PDA

View Full Version : Mio C220 (PNA)

nikos_mio
3 Μάι. 2007, 09:12
καλημερα,απο χαρτες?εφαρμογες?τι τελικα μπορουμε να βαλουμε εδω?

skarabaios
7 Μάι. 2007, 18:49
Ξερει μηπως κανεις τι ποσοστο καλυψης εχει το mio map v.3?Ειναι πρακτικο μηχανακι?Επειδη σημερα ειναι να παρω ενα c250 και δεν ξερω αν απεχει πολυ απο τα αλλα προγραμματα οπως το destinator.Μην το παρω δλδ και ψαχνω τους δρομους ρωτοντας οπως κανω τωρα!!!

GIANNIS_05
27 Μάι. 2007, 12:50
Ξερει μηπως κανεις τι ποσοστο καλυψης εχει το mio map v.3?Ειναι πρακτικο μηχανακι?Επειδη σημερα ειναι να παρω ενα c250 και δεν ξερω αν απεχει πολυ απο τα αλλα προγραμματα οπως το destinator.Μην το παρω δλδ και ψαχνω τους δρομους ρωτοντας οπως κανω τωρα!!!

απεχει ετη φωτος

το miomap ειναι καλυτερο απο το destinator, αλλα οι χαρτες πολυ πισω ακομα

madtracker
27 Μάι. 2007, 16:52
απεχει ετη φωτος

για πες details...ενδιαφέρομαι και εγώ για το μηχανάκι:p

axileas42
31 Μάι. 2007, 02:46
Δεν μπορεις να βαλεις destinator πανω του?

bbbb
31 Μάι. 2007, 16:30
Mπορείς αλλά λόγω του ότι είναι pna έχει μανούρα.Καλύτερα να πάρεις ένα pna με destinator αν σε ενδιαφέρει μόνο η πλοήγηση,ή ένα pda αν θέλεις και άλλα πράγματα

Crumel
31 Μάι. 2007, 16:54
Μπορείς να βάλεις και Navimate Xtreme επάνω που είναι πολύ καλύτερο από το Mio maps αλλά και έχει και περισσότερους χάρτες από το Destinator.

ibiza2003
31 Μάι. 2007, 17:03
gia dose kanana stixio gia navimate,na to dikimazoume kai ayto ,mio p350,pou tha to broume?

Crumel
1 Ιούν. 2007, 16:39
gia dose kanana stixio gia navimate,na to dikimazoume kai ayto ,mio p350,pou tha to broume?

Αν δεν κάνω λάθος στο site του Navimate λέει ότι 4 Ιουνίου βγαίνει το pda edition. Πάντως η προηγούμενη έκδοση δούλευε στο ΜΙΟ. Εγώ έχω πάρει το 420 Xtreme και είναι ασύγκριτα καλύτερo από τις προηγούμενες εκδόσεις του Navimate.

dskoumis
11 Αύγ. 2007, 16:57
Καλησπέρα σε όλους. έχει κανείς δοκιμάσει το συγκεκριμένο gps? μπορεί να δεχθεί το Destinator 7?

bel
11 Αύγ. 2007, 18:30
Μια χαρά συσκευη είναι και με καλή τιμή.Αμα το ξεκλειδώσεις,ναι γίνεται να παίξει και dest7.:)

Freewayn
15 Αύγ. 2007, 01:37
.Αμα το ξεκλειδώσεις,ναι γίνεται να παίξει και dest7.:)

Πως μπορούμε να το ξεκλειδώσουμε;

bel
15 Αύγ. 2007, 02:05
Πως μπορούμε να το ξεκλειδώσουμε;

Ριξε μια ματιά στο παρακάτω...;)
http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=84734

nikos_mio
17 Αύγ. 2007, 10:01
kalimera,
katevasa to sd script apo to gpspassion
doulevi kai exo pia taskmanager
den ektelei omos to destinator pna 6.1.1
pu evala stin sd
kamia idea?katafere kapios na valei to destinator se mio c220/c250?

arxisa na fovame pos ta windows ce core den einai kai toso pliri sto c250/220...
....mipos einai mia eksosi komeni kai rameni sta metra tis mio
kai einai adynato na mpi kapio allo programa opos to destinator...

ontheset
4 Σεπ. 2007, 16:16
kalispera pedia,
Agorasa to mio c220 apo tin italia me to miomap v3.3. to "ksekleidwsa" kai egatestisa to miomap v3.2. me ton Elliniko xarth. Olla o.k. ALLA sta settings mou epilegei tin epilogh evresis doryforwn me to prwtokolo NMEA kai oxi me to SIRF....otan epilegw SIRF den vriskei kanenan doryforo.....yparxei provlima h na to afisw etsi?....xanw taxytita?

Eyxaristw.

bel
4 Σεπ. 2007, 16:20
kalispera pedia,
Agorasa to mio c220 apo tin italia me to miomap v3.3. to "ksekleidwsa" kai egatestisa to miomap v3.2. olla o.k. ALLA sta settings mou epilegei tin epilogh evresis doryforwn me to prwtokolo NMEA kai oxi me to SIRF.....yparxei provlima h na to afisw etsi?....xanw taxytita?

Eyxaristw.

Oχι φίλε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα,άστο σε ΝΜΕΑ.

ontheset
4 Σεπ. 2007, 16:31
Oχι φίλε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα,άστο σε ΝΜΕΑ.

Eyxaristw

tiger77
9 Σεπ. 2007, 11:27
Έχω κατεβάσει τους χάρτες για το mio c220 αλλα όταν τους περνάω στην sd card μοθ λέει ότι τα αρχεία είναι κλειδωμένα ! ! ! !
Ξέρει καποίος τι παίζει ?
Μήοως να περάσω το destinator pn ? αν ναι πώς γίνεται ?

v_rasta
2 Οκτ. 2007, 22:48
Το άνοιξα πριν λίγο να δω μια οδό.....Τώρα πατάω για να ανοίξει και τίποτα.....ούτε με τον φορτιστή ανοίγει,,,,,...κανένας άλλος τρόπος για reset/format μπας και στρώσει;;;;;

Teohaz
6 Οκτ. 2007, 21:43
διαβαζω στα αγγλικα αν και δεν ξερω πολυ καλα αλλα δεν βγαζω ακρη.
Χρειαζομαι επιγοντος να το ξεκλειδωσω το mio c220 γιατι το εχω για την δουλεια μου και δεν με βοηθεια.
Κρεμομαι απο τα χερια σας.

jimpanourgias
10 Οκτ. 2007, 03:21
τι σύμπτωση, και εγώ σήμερα αγόρασα το C220 δίνοντας στον αδερφό μου το MIO 168 με destinator μεσα. Οι χάρτες του έχουν κενά και παιδαριώδη λάθη... φαντάσου οτι δεν έχουν σηματικούς δρόμους πχ στην Νέα Πέραμο (Λουτρόπυργος), και σε ορισμένα σημεία δεν μπορείς να κάνεις πλοήγηση πχ χωριό Πανουργιάς. Σου βγάζει πρόβλημα.
Τα PointsOfInterest είναι για κλάμματα.... όπως πχ οι Συγκοινωνίες. Αλλες τις λέει Σταθμός Μετρό Φίξ, και άλλες απλώς με το ονομά τους πχ Πανεπιστήμιο (ούτε "Σταθμό" ούτε "Μετρό"). Αν γράψεις ΜΕΤΡΟ στις συγκοινωνίες θα βρείς μόνο 4-5 στάσεις. Οι άλλες?
Κατα τα άλλα δεν έχει "αποφυγή δρόμων" για δακτύλιο και Αττική οδό, δεν έχει πλοήγηση στις εισόδους κ στις εξόδους της Αττικής οδού, και αν πας Menu > POI > Φαγητά κ Ποτά > Αλλο εστιατόριο, θα δείς Goody's και Goodys (λολ). Και φυσικά, με έδρα την Ομόνοια, το πιο κοντινό Goody's είναι 31χλμ μακριά στα Μέγαρα, και το επόμενο στην Λαμία. Πάλι καλά..... αν έχεις βενζίνη θα φάς κάτι.
Αν τώρα θές να βρείς το Πανεπιστήμιο Πειραιά, θα πρέπει να το ψάξεις στα "σχολεία"... γιατι στα πανεπιστήμια δεν το έχει. Αρα πάς : POI > Πολιτισμός > Σχολείο > Πανεπιστήμιο Πειραιά. Εχει κ το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στην λίστα των σχολείων.

Γενικά τα POI του είναι για να γελάμε. Είμαι σίγουρος πως κ οι χάρτες του έχουν τρομερά κενά τα οποια δεν έχουμε βρεί ακόμα.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω... υπαρχει κάποια ελληνική υποστήριξη εντός ελλάδας για τους χάρτες? Οπως είναι η NGI (έχει κ πολύ καλό φόρουμ) για το Destinator? μπορούμε να μιλήσουμε με κάποιους ανθρώπους απο εδώ να τους πούμε τα παράπονά μας? Για τους χάρτες πιο πολύ. Κατα τα άλλα το λογισμικό το βρίσκω αξιόλογο. Μακάρι να ήταν έτσι κ το Destinator.

Siemenakias
23 Οκτ. 2007, 18:35
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ρε παιδιά. Δεν έχω και πολύ σχέση με GPS, οπότε συγχωρέστε με αν κάνω στοιχειώδεις ερωτήσεις. Έψαξα λίγο στο φόρουμ, αλλά δε βρήκα απάντηση.

Έχει ένας φίλος το C220 και θέλει να βάλει χάρτες για Δυτική Ευρώπη. Προφανώς, δε θέλει να πληρώσει για να τους αγοράσει... Υπάρχουν κάπου? Αν δε γίνεται να απαντηθεί εδώ το ερώτημα, ας μου στείλει κάποιος ένα πμ.

Ευχαριστώ

oav163
30 Νοέ. 2007, 16:20
Αγαπητοι φιλοι,

Ειναι το πρωτο μου post και για αυτο μπορελι να κάνω καποια λάθη. Στο θεμα μας ομως.

Εχω το MIOMAP C220 στο οποίο εγκατεστηυσα το Destinator 6, Οταν πάω να κάνω ανευρεση μιας πόλης στα ελληνικα πατώντας το πρωτο γράμμα με πάει στην πόλη που πάτησα (πχ Θ = Θαλαμες) όταν όμως συνεχισω για να γράψω Θεσσαλονικη πατώντας το Ε μου λέει πως δεν υπάρχει τετοια πόλη. Αυτο το οποίο καταλαβαίνω είναι πως επέιδή στον χάρτη έχει μικρά γράμματα ενω το πλη/γιο λαταχωρεί κεφαλαια το Ε δεν εχει το ιδιο ψοδε με το ε και δεν το αναγνωριζει.

Αν ξερει καποιος κάτι το ευχαριστώ εκ των προτερω.

Με εκτίμηση
oav163:ninja:

diessselll
1 Δεκ. 2007, 17:08
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα..

Δοκίμασα και με το destinator 6 και με το destinator 7 σε mio c220..

Αυτό στο οποίο κατέληξα, είναι ότι το πρόβλημα προκύπτει με τους ελληνικούς χαρτες.

Όταν έβαλα αγγλικό χάρτη, και έδωσα την οδό με λατινικούς χαρακτήρες, πήρε και τον δεύτερο, και τον τρίτο κτλ.. μέχρι που μου βρήκε την οδό..

Επειδή το c220 προορίζεται για τους γονείς μου, και δεν θέλω να τους κάνω την ζωή δύσκολη, όποιος βρει πως να μπορούν να δουλεύουν σωστά τα inputs των διευθύνσεων με τους ελληνικούς χαρτες και με ελληνικούς χαρακτήρες, παρακαλώ ας κάνει post εδώ την λύση, ή αλλιώς ας στείλει mail στο diesssel@yahoo.com

Ευχαριστώ..

legions
5 Δεκ. 2007, 22:05
Πως κάνω hard reset στο mio c220;

diessselll
6 Δεκ. 2007, 18:43
Καλησπέρα...

Κάποιοι αναφέρονται σε hard reset, στο παρατεταμένο πάτημα του on κουμπιού του mio..

Αλλά έτσι κάνει απλά επανεκκίνηση, οπότε εγώ το θεωρώ soft reset..

Από ότι έχω καταλάβει, για να κάνεις hard reset, πρέπει να εγκαταστήσεις κάποια εφαρμογή που είναι στο δισκάκι που είχε το κουτί του mio μέσα, και εκεί έχεις την δυνατότητα να κάνεις hard reset...

ppetrop01
12 Δεκ. 2007, 22:22
Αγαπητοι φιλοι,

Ειναι το πρωτο μου post και για αυτο μπορελι να κάνω καποια λάθη. Στο θεμα μας ομως.

Εχω το MIOMAP C220 στο οποίο εγκατεστηυσα το Destinator 6, Οταν πάω να κάνω ανευρεση μιας πόλης στα ελληνικα πατώντας το πρωτο γράμμα με πάει στην πόλη που πάτησα (πχ Θ = Θαλαμες) όταν όμως συνεχισω για να γράψω Θεσσαλονικη πατώντας το Ε μου λέει πως δεν υπάρχει τετοια πόλη. Αυτο το οποίο καταλαβαίνω είναι πως επέιδή στον χάρτη έχει μικρά γράμματα ενω το πλη/γιο λαταχωρεί κεφαλαια το Ε δεν εχει το ιδιο ψοδε με το ε και δεν το αναγνωριζει.

Αν ξερει καποιος κάτι το ευχαριστώ εκ των προτερω.

Με εκτίμηση
oav163:ninja:

Γεια σας,

Για το πρόβλημά σας η λύση είναι η αλλαγή του αρχείου keyboard.ini που επισυνάπτω.

Αυτό το αρχείο περιλαμβάνει και πληκτρολόγιο με ελληνικά μικρά.

Αν μπορούσατε να μου στείλετε τα script και ότι άλλο χρειάζετε για να παίζει με destinator.

Ακόμα, υπάρχει τρόπος να παίζει και το miomap με ελληνικούς χάρτες. Έχω δοκιμάσει αρκετά΄πράγματα αλλά δεν το καταφέρνω.
Ευχαριστώ και όποιος μπορεί να βοηθήσει .........
Το e-mail μου είναι ppetrop15@yahoo.gr

gavoss
15 Δεκ. 2007, 09:10
Παιδια χαιρετώ την κοινοτητα myphone.. Μπαινω στο ψητό αμέσως..

Το Gps mio c220 που αγορασα χθες έχει προβλημα στο να εντοπισει τη σωστή θεση που βρισκομαι.. Εχω κανει αρκετες βολτες και ουτε μια φορα δεν εδειξε τη σωστη θεση μου.. Δειχνει το στιγμα μου παντα καμια 200αριά μέτρα νοτιότερα -νομιζω- από το σημείο που βρισκομαι.. Επισης η ωρα του gps δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικη ωρα.. Πχ οταν ειναι 18:20 το ρολοι του gps δειχνει 8:20.. Πειτε μου αν μπορω να κανω κατι αλλιως να το στειλω να μου φερουν αλλο.. Ευχαριστω..

chryss
18 Δεκ. 2007, 02:41
φίλε μου δεν δουλεύει το αρχείο keyboard.ini . Μήπως παίζει κάτι άλλο??

chryss
18 Δεκ. 2007, 19:58
Τελικά βρήκα τι "επαιζε"... Όποιος ενδιαφέρεται ασ στείλει PM........

katsaplias013
20 Δεκ. 2007, 09:25
re paidia xrhsimopoio to mio c220 me mio map v3 kai den mporo na kano upload ta pios apo csv file pou vrika sto gps pocket pc. xrhsimopoihsha to poi loader tis mio kai mou kanei sinexia o pois uploaded to sd card. xerei kapoios kapoio kolpo na to liso to provlima? efxaristo

ollram
27 Δεκ. 2007, 07:30
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά

ΌΝτας τελείως άσχετος με τον κόσμο των GPS, συγχωρέστε με για τις παρακάτω (μάλλον αννόητες ερωτήσεις)
Μου κάνανε δώρο ένα Mio C220 (αγορά από ΜΟΥΛΤΙΡΑΜΑ)
1) έχει χάρτες για βουνά το εν λόγω? ή μόνο δρόμους της Αθήνας???
2) Έχω τους χάρτες της Ανάβασης και το πρόγραμμα το οποίο μπορώ να εγκαταστήσω - με βοήθεια φίλου σε κάποια συσκευή. Μπααίνει στην εν λόγω?? (Mio C220)
3) Αν δεν μπαίνει, τι μπορώ να πάρω (επιστροφή του Mio C220 στο Γερμανό και αλλαγή) ώστε να βλέπω τους χάρτες βουνών???

Φιλικά

Ayrton_Senna_1
27 Δεκ. 2007, 15:32
Μπορείς να πεις τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει κανονικά με τα ελληνικά?

belze_69
29 Δεκ. 2007, 21:08
Μολις αγορασα το Mio c220 και οι χαρτες που εχει εγκατεστημενους ειναι οι "Ελλάδα 2006.10 v4 Gallileo (Epsilon + TeleAtlas) οι οποιοι ειναι μαπα. Οι οδηγιες στη συσκευασια λενε να μπω στο www.mio-tech.be για να κανω αναβαθμιση. Μπαινοντας ομως εκει λεει οτι το "updater tool for mio c220 is not yet available as you already have the latest version" Εχω πελαγωσει. Ξερει κανεισ αν υπαρχουν χαρτες πιο ενημερωμενοι?

Pompodektakias
30 Δεκ. 2007, 14:53

Η λυση που βρήκες είναι το πρώτο γράμμα κεφαλαίο και το επόμενο μικρό για να βρίσκει την οδο? Αν είναι αυτη, τότε δεν είναι λύση!

bbbb
30 Δεκ. 2007, 14:56
Tα γράφεις όλα με μικρά και είσαι οκ

limit
31 Δεκ. 2007, 15:44
To Mio C220 δουλεύει κανονικά με το destinator 6?

Συγχρονίζεται με το δορυφόρο ή έχει πρόβλημα?

Αγόρασα πρόσφατα το συγκεκριμένο GPS και ενδιαφέρομαι να το τοθετήσω.
Αξίζει?

Pompodektakias
31 Δεκ. 2007, 19:00
Ολα δουλεύουν ΤΕΛΕΙΑ ! !

Salty
2 Ιαν. 2008, 19:00
Κοίτα εδώ
http://mioheaven.mywebcommunity.org/

και εδώ
http://www.igomyway.gr/forum/showthread.php?t=72

belze_69
4 Ιαν. 2008, 14:39
thanx file salty, to espasa k ebala tous xartes tou igo 2008Q1. Prepei na einai kaloi-alla den xero an einai kaliteroi apo tou destinator

belze_69
4 Ιαν. 2008, 14:49
Grapste to proto grama kefalaia k ta ipoloipa mikra k tha lithei to problima-emena doulevei etsi o ellinikos xartis

Pompodektakias
5 Ιαν. 2008, 21:14
Μερα με τη νυχτα....

aliartos
5 Ιαν. 2008, 23:11
Παιδια κ γω χθες πηρα το μιο c220 κ σημερα εβαλα τους χαρτες του 2008. αλλα κατι επαθε το πληκτρολογιο και γραφει μονο ελληνικα και τα αγγλικα ενω φαινονται στην αλλαγη του keyboard ειναι ομως απενεργοποιημενα!και το μενου επισης ειναι πλεον στα αγγλικα και οχι στα ελληνικα οπως ηταν!οχι οτι αποτελει προβλημα απλα μου εκανε εντυπωση!σχετικα με το πληκτρολογιο εχει κανεις καμια ιδεα?

Ενταξει το βρηκα!ειχε αλλαξει στα αγγλικα με την ολη διαδικασια!ωρες ωρες ειμαι και πολυ μπουφος:alien:

aliartos
7 Ιαν. 2008, 01:25
παιδια σημερα μου κολλησε για πρωτη φορα το μιο!εκανα και hard reset αλλα τιποτα και εβαλα τους παλιους του χαρτες!αντιμετωπισε κανενας αλλος το ιδιο προβλημα?

cpiafro
7 Ιαν. 2008, 09:32
απεχει ετη φωτος

Αυτο δεν είναι απολύτως σωστό. Κυκλοφόρησαν ήδη απο την NaviGreece οι νέοι χάρτεσ για MioMap v3.2 / v3.3 που είναι του 07/2007. Πλήρης κάλυψη οδικού δικτύου κατα 96%. Είναι σαφώς καλίτεροι από τους προηγούμενους και ισάξιοι (αν όχι καλίτεροι) με του Destinator

Φιλικά

sakisxas
7 Ιαν. 2008, 19:12
Grapste to proto grama kefalaia k ta ipoloipa mikra k tha lithei to problima-emena doulevei etsi o ellinikos xartis

Σ εμένα ομως δεν επιλεγονται τα μικρα?Τι γινεται σ αυτη την περιπτωση?

sakisxas
7 Ιαν. 2008, 21:14
Παιδια γεια χαρα και καλη χρονια.θελω βοήθεια για επανεγκατασταση του MioMap σε ενα C220, μετα απο ξεκλειδωμα που του εκανα,και δε ξερω τι ακριβως πειραξα,στην μνημη flash του C220.Απο το δισκακι του που παω να κανω αποκατασταση λογισμικου,μου κολλαει σχεδον στη μεση και δεν ολοκληρωνεται....ουτε με σφαιρες!!!!
Στην επιφανεια εργασιας εχω αυτη την στιγμη αυτη την εικονα,και πατωντας το εικονιδιο MioMap στην οθονη γινεται επανεκκινηση και ξανα και ξανα.Οποιος μπορει ας βοηθήσει παιδια.Ευχαριστω

OLYMPICS
8 Ιαν. 2008, 09:13
Σβήνεις όλα τα αρχεία και τους φακέλους με το tranfer hack και μετά κάνεις αποκατασταση λογισμικου.

sakisxas
8 Ιαν. 2008, 22:31
Ευχαριστώ πολυ φίλε μου.Το συγκεκριμένο προγραμμα που μπορώ να το βρώ?

sakisxas
8 Ιαν. 2008, 22:33
Μήπως ειναι αυτό με το οποιο το ξεκλείδωσα?Το Mio Transfer Hack C230?

sakisxas
8 Ιαν. 2008, 22:52
Κανείς βρε παιδια με Dest7 να απαντήσει?

OLYMPICS
9 Ιαν. 2008, 08:55
Ακριβώς αυτό

OLYMPICS
9 Ιαν. 2008, 09:05
Κανείς βρε παιδια με Dest7 να απαντήσει?

Δεξιά από το space δεν έχει ένα βελάκι προς τα κάτω;

antod
11 Ιαν. 2008, 11:07
δες εδω τα ποστς και την λυση για να μην τα ξαναγραφω....
10 λεπτα δουλεια.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=184618

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=1959933#post1959933

antod
11 Ιαν. 2008, 11:09
Πραγματι,

εγω χρησιμοποιώ την ver 3.3 του Miomap και ειναι εξαιρετικη!!

antod
11 Ιαν. 2008, 11:13
Τρεχω το ιδιο προγραμμα και στο γνησιο και στο σπασμενο.

Για καθε μερα προτιμω το γνησιο, διοτι φορτωνει λιγοτερο τον επεξεργαστη.
Εαν το δουλευεις με ολους τους χαρτες (ευρωπη - αμερικη) φυσικο ειναι καποια στιγμη να σου κολλησει, αφου δημιουργει pagefile τεραστιο.
Κανε δυο ομοιους φακελους εναν με χαρτες για Ελλαδα και ενα με τους αλλους.
Για καθε μερα, τρεξε τον Ελληνικο μονο του και δεν θα κρεμασει ποτε!!

Φιλικα

belze_69
13 Ιαν. 2008, 14:00
ego telika apoti katalaba tha giriso sto destinator. kaloi oi xartes tou 2008 alla brika kapoia xontra lathi k malista sto kentro tis athinas, ase pou to dest den sigkrinetai me ta pois

belze_69
13 Ιαν. 2008, 14:03
den exei to pliktro me pou grafei ελ?

limit
16 Ιαν. 2008, 10:15
Παιδιά πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να δημιουργήσουμε μια πόρτα η οποία υπάρχει στο v3.2 και όχι το v3.3.

Η exit door υπάρχει δίπλα απο το εικονίδιο των ρυθμίσεων όταν είσαι μέσα στο miomap και σε βοηθάει να ξαναγυρίσεις στη hack περιοχή (δλδ στο περιβάλλον των "windows"). Έψαξα πολλά forum και βρήκα κάτι για το C230 και αναφέρουν οτι μπορέι να γίνει και στο c220.

Είναι πάρα πολύ χρήσιμο αφού δε θα χρειάζεται να κάνεις επανεκίννηση το miomap για να βγεις στο περιβάλλον windows.

Προτάσεις;;;
Λύσεις;;;

Για όσους το έχουν ξεκλειδώσει θα καταλάβουν ότι όχι μόνο χρήσιμο είναι αλλά ΑΝΑΓΚΑΙΟ!!!

Και μια φώτο

limit
20 Ιαν. 2008, 14:23
Κανείς ρε παιδιά;;;;;

Mixpas
24 Ιαν. 2008, 09:54
Παιδια χαιρετώ την κοινοτητα myphone.. Μπαινω στο ψητό αμέσως..

Το Gps mio c220 που αγορασα χθες έχει προβλημα στο να εντοπισει τη σωστή θεση που βρισκομαι.. Εχω κανει αρκετες βολτες και ουτε μια φορα δεν εδειξε τη σωστη θεση μου.. Δειχνει το στιγμα μου παντα καμια 200αριά μέτρα νοτιότερα -νομιζω- από το σημείο που βρισκομαι.. Επισης η ωρα του gps δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικη ωρα.. Πχ οταν ειναι 18:20 το ρολοι του gps δειχνει 8:20.. Πειτε μου αν μπορω να κανω κατι αλλιως να το στειλω να μου φερουν αλλο.. Ευχαριστω..

Φιλε μου καλημερα,

εχω και εγω το ιδιο προβλημα με την ωρα του GPS αλλα μου την παρουσιασε απο την στιγμη που το ξεκλειδωσα (MIO C220).
Βρηκες καμμια λυση με το προβλημα της σωστης ώρας??

tr0b0nis
25 Ιαν. 2008, 18:28
Agorasa kai egw prosfata to mio c220 kai diapistwsa oti exei arketa kena stous xartes. Endiaferomai na valw to destinator sto pna. Mporeis kapoios na grapsi pws mporw na to kanw afto analitika? TO exw kseklidwsei hdi. Euxaristw

sculper
26 Ιαν. 2008, 00:27
γεια σας,
αγόρασα χθες το c220 και έχω windows vista.
ενώ όταν το έβαλα στην usb θύρα το αναγνώρισε κανονικά (μου έβγαλε στο device manager) δεν μου το αναγνωρίζει το mio transfer hack.
Νόμιζα ότι έφταιγε το προγραμματάκι, αλλά ούτε από Windows Mobile Device Center 6.1 for Windows Vista που εγκατέστησα, κατάφερα να το δω στα vista.

http://www.microsoft.com/windowsmobile/activesync/default.mspx

dimchrisos
27 Ιαν. 2008, 15:38
γεια σας,
Μόλις χθες αγόρασα το Mio C220. Προσπάθησα να αναβαθμίσω τους χάρτες μέσω της σελίδας, αλλά δεν μου αναγνωρίζει το serial number. Μήπως κάποιος γνωρίζει γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? Ευχαριστώ

sculper
27 Ιαν. 2008, 18:56
Γεια σας,
Έκανα τα κάτωθι:
1) Δεν έχω καταφέρει ακόμη ούτε σε XP να αναγνωρίσω την συσκευή c220. Αυτό που έκανα κατά τύχη και έπιασε ήταν το εξής, σύνδεσα το c220 με usb στο pc. Ξεκίνησα το mio transfer και μετα πήγα στο activesync 4.5 και πάτησα αρχείο > ρυθμίσεις σύνδεσης > σύνδεση. Και με το που πατάω το σύνδεση ενεργοποιείται και το Mio Transfer και βλέπει το c220, αλλά γενικά δεν το βλέπουν τα windows.
2) Rename δεν γινόταν με τίποτα ο φάκελος miomap (ο δεύτερος). Λογικά δεν γινόταν διότι το αρχείο που είχε μέσα miomap.exe ήταν σε χρήση. Κατάφερα να κάνω rename τον φάκελο κάνοντας rename το miomap.exe. Έκανε conflict στο restart αλλά τουλάχιστον έκανα την δουλειά μου.
3) Κατάφερα να το κάνω να βλέπω win mobile 05.
4) Μετά αντέγραψα σε ένα φάκελο το dest7 που κατέβασα από γνωστό site (την έκδοση, που παίζει κατευθείαν και δεν χρειάζεται να κάνεις install.
5) Όταν πήγα να τρέξω την εφαρμογή μου μιλάει για fatal error.

Αυτά που θα ήθελα από εσάς:
1) Πως θα καταφέρω να δουν τα windows XP ή Vista το c220?
2) Μιας και δεν μπορούν να το δουν τα windows δεν μπορώ να επαναφέρω την συσκευή στην αρχική της κατάσταση, άλλος τρόπος???
3) Σχετικά με dest7 αυτό περνάτε και εσείς? Την έκδοση που είναι για pocket pc???
4) Υπάρχει κάποιος στο κέντρο (στο οποίο και κινούμε) που θα μπορούσε να μου δώσει από κοντά τα φώτα του?
5) Μιας και δεν το βλέπουν τα windows λέτε να έχει πρόβλημα? Και χρειάζεται να το πάω για service???

Ευχαριστώ πολύ.

όποιος θέλει ας στείλει και μαιλ η πμ
sculper@gmail.com

kostas_skyline
28 Ιαν. 2008, 04:47
Καλησπέρα,

έχω περάσει σε ένα Μio C220 το Destinator με το "γνωστό" hack ξεκλειδώματος του εν λόγω PNA. :ninja: :ninja:

Θέλω όμως κάθε φορά που κάνει reset η συσκευή να μην επαναφέρει τις αρχικές ρυθμίσεις (όπου πρέπει να τρέξεις ένα scriptaki για να το επαναφέρεις στην hacked έκδοση του), αλλά να ξεκινάει κατευθείαν το Destinator.

Έχω βρει τον τρόπο, αλλά στην υλοποίηση κολλάω. Αυτό που χρειάζομαι ένα .exe που να διαβάζει από ένα αρχείο τις αλλαγές που θέλω να κάνω στη registry (RegWriteString, RegDelete) και στην ουσία να δηλώνει στην εκκίνηση το Destinator. Κάτι παρόμοιο με τα batch files για Win32.

Ονομάζοντας το αρχείο αυτό ως MioMap.exe και τοποθετώντας το στον κατάλληλο φάκελο ξεκινάει πάντα στην εκκίνηση, ακόμα και μετά από hard reset.

Αν γνωρίζει κάποιος από προγραμματισμό ή ξέρει κάτι σχετικά ας απαντήσει.

Edit: Τελικά τα κατάφερα. Αν ενδιαφέρεται κανείς για να κάνει κάτι παρόμοιο ας μου ρίξει ένα pm ;)

djjojo
29 Ιαν. 2008, 23:33
Είναι επιτέλους γεγονός...Δεν θα δημοσιεύσω τίποτε καθώς δεν επιτρέπεται..αλλα παίζει κανονικά χωρίς κολλήματα για όποιον έχει κρακάρει το μιο του...:D

(Έχουμε και λέμε : Tomtom6 , destinator 6 kai destinator 7 , ozi explorer , navigon , miomap 3.2 , miomap 3.3 , igo 2008).

IGU
1 Φεβ. 2008, 08:51
Εχω ξεκλειδωσει το mio και εχω εγκαταστησει το destinator 6 αλλα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα , οταν ψαχνει για δορυφορους και για σημα δεν βρισκει τιποτε με αποτελεσμα να μην δουλευει αντιθετα οταν βαζω το miomap δουλευει κανονικα

katalipsias
6 Φεβ. 2008, 18:38
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΕΧΩ ΕΝΑ MIO C230 ΟΜΩΣ ΔΕ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ & Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ UPDATE. ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΞΕΝΟΥ BLOG ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΑ. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΤΟΥΠΕΡΑΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΤΟ DESTINATOR 7 ΠΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ (MIO 350) ΑΠΛΑ ΜΕ "COPY PASTE".
ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ SECURITY ERROR ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.
ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ????

aliartos
6 Φεβ. 2008, 18:53
Μια μικρη βοηθεια παρακαλω!εχω το mio c220!εχω περασμενους τους χαρτες που με ενδιαφερουν και θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να μου πει γιατι οταν σχεδιαζω δρομολογιο εξωτερικου μου λεει: δεν βρεθηκε η διαδρομη, χαρτες απομον.εχει καταντησει εκνευριστικο!
ευχαριστω εκ των προτερων!

agelos_her
14 Φεβ. 2008, 20:22
Παιδιά πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να δημιουργήσουμε μια πόρτα η οποία υπάρχει στο v3.2 και όχι το v3.3.

Η exit door υπάρχει δίπλα απο το εικονίδιο των ρυθμίσεων όταν είσαι μέσα στο miomap και σε βοηθάει να ξαναγυρίσεις στη hack περιοχή (δλδ στο περιβάλλον των "windows"). Έψαξα πολλά forum και βρήκα κάτι για το C230 και αναφέρουν οτι μπορέι να γίνει και στο c220.

Είναι πάρα πολύ χρήσιμο αφού δε θα χρειάζεται να κάνεις επανεκίννηση το miomap για να βγεις στο περιβάλλον windows.

Προτάσεις;;;
Λύσεις;;;

Για όσους το έχουν ξεκλειδώσει θα καταλάβουν ότι όχι μόνο χρήσιμο είναι αλλά ΑΝΑΓΚΑΙΟ!!!

Και μια φώτοhttp://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=11127&d=1200471285
meta apo poli psaximo vrika afto kai ekana douleia

http://rapidshare.com/files/84166659/mio-v33-320x240-split.rar.html

misfit
15 Φεβ. 2008, 19:50
http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=11127&d=1200471285
meta apo poli psaximo vrika afto kai ekana douleia

http://rapidshare.com/files/84166659/mio-v33-320x240-split.rar.html
pos ekanes ti douleia arxige?

skoymaik
16 Φεβ. 2008, 00:39
φιλε agelos_her μπορείς να μου στήλης ένα pm η ένα email skoymaik@yahoo.gr πως το κάνεις αυτό έχω κατεβάσει τα αρχεία που γράφεις

misfit
16 Φεβ. 2008, 10:34
φιλε agelos_her μπορείς να μου στήλης ένα pm η ένα email petro8022@gmail.com πως το κάνεις αυτό έχω κατεβάσει τα αρχεία που γράφεις

djjojo
16 Φεβ. 2008, 12:22
Κατεβάζετε το αρχείο , που στην ουσία ειναί το data.zip...ανοίγεται το mio c220 hack και κανετε αντικατάσταση του ήδη υπάρχοντος data.zip σας. Προσοχη!!! Αποθηκεύστε κάπου το αρχικό data.zip σας μην τον το διαγραψετε εντελώς!!!!

pageo
16 Φεβ. 2008, 16:25
kalispera exthes agorasa kai egw to mio c220 to opio einai kleidomeno
i erwtisi mou einai i eksis:
an mporei kapios as episinapsei mia photo apo ena ksekleidoto mio gia na doume to interface ton windows ce5 pou exei
kai epeidi eida oti kikloforoun mnimes sd me wi-fi
exei dokimasei kaneis kapoia tetia kai an douleuei ikanopiitika
episis an kseklidosei to mio mporeis na akouseis mp3 na deis jpeg kai tenies xvid ? an mporei na ginei auto milame gia pda
euxaristo gia tis apantiseis sas

skoymaik
16 Φεβ. 2008, 23:27
ξεκλιδωσα και μετα εγκατεστησα σε SD το Destinator 6 PNA σε MIOMAP C220 και εχω το εξης προβλημα με το keyboard
οταν πατας την διευθηνση στο πληκτρολογιο πχ θελω να πατησω την Πολη Λαρισα.....πατωντας το Λ μου βγαζει ολες της περιοχες απο Λ ..πατωντας το επομενο γραμμα Α μου βγαζει το μηνημα ( Δεν βρεθηκαν πληροφοριες πολης)..το προγραμα δουλευη αψογα εκτος απο το προβλημα με το keyboard......

Αν γνωριζει καποιος και ξερει κατι ας βοηθηση την κατασταση

phph
17 Φεβ. 2008, 00:43
ξεκλιδωσα και μετα εγκατεστησα σε SD το Destinator 6 PNA σε MIOMAP C220 και εχω το εξης προβλημα με το keyboard
οταν πατας την διευθηνση στο πληκτρολογιο πχ θελω να πατησω την Πολη Λαρισα.....πατωντας το Λ μου βγαζει ολες της περιοχες απο Λ ..πατωντας το επομενο γραμμα Α μου βγαζει το μηνημα ( Δεν βρεθηκαν πληροφοριες πολης)..το προγραμα δουλευη αψογα εκτος απο το προβλημα με το keyboard......

Το πρόβλημα έχει αναφερθεί ξανά και νομίζω έχει λυθεί στη 2η σελίδα αυτού του thread. Δες από εδώ (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2130308#post2130308) και κάτω.

akaliptos66
17 Φεβ. 2008, 13:34

καλημερα!Γυρισε σε μικρα γραμματα δηλ. Ιωαννινα και οχι ΙΩΑΝΝΙΝΑ
και θα δουλεψει.Αν μπορεις στειλε μου αναλυτικα τον τροπο και την σειρα που ακολουθησες για να ξεκλειδωσεις το mio c220
Ευχαριστω

misfit
19 Φεβ. 2008, 00:31
ξεκλειδωσα το c220 και τωρα, το πληκτρολογιο αναζητησης πολης/οδου, εχει μονο τους λατινικους χαρακτηρες!!! Γνωριζει καποιος πως να βαλω και τους ελληνικους? Ευχαριστώ!

akaliptos66
19 Φεβ. 2008, 00:33
ξεκλειδωσα το c220 και τωρα, το πληκτρολογιο αναζητησης πολης/οδου, εχει μονο τους λατινικους χαρακτηρες!!! Γνωριζει καποιος πως να βαλω και τους ελληνικους? Ευχαριστώ!

Δες στο post 36

misfit
19 Φεβ. 2008, 01:03
εννοεις το "Mio Map V3.3 Greek Lang"? γιατι δεν βοηθαει...

akaliptos66
19 Φεβ. 2008, 01:44
εννοεις το "Mio Map V3.3 Greek Lang"? γιατι δεν βοηθαει...

στη δευτερη σελιδα αυτου του θεματος και στο ποστ 36 ειναι το επισυμασμενο αρχειο απο τον bbbb

misfit
19 Φεβ. 2008, 01:55
το κατεβασα Ακαλυπτε.Ειναι το "keyboard.php". Αυτο τωρα που παει?

akaliptos66
19 Φεβ. 2008, 14:00
το κατεβασα Ακαλυπτε.Ειναι το "keyboard.php". Αυτο τωρα που παει?

αυτο ειναι το αρχειο το αποσυμπιεζεις και το αρχειο ini το αντιγραφεις στη διαδρομη :\Storage Card\DestinatorApps\Destinator\Language\Greek αν το εχεις το προγραμμα στην καρτα διαφορετικα οπου υπαρχει η διαδρομη:\DestinatorApps\Destinator\Language\Greek
Καλη επιτυχια

jimk76
21 Φεβ. 2008, 21:02
Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω κατι παίρνει κάρτα sd wifi δουλεύει?.το to destanator από πού μπορώ να το κατεβάσω?

yiannossavva
22 Φεβ. 2008, 08:28
Kalimera

Ithela na rotiso an se ena kseklidoto Mio C220 mporo na enkatastiso to destinator 6.

Efxaristo

Yiannos

tsetha
23 Φεβ. 2008, 14:01
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΚΑΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΡΓΗ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΗ ΔΟΡΥΦΟΡΟ. ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ. Ο ΧΑΡΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΕ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΙ ΠΡΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟ.
ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΧΑΡΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ?

jimk76
27 Φεβ. 2008, 16:03
pedia agorasa to c220 dokimasa na to kseklidoso alla den mporo na brv to my flash disk

malon den to exei!!!dokimasa me to mio transfer .doste ta fota sas pedes giati xanomanste !!!!

jimk76
28 Φεβ. 2008, 23:06
paidia as bohthsh kapoios ebala to destinator sto mio sthn karta ala den douleuei mou bgezei kapoio error ti prepei na kanw ???mhpws bazo lathos kati???eyxaristo

hyperakos
7 Μάρ. 2008, 08:26
εμενα εχει ελληνικους χαρακτηρες το miomap αλλα σε πολλες πολεις δεν με αφηνει να γραψω την οδο,ουτε το πρωτο γραμμα....π.χ Καλαματα μολις παω να πατησω ενα πληκτρο στο keyboard για να εισαγω οδο ακουγετε μπιπ αν πατησω επομενο μου βγαινουν ολες αλφαβητικα.

Σε αλλες πολεις Πατρα-Θεσσαλονικη κλπ δεν υπαρχει προβλημα.
Τι μπορει να φταιει?

stef20
10 Μάρ. 2008, 23:38
εχω ξεκλειδωσει το c220 εβαλα destinator αλλα εχω προβλημα με το πληκτρολογιο οταν δινω διευθυνση...

οποιος εχει το συγκεκριμενο αρχειο που θα λυση το προβλημα α μου το στειλει...

το e-mail μου ειναι christopoulos01@gmail.com
οποιος μπορει ας βοηθησει:!:

bazil_63
11 Μάρ. 2008, 11:35
Μήπως ξερει κανείς αν γινεται να σβήνει το μηχανάκι με κάποιο πρόγραμμα ή άλλο τρόπο και οχι με το κουμπι?

Pompodektakias
14 Μάρ. 2008, 14:48
Μήπως ξερει κανείς αν γινεται να σβήνει το μηχανάκι με κάποιο πρόγραμμα ή άλλο τρόπο και οχι με το κουμπι?

Εχεις ανοιχτα τα windows ce?

εχω ξεκλειδωσει το c220 εβαλα destinator αλλα εχω προβλημα με το πληκτρολογιο οταν δινω διευθυνση...

οποιος εχει το συγκεκριμενο αρχειο που θα λυση το προβλημα α μου το στειλει...

το e-mail μου ειναι christopoulos01@gmail.com
οποιος μπορει ας βοηθησει:!:

Διάβαζε πιο πάνω:!:

gr_panos
16 Μάρ. 2008, 10:34
θελω βοηθεια.ενας φιλος μου αγορασε και αυτος το mio c220 και απο οτι ειδαμε το προγραμμα που εχει ειναι για τα κλαματα οπως ηδη εχετε πει.και θελουμε να βαλουμε το destinator.Αλλα διαβασα ολα τα post πηγα στις σελιδες που γραφετε αλλα δεν καταφερνω καταρχην να το ξεκλειδωσω... με το ψαξιμο βρηκα μια αλλη σελιδα που ειχε καποιο προγραμμα διαφορετικο με αυτο που λετε εσεις .το ξεκλειδωμα γινετε μεσω καρτας.αλλα μαλλον δεν το ξεκλειδωνει καλα γιατι δεν καταφερνω να εγκαταστησω το destinator.Μου βγαζει προβλημα ασφαλειας.Το activesync δεν λειτουργει οποτε κατι κανω λαθος.Αν μπορει καποιος ας μου στειλει οδηγιες και τα αρχεια που χρειαζονται για να λειτουργησει το destinator 6 η 7 στο grpanos@gmail.com.Επειδη εγω εχω το asus p535 εχω τα αρχεια του destinator επισημα καθως και εχω βρει αυτα που δεν χρειαζετε εγκατασταση και δουλευει απο καρτα.

tas_daz
16 Μάρ. 2008, 14:35
borei kaneis na mou steilei kai se emena gia ta ellhnika sto mio c220 kapia lisi me thn anazhthsh?
eyxaristo

ektos apo ton tropo me ta kefalaia kai meta mikra yparxei kanenas allos tropos gia thn anazhthsh polhs?eyxaristo

μου μπερδευει τα ονοματα με τα κεφαλαια και τα μικρα.υπαρχει αλλος τροπος.αυτο θελω και τελος κατα τα αλλα τρεχει μια χαρα το μηχανημα γιατι ειχα και ενα mio p 350 το οποιο καμια σχεση.αυτο παει σφαιρα και λεο να παρο και εγο ενα τεοιο η το c320 ti λετε?αυτο που φταχνω ειναι ενος φιλου
ευχαριστω

gv_liou
17 Μάρ. 2008, 03:45
ΤΟ προβλημα με το πληκτρολογιο του destinator λυθηκε.

ομως ρε παιδια απο τη στιγμη που το ξεκλειδωσα οταν ψαχνω οδο στο miomap v 3.3 μου βγαζει λατινικα.δε μπορω να γραψω ελληνικα. τι γινεται γμτ??:mad::mad:

pageo
19 Μάρ. 2008, 00:37
Ειμαι κατοχος ενος mio c220 το ξεκλειδωσα και εβαλα το destinator v6.0 με χαρτεσ του 2006 μιας και τους επομενους χαρτες δεν τους παιρνει.
η εκδοση 6.1 που βρισκω σε τορρεντ εχει αρχεια .cab ta opoia to mio den μπορει να σεταρει
ενω η εκδοση 7.0 μου βγαζει μυνημα για fatal error
παρακαλω οποιονδηποτε εχει περασει σε sd τις παραπανω εκδοσεις να στειλει οδηγιες πως το καταφερε γιατι δεν παλευετε αλλο...

vagtri
21 Μάρ. 2008, 14:26
Ειμαι κατοχος ενος mio c220 το ξεκλειδωσα και εβαλα το destinator v6.0 με χαρτεσ του 2006 μιας και τους επομενους χαρτες δεν τους παιρνει.
η εκδοση 6.1 που βρισκω σε τορρεντ εχει αρχεια .cab ta opoia to mio den μπορει να σεταρει
ενω η εκδοση 7.0 μου βγαζει μυνημα για fatal error
παρακαλω οποιονδηποτε εχει περασει σε sd τις παραπανω εκδοσεις να στειλει οδηγιες πως το καταφερε γιατι δεν παλευετε αλλο...

Θα πρέπει να βρεις ..... http://rapidshare.com/files/101232214/dest6.1.-PNA-MIOC220.rar και να "βαλεις" το destinator για PN .... έχει άλλη φιλοσοφία δομής ... Δεν εκγαθίσταται ... απλά το βάζεις στην κάρτα έτσι όπως είναι και τρέχεις το MobileNavigator.exe από το φάκελο MobileNavigator

axibde
21 Μάρ. 2008, 16:49
Ειμαι κι εγω ιδιοκτητης mio c220. Mετα απο μικρη ταλαιπωρια καταφερα και το ξεκλειδωσα.
Χρησιμοποιω το miomap για Αθηνα μιας και ειναι πολυ καλο και ομορφο χωρις να εχω εντοπισει ακομα λαθη σε δρομους. Ακομα δεν εχω καταφερει να γραφω με ελληνικο πληκτρολογιο, ουτε τωρα που το ξεκλειδωσα.
Eχω περασει σε καρτα sd το destinator 7 με τον τελευταιο χαρτη 2008.Q1, τα οποια λειτουργουν τελεια και θα το χρησιμοποιω για επαρχια αφου στο miomap οι χαρτες ειναι ελιπεστατοι.

Οποιος θελει το destinator με τον χαρτη ας μου στειλει το e mail του να του το στειλω ετοιμο. (απαραιτητη προυποθεση να εχει το ξεκλειδωσει το mio του με τον γνωστο τροπο)
Μεχρι αυριο το πρωι οποιος προλαβει γιατι δεν θα εχω ιντερνετ για μια εβδομαδα.

tsetha
21 Μάρ. 2008, 22:51
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΟ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΑΘΗΝΑΣ. ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΕΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΧΑΡΤΗΣ.
ΧΑΡΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ?

giannis0123
22 Μάρ. 2008, 16:45
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΟ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΑΘΗΝΑΣ. ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΕΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΧΑΡΤΗΣ.
ΧΑΡΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ?

Σε μαγαζιά όπως το ΠΛΑΙΣΙΟ

sector2001
23 Μάρ. 2008, 15:29
καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος ενο μιο Σ220 καταφερα να το ξεκλειδωσω βεβαια δεν εχω βρει την σωστη εκδοση για το ΝΤΕΣΤΙΝΑΤΟΡ εχω βαλει την 6.1 δουλευει αλλα οταν παω να γραψω μια οδο πρεπει να γραφω το πρωτο γραμμα κεφαλεω και μετα να το κανο μικρα για να καταλαβει την διευθηνση........ υπαρχη καποια λυση ???? δοκιμασα 3-4 πληκτρολογια αλλα ολα το ιδιο πραγμα.......

σας Ευχαριστω εκ τον προτερων !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bazil_63
24 Μάρ. 2008, 12:26
Εχω διαβάσει πως στο MioMap V3.3(σπασμένο) μπορείς να βάλεις τον χάρτη του i-go8 (που είναι και πρόσφατος).Δοκίμασα αλλά ενώ τον βλέπω στους χάρτες, δεν τον βλέπει το πρόγραμμα.Μήπως χρειάζεται πριν κάποια διαδικασία ή κάνω κάποιο λάθος? Οποιος γνωρίζει ας απαντήσει, γιατί οι χάρτες του i-go είναι αρκετά καλοί, και ετσι θα λυθουν αρκετά προβλήματα.

giannis0123
25 Μάρ. 2008, 14:02
Εχω διαβάσει πως στο MioMap V3.3(σπασμένο) μπορείς να βάλεις τον χάρτη του i-go8 (που είναι και πρόσφατος).Δοκίμασα αλλά ενώ τον βλέπω στους χάρτες, δεν τον βλέπει το πρόγραμμα.Μήπως χρειάζεται πριν κάποια διαδικασία ή κάνω κάποιο λάθος? Οποιος γνωρίζει ας απαντήσει, γιατί οι χάρτες του i-go είναι αρκετά καλοί, και ετσι θα λυθουν αρκετά προβλήματα.

Φίλε μου τον ίδιο χάρτη χρησιμοποιούν το igo2006plus και το miomapv3.x.
Το igo8 χρησιμοποιεί άλλη έκδοση.

jpeppas
27 Μάρ. 2008, 07:35
καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος ενο μιο Σ220 καταφερα να το ξεκλειδωσω βεβαια δεν εχω βρει την σωστη εκδοση για το ΝΤΕΣΤΙΝΑΤΟΡ εχω βαλει την 6.1 δουλευει αλλα οταν παω να γραψω μια οδο πρεπει να γραφω το πρωτο γραμμα κεφαλεω και μετα να το κανο μικρα για να καταλαβει την διευθηνση........ υπαρχη καποια λυση ???? δοκιμασα 3-4 πληκτρολογια αλλα ολα το ιδιο πραγμα.......

σας Ευχαριστω εκ τον προτερων !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με το D7. Έχω κατεβάσει το αρχείο από τον akaliptos66, και πράγματι παιζει (αν βάλεις πρώτα κεφαλαίο και μετά μικρά) αλλά ΠΟΛΥ ταλαιπορία αυτό το πράγμα.
Έτσι πάιζει το Destinator για PDA?
Στο RYE που το έχω, δεν καταλαβαίνει τίποτα (από μικρά-μεγάλα).

kfran
29 Μάρ. 2008, 19:50
Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω τους drivers για το C220?
Χάθηκε το CD και δεν μπορώ να τους βρω ούτε στο mio.com ουτε στο google..
Ευχαριστώ

aliartos
4 Απρ. 2008, 10:20
Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω τους drivers για το C220?
Χάθηκε το CD και δεν μπορώ να τους βρω ούτε στο mio.com ουτε στο google..
Ευχαριστώ

h..p://rapidshare.com/files/104737515/usbdriver.rar

οριστε οι drivers.το ειχα παθει και γω μια φορα:p

stavrospix
5 Απρ. 2008, 20:42
Παιδιά έβαλα τoν Ελληνικό Χάρτη τον 2008.01 NaviGreece[071220] όταν το αγόρασα είχε τον 2006 και έχω περασμένους και χάρτες από τις γειτονικές χώρες. Όταν βάζω μία διαδρομή από Καβάλα ( ο τόπος μου ) για π.χ Κωνσταντινούπολη με βγάζει στην οθόνη '' Δεν βρέθηκε η διαδρομή, χάρτες απομον. '' και δεν βγάζει τη πορεία. Αυτό με το κάνει από τότε που πέρασα το χάρτη της Ελλάδας τον 2008.01 ενώ με τον παλιό δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Τί μπορεί να φτάει; Και κάτι ακόμη γιατί από τότε που ξεκλείδωσα το GPS δείχνει λάθος ώρα (όχι του PNA)

BlopERdroM
8 Απρ. 2008, 16:18
Θα πρέπει να βρεις ..... http://rapidshare.com/files/101232214/dest6.1.-PNA-MIOC220.rar και να "βαλεις" το destinator για PN .... έχει άλλη φιλοσοφία δομής ... Δεν εκγαθίσταται ... απλά το βάζεις στην κάρτα έτσι όπως είναι και τρέχεις το MobileNavigator.exe από το φάκελο MobileNavigator

Εχω ενα c250 kai εχω μπει στο σύστημα με τον τροπο Method 2 - MioC220-SY2.
Τωρα εχω βάλει στην SD card το προγραμμα dest 6.1 αλλα μολις παω να ανοιξω το mobilenavigator.exe μου βγάζει <..Remove LOCK protectio..> καμια συμβουλή ??

kfran
10 Απρ. 2008, 09:57
h..p://rapidshare.com/files/104737515/usbdriver.rar

οριστε οι drivers.το ειχα παθει και γω μια φορα:p

thanx!!

akis1984
15 Απρ. 2008, 18:19
επειδη ημουν κ εγω ενας απο αυτους που ηθελαν να <σπασουν> το mio, ο πιο ευκολος τροπος που βρηκα ειναι ο εξης:

κατεβαζουμε τα απαραιτητα αρχεια απο h**p://uploaded.to/?id=thq1sf και τα βαζουμε χυμα μεσα στην καρτα μνημης .Εχοντας ανοιχτο το mio,μολις βαλουμε την καρτα μνημης μας βγαζει ενα παραθυρο.Παταμε ΟΚ και αμεσως μετα κανει μονο του restart. Φορτωνει το mio map και στη συνεχεια απο μονο του εμφανιζει το μενου που θελουμε οπου windows media player(παιζει τα παντα!!) και file explorer ειναι σε πρωτο πλανο!!!
Στη συνεχεια αφαιρουμε τα αρχεια που ειχαμε περασει χυμα στην καρτα μνημης.
Μετα απο hard reset πρεπει να κανουμε ακριβως τα ιδια απο την αρχη
Aν θελουμε αλλο προγραμμα πλοηγησης θα πρεπει να το τρεχουμε μεσα απο τον file explorer...
Εχω περασει destinator 7 και δουλευει τελεια!!

jokulsarlon
16 Απρ. 2008, 09:02
το έχω σπάσει το MIO και του έχω βάλει destinator.

Ποιοι ναυτικοι χάρτες παίζουν;

haris2121
24 Απρ. 2008, 19:42
μολις πηρα το c220 αλλα ειμαι εντελως ασχετος μ' αυτα, δεν ξερωουτε να κανω hard reset. υπαρχει καποιο link για καποιο guide που να εξηγει ακριβως τι πρεπει να κανουμε? η αν μπορειτε στειλτε μου pm η εμαιλ στο trelos3333@hotmail.com με τις οδηγιες που πρεπει να ακολουθήσω. Εγω βασικα θελω να κρατησω τον χαρτη τον επισημο ως εχει και να περασω το destinator 7 σε μια sd και να χρησιμοποιω οποιο θελω οποτε θελησω γινεται? αν ναι πως?

antons
4 Μάι. 2008, 13:56
Ξερετε πως να ενεργοποιησω να μου δειχνει τις καμερες στο παραπανω gps ??

dionso
4 Μάι. 2008, 20:41
Παιδιά γεια σας, έχω λίγο καιρό ενα MIO C220 το έχω ΄΄σπασμένο΄΄ και ψάχνω να βρώ το destinator 7 για να περάσω στην sd.
Μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να το βρώ.
Εχω κατεβάση μια έκδοση (7.0.0.588.11) αλλά δεν έχει πουθενα το αρχείο exe
από ότι έχω καταλάβει αυτό είναι για update προγράμματος που ήδη έχει κάποιος.
Ευχαριστώ

alkar
8 Μάι. 2008, 00:20
Εχω ενα c250 kai εχω μπει στο σύστημα με τον τροπο Method 2 - MioC220-SY2.
Τωρα εχω βάλει στην SD card το προγραμμα dest 6.1 αλλα μολις παω να ανοιξω το mobilenavigator.exe μου βγάζει <..Remove LOCK protectio..> καμια συμβουλή ??

Και μενα το ιδιο μου βγαζει.. Κανείς καμιά ιδέα??

bbbb
8 Μάι. 2008, 00:31
Λογικά πρέπει να έχεις 2 φακέλους.X-road και mobilenavigator.Πάρε τα αρχεία από το φάκελο mobilenavigator και βάλτα στο φάκελο x-road\navigation

labkos
8 Μάι. 2008, 12:57
Γιατί δεν μπορώ να βάλω το IGO στο 220;Το έβαλα και μου το βγάζει στην μισή οθόνη.Τι μπορεί να φταίει;

merc200k
8 Μάι. 2008, 15:09
γεια σας παιδια..
εχω το εξης προβλημα..εχω ενα mio c220 σπασμενο
και εχω βαλει αρκετους χαρτες ...αλβανια, τουρκια, fyrom, ρουμανια κλπ
το προβλημα ειναι οταν επιλεγω διαδρομη απο την χωρα στην αλλη μου λεει
δεν βρεθηκε διαδρομη χαρτες απομον.
και μιλαω για διαδρομη αλεξανδρουπολη - κωνσταντινουπολη...
οτα βαζω διαδρομες στην ιδια χωρα (τουρκια) λειτουργει αψογα...
ξερει κανεις κατι????

telnet05
9 Μάι. 2008, 11:38
Τελικα υπαρχει καποις οδηγος και αρχεια για να γινει η εγκατασταση?????

aliartos
12 Μάι. 2008, 11:06
γεια σας παιδια..
εχω το εξης προβλημα..εχω ενα mio c220 σπασμενο
και εχω βαλει αρκετους χαρτες ...αλβανια, τουρκια, fyrom, ρουμανια κλπ
το προβλημα ειναι οταν επιλεγω διαδρομη απο την χωρα στην αλλη μου λεει
δεν βρεθηκε διαδρομη χαρτες απομον.
και μιλαω για διαδρομη αλεξανδρουπολη - κωνσταντινουπολη...
οτα βαζω διαδρομες στην ιδια χωρα (τουρκια) λειτουργει αψογα...
ξερει κανεις κατι????

Υπαρχει ασυμβατοτητα των χαρτων.ειναι της ιδιας χρονιας?εγω ειχα navigreece 2008 Q1 και ειχα αυτο το προβλημα!δοκιμασα το 2007 και λυθηκε!αλλα προτιμω το χαρτη του 2008 οποτε τον ξαναπερασα.παντως αλλαζοντας το χαρτη εβγαλε διαδρομη Ελλαδα-Γερμανια!ελπιζω να βοηθησα!

merc200k
13 Μάι. 2008, 16:28
thanks
επισης εβαλα ενα αλλο skin αυτο με το αυτοκινητο και αργει να βρει δορυφορους???
εβαλα και στο sys.txt nmea , baudr 4800 port 2 αλλα το ιδιο συμβαινει...πριν την αλλαγη του skin (data.zip) λειτουργουσε οκ.με το που το ανοιγα εβλεπε δορυφορους.τι γινεται?
help meeeeeeee

konstanto
13 Μάι. 2008, 19:33
epeidh tha trelathw me th zegetron...
agorazontas to mio C220 exei mesa ena dvd...
diavazontas to ti grafei epanw katalabainw oti ektos apo to sxetiko documentation logika exei kai tous analogous drivers kathws kai ena programma wste na mporei kaneis na sundeei to mio me to pc tou...
Logw fthoras tou dvd(einai stravwmeno kai den mporei to pc na to diavasei) kai meta apo thlefwnhma mou sthn zegetron wste na zhthsw mia antikatastash tou DVD mou lene oti to DVD den exei tpt allo para to documentation(odhgies xrhshs) kai tha epikhnwnisoun mazi mou authimeron(prin kanena 2mhno), ean xreiazetai na ginei h sxetikh antikatastash...
parakalw peite mou oti exei kai ena programma...kai an einai kapoios eukairos as mou to kanei ena rip san image wtse epitelous na mporesw na parw ki egw sta xeria mou auto to polupothito DVD!!!
opws katalabate akoma perimenw thl apo th zegetron!!!

gia to riparisma an mporesei kai to kanei kapoios xritianos as mou steilei ena mail sto pconstanto@hotmail.com

kai MIO xeirotera....:P

dionso
25 Μάι. 2008, 00:33
Σε όποιον μπορεί να βοηθήσει.

Το ΜΙΟ μου βγάζει αυτό το μήνυμα την στιγμή που πάει να φορτώσει το mainscreen
FFUI error
FFUIERROR:Parse error [</layer. expected])

αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην ανοίγει το MIO με τίποτα, ούτε και εαν βάλω το cd της εταιρίας και όταν ανοίγω το ΜΙΟ transfer κάνει συνέχεια restart και βγάζει το εξής μήνυμα fatall error occured restarting.
Όλα αυτά γίνανε στην προσπάθεια να βάλω το ΜΙΟ pokcet κάνοντας install από την SD.
:cry::cry::cry::cry::cry: HELP ME :!::!::!::!::

dionso
25 Μάι. 2008, 00:35
Σε όποιον μπορεί να βοηθήσει.

Το ΜΙΟ μου βγάζει αυτό το μήνυμα την στιγμή που πάει να φορτώσει το mainscreen
FFUI error
FFUIERROR:Parse error [</layer. expected])

αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην ανοίγει το MIO με τίποτα, ούτε και εαν βάλω το cd της εταιρίας και όταν ανοίγω το ΜΙΟ transfer κάνει συνέχεια restart και βγάζει το εξής μήνυμα fatall error occured restarting.
Όλα αυτά γίνανε στην προσπάθεια να βάλω το ΜΙΟ pokcet κάνοντας install από την SD.
HELP ME :

miogps
25 Μάι. 2008, 08:13
file moy dyskola ta pragmata.
poio miopocket prospathises na balis?

dionso
25 Μάι. 2008, 10:45
Χρησιμοποιησα το mio pocket 2.0 release 21 και το βρήκα εδώ http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=109690
Πάντως ακολούθησα τις οδηγίες πιστά, ΔΕΝ έκανα εγκατάσταση στο flash
όπως έλεγε αλλά στην sd.

miogps
25 Μάι. 2008, 12:03
ayto einai gia mio c320,520,720.
bale to cd kai prospathise na kaneis recovery afoy afhseis anoixth th syskeyh mexri na sothi h mpataria kai na sbhsei mono tou.

dionso
25 Μάι. 2008, 20:47
Ευχαριστώ αλλά τελικά όλα ειναι οκ τώρα.
Κατα τύχη μάλλον το MIOpocket δούλεψε μία και μόνη φορά και έτσι μπόρεσα να
διορθώσω την κατάσταση.
Πάντως το πρόγραμμα αυτό κάνει και για το 220 όπως τουλάχιστον λέει.

"Support is excellent for the c320 and c520, very good for the c310x and c710, good for the c220 and c230, and it has been known to run on the c620, c720, c250 and 268+."

Εμένα πάντως δεν δούλεψε όπως θα έπρεπε.
Τώρα γύρισα πάλι στο mioscript v3.24 με το οποίο τρέχω και το destinator 7.0.0.463.
Το μόνο που θέλω να ρωτήσω τώρα είναι γιατί ενώ υποτίθεται ότι είναι σπασμένο μου βγάζει κλειδωμένους τους άλλους χάρτες που του έχω βάλει.
(για το miomap λέω).
Εαν τώρα κάποιος ξέρει πως μπορώ να βάλω "πόρτα" στο miomap για να μην κάνω restart, και πως μπορώ να βάλω το εικονίδιο του dest στο desktop που έχει και τα άλλα καλοδεχούμενη η βοήθεια.

Ευχαριστώ πολλή.

stefanos44
26 Μάι. 2008, 01:15
Καλησπέρα.

Για το exit button: Μέσα στο φάκελο MioMap στη Flash Memory υπάρχει το αρχείο "data.zip". Πηγαίνεις στο φάκελο mio\common\ui και ανοίγεις το αρχείο default_setup.ui και σβήνεις την εξής γραμμή: runif vDeviceType "MIOC220" sc_disable_exit_mioc220

Για το εικονίδιο: Στον φάκελο Script του mioscript που χρησιμοποιείς κάνεις τα εξής:
-Στο αρχείο SysInfoSettings.ini προσθέτεις τη γραμμή "destinator.ini".
-Προσθέτεις στον ίδιο φάκελο ένα εικονίδιο (ας το πούμε dest.ico) της αρεσκείας σου.
-Δημιουργείς στον ίδιο φάκελο ένα αρχείο "destinator.ini" το οποίο περιέχει τα εξής δεδομένα (οι τιμές ενδεικτικές - έτσι τις έχω στο δικό μου).

GLOBALSETTINGS
ShowMessage = 0
X = 185
Y = 60
Width = 128
Border = 0
BackgroundColor = 000000
BackgroundBitmap = \My Flash Disk\Script\back.bmp
BitmapOffsetX = X
BitmapOffsetY = Y
Refresh = 0
Distance = 0

ICONXPBUTTON
Command = \My Flash Disk\Destinator\Destinator.exe
SizeNormal = 128
SizePushed = 128
ScaleAlpha = 100
IconNormal = \My Flash Disk\Script\dest.ico
ScaleAlpha = 100
IconPushed = \My Flash Disk\Script\dest.ico

Όπου Χ είναι η θέση του εικονιδίου στον οριζόντιο άξονα.
Όπου Υ είναι η θέση του εικονιδίου στον κάθετο άξονα.

Οι διαστάσεις Χ και Υ που έχω το τοποθετούν περίπου κέντρο-δεξιά της οθόνης (βλ. φωτο).
SizeNormal και SizePushed είναι το μέγεθος του εικονιδίου σε pixels, που θα εμφανίζεται όταν όταν δεν το πατάς ή όταν το πατήσεις...
Αν το θές μικρότερο άλλαξε τις διαστάσεις σε 64 από 128 στα SizeNormal SizePushed και Width. Φρόντισε μόνο το εικονίδιο να υποστηρίζει αυτή τη διάσταση (βρες ένα πρόγραμμα δημιουργίας-επεξεργασίας εικονιδίων).
Το ScaleAlpha καθορίζει το ποσοστό διαφάνειας (100=καθόλου διαφάνεια).

Το Command είναι η διαδρομή που βρίσκεται το εκτελέσιμο αρχείο του D7. Το αλλάζεις αν βρίσκεται αλλού...

Αυτά και καλή επιτυχία.

dionso
26 Μάι. 2008, 21:18
Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω το Σαββατοκύριακο και θα σου πώ.
Και πάλι ευχαριστώ.

panagiotiskou
28 Μάι. 2008, 03:47
paidia exo apogohteutei..exo parei to mio c220 kai prospathousa na katalavo giati otan tou vazo thn d/nsh proorismou mou ekane kuklous giro apo to shmeio pou eprepe alla xoris pote na ftanei..apo oti katalava thelei allo xarti px. destinator... ekana omos mia vlakeia san kainourgios xrhsths gps pou eimai... meso tou programmatos transfer mio diagrapsa ola ta arxeia ta opoia htan egkatesthmena apo thn arxh sto mio kai tora den exo idea pos na ta anakthso afou vazo to cd kai den mporw na ksekinhso thn egkatastash me tipota... kamia idea??? please pm me... thankssssss!!!!

stefanos44
28 Μάι. 2008, 14:24
Καλησπέρα.

Εννοείς ότι έσβησες τα περιεχόμενα του \My Flash Disk\ έτσι;

Κανονικά η αποκατάσταση της εφαρμογής γίνεται ως εξής:
1 Συνδέεις τη συσκευή με τον υπολογιστή.
2. Βάζεις το DVD το οποίο τρέχει αυτόματα και αρχικά σου ζητάει να επιλέξεις τη γλώσσα
3. Επιλέγεις ελληνικά και στο επόμενο μενού πρώτη επιλογή είναι η "Αποκατάσταση του λογισμικού Mio Map V3". Το επιλέγεις...
4. Γίνεται αποκατάσταση. Σου εμφανίζει παράθυρο που λέει ότι τα αρχεία εγκατάστασης αντιγράφονται...η διαδικασία θα διαρκέσει αρκετά λεπτά...μπλα μπλα μπλα...

Αν το DVD δεν εκκινήσει αυτόματα, τρέχεις το αρχείο setup.exe που βρίσκεται μέσα στο DVD.
Αν δεν σου αναγνωρίζει τη συσκευή, υπάρχουν usb drivers στο DVD στον φάκελο \install\usbdriver.
Αν σου βγάλει μήνυμα λάθους όταν επιλέγεις : "Αποκατάσταση του λογισμικού Mio Map V3", τότε αποσύνδεσε-επανασύνδεσε τη συσκευή με τον υπολογιστή και δοκίμασε πάλι...

Εναλλακτικά μπορείς με το miotransfer να κάνεις τα εξής:
Μέσα στο \My Flash Disk\ δημιουργείς έναν φάκελο "MioMap". Μέσα στον φάκελο αυτό αντιγράφεις ολόκληρο τον φακέλο "miomap" που βρίσκεται στο cd (\install\miomap). Η τελική μορφή θα είναι στo Flash Disk: MioMap\MioMap

Υπόψιν ότι το miotransfer δεν αντιγράφει ολόκληρους φακέλους, οπότε πρέπει να δημιουργείς εσύ κάθε φάκελο ξεχωριστά και να αντιγράφεις εκεί τα περιεχόμενα.

Έκανες κάτι από τα παραπάνω; Τι προβλήματα αντιμετώπισες; Όταν ενεργοποιείς τη συσκευή, δεν σου εμφανίζει μήνυμα για αποκατάσταση εφαρμογής μέσω DVD;

υγ. Το Mio το δουλεύω στο laptop μου που έχει Windows XP. Δεν το έχω δοκιμάσει σε Vista, αν παίζει αυτό κάποιο ρόλο...

peterman
29 Μάι. 2008, 23:38
παιδια καλησπερα.προσπαθησα να κανω update στο c220 και καποια διακοπη
της δεη μου το χαλασε.απο τοτε το mio οταν παω να το ανοιξω μου βγαζει μηνυμα:failed to open file:tahoma.ttf exiting application.
προσπαθησα απο το cd να κανω αποκατασταση λογισμικου και μου βγαζει μηνυμα οτι δεν χωραει ο δισκος.προσπαθησα με το transfer να περασω το tahoma.ttf στη flach αλλα δεν το περναει.δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να διαγραψω την flach και να κανω αποκατασταση λογισμικου απο την αρχη η δεν ξερω αν εχω καποια αλλη λυση.δεν γνωριζω και παρα πολλα αν μπορει παρακαλω καποιος ας βοηθησει.ευχαριστω

Fox
30 Μάι. 2008, 01:01
Καλημέρα σε όλους,

υπάρχει τρόπος να παίζει το ΜΙΟ C220 αρχεία εικόνας, ήχου, video, pdf ?

Thanks!

stefanos44
31 Μάι. 2008, 13:17
Φίλε μου καλημέρα

Έσβησα και εγώ τη γραμματοσειρά μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα με το δικό σου, αλλά την επανέφερα από το DVD μέσω miotransfer.

Μπορείς να μας εξηγήσεις τι εννοείς όταν λες ότι δεν την περνάει; Σου βγάζει μήνυμα λάθους; Δε συνδέεται με το miotransfer;

Όσον αφορά στην ερώτησή σου αν σβήνουν τα περιεχόμενα της Flash η απάντηση είναι ναι. Τα αρχεία του υποφακέλου \MioMap\MioMap σβήνουν κανονικά...

peterman
1 Ιούν. 2008, 20:34
φιλε stefanos44 ευχαριστω για το ενδιαφερον σου.εσβησα ολη τη flash και εκανα αποκατασταση λογισμικου και δουλευει κανονικα.τωρα του κανω και αναβαθμιση.θελω να σε ρωτησω το εξης τωρα.μπορω στην sd να εγκαταστησω καποιο destinator (και ποιο) και να εχω επιλογη ποιο θα ανοιγω; πως θα το εγκαταστησω με το trasfer;ευχαριστω!!!!

stefanos44
1 Ιούν. 2008, 23:49
Μπορείς να περάσεις ό,τι θέλεις. Όμως πρέπει να το ξεκλειδώσεις πρώτα...

Θα σου στείλω πληροφορίες...

mio_d220
6 Ιούν. 2008, 00:10
:cry: exw diabasei apeires fores auta pou proteinete alla den bgazw nohma oute akrh. please help. molis agorasa to mio kai exw ta exhs problhmata. den anagnwrizei ari8mous stis odous leei oti den uparxoun. epishs to sundew me ton upologisth alla den mporw na to brw parolo thn sd karta. help me i m getting desparete:worry:

miogps
6 Ιούν. 2008, 07:32
file kalhmera.
kamia dyslitourgia de fenetai se ayta poy anafereis.
to c220 syndeetai me to pc mono meso mio transfer.ara xreiazesai to programmataki to opoio shmiose.....de metaferei fakelous alla arxeia.
den anagnorizei arithmous.afou toxeis lock exeis to mamisio miomaP,to opoio de exei arithmish olon ton poleon ths ellados.
protash.
an exeis kana filo o opoios einai pio exikiomenos me ayth th texnologia pestou na to hackarei kai bale meta...pio eyxrhsta navi programs.
ayta....

EVO_POWER
6 Ιούν. 2008, 11:53
Geia sas.
Skeftomai ki ego na agoraso ena gps kai diale3a auto http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926009 ,alla eimai asxetos se tetoia kai 8elo tin boi8eia sas.Loipon to kalokairi skeftomai na kan0 ena ta3idi sti mitilini odikos. Diladi ti ennoo. 8a peraso pano apo ton ebro kai meta 8a mpo stin tourkia, apo ekei 8a pao se mia poli pou to onoma tis mou diafeugei i opoia briskte apenanti apo tin mitilini kai apo ekei 8a peraso me ena karabaki apenanti. Etsi logika ego 8a xreiasto kai ton xarti tis ellados, alla kai tis tourkias. Tora to mio c220 leei pos exei ekgatestimeno mono ton xarti tis ellados. 3erete, an 8a mporeso na ballo ton xarti tis tourkias or kapoias allis xoras pou ego epi8umo>>?? kai an nai pou mporo na tous bro kai pos 8a ginei na tous ballo????

Euxaristo ek' ton proteron.

panagiotiskou
7 Ιούν. 2008, 15:18
paidia exo to mio c220 kai opos katalavenete prospathsa na to ksekleidoso giati den evriske arithmous odon kai merikous dromous.. vrhka to mio transfer kai afou apelpistika prospathontas na valo to destinator anti gia to mio map esvhsa ola ta periexomena tou mio elpizontas oti tha ta paro pali apo to cd kai ola tha einai ok...anti gia auto otan sundeo to mio me to pc gia na tou valo pali ola ta programmataa apo to cd den mou anagnwrizei kan to mio..den to vlepei san suskeuh kai epipleon otan anoigo to mio mou emfanizei epano sto gps mono enan stauro kai m leei phgene to daktylo sou opou thes gia na deis oti douleuei h othoni... help!!!!! den ksero ti na kano...exo apelpistei toso polu pou leo na to steilo ston germano gia na to ftiaxoun...kamia idea???

panagiotiskou
7 Ιούν. 2008, 15:26
se euxaristw kai pali gia thn apanthsh... phga na trexo to programma apo to cd kai m leei oti den criskei thn suskeuh sundedemenh sto pc.. eno exo valei tous driver gia usb kai to anagnwrise kanonika otan to sundeo kai patao apokatastash logismikou m leei oti den vrisei sundedemenh suskeuh...ekana epanekinhsh kai sto mio kai sto pc kai pali ta idia... den mou to anagnwrizei kan... plz help me!!!!!!!!!

stefanos44
7 Ιούν. 2008, 16:52
Φίλε μου καλησπέρα.
Μην ανησυχείς. Τα πάντα διορθώνονται.

Σε πρώτη φάση βεβαιώσου ότι έχεις κλείσει το miotransfer. Δεν φτάνει να πατήσεις το κουμπάκι κλεισίματος (Χ). Πρέπει να πατήσεις από το παράθυρο του προγράμματος το κουμπάκι κάτω δεξια που γράφει sortir (γαλλική εκδοχή miotransfer) ή exit (αγγλική εκδοχή).

Ακολούθως, κάνε ό,τι λεει με τον σταυρό (ευθυγράμμιση οθόνης είναι όπως έχουν και τα pda).
Μόλις το κάνεις αυτό θα σου βγάλει ένα μήνυμα: Please use MAP DVD to recover the software.

Απόσύνδεσε το Mio από τον υπολογιστή.
Βάλε το DVD που συνοδεύει τη συσκευή σου.
Περίμενε να τρέξει....
Αν έχεις απενεργοποιημένο το autoplay, πήγαινε στο My Computer (Υπολογιστής μου) και κάνε διπλό κλικ στο εικονίδιο του DVD (θα γράφει MioMap).
Θα δείς την κεντρική οθόνη που θα σου ζητάει να επιλέξεις γλώσσα. Θα επιλεξεις ελληνικά και στην επόμενη οθόνη θα δεις την επιλογή "αποκατάσταση του λογισμικού MioMap V3".
Σύνδεσε τώρα το mio και περίμενε να ακούσεις τον γνωστό ήχο των windows που ακούς όταν συνδέεις μια εξωτερική συσκευή. Σε κάθε περίπτωση περίμενε 5-10''.
Πάτα το "αποκατάσταση λογισμικού"...

Αν δεν στο αναγνωρίσει και βγάλει μήνυμα λάθους ότι η συσκευή δεν βρέθηκε κλπ., τοτε βγάλε το καλώδιο από την πλευρά το mio (όχι δηλαδή από την usb του υπολογιστή) και ξαναδοκίμασε.
Αν πάλι βγάλει λάθος, δοκίμασε άλλη usb θύρα...

Αν πάλι δεν μπορείς να το κάνεις μέσω DVD, μπορείς να το επαναφέρεις μέσω miotransfer ως εξής:

Όλη η εφαρμογή MioMapV3 βρίσκεται στον φάκελο του DVD \install\miomap
Στον φάκελο install βρίσκονται και οι drivers για usb - αν τυχόν τους χρειαστείς.

Μπορείς λοιπόν να μεταφέρεις τα περιεχόμενα του φακέλου MioMap του DVD στον φάκελο \MioMap\MioMap στo flash disk του mio...
Υπόψιν ότι το miotransfer δεν μεταφέρει ολόκληρους φακέλους, αλλά μόνο τα περιεχόμενα αυτών.
Οπότε πρώτα φτιάχνεις τη δομή των φακέλων στην flash και ακολούθως αντιγράφεις εκει τα αντίστοιχα αρχεία...

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, κάνε hard reset (κράτα το πορτοκαλί κουμπάκι πατημένο μέχρι να σβήσει και ξαναπάτα το μέχρι να ενεργοποιηθεί η συσκευή)

Λύθηκε το πρόβλημα ή αντιμετωπίζεις κάποια άλλη δυσκολία;

Φιλικά
Στέφανος

mio_d220
8 Ιούν. 2008, 00:31
dystyxws den exw labei tipota sto email mou, parola auta omws katafera na to 3ekleidwsw me thn boh8eia enos paidiou apo edw. se euxaristw pantos gia thn boh8eia sou. kai fysika euxaristw polu to atomo pou me boh8hse kai sunexizei na me boh8aei, gia na kataferw na exw sto megisto thn apodosh tou mio c220.

panagiotiskou
8 Ιούν. 2008, 14:05
file se euxaristw para polu... den fantazese poso eixa ksenerwsei....vasika exo kati provlhmatakia me tous dromous kai tis odous.. den mou vriskei arithmous odon klp... mhpos na evaza to destinator h yparxei provlhma sumvatothtas??

chris7_
9 Ιούν. 2008, 18:03
Φυσικα και μπορεις!!Απλα θα αγορασεις τους χαρτες της Τουρκιας απο οπου θελεις(Γερμανο ebay k.t.l) και μετα με το cd εγκαταστασης και με συγχρονισμο του κινητου σου με τον υπολογιστη(π.χ sync active)θα τους βαλεις στο ΜΙΟ σου!!;)

CHIEF
11 Ιούν. 2008, 23:03
για να μην ανοιγω νεο θεμα,το συγκεκριμενο gps ειναι καπως γρηγορο??δλδ πχ αν ειμαι στο δρομο ΤΑΔΕ και εχω ορισει στο προγραμμα να παω στο σημειο Χ,ομως στριψω εγω σε ασχετο δρομο,υπολογιζει γρηγορα τη νεα διαδρομη ωστε ή να με φερει στον ΤΑΔΕ ή να με παει με αλλο δρομο στο Χ?

chris7_
12 Ιούν. 2008, 00:02
για να μην ανοιγω νεο θεμα,το συγκεκριμενο gps ειναι καπως γρηγορο??δλδ πχ αν ειμαι στο δρομο ΤΑΔΕ και εχω ορισει στο προγραμμα να παω στο σημειο Χ,ομως στριψω εγω σε ασχετο δρομο,υπολογιζει γρηγορα τη νεα διαδρομη ωστε ή να με φερει στον ΤΑΔΕ ή να με παει με αλλο δρομο στο Χ?

Με το που πας σε λαθος διαδρομη,κατευθειαν σου κανει υπολογισμο νεας διαδρομης και σε δευτερολεπτα σου βγαζει την νεα!!

Φυσικα αφου του πεις αν θελεις την γρηγοροτερη η την συντομοτερη...;)

EVO_POWER
12 Ιούν. 2008, 10:55
περιπου 100 ευρω!
Υπαρχουν και εκει αλλα δεν λεγονται αυτα εδω!;)
ψαξε και θα τους βρεις...:p

Gia na psa3o. Eseis mou to sustinete?? exete meinei euxaristimenoi??

christos4744
12 Ιούν. 2008, 16:00
Καλησπέρα παίδες Είμαι καινούριος και έχω ήδη ένα πρόβλημα όπου χρειάζομαι άμεσα την βοήθεια σας αν γίνετε.

jimpanourgias έχεις απόλυτα δίκιο για όλα αυτά που γράφεις για το Μio C220 (pna). Βρήκες καμία λύση πάνω σε αυτό το θέμα να με βοηθήσεις και εμένα?
Φίλοι μου έχω πρόβλημα με το GBS μου. Δυστυχώς ο χάρτης που είναι ήδη εγκατεστημένο μέσα είναι από χάλια έως και απαράδεκτος (κυρίως εκτός Αττικής) αφόυ καλύπτει μόνο το 56% της Ελλάδας αν δεν κάνω λάθος. Για Επαρχεία δεν το συζητώ. Μόνο Εθνική οδό. Πιο μέσα... ΤΙΠΟΤΑ! Υπάρχει λύση για αυτό? Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Μπορώ να του κάνω αναβάθμιση? Κατέβασα τα Destinator 6 και 7. Ποιο είναι όμως καλύτερο? Διάβασα σε διάφορα Forum πως αν αγοράσω μία SD card και αντιγράψω το Destinator μέσα σε αυτήν θα λειτουργίσει κανονικά. Είναι αλήθεια αυτό?
Υπάρχει και άλλος τρόπος να το σπάσεις και να περάσεις τον αναβαθμισμένο χάρτη? Έστω κανένα χρήσιμο link???:worry:
Ότι έχετε ευχαρίστιση... καλοδεχούμενη!

terlegkas7
23 Ιούν. 2008, 00:04
Παιδια,περασα εναν χαρτη και απο τοτε δεν ανοιγει με τιποτα το μηχανακι.Πεταει "fatal error restarting" και κανει restart.Το πρόβλημα είναι οτι ο υπολογιστης το βλεπει στιγμιαια και δεν μπορω να κανω τιποτα μεσω του transfer hack.Δοκιμασα να περάσω στην καρτα το φάκελο "miomap" του cd αλλά δεν γινεται τίποτα...Καμία λυση;;;;

acidapple
24 Ιούν. 2008, 02:12
Παιδια,περασα εναν χαρτη και απο τοτε δεν ανοιγει με τιποτα το μηχανακι.Πεταει "fatal error restarting" και κανει restart.Το πρόβλημα είναι οτι ο υπολογιστης το βλεπει στιγμιαια και δεν μπορω να κανω τιποτα μεσω του transfer hack.Δοκιμασα να περάσω στην καρτα το φάκελο "miomap" του cd αλλά δεν γινεται τίποτα...Καμία λυση;;;;

εδώ να προσθέσω και εγώ το ίδιο πρόβλημα, βέβαια το δικό μου πρόβλημα προέκυψε μετά από ξεκλείδωμα του ΜΙΟ με αρχεία που πέρασα στην flash μνήμη. Πόλυ φοβάμαι για το μοιραίο...:cry::cry::cry:

Japtech
27 Ιούν. 2008, 02:08
2 μέρες τώρα με πολλές δοκιμές και πολλά σφάλματα έκανα αποκατάσταση του mio τουλάχιστον 4-5 φορές.
Δεν ξεκινάει με τίποτα το δισκάκι?

Ήδη δουλεύω το destinator 7:)
...το μόνο «πρόβλημα» με το σπάσιμο,είναι ότι καμιά φορά κολλάει ένα μικρό κομμάτι της οθόνης και προβάλει το background.(στο κέντρο και κάτω)

Αυτό γίνεται μόνο στην οθόνη από όπου επιλέγω τις λειτουργίες των windows....μόλις βγαίνω από εκεί όλα καλά....μικρό το πρόβλημα δηλαδή....δεν εμφανίζεται πουθενά αλλού.

Πατώντας πάνω στο κομμάτι που προβάλλει το background (λογικά εκεί προσπαθεί να ανοίξει παράθυρο σφάλματος) ανοίγει ένα μεγαλύτερο παράθυρο όπου με ενημερώνει ότι δεν βρέθηκε το MobileNavigatorMain.
Κάποιο λάθος στου φακέλους θα έχει γίνει.

tora33
30 Ιούν. 2008, 16:14
εδώ να προσθέσω και εγώ το ίδιο πρόβλημα, βέβαια το δικό μου πρόβλημα προέκυψε μετά από ξεκλείδωμα του ΜΙΟ με αρχεία που πέρασα στην flash μνήμη. Πόλυ φοβάμαι για το μοιραίο...:cry::cry::cry:

Νομίζω ότι με το cd θα επανέλθει . (εκτός εάν σου λέει ότι η flash μνήμη είναι γεμάτη . Τότε...
Χρησιμοποίησε το Mio Transfer Hack c250 και σβήσε ότι περιέχει στην Flash Disk\Miomap\Miomap\ και μετά χρησιμοποίησε το cd για recover Miomap ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ
Εάν δεν γίνει(σίγουρα θα γίνει) Υπάρχουν στο cd και κάποιοι drivers (δεξί κλικ εξερεύνηση στο cd)προσπάθησε με το Transfer_Mio_C250 να τους μεταφέρεις .
Ίσως θα πρέπει να αφήσεις να τελειώσει η μπαταρία του πρώτα
ΕΑΝ πας και πιο ψηλά θα βρεις πολλά να διαβάσεις

alexx
1 Ιούλ. 2008, 17:31
Εχω βαλει το destinator 7 πανω στο μηχανακι. Πως μπορω να κανω συντομευση στη επιφανεια εργασιας για να μην το τρεχω συνεχεια απο τον file explorer?

panos_vz
20 Ιούλ. 2008, 19:34
Paidia mia voitheia kai se emena please...molis pira to c220. katafera kai to anagnorise o upologistis moy gia proti fora...meta omos pou senedesa ksana to mixanima, kratontas to koumpi mgia 10 sec, den to anagnorizei nomizo, mias kai den to bgazei sthn lista me tis siskeves ylikou. otan pao na to ksananoikso xoris na to exo sindedemeno me ton ypoloogisth, mou vgazei to minima "Failed to opedn file :tahoma.ttf,exiting application."simeioteon oti den exo sd carta alla an xreiastei fantazomai oti gia kamia hackeria tha mporo na valo tis fotografikis.

exete kamia lisi?

Athanasios
22 Ιούλ. 2008, 12:55
θα ηθελα να ρωτησω εαν μπορει να δεχθει το c230 8gb sd?

miogps
22 Ιούλ. 2008, 17:57
θα ηθελα να ρωτησω εαν μπορει να δεχθει το c230 8gb sd?
oxi mexri 2 gb

dimig
24 Ιούλ. 2008, 11:26
Εσπασα το c220 με το method 1. Πως γίνεται να προσθέσω στην επιφάνεια των windows ενα εικονίδιο που να ανοίγει το dest 7. Έχει 2 εικονίδια μια υδρόγειο που παει να ανοίξει ενα mobilenavi.. που δεν βρίσκει, και ενα άλλο. Κατι αντίχστοιχο θελω για το dest.

xforxepeta
28 Ιούλ. 2008, 01:55
Παιδιά έχω κι εγώ ενα C220 αλλά δν ξέρω πως να βάλω το dest7 και από που να το κατεβάσω....:cry:

Athanasios
30 Ιούλ. 2008, 15:12
Εχω το c230t και δεν μπορω να το συνδεσω με τιποτα με το miotransfer hack για να δημιουργισω το script.. τα βηματα που ακολουθω εινα:
συνδεω το μιο στον η/υ στην συνεχεια ανοιγω το προγραμμα αλλα τιποτα δεν κανει δεν το βρισκει..το active sync to exw κλειστο,αν και ουτε εκει το βρισκει.εκανα και τον αλλο τροπο που βαζεις την καρτα μνημης αλλα και σε αυτο μου βγαζει ακυρο και δεν μπορω να κανω τιπτοα..για βοηθηστε με σας παρακαλω πολυ.
ευχαριστω

κατι εκανα αλλα κατεβασα απο την ιστιοσελιδα της mio transfer kai ta katafera..

dmitsos
31 Ιούλ. 2008, 18:30
επειδη ημουν κ εγω ενας απο αυτους που ηθελαν να <σπασουν> το mio, ο πιο ευκολος τροπος που βρηκα ειναι ο εξης:

κατεβαζουμε τα απαραιτητα αρχεια απο h**p://uploaded.to/?id=thq1sf και τα βαζουμε χυμα μεσα στην καρτα μνημης .Εχοντας ανοιχτο το mio,μολις βαλουμε την καρτα μνημης μας βγαζει ενα παραθυρο.Παταμε ΟΚ και αμεσως μετα κανει μονο του restart. Φορτωνει το mio map και στη συνεχεια απο μονο του εμφανιζει το μενου που θελουμε οπου windows media player(παιζει τα παντα!!) και file explorer ειναι σε πρωτο πλανο!!!
Στη συνεχεια αφαιρουμε τα αρχεια που ειχαμε περασει χυμα στην καρτα μνημης.
Μετα απο hard reset πρεπει να κανουμε ακριβως τα ιδια απο την αρχη
Aν θελουμε αλλο προγραμμα πλοηγησης θα πρεπει να το τρεχουμε μεσα απο τον file explorer...
Εχω περασει destinator 7 και δουλευει τελεια!!

Φιλε εισαι ΑΨΟΓΟΣ!!!! Τοσο καιρο εψαχνα να το σπασω το ρημαδι!:D

samoht
31 Ιούλ. 2008, 20:21
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΜΙΟ 220 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΠΛΕΟΝ ΜΕΘΟΔΟ 1. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ FILE MANAGER ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ KAI ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΟΛΑΕΙ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ INTERNET EXPLORER, WORD, EXCEL? H ΓΙΝΟΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ???
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΚΑΡΤΕΣ SD ME BLUETOOTH ΙΣΧΥΕΙ Η ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ?

dimig
1 Αύγ. 2008, 09:14
Samoht,
Ισως μετά από καθε hard reset που τo κανεις πρεπει να τρεξεις το αρχειο autopatcher.exe. Έτσι εκανε και σε μενα και μολις πατουσα το Χ απο τον explorer κολουσε.

samoht
1 Αύγ. 2008, 13:43
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ AUTOPATCHER EXE ΕΚΑΝΕ ΑΠΛΑ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΟ FILE MANAGER ΚΑΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΓΩ ΚΟΛΛΑΓΕ.
ΑΦΟΥ ΑΦΑΡΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΡΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ AUTOPATCHER EXE ΑΠΛΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ. ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ? ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΕΙΑ?

dmitsos
1 Αύγ. 2008, 20:20
Πως κανουμε συντομευση ενα προγραμμα ρε παιδια?:(

alestr9s
5 Αύγ. 2008, 20:56
Παιδιά καίγομαι... Φεύγω σε 3 μέρες για ταξίδι στην ευρώπη και το N520 που έχω με destinator "παρέδωσε πνεύμα". Μπορείτε να με βοηθήσει κάποιος και να μου πει πως μπορώ να περάσω χαρτες ευρώπης (Ιταλία, Γαλλία, Ελβετία, κεντρική ευρώπη) στο C220?

Σας εκλιπαρώ!!! Απλά κατεβάζω το αρχείο και το περνάω στην SD και όλα πάνε ρολόι??

Links, pm και οτιδήποτε βοηθάει είναι υπερ-ευπρόσδεκτο!!

alestr9s
6 Αύγ. 2008, 18:14
Παιδιά παρακαλώ για λίγη βοήθεια.. Μεθαύριο φεύγω και χρειάζομαι απεγνωσμένα τους ευρωπαϊκούς χάρτες...

Οποιος έχει λίγη διάθεση να βοηθήσει τον ευχαριστώ πολύ!

jbat
26 Αύγ. 2008, 19:27
Παιδιά έκανα κάτι λάθος και το Mio κολλάει στην αρχική πορτοκαλί οθόνη. Το Mio Transfer δεν βλέπει την συσκευή και δεν μπορώ να αλλάξω κάτι για να επανέλθει το Mio.

van76gr
31 Αύγ. 2008, 23:27
Παιδιά μία βοήθεια σας παρακαλώ.
Προσπαθώ να ξεκλειδώσω το C220 με το Transfer Hack και ενώ αντικαθιστώ τα αρχεία που αναφέρει στο flash (εννοείται ότι τα αρχικά τα έχω κρατήσει back up) την ώρα που πατάω sortir στο Transfer Hack και κάνει επανεκίνηση μου βγάζει ένα μήνυμα Failed to open file mio/320_240/loading.bmp exiting aplicattion.

Έχει κανείς υπόψη του τι μπορεί να κάνω λάθος????
Ακολουθώ πιστά τις οδηγίες που αναφέρει το mioheaven...

Please help me to unlock thw damed device :mad::mad::mad:

sniarf
13 Σεπ. 2008, 03:07
Ενας φιλος πηρε το c220 και θελει να του περασω το dest7 που εχω στο δικο μου A701.Πρεπει να αντιγραψω μονο στην καρτα του το προγραμμα που ηδη εχω και θα δουλεψει η θελει αλλη εκδοση επειδη ειναι pna?Ευχαριστω πολυ

DPF
14 Σεπ. 2008, 15:33
Ενας φιλος πηρε το c220 και θελει να του περασω το dest7 που εχω στο δικο μου A701.Πρεπει να αντιγραψω μονο στην καρτα του το προγραμμα που ηδη εχω και θα δουλεψει η θελει αλλη εκδοση επειδη ειναι pna?Ευχαριστω πολυ

κατεβασε αυτο http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=109690
κανε Rename to MioAutoRun.exe se oscar91adm.exe kai to MioAutoRun.mscr se
oscar91adm.mscr βαλτο σε μια καρτα sd και οταν βγαλει το πινακιδακι Lanch DM Tool ? δωσε yes και ολα θα ειναι οκ. Μετα βαλε οποιο προγραμμα θελεις.

α!!! το ΜΙΟMOON τρεχει και στο c220 me χαρτη τησ ngi .

sniarf
15 Σεπ. 2008, 02:23
Σ'ευχαριστω πολυ DPF.Θα το επιχειρησω αυριο και ελπιζω να μην εχω κανα κολλημα...

coa00kt
27 Οκτ. 2008, 16:18

Gia su, exo to c230 me Destinator 7 Pn , brikes akri na mu pis ti pezei me to keyboard parakalo... Stilete mu ena email sas parakalo eime odigos ke to xo anagki.

Kostas
removed@removed.com

miogps
29 Οκτ. 2008, 07:55
Gia su, exo to c230 me Destinator 7 Pn , brikes akri na mu pis ti pezei me to keyboard parakalo... Stilete mu ena email sas parakalo eime odigos ke to xo anagki.

Kostas

ti problhma exeis?

stonecityboys
12 Νοέ. 2008, 08:09
Καλημερ παιδια,

Εχω ενα Mio c220 και υπαρχει ενα προβλημα.Προσπαθω εδω και μερες να κανω αναβαθμηση του χαρτη αλλα με τιποτα δεν μου αναγνωριζει το USB.
Εχω κατεβασει το activesynch και βρηκα και τους drivers του usb αλλα αρνειται κατηγορηματικα να το "δει".
Σαν συσκευη το εχει αναγνωρισει (κουφο αλλα το εχει δει στο My Computer αλλα δεν μπορω να δω "μεσα" τιποτα και οταν τρεχω το Mio update μου λεει να κανω εγκατασταση τους usb drivers.

Καμια ιδεα?

stonecityboys
13 Νοέ. 2008, 13:57
Μαλλον θα εννοει οτι το πρωτο γραμμα ειναι κεφαλαιο και τα υπολοιπα μικρα πχ Πετρουπολη.

Αληθεια ποιος μπορει να βοηθησει με αυτο το προβλημα?

DPF
16 Νοέ. 2008, 15:22
EXEI BALEI ANEIS TO GARMIN SE C220 ? SE C320B TO EBALA KAI TREXEI MIA XARA STO C220 DEN TREXEI.

Presvis
12 Δεκ. 2008, 15:05
Βρήκε τελικά κανείς λύση στο πρόβλημα με τα Ελληνικά, δηλαδή το πρώτο γράμμα κεφαλαίο και τα υπόλοιπα μικρά?

csip
19 Μάρ. 2009, 10:06
μια υπεροχη καλημέρα σε όλους!υπάρχει περίπτωση να βρούμε τους drivers να αναγνωρίζει επιτέλους το mio c220 το pc μας?αν υπάρχει δυνατότηα (θείος,...κτλ)παρακαλώ pm

spydoc
29 Απρ. 2009, 08:33
μια υπεροχη καλημέρα σε όλους!υπάρχει περίπτωση να βρούμε τους drivers να αναγνωρίζει επιτέλους το mio c220 το pc μας?αν υπάρχει δυνατότηα (θείος,...κτλ)παρακαλώ pm

Kαλημερα..http://service.mio.com/M0100/MainFrame.aspx?menuid=100101
Επιλεγεις συσκευη και κατεβαζεις τους drivers..
Ρε παιδια να ρωτησω κατι κι εγω..
Το εχω σπασει το mio μου με την ευκολη μεθοδο της sd..Αλλα οταν το ξεκινω ξεκιναει παντα με το miomap και πρεπει να βγαλω και να ξαναβαλω την sd για να μπει στον explorer..Καμια ιδεα??

djkokalis
4 Μάι. 2009, 12:16
guys help me.... υπάρχει κάποιος χριστιανός να μου στίλει το original cdaki του mio c220 γιατι μου κάνει κάτι κονκσες και θέλω να το κάνω ένα recovery?
το μαιλ μου είναι djkokalis@hotmail.com

kostas1977
9 Μάι. 2009, 01:56
και εγώ τα ίδια το έχασα και το ψάχνω

tsopis
11 Μάι. 2009, 09:50
guys help me.... υπάρχει κάποιος χριστιανός να μου στίλει το original cdaki του mio c220 γιατι μου κάνει κάτι κονκσες και θέλω να το κάνω ένα recovery?
το μαιλ μου είναι djkokalis@hotmail.com

και εγώ τα ίδια το έχασα και το ψάχνω

Γεια σας
Μπορείτε να κατεβάσετε το CD από εδώ
http://rapidshare.com/files/231605285/mioc220.rar

caveneo
8 Αύγ. 2009, 16:47
Το Link δεν δουλεύει πλέον. Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο;

jimsapul
23 Αύγ. 2009, 19:01
Γεια σε όλους. Εχω το mio 220 σπασμενο με πολλα προγράμματα στην sd κάρτα του. μπορει να μου πει κάποιος πως μπορούμε να κάνουμε συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας για να τρέχουν απο εκει. Ευχαριστώ εκ των προτερων.

irongud
23 Αύγ. 2009, 19:35
εχω mio c250 και το εχω ξεκλειδωσει του εχω βαλει πανω destinator, miomap 2008 , igo 8 και γενικα βαζεις οτι γουσταρεις πανω καθοτι ουσιαστικα ειναι wm το λειτουργικο του.
το ξεκλειδωμα ειναι ενα προγραμμα που λεγεται miopocket , το χωνεις στην καρτα και αν βγαλεις και βαλεις την καρτα σου πεταει ενα κουμπακι το πατας και φορτωνει.
εκει μεσα βαζεις οοοοοοοοτι γουσταρεις εχει παιχνιδια προγραμματα απο ολα
http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=109690
μπορεις να κανεις edit με notepad τις συντομευσεις στο προγραμμα και να τρεξεις οτιδηποτε προγραμμα θες με δικο του εικονιδιο στο desktop του miopocket

jimsapul
23 Αύγ. 2009, 22:33
Φιλε irongud σε ευχαριστω για την απάντηση, ομως το προβλημά μου δεν ειναι το miopoket 2008 το οποιο εχω εγκαταστήσει ήδη όπως και πιο πάνω ανέφερα αλλά ο τρόπος που δημιουργείς συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας. Κάτι αναφέρεις με το notepad όμως αυτο δεν με βοηθάει. Αν θέλεις μπορείς να γίνεις λιγο πιο συγκεκριμένος (δωσε λεπτομέρειες ή αν γίνεται κάποιο link στα ελληνικά με οδηγίες).

irongud
23 Αύγ. 2009, 22:53
θα ψαξω το δικο μου να θυμηθω πως το εκανα και θα σου πω

irongud
23 Αύγ. 2009, 23:12
πας στο φακελο MioAutoRun\Skin\Pages και βρισκεις το σκιν το οποιο χρησιμοποιεις.
σε οποια καρτελα θες να προσθεσεις εικονιδιο πχ στην navigation του σκιν VistaUltimate
βρισκεις το αντιστοιχο .ini αρχειο δηλαδη : VistaUltimate320x240_Navigation και το ανοιγεις με notepad.
εχει πολλα ζευγη τετοιων καταχωρησεων :

ICONXPBUTTON
x = 18
y = 100
NewIni = ..\..\Scripts\IGoLauncher.mscr
SizeNormal = 40
SizePushed = 40
ScaleAlpha = 100
IconNormal = ..\Icons\iGo.ico
ScaleAlpha = 100
IconPushed = ..\Icons\iGo.ico

TEXT
x = 13
y = 140
Text = iGo2006
Color = FFFFFF
FrameColor = 000000
Size = 12
Weight = 700
CreateFont

καθε ενα τετοιο ζευγος ειναι ενα εικονιδιο οπου στο πανω μερος ICONXPBUTTON x και y ειναι οι συντεταγμενες του εικονιδιου και αντιστοιχα στο κατω μερος text x και y ειναι τα γραμματα κατω απο το εικονιδιο. το ονομα του καθε εικονιδιου το γραφει πανω πχ αυτο ειναι συντομευση για το igo. ολες οι πληροφοριες φαινονται οπως ποιο εικονιδιο χρησιμοποιει που ειναι το αρχειο το οποιο ενεργοποιει κτλ. κανοντας copy paste σε ενα τετοιο τυχαιο ζευγος κανοντας ενα αντιγραφο απο αυτο το τοποθετεις κατω απο ενα αλλο ζευγος και δινοντας του καινουριες συντεταγμενες ως προς το που 8α παει να κατσει ( ισως χρειαστει να αλλαξεις συντεταγμενες απο καποιο γειτονικο του για να χωρεσουν η σε μια αδεια θεση την οποια θα βρεις κοιταζοντας τις συντεταγμενες απο αυτο και βαζοντας λιγο μεγαλυτερη αξια στο χ να παει λιγο πιο δεξια.) αλλαζεις το ποιο προγραμμα ενεργοποιει
φακελος MioAutoRun\Scripts
φτιαχνεις ενα καινουριο

(ErrorLevel("off")
Include("Variables.mscr")
Call Variables
##############

Run(ProgramsFolder\"BeeLineGPS\BeeLineGPS.exe")
WaitFor("BeeLineGPS", 10)
SendTab
SendCR
αυτο ειναι ενα που εκανα εγω για το BeeLineGPS ενα προγραμμα που δινει στιγμα χωρις χαρτες για να βρεις εναν ψαροτοπο πχ η ενα σημειο στο βουνο.)

αν θες βαζεις καινουριο icon αν δε σε νοιαζει χρησιμοποιησε ενα υπαρχον απλα θα εχει το ονομα που θελεις εσυ και βουαλα!!! καινουρια συντομευση.

ICONXPBUTTON
x = 178
y = 155
NewIni = ..\..\Scripts\BeeLineGPS.mscr
SizeNormal = 40
SizePushed = 40
ScaleAlpha = 100
IconNormal = ..\Icons\GPS2.ico
ScaleAlpha = 100
IconPushed = ..\Icons\GPS2.ico

TEXT
x = 173
y = 195
Text = BeeLineGPS
Color = FFFFFF
FrameColor = 000000
Size = 12
Weight = 700
CreateFont

αυτη ειναι η συντομευση του και ενα παραδειγμα για σενα

σε ολη τη διαδικασια καλο ειναι να εχεις ανοιχτο το c220 διπλα να βλεπεις σε πια θεση πας σε ποια καρτελα ποιο σκιν κτλ...

ειναι πακετο αλλα νομιζω δεν υπαρχει αλλος τροπος.
ελπιζω να βοηθησα.

jimsapul
24 Αύγ. 2009, 00:54
Φίλε irongud και μόνο που κάθησες να γράψεις με τόσες λεπτομέρειες τον τρόπο δημιουργίας συντομεύσεων στην επιφάνεια εργασίας σου αξίζουν χίλια ευχαριστώ, θα ακολουθήσω την ''συνταγή σου'' βήμα βήμα και πιστεύω να τα καταφέρω. Και πάλι πολλα ευχαριστω.

irongud
24 Αύγ. 2009, 22:29
περιμενω αποτελεσματα :)

johnp_33
27 Αύγ. 2009, 22:20
Ρε παιδία έχω ένα Becker z203 το έφερα από Γερμανία το ξεκλείδωσα και όλα καλά, έχω το miomap v3 σε cd γνήσιο μιας και είχα παλαιότερα ένα c520. Το πρόβλημα είναι ότι αν και το φορτώνω στην κάρτα δεν μπορεί να το ξεκινήσει και κάτι παίζει και με τα χρώματα από ότι κατάλαβα.
Ξέρει κανένας τίποτα η που μπορώ να βρω το πρόγραμμα έτοιμο?
Thanks

nikos_mio
6 Σεπ. 2009, 18:33
full mega pack sd για mio c220 λινκ?
επίσης πιο igo προτείνεται ?
και ποιον χάρτη?
έχω αρκετό καιρό να ασχοληθώ

christos4744
18 Σεπ. 2009, 15:52
Καλησπέρα σας παίδες!

Μήπως έχει να μου δώσει κάποιος το miomap 2008 για Mio C220?
(Πήρα τηλ στην Mio να προμηθευτώ τον χάρτη 2008. Τιμή... € 40.00.
Δεν πάνε καλά!!! € 120.00 είχε συνολικά η μπακατέλα που αγοράσα.)
Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή μου πήρα αυτό το Mio C220!!!

Το έχω σπάσει πριν από πολύ καιρό προσθέντοντας σε μία SDcard το Dastinator7, αλλά η αλήθεια είναι πως με έχει βάλει αρκετές φορές σε μονόδρομους και 2 φορές οδηγώντας εκτός Αθήνας πάνω σε βουνό νύχτα μου είπε να στρίψω δέξια, όπου δεξια δεν υπήρχε καν δρόμος αλλά γκρεμός και χάρος. Πάλι καλά που δεν το εμπιστεύομαι τυφλά. Έχει κάποιος λοιπόν την καλή θέληση να μου δώσει να δοκιμάσω το miomam 2008 η κάποιο άλλο Dastinator? Έστω και πάλι έκδοση 7. Μπορεί απλά να έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο πρόγραμμα που πέρασα.

Ελπίζω να με βοηθήσετε...
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

keno
26 Νοέ. 2009, 12:05
Ηρθε στα χέρια μου ένα Mio C220 με κάτι αρχαίους χάρτες. Μπήκα στο site mio-tech.be αλλα δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη για να κάνω update... μονο ένα MioTransfer κατεύασα αλλά δεν έγινε και κάτι...
Τι προτείνετε να κάνω? Κάπου διάβασα ότι γίνετε να του εγκαταστήσω το destinator
ξέρει κανείς τi διαδικασία πρεπει να ακολουθήσω η σε ποιο forum να απευθυνθώ?

miogps
6 Δεκ. 2009, 15:24
[QUOTE=keno;2993704]Ηρθε στα χέρια μου ένα Mio C220 με κάτι αρχαίους χάρτες. Μπήκα στο site mio-tech.be αλλα δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη για να κάνω update... μονο ένα MioTransfer κατεύασα αλλά δεν έγινε και κάτι...
Τι προτείνετε να κάνω? Κάπου διάβασα ότι γίνετε να του εγκαταστήσω το destinator
ξέρει κανείς τi διαδικασία πρεπει να ακολουθήσω η σε ποιο forum να απευθυνθώ?[/QUOTE

ΟΔΗΓΙΕΣ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ

ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ.
ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΣΕ ΜΙΑ SD KARTA (128 mb ΚΑΙ ΑΝΩ).
ΚΑΝΤΕ HARD RESET STO C220.
ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ C220 ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ.
ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΑΤΗΣΤΕ "ΟΚ".
ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΛΑΘΟΥΣ ΞΑΝΑ "ΟΚ".
ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΑΚΙΝΗΣΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ "ΝΕΟ" ΜΙΟ C220.

MIOMAP V3 (ΧΑΡΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)
MEDIA PLAYER (MP3 ,VIDEO)
FILE MANAGER
ΚΤΛ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ MIOMAP , ΘΕΛΕΙ ΞΑΝΑ HARD RESET ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ SCRIPT.

http://rapidshare.com/files/161298096/SPASIMO_MIO_C220__Aplos_tropos_SD_.rar

afentiko
10 Δεκ. 2009, 16:37
Παιδιά δεν μπορώ να συνδέσω το c220 στο PC. Το συνδέω (το αναγνωρίζει ο υπολογιστής) αλλά αυτό δε μου βγάζει την εικόνα ότι συνδέθηκε με τον υπολογιστή. Είναι σπασμένο. Πώς μπορώ να το συνδέσω; γιατί θέλω να του κάνω ένα recovery.

miogps
13 Δεκ. 2009, 14:51
Παιδιά δεν μπορώ να συνδέσω το c220 στο PC. Το συνδέω (το αναγνωρίζει ο υπολογιστής) αλλά αυτό δε μου βγάζει την εικόνα ότι συνδέθηκε με τον υπολογιστή. Είναι σπασμένο. Πώς μπορώ να το συνδέσω; γιατί θέλω να του κάνω ένα recovery.

η υγκεκριμενη συσκευη επικοινωνει με το pc μονο με to mio transfer ,διαδικασια ομως πολυ επιπονη και χρονοβορα.
αν θελησεις να το ξεκλειδωσεις πεςτο και θα σου δωσουμε τα απαραιτητα αρχεια:)

afentiko
14 Δεκ. 2009, 14:08
Είναι σπασμένο.
Με το είναι σπασμένο εννοώ ότι είναι ξεκλείδωτο:p

miogps
14 Δεκ. 2009, 15:37
Με το είναι σπασμένο εννοώ ότι είναι ξεκλείδωτο:p

isxυει η απαντηση που σου ειπα.επικοινωνια μονο μεσω mio transfer.

demetres_
6 Ιαν. 2010, 17:58
Έχω ένα mio c220 εδώ και δύο χρόνια, σπασμένο με φουλ χάρτες. Πριν λίγες ημέρες πέρασα το καινούργιο miopocket και από τότε άρχισαν τα προβλήματα. Επανέφερα την flash memory από το cd του, δηλαδή ξαναγύρισα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά τώρα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Δεν μπορώ να το ξαναχακάρω.
Ίσως από το πολύ σκάλισμα να πείραξα την flash, δεν ξέρω. Οταν ανοίγω με το transfer βλέπω την flash με τον φάκελο MioMap και τρείς φάκελους doc (settings .ini, Tp.sys, utility.ini)
Mε δεδομένο ότι το μηχάνημα είναι άχρηστο με τον χάρτη που φοράει από την μάνα του, όποιος ξέρει και μπορεί ας βοηθήσει ώστε να το ξαναξεκλειδώσω.
Θα του είμαι υπόχρεος.

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα