PDA

View Full Version : [Επίσημο] LG KS20

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

narcotic
16 Μάρ. 2008, 10:59
Kai ti akrivws kanei afto to unlock dld? Kanena neo sxetika me thn kainouria firmware exoume? Kapoios pou exei valei thn v10f?

cicilianos
16 Μάρ. 2008, 11:41
Πραγματι τι ειναι αυτο ρε παιδια?

nstamoul
16 Μάρ. 2008, 12:10
Σε κάποιες χώρες είναι κλειδωμένο σε συγκεκριμένο πάροχο, οπότε φαντάζομαι ξεκλειδώνει το τηλ. ώστε να λειτουργεί με όλους τους υπόλοιπους.Τίποτα σημαντικό για εμάς δηλαδή.

kostastnt
16 Μάρ. 2008, 13:52
Όντως αυτό το προγραμματάκι ξεκλειδώνει το lg μας. Οπότε μόλις βγει και ο τρόπος που θα αλλάζουμε ROM (να βάζουμε ελληνική) μπορούμε να παίρνουμε κλειδωμένα ks20 από γαλλία και αμερική που είναι φθηνά...

Doom
16 Μάρ. 2008, 14:04
Θα κάνει κάποιος dump την 10e να την βάλουμε και εμείς τώρα που έχουμε τους drivers για flash

makdef
16 Μάρ. 2008, 14:36
Δεν ξέρω αν είναι γνωστό, εγώ το ανακάλυψα τυχαία και το παραθέτω: Σε stand by mode (οθόνη σβηστή), πατώντας ταυτόχρονα και παρατεταμένα το εμπρός αριστερό πλήκτρο (κλήση) και το πλήκτρο μείωσης της έντασης, ενεργοποιείται το φλας και μπορείς να έχεις φακό. Πατώντας κατόπιν οποιοδήποτε πλήκτρο, το φλας σβήνει.

Se eyxaritw file moy kai to epsaxna. Den thimai na grafei kati tetoio to manual pws to anakalipses?

katagias
16 Μάρ. 2008, 15:31
Έχει περάσει κανένας καινούρια rom στο lg του από το σπίτι?Αν ναι(η αν το κάνει) ας φτιάξει ένα tutorial να μας ανοίξει τα ματιά και εμάς που είμαστε ψιλό άσχετοι!

tsoutsouridis
16 Μάρ. 2008, 17:34
Τελικά τι λέει το κινητό ? Διαβασα τις πρώτες 20 σελιδες αλλά δεν μπόρεσα να συνεχίσω άλλο . Αξίζει η αγορά του ? Εχει κανένα σοβαρό πρόβλημα (για το μικρόφωνο - ηχείο,πληκτρολόγιο)? Μπορείτε να μου κάνετε ένα ρεζουμέ με τα ελαττώματα ? Θα έρθει η επιδότηση σε λίγο καιρό και ψάχνω ένα κινητό - pda με Wifi -δεν με νοιάζει πολύ το gps- .

Kostas650gs
16 Μάρ. 2008, 20:15
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟ DESTINATOR ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ GPS. ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΕΝΩ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ;)

athanaso77
16 Μάρ. 2008, 20:54
Θα έρθει η επιδότηση σε λίγο καιρό και ψάχνω ένα κινητό - pda με Wifi -δεν με νοιάζει πολύ το gps- .

Αντί αυτού θα σου πρότεινα το HTC Touch.

tsoutsouridis
16 Μάρ. 2008, 21:50
Είναι στα ίδια λεφτά ?

divinechild
16 Μάρ. 2008, 22:58
A nai ksexasa oti stin ellada ta tilefona den exoun SIM LOCK !
To programme einai gia FREE DE SIM LOCK...

giorgio_p
17 Μάρ. 2008, 01:10
Αντί αυτού θα σου πρότεινα το HTC Touch.

Συγνώμη αλλα το Touch ειναι τουλαχιστον 200 ευρω πανω και ΔΕΝ ΕΧΕΙ WIFI! Για μενα για τα λεφτα του ειναι κορυφαιο. Σχετικα γρηγορο(αναλογα με τι θα το φορτωσεις), το προβλημα με το μικροφωνο εμενα δεν μου το εχει κανει αλλα οπως διαβαζω δεν αργει η οριστικη λυση, πολυ ομορφο, με το wifi μπαινεις αμεσως, γενικα εχει πολυ καλη αποκριση η οθονη του και τα προγραμματα φορτωνουν αμεσως. Για τα μηνυματα μπορεις να κατεβασεις αλλο πληκτρολογιο εκτος απο αυτο που εχει γιατι αυτο χρειαζεται οπωσδηποτε το πενακι, αλλα μπορεις και με το PSnote, xeirografa. Ψαξ΄το λιγο να δεις τι ειναι αυτο...Τελειο αν το μαθεις-για μενα τουλαχιστον-. Μειονεκτημα μετραει μονο συνολικο χρονο κλησεων και οχι χωριστα εισ-εξερχ αλλα υπαρχουν τοσα προγραμματα με ta windows mobile που 8α το φτιαξεις οπως θελεις. Γενικα αξιζει το κινητο. Ελπιζω να καλυψα τα βασικα.

makdef
17 Μάρ. 2008, 01:20
Καλόοο, αλλά νομίζω ότι και ο φίλος δεν έψαξε καθόλου το συγκεκριμένο θέμα. Σε κάθε σελίδα αναφέρεται και μία φορά τουλάχιστον.
Όσον αφορά όμως στη δεύτερη απορία και εγώ προσωπικά θα ήθελα Αγγλικό μενού στη συσκευή (και ας μην είχα ούτε το μενού της Voda, ούτε τη δυνατότητα να γυρνάω όποτε θέλω στα Ελληνικά). Γίνεται;

Λοιπόν τώρα που μελέτησα όλο το νήμα {μήπως να ανεβάσω μία περίληψη με τα hot topics?} φαίνεται ότι το θέμα είναι αρκετά σοβαρό μιας και έχει αναφερθεί από πολλούς χρήστες. Με την ρύθμιση σε gsm μόνιμα, βελτιώθηκε όντως η κατάσταση αλλά δεν εξαλείφθηκε τελείως το πρόβλημα. Για λόγους στατιστικής μένω Αθήνα και συνήθως παρουσιάζεται γύρω στα 60 δευτερόλεπτα σε μέρη όπου το σήμα δεν είναι ισχυρό. Επίσης όταν είμαι κοντά στον προαστιακό! Μένει να βάλω το spb mobile shell σαν επόμενο βήμα.

Επίσης τώρα έχω και νέο θεματάκι,
Ενώ συνήθως συνδεόμαι εύκολα με τον wifi router του σπιτιού μου, πολλές φορές αυτό δεν είναι εφικτό και αν η σύνδεση αποτύχει αν πάω να κλείσω το wifi του κινητού η συσκευή κολλάει τελείως με μόνη λύση την αφαίρεση της μπαταρίας.

Πιθανολογώ ότι ίσως να φταεί η εφαρμογή εορτολογίου, μιας και το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά την εγκατάστασή της. {εξίσου πιθανό βέβαια να μην έχει καμία σχέση αυτό}.

Καταλαβαίνω ότι όλα αυτά είναι παιδικές ασθένειες και θα περιμένω λίγο ακόμα μπας και βγεί κανά firmware της προκοπής και επειδή είμαι ευχαριστημένος από το service της LG σε άλλες συσκευές(οθόνες κλπ). Αν δεν λυθεί το θέμα θα το πουλήσω και θα πάρω το Glofish X600 για να μην χρειάζεται να αγοράζω και εξωτερικό GPS.

Και μία ερώτηση στους ειδικούς. Υπάρχει εφαρμογή η οποία όταν σε καλούν να εμφανίζει την φωτογραφία που έχεις αντιστοιχήσει σε κάποια επαφή στο μεγαλύτερο μέρος της οθόνης? Σε SE κινητό το κάνει, κρίμα είναι να μην γίνεται σε συσκευή με τόσο μεγάλη ανάλυση.

Επίσης έχει κανένας δοκιμάσει την εφαρμογή για Track ID στο KS20? Ούτε αυτή μου δουλεύει καλά...

katagias
17 Μάρ. 2008, 01:31
Και μία ερώτηση στους ειδικούς. Υπάρχει εφαρμογή η οποία όταν σε καλούν να εμφανίζει την φωτογραφία που έχεις αντιστοιχήσει σε κάποια επαφή στο μεγαλύτερο μέρος της οθόνης? Σε SE κινητό το κάνει, κρίμα είναι να μην γίνεται σε συσκευή με τόσο μεγάλη ανάλυση.

Το photo contacts pro!

kostastnt
17 Μάρ. 2008, 04:02
Λοιπόν στα γρήγορα γιατί είναι δύσκολη η ώρα...

Το καλύτερο πρόγραμμα για επαφές, εμφάνιση full screen φωτό είναι το inesoft adressbook http://www.inesoft.com/eng/index.php?in=addressbook.html απλά διάβασε τι έχει και θα τρελαθείς... και το καλύτερο: ούτε ένα bug...

Αυτό με το wifi δεν μου το έκανε ποτέ, βέβαια στην 1η βδομάδα έβαλα την 10e και ίσως δεν έδωσα σημασία πιο πριν...

Το εορτολόγιο το έχω κι εγώ και δεν δημιουργεί προβλήματα. Εκτός του ότι με την 10e δεν διαβάζει τα mA της μπαταρίας ενώ με την 10b τα διάβαζε...

Το trackid μου δουλεύει τέλεια, απλά δεν θυμάμαι ποιό χρησιμοποιώ γιατί δεν είναι αυτό της sony ericsson...

Και κάτι τελευταίο, επειδή έχει κολλητός το x600 καμία σχέση τα δυο... Διπλάσιες μνήμες έχει το δικό μας... Και εκείνο έχω αρχίσει να πιστεύω ότι έχει πολλές bugιές σε αντίθεση με το δικό μας που το μόνο πρόβλημα και πάλι σε λίγους είναι το μικρόφωνο που κατά 9999,999% μέχρι το Πάσχα θα είναι κυριλέ...

Αυτά για τώρα, αύριο περισσότερα

odytsak
17 Μάρ. 2008, 07:55
Το photo contacts pro!

Πολύ καλό καθώς συν τοις άλλοις περιλαμβάνει και call filter αλλά βαρύ κι ασήκωτο!

athanaso77
17 Μάρ. 2008, 09:14
Συγνώμη αλλα το Touch ειναι τουλαχιστον 200 ευρω πανω και ΔΕΝ ΕΧΕΙ WIFI! Για μενα για τα λεφτα του ειναι κορυφαιο.

Oute to ena isxyei, oute to allo. To Touch ΕΧΕΙ WIFI kai oson afora tis times...

http://www.skroutz.gr/s/32604/HTC-Touch-P3452.html
http://www.skroutz.gr/s/31920/LG-KS20.html

pbmafia
17 Μάρ. 2008, 10:07
Kalimera...apofasisa na to parw kai egw gia na traviomaste oloi mazi me ta provlimata:P

exei brei kaneis kamia wraia thiki,tupoy prada i kamia ufasmatini?

Pharmex
17 Μάρ. 2008, 10:12
Συγνώμη αλλα το Touch ειναι τουλαχιστον 200 ευρω πανω και ΔΕΝ ΕΧΕΙ WIFI! Για μενα για τα λεφτα του ειναι κορυφαιο. Σχετικα γρηγορο(αναλογα με τι θα το φορτωσεις), το προβλημα με το μικροφωνο εμενα δεν μου το εχει κανει αλλα οπως διαβαζω δεν αργει η οριστικη λυση, πολυ ομορφο, με το wifi μπαινεις αμεσως, γενικα εχει πολυ καλη αποκριση η οθονη του και τα προγραμματα φορτωνουν αμεσως. Για τα μηνυματα μπορεις να κατεβασεις αλλο πληκτρολογιο εκτος απο αυτο που εχει γιατι αυτο χρειαζεται οπωσδηποτε το πενακι, αλλα μπορεις και με το PSnote, xeirografa. Ψαξ΄το λιγο να δεις τι ειναι αυτο...Τελειο αν το μαθεις-για μενα τουλαχιστον-. Μειονεκτημα μετραει μονο συνολικο χρονο κλησεων και οχι χωριστα εισ-εξερχ αλλα υπαρχουν τοσα προγραμματα με ta windows mobile που 8α το φτιαξεις οπως θελεις. Γενικα αξιζει το κινητο. Ελπιζω να καλυψα τα βασικα.

Το Touch είναι 100€ ακριβότερο και ΈΧΕΙ Wi-Fi. Προφανώς αναφέρεσαι στο Touch Dual που είναι άλλη συσκευή...

as32
17 Μάρ. 2008, 13:27
kalhmera paidia.

mhpws exei kaneis to link gia na katevasw tous usb drivers gia to thlefonw ?,8elw na to kanw flash na dw pws 8a paizei me to v10f.

athanaso77
17 Μάρ. 2008, 13:35
kalhmera paidia.

mhpws exei kaneis to link gia na katevasw tous usb drivers gia to thlefonw ?,8elw na to kanw flash na dw pws 8a paizei me to v10f.

http://www.microsoft.com/windowsmobile/activesync/activesync45.mspx

as32
17 Μάρ. 2008, 14:02
den paizoun me to programataki ths lg,autous tous exw...alla opws lene kai h xda.developers..einai alloi h driver.

Amanadia
17 Μάρ. 2008, 14:18
Gia olous osoi theloun na apoktisoun to lgks20 exo na kano mia prosfora.

To exo 1 mina kai kati kai thelo na to pouliso. To poulao me ena QSTAR gps receiver. Doulevi kanonika to destinator kai to kinito, ine kainourgio.

To dino me fortisti aftokinitou, karta SDkarta 2 gb kai to original kouti. Exi eggisi apo vodafone gia 2 xronia sinolo.

Ola afta ta dino 330 euro. an endiafereste epikinonisete sto anna_korina@hotmail.com

athanaso77
17 Μάρ. 2008, 14:25
Gia olous osoi theloun na apoktisoun to lgks20 exo na kano mia prosfora.

To exo 1 mina kai kati kai thelo na to pouliso. To poulao me ena QSTAR gps receiver. Doulevi kanonika to destinator kai to kinito, ine kainourgio.

To dino me fortisti aftokinitou, karta SDkarta 2 gb kai to original kouti. Exi eggisi apo vodafone gia 2 xronia sinolo.

Ola afta ta dino 330 euro. an endiafereste epikinonisete sto anna_korina@hotmail.com

Mporeis na to baleis kai edw (http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=63) ean se endiaferei.

kostastnt
17 Μάρ. 2008, 15:38
Τα driver για όσους θέλουν να το κάνουν unlock ή flash είναι αυτά εδώ: http://rapidshare.com/files/100214725/LGCoronaUSBDriver.rar

Θήκες έχω δει ωραίες στο public Θεσσαλονίκης στο Cosmos... Παίζαν από 5 εως 20 Ευρώ και είχε lonsdale, gola και μία άλλη γνωστή μάρκα που μου διαφεύγει τώρα. Είχε από "κάλτσες" μέχρι στιβαρές θήκες που αγκαλιάζαν το κινητό πολύ καλά.

katagias
17 Μάρ. 2008, 15:46
kalhmera paidia.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=377127

Eδώ θα βρεις drivers (νομίζω).LGCoronaUSBDriver λέγονται δεν ξέρω αν δουλεύουν,δοκίμασε τους.Αν καταφέρεις τίποτα πες μας και εμάς πώς έκανες flash και που βρήκες την v10f!

LGKS20
17 Μάρ. 2008, 15:52
exw to ld3w ths nokia kai paizei mia xara me to kinhto kai to destinator 7. alla to destinator 7 einai pou exei kollhma sta hxitika.

Εγω έχω βάλει το destinator 6, να φταιει αυτό;
Τι άκριβώς έκανες για να το συνδέσεις με το κινητό. (Το Bluetooth το αναγνώριζε σαν gps ή αλλιώς;)

katagias
17 Μάρ. 2008, 15:57
Δείτε αυτόν τον music player τύπου iphone και με Cover Flow.απλά τα σπάει!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=377627

makisgeorg
17 Μάρ. 2008, 16:20
Καλησπέρα.Εχω τι κινητό περίπου 3 μήνες.Στην αρχη η μπαταρία κράταγε τουλάχιστον 2 ημέρες με αρκετή χρήση του κινητού.Τώρα μετα βίας φτάνει πάνω απο 1 ημέρα με λιγότερη χρήση απο πρίν και λιγοτερα προγράμματα φορτωμένα στο κινητο.Έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα?

athanaso77
17 Μάρ. 2008, 16:40
Καλησπέρα.Εχω τι κινητό περίπου 3 μήνες.Στην αρχη η μπαταρία κράταγε τουλάχιστον 2 ημέρες με αρκετή χρήση του κινητού.Τώρα μετα βίας φτάνει πάνω απο 1 ημέρα με λιγότερη χρήση απο πρίν και λιγοτερα προγράμματα φορτωμένα στο κινητο.Έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα?

Mipws sou exei ksemeinei kapoio process sto background kai sou trwei ti mpataria?

makisgeorg
17 Μάρ. 2008, 16:46
Mipws sou exei ksemeinei kapoio process sto background kai sou trwei ti mpataria?

Στην λίστα προγραμμάτων που είναι σε εκτέλεση δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να τρέχει.Εκτός αν εννοείς κάπου αλλου που εγώ δεν ξέρω που να κοιτάξω.Γνωρίζεται αν η εγγύηση καλύπτει την μπαταρία?

jonkon
17 Μάρ. 2008, 16:48

Και σε εμενα το κανει. Νομιζα οτι εφταιγε το SPB Mobile Shell ver 2, το απεγκατεστησα, εστησα το 1.5, παλι τα ιδια. Δεν υπαρχουν process που να τρεχουν υπογειως. Ισως να φταιει το bluetooth αλλα και παλι δεν το εχω συνεχεια ανοιχτο

athanaso77
17 Μάρ. 2008, 16:50
Στην λίστα προγραμμάτων που είναι σε εκτέλεση δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να τρέχει.Εκτός αν εννοείς κάπου αλλου που εγώ δεν ξέρω που να κοιτάξω.Γνωρίζεται αν η εγγύηση καλύπτει την μπαταρία?

Nai kanonika i eggyisi kalyptei kai tin mpataria. Gia na sigourefteis omws oti einai sigoura thema mpatarias kai oxi software, tha sou synistousa na kaneis ena hard reset kai na deis tin apodosi tis syskevis xwris na exeis egkatastisei kapoio programma.

as32
17 Μάρ. 2008, 17:22
gia dite kai auto..

http://www.gsmhosting.net/vbb/showthread.php?t=499173

as32
17 Μάρ. 2008, 17:24
sugnomh auto enoousa

http://209.85.135.104/translate_c?hl...15431-1-3.html

εχει την αγγλικη εκδοση.

luzu
17 Μάρ. 2008, 17:42
Παιδιά χίλια συγνώμη αν έχει αναφερθεί πιο πριν αλλά δεν μπορώ να το βρω...

Θέλω να βάλω κάποια πληκτρολόγιο για τα μηνύματα...έχω βάλει το HTC touch phonepad with Greek και μου αρέσει πάρα πολύ το θέμα είναι ότι παρόλο που με το SIP change το έχω default όποτε θυμηθεί όχι απλά το βγάζει από default αλλά και δεν το εμφανίζει...
έχετε να μου προτείνεται κάποια λύση ή καποιο άλλο πληκτρολόγιο που να μοιάζει με αυτά των κινητών και να έχει και Τ9;;

επίσης,πως στο καλό θα του κόψω να μπαίνει στο Vf live;; θέλω μόνο μέσω wifi να βλέπω Internet...

βοήθεια φίλοι...

kostasthess_
17 Μάρ. 2008, 18:13
Παιδιά είναι εύκολο να μου πει καποιος ποιο είναι το περιβόητο patch για να μπορέσω να βάλω κάρτα μνημης 4Gbyte???
την έχω αγοράσει και δεν μπορώ να την εγκαταστήσω...

kostastnt
17 Μάρ. 2008, 19:28
Για να κόψετε το VF live χρησιμποποιείστε το Nodata. Το έχω ανεβάσει σε προηγούμενο post...

Για πληκτρολόγιο χρησιμοποιώ το blimkeys με το ελληνικό αρχείο του katerinh (4kb). Απλά άψογο και πρακτικό ακόμα και όταν γράφεις μήνυμα στο λεωφορείο με την touchscreen.

Ο driver για να παίξουν μεγάλες κάρτες είναι αυτός: http://rapidshare.com/files/100263523/sdhc.cab

Δεν το έχω δοκιμάσει μιας και τώρα έχω 2gb και την Δευτέρα έρχεται η 4gb...

petros_tdm
17 Μάρ. 2008, 22:13
Ειμαι και εγω ενας καινουργιος κατοχος του ks20 οσο το εχω δουλεψει δεν εχει κανενα προβλημα ουτε στο μικροφωνο.
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν υπαρχει καπιο προγραμμα που να κλειδωνει καποιες εφαρμογες οπως πχ τα μυνηματα τον τηλ καταλαγο καποιους φακελους κτλ.
Απο μονο του δεν εχει το μονο που εχει ειναι γενικο κλειδωμα με κωδικο αλλα αμα το δοσεις πχ για πλοηγηση σε φιλο ή για να παρει ενα τηλεφωνο μπορει να μπει στα προσωπικα σου.
Ευχαριστω.

annie_
17 Μάρ. 2008, 23:13
Ειμαι και εγω ενας καινουργιος κατοχος του ks20 οσο το εχω δουλεψει δεν εχει κανενα προβλημα ουτε στο μικροφωνο.
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν υπαρχει καπιο προγραμμα που να κλειδωνει καποιες εφαρμογες οπως πχ τα μυνηματα τον τηλ καταλαγο καποιους φακελους κτλ.
Απο μονο του δεν εχει το μονο που εχει ειναι γενικο κλειδωμα με κωδικο αλλα αμα το δοσεις πχ για πλοηγηση σε φιλο ή για να παρει ενα τηλεφωνο μπορει να μπει στα προσωπικα σου.
Ευχαριστω.

Εγώ χρησιμοποιώ το Eye On Privacy v0.61 στο Tytn μου, με το οποίο μπορείς να κλειδώσεις μηνύματα,κλήσεις,τις επαφές,τις σημειώσεις και τις εργασίες.Και μπορείς να δημιουργήσεις fake sms στα εισερχόμενα ή εξερχόμενα!:p

Για κάποια αρχεία που θες όπως πχ φωτογραφίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Resco File Explorer στο οποίο σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις encrypt με κωδικό το επιθυμητό αρχείο.:)

kostasthess_
17 Μάρ. 2008, 23:50
Ευχαριστώ kostastnt

Μήπως ξέρει κάποιος ρε παιδιά γιατί όταν έχω το destinator στην κάρτα μνημης δεν τρέχει ενώ όταν το έχω στην συσκευή τρέχει κανονικά????

petros_tdm
18 Μάρ. 2008, 00:12
Εγώ χρησιμοποιώ το Eye On Privacy v0.61 στο Tytn μου, με το οποίο μπορείς να κλειδώσεις μηνύματα,κλήσεις,τις επαφές,τις σημειώσεις και τις εργασίες.Και μπορείς να δημιουργήσεις fake sms στα εισερχόμενα ή εξερχόμενα!:p

Για κάποια αρχεία που θες όπως πχ φωτογραφίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Resco File Explorer στο οποίο σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις encrypt με κωδικό το επιθυμητό αρχείο.:)

Φιλε σε Ευχαριστω πολυ

annie_
18 Μάρ. 2008, 00:16
Να 'σαι καλά!:happy:
"Φίλη" όμως όχι "φίλε"!:lol:

kthanassis
18 Μάρ. 2008, 00:51
Ευχαριστώ kostastnt

Μήπως ξέρει κάποιος ρε παιδιά γιατί όταν έχω το destinator στην κάρτα μνημης δεν τρέχει ενώ όταν το έχω στην συσκευή τρέχει κανονικά????

σε ποιον φάκελο το έχεις???
στο Storage card/Destinator Apps/
παίζει κανονικά..... εγώ το έκανα μεταφορά από τη μνήμη της συσκευής στην κάρτα....

peri_piperi
18 Μάρ. 2008, 12:02
Που θα το βρούμε αυτό Eye On Privacy v0.61;
Ποια εταιρεία το έχει;

noker
18 Μάρ. 2008, 12:36
Se eyxaritw file moy kai to epsaxna. Den thimai na grafei kati tetoio to manual pws to anakalipses?

Οχι δεν το γράφει το manual ανακαλύφθηκε με πειραματισμούς:) Μόνο που είναι καλύτερο να ακολουθήσεις το tip που έδωσε κατόπιν ο g_angelo01 σύμφωνα με το οποίο αρκεί να πατήσεις παρατεταμένα το πλήκτρο μείωσης της έντασης, δεν χρειάζεται ο συνδυασμός πλήκτρων που έγραψα εγώ.

makdef
18 Μάρ. 2008, 14:33
Eυχαριστώ katagias και kostastnt για τα προγράμματα σχετικά με τις επαφές. Μόλις τελειώσω το θέμα με τα πληκτρολόγια θα τα δοκιμάσω.

Μιας και διάβασα σχεδόν όλο το thread και έχω φτιάξει για μένα ένα txt αρχείο με τα πιο συχνά θέματα, έχει νόημα να το ανεβάσω για να βρίσκουν εύκολα οι νέοι κάτοχοι τις πιο πολλές απαντήσεις?

makdef
18 Μάρ. 2008, 14:35
Λοιπόν μόλις ανακάλυψα ότι μέσα στο κινητό υπάρχει ένα doc αρχείο το οποίο δεν το έβαλα εγώ. Το κινητό το πήρα από vodafone ηλιούπολη πριν από ενάμιση μήνα. Να κάνω φασαρία ή όχι? Άντε όμως να αποδείξεις ότι δεν υπήρχε μέσα κλπ.

athanaso77
18 Μάρ. 2008, 14:38
Λοιπόν μόλις ανακάλυψα ότι μέσα στο κινητό υπάρχει ένα doc αρχείο το οποίο δεν το έβαλα εγώ. Το κινητό το πήρα από vodafone ηλιούπολη πριν από ενάμιση μήνα. Να κάνω φασαρία ή όχι? Άντε όμως να αποδείξεις ότι δεν υπήρχε μέσα κλπ.

Ti leei afto to doc? Mipws einai kanena help file programmatos pou perilambanei i syskevi?

mafiasgr
18 Μάρ. 2008, 14:44
τι αλλο θα ακουσουμε ημαρτον ποια ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του.Ρε φιλαρακι εσυ το το doc το ανοιξες να δεις τι ειναι;;;εμεις εδω την ψαχνουμε για καμια λυση τι να πω:blink:

makdef
18 Μάρ. 2008, 14:45
Ti leei afto to doc? Mipws einai kanena help file programmatos pou perilambanei i syskevi?
Έχει μέσα μόνο το εξής κείμενο:
"Γιατί αραγε αυτο το κινητο δεν
εχει σωστή προβλεψη λεξεων;"

είναι μάλιστα docx από office 2007, και δεν έχω συνδέσει ποτέ το κινητό σε υπολογιστή με αυτή την έκδοση. Σαν αποδεικτικό ίσως μπορώ να χρησιμοποιήσω ότι η ημερομηνία δημιουργίας είναι 13/2 ενώ εγώ αγόρασα την συσκευή 14/2

mafiasgr
18 Μάρ. 2008, 14:54
ρε παιδια δεν τα αφηνουμε για κανα αλλο thread αυτα!!! το νοημα θα βγει ημαρτον

giorgio_p
18 Μάρ. 2008, 14:59
Το Touch είναι 100€ ακριβότερο και ΈΧΕΙ Wi-Fi. Προφανώς αναφέρεσαι στο Touch Dual που είναι άλλη συσκευή...
Nαι ναι συγνωμη, δικο μου λαθος! Ηταν και προχωρημενη η ωρα τοτε που το εγραφα.
Να ρωτησω κατι αλλο?
Δεν μου κανει ξαφνικα συνδεση με activesync. Ti mporei na ftaiei? PC i kinito?

makdef
18 Μάρ. 2008, 15:09
Οτιδήποτε μπορεί να φταίει. Ξεκίνησε με restart του υπολογιστή και soft reset της συσκευής. Αν δεν παίξει δοκίμασε να το συνδέσεις με άλλο υπολογιστή για να δεις αν θα συγχρονίσει

athanaso77
18 Μάρ. 2008, 15:52

H' akoma kai na diagrapseis to partnership pou exeis sto activesync to PC me to kinito kai na ftiakseis kainourgio.

narcotic
18 Μάρ. 2008, 15:56
Evgala shmera to kinhto ap thn tseph mou kai htan ragismenh h othonh.. Kserei kaneis poso peripou tha plhrwsw gia na mou to ftiaksoun?

athanaso77
18 Μάρ. 2008, 15:59
Evgala shmera to kinhto ap thn tseph mou kai htan ragismenh h othonh.. Kserei kaneis poso peripou tha plhrwsw gia na mou to ftiaksoun?

Dystyxws alla aftes oi zimies kostizoun akriba... :confused:

fanouli
18 Μάρ. 2008, 16:00
Παιδιά, πήρα σήμερα κι εγώ αυτό το κινητό. Ενώ το συνδέω κανονικα το wi-fi στο ασύρματο δίκτυο στο σπίτι μου και βγάζει το όνομα του δικτύου στην αρχική σελίδα, δεν μου ανοίγει καμία σελίδα στον internet explorer. Μήπως κάνω κάτι λάθος;

Edit: Τα κατάφερα τελικά. Ήθελε να βάλω τους dns servers.

narcotic
18 Μάρ. 2008, 16:38
Dystyxws alla aftes oi zimies kostizoun akriba... :confused:

Dld? Mporei na stoixisei kai panw apo 100e?

carver
18 Μάρ. 2008, 17:09
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ VIDEO ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΨΗ? ΤΟ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

pythagoras_7
18 Μάρ. 2008, 17:20
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ VIDEO ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΨΗ? ΤΟ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

μου το έδωσε γνωστός μου να το δω για καμοιά βδομάδα και δε παρατήρησα κάτι τέτοιο.(plz όμως μη γράφεις κεφαλαία,thanks);):)

GiJiLoS
18 Μάρ. 2008, 20:14
παιδια θα παω να το αγορασω αυριο :)

kostastnt
18 Μάρ. 2008, 21:00
Λοιπόν, κάποιος που ανέφερε ότι έχει ένα txt με τα best of του θέματος εδώ ας το ανεβάσει φυσικά. Πολλά χρήσιμα ειπώθηκαν αλλά όλοι τα ξεχάσαμε. :)

Επειδή βλέπω ότι υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι για το κινητό, ξεκίνησα την δημιουργία ενός blog, όπου θα υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το κινητό. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να υποβαθμίσω το εδώ forum, απλά εκεί θα είναι όλα συγκεντρωμένα. Έτσι κι αλλιώς μόνο εδώ μπορούμε να κάνουμε συζητήσεις για το κινητό!

Selespeed
18 Μάρ. 2008, 21:38

Και σε μένα το ίδιο κάνει από την πρώτη μέρα... Κάθε ένα - δυο δευτερόλεπτα "σπάει" λίγο την κίνηση.:(

athanaso77
18 Μάρ. 2008, 22:06
Dld? Mporei na stoixisei kai panw apo 100e?

Φοβάμαι πως ναι... :(

cicilianos
18 Μάρ. 2008, 22:13
Μια κατοσταρα και εγω μεσα στο νερο το βλεπω....εκτος και αν βρεις οθονη στο ebay και την παρεις απο εκει...

kostastnt
18 Μάρ. 2008, 22:25
Λοιπόν το blog μου για το lg ks 20 έχει πάρει την πρώτη μορφή! Θα συνεχιστούν οι δημοσιεύσεις για το κινητό και τα σχετικά με αυτό. Μπορείτε να το βρείτε στο http://ks20.blogspot.com

Σχόλια, παρατηρήσεις κτλ ευπρόσδεκτα!

Έχει κανείς πρόβλημα αν γράψω κάτι που έχει πει? Εννοείται πως θα αναφέρω το όνομα του και το myphone.gr ως πηγή.

kostastnt
18 Μάρ. 2008, 23:11
Για το παλικάρι που έσπασε την οθόνη...

Βρήκα μια οθόνη από Αμερική στα 30 δολλάρια. Μπορείς να την δεις εδώ http://www.one-stop-factory.com/pdetail.jsp?productid=8429&page=products.jsp&categorylist=68&subcategorylist=958&hotnew=&pageno=1&search=&currentpid=8429

Αν σου πουν καμιά υπερβολική τιμή, αγόρασε την και πήγαινε την σε κανα μαγαζί που ανοίγει κινητά για να στην περάσουν αυτοί.

panagos22
18 Μάρ. 2008, 23:14
ειμαι και εγω νεος κατοχος και ειμαι πολι ευχαριστημενος θα η8ελα να ρωτησω αν υπαρχει κανα προγραμμα που να ψαχνω της κανοντασ slide πχ τις επαφες τισ εικονες ξεετε αλλα iphone επισησ 8α η8ελα προγραμμα ωστε να απενεργοποιω το gprs το nodata νομιζς ειναι το καταλληλο αλλα δεν το βρησκω.α και ενα προγραμμα ωστε να κλεινω τισ επαφες.ελπιζω να βρεθει καποιοσ που να μου δωσει τα λινκ που θελω thanks

panagos22
18 Μάρ. 2008, 23:24
ειμαι και εγω νεος κατοχος και ειμαι πολι ευχαριστημενος θα η8ελα να ρωτησω αν υπαρχει κανα προγραμμα που να ψαχνω της κανοντασ slide πχ τις επαφες τισ εικονες ξεετε αλλα iphone επισησ 8α η8ελα προγραμμα ωστε να απενεργοποιω το gprs το nodata νομιζς ειναι το καταλληλο αλλα δεν το βρησκω.α και ενα προγραμμα ωστε να κλεινω τισ επαφες.ελπιζω να βρεθει καποιοσ που να μου δωσει τα λινκ που θελω thanks

το nodata το βρηκα εδς http://www.modaco.com/content/Pocket-PC-Software/246171/New-FREE-Utility/

kostastnt
18 Μάρ. 2008, 23:44
Πρόγραμμα που έχει slide επαφές είναι το iContact. Πολύ καλό και έξυπνο. Κατέβασε το από εδώ http://rapidshare.com/files/100569541/iContact.rar

Για το nodata σου έδωσαν link.

Όταν λες ότι θες πρόγραμμα για να κλείνεις τις επαφές τι εννοείς?

athanaso77
18 Μάρ. 2008, 23:53

Εγώ πάλι θα σου πρότεινα το PocketCM (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=180356)για τις επαφές. Και αν θες να μη σου μένει ανοιχτό το πρόγραμμα... CloseAll (http://www2r.biglobe.ne.jp/~tascal/download/pocketpc/closeall_e.htm).

narcotic
19 Μάρ. 2008, 00:59
Eimai diate8imenos na dwsw mexri kai 100e gia thn allagh ths o8onhs alla oxi perissotera.. Efxaristw poly ton filo pou mou edwse to link gia na parw thn o8onh apo amerikh kai malista toso f8hna.. Kserei kaneis kapoio katastma sth 8essalonikh pou analamvanei tetoia pragmata, dhladh na tous parw thn o8onh kai na mou thn egkatasthsoun aftoi?

paris13
19 Μάρ. 2008, 01:10
Για να κόψετε το VF live χρησιμποποιείστε το Nodata. Το έχω ανεβάσει σε προηγούμενο post...

Για πληκτρολόγιο χρησιμοποιώ το blimkeys με το ελληνικό αρχείο του katerinh (4kb). Απλά άψογο και πρακτικό ακόμα και όταν γράφεις μήνυμα στο λεωφορείο με την touchscreen.

Ο driver για να παίξουν μεγάλες κάρτες είναι αυτός: http://rapidshare.com/files/100263523/sdhc.cab

Δεν το έχω δοκιμάσει μιας και τώρα έχω 2gb και την Δευτέρα έρχεται η 4gb...

Μηπως καποιος εχει δοκιμασει τους drivers sdhc.cab

Ναι μεν παίζει μετά η κάρτα αλλά εχω την εντυπωση πως οτι τρεχω ποια απο την 4gb καρτα κανει το κινητο ασταθες και κολλαει.:worry:

Εχω βγαλει τη μπαταρια 15φορες απο εχθες για να ξεκολλησει.

Επισης έβαλα εχθες το igo και φαινεται να εχει προβλημα πανω πανω στην οθονη, δε εμφανιζει καποια κουμπια. Γενικα παιζει καλα ομως και ειδικα οι ηχητικες εντολες

makdef
19 Μάρ. 2008, 01:46
Λοιπόν το blog μου για το lg ks 20 έχει πάρει την πρώτη μορφή! Θα συνεχιστούν οι δημοσιεύσεις για το κινητό και τα σχετικά με αυτό. Μπορείτε να το βρείτε στο http://ks20.blogpsot.com

Αν επιλέξεις το link σε πάει Mega site of Bible studies and information!

makdef
19 Μάρ. 2008, 01:52
Λοιπόν, κάποιος που ανέφερε ότι έχει ένα txt με τα best of του θέματος εδώ ας το ανεβάσει φυσικά. Πολλά χρήσιμα ειπώθηκαν αλλά όλοι τα ξεχάσαμε. :)

Επισυνάπτω το μέχρι τώρα αρχείο, έχω και πολλά άλλα να προσθέσω αλλά δεν τα έχω καθαρογράψει.
Να επισημάνω ότι το έφτιαξα για δική μου χρήση θέλοντας να έχω ένα best of πραγμάτων που θα ήθελα να πειραματιστώ. Δυστυχώς όμως δεν κρατούσα και το νούμερο του ποστ ή τον χρήστη που ανέφερε κάτι οπότε δεν φαίνεται η συνεισφορά του καθενός. Αν υπάρχει πρόβλημα με αυτό ας διαγράψουν οι διαχειριστές το δικό μου ποστ.

kostastnt
19 Μάρ. 2008, 02:45
Για το παλικάρι με την οθόνη: Ξέρω ένα μαγαζί που επιδιορθώνουν κινητά, αλλα δεν είμαι σίγουρος αν αναλαμβάνουν τέτοια δουλειά. Στο έστειλα με pm.

Για το παλικάρι με την 4gb κάρτα. Σε ξένα φόρουμ αυτό χρησιμοποιήσαν και έπαιξαν οι κάρτες... Μην μου λες τέτοια και σε λίγες μέρες έρχεται η δικιά μου...

Ευχαριστώ το φίλο που μου υπόδειξε το λάθος στο link. Το διόρθωσα και πλέον μπορείτε να μπείτε!

unforgiven
19 Μάρ. 2008, 08:58
Ευχαριστώ το φίλο που μου υπόδειξε το λάθος στο link. Το διόρθωσα και πλέον μπορείτε να μπείτε!

To πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει!

Thingol
19 Μάρ. 2008, 09:47
καλημερα σε ολους...
η ερωτηση μου ειναι η εξης. Γνωρίζει κανενας το ArcPad (της ESRI)? για να ειναι χρησιμο το προγραμμα χρειάζεται GPS, και για το κινητο μας που ειναι εξωτερικό το GPS, το αναγνωρίζει το πρόγραμμα? Αν έχει αχοληθεί κανένας μπορεί να με καθοδηγήσει ώστε να βρω και καποιες πληροφορίες για το πως να λειτουργήσω το προγραμμα? manual δηλαδη (ασχετο με το forum, ελπιζω να με συγχωρεσουν οι admins) ή το πως να βάλω σωστα τους τους χάρτες μέσα?
Θα με βοηθήσετε παρα πολύ με οποιαδηποτε πληροφορία γιατί είναι πολύ χρήσιμο για την δουλεία μου.

kostastnt
19 Μάρ. 2008, 10:29
To πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει!

Σωστός! Το διόρθωσα επιτέλους σωστά. Σε ευχαριστώ πολύ!

carver
19 Μάρ. 2008, 10:38
Σχετικά με το πρόβλημα που έχουμε όλοι με τον ήχο στο destinator 7, σας ενημερώνω ότι όποιο μουσικό αρχείο και να τρέξετε με τον media player παίζει..... αρκεί να έχετε το volume 0 ,να μην έχετε ενεργοποιημένη την παύση αναπαραγωγής κατά την χρήση άλλου προγράμματος και να τσεκάρετε την επανάληψη.Τρέχει έτσι στο παρασκήνιο χωρίς να ενοχλεί και παράλληλα το 7 δουλεύει άψογα. Καλό κουράγιο σε όλους.

athanaso77
19 Μάρ. 2008, 10:56
Γνωρίζει κανενας το ArcPad (της ESRI)?

Info: http://www.esri.com/software/arcgis/arcpad/about/features.html

Download: http://www.esri.com/download/arcpad/701/setup.zip

Key: steile pm.

cicilianos
19 Μάρ. 2008, 11:20
Τι ακριβως κανει το προγραμματακι Αθανασο?

athanaso77
19 Μάρ. 2008, 11:36
Τι ακριβως κανει το προγραμματακι Αθανασο?

To link me to info pou edwsa parapanw einai katatopistikotato. :happy:

Thingol
19 Μάρ. 2008, 11:38
...cicilianos....
Ειναι GIS σε ppc και βολεύουν όταν έχουν GPS γιατι σου δείχνουν την ακριβή θέση.

skorpios75
19 Μάρ. 2008, 13:02
Πουλάω το ks20 250 ευρώ.Ημερομηνία αγοράς 14-2-2008 με την απόδειξη αγοράς μαζί.Εννοείται πως μέσα στην τιμή είναι και όλα τα υπόλοιπα που περιείχε η συσκευασία του.
Χθές αγόρασα το HTC TYTN2 και η διαφορά τους είναι η μέρα με την νύχτα.Μιλάμε ότι το ks20 μπροστά στο TYTN2 είναι μία παντόφλα...:blink:

yannisg
19 Μάρ. 2008, 13:06
Σωστός! Το διόρθωσα επιτέλους σωστά. Σε ευχαριστώ πολύ!

μπα....:lol:

Pharmex
19 Μάρ. 2008, 13:25
Πουλάω το ks20 250 ευρώ.Ημερομηνία αγοράς 14-2-2008 με την απόδειξη αγοράς μαζί.Εννοείται πως μέσα στην τιμή είναι και όλα τα υπόλοιπα που περιείχε η συσκευασία του.
Χθές αγόρασα το HTC TYTN2 και η διαφορά τους είναι η μέρα με την νύχτα.Μιλάμε ότι το ks20 μπροστά στο TYTN2 είναι μία παντόφλα...:blink:

Μα τι γράφουν μερικοί-μερικοί...
Σύμφωνα με την Ελληνική γλώσσα, αυτό που γράφεις σημαίνει ότι το LG είναι μεγαλύτερο και πιο ογκώδες από το TyTN II, πράγμα παντελώς αναληθές (έχω και τα 2 και ξέρω). Αν κάποιο θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί παντόφλα, αυτό είναι το Kaiser, ανεξάρτητα από την γενικότερη ποιότητά του σε όλους τους τομείς.
Είπαμε, να είμαστε ενθουσιασμένοι με μια νέα αγορά μας, αλλά αυτό βρήκες να γράψεις; Τόσα και τόσα προτερήματα έχει το Kaiser, έγραψες το μοναδικό του μείον και το παρουσίασες ως συν. Μωρέ γι' αυτό πρέπει να επαληθεύουμε δύο και τρεις φορές αυτά που διαβάζουμε εδώ (και σε κάθε φόρουμ)...

skorpios75
19 Μάρ. 2008, 13:49
Μα τι γράφουν μερικοί-μερικοί...
Σύμφωνα με την Ελληνική γλώσσα, αυτό που γράφεις σημαίνει ότι το LG είναι μεγαλύτερο και πιο ογκώδες από το TyTN II, πράγμα παντελώς αναληθές (έχω και τα 2 και ξέρω). Αν κάποιο θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί παντόφλα, αυτό είναι το Kaiser, ανεξάρτητα από την γενικότερη ποιότητά του σε όλους τους τομείς.
Είπαμε, να είμαστε ενθουσιασμένοι με μια νέα αγορά μας, αλλά αυτό βρήκες να γράψεις; Τόσα και τόσα προτερήματα έχει το Kaiser, έγραψες το μοναδικό του μείον και το παρουσίασες ως συν. Μωρέ γι' αυτό πρέπει να επαληθεύουμε δύο και τρεις φορές αυτά που διαβάζουμε εδώ (και σε κάθε φόρουμ)...

Επειδή μάλλον μπερδεύτηκες με τον όρο παντόφλα(δεν εννοούσα το μέγεθος) θα σου πω κάτι αλλό.Φίλε μου το ks20 δεν αξίζει οχι τα 400€ αλλά ούτε τα μισά.Τι να το κάνω ένα τηλέφωνο που οι 9 στους 10 έχουν πρόβλημα με το ακουστικό.Να θέλεις δλδ να μιλήσεις με κάποιον συνεργάτη σου ή τελος πάντων για κάτι σοβαρό και να μην σε ακούει ο άλλος.Το σπάς ή δεν το σπάς?Anyway, αν δεν σου άρεσε η παντόφλα ξέχασέ το...αλλά δώσε μου εσύ έναν όρο αφού μιλάς την Ελληνική γλώσσα άπταιστα, γι αυτό το χάλι που βάφτισε η LG mobile windows τηλέφωνο....

Εγώ παντως θα συνεχίσω να το χαρακτηρίζω όχι απλά παντόφλα, αλλά λαστιχένια παντόφλα σαν αυτη που φορούσαμε στον Ελληνικό στρατό...

nstamoul
19 Μάρ. 2008, 14:03
Αρα εγώ πρέπει να αισθάνομαι σαν να κερδισα το joker που δεν μου έχει συμβεί ποτέ το πρόβλημα του μικροφώνου.

Thingol
19 Μάρ. 2008, 14:19
συνεχιζοντας να διαβαζω τις σελιδες έχω να αναφερω ότι το μοναδικό προβλημα που αντιμετωπισα με το κινητο ειναι του μικροφώνου το οποίο ληθηκε μετα την αλλαγη του 3G σε GSM. Επίσης μετά από πολύ φόρτωμα σε apps κολλουσε όπου μετα από ένα hard reset έβαλα αυτές μονο που με ενδιέφεραν.
Τωρα είδα στο γνωστό σε όλους site με videos ένα KS20 με LIMO PLATFORM, ξέρει κανένας τι είναι αυτό?έχει διαφορά από το δικό μας?και είχε και το DOOM μέσα σαν παιχνίδι...εντύπωση δεν μου κανει αν δει κανενας σας τη τρεχει το ΕΕΕ της ASUS.
α..και από έκδοση ROM έχω την v10b.

nstamoul
19 Μάρ. 2008, 14:24
Το κινητό είναι αργό λόγω του directdraw & gapi bug.Είτε μιλάμε για games,video playback είτε για απλό menu drawing επιρεάζεται αμεσα από το bug αφού αναγκάζεται να τα κάνει όλα ι cpu και όχι η "κάρτα γραφικών".

Amanadia
19 Μάρ. 2008, 14:39
Mporeis na to baleis kai edw (http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=63) ean se endiaferei.

Euxaristo pou asxolithikes me to diko mou thema. I selida ine poli kali.
Euaristo kai pali.

athanaso77
19 Μάρ. 2008, 14:49
Το κινητό είναι αργό λόγω του directdraw & gapi bug.Είτε μιλάμε για games,video playback είτε για απλό menu drawing επιρεάζεται αμεσα από το bug αφού αναγκάζεται να τα κάνει όλα ι cpu και όχι η "κάρτα γραφικών".

Einai gnwsto to problima tis anaparagwgis video oson afora to sygkekrimeno epeksergasti kai apo tis alles syskeves pou ton "forane".

nstamoul
19 Μάρ. 2008, 15:01
Υπάρχουν αναφορές ότι στην 10f διορθώνεται το gapi bug.Είδωμεν...

andapo
19 Μάρ. 2008, 16:34
Μιας και κάποιοι δεν μπορούσαν να κετεβάσουν το αρχείο ήχου απόλυτης σιγής για το destinator 7 ανέβασα 3 αρχεία 30 λεπτών μίας ώρας και 2 ωρών εδω:

http://rapidshare.com/files/100723883/dummy.rar.html

Απλά να επαναλάβω ότι με τους καινούργιους audio drivers και το destinator 6 λύνετε το πρόβλημα. Απλά όσοι επιμένουν στο 7 χρειάζονται και το dummy.

GiJiLoS
19 Μάρ. 2008, 18:01
παιδια μια βοιθια..μεχρι ποσα gb μνυμη περνει μιπως ξερει καποιος ???

cicilianos
19 Μάρ. 2008, 18:58
Ρε αδερφε πως γραφεις ετσι?Θ αξεχασουμε και αυτα που ξεραμε!
Μεχρι 4 παιρνει αλλα με ενα πατσ θα παρει και 8 αναφερεται ποιο πανω!

paris13
19 Μάρ. 2008, 19:56
Einai gnwsto to problima tis anaparagwgis video oson afora to sygkekrimeno epeksergasti kai apo tis alles syskeves pou ton "forane".

egw videaki me tcpmp paizei apsoga xvid me thn epilogh sta video options gia rendering me gdi meta apo peiramata. me epilogh se directdraw kollaei.

paris13
19 Μάρ. 2008, 19:58
Ρε αδερφε πως γραφεις ετσι?Θ αξεχασουμε και αυτα που ξεραμε!
Μεχρι 4 παιρνει αλλα με ενα πατσ θα παρει και 8 αναφερεται ποιο πανω!

emena ta 4 ta vlepei mono me to patch. ara tha elega 2gb kai katw

paris13
19 Μάρ. 2008, 20:00
Μιας και κάποιοι δεν μπορούσαν να κετεβάσουν το αρχείο ήχου απόλυτης σιγής για το destinator 7 ανέβασα 3 αρχεία 30 λεπτών μίας ώρας και 2 ωρών εδω:

Απλά να επαναλάβω ότι με τους καινούργιους audio drivers και το destinator 6 λύνετε το πρόβλημα. Απλά όσοι επιμένουν στο 7 χρειάζονται και το dummy.

wraios andapo. oi xartes omws tou 7 de trexoun sto 6 ara tha prepei na to doulevoume me tous palious ypoptevomai:ninja:

GiJiLoS
19 Μάρ. 2008, 20:37
katarxas sory giata greeklish alla sorry poio poano egrapsa ellinika kai ta ekana xalia exw porvlima kai dn grasw sosta...loipon egw molis peira to til kai se ligo 8a paragilo karta mnimis apo ena gnosto m tin 4 gb den th blepei xwris to patch ( an ginete kapoios na m vrei afto to ptch ane inai na to valw..) efxaristo poly paidia gia tin voi8ia...

cicilianos
19 Μάρ. 2008, 20:38
emena ta 4 ta vlepei mono me to patch. ara tha elega 2gb kai katw

Μπορει αν κανω και λαθος δε ξερω...αλλα απ οτι θυμαμαι μεχρι 4 διαβαζε και για τα 8 χρειαζοταν το patch.:wacko:

GiJiLoS
19 Μάρ. 2008, 21:07
oi Micro Secure Digital - Transflash einai mexri 2 gb kai o kataskevastis protinei aftes!!!
oi 4 gb einai oi Micro Secure Digital High Capacity (SDHC) kai dn leei o kataskevasths gia aftes pws tis diavazei!!!

GiJiLoS
19 Μάρ. 2008, 21:08
kati akoma paidia sto katastika htan apradektoi den meipan oute poses wres na to fortisw mipos kserei kapoios na me voi8isei kai se afto....

GiJiLoS
19 Μάρ. 2008, 21:25
an mporei kapoios na m pei me sigouria an dexete mnhmh ton 4 gb parakalw...

annie_
19 Μάρ. 2008, 21:26
Που θα το βρούμε αυτό Eye On Privacy v0.61;
Ποια εταιρεία το έχει;

Κάνε search στο www.ipmart-forum.com αφού γραφτείς και θα το βρεις..:happy:

me00016
19 Μάρ. 2008, 21:39

ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΕΕΕΕΕΣ! Τα προβλήματα με το GAPI αφορούν παιχνίδια κυρίως που σχεδιάστηκαν έτσι. Αφορά τα wm5, στα 6 η microsoft δεν το υποστηρίζει πια. Το direct draw τρέχει, και μάλιστα η λαστιχένια παντόφλα είναι γρηγορότερη από το megaτούβλο της HTC (μετρήσεις στους xda-dev). Απλά, μάθαμε ότι έχει στο τσιπάκι του δυνατότητα για hardware ddraw και έχουμε σκάσει με τις δυνατότητες που χάνουμε, λες και έχουμε ιδέα τρομάρα μας. Αυτά είναι τόσο bug, όσο είναι και η εμφάνιση των 62k χρωμάτων στα wm6 στην οθονάρα του που υποστηρίζει 256k χρώματα.
Όσο για ταχύτητα θα πω ένα πράγμα: έχετε δει πώς φορτώνει το destinator 7, με mplayer στο background; Προσωπικά έχω δει 15 ταινίες 90-180 min σε full οθόνη και ούτε ένα frame δεν πέταξε έξω! Να το πούμε παντόφλα (μάλλον παντοφλίτσα, έτσι μικρό και ελαφρύ που είναι), να το πύμε πλαστικούρα, αλλά όχι και αργό, μην τρελλαθούμε λοιπόν!

me00016
19 Μάρ. 2008, 21:46

Επίσης να επαναλάβω ότι αν "αντέχετε" τις αγριοφωνάρες της αείμνηστης Σαπφούς Νοταρά, το voice sapfo με προηγούμενο link σε αυτό το thread δουλεύει στον dest 7 απροβλημάτιστα, χωρίς mplayer, audio drivers, κλπ κλπ...

Ufufu
19 Μάρ. 2008, 22:40
an mporei kapoios na m pei me sigouria an dexete mnhmh ton 4 gb parakalw...
Δεν δέχεται μνήμη των 4 gb, δέχεται μόνο μέχρι 2 gb. Απο 4 gb και πάνω είναι SDHC και για να τις βλέπει το κινητό, πρέπει να βάλεις το αντίστοιχο patch που αναφέρθηκε πριν απο 2-3 σελίδες και μπορείς να το βρείς εδώ:

http://rapidshare.com/files/100263523/sdhc.cab

nstamoul
19 Μάρ. 2008, 23:08
ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΕΕΕΕΕΣ! Τα προβλήματα με το GAPI αφορούν παιχνίδια κυρίως που σχεδιάστηκαν έτσι. Αφορά τα wm5, στα 6 η microsoft δεν το υποστηρίζει πια. Το direct draw τρέχει, και μάλιστα η λαστιχένια παντόφλα είναι γρηγορότερη από το megaτούβλο της HTC (μετρήσεις στους xda-dev). Απλά, μάθαμε ότι έχει στο τσιπάκι του δυνατότητα για hardware ddraw και έχουμε σκάσει με τις δυνατότητες που χάνουμε, λες και έχουμε ιδέα τρομάρα μας. Αυτά είναι τόσο bug, όσο είναι και η εμφάνιση των 62k χρωμάτων στα wm6 στην οθονάρα του που υποστηρίζει 256k χρώματα.
Όσο για ταχύτητα θα πω ένα πράγμα: έχετε δει πώς φορτώνει το destinator 7, με mplayer στο background; Προσωπικά έχω δει 15 ταινίες 90-180 min σε full οθόνη και ούτε ένα frame δεν πέταξε έξω! Να το πούμε παντόφλα (μάλλον παντοφλίτσα, έτσι μικρό και ελαφρύ που είναι), να το πύμε πλαστικούρα, αλλά όχι και αργό, μην τρελλαθούμε λοιπόν!

To GAPI είναι μόνο για παιχνίδια,όχι κυρίως.

Το οτι έχει καλύτερη απόδοση από το kaiser δεν λέει τίποτα.Ο driver του είναι εντελώς υποτυπώδης.Αν νομίζεις ότι τρέχει καλά δοκίμασε να βάλεις PointUI.Η δοκίμασε να παίξεις ενα μεγαλύτερο βιντεο για να δεις τη διαφορά.Το έχω βάλει δίπλα δίπλα με ppc 4ετίας και μάντεψε ποιό έβγαλε περισσότερα frames.:X

me00016
19 Μάρ. 2008, 23:22
Το οτι έχει καλύτερη απόδοση από το kaiser δεν λέει τίποτα.

Ό,τι πεις φιλαράκο... Άντε να βγάλω συμπέρασμα... :worry:

Αν νομίζεις ότι τρέχει καλά δοκίμασε να βάλεις PointUI.

Το PointUI δεν θα παίξει καθόλου, μην το παλεύετε... (σιγά και την "προγραμματάρα" που χάνουμε στο κάτω κάτω, ας είναι καλά η spb!)

Η δοκίμασε να παίξεις ενα μεγαλύτερο βιντεο για να δεις τη διαφορά.

Είπα, έβαλα ταινία 180 λεπτών, πόσο παραπάνω να το φορτώσω δλδ, δεν καταλαβαίνω! :blink:

GiJiLoS
19 Μάρ. 2008, 23:22
Δεν δέχεται μνήμη των 4 gb, δέχεται μόνο μέχρι 2 gb. Απο 4 gb και πάνω είναι SDHC και για να τις βλέπει το κινητό, πρέπει να βάλεις το αντίστοιχο patch που αναφέρθηκε πριν απο 2-3 σελίδες και μπορείς να το βρείς εδώ:

http://rapidshare.com/files/100263523/sdhc.cab

efxaristw gia tin amesh apadisi...aplla 8elw na rwtisw akoma merika pragmata giati eimai kainourios...to patch pws to kanw isntal an mporeis na m peis h an exei kapoio odigo...kai kati allo h mnhmh to 4 gb 8a kolei ????

nstamoul
19 Μάρ. 2008, 23:49
Ό,τι πεις φιλαράκο... Άντε να βγάλω συμπέρασμα... :worry:

Το PointUI δεν θα παίξει καθόλου, μην το παλεύετε... (σιγά και την "προγραμματάρα" που χάνουμε στο κάτω κάτω, ας είναι καλά η spb!)

Είπα, έβαλα ταινία 180 λεπτών, πόσο παραπάνω να το φορτώσω δλδ, δεν καταλαβαίνω! :blink:

Δεν είναι το θέμα μας το πόσο καλό είναι το PointUI αλλά ότι δεν τρέχει ούτε αυτό ούτε πολλά άλλα προγράμματα.

Και φυσικά δεν είναι θέμα διάρκεια της ταινίας αλλά θέμα ανάλυσης και format.Αυτή τη στιγμή έχω ένα avi μέσα ανάλυσης 576x432 και παίζει εντελώς σπαστά ενώ θα έπρεπε να παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ufufu
19 Μάρ. 2008, 23:59
efxaristw gia tin amesh apadisi...aplla 8elw na rwtisw akoma merika pragmata giati eimai kainourios...to patch pws to kanw isntal an mporeis na m peis h an exei kapoio odigo...kai kati allo h mnhmh to 4 gb 8a kolei ????
Απλά το αντιγράφεις κάπου στο τηλέφωνο, και το τρέχεις απο το τηλέφωνο. Απ' οτι κατάλαβα όχι, δεν κολλάνε, αρκετοί έχουν μνήμες 4 gb.

GiJiLoS
20 Μάρ. 2008, 00:13
Απλά το αντιγράφεις κάπου στο τηλέφωνο, και το τρέχεις απο το τηλέφωνο. Απ' οτι κατάλαβα όχι, δεν κολλάνε, αρκετοί έχουν μνήμες 4 gb.

ok aurio 8a paw na agrwsw mia kai 8a sas pw entiposeis!!! thks gia ola!!!

nstamoul
20 Μάρ. 2008, 01:25
Κάνε search στο www.ipmart-forum.com αφού γραφτείς και θα το βρεις..:happy:

Και φυσικά στο ppcwarez (http://www.ppcwarez.org)

xrtc7
20 Μάρ. 2008, 03:52
Παιδια μπορει καποιος να βοηθησει με το S/N του full screen keyboard;

xrtc7
20 Μάρ. 2008, 07:29
Μηπως ξερει κανεις πως μπορεις να προσθεσεις αλλη πηγη δεδομενων για τον καιρο στο προγραμμα Spd weather;Γιατι αυτο που εχει default ειναι απο ενα οχι και τοσο αξιοπιστο ρωσικο site.

athanaso77
20 Μάρ. 2008, 09:27
Μηπως ξερει κανεις πως μπορεις να προσθεσεις αλλη πηγη δεδομενων για τον καιρο στο προγραμμα Spd weather;Γιατι αυτο που εχει default ειναι απο ενα οχι και τοσο αξιοπιστο ρωσικο site.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=166459

athanaso77
20 Μάρ. 2008, 09:28
Παιδια μπορει καποιος να βοηθησει με το S/N του full screen keyboard;

Ean mpeis sta site pou edwse akribws apo panw o nstamoul tha breis afto pou zitas kai polla alla...

xrtc7
20 Μάρ. 2008, 12:21
Ean mpeis sta site pou edwse akribws apo panw o nstamoul tha breis afto pou zitas kai polla alla...

Σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα!!!:):)

andapo
20 Μάρ. 2008, 12:36
wraios andapo. oi xartes omws tou 7 de trexoun sto 6 ara tha prepei na to doulevoume me tous palious ypoptevomai:ninja:

Λάθος. Οι χάρτες δουλεύουν κανονικά και στο 6 και στο 7. Τους ίδιους χάρτες έχουν. Όσο για την sapfo εμένα μου κάνει κάτι ψιλοδιακοπές στην ομιλία και δεύτερον επειδή ειναι πολύ μεγάλα σε μέγεθος των spx αρχείων τρώει πολύ μνήμη. Επίσης και ο media player τρώει καποια μνήμη και κάποιες φορές κολάει και σταματάει να παίζει.

Για εμένα ο απόλυτος συνδυασμός είναι destinator 6 με audio drivers. Η τελική βέβαια επιλογή δική σας.

aXe
20 Μάρ. 2008, 13:29
-Στο bluetooth sony ericsson που χρησιμοποιούσα και στο παλιό μου κινητό ο ήχος ακούγεται πολύ πιο χαμηλά.

Ρε παιδιά υπάρχει κάποια λύση για αυτό?? Ο ήχος στο bluetooth είναι εξαιρετικά χαμηλός...!!! :( :wacko: :cry:

LGKS20
20 Μάρ. 2008, 13:49
Ξέρει κάποιος πως ενεργοποιούμε το email με συνδεση cosmote.
Πήρα στην cosmote και μου είπαν ότι το ενεργοποίησαν.
Προσπάθησα να στείλω αλλα τίποτα.
Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις, που πρέπει να γίνουν στο κινητό (αφου είναι ενεργοποιημένο το vodafone menu);

LGKS20
20 Μάρ. 2008, 14:01
Ξέρει κάποιος πως ενεργοποιούμε το email με συνδεση cosmote.
Πήρα στην cosmote και μου είπαν ότι το ενεργοποίησαν.
Προσπάθησα να στείλω αλλα τίποτα.
Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις, που πρέπει να γίνουν στο κινητό (αφου είναι ενεργοποιημένο το vodafone menu);

οκ το εφτιαξα

athanaso77
20 Μάρ. 2008, 14:26
Ρε παιδιά υπάρχει κάποια λύση για αυτό?? Ο ήχος στο bluetooth είναι εξαιρετικά χαμηλός...!!! :( :wacko: :cry:

Dokimase ta parakatw...

Me enan registry editor mpes edw:
HKLM/Software/Microsoft/Bluetooth/A2DP/Settings

kai allakse tis sygkekrimenes times etsi wste na einai ws eksis:
BitPool = 64
MaxSupportedBitPool = 64
SampleRate = 48000
UseJointStereo = 1

Omoiws sto:
HKLM/Software/Microsoft/Bluetooth/A2DP/AudioGateway

Capability = 60 h' 65

Ean aftes einai oi times pou idi exeis... paikse ligo me aftes gia na deis mipws exeis kapoia beltiwsi. Kalo einai bebaia na sygkratiseis kapou tis arxikes times mipws kai xreiastei na tis epanafereis.

katagias
20 Μάρ. 2008, 19:26
Dokimase ta parakatw...

Me enan registry editor mpes edw:
HKLM/Software/Microsoft/Bluetooth/A2DP/Settings

kai allakse tis sygkekrimenes times etsi wste na einai ws eksis:
BitPool = 64
MaxSupportedBitPool = 64
SampleRate = 48000
UseJointStereo = 1

Omoiws sto:

Capability = 60 h' 65

Ean aftes einai oi times pou idi exeis... paikse ligo me aftes gia na deis mipws exeis kapoia beltiwsi. Kalo einai bebaia na sygkratiseis kapou tis arxikes times mipws kai xreiastei na tis epanafereis.

Αυτά που γράφεις δεν υπάρχουν πουθενά άμεσα στον registry του ks20.Ποιον registry editor χρησιμοποιείς?
Αν κάποιος κατάφερε κάτι ,να το γράψει γιατί και εγώ έχω πρόβλημα,ακούω καλά αλλά με ακούν πολύ σιγά!

nikolis2000
20 Μάρ. 2008, 19:31
prospa8hsa na bgalw mia akrh diabazontas arketes selides alla tpt.telika to kinhtaki leei gia ta lefta tou?mallon oxi e?exei bre8ei lush gia destinator?to eida live se magazi kai mou ekane entypwsh oti eixe katw apo 30mb free ram enw synolo exei 128.na fantastw oti epeidh evale h vodafone to xeraki ths to prama phge kata diaolou?

athanaso77
20 Μάρ. 2008, 19:33
Αυτά που γράφεις δεν υπάρχουν πουθενά άμεσα στον registry του ks20.Ποιον registry editor χρησιμοποιείς?
Αν κάποιος κατάφερε κάτι ,να το γράψει γιατί και εγώ έχω πρόβλημα,ακούω καλά αλλά με ακούν πολύ σιγά!

Δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή αλλά υπάρχουν σχεδόν σε όλες τις Windows Mobile συσκευές.

katagias
20 Μάρ. 2008, 21:19
Δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή αλλά υπάρχουν σχεδόν σε όλες τις Windows Mobile συσκευές.

Δεν υπάρχει καθόλου το A2DP μέσα στον registry.
Οι διαδρομές που υπάρχουν είναι:

1.HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Bluetooth/AudioGateway

2.HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Bluetooth/bthlink

3.HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Bluetooth/debug

4.HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Bluetooth/pan

5.HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Bluetooth/serial

6.HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Bluetooth/services

7.HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Bluetooth/sys

πουθενα διαδρομη τυπου
HKLM/Software/Microsoft/Bluetooth/A2DP

Χρησιμοποίησα το ce registry editor και το phm regedit!Εσύ ποιο registry editor δούλεψες πες μου αν είναι για να το δοκιμάσω!

athanaso77
20 Μάρ. 2008, 21:32
Χρησιμοποίησα το ce registry editor και το phm regedit!Εσύ ποιο registry editor δούλεψες πες μου αν είναι για να το δοκιμάσω!

Εγώ με το Resco Registry κάνω αυτές τις δουλειές αλλά δεν φταίει αυτό φίλε μου... και το phm registry είναι εξίσου καλό.

katagias
20 Μάρ. 2008, 21:58
Εγώ με το Resco Registry κάνω αυτές τις δουλειές αλλά δεν φταίει αυτό φίλε μου... και το phm registry είναι εξίσου καλό.

Λοιπόν,δοκίμασα και το resco registry.Όταν ανοίγω τον registry βλέπω τα παρακάτω.Στέλνω screenshot της οθόνης.11511

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις αν βλέπεις το ίδιο ή κάτι άλλο,γιατί δεν μπορώ να καταλάβω που κάνω λάθος.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

athanaso77
20 Μάρ. 2008, 22:06
Αφού δεν υπάρχει ο φάκελος A2DP στο path της registry που σου είπα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.

Μπες τότε μόνο στο:

που υπάρχει στη συσκευή σου και φρόντισε η τιμή του Capability να είναι στο 60 ή 65. Αν και μόνο αυτό δεν μπορεί να κάνει τίποτα πιστεύω.

GiJiLoS
21 Μάρ. 2008, 12:43
Παιδια μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να το ρυθμίσω όταν μένω στο internet να μην κάνει log-in από το gprs από το Vlive γιατί και από wi-fi όταν πάω να μπω αυτό πάλι κάνει log-in από gprs με Vlive μήπως ξερει κανεις τι ρυθμίσεις πρεπει να αλλάξω..?

athanaso77
21 Μάρ. 2008, 12:53
Bale to No Data (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=2806) gia na epilegeis esy to pote tha mpainei i syskevi sou sto GPRS kai pote oxi.

GiJiLoS
21 Μάρ. 2008, 13:09
ευχαριστώ παρα πολύ :)

GiJiLoS
21 Μάρ. 2008, 13:12
κάτι ακόμα πήγα στην προσθαφαίρεση και είδα πως έχει μέσα το πρόγραμμα google maps μήπως ξέρει κανένας που μπορώ να το βρω γιατί μέσα στα προγράμματα δεν το έχει!!!

athanaso77
21 Μάρ. 2008, 13:17
κάτι ακόμα πήγα στην προσθαφαίρεση και είδα πως έχει μέσα το πρόγραμμα google maps μήπως ξέρει κανένας που μπορώ να το βρω γιατί μέσα στα προγράμματα δεν το έχει!!!

Gia na yparxei stin prosthafairesi prepei na to exeis egkatastisei esy... exeis kanei kati tetoio?

GiJiLoS
21 Μάρ. 2008, 13:18
οχι δεν το εχω βαλει

athanaso77
21 Μάρ. 2008, 13:27
οχι δεν το εχω βαλει

Tote ekei apokleietai na einai outws i allws. Eksallou afto den to exei i syskevi enswmatomeno kai prepei na to baleis monos sou. Mpes sto ipmart-forum.com kai ekei tha breis ta panta symperilambanomenou kai afto pou thes.

andapo
21 Μάρ. 2008, 13:28

Μαλλον μόλις πήρες το κινητό. Το google maps υπάρχει προεγκατεστημένο αλλά για κάποιο λόγο δεν υπάρχει στο LG Menu. Πρέπει να το αφαιρέσεις και μετά να τα κάνεις ξανά εγκατάσταση και θα εμφανιστεί αμέσως στο Lg Menu.
Και τα 2 που έχεις ρωτήσει έχουν αναφερθεί στο topic οπότε καλό είναι να κάνεις ένα search πριν γράψεις κάτι για να μην επαναλαβανόμαστε.

GiJiLoS
21 Μάρ. 2008, 13:28
ekana anazitisi alla dn vrike tpt alla stin pros8aferesh parxei..!!!

Selespeed
21 Μάρ. 2008, 13:29
Εννοείται ότι έρχεται προεγκατεστημένο, αλλά συνήθως δεν το βλέπουμε.

Το απεγκαθιστάς, το κατεβάζεις, και το εγκαθιστας...:D

Πάντως, εμένα δε μου δουλεύει. Τη μία δε βλέπει το gps, την άλλη δε βλέπει internet (ενώ τα έχει όλα...)

GiJiLoS
21 Μάρ. 2008, 13:29
ok sorry exei dikio aplos dn eixa poly xrono na psaksw..efxaristo gai tin voi8ia.

Jonous
21 Μάρ. 2008, 16:04
Να ρωτήσω κάτι, έχουμε παρακαλέσει κανέναν κάτοχο της v10e (η f βγήκε; ) να flash-αρει τη rom του για να την πάρουμε κι εμείς;;; :X

panagos22
21 Μάρ. 2008, 21:52
τελικα εχει καταφερει κανενασ να βαλει αλλη ρομ? με την v10f τι γινετε φτιαχνετε το προβλημα με το μικροφωνο?

cicilianos
22 Μάρ. 2008, 00:52
τελικα εχει καταφερει κανενασ να βαλει αλλη ρομ? με την v10f τι γινετε φτιαχνετε το προβλημα με το μικροφωνο?

Ολα αυτα τα λεμε ποιο πανω.....κανε τον κοπο να κοιταξεις!:)

panagos22
22 Μάρ. 2008, 03:20
εχω διαβασει σχεδον ολες τις σελιδες και αυτο που διαβασα ειναι οτι 8α βγει ρομ οτι 8α βγει v10f και δεν 8υμαμαι αν καποιος τη εχει βαλει και αν εχει φτιαχτει το προβλημα με το μικροφωνο.παντως επειδη ολα αυτα οντως εχουν αναφερ8ει σε προηγουμενες σελιδες σκορπια και ο καθενας ρωταει τα δικα του ενδιαμεσα καλο θα ειναι οταν καποιος ρωταει κατι συγκεκριμενο το οποιο ειναι ενδιαφερον για ολους να απαντιεται,αυτο πιστευω.ελπιζω να μην με παρεξηγησει ο φιλος απο πανω:whistle:

Thingol
22 Μάρ. 2008, 10:13
σημαντικη ερώτηση: Συνδέω το κινητο με το pc και δεν το αναγνωρίζει, δεν το βλέπει καθόλου ενώ πριν 3 μερες δεν είχε πρόβλημα...το ξεσυνδέω από το usb καλώδιο και βλέπω ότι έχω χάσει τις επαφές...λέω αντε δεν πειράζει να του κάνω ένα hard reset να του περάσω καινούργιες apps να το δω πως θα ειναι και σαν iphone και τα σχετικα:p...έλα όμως που δεν κάνει hard reset... :worry:έχει πάθει κανένας το ίδιο πρόβλημα? απαντήστε όσο γίνεται πιο γρήγορα γιατι θα καταλήξει να του κάνω ένα μόνιμο resset και ίσως να το κάνω και ένα με τον τοίχο.:mad:.. ενημερώστε τι γίνεται και με την v10f να την βάλω και αν ναι που τι βρισκουμε? γιατι όπως λέει ο φιλος πιο πάνω δεν έχει αναφερθεί συγκεκριμένα από που θα την βρούμε, αν και εγώ δεν αντιμετόπισα κανενα προβλημα και με την v10b παρα μόνο το μικρόφωνο που έφτιαξε μετά την αλλαγη του 3G. Παιδες βοήθεια γρήγορα.........:(:mad::(

paris13
22 Μάρ. 2008, 13:40
σημαντικη ερώτηση: Συνδέω το κινητο με το pc και δεν το αναγνωρίζει, δεν το βλέπει καθόλου ενώ πριν 3 μερες δεν είχε πρόβλημα...το ξεσυνδέω από το usb καλώδιο και βλέπω ότι έχω χάσει τις επαφές...λέω αντε δεν πειράζει να του κάνω ένα hard reset να του περάσω καινούργιες apps να το δω πως θα ειναι και σαν iphone και τα σχετικα:p...έλα όμως που δεν κάνει hard reset... :worry:έχει πάθει κανένας το ίδιο πρόβλημα? απαντήστε όσο γίνεται πιο γρήγορα γιατι θα καταλήξει να του κάνω ένα μόνιμο resset και ίσως να το κάνω και ένα με τον τοίχο.:mad:.. ενημερώστε τι γίνεται και με την v10f να την βάλω και αν ναι που τι βρισκουμε? γιατι όπως λέει ο φιλος πιο πάνω δεν έχει αναφερθεί συγκεκριμένα από που θα την βρούμε, αν και εγώ δεν αντιμετόπισα κανενα προβλημα και με την v10b παρα μόνο το μικρόφωνο που έφτιαξε μετά την αλλαγη του 3G. Παιδες βοήθεια γρήγορα.........:(:mad::(

kleise to kinhto vgazontas th mpataria. afto to ekanes?
isws kollhse gia ta kala kai mono etsi xekolaei.

otan to kaneis rixtou ena hard reset na staniarei, kai prosexe ti efarmoges pernas pou to kollane.

Re paidia emena to kinhto me sandisc 4gb kollaei pou kai pou me to sdhc.cab driver gia high capacith mnhmes.

Otan trwei kollhma vgazw thn kartoula kai meta apo liga defterolepta xekollaei kai thn xanavzw.

To poio spastiko einai an trexei to programma plohghhs kai ginei afto.

Eshop anoigmenes kartes mporoume na epistrepsoume , exei parei kaneis apo ekei.

panagos22
22 Μάρ. 2008, 16:50
εχει κανεις ****** για το rescoviewer v6.33 ka resco explorer?thaks

cicilianos
22 Μάρ. 2008, 17:19
Αυτα δε τα ζηταμε εδω αλλα εδω (www.ipmart-forum.com)

paris13
23 Μάρ. 2008, 16:43
fenetai oti edw vrikan thn rom 10f pou lynei sxedon ola ta bugs (opws kai tou video driver) alla de xerw an einai sta agglika.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=346977&page=12

ean einai sta gallika de xerw th glwssa kai de tha vgalw akrh.

edw einai kai oi odigies gia peiramatismo.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369481

good luck, ama to kanw ki egw tha sas pw

cicilianos
23 Μάρ. 2008, 18:18
Λετε?!!!!Δεν εχω κανει τετοια πραγματα ποτε!Αν κανεις νομιζει οτι τα καταφερνει ας μπει στον κοπο και να μας πει!

andapo
23 Μάρ. 2008, 18:35
Καλα όλα αυτά ρε παιδιά, αν και νομίζω οτι η έκδοση θα είναι Γαλλική. Μήπως μπορούμε να κάνουμε emulate την rom στο pc μας για να είμαστε και σίγουροι για την rom που πάμε να περάσουμε? Γνωρίζει κάποιος κάποιο emulation πρόγραμμα για ppc rom?

cicilianos
23 Μάρ. 2008, 18:46
Πωπω ζαλιζομαι και μονο απο αυτα που γραφεις....δεν ειμαστε και κοντα να σου το εφερνα 2 λεπτακια:)

andapo
23 Μάρ. 2008, 18:54
Πωπω ζαλιζομαι και μονο απο αυτα που γραφεις....δεν ειμαστε και κοντα να σου το εφερνα 2 λεπτακια:)

Που ειναι το παράλογο ρε cicilianos. Υπάρχει Windows Mobile 6 emulator απο την microsoft, που τρέχεις windows mobile 6 στο pc σου. Απλά δεν μπορεί να πάρει rom απο οποιοδήποτε pocket pc... Ti σου μοιάζει τόσο παράξενο???

cicilianos
23 Μάρ. 2008, 18:59
Δεν εχω ιδεα απο τετοια πραγματακια αυτο ειναι ολο!
Βασικα δεν ειχα ασχοληθει στο παρελθον και τωρα ξυπνω σιγα σιγα...εχω ομως τοσες δουλειες που πραγματικα δεν εχω τον άπλετο χρονο που ειχα,πχ οταν ημουν φοιτητής χαχαχα!

narcotic
23 Μάρ. 2008, 19:21
Nomizw pws to paidi edw exei thn agglikh 10f kai 8a thn anevasei syntoma..
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2047952&postcount=78

paris13
23 Μάρ. 2008, 20:22
Nomizw pws to paidi edw exei thn agglikh 10f kai 8a thn anevasei syntoma..
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2047952&postcount=78

ante makari dioti h allh einai logika gallikh ekdosh

petros_tdm
23 Μάρ. 2008, 20:40
πρεπει οντος να βγει η 10φ καθωτι εχει πολλα κοληματα.
Εχω μεσα στη μνημη τηλεφωνου το destinator rescoexplorer kai keyboard τπτ αλλο και το βλεπω να σερνεται.
Εχω και μια καρτα 2 gb χρειαζετε και για 2 gb το patch?
Το αλλο το πολυ πολυ κουφο ειναι οτι εχω βαλει κωδικο για το τηλεφωνο και οταν το συνδεω με το pc το πληκτρολογιο που εισαγεις τον κωδικο δεν δουλευει οτι και να πατησω παταει το 0
Γενικος ειναι πολυ καλο τηλεφωνο θελει κανα 2 αναβαθμισεις.

andapo
23 Μάρ. 2008, 21:03
ante makari dioti h allh einai logika gallikh ekdosh

Το έψαξα και είναι όντως Γαλλική έκδοση.
Όσοι έχουν την έκδοση v10f αναφέρουν:

1) Διορθώνει το πρόβλημα με το GAPI. Tα παιχνίδια της SPB όπως και το PointUI δουλεύουν κανονικά.

2) Προβλήματα με το μικρόφωνο μέχρι τώρα δεν έχουν αναφερθεί (τουλάχιστον σε αυτά που έχω διαβάσει εγω). Ίσως και να το διορθώνει.

3) Το Tom Tom άλλοι λένε οτι οι φωνητικές δουλεύουν σωστά, άλλοι πάλι όχι. Το αναφέρω γιατί το Tom Tom παρουσίαζε το ίδiο πρόβλημα με το destinator.

///m power
23 Μάρ. 2008, 21:15
ΕΚΛΑΠΗ LG KS20:mad::(
ΙΜΕΙ: 357323-01-043262-8
To κινητό περιέχει προγράμματα επαγγελματικής φύσεως, καθώς και εργασίες της σχολής.

Δίδεται ικανοποιητική αμοιβή σε όποιον το εντοπίσει.

Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο topic για να γράψω. Το κινητό χάθηκε στα Χανιά, αλλά τώρα μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε. Όποιος έχει πληροφορίες παρακαλώ να μου στείλει p.m. Τα δεδομένα που περιέχει είναι σημαντικά για τη σχολή.

Ευχαριστώ!

satizen
24 Μάρ. 2008, 14:25
Filoi mou evala to s2u2 kai eno otan to anoigo vganei i o8oni tou de ndoulevei to slide to unlock...apla mpainei kanonika sto today ean omos to kleidoso apo to today kai ksanampo tote doulevei allo ti na to kano afou einai idi kleidomeno kai opo to today....Ti den kano sotsa?

cicilianos
24 Μάρ. 2008, 16:08
τιποτα.Ετσι κανει!

Selespeed
24 Μάρ. 2008, 16:38
Παιδιά, θυμάμαι κάποιοι στην αρχή που έλεγαν ότι δεν τους άρεσε η θήκη που είχε το κινητό;). Όποιου του περισσέυει, προτίθεμαι να τον απαλλάξω...:D:D
Η δικιά μου μόλις έσπασε!

cicilianos
24 Μάρ. 2008, 16:54
Γιατι εγω την βρίσκω μια χαρα?
Δεν τη χρησιμοποιώ...αν θες μ ενα κουριερ σου την στελνω...

emnezia
24 Μάρ. 2008, 17:12
Εγώ πέρασα την γερμανική 10e στο δικό μου. Διορθώνει όντως το gapi πρόβλημα, οπότε και η 10f θέλω να πιστεύω πως κάνει το ίδιο.
Σχετικά με το μικρόφωνο δεν είχα πρόβλημα πριν, οπότε δεν ξέρω αν διορθώνει κάτι.
Για το destinator μόλις πάρω πίσω το gps θα μπορώ να το επιβεβαιώσω αν δουλεύει σωστά.

andapo
24 Μάρ. 2008, 17:48
Εγώ πέρασα την γερμανική 10e στο δικό μου. Διορθώνει όντως το gapi πρόβλημα, οπότε και η 10f θέλω να πιστεύω πως κάνει το ίδιο.
Σχετικά με το μικρόφωνο δεν είχα πρόβλημα πριν, οπότε δεν ξέρω αν διορθώνει κάτι.
Για το destinator μόλις πάρω πίσω το gps θα μπορώ να το επιβεβαιώσω αν δουλεύει σωστά.

Δεν δουλεύει σωστα το destinator 7. Το δοκίμασα με την 10e. Πάντως η v10e ξεκινάει με 39 Mbyte ελεύθερα. Όχι και ασχημα...

satizen
24 Μάρ. 2008, 18:02
Ara akoma ena axristo progamma!
Mexri tora to battary status einai apo ta kalitera! opos kai to inesoft address book!
To spd mobile shell kalo alla trela kolimmata to pointui episis me tipota den doulepse to sus2 tipota....
Psaxno na vro ena pou exei sima san propela kokkini-mple-prasini....Kserei kaneis gia poio leo?

panagos22
24 Μάρ. 2008, 18:11
δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε με το μικροφωνο, μου ειπαν οτι ξαφνικα με χανουν και ενω εχω μιλησει και 4 λεπτα κανινικα σε αλλα τηλεφωνηματα σε αλλα δεν με ακουν τι να πω αντε να δουμε αν 8α διορθωθει το προβλημα οταν βγει η καινουρια v10f

paris13
24 Μάρ. 2008, 19:58
Ara akoma ena axristo progamma!
Mexri tora to battary status einai apo ta kalitera! opos kai to inesoft address book!
To spd mobile shell kalo alla trela kolimmata to pointui episis me tipota den doulepse to sus2 tipota....
Psaxno na vro ena pou exei sima san propela kokkini-mple-prasini....Kserei kaneis gia poio leo?

to spb mobile shell 2 toulaxiston doulevei mia xara xwris kanena kollhma se mena! mallon allo programma sto kollaei h' h microsd card sou an einai panw apo 4gb kai de tis exeis kanei format.

molis ths ekana format pou to vrika se ena xeno forum statheropoiithike epitelous!! :D

GiJiLoS
24 Μάρ. 2008, 20:11
paidia exw sovaro porlima evala to patch gia na diavazei kartes megaliteres apo 2 gb kai twra exw mia 2 gb karta kai otan tin sindeo otan pataw aposidesh kolaei to kinito kai prpei na bgalw tin mpataria....to ekan aunistal to patch alla exoune mini ta drivers...8elw n amou pei kapoio an exei ta drives ta kanonika gia na m ta dosei an ta valw...

NikkoDaPappi
24 Μάρ. 2008, 21:41
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα....!

Είμαι και εγω ενας υπερήφανος κάτοχος του KS20 που χθες παραλίγο να το πετάξω στο τοίχο....!! Λεω ας πάω να κατεβάσω το Opera Mini μέσω wifi... και.... τσουφ.... πάει το wifi...(δεν ήταν η 1η φορά που το χρησιμοποιούσα)!
Βρε καλό μου, βρε χρυσό μου... τίποτα αυτό. Να με ενεργοποείται με τίποτα. Διαβάζω καμια 20αριά σελίδες εδώ, κάνω εγγραφή και με αναπτερωμένες ελπίδες πάω να κάνω post για help... έλα όμως που έπρεπε να περάσουν 24 ώρες μέχρι να γίνει accepted η εγγραφή. Κοντεύω να το πετάξω απο τον 3ο μέχρι που κάνω τη κίνηση ματ. Βάζω τη κάρτα τη Vodafone και το WiFi επανέρχεται! Για να μην σας το πολυλογώ η καρδιά μου γύρισε στη θέση της και τα νεύρα μου πέρασαν.

Στο θέμα μας τώρα.... έχω μια πείρα απο τα WM 5 λόγω του Mio P350 αλλά τα 6 1η φορά τα βλέπω. Δεν νομίζω να δυσκολευτώ πολύ όμως. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η ονομαστική ταξινόμηση που κατατάσει τα γράμματα Γ,Δ,Φ κλπ στο τέλος. Καμία λύση??
Επίσης καμία πρόταση για χρήσιμα προγράμματα που θα μπορούσα να εγκαταστήσω?

GiJiLoS
25 Μάρ. 2008, 03:51
nai paidia ki egw 8a i8ela na m peite merika kala porgramata pou prepei na valw sto til...eimai neos sta wm6 kai dn kserw pola porgramata an pistevete pws eine merika porgramata apretita pite mou sas parakalw...

Phoenix10
25 Μάρ. 2008, 08:41
Ναι, ας μας πει κάποιος, κάπια σημαντικά προγράμματα να βάλουμε και τι κάνει και το κάθε ένα

///m power
25 Μάρ. 2008, 10:42
Όταν είχα το τηλ. του είχα βάλει τα παρακάτω και δούλευε απροβλημάτιστα.

SPB mobile shell 2 (είναι ένα καλό interface)
Resco keyboard pro (ίσως το καλύτερο πληκτρολόγιο, σε στυλ i-phone)
Resco explorer (ένα πολύ πρακτικό file explorer που έχει ακόμα και zip)
Opera mobile (γρήγορος internet browser)
Acrobat Reader (για να ανοίγετε αρχεία .pdf)

Θα τα βρείτε όλα στο http://www.ipmart-forum.com/. Μια απλή εγγραφή θέλει και μετά κατεβάζεις ό,τι θέλεις. Στην κεντρική σελίδα έχει μια ενότητα PocketPC/Palm/SmartPhone Apps-Game, μετά πας PocketPC/Palm Apps-Games και κάνε ένα search όποια εφαρμογή θές.
Επίσης, μπορείτε να κατεβάσετε τα Spb software collections και Spb games collections.:cool:

satizen
25 Μάρ. 2008, 10:47
to spb mobile shell 2 toulaxiston doulevei mia xara xwris kanena kollhma se mena! mallon allo programma sto kollaei h' h microsd card sou an einai panw apo 4gb kai de tis exeis kanei format.

molis ths ekana format pou to vrika se ena xeno forum statheropoiithike epitelous!! :D

Me poio soft tin ekanes format? Ego exo mia 2gb ara den nomizo na nai auto to provlima! Kai eixa mono to mobile shell tipota allo!

satizen
25 Μάρ. 2008, 11:04
Gia soft ego exo kai paizoun apsoga ta
Inesoft address book
Battery status
Nodata
spd full screen keyboard
pocket cm keyboard
google maps

panagos22
25 Μάρ. 2008, 12:43
+ ton apo panw programatwn exw balei kai to x-button to opoio kleinei ta programata patwntas to x kai auto to brhka sto ipmart

GiJiLoS
25 Μάρ. 2008, 13:22
efxaristo paidai 8 apaw na psaksw!!!

trackera
25 Μάρ. 2008, 14:17
κάποιος από αυτούς που είχαν αναφέρει οτι το πουλάνε και το δίνει ακ'ομη υπάρχει;

NikkoDaPappi
25 Μάρ. 2008, 15:17
Όταν είχα το τηλ. του είχα βάλει τα παρακάτω και δούλευε απροβλημάτιστα.

SPB mobile shell 2 (είναι ένα καλό interface)
Resco keyboard pro (ίσως το καλύτερο πληκτρολόγιο, σε στυλ i-phone)
Resco explorer (ένα πολύ πρακτικό file explorer που έχει ακόμα και zip)
Opera mobile (γρήγορος internet browser)
Acrobat Reader (για να ανοίγετε αρχεία .pdf)

Θα τα βρείτε όλα στο http://www.ipmart-forum.com/. Μια απλή εγγραφή θέλει και μετά κατεβάζεις ό,τι θέλεις. Στην κεντρική σελίδα έχει μια ενότητα PocketPC/Palm/SmartPhone Apps-Game, μετά πας PocketPC/Palm Apps-Games και κάνε ένα search όποια εφαρμογή θές.
Επίσης, μπορείτε να κατεβάσετε τα Spb software collections και Spb games collections.:cool:

Ευχαριστώ πολυ....

DCH
25 Μάρ. 2008, 15:30
Μήπως ξέρει κάποιος εάν ισχύει η εγγύηση χωρίς την απόδειξη αγοράς;

Ευχαριστώ:)

panagos22
25 Μάρ. 2008, 16:16

Ευχαριστώ:)

emena mou eipane na mhn thn xasw giati einai h egguhsh

athanaso77
25 Μάρ. 2008, 23:46

Χωρίς απόδειξη αγοράς... δεν έχεις εγγύηση.

Thingol
25 Μάρ. 2008, 23:50
Ξέρει κανένας αν μπορεί το KS20 να παίξει avi? αν ναι με ποιο πρόγραμμα? γιατί με τον wmp που έχει δεν τα έχω καταφέρει.
Σε προηγούμενο post μου δεν μπορούσα να κάνω hard reset... τελικά κατάλαβα ότι κατά την εκίνηση του κινητού πατάμε τα 3 κουμπιά μαζι...περίεργο...αλλά οκ κάνει δουλειά. thanx στον paris13 :cool: αν και το βρήκα μονος μου...βρισκόμουν μακρια απο intenet:O
Κάτι καινούργιο τώρα.:!:..μετά το hard reset του εγκαθιστώ όποιες εφαρμογές θεωρώ ότι με βοηθούν στη χρήση του...έχουν αναφερθεί πολάκις spd...,resco...,nodata, opera ή minimo,pocket mechanic κτλ. Αφού αποσυνδέσω το κινητό από το pc στην επόμενη σύνδεση δεν το βρίσκει. Και όταν εννοώ αποσύνδεση και επανασύνδεση δεν εννοώ soft reset, αλλα να βγει απο το καλώδιο. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο? και αν ναι πως το αντιμετόπισε?
βοηθηστε με λίγο και ποιο προγραμματάκι για την registry μπορώ να φτιάξω το αρχειακι για να μην φαίνονται οι επαφές της sim card? και αν μπορείτε: τι φτιαχνω και που...εχει αναφερθεί αλλα χάος εδω μέσα με άπειρες βοήθειες, προβληματισμούς και λύσεις (myphone.gr community power)
Όσο για το φίλο πιο πάνω νομίζω ότι η μόνο η απόδειξη είναι εγγύηση της συσκευής...έτσι μου είπαν και σε μένα στη VODA.

athanaso77
26 Μάρ. 2008, 00:27
Ξέρει κανένας αν μπορεί το KS20 να παίξει avi? αν ναι με ποιο πρόγραμμα? γιατί με τον wmp που έχει δεν τα έχω καταφέρει.

Core Player 1.2.1, TCPMP (ο δεύτερος είναι και free).

βοηθηστε με λίγο και ποιο προγραμματάκι για την registry μπορώ να φτιάξω το αρχειακι για να μην φαίνονται οι επαφές της sim card? και αν μπορείτε: τι φτιαχνω και που...εχει αναφερθεί αλλα χάος εδω μέσα με άπειρες βοήθειες, προβληματισμούς και λύσεις (myphone.gr community power)

Πήγαινε με έναν registry editor (πχ Resco Registry) στο path: HKEY_CURRENT_USER/ContolPanel/Phone/ShowSIM και άλλαξε το 1 σε 0.

divinechild
26 Μάρ. 2008, 01:04
Telika, thelei kanenas ROM V10e Elliniko ? Ean nai, peite to na to anebaso...;)

Afth h ROM perniete me to LG to programma kai ta corona drivers ...

panagos22
26 Μάρ. 2008, 03:23

file mou ftiaxnei to problhma me to mikrofwno?an nai ennoeite oti thn 8eloume kai 8eloume kai plhrofories gia to pws thn bazoume?:D

Selespeed
26 Μάρ. 2008, 07:47
Πήγαινε με έναν registry editor (πχ Resco Registry) στο path: HKEY_CURRENT_USER/ContolPanel/Phone/ShowSIM και άλλαξε το 1 σε 0.

Το ShowSim δεν υπάρχει. Το δημιουργείς...;)

athanaso77
26 Μάρ. 2008, 08:58
Το ShowSim δεν υπάρχει. Το δημιουργείς...;)

Estw... :shifty:

Thingol
26 Μάρ. 2008, 09:14
thanks guys...ακόμα μία ερώτηση: υπάρχει η v10f σε αγγλική version? γιατι μέχρι να αποκτήσουμε την ελληνική όλοι μαζί θα πετάμε τα κινητά μας ο ένας στον άλλον. Το bug στο video mode που κολάει διορθώνεται με την v10e? αν ναι φιλε ανεβασε την γιατί δεν νομίζω ότι έχω κανενα αλλο πρόβλημα με το mob μου (μέχρι στιγμής. που να χρησιμοποιήσω και το Destinator...), ούτε μικροφώνου, ουτε msn, ούτε wifi (από τότε που το αγόρασα), παρα μόνο κάποια ασυμβατοτητα με κάποια προγραμματα, αλλα οκ...φυσιολογικό.

potfot
26 Μάρ. 2008, 09:43
Χωρίς απόδειξη αγοράς... δεν έχεις εγγύηση.

Εγώ 3 φορές που το πήγα στο service (Θεσσαλονίκη) δεν μου ζήτησαν απόδειξη αγοράς.

athanaso77
26 Μάρ. 2008, 10:05
Εγώ 3 φορές που το πήγα στο service (Θεσσαλονίκη) δεν μου ζήτησαν απόδειξη αγοράς.

Oute tin prwti fora? Ti na pw... :confused:

andapo
26 Μάρ. 2008, 12:08

Φυσικά και την θέλουμε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν νομίζω ότι υπάρχει ακόμα κάποιος τρόπος να την πάρεις απο το κινητό και να μας την δώσεις. Ένας τρόπος που έχει αναφερθεί στο xda-developers σε εμένα τουλάχιστον δεν δούλεψε. Αν έχεις κάτι postare το.
Όσο για την Αγγλική έκδοση το παιδί απο το xda-developers δεν έχει ανεβάσει ακόμα κάτι και όπως είπα δεν νομίζω κιόλας να μπορέσει να ανεβάσει κάτι...

Thanks μόνο και για την προσπάθεια.

YannisE
26 Μάρ. 2008, 14:07
Για όσους ενδιαφέρονται και ρωτάνε: η έκδοση V10e (ελληνική) ΔΕΝ λύνει το πρόβλημα μικροφώνου, απλά μειώνει τη συχνότητα εμφάνισής του. Επίσης δεν λύνεται το πρόβλημα με την επιλογή μόνο GSM δικτύου.

Ένα επιπλέον πρόβλημα που εμφάνισε το δικό μου ks20 είναι το κόλημα του μετρητή μπαταρίας στο 93% (αναφέρθηκε και προηγούμενα). Ούτε πάνω πάει με φόρτιση ούτε κάτω με εκφόρτιση! Έβγαλα τη μπαταρία και την ξανάβαλα, αλλά τίποτα... Περιμένω να κλείσει μόνο του.

Καλά, κινητό είναι αυτό ή το γεφύρι της Άρτας

lowlevel
26 Μάρ. 2008, 20:08
Δυστυχώς αν είναι αντίστοιχο με το δικό μου που κόλλησε στο 100% , δεν είναι bug αλλά πρόβλημα της μπαταρίας

citiz
26 Μάρ. 2008, 21:12
ΞžΒœΞžοΏ½ΞŸΒ€ΞŸΒ‰ΞŸΒ‚ ΞΎΞ*ΞŸΒΞžΞ…ΞžΞ‰ ΞžΞŠΞžΒ¬ΞŸΒ€ΞžΞΞžΞ‰ΞžΞΞŸΒ‚ ΞžΞ…ΞžΒ¬ΞžΒ½ ΞžΞ‰ΞŸΒƒΞŸΒ‡ΞŸΒΞžΞ…ΞžΞ‰ Ξ· ΞžΞ…ΞžΒ³ΞžΒ³ΞŸΒΞžΒ·ΞŸΒƒΞžΒ· ΞŸΒ‡ΞŸΒ‰ΞŸΒΞžβ€•ΞŸΒ‚ ΞŸΒ„ΞžΒ·ΞžΒ½ ΞžΒ±ΞŸΒ€ΞŸΒŒΞžΞ„ΞžΞ…ΞžΞ‰ΞžΞŽΞžΒ· ΞžΒ±ΞžΒ³ΞžΞΞŸΒΞžΒ¬ΞŸΒ‚;

ΞžΒ•ΞŸΒ…ΞŸΒ‡ΞžΒ±ΞŸΒΞžΞ‰ΞŸΒƒΞŸΒ„ΞŸΒŽ:)

An thimasai thn akribh hmeromhnia agoras perna apo to katasthma pou t'agorases kai zhta na sou broun to parastatiko na sto bgaloun mia fwtotypia kai na sto sfragisoun. Logika 8a to dextoyne sthn antiproswpeia (eidika an h apodei3h anagrafei to IMEI ths syskeuhs)

trackera
26 Μάρ. 2008, 21:15
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα....!

Είμαι και εγω ενας υπερήφανος κάτοχος του KS20 που χθες παραλίγο να το πετάξω στο τοίχο....!! Λεω ας πάω να κατεβάσω το Opera Mini μέσω wifi... και.... τσουφ.... πάει το wifi...(δεν ήταν η 1η φορά που το χρησιμοποιούσα)!
Βρε καλό μου, βρε χρυσό μου... τίποτα αυτό. Να με ενεργοποείται με τίποτα. Διαβάζω καμια 20αριά σελίδες εδώ, κάνω εγγραφή και με αναπτερωμένες ελπίδες πάω να κάνω post για help... έλα όμως που έπρεπε να περάσουν 24 ώρες μέχρι να γίνει accepted η εγγραφή. Κοντεύω να το πετάξω απο τον 3ο μέχρι που κάνω τη κίνηση ματ. Βάζω τη κάρτα τη Vodafone και το WiFi επανέρχεται! Για να μην σας το πολυλογώ η καρδιά μου γύρισε στη θέση της και τα νεύρα μου πέρασαν.

Στο θέμα μας τώρα.... έχω μια πείρα απο τα WM 5 λόγω του Mio P350 αλλά τα 6 1η φορά τα βλέπω. Δεν νομίζω να δυσκολευτώ πολύ όμως. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η ονομαστική ταξινόμηση που κατατάσει τα γράμματα Γ,Δ,Φ κλπ στο τέλος. Καμία λύση??
Επίσης καμία πρόταση για χρήσιμα προγράμματα που θα μπορούσα να εγκαταστήσω?
μόνο με κάρτα vodafone παίζει το wifi?

katagias
26 Μάρ. 2008, 22:09
μόνο με κάρτα vodafone παίζει το wifi?

Οχι εγώ έχω wind και παίζει μια χαρά!!!

stefkal7
26 Μάρ. 2008, 22:18
το ίδιο και εγώ wind εχω και παιζει τέλεια Επίσης δεν εχω πρόβλημα με μικροφωνο παρα μόνο με τον destinator και χρησιμοποιω την λύση του ΜΡ

trackera
26 Μάρ. 2008, 23:47
ok restart ήθελε

ostvarivanje
27 Μάρ. 2008, 00:38
Core Player 1.2.1, TCPMP (ο δεύτερος είναι και free).
Έχω τον TCPMP αλλά avi αρχεία δεν κατάφερα να παίξω. Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω;

katagias
27 Μάρ. 2008, 03:00
Έχω τον TCPMP αλλά avi αρχεία δεν κατάφερα να παίξω. Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω;

Κατέβασε τον απο εδω.

http://www.smartphone-freeware.com/el/download-tcpmp-0-81rc-subtitles-plugin.html

Είναι η τελευταία έκδοση,παίζει σίγουρα .avi και υπότιτλους σε μορφή .smi!

potfot
27 Μάρ. 2008, 08:53
Oute tin prwti fora? Ti na pw... :confused:

Λογικά από το IMEI βλέπουν πότε αγοράστηκε ή έστω αυτές οι παρτίδες πότε ήρθαν στην Ελλάδα

andapo
27 Μάρ. 2008, 18:08
Ρε παιδιά τι γίνετε εδώ. Πάνε να με τρελάνουν????
http://www.gsmhosting.net/vbb/showthread.php?t=513378

Έχει link για v10f στα Γαλλικά και άλλο ένα link για την Ελληνική v10e!!!!!!

Doom
27 Μάρ. 2008, 20:47
παίδες HELP!!!!
μπορεί κάποιος να πάει στο LGMP στο tools/service programming να πατήσει Read from Phone και να δώσει ενα screenshot

andapo
27 Μάρ. 2008, 20:57
παίδες HELP!!!!
μπορεί κάποιος να πάει στο LGMP στο tools/service programming να πατήσει Read from Phone και να δώσει ενα screenshot

Και γιατί να το κάνουμε αυτό? Τι έγινε?

Doom
27 Μάρ. 2008, 21:02
Και γιατί να το κάνουμε αυτό? Τι έγινε?
εβαλα 10ε ...
δεν συνδέεται σε κανένα δίκτυο κινητής...
επίσης δεν έχει ΙΜΕΙ ....
πως το διορθώνω?

andapo
27 Μάρ. 2008, 21:17
εβαλα 10ε ...
δεν συνδέεται σε κανένα δίκτυο κινητής...
πως το διορθώνω?

Εγώ την έβαλα κανονικά. Ποια έκδοση έβαλες? Αυτή που δίνω παραπάνω γιατί αυτή σε εμένα δουλεψε κανονικα...
Vodafone εχεις. Αν όχι ίσως να θέλει ξεκλείδωμα.

athanaso77
27 Μάρ. 2008, 21:22

Τι εννοείς δεν έχει ΙΜΕΙ;;; :confused:

panagos22
27 Μάρ. 2008, 21:30
Εγώ την έβαλα κανονικά. Ποια έκδοση έβαλες? Αυτή που δίνω παραπάνω γιατί αυτή σε εμένα δουλεψε κανονικα...
Vodafone εχεις. Αν όχι ίσως να θέλει ξεκλείδωμα.

να σε ρωτησω το προβλημα τελικα με το μικροφωνο το λυνει η οχι?

Doom
27 Μάρ. 2008, 22:32
πως γίνεται να διορθώσω το ΙΜΕΙ ?

λέει συνέχεια "Εκτός Δικτύου"

οι υπόλοιπες λειτουργίες είναι οκ.

athanaso77
27 Μάρ. 2008, 22:37
πως γίνεται να διορθώσω το ΙΜΕΙ ?

λέει συνέχεια "Εκτός Δικτύου"

οι υπόλοιπες λειτουργίες είναι οκ.

Τι σχέση έχει το "Εκτός Δικτύου" με το ΙΜΕΙ; Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω εδώ; :wacko:

Doom
27 Μάρ. 2008, 23:02
θα δώσει κάποιος τελικά screenshot apo to service programming
please

DJ_TEO
27 Μάρ. 2008, 23:08
Η αναβαθμιση απο v10b σε v10e γινεται και απο εμας τελικα χωρις να παει στο service της LG?

andapo
27 Μάρ. 2008, 23:50
να σε ρωτησω το προβλημα τελικα με το μικροφωνο το λυνει η οχι?

Μόλις την έβαλα δεν ξέρω. Αλλά απο ότι έχουν πει κάποιο εδω ότι δεν το διορθώνει αλλά το περιορίζει. Πάντως είναι αρκετά καλύτερη. Ποιό γρήγορο και ξεκινάει με 39 Mbyte ελεύθερα.

Υγ. Η v10f μιας και την δοκίμασα δεν λύνει το πρόβλημα με τον destinator.

andapo
27 Μάρ. 2008, 23:53
Η αναβαθμιση απο v10b σε v10e γινεται και απο εμας τελικα χωρις να παει στο service της LG?

Σίγουρα γίνετε στην LG. Απο εκεί και πέρα είναι στην κρίση σου αν θες να την κάνεις μόνος σου. Πλέον υπάρχει ότι χρειάζεσαι διαθέσιμο αλλά θέλει και αρκετή προσοχή... Εγώ έχω κάνει 4 φορές update μεταξύ διαφορετικών εκδόσεων χωρίς κανένα πρόβλημα. Όσο για την εγγύηση δεν ξέρω τι γίνετε αν την κάνεις μόνος σου.

Η τελική επιλογή δική σου.

DJ_TEO
27 Μάρ. 2008, 23:54
Σίγουρα γίνετε στην LG. Απο εκεί και πέρα είναι στην κρίση σου αν θες να την κάνεις μόνος σου. Πλέον υπάρχει ότι χρειάζεσαι διαθέσιμο αλλά θέλει και αρκετή προσοχή... Εγώ έχω κάνει 4 φορές update μεταξύ διαφορετικών εκδόσεων χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η τελική επιλογή δική σου.

Υπαρχει σχετικο Software?

andapo
27 Μάρ. 2008, 23:57
θα δώσει κάποιος τελικά screenshot apo to service programming
please

Φίλε Doom αυτό που έπαθες (να μην βλέπει δίκτυο) το έπαθα όταν έβαλα την Γαλλική v10f. Επειδή κάποιες εκδόσεις είναι κλειδωμένες ως προς τις κάρτες sim που δέχονται μπορείς να μου πεις ποια ακριβώς έκδοση έβαλες (με το link) και με ποια sim το δουλευεις (εννοώ εταιρία).

andapo
27 Μάρ. 2008, 23:59
Υπαρχει σχετικο Software?

Ακολούθησε πιστά τα βήματα και πάντα με πολύ μα πολύ προσοχή.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369481

Το link για την Ελληνική v10e θα το βρείς λίγο πιο πάνω.

Doom
28 Μάρ. 2008, 00:14
Φίλε Doom αυτό που έπαθες (να μην βλέπει δίκτυο) το έπαθα όταν έβαλα την Γαλλική v10f. Επειδή κάποιες εκδόσεις είναι κλειδωμένες ως προς τις κάρτες sim που δέχονται μπορείς να μου πεις ποια ακριβώς έκδοση έβαλες (με το link) και με ποια sim το δουλευεις (εννοώ εταιρία).

έβαλα αυτή που και καλά ήταν Αγγλικη(http://www.megaupload.com/?d=ZPJGT55D
DZ-KS20-00-V10b-NEU-XX-JAN-30-2008+0.rar) αλλά ήταν οτι νάνε και με το που την έβαλα κατά την εγκατάσταση των wm6 πετούσε ένα error "invalid operation ,unavailable OTP block" και μετά απο λίγο κολουσε .
τελικά κατάφερα να βάλω την 10e(http://www.megaupload.com/?d=X1TD7SEC
Here you have KS20 VODAFONE GREECE ROM 1.0e) την ελληνική αλλά με το προηγούμενο πρόβλημα έχασε και το ΙΜΕΙ.

και με την 10ε δεν βλέπει δίκτυο

δοκίμασα vf &cosmote sim

andapo
28 Μάρ. 2008, 00:27
έβαλα αυτή που και καλά ήταν Αγγλικη(http://www.megaupload.com/?d=ZPJGT55D
DZ-KS20-00-V10b-NEU-XX-JAN-30-2008+0.rar) αλλά ήταν οτι νάνε και με το που την έβαλα κατά την εγκατάσταση των wm6 πετούσε ένα error "invalid operation ,unavailable OTP block" και μετά απο λίγο κολουσε .
τελικά κατάφερα να βάλω την 10e(http://www.megaupload.com/?d=X1TD7SEC
Here you have KS20 VODAFONE GREECE ROM 1.0e) την ελληνική αλλά με το προηγούμενο πρόβλημα έχασε και το ΙΜΕΙ.

και με την 10ε δεν βλέπει δίκτυο

δοκίμασα vf &cosmote sim

Κοίτα το μόνο που μου έρχετε στο μυαλό είναι το backup που κάνει σε κάθε αναβάθμισή. Σε κάθε backup κρατάει και ένα .nv2 file το οποίο περιέχει και το κλείδωμα της sim. Δες και το αντίστοιχο link
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=377127

Μια ιδέα ειναι να κάνεις update το .nv2 file απο το πρώτο σου backup. Αλλά σου το λέω μόνο σαν μια ιδέα και τίποτα άλλο. Πραγματικά δεν μπορώ να σε βοηθήσω με αυτό το πρόβλημα. Όταν εμένα μου το έβγαλε αυτό με την Γαλλική v10f γύρισα το κινητό σε emergency mode και έκανα update απο εκεί και όλα πήγαν μια χαρά. Τωρα για εσένα πραγματικά δεν ξέρω...

Doom
28 Μάρ. 2008, 00:32
το *.nv2 πρεπει να ειναι 166κβ ???

andapo
28 Μάρ. 2008, 00:33
το *.nv2 πρεπει να ειναι 166κβ ???

Ναι και το κάνεις upload απο τον Nv default αν θυμάμε καλά. Αλλά κάνε μόνο αυτό. Και ο Θεός βοηθός.

Doom
28 Μάρ. 2008, 00:40
F@ck λέει οτι δεν έχει nv backup file

kapoios na to stilei to file toy fakelou NvBackup

mono to nv2 exo.

andapo
28 Μάρ. 2008, 00:43
F@ck λέει οτι δεν έχει nv backup file

kapoios na to stilei to file toy fakelou NvBackup

mono to nv2 exo.

Tώρα κουλό μου ακούγετε αλλά το δικό μου NV Backup έχει αυτό το αρχείο μέσα
http://rapidshare.com/files/102889135/NV_NONE_NOT_ACTIVE______-194944.nv2.html

Doom
28 Μάρ. 2008, 00:46
για πες ακριβώς τι να κάνω

andapo
28 Μάρ. 2008, 00:50
για πες ακριβώς τι να κάνω

To άκυρο ήταν γιατί δεν είχα καταλάβει τι ζήταγες. Το αρχείο απο το φάκελο NV Backup στο έδωσα απο επάνω. Αλλά δεν μου πολυ κολάει κιολας. Εδώ τελειώνουν και οι ιδέες... :(

Doom
28 Μάρ. 2008, 00:54
θα δοκιμάσω αλλά με κόβω για omnitech αύριο, ειπα να κάνω το update εδώ αλλά μάλλον δεν την γλυτώνουν :D

update

τελικά το έστρωσα με το nv2

panagos22
28 Μάρ. 2008, 02:34
[QUOTE=andapo;2293712]Μόλις την έβαλα δεν ξέρω. Αλλά απο ότι έχουν πει κάποιο εδω ότι δεν το διορθώνει αλλά το περιορίζει. Πάντως είναι αρκετά καλύτερη. Ποιό γρήγορο και ξεκινάει με 39 Mbyte ελεύθερα.

Υγ. Η v10f μιας και την δοκίμασα δεν λύνει το πρόβλημα με τον destinator.[/QUOT

εμενα βασικα το κανει πολυ σπανια το προβλημα με το μικροφωνο.αν καταλαβα καλα εχεις βαλει και την v10f?με αυτην τι γινεται?αν μπορεις οταν τεσταρεις ενημερωσε μας να ξερουμε τι μας γινεται

andapo
28 Μάρ. 2008, 11:35
εμενα βασικα το κανει πολυ σπανια το προβλημα με το μικροφωνο.αν καταλαβα καλα εχεις βαλει και την v10f?με αυτην τι γινεται?αν μπορεις οταν τεσταρεις ενημερωσε μας να ξερουμε τι μας γινεται

Ναι έβαλα και την v10f αλλά είναι Γαλλική και δεν την κράτησα. Πέρα απο το γεγονός ότι ειναι sim lock oπότε δεν μου έβλεπε την κάρτα vf. Απλά την έβαλα για να κάνω την δοκιμή με το destinator 7. Tίποτα άλλο.

me00016
28 Μάρ. 2008, 13:18
andapo, εσύ που δοκίμασες ξένες roms, είδες να συμπεριλαμβάνονται οι επιπλέον μέθοδοι εισαγωγής κειμένου που περιλαμβάνουν τα wm6 pro (τις έχουν τα HTC) αλλά η LG τις πετσόκοψε στην ελληνική rom του ΚS20;

athanaso77
28 Μάρ. 2008, 13:28
andapo, εσύ που δοκίμασες ξένες roms, είδες να συμπεριλαμβάνονται οι επιπλέον μέθοδοι εισαγωγής κειμένου που περιλαμβάνουν τα wm6 pro (τις έχουν τα HTC) αλλά η LG τις πετσόκοψε στην ελληνική rom του ΚS20;

Oi epipleon methodoi eisagwgis keimenou pou anafereis den einai proion twn Windows alla tis HTC kai mono gia tis dikes tis syskeves.

andapo
28 Μάρ. 2008, 14:15
θα δοκιμάσω αλλά με κόβω για omnitech αύριο, ειπα να κάνω το update εδώ αλλά μάλλον δεν την γλυτώνουν :D

update

τελικά το έστρωσα με το nv2

Doom εγώ και κυρίως εσύ που το έκανες ξέρουμε την λύση. Γράψε την όμως και εδώ για να μην την πατήσει και κανένας αλλος.

YannisE
28 Μάρ. 2008, 14:20
Αν μπει κανείς στο official site της LG και δει ή ψάξει για τα μοντέλα κινητών που διαθέτει η εταιρεία αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει πουθενά το KS20!!! Επέλεξα χώρα "UK" ή "Greece" αλλά κι εκεί τίποτα... Ούτε και με "search" δεν βρίσκει KS20!!!

Ti έγινε, το απέσυρε η LG? Εάν ναι, τότε να πάρει πίσω και τα δικά μας και να μας δώσει ένα από αυτά που στοιχίζουν 30-40€ να κάνουμε τη δουλειά μας και να βρούμε την ηρεμία μας... :lol:

http://www.lgmobile.com

andapo
28 Μάρ. 2008, 14:38
Αν μπει κανείς στο official site της LG και δει ή ψάξει για τα μοντέλα κινητών που διαθέτει η εταιρεία αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει πουθενά το KS20!!! Επέλεξα χώρα "UK" ή "Greece" αλλά κι εκεί τίποτα... Ούτε και με "search" δεν βρίσκει KS20!!!

Ti έγινε, το απέσυρε η LG? Εάν ναι, τότε να πάρει πίσω και τα δικά μας και να μας δώσει ένα από αυτά που στοιχίζουν 30-40€ να κάνουμε τη δουλειά μας και να βρούμε την ηρεμία μας... :lol:

http://www.lgmobile.com

Τι εννοείς δεν το είδες πουθενά????? Εκεί ειναι
http://gr.lgmobile.com/web/web.common.Main.laf

Και αν δεν σου αρέσει αυτό. Δες αυτό το link
http://ks20.lgmobile.com/gr/

as32
28 Μάρ. 2008, 16:24
Doom εγώ και κυρίως εσύ που το έκανες ξέρουμε την λύση. Γράψε την όμως και εδώ για να μην την πατήσει και κανένας αλλος.

kalhspera to prwblhma dior8onete ean diabaseis ti service manual ths lg,pws na xanaperaseis thn arxikh ekdosh pou exei to kinhto.
thn arxikh ekdosh thn exoun xana postari pio panw..kai 8a sou paizei xana h sim.
mhn trelenese den epa8e kati to thlefonw.

Doom
28 Μάρ. 2008, 18:05
για να κάνεις nvrestore χρειάζεται να έχεις το firmware σε μορφή .bin & .mbm αρχείων με τα .dz δεν γίνεται.

andapo
28 Μάρ. 2008, 18:21
για να κάνεις nvrestore χρειάζεται να έχεις το firmware σε μορφή .bin & .mbm αρχείων με τα .dz δεν γίνεται.

Τώρα doom σε έχασα και εγώ. Απο όσο καταλαβαίνω έκανες update με την v10e απλά έκανες παράλληλα και download το nv2 file, σωστά?

lowlevel
28 Μάρ. 2008, 20:07
Nai kanonika i eggyisi kalyptei kai tin mpataria. Gia na sigourefteis omws oti einai sigoura thema mpatarias kai oxi software, tha sou synistousa na kaneis ena hard reset kai na deis tin apodosi tis syskevis xwris na exeis egkatastisei kapoio programma.

Σύγνωμη αλλά το έχασα, έβγαλε κανένας άκρη απο εσάς που είχατε το πρόβλημα; Με hard reset διορθώθικε η διάρκεια της μπαταρίας;

staurmk2
28 Μάρ. 2008, 20:48
paidia to kinito einai aparadekto !! emena mou emfanistikan ola ta problimata mikrofwno , kolimeni mpataria kai alla kwlimata !! to exw dyo mines kai stin pragmatikotita to exw sta xeria mou 15 meres !! tis ypoloipes brisketai sto service (omnitech)!! i eksipiretisi einai tragiki !! mou espasan to kapaki tis mpatarias kai ithelan na to plirwsw egw !! mou exoun kanei anabathmisi (v10e) kai den lithike tpt !! i mpataria eksakolouthouse na einai kolimeni sto 100 % kai to mikrofwno ekane pali ta idia !! twra exw kanei dyo katagelies stin lg kai oute oi idioi den kseroun ti symbainei me to tilefwno !! apogoiteutika para poly !! einai poly omorfo kinito alla gemato problimata !! ti na to kaneis an prepei na pas kathe ligo kai ligaki sto service ????mporei na kanei 400 eurw ( egw edwsa logo epidotisis 170) alla kata tin gnwmi mou den aksizei oute 50 eurw !! twra to mono pou elpizw einai i nea anabathmisi na lysei ta problimata alliws tha prepei na koitaksw na agorasw kapoio allo !!!

me00016
28 Μάρ. 2008, 21:08
Oi epipleon methodoi eisagwgis keimenou pou anafereis den einai proion twn Windows alla tis HTC kai mono gia tis dikes tis syskeves.

Σε πιάνω αδιάβαστο, τσέκαρε στις σελίδες 48-57 στις "οδηγίες χειρισμού LG KS20"...

cicilianos
28 Μάρ. 2008, 22:03
paidia to kinito einai aparadekto !! emena mou emfanistikan ola ta problimata mikrofwno , kolimeni mpataria kai alla kwlimata !! to exw dyo mines kai stin pragmatikotita to exw sta xeria mou 15 meres !! tis ypoloipes brisketai sto service (omnitech)!! i eksipiretisi einai tragiki !! mou espasan to kapaki tis mpatarias kai ithelan na to plirwsw egw !! mou exoun kanei anabathmisi (v10e) kai den lithike tpt !! i mpataria eksakolouthouse na einai kolimeni sto 100 % kai to mikrofwno ekane pali ta idia !! twra exw kanei dyo katagelies stin lg kai oute oi idioi den kseroun ti symbainei me to tilefwno !! apogoiteutika para poly !! einai poly omorfo kinito alla gemato problimata !! ti na to kaneis an prepei na pas kathe ligo kai ligaki sto service ????mporei na kanei 400 eurw ( egw edwsa logo epidotisis 170) alla kata tin gnwmi mou den aksizei oute 50 eurw !! twra to mono pou elpizw einai i nea anabathmisi na lysei ta problimata alliws tha prepei na koitaksw na agorasw kapoio allo !!!

Ειμαι απο τους πρωτους που το πηρε και εχω την αρχικη εκδοση.....

Ποτε δεν ειχα προβλημα με κατι εκτος απο Destinator που το ελυσα οπως ολοι ξερουμε.
Καταλαβαινω τον πονο σου αλλα μη γενικεύεις.Εισαι απλα ενας απο τους ομολογουμένως ατυχους!
Ισως και να πρεπε να ζητησεις εξ αρχης αντικατασταση....

Λυπαμαι.:(

VangosT
29 Μάρ. 2008, 04:03
Κάπως άσχετο με ότι συζητείται παραπάνω αλλά πάντα σχετικό με το ks20, (ελπίζω να μην επαναλαμβάνομαι…) Έχω ανοικτό το media player (η γνωστή πλέον καγκουριά όπως είχε πει παλιότερα και ένα άλλο μέλος :D) χωρίς να παίζει κάτι (με pause) και δεν έχω πρόβλημα με το μικρόφωνο εδώ και καιρό.. με v10b.
Τελικά υπάρχει περίπτωση να βγεί ελληνική rom όχι Vodafone?

panagos22
29 Μάρ. 2008, 04:35
Κάπως άσχετο με ότι συζητείται παραπάνω αλλά πάντα σχετικό με το ks20, (ελπίζω να μην επαναλαμβάνομαι…) Έχω ανοικτό το media player (η γνωστή πλέον καγκουριά όπως είχε πει παλιότερα και ένα άλλο μέλος :D) χωρίς να παίζει κάτι (με pause) και δεν έχω πρόβλημα με το μικρόφωνο εδώ και καιρό.. με v10b.
Τελικά υπάρχει περίπτωση να βγεί ελληνική rom όχι Vodafone?

katse na katalabw.eixes problhma me to mikrofwno kai twra pou afhneis anoikto to media plater sto pasuse den exeis pleon problhma?

narcotic
29 Μάρ. 2008, 11:44
Agorase kaneis defterh mpataria? Erxetai mazi me kainourio pisw kapaki? Palia pou to syzhtousane edw eipe kapoios pou rwthse pws h kainouria mpataria stoixizei 15e alla erxetai xwris to kapaki, enw sth vodafone pou rwthsa mou eipan pws einai gyrw sta 25e kai erxetai mazi me kainourio kapaki..

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα