View Full Version : [Επίσημο] LG KS20
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
pythagoras_7
12 Απρ. 2008, 16:19
παιδιά που πάνε τα προγράμματα που κάνουμε εγκατάσταση?Έχω κάνει μερικά αλλά δε τα βρίσκω...
mariafouli
12 Απρ. 2008, 20:52
deite autes:http://cgi.ebay.com/Crystal-Hard-Case-for-LG-KS20_W0QQitemZ160225931073QQihZ006QQcategoryZ39841QQssPageNa meZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem kai: http://cgi.ebay.com/Brand-New-Silicone-Skin-Case-For-LG-KS20_W0QQitemZ220221021822QQihZ012QQcategoryZ20336QQssPageNa meZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem ego exo tin proti alla mou exei psilospasei..aksizei pantos gia ta lefta tis...:)
τελικά αγόρασα κάτι ζελατίνες ίδιες με αυτές πού είχε όταν αγοράστηκε χωρις εκείνο το κομματάκι στο πλάι που εξέχει και μοιάζει λές και είναι ολοκαίνουριο :) .Έχω άλλες 3 άν κάποιος ενδιαφέρεται αφού την άλλη βδομάδα περιμένω και το screen protector μου.Ά,έχω και ένα screen protector για οθόνη 2,8'' της brando
Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για ανταλλακτικές ζελατίνες, από που μπορώ να προμηθευτώ? Υπάρχουν σε κατάστημα Ελλάδας ή μόνο μέσω Internet (ebay)?
alfadex50
12 Απρ. 2008, 23:23
Παίδες βοήθεια!μου πουλάει ο κολλητός μου το κινητό του το έχει ένα μήνα 200 ευρο.Είχε και αυτός πρόβλημα με το μικρόφωνο αλλα μόλις έκανε hard reset δε του το ξαναέκανε.΄΄Εχω εδω και 2 χρόνια qtek 8310 με wm6.Τι να κάνω ? είναι πολύ όμορφο αλλά και τι δεν έχω ακούσει help!
pythagoras_7
13 Απρ. 2008, 00:01
Παίδες βοήθεια!μου πουλάει ο κολλητός μου το κινητό του το έχει ένα μήνα 200 ευρο.Είχε και αυτός πρόβλημα με το μικρόφωνο αλλα μόλις έκανε hard reset δε του το ξαναέκανε.΄΄Εχω εδω και 2 χρόνια qtek 8310 με wm6.Τι να κάνω ? είναι πολύ όμορφο αλλά και τι δεν έχω ακούσει help!
αφού το έλυσε το πρόβλημα πάρ'το τα σπάει το τηλεφωνάκι!!!!!:D
mishka
13 Απρ. 2008, 08:43
Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για ανταλλακτικές ζελατίνες, από που μπορώ να προμηθευτώ? Υπάρχουν σε κατάστημα Ελλάδας ή μόνο μέσω Internet (ebay)?
http://www.disagu.de/
spirosgate4
13 Απρ. 2008, 15:23
Παιδιά αύριο λέω να πάω να πάρω καμιά καρτούλα για το κινητό αλλα δεν ξέρω αν κάνουν όλες οι Sd για αυτό θέλω με βοηθήσετε...Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για αυτή εδώ (2Gb) αντι 12 ευρώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555075.Τι λέτε κάνει για το κιν. η' να δω καμία άλλη?
ktm660
13 Απρ. 2008, 15:34
Καλησπέρα φίλοι μου. Πέρασε μια εβδομάδα που έχω στα χέρια μου το lg ks20.
Σήμερα πρώτη φορά μου έκανε το τρελό με το μικρόφωνο και μάλιστα δύο συνεχόμενες
Πριν το πάρω είχα διαβάσει στο συγκεκριμένο θέμα πώς να κάνεις μια συντόμευση και να ανοίγει το Media Player και το Destinator 7 μαζί. Έψαξα μια μια τις σελίδες μέχρι την 100 και δεν μπόρεσα να το ξαναβρώ . μπορεί κάποιος να μου πει σε ποια σελίδα είναι να το ξαναδιαβάσω?
pythagoras_7
13 Απρ. 2008, 15:51
Παιδιά αύριο λέω να πάω να πάρω καμιά καρτούλα για το κινητό αλλα δεν ξέρω αν κάνουν όλες οι Sd για αυτό θέλω με βοηθήσετε...Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για αυτή εδώ (2Gb) αντι 12 ευρώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555075.Τι λέτε κάνει για το κιν. η' να δω καμία άλλη?
μια χαρά κάνει!!!;):)
pythagoras_7
13 Απρ. 2008, 15:55
Exei dwsei enan odigo gia na to kanoume etsi. Vasika exei kapoia provlimata kai einai kai duskolo sto na to setareis.
Afou eida kai apoeida kateleixa se auto wste na moiazei me iphone
http://www.whoneedsaniphone.com/
alla kai auto exei kapoio provlima. Otan xekinaei i othoni ginete mauri kai prepei na xanatrexeis ena arxeio apo to flash lite. Anamenete nea ekdosi pou isws kai na ta lunei auta ta provlimata.
Sto telos kateleixa sto spb mobile shell 2 to opoio einai polu pio elafru kai einai kai para polu kalo. Mporei na min einai toso entupwsiako alla paramenei i kaluteri epilogi apo ola.
τι είναι το flash lite ????:shifty::Oγενικά αν γίνεται μερικές οδηγείες για να το κάνω?
spirosgate4
13 Απρ. 2008, 16:09
μια χαρά κάνει!!!;):)
Thanks φίλε!
kostastnt
13 Απρ. 2008, 16:21
Παλικάρι αν δεν πήρες ακόμα την κάρτα πάρε μία στα 4gb. Είναι τόσο μικρή η διαφορά τους και πίστεψε με ότι αξίζει. Καλοκαίρι έρχεται, τραγουδάκια θα ακούμε πολλά, φωτογραφίες θα βγάλουμε πολλές οπότε πάρε τουλάχιστον 4gb.
Αν πάρεις 4gb πρέπει να λέει πχ "4gb micro SDHC". Και πάρε κάρτα που είναι μάρκα πχ. Sandisk για να δουλέψει το patchaki.
To flashlite μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: http://rapidshare.com/files/107148694/Flashlite_2_1_inc_CDK_WM5.zip
Για να επιβεβαιώσετε ότι τρέχει σωστά τρέξτε το xray που είχε μέσα στο πακέτο.
andapo
13 Απρ. 2008, 16:23
Καλησπέρα φίλοι μου. Πέρασε μια εβδομάδα που έχω στα χέρια μου το lg ks20.
Σήμερα πρώτη φορά μου έκανε το τρελό με το μικρόφωνο και μάλιστα δύο συνεχόμενες
Πριν το πάρω είχα διαβάσει στο συγκεκριμένο θέμα πώς να κάνεις μια συντόμευση και να ανοίγει το Media Player και το Destinator 7 μαζί. Έψαξα μια μια τις σελίδες μέχρι την 100 και δεν μπόρεσα να το ξαναβρώ . μπορεί κάποιος να μου πει σε ποια σελίδα είναι να το ξαναδιαβάσω?
Δες εδώ:
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193952
Αλλά διάβασε όλες τις σελίδες ώστε να τα κάνεις όλα σωστά και επειδή περιέχουν και άλλα χρήσιμα πράγματα. Δεν είναι και πολλές.
andapo
13 Απρ. 2008, 16:28
τι είναι το flash lite ????:shifty::Oγενικά αν γίνεται μερικές οδηγείες για να το κάνω?
To flash lite είναι το κλασικό flash που βλέπουμε σε πολλές σελίδες του web αλλα είναι η έκδοση για windows mobile. Αν μπείς στην σελίδα του freestyl θα βρείς και τα αντίστοιχα link των προγραμμάτων που θες (flash lite) και είναι όλα δωρεάν. Θα βρεις και τις οδηγίες εγκατάστασης. Απλά στο ξαναλέω. Ότι όταν ξεκινάει η οθόνη γίνετε μαύρη και πρέπει να πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην οθόνη και να κάνεις open file απο το flash lite, ώστε να ξαναφορτώσεις την εφαρμογή. Δες και video τους να δεις αν σου κάνει πριν το βάλεις.
ktm660
13 Απρ. 2008, 16:55
Να σε καλά andapo ευχαριστώ
pythagoras_7
13 Απρ. 2008, 17:17
Thanks φίλε!
τπτ απλά έχει λίγο δίκιο ο φίλος για τα 4 gb
To flash lite είναι το κλασικό flash που βλέπουμε σε πολλές σελίδες του web αλλα είναι η έκδοση για windows mobile. Αν μπείς στην σελίδα του freestyl θα βρείς και τα αντίστοιχα link των προγραμμάτων που θες (flash lite) και είναι όλα δωρεάν. Θα βρεις και τις οδηγίες εγκατάστασης. Απλά στο ξαναλέω. Ότι όταν ξεκινάει η οθόνη γίνετε μαύρη και πρέπει να πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην οθόνη και να κάνεις open file απο το flash lite, ώστε να ξαναφορτώσεις την εφαρμογή. Δες και video τους να δεις αν σου κάνει πριν το βάλεις.ok ευχαριστώ!
motifnick
13 Απρ. 2008, 17:54
παιδια συγνωμη αλλα ενα μικρο βυσματακι στο πλαϊ που ειναι απο την μερια του φορτηστη που ειναι κι αυτο κρυμενο στο πλαστικο καπακι..ξερετε τι ειναι?
για ακουστικα δεν ειναι παντος!! μηπως υπαρχει στα αληθεια tv out? γιατι παντου λενε για αυτην την περιβοητη εξοδο?
μηπος εικονα μεταφερεται μεσο της θυρας που μπαινει φορτηστης,usb,ακουστηκα ...και περνει και tv out cable?
ross2280
13 Απρ. 2008, 18:26
Καλημερα σε ολους. Μετα απο λιγο ψαξιμο αποφασισα και εγω να παρω το συγκεκριμενο κινητο. Το εχω ηδη παραγγειλει Unbranded (δηλαδη χωρις vodafone και τετοια) απο Αγγλια.
Μιας και ημουνα παλαιοτερος χρηστης windows mobile (τωρα προς το παρον uiq) γνωριζω τα περισσοτερα. Ομως το συγκεκριμενο κινητο εχω διαβασει οτι εχει καποιους περιορισμους στα προγραμματα που μπορει να τρεξει κλπ λογω μη υπαρξης graphics accelerator.. Αυτο σε τι βαθμο ισχυει?
Για gps δεν προκειται να το χρησιμοποιησω ιδιαιτερα μιας και εχω dedicated μηχανημα, οποτε το πολυ πολυ να περασω ενα i-go που διαβασα οτι δουλευει καλα. Υπαρχουν προβληματα σε αλλα popular προγραμματα?
Τα τυπου pointui και spb shell 2, πληκτρολογια Iphone, scroll σαν του touch κ.λ.π. δουλευουν καλα...?
Ευχαριστω για οποιες απαντησεις..
DJ_TEO
13 Απρ. 2008, 18:33
παιδια συγνωμη αλλα ενα μικρο βυσματακι στο πλαϊ που ειναι απο την μερια του φορτηστη που ειναι κι αυτο κρυμενο στο πλαστικο καπακι..ξερετε τι ειναι?
για ακουστικα δεν ειναι παντος!! μηπως υπαρχει στα αληθεια tv out? γιατι παντου λενε για αυτην την περιβοητη εξοδο?
μηπος εικονα μεταφερεται μεσο της θυρας που μπαινει φορτηστης,usb,ακουστηκα ...και περνει και tv out cable?
Αυτη η εξοδος σχεδον σιγουρα ειναι RF οποτε προφανως ειναι για εξωτερικη κεραια κινητου. Συνηθως προσαρμοζεται σε βασεις αυτοκινητου.
pbmafia
13 Απρ. 2008, 19:27
Καλησπέρα,αύριο θα πάω να δω από κοντά το κινητό και αν με ικανοποιεί σε 2-3 θέματα θα το πάρω!
θέλω να σας ρωτήσω...:
με κοσμοτέ παίζει μια χαρά?mms κτλ?
επίσης φορτίζει από usb θύρα μονο?
και τέλος όταν χτυπάει ακούγεται δυνατα?
puzzle21
13 Απρ. 2008, 23:41
Τελικα δεν παει αλλο η υποθεση με το τηλ..αν και σπανια μου το κανει με ενοχλει αφανταστα το θεμα του μικροφωνου..
αυτες τις μερες θα παω να το σπρωξω..αν ενδιαφερεται καποιος ας στειλει pm..το εχω απο τα χριστουγεννα μονιμως μεσα στη θηκη του σε αριστη κατασταση..μαζι δινω και πολλα προγραμματα για οποιον ενδιαφερεται..
Οπως εχω αναφερει ημουν τρελλος υποστιριχτης του τηλ..εκανα υπομονη τοσο καιρο αλλα βρισκω την εταιρεια απαραδεχτη που τοσο καιρο δεν εχει κανει κατι..
trackera
14 Απρ. 2008, 00:05
Αφού σου βγάζει το πρόβλημα με το μικρόφωνο γιατί δεν το πάς για service?Άν είναι έτσι ποιός ο λόγος της εγγύησης?
kostastnt
14 Απρ. 2008, 05:32
Καλησπέρα,αύριο θα πάω να δω από κοντά το κινητό και αν με ικανοποιεί σε 2-3 θέματα θα το πάρω!
θέλω να σας ρωτήσω...:
γιατί να μην παίζει μια χαρά με κοσμοτέ? με wind που έχω δουλεύει τέλεια
από usb θύρα φορτίζει
όταν χτυπάει ακούγεται μέτρια... αλλά μπορείς πολύ απλά να ανεβάσεις 10db το ringtone και θα ακούγεται πολύ δυνατά χωρίς να ακούγονται τριξίματα. Για αυτό λέω και 10db και όχι 15-20db.
mishka
14 Απρ. 2008, 08:06
θέλω να σας ρωτήσω...:
cosmote no problem
pbmafia
14 Απρ. 2008, 08:31
thanks guys!
Nicholas_mgr
14 Απρ. 2008, 08:42
όταν χτυπάει ακούγεται μέτρια... αλλά μπορείς πολύ απλά να ανεβάσεις 10db το ringtone και θα ακούγεται πολύ δυνατά χωρίς να ακούγονται τριξίματα. Για αυτό λέω και 10db και όχι 15-20db.
Πως το κάνεις αυτό??? Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που επιτρέπει τέτοια ρύθμιση?
puzzle21
14 Απρ. 2008, 10:39
Αφού σου βγάζει το πρόβλημα με το μικρόφωνο γιατί δεν το πάς για service?Άν είναι έτσι ποιός ο λόγος της εγγύησης?
Γιατι αν εχεις διαβασει τα περισσοτερα Post οσοι το πηγαν το πηραν πισω με το ιδιο προβλημα..ουσιαστικα τους κανει ενα firmware update χωρις ομως να το εχουν φτιαξει..
kthanassis
14 Απρ. 2008, 10:45
γιατί δεν παίρνετε κάτι σε HTC??:p:lol:
η LG αν δν κάνω λάθος δεν έχει ξαναβγάλει pocketpc και ακόμη είναι σε πειραματικό στάδιο, αν έχετε υπομονή περιμένετε να διορθωθούν, αλλιώς πηγαίνετε σε κάτι πιο αξιόπιστο.
athanaso77
14 Απρ. 2008, 11:17
Symfwnw...!
puzzle21
14 Απρ. 2008, 12:15
γιατί δεν παίρνετε κάτι σε HTC??:p:lol:
η LG αν δν κάνω λάθος δεν έχει ξαναβγάλει pocketpc και ακόμη είναι σε πειραματικό στάδιο, αν έχετε υπομονή περιμένετε να διορθωθούν, αλλιώς πηγαίνετε σε κάτι πιο αξιόπιστο.
Ναι ειδα και το htc 3300 που ειχα...αυτο εφυγε σε ενα μηνα κατευθειαν..απιστευτα κολληματα..τουλαχιστον με το lgaki ημουν πολυ ευχαριστημενος αλλα οταν ειμαι σπιτι δεν μπορω να μιλησω χαχαχα....
επιστροφη στο νοκια μου να μπορω να μιλαω και τελειωνει η υποθεση..
panagos22
14 Απρ. 2008, 12:33
Πως το κάνεις αυτό??? Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που επιτρέπει τέτοια ρύθμιση?
nai pes mas pws to kaneis giati to hxeia otan einai dunata ta xanei ligo
panagos22
14 Απρ. 2008, 12:34
[ Για αυτό λέω και 10db και όχι 15-20db.[/QUOTE]
nai pes mas pws to kaneis giati to hxeia otan einai dunata ta xanei ligo
kthanassis
14 Απρ. 2008, 13:45
Ναι ειδα και το htc 3300 που ειχα...αυτο εφυγε σε ενα μηνα κατευθειαν..απιστευτα κολληματα..τουλαχιστον με το lgaki ημουν πολυ ευχαριστημενος αλλα οταν ειμαι σπιτι δεν μπορω να μιλησω χαχαχα....
επιστροφη στο νοκια μου να μπορω να μιλαω και τελειωνει η υποθεση..
τι επεξεργαστή έχει το ένα και τι το άλλο..... το ks20 κολλάει πολύ παραπάνω από το Tytn..... sorry για το offtopic
mafiasgr
14 Απρ. 2008, 15:17
ΡΕ παιδια να κανουμε ενα review την flashing procedure στο 10e.
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!
ΒΟΗΘΑΤΕ ΛΙΓΟ
andapo
14 Απρ. 2008, 15:49
ΡΕ παιδια να κανουμε ενα review την flashing procedure στο 10e.
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!
ΒΟΗΘΑΤΕ ΛΙΓΟ
Μωρε να το κάνουμε αλλά τι νομίζεις ότι θα κερδίσεις τελικά με την v10e. Αν το πρόβλημα σου είναι να παίξεις κάνενα παιχνίδι παραπάνω να σου πω ότι θες. Αλλά εγώ που την έχω βάλει δεν έχω δει και διαφορά. Τι να μου λέει το ότι ειναι λίγο πιο γρήγορο και ότι ξεκινάει με 39 Mbyte ελεύθερα. Τα ουσιαστικά μου προβλήματα (μικρόφωνο) παραμένουν. Και ξαναλέω ότι σε εμένα το θέμα με το μικρόφωνο δεν είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό (μου το έχει κάνει 5-6 φορες) αλλά με την v10e δεν θα βοηθήσουμε κανέναν.... :(
mafiasgr
14 Απρ. 2008, 16:24
Παιδια να σας πω αν και το τηλεφωνο δεν το εχω χρησιμοποιησει αρκετα λογω της μικρης αυτονομιας στην μπαταρια.Εχω δοκιαμασει να μιλησω εχω μιλησει μια ωρα σερι σε 2G και αλλη 1:30 σε 3G.Προβλημα δεν αντιμετωπισα αλλα δεν το αποκλειω κιολας.Το θεμα ειναι το εξης οσον αφορα το flasharisma Κατεβασα το manual απο την LG για το πως flasharoume το τηλεφωνο,εχω διαβασει και τα αντοιστιχα forum στο xda-developers αλλα πιστευω υπαρχουν καποια μελανα σημεια.Δεν καταλαβαινω γιατι αφου ο κοσμος ακολουθει την διαδικασια δημιουργουνται προβληματα.Εγω βασικα δεν με ενδιαφερει αν δημιοργηθει προβλημα αλλα με ενδιαφερει το πως θα το λυσω!!Αυτο το nvbackup με εχει μπευρδεψει γινεται αυτοματα η οχι;;;
Τι data εχει;;;για να περασω την 10e αν θελω να κανω restore πρεπει να εχω και την v10b;;Βασικα δεν την εχω και δεν την εχω βρει πουθενα σε μορφη dz.to nvbackup εχει και την v10e μεσα δεν το νομιζω γιατι εμενα εχει πολυ μικρο μεγεθος;;;Γιατι πολυς κοσμος μετα το φλασαρισμα χανει το IMEI;;
Μπερδεμα:O
staurmk2
14 Απρ. 2008, 17:18
σήμερα μίλησα με την lg και μου είπαν οτι αύριο θα μου στείλουν το κινητό με courier!! το εχω πάει πολλες φορες στο service!! μου είπαν οτι αυτην την φορά άλλαξαν μπαταρία !! περιμένω αύριο να πάρω το κινητό και ας ελπίσουμε αυτήν την φορά να έχουν διορθωθεί τα προβλήματα!! μου παρουσίασε και το πρόβλημα με το μικρόφωνο και πέρασαν την τελευταία φορά την 10e!! Πάντως αν σκέφτεστε να πάρετε το κινητό καλύτερα να το ξανασκεφτείτε !! ΧΑΛΙΑ αντιμετώπιση και πολλά προβλήματα !!
pythagoras_7
14 Απρ. 2008, 20:18
σήμερα μίλησα με την lg και μου είπαν οτι αύριο θα μου στείλουν το κινητό με courier!! το εχω πάει πολλες φορες στο service!! μου είπαν οτι αυτην την φορά άλλαξαν μπαταρία !! περιμένω αύριο να πάρω το κινητό και ας ελπίσουμε αυτήν την φορά να έχουν διορθωθεί τα προβλήματα!! μου παρουσίασε και το πρόβλημα με το μικρόφωνο και πέρασαν την τελευταία φορά την 10e!! Πάντως αν σκέφτεστε να πάρετε το κινητό καλύτερα να το ξανασκεφτείτε !! ΧΑΛΙΑ αντιμετώπιση και πολλά προβλήματα !!
1)εγώ δεν είχα τέτοια προβλήματα
2)η αναβάθμηση αυτή γίνεται απ'το σπίτι?και αν ναι ένα link?
3)το hard reset που λένε πολλοί καθώς και την αλλαγή από 3g σε gsm τη δοκίμασες?
4)στο service μέσω της vodafone ή κατευθείαν στην lg?
trackera
14 Απρ. 2008, 20:25
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δέχεστε να πάρετε πίσω το κινητό απο το service χωρίς να σας έχουν φτιάξει το πρόβλημα.Αφού το πηγένετε και όταν το πέρνετε πίσω διαπιστώνετε ότι πάλι υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν τους το ξανααφήνετε μέχρι να το φτιάξουν;Σε τέτοιες περιπτώσεις καλύτερα να καθυστερήσεις να το πάρεις στα χέρια σου παρά να το έχεις με προβλήματα
kostastnt
14 Απρ. 2008, 20:57
Για να ανεβάσετε την ένταση στα τραγούδια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Nero Wave Editor. Έρχεται μαζί με την σουίτα του Nero, οπότε το έχετε ήδη αν χρησιμοποιείτε Nero.
Φορτώνεται το ringtone, πάτε στο μενού "Ένταση Ήχου" επιλέγετε "Αλλαγή Έντασης" και βάζετε 9db για νορμάλ τραγούδια. Σε τραγούδια με πολύ μπάσο βάζετε 5db. Σε τραγούδια με καθόλου μπάσο βάζετε 15db. Αλλά πειραματιστείτε και μόνοι σας λιγάκι :)
trackera
14 Απρ. 2008, 21:59
Γίνεται να βάλουμε δυνατότητα για voip στο κινητό μας;Mια προσπάθεια που έκανα το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό.Σίγουρα θέλει πείραγμα η registry
Μετά από πολλές προσπάθειες βρήκα ότι το voip παίζει αρκετά καλά με το softphone της Xten.Networks.X-Pro.v2.2.2.Συνδέθηκα στο internet μέσω wifi και έκανα κανονικά log in στον SIP λογαριασμό μου.Η ποιότητα είναι αρκετά καλή και καλύτερα θα είναι να χρησιμοποιήσετε bluetooth ακουστικό ή handsfree
pythagoras_7
14 Απρ. 2008, 22:29
To flash lite είναι το κλασικό flash που βλέπουμε σε πολλές σελίδες του web αλλα είναι η έκδοση για windows mobile. Αν μπείς στην σελίδα του freestyl θα βρείς και τα αντίστοιχα link των προγραμμάτων που θες (flash lite) και είναι όλα δωρεάν. Θα βρεις και τις οδηγίες εγκατάστασης. Απλά στο ξαναλέω. Ότι όταν ξεκινάει η οθόνη γίνετε μαύρη και πρέπει να πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην οθόνη και να κάνεις open file απο το flash lite, ώστε να ξαναφορτώσεις την εφαρμογή. Δες και video τους να δεις αν σου κάνει πριν το βάλεις.
το έκανα αν και έχει 2-3 εικονίδια μπερδεμένα και άλλα 2-3 που δε σε οδηγούν κάπου!Πάντως έχει πολύ πλάκα και ιδιαίτερα το κλείδωμα ξεκλείδωμα.Το κράτησα ποιο πολύ για φιγούρα και για το κλείδωμα χωρίς να το χρησιμοποιώ πάντα!!!:D:p
andapo
14 Απρ. 2008, 23:13
το έκανα αν και έχει 2-3 εικονίδια μπερδεμένα και άλλα 2-3 που δε σε οδηγούν κάπου!Πάντως έχει πολύ πλάκα και ιδιαίτερα το κλείδωμα ξεκλείδωμα.Το κράτησα ποιο πολύ για φιγούρα και για το κλείδωμα χωρίς να το χρησιμοποιώ πάντα!!!:D:p
Έκανες slide to menu κινώντας το δάκτυλό σου απο δεξια προς τα αριστερά? Αυτό για εμένα ειναι η μεγαλύτερη φιγούρα. Όσο για τα εικονίδια που δεν λειτουργούν, πρέπει να το σετάρεις. Αυτό ειναι όλο. ;)
staurmk2
15 Απρ. 2008, 03:40
λοιπόν για να απαντήσω !! φίλε πυθαγόρα δεν δοκιμασα να κάνω μονος μου αναβάθμιση !! το πάω στην omnitech στο κατάστημα της , στην Τζωρτζ! με hard reset δεν διορθώνεται το προβλημα της μπαταρίας !επίσης με αλλαγή σε gsm πάλι δεν διορθώνεται το πρόβλημα με το μικρόφωνο!!Πάντως οφείλω να ομολογήσω οτι μετα απο τις απανωτές αναβαθμίσεις το πρόβλημα με το μικρόφωνο δεν το συνάντησα( βέβαια το κινητό το κρατούσα στα χέρια μου δύο μέρες και μετα πάλι στο σέρβις ). αυτό που δεν λυνόταν ήταν το ζήτημα της μπαταρίας !! ελπίζω τώρα που θα το παραλάβω να έχουν λυθεί όλα !!
για τον φίλο που λεει οτι δεν το άφηνα (τρακερα) έχω να πω οτι κρατούσα το κινητο μια μέρα και το ξαναπήγαινα !!επρεπε να το κρατήσω λιγο στα χέρια μου για να δω αω όντως έχουν λυθεί τα προβλήματα!! Παντως αυτο που μένει στο τέλος είναι μια απίστευτη ταλαιπωρία !! Σε όσους συνάντησαν προβλήματα προτείνω να καλούν και την lg και όχι μόνο να μένουν στο σέρβις γιατι εγώ με αυτούς (omnitech)δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη!!
nikolis2000
15 Απρ. 2008, 16:40
gnwrizei kapoios thn diey8ynsh ths omnitech h genika to service sthn 8essaloniki?8elw na to paw gia update.eimai apo kabala kai 8a paw gia ena 3 hmero.8a prolaboun?
elefas
15 Απρ. 2008, 17:24
Ρε παιδιά είμαι ανάμεσα στο ks20 και το touch (με τα 128/256 μνήμη). Για το ks20 με προβληματίζουν τα ενοχλητικά bugs που έχει. Υπάρχει κανένας λόγος να το προτιμήσω από το touch?
trackera
15 Απρ. 2008, 17:43
Μην ακούς κανένα,αφού εσύ θα το πληρώσεις εσύ πάρε την απόφασή σου.Το lg ks20 πάντως αν δεν σου βγάλει προβλήματα είναι πάρα πολύ καλό
athanaso77
15 Απρ. 2008, 19:06
Ρε παιδιά είμαι ανάμεσα στο ks20 και το touch (με τα 128/256 μνήμη). Για το ks20 με προβληματίζουν τα ενοχλητικά bugs που έχει. Υπάρχει κανένας λόγος να το προτιμήσω από το touch?
Εμπειρικά θα σου συνιστούσα να πήγαινες κατευθείαν στο HTC. Από εκεί και πέρα, θα ακούσεις και άλλες γνώμες και κάνεις ότι θες.
elefas
15 Απρ. 2008, 20:17
Βασικά με ενδιαφέρει να μπορώ να το χρησιμοποιήσω απροβλημάτιστα ως κινητό (βλ. πρόβλημα μικροφώνου στο lg) και να παίζει ικανοποιητικά το destinator με εξωτερικό bt gps.
staurmk2
15 Απρ. 2008, 20:22
elefa εγω δεν ειμαι ευχαριστημένος απο το lg!! προτείνω να μην το ρισκάρεις !!αν το αγοράσεις και δεν σου βγάλει πρόβλημα θα ευχαριστηθείς παρα πολυ με τις δυνατότητες του τηλεφώνου, αν όμως σου βγάλει τα γνωστά προβλήματα θα σου σπάσουν τα νεύρα !! εγω το έχω τρεις μήνες και στα χέρια μου βρίσκεται 20 μέρες(τις άλλες ειναι στο σέρβις)Δική σου βέβαια η επιλογή!
andapo
15 Απρ. 2008, 20:47
Βασικά με ενδιαφέρει να μπορώ να το χρησιμοποιήσω απροβλημάτιστα ως κινητό (βλ. πρόβλημα μικροφώνου στο lg) και να παίζει ικανοποιητικά το destinator με εξωτερικό bt gps.
Αφου σε ενδιαφέρει το destinator ξέχνα το lg. Ο λόγος είναι ότι δεν δουλεύουν οι φωνητικές οδηγίες του destinator στο lg. Έχουμε βρει κάποιεσ λύσεις αλλά τέλεια λύση δεν έχει δωθεί ακόμα.
elefas
15 Απρ. 2008, 21:00
Ευχαριστώ φίλοι μου για τις απαντήσεις. Το ks20 από χαρακτηριστικά έχει ωραίο συνολάκι, η υλοποίησή τους όμως από την lg το αφήνει "μετεξεταστέο". Οπότε προς το touch προσανατολίζομαι.
Y.Γ. Υπάρχει κανένας που να μην του έβγαλε προβλήματα;;;
scandal_dj
15 Απρ. 2008, 21:17
Y.Γ. Υπάρχει κανένας που να μην του έβγαλε προβλήματα;;;[/QUOTE]
χαχαχαχαχαχα:lol::lol::):)
το αλλο με τον τοτο το ξερεις??
narcotic
15 Απρ. 2008, 21:22
S'emena file mou den exei vgalei pote to paramikro provlhma (to exw 3 mhnes)! kai na fantasteis pws to phra apo ena filo metaxeirismeno 250 evrw , me thn 10b kai mallon einai apo ta prwta pou vghkan! Den xreiasthke pote tpt apolytws, oute kan anava8mish kai den antimetwpisa kanena apo ta provlhmata pou anaferontai stis 140toses selides tou forum!. O monos logos gia ton opoio ISWS na tou kanw anava8mish einai an vgei telika h 10f sta agglika h ellhnika kai dior8wnei to directdraw.
scandal_dj
15 Απρ. 2008, 21:29
παιζει δηλαδη κανονικα το destinator ε?:)
narcotic
15 Απρ. 2008, 21:36
Vasika den to proseksa giati den me endiaferei..
scandal_dj
15 Απρ. 2008, 21:41
ετσι εγω δεν ειπα οτι εσυ δεν εχεις προβλημα εκει και καποιος αλλος αλλου ειπα οτι γενικα ολοι μας εχουμε πανω κατω τα ιδια αλλος περισσοτερα αλλος λιγοτερα αλλα ολοι εχουμε καποιο προβλημα με την συσκευη
kostastnt
15 Απρ. 2008, 22:51
Εμένα δεν έχει κάνενα πρόβλημα, αν εξαιρέσω ότι δεν δουλέυει το Slide 2 Unlock! Δεν το έχω δοκιμάσει με destinator αλλά μετά τις 20 Απρίλη που θα έχω gps θα σας πω
nikolis2000
15 Απρ. 2008, 23:19
egw hmoun gia to touch pou les me ta 128mb ram alla se orismena videos ktl kai genika opou xreiasthke epeksergasths mou ekane nera.to lg to phra kai egw metaxeira me thn 10b panw kai den mou exei kanei tpt.kai to destinator paizei mia xara.kai san xrhsths lg pou den tou exei bgalei problhma kapoies sygkriseis pou kanw me to touch (pou to exei filos) to lg einai poly mprosta.bebaia kai to touch panemorfo.kai egw epishs perimenw thn 10f gia na to kanw update gia kapoia paixnidia pou den mou paizoun.an asxoleisai kairo me wm kai ksereis panw katw kai exeis oreksh na asxolh8eis pare to lg.alliws pane gia touch pou exei trelo support (xda) kai den bgazei xaza problimata.alla oti akous edw einai gnwmes h teliki apofash einai dikh sou
deleeros
16 Απρ. 2008, 01:09
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι κάτοχος του τηλεφώνου από την προηγούμενη Τρίτη και από τότε, όταν έχω ελεύθερο χρόνο διαβάζω το thread και παράλληλα δοκιμάζω τα προγράμματα που προτείνετε και ότι άλλα tips έχετε δώσει. Απόψε κατάφερα να διαβάσω μέχρι και το τελευταίο μήνυμα – ο visitor ήταν όλα τα λεφτά :Ρ - και ήρθε η ώρα να πω και τη δικιά μου άποψη.
Το κινητό «φοράει» την 10e. Το πρόβλημα με το μικρόφωνο το αντιμετωπίζω σπάνια, ας πούμε 9 στα 10 τηλεφωνήματα, αλλά δεν παύει να είναι εκνευριστικό. Με το MSN δεν είχα κάποιο πρόβλημα και δεν έχω σκοπό ακόμα να πάρω δέκτη GPS για να δοκιμάσω το Destinator. Ένα πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν έρχονται νέα sms το τηλέφωνο δε δονείται, αν και το έχω επιλέξει από τις ρυθμίσεις. Ίσως να οφείλεται σε κάποιο από τα (πολλά) προγράμματα που έχω βάλει/βγάλει. Όταν κατασταλάξω σε αυτά που αξίζουν να μείνουν θα πατήσω ένα hard reset κ ελπίζω να διορθωθεί. Πάντως θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός ότι το τηλέφωνο κυκλοφορεί τόσους μήνες και δεν έχει βρεθεί κάποια λύση στο θέμα του μικροφώνου (η βασικότερη λειτουργία του είναι). Δε σας κρύβω ότι αν είχα διαβάσει το thread πριν την αγορά, αποκλείεται να το έπαιρνα. Για ποιο λόγο να το παίξω στην τύχη: “Άραγε ποιο κουτί θα φέρει ο υπάλληλος από την αποθήκη, το καλό ή αυτό με το χαλασμένο mic;” + το ότι μπορεί κάποια μέρα να μου πετάξει το πρόβλημα με τη μπαταρία. Ποιος έχει χρόνο να μπλέκει με service…
Πρώτη φορά είναι που έρχομαι σε επαφή με WM, αλλά εξοικειώθηκα γρήγορα με το περιβάλλον. Όμως λείπουν 2-3 πραγματάκια που θα έκαναν το τηλέφωνο πιο εύχρηστο και υπάρχουν σε πολύ παλιότερες συσκευές. Πχ δικά μας sms tones (αν και υπάρχει ξεχωριστό πρόγραμμα που το κάνει, δε μπορώ να καταλάβω γιατί η Microsoft δεν έχει βάλει μια αντίστοιχη λειτουργία), δεν έχω βρει τρόπο να στείλω πολλά αρχεία μαζί με Bluetooth, όταν έρχεται νέο sms φαίνεται μαζί με τον αποστολέα και το κείμενο (ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί :Ρ) κτλ.
Η αλήθεια είναι ότι μετά από μια βδομάδα το χρησιμοποιώ κατά 90% για κλήσεις και 10% τις pda λειτουργίες του. Τελικά μπορώ να ζήσω και χωρίς το wifi (αν και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που επέλεξα το κινητό) και σε γενικές γραμμές θεωρώ πως έκανα (για ακόμη μία φορά :Ρ) μια μέτρια αγορά κ αν γύριζα πίσω το χρόνο μάλλον θα επέλεγα το viewty :)) Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μη πέσετε να με φάτε, λέω πως σε αυτό το θέμα δε φταίει η LG , αλλά εγώ που δεν ξέρω τι θέλω :ΡΡ
Πιστεύω πως αυτό το τηλέφωνο, σε αυτά τα χρήματα, με αυτή την εμφάνιση και χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα θα γινόταν άνετα best seller. Κρίμα πραγματικά, γιατί νιώθω ότι κατά κάποιον τρόπο γίναμε beta testers στο πρώτο wm κινητό της LG.
:rolleyes:
nikolis2000
16 Απρ. 2008, 02:26
gia ta sms tones bale ena opoiodhpote wav mesa sto fakelo windows kai eisai etoimos.polla arxeia mazi mesw tou bt ftp h me kapoio 3rd party explorer kai gia to 8ema sms yparxoun polla programmata pou na kleidwnoun ta sms sou kai tetoia genika
athanaso77
16 Απρ. 2008, 09:07
gia ta sms tones bale ena opoiodhpote wav mesa sto fakelo windows kai eisai etoimos.
Epeidi doulevoun kanonika kai an mpoun stin karta mnimis kai sygkekrimena sto path /Storage Card/My Documents, tha synistousa na mi fortwnoume ti kyria mnimi me .wav arxeia pou mporoume aneta na exoume stin karta mnimis.
panagos22
16 Απρ. 2008, 13:34
Παρατηρησα οτι εχωντας το δυκτιο σε 3g μονο δεν εχω προβλημα με το μικροφωνο το εχει παρατηρησει κανεισ αλλος?σε ενα νουμερο που ειχα παντα διακοπες τωρα με το 3g δεν εχω τι να πω...
staurmk2
16 Απρ. 2008, 13:50
η αντιμετώπιση της lg στους πελάτες της ειναι απαράδεκτη !! με κάλεσαν την Δευτέρα και μ είπαν ότι μέχρι την Τρίτη το μεσημέρι θα έχω το κινητό στα χέρια μου !! ΜΟυ είπαν ότι θα με καλέσει το κουριερ να μ πεί ώρα !! Σήμερα είναι τετάρτη και ούτε φωνή ούτε ακρόαση !!Τελικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται !!!!
kostastnt
16 Απρ. 2008, 16:38
Πάρτους εσύ τηλέφωνο...
Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για να "κλειδώνετε" τα sms??? Με έκαψε το κωλοκινητό προχθές το βράδυ... Δοκίμασα το Eye on SMS αλλά δεν δούλεψε σωστά. Τι προτείνετε?
athanaso77
16 Απρ. 2008, 17:00
smsOrganizer v2.52 (http://www.zedsoft.net/index.php?php=fullview.php&id=1)
pythagoras_7
16 Απρ. 2008, 17:24
Y.Γ. Υπάρχει κανένας που να μην του έβγαλε προβλήματα;;;
εμένα δε μ έχει βγάλει κανένα πρόβλημα!!!!!!!!!:D
nikolis2000
16 Απρ. 2008, 21:09
εμένα δε μ έχει βγάλει κανένα πρόβλημα!!!!!!!!!:D
x2!!!!!!!!:up::yahoo::clap:
constadinos
16 Απρ. 2008, 21:49
kxerei kaneis ti sar exei to LG KS20...?
akxizei na to pareis...?
emena dn me endiaferei na exei gps...kxerw na kykloforw...
apo tn alli paizei rolo k i poiotita kataskeuis...p kataskeuastike to kinito...
ibiza6
16 Απρ. 2008, 23:14
Και εγω δεν εχω κανενα προβλημα απο τον Δεκεμβριο που το εχω παρει.
Παντως destinator δεν εχω βαλει ουτε αναβαθμιση εχω κανει.
Δουλευει αψογα.(:luck:
stefkal7
16 Απρ. 2008, 23:20
Και εγω δεν εχω κανενα προβλημα απο τον Δεκεμβριο που το εχω παρει.
Παντως destinator δεν εχω βαλει ουτε αναβαθμιση εχω κανει.
Δουλευει αψογα.(:luck:
+1 το κινητό τα σπάει:D:D με το i-go να δουλεύει τέλεια!!! το μόνο που ψάχνω είναι τι καταναλώνει τοση μνήμη
ostvarivanje
17 Απρ. 2008, 00:16
x3!!!!!!!!:up::yahoo::clap:
Και εγώ κανένα απολύτως πρόβλημα :)
petsagouris
17 Απρ. 2008, 09:26
kxerei kaneis ti sar exei to LG KS20...?
akxizei na to pareis...?
emena dn me endiaferei na exei gps...kxerw na kykloforw...
apo tn alli paizei rolo k i poiotita kataskeuis...p kataskeuastike to kinito...
Κάτι βρήκα...
# SAR
# Head * 1.27
# Body * 1.07
# Measured in * 1900 MHz
http://www.phonearena.com/htmls/LG-KS20-phone-pa_1999.html
σκρόλαρε κάτω μέχρι να βρεις "Regulatory Approval"
Selespeed
17 Απρ. 2008, 09:43
Και εγώ από τότε που πρωτοήρθε το έχω, και δεν έχω συναντήσει πρόβλημα.
Στην πραγματικότητα μου έχει λύσει προβλήματα αφού ήρθε στην αγορά τη στιγμή ακριβώς που ήθελα pda και wifi...
To destinator δεν το λαμβάνω ως πρόβλημα αφού στην περιοχή μου (λίγο έξω από Αθήνα) είναι ανεπαρκές...
lowlevel
17 Απρ. 2008, 11:26
Η αναβάθμιση της ROM είναι δωρεάν λόγο εγγύησης ; Δηλαδή πάω και λέω, γεια σας θέλω την καινούργια rom ή πρέπει να χρησιμοποιήσω ως πρόφαση κάποιο πρόβλημα; :ninja:
toyota_gr
17 Απρ. 2008, 12:40
Ούτε εγώ έχω πρόβλημα,και για destinator έχω βάλει το 6 που παίζει άψογα.
andapo
17 Απρ. 2008, 15:26
Ρε παιδια πως βάζουμε υπότιτλους στο core player?
Edit: Ακυρο. Eχει απαντηθέι ήδη στο forum
pa_ni9
17 Απρ. 2008, 18:50
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν με hard reset (και πως γίνεται αυτό;) επανέρχονται οι ρυθμίσεις για gprs και internet καθώς και για τα ΜΜS. Έχω χαλάσει τις ρυθμίσεις και πλέον έχω χαθεί σε ένα λαβύρινθο επιλογών όταν κάνω Έναρξη-ρυθμίσεις-συνδέσεις-για προχωρημένους. Δεν ξέρω τι να διαλέξω αλλά και ότι συνδυασμό και να κάνω, οταν ανοίγω τον explorer μου βγαζει "για άγνωστο λόγο η συνδεση δεν είναι εφικτή. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ή αλλάξτε τις αν χρειάζεται". Επίσης πλέον δεν μπορώ να λάβω MMS.
Βέβαια όταν το συνδέω με το PC μπαίνει άνετα στο ιντερνετ και παίρνει και τα ΜΜS που μου έχουν στείλει μέρες πριν. Γνωρίζει κάποιος τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω; Για οποιαδήποτε βοήθεια ευχαριστώ εκ των προτέρων
staurmk2
17 Απρ. 2008, 21:19
Καλά η lg δεν είναι σοβαρή και αυτό φαίνεται απο οποιαδήποτε ενημέρωση μου κάνουν!! Με παίρνουν τηλέφωνο την Δευτέρα και μ λένε οτι έχουν στήλει το τηλέφωνο μου με κούριερ και την τρίτη θα το έχω!! Σήμερα ειναι Πέμπτη και φυσικά δεν έχει έρθει κανένας κούριερ !! τους ξανακαλώ λοιπόν και μου λένε οτι τελικά δεν θα μ το στήλουν με κούριερ αλλα πρέπει να πάω να το παραλάβω εγω απο το σέρβις!!Να σημειωθεί οτι μίλησα σήμερα με το σέρβις και μου είπαν οτι το κινητό μ έχει σταλεί με κούριερ απο τις 15 του μηνός !!ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!
trackera
17 Απρ. 2008, 21:38
Έχει κανείς ιδέα τι ακριβώς λέει αυτή εδώ η μπαταρία; http://cgi.ebay.com/2X-Battery-For-LG-KS20-KS-20-PDA-PHONE-NEW_W0QQitemZ230243546787QQihZ013QQcategoryZ20336QQssPageNam eZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Ότι δεν είναι αυθεντική σίγουρα δεν είναι,αλλά έρχεται μαζί με καπάκι;
Σήμερα παρέλαβα και μια θήκη σηλικόνης και 2 full fit screen protector για το κινητό,άψογα και τα 2,απαραίτητα αξεσουάρ θα έλεγα
athanaso77
17 Απρ. 2008, 23:26
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν με hard reset (και πως γίνεται αυτό;) επανέρχονται οι ρυθμίσεις για gprs και internet καθώς και για τα ΜΜS.
Επανέρχονται όλα στην αρχική τους κατάσταση όπως όταν πρωτοάνοιξες τη συσκευή.
pico13
18 Απρ. 2008, 09:46
Παρατηρησα οτι εχωντας το δυκτιο σε 3g μονο δεν εχω προβλημα με το μικροφωνο το εχει παρατηρησει κανεισ αλλος?σε ενα νουμερο που ειχα παντα διακοπες τωρα με το 3g δεν εχω τι να πω...
Με το 3G μόνο είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα, αρκεί να μην κάνει cell handover. Απ' όσο έχω παρατηρήσει κάνει συνεχώς πρόβλημα σε περιοχές που η κάλυψη του δικτύου δεν είναι καλή και αναγκάζεται να αλλάζει συνεχώς κεραία.
Με την ευκαιρία να χαιρετήσω όλους εδώ για την πολύ καλή δουλειά και τις χρήσιμες πληροφορίες :!:
EliMiNaToR
18 Απρ. 2008, 11:00
παιδια απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος ενος lg ks20 και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος πολυ ωραιο ppc
athanaso77
18 Απρ. 2008, 11:22
Me geia sou! ;)
petsagouris
18 Απρ. 2008, 11:58
Ήρθε και το δικό μου εχθές. έχει μιλήσει για συνεχόμενα 18 λεπτά χωρίς πρόβλημα, χώρια τις πολλές μικρότερες σε διάρκεια κλήσεις,.... και του έχω βάλει τα εξής:
Battery Status
NoData
Resco Explorer 2007 (resco registry & file explorer & today plugin)
SK Tools
Total Commander (είναι υπό εξέταση αν το χρειάζομαι....)
Είναι το πρώτο μου ppc και είμαι πολύ ενθουσιασμένος.
Μικρόφωνο κανένα πρόβλημα.
Μπαταρία είναι ακόμη στην πρώτη φόρτιση μετά από 16 συνεχούς λειτουργίας και πολύ δραστήριας χρήσης.
Το wifi μια χαρά και στην δουλειά και στο σπίτι.
Το bluetooth δουλεύει μια χαρά (δοκίμασα μόνο μεταφορές όχι earpiece, ακόμη)
Μπήκε μια κάρτα 2gb πάνω και ....
Δηλώνω κανένα πρόβλημα!!!
nikolis2000
18 Απρ. 2008, 12:02
Δηλώνω κανένα πρόβλημα!!!
ayto akoustike me poly anakoufish kai mou 8ymise kati tou styl "me lene petsagouris exw lg kai einai kala" !!!! a re lg pou mas katanthses!!!!:lol::lol::p
///m power
18 Απρ. 2008, 14:45
Λοιπόν παιδιά μόλις τηλεφώνησα στην LG (2104800500), αγανακτισμένος πια με το πρόβλημα του μικροφώνου.:protest:
Μου είπαν ότι σήμερα είχαν ενημέρωση και το πρόβλημα λύθηκε και έκλεισα ραντεβού να έρθουν να το πάρουν για να το διορθώσουν. Το τηλέφωνό μου έχει τη v10e (εγώ την έβαλα) και τους είπα να μη μου κάνουν αναβάθμιση στη rom και να μου βάλουν πάλι την ίδια και μου απάντησαν ότι το πρόβλημα θα το λύσουν αλλιώς.
Τι να πω παιδιά...ΜΑΚΑΡΙ.
cicilianos
18 Απρ. 2008, 16:37
το θεμα ειναι ΠΩΣ?!!!!!!!!!!!!!!!!!
trackera
18 Απρ. 2008, 17:56
Πριν από μερικές μέρες αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το Memmaid,το οποίο διαπίστωσα ότι μου έσκιζε την μπαταρία,δεν μου έβγαζε μέρα με τίποτα.Μόλις το πέταξα,αυξήθηκε αμέσως η ζωή της μπαταρίας μετά από φόρτιση
Nicholas_mgr
18 Απρ. 2008, 19:51
Αυτό το έχω παρατηρήσει κι εγώ. Με 3G δεν το κάνει. Το κακό είναι όμως, οτι δεν έχεις παντου καλή λήψη 3G...
Πάντως πήρα κι εγώ σήμερα την LG στο τηλ. που έδωσε παραπάνω ο mpower και μου είπαν πως έχει βγει αναβάθμιση για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Βέβαια χάνεται οτι έχει περασθεί στο κινητό. Αν είναι να διορθωθεί το πρόβλημα, ας είναι ...
Έκλεισα ραντεβού για παραλαβή.
pythagoras_7
18 Απρ. 2008, 22:19
Λοιπόν παιδιά μόλις τηλεφώνησα στην LG (2104800500), αγανακτισμένος πια με το πρόβλημα του μικροφώνου.:protest:
Μου είπαν ότι σήμερα είχαν ενημέρωση και το πρόβλημα λύθηκε και έκλεισα ραντεβού να έρθουν να το πάρουν για να το διορθώσουν. Το τηλέφωνό μου έχει τη v10e (εγώ την έβαλα) και τους είπα να μη μου κάνουν αναβάθμιση στη rom και να μου βάλουν πάλι την ίδια και μου απάντησαν ότι το πρόβλημα θα το λύσουν αλλιώς.
πως έκανες την αναβάθμηση και από που????
///m power
18 Απρ. 2008, 22:54
πως έκανες την αναβάθμηση και από που????
Δες το post #2624 του andapo στη σελίδα 132.
Στην πρώτη ιστοσελίδα θα βρεις το αρχείο με τη v10e για Ελλάδα και στη δεύτερη τα αρχεία που πρέπει να κατεβάσεις για να flashάρεις τη rom και οδηγίες για το πώς να το κάνεις. :D
Όσο για το πώς διορθώνουν το πρόβλημα με το μικρόφωνο ,αυτό δεν το γνωρίζω. Λογικά μέσα στις επόμενες μέρες θα δημοσιευτεί κάπου η λύση και ας ελπίσουμε να γίνεται κι απ' το σπίτι, ώστε να μη χρειαστεί να το στέλνουν όλοι στην LG.
andapo
18 Απρ. 2008, 23:51
Πάντως πήρα κι εγώ σήμερα την LG στο τηλ. που έδωσε παραπάνω ο mpower και μου είπαν πως έχει βγει αναβάθμιση για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Βέβαια χάνεται οτι έχει περασθεί στο κινητό. Αν είναι να διορθωθεί το πρόβλημα, ας είναι ...
Έκλεισα ραντεβού για παραλαβή.
Μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση ότι στον m power είπαν ότι δεν κάνουν αναβάθμιση ενώ στον Nicholas_mgr είπαν ότι κάνουν?????????
Δεν λέω ότι λένε ψέματα τα παιδιά, αλλά ότι ακούσαμε 2 διαφορετικές γνώμες απο την LG. Τι να πω... Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα και να λυθεί το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα που έχει απομείνει στο ks20.
kostastnt
19 Απρ. 2008, 02:21
Το πρόβλημα δεν νομίζω να λύθηκε... Μόνο εδώ ακούστηκε αυτό, πουθενά στο εξωτερικό.
Κανονικά θα έπρεπε να αποσυρθούν τα μοντέλα που παρουσίασαν πρόβλημα και να δωθούν τα χρήματα πίσω στο ΑΚΕΡΑΙΟ.
electec
19 Απρ. 2008, 08:03
Εχω κάνει αναβάθμηση απο v10b σε v10e .τωρα προσπαθω να κανω παλι αναβαθμιση αλλα δεν βλεπει πλεον τη συσκευη ,μου γραφει cant check version και πηγαινει σε emergency mode .εαν κανω την αναβαθμιση σε emergency mode πια ρομ να βαλω δεδωμενου οτι παιρνει μονο .dz αρχεια?
fanispan
19 Απρ. 2008, 10:56
gia sas kai apo emena .
otan trabame video mporoyme na exoyme kalhtero hxo giati exei polh fishma
staurmk2
19 Απρ. 2008, 14:48
epiteloussssssssssss !! έχω το κινητό στα χέρια μου απο χτές !! μου έδωσαν καινούρια μπαταρία και το πρόβλημα με την 100% κολλημένη ένδειξη λύθηκε !! όλα λειτουργούν μια χαρά απο χτές!! παιδιά χτυπήστε σς παρακαλώ όλοι ξύλο να μην το ματιάσουμε ...........loooooooooooooooool
πάντως ρώτισα στο σέρβις και μου είπαν οτι αν κολήσει η μπαταρία στο 100% διορθώνεται μόνο με αλλαγή μπαταρίας(οπότε όσοι έχουν παρόμοιο πρόβλημα ας ζητήσουν αλλαγή μπαταρίας)
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα ! ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ το s2u pro (slide to unlock) ??
trackera
19 Απρ. 2008, 15:06
Γνωρίζει κανένας αν πουλάνε μόνο το καπάκι της μπαταρίας και σε τι τιμή;Πήρα τηλ στην LG και μου έδωσαν το τηλ της ΟΜΝΙΤECH για να πάρω από Δευτέρα
electec
19 Απρ. 2008, 18:32
έχει βάλει κανείς το τηλέφωνο σε emergency mode για να μου πει λεπτομέρειες πώς γίνεται
το δικό μου όταν πατάω κάποιο πλήκτρο ανάβει η οθόνη και μου δείχνει την φόρτιση τής μπαταρίας και δεν μπορεί να μπει.
Τρεις εβδομάδες στην κατοχή μου, ακόμη δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ πολύ μαζί του και προς το παρόν δεν έχω κανένα πρόβλημα (φτου, φτου staurmk2, χτύπησα ξύλο και για σένα). :D
Η μπαταρία κρατάει τρεις μέρες (αλλά στην τρώγλη που δουλεύω με σήμα 2 γραμμούλες όλη την ημέρα, λογικό το βρίσκω). Στην άδειά μου κράτησε 4 μέρες, με μικρή όμως χρήση.
Το έχω δουλέψει με cosmote σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και πρόβλημα με το μικρόφωνο δεν έχω διαπιστώσει.
Έχει όμως ένα άλλο σπαστικό. Συνηθίζω να έχω το handsfree στα αυτιά ακούγοντας ραδιόφωνο. Όταν κάποιος καλεί, κλείνει το ραδιόφωνο (σωστό), μιλάω, αλλά μετά δεν ξανανοίγει μόνο του (όπως το media player για παράδειγμα). Δεν έχω βρει κάποια επιλογή γι'αυτό, αλλά δεν είναι και τραγικό. :p
Και φτάνω και στις ερωτήσεις. Όσοι έχετε χρησιμοποιήσει δέκτη GPS, τί προσέξατε στην αγορά του (πέρα από το SIRFStar III); Και αν είναι εύκολο να μου προτείνετε κάποιο μοντέλο που να σας ικανοποιεί σε χρήματα έως 70 ευρώ.
constadinos
19 Απρ. 2008, 22:19
kxerei kaneis ti rythmiseis kanw gia na bw sto msn...mesw wifi k se kamia selida ston explorer...?
electec
19 Απρ. 2008, 23:01
Η νέα rom που δίνει η LG είναι πάλι η V10e αλλά λένε ότι διορθώνει το πρόβλημα του μικροφώνου.
Μόλις την πέρασα αλλά δεν είχα ποτέ το πρόβλημα με το μικρόφωνο και μάλλον δεν θα δω καμιά διαφορά.
εδώ η νέα rom http://rapidshare.com/files/108631850/new_ks20gr.rar
narcotic
20 Απρ. 2008, 03:44
Αυτη η "νέα" rom μηπως διορθώνει και το πρόβλημα του direct draw? Μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις κάποιο 3d παιχνίδι ή το point ui και να μας πεις αν δουλέυουν?
electec
20 Απρ. 2008, 10:34
Μόλις έβαλα το Pointui Version 1.02b στη κύρια μνήμη και το unicode με τα ελληνικά και δουλεύει.
trackera
20 Απρ. 2008, 13:35
Ξαφνικά το κινητό μου έχασε το wireless από το μενού του από εχθές το βράδυ!!!Καμιά ιδέα τι πρέπει να κάνω;Έβγαλα μπαταρία,έκανα restart,έβαλα άλλη κάρτα sim αλλά τίποτα...
electec
20 Απρ. 2008, 15:35
Ξαφνικά το κινητό μου έχασε το wireless από το μενού του από εχθές το βράδυ!!!Καμιά ιδέα τι πρέπει να κάνω;Έβγαλα μπαταρία,έκανα restart,έβαλα άλλη κάρτα sim αλλά τίποτα...
Μήπως ένα hard reset?
trackera
20 Απρ. 2008, 15:37
Έκανα και hard reset...τίποτα
nstamoul
20 Απρ. 2008, 15:48
Εμένα ξαφνικά αρνείται πεισματικά να συνδεθεί σε οποιοδήποτε wireless hotspot,ακόμα και σε αυτά όπου επιβεβαιωμένα δεν είχε πρόβλημα να συνδεθεί παλιότερα.
Έχει τύχει σε κανέναν;Καμιά λύση;
pythagoras_7
20 Απρ. 2008, 16:22
Δες το post #2624 του andapo στη σελίδα 132.
Στην πρώτη ιστοσελίδα θα βρεις το αρχείο με τη v10e για Ελλάδα και στη δεύτερη τα αρχεία που πρέπει να κατεβάσεις για να flashάρεις τη rom και οδηγίες για το πώς να το κάνεις. :D
Όσο για το πώς διορθώνουν το πρόβλημα με το μικρόφωνο ,αυτό δεν το γνωρίζω. Λογικά μέσα στις επόμενες μέρες θα δημοσιευτεί κάπου η λύση και ας ελπίσουμε να γίνεται κι απ' το σπίτι, ώστε να μη χρειαστεί να το στέλνουν όλοι στην LG.
ευχαριστώ αλλά σε ποιο θέμα πρέπει να ανατρέξω???:O
andapo
20 Απρ. 2008, 16:24
ευχαριστώ αλλά σε ποιο θέμα πρέπει να ανατρέξω???:O
Se auto pou eisai. LG KS20
pythagoras_7
20 Απρ. 2008, 16:55
Se auto pou eisai. LG KS20
δε νομίζω καθώς το post το οποίο κοιτάζω δεν έχει κάποια σχέση με την αναβάθμηση....:(
edit ήταν 2-3 post ποιο πάνω...thanks!!!
andapo
20 Απρ. 2008, 17:13
Η νέα rom που δίνει η LG είναι πάλι η V10e αλλά λένε ότι διορθώνει το πρόβλημα του μικροφώνου.
Μόλις την πέρασα αλλά δεν είχα ποτέ το πρόβλημα με το μικρόφωνο και μάλλον δεν θα δω καμιά διαφορά.
εδώ η νέα rom http://rapidshare.com/files/108631850/new_ks20gr.rar
Το destinator 7 κάνει παλι τα ίδια με αυτή την rom? Αλήθεια που την βρήκες? Έκανες αναβάθμιση και την πήρες απο το κηνιτό; Αν ναι πως? Πόσο σίγουρο είναι ότι είναι αυτή η rom που διορθώνει το πρόβλημα με το μικρόφωνο?
electec
20 Απρ. 2008, 17:35
Το destinator 7 κάνει παλι τα ίδια με αυτή την rom? Αλήθεια που την βρήκες? Έκανες αναβάθμιση και την πήρες απο το κηνιτό; Αν ναι πως? Πόσο σίγουρο είναι ότι είναι αυτή η rom που διορθώνει το πρόβλημα με το μικρόφωνο?
Δυστυχώς το destinator 7 κάνει πάλι τα ίδια.
Η lg λέει ότι με αυτή τη rom διορθώνεται το πρόβλημα με το μικρόφωνο .
δεν μπορώ να είμαι σίγουρος γιατί εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα .
όχι δεν την έκανα dump , μου την έδωσαν.
staurmk2
20 Απρ. 2008, 18:48
ξέρει κανείς που θα βρώ το s2u pro ??
andapo
20 Απρ. 2008, 19:01
ξέρει κανείς που θα βρώ το s2u pro ??
Δοκίμασε εδώ:
http://slide2unlockpro.spaces.live.com/blog/cns!941A44029B537559!166.entry
constadinos
20 Απρ. 2008, 21:45
kamia kali efarmogi kxerei kaneis...?
emena dn m parousiase provlima..xtes to pira k ola kala pane k wifi bika...
trackera
20 Απρ. 2008, 22:03
Για αναβάθμιση πόσο στο κρατάνε στην OMNITECH;
athanaso77
21 Απρ. 2008, 00:58
kamia kali efarmogi kxerei kaneis...?
Resco Explorer, SPB Weather, eortologio, Core Player 1.2.2, 1-Calc, pTravelAlarm, Sprite Backup, και πολλές πολλές άλλες.
staurmk2
21 Απρ. 2008, 11:42
thanks andapo !!! trackera i omnitech κρατάει το κινητό δέκα εργάσιμες!!
petsagouris
21 Απρ. 2008, 11:57
Ψάχνω προτάσεις για λογισμικό έτσι ώστε να μπορώ να γράφω κείμενο με την γραφίδα και όχι με τα πληκτρολόγια... υπάρχει κάτι;
athanaso77
21 Απρ. 2008, 12:15
Min eisai toso sigouros oti tha se bolepsei kati tetoio.
petsagouris
21 Απρ. 2008, 13:00
Καλά μη μου κόβεις τα φτερά! :)
Το ερώτημα ισχύει, ακόμη δεν βρήκα κάτι...
athanaso77
21 Απρ. 2008, 13:25
http://66.179.161.27/software_detail.asp?id=19478
lowlevel
21 Απρ. 2008, 13:41
Ψάχνω προτάσεις για λογισμικό έτσι ώστε να μπορώ να γράφω κείμενο με την γραφίδα και όχι με τα πληκτρολόγια... υπάρχει κάτι;
Γιατί ακριβώς το θες; Αυτό που έχει δεν σε καλύπτει;
petsagouris
21 Απρ. 2008, 14:08
Αν εννοείς το PSNote, τότε ναι, δεν μου κάνει. Θα ήθελα την ίδια λειτουργία αλλά στα sms ....
Ευχαριστώ athanaso77. Θα το δοκιμάσω...
lowlevel
21 Απρ. 2008, 14:57
Αν εννοείς το PSNote, τότε ναι, δεν μου κάνει. Θα ήθελα την ίδια λειτουργία αλλά στα sms ....
Ευχαριστώ athanaso77. Θα το δοκιμάσω...
Ότι γράψεις στο PSnote με το είναι διθέσιμο για να το στείλεις με mail, mms & sms anyway
me00016
21 Απρ. 2008, 23:54
Μακάρι να λύθηκε το θέμα του μικροφώνου, για να ασχοληθούμε όλοι με πιο παραγωγικά θέματα του pPPC. Ένα από αυτά, η εισαγωγή κειμένου. Δοκίμασα το HTC-keyboard-keypad (http:// http://rapidshare.com/files/109352790/HTC-Touch-Keyboard-Keypad.zip.html) του TOUCH και παίζει μια χαρά! Αν υπάρχει κάπου με ελληνικά, είναι ιδανικό για το KS20... ;)
athanaso77
21 Απρ. 2008, 23:57
To Pocket CM Keyboard (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5652) είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί.
chrisimone
22 Απρ. 2008, 00:11
καλησπερα και απο μενα...
κατοχος απο μεσα δεκεμβριου με το προβλημα του μικροφονου εντονο ...
ειδα και αποειδα και γυρισα στο παλιο και πιστο μου n70 με την συνδεση βονταφον...
για μερικες μερες το παρατησα το lg.. οπου και εσβησε απο μπαταρια ...
προχθες επεσε στα χερια μου μια καρτα κοσμοτε ... λεω δεν δοκιμαζω το lg με την κοσμοκαρτα να δω συμπεριφορα .... 2 3 τηλεφ που εκανα δεν μου το εμφανισε το προβλημα....
ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΡΩΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΒΟΝΤΑΦΟΝ? ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΚΑΡΤΑ COSMOTE Η WIND
ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ....
me00016
22 Απρ. 2008, 08:45
To Pocket CM Keyboard (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5652) είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί.
Μη μου το χαλάς τώρα :( το PCM kbrd καλό είναι, αλλά:
- έχει μικρότερα πλήκτρα
- χρειάζεται extra πρόγραμμα για να γίνει default SIP
- δεν περιλαμβάνει πολλούς βασικούς μη-αλφαριθμητικούς χαρακτήρες (ευρώ, εισαγωγικά, κ.ά.)
Το δοκίμασες το παραπάνω cabάκι; Μην κολλάς σε ο,τιδήποτε έχει σχέση με προγράμματα αυτού του επιπέδου, τα mobile θέλoυν συνέχεια ψάξιμο και πειραματισμούς αφού τα πάντα εξελίσσονται ταχύτατα σε αυτό τον χώρο!
athanaso77
22 Απρ. 2008, 09:00
Μην κολλάς σε ο,τιδήποτε έχει σχέση με προγράμματα αυτού του επιπέδου, τα mobile θέλoυν συνέχεια ψάξιμο και πειραματισμούς αφού τα πάντα εξελίσσονται ταχύτατα σε αυτό τον χώρο!
Les e? Telospantwn! :confused:
To aggliko HTC Keyboard-Keypad doulevei mia xara alla gia ta dika mas ta dedomena... den einai arketo. Elliniko pou na kanei swsta ti douleia tou de tha breis pouthena. Eixa prospathisei na ftiaksw elliniko mazi me kapoia alla paidia edw mesa, akoma kai na "peiraksoume" to elliniko tis HTC. alla den kataferame na ftasoume se epithimito apotelesma xwris problimata. An nomizeis oti mporeis na kaneis kati kalytero esy... makari.
carver
22 Απρ. 2008, 10:05
καλημερα σε ολους.εχω το dest7 με τα γνωστα προβληματα και λυσεις.εκανα εγκατασταση και το garmin για να εχω και τους χαρτες της αναβασης.το προβλημα με τον ηχο παρουσιαστηκε και εδω!!!!!.με το κολπο του mp ολα καλα.
Πω πω παιδιά ναι,μακάρι να βρούμε το htc keyboard keypad στα ελληνικά...είναι ότι καλύτερο έχω δει σε πληκτρολόγιο...κάποια τελευταία μοντέλα HTC το έχουν...πάντως μεγάλο σφάλμα της LG που δεν έβαλε ένα πληκτρολόγιο σε αυτό το κινητό σε στιλ σαν αυτό που έχει στο VIEWTY...μεγάλο σφάλμα...εγώ όταν το αγόραζα το θεωρούσα δεδομένο ότι θα το έχει...έλα όμως που δεν...
βολεύομαι πάρα πολύ καλά με το HTC phonepad αλλά μου κάνει κάτι κουλά κατά καιρούς και το απενεργοποιεί...και αν βάλω το SIP change μου το κρατάει μόνιμα στα αγγλικά...
τώρα όσον αφορά το θέμα του μικροφώνου,αν δεν περάσει κανένας μήνας να σιγουρευτούμε εγώ δεν πάω να το δώσω...ακούς εκεί 10 μέρες για κανα 5 λεπτο δουλειά που κατά το 99% γίνεται μόνη της...
deleeros
22 Απρ. 2008, 11:59
Ακούστε κουφό πρόβλημα με sms tones. Όταν πήρα το κινητό μπορούσα να αλλάξω τα sms tones από το μενού 'ειδοποιήσεις' στα 'άμεσα μηνύματα'. Μετά από κάποιες μέρες δε μπορούσα να βάλω κάποιο άλλο tone, ούτε από τα προεγκατεστημένα, και η δόνηση είχε εξαφανιστεί, ακόμα κ αν την είχα επιλέξει στο μενού. Σκέφτηκα ότι θα έγινε καμιά μλκια από τα πολλά προγράμματα που είχα δοκιμάσει. Αργότερα έκανα hard reset και χωρίς να βάλω τίποτα άλλο στο κινητό πήγα στις ρυθμίσεις ειδοποίησεων και η επιλογή ήχου για 'νέα άμεσα μηνύματα' έχει εξαφανιστεί! Ενώ υπάρχουν κανονικά οι επιλογές για Active Sync, mms, εισερχόμενης κλήσης, για τα sms δεν υπάρχει πουθενά...! Καμιά ιδέα;
staurmk2
22 Απρ. 2008, 12:29
Ξέρει κανείς αν το psnote γράφει ελληνικά ???θα ήταν πολύ καλό αν μπορούσαμε να γράψουμε μήνυμα με την γραφίδα στα ελληνικα!!
deleeros
22 Απρ. 2008, 12:37
Γράφει ελληνικά αν το επιλέξεις στις ρυθμίσεις...
Τελικά για τα sms tones, έβαλα το photo contacts pro. Μπορώ να αλλάξω τον ήχο αλλά δε μπορώ να βάλω δόνηση... :S
Και κάτι άλλο... όταν συνδέετε το κινητό με το PC, το κινητό μπαίνει στο internet;
staurmk2
22 Απρ. 2008, 13:55
thanks delleros δεν το είχα ψάξει!!!πολύ καλό το ότι αναγνωρίζει ελληνικά !!!
petsagouris
22 Απρ. 2008, 14:01
Μπορείς να συνδεθείς μέσω του ActiveSync. Κοίτα στις ρυθμίσεις της σύνδεσης (phone to pc) χρησιμοποίησε το Pass-through. Επέλεξε απο τo drop-down το "Internet"...
Αυτά καταλαβαίνω απο το γρήγορο googlάρισμα που έκανα...
constadinos
22 Απρ. 2008, 15:47
boreis na grapseis greeklish...?gt gyrnaei pali stous ellinikous xaraktires...
pythagoras_7
22 Απρ. 2008, 16:15
boreis na grapseis greeklish...?gt gyrnaei pali stous ellinikous xaraktires...
πατάς 2 φορές πάνω στο εικονίδιο για την αλλαγή στα αγγλικά και μένει εκεί....;):)
constadinos
22 Απρ. 2008, 16:19
thanx....kxereis kati allo kana tip..p na trexei kalytera...?
otidipote....kana kalo programma...?
athanaso77
22 Απρ. 2008, 16:33
Gia pliktrologio afto pou exw dwsei stin proigoumeni selida.
apoharadwaith
22 Απρ. 2008, 16:35
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ KS20 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ Κ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ VOD......ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΠΙΚ0ΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ LG Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΗΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ Κ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ VOD....... Κ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ.
AN ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΤΗΛ. ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΠΟΡΩ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ROM?EKTOΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΑΥ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ?
H v10e EINAI ΕΛΛΗΝΙΚΗ ROM?
ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΚΑΔΕΣ PDA PHONES.Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΗ.ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ MINI USB.
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚS20 ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟ Κ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙ...CONTACT.
smd0199
22 Απρ. 2008, 17:48
παιδια το psnote που εχει μεσα το κινητο ειναι trial?μου ζητησε register...καμια ιδεα για το που θα βρω κωδικούς?
petsagouris
22 Απρ. 2008, 22:11
παιδια το psnote που εχει μεσα το κινητο ειναι trial?μου ζητησε register...καμια ιδεα για το που θα βρω κωδικούς?
Όχι δεν είναι trial. Είναι κανονικό... Μήπως σου ζητάει κάποιο άλλο πρόγραμμα κωδικό;
Nicholas_mgr
22 Απρ. 2008, 23:36
Σε ότι αφορά το Keyboard, εγώ χρησιμοποιώ το Resco Keyboard Pro v5.01 και είναι εξαιρετικό.
Αν και είναι της ίδιας φιλοσοφίας με το PCM Keyboard, έχει μεγαλύτερα πλήκτρα και είναι πιο βολικό.
Nicholas_mgr
22 Απρ. 2008, 23:49
Σχετικά με τα παράπονα που κατά καιρούς έχουν εκφρασθεί για το service της LG (Omnitech) να προσθέσω κι εγώ τα δικά μου...
Είχα κλείσει ραντεβού να παραλάβουν σήμερα το κινητό για την αναβάθμιση, που υποτίθεται (γιατί ακόμα δεν έχουμε ακούσει κάποιον με δεδομένα αποτελέσματα) ότι λύνει το πρόβλημα με το μικρόφωνο. Όσο τον είδατε εσείς, άλλο τόσο τον είδα κι εγώ το courier.
Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν να επικοινωνήσω με την Omnitech για να έρθει αύριο κάποιος να το παραλάβει, αλλά μάλλον θα το αφήσω για μετά το Πάσχα.
Τις τελευταίες μέρες πάντως που το χρησιμοποιώ σε Ζώνη Δικτύου 3G, παρατήρησα οτι κατά τη διάρκεια της κλήσης χάνεται η επαφή με το συνομιλητή αλλά αντίθετα με τις άλλες περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί, εδώ ούτε ακούω αλλά ούτε με ακούνε. Η κλήση δεν χάνεται και μετά από κάποια δεύτερα, επανέρχεται η επικοινωνία και μετά ξαναχάνεται και πάει λέγοντας. Αυτό βέβαια έγινε σε περιοχή όπου η κάλυψη σήματος 3G ήταν χαμηλή.
Κι έλεγα οτι με το 3G δεν υπάρχει πρόβλημα με το μικρόφωνο...:mad::mad::mad:
deleeros
22 Απρ. 2008, 23:49
Πως διαγράφω ένα εικονίδιο από το μενού 'προγράμματα'; Εγκατέστησα ένα πρόγραμμα και μου έβγαλε το ίδιο εικονίδιο 2 φορές (είχε σε παρένθεση το 2)
edit: άκυρο το βρήκα: είναι στο windows/start menu/προγράμματα για όποιον ενδιαφέρεται.
///m power
23 Απρ. 2008, 00:20
Είχα κλείσει ραντεβού σήμερα να παραλάβουν το κινητό για την αναβάθμιση που υποτίθεται (γιατί ακόμα δεν έχουμε ακούσει κάποιον με δεδομένα αποτελέσματα) ότι λύνει το πρόβλημα με το μικρόφωνο. Όσο τον είδατε εσείς, άλλο τόσο τον είδα κι εγώ το courier.
Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν να επικοινωνήσω με την Omnitech για να έρθει αύριο κάποιος να το παραλάβει, αλλά μάλλον θα το αφήσω για μετά το Πάσχα.
Σήμερα το πρωί με πήραν από την courier για να παραλάβουν το τηλέφωνο, αλλά το σκέφτομαι πολύ αν είναι να το στείλω, αφού άκουσα εδώ μέσα ότι το κρατάνε για 10 μέρες. Προσπάθησα να βάλω μόνος μου τη rom που λύνει το πρόβλημα, αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν έχει τα ίδια αρχεία που είχε η άλλη V10e που είχα βάλει παλιότερα. Αν κάποιος μπορεί να μου εξηγήσει πως να τη βάλω θα του είμαι ευγνώμων. :bow:
Τις τελευταίες μέρες πάντως που το χρησιμοποιώ σε Ζώνη Δικτύου 3G, παρατήρησα οτι κατά τη διάρκεια της κλήσης χάνεται η επαφή με το συνομιλητή αλλά αντίθετα με τις άλλες περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί, εδώ ούτε ακούω αλλά ούτε με ακούνε. Η κλήση δεν χάνεται και μετά από κάποια δεύτερα, επανέρχεται η επικοινωνία και μετά ξαναχάνεται και πάει λέγοντας. Αυτό βέβαια έγινε σε περιοχή όπου η κάλυψη σήματος 3G ήταν χαμηλή.
Κι έλεγα οτι με το 3G δεν υπάρχει πρόβλημα με το μικρόφωνο...:mad::mad::mad:
Στο δίκτυο 3G, εμένα δεν έχει πρόβλημα. Απλά χάνει το σήμα σε περιοχές με χαμηλή κάλυψη (λογικό), για αυτό και σου κλείνει και όταν βρει πάλι σήμα συνεχίζεται κανονικά η κλήση.
Nicholas_mgr
23 Απρ. 2008, 08:26
Στο δίκτυο 3G, εμένα δεν έχει πρόβλημα. Απλά χάνει το σήμα σε περιοχές με χαμηλή κάλυψη (λογικό), για αυτό και σου κλείνει και όταν βρει πάλι σήμα συνεχίζεται κανονικά η κλήση.
Κι εγώ αυτό υπέθεσα, αλλά με παραξενεύει το γεγονός οτι δεν χανόταν η κλήση, όπως συμβαίνει με άλλες συσκευές όταν βρίσκεσε σε περιοχή με κακό σήμα, αλλά χανόταν εντελώς η επικοινωνία...:blink:
Nicholas_mgr
23 Απρ. 2008, 08:28
Προσπάθησα να βάλω μόνος μου τη rom που λύνει το πρόβλημα, αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν έχει τα ίδια αρχεία που είχε η άλλη V10e που είχα βάλει παλιότερα. :bow:
Ποιά είναι αυτή η rom που διορθώνει το πρόβλημα? Που διάβασες γι' αυτήν?
staurmk2
23 Απρ. 2008, 11:26
πάλι το κινητό παρουσιάζει κάτι ενοχλητικο! μου σβήνει απο μόνο του ενω έχει μπαταρία !!έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα με το κινητό ??!!Αν ξέρει κάποιος τι μπορεi να φταίει ας μ πεί γιατί δεν μπορώ για ακόμα ΄μια φορά να το πάω στο servive !!
satizen
23 Απρ. 2008, 12:27
Γράφει ελληνικά αν το επιλέξεις στις ρυθμίσεις...
Τελικά για τα sms tones, έβαλα το photo contacts pro. Μπορώ να αλλάξω τον ήχο αλλά δε μπορώ να βάλω δόνηση... :S
Και κάτι άλλο... όταν συνδέετε το κινητό με το PC, το κινητό μπαίνει στο internet;
vale to ringo file mou gia ixo sta sms kai donisi
athanaso77
23 Απρ. 2008, 12:31
De tha to synistousa to sygkekrimeno programma. Yparxei afti i epilogi idi eksallou mesa apo to menu twn windows.
deleeros
23 Απρ. 2008, 13:40
Μα όπως έγραψα πιο πάνω η συγκεκριμένη επιλογή έχει εξαφανιστεί και δεν επανήλθε ούτε μετά απο hard reset. Γιατί όχι στο Ringo?
electec
23 Απρ. 2008, 14:01
[QUOTE=///m power;2322446]Προσπάθησα να βάλω μόνος μου τη rom που λύνει το πρόβλημα, αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν έχει τα ίδια αρχεία που είχε η άλλη V10e που είχα βάλει παλιότερα. Αν κάποιος μπορεί να μου εξηγήσει πως να τη βάλω θα του είμαι ευγνώμων.
Απλός πατάς στο πρώτο πεδίο και βάζεις το φάκελο που είναι όλα τα αρχεία.
electec
23 Απρ. 2008, 14:03
Ποιά είναι αυτή η rom που διορθώνει το πρόβλημα? Που διάβασες γι' αυτήν?
http://www.myphone.gr./forum/showthread.php?p=2319152#post2319152
staurmk2
23 Απρ. 2008, 16:07
έχει κανείς το s2u pro ?? έχει μέσα μια επιλογή που λέει turn off device (στο power είναι ) Αυτή ήταν ενεργοποιημένη !! υπάρχει περίπτωση να μου έσβηνε απο αυτό το τηλέφωνο ?Γενικά τι εντυπώσεις έχετε απο το το πρόγραμμα αυτό ? κατανάλωση μπαταρίας ??
lemas83
23 Απρ. 2008, 17:03
Εχω αγοράσει εδω και λίγες ημέρες το lg. Είναι λίγο περίεργο γιατί μέχρι τώρα δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει windows mobile. Έχω μερικές απορίες και ζητάω βοήθεια
Καταρχάς αυτό που με ενοχλεί είναι ότι ενώ έχω δημιουργήσει κάποια αρχεια Excel μετά από κάποιες φορές που τα χρησιμοποιώ μου βγάζει μύνημα την ώρα που πάω να τα ανοίξω πως έχει δημιουργηθεί κάποιο σφάλμα και πως δεν τα αναγνωρίζει με αποτέλεσμα να χάνω τα δεδομένα μου!!! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ???
Επιπλέον ψάχνοντας το λίγο και πηγαίνοντας στις ρυθμήσεις σύστημα και στη μνήμη έχει μία καρτέλα με προγράμματα σε εκτέλεση. Αυτά είναι τα προγράμματα που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα. Πρέπει να κάνω την διακοπή τους για εξοικονόμηση μπαταρίας μνήμης???
Όταν το αγόρασα συνδέθηκα απ΄ ευθείας στο internet μέσω Wi fi. Αλλά αργότερα φοβήθηκα μήπως δεν έκανε την σύνδεση μέσω Wifi αλλά μέσω Vodafone live και έσβησα όλα τα σημεία πρόσβασης της Vodafone. Υσχύει κάτι τέτοιο?
Τέλος δυσκολεύομαι να ακούσω το ξυπνητήρι. Χτυπάει πολύ λίγο και μετά κάνει επαναλήψεις αλλά αραιά. Τι γίνεται με αυτό?
Και κάτι τελευταίο. Πως μπορώ να κλειδώνω το πληκτρολόγιο στα αγγλικά όταν θέλω να γράψω μια λέξη? Μέχρι τώρα έπρεπε να πατάω για κάθε αγγλικό γράμμα το συμβολάκι που γυρνάει το πληκτρολόγιο στα αγγλικά
Ευχαριστώ
petsagouris
23 Απρ. 2008, 19:36
Εχω αγοράσει εδω και λίγες ημέρες το lg. Είναι λίγο περίεργο γιατί μέχρι τώρα δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει windows mobile. Έχω μερικές απορίες και ζητάω βοήθειαΟμοιοπαθής,.... για το excel δεν ξέρω... ας σου πεί κάποιος άλλος.
Επιπλέον ψάχνοντας το λίγο και πηγαίνοντας στις ρυθμήσεις σύστημα και στη μνήμη έχει μία καρτέλα με προγράμματα σε εκτέλεση. Αυτά είναι τα προγράμματα που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα. Πρέπει να κάνω την διακοπή τους για εξοικονόμηση μπαταρίας μνήμης???Όταν πατάς το 'x' στην πάνω δεξιά γωνία δεν κλέινει το πρόγραμμα. Μένει στην μνήμη. Ναι είναι καλό να τα κλείνεις αν έχεις τελειώσει την δουλειά με αυτά τα προγράμματα. (Υπάρχουν και προγράμματα που κάνουν το 'χ' να τα κλείνει αλλά είναι πρόσθετα...)
Όταν το αγόρασα συνδέθηκα απ΄ ευθείας στο internet μέσω Wi fi. Αλλά αργότερα φοβήθηκα μήπως δεν έκανε την σύνδεση μέσω Wifi αλλά μέσω Vodafone live και έσβησα όλα τα σημεία πρόσβασης της Vodafone. Υσχύει κάτι τέτοιο?Όχι δεν ισχύει. Μάλιστα έβαλα το NoData (έξτρα προγραμματάκι) και έκοψα της συνδέσεις 3G οπότε δεν ιδρώνει το αυτί μου.
Τέλος δυσκολεύομαι να ακούσω το ξυπνητήρι. Χτυπάει πολύ λίγο και μετά κάνει επαναλήψεις αλλά αραιά. Τι γίνεται με αυτό?Αυτό είναι γενική διάγνωση. Για δές κανένα άλλο προγραμματάκι για alarm. Εγώ είμαι για Chronos καρφωτό.
Και κάτι τελευταίο. Πως μπορώ να κλειδώνω το πληκτρολόγιο στα αγγλικά όταν θέλω να γράψω μια λέξη? Μέχρι τώρα έπρεπε να πατάω για κάθε αγγλικό γράμμα το συμβολάκι που γυρνάει το πληκτρολόγιο στα αγγλικάΜε διπλό γρήγορο tap στο κουμπάκι κλειδώνει. Άν είσαι στα όρια αγκύλωσης Κοίτα το PCM Keyboard με τα ελληνικά αρχεία...
Μια σελίδα που βρήκα πολύ χρήσιμη είναι το PPCWarez Forum (http://forum.ppcwarez.org/)
ktm660
23 Απρ. 2008, 20:41
Υπάρχει τρόπος να μην χάνονται οι ρυθμίσεις όταν αφαιρείς τη κάρτα μνήμης όπως είναι τα κουδουνίσματα (τα έχω αποθηκεύσει στην κάρτα μνήμης διότι σε κάθε επαφή διαφορετικό ήχο η συσκευή δεν σηκώνει) .
έψαξα όσο άντεχα αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό.
Έστω εάν θυμάται κάποιος την σχετική σελίδα που έχει γραφτεί κάτι . ευχαριστώ!!!
Strategos
23 Απρ. 2008, 22:02
κατεβασα το firmware σε rar τωρα πως το κανω εγκατασταση;
κατεβασα το firmware σε rar τωρα πως το κανω εγκατασταση;
file mou prepei na kaneis aposimpiesh to rar kai meta akoloutha ths odigies apo edw.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369481
me00016
24 Απρ. 2008, 09:43
Εχω αγοράσει εδω και λίγες ημέρες το lg. Είναι λίγο περίεργο γιατί μέχρι τώρα δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει windows mobile. Έχω μερικές απορίες και ζητάω βοήθεια
Καταρχάς αυτό που με ενοχλεί είναι ότι ενώ έχω δημιουργήσει κάποια αρχεια Excel μετά από κάποιες φορές που τα χρησιμοποιώ μου βγάζει μύνημα την ώρα που πάω να τα ανοίξω πως έχει δημιουργηθεί κάποιο σφάλμα και πως δεν τα αναγνωρίζει με αποτέλεσμα να χάνω τα δεδομένα μου!!! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ???
Ευχαριστώ
Καλωσήρθες φίλε μου στον θαυμαστό (τρομάρα μας) κόσμο των wm! Για το excel να σε ρωτήσω πρώτα αν δουλεύεις 100% στο ppc; Γιατί αν τα μεταφέρεις για επεξεργασία στο pc, και εκεί έχεις office<=2003 θέλεις αυτό (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=941b3470-3ae9-4aee-8f43-c6bb74cd1466&displaylang=en)για να τα διαβάσεις.
lemas83
24 Απρ. 2008, 10:56
ευχαριστώ για τη βοήθεια. Για το internet μίλησα με τη vodafone και μου είπαν ότι καλύτερα είναι να βγάλω τα vodafone web kai vodafone live και όντως όταν τα είχα σαν access point και ενώ ήμουν συνδεδεμένος μέσω wifi στο msn προσπαθούσε να κάνει σύνδεση. (Εύχομαι να μη μου χρεώσει πολλά). Για το Excel το χρησιμοποίησα και από το pc αλλά έχω to office 2007 και χωρίς παρέμβαση pc αλλά μου δημιούργησε το ίδιο πρόβλημα. Δεν ξέρω....
όσο για το πληκτρολόγιο, δεν το κατάφερα με το διπλό tab... μάλλον πρέπει να πάω σε άλλη εφαρμογή. Ευχαριστώ πάλι για την βοήθεια σας
Nicholas_mgr
24 Απρ. 2008, 11:01
όσο για το πληκτρολόγιο, δεν το κατάφερα με το διπλό tab... μάλλον πρέπει να πάω σε άλλη εφαρμογή. Ευχαριστώ πάλι για την βοήθεια σας
Όχι 2πλό tab. 2πλο κλικ ή "tap" στο πλήκτο "au" χρειάζεται για να κλειδωσει τα αγγλικά...
Nicholas_mgr
24 Απρ. 2008, 11:03
Μήπως ξέρει κανείς, αν το κινητό υποστηριζει φωνητική κλήση?
Όσο κι αν έψαξα δε βρήκα κάτι...
lemas83
24 Απρ. 2008, 11:06
Ωπππ όντως. Διπλό tab στο συμβολάκι και έγινε!
Paralizer
24 Απρ. 2008, 11:14
Παίδες SOS !!!!
Έκανα update το ROM του κινητού και έχασα τα ΠΑΝΤΑ!!! Προγράμματα, αρχεία διαφόρων ειδών, επαφές! Γνωρίζει κανείς τι κάνουμε με αυτό το θέμα! Μου έχει διμιουργήσει κατά το update ένα αρχείο με το παρακάτω όνομα...
NV_KS20_20080423-180610.nv2
Τι είναι αυτό; Υπάρχει περίπτωση να περιέχει τα δεδομένα μου;
///m power
24 Απρ. 2008, 11:19
πάλι το κινητό παρουσιάζει κάτι ενοχλητικο! μου σβήνει απο μόνο του ενω έχει μπαταρία !!έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα με το κινητό ??!!Αν ξέρει κάποιος τι μπορεi να φταίει ας μ πεί γιατί δεν μπορώ για ακόμα ΄μια φορά να το πάω στο servive !!
Λοιπόν το ίδιο μου έκανε κι εμένα. Δεν κλείνει, αλλά σβήνει η οθόνη. Μια φορά με έπαιρνε κάποιος τηλ. και ενώ καλούσε κανονικά, η συσκευή δεν έδειχνε τίποτα και δε χτυπούσε...Όταν πατάς το πλαϊνό πλήκτρο για να ενεργοποιηθεί η οθόνη δεν κάνει τίποτα; Εμένα δεν έκανε τίποτα! Ούτε να το κλείσω μπορούσα και τελικά έβγαζα τη μπαταρία...:chair: Κάνε ένα Hard reset και μπορεί να διορθωθεί. Με κλειστή τη συσκευή πατάς για 10 δευτερόλεπτα ,ταυτόχρονα το πλήκτρο που χαμηλώνει τη φωνή, το πλήκτρο που κάνει κλήση και το πλήκτρο που ενεργοποιεί το κινητό.
Κάνει ένα backup τα αρχεία που έχεις μέσα στη συσκευή, γιατί θα τα χάσεις όλα.
Υ.Σ. Τελικά το έστειλα χθες στην Omnitech, για το πρόβλημα με το μικρόφωνο. Όταν μου το επιστρέψουν θα σας πω αν λειτουργεί.
Nicholas_mgr
24 Απρ. 2008, 11:21
Παίδες SOS !!!!
Έκανα update το ROM του κινητού και έχασα τα ΠΑΝΤΑ!!! Προγράμματα, αρχεία διαφόρων ειδών, επαφές! Γνωρίζει κανείς τι κάνουμε με αυτό το θέμα! Μου έχει διμιουργήσει κατά το update ένα αρχείο με το παρακάτω όνομα...
Είναι δεδομένο οτι χάνεις τα αρχεία που περιείχε το κινητό, όταν κάνεις update τη rom. Για το νέο αρχείο που δημιουργήθηκε μετά το update δε ξέρω να σου πω...
Nicholas_mgr
24 Απρ. 2008, 11:24
Υ.Σ. Τελικά το έστειλα χθες στην Omnitech, για το πρόβλημα με το μικρόφωνο. Όταν μου το επιστρέψουν θα σας πω αν λειτουργεί.
Άντε να δούμε αν διορθώνεται το πρόβλημα...:O
Μετά το Πάσχα θα το στείλω κι εγώ...:cry:
Nicholas_mgr
24 Απρ. 2008, 11:25
Μήπως ξέρει κανείς, αν το κινητό υποστηριζει φωνητική κλήση?
Όσο κι αν έψαξα δε βρήκα κάτι...
Anyone???:(
gpolichronakos_1
24 Απρ. 2008, 11:30
παιδια καλημερα, αγορασα το κιν πριν 40 ημερεσ απο ΒΟΝΤΑ. στη μια εβδοπμαδα το επιστρεφω διοτι δεν μπορουσα να μιλησω πανω απο 2 λεπτα καθε φορα αφου δεν με ακουγε ο συνομιλητης ενω εγω ακουγα. Μετα από 4!!!! εβδομαδες μου το επιστρεφουν, επισκευασμενο παρακαλώ και οχι με αντικατασταση οπως επρεπε (αφου το ειχα επιστρεψει σε 1 εβδομαδα) λογω του οτι ειχα λεει μιλησει πανω απο 10 λεπτα!!!! Το παρελαβα την πριοηγουμενη πεμπτη, και απο τοτε το πραβλημα εξακολουθει να υφισταται αν και οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο.
τι πρεπει να κανω?να το επιστρεψω παλι και να απαιτησω αντικατασταση?να περιμενω αλλες 4 εβδομαδες για επισκευη ή να το πουλησω να παω να παρω αλλο κιν????ειναι εκνευριστηκο να μιλας και ξαφνικα να μην σε ακουνε!
athanaso77
24 Απρ. 2008, 11:57
Na pas pali se aftous kai na kaneis efprepi "fasaria" gia na sou to antikatastisoun.
Παίδες SOS !!!!
to arxeio pou sou dimiourgise den periexei ta dedomena sou,gi'auto 8a deis oti einai mikro kai se megethos.
prin apo kati tetio eprepe na exei valei kapio programa gia backup,opws to ''sbp backup''.
Anyone???:(
den exw brei kati tetio sto thlefonw,ean den kanw lathos den exei.
athanaso77
24 Απρ. 2008, 12:09
Παίδες SOS !!!!
Έκανα update το ROM του κινητού και έχασα τα ΠΑΝΤΑ!!! Προγράμματα, αρχεία διαφόρων ειδών, επαφές! Γνωρίζει κανείς τι κάνουμε με αυτό το θέμα!
Pleon den mporeis na kaneis tipota, oti eixes prosthesei sti mnimi tis syskevis symperilambanomenwn epafwn, sms exoun xathei anepistrepti! Tin epomeni fora loipon, panta pairnoume ena backup me to SPB pou anefere o filos parapanw i akoma kalytera me to Sprite Backup.
athanaso77
24 Απρ. 2008, 12:11
den exw brei kati tetio sto thlefonw,ean den kanw lathos den exei.
Mporei na mpei omws. Exw idi proteinei programma pio panw.
Nicholas_mgr
24 Απρ. 2008, 12:20
Mporei na mpei omws. Exw idi proteinei programma pio panw.
Sorry που θα σε βάλω σε κόπο... σε ποιά σελίδα?
Sorry που θα σε βάλω σε κόπο... σε ποιά σελίδα?
ean den kanw lathos einai edw.
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=181820&page=52
athanaso77
24 Απρ. 2008, 13:12
Swstos! ;) An kai den eixa katalabei oti eixe paei toso pisw!!! :cool:
Strategos
24 Απρ. 2008, 15:41
λοιπον εγω εκανα update ολα μια χαρα αλλα ενω βαζω στην registry showsim 0 συνεχιζει να τις δειχνει γιατι;
Strategos
24 Απρ. 2008, 17:28
επισης δεν μπορω να βρω προγραμμα για να κανω unrar εψαχνα ενα unrar 1.41 που διαβασα αλλα δεν το βρηκα πουθενα
lowlevel
24 Απρ. 2008, 19:37
επισης δεν μπορω να βρω προγραμμα για να κανω unrar εψαχνα ενα unrar 1.41 που διαβασα αλλα δεν το βρηκα πουθενα
winrar
EliMiNaToR
24 Απρ. 2008, 19:45
παιδια μπορει καποιος να μου δωσει το link για να κατεβασω την τελευταια rom ?
tha to breis edw.
http://www.rarlab.com
παιδια μπορει καποιος να μου δωσει το link για να κατεβασω την τελευταια rom ?
thn teleutaia rom me ellhnika tha breis edw,einai h v10e
http://www.gsmhosting.net/vbb/showthread.php?t=513378
prosexe mporeis na katevaseis kai thn v10f alla einai French,pou exei kleidomenh thn sim.
satizen
24 Απρ. 2008, 21:03
De tha to synistousa to sygkekrimeno programma. Yparxei afti i epilogi idi eksallou mesa apo to menu twn windows.
Se mena doulevei apsoga! opote ti na sistiseis file mou?
Ego eixa provlima me ton ixo sta sms den allazan.... kai me to ringo li8ike!
Opote den se rotisame an to sistineis!
mixalis_mperkis
24 Απρ. 2008, 21:49
ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ ΚS20 ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΤΙΣ 19/4/08 ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΟΝΟ . ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 3G ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΙΝ VODAFON ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 21/4/08 ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗΛ.ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΕΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ. ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΟ ΜΟΥ WM.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
trackera
24 Απρ. 2008, 22:12
'Εχει πάρει κανένας ανταλλακτικό στυλό για το ks20 από omnitech?Σε τι τιμή περίπου παιζουν;Σαν εναλλακτική σκέφτομαι να πάρω 5-6 πενάκια από ebay,τα οποία όμως δεν χωράνε στην ειδική εγκοπή του κινητού αλλά μπαίνουν με το κορδονακι τους και την θήκη τους πάνω αριστερά στο κινητό,εκεί που συνιθίζουν οι γυναίκες να βάζουν διάφορα κοσμηματάκια.Αυτή μαζί με 2 μπαταρίες μάλλον θα είναι η επόμενη αγορά μου,αφού βαριέμαι να φορτίζω κάθε μέρα,άντε κάθε δεύτερη το πολύ
redhatted
25 Απρ. 2008, 08:59
Και έλεγα, πόσο θα αντέξει... Σήμερα το πρωί μόλις μου έσπασε στην μέση το πλαστικό κάλυμμα του φορτιστή και των handsfree. 2 μήνες το έχω το τηλέφωνο. Από δυνατότητες άψογο, από ποιότητα κατασκευής όμως.....
Τρίζει ολόκληρο το σώμα κάθε φορά που θες να πατήσεις ένα κουμπάκι.
Θα περάσω από omnitech σήμερα να δω αν μπορώ να το αλλάξω με καινούργιο το κάλυμμα.
trackera
25 Απρ. 2008, 12:44
Μην τρέχεις άδικα,κλειστά είναι σήμερα και την Δευτέρα
trackera
25 Απρ. 2008, 14:10
Μήπως έχει βάλει κανένας κάρτα microSDHC 8 giga;Μπορεί να μου πεί σε τι χωρητικότητα την αναγνωριζει το κινητό;Εννοείται με το σχετικό patch.Σκέφτομαι να πάρω μια 8άρα σύντομα αφού βέβαια πρώτα βρώ να δώσω την 2 giga που έχω και να την γεμίζω με ταινίες για τις ελευθέρες ώρες.Τα card reader για τις microSDHC διαβάζουν κανονικά και τις microSD πού είναι ως 2 giga;
athanaso77
25 Απρ. 2008, 17:43
Μήπως έχει βάλει κανένας κάρτα microSDHC 8 giga;Μπορεί να μου πεί σε τι χωρητικότητα την αναγνωριζει το κινητό;Εννοείται με το σχετικό patch.Σκέφτομαι να πάρω μια 8άρα σύντομα αφού βέβαια πρώτα βρώ να δώσω την 2 giga που έχω και να την γεμίζω με ταινίες για τις ελευθέρες ώρες.Τα card reader για τις microSDHC διαβάζουν κανονικά και τις microSD πού είναι ως 2 giga;
Και στα δύο... ναι.
oregon
25 Απρ. 2008, 19:14
Επειδη βλεπω οτι υπαρχουν προβληματα πολλα, μου προτεινετε να μην το παρω το κινητο ?
Παντα δεν εμπιστευομουν την LG αλλα το συγκεκριμενο δινει εκπληκτικα χαρακτηριστικα για την τιμη του
andapo
25 Απρ. 2008, 19:57
Επειδη βλεπω οτι υπαρχουν προβληματα πολλα, μου προτεινετε να μην το παρω το κινητο ?
Παντα δεν εμπιστευομουν την LG αλλα το συγκεκριμενο δινει εκπληκτικα χαρακτηριστικα για την τιμη του
Είναι λίγο σχετικό. Αν σου βγάλει το πρόβλημα με το μικρόφωνο τότε θα σου σπάσει πραγματικά τα νεύρα. Αν δεν στο βγάλει θα το ευχιστηθείς και με το παραπάνω. Αν μπορείς περίμενε λίγο καιρό ακόμα να δεις τι θα γίνει με την νέα rom που λένε ότι φτιάχνει το πρόβλημα με το μικρόφωνο.
Την έβαλε τελικά κανείς αυτή την rom? Είδε να γίνετε τίποτα με το θέμα του μικροφώνου?
athanaso77
25 Απρ. 2008, 19:59
Για WM συσκευή εγώ θα συνιστούσα μια HTC. Τώρα ποια συγκεκριμένα... εξαρτάται από τα χρηματικό ποσό που διαθέτεις. Έχουν την καλύτερη υποστήριξη και τα λιγότερα προβλήματα.
oregon
25 Απρ. 2008, 20:00
Για WM συσκευή εγώ θα συνιστούσα μια HTC. Τώρα ποια συγκεκριμένα... εξαρτάται από τα χρηματικό ποσό που διαθέτεις. Έχουν την καλύτερη υποστήριξη και τα λιγότερα προβλήματα.
Μαλλον θα βγει νεα γκαμα htc γιατι στο πλαισιο υπαρχει μονο ενα μοντελο κι αυτο λεει αναμενεται. Στο site της vodafone δεν υπαρχει ουτε ενα μοντελο htc.
Εχω επιδοτηση απο vodafone και θα την παρω απο πλαισιο μαλλον
trackera
25 Απρ. 2008, 20:08
Την έβαλε τελικά κανείς αυτή την rom? Είδε να γίνετε τίποτα με το θέμα του μικροφώνου?Από Τρίτη θα πάω το τηλέφωνο για την νέα rom αλλά δεν έχω πρόβλημα με το μικρόφωνο για να μπορώ να σου πώ τι ακριβώς γίνεται,εγώ έχω πρόβλημα με το wifi που ξαφνικά χάθηκε από το μενού του κινητού μου.Πάντως θα μπορώ να δώ όλες τις αλλαγές που έχει η νέα rom
gpapaioa
25 Απρ. 2008, 20:57
Την έβαλε τελικά κανείς αυτή την rom? Είδε να γίνετε τίποτα με το θέμα του μικροφώνου?
Γεια σας. Εγώ έκανα αναβάθμιση στη rom που δίνει ένα παιδί 2 σελίδες πριν (αυτή που "λύνει" το πρόβλημα με το μικρόφωνο) από την Δευτέρα. Τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά καθώς ενώ πριν είχα αρκετά συχνό πρόβλημα δεν μου το έχει παρουσιάσει από τότε. Απλά δεν το λέω με σιγουριά καθώς δεν το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά γύρω στα 25 λεπτά με αρκετές όμως κλήσεις μισού ή 1 λεπτού και 2 -3 μεγαλύτερης διάρκειας (3-5 λεπτά).
Ελπίζω να έχει λυθεί!!!
macardu
25 Απρ. 2008, 21:01
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Είμαι ο ευτυχής (ή δυστυχής, θα δείξει..) κάτοχος ενός KS20 πλέον και θα ήθελα να ρωτήσω δύο πραγματάκια στο φτερό...
1ον Είναι συμβατό με το Bluetooth HBH DS980? Έκανα κάποιες προσπάθειες αλλά δε φένεται να θέλει να το δει... :(
2ον Το ότι υπερθερμένεται το πίσω μέρος του είναι "φυσιολογικό" ή να το πακετάρω για αλλαγή?
Ευχαριστώ εκ των προταίρων και καλή Ανάσταση σε όλους! :)
mobolphonis
25 Απρ. 2008, 23:50
Γεια σας παιδια...!
Λοιπον αντιμετωπιζω φυσικα και εγω το προβλημα με το μικροφωνο!
το κινητο το πηρα Χριστουγεννα και αυτο που εκανα για να αντιμετωπισω το προβλημα ηταν(οπως και οι περισσοτεροι)να το βαλω σε μονιμη λειτουργια gsm.
Ειμαι απο Χιο και σπουδαζω Αλεξανδρουπολη,οταν ειμαι Αλεξ/πολη ολα ειναι οκ οταν ερχομαι Χιο το προβλημα ειναι υπαρκτο ανεξαρτητα με το αν το κινητο βρισκεται σε λειτουργια gsm ή σε λειτουργια gsm/3g.
Εχουν σπασει τα νευρα μ διοτι μιλαω πολυ στο κινητο και ετσι το προβλημα ειναι 100φορες πιο ενοχλητικο.....:mad::mad:
Τι να κανω????:(:(
trackera
26 Απρ. 2008, 00:01
Σύμφωνα με προηγούμενα μηνύματα αν χρησιμοποιείς bluetooth handsfree δεν εμφανίζεται το πρόβλημα,οπότε ίσως είναι μια λύση μέχρι να βρεθεί κάποια άλλη από την lg.Διαφορετικά πάς για άλλο κινητό για να μην χαλιέσαι
mobolphonis
26 Απρ. 2008, 01:36
Σύμφωνα με προηγούμενα μηνύματα αν χρησιμοποιείς bluetooth handsfree δεν εμφανίζεται το πρόβλημα,οπότε ίσως είναι μια λύση μέχρι να βρεθεί κάποια άλλη από την lg.Διαφορετικά πάς για άλλο κινητό για να μην χαλιέσαι
Ευχαριστω πολυ....ειναι συμβατα ολα τα bluetooth handfree με bluetooth v2.0με το κινητο μας?
mixalis_mperkis
26 Απρ. 2008, 11:40
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ bluetooth ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΟΝΟ. ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
panagos22
26 Απρ. 2008, 12:00
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ bluetooth ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΟΝΟ. ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
den ginete.auto shmainei oti kati allo ftaei dld exei problhma to mikrofvno kai to parousiazei kai sto bluetooth?pernaei to problhma sto bluetooth?mhn leme oti 8eloume.egw pantws apo thn stigmh pou to ebaza mono se 3g den exw kanena problhma pantws gia anaba8mish 8a to paw meta to pasxa.xronia polla
andapo
26 Απρ. 2008, 13:32
Μία ερώτηση για αυτούς που έβαλαν την rom v10e που λύνει το πρόβλημα με το μικρόφωνο. Στις πληροφορίες συστήματος μπορείτε να δείτε την ημερομηνία αυτής της rom. Σε εμένα η v10e που έχω η ημερομηνία είναι 2008-01-21. Σε αυτή που λύνει το πρόβλημα με το μικρόφωνο ποια είναι η ημερομηνία;
electec
26 Απρ. 2008, 14:25
Μία ερώτηση για αυτούς που έβαλαν την rom v10e που λύνει το πρόβλημα με το μικρόφωνο. Στις πληροφορίες συστήματος μπορείτε να δείτε την ημερομηνία αυτής της rom. Σε εμένα η v10e που έχω η ημερομηνία είναι 2008-01-21. Σε αυτή που λύνει το πρόβλημα με το μικρόφωνο ποια είναι η ημερομηνία;
2008-01-21 . ειναι η ιδια.
πάντως η lg την έδωσε στις 17 του μηνός σαν διορθωτική ενω ειχαν την v10e λέγοντας οτι λύνει το πρόβλημα mute στην εναλαγή των δικτυων 2g -3g.
ross2280
26 Απρ. 2008, 15:24
Μολις απεκτησα και εγω το KS20... Μεχρι στιγμης κανενα απολυτως προβλημα. Ολα δουλευουν υπεροχα. Βεβαια το πηρα Unbranded απο ebay, σε συσκευασια αγγλο/κορεατικη.. Η ROM που εχω ειναι η v10c με ημερομηνια 2008-02-19..
Εχω εγκαταστησει και το sph shell και ολα κυλουν τελεια μεχρι στιγμης.. :)
Strategos
26 Απρ. 2008, 17:54
εχω βαλει στο today να δειχνει ημερομηνια αλλα την ωρα ακομα την δειχνει στο taskbar ενω εχω θελω να την βαλω να την δειχνει στην ημερομηνια ομως το ειχα κανει παλια. Ξερει κανεις πως γινετε να εμφανισει την ωρα στην ημερομηνια και να την εξαφανισει απο το taskbar?
mixalis_mperkis
26 Απρ. 2008, 19:42
den ginete.auto shmainei oti kati allo ftaei dld exei problhma to mikrofvno kai to parousiazei kai sto bluetooth?pernaei to problhma sto bluetooth?mhn leme oti 8eloume.egw pantws apo thn stigmh pou to ebaza mono se 3g den exw kanena problhma pantws gia anaba8mish 8a to paw meta to pasxa.xronia polla
ΕΠΗΔΗ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΔΟΝΤΗ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΟΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΒΟΝΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΝΤΟΜΑΤΑΞΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΚΑΝΑ 7 ΤΗΛ. ΣΤΑ 2 ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ . ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΓΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΗ ΤΑ 3Ο ΛΕΠΤΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΑΝ .
staurmk2
26 Απρ. 2008, 20:12
εγω είμαι πάλι για το σέρβις !! το κινητό μ έσβηνε χτες απο μόνο του πάρα πολλές φορές !! μου φαίνεται θα πάω να αγοράσω κάποιο άλλο και αυτό το ΑΙΣΧΟΣ που θέλουμε να το λέμε κινητό θα το πετάξω απο το παράθυρο!!
Strategos
26 Απρ. 2008, 22:05
ρε μπας και λετε το energy saver που κλεινει την οθονη για να μην καις μπαταρια; τι εννοειτε κλεινει;
ilpanos
26 Απρ. 2008, 22:33
Δεν μπορείτε σαν καταναλωτές να οργανώσετε κάποιας μορφής αντίδραση - άσκηση πίεσης στην LG?
Είναι ξεκάθαρο ότι σχετικά μεγάλο ποσοστό συσκευών σε κυκλοφορία έχει πρόβλημα (hardware/software δεν ξέρω τι ακριβώς, πιθανότατα να είναι κακός σχεδιασμός hardware ή ασυμβατότητα με συγκεκριμένους σταθμούς βάσης για να έχει τόσο καιρό και να μην έχει λυθεί) και είναι απαράδεκτο να μην δίνεται λύση!
Μιλάω κυρίως για το πρόβλημα του μικροφώνου και τις διακοπές εν μέσω κλήσεων (τα υπόλοιπα είναι καθαρά θέμα software). Είναι πάρα πολύ ενοχλητικό. Ήμουν αποφασισμένος να το αγοράσω όταν ένα φιλαράκι το αγόρασε πρώτος και μου το δάνεισε για μια μέρα. Και στην περίπτωσή του δυστυχώς, εμφανίζεται αυτό το πρόβλημα. Και η vodafone, ενώ το είχε δώσει πίσω για επισκευή, του το επέστρεψε και το πρόβλημα παραμένει...
Κ είναι κρίμα γιατί για τα λεφτά της είναι πολύ ισορροπημένη συσκευή.
staurmk2
27 Απρ. 2008, 15:37
έχει κανείς το s2u pro?? !!το είχα περάσει και μ έκανε το τηλέφωνο πολλές φορές restart και κόλαγε πολύ !! εχτές το έβγαλα κ φαίνεται μέχρι στιγμής να λειτουργεί το τηλέφωνο καλα !!
athanaso77
27 Απρ. 2008, 20:17
Δεν τα συνιστώ αυτά τα προγράμματα τύπου s2u. :worry:
trackera
27 Απρ. 2008, 20:24
καποιο link για την ελληνική v10b?έκανα upgrade στην v10e αλλά δεν μου έλυσε το πρόβλημα με το wifi οπότε θα το πάω στο service από Τριτη
staurmk2
27 Απρ. 2008, 20:44
athanaso καλά κάνεις ! το κινητό κόλαγε υπερβολικά και έσβηνε μόνο του ! απο χτές που το έβγαλα δεν μου το έχει κάνει ! μακάρι να έφταιγε το πρόγραμμα !
andapo
28 Απρ. 2008, 02:06
καποιο link για την ελληνική v10b?έκανα upgrade στην v10e αλλά δεν μου έλυσε το πρόβλημα με το wifi οπότε θα το πάω στο service από Τριτη
Δες εδω (post 4). Ποια v10e έβαλες? Απο το το gsmhosting η αυτή που είπε ένα παιδί εδώ ότι λύνει το πρόβλημα με το μικρόφωνο?
http://gsmhosting.net/vbb/showthread.php?t=499173
τωρα πηρα και γω το κινητο....εχω το ιδιο προβλημα με πολλουσ με το ηχειο οταν μιλας μερικεσ φορεσ δεν με ακουν....εχω βγαλει το 3g και τι να κανω να εγκαταστησω το προγραμμα που λετε....αν γινεται θυμιστε μου πωσ και το link...επισησ με bluteuth θα λυθει το προβλημα μεχρι να το φτιαξω?και εχω ακομα την απορια αν μπορω να να με παιρνουν με καμερα στο μσν.....το skype αν υπαρχει περιπτωση να φτιαχτει....και με το voip τι παιζει.....αααα αν το παω για service θα μου αλλαξουν μια μπαταρια και ολλα καλα μετα?αν ναι μεσα σε ποσο καιρο περιπου...ευχαριστω προκαταβολικα..αποιρεσ ερωτησεισ εκανα παλι....:)
trackera
28 Απρ. 2008, 13:13
Δες εδω (post 4). Ποια v10e έβαλες? Απο το το gsmhosting η αυτή που είπε ένα παιδί εδώ ότι λύνει το πρόβλημα με το μικρόφωνο?
http://gsmhosting.net/vbb/showthread.php?t=499173Έβαλα αυτή που έδινε εδώ λίγο πιο πριν ένα παιδί
mishka
28 Απρ. 2008, 19:47
Μια γρηγορη ερωτηση
εχω το SpB mobile shell (τελευταία έκδοση - αγορασμένο και πληρωμένο κανονικά) το οποίο δουλεύει άψογα με ένα μόνο πρόβλημα - εδώ και λίγες ημέρες δεν κάνει πλέον update στην πρόγνωση καιρού παρ'ολο ότι έχω κάνει το manual update και έχω τσεκαρισμένο και το auto
έχει μήπως κανείς κάποια εξήγηση/ιδέα?
ευχαριστώ
και ολα ενταξη με το μικροφωνο....?
trackera
28 Απρ. 2008, 20:01
Άν ρωτάς εμένα δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το μικρόφωνο!
μπορει καποιοσ να μου απαντησει παρακαλω στο 2971 ποιο πανς γιατι δεν ειμαι σιγουροσ τι να περασω....ποιο προγρμμα απο ολλα σε ποιο ποστ....sorry που ρωταω παλι αλλα καινουργιο κινητο και να ναι χαλασμενο....
trackera
28 Απρ. 2008, 22:26
τωρα πηρα και γω το κινητο....εχω το ιδιο προβλημα με πολλουσ με το ηχειο οταν μιλας μερικεσ φορεσ δεν με ακουν....εχω βγαλει το 3g και τι να κανω να εγκαταστησω το προγραμμα που λετε....αν γινεται θυμιστε μου πωσ και το link...Μέχρι εδώ δεν έχω καταλάβει τι θές να πείς...
επισησ με bluteuth θα λυθει το προβλημα μεχρι να το φτιαξω?Mε bluetooth ακουστικό θα μιλάς χωρίς κανένα πρόβλημα
και εχω ακομα την απορια αν μπορω να να με παιρνουν με καμερα στο μσν.....Υπάρχει πρόγραμμα που μετατρέπει την κάμερα των ppc σε webcamera,ψάξε το λίγο δεν θυμάμαι τώρα το πρόγραμμα
το skype αν υπαρχει περιπτωση να φτιαχτει....και με το voip τι παιζει.....Skype δεν χρησιμοποιώ και δεν ξέρω,άν θές να ρυθμίσεις κάποιο sip λογαριασμό σου χρησιμοποίησε το softphone της XTEN
αααα αν το παω για service θα μου αλλαξουν μια μπαταρια και ολλα καλα μετα?αν ναι μεσα σε ποσο καιρο περιπου...ευχαριστω προκαταβολικα..αποιρεσ ερωτησεισ εκανα παλι....:)Μπαταρία δεν πιστευω ότι θα σου αλλάξουν και πολύ εύκολα,αλλά άν στην αλλάξουν λογικά θα κάνουν περίπου στις 6 εργάσιμες που λένε για τα πάντα
ευχαριστω πολυ φιλε μου trackera...στιν αρχη ρωταω απλα:οτι διαβασα ποιο πριν οτι υπαρχει ενα προγραμμα που φτιαχνει το χαλασμενο ηχειο...ποιο ειναι αυτο και πωσ μπορω να το κανω...instal.....και για τη μπαταρια ρωτησα,γιατι καποιοσ πιο πανω,ειπε οτι του αλλαξαν μπαταρια στο servise,και μετα το χαλασμενο ηχειο δουλευε κανονικα....
andapo
29 Απρ. 2008, 00:56
ευχαριστω πολυ φιλε μου trackera...στιν αρχη ρωταω απλα:οτι διαβασα ποιο πριν οτι υπαρχει ενα προγραμμα που φτιαχνει το χαλασμενο ηχειο...ποιο ειναι αυτο και πωσ μπορω να το κανω...instal.....και για τη μπαταρια ρωτησα,γιατι καποιοσ πιο πανω,ειπε οτι του αλλαξαν μπαταρια στο servise,και μετα το χαλασμενο ηχειο δουλευε κανονικα....
Είχαμε πει κάποια στιγμή ότι το spb mobile shell λύνει το πρόβλημα με το μικρόφωνο αλλά τελικά δεν ισχύει (τουλάχιστον η έκδοση 2). Όσο για την μπαταρία, το παλικάρι που το είπε, μίλαγε για το κόλημα που είχε η μπαταρία του και δεν άλλαζε η ένδειξη για το πόσο ακόμα απομένει. Αυτό φτιάχνει η αλλαγή μπαταρίας. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια λύση για το πρόβλημα με το μικρόφωνο. Κάποιο παιδι πρόσφατα έδωσε μία νέα rom η οποία και λύνει το πρόβλημα, αλλά ακόμα είναι στα στάδια της δοκιμής. Θα δείξει...
Κάποιο παιδι πρόσφατα έδωσε μία νέα rom η οποία και λύνει το πρόβλημα, αλλά ακόμα είναι στα στάδια της δοκιμής. Θα δείξει...[/QUOTE]
μπορει να μου πει καποιος τι παιζει με τη νεα rom,αν την εχει χρησιμοπιησει,δουλευει τωρα κανονικα το ηχειο?....και που μπορω να την κατεβασω,και πωσ της κανω αντικατασταση?ευχαριστω προκαταβολικα:)
trackera
29 Απρ. 2008, 18:23
Αφού έχει έντονο πρόβλημα το κινητό σου με το μικρόφωνο μην περιμένεις να το φτιάξεις μόνος σου.Πέρνεις την απόδειξη αγοράς και πάς στο service
ascites
29 Απρ. 2008, 21:06
...μια και η μπαταρια μου λοιπόν δειχνει συνεχως 100% πηρα τηλεφωνο 800.....κατι την εξυπηρετηση πελατών της LG και το ανεφερα και μου προτειναν να το παραλαβει το δικο μου προβληματικό ενας κουριερ.Εγώ πηρα τηλεφωνο στην Omnitech όπου μια ευγενική κοπέλα μου ειπε να μπω στο σάιτ της LG όπου θα βρώ μια αναβάθμιση να κατεβάσω που θα μου λυσει το προβλημα!!!!
Εσεις την βρήκατε;;;;Γιατι εγω δεν βρισκω τιποτε...:wacko:
ostvarivanje
30 Απρ. 2008, 02:30
Προσπαθώ να συνδέσω το τηλέφωνο με το router ενός φίλου μου και ενώ δίνω τον κωδικό κανονικά και μου δείχνει ότι έχει συνδεθεί, δεν μπορώ να δω καμία σελίδα στο Ίντερνετ. Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο;
Σε δίκτυο που βρίσκω και είναι ελεύθερο, κανονικά βλέπω σελίδες. Ο φίλος μου έχει connex, αν αυτό βοηθάει.
staurmk2
30 Απρ. 2008, 13:57
file ascites είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα !! η λύση είναι η αλλαγή της μπαταρίας !! το πρόβλημα αυτό δεν διορθώνεται αλλιώς! πήγαινε το κινητό στο σέρβις και παράλληλα πάρε την lg και ζήτησε τους αλλαγή μπαταρίας!
smd0199
30 Απρ. 2008, 14:47
Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα!Ξερω οτι πρεπει να εχει ξαναειπωθει στο forum,αλλα πλεον εφτασε τις 150 σελιδες το τοπικ και δεν παλευεται να ψαχνω μια προς μια!Λοιπον η ερωτηση ειναι η εξης:εχω wind plus στο κινητακι και μπαινω στο ιnτερνετ με το οπερα ολα οκ!Μπορω να το συνδεσω στο λαπτοπ μου μεσω USB και να εχω και στο laptop ιντερνετ?αν ναι,τι ρυθμισεις χρειαζονται στο Firefox?Οποιος γνωριζει ας μου απαντησει, η να μου γραψει την διευθυνση οπου εχει απαντηθει η ερωτηση μου εδω μεσα!Ευχαριστω!!!
Paralizer
30 Απρ. 2008, 15:15
Παίδες εδώ και μια εβδομάδα έχω περάσει την έκδοση v10e! Το πρόβλημα με το μικρόφωνο δεν μου ξαναπαρουσιάστηκε, μέχρι στιγμής τουλάχιστον! Επίσης έχω την αίσθηση ότι έχει καλυτερεύσει λίγο και σε θέμα ταχύτητας! Έτυχε άραγε; :)
cope21
30 Απρ. 2008, 15:20
να ρωτησω κατι ρε μαγκες το προβλημα με την μπαταρια που δειχνει συνεχως 100% διορθωθηκε ?
ξερει κανεισ κατι ?
εχω σοβαρο προβλημα !
ar_istos
30 Απρ. 2008, 16:03
re pedia apo pou vriskoume to google maps sto kinito?. iparxi mono sto katargisi programaton. apo pou to energopioume?
ar_istos
30 Απρ. 2008, 16:44
re pedia sas vlepo olous na exete provlimata me to kinito. ego to pira to fevrari apo to vodafon . perno to proto k pao spiti, to fortizo to anavo tin idia mera k ksekinise kanonika, meta apo ligo mou kolise k den litourgouse tpt, to pigeno piso sti vodafon k m dinoune kenourio. to fortizo k afto k to anigo tin epomeni mera, afto kolouse molis ksekinouse. gia na min polilogo afto sinexistike gia 5 meres pigena eperna ena kolouse k pigena k mou dinane alo.sto telos otan to epsaksan sti vodafon mou ipane oti eferan 1 partida ks20 pou itne ola provlimatika kai ta stilane ola piso k perimena 1 vdomada mexri na erthi i kenouria.k afto litourgi telia kanena provlima mexri tora. giafto pedia kitakste mipos ta kinita sas ine apo afti tin partida
trackera
30 Απρ. 2008, 17:43
rgiafto pedia kitakste mipos ta kinita sas ine apo afti tin partida
Δεν τα πήρες όλα εσύ;;;:lol:
ar_istos
30 Απρ. 2008, 19:30
ixa alaksi en thimame kala 6 kinita
kthanassis
30 Απρ. 2008, 19:41
ixa alaksi en thimame kala 6 kinita
να τα εκατοστήσεις!!!!!:devil:
πλάκα κάνω φυσικά!!!
ar_istos
30 Απρ. 2008, 19:50
efxaristo. kseris tpt gia to google maps file?
trackera
30 Απρ. 2008, 19:56
http://www.google.com/mobile/gmm/index.html
smd0199
30 Απρ. 2008, 20:02
παιδια anyone για ιντερνετ μεσω του κινητου στο λαπτοπ και ρυθμισεις Firefox?plz επειγει!!
ar_istos
30 Απρ. 2008, 20:04
file thase trelano simera. megalitero pliktrologio vriskoume?:D
ar_istos
30 Απρ. 2008, 20:10
file efxaristo gia to google map doulevi
trackera
30 Απρ. 2008, 20:14
----> link (http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=219753&highlight=resco+keyboard)Αυτό σου κάνει;
ar_istos
30 Απρ. 2008, 20:22
to vrika pou patao giana katevi?
trackera
30 Απρ. 2008, 20:28
Ρε απίστευτε ψάξε το λίγο,ένα σωρό link δίνουν για να το κατεβάσεις εκεί και εσύ έρχεσε στο δευτερόλεπτο και ρωτάς εδώ
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.