View Full Version : [Επίσημο] LG KS20
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
17
18
19
20
21
22
23
giorgossssss
22 Ιούν. 2008, 03:12
γεια σας παιδεια ειμαι με v10e και το προβλημα με την καρτα (2g)το εχω και εγω αλλα δεν με νοιαζει τωρα αυτο το προβλημα που με απασχολει πολυ ειναι οτι οταν περνω τηλεφωνο και ιδιαιτερα οταν κανω αναπαντητη η συσκευη μετα το τελος της κλησης βουηζει!!!(ακουγεται καθε 10δευτερα δηλαδη του του...) και οπως καταλαβαινεται ειναι ενοχλητικο και πρεπει να να το κλεισω και να το ανοιξω παλι για να σταματησει....και κατι αλλο ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ VODAFONE!!!!!
Nicholas_mgr
22 Ιούν. 2008, 13:36
Τελικά έχει βρει κάποιος καμιά εφαρμογή για voice call μέσω bluetooth, που να δουλεύει σωστά και με απλές διαδικασίες για το LG?
Αν ναι, ποιά εφαρμογή είναι?
panosaoua
23 Ιούν. 2008, 09:53
Και εγώ έκανα αναβάθμιση σε 10g. Να πω τις εντυπώσεις μου. Την κάρτα μνήμης (έχω 2 GB μέσα) την χάνει κάποιες φορές (χωρίς προφανή λόγο) και μετά την ξαναβρίσκει.
Το Destinator 7 δεν μου έχει κολλήσει. Δεν έχω GPS, όσο το έχω δουλέψει είναι σαν απλή περιήγηση. Βέβαια έχω εγκαταστήσει το πρόγραμμα στην κύρια μνήμη και τους χάρτες στην κάρτα.
Το μικρόφωνο δεν έχει κανένα πρόβλημα.
Δεν έχω πρόβλημα με το κουμπί της οθόνης.
Ενώ έχω το τηλέφωνο σε δόνηση+κουδούνισμα κάποιες φορές μόνο δονείται. Εβαλα μόνο κουδούνισμα και λύθηκε το πρόβλημα.:p
Παρατήρησα μόνο (δεν θυμάμαι αν το έκανε και παλιότερα) ότι όταν έχω bluetooth και με παίρνουν τηλέφωνο, ακούω στο ακουστικό τον ήχο ότι έχω κλήση 2 φορές και μετά ξυπνάει το τηλέφωνο και μου δείχνει ότι κάποιος παίρνει. Εσείς το έχετε αυτό;
Α και τέλος μια παράκληση, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να αυξομειώνει την φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Δηλαδή το πρωί να είναι στο φουλ και το απόγευμα να μειώνεται;
Γιατί αν ξεχάσω να την αυξήσω το πρωί και βγω έξω, τότε στα τυφλά περίπου προσπαθώ να την ανεβάσω.:)
Καλημέρα!
Έχω το KS20 αρκετό καιρό αλλά επειδή δεν είχα πάρα πολύ χρόνο να ασχοληθώ το χρησιμοποιούσα μόνο σαν τηλέφωνο. Δοκίμασα σήμερα να βάλω το Pointui που είδα σε ένα MIO και το iGO. Και με τα δύο προγράμματα συμβαίνει το ίδιο απίστευτο πράγμα, ενώ φαίνεται να παίζουν κανονικά, εν τούτοις δεν κάνει refresh η οθόνη μόλις πατήσεις κάποια επιλογή, πρέπει να σβήσω με το πλαϊνό κουμπάκι και να την ξανανάψω και θα μου εμφανίσει την επόμενη οθόνη..
Πολύ κουφό ε?
Κάθε βοήθεια είναι φυσικά ευπρόσδεκτη..
Από ότι διάβασα στην αρχή του topic το ότι είναι vodafone το κινητό δε σημαίνει ότι έχει κλειδώματα..
Ευχαριστώ πολύ,
Στάθης
pico13
23 Ιούν. 2008, 12:18
Πρέπει να κάνεις την αναβάθμιση στη 10e τουλάχιστον.
Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ σε 10b.
panosaoua
23 Ιούν. 2008, 12:20
Πολύ όμορφο το PointUI αλλά σε εμένα (και έκδοση 10g) αργό μου φάνηκε.
Ειδικά στην εμφάνιση του τηλεφωνικού καταλόγου έχει καθυστέρηση από το πάτημα μέχρι την εμφάνιση. Δεν μπορώ να το συστήσω για καθημερινή χρήση.
Διαβάζοντας λίγο στο forum διαπίστωσα κι εγώ ότι μάλλον η έκδοση είναι το πρόβλημα αφού τσέκαρα ότι είχα την 10b.. μάλλον με την αναβάθμιση θα διορθωθούν και τα δύο προγράμματα. Η αναβάθμιση λύνει και τις διακοπές και τα κενά στην ομιλία; Είναι το γνωστό πρόβλημα του μικροφώνου που έχει αναφερθεί;
Πρέπει να πάω στο Γέρακα για αυτό ή μπορώ να το κάνω και μόνος μου;
Συγγνώμη αν έχει αναφερθεί νωρίτερα στο topic, καθόλου απίθανο μιας και είναι >100 σελίδες..
Ξέρετε αν τα πλαστικά μέρη του τηλεφώνου είναι μέσα σε εγγύηση; Καθότι μου έσπασε το καπάκι της φόρτισης.. Αλλά και να μην είναι, πόσο ακριβό να είναι; δε θα κάνει και τα χίλια γρόσια υποθέτω.
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση στις άπειρες ερωτήσεις μου!
Στάθης
spitha321
24 Ιούν. 2008, 02:12
βαζω το corel στο κινητο μου και ενω ακουω την ταινια που εχω βαλει δεν βλεπω εικονα μαυρη οθονη...καιο σε καποια αλλα προγγραμματα που παω να περασω και πρεπει να αλλαξω το ονομα τησ σισκευησ και να το βαλω στο ***** για να μου πει τον κωδικο δεν ποιανει μου λεει οτι βαζω λαθοσ κωδικο τι παιζει?....
athanaso77
24 Ιούν. 2008, 08:48
Paikse ligo me tis rythmiseis tou kai tha exeis kai eikona. Oson afora to allo pou rwtas... :X
motifnick
24 Ιούν. 2008, 11:14
Ενεργοποίησε το dhcp στο router ή βάλε καρφωτή ip στην ασύρματη κάρτα του κινητού σου
Η κανε μια νεα συνδεση με ονομα ISP αλλα κενη χωρις στοιχεια...μονο με συνδεση ιντερνετ,και αρχικη σελιδα στον explorer να βαλεις μια συνηθησμενη οπως google.gr ,γιατι παει να μπει απο μονο του στην σελιδα vodafone live! κατι που ειναι αδυνατο χωρις vodafone συνδεση.εμενα ετσι ολα δουλευουνε μια χαρα.
motifnick
24 Ιούν. 2008, 11:18
κατι ακομα παιδια,για να περασω νεα rom στο κινητακι μου τι πρεπει να κανω? μονος ειναι ευκολο? αν και δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα απο τοτε που το πηρα..εχω μια παλια rom την v10b..ειναι αναγκη να αλλαξω rom απο την στιγμη που δεν μου εβγαλε προβλημα αυτη η εκδοση? μια νεα εκδοση προσφερει τιποτα παραπανω?
athanaso77
24 Ιούν. 2008, 11:40
Ean den exeis kanena problima... min to peirazeis. Ean pali theleis, an anatrekseis ligo pio pisw tha breis ta panta.
satizen
24 Ιούν. 2008, 12:21
Έχει κανείς stereo bluetooth ακουστικά? Μόλις πήρα τα plantronics voyager 855 αλλά δεν έχω καταφέρει να τα συνδέσω σωστά ώστε να παίζει η μουσική...Κατάφερα βέβαια να πραγματοποιήσω κλήση μέσω του bluetooth...Το bluetooth δεν έχει πρόβλημα γιατί το συνδέω κανονικά με άλλα κινητά και παίζει...WTF?
ego pira to itech R35 kai paizoun teleia mesa apo ton media player!!!:lol:
spitha321
24 Ιούν. 2008, 17:33
εχω βαλει τα πληκτρολογια bimkeys και το pocketcm
και κολλαει συνεχεια το βελακι που αλλαζει τα πληκτρολογια και 2ο καθε φορα που το κλεινω μπαινει το αρχικο πληκτρολογιο.....υπαρχει λυση να κανω επανεκινιση και να μενει το πληκτρολογιο που χα διαλεξει και 2ο καποιοσ αλλοσ τροποσ απο αυτο το μικρο βελακι για να αλλαζω πληκτρολογιο που κολλαει?
athanaso77
25 Ιούν. 2008, 00:38
υπαρχει λυση να κανω επανεκινιση και να μενει το πληκτρολογιο που χα διαλεξει
SipChange (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5487)
κολλαει συνεχεια το βελακι που αλλαζει τα πληκτρολογια
Βάλε το SKTools και απενεργοποίησε όσα πληκτρολόγια σου είναι άχρηστα. Ποτέ όμως το default keyboard.
zalaros
25 Ιούν. 2008, 13:36
NoData (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=2806)
Μήπως ήθελες να του προτείνεις το sipchange? ;):D
athanaso77
25 Ιούν. 2008, 13:43
Μήπως ήθελες να του προτείνεις το sipchange? ;):D
:wacko: :wacko: :wacko:
Twra to eida! Sygnwmi! Apo ti taxytita blepeis...
(Nai afto ithela... :O )
Jaeger
25 Ιούν. 2008, 18:31
Παίδες το δικό μου θα το πουλήσω τελικά, δε με βόλεψε καθόλου. Ανάθεμα το Α780, δεν μπορώ να βρω ανάλογο. Αν ενδιαφέρεται κανείς στείλτε ένα pm, δεν πρόλαβα να το χρησιμοποιήσω και πολύ.
dimsa80
25 Ιούν. 2008, 19:55
Το δικό μου έφυγε για αναβάθμιση...
εύχομαι μολις το πάρω να είναι όλα OK και χωρίς κολλήματα.
αναμένουμε.... :rolleyes:
terryman
25 Ιούν. 2008, 21:23
Καταρχήν να σας ευχαριστώ όλους για τα πολύ χρήσιμα πράγματα που έχετε γράψει τόσο καιρό για το κινητό!
Επίσης να σας ενημερώσω για όποιον ψάχνει για κάρτες μνήμης, ότι με την έκδοση 10e παίζει μια χαρά μνήμη Trascend 6GB Class 6 (θα την βρείτε στο Πλαίσιο). Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να περάσετε το sdhc.cab που έχει αναφερθεί ήδη αρκετές φορές στο παρόν θέμα.
puzzle21
26 Ιούν. 2008, 09:41
Τελικα το τηλ το εχω κρατησει ακομα..
Με τη καρτα της tim ας πουμε δεν κανει τοσες διακοπες οπως μου εκανε με της voda..και ετσι το χρησιμοποιω με ενα free to go..με τη κοπελα μου μονο..
Ομως ηθελα να ρωτησω αν αυτες τελικα οι αναβαθμισεις που εχουν βγει λεινουν σιγουρα το προβλημα του μικροφωνου?
Αν ναι ισως το κρατησω γιατι τωρα παω για αλλη συσκευουλα με επιδοτηση..
Αν δεν ξερουμε σιγουρα οτι λυνεται θα το σπρωξω...
athanaso77
26 Ιούν. 2008, 09:51
Ομως ηθελα να ρωτησω αν αυτες τελικα οι αναβαθμισεις που εχουν βγει λεινουν σιγουρα το προβλημα του μικροφωνου?
Etsi lene. Den exeis na xaseis tipota na to dokimaseis.
puzzle21
26 Ιούν. 2008, 11:14
Etsi lene. Den exeis na xaseis tipota na to dokimaseis.
Σε ευχαριστω athanaso..
Πρεπει να το παω στην omnitech μαζι με την αποδειξη για να μπει στην εγγυηση?
Υπαρχει καποιο καταστημα που θα το παρω την ιδια μερα?Αλλιως ποσες μερες θελει αν το παω ο ιδιος?
spitha321
26 Ιούν. 2008, 16:34
Αλλιως ποσες μερες θελει αν το παω ο ιδιος?
3με4 εργασιμεσ στην τζωρτζ και το κινητο σου θα ναι κομπλε μετα:)και ναι χρειαζεται και η αποδειξη..μεχρι τησ 5 καθε μερα ειναι ανοιχτα..
m3shY
26 Ιούν. 2008, 17:15
Γεια χαρά παιδιά!
Προσπάθησα να διαβάσω από την αρχή όλο το thread, αλλά κατέληξα όπως είναι φυσιολογικό κάπως έτσι :dizzy::hypno::lost: Η συζήτηση πάνω στο συγκεκριμένο κινητό άρχισε τον Δεκέμβριο του 2007.... Το ερώτημά μου είναι: σαν σήμερα, μετά από 6+ μήνες, θα ήταν καλή "επένδυση" να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό ή στα χρήματά του νομίζετε ότι από τότε έχουν βγει καλύτερα κινητά με παρόμοιες δυνατότητες (με ενδιαφέρει αρκετά το wi-fi)? (Έχω και μια επιδοτησούλα των 100 € περίπου - και...ειρήσθω εν παρόδω...υπάρχει κανα κολπάκι αν το αγοράσω σαν συσκευή και όχι με καινούρια σύνδεση που να ρίχνει την τιμούλα?)
Δώστε μου τα φώτα σας :p:thanks:
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά,
Φιλικά Μυρτώ
andapo
26 Ιούν. 2008, 17:41
Γεια χαρά παιδιά!
Προσπάθησα να διαβάσω από την αρχή όλο το thread, αλλά κατέληξα όπως είναι φυσιολογικό κάπως έτσι :dizzy::hypno::lost: Η συζήτηση πάνω στο συγκεκριμένο κινητό άρχισε τον Δεκέμβριο του 2007.... Το ερώτημά μου είναι: σαν σήμερα, μετά από 6+ μήνες, θα ήταν καλή "επένδυση" να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό ή στα χρήματά του νομίζετε ότι από τότε έχουν βγει καλύτερα κινητά με παρόμοιες δυνατότητες (με ενδιαφέρει αρκετά το wi-fi)? (Έχω και μια επιδοτησούλα των 100 € περίπου - και...ειρήσθω εν παρόδω...υπάρχει κανα κολπάκι αν το αγοράσω σαν συσκευή και όχι με καινούρια σύνδεση που να ρίχνει την τιμούλα?)
Δώστε μου τα φώτα σας :p:thanks:
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά,
Φιλικά Μυρτώ
Geia sou Murtw
I apopsi mou einai na to pareis kai me kleista ta matia. An me rwtages prin ligous mines (mporeis na deis kai apantiseis mou gia to idio thema) tha sou elega oxi. Auti tin stigmi omws pou exoun luthei polla simantika themata sou lew na to pareis. Gia emena einai to best value for money windows mobile kinito stin agora. An thes vevaia kai gps exeis alli mia epilogi se auta ta lefta alla me pio argo processor. Sigoura opws leei o athanaso ta htc exoun kaluteri poiotita alla san taxutita einai amesa sugkrisimo me to kata polu akrivotero htc kaiser (an thumame kala). Apla na simeiwsw oti einai prwta pda kai meta kinito tilefwno. Polles eukolies pou mporoun na sou prosferoun akoma kai ta pio palia kinita opws na grapseis ena minima grigora den tis exei. An exeis kali sxesi me ta Windows kai kaneis kai kapoies paraxwriseis stin anesi tis diaxeiriseis (ola ta windows mobile to exoun auto) einai mia para polu kali suskeui.
m3shY
26 Ιούν. 2008, 17:59
Σ' ευχαριστώ πολύ για την ταχύτατη απάντησή σου andapo :)
Δεν με ενδιαφέρει το gps, γιατί για αυτό έχω το mio P550, το οποίο διαθέτει και wi-fi, αλλά ...άλλο να το έχεις στο κινητό σου, το οποίο το κουβαλάς παντού μαζί σου...και άλλο στο pda. Από άποψης μπαταρίας πως τα πάει andapo?
andapo
26 Ιούν. 2008, 20:12
Σ' ευχαριστώ πολύ για την ταχύτατη απάντησή σου andapo :)
Δεν με ενδιαφέρει το gps, γιατί για αυτό έχω το mio P550, το οποίο διαθέτει και wi-fi, αλλά ...άλλο να το έχεις στο κινητό σου, το οποίο το κουβαλάς παντού μαζί σου...και άλλο στο pda. Από άποψης μπαταρίας πως τα πάει andapo?
Απο άποψη μπαταρίας απλά καλά. Όχι κάτι το ιδιαίτερο. Οι περισσότεροι χρήστες στο forum αναφέρουν μία διάρκεια της τάχεως των 2 ημερών. Ικανοποιητική για κάποιους ενω για κάποιους άλλους όχι.
Nicholas_mgr
27 Ιούν. 2008, 00:50
Αν ναι ισως το κρατησω γιατι τωρα παω για αλλη συσκευουλα με επιδοτηση..
Αν δεν ξερουμε σιγουρα οτι λυνεται θα το σπρωξω...
Σε μένα που αντιμετώπιζα έντονο πρόβλημα με το μικρόφωνο, μετά την αναβάθμιση με την v10e, δε έχω πλέον κανένα πρόβλημα.
puzzle21
27 Ιούν. 2008, 13:24
Μπορει καποιος να μου πει που ακριβως ειναι στο μαρουσι η omnitech?
Καποιος το ειχε αναφερει νωριτερα..στο μελαθρον η κατι τετοιο..
Θα κανω μια τελευταια προσπαθεια με το τηλ...γιατι σαν συσκευη μου αρεσει πολυ..
steph
27 Ιούν. 2008, 18:33
Προσπάθησα να διαβάσω από την αρχή όλο το thread, αλλά κατέληξα όπως είναι φυσιολογικό κάπως έτσι :dizzy::hypno::lost:
Κάπως έτσι ήταν τα πράγματα και για μερικούς από τους κατόχους του συγκεκριμένου κινητού (τουλάχιστον στην αρχή)! :lol:
Το ερώτημά μου είναι: σαν σήμερα, μετά από 6+ μήνες, θα ήταν καλή "επένδυση" να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό ή στα χρήματά του νομίζετε ότι από τότε έχουν βγει καλύτερα κινητά με παρόμοιες δυνατότητες (με ενδιαφέρει αρκετά το wi-fi)?
Καλή ευκαιρία για απολογισμό από μέρους μου. Έχω το LGάκι περίπου τρεις μήνες.
Στα θετικά:
+ Είναι μικρό, κομψό και ελαφρύ. Κουκλάκι για Pda.
+ Έχει Wi-fi (βασικό κριτήριο για μένα).
+ Έχει ραδιόφωνο (ΟΚ, όχι βασικό, αλλά χρήσιμο).
+ Είναι σε καλή τιμή.
+ Το ότι είναι όμορφο το είπα? :D
Στα αρνητικά:
- Δεν έχει GPS (Το Glofish X600 έχει και είναι φθηνότερο. Αλλά είναι και γκουμούτσα!).
- Μερικές φορές κολλάει (μία φορά τις 15 μέρες περίπου) και πρέπει να βγάλεις την μπαταρία. Αλλά του έχω κάνει μέχρι τώρα το πολύ 5 soft reset και κανένα hard reset!
(Έχω και μια επιδοτησούλα των 100 € περίπου - και...ειρήσθω εν παρόδω...υπάρχει κανα κολπάκι αν το αγοράσω σαν συσκευή και όχι με καινούρια σύνδεση που να ρίχνει την τιμούλα?)
Ναι, το αγοράζεις μεταχειρισμένο! :lol::blink:
Αυτά τα ολίγα, γιατί είμαι και στη δουλειά...
Nicholas_mgr
27 Ιούν. 2008, 21:46
Μπορει καποιος να μου πει που ακριβως ειναι στο μαρουσι η omnitech?
Καποιος το ειχε αναφερει νωριτερα..στο μελαθρον η κατι τετοιο..
Θα κανω μια τελευταια προσπαθεια με το τηλ...γιατι σαν συσκευη μου αρεσει πολυ..
Βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο "Αίθριο" επί της Αγ. Κωνσταντίνου 40
Nicholas_mgr
27 Ιούν. 2008, 21:50
Τελικά έχει βρει κάποιος καμιά εφαρμογή για voice call μέσω bluetooth, που να δουλεύει σωστά και με απλές διαδικασίες για το LG?
Αν ναι, ποιά εφαρμογή είναι?
Ξανακάνω την ερώτηση μήπως και βοηθήσει κανείς...:(
laisnikos
29 Ιούν. 2008, 13:24
Να βοηθήσω, GPS του λείπει!
toy leipei to cd me ta drivers gia to modem
m3shY
29 Ιούν. 2008, 14:30
Κάπως έτσι ήταν τα πράγματα και για μερικούς από τους κατόχους του συγκεκριμένου κινητού (τουλάχιστον στην αρχή)! :lol:
Καλή ευκαιρία για απολογισμό από μέρους μου. Έχω το LGάκι περίπου τρεις μήνες.
Στα θετικά:
+ Είναι μικρό, κομψό και ελαφρύ. Κουκλάκι για Pda.
+ Έχει Wi-fi (βασικό κριτήριο για μένα).
+ Έχει ραδιόφωνο (ΟΚ, όχι βασικό, αλλά χρήσιμο).
+ Είναι σε καλή τιμή.
+ Το ότι είναι όμορφο το είπα? :D
Στα αρνητικά:
- Δεν έχει GPS (Το Glofish X600 έχει και είναι φθηνότερο. Αλλά είναι και γκουμούτσα!).
- Μερικές φορές κολλάει (μία φορά τις 15 μέρες περίπου) και πρέπει να βγάλεις την μπαταρία. Αλλά του έχω κάνει μέχρι τώρα το πολύ 5 soft reset και κανένα hard reset!
Ναι, το αγοράζεις μεταχειρισμένο! :lol::blink:
Αυτά τα ολίγα, γιατί είμαι και στη δουλειά...
Σ' ευχαριστώ πολύ και εσένα steph :)! Ψήνομαι αρκετά για το εν λόγω κινητό... βέβαια... μετά σκέφτηκα... γιατί να μην κάνω υπομονή 2-3 μήνες και να πάρω το καινούριο i-phone... δεν ξέρω... είμαι αρκετά αναποφάσιστη (γενικότερα :p).
Μεταχειρισμένο δεν είναι λίγο ρίσκο να αγοράσεις ένα τέτοιο (ευαίσθητο) κινητό? Ξέρεις μήπως κάποιο καλό "spot"? Αν και με αυτό τον τρόπο δεν θα μπορώ να εκμεταλλευτώ την επιδότηση.
trackera
29 Ιούν. 2008, 14:45
Κοιτάς να έχει απόδειξη αγοράς και υπόλοιπο εγγύησης,να μην έχει εξωτερικά σημάδια,να έχει όλα τα περιεχόμενα της συσκευασίας και βάζεις και την καρτούλα σου μέσα και κάνεις μια δοκιμαστική κλήση για να δείς ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα καθώς αυτό το κινητό σε μερικούς έβγαλε πρόβλημα στο μικρόφωνό του.Άν όλα αυτά είναι οκ και το βρείς σε μια τιμή 200-230 ευρώ πιστεύω ότι είναι μια καλή επιλογή.Μετά με την επιδότησή σου πέρνεις ένα άλλο κινητό που σου δίνουν δωρεάν και το πουλάς σφραγισμένο με μια σχετικη έκπτωση 20-30% και έτσι μειώνεις κι άλλο το κόστος σου
m3shY
29 Ιούν. 2008, 14:58
Κοιτάς να έχει απόδειξη αγοράς και υπόλοιπο εγγύησης,να μην έχει εξωτερικά σημάδια,να έχει όλα τα περιεχόμενα της συσκευασίας και βάζεις και την καρτούλα σου μέσα και κάνεις μια δοκιμαστική κλήση για να δείς ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα καθώς αυτό το κινητό σε μερικούς έβγαλε πρόβλημα στο μικρόφωνό του.Άν όλα αυτά είναι οκ και το βρείς σε μια τιμή 200-230 ευρώ πιστεύω ότι είναι μια καλή επιλογή.Μετά με την επιδότησή σου πέρνεις ένα άλλο κινητό που σου δίνουν δωρεάν και το πουλάς σφραγισμένο με μια σχετικη έκπτωση 20-30% και έτσι μειώνεις κι άλλο το κόστος σου
Με μια ματιά που έριξα στο internet για μεταχειρισμένο, δεν υπήρχε φθηνότερο από 290€. Οπότε δεν με συμφέρει, εκτός κι αν το βρω που λες στα 200€.
:rolleyes:
pythagoras_7
29 Ιούν. 2008, 16:10
Με μια ματιά που έριξα στο internet για μεταχειρισμένο, δεν υπήρχε φθηνότερο από 290€. Οπότε δεν με συμφέρει, εκτός κι αν το βρω που λες στα 200€.
:rolleyes:
αν είχες περισσότερα μνμτα θα έβλεπες καλές προσφορές για το συγγεκριμένο τηλ στο buy and sell;)Τώρα σαν επιλογή να σου πω και γω τη γνώμη μου!!!Το κινητό θα μπορούσα να πω ότι κάτι παραπάνω από αξίζει!!!Το wifi του αλλά και το μέγεθος είναι τρομερά+ σε συνεργασία με τα wm6 του!;)για ποιο απλά πραγματάκια θα σε εντυποσιάσει το για εμένα τρομερό msn το οποίο δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα!!!:D
m3shY
29 Ιούν. 2008, 16:15
Βασικά...το έχω καταλάβει ότι μετράει σαν κινητό πολύ και ότι έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά... Πλέον...το μόνο που σκέφτομαι είναι... LG ks20 ή να περιμένω 2 μηνάκια για το i-phone? Θα δείξει ... :)
nikolaswimmer
30 Ιούν. 2008, 10:38
sorry δεν ηξερα οτι απαγορευονται αγγελιες εκτος buy and sell. Αν καποιος ενδιαφερεται για το κινητο... pm
pythagoras_7
30 Ιούν. 2008, 11:24
εγω παντως το εχω προς πωληση με 250 ευρω. αν καποιος ενδιαφερεται ας μου πει. Αγορα Φλεβαρη, ακομα εχει τις ζελατινες μπρος πισω για προστασια και εννοειται με ολα του τα αξεσουαρ και την κουτα του! Αληθεια το buy and sell που ειναι και δε το βρισκω; :worry:
πρέπει να έχεις 75 μνμτα για να το δεις!;)Καλύτερα κάνε ένα edit το μνμ σου καθως απαγορεύεται να βαζεις αγγελιες εκτώς buy and sell....:rolleyes:
divinechild
1 Ιούλ. 2008, 04:20
Manges, exei dokimasei kaneis to firmware V10g VODAFONE gia to KS20?
kostastnt
1 Ιούλ. 2008, 09:34
Εγώ το έχω αυτό το v10g firmware... Προσωπική μου άποψη: Σκέτη μ@λ@κί@... Δεν διαβάζει την κάρτα πολλές φορές, το destinator όποια έκδοση και αν βάλω δεν δουλεύει, κτλ...
Βάζω ξανά την v10e...
panagos22
1 Ιούλ. 2008, 12:21
Manges, exei dokimasei kaneis to firmware V10g VODAFONE gia to KS20?
egw den exw kanena problhma me thn karta exw 8gb mia xara einai gia to destinatoe den 3erw
Paralizer
1 Ιούλ. 2008, 15:18
Παίδες καλησπέρα,
θα ήθελα να μου προτίνεται όποιος γνωρίζει καλά ένα δέκτη GPS μέχρι maximum 60 ευρώ. Υπάρχει τίποτα; Δώστε link!
Ευχαριστώ
athanaso77
1 Ιούλ. 2008, 16:25
http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=164060
fritz2
1 Ιούλ. 2008, 18:20
καλησπερα! πουλω τι lg moy ks20!! λογω του οτι το βαρεθηκα!! δεν εχει κανενα προβλημα και δεν κολαει ..
το εχω 2-3 μηνεσ και ειναι σαν καινουριο!!
εχει 4 giga sd και καποια προγραμματα!!
εχει εγγυηση ακομα δεν ξερω ποσω αλλα εχω και την αποδηξη αγορασ απο το πλαισιο! η οποια γραφει ποτε το πηρα και για ποσο καιρο εχει εγκυηση!
στο κουτι του ειναι κλπ..μαζι δηνω και φορτηστη αυτοκινητου..
τιμη 250 ευρω
ευχαριστω
to sygkekrimeno to xei kanenas apo dw kai synergazete apsoga me to KS20?
athanaso77
2 Ιούλ. 2008, 10:09
Den exw ti sygkekrimeni syskevi alla den blepw ton logo giati na mi synergazetai. Ola me to idio protokolo epikoinwnoun!
Paralizer
2 Ιούλ. 2008, 10:13
Χμ ευχαριστώ για την απάντηση. Μου φαίνεται εξερετικά φθηνό. Ελπίζω να μην βγει off σε μια βδομάδα!
Πάντως στο site που μου έδωσες λέει ότι κοστίζει 26.95, αλλά μετά διαπίστωσα ότι με τα έξοδα αποστολής η τιμή φτάνει τα 42,37!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
athanaso77
2 Ιούλ. 2008, 10:23
Anagkastika prepei na plirwseis tin courier pou tha to ferei sto spiti sou! :O
(Eksallou... katw apo 60 Euro den zitises?) :p
Paralizer
2 Ιούλ. 2008, 10:26
Anagkastika prepei na plirwseis tin courier pou tha to ferei sto spiti sou! :O
(Eksallou... katw apo 60 Euro den zitises?) :p
Ναι οκ ζήτησα κάτω από 60 αλλά όχι και να δώσω 13 ευρώ για έξοδα αποστολής όταν άλλες εταιρίες σου έχουν μέχρι 5 ευρώ.
athanaso77
2 Ιούλ. 2008, 11:01
Outws i allws de tha to breis pouthena me kalyteri teliki timi.
satizen
2 Ιούλ. 2008, 12:54
holux m-1200 file mou emena moy vgike kati ligotero apo 50 me ta metaforika apo ebay
mozilla69
2 Ιούλ. 2008, 13:16
Xτες πηρα κ εγω το κινητο αυτο τελικα.....εχει rom την 10e....δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι στιγμης....ψαχνω βα βρω ενα προγραμα για το wifi ειχε ξανααναφερθει εδω αλλα δεν θιμαμαι που ηταν κ ακομα ενα προγραμμα για tv οπωσ το PQMOBILETV αλλα το χω σε Trial version....
athanaso77
2 Ιούλ. 2008, 13:17
Kali epilogi, me to risko omws eleipsis ypostiriksis se periptwsi problimatikis syskevis.
mozilla69
2 Ιούλ. 2008, 13:46
το ξερω αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω προβληματα...... πτου μην το ματιασω :P
Paralizer
2 Ιούλ. 2008, 14:23
Μόλις τσίμπησα το Holux από e-bay, 42€ μαζί με τα μεταφορικά. Νομίζω είναι πολύ καλά!
athanaso77
2 Ιούλ. 2008, 14:35
ψαχνω βα βρω ενα προγραμα για το wifi ειχε ξανααναφερθει εδω αλλα δεν θιμαμαι που ηταν
Mipws les to Airomap (http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-airomap.html)?
athanaso77
2 Ιούλ. 2008, 14:39
Νομίζω είναι πολύ καλά!
Ontws... i timi einai poly kali!
nikolaswimmer
3 Ιούλ. 2008, 09:05
Ρε παιδια αν μπορει ας βοηθησει καποιος στο εξης. Συχνα τυγχανει να βv καποιο wifi χωρις ασφαλεια και επιχειρω συνδεση για να μπω ιντερνετ. Ενω λοιπον η συνδεση γινεται με επιτυχια δε μπορω με τιποτα να μπω σε καποια διευθυνση στον explorer. Βαζω συνδεση μεσω internet και οχι work , βαζω στις ρυθμισεις του adapter να παιρνει την ΙΡ αυτοματα αλλα τιποτα.... Υπαρχει καποια αλλη ρυθμιση να πειραξω;
kingrim
3 Ιούλ. 2008, 09:43
καλημέρα σε όλους
Έχω και εγώ ένα KS-20 και γενικά ειμαι παρά πολύ ευχαριστημένος εκτός από μια πολύ απλή λειτουργία το ξυπνητήρι δεν με ξυπνάει με τπτ ξέρει κανείς κάποιο άλλο να μου προτείνει
(πρέπει να πω οτι δεν διάβασα και τις 278σελιδες αλλά αρκετές από αυτές και ζαλίστηκα)
athanaso77
3 Ιούλ. 2008, 09:53
το ξυπνητήρι δεν με ξυπνάει με τπτ ξέρει κανείς κάποιο άλλο να μου προτείνει
Pote to ksypnitiri tis syskevis. H lysi sou legetai pTravelAlarm. Paizei kai me ta mp3 sou (arkei na ta exeis balei sto /Storage Card/My Documents). ;)
kingrim
3 Ιούλ. 2008, 09:56
αμεση ανταποκριση αν εχεις και λινκ εισαι θεος
athanaso77
3 Ιούλ. 2008, 10:28
αμεση ανταποκριση αν εχεις και λινκ εισαι θεος
Den einai free, exeis pm ;)
mafiasgr
3 Ιούλ. 2008, 11:02
Απαντες Ψαγμενοι,
Να ρωτησω εβαλε κανεις το HTC Cube clone apo to xda developers ;;μπορει να βοηθησει καποιος προσπαθω στην 10g αλλα δεν μου δεiχνει τιποτα :!:
kingrim
3 Ιούλ. 2008, 13:20
εχω την V10G αμα θες στειλε μου το προγραμμα να σου πω τι βγαζει σε εμενα
pythagoras_7
3 Ιούλ. 2008, 13:43
Λοιπόν ε πείρα 4gb για το lg και με το sdhc.cab είναι όλα τέλεια!!!:DΑστέρι το lg!!!!:!:
andapo
3 Ιούλ. 2008, 14:39
Ποιος είπε οτι έψαχνε την v10g για το ks20????? :p
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369481&page=37
post 368
Η απο rapidshare:
http://rapidshare.com/files/125654764/DZ-KS20-00-V10g-202-05-APR-2-2008_0.zip.html
Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα αλλα απο xda-developers γιατι να μην είναι και ok.
Edit: Μια χαρά είναι. Δοκιμασμένη πλεόν.
carver
3 Ιούλ. 2008, 16:50
ηχους για το ξυπνητηρι μπορεις να βαλεις και να παιξουν δυνατα,αρκει να ειναι wav μονοφωνικα.
kingrim
3 Ιούλ. 2008, 16:53
καλύτερα να πάτε τα τηλεφωνά στο service για sw αν για κάποιον λόγο πάθει κάτι όταν το κάνετε αναβάθμιση(και ειναι πολύ εύκολο να γίνει ζημία) θα ειναι δύσκολα τα πράγματα μετά.
trackera
3 Ιούλ. 2008, 17:04
καλύτερα να πάτε τα τηλεφωνά στο service για sw Συμφωνώ!αν για κάποιον λόγο πάθει κάτι όταν το κάνετε αναβάθμιση(και ειναι πολύ εύκολο να γίνει ζημία) θα ειναι δύσκολα τα πράγματα μετά.
Δεν συμφωνώ!...όλα φτιάχνουν.-
kingrim
3 Ιούλ. 2008, 17:38
ολα φτιαχνουν συμφωνω, αλλα αμα χασεις το calibration, δισκολα τα πραγματα μονο εξουσιοσοτημενο service στο φτιαχνει (ΣΩΣΤΑ)
trackera
3 Ιούλ. 2008, 17:44
Για να το πούμε πιο απλά...γουστάρει κάποιος να ψαχτεί από μόνος του για αναβαθμίσεις και κατσαβιδιάσματα στο κινητό;Ας το κάνει!Απλά έκανε χαζομάρα που το πήρε καινούριο και το ακριβοπλήρωσε και για την εγγύηση του.Αφού υπάρχει εγγύηση,το πάς,στο επιστρέφουν μετά από καμιά βδομάδα και δεν έχεις κανένα άγχος.Θέμα νοοτροπίας του καθένα είναι νομίζω
athanaso77
3 Ιούλ. 2008, 19:19
Δεν συμφωνώ!...όλα φτιάχνουν.-
Υπάρχει περίπτωση να γίνει ζημιά από λάθος flashάρισμα που να αχρηστέψει συσκευή!
pythagoras_7
3 Ιούλ. 2008, 19:19
ολα φτιαχνουν συμφωνω, αλλα αμα χασεις το calib:Dration, δισκολα τα πραγματα μονο εξουσιοσοτημενο service στο φτιαχνει (ΣΩΣΤΑ)
βασικά μπορεις να σώσεις τα αρχεία του συστήματος πριν την αναβάθμηση και αν κάνεις κάποιο λάθος τα ξαναπερνάς!!!;)
andapo
3 Ιούλ. 2008, 21:27
καλύτερα να πάτε τα τηλεφωνά στο service για sw αν για κάποιον λόγο πάθει κάτι όταν το κάνετε αναβάθμιση(και ειναι πολύ εύκολο να γίνει ζημία) θα ειναι δύσκολα τα πράγματα μετά.
Καλά δεν είναι και τόσο δύσκολη διαδικασία. Μην υπερβάλουμε κιόλας!!!!!
Θα συμφωνήσω όμως με τον trackera. Θέμα νοοτροπίας είναι. Αν θες το κάνεις αν δεν θες παλι όχι. Δικαίωμα του καθενός είναι άλλωστε. Για εμένα έχει γίνει λίγο ρουτίνα η διαδικασία αναβάθμισης (ουτε nv backup δεν κάνω πια) και βαριέμαι και την μία εβδομάδα αναμονής για κάτι που διαρκεί 15 λεπτα.
kingrim
3 Ιούλ. 2008, 22:33
σαν διαδικασια ειναι ευκολο αν το κατεχεις για στραβη μιλαμε παντα (κολλαει το pc, πεφτει το ρευμα .....
mozilla69
4 Ιούλ. 2008, 13:22
ti les kolaei to pc an dn kaneis tpt allo ?....dn 8a kolisei twra an 8es esi na paizeis ena game na grafeis ena dvd na kaneis convert mia tainia na eisai sto internet explorer k pas na flasareis to kinito 99% na kolisei.....ekei nai alliws 8a xeis io :D......Kai auto me to reuma..Esi dn exeis o allos exei UPS k dn fobatai :p
kingrim
4 Ιούλ. 2008, 15:14
XAXAXXAXA
το θέμα ειναι οτι έχω δει πολλές τέτοιες περιπτώσεις.......
Τεσπα ειναι θέμα ιδεών όλοι έχουν δίκιο μακαρι να μην χαλασουν ποτε :P
panosaoua
4 Ιούλ. 2008, 15:41
holux m-1200 file mou emena moy vgike kati ligotero apo 50 me ta metaforika apo ebay
Μόλις τσίμπησα το Holux από e-bay, 42€ μαζί με τα μεταφορικά. Νομίζω είναι πολύ καλά!
Γεια σας παιδιά, ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από το GPS;
Ελεγα να πάρω αυτό QSTARZ BT-Q818 (http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=36409) για το οποίο έχω διαβάσει καλές κριτικές για αυτονομία και επιδόσεις.
Αυτό που πήρατε πως τα πάει, κλειδώνει γρήγορα, δείχνει σωστά το στίγμα, έχει καλό σήμα;
ostvarivanje
4 Ιούλ. 2008, 17:01
Μιας και εγώ ενδιαφέρομαι για δέκτη. Πείτε κάποιος που έχει αγοράσει, ποιον δέκτη έχει; Και κατά πόσο είναι ευχαριστημένος.
Ποιος είναι καλύτερος, αυτός που αναφέρει ο panosaoua στο προηγούμενο μήνυμα ή ο QSTARZ BT-Q920 (http://www.my-shop.gr/eshop/catalog/product_info.php?products_id=21340);
Επίσης, που μπορώ να βρω φορτιστή αυτοκινήτου, γιατί στην πόλη μου δεν υπάρχει στο κατάστημα της Vodafone;
spitha321
4 Ιούλ. 2008, 18:57
θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιο προγραμμα η γενικα καποια λυση οταν μιλαω στο κινητο και ακουμπαω το αφτι μου να μην ανοιγουν εκατο προγραμματα......
trackera
4 Ιούλ. 2008, 19:56
Η λύση για εσένα λέγεται bluetooth hansdfree :p
Δεύτερη λύση να σβήνεις την οθόνη σου όταν μιλάς
τρίτη λύση να κόψεις τα αυτιά σου
spitha321
4 Ιούλ. 2008, 20:10
Η λύση για εσένα λέγεται bluetooth hansdfree :p
Δεύτερη λύση να σβήνεις την οθόνη σου όταν μιλάς
τρίτη λύση να κόψεις τα αυτιά σου
ευχαριστω θα δοκιμασω τη δευτερη λογικα:)
trackera
4 Ιούλ. 2008, 20:48
Άς μιλήσουμε πιο σοβαρά τώρα.Θεωρώ ότι για καλοκαίρι που ιδρώνουμε καλό είναι να χρησιμοποιούμε bluetooth handsfree γιατί διαφορετικά όλος ο ιδρώτας πάει στην οθόνη και στο υπόλοιπο κινητό
pythagoras_7
5 Ιούλ. 2008, 15:33
Πω πω αυτό πάει να πει πλήρης μετατροπή σε iphone.....http://www.youtube.com/watch?v=lQEsjzHgnpA
andreas_ku990
5 Ιούλ. 2008, 15:57
Πω πω αυτό πάει να πει πλήρης μετατροπή σε iphone.....http://www.youtube.com/watch?v=lQEsjzHgnpA
Ωραίο!!!!!!!!!! σκέφτομαι να πάω να το αγοράσω και να το βάλω πάνω αυτό ... :p
trackera
5 Ιούλ. 2008, 16:58
Άν είναι να είσαι ευχαριστημένος με τόσο αργό interface πάω πάσο.Δοκίμασε καλύτερα spb mobile shell ή point ui που έχουν μια αξιοπρεπή ταχύτητα.Πραγματικά όποιος ενδιαφέρεται να μοιάζει τόσο πολύ το κινητό του με iphone κακώς δεν έχει πάρει ήδη το iphone ώστε να χαρεί πραγματικά την πλοήγηση μεταξύ των υπομενού και την χρήση του ίντερνετ.
andapo
5 Ιούλ. 2008, 17:39
Βασικά έχει πάρα πολλά προβλήματα. Το είχα δοκιμάσει αρκετά. Πέρα του ότι ειναι πολύ δύσκολο στο setarisma.
SPB moblie shell 2. Μακραν καλύτερο.
dapost11
5 Ιούλ. 2008, 18:47
Μπορώ να χρησιμοποιήσω το KS20 ως modem για να μπώ με το laptop στο Internet χρησιμοποιώντας το δίκτυο κινητής (π.χ. προγράμματα ADSM της Wind); Πως; (Συγγνώμη αν έχει ξανασυζητηθεί, αλλά δεν μπόρεσα να εντοπίσω απάντηση.)
furious99
5 Ιούλ. 2008, 21:21
Μπορώ να χρησιμοποιήσω το KS20 ως modem για να μπώ με το laptop στο Internet χρησιμοποιώντας το δίκτυο κινητής (π.χ. προγράμματα ADSM της Wind); Πως; (Συγγνώμη αν έχει ξανασυζητηθεί, αλλά δεν μπόρεσα να εντοπίσω απάντηση.)
Όχι... Μόνο με το wind plus (δες το αντίστοιχο θέμα στο forum της Wind) και με περιορισμούς (δε φορτώνουν κάποιες σελίδες σωστά, δε μπορείς να κατεβάσεις αρχείο πάνω από 1 mb, αν δεν είσαι σε 3G περιοχή θα είναι χειρότερη ταχύτητα και από dialup κλπ.)...
panosaoua
6 Ιούλ. 2008, 00:59
Μιας και εγώ ενδιαφέρομαι για δέκτη. Πείτε κάποιος που έχει αγοράσει, ποιον δέκτη έχει; Και κατά πόσο είναι ευχαριστημένος.
Ποιος είναι καλύτερος, αυτός που αναφέρει ο panosaoua στο προηγούμενο μήνυμα ή ο QSTARZ BT-Q920 (http://www.my-shop.gr/eshop/catalog/product_info.php?products_id=21340);
Παρήγγειλα τελικά και εγώ τον Holux m1200 από εδώ http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEDWX:IT&item=140244144530 στα 43 € τελική τιμή.
Είναι η καινούρια του έκδοση όπως λέει και έρχεται από Αγγλία, οπότε είναι πιο σίγουρο και πιο γρήγορη η παραλαβή.
Εχει το ίδιο τσιπακι ΜΤΚ με τον q818 (O q920 έχει sirf).
Αναφέρθηκε με τις παλιότερες εκδόσεις ότι το τσιπάκι ΜΤΚ έχει πρόβλημα στις χαμηλές ταχύτητες αλλά δίνει γενικά πολύ ακριβή διαδρομή. Κάπου διάβασα ότι με τις καινούριες εκδόσεις λύνεται.
Θα φανεί σύντομα τι γίνεται.:)
Το διάλεξα πάντως και γιατί είναι πολύ μικρό και έχει και καλή αυτονομία.
Επίσης, που μπορώ να βρω φορτιστή αυτοκινήτου, γιατί στην πόλη μου δεν υπάρχει στο κατάστημα της Vodafone;
Πήρα αυτόν, δουλεύει μια χαρα: http://cgi.ebay.co.uk/Car-Charger-USB-Plug-LG-KF510-KF700-KF750-KS20-KU990_W0QQitemZ180261446839QQcmdZViewItem?hash=item180261446 839&_trkparms=39%3A1%7C65%3A15&_trksid=p3286.c0.m14
Αρκεί να μην βιάζεσαι, αυτός έρχεται από μακρία. Θέλει κανα δεκαήμερο. Με τελωνείο δεν υπάρχει θέμα είναι πολύ φθηνό και το πακέτο μικρό.
djivo
6 Ιούλ. 2008, 14:36
ξερει κανεις που μπορω να το βρω αυτο και πως λεγετε? :(
andapo
6 Ιούλ. 2008, 17:45
ξερει κανεις που μπορω να το βρω αυτο και πως λεγετε? :(
Δες εδώ:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=1710253#post1710253
αλλά ξαναλέω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο. Βασικά είναι πολύ δύσκολο να το στήσεις. Εχω φτιάξει και ένα μικρό tutorial για το lg μέσα στο topic.
Εγώ θα σου πρότεινα αυτό που μοιάζει πολύ περισσοτερο με το iphone αλλά θα πρέπει να φτιάξεις τα εικονίδια του iphone. Είναι μακράν καλύτερο.
http://www.freestylwm.com/
Το μόνο πρόβλημα με αυτό είναι το με το που ξεκινήσει κολάει και πρέπει να ξανανοιξεις το flash file. Επίσης είναι αρκετά βαρύ σε μνήμη.
Αν και τα έχω δοκιμάσει αρκετά και τα 2 πιστεύω ότι καλύτερη λύση απο το spb mobile shell δεν υπάρχει.
Αυτό δεν το έχω δει αλλά μοιάζει πολύ καλο.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369241
και το σχετικό video:
http://video.google.com/videoplay?docid=-6690928357879838925
djivo
6 Ιούλ. 2008, 21:32
ευχαριστω πολυ..
το δοκιμασα και κατεληξα και γω στο ιδιο ακριβως.
σαν το sbp δεν εχω δει κατι καλυτερο ως τωρα..
pythagoras_7
7 Ιούλ. 2008, 18:30
Λοιπόν παιδιά,έβαλα τα 4gb κάρτα μνήμης αλλά το τηλέφωνο αν και δεν την έχω φορτώσει σχεδόν καθόλου τη κάρτα αργεί πολύ σε σχέση με πριν.Να μου φένεται λογικό ή πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση ή τπτ άλλο?
nikos3650
8 Ιούλ. 2008, 11:15
Χθες πήρα και εγώ το KS20! Πολύ ωραίο κινητό, ελαφρύ, μεγάλη οθόνη και φυσικά άπειρες δυνατότητες με τα WM6 και το Wi-Fi. Αυτό είναι και το βασικό μειονέκτημα, αφού θέλει λίγο χρόνο να το συνηθίσεις και να το χειρίζεσαι γρήγορα και αφετέρου ψάξιμο για να το παραμετροποιήσεις στα γούστα σου!
Η βασική έλλειψη (out of the box) για μένα είναι ότι περιορίζει τους τρόπους εισαγωγής κειμένου στο μικρό πληκτρολόγιο. Ενώ στο manual αναφέρει επίσης τα μπλοκ χαρακτήρων και την αναγνώριση κειμένου με τη γραφίδα.
Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορούμε να ενεργοποιήσουμε αυτή τη δυνατότητα, ή εναλλακτικά τι άλλο πρόγραμμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε;
Επαναλαμβάνω ότι μιλώ για την εισαγωγή κειμένου με γραφίδα σε όλες τις περιπτώσεις (SMS, επαφές, tasks κλπ...)
Ευχαριστώ!!
athanaso77
8 Ιούλ. 2008, 11:26
H eiagwgi ellinikou keimenou me ti grafida einai kati pou pote den doulepse ousiastika se kamia apo aftou tou eidous tis syskeves.
Gia pliktrologio proteinw anepifylakta to Pocket CM Keyboard (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5652).
nikos3650
8 Ιούλ. 2008, 11:32
Στο PSNotes δουλεύει άψογα. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες οτι δε δούλεψε σε αυτές τις συσκευες. Επίσης στα sony-ericsson g700-900 δουλεύει μια χαρά.
athanaso77
8 Ιούλ. 2008, 11:38
Ypothetw oti ennooume to idio, diladi anagnwrisi ellinikwn xaraktirwn me ti boitheia tis grafidas. Opws tha deis pio panw eipa oti de doulepse ousiastika. Diladi den einai kai toso xrisimo h' aksiopoiisimo. Tha to deis sti poreia. Kai otan lew aftes tis syskeves, einai evnoito oti den ennow ta sony-ericsson pou anafereis. :rolleyes:
nikos3650
8 Ιούλ. 2008, 12:07
OK το ίδιο εννοούμε:cool: Απλώς εγώ βρίσκω χρήσιμο, αξιοποιήσιμο και ουσιαστικό το PSNotes στην εισαγωγή ελληνικού κειμένου με γραφίδα,
και για αυτό ρωτάω αν υπάρχει τρόπος να κάνουμε εισαγωγή κειμένου με γραφίδα και σε SMS, word, Ημερολόγιο κτλ. :help:
Thanks!
ostvarivanje
8 Ιούλ. 2008, 15:52
Σκέφτομαι να αγοράσω το GPS RECEIVER QSTARZ BT-Q920 (http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=36410). Ποιο είναι καλύτερο, αυτό ή το Q818 (http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=36409); Το έχει αγοράσει κανένας; Δούλευε κανονικά;
Και κάτι άλλο, το ηλεκτρονικό κατάστημα zero1 είναι αξιόπιστο ή να ψάξω για κάποιο άλλο; Έχει κάνει κάποιος από σας αγορές από το εν λόγω κατάστημα;
trackera
8 Ιούλ. 2008, 19:47
OK το ίδιο εννοούμε:cool: Απλώς εγώ βρίσκω χρήσιμο, αξιοποιήσιμο και ουσιαστικό το PSNotes στην εισαγωγή ελληνικού κειμένου με γραφίδα,
και για αυτό ρωτάω αν υπάρχει τρόπος να κάνουμε εισαγωγή κειμένου με γραφίδα και σε SMS, word, Ημερολόγιο κτλ. :help:
Thanks!
Ότι γράφεις στο psnote μπορείς να το στείλεις και με sms ή απλά να το αποθηκεύσεις
satizen
9 Ιούλ. 2008, 12:19
Μιας και γινετε πολυ λογος για το Spb Mobile shell για να κανουμε μια ερευνα σχετικα με ποιο theme χρησιμοποιητε; εγω εχω το Calm......
andapo
9 Ιούλ. 2008, 15:21
Μιας και γινετε πολυ λογος για το Spb Mobile shell για να κανουμε μια ερευνα σχετικα με ποιο theme χρησιμοποιητε; εγω εχω το Calm......
Για spb mobile shell 2.1
Τι θα έλεγες για αυτό????
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=402021
pythagoras_7
9 Ιούλ. 2008, 15:26
Για spb mobile shell 2.1
Τι θα έλεγες για αυτό????
είναι για qvga όμως.Το ks20 τα πέρνει?
zalaros
9 Ιούλ. 2008, 15:45
είναι για qvga όμως.Το ks20 τα πέρνει?
Μα το ks20 έχει qvga οθόνη ;)
satizen
9 Ιούλ. 2008, 15:47
Ωραιο αλλα δεν θελω να ειναι απομιμηση του Diamond....
pythagoras_7
9 Ιούλ. 2008, 16:38
Μα το ks20 έχει qvga οθόνη
:lol::lol::lol::lol:Μάλλον με έχει βαρέσει η ζέστη...:rolleyes:
Τώρα τελευταία άρχισα να το χρησιμοποιώ σαν ppc,πριν λόγο χρόνου το είχα σαν απλό κινητό...Οπώτε τώρα περνάω τις πρώτες μου εφαρμογές...:p
EliMiNaToR
9 Ιούλ. 2008, 17:22
παιδια μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να κανω sync το ks20 με mac?
panagos22
9 Ιούλ. 2008, 20:05
μια ερωτηση πωσ βαζουμε τα themes?auto to .dat arxeio pou to bazw?
athanaso77
9 Ιούλ. 2008, 20:43
μια ερωτηση πωσ βαζουμε τα themes?
Τα themes έχουν κατάληξη .tsk
Τα πετάς στο φάκελο /Windows ή /My Documents ή /Storage Card/My Documents και τα φορτώνεις από το Start -> Settings -> Today.
andapo
9 Ιούλ. 2008, 20:46
μια ερωτηση πωσ βαζουμε τα themes?auto to .dat arxeio pou to bazw?
Δεν διαβάζεις!!! Δεν διαβάζεις!!
Εχει αναλύτικές οδηγίες το link που έδωσα.
Επιλέγεις ένα απο τα αντίστοιχα layout (Α,Β,C,H) και κάνεις copy τα αρχεία του στο φάκελο (/Program Files/Spb Mobile Shell (αν το έχεις κάνει εγκατάσταση στο κινητό)) του spb mobile shell (ξαναλέω έκδοση 2.1).
Απο εκεί και πέρα μπορείς να κάνεις copy αντιστοιχα άρχεία για το αντίστοιχο layout για το αν θες άλλο backround η εγχρωμα εικονίδια κτλ, κτλ.
Στο τέλος κάνεις και ένα soft reset και είσαι ok.
Edit:
(Για το spb ρωτάει athanaso77)
athanaso77
9 Ιούλ. 2008, 20:58
(Για το spb ρωτάει athanaso77)
Οουπς sorry!!! Δεν είχα διαβάσει το ιστορικό! :rolleyes:
panagos22
9 Ιούλ. 2008, 21:12
[QUOTE=andapo;2409674]Δεν διαβάζεις!!! Δεν διαβάζεις!!
Εχει αναλύτικές οδηγίες το link που έδωσα.
Επιλέγεις ένα απο τα αντίστοιχα layout (Α,Β,C,H) και κάνεις copy τα αρχεία του στο φάκελο (/Program Files/Spb Mobile Shell (αν το έχεις κάνει εγκατάσταση στο κινητό)) του spb mobile shell (ξαναλέω έκδοση 2.1).
Απο εκεί και πέρα μπορείς να κάνεις copy αντιστοιχα άρχεία για το αντίστοιχο layout για το αν θες άλλο backround η εγχρωμα εικονίδια κτλ, κτλ.
Στο τέλος κάνεις και ένα soft reset και είσαι ok.
euxaristw polu
panagos22
9 Ιούλ. 2008, 21:30
mia epipleon erwthsh re paidia mias kai eiste expert ekana auto pou mou eipes adapo alla 1on kolise to koumpi kai den empaine sto menou kai 2on pws epilegw meta ta layout ?
οκ ξεκολησε εβαλα τα layout εκει που πρεπει πωσ τα επιλεγω δεν εχω βρει ακομα.οταν βαζω τα αρχεια στοprogrm filr/spb leei oti uparxoun ta arxeia pataw αντικαταστασει και κανς soft reset alla den blepw kati daiforetiko giati?
andapo
10 Ιούλ. 2008, 00:11
mia epipleon erwthsh re paidia mias kai eiste expert ekana auto pou mou eipes adapo alla 1on kolise to koumpi kai den empaine sto menou kai 2on pws epilegw meta ta layout ?
οκ ξεκολησε εβαλα τα layout εκει που πρεπει πωσ τα επιλεγω δεν εχω βρει ακομα.οταν βαζω τα αρχεια στοprogrm filr/spb leei oti uparxoun ta arxeia pataw αντικαταστασει και κανς soft reset alla den blepw kati daiforetiko giati?
Ena mono layout mporeis na valeis kai oxi polla kai na epilexeis meta. Meta to copy mesa sto fakelo tou spb mobile shell den xreiazesai kati allo ektos apo soft reset. Sigoura ekanes copy ta arxeia tou layout???? Einai oi fakeloi
Layout A
Layout B
Layout C
Layout H
Anoigeis enan fakelo px to Layout H kai kaneis copy ola ta arxeia mesa sto Program Files/Spb Mobile Shell
Stin antikatastasi les nai se ola kai meta soft reset
panagos22
10 Ιούλ. 2008, 13:59
Ena mono layout mporeis na valeis kai oxi polla kai na epilexeis meta. Meta to copy mesa sto fakelo tou spb mobile shell den xreiazesai kati allo ektos apo soft reset. Sigoura ekanes copy ta arxeia tou layout???? Einai oi fakeloi
Layout A
Layout B
Layout C
Layout H
Anoigeis enan fakelo px to Layout H kai kaneis copy ola ta arxeia mesa sto Program Files/Spb Mobile Shell
Stin antikatastasi les nai se ola kai meta soft reset
kanw ola osa mou les alla mesa se ka8e fakelo layout uparxei ena arxeio p.x qa_layouts den uparxoun alla!!!
andapo
10 Ιούλ. 2008, 14:22
kanw ola osa mou les alla mesa se ka8e fakelo layout uparxei ena arxeio p.x qa_layouts den uparxoun alla!!!
Ma ti exeis katevasei??????????? Katevase ta xana. Sou leipoun polla arxeia. Kathe fakelos Layout exei polla arxei kai oxi mono ena. Katevase to apo edw:
http://www.megaupload.com/?d=J8IYA6VM
Xanalew oti einai ekdosi gia to spb mobile shell 2.1
panagos22
10 Ιούλ. 2008, 14:59
Ma ti exeis katevasei??????????? Katevase ta xana. Sou leipoun polla arxeia. Kathe fakelos Layout exei polla arxei kai oxi mono ena. Katevase to apo edw:
http://www.megaupload.com/?d=J8IYA6VM
Xanalew oti einai ekdosi gia to spb mobile shell 2.1
ante mprabo!epitelous katebasa ta swsta exw tin eksosh spb 2.1,build 3363.a afou balw ena apo ta layout mporw na balw kai apo ta option files?h mono1 thn fora thanks you a lot
andapo
10 Ιούλ. 2008, 16:15
ante mprabo!epitelous katebasa ta swsta exw tin eksosh spb 2.1,build 3363.a afou balw ena apo ta layout mporw na balw kai apo ta option files?h mono1 thn fora thanks you a lot
Αφού έχεις βάλει το layout μπορείς να κάνεις copy και τα αντίστοιχα optional files για το layout που έβαλες. Για παράδειγμα για έχρωμα εικονίδια η για δοαφορετικό background. Δεν έχει να κάνει πόσα optional files θα βάλεις. Αλλά προφανώς δεν μπορείς να βάλεις 2 background η και ασπρομαυρο και έχρωμο ρολόι. Σε κάθε folder υπαρχουν τα αντιστοιχα αρχεία για το layout που έχεις βάλει.
panagos22
10 Ιούλ. 2008, 18:53
Apla teleio euxaristw ton adapo gia tis politimes sumboules tou
andapo
10 Ιούλ. 2008, 19:33
Apla teleio euxaristw ton adapo gia tis politimes sumboules tou
Η γνώση ανήκει στον κόσμο... Αλλα να διαβάζουμε κιόλας ε??? ;)
panagos22
10 Ιούλ. 2008, 20:03
Η γνώση ανήκει στον κόσμο... Αλλα να διαβάζουμε κιόλας ε??? ;)
e den ftaiw pou sto prwto site den eixe ola ta arxeia stous fakelou...nomizw?:lol:
andapo
10 Ιούλ. 2008, 20:10
e den ftaiw pou sto prwto site den eixe ola ta arxeia stous fakelou...nomizw?:lol:
Νομίζεις... :p
puzzle21
11 Ιούλ. 2008, 19:54
Παιδια οποιος ενδιαφερεται το δινω με 1,5 χρονο εγγυηση ακομα 2 Gb καρτα και πολλα προγραμματα...200 ευρω!!!
varasco
13 Ιούλ. 2008, 16:27
παιδια καλησπερα αγόρασα πριν λιγες ημερες το LG KS20 πραγματικα πολυ ωραιο και δυνατο κινητο, το πρόβλημα που αντιμετοπίζω είναι ότι μολις με καλουν σε περίπου 1 λεπτό τους ακούω αλλλά δεν με ακούν. Αυτό γίνεται σε κάθε κλήση. έχω vodafon αλλα επειδή ΄χω και δεύτερο κινητό με vodafon το σήμα δεν έει σχέση. ξερει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει και πως θα λυθεί?
ευχαριστώ
andapo
13 Ιούλ. 2008, 17:20
παιδια καλησπερα αγόρασα πριν λιγες ημερες το LG KS20 πραγματικα πολυ ωραιο και δυνατο κινητο, το πρόβλημα που αντιμετοπίζω είναι ότι μολις με καλουν σε περίπου 1 λεπτό τους ακούω αλλλά δεν με ακούν. Αυτό γίνεται σε κάθε κλήση. έχω vodafon αλλα επειδή ΄χω και δεύτερο κινητό με vodafon το σήμα δεν έει σχέση. ξερει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει και πως θα λυθεί?
ευχαριστώ
Φιλε μου εμείς το περάσαμε αυτό για μήνες ολόκληρους (όχι τόσο εγώ όσο πολλοί άλλοι). O χρόνος πέρασε και η λύση πλέον υπάρχει. Αλλα θα σε στεναχωρίσω λίγο μιας και θα πρέπει να σε τρέξω. Λογικά η version λογισμικού που έχεις πρέπει να είναι η v10b. Θα πρέπει να πας στην omitchech (corect me αν το γράφω λάθος) η στην LG αν είσαι απο Θεσαλλονίκη και να ζητήσεις αναβάθμιση λογισμικού στην v10e η την v10g). Μόνο έτσι θα λυθεί το πρόβλημα. Υπάρχει βέβαια και διαθέσιμη στο internet αλλά θα πρέπει να την κάνεις μόνος σου χωρίς να είσαι βέβαιος ότι θα την κάνεις και σωστά. Η επιλογή δική σου.
mishka
13 Ιούλ. 2008, 18:53
ευχαριστώ
παρόμοιο πρόβλημα (και μάλιστα πολύ έντονο) είχα κι εγώ
άσχετο από δίκτυο (έχω cosmote)
βελτιώθηκε δραματικά και ουσιαστικά εξαφανίστηκε όταν έβαλα το SpB Mobile Shell - στο forum πάντως αναφέρεται πλήρης απαλλαγή με την αναβάθμιση όπως είπε ο φίλος μας παραπάνω
Phoenix10
13 Ιούλ. 2008, 21:10
καλησπερα παιδια, μπορει να εχει ξαναγραφτει αλλα δεν μπορς να ψαξω 250 σελιδες για να το βρω. μπορω να αλλαξω τον ηχο του μυνηματος και να βαλω καπιον δικο μου?
Phoenix10
13 Ιούλ. 2008, 21:13
καλησπερα παιδια, μπορει να εχει ξαναγραφτει αλλα δεν μπορω να ψαξω 250 σελιδες για να το βρω. μπορω να αλλαξω τον ηχο του μυνηματος και να βαλω καπιον δικο μου?
athanaso77
13 Ιούλ. 2008, 21:15
Αρχικά πέταξε τους ήχους σου στο φάκελο /Storage Card/My Documents
Μετά πήγαινε... Start -> Settings -> Sounds & Notifications -> Notifications (tab)
και στο Event: επιλέγεις " Messaging: New text message"
(Εάν έχεις ελληνικό μενού, κάνε τη μετάφραση)
Phoenix10
13 Ιούλ. 2008, 21:22
ειναι γαλλικα φιλε μου και δεν τα βρισκω
athanaso77
13 Ιούλ. 2008, 21:23
Ποια είναι γαλλικά; :confused:
Phoenix10
13 Ιούλ. 2008, 21:24
το μενου του τηλεφωνου
athanaso77
13 Ιούλ. 2008, 21:27
Τότε έχεις άλλα πιο σημαντικά θέματα να λύσεις!
Πάντως εάν δεν έχεις πρόβλημα με το γαλλικό μενού, η ίδια αντιστοιχία με αυτά που σου είπα στα αγγλικά είναι.
ppaleoho
14 Ιούλ. 2008, 10:28
Ξέρει κανείς τι εστί LG Bluetooth carkit Solar HFB500 που διαφημίζεται από τον Γερμανό (τι λέω μέρες που είναι!!!); Αξίζει τον κόπο ή είναι τπτ μούφα;
ronto13
14 Ιούλ. 2008, 12:47
Παιδιά το κινητό μου παρουσίασε και εμένα το πρόβλημα με την μπαταρία (Εδώ και μια μέρα κολλημένη στο 100%) μετά από 7 μήνες χρήσης χωρίς κανένα πρόβλημα.. Το χειρότερο είναι ότι μόλις συνδέω τον φορτιστή ανάβει το πράσινο λαμπάκι και λέει ότι είναι πλήρως φορτισμένο οπότε φοβάμαι οτι σε λίγες ώρες που θα εξαντληθεί τελείως η μπαταρία θα μείνω χωρις κινητό.. :cry:
Μήπως κανείς εχει λύσει το πρόβλημα αυτό χωρίς να το στείλει στο service? Έχω γυρίσει στην πατρίδα βλεπετε για διακοπές :D και η απόδειξη αγοράς ειναι πίσω στην Αθήνα... :blink:
Και κάτι άλλο.. Αν δεν γλυτώσω το service να ζητήσω αναβάθμιση της ROM από 10b σε 10e ή 10g? Επαναλαμβάνω ότι ως τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κανενα πρόβλημα (πχ με μικρόφωνο...)
Sorry αν σας κούρασα... :shifty:
athanaso77
14 Ιούλ. 2008, 12:49
Me hard reset den epanerxetai?
ronto13
14 Ιούλ. 2008, 13:01
Me hard reset den epanerxetai?
Δεν το δοκίμασα ακόμα.. Περιμένω να τελειώσει εντελώς η μπαταρία μήπως και ξεκολλήσει... Πάντως επειδή παρακολουθώ συχνα το φορουμ έχω την εντύπωση ότι στους υπόλοιπους φίλους που είχε συμβεί δεν ξεκόλλαγε ούτε με hard reset.. Soft reset πάντως του εχω κανει καμια 10αρια αλλα τζιφος!
ronto13
14 Ιούλ. 2008, 13:07
Παιδιά το κινητό μου παρουσίασε και εμένα το πρόβλημα με την μπαταρία (Εδώ και μια μέρα κολλημένη στο 100%) μετά από 7 μήνες χρήσης χωρίς κανένα πρόβλημα.. Το χειρότερο είναι ότι μόλις συνδέω τον φορτιστή ανάβει το πράσινο λαμπάκι και λέει ότι είναι πλήρως φορτισμένο οπότε φοβάμαι οτι σε λίγες ώρες που θα εξαντληθεί τελείως η μπαταρία θα μείνω χωρις κινητό.. :cry:
Μήπως κανείς εχει λύσει το πρόβλημα αυτό χωρίς να το στείλει στο service? Έχω γυρίσει στην πατρίδα βλεπετε για διακοπές :D και η απόδειξη αγοράς ειναι πίσω στην Αθήνα... :blink:
Και κάτι άλλο.. Αν δεν γλυτώσω το service να ζητήσω αναβάθμιση της ROM από 10b σε 10e ή 10g? Επαναλαμβάνω ότι ως τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κανενα πρόβλημα (πχ με μικρόφωνο...)
Sorry αν σας κούρασα... :shifty:
Ξέχασα να σας πω ότι πριν το πάθω ήταν η πρώτη φορα που έμεινα εντελως από μπαταρία.. Μέχρι τώρα το φόρτιζα πάντα πριν εξαντληθει. Τώρα πόσο το επιρρέασε αυτο το γεγονός θα σας γελασω...
nikos3650
14 Ιούλ. 2008, 13:31
Μετά από μια βδομάδα χρήσης μπορώ να πώ ότι το KS20 είναι πολύ καλή επιλογή συνολικά και για gadgetάκι και για κανονικό τηλέφωνο. Ελάφρύ και λεπτό για τις τσέπες, καθαρός και δυνατός ήχος στις τηλεφωνικές κλήσεις και πολύ εύχρηστο και έξυπνο μενού αναζήτησης επαφών.
Που και που βέβαια τρώει ορισμένα κολλήματα (πχ με το Resco Sudoku, με το Spb shell, με κάποιο Pen-reader και άλλα παιχνίδια που είχα βάλει..) και παρατηρώ αυξομειώσεις στην ταχύτητα απόκρισης στα μενού αλλά χωρίς ποτέ να αργεί εκνευριστικά.
Έχω firmware 10e. Σκέφτομαι να περάσω από την αντιπροσωπεία στη Θεσσαλονίκη για την αναβάθμιση σε 10g. Ισχύει ότι την κάνουν επιτόπου;
Επίσης θα ήθελα καμιά πρόταση για προστατευτικό οθόνης, γιατί ήδη αυτό που είχε στη συσκευασία έχει πολλά ίχνη από την γραφίδα.
athanaso77
14 Ιούλ. 2008, 13:40
θα ήθελα καμιά πρόταση για προστατευτικό οθόνης,
Synistw anepifylakta tis Brando.
athanaso77
14 Ιούλ. 2008, 13:42
Ξέχασα να σας πω ότι πριν το πάθω ήταν η πρώτη φορα που έμεινα εντελως από μπαταρία.. Μέχρι τώρα το φόρτιζα πάντα πριν εξαντληθει. Τώρα πόσο το επιρρέασε αυτο το γεγονός θα σας γελασω...
Exei eipwthei polles fores... kalo einai na min afinoume ti mpataria se aftes tis syskeves na peftei katw apo 10% (opou kai opote eiai efikto bebaia).
ronto13
14 Ιούλ. 2008, 13:46
Exei eipwthei polles fores... kalo einai na min afinoume ti mpataria se aftes tis syskeves na peftei katw apo 10% (opou kai opote eiai efikto bebaia).
Ποτέ δεν το άφηνα. Αλλά διακοπές βλέπεις... Το τελευταίο πράγμα που έχεις στο νου σου ειναι η μπαταρία του κινητού.. :cool:
Τωρα που την πάτησα καμιά ιδέα??
andapo
14 Ιούλ. 2008, 14:15
Δεν το δοκίμασα ακόμα.. Περιμένω να τελειώσει εντελώς η μπαταρία μήπως και ξεκολλήσει... Πάντως επειδή παρακολουθώ συχνα το φορουμ έχω την εντύπωση ότι στους υπόλοιπους φίλους που είχε συμβεί δεν ξεκόλλαγε ούτε με hard reset.. Soft reset πάντως του εχω κανει καμια 10αρια αλλα τζιφος!
Δεν ξεκολάει με hard reset. Το είχε κάνει και άλλο ένα παιδί παλιά. Μόνο με αλλαγή μπαταρίας θα ξαναγίνει ok αν και κάποιος τώρα τελευταία είπε οτι μετά απο αναβάθμιση λύθηκε και το πρόβλημα με την μπαταρία. Δεν ξέρω όμως αν του την άλλαξανε.
ronto13
14 Ιούλ. 2008, 14:22
Δεν ξεκολάει με hard reset. Το είχε κάνει και άλλο ένα παιδί παλιά. Μόνο με αλλαγή μπαταρίας θα ξαναγίνει ok αν και κάποιος τώρα τελευταία είπε οτι μετά απο αναβάθμιση λύθηκε και το πρόβλημα με την μπαταρία. Δεν ξέρω όμως αν του την άλλαξανε.
Πραγματι δεν ξεκολλαει με hard reset. Το δοκίμασα και εγώ... Ελπίζω μόνο να φορτίζει και ας φαίνεται γεμάτο 100% για να το παω στο service οταν γυρισω Αθήνα που έχω την αποδειξη. Αλλιώς ζήτω που καήκαμε... :mad:
Υ.Γ.: Όταν το πάω στο service να βάλω και την 10g ή εστω την 10e? Τώρα έχω την 10b.
athanaso77
14 Ιούλ. 2008, 14:38
Bale tin teleftaia ekdosi.
kaltsas84
14 Ιούλ. 2008, 14:42
γεια σας. εχψ προβλημα με τη συνδεση του κινητου με pc. δεν μπορω να κανω συχρονισμο ουτε να μπω στα αρχεια του. αυτο εγινε οταν αρχισα να πειραζω λιγο τις ρυθμισεις γιατι δεν μπορουσα να μπω στο internet μεσω wifi(ουτε τωρα μπορω αλλα τελος παντων). τι να κανω??
andapo
14 Ιούλ. 2008, 15:57
Πραγματι δεν ξεκολλαει με hard reset. Το δοκίμασα και εγώ... Ελπίζω μόνο να φορτίζει και ας φαίνεται γεμάτο 100% για να το παω στο service οταν γυρισω Αθήνα που έχω την αποδειξη. Αλλιώς ζήτω που καήκαμε... :mad:
Υ.Γ.: Όταν το πάω στο service να βάλω και την 10g ή εστω την 10e? Τώρα έχω την 10b.
Λογικά θα φορτίζει και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Όταν πας στο service πες τους να σου κάνουν και ανβάθμιση λογισμικού. Αυτοί θα σαυ βάλουν την τελευταία έκδοση (v10g). Απλά ειπώθηκε ότι με την v10g εμφανίστηκαν προβλήματα με την ανάγνωση κάρτας μνήμης μεγαλύτερης των 2 GB.
Πάντως αν θες μπορώ να σου δώσω τα link και την v10e και της v10g για να βάλεις όποια θες μόνος σου. Απλά η όλη διαδικασία θέλει πολύ μα πολύ προσοχή και να ακολουθήσεις τα βήματα που δίνοντε πιστά.
varasco
14 Ιούλ. 2008, 16:19
παιδια καλησπερα ευχαριστω για την βοηθεια. εχω την παλια εκδοση του λογισμικου. εχει κανεις την νεοτερη και με οδηγιες εγκταστασης? γιατι απο το service της LG μου ειπαν οτι χρειαζεται να το κρατησουν 10 μερες....ελεος
athanaso77
14 Ιούλ. 2008, 16:27
παιδια καλησπερα ευχαριστω για την βοηθεια. εχω την παλια εκδοση του λογισμικου. εχει κανεις την νεοτερη και με οδηγιες εγκταστασης? γιατι απο το service της LG μου ειπαν οτι χρειαζεται να το κρατησουν 10 μερες....ελεος
Rikse mia matia sto blog tou filou symforoumiti edw (http://ks20.blogspot.com/).
andapo
14 Ιούλ. 2008, 17:29
Πως θα εγκαταστήσεις την rom
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369481
Και το που θα βρεις είτε την v10e είτε την v10g
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=405945
Πάντα με προσοχή στην εγκατάσταση και στο nv bankup...
nikos3650
14 Ιούλ. 2008, 21:21
Synistw anepifylakta tis Brando.
thanks! Μήπως υπάρχει καμιά πρόταση και για κατάστημα από Ελλάδα ή στη Θεσσαλονίκη; :happy:
athanaso77
14 Ιούλ. 2008, 23:12
Το επίσημο site της brando.com είναι άκρως αξιόπιστο και σου έρχεται στην καλύτερη τιμή που θα βρεις στην αγορά.
petros_tdm
14 Ιούλ. 2008, 23:52
Παιδια sos για καποιο λογω στο συχρονισμο με pc σβιστηκαν ολες οι επαφες.Υπαρχει τροπος ανακτησης?
Ειναι πολυ βασικο για μενα
Ευχαριστω εκ τον προτερον
andapo
15 Ιούλ. 2008, 00:02
Παιδια sos για καποιο λογω στο συχρονισμο με pc σβιστηκαν ολες οι επαφες.Υπαρχει τροπος ανακτησης?
Ειναι πολυ βασικο για μενα
Ευχαριστω εκ τον προτερον
Ο λόγος έιναι ότι κατα τον συγχρονισμό κάνει αντικατάσταση των επαφών της συσκευής η του υπολογιστή. Υπάρχει σαν ρύθμιση αυτό στο outlook. Προφανώς σε εσένα η ρύθμιση ήταν αντικατάσταση των επαφών της συσκευής και έχασες τα πάντα. Απλά τα αναφέρω για να μην την ξαναπατήσεις. Προσωπικά δεν γνωρίζω κανένα τρόπο για να τα επαναφέρεις. Sorry.
athanaso77
15 Ιούλ. 2008, 00:08
Γιαυτό παιδιά είναι απαραίτητο πάντα να έχουμε κρατήσει ένα backup με το PIM Backup 2.8.
Να υποθέσω ότι δεν υπάρχουν ούτε στη συσκευή τώρα, ούτε στο Outlook, σωστά; Κάποιο παλιότερο backup δεν είχες κρατήσει;
Εάν κάνεις System Restore από τα Windows; (Λέω εγώ τώρα!) :worry:
petros_tdm
15 Ιούλ. 2008, 00:16
δεν υπαρχουν πουθενα τωρα
εχω ενα backup αλλα στην δουλεια μου καθε μερα προσθετω πολλα τηλεφωνα
Την πατησα
athanaso77
15 Ιούλ. 2008, 00:25
Δοκίμασε το πιο πρόσφατο πριν το συμβάν system restore στο PC σου. Μπορείς να σου τα επαναφέρει.
monofagas
15 Ιούλ. 2008, 09:34
kalimera paidia eimai kainoyrgios sto xwro kai 8a i8ela na rwthsw an mporw na xrisimopoihsw to ks 20 mazi me thn karta ths cosmote(internet on the go) gia prosbash sto internet???
ronto13
15 Ιούλ. 2008, 12:44
Λογικά θα φορτίζει και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Όταν πας στο service πες τους να σου κάνουν και ανβάθμιση λογισμικού. Αυτοί θα σαυ βάλουν την τελευταία έκδοση (v10g). Απλά ειπώθηκε ότι με την v10g εμφανίστηκαν προβλήματα με την ανάγνωση κάρτας μνήμης μεγαλύτερης των 2 GB.
Πάντως αν θες μπορώ να σου δώσω τα link και την v10e και της v10g για να βάλεις όποια θες μόνος σου. Απλά η όλη διαδικασία θέλει πολύ μα πολύ προσοχή και να ακολουθήσεις τα βήματα που δίνοντε πιστά.
Φίλε μου τα έχω τα links για τις v10e & v10g αλλα φοβάμαι να ρισκάρω να το αναβαθμίσω μονος μου μην γίνει καμια πατάτα...:blink:
Nicholas_mgr
15 Ιούλ. 2008, 16:50
Παίδες τα φώτα σας...;)
Έχω ένα bluetooth handsfree ακουστικό (Blue treck mini - αν θυμάμαι καλά) αλλά δεν έχει καθόλου καλή συνεργασία με το LG. Πότε έχω ήχο στ' ακουστικό και πότε όχι. Το χειρότερο είναι οτι όταν κολλάει και δε μεταφέρεται ο ήχος στ' ακουστικό, δεν υπάρχει ήχος ούτε στο κινητό. Ενώ η κλήση είναι ενεργή ήχος δεν υπάρχει πουθενά.
Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου συστήσει μια bluetooth συσκευή που να συνεργάζεται χωρίς πρόβλημα με το LG?
Έχω τη v10e rom και δε έχω κάποιο άλλο πρόβλημα με τον ήχο.
Το LG Bluetooth headset HBM310 το 'χει δοκιμάσει κανείς? Λέει τπτ?
Επίσης μπορεί κάποιος να μου pm ένα link για το spb shell 2.1???
Ευχαριστώ για την όποια απάντηση.
athanaso77
15 Ιούλ. 2008, 16:52
Επίσης μπορεί κάποιος να μου pm ένα link για το spb shell 2.1???
Sto ipmart-forum.com yparxoun ta panta. :rolleyes:
andapo
16 Ιούλ. 2008, 13:20
Μιας και καλοκαιράκι έχουμε και πολλοί θα κάνουν μεγάλα ταξίδια, να κάποια αξιόγογα παιχνίδια που θα μπορούσατε να έχετε μαζί σας στο lg:
Age of Empires v1.25
Warcraft 2
Worms World Party v1.0.4
robotech
16 Ιούλ. 2008, 13:38
Παιδία απο ποιότητα αναπαραγωγής μουσικής στα ακουστικά πως παέι αυτό η συσκευή?
Σε ένα review διαβαζα ότι είναι μέτρια.
Επίσης κατα καιρούς έχουν βρεθεί διάφορα bugs.
Υπάρχουν λύσεις?Ή να πάρω το Touch???
Ευχαριστώ.
Φίλε μου τα έχω τα links για τις v10e & v10g αλλα φοβάμαι να ρισκάρω να το αναβαθμίσω μονος μου μην γίνει καμια πατάτα...:blink:
Ean akolouthiseis thn diadikasia swsta den tha exeis kapio problhma...
Akoma kai ena sou skasei panw sthn egatastash ths ROM uparxei lusei na to epanafereis se leitourgikh katastash...
athanaso77
16 Ιούλ. 2008, 16:25
Akoma kai ena sou skasei panw sthn egatastash ths ROM uparxei lusei na to epanafereis se leitourgikh katastash...
File mou... allo LG allo HTC! :rolleyes:
ps3free
16 Ιούλ. 2008, 18:54
Καλησπέρα σε όλους. Μόλις πήρα το lg ks20 είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό αυτό.
Διάβασα στο forum ότι πρέπει να κάνω εγκατάσταση με νέα έκδοση τις μνήμης rom,
Θα μπορούσε κάποιος να μου πει πώς μπορώ να το κάνω ( δεν ξέρω αγγλικά ).
Και τα προγράμματα πώς τα παίρνω μέσα στο Τήλε. έβαλα κάποιο αλλά είχε setup και το έκανα από το pc μια χαρά, κάποια αλλά έχουν μόνο αρχεία δεν υπαρχή setup τι κάνω σε αυτήν την περιπτώσει?
athanaso77
16 Ιούλ. 2008, 19:52
http://ks20.blogspot.com/
Καλό διάβασμα. :rolleyes:
Αναλυτικές οδηγίες για αλλαγή ROM θα βρεις εάν ανατρέξεις λίγο πιο πίσω σε αυτό το thread.
andapo
16 Ιούλ. 2008, 20:16
Καλησπέρα σε όλους. Μόλις πήρα το lg ks20 είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό αυτό.
Διάβασα στο forum ότι πρέπει να κάνω εγκατάσταση με νέα έκδοση τις μνήμης rom,
Θα μπορούσε κάποιος να μου πει πώς μπορώ να το κάνω ( δεν ξέρω αγγλικά ).
Και τα προγράμματα πώς τα παίρνω μέσα στο Τήλε. έβαλα κάποιο αλλά είχε setup και το έκανα από το pc μια χαρά, κάποια αλλά έχουν μόνο αρχεία δεν υπαρχή setup τι κάνω σε αυτήν την περιπτώσει?
Τα προγράμματα που δεν έχουν setup απο τον υπολογιστή είναι *.cab αρχεία (στον υπολογιστή θα τα βλέπεις σαν zip). Αυτά τα αρχεία τα κάνεις copy στο lg και κάνεις την εγκατάσταση απο εκεί.
ps3free
16 Ιούλ. 2008, 20:55
Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Θα ήθελα να μου Πίτε λίγο σε πύον φάκελο του ks 20 τοποθετώ το rar αρχείο και πώς το τρέχω από το ks 20
Σύννομη αν καταντώ βαρετός για μερικούς
andapo
16 Ιούλ. 2008, 21:00
Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Θα ήθελα να μου Πίτε λίγο σε πύον φάκελο του ks 20 τοποθετώ το rar αρχείο και πώς το τρέχω από το ks 20
Σύννομη αν καταντώ βαρετός για μερικούς
Τα αρχεία τα βάζεις όπου σε βολεύει εσένα. Το My Documents είναι συνήθως μία καλή λύση. Τα rar δεν τα κάνεις copy στο lg. Τα cab κάνεις copy για να κάνεις εγκατάσταση. Απλά όπως σου είπα παραπάνω τα cab θα τα βλέπεις στο pc σαν zip αρχεία.
ps3free
16 Ιούλ. 2008, 21:40
Φιλέ σε ευχαριστώ για την βοήθεια ….. δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη .
Θα προσπαθήσω αύριο καληνύχτα..
File mou... allo LG allo HTC! :rolleyes:
Egw milaw epeidh to eixa...kai eixa kanei kai update kai kapia fora mou eixe skasei sto fortoma vazontas mia germanikh...
Loipwn gnorizw kala th einai HTC kai th LG KS20....
athanaso77
17 Ιούλ. 2008, 11:23
Kala... den eipa kai tipota! :rolleyes:
SVELLINIS
17 Ιούλ. 2008, 21:54
Καλησπερα εχει βρεις κανεις λυση με την φωνητικη κληση και τις επαφες στο outlook .
Εγκατεστησα το voice command της microsoft το οποιο δειχνει να δουλευει με τις φωνητικες εντολες και κανει και αντιστοιχιση σε κουμπι αλλα δεν βαζει στις επαφες του outlook voice tag για να δωσεις στις επαφες φωνητικη εντολη.
Μου ειναι απαραιτητη η φωνητικη κληση καθως εχω πολλες επαφες και οταν οδηγω ειναι προβλημα .
Το κινητο ειναι ολοκαινουργιο το αγορασα την Παρασκευη και εαν δεν βρω λυση θα το πουλησω εαν ενδιαφερεται κανεις ας στειλει mail svellinis@hotmail.com
Nicholas_mgr
18 Ιούλ. 2008, 00:04
Παίδες τα φώτα σας...;)
Έχω ένα bluetooth handsfree ακουστικό (Blue treck mini - αν θυμάμαι καλά) αλλά δεν έχει καθόλου καλή συνεργασία με το LG. Πότε έχω ήχο στ' ακουστικό και πότε όχι. Το χειρότερο είναι οτι όταν κολλάει και δε μεταφέρεται ο ήχος στ' ακουστικό, δεν υπάρχει ήχος ούτε στο κινητό. Ενώ η κλήση είναι ενεργή ήχος δεν υπάρχει πουθενά.
Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου συστήσει μια bluetooth συσκευή που να συνεργάζεται χωρίς πρόβλημα με το LG?
Κάποια πρόταση...?:confused:
kaltsas84
18 Ιούλ. 2008, 02:17
το shell 2 το εχετε δοκιμασει? ενα 8α σας πω απλα τα σπαει. οποιος το θελει ας μου στειλει μηνυμα.
Μόλις έβαλα την Αγγλική Rom 10a(flash.bin) / 10g Ελληνική (τα υπόλοιπα .mbn αρχεία).
Προς το παρόν παίζει μια χαρά το κινητό.
Επιτέλους Αγγλικό menu!!!
SVELLINIS
19 Ιούλ. 2008, 01:16
καλησπερα μπορεις να μου πεις απο που θα κατεβασω την 10g ? στο link που αναφερεται πιο πισω στο xda-developers δεν περιεχει καθολου .mbn αρχεια μονο .dz
10g http://rapidshare.com/files/125654764/DZ-KS20-00-V10g-202-05-APR-2-2008_0.zip.html
τα .dz αρχεία τα κάνεις extract σε .mbn με το DZExtrack
SVELLINIS
19 Ιούλ. 2008, 03:15
Εισαι θεος σε ευχαριστω πετυχε η αναβαθμιση εχω πλεον την 10g
andapo
19 Ιούλ. 2008, 11:46
καλησπερα μπορεις να μου πεις απο που θα κατεβασω την 10g ? στο link που αναφερεται πιο πισω στο xda-developers δεν περιεχει καθολου .mbn αρχεια μονο .dz
10g http://rapidshare.com/files/125654764/DZ-KS20-00-V10g-202-05-APR-2-2008_0.zip.html
τα .dz αρχεία τα κάνεις extract σε .mbn με το DZExtrack
Καλά ρε παιδιά γιατί τόση ταλαιπωρία. Αφού μπορείς να κάνεις και αναβάθμιση με το dz. Κάτω κάτω το πρόγραμμα που κάνεις flash την rom έχει επιλογή για dz :blink:
Και μια ερώτηση Doom. Πως έβαλες Αγγλική Rom 10a(flash.bin) / 10g Ελληνική. Έφτιαξες custom rom με τις οδηγίες απο xda-developers?
Και μια ερώτηση Doom. Πως έβαλες Αγγλική Rom 10a(flash.bin) / 10g Ελληνική. Έφτιαξες custom rom με τις οδηγίες απο xda-developers?
αυτό ακριβώς.
andapo
19 Ιούλ. 2008, 11:49
αυτό ακριβώς.
Ωραίος!!!!!!!!!!!!!
Ανεβασέ την να υπάρχει στους xda-developers γιατι απο όσο βλέπω έχουν custοm rom μόνο απο την v10f. Δεν θα χαλάσει κανέναν να έχουν και απο την v10g. Αν θες βέβαια...
A και κάτι άλλο. Το destinator με την custom rom παίζει η ακόμα τα ίδια? Και πόση ελέυθερη μνήμη έχεις μετά απο restart. Σε ζάλισα στις ερωτήσεις...
andreas206gr
19 Ιούλ. 2008, 20:19
Κάποια πρόταση...?:confused:
Φίλε μου το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ. Το έχω δοκιμάσει με 3 διαφορετικά ακουστικά και σε όλα παρουσιαζόταν το ίδιο πρόβλημα (ακόμα και με bluetooth της LG). Θα το παραλάβω από το σέρβις τη Δευτέρα οπότε και θα το δοκιμάσω εκ νέου μετά την επισκευή-αναβάθμιση που του έκαναν.
Nicholas_mgr
20 Ιούλ. 2008, 13:39
Φίλε μου το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ. Το έχω δοκιμάσει με 3 διαφορετικά ακουστικά και σε όλα παρουσιαζόταν το ίδιο πρόβλημα (ακόμα και με bluetooth της LG). Θα το παραλάβω από το σέρβις τη Δευτέρα οπότε και θα το δοκιμάσω εκ νέου μετά την επισκευή-αναβάθμιση που του έκαναν.
Το πήγες για αναβάθμιση λόγω του του συγκεκριμένου προβλήματος ή για άλλο λόγο?
Κάποιος άλλος, έχει να προτείνει κάτι???
zouri
20 Ιούλ. 2008, 16:58
prorfata agorase filos m to ks 20 k ebale wind gia na exei aperioristo internet k energopoiise tn upiresia wind plus....t problima einai oti eno exo brei ta xeirokinita settings tis wind gia windows mobile 6 dn katafera na sinde8o st internet.....kammia lusi kaneis......?
andreas206gr
20 Ιούλ. 2008, 21:19
Το πήγες για αναβάθμιση λόγω του του συγκεκριμένου προβλήματος ή για άλλο λόγο?
Κάποιος άλλος, έχει να προτείνει κάτι???
Το πήγα για αναβάθμιση ΚΑΙ για αυτο το πρόβλημα...
andapo
21 Ιούλ. 2008, 12:16
prorfata agorase filos m to ks 20 k ebale wind gia na exei aperioristo internet k energopoiise tn upiresia wind plus....t problima einai oti eno exo brei ta xeirokinita settings tis wind gia windows mobile 6 dn katafera na sinde8o st internet.....kammia lusi kaneis......?
Να υποθέσω ότι δοκίμασε τα παρακάτω ε?
Η υπηρεσία ενεργοποιείται με την αποστολή ενός δωρεάν γραπτού μηνύματος με την λέξη "PLUS" στο 19348 (για συνδρομητές συμβολαίου) και στο 19349 (για συνδρομητές καρτοκινητής) ή καλώντας το 1260 (€0,24/ κλήση).
Πάντως τπ wind plus "nop stop" δίνει απεριόριστο wap, όχι internet... Συγκεκριμένα:
H WIND προσφέρει απεριόριστη περιήγηση στο WAP με το πρόγραμμα WIND Plus Non-Stop! Το WIND Plus Non-Stop προσφέρει με μόνο 3,49€ το μήνα (περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ) απεριόριστη περιήγηση στο WIND Plus αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο WAP site του κόσμου!
heisenberg
22 Ιούλ. 2008, 00:47
Καλημέρα,
Μηπως μπορείτε να μου πείτε πως θα μπορώ να κάνω κλήσεις δωρεάν (με τα free wireless) και το KS20 ?
Ευχαριστώ
trackera
22 Ιούλ. 2008, 21:01
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2314043#post2314043
Με handsfree βέβαια μόνο παίζει ή με ανοιχτή συνομιλία.Το πρόγραμμα που χρειάζεσαι το βρίσκεις στα γνωστά site που βρίσκεις και όλα τα υπόλοιπα
Paralizer
23 Ιούλ. 2008, 13:47
Παίδες έχω το εξής θέμα. Χρησιμοποιώ από χθές το Destinator 7. To MONO πρόβλημα είναι ότι κάθε κάποια λεπτά σβήνει η οθόνη για προστασία και όταν την ξανανάβω έχει κολλήσει το σύμπαν με αποτέλεσμα restart!
Έχω πάει στις ρυθμίσεις και έχω απενεργοποιήσει ότι έχει να κάνει με το σβήσιμο της οθόνης...αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη η οθόνη, ξανάσβησε!!!!
Καμιά ιδέα;
andapo
23 Ιούλ. 2008, 14:01
Παίδες έχω το εξής θέμα. Χρησιμοποιώ από χθές το Destinator 7. To MONO πρόβλημα είναι ότι κάθε κάποια λεπτά σβήνει η οθόνη για προστασία και όταν την ξανανάβω έχει κολλήσει το σύμπαν με αποτέλεσμα restart!
Έχω πάει στις ρυθμίσεις και έχω απενεργοποιήσει ότι έχει να κάνει με το σβήσιμο της οθόνης...αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη η οθόνη, ξανάσβησε!!!!
Καμιά ιδέα;
Μπορείς να βάλεις το mortscript και το αντιστοιχο script file που έχουμε φτιάξει το οποίο έχει και την επιλογή να παραμένει ο οθόνη αναμένει σε όλη την διάρκεια του destinator. Πληροφορίες θα βρεις εδώ:
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193952
Το ολοκλήρωμένο script flie είναι σε κάποιες σελίδες μετά και όχι στην πρώτη. Το έχουμε ανεβάσει και rapidshare. Απλά να ξαναπώ ότι πρέπει να βάλεις σωστά τα path του destinator και του dummy.mp3 μέσα στο script file αλλιώς δεν θα δουλέψει.
athanaso77
23 Ιούλ. 2008, 14:04
Καμιά ιδέα;
Exw tin entypwsi oti xrisimopoieis palioteri (beta) eksosi tou Destinator pou parousiaze to en logo problima. Poia ekdosi exeis?
Paralizer
23 Ιούλ. 2008, 14:07
Exw tin entypwsi oti xrisimopoieis palioteri (beta) eksosi tou Destinator pou parousiaze to en logo problima. Poia ekdosi exeis?
ver. 7.0.0.574
athanaso77
23 Ιούλ. 2008, 14:12
Afto einai to problima sou, exeis palia (beta/pre-release) ekdosi. Bale tin v7.0.0.588.11 pou einai final kai de tha exeis problima! ;)
Paralizer
23 Ιούλ. 2008, 14:17
Afto einai to problima sou, exeis palia (beta/pre-release) ekdosi. Bale tin v7.0.0.588.11 pou einai final kai de tha exeis problima! ;)
Athanaso77 exeis PM!
athanaso77
23 Ιούλ. 2008, 14:52
Athanaso77 exeis PM!
Sou exw apantisei idi! ;)
WinMik
23 Ιούλ. 2008, 15:27
Γεια και από εμένα!
Μόλις χθες μου έκαναν δώρο το KS20! Μέχρι τώρα δεν είχα πολύ χρόνο να το κοιτάξω, αλλά από αύριο θα αρχίσω να ψάχνω για προγράμματα και αναβαθμίσεις. Γενικά έχω μερικά προβλήματα, στα οποία ελπίζω να βρω λύση σιγά σιγά...
1. Το μεγαλύτερο από αυτά είναι το πρόβλημα της κολλημένης ένδειξης μπαταρίας που απ'ότι είδα έχει αναφερθεί στο forum. Η ένδειξη είναι κολλημένη στο 99%. Δεν δοκίμασα hard reset (ούτε καν ξέρω ακόμα πώς γίνεται..), αφού διάβασα ότι δε λύνει το πρόβλημα. Τελικά αναβαθμίζοντας σε νέα έκδοση θα λυθεί ή πρέπει να πάω στο service? Έχω την 10e. Αν το πάω στο service θα έχω πρόβλημα που δεν έχω απόδειξη (είναι δώρο...)? Μένω Διόνυσο, και από παλιά που είχα siemens έχω άσχημες εντυπώσεις από την omnitech. Υπάρχει κάποιο καλύτερο service? (solved με αναβάθμιση της rom)
2. Το κινητό θέλω να το χρησιμοποιώ αποκλειστικά με bluetooth (i.Tech Clip D-Radio), αφού όπως είδα έχει πολύ υψηλό SAR. Αν και το έχω κάνει pair κανονικά, μερικές φορές το χάνει, και πρέπει να κάνω restart το κινητό. Υπάρχει περίπτωση να βελτιωθεί αυτό με την αναβάθμιση? Και αυτό είναι αρκετά σημαντικό για μένα, αφού προέχει η υγεία... Ακόμα στην οθόνη του bluetooth δε δείχνει το όνομα αλλά τον αριθμό, αλλά αυτό μάλλον δεν αλλάζει και δεν είναι και τόσο σημαντικό...
3. Έκανα συγχρονισμό με Outlook και δυστυχώς πάρα πολλά δεν έχουν περαστεί σωστά στο κινητό. Συγκεκριμένα είδα ότι όσα contacts έχουν αριθμό με ένδειξη "other" (δηλαδή όχι τα συνηθισμένα home, mobile κλπ) περνιούνται μόνο σαν ονόματα, χωρίς τον αριθμό. Είναι πολλές οι καταχωρήσεις και δύσκολα να τις αλλάξω όλες, αλλά αν δεν υπάρχει καμιά εύκολη λύση αυτό διορθώνεται. solved (χειροκίνητα από outlook)
4. Τέλος δεν έχω βρει πώς μπορώ να ορίσω speed dials solved και να χωρίσω τις επαφές σε ομάδες, για να βάλω διαφορετικούς ήχους κλήσης, που τώρα ειδικά που το Bluetooth δε δείχνει όνομα θα βολέψει πολύ... Με καποιο πρόγραμμα ίσως?
Συγνώμη για το κατεβατό, αλλά δυστυχώς είμαι νέος στη windows mobile πλατφόρμα. Νομίζω πρέπει αρχικά να κάνω αναβάθμιση, μήπως λυθούν κάποια προβλήματα και μετά σιγά σιγά να διορθώσω τα υπόλοιπα...
Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποια βοήθεια:)
ps: αν θέλετε πείτε μου ονομαστικά κάποιο task manager, web browser να αρχίσω να ψάχνω από αύριο...
andapo
23 Ιούλ. 2008, 18:13
Λάθος μήνυμα.
PARALLAX
24 Ιούλ. 2008, 10:45
Παιδιά είμαι ακόμη ένας υποψήφιος κάτοχος του ks20 γι αυτό και θα ήθελα τη βοήθειά σας…
Όσον αφορά στις δυνατότητες του εν λόγω τηλεφώνου, για τις ανάγκες μου είναι υπέρ πλήρεις και σίγουρα δεν χρειάζομαι τίποτε παραπάνω…
Ο λόγος λοιπόν που χρειάζομαι την βοήθειά σας είναι ο εξής: Στο μεγαλύτερο μέρος του forum που αφορά στο ks20 γίνονται αναφορές για προβλήματα του τηλεφώνου (μικρόφωνο κτλ..). Η ερώτησή μου λοιπόν είναι: Είναι αξιόπιστο κινητό? Και όταν λέω αξιόπιστο δεν εννοώ ότι περιμένω απάντηση ‘ναι φίλε αν το κάνεις αναβάθμιση και αν το πάς στο μαγαζί να σου διορθώσουν το πρόβλημα στο μικρόφωνο και αν και αν και αν… τότε θα δουλεύει μια χαρά!’ Το κινητό το χρειάζομαι για επαγγελματικούς λόγους και το τελευταίο που θέλω είναι ν’ ασχολούμαι με τέτοιου είδους θέματα…
Θα ήθελα λοιπόν μία ειλικρινή απάντηση στην ερώτησή μου αν είναι δυνατόν…
Ευχαριστώ πολύ
andapo
24 Ιούλ. 2008, 14:20
Παιδιά είμαι ακόμη ένας υποψήφιος κάτοχος του ks20 γι αυτό και θα ήθελα τη βοήθειά σας…
Όσον αφορά στις δυνατότητες του εν λόγω τηλεφώνου, για τις ανάγκες μου είναι υπέρ πλήρεις και σίγουρα δεν χρειάζομαι τίποτε παραπάνω…
Ο λόγος λοιπόν που χρειάζομαι την βοήθειά σας είναι ο εξής: Στο μεγαλύτερο μέρος του forum που αφορά στο ks20 γίνονται αναφορές για προβλήματα του τηλεφώνου (μικρόφωνο κτλ..). Η ερώτησή μου λοιπόν είναι: Είναι αξιόπιστο κινητό? Και όταν λέω αξιόπιστο δεν εννοώ ότι περιμένω απάντηση ‘ναι φίλε αν το κάνεις αναβάθμιση και αν το πάς στο μαγαζί να σου διορθώσουν το πρόβλημα στο μικρόφωνο και αν και αν και αν… τότε θα δουλεύει μια χαρά!’ Το κινητό το χρειάζομαι για επαγγελματικούς λόγους και το τελευταίο που θέλω είναι ν’ ασχολούμαι με τέτοιου είδους θέματα…
Θα ήθελα λοιπόν μία ειλικρινή απάντηση στην ερώτησή μου αν είναι δυνατόν…
Ευχαριστώ πολύ
Το πιθανότερο είναι ότι με το που το πάρεις θα θες αναβάθμιση λογισμικού για να είσαι σίγουρος για το πρόβλημα με το μικρόφωνο. Μπορείς να την κάνεις και μόνος σου αλλα και πάλι... Η απόφαση δικιά σου.
dedric
24 Ιούλ. 2008, 18:31
gia sas paidai eimai kainourgios sto forum kai thelo na rotiso kati,
ithela na agoraso to ks20 alla den to poulane pleon ta magazia para mono h Vf.
k etsi peira tin apofash na to agoraso apo to internet apo amerikh kai to agorasa 250E. to thema einai oti tha exei ellinika? k an oxi boro na ta valo ego?
PARALLAX
24 Ιούλ. 2008, 20:34
Το πιθανότερο είναι ότι με το που το πάρεις θα θες αναβάθμιση λογισμικού για να είσαι σίγουρος για το πρόβλημα με το μικρόφωνο. Μπορείς να την κάνεις και μόνος σου αλλα και πάλι... Η απόφαση δικιά σου.
Φίλε μου σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου και για την ειλικρίνεια σου...
I got the point...
andapo
24 Ιούλ. 2008, 21:48
gia sas paidai eimai kainourgios sto forum kai thelo na rotiso kati,
ithela na agoraso to ks20 alla den to poulane pleon ta magazia para mono h Vf.
k etsi peira tin apofash na to agoraso apo to internet apo amerikh kai to agorasa 250E. to thema einai oti tha exei ellinika? k an oxi boro na ta valo ego?
Εξαρτάτε απο πολλούς παράγοντες. Ο κυριότερος είναι αν είναι branded η unbranded. Ανάλογα με αυτές τις 2 κατηγορίες μπορείς να βάλεις και τις αντιστοιχες rom. Πολλές πληροφορίες για το θέμα μπορείς να βρεις εδώ:
Ενώ τις rom μπορείς να τις βρεις εδώ:
dedric
24 Ιούλ. 2008, 23:52
thelo na rotiso episis sto ipmart leei kati topics htc house themes auta einai genika gia ola ta wm6 h mono gia ta htc. opos episis kai alla stuff apo htc
kaltsas84
25 Ιούλ. 2008, 12:55
εγω παντως με το που εκανα την αναβαθμιση εκτοσ οτι λυθηκε το προβλημα με το μικροφωνο , βλεπω τωρα οτι και η μπαταρια μου κραταει περισσοτερο.
andapo
25 Ιούλ. 2008, 13:22
εγω παντως με το που εκανα την αναβαθμιση εκτοσ οτι λυθηκε το προβλημα με το μικροφωνο , βλεπω τωρα οτι και η μπαταρια μου κραταει περισσοτερο.
και μπορείς επιτέλους να παίξεις κανένα 3d παιχνίδι και να δεις και μια ταινία σαν ανθρωπος. Πραγματικα είναι καλή η αναβάθμιση. Αν έφτιαχναν και το πρόβλημα με τους audio drivers ωστε να μην έχουμε και το προβλημα με το destinator τι καλά που θα ήταν.
A και κάτι άλλο. Το destinator με την custom rom παίζει η ακόμα τα ίδια? Και πόση ελέυθερη μνήμη έχεις μετά απο restart. Σε ζάλισα στις ερωτήσεις...
Το Destinator κάνει τα ίδια....
Την ram δεν την είδα όταν ήταν φρέσκο.
ostvarivanje
25 Ιούλ. 2008, 20:17
Το Destinator κάνει τα ίδια....
Την ram δεν την είδα όταν ήταν φρέσκο.
Γιατί τι κάνει το destinator γιατί πρόσφατα το εγκατέστησα. Εννοείται αυτό που χρειάζεται ο media player να παίζει για να ακούγονται οι φωνητικές εντολές;
andapo
25 Ιούλ. 2008, 20:23
Γιατί τι κάνει το destinator γιατί πρόσφατα το εγκατέστησα. Εννοείται αυτό που χρειάζεται ο media player να παίζει για να ακούγονται οι φωνητικές εντολές;
Ναι αυτό εννοούμε. Βασικά είχαμε πει κάποια στιγμή ότι destinator 6 και SRS WOW HD sound driver λύνουν το πρόβλημα κατα πολύ μεγάλο βαθμό. Απλά είχαμε πει τότε ότι η ένταση του ακουστικού ακόμα και στις κλήσεις πέφτει αρκετά. Πλεόν υπάρχει λύση και για αυτό. Όποιος ενδιαφέρεται ας το πει.
macardu
26 Ιούλ. 2008, 12:04
Καλημέρα σε όλους και καλές διακοπές στους λουόμενους φίλους μας!
Μια ερωτησούλα της στιγμής παιδιά... τελικά παρουσιάζεται πρόβλημα με τις κάρτες μνήμης άνω των 2 gb μετά την αναβαθμιση στο v10g?
Θα ήθελα επίσης αν μπορούσε κάποιος να μου πει ένα Link για το προγραμματάκι που χρειάζεται το S20 ώστε να αναγνωρίζει τις παραπάνω κάρτες... (HC)
Ευχαριστώ εκ των προταίρων! :)
Καλημέρα σε όλους και καλές διακοπές στους λουόμενους φίλους μας!
Μια ερωτησούλα της στιγμής παιδιά... τελικά παρουσιάζεται πρόβλημα με τις κάρτες μνήμης άνω των 2 gb μετά την αναβαθμιση στο v10g?
Θα ήθελα επίσης αν μπορούσε κάποιος να μου πει ένα Link για το προγραμματάκι που χρειάζεται το S20 ώστε να αναγνωρίζει τις παραπάνω κάρτες... (HC)
Ευχαριστώ εκ των προταίρων! :)
Εγώ όσο καιρό είχα 10g δεν είχα πρόβλημα με 4Gb κάρτα.
narcotic
26 Ιούλ. 2008, 15:31
Με τις custom roms πόση ελεύθερη ram δείχνει το κινητό;
Επίσης, ποια απ'αυτές
να βάλω;
andapo
26 Ιούλ. 2008, 16:12
Με τις custom roms πόση ελεύθερη ram δείχνει το κινητό;
Επίσης, ποια απ'αυτές
να βάλω;
Άγνωστο ακόμα πόσα ελέυθερη θα έχεις αλλά λογικά θα είναι στα ίδια επίπεδα με τις branded εκδόσεις. Υπήρχε μια πολύ ωραία εξήγηση στους xda-developers γιατί εχουμε τόση ελεύθερη το οποίο το εμφάνιζε φυσιολογικό. Έτσι και αλλιώς εγώ δεν το έχω δει ποτέ να ζορίζετε απο μνήμη. Μια χαρά τα πάει.
Για Ελληνκά την v10g.
Για Αγγλικά δες το τελευταίο note
Note: English HKG Unbranded 10a is newer than English ESA Unbranded 10c with it's release date
Οπότε καταλαβαίνεις...
narcotic
27 Ιούλ. 2008, 02:32
Τώρα έχω την 10e οπότε μάλλον δεν αξίζει τον κόπο να βάλω κάποια απ΄αυτές του xda developers.. Ο μόνος λόγος που θα το έκανα είναι αν ελευθερώνει πιο πολλή μνήμη
///m power
27 Ιούλ. 2008, 12:49
Ναι αυτό εννοούμε. Βασικά είχαμε πει κάποια στιγμή ότι destinator 6 και SRS WOW HD sound driver λύνουν το πρόβλημα κατα πολύ μεγάλο βαθμό. Απλά είχαμε πει τότε ότι η ένταση του ακουστικού ακόμα και στις κλήσεις πέφτει αρκετά. Πλεόν υπάρχει λύση και για αυτό. Όποιος ενδιαφέρεται ας το πει.
Φίλε μου αν μπορεί πες τη λύση για να ακούγεται πιο δυνατά το τηλέφωνο, γιατί όταν είμαι σε εξωτερικό χώρο δυσκολεύομαι να ακούσω από τότε που έβαλα τον SRS driver.
Υ.Σ. Μη μου πεις να πάρω ακουστικώ βαρηκοήας...:wink:
andapo
27 Ιούλ. 2008, 14:42
Φίλε μου αν μπορεί πες τη λύση για να ακούγεται πιο δυνατά το τηλέφωνο, γιατί όταν είμαι σε εξωτερικό χώρο δυσκολεύομαι να ακούσω από τότε που έβαλα τον SRS driver.
Υ.Σ. Μη μου πεις να πάρω ακουστικώ βαρηκοήας...:wink:
:-) Καλο!!!!!!
Λοιπόν είναι απλό. Κατέβασε το παρακατω αρχείο
http://rapidshare.com/files/132814324/WOWHD_ARM_Panel.cpl.html
και κανε το copy μεσα στον κατάλογο των Windows. Έπειτα κάνε restart το pda. Όταν θα ξανανοιξεις τα settings του WOW HD Settings στην δεύτερη καρτέλα (TruBass) θα έχουν εμφανιστεί άλλες 2 επιλογές (Input Gain και Output Gain). Κόλισε τα και τα 2 τέρμα δεξιά (στο μηδέν). Αυτό ήταν. Πλέον ο ήχος θα ακούγετε δυνατά (ίσως και πιο δυνατά απο τις default του κινητού). Και αυτό βεβαια που είχαμε πει τότε. Στην πρώτη καρτέλα αντι για internal stereo το γυρνάμε σε headphones. To μόνο πρόβλημα που έχω βρει και δεν ξέρω ακόμα πως να το λύσω είναι ότι μετα απο soft reset χανει τις ρυθμίσεις του, αλλά αυτό είναι γενικό προβλημα του SRS. Ίσως γυρνάει σε κάποιες default ρυθμίσεις της registry και μπορούμε να το πειράξουμε απο εκεί.
Υγ. Χωρις ακουστικά βαρηκοήας!!!!!! :p
///m power
27 Ιούλ. 2008, 15:24
OK. Ευχαριστώ!
Strategos
27 Ιούλ. 2008, 17:00
η v10e με την v10g τι διαφορες εχουν;
apoharadwaith
27 Ιούλ. 2008, 19:07
1)καπου πιο πανω αναφερεται οτι υπαρχει μια rom, η v10c, η οποια ειναι η v10b χωρις το μενου vadafone.ισχυει αυτο?που υπαρχει αυτη η rom?
2)ποια ειναι η πιο προσφατη rom και τι αλλαζει-διορθωνει-αναβαθμιζει?
WinMik
27 Ιούλ. 2008, 19:33
Παιδιά παρακαλώ πολύ μια βοήθεια!
Προσπαθώ να ακολουθήσω τα βήματα της αναβάθμισης, από εδώ (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=405945) και εδώ (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=2248729).
έβαλα to lg corona usb driver και προσπαθώ να πάρω nv2 backup με το lgmdp. Στην αρχή δεν το αναγνώριζε και έβαλα το WinDiag_Open.cab των οδηγιών.
Τώρα το βρίσκει, αλλά όταν πάω να κάνω backup το nv2 ή να κάνω κατευθείαν flash rom (είμαι σε Normal mode, οπότε θα έπρεπε να πάρει backup πριν κάνει flash), στην αρχεί δείχνει να δουλέυει, μετά από 20 sec λέει timeout, η μπάρα συνεχίζει να προχωρά μέχρι τα 2 λεπτά περίπου, και μετά το κινητό μπαίνει σε emergency mode (νομίζω, κλείνει και ανάβει πράσινο το led) και το lgdmp λέει "Trying to communicate with phone", "checking, " και μετράει δευτερόλεπτα χωρίς να κάνει κάτι νομίζω...
Δημιουργούνται nv2 files, 116kb, αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστά και σε κάθε περίπτωση δε γίνεται το flash. Έχει κανείς καμιά ιδέα?
edit: άλλαξα usb και μάλλον τώρα η διαδικασία προχωράει κανονικά...
edit2: πέρασε η νέα rom. το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά, έχει φύγει το menu της voda και το menu είναι στα αγγλικά. Επίσης (ευτυχώς) ξεκόλλησε και η ένδειξη της μπαταρίας. Φαίνεται αρκετά πιο γρήγορο.
WinMik
27 Ιούλ. 2008, 21:44
Τα αρχεία που χρησιμοποίησα από τα link ήταν τα:
-English HKG Unbranded 10a
-Greece Vodafone 10g
Έκανα βλακεία, αφού πέρασα ουσιαστικά την πρώτη έκδοση... Υπάρχει καινούρια unbranded rom ή να περάσω μόνη της την "Greece Vodafone 10g"? Στο version info λέει "rom: v10a", "Bootloader:v10a", "modem firmware v10g". Τι έχει γίνει?
Παρακαλώ δώστε μου μια υπόδειξη κάποιος, πραγματικά θα με βοηθήσει πολύ αφού αύριο φεύγω για διακοπές και δε θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο αν δεν το φτιάξω... :(
μια χαρά είσαι αν παίζουν όλα
WinMik
27 Ιούλ. 2008, 23:31
Ευχαριστώ για την απάντηση!
Δηλαδή αν και λέει ότι έχει την 10a έχει την 10g? Όσο και αν προσπάθησα δεν κατάφερα να κάνω το bluetooth να δουλέψει σωστά με εκείνη την έκδοση... Τώρα περνάω τη "Greece Vodafone 10g" να δω πώς θα πάει και θα επανέλθω...
edit: με αυτή αναγράφεται η σωστή έκδοση και το Bluetooth δουλεύει ok. Μάλλον θα αντέξω το ελληνικό (...και vodafone..) menu μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο...
andapo
27 Ιούλ. 2008, 23:55
1)καπου πιο πανω αναφερεται οτι υπαρχει μια rom, η v10c, η οποια ειναι η v10b χωρις το μενου vadafone.ισχυει αυτο?που υπαρχει αυτη η rom?
2)ποια ειναι η πιο προσφατη rom και τι αλλαζει-διορθωνει-αναβαθμιζει?
1) Οχι. Και για πιο μενου της vodafone μιλάς? Εχει μενου της vodafone το lg?
2) H v10g
andapo
28 Ιούλ. 2008, 00:01
Ευχαριστώ για την απάντηση!
Δηλαδή αν και λέει ότι έχει την 10a έχει την 10g? Όσο και αν προσπάθησα δεν κατάφερα να κάνω το bluetooth να δουλέψει σωστά με εκείνη την έκδοση... Τώρα περνάω τη "Greece Vodafone 10g" να δω πώς θα πάει και θα επανέλθω...
edit: με αυτή αναγράφεται η σωστή έκδοση και το Bluetooth δουλεύει ok. Μάλλον θα αντέξω το ελληνικό (...και vodafone..) menu μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο...
Αυτό που έκανες ήταν να βάλεις την unbraded v10a Αγγλική έκδοση με modem firmware το v10g απο την Ελληνική. Όλα σωστα τα έκανες. Μην κολάς στο v10a μιας και είναι άλλη έκδοση. Δηλαδή για την Ελληνική έχουμε φτάσει στην v10g, αλλά στην Αγγλική έιναι στο v10a. Οι ημερομηνίες όμως έκδοσης της εκάστοτε rom δεν έχουν να κανουν με τις εκδόσεις. Με απλά λόγια η v10a Άγγλική που έβαλες μπορει να είναι τόσο πρόσφατη όσο και η v10g Ελληνική. Για το bluetooth δεν ξέρω. Μπορεί να ήθελε unlock μιας και το έβαλες σε branded κινητό. Αλλά αυτό είναι μια θεωρητική γνώμη μιας και πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.
WinMik
28 Ιούλ. 2008, 01:36
Πάντως τώρα τρέχουν όλα ok, και πέρασα και αρκετά προγράμματα. Αυτό που δεν μπορούσα να κάνω με το bluetooth ήταν να στείλω τους ήχους πχ από το media player σε αυτό. Δούλευε μόνο για κλήσεις δηλαδή, δεν μπορούσα να ενεργοποιήσω τη λειτουργία "high quality audio gateway" αν και την αναγνώριζε. Με την ελληνική vodafone 10g δουλεύει μια χαρά μέχρι στιγμής.
Όταν γυρίσω από διακοπές θα το κοιτάξω περισσότερο!
Ευχαριστώ :)
shodan
28 Ιούλ. 2008, 10:27
Καλημερα,
Παιδια βοηθεια.....Αντιμετοπιζω ενα προβλημα με το ActiveSync...Δεν αναγνωριζει κανενα PC το κινητο!!!
Ενω το βλεπει κανονικα δεν μπορει να κανει connect και να συγχρονισει το activesync!!!!
Το PC δεν φταιει (δοκιμασα και αλλο)
Αυτο εγινε οταν τελευταια το πειραξα για να κανω συγχρονισμο απο bluetooth (πραγμα οπου δεν δουλεψε).. Ξαναβαλα τις ρυθμισεις να κανει συγρονισμο απο USB αλλα τπτ.....
Καμια ιδεα???
shodan
28 Ιούλ. 2008, 11:47
Κανενας??
Πως μπορω να κανω uninstall και ξανα Install το activesync στο κιν??
Γινεται?
apoharadwaith
28 Ιούλ. 2008, 21:06
Παρειγγειλα ενα ks20 απο το ebay.αν θελησω να του περασω ελληνικη rom θα εχει και μενου vodafone ενσωματομενο?και τι ειναι αυτο το unbraded/braded?
andapo
29 Ιούλ. 2008, 02:09
Παρειγγειλα ενα ks20 απο το ebay.αν θελησω να του περασω ελληνικη rom θα εχει και μενου vodafone ενσωματομενο?και τι ειναι αυτο το unbraded/braded?
Δεν υπάρχει menu της vodafone!!!!!! Ποιος έχει δει κάτι τέτοιο ρε παιδιά???? Το menu είναι της LG (το αντίστοιχο lgmenu.exe αρχείο μέσα στον κατάλογο των Windows). Απο vodafone έχει μόνο το σήμα της εκίνησης και το κλέιδωμα για να μην παίζει σε άλλες εταιρίες που όπως ξέρουμε όλοι πολύ καλά ούτε αυτό ισχύει. Μια χαρά παίζει και με Tim και με Cosmote.
Το branded - unbranded είναι αυτό που μόλις είπα. Όταν είναι απο εταιρία (πχ Vodafone) είναι branded ενώ όταν δεν είναι λέγετε unbranded. Λογικά θα μπορείς να βάλεις την Ελληνική αλλά και αυτό το λέω με κάθε επιφύλαξη. Αλλιώς μπορείς να το ξεκλειδώσεις και να βάλεις την Αγγλική. Ψάξε καλύτερα στους xda-developers για rom download στο lg ks20 για να παρεις την σωστή πληροφορία.
heisenberg
29 Ιούλ. 2008, 11:14
καλημέρα,
πήρα πριν από 1 μήνα το KS20 (απο vodafone, αλλα έχω σύνδεση με WIND) και μετά από λίγο καιρό, άρχισαν να μην με ακούνε μετά από περίπου ένα λεπτό συνομιλίας.
Διαβασα εδώ και βρήκα μια λύση, να απενεργοποιήσω το 3G. Έβαλα λοιπόν στις ρυθμίσεις δικτού μόνο GSM (που μου είπαν και από την WIND) . Στιγμιαία διορθώθηκε (μάλλον ήταν τυχαίο),
αλλά ακόμα συνεχίζει να κάνει το ίδιο προβλημα. :(
Επίσης άλλαξα κάρτα sim, γιατι αυτή που είχα την είχα πολλά χρόνια (έγραφε επάνω .. telestet) μήπως έφταιγε αυτό, αλλά τίποτα :(
επίσης να σημειώσω ότι δεν το έχω "πειράξει" καθόλου το κινητό. Δηλαδή δεν έχω εγκατασήσει τίποτα, δεν έχω βάλει κάρτα, απλά μιλάω και στέλνω sms, και μπαίνω στα ελευθερεα wifi του δήμου ηράκλείου (ζήτω ο Κουράκης) για να δω κανα εμαιλ.
Υπάρχει κάποια άλλη λύση? :wacko:
andapo
29 Ιούλ. 2008, 13:27
καλημέρα,
πήρα πριν από 1 μήνα το KS20 (απο vodafone, αλλα έχω σύνδεση με WIND) και μετά από λίγο καιρό, άρχισαν να μην με ακούνε μετά από περίπου ένα λεπτό συνομιλίας.
Διαβασα εδώ και βρήκα μια λύση, να απενεργοποιήσω το 3G. Έβαλα λοιπόν στις ρυθμίσεις δικτού μόνο GSM (που μου είπαν και από την WIND) . Στιγμιαία διορθώθηκε (μάλλον ήταν τυχαίο),
αλλά ακόμα συνεχίζει να κάνει το ίδιο προβλημα. :(
Επίσης άλλαξα κάρτα sim, γιατι αυτή που είχα την είχα πολλά χρόνια (έγραφε επάνω .. telestet) μήπως έφταιγε αυτό, αλλά τίποτα :(
επίσης να σημειώσω ότι δεν το έχω "πειράξει" καθόλου το κινητό. Δηλαδή δεν έχω εγκατασήσει τίποτα, δεν έχω βάλει κάρτα, απλά μιλάω και στέλνω sms, και μπαίνω στα ελευθερεα wifi του δήμου ηράκλείου (ζήτω ο Κουράκης) για να δω κανα εμαιλ.
Υπάρχει κάποια άλλη λύση? :wacko:
Προφανώς δεν διάβασες όλο το topic και λογικό μιας και έχει φτάσει τόσες σελίδες. Πλεον μπορεις να κάνεις αναβάθμιση λογισμικού και να λυθεί το πρόβλημα μια και καλή. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ:
http://ks20.blogspot.com/
και εδώ:
Την αναβάθμιση μπορείς να την κάνεις μόνος σου η αν δεν έχεις τις απαραίτητες γνώσης να απευθυνθείς στην omnitech
pythagoras_7
29 Ιούλ. 2008, 23:22
μετά από αλλαγή πλακέτας δε μου κάνει σύνδεση με τον υπολογιστή,αυτό σαν αποτέλεσμα έχει no τραγούδια no προγράμματα.Επίσης έχω κάρτα μνήμης 4 gb και πρέπει να του περάσω το sdhc το οποίο επίσης έχω στο pc.Plz help παιδιά γιατί αύριο πάω διακοπές και δε θα έχω τπτ στο τηλ....:(
andapo
29 Ιούλ. 2008, 23:48
μετά από αλλαγή πλακέτας δε μου κάνει σύνδεση με τον υπολογιστή,αυτό σαν αποτέλεσμα έχει no τραγούδια no προγράμματα.Επίσης έχω κάρτα μνήμης 4 gb και πρέπει να του περάσω το sdhc το οποίο επίσης έχω στο pc.Plz help παιδιά γιατί αύριο πάω διακοπές και δε θα έχω τπτ στο τηλ....:(
Αν του έστελνες με bluetooth το patch για την μνήμη και μετά την έβαζες μέσα για να την αναγνωρίσει???? Card reader έχεις για τον υπολογιστή?
Για βάλε και στον υπολογιστη τους drivers που έχουμε για την αναβάθμιση μπας και... Θα τους βρεις εδω:
pythagoras_7
29 Ιούλ. 2008, 23:54
Αν του έστελνες με bluetooth το patch για την μνήμη και μετά την έβαζες μέσα για να την αναγνωρίσει???? Card reader έχεις για τον υπολογιστή?
Για βάλε και στον υπολογιστη τους drivers που έχουμε για την αναβάθμιση μπας και... Θα τους βρεις εδω:
ουφ μόλις βρήκα άκρη με το patch της κάρτας!Το κατέβασα απ'το internet μέσω wifi!!!!:DΤο κακό είναι ότι δεν έχω card reader....:(
edit:τη βρήκα την άκρη!:p
Το πολυμηχάνημα που έχω έχει υποδοχή και για κάρτα μνήμης sd οπότε με το adaptorάκι είμαι super!!!
Nicholas_mgr
30 Ιούλ. 2008, 09:24
:Και αυτό βεβαια που είχαμε πει τότε. Στην πρώτη καρτέλα αντι για internal stereo το γυρνάμε σε headphones. To μόνο πρόβλημα που έχω βρει και δεν ξέρω ακόμα πως να το λύσω είναι ότι μετα απο soft reset χανει τις ρυθμίσεις του, αλλά αυτό είναι γενικό προβλημα του SRS. Ίσως γυρνάει σε κάποιες default ρυθμίσεις της registry και μπορούμε να το πειράξουμε απο εκεί.
Φίλε andapo σχετικά με τη ρύθμιση από internal stereo σε headphones, εμένα το αλλάζει πάλι σε internal stereo μετά από κάθε κλήση. Έχεις να προτείνεις κάτι γι' αυτό?
Επίσης, ποιές είναι οι καλύτερες ρυθμίσεις στα WOW HD Settings & TruBass?
Thanks
heisenberg
30 Ιούλ. 2008, 09:25
ναι, προσπάθησα να τα διαβάσω όλα, αλλα μετά απο μερικές μέρες προσπάθειας κοιταγα γρηγορα πια μπορεί να ειναι σχετικα με το πρόβλημα.
φαινεται ότι μου ξεφυγαν, τόσα πολλά που έιναι.
κάπου αλλού εχώ δει που στην πρώτη σελίδα βάζουν τακτικά (ανανεώνονας το 1ο ποστ) όλες τις εξελίξεις για καθε πρόβλημα. π.χ.
Πρόβλημα με μικρόφωνο: ποστ #110, #234
Πρόβλημα με msn: ποστ #76, #167
μπορεί να γίνει αυτό?
φανταζομαι έτσι θα σταματήσουν να ρωτάνε όλοι οι νεοι που μπαίναουν γιατι εχουν ένα πρόβλμα, τα ίδια και τα ίδια, και έσείς να απαντάτε τα ίδια και τα ίδια, και να μεγαλώνει έτσι το θέμα.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια,
andapo
30 Ιούλ. 2008, 11:42
Φίλε andapo σχετικά με τη ρύθμιση από internal stereo σε headphones, εμένα το αλλάζει πάλι σε internal stereo μετά από κάθε κλήση. Έχεις να προτείνεις κάτι γι' αυτό?
Επίσης, ποιές είναι οι καλύτερες ρυθμίσεις στα WOW HD Settings & TruBass?
Thanks
Όχι δεν ξέρω πως μπορούμε να μην αλλάζουν οι ρυθμίσεις. Για το WOW HD Settings εκεί είναι καθαρά θέμα επιλογής του καθενός (πως του ακουγετε καλά). Για το Trubass βάλε το Input Gain και το Output Gain τέρμα δεξιά (στο μηδέν) για να αυξηθεί η ένταση.
ναι, προσπάθησα να τα διαβάσω όλα, αλλα μετά απο μερικές μέρες προσπάθειας κοιταγα γρηγορα πια μπορεί να ειναι σχετικα με το πρόβλημα.
φαινεται ότι μου ξεφυγαν, τόσα πολλά που έιναι.
κάπου αλλού εχώ δει που στην πρώτη σελίδα βάζουν τακτικά (ανανεώνονας το 1ο ποστ) όλες τις εξελίξεις για καθε πρόβλημα. π.χ.
Πρόβλημα με μικρόφωνο: ποστ #110, #234
Πρόβλημα με msn: ποστ #76, #167
μπορεί να γίνει αυτό?
φανταζομαι έτσι θα σταματήσουν να ρωτάνε όλοι οι νεοι που μπαίναουν γιατι εχουν ένα πρόβλμα, τα ίδια και τα ίδια, και έσείς να απαντάτε τα ίδια και τα ίδια, και να μεγαλώνει έτσι το θέμα.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια,
Μα πόσο μεγάλο δίκιο έχεις... Θα ήταν πολύ καλό να υπήρχαν όλα στο πρώτο post καν να γινόταν ανανέωση εκεί. Τουλάχιστον για τα πιο σημαντικά ζητήματα. Αλλά δεν είμαστε εμείς οι admin...
nikolaswimmer
30 Ιούλ. 2008, 13:43
Ρε παιδια αν μπορει ας βοηθησει καποιος στο εξης. Συχνα τυγχανει να βv καποιο wifi χωρις ασφαλεια και επιχειρω συνδεση για να μπω ιντερνετ. Ενω λοιπον η συνδεση γινεται με επιτυχια δε μπορω με τιποτα να μπω σε καποια διευθυνση στον explorer. Βαζω συνδεση μεσω internet και οχι work , βαζω στις ρυθμισεις του adapter να παιρνει την ΙΡ αυτοματα αλλα τιποτα.... Υπαρχει καποια αλλη ρυθμιση να πειραξω;
κανεις τιποτα; Ρε γμτ ουτε στη συνδεση του σπιτιου μου δε μπορω να μπω ενω συνδεομαι κανονικα, εχω πειραξει ολες τις πιθανες ρυθμισεις αλλα αποτελεσμα μηδεν. Ας βοηθησει καποιος...:wacko:
κάνε hard reset μπας και στρώσει.
heisenberg
30 Ιούλ. 2008, 18:47
Μα πόσο μεγάλο δίκιο έχεις... Θα ήταν πολύ καλό να υπήρχαν όλα στο πρώτο post καν να γινόταν ανανέωση εκεί. Τουλάχιστον για τα πιο σημαντικά ζητήματα. Αλλά δεν είμαστε εμείς οι admin...
Ή και όποιος έχει λίγο χρόνο παραπάνω να ετοιμάσει ένα κείμενο με τη λύση σε κάποιο γνωστό προβλημα και να το στείλει στον admin να το βάλει στην πρώτη σελίδα (με κάποιο λινκ ίσως). Ή να ψάξει να βρει σε ποια ποστσ προτείνονται λύσεις και να τα στείλει στον admin.
Γιατι φαντάζομαι και οι admin είναι ... άνθρωποι!!! και τρέχουν, έχουν δουλειές, οικογενειες κλπ...
Στο θέμα μου, αν καταλαβα καλά πρέπει να αλλάξω ρομ (για να διορθωθει το πρόβλημα με τη διακοπή του μικροφώνου μετά το 1o λεπτό συνήθως), αλλά επειδή δεν ξέρω και πολλά θα ζητήσω να μου το κάνουν στο σερβισ της αντιπροσωπίας.
Μου κάνει εντύπωση όμως ότι αφού είναι γνωστό πρόβλημα εδώ και μήνες διεθνώς, πως και δεν το εχουν διορθώσει. εγώ το κινητό το πήρα τέλος Μαϊου. επάνω του έχει αυτή τη στιγμή:
ROM:v10e
ROM date: 21-01-2008
νομίζω ότι έχει να κάνει με τη Vodafone, καθώς εγώ έχω σύνδεση wind και έβαλα μια κάρρτα της vodafone για 2 μερες και δεν το έμφάνισε.
andapo
30 Ιούλ. 2008, 19:45
Ή και όποιος έχει λίγο χρόνο παραπάνω να ετοιμάσει ένα κείμενο με τη λύση σε κάποιο γνωστό προβλημα και να το στείλει στον admin να το βάλει στην πρώτη σελίδα (με κάποιο λινκ ίσως). Ή να ψάξει να βρει σε ποια ποστσ προτείνονται λύσεις και να τα στείλει στον admin.
Γιατι φαντάζομαι και οι admin είναι ... άνθρωποι!!! και τρέχουν, έχουν δουλειές, οικογενειες κλπ...
Στο θέμα μου, αν καταλαβα καλά πρέπει να αλλάξω ρομ (για να διορθωθει το πρόβλημα με τη διακοπή του μικροφώνου μετά το 1o λεπτό συνήθως), αλλά επειδή δεν ξέρω και πολλά θα ζητήσω να μου το κάνουν στο σερβισ της αντιπροσωπίας.
Μου κάνει εντύπωση όμως ότι αφού είναι γνωστό πρόβλημα εδώ και μήνες διεθνώς, πως και δεν το εχουν διορθώσει. εγώ το κινητό το πήρα τέλος Μαϊου. επάνω του έχει αυτή τη στιγμή:
ROM:v10e
ROM date: 21-01-2008
νομίζω ότι έχει να κάνει με τη Vodafone, καθώς εγώ έχω σύνδεση wind και έβαλα μια κάρρτα της vodafone για 2 μερες και δεν το έμφάνισε.
Όχι φίλε μου δεν έχει να κάνει με την κάρτα vodafone. Πολλοί χρήστες έχουν το lg με άλλη εταιρία εκτός vodafone. Δεν είναι ότι δεν το έχουν πάρει χαμπάρι. Απεναντίας το έχουν πάρει χαμπάρι και για αυτό και έβγαλαν την βελτιωμένη rom. Συγκεκριμένα το δικό σου μοντέλο όπως είπες έχει την v10e όπου είναι βελτιωμένη έκδοση σε σχέση με την v10b που είχαμε εμείς αρχικά. Με την v10e όμως υπάρχει ένα θέμα. Υπάρχουν 2 εκδόσεις της v10e μία εκ' των οποίων δεν εμφανίζει το πρόβλημα με το μικρόφωνο. Άλλωστε απο το link που σου έδωσα θα είδες ότι η rom που λύνει το πρόβλημα με το μικρόφωνο είναι η v10e. Εσύ όπως καταλαβαίνεις έχεις την v10e χωρίς την λύση για το πρόβλημα στο μικρόφωνο. Σήμερα πλεον υπάρχει διαθέσιμη και η έκδοση v10g όπου και λογικά αυτή θα σου βάλουν στο service. Ούτε αυτή η έκδοση παρουσιάζει το πρόβλημα με το μικρόφωνο. Μετα απο αυτές τις 2 rom έχουμε πάψει να ασχολούμαστε με το θέμα του μικρόφώνου. Αν πας το lg σου στο service θα λύσεις το πρόβλημα σου μια και καλή.
staurmk2
31 Ιούλ. 2008, 07:13
ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να βάζουμε στις επαφές μας φωτογραφία και ξεχωριστό ήχο σε μία επαφή όταν μας καλεί ? ευχαριστώ πολύ
Nicholas_mgr
31 Ιούλ. 2008, 18:14
ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να βάζουμε στις επαφές μας φωτογραφία και ξεχωριστό ήχο σε μία επαφή όταν μας καλεί ? ευχαριστώ πολύ
"Inesoft Address Book" είναι πάρα πολύ καλό...;)
thanasisrou
2 Αύγ. 2008, 16:22
logika eimai offtopic alla gia na min anoikso neo thread mporei kapoios na mou pei pos allazoume ti glossa sto pliktrologio se agglika monima kai oxi patontas ka8e fora to alt???
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.