PDA

View Full Version : [Επίσημο] LG KS20

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

ar_istos
30 Απρ. 2008, 20:38
file kati telefteo k to pio simantiko pos to kano egkatastasi sto kinito:lol:

trackera
30 Απρ. 2008, 20:45
Τα .exe τα τρέχεις στον υπολογιστή σου και μετά την επόμενη φορά που θα συγχρονίσεις το κινητό σου θα περαστεί και το πρόγραμμα και τα .cab τα περνάς στο κινητό οπως είναι και πας με ένα file explorer και κάνεις κλίκ πάνω τους και τρέχουν.Κερνάς νεράκι τώρα γιατί από την πολυλογία μου μάλλιασε η γλώσσα μου

ar_istos
30 Απρ. 2008, 20:51
ela na se keraso kafedaki giati se kafeteria douleuo

ar_istos
30 Απρ. 2008, 21:21
file to sindesa ala den ta metafere sto kinito. ti prepi na kano?

mobolphonis
30 Απρ. 2008, 21:35
Γεια σας παιδια!!!
Καταρχας να πω οτι απο τα τοσα προβληματα που εχει το κινητο εχω αρχισει να βλεπω αμελητεα πολλα απο αυτα!!!
Θα αναφερω 2 που με εκνευριζουν πολυ κ παρακαλω να μ πει μια λυση οποιος γνωριζει:
1)στο κινητο δεν ακουγεται ηχος στα εισερχομενα sms(οταν το ειχα παρει ακουγοταν ενα μπιπ,το οποιο σταματησε αρκετους μηνες πριν) με ποιο προγραμμα το διορθώνω?
2)Εγκατεστησα το pocket DivX στο κινητο και μου εκανε ολους τους ηχους να ανοιγουν απο αυτο το προγραμμα με αποτελεσμα να μην μπορουν να ακουστουν ολοι οι ηχοι που αλλαξαν προγραμμα(με το οποιο ανοιγουν) ως ηχοι κλησεις:mad:.διεγραψα το προγραμμα(δεν διαγραφεται εντελως) και δεν υπαρχει αποτελεσμα:mad:
Τελος τη Παρασκευη θα παω να παρω bluetooth headset για να λυθει το προβλημα με το μικροφωνο:mad::mad:ΕΛΕΟΣ!!!:mad::mad:

trackera
30 Απρ. 2008, 21:49
Γ
1)στο κινητο δεν ακουγεται ηχος στα εισερχομενα sms(οταν το ειχα παρει ακουγοταν ενα μπιπ,το οποιο σταματησε αρκετους μηνες πριν) με ποιο προγραμμα το διορθώνω?
2)Εγκατεστησα το pocket DivX στο κινητο και μου εκανε ολους τους ηχους να ανοιγουν απο αυτο το προγραμμα με αποτελεσμα να μην μπορουν να ακουστουν ολοι οι ηχοι που αλλαξαν προγραμμα(με το οποιο ανοιγουν) ως ηχοι κλησεις:mad:.διεγραψα το προγραμμα(δεν διαγραφεται εντελως) και δεν υπαρχει αποτελεσμα:mad:
Τελος τη Παρασκευη θα παω να παρω bluetooth headset για να λυθει το προβλημα με το μικροφωνο:mad::mad:ΕΛΕΟΣ!!!:mad::mad:
Κάνε ένα hard reset και ξεκίνα να περνάς σιγά σιγά πάλι τα προγράμματά σου.Έτσι και προβλήματα δεν θα έχεις αλλά και θα ανακαλύψεις και το πρόγραμμα που σου κάνει την ζημιά...Για ποιό bluetooth λές να πάρεις;Έχω ένα plantronics 665 (http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/cat1150057/cat5420035/prod5750003) άν σε ενδιαφέρει

trackera
30 Απρ. 2008, 22:05
file to sindesa ala den ta metafere sto kinito. ti prepi na kano?
Tα .exe είπαμε τα τρέχεις στο pc σου και μετά από τον επόμενο συγχρονισμό θα συνεχιστεί η εγκατάσταση τους και στην συσκευή σου.Τα .cab πρέπει μόνος σου να τα μεταφέρεις στην συσκευή σου και μετά πάς με ένα file explorer και τα τρέχεις από την συσκευή σου.Πραγματικά πιστευώ ότι είσαι από τους πολλούς που πήραν αυτή την συσκευή και δεν ξέρουν γιατί την πήραν

kpilidis
1 Μάι. 2008, 01:05
να σας ρωτησω...

πηρα το viewty πριν 1 εβδομαδα αλλα δεν ειχα δει καθολου το LG KS20

σημερα το απογευμα το ειδα εντελως τυχαια σε γνωστο μου και μπορω να πω οτι μου αρεσε...(μονο το wifi θελω...) για wm6 δεν με απασχολει κ πολυ αφου δεν μπορω να πω οτι θα χρησιμοποιησω και πολλες εφαρμογες....

Μου ειπε οτι του εχει βγαλει πολλα προβληματα (κατι με το μικροφωνο, κατι που σβηνει κ δεν ανοιγει...)

Αξιζει να δωσω το viewty και να το παρω??? Ξαναλέω οτι θελω μονο το wifi του.....

Απο καμερα τι λεει? μετρια τα πραγματα???

tsoutsouridis
1 Μάι. 2008, 01:30
Τελικά η νέα Rom το λύνει το πρόβλημα :wacko:? Την έχει δοκιμασει κανείς άλλος ?

mobolphonis
1 Μάι. 2008, 02:34
Κάνε ένα hard reset και ξεκίνα να περνάς σιγά σιγά πάλι τα προγράμματά σου.Έτσι και προβλήματα δεν θα έχεις αλλά και θα ανακαλύψεις και το πρόγραμμα που σου κάνει την ζημιά...Για ποιό bluetooth λές να πάρεις;Έχω ένα plantronics 665 (http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/cat1150057/cat5420035/prod5750003) άν σε ενδιαφέρει

Ευχαριστω φιλε μ αλλα θα παρω samsung wep500.Πως κανω hard reset?Καποιος ευκολοτερος τροπος να υποθέσω δεν υπάρχει ε?
Και εκτος αυτου θυμάμαι οτι υπαρχει ενα προγραμμα που αλλαζει ηχους στα μνμ και στα ξυπνητηρια αλλα νομιζω οτι ειναι demo και δεν θυμαμαι και το ονομα(και πολυ πιθανο να ειναι αυτο που μου χαλασε τον ηχο στα εισερχομενα μνμ)

simple76s
1 Μάι. 2008, 09:31
kalispera sygnomi pou grafw me latinikous xaraktires alla den mporw alios.exw to lg ks20 5mines kalo pda paidia kalo epexergasti grigoro kai oso gia to vodafon menou to bgazeis an kai den ipireazi oso lene tin apodosi tis ram.kali kamera se sxesi gia kamera pda.ematha oti perni kai 4ara sd tin apli.telos panton emena omos mou exei karfothei to htc thouchflo an xerete kapoio site i kati analogo na brw na to antalaxw tha me ypoxrionate.a kseri kaneis pou tha brw to destinator7 me xarti tis patras kai athinas?efxaristw kai sygnwmi an sas kourasa.

mishka
1 Μάι. 2008, 10:15
Μια γρηγορη ερωτηση

εχω το SpB mobile shell (τελευταία έκδοση - αγορασμένο και πληρωμένο κανονικά) το οποίο δουλεύει άψογα με ένα μόνο πρόβλημα - εδώ και λίγες ημέρες δεν κάνει πλέον update στην πρόγνωση καιρού παρ'ολο ότι έχω κάνει το manual update και έχω τσεκαρισμένο και το auto

έχει μήπως κανείς κάποια εξήγηση/ιδέα?

ευχαριστώ

SOMEBODY???

satizen
1 Μάι. 2008, 10:41
Γεια σας παιδια!!!
Καταρχας να πω οτι απο τα τοσα προβληματα που εχει το κινητο εχω αρχισει να βλεπω αμελητεα πολλα απο αυτα!!!
Θα αναφερω 2 που με εκνευριζουν πολυ κ παρακαλω να μ πει μια λυση οποιος γνωριζει:

Vale to ringo file mou....kai go to idio provlima eixa me ta sms kai auto me glitose apo to hard reset

trackera
1 Μάι. 2008, 11:28
Πως κανω hard reset?Καποιος ευκολοτερος τροπος να υποθέσω δεν υπάρχει ε?

Άν έχεις αποφασίσει πλέον ποιά προγράμματα θα κρατήσεις καλύτερα να κάνεις ένα hard reset και να τα περάσεις όλα από την αρχή και να κρατήσεις ένα καθαρό back up.Για hard reset κλείνεις το κινητό σου και πατάς μαζί το πλήκτρο απάντησης της κλήσης(αριστερά μπροστά) και το πλήκτρο μείωσης της έντασης ήχου(στο πλάι αριστερά) και πατάς και για λίγο και το πλήκτρο που ανοίγει η συσκευή.Μετά από 10 δευτερόλεπτα τα αφήνεις και το κινητό έχει έρθει στην κατάσταση που το αγόρασες.Το hard reset περιγράφεται και στις οδηγίες χρήσης σελίδα 35

andapo
1 Μάι. 2008, 15:25
Τελικά η νέα Rom το λύνει το πρόβλημα :wacko:? Την έχει δοκιμασει κανείς άλλος ?

Και σε εμένα κανένα πρόβλημα για την ώρα με την καινούργια rom (να είναι καλά το παιδι που μας την έδωσε). Έχουν γίνει αρκετές κλήσεις στην διάρκεια μιας εβδομάδας λόγω και των εορτών. Το έχω μόνιμα σε gsm γιατί δεν έχω καθόλου καλό σήμα στην περιοχή μου και όποτε έκανα κλήση στην αρχη μέχρι να γυρίσει σε gsm δεν ακουγε κανένας τίποτα. Mέτα όλα ok. Λογικό όμως και δεν έχει να κάνει με το lg. Μακάρι τελικά να είναι αυτή η λύση...

trackera
1 Μάι. 2008, 15:37
Δεν νομίζω να έχει καμια διαφορά αυτή του gsmhosting με αυτή που ανέβηκε πριν λίγες μέρες εδώ

andapo
1 Μάι. 2008, 15:46
Δεν νομίζω να έχει καμια διαφορά αυτή του gsmhosting με αυτή που ανέβηκε πριν λίγες μέρες εδώ

Τι να σου πω τώρα. Εμένα απο το gsmhosting μου έκανε συνέχεια το πρόβλημα με το μικρόφωνο. Αυτή που ανέβηκε εδώ δεν μου το έχει κάνει καθόλου (για την ώρα). Πως ξέρεις ότι δεν έχουν διαφορές? Γιατί και η v10b με την v10f διαφορά στην ενφάνιση δεν έχουν. Διαφορά ουσίας όμως έχουν. :confused:

trackera
1 Μάι. 2008, 16:01
Ίδιο όνομα αρχείου,ίδια ονομασία,ίδια αρχεία μέσα στο zip,ίδιο μέγεθος και μετά την εγκατάσταση ίδια ελεύθερη ram στον χρήστη.Ε μια αλλαγή δεν θα έπρεπε να υπάρχει;

andapo
1 Μάι. 2008, 16:17
Ίδιο όνομα αρχείου,ίδια ονομασία,ίδια αρχεία μέσα στο zip,ίδιο μέγεθος και μετά την εγκατάσταση ίδια ελεύθερη ram στον χρήστη.Ε μια αλλαγή δεν θα έπρεπε να υπάρχει;

Οχι αναγκαία. Μπορει να έχει να κάνει με τον driver η με το power management. Αυτά δεν μπορείς εύκολα να τα δεις. Και κάθε rom ίδια αρχεία θα έχει. Το μέγεθος θα μπορούσε να είναι και διαφορετικό, έχεις δίκιο. Πραγματικά δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν μου κάνει το πρόβλημα και αυτό ειναι καλο.

electec
1 Μάι. 2008, 16:30

Δεν ειναι η ιδια .

andapo
1 Μάι. 2008, 16:43
Δεν ειναι η ιδια .

Gia gine ligaki pio safis. Gnwrizeis pws to eftiaxan?

///m power
1 Μάι. 2008, 17:16
Ευχαριστω φιλε μ αλλα θα παρω samsung wep500.

Αυτό έχω κι εγώ. Πολύ καλή ποιότητα ήχου. Πριν είχα το WEP200.

Να ξέρεις πάντως ότι το πρόβλημα με το μικρόφωνο δε μου λύθηκε με τη χρήση bluetooth handsfree.:cry:

Το έστειλα Αθήνα και ακόμα το περιμένω.

andapo
1 Μάι. 2008, 21:11
Κανείς άλλος που να έχει δοκιμάσει την νέα rom?

mobolphonis
1 Μάι. 2008, 23:40
Αυτό έχω κι εγώ. Πολύ καλή ποιότητα ήχου. Πριν είχα το WEP200.

Να ξέρεις πάντως ότι το πρόβλημα με το μικρόφωνο δε μου λύθηκε με τη χρήση bluetooth handsfree.:cry:

Το έστειλα Αθήνα και ακόμα το περιμένω.
Ωχ μη μου λες τετοια...!βασικα το ιστορικο του μικροφωνου του κινητο μ ειναι λιγο παραξενο αν δεις και σε προηγουμενο post(μονο στο κεντρο της Χιου το παθαινει παρολο που εχει full σημα σε αλλα μερη της Χιου και εκτος Χιου ειναι οκ)anyway....ελπιζω να σταθω τυχερος.Καλη επιτυχια και σε σενα με το service!!!

mobolphonis
1 Μάι. 2008, 23:42
thanks file trackera!

mobolphonis
1 Μάι. 2008, 23:44
Vale to ringo file mou....kai go to idio provlima eixa me ta sms kai auto me glitose apo to hard reset

Οντως φαινεται πολυ καλο προγραμμα το Ringo mobile αλλα το βρισκω μονο σε trial!

nikolis2000
2 Μάι. 2008, 02:43
gia to 8ema twn hxwn oti extension sas xalaei balte ena file extension editor kai ksanabalte tous hxous na anoigoun me ton wmp.twra me to 8ema sip osa plhktrologia kai na balw wres wres(basika tis perissoteres) mou bgazei mono to onboard enw epilegw ta alla tpt.

kep_290
2 Μάι. 2008, 08:50
καλημερα παιδια εχω αγοραση το ks 20 και μου παρουσιασε απο την πρωτη με ρα το προβλημα με το μικροφωνο υπαρχει περιπτωση να γνωριζει κανεισ την νεα rom που διορθωνη το προβλημα

ευχαριστω

dartman1980
2 Μάι. 2008, 09:08
Γεια σε ολους ....

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση καθοτι σημερα ετοιμαζομε να κανω μια αγορα και παρολο που εχω ολη τη καλη διαθεση να διαβασω ολο το θεμα δυστηχως εφτασα μεχρι τη σελιδα 25 και πλεον δε βλεπω να προλαβαινω χρονικα να διαβασω ολο το θεμα.

Να με συγχωρεσετε αν αυτη η ερωτηση μου υπαρχει σε προηγουμενο ποστ .

Μπορει καποιος να με ενημερωσει αν το συγκεκριμενο GPS BT reciever ( GlobalTop G33 51 ch MTK Ultra Low Power Bluetooth GPS Receiver http://www.buygpsnow.com/GlobalTop-G33-51-channel-MTK-Ultra-Low-Power-Bluetooth-GPS-Receiver-w-Smart2go-DVD-7-day-Trial-Version-(WAAS--20hr--Auto-Off)_914.aspx ) ειναι συμβaτο με το lg ks20 και το γενικα το δικτυο μας ?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων

lemas83
2 Μάι. 2008, 12:16
καλησπέρα σε όλους. Μπορει κάποιος να μου συστήσει ένα καλό πρόγραμμα για να παίζει avi mpeg mp4 και τέτοια κ από που. Κατέβασα το pocketdivx αλλά δεν έκανε τίποτα

nikolis2000
2 Μάι. 2008, 13:07
bale to core player.
gia to gps giati na mhn einai?mallon einai

staurmk2
2 Μάι. 2008, 13:08
έβαλα και εγώ το ringo αλλα δεν μ λειτουργεί ! έβαλα ήχο για τα μηνύματα αλλα όταν έρχεται μήνυμα δεν ακούγεται τιποτα αλλα και ήχο για κλήση και κούγεται ο αρχικός του ringo

puzzle21
2 Μάι. 2008, 13:32
Ρε παιδες εληξε το pcm keyboard..που θα βρω τη τελευταια εκδοση με τα ελληνικα?
ευχαριστω...

dartman1980
2 Μάι. 2008, 13:47
bale to core player.
gia to gps giati na mhn einai?mallon einai

Και εγω της ιδιας αποψης ειμαι με σενα οτι "μαλλον" ειναι . Απλα επειδη θα δωσουμε καποια χρηματα γιαυτο, αν καποιος φιλος γνωριζει για το συγκεκριμενο απλα αν μπορει ας μας δωσει μια πιο σιγουρη απαντηση.

Ευχαριστω και παλι .

puzzle21
2 Μάι. 2008, 14:04
Βρεθηκε...

spitha321
2 Μάι. 2008, 14:10
Και σε εμένα κανένα πρόβλημα για την ώρα με την καινούργια rom (να είναι καλά το παιδι που μας την έδωσε). Έχουν γίνει αρκετές κλήσεις στην διάρκεια μιας εβδομάδας λόγω και των εορτών. Το έχω μόνιμα σε gsm γιατί δεν έχω καθόλου καλό σήμα στην περιοχή μου και όποτε έκανα κλήση στην αρχη μέχρι να γυρίσει σε gsm δεν ακουγε κανένας τίποτα. Mέτα όλα ok. Λογικό όμως και δεν έχει να κάνει με το lg. Μακάρι τελικά να είναι αυτή η λύση...

μπορει σε παρακαλω να μου πει καποιος που θα βρω αυτη τη rom και πωσ θα την εγκαταστησω???

andapo
2 Μάι. 2008, 16:25
μπορει σε παρακαλω να μου πει καποιος που θα βρω αυτη τη rom και πωσ θα την εγκαταστησω???

Nea rom
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2319152#post2319152

pws tin katevazeis
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369481

ross2280
2 Μάι. 2008, 18:18
Τελικα εχει κανενας αλλος την ROM v10c που εχει το δικο μου κινητο ή ειμαι ο μονος..!
Παντως μεχρι στιγμης κανενα προβλημα απολυτως, ουτε μικροφωνα, ουτε ηχοι, ουτε τιποτα..
Τα προγραμματα που εχω ειναι: Google maps, iContact, Messenger, Opera 9.5, PocketCM, PCM Keyboard, Resco File Explorer, S2P, S2V, Skype, TCPMP, vTap.. Και ολα δουλευουν αψογα σε δικτυο Wind..
Φτου μην το ματιασω..

ar_istos
2 Μάι. 2008, 18:49
pedia mporite na mou pite mia isstoselida me kala free proggamata

nikolis2000
2 Μάι. 2008, 20:05
exei kollhsei sto trying to communicate with phone exoun perasei 200 kai sec kai tpt kai sto kinito mayrh o8onh.ti kanw?

andapo
2 Μάι. 2008, 20:13
exei kollhsei sto trying to communicate with phone exoun perasei 200 kai sec kai tpt kai sto kinito mayrh o8onh.ti kanw?

Να ύποθέσω ότι πήγες να κάνεις αναβάθμιση και αμέσως μετά το πρώτο restart κολησε και δεν μπορεί ξανά να συνδεθεί? Κάτι παρόμοιο είχα δει στο site για το πως να κάνεις αναβάθμιση στο xda-developers. Για ψάξε λίγο. Η άλλη λύση είναι να κάνει αναβάθμιση απο το emergency mode. Απλά επειδή απο emergency mode δεν κάνει nv backup δες αν στο έχει κάνει απο την υπάρχουσα αναβάθμιση και μετά ξεκίνα την διαδικασία του emergency mode.

nikolis2000
2 Μάι. 2008, 20:17
ekei kollaei kai den briskei to thl otan to kanw me to thl na einai anoixto.otan to kanw se emergency mode enw exw hdh parei back up den briskei kan to thl mesa apo to select port.

andapo
2 Μάι. 2008, 20:22
ekei kollaei kai den briskei to thl otan to kanw me to thl na einai anoixto.otan to kanw se emergency mode enw exw hdh parei back up den briskei kan to thl mesa apo to select port.

Σίγουρα είσαι σε emergency mode? Το φωτάκι του κινητού θα πρέπει να είναι πράσινο. Εμένα πάντα το έβλεπε σε emergency mode. Στο κανονικό δεν το έβλεπε. Αλλα σε emergency mode πάντα. Τσέκαρε το φωτάκι να είναι πράσινο.

Edit: Είδα την απάντηση που σου είπα στους xda-developers. Δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις. Sorry.

trackera
2 Μάι. 2008, 20:28
ekei kollaei kai den briskei to thl otan to kanw me to thl na einai anoixto.otan to kanw se emergency mode enw exw hdh parei back up den briskei kan to thl mesa apo to select port.Μπές σε emergency mode και προσπάθησε να το φλασάρεις με άλλη rom,όχι με αυτή που πέρναγες

electec
2 Μάι. 2008, 21:09
Ειχα το ίδιο πρόβλημα .Δέν συνδεοντάν σε emergency mode .
Άλλαξα υπολογιστή και λύθηκε .

nikolis2000
3 Μάι. 2008, 03:29
dokimasa kai emergency kai apola alla tpt kai sto laptop pou to bazw cant open serial port mou leei.oti na nai.to ksanadokimasa sto sta8ero kai twra mou kanei ta idia kai o sta8eros kai se emergency oute kan to blepei.8a to dw apo deytera se allo pc.h rom pou bazw einai ayth pou dinete kana 2 post poio panw

nikolis2000
3 Μάι. 2008, 03:54
piwmenos kai meta apo ksenyxti 8ymhste mou na mhn ksana asxoloume me tetoia pramata...telika to ekana sto laptop xwris na sas pw ti m@l@k1@ ekana giati eimai gia polla gelia

EliMiNaToR
3 Μάι. 2008, 05:01
παιδια τις τελευταιες μερες εχω ενα προβλημα με το κινητο !το συνδεω με το pc και ενω το κινητο φορτιζει στο pc δεν υπαρχει καμια ενδειξη οτι εχει συνδεθει !και δεν μπορω να περασω κατι προγραμματακια που θελω!μπορει καποιος να με βοηθησει ?ευχαριστω εκ των προτερων!

mishka
3 Μάι. 2008, 08:58
Μια γρηγορη ερωτηση

εχω το SpB mobile shell (τελευταία έκδοση - αγορασμένο και πληρωμένο κανονικά) το οποίο δουλεύει άψογα με ένα μόνο πρόβλημα - εδώ και λίγες ημέρες δεν κάνει πλέον update στην πρόγνωση καιρού παρ'ολο ότι έχω κάνει το manual update και έχω τσεκαρισμένο και το auto

έχει μήπως κανείς κάποια εξήγηση/ιδέα?

ευχαριστώ

???? ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ????

redhatted
3 Μάι. 2008, 09:05
Τελικα εχει κανενας αλλος την ROM v10c που εχει το δικο μου κινητο ή ειμαι ο μονος..!
Παντως μεχρι στιγμης κανενα προβλημα απολυτως, ουτε μικροφωνα, ουτε ηχοι, ουτε τιποτα..
Τα προγραμματα που εχω ειναι: Google maps, iContact, Messenger, Opera 9.5, PocketCM, PCM Keyboard, Resco File Explorer, S2P, S2V, Skype, TCPMP, vTap.. Και ολα δουλευουν αψογα σε δικτυο Wind..
Φτου μην το ματιασω..

Τα ίδια και εδώ φίλε... Λίγα παραπάνω προγράμματα μόνο (SPB Mobile Shell etc)...
Το θέμα είναι, ότι εδώ και 3 μήνες που το έχω το κινητό δεν μου είχε παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα με το μικρόφωνο. Εκτός από τις 3 τελευταίες μέρες, όπου μπορώ να πω ότι είναι άκρως εκνευριστικό. Ακόμα και στις κλήσεις μικρής διάρκειας το παθαίνει. Τώρα γιατί το έπαθε τόσο ξαφνικά δεν γνωρίζω. Δεν θα του βάλω την καινούργια ROM ακόμα, μέχρι να δω ότι δεν λύνεται με τίποτα.

nikolis2000
3 Μάι. 2008, 10:20
???? ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ????

kai se mena me thn 10b den douleye ka8olou.oute update oute tpt.8a to ksanabalw twra kai 8a sou pw

trackera
3 Μάι. 2008, 16:13
piwmenos kai meta apo ksenyxti 8ymhste mou na mhn ksana asxoloume me tetoia pramata...telika to ekana sto laptop xwris na sas pw ti m@l@k1@ ekana giati eimai gia polla geliaΕπειδή όλο και κάποιος θα βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση στο μέλλον όσο απλό και αν είναι αυτό που δεν έκανες πές το για να βοηθήσεις τους επόμενους.Εξάλλου πολλές φορές βρισκόμαστε σε κατάσταση πανικού σε αυτές τις περιπτώσεις και δεν σκεφτόμαστε τα πιο απλά

spitha321
3 Μάι. 2008, 16:33
θελω να ρωτησω τι ακριβωσ προβλημα εχετε με το μικροφωνο..?και αν ειναι ιδιο με το δικο μου...εμενα μια στισ δεκα φορεσ μιλαω με καποιον και δεν με ακουει ενω εγω τον ακουω...τισ αλλεσ φορεσ λειτουργει κανονικα.....και εχω βαλει να μην εχω 3g...ποια ειναι η γνωμη σασ να περασω τη rom?επισης θελω αν ειναι ευκολο καποιο προγραμμα που να κανει minimizeκαι να κλεινει κανονικα τα παραθυρα.....ενα προγραμμα που να μετατρεπει την καμερα για 3g σε web....και γενικα κανα παιχνιδι που να βολευει να παιζζω στο κινητο.....:wacko:

nikolis2000
3 Μάι. 2008, 20:13
Επειδή όλο και κάποιος θα βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση στο μέλλον όσο απλό και αν είναι αυτό που δεν έκανες πές το για να βοηθήσεις τους επόμενους.Εξάλλου πολλές φορές βρισκόμαστε σε κατάσταση πανικού σε αυτές τις περιπτώσεις και δεν σκεφτόμαστε τα πιο απλά

basika prepei na trekseis to LGMDP_EURO kai oxi to LGMDP_H3G h opoiodhpote allo.egw syndea to kalwdio sto kinito kai anoiga to laptop kai tpt alla epeidh to pc me to laptop einai sto idio grafeio dipla dipla to kalwdio htan syndedemeno sto pc giayto kai to laptop den evlepe tpt.:lol::lol::p

trackera
3 Μάι. 2008, 20:21
Ρε θα μας τρελλάνεις,σε λίγο θα πάς να συγχρονίσεις και το κινητό με το ψυγείο :lol:
Τι λέει σε σένα η νέα rom;Σου έλυσε κάνα πρόβλημα;

nikolis2000
3 Μάι. 2008, 20:41
den eixa problhmata apo thn arxh apla to ekana gia na paizw kapoia paixnidia pou twra ontws ta paizei.apla den einai k poly sta8erh 8a elega se sxesh me thn 10b.pio grhgorh safws.pros to parwn kales entypwseis

narcotic
3 Μάι. 2008, 22:07
Poia paixnidia dokimases as poume? Epeidh k emena o monos tomeas pou me apogohtefse to kata t'alla teleio kinhto mas einai sto oti ta perissotera piaxnidia pou dokimasa den doulevan... Eseis poia paixnidia exete pou doulevoun?

nikolis2000
4 Μάι. 2008, 00:06
emena den douleyan to azgard defense kai to tower mogul.to tower mogul doulepse straba koutsa se kapoia fash alla twra paizoun kanonika.epishs kai mia monopoly.

lucimar
4 Μάι. 2008, 01:23
3erei kaneis pws mprw na ka8arisw ti ram apo to kinito mou??

a kai kati allo. exei antimetwpisei kaneis problima me to bluetooth apo to ks20?? simera prospa8ousa na steilw kati kai de douleue!!

thanks

eyeQ
4 Μάι. 2008, 01:57
giati 8es na ka8ariseis tin ram tou kinitou sou???

markgr
4 Μάι. 2008, 13:41
Χθες καταφερα να χαλασω την οθονη του κινητου αν και μου εκανε εντυπωση που το touch μερος της δουλευει κανονικα ακομα και στα σημεια που ειναι χαλασμενοι η οθονη σαν να εσπασαν οι κρυσταλοι της:p:p
Ξερει κανεις ποσο μπορει να κοστιζει μια οθονη κ απο που μπορω να την αγορασω?
Θα προσπαθησω μηπως μου το καλυψει η εγγυησει αν κ δν νομιζω

trackera
4 Μάι. 2008, 14:20
Πώς τα κατάφερες;Θήκη ή screen protector είχες στο κινητό σου.Φοβάμαι ότι η τιμή για να στο φτιάξουν θα είναι κοντά στα 200 ευρώ,με τόσα πέρνεις και ένα ίδιο μεταχειρισμένο σε πολύ καλή κατάσταση

mishka
4 Μάι. 2008, 15:41
kai se mena me thn 10b den douleye ka8olou.oute update oute tpt.8a to ksanabalw twra kai 8a sou pw

Ακυρον

'Αρχισε και πάλι να δουλεύει και να κάνει update αυτόματα όπως και πριν - πιθανόν η υπηρεσία να μην λειτουργούσε γιά κάποιες ημέρες

Παρεμπιπτόντως και εγώ την 10b έχω

EliMiNaToR
4 Μάι. 2008, 17:00
παιδια τις τελευταιες μερες εχω ενα προβλημα με το κινητο !το συνδεω με το pc και ενω το κινητο φορτιζει στο pc δεν υπαρχει καμια ενδειξη οτι εχει συνδεθει !και δεν μπορω να περασω κατι προγραμματακια που θελω!μπορει καποιος να με βοηθησει ?ευχαριστω εκ των προτερων!

trackera
4 Μάι. 2008, 17:05
Άνοιξε το activesync και πήγαινε στα connection settings και βάλε τικ στο allow usb connections

narcotic
5 Μάι. 2008, 00:06
emena den douleyan to azgard defense kai to tower mogul.to tower mogul doulepse straba koutsa se kapoia fash alla twra paizoun kanonika.epishs kai mia monopoly.

Dld twra osa paixnidia dokimases doulepsan kanonika? Mporeis na mou peis merika? Aksizei dld na paw na to kanw anava8mish? To kinhto mou dn exei kanena provlima (mikrofwno ktl) alla exei thn 10b me apotelesma na mh doulevei kanena sxedon paixnidi apo osa dokimasa k aftos einai o monos logos pou skeftomai na valw thn 10e.:worry:

Epishs, gia to filo pou rwthse gia thn o8onh, egw pou thn espasa kata la8os (to eixa sthn tseph mou kai ka8isa panw) to kostos htan 123e akrivws.. Den nomizw na ta katafereis na s to kalypsei h eggyhsh alla den xaneis tpt na dokimaseis..:cool:

EliMiNaToR
5 Μάι. 2008, 00:51
φιλε trackera το εκανα αυτο που μου ειπες αλλα κανενα αποτελεσμα.ξανα περασα το active sync και παλι τα ιδια

kostastnt
5 Μάι. 2008, 14:51
Πάνε σβύσε τα profile στο ActiveSync. Ίσως φτιάξει έτσι.

Πλέον μπορώ να πω ότι το κινητό είναι πολύ καλό! Το δοκίμασα με gps (Qstarz BT-Q818) και δουλέυει άψογα. Ταχύτατο και γενικά άριστο συγκρίνωντας το με eten x600 (του κολλητού) και άλλες 2-3 συσκευές gps (2 pna και ένα παλιό acer n35). Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει πριν το destinator να ανοίγω και ένα κενό αρχείο ήχου...

Από σήμερα θα δοκιμάσω και όλα τα άλλα προγράμματα gps (igo, mio, κτλ) και θα σας πω εμπειρίες.

InviS
5 Μάι. 2008, 16:56
ξερει κανεισ που μπορω να βρω προγραμμα για να κανω την καμερα του 3g web και να την χρησιμοποιω στο skype and msn???

nikolis2000
5 Μάι. 2008, 17:23
Dld twra osa paixnidia dokimases doulepsan kanonika? Mporeis na mou peis merika? Aksizei dld na paw na to kanw anava8mish? To kinhto mou dn exei kanena provlima (mikrofwno ktl) alla exei thn 10b me apotelesma na mh doulevei kanena sxedon paixnidi apo osa dokimasa k aftos einai o monos logos pou skeftomai na valw thn 10e.:worry:

prin den epaize kai twra paizei:
pontui
azgard defense
monopoly
tower mogul
htc album
astraware casino
astraware boardgames
divx player

narcotic
5 Μάι. 2008, 18:16
To age of empires paizei?

fritz2
5 Μάι. 2008, 19:54
Καλησπερα και απο εμενα
μολισ αγορασα το lg και ειναι καταπληκτικο!!

gia arxh ephdh prospathw na to mathw tha hthela orismenes plhrofories!!
otan anoigei pws mporoyme na bgaloume to vodafon shma..

20n auta ta mms den mporw na to kataferw mew tpt
mia bohtheia tha htan efprosdekth euxaristw
ek twn proterwn

athanaso77
5 Μάι. 2008, 20:23
20n auta ta mms den mporw na to kataferw mew tpt

Φρόντισε να είναι οι ρυθμίσεις σου σύμφωνα με αυτές εδώ (http://www.htc.com.gr/9090_gprs.html).

Γράφε κατά προτίμηση ελληνικά και με τρόπο να καταλαβαίνουμε τι λες.

Καλώς ήρθες.

fritz2
5 Μάι. 2008, 20:35
καλησπερα. με αυτεσ το εκανα και μαλλον κατι πλοκαρα γιατι οταν παω να κανω συνδεση με ασυσρματο δυκτιο αναβοσβηνει η ενδιξη gprs και κολαει το μηχανημα

athanaso77
5 Μάι. 2008, 20:38
Δεν θα έπρεπε να έχει σχέση το ασύρματο δίκτυο σου με το GPRS. Απενεργοποίησε το όποτε θες με το No Data (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=2806).

mixalis_mperkis
5 Μάι. 2008, 21:24
ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΒΡΩ ΧΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ GPS .

EYXAΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

voulistas
5 Μάι. 2008, 21:48
Καλησπερα και απο εμενα.Προσφατα το απεκτησα και εγω. Μεχρι αυτη τη στιγμη δεν εχω προβλημα με μικροφωνο και εχω την v10b εκδοση. Βασικα ηθελα να ρωτησω γιατι οποτε ενεργοποιω το ραδιοφωνο ενεργοποιειται αυτοματα και το buetooth και οταν κλεινω το ενα κλεινει και το αλλο? Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος?

athanaso77
5 Μάι. 2008, 23:04
ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΒΡΩ ΧΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ GPS .

Εκεί που βρίσκεις τα πάντα και έχει πραγματικά μαλλιάσει η γλώσσα μας να το επαναλαμβάνουμε... ipmart-forum.com.

(και μη γράφεις σε παρακαλώ με κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζεις στο κόσμο των forum)

andapo
6 Μάι. 2008, 01:35
Καλησπερα και απο εμενα.Προσφατα το απεκτησα και εγω. Μεχρι αυτη τη στιγμη δεν εχω προβλημα με μικροφωνο και εχω την v10b εκδοση. Βασικα ηθελα να ρωτησω γιατι οποτε ενεργοποιω το ραδιοφωνο ενεργοποιειται αυτοματα και το buetooth και οταν κλεινω το ενα κλεινει και το αλλο? Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος?

Φυσιολογικό μιας και χρησιμοποιεί κάτι απο το bluetooth. Δεν θυμάμε ακριβώς τι, αλλά ειναι απόλυτα φυσιολογικό.

voulistas
6 Μάι. 2008, 10:36
Χρησιμοποιει κατι απο το bluetooth για τα ακουστικα που συνδεονται στην υποδοχη?χρησιμοποιω τα ακουστικα του και οχι καποιο bluetooth headset για το ραδιοφωνο.δεν ειναι λιγο κουλο?επισης δε νομιζω να χρησιμοποιει το bluetooth για το ραδιοφωνο...

nikolis2000
6 Μάι. 2008, 11:04
ayto me to bt to kanei kai se mena alla den dinw apla shmasia to kleinw meta manually.:p
den kserw ia to age of empires den to ebala alla genika oti game bazw deixnei na to paizei.episis ebala to pocket hack master kai den mou leei tpt gia thn cpu.not available etc

fritz2
6 Μάι. 2008, 14:56
καλησπερα! ολα καλα με το κιν εγς εχς την εκδοση 10ε αυτο δεν ξερω μπορει να ειναι καλο αλλα και κακο!
δεν ξερω και πολλα απο αυτα τωρα μαθαινω και θα ηθελα ορισμενεσ πληροφοριασ!
--δεν μπορω να συνδεθω με wi fi ακομα και οταν ξερω τον κωδικο πχ σχολη ή ακομα και οταν δεν εχει κωδικο και ειναι free μαλλον καποιεσ ρυθμισεισ ειναι αλλα ποιεσ??

--- εκανα ολα τα βηματα για τα μμσ αλλα τπτ !!

--- εχετε να προτεινεται καμια μνημη?? τα μηνυματα αποθυκευονται στην καρτα μνημησ η στο κιν... εχει την επιλογη αυτη..

οταν αρχιζει και κολαει ..απο τισ επιλογεσ του μενου <<μνημη>> το να σβηνεισ τα προγραμματα που εχεισ χρησιμοποιησει πιο πρην καλυτερευει την λειτουργια του η θελει επανεκινηση..
και κατι τελευταιο με anti virus ξερεται καποιο προγρμμα σπασμενο..

ελπιζω να μην σασ ζαλησα αυτεσ ειναι οι ερωτησεισ .
προσπαθω να μπω σιγα σιγα στα βαθια

ευχαριστω εκ των προτερον

athanaso77
6 Μάι. 2008, 15:04
--δεν μπορω να συνδεθω με wi fi ακομα και οταν ξερω τον κωδικο πχ σχολη ή ακομα και οταν δεν εχει κωδικο και ειναι free μαλλον καποιεσ ρυθμισεισ ειναι αλλα ποιεσ??

Gia dokimase to Wififofum (http://www.aspecto-software.com/rw/applications/wififofum/) na deis ean se boithisei.

--- εκανα ολα τα βηματα για τα μμσ αλλα τπτ !!

Poia bimata? Afta pou anaferontai edw (http://www.htc.com.gr/9090_gprs.html)? Analoga me ton provider sou, sigourepsou oti ta exeis akribws etsi.

--- εχετε να προτεινεται καμια μνημη??

Oles tin idia douleia kanoun. Twra gia ti xwritikotita rwtise ti tsepi sou. Mporeis na baleis kai microSDHC alla me ena patchaki.

τα μηνυματα αποθυκευονται στην καρτα μνημησ η στο κιν... εχει την επιλογη αυτη..

Sti mnimi tou kinitou. Den allazei afto.

οταν αρχιζει και κολαει ..απο τισ επιλογεσ του μενου <<μνημη>> το να σβηνεισ τα προγραμματα που εχεισ χρησιμοποιησει πιο πρην καλυτερευει την λειτουργια του

Kalo einai kai afto.

και κατι τελευταιο με anti virus ξερεται καποιο προγρμμα σπασμενο..

Den to xreiazesai (pros to paron). Den xrisimopoioume mias kai den yparxei (akoma) fobos iou. To mono pou tha petyxeis einai na baryneis ti syskevi sou.

fritz2
6 Μάι. 2008, 15:39
ευχαριστω πολυ!!
προσ το παρον προπονουμαι με τα βασικα χι χιχ ιχ τα υπολοιπα μετα λολ

ross2280
6 Μάι. 2008, 18:43
Μολις εγκατεστησα το Pointui 1.5a στο lg μου με την v10c rom... Υποτιθεται οτι δεν επαιζε...?
Πολυ ομορφο ειναι..

spy3
6 Μάι. 2008, 19:03
Καλησπερα σε ολους.Καθ οτι καινουργιος στο sport των wm και κατοχος προσφατως ενος ks20 θα ρωτησω κατι που για τους περισσοτερους ειναι παιχνιδακι αλλα για μενα που δεν γνωριζω τπτ ειναι κατι σημαντικο.Θελω να γραφω μνμ οπως ολοι..Κατεβαζω το blimkeys σωστα?το αποθηκευω στον η/υ...το ξεζιπαρω.το αρχειο το μεταφερω στο activesync..μετα???πως θα εμφανιζεται αυτο το πληκτρολογιο στα μνμ??ευχαριστω και συγνωμη για την χαζη για πολλους ερωτηση..:)

staurmk2
6 Μάι. 2008, 20:18
file spy για να μπορέσεις να βάλεις το άλλο πληκτρολόγιο ως ενεργό πρέπει να κατεβάσεις το sipchange! θα το κάνεις install το sipchange kai μετα θα πάς στα προγράμματα όπου θα το βρείς !!θα το ανοίξεις και εκεί θα επιλέξεις ως ενεργό πληκτρολόγιο αυτό που θές!!τον φάκελο του blimkeys p einai ziparismenos θα τον περάσεις στο κινητό απο τον υπολογιστή και θα τον κανεις install απο το κινητό!! ετσι ακριβώς θα περάσεις και το sipchange στο κινητό σου!!

staurmk2
6 Μάι. 2008, 20:22
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=271008!! εδώ θα βρείς το sipchange

spy3
6 Μάι. 2008, 20:38
Ευχαριστω πολυ.θα προσπαθησω και επιφυλασσομαι για μελλοντικες αποριες!!

electec
6 Μάι. 2008, 21:47
Μολις εγκατεστησα το Pointui 1.5a στο lg μου με την v10c rom... Υποτιθεται οτι δεν επαιζε...?
Πολυ ομορφο ειναι..

Πατώντας το κόκκινο πληκτρο (πλήκτρο τερματίσμου κλήσεως) δεν παγώνει?

sir_hc21
6 Μάι. 2008, 22:36
:!: Η οθόνη δεν έχει σωστή στοίχιση και δεν μπορώ να μπώ στις ρυθμίσεις για να κάνω νεα στοίχιση! :!:

Ξέρει κανείς τι μπορώ να κανώ??????

Είναι η δεύτερη συσκευή που μου δίνουν απο τη Vodafon με το ίδιο πρόβλημα!!!!

giorgossssss
6 Μάι. 2008, 23:38
γεια σας παιδια λοιπον ειμαι ενας αλλος ενας που εχει προβλημα με το κινητο(μικροφωνο-κοληματα-απενεργοποιησεις ρυθμισεων) οκ δεν με πειραζει μια αναβαθμιση ειναι(με v10-b ειμαι) αλλα αυτο που με τσαντισε πολυ ηταν η συμπεριφορα της vodafone (ηρακλειου) και μου το παιζανε οτι δεν ξερουνε οτι το κινητο εχει προβληματα

Jonous
7 Μάι. 2008, 00:29
με την v10c rom...

Μ'αυτήν τη version το αγόρασες ή την βρήκες κάπου και την έβαλες;

spirosgate4
7 Μάι. 2008, 03:08
Καλησπέρα παιδιά.
Εμένα απότι φαίνεται το κινητό εμφανίζει όλα τα προβλήματα....Και με το μικρόφωνο,και με την μπαταρία και κλείνει μόνο του και δεν ανοίγει παρά μόνο αν το βάλω στο φορτιστή....Για το θέμα του μικροφώνου απόσο είδα δεν υπάρχει λύση προς το παρών παρά μόνο ίσως με την νέα ρομ,μήπως για τα άλλα 2 προβλήματα υπάρχει λύση??
Και κάτι άλλο επειδή έκανα κανα-δυο γρατζουνιές στην οθόνη μπορώ από κάπου στην Ελλάδα να πάρω κάνα screen protector?
Thanks in advance!

athanaso77
7 Μάι. 2008, 08:56
Και κάτι άλλο επειδή έκανα κανα-δυο γρατζουνιές στην οθόνη μπορώ από κάπου στην Ελλάδα να πάρω κάνα screen protector?

Parto apo to ebay pamfthina...

http://search.ebay.co.uk/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37&satitle=ks20+screen

ross2280
7 Μάι. 2008, 11:40
Πατώντας το κόκκινο πληκτρο (πλήκτρο τερματίσμου κλήσεως) δεν παγώνει?

οχι.. αν πατησω το κοκκινο πληκτρο, απλα το κανει Minimize οπως ολα τα προγραμματα..

ross2280
7 Μάι. 2008, 11:41
Μ'αυτήν τη version το αγόρασες ή την βρήκες κάπου και την έβαλες;

Με αυτην το αγορασα. Ηταν ενα unbranded version απο το αγγλικο ebay..

kostastnt
7 Μάι. 2008, 13:31
Τα unbranded φοράνε την c, η οποιά είναι η b αλλά χωρίς το υλικό της vodafone.

Πάρτε και ένα χρήσιμο προγραμματάκι που επιτρέπει την δημιουργία backup επαφών/κλήσεων/ραντεβού/ημερολογίου/κτλ ΧΩΡΙΣ να χρειάζεται υπολογιστής. Το πρόγραμμα είναι το PPC PimBackup 2.8 με ημερομηνία κυκλοφορίας 20/04/08.

Το κατεβάζετε, το αντιγράφετε στο κινητό και το τρέχετε από εκεί κατευθείαν.
http://rapidshare.com/files/113172620/PPCPimBackup.exe

me00016
7 Μάι. 2008, 13:45
Parto apo to ebay pamfthina...

http://search.ebay.co.uk/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37&satitle=ks20+screen

... ή βάλε ζελατίνα και ξέχνα τα γρατζουνίσματα. Θα βρεις 7 ζελατίνες στα 6 ευρώ από το plaisio.

Άλλο: Έκανα την αναβάθμιση σε ROM 10e, χωρίς να έχω ουσιαστικά προβλήματα (μικρόφωνο κ.λ.π.). Η βελτίωση σε ταχύτητα είναι εμφανέτατη, π.χ. στο άνοιγμα της ασύρματης διαχείρισης. Το κινητό μού έπαιζε καταπληκτικά παιχνίδια και με την 10b, όπως το aoe, warfare inc., ένα φοβερό τρισδιάστατο apache της astraware κ.ά. Όμως το pointui όπως και τα παιχνίδια gapi δεν τα έτρεχε πριν. Μετά την αναβάθμιση όλα τρέχουν κανονικά.

Αυτά προς το παρόν...

andapo
7 Μάι. 2008, 14:53
Καλησπέρα παιδιά.
Εμένα απότι φαίνεται το κινητό εμφανίζει όλα τα προβλήματα....Και με το μικρόφωνο,και με την μπαταρία και κλείνει μόνο του και δεν ανοίγει παρά μόνο αν το βάλω στο φορτιστή....Για το θέμα του μικροφώνου απόσο είδα δεν υπάρχει λύση προς το παρών παρά μόνο ίσως με την νέα ρομ,μήπως για τα άλλα 2 προβλήματα υπάρχει λύση??
Thanks in advance!

Για το μικρόφωνο μετα απο 2 εβδομαδες σχεδόν με την αναβάθμιση δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα. Οπότε για το μικρόφωνο σου προτείνω να κάνεις αναβάθμιση.

Για την μπαταρία που είναι συνέχεια στο 100% πρέπει να πας και να ζητήσεις αλλαγη μπαταρίας. Μόνο έτσι λύνετε το πρόβλημα.

Το ότι κλείνει μονο του και ανοιγει μόνο όταν του δώσεις ρεύμα εμένα πάει το μυαλό μου ότι αδιάζει η μπαταρία (εσύ δεν το βλέπεις γιατί είναι κολημένη η ένδειξη) και μετά αφού το βάζεις στο ρεύμα λογικά ανοίγει.

InviS
7 Μάι. 2008, 18:10
απορια....εχω βαλει μια καρτα μνημησ 4gb παιζει κανονικα με το προγραμμα αλλα το cartreader μου δεν την διαβαζει...και μεσω του καλωδιου επειδη εχω αγγλικα windows δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι η καρτα μπορει να μοου πει καποιοσ που ειναι η πωσ θα περασω τισ ταινιεσ που θελωωω???

ktm660
7 Μάι. 2008, 18:33
Καλησπέρα παιδιά
Πως μπορώ να σβήσω όλες τις επαφές της συσκευής

trackera
7 Μάι. 2008, 19:20
Καλησπέρα παιδιά
Πως μπορώ να σβήσω όλες τις επαφές της συσκευής
Γιατί;Δεν θές να έχεις φίλοuς;:lol:
Άν θές απλά να μην εμφανίζονται οι επαφές της SIM στο κινητό σου τότε πάς με ένα registry editor στο HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Phone και κάνεις αdd a dword και θα δώσεις το όνομα ShowSIM και την τιμή 0 :blink:

trackera
7 Μάι. 2008, 19:23
απορια....εχω βαλει μια καρτα μνημησ 4gb παιζει κανονικα με το προγραμμα αλλα το cartreader μου δεν την διαβαζει...και μεσω του καλωδιου επειδη εχω αγγλικα windows δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι η καρτα μπορει να μοου πει καποιοσ που ειναι η πωσ θα περασω τισ ταινιεσ που θελωωω???
Οι κάρτες των 4 gb και άνω θέλουν ειδικό cartreader που να μπορεί να τις διαβάσει.Άν σε βολεύει βάλε την κάρτα στο κινητό και βάλε το να συγχρονίσει και μετά πέρασε του ότι θές.Βέβαια με αυτό τον τρόπο καθυστερούν αρκετά να περάσουν τα δεδομένα που θές

InviS
7 Μάι. 2008, 19:56
Άν σε βολεύει βάλε την κάρτα στο κινητό και βάλε το να συγχρονίσει και μετά πέρασε του ότι θές.Βέβαια με αυτό τον τρόπο καθυστερούν αρκετά να περάσουν τα δεδομένα που θές

oταν το συγχρονισω που να βαλω ασ πουμε τισ ταινιεσ...στο documends?η καπου αλλου επειδη εχω αγγλικα windows και δεν βρισκω τισ επιλογεσ μου τα γραφει με γραμμικη β καποia:):blink:

trackera
7 Μάι. 2008, 20:14
Στην κάρτα αποθήκευσης θα τις βάλεις.Το my documents είναι χώρος της εσωτερικής μνήμης του κινητού.
Έφερα καταλάθος απ έξω μια επιπλέον θήκη σηλικόνης και ένα full face screen protector για το ks20.Ενδιαφέρεται κανένας;pm me

ktm660
7 Μάι. 2008, 20:43
Γιατί;Δεν θές να έχεις φίλοuς;:lol:
Άν θές απλά να μην εμφανίζονται οι επαφές της SIM στο κινητό σου τότε πάς με ένα registry editor στο HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Phone και κάνεις αdd a dword και θα δώσεις το όνομα ShowSIM και την τιμή 0 :blink:

Τι να τους κάνω τους φίλους αφού έχω εσάς για παρέα.
Απλά θέλω να το κάνω δώρο και είναι βαρετό να τις σβήνεις μια μια.
Ευχαριστώ και για αυτό με την sim αλλά το έχω κάνει.
Εάν γίνεται βεβαία χωρίς να κάνω επαναφορά συσκευής

trackera
7 Μάι. 2008, 20:52
Κάνε back up με το spb back up και μετά κάνε format και προσαρμοσμένο restore μέσω του προγράμματος.Επέλεξε να μην σου επαναφέρει τις επαφές

fritz2
7 Μάι. 2008, 21:02
καλησπερα παιδια σημερα προσπαθησαν να μου στηλουν μια φωτο με bluetooth αλλα τιποτα δεν φαινοταν πουθενα..

το vodafon οταν ανοιγεισ το κιν μπορει να απενεργοποιηθει??
ξερει κανεισ τι γινεται??

ευχαριστω

trackera
7 Μάι. 2008, 21:07
Λογικά η φωτογραφία πήγε στις "Εικόνες μου" στο "My documents".
Το αρχικό vodafone δεν γίνεται να φύγει αυτό πού γίνεται να αλλαχθεί είναι η αμέσως επόμενη εικόνα που μπαίνει στα windows

theodorg7
7 Μάι. 2008, 21:49
geia sas guys.sygxarhthria gia to forum kai gia tis plhrofories pou dinetai!eimai neos katoxos tou perivohtou lg ks 20 kai tha ithela thn vohtheia sas.diabasa arketa post alla epeidh ta pragmata mou fainontai ligo mperdemena elpizw na mou dwsete lyseis dokimasmenes pia(analutika sas parakalwwww polyyyy asxetos...!!).basika thelw na me bohthisete sta ekshs: 1)ti programma prepei na katebasw gia na egatasthsw gps kai poio bluetooth einai to kalutero gia auth thn xrhsh 2)pws mporw na allaxw to plhktrologio gia thn eggrafh sms se megalo se olh thn othomh.brhka ena link se ena post alla to site mou fanhke akatalabistiko!!! 3)yparxoun kapoia alla programmata pou bohthoun thn leitourgia tou knt stis hdh yparxouses yphresies px media player sumpiesths xwrou mnhmhs ktl? 4)telika auto me ton diplo hxo otan kaleis pws diorthwnetai?emena meta ta 3 lepta o synomilhths mou den me akouei!na to gyrisw se gsm(to exw automato) kai an nai se poio apo ta 2 sto 900-1800 h sto gsm 1900?.eyxaristw gia ola ek twn proterwn.na pernate kala kai na serfaretai synexeia

ktm660
7 Μάι. 2008, 21:49
Κάνε back up με το spb back up και μετά κάνε format και προσαρμοσμένο restore μέσω του προγράμματος.Επέλεξε να μην σου επαναφέρει τις επαφές

Μήπως ξέρεις εάν θα επαναφέρει και τα προγράμματα και τα παιχνίδια που έχω μέσα η πρέπει να τα περάσω πάλι ευχαριστώ

trackera
7 Μάι. 2008, 22:05
Μήπως ξέρεις εάν θα επαναφέρει και τα προγράμματα και τα παιχνίδια που έχω μέσα η πρέπει να τα περάσω πάλι ευχαριστώΘα επαναφέρει όλα τα άλλα εκτός από τις επαφές σου...και ότι άλλο του ζητήσεις να μην το επαναφέρει.Είπαμε δεν θα κάνεις full restore αλλά θα πάς στην επιλογή για τροποποιημένη επαναφορά

narcotic
7 Μάι. 2008, 22:25
Κάποιος που έκανε αναβάθμιση σε 10e μπορεί να μου πει πόσες μέρες κρατάνε το κινητό και αν κοστίζει κάτι ή αν το κάνουν δωρεάν στην περίπτωση που είναι εντός εγγύησης;

trackera
7 Μάι. 2008, 22:42
Κάποιος που έκανε αναβάθμιση σε 10e μπορεί να μου πει πόσες μέρες κρατάνε το κινητό και αν κοστίζει κάτι ή αν το κάνουν δωρεάν στην περίπτωση που είναι εντός εγγύησης;
Kάνε την μόνος σου,είναι πάρα πολύ εύκολο.καμιά 20ρια λεπτά θα σου πάρει σύνολο.Στην κάνουν και στο service δωρεάν αλλά θέλουν όπως και για ότι άλλο το πάς 6-8 εργάσιμες

narcotic
7 Μάι. 2008, 22:45
Φοβάμαι μήπως κάνω κάποιο λάθος και μου μείνει το κινητό στα χέρια, μπορείς να μου πεις που μπορώ να την βρω (αν και ξέρω πως κάπου σ'αυτες τις 150κατι σελίδες έχει ξαναναφερθεί) και επίσης που υπάρχει κάποιο tutorial? Τα δεδομένα πώς τα κάνω backup?

PS: Αν κάνω κάποιο λάθος τι γίνεται με το κινητό, χάνω την εγγύηση?

pythagoras_7
8 Μάι. 2008, 00:09
ρε παιδιά δε βρίσκω πως αλλάζει ήχο στα sms,τι πατάω?:confused:

athanaso77
8 Μάι. 2008, 00:48
Start --> Settings --> Sounds & Notifications

Πατάς στο Notifications tab, μετά στο Event και επιλέγεις "Messaging: New text message"

(Σημείωση: Επειδή δουλεύω WM6.1 και όχι σε KS20 μπορεί να διαφοροποιείται λίγο αλλά εκεί θα πας)

theodorg7
8 Μάι. 2008, 03:24
geia sas guys.sygxarhthria gia to forum kai gia tis plhrofories pou dinetai!eimai neos katoxos tou perivohtou lg ks 20 kai tha ithela thn vohtheia sas.diabasa arketa post alla epeidh ta pragmata mou fainontai ligo mperdemena elpizw na mou dwsete lyseis dokimasmenes pia(analutika sas parakalwwww polyyyy asxetos...!!).basika thelw na me bohthisete sta ekshs: 1)ti programma prepei na katebasw gia na egatasthsw gps kai poio bluetooth einai to kalutero gia auth thn xrhsh 2)pws mporw na allaxw to plhktrologio gia thn eggrafh sms se megalo se olh thn othomh.brhka ena link se ena post alla to site mou fanhke akatalabistiko!!! 3)yparxoun kapoia alla programmata pou bohthoun thn leitourgia tou knt stis hdh yparxouses yphresies px media player sumpiesths xwrou mnhmhs ktl? 4)telika auto me ton diplo hxo otan kaleis pws diorthwnetai?emena meta ta 3 lepta o synomilhths mou den me akouei!na to gyrisw se gsm(to exw automato) kai an nai se poio apo ta 2 sto 900-1800 h sto gsm 1900?.eyxaristw gia ola ek twn proterwn.na pernate kala kai na serfaretai synexeia

athanaso77
8 Μάι. 2008, 09:24
1)ti programma prepei na katebasw gia na egatasthsw gps kai poio bluetooth einai to kalutero gia auth thn xrhsh

Pare ena bluetooth dekti pou na exei Sirf Star III chipset, egkatestise to Destinator kai eisai etoimos.

2)pws mporw na allaxw to plhktrologio gia thn eggrafh sms se megalo se olh thn othomh.brhka ena link se ena post alla to site mou fanhke akatalabistiko!!!

Kykloforoun polla. Kata ti gnwmi mou kai ti gnwmi twn perissoterwn to kalytero einai to Pocket CM keyboard (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5652) kai einai kai free.

3)yparxoun kapoia alla programmata pou bohthoun thn leitourgia tou knt stis hdh yparxouses yphresies px media player sumpiesths xwrou mnhmhs ktl?

Yparxoun polla, pare mia idea apo edw (http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=47) kai des ti xreiazesai.

me00016
8 Μάι. 2008, 12:28
Όποιος έχει ROM 10e ή πιο πρόσφατη, μπορεί να τρέξει την τελευταία έκδοση του POINTUI (1.51a) με υποστήριξη unicode (δλδ αναγνωρίζει και ελληνικούς χαρακτήρες). Special!!!

narcotic
8 Μάι. 2008, 12:36
Όποιος έχει ROM 10e ή πιο πρόσφατη, μπορεί να τρέξει την τελευταία έκδοση του POINTUI (1.51a) με υποστήριξη unicode (δλδ αναγνωρίζει και ελληνικούς χαρακτήρες). Special!!!

File mou esy pou opws katalava thn exeis 8a mporouses se parakalw poly na mou peis poia paixnidia exeis dokimasei kai doulevoun (epishs opoios allos 8elei na apanthsei 8a to ektimousa poly..). 8a dokimasw k egw na th valw shmera mallon, an kai fovamai ligo mhn mou meinei to kinhto sta xeria giati den exw 3anadokimasei..

andapo
8 Μάι. 2008, 12:59
File mou esy pou opws katalava thn exeis 8a mporouses se parakalw poly na mou peis poia paixnidia exeis dokimasei kai doulevoun (epishs opoios allos 8elei na apanthsei 8a to ektimousa poly..). 8a dokimasw k egw na th valw shmera mallon, an kai fovamai ligo mhn mou meinei to kinhto sta xeria giati den exw 3anadokimasei..

Απλά κάποιες συμβουλες για την αναβάθμιση.
1) Να μην βάλεις όποια rom βρεις μπροστά σου. Αυτή που έδωσε ένα παιδί εδω μέσα είναι δοκιμασμένη και είναι μια χαρά.

2) Να κάνεις NV backup. Αν δεν το κάνεις μην προχωρήσεις γιατί μπορεί να πάει κάτι στραβά και να χάσεις το IMEI και το κινητό δεν θα δουλεύει μετά.

3) Ακολούθησε πιστά τα βήματα απο το how to στο xda-developers. Αν και τα λέει μια χαρά, ρίξε μια ματιά και στο manual της lg.

Τέλος να παρακάλέσω όλους να γίνει μια προσπάθεια να γράφουμε μόνο με ελληνικά και όχι με λατινικούς χαρακτήρες.

karydis
8 Μάι. 2008, 15:06
ρε παιδια εχω μπερδευτει στο ks20 μποροθμε να βαλουμε phonepad ελληνικο και να εχει και τ9 ??????? υπαρχει καποιο προγραμμα???

ross2280
8 Μάι. 2008, 15:58

Το pointui 1.51a ετρεχε κανονικα και σε εμενα με την v10c...

spy3
8 Μάι. 2008, 16:50
Πως στο καλό θα βαλω ενα ακουστικό bluetooth στο LG?Εχω ενα samsung wep 350..ευχαριστω εκ των προτερων..

spy3
8 Μάι. 2008, 19:06
Ας βοηθησει καποιος γιατι εψαξα και δ μπορεσα να βρω κατι..νεος στα πραγματα γαρ..

karydis
8 Μάι. 2008, 20:34
γνωριζει κανενας για phonepad please help me

athanaso77
8 Μάι. 2008, 20:55
Πως στο καλό θα βαλω ενα ακουστικό bluetooth στο LG?Εχω ενα samsung wep 350..ευχαριστω εκ των προτερων..

Το πιο σημαντικό είναι το samsung σου να μην είναι συνδεδεμένο και κατά συνέπεια κλειδωμένο με άλλη συσκευή γιατί εάν είναι, όσες φορές και να κάνεις αναζήτηση από το LG σου δεν πρόκειται να το βρεις. Ψάξε στο manual του bluetooth σου να δεις πως το κάνεις reset (προφανώς με κάποιο συνδυασμό πλήκτρων ή με παρατεταμένο πάτημα κάποιου πλήκτρου).

Εάν το βρεις αυτό μετά πας στη συσκευή σου και...

Start --> Settings --> Connections (tab) --> Bluetooth
και κάνεις αναζήτηση πατώντας "Add new device...". Το βρίσκει και αυτό ήταν.

athanaso77
8 Μάι. 2008, 20:56
γνωριζει κανενας για phonepad please help me

Τι ζητάς ακριβώς; :worry:

narcotic
8 Μάι. 2008, 22:15
Απλά κάποιες συμβουλες για την αναβάθμιση.
1) Να μην βάλεις όποια rom βρεις μπροστά σου. Αυτή που έδωσε ένα παιδί εδω μέσα είναι δοκιμασμένη και είναι μια χαρά.

2) Να κάνεις NV backup. Αν δεν το κάνεις μην προχωρήσεις γιατί μπορεί να πάει κάτι στραβά και να χάσεις το IMEI και το κινητό δεν θα δουλεύει μετά.

3) Ακολούθησε πιστά τα βήματα απο το how to στο xda-developers. Αν και τα λέει μια χαρά, ρίξε μια ματιά και στο manual της lg.

Τέλος να παρακάλέσω όλους να γίνει μια προσπάθεια να γράφουμε μόνο με ελληνικά και όχι με λατινικούς χαρακτήρες.

Ευχαριστώ πολύ αλλά έχω ακόμα 2 ερωτήσεις
1)Το nvbackup τι ακριβώς κάνει backup?
2) Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να κάνω backup έτσι ώστε να επαναφέρω το κινητό στην κατάσταση που ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ πριν το κάνω αναβάθμιση (επαφές, μηνύματα, προγράμματα, παιχνίδια κτλ), με μόνη αλλαγή την έκδοση του firmware?

Algoljim
8 Μάι. 2008, 23:04
Παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας! Σκέφτομαι να αγοράσω το LG αλλά εχω κάποιες απορίες! Αμα το αγοράσω θα EXEI και τις τελευταίες αναβαθμίσεις; ή θα αρχίσει να μου παρουσιάζει και εμένα προβλήματα; KAI 2 Εγώ που εχω κάρτα θα μπορεί να συνδέεται στο msn? Βοηθήστε παιδιά!

trackera
8 Μάι. 2008, 23:09
1.Λογικά όχι,με την παλιά rom θα είναι,αλλά άν δεις προβλήματα το πάς για τα απαραίτητα upgrade
2.Mέσω wifi κανονικά χωρίς χρέωση,αλλιώς μέσω gprs όσο έχεις χρόνο ομιλίας

Algoljim
8 Μάι. 2008, 23:16
Στη περίπτωση μου που εχω κάποια free mb από κάποια προγράμματα της voda θα μου κοστίζει TΠT επιπλέον;
Και κάτι ακόμα, τα Update τα πληρώνω ή ειναι free με την εγγύηση; sorry για τις ηλίθιες αυτές ερωτήσεις αλλά Θέλω να είμαι ενημερωμένος!

andapo
9 Μάι. 2008, 00:41
Ευχαριστώ πολύ αλλά έχω ακόμα 2 ερωτήσεις
1)Το nvbackup τι ακριβώς κάνει backup?
2) Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να κάνω backup έτσι ώστε να επαναφέρω το κινητό στην κατάσταση που ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ πριν το κάνω αναβάθμιση (επαφές, μηνύματα, προγράμματα, παιχνίδια κτλ), με μόνη αλλαγή την έκδοση του firmware?

1) To nvbackup το κάνει σχεδόν πάντα το πρόγραμμα που κάνει την αναβάθμιση. Είναι ένα μικρό σε μέγεθος αρχείο το οποίο περιέχει κάποια χαρακτηριστικά που αφορούν αποκλειστικά την συσκευή σου (και κάποια που είναι γενικά) ένα εκ' των οποίων και το IMEI. Διάβασε και το manual για περισσότερες πληροφορίες.

2) Νομίζω ότι μπορείς να το κάνεις με το spb backup. Το είχα δει να το αναφέρει κάποιος εδω μέσα αλλά δεν μπορώ να στο πω και σίγουρα. Ας σου απαντήσει καλύτερα κάποιος άλλος.

karydis
9 Μάι. 2008, 01:15
ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση αυτο που ψαχνς ειναι αν μπορουμε να βαλουμε phonepad δηλ. να εχουμε εικονικα 9 πληκτρα που να αντιστοιχουν σε 3 γραμματα για να γραφουμε μηνυματα οπως τα κανονικα τηλεφωνα και να μην χρειαζεται το πενακι...

athanaso77
9 Μάι. 2008, 09:11
2) Νομίζω ότι μπορείς να το κάνεις με το spb backup. Το είχα δει να το αναφέρει κάποιος εδω μέσα αλλά δεν μπορώ να στο πω και σίγουρα. Ας σου απαντήσει καλύτερα κάποιος άλλος.

Sprite Backup

pythagoras_7
9 Μάι. 2008, 10:20
Start --> Settings --> Sounds & Notifications

Πατάς στο Notifications tab, μετά στο Event και επιλέγεις "Messaging: New text message"

(Σημείωση: Επειδή δουλεύω WM6.1 και όχι σε KS20 μπορεί να διαφοροποιείται λίγο αλλά εκεί θα πας)

δε ξέρω για ποιο λόγο αλλά ενώ πάω εκεί που λες με ρωτάει αν θέλω να υπάρχει ή όχι ήχος μνμτος με το να το τικάρω αλλά όχι και να επιλέξω ποιον ήχο θέλω....:(

fritz2
9 Μάι. 2008, 12:34
καλησπερα.. ψαχνω να φερω απο εξω καρτα μνημησ και ζητω την βοηθεια σας..
το κιν μασ περνει καρτα 6g apoti ξερω ενα μικρο αρχιακι..
δεχεται τισ καρτε 6ghc high capacity???
eyxaristv

αφου βαλω μεγαλη μνημη μαζι με τα αρχιακια για να κανει ανακτηση των πραγματων απο αυτη θα κανει 10 χρονια?? δηλαδη συκωνει μεγαλη μνημη η να παρω μια 2g kai telos
eyxaristv

http://cgi.ebay.de/8GB-MicroSD-SAN-DISK-Micro-SD-8-GB-SDHC-fuer-N95-N81-E90_W0QQitemZ260238450125QQihZ016QQcategoryZ90242QQssPageNam eZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

athanaso77
9 Μάι. 2008, 12:48
Bale to patchaki gia na ypostirizei tis microSDHC kai bale oso megali theleis. Oso megalytero to class tis, toso pio grigori tha einai.

Algoljim
9 Μάι. 2008, 13:18
Οποίος Μπορεί και ξέρει ας μου απάντηση στα ερωτήματα μου στο #3130! EYXAPIΣTΩ

theodorg7
9 Μάι. 2008, 15:48
μια χαρη guys.μπορει καποιος να μου δωσει ενα link για το patch που χρειαζεται για να βαλω μεγαλυτερη μνημη και να μου προτεινει και μια καλη καρτα?επισης ποιο ειναι το προγραμμα που κλεινει τα προγραμματα και τις εφαρμογες αντι να τισ ελαχιστοποιει?
thanx

athanaso77
9 Μάι. 2008, 15:55
Στη περίπτωση μου που εχω κάποια free mb από κάποια προγράμματα της voda θα μου κοστίζει TΠT επιπλέον;
Και κάτι ακόμα, τα Update τα πληρώνω ή ειναι free με την εγγύηση; sorry για τις ηλίθιες αυτές ερωτήσεις αλλά Θέλω να είμαι ενημερωμένος!

To prwto pragma pou rwtas den to kalalabainw kai mallon giafto den exeis parei kai apantisi mexri twra. Oson afora ta updates... den plirwneis tipota fysika.

kostastnt
9 Μάι. 2008, 15:57
Το πρόγραμμα για να παίζει μεγαλύτερες κάρτες είναι εδώ http://rapidshare.com/files/100263523/sdhc.cab

Σε εμένα με 4gb Sandisk δουλέυει άψογα.

Το παλικάρι που θέλει phonepad ας δοκιμάσει το blimkeys με το αρχείο του katerinh. Θα τα βρει στο φόρουμ εδώ πολύ εύκολα.

athanaso77
9 Μάι. 2008, 16:00
μια χαρη guys.μπορει καποιος να μου δωσει ενα link για το patch που χρειαζεται για να βαλω μεγαλυτερη μνημη και να μου προτεινει και μια καλη καρτα?

http://rapidshare.com/files/100263523/sdhc.cab

Ean pareis karta microSDHC oso megalytero to class... toso pio grigori i karta. H marka den exei kai toso simasia.

επισης ποιο ειναι το προγραμμα που κλεινει τα προγραμματα και τις εφαρμογες αντι να τισ ελαχιστοποιει?
thanx

Polla to kanoun afto pou thes. Dialekse afto: WkTask Manager (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5641)

Algoljim
9 Μάι. 2008, 16:02
Athanaso77 ευχαριστώ ρε φίλε! Την πρώτη ερώτηση δε την κατάλαβες γιατί ειναι το συμπλήρωμα μιας παραπάνω ερώτησης που είχα κάνει! Ευχαριστώ πάντως!

fanispan
9 Μάι. 2008, 17:00
kalispera paidia kai apo emena... exo duo erotisis

1) exo provlima me to mikrofono merikes fores den akoyei o synomilhths....
h nea pou dineiι η LG ι η V10e diorfonei to provlhma..
2) programmata kai games .. eiparxei kapia selida

:):):)

fritz2
9 Μάι. 2008, 17:38
to kin einai sxetika kainourio kai exw to 10e δεν εχω κανενα προβλημα!!!

παιδια σοσ πςσ μπορω να κανω απεγκατασταση ενα προγραμμα
συγγεκριμενα wktask giati kolaei το πληκτρολογιο

ευχαριστω

trackera
9 Μάι. 2008, 18:52
2) Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να κάνω backup έτσι ώστε να επαναφέρω το κινητό στην κατάσταση που ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ πριν το κάνω αναβάθμιση (επαφές, μηνύματα, προγράμματα, παιχνίδια κτλ), με μόνη αλλαγή την έκδοση του firmware?Άν κάνεις full restore με το spb back up μετά από την αναβάθμιση τότε ουσιαστικά θα σου χαλάσει το update!!!Εγώ που το είχα κάνει μου κράτησε στην v10e μόνο το μόντεμ,όλα τα άλλα μου τα γύρισε στην v10b και μετά καθόμουν και ξαναέκανα το update.Άρα όπως καταλαβαίνεις όλα από την αρχή θα τα περάσεις

staurmk2
9 Μάι. 2008, 21:57
εκεί που έλεγα ότι ηρέμησα με το κινητό άρχισε παλι να κάνει τα περίεργα !! το είχα αφήσει ανοιχτό και πήγα να πάρω ένα τηλέφωνο και η οθόνη δεν άνοιγε !το τηλέφωνο ήταν εντελώς νεκρό !! έβγαλα τελικα την μπαταρία για να ανοίξει πάλι !!Και να πείς οτι δεν είχε μπαταρία ?? 28% είχε μήνει

Algoljim
9 Μάι. 2008, 23:55
Ρε παιδιά...σκέφτομαι να το αγοράσω το τηλ...αλλά αξίζει ή θα μου παρουσιάσει προβλήματα; δεν ξέρω τι να κάνω πλέον! Εσείς τι προτείνεται;:-D

narcotic
10 Μάι. 2008, 00:03
Άν κάνεις full restore με το spb back up μετά από την αναβάθμιση τότε ουσιαστικά θα σου χαλάσει το update!!!Εγώ που το είχα κάνει μου κράτησε στην v10e μόνο το μόντεμ,όλα τα άλλα μου τα γύρισε στην v10b και μετά καθόμουν και ξαναέκανα το update.Άρα όπως καταλαβαίνεις όλα από την αρχή θα τα περάσεις

Φίλε μου εγώ έκανα backup με το sprite backup, λες να συμβεί το ίδιο αν προσπαθήσω να κάνω restore?
Και κάτι αλλο, ΠΩΣ ΚΑΝΩ RESTORE?!?:O

trackera
10 Μάι. 2008, 00:14
Χρησιμοποιώ πάντα το spb backup και δεν ξέρω τι κάνει ακριβώς το sprite back up.Mε το spb back up άν κάνεις το back up σου δημιουργείται ένα μικρό αρχείο το οποίο όταν το τρέχεις σου δίνει την επιλογή για full ή προσαρμοσμένο restore.Πάντως εγώ θα πρότεινα να ξαναπεράσεις τα πάντα από την αρχή καθαρά,ώστε να βλέπεις και άν κάποιο πρόγραμμα δεν κάθεται καλά

Geotzourmi
10 Μάι. 2008, 12:03
ρε παιδιά έχω μια απορία...μου στέλνουν sms στο κινητό και μια τα λαμβάνω μια δε τα λαμβάνω (από τα ίδια πρόσωπα). Τι μπορεί να φταίει?Αν ήταν η φορητότητα του νούμερου από wind σε voda προφανώς θα είχα πάντα πρόβλημα με συγκεκριμένα νούμερα και όχι παροδικά...Έχω βάλει και το kaspersky που υποτίθεται ότι κάνει block όσους θες αλλά, εκτός του ότι όσο το είχα ενεργοποιημένο δεν είχα αλλάξει τις ρυθμίσεις του προγραμμάτος, πλέον το έχω απενεργοποιημένο. Τι μπορεί να συμβαίνει, μπορεί να φταίει το κινητό?

kostastnt
10 Μάι. 2008, 13:15
ρε παιδιά έχω μια απορία...μου στέλνουν sms στο κινητό και μια τα λαμβάνω μια δε τα λαμβάνω (από τα ίδια πρόσωπα). Τι μπορεί να φταίει?Αν ήταν η φορητότητα του νούμερου από wind σε voda προφανώς θα είχα πάντα πρόβλημα με συγκεκριμένα νούμερα και όχι παροδικά...Έχω βάλει και το kaspersky που υποτίθεται ότι κάνει block όσους θες αλλά, εκτός του ότι όσο το είχα ενεργοποιημένο δεν είχα αλλάξει τις ρυθμίσεις του προγραμμάτος, πλέον το έχω απενεργοποιημένο. Τι μπορεί να συμβαίνει, μπορεί να φταίει το κινητό?

Το πάθαινα κι εγώ αυτό. Επίσης δεν έστελνε μήνυμα σε 2-3 συγκεκριμένα νούμερα... Τελικά έφταιγε το sms organizer που είχα βάλει... Μόλις το έβγαλα όλα δούλευαν άψογα.

narcotic
10 Μάι. 2008, 14:28
Τελικα αποφάσισα να μην το κάνω restore.. Είναι όμως κάποια αρχεία (φωτογραφιες, mp3s) που τα είχα στη μνήμη του κινητού και ενώ τώρα με το hard reset σβήστηκαν, υπάρχουν αποθηκευμένα στο αρχείο που δημιούργησε το sprite backup.. Υπάρχει κάποιος τρόπος να επεξεργαστώ το αρχείο και να τα πάρω, ή να κάνω restore μόνο αυτά στο κινητό και να μην επηρεαστεί η αναβάθμιση? Και κάτι άσχετο, επειδή μερικά από τα άτομα που έχω στις επαφές έχουν πάνω από ένα αριθμούς κινητού, υπάρχει τρόπος να αποθηκεύσω και τα και τους άλλους τους αριθμούς σαν "mobile phone" έτσι ώστε όταν θέλω να τους στείλω μήνυμα να μου εμφάνίζει όλους τους αριθμούς κινητού τους? Όταν τα αποθηκεύω σαν αριθμούς εργασίας κτλ, δεν μου τα εμφανίζει..

athanaso77
10 Μάι. 2008, 17:41
Τελικα αποφάσισα να μην το κάνω restore.. Είναι όμως κάποια αρχεία (φωτογραφιες, mp3s) που τα είχα στη μνήμη του κινητού και ενώ τώρα με το hard reset σβήστηκαν, υπάρχουν αποθηκευμένα στο αρχείο που δημιούργησε το sprite backup.. Υπάρχει κάποιος τρόπος να επεξεργαστώ το αρχείο και να τα πάρω, ή να κάνω restore μόνο αυτά στο κινητό και να μην επηρεαστεί η αναβάθμιση?

Μπορείς να επιλέξεις στο restore να μη σου επαναφέρει τα πάντα και κυρίως τα system αρχεία αλλά μόνο το υπόλοιπα.

Και κάτι άσχετο, επειδή μερικά από τα άτομα που έχω στις επαφές έχουν πάνω από ένα αριθμούς κινητού, υπάρχει τρόπος να αποθηκεύσω και τα και τους άλλους τους αριθμούς σαν "mobile phone" έτσι ώστε όταν θέλω να τους στείλω μήνυμα να μου εμφάνίζει όλους τους αριθμούς κινητού τους? Όταν τα αποθηκεύω σαν αριθμούς εργασίας κτλ, δεν μου τα εμφανίζει..

Αυτός είναι ένας περιορισμός που όντως υπάρχει.

narcotic
10 Μάι. 2008, 19:09
[QUOTE=athanaso77;2341052]Μπορείς να επιλέξεις στο restore να μη σου επαναφέρει τα πάντα και κυρίως τα system αρχεία αλλά μόνο το υπόλοιπα.

Ποια πρέπει να διαλέξω δηλαδή από τις επιλογές που έχει για restore? Θέλω να επαναφέρω τα mp3s, τις εικόνες, τις επαφές και τα μηνύματα..

Algoljim
10 Μάι. 2008, 19:12
Καλησπέρα...παιδιά οποίος θέλει ας δει το #3151 και ας πει την γνώμη του για το Κινητό καθώς και τι προτείνει! ΘA σας είμαι ευγνώμον!:-D

andapo
10 Μάι. 2008, 19:41
Ρε παιδιά...σκέφτομαι να το αγοράσω το τηλ...αλλά αξίζει ή θα μου παρουσιάσει προβλήματα; δεν ξέρω τι να κάνω πλέον! Εσείς τι προτείνεται;:-D

Πριν λίγο καιρό θα σου έλεγα όχι. Τώρα που με επιφύλαξη σου λέω ότι έχει λυθεί το πρόβλημα με το μικρόφωνο (σε εμένα μετά την αναβάθμιση δεν το έχει ξανακάνει) θα σου πω να το πάρεις. Τα χαρακτηριστικά του είναι απίστευτα με μερικές παραχωρήσεις στην ποιότητα αλλα όχι και κάτι πολύ τραγικό.

Algoljim
10 Μάι. 2008, 19:53
EYXAPIΣTΩ Ρε φίλε! Οποίος άλλος θέλει ας μου πει και την δικιά του γνώμη! Δεκτή!:-P

theodorg7
10 Μάι. 2008, 21:50
sorry alla gia to patchaki gia thn mnhmh ayto to link pou mou dwsate prepei na to agorasw?
an yparxei free ti prepei na epilexw?thanx

mixalis_mperkis
10 Μάι. 2008, 22:46
Στην κάρτα αποθήκευσης θα τις βάλεις.Το my documents είναι χώρος της εσωτερικής μνήμης του κινητού.
Έφερα καταλάθος απ έξω μια επιπλέον θήκη σηλικόνης και ένα full face screen protector για το ks20.Ενδιαφέρεται κανένας;pm me
Eγω ενδιαφερομε για την θηκη σιληκονης.ποσο την πουλας?

trackera
10 Μάι. 2008, 23:58
Μπορεί κάποιος να περιγράψει αναλυτικά την διαδικασία συγχρονισμού του ks20 μέσω wifi;

Geotzourmi
11 Μάι. 2008, 00:06
deleted

kostastnt
11 Μάι. 2008, 10:36
Το patchάκι είναι free στα link που δίνονται... Έλεος πιά, αφιερώστε 5 λεπτά παραπάνω και διαβάστε τι γράφει η σελίδα που ανοίξατε...

Το ανέβασα κι εδώ για όσους δυσκολέυονται με το rapidshare...

shodan
11 Μάι. 2008, 11:45
Καλημερα παιδια,

εχω ενα προβληματακι με το κιν ...
Εγκατεστησα το http://www.bluefiresecurity.com/products/vpn/index.html bluefire vpn για δω αν καταφερω να συνδεθω με VPV στην εταιρια...
Με το μολισ το εβαλα και εκανα restart μου εξαφανιστικε το wireless......
Επειδη αγχοθηκα το απεγκατεστησα κατεθειαν και το προβλημα λυθηκε...

Το θεμα ειναι οτι καθε φορα που του κανω reset μου βγαζει μυν οτι το αρχειο bfvpn.exe δεν βρεθηκε...
Απο οτι καταλαβαινω καπου εχει μεινει καποιο entry που του λεει να εκκινησει το προγραμμα στην αρχη παρολο που το εκανα απεγκστασταση..
Εψαξα την registry αλλα δεν βρηκα τπτ...
Ξερει κανεις τπτ??

Υ.Γ: Ειμαι και εγω ενας απο τους πρωτους κατοχους του LG (το πηρα με το μολις το εφερε η Vodafone) και δεν αντιμετοπιζω κανενα προβλημα!!!

ilias_
11 Μάι. 2008, 16:16
Γεια σας παιδια εχω εγκαταστησει στο κινητο το spb menu και 8ελω να μα8ω
πως γινετε η απεγκατασταση του..Σας ευχαριστω προκαταβολικα.

spirosgate4
11 Μάι. 2008, 16:41
Καλημερα παιδια,

Εγκατεστησα το http://www.bluefiresecurity.com/products/vpn/index.html bluefire vpn για δω αν καταφερω να συνδεθω με VPV στην εταιρια...

Το θεμα ειναι οτι καθε φορα που του κανω reset μου βγαζει μυν οτι το αρχειο bfvpn.exe δεν βρεθηκε...
Απο οτι καταλαβαινω καπου εχει μεινει καποιο entry που του λεει να εκκινησει το προγραμμα στην αρχη παρολο που το εκανα απεγκστασταση..
Ξερει κανεις τπτ??

Υ.Γ: Ειμαι και εγω ενας απο τους πρωτους κατοχους του LG (το πηρα με το μολις το εφερε η Vodafone) και δεν αντιμετοπιζω κανενα προβλημα!!!

Επειδή και εγώ θέλω να συνδεθώ με Vpn στο πανεπιστήμιο αν καταφέρεις να βγάλεις άκρη παρακαλώ ενημρωσέ μας....
Τhanks in advance!:)

spirosgate4
11 Μάι. 2008, 16:43
Καλησπέρα παιδιά.
Αν γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει service-point για το κινητό στην περιοχή Ηρακλείο Κρήτης ας μου πει...Πρέπει να το δώσω για service για την μπαταρία αλλα δε θέλω να το στείλω Αθήνα.
Ευχαριστώ.

nikolis2000
11 Μάι. 2008, 20:26
Γεια σας παιδια εχω εγκαταστησει στο κινητο το spb menu και 8ελω να μα8ω
πως γινετε η απεγκατασταση του..Σας ευχαριστω προκαταβολικα.

enarksi->ry8miseis->sustima->katargisi programmatwn

nikolis2000
11 Μάι. 2008, 20:30
Καλημερα παιδια,

Ξερει κανεις τπτ??

phgaine mesw tou file explorer windows->ekkinisi kai sbhse to arxeio bfvpn.exe an yparxei.ALLA MONO AYTO TO ARXEIO TIPOTE ALLO!!

episis poly kalo programma gia BACKUP/RESTORE einai to ppcpimbackup.todineis kapoios filos merika post poio panw

ilias_
11 Μάι. 2008, 21:27
enarksi->ry8miseis->sustima->katargisi programmatwn
ευχαριστω πολυ nikolis2000!!!!

ilias_
11 Μάι. 2008, 22:27
εχω μια απορια,υπαρχει περιπτωση να χαλασει το κινητο αν βαλω την καινουργια rom???υπαρχουν οδηγιες για την εγκατασταση της στα ελληνικα,γιατι απ'οσο ειδα στα προηγουμενα ποστς ηταν μονο στα αγγλικα....ειναι κατι δυσκολο??ευχαριστω προκαταβολικα...

ilias_
11 Μάι. 2008, 22:55
8ελω επισης να μου πειτε μια ιστοσελιδα που μπορω να βρω προγραμματα...ειχατε αναφερει κατι για μια ιστοσελιδα που εχει τα παντα αλλα δν βρισκω το ποστ!!!!!!!

trackera
11 Μάι. 2008, 23:40
8ελω επισης να μου πειτε μια ιστοσελιδα που μπορω να βρω προγραμματα...ειχατε αναφερει κατι για μια ιστοσελιδα που εχει τα παντα αλλα δν βρισκω το ποστ!!!!!!!
Πέρα του ότι απαγορεύεται να δίνονται τέτοιες σελίδες έχουν δωθεί 10δες φορές σε αυτό εδώ το θέμα που διαβάζεις.Άν βαριέσαι εσύ μια να διαβάσεις λίγες σελίδες του θέματος φαντάσου πόσο βαριέται να σου δώσει μια πολυγραμμένη απάντηση κάποιος άλλος

athanaso77
12 Μάι. 2008, 00:20

Εάν έψαχνες λίγο παραπάνω θα το έβρισκες γιατί είναι η πιο πολυαπαντημένη ερώτηση εδώ μέσα... ipmart-forum.com.

InviS
12 Μάι. 2008, 02:47
ξερει κανεισ αν υπαρχει λυση στο skype......αν υπαρχει κανενα αλλο προγραμμα που να μιλασ μεσω του κινητου δωρεαν....αφου ουτε στο skype γινεται ουτε στο msn......και αν υπαρχει κανενα παιχνιδι που να ξερεται και να παιζεισ με τη γραφιδα και οχι πληκτρα...οπωσ π.χ κανενα με πιστολιδη που να εχεισ τοχο...η κανενα σκεψησ με μπαλλεσ.....και που παιζει να τα βρω....?η αν φινεται να μου στειλετε στο ονομα μοθ προσωπικο μηνυμα ενα rabidshare?:blink:

ilias_
12 Μάι. 2008, 15:35
[QUOTE=trackera;2342495]Πέρα του ότι απαγορεύεται να δίνονται τέτοιες σελίδες έχουν δωθεί 10δες φορές σε αυτό εδώ το θέμα που διαβάζεις.Άν βαριέσαι εσύ μια να διαβάσεις λίγες σελίδες του θέματος φαντάσου πόσο βαριέται να σου δώσει μια πολυγραμμένη απάντηση κάποιος άλλος[/QUO

Φιλε οχι οτι εχεις αδικο,αλλα δν βαριεσε να γραψεις ολο αυτο που εγραψες,και βαριεσε να γραψεις δυο λεξεις....

nstamoul
12 Μάι. 2008, 15:44
Προσπαθώ να φλασάρω το κινητό με την 10e και έχω κολλήσει σε ένα σημείο.

How to:

-instal driver and application.

At device:
-enter this code to dialpad: 2676625720#
-engeneering menu will show.
-press:
Port Setting → 1. Diag Setting → 1. USB Set for Diag → “OK” → “Back”.
(Port Setting → 1. Diag Setting →) 2. USB Switching → “LG Composite -DUN, DIAG”.
-press Done and reset your device.

this sets your usb port as a composite usb port.

-Connect device at usb port and run application.
-click at "Select port" - dialog will appear, check if state is "Enable" otherwise there is something wrong with your connection. Hit connect.

-dialog will appear where you can select which parts of rom you want to flash, navigate by browse button to desired parts.

-click start, confirmation dialog will appear select yes/no

-dialog will appear if you want backup nv data, its highly recomended to do that! you can avoid many problems,
backup nv2 with lgmdp when phone is on
ΕΔΩ------------------->phone than will go to emergency mode and start download rom parts from pc to your phone, if everything goes well you will see "Download complete" at corner of diag box, reset your phone and enjoy new rom

Μπαίνει σε emergency mode αλλά κολλάει στο trying to communicate with the phone.

Any ideas?

nikolis2000
12 Μάι. 2008, 18:31
Προσπαθώ να φλασάρω το κινητό με την 10e και έχω κολλήσει σε ένα σημείο.

How to:

-instal driver and application.

At device:
-enter this code to dialpad: 2676625720#
-engeneering menu will show.
-press:
Port Setting → 1. Diag Setting → 1. USB Set for Diag → “OK” → “Back”.
(Port Setting → 1. Diag Setting →) 2. USB Switching → “LG Composite -DUN, DIAG”.
-press Done and reset your device.

this sets your usb port as a composite usb port.

-Connect device at usb port and run application.
-click at "Select port" - dialog will appear, check if state is "Enable" otherwise there is something wrong with your connection. Hit connect.

-dialog will appear where you can select which parts of rom you want to flash, navigate by browse button to desired parts.

-click start, confirmation dialog will appear select yes/no

-dialog will appear if you want backup nv data, its highly recomended to do that! you can avoid many problems,
backup nv2 with lgmdp when phone is on
ΕΔΩ------------------->phone than will go to emergency mode and start download rom parts from pc to your phone, if everything goes well you will see "Download complete" at corner of diag box, reset your phone and enjoy new rom

Μπαίνει σε emergency mode αλλά κολλάει στο trying to communicate with the phone.

Any ideas?

kane ayto pou mou eipan k se mena kai pou to anaferei san lysh kai pio panw...allakse pc kai ksanadokimase

souvlakisn
13 Μάι. 2008, 00:54
Kαλησπέρα σε όλους.Μπορεί κάποιoς να δώσει τις ρυθμίσεις για mms και gprs της cosmote?Η συσκευή σκίζει παιδιά αλλά λόγω φορητότητας απο voda σε cosmote θελω τις ρυθμίσεις.Η cosmote μου τις έστειλε με mail αλλα κατι δεν πάει καλα και δεν μπορώ να στείλω mms.Το HSDPA δουλευει για πλοηγηση στον ΙΕ αλλα τα mms δεν!Please help!

athanaso77
13 Μάι. 2008, 01:16
http://www.htc.com.gr/9090_cosmote.html

mishka
13 Μάι. 2008, 07:21
Kαλησπέρα σε όλους.Μπορεί κάποιoς να δώσει τις ρυθμίσεις για mms και gprs της cosmote?Η συσκευή σκίζει παιδιά αλλά λόγω φορητότητας απο voda σε cosmote θελω τις ρυθμίσεις.Η cosmote μου τις έστειλε με mail αλλα κατι δεν πάει καλα και δεν μπορώ να στείλω mms.Το HSDPA δουλευει για πλοηγηση στον ΙΕ αλλα τα mms δεν!Please help!

Σελίδα 104

Μήνυμα #2067

pythagoras_7
13 Μάι. 2008, 13:11
Παιδιά έχω κάποιους χάρτες της Αθήνας και θέλω να τους περάσω στο κινητό,όμως επειδή είναι εικόνες στην ουσία είναι κομμένες σε μικρά κομμάτια.Η απορία μου τώρα.Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να ενώσει αυτές τις εικόνες???:O

athanaso77
13 Μάι. 2008, 13:15
Xm... dyskola rwtas!

Giati den bazeis kapoion apo tous etoimous twn programmatwn ploigisis?

nikolis2000
13 Μάι. 2008, 13:22
eikones san jpeg pou leme?aples eikones?e bale kapoio programma epeksergasias eikonas.kai to paint to kanei

pythagoras_7
13 Μάι. 2008, 13:23
Xm... dyskola rwtas!

Giati den bazeis kapoion apo tous etoimous twn programmatwn ploigisis?

1)δε ξέρω που να τους βρω(άσχετος είμαι σε αυτό το θέμα αυτούς που έχω τους βρήκα τυχαία και είπα να ασχοληθω....)βέβαια αν είναι εύκολο να βρω τους έτοιμους και μου πείτε που τότε πολύ ευχαρίστως!
2)αν κάνω κάτι τέτοιο δε θέλω και υποχρεοτικά bluetooth gps?(εγω δεν έχω γι'αυτό ρωτάω....:O)
eikones san jpeg pou leme?aples eikones?e bale kapoio programma epeksergasias eikonas.kai to paint to kanei

δε το ήξερα ευχαριστώ θα το ψάξω....

athanaso77
13 Μάι. 2008, 13:53
Programma ploigisis mporeis na baleis kanonika apla den tha exeis ti dynatotita ploigisis xwris to GPS dekti. Tha mporeis omws na exeis prosbasi stous xartes.

Ola tha ta breis sto ipmart-forum.com.

InviS
13 Μάι. 2008, 15:19
μπορει καποιοσ να μου απαντησει αν γινεται στο 3178.....:wacko:

pythagoras_7
13 Μάι. 2008, 15:24
Programma ploigisis mporeis na baleis kanonika apla den tha exeis ti dynatotita ploigisis xwris to GPS dekti. Tha mporeis omws na exeis prosbasi stous xartes.

Ola tha ta breis sto ipmart-forum.com.

ok thanks φίλε,είσαι πολύ πρώτος!!!;)

noker
13 Μάι. 2008, 18:06
Με sim Vodafone και σύνδεση στο internet μέσω του VodafoneWeb, δεν δουλεύει στο Google maps o εντοπισμός θέσης (my location). Βάζοντας την ίδια sim σε άλλο ppc (HTC) δουλεύει κανονικά. Σε σας δουλεύει το my location?

karydis
13 Μάι. 2008, 20:02
παιδια μηπως μπορει να με βοηθησει κανεις σχετικα με το πληκτρολογιο...
γινεται να γραφουμε μηνυμα με το ενα χερι δηλαδη αν υπαρχει καποιο προγραμμα ετσι ωστε να εμφανιστει καποιο εικονικο πληκτρολογιο με 9 νουμερα και να αντιστοιχουν 3 γραμματα στο καθενα σαν ενα κανονικο κινητο τηλεφωνο? :!:

fritz2
13 Μάι. 2008, 20:02
καλησπερα εβαλα sbp mobile shell!! alla το προβλημα ειναι οιτι δεν ειναι στην επιφανεια και πρεπει ναπατς κεθε φοαρα to sbp menu πληκτρο ποθ μοθ εχει βγαλει για να το χρησιμοποις?? η υπαρχει επιλογη χρησησ μονο αυτου και οχι τςν win 6 ???
ακομαυπαρχει κανενα αρχειο για να τοθ βαλς ελληνικα??
2ον το touch flow xerei κανεισ ποθ θα το βρς???

ευχαριστς πολυ

trackera
13 Μάι. 2008, 20:30
παιδια μηπως μπορει να με βοηθησει κανεις σχετικα με το πληκτρολογιο...
γινεται να γραφουμε μηνυμα με το ενα χερι δηλαδη αν υπαρχει καποιο προγραμμα ετσι ωστε να εμφανιστει καποιο εικονικο πληκτρολογιο με 9 νουμερα και να αντιστοιχουν 3 γραμματα στο καθενα σαν ενα κανονικο κινητο τηλεφωνο? :!:
Blimkeys-->http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=161699&highlight=blimkeys

athanaso77
13 Μάι. 2008, 20:56
καλησπερα εβαλα sbp mobile shell!! alla το προβλημα ειναι οιτι δεν ειναι στην επιφανεια και πρεπει ναπατς κεθε φοαρα to sbp menu πληκτρο ποθ μοθ εχει βγαλει για να το χρησιμοποις?? η υπαρχει επιλογη χρησησ μονο αυτου και οχι τςν win 6 ???
ακομαυπαρχει κανενα αρχειο για να τοθ βαλς ελληνικα??
2ον το touch flow xerei κανεισ ποθ θα το βρς???

ευχαριστς πολυ

Πάρτο λίγο από την αρχή, γράψε σωστά για να μη μας βγαίνουν τα μάτια να διαβάζουμε και ρώτα ξεκάθαρα τι ζητάς για να μην κάνουμε υποθέσεις.

fritz2
13 Μάι. 2008, 21:11
εβαλα το mobile shell και αποτι καταλαβα δουλευει πανς απο τα win 6 και οταν πασ ποιο βαθεια πχ στην δημιοθργεια μιασ επαφησ σε βγαζει παλι στα win..
μεχρι εδς ειναι σωστα οπωσ τα λεω..υπαρχει επιλογη στην οποια να μην χρησιμοποιω καθολου τα win 6 παρα μονο το sbp???
και αν ναι ?? ελληνικα για αυτο υπαρχουν??
το εχω βαλει σπασμενο...
touch flow μπ[ορειται να μου πειται απο ποθ να το κατεθασς???

ευχαριστς και sorry για πρην το εγραψα λιγο βιαστικα...

ευχαριστω και παλι

trackera
13 Μάι. 2008, 21:22
εβαλα το mobile shell και αποτι καταλαβα δουλευει πανς απο τα win 6 και οταν πασ ποιο βαθεια πχ στην δημιοθργεια μιασ επαφησ σε βγαζει παλι στα win..
μεχρι εδς ειναι σωστα οπωσ τα λεω..υπαρχει επιλογη στην οποια να μην χρησιμοποιω καθολου τα win 6 παρα μονο το sbp???
και αν ναι ?? Όχι δεν γίνεται
ελληνικα για αυτο υπαρχουν??http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2328813#post2328813
το εχω βαλει σπασμενο...:X
touch flow μπ[ορειται να μου πειται απο ποθ να το κατεθασς???http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=206974

ευχαριστς και sorry για πρην το εγραψα λιγο βιαστικα...

ευχαριστω και παλι:cool:

kostastnt
14 Μάι. 2008, 12:40
Χαιρετώ όλους όσους παιδεύτηκαν με το LG :P

Πρώτο πρόβλημα που αντιμετωπίζω μετά από τόσο καιρό και δεν μπορώ να λύσω. Δεν μου τρέχει το iGO8 η τελική έκδοση. Το έκανα install/uninstall αλλά πάλι τίποτα. Μου είπε από μόνο του να "γυρίσει" στα factory settings, αλλά πάλι δεν τρέχει. Δεν έχω κάνει hard reset ακόμα λόγω έλλειψης χρόνου, οπότε θα το δοκιμάσω όταν βρω χρόνο.

Το έτρεξες κανείς το πρόγραμμα αυτό? Τι έκανε? Ποιά version/release έβαλε?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

giorgossssss
14 Μάι. 2008, 18:52
παιδια εχω στειλει εδω και καμια 10μερες το κιν στην lg μεσω vodafone και μου ειπαν οτι το εχουν στειλει στο εξωτερικο και θα ερθει σε κανα μηνα!!!!και εσας τοσο εκανε???

electec
14 Μάι. 2008, 19:22
παιδια εχω στειλει εδω και καμια 10μερες το κιν στην lg μεσω vodafone και μου ειπαν οτι το εχουν στειλει στο εξωτερικο και θα ερθει σε κανα μηνα!!!!και εσας τοσο εκανε???

Παρε στο 801 11 200 900 και ρωτα που ειναι και ποτε θα ερθει.

karydis
14 Μάι. 2008, 19:26
παιδια γεια σας και παλι μολις πηρα το κινητο και δεν αναγνωριζει την καρτα σιμ της κοσμοτε που εχω τιν κανω???????παρακαλω ΒΟΗΘΕΙΑ

ppaleoho
14 Μάι. 2008, 19:41

Εγώ το έστειλα 21/4 και μου ήρθε πίσω 12/5. Σημειωτέον ότι είχε ενδιάμεσα Πάσχα - Πρωτομαγιά κλπ. Φτου να μη το ματιάσω, άλλα το πρόβλημα με το μικρόφωνο δε μου ξαναπαρουσιάστηκε ακόμα....

trackera
14 Μάι. 2008, 20:06
παιδια γεια σας και παλι μολις πηρα το κινητο και δεν αναγνωριζει την καρτα σιμ της κοσμοτε που εχω τιν κανω???????παρακαλω ΒΟΗΘΕΙΑΤην κάρτα σου της cosmote την αναγνωρίζει κάποιο άλλο κινητό;Πήγαινε στις ρυθμίσεις-τηλέφωνο-ζώνη-επιλέγεις αυτόματο.Άν δεν γίνεται τίποτα κάνεις ένα hard reset και θα παίξει σίγουρα

karydis
14 Μάι. 2008, 21:19
δεν αντεχω θα το σπασω ,φιλε trackera ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση λοιπον ολα τα αλλα κινητα τη αναγνωριζουν την σιμ εκανα χαρντ ριζετ αλλα τπτ τι να κανω? εχω την 10b εκδοση αν παιζει ρολο.... βοηθεια μη εχω πεταξει τοσα λεφτα ...
ειναι κλειδωμενο το τηλ στη βοντα και αν ναι γινεται να το ξεκλειδωσω?

trackera
14 Μάι. 2008, 21:27
Κλειδωμένο δεν είναι το κινητό και εγώ με άλλη κάρτα το δουλεύω.Κάτι άσχετο,σιγουρα έχεις βάλει σωστά την κάρτα SIM στο κινητό;

karydis
14 Μάι. 2008, 21:34
τι να σου πω μου λεει οτι δεν εχει σιμ τωρα του εβαλα και μια βοντα σιμ αλλα παλι μου λεει χωρις σιμ επισης δεν μοθ ζιταει πιν τπτ εχει τπτ κατα νου...
τωρα αμα δεν την βαζω σωστα τι να παω κατω απο την ασημενια εγκοπη δεν βαζουμε τη σιμ?

katagias
14 Μάι. 2008, 22:31
τι να σου πω μου λεει οτι δεν εχει σιμ τωρα του εβαλα και μια βοντα σιμ αλλα παλι μου λεει χωρις σιμ επισης δεν μοθ ζιταει πιν τπτ εχει τπτ κατα νου...
τωρα αμα δεν την βαζω σωστα τι να παω κατω απο την ασημενια εγκοπη δεν βαζουμε τη σιμ?

Πρόσεξε αν την βάζεις σωστά,η κομμένη γωνία της σιμ προς τα έξω και οι επαφές προς τα κάτω.Μπορεί να την βάζεις ανάποδα,το έχω πάθει και εγώ (ευτυχώς για λίγο!):lol: .

karydis
14 Μάι. 2008, 22:36
κι ομως αυτο εφταιγε που να το φανταστω στο αλλο ελ τζι αναποδα εμπαινε ευχαριστω σε ολους..

andapo
14 Μάι. 2008, 22:56
κι ομως αυτο εφταιγε που να το φανταστω στο αλλο ελ τζι αναποδα εμπαινε ευχαριστω σε ολους..

Εδώ είναι που θα έλεγα εγώ το κλασικό RTFM. Είναι η αρχη και το τέλος τελικά σε πολλά πράγματα. Αφού το βρήκες μια χαρά είσαι. Καλή αρχή με το lg.

InviS
15 Μάι. 2008, 01:41
ξερει κανεισ αν υπαρχει λυση στο skype......αν υπαρχει κανενα αλλο προγραμμα που να μιλασ μεσω του κινητου δωρεαν....αφου ουτε στο skype γινεται ουτε στο msn......και αν υπαρχει κανενα παιχνιδι που να ξερεται και να παιζεισ με τη γραφιδα και οχι πληκτρα...οπωσ π.χ κανενα με πιστολιδη που να εχεισ τοχο...η κανενα σκεψησ με μπαλλεσ.....και που παιζει να τα βρω....?η αν φινεται να μου στειλετε στο ονομα μοθ προσωπικο μηνυμα ενα rabidshare?????????????????????????????????:X

Geotzourmi
15 Μάι. 2008, 13:01
Έχει κανείς stereo bluetooth ακουστικά? Μόλις πήρα τα plantronics voyager 855 αλλά δεν έχω καταφέρει να τα συνδέσω σωστά ώστε να παίζει η μουσική...Κατάφερα βέβαια να πραγματοποιήσω κλήση μέσω του bluetooth...Το bluetooth δεν έχει πρόβλημα γιατί το συνδέω κανονικά με άλλα κινητά και παίζει...WTF?

TgE
15 Μάι. 2008, 13:32
ρε παιδες, εψαξα το thread αλλα δεν βρηκα κατι, αν κ λογικα εχει ξαναναφερθει...
μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ για το service manual?
ενα που βρηκα απο google, στο rapidshare.de, μου βγαινει corrupted...

northman
15 Μάι. 2008, 13:42
Πρόσεξε αν την βάζεις σωστά,η κομμένη γωνία της σιμ προς τα έξω και οι επαφές προς τα κάτω.Μπορεί να την βάζεις ανάποδα,το έχω πάθει και εγώ (ευτυχώς για λίγο!):lol: .

Κι εγώ το έπαθα με την πρώτη χρήση, ο βλάχος!!! Τσαπρρρρρρρρρ!

stefkal7
15 Μάι. 2008, 14:50
Χαιρετώ όλους όσους παιδεύτηκαν με το LG :P

Πρώτο πρόβλημα που αντιμετωπίζω μετά από τόσο καιρό και δεν μπορώ να λύσω. Δεν μου τρέχει το iGO8 η τελική έκδοση. Το έκανα install/uninstall αλλά πάλι τίποτα. Μου είπε από μόνο του να "γυρίσει" στα factory settings, αλλά πάλι δεν τρέχει. Δεν έχω κάνει hard reset ακόμα λόγω έλλειψης χρόνου, οπότε θα το δοκιμάσω όταν βρω χρόνο.

Το έτρεξες κανείς το πρόγραμμα αυτό? Τι έκανε? Ποιά version/release έβαλε?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Mια απο τα ιδια φιλε μου!!! Το κινητο φενεται οτι το τρεχει γιατι οταν πατας καποιο σημειο της οθονης που υπαρχει επιλογη ανταποκρινεται αλλα βλεπεις μονο μια μαυρη οθονη !!! Παντως σε ενα φακελο που ονομαζεται devices δεν αναφέρει καν την lg ενω έχει πολλες αλλες εταιρειες . Δεν ξέρω αν με μια αναβάθμιση της ρομ λυθει το πρόβλημα γιατι εχω την 10b Υ.Σ το 2006 το τρέχει κανονικα!

andreas1000
15 Μάι. 2008, 15:33
Mια απο τα ιδια φιλε μου!!! Το κινητο φενεται οτι το τρεχει γιατι οταν πατας καποιο σημειο της οθονης που υπαρχει επιλογη ανταποκρινεται αλλα βλεπεις μονο μια μαυρη οθονη !!! Παντως σε ενα φακελο που ονομαζεται devices δεν αναφέρει καν την lg ενω έχει πολλες αλλες εταιρειες . Δεν ξέρω αν με μια αναβάθμιση της ρομ λυθει το πρόβλημα γιατι εχω την 10b Υ.Σ το 2006 το τρέχει κανονικα!

ΕΜΕΝΑ ΤΟ IGO 8 ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΨΟΓΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΡΤΗΣ ΓΙΑ IGO 8 ΚΑΙ ΟΧΙ 6. ΤΕΛΟΣ ΕΧΟ ΤΗΝ 10e version.

kostast1
15 Μάι. 2008, 18:59
Εχουμε καποιο νεο ρε παλικαρια με το Destinator ???????
Καταφερε καποιος να το κανει να δουλεψει σωστα
με τις φωνητικες οδηγιες..?????
Και εαν ναι πως ??????????

Ευχαριστω εκ τον προτερων.

Παντα φιλικα.

Κωστας.

trackera
15 Μάι. 2008, 21:59
ρε παιδες, εψαξα το thread αλλα δεν βρηκα κατι, αν κ λογικα εχει ξαναναφερθει...
μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ για το service manual?
ενα που βρηκα απο google, στο rapidshare.de, μου βγαινει corrupted...
Πάρε το από εδώ http://rapidshare.de/files/39418247/EN_KS20_SVC_ENG_1123_1.0_.pdf.html

trackera
15 Μάι. 2008, 22:06
ξερει κανεισ αν υπαρχει λυση στο skype......αν υπαρχει κανενα αλλο προγραμμα που να μιλασ μεσω του κινητου δωρεαν....αφου ουτε στο skype γινεται ουτε στο msn.....Πρώτα απ όλα στο msn άν θές απλά να στέλνεις ηχητικά μηνύματα μια χαρά γίνεται.Skype δεν έχω και δεν ξέρω.Άλλη λύση που υπάρχει και την έχω δοκιμάσει είναι να χρησιμοποιήσεις κάποιον SIP λογιαριασμό που μπορεί να έχεις(voipdiscount,12voip,icall,evoice κτλ) μέσω του softphone της ΧΤΕΝ.Ψάξε στα γνωστά site για Xten.Networks.X-Pro.v2.2.2.Απλά να γνωρίζεις ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το handsfree του κινητού διαφορετικά θα ακούς σε ανοιχτή συνομιλία

kostastnt
16 Μάι. 2008, 04:31
Service manual από εδώ: http://rapidshare.com/files/98419930/EN_KS20_SVC_ENG_1123_1.0_.pdf

Για το IGO8 δεν ξέρω τι φταίει ακόμα... Έχω μια δυο υποψίες, αλλά αύριο θα το ψάξω να δω τι γίνεται... Θέλω πολύ να δω αυτά τα 3d κτίρια :)

andapo
16 Μάι. 2008, 11:49
Service manual από εδώ: http://rapidshare.com/files/98419930/EN_KS20_SVC_ENG_1123_1.0_.pdf

Για το IGO8 δεν ξέρω τι φταίει ακόμα... Έχω μια δυο υποψίες, αλλά αύριο θα το ψάξω να δω τι γίνεται... Θέλω πολύ να δω αυτά τα 3d κτίρια :)

Έχει τα 3d κτίρια και για τους χάρτες της Ελλάδας????

nikolaswimmer
16 Μάι. 2008, 13:14
Παιδια επειδη δε βρισκω ακρη στην αναζητηση, ξερει κανεις πως βλεπουμε την χρηση του gprs στο κινητο μας η εστω αν υπαρχει κανενα προγραμμα γιαυτο; εβαλα δοκιμαστικα το vodafone mobile internet plus και θελω να δω τη χρηση κανει σε data...

athanaso77
16 Μάι. 2008, 13:37
http://www.spbsoftwarehouse.com/products/gprsmonitor/?en

athanaso77
16 Μάι. 2008, 13:38
Έχει τα 3d κτίρια και για τους χάρτες της Ελλάδας????

Den to nomizw akoma.

andapo
16 Μάι. 2008, 13:48
Den to nomizw akoma.

Μα και εγώ αυτό ξέρω. Ότι δεν υπαρχει ακόμα για την Ελλάδα. Απλά μου έκανε εντύπωση...

kostastnt
16 Μάι. 2008, 14:46
Έχει σίγουρα! Κάπου είδα screenshots της Ακρόπολης. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά είναι καλό για μόστρα σε φίλους :P

athanaso77
16 Μάι. 2008, 15:30
Min eisai toso sigouros giati endexomenws na milas gia kapoies fwtografies demo diafimisis pou exoun kykloforisei sto net edw kai poly kairo. Ean les afto... to exoume dei kai emeis. Alla pros to paron... mexri ekei.

panagos22
17 Μάι. 2008, 03:38
Μα και εγώ αυτό ξέρω. Ότι δεν υπαρχει ακόμα για την Ελλάδα. Απλά μου έκανε εντύπωση...

na se rwthsw twra pou ebales thn 10e pali exei problhma to destinator?

andapo
17 Μάι. 2008, 12:25
delete

andapo
17 Μάι. 2008, 12:25
na se rwthsw twra pou ebales thn 10e pali exei problhma to destinator?

Ναι. Και πάλι τα ίδια κάνει. Η μόνη λύση που εφαρμόζω κάτι μήνες τώρα, είναι, destinator 6 και SRS WOW HD sound driver. Με αυτά τα δύο παίζει πάντα καλά.

fritz2
17 Μάι. 2008, 12:47
καλημερα
δεν χερς τι εχει γινει αλλα το κιν κολαει συνεχςσ ...τα παντα τα αποθυκευς στην sd μονο τισ επαφεσ εχω στην μνημη τοθ κιν.

τωρα οταν πηγαινω στην επιλογη μνημη μου λεει οτι αποθηκευτικοσ χωροσ 112mb και το αλλο για τα προγραμματα ειναι μονημα στο 35

2ον υπαρσει επιλογη οταν τραβας μια φωτο η video με την επιλογη αποθυκευση να αποθηκαευονται σε συγκεκριμενο φακελο στην sd??
ps εχς το προγρμμα τοθ πατοντασ το χ κλεινουν οι εφαρμογεσ!!!

αυτο για παραπανω βοηθεια στην απαντηση σας!!!!

ευχαριστω

trackera
17 Μάι. 2008, 15:02
καλημερα
δεν χερς τι εχει γινει αλλα το κιν κολαει συνεχςσ ...τα παντα τα αποθυκευς στην sd μονο τισ επαφεσ εχω στην μνημη τοθ κιν.

Σε αυτές τις περιπτώσεις το καλύτερο είναι να κάνεις ένα format και να ξαναπεράσεις σιγά σιγά τα προγράμματα που θές.Έτσι και θα ξεφορτωθείς τα απομεινάρια από προγράμματα που έχεις διαγράψει και θα δείς ποιό πρόγραμμα είναι αυτό που σου δημιουργεί το πρόβλημα.Φυσικά εννοείται ότι τώρα που λές οτι κολλάει το κινητό ελπίζω να μην έχεις αφήσει να τρέχουν στο backround ένα σωρό προγράμματα

TOMI30
17 Μάι. 2008, 17:12
Έχω και εγώ το κλασικό πρόβλημα με τις διακοπές των κλήσεων κλπ τα γνωστά όπως και η πωλήτρια που μου πούλησε το κινητό και μία φίλη μου κλπ (μάλον δεν πρέπει να υπάρχει ks20 χωρίς πρόβλημα από ότι κατάλαβα) και αν και το αγόρασα προχθές αποφάσισα να περάσω αυτή την μαγική έκδοση 10e που λύνει υποτίθεται το πρόβλημα (την 10e φοράω ήδη βέβαια αλλά είδομεν...) Το θέμα μου είναι ότι ενώ έχω περάσει σωστά τους drivers (corona κλπ) κάνω τις αλλαγές σε engineering menu και εκκινώ το LGMDP_EURO και ενώ μου βρίσκει αρχικά τηλ στην com8 (active η σύνδεση αλλά άγνωστη συσκευή= phone none device none) κάνω σύνδεση μου ζητά το μοντέλο δίνω μοντέλο (lg ks20) και error cant check version!! Πάω να βάλω το image κάτι ξεκινά να κάνει για 9.2 δεύτερα και... πούλος... τα μυνήματα στην μικρή αυτή εξέλιξη είναι set trusted mode - timeout - error security mode... Κάποια ίδέα?

nikolis2000
17 Μάι. 2008, 17:38
Έχω και εγώ το κλασικό πρόβλημα με τις διακοπές των κλήσεων κλπ τα γνωστά όπως και η πωλήτρια που μου πούλησε το κινητό και μία φίλη μου κλπ (μάλον δεν πρέπει να υπάρχει ks20 χωρίς πρόβλημα από ότι κατάλαβα) και αν και το αγόρασα προχθές αποφάσισα να περάσω αυτή την μαγική έκδοση 10e που λύνει υποτίθεται το πρόβλημα (την 10e φοράω ήδη βέβαια αλλά είδομεν...) Το θέμα μου είναι ότι ενώ έχω περάσει σωστά τους drivers (corona κλπ) κάνω τις αλλαγές σε engineering menu και εκκινώ το LGMDP_EURO και ενώ μου βρίσκει αρχικά τηλ στην com8 (active η σύνδεση αλλά άγνωστη συσκευή= phone none device none) κάνω σύνδεση μου ζητά το μοντέλο δίνω μοντέλο (lg ks20) και error cant check version!! Πάω να βάλω το image κάτι ξεκινά να κάνει για 9.2 δεύτερα και... πούλος... τα μυνήματα στην μικρή αυτή εξέλιξη είναι set trusted mode - timeout - error security mode... Κάποια ίδέα?

mhpws epidh bazeis thn 10e panw sthn 10e?dokimase na to kaneis apo allo pc.aplh lysh kai poly ths modas:p

TOMI30
17 Μάι. 2008, 18:27
Δεν έχω άλλο pc και θέλω να βάλω την 10ε την ¨φτιαγμένη" (απο ότι λένε τα παιδιά εδώ ότι λύνει το θέμα μικρόφωνο σε σχέση με την 10ε την απλή) τέλος πάντων η έκδοση που φοράω είναι η 10e.A.3.1.1.00215J αυτή η φτιαγμένη 10ε τι κωδικό έχει μπορεί να γράψει κάποιος που την έχει? είναι διαφορετική φάση? Έχω μεγάλο πρόβλημα με τις κλήσεις κατά τα άλλα το κινητό αυτή την στιγμή είναι για πέταμα σαν κινητό.

electec
17 Μάι. 2008, 21:00
Δεν έχω άλλο pc και θέλω να βάλω την 10ε την ¨φτιαγμένη" (απο ότι λένε τα παιδιά εδώ ότι λύνει το θέμα μικρόφωνο σε σχέση με την 10ε την απλή) τέλος πάντων η έκδοση που φοράω είναι η 10e.A.3.1.1.00215J αυτή η φτιαγμένη 10ε τι κωδικό έχει μπορεί να γράψει κάποιος που την έχει? είναι διαφορετική φάση? Έχω μεγάλο πρόβλημα με τις κλήσεις κατά τα άλλα το κινητό αυτή την στιγμή είναι για πέταμα σαν κινητό.
Ιδια εκδοση λεει οτι ειναι ,αλλα μαλλον δεν ειναι .
για το προβλημα σου μαλλον θα πρεπει να κοιταξεις και σε καπιο αλλο pc .

TOMI30
17 Μάι. 2008, 23:12
Παιδιά μην τα πετάμε έτσι αυτά με το άλλο pc... αυτά να πάνε να τα κάνουν οι άλλοι στο εξωτερικό στα ξένα φόρουμ που τα γράφουν όχι εμείς.Μήπως πρέπει να είναι και laptop της lg το άλλο pc? ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως.Τελικά πέρασα το image file με το κινητό σε emergency mode ρισκάροντας μιάς και από ότι είδα 2 βασικά προβλήματα μπορεί να έχεις αν κάτι δεν πάει καλά 1) vα σου σβήσει το ΙΜΕΙ και 2) να μην σου διαβάζει την sim card στο 1 παίζει προγραμματάκι που εισάγεις και πάλι τον αριθμό και στο 2 ξεκλειδώνεις το κινητό με τα γνωστά εργαλεία.Το πιο βασικό είναι ότι αυτή η ρομ μου διόρθωσε το πρόβλημα 100% πήρα σχεδόν όλα τα άτομα που είχα πρόβλημα τηλ και μίλησα με τον καθένα τουλάχιστον 10 λεπτά και όλα οκ μάλιστα έχω την εντύπωση ότι ακούγονται και πιό δυνατά - καθαρά από πρίν.Βέβαια και θέλω να το πώ αυτό η ποιότητα του τηλεφωνικού μέρους της συσκευής είναι αυτή ενός κινητού των 30 ευρώ.Το καινούργιο image φαίνεται λίγο unstable αλλά τίποτε το τραγικό.Πάντως πρέπει να βγάλουν μια τελευταία έκδοση γιατί έχουμε ακόμη αρκετά θέματα και όχι να το αφήσουνε εκεί στην 10ε.Τέλος το πρόβλημα σύνδεσης με το LGMDP_EURO σε νορμαλ mode είναι μάλλον στον modem driver.Αυτά και ευχαριστημένος πλέον με την αγορά (εκτός αν ξυπνήσω αύριο και αρχίσουνε τα ίδια πάλι) σε κοινωνικοποιεί πάντως αυτό το κινητό δεν μπορώ να πώ τις τελευταίες 2 μέρες έχω μιλήσει και με τον τελευταίο λαλάκα που είχα στην λίστα (έλα μήτσο που είσαι ρε φίλε 10 χρόνια έχουμε να τα πούμε πές μου ρε φίλε ακούγομαι καλά? καθαρά? ή έτσι και έτσι τί σήμα έχεις εσύ εκεί?... ).Άμα γίνει στραβή θα επανέλθω.

_panakos_
18 Μάι. 2008, 01:14
Paidia k egw exw to idio provlima me mikrofwno fantasteite oti to agorasa xthes k simera ekleine k den me akougan oso gia to xrono...mia ekleine panw apo ta 10 lepta mia katw apo 5 epomenwn den exei sugekrimenh wra...

_panakos_
18 Μάι. 2008, 01:53
File an se endiaferei to poulaw to pira xthes alla exw k egw to idio provlima me to mikrofwno k den borw na asxolithw...exw apodeixi agoras ta panta.to dinw 290 eurw an se endiaferei: panakos14_4@yahoo.gr
thanks...

_panakos_
18 Μάι. 2008, 01:58
Και το δικο μου τρεχει την 10b και δεν παρουσιασε προβλημα με τον ηχο καμια φορα. Μονο μια μικη καθηστερηση στην εναρξη της κλησης.

Το δουλευω σε Vodafone με αυτοματη ζωνη ( G, 3G HSDPA )

paidia emena mou parousiazei provlima opou k na to valw 3g klp...

panagos22
18 Μάι. 2008, 03:54
ενας γνωστος μου πηρε το κινητο.εχει την 10e αλλα του εκανε το προβλημα και του ειπα να το βαλει σε gsm δικτυο οταν μηλησαμε δεν ειχε προβλημα.ερωτηση η 10e που βαζουν (πηγα το κινητο μου για να μου την βαλουν γιατι ειχα την 10b)εχει διαφορα με την 10e που κυκλοφορει εδω μεσα?thanks

nikolis2000
18 Μάι. 2008, 06:37
Παιδιά μην τα πετάμε έτσι αυτά με το άλλο pc... αυτά να πάνε να τα κάνουν οι άλλοι στο εξωτερικό στα ξένα φόρουμ που τα γράφουν όχι εμείς.

giati oxi emeis?den katalabainw ton tono sou.einai mia lysh pou exei boh8hsei poly kosmo.diladi ti eimaste emeis?

trackera
18 Μάι. 2008, 12:51
Παιδιά μην τα πετάμε έτσι αυτά με το άλλο pc... αυτά να πάνε να τα κάνουν οι άλλοι στο εξωτερικό στα ξένα φόρουμ που τα γράφουν όχι εμείς.Μήπως πρέπει να είναι και laptop της lg το άλλο pc? ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως.Τελικά πέρασα το image file με το κινητό σε emergency mode ρισκάροντας μιάς και από ότι είδα 2 βασικά προβλήματα μπορεί να έχεις αν κάτι δεν πάει καλά 1) vα σου σβήσει το ΙΜΕΙ και 2) να μην σου διαβάζει την sim card στο 1 παίζει προγραμματάκι που εισάγεις και πάλι τον αριθμό και στο 2 ξεκλειδώνεις το κινητό με τα γνωστά εργαλεία.
Για να μην τα πετάμε λοιπόν έτσι αυτά εσύ που είδες ότι αν κάνεις την αναβάθμιση σε emergency mode κινδυνεύεις να τα πάθεις αυτά;Γιατί σύμφωνα με το service manual η αναβάθμιση σε emergency mode γίνεται όταν έχεις αυτό ακριβώς το πρόβλημα,δηλαδή πήγε κάτι λάθος κατά την αναβάθμιση και δεν έχει γίνει το NV backup και το βάζεις σε emergency mode και προχωράς στην αναβάθμιση.Όσο για το IMEI repair tool έχεις δεί κανένα να το έχει κάνει;Γιατί όλοι λένε ότι η εφαρμογή απλά ψάχνει για να βρεί το κινητό και δεν το βρίσκει ποτέ

trackera
18 Μάι. 2008, 12:58
Δεν έχω άλλο pc και θέλω να βάλω την 10ε την ¨φτιαγμένη" (απο ότι λένε τα παιδιά εδώ ότι λύνει το θέμα μικρόφωνο σε σχέση με την 10ε την απλή) τέλος πάντων η έκδοση που φοράω είναι η 10e.A.3.1.1.00215J αυτή η φτιαγμένη 10ε τι κωδικό έχει μπορεί να γράψει κάποιος που την έχει?
Eγώ αυτή τη στιγμή έχω την V10e_B_3.1.1.00215J.Δεν είναι η φτιαγμένη που αναφέρεται,αλλά από την LG

ilias_
18 Μάι. 2008, 15:03
Γεια σας παιδια,εχω εγκαταστησει το ringo στο κινητο και βαζω τον ηχο κλησης που θελω αλλα δν ακουγετε,ακουγετε ο πρωορηθμησμενος απο το ringo...Ψαχνω μηπως λεει πουθενα save αλλα τπτ...Σας ευχαριστω προκαταβολικα...

kostast1
18 Μάι. 2008, 17:35
Παντως ρε παιδια διαβαζω τα τοσα θεματακια με το τηλεφ...
και μαλλον ειμαι απο τους πολυ τυχερους......
Εχω το τηλεφ.... απο τον Δεκεμβριο ειναι το εταιρικο μου.....
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΙΧ..........το μονο θεματακι ηταν με το destin...
αλλα με το SRS WOW HD sound driver που περασα εχθες
δουλευει και αυτο.....

Αυτα.

KEEP GOING ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ !!!!!!!!!

koke_80
18 Μάι. 2008, 19:12
Καλησπερα σε ολους στο φορουμ.Την παρασκευη αγοαρασα ενα lgks20 και προσπαθησα να κανω αναβαθμιση σε μια πιο καινουργια εκδοση συγκεκριμενα την 10f την γαλλικη εκδοση που δεν ειναι κλειδωμενη απο την vodafone.Το τηλεφωνο λειτουργει καλυτερα απο πριν αλλα δεν μπορω να βρω δικτυο και συνεπως να κιανω ή να δεχτω κλησεις και εχει σβηστει και το imei του!Προσπαθησα με ενα εργλειο που βηκα να το επαναφερω αλλα το μονο που κανει ειναι να μου βγζει αυτο το μηνυμα connecting to device οταν κανω apply jobs για αλλαγη του ιμει.Θα παρακαλουσα θερμα οποιος ξερει πως να λυθει αυτο το προβλημα να μου ει διοτι εχω μεινει στην ουσια χωρις τηλεφωνο.Ευχαριστω εκ των προτερων.

andapo
19 Μάι. 2008, 01:22
Καλησπερα σε ολους στο φορουμ.Την παρασκευη αγοαρασα ενα lgks20 και προσπαθησα να κανω αναβαθμιση σε μια πιο καινουργια εκδοση συγκεκριμενα την 10f την γαλλικη εκδοση που δεν ειναι κλειδωμενη απο την vodafone.Το τηλεφωνο λειτουργει καλυτερα απο πριν αλλα δεν μπορω να βρω δικτυο και συνεπως να κιανω ή να δεχτω κλησεις και εχει σβηστει και το imei του!Προσπαθησα με ενα εργλειο που βηκα να το επαναφερω αλλα το μονο που κανει ειναι να μου βγζει αυτο το μηνυμα connecting to device οταν κανω apply jobs για αλλαγη του ιμει.Θα παρακαλουσα θερμα οποιος ξερει πως να λυθει αυτο το προβλημα να μου ει διοτι εχω μεινει στην ουσια χωρις τηλεφωνο.Ευχαριστω εκ των προτερων.

Κάτι παίζει με τις unbraded εκδόσεις και περιέργος δεν αναγνωρίζουν τις κάρτες sim της vodafone. Κουλό μεν αλλα... Το λέω γιατί είχα βάλει και εγώ την έκδοση που προανέφερες. Τελικά δεν έβγαλα άκρη και έβαλα την v10e που έδωσε ένα παιδί εδω μέσα (Ελληνική). Απο τότε κανένα πρόβλημα με τις κλήσεις και παίζουν και απο όσο ακούω (απο το forum) πολλά παιχνίδια - εφαρμογές που χρεισιμοποιούν 3D.

fritz2
19 Μάι. 2008, 12:51
καλησπερα.. θα ηθελα να μου πειτε τι να κανς για να αανεβασω την μνημη του κιν . ελευθερη εχω μονο 35 mb..
καρτα μνημησ εχω..
να βγαλω τα προγραμματα, να τα αποθυκευσω αλλου???

ευχαριστω πολυ

athanaso77
19 Μάι. 2008, 13:03
Gia ti RAM milas i gia ti ROM?

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα