PDA

View Full Version : [Επίσημο] LG KS20

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

Doom
29 Μάρ. 2008, 12:21
Τώρα doom σε έχασα και εγώ. Απο όσο καταλαβαίνω έκανες update με την v10e απλά έκανες παράλληλα και download το nv2 file, σωστά?
Νομίζω το nvrestore με το nv2 γίνεται μόνο με την ίδια rom που έχει όταν το κάνεις backup.
έβαλα την 10b ώστε να μπορέσει να κάνει nvrestore, αφού δούλεψαν όλα πέρασα την 10e.

kostastnt
29 Μάρ. 2008, 12:29
Έλειψα για λίγες μέρες και τελικά έχασα πολλές εξελίξεις. :)

Απότι κατάλαβα μπορούμε πλέον να κάνουμε μόνοι μας αναβαθμίσεις. Καλό αυτό, αν και η omnitech είναι δίπλα μου.

Για την μπαταρία που ρώτησε κάποιος: Στην omnitech έχει 15 ευρώ ΧΩΡΙΣ το καπάκι. Είμαι σίγουρος γιατί ρώτησα εγώ ο ίδιος.

Ξέρει κανείς αν γίνεται να αλλάξουμε το IMEI στο κινητό από το πρόγραμμα της LG?

narcotic
29 Μάρ. 2008, 12:53
Den sou eipan an mporeis na thn agoraseis me enswmatwmeno to kapaki? Egw px pou 8elw na exw 2 mpataries ti 8a kanw? 8a 3ekollw th mia ap to kapaki kai 8a kollw thn allh?

kostastnt
29 Μάρ. 2008, 13:30
Den sou eipan an mporeis na thn agoraseis me enswmatwmeno to kapaki? Egw px pou 8elw na exw 2 mpataries ti 8a kanw? 8a 3ekollw th mia ap to kapaki kai 8a kollw thn allh?

Δεν τους ρώτησα βασικά αν μπορείς να την πάρεις με καπάκι... Προφάνως και θα μπορείς.

Αν εγώ σπάσω το καπάκι δεν θα μπορώ να βρω ανταλλακτικό?

Ίσως περάσω από δευτέρα γιατί θέλω να πάρω ένα πενάκι και θα τους ρωτήσω.

pand1982
29 Μάρ. 2008, 14:45
Καλησπέρα! Πέρασα σήμερα από ένα κατάστημα Vodafone και βρήκα ένα stereo bluetooth με τον κωδικό BB-02 (μάρκα μην με ρωτάτε, δεν είχε.. Bluetooth BB-02 έγραφε μόνο) το οποίο έκανε μόνο 39 euro!! Ωστόσο δίστασα να το αγοράσω καθώς το samsung wep 200 που χρησιμοποιούσα στο παλιό κινητό αν και θεωρητικά συμβατό έχει πραγματικά απαράδεκτη ποιότητα ήχου όταν το συνδέω με το ks20 :cry:.
Μήπως έχει δοκιμάσει κάποιος το bb-02 για να μου πει την γνώμη του?? Αμαρτία να έχω 2 bluetouth και να μην δουλεύει κανένα με το ks20.. :wacko:

Γειά κι από εμένα! Κάτοχος κι εγώ του LG KS20 από το Σάββατο (δηλαδή 5 ημέρες). Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων δεν έχω προλάβει να το ψάξω όσο θέλω, αλλά μελετώ σιγά-σιγά το forum και μαθαίνω. Από Παρασκευή προβλέπεται πιο έντονη ενασχόληση με το θέμα.

Για το θέμα του ΒΒ-02, σίγουρα είναι συμβατό γιατί το έχω κι εγώ και το χρησιμοποιώ. Το βλέπει σαν δύο χωριστές συσκευές, μία ως hands free και μία ως συσκευή αναπαραγωγής ήχου υψηλής ποιότητας (με χρήση του a2dp). Όταν έχω ενεργοποιημένο μόνο το handsfree και με καλούν, ενώ ενεργοποιείται το bt, ο ήχος ακούγεται από το τηλέφωνο, αλλά μπορεί να είναι και κάποια ρύθμιση του τηλεφώνου που δεν έχω βρει. Όταν είναι ενεργοποιημένη και η συσκευή a2dp δουλεύει ρολόι, απλά αναγκαστικά και κάποιοι ήχοι του κινητού πηγαίνουν εκεί (όταν με καλούν όμως χτυπάει και το κινητό).

Γενικά η ποιότητα κατασκευής του δεν είναι συγκλονιστική, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχα προβλήματα. Για την τιμή του προσφέρει πολύ καλές λειτουργίες. Ο ήχος του, τουλάχιστον στις κλήσεις είναι καλός, δεν το έχω δοκιμάσει με μουσική και δεν ξέρω και τις απαιτήσεις σου, μην σε πάρω στον λαιμό μου... Ελπίζω να βοήθησα, δεν ξέρω αν θέλεις να μάθεις κάτι πιο συγκεκριμένο για την λειτουργία του.

Επίσης, αν το αγοράσεις τελικά, ρώτα στην vodafone πόσο χρόνο εγγύηση έχει. Αν δεν κάνω λάθος έχουν όλες 2 χρόνια, αλλά επειδή δεν γράφει κάτι στην συσκευασία, ρώτα καλού-κακού, μιά και δεν είναι γνωστής εταιρείας.

Για το πρόβλημα του μικροφώνου στο KS20, έχω την εντύπωση-ελπίδα ότι το δικό μου δεν το έχει. Έχω μιλήσει περίπου 15 λεπτά μέχρι τώρα, αλλά σε πολλές κλήσεις των λίγων λεπτών. Μου έτυχε 2 φορές να μην με ακούνε μετά από λίγο, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν έφταιγε το κινητό ή έτυχε. Αν δεν είχα την υποψία δεν θα έδινα σημασία δηλαδή. Γενικά, έχει την τάση να το κάνει μετά από αρκετή ώρα συνομιλίας ή αν έχει πρόβλημα το κάνει μέσα στα πρώτα λεπτά της σύνδεσης;

Επίσης, όταν το αγόρασα από την Vodafone μου είπαν να κρατήσω όλα τα μέρη της συσκευασίας για ένα μήνα, ώστε σε περίπτωση που έχω πρόβλημα να είναι δυνατή η αντικατάσταση. Σίγουρα ισχύει αυτός ο περιορισμός των 10 ή των 30 λεπτών; Υπάρχει κάποιος δηλαδή που πράγματι να το πήγε για επιστροφή μέσα σε λίγες ημέρες και να του είπαν ότι εφόσον έχει μιλήσει περισσότερο από το όριο δεν μπορούν να του το αλλάξουν;

Εγώ πήρα το BB-02 και αποδείκτηκε τρελή μούφα!
Χάλια ποιότητα, το ένα κουμπί ξέβαψε αμέσως, η οθόνη θωλή, δεν έπαιζε ήχος....
Ότι να 'ναι!!!!
Παντως, επειδή το πήρα απο το MEDIAMARKT (34 κάτι ευρώ) το γύρισα και μαζί με κάτι άλλες αγορές (για να συμπληρώσω την τιμή του) πήρα ένα άλλο που έχει με 19,90ευρώ.
Πολύ ικανοποιμένος!
Είναι σε κόκκινο - γκρι κουτί και λέγεται CLIP ULTRA. Μόνο ένα ακουστικό και επίσης χωρίς οθόνη. Απλό, ελαφρύ, καλός ήχος, χωρίς κολλήματα.... Δεν είχα σκοπό να πάρω handsfree αλλά αφού έπεσα τόσο σε τιμή, το έκανα...

Kalimera...apofasisa na to parw kai egw gia na traviomaste oloi mazi me ta provlimata:P

exei brei kaneis kamia wraia thiki,tupoy prada i kamia ufasmatini?

Εγώ πήρα μία απο το ΠΛΑΙΣΙΟ που γράφει πάνω Golla.... Τιμή δε θυμάμαι!!!!

GiJiLoS
29 Μάρ. 2008, 16:21
Paidia exw provlima epidi exw linux den exw kanei synxronismo akoma kai ka8e fora pou kanw kati anoigei aftomata o sinxronismos kai doulebei sto background kai trooei mpataria kserei kanei spws ton klinw epsaksa anan dn vrika pws!!!!

lowlevel
29 Μάρ. 2008, 16:49
Δεν τους ρώτησα βασικά αν μπορείς να την πάρεις με καπάκι... Προφάνως και θα μπορείς.

Αν εγώ σπάσω το καπάκι δεν θα μπορώ να βρω ανταλλακτικό?

Ίσως περάσω από δευτέρα γιατί θέλω να πάρω ένα πενάκι και θα τους ρωτήσω.

Από Omnitech μου έδωσαν μπαταρία με καπάκι. Ξέρει κανείς αν υπάρχει το usb και πόσο έχει; Σε Γερμανό και Voda δεν βρήκα!

andapo
29 Μάρ. 2008, 17:01
Από Omnitech μου έδωσαν μπαταρία με καπάκι. Ξέρει κανείς αν υπάρχει το usb και πόσο έχει; Σε Γερμανό και Voda δεν βρήκα!

Αν θυμάμε καλά η μπαταρία σου ήταν συνέχεια στο 100%. Με την καινούργια μπαταρία λύθηκε το πρόβλημα? Και αν ναι σου χρέωσε κάτι για να σου δώσει την καινούργια.

nivan
29 Μάρ. 2008, 17:14
υπαρχει τελικα λυση στο προβλημα διακοπης λειτουργιας του μικροφωνου κατα τις κλησεις?
αν ναι ποια? αδυνατω να βρω αν εχει ηδη απαντηθει αυτο στις 126 σελιδες του forum.
αν δεν ειναι κοπος ας μου δωσει καποιος οδηγιες.
οσον αφορα το θεμα του destinator εφαρμοσα τη λυση του andapo (congrats) αλλα δεν εχω δοκιμάσει ακομα αν απεδωσε.

cicilianos
29 Μάρ. 2008, 18:12
Κοιτα 2 ποστ ποιο πανω!
Ενα παιδια λεει πως με το Μεντια ανοιχτο και παυση να τρεχει απο πισω.....δεν εχει προβληματα....τωρα τι να σου πω?Δοκιμασε το!

narcotic
29 Μάρ. 2008, 19:17

Poso sou stoixise h kainouria mpataria me to kapaki?

DJ_TEO
30 Μάρ. 2008, 04:24
Πως γινεται ο καθαρισμος της λιστας συσκευων(ιστορικο) Bluetooth ?

lowlevel
30 Μάρ. 2008, 09:55
Αν θυμάμε καλά η μπαταρία σου ήταν συνέχεια στο 100%. Με την καινούργια μπαταρία λύθηκε το πρόβλημα? Και αν ναι σου χρέωσε κάτι για να σου δώσει την καινούργια.

Ναι το πρόβλημα λύθηκε, όχι δεν με χρέωσαν κάτι, επισκευή (αντικατάσταση μπαταρίας) εντός εγγύησης.

fanouli
30 Μάρ. 2008, 11:32
Παιδιά, σας άλλαξε εσάς την ώρα αυτόματα σήμερα; Εμένα όχι. Έψαξα τις ρυθμίσεις και δεν βρήκα κάτι σχετικό.

Osiris2000
30 Μάρ. 2008, 11:44
Καλημερα σε ολους. Δυο αποριες απο ενα φιλαρακι που εχει παρει το κινητο. Μεχρι ποσα GB καρτουλα μπορει να σηκωσει χωρις να αρχισει να κολλαει και μια αλλη βασικη απορια. Το συνδεει με pc ειτε του στελνω εγω πχ αρχεια mp3 με bluetooth αλλα και με τους δυο τροπυς τα βλεπει μονο στον file manager. Στο My documents δεν εμφανιζεται το παραμικρο οποτε δεν μπορει να κανει και χρηση του αρχειου για ηχο κλησης κλπ.

trackera
30 Μάρ. 2008, 12:57
Τελικά τρόπος για να παίξει το msn με το wifi έχει βρεθεί;

panagos22
30 Μάρ. 2008, 12:57
Παιδιά, σας άλλαξε εσάς την ώρα αυτόματα σήμερα; Εμένα όχι. Έψαξα τις ρυθμίσεις και δεν βρήκα κάτι σχετικό.

nai emena mou alla3e mono tou

GiJiLoS
30 Μάρ. 2008, 12:59
Egw side8ik ame wi-fi kai mpik amsn mia xara xoris provloimata..!!!

panagos22
30 Μάρ. 2008, 13:04
Καλημερα σε ολους. Δυο αποριες απο ενα φιλαρακι που εχει παρει το κινητο. Μεχρι ποσα GB καρτουλα μπορει να σηκωσει χωρις να αρχισει να κολλαει και μια αλλη βασικη απορια. Το συνδεει με pc ειτε του στελνω εγω πχ αρχεια mp3 με bluetooth αλλα και με τους δυο τροπυς τα βλεπει μονο στον file manager. Στο My documents δεν εμφανιζεται το παραμικρο οποτε δεν μπορει να κανει και χρηση του αρχειου για ηχο κλησης κλπ.

egw exw balei 8gb kai einai mia xara(me patch bebaia).otan pathsei sto arxeio epanw(de3i klic)exei epilogh orismos koudouniou kati tetoio auto meta to kanei antigrafei sta my documents -koudounismata mono

trackera
30 Μάρ. 2008, 13:23
Mπορεί κάποιος που του έχει δουλέψει το msn μέσω wifi να πεί ποιό αρχείο έχει περάσει και τι ακριβώς βήματα έκανε για να συνδεθεί;Δεν μου δίνει κανένα πεδίο για να βάλω τα στοιχεία μου

kostastnt
30 Μάρ. 2008, 13:42
Σε εμένα η ώρα δεν άλλαξε αυτόματα... χειροκίνητα το έκανα

Το msn μέσω wifi σε εμένα δουλεύει με το Messenger που ήρθε προεγκατεστημένο. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να το καταφέρεις να δουλέψει.

trackera
30 Μάρ. 2008, 13:43
Mπορείς να μου πείς που βάζεις το username και το password σου;

Osiris2000
30 Μάρ. 2008, 13:44
egw exw balei 8gb kai einai mia xara(me patch bebaia).otan pathsei sto arxeio epanw(de3i klic)exei epilogh orismos koudouniou kati tetoio auto meta to kanei antigrafei sta my documents -koudounismata mono

Οκ με αυτο θα του πω να το δοκιμασει.... Αλλα γενικα τι μπορει να κανει? Ο,τι αρχεια και αν περασει μεσα ειτε με bluetooth, ειτε με απλο copy-paste μεσω pc δεν μπορει να τα δει στο my documents με τιποτα. Τα βαζει κατευθειαν και αυτα ειναι αορατα. Μονο ο file explorer τα βλεπει.... Ουτε με copy-paste μεσω της συσκευης γινεται κατι....

panagos22
30 Μάρ. 2008, 13:48
Οκ με αυτο θα του πω να το δοκιμασει.... Αλλα γενικα τι μπορει να κανει? Ο,τι αρχεια και αν περασει μεσα ειτε με bluetooth, ειτε με απλο copy-paste μεσω pc δεν μπορει να τα δει στο my documents με τιποτα. Τα βαζει κατευθειαν και αυτα ειναι αορατα. Μονο ο file explorer τα βλεπει.... Ουτε με copy-paste μεσω της συσκευης γινεται κατι....

pes tou na paei sto fakelo pou bazei ta arxeia kai den ta blepei na kanei de31 klik emfanish olwn twn arxeiwn den mou erxete kati allo

DJ_TEO
30 Μάρ. 2008, 13:48

Τυχαια το ειχα στα χερια μου πανω στην αλλαγη. Δεν αλλαξε μονο του...

Τελικά τρόπος για να παίξει το msn με το wifi έχει βρεθεί;

Απο την πρωτη στιγμη το δικο μου λειτουργησε κανονικα μεσω wifi!

Osiris2000
30 Μάρ. 2008, 13:58
Οκ και τωρα σκαει το noob question.... :-)))) Δεξι kλικ πως κανουμε στο κινητο?

DJ_TEO
30 Μάρ. 2008, 14:04
Οκ και τωρα σκαει το noob question.... :-)))) Δεξι kλικ πως κανουμε στο κινητο?

Παρατεταμενη πιεση πανω στο στοιχειο που θελεις να δεξιοκλικαρεις ή παρατεταμενα με το joystick

Osiris2000
30 Μάρ. 2008, 15:04
Δεξι κλικ σε κενο χωρο πως γινεται? Και κατι ακομα. Πως γινεται rename σε ενα καινουριο φακελο?

narcotic
30 Μάρ. 2008, 16:53
Kapoios pou dokimase na valei alles rom sto kinhto prosekse mhpws vazontas aftes megalwse kai h eleft8erh ram pou ksekina meta apo soft reset to kinhto? Den einai logiko re paidia na exeis 128mb kai molis to 3ekinhseis na peftoun sta 30.. K**ovodafone..

Phoenix10
30 Μάρ. 2008, 17:13
μου εφεραν το ks20 και ειναι στα γαλλικα η γλωσσα του. τι πρεπει να κανω γαι να τιν κανω αγγλικη η ελλινικη? μπορει καποιος να μου πει?
ευχαριστω

ostvarivanje
30 Μάρ. 2008, 19:27
Κατέβασε τον απο εδω.

http://www.smartphone-freeware.com/el/download-tcpmp-0-81rc-subtitles-plugin.html

Είναι η τελευταία έκδοση,παίζει σίγουρα .avi και υπότιτλους σε μορφή .smi!
Σε ευχαριστώ πολύ για το link, αλλά δεν κατάφερα να το κατεβάσω, συνεχώς επιστρέφω στην ίδια σελίδα. Μήπως μπορείς να μου δώσεις το link που θα κατεβάσω το αρχείο;
Αρχεία mp4 (βίντεο εννοώ) παίζει το κινητό; Ο coreplayer πάντως κολλούσε. Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος player που τα παίζει;

katagias
30 Μάρ. 2008, 21:50
Σε ευχαριστώ πολύ για το link, αλλά δεν κατάφερα να το κατεβάσω, συνεχώς επιστρέφω στην ίδια σελίδα. Μήπως μπορείς να μου δώσεις το link που θα κατεβάσω το αρχείο;
Αρχεία mp4 (βίντεο εννοώ) παίζει το κινητό; Ο coreplayer πάντως κολλούσε. Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος player που τα παίζει;

Τρώει κόλλημα με τα Ελληνικά η σελίδα.Εκει που γράφει Μεταφράστε στα δεξιά επέλεξε γλώσσα Αγγλικά(αγγλική σημαία) και μετά download και το κατεβάζει κανονικά!

ostvarivanje
30 Μάρ. 2008, 22:44
Τρώει κόλλημα με τα Ελληνικά η σελίδα.Εκει που γράφει Μεταφράστε στα δεξιά επέλεξε γλώσσα Αγγλικά(αγγλική σημαία) και μετά download και το κατεβάζει κανονικά!
Οκ, το έκανα όπως μου είπες και κατέβηκε κανονικά.
Σε ευχαριστώ πολύ.

stefkal7
30 Μάρ. 2008, 22:46
Κάπως άσχετο με ότι συζητείται παραπάνω αλλά πάντα σχετικό με το ks20, (ελπίζω να μην επαναλαμβάνομαι…) Έχω ανοικτό το media player (η γνωστή πλέον καγκουριά όπως είχε πει παλιότερα και ένα άλλο μέλος :D) χωρίς να παίζει κάτι (με pause) και δεν έχω πρόβλημα με το μικρόφωνο εδώ και καιρό.. με v10b.
Τελικά υπάρχει περίπτωση να βγεί ελληνική rom όχι Vodafone?
ναι ρε παιδια ας απαντησει καποιος που γνωριζει για να βγάλουμε τον καρκινο εεε συγνώμη vodafone απο το κινητο:p

GiJiLoS
30 Μάρ. 2008, 23:37
Paidai emena allakse h wra aftomata ekini ti stigmh!!! malon 8 aexei kapoia epilogh gi aaftomati alagi owras kai eseis pou dn sas alalkse 8a tin eixat epeiraksi...

cicilianos
30 Μάρ. 2008, 23:50
nai emena mou alla3e mono tou

Και εμενα:)

andapo
31 Μάρ. 2008, 00:25
ναι ρε παιδια ας απαντησει καποιος που γνωριζει για να βγάλουμε τον καρκινο εεε συγνώμη vodafone απο το κινητο:p

Έβαλα μία Γαλλική έκδοση v10f η οποία δεν ήταν απο vodafone. Δεν είχε καμμία διαφορά ώς προς την μνήμη όταν ξεκίναγε. Η μόνο διαφορά ήταν λόγο της έκδoσης της rom και ξεκίναγε με 40 Mbyte ελεύθερα. Με την v10e Ελληνική, ξεκινάει με 39 Mbyte ελεύθερα. Οπότε μη παλεύετε να κερδίσετε τα χαμένα Mbyte βγάζοντας το logo της vodafone, γιατί τελικά μόνο αυτό είναι απο όσο φαίνετε...

athanaso77
31 Μάρ. 2008, 09:17
Afou afti i adikaiologiti xazomara den ofeiletai sto menu tis Vodafone, mallon prepei na riksoume to ftaiksimo stin LG mias kai oles oi ypoloipes WM6 syskeves pou kykloforoun stin agora me 128MB RAM den emfanizoun afto to terastio memory leak. To mono pou tha dwsei anasa sti syskevi einai na kathisei kapoios/kapoioi kai na ftiaksoun kapoia cooked ROM kai na petaksoun apo mesa ta axrista pragmata tis mamas ROM pou katapinoun ti RAM adikaiologita!

andapo
31 Μάρ. 2008, 11:27
Afou afti i adikaiologiti xazomara den ofeiletai sto menu tis Vodafone, mallon prepei na riksoume to ftaiksimo stin LG mias kai oles oi ypoloipes WM6 syskeves pou kykloforoun stin agora me 128MB RAM den emfanizoun afto to terastio memory leak. To mono pou tha dwsei anasa sti syskevi einai na kathisei kapoios/kapoioi kai na ftiaksoun kapoia cooked ROM kai na petaksoun apo mesa ta axrista pragmata tis mamas ROM pou katapinoun ti RAM adikaiologita!

Ωραία ιδέα αλλά με ανησυχούν πολλά πράγματα. Το πρώτο είναι ότι ακόμα δεν έχουμε τρόπο να δημιουργήσουμε το αρχείο .bin που θέλει το lg για να κατεβάσουμε την rom. Ούτε να την πάρουμε μπορούμε (μόνο με extract) αν και κάτι ακουγετε στον ορίζοντα αλλά ακομα δεν ξέρω τίποτα σίγουρο... Ακόμα όμως και αν λύναμε αυτό το πρόβλημα υπάρχει και κάτι άλλο. Στην μνήμη του κινητού βλέπουμε περίπου 80 Mbyte total μνήμη!!!! Δεν είναι ότι έχει 128 και με τα άχρηστα πέφτει στα 34 με την v10b η στα 40 με την v10f. Είναι ότι 40 Mbyte είναι απλά εξαφανισμένα!!!! Απο την άλλη κάτι μου λέει ότι η μαμά LG έχει βάλει το χεράκι της και το έχει βάλει για καλό λόγο. Με την v10b αν και ξεκινάει με 34 Mbyte ελεύθερα δύσκολα πέφτει κάτω απο 28 και η μνήμη πέφτει και πάρα πολύ αργά. Απο την άλλη μεριά με την v10f αν και ξεκινάει με 40 πολύ πολύ γρήγορα πέφτει στα 35 και απο εκεί και πέρα ακολουθάει την γνωστή μικρή πτωτική πορεία όπως η v10b. Κάτι πρέπει να έχει κάνει η LG ώστε ναι μεν να ξεκινάει με λίγα Mbyte ελεύθερα αλλά να μην πέφτει γρήγορα η μνήμη. Αν κάποιος έχει κάποια καλύτερη εξήγηση εδώ είμαστε να την ακούσουμε.

athanaso77
31 Μάρ. 2008, 12:36
Κάτι πρέπει να έχει κάνει η LG ώστε ναι μεν να ξεκινάει με λίγα Mbyte ελεύθερα αλλά να μην πέφτει γρήγορα η μνήμη.

Afto de nomizw na einai thema LG alla WM. Opws kai na xei pantws den mporw na dikaiologisw ta eksafanismena 40MB tis RAM kai den mporw na dw kati thetiko se afto. Pistevw oti i syskevi exei dynatotites gia poly perissotera pragmata kai to brand tis LG me tin apeiria tis sto thema twn Windows Mobile mono kako exei kanei.

Phoenix10
31 Μάρ. 2008, 12:54
Εψαξα στο ebay για να βρω card μεγαλυτερη απο 2gb για το ks20 και δεν υπαρχει. που μπορω να βρώ?

athanaso77
31 Μάρ. 2008, 13:10
Kanonika den pairnei i sykevi sou kartes megalyteres twn 2GB. Gia na ginei afto prepei na baleis ena patchaki pou kykloforei se afto to thread gia ypostiriksi kartwn microSDHC kai xwritikotites poly megalyteres twn 2GB.

andapo
31 Μάρ. 2008, 14:11
Afto de nomizw na einai thema LG alla WM. Opws kai na xei pantws den mporw na dikaiologisw ta eksafanismena 40MB tis RAM kai den mporw na dw kati thetiko se afto. Pistevw oti i syskevi exei dynatotites gia poly perissotera pragmata kai to brand tis LG me tin apeiria tis sto thema twn Windows Mobile mono kako exei kanei.

Ούτε εγώ μπορώ να τα εξηγήσω φίλε μου. Υποθέσεις έκανα δεν γνωριζω κάτι συγκεκριμένο. Μακάρι να μπορούσε να γίνει κάτι για αυτό.

Phoenix10
31 Μάρ. 2008, 14:32
και το patch ειναι για ολες τις καρτες το ιδιο?

athanaso77
31 Μάρ. 2008, 14:37
Poies kartes? Tis markes ennoeis? Den exei simasia i marka alla o typos diladi microSD kai me to patch microSDHC.

nikolis2000
31 Μάρ. 2008, 15:05
kalhspera!telika to phra kai egw xtes!8etikes oi prwtes entypwseis eidika gia emfanish baros ktl ktl ktl.to mono "kako" pou exw na anaferw ws twra einai oti mpoukwnei to hxeio otan paizw ta mp3 h akoma kai san hxo klhshs.xei panw thn 10b kai pros to parwn kanena problhma me destinator h to mikrofwno.den to dokimasa me wifi akoma

GiJiLoS
31 Μάρ. 2008, 15:36
pou vlepw an exei ti 10b ti tin 10 e pou to blepw afto paidai mproeite na m voi8isete ??

Selespeed
31 Μάρ. 2008, 16:08
pou vlepw an exei ti 10b ti tin 10 e pou to blepw afto paidai mproeite na m voi8isete ??
Ρυθμίσεις/Πληροφορίες συστήματος και μετά το + στο σηματάκι της LG...

stefkal7
31 Μάρ. 2008, 16:28
Που είναι τα 40mb οεο............!!!!!

satizen
31 Μάρ. 2008, 16:53
kai go pira to en logo bluetooth apo germano 19.90 kai einai apsogo!

Clip-ultra

oso gia msn ego paizo me wifi xoris kanena provlima apo tin arxi!!!

GiJiLoS
31 Μάρ. 2008, 19:22
Ρυθμίσεις/Πληροφορίες συστήματος και μετά το + στο σηματάκι της LG...

thks mpika eida tin 10 b exw

diavasa kapoia post alla dn katalaba 8elw na rwtisw pali mporw na valw wind kartoula me wind plus kai na mpenw stin itnernet h einai klidomena???an nai ti ri8misis prepei na alalksw as mou to pei kapoio olokliromena gt dn eimai kalos se afta....

stefkal7
31 Μάρ. 2008, 19:27
μπαινεις κανονικα φίλε μου και εγω το ιδιο εχω τωρα τις ρυθμισεις θα τις βρεις αν ψαξεις εδω μεσα και είναι αναλυτικοτατες τωρα δεν θυμαμαι να σου πω

xeirwn
31 Μάρ. 2008, 20:28
παιδια στο eshop

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001224

γράφει ότι έχει και tv-out, ισχύει?

(ο επεξεργαστής το υποστηρίζει νομίζω..)

cicilianos
31 Μάρ. 2008, 20:39
Και εγω 10 b εχω τελικα!

GiJiLoS
31 Μάρ. 2008, 21:30
re paidia ton sinxronismo pws to vazw na mhn trexei panda apo mono sou mou exie faei tin maptaria gmt

Selespeed
1 Απρ. 2008, 07:57
παιδια στο eshop

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001224

γράφει ότι έχει και tv-out, ισχύει?

(ο επεξεργαστής το υποστηρίζει νομίζω..)

Οχι, είναι ένα παλιό θέμα παραπληροφόρησης :) (νομίζω και το gsmarena το έλεγε κάποτε...).

athanaso77
1 Απρ. 2008, 09:55
Οχι, είναι ένα παλιό θέμα παραπληροφόρησης :) (νομίζω και gsmarena το έλεγε κάποτε...).

Swsto... ;)

andapo
1 Απρ. 2008, 12:55
Η v10b με την v10e έχουν διαφορα στο μέγεθος της μέγιστης available προς τον χρήστη ram. Συγκεκριμένα
v10b : 80.75
v10e : 81.60

Δεν είναι μεγάλη διαφορά αλλά απο την άλλη δείχνει ότι κάπου χρησιμοποιούντε τα 40 χαμένα Mbyte της RAM. Που να είναι άραγε? :confused:
Τα ίδια περίπου νούμερα έχει και η v10f unbranded έκδοση άρα λογικά δεν χάνοντε απο την vodafone.

Μία ερώτηση. Η χρήστες του htc kaiser πήραν απο το lg ένα dll αρχείο για τα γραφικά και είπαν ότι βελτιώθηκε κάπως η κατάσταση. Εμείς τώρα δεν μπορούμε να πάρουμε τους drivers του gps να δούμε αν θα το ενεργοποιήσει? Αν βέβαια τελικά υπάρχει και έχει και κεραία...

satizen
1 Απρ. 2008, 13:36
evala simera to neo battery status.....einai korifi!!! beta version akoma alla ta spaei!

petros_tdm
1 Απρ. 2008, 15:49
Παιδια με το dt 7 και την ομιλια καμια λυση?
Οποτε θυματε μιλαει και οποτε θελει δεν μιλαει.

nikolis2000
1 Απρ. 2008, 16:28
to kinito to exw 3 meres to exw ksezoumisei kanena apo ta gnwsta problhmata.to destinator ta leei ola alla ta leei arga 8a dokimasw na valw thn sapfo.exei kapoia problhmata asymbatothtas me programmata kai eidika me paixnidia alla ola kala se genikes grammes.exw panw thn 10b.me ksenerwse pou den exei koumpi gia reset kai bgazw thn mpataria opote kollaei

spek
1 Απρ. 2008, 23:35
Kalispera.Ime neo melos sto forum sas ke to vrisko iperoxo ke poli eksipiretiko.
Exo omos ena provlimataki.Agorasa prosfata to LG KS20 to agorasa metaxirismeno ke den mou dosane to cs.Proton thelo an kseri kapios na mou pi pos ke pou mporo na to katevaso i apla na vro to manual sta elinika.
Defteron,thelo na kano format sto kinito..thelo an kseri kapios na mou apantisi ke na mou pi an gini format 1on pos ginete 2on ti prepi na kano prin to kano ke 3on tha xriasti na ksanaperaso ena ena ola ta mamisia programata pou ixe to kinito mesa apo mono tou..Tha xriasti na ta valo ola pali apo tin arxi?Ke an ne pou tha ta vro??

Zitao pola e?sorry re pedia ala ekana tin mlkia ke to pira..

An ola afta pou zitao den ginonte tote as mou pi kapios an ginete mia apli epanafora rithmiseon apo kapou..to exo psaksi ke den exo vgali akri...

thx tha perimeno apantisi sas :/

spek
1 Απρ. 2008, 23:58
ke kati akoma..ixa egatastisi 3 4 programata ke ta esvisa..otan pigeno ston fakelo "Programs" ine akoma mesa ala oxi me to ikonidio pou itan prin ta sviso..ala to ikonidio ine apro ke kala svismeno ala den ksero ton logo pou den fevgoune telios.
:S asxetos sorry ala asxoloume me pc ke to lg me exi trelani ligo..alou patao alou vriskome.
an kapios gnorizi parakalo as mou apantisi sintoma gt tha to spaso :P

annie_
2 Απρ. 2008, 00:13
Υπάρχει ήδη θέμα για το LG KS20 :) :
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=181820&page=129

annie_
2 Απρ. 2008, 00:16
ke kati akoma..ixa egatastisi 3 4 programata ke ta esvisa..otan pigeno ston fakelo "Programs" ine akoma mesa ala oxi me to ikonidio pou itan prin ta sviso..ala to ikonidio ine apro ke kala svismeno ala den ksero ton logo pou den fevgoune telios.
:S asxetos sorry ala asxoloume me pc ke to lg me exi trelani ligo..alou patao alou vriskome.
an kapios gnorizi parakalo as mou apantisi sintoma gt tha to spaso :P

Για να σβήσεις αυτά τα εικονίδια πήγαινε Windows -> Start_Menu ->Programs(ή Προγράμματα,αναλόγως) και από εκεί μπορείς να κάνεις ότι τροποποίηση θέλεις.Να τα σβήσεις,να τ μεταφέρεις σε φάκελο κλπ..

spek
2 Απρ. 2008, 11:16
akri den prokite na vro..tespa
thx pedia..:( tha to stilo athens :S

stefkal7
2 Απρ. 2008, 13:08
πέρασε το spb shell v.2.0 προγραμματάκι και έχει επιλογή soft reset πατώντας ένα κουμπάκι

athanaso77
2 Απρ. 2008, 13:55
Den xreiazetai na balei ena toso bary programma mono kai mono gia afto! Yparxei kai to psshuXP (http://ppcsoft.narod.ru/english/) pou kanei afti akribws ti douleia kai einai kai free!

athanaso77
2 Απρ. 2008, 13:57

Den yparxei logos na to steileis Athina gia kati toso aplo! Bale to Resco Explorer kai kane afto pou sou leei i annie_ pio panw. Einai poly efkolo!

stefkal7
2 Απρ. 2008, 15:02
Δεν θα το βάλει βέβαια μόνο γι΄αυτό αλλα και γι αυτό γιατί είναι φοβερό προγραμμα!! Εγω αυτο έχω και το σηκώνει μια χαρά !! Το αλλο που λές δεν το ξέρω

odytsak
2 Απρ. 2008, 16:32

Φίλε μου κι εμείς πήραμε ppc αλλά δεν τα βάψαμε μαύρα.
Απλά λίγο διάβασμα εδώ στο forum (και σε άλλα παραπλήσια βεβαίως) και μετά θα σου φαίνονται όλα πανεύκολα.

nikolis2000
2 Απρ. 2008, 19:30
e nai sthn telikh me programma 8a to kanw.8a ta dokimasw kai ta dyo kai blepoume.dokimasa na perasw to htc home alla dystyxws tpt...

as32
2 Απρ. 2008, 19:56
Καλησπέρα παιδιά.

Πουλάω το lg μαζί με δεκτή και εχτρα θήκη ,είναι 2 μηνών με τα χαρτιά του και όλα κανονικά. στην τιμή τον 350€.

Εάν ενδιαφέρετε κανένας ας με καλέσει στο 6944153826.

ευχαριστώ.

Phoenix10
2 Απρ. 2008, 20:48
πως ενωνουμε το ks20 με το pc με το καλωδιο του? με bluetooth τα καταφερα. με το καλωδιο τιποτα. τι πρεπει να κανω?

paris13
2 Απρ. 2008, 20:51
re paidia ton sinxronismo pws to vazw na mhn trexei panda apo mono sou mou exie faei tin maptaria gmt

Ρίξε μια ματιά εδώ. Πράγματι πολύ σπαστικό. Νομίζω σταματάει έτσι.

http://pdaphonehome.com/forums/ppc-6700-xv6700/60676-how-stop-activesync-turning-automatically.html

nikolis2000
2 Απρ. 2008, 20:54
exw vodafone cu kai mpainw apo to lg kai apo ena nokia e65.sygkekrimena mesw tou mig33 gia na exw msn.me to nokia ola kala me to lg oute kan kalei to live prepay.enw internet kanonika.kserete ti mporei na ftaiei?

nikolis2000
2 Απρ. 2008, 21:00
πως ενωνουμε το ks20 με το pc με το καλωδιο του? με bluetooth τα καταφερα. με το καλωδιο τιποτα. τι πρεπει να κανω?

mea apo to activesync to exeis balei ry8mish oti syndeetai me kalwdio kai oxi bt?

Phoenix10
2 Απρ. 2008, 21:08
mea apo to activesync to exeis balei ry8mish oti syndeetai me kalwdio kai oxi bt?

φιλε nikolis2000 επιδει ειμαι νεος απο wm μπορεις να μου πεις πως ρυθμιζω το activesync για να συνδεετε με το καλωδιο? ευχαριστω

annie_
3 Απρ. 2008, 00:15

Γιατί βρε να το στείλεις Αθήνα?:confused: Δεν έπαθε τίποτα..Είναι πάρα πολύ εύκολο αυτό που θες να κάνεις.Προσπάθησε να κάνεις αυτό που σου ειπα πιο πάνω.
Και όπως λέει και ο odytsak,λίγο ψάξιμο θέλει.Κι εγώ το πρώτο μου ppc το πήρα πριν κάνα μήνα,και με λίγο ψάξιμο μόνη μου,σε forum,και βοήθεια από έναν φίλο μου,σε γενικές γραμμές κατάλαβα τη λειτουργία τους.:p Μην σε παίρνει από κάτω..:)

nikolis2000
3 Απρ. 2008, 02:23
φιλε nikolis2000 επιδει ειμαι νεος απο wm μπορεις να μου πεις πως ρυθμιζω το activesync για να συνδεετε με το καλωδιο? ευχαριστω

phgaine programmata->activesync->menou->syndeseis->kai ekei klikare pou leei "sygxronismos upologisth mesw" kai vale usb

Phoenix10
3 Απρ. 2008, 12:16
το εχω στο usb αλλα τιποτα

Nicholas_mgr
3 Απρ. 2008, 12:39
Καλημέρα κι από μένα…
Είμαι κάτοχος του KS20 σχεδόν 2 βδομάδες…
Η αλήθεια είναι ότι με κέρδισε από την αρχή σαν συσκευή και σαν δυνατότητες σε σχέση με το SE P1i που πήγαινα να πάρω κι έτσι το επέλεξα… (δεν ήξερα… δε ρώταγα?)
Από τη 1η μέρα όμως εντόπισα το πρόβλημα με τη σίγαση του μικροφώνου, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού η χρήση του τηλεφώνου είναι για επαγγελματικούς κυρίως λόγους.
Έτσι λοιπόν μπήκα στο forum που πίστευα ότι θα μπορούσα να βρω μια λύση, αλλά μετά από 129 σελίδες (που ομολογώ ότι βρήκα πολλά χρήσιμα πραγματάκια) δεν κατάφερα να βρω κάτι που να επιλύει αυτό το πολύ σοβαρό πρόβλημα.
Δοκίμασα ότι έχει προταθεί από ‘δω, SPB Mobile shell, αλλαγή σε GSM μόνο ή 3G μόνο ή Αυτόματο αλλά εις μάτην…
Το θέμα είναι ότι δεν το κάνει συνέχεια κι όταν συμβαίνει δεν γίνεται σε κάποια συγκεκριμένη διάρκεια, αλλά κάποιες φορές στο 1 λεπτό, άλλες στα 30”, άλλες στα 2 λεπτά, άλλες στα 8 λεπτά κι άλλες με το που ξεκινάει η συνομιλία. Επίσης, το κάνει είτε μιλάω από το bloutooth ακουστικό είτε από το τηλέφωνο...
Ακόμα δεν έχω πάει στη Voda ή σε κάποιο service, λόγω έλλειψης διαθέσιμου χρόνου.
Διάβασα εδώ, ότι έχουν βγει διάφορες εκδόσεις αναβάθμισης (v10p, v10e, v10f) αλλά απ’ όσο κατάλαβα καμιά δεν λύνει το συγκεκριμένο πρόβλημα (εγώ φοράω την v10b).
Αν κάνω λάθος, παρακαλώ ας με διορθώσει κάποιος.
Αυτό πάντως που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, είναι κάτι που έγραψε ο “VangosT” στη σελίδα 126, #2501 σχετικά με τη background λειτουργία του Media Player σε pause, κάτι που μου φαίνεται εντελώς κουλό, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τη σχεδόν ίδια διαδικασία για την, έστω αποδεκτή, λειτουργία των ήχων στο Destinator, μάλλον πρέπει να το δοκιμάσω.

Θα ήθελα όμως, αν είναι δυνατόν, να γράψουμε εδώ ποιοι αντιμετωπίζουν ακόμα αυτό το πρόβλημα (σίγασης μικροφώνου), αλλά και ποιοι το εντόπισαν στο παρελθόν και πως το έλυσαν. Αν θέλετε λοιπόν, κάνοντας εγώ την αρχή, προσθέστε με παράθεση τα nick σας στο επόμενο post, ώστε να δούμε στατιστικά τουλάχιστον, τι γίνεται.

Thanks για την όποια ανταπόκριση.

Nicholas_mgr
3 Απρ. 2008, 12:39
Γράψτε εδώ όσοι έχετε το πρόβλημα, να μη σας ακούει ο συνομιλητής σας.

1. Nicholas_mgr
2.

ppaleoho
3 Απρ. 2008, 12:58
Έχω το τηλέφωνο τρεις μήνες. Το πρόβλημα με το μικρόφωνο δεν το είχα, αλλά το απέκτησα και εγώ τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Εντοπίζω την απαρχή του προβλήματος από την στιγμή που χρησιμοποίησα για πρώτη φορά τον Windows Media Player. Δοκίμασα όλες τις λύσεις που προτάθηκαν στις 129 σελίδες του forum άλλα τπτ. και εγώ το τηλ το έχω για επαγγελματικούς λόγους και είναι σπαστικό...

Nicholas_mgr
3 Απρ. 2008, 13:02

1. Nicholas_mgr
2. ppaleoho
3.

Nicholas_mgr
3 Απρ. 2008, 13:05
Το πρόβλημα με το μικρόφωνο δεν το είχα, αλλά το απέκτησα και εγώ τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Εντοπίζω την απαρχή του προβλήματος από την στιγμή που χρησιμοποίησα για πρώτη φορά τον Windows Media Player.
Λες τελικά αυτός ο Media Player να δημιουργεί το πρόβλημα? Βλέπω οτι εμπλέκεται και σε άλλα προβλήματα...
Υπάρχει άραγε δυνατότητα απεγκατάστασής του και εγκατάστασης κάποιου άλλου?

skorpios75
3 Απρ. 2008, 13:18

1. Nicholas_mgr
2. ppaleoho
3. skorpios75

Nicholas_mgr
3 Απρ. 2008, 13:35
me ksenerwse pou den exei koumpi gia reset kai bgazw thn mpataria opote kollaei

πέρασε το spb shell v.2.0 προγραμματάκι και έχει επιλογή soft reset πατώντας ένα κουμπάκι

Καλά τα progs για reset, αλλά πως θα τα λειτουργήσεις όταν το κινητό έχει κολλήσει???

carver
3 Απρ. 2008, 13:50

1 Nicholas_mgr
2. ppaleoho
3. skorpios75
4. carver

panagos22
3 Απρ. 2008, 14:00

1. Nicholas_mgr
2. ppaleoho
3.panagos22

Nicholas_mgr
3 Απρ. 2008, 14:00
Γράψτε εδώ όσοι έχετε το πρόβλημα, να μη σας ακούει ο συνομιλητής σας, αλλά και όσοι το εντόπισαν στο παρελθόν και πως το έλυσαν.

1. Nicholas_mgr
2. ppaleoho
3. skorpios75
4. carver
5. panagos22

andapo
3 Απρ. 2008, 14:19
Λες τελικά αυτός ο Media Player να δημιουργεί το πρόβλημα? Βλέπω οτι εμπλέκεται και σε άλλα προβλήματα...
Υπάρχει άραγε δυνατότητα απεγκατάστασής του και εγκατάστασης κάποιου άλλου?

Δεν νομίζω ότι ο media palyer είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα δεν το είχα (τότε έπαιζα σχεδόν κάθε μέρα με τον media player) και το απέκτησα τον τελευταίο καιρό αλλά σε πολύ μικρό βαθμό (που δεν χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου τον media palyer).

Εψαχνα χθες και βρήκα ότι υπάρχουν κάποια procedures τα οποία κάνουν on και off το audio κομμάτι της συσκευής. Προσπάθησα να γράψω κόδικα στο Embedded Visual C++ ώστε να κάνουμε το audio on συνέχεια αλλά δεν μπόρεσα γιατί το Embedded Visual C++ δεν παίζει στα vista. Αν μπορεί κάποιος ας το ψάξει.

andapo
3 Απρ. 2008, 14:21
Γράψτε εδώ όσοι έχετε το πρόβλημα, να μη σας ακούει ο συνομιλητής σας, αλλά και όσοι το εντόπισαν στο παρελθόν και πως το έλυσαν.

1. Nicholas_mgr
2. ppaleoho
3. skorpios75
4. carver
5. panagos22
6. andapo

Υγ. Βγάζετε τα [QUOTE= και [/QUOTE] πριν υποβάλετε την απάντηση σας.

nikolis2000
3 Απρ. 2008, 15:24
egw me to mic thnx god akoma mia xara alla me ta games den thn polypaleyei.sygkekrimena 2 pou ta paizw fanatika konta ena xrono to azgard tower defense kai to tower mogul.to prwto akougontai hxoi h o8onh mayrh kai ayto den kanei tpt.to deytero paizei mia xara kanw save kai otan to ksanaanoigw kai paw na kanw load den briskei ta saves.to ebgala apo thn karta mnhmhs to evala sthn syskeyh mhpws allaksei to path pou kanei save alla tpt.epishs ena prob pou eixa me to hxeio pou mpoukwne ebala tous srs wow drivers ebgala to mpaso kai ola kala.alla den mou kanan tpt sto dest pali psiloargei na tous paiksei.mono me sapfo den exei problhma

s_christ
3 Απρ. 2008, 15:31

1. Nicholas_mgr
2. ppaleoho
3. skorpios75
4. carver
5. panagos22
6. andapo
7. s_christ

makisgeorg
3 Απρ. 2008, 16:03

1. Nicholas_mgr
2. ppaleoho
3. skorpios75
4. carver
5. panagos22
6. andapo
7. s_christ
8. makisgeorg(Λύθηκε βάζοντας το δίκτυο σε GSM900/1800,3 μήνες χωρίς πρόβλημα)

nikolis2000
3 Απρ. 2008, 16:53
poia einai h teleytaia rom pou kykloforei?kai pws thn kanw update?(epishma pramata xwris na mpleksw me flasharismata kai oti na nai rom)

as32
3 Απρ. 2008, 17:23

1. Nicholas_mgr
2. ppaleoho
3. skorpios75
4. carver
5. panagos22
6. andapo
7. s_christ
9.as32(ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΣΥΝΔΕΣΗ COSMOTE)

athanaso77
3 Απρ. 2008, 17:27

.
.
.

Ma parapanw de leei osoi eixan problima? :confused:

as32
3 Απρ. 2008, 17:31
sorry λαθος..

andapo
3 Απρ. 2008, 17:32
poia einai h teleytaia rom pou kykloforei?kai pws thn kanw update?(epishma pramata xwris na mpleksw me flasharismata kai oti na nai rom)

An thes episima pigaine sto service. An to kaneis monos prepei na mplekteis me flasarimsata ktl. H teleutaia ekdosi einai i v10e. Se liges selides pisw lew kai pou tha tin vreis. Episis anaferw link gia to pws na kaneis to flasarisma. Psaxto ligo.

andapo
3 Απρ. 2008, 17:33

1. Nicholas_mgr
2. ppaleoho
3. skorpios75
4. carver
5. panagos22
6. andapo (vodafone)
7. s_christ
9.

Υγ. Βάλτε και σύνδεση (vodafone, tim, cosmote)

andapo
3 Απρ. 2008, 17:33
sorry λαθος..

Elpizw na min se peiraxe pou to diorthosa... ;)

as32
3 Απρ. 2008, 17:35
κανένα πρόβλημα..

stefkal7
3 Απρ. 2008, 17:56
Μήπως θα ήταν καλό να ανεφέρουν και την σύνδεση γιατι εγώ Wind έχω και δεν αντιμετοπίζω κανένα πρόβλημα

nikolis2000
3 Απρ. 2008, 18:00
An thes episima pigaine sto service. An to kaneis monos prepei na mplekteis me flasarimsata ktl. H teleutaia ekdosi einai i v10e. Se liges selides pisw lew kai pou tha tin vreis. Episis anaferw link gia to pws na kaneis to flasarisma. Psaxto ligo.

sthn kavala pou eimai prepei na trexw se vodafone den pisteyw na exei service edw.thnx 8a to psaksw

luzu
3 Απρ. 2008, 18:01

1. Nicholas_mgr
2. ppaleoho
3. skorpios75
4. carver
5. panagos22
6. andapo
7. s_christ
10.luzu(ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ GSM ΟΛΑ ΟΚ ΜΑΛΛΟΝ...ΣΕ VODAFONE)

andapo
3 Απρ. 2008, 18:20
Μήπως θα ήταν καλό να ανεφέρουν και την σύνδεση γιατι εγώ Wind έχω και δεν αντιμετοπίζω κανένα πρόβλημα

Σωστός. Το έγραψα παραπάνω.

andapo
3 Απρ. 2008, 18:24

1. Nicholas_mgr
2. ppaleoho
3. skorpios75
4. carver
5. panagos22
6. andapo (vodafone)
7. s_christ
8. makisgeorg (Λύθηκε βάζοντας το δίκτυο σε GSM900/1800,3 μήνες χωρίς πρόβλημα)
9. luzu (ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ GSM ΟΛΑ ΟΚ ΜΑΛΛΟΝ...ΣΕ VODAFONE)

Nicholas_mgr
3 Απρ. 2008, 18:31

1. Nicholas_mgr (vodafone)
2. ppaleoho
3. skorpios75
4. carver
5. panagos22
6. andapo (vodafone)
7. s_christ
9. luzu (ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η 1η ΣΥΣΚΕΥΗ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ GSM ΟΛΑ ΟΚ ΜΑΛΛΟΝ...ΣΕ VODAFONE).

& σβήστε τα quotes

GiJiLoS
3 Απρ. 2008, 20:28
Ρίξε μια ματιά εδώ. Πράγματι πολύ σπαστικό. Νομίζω σταματάει έτσι.

http://pdaphonehome.com/forums/ppc-6700-xv6700/60676-how-stop-activesync-turning-automatically.html

ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω

panagos22
3 Απρ. 2008, 22:54

2. ppaleoho
3. skorpios75
4. carver
5. panagos22(VODAFONE)
6. andapo (vodafone)
7. s_christ
9. luzu (ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η 1η ΣΥΣΚΕΥΗ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ GSM ΟΛΑ ΟΚ ΜΑΛΛΟΝ...ΣΕ VODAFONE).

satizen
4 Απρ. 2008, 10:28
Filoi edo kai merikes meres antimetopizo ena poli spastiko provlima....
Den exo ixo sta sms mou!!! to exo allaksei poses fores kai diaforetikous ixous alla tipota!
otan erxetai i anafora oti to sms stal8ike kanei to gnosto tik alla otan erxetai i anafora kai oti allo mnm mougga!!!! ti lete na ftaiei....

cicilianos
4 Απρ. 2008, 10:33
Μαλλον πας καρφι γαι hard reset.....

andapo
4 Απρ. 2008, 11:13
Μάθε αν το κινητό σου είναι αυθεντικό η όχι !!!
Πάτα στο κινητό σου * # 0 6 #.. . . θα σου εμφανιστεί το λεγόμενο ΙΜΕΙ (international mobile equipment identity) Κοίτα του αριθμούς 7ο και 8ο Κωδικός αριθμός τηλεφώνου : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
ΕΑΝ οι αριθμοί επτά & οκτώ είναι 02 ή 20 αυτό σημαίνει πως συναρμολογήθηκε στην περιοχή Emiratesπου είναι πολύ κακή ποιότητα
ΕΑΝ οι αριθμός επτά & οκτώ είναι 08 ή 80 αυτό σημαίνει πως κατασκευάστηκε στη Γερμανία που δεν είναι κακό
ΕΑΝ οι αριθμοί επτά & οκτώ είναι 01 ή 10 αυτό σημαίνει πως κατασκευάστηκε στη Φινλανδία που είναι καλό
ΕΑΝ οι αριθμοί επτά & οκτώ είναι 00 αυτό σημαίνει πως κατασκευάστηκε στο αρχικό εργοστάσιο που είναι η καλύτερη ποιότητα...
ΕΑΝ οι αριθμοί επτά & οκτώ είναι 13 αυτό σημαίνει πως συναρμολογήθηκε στο Αζερμπαϊτζάν που είναι πολύ κακή ποιότητα και πολύ επικίνδυνο για την υγεία!!!

(Είπα να το μοιραστώ μαζί σας, μιας και μου ήρθε σήμερα με mail. Δεν ξέρω αν είναι πραγματικότητα. Εμένα πάντως μου βγήκε 01. :p)

cicilianos
4 Απρ. 2008, 11:27
01 kai emena!
Finland loipon!hehe.....mallon giauto to mic de mou bgale problhma.

kthanassis
4 Απρ. 2008, 12:00
Filoi edo kai merikes meres antimetopizo ena poli spastiko provlima....
Den exo ixo sta sms mou!!! to exo allaksei poses fores kai diaforetikous ixous alla tipota!
otan erxetai i anafora oti to sms stal8ike kanei to gnosto tik alla otan erxetai i anafora kai oti allo mnm mougga!!!! ti lete na ftaiei....

εγκατέστησε το ringo με το οποίο ρυθμίζεις όποιον ήχο θέλεις....
πιστεύω ότι θα κάνει δουλειά....

nikolaswimmer
4 Απρ. 2008, 12:09
Παιδια πουλαω το lg μου, απλα γιατι το βαρεθηκα.... 300 ευρω με τα παντα ακομα μεσα στα σακουλακια τους, ακομα και το κινητο εχει πανω του την προστατευτικη ζελατινα και τα πρασινα αυτοκολητα γυρω του. Το εχω 1,5 μηνα. Οποιος ενδιαφερεται....

carver
4 Απρ. 2008, 13:20
Δεν έχει καμία σχέση με το πρόβλημα του μικροφώνου. Και το δικό μου 01 αλλά το πρόβλημα .....πρόβλημα.Οχι πάντα αλλά όποτε του έρθει.

panagos22
4 Απρ. 2008, 13:31
Οχι πάντα αλλά όποτε του έρθει.

σωστα και εμενα δεν το κανει παντα μαλιστα 8α ελεγα οτι το κανει σπανια αλλα σκεφτομαι να το στειλω στην lg για αναβα8μισει μπασ και διορθωθει με τισ καινουργιες ρομ εγω εχω την v10b να δουυμε θα εχω καμια διαφορα?

andapo
4 Απρ. 2008, 13:46
Εκδοση v10e και flash
v10e:
http://www.gsmhosting.net/vbb/showthread.php?t=513378

Πως θα κάνετε το flash:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369481

Pantws den tha deite kai kammia treli diafora. Egw mono stin diathesimi mnimi eida diafora kai to oti einai ligo pio grigoro.
Nai sas pw mono oti exei ena risko to flash. Egw ta katafera kai ola pigan kala. Elpizw to idio kai gia esas. ;)

nikolis2000
4 Απρ. 2008, 14:00
ayto me to gapi pws legetai ftiaxnei?dhladh 8a douleuei to pontui kai ta games?

andapo
4 Απρ. 2008, 14:11
ayto me to gapi pws legetai ftiaxnei?dhladh 8a douleuei to pontui kai ta games?

Απο όσο ξέρω όχι. Με την v10f φτιάχνει αυτό και v10f έχουμε μόνο Γαλλική η οποία δεν βλέπει και την κάρτα sim.

motifnick
4 Απρ. 2008, 15:29
Μέχρι 2Gbyte αλλά με προγραμματάκι μέχρι 4Gbyte.

βρε παιδια δε μου λεει το κολπο με το προγραματακι? αγορασα μια καρτα μνημης 4Gb και δεν την βλεπει! περιμενω με αγωνια!!! δεν βρηκα εγω τιποτα!!!

cicilianos
4 Απρ. 2008, 15:34
einai kamia 20aria post poio panw!

motifnick
4 Απρ. 2008, 16:51
einai kamia 20aria post poio panw!

το εβαλα αυτο αλλα δεν δουλευει φιλε μου,το εκανα αντιγραφη στην συσκευη και το ανοιξε ο internet expl. και εκανε μια συντομη διεργασια μια σειρα εντολων,εβαλα την νεα μου καρτα 4Gb και δεν την βλεπει ακομα..κανω κατι λαθος? το pach λεγεται sdhc που δωσανε τα παιδια του post,θελω ενα που να δουλευει σιγουρα! απο καποιον που το χρησημοποιει τωρα

smd0199
4 Απρ. 2008, 17:30
καλησπερα παιδια!ειμαι κατοχος του LGKS20 κι επειδη το κινιτακι τα θαλασσωνει με το destinator 7, μηπως ειναι σε καποιον απο σας ευκολο να μου υποδειξει μια διευθυνση οπου θα μπορεσω να βρω πληρη-καταλαβαινετε τι εννοω,με ολα τα απαραιτητα αρχεια-εκδοση του DEST6 με ελληνικο χάρτη οσο πιο προσφατο γινεται?Ευχαριστω

sanvagos
4 Απρ. 2008, 17:55
Γεια σας προσφατα αγώρασα το ks20,αντιμετιπίζω πρόβλημα με την μπαταρία του.Μου κολάει συνέχεια στο 100% τι μου προτείνετε να κάνω?

andapo
4 Απρ. 2008, 19:34
Γεια σας προσφατα αγώρασα το ks20,αντιμετιπίζω πρόβλημα με την μπαταρία του.Μου κολάει συνέχεια στο 100% τι μου προτείνετε να κάνω?

Να πας στο service και να αλλάξεις μπαταρία. Κάποιος είπε ότι μόνο έτσι λύθηκε.

nikolis2000
4 Απρ. 2008, 22:30
molis hr8a sto spt mou sthn komotini pou exw kai wifi anoigw to kin to syndew paw na mpw net kai mou leei to 8eiko meta apo ligo"den einai dynath h emfanisi h lhpsh ths selidas logw diakophs ths syndeshs.elegkste th syndesh kai dokimaste argotera".paw msn mpaaaaaaaaaaa ta idia.ksan kai ksana alla tipota.kai ola ayta me thn 10b.kamia idea prin to kanw pasxalino aygo?

obscured
5 Απρ. 2008, 01:48
Απο όσο ξέρω όχι. Με την v10f φτιάχνει αυτό και v10f έχουμε μόνο Γαλλική η οποία δεν βλέπει και την κάρτα sim.

Το πρόβλημα με το GAPI φτιαχνετε και με την 10e.
Ισως οχι απολυτα, αλλα διάφορα παιχνιδια που δεν παιζανε με την 10b (Spb κτλ) τωρα παιζουν κανονικα.

ktm660
5 Απρ. 2008, 08:14
Παιδάκια καλημέρα! Έχω επιδότηση από την VD και περνώ το LG KS20 δωρεάν.
Θα ήθελα (αν είναι εύκολο) να μου πείτε αν είναι καλή επιλογή.
Μήπως να πάρω κάτι άλλο που να έχει Windows Mobile ?
(να μην χρειαστούν πολλά euro μέχρι 100 )
Ευχαριστώ και να ξέρεται πως είστε οι καυτερότεροι!!!
:cool::cool::ninja::ninja::D:D

skorpios75
5 Απρ. 2008, 11:07

1. Nicholas_mgr
2. ppaleoho
3. skorpios75(vodafone)
4. carver
5. panagos22
6. andapo
7. s_christ
10.luzu(ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ GSM ΟΛΑ ΟΚ ΜΑΛΛΟΝ...ΣΕ VODAFONE)

visitor
5 Απρ. 2008, 12:50
Καιρό είχα να ρίξω την ματιά μου εδώ.
Με την ευκαιρία αυτή λοιπόν.........

1. Nicholas_mgr
2. ppaleoho
3. skorpios75(vodafone)
4. carver
5. panagos22
6. andapo
7. s_christ
9.luzu(ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ GSM ΟΛΑ ΟΚ ΜΑΛΛΟΝ...ΣΕ VODAFONE)
10. visitor "Πριν το ξεφορτωθώ έδειχνε να παίζει μόνο στο 3G μόνιμα VODA"

Σημ: Και άλλοι το έχουν το πρόβλημα αλλά μάλλον ντρέπονται να το ομολογήσουν.
:O

Διόρθωσα λίγο τον πίνακα γιατί θεωρώ λάθος τον (9. as32) στα προηγούμενα ποστ, μιας και δεν είχε πρόβλημα.

ppaleoho
5 Απρ. 2008, 13:14
1. Nicholas_mgr
2. ppaleoho (vodafone) :lol:
3. skorpios75(vodafone)
4. carver
5. panagos22
6. andapo
7. s_christ
9.luzu(ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ GSM ΟΛΑ ΟΚ ΜΑΛΛΟΝ...ΣΕ VODAFONE)

tolis_21
5 Απρ. 2008, 13:15
sorry re paidia alla skeftomoun na to paro
alla mou fainetai oti den axizei to kopo me tosa provlimata.kai nomiza oti to palio sony s700 eixe provlimata.olo kai xeirotera vgainoun ta kinita
i zitameolo kai pio polla

andapo
5 Απρ. 2008, 13:38
(να μην χρειαστούν πολλά euro μέχρι 100 )
Ευχαριστώ και να ξέρεται πως είστε οι καυτερότεροι!!!
:cool::cool::ninja::ninja::D:D

Πάρε αυτό
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978016&product=1056336

Μπορεί να μην έχει της δυνατότητες του lg αλλά το lg έχει κάποια προβλήματα (πχ μικρόφωνο) που αν σου κάτσουν...
Ρώτα βέβαια και για το άλλο...

kostastnt
5 Απρ. 2008, 14:18
Εγώ θα σου πρότεινα το LG... Έχει ο κολλητός μου το x600 και μπορώ να τα συγκρίνω άμεσα. Το LG είναι πιο στυλάτο από εκείνο το "κεραμιδί τούβλο", διπλές μνήμες και πάνω απόλα: ότι τρέχει στο lg τρέχει και στο x600 και αντίστροφα. Θα δεις από μόνος σου ότι δεν θα τρέχεις προγράμματα σαν του pointui γιατί απλά δεν είναι πρακτικό. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι το δικό μας δεν έχει ενσωματωμένο gps, αλλά αν σκεφτείς ότι έχουν 50 ευρώ διαφορά δώστα για να πάρεις ένα εξωτερικό gps.

smd0199
5 Απρ. 2008, 15:27
καλησπερα παιδια!ειμαι κατοχος του LGKS20 κι επειδη το κινιτακι τα θαλασσωνει με το destinator 7, μηπως ειναι σε καποιον απο σας ευκολο να μου υποδειξει μια διευθυνση οπου θα μπορεσω να βρω πληρη-καταλαβαινετε τι εννοω,με ολα τα απαραιτητα αρχεια-εκδοση του DEST6 με ελληνικο χάρτη οσο πιο προσφατο γινεται?Ευχαριστω

scandal_dj
5 Απρ. 2008, 18:04
και τριαντα φορες να το γραψεις αν ειναι να σου απαντησει καποιος θα το κανει με το πρωτο.:p

1. Nicholas_mgr
2. ppaleoho (vodafone)
3. skorpios75(vodafone)
4. carver
5. panagos22
6. andapo
7. s_christ
11. scandaldj(το εκανε οταν ηταν σε 3G οταν το απενεργοποιησα και εβαλα GSM ολα οκ)

makdef
5 Απρ. 2008, 18:36
01 kai emena!
Finland loipon!hehe.....mallon giauto to mic de mou bgale problhma.
01 σε εμένα αλλά το πρόβλημα πρόβλημα

makdef
5 Απρ. 2008, 18:40
1. Nicholas_mgr
2. ppaleoho (vodafone)
3. skorpios75(vodafone)
4. carver
5. panagos22
6. andapo
7. s_christ
11. scandaldj(το εκανε οταν ηταν σε 3G οταν το απενεργοποιησα και εβαλα GSM ολα οκ)
12. makdef (vodafone)

steph
5 Απρ. 2008, 18:41

Πρώτο ποστ εδώ. Πριν από λίγες μέρες απέκτησα κι εγώ το LG KS20. Δεν έχω προλάβει να το ψάξω ιδιαίτερα (ούτε ένα πρόγραμμα δεν του έχω βάλει), αλλά προς το παρόν προβλήματα δεν έχω. Ίσως μόνο ότι η μπαταρία του βγάζει το πολύ τρεις μέρες (συνήθως δύο και κάτι). :confused:

Και τώρα η απάντηση: Φίλε μου, εξαρτάται τί ψάχνεις. Εγώ το πήρα, γιατί ήθελα smartphone ΜΙΚΡΟ και ΕΛΑΦΡΥ που να διαθέτει wi-fi, για να μπαίνω στο internet από hot-spot. Αν χρειαστώ GPS παίρνω εξωτερικό. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, δεν έχω βρει κάτι άλλο σ'αυτή την τιμή. Αλλά, όπως έχει γραφτεί και παραπάνω, είναι περισσότερο pda και λιγότερο τηλέφωνο...
:)

nikolis2000
5 Απρ. 2008, 18:48
εκανα την εξυπναδα και εσβησα ολεσ τισ ρυθμισεις για gprs.καπου εδω μεσα κυκλοφορουσε/ει ενα cab με τις ρυ8μισεις τησ vodafone.ειναι ευκολο να το βρω?

makdef
5 Απρ. 2008, 18:56
Το trackid μου δουλεύει τέλεια, απλά δεν θυμάμαι ποιό χρησιμοποιώ γιατί δεν είναι αυτό της sony ericsson...

Μήπως μπόρεσες να θυμηθείς ποια είναι η εφαρμογή και που την βρήκες?

ostvarivanje
5 Απρ. 2008, 19:44
Εχτές εγκατέστησα τα Vista Ultimate. Δεν είχα ιδέα ότι δεν μπορώ να συγχρονίσω το κινητό με το activesync και το συγχρόνισα με το windows mobile center (έτσι λέγεται;). Κάνει τον συγχρονισμό άλλα που βλέπω τι συγχρόνισε; Εννοώ, όταν θα θελήσω να συγχρονίσω (για να πάρω τα στοιχεία από τον υπολογιστή και να τα βάλω στο κινητό) μετά από ενδεχόμενο hard reset, τι θα πρέπει να κάνω; Στα win xp όλα αυτά τα έβλεπα στο Microsoft Outlook. Τώρα δεν υπάρχουν εκεί πουθενά. Φαίνονται πουθενά; Ας μου πει πώς λειτουργεί το όλο θέμα κάποιος πιο έμπειρος από εμένα στα Vista, γιατί εγώ ούτε 24 ώρες δεν τα έχω εγκατεστημένα :p

mpatr
5 Απρ. 2008, 20:15
Ζητάω βοήθεια για να επιλέξω GPS, σε προηγούμενα post έχουν αναφερθεί πολλές προτάσεις, αυτή τη στιγμή σε σχετικά χαμηλή τιμή είναι διαθέσιμα τα:
α. GlobalSat BT-328 SiRF GSC2 Bluetooth Δέκτης GPS
http://www.expansys.com.gr/a.aspx?i=141020&atype=Cases
β. GlobalSat BT-359W Bluetooth GPS Receiver
http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=137969
γ. Holux M-1000 Bluetooth Δέκτης GPS
http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=149541

Μήπως κάποιος τα έχει δοκιμάσει;
Τι θα πρέπει να προσέξω ώστε να συνεργάζεται μετο ks20 και το Destinator 7
Ευχαριστώ:)

alexstag
5 Απρ. 2008, 21:06
Ρε παιδια ας με βοηθησει καποιος που αγορασε το κινητο.
Τελικα ποση ram και ποση rom εχει?Γιατι στο myphone.gr
βλεπω 128 ram και 256 rom ενω στην vodafone και στο e-shop
λεει 128 rom και δεν αναφερει ram.Οπως και στην σελιδα του ks20

makdef
5 Απρ. 2008, 21:11
Ζητάω βοήθεια για να επιλέξω GPS, σε προηγούμενα post έχουν αναφερθεί πολλές προτάσεις, αυτή τη στιγμή σε σχετικά χαμηλή τιμή είναι διαθέσιμα τα:

Δοκίμασα το δεύτερο για 2 εβδομάδες περίπου και έπαιζε μια χαρά.
{φυσικά με dummy.mp3 στο background κλπ

Κάτι άλλο που θα πρέπει να προσέξεις αν σε ενδιαφέρει και η πλοήγηση πεζού, {αν πχ είσαι κάπου εξωτερικό} είναι ότι μερικοί δέκτες είναι κυριώς προσανατολισμένοι για πλοήγηση στο αυτοκίνητο και δεν δουλεύουν καλά σε mode πεζού. Θα ψάξω να βρω κάποια links να σου στείλω.

makdef
5 Απρ. 2008, 21:22
Άλλο ένα πρόβλημα με το νέο κινητό η για την ακρίβεια με τα wm6.
Ένα παλικάρι εδώ στο foroum μου σύστησε το Resco Audio Recorder για ηχογράφηση της κλήσης. {πχ όταν σου δίνει κάποιος οδηγίες για να πας κάπου, να φτιάξεις κάτι στο pc κλπ}
Το έβαλα αλλά δεν ηχογραφεί τις κλήσεις και αυτό είναι τελικά θέμα συνδυασμού λειτουργικού και hardware.
Για πληροφορίες δείτε και εδώ:
http://www.modaco.com/content/Smartphone-General-Discussion/255512/Review-decent-phone-call-note-MP3-recorder-VITO-AudioNotes-1-3-out/
http://www.howardforums.com/showthread.php?threadid=1158395

έτσι λοιπόν μετά το γνωστό πρόβλημα του μικροφώνου, του bluetooth που ακούγεται σιγά, τα κολήματα ποy τρώει μερικές φορές, ήρθε και αυτό. Και με δουλεύουν οι γνωστοί μου με τα απλά χαζά κινητά τους...... :-)

GiJiLoS
6 Απρ. 2008, 04:38
Paidai geia sas mipos kserei kapoios pws mporo na afereseo ekino apo katoa po to menub bar pou leei umerologio kai epafes ?????

ktm660
6 Απρ. 2008, 12:33
Καλημέρα φίλοι μου. Τελικά πήρα το LG KS20. Μήπως ξέρει κανείς πως γίνετε να εμφανίζονται μόνο οι επαφές του τηλεφώνου και όχι της SIM?:!::!:

trackera
6 Απρ. 2008, 12:52
Μήπως έχει πάρει κανένας κάποιοα από τα screen protector που κυκλοφορούν για το ks20;
Έχω δεί κάποια στο ebay αλλά δεν έχω καταλάβει άν είναι ζελατίνες ή screen protector

kostastnt
6 Απρ. 2008, 14:56
Για να αφαιρέσουμε το μενού κάτω κάτω της LG πηγαίνουμε Έναρξη->Ρυθμίσεις->Σήμερα->Στοιχεία->και ξε-τικάρουμε το Γραμμή Εργαλείων.

Για να ΜΗΝ εμφανίζονται οι επαφές της SIM, πρέπει με κάποιον registry editor (Εγώ χρησιμοποιώ το Resco Explorer με το registry-addin) να αλλάξουμε το κλειδί αυτό και να το κάνουμε όπως το παραθέτω:

Πάμε στο [HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Phone] και προσθέτουμε αν δεν υπάρχει ή αλλάζουμε το ήδη υπάρχων κλειδί σε 0. Δηλαδή: ShowSIM=dword:00000000

Έχω πάρει screen protectors, κάτι φθηνιάρικα από ebay. Ακόμα δεν τα έχω δοκιμάσει. Αλλά και τόσο καιρό που χρησιμοποιώ χωρίς τίποτα από αυτά το κινητό, δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα.

trackera
6 Απρ. 2008, 15:08
Μπορείς να μου στείλεις το link από αυτά που έχεις πάρει;Είμαι ανάμεσα στα
http://cgi.ebay.com/2Set-Brand-New-Full-Body-Screen-Protector-For-LG-KS20_W0QQitemZ360038717702QQihZ023QQcategoryZ56167QQssPageNa meZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
http://cgi.ebay.com/5-x-ClearTec-screen-protector-for-LG-Electronics-KS20_W0QQitemZ170181281116QQihZ007QQcategoryZ56167QQrdZ1QQss PageNameZWD1VQQ_trksidZp1638.m118.l1247QQcmdZViewItem

Το screen protector το βάζουμε για να μην πάθει κάτι το κινητό στην οθόνη του.Το να το κυκλοφοράμε έτσι και κάποια στιγμή να φάει την γρατσουνιά του δεν είναι και το καλύτερο

satizen
6 Απρ. 2008, 16:48

ego peira to holux m-1200 kai einai poli kalo!

Nicholas_mgr
6 Απρ. 2008, 22:29
Γράψτε εδώ, όσοι έχετε το πρόβλημα να μη σας ακούει ο συνομιλητής σας, αλλά και όσοι το εντόπισαν στο παρελθόν και πως το έλυσαν.

2. ppaleoho
3. skorpios75
4. carver
5. panagos22(VODAFONE)
6. andapo (vodafone)
7. s_christ
12. makdef (vodafone)

Nicholas_mgr
6 Απρ. 2008, 22:59
Το Pocket Mechanic το χρησιμοποιεί κανείς??? Κάνει τπτ ή μόνο κολλήματα προσφέρει?
Εγώ το δοκίμασα για λίγο, (το εγκατέστησα στη κάρτα μνήμης) αλλά με τα προβλήματα μικροφώνου που είχα και τα κολλήματα που έτρωγε το lg (μάλλον απ’ αυτό) το απεγκατέστησα...
Αν κάποιος το χρησιμοποιεί και του έχει φανεί χρήσιμο, ας δώσει τα φώτα του.
Πρέπει να εγκατασταθεί στη κάρτα ή στη μνήμη του κινητού?

GiJiLoS
6 Απρ. 2008, 23:13
Για να αφαιρέσουμε το μενού κάτω κάτω της LG πηγαίνουμε Έναρξη->Ρυθμίσεις->Σήμερα->Στοιχεία->και ξε-τικάρουμε το Γραμμή Εργαλείων.

efxaristo alla dn 8elw na aferesw to menou alla na to kratisw 8elw na afereso apo kato pou leei imerologio kai epafes ekini ton mpara ginete ??

stefkal7
6 Απρ. 2008, 23:33
Νομίζω πως μόνο μπορείς να τα αλλάξεις αλλα να τα αφαιρέσεις λίγο δύσκολο.....νομίζω

stefkal7
6 Απρ. 2008, 23:36
Εχτές εγκατέστησα τα Vista Ultimate. Δεν είχα ιδέα ότι δεν μπορώ να συγχρονίσω το κινητό με το activesync και το συγχρόνισα με το windows mobile center (έτσι λέγεται;). Κάνει τον συγχρονισμό άλλα που βλέπω τι συγχρόνισε; Εννοώ, όταν θα θελήσω να συγχρονίσω (για να πάρω τα στοιχεία από τον υπολογιστή και να τα βάλω στο κινητό) μετά από ενδεχόμενο hard reset, τι θα πρέπει να κάνω; Στα win xp όλα αυτά τα έβλεπα στο Microsoft Outlook. Τώρα δεν υπάρχουν εκεί πουθενά. Φαίνονται πουθενά; Ας μου πει πώς λειτουργεί το όλο θέμα κάποιος πιο έμπειρος από εμένα στα Vista, γιατί εγώ ούτε 24 ώρες δεν τα έχω εγκατεστημένα :p
Εγώ έχω τα last xp14 και είχα ανάλογο πρόβλημα και το έλυσα χρησιμοποιώντας το μενού απο το usb bluetooth που αγόρασα όπου εκει που λέει my bluetooth places πατάς PIM sychronization και τα καταφερα

markgr
6 Απρ. 2008, 23:44
Γράψτε εδώ, όσοι έχετε το πρόβλημα να μη σας ακούει ο συνομιλητής σας, αλλά και όσοι το εντόπισαν στο παρελθόν και πως το έλυσαν.

2. ppaleoho
3. skorpios75
4. carver
5. panagos22(VODAFONE)
6. andapo (vodafone)
7. s_christ
12. makdef (vodafone)
13.markgr

Το ειχα ξανα αναφερει καποτε, το τελευταιο καιρο οχι μονο δεν μενει σταθερη η κατασταση αλλα γινεται χειροτερη στο 90% των κλησεων μου δεν μπορω να μιλησω πανω απο ενα λεπτο, ευτυχως με το hands free ειναι καπως καλυτερη η κατασταση.
Οταν το αγορασα δεν ηξερα απο wm ουτε και ειχα ποτε μου κινητο με ανοιχτο λογισμικο και ειχα πει στον τρομπα τον πωλητη δυστυχως μονο ετσι μπορω να τον χαρακτηρισω οτι το κινητο εχει προβλημα., να μου εδινε καποιο αλλο με wi-fi Οχι να μην αγοραζα καθολου απο αυτον, μου ειπε που τις ακουσες αυτες τις βλακειες του λεω στο νετ σε κατι φορουμς και γελασε ειρονικα ο ασχετος και οταν τον ρωτισα κατι για τα windows ο κυριος πολυξερος μου εδωσε μια παντελος ασχετη απαντηση, αυριο θα παω με τι συσκευη εκει να τους ριξω ενα χεσ..μο
Συγνωμη αν παρεκτραπικα :X

puzzle21
7 Απρ. 2008, 10:26
Ειμαι απο τους πρωτους κατοχους του lg ks20...και κατα καιρους βοηθησα πολλους ανθρωπους εδω μεσα...το υποστηριξα το τηλ σε διαφορυς διαξιφισμους... και μου παρουσιαζει το προβλημα του μικροφωνου πολυ σπανια και οταν ειμαι σπιτι(προφανως παιζει το σημα πολυ εκει)...
Ομως πλεον ηρθε ο καιρος να επικρινω την εταιρεια..Ειναι αδυνατον να εχω μια οποιαδηποτε ηλεκτρονικη συσκευη απο τον δεκεμβριο..να εχω δηλωσει ενα βασικοτατο προβλημα και να μενουν απραγεις..μου δηλωνει αδιαφορια της εταιρειας προς τους πελατες τους...
Προσωπικα περιμενω αναβαθμιση συντομα απο voda..και το τηλ θα το στειλω αδιαβαστο εκτος κι αν βγαλουν καποιο update που θα λυθει το προβλημα...
Ειναι αθλιο να υποστηριζω ενα τηλ 5 μηνες σχεδον τωρα και να μην μπορω ομως να μιλησω με αυτο..ναι super δε λεω..πολυ καλη τιμη..wifi...gps με κολπα για να παιξει..κτλ..
Προσωπικα φευγω παντα απο μια εταιρεια οταν δειχνει βασικα κενα καλυψης των αναγκων των πελατων της..
Και μη βιαστειτε διαφοροι να με επικρινετε και να μου πειτε τη λες το τηλ τα σπαει ειναι μαματο..κτλ....γιατι πηγαιντε στην αρχη αυτου του forum και δειτε τις μαχες ειχα με αλλους πρωην επικριτες της συσκευης..

///m power
7 Απρ. 2008, 10:49

2. ppaleoho
3. skorpios75
4. carver
5. panagos22(VODAFONE)
6. andapo (vodafone)
7. s_christ
12. makdef (vodafone)
13.markgr
14.///m power VODAFONE Η πλάκα είναι ότι το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο στα Χανιά. Σε όποια άλλη πόλη έχω πάει δουλεύει μια χαρά.

petros_tdm
7 Απρ. 2008, 12:08

Για να ΜΗΝ εμφανίζονται οι επαφές της SIM, πρέπει με κάποιον registry editor (Εγώ χρησιμοποιώ το Resco Explorer με το registry-addin) να αλλάξουμε το κλειδί αυτό και να το κάνουμε όπως το παραθέτω:

Πάμε στο [HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Phone] και προσθέτουμε αν δεν υπάρχει ή αλλάζουμε το ήδη υπάρχων κλειδί σε 0. Δηλαδή: ShowSIM=dword:00000000

Έχω πάρει screen protectors, κάτι φθηνιάρικα από ebay. Ακόμα δεν τα έχω δοκιμάσει. Αλλά και τόσο καιρό που χρησιμοποιώ χωρίς τίποτα από αυτά το κινητό, δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα.
Tη παταμε add key? γιατι οταν το κανω μου βαζει ενα φακελο και οχι κλειδι.
Μηπως πρεπει να κανω add dword?
Ρoταω γιατι δεν ειναι να πεζεις με τη registry.

nikolis2000
7 Απρ. 2008, 14:00
sto xda exei ena cab pou to kanei mono tou ayto to showsim 0 dld

kostastnt
7 Απρ. 2008, 14:13
Add dword κάνεις.

Εννοείται πως πριν κάνεις τέτοιες αλλαγές έχεις κάνει backup και έχεις λάβει σοβαρά υπόψη σου την πιθανότητα να μην πάει κάτι καλά και αναγκαστικά να κάνεις hard-reset.

nikolis2000
7 Απρ. 2008, 14:16
poio re gia tis epafes?to pio "a8wo" peiragma einai.opoios 8elei to cab as mou steilei pm

satizen
7 Απρ. 2008, 15:52
efxaristo alla dn 8elw na aferesw to menou alla na to kratisw 8elw na afereso apo kato pou leei imerologio kai epafes ekini ton mpara ginete ??

ginete file mou....

mafiasgr
7 Απρ. 2008, 17:17
ρε παιδια εσεις που εχετε κανει το upgrade σε 10e.Δεν βοηθατε και εμας λιγο,καταρχην στο upgrade που αναφερουν sto xda-developers υπαρχουν καποια μελανα σημεια που θα πρεπει να εξηγηθουν.Καταρχην οταν πρωτοτρεχουμε την εφαρμογη τσεκαρουμε την επιλογη nv backup και restore.Στο manual λεει οτι αυτη η επιλογη ειναι για automatic nvback και restore,αλλα δεν εξηγει αν πρεπει να ειναι ενεργοποιημενη η απενεργοποιημενη.Μετα ωσον αφορα το firmware το βρηκα sto gsmhosting για την 10e.Αυτο περιλαμβαινει ολα τα images τα επιμερους στο xda-developers λενε οτι αθτο που μας ενδιαφερει ειναι το wince τα αλλα χρειαζονται η oxi.Aυτο το image που κατεβασα μπορω να το χρησημοποησω καπως με emulator η oxi;;
Ta NV data τι ειναι ακριβως ρομ μαζι με configuration;;;;γιατι εμενα ειναι πολυ μικρο σε μεγεθος γυρω στα 100kb.Οταν κανεις download την καινουργια ρομ σε ρωταει για backup.Ρε παιδια βοηθατε λιγο εσεις που το κανατε;;;αν εχετε χρονο φυσικα:X

GiJiLoS
7 Απρ. 2008, 17:32
ginete file mou....
pws ginete mipos mporeis na mou peis se parakalw!!!

sotosbolos
7 Απρ. 2008, 17:45
ΕΠΕΙΓΟΝ!!!Μηπως γνωρίζετε πως να ηχογραφω μία κλήση κατα την διάρκειά της???

sotosbolos
7 Απρ. 2008, 17:48

2. ppaleoho
3. skorpios75
4. carver
5. panagos22(VODAFONE)
6. andapo (vodafone)
7. s_christ
12. makdef (vodafone)
13.markgr
14.///m power VODAFONE Η πλάκα είναι ότι το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο στα Χανιά. Σε όποια άλλη πόλη έχω πάει δουλεύει μια χαρά.
15.sotosbolos (vodafone) τρομερά προβλήματα στην αρχή. Προβλημα μόνο στη θεσσαλονίκη και οχι σε αλλες πόλεις. Εγκατέστησα v10e, στην αρχη το έκανε 1-2 φορές αλλα εδω και καιρό όλα οκ.

sotosbolos
7 Απρ. 2008, 17:49

2. ppaleoho
3. skorpios75
4. carver
5. panagos22(VODAFONE)
6. andapo (vodafone)
7. s_christ
12. makdef (vodafone)
13.markgr

2. ppaleoho
3. skorpios75
4. carver
5. panagos22(VODAFONE)
6. andapo (vodafone)
7. s_christ
12. makdef (vodafone)
13.markgr
15.sotosbolos (vodafone) τρομερά προβλήματα στην αρχή. Προβλημα μόνο στη θεσσαλονίκη και οχι σε αλλες πόλεις. Εγκατέστησα v10e, στην αρχη το έκανε 1-2 φορές αλλα εδω και καιρό όλα οκ.

smd0199
7 Απρ. 2008, 18:31

trackera
7 Απρ. 2008, 18:48
Πώς σβήνουμε το ιστορικό των κλήσεων μας;

athanaso77
7 Απρ. 2008, 21:27
Όταν είσαι στο ιστορικό των κλήσεών σου και πατήσεις το αριστερό soft key, δεν σου δίνει την επιλογή για να σβήσεις όλες τις κλήσεις;

noker
8 Απρ. 2008, 00:42
Πώς σβήνουμε το ιστορικό των κλήσεων μας;

Μενού (αυτό το softkey με τις 4 κουκίδες κάτω αριστερά στην οθόνη) ->Ιστ. κλήσεων -> Μενού -> Διαγραφή όλων των κλήσεων

hasanagas
8 Απρ. 2008, 08:48
Από 7 Γενάρη το πρόβλημα με το μικρόφωνο...Βαρέθηκα και επέστρεψα στο παλιό μου κινητό.

stefkal7
8 Απρ. 2008, 16:06
επειδη βλέπω οτι οι περισότεροι αν οχι ολοι με προβλημα ειναι της vodafone να πω και εγω σαν πρωην πελάτης ειχα πάρει το vodafone κινητο motorolla v980 και αντιμετώπιζα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα (1 λεπτό το πολύ και τέλος). Περιοδο 2004 αν δεν κάνω λάθος

Nicholas_mgr
8 Απρ. 2008, 16:15

2. ppaleoho
3. skorpios75
4. carver
5. panagos22(VODAFONE)
6. andapo (vodafone)
7. s_christ
12. makdef (vodafone)
13.markgr
16. hasanagas Από 7 Γενάρη το πρόβλημα με το μικρόφωνο...Βαρέθηκα και επέστρεψα στο παλιό μου κινητό.

staurmk2
8 Απρ. 2008, 16:35
paidia telika ksanapiga to kinito m gia akoma mia fora sto service!! i eksipiretisi tis lg einai aparadekti!! afou eftiaksan ena kinito me tosa problimata eprepe na broun kai tis lyseis gia na min talaipwrountai ekeinoi p to agorasan kai tous parousiase problimata !! den einai dynaton na exw parei to kinito stis 11/1 kai na to exw synolika 20 meres sta xeria mou! tis ypoloipes einai sto service! stin arxi mou parousiaze to problima me to mikrofwno , to piga m ekanan anabathmisi kai molis to pira diapistwsa oti m eixan spasei to kapaki p bainei o fortistis ,mou zitousan 60 eurw na to allaksoun kai meta apo mia terastia logomaxia to perasan stin eggyisi , afou to parelaba parousiase meta apo mia mera pali problima (kolise i mpataria ) kai to ksanapiga !ekana ksana anabatmisi kai molis to pira i mpataria pali kolimeni kai to ksanapiga !! ekei exasa kai tin epafi me to kinito afou gia 20 meres den ikseran p einai afou piga treis fores kai den to eixan enw m eixan stilei minima oti einai etoimo kai me eixe parei kai i lg na dei an eimai ikanopoiimenos !! telika otan to pira pali to problima den eixe lythei !! twra einai pali sto service kai euelpistw na ginei kati autin tin ebdomada !! to problima loipon gia mena einai i lg kai oxi to kinito !itan to prwto tous tilefwno me windows kai afou ebgale problimata eprepe na exoun brei tis lyseis kai oxi na afinoun tous pelates tous na talaipwrountai !! einai poly omorfo kinito alla ti na to kaneis otan den kanei ta basika pragmata p kanei ena kinito twn 30 eurw ??? eimai apogoiteumenos kai an den brethei lysi kai autin tin fora tha parw kapoio allo kai tha teleiwnei to zitima !! elpizw na min kourasa thanks !!

Thingol
8 Απρ. 2008, 16:45
γραφουμε ελληνικα και οχι greekenglish...μας εβγαλες τα ματια μεχρι να το διαβασουμε:wacko:

Thingol
8 Απρ. 2008, 16:48
2. ppaleoho
3. skorpios75
4. carver
5. panagos22(VODAFONE)
6. andapo (vodafone)
7. s_christ
12. makdef (vodafone)
13.markgr
16. hasanagas Από 7 Γενάρη το πρόβλημα με το μικρόφωνο...Βαρέθηκα και επέστρεψα στο παλιό μου κινητό.
17. Thingol "μονο στην αρχη παρουσιαστηκε το προβλημα, μεχρι να διαβασω το forum...το διορθωσα αλλαζοντας το 3G σε GSM...εταιρια COSMOTE"

trackera
8 Απρ. 2008, 17:49
Μενού (αυτό το softkey με τις 4 κουκίδες κάτω αριστερά στην οθόνη) ->Ιστ. κλήσεων -> Μενού -> Διαγραφή όλων των κλήσεωνΤελικά αυτό έπιασε.Απλά επειδή είχα αφαιρέσει από την οθόνη μου το μενού τηε vodafone δεν το έβρισκα πουθενά!Αναγκάστηκα και ξαναέβαλα την γραμμή εργασιών της vodafone για να διαγράψω τις κλήσεις μου και μετά την ξαναέστειλα

staurmk2
8 Απρ. 2008, 18:48
Συγνώμη !!!!!απο εδώ και πέρα ελληνικά !!

athanaso77
9 Απρ. 2008, 01:09
Συγνώμη !!!!!απο εδώ και πέρα ελληνικά !!

Και εγώ γράφω με greeklish όταν δεν γίνεται διαφορετικά αλλά εσύ... το παράκανες! :p

Thingol
9 Απρ. 2008, 09:31
καλημερα σε όλους. Παραθέτω μία προσωπική άποψη
Εχω το κινητο κοντα στο 2μηνο. Στην αρχη πειραματιζομουν με τις διαφορες εφαρμογες spd, resco και καποια αλλα που δεν θυμαμαι τωρα, μόνο το destinator δεν δοκιμασα γιατι δεν έχω gps δεκτη και το look iphone που και αυτο δεν θυμαμαι πως το λενε(βαριεμαι να κοιταξω προς τα πισω τωρα). Τέλος πάντων αυτη τη στιγμή έχω περάσει μόνο:
adobe reader Le - contacts backup - minimo(πιστευω καλυτερος ο opera) - NoData - Skype
δλδ οχι τιποτα το ιδιαιτερο και η χρήση που του κάνω ειναι τηλεφωνα,ιντερνετ και κανα μνμ. Έχω να αναφέρω ότι η μπαταρία του διαρκει κοντά στις 4 μέρες :D, που το θεωρώ πάρα πολυ καλό.
Δεν θα διαφωνίσω ότι πολλές εφαρμογές που δεν έχω βάλει θα μου κάνανε τη ζωή πιο εύκολη αν τις είχα περάσει στο κινητό, αλλά θεώρησα πιο σωστό και υγειηνό :!:να διατηρήσω ήρεμα τα νεύρα μου (απο τα διάφορα κολήματα που τυχόν δημιουργούνται στα wm6) και επίσης να μην κλαίω 200 euros που έδωσα και το αγόρασα (παραλίγο να το κολήσω στον τοίχο, και μετά άντε και ο τοιχος βάψιμο :p). Θεωρώ πάντωw ένα πολύ καλό κινητό με πολλές δυνατότητες και ως PDA. Ενημέρωνω ότι είμαι νέος σε windows mobile και έτσι η γνώμη μου δεν μπορεί να αντιπροσωπεύει πάρα πολλούς, αλλά όποιος ψήνεται να το αγοράσει (όχι το δικό μου) θα το συνιστούσα και ίσως θα τον συμβούλευα (δεν ξερω γιατί) να μήν έχει sim card Vodafone αλλά άλλη εταιρεία. Εγώ για π.χ. με Cosmote κανένα προβλημα και έχω ακόμα και την αρχική rom 1.0b. Το κινητό τα σπάει και από εμφάνισει σκίζει. Ευχαριστήθητε το γιατί είδα κάποιες άλλες συσκευες της LG που θα μας καθηλώσουν νομίζω και έυχομαι.

athanaso77
9 Απρ. 2008, 09:35
παραλίγο να το κολήσω στον τοίχο, και μετά άντε και ο τοιχος βάψιμο :p).

Giati afto omws afou eisai toso efxaristimenos?

nikolis2000
9 Απρ. 2008, 12:08
Ας κανω και εγω την δικη μου παραθεση.
-Μπαταρια με το ζορι 2 μερες(και πολυ εβαλα)αλλα εγω το ψιλοσκιζω.
-εχω την αρχική rom 1.0b με vodafone cu και ποτε δεν μου εβγαλε το προβλημα με το μικροφωνο ισως γιατι αν και χρησιμοποιω καμια φορα 3g ολες τις αλλες ωρες το εχω off.
-με το destinator ολα καλα απο την αρχη
-μετα απο πολλα βγαλσιματα της μπαταριας(wm χωρις ρεσετ ειναι λιγο κουλο) κατεληξα σε καποιες εφαρμογες που δουλευουν και τις εχω
-core player 1.2.2
-iris browser
-tcpmp 0.81 rc1
-modeejay5
-nodata
-opera browser 8.65
-phm regedit0.7
-phone screen lock 1.6
-resco photo viewer pro 6.33
-pocket mechanic professional 2.72.216
-pocket player 3.2
-pocket rar
-ppc interface monitor 0.145
-sk tools 4.1.25.3
-the pad 3.0
-virtual explorer 1.30
-wififofum 2
-soti pocket controler 6.01
-spb pocket plus 4.0
-x button 0.5
-destinator 7.0.0574
-acrobat reader 2.0
games
-mau mau
-astraware boardgames
-plumber pete
-tower mogul
επισης εχω λυσει το προβλημα msn με wifi με τισ σωστες ρυ8μισεις και οχι με περιεργες εκδοσεις

YannisE
9 Απρ. 2008, 13:09

2. ppaleoho
3. skorpios75
4. carver
5. panagos22(VODAFONE)
6. andapo (vodafone)
7. s_christ
12. makdef (vodafone)
13.markgr
17. Thingol "μονο στην αρχη παρουσιαστηκε το προβλημα, μεχρι να διαβασω το forum...το διορθωσα αλλαζοντας το 3G σε GSM...εταιρια COSMOTE"
18. YannisE (vodafone) Αγορά 14.12.2007. Έχει πάει service 3 φορές για το πρόβλημα μικροφώνου. Με την V10e dεν λύθηκε to πρόβλημα, απλά μειώθηκε η συχνότητα εμφάνισης. Η ποιότητα μικροφώνου είναι κυριολεκτικά "τενεκές". Τώρα παρουσίασε και το "κόλημα μπαταρίας" στο 93%. Πάλι στο service...

GiJiLoS
9 Απρ. 2008, 13:53
παιδιά μου κόλλησε και εμενα η μπαταρία στο 100% τι θα κάνω τώρα για αν φτιαχτεί???

makdef
9 Απρ. 2008, 14:33
ΕΠΕΙΓΟΝ!!!Μηπως γνωρίζετε πως να ηχογραφω μία κλήση κατα την διάρκειά της???
Δεν γίνεται μάλλον, δες σελίδα 133 το ποστ 2653.

Thingol
9 Απρ. 2008, 15:35
Giati afto omws afou eisai toso efxaristimenos?

για να μην χαλασω τον τοιχο.....:D....για τον λόγο που εχω αναφέρει σε πιο παλια post οτι κολουσε με τις εφαρμογές που είχα βαλει και το χειρότερο δεν μου έκανε hard reset...αφου ξεπεραστηκαν τα προβληματα...ολα ειναι μια χαρα

pythagoras_7
9 Απρ. 2008, 16:38
sorry καινούργιος κάτοχος και τα έχω χάσει λίγο...:OΠατάω αποστολή σε αρχεία και μου λέει με sms που δε γίνεται mms και vodafone mail...δε μου έχει πουθενά bluetooth τι γίνεται????:worry::confused:

lowlevel
9 Απρ. 2008, 16:54
παιδιά μου κόλλησε και εμενα η μπαταρία στο 100% τι θα κάνω τώρα για αν φτιαχτεί???

Στο service! Aντικατάσταση μπαταρίας, ίσως.

nikolis2000
9 Απρ. 2008, 17:11
sorry καινούργιος κάτοχος και τα έχω χάσει λίγο...:OΠατάω αποστολή σε αρχεία και μου λέει με sms που δε γίνεται mms και vodafone mail...δε μου έχει πουθενά bluetooth τι γίνεται????:worry::confused:

δεν στελνειs με μενου αποστολη αλλα με δεξι κλικ αποστολη για να σου βγαλει bt

pythagoras_7
9 Απρ. 2008, 17:14
δεν στελνειs με μενου αποστολη αλλα με δεξι κλικ αποστολη για να σου βγαλει bt

πωπω φίλε σε ευχαριστώ!:happy:δε περίμενα να είναι τόσο εύκολο...:O

Selespeed
9 Απρ. 2008, 17:27
πωπω φίλε σε ευχαριστώ!:happy:δε περίμενα να είναι τόσο εύκολο...:O

Ναι, για να σε δω όμως...
Ξέρεις ποιό είναι το δεξί κλικ; :D

pythagoras_7
9 Απρ. 2008, 17:40
Ναι, για να σε δω όμως...
Ξέρεις ποιό είναι το δεξί κλικ; :D

έλα μου ντε????:lol:
να πω την αλήθεια έκανα 3-4 δεπτερόλεπτα να σκεφτώ να πατήσω παρατεταμένα πάνω του:lol::p:lol:

narcotic
9 Απρ. 2008, 19:42
Επειδή δεν ξέρω ποια παιχνίδια να εγκαταστήσω στο κινητό, (δοκίμασα ήδη διάφορα από το ππσγουέαρζ και δεν δούλευαν) μπορείτε να μου προτείνετε μερικά που δοκιμάσατε και ξέρετε σίγουρα ότι δουλεύουν? Επίσης, αν βάλω την 10e θα παίζουν πολλά περισσότερα, αξίζει δλδ να το πάω στη vodafone και να περιμένω να μου εγκαταστήσουν την νέα έκδοση (έχω την 10b)?

nrawert
9 Απρ. 2008, 19:45

2. ppaleoho
3. skorpios75
4. carver
5. panagos22(VODAFONE)
6. andapo (vodafone)
7. s_christ
12. makdef (vodafone)
13.markgr
18. YannisE (vodafone) Αγορά 14.12.2007. Έχει πάει service 3 φορές για το πρόβλημα μικροφώνου. Με την V10e dεν λύθηκε to πρόβλημα, απλά μειώθηκε η συχνότητα εμφάνισης. Η ποιότητα μικροφώνου είναι κυριολεκτικά "τενεκές". Τώρα παρουσίασε και το "κόλημα μπαταρίας" στο 93%. Πάλι στο service...
19. nrawert. Το έκανε πολυ συχνα στην αρχη που δεν χρησιμοποιουσα bluetooth ακουστικο ασχετα με τις ρυθμισεις περι 3g-2g. Με bluetooth δεν μου το κανει.

obscured
9 Απρ. 2008, 19:53
Μήπως έχει πάρει κανένας κάποιοα από τα screen protector που κυκλοφορούν για το ks20;
Έχω δεί κάποια στο ebay αλλά δεν έχω καταλάβει άν είναι ζελατίνες ή screen protector

Ειναι ζελατίνες και δειχνουν αθλια πανω στο τηλεφωνο. Δεν τα καρτησα ουτε 5 λεπτα.

nrawert
9 Απρ. 2008, 19:54
2. ppaleoho
3. skorpios75
4. carver
5. panagos22(VODAFONE)
6. andapo (vodafone)
7. s_christ
12. makdef (vodafone)
13.markgr
19. nrawert. Το έκανε πολυ συχνα στην αρχη που δεν χρησιμοποιουσα bluetooth ακουστικο ασχετα με τις ρυθμισεις περι 3g-2g. Με bluetooth δεν μου το κανει.

katagias
9 Απρ. 2008, 21:43
2. ppaleoho
3. skorpios75
4. carver
5. panagos22(VODAFONE)
6. andapo (vodafone)
7. s_christ
12. makdef (vodafone)
13.markgr

Εχω μια απορία.Ως προς τι αυτή η λίστα που κάνετε,έχει κάποιο σκοπό,θα λύσει κάποιο πρόβλημα η μήπως θα στείλετε καμιά ομαδική διαμαρτυρία στην lg;

narcotic
9 Απρ. 2008, 22:51
Mporeite na mou peite pws mporw na alla3w tis dyo efarmoges pou emfanizontai sthn today screen?

smd0199
9 Απρ. 2008, 23:47
καλησπερα παιδια!ειμαι κατοχος του LGKS20 κι επειδη το κινητακι τα θαλασσωνει με το destinator 7, μηπως ειναι σε καποιον απο σας ευκολο να μου υποδειξει μια διευθυνση οπου θα μπορεσω να βρω ""πληρη""-καταλαβαινετε τι εννοω,με ολα τα απαραιτητα "αρχεια"....-εκδοση του DEST6 με ελληνικο χάρτη οσο πιο προσφατο γινεται?Ευχαριστω

ζηταω κατι δύσκολο?λιγη βοηθεια plz!!!

andapo
10 Απρ. 2008, 00:14
ζηταω κατι δύσκολο?λιγη βοηθεια plz!!!

Δεν σου απαντάει κανείς γιατί απαγορεύετε να απαντάμε τέτοιες ερωτήσεις σε αυτό το forum :X (αν την λες όπως καταλαβαίνω).

Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι ούτε το destinator 6 δουλεύει σωστά. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις το destinator 6 και κάτι audio drivers (SRS WOW HD) ώστε να παίξει σωστά. Θα βρεις και κάποιες απαντήσεις μου για αυτό το θέμα μέσα στο thread.

nrawert
10 Απρ. 2008, 01:09
Παιδιά τι bluetooth ακουστικό χρησιμοποιήτε εσείς με το ks20;
Είχα ενα SE HBH-608 που δούλευε μια χαρά το οποίο έχασα. Πήρα απο το Πλαίσιο ενα Νόκια Η208 το οποίο μάλλον δεν συνεργάζεται καλά με το κινητό: κάνει πολλά παράσιτα και αν δεν έχει οπτική επαφή (πχ το ακουστικό στο αρ. αυτί και το με το κινητό στο δεξί χέρι κατεβασμένο) δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου. Με άλλες συσκευές (πχ SE Z610i ή σε σύνδεση με τον υπολογιστή) δεν εχει πρόβλημα. Θα πάω στο κατάστημα που το πήρα μήπως μου το αλλάξουν με κάποιο άλλο.
Εσείς τι προτείνετε να πάρω; Εδώ ειναι η λίστα του Πλαισίου: http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=22&category=69978020 . Έχει δοκιμασει κανέις το Motorola h680 ή το i.tech clip V. Δεν θέλω να δώσω >60ευρώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

beavis86
10 Απρ. 2008, 01:15
Γειας και απο μενα...
Σκεφτομαι να γινω και εγω κατοχος του
lg!!!!Θα ηθελα ομως να ρωτησω αν ολα
εχουν στην προσοψη το λογοτυπο της vodafone...
Δεν γινεται να το βρουμε χωρις αυτο!
Χαλαει την ομορφια του πιστευω πολυ...

DJ_TEO
10 Απρ. 2008, 01:25
Παιδιά τι bluetooth ακουστικό χρησιμοποιήτε εσείς με το ks20;
Είχα ενα SE HBH-608 που δούλευε μια χαρά το οποίο έχασα. Πήρα απο το Πλαίσιο ενα Νόκια Η208 το οποίο μάλλον δεν συνεργάζεται καλά με το κινητό: κάνει πολλά παράσιτα και αν δεν έχει οπτική επαφή (πχ το ακουστικό στο αρ. αυτί και το με το κινητό στο δεξί χέρι κατεβασμένο) δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου. Με άλλες συσκευές (πχ SE Z610i ή σε σύνδεση με τον υπολογιστή) δεν εχει πρόβλημα. Θα πάω στο κατάστημα που το πήρα μήπως μου το αλλάξουν με κάποιο άλλο.
Εσείς τι προτείνετε να πάρω; Εδώ ειναι η λίστα του Πλαισίου: http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=22&category=69978020 . Έχει δοκιμασει κανέις το Motorola h680 ή το i.tech clip V. Δεν θέλω να δώσω >60ευρώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Εγω απο την αρχη χρησιμοποιω το Samsung WEP200 με καλη επαφη και καλο ηχο.

ostvarivanje
10 Απρ. 2008, 01:30
Εγώ έχω τα last xp14 και είχα ανάλογο πρόβλημα και το έλυσα χρησιμοποιώντας το μενού απο το usb bluetooth που αγόρασα όπου εκει που λέει my bluetooth places πατάς PIM sychronization και τα καταφερα
Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Τελικά είχε δημιουργηθεί ένα πρόβλημα γιατί όταν έκανα πρώτη φορά συγχρονισμό - δεν ξέρω γιατί - διακόπηκε ο συγχρονισμός.
Έσβησα όλες τις ρυθμίσεις του συγχρονισμού και όταν ξανασύνδεσα το κινητό, έκανε κανονικά συγχρονισμό και φαίνονται όλα και στο Outlook.

panagos22
10 Απρ. 2008, 02:11
Να κανω μια ερωτηση με bluetooth kai hands free η συνομιλια γινετε κανονικα?η παλι γινονται διακοπες και δεν σε ακουει ο αλλος?

nikolis2000
10 Απρ. 2008, 03:36
egw exw to hs810 ths motorolla (palio alla arma :p) kai den mou bgazei kanena problhma.me to 710 pou to dokimasa enos filou pali ola mia xara.kai me to HBH-IV835 pali mia xara.

ANGEL_KALM
10 Απρ. 2008, 11:03
egw xrisimopoiw to BT Handsfree to LG HBH-730. Den einai oti kai kalitero alla kanena provlima me to mikrofwno...

FiSH
10 Απρ. 2008, 12:35
Γειας και απο μενα...
Σκεφτομαι να γινω και εγω κατοχος του
lg!!!!Θα ηθελα ομως να ρωτησω αν ολα
εχουν στην προσοψη το λογοτυπο της vodafone...
Δεν γινεται να το βρουμε χωρις αυτο!
Χαλαει την ομορφια του πιστευω πολυ...
Δυστυχώς, δεν νομίζω ότι μπορείς να το βρεις χωρίς το λογότυπο της voda, όμως δεν είναι και τόσο άσχημο. Ταιριάζει απόλυτα και με το logo της LG αλλά και με το συνολικό design του κινητού

panagos22
10 Απρ. 2008, 12:36
Πως γινετε οταν εχω συνδεσει bluetooth h handsfree να ακουγετε ο ηχος κανονικα απο το ηχειο και οχι απο τα ακουστικα?

FiSH
10 Απρ. 2008, 12:52
Έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάποιο πρόγραμμα το οποίο να σου εμφανίζει το cell id και να μπορεί να αλλάζει αυτόματα προφίλ ανάλογα με αυτό?

Έχω δοκιμάσει δύο μέχρι τώρα:

- Cell Profiler, το οποίο δεν δουλεύει καθόλου:(

- Phone Alarm, το οποίο έχει πολλά προβλήματα και κολλάει συνέχεια.:wacko:

nikolis2000
10 Απρ. 2008, 12:55
Δυστυχώς, δεν νομίζω ότι μπορείς να το βρεις χωρίς το λογότυπο της voda, όμως δεν είναι και τόσο άσχημο. Ταιριάζει απόλυτα και με το logo της LG αλλά και με το συνολικό design του κινητού

an to παραγγειλεις απο το αγγλικο expansys νομιζω το εχουν unbranded

chrisimone
10 Απρ. 2008, 14:41
2. ppaleoho
3. skorpios75
4. carver
5. panagos22(VODAFONE)
6. andapo (vodafone)
7. s_christ
12. makdef (vodafone)
13.markgr
20. chrisimone. αγορα 27/12 απο την πρωτη στιγμη εμφανισε το προβλημα με το μικροφωνο, δεν εκανα κατι αλλα περιμενα μηπως βρεθει λυση.Επιπλεον τον τελευταιο καιρο η κατασταση χειροτερεψε αφου οι συνομιλητες με ακουν με το ζωρι και με πολλα παρασιτα

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ????

pythagoras_7
10 Απρ. 2008, 14:45
πως το έκαναν αυτό ρε παιδιά???http://www.youtube.com/watch?v=lQEsjzHgnpA
:shifty::worry::shifty:

chrisimone
10 Απρ. 2008, 14:47
και συνεχιζω εδω .. αφου ειδα και αποειδα ..(που λενε στο χωριο μου ) γυρισα στο πιστο μου n70 ...και ειδα την υγεια μου ..
Να αναφερω ακομη οτι πηρα τηλ στην lg και μιλησα με μια ευγενεστατη κοπελα , η οποια μου ειπε οτι αν θελω μπορουν να μου στειλουν κουριερ να το παραλαβει και να παει στο ρερβις τους απευθειας σε αυτους παρακαμπτοντας την βονταφον ...
Σε ερωτηση μου αν θα λυθει το προβλημα μου απαντησε οτι με την αναβαθμιση ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να φτιαξει ... εκει εκλεισα την κουβεντα . Κ ερωτω τι κανουμε κυριοι ??

andapo
10 Απρ. 2008, 14:57
πως το έκαναν αυτό ρε παιδιά???http://www.youtube.com/watch?v=lQEsjzHgnpA
:shifty::worry::shifty:

Exei dwsei enan odigo gia na to kanoume etsi. Vasika exei kapoia provlimata kai einai kai duskolo sto na to setareis.

Afou eida kai apoeida kateleixa se auto wste na moiazei me iphone
http://www.whoneedsaniphone.com/
alla kai auto exei kapoio provlima. Otan xekinaei i othoni ginete mauri kai prepei na xanatrexeis ena arxeio apo to flash lite. Anamenete nea ekdosi pou isws kai na ta lunei auta ta provlimata.

Sto telos kateleixa sto spb mobile shell 2 to opoio einai polu pio elafru kai einai kai para polu kalo. Mporei na min einai toso entupwsiako alla paramenei i kaluteri epilogi apo ola.

panagos22
10 Απρ. 2008, 15:25
Πως γινετε οταν εχω συνδεσει bluetooth h handsfree να ακουγετε ο ηχος κανονικα απο το ηχειο και οχι απο τα ακουστικα?

skorpios75
10 Απρ. 2008, 16:42
2. ppaleoho
3. skorpios75
4. carver
5. panagos22(VODAFONE)
6. andapo (vodafone)
7. s_christ
12. makdef (vodafone)
13.markgr
20. chrisimone. αγορα 27/12 απο την πρωτη στιγμη εμφανισε το προβλημα με το μικροφωνο, δεν εκανα κατι αλλα περιμενα μηπως βρεθει λυση.Επιπλεον τον τελευταιο καιρο η κατασταση χειροτερεψε αφου οι συνομιλητες με ακουν με το ζωρι και με πολλα παρασιτα

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ????

Συμφωνώ και εγώ για μια ομαδική καταγγελία, γιατί μου φαίνεται πως μας περνούν για αμερικανάκια...

re33m
11 Απρ. 2008, 11:32
paides epeidh den mporw na parakolouthsw olo to forum, ginetai panikos, tha thela na rwthsw ean kapoios balei mesa windows mobile 7 h original windows 6, kapws na parakapsoume th voadfone lynetai to problhma? egw na fantasteite exw dyo lg ayth th stigmh sto spiti mou afou meta apo megalo thema pou prokalesa, me th vodafone, mou steilane ena kainourgio otan to palio mou htan gia service. twra brhkane swsto na mou to ksanasteiloun leei anabatmismeno kai etsi exw dyo spiti....tha parw foar kai tha ta kanw bilies.... telos pantwn exei balei kaneis windows mobile 7 mpas kai allazei h katastash? windows mobile 6 original??????

a kai proteinw kai egw th mynhsh

paei xathke o epaggelmatismos

katagias
11 Απρ. 2008, 13:22
paides epeidh den mporw na parakolouthsw olo to forum, ginetai panikos, tha thela na rwthsw ean kapoios balei mesa windows mobile 7 h original windows 6, kapws na parakapsoume th voadfone lynetai to problhma? egw na fantasteite exw dyo lg ayth th stigmh sto spiti mou afou meta apo megalo thema pou prokalesa, me th vodafone, mou steilane ena kainourgio otan to palio mou htan gia service. twra brhkane swsto na mou to ksanasteiloun leei anabatmismeno kai etsi exw dyo spiti....tha parw foar kai tha ta kanw bilies.... telos pantwn exei balei kaneis windows mobile 7 mpas kai allazei h katastash? windows mobile 6 original??????

a kai proteinw kai egw th mynhsh

paei xathke o epaggelmatismos

Πλάκα μας κάνεις,που τα βρήκες τα windows mobile 7,δεν υπάρχει κάτι τέτοιο!

Nicholas_mgr
11 Απρ. 2008, 13:26
Μήπως ξέρει κανεις, αν υπάρχει εφαρμογή που να μας λέει πόσες επαφές είναι περασμένες στο κατάλογο?
Είναι κάτι πολύ χρήσιμο για μένα και αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, θα το εκτιμούσα.

Σε ότι αφορά την ομαδική καταγγελία, αν μαζευτούμε αρκετοί που εξακολουθούν να έχουν το πρόβλημα και καταφύγουμε σε μια επώνυμη καταγγελία, πιστεύω πως θα κινήσει λίγο τα νερά της LG.

kostastnt
11 Απρ. 2008, 13:29
Θα εννοεί τα 6.1 που ανακοινώθηκαν προχθές, αλλά ακόμα σε ένα κινητό έχουν μπει (το xperia). Στο δικό μας πιστεύω ότι θα μας τα δώσουν αλλά θα αργήσουν πολύ ακόμα. Ας βάλουμε την v10f πρώτα και μετά βλέπουμε...

athanaso77
11 Απρ. 2008, 15:09
Episima de tha to deis poythena mias kai to xperia pou les den exei bgei akoma. Anepisima exoun fortwthei se polles HTC syskeves kai doulevoun kanonika. Den exei aksiosimeiwtes diafores giafto mi treleneste me ta 6.1.

re33m
11 Απρ. 2008, 17:01
Πλάκα μας κάνεις,που τα βρήκες τα windows mobile 7,δεν υπάρχει κάτι τέτοιο!

KALA ESENA POU SOU KANW PLAKA GIA DES AYTA TA DUO LINK

http://microsoft.blognewschannel.com/archives/2008/01/06/exclusive-windows-mobile-7-to-focus-on-touch-and-motion-gestures/

http://www.engadget.com/2008/01/06/is-this-windows-mobile-7/

trackera
11 Απρ. 2008, 18:04
τελικά αγόρασα κάτι ζελατίνες ίδιες με αυτές πού είχε όταν αγοράστηκε χωρις εκείνο το κομματάκι στο πλάι που εξέχει και μοιάζει λές και είναι ολοκαίνουριο :) .Έχω άλλες 3 άν κάποιος ενδιαφέρεται αφού την άλλη βδομάδα περιμένω και το screen protector μου.Ά,έχω και ένα screen protector για οθόνη 2,8'' της brando

nikolis2000
11 Απρ. 2008, 18:07
se ligo 8a bgoun kai link alh8ina h oxi me to wm8.kai ti na leei.blepeis kamia syskeyh na ta yposthrizei etsi opws deixnoun?tespa ta 7aria se kana xrono meta thn prwth alpha twn windows 7

trackera
11 Απρ. 2008, 23:46
Γίνεται να βάλουμε δυνατότητα για voip στο κινητό μας;Mια προσπάθεια που έκανα το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό.Σίγουρα θέλει πείραγμα η registry

mariafouli
12 Απρ. 2008, 00:01
exo ksanapei gia to problima pou antimetopizo k elpizo oti kapoios 8a kserei ti ftaiei k pos 8a to liso. o deiktis tis mpatarias mou deixnei sinexeia 97%..me apotelesma na min ksero pote pragmatika exo mpataria k pote oxi..please help me...

trackera
12 Απρ. 2008, 00:12
Το πάς για service για να στο φτιάξουν,γι αυτό είναι η εγγύηση

ascites
12 Απρ. 2008, 00:17
Και η δικιά μου ενδειξη μπαταριας κολλησε στο 100% μετά απο 3 φυσιολογικές ημερες :wacko:
Φαινεται οτι η Ελ Τζι ελυσε το ενεργειακο προβλημα του πλανητη
Προτεινω της δωσουν Νομπελ :)
Γινομαστε πολλοισιγα σιγά ε;

pythagoras_7
12 Απρ. 2008, 01:03
ρε παιδιά πως τα καταφέρατε???Σε μένα το παραμικρό κόλλημα δεν έχει πάθει....:D

kostastnt
12 Απρ. 2008, 01:30
Και εγώ έχω απορία πως τα έπαθαν όλα αυτά :P

Χωρίς πλάκα τώρα, πολλά προβλήματα βγάζει το κινητό σε πολύ κόσμο... Προσπαθήστε να οργανωθείτε και να κάνετε μια μαζική καταγγελία, γιατί φαντάζομαι θα είναι άθλιο να έχεις κινητό-pda-smartphone-υπολογιστή τόσο ωραίο, σχετικά φθηνό και να μην μπορείς να κάνεις κλήσεις...

nikolis2000
12 Απρ. 2008, 02:05
Γίνεται να βάλουμε δυνατότητα για voip στο κινητό μας;Mια προσπάθεια που έκανα το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό.Σίγουρα θέλει πείραγμα η registry

eixa valei gia na dw an douleyei 8a brw t guide kapou kai 8a sto send giati 8elei ligh doulitsa.kamia sxesh me registry pantws

katagias
12 Απρ. 2008, 07:02
KALA ESENA POU SOU KANW PLAKA GIA DES AYTA TA DUO LINK

http://microsoft.blognewschannel.com/archives/2008/01/06/exclusive-windows-mobile-7-to-focus-on-touch-and-motion-gestures/

http://www.engadget.com/2008/01/06/is-this-windows-mobile-7/

Καταρχάς μην φωνάζεις!!!Και δεύτερων αυτά τα link δείχνουν φωτογραφίες που διέρρευσαν, των wm7 ,τα οποία ΘΑ κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή το 2009 και δεν ξέρουμε καν αν θα είναι έτσι!

trackera
12 Απρ. 2008, 10:45
eixa valei gia na dw an douleyei 8a brw t guide kapou kai 8a sto send giati 8elei ligh doulitsa.kamia sxesh me registry pantws
Κάπου στο xda developers είχα δει μια λύση που υπήρχε αλλά έπρεπε να δημιουργήσεις ένα .cab με τις ρυθμίσεις σου,που είναι κάτι που δεν το γνωρίζω

spirosgate4
12 Απρ. 2008, 13:08
Παιδία καλημέρα.
Πριν 2 ημέρες το αγόρασα και εγώ το κινητό και έχρι στιγμής δε μ έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα....Απόσο είδα εχει πάνω του την rom v10e.Αυτό είναι καλό η' κακό??Επίσης σχετικά με αυτό το σπαστικό που κάνει και πάει να μπει απο μόνο του στο ίντερνετ έσβησα οτι ρύθμιση Vodafone υπήρχε μέσα αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος αν τα έχω σβήσει ολα και δεν κινδυνεύω.Ετσι ήθελα να μ πείτε ένα τρόπο να ελέγξω αν όντως έχουν σβηστεί σωστά ολες οι ρυθμίσεις.Ακόμα θα θελα να μάθω αν κυκλοφορεί καμιά καλή θήκη στην αγορά γιατί αυτή που είναι μαζι με το κινητο ψιλομούφα μου φαινεται...
Thanks in advance!:)

panagos22
12 Απρ. 2008, 13:13
Παιδία καλημέρα.
Πριν 2 ημέρες το αγόρασα και εγώ το κινητό και έχρι στιγμής δε μ έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα....Απόσο είδα εχει πάνω του την rom v10e.Αυτό είναι καλό η' κακό??Επίσης σχετικά με αυτό το σπαστικό που κάνει και πάει να μπει απο μόνο του στο ίντερνετ έσβησα οτι ρύθμιση Vodafone υπήρχε μέσα αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος αν τα έχω σβήσει ολα και δεν κινδυνεύω.Ετσι ήθελα να μ πείτε ένα τρόπο να ελέγξω αν όντως έχουν σβηστεί σωστά ολες οι ρυθμίσεις.Ακόμα θα θελα να μάθω αν κυκλοφορεί καμιά καλή θήκη στην αγορά γιατί αυτή που είναι μαζι με το κινητο ψιλομούφα μου φαινεται...
Thanks in advance!:)
φιλε βαλε το προγραμματακι nodata 8α ρυθμιζεις την λειτουργια του gprs και των αλλων vodafone συνδεσεων(live)

mafiasgr
12 Απρ. 2008, 13:33
Παιδια ποσοι απο εδω fhasarane to τηλεφωνο με την 10e;;;

pythagoras_7
12 Απρ. 2008, 14:45
Παιδια ποσοι απο εδω fhasarane to τηλεφωνο με την 10e;;;

πως μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο?:shifty:

spirosgate4
12 Απρ. 2008, 14:57
φιλε βαλε το προγραμματακι nodata 8α ρυθμιζεις την λειτουργια του gprs και των αλλων vodafone συνδεσεων(live)

Επειδή δεν έχω προλάβει να πάρω ακόμα κάρτα μνήμης πες μου σε παρακαλώ αν γίνεται να περάσσω το πρόγραμμα χωρίς κάρτα μέσω του καλωδίου και αν ναι πως...Τωρα που έχω σβήσει από μόνος μου τισ ρυθμίσεις της vodafone αν πάω πχ να ανοίξω εφαρμογή που να χρησιμοποιεί ίντερνετ μου βγάζει το μην
"Σύνδεση με VfPrepay" και μετά αμέσως μου λέει "Δεν είναι δυνατή η σύνδεση"...Οπότε απόσο καταλαβαίνω δεν πρέπει να χρεώνομαι.Σωστά???
Υ.Γ.Μιας και το έφερε η κουβέντα επειδή από βδομάδα θα πάω για κάρτα οποιαδήποτε Micro Sd έως 2gb δε δέχεται?Εννοώ δηλ. δεν πρέπει να είναι συγκεκριμένη....

spirosgate4
12 Απρ. 2008, 14:59
Παίδες και κάτι άλλο θέλω να με βοηθήσετε αν ξέρετε.Επειδή στη σχολη μου συνδεόμαστε σε ασύρματο δίκτυο με VPN σύνδεση μήπως έχει κανείς ιδέα πς σετάρω σύνδεση VPN στο κινητό???
Thanks in advance και πάλι!:)

kostastnt
12 Απρ. 2008, 15:31
@spirosgate4 Ποιά είναι η σχολή σου? Στους ηλεκτρολόγους Θεσσαλονίκης ζητάει πιστοποιητικό, το εγκατέστησα αλλά δεν μπαίνει με τίποτα... Οπότε σου λέω εξαρχής ότι πιστοποιητικά και τέτοια δεν θα δουλέψουν... Για τις συνδέσεις της voda, σύνδεσε το κινητό με το pc, και κατέβασε αυτό http://rapidshare.com/files/106882269/MoDaCo_NoData.CAB που θα το περάσεις στο κινητό. Κάντο εγκατάσταση και κόψε όλες τις συνδέσεις. Τέλος καλό είναι που έχεις την v10e. Κάνε υπομονή και μετά το Πάσχα λογικά θα βγει και η v10f.

spirosgate4
12 Απρ. 2008, 15:46
@spirosgate4 Ποιά είναι η σχολή σου? Στους ηλεκτρολόγους Θεσσαλονίκης ζητάει πιστοποιητικό, το εγκατέστησα αλλά δεν μπαίνει με τίποτα... Οπότε σου λέω εξαρχής ότι πιστοποιητικά και τέτοια δεν θα δουλέψουν... Για τις συνδέσεις της voda, σύνδεσε το κινητό με το pc, και κατέβασε αυτό http://rapidshare.com/files/106882269/MoDaCo_NoData.CAB που θα το περάσεις στο κινητό. Κάντο εγκατάσταση και κόψε όλες τις συνδέσεις. Τέλος καλό είναι που έχεις την v10e. Κάνε υπομονή και μετά το Πάσχα λογικά θα βγει και η v10f.

Φίλε ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Επιστήμης υπολογιστών στην Κρήτη είμαι...Δε θέλω πιστοποιητικά απλά να δημιουργήσω μια σύνδεση Vpn....Σε κανονικά Win είναι υπόθεση 1 λεπτού για αυτό πιστεύω πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην υποστηρίζεται και απο τα mobile....Το πρόγραμμα που λες γίνεται να το περάσω χωρίς κάρτα μνήμης γτ δεν έχω ακόμα και αν ναι με ποιο τρόπο???
Σε ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια....:)

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα