEP300 ?
Δουλεύει καλά με το LG KS20 ?
Αν σου δουλευουν αλλες συσκευες bluetooth σωστα, λογικα και αυτη θα δουλευει οκ. δεν αλλαζει κατι bluetooth με bluetooth συσκευη. Σου δημιουργει καποιο προβλημα με την συνδεση του ή απλα ρωτας?
black_cloud
30 Σεπ. 2008, 12:45
παιδες πως παιζει το κινητο divx, avi, xvid, mpg κλπ κλπ.
θελει καποιους codec?
θελει να εχει αναλυση στο video 320 X 240 οπωσδήποτε ή παιζει το videaki και ας ειναι μεγαλυτερο σε αναλυση απλα (οπως ειναι λογικο δεν θα την αποδωση)??? εβαλα ενα avi (divx πρεπει να ειναι) που δεν το παιζει. το εκανα mpg1 και παλι δεν το παιζει. Οι δοκιμες μου, εχουν γινει με τον media player που εχει το κινητο μεσα.
Ευχαριστω!!!
andapo
30 Σεπ. 2008, 13:15
παιδες πως παιζει το κινητο divx, avi, xvid, mpg κλπ κλπ.
θελει καποιους codec?
θελει να εχει αναλυση στο video 320 X 240 οπωσδήποτε ή παιζει το videaki και ας ειναι μεγαλυτερο σε αναλυση απλα (οπως ειναι λογικο δεν θα την αποδωση)??? εβαλα ενα avi (divx πρεπει να ειναι) που δεν το παιζει. το εκανα mpg1 και παλι δεν το παιζει. Οι δοκιμες μου, εχουν γινει με τον media player που εχει το κινητο μεσα.
Ευχαριστω!!!
Πρεπει να βάλεις τον core player η τον tcpmp player. Για τον τελευταίο μπορείς να βρεις και plugin για υπότιτλους. ;)
athanaso77
30 Σεπ. 2008, 14:32
Πρεπει να βάλεις τον core player η τον tcpmp player. Για τον τελευταίο μπορείς να βρεις και plugin για υπότιτλους. ;)
Enw to prwto exei (pleon) enswmatwmeno youtube player. ;)
black_cloud
30 Σεπ. 2008, 14:57
Bρηκα αυτο (Movie2MemCard Codec pack 2.0) αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομη. Πρεπει να ειναι codec και να παιζει κανονικα με τον media player. Το εχει δοκιμασει κανεις?
athanaso77
30 Σεπ. 2008, 15:05
Bρηκα αυτο (Movie2MemCard Codec pack 2.0) αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομη. Πρεπει να ειναι codec και να παιζει κανονικα με τον media player. Το εχει δοκιμασει κανεις?
Den to exw dokimasei kai den kserw kanenan pou na to exei dokimasei. Oi lyseis pou proteinoume pio panw einai doulemenes kai aksiopistes pantws.
peri_piperi
30 Σεπ. 2008, 15:18
Αν σου δουλευουν αλλες συσκευες bluetooth σωστα, λογικα και αυτη θα δουλευει οκ. δεν αλλαζει κατι bluetooth με bluetooth συσκευη. Σου δημιουργει καποιο προβλημα με την συνδεση του ή απλα ρωτας?
Ρωτάω γιατί θέλω να το αγοράσω.
Κατα διαστήματα έχω διαβάσει στο συγκεκριμένο forum ότι κάποιοι είχαν πρόβλημα με ακουστικά bluetooth (είχαν χαμηλή ένταση ήχου)
andapo
30 Σεπ. 2008, 15:22
@Athanaso77: dokimases katholou to manila 2d???? Eimai periergos an paizei kala stin suskeui sou. Sto lg ola kala apla ana faseis kanei kapoia kolimata stin metafora apo to ena menu sto allo, pou mallon ginete se ola ta kinita.
athanaso77
30 Σεπ. 2008, 15:25
Sorry alla den eimai o katallilos anthrwpos na sou apantisw mias kai den exw syskevi me QVGA. Mporeis omws na rwtiseis edw: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=219509
ionanin
3 Οκτ. 2008, 01:37
re paidia epeidh eimai ligo asxetos me internt sto thlefwno an mporei kapoios na mou eksigisei...Exw connex asyrmato sto spiti kai thelw na mpw sto internet alla molis anoigw to wi-fi kai epilegw eite internet eite work mou anoigei (gia na mpw se seilda ) kai to gprs(xrewnomai me ayto?).kai an nai pws mporw na mpainw meswths sundeshs mou alla na mhn plhrwnw(thn paliovodafone,arketa mou exei faei).Sorry an einai kati aplo alla diabsa kapoia post kai den mporesa naktalabw akribws..
eyxaristw
panosaoua
3 Οκτ. 2008, 01:46
Μπες εδώ στο http://ks20.blogspot.com/, φοβερή δουλειά του φίλου kostastnt και κατέβασε το Modaco Nodata. Κάνεις εγκατάσταση και μετά μπορείς να κόψεις αυτές τις συνδέσεις.
the_firm
3 Οκτ. 2008, 15:05
Σχετικά με αυτό που ανέφερε ο φίλος παραπάνω για το ΒΤ hands free. Έχω δοκιμάσει αρκετά και Siemens, Samsung, Nokia, iTech, Motorola πάντα το ίδιο πρόβλημα, όταν πατάω το πλήκτρο απάντησης στο headset δεν απαντάει το ακουστικό μετά την 3η 4η φορά. Έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις αλλά το πρόβλημα παραμένει. Έχει πειραματιστεί κανένας που έχει το ίδιο πρόβλημα? Υπάρχει λύση?
ρε παιδια, εχεις κανεις ιδεα που βρισκεται ο μετρητης κλησεων/δεδομενων?? εχω ψαξει ολα τα μενου αλλα τπτ ακομα...
satizen
3 Οκτ. 2008, 19:44
Φιλοι εχω ενα προβλημα με το κινητο μου....Αυτος που με ακουει με ακουει με παρασιτα....Το πηγα στην LG στην θεσσαλονικη και στην αρχη μου ειπαν οτι ειναι θεμα αναβαθμισης τους πιστεψα αν και μεσα μου ηξερα οτι δεν θα λυθει το προβλημα....Ετσι και εγινε με πηραν τηλεφωνο πηγα το πηρα αλλα παλι τα ιδια! Τα ξαναπηγα και μετα απο δυο μερες με καλεσε ο τεχνικος και μου ειπε τα εξης: Οτι ξερουν οτι υπαρχει τετοιο προβλημα και οτι επειδη μπορει και εαν μου αλλαξουν μικροφωνο να μην λυθει το προβλημα μου προτεινε εαν θελω να μου δωσουν η ενα U900 η το LG Secret!!!! Εγω φυσικα αρνηθηκα και τους ειπα να προσπαθησουν να μου το επισκευασουν! Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ειπαν να μου δωσουν ενα ιδιο καινουργιο.....Τι μου προτεινετε να κανω;
ionanin
4 Οκτ. 2008, 00:59
Φιλοι εχω ενα προβλημα με το κινητο μου....Αυτος που με ακουει με ακουει με παρασιτα....Το πηγα στην LG στην θεσσαλονικη και στην αρχη μου ειπαν οτι ειναι θεμα αναβαθμισης τους πιστεψα αν και μεσα μου ηξερα οτι δεν θα λυθει το προβλημα....Ετσι και εγινε με πηραν τηλεφωνο πηγα το πηρα αλλα παλι τα ιδια! Τα ξαναπηγα και μετα απο δυο μερες με καλεσε ο τεχνικος και μου ειπε τα εξης: Οτι ξερουν οτι υπαρχει τετοιο προβλημα και οτι επειδη μπορει και εαν μου αλλαξουν μικροφωνο να μην λυθει το προβλημα μου προτεινε εαν θελω να μου δωσουν η ενα U900 η το LG Secret!!!! Εγω φυσικα αρνηθηκα και τους ειπα να προσπαθησουν να μου το επισκευασουν! Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ειπαν να μου δωσουν ενα ιδιο καινουργιο.....Τι μου προτεινετε να κανω;
εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με τα παρασιτα αλλα πιστευα πως ηταν μονο δικο μου ,απ οτι φαινεται οχι ομως.....τι πρεπει να κανουμε?
η ιδεα μου, η το thread πεθαινει??
andapo
4 Οκτ. 2008, 13:01
Βασικά πες μας ποια έκδοση rom έχεις (v10b,v10e,...) Τα πρώτα ks20 που κυκλοφόρησαν είχαν ένα πρόβλημα με το μικρόφωνο. Βασικά όταν μίλαγες μετά απο κάποια λεπτά δεν σε άκουγε ο άλλος. Κανεις δεν το είχε αναφέρει μέχρι τώρα σαν παράσιτα οπότε πες μας και αν εννοείς ότι είναι σαν να γίνετε mute το μικρόφωνό σου. Αν μιλάμε για αυτή την περίπτωση τότε με μία αναβάθμιση λογισμικού στην έκδοση v10g θα είσαι μια χαρά και δεν θα έχεις ξανά αυτό το πρόβλημα. Απο εκεί και πέρα, αν μιλάμε για παράσιτα τότε δεν μπορώ να σου πω τι να κάνεις. Αλλά και εμενα μου κάνει εντύπωση που δεν σου πρότειναν για καινούργιο.
andapo
4 Οκτ. 2008, 13:10
η ιδεα μου, η το thread πεθαινει??
O λόγος????? :blink:
metkosas
4 Οκτ. 2008, 19:01
lol _________________________________
metkosas
4 Οκτ. 2008, 21:06
αποφάσισα να φτιάξω ένα θέμα για το κινητό μας.
πώς σας φαίνεται ;
πατώντας πάνω στο κάθε κουμπί ανοίγουν αυτόματα οι αντίστοιχες επιλογές.(sms,mms,email,missed calls)
πατώντας πάνω στο όνομα του δικτύου ανοίγει ο default connection manager του κινητού μας. με τις επιλογές(wifi,phone,bluetooth).
η τιμή % είναι το % του σήματος του δικτύου που πιάνει το κινητό.
σχόλια παρατηρήσεις και προτάσεις δεκτά, για να το ανεβάσω αν το θέλετε.
pico13
5 Οκτ. 2008, 10:23
δείχνει όμορφο, αν μη τι άλλο. είναι φτιαγμένο για rom 6.1; χθές κατάφερα να βάλω μια υβριδική unbranded WWE, αλλά είμαι στη 6.0 ακόμα.
ανέβασέ το αν θες ώστε να το εγκαταστήσουμε και να σου πούμε γνώμη και για τη λειτουργικότητά του :-)
metkosas
5 Οκτ. 2008, 10:46
δείχνει όμορφο, αν μη τι άλλο. είναι φτιαγμένο για rom 6.1; χθές κατάφερα να βάλω μια υβριδική unbranded WWE, αλλά είμαι στη 6.0 ακόμα.
ανέβασέ το αν θες ώστε να το εγκαταστήσουμε και να σου πούμε γνώμη και για τη λειτουργικότητά του :-)
είναι για οποιαδήποτε ROM και μόλις τελειώσω τον οδηγό για το πως θα το εγκαταστήσετε θα το ανεβάσω.
metkosas
5 Οκτ. 2008, 11:11
έτοιμο!!!
μέσα στο zip είναι και οι οδηγίες.
pico13
5 Οκτ. 2008, 23:42
απλό στη χρήση, αλλά δεν λείπουν τα μικροπροβληματάκια. δεν ανοίγει για παράδειγμα ο default connection manager (δεν βρίσκει το εκτελέσιμο) και τα mail από το windows live τα μετράει σαν mms χωρίς φυσικά να τα ανοίγει με τη σωστή εφαρμογή.
είμαι σίγουροςότι με λίγο πείραγμα του xml αρχείου αυτά θα διορθωθούν, αλλά σήμερα δεν είχα όσο χρόνο θα ήθελα :(
metkosas
5 Οκτ. 2008, 23:49
απλό στη χρήση, αλλά δεν λείπουν τα μικροπροβληματάκια. δεν ανοίγει για παράδειγμα ο default connection manager (δεν βρίσκει το εκτελέσιμο) και τα mail από το windows live τα μετράει σαν mms χωρίς φυσικά να τα ανοίγει με τη σωστή εφαρμογή.
είμαι σίγουροςότι με λίγο πείραγμα του xml αρχείου αυτά θα διορθωθούν, αλλά σήμερα δεν είχα όσο χρόνο θα ήθελα :(
διορθωμένο .xml το αντιγραφετε στο \program files\rltoday\metkosas skin\
το κουμπί των email ανοίγει μόνο τα email που είναι συγχρωνισμένα απο το pc και όχι τα κανονικά mail acounts tou kinitou.
dj_aslan
5 Οκτ. 2008, 23:50
Παιδιά μια ερωτηση. Αν κάνω Hard Reset υπάρχει περίπτωση να χαθεί η rom μετα την αναβάθμιση που έκανα;
metkosas
5 Οκτ. 2008, 23:52
Παιδιά μια ερωτηση. Αν κάνω Hard Reset υπάρχει περίπτωση να χαθεί η rom μετα την αναβάθμιση που έκανα;
οχι η rom δεν χάνετε αλλά θα χαθούν όλα σου τα αρχεία και το κινητό θα είναι οπως την ημέρα που το αγόρασες.
dj_aslan
5 Οκτ. 2008, 23:56
Είναι σιγουρο ή θα τρέχουμε για αναβάθμιση στη Θεσ/νίκη;
(Έχω τη 10g)
metkosas
5 Οκτ. 2008, 23:56
Είναι σιγουρο ή θα τρέχουμε για αναβάθμιση στη Θεσ/νίκη;
(Έχω τη 10g)
1000000% :lol::p:D
dj_aslan
5 Οκτ. 2008, 23:59
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Θα το δοκιμάσω:D:D:D
ronto13
6 Οκτ. 2008, 10:33
Παιδια SOS!!!!! Tο κινητό μου απο χτες το βράδυ (που μου επεσε απο το κομοδίνο ειναι η αληθεια..) δεν ανοιγει με τιποτα!!! Συγκεκριμενα κολλαει στην οθονη με το λογοτυπο των windows mobile αμεσως μετα αυτο της vodafone. Δοκιμασα και hard reaset αλλα τιποτα! Καμια ιδεα??
metkosas
6 Οκτ. 2008, 13:48
Παιδια SOS!!!!! Tο κινητό μου απο χτες το βράδυ (που μου επεσε απο το κομοδίνο ειναι η αληθεια..) δεν ανοιγει με τιποτα!!! Συγκεκριμενα κολλαει στην οθονη με το λογοτυπο των windows mobile αμεσως μετα αυτο της vodafone. Δοκιμασα και hard reaset αλλα τιποτα! Καμια ιδεα??
πηγενετο στο σέρβις πιθανότατα έσπασε η πλακέτα η η οθόνη. δυστυχώς :(
ostvarivanje
6 Οκτ. 2008, 17:40
αποφάσισα να φτιάξω ένα θέμα για το κινητό μας.
πώς σας φαίνεται ;
πατώντας πάνω στο κάθε κουμπί ανοίγουν αυτόματα οι αντίστοιχες επιλογές.(sms,mms,email,missed calls)
πατώντας πάνω στο όνομα του δικτύου ανοίγει ο default connection manager του κινητού μας. με τις επιλογές(wifi,phone,bluetooth).
η τιμή % είναι το % του σήματος του δικτύου που πιάνει το κινητό.
σχόλια παρατηρήσεις και προτάσεις δεκτά, για να το ανεβάσω αν το θέλετε.
Μιας και εδώ ρωτάς πώς μας φαίνεται το θέμα και το ίδιο και στις οδηγίες του θέματος, θα ήθελα να σου πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ. Εν τω μεταξύ συνέπεσε με ένα hard reset που έκανα... ε και βρήκα τι να έχω στην οθόνη.
Δεν έχω ασχοληθεί με θέματα και δε γνωρίζω αν υπάρχουν παρόμοια να κατεβάσεις κλπ. Πάντως αυτό εμένα με ενθουσίασε. Πάρα πολύ μου άρεσε το αναλογικό ρολόι. Αλήθεια η ποσοστιαία ισχύς του σήματος ισχύει; Γιατί σε εμένα από τότε που το πέρασα είναι κολλημένο στο 100%.
Επειδή με mms και e-mail δεν ασχολούμαι, υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζονται αυτά κάτω και να υπάρχουν μόνο οι κλήσεις και τα μηνύματα;
Και τέλος, αν έχεις το χρόνο και τη διάθεση, θα ήταν ευπρόσδεκτο (τουλάχιστον για μένα), αν μοιραζόσουν μαζί μας και άλλα τέτοια θέματα.
Ευχαριστούμε πολύ!!!
metkosas
6 Οκτ. 2008, 20:04
Μιας και εδώ ρωτάς πώς μας φαίνεται το θέμα και το ίδιο και στις οδηγίες του θέματος, θα ήθελα να σου πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ. Εν τω μεταξύ συνέπεσε με ένα hard reset που έκανα... ε και βρήκα τι να έχω στην οθόνη.
Δεν έχω ασχοληθεί με θέματα και δε γνωρίζω αν υπάρχουν παρόμοια να κατεβάσεις κλπ. Πάντως αυτό εμένα με ενθουσίασε. Πάρα πολύ μου άρεσε το αναλογικό ρολόι. Αλήθεια η ποσοστιαία ισχύς του σήματος ισχύει; Γιατί σε εμένα από τότε που το πέρασα είναι κολλημένο στο 100%.
Επειδή με mms και e-mail δεν ασχολούμαι, υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζονται αυτά κάτω και να υπάρχουν μόνο οι κλήσεις και τα μηνύματα;
Και τέλος, αν έχεις το χρόνο και τη διάθεση, θα ήταν ευπρόσδεκτο (τουλάχιστον για μένα), αν μοιραζόσουν μαζί μας και άλλα τέτοια θέματα.
Ευχαριστούμε πολύ!!!
ναι η επι % ισχύ του σήματος είναι πραγματική και όχι πλασματική καθώς είναι αυτή που χρησιμοποιεί και το κινητο για να εμφανίσει το εικονιδιάκι στην task bar.
απο αύριο θα φτιάξω ένα νέο θέμα με πιο πολλά κουμπιά και περισσότερα Links.
και φυσικά θα τα ανεβάσω και εδώ. :)
Όποιος έχει κανα καλό κουμπάκι η κανα ωραίο γραφικό για ρολογάκι ας το ανεβάσει εδώ για να το βάλω σε κανα θέμα.
όταν πάω σπίτι θα το τροποποιήσω ωστε να περιέχει μόνο 2 κουμπιά ωπότε θα έχετε 2 εκδόσεις και διαλέγετε όποια θέλετε :)
metkosas
6 Οκτ. 2008, 21:47
έτοιμη η έκδοση με τα 2 κουμπιά μόνο.(missed calls +SMS)
απλά αντιγράφετε το νέο skin.xml αρχείο που περιέχετε στο zip στο \program files\rltoday\metkosas skin\
εκτός αν δέν έχετε καθόλου το θέμα μου, τότε ακολουθήστε τις οδηγίες.
deleeros
6 Οκτ. 2008, 23:07
πηγενετο στο σερβις πιθανότατα εσπασε η πλακέτα η η οθόνη. δθστηχώς :(
Με αφορμή αυτό να γράψω ενημερωτικά ότι μου είχε σπάσει η οθόνη πριν λίγους μήνες και το πήγα στο service της Θεσ/νικης. Την άλλαξαν μέσα σε 15 λεπτά και κόστισε 80Ε. Έχουν πολύ καλό service, μου έκανε εντύπωση.
athanaso77
6 Οκτ. 2008, 23:10
Με αφορμή αυτό να γράψω ενημερωτικά ότι μου είχε σπάσει η οθόνη πριν λίγους μήνες και το πήγα στο service της Θεσ/νικης. Την άλλαξαν μέσα σε 15 λεπτά και κόστισε 80Ε. Έχουν πολύ καλό service, μου έκανε εντύπωση.
Και η τιμή είναι καλή σε σχέση με τις υπόλοιπες συσκευές του είδους!
ostvarivanje
7 Οκτ. 2008, 03:58
έτοιμη η έκδοση με τα 2 κουμπιά μόνο.(missed calls +SMS)
απλά αντιγράφετε το νέο skin.xml αρχείο που περιέχετε στο zip στο \program files\rltoday\metkosas skin\
εκτός αν δέν έχετε καθόλου το θέμα μου, τότε ακολουθήστε τις οδηγίες.
Ευχαριστώ πολύ για την τροποποίηση.
Τελικά το % είναι σωστό γιατί σε κάποια φάση μου έδειχνε 90%, απλά δεν περίμενα να έχει τόσο καλό σήμα.
xnikos
7 Οκτ. 2008, 12:07
κάποιος στους xda developers έδωσε μια πιο καλή λύση για την κάρτα μνήμης που συνδιάζεται με την δικιά μου και το ξεχνάμε μια για πάντα το πρόβλημα.
Προτείνω να το βάλετε όλοι αυτό το tweak.
HKLM\Drivers\BuiltIn\SDBusdriver\Order=3
HKLM\Drivers\BuiltIn\SDHC\Order=4
HKLM\Drivers\BuiltIn\SDHC\CardDetect_Thread_Priori ty<109
HKLM\Drivers\BuiltIn\SDHC\PollingTimeout=384 (0x180)
ουσιαστικά αυτό που ανακάλυψε ο άνθρωπος είναι ότι ο sd driver φωρτόνεται μετά απο 32 drivers kai αυτό που ουσιαστικά κάνει με τα κλειδία αυτά είναι να κάνει να φωρτόνεται ο sd driver με προτεραιότητα ίση με αυτή της λειτουργείας του κινητού δηλαδή 3 απο 32 και παράλληλα να φωρτόνετε ο sdhc driver με προτερεότητα 4 απο 33.
μετά απο αυτά κάνετε και το δικό μου tweak και βάζετε σταθερό αριθμό στο Pnpwaitio kai pnp unload delay ton arithmo 1500.
τελικά δουλεύει σωστά αυτό για το διάβασμα της κάρτας μετά από τόσες μέρες?
metkosas
7 Οκτ. 2008, 12:08
τελικά δουλεύει σωστά αυτό για το διάβασμα της κάρτας μετά από τόσες μέρες?
δουλευει τέλεια οχι απλώς σωστά :)
αλλά για το lg μας αυτά τα νούμερα είναι καλύτερα.
HKLM\Drivers\BuiltIn\SDBusdriver\Order=2
HKLM\Drivers\BuiltIn\SDHC\Order=3
HKLM\Drivers\BuiltIn\SDHC\CardDetect_Thread_Priori ty 33
HKLM\Drivers\BuiltIn\SDBusdriver\thread priority 32
βαλε αυτά και θα δουλεύει τέλεια.
metkosas
7 Οκτ. 2008, 13:45
νέο skin αυτή τη φορά πρόσθεσα συντόμευση για το lgmenu μας.:lol::p
copy τα 2 αρχεια στο \program files\rltoday\metkosas skin\
ostvarivanje
7 Οκτ. 2008, 14:30
Επειδή βλέπω ότι ασχολείσαι με το ζήτημα θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Στις οδηγίες στο πρώτο σου skin, όπου έλεγες να εγκαταστήσουμε το rltoday, είχε ένα default skin (πριν περάσουμε το δικό σου). Εκτός από αυτό το default skin, υπάρχουν και άλλα για να κατεβάσουμε; Όχι ότι το δικό σου δεν είναι πολύ καλό (το δεύτερο που έφτιαξες θα το δοκιμάσω το απόγευμα, επειδή τώρα είμαι στη δουλειά), απλά για να ξέρω αν γίνεται να περάσουμε και άλλα skins.
panagos22
7 Οκτ. 2008, 15:58
πολυ καλο μπραβο σου παντα τετοια και καθε update ειναι καλοδεχουμενο
stifmeister
7 Οκτ. 2008, 19:13
Είμαι ανάμεσα στο συγκεκριμένο κινητό και στο g900.Ξέρω οτι ανήκουν σε διαφορετική κατηγορία κινητών.Απλά θα ήθελα να ενημερωθώ για τα αρνητικά του συγκεριμένου κινητού(άκουσα οτι έχει πολλές βλάβες),ποια η σημασία του v/l στην συσκευή(τι μου απαγορεύει να κάνω),καθώς και αν αξίζει τα 400 ευρώ του καθώς το g900 έχει 320.Ευχαριστώ!
metkosas
7 Οκτ. 2008, 21:42
Είμαι ανάμεσα στο συγκεκριμένο κινητό και στο g900.Ξέρω οτι ανήκουν σε διαφορετική κατηγορία κινητών.Απλά θα ήθελα να ενημερωθώ για τα αρνητικά του συγκεριμένου κινητού(άκουσα οτι έχει πολλές βλάβες),ποια η σημασία του v/l στην συσκευή(τι μου απαγορεύει να κάνω),καθώς και αν αξίζει τα 400 ευρώ του καθώς το g900 έχει 320.Ευχαριστώ!
το κινητό δέν εχει προβλήματα,είχε με το μικρόφωνο αλλα διορθώθηκαν εδώ και 4 μήνες.
το άν αξίζει η όχι εξαρτάται απο το τι θές να κάνεις με το κινητό σου.
προσωπικά αν θα αγόραζα τώρα κινητό θα έπερνα πάλι το ίδιο γιατί στα 400Ε δέν βρίσκεις wm κινητό με αυτά τα χαρακτηριστηκά και το βασικότερο όλλων 3g.
metkosas
7 Οκτ. 2008, 21:48
όποιος θέλει το μαύρο θέμα για το κινητό ας το κατεβάσει και ας το βάλει στο \my documents\
και μετά το διαλέγει απο την έναρξη - ρυθμίσεις-today--carbon... και οκ.
Δέν ξέρω ποιος το έχει φτιάξει αυτό το θέμα αλλά μπράβο του γιατί είναι τέλειο.
stifmeister
7 Οκτ. 2008, 22:00
Απο προβλήματα που έχεις συναντήσει??
metkosas
7 Οκτ. 2008, 22:03
Απο προβλήματα που έχεις συναντήσει??
προβλήματα:
με την εξαφάνιση της κάρτας sd το οποίο και έλυσα και εχω φτιάξει και οδηγό.
κόψιμο ήχων στο destinator και μόνο σε αυτό , το οποίο έχει φτιάξει ο andapo οδηγό για προσωρινή λύση και παλευουμε μαζί να βρούμε και μόνιμη λύση.
άλλο πρόβλημα δέν μου έρχετε στο μαυλό.
όσο το οτι είναι vodafone δέν επηρεάζει καθόλου. δουλεύει τέλεια με οποιαδήποτε δίκτυο.
ουσιαστικά δέν έχει vodafone menu μεσα του παρα μόνο 1 vodafone logo οταν ξεκινάει το κινητό και τίποτα άλλο.
stifmeister
7 Οκτ. 2008, 22:10
επειδή θα είναι το πρώτο μου pda τηλέφωνο δεν ξέρω αν είναι πολύ βολικό με τα sms..και η κάμερα με χαλάει αρκετά(δεν μπορούσαν να βάλουν μεγαλύτερη??).Και το τελευταίο που σκέφτομαι είναι οτι είναι lg και δεν ξέρω τι εστί lg στα κινητά(ποιότητα κατασκευής,service κτλ)
pico13
7 Οκτ. 2008, 23:02
επειδή θα είναι το πρώτο μου pda τηλέφωνο δεν ξέρω αν είναι πολύ βολικό με τα sms..και η κάμερα με χαλάει αρκετά(δεν μπορούσαν να βάλουν μεγαλύτερη??).Και το τελευταίο που σκέφτομαι είναι οτι είναι lg και δεν ξέρω τι εστί lg στα κινητά(ποιότητα κατασκευής,service κτλ)
αν γράφεις συνέχεια μηνύματα θα χρειαστείς κάποιο εναλλακτικό keyboard με μεγαλύτερα γράμματα ώστε να γράφεις με το ένα χέρι, το default με το πενάκι είναι για πολύ ελαφριά χρήση.
πάντως και το iphone που έχει καλύτερο keyboard πάλι θέλει να το συνηθίσεις λίγο (πολύ κοντά οι χαρακτήρες).
το service της LG, όπως μπορείς να διαβάσεις σε άλλα posts, είναι πολύ καλό (και από προσωπική εμπειρία)
athanaso77
8 Οκτ. 2008, 00:51
αν γράφεις συνέχεια μηνύματα θα χρειαστείς κάποιο εναλλακτικό keyboard με μεγαλύτερα γράμματα ώστε να γράφεις με το ένα χέρι
Με το Pocket CM Keyboard ή με το Resco Keyboard... δεν θα αργήσει να έρθει η εξοικείωση.
Jonous
8 Οκτ. 2008, 01:16
Να ρωτήσω κάτι για το Manilla, κατέβασα το αρχείο του [UPDATE 18] September 30, 2008 που έχει 12 αρχεία μέσα. Έτρεξα μόνο το Manila2D_1.00_1819.2926.CAB και περίμενα με επανεκκίνηση να δουλέψει, αλλά ενώ πατάω στην οθόνη που λέει πατήστε εδώ να εκκινήσει το TouchFlo, πάει να ξενκινήσει αλλά τίποτα. Μετονόμασα και τα 2 αρχεία από 409 σε 408, αφού όμως επανεκκίνησα το τηλ. Υπάρχει κάποια σειρά που εγκαθιστούμε τα cab? Χρειάζομαι μήπως και κάποια αρχεία από τα προηγούμενα updates της σελίδας αυτής (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=398173);
Έχω την vod 10g.
Eυχαριστώ.
ostvarivanje
8 Οκτ. 2008, 03:05
Να ρωτήσω κάτι για το συγχρονισμό του κινητού μέσω Vista. Παλιότερα που είχα xp, έκανε συγχρονισμό μια φορά όταν έκανε σύνδεση και δεν ξαναέκανε. Τώρα με τα Vista, κάνει συγχρονισμό αρκετά συχνά, με αποτέλεσμα, όταν προσπαθώ να περάσω κάποιο πρόγραμμα στο κινητό και να το εκτελέσω, να αργεί πολύ η όλη διαδικασία. Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να κάνει συγχρονισμό μόνο τη στιγμή που το συνδέω;
metkosas
8 Οκτ. 2008, 12:58
νέα icons για το skin
ξέρετε την διαδικασία πια :lol: copy to \programs files\rltoday\metkosas skin\
athanaso77
8 Οκτ. 2008, 13:05
Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να κάνει συγχρονισμό μόνο τη στιγμή που το συνδέω;
Akolouthise tin parakatw diadikasia:
1. Turn on your device
2. Go to Start > Programs > Activesync. This will open the Activesync program.
3. Tap Menu at the bottom right hand corner of the screen. This will bring up the Options Menu. Notice the option Schedule... is greyed out? This is the all-critical option we need to get access to. But as it's disabled we can't change Activesync's default synchronisation schedule.
Ok, so how do we enable the Schedule option? Easy!!! Fool Activesync into thinking there is an Exchange Server to sync with:
1. From Activesync's Menu tap on Add Server Source.
2. In the following screens you can enter any old garbage. It does not matter, but just in case your unsure, just type the following in the indicated boxes:
Server Address: fake
Tap Next
User name: fake
Password: fake
Domain: fake
(Ticking save password or going into the Advanced menu makes no difference, so no need to bother).
Tap Next
Untick all of the 'Data you want to synchronise' options
Tap Finish
3. Ok, we're done creating the server. You should now see in Activesync's main screen your normal Activesync connection(s), and a new connection called Exchange Server.
4. Go back into the Menu, and lo and behold the Schedule option is now enabled! Go ahead and tap it!
5. You will see that both options in the Schedule screen are set to Every 5 Minutes, or Every 10 Minutes. This simply will not do!
6. Using the drop downs, change both the Peak times and Off-peak times boxes to Manually.
7. Press the OK button at the top right of the screen.
Congratulations! Activesync is now gagged from opening on it's own and ruining your life! Your work is done!!!
metkosas
8 Οκτ. 2008, 13:13
screenshot
athanaso77
8 Οκτ. 2008, 13:25
Omorfo... :rolleyes:
andapo
8 Οκτ. 2008, 13:28
screenshot
Μπράβο ρε παλίκαρε!!!!! Ζωγράφισες πάλι με το νέο skin...
andapo
8 Οκτ. 2008, 13:33
Να ρωτήσω κάτι για το Manilla, κατέβασα το αρχείο του [UPDATE 18] September 30, 2008 που έχει 12 αρχεία μέσα. Έτρεξα μόνο το Manila2D_1.00_1819.2926.CAB και περίμενα με επανεκκίνηση να δουλέψει, αλλά ενώ πατάω στην οθόνη που λέει πατήστε εδώ να εκκινήσει το TouchFlo, πάει να ξενκινήσει αλλά τίποτα. Μετονόμασα και τα 2 αρχεία από 409 σε 408, αφού όμως επανεκκίνησα το τηλ. Υπάρχει κάποια σειρά που εγκαθιστούμε τα cab? Χρειάζομαι μήπως και κάποια αρχεία από τα προηγούμενα updates της σελίδας αυτής (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=398173);
Έχω την vod 10g.
Eυχαριστώ.
Σίγουρα δεν χρειάζεται να κάνεις μόνο αυτό install. Σε προηγούμενες εκδόσεις έλεγε και την σειρά. Σε αυτη δεν λέει οποτε καλό είναι να ρςτήσεις στους xda-developers για να σου πουν. Αν μάθεις κάτι πες και σε εμάς μιας και στην επόμενη έκδοση (που λογικά δεν θα αργήσει) θα παω για αναβάθμιση.
Jonous
8 Οκτ. 2008, 22:10
Έχω την vod 10g.
Eυχαριστώ.Σίγουρα δεν χρειάζεται να κάνεις μόνο αυτό install. Σε προηγούμενες εκδόσεις έλεγε και την σειρά. Σε αυτη δεν λέει οποτε καλό είναι να ρςτήσεις στους xda-developers για να σου πουν. Αν μάθεις κάτι πες και σε εμάς μιας και στην επόμενη έκδοση (που λογικά δεν θα αργήσει) θα παω για αναβάθμιση.
Λοιπόν το manilla εγκατασταθηκε επιτυχώς. Παιδεύτηκα αρκετά να βρω οδηγίες εγκατάστασης. Οι οδηγίες δεν περιλαμβάνονται στο UPDATE 18, αλλά ούτε στο UPDATE 17. Είναι στο UPDATE 16, το οποίο έτσι κι αλλιώς πρέπει να κατεβάσετε γιατί περιέχει ΟΛΑ τα .cab. Το UPDATE 18 έχει απλά updated κάποια από αυτά.
Έτσι όποιος εγκαθιστά για πρώτη φορά το manilla πρέπει να κατεβάσει το UPDATE 16, να ξεζιπάρει τα .cab του και μετά να προσθέσει στον ίδιο φάκελο τις καινούργιες εκδόσεις του UPDATE 18, αντικαθιστώντας-σβήνοντας τις παλιές του UPDATE 16. Έτσι έχουμε έναν φάκελο με όλα τα αρχεία στις τρέχουσες εκδόσεις τους.
Παρατηρήσεις με πρώτη ματιά:
Η κίνηση-εναλλαγή στα μενού είναι πολύ ομαλή και γενικά σχεδόν όλα δουλεύουν άψογα. Έκανα τη μετονομασία των αρχείων σε 408, μετά την εγκατάσταση, αλλά δεν είδα ελληνικά μενού. No worries όμως, δε με καίει.
Αυτά που δεν δουλεύουν είναι:
Tα 2 κουμπιά της κάμερας στο μενού "Photos and VIDEOS"
Το κουμπί Communications στο μενού Settings
Τα προγράμματα Audio Booster, Audio Manager.
O Opera παίζει κανονικά, το λινκ του Youtube όχι.
Για κάποια απ'αυτά είδα ότι υπάρχουν λύσεις, απλά δεν είχα χρόνο ακόμη να τα ψάξω. Γενικά πολύ τέλειο shell και πριν λίγο το ξαναείδα σε ένα HTC Touch ενός παιδιού στη δουλειά μου. Κι έλεγα τόσο καιρό τι στο καλό, WM το ένα WM και το άλλο, γιατί τόσο διαφορετικά μενού, που τα βρήκαν αυτά τα ωραία μενού χεχε τώρα μου λύθηκε η απορία :lol: .
Aυτή η οθόνη του HTC όμως ρε παιδί μου είναι πολύ τέλεια τα δείχνει κάπως καλύτερα :D anyway πάντως τους πήραμε τα μενού τους μια φορά :lol:
Αυτά με μια πρώτη ματιά χωρίς πολλά πολλά.
Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα με το Manilla 2D Customizer γιατί έχω δει κάτι πολύ τέλεια skinάκια.
ostvarivanje
9 Οκτ. 2008, 03:29
Είχα εγκαταστήσει το pbar και επειδή μετά δε με βόλεψε το απεγκατέστησα. Όμως όταν επανεκκινώ το κινητό, μου βγάζει ένα παραθυράκι ότι το πρόγραμμα pbar δεν είναι έγκυρο κλπ. Έψαξα στο /Windows/Εκκίνηση, αλλά δε βρήκα κάτι τέτοιο για να το σβήσω. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο;
athanaso77
9 Οκτ. 2008, 09:02
Είχα εγκαταστήσει το pbar και επειδή μετά δε με βόλεψε το απεγκατέστησα. Όμως όταν επανεκκινώ το κινητό, μου βγάζει ένα παραθυράκι ότι το πρόγραμμα pbar δεν είναι έγκυρο κλπ. Έψαξα στο /Windows/Εκκίνηση, αλλά δε βρήκα κάτι τέτοιο για να το σβήσω. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο;
Bale to SKTools, kane mia anazitisi me ta toolakia pou exei kai tha sou to brei afto. Epeidi tha sou brei kai diafora alla pou den tha ksereis ti einai min ta peirakseis. Oti deis gia pbar... petakse to.
ostvarivanje
9 Οκτ. 2008, 10:31
Bale to SKTools, kane mia anazitisi me ta toolakia pou exei kai tha sou to brei afto. Epeidi tha sou brei kai diafora alla pou den tha ksereis ti einai min ta peirakseis. Oti deis gia pbar... petakse to.
Δεν ξέρω, αλλά δύο φορές που το είχα περάσει μου είχε δημιουργήσει πρόβλημα. Και εννοείται χωρίς να πειράξω πράγματα που δεν ξέρω. Είναι το πρώτο μου κινητό με wm, αλλά τέτοια προγράμματα χρησιμοποιώ και στον υπολογιστή, που έχω αρκετή εμπειρία και άρα δεν πειράζω πράγματα που δεν γνωρίζω. Θέλω να καταλήξω ότι το πρόβλημα μου το δημιούργησε χωρίς τη δική μου παρέμβαση.
Τέλος πάντων, θα το ξαναδοκιμάσω, ίσως το πρόβλημα να ήταν κάποιο conflict με κάποια άλλα προγράμματα. Θα δούμε...
athanaso77
9 Οκτ. 2008, 10:35
Mpes tote me to Resco Explorer sto fakelo /Windows/Startup kai energopoiise stis rythmiseis na blepeis ta hidden files na deis mipws yparxei kanena hidden arxeio tou pbar pou exei ksemeinei ekei.
ostvarivanje
9 Οκτ. 2008, 13:24
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Τελικά με το resco μου έβγαλε ένα αρχείο που η δεύτερη λέξη του ήταν pbar. Το έσβησα και μετά από επανεκκίνηση δε μου έβγαλε αυτήν την προειδοποίηση.
Επί της ευκαιρίας, θέλω να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια.
Πριν λίγες μέρες έκανα hard reset. Τώρα πέρασα σε γενικές γραμμές τα προγράμματα που χρειάζομαι. Έχω το sbp backup. Εάν πάρω backup με αυτό το πρόγραμμα και μετά από ενδεχόμενο hard reset και αφού περάσω το spb backup και κάνω restore, θα έχω το κινητό όπως το έχω τώρα; Δηλαδή με όλα τα προγράμματα που έχω registered, με επαφές και γενικά με ό,τι έχω αυτή τη στιγμή;
Το funcontact στο κινητό μας το έχετε χρησιμοποιήσει; Όταν το ξεκινώ μου βγάζει την αρχική οθόνη (splashscreen) ότι ξεκινάει το πρόγραμμα αλλά κολλάει εκεί. Αν πατήσω το πλήκτρο τερματισμού κλήσης (για να το ελαχιστοποιήσω) και μετά πατώντας στην πάνω μπάρα (έχω το wktask) για να μεγιστοποιηθεί, τότε φαίνονται κανονικά οι επαφές. Αν επιλέξω κάτι, δεν κάνει τίποτα, αλλά με τον ίδιο τρόπο (ελαχιστοποίηση/μεγιστοποίηση), εμφανίζει την οθόνη που έχω επιλέξει. Επιπλέον, όταν χειρίζομαι αυτό το πρόγραμμα μέσω του υπολογιστή με το my mobile, τότε στην οθόνη του υπολογιστή λειτουργεί κανονικά, αλλά όχι και στην οθόνη του κινητού. Εκεί συμβαίνει ό,τι έχω αναφέρει.
Και τέλος, το igo8 καταφέρατε να το κάνετε να λειτουργήσει; Εγώ δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα.
athanaso77
9 Οκτ. 2008, 13:35
Έχω το sbp backup. Εάν πάρω backup με αυτό το πρόγραμμα και μετά από ενδεχόμενο hard reset και αφού περάσω το spb backup και κάνω restore, θα έχω το κινητό όπως το έχω τώρα; Δηλαδή με όλα τα προγράμματα που έχω registered, με επαφές και γενικά με ό,τι έχω αυτή τη στιγμή;
Meta to hard reset to restore epanaferei ta panta kanonika. Den xreiazetai kan epanegkatastasi to Spb giati ftiaxnei ena .exe arxeio pou trexei aftonoma.
Επιπλέον, όταν χειρίζομαι αυτό το πρόγραμμα μέσω του υπολογιστή με το my mobile, τότε στην οθόνη του υπολογιστή λειτουργεί κανονικά, αλλά όχι και στην οθόνη του κινητού. Εκεί συμβαίνει ό,τι έχω αναφέρει.
Den einai logiki afti i symperifora... :confused:
Και τέλος, το igo8 καταφέρατε να το κάνετε να λειτουργήσει; Εγώ δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα.
Poia ekdosi tou iGO8 xrisimopoieis? Psakse sto ipmart-forum.com na breis afto pou doulevei swsta.
andapo
9 Οκτ. 2008, 15:09
Παρατηρήσεις με πρώτη ματιά:
Η κίνηση-εναλλαγή στα μενού είναι πολύ ομαλή και γενικά σχεδόν όλα δουλεύουν άψογα. Έκανα τη μετονομασία των αρχείων σε 408, μετά την εγκατάσταση, αλλά δεν είδα ελληνικά μενού. No worries όμως, δε με καίει.
Αυτά που δεν δουλεύουν είναι:
Tα 2 κουμπιά της κάμερας στο μενού "Photos and VIDEOS"
Το κουμπί Communications στο μενού Settings
Τα προγράμματα Audio Booster, Audio Manager.
O Opera παίζει κανονικά, το λινκ του Youtube όχι.
Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα με το Manilla 2D Customizer γιατί έχω δει κάτι πολύ τέλεια skinάκια.
Πόλυ καλό αυτό με την εναλλαγή γιατι σε προηγούμενη έκδοση ανα φάσεις κόλαγε.
Υπάρχουν έτοιμα τα αρχεία για τα Ελληνικά. Εχει ένα link στην πρώτη σελίδα. Πάντως μου κάνει εντύπωση πως σου τρέχει ok τα Αγγλικά πάνω σε rom με Ελληνικά. Κανονικά δεν θα έπρεπε να σου δείχνει κάποιες λέξεις. :blink:
Photos και video δεν δουλευει αλλά στην πράξη είναι και άχρηστο μιας και έχουμε και το αντιστοιχο κουμπί πάνω στο lg.
Για το communications μπορείς να κάνεις μια συντόμευση απο τον φάκελο των Windows (έχει ένα όνομα κάπως σαν wirmng) στα προγράμματα και μετά να το προσθέσεις στα προγράμματα του manila.
To audio manager δουλεύει μια χαρά. Μάλλον δεν έχεις βρει πως να το ανοιξεις αν και ανοιγει αυτόματα. :blink:
Συνφωνώ και επαυξάνω στο τελευταίο...
Jonous
9 Οκτ. 2008, 16:05
Πάντως μου κάνει εντύπωση πως σου τρέχει ok τα Αγγλικά πάνω σε rom με Ελληνικά. Κανονικά δεν θα έπρεπε να σου δείχνει κάποιες λέξεις. :blink:
Photos και video δεν δουλευει αλλά στην πράξη είναι και άχρηστο μιας και έχουμε και το αντιστοιχο κουμπί πάνω στο lg.
Έλα ντε κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι πως έγινε. Στα photos n videos πατώντας Album με πάει στις εικόνες που βρίσκονται /My Documents/οι εικόνες μου. Εκεί υποτίθεται έπρεπε να βλέπω άλλη μία επιλογή Albums για να μπω και βρω τις εικόνες που είναι στην κάρτα μου, αλλά δε βλέπω τίποτα. Ίσως να μην ξέρω και άλλα πλήκτρα που θα έπρεπε να βλέπω και δεν υπάρχουν. Αλλά εκτός αυτού που το διάβασα τυχαία, όλα τα άλλα μου φαίνονται στη θέση τους :worry:
Για το communications μπορείς να κάνεις μια συντόμευση απο τον φάκελο των Windows (έχει ένα όνομα κάπως σαν wirmng) στα προγράμματα και μετά να το προσθέσεις στα προγράμματα του manila.
Σωστά καλή η ιδέα σου :thanks:
stifmeister
9 Οκτ. 2008, 16:30
Λογικά αύριο θα αγοράσω το ks20.Ελπίζω να μου εκπληρώσει τις προσδοκείες μου μιάς και τα 400 ευρώ είναι ενα αρκετά μεγάλο ποσό.
metkosas
9 Οκτ. 2008, 20:54
Λογικά αύριο θα αγοράσω το ks20.Ελπίζω να μου εκπληρώσει τις προσδοκείες μου μιάς και τα 400 ευρώ είναι ενα αρκετά μεγάλο ποσό.
ετοιμάσου για αναβάθμιση :)
metkosas
9 Οκτ. 2008, 20:58
έφτιαξα έναν πράσινο μετρητή μπαταρίας (μαμά μετρητής αλλά με αλλα χρώματα.)
οταν μείνει μια γραμμή γίνετε περτικαλί και οταν μινι καμία κόκκινος.
Διαδικασία.
treximo tou icon decammer.cab kai egatastasi stin siskeui.
copy paste me ton resco explorer ta 2 arxeia sto \windows
soft reset
διαδικασία απεγκατάστασης.
απεγκατάσταση του .cab και σβήσιμο των 2 αρχείων απο το φάκελο windows και soft reset
πολύ σύντομα θα φτιάξω cooced rom . ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ!!!
the_firm
9 Οκτ. 2008, 21:53
To KS 20 πλεον κοστιζει 329 ευρω!!!
pico13
9 Οκτ. 2008, 22:40
έφτιαξα έναν πράσινο μετρητή μπαταρίας (μαμά μετρητής αλλά με αλλα χρώματα.)
οταν μείνει μια γραμμή γίνετε περτικαλί και οταν μινι καμία κόκκινος.
Διαδικασία.
treximo tou icon decammer.cab kai egatastasi stin siskeui.
copy paste me ton resco explorer ta 2 arxeia sto \windows
soft reset
διαδικασία απεγκατάστασης.
απεγκατάσταση του .cab και σβήσιμο των 2 αρχείων απο το φάκελο windows και soft reset
πολύ σύντομα θα φτιάξω cooced rom . ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ!!!
Πολύ καλή δουλειά METKOSAS. Περιμένω να δω την cooked ROM σου !!!
Για την ώρα έκανα το μεγάλο βήμα σε 6.1 με Manilla 2D (από http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=408323), δεν είχα πολλά προβλήματα ( το κυριότερο του connection manager - η λύση του andapo είναι ωραία) είναι πανέμορφο αλλά είναι και πολύ βαρύ, με ελάχιστη ελεύθερη μνήμη (μόλις 17ΜΒ).
Ελπίζω αυτό που θα φτάξεις να είναι πιο light.
Μιας και η έκδοση αυτή έχει ενσωματωμένο SRS λέω να δοκιμάσω το destinator αν η μνήμη το αφήσει να σηκωθεί. Θα ενημερώσω αν έχω κάτι :happy:
Thingol
9 Οκτ. 2008, 22:54
Κατ'αρχας να ευχαριστησω τον metkosas για την πολυ καλη δουλεια απου κανει με τα skins...ειδικα το carbon ειναι τελειο.:respect:
Ερωτηση: την μπαρα με τα μικρα εικονιδια πανω απο τις επαφες πως μπορουμε να την βαλουμε, που έχει παραθέσει σε μερικές εικόνες σου με skins?
Μερικές ακομα εντυπώσειs απο apps που εγκατέστησα (δεν 3ερω αν τις γνωρίζετε):
1. 2 τελεια παιχνιδακια που βρηκα (ισως ειναι λιγο παλια) αλλα τελεια mind games Xump και το TangleBugs:)
2. Help 2 Speak. τελεια εφαρμογή που χρειαζεται αν δεν μιλανε αγγλικα (που λιγο πολυ γνωρίζουμε ολοι) για έχει καθημερινες προτασεις-εκφρασεις σε Ισαπνικα, Γερμανικά κλπ:)
3. Task Manager: παρομοιο με αυτο των windows. Ερωτηση:ποιες εφαρμογες πρεπει να τρεχουν στη συσκευή χωρις να έχω τοποθετήσει κανενα προγραμμα? το "gwes.exe" γνωρίζει κανενας απο ποιο προγραμμα είναι?:O
4. Task Facade: ειναι ενα grafical task switcher οπως αυτό τον Window Vista..μαλλον;) δεν μου δουλεψε σωστα αν και φαινεται εντυπωσιακό από καποια screenshots που ειδα. Μάλλον κολλάει με το SPD shell
5. PocketCM ImageViewer: ισως το καλύτερο απο image viewers, που έχω βρει μετά από αυτό του manila
6. Opera 9 (νομιζω), λειτουργεί τελεια και επαναλαμβανω καποιου προλαλησαντα ότι στο youtube τζιφος...και πηγαίνοντας στο m.youtube, που υπάρχουν κάποια videos ας είναι καλά ο wmp που δεν παίζουν...γίνεται να τον κανουμε τελείως unistall? είναι άχρηστος γενικά τι σε pc τι σε ppc...αν όχι, να κάνει streaming κάποιος άλλος player?
Και για το τέλος άλλη μία ερώτηση: τα αρχεία *.tsk που τα τοποθετούμε για να μπορέσουμε να τα ενεργοποιησουμε και να δουμε τι skin είναι?
metkosas
9 Οκτ. 2008, 22:58
Κατ'αρχας να ευχαριστησω τον metkosas για την πολυ καλη δουλεια απου κανει με τα skins...ειδικα το carbon ειναι τελειο.:respect:
Ερωτηση: την μπαρα με τα μικρα εικονιδια πανω απο τις επαφες πως μπορουμε να την βαλουμε, που έχει παραθέσει σε μερικές εικόνες σου με skins?
Μερικές ακομα εντυπώσειs απο apps που εγκατέστησα (δεν 3ερω αν τις γνωρίζετε):
1. 2 τελεια παιχνιδακια που βρηκα (ισως ειναι λιγο παλια) αλλα τελεια mind games Xump και το TangleBugs:)
2. Help 2 Speak. τελεια εφαρμογή που χρειαζεται αν δεν μιλανε αγγλικα (που λιγο πολυ γνωρίζουμε ολοι) για έχει καθημερινες προτασεις-εκφρασεις σε Ισαπνικα, Γερμανικά κλπ:)
3. Task Manager: παρομοιο με αυτο των windows. Ερωτηση:ποιες εφαρμογες πρεπει να τρεχουν στη συσκευή χωρις να έχω τοποθετήσει κανενα προγραμμα? το "gwes.exe" γνωρίζει κανενας απο ποιο προγραμμα είναι?:O
4. Task Facade: ειναι ενα grafical task switcher οπως αυτό τον Window Vista..μαλλον;) δεν μου δουλεψε σωστα αν και φαινεται εντυπωσιακό από καποια screenshots που ειδα. Μάλλον κολλάει με το SPD shell
5. PocketCM ImageViewer: ισως το καλύτερο απο image viewers, που έχω βρει μετά από αυτό του manila
6. Opera 9 (νομιζω), λειτουργεί τελεια και επαναλαμβανω καποιου προλαλησαντα ότι στο youtube τζιφος...και πηγαίνοντας στο m.youtube, που υπάρχουν κάποια videos ας είναι καλά ο wmp που δεν παίζουν...γίνεται να τον κανουμε τελείως unistall? είναι άχρηστος γενικά τι σε pc τι σε ppc...αν όχι, να κάνει streaming κάποιος άλλος player?
Και για το τέλος άλλη μία ερώτηση: τα αρχεία *.tsk που τα τοποθετούμε για να μπορέσουμε να τα ενεργοποιησουμε και να δουμε τι skin είναι?
η μπάρα με τα μικρά εικονίδια είναι φτιαγμένη με το homescreen++ απλά απενεργοποιήσα τα main plugin του γιατί μου χάλαγε το skin μου και άφησα μόνο τα tray icons του.(μπορείς να βάλεις ότι εικονίδια θές εκεί, μέχρι 11 +1 του active sync που είναι μόνιμο)
τα αρχεία .tsk τα τοποθετούμε στον φάκελο \my documents έτσι χύμα
και τα ενεργοποιούμε απο το: έναρξη-ρυθμίσεις-today διαλέγεις το θέμα και πατάς οκ.
metkosas
9 Οκτ. 2008, 23:01
Για την ώρα έκανα το μεγάλο βήμα σε 6.1 με Manilla 2D (από http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=408323), δεν είχα πολλά προβλήματα ( το κυριότερο του connection manager - η λύση του andapo είναι ωραία) είναι πανέμορφο αλλά είναι και πολύ βαρύ, με ελάχιστη ελεύθερη μνήμη (μόλις 17ΜΒ).
Μιας και η έκδοση αυτή έχει ενσωματωμένο SRS λέω να δοκιμάσω το destinator αν η μνήμη το αφήσει να σηκωθεί. Θα ενημερώσω αν έχω κάτι :happy:
αποτι μου είχε πει ο andapo με το destinator τα βρίσκει λίγο σκούρα.(άν θυμάμε καλά του κόλησε μόλις το άνοιξε)
Thingol
9 Οκτ. 2008, 23:02
:thanks: metkosas
stifmeister
9 Οκτ. 2008, 23:36
σε ποιό μαγαζί ρε φίλε έχει τόσο?????
stifmeister
9 Οκτ. 2008, 23:37
Και κάτι ακόμα η ένταση της μουσικής είναι ικανοποιητική?Και μιλάω για τα ακουστικά και όχι τόσο για το μεγάφωνο
metkosas
9 Οκτ. 2008, 23:38
Και κάτι ακόμα η ένταση της μουσικής είναι ικανοποιητική?Και μιλάω για τα ακουστικά και όχι τόσο για το μεγάφωνο
με τα ακουστικά είναι τέλεια για εμένα.(όχι με τα μαμά φυσικά αλλα με κάτι creative που έχω)
stifmeister
9 Οκτ. 2008, 23:42
Με 329 ευρώ μήπως ξέρεις σε ποιό κατάστημα μπορώ να το βρώ?
metkosas
9 Οκτ. 2008, 23:43
Με 329 ευρώ μήπως ξέρεις σε ποιό κατάστημα μπορώ να το βρώ?
σαν τιμή ξέρω οτι έχει 399. με 329 πρώτη φορά το ακούω.:wacko:
stifmeister
9 Οκτ. 2008, 23:46
Ένας φίλος στην προηγούμενη σελίδα το έγραψε και μου έκανε και εμένα ενύπωση.Το βρήκα με 320 εδώ αλλα πρώτη φορά ακούω για το συγκεκριμένο κατάστημα http://www.skroutz.gr/s/31920/LG-KS20.html
andapo
9 Οκτ. 2008, 23:51
αποτι μου είχε πει ο andapo με το destinator τα βρίσκει λίγο σκούρα.(άν θυμάμε καλά του κόλησε μόλις το άνοιξε)
+11111111111111
andapo
9 Οκτ. 2008, 23:54
Βάλε το manila στην κανονική rom (με τα αρχεία για Ελληνικά πλεον διαθέσιμα). Εκεί δεν έχεις πρόβλημα στην διαθέσιμη μνήμη. Είναι πολύ καλυτερα τα πράγματα. Το destinator όπως γράφω και απο πάνω δεν... Μετά απο λίγα λεπτά κολάει πάλι. :(
pico13
10 Οκτ. 2008, 01:23
Βάλε το manila στην κανονική rom (με τα αρχεία για Ελληνικά πλεον διαθέσιμα). Εκεί δεν έχεις πρόβλημα στην διαθέσιμη μνήμη. Είναι πολύ καλυτερα τα πράγματα. Το destinator όπως γράφω και απο πάνω δεν... Μετά απο λίγα λεπτά κολάει πάλι. :(
Προτιμώ το αγγλικό μενού έτσι κι αλλιώς...;)
Η μνήμη τελικά είναι 25ΜΒ αλλά μόλις πας στα διπλανά tabs αρχίζει και φορτώνει "προγραμματάκια" και τελικά μένουν αυτά που έγραψα πριν.
Το dest άνοιξε κανονικά, και έπαιξε και το demo για περίπου 10 λεπτά, μετά έκανε mute και αφού βγήκα στο μενού και έπαιξα λίγο ώστε να ακουστούν οι εντολές που είχαν μείνει στο buffer μπήκα στη διαδρομή του demo και συνέχισε να μου μιλάει:confused:
Αρκετά παράξενη συμπεριφορά. Αύριο θα κάνω δοκιμή με το αυτοκίνητο, να δούμε :luck:
satizen
10 Οκτ. 2008, 07:46
Βασικά πες μας ποια έκδοση rom έχεις (v10b,v10e,...) Τα πρώτα ks20 που κυκλοφόρησαν είχαν ένα πρόβλημα με το μικρόφωνο. Βασικά όταν μίλαγες μετά απο κάποια λεπτά δεν σε άκουγε ο άλλος. Κανεις δεν το είχε αναφέρει μέχρι τώρα σαν παράσιτα οπότε πες μας και αν εννοείς ότι είναι σαν να γίνετε mute το μικρόφωνό σου. Αν μιλάμε για αυτή την περίπτωση τότε με μία αναβάθμιση λογισμικού στην έκδοση v10g θα είσαι μια χαρά και δεν θα έχεις ξανά αυτό το πρόβλημα. Απο εκεί και πέρα, αν μιλάμε για παράσιτα τότε δεν μπορώ να σου πω τι να κάνεις. Αλλά και εμενα μου κάνει εντύπωση που δεν σου πρότειναν για καινούργιο.
Exo tin 10g den einai provlima tis rom...Einai ena provlima pou to exoun ola ta lgks20!!!!
kai auto to leo giati dokimasa kai tou filou mou....kanei akrivos to idio! Dokimaste na kalesete ena filo sas pou einai mazi sas oste na parete to kinito tou kai na akousete pos sas akouei autos otan tou milate me to lg sas....8a akousete polla parasita!!! Simera me piran til apo lg alla epeidi eimai Sigapouri tora otan giriso 8a sas po neotera....
stifmeister
10 Οκτ. 2008, 07:47
μόλις διαπίστωσα και εγώ οτι το κινητό έχει 329 ευρώ στα καταστήματα της vodafone.Κάτι τελευταίο το προβλημα με το μικρόφωνο ένας φίλος ανέφερε οτι λύθηκε πριν 4 μήνες.Υπάρχει περίπτωση στην αγορά να κυκλοφορούν ακόμα προ 4μηνίας ks20?
metkosas
10 Οκτ. 2008, 10:22
μόλις διαπίστωσα και εγώ οτι το κινητό έχει 329 ευρώ στα καταστήματα της vodafone.Κάτι τελευταίο το προβλημα με το μικρόφωνο ένας φίλος ανέφερε οτι λύθηκε πριν 4 μήνες.Υπάρχει περίπτωση στην αγορά να κυκλοφορούν ακόμα προ 4μηνίας ks20?
ναι κυκλοφορούν ακόμα κινητά με έκδοση 10e .
μόλις το παρεις κάνεισ μια αναβάθμιση με τις οδηγίες που θα βρείς εδώ και είσαι οκ.
metkosas
10 Οκτ. 2008, 10:27
Exo tin 10g den einai provlima tis rom...Einai ena provlima pou to exoun ola ta lgks20!!!!
kai auto to leo giati dokimasa kai tou filou mou....kanei akrivos to idio! Dokimaste na kalesete ena filo sas pou einai mazi sas oste na parete to kinito tou kai na akousete pos sas akouei autos otan tou milate me to lg sas....8a akousete polla parasita!!! Simera me piran til apo lg alla epeidi eimai Sigapouri tora otan giriso 8a sas po neotera....
έκανα την δοκιμή που λές και ακούγομε πεντακάθαρα στο άλλο κινητό.
Δέν φτέει το κινητό φτένε τα ελληνιικά δίκτυα που είναι........
έκανα και μια δοκιμή με wind και εκεί άκουσα παράσιτα αλλά δοκίμασα και την ίδια κάρτα σε ένα 6600 και ενα n95 και έκανε ακριβώς το ίδιο.
me vodafone kai cosmote στην περιοχή μου όλα οκ.
¶ρα δέν φτέει το κινητό.
Δοκίμασε με μια κάρτα cosmote και σε σημείο που πιάνει καλά να δεις.
pico13
10 Οκτ. 2008, 10:35
Μετά από 20λεπτη διαδρομή κελαηδούσε κανονικά. θα συνεχίσω και το Σ/Κ...
Λέτε να φταίνε τα ελληνικά :mad:
metkosas
10 Οκτ. 2008, 10:36
ποια 6.1 έβαλες?
την α έκδοση?
η την αρχική που είχε βγάλει ο spocky?
γιατί με την αρχική του spocky destinator γιοκ!!!
andapo
10 Οκτ. 2008, 13:32
Δεν φταίνε τα Ελληνικά. Για να δεις αν είναι ok βάλε το demo και άστο να παίζει πολυ ώρα. Σε εμένα μπορεί να το κάνει στα 10 πρώτα λεπτά, αλλά μπορεί να το κάνει και στα 30 λεπτα. Εϊναι λίγο σχετικό. Για αυτό σου λέω το demo. Μην οδηγείς και σκοτωθείς κιόλας για να βλέπεις το destinator.
pico13
10 Οκτ. 2008, 15:20
metkosas: η έκδοση είναι η KisS20.3a Rom 5.2.20275 / Build 20275.1.3.3 [26 Sep 2008]. μέχρι στιγμής είναι σταθερή. θα γίνει μεγάλο crash test την επόμενη βδομάδα σε επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό, ελπίζω να λιώσει κι όχι να με λιώσει. παίζει και το πείραγμα της μπαταρίας :thanks:
andapo: για το demo τα αποτελέσματα ήταν κουφά. το Σ/Κ θα κάνω έτσι κι αλλιώς διαδρομή μιας ώρας και βάλε, αν ακούγεται έχει καλώς, το δρόμο τον ξέρω με κλειστά μάτια :cool:
andapo
10 Οκτ. 2008, 15:37
metkosas: η έκδοση είναι η KisS20.3a Rom 5.2.20275 / Build 20275.1.3.3 [26 Sep 2008]. μέχρι στιγμής είναι σταθερή. θα γίνει μεγάλο crash test την επόμενη βδομάδα σε επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό, ελπίζω να λιώσει κι όχι να με λιώσει. παίζει και το πείραγμα της μπαταρίας :thanks:
andapo: για το demo τα αποτελέσματα ήταν κουφά. το Σ/Κ θα κάνω έτσι κι αλλιώς διαδρομή μιας ώρας και βάλε, αν ακούγεται έχει καλώς, το δρόμο τον ξέρω με κλειστά μάτια :cool:
Όταν λες κουφά???????
pico13
10 Οκτ. 2008, 15:51
Το dest άνοιξε κανονικά, και έπαιξε και το demo για περίπου 10 λεπτά, μετά έκανε mute και αφού βγήκα στο μενού και έπαιξα λίγο (μπες - βγες στα μενού) ώστε να ακουστούν οι εντολές που είχαν μείνει στο buffer, ξαναμπήκα στη διαδρομή του demo και συνέχισε να μου μιλάει !!!
the_firm
10 Οκτ. 2008, 15:51
σαν τιμή ξέρω οτι έχει 399. με 329 πρώτη φορά το ακούω.:wacko:
Σε όλα τα καταστήματα Vodafone!
the_firm
10 Οκτ. 2008, 15:56
...και για όσους εχουν επιδότηση -47,60 ευρω πιο κατω γιατι είναι συσκευη mobile email με δώρο 2 μήνες 20ΜΒ για να δοκιμασουν την υπηρεσία! Αυτά
stifmeister
10 Οκτ. 2008, 16:47
ναι κυκλοφορούν ακόμα κινητά με έκδοση 10e .
μόλις το παρεις κάνεισ μια αναβάθμιση με τις οδηγίες που θα βρείς εδώ και είσαι οκ.
μπορώ με κάποιον τρόπο να γνωρίζω την έκδοση πριν το αγοράσω?Και την αναβάθμιση δεν γίνεται να μου την κάνει η vodafone?
stifmeister
10 Οκτ. 2008, 18:00
και κάτι ακόμα.Μπορώ να βάλω μνήη 4gb στο κινητό ή παίρνει μέχρι 2?
pico13
10 Οκτ. 2008, 19:34
επίσημα μέχρι 2, για παραπάνω θα πρέπει να βάλεις τον driver για sdhc. λίγες σελίδες πριν υπήρχε link και οδηγίες :-)
όσο αφορά την έκδοση της ROM δεν υπάρχει τρόπος, αλλά μην ανησυχείς ένα upgrade δεν είναι δύσκολο είτε από σένα είτε στην Omnitech. δες αυτό για διευθύνσεις service και πολλά άλλα χρήσιμα http://ks20.blogspot.com/
Παιδιά προσπαθώ να φλασάρω το ks20 μου και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα...
Αφού το συνδέω κανονικά με το LGMDP_EURO και βρίσκω την port στο οποίο είναι συνδεδεμένο επιλέγω το φάκελο στον οποίο έχω μέσα την rom...ena .dz file δεν είναι;;;;
ε λοιπόν με το που του το δώσω αρχίζει να μου βγάζει μηνύματα error μου σβήνει όλα τα path εκτός από εκείνο του image folder και μου γκριζάρει τσεκαρισμένη την επιλογή για το nv backup...να συνεχίσω ή κανω κάτι λάθος;;;
βοηθεια παιδιά γιατί η 10b με έχει πεθάνει...
pico13
11 Οκτ. 2008, 01:15
Παιδιά προσπαθώ να φλασάρω το ks20 μου και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα...
Αφού το συνδέω κανονικά με το LGMDP_EURO και βρίσκω την port στο οποίο είναι συνδεδεμένο επιλέγω το φάκελο στον οποίο έχω μέσα την rom...ena .dz file δεν είναι;;;;
ε λοιπόν με το που του το δώσω αρχίζει να μου βγάζει μηνύματα error μου σβήνει όλα τα path εκτός από εκείνο του image folder και μου γκριζάρει τσεκαρισμένη την επιλογή για το nv backup...να συνεχίσω ή κανω κάτι λάθος;;;
βοηθεια παιδιά γιατί η 10b με έχει πεθάνει...
κάνε nv backup πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο !!!
αν σου το κάνει συνεχώς, άλλαξε PC, δεν έχει σημασία αν είναι XP ή Vista αλλά κάποιο άλλο PC (εμένα μου έβγαζε συνεχώς timeout ώσπου δοκίμασα σε άλλο υπολογιστή με το ίδιο λειτουργικό - προφανώς κάτι έφταιγε με τη usb port)
Και να μη ξεχάσω...
κάνε nv backup πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο !!!
:)
άκυρο το προηγούμενο μήνυμα παιδιά...την έκανα την αναβάθμιση...
τώρα φτάνει να δω ότι όλα είναι οκ...
ευχαριστώ πολύ όλους όσους από εδώ μέσα μας έχουν βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα...
:):):)
metkosas
11 Οκτ. 2008, 10:35
μπορώ με κάποιον τρόπο να γνωρίζω την έκδοση πριν το αγοράσω?Και την αναβάθμιση δεν γίνεται να μου την κάνει η vodafone?
ετσι κι αλλιώς ειναι 10000% σίγουρο οτι θα πάρεις με 10e έκδοση απλά η 10 g ακόμα ελλάδα δέν έχει έρθει. Απλα κάνε μια αναβάθμιση εύκολο είναι .
μήν το δώσεις για αναβάθμιση στην v;dafone θα κάνει πάνω απο 15 μέρες να στο δώσει πίσω.
επίσης αν είσαι αθήνα η lg θα κάνει καμιά εβδομάδα.
η καλύτερη λύση είναι να την κάνεις μόνος σου.Μήν φοβάσε αν ακολουθήσεις τις οδηγίες μας και πάρε πρώτα απολα nv backup μετά και λάθος flash να κάνεις ή να κοπέι το ρεύμα το κινητό δέν παθένει τίποτα.μπένεις σε emergency mode xanaflashareis nea rom kaneis restore nv backup και έτοιμος.:)
αλλά ξαναλέω πρώτα απολα θα κανεισ ενα nvbackup (15 second διαρκεί)
andapo
11 Οκτ. 2008, 11:40
Το dest άνοιξε κανονικά, και έπαιξε και το demo για περίπου 10 λεπτά, μετά έκανε mute και αφού βγήκα στο μενού και έπαιξα λίγο (μπες - βγες στα μενού) ώστε να ακουστούν οι εντολές που είχαν μείνει στο buffer, ξαναμπήκα στη διαδρομή του demo και συνέχισε να μου μιλάει !!!
Αρα τα γνωστά προβήματα. Πάλι Mute κάνει.
stifmeister
11 Οκτ. 2008, 14:38
Υπάρχει έστω και 1 περίπτωση να έχει Αγγλικά windows αν το έχω αγοράσει απο την vodafone και έχει πάνω στο κουτί το "lg hellas"?Γιατί ενώτο αγόρασα φοβάμαι να το ανοίξω..
metkosas
11 Οκτ. 2008, 14:53
Υπάρχει έστω και 1 περίπτωση να έχει Αγγλικά windows αν το έχω αγοράσει απο την vodafone και έχει πάνω στο κουτί το "lg hellas"?Γιατί ενώτο αγόρασα φοβάμαι να το ανοίξω..
αγγλικα windows ελλάδα με τίποτα.
άν θες αγγλικά είναι λιγο δυσκολούτσικο να βάλεις (5 παραπανω κλίκ:lol::D:p) κατα το flashing..
stifmeister
11 Οκτ. 2008, 14:59
άρα θα το ανοίξω.Και ο θεός βοηθός
metkosas
11 Οκτ. 2008, 14:59
άρα θα το ανοίξω.Και ο θεός βοηθός
___:)______
μεγειά το κινητό.
stifmeister
11 Οκτ. 2008, 15:19
ευχαριστώ!φορτίζει τώρα!
athanaso77
11 Οκτ. 2008, 17:16
ευχαριστώ!φορτίζει τώρα!
Δεν χρειάζεται να περιμένεις με τις ώρες πάντως. Όταν γεμίσει η μπαταρία του... μπορείς να "παίξεις" κανονικά! :rolleyes:
STATHOP
11 Οκτ. 2008, 17:52
Η τιμή του πάντως πλέον είναι πολύ δελεαστικη. Γνωρίζει κανείς εαν η VODAFONE βγάζει τις επιδοτήσεις για ανανέωση συμβολαίου πάνω στο χρόνο ή λίγο νωρίτερα. Μετά απο ένα, θα έλεγα δυσσάρεστο palm διάλειμμα δεν βλέπω την ώρα να γυρίσω σε pocket pc.
the_firm
11 Οκτ. 2008, 17:56
Η τιμή του πάντως πλέον είναι πολύ δελεαστικη. Γνωρίζει κανείς εαν η VODAFONE βγάζει τις επιδοτήσεις για ανανέωση συμβολαίου πάνω στο χρόνο ή λίγο νωρίτερα. Μετά απο ένα, θα έλεγα δυσσάρεστο palm διάλειμμα δεν βλέπω την ώρα να γυρίσω σε pocket pc.
Πλεον ολες οι επιδοτησεις στη Voda βγαινουν περιπου στους 10 μισο με 11 μηνες!!
STATHOP
11 Οκτ. 2008, 18:02
Καλό νέο αυτό, ευχαριστώ.
the_firm
11 Οκτ. 2008, 18:09
Καλό νέο αυτό, ευχαριστώ.
...και κατι τελευταιο, παρε τηλεφωνο στο 13830 customer care της Vodafone να στην ανεβασουν παραπανω... ετσι εκανα και γω και πηρα μερικα γιουρια ακομα!!!!
stifmeister
11 Οκτ. 2008, 18:32
Δεν χρειάζεται να περιμένεις με τις ώρες πάντως. Όταν γεμίσει η μπαταρία του... μπορείς να "παίξεις" κανονικά! :rolleyes:
απο το κατάστημα μου είπαν να το φορτίσω 4 ώρες.
metkosas
11 Οκτ. 2008, 19:04
εγώ πρώτη φόρτιση το έβαλα ανοιχτό
2η μόλις πηγε στο 10%
3η το αφησα να πάει στο 0% εκλεισε το κινητό δούλευε μόνο σαν pda.
και απο εκέι και πέρα το φωρτίζω όποτε θέλω.
έτσι μου κρατάει 3,5 μέρες με 24/7 μπλε δόντι λίγο ασύρματο και πολυ ομιλία mms και sms
ostvarivanje
11 Οκτ. 2008, 20:35
Περί flashαρίσματος ο λόγος. Δεν το έχω κάνει ποτέ και ο λόγος που το απέφευγα ήταν ότι δύο φορές που προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση το Nokia N71 και τις δύο φορές κατέληξε στην Alpha copy :lol: Οπότε καταλαβαίνετε ότι το φοβάμαι λίγο (βέβαια τη μία φορά δικαιολογημένα μιας και προσπάθησα να την κάνω από xp που είχα σε virtual machine μέσω Linux!).
Το κινητό το έχω από τον περασμένο Δεκέμβριο με rom 10b. Πρόβλημα με το αν με ακούνε στη διάρκεια της ομιλίας κλπ. δεν είχα ποτέ. Υπάρχει κάποιος λόγος να προβώ σε αναβάθμιση (για παράδειγμα περισσότερη RAM) ή χωρίς λόγο θα ασχοληθώ με το ζήτημα; Επίσης, κάπου διάβαζα (δε θυμάμαι αν ήταν στο παρόν θέμα ή σε κάποιο άλλο από αυτά που παρακολουθώ, omnia, diamont, pro) ότι χρειάζεται να γίνει η αναβάθμιση μέσω υπολογιστή που έχει xp και όχι vista. Ισχύει κάτι τέτοιο; Συγκεκριμένα έχω Vista Ultimate.
Και τέλος, όταν πάω να κάνω την αναβάθμιση, αν το κινητό το έχω συνδεδεμένο σε hub με τον υπολογιστή, υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή για καλύτερα να το βάλω σε θύρα του υπολογιστή;
metkosas
11 Οκτ. 2008, 21:11
Περί flashαρίσματος ο λόγος. Δεν το έχω κάνει ποτέ και ο λόγος που το απέφευγα ήταν ότι δύο φορές που προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση το Nokia N71 και τις δύο φορές κατέληξε στην Alpha copy :lol: Οπότε καταλαβαίνετε ότι το φοβάμαι λίγο (βέβαια τη μία φορά δικαιολογημένα μιας και προσπάθησα να την κάνω από xp που είχα σε virtual machine μέσω Linux!).
Το κινητό το έχω από τον περασμένο Δεκέμβριο με rom 10b. Πρόβλημα με το αν με ακούνε στη διάρκεια της ομιλίας κλπ. δεν είχα ποτέ. Υπάρχει κάποιος λόγος να προβώ σε αναβάθμιση (για παράδειγμα περισσότερη RAM) ή χωρίς λόγο θα ασχοληθώ με το ζήτημα; Επίσης, κάπου διάβαζα (δε θυμάμαι αν ήταν στο παρόν θέμα ή σε κάποιο άλλο από αυτά που παρακολουθώ, omnia, diamont, pro) ότι χρειάζεται να γίνει η αναβάθμιση μέσω υπολογιστή που έχει xp και όχι vista. Ισχύει κάτι τέτοιο; Συγκεκριμένα έχω Vista Ultimate.
Και τέλος, όταν πάω να κάνω την αναβάθμιση, αν το κινητό το έχω συνδεδεμένο σε hub με τον υπολογιστή, υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή για καλύτερα να το βάλω σε θύρα του υπολογιστή;
στα wm κινητά δέν εχει σχεση το φλας με τα απλά κινητά.
χοντρικά να πω έχουν 2 rom. η μία που δέν γράφετε ποτέ και περιέχει μόνο το emergency λειτουργικό. και η άλλη που έχει το κανονικό λειτουργικό.
σε περίπτωση λάθους flash το γυρνάς σε emergency mode και χανακανεις flash και όλα ok. αν έχεις πάρει πριν απολα nvbackup.
Σε περίπτωση που δεν έχεις πάρει nv backup επικοινωνέις με έναν απο το forum.xda-developers.com σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα και σου φτιάχει nv backup ίδιο με το δικό σου ακόμα και το τελευτέο ψηφίο του ΙΜΕΙ ιδιο.
Ωποτε οπως βλέπεις καμία σχέση το φλασ των wm κινητών με των απλών.
όσο για το hub Που λές καλύτερα απευθείας στο pc γιατί το hub δέν μπορεί να παρέχει σωστό ρεύμα στο κινητό.(όταν φλασάρει παράλληλα φορτίζει.και αυτό ειναι απαραίτητο γιατι μετά το φλας κάνει κάποια τέστ για να δει άν "έκατσε" καλά η νέα ROM)
stifmeister
11 Οκτ. 2008, 21:18
Πως μπορώ να κάνω συγχρονισμό με το pc?Χρειάζεται συγχρονισμός για να μεταφέρω τραγούδια απο το pc στο κινητό?Ενώ σύνδεσα το κινητό με το pc μου έβγαλε στο τέλος μνμ ότι η συσκευή δεν εγκαταστάθηκε σωστά..Καμιά ιδέα?
stifmeister
11 Οκτ. 2008, 21:32
βρε μάγκες κανείς δεν μπορεί να με βοηθήσει πως μπορώ να μεταφέρω αρχεία απο το pc στο κινητό??
athanaso77
11 Οκτ. 2008, 23:10
Το ActiveSync το έχεις εγκαταστήσει στον υπολογιστή σου;
STATHOP
12 Οκτ. 2008, 02:11
εγώ πρώτη φόρτιση το έβαλα ανοιχτό
2η μόλις πηγε στο 10%
3η το αφησα να πάει στο 0% εκλεισε το κινητό δούλευε μόνο σαν pda.
και απο εκέι και πέρα το φωρτίζω όποτε θέλω.
έτσι μου κρατάει 3,5 μέρες με 24/7 μπλε δόντι λίγο ασύρματο και πολυ ομιλία mms και sms
Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Πάντως ελπίζω να το προλάβω πριν εξαφανιστεί απο την αγορά τώρα που έπεσε η τιμή του.
martiniskiss
12 Οκτ. 2008, 07:47
ρε παιδια θελω να στειλω όλες τις επαφές σε ενα nokia πως γινετε??? μεσω bleutooth δε γινετε όλα μαζι?????? ενα ενα μονο??? κάποια άλλη λύση και πως θα γίνει????
pico13
12 Οκτ. 2008, 09:40
βρε μάγκες κανείς δεν μπορεί να με βοηθήσει πως μπορώ να μεταφέρω αρχεία απο το pc στο κινητό??
εκτός του activesync που είπε ο athanaso, μπορείς αν έχεις κάρτα μνήμης να τη συνδέσεις απευθείας στο PC (οι περισσότερες έχουν ανταπτοράκι για κανονικού μεγέθους SD card), θα έχεις και μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς :)
pico13
12 Οκτ. 2008, 09:43
ρε παιδια θελω να στειλω όλες τις επαφές σε ενα nokia πως γινετε??? μεσω bleutooth δε γινετε όλα μαζι?????? ενα ενα μονο??? κάποια άλλη λύση και πως θα γίνει????
σε sonyericsson υπάρχει επιλογή για να στείλεις όλο τον τηλ. κατάλογο, έτσι το μετέφερα εγώ την πρώτη φορά και σε χρόνο μηδέν. Αν το ΝΟΚΙΑ δεν έχει τέτοια επιλογή, τότε κάνε sync από το Outlook :)
metkosas
12 Οκτ. 2008, 09:50
Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Πάντως ελπίζω να το προλάβω πριν εξαφανιστεί απο την αγορά τώρα που έπεσε η τιμή του.
και όμως.
Υπόψιν το homescreen++ kkai to battery sstatus γονατίζουν την μπαταρία.επίσης και το manilla.
stifmeister
12 Οκτ. 2008, 15:35
θέλω να εγκαταστήσω java games στο κινητό.Χρειάζεται κάποια προεργασία πρίν τα περάσω στο κινητό?Και σε ποιόν φάκελο θα τα περάσω(στο εικονίδιο "κινητή συσκευή" δεν περιέχει πουθενά "παιχνίδια")?
metkosas
12 Οκτ. 2008, 15:45
θέλω να εγκαταστήσω java games στο κινητό.Χρειάζεται κάποια προεργασία πρίν τα περάσω στο κινητό?Και σε ποιόν φάκελο θα τα περάσω(στο εικονίδιο "κινητή συσκευή" δεν περιέχει πουθενά "παιχνίδια")?
απλά τα βάζεις στα my documents τα παιχνίδια και μετα τα τρεχεισ απο εκει και κανουν εγκατάσταση.
stifmeister
12 Οκτ. 2008, 15:58
και το jar και το jad βάζω?
metkosas
12 Οκτ. 2008, 15:59
και το jar και το jad βάζω?
nai
________
martiniskiss
12 Οκτ. 2008, 16:26
σε sonyericsson υπάρχει επιλογή για να στείλεις όλο τον τηλ. κατάλογο, έτσι το μετέφερα εγώ την πρώτη φορά και σε χρόνο μηδέν. Αν το ΝΟΚΙΑ δεν έχει τέτοια επιλογή, τότε κάνε sync από το Outlook :)
μαλλον δε κατάλαβες καλα... απο το LG KS20 θέλω να στειλω όλες τις επαφές στο νόκια.. οχι το αντιθετο.
γίνετε ξέρει κανεις πως να το κάνω ???? plz οποιος ξέρει ας πει.
θελω να παρω ολες τισ επαφές απ το LG να τις βαλω σε ενα νοκια. :O
athanaso77
12 Οκτ. 2008, 17:15
θελω να παρω ολες τισ επαφές απ το LG να τις βαλω σε ενα νοκια. :O
Δοκίμασε να τις στείλεις με bluetooth.
pico13
12 Οκτ. 2008, 17:18
Τότε το Outlook είναι η λύση που ζητάς... εκτός αν με κάποιο άλλο προγραμματάκι διαχείρισης επαφών... όποιος γνωρίζει κάποιο ας πει :)
athanaso77
12 Οκτ. 2008, 17:35
Τότε το Outlook είναι η λύση που ζητάς...
Συμφωνώ. Από το LG μέσω ActiveSync στο Outlook του Microsoft Office και από εκεί στο ΝΟΚΙΑ με το NOKIA PC Suite.
martiniskiss
12 Οκτ. 2008, 18:45
χωρις outlook? ?? :( με bluetooth θα ταν τελειο αλλα δε μπορω να τα επιλεξω όλα μαζι........
Kostas650gs
12 Οκτ. 2008, 18:51
Kαλησπερα,
εχω το lg ks20 και θελω να ανοιξω μια σελιδα στον explorer με καποια εφαρμογη java. Αλλα δε μου την εμφανιζει. Ξερει κανεις γιατι;
Ευχαριστω
athanaso77
12 Οκτ. 2008, 18:55
δε μπορω να τα επιλεξω όλα μαζι........
Μπορείς... ψάξτο λίγο.
martiniskiss
12 Οκτ. 2008, 19:57
πως??? δεν μπορω να τα επιλέξω όλες τισ επαφές μαζι :( αμα ξέρεις πες μου πως!
athanaso77
12 Οκτ. 2008, 20:03
πως??? δεν μπορω να τα επιλέξω όλες τισ επαφές μαζι :( αμα ξέρεις πες μου πως!
Όταν είσαι στις επαφές και πατήσεις το δεξί soft key (Menu) δεν έχει εκεί την επιλογή "Select Contacts" και από εκεί "All";
Nicholas_mgr
12 Οκτ. 2008, 21:22
Όταν είσαι στις επαφές και πατήσεις το δεξί soft key (Menu) δεν έχει εκεί την επιλογή "Select Contacts" και από εκεί "All";
Εννοείς τις default επαφές? Γιατί εκεί, σε μένα τουλάχιστον, δεν υπάρχει τέτοια επιλογή...:(
ostvarivanje
12 Οκτ. 2008, 21:27
στα wm κινητά δέν εχει σχεση το φλας με τα απλά κινητά.
χοντρικά να πω έχουν 2 rom. η μία που δέν γράφετε ποτέ και περιέχει μόνο το emergency λειτουργικό. και η άλλη που έχει το κανονικό λειτουργικό.
σε περίπτωση λάθους flash το γυρνάς σε emergency mode και χανακανεις flash και όλα ok. αν έχεις πάρει πριν απολα nvbackup.
Σε περίπτωση που δεν έχεις πάρει nv backup επικοινωνέις με έναν απο το forum.xda-developers.com σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα και σου φτιάχει nv backup ίδιο με το δικό σου ακόμα και το τελευτέο ψηφίο του ΙΜΕΙ ιδιο.
Ωποτε οπως βλέπεις καμία σχέση το φλασ των wm κινητών με των απλών.
όσο για το hub Που λές καλύτερα απευθείας στο pc γιατί το hub δέν μπορεί να παρέχει σωστό ρεύμα στο κινητό.(όταν φλασάρει παράλληλα φορτίζει.και αυτό ειναι απαραίτητο γιατι μετά το φλας κάνει κάποια τέστ για να δει άν "έκατσε" καλά η νέα ROM)
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Πρώτα απ' όλα να σου πω ότι δε συγκρίνω το φλασάρισμα των wm συσκευών με των άλλων τηλεφώνων, απλά είμαι λίγο διστακτικός επειδή είχα 2 στις 2 αποτυχίες. :) Τελικά εσύ προτείνεις να την κάνω την αναβάθμιση ε; Η τελευταία rom είναι η 10g; Επειδή ποτέ δεν ασχολήθηκα με αυτή τη διαδικασία, σου είναι εύκολο να μου δώσεις ένα link με τη rom και που υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για να την κάνω;
Να ρωτήσω και κάτι διαφορετικό. Είχα πάρει backup με το spb backup και πριν λίγο έκανα hard reset. Έκανα restore με το spb backup και όλα λειτουργούν όπως λειτουργούσαν τη στιγμή που είχα κάνει το backup. Αλλά από τότε που έκανα το backup και μέχρι τώρα που έκανα hard reset, πέρασα στις επαφές κάποια νέα στοιχεία. Αυτά τα νέα στοιχεία υπάρχουν στο outlook στον υπολογιστή. Έκανα συγχρονισμό, αλλά αυτά τα τελευταία στοιχεία δε μου τα περνάει στο κινητό. Έχω επιλέξω ώστε να κάνει την αλλαγή ο συγχρονισμός στο κινητό, αλλά πάλι τίποτα.
Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να κάνω;
metkosas
12 Οκτ. 2008, 22:32
η πρώτη ελληνική ROM για το κινητό μας μαγειρεύτηκε. Περιλαμβάνει για αρχή ενσωματομένο το fix για τα 8gb sd card τα registry tweaks για να μην χανετε η κάρτα, εικονίδιο μπαταρίας που αλλάζει χρώμα ανάλογα το πόσο μπαταρία απομένει.
Μέχρι την παρασκευή πιστεύω να έχω βγάλει και το vodafone logo και να την ανεβάσω αν δεν προλάβω θα ανέβει προς το παρόν έτσι.
Ελέυθερη μνήμη :40,10 mb στο πρώτο BOOT.
pico13
12 Οκτ. 2008, 22:52
η πρώτη ελληνική ROM για το κινητό μας μαγειρεύτηκε. Περιλαμβάνει για αρχή ενσωματομένο το fix για τα 8gb sd card τα registry tweaks για να μην χανετε η κάρτα, εικονίδιο μπαταρίας που αλλάζει χρώμα ανάλογα το πόσο μπαταρία απομένει.
Μέχρι την παρασκευή πιστεύω να έχω βγάλει και το vodafone logo και να την ανεβάσω αν δεν προλάβω θα ανέβει προς το παρόν έτσι.
Ελέυθερη μνήμη :40,10 mb στο πρώτο BOOT.
Αυτό για τη μνήμη ακούγεται τέλειο, εύγε. :bow:
Ελπίζω την Παρασκευή που επιστρέφω να είναι έτοιμη...
Οσο αφορά το destinator, σήμερα σε διαδρομή παραπάνω από 40 λεπτά συνεχόμενα, δεν έχασε ούτε μια οδηγία :!:
athanaso77
12 Οκτ. 2008, 23:03
Πρώτα απ' όλα να σου πω ότι δε συγκρίνω το φλασάρισμα των wm συσκευών με των άλλων τηλεφώνων, απλά είμαι λίγο διστακτικός επειδή είχα 2 στις 2 αποτυχίες.
Όταν πρόκειται για official αναβαθμίσεις... δεν έχεις λόγο να είσαι διστακτικός.
sothoms
13 Οκτ. 2008, 00:13
Στο manilla και στα άλλα skin του Phone alarm δεν μου συγχρονίζει με τίποτα ο καιρός.
Για πρόγραμμα καιρού παίζω με spb weather και έχω περάσει του meteo.
Έχει κάποια σχέση;
athanaso77
13 Οκτ. 2008, 00:28
Για πρόγραμμα καιρού παίζω με spb weather και έχω περάσει του meteo.
Έχει κάποια σχέση;
Δεν θα το έλεγα.
ostvarivanje
13 Οκτ. 2008, 01:10
Όταν πρόκειται για official αναβαθμίσεις... δεν έχεις λόγο να είσαι διστακτικός. Όπως και να το κάνεις είναι η πρώτη φορά. Και τώρα θα το επιχειρήσω.
Αλλά πού να ψάξω να βρω κανένα guide πώς την περνάω και τι πρέπει να κατεβάσω (εννοώ ποια rom);
athanaso77
13 Οκτ. 2008, 01:12
Αλλά πού να ψάξω να βρω κανένα guide πώς την περνάω και τι πρέπει να κατεβάσω (εννοώ ποια rom);
Κάνε μια μικρή αναδρομή προς τα πίσω σε αυτό το thread και θα καλυφθείς πλήρως. :rolleyes:
martiniskiss
13 Οκτ. 2008, 14:30
οχι δεν έχει!!! εσύ εκανες τιποτα και το βγάζει δλδ???
pbmafia
13 Οκτ. 2008, 15:07
λοιπόν...μετά από λίγους μήνες χρήσης και υπομονής το μονο που έχω να πω σε όσους θέλουν να αγοράσουν αυτό το κινητό να αλλάξουν αμέσως γνώμη!
Είναι ότι χειρότερο έχω αγοράσει!
Δεν είμαι κανένας power user ένα battery status του έχω του κινητού και ένα keyboarb και σέρνεται λες και τρέχει κανένα σχεδιαστικό πρόγραμμα.
Η ποιότητα κατασκευής του είναι χειρότερη και από το χειρότερο κινεζικο προϊόν!
Τρίζουν τα πλαστικά τόσο που φοβάμαι να πατήσω τα κουμπιά μην ξυπνήσω κανέναν μέσα στο σπίτι. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά σήμερα κόλλησε μέσα και το δεξί κουμπί από τα δυο μπροστινά.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.