View Full Version : [Επίσημο] LG KS20
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
18
19
20
21
22
23
stefkal7
19 Μάι. 2008, 13:04
καλησπερα.. θα ηθελα να μου πειτε τι να κανς για να αανεβασω την μνημη του κιν . ελευθερη εχω μονο 35 mb..
καρτα μνημησ εχω..
να βγαλω τα προγραμματα, να τα αποθυκευσω αλλου???
ευχαριστω πολυ
αλήθεια είναι ότι τα bugs της lg τρώνε πολύ μνήμη μπορεις να αναβαθμισεις την ρομ και να ανέβεις αλλα 5-6 MB
pythagoras_7
19 Μάι. 2008, 13:37
αλήθεια είναι ότι τα bugs της lg τρώνε πολύ μνήμη μπορεις να αναβαθμισεις την ρομ και να ανέβεις αλλα 5-6 MB
πως μπορώ να την αναβαθμήσω?
JapanGR
19 Μάι. 2008, 16:53
Αν κάνεις double click στο σκουλήκι που σε γυρνάει σε Αγγλικό πληκτρολόγιο μένει εκεί μέχρι να τελειώσεις ότι γράφεις.
Ευχαριστώ, μου έσπασε τα νεύρα αυτό το πράγμα και δεν ήθελα να εγκαταστήσω άλλο keyboard. Που να το φανταστώ ότι θέλει double click...
manolatsitsi_25
19 Μάι. 2008, 17:47
καλησπερα παιδια. σημερα εγινα member στο φορουμ ,αν και το διαβαζω εδω και καιρο ,και θα ηθελα να πω την αποψη μου για το κσ20
καταρχην μετα απο 3-4 μηνεσ χρησης η πιο χρησιμη συμβουλη που εχω να δωσω ειναι να εγαταστισετε το SPB MOBILE SHELL 2.
εγω βασικα , οταν πρωτοαγορασα το τηλεφωνο ,ειχα αγορασει το spb pocket plus το οποιο ειναι πολυ καλο προγραμμα.αλλα εδω και 4 μερες που δοκιμαζω το spb shell μιλαμε το κινιτο παει σφαιρα.σα να του προσεδωσε απιστευτη σταθεροτητα.εχω φορτωσει 4-5 keyboards και ενω πριν crashare τωρα δεν κολλαει ποτε.επισις ειναι παρα πολυ ευχρηστο .εχω φορτωσει και προγραμματα οπως s2u2,s2v,s2p <τα οποια ειναι τελεια και λειτουργουν αψογα τωρα με το spb shell >και γενικα μεχρι και ψιφιακο synthesizer και δεν καταλαβαινει τπτ.πριν crashαre στα μισα προγραμματα και ειμουνα συνεχεια uninstall/soft reset κτλ..
τωρα οσοναφορα την ποιοτητα του ιδιου του κινιτου..ε μετρια ειναι ..βασικα τοτε που το αγορασα ιμουνα ασχετος απο κινιτα και απλα ηθελα ενα κινιτο με touch screen.αν ηταν να επιλεκσω σημερα θα επαιρνα κανα htc.
αλλα το βασικοτερο προβλημα κατα την γνωμη μου ειναι το ιδιο το interface windows 6 το οποιο ειναι user unfriendly και γενικα χαλια¨ουτε το ξυπνητιρι δε λειτουργει κανονικα δλδ ελεοσ.επισης να μην εχει επιλογεη full screen id αλλα να πρεπει να φορας γυαλια για να δεισ ποιος σε καλει....διπλο ελεος.εγω δεν ειπα να εχει μενου σαν το iphone αλλα τα βασικα τουλαχιστο...η htc το καταλαβε,εκανε δικο τησ μενου και κερδισε τι μαχη των ppc!
αυτα γενικα.τωρα αν ξερει καποιος ας μου απαντησει
1.εχω εγκαταστησει το blimkeys αλλα προτιμω κατι se htc like phone pad-touchpad.εγινα μελος στο xda-developers forum σημερα το πρωι και θελω να κατεβασω το προγραμμα του gzampa που λεει πωσ διορθωνει το να μην γραφει το touch phonepad στα ελληνικα παρολλο που το χει στα options.
βρισκεται σε αφτη τη σελιδα:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=1359099&highlight=greek#post1359099
και ειναι αφτο που λεει PhonePad-International-dark.CAB
αλλα μολις παω να το κατεβασω μου γραφει πως δεν εχω permisssion to access this page παρολο ποθ εγινα member το πρωι σιμερα.
ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο?πρεπει να περασουν κανα 2-3 μερεσ για να γινεις full member ας πουμε με προνομια και τετοια για να το κατεβασω?αν το χει κανεις απο σας <αλλα αυτο ακριβως γιατι ολα τα αλλα δεν δεχονται ελληνικα> μπορει να το ανεβασει καπου να το κανω download? και πραγματι λειτουργει καλα ι τζαμπα πσαχνω στο ιντερνετ εδω και 6 ωρες?
μεγαλλο γραμμα, thanx για τις απαντησεις και ενα μεγαλο thanx στον "διμοκριτο" που εδωσε σε ενα thread τη λυση για να δειχνει παντα τις αναφορες παραδοσης χωρις να κανεις check συνεχεια στο κουτακι!παιζει να μιν το βρισκα μονος μου ποτε!
trackera
19 Μάι. 2008, 18:47
καλησπερα.. θα ηθελα να μου πειτε τι να κανς για να αανεβασω την μνημη του κιν . ελευθερη εχω μονο 35 mb..
καρτα μνημησ εχω..άν μιλάς για ram και πολύ είναι,μια χαρά είσαι.
αλήθεια είναι ότι τα bugs της lg τρώνε πολύ μνήμη μπορεις να αναβαθμισεις την ρομ και να ανέβεις αλλα 5-6 MBΚάπου ένα mb κερδίζεις με την αναβάθμιση
πως μπορώ να την αναβαθμήσω?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369481 ή η πιο καλή λύση για όσους δεν είναι γνώστες,τηλέφωνο στην LG και κανονιζετε να πάει στο service για upgrade
manolatsitsi_25
19 Μάι. 2008, 21:13
THX trackera για την απαντηση!πανεμορφο ειναι αλλα να μην ειχε και αφτο το key array που δεν το ξερω καλα..εννοω θα ηθελα το abc να ειναι α β γ και οχι να ειναι το γ στο g.μαλλον θα παρω τελικα το resco το νεο.στην αρχη μου φαινοταν απατη αλλα τωρα το συνηθισα και μου φαινεται φοβερο.thanx man!
trackera
19 Μάι. 2008, 21:24
Και εγώ το resco χρησιμοποιώ,το έχω βολευτεί και δεν το αλλάζω εύκολα.Άσε που πλέον σχεδόν έχω καταλήξει στα προγράμματα που έχω περασμένα και δεν αλλάζω άν δεν βρώ κάτι που με ικανοποιεί πάρα πολύ.Οπότε έχω κρατήσει ένα backup έτσι όπως είναι τώρα το κινητό μου και που και πού δοκιμάζω να βάλω και κάνα νέο προγραμματάκι.
athanaso77
19 Μάι. 2008, 21:47
μαλλον θα παρω τελικα το resco το νεο.στην αρχη μου φαινοταν απατη αλλα τωρα το συνηθισα και μου φαινεται φοβερο.thanx man!
Εγώ πάντως συνιστώ το Pocket CM Keyboard (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5652) που είναι και free και κατά τη γνώμη μου δουλεύει πολύ καλύτερα από το Resco.
///m power
19 Μάι. 2008, 22:35
Πριν λίγες μέρες μου επέστρεψαν το κινητό. Το μικρόφωνο δουλεύει μια χαρά. Η Rom που φοράει είναι η v10g.:!:
Το πρόβλημα που μου παρουσιάζει τώρα, είναι που χάνει συνεχώς τη μνήμη που του έχω βάλει και για να την ξαναβρεί μπορεί να χρειαστεί να τη βάλω και να τη βγάλω 3 φορές. Έχω μια SanDisk 4gb. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;
trackera
19 Μάι. 2008, 22:43
Είναι ολοκαίνουρια η rom που έχει το κινητό σου.Όπως φαίνεται έχει ημερομηνία έκδοσης 02/04/2008.Ρίξε μια ματιά και πόση μνήμη είναι διαθέσιμη στον χρήστη με αυτή την rom
///m power
19 Μάι. 2008, 23:31
Είναι ολοκαίνουρια η rom που έχει το κινητό σου.Όπως φαίνεται έχει ημερομηνία έκδοσης 02/04/2008.Ρίξε μια ματιά και πόση μνήμη είναι διαθέσιμη στον χρήστη με αυτή την rom
Το μέγιστο που έχω δει είναι 39mb.
andapo
19 Μάι. 2008, 23:49
Πριν λίγες μέρες μου επέστρεψαν το κινητό. Το μικρόφωνο δουλεύει μια χαρά. Η Rom που φοράει είναι η v10g.:!:
Το πρόβλημα που μου παρουσιάζει τώρα, είναι που χάνει συνεχώς τη μνήμη που του έχω βάλει και για να την ξαναβρεί μπορεί να χρειαστεί να τη βάλω και να τη βγάλω 3 φορές. Έχω μια SanDisk 4gb. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;
Ζηλεύω!!!!!!!!!! Άντε με το καλό και χωρίς προβλήματα πλέον. Έχουμε ηρεμήσει απο πολλά πάντως τον τελευταίο καιρο (thanks για ακόμα μια φορά στο παιδί που μας έδωσε την v10e που λύνει το πρόβλημα με το μικρόφωνο). Αν μπορείς δοκίμασε το destinator 7 να μας πεις τι κάνει...
Όσο για την μνήμη φαντάζομαι χρησιμοποιείς το patch για μνήμες μεγαλύτερες των 2 Gbyte.
///m power
19 Μάι. 2008, 23:54
Ζηλεύω!!!!!!!!!! Άντε με το καλό και χωρίς προβλήματα πλέον. Έχουμε ηρεμήσει απο πολλά πάντως τον τελευταίο καιρο (thanks για ακόμα μια φορά στο παιδί που μας έδωσε την v10e που λύνει το πρόβλημα με το μικρόφωνο). Αν μπορείς δοκίμασε το destinator 7 να μας πεις τι κάνει...
Όσο για την μνήμη φαντάζομαι χρεισιμοποιείς το patch για μνήμες μεγαλύτερες των 2 Gbyte.
Ευχαριστώ! Έχω βάλει το patch, αλλά συνεχώς χάνει τη μνήμη. Θα βάλω και καμιά άλλη να δω μήπως φταίει η μνήμη.
Δυστυχώς δεν έχω δέκτη GPS για να δω αν δουλεύει το Destinator. Αν πέσει κανένας στα χέρια μου θα το δοκιμάσω.
andapo
20 Μάι. 2008, 00:06
Ευχαριστώ! Έχω βάλει το patch, αλλά συνεχώς χάνει τη μνήμη. Θα βάλω και καμιά άλλη να δω μήπως φταίει η μνήμη.
Δυστυχώς δεν έχω δέκτη GPS για να δω αν δουλεύει το Destinator. Αν πέσει κανένας στα χέρια μου θα το δοκιμάσω.
Για την μνήμη δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι.
Δεν χρειάζεσαι δέκτη gps για να το δοκιμάσεις. Μπορείς απλά να τρέξεις το demo που έχει και να δεις αν ακούγοντε οι φωνητικές οδηγίες.
nikolaswimmer
20 Μάι. 2008, 09:04
Παιδια τωρα τελευταια, χωρις να εχω περασει καποιο προγραμμα, το κινητο μου παρουσιαζει το εξης προβλημα: Οταν παταω για τερματισμο μιας κλησης πολλες φορες, (τις περισσοτερες), κολαει και μονο αν βγαλω την μπαταρια ξεκολαει. Εχεις κανεις καμια ιδεα τι μπορει να ειναι;
fritz2
20 Μάι. 2008, 12:21
καλησπερα η ρομ ειναι στο 37 κολημενει εχω βγαλει ολα τα προγραμματα για να δς τι παιζι αλλα τπτ..
εχω την 10ε... τι να κανω οταν εγκαθηστω τα προγραμματα η ρομ παει στο 33μβ με αποτελεσμα με πολλα προγραμματα ανοιχτα κολαει!!!
2ον πςσ μπορω να αντιγραπσω τισ επαφεσ στην memory sd!!
ειναι μεσω outlook???
eyxaristw poly
stefkal7
20 Μάι. 2008, 15:18
άν μιλάς για ram και πολύ είναι,μια χαρά είσαι.
Κάπου ένα mb κερδίζεις με την αναβάθμιση
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369481 ή η πιο καλή λύση για όσους δεν είναι γνώστες,τηλέφωνο στην LG και κανονιζετε να πάει στο service για upgrade
γιατι 1 MB οταν εχω εγω την 10b και ειμαι στα 33 MB και καποιος με 10g ειναι στα 39 ΜΒ; Πάντως εγκαιθιιστώντας ένα πρόγραμμα απο το xda συγκεκριμένα το iphone_en.cab (phone pad iphone skin) είχα ελεύθερη 38 MB !!!! Aλλα όσο είναι εγκατεστημένο απενεργοποιεί αυτο της Lg
Thingol
20 Μάι. 2008, 15:36
Παιδες αφου εμφανιστηκε η v10g ας πει καποιος στο παιδι πως γινεται να μας τη δωσει και εμας...αν γινεται δλδ...αν θα παμε να κανουμε την αναβαθμιση μπορουμε να ζητησουμε αυτη τη rom να βαλουμε ή θα βαλουν την v10e? που δεν διορθωνει και τιποτα στην τελικη (σε μενα) γιατι δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα σε μενα το κινητο. Μονο ένα: δεν κανει με τιποτα hard reset...τι ταυτοχρονα τα 3 κουμπακια μαζι...τι τα 2 πρωτα και μετα το τριτο (το μακρ...) ... τι ενα ενα με τη σειρα...μου βγαζει την πιστη και απο τον γενάρη ή φλεβαρη που εχω το κινητο μονο 2 hard reset καταφερα να κανω;)
staurmk2
20 Μάι. 2008, 15:45
γεια σε όλους ! έχω την θήκη που δίνει η lg αλλα σκέφτομαι να πάρω και αυτην εδω απο το e-bay! νομίζω οτι είναι στο ίδιο στύλ με την θήκη του prada!
http://cgi.ebay.com/New-Leather-Case-Pouch-Cover-For-LG-KS20-KS-20-L07_W0QQitemZ250247908984QQihZ015QQcategoryZ20336QQssPageNam eZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
πως σας φαίνεται ?δεν ξέρω αν το δέρμα με το βάλε βγάλε θα προκαλέσει φθορά στο κινητό! εσείς τι λέτε ?
ευχαριστώ
trackera
20 Μάι. 2008, 17:59
Παιδες αφου εμφανιστηκε η v10g ας πει καποιος στο παιδι πως γινεται να μας τη δωσει και εμας...αν γινεται δλδ...αν θα παμε να κανουμε την αναβαθμιση μπορουμε να ζητησουμε αυτη τη rom να βαλουμε ή θα βαλουν την v10e? που δεν διορθωνει και τιποτα στην τελικη (σε μενα) γιατι δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα σε μενα το κινητο. Μονο ένα: δεν κανει με τιποτα hard reset...τι ταυτοχρονα τα 3 κουμπακια μαζι...τι τα 2 πρωτα και μετα το τριτο (το μακρ...) ... τι ενα ενα με τη σειρα...μου βγαζει την πιστη και απο τον γενάρη ή φλεβαρη που εχω το κινητο μονο 2 hard reset καταφερα να κανω;)
Υπάρχει και άλλος τρόπος για hard reset...
Καλείς 2676625720# και στο μενού που σου ανοίγει επιλέγεις factory reset και yes :blink:
Thingol
20 Μάι. 2008, 20:25
Υπάρχει και άλλος τρόπος για hard reset...
Καλείς 2676625720# και στο μενού που σου ανοίγει επιλέγεις factory reset και yes :blink:
thanx a lot trackera...αν ισχυει θα σε ευγνομωνώ..και τις 2 φορες ποθ καταφερα να κανω hard reset στο τσακ την γλιτωσε να γινει αφηρημενη τεχνη στον τοιχο :lol: γελαω τωρα..τοτε ομως...:mad:
Thingol
20 Μάι. 2008, 20:35
για ενημερωση...
αν βαλεται λιγη χαρτοταινία στη θηκη του κινητου (αυτη που εχει το κουτι της συσκευής) στο επάνω μερος (κοντα στη καμερα -εκει που γρατζουναει τη συσκευη δλδ) και λιγο στο κάτω μέρος της θηκης εκει που είναι η μπαταρια , θα δειτε οτι το κινητο θα βγαινει πιο ευκολα και δεν θα κανει γρατζουνιες...απλα μενει λιγη κολλα πανω στη συσκευη που με λιγο τριψιμο με το δακτυλο βγαινει
MirrorX
20 Μάι. 2008, 22:36
καλησπερα παιδια,
σκεφτομαι να παρω τη συγκεκριμενη συσκευη, και επειδη οι τοσες σελιδες που υπαρχουν στο φορουμ ειναι αδυνατον να διαβαστουν, θα ηθελα μια γνωμη, αν αξιζει η αγορα αυτη, και κατα ποσον θα αντιμετωπισω σημαντικα προβληματα στη συνεχεια (παρα πολυ συνοπτικα εννοειται). ευχαριστω
theodorg7
21 Μάι. 2008, 05:24
mhpws xerei kaneis pws mporw na balw melwdies sto xupnhthri gt den mou bgazei ta tracks pou exw perasei kai oi hxoi pou exei mesoi einai tragikoi den xypnaw me tpt kai anagazomai kathe fora kai ftiaxnw ergasia.pls help
athanaso77
21 Μάι. 2008, 08:46
Katarxin tha sou synistousa na min empistevesai to default ksypnitiri tis syskevis kai na baleis to pTravelAlarm. Me afto tha mporeis efkola na baleis ta dika sou mp3 pou prepei na exei petaksei sto fakelo /Storage Card/My Documents.
athanaso77
21 Μάι. 2008, 08:47
καλησπερα παιδια,
σκεφτομαι να παρω τη συγκεκριμενη συσκευη, και επειδη οι τοσες σελιδες που υπαρχουν στο φορουμ ειναι αδυνατον να διαβαστουν, θα ηθελα μια γνωμη, αν αξιζει η αγορα αυτη, και κατα ποσον θα αντιμετωπισω σημαντικα προβληματα στη συνεχεια (παρα πολυ συνοπτικα εννοειται). ευχαριστω
Ean den mporeis na pas se kapoio HTC, tha sou synistousa to ETEN X600.
nikolaswimmer
21 Μάι. 2008, 08:49
Παιδια τωρα τελευταια, χωρις να εχω περασει καποιο προγραμμα, το κινητο μου παρουσιαζει το εξης προβλημα: Οταν παταω για τερματισμο μιας κλησης πολλες φορες, (τις περισσοτερες), κολαει και μονο αν βγαλω την μπαταρια ξεκολαει. Εχεις κανεις καμια ιδεα τι μπορει να ειναι;
Μαλλον βρηκα το προβλημα, εφταιγε το phone dash που στο τελος καθε κλησης συγκεντρωνε στοιχεια για τη διαρκεια κ.α Το απεγκτεστησα και ολα οκ προς το παρον
Κατι αλλο ομως τωρα. Το ξυπνητηρι μια χτυπαει μια οχι και μου κανει διαφορα τετοια κουλα. Ξερει κανεις αν υπαρχει καποια standart ρυθμιση να χτυπαει παντα; δεν εχω βαλει καποιο προγραμμα για ξυπνητηρι...
athanaso77
21 Μάι. 2008, 09:38
Το ξυπνητηρι μια χτυπαει μια οχι και μου κανει διαφορα τετοια κουλα. Ξερει κανεις αν υπαρχει καποια standart ρυθμιση να χτυπαει παντα; δεν εχω βαλει καποιο προγραμμα για ξυπνητηρι...
Min empistevesai to default ksypnitiri tis syskevis ean theleis na min exeis afto to agxos. Bale afto pou xrisimopoioume oloi... pTravelAlarm.
manolatsitsi_25
21 Μάι. 2008, 13:37
mhpws xerei kaneis pws mporw na balw melwdies sto xupnhthri gt den mou bgazei ta tracks pou exw perasei kai oi hxoi pou exei mesoi einai tragikoi den xypnaw me tpt kai anagazomai kathe fora kai ftiaxnw ergasia.pls help
καλα φιλε το στανταρ alarm windows ειναι αισχος.τις 3 πρωτες μερες που ειχα το κινιτο ξυπνουσα οταν εβγαινε ο ηλιος κατα τις 11.30.αφτος στη microsoft που το φτιξε θελει απολυση.
κατεβασε οπωσδηποτε αλλο alarm αλλιως δε παλευεται!
αυτο που λενε τα παιδια δεν το εχω δοκιμασει αλλα καλο θαναι για να το χουν ολοι.
εγω εχω το spb alarm που λειτουργει αψογα,ειναι σχετικα φτηνο και εχει και ωραια screensavers!
παντως default alarm με τιποτα.
me00016
21 Μάι. 2008, 15:49
Ώπα, εδώ είμαστε, με το ίδιο πρόβλημα μόνο που:
1. Το παθαίνω μετά την αναβάθμιση από 10b σε 10e αλλά,
2. Έχω την SanDisk 2Gb και πήγαινε τέλεια πριν την αναβάθμιση και
3. την αποθήκευση 1,5Gb ταινιών, οπότε υπέθεσα ότι την παραφόρτωσα.
Εσύ τί ποσοστό της χρησιμοποιείς; Α, ξέχασα ότι αυτή τη φορά που κολλάει της έκανα format fat από τα xp, και όχι από το κινητό. Λες :confused: ;
MirrorX
21 Μάι. 2008, 18:41
Ean den mporeis na pas se kapoio HTC, tha sou synistousa to ETEN X600.
επειδη απο οτι ειδα, εχει ιδια σχεδον τιμη με το lg ks20, εκτος απο gps, υπαρχει καποιο αλλο σημειο στο οποιο υπερεχει το Χ600?
athanaso77
22 Μάι. 2008, 03:23
Μην παρεξηγηθούν οι κάτοχοι αλλά δεν θα έπαιρνα το LG. Είναι προσωπική γνώμη αλλά τα έχω δουλέψει όλα και μόνο έτσι καταλήγω σε μια άποψη. Τώρα στην ερώτησή σου... ανέτρεξε και στα δύο threads και θα βγάλεις άκρη μόνος σου. Επιπρόσθετα... το GPS του Χ600 είναι από τα καλύτερα της αγοράς.
kostastnt
22 Μάι. 2008, 14:13
Δεν παρεξηγούμαστε :) Δεν τα παίρνουμε από την LG :P
Απλά αυτό που έχω ξαναπεί είναι ότι με 400 Ευρώ παίρνεις ένα πολύ στυλάτο κινητό, WM6, τις διπλάσιες μνήμες από τα υπόλοιπα στα ίδια λεφτά, πολύ δυνατό επεξεργαστή, κτλ.
Μειονέκτημα μην σου κάτσουν τα bugs. Οπότε όποιος πάρει το κινητό να το σκίσει τις πρώτες 2-3 μέρες και στο πρώτο άλυτο πρόβλημα (πχ. μικρόφωνο) να το πάει πακέτο πίσω και να απαιτήσει καινούριο (με την ελπίδα να δουλεύει σωστά) ή να πάρει τα λεφτά του πίσω.
Επειδή ο κολλητός μου έχει το X600 και η σύγκριση που κάνω μεταξύ των 2 είναι άμεση, το δικό μας είναι αρκετά πιο γρήγορο και χωρίς προβλήματα χώρου όταν φορτώνεις τα 10-15 βασικά προγράμματα.
ΥΓ. Και το X600 έχει άλυτο bug. Είναι ανοιχτό, έχει σήμα και όταν τον παίρνω τηλ δεν χτυπάει. Οπότε μία από τα ίδια και εκεί :)
ΥΓ2. Πάω να πάρω το KS20 από την omnitech. Σε καμιά ώρα θα σας πώ τι λέει η v10g!
kostastnt
22 Μάι. 2008, 15:12
Το πήρα το κινητό από το service, αλλά πάλι την 10e έχω... Μου είπαν ότι βάζουν ότι πιο καινούριο έχουν. Οπότε η 10g μάλλον δεν δόθηκε ακόμα για firmware update...
Έλυσα ακόμα μία απορία των κατόχων. Το πενάκι κοστίζει 3-5 Ευρώ και μπορείτε να το παραγγείλετε από την omnitech.
Αν κάποιος το πάει για service και του βάλουν 10g ας μας πει να το πάμε και οι υπόλοιποι...
trackera
22 Μάι. 2008, 17:35
Το πενάκι κοστίζει όντως 3-5 ευρώ,ρώτησες ομως άν γενικότερα υπάρχουν για να παραγγείλεις;
kostastnt
22 Μάι. 2008, 19:30
Μου είπαν ότι μπορώ να παραγγείλω.
Έχει κανείς stereo bluetooth ακουστικά? Μόλις πήρα τα plantronics voyager 855 αλλά δεν έχω καταφέρει να τα συνδέσω σωστά ώστε να παίζει η μουσική...Κατάφερα βέβαια να πραγματοποιήσω κλήση μέσω του bluetooth...Το bluetooth δεν έχει πρόβλημα γιατί το συνδέω κανονικά με άλλα κινητά και παίζει...WTF?
Έχω το Motorola Soundpilot. Ανοίγω πρώτα το bluetooth στο κινητό, μετά ενεργοποιώ και το bt, πηγαίνω στις "ρυθμίσεις bluetooth", μετά "Χρήση διαχείρισης bluetooth", επιλέγω "νέο" και κάνω "εγκατ. ήχου υψ. ποιότητας" και μετά "εγκατ. αν. ακρ. ακουστικού". Στις συνδέσεις μου δείχνει πλέον δύο συσκευές (μία για τις κλήσεις, μία για την μουσική).
Όταν ξαναενεργοποιήσω το bt, ακούγονται από τα ακουστικά του δύο ηχητικά σήματα, ένα για τις κλήσεις και ένα για την μουσική. Ανοίγω το media player και ακούω κανονικά από τα ακουστικά του bt την τρίτη συμφωνία του Μπετόβεν. :D
Αυγά.
spirosgate4
23 Μάι. 2008, 22:08
Καλησπέρα παιδία...
Πιθανών να έχει ξαναανφερθεί πολλές φορες κιόλας,απλά δεν έχω κουράγιο να ψάξω σε τόσες πολλές σελίδες.Επειδή και εγώ έχω πολύ έντονο πρόβλημα με το μικρόφωνο έχω την εξής απορία....Με ακουστικό Bluetooth το πρόβλημα λύνεται ή εξακολουθεί να υπάρχει??Παρακαλώ αν γίνεται να μου απαντήσει υπεύθυνα κάποιος γιατί αν είναι θα πάρω ακουστικό μόνο για αυτό το λόγο...Επίσης αν όντως λύνεται με αυτόν τον τρόπο και έχετε να μου προτείνεται κάποιο καλό ακουστικό,περιμένω γνώμες.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνωμη και πάλι.:)
trackera
23 Μάι. 2008, 23:32
Πιθανότατα λύνεται με bluetooth.Πάντως άν εγώ ήμουν στην θέση σου θα το πούλαγα.Πρώτα θα έλεγα να κάνεις άλλη μια προσπάθεια με το service ή να δοκιμάσεις μόνος σου με την V10e που παίζει μέσα σε αυτό το θέμα και άν δεν δεις λύση δώσε το να το ξεφορτωθείς
///m power
25 Μάι. 2008, 16:06
Καλησπέρα παιδία...
Πιθανών να έχει ξαναανφερθεί πολλές φορες κιόλας,απλά δεν έχω κουράγιο να ψάξω σε τόσες πολλές σελίδες.Επειδή και εγώ έχω πολύ έντονο πρόβλημα με το μικρόφωνο έχω την εξής απορία....Με ακουστικό Bluetooth το πρόβλημα λύνεται ή εξακολουθεί να υπάρχει??Παρακαλώ αν γίνεται να μου απαντήσει υπεύθυνα κάποιος γιατί αν είναι θα πάρω ακουστικό μόνο για αυτό το λόγο...Επίσης αν όντως λύνεται με αυτόν τον τρόπο και έχετε να μου προτείνεται κάποιο καλό ακουστικό,περιμένω γνώμες.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνωμη και πάλι.:)
Εμένα το πρόβλημα ΔΕ μου λύθηκε με τη χρήση ακουστικού bluetooth. Δοκίμασε κάποιο ακουστικό ενός φίλου σου πριν αγοράσεις. Αν τελικά αγοράσεις, από την πλευρά μου προτείνω samsung wep 200 και 500 ή οποιοδήποτε samsung, κυρίως λόγω μεγέθους, αξιοπιστίας και αντοχής.:rocket:
narcotic
25 Μάι. 2008, 21:23
Υπάρχει κάποιος τρόπος να είναι το κινητό στο αθόρυβο ή στη δόνηση αλλά να μπορείς ταυτόχρονα να ακούς mp3 από τα ενσύρματα ακουστικά;
Ευχαριστώ
mixalis_mperkis
25 Μάι. 2008, 21:36
Εγω το πηγα για αναβαθμηση και μου εβαλαν τη 10g το μονο προβλημα που ειδα μεχρι τωρα ειναι οτι εχω συνδεση ενα bt στερεοφωνικο και χθες που το δουλευα ακουγα στο βαθος απο το bt.
kostastnt
26 Μάι. 2008, 00:36
Καμιά αλλαγή είδες? Σε παιχνίδια, στην ταχύτητα, κτλ??
mafiasgr
26 Μάι. 2008, 09:12
Παιδια για οποιον ενδιαφερεται η 10g δεν διορθωνει το προβλημα με το destinator,καλω τον φιλο andapo να μου στειλει αν μπορει τους updated ηχους να δω τι γινεται σε συνδυασμο με το wow ed:)
fritz2
26 Μάι. 2008, 11:37
καλησπερα, διαβασα οτι εαν τελειωσει η μπαταρια και σβησει το κιν χανει και τα δεδομενα που εχει μεσα ???
ισχυει αυτο??
αντιμετοπιζω ενα προβλημα.. οταν το κιν ειναι ανοιχτο και πολυ ωρα στην αναμονη αφου εχω πατησει το κουμπι που απενεργοποιει το φωτησμο!! μετα δεν ανοιγει ειναι νεκρο και η μονη λυση που βρηκα ειναι να βγαλω την μπαταρια και να την ξαναβαλω...
σασ εχει συμβει αυτο???
εχετε να προτεινετε κανενα λειτουργικο οπωσ το sbp mobile???
eyxaristw ek tvn proteron
athanaso77
26 Μάι. 2008, 12:29
καλησπερα, διαβασα οτι εαν τελειωσει η μπαταρια και σβησει το κιν χανει και τα δεδομενα που εχει μεσα ???
ισχυει αυτο??
Oxi... afto ginotan se epoxes WM2003SE kai pisw.
northman
26 Μάι. 2008, 12:51
εχετε να προτεινετε κανενα λειτουργικο οπωσ το sbp mobile???
To sbp mobile δεν είναι λειτουργικό. Είναι shell, κάτι σαν skin με πλοήγηση finger friendly. To λειτουργικό της συσκευής είνα Windows Mobile. Αν θες να πειραματιστείς με shells, πήγαινε στο www.ppcwarez.org
kostastnt
26 Μάι. 2008, 12:58
Τα δεδομένα όντως δεν χάνονται αν τελειώσει η μπαταρία.
Κι εμένα νεκρώνει μερικές φορές (συνολικά 10-15) και πάντα όταν το έχω συνεχόμενα ανοικτό πάνω από βδομάδα. Για αυτό κάθε φορά πριν το φορτίσω το κάνω ένα soft reset.
Κάτι ακόμα. Είχα ξεκινήσει ένα blog όπου συγκέντρωσα όλα τα hot θέματα για το κινητό. Μέχρι στιγμής έχω γράψει για αρκετά θέματα που έχουν μεγάλη ζήτηση. Από εδώ και πέρα θα το ανανεώνω συνεχώς με πολύ υλικό. Ήδη σήμερα έκανα μεγάλη δουλειά.
Μπορείτε να το δείτε στο link της υπογραφής μου.
mafiasgr
26 Μάι. 2008, 13:28
kostastnt πολυ καλη προσπαθεια μπραβο
Λοιπον ηθελα να σας πω οτι προσοχη στο SRS WOW εχουν σημειωθει οτι καιει μεγαφωνο.Λοιπον ασχετο σοσν αφορα το προβλημα με το destinator το SpeakerPhone προγραμμα λετε να κανει κανει ανοιγει αυτοματα το μεγαφωνο το εχει δοκιμασει κανεις΄΄
staurmk2
26 Μάι. 2008, 21:44
ένα μεγάλο μπράβο στον costant
kostast1
26 Μάι. 2008, 23:13
Πολυ καλη δουλεια εχεις κανει φιλε Κωστα (kostastnt).
Μπραβο σου!!!
kostastnt
26 Μάι. 2008, 23:17
Τέτοια να λέτε για να συνεχίσω :)
Το επομένο που θα ανέβει (κατόπιν request) είναι η μετατροπή και αναπαραγωγή ταινιών ΜΕ ελληνικούς υπότιτλους στο κινητό μας!
ΥΓ. Γιατί τόσοι πολλοί θέλατε τον χάρακα? Εγώ το έβαλα για ψιλοπλάκα το πρόγραμμα :)
Mετα απο αρκετο καιρο απροβληματιστης λειτουργιας, ηρθε η ωρα να ψαξω κ εγω το σερβις... μονο που υπαρχει ενα μικρο θεμα: Δεν εχω αποδειξη!
Λοιπον που λετε, μπαταρια απο προχτες κολλημενη στο 100% κ στις μισες περιπου εκκινησεις δεν βλεπει sim...
Οποτε, 2 "ερωτησεις":
α. Εχει ιδεα κανεις που βρισκεται/ποιος αναλαμβανει το σερβις?
β. Παιζει να δεχτουν να το επισκευασουν χωρις αποδειξη? Θα φαω χαρατσι κατακουτελα λογικα ε? ---> Aν τους εκβιασω??? :D <---
athanaso77
27 Μάι. 2008, 09:19
Hard reset... ekanes?
Καλημέρα .... μετά απο μερικές μέρες απο μερικές μέρες συμβίωσης με το κινητό θέλω να αναφέρω πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος ... μονο θέμα που υπάρχει είναι πως η Lg δεν έκανε τίποτα για να το κάνει πιο user friendly οπότε η χρήση 5-6 προγραμμάτων είναι σχεδόν απαραίτητη ... για κάποιον που θα το ψάξει θα το ευχαριστηθεί ... για κάποιο που δεν γνωρίζει πως θα εκμεταλλευτεί πλήρως τα windows mobile μάλλον θα του σπάσουν τα νεύρα ...
μια μικρή απορία ... υπάρχει κάποιος τρόπος (η κάποιο πρόγραμμα ) όπου η οθονη του κινητού να απενεργοποιηθεί πλήρως χωρίς να απαιτείται απο το χρήστη τη χρησιμοποίηση του πλαϊνού button για να την ενεργοποίηση της δηλαδή η οθόνη να ενεργοποιείται με την αφή της η με το πάτημα κάποιο απο τα μπροστινά κουμπιά ..
fritz2
27 Μάι. 2008, 11:15
καλησπερα! το touch flo το εχει βαλει κανενασ??
που μπορω να το βρω!!!
ευχαριστω
athanaso77
27 Μάι. 2008, 11:15
Κμονο θέμα που υπάρχει είναι πως η Lg δεν έκανε τίποτα για να το κάνει πιο user friendly οπότε η χρήση 5-6 προγραμμάτων είναι σχεδόν απαραίτητη ... για κάποιον που θα το ψάξει θα το ευχαριστηθεί ... για κάποιο που δεν γνωρίζει πως θα εκμεταλλευτεί πλήρως τα windows mobile μάλλον θα του σπάσουν τα νεύρα ...
Giafto yparxei kai to Viewty.
athanaso77
27 Μάι. 2008, 11:19
καλησπερα! το touch flo το εχει βαλει κανενασ??
που μπορω να το βρω!!!
http://rapidshare.com/files/96467931/HTCCube_FTouchFlo_TFloCubeCtrlv110_Config-xplode_3_.cab
Den mporw na eggyithw gia ti swsti leigourgia tou sti sygkekrimeni syskevi. Prin arxiseis ta peiramata, pare ena backup prwta.
fritz2
27 Μάι. 2008, 11:32
thanks το εχει βαλει κανενασ?? ομωσ
cicilianos
27 Μάι. 2008, 11:46
to exw egw kai einia ok.
Den einai tipota to spoudaio omws.
theodorg7
27 Μάι. 2008, 12:44
re paidia peite mou ena free xupnhthri na katebasw.thanx
staurmk2
27 Μάι. 2008, 13:35
μετά από πέντε φορές στο σέρβις πίστεψα ότι τα προβλήματα μου είχαν λυθεί !! είχα και προβλήματα με μικρόφωνο και μου κόλλαγε η συσκευή και η μπαταρία ήταν συνεχώς στο 100 %! μετά τα απανωτά σέρβις κάπως έγιναν καλύτερα τα πράγματα! Χτές πάλι άρχισε τα ίδια ! και η δεύτερη μπαταρία είναι κολλημένη στο 94% !!άθλιο τηλέφωνο!!
kostastnt
27 Μάι. 2008, 13:41
Mετα απο αρκετο καιρο απροβληματιστης λειτουργιας, ηρθε η ωρα να ψαξω κ εγω το σερβις... μονο που υπαρχει ενα μικρο θεμα: Δεν εχω αποδειξη!
Λοιπον που λετε, μπαταρια απο προχτες κολλημενη στο 100% κ στις μισες περιπου εκκινησεις δεν βλεπει sim...
Οποτε, 2 "ερωτησεις":
α. Εχει ιδεα κανεις που βρισκεται/ποιος αναλαμβανει το σερβις?
β. Παιζει να δεχτουν να το επισκευασουν χωρις αποδειξη? Θα φαω χαρατσι κατακουτελα λογικα ε? ---> Aν τους εκβιασω??? :D <---
Για το α.
Αντιγραφή από το blog της υπογραφής!
Πληροφορίες για το κατάστημα της εταιρείας στην Αθήνα:
Omnitech Α.Ε.
Αλοννήσου και Σάμης 15
T.K 153 44.
Τηλ: 210-6619010
Φαξ: 210-6619020
Πληροφορίες για το κατάστημα της εταιρείας στην Θεσσαλονίκη:
ΟΜΝΙΤΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΠΕ
Παπαναστασίου 25
Τ.Κ 526 40
Τηλ: 2310-886986
Φαξ: 2310-834057
β. Όσο για την απόδειξη την έχασες ή είναι μεταχειρισμένο και δεν στην έστειλε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης? Γιατί αν ξέρεις από που αγοράστηκε το κινητό πας και ζητάς αντίγραφο βάσει IMEI. Αν τέλοσπαντων δεν την βρεις, θα τους πεις το εξης: Το κινητό έχει 6 μήνες το πολύ που κυκλοφορεί, οπότε είναι αδύνατο να έχει λήξει η εγγύηση.
athanaso77
27 Μάι. 2008, 14:02
re paidia peite mou ena free xupnhthri na katebasw.thanx
pTravelAlarm. Den einai free alla aksizei. Oi perissoteroi afto xrisimopoioume aproblimatista!
KostasGre
27 Μάι. 2008, 14:17
Γεια σας παιδια...Ειμαι καινουριος εδω και μπηκα ψαχνοντας πληροφοριες για το lg ks20...επειδη ενδιαφερομαι αμεσα να το αγορασω!:)..Τι λεει παιδια το κινητο σαν κατασκευη,ποιοτητα και αξιοπιστια??Επισης ο επεξεργαστης σηκωνει ή σβαρνιετε ακομα και στα βασικα(msn,skype.σερφαρισμα)?Επισης η βονταφον εχει μηπως κλειδωμενα τπτ wifi και λοιπα για να τα οικονομανε οι απατεωνες τησ βονταφον??Ας με βοηθησει καποιος..Αν μπορει ας ανεβασει και κανα βιντεακι να δω την λειτουργια!:)HELP το συντομοτερο...Ειμαι αναποφασιστος:lol:
trackera
27 Μάι. 2008, 19:07
Στην omniteck της Αθήνας δεν ζητάνε απόδειξη αγοράς αφού το κινητό είναι πολύ καινούριο ακόμη για να βγεί εκτός εγγύησης.Άν το στείλεις για service μέσω lg σου έρχεται courier σπίτι σου και το παραλαμβάνει οπότε δύσκολο το βλέπω να θέλει και πάλι απόδειξη.
trackera
27 Μάι. 2008, 19:10
Γεια σας παιδια...Ειμαι καινουριος εδω και μπηκα ψαχνοντας πληροφοριες για το lg ks20...επειδη ενδιαφερομαι αμεσα να το αγορασω!:)..Τι λεει παιδια το κινητο σαν κατασκευη,ποιοτητα και αξιοπιστια??Σε αυτά που αναφέρεις παίρνει ένα 7-8 στα 10
Επισης ο επεξεργαστης σηκωνει ή σβαρνιετε ακομα και στα βασικα(msn,skype.σερφαρισμα)?Επισης η βονταφον εχει μηπως κλειδωμενα τπτ wifi και λοιπα για να τα οικονομανε οι απατεωνες τησ βονταφον??Ας με βοηθησει καποιος..Αν μπορει ας ανεβασει και κανα βιντεακι να δω την λειτουργια!:)HELP το συντομοτερο...Ειμαι αναποφασιστος:lol:Σε αυτά δεν υπάρχει πρόβλημα,όλα ok.Για video του κινητού στο youtube θα βρείς αρκετά
athanaso77
27 Μάι. 2008, 20:05
Στην omniteck της Αθήνας δεν ζητάνε απόδειξη αγοράς αφού το κινητό είναι πολύ καινούριο ακόμη για να βγεί εκτός εγγύησης.
Αυτό που λες δεν δικαιολογεί το αν ζητάνε ή όχι απόδειξη. Ο κύριος λόγος που ζητάνε οι εταιρίες απόδειξη είναι... οι κλεμμένες συσκευές.
Για την συγκεκριμένη εταιρία δεν γνωρίζω, μιλάω γενικότερα.
///m power
27 Μάι. 2008, 23:03
Ώπα, εδώ είμαστε, με το ίδιο πρόβλημα μόνο που:
1. Το παθαίνω μετά την αναβάθμιση από 10b σε 10e αλλά,
2. Έχω την SanDisk 2Gb και πήγαινε τέλεια πριν την αναβάθμιση και
3. την αποθήκευση 1,5Gb ταινιών, οπότε υπέθεσα ότι την παραφόρτωσα.
Εσύ τί ποσοστό της χρησιμοποιείς; Α, ξέχασα ότι αυτή τη φορά που κολλάει της έκανα format fat από τα xp, και όχι από το κινητό. Λες :confused: ;
Άργησα να απαντήσω, γιατί ήθελα να δοκιμάσω κι άλλη κάρτα. Έβαλα μία kingston 1gb και έκανε τα ίδια.
Έχω γεμάτη περίπου τη μισή. Μετά την αναβάθμιση από v10e σε v10g άρχισε να το κάνει.:chair:
andapo
28 Μάι. 2008, 00:22
Παιδια για οποιον ενδιαφερεται η 10g δεν διορθωνει το προβλημα με το destinator,καλω τον φιλο andapo να μου στειλει αν μπορει τους updated ηχους να δω τι γινεται σε συνδυασμο με το wow ed:)
Μακάρι να ήξερα που ήταν. Με το WOW με τους default ήχους λύνετε το πρόβλημα στο destinator 6 οπότε και δεν έβαλα ποτε ξανά τους παλιούς.
amarg04
28 Μάι. 2008, 09:06
Μπορεί να αναφέρει κανείς ποιό bluetooth ακουστικό (στερεοφωνικό ή μη) χρησιμοποιεί απροβλημάτιστα?
Έχω το sony ericsson iv835 με το οποίο έχω προβλήματα (ενώ σε άλλα κινητά δουλεύει κανονικά): χαμηλή ένταση ήχου, συχνά κολλήματα με παρεμβολές που απαιτούν soft reset
Αντίθετα ένα itech στερεοφωνικό, δουλεύει πολύ καλά σαν handsfree, αλλά με τίποτα σαν στερεοφωνικό (επίσης λειτουργεί άψογα με άλλα κινητά), δηλαδή δεν δουλεύει το A2DP. Μήπως φταίει το WOW HD?
Επίσης, έχει κανείς εγκαταστήσει με επιτυχία πρόγραμμα φωνητικών κλήσεων ή δεν έχουμε καμία ελπίδα με το ζήτημα (έχω προσπαθήσει ανεπιτυχώς να δουλέψω το MS Voice commander μέσω bluetooth)
athanaso77
28 Μάι. 2008, 10:36
Επίσης, έχει κανείς εγκαταστήσει με επιτυχία πρόγραμμα φωνητικών κλήσεων ή δεν έχουμε καμία ελπίδα με το ζήτημα (έχω προσπαθήσει ανεπιτυχώς να δουλέψω το MS Voice commander μέσω bluetooth)
Exeis dokimasei to Cyberon Voice Speed Dial? Den to exw dokimasei sti sygkekrimeni syskevi alla sta alla WM doulevei poly kala me to bluetooth.
Algoljim
28 Μάι. 2008, 12:08
καλημερα! παιδια εχω προβλημα με το messenger live...δεν μ συνδεεται. γιατι? κοιταξα στη σελιδα 35 π εννοειται οτι εσεις το λυσατε αλλα σε εμενα δεν εγινε τπτ! τι φταιει? συνδεεται με το vf live prepay? ή αυτο φταιει κ δε μ συνδεεται?
μηπως ξερει καποιος το τηλ της lg για σερβις?
βρηκα το 2104800500 αλλα δεν απανταει κανεις...
Edit: το βρηκα, αλλα κ εδω ζητανε αποδειξη.
Μηπως μπορει καποιος καλος ανθρωπος να μου στειλει μια σκαναρισμενη για να αλλαξω το imei?? Λεω μηπως...
athanaso77
28 Μάι. 2008, 14:18
Plastografia diladi? :confused:
Plastografia diladi? :confused:
προτιμω να το βλεπω σαν διεκδικηση της νομιμης εγγυησης που δικαιουμαι :lol:
athanaso77
28 Μάι. 2008, 16:32
Eisai toso kalos? Oxi tipota allo, alla prepei na allakseis kai ta stoixeia tou monimou katoxou (min trexei meta o anthrwpos).
υπάρχει κάποιος τρόπος (η κάποιο πρόγραμμα ) όπου η οθονη του κινητού να ενεργοποιείται με την αφή της η με το πάτημα κάποιο απο τα μπροστινά κουμπιά χωρίς να απαιτείται απο το χρήστη τη χρησιμοποίηση του πλαϊνού button για να την ενεργοποίηση της όταν το τηλεφωνο αυτόματα απενεργοποιηθεί με τα το λέπτο που το έχω ορίσει ... ?????
electec
28 Μάι. 2008, 18:32
μηπως ξερει καποιος το τηλ της lg για σερβις?
βρηκα το 2104800500 αλλα δεν απανταει κανεις...
Edit: το βρηκα, αλλα κ εδω ζητανε αποδειξη.
Μηπως μπορει καποιος καλος ανθρωπος να μου στειλει μια σκαναρισμενη για να αλλαξω το imei?? Λεω μηπως...
πάρε τηλέφωνο στο 801 11 200 900 και αν σου ζητήσουν απόδειξη πες ότι την πέταξες και ότι το τηλέφωνο δεν κυκλοφορεί πάνω από 6 μήνες.
trackera
28 Μάι. 2008, 18:59
Επίσης το EMEI του κινητού υπάρχει και σε αυτοκόλλητο πάνω στο κουτί.Άν επιμένουν για απόδειξη πές τους ότι θα πάς να παραλάβεις με το κουτί άν είναι απαραίτητο
andapo
28 Μάι. 2008, 22:03
Κάτι ακόμα. Είχα ξεκινήσει ένα blog όπου συγκέντρωσα όλα τα hot θέματα για το κινητό. Μέχρι στιγμής έχω γράψει για αρκετά θέματα που έχουν μεγάλη ζήτηση. Από εδώ και πέρα θα το ανανεώνω συνεχώς με πολύ υλικό. Ήδη σήμερα έκανα μεγάλη δουλειά.
Μπορείτε να το δείτε στο link της υπογραφής μου.
Ωραίος!!!!!!!!!!!!!!!!! Μια διόρθωσει που αν θες την βάζεις. Το destinator 6 με το SRS WOW HD sound driver λύνει το πρόβλημα με το destinator. Επίσης καλό θα ήταν να μπει και το spb mobile shell 2. Όποιος έχει δοκιμάσει το spb mobile shell 2 και το PointUI Home ας μας πει εντυπώσεις και σχόλια. Πάντως πραγματικά πολύ αξιόλογη δουλειά.
spirosgate4
28 Μάι. 2008, 22:13
Καλησπέρα παιδιά.
Χτες έχασα κατά τύχη τη γραφίδα για το κινητό και ήθελα να ξέρω αν η Omnitech που λέει ενας φίλος σε προηγούμενο ποστ έχει την ίδια ακριβώς για παραγγελία....Εννοώ δηλαδή να είναι η ίδια με αυτή του κινητού και να μπαίνει στην θέση της κανονικά....Επίσης αν την παραγγείλω ξέρουμε σε πόσες μέρες έρχεται???
Ευχαριστώ προκαταβολικά.:)
trackera
28 Μάι. 2008, 22:52
ότι θα είναι αυθεντικό και ίδιο το πενάκι το θεωρώ δεδομένο.Αυτό που φοβάμαι είναι ότι θα σε καθυστερήσουν πολύ.Αυτά είναι τα άσχημα ενός κινητού που έχει μόνο ένα πενάκι
amarg04
28 Μάι. 2008, 23:34
Exeis dokimasei to Cyberon Voice Speed Dial? Den to exw dokimasei sti sygkekrimeni syskevi alla sta alla WM doulevei poly kala me to bluetooth.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Έβαλα το cyberon και λειτουργεί, καλύτερα μεν από το ms vc, αλλά και πάλι όχι με bluetooth. Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος, αλλά επειδή δεν μου δουλεύει και το a2dp, ίσως να έχω γενικά πρόβλημα με το bluetooth. Mήπως ξέρει κανείς πώς διορθώνεται αυτό (χωρίς hard reset, γιατί έχω πολλά προγράμματα)?
athanaso77
28 Μάι. 2008, 23:56
Σιγουρέψου ότι έχεις αυτό το registry key στη συσκευή σου και αν δεν το έχεις να το βάλεις ή να το αλλάξεις. Ακριβώς όπως το βλέπεις (προσοχή στα κεφαλαία και τα πεζά γράμματα).
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Bluetooth\AudioGateway\BTA GExtModule = OEMAGW.dll
amarg04
29 Μάι. 2008, 08:42
Σιγουρέψου ότι έχεις αυτό το registry key στη συσκευή σου και αν δεν το έχεις να το βάλεις ή να το αλλάξεις. Ακριβώς όπως το βλέπεις (προσοχή στα κεφαλαία και τα πεζά γράμματα).
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Bluetooth\AudioGateway\BTA GExtModule = OEMAGW.dll
Το έχω (το κενό: ΒΤΑ_GE.. είναι ηθελημένο ή κατά λάθος μπήκε?)
athanaso77
29 Μάι. 2008, 09:08
Oxi... afto kata lathos mpike. :O
Loipon...
So eksis registry key: HKLM\Software\OEM\VoiceCommand\path\
Exeis \Windows\SDDialer.exe ?
Episis, sto prwto... dokimase na to allakseis se \windows\OEMAGW.dll.
amarg04
29 Μάι. 2008, 09:14
Oxi... afto kata lathos mpike. :O
Loipon...
So eksis registry key: HKLM\Software\OEM\VoiceCommand\path\
Exeis \Windows\SDDialer.exe ?
Episis, sto prwto... dokimase na to allakseis se \windows\OEMAGW.dll.
Είσαι γρήγορος - ευχαριστώ
Το πρώτο το έχω, το δεύτερο πώς ακριβώς προτείνεις, δεν το κατάλαβα...
Άκυρο κατάλαβα...
athanaso77
29 Μάι. 2008, 09:23
Pes mou an doulepse... :confused:
amarg04
29 Μάι. 2008, 09:35
Δυστυχώς :(
athanaso77
29 Μάι. 2008, 09:44
Soft reset kaneis meta apo kathe allagi?
Gia dokimase kai afto...
Sto "BTAGExtModule" allakse to "OEMAGW.dll" se "BTAGExt.dll".
Kane soft reset kai ksanadokimase.
amarg04
29 Μάι. 2008, 10:18
Δυστυχώς δεν ενεργοποιείται με τίποτα το voice dialling μέσω bt (κάνω πάντα soft reset). Τώρα για το Α2DP θα το δοκιμάσω και με άλλο headset.
Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως για το χρόνο σου.
Τελικά έχει δουλέψει σε κάποιον σωστά το bt voice dialling, έστω και με άλλο πρόγραμμα?
Ποιό stereo bt headset συνεργάζεται σωστά με το lg?
Διάβασα παραπάνω μόνο για το Motorola Soundpilot. Κανείς άλλος?
Ποιό "απλό" bt ακουστικό είναι καλό? Ενδιαφέρομαι μόνο για αυτά που δεν έχουν clip, όπως το SE835 που ανέφερα παραπάνω, με το οποίο όμως δεν συνεργάζεται καλά το τηλέφωνο.
Είναι το μόνο πρόβλημα που έχω με το τηλέφωνο (αν και η αρχική έκδοση), αλλά είναι σημαντικό για μένα, γιατί κάνω αρκετή χρήση και το bt είναι μονόδρομος
Όλα τα άλλα λειτουργούν σωστά και το έχω φορτώσει προγράμματα (μόνο το Destinator αναγκάστηκα να βάλω το 6 με το wowhd, αλλά δουλεύει πλέον σωστά)
Algoljim
29 Μάι. 2008, 14:56
Παιδια οποιος μπορεί ας απαντηση στο #3323...plzzzz
xnikos
29 Μάι. 2008, 21:35
μην παιδεύεσαι άδικα,φταίει το SRS WOW HD sound driver για τα προβλήματα με το ΒΤ
και το A2DP,και δεν αρκεί να μην το έχεις ενεργό,απεγκατέστησέ το και το ΒΤ θα δουλεύει
κανονικά.Είχα τα ίδια προβλήματα και έσπαγα το κεφάλι μου κι εγώ.....
και το destinator 7 με το script που δίνεται πολλές σελίδες πριν,νομίζω οτι είναι
η καλύτερη λύση.
xnikos
29 Μάι. 2008, 21:44
Δυστυχώς δεν ενεργοποιείται με τίποτα το voice dialling μέσω bt (κάνω πάντα soft reset). Τώρα για το Α2DP θα το δοκιμάσω και με άλλο headset.
Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως για το χρόνο σου.
Τελικά έχει δουλέψει σε κάποιον σωστά το bt voice dialling, έστω και με άλλο πρόγραμμα?
Ποιό stereo bt headset συνεργάζεται σωστά με το lg?
Διάβασα παραπάνω μόνο για το Motorola Soundpilot. Κανείς άλλος?
Ποιό "απλό" bt ακουστικό είναι καλό? Ενδιαφέρομαι μόνο για αυτά που δεν έχουν clip, όπως το SE835 που ανέφερα παραπάνω, με το οποίο όμως δεν συνεργάζεται καλά το τηλέφωνο.
Είναι το μόνο πρόβλημα που έχω με το τηλέφωνο (αν και η αρχική έκδοση), αλλά είναι σημαντικό για μένα, γιατί κάνω αρκετή χρήση και το bt είναι μονόδρομος
Όλα τα άλλα λειτουργούν σωστά και το έχω φορτώσει προγράμματα (μόνο το Destinator αναγκάστηκα να βάλω το 6 με το wowhd, αλλά δουλεύει πλέον σωστά)
μην παιδεύεσαι άδικα,φταίει το SRS WOW HD sound driver για τα προβλήματα με το ΒΤ
και το A2DP,και δεν αρκεί να μην το έχεις ενεργό,απεγκατέστησέ το και το ΒΤ θα δουλεύει
και το destinator 7 με το script που δίνεται πολλές σελίδες πριν,νομίζω οτι είναι
η καλύτερη λύση.
giorgio_p
30 Μάι. 2008, 00:16
Paidia help! Ksafnika den anagnwrizei tin karta mnimis 2 gb. Tin ebgala tin ksanaebgala, ekana reset tipota.Lete na diorthothei me hard reset? Tou exei parousiastei kanenos allou auto to problima?
giorgio_p
30 Μάι. 2008, 00:21
Και κατι αλλο.Επειδη λογω δουλειας δεν εχω ασχοληθει, Update μπορω να κανω και μονος μου η πρεπει να το παω στο service,και αν ναι και ξερει κανεις ποσες μερες περιπου το κρατανε.Ευχαριστω προκαταβολικα
kostastnt
30 Μάι. 2008, 00:53
Κι εμένα μου το κάνει μερικές φορές με την κάρτα μνήμης, αλλά μάλλον επειδή είναι 4gb και δουλεύει με το patch. Αλλά μόλις την βγάλω και την ξαναβάλω δουλεύει άμεσα!
Update μπορείς να κάνεις μόνος σου, αλλά σιγουρέψου ότι θα σώσεις το αρχείο nv γιατί πολλοί το ξεχνάνε και δεν δουλεύει το κινητό μετά...
Στο service της Θεσσαλονίκης από προσωπική εμπειρία 2 φορές το κρατάνε ακριβώς 24 ώρες! Αθήνα δεν έχω ιδεά...
ΥΓ. Σε καμία περίπτωση μην χρησιμοποιείς μια λειτουργία που έχει στις Ρυθμίσεις για κρυπτογράφηση... Έχω παρατηρήσει ότι με αυτό κολλάει συχνότερα.
amarg04
30 Μάι. 2008, 09:19
η καλύτερη λύση.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια
Όντως χωρίς το wowhd, το A2DP δουλεύει.
Το bt πάλι δεν ενεργοποιεί το voice dialling, αλλά ούτε και τα voice tags (αυτό δούλεψε στιγμιαία και μετά τίποτα - μυστήριο)
smd0199
30 Μάι. 2008, 09:46
kalimera paidia!exei dokimasei kaneis to Picsel Browser tis Samsung?einai enas para polu kalos browser,alla dystyxws den mporw na mpw mesw TIM.kserei kaneis kati?
kostastnt
30 Μάι. 2008, 10:16
Ωραίος!!!!!!!!!!!!!!!!! Μια διόρθωσει που αν θες την βάζεις. Το destinator 6 με το SRS WOW HD sound driver λύνει το πρόβλημα με το destinator. Επίσης καλό θα ήταν να μπει και το spb mobile shell 2. Όποιος έχει δοκιμάσει το spb mobile shell 2 και το PointUI Home ας μας πει εντυπώσεις και σχόλια. Πάντως πραγματικά πολύ αξιόλογη δουλειά.
Σήμερα είδα το post σου, χθές δεν το παρατήρησα... (με χτυπάει η ζέστη σιγά σιγά):lol:
Το έβαλα και αυτό σαν λύση στο θέμα του Destinator. Με το 7 δεν δουλέυει ο driver?
Το PointUI το έχω ανεβάσει και αν θες τραβάω κι άλλα screenshot αλλά εμένα προσωπικά δεν με βόλεψε... Είναι καθαρά για εφέ πιστεύω. Το SPB Mobile Shell 2 δε πιστεύω ότι θα το ανεβάσω γιατί δεν μου άρεσε και δεν το έχω πλέον.
Εννοείται πως όποιος έχει να προτείνει κάτι ας το πει ελεύθερα και αν θέλει να δημοσιεύσει κάτι ας στείλει ένα Pm και θα το ανεβάσω στο blog...
andapo
30 Μάι. 2008, 10:56
Σήμερα είδα το post σου, χθές δεν το παρατήρησα... (με χτυπάει η ζέστη σιγά σιγά):lol:
Το έβαλα και αυτό σαν λύση στο θέμα του Destinator. Με το 7 δεν δουλέυει ο driver?
Το PointUI το έχω ανεβάσει και αν θες τραβάω κι άλλα screenshot αλλά εμένα προσωπικά δεν με βόλεψε... Είναι καθαρά για εφέ πιστεύω. Το SPB Mobile Shell 2 δε πιστεύω ότι θα το ανεβάσω γιατί δεν μου άρεσε και δεν το έχω πλέον.
Εννοείται πως όποιος έχει να προτείνει κάτι ας το πει ελεύθερα και αν θέλει να δημοσιεύσει κάτι ας στείλει ένα Pm και θα το ανεβάσω στο blog...
Με το destinator 7 ο driver δουλεύει αρχικά σωστά αλλά μετά απο λίγο κολάει παλι. Ίσως με τους ήχους του destinator 6 και το WOW να δουλεύει και το destinator 7 σωστά. Λογικά ναι αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.
Άλλη μια δοκιμασμένη λύση για το destinator 7 είναι η χρήση bluetooth handfree και να περνάνε οι ήχοι μέσα απο το bluetooth. Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται τίποτα (πχ driver).
xnikos
30 Μάι. 2008, 11:17
Με το destinator 7 ο driver δουλεύει αρχικά σωστά αλλά μετά απο λίγο κολάει παλι. Ίσως με τους ήχους του destinator 6 και το
WOW να δουλεύει και το destinator 7 σωστά. Λογικά ναι αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.
Άλλη μια δοκιμασμένη λύση για το destinator 7 είναι η χρήση bluetooth handfree και να περνάνε οι ήχοι μέσα απο το bluetooth. Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται τίποτα (πχ driver).
σας ενημερώνω όμως οτι ο SRS WOW driver δημιουργεί προβλήματα στα stereo BT (A2DP).Κάνει την σύνδεση αδύνατη,άγνωστο γιατί...
northman
30 Μάι. 2008, 11:43
Να σας πω κι εγω την δική μου πρόσφατη εμπειρία...?
Το Destinator 7 με το SRS WOW XT δουλεύει άψογα την default φωνή. Επίσης το SRS WOW XT 1.21.1.0 διορθώνει και το πρόβλημα στους ήχους που μπουκόνουν. Αλλά το A2DP δεν δουλεύει με τίποτα...
Τα ακουστικά που δοκίμασα ήταν jabra bt3030
andapo
30 Μάι. 2008, 14:14
Να σας πω κι εγω την δική μου πρόσφατη εμπειρία...?
Το Destinator 7 με το SRS WOW XT δουλεύει άψογα την default φωνή. Επίσης το SRS WOW XT 1.21.1.0 διορθώνει και το πρόβλημα στους ήχους που μπουκόνουν. Αλλά το A2DP δεν δουλεύει με τίποτα...
Τα ακουστικά που δοκίμασα ήταν jabra bt3030
Αρχικά δουλεύει σωστά με το SRS WOW HD 1.2.10.0. Γιατί μετα απο 30 λεπτά διαδρομής (ίσως και λιγότερο) με το destinator 7 σταματάνε να ακούγοντε οι φωνητικές οδηγίες. Αν έχεις δει διαφορετική συμπεριφορά με το SRS WOW XT 1.21.1.0 ενημέρωσε μας για να χέρουμε σίγουρα.
northman
30 Μάι. 2008, 15:22
Αρχικά δουλεύει σωστά με το SRS WOW HD 1.2.10.0. Γιατί μετα απο 30 λεπτά διαδρομής (ίσως και λιγότερο) με το destinator 7 σταματάνε να ακούγοντε οι φωνητικές οδηγίες. Αν έχεις δει διαφορετική συμπεριφορά με το SRS WOW XT 1.21.1.0 ενημέρωσε μας για να χέρουμε σίγουρα.
Η αλήθεια είναι πως δεν το δοκίμασα σε διαδρομή μεγαλύτερη των 30 λεπτών... Μόλις το δοκιμάσω θα σας πω...
staurmk2
30 Μάι. 2008, 17:08
Ο επιμένων Νικά !! Σήμερα πήραν το κινητό με κούριερ ( η μπαταρία μ είχε κολλήσει στο 94%) Επιτέλους μετά από 5 φορές στο σέρβις και πολλά τηλέφωνα στην lg με πήραν τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν οτι θα γίνει αντικατάσταση της συσκευής με καινούρια !!Μάλιστα θα μου φέρουν την συσκευή στο κουτί σαν να την αγόρασα σήμερα !!
panagos22
30 Μάι. 2008, 19:28
Σημερα πείρα το κινητό απο το σερβις και μου εχουν βαλει την v.10g twra 8a doume th 8a ginei
stefani_63
30 Μάι. 2008, 20:38
Γεια σας
Είμαι νέα στο Forum και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για το κινητό LG_KS20
Γράφοντας στο πληκτρολόγιο δεν μπορώ να βάλω τόνο σε γράμμα ( αντίστοιχο με το Word ( ; και φωνήεν ). Επίσης δεν μπορώ να βρώ την κάτω παύλα που χρησιμοποιούμε π.χ στο e_mail.
Ευχαριστώ
kaltsas84
31 Μάι. 2008, 03:24
γεια σας. μολις εχ8ες εγινε και εγο κατοχος αυτης της συσκευης. επειδη ειναι δυσκολο να κατσο να διαβασω 170 σελιδες (περιπου), μπορει να μου πει καποιος αν μπορω να βαλω mp3 η video για ηχο κλησης?
και κατι αλλο σαν αρχη τι προτεινετε να βαλο στο κινητο?
lowlevel
31 Μάι. 2008, 11:53
Ως φαίνεται η v.10g έχει κυκλοφορήσει ευρέως, υπάρχει κάποιος να μπορεί να την ανεβάσει ;
northman
31 Μάι. 2008, 23:24
γεια σας. μολις εχ8ες εγινε και εγο κατοχος αυτης της συσκευης. επειδη ειναι δυσκολο να κατσο να διαβασω 170 σελιδες (περιπου), μπορει να μου πει καποιος αν μπορω να βαλω mp3 η video για ηχο κλησης?
και κατι αλλο σαν αρχη τι προτεινετε να βαλο στο κινητο?
Καλώς ήρθες φίλε μου...
Ξέρω πως είναι δύσκολο να διαβάσεις 170 σελίδες αλλά μπορούσες πιο μπροστά να διαβάσεις τους κανόνες του forum και εκεί θα μάθαινες να χρησιμοποιείς την αναζήτηση στο κάθε θέμα... Είναι πολύ εύκολο και βολικό...
Στο κινητό μπορείς να βάλεις mp3 σαν ήχους κλήσης... Όσο αφορά τα προγράμματα, Windows Mobile είναι μπορείς να βάλεις ότι θες. Πήγαινε στην κατηγορία των προγραμμάτων και πάρε μερικές ιδέες...
kaltsas84
1 Ιούν. 2008, 03:01
Καλώς ήρθες φίλε μου...
Ξέρω πως είναι δύσκολο να διαβάσεις 170 σελίδες αλλά μπορούσες πιο μπροστά να διαβάσεις τους κανόνες του forum και εκεί θα μάθαινες να χρησιμοποιείς την αναζήτηση στο κάθε θέμα... Είναι πολύ εύκολο και βολικό...
Στο κινητό μπορείς να βάλεις mp3 σαν ήχους κλήσης... Όσο αφορά τα προγράμματα, Windows Mobile είναι μπορείς να βάλεις ότι θες. Πήγαινε στην κατηγορία των προγραμμάτων και πάρε μερικές ιδέες...
σε ευχαριστω που μου απαντησες αλλα και παλι η αναζητηση στο φορουμ δεν βοηθησε καθως στις περισσοτερες σελιδες υπαρχουν μερικες κοντρες, μεταφορα απο το ενα θεμα στο αλλο και ειναι πραγματικα δυσκολο να βγαλει κανεις ακρη. ειλικρινα παντως σε ευχαριστω για το ενδιαφερον.
βρηκα πως να βαλω mp3 για ηχο κλησης αλλα δεν ξερω αν μπορω να βαλω video tone.
μεχρι τωρα εχω βαλει μονο το spb time, γιατι σημερα δεν ξυπνησα με το εργοστασιακο.
ερωτηση: το spb mobile shell τι ακριβως κανει γιατι δεν εχο καταλαβει, αλλα βλεπω οτι το εχετε σχεδον ολοι.
kaltsas84
1 Ιούν. 2008, 04:41
χωρις σκεψη αφου οι περισσοτεροι εχετε βαλει to shell το εβαλα και εγω. μια ματια που εριξα μου φαινετε τελειο προγραμμα. αλλα ενω το εχο βαλει στα ελληνικα τα 2 κατω κουμπια τις οθονης ειναι στα αγγλικα. οχι οτι με χαλαει και ιδιαιτερα αλλα ξερει κανεις τι πρεπει να κανω για να βγουν και αυτα στα ελληνικα???
ευχαριστω
fanispan
1 Ιούν. 2008, 14:08
Παιδία για σας και από εμένα..
Έστειλα το τηλέφωνο και μου έβαλαν την v10g γιατί είχα πρόβλημα με τον ηχώ
Εδώ και δυο μερες όλα είναι ένταξη μετά από 10 ώρες ομιλίας πιστεύω ότι το πρόβλημα έχει λήθη πλέον με το μικρόφωνο
.τώρα θα ήθελα να σας κανό δυο ερωτήσεις
Ύπαρχοι κάποια σελίδα για games
Ύπαρχοι τρόπος να βελτιώσουμε τον ηχώ κατά την έγγραφη video
:):):)
Παιδιά σκέφτομαι εντός των ημερών να πάω κι εγώ για αναβάθμιση στην 10g αφού από ότι μαθαίνω είναι αρκετά σημαντική(βλ.μικρόφωνο)...
Χρειάζομαι όμως κάποιο αξιόπιστο πρόγραμμα για backup...
επαφές κτλ τα έχω και στο outlook αλλα μηνύματα νομίζω ότι δεν μπορεί να γίνει μέσω αυτού...
τι θα μου προτείνατε;;;
επίσης,όντως η omnitech το κρατάει μόνο 24 ώρες;;;
να ξέρω να κανονίσω την πορεία μου...
:rolleyes::rolleyes:
xnikos
2 Ιούν. 2008, 00:08
Γεια σας
Είμαι νέα στο Forum και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για το κινητό LG_KS20
Γράφοντας στο πληκτρολόγιο δεν μπορώ να βάλω τόνο σε γράμμα ( αντίστοιχο με το Word ( ; και φωνήεν ). Επίσης δεν μπορώ να βρώ την κάτω παύλα που χρησιμοποιούμε π.χ στο e_mail.
Ευχαριστώ
όταν είσαι στα ''μικρά'', η πάνω σειρά έχει όλα τα φωνήεντα έτοιμα με τόνο
και επιλέγεις...
με SHIFT + άu η παύλα ''πάει'' κάτω.
djore
2 Ιούν. 2008, 00:52
Κάποιο καλό δοκιμασμένο πρόγραμμα για Voip υπάρχει ? μερικά που δοκίμασα ίδα ότι έχουν πρόβλημα με τον επεξεργαστή ...
peri_piperi
2 Ιούν. 2008, 16:39
Για να πάει κάποιος στην Omnitech για να κάνει αναβάθμιση πρέπει να τους δηλώσει οτι έχει κάποιο πρόβλημα και ζητάει την αναβάθμιση;
Εγω δεν έχω πρόβλημα ούτε με το μικρόφωνο ούτε με κάτι άλλο που χρησιμοποιώ αλλά θα ήθελα να κάνω την αναβάθμιση.
kostastnt
2 Ιούν. 2008, 17:02
Βρες κάτι να πεις κι εσύ... Ένα πρόβλημα που έχει το κινητό είναι με τα μηνύματα. Αυτό βέβαια είναι λόγω Outlook, αλλά το έχουν όλες οι συσκευές WM6...
Το καλύτερο πρόγραμμα για backup μπορείς να το δεις και να το κατεβάσεις από εδώ:
http://ks20.blogspot.com/2008/05/ppc-pimbackup-28.html
Sthn omnitech ths glufadas otan phra thlefwno ,apla eipa oti thelw na mou kanoun update to thlefwno,den mou feran kamia antirhsh,apla mou aneferan oti tha kanei 2 meres kai na exw mazi mou thn apodhxh agoras.
athanaso77
3 Ιούν. 2008, 09:33
Ένα πρόβλημα που έχει το κινητό είναι με τα μηνύματα. Αυτό βέβαια είναι λόγω Outlook, αλλά το έχουν όλες οι συσκευές WM6...
Poio problima ennoeis? Den einai problima... apla etsi doulevei.
scandal_dj
3 Ιούν. 2008, 10:17
paidia mia erotisi kai apo mena elyse kaneis to mini provlima pou exei.
diladi otan kleini to kinito na min kleinei kai to wifi.
yparxei kapoio arxreio alla den to ksero poio einai.
kostas_ma
3 Ιούν. 2008, 13:52
Πουλάω το KS20
Ημερομηνία αγοράς 14-2-2008.Υπάρχει και η απόδειξη αγοράς του...
250 ευρώ
file to poulas akoma???endiaferomai gia agora.apo pou eisai????
to mail m einai : kostas_ma@hotmaill.com
kaltsas84
3 Ιούν. 2008, 14:24
κατεβασα το BatteryStatusExt.1.05.build_0300 αλλα οταν το κανω αποσυμπιεση ο φακελος εχει μεσα ενα αλλο rar αρχειο και μεσα σε αθτο δεν υπαρχει κανενα setup. ξερει κανεισ πος να το κανω install??
μου εχει ξανασυμβει και με αλλα προγραμματα
athanaso77
3 Ιούν. 2008, 14:38
Energopoiise stis epiloges fakelwn tou PC sou na blepeis ta extensions twn arxeiwn. H kataliksi tou arxeiou tha deis oti einai .cab. Petakse to opws einai mesa sti syskevi sou kai treksto apo ekei me ena aplo klik. Ta .cab arxeia einai ta ektelesima arxeia twn PPC.
kaltsas84
3 Ιούν. 2008, 16:44
Energopoiise stis epiloges fakelwn tou PC sou na blepeis ta extensions twn arxeiwn. H kataliksi tou arxeiou tha deis oti einai .cab. Petakse to opws einai mesa sti syskevi sou kai treksto apo ekei me ena aplo klik. Ta .cab arxeia einai ta ektelesima arxeia twn PPC.
den ipirxe omos kanena arxeio me kataliksi .cab:(:(:(:(
athanaso77
3 Ιούν. 2008, 17:05
Winrar pou xrisimopoieis to blepei san sympiesmeno arxeio kai to aposympiezei. Allakse tis rythmiseis stous fakelous gia na blepeis ta extensions kai tha to deis.
trynksssj2
3 Ιούν. 2008, 19:28
Διάβασα στις τελευταίες σελίδες για την έκδοση 10g του firmware. Έψαξα όμως στο net και δεν τη βρήκα πουθενά. Ξέρετε μήπως που μπορώ να τη βρω;; (προτιμώ να την περάσω μόνος μου από το να τρέχω στη Vodafone :P)
Επίσης, μήπως έχουμε καμιά πληροφορία για το Windows Mobile 6.1;;
Και ένα τελευταίο που με απασχόλησε: Έχω ενεργοποιήσει το πακέτο Vodafone live! Internet Plus. Εδώ και καιρό, όμως, χρησιμοποιούσα τη ρύθμιση "Vodafone Web" για να συνδέομαι στο internet. Χθες διάβασα στις σελίδες του vodafone.gr ότι πρέπει να συνδέομαι στο internet με τη ρύθμιση "Vf! live". Αυτό σημαίνει ότι τόσο καιρό χρεωνόμουν και ας μην είχα περάσει το όριο των 30MB;;
trackera
3 Ιούν. 2008, 21:38
Χθες διάβασα στις σελίδες του vodafone.gr ότι πρέπει να συνδέομαι στο internet με τη ρύθμιση "Vf! live". Αυτό σημαίνει ότι τόσο καιρό χρεωνόμουν και ας μην είχα περάσει το όριο των 30MB;;Γιατί ρωτάς κάτι τέτοιο εδώ και δεν πέρνεις τηλ την εξυπηρέτηση πελατών που και υπεύθυνα θα σου απαντήσουν και πρόσβαση στο λογαριασμό σου θα έχουν;
macnick
4 Ιούν. 2008, 08:25
πηρα μια καρτα sundisk 8gb.Εβαλα τους drivers για sdhc, αλλα ενω λειτουργει, βλεπει μονο τα 4gb.
Καμια καλη ιδεα για κανω το κινητο να δει ολη την καρτα(8gb);
me00016
4 Ιούν. 2008, 10:12
χμ... θα έλεγα format την κάρτα και φτου από την αρχή (απεγκατάσταση-εγκατάσταση το patch, με softreset μετά από κάθε βήμα). Καλή επιτυχία.
Κάτι άλλο. Ξέρω ότι υπάρχει καλός καταμετρητής κλήσεων, δεδομένων, μπλα μπλα, το Battery status. ΕΥΤΥΧΩΣ υπάρχουν freeware εφαρμογές και πολλές φορές (όχι πάντα) μπορεί να μην έχουν τις δυνατότητες, την ευχρηστία, και τη λειτουργικότητα των εμπορικών, αλλά τις περισσότερες φορές "τη δουλειά σου την κάνεις". Ο λόγος για το Lcminutes, το δοκίμασε κανείς σαν εναλλακτικό του battery status;
Γενικά: Έχω σπαστεί που για το κάθε "προγραμματάκι" πρέπει να πληρώνεις να πληρώνεις, να πληρώνεις, ή να χρησιμοποιήσεις σπασμένα, δλδ κλεμμένα! Άντε το navigator να το πληρώσω, άντε και καμμιά επαγγελματική εφαρμογή, βαριά βαριά κανένα τρομερό παιχνίδι, αλλά μέχρι πού πάει αυτό;
nikolaswimmer
4 Ιούν. 2008, 14:28
Γα...το ρε παιδι α ψαχνω να βρω πως μπορω να μεταφερω ολες τις επαφες μαζι κατευθειαν απο τη sim στο κινητο χωρις τη χρηση pc και δε το βρισκω με τιποτα. Ουτε στην αναζητηση εδω βρηκα κατι. Πως γινεται?
c_kika_89
4 Ιούν. 2008, 14:55
Επειδή το παρόν θέμα έχει 170 σελίδες και δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί, θα ήθελα να ρωτήσω: Ξέρει κανείς πώς βγαίνει το Vodafone menu από το KS20 για να μείνουν σκέτα τα Windows Mobile?
Ευχαριστώ
athanaso77
4 Ιούν. 2008, 15:10
Γα...το ρε παιδι α ψαχνω να βρω πως μπορω να μεταφερω ολες τις επαφες μαζι κατευθειαν απο τη sim στο κινητο χωρις τη χρηση pc και δε το βρισκω με τιποτα. Ουτε στην αναζητηση εδω βρηκα κατι. Πως γινεται?
Dokimase afton ton sim_manager.zip (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=87214&d=1211413029) mipws kai sou doulepsei.
deleeros
4 Ιούν. 2008, 21:12
Επειδή το παρόν θέμα έχει 170 σελίδες και δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί, θα ήθελα να ρωτήσω: Ξέρει κανείς πώς βγαίνει το Vodafone menu από το KS20 για να μείνουν σκέτα τα Windows Mobile?
Ευχαριστώ
Αν κατάλαβα καλά: Πηγαίνεις ρυθμίσεις->Σήμερα->Στοιχεία και ξετικάρεις τη γραμμή εργαλειών
c_kika_89
5 Ιούν. 2008, 11:00
Thank you guys!!!
mozilla69
5 Ιούν. 2008, 11:12
8α ηθελα να σας ρωτησω αν μπορειται να βαλετε ολα τα προγραματα μαζι σε ενα post...Σε λιγες μερες θα παρω το κινητο απο την vodafone και επειδη ειναι μεγαλη χασουρα χρονου να διαβασω 170 σελιδες με 3380++ posts:wacko:
Και μπορειται να μου πειτε τελικα αν αξιζει το κινητο δεν ειχα ποτε wm κινητο προσφατα πουλησα το motorola v3x μου σκευτομαι να παρω αυτο
Τελικα εχει πολλα προβληματα και τι εγινε σχετικα με msn ?;)
Ευχαριστω για τις απαντισεις σας εκτον πρωτερων :D
xnikos
5 Ιούν. 2008, 11:38
για όσους ενδιαφέρονται,
χθες πήγα για αναβάθμιση στην LG σε Θεσ/νικη (τέλος η omnitech),
την κάνανε επί τόπου-περίμενα 20 λεπτά,γενικά άψογοι...
version η 10g
δεν είχα τίποτα μαζί μου,ελέγχουν μόνο το serial.
pythagoras_7
5 Ιούν. 2008, 11:40
άν μιλάς για ram και πολύ είναι,μια χαρά είσαι.
Κάπου ένα mb κερδίζεις με την αναβάθμιση
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369481 ή η πιο καλή λύση για όσους δεν είναι γνώστες,τηλέφωνο στην LG και κανονιζετε να πάει στο service για upgrade
thanks!!!:D
mishka
5 Ιούν. 2008, 18:11
για όσους ενδιαφέρονται,
version η 10g
Θα μπορούσες να μας πεις που ακριβώς βρίσκεται το service της LG?
Ευχαριστώ
nikolaswimmer
6 Ιούν. 2008, 09:24
Το τελευταιο διαστημα εχω το εξης προβλημα. Κατα τον τερματισμο μιας κλησης κολαει το κινητο και η μονη λυση ειναι να βγαλω μπαταρια... Μηπως να ψαχτω για αναβαθμιση η ειναι κατι αλλο? εχει αντιμετωπισει ποτε κανεις κατι τετοιο? Παιζει ισως να φταει το ιστορικο κλησεων του inesoft address book;
athanaso77
6 Ιούν. 2008, 09:37
Παιζει ισως να φταει το ιστορικο κλησεων του inesoft address book;
Paizei nai. Dokimase na deis ti symperifora tis syskevis xwris afto.
nstamoul
6 Ιούν. 2008, 11:09
για όσους ενδιαφέρονται,
version η 10g
Υπάρχουν εμφανείς διαφορές σε σχέση με την 10e;
mozilla69
6 Ιούν. 2008, 13:00
H Vodafone στο Λουτρακι ειναι απο τις ΚΑΛΗΤΕΡΕΣ πας εκει ρωτας κ σου λεει πως το κινητο κανει 330€ κ μετα οταν 3ανα πας τοτε κανει 430€ κ μολις το κοιτανε λενε πως τελικα κανει 399€ eleos........:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
panosaoua
6 Ιούν. 2008, 16:45
:pΧαιρετώ την παρέα και με καλωσορίζω στους κατόχους της συσκευής.
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις πληροφορίες που έδωσαν για το κινητό. :up:
Πολύ πρώτες εντυπώσεις για πρωτάρη κάτοχο WM6
1. Πανέμορφο.
2. θέλει συνήθεια το πληκτρολόγιο. Εβαλα και pcm και blinkeys και πάλι μικρά μου φαίνονται.
3. πολύ ωραία η δερμάτινη θήκη αλλά πολύ ζορίζεται να βγεί. Το έχετε παρατηρήσει; :worry:
4. Το ίδιο ζόρισμα το έχω και με το πενάκι. Θελει σχετικό τράβηγμα για να βγει (από την μέση και μετά)
4. Η 3.5 υποδοχή για τα ακουστικά είναι αυτή που έχει πάνω στην επέκταση;
αρα δεν έχει απευθείας πάνω στο κινητό;
5. Κορυφή η όπερα 9.5. Απίστευτο σερφάρισμα.
6. Η λήψη του σε gsm είναι κάπως πεσμένη ή εμένα μου φαίνεται;
(Κάτοχος πριν ενός sharp 703 με άψογο σήμα)
7. Αντιστοίχως και το wi-fi ζορίζεται με αδύναμα δίκτυα. φαντάζομαι ότι πάνω κάτω όλες οι αντίστοιχες συσκευές είναι έτσι.
8. Πολύ καλή η κάμερα. Δεν το περίμενα.
9. οτι είναι πολύ ωραίο το είπα; :D:p
Προγραμματάκια κτλ, ακόμη βάζω.
trackera
6 Ιούν. 2008, 17:13
:pΧαιρετώ την παρέα και με καλωσορίζω στους κατόχους της συσκευής.
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις πληροφορίες που έδωσαν για το κινητό. :up:
Πολύ πρώτες εντυπώσεις για πρωτάρη κάτοχο WM6Πιστεύω ότι είναι από τα κατάλληλα κινητά για ένα νέο χρήστη WM
1. Πανέμορφο. :yahoo:
2. θέλει συνήθεια το πληκτρολόγιο. Εβαλα και pcm και blinkeys και πάλι μικρά μου φαίνονται. Με blimkeys και resco keyboard πιστεύω ότι καλύπτεται κάποιος αλλά γούστα είναι αυτά
3. πολύ ωραία η δερμάτινη θήκη αλλά πολύ ζορίζεται να βγεί. Το έχετε παρατηρήσει; :worry:Εμένα δεν με βολεύει καθόλου η μαμά θήκη αλλά αυτό που λές λογικό είναι να γίνεται αλλιώς θα έφευγε το κινητό από την θήκη με λίγη χρήση
4. Το ίδιο ζόρισμα το έχω και με το πενάκι. Θελει σχετικό τράβηγμα για να βγει (από την μέση και μετά) Έχω καταργήσει το βάλε-βγάλε πενάκι με δεύτερο πενάκι στην τσέπη αλλά και πάλι λογικό να ζορίζεται γιατί αλλιώς θα χανόταν
4. Η 3.5 υποδοχή για τα ακουστικά είναι αυτή που έχει πάνω στην επέκταση;
αρα δεν έχει απευθείας πάνω στο κινητό; Από τα πολύ αρνητικά του κινητού για μένα αυτό το handsfree του.Πρέπει να κουβαλάς 2 μετρα καλώδιο για να ακούσεις ραδιόφωνο.Επιπλέον τα μαμά ακουστικά είναι πάρα πολύ μέτρια,καλύτερα να χρησιμοποιήσεις άλλα καλύτερα εφόσον έχεις
5. Κορυφή η όπερα 9.5. Απίστευτο σερφάρισμα. :up:
6. Η λήψη του σε gsm είναι κάπως πεσμένη ή εμένα μου φαίνεται;
(Κάτοχος πριν ενός sharp 703 με άψογο σήμα)
Μέσω gms τι να το κάνεις και να συνδεθεις;Όπως και να έχει θα σέρνεσαι
7. Αντιστοίχως και το wi-fi ζορίζεται με αδύναμα δίκτυα. φαντάζομαι ότι πάνω κάτω όλες οι αντίστοιχες συσκευές είναι έτσι.
Εγώ πιστεύω ότι έχει από τα καλύτερα wifi σε κινητό
8. Πολύ καλή η κάμερα. Δεν το περίμενα. Απλά καλή θα την χαρακτήριζα για 2 ΜΡ
9. οτι είναι πολύ ωραίο το είπα; :D:p :X:clap:
staurmk2
6 Ιούν. 2008, 20:23
γεια σε όλους !Σήμερα μου έφεραν το καινούριο τηλέφωνο(πλήρης αντικατάσταση )! Κάποια στιγμή που δεν είχε σήμα προσπαθούσε συνεχώς να μπεί στο gprs ! Υπάρχει κάποια λύση ?
athanaso77
7 Ιούν. 2008, 01:51
γεια σε όλους !Σήμερα μου έφεραν το καινούριο τηλέφωνο(πλήρης αντικατάσταση )! Κάποια στιγμή που δεν είχε σήμα προσπαθούσε συνεχώς να μπεί στο gprs ! Υπάρχει κάποια λύση ?
No Data (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=2806)
mozilla69
7 Ιούν. 2008, 14:55
να σας ρωτησω κατι http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977581&product=1095439
Αυτη η καρτα μνημης που ειναι κ class 6 κανει για το ks20 με το patch bebaia ?
athanaso77
7 Ιούν. 2008, 16:01
Κάνει ναι.
kostastnt
7 Ιούν. 2008, 16:02
Λογικά ναί. Αλλά και να μην κάνει επειδή βλέπω ότι θα την πάρεις από Πλαίσιο μπορείς να την γυρίσεις εύκολα πίσω και να πάρεις μία με μικρότερη κλάση.
Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε.
kostastnt
7 Ιούν. 2008, 16:02
χαχαχ, τώρα είδα ότι απάντησα μετά από 1 λεπτό!
για όσους ενδιαφέρονται,
version η 10g
δηλαδη το σερβις το ανελαβε η lg???
μηπως να το στειλω κ γω εκει, αφου εχω χασει την αποδειξη?
staurmk2
7 Ιούν. 2008, 17:02
Thanks athanaso
mozilla69
7 Ιούν. 2008, 17:23
thanks παιδια γτ σε 15 μερες θα παρω το κινητο κ εχω αρχισει κ μαζευω προγραμματα...ειμαι στην 80 σελιδα του τοπικ κ διαβαζω καθε μερα
kostastnt
7 Ιούν. 2008, 17:59
Ρίξε και μιά ματιά στο blog μου. Έχω ανεβάσει τα πιο βασικά προγράμματα και αρκετές οδηγίες...
Για δώστε μερικές πληροφορίες για το service της LG. Θα πάω από Δευτέρα να ελέγξω την κατάσταση :)
northman
7 Ιούν. 2008, 18:36
Επειδή ψάχνω μια θήκη original του KS20 γιατί η δική μου έσπασε μπορεί να μου πει κάποιος που δεν την θέλει... Φυσικά την αγοράζω και μου την στέλνετε με δικά μου έξοδα... plz!!!
Ευχαριστώ
xnikos
7 Ιούν. 2008, 18:40
Θα μπορούσες να μας πεις που ακριβώς βρίσκεται το service της LG?
Ευχαριστώ
Κ.Καραμανλη 53(Νεα Εγνατια) σχεδόν δίπλα στου Γκάλη
xnikos
7 Ιούν. 2008, 18:55
Υπάρχουν εμφανείς διαφορές σε σχέση με την 10e;
είναι ίσως λίγο νωρίς για να πω με σιγουριά,πάντως είναι λίγο πιο γρήγορο
γενικά και έχει πάντα περισσότερη διαθέσιμη μνήμη.
δεν είδα να προσθέτει κάποια χαρακτηριστικά,
επίσης εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το μικρόφωνο,οπότε...
kostastnt
7 Ιούν. 2008, 19:50
Άρα το service της LG είναι δίπλα από την omnitech. Δευτέρα θα το πάω να σας πω εμπειρίες...
mishka
7 Ιούν. 2008, 22:05
Κ.Καραμανλη 53(Νεα Εγνατια) σχεδόν δίπλα στου Γκάλη
Ευχαριστώ!
mozilla69
8 Ιούν. 2008, 11:45
Θελω να κανω μια ερωτηση....
Αν αλλαξουμε την Rom το κινητο βγαινει απο την εγγυηση ?
panosaoua
8 Ιούν. 2008, 13:26
Επανέρχομαι με 2 ερωτησούλες.
Εχω εγκαταστήσει 2 νέα πληκτρολόγια το PCM και το Blimkeys.
1.Χρησιμοποιώ βασικά το PCM. οταν όμως γράφω δεν εμφανίζονται οι αυτόματες υποδείξεις λέξεων ή επαφών (όπως συμβαίνει στο απλό πληκτρολόγιο) αλλά μόνο όταν σβήνω ένα γράμμα της λέξες τότε εμφανίζει υποδείξεις. :wacko:
Παράδειγμα: Γράφω "γει" και δεν μου εμφανίζει την πρόταση "γεια". Οταν όμως γράψω "γεια" και σβήσω το "α" τότε μου εμφανίζει τις προτάσεις "γεια" κτλ.
Να επισημάνω, επειδή το PCM έχει και δική του αυτόματη συμπλήρωση, ότι αυτό συμβαίνει είτε αυτή είναι ενεργή είτε όχι.
Είναι φυσιολογικό αυτό; Μπορεί να λυθεί;
2. Πως μπάινει μόνιμα η αναφορά παράδοσης στα μηνύματα; Εψαξα αλλά δεν το βρήκα.
Ευχαριστώ παιδιά.:)
Και κάποιες παρατηρήσεις:
Πολύ ωραία η σελίδα του kostastnt με συγκεντρωμένα τα προγραμματάκια. :D
Το PointUI μου άρεσε πολύ αν και είναι κάπως αργό και κολλάει σε διάφορες φάσεις. (Εχω την έκδοση 10e και όπως αναφέρει ο kostastnt θα έπρεπε να παίζει κανονικά.)
Το Nodata πολύ χρήσιμο.
kostastnt
8 Ιούν. 2008, 15:07
Για να μπει μόνιμα η αναφορά παράδοσης κάνουμε τα εξής:
Ανοίγουμε τα μηνύματα. Επιλέγουμε "Μενού" (κάτω δεξιά) και πάμε "Εργαλεία" και μετά "Επιλογές". Ενώ είμαστε στην καρτέλα "Λογαριασμοί", επιλέγουμε το "SMS" και μετά ενεργοποιούμε το κουτάκι "Αίτηση ειδοποιήσεων παράδοσης".
Για το PCM δεν ξέρω...
Σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια για την σελίδα!
noker
8 Ιούν. 2008, 20:10
Ανοίγουμε τα μηνύματα. Επιλέγουμε "Μενού" (κάτω δεξιά) και πάμε "Εργαλεία" και μετά "Επιλογές". Ενώ είμαστε στην καρτέλα "Λογαριασμοί", επιλέγουμε το "SMS" και μετά ενεργοποιούμε το κουτάκι "Αίτηση ειδοποιήσεων παράδοσης".
Για το PCM δεν ξέρω...
Κάτω από το "Αίτηση ειδοποιήσεων παράδοσης" έχει άλλη μια επιλογή "Χρήση Unicode όταν απαιτείται". Αυτή χρειάζεται να την τσεκάρουμε (όχι για τις αναφορές, γενικότερα)?
mixalis_mperkis
8 Ιούν. 2008, 22:40
Κάτω από το "Αίτηση ειδοποιήσεων παράδοσης" έχει άλλη μια επιλογή "Χρήση Unicode όταν απαιτείται". Αυτή χρειάζεται να την τσεκάρουμε (όχι για τις αναφορές, γενικότερα)?
Παιδια εγω εχω ενα προβληματακι αν μπορη να με βοηθησει καποιος .
Λοιπον 1 εχω ενα μπουλ τουθ χανς φρει σονυ εριξον στερεο στην αρχει ακουγα κανονηκα τωρα ακουω στο βαθος και πολυ σιγα ενω ειναι τερμα ψυλομενο .
και 2 κατεβασα τo destinetor 7 το εβαλα αλλα μου ζητουσε κατι κωδικους και τους εβαλα γιατι εχω ενα grs PNA και ειχα τους κωδικους αλλα μετα μου ζιτησε και αλλους.
Σας ευχαριστω ολους και τον κοσταντιν για το λινκ που εφτιαξε για εμας τους προταριδες
mozilla69
8 Ιούν. 2008, 23:48
Θελω να κανω μια ερωτηση....
Αν αλλαξουμε την Rom το κινητο βγαινει απο την εγγυηση ?
kamia apantisi tlka:blink: ?
Μπορουμε να βαλουμε την 10f (κ πως?) Και αν το παμε για service ξαναβαζουμε την δικια του την 10b ? Και δεν το καταλαβαινουν ?:blink:
xnikos
9 Ιούν. 2008, 01:57
kamia apantisi tlka:blink: ?
Μπορουμε να βαλουμε την 10f (κ πως?) Και αν το παμε για service ξαναβαζουμε την δικια του την 10b ? Και δεν το καταλαβαινουν ?:blink:
Ναι,κανονικά χάνεις την εγγύηση.
Τώρα ,γιατί να τα κάνεις όλα αυτά,όταν μπορείς να πας στην LG και να
βάλεις την v10g,εύκολα και χωρίς ρίσκο?
kostastnt
9 Ιούν. 2008, 03:57
Αν βάλετε την 10b,10e,10g και το πάτε στην lg/omnitech δεν θα το πάρουν πρέφα... Προυπόθεση να μην σας έχουν κάνει άλλη φορά update... πχ να σας βάλαν την 10e και να τους το πάτε 10b...
Η 10f δεν υπάρχει λόγος να μπει στο κινητό τη στιγμή που υπάρχει η 10g...
Την επιλογή "Χρήση Unicode όταν απαιτείται" μην την ενεργοποιήσετε... Κάθε 70 χαρακτήρες θα σας χρεώνει ένα μήνυμα αντί για κάθε 160 χαρακτήρες...
Για το πρόβλημα με το bluetooth: Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου η μόνη λύση που θα δουλέψει σίγουρα είναι hard reset στο κινητό και reset to defaults στο handsfree...
Όσο για το destinator πρέπει να βρεις ένα αρχείο με όνομα destcore.dll και να το κάνεις επικόλληση στο φάκελο του destinator ή στο /windows/ (δεν θυμάμαι που). Αυτό το αρχείο βασικά είναι το cr@cκ, και το ήδη υπάρχον δεν σου δίνει πρόσβαση...
panosaoua
9 Ιούν. 2008, 10:11
Για το PCM δεν ξέρω...
Ευχαριστώ πολύ Κώστα. Μόνο εκεί δεν είχα πατήσει!
Στο blinkkeys που χρησιμοποιείς σου βγάζει τις προτάσεις για τις λέξεις;
Α και δεν θυμάμαι αν έχεις στην σελίδα σου το pim backup. Πολύ βολικό για μην περνάς τις επαφές από outlook.
Ανακαλώ και για το wi-fi, δούλεψε με πολύ αδύναμο σήμα. Μπραβο του.
(Εχει πουθενά επιπλέον ρυθμίσεις για την πρωτόκολλο σύνδεσης b ή g ή το κανάλι σύνδεσης για να βλέπω ακρινή ταχύτητα σύνδεσης; Δεν βρήκα κάτι)
mozilla69
9 Ιούν. 2008, 10:43
Αν βάλετε την 10b,10e,10g και το πάτε στην lg/omnitech δεν θα το πάρουν πρέφα... Προυπόθεση να μην σας έχουν κάνει άλλη φορά update... πχ να σας βάλαν την 10e και να τους το πάτε 10b...
Η 10f δεν υπάρχει λόγος να μπει στο κινητό τη στιγμή που υπάρχει η 10g...
Ευχαριστω κ εγω Κωστα:)...Και κατι ακομα πως περναμε αλλη rom:worry: ?
Και νοημα εχει αν εχουμε την 10b να βαλουμε την 10e:worry: ?
athanaso77
9 Ιούν. 2008, 10:55
Και νοημα εχει αν εχουμε την 10b να βαλουμε την 10e:worry: ?
Oso noima exei mia anabathmisi pou skopo exei tin beltiwsi.
satizen
9 Ιούν. 2008, 11:03
Kalimera paidia exoume kanena neo gia wm 6.1? Lene oti einai poli pio grigora....
kostastnt
9 Ιούν. 2008, 12:17
Για το πως βάζουμε άλλη rom, θα γράψω το απόγευμα... Βασικά τα εξηγεί όλα το service manual, οπότε θα σας δώσω μόνο τα αρχεία. Αν και εγώ προσωπικά προτιμώ να πεταχτώ στην LG και να μου το κάνουν.
WM 6.1 δεν πιστεύω να δούμε σε εμάς... Εδώ η LG έκανε ένα 6μηνο χοντρικά για να λύσει το θέμα με το μικρόφωνο και τα παιχνίδια... Αν περιμένουμε κανά χρόνο ίσως μας δώσουν και 6.1...
Όσο για το νόημα της αναβάθμισης δεν μπορώ να σου απαντήσω... Είναι από τις ελάχιστες φορές που τα updates δεν συνοδεύονται από changelog, κτλ... Αυτό δείχνει γενικότερα άγνοια ή αδιαφορία προς τους έμπειρους χρήστες, που θέλουν να μάθουν κάτι παραπάνω...
northman
9 Ιούν. 2008, 13:05
Επειδή ψάχνω μια θήκη original του KS20 γιατί η δική μου έσπασε μπορεί να μου πει κάποιος που δεν την θέλει... Φυσικά την αγοράζω και μου την στέλνετε με δικά μου έξοδα... plz!!!
Ευχαριστώ
+1
Ξέχασα να αναφέρω πως δίνω €15 συν τα μεταφορικά δικά μου...
kostastnt
9 Ιούν. 2008, 16:15
Γειά σε όλους!
Μόλις γύρισα από το service της Lg με την 10g! Πάρα πολύ καλή δουλειά! Περισσότερα στο blog...
Το blimkeys δεν σου προτείνει λέξεις. (Δεν το θεωρώ ιδιαίτερα χρήσιμο προσωπικά)
Το PPC Pim Backup και φυσικά το έχω :) Κορυφαίο πρόγραμμα!
Για wifi θα ανεβάσω ένα πρόγραμμα που δίνει αρκετά στοιχεία... Απλά δεν θυμάμαι όνομα κτλ. Αλλά θα το βρω, dont worry...
athanaso77
9 Ιούν. 2008, 16:30
Για wifi θα ανεβάσω ένα πρόγραμμα που δίνει αρκετά στοιχεία... Απλά δεν θυμάμαι όνομα κτλ. Αλλά θα το βρω, dont worry...
Wififofum
kostastnt
9 Ιούν. 2008, 17:33
Καλό αλλά το δικό μου είναι πιο ωραίο :P
Airomap λέγεται τελικά... Το βράδυ θα το ανεβάσω.
deleeros
10 Ιούν. 2008, 00:00
Έχω ένα προβλημα με το wifi. Όταν τύχει και βρω κανένα ελεύθερο και συνδεθώ, μπαίνει κανονικά σε σελίδες, στο msn κτλ. Στο σπίτι όμως, ενώ και πάλι συνδέεται, δεν ανοίγει καμιά σελίδα. Αντίθετα, στο laptop δουλεύει μια χαρά το internet. Δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Ίσως θέλει κάποια κάποια ρύθμιση το router? (έχω το TP-Link TD-W8910G)
panosaoua
10 Ιούν. 2008, 10:27
Εχεις ενεργοποιήσει το αυτόματο DHCP; Δηλαδή να παίρνει κατευθείαν ΙΡ από το ρούτερ;
Αν είναι απενεργοποιημένο τότε πρέπει να τα δηλώσεις με το χέρι στις ρυθμίσεις του κινητού.
Καλύτερα δοκίμασε πρώτα με το αυτόματο να δεις αν δουλεύει.
Γειά σε όλους!!
Σκέπτομαι να αποκτήσω το KS20 και θα ήθελα να σας ρωτήσω ποια είναι η γνώμη σας.
Αυτή τη στιγμή έχω ένα NOKIA N71 και ένα MIO P550 που το χρησιμοποιώ σαν PDA και navigator.
Το ότι έχω 2 ξεχωριστές συσκευές μου δημιουργεί ένα πρόβλημα και μου φαίνεται καλή η ιδέα να αποκτήσω μία συσκευή που να μου τα παρέχει και τα 2.Από την άλλη πλευρά είμαι επαγγελματίας και μιλώ αρκετά στο τηλέφωνο, συνεπώς δεν θα ήθελα να χάσω σε αυτό το functionality. Από αυτά που έχω διαβάσει εδώ έχω κάποιες αμφιβολίες για την χρήση του ώς κινητό, όπως το μικρόφωνο και η μικρή διάρκεια μπαταρίας. Ισχύουν ακόμη ή με τα νέα sw versions έχουν επιλυθεί;
Αξίζει να περιμένω το νέο iphone της Apple ή είναι καλύτερη επιλογή να αποκτήσω τελικά το KS20? Να σημειώσω ότι υπάρχει και μια αρκετά μεγάλη επιδότηση (εταιρικός πελάτης).
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τα σχόλιά σας...
athanaso77
10 Ιούν. 2008, 18:45
Επειδή θέλεις να κάνεις τις δύο συσκευές μία... φαντάζομαι θα γνωρίζεις ότι το KS20 δεν έχει ενσωματωμένο GPS δέκτη.
Αφού έχεις καλή επιδότηση θα σου συνιστούσα να πήγαινες σε ένα HTC και συγκεκριμένα ή το Kaiser ή το Cruise. Είναι πολύ ανώτερες συσκευές από το LG. Κάνε μια αναζήτηση στα κατάλληλα thread εδώ και θα καταλάβεις.
κ επισημα πλεον, τα lg γενικοτερα δεν χρειαζονται αποδειξη για να θεωρηθουν εντος εγγυησης απο την omnitech!
deleeros
10 Ιούν. 2008, 20:05
Εχεις ενεργοποιήσει το αυτόματο DHCP; Δηλαδή να παίρνει κατευθείαν ΙΡ από το ρούτερ;
Αν είναι απενεργοποιημένο τότε πρέπει να τα δηλώσεις με το χέρι στις ρυθμίσεις του κινητού.
Καλύτερα δοκίμασε πρώτα με το αυτόματο να δεις αν δουλεύει.
Τελικά μετά από διάφορα πειράματα στις ρυθμίσεις, δούλεψε... Τι να πεις... :)
Λοιπόν πήγα σήμερα στην Lg δίπλα στον Γκάλη σε περίπου μισή ώρα είχα πίσω το κινητό με 10g rom .
Το πρόβλημα με το μικρόφωνο φαίνεται να λύθηκε και το κινητό είναι αρκετά πιο γρήγορο και σταθερό.
spitha321
10 Ιούν. 2008, 20:46
μηπωσ ειναι ευκολο να μου εξηγησει καποιοσ που ειναι αυτο του γκαλη ειδα την οδο πιο πανω αλλα δεν ξερω που ειναι....ειναι κοντα στη λεωφορο κηφισιασ?πωσ να παω απο αιγαλεω??αν ειναι ευκολο να μου πει καποιοσ....
trackera
10 Ιούν. 2008, 20:54
μηπωσ ειναι ευκολο να μου εξηγησει καποιοσ που ειναι αυτο του γκαλη ειδα την οδο πιο πανω αλλα δεν ξερω που ειναι....ειναι κοντα στη λεωφορο κηφισιασ?πωσ να παω απο αιγαλεω??αν ειναι ευκολο να μου πει καποιοσ....Μια χαρά το έπιασες.Ανεβαίνεις κηφισίας και στρίβεις στην αττική οδό και πάς αεροδρόμιο.Πέρνεις αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη και μόλις φτάσεις ρώτα που είναι του Γκάλη και σε μισή ώρα είσαι έτοιμος :lol::lol:
spitha321
10 Ιούν. 2008, 21:11
Μια χαρά το έπιασες.Ανεβαίνεις κηφισίας και στρίβεις στην αττική οδό και πάς αεροδρόμιο.Πέρνεις αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη και μόλις φτάσεις ρώτα που είναι του Γκάλη και σε μισή ώρα είσαι έτοιμος :lol::lol:
ωραια αφου αυτο ηταν για θεσσαλονικη για αθηνα που παμε για να αναβαθμησουμε τη rom που ειναι το servise της lg?ισχυει το ιδιο και εκει το κρατανε για 30 λεπτα μονο?
katagias
11 Ιούν. 2008, 02:34
Μπααααα!!! Σήμερα πήρα τηλέφωνο την lg και τους ρώτησα για επίσημο lg service στην Αθήνα και με έστειλαν στην omnitech (πρόβλημα μπαταρίας και αναβάθμιση). Για να μη τα πολυλογώ πήγα στο κατάστημα του Πειραιά και μου είπαν πως θα το έχουν έτοιμο σε μια εβδομάδα,αν είναι δυνατών,και service σε αεροπλάνο να κάναν λιγότερο θα τους έπαιρνε!
mozilla69
11 Ιούν. 2008, 11:03
Που μπορουμε να βρουμε την rom 10e ή 10g ???:lost::wacko:
andapo
11 Ιούν. 2008, 23:47
Που μπορουμε να βρουμε την rom 10e ή 10g ???:lost::wacko:
Την v10e την έχει δώσει ένα παιδί εδώ μέσα όπου λύνει και το προβλημα με το μικρόφωνο. Μπορείς να την βρεις και στο αντιστοιχο blog για το ks20. Την v10g δεν νομιζω ότι μπορεις να την βρεις πουθενα, Εξαιρεση βέβαια αποτελει το service.
mozilla69
12 Ιούν. 2008, 00:09
Thanks andapo... k me poio tropo tin pername sto kinito ?
Την v10e την έχει δώσει ένα παιδί εδώ μέσα όπου λύνει και το προβλημα με το μικρόφωνο
όχι σε όλους ... Σε μένα με την 10g λύθηκε.
andapo
12 Ιούν. 2008, 12:33
Thanks andapo... k me poio tropo tin pername sto kinito ?
Δες εδώ:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369481
mozilla69
12 Ιούν. 2008, 16:15
thanks Κ παλι andapo:D διαβαζω κ διαβαζω στο forum ειμαι στην 120 σελιδα:blink: ποοο εχω ακομα 50 σελιδουλες κ μετα οι ερωτησεις ασε που βιαζομαι κιολας γιατι δεν εχω παρει το κινητο ακομα,την αλλην εβδομαδα το παιρνω, κ εχω διαβασει πολλα,εχω κατεβασει themes κ καμια 50αρια+++ προγραμματα:O (καθε μερα hard reset θα του κανω)... κ andapo + αλλοι μπορεις/ειται να μ πεις/ειται να παρω μια γρηγορη 2gb class 6 πχ ή να παρω μια 4/6gb(κολανε αυτες τελικα?):worry:...
mafiasgr
13 Ιούν. 2008, 10:57
Παιδια εχω την 10g μεγαλη διαφορα to nav'n'go 8 πεταει oi ηχοι ακουγουνται κανονικα αρα δεν φαινεται να ειναι προβλημα της συσκευης αλλα του προγραμματος βρηκε κανεις καμια λυση στο θεμα αν αλλαξουμε το extention απο wav σε spx θα γινει κατι
Andapo any comments;;;
andapo
13 Ιούν. 2008, 11:33
Παιδια εχω την 10g μεγαλη διαφορα to nav'n'go 8 πεταει oi ηχοι ακουγουνται κανονικα αρα δεν φαινεται να ειναι προβλημα της συσκευης αλλα του προγραμματος βρηκε κανεις καμια λυση στο θεμα αν αλλαξουμε το extention απο wav σε spx θα γινει κατι
Andapo any comments;;;
Δεν θα αλλάξει τίποτα φίλε μου. Αυτό που κάναμε παλιά ήταν να πάρουμε τους ήχους απο το 6 και να αλλάξουμε το extension σε spx. Έπαιζαν αλλά με τα λίγα γνωστά κολήματα. Οι λύσεις που έχουμ πλέον είναι εδώ
http://ks20.blogspot.com/
Yγ. Πολύ μου αρέσει τελικά αυτό το blog. Για να μην γράφουμε συνέχεια να ίδια και τα ίδια... Thanks και πάλι για το blog...
athanaso77
13 Ιούν. 2008, 11:41
Yγ. Πολύ μου αρέσει τελικά αυτό το blog. Για να μην γράφουμε συνέχεια να ίδια και τα ίδια... Thanks και πάλι για το blog...
Ontws... sto sygkekrimeno blog exei ginei poly kali douleia kai einai kai ena kalo paradeigma gia ma ginei kati paromoio kai gia alles syskeves!
Επειδή θέλεις να κάνεις τις δύο συσκευές μία... φαντάζομαι θα γνωρίζεις ότι το KS20 δεν έχει ενσωματωμένο GPS δέκτη.
Αφού έχεις καλή επιδότηση θα σου συνιστούσα να πήγαινες σε ένα HTC και συγκεκριμένα ή το Kaiser ή το Cruise. Είναι πολύ ανώτερες συσκευές από το LG. Κάνε μια αναζήτηση στα κατάλληλα thread εδώ και θα καταλάβεις.
Ναι, το ξέρω ότι δεν έχει GPS, βασικά το 2 σε 1 το εννούσα πιο πολύ για την λειτουργία ως PDA με τα Windows...
Η επιδότηση δεν είναι και τόσο μεγάλη για HTC (απ ότι είδα είναι ακριβά) και είναι και πιο ογκώδη τα HTC. Το KS20 είναι πιο μαζεμένο σε μεγέθος γι αυτό το σκέφτομαι να το επιλέξω.
athanaso77
13 Ιούν. 2008, 16:10
Η επιδότηση δεν είναι και τόσο μεγάλη για HTC (απ ότι είδα είναι ακριβά) και είναι και πιο ογκώδη τα HTC.
Ypothetw oti oi epiloges sou einai periorismenes logw epidotisis... alla sta HTC exeis polles epiloges kai se epipeda ogkou, kai se epipeda timis.
άρα μου λες καλύτερα να μην το επιλέξω, αν κατάλαβα καλά;
athanaso77
13 Ιούν. 2008, 16:24
Den mporw na sou pw pou tha rikseis ta lefta sou, ean esena sou aresei den mporw na sou pw na min to pareis, apla ti gnwmi mou sou lew. Twra peri oreksews...
mozilla69
13 Ιούν. 2008, 16:48
πηγαινε σε ενα καταστημα πχ vodafone,cosmote,wind,germanos και κοιτα κ ρωτα για το κινητο που θελεις κ για τις αναγκες-δινατοτιτες π το θελεις να κανει για να σου δειξουν αυτοι επιλογες κ να τα δοκιμασεις απευθειας....χωρις να καθεσαι να πεδευεσαι απο τα βιντεο κ τις φωτογραφιες π σε γελουν.....Αυτη ειναι η δικια μ γνωμη....
athanaso77
13 Ιούν. 2008, 17:00
Esy empistevesai tin apopsi twn pwlitwn sta parapanw katastimata pou anaferesai? :blink:
andapo
13 Ιούν. 2008, 18:18
Esy empistevesai tin apopsi twn pwlitwn sta parapanw katastimata pou anaferesai? :blink:
+1
άρα μου λες καλύτερα να μην το επιλέξω, αν κατάλαβα καλά;
Emena pantws i apopsi mou einai na to pareis kai me kleista ta matia. An me rwtages prin ligous mines (mporeis na deis kai apantiseis mou gia to idio thema) tha sou elega oxi. Auti tin stigmi omws pou exoun luthei polla simantika themata sou lew stegna na to pareis. Gia emena einai to best value for money windows mobile kinito stin agora. An thes vevaia kai gps exeis alli mia epilogi se auta ta lefta alla me pio argo processor. Sigoura opws leei o athanaso ta htc exoun kaluteri poiotita alla san taxutita einai amesa sugkrisimo me to kata polu akrivotero htc kaiser (an thumame kala).
trackera
13 Ιούν. 2008, 18:56
Εγώ θα πώ στον mody ότι άν θέλει ένα fashion κινητό με λίγο pda άς το πάρει.Άν το βλέπει ώς καθαρόαιμο pda χίλιες φορές ένα eten x600.Για την τιμή του εγώ το θεωρώ ακριβό όχι σε σχέση με τα πολύ υπερτιμημένα htc αλλά για αυτά που παρέχει ώς σύνολο.Και για το παιδί από πάνω που το δίνει απλά θα του επισημάνω ότι κινητό-pda χωρίς gps όταν πάει να πουληθεί ώς μεταχειρισμένο πουλιέται σε τιμή απλού κινητού.Πιστεύω ότι δύσκολα θα δώσει τόσα χρήματα κάποιος για τηλέφωνο εξαμήνου(μακάρι βέβαια να φύγει γρήγορα).Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις μέσω service να το φτιάξεις και να το χρησιμοποιείς.Δύσκολα βρίσκεις τόσο όμορφα κινητά
alfadex50
13 Ιούν. 2008, 19:06
pda εξαμήνου στα μισά λεφτά καλά είναι , εξάλου η γνώμη μου είναι οτι αν θες πραγματικά gps για ννα κάνεις τη δουλειά σου και οχι να παίξεις και να πειραμαιστείς πας και πέρνεις ένα gps
mixalis_mperkis
13 Ιούν. 2008, 20:48
Για σας παιδια ειχα πει με το bluetooth οτι οταν εχω συνδεση ενα στερεοφωνικο χανς φρει ακουγεται στο βαθος. Μηπως μπορει καποιος να με βοηθηση .Η ενταση ειναι ψηλα .
dimsa80
13 Ιούν. 2008, 21:21
Φίλοι μου καλησπερα... συγνωμη αν η ερωτηση εχει ξαναειπωθει αλλά θέλω να μου πείτε αν υπαρχει καποιο προγραμμα για soft reset!
Επίσης θελω να ρωτήσω το εξής:
Οταν το κινητο ειναι συνδεδεμενο με το PC έχετε πρόβλημα με τη γραφίδα?
Δεν μου πιάνει ακριβώς στο σημειο που το τοποθετω...
northman
13 Ιούν. 2008, 21:49
Φίλοι μου καλησπερα... συγνωμη αν η ερωτηση εχει ξαναειπωθει αλλά θέλω να μου πείτε αν υπαρχει καποιο προγραμμα για soft reset!
Επίσης θελω να ρωτήσω το εξής:
Οταν το κινητο ειναι συνδεδεμενο με το PC έχετε πρόβλημα με τη γραφίδα?
Δεν μου πιάνει ακριβώς στο σημειο που το τοποθετω...
Ναι κι εμένα μου έχει συμβεί... βρήκε κανείς την ελληνική 10g ROM για download?
trackera
13 Ιούν. 2008, 22:18
Για soft reset http://ppcsoft.narod.ru/english/
freeware είναι και πολύ καλό
mozilla69
14 Ιούν. 2008, 11:13
athanaso77 oxi dn tous empisteuomai apolyta einai an sou tixei ti pwlites 8a einai gt oi pwlites edw sto Loutraki stin Vodafone px einai ****.... lene ta dika tous k kanoun ta dika tous (mialo koukoutsi) eno sth Wind p eixa paei mia volta htan o an8rwpos exei arketa e3ypnos k panw apo ola pro8imos k e3ypiretikos akoma k ston Germano p itan kalos m filos k autos vlakas itan...mexri pou ton poulise :P....egw auto pisteuw oti einai k 8ema se tou zontobola pwlites 8a peseis....
ΥΣ. συγνωμη για τα greeklish ξεχαστικα :p
mozilla69
14 Ιούν. 2008, 12:27
andapo + αλλοι μπορεις/ειται να μ πεις/ειται να παρω μια γρηγορη 2gb class 6 πχ ή να παρω μια 4/6gb(κολανε αυτες τελικα?):worry:...
Θα απαντησει τελικα κανεις ?....
η σημερα ή την Δευτερα θα παρω το κινητο κ μακαρι να ειμαι τυχερος κ να μην συναντισω προβληματα γιατι θα πεθανω δν εχω την διαθεσημοτιτα να παω στην omnitech κ γενικα σε service τησ lg μενω λιγακι μακρια απο την αθηνα 45 λεπτα :p αλλα δεν μπορω να τρεχω για βλακειες κ αν το δωσω στη voda εδω τοτε σε κανα χρονο θα το παρω παλι....και η Lg τα πιο καινουργια κοματια που εχει βγαλει εχει βαλει πανω απο την 10b an einai na paω korin8o να το παρω μηπως εχει περισοερη καταναλωση των παλιων συσκευων της 10b....
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ μινι-επισγουσες ερωτησεις
kostastnt
14 Ιούν. 2008, 13:45
Γειά σε όλους!
Λόγω εξεταστικής και πολλών προσωπικών δουλειών είναι δύσκολο να ανανεώνω το blog αυτή τη στιγμή... Από 30 ιουνίου θα ανεβάσω πολλά άρθρα (τουλάχιστον 1-2 την ημέρα).
Για αυτό σας προτείνω όποιος έχει κάτι ενδιαφέρον, ας μου το στέλνει με ένα pm, να το ανεβάζω!
Προς mozilla69: Αφού δεν μπορείς να κατεβαίνεις Αθήνα συνέχεια, κάνε το εξής... Πάρε το κινητό, πήγαινε το στο service της lg, ΌΧΙ omnitech, κάνε το αναβάθμιση στην 10g. Αν δεν μπορούν να στο κάνουν εκείνη τη στιγμή, πες τους να στο στείλουν με courier. Είναι πολιτική της εταιρείας και δωρεάν να στο στείλουν! Πιο πριν θα έχεις περάσει από ένα Πλαίσιο, και θα πάρεις όποια κάρτα θέλεις! Θα την δοκιμάσεις επιτόπου και αν δεν κάνει την αλλάζεις...
ΥΓ. Σε ένα άλλο κινητό με bluetooth φόρτωσε το sdhc patch και στείλτο στο ks20 για να δεις αν δουλεύει η κάρτα...
katagias
14 Ιούν. 2008, 14:03
Προς mozilla69: Αφού δεν μπορείς να κατεβαίνεις Αθήνα συνέχεια, κάνε το εξής... Πάρε το κινητό, πήγαινε το στο service της lg, ΌΧΙ omnitech, κάνε το αναβάθμιση στην 10g. Αν δεν μπορούν να στο κάνουν εκείνη τη στιγμή, πες τους να στο στείλουν με courier. Είναι πολιτική της εταιρείας και δωρεάν να στο στείλουν! Πιο πριν θα έχεις περάσει από ένα Πλαίσιο, και θα πάρεις όποια κάρτα θέλεις! Θα την δοκιμάσεις επιτόπου και αν δεν κάνει την αλλάζεις...
Service επίσημο της LG υπάρχει μόνο στην Θεσσαλονίκη , άρα ή omnitech η courier!
mozilla69
14 Ιούν. 2008, 14:13
Thanks gia tis apantiseis αλλα δεν ξερω αν καταλαβατε ειπα πως το κινητο θα το παρω την Δευτερα γιατι σημερα δεν προλαβαινω σημερα. και ρωτησα αν η Lg στα πιο καινουργια κοματια του κινητου που εχει βγαλει εχει βαλει αλλη rom οχι την 10B αλλα 10e πχ ωστε αν ειναι να παω ΚΟΡΙΝΘΟ να το παρω μηπως εχει περισσοτερη καταναλωση των παλιων συσκευων της με την rom 10b απο τη εδω στο Λουτρακι π μενω...
Και ποσα € θα δωσω ωστε το κινητο να παει ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ μεσω COURIER ?
γιατι καλητερα να το φτιαξω μονος μ αν παθει κατι παρα να το παω στην omnitech:p.......
trackera
14 Ιούν. 2008, 14:25
Εγώ πάντως θα συνεχίσω να υπενθυμίζω οτι είναι ένα κινητό που έχει κυκλοφορήσει εδώ και πάνω από 6 μήνες και είναι αμφίβολο αν θα κυκλοφορεί σε άλλους τόσους.Οπότε όποιος το αγοράζει άς το αγοράζει ώς ένα όμορφο τηλέφωνο που έχει και στοιχεία pda και έχει σκοπό να το κρατήσει μέχρι τελικής πτώσεως.Κατά τη γνώμη μου πάντα,τα 400 ευρώ που στοιχίζει είναι πολλά αυτή τη στιγμή
dimsa80
14 Ιούν. 2008, 15:13
Η version 10e δεν είναι αυτή που σε βγάζει απο το πρόβλημα του μικοφώνου.???
Εμένα πολλές φορες μου εχει τυχει να μην με ακούνε...:confused:
Έχω βάλει και GSM αντι για 3G αλλά τίποτα..
Επίσης σας έχει τύχει να βάλετε ήχο κλήσης και να μην το πέρνει όπως επίσης και να μήν τον παίζει σε εισερχόμενη κλήση?? Οι ήχοι κανονικα ενεργοποιημένοι...
dimsa80
14 Ιούν. 2008, 18:49
Κάτι άσχετο...
μήπως γνωρίζει κάποιος που θα βρω τα original files του κινητου???
Θέλω τα προτοτυπα κουδουνίσματα γιατι μάλλον τα εσβησα καταλάθος...:wacko:
staurmk2
14 Ιούν. 2008, 19:52
γεια σε όλους !Παιδιά εγώ έχω στο κινητό την v10e ! Μπορούν να μας πουν αυτοί π έβαλαν την v10g τι διαφορές έχουν οι δύο ρομ ?
trackera
14 Ιούν. 2008, 21:48
Επιτέλους μετά από καιρό έβγαλε η brando μια δερμάτινη θήκη για το κινητό μας
http://shop.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=02634&dept_id=024&cat_id=0912
Στάνταρ θα πάρω μια τέτοια
Nicholas_mgr
15 Ιούν. 2008, 09:46
Στην Omnitech Αμαρουσίου (στο Αίθριο) δεν ζητάνε απόδειξη. Το πήγα πρόσφατα για αναβάθμιση και το είχαν έτοιμο σε 2 μέρες με την v10e.
Πρόβλημα με το μικρόφωνο δεν έχω πλέον ;).
Το μόνο πρόβλημα που εντοπίζω είναι το χάσιμο της sd card αλλά με επανεκκίνηση διορθώνεται. Δεν ξέρω μήπως έχω κάνει λάθος format. Τι format πρεπει να έχει η κάρτα? Fat32 ή Fat σκέτο? Πως γίνεται format της κάρτας από το κίνητο και όχι από το Pc?
dimsa80
15 Ιούν. 2008, 14:03
Το ίδιο προβλημα με την καρτα των 4GB το είχα και εγω. Μία την έβλεπε, μια δεν την εβλεπε.
Στο τέλος έβαλα παλι την 2αρα και βρηκα την υγεια μου.
Συν της άλλης τώρα έχω ένα σοβαρο πρόβλημα...
δεν ακουγεται καθόλου ο ήχος κλήσης όταν με καλούν ή όταν έρχεται μήνυμα.
Μόνο η δόνηση. Έβαλα το RINGO και το mRING αλλά τίποτα.
Please help!!!! :(:(:(:(
Το LGακι το γουστάρω και δεν θέλω να το σουτάρω ακόμα δεν το πήρα...
Nicholas_mgr
15 Ιούν. 2008, 19:21
Το ίδιο προβλημα με την καρτα των 4GB το είχα και εγω. Μία την έβλεπε, μια δεν την εβλεπε.
Στο τέλος έβαλα παλι την 2αρα και βρηκα την υγεια μου.
Η δικιά μου 2Gb είναι και πότε τη βλέπει πότε όχι...:mad:
Συν της άλλης τώρα έχω ένα σοβαρο πρόβλημα...
δεν ακουγεται καθόλου ο ήχος κλήσης όταν με καλούν ή όταν έρχεται μήνυμα.
Μόνο η δόνηση. Έβαλα το RINGO και το mRING αλλά τίποτα.
Please help!!!! :(:(:(:(
Το LGακι το γουστάρω και δεν θέλω να το σουτάρω ακόμα δεν το πήρα...
Στις ρυθμίσεις ήχου του LG έχεις βάλει "δόνηση & κουδούνισμα" ή μόνο "δόνηση"...?
Nicholas_mgr
16 Ιούν. 2008, 00:54
Ρε παίδες… μήπως ξέρει κανείς τι παίζει με τις ρυθμίσεις mms στο LG?
Έχω φρικάρει τελείως. Πριν το πάω για αναβάθμιση είχα εντοπίσει ότι είχα πρόβλημα (πέρα από το γνωστό με το μικρόφωνο) στο να στείλω ή να λάβω mms.
Δεν γινόταν η σύνδεση GPRS για τη λήψη ή την αποστολή mms ενώ όλες οι άλλες ρυθμίσεις σχετικά με τα mms ήταν σωστές. Μου είπαν ότι πιθανόν κάποιο από τα προγράμματα που είχα εγκαταστήσει να μπλόκαρε τη σύνδεση (όχι το NoData πάντως γιατί το είχα προσέξει)
Μετά την αναβάθμιση, τα mms λειτουργούσαν κανονικά. Άρχισα λοιπόν να φορτώνω εφαρμογές και μετά από την εγκατάσταση κάθε προγράμματος, έκανα και μια δοκιμή mms για να δω αν εξακολουθούν να δουλεύουν σωστά και όλα πήγαιναν μια χαρά.
Σήμερα, κατά τη διαδικασία συγχρονισμού με το outlook μέσω καλωδίου, μου εμφάνισε ένα μνμ
“Δίκτυο Pocket PC”-
“Δεν ήταν δυνατή η λήψη διεύθυνσης ΙΡ από διακομιστή. Δοκιμάστε αργότερα ή εισάγετε μια διεύθυνση ΙΡ στις ρυθμίσεις δικτύου.”
Αυτό μου το εμφάνιζε και πριν την αναβάθμιση (ενώ μετά όχι) και σκέφτηκα μήπως κάτι δε πάει καλά με τα mms. Κάνω μια δοκιμή και βλέπω ότι πάλι έχω πρόβλημα.
Ψάχνοντάς το διαπίστωσα ότι ενώ οι “ρυθμίσεις MMS” είναι σωστές, δεν κάνει σύνδεση GPRS καθώς και ότι από τις επιλογές Μηνυμάτων, έχει εξαφανιστεί ο λογαριασμός MMS. Υπάρχουν οι λογαριασμοί SMS, Ηλ. Ταχ. Outlook και Vodafone Mail.
Τα προγράμματα που έχω εγκαταστήσει είναι:
SRS_WOWHD
INERSOFT ADDRESS BOOK
PCMKEYBOARD
POCKET DIGITAL CLOCK
RESCO KEYBORD
RESCO PHOTO VIEWER
S2P
SIPCHANGE
SPB MOBILE SHELL
SPB TIME
TOTAL COMMANDER
SK TOOLS
BATTERY STATUS 1.05
Είχα εγκαταστήσει και το DrYAR-Bluetooth-v1-6 το οποίο όμως απεγκατέστησα γιατί δεν εκκινούσε το service οπότε και δεν λειτουργούσε.
Επίσης μετά τη διαπίστωση ότι δε λειτουργούν τα mms απεγκατέστησα και τα 2 τελευταία από τα παραπάνω προγράμματα, αλλά δεν διορθώθηκε τπτ.
Αν κάποιος μπορούσε να βοηθήσει θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα μιας και η λύση του Hard reset δεν είναι και η καλύτερη επιλογή για μένα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση.
dimsa80
16 Ιούν. 2008, 10:56
Σχετικά με το post που αναφέρομαι στη μη λειτουργία των ήχων να σας πώ οτι το εφτιαξα κάνωντας factory reset (κωδ. 2676625720# στο πληκτρολογιο της κλήσης)
Εχασα ολα τα προγράμματα αλλά έστρωσε.
@ Nicholas: είχα βάλει κανονικά κουδούνισμα και δεν έπαιζε.
Το μόνο που μένει τώρα είναι να βγεί το adobe flash 3 που υποστηρίζει flash 8 για να βλέπουμε στον browser περιεχόμενο τέτοιου τυπου.
Τα προγραμματάκια που έχω εγκαταστήσει είναι:
1. Opera browser
2. ActiveKitten Chronos [Πολυ καλό ρολόι- ξυπνητήρι]
3. Spb ActiveShell [Δυνατο πρόγραμμα με interface+tools, έχει και soft reset επιλογή]
4. SKKV Software SKTools
5. LCG Jukebox
6. mRING [για ρυθμίσεις ήχων]
7. Core Player
8. DivX player+codec
--------
Games:
1. Astraware BoardGames (http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=193386&highlight=Astraware+BoardGames)
2. Majhong Mania (http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=257838&highlight=Mahjong+Mania)
3. Tetris
Όλα θα τα βρείτε στο ipmart-forum & στο forum.ppcwarez.org
;)
Αν βρείτε καμία άκρη με το μικρόφωνο...post it!
aimilio
16 Ιούν. 2008, 19:55
Καλησπέρα σε όλους.
έχω μια ερώτηση, έχει δοκιμάσει κανείς το skype ή fring ή καποιο αλλο voip πάνω στην νέα firmware? έχω το 10b και ως γνωστό το skype κάνει διακοπές στον ομιλία.
καμιά βελτίωση με νέο firmware?
xnikos
18 Ιούν. 2008, 12:00
Στην Omnitech Αμαρουσίου (στο Αίθριο) δεν ζητάνε απόδειξη. Το πήγα πρόσφατα για αναβάθμιση και το είχαν έτοιμο σε 2 μέρες με την v10e.
Πρόβλημα με το μικρόφωνο δεν έχω πλέον ;).
Το μόνο πρόβλημα που εντοπίζω είναι το χάσιμο της sd card αλλά με επανεκκίνηση διορθώνεται. Δεν ξέρω μήπως έχω κάνει λάθος format. Τι format πρεπει να έχει η κάρτα? Fat32 ή Fat σκέτο? Πως γίνεται format της κάρτας από το κίνητο και όχι από το Pc?
το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ μετά την αναβάθμιση σε v10g.
κάποιες φορές δεν βλέπει την κάρτα(4gb),που πριν δεν είχα ποτέ
αντίστοιχο πρόβλημα.Έχω περάσει δε τα ίδια προγράμματα.
Αν έχει κανείς καμιά ιδέα...
ΥΓ. όσον αφορά την v10g σίγουρα πιο σταθερό και λίγο πιο γρήγορο.
trackera
18 Ιούν. 2008, 13:38
Όποιος πάει στο service μπορεί να ρωτήσει άν υπάρχει μπαταρία διαθέσιμη άμεσα και την τιμή της;
kostastnt
18 Ιούν. 2008, 15:29
Παιδιά, γειά σε όλους!
Προβληματική τελικά η v10g... Σε εμένα προσωπικά: η κάρτα κολλάει απίστευτα... τα προγράμματα gps δεν μου δουλεύουν σωστά... το destinator δεν ανοίγει, το igo8 δεν μπορεί να βρει το gps... πολλές φορές όταν κλείνω τον file explorer κολλάει στην πάνω γραμμή το όνομα...
Αν κάποιος ξέρει κάτι που μπορεί να βοηθήσει ας το πει... Αλλιώς θα τους το πάω και θα γίνει χαμός...
dimsa80
18 Ιούν. 2008, 16:17
το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ μετά την αναβάθμιση σε v10g.
κάποιες φορές δεν βλέπει την κάρτα(4gb),που πριν δεν είχα ποτέ
αντίστοιχο πρόβλημα.Έχω περάσει δε τα ίδια προγράμματα.
Αν έχει κανείς καμιά ιδέα...
ΥΓ. όσον αφορά την v10g σίγουρα πιο σταθερό και λίγο πιο γρήγορο.
Φίλε μου πότε έκανες την αναβάθμιση και πού?
Πήρα τηλέφωνο την Omnitech σήμερα και δεν ήξεραν πια είναι η τελευταία έκδοση που κυκλοφορεί!!!!! είσαι σίγουρος οτι έχεις την 10g????
Εμένα μου παρουσιάζει επίσης ενα "πρόβλημα" όταν δεχομαι κλήση.
Ο ήχος παίζει πολυ χαμηλά ενω τον έχω τσίτα πάνω!!!:worry: Any ideas???
Παίζει να φταίει και το mRING. Θα το ξηλώσω και θα σας πω!
panagos22
18 Ιούν. 2008, 16:23
Παιδιά, γειά σε όλους!
Προβληματική τελικά η v10g... Σε εμένα προσωπικά: η κάρτα κολλάει απίστευτα... τα προγράμματα gps δεν μου δουλεύουν σωστά... το destinator δεν ανοίγει, το igo8 δεν μπορεί να βρει το gps... πολλές φορές όταν κλείνω τον file explorer κολλάει στην πάνω γραμμή το όνομα...
Αν κάποιος ξέρει κάτι που μπορεί να βοηθήσει ας το πει... Αλλιώς θα τους το πάω και θα γίνει χαμός...
εγς το μονο προβλημα που εχω ειναι οταν παταω το κουμπι τησ οθονης μερικεσ φορεσ δεν ανοιγει και βγαζω την μπαταρια εχω το sp shell κατα τα αλλα μια χαρα εχβ 8gb καρτα και δεν εχω κανενα προβλημα
xnikos
18 Ιούν. 2008, 23:52
Παιδιά, γειά σε όλους!
και σε μένα κάπου κάπου "χάνει" την κάρτα,το destinator κολλάει αν
μείνει ανοικτό λίγη ώρα(μπορεί και λόγω κάρτας...?)
Γενικά είναι πιο σταθερό και δεν έχω τα κολλήματα που είχα παλιά,
(εκτός dest,που πριν δούλευε άψογα),αλλά έχω την εντύπωση οτι
για τα προβλήματα φταίει η μη σωστή ανάγνωση της κάρτας μετά
το update.
xnikos
19 Ιούν. 2008, 00:17
Φίλε μου πότε έκανες την αναβάθμιση και πού?
Πήρα τηλέφωνο την Omnitech σήμερα και δεν ήξεραν πια είναι η τελευταία έκδοση που κυκλοφορεί!!!!! είσαι σίγουρος οτι έχεις την 10g????
Εμένα μου παρουσιάζει επίσης ενα "πρόβλημα" όταν δεχομαι κλήση.
Ο ήχος παίζει πολυ χαμηλά ενω τον έχω τσίτα πάνω!!!:worry: Any ideas???
Παίζει να φταίει και το mRING. Θα το ξηλώσω και θα σας πω!
η τελευταία έκδοση είναι η 10g,αλλά δεν μου κάνει εντύπωση που
δεν το ξέρουν στην omnitech.Εγώ το αναβάθμισα στην LG Θεσ/νίκης,
αφού τους ενημέρωσα εγώ και κατέβασαν εκείνη την στιγμή την νεα
version απο το κεντρικό site στην Κορέα.Αλλού,συνεχίζουν και περνούν
την 10e...
όσο για τους ήχους ,είσαι σίγουρος οτι έχεις τσίτα τους ήχους κλήσης ή
τους ήχους συστήματος(συμβάντων)?
dimsa80
19 Ιούν. 2008, 08:28
η τελευταία έκδοση είναι η 10g,αλλά δεν μου κάνει εντύπωση που
δεν το ξέρουν στην omnitech.Εγώ το αναβάθμισα στην LG Θεσ/νίκης,
αφού τους ενημέρωσα εγώ και κατέβασαν εκείνη την στιγμή την νεα
version απο το κεντρικό site στην Κορέα.Αλλού,συνεχίζουν και περνούν
την 10e...
όσο για τους ήχους ,είσαι σίγουρος οτι έχεις τσίτα τους ήχους κλήσης ή
τους ήχους συστήματος(συμβάντων)?
Ευχαριστώ φίλε μου για την ενημερωση. Μου είπαν να ερθουν να μου παρουν το κινητο για αναβαθμιση αλλα τους φοβαμαι. Αυτοι είναι ικανοι να το πάρουν για μια εβδομαδα για να μου ξαναπεράσουν την 10e!!! :wacko:
Οσο για τους ήχους... ολα OK... ειχα κάνει potato! το έφτιαξα. Thank you..!
katagias
19 Ιούν. 2008, 12:55
Ευχαριστώ φίλε μου για την ενημερωση. Μου είπαν να ερθουν να μου παρουν το κινητο για αναβαθμιση αλλα τους φοβαμαι. Αυτοι είναι ικανοι να το πάρουν για μια εβδομαδα για να μου ξαναπεράσουν την 10e!!! :wacko:
Οσο για τους ήχους... ολα OK... ειχα κάνει potato! το έφτιαξα. Thank you..!
Χτες το πείρα από omnitech Πειραιά (το κράτησαν μια βδομάδα) και μου είχαν περάσει την 10g,η οποία έλυσε και το πρόβλημα της μπαταρίας!
kostastnt
19 Ιούν. 2008, 15:17
Αν δεν το έγραψα ήδη και σε εμένα κολλάει μερικές φορές και δεν ανοίγει με το κουμπάκι η οθόνη...
Όσο για το destinator, θα το βάλω και σε κάρτα 2gb που υποτίθεται παίζει κανονικά και βλέπουμε...
kaltsas84
19 Ιούν. 2008, 17:35
παιδια μπορει να με βοηθησει κανεις με το wifi? ενο βρισκω το δικτυο και κανο συνδεση δεν μπορω να μπω στο internet. παιζει να εχει σχεση με vodafone?
πρεπει να βαλω χειροκινητα καποια ρυθμιση?
εχω τον internet explorer δεν εχω βαλει κανενα αλλο προγραμμα περιηγησης.
ευχαριστω
athanaso77
19 Ιούν. 2008, 18:52
ενο βρισκω το δικτυο και κανο συνδεση δεν μπορω να μπω στο internet. παιζει να εχει σχεση με vodafone?
Δεν έχει σχέση ο provider με το Wifi. Η' με το ένα θα μπεις στο internet ή με το άλλο.
trackera
19 Ιούν. 2008, 20:17
παιδια μπορει να με βοηθησει κανεις με το wifi? ενο βρισκω το δικτυο και κανο συνδεση δεν μπορω να μπω στο internet. παιζει να εχει σχεση με vodafone?
πρεπει να βαλω χειροκινητα καποια ρυθμιση?
εχω τον internet explorer δεν εχω βαλει κανενα αλλο προγραμμα περιηγησης.
ευχαριστω
Ενεργοποίησε το dhcp στο router ή βάλε καρφωτή ip στην ασύρματη κάρτα του κινητού σου
spitha321
19 Ιούν. 2008, 20:47
λοιπον πηγα το κινητο στην omnitech στην τζωρτζ και μεσα σε 3 εργασημεσ το πηρα πισω ωαλανε τη 10g προβληματα δεν εχω ακομα και ειναι χαρτι....:)
spock12
19 Ιούν. 2008, 23:07
Hi,
Sorry for not speaking your language but I'm french.
I've seen that some of you have a new version (10g) of ks20 rom.
Would it be possible that someone make a dump of it (as described here (http://www.forummobiles.com/index.php?showtopic=155176&view=findpost&p=1561264)) and upload it somewhere for sharing. As you may know, xda community managed a few days ago to expand rom files and edit some of them. As of today, someone managed to make a custom rom : he did not modify anything but changed language version and has now a mix of 10b and 10f in english (no official english rom has leaked so it was the only way to go).
If someone was kind enough to dump 10g rom, it would be possible for us to cook roms based on the latest version available.
Thanks
narcotic
20 Ιούν. 2008, 01:03
As elpisoume oti 8a ftiaksoun mia cooked rom pou 8a elef8erwnei perissotera mb ths mnhmhs ram tou kinhtou..
andapo
20 Ιούν. 2008, 01:40
Hi,
Sorry for not speaking your language but I'm french.
I've seen that some of you have a new version (10g) of ks20 rom.
Would it be possible that someone make a dump of it (as described here (http://www.forummobiles.com/index.php?showtopic=155176&view=findpost&p=1561264)) and upload it somewhere for sharing. As you may know, xda community managed a few days ago to expand rom files and edit some of them. As of today, someone managed to make a custom rom : he did not modify anything but changed language version and has now a mix of 10b and 10f in english (no official english rom has leaked so it was the only way to go).
If someone was kind enough to dump 10g rom, it would be possible for us to cook roms based on the latest version available.
Thanks
I don't have version v10g but I have to say that lot of us in myphone forum mentioned that with v10g they find many serious problems with the reading of the external flash memory. Especially if the memory was langer than 2 Gbytes, many times the phone does not mount the memory card. My opinion is for now to not use v10g rom for creating a custom rom. The best choise I think is v10f.
Creh86
20 Ιούν. 2008, 18:38
kalispera. eimai katoxos aytou tu kinitou edw kai kairo kai prosfata egina kai katoxos enos apple. tha ithela na rwtiso an kserete pws mporw na sindesw to kinito me to Mac mu. Eyxaristo..
gppgr
20 Ιούν. 2008, 22:49
πως δουλευει το KS20 σαν GPS με το DESTINATOR 7 ?
μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες ;
επισης τι κεραια πρεπει να αγορασω ;
τελος που μπορω να βρω τους χαρτες και το exe προγραμμα ;
andapo
21 Ιούν. 2008, 13:36
πως δουλευει το KS20 σαν GPS με το DESTINATOR 7 ?
μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες ;
επισης τι κεραια πρεπει να αγορασω ;
τελος που μπορω να βρω τους χαρτες και το exe προγραμμα ;
Δες εδώ:
http://ks20.blogspot.com/
dimsa80
21 Ιούν. 2008, 18:32
Χτες το πείρα από omnitech Πειραιά (το κράτησαν μια βδομάδα) και μου είχαν περάσει την 10g,η οποία έλυσε και το πρόβλημα της μπαταρίας!
Φίλε μου το μικροφωνο παίζει νορμαλ ή έχεις προβλήματα του στυλ:
"Ελα μ'ακούς???? έλα, με ακους .... :mad::mad::mad:"
Είναι πολυ σπαστικό...
Εγω στο Πειραια που πήρα μου είπαν οτι δεν εχουν τεχνικο για να κανει αναβαθμιση!!
katagias
22 Ιούν. 2008, 01:25
Φίλε μου το μικροφωνο παίζει νορμαλ ή έχεις προβλήματα του στυλ:
"Ελα μ'ακούς???? έλα, με ακους .... :mad::mad::mad:"
Είναι πολυ σπαστικό...
Εγω στο Πειραια που πήρα μου είπαν οτι δεν εχουν τεχνικο για να κανει αναβαθμιση!!
Μια χαρά είναι το mic, γενικά με την κάρτα της vodafone δεν είχα πρόβλημα,η tim μου δημιουργούσε αλλά δεν την έχω δοκιμάσει μετά την αναβάθμιση.Στον Πειραιά δεν έχουν όντως τεχνικό,αλλά πηγαίνεις ,τούς το αφήνεις και το στέλνουν κάπου αλλού,στον Γέρακα νομίζω πως μου είπε (γι' αυτό και κάνουν μια βδομάδα για αναβάθμιση).
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.