PDA

View Full Version : [Επίσημο] LG KS20

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23

zalaros
2 Αύγ. 2008, 20:50
logika eimai offtopic alla gia na min anoikso neo thread mporei kapoios na mou pei pos allazoume ti glossa sto pliktrologio se agglika monima kai oxi patontas ka8e fora to alt???
Διπλό ταπ στο κουμπάκι που αλλάζει την γλώσσα ;)

WinMik
3 Αύγ. 2008, 16:55
Χρειάζεται να περάσω codecs γιαν δουλέψει σωστά ο core player? Δε μου ανοίγει τα *.avi (xvid), ενώ ο divx player τα παίζει μια χαρά...

apoharadwaith
3 Αύγ. 2008, 18:40
Προσπαθησα να περασω σε ενα lg ks20 unbraded αγορασμενο απο το εξωτερικο μια ελληνικη rom.Το αποτελεσμα ειναι otp block "illegal use".Ξαναπερασα αγγλικη rom αλλα το τηλεφωνο ειναι εκτος δικτυου πλεον, ολα τα αλλα λειτουργουν κανονικα.Επισης μαλλον δεν υπαρχει nv backup.δυο μερες τωρα προσπαθω να το διορθωσω αλλα τιποτα.Μπορει να με βοηθησει καποιος?

Doom
3 Αύγ. 2008, 20:40
χωρίς nv backup δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τπτ...

deleeros
3 Αύγ. 2008, 21:20
Όταν ανοίγω mkv βιντεο με τον core player, αυτά κολλάνε, χάνουν frames. Υπάρχει κάποια ρύθμιση ή φταίει κάτι άλλο;

apoharadwaith
3 Αύγ. 2008, 21:24
Δηλαδη οταν λες τιποτα τι εννοεις?το τηλ ειναι αχρηστο?Δεν μπορει καποια λυσει θα υπαρχει.

Doom
3 Αύγ. 2008, 22:03
Δοκίμασε να βάλεις πάλι την παλιά Rom αλλά μάλλον σε κόβω για service στην omnitech/Lg .

apoharadwaith
3 Αύγ. 2008, 23:34
Ναι δοκιμασα αλλα τιποτα.Η συσκευη δουλευει αψογα bt,wifi...ολα κανονικα μονο αυτο.Το θεμα ειναι οτι το εγω αγορασει απο εξωτερικο.θα μου κανουν service?

Nicholas_mgr
4 Αύγ. 2008, 01:07
Ναι δοκιμασα αλλα τιποτα.Η συσκευη δουλευει αψογα bt,wifi...ολα κανονικα μονο αυτο.Το θεμα ειναι οτι το εγω αγορασει απο εξωτερικο.θα μου κανουν service?
Τα οτι θα σου κάνουν, θα σου κάνουν. Αλλά όχι στα πλαίσια κάποιας εγγύησης. Μάλλον θα χρειαστεί να πληρώσεις. Πάντως δε χάνεις τπτ να ρωτήσεις...;)

athanaso77
4 Αύγ. 2008, 11:01
Παίρνει extra προγράμματα όπως κάθε WM συσκευή.

me00016
5 Αύγ. 2008, 09:50
Εγώ πάλι, μετά από 8 μήνες χρήσης του KS20 θα έλεγα ότι το κινητό-pda είναι σκυλί. Έχει φάει χτυπήματα, πεσίματα σε τσιμέντο, πέταξα και την άχρηστη θήκη του εδώ και μήνες, όμως μόνο με μιά ζελατίνα στην οθόνη παραμένει χωρίς γρατζουνιά και είναι μούρη :cool: Τελικά τα πλαστικά του δεν είναι και του πεταματού, μόνο τα τριξίματα μου τη σπάνε...
Τώρα για το λογισμικό του, τί να πω; Σφαίρα πάει, παίζει τα πάντα, πλήρη συμβατότητα με windows. Προσωπικά είμαι και τυχερός γιατί κανένα πρόβλημα δε μου εμφάνισε πέρα από τα κολλήματα με το destinator, όμως σύντομα λύθηκε και αυτό.
Ποιά σύγκριση να κάνω με το iphone-3g; Πλάκα κάνετε; Το ότι δεν έχει 2η κάμερα για βιντεοκλήσεις, υποστήριξη για ελληνικά, προγράμματα και προγράμματα για παιχνίδια, για office mobile (άπαιχτο) για gps, για, για... Πάρτο και κοίτα το. Μόνο. :(

kostastnt
5 Αύγ. 2008, 16:42
Λοιπόν το KS20 μου, πλέον πηγαίνει καλά... Τι εννοώ? Τρέχει το Destinator χωρίς πρόβλημα και τίποτα άλλο... οτιδήποτε extra περάσω μου το γαμ****... Οπότε όποιος σκέφτεται να το πάρει θα του έλεγα να το αποφύγει... Καλύτερα να πάρει κάτι άλλο σε WM... Όσο για το iphone3g κι αυτό έβγαλε προβλήματα και πολλά μάλιστα...

Καλές διακοπές

athanaso77
5 Αύγ. 2008, 18:03
οπως βλεπω εχεις γραψει και με αγγλικους χαρακτιρεσ γι'αυτο γιατι μου λεσ να γραψω με ελληνικους.:mad:

Εάν ξαναδιαβάσεις τι σου είπα... εάν σου δίνεται η δυνατότητα. Εμένα όταν βρίσκομαι στο γραφείο δε μου δίνεται αυτή η δυνατότητα λόγω της διαφορετικής πλατφόρμας που δουλεύω.

Δεν αρκεί να βγαίνει το νόημα. Απλά καλό είναι να γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες για να μη βγάζουν τα μάτια τους οι άλλοι να τα διαβάσουν. Αυτό ισχύει για όλους και για μένα φυσικά.

[και μην μου μιλας θυμομενα. ok?]

Δε βρίσκω λόγο για θυμό... ελπίζω ούτε και εσύ όντας και εσύ καλοπροαίρετος :rolleyes:

Pharmex
5 Αύγ. 2008, 20:00
file ama kseris to iphone 3g bgeni stis 22 augoustu kai gia na legetai 3g exi kamera mprosta kai bazis exxtra paixnidia kai programata.exi kai gps ama thes na to dis pigene stin istoseelida http://www.youtube.com/watch?v=zTASTyPd1gY kai http://www.youtube.com/watch?v=DVaJEXQsjnI kai gia photo http://www.apple.com/iphone/gallery/

Πάμε ένα στοίχημα ότι δεν έχει μπροστινή κάμερα;
Για το GPS του, άσε... Θέλω να δω πόσοι θα το χρησιμοποιήσουν στην Ελλάδα, αντί για τα Destinator, iGO κλπ!

panagos22
6 Αύγ. 2008, 01:12
Πάμε ένα στοίχημα ότι δεν έχει μπροστινή κάμερα;
Για το GPS του, άσε... Θέλω να δω πόσοι θα το χρησιμοποιήσουν στην Ελλάδα, αντί για τα Destinator, iGO κλπ!
Εαν κοιτα3ετε στο youtube 8α δειτε οτι δεν εχει μπροστινη καμερα και επεισης οτι εχει 2mp καμερα αυτα τα ειδα στην επισημη παρουσιαση.

:)E καλα εγω θα το δω απο κοντα .Iσως να ειναι σαν κρυφη δηλαδη να μην φαινεται ταμπα το πρωτο το εβγαλαν iphone και αυτο που θα βγει iphone 3g

το 3g δεν ειμαι μονο για βιντεοκλησεις αλλα και για data

Pharmex
6 Αύγ. 2008, 14:58
το 3g δεν ειμαι μονο για βιντεοκλησεις αλλα και για data

Ακριβώς! Δες π.χ. το Nokia 6500 Classic, το Ε60, το Ε65, το Ε70, το Ε50. Όλα 3G, αλλά χωρίς μπροστινή κάμερα! Έτσι, δυστυχώς, είναι και το iPhone...

Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα είναι ικανό για video calls, αλλά τι σόϊ θα είναι αυτές, ένας Θεός ξέρει (υπήρχαν μοντέλα που τις υποστήριζαν μόνο με την πίσω κάμερα, για το iPhone δε ξέρω αν θα τις υποστηρίζει έστω και έτσι).

Πάντως εν έτει 2008 και για ένα κινητό που δεν είναι επαγγελματικό, αλλά multimedia, είναι ανεπίτρεπτο!

DJ_TEO
6 Αύγ. 2008, 15:07
Μπορω να κανω μαζικη αποστολη επαφων απο το ks20 σε ενα sony ericsson?

Μονο αν μεσολαβησει υπολογιστης?

themis000
8 Αύγ. 2008, 11:37
Γεια σε ολους. εχω ενα διλημμα. να το παρω τελικα ή να μην το παρω το ks20. δεν θελω να το τρεχω στα service για τυχον προβληματα. το εχει αγορασει κανενας προσφατα και μπορει να πει οτι εχουν διορθωθει τα προβληματα για τα οποια ολοι γκρινιαζουν???

το προβλημα μου ειναι οτι πρεπει οπωσδηποτε να το παρω απο την vodafone και ειμαι μεταξυ του ks20 και του n81. ειναι τελλειως διαφορετικα κινητα το ξερω. τι να κανω δεν ξερω:blink: αν το ks20 ειναι ακομα γεματο προβληματα και bugs?με ενδιαφερει κυριως το wifi τα videos(οσον αφορα το ποσο καλη ειναι η ποιοτητα που τα παιζει) για την καμερα δεν με απασχολει( η φωτογραφικη μου μηχανη βγαζει καλυρερες φωτο σε σχεση με ολα τα κινητα:lol: ). επισης το ποσο γρηγορο ειναι και η σταθεροτητα της συσκευης.οποιαδηποτε συμβουλη ειναι χρισιμη. θα συνεχισω το ψαξιμο και βλεπουμε. ευχαριστω για το reply:)

fi98ddv
8 Αύγ. 2008, 13:16
Παιδιά καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου πει ποιές είναι οι ρυθμίσεις για το vodafone live!, vodafone live!unlimited και mms για το κινητό?
Ευχαριστώ προκαταβολικά

athanaso77
8 Αύγ. 2008, 18:53
το προβλημα μου ειναι οτι πρεπει οπωσδηποτε να το παρω απο την vodafone και ειμαι μεταξυ του ks20 και του n81. ειναι τελλειως διαφορετικα κινητα το ξερω. τι να κανω δεν ξερω:blink: αν το ks20 ειναι ακομα γεματο προβληματα και bugs?με ενδιαφερει κυριως το wifi τα videos(οσον αφορα το ποσο καλη ειναι η ποιοτητα που τα παιζει) για την καμερα δεν με απασχολει( η φωτογραφικη μου μηχανη βγαζει καλυρερες φωτο σε σχεση με ολα τα κινητα:lol: ). επισης το ποσο γρηγορο ειναι και η σταθεροτητα της συσκευης.οποιαδηποτε συμβουλη ειναι χρισιμη. θα συνεχισω το ψαξιμο και βλεπουμε. ευχαριστω για το reply:)

Άλλο πράγμα το Windows Mobile και άλλο το Symbian. Αποφάσισε πρώτα εάν θέλεις κινητό ή Pocket PC (με ότι αυτό συνεπάγεται) και δε θα δυσκολευτείς να διαλέξεις.

andreas_1
9 Αύγ. 2008, 10:40
ενα ευχαριστω στο service της lg στη θεσσαλονικη.
μεσα σε 15 λεπτα αναβαθμιση , χωρις χρεωση
αλλα πανω απο ολα η ευγενεια τους αξιζει ενα μεγαλο μπραβο
καμμια σχεση με αλλες αντιπροσωπιες πολυεθνικων...

dedric
9 Αύγ. 2008, 12:56
paidia mou irthe to kinito apo ameriki kai den boro na valo tin rom v10g greece giati den me kanei to dzxtract extract to dz arxeio se 10 mbn kai sto flash.bin mipos exei kanenas na mou ta steilei?

trackera
10 Αύγ. 2008, 22:22
ειμαι μεταξυ του ks20 και του n81.
το ks20 ειναι ακομα γεματο προβληματα και bugs
ποσο γρηγορο ειναι και η σταθεροτητα της συσκευης
Αποφάσισε καλύτερα να αφήσεις μια και καλή στο παρελθόν το symbian λειτουργικό οπότε αμέσως απορρίπτεις το n81...Μετά αποφάσισε να πάρεις ένα σοβαρό ppc και κυρίως γι αυτά που σου έχω κρατήσει από το κείμενό σου καλύτερα να αφήσεις το ks20.Ένα σωρό ppc υπάρχουν,ίσως όχι τόσο όμορφα αλλά πολύ πιο αξιόπιστα

dimitris_1980
12 Αύγ. 2008, 19:01
Καλησπέρα
εδώ ειναι το λινκ για τα windows mobile 6.1 για lgks20.Τα έχω περασει στο κινητο και ειναι αρκετα πιο γρηγορα αλλα δεν βγαζει φωτογραφειες και βιντεο κλιπ.Ειναι η πρωτη εκδοση.
Features:
Removed:
SqlCeMobile
NetCF2.0
Microsoft Office One Note Mobile
Sample Music

Included:
Microsoft Office 6.1
Windows Live
VoIP
NetCf3.5
Adobe Flash Lite 2.1
Pim Backup 2.8
PocketRar 3.71
QuickMenu 2.7
Total Commander 2.5
WM5torage 1.80
Task Manager 3.1 (including registry editor)
SRSWowHD 1.2.10

Tweaks:
Date on 1 line
Changed default font to SegoeUI
Hacked Lg InitApp to enable Windiag
Various registry tweaks

Known bugs:
Camera doesn't work for now. Still trying to fix it. If you find out how, please, contact me.
Contact link broken (fixed in upcoming release and by installing a contact manager like iContact or PocketCM)
1-link gia branded phones:http://rapidshare.com/files/134875179/KisS20.2_Rom_5.2.19965_Build_19965.1.2.3_WWE_Branded.rar.htm l
2-link gia unbranded phones:http://rapidshare.com/files/134875180/KisS20.2_Rom_5.2.19965_Build_19965.1.2.3_WWE_Unbranded.rar.h tml

athanaso77
12 Αύγ. 2008, 20:43
Προσοχή με τις cooked ROM. Σίγουρα έχουν κάτι καινούργιο να προσφέρουν αλλά και πολλά προβλήματα που με τον καιρό λύνονται. Είναι για αυτούς που τους αρέσει να flashάρουν τη συσκευή τους συνέχεια και κάνοντας beta testing να βοηθάνε στη βελτίωση της ROM. :rolleyes:

dimitris_1980
12 Αύγ. 2008, 22:01
ναι ακριβως οπως τα λεει ο φιλος,για αυτο λεω και οτι ειναι beta εκδοση.Εαν δεν ειστε σιγουροι για το τι κανετε μην το επιχειρειτε μπορει να καταστρεψετε το κινητο σας.

lowlevel
12 Αύγ. 2008, 22:23
Θέλω να το πουλήσω υπάρχει χώρος για αγγελίες;

athanaso77
12 Αύγ. 2008, 22:24
Υπάρχει αλλά πρέπει να έχεις συμπληρώσει τουλάχιστον 75 posts για να έχεις πρόσβαση.

lowlevel
12 Αύγ. 2008, 22:29
χμμ... καλά αν κάποιος ενδιαφέρεται ας στείλει πμ

athanaso77
12 Αύγ. 2008, 22:41
χμμ... καλά αν κάποιος ενδιαφέρεται ας στείλει πμ

Χρήσιμο tip: Βάλτο στην υπογραφή σου! ;)

lowlevel
13 Αύγ. 2008, 00:03
thx :rolleyes:

me00016
13 Αύγ. 2008, 12:18
Καλησπέρα
εδώ ειναι το λινκ για τα windows mobile 6.1 για lgks20.Τα έχω περασει στο κινητο και ειναι αρκετα πιο γρηγορα αλλα δεν βγαζει φωτογραφειες και βιντεο κλιπ.Ειναι η πρωτη εκδοση.

Δημήτρη, δε θα συμφωνήσω με τα λεγόμενά σου, αφού αυτή τη ROM την έχω περάσει κάμποσες μέρες στο δικό μου, και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά πιο "βαριά" από την επίσημη 10g, με πολλά bugs και συνεχή κολλήματα.

Στα συν οι sip που οι ηλίθιοι στην Ελλάδα τις κουτσούρεψαν (letter/block recognizer, transcriber).

Για την ταχύτητα τα αθάνατα windows κληρονόμησαν και στα mobile τις ιδιοτροπίες τους: μετά από φρέσκια εγκατάσταση η ταχύτητα είναι ικανοποιητική, και μετά από 3-4 μήνες βάλε βγάλε προγράμματα το λειτουργικό σέρνεται.

Δεν μας ξεγελάει λοιπόν η αύξηση της ταχύτητας της συσκευής μετά την εγκατάσταση μιας φρέσκιας ROM...

athanaso77
13 Αύγ. 2008, 12:28
Στα συν οι sip που οι ηλίθιοι στην Ελλάδα τις κουτσούρεψαν (letter/block recognizer, transcriber).

Outws i allws axrista einai kai malista i yparksi tous barainei ti syskevi.

dimitris_1980
13 Αύγ. 2008, 14:23
Το ξερω οτι εχει καποια προβληματα οπως η καμερα πχ,αλλα αυτα θα διορθωθουν συμφωνα με τα παιδια απο την σελιδα xda developes.
Οσο για την ταχυτητα η αληθεια ειναι οτι δεν εχω βαλει αρκετα προγραμματα για να δω πως θα συμπεριφερονται τα windows,απλα με τα τωρινα 5-6 που εχω βαλει παει σφαιρα...ακομα τουλαχιστον!
Παντως επειδη βλεπω οτι καποιοι ρωτανε για το αν αξιζει η αγορα του η γνωμη ειναι οτι αξιζει και με το παραπανω.Στην τιμη του δεν υπαρχε κατα την γνωμη μου αλλο τοσο καλο pda,αν και ξεπερναει και αλλα πολυ ακριβοτερα κινητα.Το μονο προβλημα εγω που ειχα απο την πρωτη μερα και συνεχιζω να εχω ειανι οτι δεν μπορω να παιξω wmv videoclips διοτι κολλανε πααααρα πολυ.

athanaso77
13 Αύγ. 2008, 14:28
Το μονο προβλημα εγω που ειχα απο την πρωτη μερα και συνεχιζω να εχω ειανι οτι δεν μπορω να παιξω wmv videoclips διοτι κολλανε πααααρα πολυ.

Prokeitai gia ti gnwsti elleipsi se video drivers, kati pou exei anaferthei kai syzitithei ektenws gia oles tis syskeves me ton idio epeksergasti.

chaotikos12s0
13 Αύγ. 2008, 16:30
Μήπως ξέρει κανένας πως διαβάζει κάρτες high capacity (HC) μεγαλυτερες απο 4 gb .

Αγόρασα πρόσφατα μια κάρτα microsd 8gb ultra hc της sandisc , φορτωσα τον driver της htc (sdhc.cab ) που ειχε ανεβει εδω πριν απο λιγο καιρο ,την διαβασε την καρτα αλλα την βλεπει 3 , 67 κατι gb . ;)

Παλιότερα παλι καποιος ειχε ανεβάσει ενα πακετο με αρχεια που επρεπε να αντικαταστησει στ φακελο των windows , αφου στην αρχη ειχε εγκαταστησει το sdhc.cab .

Διαβασα σε κατι ξενα site οτι παιζει ρολο και το φορματ της καρτας , που πρεπει να γινεται με ειδικο προγραμμα και οχι μεσα απο το φορματ windows .

Αν έχει βάλει κανεις κάρτα 8 gb και του δουλεψε κανονικα στο κινητο , ας πει ακριβως τι εκανε μήπως και την διαβασει επιτελους. :)

motifnick
14 Αύγ. 2008, 09:12
Καλησπέρα

παιδια αυτο τωρα δηλ γιατι συμβαινει? η htc εδωσε τα νεα windows mobile δωρεαν στους αγοραστες των κινητων της htc, γιατι δεν υπαρχει αναβαθμηση απο την microsoft????? μεγαλη χαζομαρα! αλλα ξερω γιατι..γιατι θελει να πουλησει τα νεα wm6.1 λοιπον δουλευει αυτη η παραπανω ρομ? τι εχει εξτρα? ειναι τα κανονηκα wm6.1?

athanaso77
14 Αύγ. 2008, 09:17
η htc εδωσε τα νεα windows mobile δωρεαν στους αγοραστες των κινητων της htc

Apo tis toses syskeves pou bgazei parallila i HTC... mono se mia syskevi (Kaiser) exei dwsei episimi anabathmisi se WM6.1.

chaotikos12s0
14 Αύγ. 2008, 18:03
Ρε παιδιά αν ξέρει κανείς ας απαντήσει . PLEASE .:)

panagos22
15 Αύγ. 2008, 12:31
Ρε παιδιά αν ξέρει κανείς ας απαντήσει . PLEASE .:)
egw exw 8gb mnimi brhka auto to arxeio SDHC_WM6WM5 sto xda.exei odhgeies mesa.mhn 3exaseis na kaneis reset meta thn egkatastash

athanaso77
15 Αύγ. 2008, 12:50
egw exw 8gb mnimi brhka auto to arxeio SDHC_WM6WM5 sto xda.exei odhgeies mesa.mhn 3exaseis na kaneis reset meta thn egkatastash

Και πιο συγκεκριμένα... SDHC_WM6WM5.zip (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=58063&d=1194986892) :rolleyes:

chaotikos12s0
15 Αύγ. 2008, 15:10
Ευχαριστώ πολύ παιδιά , θα δοκιμάσω να το περάσω , ελπιζω να δουλέψει. :)

Και χρόνια πολλά σε όποιον γιορτάζει σήμερα .

Phoenix10
16 Αύγ. 2008, 08:57
kalimera. mporei kapoios na mou pei pws metaferw kapio file i kapio tragoudi sto storage card;

athanaso77
16 Αύγ. 2008, 16:50
kalimera. mporei kapoios na mou pei pws metaferw kapio file i kapio tragoudi sto storage card;

Πρέπει να έχεις συνδέσει τη συσκευή σου με το PC σου με το καλώδιο που υπάρχει στο πακέτο της συσκευής σου και να έχεις κάνει συγχρονισμό με ActiveSync. Μετά θα μπορείς να δεις το LG σου από τον explorer του υπολογιστή σου και να κάνεις αυτό που ζητάς με ένα απλό drag 'n' drop.

apoharadwaith
16 Αύγ. 2008, 17:09
Ρε παιδια βοηθεια.Δεν μπορω να επαναφερω το κινητο μου με τιποτα γραφει no service.To εστειλα στην lg και μου το εστειλαν ανεπισκευαστο πισω γιατι ειναι αγορασμενο απο εξωτερικο(unbranded).Εχω δοκιμασει τα παντα απο το xda αλλα τιποτα.Αν γνωριζει καποιος πως να το διωρθωσει ας βοηθησει.

sothoms
17 Αύγ. 2008, 16:12
Καλησπέρα.
Διάβασα το thread από την αρχή και μου λύθηκαν πολλές απορίες.
Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας !!!

Harris
17 Αύγ. 2008, 17:56
καλησπέρα,

Έχω ενα πρόβλημα εδω και κάτι μέρες με την κάρτα SDmicro 1GB, δεν μπορώ να αποθηκεύσω φωτογραφίες, βίντεο κτλ... ο ελευθερος χόρος ειναι 870MB... Επίσης όταν καλώ ακούγεται ο χτύπος 2 φόρες και ενώ απαντώ σε εισερχόμενη ή πραγματοποίω κλήση δεν με ακούν...έχω ήδη κάνει μια αναβαθμηση οταν το αγόρα (αρχες Φεβρουαρίου) αλλά απο εκείνη την μέρα που το πήρα απο το Services δεν μπορώ να πω οτι είδα και κάποια αλλαγή. Τελος παντών πλέον αυριο θα το πάω για μια ακομη αναβαθμηση και οτι γίνει.

Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να μεταφέρω MMS, SMS απο το κινητό στον υπολογιστή μου;
Για να εγκαταστήσω άλλες γλώσσες (Γερμανικά, Σουηδίκα κτλ...) ειναι εύκολο; απο το Services μπορει να γίνει κάτι τέτοιο; Ειχα βρει ενα προγραμματάκι απο εδω, αλλα δεν κατάφερα να το εγκαταστήσω, το πέρασε αλλα δεν το δουλεψε!

ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ;

ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Χάρης

nicktrik
17 Αύγ. 2008, 18:15
Έχω ένα LG KS20 από 2 Αυγούστου με τα τελευταία χαρακτηριστικά (rom v10e) και μου έχει κολλήσει η ένδειξη της μπαταρίας στο 100%. Αν απλώς αγοράσω καινούργια μπαταρία θα μου λυθεί το πρόβλημα ή θα πρέπει να το στείλω αντιπροσωπία; Που θα βρω καινόύργια μπαταρία;

dimitris_1980
17 Αύγ. 2008, 19:57
apoharadwaith γινε λιγο πιο σαφης για το τι εχεις κανει ακριβως για να σου πουμε.
λειτουργει και δεν εχει σημα ή δεν λειτουργει καθολου?

athanaso77
17 Αύγ. 2008, 19:59
Έχω ένα LG KS20 από 2 Αυγούστου με τα τελευταία χαρακτηριστικά (rom v10e) και μου έχει κολλήσει η ένδειξη της μπαταρίας στο 100%. Αν απλώς αγοράσω καινούργια μπαταρία θα μου λυθεί το πρόβλημα ή θα πρέπει να το στείλω αντιπροσωπία; Που θα βρω καινόύργια μπαταρία;

Δεν είναι πρόβλημα μπαταρίας αλλά software. Πιο πίσω νομίζω έχει συζητηθεί αυτό το θέμα. Έχεις δοκιμάσει hard reset;

athanaso77
17 Αύγ. 2008, 20:04
Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να μεταφέρω MMS, SMS απο το κινητό στον υπολογιστή μου;

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα backup με το PIM Backup (http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php?soft=1806) και να τα έχεις όλα σε ασφαλή θέση μαζί με επαφές σου. Τα επαναφέρεις όποτε και όταν θέλεις.

Για να εγκαταστήσω άλλες γλώσσες (Γερμανικά, Σουηδίκα κτλ...) ειναι εύκολο;

Όχι δεν είναι εύκολο γιατί κάθε ROM βγαίνει σε μία γλώσσα.

athanaso77
17 Αύγ. 2008, 20:05
Διάβασα το thread από την αρχή και μου λύθηκαν πολλές απορίες.

Σωστός! ;)

sothoms
18 Αύγ. 2008, 12:51
Από ελλληνοαγγλικό λεξικό τι υπάρχει;

athanaso77
18 Αύγ. 2008, 14:21
Από ελλληνοαγγλικό λεξικό τι υπάρχει;

Lingvosoft Greek - English Talking Dictionary.

Mi dokimaseis tis SlovoEd... dimiourgei problimata me tis grammatoseires.

apoharadwaith
18 Αύγ. 2008, 15:49
Η συσκευη ειναι αγορασμενη απο ebay(unbranded).Θελησα να περασω ελληνικη rom,που ειναι βεβαια ολες της vodafone.Oταν περασα την rom μου εγραψε illegal use,otp block.Απο τοτε η συσκευη δεν εχει σημα(no service,εκτος δικτυου).επισης χαθηκε και το imei το οποιο διορθωσα με εξαιρεση το τελευταιο ψηφιο.ενω στην ετικετα της συσκευης καταληγει σε 1 το διορθωμενο καταληγει σε 0.ολες οι υπολοιπες λειτουργιες δουλευουν κανονικα.ξαναπερασα την αρχικη του rom kai δοκιμασα ολες τις μεθοδους απο το xda.Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει nv backup.Το εστειλα στην lg(θεσ/νικη) και μου το εστειλαν πισω ανεπισκευαστο επειδη δεν ειναι vodafone.Yπαρχουν παρομοια περιστατικα και σε αυτο το forum αλλα δεν βρισκω την λυση.Η συσκευη ειναι μιας ημερας και εχω φρικαρει!

KarlBarks
18 Αύγ. 2008, 18:04
Παιδιά πια είναι η καλύτερη Αγγλική ROM για το κινητό; Θα το πάρω σήμερα και δεν θέλω ελληνικά, ούτε το μενού της Vodafone. Επίσης από cooked τι υπάρχουν;

Τέλος μέσω της κάρτας SD μπορώ να περάσω την νέα ROM γιατί δεν θα έχω το καλώδιο USB και τέλος απο που μπορώ να αγοράσω USB καλώδιο;

lowlevel
18 Αύγ. 2008, 18:53

το είχα πάει στην omnitec και μου αλλαξαν μπαταρία (δωρεάν)

athanaso77
18 Αύγ. 2008, 18:57
το είχα πάει στην omnitec και μου αλλαξαν μπαταρία (δωρεάν)

Είχες και εσύ το ίδιο πρόβλημα με την κολλημένη ένδειξη της μπαταρίας και μετά από την αλλαγή διορθώθηκε;

WinMik
18 Αύγ. 2008, 20:38
Η κολλημένη μπαταρία σε μένα διορθώθηκε με το πέρασμα νέας rom... :)

lowlevel
18 Αύγ. 2008, 23:29
Είχες και εσύ το ίδιο πρόβλημα με την κολλημένη ένδειξη της μπαταρίας και μετά από την αλλαγή διορθώθηκε;

ναι το είχα πάει με 10b και το πήρα με 10b και μπαταρία καινούργια σφραγισμένη

Phoenix10
19 Αύγ. 2008, 14:52
geia sas paidia. prepei na exei 3anagraftei alla den mporw na to vrw twra. exw pare 4gb karta kai den tin anagnorizei, ti mporw na kanw; euxaristw

athanaso77
19 Αύγ. 2008, 15:51
geia sas paidia. prepei na exei 3anagraftei alla den mporw na to vrw twra. exw pare 4gb karta kai den tin anagnorizei, ti mporw na kanw; euxaristw
Des edw:
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2453288#post2453288
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2340047#post2340047

Nicholas_mgr
19 Αύγ. 2008, 21:24
Ρε παιδιά, να κάνω μια ερώτηση... δε θυμάμαι αν έχει απαντηθεί στο παρελθόν (αν και νομίζω πως όχι) αλλά αν κάποιος ξέρει, πιστεύω οτι θα βοηθούσε πολύ.
Το ερώτημα έχει να κάνει με τη μνήμη του κινητού.
Το KS20 αναφέρει στις πληροφορίες συστήματος οτι έχει:
System ROM 256 MB &
System RAM 128 MB.
Η συνολική μνήμη που εγώ βλέπω όμως στην επόμενη καρτέλλα (Πληροφορίες αποθήκευσης) είναι:
Αποθήκευση 150,35 MB &
Προγράμμα 81,59 ΜΒ.

Δηλαδή, αν καταλαβαίνω καλά, απ' τα 256 ΜΒ της ROM, είναι διαθέσιμα τα 150ΜΒ & απ' τα128ΜΒ της RAM είναι διαθέσιμα μόνο τα 81,59ΜΒ???

Ετσι είναι ή κάνω λάθος?

Phoenix10
19 Αύγ. 2008, 21:58
efxaristw poly file

athanaso77
19 Αύγ. 2008, 22:28
Δηλαδή, αν καταλαβαίνω καλά, απ' τα 256 ΜΒ της ROM, είναι διαθέσιμα τα 150ΜΒ & απ' τα128ΜΒ της RAM είναι διαθέσιμα μόνο τα 81,59ΜΒ???

Ετσι είναι ή κάνω λάθος?

Έτσι είναι. Τα υπόλοιπα είναι allocated στην ύπαρξη του λογισμικού και στη λειτουργία της συσκευής.

Harris
20 Αύγ. 2008, 20:12
καλησπέρα,

χθες πήρα το κινητό απο το Service (Omnitech - Μαρούσι) ειναι η 2η φορά που το πάω σε διαστημα 5 μηνών. Αυτό που αντιμετοπίζω τώρα ειναι οτι ενώ μου έστειλε η Vodafone τις ρυθμίσεις για αποστολή και λήψη MMS και ενώ τις πέρασα δεν μπορεί να λάβει! Ενοείται οτι δεν μπορεί να στείλει! Μίλησα με 2-3 διαφορεικα ατομα απο το C.C αλλά δεν μου ελησαν το προβλημα. Τις ρυθμίσεις τις εχω σε e-mail και ειναι για συσκευες HTC!!! Και οπως μου ειπαν ειναι ιδιες, λογω οτι ειναι Windows Mobile. Μετα την αναβαθμιση η αναφερομενη εκδοση ειναι: "v10g". Εχει κανεις τι ρυθμίσεις;

Ευχαριστώ εκ των προτερων.

athanaso77
20 Αύγ. 2008, 20:16
Εχει κανεις τι ρυθμίσεις;

http://www.htc.com.gr/9090_vodafone.html

Harris
20 Αύγ. 2008, 20:58
http://www.htc.com.gr/9090_vodafone.html
περασα και τις ρυθμισεις http://www.htc.com.gr/9090_vodafone.html, δυστιχος δεν κανει κατι!!!
δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται με αυτη την συσκευη.

athanaso77
20 Αύγ. 2008, 20:59
Soft reset έχεις κάνει;

Harris
20 Αύγ. 2008, 21:01
ξερω σε κουραζω...μπορω να το κανω εγω το Soft Reset? Χάνω τιποτα αρχεια;

Harris
20 Αύγ. 2008, 21:01
ξερω σε κουραζω...μπορω να το κανω εγω το Soft Reset? Χάνω τιποτα αρχεια;

αν ναι απο που και πως;

athanaso77
20 Αύγ. 2008, 21:10
αν ναι απο που και πως;

Soft reset είναι η επανεκκίνηση της συσκευής. Δεν πειράζει τίποτα από τη συσκευή σου και δεν χάνεις τίποτα.

Το manual έχει αναλυτικές οδηγίες.

Για soft reset... μπορείς να βάλεις και αυτό (http://pocketpcfreewares.com/en/index.php?soft=1412).

Harris
20 Αύγ. 2008, 21:39
se exw kanei add sto msn...den kserw an to e-mail gia messeger einai ayto sto profile. An 8es anoikse to mail sou sou exw steilei kai ekei (panta se ayto poy anafereis sto profile tou myphone!

thanks

athanaso77
21 Αύγ. 2008, 01:03
Σε έχω κάνει ήδη add. Εάν όμως πρόκειται για θέματα της συσκευής καλό είναι να τα λέμε εδώ για να τα βλέπουν και άλλοι που ενδεχομένως να έχουν τις ίδιες με σένα απορίες. :rolleyes:

Nicholas_mgr
21 Αύγ. 2008, 18:26
καλησπέρα,

χθες πήρα το κινητό απο το Service (Omnitech - Μαρούσι) ειναι η 2η φορά που το πάω σε διαστημα 5 μηνών. Αυτό που αντιμετοπίζω τώρα ειναι οτι ενώ μου έστειλε η Vodafone τις ρυθμίσεις για αποστολή και λήψη MMS και ενώ τις πέρασα δεν μπορεί να λάβει! Ενοείται οτι δεν μπορεί να στείλει! Μίλησα με 2-3 διαφορεικα ατομα απο το C.C αλλά δεν μου ελησαν το προβλημα. Τις ρυθμίσεις τις εχω σε e-mail και ειναι για συσκευες HTC!!! Και οπως μου ειπαν ειναι ιδιες, λογω οτι ειναι Windows Mobile. Μετα την αναβαθμιση η αναφερομενη εκδοση ειναι: "v10g". Εχει κανεις τι ρυθμίσεις;

Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ παλαιότερα. Δε μπορούσα να στείλω καθόλου mms ούτε να λάβω ολόκληρο. Λάμβανα μόνο κάποια πληροφοριακά στοιχεία του mms που μου είχαν στείλει. Είχα δοκιμάσει ότι ρυθμίσεις είχα βρει μέσω Vodafone ¨η internet, αλλά τπτ...
Αν προσέξεις, κατά τη διαδικασία αποστολής/λήψης, δεν σου κάνει σύνδεση στο VF MMS μεσω GPRS, όπως πρέπει κανονικά να κάνει.
Αυτό που κατά πάσα πιθανότητα έφταιγε σε μένα, ήταν το προγραμμα "SK Tools" ή το "No Data".
Όταν πήρα κι εγώ το LG από το service -για το παλιό πρόβλημα με το να μη με ακούνε κατά τη κλήση- είδα οτι είχε διορθωθεί και το πρόβλημα με τα mms που είχα από πριν.
Αφού πέρασα όσες εφαρμογές ήθελα, διαπίστωσα οτι είχα πάλι πρόβλημα με τα mms, (είχα περάσει το "SK Tools" & το "No Data").
Οπότε αναγκαστικά, έκανα hard reset και πέρασα πάλι τις εφαρμογές χωρίς τα 2 προηγούμενα.
Τώρα δεν έχω πρόβλημα με τα mms, αλλά δεν έχω και το SK Tools που πραγματικά είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο.
ROM έχω την V10e / 21-1-08
Εύκολος τρόπος για Hard-reset: Καλείς 2676625720# και στο μενού που σου ανοίγει επιλέγεις factory reset και yes.
Δυστυχώς αυτό θα πρέπει να κάνεις κι εσύ...

mishka
21 Αύγ. 2008, 22:18
καλησπέρα,

σελίδα 138 μήνυμα 2067 βρίσκεται η απάντηση γιά Cosmote
'ισως να είναι η ίδια και γιά Vodafone - βλέπω ότι και αυτοί δίνουν στις οδηγίες τους
port 9201 ενώ το σωστό είναι να κρατήσεις το αρχικό της συσκευής (8080) - έχει να κάνει με το WAP (2.0 στο LG 1.2 στο HTC)
δοκίμασέ το και ίσως λυθεί το πρόβλημά σου

Harris
21 Αύγ. 2008, 22:54
καλησπερα,

Μίλησα πανω απο 3 φορες με το Customer Care τις Vodafone, δεν βρεθηκε κατι.
Αφου μιλησα με την εξυπηρετηση τις LG, μου ειπαν να κανω παλι Hard Reset...το εκανα και δοκιμασα να στειλω στο ευατο μου ... πήρα!

Δεν δοκομισα να στειλω ή να λαβω απο αλλον.
Βασικα το κανει απο την πρωτη μερα που το πηρα, δηλ. οπως αναφερεις δεν λαμβανα αλλα ουτε και εστελνα. Βεβαια δεν ηταν ολες τις φορες! Αρα, κατι γινεται με την συσκευη. Ας ελπισω οτι ειναι η τελευταια φορα που παρουσιαζει προβλημα, εστω και αυτο το απλο. Γενικα με τα MMS και με αλλες συσκευες ειχα προβλημα! Σκεφτομαι οτι μπορει να ειναι και τις Vodafone!

Θα δουμε.

Ευχαριστω παντος για την βοηθαει.

satizen
22 Αύγ. 2008, 13:41
Καλημερα κανενα νεο για WM6;

dimitris_1980
22 Αύγ. 2008, 18:19
Η συσκευη ειναι αγορασμενη απο ebay(unbranded).Θελησα να περασω ελληνικη rom,που ειναι βεβαια ολες της vodafone.Oταν περασα την rom μου εγραψε illegal use,otp block.Απο τοτε η συσκευη δεν εχει σημα(no service,εκτος δικτυου).επισης χαθηκε και το imei το οποιο διορθωσα με εξαιρεση το τελευταιο ψηφιο.ενω στην ετικετα της συσκευης καταληγει σε 1 το διορθωμενο καταληγει σε 0.ολες οι υπολοιπες λειτουργιες δουλευουν κανονικα.ξαναπερασα την αρχικη του rom kai δοκιμασα ολες τις μεθοδους απο το xda.Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει nv backup.Το εστειλα στην lg(θεσ/νικη) και μου το εστειλαν πισω ανεπισκευαστο επειδη δεν ειναι vodafone.Yπαρχουν παρομοια περιστατικα και σε αυτο το forum αλλα δεν βρισκω την λυση.Η συσκευη ειναι μιας ημερας και εχω φρικαρει!

Βασικα υποθετω θα το περασες με το lgdmp.Οταν κανεις αναβαθμιση κανει αυτοματα back to nv file σε ενα φακελο που λεγεται back up.Δες αν εχεις αυτο το αρχειο και πες μου,μετα η διαδικασια ειναι πανευκολη θα σου πω.Βασικα το nv file πρεπει να ειναι γυρω στα 116 kb.

gsound
24 Αύγ. 2008, 14:49
Kalispera mporei kapoios na mou dosei to link pou kanei to lg ks20 i-phone? euxaristo

athanaso77
24 Αύγ. 2008, 21:35
Καλημερα κανενα νεο για WM6;

Δύσκολο! :O

andapo
25 Αύγ. 2008, 15:47
Kalispera mporei kapoios na mou dosei to link pou kanei to lg ks20 i-phone? euxaristo

Μπορεις να βρεις οδηγιες ψαχνοντας στο search το topic αλλα μην μπεις στον κόπο. Δεν λεει και πολλά. Αν επιμένεις πάντως δες το freestyl. Είναι πολυ καλυτερο αν και εχει ακομα καποια προβληματα με το lg.

apoharadwaith
25 Αύγ. 2008, 20:41
Συμβαινει σε αλλον αυτο?
Οταν εχω συνδεδεμενα τα ακουστικα και με καλουν ο ηχος κουδουνισματος δεν ακουγεται καθολου.Ακουγεται δηλαδη μονο απο τα ακουστικα.Υπαρχει λυση?

ronto13
25 Αύγ. 2008, 20:53
Ειχα στειλει το κινητο μου στην Omnitek λογω του προβληματος με την μπαταρια και παραλληλα ειχα ζητησει να μου κανουν και αναβαθμιση της Rom απο 10b σε 10g. Ενω τοπροβλημα με την μπαταρια λυθηκε (αντικατασταση μπαταριας) την rom δεν μου την αλλαξαν.
Απο τοτε το κινητο ομως τρωει κατα καιρους τρελα κολληματα. Μπορει να κολλησει και να χρειαστει να αφαιρεσω την μπταρια για να ξεμπλοκαρει. Τοτε μπορει να κανει μονο του Hard reset.....!!:blink:
Ακομα εχουν σβηστει μονες τους (!!!) ολες οι επαφες μου 2-3 φορες...:mad:
Ευτυχως εχω back up αρχεια...
Θα δοκιμασω να αναβαθμισω μονος μου την rom μπας και δω καμια ασπρη μερα..
Καμια ιδέα για το τι μπορει να φταίει?? Υποθετω οτι κανενα αστερι τεχνικος θα προσπαθησε να κανει αποτυχημενα αναβαθμιση και του αλλαξε τα φωτα...
Υ.Γ.: Πριν ποτε δεν παρουσιασε τετοια προβληματα (το ειχα περιπου 7 μηνες) και το ειχα και περισσοτερο φορτωμενο με προγραμματα... Τον τελευταιο μηνα ομως μου εχει σπασει τα νευρα...!!!

nikolaswimmer
26 Αύγ. 2008, 08:39
Συμβαινει σε αλλον αυτο?
Οταν εχω συνδεδεμενα τα ακουστικα και με καλουν ο ηχος κουδουνισματος δεν ακουγεται καθολου.Ακουγεται δηλαδη μονο απο τα ακουστικα.Υπαρχει λυση?

Δυστηχως εχω το ιδιο προβλημα. Αν ξερει κανεις καποια λυση...

GioRgio_
27 Αύγ. 2008, 00:34
Καλησπερα σε ολους.

Μπορω να πω οτι οι οδηγιες για εγκατασταση προγραμματων και λοιπων extras για το κινητο μας ηταν απιστευτες....(Ειδικα αυτο με τον φακο ηταν πολυ καλο...)Και σαν νεοφερμενος στον κοσμο αυτου του λογισμικου μπορω να πω οτι μου λυθηκαν πολλες αποριες...
Στο προκειμενο ομως,αγορασα απο ebay το κινητο μας αλλα η γλωσσα του λειτουργικου ειναι στα ιταλικα...Δεν υπαρχει πουθενα-η δεν την εχω καταλαβει;)- η αλλαγη γλωσσας...Μιλωντας με το service της Omnitech στο Μαρουσι μου ειπανε οτι υπαρχει η πιθανοτητα να αλλαζει με την αναβαθμιση...Τα κεντρικα στην Κανιγγος ομως ειχαν αλλη αποψη τονιζοντας μου οτι αυτο δεν γινεται γιατι ειναι κλειδωμενο απο την εταιρια...Τελικα τι πρεπει να κανω?Να το πουλησω στην Ιταλια η να κλαιω τα λεφτα μου?
Ευχαριστω εκ των πρωτερον και μακαρι να μπορει να λυθει το θεμα...

andapo
27 Αύγ. 2008, 02:17
Καλησπερα σε ολους.

Μπορω να πω οτι οι οδηγιες για εγκατασταση προγραμματων και λοιπων extras για το κινητο μας ηταν απιστευτες....(Ειδικα αυτο με τον φακο ηταν πολυ καλο...)Και σαν νεοφερμενος στον κοσμο αυτου του λογισμικου μπορω να πω οτι μου λυθηκαν πολλες αποριες...
Στο προκειμενο ομως,αγορασα απο ebay το κινητο μας αλλα η γλωσσα του λειτουργικου ειναι στα ιταλικα...Δεν υπαρχει πουθενα-η δεν την εχω καταλαβει;)- η αλλαγη γλωσσας...Μιλωντας με το service της Omnitech στο Μαρουσι μου ειπανε οτι υπαρχει η πιθανοτητα να αλλαζει με την αναβαθμιση...Τα κεντρικα στην Κανιγγος ομως ειχαν αλλη αποψη τονιζοντας μου οτι αυτο δεν γινεται γιατι ειναι κλειδωμενο απο την εταιρια...Τελικα τι πρεπει να κανω?Να το πουλησω στην Ιταλια η να κλαιω τα λεφτα μου?
Ευχαριστω εκ των πρωτερον και μακαρι να μπορει να λυθει το θεμα...

Πρώτα απο όλα πρέπει να μάθεις αν είναι branded η όχι. Branded σημαίνει ότι έχει κυκλοφορήσει απο μία εταιρία πχ Vodafone. Απο έκεί και πέρα μπορείς να κάνεις αναβάθμισημε την ανάλογη έκδοση λογισμικού (αλλάζοντας προφανώς την rom) σε όποια γλώσσα θες. Δες τα ακόλουθα link για να βρείς πως μπορείς να κάνεις αναβάθμιση και της διαθέσιμες rom
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369481
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=405945

Βέβαια αν δεν έχεις την τόλμη και της απαραίτητες γνώσεις μπορείς να το πας στο service να στην κάνουν εκείνοι εκ του ασφαλούς. Γνώμη μου πάντως είναι ότι μπορείς να αλλάξεις την γλώσσα με την αναβάθμιση.

apoharadwaith
27 Αύγ. 2008, 08:41
Στην omnitech ή στην lg δεν αναλαμβανουν αναβαθμισεις ή επισκευες σε lg ks20 αν η συσκευη δεν ειναι vodafone live.Το λεω απο προσωπικη εμπειρια.οποτε ξεχνα αυτα τα δυο.Απο εκει και περα προσεξε τι θα κανεις με την rom που θες να περασεις.Και οπωσδηποτε nv backup!!!Μην κανεις τιποτα αν πρωτα δεν εχεις αποθηκευμενο στο pc σου ενα αρχειο περιπου 117 kb που ειναι το backup τησ συσκευης σου και εχει καταληξη nv2.ΒΑΣΙΚΟ!

sothoms
27 Αύγ. 2008, 09:33
Είχα διαβάσει σε προηγούμενα post ότι χρειάζεται ένα πρόγραμμα για να διαβάσει κάρτες πάνω από 2 giga. Κάποιες κάρτες μνήμης που βρήκα στην αγορά πάνω από 2 giga, φέρουν το όνομα micro SDHC. Θα υπάρξει πρόβλημα ή προχωράω κανονικά στην αγορά τους;

kostasaig
27 Αύγ. 2008, 09:35
Να κάνω μια ερώτηση? Γιατί όταν ανοίγω ραδιόφωνο ανοίγει και το bluetooth? Το τηλέφωνο είναι πολύ δυνατό αν και με έχει ψιλο στεναχωρήσει η μπαταρία του... Και να προσθέσω κάτι άλλο...Τι έκδοση destinator τρέχει στο κινητό? Αυτή που είναι για pda???

panagos22
27 Αύγ. 2008, 12:14
Είχα διαβάσει σε προηγούμενα post ότι χρειάζεται ένα πρόγραμμα για να διαβάσει κάρτες πάνω από 2 giga. Κάποιες κάρτες μνήμης που βρήκα στην αγορά πάνω από 2 giga, φέρουν το όνομα micro SDHC. Θα υπάρξει πρόβλημα ή προχωράω κανονικά στην αγορά τους;
προχωρα αφοβα δεν εχεισ κανενα προβλημα αρκει να βαλει το patch

apoharadwaith
27 Αύγ. 2008, 13:24
Να κάνω μια ερώτηση? Γιατί όταν ανοίγω ραδιόφωνο ανοίγει και το bluetooth? Το τηλέφωνο είναι πολύ δυνατό αν και με έχει ψιλο στεναχωρήσει η μπαταρία του... Και να προσθέσω κάτι άλλο...Τι έκδοση destinator τρέχει στο κινητό? Αυτή που είναι για pda???

Αυτη η συσκευη αν ειχε software αναλογο με τις συσκευες HTC(εξελιγμενο) ειλικρινα πιστευω οτι θα πεταγε.Η roms που εχουν περαστει (branded ή unbranded)ειναι απαραδεκτες.εχω αλλαξει πανω απο 10 windows mobile τα τελαιυταια χρονια τοσα λαθη στο softare δεν εχω ξαναδει.Καποια απο τα απιστευτα ειναι οτι οταν το τηλ. ειναι κλειστο το ξυπνητηρι δεν δουλευει.Αν σε παρουν τηλ κ ακους ραδιοφωνο μετα το τελος της κλησης το ραδιοφωνο δεν επανερχεται και αρκετα αλλα.καποιες λεπτομεριες δηλαδη εντελος χαζες για windows mobile συσκευη.Στο ipmart θα βρεις οποια εκδοση θελεις destinator.Σχεδον ολες ειναι για pda.εγω εχω την τελαιυταια εκδοση π.χ. Παντως το LG KS20 ειναι μια απο τις πιο ομορφες wm συσκευες.

GioRgio_
27 Αύγ. 2008, 15:59
Σε ευχαριστω παρα πολυ για τα Link...Τα ειχα βρει και εγω απο αυτο το site αλλα δεν ηξερα εαν οντως ηταν αυτο που εψαχνα...Βασικα ειναι της Wind italia και αυτο σημαινει οτι πρεπει να ειναι branded...Απο την αλλη ειχα διαβασει τις οδηγιες των xda και αναφερανε και αυτοι οτι το πιο βασικο ειναι να κανεις back up αυτο το αρχειο που μαλλον θα πρεπει να ειναι τα extra menu που εχει το κινητο μας(Σε ευχαριστω πολυ apoharadwaith...)Αλλα το θεμα ειναι οτι το μενου που βγαινει με τον κωδικο ειναι στα αγγλικα και μονο η γλωσσα του λειτουργικου ειναι στα ιταλικα...Μηπως flashαρωντας την rom μου(που ειναι 10c) δεν θα εχω το δικαιωμα να κανω αναβαθμιση γλωσσας?
Το εχει κανει κανεις αυτο η θα ειμαι πρωτοπορος μεσα στην ασχετοσυνη που με διακατεχει?
Τελος αυτο το back up,αυτο το αρχειο τελοσπαντων που μπορω να το βρω?Σε ποιο folder?
Σας ευχαριστω και παλι και συγγνωμη για την λογοδιαρροια μου....

GioRgio_
27 Αύγ. 2008, 16:01
Πρώτα απο όλα πρέπει να μάθεις αν είναι branded η όχι. Branded σημαίνει ότι έχει κυκλοφορήσει απο μία εταιρία πχ Vodafone. Απο έκεί και πέρα μπορείς να κάνεις αναβάθμισημε την ανάλογη έκδοση λογισμικού (αλλάζοντας προφανώς την rom) σε όποια γλώσσα θες. Δες τα ακόλουθα link για να βρείς πως μπορείς να κάνεις αναβάθμιση και της διαθέσιμες rom
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369481

Βέβαια αν δεν έχεις την τόλμη και της απαραίτητες γνώσεις μπορείς να το πας στο service να στην κάνουν εκείνοι εκ του ασφαλούς. Γνώμη μου πάντως είναι ότι μπορείς να αλλάξεις την γλώσσα με την αναβάθμιση.
Σε ευχαριστω παρα πολυ για τα Link...Τα ειχα βρει και εγω απο αυτο το site αλλα δεν ηξερα εαν οντως ηταν αυτο που εψαχνα...Βασικα ειναι της Wind italia και αυτο σημαινει οτι πρεπει να ειναι branded...Απο την αλλη ειχα διαβασει τις οδηγιες των xda και αναφερανε και αυτοι οτι το πιο βασικο ειναι να κανεις back up αυτο το αρχειο που μαλλον θα πρεπει να ειναι τα extra menu που εχει το κινητο μας(Σε ευχαριστω πολυ apoharadwaith...)Αλλα το θεμα ειναι οτι το μενου που βγαινει με τον κωδικο ειναι στα αγγλικα και μονο η γλωσσα του λειτουργικου ειναι στα ιταλικα...Μηπως flashαρωντας την rom μου(που ειναι 10c) δεν θα εχω το δικαιωμα να κανω αναβαθμιση γλωσσας?
Το εχει κανει κανεις αυτο η θα ειμαι πρωτοπορος μεσα στην ασχετοσυνη που με διακατεχει?
Τελος αυτο το back up,αυτο το αρχειο τελοσπαντων που μπορω να το βρω?Σε ποιο folder?

andapo
27 Αύγ. 2008, 16:33

Το αρχείο αυτο δεν έχει να κάνει με το κρυφό menu αλλά με το imei του κινητού σου. Αν δεν το κανεις backup τότε χάνεις το κινητό μια και καλή μιας και δεν θα μπορεις να κάνει κλείσεις. Το αρχείο δεν το βρίσκεις και κάποιο folder αλλα το κάνεισ backup με το πρόγραμμα της αναβαθμισης. Εϊναι αυτό που αναφέρει το site σαν nv backup. Μην προχωρήσεις σε αναβάθμιση αν δεν κάνεις nv backup. To θέμα είναι ότι δεν ξέρω να μπορείς να βάλεις την Ελληνική rom μιας και είναι απο την vodafone ενώ το δικό σου είναι απο Wind. Μια δοκιμή βέβαια θα σου λύσει την απορία. Απο όσο ξέρω όμως έχουν βγάλει κάποιους τρόπους να flasaroun unbranded rom σε branded κινητά.
Το καλύτερο κατα την γνώμη μου είναι να βάλεις την ερώτηση στους xda-developers μιας και σε αυτές τις διαδικασίες είναι πιο ψαγνένοι απο εμάς και μην ξεχάσεις να πεις ότι το κάνεις πρώτη φορα και δεν έχεις και τις απαραίτητεσ γνώσεις αφου είσαι πολύ αρχάριος.

GioRgio_
27 Αύγ. 2008, 16:42
Το αρχείο αυτο δεν έχει να κάνει με το κρυφό menu αλλά με το imei του κινητού σου. Αν δεν το κανεις backup τότε χάνεις το κινητό μια και καλή μιας και δεν θα μπορεις να κάνει κλείσεις. Το αρχείο δεν το βρίσκεις και κάποιο folder αλλα το κάνεισ backup με το πρόγραμμα της αναβαθμισης. Εϊναι αυτό που αναφέρει το site σαν nv backup. Μην προχωρήσεις σε αναβάθμιση αν δεν κάνεις nv backup. To θέμα είναι ότι δεν ξέρω να μπορείς να βάλεις την Ελληνική rom μιας και είναι απο την vodafone ενώ το δικό σου είναι απο Wind. Μια δοκιμή βέβαια θα σου λύσει την απορία. Απο όσο ξέρω όμως έχουν βγάλει κάποιους τρόπους να flasaroun unbranded rom σε branded κινητά.
Το καλύτερο κατα την γνώμη μου είναι να βάλεις την ερώτηση στους xda-developers μιας και σε αυτές τις διαδικασίες είναι πιο ψαγνένοι απο εμάς και μην ξεχάσεις να πεις ότι το κάνεις πρώτη φορα και δεν έχεις και τις απαραίτητεσ γνώσεις αφου είσαι πολύ αρχάριος.
andapo σε ευχαριστο παρα πολυ....Θα ακολουθησω τις οδηγειες τους και ελπιζω στο επομενο post που θα κανω να σας πω τα νεα....Ευχαριστα η δυσαρεστα δεν εχει να λεει μιας που και το κινητο το βλεπω για φουντο....Ελπιζω ομως να πανε καλα...Μεχρι τοτε καλες απαντησεις σε εμας τους νιοφιδες....χαχαχα

apoharadwaith
27 Αύγ. 2008, 16:51
andapo σε ευχαριστο παρα πολυ....Θα ακολουθησω τις οδηγειες τους και ελπιζω στο επομενο post που θα κανω να σας πω τα νεα....Ευχαριστα η δυσαρεστα δεν εχει να λεει μιας που και το κινητο το βλεπω για φουντο....Ελπιζω ομως να πανε καλα...Μεχρι τοτε καλες απαντησεις σε εμας τους νιοφιδες....χαχαχα

Αν το κινητο σου δεν ειναι vodafone μην περασεις ελληνικη ρομ με τιποτα.το εκανα αυτο το λαθος

andapo
27 Αύγ. 2008, 16:52

Ακολούθησε πιστά τις οδηγίες και όλα καλά θα πάνε. Κόσμος έχει χάσει το κινητό μόνο απο nv backup. Κατά τα άλλα δύσκολο να πάθει κατι. Καλή επιτυχία...

andapo
27 Αύγ. 2008, 16:55
Αν το κινητο σου δεν ειναι vodafone μην περασεις ελληνικη ρομ με τιποτα.το εκανα αυτο το λαθος

Αν μπορουσες να μας βοηθήσεις λίγο περισσότερο, τι ακριβώς έπαθε?????

apoharadwaith
27 Αύγ. 2008, 17:13
το nv backup μπορεις νατο βρεις κ να το αποθηκευσεις στον υπολογιστη σου.οταν ολοκληρωθει η διαδικασια αναβαθμισης το κινητο κανει εππανεκινηση.τοτε το προγραμμα που κανει την αναβαθμιση(LGMDP) "ψαχνει" να ξαναεντοπισει την συσκευη για να κανει nv restore.αν εχεις κανει nv backup τοτε το αρχειο βρισκεται στο προσωρινο φακελο που δημιουργει το LGMDP.αν εκεινη την στιγμη μπεις στο προσωρινο φακελο και κανεις copy/paste to nv2 αρχειο που υπαρχει τοτε θα το εχεις και σαν αρχειο στο pc σου.αν αποσυνδεσεις το κινητο τοτε την επομενη φορα παλι.αν δεν υπαρχει καθολου nv backup κ η rom που προσπαθησες να περασεις δεν κανει για την συσκευη σου τοτε θα παθεις αυτο που επαθα κ εγω.OTP BLOCK ILLEGAL USE κ δεν θα ξαναεχεις ποτε σημα στην συσκευη σου.βεβαια εγω το εφτιαξα.

apoharadwaith
27 Αύγ. 2008, 17:28
Στην περιπτωση που γινει αυτο (OTP BLOCK ILLEGAL USE) αν εχεις nv backup διορθωνεται μεσα σε 15 δευτερολεπτα.ολα παιζονται εκει.εγω δεν ειχα nv backup κ την πατησα.παντα ομως υπαρχουν κ οι "αλλοι" τροποι.μπορει στο xda να αναφερονται ολες οι διαδικασιες με καθε λεπτομερια αλλα δεν ειναι τοσο απλα για καποιον που δεν γνωριζει.εχω κανει δεκαδες αναβαθμισεις με πολλα windows mobile κ ομως με το lg ks20 την πατησα.

sothoms
27 Αύγ. 2008, 21:09
προχωρα αφοβα δεν εχεισ κανενα προβλημα αρκει να βαλει το patch

Σ ευχαριστώ.

kostasaig
28 Αύγ. 2008, 21:41
Να ρωτήσω λίγο? Το Lg μοθ είναι της vodafone και είχα σκοπό να το στείλω για αναβάθμιση. Αξίζει να παλέψω να την κάνω μόνος μου?

apoharadwaith
28 Αύγ. 2008, 22:04
Το ks20(kostasaig) ειναι ιδιαιτερη περιπτωση οσον αφορα την αναβαθμιση.Αν εχεις το nv backup αποθηκευμενο κανε του οτι θελεις.αν δεν πιστευεις οτι δεν το εχεις 100% καλυτερα lg ή omnitech.

kostasaig
29 Αύγ. 2008, 11:24
Θα το στείλω στην Lg γιατί ακόμα και αν έχω τη δυνατοτητα να το κάνω σίγουρα δεν εχω το χρόνο... Το service της lg είναι κάπως περίεργο ε... Θα μου στείλουν courier για να το πάνε στη θεσσαλονική και θα μου επιστραφει σε 2 μέρες... ''Λένε"... Και η omnitech θέλει 2 βδομάδες... Άντε να δούμε... Ευχαριστώ για τη βοήθεια...

sptu
29 Αύγ. 2008, 17:39
καλησπέρα!!!έχε καταφέρει κανείς να βρει τρόπο να αλλάξει ήχο στο ξυπνητήρι και να βάλει δικό του (εννοώ όχι αυτους πο έχει ήδη το κινητό.)επιπλέον, επειδή οι μέρες περνάνε και το κινητό παύει να είναι καινουριο, βρέθηκε λύση με το προβλημα που έχει κατα την διάρκεια των κλήσεων;;;που σταματάς να ακούγεσαι;;ευχαριστώ πολυ, εκ των προτέρων!

Nicholas_mgr
29 Αύγ. 2008, 21:44
.NET Compact Framework.
Έχω παρατηρησει οτι ορισμένες εφαρμογές το χρειάζονται προκειμένου να λειτουργήσουν σωστά.
Υπάρχει στο LG αυτή η εφαρμογή?
Μπορούμε να την αναβαθμίσουμε ή αν δεν υπάρχει, να την εγκαταστήσουμε?
Σ' αυτό το Link (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=347537)υπάρχει (αν δε κάνω λάθος) η τελευταία έκδοση

sptu
29 Αύγ. 2008, 22:08
kalhspera!exw anoiksei kai kainourio post...kserei na mou pei kapoios pws mporw na allaksw hxo sto ksupnhthri kai na valw kapoion diko mou???epipleon,to ksupnhthri den xtupaei otan to kinhto einai kleisto?!?!
kai telos, pws antigrafontai oi epafes sim sto kinhto???mono mia mia ginetai?!?!?!
euxaristw poliiii

athanaso77
30 Αύγ. 2008, 01:11
kserei na mou pei kapoios pws mporw na allaksw hxo sto ksupnhthri kai na valw kapoion diko mou???

Πέταξε τους ήχους στο στον φάκελο /Storage Card/My Documents και θα μπορείς να τους δεις μετά κανονικά.

epipleon,to ksupnhthri den xtupaei otan to kinhto einai kleisto?!?!

Σου έχω απαντήσεις για αυτό στο άλλο thread.

kai telos, pws antigrafontai oi epafes sim sto kinhto???mono mia mia ginetai?!?!?!
euxaristw poliiii

Ψάξε για μα free εφαρμογή το PIM Backup. Νομίζω ότι έχει και αυτή την επιλογή.

ΥΓ. Εάν μπορείς να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.

kostasaig
30 Αύγ. 2008, 09:47
Καμια συσκευή gps έχουμε να προτείνουμε??? Ευχαριστώ...

sptu
30 Αύγ. 2008, 13:45
καλημερα και ευχαριστω για την απαντηση...ωστοσο, παροτι έχω τους ήχους μου στο ν φακελο my documents, δεν μου εμφανιζονται οταν παω στο ξυπνητηρι...

Nicholas_mgr
31 Αύγ. 2008, 16:01
.NET Compact Framework.
Έχω παρατηρησει οτι ορισμένες εφαρμογές το χρειάζονται προκειμένου να λειτουργήσουν σωστά.
Υπάρχει στο LG αυτή η εφαρμογή?
Μπορούμε να την αναβαθμίσουμε ή αν δεν υπάρχει, να την εγκαταστήσουμε?
Σ' αυτό το Link (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=347537)υπάρχει (αν δε κάνω λάθος) η τελευταία έκδοση

Να ξαναρωτήσω γι' αυτό? Ξέρει κανείς κάτι σχετικά?

andapo
31 Αύγ. 2008, 19:15
Να ξαναρωτήσω γι' αυτό? Ξέρει κανείς κάτι σχετικά?

Ναι απο όσο ξέρω το έχει προεγκατεστημένο.

panagos22
31 Αύγ. 2008, 23:50
ξερει κανεις γιατι ο ηχος κλησης μου ειναι χαμηλος?ενω ενα βιντεο που τραβηξα ακουγετε δυνατα εχω βαλει το wow audio και δεν 3ερω τι φταει...:wacko:

kostasaig
1 Σεπ. 2008, 20:15
Εγώ είχα ανάλογο πρόβλημα επειδή είχα χαμηλομένο το media player... Check it ;-)

panagos22
1 Σεπ. 2008, 20:31
Εγώ είχα ανάλογο πρόβλημα επειδή είχα χαμηλομένο το media player... Check it ;-)
ο media player ειναι οκ το mp3 ποθ εχω σαν ηχο κλησης ακουγετε χαμηλα και γενικα οι ηχοι του κινητου μονο τα βιντεο που τραβαω ακουγονται δυνατα

andapo
2 Σεπ. 2008, 17:53
ξερει κανεις γιατι ο ηχος κλησης μου ειναι χαμηλος?ενω ενα βιντεο που τραβηξα ακουγετε δυνατα εχω βαλει το wow audio και δεν 3ερω τι φταει...:wacko:

Το wow audio στο κάνει. Είχα δώσει ένα αρχείο καποιες σελίδες πριν όπου το αντιφράφεις στον φάκελο των Windows και βγάζει κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις στην δεύτερη σελίδα του wow. Αρχικά άλλαξε την ρύθμιση του wow απο stereo σε headphones και θα δεις διαφορα. Μετά ψάξε αυτό το αρχέιο που σου λέω στο topic και ακολούθα τις οδηγίες. Απλά μια ανημέρωση ότι μετα απο reset συνήθως χάνει τις ρυθμίσεις του.

gpolichronakos_1
4 Σεπ. 2008, 15:25
μολις μου ηρθε απο το service (μετα απο 2 μερες μονο!) με πλοβλημα στο μικροφωνο(το γνωστο!)
εχω το spb backup, ανοιξα το τηλ, εβαλα τη καρτα μνημης μεσα, πατησα να ξεκινησει το προγραμμα, εκανε την μεταφορα αρχειων κτλ, εκανε reset αλλα απο εκεινη την στιγμη δν κανει τπτ!!!!εμφανιζεται στην αρχη το σημα της lg kai vodafone και παραμενει εκει!!!
τι να κανω!?εβγαλα την μπαταρια, το ανοιξα ξανα αλλα τπτ!!!!

metkosas
4 Σεπ. 2008, 20:34
σήμερα αγόρασα το κινητό αλλά έχω μια απορία και θα ήθελα να μου απαντήσετε όσο πιο σύντομα μπορείτε για να μην μου έρθει κανένασ λογαριασμός 50000 ευρώ.
έβαλα τις ρυθμίσεις για wind mms αλλα αφού λάβει και στείλει δεν κόβει την σύνδεση και γύρισα σπίτι και είδα στο κινητό 9 ώρες συνδεδεμένο με το wind mms. πως γίνεται οταν τελειώση την αποστολή και λήψη να κλέινει την σύνδεση;

athanaso77
4 Σεπ. 2008, 22:23
πως γίνεται οταν τελειώση την αποστολή και λήψη να κλέινει την σύνδεση;

Αυτό που σου μένει ανοιχτό είναι το GPRS. Απενεργοποίησέ το με το No Data (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=2806).

katagias
4 Σεπ. 2008, 22:55
μολις μου ηρθε απο το service (μετα απο 2 μερες μονο!) με πλοβλημα στο μικροφωνο(το γνωστο!)
εχω το spb backup, ανοιξα το τηλ, εβαλα τη καρτα μνημης μεσα, πατησα να ξεκινησει το προγραμμα, εκανε την μεταφορα αρχειων κτλ, εκανε reset αλλα απο εκεινη την στιγμη δν κανει τπτ!!!!εμφανιζεται στην αρχη το σημα της lg kai vodafone και παραμενει εκει!!!
τι να κανω!?εβγαλα την μπαταρια, το ανοιξα ξανα αλλα τπτ!!!!

Κανε hard reset.

Αν στο σέρβις σου έκαναν Update την ROM και έκανες restore backup απο το spb backup,κάποια πράγματα απο την παλιά ROM περάστηκαν στην καινούρια και σου δημιούργησε πρόβλημα.Θα σου πρότεινα να περάσεις τα προγράμματα απο την αρχή και να κάνεις restore μόνο σε οτι χρειάζεσαι(επαφές σημειώσεις κτλ).

katagias
4 Σεπ. 2008, 22:59
σήμερα αγόρασα το κινητό αλλά έχω μια απορία και θα ήθελα να μου απαντήσετε όσο πιο σύντομα μπορείτε για να μην μου έρθει κανένασ λογαριασμός 50000 ευρώ.
έβαλα τις ρυθμίσεις για wind mms αλλα αφού λάβει και στείλει δεν κόβει την σύνδεση και γύρισα σπίτι και είδα στο κινητό 9 ώρες συνδεδεμένο με το wind mms. πως γίνεται οταν τελειώση την αποστολή και λήψη να κλέινει την σύνδεση;

Πηγαίνεις στην ασύρματη διαχείριση και πατάς μια εκεί που γράφει τηλέφωνο και το απενεργοποιείς.Μετά πατάς άλλη μια και το ενεργοποιείς και είσαι έτοιμος!!!

panosaoua
5 Σεπ. 2008, 11:08
Καμια συσκευή gps έχουμε να προτείνουμε??? Ευχαριστώ...

Εχω παραγγείλει το Holux M-1200 (http://www.holux.com/JCore/en/products/products_content.jsp?pno=227) από αγγλικό ebay 42 τελική.

Καλό μου φαίνεται. Εχει καλή αυτονομία, δυνατό σήμα και καλή ακρίβεια (όσο μπορώ να κρίνω). Είναι το πρώτο μου gps και δεν μπορώ να δώσω παραπάνω λεπτομέρειες.

Κατα τα άλλα γενικά έχω συνηθίσει το κινητό, το μόνο σπαστικό που μου έχει μείνει είναι ότι μια στο τόσο αποσυνδέεται από την κάρτα μνήμης και το χειρότερο είναι όταν το κάνει και τρέχει το destinator οπότε κολλάει το σύμπαν.

Το έχετε παρατηρήσει και εσείς;

dimsa80
5 Σεπ. 2008, 11:54
Μηπως βρήκε κάποιος τους drivers (να δουλευουν σωστα) για επέκταση της microSD μνήμης??? δοκιμασμένα... :rolleyes:

metkosas
5 Σεπ. 2008, 13:22
λοιπόν βρήκα λύση στο μονίμος ανοιχτό gprs.

πήγα στην registry και αλλαξα τις παρακάτω τιμές.
(έχω wind)

HKEY_LOCAL_MACHINE\Comm\ConnMgr\Planner\Settings\

CacheTime to ebala 60

SuspendResume GPRS_bye_if_device_off

kai ayto einai gia ta mms

SuspendResumeCacheExpires mnet.b-online.gr

έτσι μόλις περνει και δίνει mms και τελειώσει η μεταφορά κλείνει αυτομάτος η σύνδεση
ενώ οταν είμαι σε wap κλεινει αν πατήσω το κοκκινο πλήκτρο ή αν ξεχαστώ σε 60 δευτερόλεπτα μόνη της ή αν κλείσω την οθόνη πάλι κλείνει αυτόματα.

ένα πρόβλημα που αντιμετοπίζω τώρα είναι με το wifi.
ενώ χωρίς τις ρυθμίσεις μπένει κανονικά αφότου εβαλα τις ρυθμίσεις ναι μεν συνδέεται αλλα ή θα συνδεθεί αυτόματα με wap gprs ή θα προσπαθήσει μέσω wifi που λέει συνδέθηκε αλλά δέν θα ανοίγει σελίδες.(me to nodata εκοψα αφησα τα apn και παλι το ιδιο.)μπορει κάπιος να με βοηθήσει σε αυτό;

kostasaig
5 Σεπ. 2008, 13:36
Ευχαριστώ Pano.. Περιμένω εντυπώσεις... Αυτό που είπες είναι αλήθεια... Έιναι κάπως εκνευριστικο... Ως αναφορά το service του κινητού όντως έμεινα εντυπωσιασμενος... Το τηλεφωνο το πηραν από το σπίτι μου το πήγαν Θεσσαλονίκη το αναβάθμισαν και μου το φέραν σε 3 μέρες... Και χωρίς καμιά επιβάρυνση... Κι όμως... Η omnitech στα εξάρχια ήθελε μια με δύο βδομάδες...

panosaoua
5 Σεπ. 2008, 14:04
ένα πρόβλημα που αντιμετοπίζω τώρα είναι με το wifi.
ενώ χωρίς τις ρυθμίσεις μπένει κανονικά αφότου εβαλα τις ρυθμίσεις ναι μεν συνδέεται αλλα ή θα συνδεθεί αυτόματα με wap gprs ή θα προσπαθήσει μέσω wifi που λέει συνδέθηκε αλλά δέν θα ανοίγει σελίδες.(me to nodata εκοψα αφησα τα apn και παλι το ιδιο.)μπορει κάπιος να με βοηθήσει σε αυτό;
Με τι wifi συνδέεσαι; τι ρούτερ έχεις; Το ρούτερ στον υπολογιστή δουλεύει κανονικά;

Ευχαριστώ Pano.. Περιμένω εντυπώσεις... Αυτό που είπες είναι αλήθεια... Έιναι κάπως εκνευριστικο... Ως αναφορά το service του κινητού όντως έμεινα εντυπωσιασμενος... Το τηλεφωνο το πηραν από το σπίτι μου το πήγαν Θεσσαλονίκη το αναβάθμισαν και μου το φέραν σε 3 μέρες... Και χωρίς καμιά επιβάρυνση... Κι όμως... Η omnitech στα εξάρχια ήθελε μια με δύο βδομάδες...

Τι άλλο να σου πω. Βρίσκει γρήγορα δορυφόρους (το πολύ σε 30 sec) και κλειδώνει σε καμία 10ρια πάνω κάτω. Δεν έχει χάσει το σήμα μέχρι στιγμής και το βάζω και κάω στην ποτηροθήκη του αυτοκινήτου.

Ναι και το σερβις κορυφή. Εγώ πέρασα από εκεί και τελειωσε σε 20 λεπτα.

metkosas
5 Σεπ. 2008, 15:05
Με τι wifi συνδέεσαι; τι ρούτερ έχεις; Το ρούτερ στον υπολογιστή δουλεύει κανονικά;

Τι άλλο να σου πω. Βρίσκει γρήγορα δορυφόρους (το πολύ σε 30 sec) και κλειδώνει σε καμία 10ρια πάνω κάτω. Δεν έχει χάσει το σήμα μέχρι στιγμής και το βάζω και κάω στην ποτηροθήκη του αυτοκινήτου.

Ναι και το σερβις κορυφή. Εγώ πέρασα από εκεί και τελειωσε σε 20 λεπτα.

λοιπον αν βάλω στα connections my work network kai sta 2 sundeete kanonika

αλλά δεν έχω wap. αν βάλω κάτι αλλο συνδέεται με wifi όσο είναι εντός εμβέλειας αλλά δέν ανοίγει σελίδες δηλαδή λέει σύνδεσή ,,,, εντοπισμός και κολάει εκεί.βγαζωντας μήνημα δεν μπορεί να ανοίξει η σελίδα ελένκτε την συνδεσή σας.
αν ομως κλείσω το wifi συνδέεται κανονικα μεσω gprs.

καμιά λύση;

panosaoua
5 Σεπ. 2008, 15:38
Δεν κατάλαβα καλά. Σε πιο wifi μπαίνεις; Εχεις ασύρματο ρούτερ στο σπίτι; ποιο είναι;

metkosas
5 Σεπ. 2008, 15:56
πιο αναλυτικά (zyxel exo alla den exei simasia)

το ασύρματο δουλευει κανονικά και στο laptop.

οσον αφορά το lg τώρα.

άν στις ρυθμίσεις συνδέσεων εκει που λεεί οσα συνδέωντε στο νετ μπένουν μεσω αυτής της σύνδεσης

και απο κάτω
άν στις ρυθμίσεις συνδέσεων εκει που λεεί οσα συνδέωντε στο νετ της εργασίας μπένουν μεσω αυτής της σύνδεσης

εκεί και στα 2 κουτάκια αν βάλω my work connection έχω κανονικά ασύρματο στο lg αλλά δεν έχω καθόλου gprs(βασικά δουλεύουν μόνο τα mms.)
άν όμως

εκει διαλέξω το προφίλ της gprs συνδεσής μου και στα 2 τότε συνδέεται στο wifi αλλά δεν ανοίγουν οι σελίδες, βγάζωντας σφάλμα σύνδεσης.Άν οπως τα εχω τώρα κλείσω το wifi sto lg μπένω μέσο gprs κανονικά.

μπορώ χωρίς να αλλάζω συνέχεια αυτές τις 2 συνδέσεις να έχω wifi οσο είμαι εντός εμβέλειας και αν χάσει το acess point na γυρνάει αυτόματα σε gprs?

panosaoua
5 Σεπ. 2008, 16:11
Εκανα ώρα να τα βρω αυτά. Σε εμένα είναι το πρώτο στο vodafone web και το δεύτερο στο Vf Live και δουλεύει κανονικά, αν πέσει το wifi τότε πάει στο gprs.

Algoljim
5 Σεπ. 2008, 16:24
Φιλε metkosas οι ρυθμισεις συνδεσεων μπορεις να μ πεις π ειναι? ψαχνω αλλα τπτ...εγω θελω να μπαινω μονο με wifi αν ειναι να βαλω τις ρυθμισεις π λες!!!

panosaoua
5 Σεπ. 2008, 16:29
Εναρξη -> ρυθμίσεις -> (Καρτέλα )Συνδέσεις ->Συνδέσεις -> (Καρτέλα) Για προχ. -> Επιλογή δικτυών

Algoljim
5 Σεπ. 2008, 16:32
Να σε καλα ρε φιλε αντε και σημερα μ εφαγε σχεδον ολη τη μερα!!!!! και παλι Ευχαριστω!!!

metkosas
5 Σεπ. 2008, 17:02
το έλυσα και αυτό.
για όσους πάθουν το ίδιο με εμένα στο πάνω κουτάκι βάζουν my work connection και στο κάτω το gprs connection αλλά ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΣΤΑ SETTINGΣ ΤΟΥ WORK CONNECTION : THIS CONNECTION CONNECTS TO THE INTERNET αλιώς ΔΕΝ βλέπει DNS SERVERS.

ωπότε μέχρι στιγμής καλά.

έκδοση έχω την 10e μεχρι στιγμής έχω μιλήσει 14 λεπτά και δεν είχα πρόβλημα με το μικρόφωνο, να το αφήσω έτσι ή να κάνω update στην 10g;

UPDATE!!! έβαλα την 10g μέχρι στιγμής όλα καλά. στο lgdp εβαλα να παρει nv backup , erase EFS, kai perasa apo .dz file tin 10g χρειαζόταν να κάνω κάτι άλλο;

andapo
6 Σεπ. 2008, 14:43
το έλυσα και αυτό.
για όσους πάθουν το ίδιο με εμένα στο πάνω κουτάκι βάζουν my work connection και στο κάτω το gprs connection αλλά ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΣΤΑ SETTINGΣ ΤΟΥ WORK CONNECTION : THIS CONNECTION CONNECTS TO THE INTERNET αλιώς ΔΕΝ βλέπει DNS SERVERS.

ωπότε μέχρι στιγμής καλά.

έκδοση έχω την 10e μεχρι στιγμής έχω μιλήσει 14 λεπτά και δεν είχα πρόβλημα με το μικρόφωνο, να το αφήσω έτσι ή να κάνω update στην 10g;

UPDATE!!! έβαλα την 10g μέχρι στιγμής όλα καλά. στο lgdp εβαλα να παρει nv backup , erase EFS, kai perasa apo .dz file tin 10g χρειαζόταν να κάνω κάτι άλλο;

Αφου έκανες nv backup και αναβάθμιση στην v10g και όλα πήγαν καλά, απλά κράτα το file του nv backup σε περίπτωση του θα το θες σε κάποια άλλη αναβάθμιση στο μέλλον.

metkosas
6 Σεπ. 2008, 16:02
ok thanks

υπάρχει κάποια μνήμη 8 gb που να δουλεύει απροβλημάτιστα; με την 10 g?

link pls αν υπάρχει.

Ευχαριστώ

andapo
7 Σεπ. 2008, 13:10
ok thanks

υπάρχει κάποια μνήμη 8 gb που να δουλεύει απροβλημάτιστα; με την 10 g?

link pls αν υπάρχει.

Ευχαριστώ

Απροβλημάτιστα??? Όλες οι μνήμες πάνω απο 2Gb θέλουν το patch για να δουλέψουν. Για αυτο ρωτάω τι εννοείς απροβληματιστα...

metkosas
7 Σεπ. 2008, 15:06
Απροβλημάτιστα??? Όλες οι μνήμες πάνω απο 2Gb θέλουν το patch για να δουλέψουν. Για αυτο ρωτάω τι εννοείς απροβληματιστα...

Εννοώ απροβλημάτιστα με το patch.

αυτή την στιγμή έχω μια sandisk 2gb και όλο χάνετε.

andapo
7 Σεπ. 2008, 17:49
Εννοώ απροβλημάτιστα με το patch.

αυτή την στιγμή έχω μια sandisk 2gb και όλο χάνετε.

Αυτο το έχουν αναφέρει αρκετοί μετά την αναβάθμιση στην v10g. Και εγώ 2 Gb έχω και την v10g αλλά δεν μου το κάνει συχνά. 2 φορές την εβδομάδα, καπου εκει.

panagos22
7 Σεπ. 2008, 21:14
Αυτο το έχουν αναφέρει αρκετοί μετά την αναβάθμιση στην v10g. Και εγώ 2 Gb έχω και την v10g αλλά δεν μου το κάνει συχνά. 2 φορές την εβδομάδα, καπου εκει.

εγω εχω 8gb την 10g και δεν εχω κανενα προβλημα:D

metkosas
8 Σεπ. 2008, 12:46
εγω εχω 8gb την 10g και δεν εχω κανενα προβλημα:D
για δοκιμασε κάτι σε παρακαλώ πολύ. Επίσης πές μου τι μάρκα είναι η μνήμη!

κλείσε την οθόνη απο το κουμπί,και άστο έτσι το κινητό για κανα 2ωρο χωρίς να το ξανανοίξεις και δές αν σου βλέπει την κάρτα.
άν στην βλέπει θέλω να μου γράψεις εδώ τί τιμες έχει στην registry sta exis keys:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\SDCARD\ClientDrivers\Class\SDMemo ry_Class

DisablePowerManagement (edo ti timi exei)

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\SDCARD\ClientDrivers\Class\SDMemo ry_Class\High_Capacity]
DisablePowerManagement (episis kai edo)

HKEY_LOCAL_MACHINE\System\StorageManager

PNPUnload Delay

and

PNPWaitIO Delay

σε ευχαριστώ πολύ και περιμένω αγωνιοδώς την απάντησή σου καθώς και όπιου άλλου εχει 10 g kai memory xoris problimata.

και πάλι ευχαριστώ.

panosaoua
8 Σεπ. 2008, 15:31

Απλως να σημειώσω ότι και εγώ θέλω πολύ να λυθεί αυτό το θέμα, καθώς είναι το μόνο που έχει μείνει και δεν μπορώ να το συνηθίσω με τίποτε. Αν χρειαστείτε κάτι και από εδώ, ευχαρίστως να βοηθήσω. Κάρτα Kingston 2 GB. Χάνεται σε άσχετες στιγμές (δεν έχω μετρήσει την συχνότητα)

panagos22
8 Σεπ. 2008, 16:41

κλείσε την οθόνη απο το κουμπί,και άστο έτσι το κινητό για κανα 2ωρο χωρίς να το ξανανοίξεις και δές αν σου βλέπει την κάρτα.
άν στην βλέπει θέλω να μου γράψεις εδώ τί τιμες έχει στην registry sta exis keys:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\SDCARD\ClientDrivers\Class\SDMemo ry_Class

DisablePowerManagement (edo ti timi exei)

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\SDCARD\ClientDrivers\Class\SDMemo ry_Class\High_Capacity]
DisablePowerManagement (episis kai edo)

PNPUnload Delay
0xFA0 (400)

and

PNPWaitIO Delay
0xFA0 (400)
σε ευχαριστώ πολύ και περιμένω αγωνιοδώς την απάντησή σου καθώς και όπιου άλλου εχει 10 g kai memory xoris problimata.

και πάλι ευχαριστώ.
sta 2 prwta den grafei tpt sta alla PNPUnload Delay
0xFA0 (400)

and

PNPWaitIO Delay
0xFA0 (400)
h karta einai sandisk 8gb micro sd hc

metkosas
8 Σεπ. 2008, 20:50
μου λες σε παρακαλώ αν έκανες εσύ την αναβάθμιση ή το σέρβις;

επίσης πώς ακριβώς εγκατέστησες τους drivers gia tin karta.

ακόμα αν έκανες μόνος σου την αναβάθμιση είχες αφερέσει κατα την αναβάθμιση κάρτα σιμ και memory card?

ακόμα χρησιμοποιείς bluetooth handsfree?

σε παρακαλώ απάντησε σε οσο περισσσοτερες απο τις ερωτήσεις μου μπορείς.
ευχαριστώ

metkosas
8 Σεπ. 2008, 20:57
Απλως να σημειώσω ότι και εγώ θέλω πολύ να λυθεί αυτό το θέμα, καθώς είναι το μόνο που έχει μείνει και δεν μπορώ να το συνηθίσω με τίποτε. Αν χρειαστείτε κάτι και από εδώ, ευχαρίστως να βοηθήσω. Κάρτα Kingston 2 GB. Χάνεται σε άσχετες στιγμές (δεν έχω μετρήσει την συχνότητα)
εσύ φίλε μου έχεις εγκαταστήσει το patch? (ποιο και με ποιον τροπο αναλυτικά)

athanaso77
8 Σεπ. 2008, 21:10

Απλά το πετάς στη συσκευή σου και το τρέχεις. Ένα απλό .cab είναι.

metkosas
8 Σεπ. 2008, 21:17
Απλά το πετάς στη συσκευή σου και το τρέχεις. Ένα απλό .cab είναι.

δέν το ρώτησα με το τρόπο οτι δεν ξέρω, απλά ψάχνω να βρώ τι προκαλεί το χάσιμο της memory card . (και δυστήχός δέν είναι ένα απλό cab έχουν κυκλοφορίσει τουλάχιστον 5 εκδόσεις, άλλλες θέλουν να αντικαταστήσεις και κάποια αρχεία στο φάκελο windows.)

athanaso77
8 Σεπ. 2008, 21:28
δέν το ρώτησα με το τρόπο οτι δεν ξέρω, απλά ψάχνω να βρώ τι προκαλεί το χάσιμο της memory card .

Ωπ sorry... αλλά όπως το είπες δεν φταίω! :rolleyes:

(και δυστήχός δέν είναι ένα απλό cab έχουν κυκλοφορίσει τουλάχιστον 5 εκδόσεις, άλλλες θέλουν να αντικαταστήσεις και κάποια αρχεία στο φάκελο windows.)

Γνωρίζω περιπτώσεις που με ένα απλό .cab δεν είχαν πρόβλημα.

panagos22
8 Σεπ. 2008, 21:40
μου λες σε παρακαλώ αν έκανες εσύ την αναβάθμιση ή το σέρβις;

επίσης πώς ακριβώς εγκατέστησες τους drivers gia tin karta.

ακόμα αν έκανες μόνος σου την αναβάθμιση είχες αφερέσει κατα την αναβάθμιση κάρτα σιμ και memory card?

ακόμα χρησιμοποιείς bluetooth handsfree?

σε παρακαλώ απάντησε σε οσο περισσσοτερες απο τις ερωτήσεις μου μπορείς.
ευχαριστώ
την αναβα8μιση την εκανα μεσω voda
τους drivers τους εβαλα ετσι:
1) Install SDHC.cab
2) Overwrite /Windows sdbus.dll sdmemory.dll
3) Install Certs.cab

Soft reset.
δεν χρησιμοποιω bluetooth handsfree
ελπιζω να σε καλυπτω

metkosas
8 Σεπ. 2008, 21:54
την αναβα8μιση την εκανα μεσω voda
τους drivers τους εβαλα ετσι:
1) Install SDHC.cab
2) Overwrite /Windows sdbus.dll sdmemory.dll
3) Install Certs.cab

Soft reset.
δεν χρησιμοποιω bluetooth handsfree
ελπιζω να σε καλυπτω

όσο περιέργο και άν φένεται κατα 70% φτέει το μπλέ δόντι και εξηγούμε.

όσο είχα κλειστό το μπλέ δόντι δέν την έχασε καθόλου με την 10 g όσο το άνοιξα και σύνδεσα το handsfree κατευθείαν απο τότε άρχεισε να την χάει σε σημείο να την βγάζω απο το κινητό να κάνω ρεσέτ και πάλι να μην την βλέπει.
σήμερα που δέν είχα μπλε δόντι το απόγευμα δέν την έχασε.
αλλά μόλις πήγα σπίτι και έστειλα ένα αρχειο με bluetooth apo to pc την έχασε αμέσως.

φένεται η διόρθοση του μικροφώνου αλοίωσε κάποιο κλειδί στην registry ή κάποιο .dll me αποτέλεσμα να χάνει την σύνδεση του card reader του το κινητό.

τώρα έκανα hard reset και συνεχίζω δοκιμές.

panagos22
8 Σεπ. 2008, 22:26
όσο περιέργο και άν φένεται κατα 70% φτέει το μπλέ δόντι και εξηγούμε.

όσο είχα κλειστό το μπλέ δόντι δέν την έχασε καθόλου με την 10 g όσο το άνοιξα και σύνδεσα το handsfree κατευθείαν απο τότε άρχεισε να την χάει σε σημείο να την βγάζω απο το κινητό να κάνω ρεσέτ και πάλι να μην την βλέπει.
σήμερα που δέν είχα μπλε δόντι το απόγευμα δέν την έχασε.
αλλά μόλις πήγα σπίτι και έστειλα ένα αρχειο με bluetooth apo to pc την έχασε αμέσως.

φένεται η διόρθοση του μικροφώνου αλοίωσε κάποιο κλειδί στην registry ή κάποιο .dll me αποτέλεσμα να χάνει την σύνδεση του card reader του το κινητό.

τώρα έκανα hard reset και συνεχίζω δοκιμές.

εχω στειλει αρχεια με το μπλε δοντι και δεν την εχει χασει οχι στον η/υ αλλα απο κινητο σε κινητο.επιπλεον μια φορα που την ειχε χασει μαλλον καλυτερα την ειχαβγαλει και δεν την βρηκε αμεσωσ την εβγαλα και την ξαναεβαλα και την βρηκε αμεσως χωρις soft reset

metkosas
8 Σεπ. 2008, 22:36
χμ!!!

τότε υποψιάζομαι την διαχείρηση ενέργειας που κάνει το κουμπί της οθόνης,μάλλον του αλλάξανε προφίλ δειαχείρησης.

panagos22
8 Σεπ. 2008, 23:37
χμ!!!

τότε υποψιάζομαι την διαχείρηση ενέργειας που κάνει το κουμπί της οθόνης,μάλλον του αλλάξανε προφίλ δειαχείρησης.

τωρα μου βαζεισ δυσκολα δεν τα ξερω αυτα:lol:

panosaoua
9 Σεπ. 2008, 01:14

Δεν έχω εγκαταστήσει το patch αφού δεν έχω χρησιμοποιήσει κάρτα μεγαλύτερη των 2 GB. Bluetooth handsfree έχω συνέχεια. Θα παρατηρήσω να δω αν υπάρχει η συμπεριφορά που είπες. Πάντως και εγώ όποτε χάνει την κάρτα, την βγάζω και την ξαναβάζω και την βλέπει.

metkosas
9 Σεπ. 2008, 11:40
χθες το βράδυ έκανα hard reset , δέν εγκατέστησα τίποτα απο το patch και απο προγράμματα μόνο θέματα, nodata,registry viewer kai pim backup.
Μέχρι στιγμής όλα είναι φυσιολόγικά κλείδωσα το τηλέφωνο και το άφησα όλο το βραδυ και μέχρι αυτή την ώρα δέν εχει χάσει την κάρτα.(2gb sandisk)

Τώρα δοκιμάζω να συνδέσω το handsfree να δούμε τι θα γίνει.

1:11μμ μέχρις στιγμής όλα καλά.άρα δεν σχετίζεται με το μπλε δόντι.

panagos22 έχεις εγκαταστήσει mobile shell? η άλλο πρόγραμμα τέτοιου είδους;

panagos22
9 Σεπ. 2008, 13:22
panagos22 έχεις εγκαταστήσει mobile shell? η άλλο πρόγραμμα τέτοιου είδους;
ναι το ειχα βαλει δεν ειχα προβληματα

metkosas
9 Σεπ. 2008, 14:44
OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
βρέθηκε λύση
http://pljwebb.spaces.live.com/blog/cns!144BD018BD7FD68D!292.entry
οπως αναφερει το παιδί πρέπει να γινουν οι κατάλληλες αλλαγές στην registry.

[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\StorageManager\Profiles\ SDMemory]
"DisableOnSuspend"=0

[HKLM\System\StorageManager]
"PNPUnloadDelay" = dword:8196
"PNPWaitIODelay" = dword:8196

ostvarivanje
9 Σεπ. 2008, 16:04
Θέλω να ρωτήσω κάτι για το συγχρονισμό. Όταν είχα xp έβλεπα όλες τις επαφές μου στον υπολογιστή, μέσω το Microsoft Outlook. Τώρα που έβαλα Vista, δεν μπορώ να τις βρω στο Outlook (το κινητό κάνει κανονικά συγχρονισμό μέσω του windows mobile center). Μήπως παίζει ρόλο που για πρώτη φορά έκανα συγχρονισμό και μετά εγκατέστησα το office;

metkosas
9 Σεπ. 2008, 17:37
κατα πάσα πιθανότητα αυτό είναι
στον πινακα ελένχου ανοιξε το windows mobile device center και ρύθμισε να ανταλασει και τις επαφές.

athanaso77
9 Σεπ. 2008, 18:10
Θέλω να ρωτήσω κάτι για το συγχρονισμό. Όταν είχα xp έβλεπα όλες τις επαφές μου στον υπολογιστή, μέσω το Microsoft Outlook. Τώρα που έβαλα Vista, δεν μπορώ να τις βρω στο Outlook (το κινητό κάνει κανονικά συγχρονισμό μέσω του windows mobile center). Μήπως παίζει ρόλο που για πρώτη φορά έκανα συγχρονισμό και μετά εγκατέστησα το office;

Sta Vista den paizei to ActiveSync. Gia afti ti douleia einai to Windows Mobile Device Center pou kanei akribws oti kai to ActiveSync sta XP.

ostvarivanje
9 Σεπ. 2008, 20:31
Sta Vista den paizei to ActiveSync. Gia afti ti douleia einai to Windows Mobile Device Center pou kanei akribws oti kai to ActiveSync sta XP.
Μα δεν είπα ότι χρησιμοποιώ στα Vista το activesyc. Απλά μπερδεύτηκα και αντί να γράψω windows mobile device center, έγραψα windows mobile center. Η ερώτησή μου έχει να κάνει με το ποιο πρόγραμμα μπορώ να δω στον υπολογιστή μου τις επαφές μου.

metkosas
9 Σεπ. 2008, 21:24
Μα δεν είπα ότι χρησιμοποιώ στα Vista το activesyc. Απλά μπερδεύτηκα και αντί να γράψω windows mobile device center, έγραψα windows mobile center. Η ερώτησή μου έχει να κάνει με το ποιο πρόγραμμα μπορώ να δω στον υπολογιστή μου τις επαφές μου.
me to outlook και μονο με αυτό.

θα πας στις ρυθμίσεις συνχρονισμού στο windows mobile device center και θα ενεργοποιήσεις και τον συγχρονισμό των επαφών.

so simple!

metkosas
9 Σεπ. 2008, 21:27
OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
βρέθηκε λύση
http://pljwebb.spaces.live.com/blog/cns!144BD018BD7FD68D!292.entry (http://pljwebb.spaces.live.com/blog/cns%21144BD018BD7FD68D%21292.entry)
οπως αναφερει το παιδί πρέπει να γινουν οι κατάλληλες αλλαγές στην registry.

"DisableOnSuspend"=0

γεια όσους δέν τους δουλέψει αυτό δοκιμαστε με την τιμή 1500. (εμένα έτσι διορθωθηκε)

athanaso77
9 Σεπ. 2008, 22:32
Η ερώτησή μου έχει να κάνει με το ποιο πρόγραμμα μπορώ να δω στον υπολογιστή μου τις επαφές μου.

Ναι... χρησιμοποίησε το Outlook της σουίτας Microsoft Office. Με αυτό θα κάνεις πανεύκολα συγχρονισμό.

metkosas
9 Σεπ. 2008, 22:53
όποιος θέλει μπορεί να αλλάξει και το όνομα της καρτας αποθήκευσης σε καποιο της επιλογής του.

εγώ το έκανα memory card για μεγαλύτερη συμβατότητα με προγράμματα που δέν αναγνωρίζουν ελληνικά.

HKEY_LOCAL_MACHINE>System>>StorageManager>Profiles >SDMemory>

στο κλειδί FOLDER βάζουμε την τιμή (δηλαδή το νέο ονομα που θα της δώσουμε)

UPDATE 10/09/08 τελικά το πρόβλημα με την κάρτα μνήμης διορθώθηκε 100% μετά απο εξαντλητικά τέστ δέν μου το ξαναέκανε.
(με τιμή όμως 1500,με 8196 χειροτέρεψε).
άρα όσοι έχουν πρόβλημα να κάνουν τις εγγραφές στο μητρώο .

Κάποιο "πρόβλημα που έχω εγώ τώρα είναι οτι δεν βρίσκω ωραία θέματα για το κινητό.Έχει κανείς κανένα site υπόψιν του;

andapo
10 Σεπ. 2008, 20:00
Κάποιο "πρόβλημα που έχω εγώ τώρα είναι οτι δεν βρίσκω ωραία θέματα για το κινητό.Έχει κανείς κανένα site υπόψιν του;

Αρχικά μπράβο για την λύση με την κάρτα μνήμης.
Για τα themes τώρα το μόνο που ξέρω ειναι το http://www.wmthemes.com/
Απο την στιγμη που έβαλα το spb mobile shell δεν ξανασχολήθηκα με τα themes, παραμόνο με themes για το spb.

Nicholas_mgr
10 Σεπ. 2008, 20:14
UPDATE 10/09/08 τελικά το πρόβλημα με την κάρτα μνήμης διορθώθηκε 100% μετά απο εξαντλητικά τέστ δέν μου το ξαναέκανε.
;

Μπράβο για την υπομονή σου και τη λύση. Θα δοκιμάσω κι εγώ ν' αλλάξω τις τιμές μιας κ αραιά και που, έχω το ίδιο πρόβλημα.
Θέλω να ρωτήσω όμως το εξής: οι τιμές αυτές (1500 ή 8196) έχουν να κάνουν με τη κάρτα που έχει μέσα ο καθένας ή όχι?
Με λίγα λόγια, το 1500 που προτείνεις είναι standard για όλους?
Thanks.

Nicholas_mgr
10 Σεπ. 2008, 20:15
Απο την στιγμη που έβαλα το spb mobile shell δεν ξανασχολήθηκα με τα themes, παραμόνο με themes για το spb.
Μιας και το φερε η κουβέντα, έχεις κάποιο Link?

athanaso77
10 Σεπ. 2008, 20:19
Μιας και το φερε η κουβέντα, έχεις κάποιο Link?

ipmart-forum.com

metkosas
10 Σεπ. 2008, 20:46
Μπράβο για την υπομονή σου και τη λύση. Θα δοκιμάσω κι εγώ ν' αλλάξω τις τιμές μιας κ αραιά και που, έχω το ίδιο πρόβλημα.
Θέλω να ρωτήσω όμως το εξής: οι τιμές αυτές (1500 ή 8196) έχουν να κάνουν με τη κάρτα που έχει μέσα ο καθένας ή όχι?
Με λίγα λόγια, το 1500 που προτείνεις είναι standard για όλους?
Thanks.

ακριβώς γι΄αυτό το λόγο έχουμε το πρόβλημα όσοι το έχουμε.

κάθε κάρτα ακόμα και ίδιας μάρκας έχει διαφορετικό wake up.

αυτό που κάνουν οι εγγραφές αυτές είναι να συμβαδίζουν με το wake up της κάρτας.

σε εμένα με sandisk 2 gb 3 ετίας. με 1500 παίζει άριστα.

σε κάποιον άλλο μπορεί να θέλει 8196 η ακόμα και 0
.
κατα κύριο λόγο όμως οι απλές θέλουν 1500. οι high speed 8196 και κάποιες "χαζές" 0 :P

ένας κανόνας είναι βάζεις 1500 και βλέπεις αν στο κάνει πιο συχνά αποτι στο έκανε πριν. αν οχι αλλα στο κάνει αραιά και που κατεβάζεισ ακομα την τιμή.

αν στο κάνει δε συχνότερα ανεβάζεις την τιμή έως το 8196

panosaoua
11 Σεπ. 2008, 01:19
όποιος θέλει μπορεί να αλλάξει και το όνομα της καρτας αποθήκευσης σε καποιο της επιλογής του.

εγώ το έκανα memory card για μεγαλύτερη συμβατότητα με προγράμματα που δέν αναγνωρίζουν ελληνικά.

HKEY_LOCAL_MACHINE>System>>StorageManager>Profiles >SDMemory>

στο κλειδί FOLDER βάζουμε την τιμή (δηλαδή το νέο ονομα που θα της δώσουμε)

Ευχαριστώ πολύ για την λύση. Το δοκίμασα μια μέρα και δεν χάνει την κάρτα.
Το προβλημά μου είναι ότι την έχει μετονομάσει σε κάρτα αποθήκευσης 2 από μόνο του, και δεν τρέχουν τα προγράμματα που είναι εγκατεστημένα.
Στις ρυθμίσεις της registry (εκεί που λες ) παντως το όνομα είναι κάρτα αποθήκευσης. :confused:
Σε εσένα το έκανε αυτό; Φαντάζομαι αν αλλάξω το όνομα (από τις ρυθμίσεις που δίνεις) θα λυθεί, αλλά γιατί το κάνει αυτό;

metkosas
11 Σεπ. 2008, 09:08
πρώτα απ'ολα άλλαξε το όνομα της κάρτας σε κάτι που έχει μόνο αγγλικούς χαρακτήρες(γράφω παραπάνω πώς)

δεύτερον πές μου ποια τιμή έβαλες.

δοκίμασε και με 0 τιμή να δεις συμπεριφορά.

και μετά απολα αυτά πρέπει να κάνεις 5 πράγματα.

1) soft reset

2) βγάζεις την αποθήκευση των συνημένων του outlook απο την κάρτα. επίσης σβήνεις τους φακέλους inbox απο την κάρτα και τον fakelo metadata(einai krifos aftos fenete mono me resco explorer)

3) soft reset

4) ξαναβάζεις να αποθηκευει συνημένα στην καρτα

5) soft reset και είσαι ετοιμοπόλεμος :)

οπως κατάλαβες αυτό που έπαθες σχετίζεται καθαρά με το outlook.bug ton windows.

νομίζει οτι εβαλες και 2η καρτα χωρίς να βγάλεις την παλιά και ψαχνει την παλια .
αν κάνεις οτι σου είπα θα διορθωθεί 100%. και εγω το έπαθα αυτο δέν ειναι τιποτα.

Το θέμα είναι οτι λύθηκε επιτέλους το χαζό προβλμα με ην κάρτα.

έτσι για reference only θα ήθελα κάποιος που έχει την 10e να μας γράψει τί τιμές έχουν αυτά τα κλειδιά στην δικιά του registry.

panosaoua
11 Σεπ. 2008, 10:56
πρώτα απ'ολα άλλαξε το όνομα της κάρτας σε κάτι που έχει μόνο αγγλικούς χαρακτήρες(γράφω παραπάνω πώς)

δεύτερον πές μου ποια τιμή έβαλες.

δοκίμασε και με 0 τιμή να δεις συμπεριφορά.

και μετά απολα αυτά πρέπει να κάνεις 5 πράγματα.

1) soft reset

2) βγάζεις την αποθήκευση των συνημένων του outlook απο την κάρτα. επίσης σβήνεις τους φακέλους inbox απο την κάρτα και τον fakelo metadata(einai krifos aftos fenete mono me resco explorer)

3) soft reset

4) ξαναβάζεις να αποθηκευει συνημένα στην καρτα

5) soft reset και είσαι ετοιμοπόλεμος :)

οπως κατάλαβες αυτό που έπαθες σχετίζεται καθαρά με το outlook.bug ton windows.

νομίζει οτι εβαλες και 2η καρτα χωρίς να βγάλεις την παλιά και ψαχνει την παλια .
αν κάνεις οτι σου είπα θα διορθωθεί 100%. και εγω το έπαθα αυτο δέν ειναι τιποτα.

Το θέμα είναι οτι λύθηκε επιτέλους το χαζό προβλμα με ην κάρτα.

έτσι για reference only θα ήθελα κάποιος που έχει την 10e να μας γράψει τί τιμές έχουν αυτά τα κλειδιά στην δικιά του registry.

Ευχαριστώ πολύ. Μόλις επανήλθε και η κάρτα αποθήκευσης στα ίσα της. Δεν άλλαξα όνομα, αλλά έσβησα ότι μου είπες (+ τον φάκελο κάρτα αποθήκευσης που είχε φτιάξει).

Τιμή έβαλα το 1500 που είπες. (Αφού υπάρχει δοκιμασμένη λύση γιατί να παιδευόμαστε; :))

θα δω πως πάει η συμπεριφορά και αν κάνει νερά τα ξαναλέμε.

Και πάλι μπράβο για την λύση.

metkosas
11 Σεπ. 2008, 15:06
ξέρει κάποιος να μου πεί πώς μπορώ να φτιάξω ένα .cab με τις ρυθμίσεις για το gprs;
δέν θέλώ κάποιο έτοιμο, θέλω να βάλω custom ρυθμίσεις.

οπως επίσης και ένα .cab με όλα τα tweakes που έχουμε κάνει μέχρι τώρα.(κάρτα μνήμης,αυτόματο gprs......)

DrMaslow
12 Σεπ. 2008, 14:13
Γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το ks20 ως ασύρματο μοντεμ για να συνδεθούμε στο ιντερνετ από το λάπτοπ; Μέσω του προγράμματος bluetooth που έχω στο λαπτοπ μου δείχνει ότι υποστηρίζει το κινητό το πρωτοκολλο dialup. Αλλά δεν έχω καταφέρει να κάνω σύνδεση. Γνωρίζεται εσείς τίποτε άλλο;;;;

athanaso77
12 Σεπ. 2008, 14:23
ξέρει κάποιος να μου πεί πώς μπορώ να φτιάξω ένα .cab με τις ρυθμίσεις για το gprs;
δέν θέλώ κάποιο έτοιμο, θέλω να βάλω custom ρυθμίσεις.

οπως επίσης και ένα .cab με όλα τα tweakes που έχουμε κάνει μέχρι τώρα.(κάρτα μνήμης,αυτόματο gprs......)

Den einai toso apli diadikasia. Thelei arketo diabasma.

Rikse mia matia edw:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=288616
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=277727

Nicholas_mgr
12 Σεπ. 2008, 20:48

Η τιμή που έχει στο δικό μου, είναι 4000, πρέπει να το πάω στα 8196, ή στα 1500 που προτείνεις σε άλλο post?
Thanks

Nicholas_mgr
12 Σεπ. 2008, 20:57
Πολύ καλό free προγραμματάκι, για ομαδική αποστολή sms, αυτόματη αποστολή sms σε απορριφθέντες κλήσεις, δημιουργία ομάδων, στατιστικά κ.α.
http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-powersms.html

PowerSMS
• Summary: 6 useful text messaging utilities in 1 cool app. PowerSMS is a mobile application for people who love text messaging.

http://www.freewarepocketpc.net/img2/powersms-ppc.jpg
• Requirements:
Windows Mobile Pocket PC 5 , 6 , 6.1

» PowerSMS Description

PowerSMS (beta) is a mobile application for people who love text messaging. It combines 6 useful text messaging utilities in 1 cool app. PowerSMS does not replace your phone's built-in text messaging features. Instead, it works with the same folders and messages you already have. It's simple, performs tasks quickly, and gets out of the way. Use PowerSMS to improve communications with your family, friends and colleagues, and they'll wonder how you do it!

Main Features:
-Note to Self
-Group Message
-Auto Reply
-Schedule SMS
-Cool Stats
-Backup & Restore

http://www.freewarepocketpc.net/img2/PowerSMS.jpg

http://www.freewarepocketpc.net/img2/PowerSMS02.png

metkosas
12 Σεπ. 2008, 21:22
Η τιμή που έχει στο δικό μου, είναι 4000, πρέπει να το πάω στα 8196, ή στα 1500 που προτείνεις σε άλλο post?
Thanks

αν έχεις 10g και σου παρουσιάζει πρόβλημα βάλε 1500. άν συνεχίσει αλλα πιο αραιά βάλε 0 αν όμως στο κάνει πιο συχνα με 1500 τοτε 8196.

αλλα θέλει και το άλλο κλειδί

"DisableOnSuspend"=0

και μετά απο αυτά θέλει και τις ρυθμίσεις που έγραψα παραπάνω για το outlook.
(μην ξεχάσεις σε κάθε βήμα να κάνεις soft reset στο κινητό)

Υ.Γ. έχουν περάσει 3 ημέρες χωρίς το πρόβλημα της κάρτας. :w00t::up::up::yahoo::clap::clap:

cac
13 Σεπ. 2008, 01:30
Παιδιά καλησπέρα!
παλεύω με το κινητο καμια εβδομάδα αλλά μάλλον δεν τα καταφέρνω. Εχω πολλές απορίες αλλά η πιο βασική είναι πως ενω εχω βάλει καανονικά την καρτα sim απο το προηγούμενο τηλέφωνο (6290) δεν μου εμφανίζει τις επαφές μου? τι να κάνω?

Υγ. σκεφτομαι να το δωσω αν ενδιαφέρεται κανένας...

athanaso77
13 Σεπ. 2008, 01:50
Παιδιά καλησπέρα!
παλεύω με το κινητο καμια εβδομάδα αλλά μάλλον δεν τα καταφέρνω. Εχω πολλές απορίες αλλά η πιο βασική είναι πως ενω εχω βάλει καανονικά την καρτα sim απο το προηγούμενο τηλέφωνο (6290) δεν μου εμφανίζει τις επαφές μου? τι να κάνω?

Μήπως τις επαφές δεν τις είχες στη SIM αλλά στη συσκευή;

cac
13 Σεπ. 2008, 02:10
στη sim κανονικοτατα!

athanaso77
13 Σεπ. 2008, 02:31
Σιγουρέψου ότι στη registry της συσκευής σου το key

HKCU\ControlPanel\Phone\ShowSim

έχει την τιμή 1 (και όχι 0)

ostvarivanje
13 Σεπ. 2008, 02:52
Έκανα προχτές hard reset γιατί από το Μάιο (που είχα ξανακάνει), εγκαθιστούσα ό,τι πρόγραμμα έβρισκα μπροστά μου :lol:. Όλα καλά με το backup των επαφών και την εγκατάσταση των προγραμμάτων που χρειάζομαι.
Προσπάθησε εχτές και σήμερα, όμως, να μπω με wifi και ενώ συνδεόταν, δεν έμπαινε σε σελίδες. Μιλάμε, να έχει foul σήμα (4 γραμμές) και να μην μπορεί να μπει σε καμιά σελίδα. Υπάρχει μήπως κάποια ρύθμιση που την έχω ξεχάσει;

metkosas
13 Σεπ. 2008, 09:29
Έκανα προχτές hard reset γιατί από το Μάιο (που είχα ξανακάνει), εγκαθιστούσα ό,τι πρόγραμμα έβρισκα μπροστά μου :lol:. Όλα καλά με το backup των επαφών και την εγκατάσταση των προγραμμάτων που χρειάζομαι.
Προσπάθησε εχτές και σήμερα, όμως, να μπω με wifi και ενώ συνδεόταν, δεν έμπαινε σε σελίδες. Μιλάμε, να έχει foul σήμα (4 γραμμές) και να μην μπορεί να μπει σε καμιά σελίδα. Υπάρχει μήπως κάποια ρύθμιση που την έχω ξεχάσει;
φτιάξε στις συνδέσεις έναν νέο isp που να μην έχει τιποτα αλλά στην τελευτέα καρτέλα να τικάρεις το connects to the internet.
επίσης στους προσαρμμογείς/συσκευές να διαλέχξεις το samsung wifi adapter και απο πανω του να επιλέξεις το ιντερνετ και όχι το work που έχει προεπιλεγμένο.

ostvarivanje
13 Σεπ. 2008, 12:00
φτιάξε στις συνδέσεις έναν νέο isp που να μην έχει τιποτα αλλά στην τελευτέα καρτέλα να τικάρεις το connects to the internet.
επίσης στους προσαρμμογείς/συσκευές να διαλέχξεις το samsung wifi adapter και απο πανω του να επιλέξεις το ιντερνετ και όχι το work που έχει προεπιλεγμένο.
Το δεύτερο που λες το έκανα για τον samsung adapter. Αλλά το πρώτο πώς να το κάνω; Τι νέο isp να κάνω; Μπορείς μήπως να μου εξηγήσεις καλύτερα;
Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω, αυτό είναι το δεύτερο hard reset που έκανα στη συσκευή μου. Και όταν το αγόρασα αλλά και μετά από το πρώτο hard reset, έμπαινε κανονικά μέσω wifi.

metkosas
13 Σεπ. 2008, 13:09
Το δεύτερο που λες το έκανα για τον samsung adapter. Αλλά το πρώτο πώς να το κάνω; Τι νέο isp να κάνω; Μπορείς μήπως να μου εξηγήσεις καλύτερα;
Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω, αυτό είναι το δεύτερο hard reset που έκανα στη συσκευή μου. Και όταν το αγόρασα αλλά και μετά από το πρώτο hard reset, έμπαινε κανονικά μέσω wifi.

πας:

έναρξη-ρυθμίσεις-συνδέσεις

ξανά συνδέσεις-για προχωρημένους-επιλογή δικτύων - δημουργία νέου- βάζεις οτι όνομα θες και στην 3η καρτέλα αυτό το δίκτυο συνδέεται στο Internet.

ostvarivanje
13 Σεπ. 2008, 17:45
πας:

έναρξη-ρυθμίσεις-συνδέσεις

ξανά συνδέσεις-για προχωρημένους-επιλογή δικτύων - δημουργία νέου- βάζεις οτι όνομα θες και στην 3η καρτέλα αυτό το δίκτυο συνδέεται στο Internet.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, για τις αναλυτικές σου οδηγίες. Το έκανα και αυτό.
Αλλά μου φαίνεται ότι πρέπει να είναι άλλο το ζήτημα. Πριν που είχα πάει για καφέ, βρήκα δίκτυο και συνδέθηκα κανονικά. Άνοιξα τον explorer (το πρωί δεν είχα άλλο browser, τώρα έβαλα Opera), αλλά δεν άνοιγε καμία σελίδα. Όμως ανανέωση του καιρού στο spb weather έκανε. Όπως και ανανέωση του καιρού από το εορτολόγιο. Όταν το σύνδεσα στα Vista, πάλι δεν άνοιγε καμιά σελίδα ούτε ο explorer αλλά ούτε και η Opera. Βέβαια, μέσω του υπολογιστή, δεν έκανε και ενημέρωση στον καιρό. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη τη συμβαίνει.
Τώρα, με τις αλλαγές που έκανα σύμφωνα με τις οδηγίες σου, θα μπω σε λίγο να δω μήπως και άλλαξε κάτι. Δεν μπορώ άμεσα, γιατί τώρα είμαι σε Linux.
Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ.

metkosas
13 Σεπ. 2008, 18:01
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, για τις αναλυτικές σου οδηγίες. Το έκανα και αυτό.
Αλλά μου φαίνεται ότι πρέπει να είναι άλλο το ζήτημα. Πριν που είχα πάει για καφέ, βρήκα δίκτυο και συνδέθηκα κανονικά. Άνοιξα τον explorer (το πρωί δεν είχα άλλο browser, τώρα έβαλα Opera), αλλά δεν άνοιγε καμία σελίδα. Όμως ανανέωση του καιρού στο spb weather έκανε. Όπως και ανανέωση του καιρού από το εορτολόγιο. Όταν το σύνδεσα στα Vista, πάλι δεν άνοιγε καμιά σελίδα ούτε ο explorer αλλά ούτε και η Opera. Βέβαια, μέσω του υπολογιστή, δεν έκανε και ενημέρωση στον καιρό. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη τη συμβαίνει.
Τώρα, με τις αλλαγές που έκανα σύμφωνα με τις οδηγίες σου, θα μπω σε λίγο να δω μήπως και άλλαξε κάτι. Δεν μπορώ άμεσα, γιατί τώρα είμαι σε Linux.
Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ.
δοκιμασε να μετονομάσεις το προφίλ vodafone web se kati allo.

ostvarivanje
13 Σεπ. 2008, 21:56
δοκιμασε να μετονομάσεις το προφίλ vodafone web se kati allo.
Μπήκα στα Vista και μπήκε στην αρχική σελίδα, αλλά σε καμία άλλη δεν έμπαινε. Το απόγευμα που βγήκα έξω, μπήκε κανονικά και είδα αρκετές σελίδες. Θα δοκιμάσω πάλι με Vista, να δω τι γίνεται και αν δεν μπει πάλι, θα μετονομάσω το profile της Vodafone - όπως λες - για να δω τι θα γίνει.

Panagtripolis
14 Σεπ. 2008, 12:02
ΓΕΙΑ ΣΑ ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΜΝΑ,ΠΗΡΑ ΕΛΑ LG KS20 otanj hrue diapistvsa oti eixe germaniko menoy,ΤΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΜΕΝΟΥ,ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΕΛΙΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΘ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Η ΑΚΟΜΑ ΑΓΓΛΙΚΟ ΓΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ Μ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ,ΠΕΡΙΜΕΝς ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

ΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ skorpidas@yahoo.com

metkosas
14 Σεπ. 2008, 14:53
Μια απορία και αν γίνεται να απαντηθεί σύντομα σας παρακαλώ αλλιώς να το επιστρέψω πίσω το κινητό.

Η δόνηση όταν είναι στο αθόρυβο βάράει φυσιολογικά π.χ. βρου βρου βρου βρου και όχι συνεχόμενα.

όταν είναι στο κανονικό πρροφίλ μου βαράει συνεχόμενα , ασταμάτητα δηλαδή χωρίς διακοπές.

είναι φυσιολογικό αυτό? γιατί όσα κινητά έχουν περάσει απο τα χέρια μου πάντα κανουν διακοπές στην δόνηση και δέν δουλεύει το μοτορακι συνεχομενα.

σας παρακαλώ κάποιος να απαντήσει γρήγορα καθώς αυριο είναι η τελευτέα μέρα για να το επιστρέψω και να το αντικαταστήσουν άμεσα.

ευχαριστώ.

luzu
15 Σεπ. 2008, 01:08
Μια απορία και αν γίνεται να απαντηθεί σύντομα σας παρακαλώ αλλιώς να το επιστρέψω πίσω το κινητό.

Η δόνηση όταν είναι στο αθόρυβο βάράει φυσιολογικά π.χ. βρου βρου βρου βρου και όχι συνεχόμενα.

όταν είναι στο κανονικό πρροφίλ μου βαράει συνεχόμενα , ασταμάτητα δηλαδή χωρίς διακοπές.

είναι φυσιολογικό αυτό? γιατί όσα κινητά έχουν περάσει απο τα χέρια μου πάντα κανουν διακοπές στην δόνηση και δέν δουλεύει το μοτορακι συνεχομενα.

σας παρακαλώ κάποιος να απαντήσει γρήγορα καθώς αυριο είναι η τελευτέα μέρα για να το επιστρέψω και να το αντικαταστήσουν άμεσα.

ευχαριστώ.

Μην ανησυχεις φίλε μου έτσι είναι σε όλους μας...
:)

black_cloud
15 Σεπ. 2008, 12:51
παιδες δεν το βρισκω πουθενα ετοιμοπαραδοτο ... γνωριζει κανεις ποτε ερχεται η νεα παρτιδα με την τελευταια αναβαθμιση?
Ευχαριστω!!!

cac
15 Σεπ. 2008, 13:53
Σιγουρέψου ότι στη registry της συσκευής σου το key

HKCU\ControlPanel\Phone\ShowSim

έχει την τιμή 1 (και όχι 0)

Ευχαριστω λύθηκε το ζήτημα με τις επαφές.

Μήπως έχει βρει κάποιος κάποιο καλύτερο πληκτρολόγιο, (δηλαδή πιο εύχρηστο όπως το αριθμητικό για τα μηνύματα)?

metkosas
15 Σεπ. 2008, 13:59
παιδες δεν το βρισκω πουθενα ετοιμοπαραδοτο ... γνωριζει κανεις ποτε ερχεται η νεα παρτιδα με την τελευταια αναβαθμιση?
Ευχαριστω!!!
πλαίσιο Στουρνάρη έχει νομίζω , για τσέκαρε.

metkosas
15 Σεπ. 2008, 14:01
Ευχαριστω λύθηκε το ζήτημα με τις επαφές.

Μήπως έχει βρει κάποιος κάποιο καλύτερο πληκτρολόγιο, (δηλαδή πιο εύχρηστο όπως το αριθμητικό για τα μηνύματα)?
πιό εύχρηστο πληκτρολόγιο απο τις paragon δέν έχω ξαναδεί(αλλά θέλει γραφίδα και όχι δάκτυλα.)

Έβαλα μια 8gb sandisk ultra πετάειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.!!!!! !!

κανένα πρόββλημα με το fix και με 8άρα . TESTED. (μόνο που δέν έπεξε με το απλό cab αλλά ήθελε και αντιγραφή τα dll ston φάκελο windows και εγκατάσταση το certs.cab)

andapo
15 Σεπ. 2008, 15:25
ΓΕΙΑ ΣΑ ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΜΝΑ,ΠΗΡΑ ΕΛΑ LG KS20 otanj hrue diapistvsa oti eixe germaniko menoy,ΤΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΜΕΝΟΥ,ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΕΛΙΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΘ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Η ΑΚΟΜΑ ΑΓΓΛΙΚΟ ΓΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ Μ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ,ΠΕΡΙΜΕΝς ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

ΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ skorpidas@yahoo.com

Μαλλον με Αγγλικη θα δουλέψει σε εσένα. Δες εδώ:

Πάντως γενικότερα μπορείς να δεις και θέματα για flash εδώ:

Καλό διάβασμα...

metkosas
15 Σεπ. 2008, 19:11
σήμερα παρατήρησα ότι αποθηκεύει τις φωτογραφίες που τραβάω με την κάμερα στο root της κάρτας και όχι σε φάκελο.
Γνωρίζεται πος μπορεί να αποθηκεύει σε συγγεκριμένο φάκελο;

black_cloud
15 Σεπ. 2008, 23:08
πλαίσιο Στουρνάρη έχει νομίζω , για τσέκαρε.

Το βρηκα τελικα στον πειραια και το αγορασα. Ακομη δεν το εχω ανοιξει το εχω βαλει για φορτιση.
αυτο το nvbackup που λετε οτι πρεπει να γινεται πριν απο καθε αναβαθμιση ειναι καλο να το κανω μολις πρωτοανοιξω το κινητο μου πριν περασω οποιαδηποτε εφαρμογη μεσα η δεν χρειαζεται? και επισης πως γινεται αυτο το nvbackup, αν μπορει να μου πει καποιος αναλυτικα.

metkosas
15 Σεπ. 2008, 23:14
Το βρηκα τελικα στον πειραια και το αγορασα. Ακομη δεν το εχω ανοιξει το εχω βαλει για φορτιση.
αυτο το nvbackup που λετε οτι πρεπει να γινεται πριν απο καθε αναβαθμιση ειναι καλο να το κανω μολις πρωτοανοιξω το κινητο μου πριν περασω οποιαδηποτε εφαρμογη μεσα η δεν χρειαζεται? και επισης πως γινεται αυτο το nvbackup, αν μπορει να μου πει καποιος αναλυτικα.

δέν χρειάζετε να το κάνεις άμεσα. απλά ΠΡΙΝ κάνεις την αναβάθμιση θα κάνεις nvbackup , μετά θα κάνεις την αναβάθμιση και μετά nvrestore.
τα προγράμματα δεν εππηρεάζουν το nvbackup.

αυτό που αποθηκεύετε μέσα είναι το ΙΜΕΙ, το bluetooth mac adress, το κλειδωμα του provider kai to wifi mac adress.

για να δουλέψει σωστά το lgdmp που κάνει το update kai to backup πρεπει να τρέχει σε pc me xp kai oxi vista, egkathistontas prota tous lg corona drivers.

αναλυτικά η διαδικασία εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369481

black_cloud
16 Σεπ. 2008, 00:00
δέν χρειάζετε να το κάνεις άμεσα. απλά ΠΡΙΝ κάνεις την αναβάθμιση θα κάνεις nvbackup , μετά θα κάνεις την αναβάθμιση και μετά nvrestore.
τα προγράμματα δεν εππηρεάζουν το nvbackup.

αυτό που αποθηκεύετε μέσα είναι το ΙΜΕΙ, το bluetooth mac adress, το κλειδωμα του provider kai to wifi mac adress.

για να δουλέψει σωστά το lgdmp που κάνει το update kai to backup πρεπει να τρέχει σε pc me xp kai oxi vista, egkathistontas prota tous lg corona drivers.

αναλυτικά η διαδικασία εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369481

το nvbackup γινεται με καποιο προγραμμα που πρεπει να εγκαταστησω εγω η γινεται απο το κινητο κατευθειαν με τα προγραμματα που περιεχει μεσα?
ακομη δεν ξερω πια version εχει το κινητο ... πως θα το δω αυτο?
Πρωτη μου φορα Mobile κινητο και δεν εχω ιδεα.
Σ'ευχαριστω!!!

metkosas
16 Σεπ. 2008, 09:16
το nvbackup γινεται με καποιο προγραμμα που πρεπει να εγκαταστησω εγω η γινεται απο το κινητο κατευθειαν με τα προγραμματα που περιεχει μεσα?
ακομη δεν ξερω πια version εχει το κινητο ... πως θα το δω αυτο?
Πρωτη μου φορα Mobile κινητο και δεν εχω ιδεα.
Σ'ευχαριστω!!!

όπως σου έγραψα παρπάνω, αναλυτικές πληροφορίες για το πως ,γιατι και τι είναι το nvbackup εχει το link που σου έδωσα,καθώς και ότι χρειάζεσε για να το καταφέρεις,απο προγράμματα.

metkosas
16 Σεπ. 2008, 15:16
κάποιος στους xda developers έδωσε μια πιο καλή λύση για την κάρτα μνήμης που συνδιάζεται με την δικιά μου και το ξεχνάμε μια για πάντα το πρόβλημα.
Προτείνω να το βάλετε όλοι αυτό το tweak.
HKLM\Drivers\BuiltIn\SDBusdriver\Order=3
HKLM\Drivers\BuiltIn\SDHC\Order=4
HKLM\Drivers\BuiltIn\SDHC\CardDetect_Thread_Priori ty<109
HKLM\Drivers\BuiltIn\SDHC\PollingTimeout=384 (0x180)

ουσιαστικά αυτό που ανακάλυψε ο άνθρωπος είναι ότι ο sd driver φωρτόνεται μετά απο 32 drivers kai αυτό που ουσιαστικά κάνει με τα κλειδία αυτά είναι να κάνει να φωρτόνεται ο sd driver με προτεραιότητα ίση με αυτή της λειτουργείας του κινητού δηλαδή 3 απο 32 και παράλληλα να φωρτόνετε ο sdhc driver με προτερεότητα 4 απο 33.

μετά απο αυτά κάνετε και το δικό μου tweak και βάζετε σταθερό αριθμό στο Pnpwaitio kai pnp unload delay ton arithmo 1500.

black_cloud
17 Σεπ. 2008, 11:44
καλημερα σε ολους.
Θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησουλες...

1. Για να κλεισω το GPRS πρεπει να βαλω το NO DATA ή υπαρχει τροπος να το απενεργοποιησω και απο καποιο μενου στο τηλεφωνο? Το GPRS εκτος απο το οτι σε βαζει internet και σε σκιζει στην χρεωση τι αλλη χρησιμοτητα εχει? Δηλαδη αν το απενεργοποιησω θα μου κοψει και καποιες αλλες λειτουργιες η απλα θα γλυτωσω την αυτοματη συνδεση που κανει στο ιντερνετ οταν δεν βρισκει Wi-Fi?

2. πως αλλαζω την διευθυνση για το vodafone live ετσι ωστε να μην συνδεεται? ψαχνω να βρω που ειναι το Link να το πειραξω και δεν το βρισκω. Υπαρχει επισης τροπος να μην φαινεται το σημα της vodafone στην οθονη (σημερα κατω δεξια) και να το εκμεταλευτουμε με καποια αλλη συντομευση?

athanaso77
17 Σεπ. 2008, 12:24
1. Για να κλεισω το GPRS πρεπει να βαλω το NO DATA ή υπαρχει τροπος να το απενεργοποιησω και απο καποιο μενου στο τηλεφωνο? Το GPRS εκτος απο το οτι σε βαζει internet και σε σκιζει στην χρεωση τι αλλη χρησιμοτητα εχει? Δηλαδη αν το απενεργοποιησω θα μου κοψει και καποιες αλλες λειτουργιες η απλα θα γλυτωσω την αυτοματη συνδεση που κανει στο ιντερνετ οταν δεν βρισκει Wi-Fi?

Bale to No Data kai apenergopoiise to GPRS afoba. Mono etsi tha exeis to kefali sou isixo. Den peirazei tipota allo. Eksallou ean to xreiasteis energopoieitai eksisou efkola,

metkosas
18 Σεπ. 2008, 10:34
βρήκα μια πιο καλή και σίγουρη λύση για το θέμα της κάρτας μνήμης.

δείτε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=218419

andapo
18 Σεπ. 2008, 13:44
βρήκα μια πιο καλή και σίγουρη λύση για το θέμα της κάρτας μνήμης.

δείτε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=218419

Πολύ καλός!!!! Επειδή βλέπω ότι ψάχνεσαι αρκετά με τα θέματα των drivers και με τα θέματα του suspend και resume αν μπορείς και έχεις και χρόνο ρίξε μια ματιά και για το destinator 7. Κάτι παρόμοιο πρέπει να συμβαίνει και εκέι και εξηγούμε. Ενώ ξεκινάει να λέει τις φωνητικες οδηγίες σωστά μετά απο λίγο σταματάει. Αν πατήσεις το πλήκτρο της έντασης οι φωνητικές οδηγίες εμφανίζοντε ξανά (σαν να γίνετε resume)!!!! Ίσως να γίνεται suspend ο audio driver. Το είχα ψάξει πιο παλιά αλλά δεν έχω και τις απαραίτητες γνώσεις. Αν μπορείς ρίξε του μια ματιά. Ίσως εσύ βρεις κάτι...

Thanks.

metkosas
18 Σεπ. 2008, 13:47
Πολύ καλός!!!! Επειδή βλέπω ότι ψάχνεσαι αρκετά με τα θέματα των drivers και με τα θέματα του suspend και resume αν μπορείς και έχεις και χρόνο ρίξε μια ματιά και για το destinator 7. Κάτι παρόμοιο πρέπει να συμβαίνει και εκέι και εξηγούμε. Ενώ ξεκινάει να λέει τις φωνητικες οδηγίες σωστά μετά απο λίγο σταματάει. Αν πατήσεις το πλήκτρο της έντασης οι φωνητικές οδηγίες εμφανίζοντε ξανά (σαν να γίνετε resume)!!!! Ίσως να γίνεται suspend ο audio driver. Το είχα ψάξει πιο παλιά αλλά δεν έχω και τις απαραίτητες γνώσεις. Αν μπορείς ρίξε του μια ματιά. Ίσως εσύ βρεις κάτι...

Thanks.

δυστηχός δέν έχω gps, αλλά άν το πρόβλημα αυτό το εμφανίζει και χωρίς gps δηλαδή δίνοντάς του προορισμό και πατόντας το demo που ξεκινάει να σου λέει όπως ακριβώς και με το gps τότε κάτι θα κάνω.:lol:
απλά θέλω να μου πείς άν το κάνει και στην περίπτωση που λέω, όπως επίσης θέλω την έκδοση του desti για το ks20 (με κανα pm με λινκ θα ήταν τέλεια.)

andapo
18 Σεπ. 2008, 13:54
δυστηχός δέν έχω gps, αλλά άν το πρόβλημα αυτό το εμφανίζει και χωρίς gps δηλαδή δίνοντάς του προορισμό και πατόντας το demo που ξεκινάει να σου λέει όπως ακριβώς και με το gps τότε κάτι θα κάνω.:lol:
απλά θέλω να μου πείς άν το κάνει και στην περίπτωση που λέω, όπως επίσης θέλω την έκδοση του desti για το ks20 (με κανα pm με λινκ θα ήταν τέλεια.)

Κοίτα να δεις πως έχουν τα πράγματα. Για να μην τρέχεις στους δρόμους με ένα gps στο χέρι και άλλάζοντας κλειδιά στην registry :lol: μοπρείς πολύ απλά να τρέχεις το demo του destinator 7. Δεν χρειάζεται να δώσεις εσύ προορισμό η κάτι αλλό. Υπάρχει ένα demo στο destinator 7 που τα κάνει όλα μόνο του. Για να σε βοηθήσω και λίγο παραπάνω είχα βρει ότι με κάποιον άλλον audio driver (SRS WOW HD sound driver ) το πρόβλημα εξαλίφεται σημαντικά αλλά μετά απο κανένα 30λεπτο πλοήγησης κάνει ξανά την εμφανισή του. Το SRS WOW το αναφέρω μιας και θα μπορούσες έυκολα να να δεις ποια κλειδιά στην registry επηρεάζει και να δεις αν έχουν σχέση με το suspend - resume.

metkosas
18 Σεπ. 2008, 14:00
Κοίτα να δεις πως έχουν τα πράγματα. Για να μην τρέχεις στους δρόμους με ένα gps στο χέρι και άλλάζοντας κλειδιά στην registry :lol: μοπρείς πολύ απλά να τρέχεις το demo του destinator 7. Δεν χρειάζεται να δώσεις εσύ προορισμό η κάτι αλλό. Υπάρχει ένα demo στο destinator 7 που τα κάνει όλα μόνο του. Για να σε βοηθήσω και λίγο παραπάνω είχα βρει ότι με κάποιον άλλον audio driver (SRS WOW HD sound driver ) το πρόβλημα εξαλίφεται σημαντικά αλλά μετά απο κανένα 30λεπτο πλοήγησης κάνει ξανά την εμφανισή του. Το SRS WOW το αναφέρω μιας και θα μπορούσες έυκολα να να δεις ποια κλειδιά στην registry επηρεάζει και να δεις αν έχουν σχέση με το suspend - resume.
μια πρώτη πρόχειρη λύση ποθ μοθ έρχετε είναι ενα κλειδι στο audio driver me

DisablePowerManagement =1 ή "DisableOnSuspend"=0

αρχίζω το ψάξιμο :P

andapo
18 Σεπ. 2008, 14:05
μια πρώτη πρόχειρη λύση ποθ μοθ έρχετε είναι ενα κλειδι στο audio driver me

DisablePowerManagement =1 ή "DisableOnSuspend"=0

αρχίζω το ψάξιμο :P

Αν είναι το θέμα μας το power managment τότε αυτό απο μόνο του λογικά θα δουλέψει... Αντε να δουμε... :D

metkosas
18 Σεπ. 2008, 14:11
Αν είναι το θέμα μας το power managment τότε αυτό απο μόνο του λογικά θα δουλέψει... Αντε να δουμε... :D
αλλιώς ζεστένεται το ηχείο και θέλει κανενα ανεμιστήρα . (πλακίτσα):lol::lol::lol::tease::tease:

andapo
18 Σεπ. 2008, 14:16
αλλιώς ζεστένεται το ηχείο και θέλει κανενα ανεμιστήρα . (πλακίτσα):lol::lol::lol::tease::tease:

Μια χαρά. Θα το βάζουμε και για ψήσιμο!!!!! :p

metkosas
18 Σεπ. 2008, 14:18
επειδή ο μαύρος πάνθηρας φορτίζει επεξεργάζομε το ασημί φτερο(alphax gps yakumo)

μου γράφεις αν μπορείς τί τιμές έχουν αυτά τα κλειδια;

hklm/drivers/bultin/wavedev/
όλα τα κλειδιά που περιλαμβάνει αν μπορείς.

επίσης και το

hklm/drivers/bultin/wapiman/

andapo
18 Σεπ. 2008, 14:31
επειδή ο μαύρος πάνθηρας φορτίζει επεξεργάζομε το ασημί φτερο(alphax gps yakumo)

μου γράφεις αν μπορείς τί τιμές έχουν αυτά τα κλειδια;

hklm/drivers/bultin/wavedev/
όλα τα κλειδιά που περιλαμβάνει αν μπορείς.

επίσης και το

hklm/drivers/bultin/wapiman/

Στα έχω βάλει σε ένα zip επειδή ήταν πάρα πολλά
http://rapidshare.com/files/146285157/regkeys.rar.html

metkosas
18 Σεπ. 2008, 19:48
παίδες την έπαθα χοντρά.
είχα κάνει backup me to sprite backup και εκεί που δοκίμαζα για το δεστινατορ κάτι έγινε και έπρεπε αν κάνω restore.
κάνω hard reset μετά restore me to sprite backup και αφού τελείωσε έκανε ρεσετ και μετά το χάος. δέν δούλευε τιποτα ουτε μενού ουτε γραφίδα ,ΤΙΠΟΤΑ.

οπώτε όσοι έχετε backup me sprite backup προσοχή και παρτε και με ένα άλλο πρόγραμμα.

Τώρα αφού τα ξαναβάζω όλα απο την αρχή,καμια 100 στη παιχνίδια και βάλε θέλω να μου προτείνετε ένα backup προγραμμα δοκιμασμένο με το κινητό μας 100%.
δηλαδή όχι δοκιμασμένα οτι κάνει backup αλλά και οτι το restore που κάνει ειναι κανονικό και φέρνει σε λειτουργική κατασταση το ppc.

andapo
18 Σεπ. 2008, 21:49
παίδες την έπαθα χοντρά.
είχα κάνει backup me to sprite backup και εκεί που δοκίμαζα για το δεστινατορ κάτι έγινε και έπρεπε αν κάνω restore.
κάνω hard reset μετά restore me to sprite backup και αφού τελείωσε έκανε ρεσετ και μετά το χάος. δέν δούλευε τιποτα ουτε μενού ουτε γραφίδα ,ΤΙΠΟΤΑ.

οπώτε όσοι έχετε backup me sprite backup προσοχή και παρτε και με ένα άλλο πρόγραμμα.

Τώρα αφού τα ξαναβάζω όλα απο την αρχή,καμια 100 στη παιχνίδια και βάλε θέλω να μου προτείνετε ένα backup προγραμμα δοκιμασμένο με το κινητό μας 100%.
δηλαδή όχι δοκιμασμένα οτι κάνει backup αλλά και οτι το restore που κάνει ειναι κανονικό και φέρνει σε λειτουργική κατασταση το ppc.

Ουπς.... Νιώθω λίγο υπέυθυνος για αυτό...
Εγώ το pimbackup έχω αλλά μάλλον δεν κάνει αυτό που θες γιατί απο ότι κατάλαβα εσύ θες να γίνετε backup και η registry.

lagoudakis
18 Σεπ. 2008, 21:54
παιδια η συγκεκριμενη εκδοση ειναι πολυ καλη http://www.spbsoftwarehouse.com/products/backup/?en

athanaso77
18 Σεπ. 2008, 21:58
παίδες την έπαθα χοντρά.

Δεν ξέρω εάν χρησιμοποιείς την τελευταία έκδοση... δεν παρουσιάζει προβλήματα.

Θα συμφωνήσω και με τον Γιάννη ότι η καινούργια έκδοση του Spb Backup v2 είναι επίσης πολύ καλή!

black_cloud
18 Σεπ. 2008, 23:50
Οσον αφορα τα μηνυματα με την επιλογη ηχου και δονησης ... επειδη καπου διαβασα οτι μονο με προγραμμα βαζουνε δονηση και αλλαζουν τον ηχο ... ενημερωνω οτι δεν χρειαζεται εχτρα προγραμμα γι'αυτο.
οποιος θελει να βαλει δικο του ηχο στα μηνυματα και δονηση πρεπει πρωτα να βαλει τον ηχο που θελει χυμα στον φακελο windows και μετα να παει start - ρυθμισεις - Ηχοι κ Ειδοποιησεις και στην καρτελα Ειδοποιησεις να επιλεξει το μηνυματα: Δημιουργια SMS κι εκει επιλεγει δονηση και πλεον του εμφανιζει και τον ηχο που εχει βαλει στον φακελο windows...

ΑΥΤΑ!!!

black_cloud
18 Σεπ. 2008, 23:55
γνωριζει κανεις αν χανεις την εγγυηση για το κινητο αν flashαρεις την συσκευη με νεα rom μονος σου?
Το δικο μου εχει την 10e και σημερα που ειναι η τριτη μερα που το εχω μου εκανε αυτο με το 1 - 1,5 λεπτο ομιλιας που δεν με ακουγε ο συνομηλητης μου. πηγα στο (ρυθμισεις - τηλεφωνο - καρτελα ζωνη) κι εβγαλα το αυτοματο κι εβαλα μονο GSM 900/1800 (εχω vodafone) και απο τοτε μιλησα 3 φορες χωρις κανενα προβλημα.

κι αλλο ενα ειναι οτι μου εσβησε σημερα μονο του σε καποια φαση και δεν ανοιγε απο το power. κι ετσι του εβγαλα την μπαταρια, την ξαναεβαλα και δουλεψε μια χαρα (ξερει κανεις που οφειλεται αυτο?)

προτεινεται:
1. να το αφησω οπως ειναι?
2. να το παω να μου το flasharoun στην omnitech?
3. να το flasharo μονος μου?
4. ή να το παω για αντικατασταση αφου ειμαι μεσα στις πρωτες 7 ημερες και διακαιουμαι αλλαγη? (Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο στο πλαισιο και κανεις δεν ξερει ποτε θα ερθει η νεα παρτιδα. εχει ελλειψη λενε απο την lg) ...!!!

Γενικοτερα ομως δουλευει μια χαρα.

metkosas
19 Σεπ. 2008, 09:21
γνωριζει κανεις αν χανεις την εγγυηση για το κινητο αν flashαρεις την συσκευη με νεα rom μονος σου?
Το δικο μου εχει την 10e και σημερα που ειναι η τριτη μερα που το εχω μου εκανε αυτο με το 1 - 1,5 λεπτο ομιλιας που δεν με ακουγε ο συνομηλητης μου. πηγα στο (ρυθμισεις - τηλεφωνο - καρτελα ζωνη) κι εβγαλα το αυτοματο κι εβαλα μονο GSM 900/1800 (εχω vodafone) και απο τοτε μιλησα 3 φορες χωρις κανενα προβλημα.

κι αλλο ενα ειναι οτι μου εσβησε σημερα μονο του σε καποια φαση και δεν ανοιγε απο το power. κι ετσι του εβγαλα την μπαταρια, την ξαναεβαλα και δουλεψε μια χαρα (ξερει κανεις που οφειλεται αυτο?)

προτεινεται:
1. να το αφησω οπως ειναι?
2. να το παω να μου το flasharoun στην omnitech?
3. να το flasharo μονος μου?
4. ή να το παω για αντικατασταση αφου ειμαι μεσα στις πρωτες 7 ημερες και διακαιουμαι αλλαγη? (Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο στο πλαισιο και κανεις δεν ξερει ποτε θα ερθει η νεα παρτιδα. εχει ελλειψη λενε απο την lg) ...!!!

Γενικοτερα ομως δουλευει μια χαρα.
θεωτητικά χάνεις την εγγυήση,πρακτικα όμως δέν χάνεις τίποτα αν βάλεις την original rom και όχι κάποια cooked.

φυσικά και να το πάς άν δεν την κάνεις μονος για αναβάθμηση.
Με την 10g λύνεται οριστικά το πρόβλημα του μικροφώνου και δημιουργήτε ένα πρόβλημα με την κάρτα μνήμης το οποίο λύθηκε και η λύση είναι εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=218419

Άν θέλεις να το φλασάρεις και μπορείς flasharέ το , αλλά να προσέξεις κάποια πράγματα όπως: μόνο σε pc me Windows XP, οπωσδήποτε να έιναι το pc πάνω σε ups και το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ: ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ NVBACKUP ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ,έτσι ώστε άν πάει κάτι στραβά να επαναφέρεις το κινητό σε λειτουργική κατάσταση.
Το nvbackup γινετε με το ίδιο πρόγραμμα που κάνεις flash το κινητό έχει επιλογή.
απλά όταν θα το συνδέσεις θα σου ανοίξει αυτόματα μια καρτέλα για να εισάγεισ αρχεί για ανβάθμιση εσύ θα πατήσεις εκεί άκυρο και θα πάς πάνω στο μενού και θα επιλέξεις nvbackup και θα πάρεις το nvbackup(προσοχή εδώ να είναι το κινητό ανοιχτό και να είναι συνδεδεμένο με το δίκτυο κινητής),και προσοχή πρίν πατήσεις nvbackup να εμφανίζοντε όλα τα στοιχεία του κινητού σου στα πεδια του προγράμματος , όλα εκτός απο το bluetooth mac adress όλα τα άλλα πρέπει να εμφανίζονται, άν δεν τότε ξαναδοκίμασε, αλλιώς το nvbackup θα είναι μισό και θα έχει αμφίβολες δυνατότητες επαναφοράς.

Και για αντικατάσταση να το πάς δέν θα αλλάξει κάτι μιας και το καινούργιο πάλι την ίδια έκδοση θα έχει και συνεπώς τα ίδια προβλήματα.

Σε κούρασα, μπορεί να σου φαίνοντε περίεργα αλλά όλα αυτά είναι υπόθεση 1 λεπτού περίπου ρυθμίσεων στο πρόγραμμμα αναβάθμισης και μιας 17 λεπτης αναμονής για να οοκληρωθεί η αναβάθμιση.

Οδηγίες για την αναβάθμιση και όλα τα προγράμματα που χρειάζονται εδώ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369481

ROM εδώ :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=405945

black_cloud
19 Σεπ. 2008, 10:41
Κατ' αρχην καλημερα σε ολους!!!
Φιλε metsokas δεν με κουρασες καθολου, ισα ισα που μου ανοιγεις τα ματια γιατι δεν εχω γνωσεις σε wm συσκευες και σ'ευχαριστω πολυ που τα λες και τοσο αναλυτικα για να καταλαβαινουμε τι κανουνε!!!

Ποια ειναι η καταλληλη ROM (οπως μου ειπες παραπανω η ORIGINAL ωστε να μην εχω προβλημα με την εγγυηση) που πρεπει να χρησιμοποιησω?
ειναι το link που ακριβως απο πανω του λεει αυτο? Greece Vodafone 10g
και τι εννοεις λεγοντας :
((πρίν πατήσεις nvbackup να εμφανίζοντε όλα τα στοιχεία του κινητού σου στα πεδια του προγράμματος , όλα εκτός απο το bluetooth mac adress όλα τα άλλα πρέπει να εμφανίζονται, άν δεν τότε ξαναδοκίμασε, αλλιώς το nvbackup θα είναι μισό και θα έχει αμφίβολες δυνατότητες επαναφοράς)) => πως θα καταλαβω οτι μου τα εμφανιζει ολα και δεν λειπει κατι?

Οσον αφορα το σβησιμο που ανεφερα εχει να κανει με την ROM που φοραει τωρα ή συμβαινει για αλλον λογο? και τωρα το πρωι το ανοιξα και δουλευε μια χαρα. σε καποια φαση το κοιταω, παταω το power να το βγαλω απο την αναμονη και δεν εκανε τιποτα. το παταγα το παταγα και τιποτα. ΔΕΝ του εβγαλα την μπαταρια και το αφησα για 2 λεπτα χωρις να το πειραξω και ξεκινησε μονο του, μπουταρε κανονικα απο την αρχη και αφου φορτωσε με πηγε στην οθονη να βαλω το pin μου. Κατι σαν να εκανε restart απλα εκλεισε για λιγο παραπανω ωρα. Υπαρχει λογος που συμβαινει? Το κινητο ειναι καθαρο απο προγραμματα, ακομη δεν του εχω περασει τιποτα. ειναι τελειως μαμα ...!!!

metkosas
19 Σεπ. 2008, 11:22
Κατ' αρχην καλημερα σε ολους!!!
Φιλε metsokas δεν με κουρασες καθολου, ισα ισα που μου ανοιγεις τα ματια γιατι δεν εχω γνωσεις σε wm συσκευες και σ'ευχαριστω πολυ που τα λες και τοσο αναλυτικα για να καταλαβαινουμε τι κανουνε!!!

Ποια ειναι η καταλληλη ROM (οπως μου ειπες παραπανω η ORIGINAL ωστε να μην εχω προβλημα με την εγγυηση) που πρεπει να χρησιμοποιησω?
ειναι το link που ακριβως απο πανω του λεει αυτο? Greece Vodafone 10g
και τι εννοεις λεγοντας :
((πρίν πατήσεις nvbackup να εμφανίζοντε όλα τα στοιχεία του κινητού σου στα πεδια του προγράμματος , όλα εκτός απο το bluetooth mac adress όλα τα άλλα πρέπει να εμφανίζονται, άν δεν τότε ξαναδοκίμασε, αλλιώς το nvbackup θα είναι μισό και θα έχει αμφίβολες δυνατότητες επαναφοράς)) => πως θα καταλαβω οτι μου τα εμφανιζει ολα και δεν λειπει κατι?

Οσον αφορα το σβησιμο που ανεφερα εχει να κανει με την ROM που φοραει τωρα ή συμβαινει για αλλον λογο? και τωρα το πρωι το ανοιξα και δουλευε μια χαρα. σε καποια φαση το κοιταω, παταω το power να το βγαλω απο την αναμονη και δεν εκανε τιποτα. το παταγα το παταγα και τιποτα. ΔΕΝ του εβγαλα την μπαταρια και το αφησα για 2 λεπτα χωρις να το πειραξω και ξεκινησε μονο του, μπουταρε κανονικα απο την αρχη και αφου φορτωσε με πηγε στην οθονη να βαλω το pin μου. Κατι σαν να εκανε restart απλα εκλεισε για λιγο παραπανω ωρα. Υπαρχει λογος που συμβαινει? Το κινητο ειναι καθαρο απο προγραμματα, ακομη δεν του εχω περασει τιποτα. ειναι τελειως μαμα ...!!!

α)ναι αυτή είναι η ρόμ

β)θα το καταλάβεις μόλις ανοίξεις το πρόγραμμα για το backup.
Συνοπτικά να σου πώ ότι έχει διάφορα έτοιμα πεδία όπως ΙΜΕΙ, ΙΜΣΙ,bluetooth adress......κ.α.
Σε μερικά πεδία δέν γράφει τιποτα μην σε ανησηχεί αυτό, να σε ανησηχεί το γεγονός όμως που σε κάποια πεδία μπορεί να έχει 00000000000000000000(εκτός του πεδίου bluetooth adress) που σημένει ότι δέν εχει διαβάσει σωστά τα στοιχεία του κινητού, και πρέπει να τα ξαναδιαβάσεις.όσα πεδία έχουν τιμές δίπλα τους πρέπει να γράφουν κάτι μέσα και όχι μηδενικά (εκτος του bluetooth)

γ)αυτό μου το έκανε και εμένα μια φορά,δέν είναι τίποτα μάλλον κάποιο κοληματάκι(windows είναι αυτά):lol::lol::lol:

nikolaswimmer
19 Σεπ. 2008, 11:52
Να ρωτησω κατι μπας κ ξερει κανεις....

Υπαρχει προγραμμα που αναλογως το που ειμαι να αλλαζει δικτυο; Στο σπιτι μου δε πιανει voda αλλα μονο wind, και θελω οταν μπαινω σπιτι να πηγαινει αυτοματα σε wind, και σε ολους τους αλλους χωρους voda. Γινεται;

metkosas
19 Σεπ. 2008, 12:24
Να ρωτησω κατι μπας κ ξερει κανεις....

Υπαρχει προγραμμα που αναλογως το που ειμαι να αλλαζει δικτυο; Στο σπιτι μου δε πιανει voda αλλα μονο wind, και θελω οταν μπαινω σπιτι να πηγαινει αυτοματα σε wind, και σε ολους τους αλλους χωρους voda. Γινεται;
λιγο δύσκολο έως αδύνατο αυτό που ζητάς. Δυστηχώς.

black_cloud
19 Σεπ. 2008, 12:59
αυτό μου το έκανε και εμένα μια φορά,δέν είναι τίποτα μάλλον κάποιο κοληματάκι(windows είναι αυτά):lol:

Κι εμενα μου το κανει μια φορα την μερα ετσι για τα καλοριζικα??? :p:p:p

α) Διαβασα την διαδικασια για το flasharisma και μπερδευτικα λιγακι.
Εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=396032 στο normal mode λεει να βαλεις το WinDiag_Open.cab. Δεν καταλαβαινω τι το χρειαζεται αυτο?

β) Ενω εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369481 λεει πολυ πιο απλα την διαδικασια απ'οτι στο προηγουμενο και χωρις το WinDiag_Open.cab. Απλα βαζεις λεει το LGMDP και τους corona usb drivers. Εχει διαφορα η μια με την αλλη?

γ) Εδω επισης http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=405945
λεει MUST use "Erase EFS" option in LGMDP for flashing.... το οποιο δεν το αναφερει στις 2 προηγουμενες διαδικασιες. Πρεπει να το επιλεξουμε αυτο η οχι???

δ) Πριν κανω flasharisma χρειαζεται να κανω την συσκευη hard reset η χυμα οπως ειναι και ολα ΟΚ?

ε) Με Flasharisma τι πληροφοριες χανω απο την συσκευη? χανονται αρχεια - τηλεφωνα η κατι αλλο?

ζ) Με hard reset χανω παλι κατι???

η) Στον φακελο LGMDP_1.5_Build_12.13_Release εχει 5 διαφορετικα zips και το καθε zip απο ενα αρχειο exe μεσα. Ποιο exe απ'ολα κανω setup για το LGMDP. Μονο το LGMDP_EURO η και τα υπολοιπα???

θ) Κατα το flasharisma το activesync στον Η/Υ χρησιμοποιειται? Η θα ηταν καλο να το κλεισουμε να μην συνδεθει με το κινητο?

Sorry για ολες αυτες τις αποριες τις οποιες κι αν θελετε απαντατε :)
ισως να εχω κι αλλες αργοτερα :p
απλα αν ειναι να το flasahαρο να μην κανω καμια γκαφα και μετα τρεχω.
Ευχαριστω πολυ παιδια!!!

metkosas
19 Σεπ. 2008, 13:14
Κι εμενα μου το κανει μια φορα την μερα ετσι για τα καλοριζικα???

α) Διαβασα την διαδικασια για το flasharisma και μπερδευτικα λιγακι.
Εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=396032 στο normal mode λεει να βαλεις το WinDiag_Open.cab. Δεν καταλαβαινω τι το χρειαζεται αυτο?

β) Ενω εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369481 λεει πολυ πιο απλα την διαδικασια απ'οτι στο προηγουμενο και χωρις το WinDiag_Open.cab. Απλα βαζεις λεει το LGMDP και τους corona usb drivers. Εχει διαφορα η μια με την αλλη?

γ) Εδω επισης http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=405945
λεει MUST use "Erase EFS" option in LGMDP for flashing.... το οποιο δεν το αναφερει στις 2 προηγουμενες διαδικασιες. Πρεπει να το επιλεξουμε αυτο η οχι???

δ) Πριν κανω flasharisma χρειαζεται να κανω την συσκευη hard reset η χυμα οπως ειναι και ολα ΟΚ?

ε) Με Flasharisma τι πληροφοριες χανω απο την συσκευη? χανονται αρχεια - τηλεφωνα η κατι αλλο?

ζ) Με hard reset χανω παλι κατι???

η) Στον φακελο LGMDP_1.5_Build_12.13_Release εχει 5 διαφορετικα zips και το καθε zip απο ενα αρχειο exe μεσα. Ποιο exe απ'ολα κανω setup για το LGMDP. Μονο το LGMDP_EURO η και τα υπολοιπα???

θ) Κατα το flasharisma το activesync στον Η/Υ χρησιμοποιειται? Η θα ηταν καλο να το κλεισουμε να μην συνδεθει με το κινητο?

Sorry για ολες αυτες τις αποριες τις οποιες κι αν θελετε απαντατε :)
ισως να εχω κι αλλες αργοτερα :p
απλα αν ειναι να το flasahαρο να μην κανω καμια γκαφα και μετα τρεχω.
Ευχαριστω πολυ παιδια!!!

πολλές ερωτήσεις :lol::p

Απαντήσεις: α και β) εχουν διαφορά οι μέθοδοι ως προς το άν αναγνωρίζεται το κινητό απο το πρόγραμμα.
Άν δεν αναγνωρίζεται τότε βαζεισ το cab αν δέν αναγνωρίζεται και πάλι τοτε το βάζεις σε service mode.(βασικά θα το αναγνωρίσει με την μία μην ανυσηχείς.) εσύ θα ακολουθήσεις αυτές τις οδηγίες : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369481

γ)Όπωσδήποτε το επιλέγεις το Erase EFS όπως και το nvrestore αλλιώς μετά δέν δουλεύει το κινητό

δ)χυμα οπως ειναι :lol:

ε)τα πάντα μετά το flasharisma θα είναι όπως την έβγαλες απο το κουτί.
(εδώ προσοχή μήν κάνεις backup me thn 10e kai meta restore stin 10g τα αρχεία σου γιατί μετά το κινητό δέν θα δουλευει.-πρέπει να τα περάσεις όλα τα προγράμματα τηλεφωνα.......)

ζ)τα ίδια με απο πάνω

η)LGMDP_EURO μόνο με τα άλλα δεν ασχολήσε.

θ)βασικά δέν θα το αναγνωρίζει γιατι θα μπει σε service mode αλλα καλό είναι να το κλείσεις στο pc to activesync όπως επίσης να μήν βάλεις screensaver kai na min rithmiseis na bei se standbuy to pc kata thn διάρκεια της ανβάθμισης αλλιώς πάει το κινητό.

Αυτά :)

black_cloud
19 Σεπ. 2008, 14:37
θα γραψω σε λιγο και την διαδικασια αναβαθμισης οπως ακριβως την εχω καταλαβει για να μου πεις αν την καταλαβα σωστα και να υπαρχει και για τους υπολοιπους νεους χρηστες με την συγκεκριμενη συσκευη.

black_cloud
19 Σεπ. 2008, 14:38
metsokas σ'ευχαριστω παρα πολυ!!!

μονο τα τηλεφωνα μου θα ξαναμεταφερω. δεν εχω βαλει και τιποτα αλλο ακομη μεσα, και αυτο θα το κανω με συχρονισμο με το outlook. δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα με αυτο???

Η καρτα μνημης δεν μας ενοχλει αν ειναι στο κινητο? δεν χρειαζεται δλδ να την βγαλω???

Επισης δεν χρειαζεται internet για να γινει η αναβαθμιση. Σωστα???
γιατι στο pc που θα το κανω δεν θα εχει μαλλον προσβαση.

Ολο το flasharisma γινεται με ανοιχτη την συσκευη???

Σε εχω κουρασει και με βριζεις τωρα ... το ξερω!!!

metkosas
19 Σεπ. 2008, 15:20
metsokas σ'ευχαριστω παρα πολυ!!!

μονο τα τηλεφωνα μου θα ξαναμεταφερω. δεν εχω βαλει και τιποτα αλλο ακομη μεσα, και αυτο θα το κανω με συχρονισμο με το outlook. δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα με αυτο???

Η καρτα μνημης δεν μας ενοχλει αν ειναι στο κινητο? δεν χρειαζεται δλδ να την βγαλω???

Επισης δεν χρειαζεται internet για να γινει η αναβαθμιση. Σωστα???
γιατι στο pc που θα το κανω δεν θα εχει μαλλον προσβαση.

Ολο το flasharisma γινεται με ανοιχτη την συσκευη???

Σε εχω κουρασει και με βριζεις τωρα ... το ξερω!!!

Σε όλα είσαι σωστός :lol::p:D

α)κανένα προβλημα
β)δέν ενοχλεί
γ)σωστά
δ)ναι και να είναι συνδεδεμένη με το δίκτυο κινητής όχι απλ΄ως ανοιχτή στην λειτουργεία pda αλλά pda + τηλέφωνο.

black_cloud
19 Σεπ. 2008, 15:49
εκει που λεει να κανω reset σφου ρυθμισω την usb port εννοει να το σβησω και να το ξαναανοιξω? η θελη να βγαλω και την μπαταρια? απαντησε μου συντομα σε παρακαλω ειμαι σε κατασταση flasharismatos.

το αρχειο της ROM θα μου ζητηση να του πω εγω το path για να το τρεξει το LGMDP?

black_cloud
19 Σεπ. 2008, 16:12
δες την photo και πες μου αν σου λεει κατι!!!

metkosas
19 Σεπ. 2008, 16:36
δες την photo και πες μου αν σου λεει κατι!!!

αυτό δείχνει ότι δέν αναγνωρίζει το κινητό το nvbackup, γυρισέ το σε emergensy mode να το αναγνωρίσει.

Μην προχωρήσεις παρακάτω αν δεν σου βγάλει στοιχεία εκει.

metkosas
19 Σεπ. 2008, 16:39
εκει που λεει να κανω reset σφου ρυθμισω την usb port εννοει να το σβησω και να το ξαναανοιξω? η θελη να βγαλω και την μπαταρια? απαντησε μου συντομα σε παρακαλω ειμαι σε κατασταση flasharismatos.

το αρχειο της ROM θα μου ζητηση να του πω εγω το path για να το τρεξει το LGMDP?
soft reset= kleisimo-anigma

basika στειλε μου με pm to msn sou να μιλαμε real time για βοήθεια αν θες.

black_cloud
19 Σεπ. 2008, 16:40
ουτε εκει μου βγαζει στοιχεια και επισης στο emergency mode εχει ενα καρο επιλογες για να κανω tik (v)
και κατω λεει START και DZ!!! Τι επιλεγω και τι παταω???

black_cloud
19 Σεπ. 2008, 16:42
Στο select port επισης λεει state - enable και το αναγνωριζει στην COM8

metkosas
19 Σεπ. 2008, 16:42
έχεις msn? d;ose moy to msn σου να σε κάνω add .

black_cloud
19 Σεπ. 2008, 16:50
σου εστειλα pm!!!

metkosas
19 Σεπ. 2008, 16:53
πάτα πρώτα απ'όλα select port διάλεξε το κινητο (com8 που σου βγάζει) και οκ.
θα σου ανοίξει ένα παράθυρο με πολλά τικ και κουτάκια, αυτό το κλείνεις και πατάς ακυρο.
πάς πάνω στο μενου- tools-nvbackup

θα ανοίξει ένα παραθυράκι εκεί πατάς connect και βλέπεις τι στοιχεία βγάζει.
Άν βγάζει σωστά στοιχεία και οχι αυτά που δείχνεις στην photo πατάς backup και περιμένεις να τελειώσει.
αφού τελειώσει έχει ένα nvbackup file που το κρατάς για κάθε ενδεχόμενο.

μετά πάς για να κάνεις την αναβάθμιση

αρχίζεις

select port διαλέγεις το κινητό και θα σου βγάλει πάλι εκείνο το τεράστιο παράθυρο.

εκεί πας κάτω κατω και πατάς το dz

θα ανοίξει ένα άλλο παραθυράκι εκεί διαλέγεις το .dz file (tin rom diladi) dialegeis erase EFS kai backup/restore nvbackup kai ok
κάνοντας αυτά αρχίζει η αναβάθμιση που διαρκεί πρείοπου 20 λεπτά.
όσο κάνει ανβάθμισει το κινητό θα ανοιγοκλείνει εσύ δέν ακουμπάς τίποτα μετά το OK , ουτε μετακινείς το κινητό ούτε ακουμπάς το καλώδιο.
αφού τελειώσει θα σου βγάλει μύνημα flash comleted sussesfully και είσαι έτοιμος.

metkosas
20 Σεπ. 2008, 12:45
delete pls

dagas
20 Σεπ. 2008, 16:19
Παιδιά επιδή είμαι καινούργιοσ στο forum του ΚS20 λίγη βοηθεια παρακαλώ πως μπορώ να παίζω αρχεία avi, divx, και εαν είναι δυνατόν με εξωτερικούς υπότιτλους. Το TCPMP μου κάνει τρελά κολλήματα και σπασίματα. Επίσεις ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο για pdf και για το internet ? Υπάρχει κάποιο site με προγράμματα ? Συγνώμη για τα ερωτήματα αλλά το forum είναι τεράστιο. Ευχαρστώ.

andapo
20 Σεπ. 2008, 16:33
Παιδιά επιδή είμαι καινούργιοσ στο forum του ΚS20 λίγη βοηθεια παρακαλώ πως μπορώ να παίζω αρχεία avi, divx, και εαν είναι δυνατόν με εξωτερικούς υπότιτλους. Το TCPMP μου κάνει τρελά κολλήματα και σπασίματα. Επίσεις ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο για pdf και για το internet ? Υπάρχει κάποιο site με προγράμματα ? Συγνώμη για τα ερωτήματα αλλά το forum είναι τεράστιο. Ευχαρστώ.

Σου κάνει τρελά κολλήματα γιατί έχεις παλιά rom. Απο την rom v10e και πάνω δεν υπάρχουν τέτοια κολλήματα. Επίσης άλλος ένας πιθανός λόγος είναι ότι μπορεί να βάζεις να παίξει ταινίες divx απο pc όπου και η ανάλυση καί το μέγεθος αρχείου είναι πολύ μεγαλύτερα απο αυτά των ppc. Πάντως ο πιο πιθανός λόγος είναι αυτός που σου είπα στην αρχή. Εγώ το TCPMP έχω, με το plugin για τοους υπότιτλους. ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι υπότιτλοι πρέπει να είναι σε συγκεκριμένο format αλλιώς δεν θα παίξουν. Δεν θυμάμαι τώρα το format αλλά μπορείς να το βρεις πολύ εύκολα στο net.

metkosas
20 Σεπ. 2008, 20:03
θέλω έναν beta tester να δοκιμάσει κάτι για το destinator.
όποιος ενδιαφέρεται pm me.

black_cloud
22 Σεπ. 2008, 11:54
θέλω έναν beta tester να δοκιμάσει κάτι για το destinator.
όποιος ενδιαφέρεται pm me.

εγω φοβαμαι ... :lol::lol::lol:
Παντως αν ειχα gps δεκτη ... θα εμπενα στον πειρασμο!!!

black_cloud
22 Σεπ. 2008, 14:27
παιδες κανα καλο και ελαφρυ antivirus και pdf reader πεζει? κι αν υπαρχει και κανα link!!!
το Touch Commander Suite τι λεει? το εχει δουλεψει κανεις?

ευχαριστω!!!

athanaso77
22 Σεπ. 2008, 15:09
παιδες κανα καλο και ελαφρυ antivirus και pdf reader πεζει? κι αν υπαρχει και κανα link!!!

Den exei paratirithei oti yparxei logos gia antivirus sti syskevi mas. To mono pou tha katafereis einai na tin kaneis na sernetai xwris allo kerdos.

Acrobat Reader LE 2.5 (http://rapidshare.com/files/141046831/Adobe_PDF_2.5_Diamond_by_Swtos.cab)

metkosas
22 Σεπ. 2008, 16:41
εγω φοβαμαι ...
Παντως αν ειχα gps δεκτη ... θα εμπενα στον πειρασμο!!!
το beta testing δεν είναι τίποτα μπροστα σε αυτά που έκανες εσύ με την αναβάθμιση :lol::happy::D:p

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα